an online Instagram web viewer

#ibumengandung medias

Photos

Jimat RM30 dengan setiap pembelian 2 set Liquid
.
🐚1 box ada 2 botol. So set jimat ni ibu2 akn dpt 4 botol
🐚Setiap botol 100 ml
🐚Minum dan sapu.
🐚Sgt digalakkan utk ibu mengandung terutamanya yg ada masalah kesihatan dan trimester akhir.
🐚Boleh consume dr kandungan 4 minggu.
🐚Beli banyak standby nnt nak dekat besalin tak kelam kabut nak cari mkd
🐚Kalo ada lebih lps besalin masih blh guna. Dijadikan minyak baby, gantikan minyak yg byk chemical tu kpd mkd. 100% selamat. NO chemical☺
.
⭐Harga asal RM158 sm, RM172 ss
⭐HARGA PROMOSI JIMAT BOX RM129 sm,  RM139 ss
.
Whatsapp 017-4841856 .insyaallah fast respon. Ape yg boleh sye kongsi,sye kongsi dgn ibu2 semua. .
Lalui tempoh mengandung dengan sihat dan bersalin dengan mudah. Insyaallah

Klik #mkdtestimoni utk testimoni terhebat mereka yang telah mencubai😊
.
#minyakkelapadaraassyifa #minyakkelapadaradaura #minyakkelapadara #mudahbersalin #virgincoconutoil #vcodaura #ibumengandungmudahbersalin #supplimentibumengandung #vco #mkd #tipsmudahbersalin #rahsiamudahbersalin #jombersalinnormal #bersalinnormal #pengalamanbersalin #testimonimkd #hbrendah #bersalintanpajahit #love #bazarpaknil #babysongsang #visitmyig #bazaronline #cikguseo #like4like #ibumengandung #vitaminibumengandung

Kita hanya berusaha,insyaallah dengan izinNya segalanya dipermudahkan. Amin
Jimat RM30 dengan setiap pembelian 2 set Liquid . 🐚1 box ada 2 botol. So set jimat ni ibu2 akn dpt 4 botol 🐚Setiap botol 100 ml 🐚Minum dan sapu. 🐚Sgt digalakkan utk ibu mengandung terutamanya yg ada masalah kesihatan dan trimester akhir. 🐚Boleh consume dr kandungan 4 minggu. 🐚Beli banyak standby nnt nak dekat besalin tak kelam kabut nak cari mkd 🐚Kalo ada lebih lps besalin masih blh guna. Dijadikan minyak baby, gantikan minyak yg byk chemical tu kpd mkd. 100% selamat. NO chemical☺ . ⭐Harga asal RM158 sm, RM172 ss ⭐HARGA PROMOSI JIMAT BOX RM129 sm, RM139 ss . Whatsapp 017-4841856 .insyaallah fast respon. Ape yg boleh sye kongsi,sye kongsi dgn ibu2 semua. . Lalui tempoh mengandung dengan sihat dan bersalin dengan mudah. Insyaallah Klik #mkdtestimoni  utk testimoni terhebat mereka yang telah mencubai😊 . #minyakkelapadaraassyifa  #minyakkelapadaradaura  #minyakkelapadara  #mudahbersalin  #virgincoconutoil  #vcodaura  #ibumengandungmudahbersalin  #supplimentibumengandung  #vco  #mkd  #tipsmudahbersalin  #rahsiamudahbersalin  #jombersalinnormal  #bersalinnormal  #pengalamanbersalin  #testimonimkd  #hbrendah  #bersalintanpajahit  #love  #bazarpaknil  #babysongsang  #visitmyig  #bazaronline  #cikguseo  #like4like  #ibumengandung  #vitaminibumengandung  Kita hanya berusaha,insyaallah dengan izinNya segalanya dipermudahkan. Amin
.
KHASIAT MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA':
.
🌻 Memudahkan Proses Bersalin kerana Ia Melicinkan Laluan di Rahim
🌻 Mengurangkan Risiko Koyak dan Luka yang teruk ketika bersalin
🌻 Memendekkan Waktu Bersalin
🌻 Mencegah dan menghilangkan Kesan Regangan
🌻 Menyeimbangkan Paras Gula dan Tekanan Darah
🌻 Menguatkan Rahim
🌻 Mencegah Kelahiran Bayi Pra Matang
🌻 Menghilangkan Mual-Mual yang Teruk
🌻 Membantu kedudukan bayi songsang
.
👶Menghilangkan ruam,eczema
👶Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
👶Melembutkan kulit bayi
👶Melebatkan rambut bayi
👶Menghilangkan kerak dikepala baby.
👶Dijadikan minyak bayi.utk buat urutan.
👶Membantu masalah gatal2, alahan.
👶Boleh disapu pd mana2 bahagian yg bermasalah
.
💦Tonik rambut (melebatkan rambut,merawat kelemumur,gatal2 kepala n kulit kepala kering)
💦Untuk kulit (merawat jerawat,kulit kering)
💦Utk kesihatan dalaman (memberi tenaga sepanjang hari,ketahanan badan,kurang dijangkiti penyakit)
💦Utk diet (kawal selera mkn m menstabilkan paras gula dlm darah)
💦Sesuai dijadikan pelincir utk hubungan suami isteri.
💦Penyakit gout
💦Mengelak dijangkiti kuman merbahaya (mkd bersifat anti-bakteria)
.
⭐Harga: RM79 sm,  RM86 ss
⭐Quantity: 2 botol x 100ml
⭐Tahan 3-4 minggu bergantung pd penggunaan
.
Order/pertanyaan
📱WhatsApp 017-484 1856 (link wasap dibio☝)
.
Klik #mkdtestimoni utk testimoni terhebat mereka yang telah mencubai😊
.
#minyakkelapadaraassyifa #minyakkelapadaradaura #minyakkelapadara #mudahbersalin #virgincoconutoil #vcodaura #ibumengandungmudahbersalin #supplimentibuhamil #vco #mkd #tipsmudahbersalin #rahsiamudahbersalin #jombersalinnormal #bersalinnormal #testimonimkd #hbrendah #bersalintanpajahit . #bazarpaknil #babysongsang #visitmyig #bazaronline #bazarmalaysia #pengalamanbersalin #cikguseo
#ibumengandung #love #ibumengandung
#tipsibumengandung #like4like

Kita hanya berusaha,insyaallah dengan izinNya segalanya dipermudahkan. Amin
.
Bersama sihat dengan D'Aura
. KHASIAT MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA': . 🌻 Memudahkan Proses Bersalin kerana Ia Melicinkan Laluan di Rahim 🌻 Mengurangkan Risiko Koyak dan Luka yang teruk ketika bersalin 🌻 Memendekkan Waktu Bersalin 🌻 Mencegah dan menghilangkan Kesan Regangan 🌻 Menyeimbangkan Paras Gula dan Tekanan Darah 🌻 Menguatkan Rahim 🌻 Mencegah Kelahiran Bayi Pra Matang 🌻 Menghilangkan Mual-Mual yang Teruk 🌻 Membantu kedudukan bayi songsang . 👶Menghilangkan ruam,eczema 👶Meningkatkan sistem pertahanan tubuh 👶Melembutkan kulit bayi 👶Melebatkan rambut bayi 👶Menghilangkan kerak dikepala baby. 👶Dijadikan minyak bayi.utk buat urutan. 👶Membantu masalah gatal2, alahan. 👶Boleh disapu pd mana2 bahagian yg bermasalah . 💦Tonik rambut (melebatkan rambut,merawat kelemumur,gatal2 kepala n kulit kepala kering) 💦Untuk kulit (merawat jerawat,kulit kering) 💦Utk kesihatan dalaman (memberi tenaga sepanjang hari,ketahanan badan,kurang dijangkiti penyakit) 💦Utk diet (kawal selera mkn m menstabilkan paras gula dlm darah) 💦Sesuai dijadikan pelincir utk hubungan suami isteri. 💦Penyakit gout 💦Mengelak dijangkiti kuman merbahaya (mkd bersifat anti-bakteria) . ⭐Harga: RM79 sm, RM86 ss ⭐Quantity: 2 botol x 100ml ⭐Tahan 3-4 minggu bergantung pd penggunaan . Order/pertanyaan 📱WhatsApp 017-484 1856 (link wasap dibio☝) . Klik #mkdtestimoni  utk testimoni terhebat mereka yang telah mencubai😊 . #minyakkelapadaraassyifa  #minyakkelapadaradaura  #minyakkelapadara  #mudahbersalin  #virgincoconutoil  #vcodaura  #ibumengandungmudahbersalin  #supplimentibuhamil  #vco  #mkd  #tipsmudahbersalin  #rahsiamudahbersalin  #jombersalinnormal  #bersalinnormal  #testimonimkd  #hbrendah  #bersalintanpajahit  . #bazarpaknil  #babysongsang  #visitmyig  #bazaronline  #bazarmalaysia  #pengalamanbersalin  #cikguseo  #ibumengandung  #love  #ibumengandung  #tipsibumengandung  #like4like  Kita hanya berusaha,insyaallah dengan izinNya segalanya dipermudahkan. Amin . Bersama sihat dengan D'Aura
alhamdulillah..custemer ni dari kerteh..snggup datang beli #moeder ..Puan alia sekarang preggy 39minggu..tunggu due je tu..alhamdulillah..untuk tambahkan tenaga,boleh lah minum susu #moeder..
.
.
.
#tvalhijrah #alhijrah #moedermilk #moedermilkbooster #milkbooster #susumoeder #susuibu #susubadan #ibumenyusu #susumelimpah #ibumengandung #preggy #sayajual #breastfeed #breastmilk #breastpump #kedaibaby #babycomel #dropship #sabah #sarawak #original #testimonimoeder #susubayi #strollermurah #bazarpaknil #hblow #demamkuning #tagdanmenang
alhamdulillah..custemer ni dari kerteh..snggup datang beli #moeder  ..Puan alia sekarang preggy 39minggu..tunggu due je tu..alhamdulillah..untuk tambahkan tenaga,boleh lah minum susu #moeder .. . . . #tvalhijrah  #alhijrah  #moedermilk  #moedermilkbooster  #milkbooster  #susumoeder  #susuibu  #susubadan  #ibumenyusu  #susumelimpah  #ibumengandung  #preggy  #sayajual  #breastfeed  #breastmilk  #breastpump  #kedaibaby  #babycomel  #dropship  #sabah  #sarawak  #original  #testimonimoeder  #susubayi  #strollermurah  #bazarpaknil  #hblow  #demamkuning  #tagdanmenang 
Ha tudia. Baru 1 botol setengah, dia punya perbezaan memang ketara. Nanti kakza share tona kulit dia ya 😘
.
Sekarang tengah promo taw. So kalau korang nak dapat harga murah, kena grab lelaju.

Sebotol RM50 exc postage
2 botol RM100 free postage.

Whatsapp/ Telegram
📲📨+6016-3592102📨📲
📲📨+6016-3592012📨📲
📲📨+6016-3592012📨📲
.
#VitaminCPowderNleeBeauty #VitaminCPowder #VitCPowder #VitaminCPowderbyNlee #jushinecbynleebeauty #nleebeautyproduk #NleeBeauty #NleeBeautyProduct #purevitaminc #makeup #vitaminc #putihgebu #flawlesskurus  #kulitsihat #sembelit #susahlawas #jushineC #AgentVitCPowder #AgentVitaminCPowder #VitaminCPowderSelangor #VitaminCPowderSungaiBuloh #AgentJushineC #AgentMoisturizerGel #JusViral  #FaceMistUlfaaBeauty #ibumengandung 
#JushineCSeremban
Ha tudia. Baru 1 botol setengah, dia punya perbezaan memang ketara. Nanti kakza share tona kulit dia ya 😘 . Sekarang tengah promo taw. So kalau korang nak dapat harga murah, kena grab lelaju. Sebotol RM50 exc postage 2 botol RM100 free postage. Whatsapp/ Telegram 📲📨+6016-3592102📨📲 📲📨+6016-3592012📨📲 📲📨+6016-3592012📨📲 . #VitaminCPowderNleeBeauty  #VitaminCPowder  #VitCPowder  #VitaminCPowderbyNlee  #jushinecbynleebeauty  #nleebeautyproduk  #NleeBeauty  #NleeBeautyProduct  #purevitaminc  #makeup  #vitaminc  #putihgebu  #flawlesskurus   #kulitsihat  #sembelit  #susahlawas  #jushineC  #AgentVitCPowder  #AgentVitaminCPowder  #VitaminCPowderSelangor  #VitaminCPowderSungaiBuloh  #AgentJushineC  #AgentMoisturizerGel  #JusViral   #FaceMistUlfaaBeauty  #ibumengandung  #JushineCSeremban 
Seperti yang dijanjikan pagi td, yana nak share testimoni kan?

Haa korang tengok nie👇👇lepas korang bace nie korang rase ade lg tak yang ragu2 yang nak cube Alkurma nie?mesti la tak kan.. sememangnya dah terbukti berkesan👍 Alhamdulillah.. Mase awal preggy aritu pun Yana ade jugak alahan tp tak seteruk mse preggy ank 1st & 2nd aritu..sampai nak pitam sbb hb rendah sangat.. Preggy kali nie Alhamdulillah alahan pun tak lame,badan pun bertenaga je nk buat kerja rumah pun lancar je.. #AlkurmaAjwa #kurmanabi
#ibumengandung #milkbooster
#energybooster#minumansunnah
#maintainkanHB #kurangkanalahan
#sesuaiuntukibumengandung
#agentsah #postageseluruhmalaysia
Seperti yang dijanjikan pagi td, yana nak share testimoni kan? Haa korang tengok nie👇👇lepas korang bace nie korang rase ade lg tak yang ragu2 yang nak cube Alkurma nie?mesti la tak kan.. sememangnya dah terbukti berkesan👍 Alhamdulillah.. Mase awal preggy aritu pun Yana ade jugak alahan tp tak seteruk mse preggy ank 1st & 2nd aritu..sampai nak pitam sbb hb rendah sangat.. Preggy kali nie Alhamdulillah alahan pun tak lame,badan pun bertenaga je nk buat kerja rumah pun lancar je.. #AlkurmaAjwa  #kurmanabi  #ibumengandung  #milkbooster  #energybooster #minumansunnah  #maintainkanHB  #kurangkanalahan  #sesuaiuntukibumengandung  #agentsah  #postageseluruhmalaysia 
BERBALOI BELI KOMBO 3 BEKAS RM 150 : MIRACLE GEL BANTU KELUARKAN ANGIN DALAM BADAN.

_____________________________

Whatsapp jika berminat untuk order atau jd dropship.  013 627 8269 atau klik shj link di bio

#sapusapuruncing #sapusapukempis #sapusapudptbaby #sapusapulangsing #losyenkurus #losyenkurussejuk #supermommiraclegel #berpantang #berpantangselepasbersalin #confinement #confinementlady #setberpantang #demamkuning #heroseorgcinderella #langsing #miraclegel
#agentjutawankakshila
#tunkutunaminah
#ibumenyusu
#ibuberpantang
#ibumengandung #afmegastar #ctdk #dropshipdiperlukan #dropshipwanted
BERBALOI BELI KOMBO 3 BEKAS RM 150 : MIRACLE GEL BANTU KELUARKAN ANGIN DALAM BADAN. _____________________________ Whatsapp jika berminat untuk order atau jd dropship. 013 627 8269 atau klik shj link di bio #sapusapuruncing  #sapusapukempis  #sapusapudptbaby  #sapusapulangsing  #losyenkurus  #losyenkurussejuk  #supermommiraclegel  #berpantang  #berpantangselepasbersalin  #confinement  #confinementlady  #setberpantang  #demamkuning  #heroseorgcinderella  #langsing  #miraclegel  #agentjutawankakshila  #tunkutunaminah  #ibumenyusu  #ibuberpantang  #ibumengandung  #afmegastar  #ctdk  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted 
www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20 
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) 😊

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop 
#kedaibabyonline 
#kedaibabymurah 
#sayajualmurah 
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang 
#ibumengandung 
#momandkids 
#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#igonlineshop 
#shahalamresident 
#seksyen7shahalam
www.fathiababy.com . 👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻 . Harga: Rm37 . 👶🏻ISI KANDUNGAN : Asam jawa Garam Kain Sarung tangan Sabun Apron plastik Tuala 12 X 20 Topeng mulut Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT : . 👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin . 👶🏻Mudah digunakan Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN : Jauhkan daripada kanak-kanak Simpan ditempat yang kering dan sejuk Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung . 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻 . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #settanamurigrandmasecret  #settanamuri  #grandmasecret  #fathiababyshop  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #sayajualmurah  #grandmasecretoriginal  #ibuberpantang  #ibumengandung  #momandkids  #sayajualmurah  #sayajualonline  #igonlineshop  #shahalamresident  #seksyen7shahalam 
www.fathiababy.com .
🐬Kuku Snivel Absorber 🐬
.
Kegunaan:
.
🐬Alat ini digunakan untuk menyedut lendir hidung bayi agar nafasnya menjadi lebih lega dan mudah. .
🐬cara guna:
.
1. Letakkan ke dalam lubang hidung bayi dengan lembut.
.
2. Menyedut dengan lembut untuk menghilangkan hingus dari hidung bayi.
.
3. Rembesan hidung akan mengalir ke dalam cawan.
.
🐬🐬🐬🐬 Jika berminat boleh whatsapp 0105029009/0105112002. Atau walk in dekat Fathia Baby Shop di Seksyen 7, Shah Alam.

Ig: fathiababyshop 
Fb page : fathia baby shop 
#fathiababyshop 
#kedaibabyonline 
#kukusnivelabsorber
#kukuoriginalproduct
#shahalamresident 
#seksyen7shahalam 
#pregnantmother 
#babyhealthy 
#ibuberpantang 
#ibumengandung 
#kedaibabymurah 
#sayajualmurah 
#bazaarpaknil 
#kukugoodproduct
#penyeduthingusbayi
www.fathiababy.com . 🐬Kuku Snivel Absorber 🐬 . Kegunaan: . 🐬Alat ini digunakan untuk menyedut lendir hidung bayi agar nafasnya menjadi lebih lega dan mudah. . 🐬cara guna: . 1. Letakkan ke dalam lubang hidung bayi dengan lembut. . 2. Menyedut dengan lembut untuk menghilangkan hingus dari hidung bayi. . 3. Rembesan hidung akan mengalir ke dalam cawan. . 🐬🐬🐬🐬 Jika berminat boleh whatsapp 0105029009/0105112002. Atau walk in dekat Fathia Baby Shop di Seksyen 7, Shah Alam. Ig: fathiababyshop Fb page : fathia baby shop #fathiababyshop  #kedaibabyonline  #kukusnivelabsorber  #kukuoriginalproduct  #shahalamresident  #seksyen7shahalam  #pregnantmother  #babyhealthy  #ibuberpantang  #ibumengandung  #kedaibabymurah  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #kukugoodproduct  #penyeduthingusbayi 
www.fathiababy.com .
🍓Toys five side learning shelf 🍓
.
Harga:Rm79
.
🍓diperbuat daripada kayu
.
🍓sesuai untuk 3 tahun dan keatas
.
.
🍓🍓🍓🍓
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) 😊

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#toysforkids
#woodentoys
#fathiababyshop 
#kedaibabyonline
#igonlineshop 
#ibumengandung 
#ibuhamil 
#ibuberpantang 
#shahalamresident 
#seksyen7shahalam 
#mainanbayi 
#mainanbayi 
#mainanmurah
#babyshopshahalam 
#babyshopmurah 
#sayajualmurah 
#sayajualonline
#toysforkidsshahalam
#woodentoysshahalam
www.fathiababy.com . 🍓Toys five side learning shelf 🍓 . Harga:Rm79 . 🍓diperbuat daripada kayu . 🍓sesuai untuk 3 tahun dan keatas . . 🍓🍓🍓🍓 Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #toysforkids  #woodentoys  #fathiababyshop  #kedaibabyonline  #igonlineshop  #ibumengandung  #ibuhamil  #ibuberpantang  #shahalamresident  #seksyen7shahalam  #mainanbayi  #mainanbayi  #mainanmurah  #babyshopshahalam  #babyshopmurah  #sayajualmurah  #sayajualonline  #toysforkidsshahalam  #woodentoysshahalam 
www.fathiababy.com
.
HOT SELLING‼ 👶🏻CALVIN KLEIN / NEXT SLEEPSUIT 3in1
.
🌟🌟🌟🌟
.
✨Corak dan warna yang menarik .
✨Material :💯% Cotton .
🌟🌟🌟🌟
.
❣ Size : NB, 3m, 6m, 9m, 12m
.
🌟🌟🌟🌟
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7, Shah Alam, Selangor 😘
.
🌟🌟🌟🌟
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#calvinkleinsleepsuits
#sleepsuitsmurah
#sleepsuitborong
#sleepsuitbaby
#fathiababyshop
#sayajualmurah
#shahalamresudent
#kedaibabyonline
#igonlineshop
#sleepsuitsmalaysia
#shahalambisness
#ibuberpantang
#pakaianbaby
#maiananbaby
#kedaionline24jam
#ibumengandung
www.fathiababy.com . HOT SELLING‼ 👶🏻CALVIN KLEIN / NEXT SLEEPSUIT 3in1 . 🌟🌟🌟🌟 . ✨Corak dan warna yang menarik . ✨Material :💯% Cotton . 🌟🌟🌟🌟 . ❣ Size : NB, 3m, 6m, 9m, 12m . 🌟🌟🌟🌟 . Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7, Shah Alam, Selangor 😘 . 🌟🌟🌟🌟 . FB : Fathia Baby Shop IG : fathiababyshop . #calvinkleinsleepsuits  #sleepsuitsmurah  #sleepsuitborong  #sleepsuitbaby  #fathiababyshop  #sayajualmurah  #shahalamresudent  #kedaibabyonline  #igonlineshop  #sleepsuitsmalaysia  #shahalambisness  #ibuberpantang  #pakaianbaby  #maiananbaby  #kedaionline24jam  #ibumengandung 
SALE JOM CANTIK💕💥.
.

DAURA LIQUID ❤❤
.
JOM CANTIK 👠💄👛💍
Nak cantik kena start dari skrg 💕
.
RM  55 SM
RM  60 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! 👍👍👍
JOM CANTIK 😍😍
.
🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 .
.
✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672
.
#sayajual #minyakkelapadaradaura #daura  #petuamudahbersalin #minyakkelapadara #vcodaura #virgincoconutoil #ibumengandung #barangbaby #mama #bazarpaknil #barangbabymurah #bajumengandung #bajumenyusu #nursingbra #minyakkelapadara #dauraminyakkelapadara #daura #dauraminyakkelapadaramurah  #vco #virginoilcoconut #daura #dauramurah #dauraoriginal #Satinskinz #olicandy #vsireh #kcolly #daurasoftgel #dauraliquid
SALE JOM CANTIK💕💥. . DAURA LIQUID ❤❤ . JOM CANTIK 👠💄👛💍 Nak cantik kena start dari skrg 💕 . RM 55 SM RM 60 SS TERMASUK POSTAGE . 100% ORIGINAL!!! 👍👍👍 JOM CANTIK 😍😍 . 🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 . . ✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672 . #sayajual  #minyakkelapadaradaura  #daura  #petuamudahbersalin  #minyakkelapadara  #vcodaura  #virgincoconutoil  #ibumengandung  #barangbaby  #mama  #bazarpaknil  #barangbabymurah  #bajumengandung  #bajumenyusu  #nursingbra  #minyakkelapadara  #dauraminyakkelapadara  #daura  #dauraminyakkelapadaramurah  #vco  #virginoilcoconut  #daura  #dauramurah  #dauraoriginal  #Satinskinz  #olicandy  #vsireh  #kcolly  #daurasoftgel  #dauraliquid 
UMAIMA TABLET BY @abby_abadi112
.
.
InsyaAllah banyak khasiatnya😍
.
.
Kebaikan dan manfaat Tablet UMAIMA 👇
.
.
✔Memberikan tenaga
✔Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
✔Merawat tumit kaki yang kering
✔Membantu merawat eczema/gatal2 pada kulit
✔Melawaskan buang air besar
✔Tiada bau hamis
✔Baik untuk lelaki,wanita,wanita kerjaya,suri rumah,wanita mengandung,wanita selepas melahirkan,wanita menyusukan anak & warga emas
✔Membantu dlm Memperbanyak susu ibu
✔Malancarkan haid ( datang bulan )
✔Baik untuk kesihatan dan kecantikan kerana berasaskan susu kambing & stemcell buah2an
✔Boleh diamalkan bagi mereka yang sakit kencing manis & darah tinggi
✔Mengatasi masalah senggugut .
.
Kesan pada setiap individu berbeza,amalkan Umaima diiringi dengan doa dan selawat segala sesuatu datang dari Allah SWT, Dia yang memberi sakit & Dia juga yang menyembuhkan.
.
.
RM 79.90 ( 30 BIJI ) .
.
Yang berminat boleh ke #TestimoniUmaima untuk dapatkan info lebih lanjut tentang keberkesanan produk ini, In Shaa Allah. .
.
Jom dapatkan Umaima Tablet korang dengan kami #UmaimaTeamTyah 😊
.
@tyah.garage 0172055519
(GOMBAK, BATU CAVES, HULU KELANG, KL, SETIAWANGSA, WANGSA MAJU, KERAMAT, SENTUL, SETAPAK, AMPANG)
.
AGENT
.
@shazteshop +601110212113
(HKL, TAMAN MELAWATI, TAMAN PERMATA, WANGSA MAJU, KERAMAT, TAMAN MELATI)
.
@sabrinahealthyhome +60133967856
(CHERAS, BANGI, KAJANG, SEMENYIH, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, KLANG)
.
@wadihahabdhamid +601127068335
(BATU CAVES, SELAYANG, GOMBAK, SG. TUA, UIA)
.
.
#Umaima #UmaimaKids #UmaimaTablet #makanansunnah #SusuKambing #sayajual #kedaionline #bazar #Ampang #HuluKelang #Gombak #KualaLumpur #Wanita #IbuHamil #IbuMengandung #MilkBooster #bazaarpaknil #sayajualonline #sihat #visitmyig #UmaimaTeamTyah
UMAIMA TABLET BY @abby_abadi112 . . InsyaAllah banyak khasiatnya😍 . . Kebaikan dan manfaat Tablet UMAIMA 👇 . . ✔Memberikan tenaga ✔Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan ✔Merawat tumit kaki yang kering ✔Membantu merawat eczema/gatal2 pada kulit ✔Melawaskan buang air besar ✔Tiada bau hamis ✔Baik untuk lelaki,wanita,wanita kerjaya,suri rumah,wanita mengandung,wanita selepas melahirkan,wanita menyusukan anak & warga emas ✔Membantu dlm Memperbanyak susu ibu ✔Malancarkan haid ( datang bulan ) ✔Baik untuk kesihatan dan kecantikan kerana berasaskan susu kambing & stemcell buah2an ✔Boleh diamalkan bagi mereka yang sakit kencing manis & darah tinggi ✔Mengatasi masalah senggugut . . Kesan pada setiap individu berbeza,amalkan Umaima diiringi dengan doa dan selawat segala sesuatu datang dari Allah SWT, Dia yang memberi sakit & Dia juga yang menyembuhkan. . . RM 79.90 ( 30 BIJI ) . . Yang berminat boleh ke #TestimoniUmaima  untuk dapatkan info lebih lanjut tentang keberkesanan produk ini, In Shaa Allah. . . Jom dapatkan Umaima Tablet korang dengan kami #UmaimaTeamTyah  😊 . @tyah.garage 0172055519 (GOMBAK, BATU CAVES, HULU KELANG, KL, SETIAWANGSA, WANGSA MAJU, KERAMAT, SENTUL, SETAPAK, AMPANG) . AGENT . @shazteshop +601110212113 (HKL, TAMAN MELAWATI, TAMAN PERMATA, WANGSA MAJU, KERAMAT, TAMAN MELATI) . @sabrinahealthyhome +60133967856 (CHERAS, BANGI, KAJANG, SEMENYIH, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, KLANG) . @wadihahabdhamid +601127068335 (BATU CAVES, SELAYANG, GOMBAK, SG. TUA, UIA) . . #Umaima  #UmaimaKids  #UmaimaTablet  #makanansunnah  #SusuKambing  #sayajual  #kedaionline  #bazar  #Ampang  #HuluKelang  #Gombak  #KualaLumpur  #Wanita  #IbuHamil  #IbuMengandung  #MilkBooster  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #sihat  #visitmyig  #UmaimaTeamTyah 
REAL TESTIMONI : BARU EMPAT HARI guna dah nampak perubahan. Dagu makin runcing, perut semakin kempis. Alhamdulillah

_______________________________

Whatsapp jika berminat untuk order atau jd dropship.  013 627 8269 atau klik shj link di bio

#sapusapuruncing #sapusapukempis #sapusapudptbaby #sapusapulangsing #losyenkurus #losyenkurussejuk #supermommiraclegel #berpantang #berpantangselepasbersalin #confinement #confinementlady #setberpantang #demamkuning #heroseorgcinderella #langsing #miraclegel
#agentjutawankakshila
#tunkutunaminah
#ibumenyusu
#ibuberpantang
#ibumengandung #afmegastar #ctdk
REAL TESTIMONI : BARU EMPAT HARI guna dah nampak perubahan. Dagu makin runcing, perut semakin kempis. Alhamdulillah _______________________________ Whatsapp jika berminat untuk order atau jd dropship. 013 627 8269 atau klik shj link di bio #sapusapuruncing  #sapusapukempis  #sapusapudptbaby  #sapusapulangsing  #losyenkurus  #losyenkurussejuk  #supermommiraclegel  #berpantang  #berpantangselepasbersalin  #confinement  #confinementlady  #setberpantang  #demamkuning  #heroseorgcinderella  #langsing  #miraclegel  #agentjutawankakshila  #tunkutunaminah  #ibumenyusu  #ibuberpantang  #ibumengandung  #afmegastar  #ctdk 
Berpantang anak kelima ni happy yakmat. .
Sebelum ni risau memanjang. Pikirkan nak berpantang sendirian. Dengan anak-anak sekolah, anak yang tak sekolah, suami kerja. Nak rebus akar kayu, nak bancuh jamu lagi. .
Tapi rupa-rupanya semuanya ok je. Semuanya mudah je. Tak yah nak merebus-rebus bagai. .
Dengan #Postnatal La Mamma, cuma tuang je sesudu, sluuurrrrppppp. Emmm...sedapnya tak terkira. Masam-masam manis delima dan madu tu, buat tekak rasa nak lagi. Kat wad lagi dah telan Postnatal ni tanpa risau tanpa ragu-ragu. .
Perasan kali ni susu meriah sangat. Burrppp. Baby asik sendawa kekenyangan. Tido pun lena bila perut kenyang. Kuning dia pun cepat turun tau. Sehari dua je. Anak-anak yang lain dulu sampai seminggu dok cucuk kaki ambik darah. Ada sampai masuk wad dok bawah lampu. .
Cer wasap Cik Alammi 018-2357699 macam mana nak dapatkan Postnatal ni.
Berpantang anak kelima ni happy yakmat. . Sebelum ni risau memanjang. Pikirkan nak berpantang sendirian. Dengan anak-anak sekolah, anak yang tak sekolah, suami kerja. Nak rebus akar kayu, nak bancuh jamu lagi. . Tapi rupa-rupanya semuanya ok je. Semuanya mudah je. Tak yah nak merebus-rebus bagai. . Dengan #Postnatal  La Mamma, cuma tuang je sesudu, sluuurrrrppppp. Emmm...sedapnya tak terkira. Masam-masam manis delima dan madu tu, buat tekak rasa nak lagi. Kat wad lagi dah telan Postnatal ni tanpa risau tanpa ragu-ragu. . Perasan kali ni susu meriah sangat. Burrppp. Baby asik sendawa kekenyangan. Tido pun lena bila perut kenyang. Kuning dia pun cepat turun tau. Sehari dua je. Anak-anak yang lain dulu sampai seminggu dok cucuk kaki ambik darah. Ada sampai masuk wad dok bawah lampu. . Cer wasap Cik Alammi 018-2357699 macam mana nak dapatkan Postnatal ni.
Berpantang anak kelima ni happy yakmat. .
Sebelum ni risau memanjang. Pikirkan nak berpantang sendirian. Dengan anak-anak sekolah, anak yang tak sekolah, suami kerja. Nak rebus akar kayu, nak bancuh jamu lagi. .
Tapi rupa-rupanya semuanya ok je. Semuanya mudah je. Tak yah nak merebus-rebus bagai. .
Dengan #Postnatal La Mamma, cuma tuang je sesudu, sluuurrrrppppp. Emmm...sedapnya tak terkira. Masam-masam manis delima dan madu tu, buat tekak rasa nak lagi. Kat wad lagi dah telan Postnatal ni tanpa risau tanpa ragu-ragu. .
Perasan kali ni susu meriah sangat. Burrppp. Baby asik sendawa kekenyangan. Tido pun lena bila perut kenyang. Kuning dia pun cepat turun tau. Sehari dua je. Anak-anak yang lain dulu sampai seminggu dok cucuk kaki ambik darah. Ada sampai masuk wad dok bawah lampu. .
Cer wasap Cik Alammi 018-2357699 macam mana nak dapatkan Postnatal ni.
Berpantang anak kelima ni happy yakmat. . Sebelum ni risau memanjang. Pikirkan nak berpantang sendirian. Dengan anak-anak sekolah, anak yang tak sekolah, suami kerja. Nak rebus akar kayu, nak bancuh jamu lagi. . Tapi rupa-rupanya semuanya ok je. Semuanya mudah je. Tak yah nak merebus-rebus bagai. . Dengan #Postnatal  La Mamma, cuma tuang je sesudu, sluuurrrrppppp. Emmm...sedapnya tak terkira. Masam-masam manis delima dan madu tu, buat tekak rasa nak lagi. Kat wad lagi dah telan Postnatal ni tanpa risau tanpa ragu-ragu. . Perasan kali ni susu meriah sangat. Burrppp. Baby asik sendawa kekenyangan. Tido pun lena bila perut kenyang. Kuning dia pun cepat turun tau. Sehari dua je. Anak-anak yang lain dulu sampai seminggu dok cucuk kaki ambik darah. Ada sampai masuk wad dok bawah lampu. . Cer wasap Cik Alammi 018-2357699 macam mana nak dapatkan Postnatal ni.
Berpantang anak kelima ni happy yakmat. .
Sebelum ni risau memanjang. Pikirkan nak berpantang sendirian. Dengan anak-anak sekolah, anak yang tak sekolah, suami kerja. Nak rebus akar kayu, nak bancuh jamu lagi. .
Tapi rupa-rupanya semuanya ok je. Semuanya mudah je. Tak yah nak merebus-rebus bagai. .
Dengan #Postnatal La Mamma, cuma tuang je sesudu, sluuurrrrppppp. Emmm...sedapnya tak terkira. Masam-masam manis delima dan madu tu, buat tekak rasa nak lagi. Kat wad lagi dah telan Postnatal ni tanpa risau tanpa ragu-ragu. .
Perasan kali ni susu meriah sangat. Burrppp. Baby asik sendawa kekenyangan. Tido pun lena bila perut kenyang. Kuning dia pun cepat turun tau. Sehari dua je. Anak-anak yang lain dulu sampai seminggu dok cucuk kaki ambik darah. Ada sampai masuk wad dok bawah lampu. .
Cer wasap Cik Alammi 018-2357699 macam mana nak dapatkan Postnatal ni.
Berpantang anak kelima ni happy yakmat. . Sebelum ni risau memanjang. Pikirkan nak berpantang sendirian. Dengan anak-anak sekolah, anak yang tak sekolah, suami kerja. Nak rebus akar kayu, nak bancuh jamu lagi. . Tapi rupa-rupanya semuanya ok je. Semuanya mudah je. Tak yah nak merebus-rebus bagai. . Dengan #Postnatal  La Mamma, cuma tuang je sesudu, sluuurrrrppppp. Emmm...sedapnya tak terkira. Masam-masam manis delima dan madu tu, buat tekak rasa nak lagi. Kat wad lagi dah telan Postnatal ni tanpa risau tanpa ragu-ragu. . Perasan kali ni susu meriah sangat. Burrppp. Baby asik sendawa kekenyangan. Tido pun lena bila perut kenyang. Kuning dia pun cepat turun tau. Sehari dua je. Anak-anak yang lain dulu sampai seminggu dok cucuk kaki ambik darah. Ada sampai masuk wad dok bawah lampu. . Cer wasap Cik Alammi 018-2357699 macam mana nak dapatkan Postnatal ni.
TERKEJUT JERAWAT DALAM MASA 3 HARI.

Apa yang best sangat dalam #milkupcandy sampai boleh kecut jerawat?

Dengan gabungan Habatussauda, Susu Kambing, Kurma Ajwa dan macam-macam lagi, ia beri kelebihan bukan sekadar sebagai milkbooster dan energybooster, malah pada kulit. Ini la yang di katakan merawat dari dalam.

Yang penting, jaga pengambilan air kosong. Minum ikut keperluan bukan ikut kemahuan.

Nak cantik, nak sihat. Mesti la usaha. Jom usaha wasap www.wasap.my/60173281847. Boleh juga terus dm untuk sebarang pertanyaan.
Free cod area Salak Tinggi, Nilai,  Bangi dan area berdekatan. .
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
TERKEJUT JERAWAT DALAM MASA 3 HARI. Apa yang best sangat dalam #milkupcandy  sampai boleh kecut jerawat? Dengan gabungan Habatussauda, Susu Kambing, Kurma Ajwa dan macam-macam lagi, ia beri kelebihan bukan sekadar sebagai milkbooster dan energybooster, malah pada kulit. Ini la yang di katakan merawat dari dalam. Yang penting, jaga pengambilan air kosong. Minum ikut keperluan bukan ikut kemahuan. Nak cantik, nak sihat. Mesti la usaha. Jom usaha wasap www.wasap.my/60173281847. Boleh juga terus dm untuk sebarang pertanyaan. Free cod area Salak Tinggi, Nilai, Bangi dan area berdekatan. . #milkupcandymalaysia  #supportbreastfeeding  #milkupcandy  #tambahsusuibu  #sharifahsakinah  #samtilla  #produkpenyusuan  #susuibu  #penggalaksusuibu  #tambahsusu  #makanansunnah  #berpantang  #tipsibu  #tipsbayi  #breastpump  #gamarab  #ibumenyusu  #kurmaajwa  #babyexpo  #tcebabyexpo  #ibumengandung  #petuaibu 
Setiap bakal mama rata ratanya pasti akan mengalami morning sickness. 😔😔 Siapa sini yg sedang mengalami morning sickness, alahan dan mual mual ? 🙋🙋🙋
.
Bakal mama semua boleh mencuba amalkan pengambilan beaumama 2 tablet💊💊 sehari. In sha allah ianya membantu mengurang dan menghilang morning sickness..
.
Whatsapp utk INFO dan ORDER 👇
+6016 406 5859
+6016 406 5859
+6016 406 5859
.
#Beaumama #tabletkunyahan #MorningSickness #MilkBooster #ibuhamil #ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #pregnancy #Supplements #Prenatalsupplements
#TemanKesihatanAnda #beaumamamilkbooster
Setiap bakal mama rata ratanya pasti akan mengalami morning sickness. 😔😔 Siapa sini yg sedang mengalami morning sickness, alahan dan mual mual ? 🙋🙋🙋 . Bakal mama semua boleh mencuba amalkan pengambilan beaumama 2 tablet💊💊 sehari. In sha allah ianya membantu mengurang dan menghilang morning sickness.. . Whatsapp utk INFO dan ORDER 👇 +6016 406 5859 +6016 406 5859 +6016 406 5859 . #Beaumama  #tabletkunyahan  #MorningSickness  #MilkBooster  #ibuhamil  #ibumengandung  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #pregnancy  #Supplements  #Prenatalsupplements  #TemanKesihatanAnda  #beaumamamilkbooster 
Women need sufficient folic acid, a B vitamin necessary for helping the body absorb nutrients & preventing or treating issues like anemia. .

Folic acid is especially important for women who are trying to conceive or are recently pregnant in order to prevent complications such as fetal neural tube defects & miscarriages. .
.
PZ
0182505230
.
#LiveAmazing #ShakleeMalaysia #ShakleeWomensHealth #didyouknow #healthtips #pregnancy #pregnant #pregnantbelly 
#letopboomsalesig #pzxfresh #hamil #ibu #ibuhamil #ibuhamilmuda #ibumenyusu #ibumengandung #ibumengandunganakpertama #baby #anak #bcomplex #bcomplexmurah #bcomplexshaklee #bcomplexshakleemurah #shakleeshahalam #shakleeterlajakhebat #sayajualonline #sayajualmurah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #murah
Women need sufficient folic acid, a B vitamin necessary for helping the body absorb nutrients & preventing or treating issues like anemia. . Folic acid is especially important for women who are trying to conceive or are recently pregnant in order to prevent complications such as fetal neural tube defects & miscarriages. . . PZ 0182505230 . #LiveAmazing  #ShakleeMalaysia  #ShakleeWomensHealth  #didyouknow  #healthtips  #pregnancy  #pregnant  #pregnantbelly  #letopboomsalesig  #pzxfresh  #hamil  #ibu  #ibuhamil  #ibuhamilmuda  #ibumenyusu  #ibumengandung  #ibumengandunganakpertama  #baby  #anak  #bcomplex  #bcomplexmurah  #bcomplexshaklee  #bcomplexshakleemurah  #shakleeshahalam  #shakleeterlajakhebat  #sayajualonline  #sayajualmurah  #bazaarmalaysia  #bazarpaknil  #murah 
Vitamin Yang Terkandung dalam Vita-Lea Shaklee :
◽Biotin – Membantu badan menghasilkan tenaga dari protein dan lemak
◽Vitamin D – Menyokong penyerapan kalsium untuk tulang dan gigi yang sihat
◽Beta Karotena – Meningkatkan kesihatan mata, kulit dan sistem imunisasi
◽Vitamin E – Menyokong kesihatan sekular dan meningkatkan kesihatan hati, usus dan fungsi imunisasi
◽Kalsium – Menyokong kekuatan tulang, pengaliran urat saraf dan otot-otot
◽Boron – Membantu dalam metabolisma Vitamin D dan mineral yang terbabit dalam perkembangan tulang
◽Magnasium – Menyokong kekuatan tulang, fungsi otot dan membantu dalam mengekalkan tekanan darah normal dan denyutan jantung
.
PZ
0182505230
.
.
#pzxfresh #letopboomsalesig #multivitamin #vitalea #vitaleashaklee #tumbesaran #iron #kencingmanisdarahtinggi #diabetes #tulangsihat
#susuibu #mata #organ #imun #imunisasi #kecantikan #kulit #kulitcantik #fetus #ibumengandung
#lukadiabetes #sembuhluka #shakleeshahalam #shakleeputraheights #shakleesaujanaputra #shakleeselangor #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #bazaronline #followermalaysia
Vitamin Yang Terkandung dalam Vita-Lea Shaklee : ◽Biotin – Membantu badan menghasilkan tenaga dari protein dan lemak ◽Vitamin D – Menyokong penyerapan kalsium untuk tulang dan gigi yang sihat ◽Beta Karotena – Meningkatkan kesihatan mata, kulit dan sistem imunisasi ◽Vitamin E – Menyokong kesihatan sekular dan meningkatkan kesihatan hati, usus dan fungsi imunisasi ◽Kalsium – Menyokong kekuatan tulang, pengaliran urat saraf dan otot-otot ◽Boron – Membantu dalam metabolisma Vitamin D dan mineral yang terbabit dalam perkembangan tulang ◽Magnasium – Menyokong kekuatan tulang, fungsi otot dan membantu dalam mengekalkan tekanan darah normal dan denyutan jantung . PZ 0182505230 . . #pzxfresh  #letopboomsalesig  #multivitamin  #vitalea  #vitaleashaklee  #tumbesaran  #iron  #kencingmanisdarahtinggi  #diabetes  #tulangsihat  #susuibu  #mata  #organ  #imun  #imunisasi  #kecantikan  #kulit  #kulitcantik  #fetus  #ibumengandung  #lukadiabetes  #sembuhluka  #shakleeshahalam  #shakleeputraheights  #shakleesaujanaputra  #shakleeselangor  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #bazaronline  #followermalaysia 
Vitamin Yang Terkandung dalam Vita-Lea Shaklee :
◽Biotin – Membantu badan menghasilkan tenaga dari protein dan lemak
◽Vitamin D – Menyokong penyerapan kalsium untuk tulang dan gigi yang sihat
◽Beta Karotena – Meningkatkan kesihatan mata, kulit dan sistem imunisasi
◽Vitamin E – Menyokong kesihatan sekular dan meningkatkan kesihatan hati, usus dan fungsi imunisasi
◽Kalsium – Menyokong kekuatan tulang, pengaliran urat saraf dan otot-otot
◽Boron – Membantu dalam metabolisma Vitamin D dan mineral yang terbabit dalam perkembangan tulang
◽Magnasium – Menyokong kekuatan tulang, fungsi otot dan membantu dalam mengekalkan tekanan darah normal dan denyutan jantung
.
PZ
0182505230
.
.
#pzxfresh #letopboomsalesig #multivitamin #vitalea #vitaleashaklee #tumbesaran #iron #kencingmanisdarahtinggi #diabetes #tulangsihat
#susuibu #mata #organ #imun #imunisasi #kecantikan #kulit #kulitcantik #fetus #ibumengandung
#lukadiabetes #sembuhluka #shakleeshahalam #shakleeputraheights #shakleesaujanaputra #shakleeselangor #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #bazaronline #followermalaysia
Vitamin Yang Terkandung dalam Vita-Lea Shaklee : ◽Biotin – Membantu badan menghasilkan tenaga dari protein dan lemak ◽Vitamin D – Menyokong penyerapan kalsium untuk tulang dan gigi yang sihat ◽Beta Karotena – Meningkatkan kesihatan mata, kulit dan sistem imunisasi ◽Vitamin E – Menyokong kesihatan sekular dan meningkatkan kesihatan hati, usus dan fungsi imunisasi ◽Kalsium – Menyokong kekuatan tulang, pengaliran urat saraf dan otot-otot ◽Boron – Membantu dalam metabolisma Vitamin D dan mineral yang terbabit dalam perkembangan tulang ◽Magnasium – Menyokong kekuatan tulang, fungsi otot dan membantu dalam mengekalkan tekanan darah normal dan denyutan jantung . PZ 0182505230 . . #pzxfresh  #letopboomsalesig  #multivitamin  #vitalea  #vitaleashaklee  #tumbesaran  #iron  #kencingmanisdarahtinggi  #diabetes  #tulangsihat  #susuibu  #mata  #organ  #imun  #imunisasi  #kecantikan  #kulit  #kulitcantik  #fetus  #ibumengandung  #lukadiabetes  #sembuhluka  #shakleeshahalam  #shakleeputraheights  #shakleesaujanaputra  #shakleeselangor  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #bazaronline  #followermalaysia 
Masih masak air guna cerek?
.
.
Jom dapatkan Penapis Air Cuckoo hanya RM75 sebulan..tanpa apa2 deposit..😊
.
.
Berminat? Jom wasap;
.
.
☎️ 0183610113
☎️ 0183588445
.
#cuckoomalaysia #cuckooiristop #cuckoogooodplan #promosi #promosicuckoo #cuckoowaterpurifier #cuckooairpurifier #anakkecil #pregnantmom #ibuhamil #ibumengandung #hamil #pregnant #babyshop #makananpantang #penapisaircuckoo #malaysia #suamiromantik #suamipenyayang #suamiidaman
🌺 ADELIA PRINTED SKIRT 🌺
.
✅ FARBRIK KOREAN ITY
Adelia Printed Skirt menggunakan fabrik #SUPERSELESA BERKUALITI TINGGI yang diterbangkan khas dari KOREA. Fabrik yang sangat SELESA dan sesuai dengan ibu mengandung.
.
✅ ADJUSTABLE BABY BUMP SUPPORT
Very Fleksible dr TIADA BABYBUMP smpai la 9 bulan BABYBUMP. Tuka size skirt ikut mommies la~
.
✅100% IRONLESS
Mudahkn? Mommies x payah lagi buang masa nak gosok2 baju. Hehe.
.
✅ ANTI IRRITASI
Tak perlu lagi tergaru-garu babybump! :)
.
Price : RM89/pc (Adelia Skirt only)
⏬⏬⏬
3 pcs (boleh mix n match blouse and skirt) and above FREE POSTAGE!!
.
Whatsapp link di bio 👆🏻 013-3965243 atau DM 😍
.
#maternitydress #blousemengandung #blousehamil #instashop #maternityskirt #bajumengandung #bajumengandungmurah #ibuhamil #ibumengandung #maternitywear #maternityclothes #jubahmengandung #bajumengandungmuslimah #blousemengandungmuslimah
🌺 ADELIA PRINTED SKIRT 🌺 . ✅ FARBRIK KOREAN ITY Adelia Printed Skirt menggunakan fabrik #SUPERSELESA  BERKUALITI TINGGI yang diterbangkan khas dari KOREA. Fabrik yang sangat SELESA dan sesuai dengan ibu mengandung. . ✅ ADJUSTABLE BABY BUMP SUPPORT Very Fleksible dr TIADA BABYBUMP smpai la 9 bulan BABYBUMP. Tuka size skirt ikut mommies la~ . ✅100% IRONLESS Mudahkn? Mommies x payah lagi buang masa nak gosok2 baju. Hehe. . ✅ ANTI IRRITASI Tak perlu lagi tergaru-garu babybump! :) . Price : RM89/pc (Adelia Skirt only) ⏬⏬⏬ 3 pcs (boleh mix n match blouse and skirt) and above FREE POSTAGE!! . Whatsapp link di bio 👆🏻 013-3965243 atau DM 😍 . #maternitydress  #blousemengandung  #blousehamil  #instashop  #maternityskirt  #bajumengandung  #bajumengandungmurah  #ibuhamil  #ibumengandung  #maternitywear  #maternityclothes  #jubahmengandung  #bajumengandungmuslimah  #blousemengandungmuslimah 
🌺 ADELIA PRINTED SKIRT 🌺
.
✅ FARBRIK KOREAN ITY
Adelia Printed Skirt menggunakan fabrik #SUPERSELESA BERKUALITI TINGGI yang diterbangkan khas dari KOREA. Fabrik yang sangat SELESA dan sesuai dengan ibu mengandung.
.
✅ ADJUSTABLE BABY BUMP SUPPORT
Very Fleksible dr TIADA BABYBUMP smpai la 9 bulan BABYBUMP. Tuka size skirt ikut mommies la~
.
✅100% IRONLESS
Mudahkn? Mommies x payah lagi buang masa nak gosok2 baju. Hehe.
.
✅ ANTI IRRITASI
Tak perlu lagi tergaru-garu babybump! :)
.
Price : RM89/pc (Adelia Skirt only)
⏬⏬⏬
3 pcs (boleh mix n match blouse and skirt) and above FREE POSTAGE!!
.
Whatsapp link di bio 👆🏻 013-3965243 atau DM 😍
.
#maternitydress #blousemengandung #blousehamil #instashop #maternityskirt #bajumengandung #bajumengandungmurah #ibuhamil #ibumengandung #maternitywear #maternityclothes #jubahmengandung #bajumengandungmuslimah #blousemengandungmuslimah
🌺 ADELIA PRINTED SKIRT 🌺 . ✅ FARBRIK KOREAN ITY Adelia Printed Skirt menggunakan fabrik #SUPERSELESA  BERKUALITI TINGGI yang diterbangkan khas dari KOREA. Fabrik yang sangat SELESA dan sesuai dengan ibu mengandung. . ✅ ADJUSTABLE BABY BUMP SUPPORT Very Fleksible dr TIADA BABYBUMP smpai la 9 bulan BABYBUMP. Tuka size skirt ikut mommies la~ . ✅100% IRONLESS Mudahkn? Mommies x payah lagi buang masa nak gosok2 baju. Hehe. . ✅ ANTI IRRITASI Tak perlu lagi tergaru-garu babybump! :) . Price : RM89/pc (Adelia Skirt only) ⏬⏬⏬ 3 pcs (boleh mix n match blouse and skirt) and above FREE POSTAGE!! . Whatsapp link di bio 👆🏻 013-3965243 atau DM 😍 . #maternitydress  #blousemengandung  #blousehamil  #instashop  #maternityskirt  #bajumengandung  #bajumengandungmurah  #ibuhamil  #ibumengandung  #maternitywear  #maternityclothes  #jubahmengandung  #bajumengandungmuslimah  #blousemengandungmuslimah 
🌺 ADELIA PRINTED SKIRT 🌺
.
✅ FARBRIK KOREAN ITY
Adelia Printed Skirt menggunakan fabrik #SUPERSELESA BERKUALITI TINGGI yang diterbangkan khas dari KOREA. Fabrik yang sangat SELESA dan sesuai dengan ibu mengandung.
.
✅ ADJUSTABLE BABY BUMP SUPPORT
Very Fleksible dr TIADA BABYBUMP smpai la 9 bulan BABYBUMP. Tuka size skirt ikut mommies la~
.
✅100% IRONLESS
Mudahkn? Mommies x payah lagi buang masa nak gosok2 baju. Hehe.
.
✅ ANTI IRRITASI
Tak perlu lagi tergaru-garu babybump! :)
.
Price : RM89/pc (Adelia Skirt only)
⏬⏬⏬
3 pcs (boleh mix n match blouse and skirt) and above FREE POSTAGE!!
.
Whatsapp link di bio 👆🏻 013-3965243 atau DM 😍
.
#maternitydress #blousemengandung #blousehamil #instashop #maternityskirt #bajumengandung #bajumengandungmurah #ibuhamil #ibumengandung #maternitywear #maternityclothes #jubahmengandung #bajumengandungmuslimah #blousemengandungmuslimah
🌺 ADELIA PRINTED SKIRT 🌺 . ✅ FARBRIK KOREAN ITY Adelia Printed Skirt menggunakan fabrik #SUPERSELESA  BERKUALITI TINGGI yang diterbangkan khas dari KOREA. Fabrik yang sangat SELESA dan sesuai dengan ibu mengandung. . ✅ ADJUSTABLE BABY BUMP SUPPORT Very Fleksible dr TIADA BABYBUMP smpai la 9 bulan BABYBUMP. Tuka size skirt ikut mommies la~ . ✅100% IRONLESS Mudahkn? Mommies x payah lagi buang masa nak gosok2 baju. Hehe. . ✅ ANTI IRRITASI Tak perlu lagi tergaru-garu babybump! :) . Price : RM89/pc (Adelia Skirt only) ⏬⏬⏬ 3 pcs (boleh mix n match blouse and skirt) and above FREE POSTAGE!! . Whatsapp link di bio 👆🏻 013-3965243 atau DM 😍 . #maternitydress  #blousemengandung  #blousehamil  #instashop  #maternityskirt  #bajumengandung  #bajumengandungmurah  #ibuhamil  #ibumengandung  #maternitywear  #maternityclothes  #jubahmengandung  #bajumengandungmuslimah  #blousemengandungmuslimah 
ADDICTED!
/
😳😳 Addicted nak bertungku!! Takpe! Bagus bertungku tau!
🌿Rahim lebih cepat mengecut
🌿Lendiran darah kotor dapat dikeluarkan
🌿Tiada lagi angin dan bisa bisa badan 🌿Badan cepat pulih dr kesakitan bersalin
🌿Sakit rengat akibat darah beku makin hilang
🌿Otot peranakan kecut
🌿Perjalanan darah lebih lancar
🌿Badan berpeluh dan toksin dapat dikeluarkan
🌿sistem perlawasan turut lancar
.
Dan alhamdulillah selepas suka dgn set tungku nawal, ibu cantik anak 5 ini order gel mandian azzahra, gel param pilis, pati minyak serai wangi dan intensive toning lotion pula. Syukurr..
/
Berminat? Dapatkanlah segera 😘
Hotline 📲019-356 3464
Hotline 📲019-356 3464
Hotline 📲019-356 3464
.
#setbersalintradisionalmoden #makayla_dan_mama #setberpantanglengkap #setbersalinlengkap #setbersalinampang
#keperluanibuberpantang #ibumengandung
#produkherba #confinementcare
#tungku
#kualalumpur
#ampang
#setslimming  #setspa
#setkecantikan #settungkuherba 
#nawalherbalbeauty #strechmarklotion #setbersalintradisi 
#setbersalinnawal 
#keperluanibuberpantang 
#produkuntukibuhamil
#setspa  #bayi 
#settungkuherba #NawalHerbalBeauty #nawalherbalbeauty
ADDICTED! / 😳😳 Addicted nak bertungku!! Takpe! Bagus bertungku tau! 🌿Rahim lebih cepat mengecut 🌿Lendiran darah kotor dapat dikeluarkan 🌿Tiada lagi angin dan bisa bisa badan 🌿Badan cepat pulih dr kesakitan bersalin 🌿Sakit rengat akibat darah beku makin hilang 🌿Otot peranakan kecut 🌿Perjalanan darah lebih lancar 🌿Badan berpeluh dan toksin dapat dikeluarkan 🌿sistem perlawasan turut lancar . Dan alhamdulillah selepas suka dgn set tungku nawal, ibu cantik anak 5 ini order gel mandian azzahra, gel param pilis, pati minyak serai wangi dan intensive toning lotion pula. Syukurr.. / Berminat? Dapatkanlah segera 😘 Hotline 📲019-356 3464 Hotline 📲019-356 3464 Hotline 📲019-356 3464 . #setbersalintradisionalmoden  #makayla_dan_mama  #setberpantanglengkap  #setbersalinlengkap  #setbersalinampang  #keperluanibuberpantang  #ibumengandung  #produkherba  #confinementcare  #tungku  #kualalumpur  #ampang  #setslimming  #setspa  #setkecantikan  #settungkuherba  #nawalherbalbeauty  #strechmarklotion  #setbersalintradisi  #setbersalinnawal  #keperluanibuberpantang  #produkuntukibuhamil  #setspa  #bayi  #settungkuherba  #NawalHerbalBeauty  #nawalherbalbeauty 
🌺 ADELIA PRINTED SKIRT 🌺
.
✅ FARBRIK KOREAN ITY
Adelia Printed Skirt menggunakan fabrik #SUPERSELESA BERKUALITI TINGGI yang diterbangkan khas dari KOREA. Fabrik yang sangat SELESA dan sesuai dengan ibu mengandung.
.
✅ ADJUSTABLE BABY BUMP SUPPORT
Very Fleksible dr TIADA BABYBUMP smpai la 9 bulan BABYBUMP. Tuka size skirt ikut mommies la~
.
✅100% IRONLESS
Mudahkn? Mommies x payah lagi buang masa nak gosok2 baju. Hehe.
.
✅ ANTI IRRITASI
Tak perlu lagi tergaru-garu babybump! :)
.
Price : RM89/pc (Adelia Skirt only)
⏬⏬⏬
3 pcs (boleh mix n match blouse and skirt) and above FREE POSTAGE!!
.
Whatsapp link di bio 👆🏻 013-3965243 atau DM 😍
.
#maternitydress #blousemengandung #blousehamil #instashop #maternityskirt #bajumengandung #bajumengandungmurah #ibuhamil #ibumengandung #maternitywear #maternityclothes #jubahmengandung #bajumengandungmuslimah #blousemengandungmuslimah
🌺 ADELIA PRINTED SKIRT 🌺 . ✅ FARBRIK KOREAN ITY Adelia Printed Skirt menggunakan fabrik #SUPERSELESA  BERKUALITI TINGGI yang diterbangkan khas dari KOREA. Fabrik yang sangat SELESA dan sesuai dengan ibu mengandung. . ✅ ADJUSTABLE BABY BUMP SUPPORT Very Fleksible dr TIADA BABYBUMP smpai la 9 bulan BABYBUMP. Tuka size skirt ikut mommies la~ . ✅100% IRONLESS Mudahkn? Mommies x payah lagi buang masa nak gosok2 baju. Hehe. . ✅ ANTI IRRITASI Tak perlu lagi tergaru-garu babybump! :) . Price : RM89/pc (Adelia Skirt only) ⏬⏬⏬ 3 pcs (boleh mix n match blouse and skirt) and above FREE POSTAGE!! . Whatsapp link di bio 👆🏻 013-3965243 atau DM 😍 . #maternitydress  #blousemengandung  #blousehamil  #instashop  #maternityskirt  #bajumengandung  #bajumengandungmurah  #ibuhamil  #ibumengandung  #maternitywear  #maternityclothes  #jubahmengandung  #bajumengandungmuslimah  #blousemengandungmuslimah 
🌺 ADELIA PRINTED SKIRT 🌺
.
✅ FARBRIK KOREAN ITY
Adelia Printed Skirt menggunakan fabrik #SUPERSELESA BERKUALITI TINGGI yang diterbangkan khas dari KOREA. Fabrik yang sangat SELESA dan sesuai dengan ibu mengandung.
.
✅ ADJUSTABLE BABY BUMP SUPPORT
Very Fleksible dr TIADA BABYBUMP smpai la 9 bulan BABYBUMP. Tuka size skirt ikut mommies la~
.
✅100% IRONLESS
Mudahkn? Mommies x payah lagi buang masa nak gosok2 baju. Hehe.
.
✅ ANTI IRRITASI
Tak perlu lagi tergaru-garu babybump! :)
.
Price : RM89/pc (Adelia Skirt only)
⏬⏬⏬
3 pcs (boleh mix n match blouse and skirt) and above FREE POSTAGE!!
.
Whatsapp link di bio 👆🏻 013-3965243 atau DM 😍
.
#maternitydress #blousemengandung #blousehamil #instashop #maternityskirt #bajumengandung #bajumengandungmurah #ibuhamil #ibumengandung #maternitywear #maternityclothes #jubahmengandung #bajumengandungmuslimah #blousemengandungmuslimah
🌺 ADELIA PRINTED SKIRT 🌺 . ✅ FARBRIK KOREAN ITY Adelia Printed Skirt menggunakan fabrik #SUPERSELESA  BERKUALITI TINGGI yang diterbangkan khas dari KOREA. Fabrik yang sangat SELESA dan sesuai dengan ibu mengandung. . ✅ ADJUSTABLE BABY BUMP SUPPORT Very Fleksible dr TIADA BABYBUMP smpai la 9 bulan BABYBUMP. Tuka size skirt ikut mommies la~ . ✅100% IRONLESS Mudahkn? Mommies x payah lagi buang masa nak gosok2 baju. Hehe. . ✅ ANTI IRRITASI Tak perlu lagi tergaru-garu babybump! :) . Price : RM89/pc (Adelia Skirt only) ⏬⏬⏬ 3 pcs (boleh mix n match blouse and skirt) and above FREE POSTAGE!! . Whatsapp link di bio 👆🏻 013-3965243 atau DM 😍 . #maternitydress  #blousemengandung  #blousehamil  #instashop  #maternityskirt  #bajumengandung  #bajumengandungmurah  #ibuhamil  #ibumengandung  #maternitywear  #maternityclothes  #jubahmengandung  #bajumengandungmuslimah  #blousemengandungmuslimah 
🌺 ADELIA PRINTED SKIRT 🌺
.
✅ FARBRIK KOREAN ITY
Adelia Printed Skirt menggunakan fabrik #SUPERSELESA BERKUALITI TINGGI yang diterbangkan khas dari KOREA. Fabrik yang sangat SELESA dan sesuai dengan ibu mengandung.
.
✅ ADJUSTABLE BABY BUMP SUPPORT
Very Fleksible dr TIADA BABYBUMP smpai la 9 bulan BABYBUMP. Tuka size skirt ikut mommies la~
.
✅100% IRONLESS
Mudahkn? Mommies x payah lagi buang masa nak gosok2 baju. Hehe.
.
✅ ANTI IRRITASI
Tak perlu lagi tergaru-garu babybump! :)
.
Price : RM89/pc (Adelia Skirt only)
⏬⏬⏬
3 pcs (boleh mix n match blouse and skirt) and above FREE POSTAGE!!
.
Whatsapp link di bio 👆🏻 013-3965243 atau DM 😍
.
#maternitydress #blousemengandung #blousehamil #instashop #maternityskirt #bajumengandung #bajumengandungmurah #ibuhamil #ibumengandung #maternitywear #maternityclothes #jubahmengandung #bajumengandungmuslimah #blousemengandungmuslimah
🌺 ADELIA PRINTED SKIRT 🌺 . ✅ FARBRIK KOREAN ITY Adelia Printed Skirt menggunakan fabrik #SUPERSELESA  BERKUALITI TINGGI yang diterbangkan khas dari KOREA. Fabrik yang sangat SELESA dan sesuai dengan ibu mengandung. . ✅ ADJUSTABLE BABY BUMP SUPPORT Very Fleksible dr TIADA BABYBUMP smpai la 9 bulan BABYBUMP. Tuka size skirt ikut mommies la~ . ✅100% IRONLESS Mudahkn? Mommies x payah lagi buang masa nak gosok2 baju. Hehe. . ✅ ANTI IRRITASI Tak perlu lagi tergaru-garu babybump! :) . Price : RM89/pc (Adelia Skirt only) ⏬⏬⏬ 3 pcs (boleh mix n match blouse and skirt) and above FREE POSTAGE!! . Whatsapp link di bio 👆🏻 013-3965243 atau DM 😍 . #maternitydress  #blousemengandung  #blousehamil  #instashop  #maternityskirt  #bajumengandung  #bajumengandungmurah  #ibuhamil  #ibumengandung  #maternitywear  #maternityclothes  #jubahmengandung  #bajumengandungmuslimah  #blousemengandungmuslimah 
Set Bersalin Spa & Ma RM 255
Pos : RM15 SM/RM27 SS)
.
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲012 260 3689  #purplebeaute

Kandungan Set Bersalin Spa & Ma
🍬Jamu Ratu Dara (60 kapsul)
🍬Shape Up Lotion (150 ml)
🍬Pilis Herba (50 gm)
🍬Bengkung Ratu (1 Helai)
🍬Gamat Emulsion (245 ml)
🍬Herba Mandian Spa (5 gm x 10 Uncang)
🍬Feminine Cleanser (100 ml)
🍬Lulur Frangipani (250 gm)
🍬Extra Virgin Coconut Oil (130 ml)
🍬Tungku Herba (200 gm)
🍬Minyak Seri Herba (50 ml)
.
Kebaikan/Manfaat Set Bersalin Spa & Ma
🍬Gabungan ratusan herba dan rempah semulajadi yang terpilih
🍬Mengembalikan tenaga ibu dalam pantang
🍬Memelihara dan mengecutkan semula bahagian rahim
🍬Menguatkan otot yang lemah akibat hamil dan bersalin
🍬Mengatasi masalah angin dalam badan
🍬Mengurangkan kesan regangan dan selulit
🍬Membantu mengempiskan perut selepas bersalin
🍬Mengembalikan bentuk tubuh yang ideal
🍬Membantu menyingkirkan toksin dan darah kotor
🍬Menghilangkan sengal tulang, kebas dan bisa pada tubuh badan
🍬Meredakan ketegangan otot dan urat
🍬Membantu memelihara saluran peranakan
🍬Memelihara kehalusan dan kecantikan kulit
🍬Menghangatkan dan menyegarkan tubuh badan ibu dan bayi
🍬Melindungi tubuh badan daripada jangkitan kuman dan penyakit
.
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲012 260 3689 #purplebeautyhouse
#purplebeaute #setbersalinspama #setbersalin #setmaternity #setmaternityspama #setbersalinspamamurah #setbersalinspanmamurah #setmaternitymurah #setmaternityurahoriginal #spanma #spama #spa&ma #futuremommy #mommytobe #ibumengandung #selamatberpantang #setberpantang #jamuberpantang #jamubersalin
Set Bersalin Spa & Ma RM 255 Pos : RM15 SM/RM27 SS) . DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲012 260 3689  #purplebeaute  Kandungan Set Bersalin Spa & Ma 🍬Jamu Ratu Dara (60 kapsul) 🍬Shape Up Lotion (150 ml) 🍬Pilis Herba (50 gm) 🍬Bengkung Ratu (1 Helai) 🍬Gamat Emulsion (245 ml) 🍬Herba Mandian Spa (5 gm x 10 Uncang) 🍬Feminine Cleanser (100 ml) 🍬Lulur Frangipani (250 gm) 🍬Extra Virgin Coconut Oil (130 ml) 🍬Tungku Herba (200 gm) 🍬Minyak Seri Herba (50 ml) . Kebaikan/Manfaat Set Bersalin Spa & Ma 🍬Gabungan ratusan herba dan rempah semulajadi yang terpilih 🍬Mengembalikan tenaga ibu dalam pantang 🍬Memelihara dan mengecutkan semula bahagian rahim 🍬Menguatkan otot yang lemah akibat hamil dan bersalin 🍬Mengatasi masalah angin dalam badan 🍬Mengurangkan kesan regangan dan selulit 🍬Membantu mengempiskan perut selepas bersalin 🍬Mengembalikan bentuk tubuh yang ideal 🍬Membantu menyingkirkan toksin dan darah kotor 🍬Menghilangkan sengal tulang, kebas dan bisa pada tubuh badan 🍬Meredakan ketegangan otot dan urat 🍬Membantu memelihara saluran peranakan 🍬Memelihara kehalusan dan kecantikan kulit 🍬Menghangatkan dan menyegarkan tubuh badan ibu dan bayi 🍬Melindungi tubuh badan daripada jangkitan kuman dan penyakit . DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲012 260 3689 #purplebeautyhouse  #purplebeaute  #setbersalinspama  #setbersalin  #setmaternity  #setmaternityspama  #setbersalinspamamurah  #setbersalinspanmamurah  #setmaternitymurah  #setmaternityurahoriginal  #spanma  #spama  #spa &ma #futuremommy  #mommytobe  #ibumengandung  #selamatberpantang  #setberpantang  #jamuberpantang  #jamubersalin 
Adelia SKirt 
RM89 EXCLUDE POSTAGE
RM89 EXCLUDE POSTAGE
RM89 EXCLUDE POSTAGE --------------------------------- 🌸fabrik #superselesa dan berkualiti tinggi
🌸Boleh laras di pinggang,ada butang untuk adjust saiz pregnant
🌸 Ibu menyusu boleh pakai
🌸Material fabric korean ITY yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
🌸Fabric yg digunakan anti iritasi. Sesuai utk mommies yg gatal perut @ alahan . .
Whatsapp Kak wAna 📲
+60162107522
+60162107522
+60162107522
.
P/s : warna mungkin berbeza 10% dari warna asal disebabkan faktor pencahayaan
-------------------------------------- .
❤️
#adeliaskirtprinted 
#elmommies 
#skirtmengandung 
#ibumengandung 
#adeliaskirtsizechart
Adelia SKirt RM89 EXCLUDE POSTAGE RM89 EXCLUDE POSTAGE RM89 EXCLUDE POSTAGE --------------------------------- 🌸fabrik #superselesa  dan berkualiti tinggi 🌸Boleh laras di pinggang,ada butang untuk adjust saiz pregnant 🌸 Ibu menyusu boleh pakai 🌸Material fabric korean ITY yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung 🌸Fabric yg digunakan anti iritasi. Sesuai utk mommies yg gatal perut @ alahan . . Whatsapp Kak wAna 📲 +60162107522 +60162107522 +60162107522 . P/s : warna mungkin berbeza 10% dari warna asal disebabkan faktor pencahayaan -------------------------------------- . ❤️ #adeliaskirtprinted  #elmommies  #skirtmengandung  #ibumengandung  #adeliaskirtsizechart 
Adelia SKirt 
RM89 EXCLUDE POSTAGE
RM89 EXCLUDE POSTAGE
RM89 EXCLUDE POSTAGE --------------------------------- 🌸fabrik #superselesa dan berkualiti tinggi
🌸Boleh laras di pinggang,ada butang untuk adjust saiz pregnant
🌸 Ibu menyusu boleh pakai
🌸Material fabric korean ITY yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
🌸Fabric yg digunakan anti iritasi. Sesuai utk mommies yg gatal perut @ alahan . .
Whatsapp Kak wAna 📲
+60162107522
+60162107522
+60162107522
.
P/s : warna mungkin berbeza 10% dari warna asal disebabkan faktor pencahayaan
-------------------------------------- .
❤️
#adeliaskirtprinted 
#elmommies 
#skirtmengandung 
#ibumengandung
Adelia SKirt RM89 EXCLUDE POSTAGE RM89 EXCLUDE POSTAGE RM89 EXCLUDE POSTAGE --------------------------------- 🌸fabrik #superselesa  dan berkualiti tinggi 🌸Boleh laras di pinggang,ada butang untuk adjust saiz pregnant 🌸 Ibu menyusu boleh pakai 🌸Material fabric korean ITY yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung 🌸Fabric yg digunakan anti iritasi. Sesuai utk mommies yg gatal perut @ alahan . . Whatsapp Kak wAna 📲 +60162107522 +60162107522 +60162107522 . P/s : warna mungkin berbeza 10% dari warna asal disebabkan faktor pencahayaan -------------------------------------- . ❤️ #adeliaskirtprinted  #elmommies  #skirtmengandung  #ibumengandung 
Alhamdulillah. Best best best! Makin banyak testimoni yang kita terima daripada customer. Happynya kaksu, rasa nak melompat-lompat aci tak?😄 Bestnya kalau kita dapat sebarkan manfaatkan. Orang kata benda BAIK tak boleh sorok sorok tau. Kena sebar-sebarkan pada orang lain. Haaa...gitew.

Awak tak nak ke jadi testimoni kaksu yang seterusnya? Meh la cuba. Mana tahu ada rezeki CABUTAN BERTUAH. Eh! Tak tahu ke? Laaa. Setiap bulan ada cabutan bertuah tau. Katanya bulan ni ada Gold bar. Wow!

Ok. Kalau nak jadi testimoni kaksu whatsapp 0177506997 tau. 😉
Alhamdulillah. Best best best! Makin banyak testimoni yang kita terima daripada customer. Happynya kaksu, rasa nak melompat-lompat aci tak?😄 Bestnya kalau kita dapat sebarkan manfaatkan. Orang kata benda BAIK tak boleh sorok sorok tau. Kena sebar-sebarkan pada orang lain. Haaa...gitew. Awak tak nak ke jadi testimoni kaksu yang seterusnya? Meh la cuba. Mana tahu ada rezeki CABUTAN BERTUAH. Eh! Tak tahu ke? Laaa. Setiap bulan ada cabutan bertuah tau. Katanya bulan ni ada Gold bar. Wow! Ok. Kalau nak jadi testimoni kaksu whatsapp 0177506997 tau. 😉
Adelia SKirt 
RM89 EXCLUDE POSTAGE
RM89 EXCLUDE POSTAGE
RM89 EXCLUDE POSTAGE --------------------------------- 🌸fabrik #superselesa dan berkualiti tinggi
🌸Boleh laras di pinggang,ada butang untuk adjust saiz pregnant
🌸 Ibu menyusu boleh pakai
🌸Material fabric korean ITY yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
🌸Fabric yg digunakan anti iritasi. Sesuai utk mommies yg gatal perut @ alahan . .
Whatsapp Kak wAna 📲
+60162107522
+60162107522
+60162107522
.
P/s : warna mungkin berbeza 10% dari warna asal disebabkan faktor pencahayaan
-------------------------------------- .
❤️
#adeliaskirtprinted 
#elmommies 
#skirtmengandung 
#ibumengandung
Adelia SKirt RM89 EXCLUDE POSTAGE RM89 EXCLUDE POSTAGE RM89 EXCLUDE POSTAGE --------------------------------- 🌸fabrik #superselesa  dan berkualiti tinggi 🌸Boleh laras di pinggang,ada butang untuk adjust saiz pregnant 🌸 Ibu menyusu boleh pakai 🌸Material fabric korean ITY yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung 🌸Fabric yg digunakan anti iritasi. Sesuai utk mommies yg gatal perut @ alahan . . Whatsapp Kak wAna 📲 +60162107522 +60162107522 +60162107522 . P/s : warna mungkin berbeza 10% dari warna asal disebabkan faktor pencahayaan -------------------------------------- . ❤️ #adeliaskirtprinted  #elmommies  #skirtmengandung  #ibumengandung 
Adelia SKirt 
RM89 EXCLUDE POSTAGE
RM89 EXCLUDE POSTAGE
RM89 EXCLUDE POSTAGE --------------------------------- 🌸fabrik #superselesa dan berkualiti tinggi
🌸Boleh laras di pinggang,ada butang untuk adjust saiz pregnant
🌸 Ibu menyusu boleh pakai
🌸Material fabric korean ITY yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
🌸Fabric yg digunakan anti iritasi. Sesuai utk mommies yg gatal perut @ alahan . .
Whatsapp Kak wAna 📲
+60162107522
+60162107522
+60162107522
.
P/s : warna mungkin berbeza 10% dari warna asal disebabkan faktor pencahayaan
-------------------------------------- .
❤️
#adeliaskirtprinted 
#elmommies 
#skirtmengandung 
#ibumengandung 
#adeliaskirtsizechart
Adelia SKirt RM89 EXCLUDE POSTAGE RM89 EXCLUDE POSTAGE RM89 EXCLUDE POSTAGE --------------------------------- 🌸fabrik #superselesa  dan berkualiti tinggi 🌸Boleh laras di pinggang,ada butang untuk adjust saiz pregnant 🌸 Ibu menyusu boleh pakai 🌸Material fabric korean ITY yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung 🌸Fabric yg digunakan anti iritasi. Sesuai utk mommies yg gatal perut @ alahan . . Whatsapp Kak wAna 📲 +60162107522 +60162107522 +60162107522 . P/s : warna mungkin berbeza 10% dari warna asal disebabkan faktor pencahayaan -------------------------------------- . ❤️ #adeliaskirtprinted  #elmommies  #skirtmengandung  #ibumengandung  #adeliaskirtsizechart 
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . آمين آمين ياربّ العالمين
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT  Hubungi: Bbm: D80B9FFD 
Wa: 083833425507 "*KONSULTASI GRATIS*"
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . آمين آمين ياربّ العالمين Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT Hubungi: Bbm: D80B9FFD Wa: 083833425507 "*KONSULTASI GRATIS*"
Adelia SKirt 
RM89 EXCLUDE POSTAGE
RM89 EXCLUDE POSTAGE
RM89 EXCLUDE POSTAGE --------------------------------- 🌸fabrik #superselesa dan berkualiti tinggi
🌸Boleh laras di pinggang,ada butang untuk adjust saiz pregnant
🌸 Ibu menyusu boleh pakai
🌸Material fabric korean ITY yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
🌸Fabric yg digunakan anti iritasi. Sesuai utk mommies yg gatal perut @ alahan . .
Whatsapp Kak wAna 📲
+60162107522
+60162107522
+60162107522
.
P/s : warna mungkin berbeza 10% dari warna asal disebabkan faktor pencahayaan
-------------------------------------- .
❤️
#adeliaskirtprinted 
#elmommies 
#skirtmengandung 
#ibumengandung
Adelia SKirt RM89 EXCLUDE POSTAGE RM89 EXCLUDE POSTAGE RM89 EXCLUDE POSTAGE --------------------------------- 🌸fabrik #superselesa  dan berkualiti tinggi 🌸Boleh laras di pinggang,ada butang untuk adjust saiz pregnant 🌸 Ibu menyusu boleh pakai 🌸Material fabric korean ITY yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung 🌸Fabric yg digunakan anti iritasi. Sesuai utk mommies yg gatal perut @ alahan . . Whatsapp Kak wAna 📲 +60162107522 +60162107522 +60162107522 . P/s : warna mungkin berbeza 10% dari warna asal disebabkan faktor pencahayaan -------------------------------------- . ❤️ #adeliaskirtprinted  #elmommies  #skirtmengandung  #ibumengandung 
Adelia SKirt 
RM89 EXCLUDE POSTAGE
RM89 EXCLUDE POSTAGE
RM89 EXCLUDE POSTAGE --------------------------------- 🌸fabrik #superselesa dan berkualiti tinggi
🌸Boleh laras di pinggang,ada butang untuk adjust saiz pregnant
🌸 Ibu menyusu boleh pakai
🌸Material fabric korean ITY yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
🌸Fabric yg digunakan anti iritasi. Sesuai utk mommies yg gatal perut @ alahan . .
Whatsapp Kak wAna 📲
+60162107522
+60162107522
+60162107522
.
P/s : warna mungkin berbeza 10% dari warna asal disebabkan faktor pencahayaan
-------------------------------------- .
❤️
#adeliaskirtprinted 
#elmommies 
#skirtmengandung 
#ibumengandung
Adelia SKirt RM89 EXCLUDE POSTAGE RM89 EXCLUDE POSTAGE RM89 EXCLUDE POSTAGE --------------------------------- 🌸fabrik #superselesa  dan berkualiti tinggi 🌸Boleh laras di pinggang,ada butang untuk adjust saiz pregnant 🌸 Ibu menyusu boleh pakai 🌸Material fabric korean ITY yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung 🌸Fabric yg digunakan anti iritasi. Sesuai utk mommies yg gatal perut @ alahan . . Whatsapp Kak wAna 📲 +60162107522 +60162107522 +60162107522 . P/s : warna mungkin berbeza 10% dari warna asal disebabkan faktor pencahayaan -------------------------------------- . ❤️ #adeliaskirtprinted  #elmommies  #skirtmengandung  #ibumengandung 
Nak share la 1 testimoni customer selepas minum susu kambing asli Aura D'raja ni. .
.
Alhamdulillah customer suka. Katanya susu ni berbau wangi. Baru berselera nak minum, kan? Selalu orang risau susu kambing bau hamis. Tapi susu kambing asli Aura D'raja ni tak macam tu, okey. Memang wajib cuba, baru tahu sedap ke tidak. .
.
Harga:  RM69.00/kotak
1 kotak ada 20 sachet
1 sachet = 25 gram
.
Pos RM8 (sem), RM11 (ss)

Whatsapp 013 - 300 8359
Whatsapp 013 - 300 8359
Whatsapp 013 - 300 8359
.
#sayajualsusukambing #susukambingasli #susukambing #sarangburungwalet #awetmuda #ibuhamil #ibumengandung #arabicgum #susukambingsedap #susuuntukanak
#coffeeprince #dudapujaandara #titiancinta #meletop #afmegastar #tukartukarmenu
Nak share la 1 testimoni customer selepas minum susu kambing asli Aura D'raja ni. . . Alhamdulillah customer suka. Katanya susu ni berbau wangi. Baru berselera nak minum, kan? Selalu orang risau susu kambing bau hamis. Tapi susu kambing asli Aura D'raja ni tak macam tu, okey. Memang wajib cuba, baru tahu sedap ke tidak. . . Harga: RM69.00/kotak 1 kotak ada 20 sachet 1 sachet = 25 gram . Pos RM8 (sem), RM11 (ss) Whatsapp 013 - 300 8359 Whatsapp 013 - 300 8359 Whatsapp 013 - 300 8359 . #sayajualsusukambing  #susukambingasli  #susukambing  #sarangburungwalet  #awetmuda  #ibuhamil  #ibumengandung  #arabicgum  #susukambingsedap  #susuuntukanak  #coffeeprince  #dudapujaandara  #titiancinta  #meletop  #afmegastar  #tukartukarmenu 
Apa kata pengguna vitamilk ?? "lepas consume Vitamilk 
susu makin banyak..
selalu keluar sendiri je Sampai meleleh..
punya meriah sampaikan Baby nyusu pon  terkeluar dari mulut"

#dianzvitamilkbooster 
#dianzvitamilk 
#susumeriah 
#susupekat 
#ibumenyusu 
#ibumengandung 
#wanitaberkahwin
TERKEJUT JERAWAT DALAM MASA 3 HARI.

Apa yang best sangat dalam #milkupcandy sampai boleh kecut jerawat?

Dengan gabungan Habatussauda, Susu Kambing, Kurma Ajwa dan macam-macam lagi, ia beri kelebihan bukan sekadar sebagai milkbooster dan energybooster, malah pada kulit. Ini la yang di katakan merawat dari dalam.

Yang penting, jaga pengambilan air kosong. Minum ikut keperluan bukan ikut kemahuan.

Nak cantik, nak sihat. Mesti la usaha. Jom usaha wasap www.wasap.my/60172183049. Boleh juga terus dm untuk sebarang pertanyaan.

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
TERKEJUT JERAWAT DALAM MASA 3 HARI. Apa yang best sangat dalam #milkupcandy  sampai boleh kecut jerawat? Dengan gabungan Habatussauda, Susu Kambing, Kurma Ajwa dan macam-macam lagi, ia beri kelebihan bukan sekadar sebagai milkbooster dan energybooster, malah pada kulit. Ini la yang di katakan merawat dari dalam. Yang penting, jaga pengambilan air kosong. Minum ikut keperluan bukan ikut kemahuan. Nak cantik, nak sihat. Mesti la usaha. Jom usaha wasap www.wasap.my/60172183049. Boleh juga terus dm untuk sebarang pertanyaan. #milkupcandymalaysia  #supportbreastfeeding  #milkupcandy  #tambahsusuibu  #sharifahsakinah  #samtilla  #produkpenyusuan  #susuibu  #penggalaksusuibu  #tambahsusu  #makanansunnah  #berpantang  #tipsibu  #tipsbayi  #breastpump  #gamarab  #ibumenyusu  #kurmaajwa  #babyexpo  #tcebabyexpo  #ibumengandung  #petuaibu 
Aduh.. 😱😱Comelnya  Baby Hat 🌸 ni..!!! Ingin melihat si manja anda tampil bergaya dengan koleksi topi2 yang comel, rajin2 la singgah di igshop @wardrobe_mandm..😊
.
RM22
postage rm8sm/12ss
.
Material : Cotton
Size Suitable for 6-24m
46-50cm Adjustable
.
.
.
.
.
.
.
.
#babyhat
#babyshop
#babystuff
#babyonlineshop
#babyonlinestuff
#topibayi
#topibaby
#cottonmaterial
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbaby
#baranganbayi
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#barangbayimurah
#topibudak
#sayajualbarangbayi
#topibabymurah
#topicomel
Aduh.. 😱😱Comelnya Baby Hat 🌸 ni..!!! Ingin melihat si manja anda tampil bergaya dengan koleksi topi2 yang comel, rajin2 la singgah di igshop @wardrobe_mandm..😊 . RM22 postage rm8sm/12ss . Material : Cotton Size Suitable for 6-24m 46-50cm Adjustable . . . . . . . . #babyhat  #babyshop  #babystuff  #babyonlineshop  #babyonlinestuff  #topibayi  #topibaby  #cottonmaterial  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbaby  #baranganbayi  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah  #topibudak  #sayajualbarangbayi  #topibabymurah  #topicomel 
Hai Gorgeous!!!! ..kini gorgeous2 sekalian blh mendapatkan beraneka jenis beg di igshop @wardrobe_mandm .😊Pelbagai pilihan!! Tawaran harga yang murah dan sangat berpatutan!!! Jadi, apa tunggu lagi?? Mari dapatkan segera sementara stok masih ada.❤ Semestinya anda akan berpuas hati 🔥🔥
•
•
•
#babystuff
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbaby
#baranganbayi
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbayimurah
#sayajualbarangbayi
#bajubabymurah
#womanbag
#womancollection
#bagmalaysia
#bagonline
#onlinebag
#sayajualonline
#bagscollection
#sayajualmurah
#maribelibeg
#handbagmurah
#handbagmalaysia
#begtanganmurah
Hai Gorgeous!!!! ..kini gorgeous2 sekalian blh mendapatkan beraneka jenis beg di igshop @wardrobe_mandm .😊Pelbagai pilihan!! Tawaran harga yang murah dan sangat berpatutan!!! Jadi, apa tunggu lagi?? Mari dapatkan segera sementara stok masih ada.❤ Semestinya anda akan berpuas hati 🔥🔥 • • • #babystuff  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbaby  #baranganbayi  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbayimurah  #sayajualbarangbayi  #bajubabymurah  #womanbag  #womancollection  #bagmalaysia  #bagonline  #onlinebag  #sayajualonline  #bagscollection  #sayajualmurah  #maribelibeg  #handbagmurah  #handbagmalaysia  #begtanganmurah 
Aduh.. 😱😱Comelnya  Baby Hat 🌸 ni..!!! Ingin melihat si manja anda tampil bergaya dengan koleksi topi2 yang comel, rajin2 la singgah di igshop @wardrobe_mandm..😊
.
RM22
postage rm8sm/12ss
.
Material : Cotton
Size Suitable for 6-24m
46-50cm Adjustable
.
.
.
.
.
.
.
.
#babyhat
#babyshop
#babystuff
#babyonlineshop
#babyonlinestuff
#topibayi
#topibaby
#cottonmaterial
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbaby
#baranganbayi
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#barangbayimurah
#topibudak
#sayajualbarangbayi
#topibabymurah
#topicomel
Aduh.. 😱😱Comelnya Baby Hat 🌸 ni..!!! Ingin melihat si manja anda tampil bergaya dengan koleksi topi2 yang comel, rajin2 la singgah di igshop @wardrobe_mandm..😊 . RM22 postage rm8sm/12ss . Material : Cotton Size Suitable for 6-24m 46-50cm Adjustable . . . . . . . . #babyhat  #babyshop  #babystuff  #babyonlineshop  #babyonlinestuff  #topibayi  #topibaby  #cottonmaterial  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbaby  #baranganbayi  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah  #topibudak  #sayajualbarangbayi  #topibabymurah  #topicomel 
Jimat RM 60 jika beli 3 bekas. Jom pakat kongsi dengan officemate ataupun beli untuk mak abah yang selalu sakit2 sendi. Sebab miracle gel ni boleh melegakan sakit sendi &bantu untuk tidur lebih lena. Hanya sapu jeerrr, insyaAllah SELAMAT & BERKESAN.
________________________________
Whatsapp jika berminat untuk order atau jd dropship.  013 627 8269 atau klik shj link di bio

#sapusapuruncing #sapusapukempis #sapusapudptbaby #sapusapulangsing #losyenkurus #losyenkurussejuk #supermommiraclegel #berpantang #berpantangselepasbersalin #confinement #confinementlady #setberpantang #demamkuning #heroseorgcinderella #langsing #miraclegel
#agentjutawankakshila
#tunkutunaminah
#ibumenyusu
#ibuberpantang
#ibumengandung #afmegastar #ctdk
Jimat RM 60 jika beli 3 bekas. Jom pakat kongsi dengan officemate ataupun beli untuk mak abah yang selalu sakit2 sendi. Sebab miracle gel ni boleh melegakan sakit sendi &bantu untuk tidur lebih lena. Hanya sapu jeerrr, insyaAllah SELAMAT & BERKESAN. ________________________________ Whatsapp jika berminat untuk order atau jd dropship. 013 627 8269 atau klik shj link di bio #sapusapuruncing  #sapusapukempis  #sapusapudptbaby  #sapusapulangsing  #losyenkurus  #losyenkurussejuk  #supermommiraclegel  #berpantang  #berpantangselepasbersalin  #confinement  #confinementlady  #setberpantang  #demamkuning  #heroseorgcinderella  #langsing  #miraclegel  #agentjutawankakshila  #tunkutunaminah  #ibumenyusu  #ibuberpantang  #ibumengandung  #afmegastar  #ctdk 
Apa kebaikan Miracle Gel?

InsyaAllah membantu

1. Mengempiskan perut
2. Menurunkan berat badan
3. Mengecutkan rahim
4. Merawat dalaman wanita
5. Memudarkan stretchmark/selulit
6. Rahim jatuh
7. Ikhtiar hamil
8. Gout
9. Asma
10. Jeragat
11. Jerawat
12. Melegakan lenguh badan /sakit sendi
13. Membuang angin (sesuai untuk kanak2)
14. Melegakan sakit kepala/ migrain
15. Bengkak (akibat kemalangan/gigitan serangga / tiroid)
16. Sakit gigi

________________________________
Whatsapp jika berminat untuk order atau jd dropship.  013 627 8269 atau klik shj link di bio

#sapusapuruncing #sapusapukempis #sapusapudptbaby #sapusapulangsing #losyenkurus #losyenkurussejuk #supermommiraclegel #berpantang #berpantangselepasbersalin #confinement #confinementlady #setberpantang #demamkuning #heroseorgcinderella #langsing #miraclegel
#agentjutawankakshila
#tunkutunaminah
#ibumenyusu
#ibuberpantang
#ibumengandung #afmegastar #ctdk #redvelvet
Apa kebaikan Miracle Gel? InsyaAllah membantu 1. Mengempiskan perut 2. Menurunkan berat badan 3. Mengecutkan rahim 4. Merawat dalaman wanita 5. Memudarkan stretchmark/selulit 6. Rahim jatuh 7. Ikhtiar hamil 8. Gout 9. Asma 10. Jeragat 11. Jerawat 12. Melegakan lenguh badan /sakit sendi 13. Membuang angin (sesuai untuk kanak2) 14. Melegakan sakit kepala/ migrain 15. Bengkak (akibat kemalangan/gigitan serangga / tiroid) 16. Sakit gigi ________________________________ Whatsapp jika berminat untuk order atau jd dropship. 013 627 8269 atau klik shj link di bio #sapusapuruncing  #sapusapukempis  #sapusapudptbaby  #sapusapulangsing  #losyenkurus  #losyenkurussejuk  #supermommiraclegel  #berpantang  #berpantangselepasbersalin  #confinement  #confinementlady  #setberpantang  #demamkuning  #heroseorgcinderella  #langsing  #miraclegel  #agentjutawankakshila  #tunkutunaminah  #ibumenyusu  #ibuberpantang  #ibumengandung  #afmegastar  #ctdk  #redvelvet 
PERHATIAN FURBY MOMMIES!!
.
Good News! Kak Dee bak habaaqq ni.. Furby Moms nak keluar 4 koleksi baru serentak ni. 
Tak sabarnya! Design letop kebabom pom..pom..pom.
.
Siapa nak jadi orang terawal dapatkan ke semua gambar2 EMPAT (4) koleksi baju mengandung FURBY MOMS yang terbaru sila tinggalkan no telefon anda di ruangan komen sekarang!
.
P/s : Furby Moms nak bg DISCOUNT 10% untuk #furbymommies yg tinggalkan no telefon jika akan confirm utk shopping koleksi baju mengandung terbaru kami.
.
Orders via SMS/WhatsApp: 010 9700 669
.
#maternitykurung #Ibumengandung #maternitywear #maternityjubah #maternityclothes #maternityclothing #momtobe #bajukurunghamil #hamil #furbysquad #seluarmengandung #bajuhamilmurah #kurunghamil #maternitytop #fashionmom #maternitydress #bajumengandung #bajuhamil #maternityblouse #maternitymalaysia #maternityfashion #nursingkurung #bajumengandungmurah #furbymoms #furbymomsagent #furbymomsmelaka #furbymomsdropship #teamfurbymoms #sayajualbajumengandung
PERHATIAN FURBY MOMMIES!! . Good News! Kak Dee bak habaaqq ni.. Furby Moms nak keluar 4 koleksi baru serentak ni. Tak sabarnya! Design letop kebabom pom..pom..pom. . Siapa nak jadi orang terawal dapatkan ke semua gambar2 EMPAT (4) koleksi baju mengandung FURBY MOMS yang terbaru sila tinggalkan no telefon anda di ruangan komen sekarang! . P/s : Furby Moms nak bg DISCOUNT 10% untuk #furbymommies  yg tinggalkan no telefon jika akan confirm utk shopping koleksi baju mengandung terbaru kami. . Orders via SMS/WhatsApp: 010 9700 669 . #maternitykurung  #Ibumengandung  #maternitywear  #maternityjubah  #maternityclothes  #maternityclothing  #momtobe  #bajukurunghamil  #hamil  #furbysquad  #seluarmengandung  #bajuhamilmurah  #kurunghamil  #maternitytop  #fashionmom  #maternitydress  #bajumengandung  #bajuhamil  #maternityblouse  #maternitymalaysia  #maternityfashion  #nursingkurung  #bajumengandungmurah  #furbymoms  #furbymomsagent  #furbymomsmelaka  #furbymomsdropship  #teamfurbymoms  #sayajualbajumengandung 
.
Sireh fokus membersih & mematikan kuman 
Pinang fokus melembap & menganjalkan 
Manjakani fokus merapat dan memberi ransangan
.
.
LOVER HYGINE FEMININE WASH!! .
.
🌸RM65
.
.
Pm sis cepat untuk grab!! Murah2 je u dolls!! .
.
📲0145127751
. Sireh fokus membersih & mematikan kuman Pinang fokus melembap & menganjalkan Manjakani fokus merapat dan memberi ransangan . . LOVER HYGINE FEMININE WASH!! . . 🌸RM65 . . Pm sis cepat untuk grab!! Murah2 je u dolls!! . . 📲0145127751
.
Sireh fokus membersih & mematikan kuman 
Pinang fokus melembap & menganjalkan 
Manjakani fokus merapat dan memberi ransangan
.
.
LOVER HYGINE FEMININE WASH!! .
.
🌸RM65
.
.
Pm sis cepat untuk grab!! Murah2 je u dolls!! .
.
📲0145127751
. Sireh fokus membersih & mematikan kuman Pinang fokus melembap & menganjalkan Manjakani fokus merapat dan memberi ransangan . . LOVER HYGINE FEMININE WASH!! . . 🌸RM65 . . Pm sis cepat untuk grab!! Murah2 je u dolls!! . . 📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . 
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . 
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65
.
.
📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . Manjakani , Sireh & Pinang 💋 . . 🌸RM65 . . 📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . 
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . 
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65
.
.
📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . Manjakani , Sireh & Pinang 💋 . . 🌸RM65 . . 📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . 
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . 
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65
.
.
📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . Manjakani , Sireh & Pinang 💋 . . 🌸RM65 . . 📲0145127751
🌸
Khasiat MKD jenis softgel:
.
🍄Meningkatkan sistem imunisasi dlm badan
🍄Mengawal selera makan
🍄Menambah tenaga
🍄Menstabilkan hormon
🍄Kurang mengantuk
🍄Mengelakkan sembelit
🍄Memaksimum kecergasan badan
🍄Supplement harian utk lelaki & wanita
.
🌷Masalah jerawat
🌷Melembabkan kulit muka
🌷Merawat kecantikan dalam & luaran
🌷Merawat jeragat
.
Ini antara khasiat spesific mkd softgel. Kalo kite tgk kat sini xde utk merawat penyakit terutama ibu hamil kerana mkd softgel kesannya agak lmbat. Sb ape?  Sebab 15 biji softgel baru bersamaan 1 sudu liquid. Ha sb tu ibu mengandung digalakkan ambil liquid
.
⭐Harga Rm55 sm, Rm60 ss
⭐Kuantiti 80 biji

Ok nak tau details lagi blh whatsapp yer 017-4841856 (klik link wasap dibio)
.
#minyakkelapadaraassyifa #minyakkelapadaradaura #minyakkelapadara #mudahbersalin #virgincoconutoil #vcodaura #ibumengandungmudahbersalin #supplimentibumengandung #vco #mkd #tipsmudahbersalin #rahsiamudahbersalin #jombersalinnormal  #hbrendah #bersalintanpajahit #love #bazaarpaknil #supplemenharian #suplemenlelaki #visitmyig #bazaaronline #bazarmalaysia #pengalamanbersalin #like4like #cikguseo #ibumengandung #vitaminibumengandung #jerawat #bersalinnormal #sembelit .
Kita hanya berusaha,insyaallah dengan izinNya segalanya dipermudahkan. Amin
.
Bersama sihat dengan D'Aura
🌸 Khasiat MKD jenis softgel: . 🍄Meningkatkan sistem imunisasi dlm badan 🍄Mengawal selera makan 🍄Menambah tenaga 🍄Menstabilkan hormon 🍄Kurang mengantuk 🍄Mengelakkan sembelit 🍄Memaksimum kecergasan badan 🍄Supplement harian utk lelaki & wanita . 🌷Masalah jerawat 🌷Melembabkan kulit muka 🌷Merawat kecantikan dalam & luaran 🌷Merawat jeragat . Ini antara khasiat spesific mkd softgel. Kalo kite tgk kat sini xde utk merawat penyakit terutama ibu hamil kerana mkd softgel kesannya agak lmbat. Sb ape? Sebab 15 biji softgel baru bersamaan 1 sudu liquid. Ha sb tu ibu mengandung digalakkan ambil liquid . ⭐Harga Rm55 sm, Rm60 ss ⭐Kuantiti 80 biji Ok nak tau details lagi blh whatsapp yer 017-4841856 (klik link wasap dibio) . #minyakkelapadaraassyifa  #minyakkelapadaradaura  #minyakkelapadara  #mudahbersalin  #virgincoconutoil  #vcodaura  #ibumengandungmudahbersalin  #supplimentibumengandung  #vco  #mkd  #tipsmudahbersalin  #rahsiamudahbersalin  #jombersalinnormal  #hbrendah  #bersalintanpajahit  #love  #bazaarpaknil  #supplemenharian  #suplemenlelaki  #visitmyig  #bazaaronline  #bazarmalaysia  #pengalamanbersalin  #like4like  #cikguseo  #ibumengandung  #vitaminibumengandung  #jerawat  #bersalinnormal  #sembelit  . Kita hanya berusaha,insyaallah dengan izinNya segalanya dipermudahkan. Amin . Bersama sihat dengan D'Aura
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . 
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . 
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65
.
.
📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . Manjakani , Sireh & Pinang 💋 . . 🌸RM65 . . 📲0145127751
alhamdulillah adik ipar mnum JSKKM, susu badan makin banyak. repeat order 3 box lg..syukur.. dah la sedap, serius tak berbau hamis ye.. dalam masa yg sama banyak manfaat. rugi tak beli. 
KANDUNGAN JSKKM ✔️susu kambing asli
✔️buah kurma
✔️madu lebah
✔️habbatus sauda ✔️coklat

JSKKM dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP & ianya HALAL 
Buatan MALAYSIA

PRICE : ✔️RM45/box
✔️postage RM 8 sm , RM 11 ss

wassap : 0179352885 
postage setiap hari 
#jannahsusukambing
#jannahsusukambingkurmamadu
#jannahsusukambingkurma
#susukambing #skkmmurah #skkm #putihgebu #kurus #jerawat 
#susukambingkurma #likeforlike #dekatkanjarakku #hannahdelisha #ibumengandung #milkbooster #tambahsusubadan
#sayajual #tinaarenabeauty #jannah #anakbijak #putihmulus #produkputih #bajuraya #jubahraya #makeuptutorial #cancer #lazz
alhamdulillah adik ipar mnum JSKKM, susu badan makin banyak. repeat order 3 box lg..syukur.. dah la sedap, serius tak berbau hamis ye.. dalam masa yg sama banyak manfaat. rugi tak beli. KANDUNGAN JSKKM ✔️susu kambing asli ✔️buah kurma ✔️madu lebah ✔️habbatus sauda ✔️coklat JSKKM dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP & ianya HALAL Buatan MALAYSIA PRICE : ✔️RM45/box ✔️postage RM 8 sm , RM 11 ss wassap : 0179352885 postage setiap hari #jannahsusukambing  #jannahsusukambingkurmamadu  #jannahsusukambingkurma  #susukambing  #skkmmurah  #skkm  #putihgebu  #kurus  #jerawat  #susukambingkurma  #likeforlike  #dekatkanjarakku  #hannahdelisha  #ibumengandung  #milkbooster  #tambahsusubadan  #sayajual  #tinaarenabeauty  #jannah  #anakbijak  #putihmulus  #produkputih  #bajuraya  #jubahraya  #makeuptutorial  #cancer  #lazz 
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . 
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . 
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65
.
.
📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . Manjakani , Sireh & Pinang 💋 . . 🌸RM65 . . 📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . 
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . 
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65
.
.
📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . Manjakani , Sireh & Pinang 💋 . . 🌸RM65 . . 📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . 
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . 
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65
.
.
📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . Manjakani , Sireh & Pinang 💋 . . 🌸RM65 . . 📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . 
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . 
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65
.
.
📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . Manjakani , Sireh & Pinang 💋 . . 🌸RM65 . . 📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . 
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . 
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65
.
.
📲0145127751
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . Manjakani , Sireh & Pinang 💋 . . 🌸RM65 . . 📲0145127751
MaMaMariam da restok..meh2 order..bagus utk ibu hamil , ibu dlm pantang & iktiar utk hamil 
WHATSAPP 0199181234
#jusibuhamil #ibuhamil #ibumengandung #mamamariam #mamamariamkuantan #codkuantan #codkuantanonly #agenmamamariam #mamariam #wargakuantan #morningsickness #alahan #gdm #hblow
Thanks Pn Naziha dari Rompin 
Oder 5pcs Barut baby english cotton..
🌻Berminat boleh wasuup 📲📲 http://wasap.my/60133900501
🌻Like page :www.facebook.com/mzshoppe.

#barutbaby #barutmurah #barangbaby #ibumengandung #barutcotton #kelengkapanbaby #newbornphotography #babys
#jualbarangbayi
#newborn #babycutefashion👼👼 #barutcomel
#barutbarut #ibumoden #perutkembung #ibupregnant
#bedungbaby  #bedungbayimoden #tungkubayi
#tungkumurah #tungkucomel #tungkubaby #tuamperut #tungkuherba #tungku
Thanks Pn Naziha dari Rompin Oder 5pcs Barut baby english cotton.. 🌻Berminat boleh wasuup 📲📲 http://wasap.my/60133900501 🌻Like page :www.facebook.com/mzshoppe. #barutbaby  #barutmurah  #barangbaby  #ibumengandung  #barutcotton  #kelengkapanbaby  #newbornphotography  #babys  #jualbarangbayi  #newborn  #babycutefashion 👼👼 #barutcomel  #barutbarut  #ibumoden  #perutkembung  #ibupregnant  #bedungbaby  #bedungbayimoden  #tungkubayi  #tungkumurah  #tungkucomel  #tungkubaby  #tuamperut  #tungkuherba  #tungku 
Harga JUS MAMA MARIAM:
✅ 1 BOTOL (250 ml) RM 77
✅ 2 BOTOL RM 130
✅ 3 BOTOL RM 180
🚚 FREE POS Ke SM

SETIAP PEMBELIAN 3 BOTOL AKAN DAPAT FREE GIFT E BOOK NAMA-NAMA BABY BERNILAI RM35 DAN 1 BOTOL JUS MAMA MARIAM :)
.
Supplement ibu hamil yang lengkap, sedap dan selamat. Sesuai diamalkan ketika hamil dan selepas melahirkan. 1 botol mengandungi 250 ml dan tahan sehingga sebulan. Hanya minum 1 sudu besar pagi dan malam sebelum makan.
.
Kebaikan Jus Mama Mariam untuk wanita hamil:
💟 Mencantikkan kulit ibu dan bayi
💟 Membantu HB ibu ke paras normal
💟 Menambah tenaga ibu hamil
💟 Mengatasi loya dan alahan teruk
💟 Membantu perkembangan otak bayi dalam perut
💟 Mencegah kencing manis semasa hamil (GDM)
💟 Mengelakkan kencing kotor ibu hamil
💟 Menguatkan kandungan ibu baru hamil
💟 Membantu mencegah keputihan ketika hamil
💟 Mencantikkan kulit ibu dan bayi dalam perut
💟 Mencegah sembelit ketika hamil
💟 Mengurangkan risiko demam kuning
💟 Memudahkan proses bersalin
.
Whatsapp 016-450 1756 untuk order atau boleh beli terus di kedaiibuhamil.com 😘
.
#jusmamariam #jusmamamariam #sayajualjusmamariam #jusdelima #sayahamil #pregnant #sayapregnant #akuhamil #pregnancy #hamil #juskurma #jusibumengandung #ibuhamil #ibumengandung
Harga JUS MAMA MARIAM: ✅ 1 BOTOL (250 ml) RM 77 ✅ 2 BOTOL RM 130 ✅ 3 BOTOL RM 180 🚚 FREE POS Ke SM SETIAP PEMBELIAN 3 BOTOL AKAN DAPAT FREE GIFT E BOOK NAMA-NAMA BABY BERNILAI RM35 DAN 1 BOTOL JUS MAMA MARIAM :) . Supplement ibu hamil yang lengkap, sedap dan selamat. Sesuai diamalkan ketika hamil dan selepas melahirkan. 1 botol mengandungi 250 ml dan tahan sehingga sebulan. Hanya minum 1 sudu besar pagi dan malam sebelum makan. . Kebaikan Jus Mama Mariam untuk wanita hamil: 💟 Mencantikkan kulit ibu dan bayi 💟 Membantu HB ibu ke paras normal 💟 Menambah tenaga ibu hamil 💟 Mengatasi loya dan alahan teruk 💟 Membantu perkembangan otak bayi dalam perut 💟 Mencegah kencing manis semasa hamil (GDM) 💟 Mengelakkan kencing kotor ibu hamil 💟 Menguatkan kandungan ibu baru hamil 💟 Membantu mencegah keputihan ketika hamil 💟 Mencantikkan kulit ibu dan bayi dalam perut 💟 Mencegah sembelit ketika hamil 💟 Mengurangkan risiko demam kuning 💟 Memudahkan proses bersalin . Whatsapp 016-450 1756 untuk order atau boleh beli terus di kedaiibuhamil.com 😘 . #jusmamariam  #jusmamamariam  #sayajualjusmamariam  #jusdelima  #sayahamil  #pregnant  #sayapregnant  #akuhamil  #pregnancy  #hamil  #juskurma  #jusibumengandung  #ibuhamil  #ibumengandung 
Mommy segar dan sihat, baby pun riang gembira.
.
Segarkan badan mommy dengan Gel Mandian Azzahra serta legakan dan ringankan kepala dengan Gel Param Pilis. .
Penuhi hari-hari berpantang mommy cantik dengan rutin berpantang yang mudah dan tidak membebankan 😉
.
Berpantang dengan #NawalHerbalBeauty.
Boleh dapatkan dalam Pakej Set Bersalin dan juga loose item. .
Info lanjut, DM/Whatsapp 0176012640
.
Atau
.
Walk in ke Butik @aisha.hana, Bangi Sentral.
.
.
Credit picture to: Cikpuan Rodiah, @diazazmal @berpantangstore
.
.
#ESEmpireTeam
#GelParamPilis
#GelMandianAzzahra
#Berpantang #SetBerpantang #SetBersalinNawal #setbersalin #keperluanibuberpantang #keperluanbayi #IbuHamil #IbuBerpantang #IbuMengandung #parampilis #bengkung #SetTungkuHerba #bengkungtali #bengkungibu #setbersalinlengkap #mandiherba #herbamandian #bersalin #bertungku #hamil #ConfinementCare #MakBidan #CikguSeo #terapiinstagram #setbersalinmurah #ajimaura
Mommy segar dan sihat, baby pun riang gembira. . Segarkan badan mommy dengan Gel Mandian Azzahra serta legakan dan ringankan kepala dengan Gel Param Pilis. . Penuhi hari-hari berpantang mommy cantik dengan rutin berpantang yang mudah dan tidak membebankan 😉 . Berpantang dengan #NawalHerbalBeauty . Boleh dapatkan dalam Pakej Set Bersalin dan juga loose item. . Info lanjut, DM/Whatsapp 0176012640 . Atau . Walk in ke Butik @aisha.hana, Bangi Sentral. . . Credit picture to: Cikpuan Rodiah, @diazazmal @berpantangstore . . #ESEmpireTeam  #GelParamPilis  #GelMandianAzzahra  #Berpantang  #SetBerpantang  #SetBersalinNawal  #setbersalin  #keperluanibuberpantang  #keperluanbayi  #IbuHamil  #IbuBerpantang  #IbuMengandung  #parampilis  #bengkung  #SetTungkuHerba  #bengkungtali  #bengkungibu  #setbersalinlengkap  #mandiherba  #herbamandian  #bersalin  #bertungku  #hamil  #ConfinementCare  #MakBidan  #CikguSeo  #terapiinstagram  #setbersalinmurah  #ajimaura 
www.fathiababy.com .
🐬8 in 1 infrared thermometer🐬
.
Harga: Rm45
.
🐬100% Brand New 8-in-1 Functions Thermometer
.
🐬 Units switches between °C and °F
.
🐬 Fast and accurate temperature measurement
.🐬Fast and accurate measurement to obtain correct result instantly (about one second)
.
🐬Suitable for both infants and adults
.
🐬 Durable advanced infrared technology, use the probe head without times limitation.
.
🐬 Easy to clean, just use moist cotton to clean the probe
.
🐬 Operate with one button, very simple to use.
.
🐬Every time using, the last temperature would be shown
.
🐬3-color backlight:green(32.0-37.9 degree ),orange(38.0-38.4 degree ), red(38.5-42.9 degree ), easy to read.
.
🐬A different beep sound would be made when a fever happen.
.
🐬🐬🐬🐬
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) 😊

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#thermometerinfrared
#8in1infraredthermometer
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#thermometermurah
#thermometeroriginal
#babydemam
#shahalamresident 
#seksyen7shahalam
#ibuberpantang 
#ibumengandung 
#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#igonlineshop
#bayiselsema
#termometeroriginal
www.fathiababy.com . 🐬8 in 1 infrared thermometer🐬 . Harga: Rm45 . 🐬100% Brand New 8-in-1 Functions Thermometer . 🐬 Units switches between °C and °F . 🐬 Fast and accurate temperature measurement .🐬Fast and accurate measurement to obtain correct result instantly (about one second) . 🐬Suitable for both infants and adults . 🐬 Durable advanced infrared technology, use the probe head without times limitation. . 🐬 Easy to clean, just use moist cotton to clean the probe . 🐬 Operate with one button, very simple to use. . 🐬Every time using, the last temperature would be shown . 🐬3-color backlight:green(32.0-37.9 degree ),orange(38.0-38.4 degree ), red(38.5-42.9 degree ), easy to read. . 🐬A different beep sound would be made when a fever happen. . 🐬🐬🐬🐬 . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #thermometerinfrared  #8in1infraredthermometer  #fathiababyshop  #kedaibabyonline  #thermometermurah  #thermometeroriginal  #babydemam  #shahalamresident  #seksyen7shahalam  #ibuberpantang  #ibumengandung  #sayajualmurah  #sayajualonline  #igonlineshop  #bayiselsema  #termometeroriginal 
Harta ku yang tak ternilai adalah anak ku😙😙, kan kujaga sampai kapanpun..
love you so much. 
Ya Allah semoga yang like segera cepat hamil...
Amiiin...
.
.
.

Untuk dapat Info RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . .

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! Follow: 
@griyabunda12
@griyabunda12
@griyabunda12 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 BBM : D80B9FFD 📲WA: 083833425507
Harta ku yang tak ternilai adalah anak ku😙😙, kan kujaga sampai kapanpun.. love you so much. Ya Allah semoga yang like segera cepat hamil... Amiiin... . . . Untuk dapat Info RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! Follow: @griyabunda12 @griyabunda12 @griyabunda12 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️📲 BBM : D80B9FFD 📲WA: 083833425507
Surah surah Pilihan bagi ibu mengandung. Semoga bermanfaat 😊
.
====
NAK ORDER BIOBAX CEPAT?
====
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
☎️ WhatsApp <Biobax> ke 0145067488
.
#Biobax #stress #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitlutut #ibumengandung #ibubersalin #wanitahamil #ibuhamil #migrain #resdung #ubatresdung #sakitkaki #kakicramp #sakitbadan #mak #makayah #ayah #athlete #sakitgout #gout
PACKAGING BARU - TABLET 🍓🍓
.
Masih lagi harga yang sama. Kandungan yang sama. Khasiat yang sama.
.
Khasiat Tablet Umaima :-
.
🍃Menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam
🌺Melicinkan wajah
🍃Menyeimbangkan berat badan
🌺Merawat jerawat dari dalam dan luar
🍃Mencantikkan bentuk badan
🌺Menaikkan seri wajah
🍃Awet muda
🌺Memudarkan parut2 hitam
🍃Memutihkan seluruh badan termasuk bawah lengan, siku & belakang leher .

@tyah.garage
STOKIS UMAIMA
0172055519

#Umaima #UmaimaKids #UmaimaTablet #makanansunnah #SusuKambing #sayajual #kedaionline #bazar #Ampang #HuluKelang #Gombak #KualaLumpur #Wanita #IbuHamil #IbuMengandung #MilkBooster #bazaarpaknil #sayajualonline #sihat #visitmyig #UmaimaTeamTyah
PACKAGING BARU - TABLET 🍓🍓 . Masih lagi harga yang sama. Kandungan yang sama. Khasiat yang sama. . Khasiat Tablet Umaima :- . 🍃Menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam 🌺Melicinkan wajah 🍃Menyeimbangkan berat badan 🌺Merawat jerawat dari dalam dan luar 🍃Mencantikkan bentuk badan 🌺Menaikkan seri wajah 🍃Awet muda 🌺Memudarkan parut2 hitam 🍃Memutihkan seluruh badan termasuk bawah lengan, siku & belakang leher . @tyah.garage STOKIS UMAIMA 0172055519 #Umaima  #UmaimaKids  #UmaimaTablet  #makanansunnah  #SusuKambing  #sayajual  #kedaionline  #bazar  #Ampang  #HuluKelang  #Gombak  #KualaLumpur  #Wanita  #IbuHamil  #IbuMengandung  #MilkBooster  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #sihat  #visitmyig  #UmaimaTeamTyah 
www.fathiababy.com
.
🌸 Summer swaddle🌸
.
Harga RM35
.
🌸 bedung bayi dengan selamat untuk tidur yang lebih nyenyak.
.
🌸boleh laraskan mengikut kesesuaian bayi
.
🌸 kain lembut dan selesa untuk kulit bayi
.
🌸material: cotton
.
🌸dipercayai oleh ibu bapa di seluruh dunia
.
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) 😊

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop
.
#summerswaddle
#bedungbayi
#bedungbayiinstant
#fathiababyshop 
#kedaibabyonline 
#seksyen7shahalam 
#shahalamresident 
#settilambabymurah
#ibuberpantang 
#ibumengandung 
#momandkids 
#ibuhamil 
#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#bedungbayisegera
#kedaibabyshahalam
www.fathiababy.com . 🌸 Summer swaddle🌸 . Harga RM35 . 🌸 bedung bayi dengan selamat untuk tidur yang lebih nyenyak. . 🌸boleh laraskan mengikut kesesuaian bayi . 🌸 kain lembut dan selesa untuk kulit bayi . 🌸material: cotton . 🌸dipercayai oleh ibu bapa di seluruh dunia . . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop . #summerswaddle  #bedungbayi  #bedungbayiinstant  #fathiababyshop  #kedaibabyonline  #seksyen7shahalam  #shahalamresident  #settilambabymurah  #ibuberpantang  #ibumengandung  #momandkids  #ibuhamil  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bedungbayisegera  #kedaibabyshahalam 
www.fathiababy.com .
🍓Toys five side learning shelf 🍓
.
Harga:Rm79
.
🍓diperbuat daripada kayu
.
🍓sesuai untuk 3 tahun dan keatas
.
.
🍓🍓🍓🍓
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) 😊

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#toysforkids
#woodentoys
#fathiababyshop 
#kedaibabyonline
#igonlineshop 
#ibumengandung 
#ibuhamil 
#ibuberpantang 
#shahalamresident 
#seksyen7shahalam 
#mainanbayi 
#mainanbayi 
#mainanmurah
#babyshopshahalam 
#babyshopmurah 
#sayajualmurah 
#sayajualonline
#toysforkidsshahalam
#woodentoysshahalam
www.fathiababy.com . 🍓Toys five side learning shelf 🍓 . Harga:Rm79 . 🍓diperbuat daripada kayu . 🍓sesuai untuk 3 tahun dan keatas . . 🍓🍓🍓🍓 Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #toysforkids  #woodentoys  #fathiababyshop  #kedaibabyonline  #igonlineshop  #ibumengandung  #ibuhamil  #ibuberpantang  #shahalamresident  #seksyen7shahalam  #mainanbayi  #mainanbayi  #mainanmurah  #babyshopshahalam  #babyshopmurah  #sayajualmurah  #sayajualonline  #toysforkidsshahalam  #woodentoysshahalam 
www.fathiababy.com .
🌷Malish Disposable Breast Pad 🌷
.
Harga: Rm12
.
🌷Super absorbent
.
🌷Contour Fit
.
🌷Breathable
.
🌷Clean and Hygenic
.
🌷Comfort
.
🌷🌷🌷🌷
.
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) 😊

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#fathiababyshop 
#malishbreastpad
#malishmalaysia 
#malishproduct 
#malishmurah
#malishonline 
#malishoriginal
#malishbreastpump
#malishelectricbreastpump 
#shahalamresident 
#seksyen7shahalam 
#kedaibabyonline 
#kedaibabymurah 
#ibuberpantang 
#ibumengandung 
#kedaibabyshahalam
www.fathiababy.com . 🌷Malish Disposable Breast Pad 🌷 . Harga: Rm12 . 🌷Super absorbent . 🌷Contour Fit . 🌷Breathable . 🌷Clean and Hygenic . 🌷Comfort . 🌷🌷🌷🌷 . . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #fathiababyshop  #malishbreastpad  #malishmalaysia  #malishproduct  #malishmurah  #malishonline  #malishoriginal  #malishbreastpump  #malishelectricbreastpump  #shahalamresident  #seksyen7shahalam  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #ibuberpantang  #ibumengandung  #kedaibabyshahalam 
www.fathiababy.com
.
🌺FIFFY BREAST MILK STORAGE BAG🌺
.
🌺Safe and hygienic
.
🌺BPA (Bisphenol-A) Free material
.
🌺 Easy to use, store and freeze milk safely
.
🌺Bag can be stored upright or flat in the fridge or freezer
.
🌺Milk thaw faster when lay flat
.
🌺Convenient 6 ounce capacity bags
.
🌺25 pre-sterilized bags
.
🌺🌺🌺🌺
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 , Shah Alam, Selangor 😘
.
🌺🌺🌺🌺
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#fiffymilkstorage
#milkstoragecomel
#milkstorageberkualiti
#ibumengandung
#ibuberpantang
#milkstoragemalaysia
#igonlineshop
#shahaalamresident
#fathiababyshop
#sayajualmurah
#kedaibabyonline
#kedaionline24jam
#kedaibayiborong
#kedaibayitermurah
www.fathiababy.com . 🌺FIFFY BREAST MILK STORAGE BAG🌺 . 🌺Safe and hygienic . 🌺BPA (Bisphenol-A) Free material . 🌺 Easy to use, store and freeze milk safely . 🌺Bag can be stored upright or flat in the fridge or freezer . 🌺Milk thaw faster when lay flat . 🌺Convenient 6 ounce capacity bags . 🌺25 pre-sterilized bags . 🌺🌺🌺🌺 . Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 , Shah Alam, Selangor 😘 . 🌺🌺🌺🌺 . FB : Fathia Baby Shop IG : fathiababyshop . #fiffymilkstorage  #milkstoragecomel  #milkstorageberkualiti  #ibumengandung  #ibuberpantang  #milkstoragemalaysia  #igonlineshop  #shahaalamresident  #fathiababyshop  #sayajualmurah  #kedaibabyonline  #kedaionline24jam  #kedaibayiborong  #kedaibayitermurah 
www.fathiababy.com .
💖Pigeon disposable breast pad💖
.
Harga: RM34
.
💖Maintains form in smooth shape even with the heaviest flow.
.
💖Quilted honeycomb lining provides leak proof coverage
.
💖Individually wrapped to take with you while on-the-go
.
💖💖💖💖
.
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) 😊

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#fathiababyshop 
#pigeonoriginal
#pigeonbreastpad
#breastpad
#piegonmalaysia
#pigeondisposablepad
#honeycomb
#shahalamresident 
#seksyen7shahalam 
#ibumengandung 
#ibuberpantang 
#momsandkids 
#kedaibabyonline 
#barangbabymurah
#babyshopshahalam
#kedaibabyonline 
#kedaibabymurah
#sayajualmurah 
#bazaarpaknil
www.fathiababy.com . 💖Pigeon disposable breast pad💖 . Harga: RM34 . 💖Maintains form in smooth shape even with the heaviest flow. . 💖Quilted honeycomb lining provides leak proof coverage . 💖Individually wrapped to take with you while on-the-go . 💖💖💖💖 . . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #fathiababyshop  #pigeonoriginal  #pigeonbreastpad  #breastpad  #piegonmalaysia  #pigeondisposablepad  #honeycomb  #shahalamresident  #seksyen7shahalam  #ibumengandung  #ibuberpantang  #momsandkids  #kedaibabyonline  #barangbabymurah  #babyshopshahalam  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #sayajualmurah  #bazaarpaknil 
Aduh.. 😱😱Comelnya  Baby Hat 🌸 ni..!!! Ingin melihat si manja anda tampil bergaya dengan koleksi topi2 yang comel, rajin2 la singgah di igshop @wardrobe_mandm..😊
.
RM22
postage rm8sm/12ss
.
Material : Cotton
Size Suitable for 6-24m
46-50cm Adjustable
.
.
.
.
.
.
.
.
#babyhat
#babyshop
#babystuff
#babyonlineshop
#babyonlinestuff
#topibayi
#topibaby
#cottonmaterial
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbaby
#baranganbayi
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#barangbayimurah
#topibudak
#sayajualbarangbayi
#topibabymurah
#topicomel
Aduh.. 😱😱Comelnya Baby Hat 🌸 ni..!!! Ingin melihat si manja anda tampil bergaya dengan koleksi topi2 yang comel, rajin2 la singgah di igshop @wardrobe_mandm..😊 . RM22 postage rm8sm/12ss . Material : Cotton Size Suitable for 6-24m 46-50cm Adjustable . . . . . . . . #babyhat  #babyshop  #babystuff  #babyonlineshop  #babyonlinestuff  #topibayi  #topibaby  #cottonmaterial  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbaby  #baranganbayi  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah  #topibudak  #sayajualbarangbayi  #topibabymurah  #topicomel