an online Instagram web viewer

#hotwax medias

Photos

A+++ Quality Hard wax beans back in stock ❤️😍
GRAB IT NOW💯
*100gms & 400 gms* 
So don’t wait for a second and order your parcel 😍
*Low prices* 💸
*Limited stock Available* ⚠️
COD (cash on delivery) 💰 
DM for price and queries ❓❓ @Shop_everyday.pk #Waxbeans #Peeloff #hotwax #Makeuponline #cosmetics #onlinemakeup #beauty #Pakistan #lahore #karachi #islamabad #beans #waxbeans
今シーズンはじめてのスノボ。滑走ワックスも入れます。上手くなりたいです。
#スノーボード #スノーボード🏂 #flow #flow_snowboards #ちくさ高原スキー場 #戸倉スキー場 #gallium #galliumwax #hotwax #ホットワックス
Assalamualaikum semua , esok last postage ye untuk Minggu ni, Jumaat sampai Ahad Saya Tak ada buat postage atas sebab tertentu , Tapi Jangan risau.  Next week postage seperti biasa ,.
.
.
.
Yang mana dah order tadi , Saya akan post esok ya 😘 Nanti saya bagi tracking number. .
.
.
.
Yang mana nak join postage esok boleh submit order Dekat saya.  Tekan link pada bio , tq semua 😘.
.
.
.
.
#norahwax #norahwaxPENGEDARbangi #norahwaxstokis 
#norahwaxBANGI #norahwaxKAJANG #norahwaxPUTRAJAYA
#nbcodukm #nbcodupm #nbcodgmi #nbcoduniten  #hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah #honeywax #naturalwax #meletop #bazaarpaknil #buangbulu
#NorahOrganicHairRemoval
Assalamualaikum semua , esok last postage ye untuk Minggu ni, Jumaat sampai Ahad Saya Tak ada buat postage atas sebab tertentu , Tapi Jangan risau. Next week postage seperti biasa ,. . . . Yang mana dah order tadi , Saya akan post esok ya 😘 Nanti saya bagi tracking number. . . . . Yang mana nak join postage esok boleh submit order Dekat saya. Tekan link pada bio , tq semua 😘. . . . . #norahwax  #norahwaxPENGEDARbangi  #norahwaxstokis  #norahwaxBANGI  #norahwaxKAJANG  #norahwaxPUTRAJAYA  #nbcodukm  #nbcodupm  #nbcodgmi  #nbcoduniten  #hotwax  #coldwax  #waxing  #waxmalaysia  #waxmalaysiamurah  #norahwaxmurah  #honeywax  #naturalwax  #meletop  #bazaarpaknil  #buangbulu  #NorahOrganicHairRemoval 
HOME SPA 3 BULAN DENGAN HANYA RM35 😱
.
Tahu tak dengan sebotol Hot Norah yang berharga RM35 ini anda boleh berhome spa selama 3 bulan !?? 😍😋
.
.
Uolls boleh berhome spa bila-bila masa bersama rakan, keluarga dan yang tersayang! Lebih mudah dan selesa dan pastinyaaaa 100% organik tanpa bahan kimia terlarangg ! 😍💃
.
.
Tunggu apa lagi , jom dapatkan NORAH anda 📲011-24375836😘
.
.
Jom cantik dengan norah . .
🍯Hot wax 🍯Cold wax
🍯RM35 se / RM40 ss (exclude postage)
.
.

Hard to choose? 🙇
💞Grab TWIN PACK 🍯hot + 🍯cold wax ! .
Dapatkan Norah anda sekarang ! 😘
📱011-24375836
.
#norahwax #norahwaxPENGEDARbangi #norahwaxstokis #norahwaxBANGI #norahwaxKAJANG #norahwaxPUTRAJAYA #nbcodbangi #nbcodkajang #nbcodputrajaya
#nbcodukm #nbcodupm #nbcodkptm #nbcoduniten  #hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah #honeywax #naturalwax #meletop #bazaarpaknil #buangbulu #trending 
#NorahOrganicHairRemoval  #AGENTWANTED  #reviewnorahhairremoval
HOME SPA 3 BULAN DENGAN HANYA RM35 😱 . Tahu tak dengan sebotol Hot Norah yang berharga RM35 ini anda boleh berhome spa selama 3 bulan !?? 😍😋 . . Uolls boleh berhome spa bila-bila masa bersama rakan, keluarga dan yang tersayang! Lebih mudah dan selesa dan pastinyaaaa 100% organik tanpa bahan kimia terlarangg ! 😍💃 . . Tunggu apa lagi , jom dapatkan NORAH anda 📲011-24375836😘 . . Jom cantik dengan norah . . 🍯Hot wax 🍯Cold wax 🍯RM35 se / RM40 ss (exclude postage) . . Hard to choose? 🙇 💞Grab TWIN PACK 🍯hot + 🍯cold wax ! . Dapatkan Norah anda sekarang ! 😘 📱011-24375836 . #norahwax  #norahwaxPENGEDARbangi  #norahwaxstokis  #norahwaxBANGI  #norahwaxKAJANG  #norahwaxPUTRAJAYA  #nbcodbangi  #nbcodkajang  #nbcodputrajaya  #nbcodukm  #nbcodupm  #nbcodkptm  #nbcoduniten  #hotwax  #coldwax  #waxing  #waxmalaysia  #waxmalaysiamurah  #norahwaxmurah  #honeywax  #naturalwax  #meletop  #bazaarpaknil  #buangbulu  #trending  #NorahOrganicHairRemoval  #AGENTWANTED  #reviewnorahhairremoval 
For order contact me on direct message 📥also if you need more pic or video 📷📽 all bags for sale 💷💶💴💵 #style #model #modern #mensfashion #woman #patekphilippe #cartier #dior #lady #luxury #uae #qatar #new #german #swiss #rayban #rolex #l4l #salon #hotwax #lycon #tryme #pinkini #ashford #kent #hollywood #pots #potlife #topshelflife #topshelf
For order contact me on direct message 📥also if you need more pic or video 📷📽 all bags for sale 💷💶💴💵 #style #model #modern #mensfashion #woman #patekphilippe #cartier #dior #lady #luxury #uae #qatar #new #german #swiss #rayban #rolex #l4l #salon #hotwax #lycon #tryme #pinkini #ashford #kent #hollywood #pots #potlife #topshelflife #topshelf
For order contact me on direct message 📥also if you need more pic or video 📷📽 all bags for sale 💷💶💴💵 #style #model #modern #mensfashion #woman #patekphilippe #cartier #dior #lady #luxury #uae #qatar #new #german #swiss #rayban #rolex #l4l #salon #hotwax #lycon #tryme #pinkini #ashford #kent #hollywood #pots #potlife #topshelflife #topshelf
For order contact me on direct message 📥also if you need more pic or video 📷📽 all bags for sale 💷💶💴💵 #style #model #modern #mensfashion #woman #patekphilippe #cartier #dior #lady #luxury #uae #qatar #new #german #swiss #rayban #rolex #l4l #salon #hotwax #lycon #tryme #pinkini #ashford #kent #hollywood #pots #potlife #topshelflife #topshelf
HOME SPA 3 BULAN DENGAN HANYA RM35 😱
.
Tahu tak dengan sebotol Hot Norah yang berharga RM35 ini anda boleh berhome spa selama 3 bulan !?? 😍😋
.
.
Uolls boleh berhome spa bila-bila masa bersama rakan, keluarga dan yang tersayang! Lebih mudah dan selesa dan pastinyaaaa 100% organik tanpa bahan kimia terlarangg ! 😍💃
.
.
Tunggu apa lagi , jom dapatkan NORAH anda 📲011-24375836😘
.
.
Jom cantik dengan norah . .
🍯Hot wax 🍯Cold wax
🍯RM35 se / RM40 ss (exclude postage)
.
.

Hard to choose? 🙇
💞Grab TWIN PACK 🍯hot + 🍯cold wax ! .
Dapatkan Norah anda sekarang ! 😘
📱011-24375836
.
#norahwax #norahwaxPENGEDARbangi #norahwaxstokis #norahwaxBANGI #norahwaxKAJANG #norahwaxPUTRAJAYA #nbcodbangi #nbcodkajang #nbcodputrajaya
#nbcodukm #nbcodupm #nbcodkptm #nbcoduniten  #hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah #honeywax #naturalwax #meletop #bazaarpaknil #buangbulu #trending 
#NorahOrganicHairRemoval  #AGENTWANTED  #reviewnorahhairremoval
HOME SPA 3 BULAN DENGAN HANYA RM35 😱 . Tahu tak dengan sebotol Hot Norah yang berharga RM35 ini anda boleh berhome spa selama 3 bulan !?? 😍😋 . . Uolls boleh berhome spa bila-bila masa bersama rakan, keluarga dan yang tersayang! Lebih mudah dan selesa dan pastinyaaaa 100% organik tanpa bahan kimia terlarangg ! 😍💃 . . Tunggu apa lagi , jom dapatkan NORAH anda 📲011-24375836😘 . . Jom cantik dengan norah . . 🍯Hot wax 🍯Cold wax 🍯RM35 se / RM40 ss (exclude postage) . . Hard to choose? 🙇 💞Grab TWIN PACK 🍯hot + 🍯cold wax ! . Dapatkan Norah anda sekarang ! 😘 📱011-24375836 . #norahwax  #norahwaxPENGEDARbangi  #norahwaxstokis  #norahwaxBANGI  #norahwaxKAJANG  #norahwaxPUTRAJAYA  #nbcodbangi  #nbcodkajang  #nbcodputrajaya  #nbcodukm  #nbcodupm  #nbcodkptm  #nbcoduniten  #hotwax  #coldwax  #waxing  #waxmalaysia  #waxmalaysiamurah  #norahwaxmurah  #honeywax  #naturalwax  #meletop  #bazaarpaknil  #buangbulu  #trending  #NorahOrganicHairRemoval  #AGENTWANTED  #reviewnorahhairremoval 
いつぶりかと思い返したら、6年ぶりだった。。。 今年こそ行くぞと思った矢先に骨折して早3年。

#snowboard #スノーボード 
#ホットワックス #hotwax 
#準備してたら #テンション上がる
Love receiving texts like these: #male #waxing #wax #luxury #hotwax #intimate
Been getting a lot of snowboard and ski repairs this year along with the normal wax and edge sharpening.  Refer a friend to me and I'll give you 5$ off your next service. #hotwax #baserepair #skirepair #boardrepair #edgesharpening #bafwax @bafwax
"You should post more", I was advised today: happy to! With permission - Dragon Scales. Hot wax on skin and rope. Rigger was @shibarimuenster #shibari #shibariart #rigger #riggerart #münster4life #hotwax #fetisch #bondage #bondagegirl #bunny
💟 W A N T E D 💟

Super humans with hands made of spatulas & wax strips ✅ 
Crowns are preferred however not essential 👑 
If you can wax lady bits and/or man parts like you were born holding spatulas then you may just be hawt enough to join our waxing team! 💁‍♀️ 🍑 apply with your CV to manager@peacheswaxbar.com 👯‍♀️👯‍♂️ Tag your beautician/therapist friends who you think could be the perfect fit for our waxing team! 🍑💟😇😎 #wannajoinus #teampeaches #bestteam #awardwinning #waxingcrew #waxqueens #callingallqueens #haveyougotwhatittakes #showusyourskills #intimatewaxing #bodywaxing #browartist #hollywood #brazilian #hotwax #warmwax #peacheswaxbar_andacademy #glasgow #falkirk #aberdeen #scotland
💟 W A N T E D 💟 Super humans with hands made of spatulas & wax strips ✅ Crowns are preferred however not essential 👑 If you can wax lady bits and/or man parts like you were born holding spatulas then you may just be hawt enough to join our waxing team! 💁‍♀️ 🍑 apply with your CV to manager@peacheswaxbar.com 👯‍♀️👯‍♂️ Tag your beautician/therapist friends who you think could be the perfect fit for our waxing team! 🍑💟😇😎 #wannajoinus  #teampeaches  #bestteam  #awardwinning  #waxingcrew  #waxqueens  #callingallqueens  #haveyougotwhatittakes  #showusyourskills  #intimatewaxing  #bodywaxing  #browartist  #hollywood  #brazilian  #hotwax  #warmwax  #peacheswaxbar_andacademy  #glasgow  #falkirk  #aberdeen  #scotland 
Having a little play around with these little beauties today @thewaxqueen 
#kimlawless #wax #hotwax #warmwax #cockneyrebel #curiositykilledthecat #glasgow #waxsalon
Рабочие моменты меня всегда интригуют гораздо больше, чем результат. В батике проживаешь переходы цвета по мере их поступления, и все они завораживают. В какой-то момент ты понимаешь, что не существует неблагозвучных переливов. Просто надо научиться их готовить). #батик #процесс #artwork #artbatik #artworkshop #artmagic #colores #silkpainting #hotwax #textilart #gameofcolors #coloroverflows #christmas #batik #atrkitchen
Рабочие моменты меня всегда интригуют гораздо больше, чем результат. В батике проживаешь переходы цвета по мере их поступления, и все они завораживают. В какой-то момент ты понимаешь, что не существует неблагозвучных переливов. Просто надо научиться их готовить). #батик  #процесс  #artwork  #artbatik  #artworkshop  #artmagic  #colores  #silkpainting  #hotwax  #textilart  #gameofcolors  #coloroverflows  #christmas  #batik  #atrkitchen 
Photography by @christinedengatephotography #photoshoot #blackandwhitephoto #transwoman #transgender #mtftransgender #hotwax
SIAPAKAH YG MEMERLUKAN SWEETY WAX ?
.
💋Orang yg malas bercukur selalu.
- Hari ni cukur, esok tumbuh balik. Pastu kena cukur lagi 😭 Alahai.. letih woii. Cabut bulu dengan Sweety wax, hari ni waxing, minggu depan belum tentu bulu baru akan tumbuh.
.
💋 Orang yg tiada masa dan wang utk ke spa.
- Zaman sekarang kan semua org sibuk bekerja, sesekali nak ke spa tu alahai.... Nak cari parking lagi. Dan semestinya memerlukan kos yg agal tinggi bagi orang kebiasaan yg cuma bekerja cukup² utk keperluan keluarga sahaja. Sweety Wax harga cuma serendah RM20 dan korang boleh waxing di mana² sahaja dan bila² masa sahaja. Mudah kan?
.
💋 Rasa malu dengan bulu yg tebal.
- Hormon dan genetik setiap orang berbeza. Kadar pertumbuhan bulu juga semestinya berbeza. Bagi yg berbulu tebal dan lebat boleh membuatkan keyakinan diri seseorang tu merudum. Terutama wanita, ada wanita yg berkumis dan bulu roma yg jelas di bahagian wajah. Sweety wax boleh menyelesaikan masalah tersebut, sesuai digunakan di seluruh tubuh termasuk wajah oleh lelaki dan perempuan serta semua peringkat umur.
.
💋 Ketiak gelap dan gatal akibat bercukur.
- Pernah tak korang rasa tunggul² bulu tu mencucuk² dan membuatkan korang rasa gatal? Bercukur jgk boleh membuatkan struktur kulit rosak dan akan menjadi gelap. Sweety wax mencabut bulu hingga akar, bulu akan lambat tumbuh dan bulu baru tumbuh lbh nipis dan jarang. .
💋 Kulit sensitif dengan penanggal bulu yg mempunyai bahan kimia.
- Sweety wax diformulasi dengan bahan semulajadi sahaja. 100% tanpa bahan kimia. Tidak memudaratkan untuk kulit.
.
#SweetyWax #LobeBella #WaxCabutBulu #hairremovalwaxmalaysia #HairRemovalWax #SugarWax #hotwax #waxmurah #SayaJualWax - #regrann
SIAPAKAH YG MEMERLUKAN SWEETY WAX ? . 💋Orang yg malas bercukur selalu. - Hari ni cukur, esok tumbuh balik. Pastu kena cukur lagi 😭 Alahai.. letih woii. Cabut bulu dengan Sweety wax, hari ni waxing, minggu depan belum tentu bulu baru akan tumbuh. . 💋 Orang yg tiada masa dan wang utk ke spa. - Zaman sekarang kan semua org sibuk bekerja, sesekali nak ke spa tu alahai.... Nak cari parking lagi. Dan semestinya memerlukan kos yg agal tinggi bagi orang kebiasaan yg cuma bekerja cukup² utk keperluan keluarga sahaja. Sweety Wax harga cuma serendah RM20 dan korang boleh waxing di mana² sahaja dan bila² masa sahaja. Mudah kan? . 💋 Rasa malu dengan bulu yg tebal. - Hormon dan genetik setiap orang berbeza. Kadar pertumbuhan bulu juga semestinya berbeza. Bagi yg berbulu tebal dan lebat boleh membuatkan keyakinan diri seseorang tu merudum. Terutama wanita, ada wanita yg berkumis dan bulu roma yg jelas di bahagian wajah. Sweety wax boleh menyelesaikan masalah tersebut, sesuai digunakan di seluruh tubuh termasuk wajah oleh lelaki dan perempuan serta semua peringkat umur. . 💋 Ketiak gelap dan gatal akibat bercukur. - Pernah tak korang rasa tunggul² bulu tu mencucuk² dan membuatkan korang rasa gatal? Bercukur jgk boleh membuatkan struktur kulit rosak dan akan menjadi gelap. Sweety wax mencabut bulu hingga akar, bulu akan lambat tumbuh dan bulu baru tumbuh lbh nipis dan jarang. . 💋 Kulit sensitif dengan penanggal bulu yg mempunyai bahan kimia. - Sweety wax diformulasi dengan bahan semulajadi sahaja. 100% tanpa bahan kimia. Tidak memudaratkan untuk kulit. . #SweetyWax  #LobeBella  #WaxCabutBulu  #hairremovalwaxmalaysia  #HairRemovalWax  #SugarWax  #hotwax  #waxmurah  #SayaJualWax  - #regrann 
Wax tip WEDNESDAY!
Be sure to exfoliate, it removes dead skin cells. And helps to prevent ingrown hairs. Exfoliate guarantees the smoothest skin🌸.
.
.
.
.
.
🌸
#smoothskin #forweeks #justdoit✔ #brazilianwax #buy #local #Amsterdam #Amsterdamoost #wax #waxing #smooth #beauty #skincare #spraytan #bodytreatment #hotwax #bodywaxing #weekend #party #2018 #bestwaxingsalon2017
ยอดสั่งจองใกล้เต็มแล้วจ้าาา📦📦📦📦
หม้ออุ่นแว็กซ์ ราคาพิเศษ!!750 บาท.เท่านั้นค่าาา🎉
❌จากราคาปกติ 850 บ.คะ❌
ล็อตนี้ของเข้ามีจำนวนจำกัดแค่ 36 ใบ.เท่านั้นนะคะ ของเข้าไทยวันที่ 30 ม.ค.นี้ รีบสั่งจองกันตั้งแต่วันนี้ก่อนของจะหมดเลยจ้าา... ✔️หม้ออุ่นแว็กซ์ Wax heater ✔️ ขนาด 400กรัม./750 บ.
✔️มี 6 สี 6 แบบ.ให้เลือก
____________________________ 📍สนใจสอบถาม-สั่งซื้อ
🆔Line : 0903456024
☎️TEL :090-3456-024
📱FB : Shagal beauty Shop 📷IG : Shagal_waxing **ช่องทาง lineตอบไวสุดนะคะ**😊
-----------------------------------------------------
#หม้ออุ่นแว็กซ์ #ราคาถูก #แว็กซ์ร้อน #Hotwax #Caronwax #แว็กซ์ร้อนที่ขายดีที่สุด #แว็กซ์ร้อนที่ดีที่สุด
ยอดสั่งจองใกล้เต็มแล้วจ้าาา📦📦📦📦 หม้ออุ่นแว็กซ์ ราคาพิเศษ!!750 บาท.เท่านั้นค่าาา🎉 ❌จากราคาปกติ 850 บ.คะ❌ ล็อตนี้ของเข้ามีจำนวนจำกัดแค่ 36 ใบ.เท่านั้นนะคะ ของเข้าไทยวันที่ 30 ม.ค.นี้ รีบสั่งจองกันตั้งแต่วันนี้ก่อนของจะหมดเลยจ้าา... ✔️หม้ออุ่นแว็กซ์ Wax heater ✔️ ขนาด 400กรัม./750 บ. ✔️มี 6 สี 6 แบบ.ให้เลือก ____________________________ 📍สนใจสอบถาม-สั่งซื้อ 🆔Line : 0903456024 ☎️TEL :090-3456-024 📱FB : Shagal beauty Shop 📷IG : Shagal_waxing **ช่องทาง lineตอบไวสุดนะคะ**😊 ----------------------------------------------------- #หม ้ออุ่นแว็กซ์ #ราคาถ ูก #แว ็กซ์ร้อน #Hotwax  #Caronwax  #แว ็กซ์ร้อนที่ขายดีที่สุด #แว ็กซ์ร้อนที่ดีที่สุด
WAX PALING SUPERB AND BEST👍🏻.
.
.
Sebab terlampau best!Sampai banyak kali sis restock bulan ni👻Miss V memang akan rasa sakit sikit. Sebab first time nak waxingkan?
.

Akar bebuluss awak dah tua sangat. After 3/4x waxing. Apadehal. Wat lek wat peace jerr😚😚 .
Because we care,
Whatsapp/DM Triosista Now 👉🏻 014-5130718
#wax
#wawawax
#wawawaxuser
#waxmalaysia
#waxmalaysiamurah
#waxmurahmalaysia
#waxing
#waxingmalaysia
#waxorganic
#organicwax
#organichairremoval
#organicskincare
#hairremoval
#hairremovalwax
#buangbulu
#cabutbulu
#cabutbuludariakar
#buangbulumurah
#bebasbulu
#hairless
#sayajual
#waxmisai
#waxmissv
#ajimaura 
#hotwax
#coldwax
WAX PALING SUPERB AND BEST👍🏻. . . Sebab terlampau best!Sampai banyak kali sis restock bulan ni👻Miss V memang akan rasa sakit sikit. Sebab first time nak waxingkan? . Akar bebuluss awak dah tua sangat. After 3/4x waxing. Apadehal. Wat lek wat peace jerr😚😚 . Because we care, Whatsapp/DM Triosista Now 👉🏻 014-5130718 #wax  #wawawax  #wawawaxuser  #waxmalaysia  #waxmalaysiamurah  #waxmurahmalaysia  #waxing  #waxingmalaysia  #waxorganic  #organicwax  #organichairremoval  #organicskincare  #hairremoval  #hairremovalwax  #buangbulu  #cabutbulu  #cabutbuludariakar  #buangbulumurah  #bebasbulu  #hairless  #sayajual  #waxmisai  #waxmissv  #ajimaura  #hotwax  #coldwax 
Kulit GELAP DAN HITAM?
Berbulu TEBAL DAN KASAR?
Bulu badan cepat tumbuh???
.
Jangan pandang remeh!
Terutama ladies..
.
Pernah dengar kaedah waxing?
Kaedah mencabut bulu badan menggunakan wax yg sering digunakan di spa?
.
Kelebihannya.. selain mencabut bulu hingga ke akar yg menyebabkan bulu badan tumbuh lebih lambat ia juga
💢menarik kulit mati
💢mampu mencerahkan kulit
💢malah melembutkan kulit
.
Jom berNorah.. sebotol RM 35 untuk beberapa sesi (bergantung kepada individu)
.
Whatsapp 🔼011 242 86 242
.
Pos SETIAP HARI
.
Gantikan pisau cukur dengan Norah! 😊
.
Cod
🔹#norahshamelin
🔹#norahtescoampang
🔹#norahuum
🔹#norahraub
🔹#norahkotatinggi
🔹#norahampang
.
✅✅✅DM / Whatsapp di talian 📲 011 242 86 242
✅✅✅DM / Whatsapp di talian 📲 011 242 86 242
✅✅✅DM / Whatsapp di talian 📲 011 242 86 242
.
#Norahnewlook
#norahhairremoval 
#norah
#organicwax
#organichairremoval 
#nbcod #yusufdance #kualalumpur #ampang #pandanjaya #pandanindah #faridkamil #kptm #cict #agentwanted #agenneeded #agendiperlukan #hotwax #coldwax #cashondelivery
Kulit GELAP DAN HITAM? Berbulu TEBAL DAN KASAR? Bulu badan cepat tumbuh??? . Jangan pandang remeh! Terutama ladies.. . Pernah dengar kaedah waxing? Kaedah mencabut bulu badan menggunakan wax yg sering digunakan di spa? . Kelebihannya.. selain mencabut bulu hingga ke akar yg menyebabkan bulu badan tumbuh lebih lambat ia juga 💢menarik kulit mati 💢mampu mencerahkan kulit 💢malah melembutkan kulit . Jom berNorah.. sebotol RM 35 untuk beberapa sesi (bergantung kepada individu) . Whatsapp 🔼011 242 86 242 . Pos SETIAP HARI . Gantikan pisau cukur dengan Norah! 😊 . Cod 🔹#norahshamelin  🔹#norahtescoampang  🔹#norahuum  🔹#norahraub  🔹#norahkotatinggi  🔹#norahampang  . ✅✅✅DM / Whatsapp di talian 📲 011 242 86 242 ✅✅✅DM / Whatsapp di talian 📲 011 242 86 242 ✅✅✅DM / Whatsapp di talian 📲 011 242 86 242 . #Norahnewlook  #norahhairremoval  #norah  #organicwax  #organichairremoval  #nbcod  #yusufdance  #kualalumpur  #ampang  #pandanjaya  #pandanindah  #faridkamil  #kptm  #cict  #agentwanted  #agenneeded  #agendiperlukan  #hotwax  #coldwax  #cashondelivery 
Caron Hard wax 🌸💕
✅แว๊กซ์สูตรร้อนชนิดพิเศษที่ดีที่สุด ✅เหมาะสำหรับขนและผิวหนังทุกส่วนแม้แต่บริเวณใบหน้าและจุดซ่อนเร้นที่ยากต่อการแว๊กซ์ ✅สามารถจับขนได้สั้นสุดเพียง 1 มิลลิเมตร. ได้ ✅ด้วยคุณสมบัติของแว็กซ์ชนิดนี้ที่ผสมสารสำคัญเพื่อเน้นการถนอมผิวเป็นสำคัญ จึงไม่ทำร้ายผิว ทำให้การแว๊กซ์เป็นไปอย่างง่ายดายและเจ็บน้อยมากที่สุด ✅จึงเหมาะสำหรับเส้นขนใหญ่ รากขนแข็งแรงมาก ไม่ต้องใช้ผ้าในการดึงแว๊กซ์อีกด้วยคะ 🌸TIP 🌸: แว๊กซ์ร้อนช่วยให้การแว๊กซ์ขนในพื้นผิวอ่อนโยนได้รับการปกป้องและถนอมผิวทันที
_______________❤️💜💚💖______________
✅มีหลากหลายสูตรเลือกให้เหมาะกับผิวคุณ
สอบถามรายละเอียดเข้ามาได้ ยินดีให้คำแนะนำจ้าาา 👏😄
📍สนใจสอบถาม-สั่งซื้อผลิตภัณฑ์
🆔Line : Claytonshagal_thai
☎️TEL :090-3456-024
📱FB : Shagal beauty Shop
📷IG : Shagal_waxing
-----------------------------------------------
#เปิดคอร์สเรียนแบบเต็มหลักสูตรพร้อมใบประกาศจบหลักสูตร สำหรับผู้ที่สนใจ จะเปิดเป็นธุรกิจแบบเต็มตัว
---------------------------------------------------------------
#Caronwax #Hotwax #Underarmwaxing #Bikiniwaxing #Hardwax #Stripwax #Bodywaxing #brazilliangirl #waxxxpress #brazilliantflimhardwax #waxxxpress
#จำหน่ายแว็กซ์กำจัดขน #แว็กซ์ร้อน #แว็กซ์กำจัดขน #แว็กซ์หนวดแว็กซ์ท้ายทอย #แว็กซ์บีกินนี่ #แว็กซ์บาซิลเลียน #ฮอลลีวู้ดแว็กซ์ #แว็กซ์กำจัดขนเเขน #แว็กซ์ขนขาแว็กซ์ตัว #แว็กซ์กำจัดขนผู้ชาย #แว็กซ์หน้าแว็กซ์คิ้ว #แว็กซ์ที่ดีที่สุด #แว็กซ์ใช้ผ้าดึง #บริการแว็กซ์กำจัดขนนอกสถานที่ #แว็กซ์ที่ขายดีที่สุด #แว็กซ์ที่คุณภาพดีที่สุด #แว๊กซ์กำจัดขนรักแร้ #แว็กซ์กำจัดขน
Caron Hard wax 🌸💕 ✅แว๊กซ์สูตรร้อนชนิดพิเศษที่ดีที่สุด ✅เหมาะสำหรับขนและผิวหนังทุกส่วนแม้แต่บริเวณใบหน้าและจุดซ่อนเร้นที่ยากต่อการแว๊กซ์ ✅สามารถจับขนได้สั้นสุดเพียง 1 มิลลิเมตร. ได้ ✅ด้วยคุณสมบัติของแว็กซ์ชนิดนี้ที่ผสมสารสำคัญเพื่อเน้นการถนอมผิวเป็นสำคัญ จึงไม่ทำร้ายผิว ทำให้การแว๊กซ์เป็นไปอย่างง่ายดายและเจ็บน้อยมากที่สุด ✅จึงเหมาะสำหรับเส้นขนใหญ่ รากขนแข็งแรงมาก ไม่ต้องใช้ผ้าในการดึงแว๊กซ์อีกด้วยคะ 🌸TIP 🌸: แว๊กซ์ร้อนช่วยให้การแว๊กซ์ขนในพื้นผิวอ่อนโยนได้รับการปกป้องและถนอมผิวทันที _______________❤️💜💚💖______________ ✅มีหลากหลายสูตรเลือกให้เหมาะกับผิวคุณ สอบถามรายละเอียดเข้ามาได้ ยินดีให้คำแนะนำจ้าาา 👏😄 📍สนใจสอบถาม-สั่งซื้อผลิตภัณฑ์ 🆔Line : Claytonshagal_thai ☎️TEL :090-3456-024 📱FB : Shagal beauty Shop 📷IG : Shagal_waxing ----------------------------------------------- #เป ิดคอร์สเรียนแบบเต็มหลักสูตรพร้อมใบประกาศจบหลักสูตร สำหรับผู้ที่สนใจ จะเปิดเป็นธุรกิจแบบเต็มตัว --------------------------------------------------------------- #Caronwax  #Hotwax  #Underarmwaxing  #Bikiniwaxing  #Hardwax  #Stripwax  #Bodywaxing  #brazilliangirl  #waxxxpress  #brazilliantflimhardwax  #waxxxpress  #จำหน ่ายแว็กซ์กำจัดขน #แว ็กซ์ร้อน #แว ็กซ์กำจัดขน #แว ็กซ์หนวดแว็กซ์ท้ายทอย #แว ็กซ์บีกินนี่ #แว ็กซ์บาซิลเลียน #ฮอลล ีวู้ดแว็กซ์ #แว ็กซ์กำจัดขนเเขน #แว ็กซ์ขนขาแว็กซ์ตัว #แว ็กซ์กำจัดขนผู้ชาย #แว ็กซ์หน้าแว็กซ์คิ้ว #แว ็กซ์ที่ดีที่สุด #แว ็กซ์ใช้ผ้าดึง #บร ิการแว็กซ์กำจัดขนนอกสถานที่ #แว ็กซ์ที่ขายดีที่สุด #แว ็กซ์ที่คุณภาพดีที่สุด #แว ๊กซ์กำจัดขนรักแร้ #แว ็กซ์กำจัดขน
Caron hot wax 🌸💕
✅แว๊กซ์สูตรร้อนชนิดพิเศษที่ดีที่สุด ✅เหมาะสำหรับขนและผิวหนังทุกส่วนแม้แต่บริเวณใบหน้าและจุดซ่อนเร้นที่ยากต่อการแว๊กซ์ ✅สามารถจับขนได้สั้นสุดเพียง 1 มิลลิเมตร. ได้ ✅ด้วยคุณสมบัติของแว็กซ์ชนิดนี้ที่ผสมสารสำคัญเพื่อเน้นการถนอมผิวเป็นสำคัญ จึงไม่ทำร้ายผิว ทำให้การแว๊กซ์เป็นไปอย่างง่ายดายและเจ็บน้อยมากที่สุด ✅จึงเหมาะสำหรับเส้นขนใหญ่ รากขนแข็งแรงมาก ไม่ต้องใช้ผ้าในการดึงแว๊กซ์อีกด้วยคะ 🌸TIP 🌸: แว๊กซ์ร้อนช่วยให้การแว๊กซ์ขนในพื้นผิวอ่อนโยนได้รับการปกป้องและถนอมผิวทันที
_______________❤️💜💚💖______________
✅มีหลากหลายสูตรเลือกให้เหมาะกับผิวคุณ
สอบถามรายละเอียดเข้ามาได้ ยินดีให้คำแนะนำจ้าาา 👏😄
📍สนใจสอบถาม-สั่งซื้อผลิตภัณฑ์
🆔Line : Claytonshagal_thai
☎️TEL :090-3456-024
📱FB : Shagal beauty Shop
📷IG : Shagal_waxing
-----------------------------------------------
#เปิดคอร์สเรียนแบบเต็มหลักสูตรพร้อมใบประกาศจบหลักสูตร สำหรับผู้ที่สนใจ จะเปิดเป็นธุรกิจแบบเต็มตัว
---------------------------------------------------------------
#Caronwax #Hotwax #Underarmwaxing #Bikiniwaxing #Hardwax #Stripwax #Bodywaxing #brazilliangirl #waxxxpress #brazilliantflimhardwax #waxxxpress
#จำหน่ายแว็กซ์กำจัดขน #แว็กซ์ร้อน #แว็กซ์กำจัดขน #แว็กซ์หนวดแว็กซ์ท้ายทอย #แว็กซ์บีกินนี่ #แว็กซ์บาซิลเลียน #ฮอลลีวู้ดแว็กซ์ #แว็กซ์กำจัดขนเเขน #แว็กซ์ขนขาแว็กซ์ตัว #แว็กซ์กำจัดขนผู้ชาย #แว็กซ์หน้าแว็กซ์คิ้ว #แว็กซ์ที่ดีที่สุด #แว็กซ์ใช้ผ้าดึง #บริการแว็กซ์กำจัดขนนอกสถานที่ #แว็กซ์ที่ขายดีที่สุด #แว็กซ์ที่คุณภาพดีที่สุด #แว๊กซ์กำจัดขนรักแร้ #แว็กซ์กำจัดขน
Caron hot wax 🌸💕 ✅แว๊กซ์สูตรร้อนชนิดพิเศษที่ดีที่สุด ✅เหมาะสำหรับขนและผิวหนังทุกส่วนแม้แต่บริเวณใบหน้าและจุดซ่อนเร้นที่ยากต่อการแว๊กซ์ ✅สามารถจับขนได้สั้นสุดเพียง 1 มิลลิเมตร. ได้ ✅ด้วยคุณสมบัติของแว็กซ์ชนิดนี้ที่ผสมสารสำคัญเพื่อเน้นการถนอมผิวเป็นสำคัญ จึงไม่ทำร้ายผิว ทำให้การแว๊กซ์เป็นไปอย่างง่ายดายและเจ็บน้อยมากที่สุด ✅จึงเหมาะสำหรับเส้นขนใหญ่ รากขนแข็งแรงมาก ไม่ต้องใช้ผ้าในการดึงแว๊กซ์อีกด้วยคะ 🌸TIP 🌸: แว๊กซ์ร้อนช่วยให้การแว๊กซ์ขนในพื้นผิวอ่อนโยนได้รับการปกป้องและถนอมผิวทันที _______________❤️💜💚💖______________ ✅มีหลากหลายสูตรเลือกให้เหมาะกับผิวคุณ สอบถามรายละเอียดเข้ามาได้ ยินดีให้คำแนะนำจ้าาา 👏😄 📍สนใจสอบถาม-สั่งซื้อผลิตภัณฑ์ 🆔Line : Claytonshagal_thai ☎️TEL :090-3456-024 📱FB : Shagal beauty Shop 📷IG : Shagal_waxing ----------------------------------------------- #เป ิดคอร์สเรียนแบบเต็มหลักสูตรพร้อมใบประกาศจบหลักสูตร สำหรับผู้ที่สนใจ จะเปิดเป็นธุรกิจแบบเต็มตัว --------------------------------------------------------------- #Caronwax  #Hotwax  #Underarmwaxing  #Bikiniwaxing  #Hardwax  #Stripwax  #Bodywaxing  #brazilliangirl  #waxxxpress  #brazilliantflimhardwax  #waxxxpress  #จำหน ่ายแว็กซ์กำจัดขน #แว ็กซ์ร้อน #แว ็กซ์กำจัดขน #แว ็กซ์หนวดแว็กซ์ท้ายทอย #แว ็กซ์บีกินนี่ #แว ็กซ์บาซิลเลียน #ฮอลล ีวู้ดแว็กซ์ #แว ็กซ์กำจัดขนเเขน #แว ็กซ์ขนขาแว็กซ์ตัว #แว ็กซ์กำจัดขนผู้ชาย #แว ็กซ์หน้าแว็กซ์คิ้ว #แว ็กซ์ที่ดีที่สุด #แว ็กซ์ใช้ผ้าดึง #บร ิการแว็กซ์กำจัดขนนอกสถานที่ #แว ็กซ์ที่ขายดีที่สุด #แว ็กซ์ที่คุณภาพดีที่สุด #แว ๊กซ์กำจัดขนรักแร้ #แว ็กซ์กำจัดขน
SIAPAKAH YG MEMERLUKAN SWEETY WAX ?
.
💋Orang yg malas bercukur selalu.
- Hari ni cukur, esok tumbuh balik. Pastu kena cukur lagi 😭 Alahai.. letih woii. Cabut bulu dengan Sweety wax, hari ni waxing, minggu depan belum tentu bulu baru akan tumbuh.
.
💋 Orang yg tiada masa dan wang utk ke spa.
- Zaman sekarang kan semua org sibuk bekerja, sesekali nak ke spa tu alahai.... Nak cari parking lagi. Dan semestinya memerlukan kos yg agal tinggi bagi orang kebiasaan yg cuma bekerja cukup² utk keperluan keluarga sahaja. Sweety Wax harga cuma serendah RM20 dan korang boleh waxing di mana² sahaja dan bila² masa sahaja. Mudah kan?
.
💋 Rasa malu dengan bulu yg tebal.
- Hormon dan genetik setiap orang berbeza. Kadar pertumbuhan bulu juga semestinya berbeza. Bagi yg berbulu tebal dan lebat boleh membuatkan keyakinan diri seseorang tu merudum. Terutama wanita, ada wanita yg berkumis dan bulu roma yg jelas di bahagian wajah. Sweety wax boleh menyelesaikan masalah tersebut, sesuai digunakan di seluruh tubuh termasuk wajah oleh lelaki dan perempuan serta semua peringkat umur.
.
💋 Ketiak gelap dan gatal akibat bercukur.
- Pernah tak korang rasa tunggul² bulu tu mencucuk² dan membuatkan korang rasa gatal? Bercukur jgk boleh membuatkan struktur kulit rosak dan akan menjadi gelap. Sweety wax mencabut bulu hingga akar, bulu akan lambat tumbuh dan bulu baru tumbuh lbh nipis dan jarang. .
💋 Kulit sensitif dengan penanggal bulu yg mempunyai bahan kimia.
- Sweety wax diformulasi dengan bahan semulajadi sahaja. 100% tanpa bahan kimia. Tidak memudaratkan untuk kulit.
.
#SweetyWax #LobeBella #WaxCabutBulu #hairremovalwaxmalaysia #HairRemovalWax #SugarWax #hotwax #waxmurah #SayaJualWax
SIAPAKAH YG MEMERLUKAN SWEETY WAX ? . 💋Orang yg malas bercukur selalu. - Hari ni cukur, esok tumbuh balik. Pastu kena cukur lagi 😭 Alahai.. letih woii. Cabut bulu dengan Sweety wax, hari ni waxing, minggu depan belum tentu bulu baru akan tumbuh. . 💋 Orang yg tiada masa dan wang utk ke spa. - Zaman sekarang kan semua org sibuk bekerja, sesekali nak ke spa tu alahai.... Nak cari parking lagi. Dan semestinya memerlukan kos yg agal tinggi bagi orang kebiasaan yg cuma bekerja cukup² utk keperluan keluarga sahaja. Sweety Wax harga cuma serendah RM20 dan korang boleh waxing di mana² sahaja dan bila² masa sahaja. Mudah kan? . 💋 Rasa malu dengan bulu yg tebal. - Hormon dan genetik setiap orang berbeza. Kadar pertumbuhan bulu juga semestinya berbeza. Bagi yg berbulu tebal dan lebat boleh membuatkan keyakinan diri seseorang tu merudum. Terutama wanita, ada wanita yg berkumis dan bulu roma yg jelas di bahagian wajah. Sweety wax boleh menyelesaikan masalah tersebut, sesuai digunakan di seluruh tubuh termasuk wajah oleh lelaki dan perempuan serta semua peringkat umur. . 💋 Ketiak gelap dan gatal akibat bercukur. - Pernah tak korang rasa tunggul² bulu tu mencucuk² dan membuatkan korang rasa gatal? Bercukur jgk boleh membuatkan struktur kulit rosak dan akan menjadi gelap. Sweety wax mencabut bulu hingga akar, bulu akan lambat tumbuh dan bulu baru tumbuh lbh nipis dan jarang. . 💋 Kulit sensitif dengan penanggal bulu yg mempunyai bahan kimia. - Sweety wax diformulasi dengan bahan semulajadi sahaja. 100% tanpa bahan kimia. Tidak memudaratkan untuk kulit. . #SweetyWax  #LobeBella  #WaxCabutBulu  #hairremovalwaxmalaysia  #HairRemovalWax  #SugarWax  #hotwax  #waxmurah  #SayaJualWax 
This Friday and Saturday find me at the Trophy Club in Florence South Carolina! 
Bringing all the sexy and fun talent to you!! I can't wait to take over the stage for 3 shows a night !

#featureentertainer #staciadianna #florencesouthcarolina #southcarolina #yesastripper #talented #polechampion #fireeater #hotwax #naughtyfun
Full tilt snowmaking feels maybe like riding a chairlift through a car wash? @ohsosleepy 
#soak #suds #rinse #hotwax
Full tilt snowmaking feels maybe like riding a chairlift through a car wash? @ohsosleepy #soak  #suds  #rinse  #hotwax 
Hi awak-awak semua. Sis nak pesan siang2 ni. Cotton strips & spatula boleh digunakan semula yaa😘😘
Hi awak-awak semua. Sis nak pesan siang2 ni. Cotton strips & spatula boleh digunakan semula yaa😘😘
Assalamualaikum & good morning ! 😘😘
Assalamualaikum & good morning ! 😘😘
RELAX. WE'RE THE WAXPERTS

CLEAN HYGIENIC HAIR REMOVAL

We want you to feel confident and knowledgeable when going in for any waxing treatment at Rose Petals Beauty Studio. 
Our caring and experienced therapists perform waxing for women of all ages and sizes  Waxing the simple way to achieve long lasting results.

Add: 36A Jalan Serangkai 18 Bukit Dahlia Pasir Gudang Johor 
#waxingmasai #waxingpasirgudang #organichairremoval #organic #waxrose #hotwax #newlook💇 #nakcantik #jomcantik #bukitdahlia #handsome #hairless #cabutbulu #rosepetals #rosepetals🌷 #bukitdahlia #permas #masai #johorbahru #johorian 
www.wasap.my/60127139801
RELAX. WE'RE THE WAXPERTS CLEAN HYGIENIC HAIR REMOVAL We want you to feel confident and knowledgeable when going in for any waxing treatment at Rose Petals Beauty Studio. Our caring and experienced therapists perform waxing for women of all ages and sizes Waxing the simple way to achieve long lasting results. Add: 36A Jalan Serangkai 18 Bukit Dahlia Pasir Gudang Johor #waxingmasai  #waxingpasirgudang  #organichairremoval  #organic  #waxrose  #hotwax  #newlook 💇 #nakcantik  #jomcantik  #bukitdahlia  #handsome  #hairless  #cabutbulu  #rosepetals  #rosepetals 🌷 #bukitdahlia  #permas  #masai  #johorbahru  #johorian  www.wasap.my/60127139801
Turn the lights down low with these sensual candle sticks. Keep them close to your partner, so you can watch them twitch with every drip.⠀
Japanese drip candles 3 pk 20% OFF for $8.80 at STORE.FETISHFACTORY.COM search for item number 004091 #fetishfactory #waxplay #hotwax #candleplay #fetish #kink #fortlauderdale #miami #florida #sale #new #shoplocal #shopsmallbuissness #shopsmall #waxplay #southflorida #sofla #bdsm #bdsmcommunity
We have the BEST clients in the world 💃🏼 Thank you for being part of our success which wouldn’t be possible without YOU 🙏🏻🤩
.
.
#thebrazilianhotwaxcompany #thebrazilian #brazilianwax #hotwax #soholondon #sohostreetart #cityoflondon #smoothskin #nohair #nohairdontcare #happiness #sohohouse #bikini #hollywood #beyourself #woman #womanpower
Shadows 24x29” Original encaustic on wood panel with shellac burn. $695 Come see me on First Friday @wileysdowntownbistro on February 2nd! #encaustic #encausticart #encaustics #encausticwax #hotwax  #shellac #shellacburn #abstractart #contemporaryart
⭐️😀At Pearl we use quality Gentle hot wax on those sensitive areas, no strips! Hot wax allows the pore to open as it sets and then is removed and the hair comes out more freely. ⭐️😀 call 86331499 #waxing #hygenic #gentlewax #hotwax #nostrips
⭐️😀At Pearl we use quality Gentle hot wax on those sensitive areas, no strips! Hot wax allows the pore to open as it sets and then is removed and the hair comes out more freely. ⭐️😀 call 86331499 #waxing  #hygenic  #gentlewax  #hotwax  #nostrips 
Visit one of our washes today to get the ultimate car washing experience! #clean #car #wash #carwash #carwax #hotwax #ride #the #wave #thewave #thewavecarwash #ridethewave #pnw #pnwonderland #pacific #northwest #north #west #wavecarwash #centralia #tumwater #olympia #tacoma #lacey #puyallup #vacuum #carvacuum #carwashing #washing
Winzawax #bossbabe Sherie Dickinson  on #nottstv with the gorgeous  @katechaplintv and @jakemeskell thanks for having me guy's! #waxing #wax #beautytherapist #beautysalon #hotwax #stripwax #professionalproducts #entrepreneur #inventedmyownwax #no1waxfromtheuk #nottingham #madeintheuk🇬🇧
SALT SPECIAL!!!!
Save $4 everday on our DELUXE Exterior wash now $9.99 thru January 21, 2018. This package includes our Simoniz Hot Wax, undercarriage wash and tire shine. Dont let the snow and salt stop your car from looking its best this winter!
*not combinable with other offers*
#carwash #cardetailing  #oceansideny #eastrockawayny #rockvillecentre #lynbrook #simoniz #hotwax
🕯🕯🕯
-
-
-
-
📸 -  @lyleboenke 
#waxplay #hotwax #fetish #lingerie #lace #candles #performer #entertainment #showtime
Salam and hi semua!
.
Berita baik buat warga Penang Island. Esok waina ada buat COD Candy Wax & Wawa Wax di area Pulau.
.
So sesiapa yg nak waina cod, boleh whatsapp okay😘

#candywaxpenang #wawawaxpenang #codwaxPenang #wawawaxcodpenang
#candywaxcodpenang
#hotwax #coldwax #hardwax #organicwax #organichairremoval #muaPenang #makeup #Penang
Waxing cross-country skis is not nearly as mysterious and complicated as many people believe. An investment in equipment and wax, a bit of knowledge and some effort will result in fast skis and lots of fun!

Join us for our FREE waxing clinic tomorrow Wednesday, January 17th @ 7:00 p.m. Please call us at 403-343-3658 or stop by the store to register as space is limited.
.
.
.
📸: @travis_tenhove_photography
Waxing cross-country skis is not nearly as mysterious and complicated as many people believe. An investment in equipment and wax, a bit of knowledge and some effort will result in fast skis and lots of fun! Join us for our FREE waxing clinic tomorrow Wednesday, January 17th @ 7:00 p.m. Please call us at 403-343-3658 or stop by the store to register as space is limited. . . . 📸: @travis_tenhove_photography
Please join us Friday, January 26th, from 5-7pm, for the opening reception of “DeGrazia’s Hot Wax- Encaustic Paintings from the 1950’s”! From 1953-1957 DeGrazia explored the technique of encaustic painting. Scenes from everyday life, horses, children, and religious figures are among the subject matter of this new exhibit. Please click on the link in our profile page to join our event and for more information!
Please join us Friday, January 26th, from 5-7pm, for the opening reception of “DeGrazia’s Hot Wax- Encaustic Paintings from the 1950’s”! From 1953-1957 DeGrazia explored the technique of encaustic painting. Scenes from everyday life, horses, children, and religious figures are among the subject matter of this new exhibit. Please click on the link in our profile page to join our event and for more information!
Sometimes David Bowie appears..I watched the liquid color manifest the masters face as he played in the background..#davidbowie, #encaustic, #painter, #artprocess; #universe, #hotwax, #fineart, #galleryart, #abstractart, #liquidarchitecture, #nycartist , #berlinart, #consciousdesign, #watchthatman,#future,
#viennasecession, #nouveau, #majortom
Love my Reviews on Treatwell it’s all about taking care of your clients 😍 #review #waxingexpert #hollywood #waxing #hotwax #waxaddicts #treat #quote #love #smoothskin #pride #followme
_
LICIN TANPA BULU DENGAN CANDYWAX. 
_
Ramai dah mencuba dan semua memberi positive feedback. Alhamdulillah. 
_
Korang taknak cuba ke? Pengalaman baru tanpa bulu bulu tajam mcam kaktus akibat bercukur 🙈🙈
_
Jom guna candywax! 100% organik dan selamat digunakan 😘
_
Jom order candywax ngn tiqa 🤗
_
1unit RM 35 /450 gram
Free Paperwax
Free Spatula
Free Manual Instruction
_
2 unit RM 70 / 450 gram + 450 gram
Free 2 set Paperwax
Free 2 set Spatula
Free 2 set Manual Instruction
Free 1 Portable luggage bag (limited) 
_
FREE COD AREA PASIR GUDANG 
_
Ws 0175471500 untuk tempahan @ click pd bio ye 💕
_
#wawawaxpasirgudang 
#candywaxpasirgudang 
#codwawawaxpasirgudang 
#codcandywaxpasirgudang #codwawawaxplentong
#codcandywaxplentong
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #norahwaxpasirgudang #norahwax #waxorganik #uitmpasirgudang #uniklpasirgudang #kolejkomunitipasirgudang #politeknikibrahimsultan
_ LICIN TANPA BULU DENGAN CANDYWAX. _ Ramai dah mencuba dan semua memberi positive feedback. Alhamdulillah. _ Korang taknak cuba ke? Pengalaman baru tanpa bulu bulu tajam mcam kaktus akibat bercukur 🙈🙈 _ Jom guna candywax! 100% organik dan selamat digunakan 😘 _ Jom order candywax ngn tiqa 🤗 _ 1unit RM 35 /450 gram Free Paperwax Free Spatula Free Manual Instruction _ 2 unit RM 70 / 450 gram + 450 gram Free 2 set Paperwax Free 2 set Spatula Free 2 set Manual Instruction Free 1 Portable luggage bag (limited) _ FREE COD AREA PASIR GUDANG _ Ws 0175471500 untuk tempahan @ click pd bio ye 💕 _ #wawawaxpasirgudang  #candywaxpasirgudang  #codwawawaxpasirgudang  #codcandywaxpasirgudang  #codwawawaxplentong  #codcandywaxplentong  #sayajual  #sayajualhairremoval  #organichairremoval  #buangbulumurah  #buangbulu  #bridestobe  #threading  #hotwax  #coldwax  #waxmurah  #threading  #plucking  #hairless  #candywax  #wawawax  #norahwaxpasirgudang  #norahwax  #waxorganik  #uitmpasirgudang  #uniklpasirgudang  #kolejkomunitipasirgudang  #politeknikibrahimsultan 
_
SAY NO TO SHAVING!! _

Tapi kenapa xboleh shave?? _

Camni sayang sayang semua. Bila awk shave selalu kulit akan jadi luka. Itu boleh menyebabkan kulit jadi gelap dan pertumbuhan bulu akan jadi kasar. Bila sentuh mcm kaktus je rasa 😂 xbest kan?! 🙅
.
So apa lagi? Jom lah bertukar pada #candywax. Hanya Rm 35 dengan isipadu 450gram. Jimat tau!
. 
Untuk order WAWAWAX/CANDYWAX/boleh order
☎ +6017-5471500 Cik Tiqah @ Click pd bio @ DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! 😍😍
.
.
.
#wawawaxpasirgudang 
#candywaxpasirgudang 
#codwawawaxpasirgudang 
#codcandywaxpasirgudang #codwawawaxplentong
#codcandywaxplentong
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #norahwax #teamfynas
_ SAY NO TO SHAVING!! _ Tapi kenapa xboleh shave?? _ Camni sayang sayang semua. Bila awk shave selalu kulit akan jadi luka. Itu boleh menyebabkan kulit jadi gelap dan pertumbuhan bulu akan jadi kasar. Bila sentuh mcm kaktus je rasa 😂 xbest kan?! 🙅 . So apa lagi? Jom lah bertukar pada #candywax . Hanya Rm 35 dengan isipadu 450gram. Jimat tau! . Untuk order WAWAWAX/CANDYWAX/boleh order ☎ +6017-5471500 Cik Tiqah @ Click pd bio @ DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! 😍😍 . . . #wawawaxpasirgudang  #candywaxpasirgudang  #codwawawaxpasirgudang  #codcandywaxpasirgudang  #codwawawaxplentong  #codcandywaxplentong  #sayajual  #sayajualhairremoval  #organichairremoval  #buangbulumurah  #buangbulu  #bridestobe  #threading  #hotwax  #coldwax  #waxmurah  #threading  #plucking  #hairless  #candywax  #wawawax  #norahwax  #teamfynas 
January deal ❤️❤️❤️Pop in to us 345 Bethnal Green rd e2 6lg or call the shop on 02076135661 to make an appointment #emmaforbeauty_ #opicolo #dermalogica #skincare #lvllashes #bethnalgreen  #shorditch #lashlift#waxing #hotwax #legwax #bikiniwax #instawax #novalash  #nailpolish #nailstagram#nailsdone #beautyblogger #beautycare #dermalogica #skincare #beautyproduct  #instabeauty#beautybolg #beautycare  #beautytips#beautyguru
Who's coming to the IRISH BEAUTY SHOW 💚🎀 in THE RDS DUBLIN... March 4th-5th 🛍🌈 HARLEY WAX will be at STAND: H31 🙌🏻🍀#HARLEYWAXLOVESYOU ❤️Who's coming to the IRISH BEAUTY SHOW 💚🎀 in THE RDS DUBLIN... March 4th-5th 🛍🌈 HARLEY WAX will be at STAND: H31 🙌🏻🍀#HARLEYWAXLOVESYOU #irishbeautyshow #wax #brazilianwax #hollywood #beautytherapist #harleywax #beauty #waxing #irishbeautyshow2018 #dublin #march2018 #waxwaxwax #smooth #enjoythesilkysmoothness #harleyrosewax🌹#harleysummerfruitswax🍓#harleylavenderwax 💜 #harleychocolatewax🍫 #harleyaloewax 🥒#stripwax #hotwax #gentlewax  #HARLEYWAXLOVESYOU ❤️
Who's coming to the IRISH BEAUTY SHOW 💚🎀 in THE RDS DUBLIN... March 4th-5th 🛍🌈 HARLEY WAX will be at STAND: H31 🙌🏻🍀#HARLEYWAXLOVESYOU  ❤️Who's coming to the IRISH BEAUTY SHOW 💚🎀 in THE RDS DUBLIN... March 4th-5th 🛍🌈 HARLEY WAX will be at STAND: H31 🙌🏻🍀#HARLEYWAXLOVESYOU  #irishbeautyshow  #wax  #brazilianwax  #hollywood  #beautytherapist  #harleywax  #beauty  #waxing  #irishbeautyshow2018  #dublin  #march2018  #waxwaxwax  #smooth  #enjoythesilkysmoothness  #harleyrosewax 🌹#harleysummerfruitswax 🍓#harleylavenderwax  💜 #harleychocolatewax 🍫 #harleyaloewax  🥒#stripwax  #hotwax  #gentlewax  #HARLEYWAXLOVESYOU  ❤️
ホットワックス終了(*☻-☻*)
明日はやっとシーズンインできる!!
みんなスノボ行こう(゚∀゚)

#スノーボード #スノボ #シーズンイン #snowboard #hotwax #楽しみ
Its waxing Tuesday in college 😭 let the pain commence!!! Happy Tuesday everyone ✨ #waxing #hotwax #warmwax #waxlove #waxkit #collegefun #tuesdaymorning #blogger #bloggerfun
Пока январь не кончился, успейте записаться на выгодный пакет услуг: ламинирование ресниц (2500) + коррекция бровей (1150) + окрашивание бровей (600) = 3500❗️❗️❗️
.
.
Наши бровисты делают комбинированную коррекцию формы - пинцетом и горячим воском, специально разработанном для этой процедуры 📌

Эффект от ламинирования ресниц ищите на фото в профиле 📲
.
.
.
Запись  8 (495) 725 60 00 ☎️
Ждём вас с 10 до 22 ⏰
м. Ломоносовский проспект, Университет Ⓜ️
ул. Мосфильмовская, 17/25 🏫
.
.
.
#бровимосква
#бровиюзао
#ламинированиересниц
#ламинированиересницмосква
#маникюрмосква 
#маникюрюзао
#педикюрмосква
#педикюрюзао
#эпиляциямосква
#эпиляцияюзао
#горячийвоск
#эпиляциявоском
#салонвосковойэпиляции
#салонкрасоты
#салонкрасотымосква 
#bonbonwaxbar
#bonbonwaxbarmoscow 
#waxbar
#hotwax
#waxing
#waxandmoscow
#богинивоска
Пока январь не кончился, успейте записаться на выгодный пакет услуг: ламинирование ресниц (2500) + коррекция бровей (1150) + окрашивание бровей (600) = 3500❗️❗️❗️ . . Наши бровисты делают комбинированную коррекцию формы - пинцетом и горячим воском, специально разработанном для этой процедуры 📌 Эффект от ламинирования ресниц ищите на фото в профиле 📲 . . . Запись 8 (495) 725 60 00 ☎️ Ждём вас с 10 до 22 ⏰ м. Ломоносовский проспект, Университет Ⓜ️ ул. Мосфильмовская, 17/25 🏫 . . . #бровимосква  #бровиюзао  #ламинированиересниц  #ламинированиересницмосква  #маникюрмосква  #маникюрюзао  #педикюрмосква  #педикюрюзао  #эпиляциямосква  #эпиляцияюзао  #горячийвоск  #эпиляциявоском  #салонвосковойэпиляции  #салонкрасоты  #салонкрасотымосква  #bonbonwaxbar  #bonbonwaxbarmoscow  #waxbar  #hotwax  #waxing  #waxandmoscow  #богинивоска 
Great fresh vanilla hard wax(เหมาะกับเส้นขนทั้งเส้นอ่อน,เล็ก,หรือขนเส้นใหญ่ จะเหมาะอย่างยิ่งกับผิวบอบบาง. แพ้ง่าย เช่นใบหน้า,หนวด)

Caron hot wax /Waxxxpress🌰🍑🍈
✅มีหลากหลายสูตรเลือกให้เหมาะกับผิวคุณ
สอบถามรายละเอียดเข้ามาได้ ยินดีให้คำแนะนำจ้าาา 👏😄
📍สนใจสอบถาม-สั่งซื้อผลิตภัณฑ์
🆔Line : 0903456024
☎️TEL : 090-3456-024
📱FB : Shagal beauty Shop
📷IG : Shagal_waxing **ช่องทาง Line ตอบไวสุดค่ะ..😊
-----------------------------------------------
#เปิดคอร์สเรียนแบบเต็มหลักสูตรพร้อมใบประกาศจบหลักสูตร สำหรับผู้ที่สนใจ จะเปิดเป็นธุรกิจแบบเต็มตัว
---------------------------------------------------------------
#Caronwax #Hotwax
#จำหน่ายแว็กซ์กำจัดขน #แว็กซ์ร้อน #แว็กซ์กำจัดขน #แว็กซ์หนวด #แว็กซ์ท้ายทอย #แว็กซ์บีกินนี่ #แว็กซ์บาซิลเลียน #ฮอลลีวู้ดแว็กซ์ #แว็กซ์กำจัดขนเเขนแขน #แว็กซ์ขนขาแว็กซ์ตัว #แว็กซ์กำจัดขนผู้ชาย #แว็กซ์หน้าแว็กซ์คิ้ว #แว็กซ์ที่ดีที่สุด #บริการแว็กซ์กำจัดขนนอกสถานที่ #แว็กซ์ที่ขายดีที่สุด #แว็กซ์ที่คุณภาพดีที่สุด #แว๊กซ์กำจัดขนรักแร้แว็กซ์กำจัดขน
Great fresh vanilla hard wax(เหมาะกับเส้นขนทั้งเส้นอ่อน,เล็ก,หรือขนเส้นใหญ่ จะเหมาะอย่างยิ่งกับผิวบอบบาง. แพ้ง่าย เช่นใบหน้า,หนวด) Caron hot wax /Waxxxpress🌰🍑🍈 ✅มีหลากหลายสูตรเลือกให้เหมาะกับผิวคุณ สอบถามรายละเอียดเข้ามาได้ ยินดีให้คำแนะนำจ้าาา 👏😄 📍สนใจสอบถาม-สั่งซื้อผลิตภัณฑ์ 🆔Line : 0903456024 ☎️TEL : 090-3456-024 📱FB : Shagal beauty Shop 📷IG : Shagal_waxing **ช่องทาง Line ตอบไวสุดค่ะ..😊 ----------------------------------------------- #เป ิดคอร์สเรียนแบบเต็มหลักสูตรพร้อมใบประกาศจบหลักสูตร สำหรับผู้ที่สนใจ จะเปิดเป็นธุรกิจแบบเต็มตัว --------------------------------------------------------------- #Caronwax  #Hotwax  #จำหน ่ายแว็กซ์กำจัดขน #แว ็กซ์ร้อน #แว ็กซ์กำจัดขน #แว ็กซ์หนวด #แว ็กซ์ท้ายทอย #แว ็กซ์บีกินนี่ #แว ็กซ์บาซิลเลียน #ฮอลล ีวู้ดแว็กซ์ #แว ็กซ์กำจัดขนเเขนแขน #แว ็กซ์ขนขาแว็กซ์ตัว #แว ็กซ์กำจัดขนผู้ชาย #แว ็กซ์หน้าแว็กซ์คิ้ว #แว ็กซ์ที่ดีที่สุด #บร ิการแว็กซ์กำจัดขนนอกสถานที่ #แว ็กซ์ที่ขายดีที่สุด #แว ็กซ์ที่คุณภาพดีที่สุด #แว ๊กซ์กำจัดขนรักแร้แว็กซ์กำจัดขน
Wanna wax but no time to go to spa? No worries. Norah is here to the rescue. 💪🏻💪🏻❤️❤️
.
Norah is an organic hair removal that made of natural honey with tea tree oil. 😘😘
.
It is good to go and wax all those unwanted hair.
Be beautiful and feel sexy with Norah Wax. 💋❤️💋
.
.
#OrganicHairRemoval #JutawanNorah #NorahMoneyMagnet #waxingmalaysia #waxing #waxhairremoval #produkbuangbulu #waxmurah #homespa #hotwax #coldwax #norahwax #NorahKlang #norahklang #sayajualnorah #sayajualnorahwax #NorahSelangor #NorahPandamaran #NorahAndalas #NorahBayuPerdana #NorahBukitTinggi #NorahCODKlang
Wanna wax but no time to go to spa? No worries. Norah is here to the rescue. 💪🏻💪🏻❤️❤️ . Norah is an organic hair removal that made of natural honey with tea tree oil. 😘😘 . It is good to go and wax all those unwanted hair. Be beautiful and feel sexy with Norah Wax. 💋❤️💋 . . #OrganicHairRemoval  #JutawanNorah  #NorahMoneyMagnet  #waxingmalaysia  #waxing  #waxhairremoval  #produkbuangbulu  #waxmurah  #homespa  #hotwax  #coldwax  #norahwax  #NorahKlang  #norahklang  #sayajualnorah  #sayajualnorahwax  #NorahSelangor  #NorahPandamaran  #NorahAndalas  #NorahBayuPerdana  #NorahBukitTinggi  #NorahCODKlang 
HELLO Handsome!✨
Need some color to brighten up this rainy day?
Get your nails did @beeswax.nl 💅🏽. Gelpolish in only 20 minutes. Then your out 👋🏽 .
👋🏼
👋🏻
👋🏾
👋
#ohhappyday #sun #nails #quick #brazilianwax #buy #local #Amsterdam #Amsterdamoost #wax #waxing #smooth #beauty #skincare #spraytan #bodytreatment #hotwax #bodywaxing #weekend #party #2018 #bestwaxingsalon2017
_
SIAPA NAK FREE PORTABLE LUGGAGE STORAGE CUBE ORGANIZER BAG CLOTHES PACKING? 😍
_
Nak tak? 😍 Tapi kena ikut Terma dan syarat taw! 😘😘
_
Setiap pembelian 2 unit Candywax dari Tiqa akan dapat 1 free Portable Luggage Storage Cube Organize Bag Clothes Packing 🤗
_
Limited tau! Siapa cepat dia dapat! 😍
_
Jom order candywax ngn tiqa 🤗
_
1unit RM 35 /450 gram
Free Paperwax
Free Spatula
Free Manual Instruction
_
2 unit RM 70 / 450 gram + 450 gram
Free 2 set Paperwax
Free 2 set Spatula
Free 2 set Manual Instruction
_
FREE COD AREA PASIR GUDANG 
_
Ws 0175471500 untuk tempahan @ click pd bio ye 💕
_
#wawawaxpasirgudang 
#candywaxpasirgudang 
#codwawawaxpasirgudang 
#codcandywaxpasirgudang #codwawawaxplentong
#codcandywaxplentong
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #norahwaxpasirgudang #norahwax #waxorganik #uitmpasirgudang #uniklpasirgudang #kolejkomunitipasirgudang #politeknikibrahimsultan
_ SIAPA NAK FREE PORTABLE LUGGAGE STORAGE CUBE ORGANIZER BAG CLOTHES PACKING? 😍 _ Nak tak? 😍 Tapi kena ikut Terma dan syarat taw! 😘😘 _ Setiap pembelian 2 unit Candywax dari Tiqa akan dapat 1 free Portable Luggage Storage Cube Organize Bag Clothes Packing 🤗 _ Limited tau! Siapa cepat dia dapat! 😍 _ Jom order candywax ngn tiqa 🤗 _ 1unit RM 35 /450 gram Free Paperwax Free Spatula Free Manual Instruction _ 2 unit RM 70 / 450 gram + 450 gram Free 2 set Paperwax Free 2 set Spatula Free 2 set Manual Instruction _ FREE COD AREA PASIR GUDANG _ Ws 0175471500 untuk tempahan @ click pd bio ye 💕 _ #wawawaxpasirgudang  #candywaxpasirgudang  #codwawawaxpasirgudang  #codcandywaxpasirgudang  #codwawawaxplentong  #codcandywaxplentong  #sayajual  #sayajualhairremoval  #organichairremoval  #buangbulumurah  #buangbulu  #bridestobe  #threading  #hotwax  #coldwax  #waxmurah  #threading  #plucking  #hairless  #candywax  #wawawax  #norahwaxpasirgudang  #norahwax  #waxorganik  #uitmpasirgudang  #uniklpasirgudang  #kolejkomunitipasirgudang  #politeknikibrahimsultan