an online Instagram web viewer

#hybrid medias

Photos

Unparalleled service from your family at Opus Vancouver. #opushotel #opusloveslocal #staygreen #hybrid
Sorry, I just want good gas mileage. #prius #toyota #brandnew #sharpcar #hybrid #myfav #picoftheday #cars
I spent three days cutting down dahlia plants and digging up tubers. I’m trying to do it while the weather holds and before the voles eat all the tubers. 
I decided to leave this dwarf “Impression Fabula” dahlia alone for another day because the bees were having so much fun. 🌸🐝 .
.
.
#farawayflowerfarm #historicfaraway #dahlia #dahlias #dahlialove #organic #organicgardening #organicfarming #pollinatorlove #pollinator #pollinators #doubles #twins #farmlife #bestlife #mondaymotivation #impressionfabula #dwarf #hybrid #borderplants #pink #pinkflowers #tubers #november2017 #longbranchwa #keypeninsula #flowerfarm #femalefarmer #dreambig #slowflowers
I spent three days cutting down dahlia plants and digging up tubers. I’m trying to do it while the weather holds and before the voles eat all the tubers. I decided to leave this dwarf “Impression Fabula” dahlia alone for another day because the bees were having so much fun. 🌸🐝 . . . #farawayflowerfarm  #historicfaraway  #dahlia  #dahlias  #dahlialove  #organic  #organicgardening  #organicfarming  #pollinatorlove  #pollinator  #pollinators  #doubles  #twins  #farmlife  #bestlife  #mondaymotivation  #impressionfabula  #dwarf  #hybrid  #borderplants  #pink  #pinkflowers  #tubers  #november2017  #longbranchwa  #keypeninsula  #flowerfarm  #femalefarmer  #dreambig  #slowflowers 
485 Squat 10lb PR
325 Bench 10lb PR
535 Deadlift feeling solid
1345 Total at 219 bw
•
•
•
#HybridAF #Hybrid #Strong #Slingshot
A friend of ours was away for just a few days and came back to this #horror show. Fortunately the infestation wasn't too widespread, but there's always some anxiety being away from the plants for too long. And it really shows you how quickly these multiply. #420 #Fire #Canada #Toronto #bud #nug #high #hightimes #highsociety #green #greenlife #trees #weed #weedstagram #chronic #marijuana #cannabis #indica #sativa #hybrid #thc #cbd #grow #flowers #health #healing #medicine #MMPR #ACMPR
A friend of ours was away for just a few days and came back to this #horror  show. Fortunately the infestation wasn't too widespread, but there's always some anxiety being away from the plants for too long. And it really shows you how quickly these multiply. #420  #Fire  #Canada  #Toronto  #bud  #nug  #high  #hightimes  #highsociety  #green  #greenlife  #trees  #weed  #weedstagram  #chronic  #marijuana  #cannabis  #indica  #sativa  #hybrid  #thc  #cbd  #grow  #flowers  #health  #healing  #medicine  #MMPR  #ACMPR 
Black Soul (indica)
.
Hours:
Sun-Wed 10a-11p
Thurs 10a-12a
Fri-Sat 10a-2a
.
Place Your Order today! 📱(562)826-2052
.
.
Long Beach Premier Delivery Service
.
.
.
Be safe and have your meds delivered to you!
.
.
.
.
#abccollective #chemvalleykush #hybrid #WeDeliver #medicalmarijuana #painrelief #sativa #hybrid #nomorecouchpotatoe #medicalmarijuana #cannabis #wedeliver #getmedicated #sourjack #wedeliver #beachcities #outdoors #lemondiesel #outdoorlemondiesel #medicalgrade #medicine #getmedicated #gethigh #cannabiscommunity #weshouldsmoke #420 #710 #dabs #prop215
Black Soul (indica) . Hours: Sun-Wed 10a-11p Thurs 10a-12a Fri-Sat 10a-2a . Place Your Order today! 📱(562)826-2052 . . Long Beach Premier Delivery Service . . . Be safe and have your meds delivered to you! . . . . #abccollective  #chemvalleykush  #hybrid  #WeDeliver  #medicalmarijuana  #painrelief  #sativa  #hybrid  #nomorecouchpotatoe  #medicalmarijuana  #cannabis  #wedeliver  #getmedicated  #sourjack  #wedeliver  #beachcities  #outdoors  #lemondiesel  #outdoorlemondiesel  #medicalgrade  #medicine  #getmedicated  #gethigh  #cannabiscommunity  #weshouldsmoke  #420  #710  #dabs  #prop215 
Olympic Lifting Day 2:
115 Clean & Jerk
125 Clean & Jerk (missed the jerk)
•no Snatch videos 🏋🏻‍♀️ my bad lol•
Having so much fun! Shoulder stability & the mental barrier for OH Pressing will definitely take some work & overcoming. After my AC injury, I’ve been incredibly cautious about & nervous for my shoulder 🙈
Because people have asked me - the plan is to train both Powerlifting & Olympic Lifting to develop hypertrophy & strength as well as power & speed. The differences in training age between the 2 should add some excitement & challenges along the way. 
I don’t have any meets in mind for the next year as the plan is to put on muscle mass - especially up top! 🙂💪🏽 as well learn new movements & possibly some aerobic conditioning 🤫 (i said possibly)
.
.
.
.
#weightlifting #olympicweightlifting #lifting #powerlifter #hybrid #hypertrophy #strength #power #speed #anaerobicalways #aerobicsometimes #SABO #slingshot #cleanandjerk #snatch #development #tripleextension #barbell #girlswholift #girlswhopowerlift
Olympic Lifting Day 2: 115 Clean & Jerk 125 Clean & Jerk (missed the jerk) •no Snatch videos 🏋🏻‍♀️ my bad lol• Having so much fun! Shoulder stability & the mental barrier for OH Pressing will definitely take some work & overcoming. After my AC injury, I’ve been incredibly cautious about & nervous for my shoulder 🙈 Because people have asked me - the plan is to train both Powerlifting & Olympic Lifting to develop hypertrophy & strength as well as power & speed. The differences in training age between the 2 should add some excitement & challenges along the way. I don’t have any meets in mind for the next year as the plan is to put on muscle mass - especially up top! 🙂💪🏽 as well learn new movements & possibly some aerobic conditioning 🤫 (i said possibly) . . . . #weightlifting  #olympicweightlifting  #lifting  #powerlifter  #hybrid  #hypertrophy  #strength  #power  #speed  #anaerobicalways  #aerobicsometimes  #SABO  #slingshot  #cleanandjerk  #snatch  #development  #tripleextension  #barbell  #girlswholift  #girlswhopowerlift 
Just SOLD!! 🔥🔥🔥 Brand-new 2018 #Lexus #IS300 #Fsport with a sexy RED interior!! 😉 My client specifically wanted a color combo, and had a price to beat from a quote she got at a #dealership. She called me earlier today and few hours later, I had her #newcar DELIVERED to her doorsteps with a big RED BOW on it too! 😄 #VIP #SERVICE at its FINEST!! 👍👍 She couldn't be HAPPIER that I came through for her so quick & efficient! 🤗 Another HAPPY & SATISFIED client!! ☝️☝️ Call JEFF direct 626-374-0377 for your next #car #purchase or #lease today! ALL MAKES AND MODELS #VEHICLES AVAILABLE!! 🚘🚘🚘 #5STAR #SERVICE GUARANTEED! 💯💯 #LGAutoGroup #BestDealsInTown #5starService #No1 #autobroker #luxurycars #economycars #hybrid #sportscar #SUV #truck #carleasing #carbuying #cars #autosale #bestcardeals #leasespecials #carsale **JeffLACarGuy@gmail.com**
Just SOLD!! 🔥🔥🔥 Brand-new 2018 #Lexus  #IS300  #Fsport  with a sexy RED interior!! 😉 My client specifically wanted a color combo, and had a price to beat from a quote she got at a #dealership . She called me earlier today and few hours later, I had her #newcar  DELIVERED to her doorsteps with a big RED BOW on it too! 😄 #VIP  #SERVICE  at its FINEST!! 👍👍 She couldn't be HAPPIER that I came through for her so quick & efficient! 🤗 Another HAPPY & SATISFIED client!! ☝️☝️ Call JEFF direct 626-374-0377 for your next #car  #purchase  or #lease  today! ALL MAKES AND MODELS #VEHICLES  AVAILABLE!! 🚘🚘🚘 #5STAR  #SERVICE  GUARANTEED! 💯💯 #LGAutoGroup  #BestDealsInTown  #5starService  #No1  #autobroker  #luxurycars  #economycars  #hybrid  #sportscar  #SUV  #truck  #carleasing  #carbuying  #cars  #autosale  #bestcardeals  #leasespecials  #carsale  **JeffLACarGuy@gmail.com**
#BubbaKush resin from @kindselections2 🔥🔥🔥 A small dab of this and the heavy sedative effects have me hunkering down for the evening after a long Monday 😫 Hit up the fam @thc604 @_thc604_ for all that 🔊🔊🔊 from @kindselections2 and the rest of the best meds in Canada 💯🤙🏽 #VanStickyLoud #VanSticky #VanCity #Extracts #TopShelfOnly #Dabs #DabLife #HighLife #THC #DabbersDaily #Terps #710 #MMJ #Indica #Sativa #Hybrid #Kush #420 #NoFilter #Weed #CanadianStoners #WeShouldSmoke #FueledByThc #HighSociety #ConnoisseursChoice
#BubbaKush  resin from @kindselections2 🔥🔥🔥 A small dab of this and the heavy sedative effects have me hunkering down for the evening after a long Monday 😫 Hit up the fam @thc604 @_thc604_ for all that 🔊🔊🔊 from @kindselections2 and the rest of the best meds in Canada 💯🤙🏽 #VanStickyLoud  #VanSticky  #VanCity  #Extracts  #TopShelfOnly  #Dabs  #DabLife  #HighLife  #THC  #DabbersDaily  #Terps  #710  #MMJ  #Indica  #Sativa  #Hybrid  #Kush  #420  #NoFilter  #Weed  #CanadianStoners  #WeShouldSmoke  #FueledByThc  #HighSociety  #ConnoisseursChoice 
Nunca subí esto, se supone que es una especie de AU de Japas y Mikau pero como fue un sueño siento que no tiene mucho sentido xd espero terminarlo en estas vacaciones
#Oc #originalcharacter #wip #sketchbook #sketch #AU #yaoi #yaoicouple #hybrid #wolf #ink #comic #mydraw #mystyle #black #yaoisoft
Confucius aka "hybrid" so lets hear everyone's specie guess......... #hybridwaterfowl #hybrid #waterfowl #ducks #wildlifephotography #birdsofinstagram #photography #canon #duckhunting #birds #mossyoak #realtree
Russian Full Set 🤩
Russian Full Set 🤩
⚠️Ya boi got thrown on this lineup with @candylanddjs ! Come on out to support a good cause as we are using all proceeds to give back to the homeless🙏🏼 come for the cause, stay for the music 😈
.
.
.
.
. #edmbabe #edm #dubstep #deepriddim #riddimgang #edmlifestyle #la #oc #inovativ #hifimusic #edc #escapepsychocircus #escape #goodcause #thanksgiving  #thatsm3 #leggo #producer #dj #new #trap #hybrid
Hi moms, baby sy baru aja ulang tahun yg pertama di bulan Oktober kemarin 😊
.
Jadi, kita di rumah punya 1 stroller yang besar. Dan memang bukan stroller utk travelling ya. So it's not cabin size and very difficult to folding and unfolding.
.
Kita juga ada 1 gendongan ergobaby.
.
Jadi tiap kita mau jalan, diantara 2 pilihan itu yg bakal kita bawa. Dan suami prefer bawa gendongan karena lebih praktis dibanding stroller kita yang besar itu.
.
Tapi karena baby-nya udah 1 tahun, jadi udah mulai kerasa ya beratnya, kalo gendong lamaan dikit aja uda mulai pegel2. 😅 Dan susah juga lho makan sambil gendong anak didepan apalagi kalo pas lagi ngga bs diem dan restonya ga nyediain high chair. Di gendong super repot, di turunin dari gendongan juga ngga mungkin. 😥
.
So, its time to win this Hybrid Stroller. Yeeyyy 😄
.
.
Dan inilah keunggulan2 yg menjadi alasan kita ingin memiliki Stroller Hybrid Cabi :
.
🍬 Sesuai peraturan awal GA kemarin, jadi kita cuss ke @willowbabyshop untuk foto, karena memang bener2 niat untuk menang yah! 🤗
Dan sudah sempat coba, buka tutup nya gampang banget. Sampe sy coba bbrp kali utk memastikan (mungkin mbak nya mikir sy katrok banget kali ya 😂) saking penasaran.
Stroller yg kita punya susah ya dan musti jongkok2 dulu utk buka tutup, kalo pas lagi gendong baby kan susah ya.
.
🍬 Cabin size. Penting banget ya ini.
Salah satu alasan suami sy suka malas bawa stroller adalah ukurannya yg besar (karena harus buka tutup jok mobil belakang biar muat). Tapi kalo hybrid cabi ini nggak perlu yaa, tinggal taro aja loh, jadi sy juga bisa langsung masukin ke mobil sendiri (tanpa harus minta tolong suami atur jok mobil-nya dulu) walau sambil gendong anak 😀 karena ini ringan banget yaa.
Atau kalau mau lebih simple lagi, taruh aja di mobil terus, sepertinya juga nggak bakal ada yg terganggu, karena posisi saat terlipat sliiimmm banget 👌
.
.
Lanjut di comment 👇👇👇
.
#hybridcabi #hybridstroller #hybridfair #hybrid #hybridcurve #stroller #silvergrey #strollerbayi #babystroller #barangbayi #peralatanbayi #parenting #keretadorongbayi #beststroller #ukstroller #babystuff #premiumbabystuff #family #giveawayhybrid #hybridxcinfung
Hi moms, baby sy baru aja ulang tahun yg pertama di bulan Oktober kemarin 😊 . Jadi, kita di rumah punya 1 stroller yang besar. Dan memang bukan stroller utk travelling ya. So it's not cabin size and very difficult to folding and unfolding. . Kita juga ada 1 gendongan ergobaby. . Jadi tiap kita mau jalan, diantara 2 pilihan itu yg bakal kita bawa. Dan suami prefer bawa gendongan karena lebih praktis dibanding stroller kita yang besar itu. . Tapi karena baby-nya udah 1 tahun, jadi udah mulai kerasa ya beratnya, kalo gendong lamaan dikit aja uda mulai pegel2. 😅 Dan susah juga lho makan sambil gendong anak didepan apalagi kalo pas lagi ngga bs diem dan restonya ga nyediain high chair. Di gendong super repot, di turunin dari gendongan juga ngga mungkin. 😥 . So, its time to win this Hybrid Stroller. Yeeyyy 😄 . . Dan inilah keunggulan2 yg menjadi alasan kita ingin memiliki Stroller Hybrid Cabi : . 🍬 Sesuai peraturan awal GA kemarin, jadi kita cuss ke @willowbabyshop untuk foto, karena memang bener2 niat untuk menang yah! 🤗 Dan sudah sempat coba, buka tutup nya gampang banget. Sampe sy coba bbrp kali utk memastikan (mungkin mbak nya mikir sy katrok banget kali ya 😂) saking penasaran. Stroller yg kita punya susah ya dan musti jongkok2 dulu utk buka tutup, kalo pas lagi gendong baby kan susah ya. . 🍬 Cabin size. Penting banget ya ini. Salah satu alasan suami sy suka malas bawa stroller adalah ukurannya yg besar (karena harus buka tutup jok mobil belakang biar muat). Tapi kalo hybrid cabi ini nggak perlu yaa, tinggal taro aja loh, jadi sy juga bisa langsung masukin ke mobil sendiri (tanpa harus minta tolong suami atur jok mobil-nya dulu) walau sambil gendong anak 😀 karena ini ringan banget yaa. Atau kalau mau lebih simple lagi, taruh aja di mobil terus, sepertinya juga nggak bakal ada yg terganggu, karena posisi saat terlipat sliiimmm banget 👌 . . Lanjut di comment 👇👇👇 . #hybridcabi  #hybridstroller  #hybridfair  #hybrid  #hybridcurve  #stroller  #silvergrey  #strollerbayi  #babystroller  #barangbayi  #peralatanbayi  #parenting  #keretadorongbayi  #beststroller  #ukstroller  #babystuff  #premiumbabystuff  #family  #giveawayhybrid  #hybridxcinfung 
SFC/Parallel Alien Hybrid 👽👽
6x 28g SS, 36g N80, 40g SS
.
SS from @crazywireco
N80 from @juice_junkie_uk
.
Check out the Team & Sponsors⤵ @coilgeeks 🔥
@augvapeofficial 
@coilmasternet
@godriaofficial
@officialcoilart
.
#aliencoil #hybridcoil #hybrid #staggeredfusedclapton #staggeredfused #clapton #vape #vapelife #goonrda #rda #CoilPorn #wireporn #coil #coils #the_coil_showcase #coilmasternet #coilbuild #builddeck #crazywireco #freakyvapenation #coilgeeks #coil_addict #juicejunkie #thevapingrepost
SFC/Parallel Alien Hybrid 👽👽 6x 28g SS, 36g N80, 40g SS . SS from @crazywireco N80 from @juice_junkie_uk . Check out the Team & Sponsors⤵ @coilgeeks 🔥 @augvapeofficial @coilmasternet @godriaofficial @officialcoilart . #aliencoil  #hybridcoil  #hybrid  #staggeredfusedclapton  #staggeredfused  #clapton  #vape  #vapelife  #goonrda  #rda  #CoilPorn  #wireporn  #coil  #coils  #the_coil_showcase  #coilmasternet  #coilbuild  #builddeck  #crazywireco  #freakyvapenation  #coilgeeks  #coil_addict  #juicejunkie  #thevapingrepost 
Sebagai mamak yang ga bisa diem dan hobi membahagiakan anak dengan jalan-jalan maka mamak perlu stroller hybrid cabi supaya Rafa makin kece!😂
Alasan seriusnya :
1. Mamak akan jd full time mom tanpa nanny dan ART jadi stroller yang mumpuni dan jg nyaman sangat membantu ketika mamak sibuk mengerjakan kerjaan rumah.
2. Sebagai mamak yang hobi membahagiakan anaknya maka mamak akan sering jalan-jalan berdua aja sama Rafa. Boooookkk pasti Rafa bosen di rumah terus kaaaannn. Jd mamak ikhlas deh ajak jalan berdua aja. Oleh karena itu punya stroller yg ringan dan gampang buka tutup dengan 1 tangan it's a must! Psstt ada canopy yang buat ngelindungin anak dr sinar uv kalo kita lg jalan keluar dan juga lubang buat intip si bayik lg ngapain. Jangan lupa ada penyangga kaki juga yang bs di adjust sesuai kebutuhan anak dan juga bs buat newborn! (kode buat punya adiknya Rafa)
3. Kebetulan papa n mamak Rafa hobi banget travelling. Setelah setahun puasa jalan-jalan akhirnya kami akan jalan-jalan sekeluargaaa *lempar confetti* jadi kami sekeluarga sudah mempunya rencana berpergian dalam waktu dekat dan selama 4 minggu jadi perlu banget stroller yg bs masuk je cabin dan punya strapy jd bs kita bawa2 dengan aman jaya hybrid ini. Selain itu karena kami akan jalan-jalan dan sering banget di luar ruangan maka Rafa juga harus bgt merasa nyaman jd ga cranky, mengingat banyak banget reviews yg bilang stroller ini nyaman bgt maka akan sangat membantu pas travelling jadi akan less drama anak bayik! 
#hybridcabi #hybridstroller #hybridfair #hybrid #hybridcurve #stroller #silvergrey #strollerbayi #babystroller #barangbayi #peralatanbayi #parenting #keretadorongbayi #beststrolller #ukstroller #babystuff #premiumbabystuff #family #giveawayhybrid #hybridxcinfung
.
Sebagai mamak yang ga bisa diem dan hobi membahagiakan anak dengan jalan-jalan maka mamak perlu stroller hybrid cabi supaya Rafa makin kece!😂 Alasan seriusnya : 1. Mamak akan jd full time mom tanpa nanny dan ART jadi stroller yang mumpuni dan jg nyaman sangat membantu ketika mamak sibuk mengerjakan kerjaan rumah. 2. Sebagai mamak yang hobi membahagiakan anaknya maka mamak akan sering jalan-jalan berdua aja sama Rafa. Boooookkk pasti Rafa bosen di rumah terus kaaaannn. Jd mamak ikhlas deh ajak jalan berdua aja. Oleh karena itu punya stroller yg ringan dan gampang buka tutup dengan 1 tangan it's a must! Psstt ada canopy yang buat ngelindungin anak dr sinar uv kalo kita lg jalan keluar dan juga lubang buat intip si bayik lg ngapain. Jangan lupa ada penyangga kaki juga yang bs di adjust sesuai kebutuhan anak dan juga bs buat newborn! (kode buat punya adiknya Rafa) 3. Kebetulan papa n mamak Rafa hobi banget travelling. Setelah setahun puasa jalan-jalan akhirnya kami akan jalan-jalan sekeluargaaa *lempar confetti* jadi kami sekeluarga sudah mempunya rencana berpergian dalam waktu dekat dan selama 4 minggu jadi perlu banget stroller yg bs masuk je cabin dan punya strapy jd bs kita bawa2 dengan aman jaya hybrid ini. Selain itu karena kami akan jalan-jalan dan sering banget di luar ruangan maka Rafa juga harus bgt merasa nyaman jd ga cranky, mengingat banyak banget reviews yg bilang stroller ini nyaman bgt maka akan sangat membantu pas travelling jadi akan less drama anak bayik! #hybridcabi  #hybridstroller  #hybridfair  #hybrid  #hybridcurve  #stroller  #silvergrey  #strollerbayi  #babystroller  #barangbayi  #peralatanbayi  #parenting  #keretadorongbayi  #beststrolller  #ukstroller  #babystuff  #premiumbabystuff  #family  #giveawayhybrid  #hybridxcinfung  .
Elegant eyes of the future, carved from the excellence& innovation of the past. <------------------------------> #bmw #i8 #future #hybrid #sportscar #xenon #hid #polycarbonate #headlights #german #import #photographer #seattle #international #auto #show #photography #tjp #studios #pnw #love #life #white #black #want #loveit
Just bought myself a new car
#Laferrari#Aperta#hybrid#onlyadream
Welch's concord grape & cranberry gummies. I really like the flavor of these. Definitely going to have to pick up more boxes. .
.
.
#edibles #thc #tincture #greendragon #gummies #sativa #indica #hybrid #terps #growyourown #pnw #pdx #cannabiscommunity #420
everyone's favorite hybrid! Come on up to HOC for our G.S.C! Get it while it's hot🔥🤤💚💨 #gsc #hybrid #medicated #purple #malibugenetics
TreeTop Tuesday 
Here a lil vid for the weekly update. 
Switched to flower almost a week ago 
1st. BlueCheese (hybrid)
T-Bones Clones On a 13" spring not sure why but this one started flowering on her own while the light was still in veg?!? Hence why it's so much further along than the others.

2nd BlueMystic (indica)
T-Bones Clones on a 8" @theogspring she is loving the intense training (my first time spinning in both directions) 😍

3rd & 4th ChemDawg (indica)
Clones I took from Azaleah 🙏💕
Thanks to the #strangeseedproject 
On a 8" can see the flat canopy starting to develop and lastly the one on a 13" spring in the back corner

This video was taken on an I-phone 5 thru a pair of @methodseven #dontgrowblind 
Would also like to take a moment to thank @marshydroled keeping my ladies lit 
#treetoptuesday #glgo #greenlanterngrowop #bluecheese #hybrid #bluemystic #indica #chemdawg #marshydro #led #methodseven #dontgrowblind #theogspring #phi #finonacci #springtraining #traininsaneorremainthesame #growing #fliptoflower #auxingang
TreeTop Tuesday Here a lil vid for the weekly update. Switched to flower almost a week ago 1st. BlueCheese (hybrid) T-Bones Clones On a 13" spring not sure why but this one started flowering on her own while the light was still in veg?!? Hence why it's so much further along than the others. 2nd BlueMystic (indica) T-Bones Clones on a 8" @theogspring she is loving the intense training (my first time spinning in both directions) 😍 3rd & 4th ChemDawg (indica) Clones I took from Azaleah 🙏💕 Thanks to the #strangeseedproject  On a 8" can see the flat canopy starting to develop and lastly the one on a 13" spring in the back corner This video was taken on an I-phone 5 thru a pair of @methodseven #dontgrowblind  Would also like to take a moment to thank @marshydroled keeping my ladies lit #treetoptuesday  #glgo  #greenlanterngrowop  #bluecheese  #hybrid  #bluemystic  #indica  #chemdawg  #marshydro  #led  #methodseven  #dontgrowblind  #theogspring  #phi  #finonacci  #springtraining  #traininsaneorremainthesame  #growing  #fliptoflower  #auxingang 
We're stoked to have these 2 strong sativa-dominant strains back in the shop from #SugarTopBuddery! #Narnia and #LodiDodi are both huge customer favorites and you'll find out why after trying. We have both plus #GoldenLemons in 1.2 gram Mondo Bats as well!! We're thankful for these for sure. 
@sugartop_buddery 
#terpenestation🚂
#tripleaaagrade #highergrade #irie #leafly #thc #cbd #indica #sativa #hybrid #eugenedispensary #oregonherb #topshelfstation #herbisthehealingofthenation
Don't operate a motor vehicle or heavy machinery while under the influence of marijuana. Keep out of the reach of children and pets. Intended for adults age 21 and older and 18+ OMMP cardholders.
We're stoked to have these 2 strong sativa-dominant strains back in the shop from #SugarTopBuddery ! #Narnia  and #LodiDodi  are both huge customer favorites and you'll find out why after trying. We have both plus #GoldenLemons  in 1.2 gram Mondo Bats as well!! We're thankful for these for sure. @sugartop_buddery #terpenestation 🚂 #tripleaaagrade  #highergrade  #irie  #leafly  #thc  #cbd  #indica  #sativa  #hybrid  #eugenedispensary  #oregonherb  #topshelfstation  #herbisthehealingofthenation  Don't operate a motor vehicle or heavy machinery while under the influence of marijuana. Keep out of the reach of children and pets. Intended for adults age 21 and older and 18+ OMMP cardholders.
Flowering room on point at day 35. Going into week 6 hopefully they fill out nice and we get some nice colas. Powered by @solistek and getting fed @therocknutrients & terpenez by @mattthegrowguy .
.
.
#rockfamilia #growyourown #rocknutrients #rockresinator #dosidos #urklebreath #ireneog x #greatfullbreath #solistek #hps #420 #terpenez #cococoir #grower #pnw #pdx #terps #cannabiscommunity #sativa #indica #hybrid #topshelf #cottoncandykush #blackrazz
Flowering room on point at day 35. Going into week 6 hopefully they fill out nice and we get some nice colas. Powered by @solistek and getting fed @therocknutrients & terpenez by @mattthegrowguy . . . #rockfamilia  #growyourown  #rocknutrients  #rockresinator  #dosidos  #urklebreath  #ireneog  x #greatfullbreath  #solistek  #hps  #420  #terpenez  #cococoir  #grower  #pnw  #pdx  #terps  #cannabiscommunity  #sativa  #indica  #hybrid  #topshelf  #cottoncandykush  #blackrazz 
Here's a great post on my go to product of choice AlphaCre HD by Mrs. Jenna Fail 1stphorm Athlete.
.
Ps..Grape is my Fav!! #Repost @jenna_fail
・・・
Have you ever experienced this? It's late. Works over and it's time to train. You need a push but the issue is if you take a pre workout this late you'll be up all night 😬 Sound familiar? What do you do??
-
Of course @1stPhorm has the answer 💁🏼AlphaCreHD! It is a stimulant free preworkout & is a great option anytime! (Not just late at night 👊🏼) Because this is a non-stimulated product it eliminates the bloodstream's vaso-restrictive effect (caused my stimulants) and allows an increase in blood flow, oxygen and amino acids directly to the muscle. In addition to that, AlphaCreHD aids in:
-
• Increased stamina
• Increased endurance
• Increased strength
• Delays muscle fatigue
• Increased muscle cell volume
• Increased pump
-
If your preworkout isn't actually benefitting your workout and results why are you taking it? All @1stphorm pre workouts are designed to actually increase your performance in the gym and in exchange that helps to increase results. This is one of 3 preworkouts we offer and it's one of my favorites! 💪🏼💪🏼 My favorite flavor is Grape...and Orange 😬 I can't decide 😄🍊🍇Tap the link in my bio now to read more or feel free to email me with any questions!
-
The nights of having "eh" workouts because of no pre-workout are over 💪🏼😈 Welcome AlphaCreHD into your regimen!
-
-
📸 @davidmullis
Here's a great post on my go to product of choice AlphaCre HD by Mrs. Jenna Fail 1stphorm Athlete. . Ps..Grape is my Fav!! #Repost  @jenna_fail ・・・ Have you ever experienced this? It's late. Works over and it's time to train. You need a push but the issue is if you take a pre workout this late you'll be up all night 😬 Sound familiar? What do you do?? - Of course @1stPhorm has the answer 💁🏼AlphaCreHD! It is a stimulant free preworkout & is a great option anytime! (Not just late at night 👊🏼) Because this is a non-stimulated product it eliminates the bloodstream's vaso-restrictive effect (caused my stimulants) and allows an increase in blood flow, oxygen and amino acids directly to the muscle. In addition to that, AlphaCreHD aids in: - • Increased stamina • Increased endurance • Increased strength • Delays muscle fatigue • Increased muscle cell volume • Increased pump - If your preworkout isn't actually benefitting your workout and results why are you taking it? All @1stphorm pre workouts are designed to actually increase your performance in the gym and in exchange that helps to increase results. This is one of 3 preworkouts we offer and it's one of my favorites! 💪🏼💪🏼 My favorite flavor is Grape...and Orange 😬 I can't decide 😄🍊🍇Tap the link in my bio now to read more or feel free to email me with any questions! - The nights of having "eh" workouts because of no pre-workout are over 💪🏼😈 Welcome AlphaCreHD into your regimen! - - 📸 @davidmullis
Loving the fireee cookie taste🍪🔥🔥 with a hint of gassy stardawg 🌟🐶⛽️ #animalcookies #stardawg #hybrid #puppycookies #dense #buds #strong #tasty #topflavours #onlythebest #frosty #ukhighlife #topshelf #marijuana #weed #ukstoners @lazeyy_hazeyy
From dawn to dusk 🎣
From dawn to dusk 🎣
Last week of death by volume! 200lbs x20 high bar squats
Last week of death by volume! 200lbs x20 high bar squats
❄️❄️🍒🍒 Galactic Cherries smelling like sweet black berries and cover in frost. Starting the finishing process. @large_bud #andromedastrains #ganjasnob #marijuana #g #grow #dab #fit #lit #weedporn #chronic #oceangrown #startanewlife #cannabis #homegrown #hightimes #highsociety #indica #sativa #hybrid #greenhouse #cob #hydro #cree #askgaryvee #terp #mmj #chronic #howtogrow #budporn #wisdom #grow #loversofganja
Take a minute to relax we stress so much over things that don't really matter !!! Love others and love yourself 😍😘😎
.
#blunts #lit #bluntsallday #hightimes #highlife #cbds #thc #topshelfbud #coulds #420girls #420friendly #cannabis #fire #dabs #motivation #girlswhosmokepot #smokesesh #sativa #hybrid
#Repost @marleysmutts
・・・
If there is such a thing as a #lowrider tank, then that’s my little buddy right here. Say hello to Sherman the Tank today’s #adoptabledog. Sherman appears to be a Standard Dachshund Pit Bull mix but your guess is as good as ours. Whatever he is, he’s all awesome. 
Sherman is a super playful guy whether it’s fetch or with other dogs. He’s crate trained and sleeps through the night with no problem. And he isn’t above hopping up on the sofa for snuggle time. 
If you think Sherman would be a great addition to your pack, head on over to marleysmutts.org and check him out today!
#dogofinstagram #dogoftheday #dogstagram #hybrid
#Repost  @marleysmutts ・・・ If there is such a thing as a #lowrider  tank, then that’s my little buddy right here. Say hello to Sherman the Tank today’s #adoptabledog . Sherman appears to be a Standard Dachshund Pit Bull mix but your guess is as good as ours. Whatever he is, he’s all awesome. Sherman is a super playful guy whether it’s fetch or with other dogs. He’s crate trained and sleeps through the night with no problem. And he isn’t above hopping up on the sofa for snuggle time. If you think Sherman would be a great addition to your pack, head on over to marleysmutts.org and check him out today! #dogofinstagram  #dogoftheday  #dogstagram  #hybrid 
Cartridges ALWAYS come in handy 🤓🙌🏽‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️They're  discreet and I always have one on me. If I'm going to a concert, zoo, hike, grocery shopping, laundry etc it does not matter it's always on my side. If you've never had a pen you should come on in and let us give you some more detailed information about it. I highly recommend this brand pictured @rxhale they only use natural distillate and all of they're carts are 🔥💨 #cartridges #medicatedcannabis #letsgetmedicated #we❤️ourpatients #thevault619 #vaultDwellers #indica #sativa #hybrid #whatdoyoulike #perfect4onthego #perfect4daytimeuse #highthc% #stoney #hardcoreog #limestarburst #cherrypie #cannabiscommunity
Cartridges ALWAYS come in handy 🤓🙌🏽‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️They're discreet and I always have one on me. If I'm going to a concert, zoo, hike, grocery shopping, laundry etc it does not matter it's always on my side. If you've never had a pen you should come on in and let us give you some more detailed information about it. I highly recommend this brand pictured @rxhale they only use natural distillate and all of they're carts are 🔥💨 #cartridges  #medicatedcannabis  #letsgetmedicated  #we ❤️ourpatients #thevault619  #vaultDwellers  #indica  #sativa  #hybrid  #whatdoyoulike  #perfect4onthego  #perfect4daytimeuse  #highthc % #stoney  #hardcoreog  #limestarburst  #cherrypie  #cannabiscommunity 
Pisang Cokelat ,Quen manggo, quen Dragon Readyyy???
Yuk yang mau sarapan ato camilan sehatnya???#hybrid #idmkeren
#idmkekinian😻
Our Saturday could have been much more bloated if it weren't for @beckyaherman at Best-K9 Dog Training Services. His break was 'hunting' for all the ones I was too lazy to pick up. #hunting season #hybrid #wolfdog #royalcanin #almostirresistable #whereshank #happybirthdayliam #ineededthatbroom #iwishihadadustbuster  #germanshepherd #gsdstagram #germanshepherdofinstagram #gsd #gsdofinstagram
THCLEAR disposable are now back on our shelves. No need for a battery 🔋, just grab it and go 🏃🏽🏃🏽‍♀️. #topshelfmeds #tsm #tsm35 #tsm35cap #topshelf #topshelf35 #sativa #indica #hybrid #og  #ocbuds #420 #smokeweedeveryday #smokerdaily420 #ocpotheads #highlife  #dabs #wax #edibles #munchies #prop64 #prop215 #wegethigh #staylifted #disposable #thclear
✨Happy Monday ladies! I’m back from my vaycay❤️ Will be back to work tomorrow. Now taking appointments for December. DM me for availability & prices. 
Wispy set for this beauty. @aubrey_rose25 💙
Lash supplies by @eyelashextensionssupplies use my promo code “withllove” to save some $$$ on your lash supplies.
✨Happy Monday ladies! I’m back from my vaycay❤️ Will be back to work tomorrow. Now taking appointments for December. DM me for availability & prices. Wispy set for this beauty. @aubrey_rose25 💙 Lash supplies by @eyelashextensionssupplies use my promo code “withllove” to save some $$$ on your lash supplies.
🚨🚨 #VVS blessing us with #Cones 🔥🔥🔥🔥 top of the line flower, dusted in #kief ,and oiled in #premium #oil 😱😱 soooo amazing! #VVSCONE #prerolls #indica #sativa #hybrid #thc
An invigorating #sativa dominant #hybrid is fast-acting and delivers dreamy cerebral effects that have pushed #SourDiesel to its legendary status. ⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#macromonday #mmjpatients #macroweed #mmj #macrocannamonday #macrocannabis #trichromes #pistils #Marijuana #CannabisCommunity #CannabisSociety #THC #marin #sanrafael #MarinCounty #Hybrid #bayarea #weshouldsmoke #terps #organic #medical #marijuana #prop215 #northbay #medicalmarijuana
An invigorating #sativa  dominant #hybrid  is fast-acting and delivers dreamy cerebral effects that have pushed #SourDiesel  to its legendary status. ⠀ .⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ #macromonday  #mmjpatients  #macroweed  #mmj  #macrocannamonday  #macrocannabis  #trichromes  #pistils  #Marijuana  #CannabisCommunity  #CannabisSociety  #THC  #marin  #sanrafael  #MarinCounty  #Hybrid  #bayarea  #weshouldsmoke  #terps  #organic  #medical  #marijuana  #prop215  #northbay  #medicalmarijuana 
Nothing makes baby blues even bluer than fresh full lashes 😍 @bellalash #louisville #eye #love #lash #extensions #bellalash #hybrid #blueeyes #redhead #nomascara
Shading and #sugareffect combined using colors from the #bohoneonail collection! 💅🏼 A simple decoration that will leave a lasting impression!😍💅🏼 Grab: Lavender Morning, Turquoise Wave, Paint Gel White Rose and Arielle Effect no.00 😍💅🏼#neonailusa  #instanails  #manicure #neonail #bohoneonail #bohochic #bohostyle #polishneonail #hybridpaints #hybrid #hybridmanicure #nailart #nails #nyc #geometry
It's here!!! We now have the 7pipe/Twist Pipes in! Available in 6 different color options
#sacredleaf #getmedicated #indica #sativa #hybrid #smokeweed #swed #dank #girldispensary #ownedbygirls #weed #weedlove #420girls #420chicksofig #420chickz #420girlsofig #ganja #ganjagirls #twistpipes #7pipe #pipes #puff #puffpuffpass #puffpuff #rollitup #flower
#Repost @ev_service (@get_repost)
・・・
Чип-тюнинг.

Тяговые характеристики двигателей занижены производителем относительно конструктивного потенциала в целях соответствия экологическим нормам (задушены экологией).
#eco 🛴📉. .

Чип-тюнинг дает возможность увеличить мощность и крутящий момент вашего двигателя в режимах больших нагрузок, а также повысить экономичность при штатных нагрузках, в частности отключить экологию.

#ev_service 🚘📈
Для Prius 30/35/41 чип-тюнинг позволяет отключить экологическую систему EGR (типичная ошибка P0401), для Prius 20 - это отключение второй лямбды, дающее возможность удалить неисправный катализатор (ошибка P0420).
#prius #hybrid #chiptuning

Немного о системе EGR.

Внедрение EGR (Exhaust Gas Recirculatiоn) должно было сократить содержание в выхлопе оксидов азота NOx. Экологи при попытке дать миру хотя бы какой-то шанс на спасение заставляют производителей “душить” автомобильные моторы до потери сознания. И они то и дело подают в суд на разные автокомпании за недоработку этой системы, наши же люди наоборот стараются полностью избавится от нее и позволить мотору "дышать полной грудью". Ни на что другое EGR не влияет. Это — чисто “экологическая” фишка современного мотора. 
#EGR #eco

Бояться отключения EGR не надо: единственным неприятным последствием станет повышенное содержание оксидов азота в выхлопе, но если на одну чашу весов поставить какие-то неведомые азоты, а на другую — беспроблемную эксплуатацию автомобиля, то второе, конечно же, перевесит. Ибо экология — экологией, а нервы дороже. Ведь к сожалению, ресурс у неё достаточно ограничен, и приходит время, когда система перестаёт работать как положено (точнее, вообще перестаёт). И тогда исключение всей системы из управления двигателем становится хорошим выходом из ситуации. Для большей убедительности скажу, что исправный EGR и так не работает на высоких оборотах или в аварийном режиме – при таких условиях заводской программой блока управления предусмотрено его полное закрытие.

Диагностика и ремонт гибридов.
#prius #hybrid #battery #hybridsystem
#repair #fix #scan #hybridcar 
#диагностика #ремонт #приус #гибрид #ремонтгибридов #ввб #nhw20 #zvw30 #zvw41

#hybridclub #hybridclubd
#Repost  @ev_service (@get_repost) ・・・ Чип-тюнинг. Тяговые характеристики двигателей занижены производителем относительно конструктивного потенциала в целях соответствия экологическим нормам (задушены экологией). #eco  🛴📉. . Чип-тюнинг дает возможность увеличить мощность и крутящий момент вашего двигателя в режимах больших нагрузок, а также повысить экономичность при штатных нагрузках, в частности отключить экологию. #ev_service  🚘📈 Для Prius 30/35/41 чип-тюнинг позволяет отключить экологическую систему EGR (типичная ошибка P0401), для Prius 20 - это отключение второй лямбды, дающее возможность удалить неисправный катализатор (ошибка P0420). #prius  #hybrid  #chiptuning  Немного о системе EGR. Внедрение EGR (Exhaust Gas Recirculatiоn) должно было сократить содержание в выхлопе оксидов азота NOx. Экологи при попытке дать миру хотя бы какой-то шанс на спасение заставляют производителей “душить” автомобильные моторы до потери сознания. И они то и дело подают в суд на разные автокомпании за недоработку этой системы, наши же люди наоборот стараются полностью избавится от нее и позволить мотору "дышать полной грудью". Ни на что другое EGR не влияет. Это — чисто “экологическая” фишка современного мотора. #EGR  #eco  Бояться отключения EGR не надо: единственным неприятным последствием станет повышенное содержание оксидов азота в выхлопе, но если на одну чашу весов поставить какие-то неведомые азоты, а на другую — беспроблемную эксплуатацию автомобиля, то второе, конечно же, перевесит. Ибо экология — экологией, а нервы дороже. Ведь к сожалению, ресурс у неё достаточно ограничен, и приходит время, когда система перестаёт работать как положено (точнее, вообще перестаёт). И тогда исключение всей системы из управления двигателем становится хорошим выходом из ситуации. Для большей убедительности скажу, что исправный EGR и так не работает на высоких оборотах или в аварийном режиме – при таких условиях заводской программой блока управления предусмотрено его полное закрытие. Диагностика и ремонт гибридов. #prius  #hybrid  #battery  #hybridsystem  #repair  #fix  #scan  #hybridcar  #диагностика  #ремонт  #приус  #гибрид  #ремонтгибридов  #ввб  #nhw20  #zvw30  #zvw41  #hybridclub  #hybridclubd 
my guy stays 4 paws down #rock #soild #loyalty #team #us #hybrid #honor #respect #devotion #friendship #trust
@thegreenhalo is hosting a food drive this month! Stop on in with your donation to be entered to win a gift bakset 👌
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Arizona #FoodBank #GivingBack #FoodDrive #Tucson #TheGreenHalo #Prop203 #AZMMJ #MedicalMarijuana #Patients #Dispensary #Budtender #520 #420 #710 #Stoner #CannabisCommunity #Raffle #GiftBasket #Winner #Sativa #Indica #Hybrid #Flower #Concentrates #Edibles #BestOf
Lost Coast OG on the Pacific Coast 🏖 #pacificnorthwest #lostcoastog #humboldtseeds #pakistanikush #lemonthai #hybrid #indicadominant #earthy #savory #smooth #dense #virginiaco #aeroponics #prerollteam #prerolls #joints #pnw #spokanegrown #i502 #washingtonweed
—
This product has intoxicating effects and may be habit forming. Marijuana can impair concentration, coordination, and judgment. Do not operate a vehicle or machinery under the influence of this drug. There may be health risks associated with consumption of this product. For use only by adults twenty-one and older. Keep out of the reach of children.
Lost Coast OG on the Pacific Coast 🏖 #pacificnorthwest  #lostcoastog  #humboldtseeds  #pakistanikush  #lemonthai  #hybrid  #indicadominant  #earthy  #savory  #smooth  #dense  #virginiaco  #aeroponics  #prerollteam  #prerolls  #joints  #pnw  #spokanegrown  #i502  #washingtonweed  — This product has intoxicating effects and may be habit forming. Marijuana can impair concentration, coordination, and judgment. Do not operate a vehicle or machinery under the influence of this drug. There may be health risks associated with consumption of this product. For use only by adults twenty-one and older. Keep out of the reach of children.
Tune in tonight!!! @loyalty_extracts_terry will be in the building to chop it up with us and put some smoke in the air!!! Medical Mondays🔊📡📻.
Listen every Monday from 10pm -12am EST on TapDetroit.com
(Internet Radio... Detroit Style)
Medical Mondays is brought to you in part by: @treetopwellnessgroup , @straingame313 , @dr_greenbuds @labelmybud and @honey_bee_extractions and of course @olinezra
🕙 🕛 🗣🎙🎤💬🎧🔊📡⚡️🛰🌐🌎🌍🌏📻📲💻 👂🏽🗯☎ 313.429.0801 ☎@tapdetroit #detroit
Hosted by:  @bsc.313 and @Romeo_Roech
#mmmp #313 #420 #710 #stoner #stonerlife #news #stonercomedy #comedy #funny #thc #cannabis #buds #bongs #joints #legalize #weed #medicalmondays #indica #sativa #hybrid
Tune in tonight!!! @loyalty_extracts_terry will be in the building to chop it up with us and put some smoke in the air!!! Medical Mondays🔊📡📻. Listen every Monday from 10pm -12am EST on TapDetroit.com (Internet Radio... Detroit Style) Medical Mondays is brought to you in part by: @treetopwellnessgroup , @straingame313 , @dr_greenbuds @labelmybud and @honey_bee_extractions and of course @olinezra 🕙 🕛 🗣🎙🎤💬🎧🔊📡⚡️🛰🌐🌎🌍🌏📻📲💻 👂🏽🗯☎ 313.429.0801 ☎@tapdetroit #detroit  Hosted by: @bsc.313 and @Romeo_Roech #mmmp  #313  #420  #710  #stoner  #stonerlife  #news  #stonercomedy  #comedy  #funny  #thc  #cannabis  #buds  #bongs  #joints  #legalize  #weed  #medicalmondays  #indica  #sativa  #hybrid 
Liburan uda di depan mata nihh... ditambah lagi aku habis lahirin Arthur jadi butuh banget yang namanya stroller untuk dibawa jalan, apalagi strollernya mendukung banget, stroller zaman now, designnya cakep, ringan, mudah dilipat sehingga mudah untuk dibawa kemanapun. Bisa dipakai bergantian dengan Harvey, kokonya Arthur. Apalagi bisa didapatin secara gratis. Hitung2 sebagai hadiah lahiran anak ke2 yah.. so wish me luck!! 🙏🏻🙏🏻 makasih atas kesempatannya mom @cinfung @willowbabyshop @hybridstroller.id ❤️❤️
#hybridcabi #hybridstroller #hybridfair #hybrid #hybridcurve #stroller #silvergrey #strollerbayi #babystroller #barangbayi #peralatanbayi #parenting #keretadorongbayi #beststrolller #ukstroller #babystuff #premiumbabystuff #family #giveawayhybrid #hybridxcinfung
.
Lets have fun and try your luck mom! 💕🙇🏼‍♀️💁🏼🙋🏼🙆🏼💕✨
.
Ps : yg sebelumnya uda regram gambar sebelumnya gpp yaaa, sama aja 🙌🏻
Liburan uda di depan mata nihh... ditambah lagi aku habis lahirin Arthur jadi butuh banget yang namanya stroller untuk dibawa jalan, apalagi strollernya mendukung banget, stroller zaman now, designnya cakep, ringan, mudah dilipat sehingga mudah untuk dibawa kemanapun. Bisa dipakai bergantian dengan Harvey, kokonya Arthur. Apalagi bisa didapatin secara gratis. Hitung2 sebagai hadiah lahiran anak ke2 yah.. so wish me luck!! 🙏🏻🙏🏻 makasih atas kesempatannya mom @cinfung @willowbabyshop @hybridstroller.id ❤️❤️ #hybridcabi  #hybridstroller  #hybridfair  #hybrid  #hybridcurve  #stroller  #silvergrey  #strollerbayi  #babystroller  #barangbayi  #peralatanbayi  #parenting  #keretadorongbayi  #beststrolller  #ukstroller  #babystuff  #premiumbabystuff  #family  #giveawayhybrid  #hybridxcinfung  . Lets have fun and try your luck mom! 💕🙇🏼‍♀️💁🏼🙋🏼🙆🏼💕✨ . Ps : yg sebelumnya uda regram gambar sebelumnya gpp yaaa, sama aja 🙌🏻
Ceramic vape cartridges, full ceramic, no cotton, no glue.#710 #710nv #710az #stoner #highsociety #oil #holistic #alternative #bud #stoner #vapen #dabthis #dabsofig #Dabstix #hybrid #westcoast #eastcoast #weshouldsmoke #weshoulddab
The slowest morning of the week was the best morning yet. What a duck!
(Mallard/Wigeon Hybrid)
-
#CypressBend #ducks #mallard #wigeon #hybrid #greenheads #kzonetv #duckhunting #duckseason #arkansas #sitka #naturalgearcamo #uahunt #underarmour #outdoorchannel #whatgetsyououtdoors #macksprairiewings #predatory
I'm 17! Turned on the 15th ( sorry this is late!) I'm one year older and will be trying to post at least one a week or more instead of all at once then disappear for a month at a time.. well, here's a drawing from my birthday! #Hybrid #Retnuh56 #RetnuhsDrawings #Creature #traditionalart #Traditional #Art #drawing #inked #paper #Monster #WW2Creature
Pretty proud of this install, FPX large flush hybrid with a custom panel and a built in wood box I designed in this monster fireplace 🤯 #pnw #travisindustries #greenstart #hybrid #woodfire #installlife
Young flowerhorn showing great color #flowerhorn #hybrid #wetpet
The four-seater, high-performance electric vehicle, due out in 2020, will be able to go 250 miles per hour. The first run of 1,000 Roadsters will cost $250,000 each. "The point of doing this is to give a hardcore smackdown to gasoline cars," Musk said.
-
-
#electricvehicle #instamood #cleanenergy #electriccar #EV #plugin #driveelectric #hybrid #tesla  #electriccars #electricvehiclea #Pluginhybrid #cleanenergy #instacar #supercars #exoticcar #greencity #goelectric #tesla #hypercar #motorsport #luxurycars #cars #carphotography
The four-seater, high-performance electric vehicle, due out in 2020, will be able to go 250 miles per hour. The first run of 1,000 Roadsters will cost $250,000 each. "The point of doing this is to give a hardcore smackdown to gasoline cars," Musk said. - - #electricvehicle  #instamood  #cleanenergy  #electriccar  #EV  #plugin  #driveelectric  #hybrid  #tesla  #electriccars  #electricvehiclea  #Pluginhybrid  #cleanenergy  #instacar  #supercars  #exoticcar  #greencity  #goelectric  #tesla  #hypercar  #motorsport  #luxurycars  #cars  #carphotography 
At Dodream Plastic Surgery, Dr. Song specializes in a variety of implant shapes and brands. The Motiva implants have recent gained hype, due to the high quality composition and has been refereed to as a hybrid between round and tear drop implants. To see which implant is right for you, contact us for your free consultation in the luxurious Dodream Plastic Surgery today! #motiva #hybrid #perfect #implants
At Dodream Plastic Surgery, Dr. Song specializes in a variety of implant shapes and brands. The Motiva implants have recent gained hype, due to the high quality composition and has been refereed to as a hybrid between round and tear drop implants. To see which implant is right for you, contact us for your free consultation in the luxurious Dodream Plastic Surgery today! #motiva  #hybrid  #perfect  #implants 
Alien-Shark hybrid that lives off the blood of bad animals. He wears spiked leather and spiked biker boots. My boy wants to see if you all like his work. 
#spikes #hybrid #alienshark #leatherspikes #drawing
🍇Goo haz the most unique flavor of sweet gasoline. It iz one of my favorite indica strains. 
This strain puts me on a cloud of happiness and relaxation accompanied with a crazy hunger boost. 
Parents: Blueberry x Hindu Kush
Test results and terpene profile not available, sorry. ✨👩🏽‍🔬💨
🍇Goo haz the most unique flavor of sweet gasoline. It iz one of my favorite indica strains. This strain puts me on a cloud of happiness and relaxation accompanied with a crazy hunger boost. Parents: Blueberry x Hindu Kush Test results and terpene profile not available, sorry. ✨👩🏽‍🔬💨
@Regranned from @chawrelia - 
Selain biar sama kecehnya kek mas Andra n mama @chawrelia juga karena sudah naksir berat si Hybrid Curve Stroller “Khaki” ini. Bisa lama kepakenya dari NB - 25kg, materialnya kokoh dan ada UV protection! Easy to use bisa dibuka tutup pake satu tangan, jadi gampang klo lagi pergi berduaan aja sama bayik #babyakramarsakha Cabin size dan ada bagnya 😍 sungguh mengerti keinginan mami yg super banyak 
#hybridxchawrelia #hybrid #hybridstroller #giveawayhybrid #hybridfair #hybridcurve #stroller #strollerbayi #babystroller #keretabayi #peralatanbayi #motherandbaby#keretadorongbayi #beststroller #ukstroller #babystuff #premiumbabystuff #family .

Yuk join give away @hybridstroller.id @bayibay_babyshop x
 @chawrelia

HYBRID
Get the best product with interesting price !! - #regrann
@Regranned from @chawrelia - Selain biar sama kecehnya kek mas Andra n mama @chawrelia juga karena sudah naksir berat si Hybrid Curve Stroller “Khaki” ini. Bisa lama kepakenya dari NB - 25kg, materialnya kokoh dan ada UV protection! Easy to use bisa dibuka tutup pake satu tangan, jadi gampang klo lagi pergi berduaan aja sama bayik #babyakramarsakha  Cabin size dan ada bagnya 😍 sungguh mengerti keinginan mami yg super banyak #hybridxchawrelia  #hybrid  #hybridstroller  #giveawayhybrid  #hybridfair  #hybridcurve  #stroller  #strollerbayi  #babystroller  #keretabayi  #peralatanbayi  #motherandbaby #keretadorongbayi  #beststroller  #ukstroller  #babystuff  #premiumbabystuff  #family  . Yuk join give away @hybridstroller.id @bayibay_babyshop x @chawrelia HYBRID Get the best product with interesting price !! - #regrann