an online Instagram web viewer

#hobi medias

Photos

; they so good even if it's just a standee😭❤
-
#bts #bangtan #jimin #taehyung 
#suga #jungkook #jhope #rapmonster #jin #chimchim #mochi #taetae #v #yoongi #kookie #agustd #hobi #hoseok #rapmonie #namjoon #seokjin
The only theory I'm going by 😤💯👌🏼 -Lina
The only theory I'm going by 😤💯👌🏼 -Lina
♡•°*`♡•°*`♡•°*`
Hello!
He is one FINE human being😍😫
My face is so sunburned😳😳
I started school, and we had an assembly, it was soo hot in the gym😥
I'm so glad it's the weekend hbu¿¿
[☡]Please turn Post Notification on plss!! ~~Thank you
[⏰]Current time: 10:48 pm
[❔]QOTD: Have you started school yet??🏫
[❕]AOTD: Yes 2 days ago😧
[🎶]Daily Song: BLACKPINK "Boombyah"
Goodnight♡~~
♡ °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°♡
If you would like to be tagged in my posts, comment a "💜" emoji!!
°
°
°#jeonjungkook #jeonjungkookie #kookie #jungkook #jungkookie #taetae #v #kimtaehyung #jiminie #jimin #parkjimin #chimchim #jhope #hoseok #hobi #jinbts #jin #kimseokjin #suga #minsuga #yoongi #rapmonster #kimnamjoon #bighit #bts #bangtanboys #bangtanboys7 #방탄소년단 #bangtansonyeondan #防弾少年团
♡•°*`♡•°*`♡•°*` Hello! He is one FINE human being😍😫 My face is so sunburned😳😳 I started school, and we had an assembly, it was soo hot in the gym😥 I'm so glad it's the weekend hbu¿¿ [☡]Please turn Post Notification on plss!! ~~Thank you [⏰]Current time: 10:48 pm [❔]QOTD: Have you started school yet??🏫 [❕]AOTD: Yes 2 days ago😧 [🎶]Daily Song: BLACKPINK "Boombyah" Goodnight♡~~ ♡ °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°♡ If you would like to be tagged in my posts, comment a "💜" emoji!! ° ° °#jeonjungkook  #jeonjungkookie  #kookie  #jungkook  #jungkookie  #taetae  #v  #kimtaehyung  #jiminie  #jimin  #parkjimin  #chimchim  #jhope  #hoseok  #hobi  #jinbts  #jin  #kimseokjin  #suga  #minsuga  #yoongi  #rapmonster  #kimnamjoon  #bighit  #bts  #bangtanboys  #bangtanboys7  #방탄소년단  #bangtansonyeondan  #防弾少年团 
Cr. MORE LOVE 
#JungHoseok #hoseok #hobi #BTS #kpop
qotd: who do you ship with kookie?
a: i ship vkook and jikook tho💜
-
#bts #bangtan #jimin #taehyung 
#suga #jungkook #jhope #rapmonster #jin #chimchim #mochi #taetae #v #yoongi #kookie #agustd #hobi #hoseok #rapmonie #namjoon #seokjin
" KULIT CANTIK DENGAN VITAMIN C "

Menjaga kecantikan bukan sahaja daripada luaran, malah dalaman juga. Pengambilan makanan tambahan atau suplemen penting untuk membantu memelihara kecantikan secara menyeluruh.
Vitamin C adalah makanan tambahan yang cukup sinonim untuk kecantikan kulit, rambut dan badan.

Jadi, apakah kebaikan Vitamin C untuk kecantikan kulit? Bibi nak kongsikan dengan korang beberapa kebaikannya untuk kulit.

1⃣Mencerahkan Kulit
Vitamin C sangat sesuai untuk mereka yang mementingkan kecantikan kulit. Dipercayai, Vitamin C boleh digunakan untuk mencerahkan kulit. Ini disebabkan oleh asid arkobat yang terdapat di dalam Vitamin C menjadi bahan utama pembentukan kolagen lantas berfungsi untuk menyembuhkan luka dan menghasilkan protein berguna untuk kulit wajah. Dengan adanya protein ini, kulit wajah menjadi lebih anjal, sihat,dan cerah.

2⃣Mencegah Penuaan
Vitamin C ini juga boleh mencegah penuaan. Kolagen yang bersifat water holder di dalamnya memberikan kelembapan dan tidak akan mengeringkan kulit wajah. Jika kulit wajah kekurangan air, wajah menjadi kusam dan tidak bermaya. Selain itu, Vitamin C ini juga boleh membantu untuk mengecilkan liang pori yang terbuka.

3⃣ Memudarkan Parut Jerawat
Kolagen di dalam Vitamin C menjadi satu komponen penting dalam proses penyembuhan luka, termasuk luka kesan daripada jerawat. Pengambilan secara konsisten boleh menyembuhkan jerawat pada wajah. Parut jerawat yang degil juga akan pudar dan cepat sembuh. Kulit menjadi lebih licin dan sihat.

4⃣ Mencegah Radikal Bebas
Radikal bebas boleh menyebabkan kulit wajah menjadi rosak, tidak bermaya dan juga kanser kulit.Anti oksida di dalam Vitamin C ini berfungsi untuk meneutralkan serangan radikal bebas pada kulit. Kulit menjadi lebih sihat dan berseri.

#perempuan #wanitamalaysia #lelaki #ibu #malaysiafood #mak #readystockmakeup #hebat #matmoto #hobikamimahal #hobi #putih #like4like #prelovedmakeup #malaysiawedding #sayang #jemyaira #lofattah  #indah #indahnyaberbagi #suka
" KULIT CANTIK DENGAN VITAMIN C " Menjaga kecantikan bukan sahaja daripada luaran, malah dalaman juga. Pengambilan makanan tambahan atau suplemen penting untuk membantu memelihara kecantikan secara menyeluruh. Vitamin C adalah makanan tambahan yang cukup sinonim untuk kecantikan kulit, rambut dan badan. Jadi, apakah kebaikan Vitamin C untuk kecantikan kulit? Bibi nak kongsikan dengan korang beberapa kebaikannya untuk kulit. 1⃣Mencerahkan Kulit Vitamin C sangat sesuai untuk mereka yang mementingkan kecantikan kulit. Dipercayai, Vitamin C boleh digunakan untuk mencerahkan kulit. Ini disebabkan oleh asid arkobat yang terdapat di dalam Vitamin C menjadi bahan utama pembentukan kolagen lantas berfungsi untuk menyembuhkan luka dan menghasilkan protein berguna untuk kulit wajah. Dengan adanya protein ini, kulit wajah menjadi lebih anjal, sihat,dan cerah. 2⃣Mencegah Penuaan Vitamin C ini juga boleh mencegah penuaan. Kolagen yang bersifat water holder di dalamnya memberikan kelembapan dan tidak akan mengeringkan kulit wajah. Jika kulit wajah kekurangan air, wajah menjadi kusam dan tidak bermaya. Selain itu, Vitamin C ini juga boleh membantu untuk mengecilkan liang pori yang terbuka. 3⃣ Memudarkan Parut Jerawat Kolagen di dalam Vitamin C menjadi satu komponen penting dalam proses penyembuhan luka, termasuk luka kesan daripada jerawat. Pengambilan secara konsisten boleh menyembuhkan jerawat pada wajah. Parut jerawat yang degil juga akan pudar dan cepat sembuh. Kulit menjadi lebih licin dan sihat. 4⃣ Mencegah Radikal Bebas Radikal bebas boleh menyebabkan kulit wajah menjadi rosak, tidak bermaya dan juga kanser kulit.Anti oksida di dalam Vitamin C ini berfungsi untuk meneutralkan serangan radikal bebas pada kulit. Kulit menjadi lebih sihat dan berseri. #perempuan  #wanitamalaysia  #lelaki  #ibu  #malaysiafood  #mak  #readystockmakeup  #hebat  #matmoto  #hobikamimahal  #hobi  #putih  #like4like  #prelovedmakeup  #malaysiawedding  #sayang  #jemyaira  #lofattah  #indah  #indahnyaberbagi  #suka 
going to be busy all day tomorrow...//sighs//....
going to be busy all day tomorrow...//sighs//....
" KULIT CANTIK DENGAN VITAMIN C "

Menjaga kecantikan bukan sahaja daripada luaran, malah dalaman juga. Pengambilan makanan tambahan atau suplemen penting untuk membantu memelihara kecantikan secara menyeluruh.
Vitamin C adalah makanan tambahan yang cukup sinonim untuk kecantikan kulit, rambut dan badan.

Jadi, apakah kebaikan Vitamin C untuk kecantikan kulit? Bibi nak kongsikan dengan korang beberapa kebaikannya untuk kulit.

1⃣Mencerahkan Kulit
Vitamin C sangat sesuai untuk mereka yang mementingkan kecantikan kulit. Dipercayai, Vitamin C boleh digunakan untuk mencerahkan kulit. Ini disebabkan oleh asid arkobat yang terdapat di dalam Vitamin C menjadi bahan utama pembentukan kolagen lantas berfungsi untuk menyembuhkan luka dan menghasilkan protein berguna untuk kulit wajah. Dengan adanya protein ini, kulit wajah menjadi lebih anjal, sihat,dan cerah.

2⃣Mencegah Penuaan
Vitamin C ini juga boleh mencegah penuaan. Kolagen yang bersifat water holder di dalamnya memberikan kelembapan dan tidak akan mengeringkan kulit wajah. Jika kulit wajah kekurangan air, wajah menjadi kusam dan tidak bermaya. Selain itu, Vitamin C ini juga boleh membantu untuk mengecilkan liang pori yang terbuka.

3⃣ Memudarkan Parut Jerawat
Kolagen di dalam Vitamin C menjadi satu komponen penting dalam proses penyembuhan luka, termasuk luka kesan daripada jerawat. Pengambilan secara konsisten boleh menyembuhkan jerawat pada wajah. Parut jerawat yang degil juga akan pudar dan cepat sembuh. Kulit menjadi lebih licin dan sihat.

4⃣ Mencegah Radikal Bebas
Radikal bebas boleh menyebabkan kulit wajah menjadi rosak, tidak bermaya dan juga kanser kulit.Anti oksida di dalam Vitamin C ini berfungsi untuk meneutralkan serangan radikal bebas pada kulit. Kulit menjadi lebih sihat dan berseri.

#perempuan #wanitamalaysia #lelaki #ibu #malaysiafood #mak #readystockmakeup #hebat #matmoto #hobikamimahal #hobi #putih #like4like #prelovedmakeup #malaysiawedding #sayang #jemyaira #lofattah  #indah #indahnyaberbagi #suka
" KULIT CANTIK DENGAN VITAMIN C " Menjaga kecantikan bukan sahaja daripada luaran, malah dalaman juga. Pengambilan makanan tambahan atau suplemen penting untuk membantu memelihara kecantikan secara menyeluruh. Vitamin C adalah makanan tambahan yang cukup sinonim untuk kecantikan kulit, rambut dan badan. Jadi, apakah kebaikan Vitamin C untuk kecantikan kulit? Bibi nak kongsikan dengan korang beberapa kebaikannya untuk kulit. 1⃣Mencerahkan Kulit Vitamin C sangat sesuai untuk mereka yang mementingkan kecantikan kulit. Dipercayai, Vitamin C boleh digunakan untuk mencerahkan kulit. Ini disebabkan oleh asid arkobat yang terdapat di dalam Vitamin C menjadi bahan utama pembentukan kolagen lantas berfungsi untuk menyembuhkan luka dan menghasilkan protein berguna untuk kulit wajah. Dengan adanya protein ini, kulit wajah menjadi lebih anjal, sihat,dan cerah. 2⃣Mencegah Penuaan Vitamin C ini juga boleh mencegah penuaan. Kolagen yang bersifat water holder di dalamnya memberikan kelembapan dan tidak akan mengeringkan kulit wajah. Jika kulit wajah kekurangan air, wajah menjadi kusam dan tidak bermaya. Selain itu, Vitamin C ini juga boleh membantu untuk mengecilkan liang pori yang terbuka. 3⃣ Memudarkan Parut Jerawat Kolagen di dalam Vitamin C menjadi satu komponen penting dalam proses penyembuhan luka, termasuk luka kesan daripada jerawat. Pengambilan secara konsisten boleh menyembuhkan jerawat pada wajah. Parut jerawat yang degil juga akan pudar dan cepat sembuh. Kulit menjadi lebih licin dan sihat. 4⃣ Mencegah Radikal Bebas Radikal bebas boleh menyebabkan kulit wajah menjadi rosak, tidak bermaya dan juga kanser kulit.Anti oksida di dalam Vitamin C ini berfungsi untuk meneutralkan serangan radikal bebas pada kulit. Kulit menjadi lebih sihat dan berseri. #perempuan  #wanitamalaysia  #lelaki  #ibu  #malaysiafood  #mak  #readystockmakeup  #hebat  #matmoto  #hobikamimahal  #hobi  #putih  #like4like  #prelovedmakeup  #malaysiawedding  #sayang  #jemyaira  #lofattah  #indah  #indahnyaberbagi  #suka 
Day 24 favorite MV Honestly I really liked dope idk why😂💕
•Tags•
#taehyung #jimin #jungkook #yoongi #namjoon #seokjin #hoseok #models #bts #love #dopemv #btsdope #gainpost #gainlike #gainfollowers #love_yourself #comeback #hixtape #taetae #hobi #chimchim #joonie #kookie #yoon #Jin #boyband #kpop #follow #like
İpek kordonlu kolyemiz çok şık oldu. 
BAYRAM İNDİRİMİ DEVAM EDİYOR. .
 Sevgi ile işlenmiş elemeği ürünlerim hakkında Sipariş ve bilgi için mesaj (DM) yazabilirsiniz. (Aydın içi elden teslim ediyoruz. ) .
.
 #otantik #hobi  #etsy #hobinedestek #vscoelisi  #etamin #takı #crosstitching #hediye #kişiyeözel #orginalartwork #uygunfiyatlı #sipariş #atolyesedusha  #elemeği  #10marifet  #like4like #likeforfollowers #likefortag #turkinstagram #likeforlike  #carpiisi #accessories #etaminkolye #kanavicekolye #hobisatisi #instahandmade #etaminbileklik #hobiseverlerburada
İpek kordonlu kolyemiz çok şık oldu. BAYRAM İNDİRİMİ DEVAM EDİYOR. . Sevgi ile işlenmiş elemeği ürünlerim hakkında Sipariş ve bilgi için mesaj (DM) yazabilirsiniz. (Aydın içi elden teslim ediyoruz. ) . . #otantik  #hobi  #etsy  #hobinedestek  #vscoelisi  #etamin  #takı  #crosstitching  #hediye  #kişiyeözel  #orginalartwork  #uygunfiyatlı  #sipariş  #atolyesedusha  #elemeği  #10marifet  #like4like  #likeforfollowers  #likefortag  #turkinstagram  #likeforlike  #carpiisi  #accessories  #etaminkolye  #kanavicekolye  #hobisatisi  #instahandmade  #etaminbileklik  #hobiseverlerburada 
i'm soft
i'm soft
[ 08·19·17 ] bangtan journal 💛 i love this song so much, it has so many layers of emotion and meaning wrapped into it 😭 hobi is too precious ahh 💕
*
*
*
*
*
*
#study #studying  #bulletjournal #student #planner #plannergirl #journal #studygram #studied #yellowspread #mama #journaling #muji #mildliner #pen #stationery #flatlay #btsjournal #notes #writing #studies #bangtanboys #weekly #hw #jhope #btsjhope #washitape #washi #cutestationery #hobi
[ 08·19·17 ] bangtan journal 💛 i love this song so much, it has so many layers of emotion and meaning wrapped into it 😭 hobi is too precious ahh 💕 * * * * * * #study  #studying  #bulletjournal  #student  #planner  #plannergirl  #journal  #studygram  #studied  #yellowspread  #mama  #journaling  #muji  #mildliner  #pen  #stationery  #flatlay  #btsjournal  #notes  #writing  #studies  #bangtanboys  #weekly  #hw  #jhope  #btsjhope  #washitape  #washi  #cutestationery  #hobi 
jimin oppa 😍💓
comment "mochi" letter by letter without getting interrupted.
jimin oppa 😍💓 comment "mochi" letter by letter without getting interrupted.
Just a new part to the end great. I thought I was getting answers 😩 what is is? Does Jin time travel? Ughhhhh 
Bighit why you do this to us 😖 .
.
•Credit: @taehyungarmy .
.
.
.
#seokjin#yoongi#namjoon
#hoseok#taehyung#jimin
#jungkook#bts
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#jin#suga#rapmonster 
#jhope#hobi#V#jimine
#jungkookie#kookie#bangtan
im namjoon and jungkook is @bonelessdamon ✧・゚: *✧・゚:* ♥*:・゚✧*:・゚✧
#yoongi #suga #bts #bangtan #bangtansonyeondan #beyondthescene #minyoongi #kpop #ulzzang #tumblr #aesthetic #korea #kfashion #army #agustd #방탄소년단 #防弾少年団 #jin #seokjin #jhope #hobi #hoseok #rapmon #namjoon #jimin #taehyung #tae #jungkook #love_yourself
I LOVE YOU GUYS SO MUCH I HOPE YOU GUYS HAVE A GREAT LIFE AND STAY HEALTHY AND WARM OKAY ———————————————————— #bts #kpop #suga #yoongi #rapmonster #namjoon #taehyung #kimtaehyung #v #jeonjungkook #jungkook #jimin #parkjimin #jin #seokjin #hobi #jhope #hoseok #kpopfff #kpopf4f #kpoplfl #kpopl4l #kpopacc #kpopidol #kookie #chimchim #kpopstuff #hope #justinseagull #christianchimchim #kookie
Mood because i havent posted in forever and i have 34 followers! Thank you ^.^ #bts #btsarmy #bangtan #bangtanboys #bangtanseonyondan #jhope #hoseok #hobi #beyondthescene #kpop #bighit
I hope you guys like this theme cause i made sure it looked perfect. ———————————————————— #bts #kpop #suga #yoongi #rapmonster #namjoon #taehyung #kimtaehyung #v #jeonjungkook #jungkook #jimin #parkjimin #jin #seokjin #hobi #jhope #hoseok #kpopfff #kpopf4f #kpoplfl #kpopl4l #kpopacc #kpopidol #kookie #chimchim #kpopstuff #hope #justinseagull #christianchimchim #kookie
Kenapa vitC Glow&shine 1000mg sgt sesuai di jadikan sebagai makanan tambahan dan
Mengapakah kita perlukan Vitamin C untuk kekal CANTIK dan SIHAT??? 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Gabungan Vitamin C + Rosehip adalah bukan sesuatu yang luar biasa. →Rosehip adalah buah-buahan kecil dari mawar.
→ Ianya tepu dengan Vitamin C serta zat besi dan Vitamin B, A dan E. →Gabungan ini mempunyai manfaat kesihatan yang amat besar. 
Sistem Imuniti : ✿ Vitamin C membantu sistem imun, terutamanya dalam masa tekanan. →Rosehip melakukan perkara yang sama di mana mereka melindungi struktur sel-sel daripada diserang oleh patogen. →Vitamin C tidak boleh menyembuhkan tetapi ia boleh melindungi badan semasa sejuk dari komplikasi tambahan. →Rosehip membantu mencegah jangkitan dan keradangan.

#perempuan #wanitamalaysia #lelaki #ibu #malaysiafood #mak #readystockmakeup #hebat #matmoto #hobikamimahal #hobi #putih #like4like #prelovedmakeup #malaysiawedding #sayang #jemyaira #lofattah  #indah #indahnyaberbagi #suka
Kenapa vitC Glow&shine 1000mg sgt sesuai di jadikan sebagai makanan tambahan dan Mengapakah kita perlukan Vitamin C untuk kekal CANTIK dan SIHAT??? 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Gabungan Vitamin C + Rosehip adalah bukan sesuatu yang luar biasa. →Rosehip adalah buah-buahan kecil dari mawar. → Ianya tepu dengan Vitamin C serta zat besi dan Vitamin B, A dan E. →Gabungan ini mempunyai manfaat kesihatan yang amat besar. Sistem Imuniti : ✿ Vitamin C membantu sistem imun, terutamanya dalam masa tekanan. →Rosehip melakukan perkara yang sama di mana mereka melindungi struktur sel-sel daripada diserang oleh patogen. →Vitamin C tidak boleh menyembuhkan tetapi ia boleh melindungi badan semasa sejuk dari komplikasi tambahan. →Rosehip membantu mencegah jangkitan dan keradangan. #perempuan  #wanitamalaysia  #lelaki  #ibu  #malaysiafood  #mak  #readystockmakeup  #hebat  #matmoto  #hobikamimahal  #hobi  #putih  #like4like  #prelovedmakeup  #malaysiawedding  #sayang  #jemyaira  #lofattah  #indah  #indahnyaberbagi  #suka 
♥️♥️♥️ #jhope #hobi
I honestly dont even know what to post anymore and I obviously suck at captions
-
-
#bts #방탄소년단 #v #taehyung #kimtaehyung #뷔 #jungkook #정국 #kookie #rapmonster #namjoon #랩몬수타 #jimin #지민 #parkjimin #suga #minyoongi #minsuga #슈가 #jhope #hoseok #hobi #제이홉 #jin #seokjin #진 #kpop #like4like #follow4follow
WAHH..LEGANYA "PERIOD PAIN" DAH TIADA !! Kalau tak sebelum ni tiap2 bulan bila datang period je mesti akan jadi senggugut yang teruk sampai terguling2 tahan sakit tu..hanya yang pernah alami "period pain" je tau macamana seksanya. Nak pergi mana2 pun susah. .
.
Tapi skrg slps mengamalkan Vit C Glow & Shine macam magic je..senggugut sy hilang dgn sendirinya..Dah tak dak lagi sakit2 macam bulan2 sebelum ni..😍
Seronok sangat..Nak pergi mana2 pun best. Tak perlu lagi risau sakit yang tiba2 boleh menyerang semasa period.
Mmg HAPPY sgt la..😁 - Puan Yatie.
.
.
.
#perempuan #wanitamalaysia #lelaki #ibu #malaysiafood #mak #readystockmakeup #hebat #matmoto #hobikamimahal #hobi #putih #like4like #prelovedmakeup #malaysiawedding #sayang #jemyaira #lofattah  #indah #indahnyaberbagi #suka
WAHH..LEGANYA "PERIOD PAIN" DAH TIADA !! Kalau tak sebelum ni tiap2 bulan bila datang period je mesti akan jadi senggugut yang teruk sampai terguling2 tahan sakit tu..hanya yang pernah alami "period pain" je tau macamana seksanya. Nak pergi mana2 pun susah. . . Tapi skrg slps mengamalkan Vit C Glow & Shine macam magic je..senggugut sy hilang dgn sendirinya..Dah tak dak lagi sakit2 macam bulan2 sebelum ni..😍 Seronok sangat..Nak pergi mana2 pun best. Tak perlu lagi risau sakit yang tiba2 boleh menyerang semasa period. Mmg HAPPY sgt la..😁 - Puan Yatie. . . . #perempuan  #wanitamalaysia  #lelaki  #ibu  #malaysiafood  #mak  #readystockmakeup  #hebat  #matmoto  #hobikamimahal  #hobi  #putih  #like4like  #prelovedmakeup  #malaysiawedding  #sayang  #jemyaira  #lofattah  #indah  #indahnyaberbagi  #suka 
Sisaan semalem 😉

#movietime 
#favorite 
#hobi 
#cars
JUAL DIECAST/MINIATUR LAMBORGHINI URUS || KINSMART || SKALA 1:32-36 || Rp 60.000,- || -------------------------------------------- UNTUK INFO/PEMESANAN HUBUNGI 
Pin BB 1 : 5E179538
Pin BB 2 : 7CC07F59
Pin BB 3 : 5B6EBE3A
SMS / WA : 081280999696
ID LINE : ANTHON8888
Channel Youtube : J&A Diecast Addict Shop
Pin Channel BB : C004720C9 
www.PusatMiniatur.com -------------------------------------------- #jualmainan #jualpajangan #diecast #diecastaddict #diecastcollection #diecaster #lamborghiniveneno #pajangan #kado #kaskus #hadiah #clubmobil #indonesianmodifed #indonesia #lamborghinijakarta #lamborghini_club_indonesia #jualmobil #mobiltua #autoone #lamborghinihuracan #mobillamborghini #jualmobil #mobil #koleksi #kolektor #diecastlamborghini #lamborghinijakarta #hobi #miniaturlamborghini
JUAL DIECAST/MINIATUR LAMBORGHINI URUS || KINSMART || SKALA 1:32-36 || Rp 60.000,- || -------------------------------------------- UNTUK INFO/PEMESANAN HUBUNGI Pin BB 1 : 5E179538 Pin BB 2 : 7CC07F59 Pin BB 3 : 5B6EBE3A SMS / WA : 081280999696 ID LINE : ANTHON8888 Channel Youtube : J&A Diecast Addict Shop Pin Channel BB : C004720C9 www.PusatMiniatur.com -------------------------------------------- #jualmainan  #jualpajangan  #diecast  #diecastaddict  #diecastcollection  #diecaster  #lamborghiniveneno  #pajangan  #kado  #kaskus  #hadiah  #clubmobil  #indonesianmodifed  #indonesia  #lamborghinijakarta  #lamborghini_club_indonesia  #jualmobil  #mobiltua  #autoone  #lamborghinihuracan  #mobillamborghini  #jualmobil  #mobil  #koleksi  #kolektor  #diecastlamborghini  #lamborghinijakarta  #hobi  #miniaturlamborghini 
i hate mosquitos
i hate mosquitos
I LOVE THIS VIDEO GOODNIGHT.
☼
☼
☼
☼
☼
☼
Dm's are always open so feel free to dm me because i love meeting new people so i can make friends!
~~~~~
🌞☀️
~~~~~
☼
☼
☼
Comment on my thiscrush please‼️
http://www.thiscrush.com/~winkapedia
☼
☼
☼
☼
[tags]
#bts #got7 #exo #redvelvet #rapmonster #namjoon #jhope #hobi #yoongi #suga #v #taehyung #jin #seokjin #jimin #jiminabs #btsmemes #btsabs #agustd #btsedits #jinedits #jiminedits #vedits #sugaedits #btsarmy #LOVE_YOURSELF #btshighlighreel
I LOVE THIS VIDEO GOODNIGHT. ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ Dm's are always open so feel free to dm me because i love meeting new people so i can make friends! ~~~~~ 🌞☀️ ~~~~~ ☼ ☼ ☼ Comment on my thiscrush please‼️ http://www.thiscrush.com/~winkapedia ☼ ☼ ☼ ☼ [tags] #bts  #got7  #exo  #redvelvet  #rapmonster  #namjoon  #jhope  #hobi  #yoongi  #suga  #v  #taehyung  #jin  #seokjin  #jimin  #jiminabs  #btsmemes  #btsabs  #agustd  #btsedits  #jinedits  #jiminedits  #vedits  #sugaedits  #btsarmy  #LOVE_YOURSELF  #btshighlighreel 
.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
.
Namjoonie❤❤❤
.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
.
#kpop #4yearsBTSwithArmy #bts #btsarmy #rapmonster #jimin #jin #jungkook #jhope #v #suga #kpop #btsaesthetic #btswingstour #btslove #kookiebts #jiminbts #taehyung #jhopebts #rapmonsterbts #sugabts #jinbts #vbts #namjoon #namjoonbts #sexyjimin #sexyjungkook #kookiebts #kookie #hobi #jhopesexy #btsart
Storytime: Last year in Feb is when I started stanning Bangtan. I was learning their faces and I looked at Jimin and went "No not him, he's meh" and I just didn't acknowledge his existence. Now I'd die for him, what a big change 💀
[#BTS #BeyondTheScenes #Bangtan #BantanSonyeondan #방탄소년단 
#RapMonster #RapMon #Namjoon #V #Taehyung #TaeTae #Hoseok #JHope #Hobi #Suga #Yoongi #AgustD #Jin #Seokjin #Jimin #Jiminie #Chim #Jungkook #Kookie ]
These are like my fav taekook pics ►
◄
►
◄
►
◄
ⓉⒶⒼⓈ≈ #aesthetic #bangtanboys #jungkook #taehyung #yoongi #seokjin #hoseok #jimin #namjoon #tae #minsuga #pinkmon #kookie #mochi #hobi #eatjin #bts #bangtan #bangtansonyeondan #bangtanboys #kpop #seoul #idols #taekook #vkook
© jk of bts
i love red bean
© jk of bts i love red bean
My biggest wish for this comeback is that Jimin learns to love himself as much as I love him :)
[#BTS #BeyondTheScenes #Bangtan #BantanSonyeondan #방탄소년단 
#RapMonster #RapMon #Namjoon #V #Taehyung #TaeTae #Hoseok #JHope #Hobi #Suga #Yoongi #AgustD #Jin #Seokjin #Jimin #Jiminie #Chim #Jungkook #Kookie ]
.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
.
Conatgious smilesss❤❤❤❤
.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
.
#kpop #4yearsBTSwithArmy #bts #btsarmy #rapmonster #jimin #jin #jungkook #jhope #v #suga #kpop #btsaesthetic #btswingstour #btslove #kookiebts #jiminbts #taehyung #jhopebts #rapmonsterbts #sugabts #jinbts #vbts #namjoon #namjoonbts #sexyjimin #sexyjungkook #kookiebts #kookie #hobi #jhopesexy #btsart
.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
.
AWWE A SMILE THAT KILLS ME😭😭❤❤❤
.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
.
#kpop #4yearsBTSwithArmy #bts #btsarmy #rapmonster #jimin #jin #jungkook #jhope #v #suga #kpop #btsaesthetic #btswingstour #btslove #kookiebts #jiminbts #taehyung #jhopebts #rapmonsterbts #sugabts #jinbts #vbts #namjoon #namjoonbts #sexyjimin #sexyjungkook #kookiebts #kookie #hobi #jhopesexy #btsart
. 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 . AWWE A SMILE THAT KILLS ME😭😭❤❤❤ . 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 . #kpop  #4yearsBTSwithArmy  #bts  #btsarmy  #rapmonster  #jimin  #jin  #jungkook  #jhope  #v  #suga  #kpop  #btsaesthetic  #btswingstour  #btslove  #kookiebts  #jiminbts  #taehyung  #jhopebts  #rapmonsterbts  #sugabts  #jinbts  #vbts  #namjoon  #namjoonbts  #sexyjimin  #sexyjungkook  #kookiebts  #kookie  #hobi  #jhopesexy  #btsart 
One of my pet peeves is improperly cropped photos. I can sit here for hours and go through my 2,000+ BTS pics to make sure they're all cropped correctly.
[#BTS #BeyondTheScenes #Bangtan #BantanSonyeondan #방탄소년단 
#RapMonster #RapMon #Namjoon #V #Taehyung #TaeTae #Hoseok #JHope #Hobi #Suga #Yoongi #AgustD #Jin #Seokjin #Jimin #Jiminie #Chim #Jungkook #Kookie ]
Jimin stan got more suffocated cuz he is changing to be more and more and more and more and more handsome , no matter how u look, we will still there for you jimin-ah 💞😘 Argh! IM ASHDHFBZKKWNS !! Follow @parkjimins_babe🆗
Like @parkjimins_babe🆗
Tag @parkjimins_babe🆗

#jimin #parkjimin #jiminbts  #chimchim #jiminmochi #cutejimin #sexyjimin #joenjungkook #jungkook #kookie #jhope #hobi #RM #kimnamjoon #jin #worldwidehandsome #taehyung #v #suga #kimtaehyung #bts #bangtanboy #beyondthescene #LOVE_YOURSELF #btscomeback
Jimin stan got more suffocated cuz he is changing to be more and more and more and more and more handsome , no matter how u look, we will still there for you jimin-ah 💞😘 Argh! IM ASHDHFBZKKWNS !! Follow @parkjimins_babe🆗 Like @parkjimins_babe🆗 Tag @parkjimins_babe🆗 #jimin  #parkjimin  #jiminbts   #chimchim  #jiminmochi  #cutejimin  #sexyjimin  #joenjungkook  #jungkook  #kookie  #jhope  #hobi  #RM  #kimnamjoon  #jin  #worldwidehandsome  #taehyung  #v  #suga  #kimtaehyung  #bts  #bangtanboy  #beyondthescene  #LOVE_YOURSELF  #btscomeback 
He really looks like he's complaining
He really looks like he's complaining
♦кσσкιε ғαcтs♦
⭐
Many people think it was Yoongi who wrote it but it was our LeaderMon :') also I've seen so many fake ARMYs around and I high-key wanna murder them bro. 😥 Like tf I can't. ⭐
▫Source▫ https://btsdiary.com/facts/rapmonster/
⭐
Tags: #btsarmy #bts #jungkook #seokjin #kimseokjin #jin #jeonjungkook #jeon #kookie #bangtanboys #bangtan #boys #bangtansonyeondan #bulletproofboyscouts #runbts #kimnamjoon
#kimtaehyung #namjoon #rapmonster #rapmon #agust_d #suga #jimin #jhope #hobi #taehyung #junghoseok
♦кσσкιε ғαcтs♦ ⭐ Many people think it was Yoongi who wrote it but it was our LeaderMon :') also I've seen so many fake ARMYs around and I high-key wanna murder them bro. 😥 Like tf I can't. ⭐ ▫Source▫ https://btsdiary.com/facts/rapmonster/ ⭐ Tags: #btsarmy  #bts  #jungkook  #seokjin  #kimseokjin  #jin  #jeonjungkook  #jeon  #kookie  #bangtanboys  #bangtan  #boys  #bangtansonyeondan  #bulletproofboyscouts  #runbts  #kimnamjoon  #kimtaehyung  #namjoon  #rapmonster  #rapmon  #agust_d  #suga  #jimin  #jhope  #hobi  #taehyung  #junghoseok 
Idek if it's just me. But my Asian self cries every single time 😪
•
©to me
•
⭐️use my code "bloodsweatandmistakes" on soaestheticshop to get a discount⭐️
(Link in bio)
•
TAGS~
#bangtan #ineedubts #bts #btsarmy #bangtanboys #jin #jimin #jungkook #jhope #suga #rapmon #taehyung #kpop #chimchimbts #bts❤ #bts👑 #btsidiots #yoongi #namjoon #hobi #vbts #kookie #btsmeme #warofhormonebts #kpopmeme #방탄소년단 #7idiots
.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
.
Awwwe😄Such a cutie❤🔥
.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
.
#kpop #4yearsBTSwithArmy #bts #btsarmy #rapmonster #jimin #jin #jungkook #jhope #v #suga #kpop #btsaesthetic #btswingstour #btslove #kookiebts #jiminbts #taehyung #jhopebts #rapmonsterbts #sugabts #jinbts #vbts #namjoon #namjoonbts #sexyjimin #sexyjungkook #kookiebts #kookie #hobi #jhopesexy #btsart
My Angel My Sunshine My Hope 😇
@bts_jhope 😍💞
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#jhope#junghoesok#hobi#BTS#Army
.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
.
Even when he's acting all goofy, he's as handsome as ever,😍😭❤
.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
.
#kpop #4yearsBTSwithArmy #bts #btsarmy #rapmonster #jimin #jin #jungkook #jhope #v #suga #kpop #btsaesthetic #btswingstour #btslove #kookiebts #jiminbts #taehyung #jhopebts #rapmonsterbts #sugabts #jinbts #vbts #namjoon #namjoonbts #sexyjimin #sexyjungkook #kookiebts #kookie #hobi #jhopesexy #btsart
. 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 . Even when he's acting all goofy, he's as handsome as ever,😍😭❤ . 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 . #kpop  #4yearsBTSwithArmy  #bts  #btsarmy  #rapmonster  #jimin  #jin  #jungkook  #jhope  #v  #suga  #kpop  #btsaesthetic  #btswingstour  #btslove  #kookiebts  #jiminbts  #taehyung  #jhopebts  #rapmonsterbts  #sugabts  #jinbts  #vbts  #namjoon  #namjoonbts  #sexyjimin  #sexyjungkook  #kookiebts  #kookie  #hobi  #jhopesexy  #btsart 
Two perfect pictures taken by one perfect man #jimin

Thts my man ❤😘 Follow @parkjimins_babe🆗
Like @parkjimins_babe🆗
Tag @parkjimins_babe🆗

#jimin #parkjimin #jiminbts  #chimchim #jiminmochi #cutejimin #sexyjimin #joenjungkook #jungkook #kookie #jhope #hobi #RM #kimnamjoon #jin #worldwidehandsome #taehyung #v #suga #kimtaehyung #bts #bangtanboy #beyondthescene #LOVE_YOURSELF #btscomeback
♦кσσкιε ғαcтs♦
⭐
Guys I'm so sorry for being inactive. It's just that school has started back up again and I have so much to do djdjdjd I'll try to post as much as I can (I say for the billionth time)😂 till then bye my lil kookies!
⭐
▫Source▫ https://btsdiary.com/facts/rapmonster/
⭐
Tags: #btsarmy #bts #jungkook #seokjin #kimseokjin #jin #jeonjungkook #jeon #kookie #bangtanboys #bangtan #boys #bangtansonyeondan #bulletproofboyscouts #runbts #kimnamjoon
#kimtaehyung #namjoon #rapmonster #rapmon #agust_d #suga #jimin #jhope #hobi #taehyung #junghoseok
♦кσσкιε ғαcтs♦ ⭐ Guys I'm so sorry for being inactive. It's just that school has started back up again and I have so much to do djdjdjd I'll try to post as much as I can (I say for the billionth time)😂 till then bye my lil kookies! ⭐ ▫Source▫ https://btsdiary.com/facts/rapmonster/ ⭐ Tags: #btsarmy  #bts  #jungkook  #seokjin  #kimseokjin  #jin  #jeonjungkook  #jeon  #kookie  #bangtanboys  #bangtan  #boys  #bangtansonyeondan  #bulletproofboyscouts  #runbts  #kimnamjoon  #kimtaehyung  #namjoon  #rapmonster  #rapmon  #agust_d  #suga  #jimin  #jhope  #hobi  #taehyung  #junghoseok 
•New rap line, hehe no im kidding🤔❤ but i would love too
•New rap line, hehe no im kidding🤔❤ but i would love too
Jimin appearance is no joke cute, he is also handsome guy man! Ive watched a vid when bts ws in japan, and he was asked about his next aim, he confessed there were a lot, but these 2 are my favourites ❤ he wanted to connect with army more
❤he wanted to be a better son

Me : insfire??? Insfire man!!
But yeah, this angel really inspire me 😘
Follow @parkjimins_babe🆗
Like @parkjimins_babe🆗
Tag @parkjimins_babe🆗

#jimin #parkjimin #jiminbts  #chimchim #jiminmochi #cutejimin #sexyjimin #joenjungkook #jungkook #kookie #jhope #hobi #RM #kimnamjoon #jin #worldwidehandsome #taehyung #v #suga #kimtaehyung #bts #bangtanboy #beyondthescene #LOVE_YOURSELF #btscomeback
Jimin appearance is no joke cute, he is also handsome guy man! Ive watched a vid when bts ws in japan, and he was asked about his next aim, he confessed there were a lot, but these 2 are my favourites ❤ he wanted to connect with army more ❤he wanted to be a better son Me : insfire??? Insfire man!! But yeah, this angel really inspire me 😘 Follow @parkjimins_babe🆗 Like @parkjimins_babe🆗 Tag @parkjimins_babe🆗 #jimin  #parkjimin  #jiminbts   #chimchim  #jiminmochi  #cutejimin  #sexyjimin  #joenjungkook  #jungkook  #kookie  #jhope  #hobi  #RM  #kimnamjoon  #jin  #worldwidehandsome  #taehyung  #v  #suga  #kimtaehyung  #bts  #bangtanboy  #beyondthescene  #LOVE_YOURSELF  #btscomeback 
Ladies..wanita dicipta untuk menemani pria. Biar lengkap hidupnya, biar bahagia sentosa, tentram psikologinya. Wanita itu pelengkap. Karenanya sangat suka dipeluk erat. Wanita itu penyempurna. Karenanya pingin selalu dimanja 😉. #TupperwareSejutaPeluang #TerimaKasihTupperware #TupperwareCare #TupperwareParty #ICanYouCan #GaransiSeumurHidup #ArisanTupperwarePontianak 📞0852.5105.5445 (T/S/L/W)