an online Instagram web viewer

#herbalifeonlinecoaching medias

Photos

Bang naldo: pagi pija

Pija: pagi bang naldo😊

Bang naldo: have u had ur shake today?

Pija: sure i am fueled by herbalife

#herbalife24 #iamherbalife #herbalifecoach #herbalifesabah #herbalifeonlinecoach #herbalifeonline #herbalifeonlinecoaching
Jom join Team Suri Kurus sekarang !
Whatsapp 01119499425

#TeamSuriKurus #ProgramKurus30Hari #HerbalifeOnlineCoaching #HerbalifePahang
Saya dan shake .
Nutrition for me .
Nutrition for you .
Ask me how to lose weight😊
.
Pija www.wasap.my/60168809639
.

#jumkurus #jomkurus30hari #programkurus #herbalifenutrition #herbalifecoach #herbalifekotakinabalu #herbalifesabah #herbalifeonlinecoaching #iamherbalife
Mak tengah ajar baby gendut #sofiyyahanna cemana nk pilih sayur kat pasar. .
Baca label. Jgn beli sayur from China sbb tanah pertanian diorg highly toxic, bnyk guna baja kimia berbahaya. .
Doakan mummy sofiyyah dpt buat kebun sayur organik sendiri satu hari nnti😘😘😘 #projekdapursihat2017 
#coachfahima
#herbalifeonlinecoaching
MISO PASTE: Alternatif Tauchu ------------------------------------------------
Sedapnyaa masak ikan goreng kuah Tauchu kn. Simple menu mak2 sibuk kat rumah. Anak2 pun suka😘
.
Sejak tahu Tauchu ada MSG, Kami stop beli. Mula2 berkira2 jgk nk gantikan dgn MISO. Sbb harganya agak mahal, RM20+ di aeon. Tapi bila kira2 balik, guna MISO lg jimat sebab pkai sikit je. Ni dh lebih stengah tahun ada lagi separuh bekas. Boleh guna bnyk kali!😊
.
Content PASTE ni sama dgn Tauchu, soy bean. Tapi non-gmo n xde aji. Selamat perut dari mkn MSG tersembunyi.  Rasanye idok lerr 100% Tauchu, kena pandai balancekn rasa masa masak.
.
Sng2 xyah buat kuah Tauchu dh la. MISO soup lg senang. Oil-free lg😉😉😉
.
#projekdapursihat2017
#Coachfahima
#herbalifeonlinecoaching
MISO PASTE: Alternatif Tauchu ------------------------------------------------ Sedapnyaa masak ikan goreng kuah Tauchu kn. Simple menu mak2 sibuk kat rumah. Anak2 pun suka😘 . Sejak tahu Tauchu ada MSG, Kami stop beli. Mula2 berkira2 jgk nk gantikan dgn MISO. Sbb harganya agak mahal, RM20+ di aeon. Tapi bila kira2 balik, guna MISO lg jimat sebab pkai sikit je. Ni dh lebih stengah tahun ada lagi separuh bekas. Boleh guna bnyk kali!😊 . Content PASTE ni sama dgn Tauchu, soy bean. Tapi non-gmo n xde aji. Selamat perut dari mkn MSG tersembunyi. Rasanye idok lerr 100% Tauchu, kena pandai balancekn rasa masa masak. . Sng2 xyah buat kuah Tauchu dh la. MISO soup lg senang. Oil-free lg😉😉😉 . #projekdapursihat2017  #Coachfahima  #herbalifeonlinecoaching 
Serving this Fruit Platter for the family sambil melayan Opening Sukan Sea. .
.
Sebelum2 ni memalam kalau melayan TV je mesti jadi couch potato, mengacip tid-bids yang bukan2. Tak sangka mengacip fruits camni pun syok layan tau.. .
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. .
.
#tipsherbalife #tipskurus #herbalifeonlinecoaching #coachHerbalife #myherbalifestory #TeamSuriKurus #herbalife #ProgramKurus30Hari #askmehow | Whatsapp +60126127762 ☘️
Ketika 1 gelas aja itu ga cukupppp memuaskan rasa ngidam SUPER THICK COLD HEALTHY CHOCO🍫🍫❄❄
Ppssssttt... uda pada tau belum kalo GI dari #herbalifeshake itu yang PUALING RENDAH ADA DI DUCTH CHOCOLATE 😍🍫❄
#megameguucoach #meguudailypost #makanmalamku #makanmalamsehat #inibukanobat #ininutrisi #makanenaktetaplangsing #coklat #dutchchoco #tinggiserat #rendahkalori #superlowfat #lowGI #Herbalifeshake #herbalifeshakedutchchoco #coachsurabaya #herbalifeSurabaya #herbalifeonlinecoaching
Ketika 1 gelas aja itu ga cukupppp memuaskan rasa ngidam SUPER THICK COLD HEALTHY CHOCO🍫🍫❄❄ Ppssssttt... uda pada tau belum kalo GI dari #herbalifeshake  itu yang PUALING RENDAH ADA DI DUCTH CHOCOLATE 😍🍫❄ #megameguucoach  #meguudailypost  #makanmalamku  #makanmalamsehat  #inibukanobat  #ininutrisi  #makanenaktetaplangsing  #coklat  #dutchchoco  #tinggiserat  #rendahkalori  #superlowfat  #lowGI  #Herbalifeshake  #herbalifeshakedutchchoco  #coachsurabaya  #herbalifeSurabaya  #herbalifeonlinecoaching 
Haziq ni my 2nd son. He's on the program as well (Healthy Breakfast & Dinner). He's Loving Herbalife Shake like mad. Cukup time je mesti dia mintak, "Mama, can i have my shake?". He lost 9kg in 4 mths, Alhamdulillah... .
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. .
.
#tipsherbalife #tipskurus #herbalifeonlinecoaching #coachHerbalife #myherbalifestory #TeamSuriKurus #herbalife #ProgramKurus30Hari #askmehow | Whatsapp +60126127762 ☘️
Jom join Team Suri Kurus sekarang !
Whatsapp 01119499425

#TeamSuriKurus #ProgramKurus30Hari #HerbalifeOnlineCoaching #HerbalifePahang
☘️
Contoh snacking sihat
. .
--------------------------------------- .

Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? 
Ask Me How | Click link at my Bio for direct whatsapp or Whatsapp at
+60126127762 ☘️
. .
---------------------------------------
.
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- .
. ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Boleh Makan Nasi ✔️Tak Wajib Bersenam
. . ----------------------------------------
.

#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
☘️ Contoh snacking sihat . . --------------------------------------- . Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How | Click link at my Bio for direct whatsapp or Whatsapp at +60126127762 ☘️ . . --------------------------------------- . Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Boleh Makan Nasi ✔️Tak Wajib Bersenam . . ---------------------------------------- . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
☘️ .
Soalan Lazim yg saya terima :
Kurusnya... Diet tak makan nasi ye??
.

Ermmm, hello... Kita tekak melayu kot..., Mana boleh kalau tak makan nasi & lauk pauk segala.. 😜
.

Saya tak buang nasi pun. Nasi tak bersalah. Yang salah adalah cara kita makan (diet tak seimbang). .
.

So.. Moral of the story is, makan nasi pun tetap boleh kurus k... toksah runsing, Coach ada, coach akan ajar cemana nak kurus cara sihat.
.
. =============================
.

Mencari solusi kurus secara sihat?
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
.
.
. =============================
.

Whatsapp +60126127762☘️
.

#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus #bubblesmasak
☘️ . Soalan Lazim yg saya terima : Kurusnya... Diet tak makan nasi ye?? . Ermmm, hello... Kita tekak melayu kot..., Mana boleh kalau tak makan nasi & lauk pauk segala.. 😜 . Saya tak buang nasi pun. Nasi tak bersalah. Yang salah adalah cara kita makan (diet tak seimbang). . . So.. Moral of the story is, makan nasi pun tetap boleh kurus k... toksah runsing, Coach ada, coach akan ajar cemana nak kurus cara sihat. . . ============================= . Mencari solusi kurus secara sihat? Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat . . . ============================= . Whatsapp +60126127762☘️ . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus  #bubblesmasak 
☘️
Road to 58kg. 
Alhamdulillah...
Mission Accomplished!
.

Moving on to my next mission; 
weight maintenance. 
Insya Allah it’s gonna be easy.
Semoga istiqomah, amin...
. .
-------------------------------- .
This Is My Story. Lets Create Yours... ☘️ . --------------------------------
.

Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look.
.

Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️
.

#TeamSuriKurus #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips #myherbalifestory
☘️ Road to 58kg. Alhamdulillah... Mission Accomplished! . Moving on to my next mission; weight maintenance. Insya Allah it’s gonna be easy. Semoga istiqomah, amin... . . -------------------------------- . This Is My Story. Lets Create Yours... ☘️ . -------------------------------- . Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. . Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️ . #TeamSuriKurus  #herbalifeonlinecoaching  #tipskurus  #tipsdiet  #diettips  #myherbalifestory 
☘️
Bila berat turun slow, jangan frust ye Suries...
Cuba tgk faktor2 lain, ada perubahan tak?
Ada kan kan kan....? 😊
.
.
==========================
Mencari solusi kurus secara sihat?
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
.
========================== Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
☘️ Bila berat turun slow, jangan frust ye Suries... Cuba tgk faktor2 lain, ada perubahan tak? Ada kan kan kan....? 😊 . . ========================== Mencari solusi kurus secara sihat? Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat . ========================== Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
☘️
The best thing about SuriKurus Weightloss Coaching is, the power of SHARING. .
.
.
In the group, we are like 1 big family yang semuanya ada 1 matlamat iaitu : Semuanya nak sihat & kurus bersama-sama. .
.
.
This is Fiean. 
She lost 16kg with Suri Kurus Weightloss Coaching Program!!
.
.
Macam2 good sharing yg the group members dpt semlm from Fiean’s sharing.
Macam2 tips yang dikongsi. 
Tengok je la her before-after picture ni, bukan Weightloss je banyak, Shapeloss pun kaw2!!
.
.
------------------------------------------
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? 
Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
------------------------------------------
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Boleh Makan Nasi
✔️Tak Wajib Bersenam
------------------------------------------
Jom kurus sebelum 2018!! .
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
☘️ The best thing about SuriKurus Weightloss Coaching is, the power of SHARING. . . . In the group, we are like 1 big family yang semuanya ada 1 matlamat iaitu : Semuanya nak sihat & kurus bersama-sama. . . . This is Fiean. She lost 16kg with Suri Kurus Weightloss Coaching Program!! . . Macam2 good sharing yg the group members dpt semlm from Fiean’s sharing. Macam2 tips yang dikongsi. Tengok je la her before-after picture ni, bukan Weightloss je banyak, Shapeloss pun kaw2!! . . ------------------------------------------ Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ . ------------------------------------------ Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Boleh Makan Nasi ✔️Tak Wajib Bersenam ------------------------------------------ Jom kurus sebelum 2018!! . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
.
Soalan Lazim :
Kurusnya... tak makan nasi eh??
.
NOPE. 
Saya tak buang nasi. Nasi tak bersalah. Yang salah adalah cara kita makan (diet tak seimbang). .
Moral of the story is, makan nasi pun tetap boleh kurus k... toksah runsing, Coach ada, coach akan ajar cemana nak kurus cara sihat.
.
=============================
Mencari solusi kurus secara sihat?
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
.
============================= Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
. Soalan Lazim : Kurusnya... tak makan nasi eh?? . NOPE. Saya tak buang nasi. Nasi tak bersalah. Yang salah adalah cara kita makan (diet tak seimbang). . Moral of the story is, makan nasi pun tetap boleh kurus k... toksah runsing, Coach ada, coach akan ajar cemana nak kurus cara sihat. . ============================= Mencari solusi kurus secara sihat? Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat . ============================= Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
.
Soalan Lazim :
Kurusnya... tak makan nasi eh??
.
NOPE. 
Saya tak buang nasi. Nasi tak bersalah. Yang salah adalah cara kita makan (diet tak seimbang). .
Moral of the story is, makan nasi pun tetap boleh kurus k... toksah runsing, Coach ada, coach akan ajar cemana nak kurus cara sihat.
.
=============================
Mencari solusi kurus secara sihat?
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
.
============================= Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
. Soalan Lazim : Kurusnya... tak makan nasi eh?? . NOPE. Saya tak buang nasi. Nasi tak bersalah. Yang salah adalah cara kita makan (diet tak seimbang). . Moral of the story is, makan nasi pun tetap boleh kurus k... toksah runsing, Coach ada, coach akan ajar cemana nak kurus cara sihat. . ============================= Mencari solusi kurus secara sihat? Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat . ============================= Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
.
Dah Sarapan ke semua?
Jom sarapan sihat..
.
=============================
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Boleh Makan Nasi ✔️Tak Wajib Bersenam
=============================
.
Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
. Dah Sarapan ke semua? Jom sarapan sihat.. . ============================= Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Boleh Makan Nasi ✔️Tak Wajib Bersenam ============================= . Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
Saya dan shake .
Nutrition for me .
Nutrition for you .
Ask me how to lose weight😊
.
Pija www.wasap.my/60168809639
.

#jumkurus #jomkurus30hari #programkurus #herbalifenutrition #herbalifecoach #herbalifekotakinabalu #herbalifesabah #herbalifeonlinecoaching #iamherbalife
☘️
Saya mmg kuat makan. 
Nasi mmg tak boleh tinggal. 
Nasib baik la dalam program SuriKurus, Coach wajibkan makan nasi everyday. .
.
Saya suka program SuriKurus sebab dia guide kita cara balanced-diet yang tak menyeksakan diri.. Makan nasi pun boleh kurus... 😊🌿
.
------------------------------------------
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? 
Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
------------------------------------------
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Boleh Makan Nasi
✔️Tak Wajib Bersenam
------------------------------------------
Jom kurus sebelum 2018!! .
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus #onlinecoaching
☘️ Saya mmg kuat makan. Nasi mmg tak boleh tinggal. Nasib baik la dalam program SuriKurus, Coach wajibkan makan nasi everyday. . . Saya suka program SuriKurus sebab dia guide kita cara balanced-diet yang tak menyeksakan diri.. Makan nasi pun boleh kurus... 😊🌿 . ------------------------------------------ Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ . ------------------------------------------ Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Boleh Makan Nasi ✔️Tak Wajib Bersenam ------------------------------------------ Jom kurus sebelum 2018!! . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus  #onlinecoaching 
☘️
Dalam program SuriKurus, Coach wajibkan makan nasi setiap hari. 
So jangan risau, ni program balanced-diet yang tak menyeksakan diri.. Makan nasi pun boleh kurus tau... 😊🌿
.
------------------------------------------
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
------------------------------------------
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Boleh Makan Nasi
✔️Tak Wajib Bersenam
.
------------------------------------------
Jom kurus sebelum 2018!! .
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
☘️ Dalam program SuriKurus, Coach wajibkan makan nasi setiap hari. So jangan risau, ni program balanced-diet yang tak menyeksakan diri.. Makan nasi pun boleh kurus tau... 😊🌿 . ------------------------------------------ Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ . ------------------------------------------ Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Boleh Makan Nasi ✔️Tak Wajib Bersenam . ------------------------------------------ Jom kurus sebelum 2018!! . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
☘️
Dalam program TeamSuriKurus, Sehari ada 5 kali meals. Coach tak bagi skip setiap meal tu kena makan. Cukup time je kena makan.
.
Ada options nak makan apa, boleh pilih ikut selera masing2. Semuanya menu mudah2 belaka.
.
So jangan risau, ni program balanced-diet yang cukup makan, tak menyeksa diri.. 😊🌿
.
------------------------------------------
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
------------------------------------------
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
------------------------------------------
.
Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kurussebelumkawin #kurussebelumkonvo #onlinecoaching #kurus #coachherbalife
☘️ Dalam program TeamSuriKurus, Sehari ada 5 kali meals. Coach tak bagi skip setiap meal tu kena makan. Cukup time je kena makan. . Ada options nak makan apa, boleh pilih ikut selera masing2. Semuanya menu mudah2 belaka. . So jangan risau, ni program balanced-diet yang cukup makan, tak menyeksa diri.. 😊🌿 . ------------------------------------------ Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ . ------------------------------------------ Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ------------------------------------------ . Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus  #kuruslepasberanak  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumkawin  #kurussebelumkonvo  #onlinecoaching  #kurus  #coachherbalife 
.
Us and our stories.. Sebelum & Selepas.
.
.
Tanpa ilmu yang betul, Memang bukan senang untuk kurus atau kekal kurus. .
.
Tapi dengan adanya proper coaching, kita akan dibantu untuk memudahkan perjalanan kurus sehingga tercapai target weight kita. .
------------------------------------------
.
Dengan ilmu diet yang betul, berat badan kita takkan Yo-Yo... ☘️
.
I learnt a lot from my coach & the support group yang coach provide. .
==============================
Lets Join Team Suri Kurus Now, we will teach you how.... Whatsapp +60126127762 ☘️
.
#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia 
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
. Us and our stories.. Sebelum & Selepas. . . Tanpa ilmu yang betul, Memang bukan senang untuk kurus atau kekal kurus. . . Tapi dengan adanya proper coaching, kita akan dibantu untuk memudahkan perjalanan kurus sehingga tercapai target weight kita. . ------------------------------------------ . Dengan ilmu diet yang betul, berat badan kita takkan Yo-Yo... ☘️ . I learnt a lot from my coach & the support group yang coach provide. . ============================== Lets Join Team Suri Kurus Now, we will teach you how.... Whatsapp +60126127762 ☘️ . #teamsurikurus  #herbalifemalaysia  #herbalifecoachmalaysia  #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
.
Banyak manfaat minum air tau. Cara detox badan yang paling senang. Jgn komplen asik kena gi toilet kalau minum banyak sebab badan tgh buang toksin sebenarnya tu... 😊
.
------------------------------------------
Mencari solusi kurus secara sihat?
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
------------------------------------------
.
Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
. Banyak manfaat minum air tau. Cara detox badan yang paling senang. Jgn komplen asik kena gi toilet kalau minum banyak sebab badan tgh buang toksin sebenarnya tu... 😊 . ------------------------------------------ Mencari solusi kurus secara sihat? Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ------------------------------------------ . Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
🌿
Mahal ke satu hidangan Herbalife Shake? .
Banyak orang risau nak amik shake sebab takut mahal & tak mampu.
.
Actually kos 1 hidangan shake hanya rm5. Dengan hanya 90kalori, mana nak cari breakfast berharga rm5 yg cukup complete khasiat dan nutrisi?
.
Herbalife Breakfast ni sebenarnya sangat menjimatkan, mudah, ringkas, cepat, mengenyangkan & yang paling penting... dia kaya dengan khasiat. .
.
Jom ubah tabiat pemakanan. 
Jom Breakfast sihat. . .
.
.
Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
🌿 Mahal ke satu hidangan Herbalife Shake? . Banyak orang risau nak amik shake sebab takut mahal & tak mampu. . Actually kos 1 hidangan shake hanya rm5. Dengan hanya 90kalori, mana nak cari breakfast berharga rm5 yg cukup complete khasiat dan nutrisi? . Herbalife Breakfast ni sebenarnya sangat menjimatkan, mudah, ringkas, cepat, mengenyangkan & yang paling penting... dia kaya dengan khasiat. . . Jom ubah tabiat pemakanan. Jom Breakfast sihat. . . . . Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
☘️
1/2kg of fat banyak tau.. so jgn frust kalau berat turun 1/2kg je. Keep on going...
.
.
Fat Fact :
1/2 kg of body fat is equal to 3,500 calories. 
To burn off 3,500 calories the average woman would need to do 6 step classes, walk briskly for almost 9 hours or run for 53km. .
.
------------------------------------------
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
------------------------------------------
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
------------------------------------------
.
Whatsapp +60126127762☘️
.
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
☘️ 1/2kg of fat banyak tau.. so jgn frust kalau berat turun 1/2kg je. Keep on going... . . Fat Fact : 1/2 kg of body fat is equal to 3,500 calories. To burn off 3,500 calories the average woman would need to do 6 step classes, walk briskly for almost 9 hours or run for 53km. . . ------------------------------------------ Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ . ------------------------------------------ Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ------------------------------------------ . Whatsapp +60126127762☘️ . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
☘️
Dalam program SuriKurus, Coach wajibkan makan nasi. 
So jangan risau, ni program balanced-diet yang tak menyeksakan diri.. Makan nasi setiap hari pun tetap boleh kurus tau..😊🌿
.
------------------------------------------
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
------------------------------------------
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
------------------------------------------
.
Whatsapp +60126127762☘️
.
#meriahkanpingganakak #akakmemangkuatmakan #makannasitetapbolehkurus 
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus #kurus
☘️ Dalam program SuriKurus, Coach wajibkan makan nasi. So jangan risau, ni program balanced-diet yang tak menyeksakan diri.. Makan nasi setiap hari pun tetap boleh kurus tau..😊🌿 . ------------------------------------------ Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ . ------------------------------------------ Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ------------------------------------------ . Whatsapp +60126127762☘️ . #meriahkanpingganakak  #akakmemangkuatmakan  #makannasitetapbolehkurus  #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus  #kurus 
☘️ To New Coachees who enrolled in End Year 2017 session, CONGRATS on chosing the right choice as a starting point of A Whole New You!! .
.
Kalau nak keberkesanan maksima, just follow exactly the mealplan designed for you ya.. Jangan ubah2. Itu Kunci Kejayaan Utama saya berjaya buat program ni tanpa rasa terbeban pun. Naik penimbang je asik turun turun & turun. Best ke best? 😊
. .
Enjoy your journey, Suries.
Lets create Your Story....
.
.
Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
.
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips
☘️ To New Coachees who enrolled in End Year 2017 session, CONGRATS on chosing the right choice as a starting point of A Whole New You!! . . Kalau nak keberkesanan maksima, just follow exactly the mealplan designed for you ya.. Jangan ubah2. Itu Kunci Kejayaan Utama saya berjaya buat program ni tanpa rasa terbeban pun. Naik penimbang je asik turun turun & turun. Best ke best? 😊 . . Enjoy your journey, Suries. Lets create Your Story.... . . Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️ . . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching  #tipskurus  #tipsdiet  #diettips 
☘️ Saya suka tambah oats dalam shake. Shake akan lebih pekat. 
Saya akan kisar halus jadikan mcm tepung, senang kalau nak shake on-the-go tanpa blender. .
------------------------------------------
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
------------------------------------------
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
------------------------------------------ #TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
☘️ Saya suka tambah oats dalam shake. Shake akan lebih pekat. Saya akan kisar halus jadikan mcm tepung, senang kalau nak shake on-the-go tanpa blender. . ------------------------------------------ Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ . ------------------------------------------ Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ------------------------------------------ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
☘️ Sangat penting utk Faham tentang Portion Control.
Alhamdulillah dpt belajar mcm2 tips from my coach ttg cara & had makanan dengan betul. .
------------------------------------------
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
------------------------------------------
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
------------------------------------------ #TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
☘️ Sangat penting utk Faham tentang Portion Control. Alhamdulillah dpt belajar mcm2 tips from my coach ttg cara & had makanan dengan betul. . ------------------------------------------ Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ . ------------------------------------------ Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ------------------------------------------ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
☘️
Jangan membazir kalori kat minuman manis. Rugi. Tak berkhasiat. Tak mengenyangkan.
.
.
#TeamSuriKurus #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips #myherbalifestory
🌿
Mahal ke satu hidangan Herbalife Shake? 
1) Cuba bandingkan harga sepinggan makanan biasa vs harga 1 serving shake. 
2) Then, bandingkan pulak kalori kedua2nya..
.
.
Jom ubah tabiat pemakanan. 
Jom sarapan sihat. 
Stop Obesity. 
Tiada yang mustahil. . ------------------------------------------
Mencari solusi kurus secara sihat?
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
------------------------------------------
.
Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
🌿 Mahal ke satu hidangan Herbalife Shake? 1) Cuba bandingkan harga sepinggan makanan biasa vs harga 1 serving shake. 2) Then, bandingkan pulak kalori kedua2nya.. . . Jom ubah tabiat pemakanan. Jom sarapan sihat. Stop Obesity. Tiada yang mustahil. . ------------------------------------------ Mencari solusi kurus secara sihat? Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ------------------------------------------ . Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
☘️
Dalam program TeamSuriKurus, Sehari ada 5 kali meals. Coach tak bagi skip setiap meal tu kena makan. Cukup time je kena makan. 
So jangan risau, ni program balanced-diet yang tak menyeksakan diri.. 😊🌿
.
------------------------------------------
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
------------------------------------------
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
------------------------------------------
.
Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
☘️ Dalam program TeamSuriKurus, Sehari ada 5 kali meals. Coach tak bagi skip setiap meal tu kena makan. Cukup time je kena makan. So jangan risau, ni program balanced-diet yang tak menyeksakan diri.. 😊🌿 . ------------------------------------------ Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ . ------------------------------------------ Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ------------------------------------------ . Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
.
Harap maklum ye.. Program SuriKurus bukan setakat bagi effect Weightloss je, Shapeloss pun kaw2 jugak tau... .
------------------------------------------
Mencari solusi kurus secara sihat?
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
------------------------------------------
.
Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
. Harap maklum ye.. Program SuriKurus bukan setakat bagi effect Weightloss je, Shapeloss pun kaw2 jugak tau... . ------------------------------------------ Mencari solusi kurus secara sihat? Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ------------------------------------------ . Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
.
Breakfast like a king. 
Tapi king dengan Nutrisi tau. 
Bukan king dgn kalori, lemak & gula ye.... .
Jom ubah tabiat harian kita. 
Jom Sarapan Sihat. .
=============================. Mencari solusi kurus secara sihat?
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
=============================. Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
. Breakfast like a king. Tapi king dengan Nutrisi tau. Bukan king dgn kalori, lemak & gula ye.... . Jom ubah tabiat harian kita. Jom Sarapan Sihat. . =============================. Mencari solusi kurus secara sihat? Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat =============================. Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
.
Soalan Lazim :
Kurusnya...!! Tak makan nasi ye??
.
NOPE. 
Saya tak buang nasi. Nasi tak bersalah. Yang salah adalah cara kita makan (diet tak seimbang). .
Moral of the story is, makan nasi pun tetap boleh kurus k... toksah runsing, Coach ada, coach akan ajar cemana nak kurus cara sihat.
.
=============================
Mencari solusi kurus secara sihat?
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
.
============================= .

Ask Me How : 
Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
. Soalan Lazim : Kurusnya...!! Tak makan nasi ye?? . NOPE. Saya tak buang nasi. Nasi tak bersalah. Yang salah adalah cara kita makan (diet tak seimbang). . Moral of the story is, makan nasi pun tetap boleh kurus k... toksah runsing, Coach ada, coach akan ajar cemana nak kurus cara sihat. . ============================= Mencari solusi kurus secara sihat? Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat . ============================= . Ask Me How : Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
.
Air Manis adalah antara faktor utama yg penyebab masalah perut buncit, berat susah turun & of course... masalah kencing manis
.
Cuba buang habit minum air manis & rasai perubahan pd diri anda...
.
=============================
Mencari solusi kurus secara sihat?
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
=============================
.
Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
. Air Manis adalah antara faktor utama yg penyebab masalah perut buncit, berat susah turun & of course... masalah kencing manis . Cuba buang habit minum air manis & rasai perubahan pd diri anda... . ============================= Mencari solusi kurus secara sihat? Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ============================= . Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
.
Road to 58kg. Almost there!!
This Is My Story. Lets Create Yours... ☘️
--------------------------------
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look.
.
Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️
#TeamSuriKurus #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips #myherbalifestory
Warna warni kehidupan..
Enjoy life. Dont Eat Less, Eat Right. .
Best ada Coach sebab boleh ajar cara balanced diet yang mudah & berkesan. 
Sekaligus dpt bonus Kurus. ☘️
.
=============================
Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
=============================
.
Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
Warna warni kehidupan.. Enjoy life. Dont Eat Less, Eat Right. . Best ada Coach sebab boleh ajar cara balanced diet yang mudah & berkesan. Sekaligus dpt bonus Kurus. ☘️ . ============================= Sertai Program Kurus 30 Hari *Team Suri Kurus* sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ============================= . Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
Herbalife Shake is one of the best and easiest Low GI breakfast option.. .
.
=============================
Sertai Program Kurus 30 Hari Suri Kurus sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
=============================
.
Whatsapp +60126127762☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
Herbalife Shake is one of the best and easiest Low GI breakfast option.. . . ============================= Sertai Program Kurus 30 Hari Suri Kurus sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Herbalife breakfast/dinner kit utk 30 hari ✔️Turun Berat 3-7kg ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ============================= . Whatsapp +60126127762☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
Suri Kurus Group Challenge this week : FISH ONLY CHALLENGE
.
Seronok buat program dalam kumpulan. Sebab mcm2 challenge & homework yg Coach buat. Aktiviti tu semua Coach buat purposely utk bantu boost result. So Coachees yg follow, result weightloss pasti GEMPAK!! .
.
Jom join the team. Toksah berdiet solo2, tak best.. .
.
===========================
Sertai Program Kurus 30 Hari Suri Kurus sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Produk Herbalife
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Turun Berat 3-7kg
.
============================
Whatsapp +60126127762 ☘️
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
Suri Kurus Group Challenge this week : FISH ONLY CHALLENGE . Seronok buat program dalam kumpulan. Sebab mcm2 challenge & homework yg Coach buat. Aktiviti tu semua Coach buat purposely utk bantu boost result. So Coachees yg follow, result weightloss pasti GEMPAK!! . . Jom join the team. Toksah berdiet solo2, tak best.. . . =========================== Sertai Program Kurus 30 Hari Suri Kurus sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Produk Herbalife ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Turun Berat 3-7kg . ============================ Whatsapp +60126127762 ☘️ #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
-------------------------------------
JOIN *TEAM SURI KURUS* 30 DAYS WEIGHT LOSS PROGRAM NOW
-------------------------------------
What we provide in our program?
.
✔️Herbalife healthy kit breakfast n dinner 30 hari (Turun 3-7kg)
✔️100% online coaching
✔️pembelajaran ilmu pemakanan
✔️bimbingan nutrisi dan kalori
✔️topik2 nutrisi dan tips kurus mingguan
✔️cabaran yang akan buat anda stay fokus kepada goal & on track
✔️personalized meal plan (makan nasi) .
.
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ ------------------------------------- JOIN *TEAM SURI KURUS* 30 DAYS WEIGHT LOSS PROGRAM NOW ------------------------------------- What we provide in our program? . ✔️Herbalife healthy kit breakfast n dinner 30 hari (Turun 3-7kg) ✔️100% online coaching ✔️pembelajaran ilmu pemakanan ✔️bimbingan nutrisi dan kalori ✔️topik2 nutrisi dan tips kurus mingguan ✔️cabaran yang akan buat anda stay fokus kepada goal & on track ✔️personalized meal plan (makan nasi) . . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching  #tipskurus  #tipsdiet  #diettips 
Herbalife shake ada power ingredient yang sangat membantu tubuh badan kita untuk membakar lemak. Selain daripada kecukupan nutrisinya yg sangat bermanfaat utk keperluan harian, of course. Sebab tu lah penting ambil shake for breakfast. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Gantikan breakfast anda dari makanan yg berkalori tinggi-nutrisi rendah kepada satu hidangan shake yg berkalori rendah-nutrisi tinggi. Rasakan perbezaan nya... mmg awesome! ☘️
.

Jom breakfast sihat. Feed your body right. .
.
=============================
Sertai Program Kurus 30 Hari Suri Kurus sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Produk Herbalife
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Turun Berat 3-7kg
.
=============================
Whatsapp +60126127762
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
Herbalife shake ada power ingredient yang sangat membantu tubuh badan kita untuk membakar lemak. Selain daripada kecukupan nutrisinya yg sangat bermanfaat utk keperluan harian, of course. Sebab tu lah penting ambil shake for breakfast. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Gantikan breakfast anda dari makanan yg berkalori tinggi-nutrisi rendah kepada satu hidangan shake yg berkalori rendah-nutrisi tinggi. Rasakan perbezaan nya... mmg awesome! ☘️ . Jom breakfast sihat. Feed your body right. . . ============================= Sertai Program Kurus 30 Hari Suri Kurus sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Produk Herbalife ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Turun Berat 3-7kg . ============================= Whatsapp +60126127762 #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
Malam sebelum tido pekena Apple Fibre campur F1 shake sesudu. Esok bangun pagi lancar segala urusan di toilet.. ☘️
.
=============================
Mencari solusi gayahidup sihat & kurus yang efektif? 
Sertai Program Kurus 30 Hari Suri Kurus sekarang!!
Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :-
.
✔️Produk Herbalife
✔️Online Coaching Group
✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus
✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi
✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat
✔️Turun Berat 3-7kg
.
=============================
Whatsapp +60126127762
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifeonlinecoaching #herbalifemelaka #tipskurus
Malam sebelum tido pekena Apple Fibre campur F1 shake sesudu. Esok bangun pagi lancar segala urusan di toilet.. ☘️ . ============================= Mencari solusi gayahidup sihat & kurus yang efektif? Sertai Program Kurus 30 Hari Suri Kurus sekarang!! Apa yang Anda akan dapat dalam pakej program ini? :- . ✔️Produk Herbalife ✔️Online Coaching Group ✔️Mealplan Mudah Untuk Kurus ✔️Bimbingan pemakanan & nutrisi ✔️Tips Cepat Kurus Secara Sihat ✔️Turun Berat 3-7kg . ============================= Whatsapp +60126127762 #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifeonlinecoaching  #herbalifemelaka  #tipskurus 
To New Coachees who enrolled in September 2017 session, CONGRATS on chosing the right choice as a starting point of A Whole New You!! . .
Kalau nak keberkesanan maksima, just Follow Exactly the Personalised Mealplan designed for you ya.. Jangan ubah2. Ikut je. Itu salah satu Kunci Kejayaan saya berjaya buat program ni dulu tanpa rasa terbeban pun. Naik penimbang je asik turun turun & turun. Best ke best? 😊
.
.
Enjoy your journey, Suries.
Lets create Your Story....
.
.
Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
.
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips
To New Coachees who enrolled in September 2017 session, CONGRATS on chosing the right choice as a starting point of A Whole New You!! . . Kalau nak keberkesanan maksima, just Follow Exactly the Personalised Mealplan designed for you ya.. Jangan ubah2. Ikut je. Itu salah satu Kunci Kejayaan saya berjaya buat program ni dulu tanpa rasa terbeban pun. Naik penimbang je asik turun turun & turun. Best ke best? 😊 . . Enjoy your journey, Suries. Lets create Your Story.... . . Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️ . . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching  #tipskurus  #tipsdiet  #diettips 
Tidur kena cukup. Ni jugak salah satu tips kalau nak kurus tau... . .
Jom ubah gayahidup dan eating habit yang sihat & bernutrisi lengkap... Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
.
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips
Bang naldo: pagi pija

Pija: pagi bang naldo😊

Bang naldo: have u had ur shake today?

Pija: sure i am fueled by herbalife

#herbalife24 #iamherbalife #herbalifecoach #herbalifesabah #herbalifeonlinecoach #herbalifeonline #herbalifeonlinecoaching
R E S E T Your Mind & Just Believe that you can. Always think positive. Don't underestimate your capabilities.. Yes You Can!! .
.
Golongan orang yang negative minded and kuat condemn memang ada je. Well itu memang dah lumrah & warna warni kehidupan. You just Stay Focus & Believe In Yourself, okay Lovelies... ☘️
.
.
#TeamSuriKurus #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips #myherbalifestory
R E S E T Your Mind & Just Believe that you can. Always think positive. Don't underestimate your capabilities.. Yes You Can!! . . Golongan orang yang negative minded and kuat condemn memang ada je. Well itu memang dah lumrah & warna warni kehidupan. You just Stay Focus & Believe In Yourself, okay Lovelies... ☘️ . . #TeamSuriKurus  #herbalifeonlinecoaching  #tipskurus  #tipsdiet  #diettips  #myherbalifestory 
This Is My Story. Lets Create Yours... ☘️
. .
Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look.
.
.
#TeamSuriKurus #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips #myherbalifestory
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Sessi September 2017 kini dibuka. Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
----------
JOIN OUR 30 DAYS WEIGHT LOSS COACHING PROGRAM!
-----------
What we provide in our program?
.
✔️100% online coaching
✔️pembelajaran ilmu pemakanan
✔️bimbingan nutrisi dan kalori
✔️topik2 nutrisi dan tips kurus mingguan
✔️cabaran yang akan buat anda stay fokus kepada goal & on track
✔️personalized meal plan (makan nasi) ✔️healthy kit breakfast n dinner 30 hari
.
.
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Sessi September 2017 kini dibuka. Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ ---------- JOIN OUR 30 DAYS WEIGHT LOSS COACHING PROGRAM! ----------- What we provide in our program? . ✔️100% online coaching ✔️pembelajaran ilmu pemakanan ✔️bimbingan nutrisi dan kalori ✔️topik2 nutrisi dan tips kurus mingguan ✔️cabaran yang akan buat anda stay fokus kepada goal & on track ✔️personalized meal plan (makan nasi) ✔️healthy kit breakfast n dinner 30 hari . . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching  #tipskurus  #tipsdiet  #diettips 
Cari salmon tadi ni je yang dapat. Bila cuti panjang je Mydin memang laku keras... .
.
Salmon are rich in essential vitamins and can decrease the risk of coronary disease and certain cancers.
.
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. .
#tipsherbalife #tipskurus #herbalifeonlinecoaching #coachHerbalife #myherbalifestory #TeamSuriKurus #herbalife #ProgramKurus30Hari #askmehow | Whatsapp +60126127762 ☘️
Herbalife ni BUKAN Ubat Kurus. Herbalife ialah Makanan Gantian bernutrisi. So, dia sangat sesuai untuk semua orang. Tak kira tua, muda, kanak2, baby, even ibu mengandung... . .
Jom ubah gayahidup dan eating habit yang sihat & bernutrisi lengkap... Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
.
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
----------
JOIN OUR 30 DAYS WEIGHT LOSS COACHING PROGRAM!
-----------
What we provide in our program?
.
✔️100% online coaching
✔️pembelajaran ilmu pemakanan
✔️bimbingan nutrisi dan kalori
✔️topik2 nutrisi dan tips kurus mingguan
✔️cabaran yang akan buat anda stay fokus kepada goal & on track
✔️personalized meal plan (makan nasi) ✔️healthy kit breakfast n dinner 30 hari
.
.
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ ---------- JOIN OUR 30 DAYS WEIGHT LOSS COACHING PROGRAM! ----------- What we provide in our program? . ✔️100% online coaching ✔️pembelajaran ilmu pemakanan ✔️bimbingan nutrisi dan kalori ✔️topik2 nutrisi dan tips kurus mingguan ✔️cabaran yang akan buat anda stay fokus kepada goal & on track ✔️personalized meal plan (makan nasi) ✔️healthy kit breakfast n dinner 30 hari . . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching  #tipskurus  #tipsdiet  #diettips 
M O N D A Y | Time to reset my mind & get back on track... .
.
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️
----------
JOIN OUR 30 DAYS WEIGHT LOSS COACHING PROGRAM!
-----------
What we provide in our program?
.
✔️100% online coaching
✔️pembelajaran ilmu pemakanan
✔️bimbingan nutrisi dan kalori
✔️topik2 nutrisi dan tips kurus mingguan
✔️cabaran yang akan buat anda stay fokus kepada goal & on track
✔️personalized meal plan (makan nasi) ✔️healthy kit breakfast n dinner 30 hari
.
.
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips
M O N D A Y | Time to reset my mind & get back on track... . . Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? Ask Me How. | Whatsapp +60126127762 ☘️ ---------- JOIN OUR 30 DAYS WEIGHT LOSS COACHING PROGRAM! ----------- What we provide in our program? . ✔️100% online coaching ✔️pembelajaran ilmu pemakanan ✔️bimbingan nutrisi dan kalori ✔️topik2 nutrisi dan tips kurus mingguan ✔️cabaran yang akan buat anda stay fokus kepada goal & on track ✔️personalized meal plan (makan nasi) ✔️healthy kit breakfast n dinner 30 hari . . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching  #tipskurus  #tipsdiet  #diettips 
While fat plays a role in the body, having an excess amount of fat is not beneficial to your health. Too much fat can inhibit proper organ function and can hinder one’s overall health. .
Avoid fatty foods. Sodas, fried foods, or heavily salted foods make your body retain water, which can make you feel bloated.
.
Chew your food thoroughly and try not to chew gum because this causes you to intake excess air.
.
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. .
#tipsherbalife #tipskurus #herbalifeonlinecoaching #coachHerbalife #myherbalifestory #TeamSuriKurus #herbalife #ProgramKurus30Hari #askmehow | Whatsapp +60126127762 ☘️
While fat plays a role in the body, having an excess amount of fat is not beneficial to your health. Too much fat can inhibit proper organ function and can hinder one’s overall health. . Avoid fatty foods. Sodas, fried foods, or heavily salted foods make your body retain water, which can make you feel bloated. . Chew your food thoroughly and try not to chew gum because this causes you to intake excess air. . . Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. . #tipsherbalife  #tipskurus  #herbalifeonlinecoaching  #coachHerbalife  #myherbalifestory  #TeamSuriKurus  #herbalife  #ProgramKurus30Hari  #askmehow  | Whatsapp +60126127762 ☘️
Lemme tell you something.. Clean cook meals ni actually senang & cepat sangat. Potong2, hiris2, campak2, gaul2, then up to you samada nak bakar, rebus, kukus or panggang. Dapur tak kotor, tak melekit, tak berminyak. Dapur akan bersih je macam dapur mat saleh. Tak caye, cer cuba.... 😊
.
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. .
.
#tipsherbalife #tipskurus #herbalifeonlinecoaching #coachHerbalife #myherbalifestory #TeamSuriKurus #bubblesrecipekurus #herbalife #bubblesmasak #ProgramKurus30Hari #askmehow | Whatsapp +60126127762 ☘️
Lemme tell you something.. Clean cook meals ni actually senang & cepat sangat. Potong2, hiris2, campak2, gaul2, then up to you samada nak bakar, rebus, kukus or panggang. Dapur tak kotor, tak melekit, tak berminyak. Dapur akan bersih je macam dapur mat saleh. Tak caye, cer cuba.... 😊 . . Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. . . #tipsherbalife  #tipskurus  #herbalifeonlinecoaching  #coachHerbalife  #myherbalifestory  #TeamSuriKurus  #bubblesrecipekurus  #herbalife  #bubblesmasak  #ProgramKurus30Hari  #askmehow  | Whatsapp +60126127762 ☘️
Keep track of your weight. Yang baiknya, Guna Penimbang Digital sebab bacaannya lebih tepat. .
Badan akan alami proses perubahan (naik-turun-naik-turun) dalam tempoh 7 hari so JANGAN timbang 2-3kali seminggu okay... nanti you akan stress & rasa down. .
Nak kurus tak boleh stress tau.. bagi ketenangan pada minda & biar kan badan lalui proses perubahan tu dengan aman. 😊
. .
Nak join Program Kurus 30 Hari bersama Elite Coaching Suri Kurus?  Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
.
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips
Keep track of your weight. Yang baiknya, Guna Penimbang Digital sebab bacaannya lebih tepat. . Badan akan alami proses perubahan (naik-turun-naik-turun) dalam tempoh 7 hari so JANGAN timbang 2-3kali seminggu okay... nanti you akan stress & rasa down. . Nak kurus tak boleh stress tau.. bagi ketenangan pada minda & biar kan badan lalui proses perubahan tu dengan aman. 😊 . . Nak join Program Kurus 30 Hari bersama Elite Coaching Suri Kurus? Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️ . . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching  #tipskurus  #tipsdiet  #diettips 
My Junior Coachee 😍
.
Yes... Kids boleh ambil Herbalife. It is definitely safe for kids. Sebabnya: Herbalife Bukan Ubat Kurus. Dia adalah Meal Replacement (Makanan Gantian) yang padat dengan Nutrisi. .
.
Anak2 saya semuanya mengamalkan Herbalife Breakfast & Dinner setiap hari. Alhamdulillah, banyak manfaat nya utk anak2...
.
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. .
.
#tipsherbalife #tipskurus #herbalifeonlinecoaching #coachHerbalife #myherbalifestory #TeamSuriKurus #herbalife #ProgramKurus30Hari #askmehow | Whatsapp +60126127762 ☘️
My Junior Coachee 😍 . Yes... Kids boleh ambil Herbalife. It is definitely safe for kids. Sebabnya: Herbalife Bukan Ubat Kurus. Dia adalah Meal Replacement (Makanan Gantian) yang padat dengan Nutrisi. . . Anak2 saya semuanya mengamalkan Herbalife Breakfast & Dinner setiap hari. Alhamdulillah, banyak manfaat nya utk anak2... . . Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. . . #tipsherbalife  #tipskurus  #herbalifeonlinecoaching  #coachHerbalife  #myherbalifestory  #TeamSuriKurus  #herbalife  #ProgramKurus30Hari  #askmehow  | Whatsapp +60126127762 ☘️
Haziq ni my 2nd son. He's on the program as well (Healthy Breakfast & Dinner). He's Loving Herbalife Shake like mad. Cukup time je mesti dia mintak, "Mama, can i have my shake?". He lost 9kg in 4 mths, Alhamdulillah... .
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. .
.
#tipsherbalife #tipskurus #herbalifeonlinecoaching #coachHerbalife #myherbalifestory #TeamSuriKurus #herbalife #ProgramKurus30Hari #askmehow | Whatsapp +60126127762 ☘️
Real testimonial from a Jr Coach in my team. She lost almost 20KG since April to date. Follow her awesome sharings at @herbalifebybubbles ❤️ #Repost @herbalifebybubbles (@get_repost)
・・・
I've Been There & I Do Not Want To Be In That Situation Ever Again. .
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. .
.
#tipsherbalife #tipskurus #herbalifeonlinecoaching #coachHerbalife #myherbalifestory #TeamSuriKurus #herbalife #ProgramKurus30Hari #askmehow | Whatsapp +60126127762 ☘️
Real testimonial from a Jr Coach in my team. She lost almost 20KG since April to date. Follow her awesome sharings at @herbalifebybubbles ❤️ #Repost  @herbalifebybubbles (@get_repost) ・・・ I've Been There & I Do Not Want To Be In That Situation Ever Again. . . Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. . . #tipsherbalife  #tipskurus  #herbalifeonlinecoaching  #coachHerbalife  #myherbalifestory  #TeamSuriKurus  #herbalife  #ProgramKurus30Hari  #askmehow  | Whatsapp +60126127762 ☘️
Ambil tahu had / limit kalori makanan yang dimakan. Percayalah... Ini adalah salah satu faktor utama keberkesanan usaha saya menurunkan berat badan. Kena Ambil Tahu. Kira. Pastikan tak makan lebih daripada yang sepatutnya. .
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. . .
Nak join Program Kurus 30 Hari bersama Elite Coaching Suri Kurus?  Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️
.
.
#TeamSuriKurus #herbalifemalaysia #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching
#tipskurus #tipsdiet #diettips
Ambil tahu had / limit kalori makanan yang dimakan. Percayalah... Ini adalah salah satu faktor utama keberkesanan usaha saya menurunkan berat badan. Kena Ambil Tahu. Kira. Pastikan tak makan lebih daripada yang sepatutnya. . . Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. . . Nak join Program Kurus 30 Hari bersama Elite Coaching Suri Kurus? Ask Me How | Whatsapp +60126127762 ☘️ . . #TeamSuriKurus  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifeonlinecoaching  #tipskurus  #tipsdiet  #diettips 
Serving this Fruit Platter for the family sambil melayan Opening Sukan Sea. .
.
Sebelum2 ni memalam kalau melayan TV je mesti jadi couch potato, mengacip tid-bids yang bukan2. Tak sangka mengacip fruits camni pun syok layan tau.. .
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. .
.
#tipsherbalife #tipskurus #herbalifeonlinecoaching #coachHerbalife #myherbalifestory #TeamSuriKurus #herbalife #ProgramKurus30Hari #askmehow | Whatsapp +60126127762 ☘️
I've Been There & I Do Not Want To Be In That Situation Ever Again. .
.
Lets Change Our Everyday Meal & Change How We Look. .
.
#tipsherbalife #tipskurus #herbalifeonlinecoaching #coachHerbalife #myherbalifestory #TeamSuriKurus #herbalife #ProgramKurus30Hari #askmehow | Whatsapp +60126127762 ☘️
MISO PASTE: Alternatif Tauchu ------------------------------------------------
Sedapnyaa masak ikan goreng kuah Tauchu kn. Simple menu mak2 sibuk kat rumah. Anak2 pun suka😘
.
Sejak tahu Tauchu ada MSG, Kami stop beli. Mula2 berkira2 jgk nk gantikan dgn MISO. Sbb harganya agak mahal, RM20+ di aeon. Tapi bila kira2 balik, guna MISO lg jimat sebab pkai sikit je. Ni dh lebih stengah tahun ada lagi separuh bekas. Boleh guna bnyk kali!😊
.
Content PASTE ni sama dgn Tauchu, soy bean. Tapi non-gmo n xde aji. Selamat perut dari mkn MSG tersembunyi.  Rasanye idok lerr 100% Tauchu, kena pandai balancekn rasa masa masak.
.
Sng2 xyah buat kuah Tauchu dh la. MISO soup lg senang. Oil-free lg😉😉😉
.
#projekdapursihat2017
#Coachfahima
#herbalifeonlinecoaching
MISO PASTE: Alternatif Tauchu ------------------------------------------------ Sedapnyaa masak ikan goreng kuah Tauchu kn. Simple menu mak2 sibuk kat rumah. Anak2 pun suka😘 . Sejak tahu Tauchu ada MSG, Kami stop beli. Mula2 berkira2 jgk nk gantikan dgn MISO. Sbb harganya agak mahal, RM20+ di aeon. Tapi bila kira2 balik, guna MISO lg jimat sebab pkai sikit je. Ni dh lebih stengah tahun ada lagi separuh bekas. Boleh guna bnyk kali!😊 . Content PASTE ni sama dgn Tauchu, soy bean. Tapi non-gmo n xde aji. Selamat perut dari mkn MSG tersembunyi. Rasanye idok lerr 100% Tauchu, kena pandai balancekn rasa masa masak. . Sng2 xyah buat kuah Tauchu dh la. MISO soup lg senang. Oil-free lg😉😉😉 . #projekdapursihat2017  #Coachfahima  #herbalifeonlinecoaching