an online Instagram web viewer

#hotselling medias

Photos

Perfect gift for all generation! Booming money boxes £15 plus P&P #frame #handmade #gift #photo #keepsake #box #moneybox #money #grea #greatidea #save #savings #moneysaver #love #amazing #hotseller #hotselling #xmas #xmasgift #anyocassion #generations
👗Tea dress in pink
_
_
🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage 
RM130 FOR 3️⃣ incl. postage
_
_
✨CODE : 2456
🌸Colour: Floral/Toucan print/Feather
_
_
📏✂️Measurement 
Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 36 inch 
Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 36 inch
_
_
#fashionvalet#ootd#potd#klfashion#fashion#kualalumpur#melbourne#australia#sydney#fashionkiller#koreandress#girlswithfashion#nandnmelbourne#ootdmalaysia#igshopmalaysia#dressshopping#dressshop#sayajualonline#sayajualdress#sayajualsemua#sayajualbaju#murah#hotselling#instashopping#bazaarmalaysia
👗Tea dress in pink _ _ 🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage RM130 FOR 3️⃣ incl. postage _ _ ✨CODE : 2456 🌸Colour: Floral/Toucan print/Feather _ _ 📏✂️Measurement Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 36 inch Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 36 inch _ _ #fashionvalet #ootd #potd #klfashion #fashion #kualalumpur #melbourne #australia #sydney #fashionkiller #koreandress #girlswithfashion #nandnmelbourne #ootdmalaysia #igshopmalaysia #dressshopping #dressshop #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #hotselling #instashopping #bazaarmalaysia 
👗Mandarin collar maxi dress
_
_
🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage 
RM130 FOR 3️⃣ incl. postage
_
_
✨CODE : 2469
🌸Colour: Yellow /Red/Champagne striped/Black striped
_
_
📏✂️Measurement 
Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 43 inch 
Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 43 inch
_
_
#fashionvalet#ootd#potd#klfashion#fashion#kualalumpur#melbourne#australia#sydney#fashionkiller#koreandress#girlswithfashion#nandnmelbourne#ootdmalaysia#igshopmalaysia#dressshopping#dressshop#sayajualonline#sayajualdress#sayajualsemua#sayajualbaju#murah#hotselling#instashopping#bazaarmalaysia
👗Mandarin collar maxi dress _ _ 🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage RM130 FOR 3️⃣ incl. postage _ _ ✨CODE : 2469 🌸Colour: Yellow /Red/Champagne striped/Black striped _ _ 📏✂️Measurement Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 43 inch Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 43 inch _ _ #fashionvalet #ootd #potd #klfashion #fashion #kualalumpur #melbourne #australia #sydney #fashionkiller #koreandress #girlswithfashion #nandnmelbourne #ootdmalaysia #igshopmalaysia #dressshopping #dressshop #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #hotselling #instashopping #bazaarmalaysia 
💗Naina exclusive top 💗

Materia : THIN COTTON (EMBROIDED)
SIZE : FREE SIZE FIT TO L 
LENGHT :24"
SHOULDER : 15"
SLEEVE :20"
AMRM HOLE :23 "
BISH :40"
WAIST 40"
HIP:42 
RM 55 PCS
POS 8 SM 11 SS

Pm👇👇
📲0176782451

#onlinebiz #ootd #igreview #hotselling #bajumurah #bajucantik #trustedseller #glamoursakan #beautiful #bazaronline #shoppingonline #jomcantik #jombeli #murahgila #grabitnow #newcollection #hotitem #blousemurah
💗KIMONO BLOUSE💗
👉KOD NR783👈

HARGA:-
RM 28 pos 8 sm 10 ss
RM 30 =5 PCS KEATAS (TAK.MASUK POS )

DETAIL:-
****
-Material kain mosscrepe
-Senang di gosok dan tidak mudah berkedut
-Design baju berkembang di bawah dan kembang di tangan
-Design mempunyai lace di baju dan di tangan
-Design baju ala-ala kimono
-Fabrik dari material yang selesa dan berkualiti
-Sangat cantik dan sesuai digayakan semasa menghadiri kenduri kendara dan sesuai dipakai utk majlis2 keramaian.
-Sesuai di gayakan dgn skirt @ seluar

UKURAN BAJU (inci):-
***********
Bahu 14"
Dada 38.5"
Pinggang 37"
Punggung 46"
Labuh 27"
Lengan 22"
Lilit lengan 14"
Lilit ketiak 19.5" 🚫Booking hanya 24jam
🚫Ukur dahulu sebelum membuat pembelian
(*TAKE NOTED PLEASE ➡ Ada sedikit perbezaan warna 10% faktor cahaya kamera) 📝UPDATE STOCK AVAILABLE:-
- Dark grey, purple, brown, dusty pink, mint, black

Pm👇👇
📲0176782451

#bajumurah #bajumeletop #hotselling #igreview #bizonline #shoppingonline #ootd #baranghot #kimono #dressmurah #trustedseller #jomcantik #jombeli #majliskahwin #glamoursakan #bazaronline
💗KIMONO BLOUSE💗 👉KOD NR783👈 HARGA:- RM 28 pos 8 sm 10 ss RM 30 =5 PCS KEATAS (TAK.MASUK POS ) DETAIL:- **** -Material kain mosscrepe -Senang di gosok dan tidak mudah berkedut -Design baju berkembang di bawah dan kembang di tangan -Design mempunyai lace di baju dan di tangan -Design baju ala-ala kimono -Fabrik dari material yang selesa dan berkualiti -Sangat cantik dan sesuai digayakan semasa menghadiri kenduri kendara dan sesuai dipakai utk majlis2 keramaian. -Sesuai di gayakan dgn skirt @ seluar UKURAN BAJU (inci):- *********** Bahu 14" Dada 38.5" Pinggang 37" Punggung 46" Labuh 27" Lengan 22" Lilit lengan 14" Lilit ketiak 19.5" 🚫Booking hanya 24jam 🚫Ukur dahulu sebelum membuat pembelian (*TAKE NOTED PLEASE ➡ Ada sedikit perbezaan warna 10% faktor cahaya kamera) 📝UPDATE STOCK AVAILABLE:- - Dark grey, purple, brown, dusty pink, mint, black Pm👇👇 📲0176782451 #bajumurah  #bajumeletop  #hotselling  #igreview  #bizonline  #shoppingonline  #ootd  #baranghot  #kimono  #dressmurah  #trustedseller  #jomcantik  #jombeli  #majliskahwin  #glamoursakan  #bazaronline 
September sale😀🤠😍davidoff the game 100 ml & davidoff brilliant game 100 ml.
#subangjayass15 #kotadamansara #bangigateway #perfume #offer #hotselling #hot #sale
HIGH QUALITY DESIGNER KUNDAN JEWELRY JEWELLERY PCS IN EXCELLENT QUALITY!!!!! FOR QUERIES please contact whtsaap 9810129728 
For more offers regular updates #visit #like #share https://www.facebook.com/OJASJEWELS/
Ojasjewels #classyjewelry #hotselling #earrings #jewelry #necklaces #addiction #jewels #accessories #styles #fashions #fashionaddict #traditionaljewelry #indianjewellery #weddinjewelery #
JAMU MAK DARA GOLD CAPSULE
💰 RM37 / 1 PCS
.
📝 #USHOPPE66HARGAPRODUK #ushoppe66
📲 ORDER/WHATSAPP +6011-21900864
📌 OPEN BORONG
.
POSTAGE :
📮RM8 SM / RM12 SS [500GM]
📮RM11 SM / RM17 SS [500GM++]
🌟 Bergantung pada saiz/kuantiti dan berat produk
.
#sayajualjamumakdaragold #bazaarpaknilmurah #sayajualmurah #sayajualborong #malaysiaonlineshopping #bizig #sapotlokal #igshopmalaysia #hotselling #streetfashion #jomcantik #femesinsta #terlajaklaris #jualanonline #onlinemalaysia #kedaionlinemurah2 #produkoriginalmurah #likeforlike #bazaarigshopmalaysia #shoppingrollmalaysia #onlinestoremalaysia #instaonlinemalaysia #jamumakdaragoldmurah #kopimakdaraplus #jamuuntukwanita #pencuciwanitamakdara #jamudewidaramurah
JAMU MAK DARA GOLD CAPSULE 💰 RM37 / 1 PCS . 📝 #USHOPPE66HARGAPRODUK  #ushoppe66  📲 ORDER/WHATSAPP +6011-21900864 📌 OPEN BORONG . POSTAGE : 📮RM8 SM / RM12 SS [500GM] 📮RM11 SM / RM17 SS [500GM++] 🌟 Bergantung pada saiz/kuantiti dan berat produk . #sayajualjamumakdaragold  #bazaarpaknilmurah  #sayajualmurah  #sayajualborong  #malaysiaonlineshopping  #bizig  #sapotlokal  #igshopmalaysia  #hotselling  #streetfashion  #jomcantik  #femesinsta  #terlajaklaris  #jualanonline  #onlinemalaysia  #kedaionlinemurah2  #produkoriginalmurah  #likeforlike  #bazaarigshopmalaysia  #shoppingrollmalaysia  #onlinestoremalaysia  #instaonlinemalaysia  #jamumakdaragoldmurah  #kopimakdaraplus  #jamuuntukwanita  #pencuciwanitamakdara  #jamudewidaramurah 
👗Overalls dress with striped print
_
_
🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage 
RM130 FOR 3️⃣ incl. postage
_
_
✨CODE : 2445
🌸Colour: White/Pink/Champagne 
_
_
📏✂️Measurement 
Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 43 inch 
Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 43 inch
_
_
#fashionvalet#ootd#potd#klfashion#fashion#kualalumpur#melbourne#australia#sydney#fashionkiller#koreandress#girlswithfashion#nandnmelbourne#ootdmalaysia#igshopmalaysia#dressshopping#dressshop#sayajualonline#sayajualdress#sayajualsemua#sayajualbaju#murah#hotselling#instashopping#bazaarmalaysia
👗Overalls dress with striped print _ _ 🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage RM130 FOR 3️⃣ incl. postage _ _ ✨CODE : 2445 🌸Colour: White/Pink/Champagne _ _ 📏✂️Measurement Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 43 inch Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 43 inch _ _ #fashionvalet #ootd #potd #klfashion #fashion #kualalumpur #melbourne #australia #sydney #fashionkiller #koreandress #girlswithfashion #nandnmelbourne #ootdmalaysia #igshopmalaysia #dressshopping #dressshop #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #hotselling #instashopping #bazaarmalaysia 
HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM
.
SERUM lebih difokuskan untuk membekalkan LEBIH BANYAK nutrient supaya kulit nampak lebih muda dan halus dengan LEBIH CEPAT berbanding jika anda hanya menggunakan pelembab yang mempunyai kandungan bahan yang sama.
.
Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle tu. Takyah dah beli eyecream mahal mahal. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi tepi mulut
.
Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri.
.
FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM :
.
🌸Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yg merosakkan kulit dan pencemaran
🌸Memberikan kelembapan optimum
🌸Mencerahkan kulit dgn semulajadi
🌸Menjadikan kulit awet muda umpama botox
🌸Merawat kedutan pada wajah
🌸Menghaluskan pori
🌸Menghilangkan eyebag
🌸Menghilangkan noda kulit
🌸Menghaluskan kulit seawal sapuan pertama
.
KANDUNGAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM :
.
🐝EKSTRAK MADU
🐝PROPOLIS
🐝EKSTRAK ROYAL JELLY
.
.
#koreanskincare #mampumilik #kulitcantik #honeybeevenom #hbv #trustedseller #skincarelebah #kualalumpur #jerawat #jeragat #pertunangan #perkahwinan #kulitbermasalah #kulitputih #bazaarpaknil #glambazaar #beautyproduct #makeupmurahmalaysia #cleansingfoamhoneybeevenom #smoothinggelhoneybeevenom #fixingmisthoneybeevrnom #serumhoneybeevenom #multisolutioncreamhoneybeevenom #honeybeevenomoriginal #beautyproduct #hotselling
HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM . SERUM lebih difokuskan untuk membekalkan LEBIH BANYAK nutrient supaya kulit nampak lebih muda dan halus dengan LEBIH CEPAT berbanding jika anda hanya menggunakan pelembab yang mempunyai kandungan bahan yang sama. . Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle tu. Takyah dah beli eyecream mahal mahal. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi tepi mulut . Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri. . FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM : . 🌸Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yg merosakkan kulit dan pencemaran 🌸Memberikan kelembapan optimum 🌸Mencerahkan kulit dgn semulajadi 🌸Menjadikan kulit awet muda umpama botox 🌸Merawat kedutan pada wajah 🌸Menghaluskan pori 🌸Menghilangkan eyebag 🌸Menghilangkan noda kulit 🌸Menghaluskan kulit seawal sapuan pertama . KANDUNGAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM : . 🐝EKSTRAK MADU 🐝PROPOLIS 🐝EKSTRAK ROYAL JELLY . . #koreanskincare  #mampumilik  #kulitcantik  #honeybeevenom  #hbv  #trustedseller  #skincarelebah  #kualalumpur  #jerawat  #jeragat  #pertunangan  #perkahwinan  #kulitbermasalah  #kulitputih  #bazaarpaknil  #glambazaar  #beautyproduct  #makeupmurahmalaysia  #cleansingfoamhoneybeevenom  #smoothinggelhoneybeevenom  #fixingmisthoneybeevrnom  #serumhoneybeevenom  #multisolutioncreamhoneybeevenom  #honeybeevenomoriginal  #beautyproduct  #hotselling 
👗Cold shoulder smock dress in feather yellow 
_
_
🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage 
RM130 FOR 3️⃣ incl. postage
_
_
✨CODE : 2444
🌸Colour: Feather yellow 
_
_
📏✂️Measurement 
Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 35 inch 
Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 35 inch
_
_
#fashionvalet#ootd#potd#klfashion#fashion#kualalumpur#melbourne#australia#sydney#fashionkiller#koreandress#girlswithfashion#nandnmelbourne#ootdmalaysia#igshopmalaysia#dressshopping#dressshop#sayajualonline#sayajualdress#sayajualsemua#sayajualbaju#murah#hotselling#instashopping#bazaarmalaysia
👗Cold shoulder smock dress in feather yellow _ _ 🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage RM130 FOR 3️⃣ incl. postage _ _ ✨CODE : 2444 🌸Colour: Feather yellow _ _ 📏✂️Measurement Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 35 inch Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 35 inch _ _ #fashionvalet #ootd #potd #klfashion #fashion #kualalumpur #melbourne #australia #sydney #fashionkiller #koreandress #girlswithfashion #nandnmelbourne #ootdmalaysia #igshopmalaysia #dressshopping #dressshop #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #hotselling #instashopping #bazaarmalaysia 
👑SET KOMBO TERLAJAK LARIS👑

RM180 SM / RM190 SS
(harga inc postage)

1 KCOLLY
1 KCOLLY PINKISH SKIN

Untuk order dan details boleh whatsapp @ sms
+6016-2807212
+6016-2807212
+6016-2807212

#sayajual #sayajualkcolly #kcolly #kcollywhitebooster #kcollymurah #kcollypinkishskin #hargapelajar #murah #malaysia #whiteningproducts #instaniaga #igbiz #bazarpaknil #instaonline #kedaimurahmalaysia #freepostage #likes4likes #like4like #likesforlikes #minumankecantikan #hotselling #trustedproduct #studentprice #titiancinta #dendamaurora #coffeeprince #heroseorangcinderella
👑SET KOMBO TERLAJAK LARIS👑 RM180 SM / RM190 SS (harga inc postage) 1 KCOLLY 1 KCOLLY PINKISH SKIN Untuk order dan details boleh whatsapp @ sms +6016-2807212 +6016-2807212 +6016-2807212 #sayajual  #sayajualkcolly  #kcolly  #kcollywhitebooster  #kcollymurah  #kcollypinkishskin  #hargapelajar  #murah  #malaysia  #whiteningproducts  #instaniaga  #igbiz  #bazarpaknil  #instaonline  #kedaimurahmalaysia  #freepostage  #likes4likes  #like4like  #likesforlikes  #minumankecantikan  #hotselling  #trustedproduct  #studentprice  #titiancinta  #dendamaurora  #coffeeprince  #heroseorangcinderella 
#Repost (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah #majlistahlildandoaselamat #rezaimenkeiflinBinAzlinda ...
.
Lihat la kami semua #glowing & #flawless kan?
Rahsianya ? 
#Uno1ClassicJuice 
#jamudarasemula 
#LRFlawlessProtrim .
#cantik spt @lindarafar & #rafarfamily ?
☎0176588587 
#hotselling #hotstockist
Hi girlsss, tgh mencari bagpack yg comel lagi menarik tertarik? Yesss, disini kami ada menjual bagpack yg menjadi tarikan ramai. Boleh bawa ke mana mana ia sangat sesuai. Pastinyaaa dapat memuaskan hati anda dan dapat meningkatkan confident level dalam diri anda ketika memakai beg ini❤ Wow! Menarik bukan?... Apa tunggu lagi meh order dgn kami selagi stok masih ada🔥🔥🔥 🌸BONIA🌸
Gred 2AA
RM75sm/80ss (Free Postage)
Colour: Red, black, blue, pink and grey

#hotselling #handbags #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #begtanganmurah #beg #begtangan
Hi girlsss, tgh mencari bagpack yg comel lagi menarik tertarik? Yesss, disini kami ada menjual bagpack yg menjadi tarikan ramai. Boleh bawa ke mana mana ia sangat sesuai. Pastinyaaa dapat memuaskan hati anda dan dapat meningkatkan confident level dalam diri anda ketika memakai beg ini❤ Wow! Menarik bukan?... Apa tunggu lagi meh order dgn kami selagi stok masih ada🔥🔥🔥 🌸BONIA🌸 Gred 2AA RM75sm/80ss (Free Postage) Colour: Red, black, blue, pink and grey #hotselling  #handbags  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #begtanganmurah  #beg  #begtangan 
BAWAL CHIFFON VOILE
Material : Chiffon Voile
Bidang 45'
_
1pcs - RM 12 excluded postage
3pcs - RM 30 excluded postage 
RM 8 semenanjung,RM 10 ss
_
BORONG AVAILABLE 
10pcs - RM 95
20pcs - RM 175
Sabah Sarawak add RM5
_
Mudah bentuk.
Senang digayakan.
Kain yang ringan, sejuk & super selesa.
🔴Hand Wash Only 
_ 
STRICTLY NO RESERVATION 
Order 📲 Whatsapp +60199110909 
#bawalplain #bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalmurah #bawaldiamond #bawaldiamondtabur #hotselling #roketinstamethod #bawalbyfathiahijab_
BAWAL CHIFFON VOILE Material : Chiffon Voile Bidang 45' _ 1pcs - RM 12 excluded postage 3pcs - RM 30 excluded postage RM 8 semenanjung,RM 10 ss _ BORONG AVAILABLE 10pcs - RM 95 20pcs - RM 175 Sabah Sarawak add RM5 _ Mudah bentuk. Senang digayakan. Kain yang ringan, sejuk & super selesa. 🔴Hand Wash Only _ STRICTLY NO RESERVATION Order 📲 Whatsapp +60199110909 #bawalplain  #bawalchiffonvoile  #bawallovers  #bawalmurah  #bawaldiamond  #bawaldiamondtabur  #hotselling  #roketinstamethod  #bawalbyfathiahijab_ 
👑 FASHION SLINGBAG 👑
.
RM39 INC POSTAGE!
.
Colour Available:  Black,Grey, Red, purple😍.
.
Size: 19x22x10cm
.
To order WhatsApp: +60196181391
+60148438896
.
#begrayamurahmalaysia
#begraya2017
#begrayamurah
#slingbagmurahmalaysia
#begcantik
#ootdraya2017
#hotselling
👑 FASHION SLINGBAG 👑
.
RM39 INC POSTAGE!
.
Colour Available:  Black,Grey, Red, purple😍.
.
Size: 19x22x10cm
.
To order WhatsApp: +60196181391
+60148438896
.
#begrayamurahmalaysia
#begraya2017
#begrayamurah
#slingbagmurahmalaysia
#begcantik
#ootdraya2017
#hotselling
👑 FASHION SLINGBAG 👑
.
RM39 INC POSTAGE!
.
Colour Available:  Black,Grey, Red, purple😍.
.
Size: 19x22x10cm
.
To order WhatsApp: +60196181391
+60148438896
.
#begrayamurahmalaysia
#begraya2017
#begrayamurah
#slingbagmurahmalaysia
#begcantik
#ootdraya2017
#hotselling
👑 FASHION SLINGBAG 👑
.
RM39 INC POSTAGE!
.
Colour Available:  Black,Grey, Red, purple😍.
.
Size: 19x22x10cm
.
To order WhatsApp: +60196181391
+60148438896
.
#begrayamurahmalaysia
#begraya2017
#begrayamurah
#slingbagmurahmalaysia
#begcantik
#ootdraya2017
#hotselling
Nindia nindia..RM10 sahaja tau...murah murah ja kami juaiii 😘😘😘
.
.
Sapuan BB cream lebih cantik dengan foundation brush ni 😚😚😚 .
Untuk pertanyaan / order terus WhatsApp Zattie
📱+6015-96037642
.
#ZBSskincare #snailsoap #beautysoap #whiteningsoap #beauty #jualbeli #sabunmuka #skincare #skincareberkualiti #sayajualskincare #jual #jualan #jualanku #jualbeli #jualbelionline #jualanku #onlinebusiness #instashop #jualbelimurah #kulitcantik #ladyboss #homebusiness #hot🔥 #hotselling #lakukeras #trustedseller #produkviral #trustedsellermalaysiaonlineshop
Nindia nindia..RM10 sahaja tau...murah murah ja kami juaiii 😘😘😘 . . Sapuan BB cream lebih cantik dengan foundation brush ni 😚😚😚 . Untuk pertanyaan / order terus WhatsApp Zattie 📱+6015-96037642 . #ZBSskincare  #snailsoap  #beautysoap  #whiteningsoap  #beauty  #jualbeli  #sabunmuka  #skincare  #skincareberkualiti  #sayajualskincare  #jual  #jualan  #jualanku  #jualbeli  #jualbelionline  #jualanku  #onlinebusiness  #instashop  #jualbelimurah  #kulitcantik  #ladyboss  #homebusiness  #hot 🔥 #hotselling  #lakukeras  #trustedseller  #produkviral  #trustedsellermalaysiaonlineshop 
#ZBSsnailseriesfeedback
.
Kan da kata ...mmg best SNAIL BBCC CREAM ni..best sangat²
.
.
Sapuan BB cream lebih cantik dengan foundation brush ni 😚😚😚
.
Mur mur jeeee kite jual tau..hanya RM28 ni..
.
Nak beli berus saja? Pon boleh...only RM10
.
.
Untuk pertanyaan / order terus WhatsApp Zattie
📱+6015-96037642
.
#ZBSskincare #snailsoap #beautysoap #whiteningsoap #beauty #jualbeli #sabunmuka #skincare #skincareberkualiti #sayajualskincare #jual #jualan #jualanku #jualbeli #jualbelionline #jualanku #onlinebusiness #instashop #jualbelimurah #kulitcantik #ladyboss #homebusiness #hot🔥 #hotselling #lakukeras #trustedseller #produkviral #trustedsellermalaysiaonlineshop
#ZBSsnailseriesfeedback  . Kan da kata ...mmg best SNAIL BBCC CREAM ni..best sangat² . . Sapuan BB cream lebih cantik dengan foundation brush ni 😚😚😚 . Mur mur jeeee kite jual tau..hanya RM28 ni.. . Nak beli berus saja? Pon boleh...only RM10 . . Untuk pertanyaan / order terus WhatsApp Zattie 📱+6015-96037642 . #ZBSskincare  #snailsoap  #beautysoap  #whiteningsoap  #beauty  #jualbeli  #sabunmuka  #skincare  #skincareberkualiti  #sayajualskincare  #jual  #jualan  #jualanku  #jualbeli  #jualbelionline  #jualanku  #onlinebusiness  #instashop  #jualbelimurah  #kulitcantik  #ladyboss  #homebusiness  #hot 🔥 #hotselling  #lakukeras  #trustedseller  #produkviral  #trustedsellermalaysiaonlineshop 
Sapuan BB cream lebih cantik dengan foundation brush ni 😚😚😚
.
Mur mur jeeee kite jual tau..hanya RM28 ni..
.
Nak beli berus saja? Pon boleh...only RM10
.
.
Untuk pertanyaan / order terus WhatsApp Zattie
📱+6015-96037642
.
#ZBSskincare #snailsoap #beautysoap #whiteningsoap #beauty #jualbeli #sabunmuka #skincare #skincareberkualiti #sayajualskincare #jual #jualan #jualanku #jualbeli #jualbelionline #jualanku #onlinebusiness #instashop #jualbelimurah #kulitcantik #ladyboss #homebusiness #hot🔥 #hotselling #lakukeras #trustedseller #produkviral #trustedsellermalaysiaonlineshop
Sapuan BB cream lebih cantik dengan foundation brush ni 😚😚😚 . Mur mur jeeee kite jual tau..hanya RM28 ni.. . Nak beli berus saja? Pon boleh...only RM10 . . Untuk pertanyaan / order terus WhatsApp Zattie 📱+6015-96037642 . #ZBSskincare  #snailsoap  #beautysoap  #whiteningsoap  #beauty  #jualbeli  #sabunmuka  #skincare  #skincareberkualiti  #sayajualskincare  #jual  #jualan  #jualanku  #jualbeli  #jualbelionline  #jualanku  #onlinebusiness  #instashop  #jualbelimurah  #kulitcantik  #ladyboss  #homebusiness  #hot 🔥 #hotselling  #lakukeras  #trustedseller  #produkviral  #trustedsellermalaysiaonlineshop 
Jom grab satu set 💝. Ade free gift best sis nak bagi 🎁
.
.
🚗 COD SHAH ALAM - KLANG - PUCHONG -  SUBANG

CALLING FOR DROPSHIP ‼️
.
💕Whatsapp 0133703090 - Mira
.

#dyxycosmetic #teamfl #teamaien #dyxybcc #dyxybccream #dyxylipstick #dyxybccreamfoundation #dyxybccreammurah #dyxyteam #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyklang #dyxyshahalam #dyxycodshahalam #dyxycodsubang #dyxycodpuchong #dyxycodklang #dyxymurah #bestselling #merdekaspecial #dyxymerdekaspecial #dyxydiscount #muashahalam #muaselangor #bestfoundation #hotselling
Jom grab satu set 💝. Ade free gift best sis nak bagi 🎁 . . 🚗 COD SHAH ALAM - KLANG - PUCHONG - SUBANG CALLING FOR DROPSHIP ‼️ . 💕Whatsapp 0133703090 - Mira . #dyxycosmetic  #teamfl  #teamaien  #dyxybcc  #dyxybccream  #dyxylipstick  #dyxybccreamfoundation  #dyxybccreammurah  #dyxyteam  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxycodsubang  #dyxycodpuchong  #dyxycodklang  #dyxymurah  #bestselling  #merdekaspecial  #dyxymerdekaspecial  #dyxydiscount  #muashahalam  #muaselangor  #bestfoundation  #hotselling 
Get in quick and shop now via the link in our bio. Free Express Shipping Worldwide #hotselling #bandagedress #sale #afterpayavailable #freeshipping
BAWAL CHIFFON VOILE
Material : Chiffon Voile
Bidang 45'
_
1pcs - RM 12 excluded postage
3pcs - RM 30 excluded postage 
RM 8 semenanjung,RM 10 ss
_
BORONG AVAILABLE 
10pcs - RM 95
20pcs - RM 175
Sabah Sarawak add RM5
_
Mudah bentuk.
Senang digayakan.
Kain yang ringan, sejuk & super selesa.
🔴Hand Wash Only 
_ 
STRICTLY NO RESERVATION 
Order 📲 Whatsapp +60199110909 
#bawalplain #bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalmurah #bawaldiamond #bawaldiamondtabur #hotselling #roketinstamethod #bawalbyfathiahijab_
BAWAL CHIFFON VOILE Material : Chiffon Voile Bidang 45' _ 1pcs - RM 12 excluded postage 3pcs - RM 30 excluded postage RM 8 semenanjung,RM 10 ss _ BORONG AVAILABLE 10pcs - RM 95 20pcs - RM 175 Sabah Sarawak add RM5 _ Mudah bentuk. Senang digayakan. Kain yang ringan, sejuk & super selesa. 🔴Hand Wash Only _ STRICTLY NO RESERVATION Order 📲 Whatsapp +60199110909 #bawalplain  #bawalchiffonvoile  #bawallovers  #bawalmurah  #bawaldiamond  #bawaldiamondtabur  #hotselling  #roketinstamethod  #bawalbyfathiahijab_ 
"My shopping philosophy has always been 'see it, love it, buy it' - and I know I'm not the only one." 💋
•
⭕️FB page:
http://facebook.com/Kedai.Emas.Zakaria.SONS2.Jewels
•
⭕️IG:
emas_zakariasons2
•
⭕️ Our Location using Google Map, search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'
•
⭕️ For Waze, just search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS'
•
⭕️ Our Hotline:
03 4270 0791.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
"My shopping philosophy has always been 'see it, love it, buy it' - and I know I'm not the only one." 💋 • ⭕️FB page: http://facebook.com/Kedai.Emas.Zakaria.SONS2.Jewels • ⭕️IG: emas_zakariasons2 • ⭕️ Our Location using Google Map, search for: 'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels' • ⭕️ For Waze, just search for: 'Kedai Emas Zakaria&SONS' • ⭕️ Our Hotline: 03 4270 0791. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
[ #NEWDESIGN! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ]
.
Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan!
.
💝ADRA KURUNG BASIC💝
.
🌸COLOUR: TIFFANY GREEN (8 COLOURS)
.
🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL
.
🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE
-Tekstur crepe berkualiti tinggi
-Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Tidak mudah kedut dan senang digosok
.
🌸DESIGN YG MENARIK
-Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja.
.
🌸KOMBINASI WARNA
-Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas.
.
🌸NURSING FRIENDLY
- Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak.
.
🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA
-Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants.
.
| BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY
| HARGA RM109 😱😱
| FREE POS SELURUH MALAYSIA
| BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘
.
CARA ORDER ⤵⤵⤵
.
** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE **
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
.
MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI!
.
Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar.
.
#nfh #nfhagent #newdesign #adrakurungbasic #kebayakirana #hotselling #nfhlovers #freepostageseluruhmalaysia #diskaunplusfreegift #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajudesignmodenmurah #fattzura #bajucantikmurah #bajumuslimahmoden #nabilahuda #kupukupu #tengkuismail #dendamaurora #perempuanpalingbahagia #titiancinta
[ #NEWDESIGN ! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ] . Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan! . 💝ADRA KURUNG BASIC💝 . 🌸COLOUR: TIFFANY GREEN (8 COLOURS) . 🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL . 🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE -Tekstur crepe berkualiti tinggi -Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik -Lembut dan selesa -Kain tebal, berat dan jatuh terletak -Tidak mudah kedut dan senang digosok . 🌸DESIGN YG MENARIK -Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja. . 🌸KOMBINASI WARNA -Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas. . 🌸NURSING FRIENDLY - Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak. . 🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA -Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants. . | BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY | HARGA RM109 😱😱 | FREE POS SELURUH MALAYSIA | BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘 . CARA ORDER ⤵⤵⤵ . ** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE ** WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 . MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI! . Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar. . #nfh  #nfhagent  #newdesign  #adrakurungbasic  #kebayakirana  #hotselling  #nfhlovers  #freepostageseluruhmalaysia  #diskaunplusfreegift  #breastfeedfriendly  #nursingfriendly  #wudhufriendly  #bajukasual  #bajumurah  #bajudesignmodenmurah  #fattzura  #bajucantikmurah  #bajumuslimahmoden  #nabilahuda  #kupukupu  #tengkuismail  #dendamaurora  #perempuanpalingbahagia  #titiancinta 
[ #NEWDESIGN! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ]
.
Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan!
.
💝ADRA KURUNG BASIC💝
.
🌸COLOUR: DARK TURQOISE (8 COLOURS)
.
🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL
.
🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE
-Tekstur crepe berkualiti tinggi
-Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Tidak mudah kedut dan senang digosok
.
🌸DESIGN YG MENARIK
-Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja.
.
🌸KOMBINASI WARNA
-Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas.
.
🌸NURSING FRIENDLY
- Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak.
.
🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA
-Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants.
.
| BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY
| HARGA RM109 😱😱
| FREE POS SELURUH MALAYSIA
| BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘
.
CARA ORDER ⤵⤵⤵
.
** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE **
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
.
MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI!
.
Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar.
.
#nfh #nfhagent #newdesign #adrakurungbasic #kebayakirana #hotselling #nfhlovers #freepostageseluruhmalaysia #diskaunplusfreegift #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajudesignmodenmurah #fattzura #bajucantikmurah #bajumuslimahmoden #nabilahuda #kupukupu #tengkuismail #dendamaurora #perempuanpalingbahagia #titiancinta
[ #NEWDESIGN ! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ] . Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan! . 💝ADRA KURUNG BASIC💝 . 🌸COLOUR: DARK TURQOISE (8 COLOURS) . 🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL . 🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE -Tekstur crepe berkualiti tinggi -Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik -Lembut dan selesa -Kain tebal, berat dan jatuh terletak -Tidak mudah kedut dan senang digosok . 🌸DESIGN YG MENARIK -Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja. . 🌸KOMBINASI WARNA -Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas. . 🌸NURSING FRIENDLY - Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak. . 🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA -Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants. . | BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY | HARGA RM109 😱😱 | FREE POS SELURUH MALAYSIA | BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘 . CARA ORDER ⤵⤵⤵ . ** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE ** WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 . MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI! . Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar. . #nfh  #nfhagent  #newdesign  #adrakurungbasic  #kebayakirana  #hotselling  #nfhlovers  #freepostageseluruhmalaysia  #diskaunplusfreegift  #breastfeedfriendly  #nursingfriendly  #wudhufriendly  #bajukasual  #bajumurah  #bajudesignmodenmurah  #fattzura  #bajucantikmurah  #bajumuslimahmoden  #nabilahuda  #kupukupu  #tengkuismail  #dendamaurora  #perempuanpalingbahagia  #titiancinta 
[ #NEWDESIGN! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ]
.
Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan!
.
💝ADRA KURUNG BASIC💝
.
🌸COLOUR: DARK BROWN (8 COLOURS)
.
🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL
.
🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE
-Tekstur crepe berkualiti tinggi
-Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Tidak mudah kedut dan senang digosok
.
🌸DESIGN YG MENARIK
-Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja.
.
🌸KOMBINASI WARNA
-Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas.
.
🌸NURSING FRIENDLY
- Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak.
.
🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA
-Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants.
.
| BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY
| HARGA RM109 😱😱
| FREE POS SELURUH MALAYSIA
| BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘
.
CARA ORDER ⤵⤵⤵
.
** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE **
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
.
MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI!
.
Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar.
.
#nfh #nfhagent #newdesign #adrakurungbasic #kebayakirana #hotselling #nfhlovers #freepostageseluruhmalaysia #diskaunplusfreegift #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajudesignmodenmurah #fattzura #bajucantikmurah #bajumuslimahmoden #nabilahuda #kupukupu #tengkuismail #dendamaurora #perempuanpalingbahagia #titiancinta
[ #NEWDESIGN ! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ] . Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan! . 💝ADRA KURUNG BASIC💝 . 🌸COLOUR: DARK BROWN (8 COLOURS) . 🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL . 🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE -Tekstur crepe berkualiti tinggi -Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik -Lembut dan selesa -Kain tebal, berat dan jatuh terletak -Tidak mudah kedut dan senang digosok . 🌸DESIGN YG MENARIK -Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja. . 🌸KOMBINASI WARNA -Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas. . 🌸NURSING FRIENDLY - Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak. . 🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA -Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants. . | BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY | HARGA RM109 😱😱 | FREE POS SELURUH MALAYSIA | BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘 . CARA ORDER ⤵⤵⤵ . ** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE ** WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 . MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI! . Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar. . #nfh  #nfhagent  #newdesign  #adrakurungbasic  #kebayakirana  #hotselling  #nfhlovers  #freepostageseluruhmalaysia  #diskaunplusfreegift  #breastfeedfriendly  #nursingfriendly  #wudhufriendly  #bajukasual  #bajumurah  #bajudesignmodenmurah  #fattzura  #bajucantikmurah  #bajumuslimahmoden  #nabilahuda  #kupukupu  #tengkuismail  #dendamaurora  #perempuanpalingbahagia  #titiancinta 
[ #NEWDESIGN! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ]
.
Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan!
.
💝ADRA KURUNG BASIC💝
.
🌸COLOUR: DARK BLUE (8 COLOURS)
.
🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL
.
🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE
-Tekstur crepe berkualiti tinggi
-Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Tidak mudah kedut dan senang digosok
.
🌸DESIGN YG MENARIK
-Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja.
.
🌸KOMBINASI WARNA
-Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas.
.
🌸NURSING FRIENDLY
- Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak.
.
🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA
-Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants.
.
| BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY
| HARGA RM109 😱😱
| FREE POS SELURUH MALAYSIA
| BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘
.
CARA ORDER ⤵⤵⤵
.
** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE **
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
.
MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI!
.
Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar.
.
#nfh #nfhagent #newdesign #adrakurungbasic #kebayakirana #hotselling #nfhlovers #freepostageseluruhmalaysia #diskaunplusfreegift #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajudesignmodenmurah #fattzura #bajucantikmurah #bajumuslimahmoden #nabilahuda #kupukupu #tengkuismail #dendamaurora #perempuanpalingbahagia #titiancinta
[ #NEWDESIGN ! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ] . Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan! . 💝ADRA KURUNG BASIC💝 . 🌸COLOUR: DARK BLUE (8 COLOURS) . 🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL . 🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE -Tekstur crepe berkualiti tinggi -Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik -Lembut dan selesa -Kain tebal, berat dan jatuh terletak -Tidak mudah kedut dan senang digosok . 🌸DESIGN YG MENARIK -Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja. . 🌸KOMBINASI WARNA -Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas. . 🌸NURSING FRIENDLY - Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak. . 🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA -Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants. . | BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY | HARGA RM109 😱😱 | FREE POS SELURUH MALAYSIA | BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘 . CARA ORDER ⤵⤵⤵ . ** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE ** WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 . MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI! . Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar. . #nfh  #nfhagent  #newdesign  #adrakurungbasic  #kebayakirana  #hotselling  #nfhlovers  #freepostageseluruhmalaysia  #diskaunplusfreegift  #breastfeedfriendly  #nursingfriendly  #wudhufriendly  #bajukasual  #bajumurah  #bajudesignmodenmurah  #fattzura  #bajucantikmurah  #bajumuslimahmoden  #nabilahuda  #kupukupu  #tengkuismail  #dendamaurora  #perempuanpalingbahagia  #titiancinta 
BAWAL CHIFFON VOILE
Material : Chiffon Voile
Bidang 45'
_
1pcs - RM 12 excluded postage
3pcs - RM 30 excluded postage 
RM 8 semenanjung,RM 10 ss
_
BORONG AVAILABLE 
10pcs - RM 95
20pcs - RM 175
Sabah Sarawak add RM5
_
Mudah bentuk.
Senang digayakan.
Kain yang ringan, sejuk & super selesa.
🔴Hand Wash Only 
_ 
STRICTLY NO RESERVATION 
Order 📲 Whatsapp +60199110909 
#bawalplain #bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalmurah #bawaldiamond #bawaldiamondtabur #hotselling #roketinstamethod #bawalbyfathiahijab_
BAWAL CHIFFON VOILE Material : Chiffon Voile Bidang 45' _ 1pcs - RM 12 excluded postage 3pcs - RM 30 excluded postage RM 8 semenanjung,RM 10 ss _ BORONG AVAILABLE 10pcs - RM 95 20pcs - RM 175 Sabah Sarawak add RM5 _ Mudah bentuk. Senang digayakan. Kain yang ringan, sejuk & super selesa. 🔴Hand Wash Only _ STRICTLY NO RESERVATION Order 📲 Whatsapp +60199110909 #bawalplain  #bawalchiffonvoile  #bawallovers  #bawalmurah  #bawaldiamond  #bawaldiamondtabur  #hotselling  #roketinstamethod  #bawalbyfathiahijab_ 
BAWAL CHIFFON VOILE
Material : Chiffon Voile
Bidang 45'
_
1pcs - RM 12 excluded postage
3pcs - RM 30 excluded postage 
RM 8 semenanjung,RM 10 ss
_
BORONG AVAILABLE 
10pcs - RM 95
20pcs - RM 175
Sabah Sarawak add RM5
_
Mudah bentuk.
Senang digayakan.
Kain yang ringan, sejuk & super selesa.
🔴Hand Wash Only 
_ 
STRICTLY NO RESERVATION 
Order 📲 Whatsapp +60199110909 
#bawalplain #bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalmurah #bawaldiamond #bawaldiamondtabur #hotselling #roketinstamethod #bawalbyfathiahijab_
BAWAL CHIFFON VOILE Material : Chiffon Voile Bidang 45' _ 1pcs - RM 12 excluded postage 3pcs - RM 30 excluded postage RM 8 semenanjung,RM 10 ss _ BORONG AVAILABLE 10pcs - RM 95 20pcs - RM 175 Sabah Sarawak add RM5 _ Mudah bentuk. Senang digayakan. Kain yang ringan, sejuk & super selesa. 🔴Hand Wash Only _ STRICTLY NO RESERVATION Order 📲 Whatsapp +60199110909 #bawalplain  #bawalchiffonvoile  #bawallovers  #bawalmurah  #bawaldiamond  #bawaldiamondtabur  #hotselling  #roketinstamethod  #bawalbyfathiahijab_ 
BAWAL CHIFFON VOILE
Material : Chiffon Voile
Bidang 45'
_
1pcs - RM 12 excluded postage
3pcs - RM 30 excluded postage 
RM 8 semenanjung,RM 10 ss
_
BORONG AVAILABLE 
10pcs - RM 95
20pcs - RM 175
Sabah Sarawak add RM5
_
Mudah bentuk.
Senang digayakan.
Kain yang ringan, sejuk & super selesa.
🔴Hand Wash Only 
_ 
STRICTLY NO RESERVATION 
Order 📲 Whatsapp +60199110909 
#bawalplain #bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalmurah #bawaldiamond #bawaldiamondtabur #hotselling #roketinstamethod #bawalbyfathiahijab_
BAWAL CHIFFON VOILE Material : Chiffon Voile Bidang 45' _ 1pcs - RM 12 excluded postage 3pcs - RM 30 excluded postage RM 8 semenanjung,RM 10 ss _ BORONG AVAILABLE 10pcs - RM 95 20pcs - RM 175 Sabah Sarawak add RM5 _ Mudah bentuk. Senang digayakan. Kain yang ringan, sejuk & super selesa. 🔴Hand Wash Only _ STRICTLY NO RESERVATION Order 📲 Whatsapp +60199110909 #bawalplain  #bawalchiffonvoile  #bawallovers  #bawalmurah  #bawaldiamond  #bawaldiamondtabur  #hotselling  #roketinstamethod  #bawalbyfathiahijab_ 
BAWAL CHIFFON VOILE
Material : Chiffon Voile
Bidang 45'
_
1pcs - RM 12 excluded postage
3pcs - RM 30 excluded postage 
RM 8 semenanjung,RM 10 ss
_
BORONG AVAILABLE 
10pcs - RM 95
20pcs - RM 175
Sabah Sarawak add RM5
_
Mudah bentuk.
Senang digayakan.
Kain yang ringan, sejuk & super selesa.
🔴Hand Wash Only 
_ 
STRICTLY NO RESERVATION 
Order 📲 Whatsapp +60199110909 
#bawalplain #bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalmurah #bawaldiamond #bawaldiamondtabur #hotselling #roketinstamethod #bawalbyfathiahijab_
BAWAL CHIFFON VOILE Material : Chiffon Voile Bidang 45' _ 1pcs - RM 12 excluded postage 3pcs - RM 30 excluded postage RM 8 semenanjung,RM 10 ss _ BORONG AVAILABLE 10pcs - RM 95 20pcs - RM 175 Sabah Sarawak add RM5 _ Mudah bentuk. Senang digayakan. Kain yang ringan, sejuk & super selesa. 🔴Hand Wash Only _ STRICTLY NO RESERVATION Order 📲 Whatsapp +60199110909 #bawalplain  #bawalchiffonvoile  #bawallovers  #bawalmurah  #bawaldiamond  #bawaldiamondtabur  #hotselling  #roketinstamethod  #bawalbyfathiahijab_ 
BAWAL CHIFFON VOILE
Material : Chiffon Voile
Bidang 45'
_
1pcs - RM 12 excluded postage
3pcs - RM 30 excluded postage 
RM 8 semenanjung,RM 10 ss
_
BORONG AVAILABLE 
10pcs - RM 95
20pcs - RM 175
Sabah Sarawak add RM5
_
Mudah bentuk.
Senang digayakan.
Kain yang ringan, sejuk & super selesa.
🔴Hand Wash Only 
_ 
STRICTLY NO RESERVATION 
Order 📲 Whatsapp +60199110909 
#bawalplain #bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalmurah #bawaldiamond #bawaldiamondtabur #hotselling #roketinstamethod #bawalbyfathiahijab_
BAWAL CHIFFON VOILE Material : Chiffon Voile Bidang 45' _ 1pcs - RM 12 excluded postage 3pcs - RM 30 excluded postage RM 8 semenanjung,RM 10 ss _ BORONG AVAILABLE 10pcs - RM 95 20pcs - RM 175 Sabah Sarawak add RM5 _ Mudah bentuk. Senang digayakan. Kain yang ringan, sejuk & super selesa. 🔴Hand Wash Only _ STRICTLY NO RESERVATION Order 📲 Whatsapp +60199110909 #bawalplain  #bawalchiffonvoile  #bawallovers  #bawalmurah  #bawaldiamond  #bawaldiamondtabur  #hotselling  #roketinstamethod  #bawalbyfathiahijab_ 
BAWAL CHIFFON VOILE
Material : Chiffon Voile
Bidang 45'
_
1pcs - RM 12 excluded postage
3pcs - RM 30 excluded postage 
RM 8 semenanjung,RM 10 ss
_
BORONG AVAILABLE 
10pcs - RM 95
20pcs - RM 175
Sabah Sarawak add RM5
_
Mudah bentuk.
Senang digayakan.
Kain yang ringan, sejuk & super selesa.
🔴Hand Wash Only 
_ 
STRICTLY NO RESERVATION 
Order 📲 Whatsapp +60199110909 
#bawalplain #bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalmurah #bawaldiamond #bawaldiamondtabur #hotselling #roketinstamethod #bawalbyfathiahijab_
BAWAL CHIFFON VOILE Material : Chiffon Voile Bidang 45' _ 1pcs - RM 12 excluded postage 3pcs - RM 30 excluded postage RM 8 semenanjung,RM 10 ss _ BORONG AVAILABLE 10pcs - RM 95 20pcs - RM 175 Sabah Sarawak add RM5 _ Mudah bentuk. Senang digayakan. Kain yang ringan, sejuk & super selesa. 🔴Hand Wash Only _ STRICTLY NO RESERVATION Order 📲 Whatsapp +60199110909 #bawalplain  #bawalchiffonvoile  #bawallovers  #bawalmurah  #bawaldiamond  #bawaldiamondtabur  #hotselling  #roketinstamethod  #bawalbyfathiahijab_ 
Loafer shoes
sz 39_44
harga : 👉 rm40.00📬 rm8 sm/rm12 ss
📲 www.wasap.my/60123213840

#bag4in1set  #slingbagmurah  #totebag #shoes #kasutmurahmalaysia #handbags  #handbagmurah  #bagcantik #koreanbag #kasutgojes #womanfashionstyle  #smallbag #hotselling #syjualonline #syjualhandbag #syjualkasut #kasutlawa
BAWAL CHIFFON VOILE
Material : Chiffon Voile
Bidang 45'
_
1pcs - RM 12 excluded postage
3pcs - RM 30 excluded postage 
RM 8 semenanjung,RM 10 ss
_
BORONG AVAILABLE 
10pcs - RM 95
20pcs - RM 175
Sabah Sarawak add RM5
_
Mudah bentuk.
Senang digayakan.
Kain yang ringan, sejuk & super selesa.
🔴Hand Wash Only 
_ 
STRICTLY NO RESERVATION 
Order 📲 Whatsapp +60199110909 
#bawalplain #bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalmurah #bawaldiamond #bawaldiamondtabur #hotselling #roketinstamethod #bawalbyfathiahijab_
BAWAL CHIFFON VOILE Material : Chiffon Voile Bidang 45' _ 1pcs - RM 12 excluded postage 3pcs - RM 30 excluded postage RM 8 semenanjung,RM 10 ss _ BORONG AVAILABLE 10pcs - RM 95 20pcs - RM 175 Sabah Sarawak add RM5 _ Mudah bentuk. Senang digayakan. Kain yang ringan, sejuk & super selesa. 🔴Hand Wash Only _ STRICTLY NO RESERVATION Order 📲 Whatsapp +60199110909 #bawalplain  #bawalchiffonvoile  #bawallovers  #bawalmurah  #bawaldiamond  #bawaldiamondtabur  #hotselling  #roketinstamethod  #bawalbyfathiahijab_ 
👗Maxi tea dress 
_
_
🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage 
RM130 FOR 3️⃣ incl. postage
_
_
✨CODE : 2430
🌸Colour: Blue/Light blue/Black 
_
_
📏✂️Measurement 
Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 43 inch 
Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 43 inch
_
_
#fashionvalet#ootd#potd#klfashion#fashion#kualalumpur#melbourne#australia#sydney#fashionkiller#koreandress#girlswithfashion#nandnmelbourne#ootdmalaysia#igshopmalaysia#dressshopping#dressshop#sayajualonline#sayajualdress#sayajualsemua#sayajualbaju#murah#hotselling#instashopping#bazaarmalaysia
👗Maxi tea dress _ _ 🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage RM130 FOR 3️⃣ incl. postage _ _ ✨CODE : 2430 🌸Colour: Blue/Light blue/Black _ _ 📏✂️Measurement Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 43 inch Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 43 inch _ _ #fashionvalet #ootd #potd #klfashion #fashion #kualalumpur #melbourne #australia #sydney #fashionkiller #koreandress #girlswithfashion #nandnmelbourne #ootdmalaysia #igshopmalaysia #dressshopping #dressshop #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #hotselling #instashopping #bazaarmalaysia 
👗Shirt dress in pink
_
_
🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage 
RM130 FOR 3️⃣ incl. postage
_
_
✨CODE : 2429
🌸Colour: Pink 
_
_
📏✂️Measurement 
Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 35 inch 
Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 35 inch
_
_
#fashionvalet#ootd#potd#klfashion#fashion#kualalumpur#melbourne#australia#sydney#fashionkiller#koreandress#girlswithfashion#nandnmelbourne#ootdmalaysia#igshopmalaysia#dressshopping#dressshop#sayajualonline#sayajualdress#sayajualsemua#sayajualbaju#murah#hotselling#instashopping#bazaarmalaysia
👗Shirt dress in pink _ _ 🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage RM130 FOR 3️⃣ incl. postage _ _ ✨CODE : 2429 🌸Colour: Pink _ _ 📏✂️Measurement Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 35 inch Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 35 inch _ _ #fashionvalet #ootd #potd #klfashion #fashion #kualalumpur #melbourne #australia #sydney #fashionkiller #koreandress #girlswithfashion #nandnmelbourne #ootdmalaysia #igshopmalaysia #dressshopping #dressshop #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #hotselling #instashopping #bazaarmalaysia 
[ #NEWDESIGN! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ]
.
Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan!
.
💝ADRA KURUNG BASIC💝
.
🌸COLOUR: MAROON (8 COLOURS)
.
🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL
.
🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE
-Tekstur crepe berkualiti tinggi
-Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Tidak mudah kedut dan senang digosok
.
🌸DESIGN YG MENARIK
-Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja.
.
🌸KOMBINASI WARNA
-Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas.
.
🌸NURSING FRIENDLY
- Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak.
.
🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA
-Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants.
.
| BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY
| HARGA RM109 😱😱
| FREE POS SELURUH MALAYSIA
| BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘
.
CARA ORDER ⤵⤵⤵
.
** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE **
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
.
MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI!
.
Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar.
.
#nfh #nfhagent #newdesign #adrakurungbasic #kebayakirana #hotselling #nfhlovers #freepostageseluruhmalaysia #diskaunplusfreegift #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajudesignmodenmurah #fattzura #bajucantikmurah #bajumuslimahmoden #nabilahuda #kupukupu #tengkuismail #dendamaurora #perempuanpalingbahagia #titiancinta
[ #NEWDESIGN ! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ] . Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan! . 💝ADRA KURUNG BASIC💝 . 🌸COLOUR: MAROON (8 COLOURS) . 🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL . 🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE -Tekstur crepe berkualiti tinggi -Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik -Lembut dan selesa -Kain tebal, berat dan jatuh terletak -Tidak mudah kedut dan senang digosok . 🌸DESIGN YG MENARIK -Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja. . 🌸KOMBINASI WARNA -Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas. . 🌸NURSING FRIENDLY - Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak. . 🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA -Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants. . | BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY | HARGA RM109 😱😱 | FREE POS SELURUH MALAYSIA | BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘 . CARA ORDER ⤵⤵⤵ . ** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE ** WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 . MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI! . Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar. . #nfh  #nfhagent  #newdesign  #adrakurungbasic  #kebayakirana  #hotselling  #nfhlovers  #freepostageseluruhmalaysia  #diskaunplusfreegift  #breastfeedfriendly  #nursingfriendly  #wudhufriendly  #bajukasual  #bajumurah  #bajudesignmodenmurah  #fattzura  #bajucantikmurah  #bajumuslimahmoden  #nabilahuda  #kupukupu  #tengkuismail  #dendamaurora  #perempuanpalingbahagia  #titiancinta 
BAWAL CHIFFON VOILE
Material : Chiffon Voile
Bidang 45'
_
1pcs - RM 12 excluded postage
3pcs - RM 30 excluded postage 
RM 8 semenanjung,RM 10 ss
_
BORONG AVAILABLE 
10pcs - RM 95
20pcs - RM 175
Sabah Sarawak add RM5
_
Mudah bentuk.
Senang digayakan.
Kain yang ringan, sejuk & super selesa.
🔴Hand Wash Only 
_ 
STRICTLY NO RESERVATION 
Order 📲 Whatsapp +60199110909 
#bawalplain #bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalmurah #bawaldiamond #bawaldiamondtabur #hotselling #roketinstamethod #bawalbyfathiahijab_
BAWAL CHIFFON VOILE Material : Chiffon Voile Bidang 45' _ 1pcs - RM 12 excluded postage 3pcs - RM 30 excluded postage RM 8 semenanjung,RM 10 ss _ BORONG AVAILABLE 10pcs - RM 95 20pcs - RM 175 Sabah Sarawak add RM5 _ Mudah bentuk. Senang digayakan. Kain yang ringan, sejuk & super selesa. 🔴Hand Wash Only _ STRICTLY NO RESERVATION Order 📲 Whatsapp +60199110909 #bawalplain  #bawalchiffonvoile  #bawallovers  #bawalmurah  #bawaldiamond  #bawaldiamondtabur  #hotselling  #roketinstamethod  #bawalbyfathiahijab_ 
👗Dropped hem sleeves with v neck 
_
_
🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage 
RM130 FOR 3️⃣ incl. postage
_
_
✨CODE : 2421
🌸Colour: Cream/Light purple/Gray/Carmine 
_
_
📏✂️Measurement 
Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 43 inch 
Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 43 inch
_
_
#fashionvalet#ootd#potd#klfashion#fashion#kualalumpur#melbourne#australia#sydney#fashionkiller#koreandress#girlswithfashion#nandnmelbourne#ootdmalaysia#igshopmalaysia#dressshopping#dressshop#sayajualonline#sayajualdress#sayajualsemua#sayajualbaju#murah#hotselling#instashopping#bazaarmalaysia
👗Dropped hem sleeves with v neck _ _ 🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage RM130 FOR 3️⃣ incl. postage _ _ ✨CODE : 2421 🌸Colour: Cream/Light purple/Gray/Carmine _ _ 📏✂️Measurement Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 43 inch Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 43 inch _ _ #fashionvalet #ootd #potd #klfashion #fashion #kualalumpur #melbourne #australia #sydney #fashionkiller #koreandress #girlswithfashion #nandnmelbourne #ootdmalaysia #igshopmalaysia #dressshopping #dressshop #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #hotselling #instashopping #bazaarmalaysia 
[ #NEWDESIGN! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ]
.
Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan!
.
💝ADRA KURUNG BASIC💝
.
🌸COLOUR: DARK PURPLE (8 COLOURS)
.
🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL
.
🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE
-Tekstur crepe berkualiti tinggi
-Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Tidak mudah kedut dan senang digosok
.
🌸DESIGN YG MENARIK
-Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja.
.
🌸KOMBINASI WARNA
-Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas.
.
🌸NURSING FRIENDLY
- Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak.
.
🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA
-Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants.
.
| BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY
| HARGA RM109 😱😱
| FREE POS SELURUH MALAYSIA
| BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘
.
CARA ORDER ⤵⤵⤵
.
** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE **
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
.
MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI!
.
Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar.
.
#nfh #nfhagent #newdesign #adrakurungbasic #kebayakirana #hotselling #nfhlovers #freepostageseluruhmalaysia #diskaunplusfreegift #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajudesignmodenmurah #fattzura #bajucantikmurah #bajumuslimahmoden #nabilahuda #kupukupu #tengkuismail #dendamaurora #perempuanpalingbahagia #titiancinta
[ #NEWDESIGN ! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ] . Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan! . 💝ADRA KURUNG BASIC💝 . 🌸COLOUR: DARK PURPLE (8 COLOURS) . 🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL . 🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE -Tekstur crepe berkualiti tinggi -Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik -Lembut dan selesa -Kain tebal, berat dan jatuh terletak -Tidak mudah kedut dan senang digosok . 🌸DESIGN YG MENARIK -Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja. . 🌸KOMBINASI WARNA -Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas. . 🌸NURSING FRIENDLY - Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak. . 🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA -Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants. . | BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY | HARGA RM109 😱😱 | FREE POS SELURUH MALAYSIA | BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘 . CARA ORDER ⤵⤵⤵ . ** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE ** WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 . MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI! . Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar. . #nfh  #nfhagent  #newdesign  #adrakurungbasic  #kebayakirana  #hotselling  #nfhlovers  #freepostageseluruhmalaysia  #diskaunplusfreegift  #breastfeedfriendly  #nursingfriendly  #wudhufriendly  #bajukasual  #bajumurah  #bajudesignmodenmurah  #fattzura  #bajucantikmurah  #bajumuslimahmoden  #nabilahuda  #kupukupu  #tengkuismail  #dendamaurora  #perempuanpalingbahagia  #titiancinta 
[ #NEWDESIGN! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ]
.
Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan!
.
💝ADRA KURUNG BASIC💝
.
🌸COLOUR: EMERALD GREEN (8 COLOURS)
.
🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL
.
🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE
-Tekstur crepe berkualiti tinggi
-Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Tidak mudah kedut dan senang digosok
.
🌸DESIGN YG MENARIK
-Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja.
.
🌸KOMBINASI WARNA
-Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas.
.
🌸NURSING FRIENDLY
- Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak.
.
🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA
-Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants.
.
| BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY
| HARGA RM109 😱😱
| FREE POS SELURUH MALAYSIA
| BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘
.
CARA ORDER ⤵⤵⤵
.
** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE **
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
.
MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI!
.
Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar.
.
#nfh #nfhagent #newdesign #adrakurungbasic #kebayakirana #hotselling #nfhlovers #freepostageseluruhmalaysia #diskaunplusfreegift #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajudesignmodenmurah #fattzura #bajucantikmurah #bajumuslimahmoden #nabilahuda #kupukupu #tengkuismail #dendamaurora #perempuanpalingbahagia #titiancinta
[ #NEWDESIGN ! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ] . Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan! . 💝ADRA KURUNG BASIC💝 . 🌸COLOUR: EMERALD GREEN (8 COLOURS) . 🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL . 🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE -Tekstur crepe berkualiti tinggi -Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik -Lembut dan selesa -Kain tebal, berat dan jatuh terletak -Tidak mudah kedut dan senang digosok . 🌸DESIGN YG MENARIK -Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja. . 🌸KOMBINASI WARNA -Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas. . 🌸NURSING FRIENDLY - Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak. . 🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA -Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants. . | BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY | HARGA RM109 😱😱 | FREE POS SELURUH MALAYSIA | BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘 . CARA ORDER ⤵⤵⤵ . ** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE ** WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 . MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI! . Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar. . #nfh  #nfhagent  #newdesign  #adrakurungbasic  #kebayakirana  #hotselling  #nfhlovers  #freepostageseluruhmalaysia  #diskaunplusfreegift  #breastfeedfriendly  #nursingfriendly  #wudhufriendly  #bajukasual  #bajumurah  #bajudesignmodenmurah  #fattzura  #bajucantikmurah  #bajumuslimahmoden  #nabilahuda  #kupukupu  #tengkuismail  #dendamaurora  #perempuanpalingbahagia  #titiancinta 
BAWAL CHIFFON VOILE
Material : Chiffon Voile
Bidang 45'
_
1pcs - RM 12 excluded postage
3pcs - RM 30 excluded postage 
RM 8 semenanjung,RM 10 ss
_
BORONG AVAILABLE 
10pcs - RM 95
20pcs - RM 175
Sabah Sarawak add RM5
_
Mudah bentuk.
Senang digayakan.
Kain yang ringan, sejuk & super selesa.
🔴Hand Wash Only 
_ 
STRICTLY NO RESERVATION 
Order 📲 Whatsapp +60199110909 
#bawalplain #bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalmurah #bawaldiamond #bawaldiamondtabur #hotselling #roketinstamethod #bawalbyfathiahijab_
BAWAL CHIFFON VOILE Material : Chiffon Voile Bidang 45' _ 1pcs - RM 12 excluded postage 3pcs - RM 30 excluded postage RM 8 semenanjung,RM 10 ss _ BORONG AVAILABLE 10pcs - RM 95 20pcs - RM 175 Sabah Sarawak add RM5 _ Mudah bentuk. Senang digayakan. Kain yang ringan, sejuk & super selesa. 🔴Hand Wash Only _ STRICTLY NO RESERVATION Order 📲 Whatsapp +60199110909 #bawalplain  #bawalchiffonvoile  #bawallovers  #bawalmurah  #bawaldiamond  #bawaldiamondtabur  #hotselling  #roketinstamethod  #bawalbyfathiahijab_ 
BAWAL CHIFFON VOILE
Material : Chiffon Voile
Bidang 45'
_
1pcs - RM 12 excluded postage
3pcs - RM 30 excluded postage 
RM 8 semenanjung,RM 10 ss
_
BORONG AVAILABLE 
10pcs - RM 95
20pcs - RM 175
Sabah Sarawak add RM5
_
Mudah bentuk.
Senang digayakan.
Kain yang ringan, sejuk & super selesa.
🔴Hand Wash Only 
_ 
STRICTLY NO RESERVATION 
Order 📲 Whatsapp +60199110909 
#bawalplain #bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalmurah #bawaldiamond #bawaldiamondtabur #hotselling #roketinstamethod #bawalbyfathiahijab_
BAWAL CHIFFON VOILE Material : Chiffon Voile Bidang 45' _ 1pcs - RM 12 excluded postage 3pcs - RM 30 excluded postage RM 8 semenanjung,RM 10 ss _ BORONG AVAILABLE 10pcs - RM 95 20pcs - RM 175 Sabah Sarawak add RM5 _ Mudah bentuk. Senang digayakan. Kain yang ringan, sejuk & super selesa. 🔴Hand Wash Only _ STRICTLY NO RESERVATION Order 📲 Whatsapp +60199110909 #bawalplain  #bawalchiffonvoile  #bawallovers  #bawalmurah  #bawaldiamond  #bawaldiamondtabur  #hotselling  #roketinstamethod  #bawalbyfathiahijab_ 
Material Cotton lycra, kain jenis sejuk, sangat lembut n tak panas.. Kain ni kalau pakai lama pun tak sakit telinga.. Sbb kita design besar sikit dari size biasa so xda la ketat sgt.. 😊

Nak beli borong pun bley yea syg2..Nak order bley wassap fatin yea.. 0125488930
0125488930

#innersnowcap #innermurah #innersnowcapmurah #innersnowcapipoh #bazaronline #bazaronlinemurah #bazaripoh #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #codareaipoh #innerbest #ipoh #perak #offer #hargamampumilik #onlineshopping #online #bestseller #bestprice #hotproduk #hotselling
Material Cotton lycra, kain jenis sejuk, sangat lembut n tak panas.. Kain ni kalau pakai lama pun tak sakit telinga.. Sbb kita design besar sikit dari size biasa so xda la ketat sgt.. 😊 Nak beli borong pun bley yea syg2..Nak order bley wassap fatin yea.. 0125488930 0125488930 #innersnowcap  #innermurah  #innersnowcapmurah  #innersnowcapipoh  #bazaronline  #bazaronlinemurah  #bazaripoh  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #codareaipoh  #innerbest  #ipoh  #perak  #offer  #hargamampumilik  #onlineshopping  #online  #bestseller  #bestprice  #hotproduk  #hotselling 
[ #NEWDESIGN! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ]
.
Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan!
.
💝ADRA KURUNG BASIC💝
.
🌸COLOUR: BLACK (8 COLOURS)
.
🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL
.
🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE
-Tekstur crepe berkualiti tinggi
-Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Tidak mudah kedut dan senang digosok
.
🌸DESIGN YG MENARIK
-Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja.
.
🌸KOMBINASI WARNA
-Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas.
.
🌸NURSING FRIENDLY
- Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak.
.
🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA
-Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants.
.
| BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY
| HARGA RM109 😱😱
| FREE POS SELURUH MALAYSIA
| BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘
.
CARA ORDER ⤵⤵⤵
.
** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE **
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
WHATSAPP 📲 012-3349785
.
MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI!
.
Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar.
.
#nfh #nfhagent #newdesign #adrakurungbasic #kebayakirana #hotselling #nfhlovers #freepostageseluruhmalaysia #diskaunplusfreegift #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajudesignmodenmurah #fattzura #bajucantikmurah #bajumuslimahmoden #nabilahuda #kupukupu #tengkuismail #dendamaurora #perempuanpalingbahagia #titiancinta
[ #NEWDESIGN ! - YANG DINANTIKAN TELAH TIBA, ADRA KURUNG BASIC KINI DILANCARKAN! ] . Hai Darling, seperti yang dijanjikan ADRA KURUNG BASIC kini dilancarkan! . 💝ADRA KURUNG BASIC💝 . 🌸COLOUR: BLACK (8 COLOURS) . 🌸AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL & XXL . 🌸MATERIAL: MOSS CREPE SATINE -Tekstur crepe berkualiti tinggi -Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik -Lembut dan selesa -Kain tebal, berat dan jatuh terletak -Tidak mudah kedut dan senang digosok . 🌸DESIGN YG MENARIK -Cutting kurung moden labuh melepasi punggung dan sesuai digayakan ke majlis kenduri, makan malam, mahupun ke tempat kerja. . 🌸KOMBINASI WARNA -Dijahit dengan kombinasi warna ‘matching’ di bahagian atas. . 🌸NURSING FRIENDLY - Mempunyai zip di bahagian hadapan baju memudahkan Muslimah yg ingin BF anak. . 🌸APA YG LEBIH ISTIMEWA -Boleh digayakan sebagai tunic labuh untuk matching bersama palazo, jeans, atau pants. . | BF FRIENDLY | WUDHU FRIENDLY | HARGA RM109 😱😱 | FREE POS SELURUH MALAYSIA | BORONG (DISKAUN + FREE GIFT) 😘 . CARA ORDER ⤵⤵⤵ . ** KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE ** WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 WHATSAPP 📲 012-3349785 . MAI LEKAIH WASAP, LAMBAT RUGI! . Ps: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio dan editing gambar. . #nfh  #nfhagent  #newdesign  #adrakurungbasic  #kebayakirana  #hotselling  #nfhlovers  #freepostageseluruhmalaysia  #diskaunplusfreegift  #breastfeedfriendly  #nursingfriendly  #wudhufriendly  #bajukasual  #bajumurah  #bajudesignmodenmurah  #fattzura  #bajucantikmurah  #bajumuslimahmoden  #nabilahuda  #kupukupu  #tengkuismail  #dendamaurora  #perempuanpalingbahagia  #titiancinta 
👗Maxi lace midi dress in black
_
_
🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage 
RM130 FOR 3️⃣ incl. postage
_
_
✨CODE : 2401
🌸Colour: Black
_
_
📏✂️Measurement 
Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 43 inch 
Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 43 inch
_
_
#fashionvalet#ootd#potd#klfashion#fashion#kualalumpur#melbourne#australia#sydney#fashionkiller#koreandress#girlswithfashion#nandnmelbourne#ootdmalaysia#igshopmalaysia#dressshopping#dressshop#sayajualonline#sayajualdress#sayajualsemua#sayajualbaju#murah#hotselling#instashopping#bazaarmalaysia
👗Maxi lace midi dress in black _ _ 🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage RM130 FOR 3️⃣ incl. postage _ _ ✨CODE : 2401 🌸Colour: Black _ _ 📏✂️Measurement Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 43 inch Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 43 inch _ _ #fashionvalet #ootd #potd #klfashion #fashion #kualalumpur #melbourne #australia #sydney #fashionkiller #koreandress #girlswithfashion #nandnmelbourne #ootdmalaysia #igshopmalaysia #dressshopping #dressshop #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #hotselling #instashopping #bazaarmalaysia 
Salam Lovelies,
.
Emma nak share kelebihan Amoura Lip Matte Wudhu Friendly Series ni 😊
.
Lip Matte ni Infused with SHEA BUTTER & COLLAGEN
.
Sesuai untuk everyday use. Tidak akan gelapkan bibir. Bonus buatkan bibir jadi lebih lembut
.
Mudah di cuci. Guna air sahaja. Jadi tidak perlu risau jika berwudhu
.
Nama pun Wudhu Friendly Series, kan 😘

#amouracosmetics #amouralovers #lipmatte #amouralipmatte #wudhufriendlyseries #ingatlipstickingatamoura
#amouralipmatte #hotselling #hotcolors #waterproofseries #sayajuallipmatte #getittofeelit #colorpop #kylielipkit #lipcream #lipmatte #muafavorite #madeinmalaysia #makeup #sayagunasayajual #shimmer #blush #bronzer
Salam Lovelies, . Emma nak share kelebihan Amoura Lip Matte Wudhu Friendly Series ni 😊 . Lip Matte ni Infused with SHEA BUTTER & COLLAGEN . Sesuai untuk everyday use. Tidak akan gelapkan bibir. Bonus buatkan bibir jadi lebih lembut . Mudah di cuci. Guna air sahaja. Jadi tidak perlu risau jika berwudhu . Nama pun Wudhu Friendly Series, kan 😘 #amouracosmetics  #amouralovers  #lipmatte  #amouralipmatte  #wudhufriendlyseries  #ingatlipstickingatamoura  #amouralipmatte  #hotselling  #hotcolors  #waterproofseries  #sayajuallipmatte  #getittofeelit  #colorpop  #kylielipkit  #lipcream  #lipmatte  #muafavorite  #madeinmalaysia  #makeup  #sayagunasayajual  #shimmer  #blush  #bronzer 
👗Floral dress with cold shoulder 
_
_
🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage 
RM130 FOR 3️⃣ incl. postage
_
_
✨CODE : 2400
🌸Colour: Pink/Black/Light blue
_
_
📏✂️Measurement 
Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 40 inch 
Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 40 inch
_
_
#fashionvalet#ootd#potd#klfashion#fashion#kualalumpur#melbourne#australia#sydney#fashionkiller#koreandress#girlswithfashion#nandnmelbourne#ootdmalaysia#igshopmalaysia#dressshopping#dressshop#sayajualonline#sayajualdress#sayajualsemua#sayajualbaju#murah#hotselling#instashopping#bazaarmalaysia
👗Floral dress with cold shoulder _ _ 🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage RM130 FOR 3️⃣ incl. postage _ _ ✨CODE : 2400 🌸Colour: Pink/Black/Light blue _ _ 📏✂️Measurement Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 40 inch Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 40 inch _ _ #fashionvalet #ootd #potd #klfashion #fashion #kualalumpur #melbourne #australia #sydney #fashionkiller #koreandress #girlswithfashion #nandnmelbourne #ootdmalaysia #igshopmalaysia #dressshopping #dressshop #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #hotselling #instashopping #bazaarmalaysia 
👗Floral dress
_
_
🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage 
RM130 FOR 3️⃣ incl. postage
_
_
✨CODE : 2398
🌸Colour: White/Navy/Black
_
_
📏✂️Measurement 
Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 35 inch 
Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 35 inch
_
_
#fashionvalet#ootd#potd#klfashion#fashion#kualalumpur#melbourne#australia#sydney#fashionkiller#koreandress#girlswithfashion#nandnmelbourne#ootdmalaysia#igshopmalaysia#dressshopping#dressshop#sayajualonline#sayajualdress#sayajualsemua#sayajualbaju#murah#hotselling#instashopping#bazaarmalaysia
👗Floral dress _ _ 🛍Price: RM 49.90 FOR 1️⃣ excl. postage RM130 FOR 3️⃣ incl. postage _ _ ✨CODE : 2398 🌸Colour: White/Navy/Black _ _ 📏✂️Measurement Size S : bust 32-36 waist 25-32 hip 34-42 length 35 inch Size M : bust 38-42 waist 30-35 hip 40-44 length 35 inch _ _ #fashionvalet #ootd #potd #klfashion #fashion #kualalumpur #melbourne #australia #sydney #fashionkiller #koreandress #girlswithfashion #nandnmelbourne #ootdmalaysia #igshopmalaysia #dressshopping #dressshop #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #hotselling #instashopping #bazaarmalaysia 
SEPTEMBER SALE 🌸
.
.
Pembelian;
1 bag : RM35
2 bag : RM60 (bag boleh campur refer gambar) .
FREE POSTAGE SEM & SS 🌷
.
Jangan lepaskan peluang shopping kerana harga sangat berbaloi! 💕
.
Tempoh promosi avail 21/9 - 30/9 📣
.
Nak order direct chat, 
http://www.wasap.my/60178616850

#bag#slingbag#slingbagmalaysia#bagset#bagmalaysiaonline#onlinebag#onlinestore#onlineshopping#onlinesale #onlineseller#bagmalaysia#bagmurahmalaysia#murah#2in1bag#septembersale#slingbagmurah#koreanbag#koreanfashion#onlinebagshop#topsales#hotdeals#hotselling
SEPTEMBER SALE 🌸 . . Pembelian; 1 bag : RM35 2 bag : RM60 (bag boleh campur refer gambar) . FREE POSTAGE SEM & SS 🌷 . Jangan lepaskan peluang shopping kerana harga sangat berbaloi! 💕 . Tempoh promosi avail 21/9 - 30/9 📣 . Nak order direct chat, http://www.wasap.my/60178616850 #bag #slingbag #slingbagmalaysia #bagset #bagmalaysiaonline #onlinebag #onlinestore #onlineshopping #onlinesale  #onlineseller #bagmalaysia #bagmurahmalaysia #murah #2in1bag #septembersale #slingbagmurah #koreanbag #koreanfashion #onlinebagshop #topsales #hotdeals #hotselling 
Parut jerawat tertutup 😱😱
.
Jom grab satu set 💝. Ade free gift best sis nak bagi 🎁
.
.
🚗 COD SHAH ALAM - KLANG - PUCHONG -  SUBANG

CALLING FOR DROPSHIP ‼️
.
💕Whatsapp 0133703090 - Mira
.

#dyxycosmetic #teamfl #teamaien #dyxybcc #dyxybccream #dyxylipstick #dyxybccreamfoundation #dyxybccreammurah #dyxyteam #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyklang #dyxyshahalam #dyxycodshahalam #dyxycodsubang #dyxycodpuchong #dyxycodklang #dyxymurah #bestselling #merdekaspecial #dyxymerdekaspecial #dyxydiscount #muashahalam #muaselangor #bestfoundation #hotselling
Parut jerawat tertutup 😱😱 . Jom grab satu set 💝. Ade free gift best sis nak bagi 🎁 . . 🚗 COD SHAH ALAM - KLANG - PUCHONG - SUBANG CALLING FOR DROPSHIP ‼️ . 💕Whatsapp 0133703090 - Mira . #dyxycosmetic  #teamfl  #teamaien  #dyxybcc  #dyxybccream  #dyxylipstick  #dyxybccreamfoundation  #dyxybccreammurah  #dyxyteam  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxycodsubang  #dyxycodpuchong  #dyxycodklang  #dyxymurah  #bestselling  #merdekaspecial  #dyxymerdekaspecial  #dyxydiscount  #muashahalam  #muaselangor  #bestfoundation  #hotselling 
The most beautiful Earrings 🙋‍♀️
Grab yours now Neel's Corner
#cageearrings #hotselling #trendalert #letsshopbyms #trendyearrings #Tassels  #statementjewelry #onlineshopping  #Uk #US  #Pakistan #pearl
The most beautiful Earrings 🙋‍♀️
Grab yours now Neel's Corner
#cageearrings #hotselling #trendalert #letsshopbyms #trendyearrings #Tassels  #statementjewelry #onlineshopping  #Uk #US  #Pakistan #pearl
TESTIMONI DD MOIST CAKE NURRAYSA.
.
.
.
Makin lama pakai , makin cantik. Makin berpeluh makin glowing.. pakai apa? Mestilah DD MOIST CAKE NURRAYSA!!! .
.
.
Yang penting , tekstur yang pekat menjimatkan penggunaan anda dengan sapuan yang minumum sahaja!! Harga promosi hanya RM 39 sahaja..
.
.
.
NURRAYSA MESRA WUDUK , MEKAP YANG SENANG DITANGGALKAN.. TAHAN LAMA DAN DIPERBUAT DARIPADA BAHAN BAHAN YANG BERKUALITI MEWAH!! .
.
.
Whatsapp Nurul ,
017 627 3713.
017 627 3713.
017 627 3713.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa
TESTIMONI DD MOIST CAKE NURRAYSA. . . . Makin lama pakai , makin cantik. Makin berpeluh makin glowing.. pakai apa? Mestilah DD MOIST CAKE NURRAYSA!!! . . . Yang penting , tekstur yang pekat menjimatkan penggunaan anda dengan sapuan yang minumum sahaja!! Harga promosi hanya RM 39 sahaja.. . . . NURRAYSA MESRA WUDUK , MEKAP YANG SENANG DITANGGALKAN.. TAHAN LAMA DAN DIPERBUAT DARIPADA BAHAN BAHAN YANG BERKUALITI MEWAH!! . . . Whatsapp Nurul , 017 627 3713. 017 627 3713. 017 627 3713. . . . #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajual  #visitmyig  #nurraysabeautyskincare  #nurraysacollagensoap  #nurraysaskincare  #ddmoistcake  #eyeliner  #lipstick  #blusher  #syampoo  #femininewash  #promosi  #diskaun  #murah  #jualan  #murah  #hotselling  #laku  #bazaarpaknil  #malaysia  #nurraysabeauty  #mascara  #eyebrow  #eyebrowlash  #agentwanted  #dropship  #perfume  #perfumenurraysa 
WANT MATCHING JEWELRY WITH YOUR KARWACHAUTH DRESS??? HERE WE PRESENT TO YOU  ALL VIBRANT COLORS IN LOVELY KUNDAN NECK PIECES @UNIMAGINABLE PRICES!!!!! FOR QUERIES please contact whtsaap 9810129728 
For more offers regular updates #visit #like #share https://www.facebook.com/OJASJEWELS/
GLAM UP YOUR FESTIVE LOOKS WITH THESE SUPER STYLISH KANTHA IN CLASSIC BLACK N RAVISHING RED COLOR!!!! FOR QUERIES please contact whtsaap 9810129728 
For more offers regular updates #visit #like #share https://www.facebook.com/OJASJEWELS/
Ojasjewels #classyjewelry #hotselling #earrings #jewelry #necklaces #addiction #jewels #accessories #styles #fashions #fashionaddict #traditionaljewelry #indianjewellery #weddinjewelery #choker #kundannecklace #red #greens
WANT MATCHING JEWELRY WITH YOUR KARWACHAUTH DRESS??? HERE WE PRESENT TO YOU ALL VIBRANT COLORS IN LOVELY KUNDAN NECK PIECES @UNIMAGINABLE PRICES!!!!! FOR QUERIES please contact whtsaap 9810129728 For more offers regular updates #visit  #like  #share  https://www.facebook.com/OJASJEWELS/ GLAM UP YOUR FESTIVE LOOKS WITH THESE SUPER STYLISH KANTHA IN CLASSIC BLACK N RAVISHING RED COLOR!!!! FOR QUERIES please contact whtsaap 9810129728 For more offers regular updates #visit  #like  #share  https://www.facebook.com/OJASJEWELS/ Ojasjewels #classyjewelry  #hotselling  #earrings  #jewelry  #necklaces  #addiction  #jewels  #accessories  #styles  #fashions  #fashionaddict  #traditionaljewelry  #indianjewellery  #weddinjewelery  #choker  #kundannecklace  #red  #greens 
VIRAL ‼️ VIRAL ‼️ KAK ELCAH KITA PUN DAH CUBA #dyxycosmetics  NI 😍😍😍 HAAA CANTIK KAN?? PAKAI BC CREAM JE TAK PAYAH  APPLY APA APA DAH ♥♥♥
.
.
Awak awak awak haaa awak yang nak cantik tu 🙈🙈 Kalau nak cantik tak mau bagi alasan ✋✋✋✋
.
.
"ALA MAHAL NYA BAZIR DUIT LA"
.
. "ALA TAK RETI MAKE UP LA"
.
. "ALA MALAS LA MAKE UP NANTI LAMBAT"
.
. "RIMAS LA NAK TEPEK KAT MUKA"
.
. "MALAS NAK CUCI MAKE UP"
.
. "NANTI MUKA NAMPAK CAPUK LA PAKAI NI"
.
. "ALA SUSAH NAK SOLAT NANTI"
.
.
Haihhh korang ni kena nanti 😈😈 Hahahahha ni haaa sis dah kenalkan produk paling bagus, berkualiti, jimat 5-6 bulan, jimat duit & jimat masa hangpa semua tau dak. MashaaAllah sisthur produk ni sesuai sangat utk korang yang tak suka make up tebal yang suka kan natural beauty gitew 🙈♥
.
.
Ni kita nak paksa hang pa semua cuba #dyxycosmetics #bccreambydyana ni dah cuba baru tahu bestnya macam mana haaaa cenggini 👍👍👍
.
.
Kita bagi satu set dengan #dyxybrush tu takkan malas lagi, dap dap je apply dengan brush haa sekata la nanti foundation uoollllssss yang penting dah pakai BC CREAM takyah apply bedak atau sunblock kaaa apa apa jenis cream sebab BC CREAM ni all in one💯 Jimat duit takyah beli baru tiap bulan ye dok 😳 .
. ♥ HIGHLY RECOMMENDED & AFFORDABLE SANGAT TAU ♥ .
.
WHATSAPP 📲 +60173992404
.
WHATSAPP 📲 +60173992404
.
.
#dyxycosmetics #teamdyxy #teamZai #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxylipstick #tipsmukaflawless #hotselling #produkoriginal #produkmesrawuduk #jombeli #jomcantiksama2 #dyxysales #visitmyig #makeupcage #makeupmurahmalaysia #makeupmampumilik #inspiredmakeup #jomcantik #jombeli #jomcantiksebelumraya #follow4follow #followme #follow4followback
VIRAL ‼️ VIRAL ‼️ KAK ELCAH KITA PUN DAH CUBA #dyxycosmetics  NI 😍😍😍 HAAA CANTIK KAN?? PAKAI BC CREAM JE TAK PAYAH APPLY APA APA DAH ♥♥♥ . . Awak awak awak haaa awak yang nak cantik tu 🙈🙈 Kalau nak cantik tak mau bagi alasan ✋✋✋✋ . . "ALA MAHAL NYA BAZIR DUIT LA" . . "ALA TAK RETI MAKE UP LA" . . "ALA MALAS LA MAKE UP NANTI LAMBAT" . . "RIMAS LA NAK TEPEK KAT MUKA" . . "MALAS NAK CUCI MAKE UP" . . "NANTI MUKA NAMPAK CAPUK LA PAKAI NI" . . "ALA SUSAH NAK SOLAT NANTI" . . Haihhh korang ni kena nanti 😈😈 Hahahahha ni haaa sis dah kenalkan produk paling bagus, berkualiti, jimat 5-6 bulan, jimat duit & jimat masa hangpa semua tau dak. MashaaAllah sisthur produk ni sesuai sangat utk korang yang tak suka make up tebal yang suka kan natural beauty gitew 🙈♥ . . Ni kita nak paksa hang pa semua cuba #dyxycosmetics  #bccreambydyana  ni dah cuba baru tahu bestnya macam mana haaaa cenggini 👍👍👍 . . Kita bagi satu set dengan #dyxybrush  tu takkan malas lagi, dap dap je apply dengan brush haa sekata la nanti foundation uoollllssss yang penting dah pakai BC CREAM takyah apply bedak atau sunblock kaaa apa apa jenis cream sebab BC CREAM ni all in one💯 Jimat duit takyah beli baru tiap bulan ye dok 😳 . . ♥ HIGHLY RECOMMENDED & AFFORDABLE SANGAT TAU ♥ . . WHATSAPP 📲 +60173992404 . WHATSAPP 📲 +60173992404 . . #dyxycosmetics  #teamdyxy  #teamZai  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #tipsmukaflawless  #hotselling  #produkoriginal  #produkmesrawuduk  #jombeli  #jomcantiksama2  #dyxysales  #visitmyig  #makeupcage  #makeupmurahmalaysia  #makeupmampumilik  #inspiredmakeup  #jomcantik  #jombeli  #jomcantiksebelumraya  #follow4follow  #followme  #follow4followback 
VIRAL ‼️ VIRAL ‼️ KAK ELCAH KITA PUN DAH CUBA #dyxycosmetics  NI 😍😍😍 HAAA CANTIK KAN?? PAKAI BC CREAM JE TAK PAYAH  APPLY APA APA DAH ♥♥♥
.
.
Awak awak awak haaa awak yang nak cantik tu 🙈🙈 Kalau nak cantik tak mau bagi alasan ✋✋✋✋
.
.
"ALA MAHAL NYA BAZIR DUIT LA"
.
. "ALA TAK RETI MAKE UP LA"
.
. "ALA MALAS LA MAKE UP NANTI LAMBAT"
.
. "RIMAS LA NAK TEPEK KAT MUKA"
.
. "MALAS NAK CUCI MAKE UP"
.
. "NANTI MUKA NAMPAK CAPUK LA PAKAI NI"
.
. "ALA SUSAH NAK SOLAT NANTI"
.
.
Haihhh korang ni kena nanti 😈😈 Hahahahha ni haaa sis dah kenalkan produk paling bagus, berkualiti, jimat 5-6 bulan, jimat duit & jimat masa hangpa semua tau dak. MashaaAllah sisthur produk ni sesuai sangat utk korang yang tak suka make up tebal yang suka kan natural beauty gitew 🙈♥
.
.
Ni kita nak paksa hang pa semua cuba #dyxycosmetics #bccreambydyana ni dah cuba baru tahu bestnya macam mana haaaa cenggini 👍👍👍
.
.
Kita bagi satu set dengan #dyxybrush tu takkan malas lagi, dap dap je apply dengan brush haa sekata la nanti foundation uoollllssss yang penting dah pakai BC CREAM takyah apply bedak atau sunblock kaaa apa apa jenis cream sebab BC CREAM ni all in one💯 Jimat duit takyah beli baru tiap bulan ye dok 😳 .
. ♥ HIGHLY RECOMMENDED & AFFORDABLE SANGAT TAU ♥ .
.
WHATSAPP 📲 +60173992404
.
WHATSAPP 📲 +60173992404
.
.
#dyxycosmetics #teamdyxy #teamZai #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxylipstick #tipsmukaflawless #hotselling #produkoriginal #produkmesrawuduk #jombeli #jomcantiksama2 #dyxysales #visitmyig #makeupcage #makeupmurahmalaysia #makeupmampumilik #inspiredmakeup #jomcantik #jombeli #jomcantiksebelumraya #follow4follow #followme #follow4followback
VIRAL ‼️ VIRAL ‼️ KAK ELCAH KITA PUN DAH CUBA #dyxycosmetics  NI 😍😍😍 HAAA CANTIK KAN?? PAKAI BC CREAM JE TAK PAYAH APPLY APA APA DAH ♥♥♥ . . Awak awak awak haaa awak yang nak cantik tu 🙈🙈 Kalau nak cantik tak mau bagi alasan ✋✋✋✋ . . "ALA MAHAL NYA BAZIR DUIT LA" . . "ALA TAK RETI MAKE UP LA" . . "ALA MALAS LA MAKE UP NANTI LAMBAT" . . "RIMAS LA NAK TEPEK KAT MUKA" . . "MALAS NAK CUCI MAKE UP" . . "NANTI MUKA NAMPAK CAPUK LA PAKAI NI" . . "ALA SUSAH NAK SOLAT NANTI" . . Haihhh korang ni kena nanti 😈😈 Hahahahha ni haaa sis dah kenalkan produk paling bagus, berkualiti, jimat 5-6 bulan, jimat duit & jimat masa hangpa semua tau dak. MashaaAllah sisthur produk ni sesuai sangat utk korang yang tak suka make up tebal yang suka kan natural beauty gitew 🙈♥ . . Ni kita nak paksa hang pa semua cuba #dyxycosmetics  #bccreambydyana  ni dah cuba baru tahu bestnya macam mana haaaa cenggini 👍👍👍 . . Kita bagi satu set dengan #dyxybrush  tu takkan malas lagi, dap dap je apply dengan brush haa sekata la nanti foundation uoollllssss yang penting dah pakai BC CREAM takyah apply bedak atau sunblock kaaa apa apa jenis cream sebab BC CREAM ni all in one💯 Jimat duit takyah beli baru tiap bulan ye dok 😳 . . ♥ HIGHLY RECOMMENDED & AFFORDABLE SANGAT TAU ♥ . . WHATSAPP 📲 +60173992404 . WHATSAPP 📲 +60173992404 . . #dyxycosmetics  #teamdyxy  #teamZai  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #tipsmukaflawless  #hotselling  #produkoriginal  #produkmesrawuduk  #jombeli  #jomcantiksama2  #dyxysales  #visitmyig  #makeupcage  #makeupmurahmalaysia  #makeupmampumilik  #inspiredmakeup  #jomcantik  #jombeli  #jomcantiksebelumraya  #follow4follow  #followme  #follow4followback 
"Your husband called. He said to order anything you want." 💋
•
⭕️FB page:
http://facebook.com/Kedai.Emas.Zakaria.SONS2.Jewels
•
⭕️IG:
emas_zakariasons2
•
⭕️ Our Location using Google Map, search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'
•
⭕️ For Waze, just search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS'
•
⭕️ Our Hotline:
03 4270 0791.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
"Your husband called. He said to order anything you want." 💋 • ⭕️FB page: http://facebook.com/Kedai.Emas.Zakaria.SONS2.Jewels • ⭕️IG: emas_zakariasons2 • ⭕️ Our Location using Google Map, search for: 'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels' • ⭕️ For Waze, just search for: 'Kedai Emas Zakaria&SONS' • ⭕️ Our Hotline: 03 4270 0791. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
FUHH!  POST NAIK MOTOR JER😂
.
.
Buat Dayah hilang ARAH.. Mama mampu geleng kepala tengok rumah ya ampun bersepah. haha! .
.
Alhamdulillah,
Rezeki #teamdayah 💖💖
.
.
Kita laa KULI, kita laa BOSS.. Syok kerja SENDIRI.. Packing sambil baring ke, menerap ke. Tak ada siapa nak MARAH. .
.
Nak lebih, buat SUNGGUH2.. betul daq?? . 
p/s : Meh.. Dayah #open dropship FREE SAJER, buat duit main fone jer. berminat? pm dayah laju2..
📲0108915453
📲0108915453

#foundationmalaysia #teamdayah #dyxybccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #codsemenyih #codbahau #codserting #codkajang
#sayajualmurah #instashopmalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #girlsday  #shoppingforgirls#cardinganmurahlabuh #hotselling #foundationmesrawudhuk #bccreambydyana #moodrepublik #Bbiamattelipstick #dyxybccream #dyxybrush #brushmurah #foundationmurah #neelofahijab #bazaronline #muabellaz #fattahamin#opendropshiper
FUHH! POST NAIK MOTOR JER😂 . . Buat Dayah hilang ARAH.. Mama mampu geleng kepala tengok rumah ya ampun bersepah. haha! . . Alhamdulillah, Rezeki #teamdayah  💖💖 . . Kita laa KULI, kita laa BOSS.. Syok kerja SENDIRI.. Packing sambil baring ke, menerap ke. Tak ada siapa nak MARAH. . . Nak lebih, buat SUNGGUH2.. betul daq?? . p/s : Meh.. Dayah #open  dropship FREE SAJER, buat duit main fone jer. berminat? pm dayah laju2.. 📲0108915453 📲0108915453 #foundationmalaysia  #teamdayah  #dyxybccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #codsemenyih  #codbahau  #codserting  #codkajang  #sayajualmurah  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #girlsday  #shoppingforgirls #cardinganmurahlabuh  #hotselling  #foundationmesrawudhuk  #bccreambydyana  #moodrepublik  #Bbiamattelipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #brushmurah  #foundationmurah  #neelofahijab  #bazaronline  #muabellaz  #fattahamin #opendropshiper