an online Instagram web viewer

#hilangkanparut medias

Photos

Cantikkk nyaaa kulit 😱 
Tergugat pulak rasa ❗😖
Haaaa sapa nak cepat2 cantik meh sini mimy nak kongsi rahsia kecantikkan bersama 😘

Berminat laju-laju:
👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran
📲whatsapp 014-7378131
🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty

#mimybeautypakarkulitanda 
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip#MimyBeautyPakarKulitAnda
#superwhiteningmimy #losyenputihgebu #susukambingmimy #bodyscrubmimybeauty #egfserummimy #scrubmimybeauty #whiteningrosehipspray #jerawat #jeragat #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparut
Cantikkk nyaaa kulit 😱 Tergugat pulak rasa ❗😖 Haaaa sapa nak cepat2 cantik meh sini mimy nak kongsi rahsia kecantikkan bersama 😘 Berminat laju-laju: 👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran 📲whatsapp 014-7378131 🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty #mimybeautypakarkulitanda  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip #MimyBeautyPakarKulitAnda  #superwhiteningmimy  #losyenputihgebu  #susukambingmimy  #bodyscrubmimybeauty  #egfserummimy  #scrubmimybeauty  #whiteningrosehipspray  #jerawat  #jeragat  #hilangkanparutjerawatjerawat  #hilangkanparut 
Gerammmm nyaaa ! Asal pandang cermin je muka penuh parut,  jerawat, jeragat 😭
Jgn risau kini dengan produk #mimybeauty segala nya dpt diatasi 😘🎉 Nak kan kulit cantik dan berseri, jangan lupa sebiji vitamin c .
Berminat laju-laju:
👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran
📲whatsapp 014-7378131
🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty

#mimybeautypakarkulitanda 
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip#MimyBeautyPakarKulitAnda
#superwhiteningmimy #losyenputihgebu #susukambingmimy #bodyscrubmimybeauty #egfserummimy #scrubmimybeauty #whiteningrosehipspray #jerawat #jeragat #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparut
Gerammmm nyaaa ! Asal pandang cermin je muka penuh parut, jerawat, jeragat 😭 Jgn risau kini dengan produk #mimybeauty  segala nya dpt diatasi 😘🎉 Nak kan kulit cantik dan berseri, jangan lupa sebiji vitamin c . Berminat laju-laju: 👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran 📲whatsapp 014-7378131 🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty #mimybeautypakarkulitanda  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip #MimyBeautyPakarKulitAnda  #superwhiteningmimy  #losyenputihgebu  #susukambingmimy  #bodyscrubmimybeauty  #egfserummimy  #scrubmimybeauty  #whiteningrosehipspray  #jerawat  #jeragat  #hilangkanparutjerawatjerawat  #hilangkanparut 
🌟FREE POICH BAG🌟
.
SAYANG KULIT PROMO ⤵
.
👍 1DBSP 120g = RM60
.
👍 1DBSP 200g = RM75
.
👍SET A 👉2MJ = RM140
.
👍SET B 👉3MJ = RM205 FREE POUCH BAG
.
👍 SET C 👉MJ + LDC + BBJS + LCCD + DBSPS = RM110
.
👍SET D 👉MJ + BBJ @ MJ + LGM = RM115
.
👍 SET E 👉MJ + LCC + LDC = RM120
.
👍 SET F 👉MJ + LCC + BBJ/GM = RM155 FREE POUCH BAG
.
👍 SET G 👉MJ + LCC +  BBJ + GM = RM195 FREE FREE POUCH BAG
.
👍 SET H 👉FULL SET + DBSP 200g RM 270 FREE POUCH BAG
.
👍 Couple Set = MJ + MJMen = RM140
.
.
.
🎉( FREE POSTAGE // SS ADD RM5)
.
🎁 FREE RM10 VOUCHER
.
🎁 FREE LOVERA POUCH BAG FOR PURCHASE RM150 ABOVE
.
FROM  13 - 26 NOV 2017 ONLY
‼BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!!
.
Hit my chat box now
Whatsapp;
0149283475 (click link in bio)

Postage Everyday
COD Available
.
#aloeveragelmurah #aloevera #aloeveragel #MagicJellyLovera #hilangkanparut #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jomcantik #jomsihat #bebaskimia #naturalproducts #naturalskincaremalaysia #naturalskincaremurah #bebasmerkuri #bukanproduktimbangkilo #rawatsunburn #hilangkansunburn
🌟FREE POICH BAG🌟 . SAYANG KULIT PROMO ⤵ . 👍 1DBSP 120g = RM60 . 👍 1DBSP 200g = RM75 . 👍SET A 👉2MJ = RM140 . 👍SET B 👉3MJ = RM205 FREE POUCH BAG . 👍 SET C 👉MJ + LDC + BBJS + LCCD + DBSPS = RM110 . 👍SET D 👉MJ + BBJ @ MJ + LGM = RM115 . 👍 SET E 👉MJ + LCC + LDC = RM120 . 👍 SET F 👉MJ + LCC + BBJ/GM = RM155 FREE POUCH BAG . 👍 SET G 👉MJ + LCC + BBJ + GM = RM195 FREE FREE POUCH BAG . 👍 SET H 👉FULL SET + DBSP 200g RM 270 FREE POUCH BAG . 👍 Couple Set = MJ + MJMen = RM140 . . . 🎉( FREE POSTAGE // SS ADD RM5) . 🎁 FREE RM10 VOUCHER . 🎁 FREE LOVERA POUCH BAG FOR PURCHASE RM150 ABOVE . FROM 13 - 26 NOV 2017 ONLY ‼BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!! . Hit my chat box now Whatsapp; 0149283475 (click link in bio) Postage Everyday COD Available . #aloeveragelmurah  #aloevera  #aloeveragel  #MagicJellyLovera  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #hilangkanjeragat  #jomcantik  #jomsihat  #bebaskimia  #naturalproducts  #naturalskincaremalaysia  #naturalskincaremurah  #bebasmerkuri  #bukanproduktimbangkilo  #rawatsunburn  #hilangkansunburn 
LAKU KERAS ❗️❗️❗️
.
Hai korang, disebabkan set ni LAKU KERAS, fara tambah lagi set ni + HADIAH / FREE GIFT yang sangat sangat TERHAD taw ❗️
.
Haa nak ke nak? .
Jadi CEPAT jadi ORANG TERAWAL miliki set BASIC DYXY ni.
.
.
❤️ DM LAJU2 / WHATSAPP 📲 01126666925 SEKARANG .
❤️ DM LAJU2 / WHATSAPP 📲 01126666925 SEKARANG
.
❤️ DM LAJU2/ WHATSAPP 📲 01126666925 
SEKARANG .
#cod #hadiahunik #bestbuy #recomended #dyxykuis #dyxyukm #dyxycosmetics #sale #postage #free #masterstokisdyxy #fattahamin #taktentuang #viral #motifviral #sabah #sarawak  #kajang #semenyih #murah #breakout #hilangkanparut #merawatmuka #takbercapuk #redvelvet #helena #izzat #fattzura #bazaarpaknil #teamfara
LAKU KERAS ❗️❗️❗️ . Hai korang, disebabkan set ni LAKU KERAS, fara tambah lagi set ni + HADIAH / FREE GIFT yang sangat sangat TERHAD taw ❗️ . Haa nak ke nak? . Jadi CEPAT jadi ORANG TERAWAL miliki set BASIC DYXY ni. . . ❤️ DM LAJU2 / WHATSAPP 📲 01126666925 SEKARANG . ❤️ DM LAJU2 / WHATSAPP 📲 01126666925 SEKARANG . ❤️ DM LAJU2/ WHATSAPP 📲 01126666925 SEKARANG . #cod  #hadiahunik  #bestbuy  #recomended  #dyxykuis  #dyxyukm  #dyxycosmetics  #sale  #postage  #free  #masterstokisdyxy  #fattahamin  #taktentuang  #viral  #motifviral  #sabah  #sarawak  #kajang  #semenyih  #murah  #breakout  #hilangkanparut  #merawatmuka  #takbercapuk  #redvelvet  #helena  #izzat  #fattzura  #bazaarpaknil  #teamfara 
[DYXY TERBAIK]💕 .
.
Tgh cri produk yg the best utk wajah korng??..Dah tentulah DYXY COSMETIC !!!
.
.
✔️TAK MELEKIT ✔️TAK BERTOMPOK ✔️TAK NAIK JERAWAT ✔️TAK PAYAH PAKAI BEDAK ✔️SPF50 . . Then pakai pulak green tea face mist, walawehhh👍🏻 ✔️GLOWING ✔️KECUTKAN JERAWAT ✔️BAU WANGI DAN FRESH
.
.
Nak tahu the best ke tak,boek ke tak..korng kene cuba sndri,cnfirm jatuh hati sgt2..😍😍 Whatsapp sis hari ni utk order ! 📲0134350564 😘 .
.
#bccreamfoundation  #bccream  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit #dyxybccream  #hilangkanparut #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #sayajualmakeup #visitmyigshop  #aaisyahdhiarana  #dyxyteam  #foundation #foundationmalaysia  #teamdarlings
[DYXY TERBAIK]💕 . . Tgh cri produk yg the best utk wajah korng??..Dah tentulah DYXY COSMETIC !!! . . ✔️TAK MELEKIT ✔️TAK BERTOMPOK ✔️TAK NAIK JERAWAT ✔️TAK PAYAH PAKAI BEDAK ✔️SPF50 . . Then pakai pulak green tea face mist, walawehhh👍🏻 ✔️GLOWING ✔️KECUTKAN JERAWAT ✔️BAU WANGI DAN FRESH . . Nak tahu the best ke tak,boek ke tak..korng kene cuba sndri,cnfirm jatuh hati sgt2..😍😍 Whatsapp sis hari ni utk order ! 📲0134350564 😘 . . #bccreamfoundation   #bccream   #dyxygreenteafacemist   #putihkankulit  #dyxybccream   #hilangkanparut  #promosimalaysia   #kakishoppingonline   #makeupartismalaysia   #sayajualmakeup  #visitmyigshop   #aaisyahdhiarana   #dyxyteam   #foundation  #foundationmalaysia   #teamdarlings 
Benda kecil. Masuk handbag pun muat tau. so korang yang travel ke apa jangan risau. Sangat mudah alih menda ni 😂 .
.
Dapatkan yang original okay? Kang tak pasal2 orang pm kata kulit teruk la naik jerawat la apa la. Kita jugak kena. Awak yang beli harga RM25. .
.
.
Pastu tiaw kita 😿 kita jual harga standard confirm ori awak xnak beli. Pastu salahkan kita 😂 pergi la salahkan orang yang jual kat awak tu. Aiyaaa .
.
Saja luah perasaan 😌 .
.
Sape nak try boleh whatsapp 
0183749849 terus ok? 😘 .
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah  #bazarpaknilmurah  #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan
Benda kecil. Masuk handbag pun muat tau. so korang yang travel ke apa jangan risau. Sangat mudah alih menda ni 😂 . . Dapatkan yang original okay? Kang tak pasal2 orang pm kata kulit teruk la naik jerawat la apa la. Kita jugak kena. Awak yang beli harga RM25. . . . Pastu tiaw kita 😿 kita jual harga standard confirm ori awak xnak beli. Pastu salahkan kita 😂 pergi la salahkan orang yang jual kat awak tu. Aiyaaa . . Saja luah perasaan 😌 . . Sape nak try boleh whatsapp 0183749849 terus ok? 😘 . . . #azanis  #azanisscarserum  #azanismurah  #azanisoriginal  #ubatparut  #hilangkanparut  #serum  #serumajaib  #serumvitamin  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #azanisserum  #serumwajah  #bazarpaknilmurah  #jerawat  #ubatjerawat  #parut  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkkecantikan 
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
🌹Cara pakai
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp fifi 📲018-2254308
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁 . 🌹Cara pakai . 1) sembur face mist green tea . 2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu. . 3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje. . 4) sembur balik face mist green tea. . 5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼ . Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞 . . Whatsapp fifi 📲018-2254308
TIMEWISE MIRACLE SET.
.
Sesuai untuk Lovers yg berusia 24 tahun ke atas
.
Set ini di panggil Miracle set kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit Korang lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. Cleanser boleh tahan sehingga 4-6 bulan, pelembab 8-12 bulan dan Day and Night Solution 4 bulan, softener 4 bulan setiap satu mengikut jumlah yg korang gunakan.
.
Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit korang lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendptkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari!
.
Set Timewise ini mengandungi:-
.
1) Time Wise 3 in 1 Cleanser - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar.
.
2) Time wise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit korang sehingga 10 jam.
.
3) Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit korang dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan.
.
4) Time Wise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
5)Timewise Renewing Moisture Softener
🌹 Kulit jadi lembut dan terhidrat
🌹 Membantu kulit kelihatan licin
🌹 Membaiki tekstur kulit
🌹 Mengurangkan pembukaan pori-pori
🌹 Anti penuaan
.
Dengan pembelian 1 SET TIMEWISE.. korang akan dapat percuma MOISTURE RENEWING SOFTENER + TOILERTRY POUCH.. Jimat ke tak jimat?😊
.
Ayu 012-7960046
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaytimewise #marykaymalaysia #marykayyongpeng #marykaybatupahat #marykayproducts #marykaykluang #jerawat #setjerawat #setjeragat #hilangkanparut #kulitsensitif #kulitberminyak
TIMEWISE MIRACLE SET. . Sesuai untuk Lovers yg berusia 24 tahun ke atas . Set ini di panggil Miracle set kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit Korang lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. Cleanser boleh tahan sehingga 4-6 bulan, pelembab 8-12 bulan dan Day and Night Solution 4 bulan, softener 4 bulan setiap satu mengikut jumlah yg korang gunakan. . Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit korang lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendptkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari! . Set Timewise ini mengandungi:- . 1) Time Wise 3 in 1 Cleanser - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar. . 2) Time wise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit korang sehingga 10 jam. . 3) Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit korang dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan. . 4) Time Wise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . 5)Timewise Renewing Moisture Softener 🌹 Kulit jadi lembut dan terhidrat 🌹 Membantu kulit kelihatan licin 🌹 Membaiki tekstur kulit 🌹 Mengurangkan pembukaan pori-pori 🌹 Anti penuaan . Dengan pembelian 1 SET TIMEWISE.. korang akan dapat percuma MOISTURE RENEWING SOFTENER + TOILERTRY POUCH.. Jimat ke tak jimat?😊 . Ayu 012-7960046 Mary Kay Beauty Consultant . #marykaytimewise  #marykaymalaysia  #marykayyongpeng  #marykaybatupahat  #marykayproducts  #marykaykluang  #jerawat  #setjerawat  #setjeragat  #hilangkanparut  #kulitsensitif  #kulitberminyak 
LOVERA BLACK FRIDAY SALES!!
.
Today only (24/11/17)
.
PROMO BLACK FRIDAY SALES⤵️
👉2 MJ = RM125
.
👉3 MJ = RM190
.
👉1MJ + 1LCC + 1BBJ = RM145
.
👉1MJ + 1LCC + 1BBJ + 1LGM = RM180
.
🎉 Postage RM8 (SEM) // RM11 (SS) 🎉
.
!! BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!!
.
!! NO RESERVATION !!
.
Hit my chat box now
Whatsapp;
0149283475 (click link in bio)

Postage Everyday
COD Available
.
#aloeveragelmurah #aloevera #aloeveragel #MagicJellyLovera #hilangkanparut #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jomcantik #jomsihat #bebaskimia #naturalproducts #naturalskincaremalaysia #naturalskincaremurah #bebasmerkuri #bukanproduktimbangkilo #rawatsunburn #hilangkansunburn
LOVERA BLACK FRIDAY SALES!! . Today only (24/11/17) . PROMO BLACK FRIDAY SALES⤵️ 👉2 MJ = RM125 . 👉3 MJ = RM190 . 👉1MJ + 1LCC + 1BBJ = RM145 . 👉1MJ + 1LCC + 1BBJ + 1LGM = RM180 . 🎉 Postage RM8 (SEM) // RM11 (SS) 🎉 . !! BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!! . !! NO RESERVATION !! . Hit my chat box now Whatsapp; 0149283475 (click link in bio) Postage Everyday COD Available . #aloeveragelmurah  #aloevera  #aloeveragel  #MagicJellyLovera  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #hilangkanjeragat  #jomcantik  #jomsihat  #bebaskimia  #naturalproducts  #naturalskincaremalaysia  #naturalskincaremurah  #bebasmerkuri  #bukanproduktimbangkilo  #rawatsunburn  #hilangkansunburn 
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak
✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT
❌TIDAK MELEKIT
✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka
✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci
✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )

ADA FREEGIFT 
Whatsapp 📲 018-2254308

Free postage

COD DYXY COSMETICS area:
🚘SELANGOR
🚘SHAH ALAM 🚘SUBANG
🚘PETALING JAYA
🚘PUNCAK ALAM
🚘SUBANG JAYA
🚘KLANG
🚘(SEK 1-30)
🚘TTDI JAYA
🚘DENAI ALAM
🚘BUKIT JELUTONG
🚘BUKIT SUBANG
🚘TUDM 📲contact sekarang sebelum stock habis 💃🏻💃🏻💃🏻
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak ✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT ✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka ✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci ✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) ADA FREEGIFT Whatsapp 📲 018-2254308 Free postage COD DYXY COSMETICS area: 🚘SELANGOR 🚘SHAH ALAM 🚘SUBANG 🚘PETALING JAYA 🚘PUNCAK ALAM 🚘SUBANG JAYA 🚘KLANG 🚘(SEK 1-30) 🚘TTDI JAYA 🚘DENAI ALAM 🚘BUKIT JELUTONG 🚘BUKIT SUBANG 🚘TUDM 📲contact sekarang sebelum stock habis 💃🏻💃🏻💃🏻
LAKU KERAS ❗️❗️❗️
.
Hai korang, disebabkan set ni LAKU KERAS, fara tambah lagi set ni + HADIAH / FREE GIFT yang sangat sangat TERHAD taw ❗️
.
Haa nak ke nak? .
Jadi CEPAT jadi ORANG TERAWAL miliki set BASIC DYXY ni.
.
.
❤️ DM LAJU2 / WHATSAPP 📲 01126666925 SEKARANG .
❤️ DM LAJU2 / WHATSAPP 📲 01126666925 SEKARANG
.
❤️ DM LAJU2/ WHATSAPP 📲 01126666925 
SEKARANG .
#cod #hadiahunik #bestbuy #recomended #dyxykuis #dyxyukm #dyxycosmetics #sale #postage #free #masterstokisdyxy #fattahamin #taktentuang #viral #motifviral #sabah #sarawak  #kajang #semenyih #murah #breakout #hilangkanparut #merawatmuka #takbercapuk #redvelvet #helena #izzat #fattzura #bazaarpaknil #teamfara
LAKU KERAS ❗️❗️❗️ . Hai korang, disebabkan set ni LAKU KERAS, fara tambah lagi set ni + HADIAH / FREE GIFT yang sangat sangat TERHAD taw ❗️ . Haa nak ke nak? . Jadi CEPAT jadi ORANG TERAWAL miliki set BASIC DYXY ni. . . ❤️ DM LAJU2 / WHATSAPP 📲 01126666925 SEKARANG . ❤️ DM LAJU2 / WHATSAPP 📲 01126666925 SEKARANG . ❤️ DM LAJU2/ WHATSAPP 📲 01126666925 SEKARANG . #cod  #hadiahunik  #bestbuy  #recomended  #dyxykuis  #dyxyukm  #dyxycosmetics  #sale  #postage  #free  #masterstokisdyxy  #fattahamin  #taktentuang  #viral  #motifviral  #sabah  #sarawak  #kajang  #semenyih  #murah  #breakout  #hilangkanparut  #merawatmuka  #takbercapuk  #redvelvet  #helena  #izzat  #fattzura  #bazaarpaknil  #teamfara 
Uall's cantik tak kulit sis ni ? Kemain glowing,  putih gebuuuu gitew 😍
Gerammm i tngok 😖 .
Dengan pengambilan vit c rosship and super whitening  sap sap soi kulit yg suram dah bertukar bak bidadari uall's 
Jealous tau 😭

Berminat laju-laju:
👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran
📲whatsapp 014-7378131
🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty

#mimybeautypakarkulitanda 
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip#MimyBeautyPakarKulitAnda
#superwhiteningmimy #losyenputihgebu #susukambingmimy #bodyscrubmimybeauty #egfserummimy #scrubmimybeauty #whiteningrosehipspray #jerawat #jeragat #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparut
Uall's cantik tak kulit sis ni ? Kemain glowing, putih gebuuuu gitew 😍 Gerammm i tngok 😖 . Dengan pengambilan vit c rosship and super whitening sap sap soi kulit yg suram dah bertukar bak bidadari uall's Jealous tau 😭 Berminat laju-laju: 👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran 📲whatsapp 014-7378131 🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty #mimybeautypakarkulitanda  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip #MimyBeautyPakarKulitAnda  #superwhiteningmimy  #losyenputihgebu  #susukambingmimy  #bodyscrubmimybeauty  #egfserummimy  #scrubmimybeauty  #whiteningrosehipspray  #jerawat  #jeragat  #hilangkanparutjerawatjerawat  #hilangkanparut 
AZANIS SERUM ADALAH SERUM HILANGKAN PARUT NO 1 DI MALAYSIA.
.
.
Bagaimana ia berfungsi? 
Menggalakkan pembaik pulihan  parut yang lebih cepat dan kulit yang licin dengan kepekatan tinggi anti-oksidan dan bertindak sebagai anti-radang semula jadi yang terpdapat dalam Vitamin E (12,000 IU dalam pek 15ml) dan Cocoa Butter.
Bagi anda yang mempunyai parut lama pada bahagian kulit. Azanis dapat membantu bagi membaiki tisu-tisu kulit yang meninggalkan kesan parut dengan pergantian tisu-tisu kulit yang baharu . Ai juga dapat membaiki dan menjaga elemen elemen tisu kulit yang mengalami kerosakan.
.
.
Bagaimana nak guna? 
Urut perlahan-lahan dengan sedikit Serum Azanis Serum ke kawasan parut selepas pembersihan. Sapukan pagi dan malam atau sekerap yang diperlukan. ◎ Untuk tanda cacar dan luka bakar, tunggu sehingga tanda telah kering sebelum menggunakan Azanis Scar Serum. ◎ Untuk parut pembedahan, tunggu sehingga luka telah ditutup dan benang dikeluarkan sebelum memohon Serat Azanis Scar.
.
.
Rm28 Exc Pos
Pos sm Rm8, ss Rm11
Whatsapp Nik 019.6346889
.
.
#azanis #azanisserum #serumazanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #azanisterbaik #serumpudarkanparut #hilangkanparut #titiankasih #promosi #sale #saledepavali #serumno1dimalaysia #hilangkanparut #ayerhitam #johor
AZANIS SERUM ADALAH SERUM HILANGKAN PARUT NO 1 DI MALAYSIA. . . Bagaimana ia berfungsi? Menggalakkan pembaik pulihan  parut yang lebih cepat dan kulit yang licin dengan kepekatan tinggi anti-oksidan dan bertindak sebagai anti-radang semula jadi yang terpdapat dalam Vitamin E (12,000 IU dalam pek 15ml) dan Cocoa Butter. Bagi anda yang mempunyai parut lama pada bahagian kulit. Azanis dapat membantu bagi membaiki tisu-tisu kulit yang meninggalkan kesan parut dengan pergantian tisu-tisu kulit yang baharu . Ai juga dapat membaiki dan menjaga elemen elemen tisu kulit yang mengalami kerosakan. . . Bagaimana nak guna? Urut perlahan-lahan dengan sedikit Serum Azanis Serum ke kawasan parut selepas pembersihan. Sapukan pagi dan malam atau sekerap yang diperlukan. ◎ Untuk tanda cacar dan luka bakar, tunggu sehingga tanda telah kering sebelum menggunakan Azanis Scar Serum. ◎ Untuk parut pembedahan, tunggu sehingga luka telah ditutup dan benang dikeluarkan sebelum memohon Serat Azanis Scar. . . Rm28 Exc Pos Pos sm Rm8, ss Rm11 Whatsapp Nik 019.6346889 . . #azanis  #azanisserum  #serumazanis  #azanisscarserum  #azanismurah  #azanisoriginal  #azanisterbaik  #serumpudarkanparut  #hilangkanparut  #titiankasih  #promosi  #sale  #saledepavali  #serumno1dimalaysia  #hilangkanparut  #ayerhitam  #johor 
Feedback dari pengguna wowskin serum..
.
Wowskin serum ni memang Wow!
.
WhatsApp kod "WOW" 
ke 016 632 7925 atau komen "DM" sekarang! Utk dapatkan #wowskin serum dengan harga diskaun promosi sempena pelancaran diakaun 50% free gift + free gst!
.
Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah korang. Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum siang dan malam korang pasti kelihatan flawless glowing pinkish sepanjang usia.
.
Kegunaan wowskin serum utk mengatasi masalah seperti berikut:
.
✔Jerawat
✔Jeragat
✔Kulit kusam
✔Kulit kering
✔Tona kulit tak sekata
✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔Hanya sains yang luar biasa!.
.
Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "WOW" ke no tertera dkt bio utk order  #wowskinserum, diskaun 50%  free gift + free gst..
.
#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #nakcantik #kulitcantik #kulitkusam #jeragat #nakcantik #nakkuruscepat
Feedback dari pengguna wowskin serum.. . Wowskin serum ni memang Wow! . WhatsApp kod "WOW" ke 016 632 7925 atau komen "DM" sekarang! Utk dapatkan #wowskin  serum dengan harga diskaun promosi sempena pelancaran diakaun 50% free gift + free gst! . Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah korang. Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum siang dan malam korang pasti kelihatan flawless glowing pinkish sepanjang usia. . Kegunaan wowskin serum utk mengatasi masalah seperti berikut: . ✔Jerawat ✔Jeragat ✔Kulit kusam ✔Kulit kering ✔Tona kulit tak sekata ✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!. ✔Hanya sains yang luar biasa!. . Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "WOW" ke no tertera dkt bio utk order #wowskinserum , diskaun 50% free gift + free gst.. . #azanis  #azanisscarserum  #azanismurah  #azanisoriginal  #ubatparut  #hilangkanparut  #serum  #serumajaib  #serumvitamin  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #azanisserum  #serumwajah  #wowskinmalaysia  #bazarpaknilmurah  #wowskin  #wowskinserum  #jerawat  #ubatjerawat  #parut  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkkecantikan  #nakcantik  #kulitcantik  #kulitkusam  #jeragat  #nakcantik  #nakkuruscepat 
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
🌹Cara pakai
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp fifi 📲018-2254308
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁 . 🌹Cara pakai . 1) sembur face mist green tea . 2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu. . 3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje. . 4) sembur balik face mist green tea. . 5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼ . Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞 . . Whatsapp fifi 📲018-2254308
Alhamdulillah.. customer Azreen ni sampai jatuh cinta dengan #azanisscarserum tau. Hihi
.
Produk bagus mestilah ramai peminat. Yang penting dapatkan #original in sha Allah berkesan. .
Whatsapp 0183749849 atau klik je link kat bio untuk dapatkan #promosi the bestttttt! .
.
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah  #bazarpaknilmurah  #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan
Alhamdulillah.. customer Azreen ni sampai jatuh cinta dengan #azanisscarserum  tau. Hihi . Produk bagus mestilah ramai peminat. Yang penting dapatkan #original  in sha Allah berkesan. . Whatsapp 0183749849 atau klik je link kat bio untuk dapatkan #promosi  the bestttttt! . . . . #azanis  #azanisscarserum  #azanismurah  #azanisoriginal  #ubatparut  #hilangkanparut  #serum  #serumajaib  #serumvitamin  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #azanisserum  #serumwajah  #bazarpaknilmurah  #jerawat  #ubatjerawat  #parut  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkkecantikan 
Jommm ❗ admin nak kongsi kan rahsia bagi siapa yg ada masalah badan berdaki 😨 , badan berparut 😱 tuhhh 😉
.
Yang paling best kulit uols boleh jadi halus dan cerah..
.
Membuang sel2 kulit mati!!
.
Berminat laju-laju:
👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran
📲whatsapp 014-7378131
🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty

#mimybeautypakarkulitanda 
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip#MimyBeautyPakarKulitAnda
#superwhiteningmimy #losyenputihgebu #susukambingmimy #bodyscrubmimybeauty #egfserummimy #scrubmimybeauty #whiteningrosehipspray #jerawat #jeragat #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparut"
Jommm ❗ admin nak kongsi kan rahsia bagi siapa yg ada masalah badan berdaki 😨 , badan berparut 😱 tuhhh 😉 . Yang paling best kulit uols boleh jadi halus dan cerah.. . Membuang sel2 kulit mati!! . Berminat laju-laju: 👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran 📲whatsapp 014-7378131 🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty #mimybeautypakarkulitanda  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip #MimyBeautyPakarKulitAnda  #superwhiteningmimy  #losyenputihgebu  #susukambingmimy  #bodyscrubmimybeauty  #egfserummimy  #scrubmimybeauty  #whiteningrosehipspray  #jerawat  #jeragat  #hilangkanparutjerawatjerawat  #hilangkanparut "
Memang wangi sgt kannn...
.
Yang paling best kulit uols boleh jadi halus dan cerah..
.
Membuang sel2 kulit mati!!
.
Berminat laju-laju:
👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran
📲whatsapp 014-7378131
🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty

#mimybeautypakarkulitanda 
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip#MimyBeautyPakarKulitAnda
#superwhiteningmimy #losyenputihgebu #susukambingmimy #bodyscrubmimybeauty #egfserummimy #scrubmimybeauty #whiteningrosehipspray #jerawat #jeragat #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparut"
Memang wangi sgt kannn... . Yang paling best kulit uols boleh jadi halus dan cerah.. . Membuang sel2 kulit mati!! . Berminat laju-laju: 👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran 📲whatsapp 014-7378131 🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty #mimybeautypakarkulitanda  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip #MimyBeautyPakarKulitAnda  #superwhiteningmimy  #losyenputihgebu  #susukambingmimy  #bodyscrubmimybeauty  #egfserummimy  #scrubmimybeauty  #whiteningrosehipspray  #jerawat  #jeragat  #hilangkanparutjerawatjerawat  #hilangkanparut "
Stress Dengan Masalah Jerawat !!!.
.
First time cuba tea tree scrub & mask , jerawat semakin kurang dan parut jerawat cepat jer hilang . Alhamdullilah , tak cuba tak tau kan, dah cuba konfem jatuh hati korang 😉 .
.
Inshaallah konsisten guna ,kulit pun bersih licin tanpa parut dan jerawat.
.
Nak hilangkan jerawat dengan mudah dan berkesan, kena cuba masker tea tree . Whatsapp aien 0199236841 .😊
Stress Dengan Masalah Jerawat !!!. . First time cuba tea tree scrub & mask , jerawat semakin kurang dan parut jerawat cepat jer hilang . Alhamdullilah , tak cuba tak tau kan, dah cuba konfem jatuh hati korang 😉 . . Inshaallah konsisten guna ,kulit pun bersih licin tanpa parut dan jerawat. . Nak hilangkan jerawat dengan mudah dan berkesan, kena cuba masker tea tree . Whatsapp aien 0199236841 .😊
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak
✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT
❌TIDAK MELEKIT
✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka
✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci
✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )

ADA FREEGIFT 
Whatsapp 📲 018-2254308

Free postage

COD DYXY COSMETICS area:
🚘SELANGOR
🚘SHAH ALAM 🚘SUBANG
🚘PETALING JAYA
🚘PUNCAK ALAM
🚘SUBANG JAYA
🚘KLANG
🚘(SEK 1-30)
🚘TTDI JAYA
🚘DENAI ALAM
🚘BUKIT JELUTONG
🚘BUKIT SUBANG
🚘TUDM 📲contact sekarang sebelum stock habis 💃🏻💃🏻💃🏻
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak ✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT ✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka ✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci ✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) ADA FREEGIFT Whatsapp 📲 018-2254308 Free postage COD DYXY COSMETICS area: 🚘SELANGOR 🚘SHAH ALAM 🚘SUBANG 🚘PETALING JAYA 🚘PUNCAK ALAM 🚘SUBANG JAYA 🚘KLANG 🚘(SEK 1-30) 🚘TTDI JAYA 🚘DENAI ALAM 🚘BUKIT JELUTONG 🚘BUKIT SUBANG 🚘TUDM 📲contact sekarang sebelum stock habis 💃🏻💃🏻💃🏻
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak
✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT
❌TIDAK MELEKIT
✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka
✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci
✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )

ADA FREEGIFT 
Whatsapp 📲 018-2254308

Free postage

COD DYXY COSMETICS area:
🚘SELANGOR
🚘SHAH ALAM 🚘SUBANG
🚘PETALING JAYA
🚘PUNCAK ALAM
🚘SUBANG JAYA
🚘KLANG
🚘(SEK 1-30)
🚘TTDI JAYA
🚘DENAI ALAM
🚘BUKIT JELUTONG
🚘BUKIT SUBANG
🚘TUDM 📲contact sekarang sebelum stock habis 💃🏻💃🏻💃🏻
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak ✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT ✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka ✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci ✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) ADA FREEGIFT Whatsapp 📲 018-2254308 Free postage COD DYXY COSMETICS area: 🚘SELANGOR 🚘SHAH ALAM 🚘SUBANG 🚘PETALING JAYA 🚘PUNCAK ALAM 🚘SUBANG JAYA 🚘KLANG 🚘(SEK 1-30) 🚘TTDI JAYA 🚘DENAI ALAM 🚘BUKIT JELUTONG 🚘BUKIT SUBANG 🚘TUDM 📲contact sekarang sebelum stock habis 💃🏻💃🏻💃🏻
Taraaa !!
Omei tak "Glow Face Oil" By ivorysecret ni ? 😍
.
.
Nampak je kecik tapi boleh kasi effect glowing taw,
Seriously best, 😘
.
Setakat ni customer yang dah cuba semua berpuas hati taw,
Alhamdulillah, 😋
.
So korang yang masih intai2 lagi tuu jom cepat inbox kakak,
Stok tak banyak taw 😊
.
.
#serummuka #foundation #hilangkanparut #tutupcela #ivorysecret #ivorysecretpekan #tutupparut #hilangkanjerawat #AntiKedutan #JerawatKecut #kulitberminyak #kulitkering #rawatmuka #rawatkulit #produkorganik
#JeragatHilang #kurap #poriterbuka #kesanluka #luka #bibirkering #gatalgatal #ProdukSemulaJadi #organik #Ekzema #KulitKusam # #dekatkanjarakkita #facial #facial24kgold
Taraaa !! Omei tak "Glow Face Oil" By ivorysecret ni ? 😍 . . Nampak je kecik tapi boleh kasi effect glowing taw, Seriously best, 😘 . Setakat ni customer yang dah cuba semua berpuas hati taw, Alhamdulillah, 😋 . So korang yang masih intai2 lagi tuu jom cepat inbox kakak, Stok tak banyak taw 😊 . . #serummuka  #foundation  #hilangkanparut  #tutupcela  #ivorysecret  #ivorysecretpekan  #tutupparut  #hilangkanjerawat  #AntiKedutan  #JerawatKecut  #kulitberminyak  #kulitkering  #rawatmuka  #rawatkulit  #produkorganik  #JeragatHilang  #kurap  #poriterbuka  #kesanluka  #luka  #bibirkering  #gatalgatal  #ProdukSemulaJadi  #organik  #Ekzema  #KulitKusam  # #dekatkanjarakkita  #facial  #facial24kgold 
.
SENTAL-SENTAL JE KULIT BERSIH, CERAH DAN LEMBUT BEST NYA 😀😀👍
.
Sabun sweetheart body putih melepak amat berkesan menanggalkan daki-daki degil dan mencerahkan ketiak, celah-celah miss V. Penggunaan yg mudah, hanya gosok pada bahagian seluruh badan dan kemudian bilas dgn air. Disyorkan guna dua kali sehari utk kesan yg lebih baik 👍👍
.
✅Cerahkan kulit
✅Sesuai utk cerahkan bahagian tersembunyi seperti ketiak, leher, lutut, peha)
✅Sesuai utk kegunaan sesisi keluarga, lelaki dan perempuan
.
Utk dapatkan Sabun badan ini boleh terus what app 📲0183673293
.
#sabunbadan #hilangkandaki #hilangkanparut #daki #panau #selulit #putihkanketiak #ketiakhitam #bintikhitam #baubadan #skrub #wargapuchong #puchongagent #sweetdarapuchong #puchongperdana #puchongindah #puchongpermai #puchongprima #tasikprima #tamanmaspuchong #puchongutama #bukitpuchong #pulaumeranti #putraperdana #amanputra
. SENTAL-SENTAL JE KULIT BERSIH, CERAH DAN LEMBUT BEST NYA 😀😀👍 . Sabun sweetheart body putih melepak amat berkesan menanggalkan daki-daki degil dan mencerahkan ketiak, celah-celah miss V. Penggunaan yg mudah, hanya gosok pada bahagian seluruh badan dan kemudian bilas dgn air. Disyorkan guna dua kali sehari utk kesan yg lebih baik 👍👍 . ✅Cerahkan kulit ✅Sesuai utk cerahkan bahagian tersembunyi seperti ketiak, leher, lutut, peha) ✅Sesuai utk kegunaan sesisi keluarga, lelaki dan perempuan . Utk dapatkan Sabun badan ini boleh terus what app 📲0183673293 . #sabunbadan  #hilangkandaki  #hilangkanparut  #daki  #panau  #selulit  #putihkanketiak  #ketiakhitam  #bintikhitam  #baubadan  #skrub  #wargapuchong  #puchongagent  #sweetdarapuchong  #puchongperdana  #puchongindah  #puchongpermai  #puchongprima  #tasikprima  #tamanmaspuchong  #puchongutama  #bukitpuchong  #pulaumeranti  #putraperdana  #amanputra 
Offer offer offer!!!!! Perfume kegilaan ramai ni dah tinggal last batch so big boss nak clearkan stock.
.
Harga sebenar RM60 tapi untuk Sale Kasi Licin ni kita bagi RM50 je uolssss 😍
.
Jangan lepaskan peluang ni. LAST CHANCE nak dapat perfume ni sebab lepas ni dah tak dikeluarkan lagi dan....kualiti perfume ni setanding dengan kualiti perfume antarabangsa tau. Bau tahan lama, wangi sampai org rasa nak makan dan yang penting boleh di bawak solat. Takde masalah sebab Dianz Perfume adalah water based.
.
Yang berminat sila DM kakak ye. *harga tidak termasuk postage
.
Offer offer offer!!!!! Perfume kegilaan ramai ni dah tinggal last batch so big boss nak clearkan stock. . Harga sebenar RM60 tapi untuk Sale Kasi Licin ni kita bagi RM50 je uolssss 😍 . Jangan lepaskan peluang ni. LAST CHANCE nak dapat perfume ni sebab lepas ni dah tak dikeluarkan lagi dan....kualiti perfume ni setanding dengan kualiti perfume antarabangsa tau. Bau tahan lama, wangi sampai org rasa nak makan dan yang penting boleh di bawak solat. Takde masalah sebab Dianz Perfume adalah water based. . Yang berminat sila DM kakak ye. *harga tidak termasuk postage .
Kulit ketara glowing...
Pergi keje pon dah xpakai dah make up...
.
Parut makin hilang..kulit dah mula cerah....customer pon puas hati...
.
Seronoknyaaaaa.... Sapa lagi yang nak mimy beauty tolong jadi cantik bak bidadari????
.
Cepat hubungi kami!!!!
.
Berminat laju-laju:
👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran
📲whatsapp 014-7378131
🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty

#mimybeautypakarkulitanda 
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip#MimyBeautyPakarKulitAnda
#superwhiteningmimy #losyenputihgebu #susukambingmimy #bodyscrubmimybeauty #egfserummimy #scrubmimybeauty #whiteningrosehipspray #jerawat #jeragat #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparut"
Kulit ketara glowing... Pergi keje pon dah xpakai dah make up... . Parut makin hilang..kulit dah mula cerah....customer pon puas hati... . Seronoknyaaaaa.... Sapa lagi yang nak mimy beauty tolong jadi cantik bak bidadari???? . Cepat hubungi kami!!!! . Berminat laju-laju: 👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran 📲whatsapp 014-7378131 🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty #mimybeautypakarkulitanda  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip #MimyBeautyPakarKulitAnda  #superwhiteningmimy  #losyenputihgebu  #susukambingmimy  #bodyscrubmimybeauty  #egfserummimy  #scrubmimybeauty  #whiteningrosehipspray  #jerawat  #jeragat  #hilangkanparutjerawatjerawat  #hilangkanparut "
Kulit ketara glowing...
Pergi keje pon dah xpakai dah make up...
.
Parut makin hilang..kulit dah mula cerah....customer pon puas hati...
.
Seronoknyaaaaa.... Sapa lagi yang nak mimy beauty tolong jadi cantik bak bidadari????
.
Cepat hubungi kami!!!!
.
Berminat laju-laju:
👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran
📲whatsapp 014-7378131
🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty

#mimybeautypakarkulitanda 
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip#MimyBeautyPakarKulitAnda
#superwhiteningmimy #losyenputihgebu #susukambingmimy #bodyscrubmimybeauty #egfserummimy #scrubmimybeauty #whiteningrosehipspray #jerawat #jeragat #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparut"
Kulit ketara glowing... Pergi keje pon dah xpakai dah make up... . Parut makin hilang..kulit dah mula cerah....customer pon puas hati... . Seronoknyaaaaa.... Sapa lagi yang nak mimy beauty tolong jadi cantik bak bidadari???? . Cepat hubungi kami!!!! . Berminat laju-laju: 👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran 📲whatsapp 014-7378131 🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty #mimybeautypakarkulitanda  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip #MimyBeautyPakarKulitAnda  #superwhiteningmimy  #losyenputihgebu  #susukambingmimy  #bodyscrubmimybeauty  #egfserummimy  #scrubmimybeauty  #whiteningrosehipspray  #jerawat  #jeragat  #hilangkanparutjerawatjerawat  #hilangkanparut "
komen "DM" sekarang! Utk dapatkan  #azanisscarserum penghapus parut j€rawat dan kulit kusam no1 dimalaysia.
. .
✔Tidak menipiskan kulit!.
✔Tiada pengelupasan kulit!.
✔Dijamin selamat dan halal!.
✔Tanpa bahan kimia merbahaya!.
✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔Hanya sains yang luar biasa!.
.
Beribu-ribu feedback yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Produk cuma asbab yg memberi kesan hanya Allah Swt. Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya ان شاالله ...
.
Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "AZ" ke no 0183749849 utk order  freepostage, freegift, freegst, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!..
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah  #bazarpaknilmurah  #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan
komen "DM" sekarang! Utk dapatkan #azanisscarserum  penghapus parut j€rawat dan kulit kusam no1 dimalaysia. . . ✔Tidak menipiskan kulit!. ✔Tiada pengelupasan kulit!. ✔Dijamin selamat dan halal!. ✔Tanpa bahan kimia merbahaya!. ✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!. ✔Hanya sains yang luar biasa!. . Beribu-ribu feedback yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan. . Produk cuma asbab yg memberi kesan hanya Allah Swt. Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya ان شاالله ... . Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "AZ" ke no 0183749849 utk order freepostage, freegift, freegst, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!.. . . #azanis  #azanisscarserum  #azanismurah  #azanisoriginal  #ubatparut  #hilangkanparut  #serum  #serumajaib  #serumvitamin  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #azanisserum  #serumwajah  #bazarpaknilmurah  #jerawat  #ubatjerawat  #parut  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkkecantikan 
PROMOSI YEAR END SALE !!!
.
.
Promosi hingga 31 december 2017 ye
.
.
Jom whatsapp kak hada
📱0124174224
PROMOSI YEAR END SALE !!! . . Promosi hingga 31 december 2017 ye . . Jom whatsapp kak hada 📱0124174224
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak
✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT
❌TIDAK MELEKIT
✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka
✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci
✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )

ADA FREEGIFT 
Whatsapp 📲 018-2254308

Free postage

COD DYXY COSMETICS area:
🚘SELANGOR
🚘SHAH ALAM 🚘SUBANG
🚘PETALING JAYA
🚘PUNCAK ALAM
🚘SUBANG JAYA
🚘KLANG
🚘(SEK 1-30)
🚘TTDI JAYA
🚘DENAI ALAM
🚘BUKIT JELUTONG
🚘BUKIT SUBANG
🚘TUDM 📲contact sekarang sebelum stock habis 💃🏻💃🏻💃🏻
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak ✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT ✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka ✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci ✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) ADA FREEGIFT Whatsapp 📲 018-2254308 Free postage COD DYXY COSMETICS area: 🚘SELANGOR 🚘SHAH ALAM 🚘SUBANG 🚘PETALING JAYA 🚘PUNCAK ALAM 🚘SUBANG JAYA 🚘KLANG 🚘(SEK 1-30) 🚘TTDI JAYA 🚘DENAI ALAM 🚘BUKIT JELUTONG 🚘BUKIT SUBANG 🚘TUDM 📲contact sekarang sebelum stock habis 💃🏻💃🏻💃🏻
•••
Putih putih melati.. Merah merah delima😆 ahaha siapa makan putih korea, kulit dia akan jadi putih macam ni haa😍.
.
.
PUTIH KOREA
❄ Sesuai untuk semua peringkat umur
❄ Ibu mengandung
❄ Ibu menyusukan
❄ Ibu berpantang

RM75 sebotol
100g tahan lebih sebulan

Wasap -01119402566 atau klik link di BiO !!
••• Putih putih melati.. Merah merah delima😆 ahaha siapa makan putih korea, kulit dia akan jadi putih macam ni haa😍. . . PUTIH KOREA ❄ Sesuai untuk semua peringkat umur ❄ Ibu mengandung ❄ Ibu menyusukan ❄ Ibu berpantang RM75 sebotol 100g tahan lebih sebulan Wasap -01119402566 atau klik link di BiO !!
Dah try magic scrub yang power?
Sekarang tengah on sale.

Whatsapp yan 016.270.0866

#TeamMagnetNina #ms #magicScrub #trustedseller #fattahamin #fazura #fatzura #lelakiitupemilikhatiku #redvelvet #dia #kulitlembut #jerawatkecut #kulitlembab #hilangkanparut #hilangkanjerawat
Kaki yang gelap pon korang boleh cerahkan taw...tapi bukan guna kamera ok...
.
Guna mandian mimy beauty ye syggggg..
.
Berminat laju-laju:
👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran
📲whatsapp 014-7378131
🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty

#mimybeautypakarkulitanda 
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip#MimyBeautyPakarKulitAnda
#superwhiteningmimy #losyenputihgebu #susukambingmimy #bodyscrubmimybeauty #egfserummimy #scrubmimybeauty #whiteningrosehipspray #jerawat #jeragat #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparut"
Kaki yang gelap pon korang boleh cerahkan taw...tapi bukan guna kamera ok... . Guna mandian mimy beauty ye syggggg.. . Berminat laju-laju: 👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran 📲whatsapp 014-7378131 🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty #mimybeautypakarkulitanda  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip #MimyBeautyPakarKulitAnda  #superwhiteningmimy  #losyenputihgebu  #susukambingmimy  #bodyscrubmimybeauty  #egfserummimy  #scrubmimybeauty  #whiteningrosehipspray  #jerawat  #jeragat  #hilangkanparutjerawatjerawat  #hilangkanparut "
Kepada yg menghadapi masalah wajah yg ada kesan bekas jerawat, kulit tak smooth boleh dapatkan set TIMEWISE MICRODERMABRASION PLUS SET.. Sgt bagus tau.. Biar sy bantu 019-2246684

#mystyle #bebeautiful #muslimah #shopperholic #onlineshoppingmalaysia #wajahcantik #hilangkanparut #ilovemarykay #modeling #mua #beautyconsultant #marykaymysg @mizzjannah_mk
Kepada yg menghadapi masalah wajah yg ada kesan bekas jerawat, kulit tak smooth boleh dapatkan set TIMEWISE MICRODERMABRASION PLUS SET.. Sgt bagus tau.. Biar sy bantu 019-2246684

#mystyle #bebeautiful #muslimah #shopperholic #onlineshoppingmalaysia #wajahcantik #hilangkanparut #ilovemarykay #modeling #mua #beautyconsultant #marykaymysg @mizzjannah_mk
Kepada yg menghadapi masalah wajah yg ada kesan bekas jerawat, kulit tak smooth boleh dapatkan set TIMEWISE MICRODERMABRASION PLUS SET.. Sgt bagus tau.. Biar sy bantu 019-2246684

#mystyle #bebeautiful #muslimah #shopperholic #onlineshoppingmalaysia #wajahcantik #hilangkanparut #ilovemarykay #modeling #mua #beautyconsultant #marykaymysg @mizzjannah_mk
Feedback dari customer Azreen. Alhamdulillah. Parut makin hilang dengan menggunakan #azanisscarserum :)
.
Whatsapp 0183749849  untuk lebih details
. 
#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah  #bazarpaknilmurah  #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan
Microdermabrasion plus set!! The best solution for your skin....😍
.
Korang nak tahu tak...setiap orang sebenarnya mempunyai 300,000 liang-liang pori pada wajah. Saiz liang akan dua kali ganda lebih besar apabila berusia sekitar antara 25 hingga 50 tahun..Mulanya pengeluaran androgen..
.
Sbb tu kulit wajah nampak kasar dengan permukaan tak sekata...Bila liang pori terbuka tu yang menyebabkan kulit korang jd berminyak...
.
So...Set ni khas untuk sesape yang ada masalah pori besar, parut jerawat, kulit tidak rata, kulit bersisik...korang boleh try yang ni... .
.
Microdermabrasion, kini merupakan prosedur bukan pembedahan yang ke-4 paling popular di Amerika Syarikat. Dengan Set TimeWise Microdermabrasion, korang boleh nampak & rasa perbezaannya... tak perlu nak pergi facial2 bagai..dekat rumah je pun dah boleh dapat kulit yang cantik...best kan?? Haaa....Lagi best sbb mengandungi kristal mikro halus yang digunakan oleh ahli dermalogi.
.
Mempunyai gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil..
.
Microderma set ada 4 item je ..
.
💎 Cleanser
💎 Moisturizer
💎 Microderma refine
💎 Pore minimizer
.
So 4 item kat atas tu memang bantu each other taw...yang boleh kecikkan pori besar...boleh buat kulit korang lebih halus...😍😍😍
.
haaa...tunggu ape lg tu..cpat2 la wtsap ayu ye...tak kan nak biar liang2 pori tu terbuka luas mcm tu je... bila pori terbuka makin senang la segala habuk kotoran melekat kat situ...tu yg terjadinye liang pori tsumbat..😱😱😱
.
Ayu 012-7960046
Independent Beauty Consultant Mary Kay
.
#hilangkanjerawat #hilangkanparut #skincare #bebaskimia #skincarebotanic #bebaskimia #nomerkuri #kosmetik #lipstik #marykaymalaysia #thebestproduck #shoppingonline #kecilkanpori #merawatkulit #marykayproducts #microdermabrasion #timewisemiracle #marykayyongpeng #marykaybatupahat #marykayjohor #marykayparitraja
Microdermabrasion plus set!! The best solution for your skin....😍 . Korang nak tahu tak...setiap orang sebenarnya mempunyai 300,000 liang-liang pori pada wajah. Saiz liang akan dua kali ganda lebih besar apabila berusia sekitar antara 25 hingga 50 tahun..Mulanya pengeluaran androgen.. . Sbb tu kulit wajah nampak kasar dengan permukaan tak sekata...Bila liang pori terbuka tu yang menyebabkan kulit korang jd berminyak... . So...Set ni khas untuk sesape yang ada masalah pori besar, parut jerawat, kulit tidak rata, kulit bersisik...korang boleh try yang ni... . . Microdermabrasion, kini merupakan prosedur bukan pembedahan yang ke-4 paling popular di Amerika Syarikat. Dengan Set TimeWise Microdermabrasion, korang boleh nampak & rasa perbezaannya... tak perlu nak pergi facial2 bagai..dekat rumah je pun dah boleh dapat kulit yang cantik...best kan?? Haaa....Lagi best sbb mengandungi kristal mikro halus yang digunakan oleh ahli dermalogi. . Mempunyai gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil.. . Microderma set ada 4 item je .. . 💎 Cleanser 💎 Moisturizer 💎 Microderma refine 💎 Pore minimizer . So 4 item kat atas tu memang bantu each other taw...yang boleh kecikkan pori besar...boleh buat kulit korang lebih halus...😍😍😍 . haaa...tunggu ape lg tu..cpat2 la wtsap ayu ye...tak kan nak biar liang2 pori tu terbuka luas mcm tu je... bila pori terbuka makin senang la segala habuk kotoran melekat kat situ...tu yg terjadinye liang pori tsumbat..😱😱😱 . Ayu 012-7960046 Independent Beauty Consultant Mary Kay . #hilangkanjerawat  #hilangkanparut  #skincare  #bebaskimia  #skincarebotanic  #bebaskimia  #nomerkuri  #kosmetik  #lipstik  #marykaymalaysia  #thebestproduck  #shoppingonline  #kecilkanpori  #merawatkulit  #marykayproducts  #microdermabrasion  #timewisemiracle  #marykayyongpeng  #marykaybatupahat  #marykayjohor  #marykayparitraja 
Sentiasa impikan wajah yg putih mulus???hanya dgn DYXY COSMETIC mampu meremajakan wajah korang tu
.
.
Jimat dan tahan lama..berbaloi baloi
.
.
💆 HANYA PAKAI DYXY JERRR UOLLS PERFECT COMBINATION UNTUK SEMUA JENIS KULIT 💆 NO MORE PARUT JERAWAT
💆 NO MORE JERAGAT 💆 NO NORE EYEBAGS 💆 NO MORE KULIT KUSAM 💆 NO MORE SUNBURN .
.
So,siapa yg xde lgi tu cpt2 la pm sis... Produk laku keras abad ini!!!! 📲0134350564
.
.
#bccreamfoundation  #bccream  #dyxygreenteafacemist #putihkankulit  #dyxybccream #hilangkanparut  #promosimalaysia #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #sayajualmakeup  #dyxycoduitmpuncakalam  #dyxyteam #aaisyahdhiarana  #foundation  #foundationmalaysia #teamdarlings
Sentiasa impikan wajah yg putih mulus???hanya dgn DYXY COSMETIC mampu meremajakan wajah korang tu . . Jimat dan tahan lama..berbaloi baloi . . 💆 HANYA PAKAI DYXY JERRR UOLLS PERFECT COMBINATION UNTUK SEMUA JENIS KULIT 💆 NO MORE PARUT JERAWAT 💆 NO MORE JERAGAT 💆 NO NORE EYEBAGS 💆 NO MORE KULIT KUSAM 💆 NO MORE SUNBURN . . So,siapa yg xde lgi tu cpt2 la pm sis... Produk laku keras abad ini!!!! 📲0134350564 . . #bccreamfoundation   #bccream   #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit   #dyxybccream  #hilangkanparut   #promosimalaysia  #kakishoppingonline   #makeupartismalaysia   #sayajualmakeup   #dyxycoduitmpuncakalam   #dyxyteam  #aaisyahdhiarana   #foundation   #foundationmalaysia  #teamdarlings 
Alhamdulillah..postage arini..yang nak selit oder  jangan lupe wasap terus kite tau😊

www.wasap.my/601123363542/DGskincare . 
#FreeposFreegift
#DiamondGoldSkincare
#LulusKKM
.
.
AGENT/ DROSHIP WANTED!!
.
Diamond gold skin care adalah produk kecantikan yang dibuat daripada bahan import berkualiti & bergred tinggi. Produk ini tidak mengandungi mercury & hydroquinon. Terbukti hanya dalam masa dua  minggu wajah anda akan lebih cerah berseri dan kencang
.
❎PERIT
❎ MERAH
❎PENGGELUPASAN
.
.
🌟 KESAN SEAWAL 7 HARI 🌟
🌸 Memutihkan
🌸 Melicinkan Kulit Wajah
🌸 Memulihkan Sel Kulit Mati
🌸 Merawat & Meratakan Kesan Parut
🌸 Menghilangkan Kesan & Parut Jerawat
🌸 Menghilangkan & Nipiskan Jeragat
🌸 Memulihkan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata
🌸 Tidak Menggelupas
🌸 Tiada Bahan Kimia Berbahaya
🌸 Sesuai Untuk Wanita & Lelaki
🌸 100% HALAL
🌸 Extracts Buah-Buahan
🌸 Kesan Seawal 7 Hari
🌸 Sesuai Semua Jenis Kulit Termasuk Yang Sensitif
.
.
Klik pada bio @diamondgoldskincare utk order/wasap
⏩ 011-23363542
.
#DiamondGoldSkinCareKlang #CodKlang #StokisDiamondGoldSkincare
#DiamondGoldSkincare #DropshipDiperlukan #AgentDiperlukan #MakeUpByBellaz #MUA #KulitFlawless #KulitGlowing #HilangkanParut #UITM #UMS #MakeUp #TerapiInstagram #KulitKusam #KesanSeawal7Hari #UNIMAS #HilangkanJeragat #HilangkanJerawat #SayaPakaiSayaJual #SkincareMurah 
#SkincareViral
#diamondgoldskincare
#sayapakaisayajual
Alhamdulillah..postage arini..yang nak selit oder jangan lupe wasap terus kite tau😊 www.wasap.my/601123363542/DGskincare . #FreeposFreegift  #DiamondGoldSkincare  #LulusKKM  . . AGENT/ DROSHIP WANTED!! . Diamond gold skin care adalah produk kecantikan yang dibuat daripada bahan import berkualiti & bergred tinggi. Produk ini tidak mengandungi mercury & hydroquinon. Terbukti hanya dalam masa dua minggu wajah anda akan lebih cerah berseri dan kencang . ❎PERIT ❎ MERAH ❎PENGGELUPASAN . . 🌟 KESAN SEAWAL 7 HARI 🌟 🌸 Memutihkan 🌸 Melicinkan Kulit Wajah 🌸 Memulihkan Sel Kulit Mati 🌸 Merawat & Meratakan Kesan Parut 🌸 Menghilangkan Kesan & Parut Jerawat 🌸 Menghilangkan & Nipiskan Jeragat 🌸 Memulihkan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata 🌸 Tidak Menggelupas 🌸 Tiada Bahan Kimia Berbahaya 🌸 Sesuai Untuk Wanita & Lelaki 🌸 100% HALAL 🌸 Extracts Buah-Buahan 🌸 Kesan Seawal 7 Hari 🌸 Sesuai Semua Jenis Kulit Termasuk Yang Sensitif . . Klik pada bio @diamondgoldskincare utk order/wasap ⏩ 011-23363542 . #DiamondGoldSkinCareKlang  #CodKlang  #StokisDiamondGoldSkincare  #DiamondGoldSkincare  #DropshipDiperlukan  #AgentDiperlukan  #MakeUpByBellaz  #MUA  #KulitFlawless  #KulitGlowing  #HilangkanParut  #UITM  #UMS  #MakeUp  #TerapiInstagram  #KulitKusam  #KesanSeawal7Hari  #UNIMAS  #HilangkanJeragat  #HilangkanJerawat  #SayaPakaiSayaJual  #SkincareMurah  #SkincareViral  #diamondgoldskincare  #sayapakaisayajual 
VITAMIN E SHAKLEE IN THE HOUSE..
.
 Apa yang terkandung dalam Vita-E Complex?
.
-Minyak kacang soyaMinyak biji gandum (yang kaya dengan Vitamin E).
-8 jenis Vitamin E.
-Mengandungi 10 mg SELENIUM semulajadi untuk membantu penyerapan Vitamin E dengan lebih baik.
-Mengandungi GRAPE SEED EXTRACT yang kaya dengan antioksidan.
.
🌸 VITAMIN E
- Awet muda.
- Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS.
- Mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya
- Melembabkan kulit muka
- Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat.
- Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
-Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
-Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
-Menjaga kelembapan kulit
-Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
.
shaklee independent distributor  Fatin-011-29203929
.
#shaklee
#shakleekelantan 
#shakleemelaka
#shakleestudent 
#innerbeauty 
#flawlesskin 
#hilangkanparut 
#gayahidupsihat 
#sihat
#setkecantikan
#vitamine
#cantik
VITAMIN E SHAKLEE IN THE HOUSE.. . Apa yang terkandung dalam Vita-E Complex? . -Minyak kacang soyaMinyak biji gandum (yang kaya dengan Vitamin E). -8 jenis Vitamin E. -Mengandungi 10 mg SELENIUM semulajadi untuk membantu penyerapan Vitamin E dengan lebih baik. -Mengandungi GRAPE SEED EXTRACT yang kaya dengan antioksidan. . 🌸 VITAMIN E - Awet muda. - Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS. - Mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya - Melembabkan kulit muka - Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat. - Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi -Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit -Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu -Menjaga kelembapan kulit -Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel . shaklee independent distributor Fatin-011-29203929 . #shaklee  #shakleekelantan  #shakleemelaka  #shakleestudent  #innerbeauty  #flawlesskin  #hilangkanparut  #gayahidupsihat  #sihat  #setkecantikan  #vitamine  #cantik 
MOIST JE KULIT..JERAGAT PON BOLEH PUDAR..
.
VITAMIN E SHAKLEE IN THE HOUSE..
.
 Apa yang terkandung dalam Vita-E Complex?
.
-Minyak kacang soyaMinyak biji gandum (yang kaya dengan Vitamin E).
-8 jenis Vitamin E.
-Mengandungi 10 mg SELENIUM semulajadi untuk membantu penyerapan Vitamin E dengan lebih baik.
-Mengandungi GRAPE SEED EXTRACT yang kaya dengan antioksidan.
.
🌸 VITAMIN E
- Awet muda.
- Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS.
- Mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya
- Melembabkan kulit muka
- Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat.
- Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
-Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
-Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
-Menjaga kelembapan kulit
-Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
.
shaklee independent distributor  Fatin-011-29203929
.
#shaklee
#shakleekelantan 
#shakleemelaka
#shakleestudent 
#innerbeauty 
#flawlesskin 
#hilangkanparut 
#gayahidupsihat 
#sihat
#setkecantikan
#vitamine
#cantik
MOIST JE KULIT..JERAGAT PON BOLEH PUDAR.. . VITAMIN E SHAKLEE IN THE HOUSE.. . Apa yang terkandung dalam Vita-E Complex? . -Minyak kacang soyaMinyak biji gandum (yang kaya dengan Vitamin E). -8 jenis Vitamin E. -Mengandungi 10 mg SELENIUM semulajadi untuk membantu penyerapan Vitamin E dengan lebih baik. -Mengandungi GRAPE SEED EXTRACT yang kaya dengan antioksidan. . 🌸 VITAMIN E - Awet muda. - Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS. - Mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya - Melembabkan kulit muka - Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat. - Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi -Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit -Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu -Menjaga kelembapan kulit -Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel . shaklee independent distributor Fatin-011-29203929 . #shaklee  #shakleekelantan  #shakleemelaka  #shakleestudent  #innerbeauty  #flawlesskin  #hilangkanparut  #gayahidupsihat  #sihat  #setkecantikan  #vitamine  #cantik 
VITAMIN E SHAKLEE IN THE HOUSE..
.
 Apa yang terkandung dalam Vita-E Complex?
.
-Minyak kacang soyaMinyak biji gandum (yang kaya dengan Vitamin E).
-8 jenis Vitamin E.
-Mengandungi 10 mg SELENIUM semulajadi untuk membantu penyerapan Vitamin E dengan lebih baik.
-Mengandungi GRAPE SEED EXTRACT yang kaya dengan antioksidan.
.
🌸 VITAMIN E
- Awet muda.
- Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS.
- Mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya
- Melembabkan kulit muka
- Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat.
- Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
-Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
-Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
-Menjaga kelembapan kulit
-Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
.
shaklee independent distributor  Fatin-011-29203929
.
#shaklee
#shakleekelantan 
#shakleemelaka
#shakleestudent 
#innerbeauty 
#flawlesskin 
#hilangkanparut 
#gayahidupsihat 
#sihat
#setkecantikan
#vitamine
#cantik
VITAMIN E SHAKLEE IN THE HOUSE.. . Apa yang terkandung dalam Vita-E Complex? . -Minyak kacang soyaMinyak biji gandum (yang kaya dengan Vitamin E). -8 jenis Vitamin E. -Mengandungi 10 mg SELENIUM semulajadi untuk membantu penyerapan Vitamin E dengan lebih baik. -Mengandungi GRAPE SEED EXTRACT yang kaya dengan antioksidan. . 🌸 VITAMIN E - Awet muda. - Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS. - Mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya - Melembabkan kulit muka - Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat. - Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi -Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit -Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu -Menjaga kelembapan kulit -Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel . shaklee independent distributor Fatin-011-29203929 . #shaklee  #shakleekelantan  #shakleemelaka  #shakleestudent  #innerbeauty  #flawlesskin  #hilangkanparut  #gayahidupsihat  #sihat  #setkecantikan  #vitamine  #cantik 
Best ke best Vitamin C sustained release Shaklee ni siap ada kolagen lagi kan.

Ye betul vitamin C Shaklee membantu membentuk kolagen :

1#Bertindak sebagai peransang pembentukan kolagen

2#Kolagen ni seperti yang kita tahu adalah sebatian asas otot,tisu,gusi,rangka dan tulang rawan.

3#Vitamin C mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot jadi lembik sebab vitamin C jadi perangsang kepada pembentukan kolagen tersebut.

Patutla yang konsisten telan vitamin C sustained release Shaklee ni sentiasa energy,kulit jadi sihat tak kusam.

Banyak sebenarnya manfaat vitamin C sustained release Shaklee ni tau..rugi tak cuba.cehh

Nak cuba boleh inbox/wasap niza terus..X yah malu2..😉😉
www.wasap.my/60196233231

#vitcshaklee  #jerawat
#vitcmurah  #hilangkanparut
#vitcjimat  #kulitcerah #shakleegelangpatah
#vitcorganik  #flawless
#kulitkusam
#kulitsihat
#NizaShaklee 
#vitamins 
#vitaminberpantang 
#resdung 
#alahan 
#eczema
Best ke best Vitamin C sustained release Shaklee ni siap ada kolagen lagi kan. Ye betul vitamin C Shaklee membantu membentuk kolagen : 1#Bertindak  sebagai peransang pembentukan kolagen 2#Kolagen  ni seperti yang kita tahu adalah sebatian asas otot,tisu,gusi,rangka dan tulang rawan. 3#Vitamin  C mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot jadi lembik sebab vitamin C jadi perangsang kepada pembentukan kolagen tersebut. Patutla yang konsisten telan vitamin C sustained release Shaklee ni sentiasa energy,kulit jadi sihat tak kusam. Banyak sebenarnya manfaat vitamin C sustained release Shaklee ni tau..rugi tak cuba.cehh Nak cuba boleh inbox/wasap niza terus..X yah malu2..😉😉 www.wasap.my/60196233231 #vitcshaklee  #jerawat  #vitcmurah  #hilangkanparut  #vitcjimat  #kulitcerah  #shakleegelangpatah  #vitcorganik  #flawless  #kulitkusam  #kulitsihat  #NizaShaklee  #vitamins  #vitaminberpantang  #resdung  #alahan  #eczema 
😱 GILERRR LA HILANG  PARUT JERAWAT.
😱 GILERRR LA HILANG  PARUT JERAWAT.
😱 GILERRR LA HILANG  PARUT JERAWAT .
.
INI BUKAN TIPU OK ❌ HANYA PAKAI DYXY JERRR UOLLS PERFECT COMBINATION UNTUK SEMUA JENIS KULIT 🤗
.
.
❌ NO MORE PARUT JERAWAT ❌ NO MORE  JERAGAT ❌ NO NORE EYEBAGS ❌ NO MORE KULIT KUSAM ❌ NO MORE SUNBURN .
.
❗ THE BEST VIRAL BCC 2016 10000 units yang da terjual SEMUA DA TRY SEMUA PUAS HATI TIP TOPPP 👍🏻👍🏻
.
.
Siapa yg belum ada?? Meh whatsapp Mira laju2. Macam2 Free gift Mira nak bagi uollss yayy!! ❤️❤️
.
📲0123592489 .
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#hilangkanparut 
#promosimalaysia 
#kakishoppingonline
#makeupartismalaysia
#sayajualmakeup
#dyxycoduitmshahalam
#dyxycoduitmpuncakalam
#dyxyteam 
#aaisyahdhiarana 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxycodshahalam
#dyxycodpuchong
#dyxycodseremban
#dyxycodnilai
#dyxycodsepang
#mua
#agentwanted
#agentneeded
😱 GILERRR LA HILANG PARUT JERAWAT. 😱 GILERRR LA HILANG PARUT JERAWAT. 😱 GILERRR LA HILANG PARUT JERAWAT . . INI BUKAN TIPU OK ❌ HANYA PAKAI DYXY JERRR UOLLS PERFECT COMBINATION UNTUK SEMUA JENIS KULIT 🤗 . . ❌ NO MORE PARUT JERAWAT ❌ NO MORE JERAGAT ❌ NO NORE EYEBAGS ❌ NO MORE KULIT KUSAM ❌ NO MORE SUNBURN . . ❗ THE BEST VIRAL BCC 2016 10000 units yang da terjual SEMUA DA TRY SEMUA PUAS HATI TIP TOPPP 👍🏻👍🏻 . . Siapa yg belum ada?? Meh whatsapp Mira laju2. Macam2 Free gift Mira nak bagi uollss yayy!! ❤️❤️ . 📲0123592489 . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #hilangkanparut  #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #sayajualmakeup  #dyxycoduitmshahalam  #dyxycoduitmpuncakalam  #dyxyteam  #aaisyahdhiarana  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxycodshahalam  #dyxycodpuchong  #dyxycodseremban  #dyxycodnilai  #dyxycodsepang  #mua  #agentwanted  #agentneeded 
[MEMBER TEGUR PAKAI APA LAWA SANGAT]💕
.
.
Seronoknya! Jumpa foundation yang betul2 best😍 memang tak pakai foundation lain da.
✔️TAK MELEKIT
✔️TAK BERTOMPOK
✔️TAK NAIK JERAWAT
✔️TAK PAYAH PAKAI BEDAK
✔️SPF50
.
.
Then pakai pulak green tea face mist, walawehhh👍🏻
✔️GLOWING
✔️KECUTKAN JERAWAT
✔️BAU WANGI DAN FRESH
.
.
Best ke best?! Apa kata korang cuba dyxy sekali, confirm jatuh cinta berkali2☺️.
.
.
Whatsapp Mira hari ni ! 📲0123592489 .
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#hilangkanparut 
#promosimalaysia 
#kakishoppingonline
#makeupartismalaysia
#sayajualmakeup
#dyxycoduitmshahalam
#visitmyigshop
#aaisyahdhiarana 
#dyxyteam
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxycodshahalam
#dyxycodseremban
#dyxycodnilai
#dyxycodsepang
#bazaarpaknil
#mua
#agentwanted
#agentneeded
#teamdarlings
[MEMBER TEGUR PAKAI APA LAWA SANGAT]💕 . . Seronoknya! Jumpa foundation yang betul2 best😍 memang tak pakai foundation lain da. ✔️TAK MELEKIT ✔️TAK BERTOMPOK ✔️TAK NAIK JERAWAT ✔️TAK PAYAH PAKAI BEDAK ✔️SPF50 . . Then pakai pulak green tea face mist, walawehhh👍🏻 ✔️GLOWING ✔️KECUTKAN JERAWAT ✔️BAU WANGI DAN FRESH . . Best ke best?! Apa kata korang cuba dyxy sekali, confirm jatuh cinta berkali2☺️. . . Whatsapp Mira hari ni ! 📲0123592489 . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #hilangkanparut  #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #sayajualmakeup  #dyxycoduitmshahalam  #visitmyigshop  #aaisyahdhiarana  #dyxyteam  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxycodshahalam  #dyxycodseremban  #dyxycodnilai  #dyxycodsepang  #bazaarpaknil  #mua  #agentwanted  #agentneeded  #teamdarlings 
[DYXY TAHAN LAMA]💕
.
.
Seronoknya! Jumpa foundation yang betul2 best😍 memang tak pakai foundation lain da.
✔️TAK MELEKIT
✔️TAK BERTOMPOK
✔️TAK NAIK JERAWAT
✔️TAK PAYAH PAKAI BEDAK
✔️SPF50
.
.
Then pakai pulak green tea face mist, walawehhh👍🏻
✔️GLOWING
✔️KECUTKAN JERAWAT
✔️BAU WANGI DAN FRESH
.
.
Best ke best?! Apa kata korang cuba dyxy sekali, confirm jatuh cinta berkali2☺️.
.
.
Whatsapp Mira hari ni ! 📲0123592489 .
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#hilangkanparut 
#promosimalaysia 
#kakishoppingonline
#makeupartismalaysia
#sayajualmakeup
#dyxycoduitmshahalam
#visitmyigshop
#aaisyahdhiarana 
#dyxyteam
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxycodshahalam
#dyxycodseremban
#dyxycodnilai
#dyxycodsepang
#bazaarpaknil
#mua
#agentwanted
#agentneeded
#teamdarlings
[DYXY TAHAN LAMA]💕 . . Seronoknya! Jumpa foundation yang betul2 best😍 memang tak pakai foundation lain da. ✔️TAK MELEKIT ✔️TAK BERTOMPOK ✔️TAK NAIK JERAWAT ✔️TAK PAYAH PAKAI BEDAK ✔️SPF50 . . Then pakai pulak green tea face mist, walawehhh👍🏻 ✔️GLOWING ✔️KECUTKAN JERAWAT ✔️BAU WANGI DAN FRESH . . Best ke best?! Apa kata korang cuba dyxy sekali, confirm jatuh cinta berkali2☺️. . . Whatsapp Mira hari ni ! 📲0123592489 . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #hilangkanparut  #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #sayajualmakeup  #dyxycoduitmshahalam  #visitmyigshop  #aaisyahdhiarana  #dyxyteam  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxycodshahalam  #dyxycodseremban  #dyxycodnilai  #dyxycodsepang  #bazaarpaknil  #mua  #agentwanted  #agentneeded  #teamdarlings 
✨WAJAH NAMPAK 10 TAHUN LEBIH MUDA✨
.
Kini nak hilang jerawat jeragat parut hitam senang je. Hanya sapu serum cepat meresap kat kulit berbanding krim. Kulit terasa tegang dan anjal.
.
Nak makeup tahan lama glowing terbabas bole sapu serum dan fd. Pakai dari pagi sampai malam tak bercapuk tak berminyak dan tak melekit.
.
Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan SET GLOWING ni.
.
Klik sini untuk dapatkan SET GLOWING dengan PROMOSI TERHAD!
.
Klik link di bio untuk order
.
‼️ JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN 100% JIKA TIDAK BERKESAN ‼️ #magicserum #magicserumbywawasyazbeauty #serumwajah #glowing #makeuptutorial #makeup #nakcantik #kulitlicin #hilangkanparut #cerah #igshop #igseller #shoppingonline #glowingskin
✨WAJAH NAMPAK 10 TAHUN LEBIH MUDA✨ . Kini nak hilang jerawat jeragat parut hitam senang je. Hanya sapu serum cepat meresap kat kulit berbanding krim. Kulit terasa tegang dan anjal. . Nak makeup tahan lama glowing terbabas bole sapu serum dan fd. Pakai dari pagi sampai malam tak bercapuk tak berminyak dan tak melekit. . Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan SET GLOWING ni. . Klik sini untuk dapatkan SET GLOWING dengan PROMOSI TERHAD! . Klik link di bio untuk order . ‼️ JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN 100% JIKA TIDAK BERKESAN ‼️ #magicserum  #magicserumbywawasyazbeauty  #serumwajah  #glowing  #makeuptutorial  #makeup  #nakcantik  #kulitlicin  #hilangkanparut  #cerah  #igshop  #igseller  #shoppingonline  #glowingskin 
•••
Haii terkejut tak??.
.
.
Sunburn?? Kulit muka gelap gulita dah tak sama kaler dengan kulit tangan daa ,macam kuda belang punya kulit tu hitam putih haa. Kalau join sukan ke pegi travel ke mesti kulit muka dan tangan berbelang. Kan??eyy maluuu😭.
.
.
Tapi tengok penangan PK. Kulit yang sunburn pon bertukar ke tona yang sekata dah malah semakin putih haa. Sunburn hilang dalam 3 hari pulak tu😱 sebab PUTIH KOREA la nihh. Hehe.
.
.
Ada yang detox dulu sebab nak buang toksin dalam badan baru lah dapat putih gebu seluruh badan, ada yang dah dapat effect cerah walaupun hanya 2 hari consume👍.
.
.
Nak putih ke nak hitam? Nak putih wasap Cik T -01119402566 / DM 😆
••• Haii terkejut tak??. . . Sunburn?? Kulit muka gelap gulita dah tak sama kaler dengan kulit tangan daa ,macam kuda belang punya kulit tu hitam putih haa. Kalau join sukan ke pegi travel ke mesti kulit muka dan tangan berbelang. Kan??eyy maluuu😭. . . Tapi tengok penangan PK. Kulit yang sunburn pon bertukar ke tona yang sekata dah malah semakin putih haa. Sunburn hilang dalam 3 hari pulak tu😱 sebab PUTIH KOREA la nihh. Hehe. . . Ada yang detox dulu sebab nak buang toksin dalam badan baru lah dapat putih gebu seluruh badan, ada yang dah dapat effect cerah walaupun hanya 2 hari consume👍. . . Nak putih ke nak hitam? Nak putih wasap Cik T -01119402566 / DM 😆
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! .
.

HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) .
.

1)  melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah.
2)  merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala .
3)  menghilangkan LUKA dan merawat eczema.
4)  melegakan gigitan serangga / nyamuk. .
5)  merawat KULUT GATAL.
6)  menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox.
7)  krim urut badan lenguh.
8)  merawat kesan luka MELECUR.
.

9)  melegakan badan / kepala ketika tidak sihat.
10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
11)  baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
12)  MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda.
13)  MEMBUANG SELULITserta  memecahkan lemak berlebihan.
.

Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! .
.

Shahira rozali
019 6767 079
Trusted shaklee distributor .

#shakleehululangat #shakleeKL #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeputrajaya #shakleemaluri #shakleepudu #shakleepromo #herbalblendshaklee #sakitsendi #losyenhilangkanlenguh #hilangkanparut #losyenbayi #ruam #lenguh #losyenbayi #losyen #
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! . . HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) . . 1) melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah. 2) merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala . 3) menghilangkan LUKA dan merawat eczema. 4) melegakan gigitan serangga / nyamuk. . 5) merawat KULUT GATAL. 6) menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox. 7) krim urut badan lenguh. 8) merawat kesan luka MELECUR. . 9) melegakan badan / kepala ketika tidak sihat. 10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga. 11) baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). 12) MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda. 13) MEMBUANG SELULITserta memecahkan lemak berlebihan. . Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! . . Shahira rozali 019 6767 079 Trusted shaklee distributor . #shakleehululangat  #shakleeKL  #shakleecheras  #shakleeampang  #shakleekajang  #shakleegombak  #shakleeputrajaya  #shakleemaluri  #shakleepudu  #shakleepromo  #herbalblendshaklee  #sakitsendi  #losyenhilangkanlenguh  #hilangkanparut  #losyenbayi  #ruam  #lenguh  #losyenbayi  #losyen  #
Terpakse uols..terpakse cantik...
Uols xnak cantik pon kne cantik jugak..
Sebab mimy beauty memang buat orang jadi cantik taw!!
.
Berminat laju-laju:
👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran
📲whatsapp 014-7378131
🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty

#mimybeautypakarkulitanda 
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip#MimyBeautyPakarKulitAnda
#superwhiteningmimy #losyenputihgebu #susukambingmimy #bodyscrubmimybeauty #egfserummimy #scrubmimybeauty #whiteningrosehipspray #jerawat #jeragat #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparut
Terpakse uols..terpakse cantik... Uols xnak cantik pon kne cantik jugak.. Sebab mimy beauty memang buat orang jadi cantik taw!! . Berminat laju-laju: 👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran 📲whatsapp 014-7378131 🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty #mimybeautypakarkulitanda  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip #MimyBeautyPakarKulitAnda  #superwhiteningmimy  #losyenputihgebu  #susukambingmimy  #bodyscrubmimybeauty  #egfserummimy  #scrubmimybeauty  #whiteningrosehipspray  #jerawat  #jeragat  #hilangkanparutjerawatjerawat  #hilangkanparut 
Susah sangat nak.hilang parut jerawat ni....nak.kan tips2 yang sangat berguna dengan.Mimy Beauty??
.
Follow ktorang rapat2 ok...
.
Berminat laju-laju:
👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran
📲whatsapp 014-7378131
🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty

#mimybeautypakarkulitanda 
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip
#pakarkulitanda #kulitberminyakdanberjerawat 
#jeragat #jerawatmeradang  #jeragat 
#vitamincrosehip#MimyBeautyPakarKulitAnda
#superwhiteningmimy #losyenputihgebu #susukambingmimy #bodyscrubmimybeauty #egfserummimy #scrubmimybeauty #whiteningrosehipspray #jerawat #jeragat #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparut
Susah sangat nak.hilang parut jerawat ni....nak.kan tips2 yang sangat berguna dengan.Mimy Beauty?? . Follow ktorang rapat2 ok... . Berminat laju-laju: 👩🏻‍⚕️cari @stokis_mimybeauty berhampiran 📲whatsapp 014-7378131 🏠walk-in ke butik vendor Mimy Beaty #mimybeautypakarkulitanda  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip  #pakarkulitanda  #kulitberminyakdanberjerawat  #jeragat  #jerawatmeradang  #jeragat  #vitamincrosehip #MimyBeautyPakarKulitAnda  #superwhiteningmimy  #losyenputihgebu  #susukambingmimy  #bodyscrubmimybeauty  #egfserummimy  #scrubmimybeauty  #whiteningrosehipspray  #jerawat  #jeragat  #hilangkanparutjerawatjerawat  #hilangkanparut 
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! .
.

HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) .
.

1)  melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah.
2)  merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala .
3)  menghilangkan LUKA dan merawat eczema.
4)  melegakan gigitan serangga / nyamuk. .
5)  merawat KULUT GATAL.
6)  menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox.
7)  krim urut badan lenguh.
8)  merawat kesan luka MELECUR.
.

9)  melegakan badan / kepala ketika tidak sihat.
10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
11)  baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
12)  MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda.
13)  MEMBUANG SELULITserta  memecahkan lemak berlebihan.
.

Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! .
.

Shahira rozali
019 6767 079
Trusted shaklee distributor .

#shakleehululangat #shakleeKL #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeputrajaya #shakleemaluri #shakleepudu #shakleepromo #herbalblendshaklee #sakitsendi #losyenhilangkanlenguh #hilangkanparut #losyenbayi #ruam #lenguh #losyenbayi #losyen #
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! . . HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) . . 1) melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah. 2) merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala . 3) menghilangkan LUKA dan merawat eczema. 4) melegakan gigitan serangga / nyamuk. . 5) merawat KULUT GATAL. 6) menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox. 7) krim urut badan lenguh. 8) merawat kesan luka MELECUR. . 9) melegakan badan / kepala ketika tidak sihat. 10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga. 11) baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). 12) MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda. 13) MEMBUANG SELULITserta memecahkan lemak berlebihan. . Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! . . Shahira rozali 019 6767 079 Trusted shaklee distributor . #shakleehululangat  #shakleeKL  #shakleecheras  #shakleeampang  #shakleekajang  #shakleegombak  #shakleeputrajaya  #shakleemaluri  #shakleepudu  #shakleepromo  #herbalblendshaklee  #sakitsendi  #losyenhilangkanlenguh  #hilangkanparut  #losyenbayi  #ruam  #lenguh  #losyenbayi  #losyen  #
•••
Yuhuuu🌞.
.
.
#todayquotes
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! .
.

HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) .
.

1)  melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah.
2)  merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala .
3)  menghilangkan LUKA dan merawat eczema.
4)  melegakan gigitan serangga / nyamuk. .
5)  merawat KULUT GATAL.
6)  menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox.
7)  krim urut badan lenguh.
8)  merawat kesan luka MELECUR.
.

9)  melegakan badan / kepala ketika tidak sihat.
10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
11)  baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
12)  MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda.
13)  MEMBUANG SELULITserta  memecahkan lemak berlebihan.
.

Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! .
.

Shahira rozali
019 6767 079
Trusted shaklee distributor .

#shakleehululangat #shakleeKL #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeputrajaya #shakleemaluri #shakleepudu #shakleepromo #herbalblendshaklee #sakitsendi #losyenhilangkanlenguh #hilangkanparut #losyenbayi #ruam #lenguh #losyenbayi #losyen #
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! . . HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) . . 1) melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah. 2) merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala . 3) menghilangkan LUKA dan merawat eczema. 4) melegakan gigitan serangga / nyamuk. . 5) merawat KULUT GATAL. 6) menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox. 7) krim urut badan lenguh. 8) merawat kesan luka MELECUR. . 9) melegakan badan / kepala ketika tidak sihat. 10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga. 11) baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). 12) MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda. 13) MEMBUANG SELULITserta memecahkan lemak berlebihan. . Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! . . Shahira rozali 019 6767 079 Trusted shaklee distributor . #shakleehululangat  #shakleeKL  #shakleecheras  #shakleeampang  #shakleekajang  #shakleegombak  #shakleeputrajaya  #shakleemaluri  #shakleepudu  #shakleepromo  #herbalblendshaklee  #sakitsendi  #losyenhilangkanlenguh  #hilangkanparut  #losyenbayi  #ruam  #lenguh  #losyenbayi  #losyen  #
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! .
.

HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) .
.

1)  melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah.
2)  merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala .
3)  menghilangkan LUKA dan merawat eczema.
4)  melegakan gigitan serangga / nyamuk. .
5)  merawat KULUT GATAL.
6)  menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox.
7)  krim urut badan lenguh.
8)  merawat kesan luka MELECUR.
.

9)  melegakan badan / kepala ketika tidak sihat.
10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
11)  baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
12)  MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda.
13)  MEMBUANG SELULITserta  memecahkan lemak berlebihan.
.

Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! .
.

Shahira rozali
019 6767 079
Trusted shaklee distributor .

#shakleehululangat #shakleeKL #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeputrajaya #shakleemaluri #shakleepudu #shakleepromo #herbalblendshaklee #sakitsendi #losyenhilangkanlenguh #hilangkanparut #losyenbayi #ruam #lenguh #losyenbayi #losyen #
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! . . HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) . . 1) melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah. 2) merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala . 3) menghilangkan LUKA dan merawat eczema. 4) melegakan gigitan serangga / nyamuk. . 5) merawat KULUT GATAL. 6) menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox. 7) krim urut badan lenguh. 8) merawat kesan luka MELECUR. . 9) melegakan badan / kepala ketika tidak sihat. 10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga. 11) baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). 12) MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda. 13) MEMBUANG SELULITserta memecahkan lemak berlebihan. . Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! . . Shahira rozali 019 6767 079 Trusted shaklee distributor . #shakleehululangat  #shakleeKL  #shakleecheras  #shakleeampang  #shakleekajang  #shakleegombak  #shakleeputrajaya  #shakleemaluri  #shakleepudu  #shakleepromo  #herbalblendshaklee  #sakitsendi  #losyenhilangkanlenguh  #hilangkanparut  #losyenbayi  #ruam  #lenguh  #losyenbayi  #losyen  #
HAPUS JERAWAT & HILANG JERAGAT

Dah bermacam macam produk cube tapi resultnya masih sama malahan lagi teruk pun ada..😩 Kadang² nk kluar jumpa org, g kerja ataupun kluar jalan², confident dan keyakinan diri merundum 500% sebab takut org pandang wajah anda??😱 Ramai yg bercerita masalah itu ini dgn kami. Selepas kami syorkan DIAMOND GOLD utk diguna pakai sebagai rutin harian.. Alhamdulillah, kesemuanya berjaya menangani masalah kurang confident dan keyakinan diri dgn Set 5 IN 1 DIAMOND GOLD 😃

Tunggu ape ramai yang bertukar kepada DIAMOND GOLD. Jom cantik bersama DIAMOND GOLD 😘
.
 www.wasap.my/601123363542/DGskincare
. 
#FreeposFreegift
#DiamondGoldSkincare
#LulusKKM
.
.
AGENT/ DROSHIP WANTED!!
.
Diamond gold skin care adalah produk kecantikan yang dibuat daripada bahan import berkualiti & bergred tinggi. Produk ini tidak mengandungi mercury & hydroquinon. Terbukti hanya dalam masa dua  minggu wajah anda akan lebih cerah berseri dan kencang
.
❎PERIT
❎ MERAH
❎PENGGELUPASAN
.
.
🌟 KESAN SEAWAL 7 HARI 🌟
🌸 Memutihkan
🌸 Melicinkan Kulit Wajah
🌸 Memulihkan Sel Kulit Mati
🌸 Merawat & Meratakan Kesan Parut
🌸 Menghilangkan Kesan & Parut Jerawat
🌸 Menghilangkan & Nipiskan Jeragat
🌸 Memulihkan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata
🌸 Tidak Menggelupas
🌸 Tiada Bahan Kimia Berbahaya
🌸 Sesuai Untuk Wanita & Lelaki
🌸 100% HALAL
🌸 Extracts Buah-Buahan
🌸 Kesan Seawal 7 Hari
🌸 Sesuai Semua Jenis Kulit Termasuk Yang Sensitif
.
.
Klik pada bio @diamondgoldskincare utk order/wasap
⏩ 011-23363542
.
#DiamondGoldSkinCareKlang #CodKlang #StokisDiamondGoldSkincare
#DiamondGoldSkincare #DropshipDiperlukan #AgentDiperlukan #MakeUpByBellaz #MUA #KulitFlawless #KulitGlowing #HilangkanParut #UITM #UMS #MakeUp #TerapiInstagram #KulitKusam #KesanSeawal7Hari #UNIMAS #HilangkanJeragat #HilangkanJerawat #SayaPakaiSayaJual #SkincareMurah 
#SkincareViral
#diamondgoldskincare
#sayapakaisayajual
HAPUS JERAWAT & HILANG JERAGAT Dah bermacam macam produk cube tapi resultnya masih sama malahan lagi teruk pun ada..😩 Kadang² nk kluar jumpa org, g kerja ataupun kluar jalan², confident dan keyakinan diri merundum 500% sebab takut org pandang wajah anda??😱 Ramai yg bercerita masalah itu ini dgn kami. Selepas kami syorkan DIAMOND GOLD utk diguna pakai sebagai rutin harian.. Alhamdulillah, kesemuanya berjaya menangani masalah kurang confident dan keyakinan diri dgn Set 5 IN 1 DIAMOND GOLD 😃 Tunggu ape ramai yang bertukar kepada DIAMOND GOLD. Jom cantik bersama DIAMOND GOLD 😘 . www.wasap.my/601123363542/DGskincare . #FreeposFreegift  #DiamondGoldSkincare  #LulusKKM  . . AGENT/ DROSHIP WANTED!! . Diamond gold skin care adalah produk kecantikan yang dibuat daripada bahan import berkualiti & bergred tinggi. Produk ini tidak mengandungi mercury & hydroquinon. Terbukti hanya dalam masa dua minggu wajah anda akan lebih cerah berseri dan kencang . ❎PERIT ❎ MERAH ❎PENGGELUPASAN . . 🌟 KESAN SEAWAL 7 HARI 🌟 🌸 Memutihkan 🌸 Melicinkan Kulit Wajah 🌸 Memulihkan Sel Kulit Mati 🌸 Merawat & Meratakan Kesan Parut 🌸 Menghilangkan Kesan & Parut Jerawat 🌸 Menghilangkan & Nipiskan Jeragat 🌸 Memulihkan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata 🌸 Tidak Menggelupas 🌸 Tiada Bahan Kimia Berbahaya 🌸 Sesuai Untuk Wanita & Lelaki 🌸 100% HALAL 🌸 Extracts Buah-Buahan 🌸 Kesan Seawal 7 Hari 🌸 Sesuai Semua Jenis Kulit Termasuk Yang Sensitif . . Klik pada bio @diamondgoldskincare utk order/wasap ⏩ 011-23363542 . #DiamondGoldSkinCareKlang  #CodKlang  #StokisDiamondGoldSkincare  #DiamondGoldSkincare  #DropshipDiperlukan  #AgentDiperlukan  #MakeUpByBellaz  #MUA  #KulitFlawless  #KulitGlowing  #HilangkanParut  #UITM  #UMS  #MakeUp  #TerapiInstagram  #KulitKusam  #KesanSeawal7Hari  #UNIMAS  #HilangkanJeragat  #HilangkanJerawat  #SayaPakaiSayaJual  #SkincareMurah  #SkincareViral  #diamondgoldskincare  #sayapakaisayajual 
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! .
.

HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) .
.

1)  melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah.
2)  merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala .
3)  menghilangkan LUKA dan merawat eczema.
4)  melegakan gigitan serangga / nyamuk. .
5)  merawat KULUT GATAL.
6)  menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox.
7)  krim urut badan lenguh.
8)  merawat kesan luka MELECUR.
.

9)  melegakan badan / kepala ketika tidak sihat.
10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
11)  baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
12)  MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda.
13)  MEMBUANG SELULITserta  memecahkan lemak berlebihan.
.

Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! .
.

Shahira rozali
019 6767 079
Trusted shaklee distributor .

#shakleehululangat #shakleeKL #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeputrajaya #shakleemaluri #shakleepudu #shakleepromo #herbalblendshaklee #sakitsendi #losyenhilangkanlenguh #hilangkanparut #losyenbayi #ruam #lenguh #losyenbayi #losyen #
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! . . HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) . . 1) melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah. 2) merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala . 3) menghilangkan LUKA dan merawat eczema. 4) melegakan gigitan serangga / nyamuk. . 5) merawat KULUT GATAL. 6) menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox. 7) krim urut badan lenguh. 8) merawat kesan luka MELECUR. . 9) melegakan badan / kepala ketika tidak sihat. 10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga. 11) baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). 12) MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda. 13) MEMBUANG SELULITserta memecahkan lemak berlebihan. . Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! . . Shahira rozali 019 6767 079 Trusted shaklee distributor . #shakleehululangat  #shakleeKL  #shakleecheras  #shakleeampang  #shakleekajang  #shakleegombak  #shakleeputrajaya  #shakleemaluri  #shakleepudu  #shakleepromo  #herbalblendshaklee  #sakitsendi  #losyenhilangkanlenguh  #hilangkanparut  #losyenbayi  #ruam  #lenguh  #losyenbayi  #losyen  #
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! .
.

HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) .
.

1)  melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah.
2)  merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala .
3)  menghilangkan LUKA dan merawat eczema.
4)  melegakan gigitan serangga / nyamuk. .
5)  merawat KULUT GATAL.
6)  menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox.
7)  krim urut badan lenguh.
8)  merawat kesan luka MELECUR.
.

9)  melegakan badan / kepala ketika tidak sihat.
10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
11)  baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
12)  MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda.
13)  MEMBUANG SELULITserta  memecahkan lemak berlebihan.
.

Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! .
.

Shahira rozali
019 6767 079
Trusted shaklee distributor .

#shakleehululangat #shakleeKL #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeputrajaya #shakleemaluri #shakleepudu #shakleepromo #herbalblendshaklee #sakitsendi #losyenhilangkanlenguh #hilangkanparut #losyenbayi #ruam #lenguh #losyenbayi #losyen #
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! . . HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) . . 1) melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah. 2) merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala . 3) menghilangkan LUKA dan merawat eczema. 4) melegakan gigitan serangga / nyamuk. . 5) merawat KULUT GATAL. 6) menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox. 7) krim urut badan lenguh. 8) merawat kesan luka MELECUR. . 9) melegakan badan / kepala ketika tidak sihat. 10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga. 11) baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). 12) MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda. 13) MEMBUANG SELULITserta memecahkan lemak berlebihan. . Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! . . Shahira rozali 019 6767 079 Trusted shaklee distributor . #shakleehululangat  #shakleeKL  #shakleecheras  #shakleeampang  #shakleekajang  #shakleegombak  #shakleeputrajaya  #shakleemaluri  #shakleepudu  #shakleepromo  #herbalblendshaklee  #sakitsendi  #losyenhilangkanlenguh  #hilangkanparut  #losyenbayi  #ruam  #lenguh  #losyenbayi  #losyen  #
PROMOSI YEAR END SALE !!!
.
.
Promosi hingga 31 december 2017 ye
.
.
Jom whatsapp kak hada
📱0124174224
PROMOSI YEAR END SALE !!! . . Promosi hingga 31 december 2017 ye . . Jom whatsapp kak hada 📱0124174224
Testimonial stick blusher
✔warna cantik
Testimonial stick blusher ✔warna cantik
💗 EASY . PRETTY . BEAUTY💗
.
.
Good morning beautiful!! Make sure kluar rumah pakai DYXY okay.. Mampu cover pores & acne scars.. 💆💆..semoga hari korng indah dgn DYXY... 😘😘
.
.
So cpt2 la Whatsapp sis hari ni untuk grab brng baik ni girlsss !!📲0134350564 😘 .
.
#bccreamfoundation  #bccream  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #hilangkanparut  #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #sayajualmakeup  #visitmyigshop #dyxyteam  #foundation  #foundationmalaysia #dyxystokisnegerisembilan
💗 EASY . PRETTY . BEAUTY💗 . . Good morning beautiful!! Make sure kluar rumah pakai DYXY okay.. Mampu cover pores & acne scars.. 💆💆..semoga hari korng indah dgn DYXY... 😘😘 . . So cpt2 la Whatsapp sis hari ni untuk grab brng baik ni girlsss !!📲0134350564 😘 . . #bccreamfoundation  #bccream  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #hilangkanparut  #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #sayajualmakeup  #visitmyigshop  #dyxyteam  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxystokisnegerisembilan 
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! .
.

HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) .
.

1)  melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah.
2)  merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala .
3)  menghilangkan LUKA dan merawat eczema.
4)  melegakan gigitan serangga / nyamuk. .
5)  merawat KULUT GATAL.
6)  menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox.
7)  krim urut badan lenguh.
8)  merawat kesan luka MELECUR.
.

9)  melegakan badan / kepala ketika tidak sihat.
10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
11)  baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
12)  MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda.
13)  MEMBUANG SELULITserta  memecahkan lemak berlebihan.
.

Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! .
.

Shahira rozali
019 6767 079
Trusted shaklee distributor .

#shakleehululangat #shakleeKL #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeputrajaya #shakleemaluri #shakleepudu #shakleepromo #herbalblendshaklee #sakitsendi #losyenhilangkanlenguh #hilangkanparut #losyenbayi #ruam #lenguh #losyenbayi #losyen #
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! . . HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) . . 1) melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah. 2) merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala . 3) menghilangkan LUKA dan merawat eczema. 4) melegakan gigitan serangga / nyamuk. . 5) merawat KULUT GATAL. 6) menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox. 7) krim urut badan lenguh. 8) merawat kesan luka MELECUR. . 9) melegakan badan / kepala ketika tidak sihat. 10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga. 11) baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). 12) MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda. 13) MEMBUANG SELULITserta memecahkan lemak berlebihan. . Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! . . Shahira rozali 019 6767 079 Trusted shaklee distributor . #shakleehululangat  #shakleeKL  #shakleecheras  #shakleeampang  #shakleekajang  #shakleegombak  #shakleeputrajaya  #shakleemaluri  #shakleepudu  #shakleepromo  #herbalblendshaklee  #sakitsendi  #losyenhilangkanlenguh  #hilangkanparut  #losyenbayi  #ruam  #lenguh  #losyenbayi  #losyen  #
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍
Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat.
.
Loose item :
Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39
Vitamin C Serum 15ml - RM90
Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39
Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39
.
5) Kombo Basic Beauty
🔻RM99 (NP : RM117)
SAVE RM18
✔Vitamin C Serum 5ml
✔Vitamin C Gentle Cleanser 60ml ✔Vitamin C Moisturising Cream 15g
.
#VCSAnnona #vitcseries #vitcserum #vcmc #vcgc #kulitsihat #kulitcantik #skinrepairprogram #10xvitaminc #vitaminc #rawatkulitdenganbetul #kulitflawless #hilangkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #pelembapkulit #trustedskincare #kkm #halal #gmp #bazaarpaknil #produkahlifarmasi #trustedseller #originalproduct #vitamincskincare #bougasbeautyserum #kdollbeauty #azanisscarserum #duckcomestic #marykay
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍 Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat. . Loose item : Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39 Vitamin C Serum 15ml - RM90 Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39 Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39 . 5) Kombo Basic Beauty 🔻RM99 (NP : RM117) SAVE RM18 ✔Vitamin C Serum 5ml ✔Vitamin C Gentle Cleanser 60ml ✔Vitamin C Moisturising Cream 15g . #VCSAnnona  #vitcseries  #vitcserum  #vcmc  #vcgc  #kulitsihat  #kulitcantik  #skinrepairprogram  #10xvitaminc  #vitaminc  #rawatkulitdenganbetul  #kulitflawless  #hilangkanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #pelembapkulit  #trustedskincare  #kkm  #halal  #gmp  #bazaarpaknil  #produkahlifarmasi  #trustedseller  #originalproduct  #vitamincskincare  #bougasbeautyserum  #kdollbeauty  #azanisscarserum  #duckcomestic  #marykay 
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍
Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat.
.
Loose item :
Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39
Vitamin C Serum 15ml - RM90
Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39
Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39
.
4) Kombo Innershine
🔻RM195 (NP : RM255)
SAVE RM60
✔Vitamin C Serum 15ml x 2
✔Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg with Bioflavonoids 60's x 1
.
#VCSAnnona #vitcseries #vitcserum #vcmc #vcgc #kulitsihat #kulitcantik #skinrepairprogram #10xvitaminc #vitaminc #rawatkulitdenganbetul #kulitflawless #hilangkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #pelembapkulit #trustedskincare #kkm #halal #gmp #bazaarpaknil #produkahlifarmasi #trustedseller #originalproduct #vitamincskincare #bougasbeautyserum #kdollbeauty #azanisscarserum #duckcomestic #marykay
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍 Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat. . Loose item : Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39 Vitamin C Serum 15ml - RM90 Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39 Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39 . 4) Kombo Innershine 🔻RM195 (NP : RM255) SAVE RM60 ✔Vitamin C Serum 15ml x 2 ✔Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg with Bioflavonoids 60's x 1 . #VCSAnnona  #vitcseries  #vitcserum  #vcmc  #vcgc  #kulitsihat  #kulitcantik  #skinrepairprogram  #10xvitaminc  #vitaminc  #rawatkulitdenganbetul  #kulitflawless  #hilangkanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #pelembapkulit  #trustedskincare  #kkm  #halal  #gmp  #bazaarpaknil  #produkahlifarmasi  #trustedseller  #originalproduct  #vitamincskincare  #bougasbeautyserum  #kdollbeauty  #azanisscarserum  #duckcomestic  #marykay 
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍
Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat.
.
Loose item :
Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39
Vitamin C Serum 15ml - RM90
Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39
Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39
.
3) Kombo Beauty Hero
🔻RM170 (NP : RM235)
SAVE RM65
✔Vitamin C Serum 15ml x 2
✔Dermaroller x 1
.
#VCSAnnona #vitcseries #vitcserum #vcmc #vcgc #kulitsihat #kulitcantik #skinrepairprogram #10xvitaminc #vitaminc #rawatkulitdenganbetul #kulitflawless #hilangkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #pelembapkulit #trustedskincare #kkm #halal #gmp #bazaarpaknil #produkahlifarmasi #trustedseller #originalproduct #vitamincskincare #bougasbeautyserum #kdollbeauty #azanisscarserum #duckcomestic #marykay
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍 Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat. . Loose item : Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39 Vitamin C Serum 15ml - RM90 Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39 Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39 . 3) Kombo Beauty Hero 🔻RM170 (NP : RM235) SAVE RM65 ✔Vitamin C Serum 15ml x 2 ✔Dermaroller x 1 . #VCSAnnona  #vitcseries  #vitcserum  #vcmc  #vcgc  #kulitsihat  #kulitcantik  #skinrepairprogram  #10xvitaminc  #vitaminc  #rawatkulitdenganbetul  #kulitflawless  #hilangkanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #pelembapkulit  #trustedskincare  #kkm  #halal  #gmp  #bazaarpaknil  #produkahlifarmasi  #trustedseller  #originalproduct  #vitamincskincare  #bougasbeautyserum  #kdollbeauty  #azanisscarserum  #duckcomestic  #marykay 
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍
Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat.
.
Loose item :
Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39
Vitamin C Serum 15ml - RM90
Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39
Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39
.
2) Kombo Super Saver
🔻RM160 (NP : RM219)
SAVE RM59
✔Vitamin C Serum 15ml x 2
✔Vitamin C Moisturising Cream 15g x 1
.
#VCSAnnona #vitcseries #vitcserum #vcmc #vcgc #kulitsihat #kulitcantik #skinrepairprogram #10xvitaminc #vitaminc #rawatkulitdenganbetul #kulitflawless #hilangkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #pelembapkulit #trustedskincare #kkm #halal #gmp #bazaarpaknil #produkahlifarmasi #trustedseller #originalproduct #vitamincskincare #bougasbeautyserum #kdollbeauty #azanisscarserum #duckcomestic #marykay
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍 Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat. . Loose item : Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39 Vitamin C Serum 15ml - RM90 Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39 Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39 . 2) Kombo Super Saver 🔻RM160 (NP : RM219) SAVE RM59 ✔Vitamin C Serum 15ml x 2 ✔Vitamin C Moisturising Cream 15g x 1 . #VCSAnnona  #vitcseries  #vitcserum  #vcmc  #vcgc  #kulitsihat  #kulitcantik  #skinrepairprogram  #10xvitaminc  #vitaminc  #rawatkulitdenganbetul  #kulitflawless  #hilangkanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #pelembapkulit  #trustedskincare  #kkm  #halal  #gmp  #bazaarpaknil  #produkahlifarmasi  #trustedseller  #originalproduct  #vitamincskincare  #bougasbeautyserum  #kdollbeauty  #azanisscarserum  #duckcomestic  #marykay 
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! .
.

HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) .
.

1)  melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah.
2)  merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala .
3)  menghilangkan LUKA dan merawat eczema.
4)  melegakan gigitan serangga / nyamuk. .
5)  merawat KULUT GATAL.
6)  menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox.
7)  krim urut badan lenguh.
8)  merawat kesan luka MELECUR.
.

9)  melegakan badan / kepala ketika tidak sihat.
10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
11)  baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
12)  MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda.
13)  MEMBUANG SELULITserta  memecahkan lemak berlebihan.
.

Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! .
.

Shahira rozali
019 6767 079
Trusted shaklee distributor .

#shakleehululangat #shakleeKL #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeputrajaya #shakleemaluri #shakleepudu #shakleepromo #herbalblendshaklee #sakitsendi #losyenhilangkanlenguh #hilangkanparut #losyenbayi #ruam #lenguh #losyenbayi #losyen #
LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! . . HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) . . 1) melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah. 2) merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala . 3) menghilangkan LUKA dan merawat eczema. 4) melegakan gigitan serangga / nyamuk. . 5) merawat KULUT GATAL. 6) menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox. 7) krim urut badan lenguh. 8) merawat kesan luka MELECUR. . 9) melegakan badan / kepala ketika tidak sihat. 10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga. 11) baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). 12) MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda. 13) MEMBUANG SELULITserta memecahkan lemak berlebihan. . Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! . . Shahira rozali 019 6767 079 Trusted shaklee distributor . #shakleehululangat  #shakleeKL  #shakleecheras  #shakleeampang  #shakleekajang  #shakleegombak  #shakleeputrajaya  #shakleemaluri  #shakleepudu  #shakleepromo  #herbalblendshaklee  #sakitsendi  #losyenhilangkanlenguh  #hilangkanparut  #losyenbayi  #ruam  #lenguh  #losyenbayi  #losyen  #
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍
Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat.
.
Loose item :
Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39
Vitamin C Serum 15ml - RM90
Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39
Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39
.
1) Kombo Mini Bundle
🔻RM100 (NP : RM117)
SAVE RM17
✔Vitamin C Serum mini 5ml x 3
.
#VCSAnnona #vitcseries #vitcserum #vcmc #vcgc #kulitsihat #kulitcantik #skinrepairprogram #10xvitaminc #vitaminc #rawatkulitdenganbetul #kulitflawless #hilangkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #pelembapkulit #trustedskincare #kkm #halal #gmp #bazaarpaknil #produkahlifarmasi #trustedseller #originalproduct #vitamincskincare #bougasbeautyserum #kdollbeauty #azanisscarserum #duckcomestic #marykay
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍 Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat. . Loose item : Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39 Vitamin C Serum 15ml - RM90 Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39 Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39 . 1) Kombo Mini Bundle 🔻RM100 (NP : RM117) SAVE RM17 ✔Vitamin C Serum mini 5ml x 3 . #VCSAnnona  #vitcseries  #vitcserum  #vcmc  #vcgc  #kulitsihat  #kulitcantik  #skinrepairprogram  #10xvitaminc  #vitaminc  #rawatkulitdenganbetul  #kulitflawless  #hilangkanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #pelembapkulit  #trustedskincare  #kkm  #halal  #gmp  #bazaarpaknil  #produkahlifarmasi  #trustedseller  #originalproduct  #vitamincskincare  #bougasbeautyserum  #kdollbeauty  #azanisscarserum  #duckcomestic  #marykay 
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍
Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat.
.
Loose item :
Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39
Vitamin C Serum 15ml - RM90
Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39
Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39
.
#VCSAnnona #vitcseries #vitcserum #vcmc #vcgc #kulitsihat #kulitcantik #skinrepairprogram #10xvitaminc #vitaminc #rawatkulitdenganbetul #kulitflawless #hilangkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #pelembapkulit #trustedskincare #kkm #halal #gmp #bazaarpaknil #produkahlifarmasi #trustedseller #originalproduct #vitamincskincare #bougasbeautyserum #kdollbeauty #azanisscarserum #duckcomestic #marykay
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍 Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat. . Loose item : Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39 Vitamin C Serum 15ml - RM90 Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39 Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39 . #VCSAnnona  #vitcseries  #vitcserum  #vcmc  #vcgc  #kulitsihat  #kulitcantik  #skinrepairprogram  #10xvitaminc  #vitaminc  #rawatkulitdenganbetul  #kulitflawless  #hilangkanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #pelembapkulit  #trustedskincare  #kkm  #halal  #gmp  #bazaarpaknil  #produkahlifarmasi  #trustedseller  #originalproduct  #vitamincskincare  #bougasbeautyserum  #kdollbeauty  #azanisscarserum  #duckcomestic  #marykay 
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍
Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat.
.
Loose item :
Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39
Vitamin C Serum 15ml - RM90
Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39
Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39
.
#VCSAnnona #vitcseries #vitcserum #vcmc #vcgc #kulitsihat #kulitcantik #skinrepairprogram #10xvitaminc #vitaminc #rawatkulitdenganbetul #kulitflawless #hilangkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #pelembapkulit #trustedskincare #kkm #halal #gmp #bazaarpaknil #produkahlifarmasi #trustedseller #originalproduct #vitamincskincare #bougasbeautyserum #kdollbeauty #azanisscarserum #duckcomestic #marykay
PROMO PROMO KINI KEMBALI ! 😍 Dapatkan harga kombo dengan pakej super jimat. . Loose item : Mini Vitamin C Serum 5ml - RM39 Vitamin C Serum 15ml - RM90 Vitamin C Gentle Cleanser 60ml -RM39 Vitamin C Moisturising Cream 15g - RM39 . #VCSAnnona  #vitcseries  #vitcserum  #vcmc  #vcgc  #kulitsihat  #kulitcantik  #skinrepairprogram  #10xvitaminc  #vitaminc  #rawatkulitdenganbetul  #kulitflawless  #hilangkanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #pelembapkulit  #trustedskincare  #kkm  #halal  #gmp  #bazaarpaknil  #produkahlifarmasi  #trustedseller  #originalproduct  #vitamincskincare  #bougasbeautyserum  #kdollbeauty  #azanisscarserum  #duckcomestic  #marykay