an online Instagram web viewer

#ibubersalin medias

Photos

Feedback Customer Koko Cekur
.
.
Ada masalah yg sama? Tak lawas ke
Tak bertenaga.. .
.
Mungkin koko cekur boleh bantu.. .
.
Whatsapp 01132693038
.
.
#kokocekur #hotchocolate #jamu #sukajamu #minuman #minumankesihatan #tonikwanita #wanitasihat #ibu #penjagaanwanita #penjagaandalampantang #ibubersalin #persediaanbersalin #kokosedap #kokoviral #bazaarpaknil #bazar #kedaionline #instasihat #instalife #mama #guru #cikgu #dropship #ejen #stokis #ejenwanted #terlajaklaris
Feedback Customer Koko Cekur . . Ada masalah yg sama? Tak lawas ke Tak bertenaga.. . . Mungkin koko cekur boleh bantu.. . . Whatsapp 01132693038 . . #kokocekur  #hotchocolate  #jamu  #sukajamu  #minuman  #minumankesihatan  #tonikwanita  #wanitasihat  #ibu  #penjagaanwanita  #penjagaandalampantang  #ibubersalin  #persediaanbersalin  #kokosedap  #kokoviral  #bazaarpaknil  #bazar  #kedaionline  #instasihat  #instalife  #mama  #guru  #cikgu  #dropship  #ejen  #stokis  #ejenwanted  #terlajaklaris 
💕💕
Bisnes apa yang tak kan terjejas dengan perubahan mata wang atau ekonomi semasa???? Tak boleh tidak, MESTI beli??? Yer betul!!! Barang keperluan! Contohnya:
1. Makanan (nasi, garam, gula)
2. Petrol
3. Tuala wanita

Iya la kan! Perempuan kan ada terima penganugerahan 'cuti' tiap bulan. Nak percutian yang aman, selesa, mesti la guna #Lexee. Tak da la senggugut dan emotional.

Betul ke BETUL?? Yang kat pasaran tu MEMANG ada, tapi berdioksin dan berisiko untuk mengundang penyakit puan sebab material dari bahan kitar semula!
Lexee 100% kapas dan bahan organik. Siap ade expired date!

Yang nak faham peluang bisnes atau nak cuba produk hot ni bole wassap saya. 💕0179049715💕

#TualaWanitaLEXEE #multifunction #expireddate #ibubersalin #berpantang #babyjaundice #jatuhcinta #titiancinta #coolfever
💕💕 Bisnes apa yang tak kan terjejas dengan perubahan mata wang atau ekonomi semasa???? Tak boleh tidak, MESTI beli??? Yer betul!!! Barang keperluan! Contohnya: 1. Makanan (nasi, garam, gula) 2. Petrol 3. Tuala wanita Iya la kan! Perempuan kan ada terima penganugerahan 'cuti' tiap bulan. Nak percutian yang aman, selesa, mesti la guna #Lexee . Tak da la senggugut dan emotional. Betul ke BETUL?? Yang kat pasaran tu MEMANG ada, tapi berdioksin dan berisiko untuk mengundang penyakit puan sebab material dari bahan kitar semula! Lexee 100% kapas dan bahan organik. Siap ade expired date! Yang nak faham peluang bisnes atau nak cuba produk hot ni bole wassap saya. 💕0179049715💕 #TualaWanitaLEXEE  #multifunction  #expireddate  #ibubersalin  #berpantang  #babyjaundice  #jatuhcinta  #titiancinta  #coolfever 
"IKHTIAR ANAK KEMBAR"
.
Sapa2 boleh cuba
Kita ikhtiar dan usaha
.
Bile kita usaha jangan terlalu taksub pulak yer
Risau jatuh khurafat pulak
Di smping tu,yang penting doa mohon kpada Allah.s.w.t
.
#TRB
#penantianjadirealiti #ikhtiarhamil
#ibuhamil #ibumengandung
#ibubersalin #ibuberpantang
👉👉🇮‌🇳‌🇩‌‌🇦‌🇭‌🇳‌🇾‌🇦 rumah tangga apabila di tengah2 kita hadir sang buah hati 👶👶👶 akan tetapi terhalang dengan penyakit dan virus seperti: MIOM, PCOS, KISTA, KEPUTIHAN, TORCH, KANKER SERVIK, OBESITAS, dll. Konsultasikan denan kami. Konsultasi GRATIS!!!
📲 BBM: D80B9FFD 
WA. : 083833425507
👉👉🇮‌🇳‌🇩‌‌🇦‌🇭‌🇳‌🇾‌🇦 rumah tangga apabila di tengah2 kita hadir sang buah hati 👶👶👶 akan tetapi terhalang dengan penyakit dan virus seperti: MIOM, PCOS, KISTA, KEPUTIHAN, TORCH, KANKER SERVIK, OBESITAS, dll. Konsultasikan denan kami. Konsultasi GRATIS!!! 📲 BBM: D80B9FFD WA. : 083833425507
Cik putih datang lagiiiii...
.
.
 Oppsss.. Kejap2 Masuk bilik air tukar pantyliner..
.
.
 Dah start bau ashemm..
.
.
 Time nilah tangan sedap mengaru.. Kecian cik v kena hadap cik putih je..
.
.
 Tapi.... Itu dulu.. Sejak amalkan intimate care by kyra alhamdulillah cik putih SEGAN2 nak singgah.. Cik v pun semakin berbau wangi..
.
. " BYE2 CIK PUTIH "

Untuk tempahan @ keterangan 
WA: ⤵⤵⤵ 018-2329435(KAK AINI) 🚗cod area sunway shj ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ #homemadeproductbykyramobilespa #vsecretscrub #vtightspray #voilformula #projekmemikatsuami #keputihan #masalahwanita #masalahkeputihan #wanitamalaysia #ibubersalin #produkwanita #semulajadi 
#produkmalaysia #produkbumiputera #produkmuslim #produkhalal #produkterbaik #sayaguna #sayagunasayajual #sayajualproduk #bisnesonline #sunway #subangjaya #putrajaya #shahalam #damansara #Johor #Selangor
#wassap0182329435
Cik putih datang lagiiiii... . . Oppsss.. Kejap2 Masuk bilik air tukar pantyliner.. . . Dah start bau ashemm.. . . Time nilah tangan sedap mengaru.. Kecian cik v kena hadap cik putih je.. . . Tapi.... Itu dulu.. Sejak amalkan intimate care by kyra alhamdulillah cik putih SEGAN2 nak singgah.. Cik v pun semakin berbau wangi.. . . " BYE2 CIK PUTIH " Untuk tempahan @ keterangan WA: ⤵⤵⤵ 018-2329435(KAK AINI) 🚗cod area sunway shj ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ #homemadeproductbykyramobilespa  #vsecretscrub  #vtightspray  #voilformula  #projekmemikatsuami  #keputihan  #masalahwanita  #masalahkeputihan  #wanitamalaysia  #ibubersalin  #produkwanita  #semulajadi  #produkmalaysia  #produkbumiputera  #produkmuslim  #produkhalal  #produkterbaik  #sayaguna  #sayagunasayajual  #sayajualproduk  #bisnesonline  #sunway  #subangjaya  #putrajaya  #shahalam  #damansara  #Johor  #Selangor  #wassap0182329435 
Yuk cek IG kami, seputar kehamilan.
membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : 
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG-ULANG
PCOS /PCO
ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri),DLL

Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS
Harap menghubungi kami? ,
BBM: D80B9FFD 
WA: 083833425507
Yuk cek IG kami, seputar kehamilan. membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS / KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG-ULANG PCOS /PCO ENDOMETRIOSIS VARIKOKEL TORCH (virus/bakteri),DLL Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS Harap menghubungi kami? , BBM: D80B9FFD WA: 083833425507
👉👉🇮‌🇳‌🇩‌‌🇦‌🇭‌🇳‌🇾‌🇦 rumah tangga apabila di tengah2 kita hadir sang buah hati 👶👶👶 akan tetapi terhalang dengan penyakit dan virus seperti: MIOM, PCOS, KISTA, KEPUTIHAN, TORCH, KANKER SERVIK, OBESITAS, dll. Konsultasikan denan kami. Konsultasi GRATIS!!!
📲 BBM: D80B9FFD 
WA. : 083833425507
👉👉🇮‌🇳‌🇩‌‌🇦‌🇭‌🇳‌🇾‌🇦 rumah tangga apabila di tengah2 kita hadir sang buah hati 👶👶👶 akan tetapi terhalang dengan penyakit dan virus seperti: MIOM, PCOS, KISTA, KEPUTIHAN, TORCH, KANKER SERVIK, OBESITAS, dll. Konsultasikan denan kami. Konsultasi GRATIS!!! 📲 BBM: D80B9FFD WA. : 083833425507
💕💕
[BULETIN KESIHATAN]

KENALI 7 MASALAH IBU KETIKA BERPANTANG 🔴Bentan
🔴Sembelit
🔴Bengkak susu
🔴Bayi kerap meragam
🔴Bayi kuning
🔴Depresi
🔴Rengat

Salah satu cara adalah dengan menggunakan #PAD_AJAIB_LEXEE

Ianya amat Sesuai untuk ibu lepas bersalin ♥menyedut keluar saki baki darah nifas
♥merawat luka jahitan
♥meringankan badan
♥menstabilkan hormon

Jika mengalami masalah Bengkak susu, bayi kuning boleh gunakan pantyliner lexee.

Nak tahu caranya?
Whatsapp la kt kite..nnt kite bgatu..
💕0179049715💕

#tualawanitalexee #multifunction
#ibuberpantang #ibubersalin #bengkaksusu #ruamlampin #coolfever #xrugicuba
💕💕 [BULETIN KESIHATAN] KENALI 7 MASALAH IBU KETIKA BERPANTANG 🔴Bentan 🔴Sembelit 🔴Bengkak susu 🔴Bayi kerap meragam 🔴Bayi kuning 🔴Depresi 🔴Rengat Salah satu cara adalah dengan menggunakan #PAD_AJAIB_LEXEE  Ianya amat Sesuai untuk ibu lepas bersalin ♥menyedut keluar saki baki darah nifas ♥merawat luka jahitan ♥meringankan badan ♥menstabilkan hormon Jika mengalami masalah Bengkak susu, bayi kuning boleh gunakan pantyliner lexee. Nak tahu caranya? Whatsapp la kt kite..nnt kite bgatu.. 💕0179049715💕 #tualawanitalexee  #multifunction  #ibuberpantang  #ibubersalin  #bengkaksusu  #ruamlampin  #coolfever  #xrugicuba 
Tak sanggup tengok peta peta stretchmark di perut? Jangan risau ibu. Double action lotion kan ada. Insya Allah boleh hilangkan peta peta itew.

Jom dapatkan sekarang. Whatsapp 0177506997. 😉
Tak sanggup tengok peta peta stretchmark di perut? Jangan risau ibu. Double action lotion kan ada. Insya Allah boleh hilangkan peta peta itew. Jom dapatkan sekarang. Whatsapp 0177506997. 😉
Shaklee Murah !
.
Shaklee Murah !
.
Shaklee Murah !
.
Ostematrix Anda kini dah ada khabar berita ! #ostematrixbymummyza
.
Berita baik utk penggemar ostematrix ni ! PROMO 3HARI SAHAJA !
.
(18.10.17 SEHINGGA 20.10.17)
.
.
➡ Membantu tidur lena
➡ Melegakan lenguh badan
➡ Melegakan senggugut
➡ Melegakan sembelit .
.
Sangat2 sesuai untuk mereka👇👇
.
✔ Ibu bersalin
✔ Ibu hamil
✔ Seliuh dan patah tulang
✔ Sakit lutut
✔ Susah bangun pagi .
✔ Selalu kebas-kebas
.
Dapatkan sekarang ! Pasti anda jatuh hati tau , 😊😊
.
Hubungi pengedar Sah . Klik sini 👉 www.wasap.my/60173645052/PromoOstematrixOct17
.
Siti Hamizah
SID 017 364 5052
.
#ostematrix #patahtulang #senggugut #lenguhbafan #sakitlutut #sakitkaki #ibubersalin #ibuhamil #kebas2 #kebaskaki #shakleebymummyza #ostematrixshaklee #pengedarShakleeKotaKemuning #pengedadshakleeselangor #KotaKemuning #jlnkebun #TamanMedan #ostematrixbymummyza
Shaklee Murah ! . Shaklee Murah ! . Shaklee Murah ! . Ostematrix Anda kini dah ada khabar berita ! #ostematrixbymummyza  . Berita baik utk penggemar ostematrix ni ! PROMO 3HARI SAHAJA ! . (18.10.17 SEHINGGA 20.10.17) . . ➡ Membantu tidur lena ➡ Melegakan lenguh badan ➡ Melegakan senggugut ➡ Melegakan sembelit . . Sangat2 sesuai untuk mereka👇👇 . ✔ Ibu bersalin ✔ Ibu hamil ✔ Seliuh dan patah tulang ✔ Sakit lutut ✔ Susah bangun pagi . ✔ Selalu kebas-kebas . Dapatkan sekarang ! Pasti anda jatuh hati tau , 😊😊 . Hubungi pengedar Sah . Klik sini 👉 www.wasap.my/60173645052/PromoOstematrixOct17 . Siti Hamizah SID 017 364 5052 . #ostematrix  #patahtulang  #senggugut  #lenguhbafan  #sakitlutut  #sakitkaki  #ibubersalin  #ibuhamil  #kebas2  #kebaskaki  #shakleebymummyza  #ostematrixshaklee  #pengedarShakleeKotaKemuning  #pengedadshakleeselangor  #KotaKemuning  #jlnkebun  #TamanMedan  #ostematrixbymummyza 
Alhamdulillah Permintaan Love Potion by HUSH HUSH semakin mencanak-canak
.
Stock yang keluar pun macam air..
.
Siapa yang belum cuba, wajib GRAB sekarang dengan harga promosi!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara dan punggung
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0135265004
📱Whatsapp "Hush" ke 0135265004
📱Whatsapp "Hush" ke 0135265004
.
#hushhush
#kurusselepasbersalin #lovepotionbyhushhush #krimbesarkanpayudara
#kedaisuamiisteri #kedaibabyonline 
#breastfirmingcream
#breasfeeding
#breastcream
#krimtetek
#krimpunggung
#tetekmantap
#tetektegang
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudarakendur
#bebasparaben
#bebasbahankimia
#pakaiandalam
#pakaiandalamwanita
#ibubersalin
#krimsapu
#krimajaib
#sapusaputegang
#tetekkecik
#sayangsuami
#hushhushlover
#giftsforher
#hadiahuntukbini
#birthdaygift
Alhamdulillah Permintaan Love Potion by HUSH HUSH semakin mencanak-canak . Stock yang keluar pun macam air.. . Siapa yang belum cuba, wajib GRAB sekarang dengan harga promosi! . ========================= Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara dan punggung 💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . 📱Whatsapp "Hush" ke 0135265004 📱Whatsapp "Hush" ke 0135265004 📱Whatsapp "Hush" ke 0135265004 . #hushhush  #kurusselepasbersalin  #lovepotionbyhushhush  #krimbesarkanpayudara  #kedaisuamiisteri  #kedaibabyonline  #breastfirmingcream  #breasfeeding  #breastcream  #krimtetek  #krimpunggung  #tetekmantap  #tetektegang  #payudarabesar  #payudarakencang  #payudarakendur  #bebasparaben  #bebasbahankimia  #pakaiandalam  #pakaiandalamwanita  #ibubersalin  #krimsapu  #krimajaib  #sapusaputegang  #tetekkecik  #sayangsuami  #hushhushlover  #giftsforher  #hadiahuntukbini  #birthdaygift 
Offer utk yg nak slim
.
Pasti puas hati & berbaloi-baloi
.
Nak tak buat duit? Join the Angel jom 😊
.
WhatsApp for details
.
👉 013 526 5004
👉 013 526 5004
.
.
💯🇲🇾
#ImaanSuciWorld 
#ImaanAngels
#imaanfruiteadailydetox
#imaanfruiteadetoxbrunei
#imaandetox
#fruiteadailydetox
#detoxtea
#nyahtoksin
#masalahsembelit
#perutbuncit
#kuruscepat
#slimmingdetoxtea
#slimmingdetox
#fitnessmotivation
#fitnessmom
#ibupantang
#ibubersalin
#dietplan
#ibumenyusu
#kurussebelumraya
#imaantestimonies
#kekallangsing
#jomkurus
#detoxviral 
#viral2017
Offer utk yg nak slim . Pasti puas hati & berbaloi-baloi . Nak tak buat duit? Join the Angel jom 😊 . WhatsApp for details . 👉 013 526 5004 👉 013 526 5004 . . 💯🇲🇾 #ImaanSuciWorld  #ImaanAngels  #imaanfruiteadailydetox  #imaanfruiteadetoxbrunei  #imaandetox  #fruiteadailydetox  #detoxtea  #nyahtoksin  #masalahsembelit  #perutbuncit  #kuruscepat  #slimmingdetoxtea  #slimmingdetox  #fitnessmotivation  #fitnessmom  #ibupantang  #ibubersalin  #dietplan  #ibumenyusu  #kurussebelumraya  #imaantestimonies  #kekallangsing  #jomkurus  #detoxviral  #viral2017 
Lastday.....tutup order jam 11malam 18 october.

Free Tilam
Free Sarung 2pcs
Free pos semenanjung.

Jauh lebih murah dari luar negara. 
www.wasap.my/60197447701

#katilbabymalaysia #babysidebed #katilkayu
#katilbaby #murah #tilambaby #cosleeper #babycotmurah #babycotmurahmalaysia
#katilbabymurah #freepostage #ibuanak
#ibubersalin #ibumengandung #berpantang #katilbayimurah #dropshipwanted #kidsfashion
#barangbaby #babycomelmalaysia #secondbaby #ibupantang #malaysia #sebulan #2bulan #30weeks
Lastday.....tutup order jam 11malam 18 october. Free Tilam Free Sarung 2pcs Free pos semenanjung. Jauh lebih murah dari luar negara. www.wasap.my/60197447701 #katilbabymalaysia  #babysidebed  #katilkayu  #katilbaby  #murah  #tilambaby  #cosleeper  #babycotmurah  #babycotmurahmalaysia  #katilbabymurah  #freepostage  #ibuanak  #ibubersalin  #ibumengandung  #berpantang  #katilbayimurah  #dropshipwanted  #kidsfashion  #barangbaby  #babycomelmalaysia  #secondbaby  #ibupantang  #malaysia  #sebulan  #2bulan  #30weeks 
Guys! Sempena Hari Osteoporosis Sedunia, Shaklee ada buat PROMOSI OSTEMATRIX selama 3 hari sahaja tau. Bermula 18 Oktober - 20 Oktober 2017
.
Ini masanya awak semua nak dapatkan Pil Kalsium dengan harga yang JIMAT & MURAH! .
.
Bulan depan, dah tak dapat harga runtuh Ostematrix ni tau. Jangan ngada ngada nak minta diskaun 😝
.
Ostematrix ni kan, especially untuk yang tak suka minum susu, sangat sangat sesuai untuk uols
.
SIAPA YANG PERLUKAN OSTEMATRIX?👇
.
.
🌷Individu yang mengalami sakit pinggang, sakit lutut dan sendi.
🌷Individu yang sering mengalami kebas kaki / tangan terutamanya pada waktu malam.
🌷Ibu-ibu mengandung, terutamanya yang sering mengalami kebas kaki.
🌷Ibu-ibu menyusu yang sememangnya memerlukan jumlah kalsium yang tinggi. 🌷Individu yang sering keletihan dan kerap outstation, dimana kalsium membantu mengurangkan keletihan. .
KELEBIHAN OSTEMATRIK SHAKLEE👇
.
🌹Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf. 🌹Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah. 🌹Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas -->Pengambilan OsteMatrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis. 🌹Mengurangkan stress -> di mana OsteMatrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala. 🌹Mengurangkan masalah haid. 🌹Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik. 🌹Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh
.
Jom hubungi Fie segera kalau uols nak HARGA PROMOSI ☺️
.
011-33330257
.
.
#shakleestory #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #shakleebajet #promosiesp #promosiostematrix #ostematrix #osteoporosis #sakittulang #sakitsendi #vitaminmurahmalaysia #vitaminsihat #ibubersalin #ibumengandung #ibumenyusu #ibuhamil #wargaemas
Guys! Sempena Hari Osteoporosis Sedunia, Shaklee ada buat PROMOSI OSTEMATRIX selama 3 hari sahaja tau. Bermula 18 Oktober - 20 Oktober 2017 . Ini masanya awak semua nak dapatkan Pil Kalsium dengan harga yang JIMAT & MURAH! . . Bulan depan, dah tak dapat harga runtuh Ostematrix ni tau. Jangan ngada ngada nak minta diskaun 😝 . Ostematrix ni kan, especially untuk yang tak suka minum susu, sangat sangat sesuai untuk uols . SIAPA YANG PERLUKAN OSTEMATRIX?👇 . . 🌷Individu yang mengalami sakit pinggang, sakit lutut dan sendi. 🌷Individu yang sering mengalami kebas kaki / tangan terutamanya pada waktu malam. 🌷Ibu-ibu mengandung, terutamanya yang sering mengalami kebas kaki. 🌷Ibu-ibu menyusu yang sememangnya memerlukan jumlah kalsium yang tinggi. 🌷Individu yang sering keletihan dan kerap outstation, dimana kalsium membantu mengurangkan keletihan. . KELEBIHAN OSTEMATRIK SHAKLEE👇 . 🌹Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf. 🌹Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah. 🌹Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas -->Pengambilan OsteMatrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis. 🌹Mengurangkan stress -> di mana OsteMatrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala. 🌹Mengurangkan masalah haid. 🌹Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik. 🌹Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh . Jom hubungi Fie segera kalau uols nak HARGA PROMOSI ☺️ . 011-33330257 . . #shakleestory  #shakleesibu  #shakleesarawak  #shakleemalaysiamurah  #shakleemurahmalaysia  #shakleebajet  #promosiesp  #promosiostematrix  #ostematrix  #osteoporosis  #sakittulang  #sakitsendi  #vitaminmurahmalaysia  #vitaminsihat  #ibubersalin  #ibumengandung  #ibumenyusu  #ibuhamil  #wargaemas 
💕💕
SIAPA YG BOLEH DPT KEBAIKAN *LEXEE*?
.
🎀 *wanita* yg masih mengalami proses kitaran haid perlukan tuala wanita
- setiap bulan guna tuala wanita
🎀 *wanita hamil* guna panty rawat kputihan, kuatkan rahim & elakkan GBS (penyakit akibat keputihan yg teruk yg akan bahayakan bayi dlm kandungan)
🎀 *wanita lepas bersalin* guna utk lancarkan darah nifas, cepatkan rahim kecut, keringkan & sembuhkan luka jahitan, mengeluarkan angin dlm badan, memberi tenaga
🎀 *bayi yg baru lahir* ada jaundis blh guna panty
🎀 *bayi demam* blh tampal panty
🎀 *orang lelaki* yg ada gout tampal panty
- sakit pinggang & bahu tampal panty
- urat tersimpul @ kejang blh tampal panty
🎀 *wanita yg ada masalah* keputihan, senggugut, period xteratur, period xlawas, kencing xlawas,  cegah cyst, fibriod & kanser guna tuala wanita lexee. 😊

Sapa yg da try lexee bleh la share kebaikannya pada,  Adik beradik, rakan sekerja, jiran tetangga 😃😃
.
Nk try lexee??
wasap la kat kitew..💕💕
♡0179049715♡

#TualaWanitaLEXEE #multifunction #xrugicuba #titiancinta #jomcuba #jomtukar #coolfever #ibuberpantang #ibubersalin #babyjaundice #buasir
💕💕 SIAPA YG BOLEH DPT KEBAIKAN *LEXEE*? . 🎀 *wanita* yg masih mengalami proses kitaran haid perlukan tuala wanita - setiap bulan guna tuala wanita 🎀 *wanita hamil* guna panty rawat kputihan, kuatkan rahim & elakkan GBS (penyakit akibat keputihan yg teruk yg akan bahayakan bayi dlm kandungan) 🎀 *wanita lepas bersalin* guna utk lancarkan darah nifas, cepatkan rahim kecut, keringkan & sembuhkan luka jahitan, mengeluarkan angin dlm badan, memberi tenaga 🎀 *bayi yg baru lahir* ada jaundis blh guna panty 🎀 *bayi demam* blh tampal panty 🎀 *orang lelaki* yg ada gout tampal panty - sakit pinggang & bahu tampal panty - urat tersimpul @ kejang blh tampal panty 🎀 *wanita yg ada masalah* keputihan, senggugut, period xteratur, period xlawas, kencing xlawas, cegah cyst, fibriod & kanser guna tuala wanita lexee. 😊 Sapa yg da try lexee bleh la share kebaikannya pada, Adik beradik, rakan sekerja, jiran tetangga 😃😃 . Nk try lexee?? wasap la kat kitew..💕💕 ♡0179049715♡ #TualaWanitaLEXEE  #multifunction  #xrugicuba  #titiancinta  #jomcuba  #jomtukar  #coolfever  #ibuberpantang  #ibubersalin  #babyjaundice  #buasir 
Alhamdulillah terus membantu 😊👍
.
====
NAK ORDER BIOBAX CEPAT?
====
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
#Biobax #stress #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitlutut #ibumengandung #ibubersalin #wanitahamil #migrain #resdung #ubatresdung #sakitkaki #kakicramp #sakitbadan #mak #makayah #ayah #athlete #sakitgout #gout
Biobax membantu kelegaan untuk 👆
.
====
NAK ORDER BIOBAX CEPAT?
====
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
#Biobax #stress #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitlutut #ibumengandung #ibubersalin #wanitahamil #migrain #resdung #ubatresdung #sakitkaki #kakicramp #sakitbadan #mak #makayah #ayah #athlete #sakitgout #gout
Encik Asben dah tak perlu pening dah sekarang ni semenjak dah ada Biobax Cool Theraphy.
.
Tiada lagi tidur di ganggu oleh Sakit Belakang. .
Biasa la time pregnant ni, memang kerap la ibu mengandung yang ada masalah ni

Ada yang nak Spray Biobax ni?
.
====
NAK ORDER BIOBAX CEPAT?
====
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
#Biobax #stress #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitlutut #ibumengandung #ibubersalin #wanitahamil #migrain #resdung #ubatresdung #sakitkaki #kakicramp #sakitbadan #mak #makayah #ayah #athlete #sakitgout #gout
Encik Asben dah tak perlu pening dah sekarang ni semenjak dah ada Biobax Cool Theraphy. . Tiada lagi tidur di ganggu oleh Sakit Belakang. . Biasa la time pregnant ni, memang kerap la ibu mengandung yang ada masalah ni Ada yang nak Spray Biobax ni? . ==== NAK ORDER BIOBAX CEPAT? ==== . ☎️ WhatsApp ke 0145067488 . ☎️ WhatsApp ke 0145067488 . ☎️ WhatsApp ke 0145067488 . #Biobax  #stress  #sakitpinggang  #sakitbelakang  #sakitlutut  #ibumengandung  #ibubersalin  #wanitahamil  #migrain  #resdung  #ubatresdung  #sakitkaki  #kakicramp  #sakitbadan  #mak  #makayah  #ayah  #athlete  #sakitgout  #gout 
Mak-Mak atau bakal jadi Mak mesti selalu sakit belakang bukan?
.
Pastu tiap malam terpaksa minta tolong Encik Suami urutkan. Betul tak?
.
Pastu bila nak kerja pun dah takde mood, sebab menahan sakit.
.
Jadi, Biobax ni la jawapan masalah anda.
.
Hanya Spray dan Sapu, selepas itu rasai betapa nyaman dan segarnya.. :)
.
Ada yang nak order?
.
====
NAK ORDER BIOBAX CEPAT?
====
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
#Biobax #stress #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitlutut #ibumengandung #ibubersalin #wanitahamil #migrain #resdung #ubatresdung #sakitkaki #kakicramp #sakitbadan #mak #makayah #ayah #athlete #sakitgout #gout
Mak-Mak atau bakal jadi Mak mesti selalu sakit belakang bukan? . Pastu tiap malam terpaksa minta tolong Encik Suami urutkan. Betul tak? . Pastu bila nak kerja pun dah takde mood, sebab menahan sakit. . Jadi, Biobax ni la jawapan masalah anda. . Hanya Spray dan Sapu, selepas itu rasai betapa nyaman dan segarnya.. :) . Ada yang nak order? . ==== NAK ORDER BIOBAX CEPAT? ==== . ☎️ WhatsApp ke 0145067488 . ☎️ WhatsApp ke 0145067488 . ☎️ WhatsApp ke 0145067488 . #Biobax  #stress  #sakitpinggang  #sakitbelakang  #sakitlutut  #ibumengandung  #ibubersalin  #wanitahamil  #migrain  #resdung  #ubatresdung  #sakitkaki  #kakicramp  #sakitbadan  #mak  #makayah  #ayah  #athlete  #sakitgout  #gout 
Sembelit ni kan orang kata sampai boleh buat kuar ayaq mata woo, terutama kalo yang tengah berpantang tu. Buat ibu hamil atau tidak pun boleh tahan juga sentap dia.
.
.
Siapa yang dah rasa memang tahulah cane ya ampun azab dia.
.
.
Meh la amik tahu ya cane sembelit ni terjadi. Jangan cakap hakak tak payung tau.
.
.
Bagi yang sedang merasai sentapnya sembelit ni, usah risau. Hakak Alin bantu.
.
.
Capai hp dan kita sembang tepi @ 019.268.2709 dan dapat harga sewitt 5% untuk setiap belian 3 botol osteomatrix.
.
.
Pakat-pakat la kongsi satu rumah buat diri, suami dan mak ayah.
.
.
#sembelit #infokehamilan
Sembelit ni kan orang kata sampai boleh buat kuar ayaq mata woo, terutama kalo yang tengah berpantang tu. Buat ibu hamil atau tidak pun boleh tahan juga sentap dia. . . Siapa yang dah rasa memang tahulah cane ya ampun azab dia. . . Meh la amik tahu ya cane sembelit ni terjadi. Jangan cakap hakak tak payung tau. . . Bagi yang sedang merasai sentapnya sembelit ni, usah risau. Hakak Alin bantu. . . Capai hp dan kita sembang tepi @ 019.268.2709 dan dapat harga sewitt 5% untuk setiap belian 3 botol osteomatrix. . . Pakat-pakat la kongsi satu rumah buat diri, suami dan mak ayah. . . #sembelit  #infokehamilan 
.
Anda mempunyai gangguan pencernaan & asam lambung tinggi...???
Sudah mencoba berbagai produk tapi belum juga membaik...???
.
Natural Radix GM Solusinya.. !!!
.
Natural Radix GM merupakan produk susu kambing bubuk plus 7 Herba Radix berkualitas tinggi dari bahan baku Susu Kambing Etawa plus Madu yang diproses dengan teknologi khusus sehingga menghasilkan produk dengan kualitas terbaik. Rasa dan aromanya tidak berbau amis.
.
Bagi orang yang menderita masalah usus atau gangguan percernaan yang disebabkan oleh inflamasi, Natural Radix GM sangat bagus untuk dikonsumsi. Sifat probiotik yang terdapat dalam Natural Radix GM dapat mendorong pengembangan sistem pencernaan yang lebih baik.
.
Penelitian dan studi yang dilakukan pada susu kambing etawa menyimpulkan bahwa susu kambing etawa berhubungan erat peningkatan kemampuan untuk menyerap zat besi dan tembaga, terutama pada orang yang memiliki sistem pencernaan yang terganggu.
.
Jadi tunggu apalagi.. !!!
Segera tuntaskan masalah gangguan pencernaan dan asam lambung tinggi dengan Natural Radix GM. Aman tanpa efek samping Negatif (sertifikat ijin resmi BPOM RI MD 805012002039 & Halal POM MUI 12040000220212) serta tidak menimbulkan efek ketergantungan.
.
Info & Konsul Gratis :
» SMS/Whatsapp: 0818.0408.0101
» web : www.griyanatural.com
» Pin BB: 5CE1EF76
» Id Line: vhie2
.
Untuk respon cepat KLIK Link dibawah ini :
https://goo.gl/WPP2Gb
.
#Produk #konsultasikesehatan  #konsultasigratis  #produknasa  #produkherbal  #obatherbal  #bisnisonline  #herbalmurah  #distributornasa  #onlineshopterpercaya #hijab #hijabanak #hijabbandung #hijabcantik #hijabchic #hijabdaily #hijabdress #hijaber #hijabers #hijabfashion #ibu #ibu2 #ibuanak #ibuasi #ibuayah #ibubapa #ibuberpantang #ibubersalin #ibucerdas #ibudananak
. Anda mempunyai gangguan pencernaan & asam lambung tinggi...??? Sudah mencoba berbagai produk tapi belum juga membaik...??? . Natural Radix GM Solusinya.. !!! . Natural Radix GM merupakan produk susu kambing bubuk plus 7 Herba Radix berkualitas tinggi dari bahan baku Susu Kambing Etawa plus Madu yang diproses dengan teknologi khusus sehingga menghasilkan produk dengan kualitas terbaik. Rasa dan aromanya tidak berbau amis. . Bagi orang yang menderita masalah usus atau gangguan percernaan yang disebabkan oleh inflamasi, Natural Radix GM sangat bagus untuk dikonsumsi. Sifat probiotik yang terdapat dalam Natural Radix GM dapat mendorong pengembangan sistem pencernaan yang lebih baik. . Penelitian dan studi yang dilakukan pada susu kambing etawa menyimpulkan bahwa susu kambing etawa berhubungan erat peningkatan kemampuan untuk menyerap zat besi dan tembaga, terutama pada orang yang memiliki sistem pencernaan yang terganggu. . Jadi tunggu apalagi.. !!! Segera tuntaskan masalah gangguan pencernaan dan asam lambung tinggi dengan Natural Radix GM. Aman tanpa efek samping Negatif (sertifikat ijin resmi BPOM RI MD 805012002039 & Halal POM MUI 12040000220212) serta tidak menimbulkan efek ketergantungan. . Info & Konsul Gratis : » SMS/Whatsapp: 0818.0408.0101 » web : www.griyanatural.com » Pin BB: 5CE1EF76 » Id Line: vhie2 . Untuk respon cepat KLIK Link dibawah ini : https://goo.gl/WPP2Gb . #Produk  #konsultasikesehatan  #konsultasigratis  #produknasa  #produkherbal  #obatherbal  #bisnisonline  #herbalmurah  #distributornasa  #onlineshopterpercaya  #hijab  #hijabanak  #hijabbandung  #hijabcantik  #hijabchic  #hijabdaily  #hijabdress  #hijaber  #hijabers  #hijabfashion  #ibu  #ibu2  #ibuanak  #ibuasi  #ibuayah  #ibubapa  #ibuberpantang  #ibubersalin  #ibucerdas  #ibudananak 
Guys! Sempena Hari Osteoporosis Sedunia, Shaklee ada buat PROMOSI OSTEMATRIX selama 3 hari sahaja tau. Bermula 18 Oktober - 20 Oktober 2017
.
Ini masanya awak semua nak dapatkan Pil Kalsium dengan harga yang JIMAT & MURAH! .
.
Bulan depan, dah tak dapat harga runtuh Ostematrix ni tau. Jangan ngada ngada nak minta diskaun 😝
.
Ostematrix ni kan, especially untuk yang tak suka minum susu, sangat sangat sesuai untuk uols
.
SIAPA YANG PERLUKAN OSTEMATRIX?👇
.
.
🌷Individu yang mengalami sakit pinggang, sakit lutut dan sendi.
🌷Individu yang sering mengalami kebas kaki / tangan terutamanya pada waktu malam.
🌷Ibu-ibu mengandung, terutamanya yang sering mengalami kebas kaki.
🌷Ibu-ibu menyusu yang sememangnya memerlukan jumlah kalsium yang tinggi. 🌷Individu yang sering keletihan dan kerap outstation, dimana kalsium membantu mengurangkan keletihan. .
KELEBIHAN OSTEMATRIK SHAKLEE👇
.
🌹Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf. 🌹Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah. 🌹Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas -->Pengambilan OsteMatrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis. 🌹Mengurangkan stress -> di mana OsteMatrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala. 🌹Mengurangkan masalah haid. 🌹Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik. 🌹Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh
.
Jom hubungi Fie segera kalau uols nak HARGA PROMOSI ☺️
.
011-33330257
.
.
#shakleestory #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #shakleebajet #promosiesp #promosiostematrix #ostematrix #osteoporosis #sakittulang #sakitsendi #vitaminmurahmalaysia #vitaminsihat #ibubersalin #ibumengandung #ibumenyusu #ibuhamil #wargaemas
Guys! Sempena Hari Osteoporosis Sedunia, Shaklee ada buat PROMOSI OSTEMATRIX selama 3 hari sahaja tau. Bermula 18 Oktober - 20 Oktober 2017 . Ini masanya awak semua nak dapatkan Pil Kalsium dengan harga yang JIMAT & MURAH! . . Bulan depan, dah tak dapat harga runtuh Ostematrix ni tau. Jangan ngada ngada nak minta diskaun 😝 . Ostematrix ni kan, especially untuk yang tak suka minum susu, sangat sangat sesuai untuk uols . SIAPA YANG PERLUKAN OSTEMATRIX?👇 . . 🌷Individu yang mengalami sakit pinggang, sakit lutut dan sendi. 🌷Individu yang sering mengalami kebas kaki / tangan terutamanya pada waktu malam. 🌷Ibu-ibu mengandung, terutamanya yang sering mengalami kebas kaki. 🌷Ibu-ibu menyusu yang sememangnya memerlukan jumlah kalsium yang tinggi. 🌷Individu yang sering keletihan dan kerap outstation, dimana kalsium membantu mengurangkan keletihan. . KELEBIHAN OSTEMATRIK SHAKLEE👇 . 🌹Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf. 🌹Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah. 🌹Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas -->Pengambilan OsteMatrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis. 🌹Mengurangkan stress -> di mana OsteMatrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala. 🌹Mengurangkan masalah haid. 🌹Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik. 🌹Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh . Jom hubungi Fie segera kalau uols nak HARGA PROMOSI ☺️ . 011-33330257 . . #shakleestory  #shakleesibu  #shakleesarawak  #shakleemalaysiamurah  #shakleemurahmalaysia  #shakleebajet  #promosiesp  #promosiostematrix  #ostematrix  #osteoporosis  #sakittulang  #sakitsendi  #vitaminmurahmalaysia  #vitaminsihat  #ibubersalin  #ibumengandung  #ibumenyusu  #ibuhamil  #wargaemas 
Guys! Sempena Hari Osteoporosis Sedunia, Shaklee ada buat PROMOSI OSTEMATRIX selama 3 hari sahaja tau. Bermula 18 Oktober - 20 Oktober 2017
.
Ini masanya awak semua nak dapatkan Pil Kalsium dengan harga yang JIMAT & MURAH! .
.
Bulan depan, dah tak dapat harga runtuh Ostematrix ni tau. Jangan ngada ngada nak minta diskaun 😝
.
Ostematrix ni kan, especially untuk yang tak suka minum susu, sangat sangat sesuai untuk uols
.
SIAPA YANG PERLUKAN OSTEMATRIX?👇
.
.
🌷Individu yang mengalami sakit pinggang, sakit lutut dan sendi.
🌷Individu yang sering mengalami kebas kaki / tangan terutamanya pada waktu malam.
🌷Ibu-ibu mengandung, terutamanya yang sering mengalami kebas kaki.
🌷Ibu-ibu menyusu yang sememangnya memerlukan jumlah kalsium yang tinggi. 🌷Individu yang sering keletihan dan kerap outstation, dimana kalsium membantu mengurangkan keletihan. .
KELEBIHAN OSTEMATRIK SHAKLEE👇
.
🌹Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf. 🌹Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah. 🌹Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas -->Pengambilan OsteMatrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis. 🌹Mengurangkan stress -> di mana OsteMatrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala. 🌹Mengurangkan masalah haid. 🌹Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik. 🌹Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh
.
Jom hubungi Fie segera kalau uols nak HARGA PROMOSI ☺️
.
011-33330257
.
.
#shakleestory #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #shakleebajet #promosiesp #promosiostematrix #ostematrix #osteoporosis #sakittulang #sakitsendi #vitaminmurahmalaysia #vitaminsihat #ibubersalin #ibumengandung #ibumenyusu #ibuhamil #wargaemas
Guys! Sempena Hari Osteoporosis Sedunia, Shaklee ada buat PROMOSI OSTEMATRIX selama 3 hari sahaja tau. Bermula 18 Oktober - 20 Oktober 2017 . Ini masanya awak semua nak dapatkan Pil Kalsium dengan harga yang JIMAT & MURAH! . . Bulan depan, dah tak dapat harga runtuh Ostematrix ni tau. Jangan ngada ngada nak minta diskaun 😝 . Ostematrix ni kan, especially untuk yang tak suka minum susu, sangat sangat sesuai untuk uols . SIAPA YANG PERLUKAN OSTEMATRIX?👇 . . 🌷Individu yang mengalami sakit pinggang, sakit lutut dan sendi. 🌷Individu yang sering mengalami kebas kaki / tangan terutamanya pada waktu malam. 🌷Ibu-ibu mengandung, terutamanya yang sering mengalami kebas kaki. 🌷Ibu-ibu menyusu yang sememangnya memerlukan jumlah kalsium yang tinggi. 🌷Individu yang sering keletihan dan kerap outstation, dimana kalsium membantu mengurangkan keletihan. . KELEBIHAN OSTEMATRIK SHAKLEE👇 . 🌹Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf. 🌹Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah. 🌹Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas -->Pengambilan OsteMatrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis. 🌹Mengurangkan stress -> di mana OsteMatrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala. 🌹Mengurangkan masalah haid. 🌹Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik. 🌹Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh . Jom hubungi Fie segera kalau uols nak HARGA PROMOSI ☺️ . 011-33330257 . . #shakleestory  #shakleesibu  #shakleesarawak  #shakleemalaysiamurah  #shakleemurahmalaysia  #shakleebajet  #promosiesp  #promosiostematrix  #ostematrix  #osteoporosis  #sakittulang  #sakitsendi  #vitaminmurahmalaysia  #vitaminsihat  #ibubersalin  #ibumengandung  #ibumenyusu  #ibuhamil  #wargaemas 
Guys! Sempena Hari Osteoporosis Sedunia, Shaklee ada buat PROMOSI OSTEMATRIX selama 3 hari sahaja tau. Bermula 18 Oktober - 20 Oktober 2017
.
Ini masanya awak semua nak dapatkan Pil Kalsium dengan harga yang JIMAT & MURAH! .
.
Bulan depan, dah tak dapat harga runtuh Ostematrix ni tau. Jangan ngada ngada nak minta diskaun 😝
.
Ostematrix ni kan, especially untuk yang tak suka minum susu, sangat sangat sesuai untuk uols
.
SIAPA YANG PERLUKAN OSTEMATRIX?👇
.
.
🌷Individu yang mengalami sakit pinggang, sakit lutut dan sendi.
🌷Individu yang sering mengalami kebas kaki / tangan terutamanya pada waktu malam.
🌷Ibu-ibu mengandung, terutamanya yang sering mengalami kebas kaki.
🌷Ibu-ibu menyusu yang sememangnya memerlukan jumlah kalsium yang tinggi. 🌷Individu yang sering keletihan dan kerap outstation, dimana kalsium membantu mengurangkan keletihan. .
KELEBIHAN OSTEMATRIK SHAKLEE👇
.
🌹Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf. 🌹Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah. 🌹Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas -->Pengambilan OsteMatrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis. 🌹Mengurangkan stress -> di mana OsteMatrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala. 🌹Mengurangkan masalah haid. 🌹Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik. 🌹Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh
.
Jom hubungi Fie segera kalau uols nak HARGA PROMOSI ☺️
.
011-33330257
.
.
#shakleestory #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #shakleebajet #promosiesp #promosiostematrix #ostematrix #osteoporosis #sakittulang #sakitsendi #vitaminmurahmalaysia #vitaminsihat #ibubersalin #ibumengandung #ibumenyusu #ibuhamil #wargaemas
Guys! Sempena Hari Osteoporosis Sedunia, Shaklee ada buat PROMOSI OSTEMATRIX selama 3 hari sahaja tau. Bermula 18 Oktober - 20 Oktober 2017 . Ini masanya awak semua nak dapatkan Pil Kalsium dengan harga yang JIMAT & MURAH! . . Bulan depan, dah tak dapat harga runtuh Ostematrix ni tau. Jangan ngada ngada nak minta diskaun 😝 . Ostematrix ni kan, especially untuk yang tak suka minum susu, sangat sangat sesuai untuk uols . SIAPA YANG PERLUKAN OSTEMATRIX?👇 . . 🌷Individu yang mengalami sakit pinggang, sakit lutut dan sendi. 🌷Individu yang sering mengalami kebas kaki / tangan terutamanya pada waktu malam. 🌷Ibu-ibu mengandung, terutamanya yang sering mengalami kebas kaki. 🌷Ibu-ibu menyusu yang sememangnya memerlukan jumlah kalsium yang tinggi. 🌷Individu yang sering keletihan dan kerap outstation, dimana kalsium membantu mengurangkan keletihan. . KELEBIHAN OSTEMATRIK SHAKLEE👇 . 🌹Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf. 🌹Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah. 🌹Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas -->Pengambilan OsteMatrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis. 🌹Mengurangkan stress -> di mana OsteMatrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala. 🌹Mengurangkan masalah haid. 🌹Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik. 🌹Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh . Jom hubungi Fie segera kalau uols nak HARGA PROMOSI ☺️ . 011-33330257 . . #shakleestory  #shakleesibu  #shakleesarawak  #shakleemalaysiamurah  #shakleemurahmalaysia  #shakleebajet  #promosiesp  #promosiostematrix  #ostematrix  #osteoporosis  #sakittulang  #sakitsendi  #vitaminmurahmalaysia  #vitaminsihat  #ibubersalin  #ibumengandung  #ibumenyusu  #ibuhamil  #wargaemas 
👉‌🇵‌🇷‌🇴‌🇲‌🇮‌🇱 ‌🇹‌🇪‌🇷‌🇧‌🇦‌🇮‌🇰 TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI. DENGAN METODE KHUSUS JIKA PUNYA KELUHAN SEPERTI: KISTA,MIOM,PCOS,OBESITAS, SPERMA ENCER,HAID TIDAK TERATUR,SAL TUBA,DLL. Konsultasi GRATIS, 
BBM: D80B9FFD 
WA. : 083833425507
👉‌🇵‌🇷‌🇴‌🇲‌🇮‌🇱 ‌🇹‌🇪‌🇷‌🇧‌🇦‌🇮‌🇰 TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI. DENGAN METODE KHUSUS JIKA PUNYA KELUHAN SEPERTI: KISTA,MIOM,PCOS,OBESITAS, SPERMA ENCER,HAID TIDAK TERATUR,SAL TUBA,DLL. Konsultasi GRATIS, BBM: D80B9FFD WA. : 083833425507
Slot untuk bulan 11 dan 12 masih dibuka...hubungi kami segera sementara kekosongan masih ada
.
.
.
Kami menyediakam pakej2 menarik untuk ibu2 lepas bersalin untuk berpantang..untuk menempah perkhidmatan sila hubungi kami segera.. Kunjungi kami di laman facebook rasmi Citra Ayu Confinement untuk lebih info.. #citraayuconfinement #ibuberpantang #ibubersalin #kesihatan #tradisional #rawatanlepasbersalin #urutanberpantang #urut
#citraayu
#confinement
SET BERSALIN ANUGERAH (MEDIUM)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM238 (Postage💌RM15 SM/RM27 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
KEBAIKAN
💥Mendapatkan kembali tubuh badan anda yang ideal
💥Memulihkan kesihatan luaran dan dalaman
💥Menstabilkan sistem peranakan wanita selepas bersalin
💥Mengurangkan kesakitan ketika bersalin.
💥Mendapat perlindungan dari Allah S.W.T hasil dari keberkatan ayat-ayat suci al-Quran yang telah dibacakan ke dalam produk
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Set Bersalin Medium Anugerah mengandungi:
➡️1 botol Minuman Kesihatan Ubat Bijian Anugerah 250 ml
➡️1 botol Minyak Telon Anugerah 50 ml
➡️1 botol Minyak Pilis Anugerah 30 ml
➡️Losyen Sejuta Khasiat Anugerah 150 ml
➡️1 botol Minyak Sejuta Rahsia Anugerah 200 ml
➡️1 botol Rahsia Kebersihan Wanita Anugerah 100 ml
➡️1 botol Minyak Selusuh Anugerah 30 ml
➡️6 uncang Mandian Sauna Herba Anugerah
➡️1 unit Tungku Herba Batu Lava Anugerah untuk ibu
➡️1 unit bengkung
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#setbersalinanugerah
#setbersalinanugerahmedium
#setbersalinmurah
#setbersalinterbaik
#setbersalinoriginal
#kedaibabyitermurah
#anugerahsetbersalin
#setbersalinmedium
#ibuberpantang
#ibubersalin#momandkids
#igonlineshop
#shahalamresiden
#sayajualmurah
#setbersalinborong
#kedaibayimurah
#kedaibayimalaysia
#kedaibayionline
#setbersalinmalaysia
#kedaionline24jam
#keperluanibu
SET BERSALIN ANUGERAH (MEDIUM) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Harga RM238 (Postage💌RM15 SM/RM27 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲010-512 0990 📲010-512 0990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ KEBAIKAN 💥Mendapatkan kembali tubuh badan anda yang ideal 💥Memulihkan kesihatan luaran dan dalaman 💥Menstabilkan sistem peranakan wanita selepas bersalin 💥Mengurangkan kesakitan ketika bersalin. 💥Mendapat perlindungan dari Allah S.W.T hasil dari keberkatan ayat-ayat suci al-Quran yang telah dibacakan ke dalam produk ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Set Bersalin Medium Anugerah mengandungi: ➡️1 botol Minuman Kesihatan Ubat Bijian Anugerah 250 ml ➡️1 botol Minyak Telon Anugerah 50 ml ➡️1 botol Minyak Pilis Anugerah 30 ml ➡️Losyen Sejuta Khasiat Anugerah 150 ml ➡️1 botol Minyak Sejuta Rahsia Anugerah 200 ml ➡️1 botol Rahsia Kebersihan Wanita Anugerah 100 ml ➡️1 botol Minyak Selusuh Anugerah 30 ml ➡️6 uncang Mandian Sauna Herba Anugerah ➡️1 unit Tungku Herba Batu Lava Anugerah untuk ibu ➡️1 unit bengkung ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #setbersalinanugerah  #setbersalinanugerahmedium  #setbersalinmurah  #setbersalinterbaik  #setbersalinoriginal  #kedaibabyitermurah  #anugerahsetbersalin  #setbersalinmedium  #ibuberpantang  #ibubersalin #momandkids  #igonlineshop  #shahalamresiden  #sayajualmurah  #setbersalinborong  #kedaibayimurah  #kedaibayimalaysia  #kedaibayionline  #setbersalinmalaysia  #kedaionline24jam  #keperluanibu 
Yuk cek IG kami, seputar kehamilan.
membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : 
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG-ULANG
PCOS /PCO
ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri),DLL

Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS
Harap menghubungi kami? ,
BBM: D80B9FFD 
WA: 083833425507
Yuk cek IG kami, seputar kehamilan. membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS / KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG-ULANG PCOS /PCO ENDOMETRIOSIS VARIKOKEL TORCH (virus/bakteri),DLL Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS Harap menghubungi kami? , BBM: D80B9FFD WA: 083833425507
RM38
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Bayi Kembong, Nafas Berbunyi, Batuk & Selsema
.
KRIM TELON HERBA MINYAK KELAPA DARA TROPIKA dengan ramuan minyak eucalyptus (minyak kayu putih) halia dan herba tropika membatumelegakan perut kembung serta perut berangin bayi (colics). Antaranya keistimewaan krim telon Herba Tropika ialah;
.
Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak.
.
Krim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain.
.
Krim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan masalah batuk dan selsema (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk menghilangkan kahak atau phlegm serta bunyi wheezing)
.
Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga
.
Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya.
.
CARA GUNA : 
Sapu BABY HERBAL CREAMpada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu. 
Boleh disapu pada dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari.  BABY HERBAL CREAM juga sesuai digunakan oleh kanak-kanak.
.
#tropikababyherbalcream
#tropikababyherbalcreammurah #tropikababyherbalcreammalaysia #tropikababyherbal #tropikababynaturegift #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshoping #HerbalCreamPromo #BabyHerbalCream
#BabyHerbalCreammurah #IbuBersalin #KeperluanBaby #Breasfeeding #tropikababyherbalmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion #love
RM38 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . Bayi Kembong, Nafas Berbunyi, Batuk & Selsema . KRIM TELON HERBA MINYAK KELAPA DARA TROPIKA dengan ramuan minyak eucalyptus (minyak kayu putih) halia dan herba tropika membatumelegakan perut kembung serta perut berangin bayi (colics). Antaranya keistimewaan krim telon Herba Tropika ialah; . Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak. . Krim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain. . Krim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan masalah batuk dan selsema (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk menghilangkan kahak atau phlegm serta bunyi wheezing) . Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga . Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya. . CARA GUNA : Sapu BABY HERBAL CREAMpada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu. Boleh disapu pada dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari. BABY HERBAL CREAM juga sesuai digunakan oleh kanak-kanak. . #tropikababyherbalcream  #tropikababyherbalcreammurah  #tropikababyherbalcreammalaysia  #tropikababyherbal  #tropikababynaturegift  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualonline  #malaysiaonlineshoping  #HerbalCreamPromo  #BabyHerbalCream  #BabyHerbalCreammurah  #IbuBersalin  #KeperluanBaby  #Breasfeeding  #tropikababyherbalmurah  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #streetfashion  #love 
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Yuk follow n spam like 💓💓💓
@griyabunda12
@griyabunda12
@Griyabunda12

untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM privasi terjaga atau

contact person :
⚿ bbm : D80B9FFD ⚿ wa : +6283833425507 
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Yuk follow n spam like 💓💓💓 @griyabunda12 @griyabunda12 @Griyabunda12 untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM privasi terjaga atau contact person : ⚿ bbm : D80B9FFD ⚿ wa : +6283833425507 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan
Hai semua..selamat bercuti sahabat Kak Mumu 😊 Meh sini Kak Mumu nak bersembang PROMOSI OSTEMATRIX 💓
.
Uolss tau tak peranan kalsium untuk ibu hamil? Sangat penting semasa hamil wajib minum susu! Jika mabuk loya, tak boley minum, harussss amalkan tablet kalsium!😘
.
70 % kalsium dalam tubuh ibu hamil akan diambil oleh janin. Ini untuk menjamin pembentukan otot, otak, tulang dan organ-organ tubuh. 💪
.
Jika kekurangan kalsium😥, ibu hamil akan alami susah tidur, mudah kene cramp, kebas, simpul biawak, sakit pinggang, cepat penat, tekanan darah rendah, sembelit, buasir dan gangguan emosi.😯😪
.
Malah, paling tak best..mudah marah atau malah murung tau😁😂 Takutnya. Takmo! Takmo!
_
Pastikan pengambilan kalsium 1000mg sehari untuk keperluan kalsium harian anda & baby sepanjang kehamilan, nak bersalin, berpantang dan penyusuan nanti😍😍😍
_
4 in1 cover. Berbaloi-baloi. Cepat-cepat kasi Kak Mumu 'payung' dengan capai fon whatsapp 📲 013.754.9070 ❤️ Harga SALE hingga 20 Oktober je☺️
.
.
#ShakleebyMumu
#senawang
#ajimaura
#seremban
#serembanjaya
#terapiinstagram
#ShakleeIpoh
#ipohcalling
#ipohcityawesome
#ShakleeNegeriSembilan
#ShakleeSenawang
#setberpantang
#setbersalin
#setpantangshaklee
#sethamilshaklee
#ibubersalin
#ShakleeSeremban
#uniklrcmp
#sakitpinggang
#sembelit
#slipdisc
#ubatsembelitmasapantang
#jamumanjakani
#manjakani
#jamubidankampung
#ostematrix
#kalsium
#setmigrainshaklee
#minumsusu
#susukambing
Hai semua..selamat bercuti sahabat Kak Mumu 😊 Meh sini Kak Mumu nak bersembang PROMOSI OSTEMATRIX 💓 . Uolss tau tak peranan kalsium untuk ibu hamil? Sangat penting semasa hamil wajib minum susu! Jika mabuk loya, tak boley minum, harussss amalkan tablet kalsium!😘 . 70 % kalsium dalam tubuh ibu hamil akan diambil oleh janin. Ini untuk menjamin pembentukan otot, otak, tulang dan organ-organ tubuh. 💪 . Jika kekurangan kalsium😥, ibu hamil akan alami susah tidur, mudah kene cramp, kebas, simpul biawak, sakit pinggang, cepat penat, tekanan darah rendah, sembelit, buasir dan gangguan emosi.😯😪 . Malah, paling tak best..mudah marah atau malah murung tau😁😂 Takutnya. Takmo! Takmo! _ Pastikan pengambilan kalsium 1000mg sehari untuk keperluan kalsium harian anda & baby sepanjang kehamilan, nak bersalin, berpantang dan penyusuan nanti😍😍😍 _ 4 in1 cover. Berbaloi-baloi. Cepat-cepat kasi Kak Mumu 'payung' dengan capai fon whatsapp 📲 013.754.9070 ❤️ Harga SALE hingga 20 Oktober je☺️ . . #ShakleebyMumu  #senawang  #ajimaura  #seremban  #serembanjaya  #terapiinstagram  #ShakleeIpoh  #ipohcalling  #ipohcityawesome  #ShakleeNegeriSembilan  #ShakleeSenawang  #setberpantang  #setbersalin  #setpantangshaklee  #sethamilshaklee  #ibubersalin  #ShakleeSeremban  #uniklrcmp  #sakitpinggang  #sembelit  #slipdisc  #ubatsembelitmasapantang  #jamumanjakani  #manjakani  #jamubidankampung  #ostematrix  #kalsium  #setmigrainshaklee  #minumsusu  #susukambing 
Dah nak bersalin tapi mama BUNTU nak pilih set berpantang?😂
_
Mari BERPANTANG dengan SUPPLEMENT SHAKLEE free consultation with #ShakleebyMumu 😘 Ini juga rahsia Kak Mumu kurus cepat lepas bersalin taw😍
_ 
Ibu berpantang hanya perlukan:
_
+ Multivitamin yang lengkap dengan zat besi kerana zat besi perlu untuk bina sel darah merah. Lagipun ibu banyak kehilangan darah semasa bersalin dan nifas. Selain tu ia juga mampu kawal sebarang bentuk tekanan serta elakkan si ibu dapat risiko meroyan❣️
_
+ Vitamin C bantu cepatkan proses pembaikan luka luar dan dalam bersalin normal mahupun czer❣️
_
+ Ostematrix Kalsium sangat dititikberatkan kerana ibu yang menyusu perlukan tambahan kalsium dari wanita biasa kerana ia akan disalurkan kepada bayi untuk perkembangan dan pembesaran si anak. Selain itu ia juga bantu elakkan SEMBELIT selepas bersalin. Tak takut lagi untuk 'let it go' membuang. Yeayy❣️
_
+ ESP bantu kuatkan rahim dan pembentukan otot baby. Protein juga sangat bagus untuk tumbesaran. Ia turut bantu boosterkan susu ibu. Pengambilan secara KONSISTEN dan berterusan dapat bantu kurangkan  parut dan strech mark taw❣️
_
+ Omega guard elok untuk elak kebas-kebas masa berpantang, bakar lemak dan elok untuk perkembangan otak dan mata baby❣️
_
Capaii hp cepat dan whatsapp segera Kak Mumu @ 013.754.9070 untuk penghantaran segera ke pintu rumah anda. ESP & OSTEMATRIX ON SALE tau😍
_
#terapiinstagram #ajimaura
Dah nak bersalin tapi mama BUNTU nak pilih set berpantang?😂 _ Mari BERPANTANG dengan SUPPLEMENT SHAKLEE free consultation with #ShakleebyMumu  😘 Ini juga rahsia Kak Mumu kurus cepat lepas bersalin taw😍 _ Ibu berpantang hanya perlukan: _ + Multivitamin yang lengkap dengan zat besi kerana zat besi perlu untuk bina sel darah merah. Lagipun ibu banyak kehilangan darah semasa bersalin dan nifas. Selain tu ia juga mampu kawal sebarang bentuk tekanan serta elakkan si ibu dapat risiko meroyan❣️ _ + Vitamin C bantu cepatkan proses pembaikan luka luar dan dalam bersalin normal mahupun czer❣️ _ + Ostematrix Kalsium sangat dititikberatkan kerana ibu yang menyusu perlukan tambahan kalsium dari wanita biasa kerana ia akan disalurkan kepada bayi untuk perkembangan dan pembesaran si anak. Selain itu ia juga bantu elakkan SEMBELIT selepas bersalin. Tak takut lagi untuk 'let it go' membuang. Yeayy❣️ _ + ESP bantu kuatkan rahim dan pembentukan otot baby. Protein juga sangat bagus untuk tumbesaran. Ia turut bantu boosterkan susu ibu. Pengambilan secara KONSISTEN dan berterusan dapat bantu kurangkan parut dan strech mark taw❣️ _ + Omega guard elok untuk elak kebas-kebas masa berpantang, bakar lemak dan elok untuk perkembangan otak dan mata baby❣️ _ Capaii hp cepat dan whatsapp segera Kak Mumu @ 013.754.9070 untuk penghantaran segera ke pintu rumah anda. ESP & OSTEMATRIX ON SALE tau😍 _ #terapiinstagram  #ajimaura 
.
.
Antara pakej asas utk ibu berpantang yg paling larisss mommy 😍.
.
Mcm pisang goreng cheese..😊. Sbb pakej ini ada semua yg ibu2 perlukan masa berpantang nanti.
.
✔ Minyak Urut Herba Ratu.
✔ Daun Mandian Herba.
✔ Bedak Hangat. ( 3 in 1 : param, pilis, tapel ).
✔ Sabun Manjakani.
.

Harga : RM170 shj.
.
📲 019 - 224 6000 ( whatsapp ).
.
#berpantang #ibuBersalin #bersalinnormal #bersalinceazer #sembelit #keputihan #param #pilis #tapel #daunMandianHerba #supplementIbuBerpantang #minyakUrutIbuBersalin
. . Antara pakej asas utk ibu berpantang yg paling larisss mommy 😍. . Mcm pisang goreng cheese..😊. Sbb pakej ini ada semua yg ibu2 perlukan masa berpantang nanti. . ✔ Minyak Urut Herba Ratu. ✔ Daun Mandian Herba. ✔ Bedak Hangat. ( 3 in 1 : param, pilis, tapel ). ✔ Sabun Manjakani. . Harga : RM170 shj. . 📲 019 - 224 6000 ( whatsapp ). . #berpantang  #ibuBersalin  #bersalinnormal  #bersalinceazer  #sembelit  #keputihan  #param  #pilis  #tapel  #daunMandianHerba  #supplementIbuBerpantang  #minyakUrutIbuBersalin 
Ephyra Lips😍
❤Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus 💋 Light Weight/Rasa Ringan - ❌melekit,❌ berminyak & plumping your lips! 💋 Smooth & Velvety Finish - Warna & tekstur yang pekat & berkualiti. One swipe dah cantik. 💋Tahan Lama -❌perlu nak calit berulang kali. 💋 Wudhu' Friendly- senang nak remove. Pakai tisu basah - boleh tanggal. 💋❌Mengeringkan Bibir. EPHYRA LIPS #CREAMTOMATTELIPCOLOR diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E merawat dan melembapkan bibir dan mengelakkan bibir kering serta mengelupas. 💋8 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. 👇
❤Whisper Nude ❤ Madly Brown ❤ Summer Blaze❤Pink Peony
❤Amber Rose ❤Cranberry Quinn
❤Scartlett Plum ❤ Red Kiss

Cepat grab..sblm kehabisan😅

Harga : RM30 each
Postage : RM 7 sem/ RM 11 ss

Berminat whatsapp mas📲+60136386138
TRUSTED SELLER👉#testimonisyonlineshop
#ephyralipsmatte #ephyralipstik #lipmateephyra #ephyralipmatte #lipsmatte #promosigaji #salesgaji #ephyra2u #cikgu #lipstickselamat #nursemalaysia #ibuhamil #ibuberpantang #ibubersalin #mahasiswa #muamalaysia #makeup #gincuselamat #ephyralips #gincubibir #sabah #sarawak #lipmate #viralmalaysia #afmegastar #rawatbibir #bibirsensitif #lipstickcantik
Ephyra Lips😍 ❤Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus 💋 Light Weight/Rasa Ringan - ❌melekit,❌ berminyak & plumping your lips! 💋 Smooth & Velvety Finish - Warna & tekstur yang pekat & berkualiti. One swipe dah cantik. 💋Tahan Lama -❌perlu nak calit berulang kali. 💋 Wudhu' Friendly- senang nak remove. Pakai tisu basah - boleh tanggal. 💋❌Mengeringkan Bibir. EPHYRA LIPS #CREAMTOMATTELIPCOLOR  diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E merawat dan melembapkan bibir dan mengelakkan bibir kering serta mengelupas. 💋8 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. 👇 ❤Whisper Nude ❤ Madly Brown ❤ Summer Blaze❤Pink Peony ❤Amber Rose ❤Cranberry Quinn ❤Scartlett Plum ❤ Red Kiss Cepat grab..sblm kehabisan😅 Harga : RM30 each Postage : RM 7 sem/ RM 11 ss Berminat whatsapp mas📲+60136386138 TRUSTED SELLER👉#testimonisyonlineshop  #ephyralipsmatte  #ephyralipstik  #lipmateephyra  #ephyralipmatte  #lipsmatte  #promosigaji  #salesgaji  #ephyra2u  #cikgu  #lipstickselamat  #nursemalaysia  #ibuhamil  #ibuberpantang  #ibubersalin  #mahasiswa  #muamalaysia  #makeup  #gincuselamat  #ephyralips  #gincubibir  #sabah  #sarawak  #lipmate  #viralmalaysia  #afmegastar  #rawatbibir  #bibirsensitif  #lipstickcantik 
Testimony Postnatal
.
.
Meriahkan susu badan
.
.
Supplement terbaik ibu berpantang dan menyusukan Anak.
.
.
Free postage
Free LaBaby essential oil berharga rm50
Testimony Postnatal . . Meriahkan susu badan . . Supplement terbaik ibu berpantang dan menyusukan Anak. . . Free postage Free LaBaby essential oil berharga rm50
Ephyra Lips😍
Yeay dh smpai🤗

Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya rm30 💋 Light Weight / Rasa Ringan - ❌melekit,❌ berminyak & plumping your lips! 💋 Smooth & Velvety Finish - Warna & tekstur yang pekat & sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik.
💋Tahan Lama -❌perlu nak calit berulang kali. 💋 Wudhu' Friendly- senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal.
💋❌Mengeringkan Bibir. EPHYRA LIPS #CREAMTOMATTELIPCOLOR diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E mengelakkan bibir kering serta mengelupas. 💋 5 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. 💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap!

Kod warna yang ready stock 👉 ❤Whisper Nude
❤ Madly Brown ❤ Summer Blaze ❤Pink Peony
❤Amber Rose ❤Cranberry Quinn
❤Scartlett Plum ❤ Red Kiss

Cepat grab..sblm kehabisan😅

Harga : RM30 each
Postage : RM 7 sem/ RM 11 ss

Berminat whatsapp mas📲+60136386138

TRUSTED SELLER👉#testimonisyonlineshop

#ephyralipsmatte #ephyralipstik #lipmateephyra #ephyralipmatte #lipsmatte #promosigaji #salesgaji #ephyra2u #cikgu #lipstickselamat #nursemalaysia #ibuhamil #ibuberpantang #ibubersalin #mahasiswa #muamalaysia #makeup #gincuselamat #ephyralips #gincubibir #sabah #sarawak #lipmate #viralmalaysia #afmegastar #rawatbibir #bibirsensitif #lipstickcantik
Ephyra Lips😍 Yeay dh smpai🤗 Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya rm30 💋 Light Weight / Rasa Ringan - ❌melekit,❌ berminyak & plumping your lips! 💋 Smooth & Velvety Finish - Warna & tekstur yang pekat & sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik. 💋Tahan Lama -❌perlu nak calit berulang kali. 💋 Wudhu' Friendly- senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. 💋❌Mengeringkan Bibir. EPHYRA LIPS #CREAMTOMATTELIPCOLOR  diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E mengelakkan bibir kering serta mengelupas. 💋 5 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. 💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! Kod warna yang ready stock 👉 ❤Whisper Nude ❤ Madly Brown ❤ Summer Blaze ❤Pink Peony ❤Amber Rose ❤Cranberry Quinn ❤Scartlett Plum ❤ Red Kiss Cepat grab..sblm kehabisan😅 Harga : RM30 each Postage : RM 7 sem/ RM 11 ss Berminat whatsapp mas📲+60136386138 TRUSTED SELLER👉#testimonisyonlineshop  #ephyralipsmatte  #ephyralipstik  #lipmateephyra  #ephyralipmatte  #lipsmatte  #promosigaji  #salesgaji  #ephyra2u  #cikgu  #lipstickselamat  #nursemalaysia  #ibuhamil  #ibuberpantang  #ibubersalin  #mahasiswa  #muamalaysia  #makeup  #gincuselamat  #ephyralips  #gincubibir  #sabah  #sarawak  #lipmate  #viralmalaysia  #afmegastar  #rawatbibir  #bibirsensitif  #lipstickcantik 
BENGKUNG JAMU MAK DARA
🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM33 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN BENGKUNG JMD
💥Merapatkan kembali tulang pinggul dan punggung ibu
💥Mengempiskan bahagian perut dan menaikkan bahagian dada
💥Mengembalikan bentuk tubuh kepada asal dengan penggunaan yang betul dan konsisten.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Cara Memakai Bengkung JMD
➡️Bengkung diletakkan pada badan dari paras bawah buah dada ke paras lutut.
➡️Bengkung dibalut pada badan dengan kemas kemudian masukkan tali bengkung ke dalam lubang yang sedia ada.
➡️Tarik tali dan pastikan tali dimasukkan dengan ketat agar kedudukan bengkung lebih kemas. Lilitkan tali mengikut lubang dan akhir sekali lilit tali bengkung dengan ikatan yang ketat dan kemas.
➡️Para ibu dinasihatkan untuk menyapu Losyen Ibu Halimah terlebih dahulu sebelum mengenakan bengkung. Ini kerana kehangatan losyen dan ikatan kemas bengkung dapat merapatkan tulang pinggul dan punggung serta mengempiskan bahagian perut.
➡️Bengkung digunakan setiap pagi sejurus selepas mandi terus ke malam sehingga tidur selama tempoh berpantang.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#bengkung #jamumakdara #bengkungjamumakdara#bengkungmakdara#jamumakdaramurah#bengkungmurah#ibubersalin#berpantang#ellsyabeauty#bengkungmurah#sayajual#sayajualmurah#setbersalin#setbersalinmurah#setbersalinjamujelita #setbersalinafiatmurah #setbersalinborong
BENGKUNG JAMU MAK DARA 🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM33 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲010-512 0990 📲010-512 0990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN BENGKUNG JMD 💥Merapatkan kembali tulang pinggul dan punggung ibu 💥Mengempiskan bahagian perut dan menaikkan bahagian dada 💥Mengembalikan bentuk tubuh kepada asal dengan penggunaan yang betul dan konsisten. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Cara Memakai Bengkung JMD ➡️Bengkung diletakkan pada badan dari paras bawah buah dada ke paras lutut. ➡️Bengkung dibalut pada badan dengan kemas kemudian masukkan tali bengkung ke dalam lubang yang sedia ada. ➡️Tarik tali dan pastikan tali dimasukkan dengan ketat agar kedudukan bengkung lebih kemas. Lilitkan tali mengikut lubang dan akhir sekali lilit tali bengkung dengan ikatan yang ketat dan kemas. ➡️Para ibu dinasihatkan untuk menyapu Losyen Ibu Halimah terlebih dahulu sebelum mengenakan bengkung. Ini kerana kehangatan losyen dan ikatan kemas bengkung dapat merapatkan tulang pinggul dan punggung serta mengempiskan bahagian perut. ➡️Bengkung digunakan setiap pagi sejurus selepas mandi terus ke malam sehingga tidur selama tempoh berpantang. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #bengkung  #jamumakdara  #bengkungjamumakdara #bengkungmakdara #jamumakdaramurah #bengkungmurah #ibubersalin #berpantang #ellsyabeauty #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #setbersalin #setbersalinmurah #setbersalinjamujelita  #setbersalinafiatmurah  #setbersalinborong 
Free Tilam
Free Sarung
Free pos semenanjung.

Jauh lebih murah dari luar negara. 
www.wasap.my/60197447701 
Siap bumper tepi RM380 free pos sem.

#katilbabymalaysia #babysidebed #katilkayu
#katilbaby #murah #tilambaby #cosleeper #babycotmurah #babycotmurahmalaysia
#katilbabymurah #freepostage
#ibubersalin #ibumengandung #berpantang #katilbayimurah #dropshipwanted #kidsfashion 
#barangbaby #babycomelmalaysia #secondbaby #ibupantang #malaysia #1bulan #2bulan
Free Tilam Free Sarung Free pos semenanjung. Jauh lebih murah dari luar negara. www.wasap.my/60197447701 Siap bumper tepi RM380 free pos sem. #katilbabymalaysia  #babysidebed  #katilkayu  #katilbaby  #murah  #tilambaby  #cosleeper  #babycotmurah  #babycotmurahmalaysia  #katilbabymurah  #freepostage  #ibubersalin  #ibumengandung  #berpantang  #katilbayimurah  #dropshipwanted  #kidsfashion  #barangbaby  #babycomelmalaysia  #secondbaby  #ibupantang  #malaysia  #1bulan  #2bulan 
Ephyra Lips😍
Yeay dh smpai🤗
Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya rm30 - confirm Puas Hati! 💋 Light Weight / Rasa Ringan - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips! 💋 Smooth & Velvety Finish - Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat & sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik. Pakai sikit warna dah naik!
💋Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama. Tak perlu nak calit berulang kali. 💋 Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama; tp senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir!
💋Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. EPHYRA LIPS #CREAMTOMATTELIPCOLOR diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas.
💋 5 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh!
💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap!

Kod warna yang ready stock 👇🏻 💄 Whisper Nude
💄 Madly Brown
💄 Summer Blaze
💄 Pink Peony
💄 Amber Rose
💄 Cranberry Quinn
💄 Scartlett Plum
💄 Red Kiss

Cepat grab..sblm kehabisan😅

Harga : RM30
Postage : RM 7 sem/ RM 11 ss

Berminat whatsapp mas📲+60136386138

TRUSTED SELLER👉#testimonisyonlineshop

#ephyralipsmate #ephyralipstik #lipmateephyra #ephyralipmate #lipsmate #promosigaji #salesgaji #ephyra #ephyra2u #lipstickbest #cikgu #lipstickselamat #nursemalaysia #ibuhamil #ibuberpantang #ibubersalin #mahasiswa #muamalaysia #makeup #gincuselamat #ephyralips #gincubibir #sabah #sarawak #lipmate #viralmalaysia #afmegastar
Ephyra Lips😍 Yeay dh smpai🤗 Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya rm30 - confirm Puas Hati! 💋 Light Weight / Rasa Ringan - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips! 💋 Smooth & Velvety Finish - Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat & sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik. Pakai sikit warna dah naik! 💋Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama. Tak perlu nak calit berulang kali. 💋 Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama; tp senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir! 💋Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. EPHYRA LIPS #CREAMTOMATTELIPCOLOR  diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas. 💋 5 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh! 💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! Kod warna yang ready stock 👇🏻 💄 Whisper Nude 💄 Madly Brown 💄 Summer Blaze 💄 Pink Peony 💄 Amber Rose 💄 Cranberry Quinn 💄 Scartlett Plum 💄 Red Kiss Cepat grab..sblm kehabisan😅 Harga : RM30 Postage : RM 7 sem/ RM 11 ss Berminat whatsapp mas📲+60136386138 TRUSTED SELLER👉#testimonisyonlineshop  #ephyralipsmate  #ephyralipstik  #lipmateephyra  #ephyralipmate  #lipsmate  #promosigaji  #salesgaji  #ephyra  #ephyra2u  #lipstickbest  #cikgu  #lipstickselamat  #nursemalaysia  #ibuhamil  #ibuberpantang  #ibubersalin  #mahasiswa  #muamalaysia  #makeup  #gincuselamat  #ephyralips  #gincubibir  #sabah  #sarawak  #lipmate  #viralmalaysia  #afmegastar 
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . آمين آمين ياربّ العالمين
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . آمين آمين ياربّ العالمين Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT
👉‌🇵‌🇷‌🇴‌🇲‌🇮‌🇱 ‌🇹‌🇪‌🇷‌🇧‌🇦‌🇮‌🇰 TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI. DENGAN METODE KHUSUS JIKA PUNYA KELUHAN SEPERTI: KISTA,MIOM,PCOS,OBESITAS, SPERMA ENCER,HAID TIDAK TERATUR,SAL TUBA,DLL. Konsultasi GRATIS, 
BBM: D80B9FFD 
WA. : 083833425507
👉‌🇵‌🇷‌🇴‌🇲‌🇮‌🇱 ‌🇹‌🇪‌🇷‌🇧‌🇦‌🇮‌🇰 TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI. DENGAN METODE KHUSUS JIKA PUNYA KELUHAN SEPERTI: KISTA,MIOM,PCOS,OBESITAS, SPERMA ENCER,HAID TIDAK TERATUR,SAL TUBA,DLL. Konsultasi GRATIS, BBM: D80B9FFD WA. : 083833425507
💞💞💞💞💞
💞💞💞💞💞
👉‌🇵‌🇷‌🇴‌🇲‌🇮‌🇱 ‌🇹‌🇪‌🇷‌🇧‌🇦‌🇮‌🇰 TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI. DENGAN METODE KHUSUS JIKA PUNYA KELUHAN SEPERTI: KISTA,MIOM,PCOS,OBESITAS, SPERMA ENCER,HAID TIDAK TERATUR,SAL TUBA,DLL. Konsultasi GRATIS, 
BBM: D80B9FFD 
WA. : 083833425507
👉‌🇵‌🇷‌🇴‌🇲‌🇮‌🇱 ‌🇹‌🇪‌🇷‌🇧‌🇦‌🇮‌🇰 TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI. DENGAN METODE KHUSUS JIKA PUNYA KELUHAN SEPERTI: KISTA,MIOM,PCOS,OBESITAS, SPERMA ENCER,HAID TIDAK TERATUR,SAL TUBA,DLL. Konsultasi GRATIS, BBM: D80B9FFD WA. : 083833425507
Ewah bahagianya dia! Tahu lah perut tu dah licin macam kulit epal, stretchmark ngeri dah hilang dibawa angin bayu lepas sapu Stretchmark Lotion La Mamma ni. Best je kan sapu losyen sejuk ni dekat kulit lepas mandi, terasa nyaman, segar macam tengah duduk di Everest je. Siap dengan pakej aroma mewah Gucci you!

Nak dapatkan whatsapp 0177506997 atau klik link www.wasap.my/60177506997 😍
Ewah bahagianya dia! Tahu lah perut tu dah licin macam kulit epal, stretchmark ngeri dah hilang dibawa angin bayu lepas sapu Stretchmark Lotion La Mamma ni. Best je kan sapu losyen sejuk ni dekat kulit lepas mandi, terasa nyaman, segar macam tengah duduk di Everest je. Siap dengan pakej aroma mewah Gucci you! Nak dapatkan whatsapp 0177506997 atau klik link www.wasap.my/60177506997 😍
Ephyra Lipmate😍
Yeay dh smpai🤗
 Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya rm30 - confirm Puas Hati! 💋 Light Weight / Rasa Ringan - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips! 💋 Smooth & Velvety Finish - Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat & sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik. Pakai sikit warna dah naik!
💋Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama. Tak perlu nak calit berulang kali. 💋 Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama; tp senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir!
💋Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. EPHYRA LIPS #CREAMTOMATTELIPCOLOR diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas.
💋 5 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh!
💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap!

Kod warna yang ready stock 👇🏻 💄 Whisper Nude
💄 Madly Brown
💄 Summer Blaze
💄 Pink Peony
💄 Amber Rose
💄 Cranberry Quinn
💄 Scartlett Plum
💄 Red Kiss

Cepat grab..sblm kehabisan😅

Harga : RM30
Postage : RM 7 sem/ RM 11 ss

Berminat whatsapp mas📲+60136386138

TRUSTED SELLER👉#testimonisyonlineshop

#ephyralipsmate #ephyralipstik #lipmateephyra #ephyralipmate #lipsmate #promosigaji #salesgaji #ephyra #ephyra2u #lipstickbest #cikgu #lipstickselamat #nursemalaysia #ibuhamil #ibuberpantang #ibubersalin #mahasiswa #muamalaysia #makeup #gincuselamat #ephyralips #gincubibir #sabah #sarawak #lipmate #afmegastar #hantarankawin #viralmalaysia
Ephyra Lipmate😍 Yeay dh smpai🤗 Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya rm30 - confirm Puas Hati! 💋 Light Weight / Rasa Ringan - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips! 💋 Smooth & Velvety Finish - Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat & sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik. Pakai sikit warna dah naik! 💋Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama. Tak perlu nak calit berulang kali. 💋 Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama; tp senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir! 💋Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. EPHYRA LIPS #CREAMTOMATTELIPCOLOR  diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas. 💋 5 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh! 💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! Kod warna yang ready stock 👇🏻 💄 Whisper Nude 💄 Madly Brown 💄 Summer Blaze 💄 Pink Peony 💄 Amber Rose 💄 Cranberry Quinn 💄 Scartlett Plum 💄 Red Kiss Cepat grab..sblm kehabisan😅 Harga : RM30 Postage : RM 7 sem/ RM 11 ss Berminat whatsapp mas📲+60136386138 TRUSTED SELLER👉#testimonisyonlineshop  #ephyralipsmate  #ephyralipstik  #lipmateephyra  #ephyralipmate  #lipsmate  #promosigaji  #salesgaji  #ephyra  #ephyra2u  #lipstickbest  #cikgu  #lipstickselamat  #nursemalaysia  #ibuhamil  #ibuberpantang  #ibubersalin  #mahasiswa  #muamalaysia  #makeup  #gincuselamat  #ephyralips  #gincubibir  #sabah  #sarawak  #lipmate  #afmegastar  #hantarankawin  #viralmalaysia 
"Euuww Kulit Hitam Selepas Bersalin???". .
Macam mana ni? Bahagian leher, perut, ketiak,tumit, paha hitam selepas bersalin..Aduh makin stress..Nasib baik ada Scrub Ibu Bersalin dari Serimama ni..semua masalah kulit dah hilang..Sekarang kulit lebih halus,lembut,cerah dan sihat..
.
❤SCRUB SERIMAMA BOLEH CANTIKKAN SEMULA KULIT IBU BERSALIN...
.
>Daki hilang, Sunburn hilang >Lepas abes pantang masih boleh guna.
.
Siapa yang patut guna scrub ibu bersalin keluaran Serimama ni?.
.
• Ibu yang ada kesan hitam di perut selepas melahirkan.
• Ibu yang sentiasa nak gojes walaupon dalam pantang.
• Semua golongan wanita yang nak cantik all the time.
.
•" Belum kahwin boleh ke? " .
.
-> PASTI boleh guna.
.
Betul ke anak dara pun boleh guna scrub ni?BETUL, jawapan yang paling tepat..KENAPA?.
.
Scrub Ibu Bersalin keluaran Serimama ni dibuat dengan kepakaran..Scrub  ni lebih halus dan lembut, kerana dicampur dengan minyak..Sudah pasti tujuan minyak tu untuk elakkan kulit melecet dan luka..Selepas bersalin adalah waktu paling bermakna bagi ibu memanjakan kulit dan tubuh.. Gunakan scrub Serimama ni untuk buang semua sel kulit mati dan daki, tanpa merosakkan sel-sel kulit yang baru..
.
"Murah je rupanya..".
Memang murah, 1 botol scrub boleh guna sampai sebulan.
.
Jom  whatsapp 019-2246000  sekarang tau..Akk bagi harga cantik secantik kesannya.
.
#scrubIbuBersalin #scrubUtkSemua #scrubCantikkanKulit #scrubBuangDaki #rahsiaKulitHalus #ibuBersalin #ibuBerpantang #bazarpaknil
"Euuww Kulit Hitam Selepas Bersalin???". . Macam mana ni? Bahagian leher, perut, ketiak,tumit, paha hitam selepas bersalin..Aduh makin stress..Nasib baik ada Scrub Ibu Bersalin dari Serimama ni..semua masalah kulit dah hilang..Sekarang kulit lebih halus,lembut,cerah dan sihat.. . ❤SCRUB SERIMAMA BOLEH CANTIKKAN SEMULA KULIT IBU BERSALIN... . >Daki hilang, Sunburn hilang >Lepas abes pantang masih boleh guna. . Siapa yang patut guna scrub ibu bersalin keluaran Serimama ni?. . • Ibu yang ada kesan hitam di perut selepas melahirkan. • Ibu yang sentiasa nak gojes walaupon dalam pantang. • Semua golongan wanita yang nak cantik all the time. . •" Belum kahwin boleh ke? " . . -> PASTI boleh guna. . Betul ke anak dara pun boleh guna scrub ni?BETUL, jawapan yang paling tepat..KENAPA?. . Scrub Ibu Bersalin keluaran Serimama ni dibuat dengan kepakaran..Scrub ni lebih halus dan lembut, kerana dicampur dengan minyak..Sudah pasti tujuan minyak tu untuk elakkan kulit melecet dan luka..Selepas bersalin adalah waktu paling bermakna bagi ibu memanjakan kulit dan tubuh.. Gunakan scrub Serimama ni untuk buang semua sel kulit mati dan daki, tanpa merosakkan sel-sel kulit yang baru.. . "Murah je rupanya..". Memang murah, 1 botol scrub boleh guna sampai sebulan. . Jom whatsapp 019-2246000 sekarang tau..Akk bagi harga cantik secantik kesannya. . #scrubIbuBersalin  #scrubUtkSemua  #scrubCantikkanKulit  #scrubBuangDaki  #rahsiaKulitHalus  #ibuBersalin  #ibuBerpantang  #bazarpaknil 
Hi korang buat ape tuue?cuba try pegang pipi dan bawah dagu.. Ada banyak lemak tak? 😁😁😁 .
Lemak kat muka ni paling menyampah tau, sebab kita akan nampak lebih tua, lebih gemuks, lebih bulat 😪😪😪
.
So cmne nak buat? Iols tanak amek risiko telan ubat pil kurus. Lagi-lagi badan tak gemuks. Muka je laa cam tembam semacam 😒😒
.
Jangan susah-susah hati kak, Insha Allah cuba scrub Belvya Gold 10xmore powerful, bukan setakat buang lemak, shape kan tapi meremajakan kulit kakak. Ada tambahan collagen, stemcell, Vit E & Vitc. Produk yang proven dengan lebih 10,000 testimoni. .
Bahagia sangattt bila mandi je kurus, mandi je muka nampak shape,muka nampak terbentuk.
.
So siapa nak cantik berseri-seri macam Ruhainies ni cepat-cepat dptkan Belvya Gold semtra tengah offer. Ajak kawan2 beli sama sbb akan dapat lagi murahh. Jangan lupe tag name dorg! 😘😘😘
.
Testimoni Belvya Gold seawal 3 hari!

#scrubbencilemak
#scrubhapuslemak
#belvyaGold
#Alhamdulillah #belvyalovers #belvyautara #belvyaalorsetar #alorsetar #usm #uum #sabah #sarawak #brunei #penang #perlis #kualalumpur #hijabster #kurustanpaubat #kuruslepasbersalin #ibubersalin #ibuhamil #ibuberpantang #muakedah #muautara #muakedahperlispenang
Hi korang buat ape tuue?cuba try pegang pipi dan bawah dagu.. Ada banyak lemak tak? 😁😁😁 . Lemak kat muka ni paling menyampah tau, sebab kita akan nampak lebih tua, lebih gemuks, lebih bulat 😪😪😪 . So cmne nak buat? Iols tanak amek risiko telan ubat pil kurus. Lagi-lagi badan tak gemuks. Muka je laa cam tembam semacam 😒😒 . Jangan susah-susah hati kak, Insha Allah cuba scrub Belvya Gold 10xmore powerful, bukan setakat buang lemak, shape kan tapi meremajakan kulit kakak. Ada tambahan collagen, stemcell, Vit E & Vitc. Produk yang proven dengan lebih 10,000 testimoni. . Bahagia sangattt bila mandi je kurus, mandi je muka nampak shape,muka nampak terbentuk. . So siapa nak cantik berseri-seri macam Ruhainies ni cepat-cepat dptkan Belvya Gold semtra tengah offer. Ajak kawan2 beli sama sbb akan dapat lagi murahh. Jangan lupe tag name dorg! 😘😘😘 . Testimoni Belvya Gold seawal 3 hari! #scrubbencilemak  #scrubhapuslemak  #belvyaGold  #Alhamdulillah  #belvyalovers  #belvyautara  #belvyaalorsetar  #alorsetar  #usm  #uum  #sabah  #sarawak  #brunei  #penang  #perlis  #kualalumpur  #hijabster  #kurustanpaubat  #kuruslepasbersalin  #ibubersalin  #ibuhamil  #ibuberpantang  #muakedah  #muautara  #muakedahperlispenang 
Sembelit ni kan orang kata sampai boleh buat kuar ayaq mata woo, terutama kalo yang tengah berpantang tu. Buat ibu hamil atau tidak pun boleh tahan juga sentap dia.
.
.
Siapa yang dah rasa memang tahulah cane.
.
.
Meh amik tahu cane sembelit ni terjadi. Jangan cakap hskak tak payung tau.
.
.
Stay tune for more update tentang ni!
.
.
#sembelit #infokehamilan
Sembelit ni kan orang kata sampai boleh buat kuar ayaq mata woo, terutama kalo yang tengah berpantang tu. Buat ibu hamil atau tidak pun boleh tahan juga sentap dia. . . Siapa yang dah rasa memang tahulah cane. . . Meh amik tahu cane sembelit ni terjadi. Jangan cakap hskak tak payung tau. . . Stay tune for more update tentang ni! . . #sembelit  #infokehamilan 
DQUEEN BENGKUNG
.
Nak tau dak bila awsk guna dqueen bengkung ni kan..
Awak akan rasa mcm pakai 2lapis bengkung tau..lebih mcengkam perut..
.
Lebih cepat bakar lemak,lebih cepat ramping.
.
Dqueen bengkung rm90
Wasap 0175947027
DQUEEN BENGKUNG . Nak tau dak bila awsk guna dqueen bengkung ni kan.. Awak akan rasa mcm pakai 2lapis bengkung tau..lebih mcengkam perut.. . Lebih cepat bakar lemak,lebih cepat ramping. . Dqueen bengkung rm90 Wasap 0175947027
👈👉👉👉🆓 KONSULTASI MENUNTASKAN SEGALA MACAM PENGHAMBAT KEHAMILAN DENGAN METODE YANG RELAIF SINGKAT... 🔚SEPRTI: PCOS, MIOM, KISTA, APS, TOXO, KANKER SERVIK, HAID TIDAK TERATUR, KEPUTIHAN, PENYUMBATAN SAL TUBA, SPERMA ENCER, DLL...🆗👍👍👍 Kami Akan Membantu Menemukan Solusinya Memberi Bukti Bukan Janji. Yuk BUNDA MARI BERKUNJUNG SUDAH BANYAK YANG BERHASIL HAMIL...👉🚹🏃🚶🚺👫
📲 Pin BBM. D80B9FFD 📲 WA. 083833425507
👈👉👉👉🆓 KONSULTASI MENUNTASKAN SEGALA MACAM PENGHAMBAT KEHAMILAN DENGAN METODE YANG RELAIF SINGKAT... 🔚SEPRTI: PCOS, MIOM, KISTA, APS, TOXO, KANKER SERVIK, HAID TIDAK TERATUR, KEPUTIHAN, PENYUMBATAN SAL TUBA, SPERMA ENCER, DLL...🆗👍👍👍 Kami Akan Membantu Menemukan Solusinya Memberi Bukti Bukan Janji. Yuk BUNDA MARI BERKUNJUNG SUDAH BANYAK YANG BERHASIL HAMIL...👉🚹🏃🚶🚺👫 📲 Pin BBM. D80B9FFD 📲 WA. 083833425507
SEMANGATKU MENGANDUNGMU
Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus,
Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, 
Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. 
Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana.
Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. 
Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan.
Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, 
Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. 
Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. 
Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, 
Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri.
Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. 
Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. 
Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah...
Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami.
" PROGRAM HAMIL "

Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :
️✔ BBM : D80B9FFD ️✔ WhatsApp : 083833425507 
Bagaimana pendapatmu guys! 😍

Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛
SEMANGATKU MENGANDUNGMU Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus, Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana. Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan. Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri. Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah... Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami. " PROGRAM HAMIL " Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ---------------------------------------- ️✔ contact person : ️✔ BBM : D80B9FFD ️✔ WhatsApp : 083833425507 Bagaimana pendapatmu guys! 😍 Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛
Harta ku yang tak ternilai adalah anak ku😙😙, kan kujaga sampai kapanpun..
love you so much. 
Ya Allah semoga yang like segera cepat hamil...
Amiiin...
.
.
.

Untuk dapat Info RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . .

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! Follow: 
@griyabunda12
@griyabunda12
@griyabunda12 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 BBM : D80B9FFD 📲WA: 083833425507
Harta ku yang tak ternilai adalah anak ku😙😙, kan kujaga sampai kapanpun.. love you so much. Ya Allah semoga yang like segera cepat hamil... Amiiin... . . . Untuk dapat Info RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! Follow: @griyabunda12 @griyabunda12 @griyabunda12 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️📲 BBM : D80B9FFD 📲WA: 083833425507
Memiliki seorang anak dalam rumah tangga sangatlah di butuhkan karena dia yang melangkapi kebahagian dalam rumah tangga dan bisa memberikan suasana baru. Akan tetapi terkadang ada penghalang sehingga bisa menghambat kehamilan seperti:
👉MIOM
👉KISTA
👉PCOS
👉PENYUMBATAN SAL TUBA {NON PATEN KIRI DAN KANAN} 👉KANKER SERVIKS
👉APS
👉EKTOPIK
👉KEPUTIHAN
👉GANGGUAN HORMON
👉SPERMA ENCER
👉AZOOSPERMIA
👉OLIGOSPERMIA
👉TORCH
👉DLL. 
Jika para bunda mengalami masalah tersebut kami akan membantu memberikan solusi agar bisa tertuntaskan, dalam waktu yang relatif singkat dengan tingkat keberhasilan 98% 
Kasus penanganan tercepat 1 bulan dan terlama 3 bulan sudah langsung hamil.

TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI DENGAN PROMIL TERAPY HERBAL BIOENTROPY ENERGY YANG SUDAH BANYAK MEMBANTU PASANGAN SUAMI DAN ISTRI UNTUK HAMIL.
TIDAK PERLU BIAYA YANG BANYAK SEPERTI BAYI TABUNG DAN IMSEMNISASI. 
SEGERA KONSULTASIKAN MASALAH DAN KELUHAN ANDA BERSAMA KAMI.
 Konsultasi gratis👇
BBM: D80B9FFD 
WA: 083833425507
Memiliki seorang anak dalam rumah tangga sangatlah di butuhkan karena dia yang melangkapi kebahagian dalam rumah tangga dan bisa memberikan suasana baru. Akan tetapi terkadang ada penghalang sehingga bisa menghambat kehamilan seperti: 👉MIOM 👉KISTA 👉PCOS 👉PENYUMBATAN SAL TUBA {NON PATEN KIRI DAN KANAN} 👉KANKER SERVIKS 👉APS 👉EKTOPIK 👉KEPUTIHAN 👉GANGGUAN HORMON 👉SPERMA ENCER 👉AZOOSPERMIA 👉OLIGOSPERMIA 👉TORCH 👉DLL. Jika para bunda mengalami masalah tersebut kami akan membantu memberikan solusi agar bisa tertuntaskan, dalam waktu yang relatif singkat dengan tingkat keberhasilan 98% Kasus penanganan tercepat 1 bulan dan terlama 3 bulan sudah langsung hamil. TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI DENGAN PROMIL TERAPY HERBAL BIOENTROPY ENERGY YANG SUDAH BANYAK MEMBANTU PASANGAN SUAMI DAN ISTRI UNTUK HAMIL. TIDAK PERLU BIAYA YANG BANYAK SEPERTI BAYI TABUNG DAN IMSEMNISASI. SEGERA KONSULTASIKAN MASALAH DAN KELUHAN ANDA BERSAMA KAMI. Konsultasi gratis👇 BBM: D80B9FFD WA: 083833425507
SEMANGATKU MENGANDUNGMU
Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus,
Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, 
Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. 
Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana.
Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. 
Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan.
Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, 
Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. 
Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. 
Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, 
Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri.
Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. 
Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. 
Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah...
Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami.
" PROGRAM HAMIL "

Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :
️✔ BBM : D80B9FFD ️✔ WhatsApp : 083833425507 
Bagaimana pendapatmu guys! 😍

Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛
SEMANGATKU MENGANDUNGMU Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus, Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana. Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan. Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri. Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah... Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami. " PROGRAM HAMIL " Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ---------------------------------------- ️✔ contact person : ️✔ BBM : D80B9FFD ️✔ WhatsApp : 083833425507 Bagaimana pendapatmu guys! 😍 Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛
Mommy Daddy nak join pos tak?? Free pos je,  Free tilam sekali.. Rugi x beli..Grabb cepat2 okayyyy!! Mommy yang dekat2 due tu atau menyusu baby elok sgt ade katil ni.. mudah dan selesa.. baby pn selesa tidur di samping kita.. wasap 0197447701

#katilbabymalaysia #babysidebed #katilkayu
#katilbaby #murah #tilambaby #cosleeper #babycot
#katilbabymurah #freepostage
#ibubersalin #ibumengandung #berpantang #katilbayimurah #dropshipwanted
#barangbaby #babycomelmalaysia #secondbaby #ibupantang #malaysia
Mommy Daddy nak join pos tak?? Free pos je, Free tilam sekali.. Rugi x beli..Grabb cepat2 okayyyy!! Mommy yang dekat2 due tu atau menyusu baby elok sgt ade katil ni.. mudah dan selesa.. baby pn selesa tidur di samping kita.. wasap 0197447701 #katilbabymalaysia  #babysidebed  #katilkayu  #katilbaby  #murah  #tilambaby  #cosleeper  #babycot  #katilbabymurah  #freepostage  #ibubersalin  #ibumengandung  #berpantang  #katilbayimurah  #dropshipwanted  #barangbaby  #babycomelmalaysia  #secondbaby  #ibupantang  #malaysia 
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . آمين آمين ياربّ العالمين
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . آمين آمين ياربّ العالمين Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT
👉‌🇵‌🇷‌🇴‌🇲‌🇮‌🇱 ‌🇹‌🇪‌🇷‌🇧‌🇦‌🇮‌🇰 TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI. DENGAN METODE KHUSUS JIKA PUNYA KELUHAN SEPERTI: KISTA,MIOM,PCOS,OBESITAS, SPERMA ENCER,HAID TIDAK TERATUR,SAL TUBA,DLL. Konsultasi GRATIS, 
BBM: D80B9FFD 
WA. : 083833425507
👉‌🇵‌🇷‌🇴‌🇲‌🇮‌🇱 ‌🇹‌🇪‌🇷‌🇧‌🇦‌🇮‌🇰 TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI. DENGAN METODE KHUSUS JIKA PUNYA KELUHAN SEPERTI: KISTA,MIOM,PCOS,OBESITAS, SPERMA ENCER,HAID TIDAK TERATUR,SAL TUBA,DLL. Konsultasi GRATIS, BBM: D80B9FFD WA. : 083833425507
SEMANGATKU MENGANDUNGMU
Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus,
Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, 
Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. 
Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana.
Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. 
Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan.
Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, 
Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. 
Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. 
Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, 
Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri.
Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. 
Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. 
Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah...
Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami.
" PROGRAM HAMIL "

Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :
️✔ BBM : D80B9FFD ️✔ WhatsApp : 083833425507 
Bagaimana pendapatmu guys! 😍

Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛
SEMANGATKU MENGANDUNGMU Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus, Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana. Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan. Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri. Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah... Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami. " PROGRAM HAMIL " Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ---------------------------------------- ️✔ contact person : ️✔ BBM : D80B9FFD ️✔ WhatsApp : 083833425507 Bagaimana pendapatmu guys! 😍 Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛