an online Instagram web viewer

#herbalifemelaka medias

Photos

Buat apa apa, letak Allah swt dulu paling atas. InsyaaAllah yang susah terasa mudah.. Kalau tak mudah pon kita ada kekuatan untuk bertahan. 
#NakKurus #SemangatKeneKuat #Azamkurus2017 #Ilost21kg #PROGRAMKURUS30HARI #HerbalifeMalaysia #HerbalifeMelaka
☘️
The best thing about SuriKurus Weightloss Coaching is, the power of SHARING. .
.
.
In the group, we are like 1 big family yang semuanya ada 1 matlamat iaitu : Semuanya nak sihat & kurus bersama-sama. .
.
.
This is Fiean. 
She lost 16kg with Suri Kurus Weightloss Coaching Program!!
.
.
Macam2 good sharing yg the group members dpt semlm from Fiean’s sharing.
Macam2 tips yang dikongsi. 
Tengok je la her before-after picture ni, bukan Weightloss je banyak, Shapeloss pun kaw2!!
.
.
------------------------------------------
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? 
Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
------------------------------------------
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Boleh Makan Nasi
✔️Tak Wajib Bersenam
------------------------------------------
Jom kurus sebelum 2018!! .
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
☘️ The best thing about SuriKurus Weightloss Coaching is, the power of SHARING. . . . In the group, we are like 1 big family yang semuanya ada 1 matlamat iaitu : Semuanya nak sihat & kurus bersama-sama. . . . This is Fiean. She lost 16kg with Suri Kurus Weightloss Coaching Program!! . . Macam2 good sharing yg the group members dpt semlm from Fiean’s sharing. Macam2 tips yang dikongsi. Tengok je la her before-after picture ni, bukan Weightloss je banyak, Shapeloss pun kaw2!! . . ------------------------------------------ Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ . ------------------------------------------ Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Boleh Makan Nasi ✔️Tak Wajib Bersenam ------------------------------------------ Jom kurus sebelum 2018!! . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
Dulu saya jenis yang pakai foundation juga macam orang lain, cuma tak suka pakai bedak. Hehe. Alaa...saya pakai safi tu. Melepak putihnya bila pakai 😄. .

But dalam hati tu selalu ada azam nak kulit bersih elok 'cantik'(bukan perasan ye, jangan salah faham) one day dengan sendirinya, cantik dari dalam. Naturally kulit sihat sangat² walaupun tak pakai apa². 🙎 Gituu...teringin sesangatlah!. Serius ini memang pengaruh iklan, saya lah tu terpengaruh dengan iklan pencuci muka semua tu. Tapi still berjaga tak pakai sembarangan. .

Until the day saya consume #herbalifealoeconcentrate ni. Memang membantu teramat sangat. Aloe ni kalau minum hari², kulit memang rasa sentiasa lembap, nampak sihat, & saya rasa hilang segala biji² kat muka ni. Jenis plak, saya keluar rumah dah lama dah tinggalkan foundation. Memang cukup pakai toner + moisturiser je, ni pun saya hanya percaya herbalife products #herbalifeskin. .

Aloe ni bekerja dengan cara membersihkan usus. Ususlah antara paling perlu dijaga sebab kat situ tempat serap baik tak baik tak makan. Kalau kotor sangat & bertoksin dindind usus kita, itulah yang diserap sampai kulit kita jadi bermasalah tau. Tahu tak?😃 Selain tu, melalui pembersihan usus by Aloe ni, kita akan percepatkan lagi proses turun berat badan 40%! Best kan? Dah lah sihat, dapar kurus secara sihat pula lagi. .
.
& baru je launched new Aloe flavor di Malaysia iaitu perisa MANGO! Kau rasa? Minum air mangga, kulit bersih. 😍 Sedappnyaa!.
.
.
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka
#coachherbalifemalaysia #produkkurus
#produkkecantikan #tipskurus
#bersihkanusus #ususbersih #kulitbersih #minumanaloevera #testimonikurus
#testimonicantik #cantikdaridalam
Dulu saya jenis yang pakai foundation juga macam orang lain, cuma tak suka pakai bedak. Hehe. Alaa...saya pakai safi tu. Melepak putihnya bila pakai 😄. . But dalam hati tu selalu ada azam nak kulit bersih elok 'cantik'(bukan perasan ye, jangan salah faham) one day dengan sendirinya, cantik dari dalam. Naturally kulit sihat sangat² walaupun tak pakai apa². 🙎 Gituu...teringin sesangatlah!. Serius ini memang pengaruh iklan, saya lah tu terpengaruh dengan iklan pencuci muka semua tu. Tapi still berjaga tak pakai sembarangan. . Until the day saya consume #herbalifealoeconcentrate  ni. Memang membantu teramat sangat. Aloe ni kalau minum hari², kulit memang rasa sentiasa lembap, nampak sihat, & saya rasa hilang segala biji² kat muka ni. Jenis plak, saya keluar rumah dah lama dah tinggalkan foundation. Memang cukup pakai toner + moisturiser je, ni pun saya hanya percaya herbalife products #herbalifeskin . . Aloe ni bekerja dengan cara membersihkan usus. Ususlah antara paling perlu dijaga sebab kat situ tempat serap baik tak baik tak makan. Kalau kotor sangat & bertoksin dindind usus kita, itulah yang diserap sampai kulit kita jadi bermasalah tau. Tahu tak?😃 Selain tu, melalui pembersihan usus by Aloe ni, kita akan percepatkan lagi proses turun berat badan 40%! Best kan? Dah lah sihat, dapar kurus secara sihat pula lagi. . . & baru je launched new Aloe flavor di Malaysia iaitu perisa MANGO! Kau rasa? Minum air mangga, kulit bersih. 😍 Sedappnyaa!. . . #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachherbalifemalaysia  #produkkurus  #produkkecantikan  #tipskurus  #bersihkanusus  #ususbersih  #kulitbersih  #minumanaloevera  #testimonikurus  #testimonicantik  #cantikdaridalam 
Dapat special VIP seat ada meja tulis sbb bwk baby sofiyyahanna g seminar😎
.
#coachfahima
#Herbalifemelaka
Ada 1 perkara ~ Yang bahaya bila kita lakukan apa sahaja bisnes, mahupun kerja, sekalipun dalam hidup ni...adalah berhenti belajar. .
NEVER STOP LEARNING. .

Off harini nak belajar dari Sifu Najib Asadok yang dah banyak bantu orang Malaysia berjaya dengan bisnes online mereka, walaupun sekecil benda yang dijual. Tak pernah terlambat untuk belajar. .

Bismillahi tawakkaltu 'alallah. .

Done SHAKE seawal 645am tadi! Takde dah fikir keluar nak singgah beli nasi lemak kuih muih ke kat memane. Sihat + cepat.  Alhamdulillah😍. .
.
#seminarroketbisnes2017 #mitc #neverstoplearning #najibasaddok #coachherbalifemalaysia #herbalifemalaysia #herbalifemelaka
#allahummayassir
Ada 1 perkara ~ Yang bahaya bila kita lakukan apa sahaja bisnes, mahupun kerja, sekalipun dalam hidup ni...adalah berhenti belajar. . NEVER STOP LEARNING. . Off harini nak belajar dari Sifu Najib Asadok yang dah banyak bantu orang Malaysia berjaya dengan bisnes online mereka, walaupun sekecil benda yang dijual. Tak pernah terlambat untuk belajar. . Bismillahi tawakkaltu 'alallah. . Done SHAKE seawal 645am tadi! Takde dah fikir keluar nak singgah beli nasi lemak kuih muih ke kat memane. Sihat + cepat. Alhamdulillah😍. . . #seminarroketbisnes2017  #mitc  #neverstoplearning  #najibasaddok  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #allahummayassir 
Semalam dapat special sharing dari Kak Suzi yang dah 7 tahun dengan herbalife. Sharing tentang tips & testimoni beliau #kurusselepasbersalin anak yang latest yang dalam 1~2 hari ni baru nak masuk setahun. Kak Suzi lost sebanyak 28kg kali ni bersalin. Anak kali ni adalah yang ke 4 selepas 13 tahun bersalinkan anak ketiga. Lama kann..
.

In short, 3 kandungan pertama Kak Suzi got several problems sampai bersalin. But, mengandung the latest one ni (fully utilize herbalife nutrition), dia bebas dari sebarang masalah yang pernah lalui sebelumnya.😍. Alhamdulillah. All about your the food you eat & your nutrition intake. .

Few tips penting dari Kak Suzi pada yang nak kurus selepas bersalin. .
1. Ikut cakap coach anda. The one yang fahamkan situasi kita untuk bantu kita turun berat. Ini yang pertama. 
2. Makan rebus...singgang...kukus. Alaa, lauk orang pantang..😊. 3. Banyak bergerak. Senaman selepas 100 hari habis pantang. 
4.SPECIAL TIPS POWER : KERAP SUSUKAN ANAK. Rugi sape yang tak susukan anak. Benefit sangat nak kurus dengan susukan anak.
5. Stay in positive mood. Jangan stres. .
.

Siapa kata susah nak kurus selepas bersalin sebab susukan anak ~ itu salah. 😍. .
.
#kurussambilmenyusu #penyusuan #kurusdenganmenyusu #kurusselepasberanak #kurussihat #susu #susuibu #testimonikurus #tipskurus #testimonikurusherbalife #testimonikurus
#turunberatbadan #kurus #turun20kg 
#coachherbalifemalaysia #herbalifemalaysia #herbalifemelaka
Semalam dapat special sharing dari Kak Suzi yang dah 7 tahun dengan herbalife. Sharing tentang tips & testimoni beliau #kurusselepasbersalin  anak yang latest yang dalam 1~2 hari ni baru nak masuk setahun. Kak Suzi lost sebanyak 28kg kali ni bersalin. Anak kali ni adalah yang ke 4 selepas 13 tahun bersalinkan anak ketiga. Lama kann.. . In short, 3 kandungan pertama Kak Suzi got several problems sampai bersalin. But, mengandung the latest one ni (fully utilize herbalife nutrition), dia bebas dari sebarang masalah yang pernah lalui sebelumnya.😍. Alhamdulillah. All about your the food you eat & your nutrition intake. . Few tips penting dari Kak Suzi pada yang nak kurus selepas bersalin. . 1. Ikut cakap coach anda. The one yang fahamkan situasi kita untuk bantu kita turun berat. Ini yang pertama. 2. Makan rebus...singgang...kukus. Alaa, lauk orang pantang..😊. 3. Banyak bergerak. Senaman selepas 100 hari habis pantang. 4.SPECIAL TIPS POWER : KERAP SUSUKAN ANAK. Rugi sape yang tak susukan anak. Benefit sangat nak kurus dengan susukan anak. 5. Stay in positive mood. Jangan stres. . . Siapa kata susah nak kurus selepas bersalin sebab susukan anak ~ itu salah. 😍. . . #kurussambilmenyusu  #penyusuan  #kurusdenganmenyusu  #kurusselepasberanak  #kurussihat  #susu  #susuibu  #testimonikurus  #tipskurus  #testimonikurusherbalife  #testimonikurus  #turunberatbadan  #kurus  #turun20kg  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka 
Sarapan pagi tadi. 
Buat sarapan sedap² yang dapat kurus, puas tekak, perut tak kembung/sebu, bagi tenaga, mata segar. .

Blend :
2 scoops Herbalife F1 Tropical Fruit.
2 scoops Herbalife F1 Strawberry.
1 scoop Herbalife Formula3 Whey Protein.
1 biji pisang kontot (pisang 40 hari kata penjual). 2 scoops Instant Oats.
300~350ml air kosong.
Ice cubes 😋.
.
.
#herbalifeshakerecipe #respiherbalifeshake #sarapansihat
#sarapanuntukkurus #resepisarapan
#menusarapan #coachherbalifemalaysia
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka
Sarapan pagi tadi. Buat sarapan sedap² yang dapat kurus, puas tekak, perut tak kembung/sebu, bagi tenaga, mata segar. . Blend : 2 scoops Herbalife F1 Tropical Fruit. 2 scoops Herbalife F1 Strawberry. 1 scoop Herbalife Formula3 Whey Protein. 1 biji pisang kontot (pisang 40 hari kata penjual). 2 scoops Instant Oats. 300~350ml air kosong. Ice cubes 😋. . . #herbalifeshakerecipe  #respiherbalifeshake  #sarapansihat  #sarapanuntukkurus  #resepisarapan  #menusarapan  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka 
CALLING pada sesiapa yang berazam nak kurus sebelum 2018 tapi masih belum tercapai lagi. Jom! 💪. .

ONLINE WEIGHLOSS COACHING
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⚫ 100% ONLINE. Coaching dimana sahaja nada berada. ⚫ TURUN BERAT 5-15kg sebelum 2018. ⚫ TURUN BERAT 3-7kg sebulan. ⚫ Konsep 80/20. Fokus 80% pemakanan.
⚫ Meal Plan, Tips, Ilmu Kurus Sihat. ⚫ Bukan Ubat Kurus atau Losyen Sapu. ⚫ Regular Weekly Follow Up. ⚫ Ilmu Kekal Kurus selepas berat turun. ⚫ SUPPORT GROUP & SYSTEM. ⚫ Kurus, Cantik, Sihat, NEW YOU!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Herbalife Coach Nana.
📞 0126111326 whatsapp/sms.
📲 Klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. .
.
#tipskurus #nakkurus2017 #azamkurus #misikurus2017 #coachkurusonline #kurus #caraturunberatbadan #kurussihat #produkkurus #turunberatbadansihat #jomkurus
#coachherbalifemalaysia #herbalifemelaka #herbalifemalaysia
#testimonikurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #kurusuntukibadah
CALLING pada sesiapa yang berazam nak kurus sebelum 2018 tapi masih belum tercapai lagi. Jom! 💪. . ONLINE WEIGHLOSS COACHING ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⚫ 100% ONLINE. Coaching dimana sahaja nada berada. ⚫ TURUN BERAT 5-15kg sebelum 2018. ⚫ TURUN BERAT 3-7kg sebulan. ⚫ Konsep 80/20. Fokus 80% pemakanan. ⚫ Meal Plan, Tips, Ilmu Kurus Sihat. ⚫ Bukan Ubat Kurus atau Losyen Sapu. ⚫ Regular Weekly Follow Up. ⚫ Ilmu Kekal Kurus selepas berat turun. ⚫ SUPPORT GROUP & SYSTEM. ⚫ Kurus, Cantik, Sihat, NEW YOU! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Herbalife Coach Nana. 📞 0126111326 whatsapp/sms. 📲 Klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. . . #tipskurus  #nakkurus2017  #azamkurus  #misikurus2017  #coachkurusonline  #kurus  #caraturunberatbadan  #kurussihat  #produkkurus  #turunberatbadansihat  #jomkurus  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifemalaysia  #testimonikurus  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #kurusuntukibadah 
JAGUH MEMBAKAR LEMAK 🔥
Produk paling top and favourite. Especially waktu cuti sekolah ni, penjagaan makanan agak longgarla sikit. That’s why personally saya rasa sgt penting holiday bawak Herbalife kit ni. Sgt membantu keselesaan sepanjang bercuti.
☘️Aloe Concentrate utk healthy digestion. Perut dah terbeban dgn makanan yg bercampur2. So bila minum Aloe, perut rasa lebih ringan and kurang meragam, badan pun rasa fresh. Perfect drink utk replace air2 manis 😋 Plus it’s almost zero kcal!
🍁Teamix & TC Formula mmg produk wajib utk fat burning. Taknakkkk lemak kembali kepadaku 😂
🌼And seriouslyyy kalau nak perut tu tak obvious sgt buncitnya, Formula 3 ni mmg wajib. Kalau cuti confirm minum manis, ambik makanan bertepung and bergoreng kan. Jadinya Coach tetap ambik 2x sehari utk cukupkan pengambilan protein harian. Formula 3 ni 🌟 produk yg menbantu utk perut kempis and fatloss. Perut cepat kedepan sbb pemakanan harian kita x cukup protein & fiber. So Formula 3 ni penyelesaian paling pantas waktu bercuti! 😍 Bonusnya shapeloss sgt laju tau bila consume F3 ni consistently! 🔥
#teamsurikurus #CoachKurusOnline
#programkurus30hari #kurusdarirumah
#HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia
JAGUH MEMBAKAR LEMAK 🔥 Produk paling top and favourite. Especially waktu cuti sekolah ni, penjagaan makanan agak longgarla sikit. That’s why personally saya rasa sgt penting holiday bawak Herbalife kit ni. Sgt membantu keselesaan sepanjang bercuti. ☘️Aloe Concentrate utk healthy digestion. Perut dah terbeban dgn makanan yg bercampur2. So bila minum Aloe, perut rasa lebih ringan and kurang meragam, badan pun rasa fresh. Perfect drink utk replace air2 manis 😋 Plus it’s almost zero kcal! 🍁Teamix & TC Formula mmg produk wajib utk fat burning. Taknakkkk lemak kembali kepadaku 😂 🌼And seriouslyyy kalau nak perut tu tak obvious sgt buncitnya, Formula 3 ni mmg wajib. Kalau cuti confirm minum manis, ambik makanan bertepung and bergoreng kan. Jadinya Coach tetap ambik 2x sehari utk cukupkan pengambilan protein harian. Formula 3 ni 🌟 produk yg menbantu utk perut kempis and fatloss. Perut cepat kedepan sbb pemakanan harian kita x cukup protein & fiber. So Formula 3 ni penyelesaian paling pantas waktu bercuti! 😍 Bonusnya shapeloss sgt laju tau bila consume F3 ni consistently! 🔥 #teamsurikurus  #CoachKurusOnline  #programkurus30hari  #kurusdarirumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia 
I really loveee to see her transformation. Part paling tak tahan tu Zumba 2TAHUN tapi TAK KURUS KURUS. Sampai instructor zumba tu merajuk dengan dia. hihihi
.
.
Sekali dia enroll #PROGRAMKURUS30HARI terus pecut 15kg dalam masa 3bulan. Terkejut beruk kawan2 zumba. tak pasal pasal 10orang membe enrol juga #SuriKurusOnlineCoaching . hihih. Bende baik jangan simpan sorang-sorang 😘🤗
.
. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
‼END YEAR CHALLENGE‼
▪Turun 15-25kg sebelum 2018 
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
I really loveee to see her transformation. Part paling tak tahan tu Zumba 2TAHUN tapi TAK KURUS KURUS. Sampai instructor zumba tu merajuk dengan dia. hihihi . . Sekali dia enroll #PROGRAMKURUS30HARI  terus pecut 15kg dalam masa 3bulan. Terkejut beruk kawan2 zumba. tak pasal pasal 10orang membe enrol juga #SuriKurusOnlineCoaching  . hihih. Bende baik jangan simpan sorang-sorang 😘🤗 . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ‼END YEAR CHALLENGE‼ ▪Turun 15-25kg sebelum 2018 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294 🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMelaka 
Makan hari2 kenyang, tapi boleh kurus😎
.
Tulah specialnya #programkurus30hari  ktorg!😉
.
Join our team. Misi kurus sebelum 2018.
🌟🌟END YEAR CHALLENGE🌟🌟
=================================
PROGRAM KURUS 30HARI .
=================================
✔Turun Berat .
✔Meal plan mudah untuk kurus .
✔Ada coaching group .
✔Coach Check food diaries .
✔All Online!! DAFTAR SEKARANG.
.
🔴 Coach Fahima
🔴 http://www.wasap.my/60148405211 
#coachfahima 
#herbalifemelaka
#produkherbalife
Makan hari2 kenyang, tapi boleh kurus😎 . Tulah specialnya #programkurus30hari  ktorg!😉 . Join our team. Misi kurus sebelum 2018. 🌟🌟END YEAR CHALLENGE🌟🌟 ================================= PROGRAM KURUS 30HARI . ================================= ✔Turun Berat . ✔Meal plan mudah untuk kurus . ✔Ada coaching group . ✔Coach Check food diaries . ✔All Online!! DAFTAR SEKARANG. . 🔴 Coach Fahima 🔴 http://www.wasap.my/60148405211 #coachfahima  #herbalifemelaka  #produkherbalife 
Sebut deepavali ni nostalgia juga sebab saya & adik masa kecik berkawan rapat dengan kawan india (lelaki) depan rumah masa kecil. Sampai sekarang, kami sekeluarga berhubung baik dengan Auntie yang sangat baik & rapat dengan kami sekeluarga sampai sekarang. .

Food? Saya peminat tegar Tosei. Haha. Suka nau nau lah.haha. Sampai masa preggy Bilaal cakap ke auntie laksmi nak resepi tosei konon nak buat la kan..lain jadinya, bukan dapat resepi, dapat tosei dia bagi awal pagi ke rumah esoknya 😂. Baikk sangat². .

Raya² ni, confirmlah kan, banyak menu+manisan+maruku dll. Apa²pun, besederhanalah dalam pemakanan di hari raya k. Take a good care of your health. .
.
Happy Diwali kepada semua yang menyambut !😍. 💫🎉🎆
.
.
#deepavali #diwali2017 #indianfriends #happydeepavali2017 #memories
#childhoodmemories #families
#malaysians #coachherbalifemalaysia
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka
Sebut deepavali ni nostalgia juga sebab saya & adik masa kecik berkawan rapat dengan kawan india (lelaki) depan rumah masa kecil. Sampai sekarang, kami sekeluarga berhubung baik dengan Auntie yang sangat baik & rapat dengan kami sekeluarga sampai sekarang. . Food? Saya peminat tegar Tosei. Haha. Suka nau nau lah.haha. Sampai masa preggy Bilaal cakap ke auntie laksmi nak resepi tosei konon nak buat la kan..lain jadinya, bukan dapat resepi, dapat tosei dia bagi awal pagi ke rumah esoknya 😂. Baikk sangat². . Raya² ni, confirmlah kan, banyak menu+manisan+maruku dll. Apa²pun, besederhanalah dalam pemakanan di hari raya k. Take a good care of your health. . . Happy Diwali kepada semua yang menyambut !😍. 💫🎉🎆 . . #deepavali  #diwali2017  #indianfriends  #happydeepavali2017  #memories  #childhoodmemories  #families  #malaysians  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka 
Coach nak announce utk yg belum join Coaching kami, we are running 2nd challenge on 23/10/2017. PASTIKAN ANDA JOIN BEFORE 23 OCT UNTUK SERTAI CHALLENGE NI YA!!Tak perlu tunggu 2018. Letsssss burn those fats tahun ni jugak 🔥🔥🔥
You wont regret 😘😘😘
‼️END YEAR CHALLENGE‼️
▪️Turun 10-15kg sebelum 2018
▪️Join Team SuriKurus Coaching Today!
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach AnisRazali 0182234079
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
Coach nak announce utk yg belum join Coaching kami, we are running 2nd challenge on 23/10/2017. PASTIKAN ANDA JOIN BEFORE 23 OCT UNTUK SERTAI CHALLENGE NI YA!!Tak perlu tunggu 2018. Letsssss burn those fats tahun ni jugak 🔥🔥🔥 You wont regret 😘😘😘 ‼️END YEAR CHALLENGE‼️ ▪️Turun 10-15kg sebelum 2018 ▪️Join Team SuriKurus Coaching Today! PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach AnisRazali 0182234079 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia 
New product launched!!!!
😱😱😱 HERBAL ALOE CONCENTRATE MANGO FLAVOUR 🤤
☘️contains aloe that soothes the stomach and supports nutrient absorption and intestinal health.
☘️Soothes the stomach
☘️Supports healthy digestion
☘️Relieves occasional indigestion
☘️Supports nutrient absorption and intestinal health
🌟now available in mango flavour. 
#herbalifecoachmalaysia #HerbalifeMalaysia
New product launched!!!! 😱😱😱 HERBAL ALOE CONCENTRATE MANGO FLAVOUR 🤤 ☘️contains aloe that soothes the stomach and supports nutrient absorption and intestinal health. ☘️Soothes the stomach ☘️Supports healthy digestion ☘️Relieves occasional indigestion ☘️Supports nutrient absorption and intestinal health 🌟now available in mango flavour. #herbalifecoachmalaysia  #HerbalifeMalaysia 
Turun dah lebih 13kg. Ape lagi...bersedialah untuk invest tukar segala saiz seluar & baju pula. 😄. .
.
WEIGHTLOSS COACHING
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✔ ONLINE ! ✔ Turun 5~15kg sebelum 2018.
✔ Turun 3~7kg sebulan.
✔ Meal Plan, Tips, Ilmu Kurus Sihat.
✔ Fokus Pemahaman pada 80% Pemakanan.
✔ Bimbingan Coach.
✔ Pemahaman untuk kekal berat badan selepas turun. ✔ STRONG SUPPORT SYSTEM & GROUP!. ✔ Regular Follow Up
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Herbalife Coach Nana. 📞 012 611 1326 whatsapp/sms
📲 klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. .
.
#testiminiherbalife #tipskurus
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka
#coachherbalifemalaysia
#herbalifecoachmalaysia 
#coachkurus #coachkurusonline
#testimonikurus #kurus #carakurus #turunberatbadan #produkkurus
#pilkurus #gengkurus #sayanakkurus
Turun dah lebih 13kg. Ape lagi...bersedialah untuk invest tukar segala saiz seluar & baju pula. 😄. . . WEIGHTLOSS COACHING ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✔ ONLINE ! ✔ Turun 5~15kg sebelum 2018. ✔ Turun 3~7kg sebulan. ✔ Meal Plan, Tips, Ilmu Kurus Sihat. ✔ Fokus Pemahaman pada 80% Pemakanan. ✔ Bimbingan Coach. ✔ Pemahaman untuk kekal berat badan selepas turun. ✔ STRONG SUPPORT SYSTEM & GROUP!. ✔ Regular Follow Up ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Herbalife Coach Nana. 📞 012 611 1326 whatsapp/sms 📲 klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. . . #testiminiherbalife  #tipskurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachherbalifemalaysia  #herbalifecoachmalaysia  #coachkurus  #coachkurusonline  #testimonikurus  #kurus  #carakurus  #turunberatbadan  #produkkurus  #pilkurus  #gengkurus  #sayanakkurus 
Cadangan snek pagi/petang.
.
Buah Delima mesir.
.
Jumpa kat food expo MITC. Kat dlm hall org jual Makanan proses berlambak, keluar pintu Hall jual buah sihat ni. Susah nak cari yg manis n crunchy mcmni. .
#cadanganmealplancoachfahima 
#coachfahima 
#Herbalifemelaka
Happy deepavali!!! Hari cuti siapa nk diet2 kn. Jaga makan weekdays je pun boleh turun 4.5kg! Bonus pipi kecut😎
.
Join our team. Misi kurus sebelum 2018.
🌟🌟END YEAR CHALLENGE🌟🌟
=================================
PROGRAM KURUS 30HARI .
=================================
✔Turun Berat .
✔Meal plan mudah untuk kurus .
✔Ada coaching group .
✔Coach Check food diaries .
✔All Online!! DAFTAR SEKARANG.
.
🔴 Coach Fahima
🔴 http://www.wasap.my/60148405211 
#coachfahima 
#herbalifemelaka

#produkherbalife
Happy deepavali!!! Hari cuti siapa nk diet2 kn. Jaga makan weekdays je pun boleh turun 4.5kg! Bonus pipi kecut😎 . Join our team. Misi kurus sebelum 2018. 🌟🌟END YEAR CHALLENGE🌟🌟 ================================= PROGRAM KURUS 30HARI . ================================= ✔Turun Berat . ✔Meal plan mudah untuk kurus . ✔Ada coaching group . ✔Coach Check food diaries . ✔All Online!! DAFTAR SEKARANG. . 🔴 Coach Fahima 🔴 http://www.wasap.my/60148405211 #coachfahima  #herbalifemelaka  #produkherbalife 
Pekat shake pagi ni. Extra F3 Whey Protin, selepas dapat reminder dalam #gengkurus semalam tentang kepentingan protin dalam proses turun berat badan, salah satunya adalah reshape💪. .

Proses turun berat badan adalah seawal kita belajar untuk tukar sarapan kepada yang lebih sihat & tinggi nutrisi, paling asas
.

2 sebab kenapa berat naik semula selepas turun berat badan :
✔ Tidak fokus pada rule 80/20. 80% nya adalah pada pemakanan..
✔ Amalkan semula gaya pemakanan yang lama tu selepas turun berat badan. Memang la berat naik semula. 😅. .

Dah sarapan semua? 😍
.
.
#sarapansihat #sarapanmalaysia
#sarapanpagi #coachherbalifemalaysia
#herbalifemelaka #herbalifemalaysia
#makanantingginutrisi #herbalifeshake
#dietprotein #tipskurus #carakurus 
#sarapansedap #resepisarapanringkas
Pekat shake pagi ni. Extra F3 Whey Protin, selepas dapat reminder dalam #gengkurus  semalam tentang kepentingan protin dalam proses turun berat badan, salah satunya adalah reshape💪. . Proses turun berat badan adalah seawal kita belajar untuk tukar sarapan kepada yang lebih sihat & tinggi nutrisi, paling asas . 2 sebab kenapa berat naik semula selepas turun berat badan : ✔ Tidak fokus pada rule 80/20. 80% nya adalah pada pemakanan.. ✔ Amalkan semula gaya pemakanan yang lama tu selepas turun berat badan. Memang la berat naik semula. 😅. . Dah sarapan semua? 😍 . . #sarapansihat  #sarapanmalaysia  #sarapanpagi  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifemalaysia  #makanantingginutrisi  #herbalifeshake  #dietprotein  #tipskurus  #carakurus  #sarapansedap  #resepisarapanringkas 
Bestfriend Mama. Now everyday I would ask her, "How many times I smiled to u today?"
Cuz I want her to remember my happy faces more than the moment I turned into a Monster 😜
One day baru2 ni dia pernah mention "Mama ni kejap baik, kejap garang". Hahah sentap walaupun I know every kid is intelligent. But she constantly reminding me that Im aware of what ur doing 😂🤦🏻‍♀️
You're the best thing happen in my life Alhamdulillah 💗💗💗
#motherhood #herbalifemom
Bestfriend Mama. Now everyday I would ask her, "How many times I smiled to u today?" Cuz I want her to remember my happy faces more than the moment I turned into a Monster 😜 One day baru2 ni dia pernah mention "Mama ni kejap baik, kejap garang". Hahah sentap walaupun I know every kid is intelligent. But she constantly reminding me that Im aware of what ur doing 😂🤦🏻‍♀️ You're the best thing happen in my life Alhamdulillah 💗💗💗 #motherhood  #herbalifemom 
#wootwoot it just 2nd week og october!!! Keep up the good attitude. Build the good habits EVERY SINGLE DAY 🤗🤗🤗.
.
always always communicate with your coach. Communication does MAGIC 😘
.
. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
‼END YEAR CHALLENGE‼
▪Turun 15-25kg sebelum 2018 
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
#wootwoot  it just 2nd week og october!!! Keep up the good attitude. Build the good habits EVERY SINGLE DAY 🤗🤗🤗. . always always communicate with your coach. Communication does MAGIC 😘 . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ‼END YEAR CHALLENGE‼ ▪Turun 15-25kg sebelum 2018 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294 🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMelaka 
Follow your gut feeling, trust your body, seek for help, allowed other people to help you out. .
Never never underestimate your self. Pick up every pieces of strenght that you have. Rise higher, lost more weight. My point is.
.
================================
Lose weight now, ask me how 😘😘😘
================================
. 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
Follow your gut feeling, trust your body, seek for help, allowed other people to help you out. . Never never underestimate your self. Pick up every pieces of strenght that you have. Rise higher, lost more weight. My point is. . ================================ Lose weight now, ask me how 😘😘😘 ================================ . 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294 🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMelaka 
Minum air minimum 3liter sehati untuk mainyain berat badan dan untuk keperluan badan. Tetapi untul turunkan berat badan secara effective saya rekemen 4liter sehari.
.
.
70% badan kita adalah air. Nutrisi yang kita minum pon perlukan lebih air untuk sampai ke seluruh sel sel badan. Jadi belajar minum air cukup. step by step, ikut apa yang coach beri..
.
.
Tak gemuk ke minum air banyak?
Tak. 
Sebab air ZERO KALORI. Ni air kosong tau. bukan air bergas.. tu air potong kaki. huhuhu..
.
. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
‼END YEAR CHALLENGE‼
▪Turun 15-25kg sebelum 2018 
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
Minum air minimum 3liter sehati untuk mainyain berat badan dan untuk keperluan badan. Tetapi untul turunkan berat badan secara effective saya rekemen 4liter sehari. . . 70% badan kita adalah air. Nutrisi yang kita minum pon perlukan lebih air untuk sampai ke seluruh sel sel badan. Jadi belajar minum air cukup. step by step, ikut apa yang coach beri.. . . Tak gemuk ke minum air banyak? Tak. Sebab air ZERO KALORI. Ni air kosong tau. bukan air bergas.. tu air potong kaki. huhuhu.. . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ‼END YEAR CHALLENGE‼ ▪Turun 15-25kg sebelum 2018 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294 🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMelaka 
Done another one-to-one sharing harini dengan new serious person yang nak lose weight secara betul & sihat. 😊. Alhamdulillah. .
.
Sharing dengan orang ramai tentang tips ringkas & cara yang betul untuk turun berat badan secara sihat tanpa ada apa² charge adalah salah satu perkara yang ada dalam diri setiap #herbalifecoach. We share because we do really care. Setiap coach herbalife perlu jatuh cinta dengan one task yang ni dalam kerja menjadi coach herbalife ni & i do love it. Pahala pun dapat, new friends pon dapat. Makin ramai orang kita dapat bantu. Tinggal mula dengan tidak je la turun berat badan mereka. 😍. .
.
Yes, i do it since the last 5 years. More years to go. Looking forward for more plans & funs to do with #herbalifemission to help people losing weight right & heathily. InshaAllah 💪
.
.
Herbalife Coach Nana .
📞 0126111326 whatsapp/sms
📲 klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. .
.
#tipskurus #coachherbalifemalaysia 
#herbalifemelaka #herbalifemalaysia 
#coachkurus #coachkurusonline
#testimonoherbalife #testimoniherbalife
#kurus #turunberatbadan #produkkurus
#carakurussihat #sharingiscaring #iloveherbalifejob #iloveherbalife
#gengkurus #kurussihat
Done another one-to-one sharing harini dengan new serious person yang nak lose weight secara betul & sihat. 😊. Alhamdulillah. . . Sharing dengan orang ramai tentang tips ringkas & cara yang betul untuk turun berat badan secara sihat tanpa ada apa² charge adalah salah satu perkara yang ada dalam diri setiap #herbalifecoach . We share because we do really care. Setiap coach herbalife perlu jatuh cinta dengan one task yang ni dalam kerja menjadi coach herbalife ni & i do love it. Pahala pun dapat, new friends pon dapat. Makin ramai orang kita dapat bantu. Tinggal mula dengan tidak je la turun berat badan mereka. 😍. . . Yes, i do it since the last 5 years. More years to go. Looking forward for more plans & funs to do with #herbalifemission  to help people losing weight right & heathily. InshaAllah 💪 . . Herbalife Coach Nana . 📞 0126111326 whatsapp/sms 📲 klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. . . #tipskurus  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifemalaysia  #coachkurus  #coachkurusonline  #testimonoherbalife  #testimoniherbalife  #kurus  #turunberatbadan  #produkkurus  #carakurussihat  #sharingiscaring  #iloveherbalifejob  #iloveherbalife  #gengkurus  #kurussihat 
.
Soalan Lazim :
Kurusnya... tak makan nasi eh??
.
NOPE. 
Saya tak buang nasi. Nasi tak bersalah. Yang salah adalah cara kita makan (diet tak seimbang). .
Moral of the story is, makan nasi pun tetap boleh kurus k... toksah runsing, Coach ada, coach akan ajar cemana nak kurus cara sihat.
.
=============================
Mencari solusi kurus secara sihat?
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
.
============================= Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
. Soalan Lazim : Kurusnya... tak makan nasi eh?? . NOPE. Saya tak buang nasi. Nasi tak bersalah. Yang salah adalah cara kita makan (diet tak seimbang). . Moral of the story is, makan nasi pun tetap boleh kurus k... toksah runsing, Coach ada, coach akan ajar cemana nak kurus cara sihat. . ============================= Mencari solusi kurus secara sihat? Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat . ============================= Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
[ SAYA FOLLOW KARISMA KAPOOR 😄 ]

MENARIK kan tips ni? 😌. Korang yang baca ni pun kebanyakannya ramai yang kerap hadap IG kan. Tak pun FB. Kita sekarang kalau view social media, kalau kena dengan apa² keinginan kita, kesukaan kita, fikiran kita, atau citarasa kita, mesti cenderung rasa nak ikut & buat, kan?💡
.

Follow, kita view. Yang mane berinspirasi, ada ilmu, & memberi semangat, kita ikut yang tu k. Yang tak baik jangan lah pula ikut, follow pun tak payah kot kalau banyak negatifnya. Nak follow IG orang yang kita inspire dengan cara dia menjaga kesihatan badan dia & level fitness dia ni adalah sebab tips ni bantu untuk kuatkan imaginasi, semangat, & idea kita untuk target kalau kita kurus nanti nak macamane. .

Selain tu, kadang orang yang nak turun berat badan ni hanya tahu nak turunkan berat (kg) tapi tak tahu nak kurus macamane & siapa. Saya follow Karisma Kapoor tu (hehe) sebab dia dah lebih 40 tahun (masuk 50 dah kot) tapi mashaAllah, dia nampak takde beza langsung berbanding masa umur dia 20-30yo. Its not all about beautiful itself walaupun kita perempuan mmg nak cantik, tapi dia FIT & SIHAT. Sampai rasa nak macam dia. Gituu. Itulah impaknya tips follow ig ni. Asal scrol je, terinspirasi. Scrol lagi ig, terinspirasi lagi. Huhu. Kita akan cenderung untuk lakukan yang lebih baik untuk kesihatan kita lepas tu.😊
.
.
Tips ni membantu. Silalah cuba! Follow IG biarlah bersebab k. Biar ada manfaat pada diri sendiri. Kalau nak kurus, tak tahu nak follow ig sape, cari je la #testimonikurus #coachherbalifemalaysia #testimoniherbalife #sayadahkurus atau apa² lagi hashtag berkaitan. Mesti ada.😊
.
.
>TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT<
>TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT<
>TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT< .
.
HERBALIFE COACH NANA 📞 012 611 1326 whastapp/sms
📲 klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. .
.
#tipskurus #testimonikurus #carakurus #coachkurus #coachkurusonline #kurus #turunberatbadan #kurussihat 
#coachherbalifemalaysia
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka
#gengkurus #inspirasikurus
[ SAYA FOLLOW KARISMA KAPOOR 😄 ] MENARIK kan tips ni? 😌. Korang yang baca ni pun kebanyakannya ramai yang kerap hadap IG kan. Tak pun FB. Kita sekarang kalau view social media, kalau kena dengan apa² keinginan kita, kesukaan kita, fikiran kita, atau citarasa kita, mesti cenderung rasa nak ikut & buat, kan?💡 . Follow, kita view. Yang mane berinspirasi, ada ilmu, & memberi semangat, kita ikut yang tu k. Yang tak baik jangan lah pula ikut, follow pun tak payah kot kalau banyak negatifnya. Nak follow IG orang yang kita inspire dengan cara dia menjaga kesihatan badan dia & level fitness dia ni adalah sebab tips ni bantu untuk kuatkan imaginasi, semangat, & idea kita untuk target kalau kita kurus nanti nak macamane. . Selain tu, kadang orang yang nak turun berat badan ni hanya tahu nak turunkan berat (kg) tapi tak tahu nak kurus macamane & siapa. Saya follow Karisma Kapoor tu (hehe) sebab dia dah lebih 40 tahun (masuk 50 dah kot) tapi mashaAllah, dia nampak takde beza langsung berbanding masa umur dia 20-30yo. Its not all about beautiful itself walaupun kita perempuan mmg nak cantik, tapi dia FIT & SIHAT. Sampai rasa nak macam dia. Gituu. Itulah impaknya tips follow ig ni. Asal scrol je, terinspirasi. Scrol lagi ig, terinspirasi lagi. Huhu. Kita akan cenderung untuk lakukan yang lebih baik untuk kesihatan kita lepas tu.😊 . . Tips ni membantu. Silalah cuba! Follow IG biarlah bersebab k. Biar ada manfaat pada diri sendiri. Kalau nak kurus, tak tahu nak follow ig sape, cari je la #testimonikurus  #coachherbalifemalaysia  #testimoniherbalife  #sayadahkurus  atau apa² lagi hashtag berkaitan. Mesti ada.😊 . . >TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT< >TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT< >TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT< . . HERBALIFE COACH NANA 📞 012 611 1326 whastapp/sms 📲 klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. . . #tipskurus  #testimonikurus  #carakurus  #coachkurus  #coachkurusonline  #kurus  #turunberatbadan  #kurussihat  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #gengkurus  #inspirasikurus 
Terharu baca conversation dalam group coaching. Kawan Tu dah pernah merasa berat 100kg+, after program dia dh turun lebih 20kg. Mesti faham perasaan kwn baru 100kg+ yg baru mula program. .
Semoga berjaya both of u💪💪💪
2018 nanti dpt badan baru😎
.
Join our team. Misi kurus sebelum 2018.
🌟🌟END YEAR CHALLENGE🌟🌟
=================================
PROGRAM KURUS 30HARI .
=================================
✔Turun Berat .
✔Meal plan mudah untuk kurus .
✔Ada coaching group .
✔Coach Check food diaries .
✔All Online!! DAFTAR SEKARANG.
.
🔴 Coach Fahima
🔴 http://www.wasap.my/60148405211 
#coachfahima 
#herbalifemelaka

#produkherbalife
Terharu baca conversation dalam group coaching. Kawan Tu dah pernah merasa berat 100kg+, after program dia dh turun lebih 20kg. Mesti faham perasaan kwn baru 100kg+ yg baru mula program. . Semoga berjaya both of u💪💪💪 2018 nanti dpt badan baru😎 . Join our team. Misi kurus sebelum 2018. 🌟🌟END YEAR CHALLENGE🌟🌟 ================================= PROGRAM KURUS 30HARI . ================================= ✔Turun Berat . ✔Meal plan mudah untuk kurus . ✔Ada coaching group . ✔Coach Check food diaries . ✔All Online!! DAFTAR SEKARANG. . 🔴 Coach Fahima 🔴 http://www.wasap.my/60148405211 #coachfahima  #herbalifemelaka  #produkherbalife 
DONE outer & inner nutrition pagi ni. 
DIY facial treatment with #herbalifeskin & #herbalifeshake for inner nutrition💚. .
Alhamdulillah. 😊 Both simple & easy! Best result oriented. Yang bagusnya, dua² ni adalah dikategorikan sebagai MAKANAN. Makanan dalaman & makanan luaran😍. Bukan ubat mahupun kosmetik. Support by wellknown expertise & scientists. .
.
**products not intended to diagnose, treat, or cure any deceases.
.

#herbalifenutrition #herbalifemalaysia 
#herbalifemelaka #sarapanpagi
#coachherbalifemalaysia
DONE outer & inner nutrition pagi ni. DIY facial treatment with #herbalifeskin  & #herbalifeshake  for inner nutrition💚. . Alhamdulillah. 😊 Both simple & easy! Best result oriented. Yang bagusnya, dua² ni adalah dikategorikan sebagai MAKANAN. Makanan dalaman & makanan luaran😍. Bukan ubat mahupun kosmetik. Support by wellknown expertise & scientists. . . **products not intended to diagnose, treat, or cure any deceases. . #herbalifenutrition  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #sarapanpagi  #coachherbalifemalaysia 
Pagi² ahad cuti² ni up sikit sharing LIVE journey turun berat badan yang sangat berinspirasi oleh Cikgu Yanty malam semalam dengan all coachees dalam fb group tertutup kami. Amazing & inspiring! .

Part paling sangat ditekankan & terkesan dari overall sharing Cikgu Yanty ialah tentang kekuatan BIG WHY dalam turun berat badan, WHY yang kuat yang buat seseorang tu akan fokus seikhlasnya dalam program turun berat badan. JUJUR dengan diri sendiri & dengan coach masing², telus dalam semua benda. Coach pun tak boleh ditipu, dia mmg boleh tahu😅. Why setiap orang berbeza. Katanya, WHY tu mestilah sesuatu yang buat kita MENANGIS & TAKUT kalau kita ingat & tak capai. WHY Cikgu Yanty adalah taknak diserang kencing manis sebab tak suka cucuk badan sendiri & dia taknak susahkan mak dia jaga dia sakit yang mak dia sendiri pun tak sihat serta perlu dijaga.
.

Cikgu Yanty cakap juga, keputusan setiap individu adalah tidak tipikal & berbeza². Ini ayat yang selalu coach herbalife sebut. Kenapa? Sebab...keputusan masing² bergantung pada USAHA, SEMANGAT, KETEKUNAN, & KOMITMEN masing² dalam journey nak turunkan berat badan tu. Kalau nak, buat. Tak buat, tak dapat. .

Selain tu, pesan dia, MULAKAN SEKARANG. Jangan bertangguh sebab badan tak bertangguh untuk jadi makin teruk! Ingat tu. .

Nasihat Cikgu Yanty untuk yang nak ambil herbalife, jangan berani² pergi beli herbalife TANPA COACH. Jangan cari pasal. Selamat duit korang nanti. Sebab dia sendiri pernah rasa berhabis duit ambil herbalife cara salah & takde coach, duit terbang & berat pun ke laut😂. Rugi. Coach ni adalah orang yang nak jaga kita betul² & pastikan kita kurus. Bersusah payah, bersengkang mata, perah otak, & bagi motivasi. COACH. .
.
HERBALIFE COACH NANA 📞 012 611 1326 whatsapp/sms
📲 klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp
.
.
#testimonikurusherbalife #testimonikurus
#testimoniherbalife #tipskurus #carakurus #coachherbalifemalaysia #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurus #coachkurusonline #kurus
#turunberatbadan #jomkurus #sayanakkurusdansihat #gengkurus 
#produkkurus #kurussihat
Pagi² ahad cuti² ni up sikit sharing LIVE journey turun berat badan yang sangat berinspirasi oleh Cikgu Yanty malam semalam dengan all coachees dalam fb group tertutup kami. Amazing & inspiring! . Part paling sangat ditekankan & terkesan dari overall sharing Cikgu Yanty ialah tentang kekuatan BIG WHY dalam turun berat badan, WHY yang kuat yang buat seseorang tu akan fokus seikhlasnya dalam program turun berat badan. JUJUR dengan diri sendiri & dengan coach masing², telus dalam semua benda. Coach pun tak boleh ditipu, dia mmg boleh tahu😅. Why setiap orang berbeza. Katanya, WHY tu mestilah sesuatu yang buat kita MENANGIS & TAKUT kalau kita ingat & tak capai. WHY Cikgu Yanty adalah taknak diserang kencing manis sebab tak suka cucuk badan sendiri & dia taknak susahkan mak dia jaga dia sakit yang mak dia sendiri pun tak sihat serta perlu dijaga. . Cikgu Yanty cakap juga, keputusan setiap individu adalah tidak tipikal & berbeza². Ini ayat yang selalu coach herbalife sebut. Kenapa? Sebab...keputusan masing² bergantung pada USAHA, SEMANGAT, KETEKUNAN, & KOMITMEN masing² dalam journey nak turunkan berat badan tu. Kalau nak, buat. Tak buat, tak dapat. . Selain tu, pesan dia, MULAKAN SEKARANG. Jangan bertangguh sebab badan tak bertangguh untuk jadi makin teruk! Ingat tu. . Nasihat Cikgu Yanty untuk yang nak ambil herbalife, jangan berani² pergi beli herbalife TANPA COACH. Jangan cari pasal. Selamat duit korang nanti. Sebab dia sendiri pernah rasa berhabis duit ambil herbalife cara salah & takde coach, duit terbang & berat pun ke laut😂. Rugi. Coach ni adalah orang yang nak jaga kita betul² & pastikan kita kurus. Bersusah payah, bersengkang mata, perah otak, & bagi motivasi. COACH. . . HERBALIFE COACH NANA 📞 012 611 1326 whatsapp/sms 📲 klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp . . #testimonikurusherbalife  #testimonikurus  #testimoniherbalife  #tipskurus  #carakurus  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachkurus  #coachkurusonline  #kurus  #turunberatbadan  #jomkurus  #sayanakkurusdansihat  #gengkurus  #produkkurus  #kurussihat 
Farah LOST 20Kg 😱 Her transformation really inspires me. You can when you believe in yourself 💪🏻 Anak belum setahun dah berjaya capai berat ideal. Lepastu berat sekarang lagi ringan berbanding masa kahwin 😂
‼️END YEAR CHALLENGE‼️
▪️Turun 5-20Kg sebelum 2018
▪️Join Team SuriKurus Coaching Today!
✔️Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
🌸 Coach AnisRazali 0182234079
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
#kurusdarirumah
Farah LOST 20Kg 😱 Her transformation really inspires me. You can when you believe in yourself 💪🏻 Anak belum setahun dah berjaya capai berat ideal. Lepastu berat sekarang lagi ringan berbanding masa kahwin 😂 ‼️END YEAR CHALLENGE‼️ ▪️Turun 5-20Kg sebelum 2018 ▪️Join Team SuriKurus Coaching Today! ✔️Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 🌸 Coach AnisRazali 0182234079 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia  #kurusdarirumah 
Alhamdulillahhh harini ramai yg update turun 5Kg sebulan 😍 Tahniahhhh Kak Ira!! ✨✨👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Kak Ira #makanak3 dh start panjat tangga ofis dr tingkat 3 hingga tingkat 11 setiap hari. She's inspired by her colleagues boleh turun naik tangga setiap hari. Bila kita nmpk org lain boleh, everything seems easy to accomplish kan. Mula2 mengah but shes getting better everyday. Thats the spirit!! 😘
Program kita mmg x promote turun belas2 kilo sebulan sbb KITA FOKUS JAGA MAKAN & MAKANAN SEIMBANG. InshaAllah penurunan pun lebih berkekalan 😘
PROGRAM KURUS 30 HARI
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach AnisRazali 0182234079
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
Alhamdulillahhh harini ramai yg update turun 5Kg sebulan 😍 Tahniahhhh Kak Ira!! ✨✨👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Kak Ira #makanak3  dh start panjat tangga ofis dr tingkat 3 hingga tingkat 11 setiap hari. She's inspired by her colleagues boleh turun naik tangga setiap hari. Bila kita nmpk org lain boleh, everything seems easy to accomplish kan. Mula2 mengah but shes getting better everyday. Thats the spirit!! 😘 Program kita mmg x promote turun belas2 kilo sebulan sbb KITA FOKUS JAGA MAKAN & MAKANAN SEIMBANG. InshaAllah penurunan pun lebih berkekalan 😘 PROGRAM KURUS 30 HARI |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach AnisRazali 0182234079 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia 
Dinner done! Full! Alhamdulillah. 
Low calorie, low GI, high nutrition.
Esok bangun pagi perut tak keras membuncit. 😁. .
Mulakan dengan ubah gaya pemakanan untuk turunkan berat badan. .

#dinner #healthylifestyle #herbalifemelaka #herbalifemalaysia #herbalifecoach
#coachherbalifemalaysia
Now, you can lose weight from home. 
At the comfort of your daily routine.
.

Dengan pendekatan mendidik pemahaman konsep yang benar iaitu 80% pemakanan, 20% senaman. & 100% mindset..sesiapa pun boleh turun berat badan dengan mudah dari rumah, dengan sihat, tanpa berlapar, & tanpa stres. 😊. .
.
CABARAN TURUN BERAT SEBELUM 2018! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ONLINE WEIGHTLOSS COACHING
===========================
PROGRAM KURUS 30 HARI #gengkurus
🍀 Turun berat badan 10~15kg sebelum 2018!
🍀 Turun berat badan 3~7kg sebulan.
🍀 Meal Plan, Tips, Info Kurus Sihat diberi.
🍀 SUPPORT GROUP!.
🍀 Regular Follow Up.
🍀 Tanpa Berlapar. Kurus sambil makan nasi..
🍀 Bukan Ubat Kurus.
🍀 Turun berat badan secara sihat.
🍀 Fokus pada 80% pemakanan!
🍀 Tak senaman takpe. Buat lebih baik..
🍀 Coaching System. Ada bimbingan COACH. ➖➖➖➖➖➖➖
HERBALIFE COACH NANA..
📞 012 611 1326
📲 whatsapp/sms
✔ klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp!
.
.
#testimonikurus #tipskurus #coachkurus #sayanakurus #coachherbalifemalaysia
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka
#misikurus2017 #azamkurus2017 #kurussebelum2018 #kurus #caraturunberatbadan #turunberatbadan
#kurusdengansihat #kurustanpaberlapar #kurusdenganselamat #kurussihat #mudahnyakurus #produkkurus #pilkurus #kurusmakannasi #coachkurusonline 
#coachturunberatbadanonline 
#coachherbalifeonline
Now, you can lose weight from home. At the comfort of your daily routine. . Dengan pendekatan mendidik pemahaman konsep yang benar iaitu 80% pemakanan, 20% senaman. & 100% mindset..sesiapa pun boleh turun berat badan dengan mudah dari rumah, dengan sihat, tanpa berlapar, & tanpa stres. 😊. . . CABARAN TURUN BERAT SEBELUM 2018! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ONLINE WEIGHTLOSS COACHING =========================== PROGRAM KURUS 30 HARI #gengkurus  🍀 Turun berat badan 10~15kg sebelum 2018! 🍀 Turun berat badan 3~7kg sebulan. 🍀 Meal Plan, Tips, Info Kurus Sihat diberi. 🍀 SUPPORT GROUP!. 🍀 Regular Follow Up. 🍀 Tanpa Berlapar. Kurus sambil makan nasi.. 🍀 Bukan Ubat Kurus. 🍀 Turun berat badan secara sihat. 🍀 Fokus pada 80% pemakanan! 🍀 Tak senaman takpe. Buat lebih baik.. 🍀 Coaching System. Ada bimbingan COACH. ➖➖➖➖➖➖➖ HERBALIFE COACH NANA.. 📞 012 611 1326 📲 whatsapp/sms ✔ klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp! . . #testimonikurus  #tipskurus  #coachkurus  #sayanakurus  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #misikurus2017  #azamkurus2017  #kurussebelum2018  #kurus  #caraturunberatbadan  #turunberatbadan  #kurusdengansihat  #kurustanpaberlapar  #kurusdenganselamat  #kurussihat  #mudahnyakurus  #produkkurus  #pilkurus  #kurusmakannasi  #coachkurusonline  #coachturunberatbadanonline  #coachherbalifeonline 
Saya sendiri belum pernah dengar sharing personally daripada Cikgu Yanty yang turun berat badan 75kg ni😱😱! BIG ACHIEVEMENT. .

I am seriously inspire on how she stay strong & keep consistent during program. Super amazing! Syabas! Extra Syabass!! .
.
& know what.......Cikgu Yanty mula program dengan % lemak yang jarang tercapai dek akal para coaches iaitu 70%!!!! Banyakkkk wooooo. Now body fat 26%!!! Outstanding achievement!! If Cikgu Yanty can do it, everyone can do it too! 
Bezanya, dia MULA & sekarang dah habis💪. .KEPUTUSAN untuk MULA. .

So, malam ni rezeki coachees untuk dengar LIVE sharing  dari beliau in personal! Wowwiii. Excitedddd!!
.

Sape nak dengar sharing Cikgu Yanty ni, boleh la PM untuk tahu bagaimana. .

LOSE WEIGHT before 2018!! 💪. .
.
Herbalife Coach Nana.
📞 012 611 132 whatsapp/sms
📲 klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp.
.
.
#livesharing #sharingkurus #testimonikurus #testimoniherbalife #kurus #turunberatbadan #tipskurus
#coachherbalifemalaysia
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka
Saya sendiri belum pernah dengar sharing personally daripada Cikgu Yanty yang turun berat badan 75kg ni😱😱! BIG ACHIEVEMENT. . I am seriously inspire on how she stay strong & keep consistent during program. Super amazing! Syabas! Extra Syabass!! . . & know what.......Cikgu Yanty mula program dengan % lemak yang jarang tercapai dek akal para coaches iaitu 70%!!!! Banyakkkk wooooo. Now body fat 26%!!! Outstanding achievement!! If Cikgu Yanty can do it, everyone can do it too! Bezanya, dia MULA & sekarang dah habis💪. .KEPUTUSAN untuk MULA. . So, malam ni rezeki coachees untuk dengar LIVE sharing dari beliau in personal! Wowwiii. Excitedddd!! . Sape nak dengar sharing Cikgu Yanty ni, boleh la PM untuk tahu bagaimana. . LOSE WEIGHT before 2018!! 💪. . . Herbalife Coach Nana. 📞 012 611 132 whatsapp/sms 📲 klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. . . #livesharing  #sharingkurus  #testimonikurus  #testimoniherbalife  #kurus  #turunberatbadan  #tipskurus  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka 
.
Soalan Lazim :
Kurusnya... tak makan nasi eh??
.
NOPE. 
Saya tak buang nasi. Nasi tak bersalah. Yang salah adalah cara kita makan (diet tak seimbang). .
Moral of the story is, makan nasi pun tetap boleh kurus k... toksah runsing, Coach ada, coach akan ajar cemana nak kurus cara sihat.
.
=============================
Mencari solusi kurus secara sihat?
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
.
============================= Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
. Soalan Lazim : Kurusnya... tak makan nasi eh?? . NOPE. Saya tak buang nasi. Nasi tak bersalah. Yang salah adalah cara kita makan (diet tak seimbang). . Moral of the story is, makan nasi pun tetap boleh kurus k... toksah runsing, Coach ada, coach akan ajar cemana nak kurus cara sihat. . ============================= Mencari solusi kurus secara sihat? Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat . ============================= Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
Tips minum shake dengan formula3 whey protin kalau guna shaker cup ~ masukkan f3 & goncang dulu sebelum masukkan yang lelain...sampai keluar buih² protin ni😋. .
Sedap + kenyang + kawal berat badan + shaping 💪. .
.
Have you had your shake today? .
.
#coachherbalifemalaysia #coachnana
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka
#minumansihat #shakeherbalife #resepishakeherbalife #tipskurus 
#programkurus #programherbalife
Cantikkan gambar ni, blanjer like aci tak? 😉👉👈
.
.
Lose weight is facts and sciencs. Product alone is not good enough to help you to lose weight.. sebab tu coaches sediakan sistem coaching online berkesan yang semua orang boleh dapat hasil 😍😍😍.
.
.
Sertai #PROGRAMKURUS30HARI hari ini 😘 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
‼END YEAR CHALLENGE‼
▪Turun 15-25kg sebelum 2018 
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
Cantikkan gambar ni, blanjer like aci tak? 😉👉👈 . . Lose weight is facts and sciencs. Product alone is not good enough to help you to lose weight.. sebab tu coaches sediakan sistem coaching online berkesan yang semua orang boleh dapat hasil 😍😍😍. . . Sertai #PROGRAMKURUS30HARI  hari ini 😘 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ‼END YEAR CHALLENGE‼ ▪Turun 15-25kg sebelum 2018 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294 🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMelaka 
Alhamdulillah all is well today. Syukur pada Allah swt dipermudahkan segala urusan. Habis je urusan terus pergi pos produk Customer. Customer happiness and satisfaction are my top priority 💗
.
Hot selling flavour semua Chocolate & CookiesNCream. Consumption sendiri pun licin. Kena tunggu abg gdex hantar next order esok InshaAllah. Itupun dah ada yg punya 😅 Alhamdulillah.
Jomm kurus sama2 dgn SuriKurus family. Group ni sgt fun dan supportive. And Coach coaching setiap org penuh kasih syg tau 😜
PROGRAM KURUS 30 HARI
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach AnisRazali 0182234079
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
Alhamdulillah all is well today. Syukur pada Allah swt dipermudahkan segala urusan. Habis je urusan terus pergi pos produk Customer. Customer happiness and satisfaction are my top priority 💗 . Hot selling flavour semua Chocolate & CookiesNCream. Consumption sendiri pun licin. Kena tunggu abg gdex hantar next order esok InshaAllah. Itupun dah ada yg punya 😅 Alhamdulillah. Jomm kurus sama2 dgn SuriKurus family. Group ni sgt fun dan supportive. And Coach coaching setiap org penuh kasih syg tau 😜 PROGRAM KURUS 30 HARI |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach AnisRazali 0182234079 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia 
Takut sangat tengok gambar before abang ni. Macam samseng pon ade. Hihi. Gambar after tu macam sweet.. dalam hati ade taman rupanyaaa... 😅
.
. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
‼END YEAR CHALLENGE‼
▪Turun 15-25kg sebelum 2018 
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
Takut sangat tengok gambar before abang ni. Macam samseng pon ade. Hihi. Gambar after tu macam sweet.. dalam hati ade taman rupanyaaa... 😅 . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ‼END YEAR CHALLENGE‼ ▪Turun 15-25kg sebelum 2018 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294 🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMelaka 
Ummi cuba angkat berat menggunakan body weight anak. Hihi. Angkat beras 1kampit=10kg kesana kesini tau. .
.
Amacam..cantik tak angle gambar ni.. cer teka sape yang snap? Kalau betul Kak Rieha blanje gegula lolipop 1😍
.
.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
‼END YEAR CHALLENGE‼
▪Turun 15-25kg sebelum 2018 
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
Ummi cuba angkat berat menggunakan body weight anak. Hihi. Angkat beras 1kampit=10kg kesana kesini tau. . . Amacam..cantik tak angle gambar ni.. cer teka sape yang snap? Kalau betul Kak Rieha blanje gegula lolipop 1😍 . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ‼END YEAR CHALLENGE‼ ▪Turun 15-25kg sebelum 2018 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294 🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMelaka 
A total of 10kg or 20kg lost shud be come from the first 4kg of lost. Keep the consistency! 😍 Enjoy the result! .
You deserve it when you did it. .
.
ONLINE COACHING PROGRAM KURUS
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌱 Turun berat 5-15kg sebelum 2018..
🌱 Turun berat 3-7kg sebulan..
🌱 Meal Plan, Tips, Info Kurus Sihat.
🌱 Bimbingan Coach..
🌱 Fokus 80% PEMAKANAN.
🌱 Regular Follow Up. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
HERBALIFE COACH NANA.
📞 012.611.1326
📲 klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. JOM KURUS!! .
.
#tipskurus #testimonikurus #jomkurus
#coachherbalifemalaysia #coachkurus
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka #herbalifemerlimau #herbalifejasin
#coachkurusonline #programkurusonline #herbalifecoachmalaysia 
#programkurus30hari #programherbalife
#sayanakkurus #turunberatbadan #kurus
A total of 10kg or 20kg lost shud be come from the first 4kg of lost. Keep the consistency! 😍 Enjoy the result! . You deserve it when you did it. . . ONLINE COACHING PROGRAM KURUS ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌱 Turun berat 5-15kg sebelum 2018.. 🌱 Turun berat 3-7kg sebulan.. 🌱 Meal Plan, Tips, Info Kurus Sihat. 🌱 Bimbingan Coach.. 🌱 Fokus 80% PEMAKANAN. 🌱 Regular Follow Up. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ HERBALIFE COACH NANA. 📞 012.611.1326 📲 klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. JOM KURUS!! . . #tipskurus  #testimonikurus  #jomkurus  #coachherbalifemalaysia  #coachkurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifemerlimau  #herbalifejasin  #coachkurusonline  #programkurusonline  #herbalifecoachmalaysia  #programkurus30hari  #programherbalife  #sayanakkurus  #turunberatbadan  #kurus 
Sempena #mycybersale 
Register #programkurus30hari coach bagi FREE 2paket herbalife protein bars yg teramat sedap ni😍😍😍 .
Join our team. Misi kurus sebelum 2018.
🌟🌟END YEAR CHALLENGE🌟🌟
=================================
PROGRAM KURUS 30HARI .
=================================
✔Turun Berat .
✔Meal plan mudah untuk kurus .
✔Ada coaching group .
✔Coach Check food diaries .
✔All Online!! DAFTAR SEKARANG.
.
🔴 Coach Fahima
🔴 http://www.wasap.my/60148405211 
#coachfahima 
#herbalifemelaka
#produkherbalife
Sempena #mycybersale  Register #programkurus30hari  coach bagi FREE 2paket herbalife protein bars yg teramat sedap ni😍😍😍 . Join our team. Misi kurus sebelum 2018. 🌟🌟END YEAR CHALLENGE🌟🌟 ================================= PROGRAM KURUS 30HARI . ================================= ✔Turun Berat . ✔Meal plan mudah untuk kurus . ✔Ada coaching group . ✔Coach Check food diaries . ✔All Online!! DAFTAR SEKARANG. . 🔴 Coach Fahima 🔴 http://www.wasap.my/60148405211 #coachfahima  #herbalifemelaka  #produkherbalife 
Kenapa penting untuk kita lihat nilai Glyemic Index (GI) dalam setiap apa yang kita makan? & apa kene mengenanya GI ni dengan turun berat badan? 👇
.

Secara mudah. GI adalah nilai yang tunjukkan kemampuan sesuatu makanan tu mendatangkan efek pada kadar gula dalam darah kita & tahap kenyang kita. Makin rendah nilai GI, makin kurang efek makanan tu untuk naikkan gula dalam darah. Orang sakit kencing manis/diabetes memang sangat digalakkan ambil makanan rendah GI. ✔
.

Makanan rendah GI bantu turunkan berat badan sebab bila kadar gula dalam darah rendah, insulin kurang dirembeskan oleh pankreas (ni kalau detail la kann😉). Senang cite, gula dalam darah kita akan STABIL sepanjang hari. Tak melonjak naik & turun mendadak sesuka hati sebab kalau gula dalam darah yang terlalu rendah akan sebabkan kita terlalu lapar dan kalau terlalu tinggi pula, kita kenyang sekejap je sebab badan (pankreas) akan rembes insulin terlebih banyak (sebab nak layan gula tinggi sangat dalam darah tu) sampai gula dalam darah jadi below normal. Lepas tu lapar...makan...jadi balik. Macam tu lah akan jadi sampai malam kita tidur, makan dalam mimpi lepas tu. Kegemukan pun melanda. 😅. .

Jadi, sangatlah penting untuk pastikan sarapan kita adalah yang rendah GI. Sarapan tentukan pemakanan kita sepanjang hari. SARAPAN SIHAT & RENDAH GI adalah WAJIB kalau nak berat badan turun dengan sihat 😊
.
.
HERBALIFE COACH NANA.
📞 0126111326 whastapp/sms 📲 klik link di profile if untuk fast respon on whatsapp.
.
.

#herbalifeprogram #herbalifeproduct
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka
#programherbalife #programkurus
#kurussihat #kurusdenganselamat #kuruscantik #programkurus30hari 
#coachherbalifemalaysia 
#herbalifecoachmalaysia
Kenapa penting untuk kita lihat nilai Glyemic Index (GI) dalam setiap apa yang kita makan? & apa kene mengenanya GI ni dengan turun berat badan? 👇 . Secara mudah. GI adalah nilai yang tunjukkan kemampuan sesuatu makanan tu mendatangkan efek pada kadar gula dalam darah kita & tahap kenyang kita. Makin rendah nilai GI, makin kurang efek makanan tu untuk naikkan gula dalam darah. Orang sakit kencing manis/diabetes memang sangat digalakkan ambil makanan rendah GI. ✔ . Makanan rendah GI bantu turunkan berat badan sebab bila kadar gula dalam darah rendah, insulin kurang dirembeskan oleh pankreas (ni kalau detail la kann😉). Senang cite, gula dalam darah kita akan STABIL sepanjang hari. Tak melonjak naik & turun mendadak sesuka hati sebab kalau gula dalam darah yang terlalu rendah akan sebabkan kita terlalu lapar dan kalau terlalu tinggi pula, kita kenyang sekejap je sebab badan (pankreas) akan rembes insulin terlebih banyak (sebab nak layan gula tinggi sangat dalam darah tu) sampai gula dalam darah jadi below normal. Lepas tu lapar...makan...jadi balik. Macam tu lah akan jadi sampai malam kita tidur, makan dalam mimpi lepas tu. Kegemukan pun melanda. 😅. . Jadi, sangatlah penting untuk pastikan sarapan kita adalah yang rendah GI. Sarapan tentukan pemakanan kita sepanjang hari. SARAPAN SIHAT & RENDAH GI adalah WAJIB kalau nak berat badan turun dengan sihat 😊 . . HERBALIFE COACH NANA. 📞 0126111326 whastapp/sms 📲 klik link di profile if untuk fast respon on whatsapp. . . #herbalifeprogram  #herbalifeproduct  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #programherbalife  #programkurus  #kurussihat  #kurusdenganselamat  #kuruscantik  #programkurus30hari  #coachherbalifemalaysia  #herbalifecoachmalaysia 
People say, 
DON'T TRUST EVERY SMILING FACES 😊 because behind it, the true horror & hardship is being faced. Allahu musta'an. 
Know that everyone have their own hardship. Together we strong. InshaAllah. 😉💪
.

But, it doesnt mean we must stop smiling coz SMILE is the medicine, showing we are ready to be strong & positive for whatever Allah had decided for us to face.
.

May all us be granted strength & blessings from dear Allah in this beautiful blessed Friday..Amiin..💚
.
.
#happyholiday #itsfriday #friday #coachherbalifemalaysia #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #senyumitusedekah #smilealways #givesmile
People say, DON'T TRUST EVERY SMILING FACES 😊 because behind it, the true horror & hardship is being faced. Allahu musta'an. Know that everyone have their own hardship. Together we strong. InshaAllah. 😉💪 . But, it doesnt mean we must stop smiling coz SMILE is the medicine, showing we are ready to be strong & positive for whatever Allah had decided for us to face. . May all us be granted strength & blessings from dear Allah in this beautiful blessed Friday..Amiin..💚 . . #happyholiday  #itsfriday  #friday  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #senyumitusedekah  #smilealways  #givesmile 
[ BERI MASA ]
.
Jangan terkejut. Rasa putus asa ni ada even pada mereka yang belum pun mulakan progres turun berat badan sebenarnya! Give up at time you even dont started yet. Sebab perkara ni terpamer daripada sesetengah mereka yang banyak persoalan bermain dalam fikiran, takut ini..takut itu..takut tak boleh..penuh ragu², padahal belum pun bermula. 😂. Kenapa putus asa terlalu awal?
.

Dalam banyak perkara dalam dunia ni kita buat, ia adalah proses belajar. Proses mengenali & berubah kepada yang lebih baik. So, mestilah ada error mane² sikit sana sini kan. The whole life 10~30 tahun punya gaya hidup & pemakanan tak sihat lama ni tak boleh diubah dalam masa 1 malam atau 1 minggu. Perlu masa, pemahaman, ilmu, praktis, love...untuk satu perubahan tu jadi kebiasaan dalam hidup. Kecuali kalau memang taknak berubah & nak stay pada diri yang sama, badan yang sama. 😉. .

Kuatkan AZAM nak kurus tu. Sebab nak kurus tu kukuh ke? Tanya balik diri adakah keinginan/keperluan nak kurus tu lebih berat daripada kemahuan kita pada perkara yang naikkan berat badan kita. Set mind untuk BELAJAR. Beri masa pada diri sendiri untuk berubah kepada gaya hidup yang lebih sihat. One step at a time. 
Kalau azam & semangat nak belajar untuk berubah tu kuat, takde sebab nak putus asa! Walaupun dalam proses nak turunkan berat badan yang kebanyakan orang suka nampak ianya semudah makan pil atau sapu² terus kurus & sihat 😂. NOPE. Change the way you eat. Your healthy life style. .

Kalau dah tersilap sekali tu, jangan lah terus stop & hilang semangat. Dan jangan juga ulang kesilapan yang sama😊. Sekali cukup, jangan buat lagi. Teruskan dengan cara lebih baik. Coach kan ada untuk bimbing & beri semangat. Jangan semudah tu nak putus asa disebabkan sepinggan makanan tak sihat yang anda ngigau setiap malam nak makan tapi kenyang & sedapnya hanya sekali lalu pada tekak, lepas tu berat naik sepanjang zaman. Hee...tak kannn....😅. .

So, KURUS DULU. Jangan tunggu sakit datang tegur, baru nak kuat azam & tak putus asas k. NEVER GIVE UP. KEEP MOVING ! . .
.
>TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT<
.
HERBALIFE COACH NANA 📞 0126111326 whatsapp/sms
📲 klik link di profile ig.
.
#coachkurus #tipskurus
[ BERI MASA ] . Jangan terkejut. Rasa putus asa ni ada even pada mereka yang belum pun mulakan progres turun berat badan sebenarnya! Give up at time you even dont started yet. Sebab perkara ni terpamer daripada sesetengah mereka yang banyak persoalan bermain dalam fikiran, takut ini..takut itu..takut tak boleh..penuh ragu², padahal belum pun bermula. 😂. Kenapa putus asa terlalu awal? . Dalam banyak perkara dalam dunia ni kita buat, ia adalah proses belajar. Proses mengenali & berubah kepada yang lebih baik. So, mestilah ada error mane² sikit sana sini kan. The whole life 10~30 tahun punya gaya hidup & pemakanan tak sihat lama ni tak boleh diubah dalam masa 1 malam atau 1 minggu. Perlu masa, pemahaman, ilmu, praktis, love...untuk satu perubahan tu jadi kebiasaan dalam hidup. Kecuali kalau memang taknak berubah & nak stay pada diri yang sama, badan yang sama. 😉. . Kuatkan AZAM nak kurus tu. Sebab nak kurus tu kukuh ke? Tanya balik diri adakah keinginan/keperluan nak kurus tu lebih berat daripada kemahuan kita pada perkara yang naikkan berat badan kita. Set mind untuk BELAJAR. Beri masa pada diri sendiri untuk berubah kepada gaya hidup yang lebih sihat. One step at a time. Kalau azam & semangat nak belajar untuk berubah tu kuat, takde sebab nak putus asa! Walaupun dalam proses nak turunkan berat badan yang kebanyakan orang suka nampak ianya semudah makan pil atau sapu² terus kurus & sihat 😂. NOPE. Change the way you eat. Your healthy life style. . Kalau dah tersilap sekali tu, jangan lah terus stop & hilang semangat. Dan jangan juga ulang kesilapan yang sama😊. Sekali cukup, jangan buat lagi. Teruskan dengan cara lebih baik. Coach kan ada untuk bimbing & beri semangat. Jangan semudah tu nak putus asa disebabkan sepinggan makanan tak sihat yang anda ngigau setiap malam nak makan tapi kenyang & sedapnya hanya sekali lalu pada tekak, lepas tu berat naik sepanjang zaman. Hee...tak kannn....😅. . So, KURUS DULU. Jangan tunggu sakit datang tegur, baru nak kuat azam & tak putus asas k. NEVER GIVE UP. KEEP MOVING ! . . . >TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT< . HERBALIFE COACH NANA 📞 0126111326 whatsapp/sms 📲 klik link di profile ig. . #coachkurus  #tipskurus 
2 part dalam gambar ni adalah 2 perkara paling utama ditekankan dalam proses nak turunkan berat badan. .

HIGH NUTRITION & LOW CALORIES food intake.. #herbalifeshake #herbalifenutrition #eatclean #kurussihat
.
DAN
.
ENOUGH WATER INTAKE. minimum of 3 liter per day. Depends on your current weight & your targeted ideal weight. #burncalories #bakarkalori #bakarlemak #detoxification #buangtoksin
.
Never miss both for a consistent progres of losing weight. Lose weight right, healthily..
.
.
HERBALIFE COACH NANA 📞 012 611 1326 whatsapp/sms
📲 klik link di profile pic for fast respom on whatsapp. .
.
#herbalifemelaka #herbalifenutrition
#herbalifemalaysia #coachkurus
#coachherbalifemalaysia #kurus
#turunberatbadan #gengkurus
#carakurus #tipskurus
2 part dalam gambar ni adalah 2 perkara paling utama ditekankan dalam proses nak turunkan berat badan. . HIGH NUTRITION & LOW CALORIES food intake.. #herbalifeshake  #herbalifenutrition  #eatclean  #kurussihat  . DAN . ENOUGH WATER INTAKE. minimum of 3 liter per day. Depends on your current weight & your targeted ideal weight. #burncalories  #bakarkalori  #bakarlemak  #detoxification  #buangtoksin  . Never miss both for a consistent progres of losing weight. Lose weight right, healthily.. . . HERBALIFE COACH NANA 📞 012 611 1326 whatsapp/sms 📲 klik link di profile pic for fast respom on whatsapp. . . #herbalifemelaka  #herbalifenutrition  #herbalifemalaysia  #coachkurus  #coachherbalifemalaysia  #kurus  #turunberatbadan  #gengkurus  #carakurus  #tipskurus 
Misi untuk realisasikan azam kurus 2017 yang mungkin akan terkubur macam tu je menjelang 2018 nanti JIKA tak dimulakan sekarang. .

Banyak cara, banyak kali, banyak benda dah cuba kan untuk turun berat badan. Pil lah..dok sapu bagai lagi...senaman...tapi belum juga kurus². Masih kat situ. .

Jom bagi peluang pada diri untuk jalani #programkurus30hari #gengkurus yang fokus pada pemahaman & didikan tentang 80% pemakanan & gaya hidup sihat untuk kawal berat badan. Bukan untuk turun berat badan sahaja, tapi ilmu untuk kekalkan berat badan selepas tu sambil jalani hidup juga macam orang lain dengan badan yang lebih ringan & sihat, juga diberi 😊
.
.
ONLINE WEIGHTLOSS COACHING
➖➖➖➖➖➖➖➖
☀ Turun berat 5~15kg sebelum 2018.
☀ Turun berat 3~7kg sebulan.
☀ Meal Plan, Tips, & Ilmi Kurus Sihat..
☀ Bimbingan Coach yang berpengalaman..
☀ Regular Folloe Up..
☀ SUPPORT & MOTIVATION SYSTEM!.
➖➖➖➖➖➖➖➖
HERBALIFE COACH NANA.
📞 012 611 1326
📲 whatsapp/sms
✔ atau klik link di profile ig untuk fast respon di whatsapp..
.
➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.
#azamkurus2017 #misikurus2017 #kurus #turunberatbadan #testimonikurus
#coachkurus #coachkurusonline 
#coachturunberatbadanonline 
#coachherbalifemalaysia #tipskurus
#herbalifecoachmalaysia #carakurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #herbalifemerlimau #herbalifejasin #produkkurus #programkurus #programherbalife #pilkurus
Misi untuk realisasikan azam kurus 2017 yang mungkin akan terkubur macam tu je menjelang 2018 nanti JIKA tak dimulakan sekarang. . Banyak cara, banyak kali, banyak benda dah cuba kan untuk turun berat badan. Pil lah..dok sapu bagai lagi...senaman...tapi belum juga kurus². Masih kat situ. . Jom bagi peluang pada diri untuk jalani #programkurus30hari  #gengkurus  yang fokus pada pemahaman & didikan tentang 80% pemakanan & gaya hidup sihat untuk kawal berat badan. Bukan untuk turun berat badan sahaja, tapi ilmu untuk kekalkan berat badan selepas tu sambil jalani hidup juga macam orang lain dengan badan yang lebih ringan & sihat, juga diberi 😊 . . ONLINE WEIGHTLOSS COACHING ➖➖➖➖➖➖➖➖ ☀ Turun berat 5~15kg sebelum 2018. ☀ Turun berat 3~7kg sebulan. ☀ Meal Plan, Tips, & Ilmi Kurus Sihat.. ☀ Bimbingan Coach yang berpengalaman.. ☀ Regular Folloe Up.. ☀ SUPPORT & MOTIVATION SYSTEM!. ➖➖➖➖➖➖➖➖ HERBALIFE COACH NANA. 📞 012 611 1326 📲 whatsapp/sms ✔ atau klik link di profile ig untuk fast respon di whatsapp.. . ➖➖➖➖➖➖➖➖ . . #azamkurus2017  #misikurus2017  #kurus  #turunberatbadan  #testimonikurus  #coachkurus  #coachkurusonline  #coachturunberatbadanonline  #coachherbalifemalaysia  #tipskurus  #herbalifecoachmalaysia  #carakurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifemerlimau  #herbalifejasin  #produkkurus  #programkurus  #programherbalife  #pilkurus 
Busy betul coach malam ni settle kan order2 shake beraneka flavours (ada 6 flavour berjuling mata susun flavour korang 😂)...teamix, aloe, tc formula pn taknak kalah jugak... sbb nak cuti skolah, nak gi jalan2 tanpa kerisauan katanya. 😆 coach okay je, janji korangs happy dalam weight loss program ni okayy!
.
Ha ni siapa punya ni ngaku cepatt!! 😜😜
.
‼️PROGRAM KURUS DARI RUMAH 30 HARI‼️
🌟Reset, Restart, & Lose More Weight🌟

PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach AnisBux 017-5633435 🔵5 Tahun Pengalaman Pengurusan Berat Badan 🌸 HeadCoach #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
Busy betul coach malam ni settle kan order2 shake beraneka flavours (ada 6 flavour berjuling mata susun flavour korang 😂)...teamix, aloe, tc formula pn taknak kalah jugak... sbb nak cuti skolah, nak gi jalan2 tanpa kerisauan katanya. 😆 coach okay je, janji korangs happy dalam weight loss program ni okayy! . Ha ni siapa punya ni ngaku cepatt!! 😜😜 . ‼️PROGRAM KURUS DARI RUMAH 30 HARI‼️ 🌟Reset, Restart, & Lose More Weight🌟 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach AnisBux 017-5633435 🔵5 Tahun Pengalaman Pengurusan Berat Badan 🌸 HeadCoach #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia 
I really in love to see this #couplephoto by mak anak 4 hookey. And all boys 🤗🤗🤗. When the Queenn in the family decide healthy eating. The whole family got affected. Tahniah @herbalifebybubbles . #inspiration 😘
.
.
Selamat malam, mimpi yang indah indah. Kalau termimpikan saya maksudnya kene cepat2 enrol program kurus lettew 🙊
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
‼END YEAR CHALLENGE‼
▪Turun 15-25kg sebelum 2018 
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
I really in love to see this #couplephoto  by mak anak 4 hookey. And all boys 🤗🤗🤗. When the Queenn in the family decide healthy eating. The whole family got affected. Tahniah @herbalifebybubbles . #inspiration  😘 . . Selamat malam, mimpi yang indah indah. Kalau termimpikan saya maksudnya kene cepat2 enrol program kurus lettew 🙊 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ‼END YEAR CHALLENGE‼ ▪Turun 15-25kg sebelum 2018 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294 🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMelaka 
They are circles in my life that keeps me going, and keep learning to become a better person everyday ❤️❤️❤️
Let's join the ride Suries! Belum terlambat lagi utk accomplish #MisiKurus2017 💪🏻
PROGRAM KURUS 30 HARI
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach AnisRazali 0182234079
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
They are circles in my life that keeps me going, and keep learning to become a better person everyday ❤️❤️❤️ Let's join the ride Suries! Belum terlambat lagi utk accomplish #MisiKurus2017  💪🏻 PROGRAM KURUS 30 HARI |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach AnisRazali 0182234079 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia 
.
Makan nasi tetap boleh kurus. 
Saya turun 19kg tanpa skip makan nasi walaupun sehari. .
.
Jom belajar cara diet yang betul & terbukti berkesan! .
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look.
.
JOIN SURIKURUS 30 DAYS WEIGHTLOSS COACHING PROGRAM NOW.
Pakej program kami menyediakan:
.
✔️ Turun Berat 3-7kg dalam sebulan
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️100% Online Coaching
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Healthy kit breakfast & dinner
.
.
Whatsapp +60126127762 ☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #HerbalifeCoachOnline #tipskurus
. Makan nasi tetap boleh kurus. Saya turun 19kg tanpa skip makan nasi walaupun sehari. . . Jom belajar cara diet yang betul & terbukti berkesan! . Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. . JOIN SURIKURUS 30 DAYS WEIGHTLOSS COACHING PROGRAM NOW. Pakej program kami menyediakan: . ✔️ Turun Berat 3-7kg dalam sebulan ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️100% Online Coaching ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Healthy kit breakfast & dinner . . Whatsapp +60126127762 ☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #HerbalifeCoachOnline  #tipskurus 
Terimalah hakikat bahawa produk berkesan, dan program ni memang mendatangkan hasil 😏😏😏. Hihih. .
. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
‼END YEAR CHALLENGE‼
▪Turun 15-25kg sebelum 2018 
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
Terimalah hakikat bahawa produk berkesan, dan program ni memang mendatangkan hasil 😏😏😏. Hihih. . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ‼END YEAR CHALLENGE‼ ▪Turun 15-25kg sebelum 2018 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294 🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMelaka 
**MY PARTNER IN CRIME😘** Susukan anak dah burn 500kcal free free. Kemas rumah 1hari 10x dah burn kalori 200kcal+- free free. Hence, I now become under weight after being over weight. #lol
.
.
I enjoyyyyy the breatfeeding mum meal plan.. I am  more AWARE of what I eat actually. .
.
Makanan sihat untuk turun berat badan je ke? Tak tak. Ianya adalah lifetime commitment. Untuk diri sendiri je ke? Tak tak, untuk anak anak juga. 🤗
.
.
So lets have a healthy, active family 😍😍😍.
.
. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
‼END YEAR CHALLENGE‼
▪Turun 15-25kg sebelum 2018 
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
**MY PARTNER IN CRIME😘** Susukan anak dah burn 500kcal free free. Kemas rumah 1hari 10x dah burn kalori 200kcal+- free free. Hence, I now become under weight after being over weight. #lol  . . I enjoyyyyy the breatfeeding mum meal plan.. I am more AWARE of what I eat actually. . . Makanan sihat untuk turun berat badan je ke? Tak tak. Ianya adalah lifetime commitment. Untuk diri sendiri je ke? Tak tak, untuk anak anak juga. 🤗 . . So lets have a healthy, active family 😍😍😍. . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ‼END YEAR CHALLENGE‼ ▪Turun 15-25kg sebelum 2018 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294 🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMelaka 
You did it & you deserved it! .
Great job & effort everyone in gengkurus!! Keep going. Together will make it 50kg this month! 💪. InshaAllah. 😊.
.
ONLINE WEIGHTLOSS COACHING
===========================
PROGRAM KURUS 30 HARI #gengkurus
🍀 Turun berat badan 5~15kg sebelum 2018!
🍀 Turun berat badan 3~7kg sebulan.
🍀 Meal Plan, Tips, Info Kurus Sihat diberi.
🍀 SUPPORT GROUP!.
🍀 Regular Follow Up.
🍀 Tanpa Berlapar. Makan nasi.
🍀 Bukan Ubat Kurus.
🍀 Turun berat badan secara sihat.
🍀 Fokus pada 80% pemakanan!
🍀 Tak senaman takpe. Buat lebih baik..
🍀 Coaching System. Dengan bimbingan coach. ➖➖➖➖➖➖➖
HERBALIFE COACH NANA..
📞 012 611 1326
📲 whatsapp/sms
✔ klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp!
.
#testimonikurus #testimoniherbalife #testimoniturunberat #programkurus #programherbalife #coachnana #coachnanaonlinecoaching #coachkurus #coachkurusonline #coachgengkurus #coachherbalifemalaysia #coachherbalifemelaka #herbalifemalaysia #herbalifemelaka
You did it & you deserved it! . Great job & effort everyone in gengkurus!! Keep going. Together will make it 50kg this month! 💪. InshaAllah. 😊. . ONLINE WEIGHTLOSS COACHING =========================== PROGRAM KURUS 30 HARI #gengkurus  🍀 Turun berat badan 5~15kg sebelum 2018! 🍀 Turun berat badan 3~7kg sebulan. 🍀 Meal Plan, Tips, Info Kurus Sihat diberi. 🍀 SUPPORT GROUP!. 🍀 Regular Follow Up. 🍀 Tanpa Berlapar. Makan nasi. 🍀 Bukan Ubat Kurus. 🍀 Turun berat badan secara sihat. 🍀 Fokus pada 80% pemakanan! 🍀 Tak senaman takpe. Buat lebih baik.. 🍀 Coaching System. Dengan bimbingan coach. ➖➖➖➖➖➖➖ HERBALIFE COACH NANA.. 📞 012 611 1326 📲 whatsapp/sms ✔ klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp! . #testimonikurus  #testimoniherbalife  #testimoniturunberat  #programkurus  #programherbalife  #coachnana  #coachnanaonlinecoaching  #coachkurus  #coachkurusonline  #coachgengkurus  #coachherbalifemalaysia  #coachherbalifemelaka  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka 
.
Dah Sarapan ke semua?
Jom sarapan sihat..
.
=============================
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Boleh Makan Nasi ✔️Tak Wajib Bersenam
=============================
.
Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
. Dah Sarapan ke semua? Jom sarapan sihat.. . ============================= Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Boleh Makan Nasi ✔️Tak Wajib Bersenam ============================= . Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
My most favorite one is Choclate. Followed by Strawberry & Tropical Fruit😋. Or the combination of any of them. .
Pick one that suits your favorite taste, & enjoy losing weight healthily! .

ONLINE WEIGHTLOSS COACHING
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Program Kurus 30 Hari. ✔ Bimbingan Coach.
✔ Meal Plan, Tips, Info Kurus Sihat.
✔ Turun Berat 5~15kg sebelum 2018. ✔ Turun Berat 3~7kg sebulan.
✔ Tanpa perlu berlapar.
✔ Kurus makan nasi. ✔ Regular Follow Up. ✔ Fokus pada 80% pemakanan. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Herbalife Coach Nana 📞 0126111326
📲 whatsapp/sms
✔ klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. .
.
#coachherbalifemalaysia #herbalifecoach
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka
#kurus #turunberatbadan #kurussihat
#jomkurus1malaysia #jk1m #sayanakkurus #programkurus30hari #programkurus #programkurus #programherbalife #gengkurus
My most favorite one is Choclate. Followed by Strawberry & Tropical Fruit😋. Or the combination of any of them. . Pick one that suits your favorite taste, & enjoy losing weight healthily! . ONLINE WEIGHTLOSS COACHING ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Program Kurus 30 Hari. ✔ Bimbingan Coach. ✔ Meal Plan, Tips, Info Kurus Sihat. ✔ Turun Berat 5~15kg sebelum 2018. ✔ Turun Berat 3~7kg sebulan. ✔ Tanpa perlu berlapar. ✔ Kurus makan nasi. ✔ Regular Follow Up. ✔ Fokus pada 80% pemakanan. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Herbalife Coach Nana 📞 0126111326 📲 whatsapp/sms ✔ klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. . . #coachherbalifemalaysia  #herbalifecoach  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #kurus  #turunberatbadan  #kurussihat  #jomkurus1malaysia  #jk1m  #sayanakkurus  #programkurus30hari  #programkurus  #programkurus  #programherbalife  #gengkurus 
As #3literwaterchallenge is on going dalam #gengkurus this week, so digalakkan lah botol air letak dimana² sahaja anda berada, ikut selalu, sedut selalu. 😊. .
Yang sebelah kiri tu pun sama, ikutt jek selalu. Mane botol air duduk pun, dia pun sama nak duduk situ. #dudukkanatasmeja #barusenyap 😂. .
.
#programkurus30hari #misikurus2017 #kurussebelum2018 #programherbalife #coachherbalifemalaysia 
#herbalifemalaysia #herbalifecoach
#herbalifemelaka
Result coachee adalah perkara yang sangat buat coach happy. Coach happy bila coachee happy dapat result. .
Cerah mata pepagi ni bila tengok testimoni coachee #gengkurus ni. Tahniah kak mala! 😍. .
.
ONLINE WEIGHLOSS COACHING
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PROGRAM KURUS 30 HARI.
🌱 Turun berat 5~15kg sebelum 2018.
🌱 Turun berat 3~7kg sebulan.
🌱 Meal Plan, Tips & Info Kurus Sihat.
🌱 Bimbingan Coach..
🌱 Support Group.
🌱 Regular Follow Up!. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Herbalife Coach Nana 📞 012.611.1326
📲 whatsapp/sms
✔ atau klik link di profile ig untuk fats respon on whatsapp. .
.
#testimonikurus #testimoniturunberat
#testimoniherbalife #herbalifecoach
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka
#coachherbalifemalaysia #carakurus #misikurus #mudahnyakurus #tipskurus #coachkurus #coachkurusonline #kurus #turunberatbadan #jomkurus #sayanakkurus #sayataknakgemuk
Result coachee adalah perkara yang sangat buat coach happy. Coach happy bila coachee happy dapat result. . Cerah mata pepagi ni bila tengok testimoni coachee #gengkurus  ni. Tahniah kak mala! 😍. . . ONLINE WEIGHLOSS COACHING ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ PROGRAM KURUS 30 HARI. 🌱 Turun berat 5~15kg sebelum 2018. 🌱 Turun berat 3~7kg sebulan. 🌱 Meal Plan, Tips & Info Kurus Sihat. 🌱 Bimbingan Coach.. 🌱 Support Group. 🌱 Regular Follow Up!. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Herbalife Coach Nana 📞 012.611.1326 📲 whatsapp/sms ✔ atau klik link di profile ig untuk fats respon on whatsapp. . . #testimonikurus  #testimoniturunberat  #testimoniherbalife  #herbalifecoach  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachherbalifemalaysia  #carakurus  #misikurus  #mudahnyakurus  #tipskurus  #coachkurus  #coachkurusonline  #kurus  #turunberatbadan  #jomkurus  #sayanakkurus  #sayataknakgemuk 
.
Bila stock junk food takde kat dlm kabinet dapo, maka kita pun automatically terselamat daripada Snaccident.
Cer Cuba...
.
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Jom belajar cara diet yang betul & terbukti berkesan! .
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look.
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
JOIN SURIKURUS 30 DAYS WEIGHTLOSS COACHING PROGRAM NOW.
Pakej program kami menyediakan:
.
✔️ Turun Berat 3-7kg dalam sebulan
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️100% Online Coaching
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Healthy kit breakfast & dinner
.
.
Whatsapp +60126127762 ☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #HerbalifeCoachOnline #tipskurus
. Bila stock junk food takde kat dlm kabinet dapo, maka kita pun automatically terselamat daripada Snaccident. Cer Cuba... . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Jom belajar cara diet yang betul & terbukti berkesan! . Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• JOIN SURIKURUS 30 DAYS WEIGHTLOSS COACHING PROGRAM NOW. Pakej program kami menyediakan: . ✔️ Turun Berat 3-7kg dalam sebulan ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️100% Online Coaching ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Healthy kit breakfast & dinner . . Whatsapp +60126127762 ☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #HerbalifeCoachOnline  #tipskurus 
2nd shake of the day. My dinner on the go. Simple & easy as usual😍! . Jom! Off to Kuliah Tafsir by en.suami @qafmimra di Bukit Katil, Melaka. .
Nak sambung dengo kisah Nabi Musa a.s dengan Bani Israel. 👍. .

#simpledinner #herbalifecoach #kuliahtafsir #herbalifemelaka #herbalifemalaysia #coachherbalifemalaysia
☘️
Pagi tadi punya cerita. Breakfast on the go. 
Dalam kereta sambil driving pun sempat habiskan my healthy breakfast. .
.
.

Senang sgt sejak amalkan Herbalife Breakfast ni. 
Memang sgt practical & sesuai untuk busy people yg tak sempat atau tak rajin nak prepare healthy food pepagi buta for breakfast. .
.
.

That’s why they say that Herbalife Breakfast is “Fast Food” for Advanced-Intelligent People. 
Dia sejenis fast food yang padat dgn Nutrition. .
.
.

Jom belajar cara diet yang betul & terbukti berkesan! .
.
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. .
.
.
JOIN SURIKURUS 30 DAYS WEIGHTLOSS COACHING PROGRAM NOW.
Pakej program kami menyediakan:
.
✔️ Turun Berat 3-7kg dalam sebulan
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️100% Online Coaching
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Healthy kit breakfast & dinner
.
.
Whatsapp +60126127762 ☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #HerbalifeCoachOnline #tipskurus
☘️ Pagi tadi punya cerita. Breakfast on the go. Dalam kereta sambil driving pun sempat habiskan my healthy breakfast. . . . Senang sgt sejak amalkan Herbalife Breakfast ni. Memang sgt practical & sesuai untuk busy people yg tak sempat atau tak rajin nak prepare healthy food pepagi buta for breakfast. . . . That’s why they say that Herbalife Breakfast is “Fast Food” for Advanced-Intelligent People. Dia sejenis fast food yang padat dgn Nutrition. . . . Jom belajar cara diet yang betul & terbukti berkesan! . . . Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. . . . JOIN SURIKURUS 30 DAYS WEIGHTLOSS COACHING PROGRAM NOW. Pakej program kami menyediakan: . ✔️ Turun Berat 3-7kg dalam sebulan ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️100% Online Coaching ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Healthy kit breakfast & dinner . . Whatsapp +60126127762 ☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #HerbalifeCoachOnline  #tipskurus 
It is & will never be too late to start lose your weight even it is over & over again. .
Ramai kan yang banyak kali azam nak lose weight. Banyak kali. Berulang kali. Cakap tapi tak buat². Buat, tapi tak jadi². Know what? Do it again with a better way! 💪
.

Nak cite sikit azam nak kurus saya ni sampai turun 17kg total up till now 😄. Suami @qafmimra (suami la, sape lagi) sebagai saksi😝. Ntah puluhan kali ke berapa dah dia dengar niat saya nak kurus. Tapi nasib la setiap kali cakap, jawabnya 'OK. Abang sokong' tanpa jemu, jawapan sama😅. Siap beritahu kali ke berapa dah saya cakap, tapi tetap sokong. Orraitt. Lamaa... Saya cakap sejak saya gugur anak pertama. Sekarang dah anak 2. 3 kali punya mengandung. Saya sendiri memang seksa rasa badan gemuk, nak kurus sangat² tapi tak put into effort seriously sampailah bersalin anak ke 2 ni sebab rasa dah lamaaa sangat dah azam tu ditanam tapi takde hasil.
.
So now, here i am. Definitely, eventho i am a herbalife coach, sendiri rasa teruja sangat boleh turun sampai 17kg. Never thought. Saya hanya fokus pada progres. 1kg seminggu, mesti kene turun. Apa lagi orang yang turun sampai 20kg..30kg..ada yang 50kg😱. MashaAllah. Mesti diorg teruja, happy like THEY ARE PHISICALLY NEW TOTALLY😍. .

Always remember, never give up. Jangan putus asa. Niat tu dah betul dah nak kurus. Jangan di ubah. Ubah cara, reset balik azam & semangat nak kurus tu. Cari sebab kukuh untuk lebih fokus. IT IS ALWAYS NEVER BE TOO LATE TO START NOW! .
.
Herbalife Coach Nana 📞 0126111326
📲 whatsapp/sms
✔ atau klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp.
.
.
#ceritakurus #journeykurus #azamkurus #sebabkurus #nevertoolatetostart #coachkurus #coachkurusonline #coachherbalifemalaysia #herbalifecoach
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka
#herbalifecoachmalaysia #gengkurus #produkkurus #carakurus #tipskurus #kurussihat #kurusmudah #kurusselamat #kurusselepasbersalin
It is & will never be too late to start lose your weight even it is over & over again. . Ramai kan yang banyak kali azam nak lose weight. Banyak kali. Berulang kali. Cakap tapi tak buat². Buat, tapi tak jadi². Know what? Do it again with a better way! 💪 . Nak cite sikit azam nak kurus saya ni sampai turun 17kg total up till now 😄. Suami @qafmimra (suami la, sape lagi) sebagai saksi😝. Ntah puluhan kali ke berapa dah dia dengar niat saya nak kurus. Tapi nasib la setiap kali cakap, jawabnya 'OK. Abang sokong' tanpa jemu, jawapan sama😅. Siap beritahu kali ke berapa dah saya cakap, tapi tetap sokong. Orraitt. Lamaa... Saya cakap sejak saya gugur anak pertama. Sekarang dah anak 2. 3 kali punya mengandung. Saya sendiri memang seksa rasa badan gemuk, nak kurus sangat² tapi tak put into effort seriously sampailah bersalin anak ke 2 ni sebab rasa dah lamaaa sangat dah azam tu ditanam tapi takde hasil. . So now, here i am. Definitely, eventho i am a herbalife coach, sendiri rasa teruja sangat boleh turun sampai 17kg. Never thought. Saya hanya fokus pada progres. 1kg seminggu, mesti kene turun. Apa lagi orang yang turun sampai 20kg..30kg..ada yang 50kg😱. MashaAllah. Mesti diorg teruja, happy like THEY ARE PHISICALLY NEW TOTALLY😍. . Always remember, never give up. Jangan putus asa. Niat tu dah betul dah nak kurus. Jangan di ubah. Ubah cara, reset balik azam & semangat nak kurus tu. Cari sebab kukuh untuk lebih fokus. IT IS ALWAYS NEVER BE TOO LATE TO START NOW! . . Herbalife Coach Nana 📞 0126111326 📲 whatsapp/sms ✔ atau klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. . . #ceritakurus  #journeykurus  #azamkurus  #sebabkurus  #nevertoolatetostart  #coachkurus  #coachkurusonline  #coachherbalifemalaysia  #herbalifecoach  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifecoachmalaysia  #gengkurus  #produkkurus  #carakurus  #tipskurus  #kurussihat  #kurusmudah  #kurusselamat  #kurusselepasbersalin 
[ LESS IS BETTER ]
.
Ambil masa bertahun kumpul lemak sampai berat badan naik. Ada yang 1 tahun..2 tahun..3 tahun...tak sedar berat badan naik. Ada yang dari kecil lebih berat badan sampai dewasa takde solusi. Jadi, tak boleh lah kita nak expect untuk turunkan berat badan 10~20kg dalam masa yang sangat singkat. Slowly improve, give time.😊
.

Keputusan turun berat badan biasanya dah boleh ada & rasa dalam masa seminggu. Cantik dah masa seminggu ni. Kita boleh la letak target untuk setiap minggu progres kita. Target ni perlu untuk pastikan kita fokus & bantu untuk buat action plan seminggu tu. 📝. Dan target tu tak perlulah terlalu banyak sampai nak turun 5kg seminggu, 15kg sebulan..naya badan kalau nak result macamni punya laju 😅. Biar sikit², tapi on track & konsisten. Kita pun tak stress on program & target pun reliable sangat💪. .

So, caranya simple je. Start daripada kita tahu total lost yang perlu untuk kita capai berat ideal daripada berat sekarang. 5kg sebulan is possible enough. Kalau total perlu turun 30kg contohnya, 6~7 bulan boleh kita buat jadi target. Ok what?? 30kg turun berat badan dalam masa ½ tahun & no joke, it is POSSIBLE if korang ikut cara yang betul & sihat untuk turun berat badan. Bestkan dapat turun 30kg tak sampai setahun?😍. You will be look amazing & awesome in that result!!😱
.

Always remember, dah letak target, buat action plan. Suggested untuk buat plan dengan ilmu or bantuan mereka yang berpengalaman & tahu. Need to. Kalau tidak, mahunya kita plan nak berlapar je nanti untuj turunkan berat badan, tak sihat. 😉. Sudah plan, SILA KOMITED PADA PLAN 200%. Selamat kurus! .
.
>TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT<
>TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT<
>TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT<
.
Herbalife Coach Nana 📞 0126111326
📲 whastapp/sms
✔ Klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp.
.
.
#tipskurus #testimonikurus #coachkurus #coachkurusonline #programkurus30hari
#programkurus #programherbalife
#coachturunberatbadan #kurus
#turunberatbadan #produkkurus #coachherbalifemalaysia #kurussihat #herbalifemalaysia #herbalifemelaka 
#kurussihatdanselamat #kurusselamat
#kurusselepasbersalin #kuruscepat #targetkurus
[ LESS IS BETTER ] . Ambil masa bertahun kumpul lemak sampai berat badan naik. Ada yang 1 tahun..2 tahun..3 tahun...tak sedar berat badan naik. Ada yang dari kecil lebih berat badan sampai dewasa takde solusi. Jadi, tak boleh lah kita nak expect untuk turunkan berat badan 10~20kg dalam masa yang sangat singkat. Slowly improve, give time.😊 . Keputusan turun berat badan biasanya dah boleh ada & rasa dalam masa seminggu. Cantik dah masa seminggu ni. Kita boleh la letak target untuk setiap minggu progres kita. Target ni perlu untuk pastikan kita fokus & bantu untuk buat action plan seminggu tu. 📝. Dan target tu tak perlulah terlalu banyak sampai nak turun 5kg seminggu, 15kg sebulan..naya badan kalau nak result macamni punya laju 😅. Biar sikit², tapi on track & konsisten. Kita pun tak stress on program & target pun reliable sangat💪. . So, caranya simple je. Start daripada kita tahu total lost yang perlu untuk kita capai berat ideal daripada berat sekarang. 5kg sebulan is possible enough. Kalau total perlu turun 30kg contohnya, 6~7 bulan boleh kita buat jadi target. Ok what?? 30kg turun berat badan dalam masa ½ tahun & no joke, it is POSSIBLE if korang ikut cara yang betul & sihat untuk turun berat badan. Bestkan dapat turun 30kg tak sampai setahun?😍. You will be look amazing & awesome in that result!!😱 . Always remember, dah letak target, buat action plan. Suggested untuk buat plan dengan ilmu or bantuan mereka yang berpengalaman & tahu. Need to. Kalau tidak, mahunya kita plan nak berlapar je nanti untuj turunkan berat badan, tak sihat. 😉. Sudah plan, SILA KOMITED PADA PLAN 200%. Selamat kurus! . . >TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT< >TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT< >TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT< . Herbalife Coach Nana 📞 0126111326 📲 whastapp/sms ✔ Klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. . . #tipskurus  #testimonikurus  #coachkurus  #coachkurusonline  #programkurus30hari  #programkurus  #programherbalife  #coachturunberatbadan  #kurus  #turunberatbadan  #produkkurus  #coachherbalifemalaysia  #kurussihat  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #kurussihatdanselamat  #kurusselamat  #kurusselepasbersalin  #kuruscepat  #targetkurus 
☘️
Jom belajar cara diet yang betul & terbukti berkesan! .
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look.
.
.
Whatsapp +60126127762 ☘️
.
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #HerbalifeCoachOnline #tipskurus
Blend of Black Tea (Orange Pekoe Grade), Guarana Seed, & Green Tea extracts. .
Suggested minum panas² awal pagi or minum sejuk² di tengahari. 🍹. .
.
Love to mix it up into my #herbalifeteamix daily drink. Yes, it do increase my brain focus, no joke. Somehow, there shud come anything yang kita add up to our daily intake of drink or foods untuk bantu brain focus. Badan yang lemah dengan makanan yang tak baik & lebih² lagi dalam berlebihan berat badan, memamg need something to help your focus. .
Result paling ketara masa driving tengah malam. Tak mengantuk, siap boleh fokus dengar online sharing lagi sambil driving in a trafic jam 20km/j dengan sabarnya. Haha. You shud try it! .
**produk tak bertujuan mendiagnos, rawat, atau cegah sebarang penyakit. .
.
Herbalife Coach Nana 📞 0126111326
📲 whatsapp/sms
✔ atau klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp.
.
.
#produkherbalife #herbalifeprogram
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachherbalifemalaysia #programkurus30hari #programkurus 
#programherbalife #brainfocus
Blend of Black Tea (Orange Pekoe Grade), Guarana Seed, & Green Tea extracts. . Suggested minum panas² awal pagi or minum sejuk² di tengahari. 🍹. . . Love to mix it up into my #herbalifeteamix  daily drink. Yes, it do increase my brain focus, no joke. Somehow, there shud come anything yang kita add up to our daily intake of drink or foods untuk bantu brain focus. Badan yang lemah dengan makanan yang tak baik & lebih² lagi dalam berlebihan berat badan, memamg need something to help your focus. . Result paling ketara masa driving tengah malam. Tak mengantuk, siap boleh fokus dengar online sharing lagi sambil driving in a trafic jam 20km/j dengan sabarnya. Haha. You shud try it! . **produk tak bertujuan mendiagnos, rawat, atau cegah sebarang penyakit. . . Herbalife Coach Nana 📞 0126111326 📲 whatsapp/sms ✔ atau klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. . . #produkherbalife  #herbalifeprogram  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachherbalifemalaysia  #programkurus30hari  #programkurus  #programherbalife  #brainfocus 
Bestnya😍😍😍😍😍 sapa xsuka shapeloss kn. Lg2 org perempuan. Dapat peha kecil perut Kempis Tu memang kompiden tinggi melangit😎
.
Join our team. Misi kurus sebelum 2018.
🌟🌟END YEAR CHALLENGE🌟🌟
=================================
PROGRAM KURUS 30HARI .
=================================
✔Turun Berat .
✔Meal plan mudah untuk kurus .
✔Ada coaching group .
✔Coach Check food diaries .
✔All Online!! DAFTAR SEKARANG.
.
🔴 Coach Fahima
🔴 http://www.wasap.my/60148405211 
#coachfahima 
#herbalifemelaka
#produkherbalife
Bestnya😍😍😍😍😍 sapa xsuka shapeloss kn. Lg2 org perempuan. Dapat peha kecil perut Kempis Tu memang kompiden tinggi melangit😎 . Join our team. Misi kurus sebelum 2018. 🌟🌟END YEAR CHALLENGE🌟🌟 ================================= PROGRAM KURUS 30HARI . ================================= ✔Turun Berat . ✔Meal plan mudah untuk kurus . ✔Ada coaching group . ✔Coach Check food diaries . ✔All Online!! DAFTAR SEKARANG. . 🔴 Coach Fahima 🔴 http://www.wasap.my/60148405211 #coachfahima  #herbalifemelaka  #produkherbalife 
Good morning ladiesss 😘😘😘. Saya percaya awwaaa boleh turun berapa kg pon yang awwaa perlu. 10kg? 20kg? 30kg? Tapi kalaubtak percaya saya pon tak boleh buat apa apa.. kalau percaya dan percaya dengan program saya noleh la kita together gether plan your weight journey 😍😍😍.
.
.
#HerbalifeMalaysia #HerbalifeMelaka #HerbalifeBangi #CoachHerbalife  #programkurus30hari
END YEAR CHALLENGE! 
Already 8 Oct 2018 is today. About 3 weeks to end  Oct2017. By then, tinggal 2 bulan nak masuk 2018. .
Apa khabar azam nak kurus 2017? 💪
.
CABARAN MISI KURUS 2017! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ONLINE WEIGHTLOSS COACHING
===========================
PROGRAM KURUS 30 HARI
🍀 Turun berat badan 10~15kg sebelum 2018!
🍀 Turun berat badan 3~7kg sebulan.
🍀 Meal Plan, Tips, Info Kurus Sihat diberi.
🍀 SUPPORT GROUP!.
🍀 Regular Follow Up.
🍀 Tanpa Berlapar.
🍀 Bukan Ubat Kurus.
🍀 Turun berat badan secara sihat.
🍀 Fokus pada 80% pemakanan!
🍀 Tak senaman takpe. Buat lebih baik..
🍀 Coaching System. Ada COACH sebagai pembimbing. ➖➖➖➖➖➖➖
HERBALIFE COACH NANA..
📞 012 611 1326
📲 whatsapp/sms
✔ klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp!
.

#programkurus30hari #programkurus #coachherbalifemalaysia #gengkurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #kurus #turunberatbadan #misikurus2017 #testimonikurus #tipskurus #produkkurus #pilkurus #mudahnyakurus #kurussihatdanselamat #kurussihat #kurusselepasbersalin
END YEAR CHALLENGE! Already 8 Oct 2018 is today. About 3 weeks to end Oct2017. By then, tinggal 2 bulan nak masuk 2018. . Apa khabar azam nak kurus 2017? 💪 . CABARAN MISI KURUS 2017! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ONLINE WEIGHTLOSS COACHING =========================== PROGRAM KURUS 30 HARI 🍀 Turun berat badan 10~15kg sebelum 2018! 🍀 Turun berat badan 3~7kg sebulan. 🍀 Meal Plan, Tips, Info Kurus Sihat diberi. 🍀 SUPPORT GROUP!. 🍀 Regular Follow Up. 🍀 Tanpa Berlapar. 🍀 Bukan Ubat Kurus. 🍀 Turun berat badan secara sihat. 🍀 Fokus pada 80% pemakanan! 🍀 Tak senaman takpe. Buat lebih baik.. 🍀 Coaching System. Ada COACH sebagai pembimbing. ➖➖➖➖➖➖➖ HERBALIFE COACH NANA.. 📞 012 611 1326 📲 whatsapp/sms ✔ klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp! . #programkurus30hari  #programkurus  #coachherbalifemalaysia  #gengkurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #kurus  #turunberatbadan  #misikurus2017  #testimonikurus  #tipskurus  #produkkurus  #pilkurus  #mudahnyakurus  #kurussihatdanselamat  #kurussihat  #kurusselepasbersalin 
☘️
Saya mmg kuat makan. 
Nasi mmg tak boleh tinggal. 
Nasib baik la dalam program SuriKurus, Coach wajibkan makan nasi everyday. .
.
Saya suka program SuriKurus sebab dia guide kita cara balanced-diet yang tak menyeksakan diri.. Makan nasi pun boleh kurus... 😊🌿
.
------------------------------------------
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? 
Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
------------------------------------------
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Boleh Makan Nasi
✔️Tak Wajib Bersenam
------------------------------------------
Jom kurus sebelum 2018!! .
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus #onlinecoaching
☘️ Saya mmg kuat makan. Nasi mmg tak boleh tinggal. Nasib baik la dalam program SuriKurus, Coach wajibkan makan nasi everyday. . . Saya suka program SuriKurus sebab dia guide kita cara balanced-diet yang tak menyeksakan diri.. Makan nasi pun boleh kurus... 😊🌿 . ------------------------------------------ Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ . ------------------------------------------ Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Boleh Makan Nasi ✔️Tak Wajib Bersenam ------------------------------------------ Jom kurus sebelum 2018!! . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus  #onlinecoaching 
Healthy vs Yummy happy meal...
Which is your choice?
We believe without a correct mind set and positive environment support, your healthy lifestyle can't last long... do you agree? 😜
#lovehealthylife #LoveMyNutrtionClub #herbalifemelaka #fitmom #MyFitBodyLifestyle #powerfit
Mula makan beras perang semula. Sekampit beras perang 5kg biasa boleh tahan sebulan. Berbanding beras putih, tahan kurang 3minggu. .
Sbb mungkin beras perang jenis ni mengembang lebih byk berbanding beras putih. .
Atau semua org dlm rumah makan kurang nasi bila makan beras perang. Cepat kenyang. Mkn sikit pun cukup. Kalau nasi putih Tu, boleh bertambah2!
.
Coachees dlm group coaching #programkurus30hari pun dh mula risik2 nk tukar beras diorg. Beras putih pun xpe, yg penting portion jaga😊
.
#coachfahima 
#tipskurus
#herbalifecoachmalaysia
Mula makan beras perang semula. Sekampit beras perang 5kg biasa boleh tahan sebulan. Berbanding beras putih, tahan kurang 3minggu. . Sbb mungkin beras perang jenis ni mengembang lebih byk berbanding beras putih. . Atau semua org dlm rumah makan kurang nasi bila makan beras perang. Cepat kenyang. Mkn sikit pun cukup. Kalau nasi putih Tu, boleh bertambah2! . Coachees dlm group coaching #programkurus30hari  pun dh mula risik2 nk tukar beras diorg. Beras putih pun xpe, yg penting portion jaga😊 . #coachfahima  #tipskurus  #herbalifecoachmalaysia 
Ramai betul yg PM tanya mcm mana nak kurangkan perut buncit. Antara tips yg saya amalkan :
1) Elakkan process food, sugar and flour 🙅🏻
2) Cukupkan pengambilan Protein & Fiber
setiap hari 
Meal Plan yg Coachees dapat mmg dah lengkap pengambilan Protein dan Fiber utk program turun berat atau nak kekalkan berat. Coachee x perlu fikir nak makan apa kecuali lunch shj. Kalau yg ada ubah2 tu yg akan efek result 😄
Alhamdulillah ramai yg response perut lebih selesa dan senang kempis bila ikut Meal Plan SuriKurus 😍
.
Kalau rasa susah nak jaga makan, boleh risik2 Coaching SuriKurus kami. Program kami sgt enjoy dan berkesan utk semua orang InshaAllah
🌸🌸🌸
👩🏻 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach AnisRazali 0178455223
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
Ramai betul yg PM tanya mcm mana nak kurangkan perut buncit. Antara tips yg saya amalkan : 1) Elakkan process food, sugar and flour 🙅🏻 2) Cukupkan pengambilan Protein & Fiber setiap hari Meal Plan yg Coachees dapat mmg dah lengkap pengambilan Protein dan Fiber utk program turun berat atau nak kekalkan berat. Coachee x perlu fikir nak makan apa kecuali lunch shj. Kalau yg ada ubah2 tu yg akan efek result 😄 Alhamdulillah ramai yg response perut lebih selesa dan senang kempis bila ikut Meal Plan SuriKurus 😍 . Kalau rasa susah nak jaga makan, boleh risik2 Coaching SuriKurus kami. Program kami sgt enjoy dan berkesan utk semua orang InshaAllah 🌸🌸🌸 👩🏻 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach AnisRazali 0178455223 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia 
Shapelosslah perkara paling best bila turun berat. Total lost akak ni dah 9Kg 😍
Semuanya bermula dgn 1Kg yg pertama. Konsisten dan sabar, Suries akan capai jugak berat ideal! 💪🏻 Macam mana nak konsisten? Follow rapat Coaching dan Homework yang Coach berikan. InshaAllah mudah je Suries nak capai target mingguan & bulanan 😘
PROGRAM KURUS 30 HARI
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach AnisRazali 0178455223
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
Shapelosslah perkara paling best bila turun berat. Total lost akak ni dah 9Kg 😍 Semuanya bermula dgn 1Kg yg pertama. Konsisten dan sabar, Suries akan capai jugak berat ideal! 💪🏻 Macam mana nak konsisten? Follow rapat Coaching dan Homework yang Coach berikan. InshaAllah mudah je Suries nak capai target mingguan & bulanan 😘 PROGRAM KURUS 30 HARI |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach AnisRazali 0178455223 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia 
KAU MEMANG KEJAM ZACK!

Kau hanya berikan aku janji-janji palsu Zack. Aku tak sanggup! cis bedebah betol Zack. Hahaha, tak pasal-pasal nama Zack kena sebat. Yang tengah "Crash Diet" tu bertaubatlah. Pulang kepangkal jalan. Hiks
#turunberat #coachazreen #tipsturunberat #jomkurus #azamkurus2017 #herbalifecoach #herbalifecoachmalaysia #herbalifemelaka #herbalifekl #online #weightloss #atkins #fitness #healthy
KENAPA PERLU TURUN BERAT BADAN?

Pernah tak kita terfikir sebab-sebab penting kenapa kena lah hai turunkan berat badan ni nye pon adoi. Nak turun berat sebab nak cantik tu "klise" dah. Jom kita tengok antara sebab-sebab kena turunkan berat badan. Here we go!

1) Untuk Mendapatkan Tidur Yang Lebih Baik
- The International Society of Endocrinology and Endocrine Society memberitahu dalam penelitian terakhir yang menurunkan berat badan berpengaruh dalam kualiti tidur seseorang. Diaorang ni menemukan yang penderita obesiti yang berjaya menurunkan 5% daripada berat badan asal terbukti dapat tidur lebih puas hingga 6bulan setelah kurang berat badan.

2) Kulit Yang Lebih Cantik
- Lebihan berat badan dikaitkan dengan perubahan di badan. Terdapat kajian yang mengatakan bahawa penurunan berat badan berpengaruh dalam mengurangi penyakit PROSIASIS (ianya adalah kondisi normal kulit yang mempercepatkan kitaran hidup sel kulit, ianya penyakit kronik yang mudah datang dan pergi). Berita baiknya kita boleh kawal simptom penyakit ni melalui lifestyle kita.

3) Mengurankan Sakit Sendi
- Berat badan yang melampau akan menyebabkan timbulnya sakit pada sendi. Pesakit osteoarthritis yang mengurangkan 10% dari berat badan akan merasa kurang sakit sendi dan memudahkan pergerakan dan boleh berjalan lebih cepat.

4) Kehidupan Seks Jadi Lebih Baik
-  Sebuah kajian di Australia mendapati lelaki obes yang menderita diabetes yang berjaya mengurangkan 5-10% berat badan akan memperbaiki disfungsi ereksi dan libido. Yang belum kahwin jangan ingat tak perlu kurus pulak. Haha

5) Untuk Kecergasan dan Kesihatan Yang Optimum
- Ni antara yang paling penting sebenarnya kenapa nak turun berat badan. Kita nak hidup yang lebih sihat dan cergas ye dok.

Apa Yang Kami Dapat Bantu Korang
- Kami pakar dalam menurunkan berat badan anda secara sihat dan kesannya anda makin cantik hiks.

Slot terhad. Daftar sekarang!

Whatsapp >>> 017 6581015
Whatsapp >>> 017 6581015
Whatsapp >>> 017 6581015
#turunberat #coachazreen #tipsturunberat #jomkurus #azamkurus2017 #herbalifecoach #herbalifecoachmalaysia #herbalifemelaka #herbalifekl #online #weightloss #atkins #fitness #healthy
KENAPA PERLU TURUN BERAT BADAN? Pernah tak kita terfikir sebab-sebab penting kenapa kena lah hai turunkan berat badan ni nye pon adoi. Nak turun berat sebab nak cantik tu "klise" dah. Jom kita tengok antara sebab-sebab kena turunkan berat badan. Here we go! 1) Untuk Mendapatkan Tidur Yang Lebih Baik - The International Society of Endocrinology and Endocrine Society memberitahu dalam penelitian terakhir yang menurunkan berat badan berpengaruh dalam kualiti tidur seseorang. Diaorang ni menemukan yang penderita obesiti yang berjaya menurunkan 5% daripada berat badan asal terbukti dapat tidur lebih puas hingga 6bulan setelah kurang berat badan. 2) Kulit Yang Lebih Cantik - Lebihan berat badan dikaitkan dengan perubahan di badan. Terdapat kajian yang mengatakan bahawa penurunan berat badan berpengaruh dalam mengurangi penyakit PROSIASIS (ianya adalah kondisi normal kulit yang mempercepatkan kitaran hidup sel kulit, ianya penyakit kronik yang mudah datang dan pergi). Berita baiknya kita boleh kawal simptom penyakit ni melalui lifestyle kita. 3) Mengurankan Sakit Sendi - Berat badan yang melampau akan menyebabkan timbulnya sakit pada sendi. Pesakit osteoarthritis yang mengurangkan 10% dari berat badan akan merasa kurang sakit sendi dan memudahkan pergerakan dan boleh berjalan lebih cepat. 4) Kehidupan Seks Jadi Lebih Baik - Sebuah kajian di Australia mendapati lelaki obes yang menderita diabetes yang berjaya mengurangkan 5-10% berat badan akan memperbaiki disfungsi ereksi dan libido. Yang belum kahwin jangan ingat tak perlu kurus pulak. Haha 5) Untuk Kecergasan dan Kesihatan Yang Optimum - Ni antara yang paling penting sebenarnya kenapa nak turun berat badan. Kita nak hidup yang lebih sihat dan cergas ye dok. Apa Yang Kami Dapat Bantu Korang - Kami pakar dalam menurunkan berat badan anda secara sihat dan kesannya anda makin cantik hiks. Slot terhad. Daftar sekarang! Whatsapp >>> 017 6581015 Whatsapp >>> 017 6581015 Whatsapp >>> 017 6581015 #turunberat  #coachazreen  #tipsturunberat  #jomkurus  #azamkurus2017  #herbalifecoach  #herbalifecoachmalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifekl  #online  #weightloss  #atkins  #fitness  #healthy 
**keputusan individu tidak tipikal & mungkin berbeza². .

Turun 4.8kg dalam 4 hari, bukan coachee je terkejut, coach pun terkezut. 😱. Kalau macamni, possible boleh turun lebih 7kg sebulan. InshaAllah. .
Somehow, memang ada coachee yang dapat result mcmni. Banyak faktor. Selalunya turun berat banyak mcmni masa awal dalam program, berlaku pada mereka yang berat badan lebih 100kg & jenis badan gemuk lemak cair banyak. & mungkin juga jenis yang sebelum ni makan juga makanan yang baik² banyak, tapi sebab salah cara,berat pun naik. .
.
Program Kurus 30 Hari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌱 ONLINE Coaching Worldwide
🌱 Turun berat badan 5-15kg sebelum 2018
🌱 Meal Plan
🌱 Bimbingan Coach
🌱 Regular Follow Up
🌱 Set Nutrisi Sihat Lengkap
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Herbalife Coach Nana 📞 012.611.1326
📲 whatsapp/sms
✔ atau klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp
.
.
#testimonikurus #gengkurus #coachherbalifemalaysia
#herbalifemelaka #herbalifemalaysia #tipskurus #programkurus #programkurusherbalife #programherbalife
**keputusan individu tidak tipikal & mungkin berbeza². . Turun 4.8kg dalam 4 hari, bukan coachee je terkejut, coach pun terkezut. 😱. Kalau macamni, possible boleh turun lebih 7kg sebulan. InshaAllah. . Somehow, memang ada coachee yang dapat result mcmni. Banyak faktor. Selalunya turun berat banyak mcmni masa awal dalam program, berlaku pada mereka yang berat badan lebih 100kg & jenis badan gemuk lemak cair banyak. & mungkin juga jenis yang sebelum ni makan juga makanan yang baik² banyak, tapi sebab salah cara,berat pun naik. . . Program Kurus 30 Hari ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌱 ONLINE Coaching Worldwide 🌱 Turun berat badan 5-15kg sebelum 2018 🌱 Meal Plan 🌱 Bimbingan Coach 🌱 Regular Follow Up 🌱 Set Nutrisi Sihat Lengkap ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Herbalife Coach Nana 📞 012.611.1326 📲 whatsapp/sms ✔ atau klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp . . #testimonikurus  #gengkurus  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifemalaysia  #tipskurus  #programkurus  #programkurusherbalife  #programherbalife 
JOM SNACKING ==============
.
Ha hari ni coach ain rajin sikit siap dah prepare meal for snacking ptg ni.
Simple je menu ni Telur Kukus nama nya.
.
 Selamat menjamu selera hakak2 and adik2 semua.
.
More tips and programmes sila click di link dibawah.
.
http://programmestikurus.wasap.my/
.
#melakajomlerkurus 
#melakafitclub8020 #cabaranturunberatonline #nakkurus #naksihat #nakkurussebelumkahwin #nakkurusdalampantang #herbalifemelaka #herbalifemalaysia #nakfit #fitcouple #kurus1kolej
#exercisestadiumtunfatimah
#22kglost #parttimeincome
#herbalifeparttimecoach
#premiumonlinecoahing
JOM SNACKING ============== . Ha hari ni coach ain rajin sikit siap dah prepare meal for snacking ptg ni. Simple je menu ni Telur Kukus nama nya. . Selamat menjamu selera hakak2 and adik2 semua. . More tips and programmes sila click di link dibawah. . http://programmestikurus.wasap.my/ . #melakajomlerkurus  #melakafitclub8020  #cabaranturunberatonline  #nakkurus  #naksihat  #nakkurussebelumkahwin  #nakkurusdalampantang  #herbalifemelaka  #herbalifemalaysia  #nakfit  #fitcouple  #kurus1kolej  #exercisestadiumtunfatimah  #22kglost  #parttimeincome  #herbalifeparttimecoach  #premiumonlinecoahing 
Rancang apa yg kita nak makan setiap hari. Pastikan peti ais tu penuh dgn pilihan makanan yg berkualiti je. Sbb kalau tetibe attitude mcm ni dtg, InshaAllah selamat kalau buka peti ais nmpk healthy food je eg buah, sayur, telur. Lepastu kalau buah potong siap2 senang nak grab terus bila nak makan 😍
#teamsurikurus #programkurus30hari #HerbalifeCoachMalaysia #HerbalifeMalaysia
Rancang apa yg kita nak makan setiap hari. Pastikan peti ais tu penuh dgn pilihan makanan yg berkualiti je. Sbb kalau tetibe attitude mcm ni dtg, InshaAllah selamat kalau buka peti ais nmpk healthy food je eg buah, sayur, telur. Lepastu kalau buah potong siap2 senang nak grab terus bila nak makan 😍 #teamsurikurus  #programkurus30hari  #HerbalifeCoachMalaysia  #HerbalifeMalaysia 
Bukan niat posing ala² model pandang tempat lain. Tapi cameraman @qafmimra kata, kat belakang ada orang cuba sabotaj nak buat photobomb. Siapakah??😱
.
.
#herbalifemom #herbalifecoach #momoftwo #bilaal #bilaaldanibu #workfromhome #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #nanaqamarfamily
Harini menu nasi lemak. Ada tetamu nk dtg😊
.
Ni bukan utk brunch tau, utk makan lunch. Coach biasa masak nasi lemak for lunch sbb Rasa nasi lemak ni mknn berat. Xsesuai pagi2.
.
Kalau mkn waktu pagi melepek terus tido kekenyangan xbuat kerja rumah😂😂😂
.
 Satu fakta yg ramai xtahu, nasi lemak rendah glisemik indeks. Santan dlm nasi lemak bantu gula Dari nasi putih masuk slowly dlm darah. Jadi kenyang lebih lama. Tapi jgn mkn bnyk2 lah nasinya. Kalori tinggi. Lebihkan lauk (protein) n sayur😉
.
#tipskuruscepat 
#masakapaharini 
#coachfahima
Harini menu nasi lemak. Ada tetamu nk dtg😊 . Ni bukan utk brunch tau, utk makan lunch. Coach biasa masak nasi lemak for lunch sbb Rasa nasi lemak ni mknn berat. Xsesuai pagi2. . Kalau mkn waktu pagi melepek terus tido kekenyangan xbuat kerja rumah😂😂😂 . Satu fakta yg ramai xtahu, nasi lemak rendah glisemik indeks. Santan dlm nasi lemak bantu gula Dari nasi putih masuk slowly dlm darah. Jadi kenyang lebih lama. Tapi jgn mkn bnyk2 lah nasinya. Kalori tinggi. Lebihkan lauk (protein) n sayur😉 . #tipskuruscepat  #masakapaharini  #coachfahima 
[ COACH NAK BANTU ]

Ni mainly pada mereka yang tengah follow program kurus dengan coach. Coach sebagai pembimbing, pengajar, & merangkap juga pemantau sepanjang menjalani program kurus. 👭👬
.

Dalam program kurus bersama coach, seperti herbalife, coach adalah orang yang fikirkan segenap perkara untuk bantu coachee on track program kurus & capai matlamat. Semualah coach dah fikirkan. Ikut sahaja. Termasuk kira kalori, meal plan nak makan apa, keperluan nutrisi, tips kurus secara sihat, support system, motivasi, psycology, plan senaman, & banyak lah lagi. Kerja coachee follow je sejujurnya kalau nak kurus. Tak payah pening² dah. 😍
.

Itu lah kerja coach orang kurus ni. Jadinya, jangan lah pula coachee cheating & tak beritahu coach sejujurnya. Coach tak boleh ditipu. Dia boleh tahu kalau ada yang tak kena. Beritahu je, jujur. Barulah coach boleh bantu cari solusi jalan terbaik. Contohnya, coachee terasa nak makan ini...nak makan itu...beritahu coach, coach bagi nasihat & plan untuk solusi. Makan seulas buah durian pun, silalah beritahu😄. .

Kalau taknak beritahu pun boleh, awak lah juga nanti yang tak kurus².😊
.
.
>TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT<
>TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT<
>TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT<
.

Herbalife Coach Nana 📞 012.611.1326
📲 whatsapp/sms
✔ atau klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. .
.
#tipskurus #testimonikurus #coachkurus #slimmingcoach #coachturunberatbadan
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka
#kurus #turunberatbadan 
#coachkurusonline #coachherbalifemalaysia
[ COACH NAK BANTU ] Ni mainly pada mereka yang tengah follow program kurus dengan coach. Coach sebagai pembimbing, pengajar, & merangkap juga pemantau sepanjang menjalani program kurus. 👭👬 . Dalam program kurus bersama coach, seperti herbalife, coach adalah orang yang fikirkan segenap perkara untuk bantu coachee on track program kurus & capai matlamat. Semualah coach dah fikirkan. Ikut sahaja. Termasuk kira kalori, meal plan nak makan apa, keperluan nutrisi, tips kurus secara sihat, support system, motivasi, psycology, plan senaman, & banyak lah lagi. Kerja coachee follow je sejujurnya kalau nak kurus. Tak payah pening² dah. 😍 . Itu lah kerja coach orang kurus ni. Jadinya, jangan lah pula coachee cheating & tak beritahu coach sejujurnya. Coach tak boleh ditipu. Dia boleh tahu kalau ada yang tak kena. Beritahu je, jujur. Barulah coach boleh bantu cari solusi jalan terbaik. Contohnya, coachee terasa nak makan ini...nak makan itu...beritahu coach, coach bagi nasihat & plan untuk solusi. Makan seulas buah durian pun, silalah beritahu😄. . Kalau taknak beritahu pun boleh, awak lah juga nanti yang tak kurus².😊 . . >TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT< >TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT< >TAG RAKAN ANDA JIKA TIPS INI BERMANFAAT< . Herbalife Coach Nana 📞 012.611.1326 📲 whatsapp/sms ✔ atau klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. . . #tipskurus  #testimonikurus  #coachkurus  #slimmingcoach  #coachturunberatbadan  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #kurus  #turunberatbadan  #coachkurusonline  #coachherbalifemalaysia 
Kalau nak Kira Makanan betul2 sihat utk breakfast, cukup protein seimbang zat, mmg kos lebih mahal Dari shake.
.
Tu belum Kira Kos tenaga n masa nk prepare. Xrajin lahhh nk masak oatmeal hari2😂😂😂
.
=================================
PROGRAM KURUS 30HARI .
=================================
✔Turun Berat .
✔Meal plan mudah untuk kurus .
✔Ada coaching group .
✔Coach Check food diaries .
✔All Online!! DAFTAR SEKARANG.
.
🔴 Coach Fahima
🔴 http://www.wasap.my/60148405211 
#coachfahima 
#HerbalifeMalaysia
#produkherbalife
Kalau nak Kira Makanan betul2 sihat utk breakfast, cukup protein seimbang zat, mmg kos lebih mahal Dari shake. . Tu belum Kira Kos tenaga n masa nk prepare. Xrajin lahhh nk masak oatmeal hari2😂😂😂 . ================================= PROGRAM KURUS 30HARI . ================================= ✔Turun Berat . ✔Meal plan mudah untuk kurus . ✔Ada coaching group . ✔Coach Check food diaries . ✔All Online!! DAFTAR SEKARANG. . 🔴 Coach Fahima 🔴 http://www.wasap.my/60148405211 #coachfahima  #HerbalifeMalaysia  #produkherbalife 
Susukan anak adalah UNFAIR ADVANTAGE untuk ibu ibu #breastfeeding tauuu. Orang kene bersenam 1jam utk bakar 500kalori kita relex2 je enjoy susukan anak tapi badan bakar lebih..🤗. Hihihi. Jangan jeles 😘 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
‼END YEAR CHALLENGE‼
▪Turun 15-25kg sebelum 2018 
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
Susukan anak adalah UNFAIR ADVANTAGE untuk ibu ibu #breastfeeding  tauuu. Orang kene bersenam 1jam utk bakar 500kalori kita relex2 je enjoy susukan anak tapi badan bakar lebih..🤗. Hihihi. Jangan jeles 😘 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ‼END YEAR CHALLENGE‼ ▪Turun 15-25kg sebelum 2018 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294 🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMelaka 
Hmmm..memang ni lazimnya berlaku.. Tak capai target.
.
.
Nak turun 5KG jeeee. Lepastu.. terlajak target pula😅😅😅. . 
KenaPa orang takut nak letak target ideal weight mula mula? Sebab hakikatnya dekat luar sana nak turun berat badan memang susah. .
.
Dah turun nak maintain pulak satu hal, turun 10kg naik balik 20kg. Bila "tune" mind set dengan frequency yang betul, dia punya pecut kalau Usain Boot tau 🤗. #Drop_Jaw gittew 😘
.
.
Nota: Hasil adalah tidak tipikal, setiap individu berbeza beza 🤗.
.
. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
‼END YEAR CHALLENGE‼
▪Turun 15-25kg sebelum 2018 
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
Hmmm..memang ni lazimnya berlaku.. Tak capai target. . . Nak turun 5KG jeeee. Lepastu.. terlajak target pula😅😅😅. . KenaPa orang takut nak letak target ideal weight mula mula? Sebab hakikatnya dekat luar sana nak turun berat badan memang susah. . . Dah turun nak maintain pulak satu hal, turun 10kg naik balik 20kg. Bila "tune" mind set dengan frequency yang betul, dia punya pecut kalau Usain Boot tau 🤗. #Drop_Jaw  gittew 😘 . . Nota: Hasil adalah tidak tipikal, setiap individu berbeza beza 🤗. . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ‼END YEAR CHALLENGE‼ ▪Turun 15-25kg sebelum 2018 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294 🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMelaka 
Sebahagian daripada pinggan makan lunch #gengkurus tadi. Semua 5 bintang. Awal bulan dah pandai pilih makanan dengan betul. Sedap je tengok semuanya. .
Kami nak kurus, kami makan nasi. 😊. .
.
#menulunch #menukurus #sayanakkurus #kurusmakannasi #kurustanpaberlapar #kurusselepasbersalin #mudahnyakurus #kurusdenganselamat #kurustanpaubat #kurusdengansihat #coachkurus #coachherbalifemalaysia #kurus
#herbalifemalaysia #herbalifemelaka #programkurus #programkurus30hari
Sebahagian daripada pinggan makan lunch #gengkurus  tadi. Semua 5 bintang. Awal bulan dah pandai pilih makanan dengan betul. Sedap je tengok semuanya. . Kami nak kurus, kami makan nasi. 😊. . . #menulunch  #menukurus  #sayanakkurus  #kurusmakannasi  #kurustanpaberlapar  #kurusselepasbersalin  #mudahnyakurus  #kurusdenganselamat  #kurustanpaubat  #kurusdengansihat  #coachkurus  #coachherbalifemalaysia  #kurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #programkurus  #programkurus30hari