an online Instagram web viewer

#igersmalaysia medias

Photos

一直在期盼... 週末。

cr // @marcus_low .
.
.
#frinally 🎊
一直在期盼... 週末。 cr // @marcus_low . . . #frinally  🎊
"The best project you'll ever work on is you." - Joanna Soh, Malaysia 1st Wellness and Fitness Youtuber

My favourite quote thus far. It motivates me to make changes in my life this year. For the first time after so many years, I give myself a resolution for year 2018 and I will strike to make it works.
And yes, I kickoff my first task introducing my skin,  my menses and my diet. Go check out the link on my bio to be inspired too! #blogupdated
My skin profile: acne-prone combination skin type

#skincareaddict #skincarecommunity #skincareblogger #skincarejunkie #beautyblogger #beautybloggers #abcommunity #bblogger #bbloggers #beautycommunity #igbeauty #safiyaskincaremakeup #portrait #igerskl #igersmalaysia  #asian #blogger #bloggergirl #bloggersofinstagram #acne #combatingacne #stopdiscrimination #ceritaacneku #chubby #chubbygirl #chubbycheeks #ootdsafiya
"The best project you'll ever work on is you." - Joanna Soh, Malaysia 1st Wellness and Fitness Youtuber My favourite quote thus far. It motivates me to make changes in my life this year. For the first time after so many years, I give myself a resolution for year 2018 and I will strike to make it works. And yes, I kickoff my first task introducing my skin, my menses and my diet. Go check out the link on my bio to be inspired too! #blogupdated  My skin profile: acne-prone combination skin type #skincareaddict  #skincarecommunity  #skincareblogger  #skincarejunkie  #beautyblogger  #beautybloggers  #abcommunity  #bblogger  #bbloggers  #beautycommunity  #igbeauty  #safiyaskincaremakeup  #portrait  #igerskl  #igersmalaysia  #asian  #blogger  #bloggergirl  #bloggersofinstagram  #acne  #combatingacne  #stopdiscrimination  #ceritaacneku  #chubby  #chubbygirl  #chubbycheeks  #ootdsafiya 
G-SHOCK & BABY-G COUPLE DUAL TONE EDITION
.
♻ BRAND : G SHOCK / BABY G .
♻ MATERIAL : RUBBER
♻ Color : REFER PIC
♻ Gender : COUPLE
♻ Condition : NEW With G-Shock & COUPLE BOX LOVE!
.
========================
.
Spek Terbaik :
.
💝 1 Month Warranty (Engine)
💝 Quality Rubber Material
💝 Digital & Analog Function
💝 Gred AA
💝 Sangat tahan lasak
💝 Sesuai untuk pasangan bercinta
. 💝 Day, Date, Year, jarum berfungsi dengan tip top
💝 Dual Time 💝 Alarm
💝 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
💝 12|24 Hours
💝 Diameter (39mm|36mm)
💝 Lampu LED menyala selama mana button lampu ditekan
💝Water Resistant ( No Warantty Cover)
💝 Condition NEW With G Couple Box Love!!
.
🔰 Jarum kecik hanya Display
🔰 Couple Sahaja ! .
=======================
.

Harga Jual (Couple) : RM140
.
FREE POSTAGE 
SABAH SARAWAK ADD RM5
.
📲 WS 0196763018 OR CLICK LINK IN BIO
.
#JuanPabloDropshipTerbaik
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia#fattahamin #neelofa 
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw
G-SHOCK & BABY-G COUPLE DUAL TONE EDITION . ♻ BRAND : G SHOCK / BABY G . ♻ MATERIAL : RUBBER ♻ Color : REFER PIC ♻ Gender : COUPLE ♻ Condition : NEW With G-Shock & COUPLE BOX LOVE! . ======================== . Spek Terbaik : . 💝 1 Month Warranty (Engine) 💝 Quality Rubber Material 💝 Digital & Analog Function 💝 Gred AA 💝 Sangat tahan lasak 💝 Sesuai untuk pasangan bercinta . 💝 Day, Date, Year, jarum berfungsi dengan tip top 💝 Dual Time 💝 Alarm 💝 Pergerakkan Jam mengunakan bateri 💝 12|24 Hours 💝 Diameter (39mm|36mm) 💝 Lampu LED menyala selama mana button lampu ditekan 💝Water Resistant ( No Warantty Cover) 💝 Condition NEW With G Couple Box Love!! . 🔰 Jarum kecik hanya Display 🔰 Couple Sahaja ! . ======================= . Harga Jual (Couple) : RM140 . FREE POSTAGE SABAH SARAWAK ADD RM5 . 📲 WS 0196763018 OR CLICK LINK IN BIO . #JuanPabloDropshipTerbaik  #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia #fattahamin  #neelofa  #dubsmashmalaysia  #parodymalaysia  #pomade  #bundlemalaysia  #barangjadi  #sayajualkasut  #sayajualjam  #jamdw  #dw 
NOT a gloomy day. Just the face 🤗🤭🤫
NOT a gloomy day. Just the face 🤗🤭🤫
Selamat tahun baru 2018📢🎉
Kali ini kami adakan promosi sempena tahun baru sehingga bulan MAC ni tahu tak! 😱📢
.
Harga promosi untuk tahun baru ni cuma RM98 je sebotol. Percuma postage lagi tau! Tapi hanya untuk semenanjung. Untuk sabah/sarawak, tambah rm5 je untuk urusan postage 😍😉
.
Tunggu ape lagi tu?
Sy makan, sy jual. ☺️❤️
@lemonexmurah_
.
Boleh direct whatsapp 
www.wasap.my/601112221015
.
#lemonexmurah #instagood #instagram #lemonexkualalumpur #slime #slimmingworldlife #weightlosstransformation #burnfatsburn #lemonexmalaysia #fatsloseweight #igersmalaysia #kurus #cantikalami #igers #tipsdiet #tipsdietcepat #promotionalproducts #lemonex #bisnesonlinemalaysia #kualalumpur #johor #malaysia #berat #turunberat30hari #lemak #lemakdegil #promosi #sayaminumsayajual #hargamurah #malaysianig
Selamat tahun baru 2018📢🎉 Kali ini kami adakan promosi sempena tahun baru sehingga bulan MAC ni tahu tak! 😱📢 . Harga promosi untuk tahun baru ni cuma RM98 je sebotol. Percuma postage lagi tau! Tapi hanya untuk semenanjung. Untuk sabah/sarawak, tambah rm5 je untuk urusan postage 😍😉 . Tunggu ape lagi tu? Sy makan, sy jual. ☺️❤️ @lemonexmurah_ . Boleh direct whatsapp www.wasap.my/601112221015 . #lemonexmurah  #instagood  #instagram  #lemonexkualalumpur  #slime  #slimmingworldlife  #weightlosstransformation  #burnfatsburn  #lemonexmalaysia  #fatsloseweight  #igersmalaysia  #kurus  #cantikalami  #igers  #tipsdiet  #tipsdietcepat  #promotionalproducts  #lemonex  #bisnesonlinemalaysia  #kualalumpur  #johor  #malaysia  #berat  #turunberat30hari  #lemak  #lemakdegil  #promosi  #sayaminumsayajual  #hargamurah  #malaysianig 
Selamat tahun baru 2018📢🎉
Kali ini kami adakan promosi sempena tahun baru sehingga bulan MAC ni tahu tak! 😱📢
.
Harga promosi untuk tahun baru ni cuma RM98 je sebotol. Percuma postage lagi tau! Tapi hanya untuk semenanjung. Untuk sabah/sarawak, tambah rm5 je untuk urusan postage 😍😉
.
Tunggu ape lagi tu?
Sy makan, sy jual. ☺️❤️
@lemonexmurah_
.
Boleh direct whatsapp 
www.wasap.my/601112221015
.
#lemonexmurah #instagood #instagram #lemonexkualalumpur #slime #slimmingworldlife #weightlosstransformation #burnfatsburn #lemonexmalaysia #fatsloseweight #igersmalaysia #kurus #cantikalami #igers #tipsdiet #tipsdietcepat #promotionalproducts #lemonex #bisnesonlinemalaysia #kualalumpur #johor #malaysia #berat #turunberat30hari #lemak #lemakdegil #promosi #sayaminumsayajual #hargamurah #malaysianig
Selamat tahun baru 2018📢🎉 Kali ini kami adakan promosi sempena tahun baru sehingga bulan MAC ni tahu tak! 😱📢 . Harga promosi untuk tahun baru ni cuma RM98 je sebotol. Percuma postage lagi tau! Tapi hanya untuk semenanjung. Untuk sabah/sarawak, tambah rm5 je untuk urusan postage 😍😉 . Tunggu ape lagi tu? Sy makan, sy jual. ☺️❤️ @lemonexmurah_ . Boleh direct whatsapp www.wasap.my/601112221015 . #lemonexmurah  #instagood  #instagram  #lemonexkualalumpur  #slime  #slimmingworldlife  #weightlosstransformation  #burnfatsburn  #lemonexmalaysia  #fatsloseweight  #igersmalaysia  #kurus  #cantikalami  #igers  #tipsdiet  #tipsdietcepat  #promotionalproducts  #lemonex  #bisnesonlinemalaysia  #kualalumpur  #johor  #malaysia  #berat  #turunberat30hari  #lemak  #lemakdegil  #promosi  #sayaminumsayajual  #hargamurah  #malaysianig 
Selamat tahun baru 2018📢🎉
Kali ini kami adakan promosi sempena tahun baru sehingga bulan MAC ni tahu tak! 😱📢
.
Harga promosi untuk tahun baru ni cuma RM98 je sebotol. Percuma postage lagi tau! Tapi hanya untuk semenanjung. Untuk sabah/sarawak, tambah rm5 je untuk urusan postage 😍😉
.
Tunggu ape lagi tu?
Sy makan, sy jual. ☺️❤️
@lemonexmurah_
.
Boleh direct whatsapp 
www.wasap.my/601112221015
.
#lemonexmurah #instagood #instagram #lemonexkualalumpur #slime #slimmingworldlife #weightlosstransformation #burnfatsburn #lemonexmalaysia #fatsloseweight #igersmalaysia #kurus #cantikalami #igers #tipsdiet #tipsdietcepat #promotionalproducts #lemonex #bisnesonlinemalaysia #kualalumpur #johor #malaysia #berat #turunberat30hari #lemak #lemakdegil #promosi #sayaminumsayajual #hargamurah #malaysianig
Selamat tahun baru 2018📢🎉 Kali ini kami adakan promosi sempena tahun baru sehingga bulan MAC ni tahu tak! 😱📢 . Harga promosi untuk tahun baru ni cuma RM98 je sebotol. Percuma postage lagi tau! Tapi hanya untuk semenanjung. Untuk sabah/sarawak, tambah rm5 je untuk urusan postage 😍😉 . Tunggu ape lagi tu? Sy makan, sy jual. ☺️❤️ @lemonexmurah_ . Boleh direct whatsapp www.wasap.my/601112221015 . #lemonexmurah  #instagood  #instagram  #lemonexkualalumpur  #slime  #slimmingworldlife  #weightlosstransformation  #burnfatsburn  #lemonexmalaysia  #fatsloseweight  #igersmalaysia  #kurus  #cantikalami  #igers  #tipsdiet  #tipsdietcepat  #promotionalproducts  #lemonex  #bisnesonlinemalaysia  #kualalumpur  #johor  #malaysia  #berat  #turunberat30hari  #lemak  #lemakdegil  #promosi  #sayaminumsayajual  #hargamurah  #malaysianig 
☑️tioman
☑️perhentian
🔜redang 
#cuticutimalaysia #igers #igersmalaysia
Salam Jumaat.
.
🌺READY STOCK🌺
.
BAWAL SAKURA
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?💗
.
.
✔️ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
✔️ Tak JARANG.
✔️ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
✔️ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
✔️ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
✔️ Sejuk dan selesa sgt!
✔️ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
✔️ Ada bidang 50 & 55 sahaja tau.
✔️ Boleh digayakan pelbagai cara.
✔️ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
.
HARGA SEHELAI✅
Bidang 50 : RM 35 
Bidang 55 : RM 40 (tidak termasuk postage ) .
HARGA COMBO✅
.
🔹Bidang 50
4 helai : RM 130 ( jimat RM 10 )
🔸Bidang 55
4 helai : RM 150 ( jimat RM 10 ) .
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Utk belian COMBO , FREE POSTAGE 
SM & SS🆓🆓🆓
.
✔️ FREE BOX EXCLUSIVE.
✔️ FREE POSTAGE UTK COMBO.
✔️ FREE KALENDAR 2018 ( LIMITED!).
.
#sayajual #bawal #bawalcantik #bawalbidang50 #bawalbidang55 #wanita #muslimah #fesyenmuslimah #uitm #utm #politeknik #penang #johor #syurgayangkedua #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #emmamaembong #jannanick #igersmalaysia #like4like #instagood #trustedshop #blouse #blousemurah #blousecantik #terapiinstagram
Salam Jumaat. . 🌺READY STOCK🌺 . BAWAL SAKURA . Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?💗 . . ✔️ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI. ✔️ Tak JARANG. ✔️ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon. ✔️ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍. ✔️ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai. ✔️ Sejuk dan selesa sgt! ✔️ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT. ✔️ Ada bidang 50 & 55 sahaja tau. ✔️ Boleh digayakan pelbagai cara. ✔️ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak. . . HARGA SEHELAI✅ Bidang 50 : RM 35 Bidang 55 : RM 40 (tidak termasuk postage ) . HARGA COMBO✅ . 🔹Bidang 50 4 helai : RM 130 ( jimat RM 10 ) 🔸Bidang 55 4 helai : RM 150 ( jimat RM 10 ) . ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Utk belian COMBO , FREE POSTAGE SM & SS🆓🆓🆓 . ✔️ FREE BOX EXCLUSIVE. ✔️ FREE POSTAGE UTK COMBO. ✔️ FREE KALENDAR 2018 ( LIMITED!). . #sayajual  #bawal  #bawalcantik  #bawalbidang50  #bawalbidang55  #wanita  #muslimah  #fesyenmuslimah  #uitm  #utm  #politeknik  #penang  #johor  #syurgayangkedua  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania  #emmamaembong  #jannanick  #igersmalaysia  #like4like  #instagood  #trustedshop  #blouse  #blousemurah  #blousecantik  #terapiinstagram 
PREVENTION IS BETTER THAN CURE.
.
✅ Spill-Proved
✅ Water-Proved
✅ Mud-Proved
✅ Oil-Proved
✅ NoWet - Proved • Basically you can now do everything with your shoes and any surfaces ‼👞✨ Grab your nowet now! .
.
Whatsapp : 📱
.
WHTSAPP/DM FOR ORDER 🤗
.
+601112908641
.
#ezdnstore 
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa 
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw
PREVENTION IS BETTER THAN CURE. . ✅ Spill-Proved ✅ Water-Proved ✅ Mud-Proved ✅ Oil-Proved ✅ NoWet - Proved • Basically you can now do everything with your shoes and any surfaces ‼👞✨ Grab your nowet now! . . Whatsapp : 📱 . WHTSAPP/DM FOR ORDER 🤗 . +601112908641 . #ezdnstore  #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #JDT  #merahkuning  #hijaukuning  #viralmalaysia  #DSV  #fattahamin  #neelofa  #dubsmashmalaysia  #parodymalaysia  #pomade  #bundlemalaysia  #barangjadi  #sayajualkasut  #sayajualjam  #jamdw  #dw 
Ramai yang bertanya, kenapa FEMININE WASH JSD ni selalu digandingkan dengan MASKER VAGINA.?
.
.
🎀FEMININE WASH JSD🎀
👉Merawat keputihan biasa,gatal gatal, menghilangkan bau yang tak menyenangkan
.
.
🎀MASKER VAGINA 🎀
👉Merawat keputihan,gatal gatal, mencerahkan dan mengetatkan
.

Tengok fungsi keduanya agak sama terutamanya untuk keputihan tapi berbeza bagi kegunaan lain.
.

Gandingan kedua-dua ni adalah basic bagi rawatan keputihan.
.
.
🌷SET BASIC JSD (RM100)🌷
********************************
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Postage RM7 SM / RM10 SS
FREE AUTOMEMBERSHIP JSD SEUMUR HIDUP!
.

Order??
WhatsApp DILA 📱017.578.8980
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

#femininewashjsd
#maskervagina
#pencuciintimwanita
#farajberbau
#period
#farajgatal
#keputihan
#jamususukdara 
#jsd
#sayajual 
#sayajualjsd 
#jsdkedah
#stokisjsd
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#wanitahamil
#dropshipneeded
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak 
#empireaurafidarich
Ramai yang bertanya, kenapa FEMININE WASH JSD ni selalu digandingkan dengan MASKER VAGINA.? . . 🎀FEMININE WASH JSD🎀 👉Merawat keputihan biasa,gatal gatal, menghilangkan bau yang tak menyenangkan . . 🎀MASKER VAGINA 🎀 👉Merawat keputihan,gatal gatal, mencerahkan dan mengetatkan . Tengok fungsi keduanya agak sama terutamanya untuk keputihan tapi berbeza bagi kegunaan lain. . Gandingan kedua-dua ni adalah basic bagi rawatan keputihan. . . 🌷SET BASIC JSD (RM100)🌷 ******************************** FEMININE WASH JSD - RM68 MASKER VAGINA - RM25 Postage RM7 SM / RM10 SS FREE AUTOMEMBERSHIP JSD SEUMUR HIDUP! . Order?? WhatsApp DILA 📱017.578.8980 Atau klik link biru kat bio utk direct wasap. 🌷STOKIS SAH JSD🌷 . #femininewashjsd  #maskervagina  #pencuciintimwanita  #farajberbau  #period  #farajgatal  #keputihan  #jamususukdara  #jsd  #sayajual  #sayajualjsd  #jsdkedah  #stokisjsd  #igersmalaysia  #pengantin  #anakdara  #wanitahamil  #dropshipneeded  #bazaarpaknil  #sabah  #sarawak  #empireaurafidarich 
Ramai yang bertanya, kenapa FEMININE WASH JSD ni selalu digandingkan dengan MASKER VAGINA.?
.
.
🎀FEMININE WASH JSD🎀
👉Merawat keputihan biasa,gatal gatal, menghilangkan bau yang tak menyenangkan
.
.
🎀MASKER VAGINA 🎀
👉Merawat keputihan,gatal gatal, mencerahkan dan mengetatkan
.

Tengok fungsi keduanya agak sama terutamanya untuk keputihan tapi berbeza bagi kegunaan lain.
.

Gandingan kedua-dua ni adalah basic bagi rawatan keputihan.
.
.
🌷SET BASIC JSD (RM100)🌷
********************************
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Postage RM7 SM / RM10 SS
FREE AUTOMEMBERSHIP JSD SEUMUR HIDUP!
.

Order??
WhatsApp DILA 📱017.578.8980
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

#femininewashjsd
#maskervagina
#pencuciintimwanita
#farajberbau
#period
#farajgatal
#keputihan
#jamususukdara 
#jsd
#sayajual 
#sayajualjsd 
#jsdkedah
#stokisjsd
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#wanitahamil
#dropshipneeded
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak 
#empireaurafidarich
Ramai yang bertanya, kenapa FEMININE WASH JSD ni selalu digandingkan dengan MASKER VAGINA.? . . 🎀FEMININE WASH JSD🎀 👉Merawat keputihan biasa,gatal gatal, menghilangkan bau yang tak menyenangkan . . 🎀MASKER VAGINA 🎀 👉Merawat keputihan,gatal gatal, mencerahkan dan mengetatkan . Tengok fungsi keduanya agak sama terutamanya untuk keputihan tapi berbeza bagi kegunaan lain. . Gandingan kedua-dua ni adalah basic bagi rawatan keputihan. . . 🌷SET BASIC JSD (RM100)🌷 ******************************** FEMININE WASH JSD - RM68 MASKER VAGINA - RM25 Postage RM7 SM / RM10 SS FREE AUTOMEMBERSHIP JSD SEUMUR HIDUP! . Order?? WhatsApp DILA 📱017.578.8980 Atau klik link biru kat bio utk direct wasap. 🌷STOKIS SAH JSD🌷 . #femininewashjsd  #maskervagina  #pencuciintimwanita  #farajberbau  #period  #farajgatal  #keputihan  #jamususukdara  #jsd  #sayajual  #sayajualjsd  #jsdkedah  #stokisjsd  #igersmalaysia  #pengantin  #anakdara  #wanitahamil  #dropshipneeded  #bazaarpaknil  #sabah  #sarawak  #empireaurafidarich 
Ramai yang bertanya, kenapa FEMININE WASH JSD ni selalu digandingkan dengan MASKER VAGINA.?
.
.
🎀FEMININE WASH JSD🎀
👉Merawat keputihan biasa,gatal gatal, menghilangkan bau yang tak menyenangkan
.
.
🎀MASKER VAGINA 🎀
👉Merawat keputihan,gatal gatal, mencerahkan dan mengetatkan
.

Tengok fungsi keduanya agak sama terutamanya untuk keputihan tapi berbeza bagi kegunaan lain.
.

Gandingan kedua-dua ni adalah basic bagi rawatan keputihan.
.
.
🌷SET BASIC JSD (RM100)🌷
********************************
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Postage RM7 SM / RM10 SS
FREE AUTOMEMBERSHIP JSD SEUMUR HIDUP!
.

Order??
WhatsApp DILA
📱017.578.8980
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

#femininewashjsd
#maskervagina
#pencuciintimwanita
#farajberbau
#period
#farajgatal
#keputihan
#jamususukdara 
#jsd
#sayajual 
#sayajualjsd 
#jsdkedah
#stokisjsd
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#wanitahamil
#dropshipneeded
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak 
#empireaurafidarich
Ramai yang bertanya, kenapa FEMININE WASH JSD ni selalu digandingkan dengan MASKER VAGINA.? . . 🎀FEMININE WASH JSD🎀 👉Merawat keputihan biasa,gatal gatal, menghilangkan bau yang tak menyenangkan . . 🎀MASKER VAGINA 🎀 👉Merawat keputihan,gatal gatal, mencerahkan dan mengetatkan . Tengok fungsi keduanya agak sama terutamanya untuk keputihan tapi berbeza bagi kegunaan lain. . Gandingan kedua-dua ni adalah basic bagi rawatan keputihan. . . 🌷SET BASIC JSD (RM100)🌷 ******************************** FEMININE WASH JSD - RM68 MASKER VAGINA - RM25 Postage RM7 SM / RM10 SS FREE AUTOMEMBERSHIP JSD SEUMUR HIDUP! . Order?? WhatsApp DILA 📱017.578.8980 Atau klik link biru kat bio utk direct wasap. 🌷STOKIS SAH JSD🌷 . #femininewashjsd  #maskervagina  #pencuciintimwanita  #farajberbau  #period  #farajgatal  #keputihan  #jamususukdara  #jsd  #sayajual  #sayajualjsd  #jsdkedah  #stokisjsd  #igersmalaysia  #pengantin  #anakdara  #wanitahamil  #dropshipneeded  #bazaarpaknil  #sabah  #sarawak  #empireaurafidarich 
Ready stock!!original Vials for Him 💼👔👞👓Vial!! Nak pakai perfume tapi tak sure yg mana..haaa mehh try vial coz murah n senang nk bwk kemana2.. It's ORIGINAL😘😘..
DM or whatsapp wawa!!! 📱😊
_______________________
Price : RM 12 - 1pc  RM 32 - 3pcs  RM 62 - 6 pcs  RM 90 - 9 pcs ▪️Free gift 🎁 ▪️postage exclude
▪️COD Available (selected area)

Whatsapp: 
WAWA 0163345887📱

#sayajualperfume#bazaarpaknil#perfumemurah#perfumelover#sayajual#visitmyig#lokal#malaysia#lokalah#kualalumpur#igshopmalaysia#supportlocal#igersmalaysia#originalperfume#authenticperfume#perfume#perfumelovermalaysia#perfumecollection#sayajualperfumevials#perfumevials#perfumevial#perfumesample
Ready stock!!original Vials for Him 💼👔👞👓Vial!! Nak pakai perfume tapi tak sure yg mana..haaa mehh try vial coz murah n senang nk bwk kemana2.. It's ORIGINAL😘😘.. DM or whatsapp wawa!!! 📱😊 _______________________ Price : RM 12 - 1pc RM 32 - 3pcs RM 62 - 6 pcs RM 90 - 9 pcs ▪️Free gift 🎁 ▪️postage exclude ▪️COD Available (selected area) Whatsapp: WAWA 0163345887📱 #sayajualperfume #bazaarpaknil #perfumemurah #perfumelover #sayajual #visitmyig #lokal #malaysia #lokalah #kualalumpur #igshopmalaysia #supportlocal #igersmalaysia #originalperfume #authenticperfume #perfume #perfumelovermalaysia #perfumecollection #sayajualperfumevials #perfumevials #perfumevial #perfumesample 
Ready stock!!original Vials for Him 💼👔👞👓Vial!! Nak pakai perfume tapi tak sure yg mana..haaa mehh try vial coz murah n senang nk bwk kemana2.. It's ORIGINAL😘😘..
DM or whatsapp wawa!!! 📱😊
_______________________
Price : RM 12 - 1pc  RM 32 - 3pcs  RM 62 - 6 pcs  RM 90 - 9 pcs ▪️Free gift 🎁 ▪️postage exclude
▪️COD Available (selected area)

Whatsapp: 
WAWA 0163345887📱

#sayajualperfume#bazaarpaknil#perfumemurah#perfumelover#sayajual#visitmyig#lokal#malaysia#lokalah#kualalumpur#igshopmalaysia#supportlocal#igersmalaysia#originalperfume#authenticperfume#perfume#perfumelovermalaysia#perfumecollection#sayajualperfumevials#perfumevials#perfumevial#perfumesample
Ready stock!!original Vials for Him 💼👔👞👓Vial!! Nak pakai perfume tapi tak sure yg mana..haaa mehh try vial coz murah n senang nk bwk kemana2.. It's ORIGINAL😘😘.. DM or whatsapp wawa!!! 📱😊 _______________________ Price : RM 12 - 1pc RM 32 - 3pcs RM 62 - 6 pcs RM 90 - 9 pcs ▪️Free gift 🎁 ▪️postage exclude ▪️COD Available (selected area) Whatsapp: WAWA 0163345887📱 #sayajualperfume #bazaarpaknil #perfumemurah #perfumelover #sayajual #visitmyig #lokal #malaysia #lokalah #kualalumpur #igshopmalaysia #supportlocal #igersmalaysia #originalperfume #authenticperfume #perfume #perfumelovermalaysia #perfumecollection #sayajualperfumevials #perfumevials #perfumevial #perfumesample 
あの夜の大トロ超ヤバい!以上!
I still have not gotten over that big fat slap of fatty tuna from my omakase meal the other night! IT WAS SO FAT! 🤤I don't want to admit this but I have become Oribe's ambassador lol, self appointed one! Shiok sendiri! That's all! Thank you!
#織部中毒 #寿司屋 #寿司織部 #クアラルンプール #マレーシア #寿司 #sushi #sushirestaurant #sushioribe #oribesushi #foodie #malaysia #omakase #寿司おまかせ #sushiporn #instafood #日本料理 #江戸前寿司 #握り寿司 #igersmalaysia #鮨 #foodphotography #foodporn #vsco #vscocam #sushilovers #ootoro #onthetable #igersmy #大トロ
あの夜の大トロ超ヤバい!以上! I still have not gotten over that big fat slap of fatty tuna from my omakase meal the other night! IT WAS SO FAT! 🤤I don't want to admit this but I have become Oribe's ambassador lol, self appointed one! Shiok sendiri! That's all! Thank you! #織部中毒  #寿司屋  #寿司織部  #クアラルンプール  #マレーシア  #寿司  #sushi  #sushirestaurant  #sushioribe  #oribesushi  #foodie  #malaysia  #omakase  #寿司おまかせ  #sushiporn  #instafood  #日本料理  #江戸前寿司  #握り寿司  #igersmalaysia  #鮨  #foodphotography  #foodporn  #vsco  #vscocam  #sushilovers  #ootoro  #onthetable  #igersmy  #大トロ 
CARA MERAWAT KURAP/PANAU  DGN JSD :)
.

Caranya: 
1- Gosokkan MASKER VAGINA (MV) di tempat kurap, panau atau kayap.
.

2. Mandi, gosokkan ANGGUN PESONA SOAP (APS) di tempat bermasalah.
.

3- Selepas mandi, sapukan MV ditempat tersebut.
Amalkan dan ulang setiap hari sebelum mandi.
Seelok - eloknya sehari 2 kali.
.

Boleh nampak perubahan dan pulih 100% dari kurap dalam tempoh kurang 2 minggu.
Jika kronik teruskan penggunaan berterusan.
Insyaallah kurap boleh hilang.
.

WhatsApp Sarah  utk order
📱0102762069
Atau klik terus link kat bio.
🌷AGEN SAH JSD🌷
.

MASKER VAGINA - RM25

#jamususukdara
#penjagaankulit
#maskervagina
#sabunanggunpesona
#kurapcelahkangkang
#ruam #kurap #panau
#jsdselangor
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#wanitahamil
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#teamjsdiman
#empireaurafidarich
CARA MERAWAT KURAP/PANAU DGN JSD :) . Caranya: 1- Gosokkan MASKER VAGINA (MV) di tempat kurap, panau atau kayap. . 2. Mandi, gosokkan ANGGUN PESONA SOAP (APS) di tempat bermasalah. . 3- Selepas mandi, sapukan MV ditempat tersebut. Amalkan dan ulang setiap hari sebelum mandi. Seelok - eloknya sehari 2 kali. . Boleh nampak perubahan dan pulih 100% dari kurap dalam tempoh kurang 2 minggu. Jika kronik teruskan penggunaan berterusan. Insyaallah kurap boleh hilang. . WhatsApp Sarah utk order 📱0102762069 Atau klik terus link kat bio. 🌷AGEN SAH JSD🌷 . MASKER VAGINA - RM25 #jamususukdara  #penjagaankulit  #maskervagina  #sabunanggunpesona  #kurapcelahkangkang  #ruam  #kurap  #panau  #jsdselangor  #igersmalaysia  #pengantin  #anakdara  #wanitahamil  #freereview  #like4like  #follow4follow  #bazaarpaknil  #sabah  #sarawak  #teamjsdiman  #empireaurafidarich 
alhmdulilah rezeki pagi jumaat 10 botol Jamu Nenek😘😘 bkk wsp cst trus trnsfer duit..Nak #JamuNenek 
spa nk gift tasbih.. boleh order jamu nenek ... cepat sementara masih ada stok... *JOM SAMA2 CARI SAHAM AKHIRAT bersama TasbihMini33*

#jamunenek #jamutradisional #jamunenekjohor #jamunenek #jamu #jamuviral #bazaarpaknil #viral #warisanturuntemurun #warisannusantara #nofilter 
#nanajamunenek #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam  #bazarpaknil #produklarisdipasaran #bazaarpaknil#jamunenek#bestproduct #luluskkm #jualonlinemurah #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual
alhmdulilah rezeki pagi jumaat 10 botol Jamu Nenek😘😘 bkk wsp cst trus trnsfer duit..Nak #JamuNenek  spa nk gift tasbih.. boleh order jamu nenek ... cepat sementara masih ada stok... *JOM SAMA2 CARI SAHAM AKHIRAT bersama TasbihMini33* #jamunenek  #jamutradisional  #jamunenekjohor  #jamunenek  #jamu  #jamuviral  #bazaarpaknil  #viral  #warisanturuntemurun  #warisannusantara  #nofilter  #nanajamunenek  #malaysia  #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam  #bazarpaknil  #produklarisdipasaran  #bazaarpaknil #jamunenek #bestproduct  #luluskkm  #jualonlinemurah  #igreview  #igreviewmalaysia  #paidreview  #reviewmurah  #igshopmalaysia  #sayajual 
#TekaTekan Win RM20,000 daily if you are Hypp TV subscriber! Starting from 15 Jan, you can stand a chance to win RM20k cash on HyppSensasi (channel 116), by answering 5 questions. "Tekan" # and the color button on your Hypp TV remote to answer the question. Easy right?
#TekaTekan  Win RM20,000 daily if you are Hypp TV subscriber! Starting from 15 Jan, you can stand a chance to win RM20k cash on HyppSensasi (channel 116), by answering 5 questions. "Tekan" # and the color button on your Hypp TV remote to answer the question. Easy right?
alhmdulilah rezeki pagi jumaat 10 botol Jamu Nenek😘😘 bkk wsp cst trus trnsfer duit..Nak #JamuNenek 
spa nk gift tasbih.. boleh order jamu nenek ... cepat sementara masih ada stok... *JOM SAMA2 CARI SAHAM AKHIRAT bersama TasbihMini33*

#jamunenek #jamutradisional #jamunenekjohor #jamunenek #jamu #jamuviral #bazaarpaknil #viral #warisanturuntemurun #warisannusantara #nofilter 
#nanajamunenek #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam  #bazarpaknil #produklarisdipasaran #bazaarpaknil#jamunenek#bestproduct #luluskkm #jualonlinemurah #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual
alhmdulilah rezeki pagi jumaat 10 botol Jamu Nenek😘😘 bkk wsp cst trus trnsfer duit..Nak #JamuNenek  spa nk gift tasbih.. boleh order jamu nenek ... cepat sementara masih ada stok... *JOM SAMA2 CARI SAHAM AKHIRAT bersama TasbihMini33* #jamunenek  #jamutradisional  #jamunenekjohor  #jamunenek  #jamu  #jamuviral  #bazaarpaknil  #viral  #warisanturuntemurun  #warisannusantara  #nofilter  #nanajamunenek  #malaysia  #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam  #bazarpaknil  #produklarisdipasaran  #bazaarpaknil #jamunenek #bestproduct  #luluskkm  #jualonlinemurah  #igreview  #igreviewmalaysia  #paidreview  #reviewmurah  #igshopmalaysia  #sayajual 
❤ CHINESE NEW YEAR OFFER ❤ ✔Inii confirm wangi 24 jam ! Apa tak nya, beli PERFUME dapat FREE SHOWER GEL ! 😱 ✔Jom dapatkan parfum no.1 super long lasting di Malaysia! dengan lebih 62 jenis pilihan wangian wanita & lelaki ✔Dengan RM 69,⤵
dapatkan 1 perfume THE LAB PARFUM (45ml) + free 4 botol Apple & Honeydew Perfumed Shower Gel ( 400ml) 👍 ✔Tempoh penggunaan : Setengah tahun pun blum tentu habis ! 😉 ✔Contact cik Mia 📲 www.wasap.my/601112330062 utk mengetahui jenis wangian yg sesuai dengan diri anda ! 
#perfumemurah #fragrance #perfumewanita #pavilion #perfumelelaki #branded #parfummurah #ORIGINAL #produkkecantikan #inspire #minyakwangimurah  #halal
#sayajualmurah #malaysia #igshopmalaysia #promosi #THELABPARFUM #jualanmurah
#bazaarpaknil #igersmalaysia 
#nurthelabparfum_catalog
❤ CHINESE NEW YEAR OFFER ❤ ✔Inii confirm wangi 24 jam ! Apa tak nya, beli PERFUME dapat FREE SHOWER GEL ! 😱 ✔Jom dapatkan parfum no.1 super long lasting di Malaysia! dengan lebih 62 jenis pilihan wangian wanita & lelaki ✔Dengan RM 69,⤵ dapatkan 1 perfume THE LAB PARFUM (45ml) + free 4 botol Apple & Honeydew Perfumed Shower Gel ( 400ml) 👍 ✔Tempoh penggunaan : Setengah tahun pun blum tentu habis ! 😉 ✔Contact cik Mia 📲 www.wasap.my/601112330062 utk mengetahui jenis wangian yg sesuai dengan diri anda ! #perfumemurah  #fragrance  #perfumewanita  #pavilion  #perfumelelaki  #branded  #parfummurah  #ORIGINAL  #produkkecantikan  #inspire  #minyakwangimurah  #halal  #sayajualmurah  #malaysia  #igshopmalaysia  #promosi  #THELABPARFUM  #jualanmurah  #bazaarpaknil  #igersmalaysia  #nurthelabparfum_catalog 
.
Salam Jumaat & Selamat Pagi
.
Semoga segala urusan serta perancangan anda dipermudahkan & dimurahkan rezeki 🙏🏻😊
.
SHOWROOM
KINRARA UPTOWN
.
@kolar_biru 
@regiment_gear 
@edtgfx 
@seku_two
.
#sekutwo #kinrarauptown #serikembangan #selangor #buttondownshirt #hats #sneakers #drmartens #patches #assesories #sapotlokal #tempatanfest #malaysia #skinhead #rudeboys #mods #scooterist #casual #terracewear #hooligan #igersmalaysia #vscomalaysia #streetwear #menswear #fashionista #ootd #goodmorning #happyfriday #yakyakyeay
. Salam Jumaat & Selamat Pagi . Semoga segala urusan serta perancangan anda dipermudahkan & dimurahkan rezeki 🙏🏻😊 . SHOWROOM KINRARA UPTOWN . @kolar_biru @regiment_gear @edtgfx @seku_two . #sekutwo  #kinrarauptown  #serikembangan  #selangor  #buttondownshirt  #hats  #sneakers  #drmartens  #patches  #assesories  #sapotlokal  #tempatanfest  #malaysia  #skinhead  #rudeboys  #mods  #scooterist  #casual  #terracewear  #hooligan  #igersmalaysia  #vscomalaysia  #streetwear  #menswear  #fashionista  #ootd  #goodmorning  #happyfriday  #yakyakyeay 
TAK SAMPAI SEMINGGU PAKAI LOTION KULIT MAKIN CERAH .
.
Lotion khas utk memutihkan kulit yg gelap dan kusam . Bahan - bahan premium seperti glutathione , arbutin , milk powder yg berfungsi utk mencerahkan kulit dengan selamat dan berkesan.
.
Nak kulit putih berseri sebelum raya . Mehh grab awal - awal . 😁.
.
Fungsi lotion rizzskin
🌼Memutihkan kulit
🌼Melindungi dari cahaya matahari dan sinar uv
🌼Membantu  melembabkan kulit
🌼 Membantu mencerahkan kulit secara merata
🌼Melembutkan tempat kulit yang kasar
🌼Mempercepatkan regenerasi kulit
🌼Kulit nampak sehat,glowing memancarkan aura
.
Direct whatsapp for fast respon 📲 0199236841
TAK SAMPAI SEMINGGU PAKAI LOTION KULIT MAKIN CERAH . . Lotion khas utk memutihkan kulit yg gelap dan kusam . Bahan - bahan premium seperti glutathione , arbutin , milk powder yg berfungsi utk mencerahkan kulit dengan selamat dan berkesan. . Nak kulit putih berseri sebelum raya . Mehh grab awal - awal . 😁. . Fungsi lotion rizzskin 🌼Memutihkan kulit 🌼Melindungi dari cahaya matahari dan sinar uv 🌼Membantu melembabkan kulit 🌼 Membantu mencerahkan kulit secara merata 🌼Melembutkan tempat kulit yang kasar 🌼Mempercepatkan regenerasi kulit 🌼Kulit nampak sehat,glowing memancarkan aura . Direct whatsapp for fast respon 📲 0199236841
SABUN NI MEMANG BERKESAN. BARU 11 HARI GUNA🔥🔥🔥
:
Alhamdulillah lagi positive feedback yg customer sis share. Happy sis sebab dapat bantu uolls dapatkan kulit yg putih gebu. Sampai nmpak urat hijau taw! Gara-gara guna GlutaMilkSoap la ni😍
.
Sabun ni memang best uolls. Btul2 ajaib. Ramai yg dah berpuas hati & yg nak terus repeat order💃🏻
.
Uolls pun wajib cuba satu. Kalau takut terpaksa repeat order, boleh beli byk2 utk simpan stock. Sebab stock sis memang laju je licin😅
.
Whatsapp sekarang untuk join last postage harini
010-2731099
010-2731099
010-2731099
SABUN NI MEMANG BERKESAN. BARU 11 HARI GUNA🔥🔥🔥 : Alhamdulillah lagi positive feedback yg customer sis share. Happy sis sebab dapat bantu uolls dapatkan kulit yg putih gebu. Sampai nmpak urat hijau taw! Gara-gara guna GlutaMilkSoap la ni😍 . Sabun ni memang best uolls. Btul2 ajaib. Ramai yg dah berpuas hati & yg nak terus repeat order💃🏻 . Uolls pun wajib cuba satu. Kalau takut terpaksa repeat order, boleh beli byk2 utk simpan stock. Sebab stock sis memang laju je licin😅 . Whatsapp sekarang untuk join last postage harini 010-2731099 010-2731099 010-2731099
Tale of two teen cats and their toy feather. 😋 Scroll 10x to read..
.
.
Definitely cheer my morning..
Have a nice day, #kittygang and friends..🤗😻😽
.
.
.
#cat #cats #catsoftheday #catsofinstagram #comics #catdrama #drama #cutecats #cutecatsoninstagram #adorable #funny #playtime #naughtykitty #tonyntejakitty #tonyisnaughty #tejamygirl #bengalcat #bengal #bengalworld #precious #comel #kucinglucu #kucing #kucingmalaysia #rememberingalan #mycats #igers #igersmalaysia
Tale of two teen cats and their toy feather. 😋 Scroll 10x to read.. . . Definitely cheer my morning.. Have a nice day, #kittygang  and friends..🤗😻😽 . . . #cat  #cats  #catsoftheday  #catsofinstagram  #comics  #catdrama  #drama  #cutecats  #cutecatsoninstagram  #adorable  #funny  #playtime  #naughtykitty  #tonyntejakitty  #tonyisnaughty  #tejamygirl  #bengalcat  #bengal  #bengalworld  #precious  #comel  #kucinglucu  #kucing  #kucingmalaysia  #rememberingalan  #mycats  #igers  #igersmalaysia 
Vans or Nike? 📸- fihts
Vans or Nike? 📸- fihts
STRESS BILA PALING PENDEK DIKALANGAN MEMBER2? 
Selalu dibahan kwn2 kerana pendek?? 😞
.
Jangan risau. Admin disini sedia membantu korg2 yg berhasrat utk tmbah tggi. .
Kalau asyik ragu-ragu je, sampai bila2 pun xtinggi broh😎✌🏻️
.
Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . .
Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg, 📞Wechat : herbalstoreco
📞Whatsapp : +60 16-503 2303

utk join postage esok😄 .

#sayajual #naktinggi #jomtinggi #igersmuda #igersmalaysia #igersganu #abangsado #abamsado #heightupmurah #heightuporiginal #akuyangjualkoyangpanas #airasia #malindoair #mascabincrew #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkauyangpanas #legasiwakdoyok #klia2 #airasiacabincrew #fitmalaysia #brunei_ig #olivesacademy #igerssg #tienssuccessstory #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #sematnatang #themalaya_ig #vscomalaysia #tiensmalaysia
STRESS BILA PALING PENDEK DIKALANGAN MEMBER2? Selalu dibahan kwn2 kerana pendek?? 😞 . Jangan risau. Admin disini sedia membantu korg2 yg berhasrat utk tmbah tggi. . Kalau asyik ragu-ragu je, sampai bila2 pun xtinggi broh😎✌🏻️ . Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . . Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg, 📞Wechat : herbalstoreco 📞Whatsapp : +60 16-503 2303 utk join postage esok😄 . #sayajual  #naktinggi  #jomtinggi  #igersmuda  #igersmalaysia  #igersganu  #abangsado  #abamsado  #heightupmurah  #heightuporiginal  #akuyangjualkoyangpanas  #airasia  #malindoair  #mascabincrew  #akuyangpakaikoyangpanas  #akuyangpostkauyangpanas  #legasiwakdoyok  #klia2  #airasiacabincrew  #fitmalaysia  #brunei_ig  #olivesacademy  #igerssg  #tienssuccessstory  #projek_tempatan  #igfeedsmenarik_  #sematnatang  #themalaya_ig  #vscomalaysia  #tiensmalaysia 
The weekend is almost here. Tag 2 friends who you would share this with! 🤩🤩
.
🇲🇾Follow @mycafefood and tag #mycafefood for a chance to get feature!
·
Like our Facebook page for more community snaps of cafes food over Malaysia!
Link in bio!
.
For advertorial, please email us @
📩mycafefood@gmail.com
.
📷 credits: @yyw
.
#cafehopping #cafehop #cafehopmy #cafehopkl #cafehoppingmy #cafehopmalaysia  #cafehoppingmalaysia  #cafelife  #cafetime #igersmalaysia #igerscoffee #eatnowkl #onestopkl #klcafe #klcoffeespots #foodporn #foodphotography #foodie #foodstyling #foodstylist #foodvsco #flatlay #feedfeed #malaysianfood #malaysianig #onthetable #burpplekl #hungrygowhere
The weekend is almost here. Tag 2 friends who you would share this with! 🤩🤩 . 🇲🇾Follow @mycafefood and tag #mycafefood  for a chance to get feature! · Like our Facebook page for more community snaps of cafes food over Malaysia! Link in bio! . For advertorial, please email us @ 📩mycafefood@gmail.com . 📷 credits: @yyw . #cafehopping  #cafehop  #cafehopmy  #cafehopkl  #cafehoppingmy  #cafehopmalaysia  #cafehoppingmalaysia  #cafelife  #cafetime  #igersmalaysia  #igerscoffee  #eatnowkl  #onestopkl  #klcafe  #klcoffeespots  #foodporn  #foodphotography  #foodie  #foodstyling  #foodstylist  #foodvsco  #flatlay  #feedfeed  #malaysianfood  #malaysianig  #onthetable  #burpplekl  #hungrygowhere 
Hey Hey!! It's my birthday week and everybody gets a special price for the #cloveklxetherealnas lippies! Starting from 21.1.2018 to 31.1.2018:
🌟buy 1 lipstick/liquid lipstick and get 10% discount! 🌟buy 2 lipsticks/liquid lipsticks and get 15% discount! 🌟if you buy all 4 lipsticks/liquid lipsticks you will get 20% discount!

Yayy! Happy birthday to all Aquarius babies out there 🌊 🎂

#cloveklxetherealnas #clvklxnas #lipnotizebyclove #lipstickjunkie #lipsticklover #beautyinfluencer #gainpost #igers #igersmalaysia #gf_malaysia #brownskinmakeup #melaninbeauty #makeupaddict #slave2beauty
Hey Hey!! It's my birthday week and everybody gets a special price for the #cloveklxetherealnas  lippies! Starting from 21.1.2018 to 31.1.2018: 🌟buy 1 lipstick/liquid lipstick and get 10% discount! 🌟buy 2 lipsticks/liquid lipsticks and get 15% discount! 🌟if you buy all 4 lipsticks/liquid lipsticks you will get 20% discount! Yayy! Happy birthday to all Aquarius babies out there 🌊 🎂 #cloveklxetherealnas  #clvklxnas  #lipnotizebyclove  #lipstickjunkie  #lipsticklover  #beautyinfluencer  #gainpost  #igers  #igersmalaysia  #gf_malaysia  #brownskinmakeup  #melaninbeauty  #makeupaddict  #slave2beauty 
Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the problems
#portsplay
Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the problems #portsplay 
Assalamualaikum dan salam Jumaat semua
.
Semoga semua yang baca diberi rahmat dan barakah serta berjaya kurus sihat kekal ideal lama agar sama2 kita dapat perbanyakkan ibadah dan amal soleh dalam hidup kita InshaaAllah
.
#coachismailayu #teamkurussihat
coach ismail +60132505120
coach ayu +60122230485
#kurus #plussizemalaysia #slim2018 #meletop #bajubesar #kurus2018 #kahwin2018 #neelofa #igersmalaysia #igersmy #viral #tv3 #bigsizemurah
When the moon hits your eye,
Like a truffle pizza pie,
That's amore 🎶 🎶
🍕 🍕  @fishncosg
When the moon hits your eye, Like a truffle pizza pie, That's amore 🎶 🎶 🍕 🍕 @fishncosg
ReadyStock!!!
Fucking Awesome Jason Dill Class Tee🔥
Condition:Deadstock 
Size : L 💯original 
Price:rm550
*BarangKawan
ReadyStock!!! Fucking Awesome Jason Dill Class Tee🔥 Condition:Deadstock Size : L 💯original Price:rm550 *BarangKawan
- Streetwear -

Assalamualaikum

Berita baik untuk penggemar Streetwear! @captainp_shop baru releasekan streetwear terutama tshirt dengan pelbagai design yang cantik-cantik tapi dengan harga yang berpatutan! 
Disebabkan @captainp_shop baru releasekan, setiap pembelian dapat Sticker! 🎉 Terbaik sangat!

Jom cepat-cepat dapat sekarang! 
Jangan lupa follow ⤵️
@captainp_shop @captainp_shop @captainp_shop 
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa 
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw
- Streetwear - Assalamualaikum Berita baik untuk penggemar Streetwear! @captainp_shop baru releasekan streetwear terutama tshirt dengan pelbagai design yang cantik-cantik tapi dengan harga yang berpatutan! Disebabkan @captainp_shop baru releasekan, setiap pembelian dapat Sticker! 🎉 Terbaik sangat! Jom cepat-cepat dapat sekarang! Jangan lupa follow ⤵️ @captainp_shop @captainp_shop @captainp_shop #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #JDT  #merahkuning  #hijaukuning  #viralmalaysia  #DSV  #fattahamin  #neelofa  #dubsmashmalaysia  #parodymalaysia  #pomade  #bundlemalaysia  #barangjadi  #sayajualkasut  #sayajualjam  #jamdw  #dw 
“ You’ve gotta dance like there’s nobody watching, love like you’ll never be hurt, sing like there’s nobody listening, and live like it’s heaven on earth “
.
.

Purple color passport holder & maroon color keychain for lovely noraty..thank u sweetie 😘😘😘
.
.

#sayajual #sisjualpassportcover #sisjual #keychain #personalizedkeychain #personalizedgifts #passportcase #pasportholder #passportcover #fattzura #cahyaamourshop #instalike #igers #igersmalaysia #travel
“ You’ve gotta dance like there’s nobody watching, love like you’ll never be hurt, sing like there’s nobody listening, and live like it’s heaven on earth “ . . Purple color passport holder & maroon color keychain for lovely noraty..thank u sweetie 😘😘😘 . . #sayajual  #sisjualpassportcover  #sisjual  #keychain  #personalizedkeychain  #personalizedgifts  #passportcase  #pasportholder  #passportcover  #fattzura  #cahyaamourshop  #instalike  #igers  #igersmalaysia  #travel 
Ramai yang tanya ape yang korang akan dapat untuk RM39 time Ariya Happy Hour 12noon ke 8 malam tu. Dengan harga istimewa ni korang dapat a complete 45 minit rawatan muka termasuk, scrub muka, face mask, whitehead dan blackhead extraction dan macam-macam lagi. Sangat value for money! Cepat PM, call atau WhatsApp at 016 6731141 untuk book slot korang 💜  #ampang #kualalumpur #ariyamedispa #klcc #ampangpoint #ampangpointmall #medispa #spa #facespa #aesthetic #promosi #promosihebat #igers #igersmalaysia #rawatankecantikan #vshape #contour #countouring #estetik #rawatanmuka #whitening #nakcantik #cantik #nakkurus #slimming #discount #diskaun #january #happyhour #lunch
Ramai yang tanya ape yang korang akan dapat untuk RM39 time Ariya Happy Hour 12noon ke 8 malam tu. Dengan harga istimewa ni korang dapat a complete 45 minit rawatan muka termasuk, scrub muka, face mask, whitehead dan blackhead extraction dan macam-macam lagi. Sangat value for money! Cepat PM, call atau WhatsApp at 016 6731141 untuk book slot korang 💜 #ampang  #kualalumpur  #ariyamedispa  #klcc  #ampangpoint  #ampangpointmall  #medispa  #spa  #facespa  #aesthetic  #promosi  #promosihebat  #igers  #igersmalaysia  #rawatankecantikan  #vshape  #contour  #countouring  #estetik  #rawatanmuka  #whitening  #nakcantik  #cantik  #nakkurus  #slimming  #discount  #diskaun  #january  #happyhour  #lunch 
A little squiggly friend told us that the CNY @smooshiejuice special (Mandarin/Lychees/Goji Berries) is making a comeback soon!
A little squiggly friend told us that the CNY @smooshiejuice special (Mandarin/Lychees/Goji Berries) is making a comeback soon!
Good day ladies! Make up brush, sponges, beauty blender cleanser by Phloosh. Quick and easy. Avoid dirty and cakey make up application, get this yummy beauty essential! They’re HALAL! RM29 only.
.
#mafarikha #sayapenjualpencuciberusmekap #brushcleansermalaysia #diy #phlooshagent #phlooshputrajaya #malaysia #sayajual #putrajaya #asian #sayajualmurah #igersmalaysia #instagood #bazaarpaknil #instamalaysia #lokalah #insalike #malaysiaonlineshop #potd #beautiful #visitmyig #onlineshop #beauty #love #makeup #spreadlove #diy #beautygoals
Good day ladies! Make up brush, sponges, beauty blender cleanser by Phloosh. Quick and easy. Avoid dirty and cakey make up application, get this yummy beauty essential! They’re HALAL! RM29 only. . #mafarikha  #sayapenjualpencuciberusmekap  #brushcleansermalaysia  #diy  #phlooshagent  #phlooshputrajaya  #malaysia  #sayajual  #putrajaya  #asian  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #instagood  #bazaarpaknil  #instamalaysia  #lokalah  #insalike  #malaysiaonlineshop  #potd  #beautiful  #visitmyig  #onlineshop  #beauty  #love  #makeup  #spreadlove  #diy  #beautygoals 
STOCK BARU MAI DAH ! ♨
.
Nike Zoom Orange 💥
.
DISEBABKAN MALAYSIA U23 LAYAK KE SUKU AKHIR, ABANG BAGI HARGA PROMOSI ! ⚡
.
36-45 euro
.
HARGA ASAL 😮
RM160sm / RM165ss
.
HARGA PROMOSI 😵
RM140sm / RM145ss
.
POSTAGE? JANGAN RISAU, ABANG PAYUNG ! 🙈
.
PANDAI BODEK, HARGA LAGI CANTIK ! 😝
.
#seriiskandar #nike #nikeshoes #nikemalaysia #sneakerspadu #sneakersmurah #igers #igersmalaysia #kamiberniaga #perakdarulridzuan #tanahtumpahdarahku #uitmsi #utp #ikbnsi #kpmsi #nikezoom #nikezoomorange
STOCK BARU MAI DAH ! ♨ . Nike Zoom Orange 💥 . DISEBABKAN MALAYSIA U23 LAYAK KE SUKU AKHIR, ABANG BAGI HARGA PROMOSI ! ⚡ . 36-45 euro . HARGA ASAL 😮 RM160sm / RM165ss . HARGA PROMOSI 😵 RM140sm / RM145ss . POSTAGE? JANGAN RISAU, ABANG PAYUNG ! 🙈 . PANDAI BODEK, HARGA LAGI CANTIK ! 😝 . #seriiskandar  #nike  #nikeshoes  #nikemalaysia  #sneakerspadu  #sneakersmurah  #igers  #igersmalaysia  #kamiberniaga  #perakdarulridzuan  #tanahtumpahdarahku  #uitmsi  #utp  #ikbnsi  #kpmsi  #nikezoom  #nikezoomorange 
Salam Jumaat yang barakah..semoga semua urusan kita dipermudahkan hari ini Inshaallah..
Mcik malas harini masak sambal tumis udang jer..jap lagi goreng sayur selesai😂😜
#friday #jumaat #190118
#lunch #tgif #sambaltumisudang
#simpledishes #easycooking #ninaqistina_lovenpassion 
#ninacooks #nina05kitchen #cookwithlove #foodporn #instaphoto #instafood #instamag #igersmalaysia
Entertheninja! Morning boss!!!
*mexico time 😊✌🏻
Entertheninja! Morning boss!!! *mexico time 😊✌🏻
Okay ladies jom cuci mata kejap. Crème to foundation ni agak special sikit. Sbb texture dia creamy macam foundation tapi dalam bentuk compact. Haa pelik 🤔 Jom baca jap apa kelebihan creme to foundation ni:
.
🌾CREME TO POWDER FOUNDATION🌾
🎈2 dalam 1, foundation & bedak
🎈bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS
🎈Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak.
🎈lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
🎈Oil control & boleh tutup cela.
🎈texture ringan 
pm me for free try
.
💞Free postage💞Free samples💞Free gifts💞
On budget? Whatsapp me! 🤗
.
Love,
👸🏼beauty consultant
🌹Artika
📲0172951581
(Click link in bio to ws easily)
-
#marykaymalaysia #stailista #bazaarpaknil #marykaymysg
Okay ladies jom cuci mata kejap. Crème to foundation ni agak special sikit. Sbb texture dia creamy macam foundation tapi dalam bentuk compact. Haa pelik 🤔 Jom baca jap apa kelebihan creme to foundation ni: . 🌾CREME TO POWDER FOUNDATION🌾 🎈2 dalam 1, foundation & bedak 🎈bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS 🎈Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. 🎈lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. 🎈Oil control & boleh tutup cela. 🎈texture ringan pm me for free try . 💞Free postage💞Free samples💞Free gifts💞 On budget? Whatsapp me! 🤗 . Love, 👸🏼beauty consultant 🌹Artika 📲0172951581 (Click link in bio to ws easily) - #marykaymalaysia  #stailista  #bazaarpaknil  #marykaymysg 
Baju banyak warna,boleh whatsapp terus .. Klik link di bio utk whatsapp tanpa save nombor. .
SETIAP PEMBELIAN ADA FREEGIFT
.
Size : XS , S , M , L , XL ,XXL ,3XL
Material : 100% cotton
.
Short  Sleeve : Rm25
Long Sleeve : Rm35
.
Harga untuk Custom berdasarkan Design.
Whatsapp 0199479347 . Cara oder ScreenShot dan whatsapp terus..
.
.
.
.

#bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #bazaronline #sayajualonline #jombeli #igshopmalaysia #instashopmalaysia #visitmyig #sayajualmurah2 #sayajualon9 #kedaionline #kedaionlinemalaysia #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #ikutcarakita #projek_tempatan #igersmalaya #igersganu #igersmalaysia #vscomalaysia #baju #bajucustom #bajudesignsendiri #bajumurah #grafik #bajucouple #bajukelas .
Baju banyak warna,boleh whatsapp terus .. Klik link di bio utk whatsapp tanpa save nombor. . SETIAP PEMBELIAN ADA FREEGIFT . Size : XS , S , M , L , XL ,XXL ,3XL Material : 100% cotton . Short Sleeve : Rm25 Long Sleeve : Rm35 . Harga untuk Custom berdasarkan Design. Whatsapp 0199479347 . Cara oder ScreenShot dan whatsapp terus.. . . . . #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaronline  #sayajualonline  #jombeli  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #visitmyig  #sayajualmurah2  #sayajualon9  #kedaionline  #kedaionlinemalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #onlineshopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #ikutcarakita  #projek_tempatan  #igersmalaya  #igersganu  #igersmalaysia  #vscomalaysia  #baju  #bajucustom  #bajudesignsendiri  #bajumurah  #grafik  #bajucouple  #bajukelas  .
CABLE PINENG PN-304 2 in 1
.
Specification:-
💥 Material : Environmental PET & Aluminium
💥 Compatibility : Android & iPhone
💥 Function : Charging & Data Transmission
💥 Cable Lenght : 1 M
💥 Waranty : 1 month
🎨 Black, White, Blue, Green & Red
.
💵 Price : RM25
📮 FREE postage utk SM/+RM6 SS
.
Berminat??
.
WHATSAPP KE 0193051692 atau KLIK LINK PD BIO KAMI 😉
.
#pn304 #pineng #pinengmalaysia #cablepineng #cablepinengmalaysia #cablepinengoriginal #cablepinengmurah #cableandroid #sayajual #sayajualgadgets #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #lokalbrand #bazaarpaknil #vscomalaysia #igersmalaysia #malaysiaigers
CABLE PINENG PN-304 2 in 1 . Specification:- 💥 Material : Environmental PET & Aluminium 💥 Compatibility : Android & iPhone 💥 Function : Charging & Data Transmission 💥 Cable Lenght : 1 M 💥 Waranty : 1 month 🎨 Black, White, Blue, Green & Red . 💵 Price : RM25 📮 FREE postage utk SM/+RM6 SS . Berminat?? . WHATSAPP KE 0193051692 atau KLIK LINK PD BIO KAMI 😉 . #pn304  #pineng  #pinengmalaysia  #cablepineng  #cablepinengmalaysia  #cablepinengoriginal  #cablepinengmurah  #cableandroid  #sayajual  #sayajualgadgets  #sayajualonline  #sayajualmurah  #lokalah  #lokalbrand  #bazaarpaknil  #vscomalaysia  #igersmalaysia  #malaysiaigers 
Coffee? We have Bakers Blue roasted by @sprezzaturacoffee in the hopper, a blend of Guatemala, Brazil and India. Notes: Bakers chocolate, toasted walnuts, caramel with a hint of spice & stone fruit acidity. .
.
.
Operating Hours: 
Tues - Fri : 11am - 6pm 
Sat & Sun : 9.30am - 6pm 
Monday : Closed
.
.
#auds #audscafe #audsbyjjcafe #onlyatauds #cafehopmy #cafehopipoh #Ipoh #ipohcafe #ipoholdtown #igerscoffee #instacoffee #coffee #dessert #cake #vsco #vscocam #vsc #vscam #vs #igers #igersoftheday #igersdaily #igers #ig #igs #igersmalaysia #igmalaysia #nonhalal #cuppa #latteart
Coffee? We have Bakers Blue roasted by @sprezzaturacoffee in the hopper, a blend of Guatemala, Brazil and India. Notes: Bakers chocolate, toasted walnuts, caramel with a hint of spice & stone fruit acidity. . . . Operating Hours: Tues - Fri : 11am - 6pm Sat & Sun : 9.30am - 6pm Monday : Closed . . #auds  #audscafe  #audsbyjjcafe  #onlyatauds  #cafehopmy  #cafehopipoh  #Ipoh  #ipohcafe  #ipoholdtown  #igerscoffee  #instacoffee  #coffee  #dessert  #cake  #vsco  #vscocam  #vsc  #vscam  #vs  #igers  #igersoftheday  #igersdaily  #igers  #ig  #igs  #igersmalaysia  #igmalaysia  #nonhalal  #cuppa  #latteart 
Bar-Becue by the pool? Available Thurs-Sun at Mai Bar, @aloftkls. Click @babysumo to read more! 
#foodporn #bbq
Bar-Becue by the pool? Available Thurs-Sun at Mai Bar, @aloftkls. Click @babysumo to read more! #foodporn  #bbq 
Living in a symphony
______________
LIGHTROOM
RX100M3
Living in a symphony ______________ LIGHTROOM RX100M3
🔥🔥😱😱😱🔥🔥
.
👉 NIKE AIRMAX LUNAR
.
👉 ORANGE .
👉 Rm90 .
SIZE 41 - 45 EURO
.
Harga ASAL : RM139 🙇
.
Harga PROMOSI : RM90 😍
.
FREE POSTAGE .
.
tapi,  untuk 5 terawal.. ada harga special lagi 😱 .
.
RM??? .
.
kita deal smpai jadi
.
WHTSAPP/DM FOR ORDER 🤗
.
+601112908641
.
#ezdnstore 
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa 
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw
🔥🔥😱😱😱🔥🔥 . 👉 NIKE AIRMAX LUNAR . 👉 ORANGE . 👉 Rm90 . SIZE 41 - 45 EURO . Harga ASAL : RM139 🙇 . Harga PROMOSI : RM90 😍 . FREE POSTAGE . . tapi, untuk 5 terawal.. ada harga special lagi 😱 . . RM??? . . kita deal smpai jadi . WHTSAPP/DM FOR ORDER 🤗 . +601112908641 . #ezdnstore  #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #JDT  #merahkuning  #hijaukuning  #viralmalaysia  #DSV  #fattahamin  #neelofa  #dubsmashmalaysia  #parodymalaysia  #pomade  #bundlemalaysia  #barangjadi  #sayajualkasut  #sayajualjam  #jamdw  #dw 
Let’s the end the week with a gourmet bowl of Poppo ABC shall we? 😏
#poppokanteen #nasisolemak
All bow down to The Queen of Long-Wear, "Water Tint" 👑 ❤️💖💜♥️ Cupid's Kiss - Aphrodite - Amazonian - Red Siren ♥️💜💖❤️ #lipandco #cosmetics #vegetariannfriendly #crueltyfreemakeup #crueltyfree #longwear #longlasting #mattelipstick #vitamanE #waterbased #aloeveraextract
STOCK BARU MAI DAH ! ♨
.
Nike Zoom Floral 🌹
.
DISEBABKAN MALAYSIA U23 LAYAK KE SUKU AKHIR, ABANG BAGI HARGA PROMOSI ! ⚡
.
36-45 euro
.
HARGA ASAL 😮
RM160sm / RM165ss
.
HARGA PROMOSI 😵
RM140sm / RM145ss
.
POSTAGE? JANGAN RISAU, ABANG PAYUNG ! 🙈
.
PANDAI BODEK, HARGA LAGI CANTIK ! 😝
.
#seriiskandar #nike #nikeshoes #nikemalaysia #sneakerspadu #sneakersmurah #igers #igersmalaysia #kamiberniaga #perakdarulridzuan #tanahtumpahdarahku #uitmsi #utp #ikbnsi #kpmsi #nikefloral #nikefloralmurah
STOCK BARU MAI DAH ! ♨ . Nike Zoom Floral 🌹 . DISEBABKAN MALAYSIA U23 LAYAK KE SUKU AKHIR, ABANG BAGI HARGA PROMOSI ! ⚡ . 36-45 euro . HARGA ASAL 😮 RM160sm / RM165ss . HARGA PROMOSI 😵 RM140sm / RM145ss . POSTAGE? JANGAN RISAU, ABANG PAYUNG ! 🙈 . PANDAI BODEK, HARGA LAGI CANTIK ! 😝 . #seriiskandar  #nike  #nikeshoes  #nikemalaysia  #sneakerspadu  #sneakersmurah  #igers  #igersmalaysia  #kamiberniaga  #perakdarulridzuan  #tanahtumpahdarahku  #uitmsi  #utp  #ikbnsi  #kpmsi  #nikefloral  #nikefloralmurah 
💐ADELIA SOPHIA💐
.
🎀Material: Royal Silk
🎀Wudhu friendly
🎀Nursing friendly
🎀Princess cut (potongan tengah)
🎀Tidak mudah tercarik
🎀Tidak luntur
🎀Tidak mengecut
🎀Ironless
🎀Zip depan belakang
🎀Mempunyai pleated di bahagian hadapan baju
🎀Available saiz S M L XL (Whatsapp Mira untuk ukuran baju okay😘)
.
❤RM 85sm / RM 90ss❤
❗❗OFFER PRICE❗❗
2 PCS FOR ONLY RM155😱
.
#akuyangpakaikauyangpanas 
#cahayaputeri #ac
#setpalazoblouse #setblouseskirt #palazo #blouse #blousemurah #bajumurah #palazomurah #setmurah #freepostage #bazaarpaknil #murah #supportlokal #viralmalaysia #ootd #igersmalaysia #ikutcarakita #promo #raya #ootd #fashion #dyxy #wannizherbs #lulurflawless #nurraysabeauty #superqueen
💐ADELIA SOPHIA💐 . 🎀Material: Royal Silk 🎀Wudhu friendly 🎀Nursing friendly 🎀Princess cut (potongan tengah) 🎀Tidak mudah tercarik 🎀Tidak luntur 🎀Tidak mengecut 🎀Ironless 🎀Zip depan belakang 🎀Mempunyai pleated di bahagian hadapan baju 🎀Available saiz S M L XL (Whatsapp Mira untuk ukuran baju okay😘) . ❤RM 85sm / RM 90ss❤ ❗❗OFFER PRICE❗❗ 2 PCS FOR ONLY RM155😱 . #akuyangpakaikauyangpanas  #cahayaputeri  #ac  #setpalazoblouse  #setblouseskirt  #palazo  #blouse  #blousemurah  #bajumurah  #palazomurah  #setmurah  #freepostage  #bazaarpaknil  #murah  #supportlokal  #viralmalaysia  #ootd  #igersmalaysia  #ikutcarakita  #promo  #raya  #ootd  #fashion  #dyxy  #wannizherbs  #lulurflawless  #nurraysabeauty  #superqueen 
Unedited clip is at the end of #DKechewas V2.018 performing Muse’s Time Is Running Out at #TVNScreenings2018 #MPBScreenings2018
.
.
.
Full raw clip available on youtube #chekidaut
.
.
.
Credit video @sue___sh
.
.
.
#beautiful #happy #smiles
#picoftheday
#igers #igerskl #igersmalaysia
#instagood #instagrammer
#instahappy #instamood 
#iphoneSE #iphotography #iphonesia
#lokalah
Cc @johanishak @kamalkhalid8780 @ahmadizhamomar