an online Instagram web viewer

#herba medias

Photos

Uncang Cuci Herbanika️ 
Merupakan air rebusan herba untuk mandi dan cucian bahagian sulit.
.
Dari khazanah tradisi Melayu, air rebusan herba seperti daun sirih, inai dan mambu diformulasikan secara moden dalam bentuk uncang untuk memudahkan penggunaannya. Ia mengandungi khasiat antiseptik, anstringen, dan emolin. Keberkesannya amat diakui.
.
Khasiatnya:
🌿Sebagai cucian yang berkesan untuk bahagian sulit ibu dalam pantang bersalin membantu mengatasi atau meredakan jangkitan fungus, keputihan dan mempertingkatkan kesihatan dibahagian sulit. 🌿Amat berkesan dalam rawatan rendaman sulit, hidroterapi, dan sebagai herba bunjut dalam terapi tuaman.
.
019 225 4259
019 225 4259
019 225 4259

#nonaroguy #nr #uncangcuci #herbanika #herba #asli #setbersalin #berpantang
Uncang Cuci Herbanika️ Merupakan air rebusan herba untuk mandi dan cucian bahagian sulit. . Dari khazanah tradisi Melayu, air rebusan herba seperti daun sirih, inai dan mambu diformulasikan secara moden dalam bentuk uncang untuk memudahkan penggunaannya. Ia mengandungi khasiat antiseptik, anstringen, dan emolin. Keberkesannya amat diakui. . Khasiatnya: 🌿Sebagai cucian yang berkesan untuk bahagian sulit ibu dalam pantang bersalin membantu mengatasi atau meredakan jangkitan fungus, keputihan dan mempertingkatkan kesihatan dibahagian sulit. 🌿Amat berkesan dalam rawatan rendaman sulit, hidroterapi, dan sebagai herba bunjut dalam terapi tuaman. . 019 225 4259 019 225 4259 019 225 4259 #nonaroguy  #nr  #uncangcuci  #herbanika  #herba  #asli  #setbersalin  #berpantang 
Assalamualaikum dan Selamat Pagi! 
Mulakan pagi anda dengan healthy breakfast & Lady Glory! .
.
🌱Minuman Botani Lady Glory🌱
Tanpa Pengawet (once opened keep refrigerated)
RM 45/bottle (500ml)
RM 80: 2 bottles (a month's consumption) ~ (u save RM10!)
(Postage based on quantities)
.
.
Suggested Consumption: 40ml per day prior to breakfast/heavy meals (except during menses) .
.
.
Nak cuba? 😍😍WA 012-2909534 😍😍
@ladyglory.fazie
.
.
#ladygloryzaranaturlich
#testimonijamuzaranaturlich 
#minumanbotaniladyglory
#minumanbertenaga
#jamu #jamusihat #wanita
#jamukencur #jamucantik
#jamulifestyle #jamuwanita
#jamumalaysia #jamuberpantang
#jamuketat #tenaga #herba
#jamuzaranaturlich 
#jamunyutnyutzaranaturlich
#taukejamu
Assalamualaikum dan Selamat Pagi! Mulakan pagi anda dengan healthy breakfast & Lady Glory! . . 🌱Minuman Botani Lady Glory🌱 Tanpa Pengawet (once opened keep refrigerated) RM 45/bottle (500ml) RM 80: 2 bottles (a month's consumption) ~ (u save RM10!) (Postage based on quantities) . . Suggested Consumption: 40ml per day prior to breakfast/heavy meals (except during menses) . . . Nak cuba? 😍😍WA 012-2909534 😍😍 @ladyglory.fazie . . #ladygloryzaranaturlich  #testimonijamuzaranaturlich  #minumanbotaniladyglory  #minumanbertenaga  #jamu  #jamusihat  #wanita  #jamukencur  #jamucantik  #jamulifestyle  #jamuwanita  #jamumalaysia  #jamuberpantang  #jamuketat  #tenaga  #herba  #jamuzaranaturlich  #jamunyutnyutzaranaturlich  #taukejamu 
👉Tungku baby .
👉 RM 7.00 only .
👉Berminat Whatsapp 0125438084 . 👉OPEN FOR BORONG TOO
Bahan-Bahan : .
👉1) lada hitam
👉2) jintan hitam 👉3) halba

#tungku#tungkubaby#tungkubayi#tuam#tuambayi#tuamherba#tuambaby#tungkucorak#herba #tungkbabymurah
... TESTIMONI MHS

Baru percaya khasiat Minyak Herba Sinergi setelah testimoni sendiri. Pernah pagi hari Faiz (putra saya), ketika main tidak pakai sandal, kakinya kena bekas sabun plastik yang panas dan nempel di kaki... Kontan nangisnya kuueejerrrr.

Alhamdulillah, saya sudah membeliMinyak Herba Sinergi (MHS) waktu sehabis mengikuti materi Pak Erwin CK.

Setelah dikucurin MHS... selang beberapa menit saja, anak saya sudah bisa jalan, terus main lagi sama temen-temennya. Hebat ya produk kita.

Rini Iswanti
Jakarta 🍃MINYAK HERBA SINERGI 🍃

Minyak ajaib dan multiguna dari ramuan herba 
yang terjaga alamiah dan ilahiahnya. Minyak Herba 
Sinergi mengandung ramuan herba pilihan .
minyak ini mampu untuk mengobati sakit gigi, diare,
tulang yang patah, terkilir dan berbagai sakit lainnya. 🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱 Rp 45.000
Isi 100 ml

BERGUNA UNTUK :
Menurunkan Demam
Sakit GIGI
Mengeringkan Luka
Kejedok
Bengkak
Badan Cekot Cekot
Mengatasi Kebotakan
Menumbuhkan n Melebatkan rambut ( gunakan dengan sabun madu hpai)
Mengatasi Diare
Mematikan Jerawat
dll

#minyakburungbubut #minyakherbasinergi #herba #herbal #produkhalal #hni #hpai #hnihpai #hpaindonesia #obatrambut #mengatasikebotakan #obatdiare #obatsakitgigi#mengobatilukabakar #obatdemam #obatdemamanak #obatdemamalami #obatbatukalami #obatbatuk #obatsakitgigi #stokishpaisurabaya #mhs#mhshpai #minyakbubuthpai#minyakherbasinergi #mbbhpai#elok_agenhpaisurabaya
... TESTIMONI MHS Baru percaya khasiat Minyak Herba Sinergi setelah testimoni sendiri. Pernah pagi hari Faiz (putra saya), ketika main tidak pakai sandal, kakinya kena bekas sabun plastik yang panas dan nempel di kaki... Kontan nangisnya kuueejerrrr. Alhamdulillah, saya sudah membeliMinyak Herba Sinergi (MHS) waktu sehabis mengikuti materi Pak Erwin CK. Setelah dikucurin MHS... selang beberapa menit saja, anak saya sudah bisa jalan, terus main lagi sama temen-temennya. Hebat ya produk kita. Rini Iswanti Jakarta 🍃MINYAK HERBA SINERGI 🍃 Minyak ajaib dan multiguna dari ramuan herba yang terjaga alamiah dan ilahiahnya. Minyak Herba Sinergi mengandung ramuan herba pilihan . minyak ini mampu untuk mengobati sakit gigi, diare, tulang yang patah, terkilir dan berbagai sakit lainnya. 🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱 Rp 45.000 Isi 100 ml BERGUNA UNTUK : Menurunkan Demam Sakit GIGI Mengeringkan Luka Kejedok Bengkak Badan Cekot Cekot Mengatasi Kebotakan Menumbuhkan n Melebatkan rambut ( gunakan dengan sabun madu hpai) Mengatasi Diare Mematikan Jerawat dll #minyakburungbubut  #minyakherbasinergi  #herba  #herbal  #produkhalal  #hni  #hpai  #hnihpai  #hpaindonesia  #obatrambut  #mengatasikebotakan  #obatdiare  #obatsakitgigi #mengobatilukabakar  #obatdemam  #obatdemamanak  #obatdemamalami  #obatbatukalami  #obatbatuk  #obatsakitgigi  #stokishpaisurabaya  #mhs #mhshpai  #minyakbubuthpai #minyakherbasinergi  #mbbhpai #elok_agenhpaisurabaya 
INGINKAN ZAKAR BESAR GEDABAK?
MALU KERANA ZAKAR KECIL..?? Kini anda tidak perlu risau. Hanya pengambilan X-STIVE MEN, Zakar anda kelihatan besar & panjang.

Isteri hampir terkejut. Sebelum ini zakar suami sangat comel, Selepas pengambilan X-STIVE MEN, zakar sangat BESAR.

Tiada kesan sampingan dan 100% selamat digunakan.

How To Order? .

Whatsapp@+60189662260.

WeChat id : iman2434.

MFA GLOBAL WHITE RESOURCES.
SSM REGISTERED.

Quality products. 
Affordable price. 
Ready stocks. 
Fast delivery.

#SUPERQUEENBEAUVINEEN
#superking
#Malaysiaonlineshopping
#Malaysiaonline 
#Readystok 
#Onlinemalaysia
#Meletop 
#Lelakikacak 
#Bigsale 
#Instabiz
#Wakdoyok 
#Herba 
#Herbalife 
#Superking
#Promosi 
#Bestproduct 
#Vimax 
#Ubatkuat
#Suamisayang
#Borongmalaysia 
#Bazaaronline 
#Terbaik
#Bazaarpaknil 
#Makkauhijau
#Superkingmurah
#Superkingmalaysia
#Superkingoriginal
#Superkingonemb
#sharkburn
#XSTIVE
INGINKAN ZAKAR BESAR GEDABAK? MALU KERANA ZAKAR KECIL..?? Kini anda tidak perlu risau. Hanya pengambilan X-STIVE MEN, Zakar anda kelihatan besar & panjang. Isteri hampir terkejut. Sebelum ini zakar suami sangat comel, Selepas pengambilan X-STIVE MEN, zakar sangat BESAR. Tiada kesan sampingan dan 100% selamat digunakan. How To Order? . Whatsapp@+60189662260. WeChat id : iman2434. MFA GLOBAL WHITE RESOURCES. SSM REGISTERED. Quality products. Affordable price. Ready stocks. Fast delivery. #SUPERQUEENBEAUVINEEN  #superking  #Malaysiaonlineshopping  #Malaysiaonline   #Readystok   #Onlinemalaysia  #Meletop   #Lelakikacak   #Bigsale   #Instabiz  #Wakdoyok   #Herba   #Herbalife   #Superking  #Promosi   #Bestproduct   #Vimax   #Ubatkuat  #Suamisayang  #Borongmalaysia   #Bazaaronline   #Terbaik  #Bazaarpaknil   #Makkauhijau  #Superkingmurah  #Superkingmalaysia  #Superkingoriginal  #Superkingonemb  #sharkburn  #XSTIVE 
https://www.instagram.com/p/BZcYAZflZUx/
Pict from @qonitaarif
.
.
.
.
.
#insect #insecta #macrophotograph #wildlife #nature #inside.wildindonesia #natgeo #herba #monocothyl #natgeoindonesia #wildlifephotography #wildlifeindonesia #nature #artventure #macro #forest #photography #beauty #cutephoto #cuteshoot #insectphoto
CLEAN8 TELAH TERJUAL MELEBIHI 50,000 UNIT 
Hanya 2 BIJI SEHARI dah cukup untuk anda rasa PERUBAHAN POSITIF pada berat badan anda. Mudah kan? ========== “5 SEBAB ANDA WAJIB DAPATKAN CLEAN8 HARI INI.” 1) Diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 06061488T)
.
2) HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013)
.
3) Kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice)
.
5) Mudah guna. Hanya TELAN dan tunggu hasil sahaja.

WhatsApp ke

013 973 8595 
013 973 8595 
013 973 8595 
Untuk respon pantas sila tekan link dibawah utk wassap saya...x perlu save no cuma tekan je

http://hi.jomwasap.my/clean8murah
http://hi.jomwasap.my/clean8murah
http://hi.jomwasap.my/clean8murah

#clean8_termurah #clean8
#ubatkurus #herba
#buncit #ubatbuncit #murah 
#clean8original #mujarab #clean8murah #cleantoxmurah #cleantoxmalaysia #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurus #kurussihat #kurusdengancepat #kurussebelumraya #gemuk #gemuk_langsing_tinggi_alami #boroy #murah2 #murah #murahmurah
CLEAN8 TELAH TERJUAL MELEBIHI 50,000 UNIT Hanya 2 BIJI SEHARI dah cukup untuk anda rasa PERUBAHAN POSITIF pada berat badan anda. Mudah kan? ========== “5 SEBAB ANDA WAJIB DAPATKAN CLEAN8 HARI INI.” 1) Diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 06061488T) . 2) HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013) . 3) Kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine . 4) Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice) . 5) Mudah guna. Hanya TELAN dan tunggu hasil sahaja. WhatsApp ke 013 973 8595 013 973 8595 013 973 8595 Untuk respon pantas sila tekan link dibawah utk wassap saya...x perlu save no cuma tekan je http://hi.jomwasap.my/clean8murah http://hi.jomwasap.my/clean8murah http://hi.jomwasap.my/clean8murah #clean8_termurah  #clean8  #ubatkurus  #herba  #buncit  #ubatbuncit  #murah  #clean8original  #mujarab  #clean8murah  #cleantoxmurah  #cleantoxmalaysia  #kuruscepat  #kurusdalam2minggu  #kurus  #kurussihat  #kurusdengancepat  #kurussebelumraya  #gemuk  #gemuk_langsing_tinggi_alami  #boroy  #murah2  #murah  #murahmurah 
Bagusnya menggunakan basahan kencur ni.... boleh guna sebagai 
#HERBA BERTANGAS
#GEL MANDIAN HERBA
#FEMININE WASH  KEBAIKAN BERTANGAS 🎈Bagi wanita bersalin,membantu proses penyembuhan & pengecutan rahim dengan cepat 🎈Menghindari dari penyakit puan(keputihan,rahim rendah dan tombong) 🎈mempercepatkan luka supaya cepat kering & jahitan cepat sembuh bagi wanita berpantang 🎈memberikan nifas yg lawas & mengecutkan rahim 🎈menegangkan dan mengembalikan lembapan pada kulit dibahagian sulit 🎈mengetatkan faraj 🎈mengembalikan tenaga dan melegakan sakit pinggan 🎈mengatasi masalah segugut dan haid tak stabil 🎈mengatasi masalah hubungan suami isteri 🎈awet muda  KEBAIKAN MANDIAN HERBA
🎈untuk membuang angin di dalam badan 🎈untuk menyegarkan urat saraf 🎈untuk menyegarkan badan dan memulihkan tenaga yg lemah 🎈untuk menghilangkan bau badan 🎈membantu melancarkan pengeluaran susu ibu  KEBAIKAN FEMININE WASH
mengekalkan kelembapan secara semulajadi

mengekalkan PH normal vagina

menghilangkan bau yg kurang enak

mencegah kekeringan,kegatalan n memberikan keselesaan

www.wasap.my/601119452584

#tangas
#herba
Bagusnya menggunakan basahan kencur ni.... boleh guna sebagai #HERBA  BERTANGAS #GEL  MANDIAN HERBA #FEMININE  WASH KEBAIKAN BERTANGAS 🎈Bagi wanita bersalin,membantu proses penyembuhan & pengecutan rahim dengan cepat 🎈Menghindari dari penyakit puan(keputihan,rahim rendah dan tombong) 🎈mempercepatkan luka supaya cepat kering & jahitan cepat sembuh bagi wanita berpantang 🎈memberikan nifas yg lawas & mengecutkan rahim 🎈menegangkan dan mengembalikan lembapan pada kulit dibahagian sulit 🎈mengetatkan faraj 🎈mengembalikan tenaga dan melegakan sakit pinggan 🎈mengatasi masalah segugut dan haid tak stabil 🎈mengatasi masalah hubungan suami isteri 🎈awet muda KEBAIKAN MANDIAN HERBA 🎈untuk membuang angin di dalam badan 🎈untuk menyegarkan urat saraf 🎈untuk menyegarkan badan dan memulihkan tenaga yg lemah 🎈untuk menghilangkan bau badan 🎈membantu melancarkan pengeluaran susu ibu KEBAIKAN FEMININE WASH mengekalkan kelembapan secara semulajadi mengekalkan PH normal vagina menghilangkan bau yg kurang enak mencegah kekeringan,kegatalan n memberikan keselesaan www.wasap.my/601119452584 #tangas  #herba 
.
🌋🌋Penghabisan stok.
.
Siapa nak?🙌.
.
 Hanya RM95 INCLUDE POSTAGE dari harga asal RM168😱
.
.
👍13 jenis herba yang sangat berkualiti.
👍100% ekstrak herba dan tiada bahan kimia.
👍Produks Bumiputra.
.
.
Pm📱011-2938 2524
.
.
#rayyan #jusrayyan #herba #kurma #habbatusauda #thibbunafiah #madu #zaitun #jaketmurah #jaketboss #jaketmuslimah #kuin #insaniah #kedah
LABEESITY® works synergistically in multiple ways to support your weight loss goals by: ✔Blocking fat storage ✔Inhibits fat cells from growing ✔Blocks dietary fat from being absorbed ✔Appetite regulator 
#kacipfatimah #labisiapumila #queen #herbs #herbal #ratu #herba #weightloss #labeesity #jamumoden #gallicacid #standardisedextract 
#125mg #amazing #natural #weight #loss #experience #pengalaman #penurunan #berat #badan #losefat #buanglemak #kurus #langsing #langsingsihat #selamat #lulusKKM
LABEESITY® works synergistically in multiple ways to support your weight loss goals by: ✔Blocking fat storage ✔Inhibits fat cells from growing ✔Blocks dietary fat from being absorbed ✔Appetite regulator #kacipfatimah  #labisiapumila  #queen  #herbs  #herbal  #ratu  #herba  #weightloss  #labeesity  #jamumoden  #gallicacid  #standardisedextract  #125mg  #amazing  #natural  #weight  #loss  #experience  #pengalaman  #penurunan  #berat  #badan  #losefat  #buanglemak  #kurus  #langsing  #langsingsihat  #selamat  #lulusKKM 
.
🌋🌋Penghabisan stok.
.
Siapa nak?🙌.
.
 Hanya RM95 INCLUDE POSTAGE dari harga asal RM168😱
.
.
👍13 jenis herba yang sangat berkualiti.
👍100% ekstrak herba dan tiada bahan kimia.
👍Produks Bumiputra.
.
.
Pm📱011-2938 2524
.
.
#rayyan #jusrayyan #herba #kurma #habbatusauda #thibbunafiah #madu #zaitun #jaketmurah #jaketboss #jaketmuslimah #kuin #insaniah #kedah
FREE GIFT BERNILAI RM29.90
.
.
Beli 3 IV MIST Dengan Harga RM75. Dapat FREE IV SOAP. .
WhatsApp 011 3921 7558
.
#assalamualaikum #selamatpagi #ivmist #ivmistpenawarresdungdanserbaguna #ivsoap #herba #minyak #nanooil #masalahkulit #resdung #penawar #jerawat #jeragat #akedemifantasia #af2016 #af2017 #iamme #bahansemulajadi #ootd #igers #instafamous #paidreview #review #ivmistmurah #masalahmuka #cantik #kurus #viral
.
#justemukunci sedang di buat..dlm prosess.Sabar yea untuk customer yg dah order tu.Kami pentingkan QUALITY..not quantity.Sebab tu kami buat stock baru setiap minggu untuk memastikan jus kami sentiasa FRESHHH..💪💪💪
.
NEW STOCK
NEW BATCH
for this week.
FRESHHHH👍👍👍
.
✔100%Halal dan bersih
✔100%Home made
✔Tiada pewarna
✔Tiada bahan pengawet
✔Asli
.
Jom DM kami kalau nak order😊
.
#jamu#homemadejamu#jamubersalin#jamupower#jamubest#jamutradisional#herba#herbaasli#rahsiaawetmuda#rahsiakurus#rahsiapikatsuami#detox#dalamanwanita#tanpabahanpengawet#halal#bersih#keputihan#pantang#memperbanyakkansusubadan#detox#awetmuda#sakittumit#bisabadan#cod#delivery#anticancer#breastfeed#breastfeedmommy
. #justemukunci  sedang di buat..dlm prosess.Sabar yea untuk customer yg dah order tu.Kami pentingkan QUALITY..not quantity.Sebab tu kami buat stock baru setiap minggu untuk memastikan jus kami sentiasa FRESHHH..💪💪💪 . NEW STOCK NEW BATCH for this week. FRESHHHH👍👍👍 . ✔100%Halal dan bersih ✔100%Home made ✔Tiada pewarna ✔Tiada bahan pengawet ✔Asli . Jom DM kami kalau nak order😊 . #jamu #homemadejamu #jamubersalin #jamupower #jamubest #jamutradisional #herba #herbaasli #rahsiaawetmuda #rahsiakurus #rahsiapikatsuami #detox #dalamanwanita #tanpabahanpengawet #halal #bersih #keputihan #pantang #memperbanyakkansusubadan #detox #awetmuda #sakittumit #bisabadan #cod #delivery #anticancer #breastfeed #breastfeedmommy 
Wanita sering penat dan lesu bila seharian bekerja.
Kesihatan Rahim juga perlu dijaga. Untuk memberi tenaga yang lebih pada wanita , sertakan Royal V sebagai supplement harian anda
.
Penggemar kopi, boleh cuba Kopi Herba dari #jamuratumalaya  Kopi Ratu
.
.
Royal V 👉RM 60
Kopi Ratu 👉RM 43
*harga tidak termasuk postage
.
.
Pastikan anda membeli produk jamuratumalaya dari
#pengedarsah
.
Whatsapp
#0146692336
.
.
#jamuratumalaya 
#rahim #keputihan #lesu
#wanita #jamu #herba
Wanita sering penat dan lesu bila seharian bekerja. Kesihatan Rahim juga perlu dijaga. Untuk memberi tenaga yang lebih pada wanita , sertakan Royal V sebagai supplement harian anda . Penggemar kopi, boleh cuba Kopi Herba dari #jamuratumalaya  Kopi Ratu . . Royal V 👉RM 60 Kopi Ratu 👉RM 43 *harga tidak termasuk postage . . Pastikan anda membeli produk jamuratumalaya dari #pengedarsah  . Whatsapp #0146692336  . . #jamuratumalaya  #rahim  #keputihan  #lesu  #wanita  #jamu  #herba 
Jualan penghabisan stok...
Hanya RM60 termasuk postage...
anda jimat rm30 disitu.
.
.
SERUM HERBA SERAI WANGI (tutup hijau)

Bahan
-Minyak Kelapa Dara
-Minyak Aromaterapi
-Minyak Herba Terpilih
-Minyak Tea Tree
-Garam Bukit
-Menthol
-Minyak Serai Wangi
-Pudina

Khasiat
-Melegakan sakit lutut dan sengal-sengal otot -Memberi ketenangan ibu dalam pantang dgn aromaterapi serai wangi
-Melegakan urat saraf dan ketegangan selepas melahirkan anak
-kembung,batuk dan selsema
-Merawat gigitan serangga bisa
-Migrain dan sakit kepala
-Mabuk dan alahan mengandung
-Melegakan sakit urat dan kebas kaki tangan ibu dalam pantang
-Memanaskan badan ibu dalam pantang
-Melegakan sengugut dan sakit perut
.
. "SERUM HERBA" (tutup putih)

Bahan
-Minyak Kelapa Dara
-Minyak Aromaterapi
-Minyak Herba Terpilih
-Minyak Tea Tree
-Garam Bukit
-Menthol

Khasiat
-Melegakan sakit lutut dan sengal-sengal otot -Kanak-kanak kembung,batuk dan selsema
-Merawat gigitan serangga bisa
-Migrain dan sakit kepala
-Mabuk dan alahan mengandung
-Melegakan sakit urat dan kebas kaki tangan ibu dalam pantang
-Memanaskan badan ibu dalam pantang
-Melegakan sengugut dan sakit perut
-Baik untuk orang yang aktif bersukan dan aktiviti lasak

Cara guna : sapukan pada pemukaan kulit atau bahagian yang sakit dan biarkan serum meresap ke kulit.
.
.
whatsapp 0194357056.
.
.
#jamu #jamubidan
#seraiwangi #serum #herba #sakitlutut #lenguhbadan #bebaskimia #herbaasli
Jualan penghabisan stok... Hanya RM60 termasuk postage... anda jimat rm30 disitu. . . SERUM HERBA SERAI WANGI (tutup hijau) Bahan -Minyak Kelapa Dara -Minyak Aromaterapi -Minyak Herba Terpilih -Minyak Tea Tree -Garam Bukit -Menthol -Minyak Serai Wangi -Pudina Khasiat -Melegakan sakit lutut dan sengal-sengal otot -Memberi ketenangan ibu dalam pantang dgn aromaterapi serai wangi -Melegakan urat saraf dan ketegangan selepas melahirkan anak -kembung,batuk dan selsema -Merawat gigitan serangga bisa -Migrain dan sakit kepala -Mabuk dan alahan mengandung -Melegakan sakit urat dan kebas kaki tangan ibu dalam pantang -Memanaskan badan ibu dalam pantang -Melegakan sengugut dan sakit perut . . "SERUM HERBA" (tutup putih) Bahan -Minyak Kelapa Dara -Minyak Aromaterapi -Minyak Herba Terpilih -Minyak Tea Tree -Garam Bukit -Menthol Khasiat -Melegakan sakit lutut dan sengal-sengal otot -Kanak-kanak kembung,batuk dan selsema -Merawat gigitan serangga bisa -Migrain dan sakit kepala -Mabuk dan alahan mengandung -Melegakan sakit urat dan kebas kaki tangan ibu dalam pantang -Memanaskan badan ibu dalam pantang -Melegakan sengugut dan sakit perut -Baik untuk orang yang aktif bersukan dan aktiviti lasak Cara guna : sapukan pada pemukaan kulit atau bahagian yang sakit dan biarkan serum meresap ke kulit. . . whatsapp 0194357056. . . #jamu  #jamubidan  #seraiwangi  #serum  #herba  #sakitlutut  #lenguhbadan  #bebaskimia  #herbaasli 
#autumn🍁🍂#Beef#tenderloin#Filet#Mignon#rosehip#Beef#sauce#Herba#rosemary#foodart#steak#steakhouse#Czech#Cook#
Přichází 🍃 🍂 podzim a s ním typická jídla pro toto roční období... Charolais Filet Mignon na grilu se silným šípkovým "beef-glace"... O nádhernou lesklou a napěněnou konzistenci se nám postarala iSi láhev a N2O...👍🔪🍴🍽 Přeji všem krásné "INDIÁNSKÉ LÉTO"...@mr.steak.restaurant.olomouc
Menjadikan amalan Kesegaran dalaman Wanita " Jamu Bancuh JMD & Kopi Mak Dara Plus" . Terima Kasih Cik Fatin 
#jamujmd #jamubancuh #jamutradisional #jamufresh #jamuasli #majunjmd #kopimakdaraplus #allinonedecoration #jamu #herba #sedap #minumansegar #jamumakdara #teamjamumakdara #kemaman #terengganu #malaysia
Restock. Semua produk jrm ready stock, kurma dhuha sahaja akan diberitahu bila sampai ya. 😊 Stok Kurma Dhuha " LAJU MACAM AIR ". Promosi kurma dhuha akan bermula esok, stok akan sampai berperingkat bermula 02/10/17.

WhatsApp utk order 0143638872.
Restock. Semua produk jrm ready stock, kurma dhuha sahaja akan diberitahu bila sampai ya. 😊 Stok Kurma Dhuha " LAJU MACAM AIR ". Promosi kurma dhuha akan bermula esok, stok akan sampai berperingkat bermula 02/10/17. WhatsApp utk order 0143638872.
💳💳💳💳💳
.
✅Dapatkan keuntungan menjadi member.💸💰🚗
.
➖➖➖
✅Melayani pengiriman ke berbagai daerah 🚚🚛🚚🚛
.
➖➖➖
✅Layanan antar barang dalam kota ( Ngawi, Paron, Jogorogo, Ngrambe, Widodaren, Gendingan ) •^•
.
➖➖➖
Untuk pemesanan silakan hubungi:
👇👇👍👇👇
( ☎ SMS & WA ) 👉 085851341818
👆👆👍👆👆
.
.
.
.
.
Alamat Halal MART HNI HPAI
👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇
🚩 🚩 🚩 🚩 🚏 🚏 🚏 🚏
🎈Jalan Rajawali (depan stadion ketonggo) masuk sampai SMK PGRI 1 Ngawi.
🎈Pertigaan pertama belok kanan.
🎈Rumah kedua hadap barat
Cat putih hijau.
🎈Di pagar depan rumah ada banner HALAL MART HNI HPAI
🎈Bisa serching via #Google Maps
Ketik "Omah Piwi"
Atau search Titik Koordinat -7.4184353, 111.4390419
.
.
.
Kepoin juga Donat Kentangnya @omahpiwi hanya di @donatkentangngawi .
.
.
#obatherbal #hpai #herbalist #ngawi #hpaingawi #health #sehat #fit #thibbunnabawi #bekam #herbal #natural #herb #herba #herbs #nature #alami #naturalherbs #hpaindonesia #halalmart #herbalife #herbsproduct #herbalifeindonesia #hpaimagetan #hpaicilacap #thibbunnabawi #habbatussauda #herbalpenawaralwahidah #herbalhpai #backtonature
💳💳💳💳💳 . ✅Dapatkan keuntungan menjadi member.💸💰🚗 . ➖➖➖ ✅Melayani pengiriman ke berbagai daerah 🚚🚛🚚🚛 . ➖➖➖ ✅Layanan antar barang dalam kota ( Ngawi, Paron, Jogorogo, Ngrambe, Widodaren, Gendingan ) •^• . ➖➖➖ Untuk pemesanan silakan hubungi: 👇👇👍👇👇 ( ☎ SMS & WA ) 👉 085851341818 👆👆👍👆👆 . . . . . Alamat Halal MART HNI HPAI 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 🚩 🚩 🚩 🚩 🚏 🚏 🚏 🚏 🎈Jalan Rajawali (depan stadion ketonggo) masuk sampai SMK PGRI 1 Ngawi. 🎈Pertigaan pertama belok kanan. 🎈Rumah kedua hadap barat Cat putih hijau. 🎈Di pagar depan rumah ada banner HALAL MART HNI HPAI 🎈Bisa serching via #Google  Maps Ketik "Omah Piwi" Atau search Titik Koordinat -7.4184353, 111.4390419 . . . Kepoin juga Donat Kentangnya @omahpiwi hanya di @donatkentangngawi . . . #obatherbal  #hpai  #herbalist  #ngawi  #hpaingawi  #health  #sehat  #fit  #thibbunnabawi  #bekam  #herbal  #natural  #herb  #herba  #herbs  #nature  #alami  #naturalherbs  #hpaindonesia  #halalmart  #herbalife  #herbsproduct  #herbalifeindonesia  #hpaimagetan  #hpaicilacap  #thibbunnabawi  #habbatussauda  #herbalpenawaralwahidah  #herbalhpai  #backtonature 
Setiap pil INFINITE GLOW mengandungi:-
■ GLUTATHIONE
■ COLLAGEN
■ VITAMIN C

100% berkesan 
HALAL
LULUS KKM

Sms/whatsapp 0148447538

#barangbaik #pantaitimur #pantai #bazaarpaknil #barangrare #kulitputih #kulitcerah #glowing #gojes #Gym #sweat #GlowAndDetox #BioshapeSlimmingCream #Biophyto #garciniacambogia #GingerPlus #Kemuning #Pegaga #BuangAngin #BuangKolesterol #Herba #TrustedSeller #BestQuality #BestSeller #BestPrice #DetoxAndSlim #DetoxAndGlowing #superman #likestagram
Setiap pil INFINITE GLOW mengandungi:- ■ GLUTATHIONE ■ COLLAGEN ■ VITAMIN C 100% berkesan HALAL LULUS KKM Sms/whatsapp 0148447538 #barangbaik  #pantaitimur  #pantai  #bazaarpaknil  #barangrare  #kulitputih  #kulitcerah  #glowing  #gojes  #Gym  #sweat  #GlowAndDetox  #BioshapeSlimmingCream  #Biophyto  #garciniacambogia  #GingerPlus  #Kemuning  #Pegaga  #BuangAngin  #BuangKolesterol  #Herba  #TrustedSeller  #BestQuality  #BestSeller  #BestPrice  #DetoxAndSlim  #DetoxAndGlowing  #superman  #likestagram 
Começar a segunda feira de chuva com aquele omelete tradicional (+ orégano + um pouquinho de queijo ralado). Sexta-feira vai ter pesagem e o fim deste cardápio #vamodale
.
.
.
.
.
.
#branutri #determinacao #foco #dieta #lanche #instafit #iinstafood #fitlife #fit #fitness #emagrecer #emagrecimentosaudável #emagrecerdevez #emagrecercomendo #motivacao #incentivo #determinacao #foco #herbalife #herbalifestyle #fit #fitness #fitnessmotivation #instafood #fitlifestyle #instafit #instafitness #rumoaos60 #dieta #herba #devagaresempre
Começar a segunda feira de chuva com aquele omelete tradicional (+ orégano + um pouquinho de queijo ralado). Sexta-feira vai ter pesagem e o fim deste cardápio #vamodale  . . . . . . #branutri  #determinacao  #foco  #dieta  #lanche  #instafit  #iinstafood  #fitlife  #fit  #fitness  #emagrecer  #emagrecimentosaudável  #emagrecerdevez  #emagrecercomendo  #motivacao  #incentivo  #determinacao  #foco  #herbalife  #herbalifestyle  #fit  #fitness  #fitnessmotivation  #instafood  #fitlifestyle  #instafit  #instafitness  #rumoaos60  #dieta  #herba  #devagaresempre 
Já ontem, o dia foi em uma trilha na Costa da Lagoa de Floripa com um pessoal budista. Primeira experiência de realizar uma trilha de 2h30 em silêncio com espaço para meditar. Depois disso? Camarão, pirão e 🍚. A volta foi de barco. Dormir até segunda de manhã 👀🌻
.
.
.
.
.
.
.
#branutri #determinacao #foco #dieta #lanche #instafit #iinstafood #fitlife #fit #fitness #emagrecer #emagrecimentosaudável #emagrecerdevez #emagrecercomendo #motivacao #incentivo #determinacao #foco #herbalife #herbalifestyle #fit #fitness #fitnessmotivation #instafood #fitlifestyle #instafit #instafitness #rumoaos60 #dieta #herba #devagaresempre
Já ontem, o dia foi em uma trilha na Costa da Lagoa de Floripa com um pessoal budista. Primeira experiência de realizar uma trilha de 2h30 em silêncio com espaço para meditar. Depois disso? Camarão, pirão e 🍚. A volta foi de barco. Dormir até segunda de manhã 👀🌻 . . . . . . . #branutri  #determinacao  #foco  #dieta  #lanche  #instafit  #iinstafood  #fitlife  #fit  #fitness  #emagrecer  #emagrecimentosaudável  #emagrecerdevez  #emagrecercomendo  #motivacao  #incentivo  #determinacao  #foco  #herbalife  #herbalifestyle  #fit  #fitness  #fitnessmotivation  #instafood  #fitlifestyle  #instafit  #instafitness  #rumoaos60  #dieta  #herba  #devagaresempre 
O fim de semana foi bem corrido. Acabou que sábado tive um dia dentro dos conformes. Fui a academia, segui o plano exceto pela noite que fui a uma festa Detox. Sucos Detox, pipoca e hareball. Depois de dançar muito, teve meditação! Bem divertido. Fez bem pra alma 💚🌻
.
.
.
.
.
#branutri #determinacao #foco #dieta #lanche #instafit #iinstafood #fitlife #fit #fitness #emagrecer #emagrecimentosaudável #emagrecerdevez #emagrecercomendo #motivacao #incentivo #determinacao #foco #herbalife #herbalifestyle #fit #fitness #fitnessmotivation #instafood #fitlifestyle #instafit #instafitness #rumoaos60 #dieta #herba #devagaresempre
O fim de semana foi bem corrido. Acabou que sábado tive um dia dentro dos conformes. Fui a academia, segui o plano exceto pela noite que fui a uma festa Detox. Sucos Detox, pipoca e hareball. Depois de dançar muito, teve meditação! Bem divertido. Fez bem pra alma 💚🌻 . . . . . #branutri  #determinacao  #foco  #dieta  #lanche  #instafit  #iinstafood  #fitlife  #fit  #fitness  #emagrecer  #emagrecimentosaudável  #emagrecerdevez  #emagrecercomendo  #motivacao  #incentivo  #determinacao  #foco  #herbalife  #herbalifestyle  #fit  #fitness  #fitnessmotivation  #instafood  #fitlifestyle  #instafit  #instafitness  #rumoaos60  #dieta  #herba  #devagaresempre 
Royal V
Jamu Ratu Malaya
.
Ada masalah dibawah?
Keputihan
Period Tak Teratur
Sukar Hamil
Kulit kering & kusam
Badan kurang bertenaga
Kurang nafsu
Emosi tak stabil
Berat berlebihan
.
Kelebihan
➡Menstabilkan hormon wanita
➡Menegang dan mencantikkan kulit
➡Kulit muka berseri
➡Menyihatkan & menyuburkan rahim
➡Menyuburkan kulit & rambut
➡Mengurangkan berat badan berlebihan
➡Mencergaskan badan
➡Menstabilkan emosi
.
Siapa yang boleh guna?
Wanita berumur
Wanita berkahwin
Ibu menyusu
Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja)
.
Siapa yang tak boleh guna?
Ibu mengandung
Kanak-kanak
.
Harga : RM60
Kandungan : 250ml
Pengunaan : 2 minggu - sebulan 
Tidak termasuk postage
.
📱Whatsapp +60182558780 .
COD & Self pickup available (After 9pm)
.
Area Sunway Pyramid
Pandan Jaya
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasistokisampang #legasijrmstokisampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kuala lumpur #royalv #hormonwanita #herba #badanletih #keputihan #sukarhamil
.
Royal V Jamu Ratu Malaya . Ada masalah dibawah? Keputihan Period Tak Teratur Sukar Hamil Kulit kering & kusam Badan kurang bertenaga Kurang nafsu Emosi tak stabil Berat berlebihan . Kelebihan ➡Menstabilkan hormon wanita ➡Menegang dan mencantikkan kulit ➡Kulit muka berseri ➡Menyihatkan & menyuburkan rahim ➡Menyuburkan kulit & rambut ➡Mengurangkan berat badan berlebihan ➡Mencergaskan badan ➡Menstabilkan emosi . Siapa yang boleh guna? Wanita berumur Wanita berkahwin Ibu menyusu Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja) . Siapa yang tak boleh guna? Ibu mengandung Kanak-kanak . Harga : RM60 Kandungan : 250ml Pengunaan : 2 minggu - sebulan Tidak termasuk postage . 📱Whatsapp +60182558780 . COD & Self pickup available (After 9pm) . Area Sunway Pyramid Pandan Jaya . #jamuratumalaya  #jrm  #pengedarjrm  #legasistokisampang  #legasijrmstokisampang  #jamuratumalayaampang  #jamuratumalayasunway  #ampang  #kuala  lumpur #royalv  #hormonwanita  #herba  #badanletih  #keputihan  #sukarhamil  .
Royal V
Jamu Ratu Malaya
.
Ada masalah dibawah?
Keputihan
Period Tak Teratur
Sukar Hamil
Kulit kering & kusam
Badan kurang bertenaga
Kurang nafsu
Emosi tak stabil
Berat berlebihan
.
Kelebihan
➡Menstabilkan hormon wanita
➡Menegang dan mencantikkan kulit
➡Kulit muka berseri
➡Menyihatkan & menyuburkan rahim
➡Menyuburkan kulit & rambut
➡Mengurangkan berat badan berlebihan
➡Mencergaskan badan
➡Menstabilkan emosi
.
Siapa yang boleh guna?
Wanita berumur
Wanita berkahwin
Ibu menyusu
Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja)
.
Siapa yang tak boleh guna?
Ibu mengandung
Kanak-kanak
.
Harga : RM60
Kandungan : 250ml
Pengunaan : 2 minggu - sebulan 
Tidak termasuk postage
.
📱Whatsapp +60182558780 .
COD & Self pickup available (After 9pm)
.
Area Sunway Pyramid
Pandan Jaya
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasistokisampang #legasijrmstokisampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kuala lumpur #royalv #hormonwanita #herba #badanletih #keputihan #sukarhamil
.
Royal V Jamu Ratu Malaya . Ada masalah dibawah? Keputihan Period Tak Teratur Sukar Hamil Kulit kering & kusam Badan kurang bertenaga Kurang nafsu Emosi tak stabil Berat berlebihan . Kelebihan ➡Menstabilkan hormon wanita ➡Menegang dan mencantikkan kulit ➡Kulit muka berseri ➡Menyihatkan & menyuburkan rahim ➡Menyuburkan kulit & rambut ➡Mengurangkan berat badan berlebihan ➡Mencergaskan badan ➡Menstabilkan emosi . Siapa yang boleh guna? Wanita berumur Wanita berkahwin Ibu menyusu Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja) . Siapa yang tak boleh guna? Ibu mengandung Kanak-kanak . Harga : RM60 Kandungan : 250ml Pengunaan : 2 minggu - sebulan Tidak termasuk postage . 📱Whatsapp +60182558780 . COD & Self pickup available (After 9pm) . Area Sunway Pyramid Pandan Jaya . #jamuratumalaya  #jrm  #pengedarjrm  #legasistokisampang  #legasijrmstokisampang  #jamuratumalayaampang  #jamuratumalayasunway  #ampang  #kuala  lumpur #royalv  #hormonwanita  #herba  #badanletih  #keputihan  #sukarhamil  .
Royal V
Jamu Ratu Malaya
.
Ada masalah dibawah?
Keputihan
Period Tak Teratur
Sukar Hamil
Kulit kering & kusam
Badan kurang bertenaga
Kurang nafsu
Emosi tak stabil
Berat berlebihan
.
Kelebihan
➡Menstabilkan hormon wanita
➡Menegang dan mencantikkan kulit
➡Kulit muka berseri
➡Menyihatkan & menyuburkan rahim
➡Menyuburkan kulit & rambut
➡Mengurangkan berat badan berlebihan
➡Mencergaskan badan
➡Menstabilkan emosi
.
Siapa yang boleh guna?
Wanita berumur
Wanita berkahwin
Ibu menyusu
Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja)
.
Siapa yang tak boleh guna?
Ibu mengandung
Kanak-kanak
.
Harga : RM60
Kandungan : 250ml
Pengunaan : 2 minggu - sebulan 
Tidak termasuk postage
.
📱Whatsapp +60182558780 .
COD & Self pickup available (After 9pm)
.
Area Sunway Pyramid
Pandan Jaya
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasistokisampang #legasijrmstokisampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kuala lumpur #royalv #hormonwanita #herba #badanletih #keputihan #sukarhamil
.
Royal V Jamu Ratu Malaya . Ada masalah dibawah? Keputihan Period Tak Teratur Sukar Hamil Kulit kering & kusam Badan kurang bertenaga Kurang nafsu Emosi tak stabil Berat berlebihan . Kelebihan ➡Menstabilkan hormon wanita ➡Menegang dan mencantikkan kulit ➡Kulit muka berseri ➡Menyihatkan & menyuburkan rahim ➡Menyuburkan kulit & rambut ➡Mengurangkan berat badan berlebihan ➡Mencergaskan badan ➡Menstabilkan emosi . Siapa yang boleh guna? Wanita berumur Wanita berkahwin Ibu menyusu Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja) . Siapa yang tak boleh guna? Ibu mengandung Kanak-kanak . Harga : RM60 Kandungan : 250ml Pengunaan : 2 minggu - sebulan Tidak termasuk postage . 📱Whatsapp +60182558780 . COD & Self pickup available (After 9pm) . Area Sunway Pyramid Pandan Jaya . #jamuratumalaya  #jrm  #pengedarjrm  #legasistokisampang  #legasijrmstokisampang  #jamuratumalayaampang  #jamuratumalayasunway  #ampang  #kuala  lumpur #royalv  #hormonwanita  #herba  #badanletih  #keputihan  #sukarhamil  .
Royal V
Jamu Ratu Malaya
.
Ada masalah dibawah?
Keputihan
Period Tak Teratur
Sukar Hamil
Kulit kering & kusam
Badan kurang bertenaga
Kurang nafsu
Emosi tak stabil
Berat berlebihan
.
Kelebihan
➡Menstabilkan hormon wanita
➡Menegang dan mencantikkan kulit
➡Kulit muka berseri
➡Menyihatkan & menyuburkan rahim
➡Menyuburkan kulit & rambut
➡Mengurangkan berat badan berlebihan
➡Mencergaskan badan
➡Menstabilkan emosi
.
Siapa yang boleh guna?
Wanita berumur
Wanita berkahwin
Ibu menyusu
Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja)
.
Siapa yang tak boleh guna?
Ibu mengandung
Kanak-kanak
.
Harga : RM60
Kandungan : 250ml
Pengunaan : 2 minggu - sebulan 
Tidak termasuk postage
.
📱Whatsapp +60182558780 .
COD & Self pickup available (After 9pm)
.
Area Sunway Pyramid
Pandan Jaya
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasistokisampang #legasijrmstokisampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kuala lumpur #royalv #hormonwanita #herba #badanletih #keputihan #sukarhamil
.
Royal V Jamu Ratu Malaya . Ada masalah dibawah? Keputihan Period Tak Teratur Sukar Hamil Kulit kering & kusam Badan kurang bertenaga Kurang nafsu Emosi tak stabil Berat berlebihan . Kelebihan ➡Menstabilkan hormon wanita ➡Menegang dan mencantikkan kulit ➡Kulit muka berseri ➡Menyihatkan & menyuburkan rahim ➡Menyuburkan kulit & rambut ➡Mengurangkan berat badan berlebihan ➡Mencergaskan badan ➡Menstabilkan emosi . Siapa yang boleh guna? Wanita berumur Wanita berkahwin Ibu menyusu Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja) . Siapa yang tak boleh guna? Ibu mengandung Kanak-kanak . Harga : RM60 Kandungan : 250ml Pengunaan : 2 minggu - sebulan Tidak termasuk postage . 📱Whatsapp +60182558780 . COD & Self pickup available (After 9pm) . Area Sunway Pyramid Pandan Jaya . #jamuratumalaya  #jrm  #pengedarjrm  #legasistokisampang  #legasijrmstokisampang  #jamuratumalayaampang  #jamuratumalayasunway  #ampang  #kuala  lumpur #royalv  #hormonwanita  #herba  #badanletih  #keputihan  #sukarhamil  .
Makan herba Maharani hukumnya WAJIB!
Hishhhh, memandaikan je kak Sufi ni,
Fatwa mana la nak direka-reka, .

Ceritanya ada kawan Kak Sufi ni dia baru lepas keguguran,
So wanita keguguran itu banyak pantangnya,
Kalau tanya orang lama-lama,
Even orang tu gugur, dia mesti pantang macam orang lepas bersalin jugak,
.

Then kak Sufi suruh dia cuba herba Mahrani ni,
Perghhh lepas cuba sekali,
Berkotak-kotak dia order lepas tu,
Rupa-rupanya sebab laki dia suruh terus amalkan herba Maharani ni, .

Kau laki dah suruh,
Lelagi benda tu untuk kebaikan,
Tak ke kira dah jatuh WAJIB,
Hehehe tu la sekali dah cuba herba Maharani ni, berkali-kali lah encik suami suruh repeat order taw, .
Siapa lah yang nak pertikai sejarah,
Dek kerana mengamalkan herba Maharani,
Seorang gundik zaman Dinasti Ming diangkat jadi seorang Maharani hokeh,
Nampak betapa pawerrrrrnya herba Maharani ni. .

Nak cuba?
Boleh wassup je Sufi www.wasap.my/6012-7304451/Maharani .

#KakSufiAnda
#HerbaMaharani
#HerbaUntukIsteriKesukaanSuami
#Herba #wanita #sukarhamil #hamil #period #periodpain
Makan herba Maharani hukumnya WAJIB! Hishhhh, memandaikan je kak Sufi ni, Fatwa mana la nak direka-reka, . Ceritanya ada kawan Kak Sufi ni dia baru lepas keguguran, So wanita keguguran itu banyak pantangnya, Kalau tanya orang lama-lama, Even orang tu gugur, dia mesti pantang macam orang lepas bersalin jugak, . Then kak Sufi suruh dia cuba herba Mahrani ni, Perghhh lepas cuba sekali, Berkotak-kotak dia order lepas tu, Rupa-rupanya sebab laki dia suruh terus amalkan herba Maharani ni, . Kau laki dah suruh, Lelagi benda tu untuk kebaikan, Tak ke kira dah jatuh WAJIB, Hehehe tu la sekali dah cuba herba Maharani ni, berkali-kali lah encik suami suruh repeat order taw, . Siapa lah yang nak pertikai sejarah, Dek kerana mengamalkan herba Maharani, Seorang gundik zaman Dinasti Ming diangkat jadi seorang Maharani hokeh, Nampak betapa pawerrrrrnya herba Maharani ni. . Nak cuba? Boleh wassup je Sufi www.wasap.my/6012-7304451/Maharani . #KakSufiAnda  #HerbaMaharani  #HerbaUntukIsteriKesukaanSuami  #Herba  #wanita  #sukarhamil  #hamil  #period  #periodpain 
"TEA DETOX BEST" 👍

AWAK TAKUT TAK MEMBERI KESAN APA2? JANGAN RISAU.ANDA BOLEH BACA FEEDBACK2 KAMI💕

SEMEMANGNYA MEMBERI KESAN YANG POSITIF.LAGIPUN DAH 2 KALI KELUAR DEKAT SURAT KHABAR GUYS🙈 SERENDAH RM15.00 SAHAJA NI😱 MANA NAK DAPAT HARGA MACAM NI KAN😱

Whatsapp /Dm me😊
#detoxteamalaysia #teadetoxvira #teasihat #teakurus #malaysiatea #medinadesire #kakicantiq #slimmingtea #ubatkurus #tanpabahankimia #herba #tehherba
Nak taw apa yang seronoknya menggunakan  #fefet ?

Cuba scroll sampai habess

#fefet #herba #wanita #ladies #dropship #dropshipwanted #malaysia
Orderan via Jne to :  @mindy2929
Terima Kasih Orderannya 😊

#coffee #daycream
#herba #cream #creamwajah #herba #hni #hpaijakartatimur #hnihpaigointernasional #hpaindonesia 
CS 📲 WhatsApp : 08568565093 / 08888411920
Extra Virgin Olive Oil berasal dari Buah Zaitun yang dikonsumsi sebagai sumber minyak nabati, yang mengandung beberapa protein, vitamin, dan mineral yang berguna bagi tubuh.

#MANFAAT & KEGUNAAN :

Extra Virgin Olive Oil dapat mengurangi kadar kolesterol pada tubuh penyebab jantung koroner dan stroke, meningkatkan sistem imunitas, mencegah radikal bebas penyebab penyakit kanker, meningkatkan fungsi empedu, hati dan organ tubuh bagian dalam, memperlambat penuaan dini, memperlancar sirkulasi darah, menghilangkan jerawat dan menghaluskan kulit.

#TENTANG EXTRA VIRGIN OLIVE OIL
Minyak Zaitun QExtra Virgin (Extra Virgin Olive Oil) merupakan jenis minyak Zaitun yang paling murni karena merupakan hasil ekstraksi pertama dari buah Zaitun. Warna minyak ini biasanya kehijauan dan memiliki rasa dan aroma yang lebih tajam. Minyak Zaitun ekstra virgin sangat baik dikonsumsi dengan cara diminum atau digunakan sebagai campuran makanan.
 Rp 150.000 | Kode : 120/30
.
. ***CS 📲 WhatsApp : 08568565093 / 08888411920

#herba #zaitun #olive #deepolive #hnihpai #hpaindonesia #halalmarthpaijakartatimur
Extra Virgin Olive Oil berasal dari Buah Zaitun yang dikonsumsi sebagai sumber minyak nabati, yang mengandung beberapa protein, vitamin, dan mineral yang berguna bagi tubuh. #MANFAAT  & KEGUNAAN : Extra Virgin Olive Oil dapat mengurangi kadar kolesterol pada tubuh penyebab jantung koroner dan stroke, meningkatkan sistem imunitas, mencegah radikal bebas penyebab penyakit kanker, meningkatkan fungsi empedu, hati dan organ tubuh bagian dalam, memperlambat penuaan dini, memperlancar sirkulasi darah, menghilangkan jerawat dan menghaluskan kulit. #TENTANG  EXTRA VIRGIN OLIVE OIL Minyak Zaitun QExtra Virgin (Extra Virgin Olive Oil) merupakan jenis minyak Zaitun yang paling murni karena merupakan hasil ekstraksi pertama dari buah Zaitun. Warna minyak ini biasanya kehijauan dan memiliki rasa dan aroma yang lebih tajam. Minyak Zaitun ekstra virgin sangat baik dikonsumsi dengan cara diminum atau digunakan sebagai campuran makanan.  Rp 150.000 | Kode : 120/30 . . ***CS 📲 WhatsApp : 08568565093 / 08888411920 #herba  #zaitun  #olive  #deepolive  #hnihpai  #hpaindonesia  #halalmarthpaijakartatimur 
Yes LAVENDER essential oil. Organik dan bebas toksik. Letak je 1-2 drops dalam mascara. Pakai konsisten. Lepas ukur nanti share with #oilybubbly team okay 😍
Yes LAVENDER essential oil. Organik dan bebas toksik. Letak je 1-2 drops dalam mascara. Pakai konsisten. Lepas ukur nanti share with #oilybubbly  team okay 😍
Ketika kita beralih ke herbal, itu berarti kita telah menghijrahkan diri ke arah yang lebih baik😚

Salah satunya adalah bagian kesehatan🙃
Nabi telah mengajarkan kepada kita cara hidup sehat yang juga disebut dengan Thibbun Nawawy yang mana menerapkan pola hidup sehat ala rasul😉

Oleh karena itu, disini kami juga menyediakan informasi seputar kesehatan, pencegahan penyakit dan pengobatan nya..😄 Dengan pola hidup sehat itu, insyaallah, tubuh bisa beradaptasi lebih baik, dan memiliki sistem imunitas yang baik, sehingga tidak mudah sakit.
Namun jika Allah menghendaki penyakit itu datang (utk menghapus dosa2 hanbanya) kita jga memberikan obat yang sesuai...😊 Ayo,yg masih ragu2, hilangkan keraguan itu,
Chat sekarang juga📞
Tidak harus langsung membeli, boleh nanya2, konsultasi, daftar member, reseller dll
Kami dengan senang hati melayani nya😇

Chat📲📲 via wa 085272414346

#halalproduk #herba
#hni #hpai
Ketika kita beralih ke herbal, itu berarti kita telah menghijrahkan diri ke arah yang lebih baik😚 Salah satunya adalah bagian kesehatan🙃 Nabi telah mengajarkan kepada kita cara hidup sehat yang juga disebut dengan Thibbun Nawawy yang mana menerapkan pola hidup sehat ala rasul😉 Oleh karena itu, disini kami juga menyediakan informasi seputar kesehatan, pencegahan penyakit dan pengobatan nya..😄 Dengan pola hidup sehat itu, insyaallah, tubuh bisa beradaptasi lebih baik, dan memiliki sistem imunitas yang baik, sehingga tidak mudah sakit. Namun jika Allah menghendaki penyakit itu datang (utk menghapus dosa2 hanbanya) kita jga memberikan obat yang sesuai...😊 Ayo,yg masih ragu2, hilangkan keraguan itu, Chat sekarang juga📞 Tidak harus langsung membeli, boleh nanya2, konsultasi, daftar member, reseller dll Kami dengan senang hati melayani nya😇 Chat📲📲 via wa 085272414346 #halalproduk  #herba  #hni  #hpai 
Yang gampang penat,Loyo,kurang fiit yuuk kita atasi dengan Herbastamin sesuai dengan pekerja keras
apa saja manfaat herbastamin disimak ya 👉👉👇👇👇 ##HERBA STAMINA vitamin nya pria Dewasa.
1. Menambah stamina pria
2. Menjaga & meningkatkan kesehatan organ vital pria
3. Mengatasi ejakulasi dini
4. Mengatasi impotensi & lemah syahwat
5. Meningkatkan prosuksi sperma
6. Menggairahkan seksual tetap stabil 
Dll .... Ayo coba dan rasakan manfaatnya.😍😍
Minat chet me 📞 wa : 083830502411
Yang gampang penat,Loyo,kurang fiit yuuk kita atasi dengan Herbastamin sesuai dengan pekerja keras apa saja manfaat herbastamin disimak ya 👉👉👇👇👇 ##HERBA  STAMINA vitamin nya pria Dewasa. 1. Menambah stamina pria 2. Menjaga & meningkatkan kesehatan organ vital pria 3. Mengatasi ejakulasi dini 4. Mengatasi impotensi & lemah syahwat 5. Meningkatkan prosuksi sperma 6. Menggairahkan seksual tetap stabil Dll .... Ayo coba dan rasakan manfaatnya.😍😍 Minat chet me 📞 wa : 083830502411
MUST DRINK A LOT WATER gaisss kalau nak kesan jamu/any supplement yang uols tgh consume
Consume jamu dewi seri mesti wajib 2liter/3liter okayy 👍👍
Kulit makin lembab,awet muda dan makin cerah,
Kuasa jamu mmg akan awet muda ur skin and body 😍😍 Berminat klik 👇👇👇 www.wasap.my/60126224778

#agenserikembangan
#jamudewiseri #maajundaraseri  #jamudarasundal #jamumontok #jamuketat #jamukurus #jamugebu #gebuputih #putih #kurus #ketat #montok #jamumantap #jamulangsing #nakkurus #nakputih #manjakani #kacipfatimah #jamumanjakani #jamukampung #herbakampung #herba #jamu
MUST DRINK A LOT WATER gaisss kalau nak kesan jamu/any supplement yang uols tgh consume Consume jamu dewi seri mesti wajib 2liter/3liter okayy 👍👍 Kulit makin lembab,awet muda dan makin cerah, Kuasa jamu mmg akan awet muda ur skin and body 😍😍 Berminat klik 👇👇👇 www.wasap.my/60126224778 #agenserikembangan  #jamudewiseri  #maajundaraseri  #jamudarasundal  #jamumontok  #jamuketat  #jamukurus  #jamugebu  #gebuputih  #putih  #kurus  #ketat  #montok  #jamumantap  #jamulangsing  #nakkurus  #nakputih  #manjakani  #kacipfatimah  #jamumanjakani  #jamukampung  #herbakampung  #herba  #jamu 
#Repost from @bondarozitaibrahim ...Putik telaga dara 1 kelainan produk yg x sama dgn mana2 pencuci wanita yg ada kat pasaran
.  sbb sy letakan sejenis herba rahsia yg sgt bagus utk wanita..??
Sy kalau buat produk tujuan 1 je biarlah membantu baik pulih badan2 tu balik kita org pompuan biar lbh kompiden
Wanita haid ..mengandung..dalam pantang ke ~~~ klu pakai ni hilang rasa lekit..x selesa masa datang bulan
. ..bau..gatal..
Keputihan semua hilang. .Best sgt kesan segar sampai 5 ke 6 jam..*** Tegangkan kulit luar dn dlm Miss V
.  Kesan penuaan atau kerap bersalin Miss V kendur bahagian luar ..*** Tu yg paling bagusnya pakai putik telaga dara ni.. Miss V cerah ..cantik kembali ..*** PTD bantu kecutkan buasir luka jahitan lepas bersalin..Dia redakan jangkitan kuman dn hilangkan bakteria..*** pekat tahan 4 bln klu pakai sehari 2 kali..
#putiktelagadara #missv #keputihan #ketat #herba #nilai #jrm #buasir
#Repost  from @bondarozitaibrahim ...Putik telaga dara 1 kelainan produk yg x sama dgn mana2 pencuci wanita yg ada kat pasaran . sbb sy letakan sejenis herba rahsia yg sgt bagus utk wanita..?? Sy kalau buat produk tujuan 1 je biarlah membantu baik pulih badan2 tu balik kita org pompuan biar lbh kompiden Wanita haid ..mengandung..dalam pantang ke ~~~ klu pakai ni hilang rasa lekit..x selesa masa datang bulan . ..bau..gatal.. Keputihan semua hilang. .Best sgt kesan segar sampai 5 ke 6 jam..*** Tegangkan kulit luar dn dlm Miss V . Kesan penuaan atau kerap bersalin Miss V kendur bahagian luar ..*** Tu yg paling bagusnya pakai putik telaga dara ni.. Miss V cerah ..cantik kembali ..*** PTD bantu kecutkan buasir luka jahitan lepas bersalin..Dia redakan jangkitan kuman dn hilangkan bakteria..*** pekat tahan 4 bln klu pakai sehari 2 kali.. #putiktelagadara  #missv  #keputihan  #ketat  #herba  #nilai  #jrm  #buasir 
Majon Dhuha ni pelik benar bin ajaib..Bukan majon macm pasaran biasa tu.. Dia basic kurma..biji kurma..jintan rome..dn 7 jenis minyak.. Nak tumbuk liat sgt susah nak hancurkan..Majon Dhuha ni sy sambil bancuh sy bacakan doanya..Buat mesti dlm.waktu Dhuha..
Minyak2 ni sy ambik dr Sudan & Arab ..Minyak ni byk sgt nilai2 perubatan sbb keberkesanannya sgt cepat..
Kurma dhuha berwajah baru .. bancuhan buah kurma bersama minyak2 dari tanah Arab..
Pesanan Bonda👇
.. kurma dhuha tidak dijual di mana-mana ia hanya boleh didapati di rumah hutan saya sahaja.. Homemade air tangan Bonda. 
Ramai yang mengalami susah pergerakan.. sakit pinggang.. slip disk .. banyak banyak rahmat Allah berikan kesembuhan asbab  dari ikhtiar kerumah hutan bonda dan kurma ramuan Dhuha .. ia sangat bermanfaat bagi bagi orang yang berusia dapat berjalan dengan selesa dengan kurma Dhuha
#jamuratumalaya #maajundhuha #kurmaduha #nilai #herba #madu
Majon Dhuha ni pelik benar bin ajaib..Bukan majon macm pasaran biasa tu.. Dia basic kurma..biji kurma..jintan rome..dn 7 jenis minyak.. Nak tumbuk liat sgt susah nak hancurkan..Majon Dhuha ni sy sambil bancuh sy bacakan doanya..Buat mesti dlm.waktu Dhuha.. Minyak2 ni sy ambik dr Sudan & Arab ..Minyak ni byk sgt nilai2 perubatan sbb keberkesanannya sgt cepat.. Kurma dhuha berwajah baru .. bancuhan buah kurma bersama minyak2 dari tanah Arab.. Pesanan Bonda👇 .. kurma dhuha tidak dijual di mana-mana ia hanya boleh didapati di rumah hutan saya sahaja.. Homemade air tangan Bonda. Ramai yang mengalami susah pergerakan.. sakit pinggang.. slip disk .. banyak banyak rahmat Allah berikan kesembuhan asbab dari ikhtiar kerumah hutan bonda dan kurma ramuan Dhuha .. ia sangat bermanfaat bagi bagi orang yang berusia dapat berjalan dengan selesa dengan kurma Dhuha #jamuratumalaya  #maajundhuha  #kurmaduha  #nilai  #herba  #madu 
#Repost from @bondarozitaibrahim 
saya pilih  herba yang ada kandungan Adaptogen sebagai campuran  herba  kopi Ratu..
.
Saya tahu kebaikannya untuk saraf ..otak dan memori ..bina tenaga  dan menguatkan sistem pertahanan badan melawan penyakit untuk wanita 
Insya Allah kopi ratu membantu  Membuatkna wanita jd ceria mood tenang mengurangkan stress cepat mengurangkan rasa gelisah... keletihan mental dan fizikal ... Herba yg ada bahan adptogen sgt bgus utk pelajar..wanita berkerjaya.. orang yang susah tidur dn.masalah susah membuang air besar ..
#kopiratu #herba #jrm #nilai #tenaga #saraf #royalv #otak #pelajar
#Repost  from @bondarozitaibrahim saya pilih herba yang ada kandungan Adaptogen sebagai campuran herba kopi Ratu.. . Saya tahu kebaikannya untuk saraf ..otak dan memori ..bina tenaga dan menguatkan sistem pertahanan badan melawan penyakit untuk wanita Insya Allah kopi ratu membantu Membuatkna wanita jd ceria mood tenang mengurangkan stress cepat mengurangkan rasa gelisah... keletihan mental dan fizikal ... Herba yg ada bahan adptogen sgt bgus utk pelajar..wanita berkerjaya.. orang yang susah tidur dn.masalah susah membuang air besar .. #kopiratu  #herba  #jrm  #nilai  #tenaga  #saraf  #royalv  #otak  #pelajar 
RAHIM PUN KENA DETOX 💋
Yela bagi clear bersih mcm anak dara haaa

KALAU NAK TAHU, NI LAH DETOX RAHIM WANITA.

KENAPA DETOX RAHIM❔❔❔ Si Botol kuning #MaajunDaraSeri dapat membantu menDETOX rahim wanita.
Bagi pengambilan yang konsisten dengan betul, segala mak nenek toksik yang terlekat pada rahim akan di cuci bersih keluar. 👉Amat digalakkan bagi kalangan ibu2 yang selepas bersalin sangat sesuai di ambil untuk mencuci rahim. 👉Keputihan yang melampau dapat dicuci keluar.
👉Faraj yang berbau punca dalaman rahim yang tidak bersih.
👉Kentut faraj berbunyi ketika hubungan intim bersama suami.
👉Faraj yang berair lembab rahim yang tidak sihat 🌹MAAJUN DARA SERI 🌹
Ramuan yang diracik dengan herba-herba semulajadi dan diramu khusus untuk kesihatan dalaman seluruh wanita 🌹LANGSING , INTIM , SIHAT & MENAWAN 🌹

#credittoageneiyrufizruf

Berminat klik 👇👇👇 www.wasap.my/60126224778

#agenserikembangan
#jamudewiseri #maajundaraseri  #jamudarasundal #jamumontok #jamuketat #jamukurus #jamugebu #gebuputih #putih #kurus #ketat #montok #jamumantap #jamulangsing #nakkurus #nakputih #manjakani #kacipfatimah #jamumanjakani #jamukampung #herbakampung #herba #jamu
RAHIM PUN KENA DETOX 💋 Yela bagi clear bersih mcm anak dara haaa KALAU NAK TAHU, NI LAH DETOX RAHIM WANITA. KENAPA DETOX RAHIM❔❔❔ Si Botol kuning #MaajunDaraSeri  dapat membantu menDETOX rahim wanita. Bagi pengambilan yang konsisten dengan betul, segala mak nenek toksik yang terlekat pada rahim akan di cuci bersih keluar. 👉Amat digalakkan bagi kalangan ibu2 yang selepas bersalin sangat sesuai di ambil untuk mencuci rahim. 👉Keputihan yang melampau dapat dicuci keluar. 👉Faraj yang berbau punca dalaman rahim yang tidak bersih. 👉Kentut faraj berbunyi ketika hubungan intim bersama suami. 👉Faraj yang berair lembab rahim yang tidak sihat 🌹MAAJUN DARA SERI 🌹 Ramuan yang diracik dengan herba-herba semulajadi dan diramu khusus untuk kesihatan dalaman seluruh wanita 🌹LANGSING , INTIM , SIHAT & MENAWAN 🌹 #credittoageneiyrufizruf  Berminat klik 👇👇👇 www.wasap.my/60126224778 #agenserikembangan  #jamudewiseri  #maajundaraseri  #jamudarasundal  #jamumontok  #jamuketat  #jamukurus  #jamugebu  #gebuputih  #putih  #kurus  #ketat  #montok  #jamumantap  #jamulangsing  #nakkurus  #nakputih  #manjakani  #kacipfatimah  #jamumanjakani  #jamukampung  #herbakampung  #herba  #jamu 
Yang gampang penat,Loyo,kurang fiit yuuk kita atasi dengan Herbastamin sesuai dengan pekerja keras
apa saja manfaat herbastamin disimak ya 👉👉👇👇👇 ##HERBA STAMINA vitamin nya pria Dewasa.
#Manfaat Herba Stamin .
1. Menambah stamina pria
2. Menjaga & meningkatkan kesehatan organ vital pria
3. Mengatasi ejakulasi dini
4. Mengatasi impotensi & lemah syahwat
5. Meningkatkan prosuksi sperma
6. Menggairahkan seksual tetap stabil 
Dll .... Ayo coba dan rasakan manfaatnya.😍😍
Minat inbox atau wa ya 
Wa: 0853 1819 6168
Yang gampang penat,Loyo,kurang fiit yuuk kita atasi dengan Herbastamin sesuai dengan pekerja keras apa saja manfaat herbastamin disimak ya 👉👉👇👇👇 ##HERBA  STAMINA vitamin nya pria Dewasa. #Manfaat  Herba Stamin . 1. Menambah stamina pria 2. Menjaga & meningkatkan kesehatan organ vital pria 3. Mengatasi ejakulasi dini 4. Mengatasi impotensi & lemah syahwat 5. Meningkatkan prosuksi sperma 6. Menggairahkan seksual tetap stabil Dll .... Ayo coba dan rasakan manfaatnya.😍😍 Minat inbox atau wa ya Wa: 0853 1819 6168
😘SCRUB LULUR GREEN TEA 100% HOMEMADE😘
.
🌿CARA PENGGUNAAN #scrublulurgreentea 🌿
.
💚 Baca Basmallah & Selawat keatas Nabi SAW.
.
💜 Ambil 1 sudu kecil, letak dalam piring.
.
💚 Ambil sedikit air, jangan terlalu pekat & cair #scrublulurgreentea
.
💜 Scrub seluruh muka, bahagian parut gosok lama sedikit secara lembut.
.
💚 Jangan gosok dibahagian berjerawat.
.
💜 Bahagian berjerawat dapdap sahaja #scrublulurgreentea
.
💚 Biar sehingga kering, baru cuci bersih.
.
💜 Biarkan sampai pagi lebih baik(tiada masalah).
.
✅ Sesuai untuk muka & seluruh badan.
‼Boleh dipakai bila bila masa sahaja
✅ Untuk wanita & lelaki bermula dari kanak-kanak sehingga warga emas👌
.
Meh cuba dulu 🙋
InsyaAllah
Konfem repeat order lagi😊
.
www.wasap.my/60192406418
Klik di bio ye🌸☝ #scrubtubuh #scrubbadan #scrubmuka
#organic #organik #halal #muslimah #muslim
#kecantikan #kesihatan #herbal #herbs #herba
#spa #rawatantradisional #kelantan #kotabharu #kualalumpur #igshopmalaysia #ignation #igshop #sayaguna #sayajual #greentea #healthy #beauty #kiasnilampuri
😘SCRUB LULUR GREEN TEA 100% HOMEMADE😘 . 🌿CARA PENGGUNAAN #scrublulurgreentea  🌿 . 💚 Baca Basmallah & Selawat keatas Nabi SAW. . 💜 Ambil 1 sudu kecil, letak dalam piring. . 💚 Ambil sedikit air, jangan terlalu pekat & cair #scrublulurgreentea  . 💜 Scrub seluruh muka, bahagian parut gosok lama sedikit secara lembut. . 💚 Jangan gosok dibahagian berjerawat. . 💜 Bahagian berjerawat dapdap sahaja #scrublulurgreentea  . 💚 Biar sehingga kering, baru cuci bersih. . 💜 Biarkan sampai pagi lebih baik(tiada masalah). . ✅ Sesuai untuk muka & seluruh badan. ‼Boleh dipakai bila bila masa sahaja ✅ Untuk wanita & lelaki bermula dari kanak-kanak sehingga warga emas👌 . Meh cuba dulu 🙋 InsyaAllah Konfem repeat order lagi😊 . www.wasap.my/60192406418 Klik di bio ye🌸☝ #scrubtubuh  #scrubbadan  #scrubmuka  #organic  #organik  #halal  #muslimah  #muslim  #kecantikan  #kesihatan  #herbal  #herbs  #herba  #spa  #rawatantradisional  #kelantan  #kotabharu  #kualalumpur  #igshopmalaysia  #ignation  #igshop  #sayaguna  #sayajual  #greentea  #healthy  #beauty  #kiasnilampuri 
9 PERKARA NGERI DILALUI LELAKI BERPERUT 38 INCI
----
.
Ini fakta bukan auta. 
Yang mana rasa dia paling kurus jgn sibuk. Gi main jauh2:
. 
1. Berat badan bertambah
2. Tak selesa perut mengeras
3. Susah mencari saiz baju
4. Lesu & tak bertenaga
5. Tak berak berhari-hari
6. Sering termengah-mengah
7. Menjadi bahan lawak member yg bajet bagus
8. Jadi tempat longgokan makanan yg tak habis
9. Perut sangkut kat stereng woiii
.
.
Mari saya bantu selesaikan masalah bro tu. 
Hanya 2 biji Clean8 sehari masalah bro GERENTI setel. MUDAH kan?
.
Bro Amirul ni salah seorang dari pengguna Clean8
Ini komen beliau;
.
❝Clean8 memang terbaik bos. Badan rasa tak penat, pagi-pagi senang nak membuang. Dan paling best seluar dah rasa makin longgar jek❞ - Amirul, Selangor
.
Nak lagi TESTIMONI? 
Nak juga harga diskaun?
Bereh bohh.. .
PM saya sekarang!
--> 0109191770
.
atau tingglkan no phone kt komen. Saya whatsapp bro lelaju.

#clean8 
#cleantox 
#clean
#buncit 
#halal
#herba
9 PERKARA NGERI DILALUI LELAKI BERPERUT 38 INCI ---- . Ini fakta bukan auta. Yang mana rasa dia paling kurus jgn sibuk. Gi main jauh2: . 1. Berat badan bertambah 2. Tak selesa perut mengeras 3. Susah mencari saiz baju 4. Lesu & tak bertenaga 5. Tak berak berhari-hari 6. Sering termengah-mengah 7. Menjadi bahan lawak member yg bajet bagus 8. Jadi tempat longgokan makanan yg tak habis 9. Perut sangkut kat stereng woiii . . Mari saya bantu selesaikan masalah bro tu. Hanya 2 biji Clean8 sehari masalah bro GERENTI setel. MUDAH kan? . Bro Amirul ni salah seorang dari pengguna Clean8 Ini komen beliau; . ❝Clean8 memang terbaik bos. Badan rasa tak penat, pagi-pagi senang nak membuang. Dan paling best seluar dah rasa makin longgar jek❞ - Amirul, Selangor . Nak lagi TESTIMONI? Nak juga harga diskaun? Bereh bohh.. . PM saya sekarang! --> 0109191770 . atau tingglkan no phone kt komen. Saya whatsapp bro lelaju. #clean8  #cleantox  #clean  #buncit  #halal  #herba 
.
[TESTIMONI HNI]

ANAK CEREBRAL PALSY

Agha, Anak saya lahir dalam kondisi Microsefal (lingkar kepala dibawah normal) sehingga mengalami Cerebral Palsy (kelumpuhan otak), gangguan pendengaran, gangguan gerak dan gangguan penglihatan, sehingga di usia 21 bulan sudah harus memakai kacamata plus 5. Setiap bulan Kami lakukan kontrol medis dengan 5 Dokter Spesialis berbeda. Disamping itu, Agha juga mengalami epilepsi berulang kali, sampai harus dirawat di Rumah Sakit 4 kali karena kejangnya berlangsung lebih dari 1/2 jam. Dokter pun menganjurkan untuk mengonsumsi depakene (obat anti kejang) setiap 12 jam sehari.

Adik Saya memperkenalkan Saya kepada produk-produk HPAI dan berhasil meyakinkan Saya untuk meninggalkan rutinitas kontrol medis di Rumah Sakit dan beralih ke terapi anti kejang dengan Produk HPAI yaitu Madu SJ, Gamat, Deep Squa, Procumin Propolis, Etta Goat Milk, dan Sari Kurma. Juga terapi pijat yang lembut ke seluruh badan Agha dengan Minyak Herba Sinergi setiap pagi, siang dan malam.

Awalnya Saya khawatir akan terjadi hal yang fatal terhadap Agha, namun yang terjadi adalah sebaliknya. Selama 2 bulan terapi, Agha tidak mengalami kejang dan kacamata plusnya dilepas. Hal ini membuat Saya yakin Agha bisa berdiri dan duduk kembali. Alhamdulillah Saya bertemu HPAI, Terima kasih ya Allah 
Pepi Puspa Dewi - 00514781 
Citeureup
------------------------------------------------ #hni #hpai #hnihpai #halalismyway #testimoni #testimony #referensi #produk #halal #dunia #herba #cerebralpalsy #hpaibanjarmasin #hpai #hnihpai #HNIHPAI
. [TESTIMONI HNI] ANAK CEREBRAL PALSY Agha, Anak saya lahir dalam kondisi Microsefal (lingkar kepala dibawah normal) sehingga mengalami Cerebral Palsy (kelumpuhan otak), gangguan pendengaran, gangguan gerak dan gangguan penglihatan, sehingga di usia 21 bulan sudah harus memakai kacamata plus 5. Setiap bulan Kami lakukan kontrol medis dengan 5 Dokter Spesialis berbeda. Disamping itu, Agha juga mengalami epilepsi berulang kali, sampai harus dirawat di Rumah Sakit 4 kali karena kejangnya berlangsung lebih dari 1/2 jam. Dokter pun menganjurkan untuk mengonsumsi depakene (obat anti kejang) setiap 12 jam sehari. Adik Saya memperkenalkan Saya kepada produk-produk HPAI dan berhasil meyakinkan Saya untuk meninggalkan rutinitas kontrol medis di Rumah Sakit dan beralih ke terapi anti kejang dengan Produk HPAI yaitu Madu SJ, Gamat, Deep Squa, Procumin Propolis, Etta Goat Milk, dan Sari Kurma. Juga terapi pijat yang lembut ke seluruh badan Agha dengan Minyak Herba Sinergi setiap pagi, siang dan malam. Awalnya Saya khawatir akan terjadi hal yang fatal terhadap Agha, namun yang terjadi adalah sebaliknya. Selama 2 bulan terapi, Agha tidak mengalami kejang dan kacamata plusnya dilepas. Hal ini membuat Saya yakin Agha bisa berdiri dan duduk kembali. Alhamdulillah Saya bertemu HPAI, Terima kasih ya Allah Pepi Puspa Dewi - 00514781 Citeureup ------------------------------------------------ #hni  #hpai  #hnihpai  #halalismyway  #testimoni  #testimony  #referensi  #produk  #halal  #dunia  #herba  #cerebralpalsy  #hpaibanjarmasin  #hpai  #hnihpai  #HNIHPAI 
. . .  ULSER MULUT😢😢😢 .
Banyak faktor yang boleh menyebabkan ulser mulut. Antaranya cuaca panas,kurang air,dan pemakanan. Ulser mulut menyebabkan rasa kurang selesa dan sukar untuk bercakap dan makan. 
Lebih2 lagi bila ulser menyerang pada anak2 kecil...menangis...xboleh minum susu..meragam sepanjang hari .
.
Ya banyak ubat di pasaran...tapi dengan adanya #ivmist @ #ivkids inshaAllah bukan sahaja merawat ulser malah pelbagai penyakit lain.
Kenapa tak pilih ubat yang multi-kegunaan? .
Lebih jimat dan selamat.
💰💰💰💰💰💰 .
Cara untuk merawat ulser:
➡spray ivmist di jari dan sapukan di tempat ulser. In shaa Allah, ivmist @ ivkids selamat jika termakan sebab mengandungi 10 herba terpilih.🍃🍀🌴🌸☘🌿🌾 .
ivmist memang amazing!!!!😘😘😘 .

Whatsapp 📲 01137423477 .
.  #ivmistteammarsha 
#agenmelaka 
#codmelaka 
#alorgajah 
#duriantunggal 
#cheng 
#payarumput 
#masjidtanah 
#lendu 
#sakitmulut
#ulser 
#ulsermulut 
#sakitlidah
#saturumahsatuivmist
#sayajualivmist
#sayagunasayajual
#ivmistmurah
#ivmistmujarab
#ivkidsmujarab 
#murah
#selamat
#herba
#wajibcuba
. . . ULSER MULUT😢😢😢 . Banyak faktor yang boleh menyebabkan ulser mulut. Antaranya cuaca panas,kurang air,dan pemakanan. Ulser mulut menyebabkan rasa kurang selesa dan sukar untuk bercakap dan makan. Lebih2 lagi bila ulser menyerang pada anak2 kecil...menangis...xboleh minum susu..meragam sepanjang hari . . Ya banyak ubat di pasaran...tapi dengan adanya #ivmist  @ #ivkids  inshaAllah bukan sahaja merawat ulser malah pelbagai penyakit lain. Kenapa tak pilih ubat yang multi-kegunaan? . Lebih jimat dan selamat. 💰💰💰💰💰💰 . Cara untuk merawat ulser: ➡spray ivmist di jari dan sapukan di tempat ulser. In shaa Allah, ivmist @ ivkids selamat jika termakan sebab mengandungi 10 herba terpilih.🍃🍀🌴🌸☘🌿🌾 . ivmist memang amazing!!!!😘😘😘 . Whatsapp 📲 01137423477 . . #ivmistteammarsha  #agenmelaka  #codmelaka  #alorgajah  #duriantunggal  #cheng  #payarumput  #masjidtanah  #lendu  #sakitmulut  #ulser  #ulsermulut  #sakitlidah  #saturumahsatuivmist  #sayajualivmist  #sayagunasayajual  #ivmistmurah  #ivmistmujarab  #ivkidsmujarab  #murah  #selamat  #herba  #wajibcuba 
hi uols !

sis cantik ni sudah !
anda bila lagi ? 
jom kecutkan jerawat...hilangkan parut..hilangkan selulit...hilangkan rekahan kaki dengan @herbmilksoap !! untuk order, wassap : 0133942381 ❤️ #herba #skincare #susukambing #sayapakaisayajual #codkl #herbmilksoap #byaeensydina #bazarpaknil #sayajualonline #siapanakcantik
Alhamdulillah. Servis tiptop kata cust 💕

Sy akan cuba memberikan yg terbaik utk anda wahai wanita wanita ❤

Ada yg ada masalah dalaman lg ke? 
Whtsapp 0175666613 utk details produk. 
1 botol/50 kapsul/rm20 add rm7 postage
2 botol rm40 add rm7 postage
3 botol rm60 with postage

#sayajual 
#manjakani 
#manjakaniasli
#jamumanjakaniasli 
#jamu
#herba
#pembekalherba
#kacipfatimah
#supplementdalaman
#Repost @bondarozitaibrahim
---
Putik telaga dara merupakan produk pencuci wanita yang paling terbaik untuk kebersihan luaran.
.
√ Mencantikkan kembali bentuk Miss V membantu merapatkan menghilangkan keputihan.
.
√ Merawat luka dan bekas jahitan dengan cepat cantum.
.
√ Sangat sesuai diamalkan oleh wanita selepas bersalin secara pembedahan ataupun normal paling elok diamalkan oleh wanita yang sedang datang haid ia memberikan kesegaran yang sangat berpanjangan.

Harga : RM 22.00 (Ahli : RM 19.80)
" Exc post.

Pembelian WhatsApp 0143638872 atau DM us! 😉
.
#majundhuha #kurmadhuhamurah #kurmadhuha #jrmselangor #jamuratumalaya #produkjrm #wujapinkish #royalv #kopibadang #kopiratu #sevenseasaromatheraphy #mustanir #angelicaherbs #putiktelagadara #pengedarselangor #pengedarjrm #bondarozita #sayajual #bazarpaknil #sihatalami #herba #biomiracleaction #marjaneoil #stokisjrm #ahlijrm #chocolatefiberlife #magnesiumflakes #sayajualmurah
#Repost  @bondarozitaibrahim --- Putik telaga dara merupakan produk pencuci wanita yang paling terbaik untuk kebersihan luaran. . √ Mencantikkan kembali bentuk Miss V membantu merapatkan menghilangkan keputihan. . √ Merawat luka dan bekas jahitan dengan cepat cantum. . √ Sangat sesuai diamalkan oleh wanita selepas bersalin secara pembedahan ataupun normal paling elok diamalkan oleh wanita yang sedang datang haid ia memberikan kesegaran yang sangat berpanjangan. Harga : RM 22.00 (Ahli : RM 19.80) " Exc post. Pembelian WhatsApp 0143638872 atau DM us! 😉 . #majundhuha  #kurmadhuhamurah  #kurmadhuha  #jrmselangor  #jamuratumalaya  #produkjrm  #wujapinkish  #royalv  #kopibadang  #kopiratu  #sevenseasaromatheraphy  #mustanir  #angelicaherbs  #putiktelagadara  #pengedarselangor  #pengedarjrm  #bondarozita  #sayajual  #bazarpaknil  #sihatalami  #herba  #biomiracleaction  #marjaneoil  #stokisjrm  #ahlijrm  #chocolatefiberlife  #magnesiumflakes  #sayajualmurah 
Cik Emma dengan amalan Konsisten "Jamu Bancuh JMD & Kopi Mak Dara Plus" untuk Kesegaran dalaman Wanita. Terima Kasih 
#jamujmd #jamubancuh #jamutradisional #jamufresh #jamuasli #majunjmd #kopimakdaraplus #allinonedecoration #jamu #herba #sedap #minumansegar #jamumakdara #teamjamumakdara #kemaman #terengganu #malaysia
Testimoni dari abg kacak ni dari 58kg dan sekarang sudah 70kg. Alhamdulillah beliau sudah mencapai berat ideal yang selama ni susah nak dapat katanya 😏. Nak macam abg ni DM admin now!! #lilymorgan #jomgemuk #barubijop #kilo #tambahkilo #herba #herbalife #sayajual #bazaarpaknil #testimoni #sifufbads #gemuk #kurus
#Herba

Herba merupakan kaidah di antara kaidah pengobatan tertua di dunia serta melibatkan penggunaan sebanyak 80% komunitas dunia. Pengetahuan tentang tumbuh-tumbuhan sebagai obat telah dilakukan turun-temurun dari generasi ke generasi.

Herbalogi
Herbalogi membawa pendekatan holistik di mana tidak berfungsinya satu bagian tubuh menyebabkan ketidakseimbangan di bagian yang lain.
Jika tubuh tidak mencapai keseimbangan kembali maka akan timbul penyakit. Dalam tubuh terdapat kekuatan penyembuh yang datang dari spiritual, emosi, mental, dan fisik. Herbalogi melihat pasien (pasien) secara unik, tidak ada penyakit yang sama untuk semua orang.

Prinsip utama herbalogi ialah menggunakan semurni mungkin bahan-bahan herba. Keberagaman kimia menghasilkan aktivitas yang luas di dalam tubuh. Dengan konsumsi bahan-bahan aktif tertentu saja akan timbul efek samping dan ketidakefektifan disebabkan ketidakseimbangan biokimia.

Herbalogi tidak menggunakan bahan isolasi (pelarut kimia) tertentu, bahan kimia sintetis atau ganja (dadah). Keseimbangan dan keberagaman bahan kimia dalam tumbuh-tumbuhan (phythochemicals) menghasilkan aktivitas yang luas di dalam tubuh, yang menghindarkan timbulnya efek samping. Banyak penelitian menunjukkan bahwa penggunaan bahan aktif tertentu saja (ekstrak tunggal) akan menghasilkan bahan yang sangat beracun dan ketidakefektifan. Bahan kimia kompleks dalam tumbuh-tumbuhan lebih mudah dicerna dan lebih sedikit efek sampingnya. Oleh sebab itu bila terdapat 40 jenis bahan aktif dalam suatu herba, lebih baik konsumsinya dalam bentuk gabungan (sinergi) alami. Selain itu herba sering disinergikan untuk menguatkan potensi ramuan tersebut. Herba memberikan pengobatan yang lembut dalam membantu penyembuhan.
Di samping itu, obat-obatan herba tak hanya sekadar menyembuhkan penyakit tetapi juga memelihara kesehatan dan menolong mengembalikan keseimbangan (harmony tubuh) (bersifat preventif). Prinsip pengobatan herba adalah: "Improve and maintain body immune system against external pathogen and pressure”. Meningkatkan, memperbaiki dan menjaga sistem kekebalan tubuh dari serangan kuman eksternal serta tekanan lingkungan sekitar.
#Herba  Herba merupakan kaidah di antara kaidah pengobatan tertua di dunia serta melibatkan penggunaan sebanyak 80% komunitas dunia. Pengetahuan tentang tumbuh-tumbuhan sebagai obat telah dilakukan turun-temurun dari generasi ke generasi. Herbalogi Herbalogi membawa pendekatan holistik di mana tidak berfungsinya satu bagian tubuh menyebabkan ketidakseimbangan di bagian yang lain. Jika tubuh tidak mencapai keseimbangan kembali maka akan timbul penyakit. Dalam tubuh terdapat kekuatan penyembuh yang datang dari spiritual, emosi, mental, dan fisik. Herbalogi melihat pasien (pasien) secara unik, tidak ada penyakit yang sama untuk semua orang. Prinsip utama herbalogi ialah menggunakan semurni mungkin bahan-bahan herba. Keberagaman kimia menghasilkan aktivitas yang luas di dalam tubuh. Dengan konsumsi bahan-bahan aktif tertentu saja akan timbul efek samping dan ketidakefektifan disebabkan ketidakseimbangan biokimia. Herbalogi tidak menggunakan bahan isolasi (pelarut kimia) tertentu, bahan kimia sintetis atau ganja (dadah). Keseimbangan dan keberagaman bahan kimia dalam tumbuh-tumbuhan (phythochemicals) menghasilkan aktivitas yang luas di dalam tubuh, yang menghindarkan timbulnya efek samping. Banyak penelitian menunjukkan bahwa penggunaan bahan aktif tertentu saja (ekstrak tunggal) akan menghasilkan bahan yang sangat beracun dan ketidakefektifan. Bahan kimia kompleks dalam tumbuh-tumbuhan lebih mudah dicerna dan lebih sedikit efek sampingnya. Oleh sebab itu bila terdapat 40 jenis bahan aktif dalam suatu herba, lebih baik konsumsinya dalam bentuk gabungan (sinergi) alami. Selain itu herba sering disinergikan untuk menguatkan potensi ramuan tersebut. Herba memberikan pengobatan yang lembut dalam membantu penyembuhan. Di samping itu, obat-obatan herba tak hanya sekadar menyembuhkan penyakit tetapi juga memelihara kesehatan dan menolong mengembalikan keseimbangan (harmony tubuh) (bersifat preventif). Prinsip pengobatan herba adalah: "Improve and maintain body immune system against external pathogen and pressure”. Meningkatkan, memperbaiki dan menjaga sistem kekebalan tubuh dari serangan kuman eksternal serta tekanan lingkungan sekitar.
[TESTIMONI HNI]

ALERGI MATAHARI

Anak lelaki Saya berusia 13 tahun, mengalami sakit mata dan sudah kami lakukan pengobatan selama 8 bulan. Keluhan yang dialami anak Saya adalah gatal yang membuat mata merah karena dikucek, bahkan sampai bengkak. Hasil diagnosa seorang profesor mata di Surabaya menyatakan bahwa anak Saya mengidap alergi matahari .

Saat Ummi Sabil mengisi KHT di Madiun, Saya konsultasikan masalah anak Saya kepada Ummi Sabil. Menurut beliau, alergi matahari tersebut disebabkan karena daya tahan menurun yang salah satu penyebabnya adalah anemia yang diderita anak saya. Ummi Sabil pun memberikan resep terapi herba sebagai berikut: Etta Goat Milk 1x1 sachet, Madu Asli 1x1 sdm, Spirulina 1x2 kapsul, dan Kopi HPAI 1x1 sachet.

Setelah melakukan terapi herba tersebut selama 1,5 bulan, Subhanallah, Hb anak Saya naik menjadi 12,9 (normalnya 13,5) dan sudah 2 pekan tidak lagi memakai obat tetes mata dari dokter yang banyak jenisnya. Jika matanya terasa gatal dan merah, cukup dikompres dengan es saja. Alhamdulillah keberkahan yang luar biasa dari HPAI untuk keluarga kami. Jazakillaah.

Sugeng Purwianto - 00385543 
Magetan, Jawa Timur
------------------------------------------------
Kirimkan testimoni Anda via email ke: testimonihpai@gmail.com

#hnihpai #hpaisurabaya #halalismyway #testimonialergi #testimoniobatalergi #referensi #produk #halal #dunia #herba #alergi #anemia #mata #alergi #alergimatahari #kopi7elemen #herbalalergi #susukambinghpai #penggantisususapi #susuuntukalergisususapi #Ettagoatmilk #alergimakanan #alergiikan #maduaslipremiumhpai #spirulinahpai  #herbalhalal
[TESTIMONI HNI] ALERGI MATAHARI Anak lelaki Saya berusia 13 tahun, mengalami sakit mata dan sudah kami lakukan pengobatan selama 8 bulan. Keluhan yang dialami anak Saya adalah gatal yang membuat mata merah karena dikucek, bahkan sampai bengkak. Hasil diagnosa seorang profesor mata di Surabaya menyatakan bahwa anak Saya mengidap alergi matahari . Saat Ummi Sabil mengisi KHT di Madiun, Saya konsultasikan masalah anak Saya kepada Ummi Sabil. Menurut beliau, alergi matahari tersebut disebabkan karena daya tahan menurun yang salah satu penyebabnya adalah anemia yang diderita anak saya. Ummi Sabil pun memberikan resep terapi herba sebagai berikut: Etta Goat Milk 1x1 sachet, Madu Asli 1x1 sdm, Spirulina 1x2 kapsul, dan Kopi HPAI 1x1 sachet. Setelah melakukan terapi herba tersebut selama 1,5 bulan, Subhanallah, Hb anak Saya naik menjadi 12,9 (normalnya 13,5) dan sudah 2 pekan tidak lagi memakai obat tetes mata dari dokter yang banyak jenisnya. Jika matanya terasa gatal dan merah, cukup dikompres dengan es saja. Alhamdulillah keberkahan yang luar biasa dari HPAI untuk keluarga kami. Jazakillaah. Sugeng Purwianto - 00385543 Magetan, Jawa Timur ------------------------------------------------ Kirimkan testimoni Anda via email ke: testimonihpai@gmail.com #hnihpai  #hpaisurabaya  #halalismyway  #testimonialergi  #testimoniobatalergi  #referensi  #produk  #halal  #dunia  #herba  #alergi  #anemia  #mata  #alergi  #alergimatahari  #kopi7elemen  #herbalalergi  #susukambinghpai  #penggantisususapi  #susuuntukalergisususapi  #Ettagoatmilk  #alergimakanan  #alergiikan  #maduaslipremiumhpai  #spirulinahpai  #herbalhalal 
#testimoni #Vitamin dan #JamuVHerb
.
.

Tak sampai RM100.00 pun :-) Jimat ke jimattt!
.
.

Vitamin = RM 49.90
Jamu VHerb = RM 39.00
Postage = RM8.00
.
.
#kulitcantik #herba #kulitgebu #kulitcantik #cantikluar #cantikdalam #peniagaonline #peniagaoffline #bazaarpaknil #bazarpaknil
Alhamdulillah amalkan #mab bile buat pap smear nurse puji dalaman cantik 👍👍
_ 
Sbb tue sy syorkan ambil MAB utk kesihatan dalaman kita. Dalaman sihat terpancar keserian di luaran. Amalalan herba zaman berzaman . Jangan ditinggalkan amalan nenek moyang kita !! _ 
Whatsapp 018 277 3237 
#maajun #maajunanggunbistari #herbatradisi #herba #wanita #rahimsihat #0182773237
Senggugut antara masalah yg paling tidak disukai wanita. Pain killer bukan penyelesaiannya. Amalkan Menstorm utk melancarkan pengaliran haid & ia merawat sakit sengugut yg teruk
.
#sendayutinggi #periodpain #herba
Senggugut antara masalah yg paling tidak disukai wanita. Pain killer bukan penyelesaiannya. Amalkan Menstorm utk melancarkan pengaliran haid & ia merawat sakit sengugut yg teruk . #sendayutinggi  #periodpain  #herba 
Tempat shopping yg paling sy suka..kalo besebelahan dgn sephora sy pilih ke kedai herba2 ni dulu😅😅...Ntah la mmg sy suka. Bau2 herba ni membuatkan saya lebih bertenaga..dari kecil dulu sy ngn akk sy akn ambil2 herba kt belakang umh mak utk dijadikn petua..jiran sy Diana Ibrahim adlh penolongnya dulu mase kecik2..
Lain org lain tabiatnya kan.. #organikhawa
#herba
#organiclover
#sayapakaisayajual 
#jimatduitsuami
Tempat shopping yg paling sy suka..kalo besebelahan dgn sephora sy pilih ke kedai herba2 ni dulu😅😅...Ntah la mmg sy suka. Bau2 herba ni membuatkan saya lebih bertenaga..dari kecil dulu sy ngn akk sy akn ambil2 herba kt belakang umh mak utk dijadikn petua..jiran sy Diana Ibrahim adlh penolongnya dulu mase kecik2.. Lain org lain tabiatnya kan.. #organikhawa  #herba  #organiclover  #sayapakaisayajual  #jimatduitsuami 
Mak! Gigi sakit! Pulun gigit-gigit makan daging lembu korban ni. Sampai sakit denyut-denyut gigi geraham ni. .
Ikhtiar pertama .. kumur-kumur air garam pink.
Ikhtiar kedua .. sapu kan minyak berubat herba nonaroguy di gusi bahagian geraham. Berangin gitu rasa nya. Tak usah khuatir jika tertelan. Bangun esok nya tak teringat langsung pasal sakit gigi. 2 hari baru teringat pernah sakit gigi😁. Alhamdulillah lega, hilang sakit nya. .
RM25/ 130ml. Exclude postage.
http://www.wasap.my/60173382296 .
#herba #nonaroguy #minyakberubatherba #sakitgigi #natural
Mak! Gigi sakit! Pulun gigit-gigit makan daging lembu korban ni. Sampai sakit denyut-denyut gigi geraham ni. . Ikhtiar pertama .. kumur-kumur air garam pink. Ikhtiar kedua .. sapu kan minyak berubat herba nonaroguy di gusi bahagian geraham. Berangin gitu rasa nya. Tak usah khuatir jika tertelan. Bangun esok nya tak teringat langsung pasal sakit gigi. 2 hari baru teringat pernah sakit gigi😁. Alhamdulillah lega, hilang sakit nya. . RM25/ 130ml. Exclude postage. http://www.wasap.my/60173382296 . #herba  #nonaroguy  #minyakberubatherba  #sakitgigi  #natural