an online Instagram web viewer

#haircareproducts medias

Photos

За последние полгода перешла полностью на проф уход для волос. И разница заметна! Волосы стали более плотные, послушные, меньше ломаются, но самое главное - нет сухости по длине! Из проф линеек я пользовалась различными средствами Kaaral, Inebrya, Londa, Kapous, Revlon, Constant Delight, но моим волосам больше всего понравился Matrix)
На фото шампунь и кондиционер из разных линеек, потому что я в поиске "идеала" среди matrix)
На данный момент я использу
✅шампунь для тонких волос FULLDENSITY - увеличивает диаметр и снижает ломкость волос для придания им видимой густоты и ощутимой плотности, без парабенов. Для меня важны 3 характеристики шампуня: естественно, он должен хорошо промывать волосы, ни в коем случае не спутывать волосы во время мытья и не должен сушить по длине. Этот шампунь соответствует всем трем, как бонус - очень приятный мятный запах.
✅молекулярный концентрат для восстановления "Correct it ceramide" Miracle Mopher Matrix - используется после шампуня, на чуть высушенные полотенцем волосы, поверх него наносится кондиционер или бальзам и выдерживется 3 минуты. На сайте производителя указано, что средство должно использоваться строго парикмахером)) не понимаю, почему, но стараюсь не злоупотреблять. Молекулярный концетрат содержит высокую концентрацию керамидов и помогает укрепить и восстановить ослабленные волосы. Воздействует на ломкие, пористые волосы, укрепляя их, помогает бороться с ломкостью. Керамиды укрепляют поврежденные участки волос, выравнивают кутикулу волоса. Могу отметить, что мои волосы стали более сильные
✅кондиционер для волос увлажняющий Total Results Moisture - отлично увлажняет, при этом не утяжеляет волосы. Обязательно попробую шампунь этой же линейки.

В качестве несмываемого ухода использую средства итальянской фирмы Inebrya, которой я доверяю уже много лет

Продолжение в комментариях ➡➡➡➡➡
За последние полгода перешла полностью на проф уход для волос. И разница заметна! Волосы стали более плотные, послушные, меньше ломаются, но самое главное - нет сухости по длине! Из проф линеек я пользовалась различными средствами Kaaral, Inebrya, Londa, Kapous, Revlon, Constant Delight, но моим волосам больше всего понравился Matrix) На фото шампунь и кондиционер из разных линеек, потому что я в поиске "идеала" среди matrix) На данный момент я использу ✅шампунь для тонких волос FULLDENSITY - увеличивает диаметр и снижает ломкость волос для придания им видимой густоты и ощутимой плотности, без парабенов. Для меня важны 3 характеристики шампуня: естественно, он должен хорошо промывать волосы, ни в коем случае не спутывать волосы во время мытья и не должен сушить по длине. Этот шампунь соответствует всем трем, как бонус - очень приятный мятный запах. ✅молекулярный концентрат для восстановления "Correct it ceramide" Miracle Mopher Matrix - используется после шампуня, на чуть высушенные полотенцем волосы, поверх него наносится кондиционер или бальзам и выдерживется 3 минуты. На сайте производителя указано, что средство должно использоваться строго парикмахером)) не понимаю, почему, но стараюсь не злоупотреблять. Молекулярный концетрат содержит высокую концентрацию керамидов и помогает укрепить и восстановить ослабленные волосы. Воздействует на ломкие, пористые волосы, укрепляя их, помогает бороться с ломкостью. Керамиды укрепляют поврежденные участки волос, выравнивают кутикулу волоса. Могу отметить, что мои волосы стали более сильные ✅кондиционер для волос увлажняющий Total Results Moisture - отлично увлажняет, при этом не утяжеляет волосы. Обязательно попробую шампунь этой же линейки. В качестве несмываемого ухода использую средства итальянской фирмы Inebrya, которой я доверяю уже много лет Продолжение в комментариях ➡➡➡➡➡
My eyes are burning after i did my lash extensions appointment😭 so i decided to take ‘em of in order to prove myself that the redness in my eyes was all because the extensions. So i think it is the perfect time to go back to natural goodies💜
My eyes are burning after i did my lash extensions appointment😭 so i decided to take ‘em of in order to prove myself that the redness in my eyes was all because the extensions. So i think it is the perfect time to go back to natural goodies💜
Flat hair? No problem! 😍✔ " I still continue to compare my hair before Monat and After. It amazes me. --Volume system --Thickening spray -- Rejuveniqe oil 
Although in this after picture I'm actually not using the thickening spray. Wow! 
My color is better and I have twice the volume. Been using Monat for 4 months. "
Flat hair? No problem! 😍✔ " I still continue to compare my hair before Monat and After. It amazes me. --Volume system --Thickening spray -- Rejuveniqe oil Although in this after picture I'm actually not using the thickening spray. Wow! My color is better and I have twice the volume. Been using Monat for 4 months. "
.
.
لطفا ورق بزنيد➡️
.
.
.
با عمل (بوتاكس مو) موهاي آسيب ديده خود را تقويت كنيد و به نتيجه مطلوب برسيد عزيزان،بايد اين هم در نظر داشته باشيد كه بوتاكس مو تنها تقويت كننده موها ميباشد و نه صاف كننده،همچنين بي خطر كه هرماه ميتوانيد براي احيا و تقويت موها آسيب ديده و خشك خود اقدام كنيد👌😇
براي پاسخگويي قيمت لطفا عكس با كيفيت از پشت موها خود دايركت كنيد.
✨عزيزاني رزرو خود را ثبت نكردن زودتر اقدام كنن✨
.
. ✨Keratin Treatments ✨
. ✨Hair Botox Professional ✨
. & Healthy Hair
.
by: 🎀shima.beauty🎀
.
.
Call me:
0911 824 2214
.
.
.
شماره رزرو:٠٩١١٨٢٤٢٢١٤
آدرس كانال تلگرام:
@shimabeauty2017
.
.
.
#hair #hairstyle #instahair #hairstyles #haircolour #haircolor #hairdye #hairdo #autumn🍁 2017 #longhairdontcare #summer sales #fashion #instafashion #straighthair #longhair #style #haircare #hairbotoxtreatment #babol #hairbotoxtreatment #blonde #keratintreatment #hairoftheday #hairideas #hairbotox #haircareproducts #hairfashion #hairofinstagram #coolhair#shimaa.beauty
. . لطفا ورق بزنيد➡️ . . . با عمل (بوتاكس مو) موهاي آسيب ديده خود را تقويت كنيد و به نتيجه مطلوب برسيد عزيزان،بايد اين هم در نظر داشته باشيد كه بوتاكس مو تنها تقويت كننده موها ميباشد و نه صاف كننده،همچنين بي خطر كه هرماه ميتوانيد براي احيا و تقويت موها آسيب ديده و خشك خود اقدام كنيد👌😇 براي پاسخگويي قيمت لطفا عكس با كيفيت از پشت موها خود دايركت كنيد. ✨عزيزاني رزرو خود را ثبت نكردن زودتر اقدام كنن✨ . . ✨Keratin Treatments ✨ . ✨Hair Botox Professional ✨ . & Healthy Hair . by: 🎀shima.beauty🎀 . . Call me: 0911 824 2214 . . . شماره رزرو:٠٩١١٨٢٤٢٢١٤ آدرس كانال تلگرام: @shimabeauty2017 . . . #hair  #hairstyle  #instahair  #hairstyles  #haircolour  #haircolor  #hairdye  #hairdo  #autumn 🍁 2017 #longhairdontcare  #summer  sales #fashion  #instafashion  #straighthair  #longhair  #style  #haircare  #hairbotoxtreatment  #babol  #hairbotoxtreatment  #blonde  #keratintreatment  #hairoftheday  #hairideas  #hairbotox  #haircareproducts  #hairfashion  #hairofinstagram  #coolhair #shimaa .beauty
@Regranned from @beauty_vsshopp -  Atasi Rambut Rontok dengan Rangkaian HairX Advanced Neoforce Oriflame

Saat ini Oriflame mengeluarkan rangkaian produk perawatan rambut baru, yaitu HairX Advanced Neoforce yang menggunakan NeoForce Technology yang mengandung bahan-bahan aktif yang membantu menstimulasi pertumbuhan rambut dan Activating Plant Extract yang berguna untuk menunda tanda-tanda kerontokan rambut.

Berikut rangkaian produknya :

1. HairX Volume Neoforce Shampoo
Rangkaian perawatan rambut ini dimulai dengan membersihkan rambut dan kulit kepala dengan menggunakan daily shampoo ini yang diformulasikan dengan Activating Plant Extract yang membantu mengembalikan vitalitas rambut yang menipis.

2. Scalp Tonic
Setelah membersihkan rambut dan kulit kepala dengan HairX Volume Neoforce Shampoo, langkah selanjutnya adalah dengan menyemprotkan Advanced Scalp Tonic ke rambut yang lembab kemudian tata seperti biasa. Scalp tonic ini berfungsi untuk membantu menstimulasi pertumbuhan rambut agar rambut tampak lebih tebal.

3. Hair Amplifier
Rangkaian selanjutnya adalah dengan menyemprotkan HairX Advanced NeoForce Hair Amplifier kemudian tata seperti biasa. Hair Amplifier ini berfungsi untuk membantu meningkatkan volume untuk tekstur rambut lebih penuh

#perawatanrambut #perawatanrambutrontok #perawatanrambutmurah #perawatanrambutrusak #hairdamage #hairdamagerepair #haircare #haircareproducts #shampoo #hairtonic #hairamplifier #rambutrontok #rambutrontokparah #shampoowangi #katalogoriflame #katalogagustus2017 #oriflametermurah #OriflameChangesLife #oriflamejakarta #OriflameID #freeongkirjabodetabek #promooriflame #hairxadvanced #neoforce #shampoooriflame #hairtonicoriflame #perawatanrambutoriflame #haircareoriflame #banyakpromo #banyakdiskon 💙
@Regranned from @beauty_vsshopp - Atasi Rambut Rontok dengan Rangkaian HairX Advanced Neoforce Oriflame Saat ini Oriflame mengeluarkan rangkaian produk perawatan rambut baru, yaitu HairX Advanced Neoforce yang menggunakan NeoForce Technology yang mengandung bahan-bahan aktif yang membantu menstimulasi pertumbuhan rambut dan Activating Plant Extract yang berguna untuk menunda tanda-tanda kerontokan rambut. Berikut rangkaian produknya : 1. HairX Volume Neoforce Shampoo Rangkaian perawatan rambut ini dimulai dengan membersihkan rambut dan kulit kepala dengan menggunakan daily shampoo ini yang diformulasikan dengan Activating Plant Extract yang membantu mengembalikan vitalitas rambut yang menipis. 2. Scalp Tonic Setelah membersihkan rambut dan kulit kepala dengan HairX Volume Neoforce Shampoo, langkah selanjutnya adalah dengan menyemprotkan Advanced Scalp Tonic ke rambut yang lembab kemudian tata seperti biasa. Scalp tonic ini berfungsi untuk membantu menstimulasi pertumbuhan rambut agar rambut tampak lebih tebal. 3. Hair Amplifier Rangkaian selanjutnya adalah dengan menyemprotkan HairX Advanced NeoForce Hair Amplifier kemudian tata seperti biasa. Hair Amplifier ini berfungsi untuk membantu meningkatkan volume untuk tekstur rambut lebih penuh #perawatanrambut  #perawatanrambutrontok  #perawatanrambutmurah  #perawatanrambutrusak  #hairdamage  #hairdamagerepair  #haircare  #haircareproducts  #shampoo  #hairtonic  #hairamplifier  #rambutrontok  #rambutrontokparah  #shampoowangi  #katalogoriflame  #katalogagustus2017  #oriflametermurah  #OriflameChangesLife  #oriflamejakarta  #OriflameID  #freeongkirjabodetabek  #promooriflame  #hairxadvanced  #neoforce  #shampoooriflame  #hairtonicoriflame  #perawatanrambutoriflame  #haircareoriflame  #banyakpromo  #banyakdiskon  💙
Well said... keep it simple. 🍾 #cuveebeauty
#Repost @evaacatherine
・・・
Beach waves for days with @beautopiahair // Get my look with the 'Back To The Beach' spray and Vibrastrait // definitely a must have ladies!
#Repost  @evaacatherine ・・・ Beach waves for days with @beautopiahair // Get my look with the 'Back To The Beach' spray and Vibrastrait // definitely a must have ladies!
The woman behind the scenes. 🤗 What better person to have as our boss!? Bachelors of Science in Forensic Chemistry and a Masters in Business Administration means one smart lady. ❤️
.
.
.
.
.
.
#productjunkie #stronghair #handmade #haircare #ceo #bosslife #empire #enviihaircare #smallbusiness #buildyourbrand #straighthair #stronghair #longhair #healthyhair #naturalhair #naturalista #teamnatural #haircareproducts #curlyhair #privatelabel
Schütze Dein langes und/oder splissiges Haar vor dem ausfransen und Haarbruch mit #lanzahealinghaircare !!!☝🏼☝🏼☝🏼 "Nur ein bisschen Spliss"?🤔
Wenn Du Spliss hast, hast Du das bereits zum grössten Teil zerstört!😳😲😬☝🏼
Das Haar hat optisch einen Strukturaufbau wie ein Tannenzapfen, mit vielen glatten Schuppen um die Faserschicht... werden die Schuppen durch Hitze (Föhn Glätteisen Lockenstab Warmwickler usw.), billige Plastikbürsten und -kämme, Farbveränderungen und grobes kämmen, bürsten, strubeln und rubbeln nach dem waschen abgenutzt (abgebrochen), kommt es durch das ausfransen der Faserschicht zum Spliss und zum Haarbruch!😱😲😬 Schütze und pflege Dein Haar daher unbedingt mit L'anza Healing Haircare Strength und der Keratin Healing Oil Maske!☝🏼☝🏼☝🏼🤓🤓🤓💆🏻💆🏽💆🏼 #lanzastrength #lanzahealing #lanzahealinghaircare #lanzakeratinhealingoil #spliss #haarbruch #haircaretips #haircareproducts #haarzauber
Schütze Dein langes und/oder splissiges Haar vor dem ausfransen und Haarbruch mit #lanzahealinghaircare  !!!☝🏼☝🏼☝🏼 "Nur ein bisschen Spliss"?🤔 Wenn Du Spliss hast, hast Du das bereits zum grössten Teil zerstört!😳😲😬☝🏼 Das Haar hat optisch einen Strukturaufbau wie ein Tannenzapfen, mit vielen glatten Schuppen um die Faserschicht... werden die Schuppen durch Hitze (Föhn Glätteisen Lockenstab Warmwickler usw.), billige Plastikbürsten und -kämme, Farbveränderungen und grobes kämmen, bürsten, strubeln und rubbeln nach dem waschen abgenutzt (abgebrochen), kommt es durch das ausfransen der Faserschicht zum Spliss und zum Haarbruch!😱😲😬 Schütze und pflege Dein Haar daher unbedingt mit L'anza Healing Haircare Strength und der Keratin Healing Oil Maske!☝🏼☝🏼☝🏼🤓🤓🤓💆🏻💆🏽💆🏼 #lanzastrength  #lanzahealing  #lanzahealinghaircare  #lanzakeratinhealingoil  #spliss  #haarbruch  #haircaretips  #haircareproducts  #haarzauber 
Because if we were on a 🏝 deserted island and could only bring 1 beauty product, it would be #brocato hairspray.
Because if we were on a 🏝 deserted island and could only bring 1 beauty product, it would be #brocato  hairspray.
Brume fruitée... preview! Coming soon 💥🍑 #labrumee // thanks @calendar_girl_ for the drawing ✨
Brume fruitée... preview! Coming soon 💥🍑 #labrumee  // thanks @calendar_girl_ for the drawing ✨
Time to bring the natural beauty in your hair with this magnificent Corioliss K2 Treatment Iron ➡️ #hairtools #hairstraightener  #ghd #flatiron #hairtools #hairtool #enterprisebydcg  #haircareproducts #haircareproduct #hairstraightening #stylingiron #curlingwand #curlingiron
Hair care product yang tengah Viral sekarang...😍😍😍 Ramai customer yang bagi feeback Positif ☑. Ada masalah Rambut kering / Rosak / kasar selepas dye @ mewarna dengan Rebonding.Semua masalah selesai hanya dengan Set Faith Fleur Serum SHJ.
.
Anda berminat boleh je Whatapp / Inbox saya 01114337124 May Meii.
Open Order ....! ! !
.
#FFSdskuchingSamarahan 
#TeamRichAngle 
#haircareproducts
Hair care product yang tengah Viral sekarang...😍😍😍 Ramai customer yang bagi feeback Positif ☑. Ada masalah Rambut kering / Rosak / kasar selepas dye @ mewarna dengan Rebonding.Semua masalah selesai hanya dengan Set Faith Fleur Serum SHJ. . Anda berminat boleh je Whatapp / Inbox saya 01114337124 May Meii. Open Order ....! ! ! . #FFSdskuchingSamarahan  #TeamRichAngle  #haircareproducts 
استفاده از مواد حرفه اي اسكرين رپلكس جهت دكلره ورنگ مو بدون آسيب رساندن به ساختار مو ،ويتامينه و بازسازي موهاي آسيب ديده در سالن آراويرا  #screenreplex #haircare #haircareproducts #highlites #haircolor #haircut #professinal #hair_cut #haircare #haircolouring #cratin #schwarzkopfprofessional  ##schwarzkopf #haircolouring # ##كرج_مهرشهر #مهرشهر #رنگمو#رنگ_مو_ترکیبی #رنگ_مو_فانتزی #رنگ_مو #سالنزيبايي#سالن_زیبایی #
استفاده از مواد حرفه اي اسكرين رپلكس جهت دكلره ورنگ مو بدون آسيب رساندن به ساختار مو ،ويتامينه و بازسازي موهاي آسيب ديده در سالن آراويرا #screenreplex  #haircare  #haircareproducts  #highlites  #haircolor  #haircut  #professinal  #hair_cut  #haircare  #haircolouring  #cratin  #schwarzkopfprofessional  ##schwarzkopf  #haircolouring  # ##كرج_مهرشهر  #مهرشهر  #رنگمو #رنگ_مو_ترکیبی  #رنگ_مو_فانتزی  #رنگ_مو  #سالنزيبايي #سالن_زیبایی  #
Kelebihan Serum & Syampoo
.
🌸SERUM 🌸
💐vitamin E
💐Olive Oil 💐mesra wudhuk
💐water based 🌸SYAMPOO🌸
💐 free SLES
💐free PARABEN
💐free SOAP

Cust tak perlu pakai conditioner , sebab dah ada serum . dalam serum ada VIT E 😘 . Its depend pada rambut jugak , kalau lepas pakai syampoo & serum rambut keras . 
So stop ok , setiap manusia lain rambut lain jenis . 
Ada yang rebond rambut setiap bulan setiap minggu ni yang menyebabkan rambut jadi rosak . So bila pakai syampoo treatment Ff, rambut agak kasar . Syampoo ni merawat rambut yang rosak .

Anda ingin treatment jimat dan cepat jom try Set Combo FFS .
#FFSdskuchingSamarahan 
#TeamRichAngle 
#haircareproducts
Kelebihan Serum & Syampoo . 🌸SERUM 🌸 💐vitamin E 💐Olive Oil 💐mesra wudhuk 💐water based 🌸SYAMPOO🌸 💐 free SLES 💐free PARABEN 💐free SOAP Cust tak perlu pakai conditioner , sebab dah ada serum . dalam serum ada VIT E 😘 . Its depend pada rambut jugak , kalau lepas pakai syampoo & serum rambut keras . So stop ok , setiap manusia lain rambut lain jenis . Ada yang rebond rambut setiap bulan setiap minggu ni yang menyebabkan rambut jadi rosak . So bila pakai syampoo treatment Ff, rambut agak kasar . Syampoo ni merawat rambut yang rosak . Anda ingin treatment jimat dan cepat jom try Set Combo FFS . #FFSdskuchingSamarahan  #TeamRichAngle  #haircareproducts 
Open Order 🔊🔊🔊
📍Siapa-siapa yang nak order terus Whatapp / Inbox Saya kat nom ini 📲 01114337124.
.
Dulu memang selalu masuk salon buat rebonding,kadang2 ubat untuk buat rambut x semesti nya sesuai dengan rambut anda.ada yang kasar,rosak dan hangus selepas rebonding.Tapi hanya consistan guna serum ini gerenty rambut anda kembali cantik dan sihat.
.
Hanya sebotol 65ml RM15 SHJ.
.
#TeamRichAngle 
#FFSdskuchingSamarahan 
#haircareproducts
Open Order 🔊🔊🔊 📍Siapa-siapa yang nak order terus Whatapp / Inbox Saya kat nom ini 📲 01114337124. . Dulu memang selalu masuk salon buat rebonding,kadang2 ubat untuk buat rambut x semesti nya sesuai dengan rambut anda.ada yang kasar,rosak dan hangus selepas rebonding.Tapi hanya consistan guna serum ini gerenty rambut anda kembali cantik dan sihat. . Hanya sebotol 65ml RM15 SHJ. . #TeamRichAngle  #FFSdskuchingSamarahan  #haircareproducts 
“Serum ini disarankan dipake pas malam hari. Tapi kalau aku pakai serum ini sesering mungkin sih. Jadi kalau pagi gak kemana-mana aku pakein serum juga. Sebenernya boleh banget kok kalian pake sesering mungkin, per satu jam juga boleh kalau kalian mau ehe gak akan kenapa-kenapa atau bahaya kok karena semuanya dari bahan alami.

Untuk pengaplikasiannya, jujur aku gak pake spoolie. Aku langsung tetesin sedikit serum ke jari, lalu langsung aku oles ke alis. Kayaknya lebih muanteb aja soalnya. Begitupun dengan bulu mata, ya aku olesin aja pelan-pelan ke bulu mata atas dan bawah.”
///
(cr: @thebeautywimp 💜)
“Serum ini disarankan dipake pas malam hari. Tapi kalau aku pakai serum ini sesering mungkin sih. Jadi kalau pagi gak kemana-mana aku pakein serum juga. Sebenernya boleh banget kok kalian pake sesering mungkin, per satu jam juga boleh kalau kalian mau ehe gak akan kenapa-kenapa atau bahaya kok karena semuanya dari bahan alami. Untuk pengaplikasiannya, jujur aku gak pake spoolie. Aku langsung tetesin sedikit serum ke jari, lalu langsung aku oles ke alis. Kayaknya lebih muanteb aja soalnya. Begitupun dengan bulu mata, ya aku olesin aja pelan-pelan ke bulu mata atas dan bawah.” /// (cr: @thebeautywimp 💜)
“Tekstur serum ini bening dan kekentalannya pas. Dia slightly thick tapi juga lumayan runny. Menurutku sih lebih kayak oil ya dia. Formulanya gak bikin mata perih sama sekali, bahkan kadang kalau gak sengaja masuk ke mata dikit-dikit pun. Mungkin karena ingredients-nya alami semua ya, jadi aman.”
///
(cr: @thebeautywimp 💜)
“Tekstur serum ini bening dan kekentalannya pas. Dia slightly thick tapi juga lumayan runny. Menurutku sih lebih kayak oil ya dia. Formulanya gak bikin mata perih sama sekali, bahkan kadang kalau gak sengaja masuk ke mata dikit-dikit pun. Mungkin karena ingredients-nya alami semua ya, jadi aman.” /// (cr: @thebeautywimp 💜)
Its time for honest review!
///
“Aku sudah mencoba pake serum Intoyourhair ini for 2 weeks straight dan aku pake pagi dan malem (pokoknya selama kondisi mata bersih). Aku emang gak notice alis yang melebat kayak pohon beringin ya, tapi sudah slowly lumayan tebelan dari sebelum pake. Untuk bulu mata, sebelum rutin pake emang bulu mataku sudah lumayan panjang tapi lurus kayak jalan tol. Setelah pake Intoyourhair, emang aku gak notice bulumataku semakin puanjang yang gimana, tapi jadi kuat! Gak gampang rontok sama sekali loh, hebat. Padahal biasanya kalau habis buat tutorial eye makeup, pas menghapus makeup mata pasti ada aja 1-2 helai yang rontok. Nah, aku rasa dengan jaranganya rontok dan bulu mata lebih sehat makanya kesannya lebih tebelan aja menurutku.”
///
(credits: @thebeautywimp 💜)
Its time for honest review! /// “Aku sudah mencoba pake serum Intoyourhair ini for 2 weeks straight dan aku pake pagi dan malem (pokoknya selama kondisi mata bersih). Aku emang gak notice alis yang melebat kayak pohon beringin ya, tapi sudah slowly lumayan tebelan dari sebelum pake. Untuk bulu mata, sebelum rutin pake emang bulu mataku sudah lumayan panjang tapi lurus kayak jalan tol. Setelah pake Intoyourhair, emang aku gak notice bulumataku semakin puanjang yang gimana, tapi jadi kuat! Gak gampang rontok sama sekali loh, hebat. Padahal biasanya kalau habis buat tutorial eye makeup, pas menghapus makeup mata pasti ada aja 1-2 helai yang rontok. Nah, aku rasa dengan jaranganya rontok dan bulu mata lebih sehat makanya kesannya lebih tebelan aja menurutku.” /// (credits: @thebeautywimp 💜)
..Repost. 🔜@crazy_4_coupon_deals 💨... The L'OREAL Coupon is $2/1 🔚#ufs #iso #extremecouponing 
#extremesavings #couponcommunity 
#couponfairy #couponing101#ctcouponers 
#shampoo #haircareproducts
Haii morning.. Rase macam lame sangat cuti neyh.. Okey meyh syah nak bagi tahu ingredient dulu dalam maida muslimah hair care. Kite memang guna kan bahan2 semula jadi, so awak2 kat luar sane tak perlu risau tau..
.
Dan yang penting halal
.
@the_asyallia.lll
0173443245
.
#shampoo #shampoosantan #shampoomaida #haircare #haircareproducts #rambutcantik #rambutgugur #rambutmasalah #rambutsihat #kelemumur #maidahairspray #maidashampooaura
Haii morning.. Rase macam lame sangat cuti neyh.. Okey meyh syah nak bagi tahu ingredient dulu dalam maida muslimah hair care. Kite memang guna kan bahan2 semula jadi, so awak2 kat luar sane tak perlu risau tau..
.
Dan yang penting halal
.
@the_asyallia.lll
0173443245
.
#shampoo #shampoosantan #shampoomaida #haircare #haircareproducts #rambutcantik #rambutgugur #rambutmasalah #rambutsihat #kelemumur #maidahairspray #maidashampooaura
Haii morning.. Rase macam lame sangat cuti neyh.. Okey meyh syah nak bagi tahu ingredient dulu dalam maida muslimah hair care. Kite memang guna kan bahan2 semula jadi, so awak2 kat luar sane tak perlu risau tau..
.
Dan yang penting halal
.
@the_asyallia.lll
0173443245
.
#shampoo #shampoosantan #shampoomaida #haircare #haircareproducts #rambutcantik #rambutgugur #rambutmasalah #rambutsihat #kelemumur #maidahairspray #maidashampooaura
Haii morning.. Rase macam lame sangat cuti neyh.. Okey meyh syah nak bagi tahu ingredient dulu dalam maida muslimah hair care. Kite memang guna kan bahan2 semula jadi, so awak2 kat luar sane tak perlu risau tau..
.
Dan yang penting halal
.
@the_asyallia.lll
0173443245
.
#shampoo #shampoosantan #shampoomaida #haircare #haircareproducts #rambutcantik #rambutgugur #rambutmasalah #rambutsihat #kelemumur #maidahairspray #maidashampooaura
Haii morning.. Rase macam lame sangat cuti neyh.. Okey meyh syah nak bagi tahu ingredient dulu dalam maida muslimah hair care. Kite memang guna kan bahan2 semula jadi, so awak2 kat luar sane tak perlu risau tau..
.
Dan yang penting halal
.
@the_asyallia.lll
0173443245
.
#shampoo #shampoosantan #shampoomaida #haircare #haircareproducts #rambutcantik #rambutgugur #rambutmasalah #rambutsihat #kelemumur #maidahairspray #maidashampooaura
Haii morning.. Rase macam lame sangat cuti neyh.. Okey meyh syah nak bagi tahu ingredient dulu dalam maida muslimah hair care. Kite memang guna kan bahan2 semula jadi, so awak2 kat luar sane tak perlu risau tau..
.
Dan yang penting halal
.
@the_asyallia.lll
0173443245
.
#shampoo #shampoosantan #shampoomaida #haircare #haircareproducts #rambutcantik #rambutgugur #rambutmasalah #rambutsihat #kelemumur #maidahairspray #maidashampooaura
I got this bomb shampoo/conditioner @twelve12___ organics that's perfect for natural hair👌🏾 It's pack with so much moisture without weighing the hair down and makes my Press outs so much easier by softening the texture.🙌🏾 😌You gotta see the BEFORE & AFTER! (Swipe👉🏾to see) 🙌🏾😍 ::
@laidprettyboutique
I got this bomb shampoo/conditioner @twelve12___ organics that's perfect for natural hair👌🏾 It's pack with so much moisture without weighing the hair down and makes my Press outs so much easier by softening the texture.🙌🏾 😌You gotta see the BEFORE & AFTER! (Swipe👉🏾to see) 🙌🏾😍 :: @laidprettyboutique
I've got a game going on over on FB - check it out and you could win some AMAZING dry shampoo 😘
Search: Change Your Hair, Change Your Life's Fall Monat "Party"  or use link 
https://www.facebook.com/events/118302528858431??ti=ia
I've got a game going on over on FB - check it out and you could win some AMAZING dry shampoo 😘 Search: Change Your Hair, Change Your Life's Fall Monat "Party" or use link https://www.facebook.com/events/118302528858431??ti=ia
My wig lol jk 🤣🤙🏼 #longhair 💁🏻 #virginhair 💋#haircareproducts 👌🏻#stylingproducts 👍🏻#KardashianBeauty #stephjenner 🖤 #stephaniejenner 😚
Half up Half down 😍😍 w/ our Brazilian Collection
Half up Half down 😍😍 w/ our Brazilian Collection
Did you know wet hair allows bacteria to grow which leads to a musty mildew smell coming from the weave. Make sure your hair is dry before going to bed.
.
.
#protectivestyles #protectivestylesfornaturalhair #haircare #healthyhair #haircareproducts #naturalista #hairgoals #kinkyhair #coilyhair #curlyhair #teamnatural #transitioninghair #relaxedhair #allhairtypes #hairgrowthjourney #healthyhairjourney #hairextensions #braids #braidstyles #twist #sewin #fauxlocs #crochet #goddesslocs #dreadlocs #bantuknots #wigs #wigsforblackwomen
Did you know wet hair allows bacteria to grow which leads to a musty mildew smell coming from the weave. Make sure your hair is dry before going to bed. . . #protectivestyles  #protectivestylesfornaturalhair  #haircare  #healthyhair  #haircareproducts  #naturalista  #hairgoals  #kinkyhair  #coilyhair  #curlyhair  #teamnatural  #transitioninghair  #relaxedhair  #allhairtypes  #hairgrowthjourney  #healthyhairjourney  #hairextensions  #braids  #braidstyles  #twist  #sewin  #fauxlocs  #crochet  #goddesslocs  #dreadlocs  #bantuknots  #wigs  #wigsforblackwomen 
Reative o brilho de seus cabelos com Tigi Bed Head Blow-Out. 
Este creme iluminador possui uma textura dourada que realça o brilho e enriquece a cor dos cabelos castanhos ou avermelhados. 
Além do brilho, o Iluminador Tigi elimina o frizz e resgata a suavidade dos fios. 
Sua textura leve pode ser usada em todos os tipos de cabelo sem pesar. Pode ser usado a qualquer hora do dia como uma recarga de brilho e cor para os fios, mantendo a aparência de seus cabelos sempre bonitos e saudáveis!
Corra para buscar o seu!! 👣👣...Poucas unidades disponíveis.

#emporiumcosmeticos #hairstyle #haircareproducts 
#haircare#cabelosdivos #tigicopyrightcolour #tigibedhead#cabelosdossonhos
Reative o brilho de seus cabelos com Tigi Bed Head Blow-Out. Este creme iluminador possui uma textura dourada que realça o brilho e enriquece a cor dos cabelos castanhos ou avermelhados.  Além do brilho, o Iluminador Tigi elimina o frizz e resgata a suavidade dos fios. Sua textura leve pode ser usada em todos os tipos de cabelo sem pesar. Pode ser usado a qualquer hora do dia como uma recarga de brilho e cor para os fios, mantendo a aparência de seus cabelos sempre bonitos e saudáveis! Corra para buscar o seu!! 👣👣...Poucas unidades disponíveis. #emporiumcosmeticos  #hairstyle  #haircareproducts  #haircare #cabelosdivos  #tigicopyrightcolour  #tigibedhead #cabelosdossonhos 
@alodiahaircare products are in stock at Ecodermis and Wolfberry located at 563 Lincoln Place Brooklyn New York 11238 Tickets: https://www.eventbrite.com/e/alodia-hair-cares-learn-love-grow-salon-takeover-tour-tickets-37049542178?aff=es2 #NewYork #Brooklyn #naturalhair #hair  #wolfberry  #alodia #webuyblack  #products #NewYork #new #summer17 #September #hair #event #haircaretips #2017 #meetthefounder #founder #doctor #scalp #scalpissues #scalptherapy #haircare #haircareproducts
@alodiahaircare products are in stock at Ecodermis and Wolfberry located at 563 Lincoln Place Brooklyn New York 11238 Tickets: https://www.eventbrite.com/e/alodia-hair-cares-learn-love-grow-salon-takeover-tour-tickets-37049542178?aff=es2 #NewYork  #Brooklyn  #naturalhair  #hair  #wolfberry  #alodia  #webuyblack  #products  #NewYork  #new  #summer17  #September  #hair  #event  #haircaretips  #2017  #meetthefounder  #founder  #doctor  #scalp  #scalpissues  #scalptherapy  #haircare  #haircareproducts 
Thanks to these beauties for your purchase! Come out to @crownedcurlsco Crowned Curls Festival! We'll be here for a few more hours 🌻🌺🌹🌸🌻
.
.
.
#hair #haircare #hairstyles #haircolor #haircut #hairlove #hairgrowth #haircareproducts #haircareproduct #hairproducts #hairpost #blackhair #blackhairstyles #hairtutorial #hairtexture #moisturizer #beauty #beautysalon #shopnow #blog #natural #naturalhairrocks #naturalhair #hairreview #blackgirlmagic
#roses #rosewater
Thanks to these beauties for your purchase! Come out to @crownedcurlsco Crowned Curls Festival! We'll be here for a few more hours 🌻🌺🌹🌸🌻 . . . #hair  #haircare  #hairstyles  #haircolor  #haircut  #hairlove  #hairgrowth  #haircareproducts  #haircareproduct  #hairproducts  #hairpost  #blackhair  #blackhairstyles  #hairtutorial  #hairtexture  #moisturizer  #beauty  #beautysalon  #shopnow  #blog  #natural  #naturalhairrocks  #naturalhair  #hairreview  #blackgirlmagic  #roses  #rosewater 
@alodiahaircare products are in stock at Ecodermis and Wolfberry located at 563 Lincoln Place Brooklyn New York 11238 Tickets: https://www.eventbrite.com/e/alodia-hair-cares-learn-love-grow-salon-takeover-tour-tickets-37049542178?aff=es2 #NewYork #Brooklyn #naturalhair #hair  #wolfberry  #alodia #webuyblack  #products #NewYork #new #summer17 #September #hair #event #haircaretips #2017 #meetthefounder #founder #doctor #scalp #scalpissues #scalptherapy #haircare #haircareproducts
@alodiahaircare products are in stock at Ecodermis and Wolfberry located at 563 Lincoln Place Brooklyn New York 11238 Tickets: https://www.eventbrite.com/e/alodia-hair-cares-learn-love-grow-salon-takeover-tour-tickets-37049542178?aff=es2 #NewYork  #Brooklyn  #naturalhair  #hair  #wolfberry  #alodia  #webuyblack  #products  #NewYork  #new  #summer17  #September  #hair  #event  #haircaretips  #2017  #meetthefounder  #founder  #doctor  #scalp  #scalpissues  #scalptherapy  #haircare  #haircareproducts 
@alodiahaircare products are in stock at Ecodermis and Wolfberry located at 563 Lincoln Place Brooklyn New York 11238 Tickets: https://www.eventbrite.com/e/alodia-hair-cares-learn-love-grow-salon-takeover-tour-tickets-37049542178?aff=es2 #NewYork #Brooklyn #naturalhair #hair  #wolfberry  #alodia #webuyblack  #products #NewYork #new #summer17 #September #hair #event #haircaretips #2017 #meetthefounder #founder #doctor #scalp #scalpissues #scalptherapy #haircare #haircareproducts #detangle
@alodiahaircare products are in stock at Ecodermis and Wolfberry located at 563 Lincoln Place Brooklyn New York 11238 Tickets: https://www.eventbrite.com/e/alodia-hair-cares-learn-love-grow-salon-takeover-tour-tickets-37049542178?aff=es2 #NewYork  #Brooklyn  #naturalhair  #hair  #wolfberry  #alodia  #webuyblack  #products  #NewYork  #new  #summer17  #September  #hair  #event  #haircaretips  #2017  #meetthefounder  #founder  #doctor  #scalp  #scalpissues  #scalptherapy  #haircare  #haircareproducts  #detangle 
Wash day completed 😊
Quick wash day 
I wash my hair every 2 weeks
All products used below

Preepoo mix: avocado oil, grapeseed oil, red palm oil mixed with rapeseed, tea tree peppermint and castor oil. Bought from many supermarkets and @ebay

Shampoo - irie dreads stimulating shampoo £2.99 Sabha cosmetics 
Deep conditioner - Bio Care labs strong ends honey infusion reconstructor @biocarelabs

Moisturise and seal 
African pride she butter leave in conditioner. £2.99 Sabha cosmetics Dalston @myafricanpride 
Avocado oil - £2.70 from @tescofood

Total time 1 hr and a half 
#NATURALHAIR #HEALTHYHAIR #protectivestyles #haircare #haircareproducts #conditioner #shampoo #afrohair #leaveinconditioner
Wash day completed 😊 Quick wash day I wash my hair every 2 weeks All products used below Preepoo mix: avocado oil, grapeseed oil, red palm oil mixed with rapeseed, tea tree peppermint and castor oil. Bought from many supermarkets and @ebay Shampoo - irie dreads stimulating shampoo £2.99 Sabha cosmetics Deep conditioner - Bio Care labs strong ends honey infusion reconstructor @biocarelabs Moisturise and seal African pride she butter leave in conditioner. £2.99 Sabha cosmetics Dalston @myafricanpride Avocado oil - £2.70 from @tescofood Total time 1 hr and a half #NATURALHAIR  #HEALTHYHAIR  #protectivestyles  #haircare  #haircareproducts  #conditioner  #shampoo  #afrohair  #leaveinconditioner 
"Made with deeply cleansing kaolin clay, this nutrient rich mask instantly gives skin a firm, toned look and a more youthful appearance. Plumping peony root helps restore skin's elasticity, while konjac root smooths the appearance of fine lines." Find it at Beautycounter, link is in my bio! #facemaskselfie
"Made with deeply cleansing kaolin clay, this nutrient rich mask instantly gives skin a firm, toned look and a more youthful appearance. Plumping peony root helps restore skin's elasticity, while konjac root smooths the appearance of fine lines." Find it at Beautycounter, link is in my bio! #facemaskselfie 
Ya llego el Otoño🍁🍂🍁🍂🍁🍂
Y tu cual look quieres para esta temporada????
Agenda tu cita con tiempo ✔Olivares 152casi esq con Colosio 📲6623422963
#miosalon #salonavynablack #haircareproducts #MadeinItaly #goji #argan #vainilla #love #hair #beautiful #instagram #likeforlike #followme #iger #fall #avyna #hermosillo #colorist
Snag your favourite shampoo for only $12 USD/$15 CAD!?!? Ask me how! Your kiddos will love it too! #hair #haircare #salon #flashsale #shampoo #healthyhair #naturalhair #monat #haircareproducts #tangles #tanglesolution #tearfree #newmoms #chemicalfree #nontoxic #antiaging #beautifulhair #menshair #womenshair #kidshair #hairstylist #barber
E segue sendo a melhor máscara da minha vida 😍😍😍😍💯🙆 @belezanaweb
E segue sendo a melhor máscara da minha vida 😍😍😍😍💯🙆 @belezanaweb
I ❤️ fresh baked muffins on a Saturday morning.... especially when they are kind of on the healthy side!#bananachocolatechip 😋🍌😋🍌
I ❤️ fresh baked muffins on a Saturday morning.... especially when they are kind of on the healthy side!#bananachocolatechip  😋🍌😋🍌
Ropes and Braids and milk_shake Direct Color in Eggplant 💫by @titine_88x #milkshakenorthamerica #milkshakeusa #milkshakecolor #milkshakedirectcolor
@alodiahaircare products are in stock at Ecodermis and Wolfberry located at 563 Lincoln Place Brooklyn New York 11238 Tickets: https://www.eventbrite.com/e/alodia-hair-cares-learn-love-grow-salon-takeover-tour-tickets-37049542178?aff=es2 #NewYork #Brooklyn #naturalhair #hair  #wolfberry  #alodia #webuyblack  #products #NewYork #new #summer17 #September #hair #event #haircaretips #2017 #meetthefounder #founder #doctor #scalp #scalpissues #scalptherapy #haircare #haircareproducts #Today #Insta #instagram
@alodiahaircare products are in stock at Ecodermis and Wolfberry located at 563 Lincoln Place Brooklyn New York 11238 Tickets: https://www.eventbrite.com/e/alodia-hair-cares-learn-love-grow-salon-takeover-tour-tickets-37049542178?aff=es2 #NewYork  #Brooklyn  #naturalhair  #hair  #wolfberry  #alodia  #webuyblack  #products  #NewYork  #new  #summer17  #September  #hair  #event  #haircaretips  #2017  #meetthefounder  #founder  #doctor  #scalp  #scalpissues  #scalptherapy  #haircare  #haircareproducts  #Today  #Insta  #instagram 
Happy Saturday and have a great hair day 💓😋
_________________________
Follow: @hairkrush_ext
Happy Saturday and have a great hair day 💓😋 _________________________ Follow: @hairkrush_ext
You can do it! Check your attitude at the end of the day and see how it went ☺️
#cyhcylchallenge
You can do it! Check your attitude at the end of the day and see how it went ☺️ #cyhcylchallenge 
There's a sale going on this weekend that includes our junior line with the most adorable bath toy ❤️ #flashsale
There's a sale going on this weekend that includes our junior line with the most adorable bath toy ❤️ #flashsale 
New clients & returning clients !!! Please txt Val @ (562)746-3858 your name, time and date you would like to book. To confirm booking you must pay your deposit via cash app. No exceptions!!! •
•
•

#lahair #blackgirlmagic #lahairstylist #haircareproducts #weaves #sewins #color #thecutlife #hairweave #hairweavekiller #hair #hairextensions #hairtutorial #hairstylist #hairstyles #lahairstylist #lahairextensions #valurstylist #celebrity #celebrityhair #laweaves #LAweavespecialist #weaveslayer #weavehairstylist #weaveChallenge #LosAngelesweaves #celebrityhairdresser #celebrityweaves #celebrityhairstylist #weavebar
New clients & returning clients !!! Please txt Val @ (562)746-3858 your name, time and date you would like to book. To confirm booking you must pay your deposit via cash app. No exceptions!!! • • • #lahair  #blackgirlmagic  #lahairstylist  #haircareproducts  #weaves  #sewins  #color  #thecutlife  #hairweave  #hairweavekiller  #hair  #hairextensions  #hairtutorial  #hairstylist  #hairstyles  #lahairstylist  #lahairextensions  #valurstylist  #celebrity  #celebrityhair  #laweaves  #LAweavespecialist  #weaveslayer  #weavehairstylist  #weaveChallenge  #LosAngelesweaves  #celebrityhairdresser  #celebrityweaves  #celebrityhairstylist  #weavebar 
STUDIO 2121 MAGIC 💋
.
Let us make your eyes pop with some Lash Extensions 🖤
.
Lashes By: @welovesunshinehair
STUDIO 2121 MAGIC 💋 . Let us make your eyes pop with some Lash Extensions 🖤 . Lashes By: @welovesunshinehair
Decided to try out this @lamer Moisturising Soft Cream 🙋🏼 A little worried that I'm going to like it too much and not be able to justify buying a full size 🤦🏼‍♀️ xx #bblogger #beautyblogger #makeup #makeupjunkie #bloggerlife #makeuplover #makeupaddict #ilovemakeup #beautylover #wakeupandmakeup #makeupobsession #makeupobsessed #instamakeup #glam #makeuptalk #beautyreviews #makeupreviews #haircareproducts #haircare #hairblogger #hairblog #dupe #beautyhaul #bblogger #candles #scentedcandles #smellsamazing #beautyreviews #beauty #skincare
Decided to try out this @lamer Moisturising Soft Cream 🙋🏼 A little worried that I'm going to like it too much and not be able to justify buying a full size 🤦🏼‍♀️ xx #bblogger  #beautyblogger  #makeup  #makeupjunkie  #bloggerlife  #makeuplover  #makeupaddict  #ilovemakeup  #beautylover  #wakeupandmakeup  #makeupobsession  #makeupobsessed  #instamakeup  #glam  #makeuptalk  #beautyreviews  #makeupreviews  #haircareproducts  #haircare  #hairblogger  #hairblog  #dupe  #beautyhaul  #bblogger  #candles  #scentedcandles  #smellsamazing  #beautyreviews  #beauty  #skincare 
Orders went out. Did you place an order yet? Don't miss our weekend flash sale.
www.goddessunique.com

#GoddessUniqueproducts #orders #goddesuniquellc #haircareproducts #skincare #cats #shipping #flashsale
Orders went out. Did you place an order yet? Don't miss our weekend flash sale. Www.goddessunique.com

#GoddessUniqueproducts #orders #goddesuniquellc #haircareproducts #skincare #cats #shipping #flashsale
Wash Day turn glam session! 😍When you have two Curly Cuties, we are sure wash days are extra special! 😍 How cute are twins @jtavarez_ as they just conditioned their curls with CurlyKids Curly Deep Conditioner? Cuteness Overload! ...
#curlykidshaircare #curlykids  #curlyhair #twins #toocute #deepconditioning #haircare #haircareproducts
Weakened and DAMAGED hair 🤷🏾‍♀️?? This Moroccan Oil shampoo and conditioner ( that we use on our clients ) REPAIRS, detangles, cleanses and detoxifies hair. It is used to revive and restore elasticity, moisture and shine !! Note, it is color safe . #tohsaka_rin_oficial #toliverhairstudio #norcrosshair #norcrosshairstylist #norcross #gwinnetthairstylist #gwinnetthair #gwinnett #atlanta #atlantahairstylist #atlantahair  #haircareproducts #salonproducts #healthyhair #backtoschool #backtoschoolready #color
Weakened and DAMAGED hair 🤷🏾‍♀️?? This Moroccan Oil shampoo and conditioner ( that we use on our clients ) REPAIRS, detangles, cleanses and detoxifies hair. It is used to revive and restore elasticity, moisture and shine !! Note, it is color safe . #tohsaka_rin_oficial  #toliverhairstudio  #norcrosshair  #norcrosshairstylist  #norcross  #gwinnetthairstylist  #gwinnetthair  #gwinnett  #atlanta  #atlantahairstylist  #atlantahair  #haircareproducts  #salonproducts  #healthyhair  #backtoschool  #backtoschoolready  #color