an online Instagram web viewer

#ibumenyusu medias

Photos

Sapa kata ceq lupa dkt malika.. 😏 mana boleh lupa.. malika ni special tau.. Tak leh lupaa.. 😍 kalau hampa nak tau malika la ni ada tambahan ramuan baru.. Eh x tau ek? 😱 soryyy.. Lupa nak habaq.. 😂😂 Rugi kalau tak beli yang baru ni.. Sebab apa? Sebab khasiat ramuan kali ni memang 👍👍👍
Memang tak kan sama la dgn jus kunyit yang lain .. Confirm!! Jangan lupa nahh CABUTAN BERTUAH masih berjalan, hujung bln ni last.. .
http://www.wasap.my/+601115126608
.
.
#JusKunyitMalika 
#MisiKuruskanBadan
#misiawetmuda
#misikempiskanperut
#ibuberpantang
#ibumenyusu
#lakipempuan
#khasiatbanyaksampaitaktersenarai
Sapa kata ceq lupa dkt malika.. 😏 mana boleh lupa.. malika ni special tau.. Tak leh lupaa.. 😍 kalau hampa nak tau malika la ni ada tambahan ramuan baru.. Eh x tau ek? 😱 soryyy.. Lupa nak habaq.. 😂😂 Rugi kalau tak beli yang baru ni.. Sebab apa? Sebab khasiat ramuan kali ni memang 👍👍👍 Memang tak kan sama la dgn jus kunyit yang lain .. Confirm!! Jangan lupa nahh CABUTAN BERTUAH masih berjalan, hujung bln ni last.. . http://www.wasap.my/+601115126608 . . #JusKunyitMalika  #MisiKuruskanBadan  #misiawetmuda  #misikempiskanperut  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #lakipempuan  #khasiatbanyaksampaitaktersenarai 
Semua biasa dengar kan teh hijau? Tapi uolss tahu ke teh hijau boleh kuruskan badan?

Serius uolss memang boleh turunkan berat badan. Caranya amalkan minum dua kali sehari 30 minit lepas makan tengahari dan malam.

Dah tahu ni, terus buat ye, jangan bertangguh tau.
Semua biasa dengar kan teh hijau? Tapi uolss tahu ke teh hijau boleh kuruskan badan? Serius uolss memang boleh turunkan berat badan. Caranya amalkan minum dua kali sehari 30 minit lepas makan tengahari dan malam. Dah tahu ni, terus buat ye, jangan bertangguh tau.
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
🍼MILKBOSSTER DGN ALFALFA & ESP🍼🍼
.
Ibu-ibu tak perlu risau lagi jika susu badan tak meriah sewaktu bayi anda dilahirkan...dgn SET MILKBOOSTER SHAKLEE boleh membantu ibu-ibu utk menyusukan bayi lagi..
.
Pengalaman kakzue sendiri yg masih menyusukan anak ..anak skrg berumur 3thun stgh.. kakzue mengamalkan set ini dari dlm pantang hingga lah ke hari ini.. mmg terbaik👍👍
.
Khasiat ESP:
🍼Memekatkan susu
🍼Memberi rasa kenyang yg lebih lama pada ibu menyusu
🍼kulit baby dan ibu menjadi lebih gebu
🍼Susu menjadi lebih berkrim
🍼Bantu ibu kawal selera makan dan maintain kan berat badan ibu.
.
Khasiat Alfalfa:
🌝 Bertindak sebagai Milkbooster
🌝Memperbanyakkan susu ibu
🌝 Memudahkan dan menyerap pengambilan supplement lain dgn lebih cepat dan berkesan
🌝Buang angin dan toksin dlm badan ibu
🌝Rapatkan miss v sbb Alfalfa ini mcm kacip fatimah.
.
Nak harga special, cepat2 pm or wasap kakzue yea...
www.wasap.my/60193282553
🍼MILKBOSSTER DGN ALFALFA & ESP🍼🍼 . Ibu-ibu tak perlu risau lagi jika susu badan tak meriah sewaktu bayi anda dilahirkan...dgn SET MILKBOOSTER SHAKLEE boleh membantu ibu-ibu utk menyusukan bayi lagi.. . Pengalaman kakzue sendiri yg masih menyusukan anak ..anak skrg berumur 3thun stgh.. kakzue mengamalkan set ini dari dlm pantang hingga lah ke hari ini.. mmg terbaik👍👍 . Khasiat ESP: 🍼Memekatkan susu 🍼Memberi rasa kenyang yg lebih lama pada ibu menyusu 🍼kulit baby dan ibu menjadi lebih gebu 🍼Susu menjadi lebih berkrim 🍼Bantu ibu kawal selera makan dan maintain kan berat badan ibu. . Khasiat Alfalfa: 🌝 Bertindak sebagai Milkbooster 🌝Memperbanyakkan susu ibu 🌝 Memudahkan dan menyerap pengambilan supplement lain dgn lebih cepat dan berkesan 🌝Buang angin dan toksin dlm badan ibu 🌝Rapatkan miss v sbb Alfalfa ini mcm kacip fatimah. . Nak harga special, cepat2 pm or wasap kakzue yea... www.wasap.my/60193282553
MIRACLE GEL MEMBANTU IBU YANG SEDANG BERPANTANG.  PASTIKAN MIRACLE GEL ADA DI DALAM DIAPER BEG ANDA !
.
Dengan Miracle gel ia boleh bantu:
Turunkan berat badan
Buang angin dalam badan
Hilangkan sakit sendi
Pudarkan parut stretchmark & selulit

Kesemua yang saya sebutkan di atas adalah masalah normal bagi ibu mengandung & yang baru lepas bersalin. Dah ramai yang berpuas hati dengan MG. Boleh scroll ig untuk tengok testimoni ye. 
Macam mana nak order: klik shj link di bio.

_________________________________

Whatsapp jika berminat untuk order atau jd dropship.  013 627 8269 atau klik shj link di bio

#sapusapuruncing #sapusapukempis #sapusapudptbaby #sapusapulangsing #losyenkurus #losyenkurussejuk #supermommiraclegel #berpantang #berpantangselepasbersalin #confinement #confinementlady #setberpantang #demamkuning #langsing #miraclegel
#agentjutawankakshila
#ask2017
#ibumenyusu
#ibuberpantang
#ibumengandung #afmegastar #ggv4 #wanitaterindah #fattzura #redvelvetdrama #nonaroguymurah #setbersalinshaklee #setberpantang
MIRACLE GEL MEMBANTU IBU YANG SEDANG BERPANTANG. PASTIKAN MIRACLE GEL ADA DI DALAM DIAPER BEG ANDA ! . Dengan Miracle gel ia boleh bantu: Turunkan berat badan Buang angin dalam badan Hilangkan sakit sendi Pudarkan parut stretchmark & selulit Kesemua yang saya sebutkan di atas adalah masalah normal bagi ibu mengandung & yang baru lepas bersalin. Dah ramai yang berpuas hati dengan MG. Boleh scroll ig untuk tengok testimoni ye. Macam mana nak order: klik shj link di bio. _________________________________ Whatsapp jika berminat untuk order atau jd dropship. 013 627 8269 atau klik shj link di bio #sapusapuruncing  #sapusapukempis  #sapusapudptbaby  #sapusapulangsing  #losyenkurus  #losyenkurussejuk  #supermommiraclegel  #berpantang  #berpantangselepasbersalin  #confinement  #confinementlady  #setberpantang  #demamkuning  #langsing  #miraclegel  #agentjutawankakshila  #ask2017  #ibumenyusu  #ibuberpantang  #ibumengandung  #afmegastar  #ggv4  #wanitaterindah  #fattzura  #redvelvetdrama  #nonaroguymurah  #setbersalinshaklee  #setberpantang 
.
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
. Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
"Aik diet ke? Haha"
.
.
Hampeh betul soklan. Siap gelak tu tahann. Dulu nak kawen kak jaa beli produk kurus jenis shaker.  Masa tu keje lagi. Pegi pantry duk goncang benda alah tu senyap² tiba-tiba kena tegur. Sibuk je 😂
.
.
Untung sekarang ada #GulaGulaKurus . Botol kecik je senang sorok dalam handbag. Kemam2 pon orang tak tau tiba² je ehh kuruss 😜
.
.
nak try consume #GulaGulaKurus ? whatsapp +60199173109 SEKARANG 😍😘
"Aik diet ke? Haha" . . Hampeh betul soklan. Siap gelak tu tahann. Dulu nak kawen kak jaa beli produk kurus jenis shaker. Masa tu keje lagi. Pegi pantry duk goncang benda alah tu senyap² tiba-tiba kena tegur. Sibuk je 😂 . . Untung sekarang ada #GulaGulaKurus  . Botol kecik je senang sorok dalam handbag. Kemam2 pon orang tak tau tiba² je ehh kuruss 😜 . . nak try consume #GulaGulaKurus  ? whatsapp +60199173109 SEKARANG 😍😘
🔥🔥🔥 AURA MOEDER MILKBOOSTER!
.
Satu2nya produk susu yg ibu2 boleh consume since preggy lagi tau.
.
💞 Ibu hamil
✔ Memberi tenaga sepanjang hari terutama ketika proses bersalin
✔ Mencegah sakit pinggang dan tulang belakang
✔ Menguatkan kandungan ✔ Menstabilkan hb ibu
✔ Mencegah masalah sembelit .
💞 Ibu menyusu
✔ Membanyak dan memekatkan produksi susu
✔ Mencegah kegemukan
✔ Mencerah dan melembabkan kulit
✔ Membantu menghilangkan strech mark
✔ Membantu merawat luka dalaman ketika bersalin
.
Moeder sekarang dalam bentuk sachet yg mudah di bawa. Cuma koyakkan, bancuh dengan air suam, minum dan nikmatilah manfaat Moeder sepanjang hari anda! 😉👍👍👍
.
UNTUK ORDER/PERTANYAAN
Pm @ wasap MM ke 012-6767406
------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------
#moeder #milkbooster #moedermilk #moedermilkbooster #breastfeed #breastmilk #breastpump #instashop #onlineshop #susukambing #supplement #love #health#milkboostermalaysia #IbuMenyusu #ibumengandung #ibuberpantang
🔥🔥🔥 AURA MOEDER MILKBOOSTER! . Satu2nya produk susu yg ibu2 boleh consume since preggy lagi tau. . 💞 Ibu hamil ✔ Memberi tenaga sepanjang hari terutama ketika proses bersalin ✔ Mencegah sakit pinggang dan tulang belakang ✔ Menguatkan kandungan ✔ Menstabilkan hb ibu ✔ Mencegah masalah sembelit . 💞 Ibu menyusu ✔ Membanyak dan memekatkan produksi susu ✔ Mencegah kegemukan ✔ Mencerah dan melembabkan kulit ✔ Membantu menghilangkan strech mark ✔ Membantu merawat luka dalaman ketika bersalin . Moeder sekarang dalam bentuk sachet yg mudah di bawa. Cuma koyakkan, bancuh dengan air suam, minum dan nikmatilah manfaat Moeder sepanjang hari anda! 😉👍👍👍 . UNTUK ORDER/PERTANYAAN Pm @ wasap MM ke 012-6767406 ------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------- #moeder  #milkbooster  #moedermilk  #moedermilkbooster  #breastfeed  #breastmilk  #breastpump  #instashop  #onlineshop  #susukambing  #supplement  #love  #health #milkboostermalaysia  #IbuMenyusu  #ibumengandung  #ibuberpantang 
Jangan lupa follow tips untuk lagi cepat turun kg. Nah tengok, baru seminggu consume dah turun 4kg. Alhamdulillah 😍😘
.
.
GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
.
➡susah nak turun berat badan
➡mengah bila naik tangga
➡nak turunkan berat tapi masih menyusu .
.
.
kita ada hampir 500 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita.
.
.
kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
.
(+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat .
(+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun
(+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
.
mana nak order?
wassap saya 0199173109
Jangan lupa follow tips untuk lagi cepat turun kg. Nah tengok, baru seminggu consume dah turun 4kg. Alhamdulillah 😍😘 . . GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah . . ➡susah nak turun berat badan ➡mengah bila naik tangga ➡nak turunkan berat tapi masih menyusu . . . kita ada hampir 500 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita. . . kenapa korang kena try produk DiMAR ? . . (+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat . (+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun (+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan . . mana nak order? wassap saya 0199173109
IBU MENYUSU / ADA PENYAKIT BOLEH MAKAN MINCE? . 
Boleh. Mince hanyalah supplement tambahan sahaja. InsyaAllah 100% selamat dimakan oleh ibu menyusu, penyakit darah tinggi dan kencing manis.
IBU MENYUSU / ADA PENYAKIT BOLEH MAKAN MINCE? . Boleh. Mince hanyalah supplement tambahan sahaja. InsyaAllah 100% selamat dimakan oleh ibu menyusu, penyakit darah tinggi dan kencing manis.
Awak nak kurus?
Tapi...
Malas nak bancuh🙅
Malas nak telan🙆
.
Saya ada penyelesaiannya..
.
.
#GulaGulaKurus boleh bantu masalah uoll tu. SEMUDAH Kemam² jerr.. Nikmati Mince seperti gula gula saja.. Perisa oren sedap taw👍😬
#KemamKemamEhKurusDah
.
.

Macamana nak order?
Whatsapp je +60199173109

Atau klik link ni for fast respon⤵
http://www.wasap.my/60199173109
Awak nak kurus? Tapi... Malas nak bancuh🙅 Malas nak telan🙆 . Saya ada penyelesaiannya.. . . #GulaGulaKurus  boleh bantu masalah uoll tu. SEMUDAH Kemam² jerr.. Nikmati Mince seperti gula gula saja.. Perisa oren sedap taw👍😬 #KemamKemamEhKurusDah  . . Macamana nak order? Whatsapp je +60199173109 Atau klik link ni for fast respon⤵ http://www.wasap.my/60199173109
Ramai sanggup berabis RM makan 'fast food' tiap-tiap bulan. Sekali makan lebih 2 note 50 hinggit. .
Tu kalau sekali sebulan. Kalau tiap-tiap minggu order 'fast food'?. RM terbang melayang, yang dapat kenyang sementara plus pakej tambah lemak dalam badan plus beeat badan naik berkilo- kilo.
.
Makan 'fast food' tinggi kandungan kolestrol. Apa salahnya berabis RM untuk kesihatan badan pulak. Biar kadar kolestrol tu terjaga sikit. .
Elakkan diri daripada terkena serangan sakit jantung. Auchhh!.
Meh kawal kolestrol dengan MINCE.
.
Pic sini untuk info lanjut ya 😍
www.wasap.m60199200700
.
#ElinRazak #TeamKepuks
Ramai sanggup berabis RM makan 'fast food' tiap-tiap bulan. Sekali makan lebih 2 note 50 hinggit. . Tu kalau sekali sebulan. Kalau tiap-tiap minggu order 'fast food'?. RM terbang melayang, yang dapat kenyang sementara plus pakej tambah lemak dalam badan plus beeat badan naik berkilo- kilo. . Makan 'fast food' tinggi kandungan kolestrol. Apa salahnya berabis RM untuk kesihatan badan pulak. Biar kadar kolestrol tu terjaga sikit. . Elakkan diri daripada terkena serangan sakit jantung. Auchhh!. Meh kawal kolestrol dengan MINCE. . Pic sini untuk info lanjut ya 😍 www.wasap.m60199200700 . #ElinRazak  #TeamKepuks 
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
#putehcandyeng2 sekarang menjadi rebutan ramai...sebab ia sedap & kesan blh nampak seawal tempoh seminggu 2 je ... alhamdulillah... Siapa nak kulit #putihsekata #bebasjerawat #kulitcerah #flawless #gebugebas dan #bebasjeragat

Jom dapatkan #putehcandyyeng2 sekarang....cepat2 DM /WHATSAPP ciksyieLa...
📲0146894818
📲0146894818
📲0146894818

#putehcandyeng2 #dijaminselamat #sedapsangat #ibuberpantang #ibumengandung #ibumenyusu #remaja #lelakibolehmakan #putihsekata #kulitputih #kulitberminyak #bebasjeragat #bebasjerawat #jerawatbadan #flawless #sinusinfection #sinaruv #pilihanartis #bazaaronline #bazaarpaknil #agendiperlukan
#putehcandyeng2  sekarang menjadi rebutan ramai...sebab ia sedap & kesan blh nampak seawal tempoh seminggu 2 je ... alhamdulillah... Siapa nak kulit #putihsekata  #bebasjerawat  #kulitcerah  #flawless  #gebugebas  dan #bebasjeragat  Jom dapatkan #putehcandyyeng2  sekarang....cepat2 DM /WHATSAPP ciksyieLa... 📲0146894818 📲0146894818 📲0146894818 #putehcandyeng2  #dijaminselamat  #sedapsangat  #ibuberpantang  #ibumengandung  #ibumenyusu  #remaja  #lelakibolehmakan  #putihsekata  #kulitputih  #kulitberminyak  #bebasjeragat  #bebasjerawat  #jerawatbadan  #flawless  #sinusinfection  #sinaruv  #pilihanartis  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #agendiperlukan 
Awak serius nak berubah dari berisi kepada slim dan ramping.

yang penting dengan set combo mampu
✔menurunkan berat badan dengan cepat ✔mengecilkan peha,lengan, pinggul dan part yang berlemak.
✔mampu mengawal selera makan.

dengan hanya 1 set dah boleh lost minima 5kg..ini serius...
whatsapp kami untuk info and order 
0182655440.

#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial  #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #sayajual
#kuruscepat#produkmuslim #sihat #kurus 
#produkkurus
Awak serius nak berubah dari berisi kepada slim dan ramping. yang penting dengan set combo mampu ✔menurunkan berat badan dengan cepat ✔mengecilkan peha,lengan, pinggul dan part yang berlemak. ✔mampu mengawal selera makan. dengan hanya 1 set dah boleh lost minima 5kg..ini serius... whatsapp kami untuk info and order 0182655440. #legstea  #bymedinadesire  #teatoxbymedinadesire  #skinnytea  #teatox  #slimmingtea  #tehdetoxmalaysia  #ubatkurus  #gemuk  #nakkurus  #slimmingteamurah  #slimtea  #tehkurus  #legsteamurah  #legsteamalaysia  #medinadesireofficial  #teatoxteamalaysia  #nakkuruscepat  #langsing  #ibumenyusu  #jomkurus  #minumankesihatan  #surirumah  #medinadesire  #sayajual  #kuruscepat #produkmuslim  #sihat  #kurus  #produkkurus 
Miom adalah pertumbuhan sel tumor di dalam atau di sekitar uterus (rahim) yang tidak bersifat kanker atau ganas. Miom dikenal juga dengan nama mioma, uteri fibroid, atau leiomioma. Miom berasal dari sel otot rahim yang mulai tumbuh secara abnormal. Pertumbuhan inilah yang akhirnya membentuk tumor jinak.
Miom adalah pertumbuhan sel tumor di dalam atau di sekitar uterus (rahim) yang tidak bersifat kanker atau ganas. Miom dikenal juga dengan nama mioma, uteri fibroid, atau leiomioma. Miom berasal dari sel otot rahim yang mulai tumbuh secara abnormal. Pertumbuhan inilah yang akhirnya membentuk tumor jinak.
Mumy² selepas breast feeding pakai bra mesti longgar kan? mesti cup jadi kosong !! nak tak payudara tu penuh cup ? nak tak suami puji payudara dah boolat terletak cantik ? ramai tau mumy² dah berjaya pakai Aura Montok Oil ni .
.
whatsap sekarang ye ,, nak bg percuma sabun utk payudara makin boom !!
.
.
WHATSAP 0143312690 
WHATSAP 0143312690 
WHATSAP 0143312690 
#payudarategang #payudaramontok #auramontokoilhq #auramontokoil #offer #promosi #produklangsing #ibumengandung #ibumenyusu #barangbaby #barangbabymurah #pemborong #freesabunwhitening #freesabunpayudara #FREEPOSTAGE #produkintim #serumwhitening #serumwajah #serumglowing #gluta #bajutidur #bajumurah #jubah
Mumy² selepas breast feeding pakai bra mesti longgar kan? mesti cup jadi kosong !! nak tak payudara tu penuh cup ? nak tak suami puji payudara dah boolat terletak cantik ? ramai tau mumy² dah berjaya pakai Aura Montok Oil ni . . whatsap sekarang ye ,, nak bg percuma sabun utk payudara makin boom !! . . WHATSAP 0143312690 WHATSAP 0143312690 WHATSAP 0143312690 #payudarategang  #payudaramontok  #auramontokoilhq  #auramontokoil  #offer  #promosi  #produklangsing  #ibumengandung  #ibumenyusu  #barangbaby  #barangbabymurah  #pemborong  #freesabunwhitening  #freesabunpayudara  #FREEPOSTAGE  #produkintim  #serumwhitening  #serumwajah  #serumglowing  #gluta  #bajutidur  #bajumurah  #jubah 
. PENAT DIET TAPI BADAN TETAP MACAM TU😓
.

Hari2 saya diet tapi tak kurus-kurus??
Dah cuba macam2 produk tapi tetap gagal!!
Beri 1 lagi peluang anda kerna JuicyRaspberry adalah penyelesaiannya!!! . ✔️Sekat & Hapus selera makan
✔ Kesan seawal 7hari
✔ Menyekat pertambahan berat badan
✔membaiki sistem pengahadaman
✔Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi, mudah & selamat.
✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda.
✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
✔ Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
✔ Membuang toksin dalam badan
✔ Tiada masalah kulit menggelebeh
✔ Tanpa perlu bersenam
✔ Tanpa cirit birit / senak perut
✔ Sesuai utk lelaki, perempuan & ibu myusu anak
✔ Membantu mengekalkan berat badan
secara sihat (untuk yang dah kurus)
.

Nak cuba 😎😎
Dm/klik link Bio di atas 👆 . .

#juicyraspberryreadystock 
#ubatkurus #diet #bazarpaknil #kurus #cantik #jomkurus #kuruscantik #bazaarpaknil #sihat #ubatkurusmurah #ibumenyusu #nakcantik #juicyraspberry #sayapakaisayajual #produkdiet #breastfeed #juicyfiber #Juicy_Fibre #sayajual #produkdiet#supplewmentmurah#dietberkesan#kuruscepat #sayanakkurus #ubatkurussgtberkesan #sayajualubatkurus #tipskurus
. PENAT DIET TAPI BADAN TETAP MACAM TU😓 . Hari2 saya diet tapi tak kurus-kurus?? Dah cuba macam2 produk tapi tetap gagal!! Beri 1 lagi peluang anda kerna JuicyRaspberry adalah penyelesaiannya!!! . ✔️Sekat & Hapus selera makan ✔ Kesan seawal 7hari ✔ Menyekat pertambahan berat badan ✔membaiki sistem pengahadaman ✔Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi, mudah & selamat. ✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda. ✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan. ✔ Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak ✔ Membuang toksin dalam badan ✔ Tiada masalah kulit menggelebeh ✔ Tanpa perlu bersenam ✔ Tanpa cirit birit / senak perut ✔ Sesuai utk lelaki, perempuan & ibu myusu anak ✔ Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus) . Nak cuba 😎😎 Dm/klik link Bio di atas 👆 . . #juicyraspberryreadystock  #ubatkurus  #diet  #bazarpaknil  #kurus  #cantik  #jomkurus  #kuruscantik  #bazaarpaknil  #sihat  #ubatkurusmurah  #ibumenyusu  #nakcantik  #juicyraspberry  #sayapakaisayajual  #produkdiet  #breastfeed  #juicyfiber  #Juicy_Fibre  #sayajual  #produkdiet #supplewmentmurah #dietberkesan #kuruscepat  #sayanakkurus  #ubatkurussgtberkesan  #sayajualubatkurus  #tipskurus 
Jangan kata isteri je, suami pun nak kuruskan badan jugak. Hilang 5kg semudah kemam je

Nak harga special
cepat² whatsapp sekarang tau +60124646014
Jangan kata isteri je, suami pun nak kuruskan badan jugak. Hilang 5kg semudah kemam je Nak harga special cepat² whatsapp sekarang tau +60124646014
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Kehamilan adalah masa dimulai dari konsepsi sampai lahirnya janin lamanya adalah 280 hari (40 minggu atau 9 bulan 7 hari) dihitung dari hari pertama haid terakhir.  Kehamilan adalah pertumbuhan dan perkembangan janin intra uteri mulai sejak konsepsi dan berakhir sampai permulaan persalinan. 
Kehamilan merupakan proses yang diawali dengan adanyapembuahan (konsepsi), masa pembentukan bayi dalam rahim, dan diakhiri oleh lahirnya sang bayi. 
Faktor-faktor penghambat kehamilan antara lain: 
1. Penyumbatan saluran tuba
2.pcos(sel twlur tidak matang) 
3.ketidak seimbangan hormonal
4.endometriosis
5.sperma encer/kualitas nya kurang bagus
6.verikokel
7.haid tidak teratur
8.keputihan abnormal
9.ovarium premature
10.miom
11.kista
12.Torch
13.ejakulasi dini
14.kehamilan lemah
15.infeksi virus torch
16.masalah rahim/kandungan (rahim retrofleksi/rahim arahnya ke belakang) 
Dll 
KONSULTASIKAN MASALAH PENGHAMBAT PROMIL ANDA.
️WA: +6281357589002
BBM: DC1ADA1A
Kehamilan adalah masa dimulai dari konsepsi sampai lahirnya janin lamanya adalah 280 hari (40 minggu atau 9 bulan 7 hari) dihitung dari hari pertama haid terakhir. Kehamilan adalah pertumbuhan dan perkembangan janin intra uteri mulai sejak konsepsi dan berakhir sampai permulaan persalinan. Kehamilan merupakan proses yang diawali dengan adanyapembuahan (konsepsi), masa pembentukan bayi dalam rahim, dan diakhiri oleh lahirnya sang bayi. Faktor-faktor penghambat kehamilan antara lain: 1. Penyumbatan saluran tuba 2.pcos(sel twlur tidak matang) 3.ketidak seimbangan hormonal 4.endometriosis 5.sperma encer/kualitas nya kurang bagus 6.verikokel 7.haid tidak teratur 8.keputihan abnormal 9.ovarium premature 10.miom 11.kista 12.Torch 13.ejakulasi dini 14.kehamilan lemah 15.infeksi virus torch 16.masalah rahim/kandungan (rahim retrofleksi/rahim arahnya ke belakang) Dll KONSULTASIKAN MASALAH PENGHAMBAT PROMIL ANDA. ️WA: +6281357589002 BBM: DC1ADA1A
tq all coaches.. amazing energy🔥
.
alhamdulillah training 3 hari yg penuh manfaat .. penerangan details dari segi self development ,, career ,, fitness and healthy.
.
our mission is to be the best coach and changing people's life💪🏻
#youcanloseweightathome
#teamnickhinhussien
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali #lowcarbdiet #fitnessjourney#kecilkanpeha #shawlmurah#uitm#weightlosschallengeonline#tipskurus#meletop #atkinsdiet #tipsdiet#butikbangisentral
#fatburner#viralmalaysia #shawlpublika#projekkurus
#johorbahru#malaysiaairlines #bukitgasing
#jomkahwin #bawalmurah#penang #ibumenyusu
#tv3#onlineshoppingmalaysia 
#seluarbesar
#kesihatan
tq all coaches.. amazing energy🔥 . alhamdulillah training 3 hari yg penuh manfaat .. penerangan details dari segi self development ,, career ,, fitness and healthy. . our mission is to be the best coach and changing people's life💪🏻 #youcanloseweightathome  #teamnickhinhussien  Coach Rafiq-0148342206 . #rafiqrazali  #lowcarbdiet  #fitnessjourney #kecilkanpeha  #shawlmurah #uitm #weightlosschallengeonline #tipskurus #meletop  #atkinsdiet  #tipsdiet #butikbangisentral  #fatburner #viralmalaysia  #shawlpublika #projekkurus  #johorbahru #malaysiaairlines  #bukitgasing  #jomkahwin  #bawalmurah #penang  #ibumenyusu  #tv3 #onlineshoppingmalaysia  #seluarbesar  #kesihatan 
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 012-9452419
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 012-9452419
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
.
.
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
. . Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mumy² selepas breast feeding pakai bra mesti longgar kan? mesti cup jadi kosong !! nak tak payudara tu penuh cup ? nak tak suami puji payudara dah boolat terletak cantik ? ramai tau mumy² dah berjaya pakai Aura Montok Oil ni .
.
whatsap sekarang ye ,, nak bg percuma sabun utk payudara makin boom !!
.
.
WHATSAP 0137751154
WHATSAP 0137751154
WHATSAP 0137751154

#payudarategang #payudaramontok #auramontokoilhq #auramontokoil #offer #promosi #produklangsing #ibumengandung #ibumenyusu #barangbaby #barangbabymurah #pemborong #dropshipwanted #perlashine #freesabunwhitening #freesabunpayudara #FREEPOSTAGE #produkintim #serumwhitening #serumwajah #serumglowing #gluta #bajutidur #bajumurah #jubah
Mumy² selepas breast feeding pakai bra mesti longgar kan? mesti cup jadi kosong !! nak tak payudara tu penuh cup ? nak tak suami puji payudara dah boolat terletak cantik ? ramai tau mumy² dah berjaya pakai Aura Montok Oil ni . . whatsap sekarang ye ,, nak bg percuma sabun utk payudara makin boom !! . . WHATSAP 0137751154 WHATSAP 0137751154 WHATSAP 0137751154 #payudarategang  #payudaramontok  #auramontokoilhq  #auramontokoil  #offer  #promosi  #produklangsing  #ibumengandung  #ibumenyusu  #barangbaby  #barangbabymurah  #pemborong  #dropshipwanted  #perlashine  #freesabunwhitening  #freesabunpayudara  #FREEPOSTAGE  #produkintim  #serumwhitening  #serumwajah  #serumglowing  #gluta  #bajutidur  #bajumurah  #jubah 
Jom kita dengar apa kata kakZa @azzazawari tenteng #jamuchocoyengyeng ..
Jgn tgk je beli terus ok !! Bagus untuk #dalamanwanita tau dak !! #baumissv pun x da .. hormon #periodstabil .. #kuruskanbadan korang hokeyyyy ! Anjal Jgn ckp la !! Peghhhhh body letupan!! Pom meletop !  JAMU NI RASA COKLAT TAK RASA JAMU LANGSUNG MEMANG HAGHI HAGHI KENA MAKAN BARU LA KEPUTIHAN X DA LAGI !  Hello jadi gigirl ko ingat senang !! #keputihan kena Jaga dik!! Berlendir je apo?? So mcm mana Nk hilang kan ko oder skrg hokeyyyy 😘😘😘 Uolls..cepat2 DM / WHATSAPP ciksyieLa sekarang....!!!!
📲0146894818
📲0146894818
📲0146894818

#jamuchocoyeng2
#dijaminselamat #1001khasiat
#jamumodensedap #ibuberpantang #ibumenyusu #memberitenaga #milkbooster #menstabilkanhormon #kuruskanbadan #dalamanwanita #wanitabahagia #ikhtiarhamil #remaja #periodpain #periodtakteratur #keputihan #jamupilihanartis #bazaaronline #bazaarpaknil #agendiperlukan
Jom kita dengar apa kata kakZa @azzazawari tenteng #jamuchocoyengyeng  .. Jgn tgk je beli terus ok !! Bagus untuk #dalamanwanita  tau dak !! #baumissv  pun x da .. hormon #periodstabil  .. #kuruskanbadan  korang hokeyyyy ! Anjal Jgn ckp la !! Peghhhhh body letupan!! Pom meletop ! JAMU NI RASA COKLAT TAK RASA JAMU LANGSUNG MEMANG HAGHI HAGHI KENA MAKAN BARU LA KEPUTIHAN X DA LAGI ! Hello jadi gigirl ko ingat senang !! #keputihan  kena Jaga dik!! Berlendir je apo?? So mcm mana Nk hilang kan ko oder skrg hokeyyyy 😘😘😘 Uolls..cepat2 DM / WHATSAPP ciksyieLa sekarang....!!!! 📲0146894818 📲0146894818 📲0146894818 #jamuchocoyeng2  #dijaminselamat  #1001khasiat  #jamumodensedap  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #memberitenaga  #milkbooster  #menstabilkanhormon  #kuruskanbadan  #dalamanwanita  #wanitabahagia  #ikhtiarhamil  #remaja  #periodpain  #periodtakteratur  #keputihan  #jamupilihanartis  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #agendiperlukan 
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
#testimoniyeng2 
Siapa yg bakal bersalin... dapatkan #jamuchocoyeng2 ya..confirm berpantang dengan Happy... #ibuberpantang #ibumenyusu #ibumengandung #bersalinnormal #ceaser #jamu #setbersalin
BIAR #TESTIMONIHUSHHUSHTERENGGANU #HUSHHUSHTERENGGANU BERBICARA 😍
.
.
Jom Ikat Suami dengan Payudara yang bulat dan anjal!
.
.
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan
.
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
.
📱WHATSAPP * HUSH * KE 0145260484
📱WHATSAPP * HUSH * KE 0145260484
📱WHATSAPP * HUSH * KE 0145260484
.
.
#babyalana #ibuhamilcantik #babynet #keperluanbaby #newborn #kaincotton #tilambaby #tilamkekabu #fullsettilambantalcomfeterbakulbayi #fullsettilam #playben #babynestmalaysia #babygirls #babyboy #babynestkekabu #ibumenyusu #neelofahijab #salamjumaat
BIAR #TESTIMONIHUSHHUSHTERENGGANU  #HUSHHUSHTERENGGANU  BERBICARA 😍 . . Jom Ikat Suami dengan Payudara yang bulat dan anjal! . . Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan . . 💋Membesarkan saiz payudara 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . . 📱WHATSAPP * HUSH * KE 0145260484 📱WHATSAPP * HUSH * KE 0145260484 📱WHATSAPP * HUSH * KE 0145260484 . . #babyalana  #ibuhamilcantik  #babynet  #keperluanbaby  #newborn  #kaincotton  #tilambaby  #tilamkekabu  #fullsettilambantalcomfeterbakulbayi  #fullsettilam  #playben  #babynestmalaysia  #babygirls  #babyboy  #babynestkekabu  #ibumenyusu  #neelofahijab  #salamjumaat 
Baju sedondon iby n anak
Now on CLEARANCE SALE
Also available in black,white n baby blue combination

Whatsapp 0133654709
www.wasap.my/60133654709

#MazLittleShop
#suricouture
#bajumenyusu
#ibumenyusu
Meh cuba check ni👇👇👇
Kulit muka kusam?
Wajah berparut?
Berjerawat?
Sunburn?
Jeragat?
Selalu senggugut?
.
.
Atasi masalah anda dengan UMAIMA TABLET
.
#UmaimaTablet ni berperanan:
.
🌹Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
.
🌹Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
.
🌹Mencerahkan kulit
.
🌹Meningkatkan imunisasi badan
.
🌹Memudarkan parut jerawat, jeragat
.
#DenganIzinNYA😘
.
Jom dapatkan #umaimatablet
Hubungi saya segera untuk dapatkan SPECIAL PRICE!!
.
WS 017-7642348
#stokisumaima
#testimoniumaima #testimoniumaimatablet
#produktempatan #produkislam #ibumenyusu #ibuhamil #umaimabyabbyabadi #Umaima #wanita #susukambingUmaima #sayajual #Susukambing #halal #kesihatan #MakananSunnah #bazarpaknil #visitmyig #UmaimaTablet #umaimakids
#agendropshipdiperlukan #umaimateamrjnurain✌
#mumtazresourcesby @rjnurain
 #umaimateamrjnurain
Meh cuba check ni👇👇👇 Kulit muka kusam? Wajah berparut? Berjerawat? Sunburn? Jeragat? Selalu senggugut? . . Atasi masalah anda dengan UMAIMA TABLET . #UmaimaTablet  ni berperanan: . 🌹Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya . 🌹Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit . 🌹Mencerahkan kulit . 🌹Meningkatkan imunisasi badan . 🌹Memudarkan parut jerawat, jeragat . #DenganIzinNYA 😘 . Jom dapatkan #umaimatablet  Hubungi saya segera untuk dapatkan SPECIAL PRICE!! . WS 017-7642348 #stokisumaima  #testimoniumaima  #testimoniumaimatablet  #produktempatan  #produkislam  #ibumenyusu  #ibuhamil  #umaimabyabbyabadi  #Umaima  #wanita  #susukambingUmaima  #sayajual  #Susukambing  #halal  #kesihatan  #MakananSunnah  #bazarpaknil  #visitmyig  #UmaimaTablet  #umaimakids  #agendropshipdiperlukan  #umaimateamrjnurain ✌ #mumtazresourcesby  @rjnurain #umaimateamrjnurain 
Meh cuba check ni👇👇👇
Kulit muka kusam?
Wajah berparut?
Berjerawat?
Sunburn?
Jeragat?
Selalu senggugut?
.
.
Atasi masalah anda dengan UMAIMA TABLET
.
#UmaimaTablet ni berperanan:
.
🌹Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
.
🌹Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
.
🌹Mencerahkan kulit
.
🌹Meningkatkan imunisasi badan
.
🌹Memudarkan parut jerawat, jeragat
.
#DenganIzinNYA😘
.
Jom dapatkan #umaimatablet
Hubungi saya segera untuk dapatkan SPECIAL PRICE!!
.
WS 017-7642348
#stokisumaima
#testimoniumaima #testimoniumaimatablet
#produktempatan #produkislam #ibumenyusu #ibuhamil #umaimabyabbyabadi #Umaima #wanita #susukambingUmaima #sayajual #Susukambing #halal #kesihatan #MakananSunnah #bazarpaknil #visitmyig #UmaimaTablet #umaimakids
#agendropshipdiperlukan #umaimateamrjnurain✌
#mumtazresourcesby @rjnurain
 #umaimateamrjnurain
Meh cuba check ni👇👇👇 Kulit muka kusam? Wajah berparut? Berjerawat? Sunburn? Jeragat? Selalu senggugut? . . Atasi masalah anda dengan UMAIMA TABLET . #UmaimaTablet  ni berperanan: . 🌹Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya . 🌹Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit . 🌹Mencerahkan kulit . 🌹Meningkatkan imunisasi badan . 🌹Memudarkan parut jerawat, jeragat . #DenganIzinNYA 😘 . Jom dapatkan #umaimatablet  Hubungi saya segera untuk dapatkan SPECIAL PRICE!! . WS 017-7642348 #stokisumaima  #testimoniumaima  #testimoniumaimatablet  #produktempatan  #produkislam  #ibumenyusu  #ibuhamil  #umaimabyabbyabadi  #Umaima  #wanita  #susukambingUmaima  #sayajual  #Susukambing  #halal  #kesihatan  #MakananSunnah  #bazarpaknil  #visitmyig  #UmaimaTablet  #umaimakids  #agendropshipdiperlukan  #umaimateamrjnurain ✌ #mumtazresourcesby  @rjnurain #umaimateamrjnurain 
.
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 010-9574787
. Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 010-9574787
TipsGGK 😎
Jangan seksa diri hanya kerana nak kurus. Dengan GulaGulaKurus Mince, insyaallah segalanya lebih mudah 😘

Nak cuba?
Whatsapp +60124646014
TipsGGK 😎 Jangan seksa diri hanya kerana nak kurus. Dengan GulaGulaKurus Mince, insyaallah segalanya lebih mudah 😘 Nak cuba? Whatsapp +60124646014
TENGOK NI ⤵️⤵️
.
Ramai nurse comel2 pakat guna JuicyRaspberry rupanye. 
Cer tengok kita punya testimoni, ramai kan❓❓
Eh awak yg cikgu cikgi pun blh la.. Bukan untuk nurse2 je 😅
Nak cuba 😎😎
Pm/whatsapp akak👇👇👇
💘💚012.297.8187
💘💚012.297.8187

#juicyraspberryreadystock 
#ubatkurus #diet #bazarpaknil #kurus #cantik #jomkurus #kuruscantik #bazaarpaknil #sihat #ubatkurusmurah #ibumenyusu #nakcantik #juicyraspberry #sayapakaisayajual #produkdiet #breastfeed #juicyfiber #Juicy_Fibre #sayajual #produkdiet#supplementmurah#dietberkesan#kuruscepat #sayanakkurus #ubatkurussgtberkesan #sayajualubatkurus #tipskurus #slim #codbangi #codpetalingjaya
TENGOK NI ⤵️⤵️ . Ramai nurse comel2 pakat guna JuicyRaspberry rupanye. Cer tengok kita punya testimoni, ramai kan❓❓ Eh awak yg cikgu cikgi pun blh la.. Bukan untuk nurse2 je 😅 Nak cuba 😎😎 Pm/whatsapp akak👇👇👇 💘💚012.297.8187 💘💚012.297.8187 #juicyraspberryreadystock  #ubatkurus  #diet  #bazarpaknil  #kurus  #cantik  #jomkurus  #kuruscantik  #bazaarpaknil  #sihat  #ubatkurusmurah  #ibumenyusu  #nakcantik  #juicyraspberry  #sayapakaisayajual  #produkdiet  #breastfeed  #juicyfiber  #Juicy_Fibre  #sayajual  #produkdiet #supplementmurah #dietberkesan #kuruscepat  #sayanakkurus  #ubatkurussgtberkesan  #sayajualubatkurus  #tipskurus  #slim  #codbangi  #codpetalingjaya 
🔥🔥🔥 AURA MOEDER MILKBOOSTER!
.
Satu2nya produk susu yg ibu2 boleh consume since preggy lagi tau.
.
💞 Ibu hamil
✔ Memberi tenaga sepanjang hari terutama ketika proses bersalin
✔ Mencegah sakit pinggang dan tulang belakang
✔ Menguatkan kandungan ✔ Menstabilkan hb ibu
✔ Mencegah masalah sembelit .
💞 Ibu menyusu
✔ Membanyak dan memekatkan produksi susu
✔ Mencegah kegemukan
✔ Mencerah dan melembabkan kulit
✔ Membantu menghilangkan strech mark
✔ Membantu merawat luka dalaman ketika bersalin
.
Moeder sekarang dalam bentuk sachet yg mudah di bawa. Cuma koyakkan, bancuh dengan air suam, minum dan nikmatilah manfaat Moeder sepanjang hari anda! 😉👍👍👍
.
UNTUK ORDER/PERTANYAAN
Pm @ wasap MM ke 012-6767406
------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------
#moeder #milkbooster #moedermilk #moedermilkbooster #breastfeed #breastmilk #breastpump #instashop #onlineshop #susukambing #supplement #love #health#ibumengandung #IbuMenyusu #ibuberkerjaya #kelabmama #milkboostermalaysia #milkboosterberkesan #babyoil #lazada #shopping #izaraaishah #kementeriankesihatanmalaysia
🔥🔥🔥 AURA MOEDER MILKBOOSTER! . Satu2nya produk susu yg ibu2 boleh consume since preggy lagi tau. . 💞 Ibu hamil ✔ Memberi tenaga sepanjang hari terutama ketika proses bersalin ✔ Mencegah sakit pinggang dan tulang belakang ✔ Menguatkan kandungan ✔ Menstabilkan hb ibu ✔ Mencegah masalah sembelit . 💞 Ibu menyusu ✔ Membanyak dan memekatkan produksi susu ✔ Mencegah kegemukan ✔ Mencerah dan melembabkan kulit ✔ Membantu menghilangkan strech mark ✔ Membantu merawat luka dalaman ketika bersalin . Moeder sekarang dalam bentuk sachet yg mudah di bawa. Cuma koyakkan, bancuh dengan air suam, minum dan nikmatilah manfaat Moeder sepanjang hari anda! 😉👍👍👍 . UNTUK ORDER/PERTANYAAN Pm @ wasap MM ke 012-6767406 ------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------- #moeder  #milkbooster  #moedermilk  #moedermilkbooster  #breastfeed  #breastmilk  #breastpump  #instashop  #onlineshop  #susukambing  #supplement  #love  #health #ibumengandung  #IbuMenyusu  #ibuberkerjaya  #kelabmama  #milkboostermalaysia  #milkboosterberkesan  #babyoil  #lazada  #shopping  #izaraaishah  #kementeriankesihatanmalaysia 
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm.
.
Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner.
.
Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
Mince ni rasanya masam masam manis macam buah oren. Nyumm nyummm. . Cara makan sebiji 30 minit sebelum breakfast dan sebiji 30 minit sebelum dinner. . Kemam kemam je. Nak telan pun boleh takde masalah ✌️
SANGAT SELESSSAAAAAA!!!! MAMA dah ada STOKIN PANTANG?? Dari kami, untuk anda!!! PAKEJ PELBAGAI dengan packaging menarik!! 😍😍😍 Sesuaiii untuk diri sendiri mahupun dijadikan HADIAH buat sahabat tersayang!! 😍😎🤗 📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
http://StokinPantang.wasap.my

Di LittleAfia, WE CARE as a mother!!
⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷 📲 http://StokinPantang.wasap.my  #nursingcover  #nursing  #nursingcovermurah  #bfmum  #breastfeedingmums  #ibumenyusu  #bedungcotton  #bedungbaby  #barutbaby  #barutbertali  #barutbayimurah  #keperluanbayi  #bedungbayi  #bedungbayimurah  #bedungmurah  #bedung  #barut  #persiapankelahiran  #barutcotton  #littleafia  #bedungmoden  #bedungselit  #barangbaby  #nursingpillow  #tungkubayi  #tungkuherba  #bengkungibu  #bengkungzigzag  #setbantalbayi
SANGAT SELESSSAAAAAA!!!! MAMA dah ada STOKIN PANTANG?? Dari kami, untuk anda!!! PAKEJ PELBAGAI dengan packaging menarik!! 😍😍😍 Sesuaiii untuk diri sendiri mahupun dijadikan HADIAH buat sahabat tersayang!! 😍😎🤗 📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲 http://StokinPantang.wasap.my Di LittleAfia, WE CARE as a mother!! ⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷⚘🌷 📲 http://StokinPantang.wasap.my #nursingcover  #nursing  #nursingcovermurah  #bfmum  #breastfeedingmums  #ibumenyusu  #bedungcotton  #bedungbaby  #barutbaby  #barutbertali  #barutbayimurah  #keperluanbayi  #bedungbayi  #bedungbayimurah  #bedungmurah  #bedung  #barut  #persiapankelahiran  #barutcotton  #littleafia  #bedungmoden  #bedungselit  #barangbaby  #nursingpillow  #tungkubayi  #tungkuherba  #bengkungibu  #bengkungzigzag  #setbantalbayi 
Hi sis dah lunch ke.? Mkn ape tu..hehehe.
.
Okei kite sekarang dah nk masuk musim tengkujuh kan..mesti nk cari baju yang senang and xpayah iron lagi and tahan sejuk..sis nk surgest kan mummy semua cecepat order LOTTUS BLOUSE ni..sis yang x pregnant lagi pn suka pakai baju ni..selesa sangat..jom cuba..
.
Whatsapp +6012 340 2945 untuk preorder
Hi sis dah lunch ke.? Mkn ape tu..hehehe. . Okei kite sekarang dah nk masuk musim tengkujuh kan..mesti nk cari baju yang senang and xpayah iron lagi and tahan sejuk..sis nk surgest kan mummy semua cecepat order LOTTUS BLOUSE ni..sis yang x pregnant lagi pn suka pakai baju ni..selesa sangat..jom cuba.. . Whatsapp +6012 340 2945 untuk preorder
Yuhuu..Percuma Postage!!
.
Dapatkan Milk Up Candy dari Mamastore sekarang!!
.
BABY CERAH PUTIH GEBU!

Sooo cute la baby baru lahir dengan kulit yang cantik, lembut, cerah pulak tu! Lahir kulit tak ada masalah. Bersih.

Alololo. Jatuh hati tengok kulit baby. Nak anak putih gebu jugak macam orang lain.

Jom ikhtiar dengan #milkupcandy. Dengan kebaikan susu kambing serta bahan power lain beri kesan baik pada kulit bayi yang di kandung.

Ibu hamil amatlah di galakkan bermula dari 16 minggu. Kalau dah tunggu hari pun masih belum terlambat untuk usahakan yang terbaik. Sebab ja beri tenaga jugak untuk ibu.

Jom grab sesegera yang mungkin sementara ada masa untuk consume sebelum tiba hari kelahirannya!
.
#msmilkbooster
.
.
#mssupportbreastfeeding
#milkupcandybrunei
#supportbreasrfeeding
#tambahsusuibu
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#ibumenyusu
Yuhuu..Percuma Postage!! . Dapatkan Milk Up Candy dari Mamastore sekarang!! . BABY CERAH PUTIH GEBU! Sooo cute la baby baru lahir dengan kulit yang cantik, lembut, cerah pulak tu! Lahir kulit tak ada masalah. Bersih. Alololo. Jatuh hati tengok kulit baby. Nak anak putih gebu jugak macam orang lain. Jom ikhtiar dengan #milkupcandy . Dengan kebaikan susu kambing serta bahan power lain beri kesan baik pada kulit bayi yang di kandung. Ibu hamil amatlah di galakkan bermula dari 16 minggu. Kalau dah tunggu hari pun masih belum terlambat untuk usahakan yang terbaik. Sebab ja beri tenaga jugak untuk ibu. Jom grab sesegera yang mungkin sementara ada masa untuk consume sebelum tiba hari kelahirannya! . #msmilkbooster  . . #mssupportbreastfeeding  #milkupcandybrunei  #supportbreasrfeeding  #tambahsusuibu  #produkpenyusuan  #susuibu  #penggalaksusuibu  #tambahsusu  #makanansunnah  #tipsibu  #tipsbayi  #breastpump  #ibumenyusu 
Semua biasa dengar kan teh hijau? Tapi uolss tahu ke teh hijau boleh kuruskan badan?

Serius uolss memang boleh turunkan berat badan. Caranya amalkan minum dua kali sehari 30 minit lepas makan tengahari dan malam.

Dah tahu ni, terus buat ye, jangan bertangguh tau.
Semua biasa dengar kan teh hijau? Tapi uolss tahu ke teh hijau boleh kuruskan badan? Serius uolss memang boleh turunkan berat badan. Caranya amalkan minum dua kali sehari 30 minit lepas makan tengahari dan malam. Dah tahu ni, terus buat ye, jangan bertangguh tau.
Assalamualaikum dan Selamat berhujung minggu 💗
.
Jangan lupa kemam Mince Gula Gula Kurus sebelum breakfast tau! 😘
Assalamualaikum dan Selamat berhujung minggu 💗 . Jangan lupa kemam Mince Gula Gula Kurus sebelum breakfast tau! 😘
BREASTFEEDING LOVE IN EVERY DROP. .
Semoga Allah beri ganjaran besar buat ibu menyusu. .
Semoga anak dapat merasakan kasih sayang ibunya. .
Ibunya dapat mencurahkan kasih sayang pada anak yang disusukan.
.
Anak membesar disayangi dan menyayangi. .
#Breastfeeding. Love in every drop ===========================
LACTATION COOKIES ni .
Utk anda yg ada masalah
.
 Pengurangan susu badan
.
 Disebabkan stress, xsihat, xcukup masa pam.

Jom tambah semula susu badan anda dengan #enaklactationcookies 
Follow @enak.gombak 
Like and share page ni pada mommies yang memerlukan ya 😉😉 #milkbooster
#susubadan
#bfjourneymalaysia #ibumenyusu #ibuhamil #susu

FB : @enakgombak
IG : ENAK.gombak
www.wasap.my/60132643896
BREASTFEEDING LOVE IN EVERY DROP. . Semoga Allah beri ganjaran besar buat ibu menyusu. . Semoga anak dapat merasakan kasih sayang ibunya. . Ibunya dapat mencurahkan kasih sayang pada anak yang disusukan. . Anak membesar disayangi dan menyayangi. . #Breastfeeding . Love in every drop =========================== LACTATION COOKIES ni . Utk anda yg ada masalah . Pengurangan susu badan . Disebabkan stress, xsihat, xcukup masa pam. Jom tambah semula susu badan anda dengan #enaklactationcookies  Follow @enak.gombak Like and share page ni pada mommies yang memerlukan ya 😉😉 #milkbooster  #susubadan  #bfjourneymalaysia  #ibumenyusu  #ibuhamil  #susu  FB : @enakgombak IG : ENAK.gombak www.wasap.my/60132643896
BREASTFEEDING LOVE IN EVERY DROP. .
Semoga Allah beri ganjaran besar buat ibu menyusu. .
Semoga anak dapat merasakan kasih sayang ibunya. .
Ibunya dapat mencurahkan kasih sayang pada anak yang disusukan.
.
Anak membesar disayangi dan menyayangi. .
#Breastfeeding. Love in every drop ===========================
LACTATION COOKIES ni .
Utk anda yg ada masalah
.
 Pengurangan susu badan
.
 Disebabkan stress, xsihat, xcukup masa pam.

Jom tambah semula susu badan anda dengan #enaklactationcookies 
Follow @enak.gombak 
Like and share page ni pada mommies yang memerlukan ya 😉😉 #milkbooster
#susubadan
#bfjourneymalaysia #ibumenyusu #ibuhamil #susu

FB : @enakgombak
IG : ENAK.gombak
www.wasap.my/60132643896
BREASTFEEDING LOVE IN EVERY DROP. . Semoga Allah beri ganjaran besar buat ibu menyusu. . Semoga anak dapat merasakan kasih sayang ibunya. . Ibunya dapat mencurahkan kasih sayang pada anak yang disusukan. . Anak membesar disayangi dan menyayangi. . #Breastfeeding . Love in every drop =========================== LACTATION COOKIES ni . Utk anda yg ada masalah . Pengurangan susu badan . Disebabkan stress, xsihat, xcukup masa pam. Jom tambah semula susu badan anda dengan #enaklactationcookies  Follow @enak.gombak Like and share page ni pada mommies yang memerlukan ya 😉😉 #milkbooster  #susubadan  #bfjourneymalaysia  #ibumenyusu  #ibuhamil  #susu  FB : @enakgombak IG : ENAK.gombak www.wasap.my/60132643896
Yang liat nak turun..perlu ubah pemilihan makanan...
.
-Ambil protein dari ikan laut sebaiknya...
-Lupakan air manis dan banyakkan air masak setiap hari.
-rehat dan tidur yang cukup juga memainkan peranan dalam proses diet
-nasi ikut genggam tangan anda atau tukar dengan Karbo dari sayur...
InshaAllah dapat membantu diet anda!!
.
gunakan konsep zigzag dari segi karbo dan protein .. pelbagaikan meal baru syok nak kekal lama✅
#youcanloseweightathome
#teamnickhinhussien
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali #lowcarbdiet #fitnessjourney#kecilkanpeha #shawlmurah#uitm#weightlosschallengeonline#tipskurus#meletop #atkinsdiet #tipsdiet#butikbangisentral
#fatburner#viralmalaysia #shawlpublika#projekkurus
#johorbahru#malaysiaairlines #bukitgasing
#jomkahwin #bawalmurah#penang #ibumenyusu
#tv3#onlineshoppingmalaysia 
#seluarbesar
#kesihatan
Yang liat nak turun..perlu ubah pemilihan makanan... . -Ambil protein dari ikan laut sebaiknya... -Lupakan air manis dan banyakkan air masak setiap hari. -rehat dan tidur yang cukup juga memainkan peranan dalam proses diet -nasi ikut genggam tangan anda atau tukar dengan Karbo dari sayur... InshaAllah dapat membantu diet anda!! . gunakan konsep zigzag dari segi karbo dan protein .. pelbagaikan meal baru syok nak kekal lama✅ #youcanloseweightathome  #teamnickhinhussien  Coach Rafiq-0148342206 . #rafiqrazali  #lowcarbdiet  #fitnessjourney #kecilkanpeha  #shawlmurah #uitm #weightlosschallengeonline #tipskurus #meletop  #atkinsdiet  #tipsdiet #butikbangisentral  #fatburner #viralmalaysia  #shawlpublika #projekkurus  #johorbahru #malaysiaairlines  #bukitgasing  #jomkahwin  #bawalmurah #penang  #ibumenyusu  #tv3 #onlineshoppingmalaysia  #seluarbesar  #kesihatan 
Ehh mesti tak sabar nak tau produk baru #EidaLaura kan.... haaaaa ni dia... #LaurelGold versi baru. 😍
.
Produk kesihatan dan kecantikan dalaman untuk wanita cantik dan sihat 😘
.
LAUREL GOLD kini dalam bentuk serbuk dan mudah dimakan..Serta kesan nya pun lagi cepat berbanding tablet 👍
.
#Laurel masih lagi berperisa mixberry dan yg terbaru kini ada tambahan makanan sunnah. Iaitu kurma, delima, aprikot.. Hanya perlu kemam kemam sahaja . Rasa masam2 manis buah mixberry + kurma 😘
.
Sangat sedapp dan mudah dibawa 😍
Harga murah ya amat #RM55 untuk 30 hari. Jimat banyak sebab Dulu laurel harga #RM100. .
Sesuai anak dara , mak dara , ibu mengandung , ibu berpantang dan ibu menyusu kerana ada Vitamin C Terbaik sangat sebab tiada collagen
.
#LaurelGold
#KemamKemamSegakTerus
.
Untuk info lanjut klik :
Http://www.wasap.my/60134226693
Ehh mesti tak sabar nak tau produk baru #EidaLaura  kan.... haaaaa ni dia... #LaurelGold  versi baru. 😍 . Produk kesihatan dan kecantikan dalaman untuk wanita cantik dan sihat 😘 . LAUREL GOLD kini dalam bentuk serbuk dan mudah dimakan..Serta kesan nya pun lagi cepat berbanding tablet 👍 . #Laurel  masih lagi berperisa mixberry dan yg terbaru kini ada tambahan makanan sunnah. Iaitu kurma, delima, aprikot.. Hanya perlu kemam kemam sahaja . Rasa masam2 manis buah mixberry + kurma 😘 . Sangat sedapp dan mudah dibawa 😍 Harga murah ya amat #RM55  untuk 30 hari. Jimat banyak sebab Dulu laurel harga #RM100 . . Sesuai anak dara , mak dara , ibu mengandung , ibu berpantang dan ibu menyusu kerana ada Vitamin C Terbaik sangat sebab tiada collagen . #LaurelGold  #KemamKemamSegakTerus  . Untuk info lanjut klik : Http://www.wasap.my/60134226693
Selalu bila nak mula eat clean, nak buat buat meal prep mesti nak beli salmon.Tetapi salmon di import jadi harganya agak tinggi. Nak dapatkan yang fresh bukan mudah kan.

Tahukan uolss bahawa ikan tongkol juga mengandungi Omege-3 sama seperti ikan salmon. Ikan tongkol masak singgang pun sedap, sihat dan kenyang.

Omega 3 dapat memecahkan lemak dan membantu mengurangkan kolestrol. Menambahkan ikan tongkol dalam menu uolss akan membekalkan Omega 3 dalam diet harian yang sangat baik juga untuk orang mengandung.
Selalu bila nak mula eat clean, nak buat buat meal prep mesti nak beli salmon.Tetapi salmon di import jadi harganya agak tinggi. Nak dapatkan yang fresh bukan mudah kan. Tahukan uolss bahawa ikan tongkol juga mengandungi Omege-3 sama seperti ikan salmon. Ikan tongkol masak singgang pun sedap, sihat dan kenyang. Omega 3 dapat memecahkan lemak dan membantu mengurangkan kolestrol. Menambahkan ikan tongkol dalam menu uolss akan membekalkan Omega 3 dalam diet harian yang sangat baik juga untuk orang mengandung.
Sesiapa yang nak dapatkan tamargo atau gindy boleh dtg ke HQ atau boleh order melalui whatsapp 😍

Kalau datang HQ confirm la dapat jumpa kak chik , best ke best? 😍

#TabletKurma #TamargoMalaysia #Milkbooster #Energybooster #MakananSunnah #Brainbooster #MemberiTenagaSepanjangHari
#KekalBertenaga #KurmaPertama #TabletKurmaPertama #SeisiKeluarga #KanakKanak #IbuMenyusu
Assalamualaikum dan selamat pagi semua 😘

Hari minggu macam ni korang buat apa jerk? Share la dengan kak chik 😘

#TabletKurma #TamargoMalaysia #Milkbooster #Energybooster #MakananSunnah #Brainbooster #MemberiTenagaSepanjangHari
#KekalBertenaga #KurmaPertama #TabletKurmaPertama #SeisiKeluarga #KanakKanak #IbuMenyusu
PERIOD TAK BERHENTI²?
LEBIH 15HARI SETIAP BULAN?
.
Huuu..bahaya ni sis.. Nak solat pun susah..
.
InsyaAllah dengan jamu choco, konsisten ari², period kembali lancar..
.
Senggugut pun hilang..
.
Dengan izinNya.. 😍😍😍
.
Nak period lancar tanpa senggugut?
.
Jom wasap CikSue kat no ni⤵️
.
017 2345 416
017 2345 416
017 2345 416
.
Salam sayang,
CikSue Yeng² 😘
PERIOD TAK BERHENTI²? LEBIH 15HARI SETIAP BULAN? . Huuu..bahaya ni sis.. Nak solat pun susah.. . InsyaAllah dengan jamu choco, konsisten ari², period kembali lancar.. . Senggugut pun hilang.. . Dengan izinNya.. 😍😍😍 . Nak period lancar tanpa senggugut? . Jom wasap CikSue kat no ni⤵️ . 017 2345 416 017 2345 416 017 2345 416 . Salam sayang, CikSue Yeng² 😘
Kenapa perlu snacking? Siapa kat sini suka makan kekacang? 💁🏻💁🏻 .
.

Kekacang memberi sumber yang tinggi dari segi protein, fiber dan banyak lagi. .
.

Dah pukul 10 dah ni jomlah kita makan kekacang. Sekurang-kurangnya tak delah kita makan banyak waktu lunch nanti. ❤️❤️❤️
Kenapa perlu snacking? Siapa kat sini suka makan kekacang? 💁🏻💁🏻 . . Kekacang memberi sumber yang tinggi dari segi protein, fiber dan banyak lagi. . . Dah pukul 10 dah ni jomlah kita makan kekacang. Sekurang-kurangnya tak delah kita makan banyak waktu lunch nanti. ❤️❤️❤️
Semua biasa dengar kan teh hijau? Tapi uolss tahu ke teh hijau boleh kuruskan badan?

Serius uolss memang boleh turunkan berat badan. Caranya amalkan minum dua kali sehari 30 minit lepas makan tengahari dan malam.

Dah tahu ni, terus buat ye, jangan bertangguh tau.
Semua biasa dengar kan teh hijau? Tapi uolss tahu ke teh hijau boleh kuruskan badan? Serius uolss memang boleh turunkan berat badan. Caranya amalkan minum dua kali sehari 30 minit lepas makan tengahari dan malam. Dah tahu ni, terus buat ye, jangan bertangguh tau.
Semua biasa dengar kan teh hijau? Tapi uolss tahu ke teh hijau boleh kuruskan badan?

Serius uolss memang boleh turunkan berat badan. Caranya amalkan minum dua kali sehari 30 minit lepas makan tengahari dan malam.

Dah tahu ni, terus buat ye, jangan bertangguh tau.
Semua biasa dengar kan teh hijau? Tapi uolss tahu ke teh hijau boleh kuruskan badan? Serius uolss memang boleh turunkan berat badan. Caranya amalkan minum dua kali sehari 30 minit lepas makan tengahari dan malam. Dah tahu ni, terus buat ye, jangan bertangguh tau.
BREASTFEEDING LOVE IN EVERY DROP. .
Semoga Allah beri ganjaran besar buat ibu menyusu. .
Semoga anak dapat merasakan kasih sayang ibunya. .
Ibunya dapat mencurahkan kasih sayang pada anak yang disusukan.
.
Anak membesar disayangi dan menyayangi. .
#Breastfeeding. Love in every drop ===========================
LACTATION COOKIES ni .
Utk anda yg ada masalah
.
 Pengurangan susu badan
.
 Disebabkan stress, xsihat, xcukup masa pam.

Jom tambah semula susu badan anda dengan #enaklactationcookies 
Follow @enak.gombak 
Like and share page ni pada mommies yang memerlukan ya 😉😉 #milkbooster
#susubadan
#bfjourneymalaysia #ibumenyusu #ibuhamil #susu

FB : @enakgombak
IG : ENAK.gombak
www.wasap.my/60132643896
BREASTFEEDING LOVE IN EVERY DROP. . Semoga Allah beri ganjaran besar buat ibu menyusu. . Semoga anak dapat merasakan kasih sayang ibunya. . Ibunya dapat mencurahkan kasih sayang pada anak yang disusukan. . Anak membesar disayangi dan menyayangi. . #Breastfeeding . Love in every drop =========================== LACTATION COOKIES ni . Utk anda yg ada masalah . Pengurangan susu badan . Disebabkan stress, xsihat, xcukup masa pam. Jom tambah semula susu badan anda dengan #enaklactationcookies  Follow @enak.gombak Like and share page ni pada mommies yang memerlukan ya 😉😉 #milkbooster  #susubadan  #bfjourneymalaysia  #ibumenyusu  #ibuhamil  #susu  FB : @enakgombak IG : ENAK.gombak www.wasap.my/60132643896
Assalamualaikum dan Selamat berhujung minggu 💗
.
Jangan lupa kemam Mince Gula Gula Kurus sebelum breakfast tau! 😘
Assalamualaikum dan Selamat berhujung minggu 💗 . Jangan lupa kemam Mince Gula Gula Kurus sebelum breakfast tau! 😘
BENGKUNG MODEN 3 IN 1
↔Rm45sm / Rm50ss↔
↔Rm45sm / Rm50ss↔
↔Rm45sm / Rm50ss↔ .
.
.
👉wasap +60105184254👈
👉wasap +60105184254👈
👉wasap +60105184254👈
.
Sesuai untuk :
1) Ibu lepas bersalin, cantikkan 
semula bentuk badan. 
2) Mengempiskan Perut Buncit
3) Pinggul besar/punggung besar 
4) Mengecilkan peha besar. 
5) Selulit di perut, peha, punggung.
6) Merampingkan Pinggang

#kkm 
#zumba 
#jururawatmalaysia 
#munafieslimmingpant 
#ibuberpantang 
#pantang 
#breasfeeding 
#menyusu 
#hospital
#gurumalaysia
#bengkungmodern
#ibubekerja
#ibumengandung 
#ibumenyusu
#bersalinczer
#kempisperutczer
#bengkungbersalin 
#korset
#wanitamalaysia 
#wanitamelayu
#malaysiaonlineshope
#bazarpaknilprodukkecantikan
#setberpantang
BENGKUNG MODEN 3 IN 1 ↔Rm45sm / Rm50ss↔ ↔Rm45sm / Rm50ss↔ ↔Rm45sm / Rm50ss↔ . . . 👉wasap +60105184254👈 👉wasap +60105184254👈 👉wasap +60105184254👈 . Sesuai untuk : 1) Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. 2) Mengempiskan Perut Buncit 3) Pinggul besar/punggung besar 4) Mengecilkan peha besar. 5) Selulit di perut, peha, punggung. 6) Merampingkan Pinggang #kkm  #zumba  #jururawatmalaysia  #munafieslimmingpant  #ibuberpantang  #pantang  #breasfeeding  #menyusu  #hospital  #gurumalaysia  #bengkungmodern  #ibubekerja  #ibumengandung  #ibumenyusu  #bersalinczer  #kempisperutczer  #bengkungbersalin  #korset  #wanitamalaysia  #wanitamelayu  #malaysiaonlineshope  #bazarpaknilprodukkecantikan  #setberpantang 
BENGKUNG MODEN 3 IN 1
↔Rm45sm / Rm50ss↔
↔Rm45sm / Rm50ss↔
↔Rm45sm / Rm50ss↔ .
.
.
👉wasap +60105184254👈
👉wasap +60105184254👈
👉wasap +60105184254👈
.
Sesuai untuk :
1) Ibu lepas bersalin, cantikkan 
semula bentuk badan. 
2) Mengempiskan Perut Buncit
3) Pinggul besar/punggung besar 
4) Mengecilkan peha besar. 
5) Selulit di perut, peha, punggung.
6) Merampingkan Pinggang

#kkm 
#zumba 
#jururawatmalaysia 
#munafieslimmingpant 
#ibuberpantang 
#pantang 
#breasfeeding 
#menyusu 
#hospital
#gurumalaysia
#bengkungmodern
#ibubekerja
#ibumengandung 
#ibumenyusu
#bersalinczer
#kempisperutczer
#bengkungbersalin 
#korset
#wanitamalaysia 
#wanitamelayu
#malaysiaonlineshope
#bazarpaknilprodukkecantikan
#setberpantang
BENGKUNG MODEN 3 IN 1 ↔Rm45sm / Rm50ss↔ ↔Rm45sm / Rm50ss↔ ↔Rm45sm / Rm50ss↔ . . . 👉wasap +60105184254👈 👉wasap +60105184254👈 👉wasap +60105184254👈 . Sesuai untuk : 1) Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. 2) Mengempiskan Perut Buncit 3) Pinggul besar/punggung besar 4) Mengecilkan peha besar. 5) Selulit di perut, peha, punggung. 6) Merampingkan Pinggang #kkm  #zumba  #jururawatmalaysia  #munafieslimmingpant  #ibuberpantang  #pantang  #breasfeeding  #menyusu  #hospital  #gurumalaysia  #bengkungmodern  #ibubekerja  #ibumengandung  #ibumenyusu  #bersalinczer  #kempisperutczer  #bengkungbersalin  #korset  #wanitamalaysia  #wanitamelayu  #malaysiaonlineshope  #bazarpaknilprodukkecantikan  #setberpantang 
BENGKUNG MODEN 3 IN 1
↔Rm45sm / Rm50ss↔
↔Rm45sm / Rm50ss↔
↔Rm45sm / Rm50ss↔ .
.
.
👉wasap +60105184254👈
👉wasap +60105184254👈
👉wasap +60105184254👈
.
Sesuai untuk :
1) Ibu lepas bersalin, cantikkan 
semula bentuk badan. 
2) Mengempiskan Perut Buncit
3) Pinggul besar/punggung besar 
4) Mengecilkan peha besar. 
5) Selulit di perut, peha, punggung.
6) Merampingkan Pinggang

#kkm 
#zumba 
#jururawatmalaysia 
#munafieslimmingpant 
#ibuberpantang 
#pantang 
#breasfeeding 
#menyusu 
#hospital
#gurumalaysia
#bengkungmodern
#ibubekerja
#ibumengandung 
#ibumenyusu
#bersalinczer
#kempisperutczer
#bengkungbersalin 
#korset
#wanitamalaysia 
#wanitamelayu
#malaysiaonlineshope
#bazarpaknilprodukkecantikan
#setberpantang
BENGKUNG MODEN 3 IN 1 ↔Rm45sm / Rm50ss↔ ↔Rm45sm / Rm50ss↔ ↔Rm45sm / Rm50ss↔ . . . 👉wasap +60105184254👈 👉wasap +60105184254👈 👉wasap +60105184254👈 . Sesuai untuk : 1) Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. 2) Mengempiskan Perut Buncit 3) Pinggul besar/punggung besar 4) Mengecilkan peha besar. 5) Selulit di perut, peha, punggung. 6) Merampingkan Pinggang #kkm  #zumba  #jururawatmalaysia  #munafieslimmingpant  #ibuberpantang  #pantang  #breasfeeding  #menyusu  #hospital  #gurumalaysia  #bengkungmodern  #ibubekerja  #ibumengandung  #ibumenyusu  #bersalinczer  #kempisperutczer  #bengkungbersalin  #korset  #wanitamalaysia  #wanitamelayu  #malaysiaonlineshope  #bazarpaknilprodukkecantikan  #setberpantang 
BENGKUNG MODEN 3 IN 1
↔Rm45sm / Rm50ss↔
↔Rm45sm / Rm50ss↔
↔Rm45sm / Rm50ss↔ .
.
.
👉wasap +60105184254👈
👉wasap +60105184254👈
👉wasap +60105184254👈
.
Sesuai untuk :
1) Ibu lepas bersalin, cantikkan 
semula bentuk badan. 
2) Mengempiskan Perut Buncit
3) Pinggul besar/punggung besar 
4) Mengecilkan peha besar. 
5) Selulit di perut, peha, punggung.
6) Merampingkan Pinggang

#kkm 
#zumba 
#jururawatmalaysia 
#munafieslimmingpant 
#ibuberpantang 
#pantang 
#breasfeeding 
#menyusu 
#hospital
#gurumalaysia
#bengkungmodern
#ibubekerja
#ibumengandung 
#ibumenyusu
#bersalinczer
#kempisperutczer
#bengkungbersalin 
#korset
#wanitamalaysia 
#wanitamelayu
#malaysiaonlineshope
#bazarpaknilprodukkecantikan
#setberpantang
BENGKUNG MODEN 3 IN 1 ↔Rm45sm / Rm50ss↔ ↔Rm45sm / Rm50ss↔ ↔Rm45sm / Rm50ss↔ . . . 👉wasap +60105184254👈 👉wasap +60105184254👈 👉wasap +60105184254👈 . Sesuai untuk : 1) Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. 2) Mengempiskan Perut Buncit 3) Pinggul besar/punggung besar 4) Mengecilkan peha besar. 5) Selulit di perut, peha, punggung. 6) Merampingkan Pinggang #kkm  #zumba  #jururawatmalaysia  #munafieslimmingpant  #ibuberpantang  #pantang  #breasfeeding  #menyusu  #hospital  #gurumalaysia  #bengkungmodern  #ibubekerja  #ibumengandung  #ibumenyusu  #bersalinczer  #kempisperutczer  #bengkungbersalin  #korset  #wanitamalaysia  #wanitamelayu  #malaysiaonlineshope  #bazarpaknilprodukkecantikan  #setberpantang