an online Instagram web viewer

#ibumenyusu medias

Photos

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0122860830
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0122860830
LEPAS BERSALIN MACAM-MACAM MASALAH DATANG!! 😱😱 Longgar la.. Gemuk la.. Keputihan..senggugut!! Jus iChantique Slim Grip memang sangat FOKUS kepada pemasalahan "keberisian, kegebusan badan", kelonggaran faraj , keputihan yang berbau, period yang tak teratur, period yang tak mai2.., alternatif untuk kesuburan rahim (utk usaha mendapatkan beby), hilangkan bau badan dan mulut, membantu masalah senggugut...aishh banyak sangat lagi... Semuanya yang berkaitan dengan wanita.. Laki2 jangan minum tau..😅😁😁
Hadiahkan untuk wife uolss boleh...❤ Jus moden pilihan wanita waktu kini.. Mudah nak kelek kemana-mana..
Ramuannya lengkap untuk wanita yang menyusu kan bayi, ibu yang dalam pantang, wanita2 moden yang mahukan produk yang umphhh 👍👍👍👍👍 Jgn tunggu lagi wasap lelaju kak musliha 0193097141
#PenanganJusiChantique
#igauanSuamiJuga
#extraketat
#extraputih 
#igauanwanitaModen
#sayangIsteriMinumJik 
#sayangSuamiMinumJic 
#ichantique
#muslihabizresources 
#pikatsuami
#kurus
#terapiinstagram
#ajimaura 
#igsokongan
#slimgrip
#keputihan
#ibumenyusu
#seriwajah
#awetmuda
#ibuberpantang
#dalampantang
#cantikdalam
#cantikluar
#tambahsusuibu
#kuruskanLengan
#kuruskanBetis
#kuruskanmuka
#kempiskanPerut
#mukanampakmudaDariUsia
LEPAS BERSALIN MACAM-MACAM MASALAH DATANG!! 😱😱 Longgar la.. Gemuk la.. Keputihan..senggugut!! Jus iChantique Slim Grip memang sangat FOKUS kepada pemasalahan "keberisian, kegebusan badan", kelonggaran faraj , keputihan yang berbau, period yang tak teratur, period yang tak mai2.., alternatif untuk kesuburan rahim (utk usaha mendapatkan beby), hilangkan bau badan dan mulut, membantu masalah senggugut...aishh banyak sangat lagi... Semuanya yang berkaitan dengan wanita.. Laki2 jangan minum tau..😅😁😁 Hadiahkan untuk wife uolss boleh...❤ Jus moden pilihan wanita waktu kini.. Mudah nak kelek kemana-mana.. Ramuannya lengkap untuk wanita yang menyusu kan bayi, ibu yang dalam pantang, wanita2 moden yang mahukan produk yang umphhh 👍👍👍👍👍 Jgn tunggu lagi wasap lelaju kak musliha 0193097141 #PenanganJusiChantique  #igauanSuamiJuga  #extraketat  #extraputih  #igauanwanitaModen  #sayangIsteriMinumJik  #sayangSuamiMinumJic  #ichantique  #muslihabizresources  #pikatsuami  #kurus  #terapiinstagram  #ajimaura  #igsokongan  #slimgrip  #keputihan  #ibumenyusu  #seriwajah  #awetmuda  #ibuberpantang  #dalampantang  #cantikdalam  #cantikluar  #tambahsusuibu  #kuruskanLengan  #kuruskanBetis  #kuruskanmuka  #kempiskanPerut  #mukanampakmudaDariUsia 
Anda Suri Rumah,Pekerja Kerajaan,Pekerja Swasta,Pelajar mahupun Penganggur.
BERITA BAIK Buat Anda💓
.
👉Kami Memerlukan Dropship Untuk Bantu Kami
.
KEUNTUNGAN⬇️
.
1 BARANG = RM10-RM15
1 HARI = 10 BARANG
10 BARANG = RM100-RM150
30 HARI = RM3000 - RM4500
.
✔️MODAL KAMI
✔️POS KAMI
✔️UNTUNG ANDA
.
❗️HANYA 30 ORANG SAHAJA DIPERLUKAN
.
Direct Wasap: http://www.wasap.my/+60127020930/dropshipdiperlukan
.
#DropshipWanted2018
#BarangLakuKeras
#kuruscepat #ibuberpantang #ibumenyusu #ibuceaser #ibuhamil #maintainslim #ekzema #daguruncing #mukacantik #selulit #sembelit #sakitsendi #LosyenAjaib #KurusCepat #kesanseawal3hari #KurusLepasBersalin #tepuktepuk #kulitcantik
#sayajualmurah #sayajualonline #malaysia #festival
#terapiinstagram #syukurselalu 
#usahawanonline #viral
#belajarinstagram #usahawanmuda
Anda Suri Rumah,Pekerja Kerajaan,Pekerja Swasta,Pelajar mahupun Penganggur. BERITA BAIK Buat Anda💓 . 👉Kami Memerlukan Dropship Untuk Bantu Kami . KEUNTUNGAN⬇️ . 1 BARANG = RM10-RM15 1 HARI = 10 BARANG 10 BARANG = RM100-RM150 30 HARI = RM3000 - RM4500 . ✔️MODAL KAMI ✔️POS KAMI ✔️UNTUNG ANDA . ❗️HANYA 30 ORANG SAHAJA DIPERLUKAN . Direct Wasap: http://www.wasap.my/+60127020930/dropshipdiperlukan . #DropshipWanted2018  #BarangLakuKeras  #kuruscepat  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #ibuceaser  #ibuhamil  #maintainslim  #ekzema  #daguruncing  #mukacantik  #selulit  #sembelit  #sakitsendi  #LosyenAjaib  #KurusCepat  #kesanseawal3hari  #KurusLepasBersalin  #tepuktepuk  #kulitcantik  #sayajualmurah  #sayajualonline  #malaysia  #festival  #terapiinstagram  #syukurselalu  #usahawanonline  #viral  #belajarinstagram  #usahawanmuda 
MERIAH RASA SEMANGAT SANGAT! " Terkejut bila tengok susu banyak. Tak pernah dapat banyak macam ni. Syukur sangat. Meriahnya susu lepas makan #milkupcandy. Rasa bersemangat sangat!" #milkupcandy pun boleh beri galakkan pada ibu terus bersemangat untuk teruskan penyusuan. Susu banyak nyata beri  kepuasan untuk ibu menyusu.

Dengan khasiat Kurma Ajwa, Susu Kambing serta banyak lagi kebaikan lain beri impak positif lebih lagi pada tubuh serta anak.

Dengan nilai RM59 sebotol, korang dapat nikmati alam penyusuan yang lebih releks. Agem berhampiran ada di kawasan anda, hubungi mereka pada senarai tertera di bawah.

Nak tips dan perkongsian, layari www.naturesworldresources.com.

#milkupcandyhq
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#tambahsusuibu
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#produkviral
#butiktateh
#tateh
MERIAH RASA SEMANGAT SANGAT! " Terkejut bila tengok susu banyak. Tak pernah dapat banyak macam ni. Syukur sangat. Meriahnya susu lepas makan #milkupcandy . Rasa bersemangat sangat!" #milkupcandy  pun boleh beri galakkan pada ibu terus bersemangat untuk teruskan penyusuan. Susu banyak nyata beri kepuasan untuk ibu menyusu. Dengan khasiat Kurma Ajwa, Susu Kambing serta banyak lagi kebaikan lain beri impak positif lebih lagi pada tubuh serta anak. Dengan nilai RM59 sebotol, korang dapat nikmati alam penyusuan yang lebih releks. Agem berhampiran ada di kawasan anda, hubungi mereka pada senarai tertera di bawah. Nak tips dan perkongsian, layari www.naturesworldresources.com. #milkupcandyhq  #milkupcandymalaysia  #supportbreastfeeding  #tambahsusuibu  #produkpenyusuan  #susuibu  #penggalaksusuibu  #tambahsusu  #makanansunnah  #berpantang  #tipsibu  #tipsbayi  #breastpump  #gamarab  #ibumenyusu  #kurmaajwa  #babyexpo  #tcebabyexpo  #ibumengandung  #petuaibu  #produkviral  #butiktateh  #tateh 
Anda Suri Rumah,Pekerja Kerajaan,Pekerja Swasta,Pelajar mahupun Penganggur.
BERITA BAIK Buat Anda💓
.
👉Kami Memerlukan Dropship Untuk Bantu Kami
.
KEUNTUNGAN⬇️
.
1 BARANG = RM10-RM15
1 HARI = 10 BARANG
10 BARANG = RM100-RM150
30 HARI = RM3000 - RM4500
.
✔️MODAL KAMI
✔️POS KAMI
✔️UNTUNG ANDA
.
❗️HANYA 30 ORANG SAHAJA DIPERLUKAN
.
Direct Wasap: http://www.wasap.my/+60127020930/dropshipdiperlukan
.
#DropshipWanted2018
#BarangLakuKeras
#kuruscepat #ibuberpantang #ibumenyusu #ibuceaser #ibuhamil #maintainslim #ekzema #daguruncing #mukacantik #selulit #sembelit #sakitsendi #LosyenAjaib #KurusCepat #kesanseawal3hari #KurusLepasBersalin #tepuktepuk #kulitcantik
#sayajualmurah #sayajualonline #malaysia #festival
#terapiinstagram #syukurselalu 
#usahawanonline #viral
#belajarinstagram #usahawanmuda
Anda Suri Rumah,Pekerja Kerajaan,Pekerja Swasta,Pelajar mahupun Penganggur. BERITA BAIK Buat Anda💓 . 👉Kami Memerlukan Dropship Untuk Bantu Kami . KEUNTUNGAN⬇️ . 1 BARANG = RM10-RM15 1 HARI = 10 BARANG 10 BARANG = RM100-RM150 30 HARI = RM3000 - RM4500 . ✔️MODAL KAMI ✔️POS KAMI ✔️UNTUNG ANDA . ❗️HANYA 30 ORANG SAHAJA DIPERLUKAN . Direct Wasap: http://www.wasap.my/+60127020930/dropshipdiperlukan . #DropshipWanted2018  #BarangLakuKeras  #kuruscepat  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #ibuceaser  #ibuhamil  #maintainslim  #ekzema  #daguruncing  #mukacantik  #selulit  #sembelit  #sakitsendi  #LosyenAjaib  #KurusCepat  #kesanseawal3hari  #KurusLepasBersalin  #tepuktepuk  #kulitcantik  #sayajualmurah  #sayajualonline  #malaysia  #festival  #terapiinstagram  #syukurselalu  #usahawanonline  #viral  #belajarinstagram  #usahawanmuda 
Anda Suri Rumah,Pekerja Kerajaan,Pekerja Swasta,Pelajar mahupun Penganggur.
BERITA BAIK Buat Anda💓
.
👉Kami Memerlukan Dropship Untuk Bantu Kami
.
KEUNTUNGAN⬇️
.
1 BARANG = RM10-RM15
1 HARI = 10 BARANG
10 BARANG = RM100-RM150
30 HARI = RM3000 - RM4500
.
✔️MODAL KAMI
✔️POS KAMI
✔️UNTUNG ANDA
.
❗️HANYA 30 ORANG SAHAJA DIPERLUKAN
.
Direct Wasap: http://www.wasap.my/+60127020930/dropshipdiperlukan
.
#DropshipWanted2018
#BarangLakuKeras
#kuruscepat #ibuberpantang #ibumenyusu #ibuceaser #ibuhamil #maintainslim #ekzema #daguruncing #mukacantik #selulit #sembelit #sakitsendi #LosyenAjaib #KurusCepat #kesanseawal3hari #KurusLepasBersalin #tepuktepuk #kulitcantik
#sayajualmurah #sayajualonline #malaysia #festival
#terapiinstagram #syukurselalu 
#usahawanonline #viral
#belajarinstagram #usahawanmuda
Anda Suri Rumah,Pekerja Kerajaan,Pekerja Swasta,Pelajar mahupun Penganggur. BERITA BAIK Buat Anda💓 . 👉Kami Memerlukan Dropship Untuk Bantu Kami . KEUNTUNGAN⬇️ . 1 BARANG = RM10-RM15 1 HARI = 10 BARANG 10 BARANG = RM100-RM150 30 HARI = RM3000 - RM4500 . ✔️MODAL KAMI ✔️POS KAMI ✔️UNTUNG ANDA . ❗️HANYA 30 ORANG SAHAJA DIPERLUKAN . Direct Wasap: http://www.wasap.my/+60127020930/dropshipdiperlukan . #DropshipWanted2018  #BarangLakuKeras  #kuruscepat  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #ibuceaser  #ibuhamil  #maintainslim  #ekzema  #daguruncing  #mukacantik  #selulit  #sembelit  #sakitsendi  #LosyenAjaib  #KurusCepat  #kesanseawal3hari  #KurusLepasBersalin  #tepuktepuk  #kulitcantik  #sayajualmurah  #sayajualonline  #malaysia  #festival  #terapiinstagram  #syukurselalu  #usahawanonline  #viral  #belajarinstagram  #usahawanmuda 
- Bulat bentuknye.. Bulat lah juga Cik Tek dan Cik Tot korang lepas guna Love Potion ni.. .
.
Sekarang dengan penambahan COLLAGENBOOSTER>>>>> Fuhhh 🌬 5 kali Ganda keberkesanannya kat Cik Tek & Cik Tot korang.. .
Juling biji mata abang tengok body isteri mantop bergetah macam Che Ta tu.. Bertambah sayang laaa... Silap silap nak pi bilik air pun rinduuu... 😘😘
.
 sila whatsapp 0165176174 / klik link whatsapp di BIO.. .
.
#lovepotionbyhushhush #muamalaysia #makeupmalaysia #dianzvitamin #milkboostermalaysia #kekkejumeleleh #bajubabybranded #suamisayang #bodygoals #breastfirmingcream #strollermalaysia #baganseraiperak #taipingperak #paritbuntar #ibumenyusu #bajumenyusu #naagin #kasutmalaysia #lvpreloved #lazadamy
- Bulat bentuknye.. Bulat lah juga Cik Tek dan Cik Tot korang lepas guna Love Potion ni.. . . Sekarang dengan penambahan COLLAGENBOOSTER>>>>> Fuhhh 🌬 5 kali Ganda keberkesanannya kat Cik Tek & Cik Tot korang.. . Juling biji mata abang tengok body isteri mantop bergetah macam Che Ta tu.. Bertambah sayang laaa... Silap silap nak pi bilik air pun rinduuu... 😘😘 . sila whatsapp 0165176174 / klik link whatsapp di BIO.. . . #lovepotionbyhushhush  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #dianzvitamin  #milkboostermalaysia  #kekkejumeleleh  #bajubabybranded  #suamisayang  #bodygoals  #breastfirmingcream  #strollermalaysia  #baganseraiperak  #taipingperak  #paritbuntar  #ibumenyusu  #bajumenyusu  #naagin  #kasutmalaysia  #lvpreloved  #lazadamy 
.
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
.
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 012-7757971
. Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 012-7757971
Buat apa tu mommies? Sebelum tido, jom cuci mata tgk koleksi baju mnyusu + baju mngndung terbaru.🤗
.
Cutelostrum 2.0 kembali dgn warna yng segar & material como crepe yng cukup selesa, less iron , senang diurus.☺️
.
Paling penting sesuaiii sngt digayakan ke ofis, tak adalah dilema #ibuhamil tak ada bju yng sesuai ke ofis. .
Lepas bersalin boleh lg pakai untuk mnyusu pulak, bukaan pun mudah selak je.
.
Harga RM65
.
Jemput shopping mommies.☺️Tag & share dgn rakan2 lain, mana tahu ada yng berminat.☺️❤️
.
Klik link bawah ni utk order
.
👇🏻
.
📲 http://www.wasap.my/60163082164/cutelostrum2
📲 http://www.wasap.my/60163082164/cutelostrum2
📲 http://www.wasap.my/60163082164/cutelostrum2
.
Pm ➡ http://fb.me/msg/ayaroseboutique
Pm ➡ http://fb.me/msg/ayaroseboutique
Pm ➡ http://fb.me/msg/ayaroseboutique
.
#ayaroseboutique
#nursingblouse
#bajumenyusu
#bajumengandung
#blousemenyusu
#nursingkurung
#kurungmenyusu
#ibumenyusu
#bffriendly 
#ibuhamil
Buat apa tu mommies? Sebelum tido, jom cuci mata tgk koleksi baju mnyusu + baju mngndung terbaru.🤗 . Cutelostrum 2.0 kembali dgn warna yng segar & material como crepe yng cukup selesa, less iron , senang diurus.☺️ . Paling penting sesuaiii sngt digayakan ke ofis, tak adalah dilema #ibuhamil  tak ada bju yng sesuai ke ofis. . Lepas bersalin boleh lg pakai untuk mnyusu pulak, bukaan pun mudah selak je. . Harga RM65 . Jemput shopping mommies.☺️Tag & share dgn rakan2 lain, mana tahu ada yng berminat.☺️❤️ . Klik link bawah ni utk order . 👇🏻 . 📲 http://www.wasap.my/60163082164/cutelostrum2 📲 http://www.wasap.my/60163082164/cutelostrum2 📲 http://www.wasap.my/60163082164/cutelostrum2 . Pm ➡ http://fb.me/msg/ayaroseboutique Pm ➡ http://fb.me/msg/ayaroseboutique Pm ➡ http://fb.me/msg/ayaroseboutique . #ayaroseboutique  #nursingblouse  #bajumenyusu  #bajumengandung  #blousemenyusu  #nursingkurung  #kurungmenyusu  #ibumenyusu  #bffriendly  #ibuhamil 
At the end of the day we are at peace, because our intentions are good and our heart is pure.
.

Good night
.
At the end of the day we are at peace, because our intentions are good and our heart is pure. . Good night .
Bellaboo head to toe cleanser 225ml with VCO.. With Natural ingredients 🐹virgin coconuts oil
🐹sweet oranges & vanilla essence oil
🐹goat milk
🐹honey

Dengan formula
🛁Tidak berbahaya dan memedihkan mata

Harga RM29 🚚Postage 
SM RM8
SS RM11

#bellabooterengganu #babygiveaway #ibumenyusu #ibupantang #setpantang #babyessential #mothercare #johnsonsbaby #pureen #babyshower #majlisaqiqah #aqiqah #babygirl #babyboy #bellaboooagent #bellabooostockist #ibumengandung #babyeczema #virgincoconutoil #babyvco #minyakangin #yearendsale #bellabooo #bellabooom #teambellabooom #babyoil #babyshower #babycleanser #babypowder #bedakbayi
Bellaboo head to toe cleanser 225ml with VCO.. With Natural ingredients 🐹virgin coconuts oil 🐹sweet oranges & vanilla essence oil 🐹goat milk 🐹honey Dengan formula 🛁Tidak berbahaya dan memedihkan mata Harga RM29 🚚Postage SM RM8 SS RM11 #bellabooterengganu  #babygiveaway  #ibumenyusu  #ibupantang  #setpantang  #babyessential  #mothercare  #johnsonsbaby  #pureen  #babyshower  #majlisaqiqah  #aqiqah  #babygirl  #babyboy  #bellaboooagent  #bellabooostockist  #ibumengandung  #babyeczema  #virgincoconutoil  #babyvco  #minyakangin  #yearendsale  #bellabooo  #bellabooom  #teambellabooom  #babyoil  #babyshower  #babycleanser  #babypowder  #bedakbayi 
SUSU DROP? MILKUP CANDY KAN ADA!
.
Tetiba susu drop. Kerja pun melambak. Sempat ke nak buat homemade milkbooster? Nak fikir pun tak sempat ni.
.
Tak sempat fikir pun tak apa. Sebab #milkupcandy boleh bantu ibu super duper busy yang masih manfaatkan kebaikan susu ibu untuk bayi.
.
Di formulasi 9 bahan hebat dalam satu tablet, ibu hanya tinggal kunyah dan zasss. Susu mencurah-curah.
.
Apa lagi? Susu drop cecepat koling-koling satu botol dengan agen terdekat.
.
Nak lebih? Adjust je dengan agen kami. Boleh jugak risik-risik dulu dengan admin. Tak pun layari www.natureworldresources.com.
.
Yang penting, selamat dan berkesan!
.
#milkupcandyhq
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#tambahsusuibu
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#produkviral
#butiktateh
#tateh
SUSU DROP? MILKUP CANDY KAN ADA! . Tetiba susu drop. Kerja pun melambak. Sempat ke nak buat homemade milkbooster? Nak fikir pun tak sempat ni. . Tak sempat fikir pun tak apa. Sebab #milkupcandy  boleh bantu ibu super duper busy yang masih manfaatkan kebaikan susu ibu untuk bayi. . Di formulasi 9 bahan hebat dalam satu tablet, ibu hanya tinggal kunyah dan zasss. Susu mencurah-curah. . Apa lagi? Susu drop cecepat koling-koling satu botol dengan agen terdekat. . Nak lebih? Adjust je dengan agen kami. Boleh jugak risik-risik dulu dengan admin. Tak pun layari www.natureworldresources.com. . Yang penting, selamat dan berkesan! . #milkupcandyhq  #milkupcandymalaysia  #supportbreastfeeding  #tambahsusuibu  #produkpenyusuan  #susuibu  #penggalaksusuibu  #tambahsusu  #makanansunnah  #berpantang  #tipsibu  #tipsbayi  #breastpump  #gamarab  #ibumenyusu  #kurmaajwa  #babyexpo  #tcebabyexpo  #ibumengandung  #petuaibu  #produkviral  #butiktateh  #tateh 
Ok malam ni tak boleh lupa ye

Ostematrix 😘😘 #ibumenyusu
#AufaMedina 
#AmnaHaneena
Bertuah betul ibu2 menyusu yang beli femilac ni sebab dah siap-siap ada kurma dalam ni, dengan 3 bahan sunnah lain, habbataussauda, madu dan kismis, 100 peratus dari bahan halal. Sesambil kunyah2 makanan yang halal nie, bole bace tip2 penyusuan. Sebab belian botol femilac, bole dapat FREE EBOOK bernilai RM19.90.. Seriusss nak KUMPUL STOCK BEBANYAK SAMBIL DAPAT EBOOK FREE?

Meh PM, kita bagi HARGA #KakakAngkat ! http://www.wasap.my/60174041879/femilac sekarang, haa!
.
#femilac #femilacmilkbooster #milkbooster #kurma #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkcollectorviral #caratambahsusubadan
#makanansunnah #susubadanorganik
#TeamMamiliciousCanDuit #habasyioil #madu #sayajualmilkbooster 
#ibumenyusu #susuibu 
#bazaarpaknil #jualanmurah #siliconbreastpump #susuibumeriah 
#milkboosterberkesan #tambahsusuibu #milkstorage #sale #milkstoragemurah
#habbatussauda
#produkpenyusuan
Bertuah betul ibu2 menyusu yang beli femilac ni sebab dah siap-siap ada kurma dalam ni, dengan 3 bahan sunnah lain, habbataussauda, madu dan kismis, 100 peratus dari bahan halal. Sesambil kunyah2 makanan yang halal nie, bole bace tip2 penyusuan. Sebab belian botol femilac, bole dapat FREE EBOOK bernilai RM19.90.. Seriusss nak KUMPUL STOCK BEBANYAK SAMBIL DAPAT EBOOK FREE? Meh PM, kita bagi HARGA #KakakAngkat  ! http://www.wasap.my/60174041879/femilac sekarang, haa! . #femilac  #femilacmilkbooster  #milkbooster  #kurma  #milkboostermalaysia  #milkboostermurah  #milkcollectorviral  #caratambahsusubadan  #makanansunnah  #susubadanorganik  #TeamMamiliciousCanDuit  #habasyioil  #madu  #sayajualmilkbooster  #ibumenyusu  #susuibu  #bazaarpaknil  #jualanmurah  #siliconbreastpump  #susuibumeriah  #milkboosterberkesan  #tambahsusuibu  #milkstorage  #sale  #milkstoragemurah  #habbatussauda  #produkpenyusuan 
Bertuah betul ibu2 menyusu yang beli femilac ni sebab dah siap-siap ada kurma dalam ni, dengan 3 bahan sunnah lain, habbataussauda, madu dan kismis, 100 peratus dari bahan halal. Sesambil kunyah2 makanan yang halal nie, bole bace tip2 penyusuan. Sebab belian botol femilac, bole dapat FREE EBOOK bernilai RM19.90.. Seriusss nak KUMPUL STOCK BEBANYAK SAMBIL DAPAT EBOOK FREE?

Meh PM, kita bagi HARGA #KakakAngkat ! http://www.wasap.my/60174041879/femilac sekarang, haa!
.
#femilac #femilacmilkbooster #milkbooster #kurma #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkcollectorviral #caratambahsusubadan
#makanansunnah #susubadanorganik
#TeamMamiliciousCanDuit #habasyioil #madu #sayajualmilkbooster 
#ibumenyusu #susuibu 
#bazaarpaknil #jualanmurah #siliconbreastpump #susuibumeriah 
#milkboosterberkesan #tambahsusuibu #milkstorage #sale #milkstoragemurah
#habbatussauda
#produkpenyusuan
Bertuah betul ibu2 menyusu yang beli femilac ni sebab dah siap-siap ada kurma dalam ni, dengan 3 bahan sunnah lain, habbataussauda, madu dan kismis, 100 peratus dari bahan halal. Sesambil kunyah2 makanan yang halal nie, bole bace tip2 penyusuan. Sebab belian botol femilac, bole dapat FREE EBOOK bernilai RM19.90.. Seriusss nak KUMPUL STOCK BEBANYAK SAMBIL DAPAT EBOOK FREE? Meh PM, kita bagi HARGA #KakakAngkat  ! http://www.wasap.my/60174041879/femilac sekarang, haa! . #femilac  #femilacmilkbooster  #milkbooster  #kurma  #milkboostermalaysia  #milkboostermurah  #milkcollectorviral  #caratambahsusubadan  #makanansunnah  #susubadanorganik  #TeamMamiliciousCanDuit  #habasyioil  #madu  #sayajualmilkbooster  #ibumenyusu  #susuibu  #bazaarpaknil  #jualanmurah  #siliconbreastpump  #susuibumeriah  #milkboosterberkesan  #tambahsusuibu  #milkstorage  #sale  #milkstoragemurah  #habbatussauda  #produkpenyusuan 
NAK PRODUK MENJADIKAN ANDA YAKIN DI HADAPAN SUAMI?? Inilahh produk tu 👇🏻👇🏻👇🏻
Powerr ni wehh!!
Dahlah rasa mangga, tak rasa herba2..
Bukan kata nak rasa sikit2 hujung lidah dulu, terus togok jer wehh, sebab sedapp sangat.. 😂

Suami boleh ngingau kalau isteri tak ambik ni..
Bau badan boleh hilang,
Bau mulut boleh hilang,
Aset jadi mantap dan tak mengeleber,
Terletak elok je tauu..☺️
Pastu energy booster plak tu.. penat2 tu tak rasa sangat walaupun sibuk seharian pagi, petang, siang dan malam.. relaks je senyum.. sebab badan tak penat2.

Ape tunggu lagi wasap kak musliha 0193097141

#PenanganJusiChantique
#igauanSuamiJuga
#extraketat
#extraputih 
#igauanwanitaModen
#sayangIsteriMinumJik 
#sayangSuamiMinumJic 
#ichantique
#muslihabizresources 
#pikatsuami
#kurus
#terapiinstagram
#ajimaura 
#igsokongan
#slimgrip
#keputihan
#ibumenyusu
#seriwajah
#awetmuda
#ibuberpantang
#dalampantang
#cantikdalam
#cantikluar
#tambahsusuibu
#kuruskanLengan
#kuruskanBetis
#kuruskanmuka
#kempiskanPerut
#mukanampakmudaDariUsia
NAK PRODUK MENJADIKAN ANDA YAKIN DI HADAPAN SUAMI?? Inilahh produk tu 👇🏻👇🏻👇🏻 Powerr ni wehh!! Dahlah rasa mangga, tak rasa herba2.. Bukan kata nak rasa sikit2 hujung lidah dulu, terus togok jer wehh, sebab sedapp sangat.. 😂 Suami boleh ngingau kalau isteri tak ambik ni.. Bau badan boleh hilang, Bau mulut boleh hilang, Aset jadi mantap dan tak mengeleber, Terletak elok je tauu..☺️ Pastu energy booster plak tu.. penat2 tu tak rasa sangat walaupun sibuk seharian pagi, petang, siang dan malam.. relaks je senyum.. sebab badan tak penat2. Ape tunggu lagi wasap kak musliha 0193097141 #PenanganJusiChantique  #igauanSuamiJuga  #extraketat  #extraputih  #igauanwanitaModen  #sayangIsteriMinumJik  #sayangSuamiMinumJic  #ichantique  #muslihabizresources  #pikatsuami  #kurus  #terapiinstagram  #ajimaura  #igsokongan  #slimgrip  #keputihan  #ibumenyusu  #seriwajah  #awetmuda  #ibuberpantang  #dalampantang  #cantikdalam  #cantikluar  #tambahsusuibu  #kuruskanLengan  #kuruskanBetis  #kuruskanmuka  #kempiskanPerut  #mukanampakmudaDariUsia 
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘.
.
Ingredients:
🐘 Virgin coconut oil
🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil
🐘 Goat Milk
🐘 Honey
.
Cara-cara penggunaan:
Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉.
.
RM29 ONLY
Get yours NOW!
.
READY STOCK!
.
#babygift #ibumenyusu #ibupantang #setpantang #babyessential #mothercare #johnsonsbaby #pureen #babyshower #majlisaqiqah #aqiqah #babygirl #babyboy #bellaammara #bellabooo_stockist #ibumengandung #babyeczema #virgincoconutoil #babyvco #minyakangin #yearendsale #bellabooo #bellabooom #bellaboooelite #babyoil #babyshower #babycleanser #babypowder #bedakbayi
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘. . Ingredients: 🐘 Virgin coconut oil 🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil 🐘 Goat Milk 🐘 Honey . Cara-cara penggunaan: Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉. . RM29 ONLY Get yours NOW! . READY STOCK! . #babygift  #ibumenyusu  #ibupantang  #setpantang  #babyessential  #mothercare  #johnsonsbaby  #pureen  #babyshower  #majlisaqiqah  #aqiqah  #babygirl  #babyboy  #bellaammara  #bellabooo_stockist  #ibumengandung  #babyeczema  #virgincoconutoil  #babyvco  #minyakangin  #yearendsale  #bellabooo  #bellabooom  #bellaboooelite  #babyoil  #babyshower  #babycleanser  #babypowder  #bedakbayi 
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘.
.
Ingredients:
🐘 Virgin coconut oil
🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil
🐘 Goat Milk
🐘 Honey
.
Cara-cara penggunaan:
Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉.
.
RM29 ONLY
Get yours NOW!
.
READY STOCK!
.
#babygift #ibumenyusu #ibupantang #setpantang #babyessential #mothercare #johnsonsbaby #pureen #babyshower #majlisaqiqah #aqiqah #babygirl #babyboy #bellaammara #bellabooo_stockist #ibumengandung #babyeczema #virgincoconutoil #babyvco #minyakangin #yearendsale #bellabooo #bellabooom #bellaboooelite #babyoil #babyshower #babycleanser #babypowder #bedakbayi
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘. . Ingredients: 🐘 Virgin coconut oil 🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil 🐘 Goat Milk 🐘 Honey . Cara-cara penggunaan: Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉. . RM29 ONLY Get yours NOW! . READY STOCK! . #babygift  #ibumenyusu  #ibupantang  #setpantang  #babyessential  #mothercare  #johnsonsbaby  #pureen  #babyshower  #majlisaqiqah  #aqiqah  #babygirl  #babyboy  #bellaammara  #bellabooo_stockist  #ibumengandung  #babyeczema  #virgincoconutoil  #babyvco  #minyakangin  #yearendsale  #bellabooo  #bellabooom  #bellaboooelite  #babyoil  #babyshower  #babycleanser  #babypowder  #bedakbayi 
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘.
.
Ingredients:
🐘 Virgin coconut oil
🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil
🐘 Goat Milk
🐘 Honey
.
Cara-cara penggunaan:
Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉.
.
RM29 ONLY
Get yours NOW!
.
READY STOCK!
.
#babygift #ibumenyusu #ibupantang #setpantang #babyessential #mothercare #johnsonsbaby #pureen #babyshower #majlisaqiqah #aqiqah #babygirl #babyboy #bellaammara #bellabooo_stockist #ibumengandung #babyeczema #virgincoconutoil #babyvco #minyakangin #yearendsale #bellabooo #bellabooom #bellaboooelite #babyoil #babyshower #babycleanser #babypowder #bedakbayi
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘. . Ingredients: 🐘 Virgin coconut oil 🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil 🐘 Goat Milk 🐘 Honey . Cara-cara penggunaan: Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉. . RM29 ONLY Get yours NOW! . READY STOCK! . #babygift  #ibumenyusu  #ibupantang  #setpantang  #babyessential  #mothercare  #johnsonsbaby  #pureen  #babyshower  #majlisaqiqah  #aqiqah  #babygirl  #babyboy  #bellaammara  #bellabooo_stockist  #ibumengandung  #babyeczema  #virgincoconutoil  #babyvco  #minyakangin  #yearendsale  #bellabooo  #bellabooom  #bellaboooelite  #babyoil  #babyshower  #babycleanser  #babypowder  #bedakbayi 
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘.
.
Ingredients:
🐘 Virgin coconut oil
🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil
🐘 Goat Milk
🐘 Honey
.
Cara-cara penggunaan:
Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉.
.
RM29 ONLY
Get yours NOW!
.
READY STOCK!
.
#babygift #ibumenyusu #ibupantang #setpantang #babyessential #mothercare #johnsonsbaby #pureen #babyshower #majlisaqiqah #aqiqah #babygirl #babyboy #bellaammara #bellabooo_stockist #ibumengandung #babyeczema #virgincoconutoil #babyvco #minyakangin #yearendsale #bellabooo #bellabooom #bellaboooelite #babyoil #babyshower #babycleanser #babypowder #bedakbayi
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘. . Ingredients: 🐘 Virgin coconut oil 🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil 🐘 Goat Milk 🐘 Honey . Cara-cara penggunaan: Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉. . RM29 ONLY Get yours NOW! . READY STOCK! . #babygift  #ibumenyusu  #ibupantang  #setpantang  #babyessential  #mothercare  #johnsonsbaby  #pureen  #babyshower  #majlisaqiqah  #aqiqah  #babygirl  #babyboy  #bellaammara  #bellabooo_stockist  #ibumengandung  #babyeczema  #virgincoconutoil  #babyvco  #minyakangin  #yearendsale  #bellabooo  #bellabooom  #bellaboooelite  #babyoil  #babyshower  #babycleanser  #babypowder  #bedakbayi 
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘.
.
Ingredients:
🐘 Virgin coconut oil
🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil
🐘 Goat Milk
🐘 Honey
.
Cara-cara penggunaan:
Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉.
.
RM29 ONLY
Get yours NOW!
.
READY STOCK!
.
#babygift #ibumenyusu #ibupantang #setpantang #babyessential #mothercare #johnsonsbaby #pureen #babyshower #majlisaqiqah #aqiqah #babygirl #babyboy #bellaammara #bellabooo_stockist #ibumengandung #babyeczema #virgincoconutoil #babyvco #minyakangin #yearendsale #bellabooo #bellabooom #bellaboooelite #babyoil #babyshower #babycleanser #babypowder #bedakbayi
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘. . Ingredients: 🐘 Virgin coconut oil 🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil 🐘 Goat Milk 🐘 Honey . Cara-cara penggunaan: Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉. . RM29 ONLY Get yours NOW! . READY STOCK! . #babygift  #ibumenyusu  #ibupantang  #setpantang  #babyessential  #mothercare  #johnsonsbaby  #pureen  #babyshower  #majlisaqiqah  #aqiqah  #babygirl  #babyboy  #bellaammara  #bellabooo_stockist  #ibumengandung  #babyeczema  #virgincoconutoil  #babyvco  #minyakangin  #yearendsale  #bellabooo  #bellabooom  #bellaboooelite  #babyoil  #babyshower  #babycleanser  #babypowder  #bedakbayi 
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘.
.
Ingredients:
🐘 Virgin coconut oil
🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil
🐘 Goat Milk
🐘 Honey
.
Cara-cara penggunaan:
Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉.
.
RM29 ONLY
Get yours NOW!
.
READY STOCK!
.
#babygift #ibumenyusu #ibupantang #setpantang #babyessential #mothercare #johnsonsbaby #pureen #babyshower #majlisaqiqah #aqiqah #babygirl #babyboy #bellaammara #bellabooo_stockist #ibumengandung #babyeczema #virgincoconutoil #babyvco #minyakangin #yearendsale #bellabooo #bellabooom #bellaboooelite #babyoil #babyshower #babycleanser #babypowder #bedakbayi
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘. . Ingredients: 🐘 Virgin coconut oil 🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil 🐘 Goat Milk 🐘 Honey . Cara-cara penggunaan: Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉. . RM29 ONLY Get yours NOW! . READY STOCK! . #babygift  #ibumenyusu  #ibupantang  #setpantang  #babyessential  #mothercare  #johnsonsbaby  #pureen  #babyshower  #majlisaqiqah  #aqiqah  #babygirl  #babyboy  #bellaammara  #bellabooo_stockist  #ibumengandung  #babyeczema  #virgincoconutoil  #babyvco  #minyakangin  #yearendsale  #bellabooo  #bellabooom  #bellaboooelite  #babyoil  #babyshower  #babycleanser  #babypowder  #bedakbayi 
Puding ke dadih ni?? ☝☝☝☝☝☝☝☝ EH BUKAN LAH, SUSU MOMMY LAAA 😍

Sebelum consume Vitamilk Mumy ni selalu merungut susu sendu jer. Nak buat stock untuk bby pun risau sebab tak ckup.
Waktu tido kdg2 terganggu sebab baby asyik merengek tak kenyang. " Tpi alhamdullilah lepas consume VITAMILK 2 minggu jer susu semakin BANYK melimpah ruah . Sekarang dah tak risau sekali pump jer dh dpt 8oz. Dah bole tido lena dah sebab bby pun tak merengek kelaparan. "

#milkbooster #tipssusumeriah
#dianzvitamilk #dianzvitamilkbooster 
#susuibumeriah #ibumenyusu 
#susuanak #hqdianz
Puding ke dadih ni?? ☝☝☝☝☝☝☝☝ EH BUKAN LAH, SUSU MOMMY LAAA 😍 Sebelum consume Vitamilk Mumy ni selalu merungut susu sendu jer. Nak buat stock untuk bby pun risau sebab tak ckup. Waktu tido kdg2 terganggu sebab baby asyik merengek tak kenyang. " Tpi alhamdullilah lepas consume VITAMILK 2 minggu jer susu semakin BANYK melimpah ruah . Sekarang dah tak risau sekali pump jer dh dpt 8oz. Dah bole tido lena dah sebab bby pun tak merengek kelaparan. " #milkbooster  #tipssusumeriah  #dianzvitamilk  #dianzvitamilkbooster  #susuibumeriah  #ibumenyusu  #susuanak  #hqdianz 
"TERPAKSA PAM SEBAB BENGKAK SANGAT‼️"
.
Huiisyyy Kesan luar biasa bile kunyah Femilac Milkbooster nii.. 😱😱😱
.
.
Tapi ianya selamat sebab ada sijil Halal Jakim ni ialah --> #TibeTibeBengkak
.
Whatsapp akak untk rasa cmne bengkak yang tak bahaye tu hehe 😂 .
.
www.wasap.my/60175319841/nakfemilac .
.
#femilacmilkbooster #tambahsusubadan #makanansunnah #susuibujadipekat #ibumenyusu #babykenyang #breastfeeding #susumeriah #babypuas #shahalam #bukitlanchong #syjual #feedmilk #barangbaby #ibubersalin #susubadan #alammegah #seksyen27 #usj #seksyen28 #putraheights #feedmilk
#Femilac #bf #susumeriah #TeamMamaJutawan
"TERPAKSA PAM SEBAB BENGKAK SANGAT‼️" . Huiisyyy Kesan luar biasa bile kunyah Femilac Milkbooster nii.. 😱😱😱 . . Tapi ianya selamat sebab ada sijil Halal Jakim ni ialah -->#TibeTibeBengkak  . Whatsapp akak untk rasa cmne bengkak yang tak bahaye tu hehe 😂 . . www.wasap.my/60175319841/nakfemilac . . #femilacmilkbooster  #tambahsusubadan  #makanansunnah  #susuibujadipekat  #ibumenyusu  #babykenyang  #breastfeeding  #susumeriah  #babypuas  #shahalam  #bukitlanchong  #syjual  #feedmilk  #barangbaby  #ibubersalin  #susubadan  #alammegah  #seksyen27  #usj  #seksyen28  #putraheights  #feedmilk  #Femilac  #bf  #susumeriah  #TeamMamaJutawan 
Apa kaitan protein dan rahim?
.
Protein ialah makanan kepada sel badan.
.
Rahim ialah otot dalam badan. Otot terbina daripada tisu. Dan tisu terbina daripada sel. .
Apabila sel badan diberi makan yang berkhasiat dan bernutrisi ia akan menghasilkan otot yang KUAT. .
Tengku Sofia 012-3390665
.
#malaysia #mselegacy  #bajumengandung #ibumenyusu #trustedseller #dropshipmalaysia #ctdk #madmarket #esp #espshaklee #ejenshaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleegombak  #tamansamudera #ibu #ibuberpantang #ibumengandung #shakleegombak #srigombak #primagombak #kedaivitamingombakdanbatucaves
Apa kaitan protein dan rahim? . Protein ialah makanan kepada sel badan. . Rahim ialah otot dalam badan. Otot terbina daripada tisu. Dan tisu terbina daripada sel. . Apabila sel badan diberi makan yang berkhasiat dan bernutrisi ia akan menghasilkan otot yang KUAT. . Tengku Sofia 012-3390665 . #malaysia  #mselegacy  #bajumengandung  #ibumenyusu  #trustedseller  #dropshipmalaysia  #ctdk  #madmarket  #esp  #espshaklee  #ejenshaklee  #pengedarshaklee  #pengedarshakleegombak  #tamansamudera  #ibu  #ibuberpantang  #ibumengandung  #shakleegombak  #srigombak  #primagombak  #kedaivitamingombakdanbatucaves 
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘.
.
Ingredients:
🐘 Virgin coconut oil
🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil
🐘 Goat Milk
🐘 Honey
.
Cara-cara penggunaan:
Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉.
.
RM29 ONLY
.
Whatsapp 📲 0177997489
.
#babygiveaway #ibumenyusu #ibupantang #setpantang #babyessential #mothercare #johnsonsbaby #pureen #babyshower #majlisaqiqah #aqiqah #babygirl #babyboy #bellaboooagent #bellabooostockist #ibumengandung #babyeczema #virgincoconutoil #babyvco #minyakangin #yearendsale #bellabooo #bellabooom #teambellabooom #babyoil #babyshower #babycleanser #babypowder #bedakbayi
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘. . Ingredients: 🐘 Virgin coconut oil 🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil 🐘 Goat Milk 🐘 Honey . Cara-cara penggunaan: Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉. . RM29 ONLY . Whatsapp 📲 0177997489 . #babygiveaway  #ibumenyusu  #ibupantang  #setpantang  #babyessential  #mothercare  #johnsonsbaby  #pureen  #babyshower  #majlisaqiqah  #aqiqah  #babygirl  #babyboy  #bellaboooagent  #bellabooostockist  #ibumengandung  #babyeczema  #virgincoconutoil  #babyvco  #minyakangin  #yearendsale  #bellabooo  #bellabooom  #teambellabooom  #babyoil  #babyshower  #babycleanser  #babypowder  #bedakbayi 
Menurut sumber kajian, isoflavon soya mempunyai faedah kesihatan berikut :
.
✅ Bantu pembentukan tulang dan mengurangkan penyerapan tulang (menghilangkan kalsium dari tulang dan membebaskannya ke dalam darah) pada wanita menopaus.
.
✅ 1 Kajian klinikal telah mencadangkan bahawa pengambilan makanan yang mencukupi untuk isoflavon soya dikaitkan dengan risiko rendah kanser endometrium2 dan tahap rendah kolesterol LDL (kolesterol jahat) pada wanita.
.
✅ Terdapat cadangan bahawa isoflavon soya mungkin mengurangkan "hot flash" pada wanita dengan gejala menopaus .
✅ Formula bayi berasaskan soya yang mengandung isoflavones soya menyokong pertumbuhan normal untuk bayi baru lahir pada tahun pertama kehidupan mereka
.
Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP) iaitu satu kawalan yg sangat ketat terhadap sumber ramuan bahan produk.
.
Khasiat soya isoflavan dalam ESP Shaklee membantu menurunkan paras kolesterol, memberi tenaga berterusan dan menjaga stamina kesihatan badan sepanjang masa.
.
Rujukan :
.
http://healthresource.shaklee.com/Ingredients/soy-isoflavone-concentrate/
.
PM 017.4083582
#bertenaga #gastrikhilang #esp #kulitcantik #paruthilang #parut #jerawat #kukukuat #ibumenyusu #ibuhamil
Menurut sumber kajian, isoflavon soya mempunyai faedah kesihatan berikut : . ✅ Bantu pembentukan tulang dan mengurangkan penyerapan tulang (menghilangkan kalsium dari tulang dan membebaskannya ke dalam darah) pada wanita menopaus. . ✅ 1 Kajian klinikal telah mencadangkan bahawa pengambilan makanan yang mencukupi untuk isoflavon soya dikaitkan dengan risiko rendah kanser endometrium2 dan tahap rendah kolesterol LDL (kolesterol jahat) pada wanita. . ✅ Terdapat cadangan bahawa isoflavon soya mungkin mengurangkan "hot flash" pada wanita dengan gejala menopaus . ✅ Formula bayi berasaskan soya yang mengandung isoflavones soya menyokong pertumbuhan normal untuk bayi baru lahir pada tahun pertama kehidupan mereka . Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP) iaitu satu kawalan yg sangat ketat terhadap sumber ramuan bahan produk. . Khasiat soya isoflavan dalam ESP Shaklee membantu menurunkan paras kolesterol, memberi tenaga berterusan dan menjaga stamina kesihatan badan sepanjang masa. . Rujukan : . http://healthresource.shaklee.com/Ingredients/soy-isoflavone-concentrate/ . PM 017.4083582 #bertenaga  #gastrikhilang  #esp  #kulitcantik  #paruthilang  #parut  #jerawat  #kukukuat  #ibumenyusu  #ibuhamil 
Menurut sumber kajian, isoflavon soya mempunyai faedah kesihatan berikut :
.
✅ Bantu pembentukan tulang dan mengurangkan penyerapan tulang (menghilangkan kalsium dari tulang dan membebaskannya ke dalam darah) pada wanita menopaus.
.
✅ 1 Kajian klinikal telah mencadangkan bahawa pengambilan makanan yang mencukupi untuk isoflavon soya dikaitkan dengan risiko rendah kanser endometrium2 dan tahap rendah kolesterol LDL (kolesterol jahat) pada wanita.
.
✅ Terdapat cadangan bahawa isoflavon soya mungkin mengurangkan "hot flash" pada wanita dengan gejala menopaus .
✅ Formula bayi berasaskan soya yang mengandung isoflavones soya menyokong pertumbuhan normal untuk bayi baru lahir pada tahun pertama kehidupan mereka
.
Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP) iaitu satu kawalan yg sangat ketat terhadap sumber ramuan bahan produk.
.
Khasiat soya isoflavan dalam ESP Shaklee membantu menurunkan paras kolesterol, memberi tenaga berterusan dan menjaga stamina kesihatan badan sepanjang masa.
.
Rujukan :
.
http://healthresource.shaklee.com/Ingredients/soy-isoflavone-concentrate/
.
PM 017.4083582
#bertenaga #gastrikhilang #esp #kulitcantik #paruthilang #parut #jerawat #kukukuat #ibumenyusu #ibuhamil
Menurut sumber kajian, isoflavon soya mempunyai faedah kesihatan berikut : . ✅ Bantu pembentukan tulang dan mengurangkan penyerapan tulang (menghilangkan kalsium dari tulang dan membebaskannya ke dalam darah) pada wanita menopaus. . ✅ 1 Kajian klinikal telah mencadangkan bahawa pengambilan makanan yang mencukupi untuk isoflavon soya dikaitkan dengan risiko rendah kanser endometrium2 dan tahap rendah kolesterol LDL (kolesterol jahat) pada wanita. . ✅ Terdapat cadangan bahawa isoflavon soya mungkin mengurangkan "hot flash" pada wanita dengan gejala menopaus . ✅ Formula bayi berasaskan soya yang mengandung isoflavones soya menyokong pertumbuhan normal untuk bayi baru lahir pada tahun pertama kehidupan mereka . Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP) iaitu satu kawalan yg sangat ketat terhadap sumber ramuan bahan produk. . Khasiat soya isoflavan dalam ESP Shaklee membantu menurunkan paras kolesterol, memberi tenaga berterusan dan menjaga stamina kesihatan badan sepanjang masa. . Rujukan : . http://healthresource.shaklee.com/Ingredients/soy-isoflavone-concentrate/ . PM 017.4083582 #bertenaga  #gastrikhilang  #esp  #kulitcantik  #paruthilang  #parut  #jerawat  #kukukuat  #ibumenyusu  #ibuhamil 
Dahlia Suit
.
_
✨ Material daripada moss crepe.
✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar.
✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu.
✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip.

Harga promosi : RM89 
Harga asal : RM159

Dah tazabarrr nak bergaya? 
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
Dahlia Suit . _ ✨ Material daripada moss crepe. ✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar. ✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu. ✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip. Harga promosi : RM89 Harga asal : RM159 Dah tazabarrr nak bergaya? WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
Hakak , biasa cust pilih yang mana ye? SDT ke KCT ?
Ikut kehendak cust la.  Tapi... lepas je hakak explain , kebanyakkan pilih SDT + KCT ( Set Combo ) 😊

Whatsapp klik link di BIO

#diet #ideal #kosmetik #natural #organik #beauty #sabah #sarawak #semenanjung #love #night #tea #detox #tehkurus #tehkurusrm15 #milkbooster #ibumenyusu #bazarpaknil #pilkurus #scrub #zumba #tabata #medinadesireofficial #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #lawas #perancang #senggugut #kurusdalam2minggu
Hakak , biasa cust pilih yang mana ye? SDT ke KCT ? Ikut kehendak cust la. Tapi... lepas je hakak explain , kebanyakkan pilih SDT + KCT ( Set Combo ) 😊 Whatsapp klik link di BIO #diet  #ideal  #kosmetik  #natural  #organik  #beauty  #sabah  #sarawak  #semenanjung  #love  #night  #tea  #detox  #tehkurus  #tehkurusrm15  #milkbooster  #ibumenyusu  #bazarpaknil  #pilkurus  #scrub  #zumba  #tabata  #medinadesireofficial  #slimyoudytoxtea  #kakicantiqtea  #lawas  #perancang  #senggugut  #kurusdalam2minggu 
Dahlia Suit
.
_
✨ Material daripada moss crepe.
✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar.
✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu.
✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip.

Harga promosi : RM89 
Harga asal : RM159

Dah tazabarrr nak bergaya? 
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695

_
#GlamStyleSignature
#GlamStyleNursingMomma #suitdahlia #dahliasuit #nursingsuit #suitMenyusu #suitcantik #muslimahsuit #casualsuit #bajukeje #ibuMenyusu #nursingBlouse #nursingTop #bajuMenyusu #kurungMenyusu #maternityTop #preggy #Blousecantik #bajuMengandung #hijabFesyen #tudungCantik #shawl #milkbooster #nursingCover #bawalMurah #bajuCantik #muslimahFashion #hijabista
Dahlia Suit . _ ✨ Material daripada moss crepe. ✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar. ✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu. ✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip. Harga promosi : RM89 Harga asal : RM159 Dah tazabarrr nak bergaya? WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 _ #GlamStyleSignature  #GlamStyleNursingMomma  #suitdahlia  #dahliasuit  #nursingsuit  #suitMenyusu  #suitcantik  #muslimahsuit  #casualsuit  #bajukeje  #ibuMenyusu  #nursingBlouse  #nursingTop  #bajuMenyusu  #kurungMenyusu  #maternityTop  #preggy  #Blousecantik  #bajuMengandung  #hijabFesyen  #tudungCantik  #shawl  #milkbooster  #nursingCover  #bawalMurah  #bajuCantik  #muslimahFashion  #hijabista 
Dahlia Suit
.
_
✨ Material daripada moss crepe.
✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar.
✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu.
✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip.

Harga promosi : RM89 
Harga asal : RM159

Dah tazabarrr nak bergaya? 
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
Dahlia Suit . _ ✨ Material daripada moss crepe. ✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar. ✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu. ✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip. Harga promosi : RM89 Harga asal : RM159 Dah tazabarrr nak bergaya? WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
Dahlia Suit
.
_
✨ Material daripada moss crepe.
✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar.
✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu.
✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip.

Harga promosi : RM89 
Harga asal : RM159

Dah tazabarrr nak bergaya? 
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695

_
#GlamStyleSignature
#GlamStyleNursingMomma #suitdahlia #dahliasuit #nursingsuit #suitMenyusu #suitcantik #muslimahsuit #casualsuit #bajukeje #ibuMenyusu #nursingBlouse #nursingTop #bajuMenyusu #kurungMenyusu #maternityTop #preggy #Blousecantik #bajuMengandung #hijabFesyen #tudungCantik #shawl #milkbooster #nursingCover #bawalMurah #bajuCantik #muslimahFashion #hijabista
Dahlia Suit . _ ✨ Material daripada moss crepe. ✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar. ✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu. ✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip. Harga promosi : RM89 Harga asal : RM159 Dah tazabarrr nak bergaya? WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 _ #GlamStyleSignature  #GlamStyleNursingMomma  #suitdahlia  #dahliasuit  #nursingsuit  #suitMenyusu  #suitcantik  #muslimahsuit  #casualsuit  #bajukeje  #ibuMenyusu  #nursingBlouse  #nursingTop  #bajuMenyusu  #kurungMenyusu  #maternityTop  #preggy  #Blousecantik  #bajuMengandung  #hijabFesyen  #tudungCantik  #shawl  #milkbooster  #nursingCover  #bawalMurah  #bajuCantik  #muslimahFashion  #hijabista 
Dahlia Suit
.
_
✨ Material daripada moss crepe.
✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar.
✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu.
✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip.

Harga promosi : RM89 
Harga asal : RM159

Dah tazabarrr nak bergaya? 
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
Dahlia Suit . _ ✨ Material daripada moss crepe. ✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar. ✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu. ✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip. Harga promosi : RM89 Harga asal : RM159 Dah tazabarrr nak bergaya? WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
Dahlia Suit
.
_
✨ Material daripada moss crepe.
✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar.
✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu.
✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip.

Harga promosi : RM89 
Harga asal : RM159

Dah tazabarrr nak bergaya? 
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695

_
#GlamStyleSignature
#GlamStyleNursingMomma #suitdahlia #dahliasuit #nursingsuit #suitMenyusu #suitcantik #muslimahsuit #casualsuit #bajukeje #ibuMenyusu #nursingBlouse #nursingTop #bajuMenyusu #kurungMenyusu #maternityTop #preggy #Blousecantik #bajuMengandung #hijabFesyen #tudungCantik #shawl #milkbooster #nursingCover #bawalMurah #bajuCantik #muslimahFashion #hijabista
Dahlia Suit . _ ✨ Material daripada moss crepe. ✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar. ✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu. ✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip. Harga promosi : RM89 Harga asal : RM159 Dah tazabarrr nak bergaya? WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 _ #GlamStyleSignature  #GlamStyleNursingMomma  #suitdahlia  #dahliasuit  #nursingsuit  #suitMenyusu  #suitcantik  #muslimahsuit  #casualsuit  #bajukeje  #ibuMenyusu  #nursingBlouse  #nursingTop  #bajuMenyusu  #kurungMenyusu  #maternityTop  #preggy  #Blousecantik  #bajuMengandung  #hijabFesyen  #tudungCantik  #shawl  #milkbooster  #nursingCover  #bawalMurah  #bajuCantik  #muslimahFashion  #hijabista 
Dahlia Suit
.
_
✨ Material daripada moss crepe.
✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar.
✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu.
✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip.

Harga promosi : RM89 
Harga asal : RM159

Dah tazabarrr nak bergaya? 
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
Dahlia Suit . _ ✨ Material daripada moss crepe. ✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar. ✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu. ✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip. Harga promosi : RM89 Harga asal : RM159 Dah tazabarrr nak bergaya? WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
Dahlia Suit
.
_
✨ Material daripada moss crepe.
✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar.
✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu.
✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip.

Harga promosi : RM89 
Harga asal : RM159

Dah tazabarrr nak bergaya? 
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695

_
#GlamStyleSignature
#GlamStyleNursingMomma #suitdahlia #dahliasuit #nursingsuit #suitMenyusu #suitcantik #muslimahsuit #casualsuit #bajukeje #ibuMenyusu #nursingBlouse #nursingTop #bajuMenyusu #kurungMenyusu #maternityTop #preggy #Blousecantik #bajuMengandung #hijabFesyen #tudungCantik #shawl #milkbooster #nursingCover #bawalMurah #bajuCantik #muslimahFashion #hijabista
Dahlia Suit . _ ✨ Material daripada moss crepe. ✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar. ✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu. ✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip. Harga promosi : RM89 Harga asal : RM159 Dah tazabarrr nak bergaya? WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 _ #GlamStyleSignature  #GlamStyleNursingMomma  #suitdahlia  #dahliasuit  #nursingsuit  #suitMenyusu  #suitcantik  #muslimahsuit  #casualsuit  #bajukeje  #ibuMenyusu  #nursingBlouse  #nursingTop  #bajuMenyusu  #kurungMenyusu  #maternityTop  #preggy  #Blousecantik  #bajuMengandung  #hijabFesyen  #tudungCantik  #shawl  #milkbooster  #nursingCover  #bawalMurah  #bajuCantik  #muslimahFashion  #hijabista 
Dahlia Suit
.
_
✨ Material daripada moss crepe.
✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar.
✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu.
✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip.

Harga promosi : RM89 
Harga asal : RM159

Dah tazabarrr nak bergaya? 
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
Dahlia Suit . _ ✨ Material daripada moss crepe. ✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar. ✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu. ✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip. Harga promosi : RM89 Harga asal : RM159 Dah tazabarrr nak bergaya? WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
Dahlia Suit
.
_
✨ Material daripada moss crepe.
✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar.
✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu.
✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip.

Harga promosi : RM89 
Harga asal : RM159

Dah tazabarrr nak bergaya? 
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695

_
#GlamStyleSignature
#GlamStyleNursingMomma #suitdahlia #dahliasuit #nursingsuit #suitMenyusu #suitcantik #muslimahsuit #casualsuit #bajukeje #ibuMenyusu #nursingBlouse #nursingTop #bajuMenyusu #kurungMenyusu #maternityTop #preggy #Blousecantik #bajuMengandung #hijabFesyen #tudungCantik #shawl #milkbooster #nursingCover #bawalMurah #bajuCantik #muslimahFashion #hijabista
Dahlia Suit . _ ✨ Material daripada moss crepe. ✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar. ✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu. ✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip. Harga promosi : RM89 Harga asal : RM159 Dah tazabarrr nak bergaya? WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 _ #GlamStyleSignature  #GlamStyleNursingMomma  #suitdahlia  #dahliasuit  #nursingsuit  #suitMenyusu  #suitcantik  #muslimahsuit  #casualsuit  #bajukeje  #ibuMenyusu  #nursingBlouse  #nursingTop  #bajuMenyusu  #kurungMenyusu  #maternityTop  #preggy  #Blousecantik  #bajuMengandung  #hijabFesyen  #tudungCantik  #shawl  #milkbooster  #nursingCover  #bawalMurah  #bajuCantik  #muslimahFashion  #hijabista 
ㅤ
" Iiih ayah kok gak peka sih" 😤😤ㅤ
" Yaah, mbok jgn diem aja, bantuin nyapu gih" 😨😨ㅤ
ㅤ
" Yah, jangan main ML mulu, si kecil digendong"😧😧ㅤ
ㅤ
Hihii..ㅤ
Sering banget kan drama2 kayak gitu hadir di rumah tangga kita.
ㅤ
Bunda berharap suamik bisa peka trus secara otomatis bantu2 pekerjaan rumah tangga
ㅤ
Bun..ㅤ
Suami itu makhluk yang lbh mengandalkan logika drpd perasaan, jadi kl kurang peka itu wajar.
ㅤ
Jangan dimarahin atuh..ㅤ
Ajak bicara baik2. Lakukan pembagian tugas dlm mengurus rumah tangga.
ㅤ
Kl rumah tangga dilandasi dengan komunikasi yang baik, Insya ALLAH awet dan langgeng sampe kakek nenek, maau?
ㅤ
Betul ndak yaaah...
ㅤ
Kl ini yg harus di tag si ayah apa si bunda ya 😁😁😁ㅤ
Bingung euuy..
ㅤ
 Source : parentingindonesia 
ㅤㅤ
ㅤㅤ ㅤ
➖➖➖➖➖➖➖ ㅤㅤ
Follow untuk terus update info tentang parenting, kesehatan, dan keluarga
ㅤ
@ditimangtimang
@ditimangtimang
@ditimangtimang

#tipsparenting #parenting #tipskeluarga #familytips #tipsmengasuhanak #anaksehat #ditimangtimang #anaksehat #ibusenang #keluargabahagia #tipskesehatan #familygoal #happyfamily #ibuhamil #ibumenyusu #iburumahtangga #ibuasi
ㅤ " Iiih ayah kok gak peka sih" 😤😤ㅤ " Yaah, mbok jgn diem aja, bantuin nyapu gih" 😨😨ㅤ ㅤ " Yah, jangan main ML mulu, si kecil digendong"😧😧ㅤ ㅤ Hihii..ㅤ Sering banget kan drama2 kayak gitu hadir di rumah tangga kita. ㅤ Bunda berharap suamik bisa peka trus secara otomatis bantu2 pekerjaan rumah tangga ㅤ Bun..ㅤ Suami itu makhluk yang lbh mengandalkan logika drpd perasaan, jadi kl kurang peka itu wajar. ㅤ Jangan dimarahin atuh..ㅤ Ajak bicara baik2. Lakukan pembagian tugas dlm mengurus rumah tangga. ㅤ Kl rumah tangga dilandasi dengan komunikasi yang baik, Insya ALLAH awet dan langgeng sampe kakek nenek, maau? ㅤ Betul ndak yaaah... ㅤ Kl ini yg harus di tag si ayah apa si bunda ya 😁😁😁ㅤ Bingung euuy.. ㅤ Source : parentingindonesia ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤ ➖➖➖➖➖➖➖ ㅤㅤ Follow untuk terus update info tentang parenting, kesehatan, dan keluarga ㅤ @ditimangtimang @ditimangtimang @ditimangtimang #tipsparenting  #parenting  #tipskeluarga  #familytips  #tipsmengasuhanak  #anaksehat  #ditimangtimang  #anaksehat  #ibusenang  #keluargabahagia  #tipskesehatan  #familygoal  #happyfamily  #ibuhamil  #ibumenyusu  #iburumahtangga  #ibuasi 
kurus dengan selamat. kenapa nak turunkan berat badan terlalu cepat sehingga membahayakan diri? 
mince akan bantu menstabilkan kembali pembakaran lemak bukan ubat buang lemak tau.

minum air cukup + jangan lupa consume Mince setiap hari 😍😘 Nak cuba? Jom whatsapp +60124646014
kurus dengan selamat. kenapa nak turunkan berat badan terlalu cepat sehingga membahayakan diri? mince akan bantu menstabilkan kembali pembakaran lemak bukan ubat buang lemak tau. minum air cukup + jangan lupa consume Mince setiap hari 😍😘 Nak cuba? Jom whatsapp +60124646014
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘.
.
Ingredients:
🐘 Virgin coconut oil
🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil
🐘 Goat Milk
🐘 Honey
.
Cara-cara penggunaan:
Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉.
.
RM29 ONLY
Preorder yours NOW!
.
Wasap ibu fi klik link di bio 👆
.
#babygiveaway #ibumenyusu #ibupantang #setpantang #babyessential #mothercare #johnsonsbaby #pureen #babyshower #majlisaqiqah #aqiqah #babygirl #babyboy #bellaboooagent #bellabooostockist #ibumengandung #babyeczema #virgincoconutoil #babyvco #minyakangin #yearendsale #bellabooo #bellabooom #teambellabooom #babyoil #babyshower #babycleanser #babypowder #bedakbayi
Bella Booo Baby Head To Toe Cleanser 225ml 🐘. . Ingredients: 🐘 Virgin coconut oil 🐘 Sweet Orange & Vanilla Essential oil 🐘 Goat Milk 🐘 Honey . Cara-cara penggunaan: Letakkan pada tangan dan sapu diseluruh badan. Boleh juga digunakan sebagai shampu rambut. Jangan risau formula digunakan tidak berbahaya dan juga tidak memedihkan mata 😉. . RM29 ONLY Preorder yours NOW! . Wasap ibu fi klik link di bio 👆 . #babygiveaway  #ibumenyusu  #ibupantang  #setpantang  #babyessential  #mothercare  #johnsonsbaby  #pureen  #babyshower  #majlisaqiqah  #aqiqah  #babygirl  #babyboy  #bellaboooagent  #bellabooostockist  #ibumengandung  #babyeczema  #virgincoconutoil  #babyvco  #minyakangin  #yearendsale  #bellabooo  #bellabooom  #teambellabooom  #babyoil  #babyshower  #babycleanser  #babypowder  #bedakbayi 
Mengapa harus bayar beratus2 untuk dapatkan ubat kurus yg xpasti lgi berkesan atau x??😨😨
.
Cuma hanya RM40 SEBULAN,anda akan dapat 1SET COMBO TEATOX(Slimming+kaki cantiq)👢💅
.
CONFIRM akan HILANG 3-5KG SEMINGGU jika KONSISTEN.
TIDAK PERCAYA?!! Lihat la Feedback dan testimonial..💓💓
..
💰HARGA EXC POSTAGE 👉Slimming detox tea RM15 👉Kakicantiq (legs tea) RM25 👉Set Combo(Kakicantiq + Slimming Detox Tea) 📮Exc Postage : RM8SM/RM12SS .
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
Ws 📲📲+60145283888 for order..😘
Ws 📲📲+60145283888 for order..😘
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
..
#slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus # #teatox #legstea # #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox  #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu
Mengapa harus bayar beratus2 untuk dapatkan ubat kurus yg xpasti lgi berkesan atau x??😨😨 . Cuma hanya RM40 SEBULAN,anda akan dapat 1SET COMBO TEATOX(Slimming+kaki cantiq)👢💅 . CONFIRM akan HILANG 3-5KG SEMINGGU jika KONSISTEN. TIDAK PERCAYA?!! Lihat la Feedback dan testimonial..💓💓 .. 💰HARGA EXC POSTAGE 👉Slimming detox tea RM15 👉Kakicantiq (legs tea) RM25 👉Set Combo(Kakicantiq + Slimming Detox Tea) 📮Exc Postage : RM8SM/RM12SS . 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 .. #slimtea  #skinnytea  #slimmingdetox  #slimteatox  #slimteamurah  #tehkurus  # #teatox  #legstea  # #tehkurusmurah  #kakicantiqtea  #legsteamalaysia  #skinnyteatoxmurah  #skinnyteatox  #kuruscantik  #kurussihat  #minumankesihatan  #teaslim  #teaslimming  #ibumenyusu 
Taraaaaaa....nie haaa real testimoni kite,,jeles x???
.
sape nk kurus gojes blh whatsapp hakak...result tak mengecewakan awk2 semua..
.
Yg penting MURAH uollss...dah la murah die punya result ohhhssseeemmm sgtttt!!!!.So,,sape nk blh whatsapp hakak ehh..
.
💰HARGA EXC POSTAGE
👉Slimming detox tea⏩ RM15
👉Kakicantiq (legs tea)⏩RM25
👉Set Combo(Kakicantiq + Slimming Detox Tea)⏩RM40
📮 Postage : RM8SM/RM12SS .
.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
Ws 📲📲+60145283888 for order..😘
Ws 📲📲+60145283888 for order..😘
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
#slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox  #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu #brunei
Taraaaaaa....nie haaa real testimoni kite,,jeles x??? . sape nk kurus gojes blh whatsapp hakak...result tak mengecewakan awk2 semua.. . Yg penting MURAH uollss...dah la murah die punya result ohhhssseeemmm sgtttt!!!!.So,,sape nk blh whatsapp hakak ehh.. . 💰HARGA EXC POSTAGE 👉Slimming detox tea⏩ RM15 👉Kakicantiq (legs tea)⏩RM25 👉Set Combo(Kakicantiq + Slimming Detox Tea)⏩RM40 📮 Postage : RM8SM/RM12SS . . 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 #slimtea  #skinnytea  #slimmingdetox  #slimteatox  #slimteamurah  #tehkurus  #tehsennahq  #teatox  #legstea  #legsteamurah  #tehkurusmurah  #kakicantiqtea  #legsteamalaysia  #skinnyteatoxmurah  #skinnyteatox  #kuruscantik  #kurussihat  #minumankesihatan  #teaslim  #teaslimming  #ibumenyusu  #brunei 
Di dalam usaha kita untuk turunkan badan, perhatikan juga jenis-jenis lemak yang dimakan sama ada lemak baik atau lemak jahat. Oleh sebab itu, ilmu penjagaan makanan adalah amat penting untuk semua yang ingin jaga kesihatan dan turunkan berat badan. Selamat berdiet!
Di dalam usaha kita untuk turunkan badan, perhatikan juga jenis-jenis lemak yang dimakan sama ada lemak baik atau lemak jahat. Oleh sebab itu, ilmu penjagaan makanan adalah amat penting untuk semua yang ingin jaga kesihatan dan turunkan berat badan. Selamat berdiet!
Anda nak tau 7 fakta kenapa MINCE DiMAR Gula Gula Kurus dikatakan pilihan ramai untuk turunkan berat badan sebelum raya? .
(1) Kemam je macam gula gula biasa
(2) Senang dibawa
(3) Sedap, rasa buah oren
(4) Selamat, dah buat labtest
(5) Tiada side effect macam cirit, menggigil
(6) Kawal selera makan
(7) Banyak testimoni diterima, salah satunya sila rujuk gambar di atas.
.
.
Nak order/pertanyaan
WhatsApp 📲 +6 0166425564 NOW.
Anda nak tau 7 fakta kenapa MINCE DiMAR Gula Gula Kurus dikatakan pilihan ramai untuk turunkan berat badan sebelum raya? . (1) Kemam je macam gula gula biasa (2) Senang dibawa (3) Sedap, rasa buah oren (4) Selamat, dah buat labtest (5) Tiada side effect macam cirit, menggigil (6) Kawal selera makan (7) Banyak testimoni diterima, salah satunya sila rujuk gambar di atas. . . Nak order/pertanyaan WhatsApp 📲 +6 0166425564 NOW.
SOALAN: "Saya ada makan supplement lain sekarang. Boleh ke makan bersama ubat/supplement lain? .
.
Jawapan: Boleh, cuma sis kena jarakkan pengambilan MINCE ya. .
.
Mince - Ubat doktor  1 jam
Mince - Suplemen lain  2 jam
Mince - Jamu 4 jam. .
.
Selamat mencuba ya!
SOALAN: "Saya ada makan supplement lain sekarang. Boleh ke makan bersama ubat/supplement lain? . . Jawapan: Boleh, cuma sis kena jarakkan pengambilan MINCE ya. . . Mince - Ubat doktor 1 jam Mince - Suplemen lain 2 jam Mince - Jamu 4 jam. . . Selamat mencuba ya!
Dulu COUGH FLU sekarang CF-RUB.. nama je lain mommies.. manfaat dan kebaikan nye TETAP SAMA!! .
.
Ada apa dengan CF RUB nie ? Kenapa setiap hari ada jeee feedback best2 dari mommies ?? .
.
Dan kenapa mommies harus dapatkan cepat2 MAGIC BALM nie 👇👇👇.
.
.
⇛Bantu kurangkan selesema
⇛Bantu cairkan kahak
⇛Bantu melegakan athma
⇛Bantu kurangkan suhu ketika demam
.
Sekotak RM49 je mommies... tahan 1-3 bulan gituuu ikut kekerapan pakaii... jimat dan berbaloi tak ?? 😍😍😍
.
#selsemabatuk #musimhujan #babybalm  #2018 #happynewyear #sale2017 #bazar #sayapakaisayajual #sayajual #ibupreggy #ibumengandung #ibumenyusu  #balmtasneemnaturel #balmtasneemkajang #balmtasneembangi #balmtasneemcheras #sayajual #babybalm #balmbayi #anakbatukselsema #viral #ibugembira #anakceria #kkmapproved #manjaku #anaktidurlena #anaksusahtidur #selamatmalam #goodnight #sakitperut
Dulu COUGH FLU sekarang CF-RUB.. nama je lain mommies.. manfaat dan kebaikan nye TETAP SAMA!! . . Ada apa dengan CF RUB nie ? Kenapa setiap hari ada jeee feedback best2 dari mommies ?? . . Dan kenapa mommies harus dapatkan cepat2 MAGIC BALM nie 👇👇👇. . . ⇛Bantu kurangkan selesema ⇛Bantu cairkan kahak ⇛Bantu melegakan athma ⇛Bantu kurangkan suhu ketika demam . Sekotak RM49 je mommies... tahan 1-3 bulan gituuu ikut kekerapan pakaii... jimat dan berbaloi tak ?? 😍😍😍 . #selsemabatuk  #musimhujan  #babybalm  #2018  #happynewyear  #sale2017  #bazar  #sayapakaisayajual  #sayajual  #ibupreggy  #ibumengandung  #ibumenyusu  #balmtasneemnaturel  #balmtasneemkajang  #balmtasneembangi  #balmtasneemcheras  #sayajual  #babybalm  #balmbayi  #anakbatukselsema  #viral  #ibugembira  #anakceria  #kkmapproved  #manjaku  #anaktidurlena  #anaksusahtidur  #selamatmalam  #goodnight  #sakitperut 
" BAGUS BETUL GVF NI KAK..MEMBER TEGUQ BADAN MAKIN SUSUT" "Kak...saya nak share ni..p keja member dok teguq kata badan makin susut..seronoknya saya bila member mai teguq kata badan sy dah susut...mujuq ada GVF ni naa..tq sbb kenalkan sy dgn GVF ni..!" ~Sis Iman,Alor star~
.

Produk 5 in 1 GLOW V FIT yang terbukti terkesan berfungsi untuk :

Melangsingkan badan
Merapat dan merawat masalah dalaman
Menegangkan aset kewanitaan
Sebagai milk booster untuk ibu yang menyusukan anak

GLOW V FIT SESUAI UNTUK : ✔ Anak dara yang berumur 15 tahun ke  atas
✔ Wanita selepas bersalin
✔ Masalah berat badan
✔ Masalah dalaman wanita
'✔ Masalah aset wanita

Berminat nak cuba wasap je kak Ummu ke 013 3566741
.

#kurusselamat#jamumoden#perapat#manjakani#sihatdalaman#awekmuda#pantangbersalin#milkbooster#ketat#jamuberkesan#pantangsendiri#suamisayang#jamusedap#kembalidara#periodtnormal#bazaarpaknil#sayajual#gebus#tunduksuami#anakdara#bakalpengantin#diet##hamil#ibumenyusu
" BAGUS BETUL GVF NI KAK..MEMBER TEGUQ BADAN MAKIN SUSUT" "Kak...saya nak share ni..p keja member dok teguq kata badan makin susut..seronoknya saya bila member mai teguq kata badan sy dah susut...mujuq ada GVF ni naa..tq sbb kenalkan sy dgn GVF ni..!" ~Sis Iman,Alor star~ . Produk 5 in 1 GLOW V FIT yang terbukti terkesan berfungsi untuk : Melangsingkan badan Merapat dan merawat masalah dalaman Menegangkan aset kewanitaan Sebagai milk booster untuk ibu yang menyusukan anak GLOW V FIT SESUAI UNTUK : ✔ Anak dara yang berumur 15 tahun ke atas ✔ Wanita selepas bersalin ✔ Masalah berat badan ✔ Masalah dalaman wanita '✔ Masalah aset wanita Berminat nak cuba wasap je kak Ummu ke 013 3566741 . #kurusselamat #jamumoden #perapat #manjakani #sihatdalaman #awekmuda #pantangbersalin #milkbooster #ketat #jamuberkesan #pantangsendiri #suamisayang #jamusedap #kembalidara #periodtnormal #bazaarpaknil #sayajual #gebus #tunduksuami #anakdara #bakalpengantin #diet ##hamil #ibumenyusu 
AMAZING progam ‌HAMIL yang sudah terbukti keberhasilannya dengan waktu relatif singkat dan pertama kali di Indonesia apapun masalahnya seperti: ~ Siklus haid tidak tepat tanggal
~ Keputihan
~ PCO
~ Penyumbatan Tuba
~ Miom
~ Kista
~ Diet (Kegemukan) ~ Terlalu Kurus
~ Diabet
~ Kanker
~ Verikokel
~ masalah Sperma
~ Azoospermia
~ Torch
~ Toxoplasma
~ Oligotertozoospermia
~ Oligospermia
~ Dan masalah lainnya. 
Yuk gabung bersama kami cek ‌IG kami  KONSULTASI GRATIS

LINE@: bit.ly/2yqMOwE
Whatsapp : +6281357589002
BBM: DC1ADA1A
BUKTIKAN SENDIRI HASILNYA
#mukenaharian #mukenaprada #rumahshabbychic #pusathamilkita #mukenasajadah #mukenaterusan #mukenaponco #spreianak #mukenanikahan #mukenaserahserahan  #gamismurah #gamispastel #gamiskatun #inspirasihamilbundahwsty #hijabsyari #edisilebaran #hijabmurah #gamiswarnapastel #hijaber #olshopmurah #gamiswolvis #gamisjersey #@pusathamilkita #kerudung #katunjepang #gamiskatunjepang #grosirgamis #konveksi #dress #dressmewah #gamis
AMAZING progam ‌HAMIL yang sudah terbukti keberhasilannya dengan waktu relatif singkat dan pertama kali di Indonesia apapun masalahnya seperti: ~ Siklus haid tidak tepat tanggal ~ Keputihan ~ PCO ~ Penyumbatan Tuba ~ Miom ~ Kista ~ Diet (Kegemukan) ~ Terlalu Kurus ~ Diabet ~ Kanker ~ Verikokel ~ masalah Sperma ~ Azoospermia ~ Torch ~ Toxoplasma ~ Oligotertozoospermia ~ Oligospermia ~ Dan masalah lainnya. Yuk gabung bersama kami cek ‌IG kami KONSULTASI GRATIS LINE@: bit.ly/2yqMOwE Whatsapp : +6281357589002 BBM: DC1ADA1A BUKTIKAN SENDIRI HASILNYA #mukenaharian  #mukenaprada  #rumahshabbychic  #pusathamilkita  #mukenasajadah  #mukenaterusan  #mukenaponco  #spreianak  #mukenanikahan  #mukenaserahserahan  #gamismurah  #gamispastel  #gamiskatun  #inspirasihamilbundahwsty  #hijabsyari  #edisilebaran  #hijabmurah  #gamiswarnapastel  #hijaber  #olshopmurah  #gamiswolvis  #gamisjersey  #@pusathamilkita #kerudung  #katunjepang  #gamiskatunjepang  #grosirgamis  #konveksi  #dress  #dressmewah  #gamis 
Alhamdulillah. Testimoni customer. Pakai sebelum exercise, memang rasa sedap dan nyaman. Jadi membantu sangat2 bila berpeluh peluh tu ,sapu MG tak melekit pun. 
_________________________________

Whatsapp jika berminat untuk order atau jd dropship.  013 627 8269 atau klik shj link di bio

#sapusapuruncing #sapusapukempis #sapusapudptbaby #sapusapulangsing #losyenkurus #losyenkurussejuk #supermommiraclegel #berpantang #berpantangselepasbersalin #confinement #confinementlady #setberpantang #demamkuning #langsing #miraclegel
#agentjutawankakshila
#ask2017
#ibumenyusu
#ibuberpantang
#ibumengandung #afmegastar #ggv4 #wanitaterindah #fattzura #redvelvetdrama #nonaroguymurah #setbersalinshaklee #setberpantang #am2018
Alhamdulillah. Testimoni customer. Pakai sebelum exercise, memang rasa sedap dan nyaman. Jadi membantu sangat2 bila berpeluh peluh tu ,sapu MG tak melekit pun. _________________________________ Whatsapp jika berminat untuk order atau jd dropship. 013 627 8269 atau klik shj link di bio #sapusapuruncing  #sapusapukempis  #sapusapudptbaby  #sapusapulangsing  #losyenkurus  #losyenkurussejuk  #supermommiraclegel  #berpantang  #berpantangselepasbersalin  #confinement  #confinementlady  #setberpantang  #demamkuning  #langsing  #miraclegel  #agentjutawankakshila  #ask2017  #ibumenyusu  #ibuberpantang  #ibumengandung  #afmegastar  #ggv4  #wanitaterindah  #fattzura  #redvelvetdrama  #nonaroguymurah  #setbersalinshaklee  #setberpantang  #am2018 
Dream big, work with passion, and then let it be.
Dream big, work with passion, and then let it be.
Dahlia Suit
.
_
✨ Material daripada moss crepe.
✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar.
✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu.
✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip.

Harga promosi : RM89 
Harga asal : RM159

Dah tazabarrr nak bergaya? 
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
Dahlia Suit . _ ✨ Material daripada moss crepe. ✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar. ✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu. ✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip. Harga promosi : RM89 Harga asal : RM159 Dah tazabarrr nak bergaya? WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
Dahlia Suit
.
_
✨ Material daripada moss crepe.
✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar.
✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu.
✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip.

Harga promosi : RM89 
Harga asal : RM159

Dah tazabarrr nak bergaya? 
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695
WhatsApp 📲 +60 17 999 6695

_
#GlamStyleSignature
#GlamStyleNursingMomma #suitdahlia #dahliasuit #nursingsuit #suitMenyusu #suitcantik #muslimahsuit #casualsuit #bajukeje #ibuMenyusu #nursingBlouse #nursingTop #bajuMenyusu #kurungMenyusu #maternityTop #preggy #Blousecantik #bajuMengandung #hijabFesyen #tudungCantik #shawl #milkbooster #nursingCover #bawalMurah #bajuCantik #muslimahFashion #hijabista
Dahlia Suit . _ ✨ Material daripada moss crepe. ✨ Terdapat poket pada sebelah kanan baju dan seluar. ✨ Hidden zip di bahagian dada. Ruffle pada bahagian tangan, untuk memudahkan ambil wudhu. ✨ Pinggang seluar separuh getah dan berzip. Harga promosi : RM89 Harga asal : RM159 Dah tazabarrr nak bergaya? WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 WhatsApp 📲 +60 17 999 6695 _ #GlamStyleSignature  #GlamStyleNursingMomma  #suitdahlia  #dahliasuit  #nursingsuit  #suitMenyusu  #suitcantik  #muslimahsuit  #casualsuit  #bajukeje  #ibuMenyusu  #nursingBlouse  #nursingTop  #bajuMenyusu  #kurungMenyusu  #maternityTop  #preggy  #Blousecantik  #bajuMengandung  #hijabFesyen  #tudungCantik  #shawl  #milkbooster  #nursingCover  #bawalMurah  #bajuCantik  #muslimahFashion  #hijabista 
Jom Dapatkan harga #promo bulan January! Limited stock!! #comboset #jamuchocoyengyeng #putehcandyyengyeng #highlyrecommended 
#ibubersalin
#ibuberpantang #ibumenyusu #anakdara #dalamanwanita #kuruskanbadan #mantapluardalam #meletop #memberikantenaga #periodtakteratur #senggugut #keputihangatal #keputihanbau For more info pls DM or WHATSAPP ciksyiela now!!!!! ❤️💚 📲0146894818
📲0146894818
KESAN PANTAS SET COMBO!!
.
Baru 5 uncang je dia minum. Tp awk baca feedback dia. 
Akak excited bab masalah keputihan dia dah selesai tu. 
Perempuan bila ada masalah keputihan mmg dia akan murung tau. 
Tp set combo berjaya selesaikan masalah tu. 
Bkn stkt blh kurus. Masalah2 kesihatan lain pn dpt diselesaikan. 
Jom dapatkan produk terbaik ni. .
Untuk oder & pertanyaan,
Tekan je no kat bio deh ⤵⤵⤵
📲 +60179180672
KESAN PANTAS SET COMBO!! . Baru 5 uncang je dia minum. Tp awk baca feedback dia. Akak excited bab masalah keputihan dia dah selesai tu. Perempuan bila ada masalah keputihan mmg dia akan murung tau. Tp set combo berjaya selesaikan masalah tu. Bkn stkt blh kurus. Masalah2 kesihatan lain pn dpt diselesaikan. Jom dapatkan produk terbaik ni. . Untuk oder & pertanyaan, Tekan je no kat bio deh ⤵⤵⤵ 📲 +60179180672
Hati2 pulang dr tempat kerja! Jem sana sini,singgah ig kita dulu tengok2 apa yg best. Masih lagi harga sale PROMO PROMO 
rm69 (include postage) - 1 pcs
rm120 (FREE POSTAGE) - 2 pcs

Boleh klik link kita utk order okay.

#blousecantik #blouses #blousemurah #bffriendly #ibumenyusu #ibumengandung #pink #bridesmaids #imaannayladropship
Ds.Payung
Size : Allsize
Keterangan : Daster
Harga : 40.000
Bahan : katun (nyaman dan tidak panas saat di pakai)

Order bisa menghubungi 👇
📞Line : @xqm8610b (use @)
📞W.A : 087752900510

#piamamurah #piamanyaman #dastermurah #dasteradem #bajutidur #piayakatunjepang #nyaman #mojokerto #dastermojokerto #piamamojokerto #piayasurabaya #piayalucu #dasterlucu #piyamasale #piyamadiscount #piyamamojokerto #piyamapanjang #piyamapendek #piyamadaster #piyamadress #followforfollow #piyamaademnyaman #piyamaadem #ibumenyusu #dasteribuhamil
Ds.Payung Size : Allsize Keterangan : Daster Harga : 40.000 Bahan : katun (nyaman dan tidak panas saat di pakai) Order bisa menghubungi 👇 📞Line : @xqm8610b (use @) 📞W.A : 087752900510 #piamamurah  #piamanyaman  #dastermurah  #dasteradem  #bajutidur  #piayakatunjepang  #nyaman  #mojokerto  #dastermojokerto  #piamamojokerto  #piayasurabaya  #piayalucu  #dasterlucu  #piyamasale  #piyamadiscount  #piyamamojokerto  #piyamapanjang  #piyamapendek  #piyamadaster  #piyamadress  #followforfollow  #piyamaademnyaman  #piyamaadem  #ibumenyusu  #dasteribuhamil 
Ds.Payung
Size : Allsize
Keterangan : Daster
Harga : 40.000
Bahan : katun (nyaman dan tidak panas saat di pakai)

Order bisa menghubungi 👇
📞Line : @xqm8610b (use @)
📞W.A : 087752900510

#piamamurah #piamanyaman #dastermurah #dasteradem #bajutidur #piayakatunjepang #nyaman #mojokerto #dastermojokerto #piamamojokerto #piayasurabaya #piayalucu #dasterlucu #piyamasale #piyamadiscount #piyamamojokerto #piyamapanjang #piyamapendek #piyamadaster #piyamadress #followforfollow #piyamaademnyaman #piyamaadem #ibumenyusu
Ds.Payung Size : Allsize Keterangan : Daster Harga : 40.000 Bahan : katun (nyaman dan tidak panas saat di pakai) Order bisa menghubungi 👇 📞Line : @xqm8610b (use @) 📞W.A : 087752900510 #piamamurah  #piamanyaman  #dastermurah  #dasteradem  #bajutidur  #piayakatunjepang  #nyaman  #mojokerto  #dastermojokerto  #piamamojokerto  #piayasurabaya  #piayalucu  #dasterlucu  #piyamasale  #piyamadiscount  #piyamamojokerto  #piyamapanjang  #piyamapendek  #piyamadaster  #piyamadress  #followforfollow  #piyamaademnyaman  #piyamaadem  #ibumenyusu 
TODAY ucu nak up TUDUNG EXPRESS yang baru lagi 😍😍.
MEERA TWIN nama diberi.. sangat cantik tau.. Ada 20 corak, Size M dan L.. Mesti uolss suka kan. Moh kaji tentang MEERA TWIN ni 👇👇
.
MEERA TWIN
.
Design :  Tudung Express Sarung
with piping 
Material : Mosscrepe lycra 
Awning : Cotton denim
20 corak pilihan

Size: M
Ukuran :
16-17inch dari bawah dagu
26-27inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch

Size: L 
Ukuran :
18-19inch dari bawah dagu
28-29inch dari belakang
Muka 10.5-11inch

Cara pakai : sarung sahaja

Harga : RM55/pc
Postage:
Sem : RM5
Sabah Sarawak : RM7
(beli 2helai pun postage tetap ucu bg sama ☝☝)
.
Nak DISKAUN tak ??😉😉
Jom whatsapp ucu cepat2 👇👇
.
Cara Pembayaran : Online Banking & Cash Deposit
.
Cara Order ⤵⤵⤵
.
Whatsapp :
📲013-6164640
📲013-6164640
📲013-6164640
.
Sertakan kod (pada gambar)  kepada kami
.
Tq. 😉
.
Nak tengok TESTIMONI? 
klik ni ok 👉@nadaliti_testimoni
.
#nadalitihijab #tudung #tudungmurah #tudungexpress #instantshawl #instantshawl2loops #tudunglabuh #tudungsarung #tudungbawal #tudungpucci #shawlmurah #shawl #shawlsingapore #dramasangat #cikgumalaysia #ajimaura
#terapiinstagram #muslimahfashion #ibumenyusu #cspscs #likes #uitmperlis #like4like #instalike #instafamous #jubah #blouse #brunei #sabah #sarawak
TODAY ucu nak up TUDUNG EXPRESS yang baru lagi 😍😍. MEERA TWIN nama diberi.. sangat cantik tau.. Ada 20 corak, Size M dan L.. Mesti uolss suka kan. Moh kaji tentang MEERA TWIN ni 👇👇 . MEERA TWIN . Design : Tudung Express Sarung with piping Material : Mosscrepe lycra Awning : Cotton denim 20 corak pilihan Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung sahaja Harga : RM55/pc Postage: Sem : RM5 Sabah Sarawak : RM7 (beli 2helai pun postage tetap ucu bg sama ☝☝) . Nak DISKAUN tak ??😉😉 Jom whatsapp ucu cepat2 👇👇 . Cara Pembayaran : Online Banking & Cash Deposit . Cara Order ⤵⤵⤵ . Whatsapp : 📲013-6164640 📲013-6164640 📲013-6164640 . Sertakan kod (pada gambar) kepada kami . Tq. 😉 . Nak tengok TESTIMONI? klik ni ok 👉@nadaliti_testimoni . #nadalitihijab  #tudung  #tudungmurah  #tudungexpress  #instantshawl  #instantshawl2loops  #tudunglabuh  #tudungsarung  #tudungbawal  #tudungpucci  #shawlmurah  #shawl  #shawlsingapore  #dramasangat  #cikgumalaysia  #ajimaura  #terapiinstagram  #muslimahfashion  #ibumenyusu  #cspscs  #likes  #uitmperlis  #like4like  #instalike  #instafamous  #jubah  #blouse  #brunei  #sabah  #sarawak 
Ds.Payung
Size : Allsize
Keterangan : Daster
Harga : 40.000
Bahan : katun (nyaman dan tidak panas saat di pakai)

Order bisa menghubungi 👇
📞Line : @xqm8610b (use @)
📞W.A : 087752900510

#piamamurah #piamanyaman #dastermurah #dasteradem #bajutidur #piayakatunjepang #nyaman #mojokerto #dastermojokerto #piamamojokerto #piayasurabaya #piayalucu #dasterlucu #piyamasale #piyamadiscount #piyamamojokerto #piyamapanjang #piyamapendek #piyamadaster #piyamadress #followforfollow #piyamaademnyaman #piyamaadem #ibumenyusu #dasteribuhamil
Ds.Payung Size : Allsize Keterangan : Daster Harga : 40.000 Bahan : katun (nyaman dan tidak panas saat di pakai) Order bisa menghubungi 👇 📞Line : @xqm8610b (use @) 📞W.A : 087752900510 #piamamurah  #piamanyaman  #dastermurah  #dasteradem  #bajutidur  #piayakatunjepang  #nyaman  #mojokerto  #dastermojokerto  #piamamojokerto  #piayasurabaya  #piayalucu  #dasterlucu  #piyamasale  #piyamadiscount  #piyamamojokerto  #piyamapanjang  #piyamapendek  #piyamadaster  #piyamadress  #followforfollow  #piyamaademnyaman  #piyamaadem  #ibumenyusu  #dasteribuhamil 
MACAM MANA OMEGA MEMBANTU KAWAL BERAT BADAN?
.
Research menunjukkan bahawa orang yang amal makanan y kaya dengan omega-3 akan rasa kenyang lebih lama. Dan tendency untuk makan mengarut jadi berkurangan.
.
Selain tu, kehadiran omega-3 juga dapat memberikan kelancaran sistem pencernaan juga. Elak dari lemak terserap. Dan mampu untuk pecahkan lelemak degil yang tak perlu yang ada dalam badan.
.
Tapi, dengan gaya hidup hari ni. Kita tak mampu untuk mendapat omega-3 secukupnya dari pemakanan sahaja.
.
Jadi, pengambilan dari segi supplement. Amat digalakkan.
.
Kenapa perlu pilih jenama Shaklee? Terutamanya buat ibu hamil?
.
Omegaguard mengandungi omega-3-fatty acid yang diperlukan oleh bayi untuk pembentukan otak,saraf, mata yang sempurna.
.
Kebaikan omegaguard adalah ia tidak hanyir seperti jenama lain walaupun diperbuat dari ikan laut dalam. Ia melalui proses penyulingan sebanyak 3 x bagi menghilangkan logam merkuri yang sering terdapat dalam ikan laut dalam.
.
Kandungan merkuri ini merbahaya kepada ibu mengandung dan bayi.
.
Oleh itu, omegaguard shaklee adalah jenama paling selamat untuk ibu mengandung.
.
Jd bijak okay. Buat pilihan terbaik. .
Jom grab, wasap MekLing. Klik link wasap di bio.😘
.
Sekarang #promoOmegaGuard tau. Harga termurah weyh Shaklee bagi kalini. Lekas. Segera!!
.
#MekLingShare #diarihamil #MekLingJangoxs #pregnant #TipsPregnant #TipsHamil #vitaminhamil #pregnant #MekLingShare #TipsPregnant #vitaminhamil #TipsHamil #ibuhamil #baby2018 #ibumengandung #babybump #ibuberpantang #ibumenyusu #promoJanuari #promotahunbaru #sayajualshakleemurah
MACAM MANA OMEGA MEMBANTU KAWAL BERAT BADAN? . Research menunjukkan bahawa orang yang amal makanan y kaya dengan omega-3 akan rasa kenyang lebih lama. Dan tendency untuk makan mengarut jadi berkurangan. . Selain tu, kehadiran omega-3 juga dapat memberikan kelancaran sistem pencernaan juga. Elak dari lemak terserap. Dan mampu untuk pecahkan lelemak degil yang tak perlu yang ada dalam badan. . Tapi, dengan gaya hidup hari ni. Kita tak mampu untuk mendapat omega-3 secukupnya dari pemakanan sahaja. . Jadi, pengambilan dari segi supplement. Amat digalakkan. . Kenapa perlu pilih jenama Shaklee? Terutamanya buat ibu hamil? . Omegaguard mengandungi omega-3-fatty acid yang diperlukan oleh bayi untuk pembentukan otak,saraf, mata yang sempurna. . Kebaikan omegaguard adalah ia tidak hanyir seperti jenama lain walaupun diperbuat dari ikan laut dalam. Ia melalui proses penyulingan sebanyak 3 x bagi menghilangkan logam merkuri yang sering terdapat dalam ikan laut dalam. . Kandungan merkuri ini merbahaya kepada ibu mengandung dan bayi. . Oleh itu, omegaguard shaklee adalah jenama paling selamat untuk ibu mengandung. . Jd bijak okay. Buat pilihan terbaik. . Jom grab, wasap MekLing. Klik link wasap di bio.😘 . Sekarang #promoOmegaGuard  tau. Harga termurah weyh Shaklee bagi kalini. Lekas. Segera!! . #MekLingShare  #diarihamil  #MekLingJangoxs  #pregnant  #TipsPregnant  #TipsHamil  #vitaminhamil  #pregnant  #MekLingShare  #TipsPregnant  #vitaminhamil  #TipsHamil  #ibuhamil  #baby2018  #ibumengandung  #babybump  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #promoJanuari  #promotahunbaru  #sayajualshakleemurah 
MACAM MANA OMEGA MEMBANTU KAWAL BERAT BADAN?
.
Research menunjukkan bahawa orang yang amal makanan y kaya dengan omega-3 akan rasa kenyang lebih lama. Dan tendency untuk makan mengarut jadi berkurangan.
.
Selain tu, kehadiran omega-3 juga dapat memberikan kelancaran sistem pencernaan juga. Elak dari lemak terserap. Dan mampu untuk pecahkan lelemak degil yang tak perlu yang ada dalam badan.
.
Tapi, dengan gaya hidup hari ni. Kita tak mampu untuk mendapat omega-3 secukupnya dari pemakanan sahaja.
.
Jadi, pengambilan dari segi supplement. Amat digalakkan.
.
Kenapa perlu pilih jenama Shaklee? Terutamanya buat ibu hamil?
.
Omegaguard mengandungi omega-3-fatty acid yang diperlukan oleh bayi untuk pembentukan otak,saraf, mata yang sempurna.
.
Kebaikan omegaguard adalah ia tidak hanyir seperti jenama lain walaupun diperbuat dari ikan laut dalam. Ia melalui proses penyulingan sebanyak 3 x bagi menghilangkan logam merkuri yang sering terdapat dalam ikan laut dalam.
.
Kandungan merkuri ini merbahaya kepada ibu mengandung dan bayi.
.
Oleh itu, omegaguard shaklee adalah jenama paling selamat untuk ibu mengandung.
.
Jd bijak okay. Buat pilihan terbaik. .
Jom grab, wasap MekLing. Klik link wasap di bio.😘
.
Sekarang #promoOmegaGuard tau. Harga termurah weyh Shaklee bagi kalini. Lekas. Segera!!
.
#MekLingShare #diarihamil #MekLingJangoxs #pregnant #TipsPregnant #TipsHamil #vitaminhamil #pregnant #MekLingShare #TipsPregnant #vitaminhamil #TipsHamil #ibuhamil #baby2018 #ibumengandung #babybump #ibuberpantang #ibumenyusu #promoJanuari #promotahunbaru #sayajualshakleemurah
MACAM MANA OMEGA MEMBANTU KAWAL BERAT BADAN? . Research menunjukkan bahawa orang yang amal makanan y kaya dengan omega-3 akan rasa kenyang lebih lama. Dan tendency untuk makan mengarut jadi berkurangan. . Selain tu, kehadiran omega-3 juga dapat memberikan kelancaran sistem pencernaan juga. Elak dari lemak terserap. Dan mampu untuk pecahkan lelemak degil yang tak perlu yang ada dalam badan. . Tapi, dengan gaya hidup hari ni. Kita tak mampu untuk mendapat omega-3 secukupnya dari pemakanan sahaja. . Jadi, pengambilan dari segi supplement. Amat digalakkan. . Kenapa perlu pilih jenama Shaklee? Terutamanya buat ibu hamil? . Omegaguard mengandungi omega-3-fatty acid yang diperlukan oleh bayi untuk pembentukan otak,saraf, mata yang sempurna. . Kebaikan omegaguard adalah ia tidak hanyir seperti jenama lain walaupun diperbuat dari ikan laut dalam. Ia melalui proses penyulingan sebanyak 3 x bagi menghilangkan logam merkuri yang sering terdapat dalam ikan laut dalam. . Kandungan merkuri ini merbahaya kepada ibu mengandung dan bayi. . Oleh itu, omegaguard shaklee adalah jenama paling selamat untuk ibu mengandung. . Jd bijak okay. Buat pilihan terbaik. . Jom grab, wasap MekLing. Klik link wasap di bio.😘 . Sekarang #promoOmegaGuard  tau. Harga termurah weyh Shaklee bagi kalini. Lekas. Segera!! . #MekLingShare  #diarihamil  #MekLingJangoxs  #pregnant  #TipsPregnant  #TipsHamil  #vitaminhamil  #pregnant  #MekLingShare  #TipsPregnant  #vitaminhamil  #TipsHamil  #ibuhamil  #baby2018  #ibumengandung  #babybump  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #promoJanuari  #promotahunbaru  #sayajualshakleemurah 
MACAM MANA OMEGA MEMBANTU KAWAL BERAT BADAN?
.
Research menunjukkan bahawa orang yang amal makanan y kaya dengan omega-3 akan rasa kenyang lebih lama. Dan tendency untuk makan mengarut jadi berkurangan.
.
Selain tu, kehadiran omega-3 juga dapat memberikan kelancaran sistem pencernaan juga. Elak dari lemak terserap. Dan mampu untuk pecahkan lelemak degil yang tak perlu yang ada dalam badan.
.
Tapi, dengan gaya hidup hari ni. Kita tak mampu untuk mendapat omega-3 secukupnya dari pemakanan sahaja.
.
Jadi, pengambilan dari segi supplement. Amat digalakkan.
.
Kenapa perlu pilih jenama Shaklee? Terutamanya buat ibu hamil?
.
Omegaguard mengandungi omega-3-fatty acid yang diperlukan oleh bayi untuk pembentukan otak,saraf, mata yang sempurna.
.
Kebaikan omegaguard adalah ia tidak hanyir seperti jenama lain walaupun diperbuat dari ikan laut dalam. Ia melalui proses penyulingan sebanyak 3 x bagi menghilangkan logam merkuri yang sering terdapat dalam ikan laut dalam.
.
Kandungan merkuri ini merbahaya kepada ibu mengandung dan bayi.
.
Oleh itu, omegaguard shaklee adalah jenama paling selamat untuk ibu mengandung.
.
Jd bijak okay. Buat pilihan terbaik. .
Jom grab, wasap MekLing. Klik link wasap di bio.😘
.
Sekarang #promoOmegaGuard tau. Harga termurah weyh Shaklee bagi kalini. Lekas. Segera!!
.
#MekLingShare #diarihamil #MekLingJangoxs #pregnant #TipsPregnant #TipsHamil #vitaminhamil #pregnant #MekLingShare #TipsPregnant #vitaminhamil #TipsHamil #ibuhamil #baby2018 #ibumengandung #babybump #ibuberpantang #ibumenyusu #promoJanuari #promotahunbaru #sayajualshakleemurah
MACAM MANA OMEGA MEMBANTU KAWAL BERAT BADAN? . Research menunjukkan bahawa orang yang amal makanan y kaya dengan omega-3 akan rasa kenyang lebih lama. Dan tendency untuk makan mengarut jadi berkurangan. . Selain tu, kehadiran omega-3 juga dapat memberikan kelancaran sistem pencernaan juga. Elak dari lemak terserap. Dan mampu untuk pecahkan lelemak degil yang tak perlu yang ada dalam badan. . Tapi, dengan gaya hidup hari ni. Kita tak mampu untuk mendapat omega-3 secukupnya dari pemakanan sahaja. . Jadi, pengambilan dari segi supplement. Amat digalakkan. . Kenapa perlu pilih jenama Shaklee? Terutamanya buat ibu hamil? . Omegaguard mengandungi omega-3-fatty acid yang diperlukan oleh bayi untuk pembentukan otak,saraf, mata yang sempurna. . Kebaikan omegaguard adalah ia tidak hanyir seperti jenama lain walaupun diperbuat dari ikan laut dalam. Ia melalui proses penyulingan sebanyak 3 x bagi menghilangkan logam merkuri yang sering terdapat dalam ikan laut dalam. . Kandungan merkuri ini merbahaya kepada ibu mengandung dan bayi. . Oleh itu, omegaguard shaklee adalah jenama paling selamat untuk ibu mengandung. . Jd bijak okay. Buat pilihan terbaik. . Jom grab, wasap MekLing. Klik link wasap di bio.😘 . Sekarang #promoOmegaGuard  tau. Harga termurah weyh Shaklee bagi kalini. Lekas. Segera!! . #MekLingShare  #diarihamil  #MekLingJangoxs  #pregnant  #TipsPregnant  #TipsHamil  #vitaminhamil  #pregnant  #MekLingShare  #TipsPregnant  #vitaminhamil  #TipsHamil  #ibuhamil  #baby2018  #ibumengandung  #babybump  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #promoJanuari  #promotahunbaru  #sayajualshakleemurah 
Jauhnya beza badan kakak kita lepas telan set combo
Bejutas lelemak pecah lepas detox
Badan sihat hati pun senang
Yang penting konsisten minum semasa consume set combo
Ikut pantang sikit sikit pun dah okay
.
SET COMBO RM40
SUPER COMBO RM75
.
Utk oder
Whatsapp 0139027862
Jauhnya beza badan kakak kita lepas telan set combo Bejutas lelemak pecah lepas detox Badan sihat hati pun senang Yang penting konsisten minum semasa consume set combo Ikut pantang sikit sikit pun dah okay . SET COMBO RM40 SUPER COMBO RM75 . Utk oder Whatsapp 0139027862