an online Instagram web viewer

#ilovefoods medias

Photos

I am not sure how to feel about this show yet and feel confused. Can anyone explain what is going on?
.
L
I ——————->Facebook
V  _____________>Like Page
E ________>👉 True Legacy 👈
.
L
O
V
E
.
M
A
T
T
E
R
.
...#xboxtime...#xboxlife...#xboxgamers...#soccerfan...#soccerfans...#soccernews...#realmadridfamily...#improvedaily...#realmadridfan...#gamerdude...#gamerslife...#gamerbabe...#raiderfan...#raidergang...#raiderfans...#raider4life...#zombiefan...#zombielove...#mastiffmix...#mastifflife...#mastiffofig...#mastiffproblems...#gamerforever...#iamafoodie...#ilovefoods...#ilovefoodtoomuch...#debtfreecommunity...#debtfreeliving...#enjoyingmylife...#concertlover
I am not sure how to feel about this show yet and feel confused. Can anyone explain what is going on? . L I ——————->Facebook V _____________>Like Page E ________>👉 True Legacy 👈 . L O V E . M A T T E R . ...#xboxtime ...#xboxlife ...#xboxgamers ...#soccerfan ...#soccerfans ...#soccernews ...#realmadridfamily ...#improvedaily ...#realmadridfan ...#gamerdude ...#gamerslife ...#gamerbabe ...#raiderfan ...#raidergang ...#raiderfans ...#raider4life ...#zombiefan ...#zombielove ...#mastiffmix ...#mastifflife ...#mastiffofig ...#mastiffproblems ...#gamerforever ...#iamafoodie ...#ilovefoods ...#ilovefoodtoomuch ...#debtfreecommunity ...#debtfreeliving ...#enjoyingmylife ...#concertlover 
Fat Bom#coconut milk+coco+coconut oil+olive oil+stevia#keto#ketofoods#foodbyme#homecooking#kitogenic#ilovefoods#กินตอนออกฟาส ถ่ายดีละเกินค่ะ
กะทิ น้ำมันมะพร้าว น้ำมันมะกอก สตีเวียร์ ผงชอค ปั่นรวมกัน ออกมาเป็นเนื้อครีมเลยค่ะ เพิ่ม whip เข้าไป ฟินมากกกกกกก
Fat Bom#coconut  milk+coco+coconut oil+olive oil+stevia#keto #ketofoods #foodbyme #homecooking #kitogenic #ilovefoods #ก ินตอนออกฟาส ถ่ายดีละเกินค่ะ กะทิ น้ำมันมะพร้าว น้ำมันมะกอก สตีเวียร์ ผงชอค ปั่นรวมกัน ออกมาเป็นเนื้อครีมเลยค่ะ เพิ่ม whip เข้าไป ฟินมากกกกกกก
They may seem like colourful pieces of plastic to you but to a gal who has been an over eater since she was a teenager.....these represent balance, control and ease.

No more guesswork....no more anxiety....no more over eating and bringing about a world of self hate.

Simplicity and ease at meal times which equals a happy and results gaining mumma✌🏼
#askmehow 
Oh and no judging about having the same sweater on for the last 3 days 😳 #mumlife .
.
.
.
.
#fitfoodie #realfoods #ilovefoods #foodforever #lowcarbmeal #foodgasmic #foodforlife #weightlossgoal #shiftworker #healthyeatinghabits #mindfuleating
They may seem like colourful pieces of plastic to you but to a gal who has been an over eater since she was a teenager.....these represent balance, control and ease. No more guesswork....no more anxiety....no more over eating and bringing about a world of self hate. Simplicity and ease at meal times which equals a happy and results gaining mumma✌🏼 #askmehow  Oh and no judging about having the same sweater on for the last 3 days 😳 #mumlife  . . . . . #fitfoodie  #realfoods  #ilovefoods  #foodforever  #lowcarbmeal  #foodgasmic  #foodforlife  #weightlossgoal  #shiftworker  #healthyeatinghabits  #mindfuleating 
Just testing out the workouts so I can tell people what to expect... You would think that 7 weeks into an 12 week program you would get use to the workouts. Nope this shit still burns. 🏋️‍♀️💪
L
I
V
E
.
L
O
V
E
.
M
A
T
T
E
R
.
...#xboxtime...#xboxlife...#xboxgamers...#soccerfan...#soccerfans...#soccernews...#realmadridfamily...#improvedaily...#realmadridfan...#gamerdude...#gamerslife...#gamerbabe...#raiderfan...#raidergang...#raiderfans...#raider4life...#zombiefan...#zombielove...#mastiffmix...#mastifflife...#mastiffofig...#mastiffproblems...#gamerforever...#iamafoodie...#ilovefoods...#ilovefoodtoomuch...#debtfreecommunity...#debtfreeliving...#enjoyingmylife...#concertlover
Just testing out the workouts so I can tell people what to expect... You would think that 7 weeks into an 12 week program you would get use to the workouts. Nope this shit still burns. 🏋️‍♀️💪 L I V E . L O V E . M A T T E R . ...#xboxtime ...#xboxlife ...#xboxgamers ...#soccerfan ...#soccerfans ...#soccernews ...#realmadridfamily ...#improvedaily ...#realmadridfan ...#gamerdude ...#gamerslife ...#gamerbabe ...#raiderfan ...#raidergang ...#raiderfans ...#raider4life ...#zombiefan ...#zombielove ...#mastiffmix ...#mastifflife ...#mastiffofig ...#mastiffproblems ...#gamerforever ...#iamafoodie ...#ilovefoods ...#ilovefoodtoomuch ...#debtfreecommunity ...#debtfreeliving ...#enjoyingmylife ...#concertlover 
Heute gibts Kaiserschmarrn mit Homemade Strawberrysauce.
Auf Wunsch der kleinen Zuckerschnute😍
Einfach himmlisch und selbst glutenfrei, ein Genuss.
#gesundessen #cooking #cookingtime #cookinglove #cookingathome #homefood #homemadefood #eating #cookingram #foodblogs #ilovecooking #cookandeat #leckerschmecker #musthave #ilovefoods #yummy #eatingtime #sweet #dessert #foodpic #foodblogfeed #foodblog #ilovefoods #yummyinmytummy #foodstagram #foodtime #glutenfreelife #glutenfreegirl #soyummy #soulfood #foodshare
Heute gibts Kaiserschmarrn mit Homemade Strawberrysauce. Auf Wunsch der kleinen Zuckerschnute😍 Einfach himmlisch und selbst glutenfrei, ein Genuss. #gesundessen  #cooking  #cookingtime  #cookinglove  #cookingathome  #homefood  #homemadefood  #eating  #cookingram  #foodblogs  #ilovecooking  #cookandeat  #leckerschmecker  #musthave  #ilovefoods  #yummy  #eatingtime  #sweet  #dessert  #foodpic  #foodblogfeed  #foodblog  #ilovefoods  #yummyinmytummy  #foodstagram  #foodtime  #glutenfreelife  #glutenfreegirl  #soyummy  #soulfood  #foodshare 
Simple life,  spaghetti with prawn and spinachspinach in tomatoes sauce.

#
#
#
#
#homemadefood #homecooking #pasta #foodie #foodporn #foodoftheday #foodstagram #instagood #yummyfood #ilovefoods #ilovefoodblogs
Kemarin tupai nyobain banana nugget ala holybanana. Ada beberapa varian rasa yg bisa dicobain, terfavorit sih yg tupai pesen ini nih! Ohiya, jadi banana nuggetnya tuh empuk di dalem, pisangnya kaya terlalu mateng gitu jadi lembek berasanya, manis, dan renyah di dalemnya. Tapi overall ini tastyyyy banget kok! Toppingnya lumayan banyak dan meleleh gitu diatasnya hihi.
▪️
This is your second opinion food for today! 🐿️🍴
▪️
▪️
🍌: Banana Nugget With Topping Choco Crunch, Green Tea, and Blueberry Holy Banana
📍: Jalan Kertamukti No.4, Pisangan, Ciputat Timur (Sebrang Pintu Keluar FKIK UIN Jakarta)
💰: 22k (+4k for more topping)
⭐: 3.8/5
▪️
Tag teman makan kamu dan Share the best photo's of your food with us!
▪️
▪️
#makan #banananugget #banana #nugget #chococrunch #greentea #blueberry #holybananas #kuliner #ngemil #foodbeasts #yummyfood #like4like #foodhunters #foodlovers #foodgasms #makankekinian #tupai #foodgrams #foodexeperience #foodoftheday #ilovefoods #mouthgasms #doyanmakanan #tupai #tupairs  #tupaimakannyaapa #tupaimakan #tupaijajan #makanena #makanmurah
Kemarin tupai nyobain banana nugget ala holybanana. Ada beberapa varian rasa yg bisa dicobain, terfavorit sih yg tupai pesen ini nih! Ohiya, jadi banana nuggetnya tuh empuk di dalem, pisangnya kaya terlalu mateng gitu jadi lembek berasanya, manis, dan renyah di dalemnya. Tapi overall ini tastyyyy banget kok! Toppingnya lumayan banyak dan meleleh gitu diatasnya hihi. ▪️ This is your second opinion food for today! 🐿️🍴 ▪️ ▪️ 🍌: Banana Nugget With Topping Choco Crunch, Green Tea, and Blueberry Holy Banana 📍: Jalan Kertamukti No.4, Pisangan, Ciputat Timur (Sebrang Pintu Keluar FKIK UIN Jakarta) 💰: 22k (+4k for more topping) ⭐: 3.8/5 ▪️ Tag teman makan kamu dan Share the best photo's of your food with us! ▪️ ▪️ #makan  #banananugget  #banana  #nugget  #chococrunch  #greentea  #blueberry  #holybananas  #kuliner  #ngemil  #foodbeasts  #yummyfood  #like4like  #foodhunters  #foodlovers  #foodgasms  #makankekinian  #tupai  #foodgrams  #foodexeperience  #foodoftheday  #ilovefoods  #mouthgasms  #doyanmakanan  #tupai  #tupairs  #tupaimakannyaapa  #tupaimakan  #tupaijajan  #makanena  #makanmurah 
Spicy and 🔥🔥 🔥 chips masala,served with dip fried,crunchy chicken 😋 😋 😍 👍 👍 this is good food my people..
Spicy and 🔥🔥 🔥 chips masala,served with dip fried,crunchy chicken 😋 😋 😍 👍 👍 this is good food my people..
#昨日の晩御飯 の#チーズinハンバーグ 🎵
と#ポテトサラダ と#旦那弁当 ~😋🍱✨
♪*゚
ハンバーグは#デミグラスソース をかけていただきました🎵とっても#美味しかった 
です😋🎶しかし…旦那殿からは何のコメントもなく…ていうか、機嫌が悪く…なので一人で「うま~~~い😋🍴💓」と、言いながら食べました~😆💦
お弁当もやっぱり#ハンバーグ弁当 ( 笑 )
♩♬*゜
#晩御飯 #おうちご飯 #ずぼら料理 
#ずぼら飯 #ズボラ弁当 #残り物弁当 
#dinner #foods #foodstagram #foodie 
#foodporn #ilovefoods 😋💕
♪。.:*・゜
午後からも頑張りましょう( •̀ᄇ• ́)ﻭ✧
#昨日の晩御飯  の#チーズinハンバーグ  🎵 と#ポテトサラダ  と#旦那弁当  ~😋🍱✨ ♪*゚ ハンバーグは#デミグラスソース  をかけていただきました🎵とっても#美味しかった  です😋🎶しかし…旦那殿からは何のコメントもなく…ていうか、機嫌が悪く…なので一人で「うま~~~い😋🍴💓」と、言いながら食べました~😆💦 お弁当もやっぱり#ハンバーグ弁当  ( 笑 ) ♩♬*゜ #晩御飯  #おうちご飯  #ずぼら料理  #ずぼら飯  #ズボラ弁当  #残り物弁当  #dinner  #foods  #foodstagram  #foodie  #foodporn  #ilovefoods  😋💕 ♪。.:*・゜ 午後からも頑張りましょう( •̀ᄇ• ́)ﻭ✧
First day of this new meal plan for our new 80 day program and I love it. FOOOOOODDD!!!!! L
I
V
E
.
L
O
V
E
.
M
A
T
T
E
R
.
...#xboxtime...#xboxlife...#xboxgamers...#soccerfan...#soccerfans...#soccernews...#realmadridfamily...#improvedaily...#realmadridfan...#gamerdude...#gamerslife...#gamerbabe...#raiderfan...#raidergang...#raiderfans...#raider4life...#zombiefan...#zombielove...#mastiffmix...#mastifflife...#mastiffofig...#mastiffproblems...#gamerforever...#iamafoodie...#ilovefoods...#ilovefoodtoomuch...#debtfreecommunity...#debtfreeliving...#enjoyingmylife...#concertlover
First day of this new meal plan for our new 80 day program and I love it. FOOOOOODDD!!!!! L I V E . L O V E . M A T T E R . ...#xboxtime ...#xboxlife ...#xboxgamers ...#soccerfan ...#soccerfans ...#soccernews ...#realmadridfamily ...#improvedaily ...#realmadridfan ...#gamerdude ...#gamerslife ...#gamerbabe ...#raiderfan ...#raidergang ...#raiderfans ...#raider4life ...#zombiefan ...#zombielove ...#mastiffmix ...#mastifflife ...#mastiffofig ...#mastiffproblems ...#gamerforever ...#iamafoodie ...#ilovefoods ...#ilovefoodtoomuch ...#debtfreecommunity ...#debtfreeliving ...#enjoyingmylife ...#concertlover 
Allllll the colours of the 🌈 fueling this body to be an energy efficient machine 👊🏼
No room for “dieting” in this mumma’s world, just good eats and LOTS of it🤗

Seriously lovies, this plan is a foodies heaven 🙏🏻 #whowantstoeatwithme #resultsdriven ❤️💛💚 1t .
.
.
.
.
#fitfoodie #realfoods #ilovefoods #foodforever #lowcarbmeal #foodgasmic #foodforlife #weightlossgoal #shiftworker #healthyeatinghabits #mindfuleating
__________________________________
#yummy #catchcold #delicacies #red #yum #food #romaniatraditionala #greenery #ilovefoods
2,300 calories per person per day. 5 meals per person per day. 7 days worth of HEALTHY food. All under our budget we only spent $89.72 this week. 🤓😄 Even better all of this fit perfectly in with our new 80 day program that just came out today!! L
I
V
E
.
L
O
V
E
.
M
A
T
T
E
R
.
...#xboxtime...#xboxlife...#xboxgamers...#soccerfan...#soccerfans...#soccernews...#realmadridfamily...#improvedaily...#realmadridfan...#gamerdude...#gamerslife...#gamerbabe...#raiderfan...#raidergang...#raiderfans...#raider4life...#zombiefan...#zombielove...#mastiffmix...#mastifflife...#mastiffofig...#mastiffproblems...#gamerforever...#iamafoodie...#ilovefoods...#ilovefoodtoomuch...#debtfreecommunity...#debtfreeliving...#enjoyingmylife...#concertlover
2,300 calories per person per day. 5 meals per person per day. 7 days worth of HEALTHY food. All under our budget we only spent $89.72 this week. 🤓😄 Even better all of this fit perfectly in with our new 80 day program that just came out today!! L I V E . L O V E . M A T T E R . ...#xboxtime ...#xboxlife ...#xboxgamers ...#soccerfan ...#soccerfans ...#soccernews ...#realmadridfamily ...#improvedaily ...#realmadridfan ...#gamerdude ...#gamerslife ...#gamerbabe ...#raiderfan ...#raidergang ...#raiderfans ...#raider4life ...#zombiefan ...#zombielove ...#mastiffmix ...#mastifflife ...#mastiffofig ...#mastiffproblems ...#gamerforever ...#iamafoodie ...#ilovefoods ...#ilovefoodtoomuch ...#debtfreecommunity ...#debtfreeliving ...#enjoyingmylife ...#concertlover 
I know you’re thinking “I hate tofu” and ok I get it me too lol but this is theeeeee only way I’ve ever liked it! 
I sautéed veggies, which ever kind you would do with scrambled eggs. I go with peppers and onions. Add in the tofu that was broken up like scrambled eggs (make sure you get the water out first), throw some seasonings on there, and cook me like scrambled eggs 😋 SOFCKINGOOD! #tofuscramble
I know you’re thinking “I hate tofu” and ok I get it me too lol but this is theeeeee only way I’ve ever liked it! I sautéed veggies, which ever kind you would do with scrambled eggs. I go with peppers and onions. Add in the tofu that was broken up like scrambled eggs (make sure you get the water out first), throw some seasonings on there, and cook me like scrambled eggs 😋 SOFCKINGOOD! #tofuscramble 
Heute gibt's Ofenliebe...
Überbackene Puten Medaillons mit Tomaten-Mozzarella-Brot Kruste. Natürlich alles glutenfrei und absolut yummy 😋 dazu noch ein Salat und perfekt ist der Montagabend. ♥️
#kochenmitliebe #glutenfrei #glutenfree #essen #yummyinmytummy #foodstagram #foodtime #glutenfreelife #glutenfreegirl #cooking #cookingtime #cookinglove #cookingathome #homefood #homemadefood #eating #cookingram #foodblogs #ilovecooking #cookandeat #leckerschmecker #musthave #ilovefoods #yummy #eatingtime #gesundessen #gesundabnehmen #abnehmen #perfectfood #bonappetit
Heute gibt's Ofenliebe... Überbackene Puten Medaillons mit Tomaten-Mozzarella-Brot Kruste. Natürlich alles glutenfrei und absolut yummy 😋 dazu noch ein Salat und perfekt ist der Montagabend. ♥️ #kochenmitliebe  #glutenfrei  #glutenfree  #essen  #yummyinmytummy  #foodstagram  #foodtime  #glutenfreelife  #glutenfreegirl  #cooking  #cookingtime  #cookinglove  #cookingathome  #homefood  #homemadefood  #eating  #cookingram  #foodblogs  #ilovecooking  #cookandeat  #leckerschmecker  #musthave  #ilovefoods  #yummy  #eatingtime  #gesundessen  #gesundabnehmen  #abnehmen  #perfectfood  #bonappetit 
Nothing like a homemade orange juice!

#freshjuice #juice #jusdefruit #oranges #jusdorange #pressedjuice  #fruit #iloveating #eat #food #ilovefoods
Pineapple rum with chili and salt! Yum! @theseforeignroads
Pineapple rum with chili and salt! Yum! @theseforeignroads
Lagi pengen ngemil yg pedes pedes dan merasa terpanggil banget pas lewat depan tempatnya, alhasil keturutan deh bmnya! Hihi. Ini snack terfavorit aku banget kalo kesini. Aku pesen yg level pedes, pedes tp enak banget pedesnya, terus tepungnya gak terlalu keras, ayamnya empuk, tapi kalo satu porsi kurang banyak hehe😫😉
▪️
This is your second opinion food for today! 🐿️🍴
▪️
▪️
🍱: XXL Chrispy Chicken Original Shihlin
📍: Central Park, Lantai Lower Ground, Jl. Letjen S. Parman, Slipi, Jakarta Barat
💰: 39k
⭐: 4/5
▪️ Tag teman makan kamu dan Share the best photo's of your food with us!
▪️
▪️
#makan #shihlin #crishpychicken #makan2 #makanmakanmakan #kuliner #ngemil #foodbeasts #yummyfood #like4like #foodhunters #foodlovers #foodgasms #makankekinian #tupai #foodgrams #foodexeperience #foodoftheday #ilovefoods #mouthgasms #doyanmakanan #tupai #tupairs  #tupaimakannyaapa #tupaimakan #tupaijajan #makanena #makanmurah
Lagi pengen ngemil yg pedes pedes dan merasa terpanggil banget pas lewat depan tempatnya, alhasil keturutan deh bmnya! Hihi. Ini snack terfavorit aku banget kalo kesini. Aku pesen yg level pedes, pedes tp enak banget pedesnya, terus tepungnya gak terlalu keras, ayamnya empuk, tapi kalo satu porsi kurang banyak hehe😫😉 ▪️ This is your second opinion food for today! 🐿️🍴 ▪️ ▪️ 🍱: XXL Chrispy Chicken Original Shihlin 📍: Central Park, Lantai Lower Ground, Jl. Letjen S. Parman, Slipi, Jakarta Barat 💰: 39k ⭐: 4/5 ▪️ Tag teman makan kamu dan Share the best photo's of your food with us! ▪️ ▪️ #makan  #shihlin  #crishpychicken  #makan2  #makanmakanmakan  #kuliner  #ngemil  #foodbeasts  #yummyfood  #like4like  #foodhunters  #foodlovers  #foodgasms  #makankekinian  #tupai  #foodgrams  #foodexeperience  #foodoftheday  #ilovefoods  #mouthgasms  #doyanmakanan  #tupai  #tupairs  #tupaimakannyaapa  #tupaimakan  #tupaijajan  #makanena  #makanmurah 
Inilah kehebohan tim pembuat keripik pisang kepok bangka 😂😂😂 hebohnya itu karena para bocah2 yg seneng mainin pisangnya yg direndem air dibaskom 😌 
Ini bukan resep ya, tapi cuma tips aja.. berbagi tips ini siapa tau ada yg sama nasibnya punya kebon pisang tp bosen makan pisang yg entah mau diapain, mending dibuat keripik, dikilo trus dijual ditempat oleh2 haha lumayaan loh untungnya bisa beli rumah *yakaliiamiininajahnapah .
.
. 👇👇👇 .
.
.
-pilih pisang yg mentah (hijau)jadi mudah diparutnya
-pilih parutan yg kaya di video, gampang, murah juga, ini parutan yg saya pake jg buat bikin kentang mustopa (banyak yg DM minta pict parutan, ini looh prutan orange murmer 10rebu di pasar 🤣)
-masukkan pisang yg sudah dikupas dlm air, supaya getah hilang dan tidak cepat hitam
-setelah diparut, siapkan minyak goreng dan mentega(merk apa aja) tujuan kasih mentega adalah supaya pisang berasa asin gurih dan warnanya kuning
-ketika minyak panas, masukkan sesendok mentaga, baru masukkan pisang
-goreng jgn sampai coklat, kuning2 emas aja cukup, lalu angkat
-kalo gak suka asin/original bisa dibumbui pakai gula pasir yg direbus dan dibuat karamel lalu aduk2 dikeripik pisang matang (sambil diatas api kecil ngaduknya) .
.
. *swipe pict ke 2 untuk tutorial

#keripikpisang #keripik #keripikpisangkepok #resepkeripikpisang #resepkeripikpisangkepok #videomasakan #tipsmasak #tutorialmasakan #foodvideos #instavideo #bisabikin #pisangkepok #olahanpisang #bangka #pisangkepokbangka #ilovefoods #resepyummy #nomnomvideo #videomasak #foodgram #foodphotograph
Inilah kehebohan tim pembuat keripik pisang kepok bangka 😂😂😂 hebohnya itu karena para bocah2 yg seneng mainin pisangnya yg direndem air dibaskom 😌 Ini bukan resep ya, tapi cuma tips aja.. berbagi tips ini siapa tau ada yg sama nasibnya punya kebon pisang tp bosen makan pisang yg entah mau diapain, mending dibuat keripik, dikilo trus dijual ditempat oleh2 haha lumayaan loh untungnya bisa beli rumah *yakaliiamiininajahnapah . . . 👇👇👇 . . . -pilih pisang yg mentah (hijau)jadi mudah diparutnya -pilih parutan yg kaya di video, gampang, murah juga, ini parutan yg saya pake jg buat bikin kentang mustopa (banyak yg DM minta pict parutan, ini looh prutan orange murmer 10rebu di pasar 🤣) -masukkan pisang yg sudah dikupas dlm air, supaya getah hilang dan tidak cepat hitam -setelah diparut, siapkan minyak goreng dan mentega(merk apa aja) tujuan kasih mentega adalah supaya pisang berasa asin gurih dan warnanya kuning -ketika minyak panas, masukkan sesendok mentaga, baru masukkan pisang -goreng jgn sampai coklat, kuning2 emas aja cukup, lalu angkat -kalo gak suka asin/original bisa dibumbui pakai gula pasir yg direbus dan dibuat karamel lalu aduk2 dikeripik pisang matang (sambil diatas api kecil ngaduknya) . . . *swipe pict ke 2 untuk tutorial #keripikpisang  #keripik  #keripikpisangkepok  #resepkeripikpisang  #resepkeripikpisangkepok  #videomasakan  #tipsmasak  #tutorialmasakan  #foodvideos  #instavideo  #bisabikin  #pisangkepok  #olahanpisang  #bangka  #pisangkepokbangka  #ilovefoods  #resepyummy  #nomnomvideo  #videomasak  #foodgram  #foodphotograph 
Sebenernya tupai gak terlalu suka makanan yg lembut lembut, tapi buat yg satu ini pengecualian deh hihi. Rasa lembut, manis, dan gurih dari singkong lembut dengan taburan keju dan meisesnya ini melt banget di mulut huhu gak berenti makan sampe bener bener abissss! Bakalan lebih enak sebenernya kalo toppingnya lebih banyak lagi😂😉
▪️
This is your second opinion food for today! 🐿️🍴
▪️
▪️
🍨: Singkong Thailand
📍: Jl. Kertamukti No. 5, Cirendeu, Ciputat Timur (Depan Sekolah Pasca Sarjana UIN Jakarta)
💰: 10k
⭐: 3.8/5
▪️
Tag teman makan kamu dan Share the best photo's of your food with us!
▪️
▪️
#makan #singkongthailand #singkong #makan2 #makanmakanmakan #kuliner #ngemil #foodbeasts #yummyfood #like4like #foodhunters #foodlovers #foodgasms #makankekinian #tupai #foodgrams #foodexeperience #foodoftheday #ilovefoods #mouthgasms #doyanmakanan #tupai #tupairs  #tupaimakannyaapa #tupaimakan #tupaijajan #makanena #makanmurah
Sebenernya tupai gak terlalu suka makanan yg lembut lembut, tapi buat yg satu ini pengecualian deh hihi. Rasa lembut, manis, dan gurih dari singkong lembut dengan taburan keju dan meisesnya ini melt banget di mulut huhu gak berenti makan sampe bener bener abissss! Bakalan lebih enak sebenernya kalo toppingnya lebih banyak lagi😂😉 ▪️ This is your second opinion food for today! 🐿️🍴 ▪️ ▪️ 🍨: Singkong Thailand 📍: Jl. Kertamukti No. 5, Cirendeu, Ciputat Timur (Depan Sekolah Pasca Sarjana UIN Jakarta) 💰: 10k ⭐: 3.8/5 ▪️ Tag teman makan kamu dan Share the best photo's of your food with us! ▪️ ▪️ #makan  #singkongthailand  #singkong  #makan2  #makanmakanmakan  #kuliner  #ngemil  #foodbeasts  #yummyfood  #like4like  #foodhunters  #foodlovers  #foodgasms  #makankekinian  #tupai  #foodgrams  #foodexeperience  #foodoftheday  #ilovefoods  #mouthgasms  #doyanmakanan  #tupai  #tupairs  #tupaimakannyaapa  #tupaimakan  #tupaijajan  #makanena  #makanmurah 
Let me share that I did NOT feel like doing this meal planning and prepping this afternoon!! I would have rather curled up and watched a movie or read a book. 😁 📚 
HOWEVER, I now know what a huge difference it makes in my week to be all ready! 😍I might not always have everything in containers,  once I'm used to this new timed nutrition, and I still need to line up my Thursday and Friday meals, but it feels great to have this done! ✅ This pic shows most of Mon, Tues and Wed meals. Think I'll be hungry? 😬

Another benefit to this is the mental component. When I see how much food I get to eat in a day, it takes away that survival instinct of reaching for whatever is in sight, just because I'm hungry! 😬😋I know what is coming next and that I'll eat every 2 to 3 hours. 
I'm missing things like scrambled eggs, 1 serving of extra lean ground beef that I forgot to get from the market today😳, Shakeology, oatmeal, slicing up cucumber and making dressing, that my schedule allows for me to make at the time, but it's all written down so I'm set up for success! 
I'm curious... drop a # in the comments that represents your current thinking... 1. Are you meal prepping this evening?  If so share a pic! 
2. Do you wish you could get started doing that? 
3. You'll stick to Netflix or just relaxing on Sundays 😊
#sundaysesh #mealplanning101 #cleaneatingideas #mealprepideas #justdoit✔ #settingupforsuccess #youcandoittoo #coachinglifestyle #icanhelpyou #mindsetiseverything #survivalmode #nostarving #ilovefoods #timednutrition #80dayobsession #80dayobsessionprep #healthyfitmom #healthylifestylechange
Let me share that I did NOT feel like doing this meal planning and prepping this afternoon!! I would have rather curled up and watched a movie or read a book. 😁 📚 HOWEVER, I now know what a huge difference it makes in my week to be all ready! 😍I might not always have everything in containers, once I'm used to this new timed nutrition, and I still need to line up my Thursday and Friday meals, but it feels great to have this done! ✅ This pic shows most of Mon, Tues and Wed meals. Think I'll be hungry? 😬 Another benefit to this is the mental component. When I see how much food I get to eat in a day, it takes away that survival instinct of reaching for whatever is in sight, just because I'm hungry! 😬😋I know what is coming next and that I'll eat every 2 to 3 hours. I'm missing things like scrambled eggs, 1 serving of extra lean ground beef that I forgot to get from the market today😳, Shakeology, oatmeal, slicing up cucumber and making dressing, that my schedule allows for me to make at the time, but it's all written down so I'm set up for success! I'm curious... drop a # in the comments that represents your current thinking... 1. Are you meal prepping this evening? If so share a pic! 2. Do you wish you could get started doing that? 3. You'll stick to Netflix or just relaxing on Sundays 😊 #sundaysesh  #mealplanning101  #cleaneatingideas  #mealprepideas  #justdoit ✔ #settingupforsuccess  #youcandoittoo  #coachinglifestyle  #icanhelpyou  #mindsetiseverything  #survivalmode  #nostarving  #ilovefoods  #timednutrition  #80dayobsession  #80dayobsessionprep  #healthyfitmom  #healthylifestylechange 
#suicideburger : Hamburger di manzo, pulled pork (maiale sfilacciato), cheddar, bacon croccante, salsa 26 BBQ , insalata e pomodoro 
#26hamburgeredelicious #suicideburger #chips #porcagginehasnolimits #nonhoparole #hamburger #cavadetirreni #vincenzofalcone #food #deliciousfood #hamburgerebirra #foodporn #ilovefoods #saturdaynights #friendship #amigoss #lovefood #love #hamburgheria #like4like #likes #likeforlike #instalike #likeme 😍📷🍔❤🎊🎉🍻🍟🎆🐷
#suicideburger  : Hamburger di manzo, pulled pork (maiale sfilacciato), cheddar, bacon croccante, salsa 26 BBQ , insalata e pomodoro #26hamburgeredelicious  #suicideburger  #chips  #porcagginehasnolimits  #nonhoparole  #hamburger  #cavadetirreni  #vincenzofalcone  #food  #deliciousfood  #hamburgerebirra  #foodporn  #ilovefoods  #saturdaynights  #friendship  #amigoss  #lovefood  #love  #hamburgheria  #like4like  #likes  #likeforlike  #instalike  #likeme  😍📷🍔❤🎊🎉🍻🍟🎆🐷
Do you have WiFi? 😂Ok I’m on my way. 👾🎮 For those of you who know me personally you know my xbox goes we’re I go. Always🤓✅ L
I
V
E
.
L
O
V
E
.
M
A
T
T
E
R
.
...#xboxtime...#xboxlife...#xboxgamers...#soccerfan...#soccerfans...#soccernews...#realmadridfamily...#improvedaily...#realmadridfan...#gamerdude...#gamerslife...#gamerbabe...#raiderfan...#raidergang...#raiderfans...#raider4life...#zombiefan...#zombielove...#mastiffmix...#mastifflife...#mastiffofig...#mastiffproblems...#gamerforever...#iamafoodie...#ilovefoods...#ilovefoodtoomuch...#debtfreecommunity...#debtfreeliving...#enjoyingmylife...#concertlover
Do you have WiFi? 😂Ok I’m on my way. 👾🎮 For those of you who know me personally you know my xbox goes we’re I go. Always🤓✅ L I V E . L O V E . M A T T E R . ...#xboxtime ...#xboxlife ...#xboxgamers ...#soccerfan ...#soccerfans ...#soccernews ...#realmadridfamily ...#improvedaily ...#realmadridfan ...#gamerdude ...#gamerslife ...#gamerbabe ...#raiderfan ...#raidergang ...#raiderfans ...#raider4life ...#zombiefan ...#zombielove ...#mastiffmix ...#mastifflife ...#mastiffofig ...#mastiffproblems ...#gamerforever ...#iamafoodie ...#ilovefoods ...#ilovefoodtoomuch ...#debtfreecommunity ...#debtfreeliving ...#enjoyingmylife ...#concertlover 
Whole Foods makes me so happy!! #wholefoods #ilovefoods
I followed my heart and it led me into the fridge. 😂😍😋🍪🍰🍫 #grahamballs #foodislife #foodismybestfriend #ilovefoods #midnightsnack
Heute statt dem geplanten herzhaften Essen gibt's doch Milchreis da meine kleine Zuckerschnute drum bat.
Also Milchreis mit Preiselbeeren und Pfirsichspiegel 🍑 😋
#essen #glutenfreieernährung #ricelove #cookingram #foodblogs #ilovecooking #essen #cook #foodpic #foodblogfeed #foodblog #ilovefoods #yummyinmytummy #foodstagram #foodtime #glutenfreelife #glutenfreegirl #cooking #cookingtime #cookinglove #cookingathome #homemadefood #eating #musthave  #soyummy #lecker #leckerschmecker #glutenfree #gutenappetit  #eatingtime  #sweet
Heute statt dem geplanten herzhaften Essen gibt's doch Milchreis da meine kleine Zuckerschnute drum bat. Also Milchreis mit Preiselbeeren und Pfirsichspiegel 🍑 😋 #essen  #glutenfreieernährung  #ricelove  #cookingram  #foodblogs  #ilovecooking  #essen  #cook  #foodpic  #foodblogfeed  #foodblog  #ilovefoods  #yummyinmytummy  #foodstagram  #foodtime  #glutenfreelife  #glutenfreegirl  #cooking  #cookingtime  #cookinglove  #cookingathome  #homemadefood  #eating  #musthave  #soyummy  #lecker  #leckerschmecker  #glutenfree  #gutenappetit  #eatingtime  #sweet 
The simple things in life taste so good😋❤️ || Photo by 👉 @fitandhealthys | .
*
• Please Drop By -> @fitandhealthys And Show His Page Some Love.
*
*
••••••••••••Follow @courtney.knows 🙏••••••••••••
*
*
*
| Tag your shots to #courtneyknows to be featured |
*
*
*
*
*
The simple things in life taste so good😋❤️ || Photo by 👉 @fitandhealthys | . * • Please Drop By -> @fitandhealthys And Show His Page Some Love. * * ••••••••••••Follow @courtney.knows 🙏•••••••••••• * * * | Tag your shots to #courtneyknows  to be featured | * * * * *
Still no improvement being a STICK! 😂

#ihatedrugs 
#ilovefoods
В такой хмурый день только и остается наполнять себя сочностью и сладостью изнутри💞 Вот они, мои лучшие помощники💫 
Зимой постоянное желание завернуться в теплый пледик и ничего не делать. Но это совсем не для меня - впереди столько интересного✌ Борюсь с желанием впасть в спячку с помощью спорта и фруктов. По спорту - сделала упор на набор мышц, в связи с чем кушаю много растительного белка, орехов и круп. И совмещаю с силовыми тренировками. Промежуток 2-3 дня - до полного мышечного восстановления. 
Всем продуктивного воскресенья, набирайтесь сил♥
#вкусное
#вкуснополезно
#рецепты
#здороваяедаиспорт
В такой хмурый день только и остается наполнять себя сочностью и сладостью изнутри💞 Вот они, мои лучшие помощники💫 Зимой постоянное желание завернуться в теплый пледик и ничего не делать. Но это совсем не для меня - впереди столько интересного✌ Борюсь с желанием впасть в спячку с помощью спорта и фруктов. По спорту - сделала упор на набор мышц, в связи с чем кушаю много растительного белка, орехов и круп. И совмещаю с силовыми тренировками. Промежуток 2-3 дня - до полного мышечного восстановления. Всем продуктивного воскресенья, набирайтесь сил♥ #вкусное  #вкуснополезно  #рецепты  #здороваяедаиспорт 
Tataba n kng tataba basta msrp kumaen. 😁😂😉😎😝😍 #atm 
#food 
#foodporn 
#ilovefoods 
#foodislife❤️
Teacher sa school. Chef sa bahay. 
Our favorite dish #SinigangnaSalmon 🐟🐠 #FamilyDinner
#Ilovecooking because #Ilovefoods
Just a rest day with eating and shopping .
.
Happy Sunday Happy day with Japanese Foods .
.
#yummyjapanesefoods #ilovefoods#megabangna #sundayfunday
Korean noodle with cheese flakes.. #mukbang #foodie #foodiegram #ilovefoods #koreanfoods #noodles
ตำมะระกอ.. ไก่ย่าง จะกินแคบหมูต้องติดมัน ไร้มันไม่อร่อยย..
#thaifood #thaifoods #foodie #food #foodporn #foods #instafood #instafoodie #food #foodporn #foods #foodie #lovefood #instagood #ilovefood #ilovefoods #ilovefoodig #homemade #homemfood #yummy #yummyy  #foodphotobysiriwan
I has been guarding my foods since we got back from petbarn... #nosniffno #guarddogonduty #itismine #ilovefoods #petbarn #purinasupercoat #purina #hungry
Spicy Cheese noodle.. super spicy and cheesy.. #foodiegram #foodie #ilovefoods #korean
Feast.. #ilovefoods
Umm.. About last night 🙄
Umm.. About last night 🙄
MY SATURDAY CHALLENGE!!!!
😇Today I want you to do something nice for someone and not tell them what you did and expect nothing in return. The last part is the most important!😇
L
I
V
E
.
L
O
V
E
.
M
A
T
T
E
R
.
...#xboxtime...#xboxlife...#xboxgamers...#soccerfan...#soccerfans...#soccernews...#realmadridfamily...#improvedaily...#realmadridfan...#gamerdude...#gamerslife...#gamerbabe...#raiderfan...#raidergang...#raiderfans...#raider4life...#zombiefan...#zombielove...#mastiffmix...#mastifflife...#mastiffofig...#mastiffproblems...#gamerforever...#iamafoodie...#ilovefoods...#ilovefoodtoomuch...#debtfreecommunity...#debtfreeliving...#enjoyingmylife...#concertlover
MY SATURDAY CHALLENGE!!!! 😇Today I want you to do something nice for someone and not tell them what you did and expect nothing in return. The last part is the most important!😇 L I V E . L O V E . M A T T E R . ...#xboxtime ...#xboxlife ...#xboxgamers ...#soccerfan ...#soccerfans ...#soccernews ...#realmadridfamily ...#improvedaily ...#realmadridfan ...#gamerdude ...#gamerslife ...#gamerbabe ...#raiderfan ...#raidergang ...#raiderfans ...#raider4life ...#zombiefan ...#zombielove ...#mastiffmix ...#mastifflife ...#mastiffofig ...#mastiffproblems ...#gamerforever ...#iamafoodie ...#ilovefoods ...#ilovefoodtoomuch ...#debtfreecommunity ...#debtfreeliving ...#enjoyingmylife ...#concertlover