an online Instagram web viewer

#hotselling medias

Photos

📣ADA 20 PCS SAHAJA!!
⌚CASIO CLASSIC ROSE GOLD
💰RM100sm/RM105ss
📌Dapat box

#casio #casiowatch #casioclassic #casiorosegold #barangonline #cantik #hotselling #jual #jangantakbeli #support
CPG COSMETICS  LESS 20%‼
CPG COSMETICS  LESS 20%‼
.

Betul ke ni 😱😱😱
.
.
Ye kak Nab.. kak Joyah.. kak Leha...😅😅😅
.
.
.
*Y.E.S CPG DAH MULA DAH SALES UP TO 20% DISCOUNT* 🌺 Bedak Compact - rm47 (before sales rm59.90)
🌺 Liquid Foundation - rm71 (before sales rm89)
🌺 Lipstik - rm39 (before sales rm49)
Harga *TAK* termsuk postage
.
.
CPG tu apa ya ❓❓
Cpg tu singkatan untuk (Cik Puan Gojes) kak...produk mekap bumiputera yang diyakini halal 💯percent 😊😊
.
.

produk mekap untuk yang nak gojes2 aje taw 😉😉😉
.
.
Wasap ➡ 60134101842
.
.
.

#CpgCosmetic #cpg #cpgmurah #cikpuangojes #cpglipstick #cpgfoundation #cpgeyebrow #cpglipmatte #YES #YearEndSale #produkmakeup #mua #instashop #instasale #like4like #igersmalaysia #instafamous #viral #produkviral #gojes #makeuptahanlama #pilihanmua #makeup #hotselling
CPG COSMETICS LESS 20%‼ CPG COSMETICS LESS 20%‼ . Betul ke ni 😱😱😱 . . Ye kak Nab.. kak Joyah.. kak Leha...😅😅😅 . . . *Y.E.S CPG DAH MULA DAH SALES UP TO 20% DISCOUNT* 🌺 Bedak Compact - rm47 (before sales rm59.90) 🌺 Liquid Foundation - rm71 (before sales rm89) 🌺 Lipstik - rm39 (before sales rm49) Harga *TAK* termsuk postage . . CPG tu apa ya ❓❓ Cpg tu singkatan untuk (Cik Puan Gojes) kak...produk mekap bumiputera yang diyakini halal 💯percent 😊😊 . . produk mekap untuk yang nak gojes2 aje taw 😉😉😉 . . Wasap ➡ 60134101842 . . . #CpgCosmetic  #cpg  #cpgmurah  #cikpuangojes  #cpglipstick  #cpgfoundation  #cpgeyebrow  #cpglipmatte  #YES  #YearEndSale  #produkmakeup  #mua  #instashop  #instasale  #like4like  #igersmalaysia  #instafamous  #viral  #produkviral  #gojes  #makeuptahanlama  #pilihanmua  #makeup  #hotselling 
ZARA RIPPED 💯ORIGINAL SKINNY WHITE JEANS
.
.
#HOTSELLING #ORIGINAL100%ZARA #STOCKTERHAD #SALE #JEANSBYBUNDLELADIES #WHITEJEANS 
___________________________________________________________
.
.
CEPAT SEMENTARA SAIZ MASIH ADE!! 👖
.
.
👖SIZE : 👉🏻24/25/26/27/28/29/30/31 & 32👈🏻
. .
📌 HARGA = RM 68 .
📌 HARGA = RM 68 .
📌 HARGA = RM 68 .
.
.
👖MATERIAL : FULLY STRECHTABLE
.
👖JEANS : ZARA 💯ORIGINAL 📌
.
👖 SETIAP SIZE CUMA ADA #5 HELAI SAHAJA
.
.
👇🏻ORDER WHATSAPP👇🏻
.
☎ +6013 9424 616
.
☎ +6013 9424 616
.
☎ +6013 9424 616
.
P/s Habis size yg ni habis... No Restock.. Stock terhad 📌
ZARA RIPPED 💯ORIGINAL SKINNY WHITE JEANS . . #HOTSELLING  #ORIGINAL100 %ZARA #STOCKTERHAD  #SALE  #JEANSBYBUNDLELADIES  #WHITEJEANS  ___________________________________________________________ . . CEPAT SEMENTARA SAIZ MASIH ADE!! 👖 . . 👖SIZE : 👉🏻24/25/26/27/28/29/30/31 & 32👈🏻 . . 📌 HARGA = RM 68 . 📌 HARGA = RM 68 . 📌 HARGA = RM 68 . . . 👖MATERIAL : FULLY STRECHTABLE . 👖JEANS : ZARA 💯ORIGINAL 📌 . 👖 SETIAP SIZE CUMA ADA #5  HELAI SAHAJA . . 👇🏻ORDER WHATSAPP👇🏻 . ☎ +6013 9424 616 . ☎ +6013 9424 616 . ☎ +6013 9424 616 . P/s Habis size yg ni habis... No Restock.. Stock terhad 📌
The Chipzkut kini kembali di Mydin Senawang. Pada peminat dan penggemar cookies yang tertunggu-tunggu atau dah terasa-rasa mahupun terbau-bau cookies kami ni, jom datang beramai-ramai sempena cuti sekolah nanti. Boleh bawa anak-anak jalan sambil rasa cookies kami yang rangup dan unik. Almond Krunch ni salah satu #produklaris kami. Memang terbaik👍👍👍
.
.

Pada yang nak order online, boleh hubungi stokis2 atau agen2 terdekat kami.
#stokisthechipzkut #agentthechipzkut .
.
.

Stokis Lin (Kedah) 
0193521424

Agent Nini (Taiping) 
0123235047

Stokis Puan Rohani (Gombak)
0340218950

Stokis Biha (Wangsa Maju)
0163974664

Stokis Nizam (Kelana Jaya) 
0197853696

Stokis Naqib (Subang Jaya)
0123870740

Stokis Zufilah (Damansara/Putrajaya)
0196053841

Stokis Masyitah (Sendayan N9)
0166983532

Stokis Puan Zuraihan (Seremban 2)
0123968882

Agen Yin (Senawang)
0172506159
.
.

#thechipzkutdimana #thechipzkut #everybiteissatisfying #cookiessedapseremban #crunchy #addictive #irresistible #almondkrunch #premiumhomemadecookies #cookielover #mydinsenawang #dahrasapastiteruja #hotselling
The Chipzkut kini kembali di Mydin Senawang. Pada peminat dan penggemar cookies yang tertunggu-tunggu atau dah terasa-rasa mahupun terbau-bau cookies kami ni, jom datang beramai-ramai sempena cuti sekolah nanti. Boleh bawa anak-anak jalan sambil rasa cookies kami yang rangup dan unik. Almond Krunch ni salah satu #produklaris  kami. Memang terbaik👍👍👍 . . Pada yang nak order online, boleh hubungi stokis2 atau agen2 terdekat kami. #stokisthechipzkut  #agentthechipzkut  . . . Stokis Lin (Kedah) 0193521424 Agent Nini (Taiping) 0123235047 Stokis Puan Rohani (Gombak) 0340218950 Stokis Biha (Wangsa Maju) 0163974664 Stokis Nizam (Kelana Jaya) 0197853696 Stokis Naqib (Subang Jaya) 0123870740 Stokis Zufilah (Damansara/Putrajaya) 0196053841 Stokis Masyitah (Sendayan N9) 0166983532 Stokis Puan Zuraihan (Seremban 2) 0123968882 Agen Yin (Senawang) 0172506159 . . #thechipzkutdimana  #thechipzkut  #everybiteissatisfying  #cookiessedapseremban  #crunchy  #addictive  #irresistible  #almondkrunch  #premiumhomemadecookies  #cookielover  #mydinsenawang  #dahrasapastiteruja  #hotselling 
#Repost
@cube.gadget
・・・
PROMOSI ‼️ PROMOSI ‼️
.
HARGA MURAH HABISS ADMIN BAGI ☺️ Jom usha2 @cube.gadget dulu ‼️
.
dapatkan harga LAGI MURAH GILERR kat @cube.gadget !
.
100% ORIGINAL IPHONE + 10 FREE GIFT + 1 YEAR WARRANTY 🌸
.
#cubegadget
#trustedseller
#hotselling
#gadgetmurah
#iphoneorimurah
#iphonemurahmalaysia
#Repost
@cube.gadget
・・・
PROMOSI ‼️ PROMOSI ‼️
.
HARGA MURAH HABISS ADMIN BAGI ☺️ Jom usha2 @cube.gadget dulu ‼️
.
dapatkan harga LAGI MURAH GILERR kat @cube.gadget !
.
100% ORIGINAL IPHONE + 10 FREE GIFT + 1 YEAR WARRANTY 🌸
.
#cubegadget
#trustedseller
#hotselling
#gadgetmurah
#iphoneorimurah
#iphonemurahmalaysia
#Repost
@cube.gadget
・・・
PROMOSI ‼️ PROMOSI ‼️
.
HARGA MURAH HABISS ADMIN BAGI ☺️ Jom usha2 @cube.gadget dulu ‼️
.
dapatkan harga LAGI MURAH GILERR kat @cube.gadget !
.
100% ORIGINAL IPHONE + 10 FREE GIFT + 1 YEAR WARRANTY 🌸
.
#cubegadget
#trustedseller
#hotselling
#gadgetmurah
#iphoneorimurah
#iphonemurahmalaysia
#Repost
@cube.gadget
・・・
Hye semua 🌸
Warna iphone ni simple but nice kan 😍
HARGA MURAH ‼️
FREEGIFT DAPAT 10 TAU🥀✨
.
Btw @cube.gadget tengah buat giveaway jom join‼️ mna tau rezeki awak ke ☺️
.
100% ORIGINAL IPHONE + 10 FREE GIFT + 1 YEAR WARRANTY 🌸
.
#cubegadget
#trustedseller
#hotselling
#gadgetmurah
#iphoneorimurah
#iphonemurahmalaysia
#Repost
@cube.gadget
・・・
Hye semua 🌸
Warna iphone ni simple but nice kan 😍
HARGA MURAH ‼️
FREEGIFT DAPAT 10 TAU🥀✨
.
Btw @cube.gadget tengah buat giveaway jom join‼️ mna tau rezeki awak ke ☺️
.
100% ORIGINAL IPHONE + 10 FREE GIFT + 1 YEAR WARRANTY 🌸
.
#cubegadget
#trustedseller
#hotselling
#gadgetmurah
#iphoneorimurah
#iphonemurahmalaysia
#Repost
@cube.gadget
・・・
Hye semua 🌸
Warna iphone ni simple but nice kan 😍
HARGA MURAH ‼️
FREEGIFT DAPAT 10 TAU🥀✨
.
Btw @cube.gadget tengah buat giveaway jom join‼️ mna tau rezeki awak ke ☺️
.
100% ORIGINAL IPHONE + 10 FREE GIFT + 1 YEAR WARRANTY 🌸
.
#cubegadget
#trustedseller
#hotselling
#gadgetmurah
#iphoneorimurah
#iphonemurahmalaysia
RESTOCK !! RESTOCK!! SALE!! SALE !! ▪️15 HELAI SHJ ▪️
.
🌺 H&M EMBROIDERY PATCH JEANS
🌺#HOTSELLING #STOCKTERHAD #NEWSTOCK #RESTOCKBALIK
.
___________________________________________________________
CEPAT SEMENTARA SAIZ MASIH ADE!! 👖
.
.
👖SIZE : 👉🏿24/25/26/27/28/29/30/31/32/33 & 34 👈🏿 SAHAJA . .
.
👖MATERIAL : STRECHTABLE
.
👖 SETIAP SIZE CUMA ADA #5 HELAI SAHAJA
.
#SALE #SALE #SALE #100%ORIGINAL
.
🤞🏼ORDER WS 🤞🏼
.
☎ +6013 9424 616
☎ +6013 9424 616
☎ +6013 9424 616
.
P/s Habis size yg ni habis... No Restock.
RESTOCK !! RESTOCK!! SALE!! SALE !! ▪️15 HELAI SHJ ▪️ . 🌺 H&M EMBROIDERY PATCH JEANS 🌺#HOTSELLING  #STOCKTERHAD  #NEWSTOCK  #RESTOCKBALIK  . ___________________________________________________________ CEPAT SEMENTARA SAIZ MASIH ADE!! 👖 . . 👖SIZE : 👉🏿24/25/26/27/28/29/30/31/32/33 & 34 👈🏿 SAHAJA . . . 👖MATERIAL : STRECHTABLE . 👖 SETIAP SIZE CUMA ADA #5  HELAI SAHAJA . #SALE  #SALE  #SALE  #100 %ORIGINAL . 🤞🏼ORDER WS 🤞🏼 . ☎ +6013 9424 616 ☎ +6013 9424 616 ☎ +6013 9424 616 . P/s Habis size yg ni habis... No Restock.
Sell
abhinaya culser 
Ayo pilih type yg anda inginkan. NUJ hanya 5jt. ---------------💞-----------
More info
💁  Yunita Brsda
📲 💬 083856301732
📩  yuni_ta24@rocketmail.com  Sell, Buy and Rent

#sell #hotsale #hotsales #agent #agentproperty #property #propertsell #investasi
#inves #investing #invest #broker #brokerproperti #propertyagent #broker #hotselling #housesell #houseseling #luxury #luxuryhouse #realaste #home
#HotSelling #3GSmartTablet 
Winds Mobile Tab Max Pro 🆕️ The Very First Ultimate Tablet Product Which Have 2.5D Radian Tempered Glass Screen In Malaysia 👍👍👍 Specifications :
● 7' Inch Hd Display (1280x800)
● 2.5D Radian Screen ● 3G Dual Sim Dual Standby ● Ram 1 Gb ● Rom 16 Gb
● Front Camera 2.0 Megapixel
● Main Camera 8.0 Megapixel ● Virtual Reality Function ● Support Gyro Sensor
● Support Compass ● Support GPS
● Support Memory Card Up To 128 Gb
● Battery Capacity 4500 Mah
● Quad Core Processor 1.3 Ghz
● Android Version 5.1 Lollipop
● K-Box Sound Systems
● 365 Days Malaysia Nationwide Warranty

#Gold #RoseGold 
#Blue #Red
#HighDefinitionResolution
#RadianScreen #VirtualReality
#GyroSensor #Compass
#GPSNAVIGATION 
#KBoxSoundSystems
#3GSmartTablet
#Battery4500mAh #MalaysiaNationwideWarranty
#WindsMobile #LunShengTrading
#BrandByMalaysia #OneYearWarranty

Click On Links Below For More Information 
https://www.facebook.com/lunshengtrading
#HotSelling  #3GSmartTablet  Winds Mobile Tab Max Pro 🆕️ The Very First Ultimate Tablet Product Which Have 2.5D Radian Tempered Glass Screen In Malaysia 👍👍👍 Specifications : ● 7' Inch Hd Display (1280x800) ● 2.5D Radian Screen ● 3G Dual Sim Dual Standby ● Ram 1 Gb ● Rom 16 Gb ● Front Camera 2.0 Megapixel ● Main Camera 8.0 Megapixel ● Virtual Reality Function ● Support Gyro Sensor ● Support Compass ● Support GPS ● Support Memory Card Up To 128 Gb ● Battery Capacity 4500 Mah ● Quad Core Processor 1.3 Ghz ● Android Version 5.1 Lollipop ● K-Box Sound Systems ● 365 Days Malaysia Nationwide Warranty #Gold  #RoseGold  #Blue  #Red  #HighDefinitionResolution  #RadianScreen  #VirtualReality  #GyroSensor  #Compass  #GPSNAVIGATION  #KBoxSoundSystems  #3GSmartTablet  #Battery4500mAh  #MalaysiaNationwideWarranty  #WindsMobile  #LunShengTrading  #BrandByMalaysia  #OneYearWarranty  Click On Links Below For More Information https://www.facebook.com/lunshengtrading
During Ummiriaz Membercard Day, semua wajib shopping okay! 😬 Setahun sekali je boleh dapat member price kann 😌. So apa lagi takkan nak tengok je kot sale berlalu pergi 😱⠀
⠀
Credit Photo : #AzureeKebayabyUmmiriaz⠀
.⠀
How to order?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1) www.ummiriaz.com
2) Whatsapp 012-7121839⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lets shopping!! TQSM 💕⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#membercarddaysale #memberdays #ummiriazsale #sale2017 #sale #readytowear #rtw #modest #muslimwear #muslimclothing #hijabinspiration #modelmuslimah #hijab #muslimahclothing #mootd #ladieswear #mustwear #musthave #mustbuy #jomshopping #shoppingtime #grabitfast #fastselling #hotselling
During Ummiriaz Membercard Day, semua wajib shopping okay! 😬 Setahun sekali je boleh dapat member price kann 😌. So apa lagi takkan nak tengok je kot sale berlalu pergi 😱⠀ ⠀ Credit Photo : #AzureeKebayabyUmmiriaz ⠀ .⠀ How to order?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1) www.ummiriaz.com 2) Whatsapp 012-7121839⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lets shopping!! TQSM 💕⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #membercarddaysale  #memberdays  #ummiriazsale  #sale2017  #sale  #readytowear  #rtw  #modest  #muslimwear  #muslimclothing  #hijabinspiration  #modelmuslimah  #hijab  #muslimahclothing  #mootd  #ladieswear  #mustwear  #musthave  #mustbuy  #jomshopping  #shoppingtime  #grabitfast  #fastselling  #hotselling 
Oh My GOD 😍😍😍😍
.
.
‼️EXTRA VAGANZA Zassss,
.
.
Best Woo Shopping DYXY💗
Banyoknyo EXTRA FREE GIFT kita nak bagi!
.
.

Shopping dapat 8 barang taw..
Syok ke syok?
.
.

Jom dapatkan SET EXTRA VAGANZA👇 .
.

Dapat 5 HADIAH PERCUMA :
🎁 1 x 9 Color Eyeshadow Pallette
🎁 2 x Cleaning Cotton
🎁 1 x Eyebrow
🎁 1 x Eyeliner Liquid
.
.

Laju-laju CALL/WHATSAPP farel
📲01119457573
.
.
#foundationmalaysia #teamdayah #dyxybccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #codsemenyih #codbahau #codserting #codkajang
#sayajualmurah #instashopmalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #girlsday #malaysianshopping #cardinganmurahlabuh #hotselling #foundationmesrawudhuk #bccreambydyana #dress #moodrepublik #Bbiamattelipstick #dyxybccream #dyxybrush #brushmurah #foundationmurah #neelofahijab #bazaronline #muabellaz #fattahamin #dyxyfarel
Oh My GOD 😍😍😍😍 . . ‼️EXTRA VAGANZA Zassss, . . Best Woo Shopping DYXY💗 Banyoknyo EXTRA FREE GIFT kita nak bagi! . . Shopping dapat 8 barang taw.. Syok ke syok? . . Jom dapatkan SET EXTRA VAGANZA👇 . . Dapat 5 HADIAH PERCUMA : 🎁 1 x 9 Color Eyeshadow Pallette 🎁 2 x Cleaning Cotton 🎁 1 x Eyebrow 🎁 1 x Eyeliner Liquid . . Laju-laju CALL/WHATSAPP farel 📲01119457573 . . #foundationmalaysia  #teamdayah  #dyxybccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #codsemenyih  #codbahau  #codserting  #codkajang  #sayajualmurah  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #girlsday  #malaysianshopping  #cardinganmurahlabuh  #hotselling  #foundationmesrawudhuk  #bccreambydyana  #dress  #moodrepublik  #Bbiamattelipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #brushmurah  #foundationmurah  #neelofahijab  #bazaronline  #muabellaz  #fattahamin  #dyxyfarel 
RESTOCK
KEBARUNG RANIA BY NFH

PRICE : RM109 FREEPOST

MATERIAL COMO CREPE DENGAN FREE SET HIASAN BROACH

CIRI-CIRI COMO CREPE
-Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 5 COLORS AVAILABLE 
SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Design ala kebarung labuh dengan cutting yang menarik -Direka khas untuk penggayaan sempurna
-Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
-Fabric como crepe exclusive dan classy
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang
-Bakal menjadi fenomena dan kegilaan para wanita dengan design moden dan sopan

KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly (boleh disinsing dengan mudah)
-Mudah disarung
-Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai
-Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya untuk majlis kenduri, majlis rasmi mahupun bergaya ke tempat kerja
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. 
APA YG LEBIH ISTIMEWA
-Boleh digayakan dengan pelbagai aksesori lain seperti broach dan rantai hiasan seperti pemakaian model -Free set broach bagi setiap pasang pembelian KEBARUNG RANIA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar)

Pm/wasap⤵⤵
http://dyaniezcollection.wasap.my
http://www.wasap.my/60127266373

#dyaniezcollection
#trustedseller
#onlineshopping
#onlineboutique
#NFHAgents #kebarungrania
#nfhlovers #kebarung #bajuonline #restock #hotselling
RESTOCK KEBARUNG RANIA BY NFH PRICE : RM109 FREEPOST MATERIAL COMO CREPE DENGAN FREE SET HIASAN BROACH CIRI-CIRI COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai COLOR: 5 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Design ala kebarung labuh dengan cutting yang menarik -Direka khas untuk penggayaan sempurna -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang -Bakal menjadi fenomena dan kegilaan para wanita dengan design moden dan sopan KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly (boleh disinsing dengan mudah) -Mudah disarung -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Tampil bergaya untuk majlis kenduri, majlis rasmi mahupun bergaya ke tempat kerja -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. APA YG LEBIH ISTIMEWA -Boleh digayakan dengan pelbagai aksesori lain seperti broach dan rantai hiasan seperti pemakaian model -Free set broach bagi setiap pasang pembelian KEBARUNG RANIA (free set broach akan diberi dengan pelbagai design, tidak semestinya sama seperti di dalam gambar) Pm/wasap⤵⤵ http://dyaniezcollection.wasap.my http://www.wasap.my/60127266373 #dyaniezcollection  #trustedseller  #onlineshopping  #onlineboutique  #NFHAgents  #kebarungrania  #nfhlovers  #kebarung  #bajuonline  #restock  #hotselling 
Mana yg dah lama tenung tu. Jgn tenung lagi~ Whatsapp akak terus okay 🤓
.
Kepada yang berniat untuk hadiahkan kepada orang istimewa, sama ada untuk ibu, isteri, bakal isteri, atau sahabat, memang sesuai sangat dah tu. Hadiahkan la sepasang dua untuk mereka. Confirm mereka cairrr dengan kualiti handsock dalila ni👍🏻
.
Niatkanlah beli untuk sedekah. Sesiapa yang berniat untuk sedekahkannya kepada orang lain, insyaallah orang tersebut turut mendapat pahala jika si pemakai nya suka & selalu memakainya 😊
.
#handsock #handsockdalila #dalila #hotselling #trending #trend #pastels #colours #colourful #joy #love #malaysia #malaysianproduct #borong #boronghandsock #teamhananur #handsockcloset #handsockclosetfeedback #handsockhighquality #highquality #qualityisourpriority
Mana yg dah lama tenung tu. Jgn tenung lagi~ Whatsapp akak terus okay 🤓 . Kepada yang berniat untuk hadiahkan kepada orang istimewa, sama ada untuk ibu, isteri, bakal isteri, atau sahabat, memang sesuai sangat dah tu. Hadiahkan la sepasang dua untuk mereka. Confirm mereka cairrr dengan kualiti handsock dalila ni👍🏻 . Niatkanlah beli untuk sedekah. Sesiapa yang berniat untuk sedekahkannya kepada orang lain, insyaallah orang tersebut turut mendapat pahala jika si pemakai nya suka & selalu memakainya 😊 . #handsock  #handsockdalila  #dalila  #hotselling  #trending  #trend  #pastels  #colours  #colourful  #joy  #love  #malaysia  #malaysianproduct  #borong  #boronghandsock  #teamhananur  #handsockcloset  #handsockclosetfeedback  #handsockhighquality  #highquality  #qualityisourpriority 
Tak rugi pun labur beberapa ringgit untuk beli dalila handsock ni. Sebab kain dia mmg sangat bagus, tak cepat lusuh tak cepat berbulu. Mana akak2 yg selalu beli handsock tu? Yang baru beli and baru pakai sekali dua, dah berbulu. Kita menghadapi masalah yang sama 🙈
.
Tapi sejak sy dah bertukar & mula pakai handsock dalila ni, tak risau dah nak kena beli handsock baru. Beli handsock dalila ni, boleh pakai lama. Tak rugi 😍
.
Nak rasai kesenangan hati yg sama? whatsapp je ye😘 nak borong, kita boleh runding harga 😍
.
#handsock #handsockdalila #dalila #hotselling #trending #trend #pastels #colours #colourful #joy #love #malaysia #malaysianproduct #borong #boronghandsock #teamhananur #handsockcloset #handsockclosetfeedback #handsockhighquality #highquality #qualityisourpriority
Tak rugi pun labur beberapa ringgit untuk beli dalila handsock ni. Sebab kain dia mmg sangat bagus, tak cepat lusuh tak cepat berbulu. Mana akak2 yg selalu beli handsock tu? Yang baru beli and baru pakai sekali dua, dah berbulu. Kita menghadapi masalah yang sama 🙈 . Tapi sejak sy dah bertukar & mula pakai handsock dalila ni, tak risau dah nak kena beli handsock baru. Beli handsock dalila ni, boleh pakai lama. Tak rugi 😍 . Nak rasai kesenangan hati yg sama? whatsapp je ye😘 nak borong, kita boleh runding harga 😍 . #handsock  #handsockdalila  #dalila  #hotselling  #trending  #trend  #pastels  #colours  #colourful  #joy  #love  #malaysia  #malaysianproduct  #borong  #boronghandsock  #teamhananur  #handsockcloset  #handsockclosetfeedback  #handsockhighquality  #highquality  #qualityisourpriority 
💖READY STOCK💖 💖RM25 RM25 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥

Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜

Wasap ▶ 0134141128

#begmurahmurah #begcantik #begtanganmurah #handbagmurah #begperempuan  #begmurahmalaysia
#murahdancantik #hotselling #sellingfast #readystock #hargamampumilik #readytopost #slingbag #totebag #backpack #pursebag #bucketbag #travelbag #lunchbag #cartoonbag #set4in1 #set3in1 #set2in1 #grabcepatgirls #trustedseller #sayajualbegmurah
💖READY STOCK💖 💖RM25 RM25 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥 Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜 Wasap ▶ 0134141128 #begmurahmurah  #begcantik  #begtanganmurah  #handbagmurah  #begperempuan  #begmurahmalaysia  #murahdancantik  #hotselling  #sellingfast  #readystock  #hargamampumilik  #readytopost  #slingbag  #totebag  #backpack  #pursebag  #bucketbag  #travelbag  #lunchbag  #cartoonbag  #set4in1  #set3in1  #set2in1  #grabcepatgirls  #trustedseller  #sayajualbegmurah 
💖READY STOCK💖 💖RM25 RM25 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥

Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜

Wasap ▶ 0134141128

#begmurahmurah #begcantik #begtanganmurah #handbagmurah #begperempuan  #begmurahmalaysia
#murahdancantik #hotselling #sellingfast #readystock #hargamampumilik #readytopost #slingbag #totebag #backpack #pursebag #bucketbag #travelbag #lunchbag #cartoonbag #set4in1 #set3in1 #set2in1 #grabcepatgirls #trustedseller #sayajualbegmurah
💖READY STOCK💖 💖RM25 RM25 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥 Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜 Wasap ▶ 0134141128 #begmurahmurah  #begcantik  #begtanganmurah  #handbagmurah  #begperempuan  #begmurahmalaysia  #murahdancantik  #hotselling  #sellingfast  #readystock  #hargamampumilik  #readytopost  #slingbag  #totebag  #backpack  #pursebag  #bucketbag  #travelbag  #lunchbag  #cartoonbag  #set4in1  #set3in1  #set2in1  #grabcepatgirls  #trustedseller  #sayajualbegmurah 
💖READY STOCK💖 💖RM25 RM25 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥

Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜

Wasap ▶ 0134141128

#begmurahmurah #begcantik #begtanganmurah #handbagmurah #begperempuan  #begmurahmalaysia
#murahdancantik #hotselling #sellingfast #readystock #hargamampumilik #readytopost #slingbag #totebag #backpack #pursebag #bucketbag #travelbag #lunchbag #cartoonbag #set4in1 #set3in1 #set2in1 #grabcepatgirls #trustedseller #sayajualbegmurah
💖READY STOCK💖 💖RM25 RM25 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥 Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜 Wasap ▶ 0134141128 #begmurahmurah  #begcantik  #begtanganmurah  #handbagmurah  #begperempuan  #begmurahmalaysia  #murahdancantik  #hotselling  #sellingfast  #readystock  #hargamampumilik  #readytopost  #slingbag  #totebag  #backpack  #pursebag  #bucketbag  #travelbag  #lunchbag  #cartoonbag  #set4in1  #set3in1  #set2in1  #grabcepatgirls  #trustedseller  #sayajualbegmurah 
💖READY STOCK💖 💖RM25 RM25 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥

Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜

Wasap ▶ 0134141128

#begmurahmurah #begcantik #begtanganmurah #handbagmurah #begperempuan  #begmurahmalaysia
#murahdancantik #hotselling #sellingfast #readystock #hargamampumilik #readytopost #slingbag #totebag #backpack #pursebag #bucketbag #travelbag #lunchbag #cartoonbag #set4in1 #set3in1 #set2in1 #grabcepatgirls #trustedseller #sayajualbegmurah
💖READY STOCK💖 💖RM25 RM25 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥 Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜 Wasap ▶ 0134141128 #begmurahmurah  #begcantik  #begtanganmurah  #handbagmurah  #begperempuan  #begmurahmalaysia  #murahdancantik  #hotselling  #sellingfast  #readystock  #hargamampumilik  #readytopost  #slingbag  #totebag  #backpack  #pursebag  #bucketbag  #travelbag  #lunchbag  #cartoonbag  #set4in1  #set3in1  #set2in1  #grabcepatgirls  #trustedseller  #sayajualbegmurah 
💖READY STOCK💖 💖RM25 RM25 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥

Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜

Wasap ▶ 0134141128

#begmurahmurah #begcantik #begtanganmurah #handbagmurah #begperempuan  #begmurahmalaysia
#murahdancantik #hotselling #sellingfast #readystock #hargamampumilik #readytopost #slingbag #totebag #backpack #pursebag #bucketbag #travelbag #lunchbag #cartoonbag #set4in1 #set3in1 #set2in1 #grabcepatgirls #trustedseller #sayajualbegmurah
💖READY STOCK💖 💖RM25 RM25 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥 Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜 Wasap ▶ 0134141128 #begmurahmurah  #begcantik  #begtanganmurah  #handbagmurah  #begperempuan  #begmurahmalaysia  #murahdancantik  #hotselling  #sellingfast  #readystock  #hargamampumilik  #readytopost  #slingbag  #totebag  #backpack  #pursebag  #bucketbag  #travelbag  #lunchbag  #cartoonbag  #set4in1  #set3in1  #set2in1  #grabcepatgirls  #trustedseller  #sayajualbegmurah 
💖READY STOCK💖 💖RM25 RM25 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥

Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜

Wasap ▶ 0134141128

#begmurahmurah #begcantik #begtanganmurah #handbagmurah #begperempuan  #begmurahmalaysia
#murahdancantik #hotselling #sellingfast #readystock #hargamampumilik #readytopost #slingbag #totebag #backpack #pursebag #bucketbag #travelbag #lunchbag #cartoonbag #set4in1 #set3in1 #set2in1 #grabcepatgirls #trustedseller #sayajualbegmurah
💖READY STOCK💖 💖RM25 RM25 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥 Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜 Wasap ▶ 0134141128 #begmurahmurah  #begcantik  #begtanganmurah  #handbagmurah  #begperempuan  #begmurahmalaysia  #murahdancantik  #hotselling  #sellingfast  #readystock  #hargamampumilik  #readytopost  #slingbag  #totebag  #backpack  #pursebag  #bucketbag  #travelbag  #lunchbag  #cartoonbag  #set4in1  #set3in1  #set2in1  #grabcepatgirls  #trustedseller  #sayajualbegmurah 
Nak lip colour cantik mcm sis ni tak? Nude je kan.. sesuai utk pakai hari2. Tak over gtu.. 😍
.
.
Semakin ramai dh fall in love dgn Lip Cream Madame Izara nie kan. Tapii sy tak tau la kenapa.. dh restock pun dh nak habis colour nie..#lakukeras sgt!😉 asal restock je habis.
.
.
💄Harith (Nude) ada 1 lip cream & 1 lipkit je lagi... siapa cepat dia dpt tau.. baik beli sekarang sbb harga tgh MURAH. Dgr kata TAK LAMA LAGI HARGA NAK BACK TO NORMAL DAH😱
.
.
Meh cepat beli sebelum terlambat.
💄Lip cream RM48 (Np:RM55)
💄Lipkit RM83 (Np:RM88)
.
.
📲Whatsapp 0199990705
Nak lip colour cantik mcm sis ni tak? Nude je kan.. sesuai utk pakai hari2. Tak over gtu.. 😍 . . Semakin ramai dh fall in love dgn Lip Cream Madame Izara nie kan. Tapii sy tak tau la kenapa.. dh restock pun dh nak habis colour nie..#lakukeras  sgt!😉 asal restock je habis. . . 💄Harith (Nude) ada 1 lip cream & 1 lipkit je lagi... siapa cepat dia dpt tau.. baik beli sekarang sbb harga tgh MURAH. Dgr kata TAK LAMA LAGI HARGA NAK BACK TO NORMAL DAH😱 . . Meh cepat beli sebelum terlambat. 💄Lip cream RM48 (Np:RM55) 💄Lipkit RM83 (Np:RM88) . . 📲Whatsapp 0199990705
💖READY STOCK💖 💖RM22 RM22 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥

Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜

Wasap ▶ 0134141128

#begmurahmurah #begcantik #begtanganmurah #handbagmurah #begperempuan  #begmurahmalaysia
#murahdancantik #hotselling #sellingfast #readystock #hargamampumilik #readytopost #slingbag #totebag #backpack #pursebag #bucketbag #travelbag #lunchbag #cartoonbag #set4in1 #set3in1 #set2in1 #grabcepatgirls #trustedseller #sayajualbegmurah
💖READY STOCK💖 💖RM22 RM22 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥 Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜 Wasap ▶ 0134141128 #begmurahmurah  #begcantik  #begtanganmurah  #handbagmurah  #begperempuan  #begmurahmalaysia  #murahdancantik  #hotselling  #sellingfast  #readystock  #hargamampumilik  #readytopost  #slingbag  #totebag  #backpack  #pursebag  #bucketbag  #travelbag  #lunchbag  #cartoonbag  #set4in1  #set3in1  #set2in1  #grabcepatgirls  #trustedseller  #sayajualbegmurah 
💖READY STOCK💖 💖RM22 RM22 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥

Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜

Wasap ▶ 0134141128

#begmurahmurah #begcantik #begtanganmurah #handbagmurah #begperempuan  #begmurahmalaysia
#murahdancantik #hotselling #sellingfast #readystock #hargamampumilik #readytopost #slingbag #totebag #backpack #pursebag #bucketbag #travelbag #lunchbag #cartoonbag #set4in1 #set3in1 #set2in1 #grabcepatgirls #trustedseller #sayajualbegmurah
💖READY STOCK💖 💖RM22 RM22 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥 Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜 Wasap ▶ 0134141128 #begmurahmurah  #begcantik  #begtanganmurah  #handbagmurah  #begperempuan  #begmurahmalaysia  #murahdancantik  #hotselling  #sellingfast  #readystock  #hargamampumilik  #readytopost  #slingbag  #totebag  #backpack  #pursebag  #bucketbag  #travelbag  #lunchbag  #cartoonbag  #set4in1  #set3in1  #set2in1  #grabcepatgirls  #trustedseller  #sayajualbegmurah 
💖READY STOCK💖 💖RM22 RM22 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥

Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜

Wasap ▶ 0134141128

#begmurahmurah #begcantik #begtanganmurah #handbagmurah #begperempuan  #begmurahmalaysia
#murahdancantik #hotselling #sellingfast #readystock #hargamampumilik #readytopost #slingbag #totebag #backpack #pursebag #bucketbag #travelbag #lunchbag #cartoonbag #set4in1 #set3in1 #set2in1 #grabcepatgirls #trustedseller #sayajualbegmurah
💖READY STOCK💖 💖RM22 RM22 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥 Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜 Wasap ▶ 0134141128 #begmurahmurah  #begcantik  #begtanganmurah  #handbagmurah  #begperempuan  #begmurahmalaysia  #murahdancantik  #hotselling  #sellingfast  #readystock  #hargamampumilik  #readytopost  #slingbag  #totebag  #backpack  #pursebag  #bucketbag  #travelbag  #lunchbag  #cartoonbag  #set4in1  #set3in1  #set2in1  #grabcepatgirls  #trustedseller  #sayajualbegmurah 
💖READY STOCK💖 💖RM22 RM22 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥

Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜

Wasap ▶ 0134141128

#begmurahmurah #begcantik #begtanganmurah #handbagmurah #begperempuan  #begmurahmalaysia
#murahdancantik #hotselling #sellingfast #readystock #hargamampumilik #readytopost #slingbag #totebag #backpack #pursebag #bucketbag #travelbag #lunchbag #cartoonbag #set4in1 #set3in1 #set2in1 #grabcepatgirls #trustedseller #sayajualbegmurah
💖READY STOCK💖 💖RM22 RM22 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥 Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜 Wasap ▶ 0134141128 #begmurahmurah  #begcantik  #begtanganmurah  #handbagmurah  #begperempuan  #begmurahmalaysia  #murahdancantik  #hotselling  #sellingfast  #readystock  #hargamampumilik  #readytopost  #slingbag  #totebag  #backpack  #pursebag  #bucketbag  #travelbag  #lunchbag  #cartoonbag  #set4in1  #set3in1  #set2in1  #grabcepatgirls  #trustedseller  #sayajualbegmurah 
Isabelle is made from heavy chiffon and comes with attached inner. Log on www.shopaholicatz.co to purchase!
#isabellebynh #naelofarhijab #hotselling #instantshawl #hijabsg
.
.
.
.🌸Blouse Adele🌸
.
.
.
.
.Apa keistimewaan Blouse Adele nie :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
.# Material Moss Crepe ringan
.# Nursing dan wudhu friendly
.# Tak perlu iron
.# Poket di sisi kiri dan kanan baju
.# Butang hiasan di depan baju, poket & hujung lengan
.# Tahan lasak dan senang dijaga
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.👗 SAIZ: S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
.
.
.
.💰Harga :  RM85
.📬Postage: FREE POSTAGE🎉🎉
.
.
.
.
.
.CEPAT2 GRAB SEBELUM TERLAMBAT😉😉
.
.
.
.
.
.📌 warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari📷
.
.
.
.
.
.Berminat?cepat2 whatsapp😊
.☎0177710745
.
.
.
.
.
.#sayajual#blouse#bajukurung#jubah#skirtraya#kebaya#peplum#bajukurungraya#blouseadele#dressconvo#kebayamelur#plussizekurung#dressraya#kurungmoden#hotselling#newcollection#kurungfamily#kurungcantik#exclusive#kurungmoden#kurungmampumilik#kurungmurah#kurungdesignmenarik#kurungsimple#blousemodern#blousecantik#blousemurah#blouseraya#blousesimple#dressshoppbymiza
. . . .🌸Blouse Adele🌸 . . . . .Apa keistimewaan Blouse Adele nie : 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . .# Material Moss Crepe ringan .# Nursing dan wudhu friendly .# Tak perlu iron .# Poket di sisi kiri dan kanan baju .# Butang hiasan di depan baju, poket & hujung lengan .# Tahan lasak dan senang dijaga . . . . . . . . . . .👗 SAIZ: S, M, L, XL, 2XL, 3XL . . . . .💰Harga : RM85 .📬Postage: FREE POSTAGE🎉🎉 . . . . . .CEPAT2 GRAB SEBELUM TERLAMBAT😉😉 . . . . . .📌 warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari📷 . . . . . .Berminat?cepat2 whatsapp😊 .☎0177710745 . . . . . .#sayajual #blouse #bajukurung #jubah #skirtraya #kebaya #peplum #bajukurungraya #blouseadele #dressconvo #kebayamelur #plussizekurung #dressraya #kurungmoden #hotselling #newcollection #kurungfamily #kurungcantik #exclusive #kurungmoden #kurungmampumilik #kurungmurah #kurungdesignmenarik #kurungsimple #blousemodern #blousecantik #blousemurah #blouseraya #blousesimple #dressshoppbymiza 
.
.
.
.🌸Blouse Adele🌸
.
.
.
.
.Apa keistimewaan Blouse Adele nie :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
.# Material Moss Crepe ringan
.# Nursing dan wudhu friendly
.# Tak perlu iron
.# Poket di sisi kiri dan kanan baju
.# Butang hiasan di depan baju, poket & hujung lengan
.# Tahan lasak dan senang dijaga
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.👗 SAIZ: S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
.
.
.
.💰Harga :  RM85
.📬Postage: FREE POSTAGE🎉🎉
.
.
.
.
.
.CEPAT2 GRAB SEBELUM TERLAMBAT😉😉
.
.
.
.
.
.📌 warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari📷
.
.
.
.
.
.Berminat?cepat2 whatsapp😊
.☎0177710745
.
.
.
.
.
.#sayajual#blouse#bajukurung#jubah#skirtraya#kebaya#peplum#bajukurungraya#blouseadele#dressconvo#kebayamelur#plussizekurung#dressraya#kurungmoden#hotselling#newcollection#kurungfamily#kurungcantik#exclusive#kurungmoden#kurungmampumilik#kurungmurah#kurungdesignmenarik#kurungsimple#blousemodern#blousecantik#blousemurah#blouseraya#blousesimple#dressshoppbymiza
. . . .🌸Blouse Adele🌸 . . . . .Apa keistimewaan Blouse Adele nie : 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . .# Material Moss Crepe ringan .# Nursing dan wudhu friendly .# Tak perlu iron .# Poket di sisi kiri dan kanan baju .# Butang hiasan di depan baju, poket & hujung lengan .# Tahan lasak dan senang dijaga . . . . . . . . . . .👗 SAIZ: S, M, L, XL, 2XL, 3XL . . . . .💰Harga : RM85 .📬Postage: FREE POSTAGE🎉🎉 . . . . . .CEPAT2 GRAB SEBELUM TERLAMBAT😉😉 . . . . . .📌 warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari📷 . . . . . .Berminat?cepat2 whatsapp😊 .☎0177710745 . . . . . .#sayajual #blouse #bajukurung #jubah #skirtraya #kebaya #peplum #bajukurungraya #blouseadele #dressconvo #kebayamelur #plussizekurung #dressraya #kurungmoden #hotselling #newcollection #kurungfamily #kurungcantik #exclusive #kurungmoden #kurungmampumilik #kurungmurah #kurungdesignmenarik #kurungsimple #blousemodern #blousecantik #blousemurah #blouseraya #blousesimple #dressshoppbymiza 
AUTHENTIC AIR JORDAN RETRO 11 GYM RED WOMEN
check out:www.sneakeraheads.com
or www.sneakeraheads.ru
contact us:kik/Skype:sneakeraheads
WhatsApp:+8615205901345
iMessage:+8615205901345
#airjordan11retro#airjordan11gymred#authenticshoes#sneakers#sneakernews#sneakersnstuff#premium#sneakerhead#kicksonfire#jordan11#redjordans#jordan#jordan11gymred#carbonfiber#womenjordans#chinesered#midsole#hotselling#likesforlikes
💖READY STOCK💖 💖RM17 RM17 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥

Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜

Wasap ▶ 0134141128

#begmurahmurah #begcantik #begtanganmurah #handbagmurah #begperempuan  #begmurahmalaysia
#murahdancantik #hotselling #sellingfast #readystock #hargamampumilik #readytopost #slingbag #totebag #backpack #pursebag #bucketbag #travelbag #lunchbag #cartoonbag #set4in1 #set3in1 #set2in1 #grabcepatgirls #trustedseller #sayajualbegmurah
💖READY STOCK💖 💖RM17 RM17 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥 Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜 Wasap ▶ 0134141128 #begmurahmurah  #begcantik  #begtanganmurah  #handbagmurah  #begperempuan  #begmurahmalaysia  #murahdancantik  #hotselling  #sellingfast  #readystock  #hargamampumilik  #readytopost  #slingbag  #totebag  #backpack  #pursebag  #bucketbag  #travelbag  #lunchbag  #cartoonbag  #set4in1  #set3in1  #set2in1  #grabcepatgirls  #trustedseller  #sayajualbegmurah 
.
.
.
.🌸Blouse Adele🌸
.
.
.
.
.Apa keistimewaan Blouse Adele nie :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
.# Material Moss Crepe ringan
.# Nursing dan wudhu friendly
.# Tak perlu iron
.# Poket di sisi kiri dan kanan baju
.# Butang hiasan di depan baju, poket & hujung lengan
.# Tahan lasak dan senang dijaga
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.👗 SAIZ: S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
.
.
.
.💰Harga :  RM85
.📬Postage: FREE POSTAGE🎉🎉
.
.
.
.
.
.CEPAT2 GRAB SEBELUM TERLAMBAT😉😉
.
.
.
.
.
.📌 warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari📷
.
.
.
.
.
.Berminat?cepat2 whatsapp😊
.☎0177710745
.
.
.
.
.
.#sayajual#blouse#bajukurung#jubah#skirtraya#kebaya#peplum#bajukurungraya#blouseadele#dressconvo#kebayamelur#plussizekurung#dressraya#kurungmoden#hotselling#newcollection#kurungfamily#kurungcantik#exclusive#kurungmoden#kurungmampumilik#kurungmurah#kurungdesignmenarik#kurungsimple#blousemodern#blousecantik#blousemurah#blouseraya#blousesimple#dressshoppbymiza
. . . .🌸Blouse Adele🌸 . . . . .Apa keistimewaan Blouse Adele nie : 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . .# Material Moss Crepe ringan .# Nursing dan wudhu friendly .# Tak perlu iron .# Poket di sisi kiri dan kanan baju .# Butang hiasan di depan baju, poket & hujung lengan .# Tahan lasak dan senang dijaga . . . . . . . . . . .👗 SAIZ: S, M, L, XL, 2XL, 3XL . . . . .💰Harga : RM85 .📬Postage: FREE POSTAGE🎉🎉 . . . . . .CEPAT2 GRAB SEBELUM TERLAMBAT😉😉 . . . . . .📌 warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari📷 . . . . . .Berminat?cepat2 whatsapp😊 .☎0177710745 . . . . . .#sayajual #blouse #bajukurung #jubah #skirtraya #kebaya #peplum #bajukurungraya #blouseadele #dressconvo #kebayamelur #plussizekurung #dressraya #kurungmoden #hotselling #newcollection #kurungfamily #kurungcantik #exclusive #kurungmoden #kurungmampumilik #kurungmurah #kurungdesignmenarik #kurungsimple #blousemodern #blousecantik #blousemurah #blouseraya #blousesimple #dressshoppbymiza 
💖READY STOCK💖 💖RM17 RM17 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥

Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜

Wasap ▶ 0134141128

#begmurahmurah #begcantik #begtanganmurah #handbagmurah #begperempuan  #begmurahmalaysia
#murahdancantik #hotselling #sellingfast #readystock #hargamampumilik #readytopost #slingbag #totebag #backpack #pursebag #bucketbag #travelbag #lunchbag #cartoonbag #set4in1 #set3in1 #set2in1 #grabcepatgirls #trustedseller #sayajualbegmurah
💖READY STOCK💖 💖RM17 RM17 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥 Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜 Wasap ▶ 0134141128 #begmurahmurah  #begcantik  #begtanganmurah  #handbagmurah  #begperempuan  #begmurahmalaysia  #murahdancantik  #hotselling  #sellingfast  #readystock  #hargamampumilik  #readytopost  #slingbag  #totebag  #backpack  #pursebag  #bucketbag  #travelbag  #lunchbag  #cartoonbag  #set4in1  #set3in1  #set2in1  #grabcepatgirls  #trustedseller  #sayajualbegmurah 
💖READY STOCK💖 💖RM17 RM17 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥

Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜

Wasap ▶ 0134141128

#begmurahmurah #begcantik #begtanganmurah #handbagmurah #begperempuan  #begmurahmalaysia
#murahdancantik #hotselling #sellingfast #readystock #hargamampumilik #readytopost #slingbag #totebag #backpack #pursebag #bucketbag #travelbag #lunchbag #cartoonbag #set4in1 #set3in1 #set2in1 #grabcepatgirls #trustedseller #sayajualbegmurah
💖READY STOCK💖 💖RM17 RM17 SAHAJA💖 💖POS SEM RM8, SS RM12💖 🔥HOT SELLING🔥 Wasap cepat sebelum kehabisan stok😜 Wasap ▶ 0134141128 #begmurahmurah  #begcantik  #begtanganmurah  #handbagmurah  #begperempuan  #begmurahmalaysia  #murahdancantik  #hotselling  #sellingfast  #readystock  #hargamampumilik  #readytopost  #slingbag  #totebag  #backpack  #pursebag  #bucketbag  #travelbag  #lunchbag  #cartoonbag  #set4in1  #set3in1  #set2in1  #grabcepatgirls  #trustedseller  #sayajualbegmurah 
.
.
.
.🌸Blouse Adele🌸
.
.
.
.
.Apa keistimewaan Blouse Adele nie :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
.# Material Moss Crepe ringan
.# Nursing dan wudhu friendly
.# Tak perlu iron
.# Poket di sisi kiri dan kanan baju
.# Butang hiasan di depan baju, poket & hujung lengan
.# Tahan lasak dan senang dijaga
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.👗 SAIZ: S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
.
.
.
.💰Harga :  RM85
.📬Postage: FREE POSTAGE🎉🎉
.
.
.
.
.
.CEPAT2 GRAB SEBELUM TERLAMBAT😉😉
.
.
.
.
.
.📌 warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari📷
.
.
.
.
.
.Berminat?cepat2 whatsapp😊
.☎0177710745
.
.
.
.
.
.#sayajual#blouse#bajukurung#jubah#skirtraya#kebaya#peplum#bajukurungraya#blouseadele#dressconvo#kebayamelur#plussizekurung#dressraya#kurungmoden#hotselling#newcollection#kurungfamily#kurungcantik#exclusive#kurungmoden#kurungmampumilik#kurungmurah#kurungdesignmenarik#kurungsimple#blousemodern#blousecantik#blousemurah#blouseraya#blousesimple#dressshoppbymiza
. . . .🌸Blouse Adele🌸 . . . . .Apa keistimewaan Blouse Adele nie : 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . .# Material Moss Crepe ringan .# Nursing dan wudhu friendly .# Tak perlu iron .# Poket di sisi kiri dan kanan baju .# Butang hiasan di depan baju, poket & hujung lengan .# Tahan lasak dan senang dijaga . . . . . . . . . . .👗 SAIZ: S, M, L, XL, 2XL, 3XL . . . . .💰Harga : RM85 .📬Postage: FREE POSTAGE🎉🎉 . . . . . .CEPAT2 GRAB SEBELUM TERLAMBAT😉😉 . . . . . .📌 warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari📷 . . . . . .Berminat?cepat2 whatsapp😊 .☎0177710745 . . . . . .#sayajual #blouse #bajukurung #jubah #skirtraya #kebaya #peplum #bajukurungraya #blouseadele #dressconvo #kebayamelur #plussizekurung #dressraya #kurungmoden #hotselling #newcollection #kurungfamily #kurungcantik #exclusive #kurungmoden #kurungmampumilik #kurungmurah #kurungdesignmenarik #kurungsimple #blousemodern #blousecantik #blousemurah #blouseraya #blousesimple #dressshoppbymiza 
.
.
.
.🌸Blouse Adele🌸
.
.
.
.
.Apa keistimewaan Blouse Adele nie :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
.# Material Moss Crepe ringan
.# Nursing dan wudhu friendly
.# Tak perlu iron
.# Poket di sisi kiri dan kanan baju
.# Butang hiasan di depan baju, poket & hujung lengan
.# Tahan lasak dan senang dijaga
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.👗 SAIZ: S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
.
.
.
.💰Harga :  RM85
.📬Postage: FREE POSTAGE🎉🎉
.
.
.
.
.
.CEPAT2 GRAB SEBELUM TERLAMBAT😉😉
.
.
.
.
.
.📌 warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari📷
.
.
.
.
.
.Berminat?cepat2 whatsapp😊
.☎0177710745
.
.
.
.
.
.#sayajual#blouse#bajukurung#jubah#skirtraya#kebaya#peplum#bajukurungraya#blouseadele#dressconvo#kebayamelur#plussizekurung#dressraya#kurungmoden#hotselling#newcollection#kurungfamily#kurungcantik#exclusive#kurungmoden#kurungmampumilik#kurungmurah#kurungdesignmenarik#kurungsimple#blousemodern#blousecantik#blousemurah#blouseraya#blousesimple#dressshoppbymiza
. . . .🌸Blouse Adele🌸 . . . . .Apa keistimewaan Blouse Adele nie : 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . .# Material Moss Crepe ringan .# Nursing dan wudhu friendly .# Tak perlu iron .# Poket di sisi kiri dan kanan baju .# Butang hiasan di depan baju, poket & hujung lengan .# Tahan lasak dan senang dijaga . . . . . . . . . . . . . . .👗 SAIZ: S, M, L, XL, 2XL, 3XL . . . . .💰Harga : RM85 .📬Postage: FREE POSTAGE🎉🎉 . . . . . .CEPAT2 GRAB SEBELUM TERLAMBAT😉😉 . . . . . .📌 warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari📷 . . . . . .Berminat?cepat2 whatsapp😊 .☎0177710745 . . . . . .#sayajual #blouse #bajukurung #jubah #skirtraya #kebaya #peplum #bajukurungraya #blouseadele #dressconvo #kebayamelur #plussizekurung #dressraya #kurungmoden #hotselling #newcollection #kurungfamily #kurungcantik #exclusive #kurungmoden #kurungmampumilik #kurungmurah #kurungdesignmenarik #kurungsimple #blousemodern #blousecantik #blousemurah #blouseraya #blousesimple #dressshoppbymiza 
🥀 LADIES Printed / Color Block Cotton Shirt
DESCRIPTION
🍒Fabric : Mixed Cotton+Polyester
🍒‘A’ Cutting, Super Comfy 👍👍👍
🍒Non-shrink material
🍒Long-lasting, non-fade painting
🍒Minimal ironing
🍒Ideal for indoor/outdoor activities
❗❗Limited Sizes❗❗ 😍😍😍😍😍
✔PROMO PRICE/pc: $19
📮**NM Postage Incld 
N.P/pc: $22

Interested❔ PM or WA 📱 93851910

Tags: #hijab #muslimah #blouse #tshirt #comfortable #cotton #hijabers #hijabista #stretchable #hotselling #limitedstock
🥀 LADIES Printed / Color Block Cotton Shirt DESCRIPTION 🍒Fabric : Mixed Cotton+Polyester 🍒‘A’ Cutting, Super Comfy 👍👍👍 🍒Non-shrink material 🍒Long-lasting, non-fade painting 🍒Minimal ironing 🍒Ideal for indoor/outdoor activities ❗❗Limited Sizes❗❗ 😍😍😍😍😍 ✔PROMO PRICE/pc: $19 📮**NM Postage Incld N.P/pc: $22 Interested❔ PM or WA 📱 93851910 Tags: #hijab  #muslimah  #blouse  #tshirt  #comfortable  #cotton  #hijabers  #hijabista  #stretchable  #hotselling  #limitedstock 
📣RIPNDIP LANYARD BLACK
💰RM30sm/RM35ss

#lanyard #ripndip #murah #barangonline #cantik #hotselling #jual #jangantakbeli #support
DESCRIPTION
🍏Fabric : Mixed Cotton+Polyester
🍎A’ Cutting, Comfortable, Loose
🍏Non-shrink material
🍎Long-lasting, non-fade painting
🍏Minimal ironing
🍎Ideal for indoor/outdoor activities 😍😍😍😍😍
PROMO PRICE/pc: $19
📮**NM Postage Incld
N.P/pc: $22

TERMS & CONDITION (1) PLS PAY WITHIN 24HRS. We are at liberty to release the item to other keen buyer aft the 24hr (2) DELIVERY 📍 Delivery within 2-3 days upon payment clearance 📍 **Not liable for damage/lost mail 
Tags: #hijab #muslimah #blouse #tshirt #comfortable #cotton #hijabers #hijabista #stretchable #hotselling #limitedstock
DESCRIPTION 🍏Fabric : Mixed Cotton+Polyester 🍎A’ Cutting, Comfortable, Loose 🍏Non-shrink material 🍎Long-lasting, non-fade painting 🍏Minimal ironing 🍎Ideal for indoor/outdoor activities 😍😍😍😍😍 PROMO PRICE/pc: $19 📮**NM Postage Incld N.P/pc: $22 TERMS & CONDITION (1) PLS PAY WITHIN 24HRS. We are at liberty to release the item to other keen buyer aft the 24hr (2) DELIVERY 📍 Delivery within 2-3 days upon payment clearance 📍 **Not liable for damage/lost mail Tags: #hijab  #muslimah  #blouse  #tshirt  #comfortable  #cotton  #hijabers  #hijabista  #stretchable  #hotselling  #limitedstock 
Stock dah tak banyak dahh..Cepat tauuu uolls wassap fatin..RM80 sekali penghantaran.. Tahan 1bulan lebih.. . . 
Jimat tauu.. Boleh #menang #rm100 jugak.. Bestkannn.. . . 
Nak order 📱0125488930 📱0125488930
.
.
#serbukkemampemutih #serbukkemam #kemamkemamputih #putihkorea_lovebeauty #putihkorea_ipohperak #supplementterbaik #supplementputihseluruhbadan #trustedseller #readystock #teamPKlovebeauty #sayanakcantikluardandalam #sayajualputihkorea #supplementputih #codareaipoh #produkviral #bazaripoh #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #hotproduk #hotselling #thejunniputihkorea #thejunniperak
Stock dah tak banyak dahh..Cepat tauuu uolls wassap fatin..RM80 sekali penghantaran.. Tahan 1bulan lebih.. . . Jimat tauu.. Boleh #menang  #rm100  jugak.. Bestkannn.. . . Nak order 📱0125488930 📱0125488930 . . #serbukkemampemutih  #serbukkemam  #kemamkemamputih  #putihkorea_lovebeauty  #putihkorea_ipohperak  #supplementterbaik  #supplementputihseluruhbadan  #trustedseller  #readystock  #teamPKlovebeauty  #sayanakcantikluardandalam  #sayajualputihkorea  #supplementputih  #codareaipoh  #produkviral  #bazaripoh  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #hotproduk  #hotselling  #thejunniputihkorea  #thejunniperak 
This super comfy and stylish kurung modern is made of exclusive lycra fabric, make it a right choice to all working ladies out there!⠀
.⠀
It's #wudukfriendly, #readytosolat, #easytomaintain, #easywash, #lessironing / #ironles, #travelhasselfree and #simple yet #beautiful.⠀
.⠀⠀⠀
How to order?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1) www.ummiriaz.⠀
2) Whatsapp 012-7121839⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lets shopping!! TQSM 💕⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#membercarddaysale #memberdays #ummiriazsale #sale2017 #sale #readytowear #rtw #modest #muslimwear #muslimclothing #hijab #muslimahclothing #ladieswear #mustwear #musthave #mustbuy #jomshopping #shoppingtime #grabitfast #fastselling #hotselling
This super comfy and stylish kurung modern is made of exclusive lycra fabric, make it a right choice to all working ladies out there!⠀ .⠀ It's #wudukfriendly , #readytosolat , #easytomaintain , #easywash , #lessironing  / #ironles , #travelhasselfree  and #simple  yet #beautiful .⠀ .⠀⠀⠀ How to order?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1) www.ummiriaz.⠀ 2) Whatsapp 012-7121839⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lets shopping!! TQSM 💕⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #membercarddaysale  #memberdays  #ummiriazsale  #sale2017  #sale  #readytowear  #rtw  #modest  #muslimwear  #muslimclothing  #hijab  #muslimahclothing  #ladieswear  #mustwear  #musthave  #mustbuy  #jomshopping  #shoppingtime  #grabitfast  #fastselling  #hotselling 
PRE ORDER #mykshirts

A462 SHIRT

RM38.00
Postage RM7 SM/ RM10 SS ( 1 - 3 pcs)

MATERIAL : COTTON SHIRT
COLOR : MIX

S : SHOULDER 52, BUST 104, SLEEVE 52, LENGTH 62

M : SHOULDER 53, BUST 108, SLEEVE 53, LENGTH 63

L : SHOULDER 54, BUST 112, SLEEVE 54, LENGTH 64

XL : SHOULDER 55, BUST 116, SLEEVE 54, LENGTH 65

#sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #onlineshoppers #instashopmalaysia #instashopping #igmalaysia #igshopmy #wesell #malaysiaonlineclothing #malaysiaonlineshopping #malaysiashop #hotselling #bodycondressmurah #bodycondressmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #johor #sabah #sarawak #jomshoppingonline #fashionaddict #fashiongram
PRE ORDER #mykshirts  A462 SHIRT RM38.00 Postage RM7 SM/ RM10 SS ( 1 - 3 pcs) MATERIAL : COTTON SHIRT COLOR : MIX S : SHOULDER 52, BUST 104, SLEEVE 52, LENGTH 62 M : SHOULDER 53, BUST 108, SLEEVE 53, LENGTH 63 L : SHOULDER 54, BUST 112, SLEEVE 54, LENGTH 64 XL : SHOULDER 55, BUST 116, SLEEVE 54, LENGTH 65 #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualdress  #sayajualsemua  #sayajualbaju  #murah  #onlineshoppers  #instashopmalaysia  #instashopping  #igmalaysia  #igshopmy  #wesell  #malaysiaonlineclothing  #malaysiaonlineshopping  #malaysiashop  #hotselling  #bodycondressmurah  #bodycondressmalaysia  #bazarpaknil  #bazaarmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #johor  #sabah  #sarawak  #jomshoppingonline  #fashionaddict  #fashiongram 
Cantiknyee!! Kalau pakai lagi cantik! Fana bagi harga promosi kalau uolls lock and payment hari ni. Berminat dm fana cpt2 ye
Rantai leher pintal choker love❤
6.79g
44cm

1g/RM189

#emas916 #emasmurah #barangkemas #instadaily #rantaileher #gelangemas #hotstuff #cincinemas #gold #gold916 #emasbajet #emastulen #subang #emasonline #bazaarpaknil #gelangtangan #cincinkahwin #cincintunang #trustedseller #onlineseller #rantaitangan #rantaikaki #hotselling #emas916murah #jewellery #newgold #kedaionline
Cantiknyee!! Kalau pakai lagi cantik! Fana bagi harga promosi kalau uolls lock and payment hari ni. Berminat dm fana cpt2 ye Rantai leher pintal choker love❤ 6.79g 44cm 1g/RM189 #emas916  #emasmurah  #barangkemas  #instadaily  #rantaileher  #gelangemas  #hotstuff  #cincinemas  #gold  #gold916  #emasbajet  #emastulen  #subang  #emasonline  #bazaarpaknil  #gelangtangan  #cincinkahwin  #cincintunang  #trustedseller  #onlineseller  #rantaitangan  #rantaikaki  #hotselling  #emas916murah  #jewellery  #newgold  #kedaionline 
PRE ORDER #myktop

A460 TOP

RM28.00
Postage RM7 SM/ RM10 SS ( 1 - 3 pcs)

MATERIAL : KNIT
COLOR : BEAN, WHITE, BLACK

S : LENGTH 47, BUST 56-90

M : LENGTH 48, BUST 57-94

L : LENGTH 49, BUST 58-98

#sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #onlineshoppers #instashopmalaysia #instashopping #igmalaysia #igshopmy #wesell #malaysiaonlineclothing #malaysiaonlineshopping #malaysiashop #hotselling #bodycondressmurah #bodycondressmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #johor #sabah #sarawak #jomshoppingonline #fashionaddict #fashiongram
PRE ORDER #myktop  A460 TOP RM28.00 Postage RM7 SM/ RM10 SS ( 1 - 3 pcs) MATERIAL : KNIT COLOR : BEAN, WHITE, BLACK S : LENGTH 47, BUST 56-90 M : LENGTH 48, BUST 57-94 L : LENGTH 49, BUST 58-98 #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualdress  #sayajualsemua  #sayajualbaju  #murah  #onlineshoppers  #instashopmalaysia  #instashopping  #igmalaysia  #igshopmy  #wesell  #malaysiaonlineclothing  #malaysiaonlineshopping  #malaysiashop  #hotselling  #bodycondressmurah  #bodycondressmalaysia  #bazarpaknil  #bazaarmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #johor  #sabah  #sarawak  #jomshoppingonline  #fashionaddict  #fashiongram 
NOVEMBER SALES 1 - 30 NOV 2017 😱😱😱[slide ke kiri......]
.
.
Assalamulaikum uolls!!! Sepanjang November ini , HQ dah release promosi tau!!! Kali ni SEMUA item terlibat dengan promosi iaitu SKINCARE DAN ALAT MEKAP tauu... wow wow wow!!!
.
.

SET FLAWLESS NURRAYSA SKINCARE!!
.
Set flawless ini sebenarnya set full skincare Nurraysa tau.. saiz lebih besar dan lebih tahan lama daripada set Trial... so jom grab!!!
.
.
.
HARGA ASAL RM 197.
PROMO HANYA RM 140sm / RM 142ss..
.
.
Whatsapp Nurul ,
017 627 3713.
017 627 3713.
017 627 3713.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa
NOVEMBER SALES 1 - 30 NOV 2017 😱😱😱[slide ke kiri......] . . Assalamulaikum uolls!!! Sepanjang November ini , HQ dah release promosi tau!!! Kali ni SEMUA item terlibat dengan promosi iaitu SKINCARE DAN ALAT MEKAP tauu... wow wow wow!!! . . SET FLAWLESS NURRAYSA SKINCARE!! . Set flawless ini sebenarnya set full skincare Nurraysa tau.. saiz lebih besar dan lebih tahan lama daripada set Trial... so jom grab!!! . . . HARGA ASAL RM 197. PROMO HANYA RM 140sm / RM 142ss.. . . Whatsapp Nurul , 017 627 3713. 017 627 3713. 017 627 3713. . . . #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajual  #visitmyig  #nurraysabeautyskincare  #nurraysacollagensoap  #nurraysaskincare  #ddmoistcake  #eyeliner  #lipstick  #blusher  #syampoo  #femininewash  #promosi  #diskaun  #murah  #jualan  #murah  #hotselling  #laku  #bazaarpaknil  #malaysia  #nurraysabeauty  #mascara  #eyebrow  #eyebrowlash  #agentwanted  #dropship  #perfume  #perfumenurraysa 
Finger pandas Electronic intelligent finger baby toy. DM for inquiry. Only wholesale. WhatsApp: +8615914081801. #edctoys #toys #fingerlings #babymonkey #fingertoy #edc #gift #kidstoys #newtoy #interesting #fun #funnygift #newproduct #fingerling #hotselling #fingermonkey #fingermonkeys #fingermonkeysofinstagram #fingertoy #fingerpanda
THANKS FOR SHOPPING WITH US DEAR.
.
.
.
Hai uollsss , yang tak sempat join postage hari ni.. esok masih ada!!! November Sales tengah berlangsung.. jom shopping sebelum promo tamat.
.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa
THANKS FOR SHOPPING WITH US DEAR. . . . Hai uollsss , yang tak sempat join postage hari ni.. esok masih ada!!! November Sales tengah berlangsung.. jom shopping sebelum promo tamat. . . . . #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajual  #visitmyig  #nurraysabeautyskincare  #nurraysacollagensoap  #nurraysaskincare  #ddmoistcake  #eyeliner  #lipstick  #blusher  #syampoo  #femininewash  #promosi  #diskaun  #murah  #jualan  #murah  #hotselling  #laku  #bazaarpaknil  #malaysia  #nurraysabeauty  #mascara  #eyebrow  #eyebrowlash  #agentwanted  #dropship  #perfume  #perfumenurraysa 
Happy Client Diaries 💞
Thank you for shopping with us mam and making our jewellery more attractive 💫
Keep shopping 🛍️
Stay Royal with regalia 🙂🙃
#regalia #ornaments #jewellery #shopping #jewelleryshopping #reasonableprice #clientdiaries #clientpicture #clientselfie #happyclient #positivevibes #motivation #clientpictures #positivity #delhi #india #chandbali #hotselling #ornamentaljewellery #stayroyalwithregalia #🙂🙃
NEW STOCK !! NEW STOCK !! SALE-SALE #newjeans👖 .
.
ZARA 💯ORIGINAL💯 SKINNY WHITE JEANS
.
.
#HOTSELLING #ORIGINAL100%ZARA #STOCKTERHAD #SALE #JEANSBYBUNDLELADIES #WHITEJEANS 
___________________________________________________________
.
.
CEPAT SEMENTARA SAIZ MASIH ADE!! 👖
.
.
👖SIZE : 👉🏻24/25/26/27/28/29/30/31 & 32👈🏻
. .
📌 HARGA = RM 68 .
📌 HARGA = RM 68 .
📌 HARGA = RM 68 .
.
.
👖MATERIAL : FULLY STRECHTABLE
.
👖JEANS : ZARA 💯ORIGINAL 📌
.
👖 SETIAP SIZE CUMA ADA #5 HELAI SAHAJA
.
.
👇🏻ORDER WHATSAPP👇🏻
.
☎ +6013 9424 616
.
☎ +6013 9424 616
.
☎ +6013 9424 616
.
P/s Habis size yg ni habis... No Restock.. Stock terhad 📌
NEW STOCK !! NEW STOCK !! SALE-SALE #newjeans 👖 . . ZARA 💯ORIGINAL💯 SKINNY WHITE JEANS . . #HOTSELLING  #ORIGINAL100 %ZARA #STOCKTERHAD  #SALE  #JEANSBYBUNDLELADIES  #WHITEJEANS  ___________________________________________________________ . . CEPAT SEMENTARA SAIZ MASIH ADE!! 👖 . . 👖SIZE : 👉🏻24/25/26/27/28/29/30/31 & 32👈🏻 . . 📌 HARGA = RM 68 . 📌 HARGA = RM 68 . 📌 HARGA = RM 68 . . . 👖MATERIAL : FULLY STRECHTABLE . 👖JEANS : ZARA 💯ORIGINAL 📌 . 👖 SETIAP SIZE CUMA ADA #5  HELAI SAHAJA . . 👇🏻ORDER WHATSAPP👇🏻 . ☎ +6013 9424 616 . ☎ +6013 9424 616 . ☎ +6013 9424 616 . P/s Habis size yg ni habis... No Restock.. Stock terhad 📌
📲 WA: 012-6382659 
#makeup 
#makeupartist 
#trueeyeshadow 
#instafamous 
#instamakeup 
#instafashion 
#like4like 
#trulooks 
#bellazpakai 
#makeupbybellaz 
#barangmakeupmurah #kosmetik #makeupmurah #mua #kosmetikmurahmalaysia #nrminyakherbanika #nrbengkung #unisel #uitm  #raya2017 #sayajual #hotselling #bestseller #trustedseller #sayajualnyx 
#iklanvisitig #visitmyig #igmalaysia #bazaarpaknil #readystock .
KENAPA UOLS WAJIB ADA TRUEYESHADOW? 💘Kaler berpigmentasi tinggi!
💘Tekstur mewah!
💘Sgt buttery & creamy!
💘Tak berhabuk!
💘Matte & Shimmer dlm 1 palette
💘Ada 9 kale dlm 1 palette
💘limited edition!
💘Mudah nak blend!
💘Long lasting!
💘Pilihan wajib Mua2 terkenal Malaysia (Mua Bellaz, Nuex Rosli, Shazreeyana Shukri, Syedewa, Nur Syafinaz Utagha, Fie Ramat, Aizat Abdul Razak dan ramai lagi!!)
📲 WA: 012-6382659 #makeup  #makeupartist  #trueeyeshadow  #instafamous  #instamakeup  #instafashion  #like4like  #trulooks  #bellazpakai  #makeupbybellaz  #barangmakeupmurah  #kosmetik  #makeupmurah  #mua  #kosmetikmurahmalaysia  #nrminyakherbanika  #nrbengkung  #unisel  #uitm  #raya2017  #sayajual  #hotselling  #bestseller  #trustedseller  #sayajualnyx  #iklanvisitig  #visitmyig  #igmalaysia  #bazaarpaknil  #readystock  . KENAPA UOLS WAJIB ADA TRUEYESHADOW? 💘Kaler berpigmentasi tinggi! 💘Tekstur mewah! 💘Sgt buttery & creamy! 💘Tak berhabuk! 💘Matte & Shimmer dlm 1 palette 💘Ada 9 kale dlm 1 palette 💘limited edition! 💘Mudah nak blend! 💘Long lasting! 💘Pilihan wajib Mua2 terkenal Malaysia (Mua Bellaz, Nuex Rosli, Shazreeyana Shukri, Syedewa, Nur Syafinaz Utagha, Fie Ramat, Aizat Abdul Razak dan ramai lagi!!)