an online Instagram web viewer

#hotelier medias

Photos

Been pressure before and after Global warming. 
ViceTeam, Design Team, Team Management.
#fridaybrekkie #friday #tgif #brunch #yum #lanewaycafe #avocado #beetroot #dukkah #feta #hummus #bikefriendlycafe #dogfriendlycafe #cafeculture #cafelife #sydneyfoodie #20 #breakfastbucketlist #hotel #hotels #hotelroom #hotelgoals #hotelier #hoteleria #hotelfun #breakfastideas #breakfastgoals #deco #decoracion #decoradores
(linkinbio) for more of my music..
Been pressure before and after Global warming. ViceTeam, Design Team, Team Management. #fridaybrekkie  #friday  #tgif  #brunch  #yum  #lanewaycafe  #avocado  #beetroot  #dukkah  #feta  #hummus  #bikefriendlycafe  #dogfriendlycafe  #cafeculture  #cafelife  #sydneyfoodie  #20  #breakfastbucketlist  #hotel  #hotels  #hotelroom  #hotelgoals  #hotelier  #hoteleria  #hotelfun  #breakfastideas  #breakfastgoals  #deco  #decoracion  #decoradores  (linkinbio) for more of my music..
Happy 48th Birthday Media Indonesia 🎊🎀🎁🎉
.
.
.
 #mediaindonesia #anniversary #hotelier #PRlife #wanderlust #batik
Custom #saucers #teaplates . Ready to use! Or...put on stand! Think speakeasy!  Hand painted and hand crafted.  Tea plate has little  pizzazz sparkle.  any theme!  Full color fun or black n white . consumers seek human connection! Easy to clean and durable. Exclusively created for you! High volume. Gylliayn your  Interior brand artisan.GYLLIAYN  təCHēˈfēlē THE OTHER SIDE OF TOUCH POINTS 
www.touchyfeelydesign.pro🔗👈 ALL in the details!💡Story telling through originality. 💡 High volume .⭐fully custom creative ⭐ Gylliayn CREATIVE MEANINGFUL MEMORABLE  EXPERIENCES⭐ FOR YOUR GUEST✔ CUSTOMERS ✔ CLIENTS✔  Helping you today  BE AUTHENTIC 🍭info@thegmedia.com  #hoteldesign #hospitality #restaurantdesign #restaurantuer  #hospitalitydesign  #restaurantbranding #hotelbar #food #wine #boutiquedesign #cocktaillist #cocktailmenu #winebar #menuboards #wineglass #tabletops #restaurateur  #branding #menudesign #marketing #restaurant #interiordesign #hotelier  #foodandbeverage #cheeseandcrackertray #tapastray  #hotelrestaurant  #tapas
Custom #saucers  #teaplates  . Ready to use! Or...put on stand! Think speakeasy! Hand painted and hand crafted. Tea plate has little pizzazz sparkle. any theme! Full color fun or black n white . consumers seek human connection! Easy to clean and durable. Exclusively created for you! High volume. Gylliayn your Interior brand artisan.GYLLIAYN  təCHēˈfēlē THE OTHER SIDE OF TOUCH POINTS www.touchyfeelydesign.pro🔗👈 ALL in the details!💡Story telling through originality. 💡 High volume .⭐fully custom creative ⭐ Gylliayn CREATIVE MEANINGFUL MEMORABLE  EXPERIENCES⭐ FOR YOUR GUEST✔ CUSTOMERS ✔ CLIENTS✔  Helping you today  BE AUTHENTIC 🍭info@thegmedia.com  #hoteldesign  #hospitality  #restaurantdesign  #restaurantuer  #hospitalitydesign   #restaurantbranding  #hotelbar  #food  #wine  #boutiquedesign  #cocktaillist  #cocktailmenu  #winebar  #menuboards  #wineglass  #tabletops  #restaurateur  #branding  #menudesign  #marketing  #restaurant  #interiordesign  #hotelier   #foodandbeverage  #cheeseandcrackertray  #tapastray  #hotelrestaurant  #tapas 
Selamat Sore,😊
Udem ado acara belom malam ini..??
kalo belom, merapat ke sini bae.... Special Acoustic live performance🎉🎼 Malam ini kamu akan di temani iringan lagu yang bisa membuat nyaman dan dengan hidangan menu terbaru kami tentunnya.
kamu dapat menikmati live music setiap malam sabtu di lounge Hotel Dafam Linggau,
jam 7:00 - 11:00 pm 
Untuk informasi dan Reservasi lebih lanjut, silahkan menghubungi :
Hotel Dafam Linggau 
Jln. HM Soeharto Km 12 No. 168 Lubuklinggau 31626
Sumatera Selatan. 
Phone : +62 733 3281 888
Fax : +62 733 3281 777 
email : info@dafam-linggau.com
Twitter : @dafamlinggau
Instagram : @dafamlinggau
Facebook Page : Hotel Dafam Linggau

#livemusic #acoustic #music #performance #dafamlinggau #dafam #hotel #hotelier #lubuklinggau #hotellubuklinggau #linggauinfo #seputarlinggau
Selamat Sore,😊 Udem ado acara belom malam ini..?? kalo belom, merapat ke sini bae.... Special Acoustic live performance🎉🎼 Malam ini kamu akan di temani iringan lagu yang bisa membuat nyaman dan dengan hidangan menu terbaru kami tentunnya. kamu dapat menikmati live music setiap malam sabtu di lounge Hotel Dafam Linggau, jam 7:00 - 11:00 pm Untuk informasi dan Reservasi lebih lanjut, silahkan menghubungi : Hotel Dafam Linggau Jln. HM Soeharto Km 12 No. 168 Lubuklinggau 31626 Sumatera Selatan. Phone : +62 733 3281 888 Fax : +62 733 3281 777 email : info@dafam-linggau.com Twitter : @dafamlinggau Instagram : @dafamlinggau Facebook Page : Hotel Dafam Linggau #livemusic  #acoustic  #music  #performance  #dafamlinggau  #dafam  #hotel  #hotelier  #lubuklinggau  #hotellubuklinggau  #linggauinfo  #seputarlinggau 
Cuma #hotelier yg ngerti ampe kedalem2 thats why i dont wanna go back inside there :( (im not stupid just try to be kind)
.
.
.
@Regranned from @saranaberbagi -  #Perenungan

Kamu Membantu Orang Lain Memotong Tali, Tapi Dia Justru Menendang Kursi Pijakanmu.

Orang yang baik selalu merasa tidak enak hati dalam melakukan apa pun, selalu takut berbuat salah pada orang lain.
Dia mudah menganggap semua orang itu baik, dan tidak pernah mengantisipasi orang lain (niat baik/buruk seseorang), bahkan selalu memikirkan perasaan/posisi orang lain.
Jadi, seseorang yang makin baik hatinya, semakin rentan tersakiti.

Ini bukan kesalahan orang yang baik, juga bukan karena orang baik itu bodoh, tapi orang baik tidak tahu bagaimana melindungi dirinya.
Tapi ingat, saat Anda menyakiti orang baik, dia tidak akan memilih untuk menyakiti Anda, dia hanya menjauhi Anda, tidak akan lagi berhubungan dengan Anda!

Baik itu persahabatan antar teman, cinta antar sesama insan atau kasih sayang antar sanak saudara, janganlah menyakiti/menindas orang baik! -  copas -
Cuma #hotelier  yg ngerti ampe kedalem2 thats why i dont wanna go back inside there :( (im not stupid just try to be kind) . . . @Regranned from @saranaberbagi - #Perenungan  Kamu Membantu Orang Lain Memotong Tali, Tapi Dia Justru Menendang Kursi Pijakanmu. Orang yang baik selalu merasa tidak enak hati dalam melakukan apa pun, selalu takut berbuat salah pada orang lain. Dia mudah menganggap semua orang itu baik, dan tidak pernah mengantisipasi orang lain (niat baik/buruk seseorang), bahkan selalu memikirkan perasaan/posisi orang lain. Jadi, seseorang yang makin baik hatinya, semakin rentan tersakiti. Ini bukan kesalahan orang yang baik, juga bukan karena orang baik itu bodoh, tapi orang baik tidak tahu bagaimana melindungi dirinya. Tapi ingat, saat Anda menyakiti orang baik, dia tidak akan memilih untuk menyakiti Anda, dia hanya menjauhi Anda, tidak akan lagi berhubungan dengan Anda! Baik itu persahabatan antar teman, cinta antar sesama insan atau kasih sayang antar sanak saudara, janganlah menyakiti/menindas orang baik! - copas -
Indochine 2.0 respects traditions. Celebrating what Indochina has overcome + what it will become. Wink = Indochine 2.0
#WinkHotels #Indochine2 #newindochine
Pengalaman praktikal.. 1st company praktikal kat Ping Anchorage.. Course Tour Guiding.. Company ok2 la.. Sekarang dah semakin hebat.. Smua benda buat.. Dari ikut driver pick up guest ke airport sampai la buat group.. Mr Alex,chinese.. owner company is my idol in business sampai sekarang.. Ilmu melayu dia.. Orang melayu pun xleh lawan.. Xcaye? Korang tengok resort yang dia bukak.. Nama Terrapuri Resort kat setiu.. Semua rumah bangsawan melayu sampai muzium pun nak beli 1 rumah tu dari dia.. Cer korang huraikan setiap cerita di sebalik rumah2 bangsawan dalam terrapuri tu.. Aku pun xmampu.. Tempat kedua.. Diploma time.. Mayflower Holidays..
One of the buggest wholesaler and famous dengan middle east market time tu.. Aku buat apa? Hotel reservation unit je.. Hanya call dan book hotel yang xde allotment and on request.. Lepas 2 bulan bosan.. Mintak tukar.. Dapat jadi tour coordinator buat MICE.. Then serap masuk jadi permanent.. Ramai cakap praktikal company besar untung.. Company kecik rugi.. Tapi aku dah lalu dua2.. Pros and Cons.. Company besar
Pros :
semua bersistem.. Korang just generate and nak info dalam system je.. Kerja cepat..
Cons : limit belajar korang limit.. Hanya master dalam 1 1 bidang.. Contoh korang buat fit booking.. Mungkin korang xtaw cara buat contract.. Or dealing dengan supplier.. Company kecik
Pros :
Korang buat semua benda.. Korang abes je praktikal.. Ibarat macam korang dah hampir taw smua dkm company.. Staff xramai.. Jadi peluang belajar bnyak..
Cons : supplier xbrape minat layan korang sbb company xdikenali.. Lagi2 dak intern.. Banyak kerja.. Banyak manual.. Alhamdulillah.. Semua ada hikmah.. Tepuk dada tanya selera.. Lepas tu aku masuk hotel.. 1st hotel langkawi lagoon sampai la sekarang.. Ada la masuk agent balik sekejap.. Huhu then patah balik hotel.. Hopefully aku akan fully manage my own lodging business one day and to have my own succesful agent.. Aminnnn.. #entrepreneur #entrepreneurlife #hotelier #pengalamanpraktikal #3_5_10planning #3_5_10yearsgoals #moveforward #onemoreyeartoachievemore
Pengalaman praktikal.. 1st company praktikal kat Ping Anchorage.. Course Tour Guiding.. Company ok2 la.. Sekarang dah semakin hebat.. Smua benda buat.. Dari ikut driver pick up guest ke airport sampai la buat group.. Mr Alex,chinese.. owner company is my idol in business sampai sekarang.. Ilmu melayu dia.. Orang melayu pun xleh lawan.. Xcaye? Korang tengok resort yang dia bukak.. Nama Terrapuri Resort kat setiu.. Semua rumah bangsawan melayu sampai muzium pun nak beli 1 rumah tu dari dia.. Cer korang huraikan setiap cerita di sebalik rumah2 bangsawan dalam terrapuri tu.. Aku pun xmampu.. Tempat kedua.. Diploma time.. Mayflower Holidays.. One of the buggest wholesaler and famous dengan middle east market time tu.. Aku buat apa? Hotel reservation unit je.. Hanya call dan book hotel yang xde allotment and on request.. Lepas 2 bulan bosan.. Mintak tukar.. Dapat jadi tour coordinator buat MICE.. Then serap masuk jadi permanent.. Ramai cakap praktikal company besar untung.. Company kecik rugi.. Tapi aku dah lalu dua2.. Pros and Cons.. Company besar Pros : semua bersistem.. Korang just generate and nak info dalam system je.. Kerja cepat.. Cons : limit belajar korang limit.. Hanya master dalam 1 1 bidang.. Contoh korang buat fit booking.. Mungkin korang xtaw cara buat contract.. Or dealing dengan supplier.. Company kecik Pros : Korang buat semua benda.. Korang abes je praktikal.. Ibarat macam korang dah hampir taw smua dkm company.. Staff xramai.. Jadi peluang belajar bnyak.. Cons : supplier xbrape minat layan korang sbb company xdikenali.. Lagi2 dak intern.. Banyak kerja.. Banyak manual.. Alhamdulillah.. Semua ada hikmah.. Tepuk dada tanya selera.. Lepas tu aku masuk hotel.. 1st hotel langkawi lagoon sampai la sekarang.. Ada la masuk agent balik sekejap.. Huhu then patah balik hotel.. Hopefully aku akan fully manage my own lodging business one day and to have my own succesful agent.. Aminnnn.. #entrepreneur  #entrepreneurlife  #hotelier  #pengalamanpraktikal  #3_5_10planning  #3_5_10yearsgoals  #moveforward  #onemoreyeartoachievemore 
Ведущая и сценарист телеканала "Пятница" Ольга Роева, поздравила всех гостей отеля "Ялта-Интурист" с Новым годом🎉
🎬О том, что она пожелала, смотрите на видео! .
.
#yaltaintourist #yaltaintouristhotel #ilovehotelyaltaintourist #ялтаинтурист #crimea #crimeaphoto #crimeanow #yalta #hotelier #seaview #blacksea #holiday #tourism #travel #travelling #лето #солнце #море #пляж #крым #ялта #happynewyear #новыйгод #ольгароева #пятница
Ведущая и сценарист телеканала "Пятница" Ольга Роева, поздравила всех гостей отеля "Ялта-Интурист" с Новым годом🎉 🎬О том, что она пожелала, смотрите на видео! . . #yaltaintourist  #yaltaintouristhotel  #ilovehotelyaltaintourist  #ялтаинтурист  #crimea  #crimeaphoto  #crimeanow  #yalta  #hotelier  #seaview  #blacksea  #holiday  #tourism  #travel  #travelling  #лето  #солнце  #море  #пляж  #крым  #ялта  #happynewyear  #новыйгод  #ольгароева  #пятница 
Yuk buruan booking dapatkan diskon special untuk Room,F&B,Spa di Hari Ulang Tahun Puri Artha Hotel Ke 47 tanggal 27 januari 2018 ❤
Repost@bernas.id
#puriarthahotel 
#bernas 
#hotelier 
#traveller 
#travelagents 
#hotelier 
#youtuber 
#vlogger 
#blogger
Custom #menuboards #trivets . any theme, and size. Strong clips or elastic band.  Full color fun or black n white . consumers seek human connection! Easy to clean and durable. Exclusively created for you! High volume. Gylliayn your  Interior brand artisan.GYLLIAYN  təCHēˈfēlē THE OTHER SIDE OF TOUCH POINTS 
www.touchyfeelydesign.pro🔗👈 ALL in the details!💡Story telling through originality. 💡 High volume .⭐fully custom creative ⭐ Gylliayn CREATIVE MEANINGFUL MEMORABLE  EXPERIENCES⭐ FOR YOUR GUEST✔ CUSTOMERS ✔ CLIENTS✔  Helping you today  BE AUTHENTIC 🍭info@thegmedia.com  #hoteldesign #hospitality #restaurantdesign #restaurantuer  #hospitalitydesign  #restaurantbranding #hotelbar #food #wine #boutiquedesign #cocktaillist #cocktailmenu #winebar #menu #wineglass #tabletops #restaurateur  #branding #menudesign #marketing #restaurant #interiordesign #hotelier  #foodandbeverage #cheeseandcrackertray #tapastray  #hotelrestaurant  #tapas
Custom #menuboards  #trivets  . any theme, and size. Strong clips or elastic band. Full color fun or black n white . consumers seek human connection! Easy to clean and durable. Exclusively created for you! High volume. Gylliayn your Interior brand artisan.GYLLIAYN  təCHēˈfēlē THE OTHER SIDE OF TOUCH POINTS www.touchyfeelydesign.pro🔗👈 ALL in the details!💡Story telling through originality. 💡 High volume .⭐fully custom creative ⭐ Gylliayn CREATIVE MEANINGFUL MEMORABLE  EXPERIENCES⭐ FOR YOUR GUEST✔ CUSTOMERS ✔ CLIENTS✔  Helping you today  BE AUTHENTIC 🍭info@thegmedia.com  #hoteldesign  #hospitality  #restaurantdesign  #restaurantuer  #hospitalitydesign   #restaurantbranding  #hotelbar  #food  #wine  #boutiquedesign  #cocktaillist  #cocktailmenu  #winebar  #menu  #wineglass  #tabletops  #restaurateur  #branding  #menudesign  #marketing  #restaurant  #interiordesign  #hotelier   #foodandbeverage  #cheeseandcrackertray  #tapastray  #hotelrestaurant  #tapas 
Immerse yourself in a #winter scene of #sunrise and #snow in #penrith captured by the wonderful @llcollectionuk #whitbarrow on their #deckchairview #livecam - www.luxurylodges.com/whitbarrow/whitbarrow-resort-facilities/webcam/
Happy Friday 😊 There’s no place we would rather be to enjoy the morning sun ☀️ Hope you have a wonderful weekend! #morningsun #sunnydays #fridaymood #fridays #wakeupcall #dreamy #happyplace
Holiday is coming guys! 
Lets book your hotel and flight tickets earlier from today! 
We will serve you the best,  and give you a super great deals you can own√

Make it happen,  dream and work hard for it! 
Information and reservation contact :
Big Tour Travel
📲 Whatsapp : 082170288842 📲 Line Official : @MII0897S
📲 WA Admin : 082172232961
📲 BBM : D59033EF
🌐Website Resmi : Www.bigtourtravel.com

#hotelkualalumpur #hoteljogja #hoteljakarta #hotelbandung #hotelbali #hotelbangkok #bangkoklife #kualalumpur #cheapestticket #cheapestprice #lowestprice #bookyourseat #entrepreneur #tiketpromo #wisata #holidayseason #vacation #hotelier #hotelbooking #onlinetravelagent #onlinetickets #bookwithus #bigtravelpromo #testibigtravel
Holiday is coming guys! Lets book your hotel and flight tickets earlier from today! We will serve you the best, and give you a super great deals you can own√ Make it happen, dream and work hard for it! Information and reservation contact : Big Tour Travel 📲 Whatsapp : 082170288842 📲 Line Official : @MII0897S 📲 WA Admin : 082172232961 📲 BBM : D59033EF 🌐Website Resmi : Www.bigtourtravel.com #hotelkualalumpur  #hoteljogja  #hoteljakarta  #hotelbandung  #hotelbali  #hotelbangkok  #bangkoklife  #kualalumpur  #cheapestticket  #cheapestprice  #lowestprice  #bookyourseat  #entrepreneur  #tiketpromo  #wisata  #holidayseason  #vacation  #hotelier  #hotelbooking  #onlinetravelagent  #onlinetickets  #bookwithus  #bigtravelpromo  #testibigtravel 
Bom Dia!
Que cada ambiente seja uma surpresa cheia de encantos!
#casaehotel #bomdia #morningcoffee #encantos #bouganvilleas #cores #flores #café #decoracaodehotel #hotelier #hotelife
Our New Product ! 
Hotel Cleaning Equipment available at our showroom now. 
Kunjungi dan Dapatkan harga spesial hanya di Mr.kitchen.

Showroom Mr Kitchen
Operational Hour:
Senin -Jumat : 08.00 - 18.00 wib
Sabtu : 08.00 - 14.00 wib
Minggu : Libur

Mr Kitchen
Jl garuda 75-77 Bandung
022 6031070
Call/Wa 081910192389

Like fan pages kami : Mr Kitchen
Our Blog : Mr. Kitchen 
https://misterkitchenblog.wordpress.com

#mrkitchen #kitchenware #kitchen #restaurantsupplies #restaurant #barsupplies #hotel #hotelsupply #highquality #hotelier #utensil #perlengkapan #peralatan #perlengkapanmasak #peralatanmasak #equipment #kitchenset #bandungbali #bandung #bali #mat #mats #cooking #new #product #newproduct
Our New Product ! Hotel Cleaning Equipment available at our showroom now. Kunjungi dan Dapatkan harga spesial hanya di Mr.kitchen. Showroom Mr Kitchen Operational Hour: Senin -Jumat : 08.00 - 18.00 wib Sabtu : 08.00 - 14.00 wib Minggu : Libur Mr Kitchen Jl garuda 75-77 Bandung 022 6031070 Call/Wa 081910192389 Like fan pages kami : Mr Kitchen Our Blog : Mr. Kitchen https://misterkitchenblog.wordpress.com #mrkitchen  #kitchenware  #kitchen  #restaurantsupplies  #restaurant  #barsupplies  #hotel  #hotelsupply  #highquality  #hotelier  #utensil  #perlengkapan  #peralatan  #perlengkapanmasak  #peralatanmasak  #equipment  #kitchenset  #bandungbali  #bandung  #bali  #mat  #mats  #cooking  #new  #product  #newproduct 
Terimakasih atas pemesanan 1 Pax Pekanbaru - Surabaya by Lion Air.
Semoga nyaman stay nya! 
Yuk booking sekarang juga,dapatkan best rate kamu buat bulan ini!  Dijamin harga nya miring dari agent travel lain nya! 
Discount up to 10% untuk seluruh maskapai International. 
BEST TRAVEL
BEST DEAL
BEST STAY
BEST SERVICE

Informasi dan Reservasi : 
Big Tour Travel
📲 Whatsapp : 082170288842 📲 Line Official : @MII0897S
📲 WA Admin : 082172232961
📲 BBM : D59033EF
🌐Website Resmi : Www.bigtourtravel.com

#hotelkualalumpur #hoteljogja #hoteljakarta #hotelbandung #hotelbali #hotelbangkok #bangkoklife #kualalumpur #cheapestticket #cheapestprice #lowestprice #bookyourseat #entrepreneur #tiketpromo #wisata #holidayseason #vacation #hotelier #hotelbooking #onlinetravelagent #onlinetickets #bookwithus #bigtravelpromo #testibigtravel
Terimakasih atas pemesanan 1 Pax Pekanbaru - Surabaya by Lion Air. Semoga nyaman stay nya! Yuk booking sekarang juga,dapatkan best rate kamu buat bulan ini! Dijamin harga nya miring dari agent travel lain nya! Discount up to 10% untuk seluruh maskapai International. BEST TRAVEL BEST DEAL BEST STAY BEST SERVICE Informasi dan Reservasi : Big Tour Travel 📲 Whatsapp : 082170288842 📲 Line Official : @MII0897S 📲 WA Admin : 082172232961 📲 BBM : D59033EF 🌐Website Resmi : Www.bigtourtravel.com #hotelkualalumpur  #hoteljogja  #hoteljakarta  #hotelbandung  #hotelbali  #hotelbangkok  #bangkoklife  #kualalumpur  #cheapestticket  #cheapestprice  #lowestprice  #bookyourseat  #entrepreneur  #tiketpromo  #wisata  #holidayseason  #vacation  #hotelier  #hotelbooking  #onlinetravelagent  #onlinetickets  #bookwithus  #bigtravelpromo  #testibigtravel 
Travelling for the weekend...? Don’t forget your sheet mask 😉 ♥️ Special price for airline crew
♥️ Special price for hotelier

#day #night #goodnight #skin #gift #newyear #sampar #masksheet #beautycannotwait #beauty #beautiful #airline #crew #crewlife #nokairlines #airasia #tgcrew #thaiairways #asiaflightattendent #minor #hotel #hotelier #starwood #love #photooftheday #me #cute #fashion #summer #friday
" Back to work..again.."
Bertekunlah pada perkara yang kecil... Jika engkau setia maka tanggung jawab dan perkara besar akan di limpahkan kepadamu..
#backtowork #hotelier #hospitality #frontoffice #fda
Reservasi Hotel Hilton Bandung untuk hari ini! 
Thanks atas reservasi nya! 
Semoga nyaman staynya! 
Thanks!

Yuk booking sekarang juga,dapatkan best rate kamu buat bulan ini!  Dijamin harga nya miring dari agent travel lain nya! 
Discount up to 10% untuk seluruh maskapai International. 
BEST TRAVEL
BEST DEAL
BEST STAY
BEST SERVICE

Informasi dan Reservasi : 
Big Tour Travel
📲 Whatsapp : 082170288842 📲 Line Official : @MII0897S
📲 WA Admin : 082172232961
📲 BBM : D59033EF
🌐Website Resmi : Www.bigtourtravel.com

#hotelkualalumpur #hoteljogja #hoteljakarta #hotelbandung #hotelbali #hotelbangkok #bangkoklife #kualalumpur #cheapestticket #cheapestprice #lowestprice #bookyourseat #entrepreneur #tiketpromo #wisata #holidayseason #vacation #hotelier #hotelbooking #onlinetravelagent #onlinetickets #bookwithus #bigtravelpromo #testibigtravel
Reservasi Hotel Hilton Bandung untuk hari ini! Thanks atas reservasi nya! Semoga nyaman staynya! Thanks! Yuk booking sekarang juga,dapatkan best rate kamu buat bulan ini! Dijamin harga nya miring dari agent travel lain nya! Discount up to 10% untuk seluruh maskapai International. BEST TRAVEL BEST DEAL BEST STAY BEST SERVICE Informasi dan Reservasi : Big Tour Travel 📲 Whatsapp : 082170288842 📲 Line Official : @MII0897S 📲 WA Admin : 082172232961 📲 BBM : D59033EF 🌐Website Resmi : Www.bigtourtravel.com #hotelkualalumpur  #hoteljogja  #hoteljakarta  #hotelbandung  #hotelbali  #hotelbangkok  #bangkoklife  #kualalumpur  #cheapestticket  #cheapestprice  #lowestprice  #bookyourseat  #entrepreneur  #tiketpromo  #wisata  #holidayseason  #vacation  #hotelier  #hotelbooking  #onlinetravelagent  #onlinetickets  #bookwithus  #bigtravelpromo  #testibigtravel 
Customisable Handmade and hand painted spices and condiment boxes for your restauant.
Coming soon on Studio Siras 
Studio Siras,
Artful hospitality begins here.
#Studiosiras #comingsoon #art #artist #instaart #painting #paint #colours #tea #restaurant #productdesign #productdesigner #design #restauant #foodandbeverage #hotels #hotelier #craft #instagram #instagood #instaart #creative #rajasthan #business #profucts #artoftheday #today #handmade #homedecor #decor
Customisable Handmade and hand painted spices and condiment boxes for your restauant. Coming soon on Studio Siras Studio Siras, Artful hospitality begins here. #Studiosiras  #comingsoon  #art  #artist  #instaart  #painting  #paint  #colours  #tea  #restaurant  #productdesign  #productdesigner  #design  #restauant  #foodandbeverage  #hotels  #hotelier  #craft  #instagram  #instagood  #instaart  #creative  #rajasthan  #business  #profucts  #artoftheday  #today  #handmade  #homedecor  #decor 
Experience new ambience of Nirwana Lounge at Ambhara Hotel Jakarta. Perfect for chill afternoon with a cup of coffee/tea and our selection of cakes😊

#hotelambhara #hotels #hotel #jakarta #cake #pastry #coffee #instagram #lounge #luxury #hospitality #hotelier
“Kunti villas provided exceptional service and comfort for our stay in Bali! The BBQ dinner was an amazing experience and the food was delicious! Comfort and style inside the villas and the staff were super friendly and catered to our every whim.” -Beckr85
.
Visit our website at www.tjendanavillas.com for special offers and more
.
#islandlife #kuntivilla #tjendanavillas #kuntivillas #seminyak #bali #kuta #denpasar #villainbali #villainseminyak #balivilla #explorebali #seminyakvilla #liburanbali #tripadvisor #baliholiday #balilife #islandlife #balistaycation #staycation #hotelier #traveling #traveler #travelgram #wanderer #wanderlust #balitravel #baliisland
“Kunti villas provided exceptional service and comfort for our stay in Bali! The BBQ dinner was an amazing experience and the food was delicious! Comfort and style inside the villas and the staff were super friendly and catered to our every whim.” -Beckr85 . Visit our website at www.tjendanavillas.com for special offers and more . #islandlife  #kuntivilla  #tjendanavillas  #kuntivillas  #seminyak  #bali  #kuta  #denpasar  #villainbali  #villainseminyak  #balivilla  #explorebali  #seminyakvilla  #liburanbali  #tripadvisor  #baliholiday  #balilife  #islandlife  #balistaycation  #staycation  #hotelier  #traveling  #traveler  #travelgram  #wanderer  #wanderlust  #balitravel  #baliisland 
Inilah para model, ASIAN NEXT TOP MODEL CYCLE 6....😂😂😂😂
.
tempat nya cucok kan. Ini berada di rooftop @foxharris.citycenter..tempatnya bikin betah buat.. OOTD-an, kayak kita... 😂😂😂😂😂...ada yang udah pernah ke sini? .
.
#foxharriscitycenter #rooftop #ootd #photo #team #photooftheday #picoftheday #instapic #picture #lfl #likeforlike #like4like #likeforfollow #kekinian #model #fun #hitz #hotelier #bandung
.
.
@bellindapuspita
Nama lengkap : Bellinda Ricadona Puspita
Nama panggilan : Bella
Daerah asal : Yogyakarta
Spesialisasi : Food and Beverage Product
---
Pesan : Be wise in everything, and never give up to be success to make our dream come true.

Kesan : D3-F is unique and awesome. We are classmate and we are family. Don't let anyone hurt us because we never  tolerate it.
---
#jogjastudent #mhsjogja #stipram #mahasiswa #pariwisata #perhotelan #tourism #hotelier #lfl #l4l #like4like #foto #wisuda #almamater #toga #banggajadistipram
@bellindapuspita Nama lengkap : Bellinda Ricadona Puspita Nama panggilan : Bella Daerah asal : Yogyakarta Spesialisasi : Food and Beverage Product --- Pesan : Be wise in everything, and never give up to be success to make our dream come true. Kesan : D3-F is unique and awesome. We are classmate and we are family. Don't let anyone hurt us because we never tolerate it. --- #jogjastudent  #mhsjogja  #stipram  #mahasiswa  #pariwisata  #perhotelan  #tourism  #hotelier  #lfl  #l4l  #like4like  #foto  #wisuda  #almamater  #toga  #banggajadistipram 
Gulab Jamun: The purpose of life.. Popular dessert in Indian Subcontinent, known as ‘Laal Mohan’ in Nepal. The one photographed here is prepared patiently by @aish_aishadiphotography .
.
#food #foodphotography #foodphotographer #indiandessert #indianfoodstyle #gulabjamun #lalmohan #nepal #varanasi #travel #streetfood #productionagency #advertising #restaurantphotographerindia #hotelphotographerindia #hotelier #hotelierindia #hotel #chennaifoodphotographer #coimbatore #bangalorefoodphotographer #gurgaonfoodphotographer
Gulab Jamun: The purpose of life.. Popular dessert in Indian Subcontinent, known as ‘Laal Mohan’ in Nepal. The one photographed here is prepared patiently by @aish_aishadiphotography . . #food  #foodphotography  #foodphotographer  #indiandessert  #indianfoodstyle  #gulabjamun  #lalmohan  #nepal  #varanasi  #travel  #streetfood  #productionagency  #advertising  #restaurantphotographerindia  #hotelphotographerindia  #hotelier  #hotelierindia  #hotel  #chennaifoodphotographer  #coimbatore  #bangalorefoodphotographer  #gurgaonfoodphotographer 
Custom #clipboards  for menus and check.  Large and mini. hand crafted.  any theme!  Full color fun or black n white . consumers seek human connection! Easy to clean and durable. Exclusively created for you! High volume. Gylliayn your  Interior brand artisan.GYLLIAYN  təCHēˈfēlē THE OTHER SIDE OF TOUCH POINTS 
www.touchyfeelydesign.pro🔗👈 ALL in the details!💡Story telling through originality. 💡 High volume .⭐fully custom creative ⭐ Gylliayn CREATIVE MEANINGFUL MEMORABLE  EXPERIENCES⭐ FOR YOUR GUEST✔ CUSTOMERS ✔ CLIENTS✔  Helping you today  BE AUTHENTIC 🍭info@thegmedia.com  #hoteldesign #hospitality #restaurantdesign #restaurantuer  #hospitalitydesign  #restaurantbranding #hotelbar #food #wine #boutiquedesign #cocktaillist #cocktailmenu #winebar #menuboards #wineglass #tabletops #restaurateur  #branding #menudesign #marketing #restaurant #interiordesign #hotelier  #foodandbeverage #cheeseandcrackertray #tapastray  #hotelrestaurant  #tapas
Custom #clipboards  for menus and check. Large and mini. hand crafted. any theme! Full color fun or black n white . consumers seek human connection! Easy to clean and durable. Exclusively created for you! High volume. Gylliayn your Interior brand artisan.GYLLIAYN  təCHēˈfēlē THE OTHER SIDE OF TOUCH POINTS www.touchyfeelydesign.pro🔗👈 ALL in the details!💡Story telling through originality. 💡 High volume .⭐fully custom creative ⭐ Gylliayn CREATIVE MEANINGFUL MEMORABLE  EXPERIENCES⭐ FOR YOUR GUEST✔ CUSTOMERS ✔ CLIENTS✔  Helping you today  BE AUTHENTIC 🍭info@thegmedia.com  #hoteldesign  #hospitality  #restaurantdesign  #restaurantuer  #hospitalitydesign   #restaurantbranding  #hotelbar  #food  #wine  #boutiquedesign  #cocktaillist  #cocktailmenu  #winebar  #menuboards  #wineglass  #tabletops  #restaurateur  #branding  #menudesign  #marketing  #restaurant  #interiordesign  #hotelier   #foodandbeverage  #cheeseandcrackertray  #tapastray  #hotelrestaurant  #tapas 
Discount up to 10% untuk seluruh maskapai International. 
BEST TRAVEL
BEST DEAL
BEST STAY
BEST SERVICE

Informasi dan Reservasi : 
Big Tour Travel
📲 Whatsapp : 082170288842 📲 Line Official : @MII0897S
📲 WA Admin : 082172232961
📲 BBM : D59033EF
🌐Website Resmi : Www.bigtourtravel.com

#hotelkualalumpur #hoteljogja #hoteljakarta #hotelbandung #hotelbali #hotelbangkok #bangkoklife #kualalumpur #cheapestticket #cheapestprice #lowestprice #bookyourseat #entrepreneur #tiketpromo #wisata #holidayseason #vacation #hotelier #hotelbooking #onlinetravelagent #onlinetickets #bookwithus #bigtravelpromo
Discount up to 10% untuk seluruh maskapai International. BEST TRAVEL BEST DEAL BEST STAY BEST SERVICE Informasi dan Reservasi : Big Tour Travel 📲 Whatsapp : 082170288842 📲 Line Official : @MII0897S 📲 WA Admin : 082172232961 📲 BBM : D59033EF 🌐Website Resmi : Www.bigtourtravel.com #hotelkualalumpur  #hoteljogja  #hoteljakarta  #hotelbandung  #hotelbali  #hotelbangkok  #bangkoklife  #kualalumpur  #cheapestticket  #cheapestprice  #lowestprice  #bookyourseat  #entrepreneur  #tiketpromo  #wisata  #holidayseason  #vacation  #hotelier  #hotelbooking  #onlinetravelagent  #onlinetickets  #bookwithus  #bigtravelpromo 
Pertemuan azana GM's meeting on 16 january  2018 @azanagreatdiponegorohotelsurabaya #azanatraveller #djofrontoneinnbengkulu  #hotelier #hotelbengkulu 
Selamat atas diluncurkannya aplikasi azana traveller
Custom  #teaplates Think speakeasy!  Hand painted and hand crafted.  Tea plate has little  pizzazz sparkle.  any theme!  Full color fun or black n white . consumers seek human connection! Easy to clean and durable. Exclusively created for you! High volume. Gylliayn your  Interior brand artisan.GYLLIAYN  təCHēˈfēlē THE OTHER SIDE OF TOUCH POINTS 
www.touchyfeelydesign.pro🔗👈 ALL in the details!💡Story telling through originality. 💡 High volume .⭐fully custom creative ⭐ Gylliayn CREATIVE MEANINGFUL MEMORABLE  EXPERIENCES⭐ FOR YOUR GUEST✔ CUSTOMERS ✔ CLIENTS✔  Helping you today  BE AUTHENTIC 🍭info@thegmedia.com  #hoteldesign #hospitality #restaurantdesign #restaurantuer  #hospitalitydesign  #restaurantbranding #hotelbar #food #wine #boutiquedesign #cocktaillist #cocktailmenu #winebar #menuboards #wineglass #tabletops #restaurateur  #branding #menudesign #marketing #restaurant #interiordesign #hotelier  #foodandbeverage #cheeseandcrackertray #tapastray  #hotelrestaurant  #tapas
Custom #teaplates  Think speakeasy! Hand painted and hand crafted. Tea plate has little pizzazz sparkle. any theme! Full color fun or black n white . consumers seek human connection! Easy to clean and durable. Exclusively created for you! High volume. Gylliayn your Interior brand artisan.GYLLIAYN  təCHēˈfēlē THE OTHER SIDE OF TOUCH POINTS www.touchyfeelydesign.pro🔗👈 ALL in the details!💡Story telling through originality. 💡 High volume .⭐fully custom creative ⭐ Gylliayn CREATIVE MEANINGFUL MEMORABLE  EXPERIENCES⭐ FOR YOUR GUEST✔ CUSTOMERS ✔ CLIENTS✔  Helping you today  BE AUTHENTIC 🍭info@thegmedia.com  #hoteldesign  #hospitality  #restaurantdesign  #restaurantuer  #hospitalitydesign   #restaurantbranding  #hotelbar  #food  #wine  #boutiquedesign  #cocktaillist  #cocktailmenu  #winebar  #menuboards  #wineglass  #tabletops  #restaurateur  #branding  #menudesign  #marketing  #restaurant  #interiordesign  #hotelier   #foodandbeverage  #cheeseandcrackertray  #tapastray  #hotelrestaurant  #tapas 
Just like the Lotus, we too have the ability to rise from the mud,bloom out of the darkness and radiate into the world.
-
#lotus #flowers #friday #morning #mud #bloom #darkness #radiate #calm #rise #green #water #hotelier #sales #instagram #instamood
Turkish coffee with marshmallow, who wants some? ☕️🍡🍧 📸: @tiebowtie 🙏🏻 #hotelsarikonak #luxury #historical #architecture #istanbul #turkey #turkia #turkiye #oldcity #smallhotels #designhotel #boutiquehotel #hotelier #photooftheday
Custom #saucers #teaplates Think speakeasy!  Hand painted and hand crafted.  Tea plate has little  pizzazz sparkle.  any theme!  Full color fun or black n white . consumers seek human connection! Easy to clean and durable. Exclusively created for you! High volume. Gylliayn your  Interior brand artisan.GYLLIAYN  təCHēˈfēlē THE OTHER SIDE OF TOUCH POINTS 
www.touchyfeelydesign.pro🔗👈 ALL in the details!💡Story telling through originality. 💡 High volume .⭐fully custom creative ⭐ Gylliayn CREATIVE MEANINGFUL MEMORABLE  EXPERIENCES⭐ FOR YOUR GUEST✔ CUSTOMERS ✔ CLIENTS✔  Helping you today  BE AUTHENTIC 🍭info@thegmedia.com  #hoteldesign #hospitality #restaurantdesign #restaurantuer  #hospitalitydesign  #restaurantbranding #hotelbar #food #wine #boutiquedesign #cocktaillist #cocktailmenu #winebar #menuboards #wineglass #tabletops #restaurateur  #branding #menudesign #marketing #restaurant #interiordesign #hotelier  #foodandbeverage #cheeseandcrackertray #tapastray  #hotelrestaurant  #tapas
Custom #saucers  #teaplates  Think speakeasy! Hand painted and hand crafted. Tea plate has little pizzazz sparkle. any theme! Full color fun or black n white . consumers seek human connection! Easy to clean and durable. Exclusively created for you! High volume. Gylliayn your Interior brand artisan.GYLLIAYN  təCHēˈfēlē THE OTHER SIDE OF TOUCH POINTS www.touchyfeelydesign.pro🔗👈 ALL in the details!💡Story telling through originality. 💡 High volume .⭐fully custom creative ⭐ Gylliayn CREATIVE MEANINGFUL MEMORABLE  EXPERIENCES⭐ FOR YOUR GUEST✔ CUSTOMERS ✔ CLIENTS✔  Helping you today  BE AUTHENTIC 🍭info@thegmedia.com  #hoteldesign  #hospitality  #restaurantdesign  #restaurantuer  #hospitalitydesign   #restaurantbranding  #hotelbar  #food  #wine  #boutiquedesign  #cocktaillist  #cocktailmenu  #winebar  #menuboards  #wineglass  #tabletops  #restaurateur  #branding  #menudesign  #marketing  #restaurant  #interiordesign  #hotelier   #foodandbeverage  #cheeseandcrackertray  #tapastray  #hotelrestaurant  #tapas 
Thanks for order Jakarta To Bangkok,  Mr. Kei Shinohara from Japan! 
Have a great vacation with Air Asia!

Yang lagi bingung cari tiket pesawat murah! 
Yuk booking sekarang juga,dapatkan best rate kamu buat bulan ini!  Dijamin harga nya miring dari agent travel lain nya! 
Discount up to 10% untuk seluruh maskapai International. 
BEST TRAVEL
BEST DEAL
BEST STAY
BEST SERVICE

Informasi dan Reservasi : 
Big Tour Travel
📲 Whatsapp : 082170288842 📲 Line Official : @MII0897S
📲 WA Admin : 082172232961
📲 BBM : D59033EF
🌐Website Resmi : Www.bigtourtravel.com

#hotelkualalumpur #hoteljogja #hoteljakarta #hotelbandung #hotelbali #hotelbangkok #bangkoklife #kualalumpur #cheapestticket #cheapestprice #lowestprice #bookyourseat #entrepreneur #tiketpromo #wisata #holidayseason #vacation #hotelier #hotelbooking #onlinetravelagent #onlinetickets #bookwithus #bigtravelpromo #testibigtravel
Thanks for order Jakarta To Bangkok, Mr. Kei Shinohara from Japan! Have a great vacation with Air Asia! Yang lagi bingung cari tiket pesawat murah! Yuk booking sekarang juga,dapatkan best rate kamu buat bulan ini! Dijamin harga nya miring dari agent travel lain nya! Discount up to 10% untuk seluruh maskapai International. BEST TRAVEL BEST DEAL BEST STAY BEST SERVICE Informasi dan Reservasi : Big Tour Travel 📲 Whatsapp : 082170288842 📲 Line Official : @MII0897S 📲 WA Admin : 082172232961 📲 BBM : D59033EF 🌐Website Resmi : Www.bigtourtravel.com #hotelkualalumpur  #hoteljogja  #hoteljakarta  #hotelbandung  #hotelbali  #hotelbangkok  #bangkoklife  #kualalumpur  #cheapestticket  #cheapestprice  #lowestprice  #bookyourseat  #entrepreneur  #tiketpromo  #wisata  #holidayseason  #vacation  #hotelier  #hotelbooking  #onlinetravelagent  #onlinetickets  #bookwithus  #bigtravelpromo  #testibigtravel 
I helped make these....Custom #saucers #teaplates Think speakeasy!  Hand painted and hand crafted.  Tea plate has little  pizzazz sparkle.  any theme!  Full color fun or black n white . consumers seek human connection! Easy to clean and durable. Exclusively created for you! High volume. Gylliayn your  Interior brand artisan.GYLLIAYN  təCHēˈfēlē THE OTHER SIDE OF TOUCH POINTS 
www.touchyfeelydesign.pro🔗👈 ALL in the details!💡Story telling through originality. 💡 High volume .⭐fully custom creative ⭐ Gylliayn CREATIVE MEANINGFUL MEMORABLE  EXPERIENCES⭐ FOR YOUR GUEST✔ CUSTOMERS ✔ CLIENTS✔  Helping you today  BE AUTHENTIC 🍭info@thegmedia.com  #hoteldesign #hospitality #restaurantdesign #restaurantuer  #hospitalitydesign  #restaurantbranding #hotelbar #food #wine #boutiquedesign #cocktaillist #cocktailmenu #winebar #menuboards #wineglass #tabletops #restaurateur  #branding #menudesign #marketing #restaurant #interiordesign #hotelier  #foodandbeverage #cheeseandcrackertray #tapastray  #hotelrestaurant  #tapas
I helped make these....Custom #saucers  #teaplates  Think speakeasy! Hand painted and hand crafted. Tea plate has little pizzazz sparkle. any theme! Full color fun or black n white . consumers seek human connection! Easy to clean and durable. Exclusively created for you! High volume. Gylliayn your Interior brand artisan.GYLLIAYN  təCHēˈfēlē THE OTHER SIDE OF TOUCH POINTS www.touchyfeelydesign.pro🔗👈 ALL in the details!💡Story telling through originality. 💡 High volume .⭐fully custom creative ⭐ Gylliayn CREATIVE MEANINGFUL MEMORABLE  EXPERIENCES⭐ FOR YOUR GUEST✔ CUSTOMERS ✔ CLIENTS✔  Helping you today  BE AUTHENTIC 🍭info@thegmedia.com  #hoteldesign  #hospitality  #restaurantdesign  #restaurantuer  #hospitalitydesign   #restaurantbranding  #hotelbar  #food  #wine  #boutiquedesign  #cocktaillist  #cocktailmenu  #winebar  #menuboards  #wineglass  #tabletops  #restaurateur  #branding  #menudesign  #marketing  #restaurant  #interiordesign  #hotelier   #foodandbeverage  #cheeseandcrackertray  #tapastray  #hotelrestaurant  #tapas 
Jangan lupa nonton program acara Makan Bersama di Trans 7 besok, sabtu - 20 Januari 2018 pukul 08.30 wib !!!! Teman - teman bisa lihat keseruan dan kebersamaan Team Puri Denpasar Hotel 😊😊 #hotelier#hospitality#staffhotel#acaratv#serubareng#trans7#makanbersama#instalike#insta4like#instagood#jakarta#blogger#finedine#bbq#chef#puridenpasarhotel
Finally. Thx for 6month😊
Jadikan perpisahan ini bukanlah akhir dari segalanya. Dan Terimakasih untuk @themargohotel telah memberikan kesempatan untuk saya bisa belajar banyak di hotel ini😚 jangan  pernah lupakan kami. See u on top guys😇
#frontofficeteam
#concierge
#hotelier
#themargohotel
Finally. Thx for 6month😊 Jadikan perpisahan ini bukanlah akhir dari segalanya. Dan Terimakasih untuk @themargohotel telah memberikan kesempatan untuk saya bisa belajar banyak di hotel ini😚 jangan pernah lupakan kami. See u on top guys😇 #frontofficeteam  #concierge  #hotelier  #themargohotel 
Food Tong (MK-P050). Penjepit untuk mengambil dan menyajikan makanan.
Panjang 215 mm.
Bahan polikarbonat.

Showroom Mr Kitchen
Operational Hour:
Senin -Jumat : 08.00 - 18.00 wib
Sabtu : 08.00 - 14.00 wib
Minggu : Libur

Mr Kitchen
Jl garuda 75-77 Bandung
022 6031070
Call/Wa 081910192389

Like fan pages kami : Mr Kitchen
Our Blog : Mr. Kitchen 
https://misterkitchenblog.wordpress.com

#mrkitchen #kitchenware #kitchen #restaurantsupplies #restaurant #barsupplies #hotel #hotelsupply #highquality #hotelier #utensil #perlengkapan #peralatan #perlengkapanmasak #peralatanmasak #equipment #kitchenset #bandungbali #bandung #bali #mat #mats #cooking #food #foodclamp #servefood
Food Tong (MK-P050). Penjepit untuk mengambil dan menyajikan makanan. Panjang 215 mm. Bahan polikarbonat. Showroom Mr Kitchen Operational Hour: Senin -Jumat : 08.00 - 18.00 wib Sabtu : 08.00 - 14.00 wib Minggu : Libur Mr Kitchen Jl garuda 75-77 Bandung 022 6031070 Call/Wa 081910192389 Like fan pages kami : Mr Kitchen Our Blog : Mr. Kitchen https://misterkitchenblog.wordpress.com #mrkitchen  #kitchenware  #kitchen  #restaurantsupplies  #restaurant  #barsupplies  #hotel  #hotelsupply  #highquality  #hotelier  #utensil  #perlengkapan  #peralatan  #perlengkapanmasak  #peralatanmasak  #equipment  #kitchenset  #bandungbali  #bandung  #bali  #mat  #mats  #cooking  #food  #foodclamp  #servefood 
Our lovely chloe✨✨
See you at France🇫🇷
.
.
.
.
.
.
.
.
#selfies #colleagues #hotelier #farewell #셀피 #셀카 #호텔리어 #동료 #작별인사
TOURISM KETEP PASS
AND VOLCANO CENTRE AT SAWANGAN MAGELANG CENTRAL JAVA,
#tourism #visitindonesia #visitjateng #visitmagelang #tripadvisor #hotelier #guidejateng #guide #wisata #wisatajogja
Team :: A team is a group of individuals working together to achieve a goal. 👍👍
#hotelierlife #hotelier #hotel #grandwahidhotel #grandwahidhotelsalatiga #salatiga #centraljava
Our urban-centric campus gives you access to one of the most bustling and exciting cities in the NCR. Find out more about our unique location benefits and why you'll love them just as much as we do http://bit.ly/2BeXMTV #hospitalityindustry #gurgoan #education #hotelier
Our urban-centric campus gives you access to one of the most bustling and exciting cities in the NCR. Find out more about our unique location benefits and why you'll love them just as much as we do http://bit.ly/2BeXMTV #hospitalityindustry  #gurgoan  #education  #hotelier 
Good afternoon guys and happy good lunch 😊

Pyramid Suites Hotel Banjarmasin baru saja meluncurkan menu baru dengan nuansa Eropa yaitu :
. Fried Oxtail
. Salmon Panzanella 
Dan menu ini cuma ada di Scarlett Restaurant guys 😉

Yuk langsung datang aja ke Pyramid Suites 
#goodfood
#kuliner ##pyramidsuiteshotel #banjarmasin #visitbanjarmasin #arisan #birthdayparty #seminar #meetingroom #hotelbanjarmasin
#kalimantanselatan
#hotel #hotelier
오프숄더 입는계절 봄봄봄이 왔으면 좋겠다 🐰🌷🌸💓
오프숄더 입는계절 봄봄봄이 왔으면 좋겠다 🐰🌷🌸💓
Thanks team smua sudah kerja keras sampe 2hari stay d tempat kerja.. smua demi mendapatkan hasil yg memuaskan untuk audit H***(sorry d sensor) .. thanks a lot smuanya.. smoga kita bisa tetap bersama dan kokoh untuk kedepanya.. #audit #engineeringproject  #teamwork  #hotelier
Thanks team smua sudah kerja keras sampe 2hari stay d tempat kerja.. smua demi mendapatkan hasil yg memuaskan untuk audit H***(sorry d sensor) .. thanks a lot smuanya.. smoga kita bisa tetap bersama dan kokoh untuk kedepanya.. #audit  #engineeringproject  #teamwork  #hotelier 
.
.
.
جمعة مباركة! ندعوكم لمشاركتنا وجبة الفطور في فندق مكان والأستمتاع بالبوفية المفتوح من الساعة 6- 11 صباحاً. 📍: الراشد تاون سكوير بالقرب من بوابة 4
.
.

Happy Friday join us for breakfast at Somewhere hotel and enjoy the open buffet from 6-11 AM. 📍: Alrashid Town Square, gate 4.
.
.
. . . جمعة مباركة! ندعوكم لمشاركتنا وجبة الفطور في فندق مكان والأستمتاع بالبوفية المفتوح من الساعة 6- 11 صباحاً. 📍: الراشد تاون سكوير بالقرب من بوابة 4 . . Happy Friday join us for breakfast at Somewhere hotel and enjoy the open buffet from 6-11 AM. 📍: Alrashid Town Square, gate 4. . .
#bringiton ! Our #zumba class to start our 2018 with a blast!! 👍🏼🏆🕺🏻💃 #thankyou guys for attending our event. See you all again next time!!!🤓 #dubai #hotelier #uae #oneworldonelove
The year of change, innovation, and Collaboration // "SEE CHANGE" // (Azana GM's Meeting On January @greatdiponegorobyazana )

#azanamanagement #azanatraveller #azanahotels #frontone #hotelier #hotelierindonesia #solo #jogja #semarang #surabaya #sidoarjo #jombang #malang #kediri #tulungagung #lampung  #pekanbaru #bali #jayapura #lampung 
Kunjungi website di www.azanahotel.com atau booking kamar dengan AZANA TRAVELLER APP yang bisa didownload melalui Google Playstore dan segera dapatkan harga terbaik dari kami
The year of change, innovation, and Collaboration // "SEE CHANGE" // (Azana GM's Meeting On January @greatdiponegorobyazana ) #azanamanagement  #azanatraveller  #azanahotels  #frontone  #hotelier  #hotelierindonesia  #solo  #jogja  #semarang  #surabaya  #sidoarjo  #jombang  #malang  #kediri  #tulungagung  #lampung  #pekanbaru  #bali  #jayapura  #lampung  Kunjungi website di www.azanahotel.com atau booking kamar dengan AZANA TRAVELLER APP yang bisa didownload melalui Google Playstore dan segera dapatkan harga terbaik dari kami