an online Instagram web viewer

#hilangkanparut medias

Photos

Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials .
.
TO ORDER
1. PM/wa produk & quantity ke +6017-9417121
Harga : .
🎈 Magic Jelly = RM 70
🎈 Lovera Complete Cleanser = RM 40.
🎈Day cream = RM 15
2 Botol & above : For special price pls contact us.

#magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellytestimonials #masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat #ekzema #masalahkulit #bibirkering #luka #ubatluka #lukasembuh #salahpakaiproduk #rawatsalahpakaiproduk #loveramelaka #magicjellymelaka #codmelaka #terapiinstagram #ajimaura
Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials . . TO ORDER 1. PM/wa produk & quantity ke +6017-9417121 Harga : . 🎈 Magic Jelly = RM 70 🎈 Lovera Complete Cleanser = RM 40. 🎈Day cream = RM 15 2 Botol & above : For special price pls contact us. #magicjellyoriginal  #magicjellymurah  #magicjellytestimonials  #masalahjerawat  #parut  #hilangkanparut  #parutpudar  #paruthilang  #rawatsunburn  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatnanah  #jerawatpasir  #jeragat  #ekzema  #masalahkulit  #bibirkering  #luka  #ubatluka  #lukasembuh  #salahpakaiproduk  #rawatsalahpakaiproduk  #loveramelaka  #magicjellymelaka  #codmelaka  #terapiinstagram  #ajimaura 
Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials .
.
TO ORDER
1. PM/wa produk & quantity ke +6017-9417121
Harga : .
🎈 Magic Jelly = RM 70
🎈 Lovera Complete Cleanser = RM 40.
🎈Day cream = RM 15
2 Botol & above : For special price pls contact us.

#magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellytestimonials #masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat #ekzema #masalahkulit #bibirkering #luka #ubatluka #lukasembuh #salahpakaiproduk #rawatsalahpakaiproduk #loveramelaka #magicjellymelaka #codmelaka #terapiinstagram #ajimaura
Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials . . TO ORDER 1. PM/wa produk & quantity ke +6017-9417121 Harga : . 🎈 Magic Jelly = RM 70 🎈 Lovera Complete Cleanser = RM 40. 🎈Day cream = RM 15 2 Botol & above : For special price pls contact us. #magicjellyoriginal  #magicjellymurah  #magicjellytestimonials  #masalahjerawat  #parut  #hilangkanparut  #parutpudar  #paruthilang  #rawatsunburn  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatnanah  #jerawatpasir  #jeragat  #ekzema  #masalahkulit  #bibirkering  #luka  #ubatluka  #lukasembuh  #salahpakaiproduk  #rawatsalahpakaiproduk  #loveramelaka  #magicjellymelaka  #codmelaka  #terapiinstagram  #ajimaura 
Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials .
.
TO ORDER
1. PM/wa produk & quantity ke +6017-9417121
Harga : .
🎈 Magic Jelly = RM 70
🎈 Lovera Complete Cleanser = RM 40.
🎈Day cream = RM 15
2 Botol & above : For special price pls contact us.

#magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellytestimonials #masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat #ekzema #masalahkulit #bibirkering #luka #ubatluka #lukasembuh #salahpakaiproduk #rawatsalahpakaiproduk #loveramelaka #magicjellymelaka #codmelaka #terapiinstagram #ajimaura
Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials . . TO ORDER 1. PM/wa produk & quantity ke +6017-9417121 Harga : . 🎈 Magic Jelly = RM 70 🎈 Lovera Complete Cleanser = RM 40. 🎈Day cream = RM 15 2 Botol & above : For special price pls contact us. #magicjellyoriginal  #magicjellymurah  #magicjellytestimonials  #masalahjerawat  #parut  #hilangkanparut  #parutpudar  #paruthilang  #rawatsunburn  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatnanah  #jerawatpasir  #jeragat  #ekzema  #masalahkulit  #bibirkering  #luka  #ubatluka  #lukasembuh  #salahpakaiproduk  #rawatsalahpakaiproduk  #loveramelaka  #magicjellymelaka  #codmelaka  #terapiinstagram  #ajimaura 
Korang tahu tak inilah harga pengenalan masa mula2 Mary Jardin dikeluarkan di pasaran?
.
Masa tu memang semua Dr.Maryam buat sendiri dari dapur rumah dia yg cantik ala-ala English style tu. .
Dan beliau cuma amik order dalam 200 je. Pulak tu kena pre order. Yela, semua buat sendiri kan. Sampai jadi sotong jugaklah nak siapkan order tu. .
Alhamdulillah, hebat sangat Mary Jardin sekarang ni sebab dalam masa tak sampai setahun pun dah boleh ada kilang bertaraf GMP tau. Tak mainlah kilang oem.
.
Sekarang pulak memang dah ada department R&D untuk pastikan produk memang selamat digunakan. Notifikasi KKM pun ada jgn risau.
.
Dan jgn risau jugak. Harga runtuh bukan sebab ini produk lama. Mary Jardin tak pernah jual produk dah nak expired. Setiap bulan kami hasilkan produk baru. Cuma sebab lepas ni ada packaging baru dan bersempena harijadi Mary Jardin ni kami bagi harga 'mengimbau kenangan' gitu.
.
Jadi, jgn terlepas lagi peluang ni. Lepas dah ada packaging baru mungkin dah takde lagi harga terjunam macam ni.
.
Kalau berminat boleh klik whatsapp link di BIO ye.
.
Promo Price Exclude Postage
.
Promo ends by 30th September. Hurry up!
.
#maryjardin #maryjardinagent #naturalskincaremalaysia #organicskincare #agentwantedmalaysia #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #bazaarpaknil #dramasangat  #maryjardinsgpetani #maryjardinbertam #maryjardinkepalabatas #faceoil #claymask #serummj #facialsoap #astaceracol
Korang tahu tak inilah harga pengenalan masa mula2 Mary Jardin dikeluarkan di pasaran? . Masa tu memang semua Dr.Maryam buat sendiri dari dapur rumah dia yg cantik ala-ala English style tu. . Dan beliau cuma amik order dalam 200 je. Pulak tu kena pre order. Yela, semua buat sendiri kan. Sampai jadi sotong jugaklah nak siapkan order tu. . Alhamdulillah, hebat sangat Mary Jardin sekarang ni sebab dalam masa tak sampai setahun pun dah boleh ada kilang bertaraf GMP tau. Tak mainlah kilang oem. . Sekarang pulak memang dah ada department R&D untuk pastikan produk memang selamat digunakan. Notifikasi KKM pun ada jgn risau. . Dan jgn risau jugak. Harga runtuh bukan sebab ini produk lama. Mary Jardin tak pernah jual produk dah nak expired. Setiap bulan kami hasilkan produk baru. Cuma sebab lepas ni ada packaging baru dan bersempena harijadi Mary Jardin ni kami bagi harga 'mengimbau kenangan' gitu. . Jadi, jgn terlepas lagi peluang ni. Lepas dah ada packaging baru mungkin dah takde lagi harga terjunam macam ni. . Kalau berminat boleh klik whatsapp link di BIO ye. . Promo Price Exclude Postage . Promo ends by 30th September. Hurry up! . #maryjardin  #maryjardinagent  #naturalskincaremalaysia  #organicskincare  #agentwantedmalaysia  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #bazaarpaknil  #dramasangat  #maryjardinsgpetani  #maryjardinbertam  #maryjardinkepalabatas  #faceoil  #claymask  #serummj  #facialsoap  #astaceracol 
Korang tahu tak inilah harga pengenalan masa mula2 Mary Jardin dikeluarkan di pasaran?
.
Masa tu memang semua Dr.Maryam buat sendiri dari dapur rumah dia yg cantik ala-ala English style tu. .
Dan beliau cuma amik order dalam 200 je. Pulak tu kena pre order. Yela, semua buat sendiri kan. Sampai jadi sotong jugaklah nak siapkan order tu. .
Alhamdulillah, hebat sangat Mary Jardin sekarang ni sebab dalam masa tak sampai setahun pun dah boleh ada kilang bertaraf GMP tau. Tak mainlah kilang oem.
.
Sekarang pulak memang dah ada department R&D untuk pastikan produk memang selamat digunakan. Notifikasi KKM pun ada jgn risau.
.
Dan jgn risau jugak. Harga runtuh bukan sebab ini produk lama. Mary Jardin tak pernah jual produk dah nak expired. Setiap bulan kami hasilkan produk baru. Cuma sebab lepas ni ada packaging baru dan bersempena harijadi Mary Jardin ni kami bagi harga 'mengimbau kenangan' gitu.
.
Jadi, jgn terlepas lagi peluang ni. Lepas dah ada packaging baru mungkin dah takde lagi harga terjunam macam ni.
.
Kalau berminat boleh klik whatsapp link di BIO ye.
.
Promo Price Exclude Postage
.
Promo ends by 30th September. Hurry up!
.
#maryjardin #maryjardinagent #naturalskincaremalaysia #organicskincare #agentwantedmalaysia #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #bazaarpaknil #dramasangat  #maryjardinsgpetani #maryjardinbertam #maryjardinkepalabatas #faceoil #claymask #serummj #facialsoap #astaceracol
Korang tahu tak inilah harga pengenalan masa mula2 Mary Jardin dikeluarkan di pasaran? . Masa tu memang semua Dr.Maryam buat sendiri dari dapur rumah dia yg cantik ala-ala English style tu. . Dan beliau cuma amik order dalam 200 je. Pulak tu kena pre order. Yela, semua buat sendiri kan. Sampai jadi sotong jugaklah nak siapkan order tu. . Alhamdulillah, hebat sangat Mary Jardin sekarang ni sebab dalam masa tak sampai setahun pun dah boleh ada kilang bertaraf GMP tau. Tak mainlah kilang oem. . Sekarang pulak memang dah ada department R&D untuk pastikan produk memang selamat digunakan. Notifikasi KKM pun ada jgn risau. . Dan jgn risau jugak. Harga runtuh bukan sebab ini produk lama. Mary Jardin tak pernah jual produk dah nak expired. Setiap bulan kami hasilkan produk baru. Cuma sebab lepas ni ada packaging baru dan bersempena harijadi Mary Jardin ni kami bagi harga 'mengimbau kenangan' gitu. . Jadi, jgn terlepas lagi peluang ni. Lepas dah ada packaging baru mungkin dah takde lagi harga terjunam macam ni. . Kalau berminat boleh klik whatsapp link di BIO ye. . Promo Price Exclude Postage . Promo ends by 30th September. Hurry up! . #maryjardin  #maryjardinagent  #naturalskincaremalaysia  #organicskincare  #agentwantedmalaysia  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #bazaarpaknil  #dramasangat  #maryjardinsgpetani  #maryjardinbertam  #maryjardinkepalabatas  #faceoil  #claymask  #serummj  #facialsoap  #astaceracol 
Korang tahu tak inilah harga pengenalan masa mula2 Mary Jardin dikeluarkan di pasaran?
.
Masa tu memang semua Dr.Maryam buat sendiri dari dapur rumah dia yg cantik ala-ala English style tu. .
Dan beliau cuma amik order dalam 200 je. Pulak tu kena pre order. Yela, semua buat sendiri kan. Sampai jadi sotong jugaklah nak siapkan order tu. .
Alhamdulillah, hebat sangat Mary Jardin sekarang ni sebab dalam masa tak sampai setahun pun dah boleh ada kilang bertaraf GMP tau. Tak mainlah kilang oem.
.
Sekarang pulak memang dah ada department R&D untuk pastikan produk memang selamat digunakan. Notifikasi KKM pun ada jgn risau.
.
Dan jgn risau jugak. Harga runtuh bukan sebab ini produk lama. Mary Jardin tak pernah jual produk dah nak expired. Setiap bulan kami hasilkan produk baru. Cuma sebab lepas ni ada packaging baru dan bersempena harijadi Mary Jardin ni kami bagi harga 'mengimbau kenangan' gitu.
.
Jadi, jgn terlepas lagi peluang ni. Lepas dah ada packaging baru mungkin dah takde lagi harga terjunam macam ni.
.
Kalau berminat boleh klik whatsapp link di BIO ye.
.
Promo Price Exclude Postage
.
Promo ends by 30th September. Hurry up!
.
#maryjardin #maryjardinagent #naturalskincaremalaysia #organicskincare #agentwantedmalaysia #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #bazaarpaknil #dramasangat  #maryjardinsgpetani #maryjardinbertam #maryjardinkepalabatas #faceoil #claymask #serummj #facialsoap #astaceracol
Korang tahu tak inilah harga pengenalan masa mula2 Mary Jardin dikeluarkan di pasaran? . Masa tu memang semua Dr.Maryam buat sendiri dari dapur rumah dia yg cantik ala-ala English style tu. . Dan beliau cuma amik order dalam 200 je. Pulak tu kena pre order. Yela, semua buat sendiri kan. Sampai jadi sotong jugaklah nak siapkan order tu. . Alhamdulillah, hebat sangat Mary Jardin sekarang ni sebab dalam masa tak sampai setahun pun dah boleh ada kilang bertaraf GMP tau. Tak mainlah kilang oem. . Sekarang pulak memang dah ada department R&D untuk pastikan produk memang selamat digunakan. Notifikasi KKM pun ada jgn risau. . Dan jgn risau jugak. Harga runtuh bukan sebab ini produk lama. Mary Jardin tak pernah jual produk dah nak expired. Setiap bulan kami hasilkan produk baru. Cuma sebab lepas ni ada packaging baru dan bersempena harijadi Mary Jardin ni kami bagi harga 'mengimbau kenangan' gitu. . Jadi, jgn terlepas lagi peluang ni. Lepas dah ada packaging baru mungkin dah takde lagi harga terjunam macam ni. . Kalau berminat boleh klik whatsapp link di BIO ye. . Promo Price Exclude Postage . Promo ends by 30th September. Hurry up! . #maryjardin  #maryjardinagent  #naturalskincaremalaysia  #organicskincare  #agentwantedmalaysia  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #bazaarpaknil  #dramasangat  #maryjardinsgpetani  #maryjardinbertam  #maryjardinkepalabatas  #faceoil  #claymask  #serummj  #facialsoap  #astaceracol 
Product orginally from KOREA and u olss tau kan macam mana product dari sana??? 😘 CENGGINI GENG 👍👍👍👍👍
.
.
Nak ke nak? 😍
.
Ini location yang sis Sya cod 👇
💓 PORT DICKSON 💓SEREMBAN .
Atau lebih senang whatsapp je sis Mey teruihhhh
➡01118874198 .
.
#bccreammalaysia 
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#hilangkanparut 
#promosimalaysia 
#kakishoppingonline
#makeupartismalaysia 
#bccream 
#visitmyigshop 
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxycod #dyxyportdickson #stokisdyxy #stokisdyxyportdickson #dyxycodportdickson #codportdickson #bccreamdyxyportdickson #dyxycodseremban #codseremban
Product orginally from KOREA and u olss tau kan macam mana product dari sana??? 😘 CENGGINI GENG 👍👍👍👍👍 . . Nak ke nak? 😍 . Ini location yang sis Sya cod 👇 💓 PORT DICKSON 💓SEREMBAN . Atau lebih senang whatsapp je sis Mey teruihhhh ➡01118874198 . . #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #hilangkanparut  #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #bccream  #visitmyigshop  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxycod  #dyxyportdickson  #stokisdyxy  #stokisdyxyportdickson  #dyxycodportdickson  #codportdickson  #bccreamdyxyportdickson  #dyxycodseremban  #codseremban 
Ramai tanya..'sis idah..voodoo ni dari mana?'.
.
Voodoo ni dari THAILAND sayang.TAPI ini bukan cikai2 punya produk.Voodoo ni antara TOP SKINCARE yg artis,model pakai.Sebab Voodoo ada kilang sendiri,TEAM R&D sendiri,Gallery,coffee house,pusat tahfiz..HAH??PUSAT TAHFIZ??
.
Iya sayang²,Voodoo skincare ni owner dia/CEO/PENGASAS dia orang ISLAM.Kerana itulah sis selalu cakap,jangan ragu² guna Voodoo Skincare ni.Dapat pengiktiran pelbagai tau termasul HALAL MUSLIM THAI...
.
Eh..kenapa pekerja dia bukan islam?
Sapa cakap dik non😂.90% pekerja Voodoo adalah Islam..yg sis bg gambo ni dia punye Team marketing..haa..comel kan..mcm Malaysia,lah..kita ade pelbagai kaum dan still bekerja dibwah bumbung yg sama ok..so jgn pikir nau lah pasal ni.
.
Just try it and u can feel the quality😗
.
#VoodooMelaka #voodoomalaysia  #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark
Ramai tanya..'sis idah..voodoo ni dari mana?'. . Voodoo ni dari THAILAND sayang.TAPI ini bukan cikai2 punya produk.Voodoo ni antara TOP SKINCARE yg artis,model pakai.Sebab Voodoo ada kilang sendiri,TEAM R&D sendiri,Gallery,coffee house,pusat tahfiz..HAH??PUSAT TAHFIZ?? . Iya sayang²,Voodoo skincare ni owner dia/CEO/PENGASAS dia orang ISLAM.Kerana itulah sis selalu cakap,jangan ragu² guna Voodoo Skincare ni.Dapat pengiktiran pelbagai tau termasul HALAL MUSLIM THAI... . Eh..kenapa pekerja dia bukan islam? Sapa cakap dik non😂.90% pekerja Voodoo adalah Islam..yg sis bg gambo ni dia punye Team marketing..haa..comel kan..mcm Malaysia,lah..kita ade pelbagai kaum dan still bekerja dibwah bumbung yg sama ok..so jgn pikir nau lah pasal ni. . Just try it and u can feel the quality😗 . #VoodooMelaka  #voodoomalaysia  #detokskulit  #kulitsihat  #putihgebu  #bebasjerawat  #jeragathilang  #kulitlicin  #poriporimengecil  #hilangkanparut  #kulitmukacantik  #jeragatdegil  #parutberlubang  #parutberlekuk  #jerawatpasir  #jerawatnanah  #jerawatbatu  #kulitkusam  #kulitkendur  #tompokhitam  #kulitsensitif  #poriporiterbuka  #produkviral  #rawatanwajah  #dermapenmalaysia  #dermarollermelaka  #dermapenmelaka  #mobilespamelaka  #mobilespamalaysia  #strechmark 
Masalah bibir kering?
Bibir terkopek?
Bibir luka?
Bibir mengelupas?
.
Ada antara korang yang ada masalah ni?
.
Ok nah HUNA LIPCRUSH.
Pakai sebelum tidur dan biar sampai pagi.
Nanti pm terus bagi feedback esok pagi okay? 😘
.
#hunagemencheh #trustedseller #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunafabulousfoundation #hunalipcrush #supportlocalproduct #organicbeauty #bazaaronline #sayajualskincare #nomercury #codavailable #sensitiveskin #acnetreatment #sayajual #organicproduct #organicskincare #nontoxicbeauty #naturalskincare #natural #hunagemencheh #skincaremurahmalaysia #hilangkanparut #kulitjerawat #eczema #sunburn #bibirkering #bibirmerekah #halalproducts #skincareaddict
Masalah bibir kering? Bibir terkopek? Bibir luka? Bibir mengelupas? . Ada antara korang yang ada masalah ni? . Ok nah HUNA LIPCRUSH. Pakai sebelum tidur dan biar sampai pagi. Nanti pm terus bagi feedback esok pagi okay? 😘 . #hunagemencheh  #trustedseller  #hunaglowingbar  #hunaaloeveragel  #hunafabulousfoundation  #hunalipcrush  #supportlocalproduct  #organicbeauty  #bazaaronline  #sayajualskincare  #nomercury  #codavailable  #sensitiveskin  #acnetreatment  #sayajual  #organicproduct  #organicskincare  #nontoxicbeauty  #naturalskincare  #natural  #hunagemencheh  #skincaremurahmalaysia  #hilangkanparut  #kulitjerawat  #eczema  #sunburn  #bibirkering  #bibirmerekah  #halalproducts  #skincareaddict 
Yup. Berita baik untuk mereka yang dah berkurun tak jumpa produk yang boleh matikan jerawat atau nak bagi balance minyak kat muka terutamanya dibahagian T-zone.
.
Awak² yang ade jerawat jenis batu,bernanah,jenis keluar seketul² besar..WAJIB TRY 2 item ni.Yang muka jenis berminyak teruk..kena cuba pakai..Seriusly.once pakai awak2 semua akan rase lain sgt..
Paling best sabun ni tak mengeringkn kulit,malah mematikan kuman penyebab utama masalah kulit awak² semua.
.
Harga??RM131 .Postage rm8 sm dan rm10 ss.
.
#VoodooMelaka #voodoomalaysia  #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark
Yup. Berita baik untuk mereka yang dah berkurun tak jumpa produk yang boleh matikan jerawat atau nak bagi balance minyak kat muka terutamanya dibahagian T-zone. . Awak² yang ade jerawat jenis batu,bernanah,jenis keluar seketul² besar..WAJIB TRY 2 item ni.Yang muka jenis berminyak teruk..kena cuba pakai..Seriusly.once pakai awak2 semua akan rase lain sgt.. Paling best sabun ni tak mengeringkn kulit,malah mematikan kuman penyebab utama masalah kulit awak² semua. . Harga??RM131 .Postage rm8 sm dan rm10 ss. . #VoodooMelaka  #voodoomalaysia  #detokskulit  #kulitsihat  #putihgebu  #bebasjerawat  #jeragathilang  #kulitlicin  #poriporimengecil  #hilangkanparut  #kulitmukacantik  #jeragatdegil  #parutberlubang  #parutberlekuk  #jerawatpasir  #jerawatnanah  #jerawatbatu  #kulitkusam  #kulitkendur  #tompokhitam  #kulitsensitif  #poriporiterbuka  #produkviral  #rawatanwajah  #dermapenmalaysia  #dermarollermelaka  #dermapenmelaka  #mobilespamelaka  #mobilespamalaysia  #strechmark 
Ni lah yang viral sangat tu.. Bc cream walaupun nampak kecik tapi sangat menjimatkan taw😎...⠀
⠀
Tahan 2-3 bulan bergantung pada pengunaan✌.. ⠀
⠀
Tambah lagi pakai dengan brush lagi lah menawan😍...⠀
⠀
⠀
#dyxycosmetics⠀
#dyxyteam⠀
#dyxymistface⠀
#kecilkanpori⠀
#hilangkanparut⠀
#mesrasolat
PROMO SUPERBB JIMAT 😍😍
TINGGAL 4 HARI JE LAGII !! 📢📢
.
Jom dapatkan SET JELITA niii.. ✨✨
.
✔ Diskaun tak masuk akal ! 😱
✔ FREE POSTAGE ! 📬
✔ FREE GIFT ! 🎁
.
Whatsapp hakak lajus2 !! .
011 3377 9153
011 3377 9153

#DYXYcosmetics #dyxybymiyaa #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyfacemist #dyxyperak #dyxymurahmalaysia #dyxymurahgile #dyxylipstickmatte #dyxymalaysia #kosmetikmurah #tipskecantikan #dyxybccreamfoundation #hilangkanparut #hilangkanjerawat #sisjualsispakai #rahsiakulitcantik #nakcantikcarisaya #rahsiakulitputih #dyxylisptickmatte  #dyxysetsyafiqahaina #dyxysetasyallie #dyxysetjimatberbaloi #agentdyxy #agentperak #testimonidyxy #bccreamdyxy #dyxyfacemistgreentea
PROMO SUPERBB JIMAT 😍😍 TINGGAL 4 HARI JE LAGII !! 📢📢 . Jom dapatkan SET JELITA niii.. ✨✨ . ✔ Diskaun tak masuk akal ! 😱 ✔ FREE POSTAGE ! 📬 ✔ FREE GIFT ! 🎁 . Whatsapp hakak lajus2 !! . 011 3377 9153 011 3377 9153 #DYXYcosmetics  #dyxybymiyaa  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxyperak  #dyxymurahmalaysia  #dyxymurahgile  #dyxylipstickmatte  #dyxymalaysia  #kosmetikmurah  #tipskecantikan  #dyxybccreamfoundation  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #sisjualsispakai  #rahsiakulitcantik  #nakcantikcarisaya  #rahsiakulitputih  #dyxylisptickmatte  #dyxysetsyafiqahaina  #dyxysetasyallie  #dyxysetjimatberbaloi  #agentdyxy  #agentperak  #testimonidyxy  #bccreamdyxy  #dyxyfacemistgreentea 
PROMO SUPERBB JIMAT 😍😍
TINGGAL 4 HARI JE LAGII !! 📢📢
.
Jom dapatkan SET LADY D niii.. ✨✨
.
✔ Diskaun tak masuk akal ! 😱
✔ FREE POSTAGE ! 📬
✔ FREE GIFT ! 🎁
.
Whatsapp hakak lajus2 !! .
011 3377 9153
011 3377 9153

#DYXYcosmetics #dyxybymiyaa #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyfacemist #dyxyperak #dyxymurahmalaysia #dyxymurahgile #dyxylipstickmatte #dyxymalaysia #kosmetikmurah #tipskecantikan #dyxybccreamfoundation #hilangkanparut #hilangkanjerawat #sisjualsispakai #rahsiakulitcantik #nakcantikcarisaya #rahsiakulitputih #dyxylisptickmatte  #dyxysetsyafiqahaina #dyxysetasyallie #dyxysetjimatberbaloi #agentdyxy #agentperak #testimonidyxy #bccreamdyxy #dyxyfacemistgreentea
PROMO SUPERBB JIMAT 😍😍 TINGGAL 4 HARI JE LAGII !! 📢📢 . Jom dapatkan SET LADY D niii.. ✨✨ . ✔ Diskaun tak masuk akal ! 😱 ✔ FREE POSTAGE ! 📬 ✔ FREE GIFT ! 🎁 . Whatsapp hakak lajus2 !! . 011 3377 9153 011 3377 9153 #DYXYcosmetics  #dyxybymiyaa  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxyperak  #dyxymurahmalaysia  #dyxymurahgile  #dyxylipstickmatte  #dyxymalaysia  #kosmetikmurah  #tipskecantikan  #dyxybccreamfoundation  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #sisjualsispakai  #rahsiakulitcantik  #nakcantikcarisaya  #rahsiakulitputih  #dyxylisptickmatte  #dyxysetsyafiqahaina  #dyxysetasyallie  #dyxysetjimatberbaloi  #agentdyxy  #agentperak  #testimonidyxy  #bccreamdyxy  #dyxyfacemistgreentea 
PROMO SUPERBB JIMAT 😍😍
TINGGAL 4 HARI JE LAGII !! 📢📢
.
Jom dapatkan SET ASYALLIE niii.. ✨✨
.
✔ Diskaun tak masuk akal ! 😱
✔ FREE POSTAGE ! 📬
✔ FREE GIFT ! 🎁
.
Whatsapp hakak lajus2 !! .
011 3377 9153
011 3377 9153

#DYXYcosmetics #dyxybymiyaa #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyfacemist #dyxyperak #dyxymurahmalaysia #dyxymurahgile #dyxylipstickmatte #dyxymalaysia #kosmetikmurah #tipskecantikan #dyxybccreamfoundation #hilangkanparut #hilangkanjerawat #sisjualsispakai #rahsiakulitcantik #nakcantikcarisaya #rahsiakulitputih #dyxylisptickmatte  #dyxysetsyafiqahaina #dyxysetasyallie #dyxysetjimatberbaloi #agentdyxy #agentperak #testimonidyxy #bccreamdyxy #dyxyfacemistgreentea
PROMO SUPERBB JIMAT 😍😍 TINGGAL 4 HARI JE LAGII !! 📢📢 . Jom dapatkan SET ASYALLIE niii.. ✨✨ . ✔ Diskaun tak masuk akal ! 😱 ✔ FREE POSTAGE ! 📬 ✔ FREE GIFT ! 🎁 . Whatsapp hakak lajus2 !! . 011 3377 9153 011 3377 9153 #DYXYcosmetics  #dyxybymiyaa  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxyperak  #dyxymurahmalaysia  #dyxymurahgile  #dyxylipstickmatte  #dyxymalaysia  #kosmetikmurah  #tipskecantikan  #dyxybccreamfoundation  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #sisjualsispakai  #rahsiakulitcantik  #nakcantikcarisaya  #rahsiakulitputih  #dyxylisptickmatte  #dyxysetsyafiqahaina  #dyxysetasyallie  #dyxysetjimatberbaloi  #agentdyxy  #agentperak  #testimonidyxy  #bccreamdyxy  #dyxyfacemistgreentea 
💁Dalam hati ni suka sangat tengok orang perempuan cantik - cantik, .
.
.
💁Yang pandai makeup, 
Yang pandai jaga kulit muka,
Nampak macam telur yg dikupas - kupas, 
Halus licin gebu gebu sungguh, .
.
.
💁Terdetik dalam hati, 
Kenapa aku tak macam dia ❓
Aku tak cantik ke ❓
.
.
.
Cop coppp ❗❗❗
.
.
.
💁Awak bukan tak cantik, 
Awak bukan tak lawa,
Awak sempurna,
Allah dah cipta elok - elok tau, .
.
.
💁Cuma awak tak usaha je nak jadi macam dia, 
Awak kena belajar hargai diri sendiri,
Sesekali manjakan lah kulit tu, 
Bagi makan secukup - cukupnya, 
Kulit pun perlu zat yg cukup juga,
.
.
.
💁Awak spray golden glow, 
Awak dah boleh supply vitamin utk kulit makin sihat, Siap complete vitamin C & E lagi, .
.
.
💁Ingat tau, 
Jaga kulit muka kita sebaik mungkin. 
Tak ada galang gantinya 😘
💁Dalam hati ni suka sangat tengok orang perempuan cantik - cantik, . . . 💁Yang pandai makeup, Yang pandai jaga kulit muka, Nampak macam telur yg dikupas - kupas, Halus licin gebu gebu sungguh, . . . 💁Terdetik dalam hati, Kenapa aku tak macam dia ❓ Aku tak cantik ke ❓ . . . Cop coppp ❗❗❗ . . . 💁Awak bukan tak cantik, Awak bukan tak lawa, Awak sempurna, Allah dah cipta elok - elok tau, . . . 💁Cuma awak tak usaha je nak jadi macam dia, Awak kena belajar hargai diri sendiri, Sesekali manjakan lah kulit tu, Bagi makan secukup - cukupnya, Kulit pun perlu zat yg cukup juga, . . . 💁Awak spray golden glow, Awak dah boleh supply vitamin utk kulit makin sihat, Siap complete vitamin C & E lagi, . . . 💁Ingat tau, Jaga kulit muka kita sebaik mungkin. Tak ada galang gantinya 😘
BOUGAS BEAUTY SERUM **Titis-titis terus ke cantik**
______________________________
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
.
SEMUDAH DUA TITIS SAHAJA + SELAMAT + BERKESAN SEAWAL 3 HARI !!
.
PERTAMA!! FORMULASI WATERBASED & TIDAK BERMINYAK DIMUKA!! 100% DISERAP KEDALAM KULiT MUKA😘😘
.
.
KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY
-------------------------------------
.
👍 Diiktiraf oleh KKM
👍 Kesan SEAWAL 3 HARI
👍 Mesra wuduk
👍 Formulasi WATERBASED (diserap terus kedalam kulit)
👍 Berbau wangi
👍 Tidak berminyak
👍 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
👍 Merawat kulit KUSAM
👍 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka
👍 Membantu merawat kulit berminyak
👍 Melembapkan kulit kering
👍 Mengecilkan pori-pori dan liang roma
👍 Membantu mengekalkan seri wajah

Yang besttt…sangaattt wangi dan tak berminyak kat muke..
•••••••••••••••••••• ======== Harga Serum By Bougas Beauty:

1botol : RM75.00 SAHAJA 
2botol : RM138.00 
Postage : RM8(SM) RM12(SS) ==============
.
.
Whatsapp 0139431360 to order
.
.
.
#bougasbeautyserum #bougas #bougasbeautyserumterengganu #bougasserumterengganu #bougasserumkualaterengganu #bougasbeautyserumkualaterengganu #codbougasbeauty #kulitcantik #masalahjerawat #masalahparut #codbougasserumterengganu #codbougasbeautyserum #serumtakberminyak #serumwaterbased #codbougasserumgongbadak #bougasbeautyserumterengganu #bougasserumgongbadak #bougasserumjengka #codbougasserumjengka #hilangkanparut
BOUGAS BEAUTY SERUM **Titis-titis terus ke cantik** ______________________________ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ . . SEMUDAH DUA TITIS SAHAJA + SELAMAT + BERKESAN SEAWAL 3 HARI !! . PERTAMA!! FORMULASI WATERBASED & TIDAK BERMINYAK DIMUKA!! 100% DISERAP KEDALAM KULiT MUKA😘😘 . . KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY ------------------------------------- . 👍 Diiktiraf oleh KKM 👍 Kesan SEAWAL 3 HARI 👍 Mesra wuduk 👍 Formulasi WATERBASED (diserap terus kedalam kulit) 👍 Berbau wangi 👍 Tidak berminyak 👍 Sesuai untuk lelaki dan perempuan 👍 Merawat kulit KUSAM 👍 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka 👍 Membantu merawat kulit berminyak 👍 Melembapkan kulit kering 👍 Mengecilkan pori-pori dan liang roma 👍 Membantu mengekalkan seri wajah Yang besttt…sangaattt wangi dan tak berminyak kat muke.. •••••••••••••••••••• ======== Harga Serum By Bougas Beauty: 1botol : RM75.00 SAHAJA 2botol : RM138.00 Postage : RM8(SM) RM12(SS) ============== . . Whatsapp 0139431360 to order . . . #bougasbeautyserum  #bougas  #bougasbeautyserumterengganu  #bougasserumterengganu  #bougasserumkualaterengganu  #bougasbeautyserumkualaterengganu  #codbougasbeauty  #kulitcantik  #masalahjerawat  #masalahparut  #codbougasserumterengganu  #codbougasbeautyserum  #serumtakberminyak  #serumwaterbased  #codbougasserumgongbadak  #bougasbeautyserumterengganu  #bougasserumgongbadak  #bougasserumjengka  #codbougasserumjengka  #hilangkanparut 
SNOW WHITE BEAUTY SECRET
Whitening🌷 Slimming 🌷Detox

Diperkaya formulasi sempurna dgn kandungan asas iaitu :
💥kurma
💥lemon
💥astaxanthine
💥L-cysteine
💥vitamin C
💥lutein 
Khasiat yg terbukti terbaik utk :
✔Mencerahkan & melembapkan kulit seawal 7 hari
✔Mengecilkan liang pori
✔Anti penuaan
✔Mengurangkam jerawat & jeragat
✔Menghasilkan sel² kulit baru
✔Mengawal & mengurangkan berat badan ✔Melancarkan haid
✔Merawat tumit kaki pecah
✔Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
✔Membanyakkan susu badan
✔Mengurangkan rabun mata
✔Mengatasi masalah fibroid & cyst
✔Mengeluarkan angin dlm badan
✔Mengatasi masalah sembelit

SESUAI UTK IBU MENGANDUNG DAN IBU MENYUSU DAN LELAKI JUGA

1 botol 30 tablet RM59 Exc Postage
2 botol RM118 Inc Postage😘
.
#gulagulagebuss#putihmelepak#cantikluardalam#susubanyak#ikhtiarmengandung#supplementmurah#merawatresdung#hilangkanjerawat#hilangkanparut#raub#bentong#kualalipis#pahang#dungun#snowwhitesecret#cantikberseri#cantik#kemamkemamteruscantik#teameuniya#sayajualmurah#original#detox#kurusmenawan#tabletcantik#takperlubancuh
SNOW WHITE BEAUTY SECRET Whitening🌷 Slimming 🌷Detox Diperkaya formulasi sempurna dgn kandungan asas iaitu : 💥kurma 💥lemon 💥astaxanthine 💥L-cysteine 💥vitamin C 💥lutein Khasiat yg terbukti terbaik utk : ✔Mencerahkan & melembapkan kulit seawal 7 hari ✔Mengecilkan liang pori ✔Anti penuaan ✔Mengurangkam jerawat & jeragat ✔Menghasilkan sel² kulit baru ✔Mengawal & mengurangkan berat badan ✔Melancarkan haid ✔Merawat tumit kaki pecah ✔Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata ✔Membanyakkan susu badan ✔Mengurangkan rabun mata ✔Mengatasi masalah fibroid & cyst ✔Mengeluarkan angin dlm badan ✔Mengatasi masalah sembelit SESUAI UTK IBU MENGANDUNG DAN IBU MENYUSU DAN LELAKI JUGA 1 botol 30 tablet RM59 Exc Postage 2 botol RM118 Inc Postage😘 . #gulagulagebuss #putihmelepak #cantikluardalam #susubanyak #ikhtiarmengandung #supplementmurah #merawatresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #raub #bentong #kualalipis #pahang #dungun #snowwhitesecret #cantikberseri #cantik #kemamkemamteruscantik #teameuniya #sayajualmurah #original #detox #kurusmenawan #tabletcantik #takperlubancuh 
Traking no 26 sept. 2017 sila lihat diruangan komen...
.
Terima kasih dan tahniah! Kepada semua pembeli kerana telah mendapatkan #wowskinserum  yg original daripada kami semoga hajat anda semua akan tercapai ان شاالله.. Nanti jangan lupa bagi feedback ye..😊
.
Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau dm @wowskinserum.malaysia atau Whatsaap kod "WOW" ke no tertera dkt bio utk pertanyaan atau order  wowskin, diskaun promosi sempena merdeka free postage+ free gift + free gst..
.
#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #nakcantik #kulitcantik #kulitkusam #jeragat #nakcantik #nakkuruscepat
Traking no 26 sept. 2017 sila lihat diruangan komen... . Terima kasih dan tahniah! Kepada semua pembeli kerana telah mendapatkan #wowskinserum  yg original daripada kami semoga hajat anda semua akan tercapai ان شاالله.. Nanti jangan lupa bagi feedback ye..😊 . Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau dm @wowskinserum.malaysia atau Whatsaap kod "WOW" ke no tertera dkt bio utk pertanyaan atau order wowskin, diskaun promosi sempena merdeka free postage+ free gift + free gst.. . #azanis  #azanisscarserum  #azanismurah  #azanisoriginal  #ubatparut  #hilangkanparut  #serum  #serumajaib  #serumvitamin  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #azanisserum  #serumwajah  #wowskinmalaysia  #bazarpaknilmurah  #wowskin  #wowskinserum  #jerawat  #ubatjerawat  #parut  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkkecantikan  #nakcantik  #kulitcantik  #kulitkusam  #jeragat  #nakcantik  #nakkuruscepat 
Diamond gold skin care adalah produk kecantikan yang dibuat daripada bahan import berkualiti & bergred tinggi. Produk ini tidak mengandungi mercury & hydroquinon. Terbukti hanya dalam masa dua  minggu wajah anda akan lebih cerah berseri dan kencang
.
❎PERIT
❎ MERAH
❎PENGGELUPASAN
.
.
🌟 KESAN SEAWAL 7 HARI 🌟
🌸 Memutihkan
🌸 Melicinkan Kulit Wajah
🌸 Memulihkan Sel Kulit Mati
🌸 Merawat & Meratakan Kesan Parut
🌸 Menghilangkan Kesan & Parut Jerawat
🌸 Menghilangkan & Nipiskan Jeragat
🌸 Memulihkan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata
🌸 Tidak Menggelupas
🌸 Tiada Bahan Kimia Berbahaya
🌸 Sesuai Untuk Wanita & Lelaki
🌸 100% HALAL
🌸 Extracts Buah-Buahan
🌸 Kesan Seawal 7 Hari
🌸 Sesuai Semua Jenis Kulit Termasuk Yang Sensitif
.
.
Klik pada bio utk order/wasap
⏩ 019-9656008
.
#DiamondGoldSkinCareKlang #CodKlang #StokisDiamondGoldSkincare
#DiamondGoldSkincare #DropshipDiperlukan #AgentDiperlukan #MakeUpByBellaz #MUA #KulitFlawless #KulitGlowing #HilangkanParut #UITM #UMS #MakeUp #TerapiInstagram #KulitKusam #KesanSeawal7Hari #UNIMAS #HilangkanJeragat #HilangkanJerawat #SayaPakaiSayaJual #SkincareMurah #SkincareMalaysia #SkincareTerbaik #TestimoniDiamondGoldSkincare #DiamondGoldSkincareOriginal #DiamondGoldSkincareFreePostage #ajimaura
Diamond gold skin care adalah produk kecantikan yang dibuat daripada bahan import berkualiti & bergred tinggi. Produk ini tidak mengandungi mercury & hydroquinon. Terbukti hanya dalam masa dua minggu wajah anda akan lebih cerah berseri dan kencang . ❎PERIT ❎ MERAH ❎PENGGELUPASAN . . 🌟 KESAN SEAWAL 7 HARI 🌟 🌸 Memutihkan 🌸 Melicinkan Kulit Wajah 🌸 Memulihkan Sel Kulit Mati 🌸 Merawat & Meratakan Kesan Parut 🌸 Menghilangkan Kesan & Parut Jerawat 🌸 Menghilangkan & Nipiskan Jeragat 🌸 Memulihkan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata 🌸 Tidak Menggelupas 🌸 Tiada Bahan Kimia Berbahaya 🌸 Sesuai Untuk Wanita & Lelaki 🌸 100% HALAL 🌸 Extracts Buah-Buahan 🌸 Kesan Seawal 7 Hari 🌸 Sesuai Semua Jenis Kulit Termasuk Yang Sensitif . . Klik pada bio utk order/wasap ⏩ 019-9656008 . #DiamondGoldSkinCareKlang  #CodKlang  #StokisDiamondGoldSkincare  #DiamondGoldSkincare  #DropshipDiperlukan  #AgentDiperlukan  #MakeUpByBellaz  #MUA  #KulitFlawless  #KulitGlowing  #HilangkanParut  #UITM  #UMS  #MakeUp  #TerapiInstagram  #KulitKusam  #KesanSeawal7Hari  #UNIMAS  #HilangkanJeragat  #HilangkanJerawat  #SayaPakaiSayaJual  #SkincareMurah  #SkincareMalaysia  #SkincareTerbaik  #TestimoniDiamondGoldSkincare  #DiamondGoldSkincareOriginal  #DiamondGoldSkincareFreePostage  #ajimaura 
Diamond gold skin care adalah produk kecantikan yang dibuat daripada bahan import berkualiti & bergred tinggi. Produk ini tidak mengandungi mercury & hydroquinon. Terbukti hanya dalam masa dua  minggu wajah anda akan lebih cerah berseri dan kencang
.
❎PERIT
❎ MERAH
❎PENGGELUPASAN
.
.
🌟 KESAN SEAWAL 7 HARI 🌟
🌸 Memutihkan
🌸 Melicinkan Kulit Wajah
🌸 Memulihkan Sel Kulit Mati
🌸 Merawat & Meratakan Kesan Parut
🌸 Menghilangkan Kesan & Parut Jerawat
🌸 Menghilangkan & Nipiskan Jeragat
🌸 Memulihkan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata
🌸 Tidak Menggelupas
🌸 Tiada Bahan Kimia Berbahaya
🌸 Sesuai Untuk Wanita & Lelaki
🌸 100% HALAL
🌸 Extracts Buah-Buahan
🌸 Kesan Seawal 7 Hari
🌸 Sesuai Semua Jenis Kulit Termasuk Yang Sensitif
.
.
Klik pada bio utk order/wasap
⏩ 019-9656008
.
#DiamondGoldSkinCareKlang #CodKlang #StokisDiamondGoldSkincare
#DiamondGoldSkincare #DropshipDiperlukan #AgentDiperlukan #MakeUpByBellaz #MUA #KulitFlawless #KulitGlowing #HilangkanParut #UITM #UMS #MakeUp #TerapiInstagram #KulitKusam #KesanSeawal7Hari #UNIMAS #HilangkanJeragat #HilangkanJerawat #SayaPakaiSayaJual #SkincareMurah #SkincareMalaysia #SkincareTerbaik #TestimoniDiamondGoldSkincare #DiamondGoldSkincareOriginal #DiamondGoldSkincareFreePostage #ajimaura
Diamond gold skin care adalah produk kecantikan yang dibuat daripada bahan import berkualiti & bergred tinggi. Produk ini tidak mengandungi mercury & hydroquinon. Terbukti hanya dalam masa dua minggu wajah anda akan lebih cerah berseri dan kencang . ❎PERIT ❎ MERAH ❎PENGGELUPASAN . . 🌟 KESAN SEAWAL 7 HARI 🌟 🌸 Memutihkan 🌸 Melicinkan Kulit Wajah 🌸 Memulihkan Sel Kulit Mati 🌸 Merawat & Meratakan Kesan Parut 🌸 Menghilangkan Kesan & Parut Jerawat 🌸 Menghilangkan & Nipiskan Jeragat 🌸 Memulihkan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata 🌸 Tidak Menggelupas 🌸 Tiada Bahan Kimia Berbahaya 🌸 Sesuai Untuk Wanita & Lelaki 🌸 100% HALAL 🌸 Extracts Buah-Buahan 🌸 Kesan Seawal 7 Hari 🌸 Sesuai Semua Jenis Kulit Termasuk Yang Sensitif . . Klik pada bio utk order/wasap ⏩ 019-9656008 . #DiamondGoldSkinCareKlang  #CodKlang  #StokisDiamondGoldSkincare  #DiamondGoldSkincare  #DropshipDiperlukan  #AgentDiperlukan  #MakeUpByBellaz  #MUA  #KulitFlawless  #KulitGlowing  #HilangkanParut  #UITM  #UMS  #MakeUp  #TerapiInstagram  #KulitKusam  #KesanSeawal7Hari  #UNIMAS  #HilangkanJeragat  #HilangkanJerawat  #SayaPakaiSayaJual  #SkincareMurah  #SkincareMalaysia  #SkincareTerbaik  #TestimoniDiamondGoldSkincare  #DiamondGoldSkincareOriginal  #DiamondGoldSkincareFreePostage  #ajimaura 
Traking no 26sept. 2017 sila lihat diruangan komen...
.
Terima kasih dan tahniah! Kepada semua pembeli kerana telah mendapatkan #azanisscarserum  yg original daripada kami semoga hajat anda semua akan tercapai ان شاالله.. Nanti jangan lupa bagi feedback ye..😊
.
Dapatkan sekarang!.. "DM" ke @azanis_malaysia atau Whatsaap kod "AZ" atau klik link dkt bio utk order serum  azanis scar serum, freepostage, freegift, freegst, banyak sangat yg free.. stok promosi ini amat terhad!..
.

#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #nakcantik #kulitcantik #kulitkusam #jeragat #nakcantik #nakkurus
Traking no 26sept. 2017 sila lihat diruangan komen... . Terima kasih dan tahniah! Kepada semua pembeli kerana telah mendapatkan #azanisscarserum  yg original daripada kami semoga hajat anda semua akan tercapai ان شاالله.. Nanti jangan lupa bagi feedback ye..😊 . Dapatkan sekarang!.. "DM" ke @azanis_malaysia atau Whatsaap kod "AZ" atau klik link dkt bio utk order serum azanis scar serum, freepostage, freegift, freegst, banyak sangat yg free.. stok promosi ini amat terhad!.. . #azanis  #azanisscarserum  #azanismurah  #azanisoriginal  #ubatparut  #hilangkanparut  #serum  #serumajaib  #serumvitamin  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #azanisserum  #serumwajah  #wowskinmalaysia  #bazarpaknilmurah  #wowskin  #wowskinserum  #jerawat  #ubatjerawat  #parut  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkkecantikan  #nakcantik  #kulitcantik  #kulitkusam  #jeragat  #nakcantik  #nakkurus 
komen "DM" sekarang! Utk dapatkan Azanis scar serum penghapus parut jerawat paling berkesan dimalaysia.
.
Dijamin memudarkan parut j€rawat di wajah anda seawal 48 jam atau wang anda akan dikembalikan.. Money back guarantee!...
.
✔Tidak menipiskan kulit!.
✔Tiada pengelupasan kulit!.
✔Dijamin selamat dan halal!.
✔Tanpa bahan kimia merbahaya!.
✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔Hanya sains yang luar biasa!.
.
Beribu-ribu feedback yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Dapatkan sekarang!.. picit link dkt bio utk order azanis scar serum, freepostage, freegift, freegst, banyak sangat yg free.. stok promosi ini amat terhad!..
.

#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #nakcantik #kulitcantik #kulitkusam #jeragat #nakcantik #nakkurus
komen "DM" sekarang! Utk dapatkan Azanis scar serum penghapus parut jerawat paling berkesan dimalaysia. . Dijamin memudarkan parut j€rawat di wajah anda seawal 48 jam atau wang anda akan dikembalikan.. Money back guarantee!... . ✔Tidak menipiskan kulit!. ✔Tiada pengelupasan kulit!. ✔Dijamin selamat dan halal!. ✔Tanpa bahan kimia merbahaya!. ✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!. ✔Hanya sains yang luar biasa!. . Beribu-ribu feedback yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan. . Dapatkan sekarang!.. picit link dkt bio utk order azanis scar serum, freepostage, freegift, freegst, banyak sangat yg free.. stok promosi ini amat terhad!.. . #azanis  #azanisscarserum  #azanismurah  #azanisoriginal  #ubatparut  #hilangkanparut  #serum  #serumajaib  #serumvitamin  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #azanisserum  #serumwajah  #wowskinmalaysia  #bazarpaknilmurah  #wowskin  #wowskinserum  #jerawat  #ubatjerawat  #parut  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkkecantikan  #nakcantik  #kulitcantik  #kulitkusam  #jeragat  #nakcantik  #nakkurus 
THANK YOU DYXY DARLINGS!
.
Ada siapa lagi nak join grab PROMO BIRTHDAY LADY D? dan berpeluang MENANG iPhone 7?
.
COD available :
.
🚘IIUM
🚘Gombak
🚘Batu Caves
🚘Selayang
🚘Wangsa Maju
🚘Melawati
🚘Setapak
🚘Ukay Perdana
Dan sekitarnyaa...
Yang jauh? Jangan risauu shera pos SETIAP HARI!😍
.
DM / WHATSAPP +60179881176
THANK YOU DYXY DARLINGS! . Ada siapa lagi nak join grab PROMO BIRTHDAY LADY D? dan berpeluang MENANG iPhone 7? . COD available : . 🚘IIUM 🚘Gombak 🚘Batu Caves 🚘Selayang 🚘Wangsa Maju 🚘Melawati 🚘Setapak 🚘Ukay Perdana Dan sekitarnyaa... Yang jauh? Jangan risauu shera pos SETIAP HARI!😍 . DM / WHATSAPP +60179881176
👸🏼⚡ FLASH LADY D COMBO DEAL⚡ 👸🏼 The best and complete combo deal of DYXY products.. 1st time dalam DYXY buat deal mcm ni.. limitef time only special utk LOVELY DYXY LOVER ♥OFFER TERHEBAT AFTER RAYA ( valid sehingga 30 SEPT sahaja)
♥ DISCOUNT POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 hingga RM100 UNTUK SETIAP COMBO
♥ GRAB CEPAT LAJU3 SEBAB STOK TERHAD LAKU KERAS
♥ FREE GIFT SPECIAL AND LIMITED
♥ DAPATKAN THE BEST SET EVER OF DYXY YANG TENGAH VIRAL TEROKK SKRG NIHH ♥ TUNGGU APELAGI ORDER NOW..👇🏼👇🏼👇🏼
.
📲 0125785676
📲 0125785676
Nak COD ? Share je location.
.
#dyxymalaysia #dyxytestimoni #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxyfacemist #sayajualmakeup #cerahkankulit
#bccream #coddyxy #teamdyxy
#Bccreambydyana #dyxymalaysia #dyxytestimoni #dyxy #dyxy❤ #sayajualmakeup #cerahkankulit
#putihkankulit  #hilangkanparut 
#promosimalaysia #kakishoppingonline
#makeupartismalaysia #sayajualmakeup #visitmyigshop
#teamfl #foundation #foundationmalaysia #sapotlokal #bazaarpaknil #mua #teamfl #sayateamfl
👸🏼⚡ FLASH LADY D COMBO DEAL⚡ 👸🏼 The best and complete combo deal of DYXY products.. 1st time dalam DYXY buat deal mcm ni.. limitef time only special utk LOVELY DYXY LOVER ♥OFFER TERHEBAT AFTER RAYA ( valid sehingga 30 SEPT sahaja) ♥ DISCOUNT POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 hingga RM100 UNTUK SETIAP COMBO ♥ GRAB CEPAT LAJU3 SEBAB STOK TERHAD LAKU KERAS ♥ FREE GIFT SPECIAL AND LIMITED ♥ DAPATKAN THE BEST SET EVER OF DYXY YANG TENGAH VIRAL TEROKK SKRG NIHH ♥ TUNGGU APELAGI ORDER NOW..👇🏼👇🏼👇🏼 . 📲 0125785676 📲 0125785676 Nak COD ? Share je location. . #dyxymalaysia  #dyxytestimoni  #dyxy  #dyxygreenteafacemist  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #sayajualmakeup  #cerahkankulit  #bccream  #coddyxy  #teamdyxy  #Bccreambydyana  #dyxymalaysia  #dyxytestimoni  #dyxy  #dyxy ❤ #sayajualmakeup  #cerahkankulit  #putihkankulit  #hilangkanparut  #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #sayajualmakeup  #visitmyigshop  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #sapotlokal  #bazaarpaknil  #mua  #teamfl  #sayateamfl 
Brminat dengan rangkaian produk dyxy?? Tpi tak mampu😫😫..jngn risau sbb skrang kami sedang mengadakan promosi besar²an untuk 3 org pelanggan yng grab awal so apa tunggu lagi meh la order sblum promosi tamat..rugi tak cuba kerana produk ni dah jdi viral ramai artis yng suka mnggunakan dyxy klau tak percaya cuba la sekali psti tak cari lain😍😍😊😊 FLASH LADY D COMBO DEAL⚡ 👸🏼 The best and complete combo deal of DYXY products.. 1st time dalam DYXY buat deal mcm ni.. limited time only special utk LOVELY DYXY LOVER ♥OFFER TERHEBAT AFTER RAYA ( valid sehingga 30 SEPT sahaja)
♥ DISCOUNT POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 hingga RM100 UNTUK SETIAP COMBO
♥ FREE GIFT SPECIAL AND LIMITED !! 👸🏼 GLAM LADY COMBO
(  DISCOUNT RM100 Off )
Harga asal : RM365
🌟 Promo : RM265 ONLY
DYXY BCC x 2
DYXY FM x 2
DYXY LIPSTICK x 2
FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM ♥ RECOMMENDED TO DYXY LOVER 1st time everrrrr get now
👸🏼 SEXY LADY COMBO
(  DISCOUNT RM55 Off )
Harga asal : RM265
🌟 Promo : RM210 ONLY
DYXY BCC x 1
DYXY FM x 1
DYXY BRUSH x 1
DYXY LIPSTICK x 2
FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM 👸🏼 LIMITED LADY COMBO
(  DISCOUNT RM45 Off )
Harga asal : RM220
🌟 Promo : RM175 ONLY
DYXY BCC x 1
DYXY FM x 1
DYXY BRUSH x 1
DYXY LIPSTICK x 1
FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM ❤BEST SELLER 🔥SET COMBO ASYALIEE 🌟🌟🌟🌟🌟
Promo: RM140 ( harga asal : RM180 )
DYXY BCC x 1
DYXY FM x 1
DYXY BRUSH x 1
🎁 Free gift
📦 FREE POSTAGE SM

LOVELY SET
🌟 Promo : RM140 ( harga asal: RM180 )
DYXY BCC x 1
DYXY FM x 1
DYXY LIPSTICK x 1
FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM

LOOSE PRICE
💄 RM50 SM
BC CREAM RM80 SM
FACE MIST RM55 SM
BRUSH RM45 SM ** POSTAGE ke Sabah Sarawak tambah + RM5

#dyxymurah. #dyxy #dyxycantik #dyxyterlajakmurah #dyxymurahmalaysia #dyxytersngtmurah #dyxytestimoni  #letscantik #asyalliee #letgrab #promosidyxy  #dudapujaandara #titiancinta #motifviral  #jomcantik #hilangkanparut #hilangkanjerawat  #flawlessskin #freepostage #dyxyoriginal #syajual #sayajualsayapakai
Brminat dengan rangkaian produk dyxy?? Tpi tak mampu😫😫..jngn risau sbb skrang kami sedang mengadakan promosi besar²an untuk 3 org pelanggan yng grab awal so apa tunggu lagi meh la order sblum promosi tamat..rugi tak cuba kerana produk ni dah jdi viral ramai artis yng suka mnggunakan dyxy klau tak percaya cuba la sekali psti tak cari lain😍😍😊😊 FLASH LADY D COMBO DEAL⚡ 👸🏼 The best and complete combo deal of DYXY products.. 1st time dalam DYXY buat deal mcm ni.. limited time only special utk LOVELY DYXY LOVER ♥OFFER TERHEBAT AFTER RAYA ( valid sehingga 30 SEPT sahaja) ♥ DISCOUNT POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 hingga RM100 UNTUK SETIAP COMBO ♥ FREE GIFT SPECIAL AND LIMITED !! 👸🏼 GLAM LADY COMBO ( DISCOUNT RM100 Off ) Harga asal : RM365 🌟 Promo : RM265 ONLY DYXY BCC x 2 DYXY FM x 2 DYXY LIPSTICK x 2 FREE PAPERBAG 🎁 FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM ♥ RECOMMENDED TO DYXY LOVER 1st time everrrrr get now 👸🏼 SEXY LADY COMBO ( DISCOUNT RM55 Off ) Harga asal : RM265 🌟 Promo : RM210 ONLY DYXY BCC x 1 DYXY FM x 1 DYXY BRUSH x 1 DYXY LIPSTICK x 2 FREE PAPERBAG 🎁 FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM 👸🏼 LIMITED LADY COMBO ( DISCOUNT RM45 Off ) Harga asal : RM220 🌟 Promo : RM175 ONLY DYXY BCC x 1 DYXY FM x 1 DYXY BRUSH x 1 DYXY LIPSTICK x 1 FREE PAPERBAG 🎁 FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM ❤BEST SELLER 🔥SET COMBO ASYALIEE 🌟🌟🌟🌟🌟 Promo: RM140 ( harga asal : RM180 ) DYXY BCC x 1 DYXY FM x 1 DYXY BRUSH x 1 🎁 Free gift 📦 FREE POSTAGE SM LOVELY SET 🌟 Promo : RM140 ( harga asal: RM180 ) DYXY BCC x 1 DYXY FM x 1 DYXY LIPSTICK x 1 FREE PAPERBAG 🎁 FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM LOOSE PRICE 💄 RM50 SM BC CREAM RM80 SM FACE MIST RM55 SM BRUSH RM45 SM ** POSTAGE ke Sabah Sarawak tambah + RM5 #dyxymurah . #dyxy  #dyxycantik  #dyxyterlajakmurah  #dyxymurahmalaysia  #dyxytersngtmurah  #dyxytestimoni  #letscantik  #asyalliee  #letgrab  #promosidyxy  #dudapujaandara  #titiancinta  #motifviral  #jomcantik  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #flawlessskin  #freepostage  #dyxyoriginal  #syajual  #sayajualsayapakai 
[ Testimoni Kolagen Shaklee ]
.
" Skin jadi putih kemerahan "
" Lepas ambil kolagen ni, Dah tak de period pain"

Kalau untuk kecantikkan kulit, kolagen ni boleh dikatakan lebih HEBAT dan CEPAT kesannya dari ESP tau. Tengok macam testimoni ni, bukan kulit je improve.. tapi period pain pon dah tak de.

So.. memandangkan Raya hanya tinggal lagi sebulan, kitanya right timing lah kalau kita nak ambil Kolagen ni sekarang. Sebab kesannya SANGAT BEST dan PANTAS!
.
Nanti Liza kongsikan macam mana nak ambil kolagen ni dengan JIMAT, tapi KESAN TIPTOP! 😘
.
Liza Ismail,
019.364.4787

#kolagenshaklee #kulitcantik
#periodpain #kolagenberkesan
#kulitanjal #kulitflawless
#hilangkanparut #cerahkankulit
#codshakleeupm #codshakleeserdang
#shakleehargaahli #membershipshaklee
#hilangjerawat #pudarkanparut
#shakleeputrajaya #shakleeterengganu
[ Testimoni Kolagen Shaklee ] . " Skin jadi putih kemerahan " " Lepas ambil kolagen ni, Dah tak de period pain" Kalau untuk kecantikkan kulit, kolagen ni boleh dikatakan lebih HEBAT dan CEPAT kesannya dari ESP tau. Tengok macam testimoni ni, bukan kulit je improve.. tapi period pain pon dah tak de. So.. memandangkan Raya hanya tinggal lagi sebulan, kitanya right timing lah kalau kita nak ambil Kolagen ni sekarang. Sebab kesannya SANGAT BEST dan PANTAS! . Nanti Liza kongsikan macam mana nak ambil kolagen ni dengan JIMAT, tapi KESAN TIPTOP! 😘 . Liza Ismail, 019.364.4787 #kolagenshaklee  #kulitcantik  #periodpain  #kolagenberkesan  #kulitanjal  #kulitflawless  #hilangkanparut  #cerahkankulit  #codshakleeupm  #codshakleeserdang  #shakleehargaahli  #membershipshaklee  #hilangjerawat  #pudarkanparut  #shakleeputrajaya  #shakleeterengganu 
Jom nak putih gebu gebas,menghilangkan parut,mengecutkan jerawat..dh cuba baru tahu....
#glowing
#gebu
#hilangkanparut
#flawless
Eh eh kecut dah jerawat kita? Ajaibnya! .

Itulah kuasa lemon dan green tea dalam serum cantiqa ni. Diam diam dorg treat u ols punya skin secara baik. .
.
Tapi kena guna hari2. dan amalkan pencucian wajah yg bersih.
Eh eh kecut dah jerawat kita? Ajaibnya! . Itulah kuasa lemon dan green tea dalam serum cantiqa ni. Diam diam dorg treat u ols punya skin secara baik. . . Tapi kena guna hari2. dan amalkan pencucian wajah yg bersih.
Feedback Customer .
.
💕Jerawat Tiada
💕Makin Cerah Berseri
💕Kulit Dah Tak Kusam
💕Parut Hilang
.
.
.
.
💰Set trial hanya RM 59sm /RM 69ss
📮Free postage
.
.
Untuk Order Whatsapp
📱0124174224
Feedback Customer . . 💕Jerawat Tiada 💕Makin Cerah Berseri 💕Kulit Dah Tak Kusam 💕Parut Hilang . . . . 💰Set trial hanya RM 59sm /RM 69ss 📮Free postage . . Untuk Order Whatsapp 📱0124174224
[YANG PENTING TAHAN LAMA]💕 . . Seronoknya! Jumpa foundation yang betul2 best😍 memang tak pakai foundation lain da. ✔️TAK MELEKIT ✔️TAK BERTOMPOK ✔️TAK NAIK JERAWAT ✔️TAK PAYAH PAKAI BEDAK ✔️SPF50 . . Then pakai pulak green tea face mist, walawehhh👍🏻 ✔️GLOWING ✔️KECUTKAN JERAWAT ✔️BAU WANGI DAN FRESH . . 
Senang je nk cantik ni girlsss....️. Whatsapp sis hari ni ! 📲0134350564 . #bccreamfoundation  #bccream #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #hilangkanparut  #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia
[YANG PENTING TAHAN LAMA]💕 . . Seronoknya! Jumpa foundation yang betul2 best😍 memang tak pakai foundation lain da. ✔️TAK MELEKIT ✔️TAK BERTOMPOK ✔️TAK NAIK JERAWAT ✔️TAK PAYAH PAKAI BEDAK ✔️SPF50 . . Then pakai pulak green tea face mist, walawehhh👍🏻 ✔️GLOWING ✔️KECUTKAN JERAWAT ✔️BAU WANGI DAN FRESH . . Senang je nk cantik ni girlsss....️. Whatsapp sis hari ni ! 📲0134350564 . #bccreamfoundation  #bccream  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #hilangkanparut  #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia 
Alhamdulillah skin semakin pulih. Mami Gojes Brand untuk mereka yang SABAR, KONSISTEN & RAJIN. Kalau nak cantik dalam masa 3 hari sila la cari skincare lain.
.
Biar lambat asal selamat. MGB merawat kulit dari dalam dengan natural dan selamat.
.
Nak tahu lebih lanjut?
.
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik
Alhamdulillah skin semakin pulih. Mami Gojes Brand untuk mereka yang SABAR, KONSISTEN & RAJIN. Kalau nak cantik dalam masa 3 hari sila la cari skincare lain. . Biar lambat asal selamat. MGB merawat kulit dari dalam dengan natural dan selamat. . Nak tahu lebih lanjut? . . Agen sah #MamiGojesBrand  Cod sekitar Kulim Pos seluruh malaysia Whatsapp 0143750558 (enquiry/order) . #PureToCure  #mgcs  #mamigojes  #mamigojescoffeescrub  #coffeescrubmurah  #scrubmurah  #produkorganik  #produkorganikmurah  #sayapakaisayajual  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #jerawatpasir  #blackhead  #whitehead  #skincare  #organicskincare  #scrubflawless  #hijabi  #produk  #produkkesihatan  #jojobaoil  #arganoil  #vanillaessence  #rawsugar  #sabunstrawberry  #sabunsusukambing  #oliveoil  #magicserum  #serumorganik 
Yupp ! 4 more days left..
.
Hakak belanja kos penghantaran, akak bg diskaun, akak bg lagi gift tauu..
.

Pls grab this promo lajus2 okeys.. Setahun sekali je tau ade promo best mcm ni..
Whatsapp sis tau ! .
011 3377 9153
011 3377 9153
.
#dyxybymiyaa #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyfacemist #dyxyperak #dyxymurahmalaysia #dyxymurahgile #dyxylipstickmatte #dyxymalaysia #kosmetikmurah #tipskecantikan #dyxybccreamfoundation #hilangkanparut #hilangkanjerawat #sisjualsispakai #rahsiakulitcantik #nakcantikcarisaya #rahsiakulitputih #dyxylisptickmatte  #dyxysetsyafiqahaina #dyxysetasyallie #dyxysetjimatberbaloi #agentdyxy #agentperak #testimonidyxy #bccreamdyxy #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick
Yupp ! 4 more days left.. . Hakak belanja kos penghantaran, akak bg diskaun, akak bg lagi gift tauu.. . Pls grab this promo lajus2 okeys.. Setahun sekali je tau ade promo best mcm ni.. Whatsapp sis tau ! . 011 3377 9153 011 3377 9153 . #dyxybymiyaa  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxyperak  #dyxymurahmalaysia  #dyxymurahgile  #dyxylipstickmatte  #dyxymalaysia  #kosmetikmurah  #tipskecantikan  #dyxybccreamfoundation  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #sisjualsispakai  #rahsiakulitcantik  #nakcantikcarisaya  #rahsiakulitputih  #dyxylisptickmatte  #dyxysetsyafiqahaina  #dyxysetasyallie  #dyxysetjimatberbaloi  #agentdyxy  #agentperak  #testimonidyxy  #bccreamdyxy  #dyxyfacemistgreentea  #dyxylipstick 
PRODUK MAMI GOJES TIADA KRIM MUKA. KENAPA?

Perasan tak, Mami Gojes ni skincare tapi kenapa tiada krim malam, krim siang? Selalunya produk local punya skincare, mesti ada krim macam tu. Kaler dia sama jer semua kuning/oren dan putih jernih..perasan tak?

Ok. Ni beberapa fakta penting yang perlu korang tahu;
.
⭕️ Actually, dalam cream/ lotion biasanya terkandung mineral oil, water, & wax (lilin). Bila ada wax ni, dia akan block pores kita, dan ini menyebabkan jerawat, blackheads & whiteheads. Tu yang kita rasa melekit semacam je krim ni bila pakai.
.
⭕️ Semakin kerap kita pakai cream ni, semakin banyak wax yang akan halang penyerapan bahan2 yang terkandung dalam krim ke dalam kulit. Sebab itula makin lama pakai, rasa macam kulit dah tak secantik masa awal2 pakai dulu. Perubahan sementara berlaku di atas permukaan kulit bukan di dalam.
.
⭕️ Pada masa yang sama, bila terdapat air dalam kandungan cream, ini akan merangsang bacteria untuk membiak. Disebabkan itu, semua moisturising lotions/creams perlu meletakkan preservative untuk menghalang bacteria & memastikan moisturiser tu boleh dipakai dengan lama.
.
⭕️ And as we know, all these preservatives are not natural and actually boleh merosakkan kulit dalam diam!
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik
PRODUK MAMI GOJES TIADA KRIM MUKA. KENAPA? Perasan tak, Mami Gojes ni skincare tapi kenapa tiada krim malam, krim siang? Selalunya produk local punya skincare, mesti ada krim macam tu. Kaler dia sama jer semua kuning/oren dan putih jernih..perasan tak? Ok. Ni beberapa fakta penting yang perlu korang tahu; . ⭕️ Actually, dalam cream/ lotion biasanya terkandung mineral oil, water, & wax (lilin). Bila ada wax ni, dia akan block pores kita, dan ini menyebabkan jerawat, blackheads & whiteheads. Tu yang kita rasa melekit semacam je krim ni bila pakai. . ⭕️ Semakin kerap kita pakai cream ni, semakin banyak wax yang akan halang penyerapan bahan2 yang terkandung dalam krim ke dalam kulit. Sebab itula makin lama pakai, rasa macam kulit dah tak secantik masa awal2 pakai dulu. Perubahan sementara berlaku di atas permukaan kulit bukan di dalam. . ⭕️ Pada masa yang sama, bila terdapat air dalam kandungan cream, ini akan merangsang bacteria untuk membiak. Disebabkan itu, semua moisturising lotions/creams perlu meletakkan preservative untuk menghalang bacteria & memastikan moisturiser tu boleh dipakai dengan lama. . ⭕️ And as we know, all these preservatives are not natural and actually boleh merosakkan kulit dalam diam! . Agen sah #MamiGojesBrand  Cod sekitar Kulim Pos seluruh malaysia Whatsapp 0143750558 (enquiry/order) . #PureToCure  #mgcs  #mamigojes  #mamigojescoffeescrub  #coffeescrubmurah  #scrubmurah  #produkorganik  #produkorganikmurah  #sayapakaisayajual  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #jerawatpasir  #blackhead  #whitehead  #skincare  #organicskincare  #scrubflawless  #hijabi  #produk  #produkkesihatan  #jojobaoil  #arganoil  #vanillaessence  #rawsugar  #sabunstrawberry  #sabunsusukambing  #oliveoil  #magicserum  #serumorganik 
Full set skincare by Mami Gojes. 3 item je? Mana krim siang malam bagai tu? Jawapannya TAKDE! Cuma 3 item sahaja dah cukup untuk jadi gojes!
.
>Strawberry Milky Bar
>Mami Gojes Coffee Scrub
>Magic Serum Toink Toink
.
Kenapa takde krim? Nanti sis cerita. Penggunaan krim tak elok untuk skin sebenarnya. Selebihnya tunggu next post! See youuu
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik
Full set skincare by Mami Gojes. 3 item je? Mana krim siang malam bagai tu? Jawapannya TAKDE! Cuma 3 item sahaja dah cukup untuk jadi gojes! . >Strawberry Milky Bar >Mami Gojes Coffee Scrub >Magic Serum Toink Toink . Kenapa takde krim? Nanti sis cerita. Penggunaan krim tak elok untuk skin sebenarnya. Selebihnya tunggu next post! See youuu . Agen sah #MamiGojesBrand  Cod sekitar Kulim Pos seluruh malaysia Whatsapp 0143750558 (enquiry/order) . #PureToCure  #mgcs  #mamigojes  #mamigojescoffeescrub  #coffeescrubmurah  #scrubmurah  #produkorganik  #produkorganikmurah  #sayapakaisayajual  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #jerawatpasir  #blackhead  #whitehead  #skincare  #organicskincare  #scrubflawless  #hijabi  #produk  #produkkesihatan  #jojobaoil  #arganoil  #vanillaessence  #rawsugar  #sabunstrawberry  #sabunsusukambing  #oliveoil  #magicserum  #serumorganik 
SNOW WHITE BEAUTY SECRET
Whitening🌷 Slimming 🌷Detox

Diperkaya formulasi sempurna dgn kandungan asas iaitu :
💥kurma
💥lemon
💥astaxanthine
💥L-cysteine
💥vitamin C
💥lutein 
Khasiat yg terbukti terbaik utk :
✔Mencerahkan & melembapkan kulit seawal 7 hari
✔Mengecilkan liang pori
✔Anti penuaan
✔Mengurangkam jerawat & jeragat
✔Menghasilkan sel² kulit baru
✔Mengawal & mengurangkan berat badan ✔Melancarkan haid
✔Merawat tumit kaki pecah
✔Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
✔Membanyakkan susu badan
✔Mengurangkan rabun mata
✔Mengatasi masalah fibroid & cyst
✔Mengeluarkan angin dlm badan
✔Mengatasi masalah sembelit

SESUAI UTK IBU MENGANDUNG DAN IBU MENYUSU DAN LELAKI JUGA

1 botol 30 tablet RM59 Exc Postage
2 botol RM118 Inc Postage😘
.
#gulagulagebuss#putihmelepak#cantikluardalam#susubanyak#ikhtiarmengandung#supplementmurah#merawatresdung#hilangkanjerawat#hilangkanparut#raub#bentong#kualalipis#pahang#dungun#snowwhitesecret#cantikberseri#cantik#kemamkemamteruscantik#teameuniya#sayajualmurah#original#detox#kurusmenawan#tabletcantik#takperlubancuh
SNOW WHITE BEAUTY SECRET Whitening🌷 Slimming 🌷Detox Diperkaya formulasi sempurna dgn kandungan asas iaitu : 💥kurma 💥lemon 💥astaxanthine 💥L-cysteine 💥vitamin C 💥lutein Khasiat yg terbukti terbaik utk : ✔Mencerahkan & melembapkan kulit seawal 7 hari ✔Mengecilkan liang pori ✔Anti penuaan ✔Mengurangkam jerawat & jeragat ✔Menghasilkan sel² kulit baru ✔Mengawal & mengurangkan berat badan ✔Melancarkan haid ✔Merawat tumit kaki pecah ✔Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata ✔Membanyakkan susu badan ✔Mengurangkan rabun mata ✔Mengatasi masalah fibroid & cyst ✔Mengeluarkan angin dlm badan ✔Mengatasi masalah sembelit SESUAI UTK IBU MENGANDUNG DAN IBU MENYUSU DAN LELAKI JUGA 1 botol 30 tablet RM59 Exc Postage 2 botol RM118 Inc Postage😘 . #gulagulagebuss #putihmelepak #cantikluardalam #susubanyak #ikhtiarmengandung #supplementmurah #merawatresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #raub #bentong #kualalipis #pahang #dungun #snowwhitesecret #cantikberseri #cantik #kemamkemamteruscantik #teameuniya #sayajualmurah #original #detox #kurusmenawan #tabletcantik #takperlubancuh 
BOUGAS BEAUTY SERUM **Titis-titis terus ke cantik**
______________________________
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
.
SEMUDAH DUA TITIS SAHAJA + SELAMAT + BERKESAN SEAWAL 3 HARI !!
.
PERTAMA!! FORMULASI WATERBASED & TIDAK BERMINYAK DIMUKA!! 100% DISERAP KEDALAM KULiT MUKA😘😘
.
.
KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY
-------------------------------------
.
👍 Diiktiraf oleh KKM
👍 Kesan SEAWAL 3 HARI
👍 Mesra wuduk
👍 Formulasi WATERBASED (diserap terus kedalam kulit)
👍 Berbau wangi
👍 Tidak berminyak
👍 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
👍 Merawat kulit KUSAM
👍 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka
👍 Membantu merawat kulit berminyak
👍 Melembapkan kulit kering
👍 Mengecilkan pori-pori dan liang roma
👍 Membantu mengekalkan seri wajah

Yang besttt…sangaattt wangi dan tak berminyak kat muke..
•••••••••••••••••••• ======== Harga Serum By Bougas Beauty:

1botol : RM75.00 SAHAJA 
2botol : RM138.00 
Postage : RM8(SM) RM12(SS) ==============
.
.
Whatsapp 0139431360 to order
.
.
.
#bougasbeautyserum #bougas #bougasbeautyserumterengganu #bougasserumterengganu #bougasserumkualaterengganu #bougasbeautyserumkualaterengganu #codbougasbeauty #kulitcantik #masalahjerawat #masalahparut #codbougasserumterengganu #codbougasbeautyserum #serumtakberminyak #serumwaterbased #codbougasserumgongbadak #bougasbeautyserumterengganu #bougasserumgongbadak #bougasserumjengka #codbougasserumjengka #hilangkanparut
BOUGAS BEAUTY SERUM **Titis-titis terus ke cantik** ______________________________ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ . . SEMUDAH DUA TITIS SAHAJA + SELAMAT + BERKESAN SEAWAL 3 HARI !! . PERTAMA!! FORMULASI WATERBASED & TIDAK BERMINYAK DIMUKA!! 100% DISERAP KEDALAM KULiT MUKA😘😘 . . KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY ------------------------------------- . 👍 Diiktiraf oleh KKM 👍 Kesan SEAWAL 3 HARI 👍 Mesra wuduk 👍 Formulasi WATERBASED (diserap terus kedalam kulit) 👍 Berbau wangi 👍 Tidak berminyak 👍 Sesuai untuk lelaki dan perempuan 👍 Merawat kulit KUSAM 👍 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka 👍 Membantu merawat kulit berminyak 👍 Melembapkan kulit kering 👍 Mengecilkan pori-pori dan liang roma 👍 Membantu mengekalkan seri wajah Yang besttt…sangaattt wangi dan tak berminyak kat muke.. •••••••••••••••••••• ======== Harga Serum By Bougas Beauty: 1botol : RM75.00 SAHAJA 2botol : RM138.00 Postage : RM8(SM) RM12(SS) ============== . . Whatsapp 0139431360 to order . . . #bougasbeautyserum  #bougas  #bougasbeautyserumterengganu  #bougasserumterengganu  #bougasserumkualaterengganu  #bougasbeautyserumkualaterengganu  #codbougasbeauty  #kulitcantik  #masalahjerawat  #masalahparut  #codbougasserumterengganu  #codbougasbeautyserum  #serumtakberminyak  #serumwaterbased  #codbougasserumgongbadak  #bougasbeautyserumterengganu  #bougasserumgongbadak  #bougasserumjengka  #codbougasserumjengka  #hilangkanparut 
Bila sapu je mewangi cream nie rasa muka pinkish pinkish tau. .
Dah tak risau lagi nak keluar time panas panas nie.
.
.
Set loose besar (150g)
💰RM 49sm / RM 59ss
.
.
Set trial 3 in 1
💰RM 59sm / RM 69ss
.
.
📮 Free Postage
.
.
Order whatsapp 📱0124174224
Bila sapu je mewangi cream nie rasa muka pinkish pinkish tau. . Dah tak risau lagi nak keluar time panas panas nie. . . Set loose besar (150g) 💰RM 49sm / RM 59ss . . Set trial 3 in 1 💰RM 59sm / RM 69ss . . 📮 Free Postage . . Order whatsapp 📱0124174224
🌸 DYXY BC CREAM FOUNDATION 3 IN 1 🌸
For those yang tak minat make up atau memang tak tahu nak mula dari mana,memang sangat sesuai dengan DYXY BC Cream Foundation ni..
Nak tahu tak kenapa ??
DYXY BC Cream ni bukan hanya sekadar foundation , tapi juga sebagai premier dan concealer jugak.. Ada SPF50 plak yg boleh lindungi kulit dr sinaran matahari.. Ade plak Estrak Arbutin utk mencerahkan kulit... Ini bermakna anda tak perlu lagi risau dan pening sebab bila dap dap jer, terus fully coveraged okay...
Mudahkan 😉??? Satu sapuan ibarat tiga sapuan... Kenapa nak susah2 kalau ada yang. lebih mudah lagi menjimatkan??
Lekaih lekaih.. Ramai dah order ni, yang dh siap booking bayar rm 10 pn de... Tunggu gaji masuk jer terus dpt.. Haaa, anda bila lagi nak cantik??
📲📲 01133779153
📲📲 01133779153
#dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyfacemist #dyxyperak #dyxymurahmalaysia #dyxymurahgile #dyxylipstickmatte #dyxymalaysia #kosmetikmurah #tipskecantikan #dyxybccreamfoundation #hilangkanparut #hilangkanjerawat #sisjualsispakai #rahsiakulitcantik #nakcantikcarisaya #rahsiakulitputih #dyxylisptickmatte #dyxysetsyafiqahaina #dyxysetasyallie #dyxysetjimatberbaloi #agentdyxy #agentperak #testimonidyxy #bccreamdyxy #dyxyfacemistgreentea
🌸 DYXY BC CREAM FOUNDATION 3 IN 1 🌸 For those yang tak minat make up atau memang tak tahu nak mula dari mana,memang sangat sesuai dengan DYXY BC Cream Foundation ni.. Nak tahu tak kenapa ?? DYXY BC Cream ni bukan hanya sekadar foundation , tapi juga sebagai premier dan concealer jugak.. Ada SPF50 plak yg boleh lindungi kulit dr sinaran matahari.. Ade plak Estrak Arbutin utk mencerahkan kulit... Ini bermakna anda tak perlu lagi risau dan pening sebab bila dap dap jer, terus fully coveraged okay... Mudahkan 😉??? Satu sapuan ibarat tiga sapuan... Kenapa nak susah2 kalau ada yang. lebih mudah lagi menjimatkan?? Lekaih lekaih.. Ramai dah order ni, yang dh siap booking bayar rm 10 pn de... Tunggu gaji masuk jer terus dpt.. Haaa, anda bila lagi nak cantik?? 📲📲 01133779153 📲📲 01133779153 #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxyperak  #dyxymurahmalaysia  #dyxymurahgile  #dyxylipstickmatte  #dyxymalaysia  #kosmetikmurah  #tipskecantikan  #dyxybccreamfoundation  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #sisjualsispakai  #rahsiakulitcantik  #nakcantikcarisaya  #rahsiakulitputih  #dyxylisptickmatte  #dyxysetsyafiqahaina  #dyxysetasyallie  #dyxysetjimatberbaloi  #agentdyxy  #agentperak  #testimonidyxy  #bccreamdyxy  #dyxyfacemistgreentea 
TAK PANDAI MAKE UP TAPI NAK GOJES JUGAK ❗
.
.
.
.
.
.
.
.
Hey ladies out there, korang yang tak reti make up sekarang dah boleh gojes dengan dyxy tauuuu
.
.
Korang wajib dapatkan 1SET DYXY COSMETICS 😍 ada ; 🌹 bc cream dyxy
🌹 face mist green tea dyxy
🌹 brush dyxy
.
.
hanya 3 ITEMS ni korang akan gojes dan glowing tauuuuu. Bc cream full coverage, ada uv protection, tekstur sangat ringan. Tip top perghhhh uols 😍😍 Dengan brush gebus gebas ru thorrbaikkkk👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
Face mist green tea boleh KECUTKAN JERAWAT korang, bagi glowing effect, make up tahan lebih lama dan kaya dengan mineral tauuuu. 😍😍 memang best 👍👍 fresh gilos
.
Apply bccream dap dap dengan brush dyxy then spray face mist. Pergh dah cun awak oiiiiiiii 😘😘😘
.
.
So apa tunggu lagi? Ada combo best sekarang. So ws miya nowwwwww! 
011 3377 9153
.
.
#dyxycosmetics #dyxybymiyaa #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyfacemist #dyxyperak #dyxymurahmalaysia #dyxymurahgile #dyxylipstickmatte #dyxymalaysia #kosmetikmurah #tipskecantikan #dyxybccreamfoundation #hilangkanparut #hilangkanjerawat #sisjualsispakai #rahsiakulitcantik #nakcantikcarisaya #rahsiakulitputih #dyxylisptickmatte  #dyxysetsyafiqahaina #dyxysetasyallie #dyxysetjimatberbaloi #agentdyxy #agentperak #testimonidyxy #bccreamdyxy #dyxyfacemistgreentea
TAK PANDAI MAKE UP TAPI NAK GOJES JUGAK ❗ . . . . . . . . Hey ladies out there, korang yang tak reti make up sekarang dah boleh gojes dengan dyxy tauuuu . . Korang wajib dapatkan 1SET DYXY COSMETICS 😍 ada ; 🌹 bc cream dyxy 🌹 face mist green tea dyxy 🌹 brush dyxy . . hanya 3 ITEMS ni korang akan gojes dan glowing tauuuuu. Bc cream full coverage, ada uv protection, tekstur sangat ringan. Tip top perghhhh uols 😍😍 Dengan brush gebus gebas ru thorrbaikkkk👍🏻👍🏻👍🏻 . . Face mist green tea boleh KECUTKAN JERAWAT korang, bagi glowing effect, make up tahan lebih lama dan kaya dengan mineral tauuuu. 😍😍 memang best 👍👍 fresh gilos . Apply bccream dap dap dengan brush dyxy then spray face mist. Pergh dah cun awak oiiiiiiii 😘😘😘 . . So apa tunggu lagi? Ada combo best sekarang. So ws miya nowwwwww! 011 3377 9153 . . #dyxycosmetics  #dyxybymiyaa  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxyperak  #dyxymurahmalaysia  #dyxymurahgile  #dyxylipstickmatte  #dyxymalaysia  #kosmetikmurah  #tipskecantikan  #dyxybccreamfoundation  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #sisjualsispakai  #rahsiakulitcantik  #nakcantikcarisaya  #rahsiakulitputih  #dyxylisptickmatte  #dyxysetsyafiqahaina  #dyxysetasyallie  #dyxysetjimatberbaloi  #agentdyxy  #agentperak  #testimonidyxy  #bccreamdyxy  #dyxyfacemistgreentea 
DAH KENAPE KAWAN AKU NI TANYA SOALAN SAMPAI MACAM TU ? 😱
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
.
"Asal muka kau ni nampak lain mcm ekk skrg ? Gilerr flawless babe dari PAGI sampai PETANG, MAINTAIN je aku tgk"
.
.
Tak kan xtau lagi prductt ape yg tgh viral terukss ni ?? Dap dapp jerrr, xsampai 5minit siap mcm retiss dahh 😍
.
Seriuss xtau ?? Hahh ? Pe diaa ??
.
.
Yesss, opCoz laa #dyxy babee
-------------------------------------------
.
Kat mana nak dpt barang baekk tuu ?? Pergi kat kedai sume, kompom2 lahh xde sbb barang rare memang xkan ade kat open market tau
.
.
Whatsapp Mira hari ni untuk order ! 📲0123592489 .
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#hilangkanparut 
#promosimalaysia 
#kakishoppingonline
#makeupartismalaysia
#sayajualmakeup
#dyxycoduitmshahalam
#visitmyigshop
#aaisyahdhiarana 
#dyxyteam
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxycodshahalam
#dyxycodseremban
#dyxycodnilai
#dyxycodsepang
#bazaarpaknil
#mua
#agentwanted
#agentneeded
#teamdarlings
DAH KENAPE KAWAN AKU NI TANYA SOALAN SAMPAI MACAM TU ? 😱 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . . . "Asal muka kau ni nampak lain mcm ekk skrg ? Gilerr flawless babe dari PAGI sampai PETANG, MAINTAIN je aku tgk" . . Tak kan xtau lagi prductt ape yg tgh viral terukss ni ?? Dap dapp jerrr, xsampai 5minit siap mcm retiss dahh 😍 . Seriuss xtau ?? Hahh ? Pe diaa ?? . . Yesss, opCoz laa #dyxy  babee ------------------------------------------- . Kat mana nak dpt barang baekk tuu ?? Pergi kat kedai sume, kompom2 lahh xde sbb barang rare memang xkan ade kat open market tau . . Whatsapp Mira hari ni untuk order ! 📲0123592489 . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #hilangkanparut  #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #sayajualmakeup  #dyxycoduitmshahalam  #visitmyigshop  #aaisyahdhiarana  #dyxyteam  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxycodshahalam  #dyxycodseremban  #dyxycodnilai  #dyxycodsepang  #bazaarpaknil  #mua  #agentwanted  #agentneeded  #teamdarlings 
SNOW WHITE BEAUTY SECRET
Whitening🌷 Slimming 🌷Detox

Diperkaya formulasi sempurna dgn kandungan asas iaitu :
💥kurma
💥lemon
💥astaxanthine
💥L-cysteine
💥vitamin C
💥lutein 
Khasiat yg terbukti terbaik utk :
✔Mencerahkan & melembapkan kulit seawal 7 hari
✔Mengecilkan liang pori
✔Anti penuaan
✔Mengurangkam jerawat & jeragat
✔Menghasilkan sel² kulit baru
✔Mengawal & mengurangkan berat badan ✔Melancarkan haid
✔Merawat tumit kaki pecah
✔Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
✔Membanyakkan susu badan
✔Mengurangkan rabun mata
✔Mengatasi masalah fibroid & cyst
✔Mengeluarkan angin dlm badan
✔Mengatasi masalah sembelit

SESUAI UTK IBU MENGANDUNG DAN IBU MENYUSU DAN LELAKI JUGA

1 botol 30 tablet RM59 Exc Postage
2 botol RM118 Inc Postage😘
.
#gulagulagebuss#putihmelepak#cantikluardalam#susubanyak#ikhtiarmengandung#supplementmurah#merawatresdung#hilangkanjerawat#hilangkanparut#raub#bentong#kualalipis#pahang#dungun#snowwhitesecret#cantikberseri#cantik#kemamkemamteruscantik#teameuniya#sayajualmurah#original#detox#kurusmenawan#tabletcantik#takperlubancuh
SNOW WHITE BEAUTY SECRET Whitening🌷 Slimming 🌷Detox Diperkaya formulasi sempurna dgn kandungan asas iaitu : 💥kurma 💥lemon 💥astaxanthine 💥L-cysteine 💥vitamin C 💥lutein Khasiat yg terbukti terbaik utk : ✔Mencerahkan & melembapkan kulit seawal 7 hari ✔Mengecilkan liang pori ✔Anti penuaan ✔Mengurangkam jerawat & jeragat ✔Menghasilkan sel² kulit baru ✔Mengawal & mengurangkan berat badan ✔Melancarkan haid ✔Merawat tumit kaki pecah ✔Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata ✔Membanyakkan susu badan ✔Mengurangkan rabun mata ✔Mengatasi masalah fibroid & cyst ✔Mengeluarkan angin dlm badan ✔Mengatasi masalah sembelit SESUAI UTK IBU MENGANDUNG DAN IBU MENYUSU DAN LELAKI JUGA 1 botol 30 tablet RM59 Exc Postage 2 botol RM118 Inc Postage😘 . #gulagulagebuss #putihmelepak #cantikluardalam #susubanyak #ikhtiarmengandung #supplementmurah #merawatresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #raub #bentong #kualalipis #pahang #dungun #snowwhitesecret #cantikberseri #cantik #kemamkemamteruscantik #teameuniya #sayajualmurah #original #detox #kurusmenawan #tabletcantik #takperlubancuh 
DROPSHIP WANTED! .
. 
Jom2 siapa nak buat income BANYAK dengan DYXY whatsapp Mira sekarang. Cara yang MUDAH, profit TINGGI, sangat SENANG buat duit 💰💰
.
.
Whatsapp Mira hari ni untuk order ! 📲0123592489 .
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#hilangkanparut 
#promosimalaysia 
#kakishoppingonline
#makeupartismalaysia
#sayajualmakeup
#dyxycoduitmshahalam
#visitmyigshop
#aaisyahdhiarana 
#dyxyteam
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxycodshahalam
#dyxycodseremban
#dyxycodnilai
#dyxycodsepang
#bazaarpaknil
#mua
#agentwanted
#agentneeded
#teamdarlings
DROPSHIP WANTED! . . Jom2 siapa nak buat income BANYAK dengan DYXY whatsapp Mira sekarang. Cara yang MUDAH, profit TINGGI, sangat SENANG buat duit 💰💰 . . Whatsapp Mira hari ni untuk order ! 📲0123592489 . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #hilangkanparut  #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #sayajualmakeup  #dyxycoduitmshahalam  #visitmyigshop  #aaisyahdhiarana  #dyxyteam  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxycodshahalam  #dyxycodseremban  #dyxycodnilai  #dyxycodsepang  #bazaarpaknil  #mua  #agentwanted  #agentneeded  #teamdarlings 
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL .
✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak
✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT
❌TIDAK MELEKIT
✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka
✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci
✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )

ADA FREEGIFT 
Whatsapp 📲 018-2254308

Free postage

COD DYXY COSMETICS area:
🚘UITM SEREMBAN TIGA
🚘SHAH ALAM
🚘TTDI JAYA
🚘DENAI ALAM
🚘BUKIT JELUTONG
🚘BUKIT SUBANG
🚘TUDM 🚘 (SEKSYEN 1-30)
🚘SUBANG JAYA
🚘 PUNCAK ALAM 📲contact sekarang sebelum stock habis 💃🏻💃🏻💃🏻
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak ✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT ✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka ✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci ✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) ADA FREEGIFT Whatsapp 📲 018-2254308 Free postage COD DYXY COSMETICS area: 🚘UITM SEREMBAN TIGA 🚘SHAH ALAM 🚘TTDI JAYA 🚘DENAI ALAM 🚘BUKIT JELUTONG 🚘BUKIT SUBANG 🚘TUDM 🚘 (SEKSYEN 1-30) 🚘SUBANG JAYA 🚘 PUNCAK ALAM 📲contact sekarang sebelum stock habis 💃🏻💃🏻💃🏻
- HAI GORGEOUS -

EYELASHES PERM 💕

RM 45 
Exc postage
Postage RM8

ICE-CREAM WAX💕
RM47 
Exc postage
Postage RM8

D'HEAL ROLLER💕
RM45

SERUM EVOE VIT C💕
RM25

SET D'HEAL💕
RM70
Inc postage

Boleh terus whatsapp aimie ye 😊
Nak tanya apa. Tanya jaa.
Jangan sesegan. Whatsapp jaa no aimie. Tak pun klik je link kt bio tu tauu 😙

#theaimieridzuan #dermaroller #dhealaimieridzuan #sayapakaisayajual #jomcantik #feedbackkami #hilangkanparut #loveyourself #hellogorgeous
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL .
✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak
✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT
❌TIDAK MELEKIT
✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka
✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci
✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )

ADA FREEGIFT 
Whatsapp 📲 018-2254308

Free postage

COD DYXY COSMETICS area:
🚘UITM SEREMBAN TIGA
🚘SHAH ALAM
🚘TTDI JAYA
🚘DENAI ALAM
🚘BUKIT JELUTONG
🚘BUKIT SUBANG
🚘TUDM 🚘 (SEKSYEN 1-30)
🚘SUBANG JAYA
🚘 PUNCAK ALAM 📲contact sekarang sebelum stock habis 💃🏻💃🏻💃🏻
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak ✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT ✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka ✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci ✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) ADA FREEGIFT Whatsapp 📲 018-2254308 Free postage COD DYXY COSMETICS area: 🚘UITM SEREMBAN TIGA 🚘SHAH ALAM 🚘TTDI JAYA 🚘DENAI ALAM 🚘BUKIT JELUTONG 🚘BUKIT SUBANG 🚘TUDM 🚘 (SEKSYEN 1-30) 🚘SUBANG JAYA 🚘 PUNCAK ALAM 📲contact sekarang sebelum stock habis 💃🏻💃🏻💃🏻
NAK LENTIK BULU MATA?
.
.
Eh macam tak percaya kan guna Huna Aloevera Gel je pun boleh panjangkan bulu mataaaa. Betul2 multipurpose lah gel ni!! Ingat boleh guna nak pudarkan parut jerawat je, ingat boleh pakai untuk ruam baby je. Sapu kat bulu mata pun boleh. Wow!! 😍
.
Pasni tak payah engko nak berangan nak pakai bulu mata palsu lagi taww, sapu je #havg ni tetiap malam boleh panjangkan bulu mata! Ayien cakap benda betul tak bohong 😂 Ready stock kalau korang nak order. RM42 include postage! 😊
.
#hunagemencheh #trustedseller #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunafabulousfoundation #hunalipcrush #supportlocalproduct #organicbeauty #bazaaronline #sayajualskincare #nomercury #codavailable #sensitiveskin #acnetreatment #sayajual #organicproduct #organicskincare #nontoxicbeauty #naturalskincare #natural #hunagemencheh #skincaremurahmalaysia #hilangkanparut #kulitjerawat #eczema #sunburn #bibirkering #bibirmerekah #halalproducts #skincareaddict
NAK LENTIK BULU MATA? . . Eh macam tak percaya kan guna Huna Aloevera Gel je pun boleh panjangkan bulu mataaaa. Betul2 multipurpose lah gel ni!! Ingat boleh guna nak pudarkan parut jerawat je, ingat boleh pakai untuk ruam baby je. Sapu kat bulu mata pun boleh. Wow!! 😍 . Pasni tak payah engko nak berangan nak pakai bulu mata palsu lagi taww, sapu je #havg  ni tetiap malam boleh panjangkan bulu mata! Ayien cakap benda betul tak bohong 😂 Ready stock kalau korang nak order. RM42 include postage! 😊 . #hunagemencheh  #trustedseller  #hunaglowingbar  #hunaaloeveragel  #hunafabulousfoundation  #hunalipcrush  #supportlocalproduct  #organicbeauty  #bazaaronline  #sayajualskincare  #nomercury  #codavailable  #sensitiveskin  #acnetreatment  #sayajual  #organicproduct  #organicskincare  #nontoxicbeauty  #naturalskincare  #natural  #hunagemencheh  #skincaremurahmalaysia  #hilangkanparut  #kulitjerawat  #eczema  #sunburn  #bibirkering  #bibirmerekah  #halalproducts  #skincareaddict 
Alhamdulillah 😍 semput pun lega 
Feedback: @minyakurutmodenwangi
Alhamdulillah 😍 semput pun lega Feedback: @minyakurutmodenwangi
Bau wangi LAVENDER + MINYAK KAYU PUTIH 😍

Feedback: @minyakurutmodenwangi
Bau wangi LAVENDER + MINYAK KAYU PUTIH 😍 Feedback: @minyakurutmodenwangi
Alhamdulillah, semput pun lega 💚

Feedback: @minyakurutwangi
Alhamdulillah, semput pun lega 💚 Feedback: @minyakurutwangi
MINYAK KAYU PUTIH berfungsi MELEGAKAN lenguh 💚

Feedback: @minyakurutwangi
MINYAK KAYU PUTIH berfungsi MELEGAKAN lenguh 💚 Feedback: @minyakurutwangi
Sape suruh wangi sangat 😅

Feedback: @minyakurutwangi
Sape suruh wangi sangat 😅 Feedback: @minyakurutwangi
Putih pink yang menenangkan 😍

Feedback: @minyakurutmodenwangi
Putih pink yang menenangkan 😍 Feedback: @minyakurutmodenwangi
Feedback daripada owner tudung Dira 😍

Feedback: @minyakurutmodenwangi
Feedback daripada owner tudung Dira 😍 Feedback: @minyakurutmodenwangi
MINYAK KAYU PUTIH dalam MMG MEMBANTU MELEGAKAN lenguh kaki 😍

Feedback: @minyakurutmodenwangi
MINYAK KAYU PUTIH dalam MMG MEMBANTU MELEGAKAN lenguh kaki 😍 Feedback: @minyakurutmodenwangi
SALES PECAH KEPALA!

SALES PECAH KEPALA!

SALES PECAH KEPALA!

Discount kaw kaw sempena BIRTHDAY FOUNDER DYXY COSMETICS 😍😍😍😍 Harga Dyxy Cosmetics untuk 3 items 💄BC CREAM + FACE MIST + BRUSH 💄

Hingga *30/09/2017* harga akan jadi *RM140* (harga asal RM185, offer biasa RM145)

whatsapp ;
+601111549493💖💖💖💖💖💖💖💖
#best24434#bazaaronline#bazarpaknil#malaysia#onlineshopmalaysia#murahmeriah#murahmurah#igshopmalaysiamurah#malaysianshoponline#bazaaronlinemalaysia#bazaaronlineshop#bazaaronline#igshopmalaysiamurah#dyxybcream#bccreambydyana#foundation#bccreamfoundation#dyxygreenteafacemist#hilangkanparut#bccreammalaysia#dyxygreenteafacemist#foundationmalaysia#dyxyfacemist#meletop#facemistgreentea#makeupspray#dyxymineralfacemist#teamyaya#rugitakcuba#flawless#jomcubadyxy#hotselling#pastipuashati#teamyaya
SALES PECAH KEPALA! SALES PECAH KEPALA! SALES PECAH KEPALA! Discount kaw kaw sempena BIRTHDAY FOUNDER DYXY COSMETICS 😍😍😍😍 Harga Dyxy Cosmetics untuk 3 items 💄BC CREAM + FACE MIST + BRUSH 💄 Hingga *30/09/2017* harga akan jadi *RM140* (harga asal RM185, offer biasa RM145) whatsapp ; +601111549493💖💖💖💖💖💖💖💖 #best24434 #bazaaronline #bazarpaknil #malaysia #onlineshopmalaysia #murahmeriah #murahmurah #igshopmalaysiamurah #malaysianshoponline #bazaaronlinemalaysia #bazaaronlineshop #bazaaronline #igshopmalaysiamurah #dyxybcream #bccreambydyana #foundation #bccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #hilangkanparut #bccreammalaysia #dyxygreenteafacemist #foundationmalaysia #dyxyfacemist #meletop #facemistgreentea #makeupspray #dyxymineralfacemist #teamyaya #rugitakcuba #flawless #jomcubadyxy #hotselling #pastipuashati #teamyaya 
Seputih sesuci embun pagi 😍

Feedback: @testiminyakurutwangi
Seputih sesuci embun pagi 😍 Feedback: @testiminyakurutwangi
🍂Antara Kebaikan Kunyit Untuk Kecantikan Wajah🍂
_
1. Kunyit mempunyai ciri-ciri luar biasa anti-radang, anti-septik, anti-bakteria dan anti-penuaan yang menjadikannya sebagai bahan mask muka yang sangat baik. Ia sangat berkesan terhadap jerawat kerana ia mengandungi ciri-ciri anti bakteria yang kuat dan ia juga membantu memudarkan parut jerawat anda!
_
2. Kunyit juga mengandungi sebatian yang dikenali sebagai ‘curcumin’ yang membentuk pigmen kuning; seterusnya berfungsi sebagai pewarna untuk memberi warna kulit yang lebih cerah.
_
3. Apabila diambil secara dalaman, kunyit bertindak sebagai pembersih darah yang berkesan, seterusnya membantu untuk memperbaiki keadaan kulit anda.
_
4. Kunyit merupakan anti-oksidan yang membantu dalam menyerang radikal bebas untuk memberikan kulit kelihatan muda, tanpa ruam dan jerawat☺
_
#thebeautyhacks #naturalskincaremalaysia
 #bodyscrubmalaysia  #sabunkunyit #sabunkunyitmurah #hantaranmurah 
#kulitsihat #kulitbermasalah
#masalahwanita #masalahkulitmuka
#masalahkulitkusam #bazaarpaknil 
#masalahkulitberjerawat #masalahjerawat
#masalahjeragat #sayajual #facescrubmalaysia #facescrubmurah #jerawat #jerawatbatu #jeragat #hilangkanparut
🍂Antara Kebaikan Kunyit Untuk Kecantikan Wajah🍂 _ 1. Kunyit mempunyai ciri-ciri luar biasa anti-radang, anti-septik, anti-bakteria dan anti-penuaan yang menjadikannya sebagai bahan mask muka yang sangat baik. Ia sangat berkesan terhadap jerawat kerana ia mengandungi ciri-ciri anti bakteria yang kuat dan ia juga membantu memudarkan parut jerawat anda! _ 2. Kunyit juga mengandungi sebatian yang dikenali sebagai ‘curcumin’ yang membentuk pigmen kuning; seterusnya berfungsi sebagai pewarna untuk memberi warna kulit yang lebih cerah. _ 3. Apabila diambil secara dalaman, kunyit bertindak sebagai pembersih darah yang berkesan, seterusnya membantu untuk memperbaiki keadaan kulit anda. _ 4. Kunyit merupakan anti-oksidan yang membantu dalam menyerang radikal bebas untuk memberikan kulit kelihatan muda, tanpa ruam dan jerawat☺ _ #thebeautyhacks  #naturalskincaremalaysia  #bodyscrubmalaysia  #sabunkunyit  #sabunkunyitmurah  #hantaranmurah  #kulitsihat  #kulitbermasalah  #masalahwanita  #masalahkulitmuka  #masalahkulitkusam  #bazaarpaknil  #masalahkulitberjerawat  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #sayajual  #facescrubmalaysia  #facescrubmurah  #jerawat  #jerawatbatu  #jeragat  #hilangkanparut 
Video feedback towkay tudung 😍

Feedback: @testiminyakurutwangi
Video feedback towkay tudung 😍 Feedback: @testiminyakurutwangi
Apa ni hitam2 ni. Ni la dia SAMPLE MAMI GOJES COFFEE SCRUB for FREE!!! Nak tak? Nak tak?
.
Siapa nak cuba dulu best ke tak. Sesuai ke tak dengan skin uollss boleh request sample ni. Free aje. Tapi kalau by pos kena add postage la hihi. Cod sekitar Kulim free je.
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik
Apa ni hitam2 ni. Ni la dia SAMPLE MAMI GOJES COFFEE SCRUB for FREE!!! Nak tak? Nak tak? . Siapa nak cuba dulu best ke tak. Sesuai ke tak dengan skin uollss boleh request sample ni. Free aje. Tapi kalau by pos kena add postage la hihi. Cod sekitar Kulim free je. . Agen sah #MamiGojesBrand  Cod sekitar Kulim Pos seluruh malaysia Whatsapp 0143750558 (enquiry/order) . #PureToCure  #mgcs  #mamigojes  #mamigojescoffeescrub  #coffeescrubmurah  #scrubmurah  #produkorganik  #produkorganikmurah  #sayapakaisayajual  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #jerawatpasir  #blackhead  #whitehead  #skincare  #organicskincare  #scrubflawless  #hijabi  #produk  #produkkesihatan  #jojobaoil  #arganoil  #vanillaessence  #rawsugar  #sabunstrawberry  #sabunsusukambing  #oliveoil  #magicserum  #serumorganik 
MINYAK KAYU PUTIH dalam MMG MEMBANTU MELEGAKAN lenguh kaki 😍

Feedback: @testiminyakurutwangi
MINYAK KAYU PUTIH dalam MMG MEMBANTU MELEGAKAN lenguh kaki 😍 Feedback: @testiminyakurutwangi
Feedback jeragat lagi uollsss. Haa sape ada masalah jeragat tu jommm cuba MAMI GOJES COFFEE SCRUB. Tak cuba tak gojes la...
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik
Feedback jeragat lagi uollsss. Haa sape ada masalah jeragat tu jommm cuba MAMI GOJES COFFEE SCRUB. Tak cuba tak gojes la... . Agen sah #MamiGojesBrand  Cod sekitar Kulim Pos seluruh malaysia Whatsapp 0143750558 (enquiry/order) . #PureToCure  #mgcs  #mamigojes  #mamigojescoffeescrub  #coffeescrubmurah  #scrubmurah  #produkorganik  #produkorganikmurah  #sayapakaisayajual  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #jerawatpasir  #blackhead  #whitehead  #skincare  #organicskincare  #scrubflawless  #hijabi  #produk  #produkkesihatan  #jojobaoil  #arganoil  #vanillaessence  #rawsugar  #sabunstrawberry  #sabunsusukambing  #oliveoil  #magicserum  #serumorganik 
[VIRAL]- HOT SELLING THE MOST WANTED SKINCARE BY MBH DERMACARE SET ‼️🔥🔥
.

Say ❎ pada skincare yang ada MERKURI
And say ✅ pada skincare yang ORGANIK
.

Nih sis nak bagi WARNIG 🚧 JANGAN sesekali terjebak dengan product yang banyak merkuri ni! rosak kulit wei 😱. Biar lambat, asal selamat! jangan heboh nak nampak kesan cepat jeee, lepaihh tu mula la kecoh satu kampung kasik viral sana sini. hmmmm tak dapek den nak nolong jah 😂
.

Nih haaa.. product yang tengah HOT LETOPSSS TU.. PALING MOST WANTED la orang kampung kata tu 💁💁💁💁
.
.
👇🏻👇🏻 Set SkinCare dari MBHdermacare:
. 💋 MBH Deep cleanser 110ml
💋 MBH Sunblock 25g
💋 MBH Soothing Lotion 100ml
💋 MBH Whitening Cream 25g .
.
👆🏻sangat sesuai untuk semua jenis kulit. 👍🏻 teringin nak tengok testimoni yang ada, boleh jengah2 pages MBH Medispa - Johor Bahru 😘

Haa, mesti terus nak order kan? Kan? Kan? boleh laju-laju whatsApp 📲 0187764670
.

#mbhmedispa 
#rawatankecantikan #mbhjohorbahru #mbhmedispajb 
#facialmurah #julajulibintangcinta #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia
#kulitkering #beautyandthebeast #rawatanjeragat #rawatanjerawat 
#hilangkanparut #hilangkanjerawat 
#kulitberminyak #facialtreatment #facialspa 
#nurraysacollagensoap #ikutcarakita #ervanrizuan #suamikupalingsweet
#ohabangkosmetik #kimchiuntukawak #jepsari #syurgakutaksempurna #heroseorangcinderella
[VIRAL]- HOT SELLING THE MOST WANTED SKINCARE BY MBH DERMACARE SET ‼️🔥🔥 . Say ❎ pada skincare yang ada MERKURI And say ✅ pada skincare yang ORGANIK . Nih sis nak bagi WARNIG 🚧 JANGAN sesekali terjebak dengan product yang banyak merkuri ni! rosak kulit wei 😱. Biar lambat, asal selamat! jangan heboh nak nampak kesan cepat jeee, lepaihh tu mula la kecoh satu kampung kasik viral sana sini. hmmmm tak dapek den nak nolong jah 😂 . Nih haaa.. product yang tengah HOT LETOPSSS TU.. PALING MOST WANTED la orang kampung kata tu 💁💁💁💁 . . 👇🏻👇🏻 Set SkinCare dari MBHdermacare: . 💋 MBH Deep cleanser 110ml 💋 MBH Sunblock 25g 💋 MBH Soothing Lotion 100ml 💋 MBH Whitening Cream 25g . . 👆🏻sangat sesuai untuk semua jenis kulit. 👍🏻 teringin nak tengok testimoni yang ada, boleh jengah2 pages MBH Medispa - Johor Bahru 😘 Haa, mesti terus nak order kan? Kan? Kan? boleh laju-laju whatsApp 📲 0187764670 . #mbhmedispa  #rawatankecantikan  #mbhjohorbahru  #mbhmedispajb  #facialmurah  #julajulibintangcinta  #spamuslimah  #spamurah  #spamalaysia  #kulitkering  #beautyandthebeast  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #kulitberminyak  #facialtreatment  #facialspa  #nurraysacollagensoap  #ikutcarakita  #ervanrizuan  #suamikupalingsweet  #ohabangkosmetik  #kimchiuntukawak  #jepsari  #syurgakutaksempurna  #heroseorangcinderella 
[VIRAL]- HOT SELLING THE MOST WANTED SKINCARE BY MBH DERMACARE SET ‼️🔥🔥
.

Say ❎ pada skincare yang ada MERKURI
And say ✅ pada skincare yang ORGANIK
.

Nih sis nak bagi WARNIG 🚧 JANGAN sesekali terjebak dengan product yang banyak merkuri ni! rosak kulit wei 😱. Biar lambat, asal selamat! jangan heboh nak nampak kesan cepat jeee, lepaihh tu mula la kecoh satu kampung kasik viral sana sini. hmmmm tak dapek den nak nolong jah 😂
.

Nih haaa.. product yang tengah HOT LETOPSSS TU.. PALING MOST WANTED la orang kampung kata tu 💁💁💁💁
.
.
👇🏻👇🏻 Set SkinCare dari MBHdermacare:
. 💋 MBH Deep cleanser 110ml
💋 MBH Sunblock 25g
💋 MBH Soothing Lotion 100ml
💋 MBH Whitening Cream 25g .
.
👆🏻sangat sesuai untuk semua jenis kulit. 👍🏻 teringin nak tengok testimoni yang ada, boleh jengah2 pages MBH Medispa - Johor Bahru 😘

Haa, mesti terus nak order kan? Kan? Kan? boleh laju-laju whatsApp 📲 0187764670
.

#mbhmedispa 
#rawatankecantikan #mbhjohorbahru #mbhmedispajb 
#facialmurah #julajulibintangcinta #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia
#kulitkering #beautyandthebeast #rawatanjeragat #rawatanjerawat 
#hilangkanparut #hilangkanjerawat 
#kulitberminyak #facialtreatment #facialspa 
#nurraysacollagensoap #ikutcarakita #ervanrizuan #suamikupalingsweet
#ohabangkosmetik #kimchiuntukawak #jepsari #syurgakutaksempurna #heroseorangcinderella
[VIRAL]- HOT SELLING THE MOST WANTED SKINCARE BY MBH DERMACARE SET ‼️🔥🔥 . Say ❎ pada skincare yang ada MERKURI And say ✅ pada skincare yang ORGANIK . Nih sis nak bagi WARNIG 🚧 JANGAN sesekali terjebak dengan product yang banyak merkuri ni! rosak kulit wei 😱. Biar lambat, asal selamat! jangan heboh nak nampak kesan cepat jeee, lepaihh tu mula la kecoh satu kampung kasik viral sana sini. hmmmm tak dapek den nak nolong jah 😂 . Nih haaa.. product yang tengah HOT LETOPSSS TU.. PALING MOST WANTED la orang kampung kata tu 💁💁💁💁 . . 👇🏻👇🏻 Set SkinCare dari MBHdermacare: . 💋 MBH Deep cleanser 110ml 💋 MBH Sunblock 25g 💋 MBH Soothing Lotion 100ml 💋 MBH Whitening Cream 25g . . 👆🏻sangat sesuai untuk semua jenis kulit. 👍🏻 teringin nak tengok testimoni yang ada, boleh jengah2 pages MBH Medispa - Johor Bahru 😘 Haa, mesti terus nak order kan? Kan? Kan? boleh laju-laju whatsApp 📲 0187764670 . #mbhmedispa  #rawatankecantikan  #mbhjohorbahru  #mbhmedispajb  #facialmurah  #julajulibintangcinta  #spamuslimah  #spamurah  #spamalaysia  #kulitkering  #beautyandthebeast  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #kulitberminyak  #facialtreatment  #facialspa  #nurraysacollagensoap  #ikutcarakita  #ervanrizuan  #suamikupalingsweet  #ohabangkosmetik  #kimchiuntukawak  #jepsari  #syurgakutaksempurna  #heroseorangcinderella 
[VIRAL]- HOT SELLING THE MOST WANTED SKINCARE BY MBH DERMACARE SET ‼️🔥🔥
.

Say ❎ pada skincare yang ada MERKURI
And say ✅ pada skincare yang ORGANIK
.

Nih sis nak bagi WARNIG 🚧 JANGAN sesekali terjebak dengan product yang banyak merkuri ni! rosak kulit wei 😱. Biar lambat, asal selamat! jangan heboh nak nampak kesan cepat jeee, lepaihh tu mula la kecoh satu kampung kasik viral sana sini. hmmmm tak dapek den nak nolong jah 😂
.

Nih haaa.. product yang tengah HOT LETOPSSS TU.. PALING MOST WANTED la orang kampung kata tu 💁💁💁💁
.
.
👇🏻👇🏻 Set SkinCare dari MBHdermacare:
. 💋 MBH Deep cleanser 110ml
💋 MBH Sunblock 25g
💋 MBH Soothing Lotion 100ml
💋 MBH Whitening Cream 25g .
.
👆🏻sangat sesuai untuk semua jenis kulit. 👍🏻 teringin nak tengok testimoni yang ada, boleh jengah2 pages MBH Medispa - Johor Bahru 😘

Haa, mesti terus nak order kan? Kan? Kan? boleh laju-laju whatsApp 📲 0187764670
.

#mbhmedispa 
#rawatankecantikan #mbhjohorbahru #mbhmedispajb 
#facialmurah #julajulibintangcinta #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia
#kulitkering #beautyandthebeast #rawatanjeragat #rawatanjerawat 
#hilangkanparut #hilangkanjerawat 
#kulitberminyak #facialtreatment #facialspa 
#nurraysacollagensoap #ikutcarakita #ervanrizuan #suamikupalingsweet
#ohabangkosmetik #kimchiuntukawak #jepsari #syurgakutaksempurna #heroseorangcinderella
[VIRAL]- HOT SELLING THE MOST WANTED SKINCARE BY MBH DERMACARE SET ‼️🔥🔥 . Say ❎ pada skincare yang ada MERKURI And say ✅ pada skincare yang ORGANIK . Nih sis nak bagi WARNIG 🚧 JANGAN sesekali terjebak dengan product yang banyak merkuri ni! rosak kulit wei 😱. Biar lambat, asal selamat! jangan heboh nak nampak kesan cepat jeee, lepaihh tu mula la kecoh satu kampung kasik viral sana sini. hmmmm tak dapek den nak nolong jah 😂 . Nih haaa.. product yang tengah HOT LETOPSSS TU.. PALING MOST WANTED la orang kampung kata tu 💁💁💁💁 . . 👇🏻👇🏻 Set SkinCare dari MBHdermacare: . 💋 MBH Deep cleanser 110ml 💋 MBH Sunblock 25g 💋 MBH Soothing Lotion 100ml 💋 MBH Whitening Cream 25g . . 👆🏻sangat sesuai untuk semua jenis kulit. 👍🏻 teringin nak tengok testimoni yang ada, boleh jengah2 pages MBH Medispa - Johor Bahru 😘 Haa, mesti terus nak order kan? Kan? Kan? boleh laju-laju whatsApp 📲 0187764670 . #mbhmedispa  #rawatankecantikan  #mbhjohorbahru  #mbhmedispajb  #facialmurah  #julajulibintangcinta  #spamuslimah  #spamurah  #spamalaysia  #kulitkering  #beautyandthebeast  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #kulitberminyak  #facialtreatment  #facialspa  #nurraysacollagensoap  #ikutcarakita  #ervanrizuan  #suamikupalingsweet  #ohabangkosmetik  #kimchiuntukawak  #jepsari  #syurgakutaksempurna  #heroseorangcinderella 
Jeragat? Kulit kusam? Mgcs la jawapannya. Konsisten, rajin, sabar kompem hasil letup pap pap glowing mowing.
.
Harga? Murah je!
50g RM18
110g RM30
220g RM55
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik
Jeragat? Kulit kusam? Mgcs la jawapannya. Konsisten, rajin, sabar kompem hasil letup pap pap glowing mowing. . Harga? Murah je! 50g RM18 110g RM30 220g RM55 . Agen sah #MamiGojesBrand  Cod sekitar Kulim Pos seluruh malaysia Whatsapp 0143750558 (enquiry/order) . #PureToCure  #mgcs  #mamigojes  #mamigojescoffeescrub  #coffeescrubmurah  #scrubmurah  #produkorganik  #produkorganikmurah  #sayapakaisayajual  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #jerawatpasir  #blackhead  #whitehead  #skincare  #organicskincare  #scrubflawless  #hijabi  #produk  #produkkesihatan  #jojobaoil  #arganoil  #vanillaessence  #rawsugar  #sabunstrawberry  #sabunsusukambing  #oliveoil  #magicserum  #serumorganik 
"LEPAS 4 HARI SKIN SY MAKIN HELOK"
.
parut2 hitam, jerawat semua dah clear. Uolls x nak ke kulit cantik bersih?penat dh kan thn malu bila berckp dgn org, org duk perhati je jerawat n parut yg berkampung meriah kt muka kita ni. Jom try danielin serum. Rm 38 shj uolls boleh dpt hasil mcm customer ni ☝tau. X payah thn malu dah lepas ni. Cuma harap bersabar la ye bila hari2 org tnya pakai skincare apa kulit cantik🙊
.
Yg penting serum ni selamat. Uolls stop pakai pun kulit x kan breakout hokay😘
.
WHATSAPP💁💁💁 0179252794
#putihmelepak #instantwhitening #wearwhite #bazarpaknil #lotionputih #lotionpemutih #ootd #buangdaki #scrubpemutih #masalahjerawathilang #breakoutjourney #skincarejourney #kulitbreakout #kulitlicin #skincareselamat #skincaremenghilangkanjerawat #rawatjerawat #rawatjeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #hilangkanparut #paruthilang #parutdahhilang #jeragathilang #jeragatdahhilang #jerawatdahhilang #penghapusjerawat #skincareroutine #hilangkanblackhead #kulitflawless
"LEPAS 4 HARI SKIN SY MAKIN HELOK" . parut2 hitam, jerawat semua dah clear. Uolls x nak ke kulit cantik bersih?penat dh kan thn malu bila berckp dgn org, org duk perhati je jerawat n parut yg berkampung meriah kt muka kita ni. Jom try danielin serum. Rm 38 shj uolls boleh dpt hasil mcm customer ni ☝tau. X payah thn malu dah lepas ni. Cuma harap bersabar la ye bila hari2 org tnya pakai skincare apa kulit cantik🙊 . Yg penting serum ni selamat. Uolls stop pakai pun kulit x kan breakout hokay😘 . WHATSAPP💁💁💁 0179252794 #putihmelepak  #instantwhitening  #wearwhite  #bazarpaknil  #lotionputih  #lotionpemutih  #ootd  #buangdaki  #scrubpemutih  #masalahjerawathilang  #breakoutjourney  #skincarejourney  #kulitbreakout  #kulitlicin  #skincareselamat  #skincaremenghilangkanjerawat  #rawatjerawat  #rawatjeragat  #hilangkanjerawat  #hilangkanjeragat  #hilangkanparut  #paruthilang  #parutdahhilang  #jeragathilang  #jeragatdahhilang  #jerawatdahhilang  #penghapusjerawat  #skincareroutine  #hilangkanblackhead  #kulitflawless 
Kebaikan minyak yang ada dalam MAMI GOJES COFFEE SCRUB. Usah ragu2 akan keberkesanannya. Dah beribu pengguna taw.
.
Mgcs salah satu scrub kopi organik. Tanpa pengawet, pewangi, pewarna, paraben. Selamat digunakan untuk kanak2 hingga dewasa.
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik
Kebaikan minyak yang ada dalam MAMI GOJES COFFEE SCRUB. Usah ragu2 akan keberkesanannya. Dah beribu pengguna taw. . Mgcs salah satu scrub kopi organik. Tanpa pengawet, pewangi, pewarna, paraben. Selamat digunakan untuk kanak2 hingga dewasa. . Agen sah #MamiGojesBrand  Cod sekitar Kulim Pos seluruh malaysia Whatsapp 0143750558 (enquiry/order) . #PureToCure  #mgcs  #mamigojes  #mamigojescoffeescrub  #coffeescrubmurah  #scrubmurah  #produkorganik  #produkorganikmurah  #sayapakaisayajual  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #jerawatpasir  #blackhead  #whitehead  #skincare  #organicskincare  #scrubflawless  #hijabi  #produk  #produkkesihatan  #jojobaoil  #arganoil  #vanillaessence  #rawsugar  #sabunstrawberry  #sabunsusukambing  #oliveoil  #magicserum  #serumorganik