an online Instagram web viewer

#inibarangbaik medias

Photos

3ml -rm10

Nampak kecil, tapi ketahanan perfume ini sampai 1 hari tau... tak percaya??? Boleh cuba sekarang, collect order kat kawan kawan, family then order dengan kami๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ tak adalah nak pikir banyak kali untuk botol kecik ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Sekali post je๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Kecil โžก๏ธ Sederhana โžก๏ธ Besar

HQ
No tel : 011-11008112
Ig : @zaiiracollection_
Fb : Zaiira Perfume
Weechat id : ZaiiraPerfume

#zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit #grabit #viral #viralkan
3ml -rm10 Nampak kecil, tapi ketahanan perfume ini sampai 1 hari tau... tak percaya??? Boleh cuba sekarang, collect order kat kawan kawan, family then order dengan kami๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ tak adalah nak pikir banyak kali untuk botol kecik ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Sekali post je๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Kecil โžก๏ธ Sederhana โžก๏ธ Besar HQ No tel : 011-11008112 Ig : @zaiiracollection_ Fb : Zaiira Perfume Weechat id : ZaiiraPerfume #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit  #grabit  #viral  #viralkan 
๐Ÿ‘ถMENANTI KEHADIRAN BUAH HATI ๐Ÿ‘ถ
Kehamilan adalah salah satu moment yang ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Bukankah tujuan mereka menikah salah satunya adalah memperoleh keturunan, jadi kehamilan pun bisa dikatakan kado terindah ketika mereka memutuskan untuk mengarungi biduk rumah tangga. Namun, tak semua orang bisa mendapatkan anugerah indah tersebut dalam waktu yang cepat. Banyak pasangan suami istri yang harus menunggu bertahun-tahun baru mereka bisa dikaruniai seorang anak. Tetap doa, ikhtiar, sabar dan tawakal semoga Allah segera menghadirkan anggota keluarga baru dalam rumah tangga anda bagi bunda/bapak yg sampai hari ini belum punya momongan, Aamiin.
Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. ๐Ÿ’ƒTidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin.

Jemput buah hatinya segera mungkin bunda...
Akan kami bantu di TEMPAT IBU HAMIL ๐Ÿ‘‰ KONSULTASI GRATIS
Silahkan hubungi:
BBM: DD9A542D 
WA: 085730379492  #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit #grabit #viral #viralkan #islam
๐Ÿ‘ถMENANTI KEHADIRAN BUAH HATI ๐Ÿ‘ถ Kehamilan adalah salah satu moment yang ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Bukankah tujuan mereka menikah salah satunya adalah memperoleh keturunan, jadi kehamilan pun bisa dikatakan kado terindah ketika mereka memutuskan untuk mengarungi biduk rumah tangga. Namun, tak semua orang bisa mendapatkan anugerah indah tersebut dalam waktu yang cepat. Banyak pasangan suami istri yang harus menunggu bertahun-tahun baru mereka bisa dikaruniai seorang anak. Tetap doa, ikhtiar, sabar dan tawakal semoga Allah segera menghadirkan anggota keluarga baru dalam rumah tangga anda bagi bunda/bapak yg sampai hari ini belum punya momongan, Aamiin. Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. ๐Ÿ’ƒTidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin. Jemput buah hatinya segera mungkin bunda... Akan kami bantu di TEMPAT IBU HAMIL ๐Ÿ‘‰ KONSULTASI GRATIS Silahkan hubungi: BBM: DD9A542D WA: 085730379492 #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit  #grabit  #viral  #viralkan  #islam 
Zaiira Parfum memilih hitam dan pink iaitu warna kegemaran lelaki dan perempuan๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Pink untuk perempuan
Hitam untuk lelaki

Dapatkan dua dua ni sekarang ok๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Boleh pakai sama2 nanti "2 Perfume untuk 1 Rumah" "Perfume make you more beautiful"
๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž -salam jumaat-

HQ
No tel : 011-11008112
Ig : @zaiiracollection_
Fb : Zaiira Perfume
Weechat id : ZaiiraPerfume

#zaiiraparfum  #zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit #grabit #viral #viralkan
Zaiira Parfum memilih hitam dan pink iaitu warna kegemaran lelaki dan perempuan๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Pink untuk perempuan Hitam untuk lelaki Dapatkan dua dua ni sekarang ok๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Boleh pakai sama2 nanti "2 Perfume untuk 1 Rumah" "Perfume make you more beautiful" ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž -salam jumaat- HQ No tel : 011-11008112 Ig : @zaiiracollection_ Fb : Zaiira Perfume Weechat id : ZaiiraPerfume #zaiiraparfum  #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit  #grabit  #viral  #viralkan 
Good morning๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž Rata-rata pengguna #zaiiraparfum sangat-sangat berpus hati dengan bauan perfume kami..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ korang patut try tau #zaiiraparfum ni.. alhamdulilah menerima #zaiiraparfum semakin hari semakin cerah.. kena #support kami tau๐ŸŒน

Lebih-lebih lagi produk ini sangat memberi mamfaat kepada pengguna #islam supaya dapat melakukan ibadah solat tanpa di ragui๐Ÿ˜Š

Vendor ZAIIRA PARFUM
๐Ÿ“@precious_momkidswear
๐Ÿ“@byjuliaboutique
๐Ÿ“@thejilbabsvbc
๐Ÿ“@nadirashope
๐Ÿ“@maleqaboutique
๐Ÿ“@saralatip
๐Ÿ“@belawo_vendor
๐Ÿ“@mate.empireboutique

Ejen ZAIIRA PARFUM
๐Ÿ’ @ukhti_hizaini
๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream

HQ
No tel : 011-11008112
Ig : @zaiiracollection_
Fb : Zaiira Perfume
Weechat id : ZaiiraPerfume

#  #zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit #grabit #viral #viralkan #islam
Good morning๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž Rata-rata pengguna #zaiiraparfum  sangat-sangat berpus hati dengan bauan perfume kami..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ korang patut try tau #zaiiraparfum  ni.. alhamdulilah menerima #zaiiraparfum  semakin hari semakin cerah.. kena #support  kami tau๐ŸŒน Lebih-lebih lagi produk ini sangat memberi mamfaat kepada pengguna #islam  supaya dapat melakukan ibadah solat tanpa di ragui๐Ÿ˜Š Vendor ZAIIRA PARFUM ๐Ÿ“@precious_momkidswear ๐Ÿ“@byjuliaboutique ๐Ÿ“@thejilbabsvbc ๐Ÿ“@nadirashope ๐Ÿ“@maleqaboutique ๐Ÿ“@saralatip ๐Ÿ“@belawo_vendor ๐Ÿ“@mate.empireboutique Ejen ZAIIRA PARFUM ๐Ÿ’ @ukhti_hizaini ๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream HQ No tel : 011-11008112 Ig : @zaiiracollection_ Fb : Zaiira Perfume Weechat id : ZaiiraPerfume # #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit  #grabit  #viral  #viralkan  #islam 
Assalamualaikum...siapa pernah singgah butik cafe ini??? Orang #pahang ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹ WAJIB singgah kejap untuk dapatkan #zaiiraparfum

Da ramai orang grab ok!!! Tiap2 bulan ada sale๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ hahh tunggu apa lagi??? Cepat dapatkan SEKARANG!!! Nak tunggu restok memang lama laa tunggu jawabnya~~~ @byjuliaboutique 
Walk inโคต๏ธโคต๏ธ ๐Ÿ“ @byjuliaboutique
๐Ÿก By Julia Boutique
๐Ÿ‘ฃNo 21 Dynaton Bukit Angin T'loh (belakang paparich)
๐Ÿ“ฑwhatsapp @ call - www.wassap.my/01239795683
๐Ÿ“…Isnin hingga Sabtu (ahad closed)  #zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit #grabit #viral #viralkan
Assalamualaikum...siapa pernah singgah butik cafe ini??? Orang #pahang  ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹ WAJIB singgah kejap untuk dapatkan #zaiiraparfum  Da ramai orang grab ok!!! Tiap2 bulan ada sale๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ hahh tunggu apa lagi??? Cepat dapatkan SEKARANG!!! Nak tunggu restok memang lama laa tunggu jawabnya~~~ @byjuliaboutique Walk inโคต๏ธโคต๏ธ ๐Ÿ“ @byjuliaboutique ๐Ÿก By Julia Boutique ๐Ÿ‘ฃNo 21 Dynaton Bukit Angin T'loh (belakang paparich) ๐Ÿ“ฑwhatsapp @ call - www.wassap.my/01239795683 ๐Ÿ“…Isnin hingga Sabtu (ahad closed) #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit  #grabit  #viral  #viralkan 
Bagi pihak yang masih meragui tentang produk kami, anda boleh melihat pada belakang bahagian produk kami.

Telah dinyatakan bahawa produk kami tidak mempunyi sebarang terlarang, alkohol haiwan dan cecair yang berbahaya.

#zaiiraparfum sangat selamat apabila digunakan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ lebih lebih lagi ia #halal

HQ
No tel : 011-11008112
Ig : @zaiiracollection_
Fb : Zaiira Perfume
Weechat id : ZaiiraPerfume

#zaiiraparfum  #zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit #grabit #viral #viralkan
Bagi pihak yang masih meragui tentang produk kami, anda boleh melihat pada belakang bahagian produk kami. Telah dinyatakan bahawa produk kami tidak mempunyi sebarang terlarang, alkohol haiwan dan cecair yang berbahaya. #zaiiraparfum  sangat selamat apabila digunakan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ lebih lebih lagi ia #halal  HQ No tel : 011-11008112 Ig : @zaiiracollection_ Fb : Zaiira Perfume Weechat id : ZaiiraPerfume #zaiiraparfum  #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit  #grabit  #viral  #viralkan 
PINK LADY BODY PERFECTION๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
โœ‹โœ‹โœ‹๐Ÿš”STOPP!!! #INIBARANGBAIK
.
APA ITU PINK LADY. ...? JOM STUDY SIKIT
.
Fungsi PinkLady :
.
โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan.
โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen.
โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit.
โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain'
โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis'
โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause'
โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi
.
.
๐Ÿ‘‰Antara kesan pinklady adalah yg utama besar kan aset, hilangkan keputihan, lebat kan rambut, mengideal kan berat badan,mencantikkan kulit, merawat masalah dalaman seperti period tk menentu, senggugut, merawat luka
.
๐Ÿ‘‰ Beli 1 botol PINKLADY Body Perfection percuma pos seluruh Malaysia  FREE GIFT SHOPPING BAG PINK LADY LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‰Sebotol ade 60 biji Capsule consume 2 biji sehari kecuali waktu period tk perlu makan so sebotol boleh tahan sebulan lebih! .

Bahan-bahan utama:-
.
๐ŸŒฟ๐ŸŒฟFenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak . ๐ŸŒฟMengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol
.

60 kapsul๐Ÿ’Š makanan tambahan.
* Formula Advance ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .
MANFAAT PINK LADY:
- Fountain makanan tambahan belia.
- Peningkatan Payudara dan ketegasan.
- Payudara๐ŸŒฐ๐ŸŒฐ yang lebih besar dan punggung bulat.๐Ÿ‘
- Mengetatkan faraj dan peremajaan.
- Kesihatan faraj dan libido.
- Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
- Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
- Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
- Berkesan untuk penurunan berat badan.
- High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
- Meningkatkan aliran darah.
- Mencegah risiko osteoporosis.
- Menentang gejala menopause. โณpenggunaan yang disyorkan: Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional
.
โ˜Ž : 01113308985
โ˜Ž : 01113308985
.
#missvketat #kulitputih
PINK LADY BODY PERFECTION๐Ÿ’ƒ๐Ÿป โœ‹โœ‹โœ‹๐Ÿš”STOPP!!! #INIBARANGBAIK  . APA ITU PINK LADY. ...? JOM STUDY SIKIT . Fungsi PinkLady : . โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan. โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen. โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit. โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain' โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis' โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause' โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi . . ๐Ÿ‘‰Antara kesan pinklady adalah yg utama besar kan aset, hilangkan keputihan, lebat kan rambut, mengideal kan berat badan,mencantikkan kulit, merawat masalah dalaman seperti period tk menentu, senggugut, merawat luka . ๐Ÿ‘‰ Beli 1 botol PINKLADY Body Perfection percuma pos seluruh Malaysia FREE GIFT SHOPPING BAG PINK LADY LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‰Sebotol ade 60 biji Capsule consume 2 biji sehari kecuali waktu period tk perlu makan so sebotol boleh tahan sebulan lebih! . Bahan-bahan utama:- . ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟFenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak . ๐ŸŒฟMengandungi pelbagai fitoestrogen: Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol . 60 kapsul๐Ÿ’Š makanan tambahan. * Formula Advance ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . MANFAAT PINK LADY: - Fountain makanan tambahan belia. - Peningkatan Payudara dan ketegasan. - Payudara๐ŸŒฐ๐ŸŒฐ yang lebih besar dan punggung bulat.๐Ÿ‘ - Mengetatkan faraj dan peremajaan. - Kesihatan faraj dan libido. - Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. - Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. - Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. - Berkesan untuk penurunan berat badan. - High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. - Meningkatkan aliran darah. - Mencegah risiko osteoporosis. - Menentang gejala menopause. โณpenggunaan yang disyorkan: Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional . โ˜Ž : 01113308985 โ˜Ž : 01113308985 . #missvketat  #kulitputih 
#zaiiraparfum boleh siapkan box hadiah untuk korang beri kedapa insan yang paling istimewa๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Siapa  nak kena dm cepat cepat box semue mengikut cita rasa korang, korang sendiri boleh pilih nak yang mana then sampai depan rumah orang kesayangan๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ HQ
No tel : 011-11008112
Ig : @zaiiracollection_
Fb : Zaiira Perfume
Weechat id : ZaiiraPerfume

#zaiiraparfum  #zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit #grabit #viral #viralkan
#zaiiraparfum  boleh siapkan box hadiah untuk korang beri kedapa insan yang paling istimewa๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Siapa nak kena dm cepat cepat box semue mengikut cita rasa korang, korang sendiri boleh pilih nak yang mana then sampai depan rumah orang kesayangan๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ HQ No tel : 011-11008112 Ig : @zaiiracollection_ Fb : Zaiira Perfume Weechat id : ZaiiraPerfume #zaiiraparfum  #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit  #grabit  #viral  #viralkan 
Bismillahirrahmanirrahim.
TIFFANY KURUNG
.
7 COLOURS .
RETAIL PRICE RM89 EXC POSTAGE
AVAILABLE SIZE S TO XL
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #byrara #kurungtiffany #kurungmoden #readystock #kurungplain #kurungmerecik #bajukurung #kurungmini #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah  #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. TIFFANY KURUNG . 7 COLOURS . RETAIL PRICE RM89 EXC POSTAGE AVAILABLE SIZE S TO XL . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #byrara  #kurungtiffany  #kurungmoden  #readystock  #kurungplain  #kurungmerecik  #bajukurung  #kurungmini  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
TIFFANY KURUNG
.
7 COLOURS .
RETAIL PRICE RM89 EXC POSTAGE
AVAILABLE SIZE S TO XL
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #byrara #kurungtiffany #kurungmoden #readystock #kurungplain #kurungmerecik #bajukurung #kurungmini #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah  #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. TIFFANY KURUNG . 7 COLOURS . RETAIL PRICE RM89 EXC POSTAGE AVAILABLE SIZE S TO XL . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #byrara  #kurungtiffany  #kurungmoden  #readystock  #kurungplain  #kurungmerecik  #bajukurung  #kurungmini  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
TIFFANY KURUNG
.
7 COLOURS .
RETAIL PRICE RM89 EXC POSTAGE
AVAILABLE SIZE S TO XL
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #byrara #kurungtiffany #kurungmoden #readystock #kurungplain #kurungmerecik #bajukurung #kurungmini #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah  #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. TIFFANY KURUNG . 7 COLOURS . RETAIL PRICE RM89 EXC POSTAGE AVAILABLE SIZE S TO XL . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #byrara  #kurungtiffany  #kurungmoden  #readystock  #kurungplain  #kurungmerecik  #bajukurung  #kurungmini  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
PINK LADY BODY PERFECTION๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
โœ‹โœ‹โœ‹๐Ÿš”STOPP!!! #INIBARANGBAIK
.
APA ITU PINK LADY. ...? JOM STUDY SIKIT
.
Fungsi PinkLady :
.
โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan.
โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen.
โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit.
โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain'
โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis'
โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause'
โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi
.
.
๐Ÿ‘‰Antara kesan pinklady adalah yg utama besar kan aset, hilangkan keputihan, lebat kan rambut, mengideal kan berat badan,mencantikkan kulit, merawat masalah dalaman seperti period tk menentu, senggugut, merawat luka
.
๐Ÿ‘‰ Beli 1 botol PINKLADY Body Perfection percuma pos seluruh Malaysia  FREE GIFT SHOPPING BAG PINK LADY LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‰Sebotol ade 60 biji Capsule consume 2 biji sehari kecuali waktu period tk perlu makan so sebotol boleh tahan sebulan lebih! .

Bahan-bahan utama:-
.
๐ŸŒฟ๐ŸŒฟFenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak . ๐ŸŒฟMengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol
.

60 kapsul๐Ÿ’Š makanan tambahan.
* Formula Advance ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .
MANFAAT PINK LADY:
- Fountain makanan tambahan belia.
- Peningkatan Payudara dan ketegasan.
- Payudara๐ŸŒฐ๐ŸŒฐ yang lebih besar dan punggung bulat.๐Ÿ‘
- Mengetatkan faraj dan peremajaan.
- Kesihatan faraj dan libido.
- Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
- Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
- Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
- Berkesan untuk penurunan berat badan.
- High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
- Meningkatkan aliran darah.
- Mencegah risiko osteoporosis.
- Menentang gejala menopause. โณpenggunaan yang disyorkan: Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional
.
โ˜Ž : 0139751005 โ˜Ž : 0139751005 .
#missvketat #kulitputih #payudarabesar #keputihan #pinkladyorigina
PINK LADY BODY PERFECTION๐Ÿ’ƒ๐Ÿป โœ‹โœ‹โœ‹๐Ÿš”STOPP!!! #INIBARANGBAIK  . APA ITU PINK LADY. ...? JOM STUDY SIKIT . Fungsi PinkLady : . โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan. โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen. โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit. โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain' โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis' โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause' โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi . . ๐Ÿ‘‰Antara kesan pinklady adalah yg utama besar kan aset, hilangkan keputihan, lebat kan rambut, mengideal kan berat badan,mencantikkan kulit, merawat masalah dalaman seperti period tk menentu, senggugut, merawat luka . ๐Ÿ‘‰ Beli 1 botol PINKLADY Body Perfection percuma pos seluruh Malaysia FREE GIFT SHOPPING BAG PINK LADY LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‰Sebotol ade 60 biji Capsule consume 2 biji sehari kecuali waktu period tk perlu makan so sebotol boleh tahan sebulan lebih! . Bahan-bahan utama:- . ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟFenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak . ๐ŸŒฟMengandungi pelbagai fitoestrogen: Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol . 60 kapsul๐Ÿ’Š makanan tambahan. * Formula Advance ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . MANFAAT PINK LADY: - Fountain makanan tambahan belia. - Peningkatan Payudara dan ketegasan. - Payudara๐ŸŒฐ๐ŸŒฐ yang lebih besar dan punggung bulat.๐Ÿ‘ - Mengetatkan faraj dan peremajaan. - Kesihatan faraj dan libido. - Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. - Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. - Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. - Berkesan untuk penurunan berat badan. - High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. - Meningkatkan aliran darah. - Mencegah risiko osteoporosis. - Menentang gejala menopause. โณpenggunaan yang disyorkan: Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional . โ˜Ž : 0139751005 โ˜Ž : 0139751005 . #missvketat  #kulitputih  #payudarabesar  #keputihan  #pinkladyorigina 
Bismillahirrahmanirrahim
Jom cuci mata .
Dubai cotton, kain best gila...
.
โœ… READYSTOCK
โœ… ambil order sehingga 18.1.2018
โœ… bidang 60
โœ… 3.5m
โœ… Boleh add meter
โœ… sejuk, berat, tak jarang
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
. .
#ybkraf #dubaicotton #cottonlovers #newdesign #kainpasang #kainela #fabrics #textile #seragam #sedondon #cikgucikgi #cikgucantik #uniform #bridesmaid #bazaarpaknil #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #raya2018 #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasang2018 #groupmarhaban
Bismillahirrahmanirrahim Jom cuci mata . Dubai cotton, kain best gila... . โœ… READYSTOCK โœ… ambil order sehingga 18.1.2018 โœ… bidang 60 โœ… 3.5m โœ… Boleh add meter โœ… sejuk, berat, tak jarang . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #ybkraf  #dubaicotton  #cottonlovers  #newdesign  #kainpasang  #kainela  #fabrics  #textile  #seragam  #sedondon  #cikgucikgi  #cikgucantik  #uniform  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #raya2018  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasang2018  #groupmarhaban 
Bismillahirrahmanirrahim
Jom cuci mata .
Dubai cotton, kain best gila...
.
โœ… READYSTOCK
โœ… ambil order sehingga 18.1.2018
โœ… bidang 60
โœ… 3.5m
โœ… Boleh add meter
โœ… sejuk, berat, tak jarang
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
. .
#ybkraf #dubaicotton #cottonlovers #newdesign #kainpasang #kainela #fabrics #textile #seragam #sedondon #cikgucikgi #cikgucantik #uniform #bridesmaid #bazaarpaknil #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #raya2018 #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasang2018 #groupmarhaban
Bismillahirrahmanirrahim Jom cuci mata . Dubai cotton, kain best gila... . โœ… READYSTOCK โœ… ambil order sehingga 18.1.2018 โœ… bidang 60 โœ… 3.5m โœ… Boleh add meter โœ… sejuk, berat, tak jarang . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #ybkraf  #dubaicotton  #cottonlovers  #newdesign  #kainpasang  #kainela  #fabrics  #textile  #seragam  #sedondon  #cikgucikgi  #cikgucantik  #uniform  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #raya2018  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasang2018  #groupmarhaban 
Bismillahirrahmanirrahim
Jom cuci mata .
Dubai cotton, kain best gila...
.
โœ… READYSTOCK
โœ… ambil order sehingga 18.1.2018
โœ… bidang 60
โœ… 3.5m
โœ… Boleh add meter
โœ… sejuk, berat, tak jarang
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
. .
#ybkraf #dubaicotton #cottonlovers #newdesign #kainpasang #kainela #fabrics #textile #seragam #sedondon #cikgucikgi #cikgucantik #uniform #bridesmaid #bazaarpaknil #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #raya2018 #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasang2018 #groupmarhaban
Bismillahirrahmanirrahim Jom cuci mata . Dubai cotton, kain best gila... . โœ… READYSTOCK โœ… ambil order sehingga 18.1.2018 โœ… bidang 60 โœ… 3.5m โœ… Boleh add meter โœ… sejuk, berat, tak jarang . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #ybkraf  #dubaicotton  #cottonlovers  #newdesign  #kainpasang  #kainela  #fabrics  #textile  #seragam  #sedondon  #cikgucikgi  #cikgucantik  #uniform  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #raya2018  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasang2018  #groupmarhaban 
Bismillahirrahmanirrahim
Jom cuci mata .
Dubai cotton, kain best gila...
.
โœ… READYSTOCK
โœ… ambil order sehingga 18.1.2018
โœ… bidang 60
โœ… 3.5m
โœ… Boleh add meter
โœ… sejuk, berat, tak jarang
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
. .
#ybkraf #dubaicotton #cottonlovers #newdesign #kainpasang #kainela #fabrics #textile #seragam #sedondon #cikgucikgi #cikgucantik #uniform #bridesmaid #bazaarpaknil #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #raya2018 #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasang2018 #groupmarhaban
Bismillahirrahmanirrahim Jom cuci mata . Dubai cotton, kain best gila... . โœ… READYSTOCK โœ… ambil order sehingga 18.1.2018 โœ… bidang 60 โœ… 3.5m โœ… Boleh add meter โœ… sejuk, berat, tak jarang . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #ybkraf  #dubaicotton  #cottonlovers  #newdesign  #kainpasang  #kainela  #fabrics  #textile  #seragam  #sedondon  #cikgucikgi  #cikgucantik  #uniform  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #raya2018  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasang2018  #groupmarhaban 
Vendor ZAIIRA PARFUM
๐Ÿ“@precious_momkidswear
๐Ÿ“@byjuliaboutique
๐Ÿ“@thejilbabsvbc
๐Ÿ“@nadirashope
๐Ÿ“@maleqaboutique
๐Ÿ“@saralatip
๐Ÿ“@belawo_vendor
๐Ÿ“@mate.empireboutique

Ejen ZAIIRA PARFUM
๐Ÿ’ @ukhti_hizaini
๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream

HQ
No tel : 011-11008112
Ig : @zaiiracollection_
Fb : Zaiira Perfume
Weechat id : ZaiiraPerfume

#zaiiraparfum  #zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit #grabit #viral #viralkan
Vendor ZAIIRA PARFUM ๐Ÿ“@precious_momkidswear ๐Ÿ“@byjuliaboutique ๐Ÿ“@thejilbabsvbc ๐Ÿ“@nadirashope ๐Ÿ“@maleqaboutique ๐Ÿ“@saralatip ๐Ÿ“@belawo_vendor ๐Ÿ“@mate.empireboutique Ejen ZAIIRA PARFUM ๐Ÿ’ @ukhti_hizaini ๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream HQ No tel : 011-11008112 Ig : @zaiiracollection_ Fb : Zaiira Perfume Weechat id : ZaiiraPerfume #zaiiraparfum  #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit  #grabit  #viral  #viralkan 
PINK LADY BODY PERFECTION๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
โœ‹โœ‹โœ‹๐Ÿš”STOPP!!! #INIBARANGBAIK
.
APA ITU PINK LADY. ...? JOM STUDY SIKIT
.
Fungsi PinkLady :
.
โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan.
โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen.
โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit.
โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain'
โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis'
โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause'
โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi
.
.
๐Ÿ‘‰Antara kesan pinklady adalah yg utama besar kan aset, hilangkan keputihan, lebat kan rambut, mengideal kan berat badan,mencantikkan kulit, merawat masalah dalaman seperti period tk menentu, senggugut, merawat luka
.
๐Ÿ‘‰ Beli 1 botol PINKLADY Body Perfection percuma pos seluruh Malaysia  FREE GIFT SHOPPING BAG PINK LADY LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‰Sebotol ade 60 biji Capsule consume 2 biji sehari kecuali waktu period tk perlu makan so sebotol boleh tahan sebulan lebih! .

Bahan-bahan utama:-
.
๐ŸŒฟ๐ŸŒฟFenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak . ๐ŸŒฟMengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol
.

60 kapsul๐Ÿ’Š makanan tambahan.
* Formula Advance ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .
MANFAAT PINK LADY:
- Fountain makanan tambahan belia.
- Peningkatan Payudara dan ketegasan.
- Payudara๐ŸŒฐ๐ŸŒฐ yang lebih besar dan punggung bulat.๐Ÿ‘
- Mengetatkan faraj dan peremajaan.
- Kesihatan faraj dan libido.
- Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
- Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
- Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
- Berkesan untuk penurunan berat badan.
- High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
- Meningkatkan aliran darah.
- Mencegah risiko osteoporosis.
- Menentang gejala menopause. โณpenggunaan yang disyorkan: Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional
.
โ˜Ž : 0189455727 (Lya)
โ˜Ž : 0189455727 (Lya)
.
#missvketat #kulitputih #payudarabesar #keputihan #pinkladyorigina
PINK LADY BODY PERFECTION๐Ÿ’ƒ๐Ÿป โœ‹โœ‹โœ‹๐Ÿš”STOPP!!! #INIBARANGBAIK  . APA ITU PINK LADY. ...? JOM STUDY SIKIT . Fungsi PinkLady : . โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan. โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen. โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit. โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain' โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis' โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause' โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi . . ๐Ÿ‘‰Antara kesan pinklady adalah yg utama besar kan aset, hilangkan keputihan, lebat kan rambut, mengideal kan berat badan,mencantikkan kulit, merawat masalah dalaman seperti period tk menentu, senggugut, merawat luka . ๐Ÿ‘‰ Beli 1 botol PINKLADY Body Perfection percuma pos seluruh Malaysia FREE GIFT SHOPPING BAG PINK LADY LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‰Sebotol ade 60 biji Capsule consume 2 biji sehari kecuali waktu period tk perlu makan so sebotol boleh tahan sebulan lebih! . Bahan-bahan utama:- . ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟFenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak . ๐ŸŒฟMengandungi pelbagai fitoestrogen: Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol . 60 kapsul๐Ÿ’Š makanan tambahan. * Formula Advance ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . MANFAAT PINK LADY: - Fountain makanan tambahan belia. - Peningkatan Payudara dan ketegasan. - Payudara๐ŸŒฐ๐ŸŒฐ yang lebih besar dan punggung bulat.๐Ÿ‘ - Mengetatkan faraj dan peremajaan. - Kesihatan faraj dan libido. - Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. - Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. - Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. - Berkesan untuk penurunan berat badan. - High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. - Meningkatkan aliran darah. - Mencegah risiko osteoporosis. - Menentang gejala menopause. โณpenggunaan yang disyorkan: Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional . โ˜Ž : 0189455727 (Lya) โ˜Ž : 0189455727 (Lya) . #missvketat  #kulitputih  #payudarabesar  #keputihan  #pinkladyorigina 
โœ‹โœ‹โœ‹๐Ÿš”STOPP!!! #INIBARANGBAIK
.
APA ITU PINK LADY. ...? JOM STUDY SIKIT
.
Fungsi PinkLady :
.
โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan.
โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen.
โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit.
โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain'
โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis'
โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause'
โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi
.
.
๐Ÿ‘‰Antara kesan pinklady adalah yg utama besar kan aset, hilangkan keputihan, lebat kan rambut, mengideal kan berat badan,mencantikkan kulit, merawat masalah dalaman seperti period tk menentu, senggugut, merawat luka
.
๐Ÿ‘‰ Beli 1 botol PINKLADY Body Perfection percuma pos seluruh Malaysia  FREE GIFT SHOPPING BAG PINK LADY LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‰Sebotol ade 60 biji Capsule consume 2 biji sehari kecuali waktu period tk perlu makan so sebotol boleh tahan sebulan lebih! .

Bahan-bahan utama:-
.
๐ŸŒฟ๐ŸŒฟFenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak . ๐ŸŒฟMengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol
.

60 kapsul๐Ÿ’Š makanan tambahan.
* Formula Advance ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ ๐Ÿ’กMANFAAT PINK LADY:
- Fountain makanan tambahan belia.
- Peningkatan Payudara dan ketegasan.
- Payudara๐ŸŒฐ๐ŸŒฐ yang lebih besar dan punggung bulat.๐Ÿ‘
- Mengetatkan faraj dan peremajaan.
- Kesihatan faraj dan libido.
- Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
- Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
- Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
- Berkesan untuk penurunan berat badan.
- High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
- Meningkatkan aliran darah.
- Mencegah risiko osteoporosis.
- Menentang gejala menopause. โณpenggunaan yang disyorkan: Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional
.
โ˜Ž : 013 9980366
โ˜Ž : 013 9980366

#pinkladybodyperfection #PINKLADY #pinkladytestimoni #supplementwanitano1malaysia #supplementwanita #viral2018
โœ‹โœ‹โœ‹๐Ÿš”STOPP!!! #INIBARANGBAIK  . APA ITU PINK LADY. ...? JOM STUDY SIKIT . Fungsi PinkLady : . โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan. โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen. โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit. โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain' โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis' โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause' โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi . . ๐Ÿ‘‰Antara kesan pinklady adalah yg utama besar kan aset, hilangkan keputihan, lebat kan rambut, mengideal kan berat badan,mencantikkan kulit, merawat masalah dalaman seperti period tk menentu, senggugut, merawat luka . ๐Ÿ‘‰ Beli 1 botol PINKLADY Body Perfection percuma pos seluruh Malaysia FREE GIFT SHOPPING BAG PINK LADY LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‰Sebotol ade 60 biji Capsule consume 2 biji sehari kecuali waktu period tk perlu makan so sebotol boleh tahan sebulan lebih! . Bahan-bahan utama:- . ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟFenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak . ๐ŸŒฟMengandungi pelbagai fitoestrogen: Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol . 60 kapsul๐Ÿ’Š makanan tambahan. * Formula Advance ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ ๐Ÿ’กMANFAAT PINK LADY: - Fountain makanan tambahan belia. - Peningkatan Payudara dan ketegasan. - Payudara๐ŸŒฐ๐ŸŒฐ yang lebih besar dan punggung bulat.๐Ÿ‘ - Mengetatkan faraj dan peremajaan. - Kesihatan faraj dan libido. - Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. - Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. - Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. - Berkesan untuk penurunan berat badan. - High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. - Meningkatkan aliran darah. - Mencegah risiko osteoporosis. - Menentang gejala menopause. โณpenggunaan yang disyorkan: Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional . โ˜Ž : 013 9980366 โ˜Ž : 013 9980366 #pinkladybodyperfection  #PINKLADY  #pinkladytestimoni  #supplementwanitano1malaysia  #supplementwanita  #viral2018 
jujurnya aku suka
masih pada dirinya
pasti kau tak tahu 
kadang ku mahu, kadang tak mahu kadang ku rindu, kadang tak rindu kadang ku cinta, kadang tak cinta
kamu.. #readystock #newarrival #beautiful #style #ootdcap #instafame #instafamous #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gayakita #carakita #inibarangbaik #freepostage #fesyenmalaysia #katon #rm500 #snapCap #penulis #inspiration #motivation #qotd #katabijak #instaquote #Coach #mywords #reading #creative #semangat #people #peoples
jujurnya aku suka masih pada dirinya pasti kau tak tahu kadang ku mahu, kadang tak mahu kadang ku rindu, kadang tak rindu kadang ku cinta, kadang tak cinta kamu.. #readystock  #newarrival  #beautiful  #style  #ootdcap  #instafame  #instafamous  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gayakita  #carakita  #inibarangbaik  #freepostage  #fesyenmalaysia  #katon  #rm500  #snapCap  #penulis  #inspiration  #motivation  #qotd  #katabijak  #instaquote  #Coach  #mywords  #reading  #creative  #semangat  #people  #peoples 
๐Ÿ’Ž Bismillahirrahmanirrahim.
โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ๏ธNEW ARRIVAL โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ
โ€œFRESH FOR 2018โ€
Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton .
.
Songket Printed- Bunga Tabur Aisya nama diberi
**************************************************
6 warna sedia ada untuk dipilih
.
-READY STOCK IN SHOP-
.
HurryUp! while stock last. ramai dah oder. 
PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
๐Ÿ“ฒ Submit order 
www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
. .
#ybkraf #kainsongket #songketprinted #songketbungatabur #bungataburaisya #EnglishCotton #newdesign #kainpasang #kainela #fabrics #textile #seragam #sedondon #cikgucikgi #cikgucantik #raya2018 #bridesmaid #bazaarpaknil #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasang2018 #groupmarhaban
๐Ÿ’Ž Bismillahirrahmanirrahim. โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ๏ธNEW ARRIVAL โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ โ€œFRESH FOR 2018โ€ Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton . . Songket Printed- Bunga Tabur Aisya nama diberi ************************************************** 6 warna sedia ada untuk dipilih . -READY STOCK IN SHOP- . HurryUp! while stock last. ramai dah oder. PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน . ๐Ÿ“ฒ Submit order www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #ybkraf  #kainsongket  #songketprinted  #songketbungatabur  #bungataburaisya  #EnglishCotton  #newdesign  #kainpasang  #kainela  #fabrics  #textile  #seragam  #sedondon  #cikgucikgi  #cikgucantik  #raya2018  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasang2018  #groupmarhaban 
๐Ÿ’Ž Bismillahirrahmanirrahim.
โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ๏ธNEW ARRIVAL โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ
โ€œFRESH FOR 2018โ€
Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton .
.
Songket Printed- Bunga Tabur Aisya nama diberi
**************************************************
6 warna sedia ada untuk dipilih
.
-READY STOCK IN SHOP-
.
HurryUp! while stock last. ramai dah oder. 
PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
๐Ÿ“ฒ Submit order 
www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
. .
#ybkraf #kainsongket #songketprinted #songketbungatabur #bungataburaisya #EnglishCotton #newdesign #kainpasang #kainela #fabrics #textile #seragam #sedondon #cikgucikgi #cikgucantik #raya2018 #bridesmaid #bazaarpaknil #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasang2018 #groupmarhaban
๐Ÿ’Ž Bismillahirrahmanirrahim. โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ๏ธNEW ARRIVAL โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ โ€œFRESH FOR 2018โ€ Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton . . Songket Printed- Bunga Tabur Aisya nama diberi ************************************************** 6 warna sedia ada untuk dipilih . -READY STOCK IN SHOP- . HurryUp! while stock last. ramai dah oder. PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน . ๐Ÿ“ฒ Submit order www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #ybkraf  #kainsongket  #songketprinted  #songketbungatabur  #bungataburaisya  #EnglishCotton  #newdesign  #kainpasang  #kainela  #fabrics  #textile  #seragam  #sedondon  #cikgucikgi  #cikgucantik  #raya2018  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasang2018  #groupmarhaban 
๐Ÿ’Ž Bismillahirrahmanirrahim.
โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธNEW ARRIVAL โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ
โ€œFRESH FOR 2018โ€
Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton .
Songket Printed- Bunga Tabur Aisya nama diberi
***********************************************
6 warna sedia ada untuk dipilih
.
-READY STOCK IN SHOP-
.
HurryUp! while stock last. ramai dah oder. 
PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
๐Ÿ“ฒ Submit order 
www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
. .
#ybkraf #kainsongket #songketprinted #songketbungatabur #bungataburaisya #EnglishCotton #newdesign #kainpasang #kainela #fabrics #textile #seragam #sedondon #cikgucikgi #cikgucantik #raya2018 #bridesmaid #bazaarpaknil #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasang2018 #groupmarhaban
๐Ÿ’Ž Bismillahirrahmanirrahim. โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธNEW ARRIVAL โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ โ€œFRESH FOR 2018โ€ Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton . Songket Printed- Bunga Tabur Aisya nama diberi *********************************************** 6 warna sedia ada untuk dipilih . -READY STOCK IN SHOP- . HurryUp! while stock last. ramai dah oder. PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน . ๐Ÿ“ฒ Submit order www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #ybkraf  #kainsongket  #songketprinted  #songketbungatabur  #bungataburaisya  #EnglishCotton  #newdesign  #kainpasang  #kainela  #fabrics  #textile  #seragam  #sedondon  #cikgucikgi  #cikgucantik  #raya2018  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasang2018  #groupmarhaban 
๐Ÿ’Ž Bismillahirrahmanirrahim.
โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธNEW ARRIVAL โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ
โ€œFRESH FOR 2018โ€
Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton .
Songket Printed- Bunga Tabur Aisya nama diberi
***********************************************
6 warna sedia ada untuk dipilih
.
-READY STOCK IN SHOP-
.
HurryUp! while stock last. ramai dah oder. 
PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
๐Ÿ“ฒ Submit order 
www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
. .
#ybkraf #kainsongket #songketprinted #songketbungatabur #bungataburaisya #EnglishCotton #newdesign #kainpasang #kainela #fabrics #textile #seragam #sedondon #cikgucikgi #cikgucantik #raya2018 #bridesmaid #bazaarpaknil #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasang2018 #groupmarhaban
๐Ÿ’Ž Bismillahirrahmanirrahim. โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธNEW ARRIVAL โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ โ€œFRESH FOR 2018โ€ Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton . Songket Printed- Bunga Tabur Aisya nama diberi *********************************************** 6 warna sedia ada untuk dipilih . -READY STOCK IN SHOP- . HurryUp! while stock last. ramai dah oder. PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน . ๐Ÿ“ฒ Submit order www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #ybkraf  #kainsongket  #songketprinted  #songketbungatabur  #bungataburaisya  #EnglishCotton  #newdesign  #kainpasang  #kainela  #fabrics  #textile  #seragam  #sedondon  #cikgucikgi  #cikgucantik  #raya2018  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasang2018  #groupmarhaban 
Ada customer kami bulan lepas telah memilih #zaiiraparfum untuk di jadikan hantaran untuk majlis dia๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sangat sangat cantik apabila digubah jadikan hantaran๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ada siseapa yang nak khawin atau tunang bulan ni๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ boleh tempah perfume dengan kami๐Ÿ˜Š boleh guna seisi keluarga

Vendor ZAIIRA PARFUM
๐Ÿ“@precious_momkidswear
๐Ÿ“@byjuliaboutique
๐Ÿ“@thejilbabsvbc
๐Ÿ“@nadirashope
๐Ÿ“@maleqaboutique
๐Ÿ“@saralatip
๐Ÿ“@belawo_vendor
๐Ÿ“@mate.empireboutique

Ejen ZAIIRA PARFUM
๐Ÿ’ @ukhti_hizaini
๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream

HQ
No tel : 011-11008112
Ig : @zaiiracollection_
Fb : Zaiira Perfume
Weechat id : ZaiiraPerfume

#zaiiraparfum  #zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit #grabit #viral #viralkan
Ada customer kami bulan lepas telah memilih #zaiiraparfum  untuk di jadikan hantaran untuk majlis dia๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sangat sangat cantik apabila digubah jadikan hantaran๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ada siseapa yang nak khawin atau tunang bulan ni๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ boleh tempah perfume dengan kami๐Ÿ˜Š boleh guna seisi keluarga Vendor ZAIIRA PARFUM ๐Ÿ“@precious_momkidswear ๐Ÿ“@byjuliaboutique ๐Ÿ“@thejilbabsvbc ๐Ÿ“@nadirashope ๐Ÿ“@maleqaboutique ๐Ÿ“@saralatip ๐Ÿ“@belawo_vendor ๐Ÿ“@mate.empireboutique Ejen ZAIIRA PARFUM ๐Ÿ’ @ukhti_hizaini ๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream HQ No tel : 011-11008112 Ig : @zaiiracollection_ Fb : Zaiira Perfume Weechat id : ZaiiraPerfume #zaiiraparfum  #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit  #grabit  #viral  #viralkan 
PAYUDARA BESAR ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ BONTOT LENTIK ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ BODY LANGSINGGGG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
PINK LADY BODY PERFECTION ๐Ÿ‘™Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
๐Ÿ‘™Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
๐Ÿ‘™Membantu memulihkan keputihan teruk.
๐Ÿ‘™Membantu proses hami1 dengan mudah.
๐Ÿ‘™Tidak alami hot flashes.
๐Ÿ‘™Membantu mengawal stress anda.
๐Ÿ‘™Tidak mudah marah.
๐Ÿ‘™Menjadikan rambut lebat dan berkilat.
๐Ÿ‘™Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
๐Ÿ‘™Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
๐Ÿ‘™Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
๐Ÿ‘™Membantu mencegah "osteoperosis".
๐Ÿ‘™Membantu mengurangkan period pain.
๐Ÿ‘™Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
๐Ÿ‘™Meremajakan kulit.
๐Ÿ‘™Membantu meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ‘™Memantapkan payudara dan punggung..
.
.
Whatsapp 012-7845192
.
.
#pinkladybodyperfection #payudarabesar #bodymantap #asetmantap #idamansetiapwanita #testimonipinklady #letscantik #megastar #neelofa #laudyacynthiabella #titiancinta #perfectbody #kulitcantik #gebu #menawan #inibarangbaik #sepahtu #UKUGROUPterbaik
PAYUDARA BESAR ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ BONTOT LENTIK ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ BODY LANGSINGGGG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT PINK LADY BODY PERFECTION ๐Ÿ‘™Menjadikan bentuk badan lebih menarik. ๐Ÿ‘™Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu. ๐Ÿ‘™Membantu memulihkan keputihan teruk. ๐Ÿ‘™Membantu proses hami1 dengan mudah. ๐Ÿ‘™Tidak alami hot flashes. ๐Ÿ‘™Membantu mengawal stress anda. ๐Ÿ‘™Tidak mudah marah. ๐Ÿ‘™Menjadikan rambut lebat dan berkilat. ๐Ÿ‘™Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat. ๐Ÿ‘™Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal. ๐Ÿ‘™Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. ๐Ÿ‘™Membantu mencegah "osteoperosis". ๐Ÿ‘™Membantu mengurangkan period pain. ๐Ÿ‘™Membantu melancarkan sistem peredaran darah. ๐Ÿ‘™Meremajakan kulit. ๐Ÿ‘™Membantu meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ‘™Memantapkan payudara dan punggung.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinkladybodyperfection  #payudarabesar  #bodymantap  #asetmantap  #idamansetiapwanita  #testimonipinklady  #letscantik  #megastar  #neelofa  #laudyacynthiabella  #titiancinta  #perfectbody  #kulitcantik  #gebu  #menawan  #inibarangbaik  #sepahtu  #UKUGROUPterbaik 
Ejen kami tak sabar nak tunggu pos pergi amek stok kat ejen lain๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ TERBAIKK๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ Ada siapa siapa nak tambah pendapatan lebih๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹ Jom join team kami syarat yang sangat mudah, tidak perlukan yuran cuma whatapp or dm kami di sini untuk dapat tau cara caranya ok๐Ÿ˜‰

Ejen tanpa modal ini adalah terhad seramai 5 orang sahaja tauu

Vendor ZAIIRA PARFUM
๐Ÿ“@precious_momkidswear
๐Ÿ“@byjuliaboutique
๐Ÿ“@thejilbabsvbc
๐Ÿ“@nadirashope
๐Ÿ“@maleqaboutique
๐Ÿ“@saralatip
๐Ÿ“@belawo_vendor
๐Ÿ“@mate.empireboutique

Ejen ZAIIRA PARFUM
๐Ÿ’ @ukhti_hizaini
๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream

HQ
No tel : 011-11008112
Ig : @zaiiracollection_
Fb : Zaiira Perfume
Weechat id : ZaiiraPerfume

#zaiiraparfum  #zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit #tanpamodal #tanpayuran #viral #viralkan #menjanapendapatan
Ejen kami tak sabar nak tunggu pos pergi amek stok kat ejen lain๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ TERBAIKK๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ Ada siapa siapa nak tambah pendapatan lebih๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹ Jom join team kami syarat yang sangat mudah, tidak perlukan yuran cuma whatapp or dm kami di sini untuk dapat tau cara caranya ok๐Ÿ˜‰ Ejen tanpa modal ini adalah terhad seramai 5 orang sahaja tauu Vendor ZAIIRA PARFUM ๐Ÿ“@precious_momkidswear ๐Ÿ“@byjuliaboutique ๐Ÿ“@thejilbabsvbc ๐Ÿ“@nadirashope ๐Ÿ“@maleqaboutique ๐Ÿ“@saralatip ๐Ÿ“@belawo_vendor ๐Ÿ“@mate.empireboutique Ejen ZAIIRA PARFUM ๐Ÿ’ @ukhti_hizaini ๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream HQ No tel : 011-11008112 Ig : @zaiiracollection_ Fb : Zaiira Perfume Weechat id : ZaiiraPerfume #zaiiraparfum  #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit  #tanpamodal  #tanpayuran  #viral  #viralkan  #menjanapendapatan 
Bismillahirrahmanirrahim
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
BS#Set Jeep .
.
โœ“ Set 3 in1
#slingbag
#backpack
#clutch
โœ“ Gred 3A
.
๐Ÿ’ต Price :  RM100.00 SM / RM110.00 SS
Free Postage ๐Ÿ“Œ
.
Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #officebag #begkerja #readystock #beautiful #trending #style #begviral #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil  #gayakita #carakita #inspirasi #inibarangbaik #freepostage  #fesyenmalaysia  #begbaru2018 #begraya #neelofa #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† BS#Set  Jeep . . โœ“ Set 3 in1 #slingbag  #backpack  #clutch  โœ“ Gred 3A . ๐Ÿ’ต Price : RM100.00 SM / RM110.00 SS Free Postage ๐Ÿ“Œ . Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #officebag  #begkerja  #readystock  #beautiful  #trending  #style  #begviral  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gopaknil  #gayakita  #carakita  #inspirasi  #inibarangbaik  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begbaru2018  #begraya  #neelofa  #ctdk 
Bismillahirrahmanirrahim
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
BS#Set Jeep .
.
โœ“ Set 3 in1
#slingbag
#backpack
#clutch
โœ“ Gred 3A
.
๐Ÿ’ต Price :  RM100.00 SM / RM110.00 SS
Free Postage ๐Ÿ“Œ
.
Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #officebag #begkerja #readystock #beautiful #trending #style #begviral #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil  #gayakita #carakita #inspirasi #inibarangbaik #freepostage  #fesyenmalaysia  #begbaru2018 #begraya #neelofa #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† BS#Set  Jeep . . โœ“ Set 3 in1 #slingbag  #backpack  #clutch  โœ“ Gred 3A . ๐Ÿ’ต Price : RM100.00 SM / RM110.00 SS Free Postage ๐Ÿ“Œ . Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #officebag  #begkerja  #readystock  #beautiful  #trending  #style  #begviral  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gopaknil  #gayakita  #carakita  #inspirasi  #inibarangbaik  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begbaru2018  #begraya  #neelofa  #ctdk 
PINK LADY BODY PERFECTION๐Ÿ•บ๐Ÿคš๐ŸคšSTOP!!! #Inibarangbaik
.
APA ITU PINK LADY....? JOM STUDY SIKIT
.
Fungsi Pinklady :
.
โ™ฅ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
โ™ฅ Perapat miss 'v'.
โ™ฅ Mengurangkan nafsu makan.
โ™ฅ Menghilangkan 'mood swing'.
โ™ฅ Meningkatkan libido wanita.
โ™ฅ Meningkatkan tahap collagen.
โ™ฅ Meremajakan kulit.
โ™ฅ Melancarkan peredaran darah.
โ™ฅ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
โ™ฅ Mengurangkan 'period pain'.
โ™ฅ Mencegah 'osteoperosis'.
โ™ฅ Melambatkan 'menopause'.
โ™ฅ Menstabilkan emosi.
.
.
๐Ÿ‘‰Antara kesan pinklady adalah yang utama besarkan aset, hilangkan keputihan ,lebatkan rambut, mengidealkan berat badan ,mencantikkan kulit, merawat masalah dalaman seperti period tak menentu, senggugut & merawat luka
.
๐Ÿ‘‰Beli 1 botol PINKLADY body perfection percuma pos seluruh Malaysia FREE GIFT SHOPPING BAG PINK LADY LAGI๐Ÿ˜„
.
.
๐Ÿ‘‰Sebotol ada 60 biji capsule consume 2 biji sehari kecuali waktu period tak perlu makan so sebotol boleh tahan sebulan lebih! .
Bahan-bahan utama :-
.
๐ŸŒฟ๐ŸŒฟFenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak. .
.
๐ŸŒฟMengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, Deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificaumestan, Spinasterol. .
.
60 kapsul๐Ÿ’Šmakanan tambahan. .
*Formula Advance๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
MANFAAT PINKLADY :
-Fountain makanan tambahan belia. .
-Peningkatan payudara & ketegasan. .
-Payudara yang lebih besar dan punggung bulat๐Ÿ‘.
-Mengetatkan faraj dan peremajaan.
-Kesihatan faraj dan libido. .
-Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. .
-Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. .
-Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. .
-Berkesan untuk penurunan berat badan.
-High-end anti
.
-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. .
-Meningkatkan aliran darah. .
-Mencegah risiko osteoporosis. .
-Menentang gejala menopause. .
.
โณPenggunaan yang disyorkan :
Sebagai diet tambahan mengambil 2 kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional
.
โ˜Ž:0172112847(Sarah) .
โ˜Ž:0172112847(Sarah) .
#missvketat #kulitputih #payudarabesar #pinkladyoriginal
PINK LADY BODY PERFECTION๐Ÿ•บ๐Ÿคš๐ŸคšSTOP!!! #Inibarangbaik  . APA ITU PINK LADY....? JOM STUDY SIKIT . Fungsi Pinklady : . โ™ฅ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. โ™ฅ Perapat miss 'v'. โ™ฅ Mengurangkan nafsu makan. โ™ฅ Menghilangkan 'mood swing'. โ™ฅ Meningkatkan libido wanita. โ™ฅ Meningkatkan tahap collagen. โ™ฅ Meremajakan kulit. โ™ฅ Melancarkan peredaran darah. โ™ฅ Mengurangkan kadar keguguran rambut. โ™ฅ Mengurangkan 'period pain'. โ™ฅ Mencegah 'osteoperosis'. โ™ฅ Melambatkan 'menopause'. โ™ฅ Menstabilkan emosi. . . ๐Ÿ‘‰Antara kesan pinklady adalah yang utama besarkan aset, hilangkan keputihan ,lebatkan rambut, mengidealkan berat badan ,mencantikkan kulit, merawat masalah dalaman seperti period tak menentu, senggugut & merawat luka . ๐Ÿ‘‰Beli 1 botol PINKLADY body perfection percuma pos seluruh Malaysia FREE GIFT SHOPPING BAG PINK LADY LAGI๐Ÿ˜„ . . ๐Ÿ‘‰Sebotol ada 60 biji capsule consume 2 biji sehari kecuali waktu period tak perlu makan so sebotol boleh tahan sebulan lebih! . Bahan-bahan utama :- . ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟFenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak. . . ๐ŸŒฟMengandungi pelbagai fitoestrogen: Miroestrol, Deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificaumestan, Spinasterol. . . 60 kapsul๐Ÿ’Šmakanan tambahan. . *Formula Advance๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ MANFAAT PINKLADY : -Fountain makanan tambahan belia. . -Peningkatan payudara & ketegasan. . -Payudara yang lebih besar dan punggung bulat๐Ÿ‘. -Mengetatkan faraj dan peremajaan. -Kesihatan faraj dan libido. . -Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. . -Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. . -Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. . -Berkesan untuk penurunan berat badan. -High-end anti . -penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. . -Meningkatkan aliran darah. . -Mencegah risiko osteoporosis. . -Menentang gejala menopause. . . โณPenggunaan yang disyorkan : Sebagai diet tambahan mengambil 2 kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional . โ˜Ž:0172112847(Sarah) . โ˜Ž:0172112847(Sarah) . #missvketat  #kulitputih  #payudarabesar  #pinkladyoriginal 
Bismillahirrahmanirrahim.
Set ini sesuai untuk jejaka
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† BS#Set timberland๐Ÿ‘†
.
๐ŸŽฏ Set 8 in 1
#Slingbag
#Wallet
#Belt
#Perfume
#Eyewear 2pcs 
#Handwatch 2pcs
๐ŸŽฏ Gred 3A
.
.
๐Ÿ’ต Price :  RM115.00 SM / RM125.00 SS
Free Postage ๐Ÿ“Œ
.
Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #officebag #readystock #trending #bstim8 #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #inibarangbaik #freepostage  #fesyenmalaysia #begviral #begbaru2018 #neelofa
Bismillahirrahmanirrahim. Set ini sesuai untuk jejaka ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† BS#Set  timberland๐Ÿ‘† . ๐ŸŽฏ Set 8 in 1 #Slingbag  #Wallet  #Belt  #Perfume  #Eyewear  2pcs #Handwatch  2pcs ๐ŸŽฏ Gred 3A . . ๐Ÿ’ต Price : RM115.00 SM / RM125.00 SS Free Postage ๐Ÿ“Œ . Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #officebag  #readystock  #trending  #bstim8  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gopaknil  #inibarangbaik  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begviral  #begbaru2018  #neelofa 
Bismillahirrahmanirrahim.
Set ini sesuai untuk jejaka
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† BS#Set timberland๐Ÿ‘†
.
๐ŸŽฏ Set 8 in 1
#Slingbag
#Wallet
#Belt
#Perfume
#Eyewear 2pcs 
#Handwatch 2pcs
๐ŸŽฏ Gred 3A
.
.
๐Ÿ’ต Price :  RM115.00 SM / RM125.00 SS
Free Postage ๐Ÿ“Œ
.
Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #officebag #readystock #trending  #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #inibarangbaik #freepostage  #fesyenmalaysia #begviral #begbaru2018 #neelofa
Bismillahirrahmanirrahim. Set ini sesuai untuk jejaka ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† BS#Set  timberland๐Ÿ‘† . ๐ŸŽฏ Set 8 in 1 #Slingbag  #Wallet  #Belt  #Perfume  #Eyewear  2pcs #Handwatch  2pcs ๐ŸŽฏ Gred 3A . . ๐Ÿ’ต Price : RM115.00 SM / RM125.00 SS Free Postage ๐Ÿ“Œ . Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #officebag  #readystock  #trending  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gopaknil  #inibarangbaik  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begviral  #begbaru2018  #neelofa 
Bismillahirrahmanirrahim.
Set ini sesuai untuk jejaka
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† BS#Set timberland๐Ÿ‘†
.
๐ŸŽฏ Set 8 in 1
#Slingbag
#Wallet
#Belt
#Perfume
#Eyewear 2pcs 
#Handwatch 2pcs
๐ŸŽฏ Gred 3A
.
.
๐Ÿ’ต Price :  RM115.00 SM / RM125.00 SS
Free Postage ๐Ÿ“Œ
.
Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #officebag #readystock #trending  #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #inibarangbaik #freepostage  #fesyenmalaysia #begviral #begbaru2018 #neelofa
Bismillahirrahmanirrahim. Set ini sesuai untuk jejaka ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† BS#Set  timberland๐Ÿ‘† . ๐ŸŽฏ Set 8 in 1 #Slingbag  #Wallet  #Belt  #Perfume  #Eyewear  2pcs #Handwatch  2pcs ๐ŸŽฏ Gred 3A . . ๐Ÿ’ต Price : RM115.00 SM / RM125.00 SS Free Postage ๐Ÿ“Œ . Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #officebag  #readystock  #trending  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gopaknil  #inibarangbaik  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begviral  #begbaru2018  #neelofa 
Bismillahirrahmanirrahim.
Design simple pun nampak cantik ... Kain Pasang Ideya
โ™ฆCode: #PT1018
.
๐Ÿ”ธKain :  Santino Silk 
Jenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti, Warna Tekstur Sekata, Lebih Tebal, Sederhana Kilat, Tekstur Lembut, Tak Panas, Tak Jarang & Senang Iron
.
๐Ÿ”ธBidang : 46"
๐Ÿ”ธPanjang : 4 meter / 5 meter .
๐Ÿ’ฐ HARGA .
โœ“ 4 METER : RM60.00
โœ“ 5 METER : RM65.00
.
Submit order, WhatsApp 019-4481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
. .
#ybkraf #kainpasangideya #santinosilk #promosi #newdesign #kainpasang #kainela #fabrics #textile #seragam #sedondon #cikgucikgi #cikgucantik #raya2018 #bridesmaid #bazaarpaknil #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasang2018 #groupmarhaban
Bismillahirrahmanirrahim. Design simple pun nampak cantik ... Kain Pasang Ideya โ™ฆCode: #PT1018  . ๐Ÿ”ธKain : Santino Silk Jenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti, Warna Tekstur Sekata, Lebih Tebal, Sederhana Kilat, Tekstur Lembut, Tak Panas, Tak Jarang & Senang Iron . ๐Ÿ”ธBidang : 46" ๐Ÿ”ธPanjang : 4 meter / 5 meter . ๐Ÿ’ฐ HARGA . โœ“ 4 METER : RM60.00 โœ“ 5 METER : RM65.00 . Submit order, WhatsApp 019-4481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #ybkraf  #kainpasangideya  #santinosilk  #promosi  #newdesign  #kainpasang  #kainela  #fabrics  #textile  #seragam  #sedondon  #cikgucikgi  #cikgucantik  #raya2018  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasang2018  #groupmarhaban 
Bismillahirrahmanirrahim.
Kain Pasang Ideya antara warna yang mesti pilih...
โ™ฆCode: #PT1015
.
๐Ÿ”ธKain :  Santino Silk 
Jenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti, Warna Tekstur Sekata, Lebih Tebal, Sederhana Kilat, Tekstur Lembut, Tak Panas, Tak Jarang & Senang Iron
.
๐Ÿ”ธBidang : 46"
๐Ÿ”ธPanjang : 4 meter / 5 meter .
๐Ÿ’ฐ HARGA .
โœ“ 4 METER : RM60.00
โœ“ 5 METER : RM65.00
.
Submit order, WhatsApp 019-4481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
. .
#ybkraf #kainpasangideya #santinosilk #promosi #newdesign #kainpasang #kainela #fabrics #textile #seragam #sedondon #cikgucikgi #cikgucantik #raya2018 #bridesmaid #bazaarpaknil #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasang2018 #groupmarhaban
Bismillahirrahmanirrahim. Kain Pasang Ideya antara warna yang mesti pilih... โ™ฆCode: #PT1015  . ๐Ÿ”ธKain : Santino Silk Jenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti, Warna Tekstur Sekata, Lebih Tebal, Sederhana Kilat, Tekstur Lembut, Tak Panas, Tak Jarang & Senang Iron . ๐Ÿ”ธBidang : 46" ๐Ÿ”ธPanjang : 4 meter / 5 meter . ๐Ÿ’ฐ HARGA . โœ“ 4 METER : RM60.00 โœ“ 5 METER : RM65.00 . Submit order, WhatsApp 019-4481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #ybkraf  #kainpasangideya  #santinosilk  #promosi  #newdesign  #kainpasang  #kainela  #fabrics  #textile  #seragam  #sedondon  #cikgucikgi  #cikgucantik  #raya2018  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasang2018  #groupmarhaban 
Nah cepat grab sorang satu

1 Rumah 2 Zaiira Parfum ok๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ yela satu bauan laki gan satu bauan perempuan๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Tak rugi tau beli satu, mana tau time tu saya baik hati bagi EXTRA 1๐Ÿ˜œ

Vendor ZAIIRA PARFUM
๐Ÿ“@precious_momkidswear
๐Ÿ“@byjuliaboutique
๐Ÿ“@thejilbabsvbc
๐Ÿ“@nadirashope
๐Ÿ“@maleqaboutique
๐Ÿ“@saralatip
๐Ÿ“@belawo_vendor
๐Ÿ“@mate.empireboutique

Ejen ZAIIRA PARFUM
๐Ÿ’ @ukhti_hizaini
๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream

HQ
No tel : 011-11008112
Ig : @zaiiracollection_
Fb : Zaiira Perfume
Weechat id : ZaiiraPerfume

#zaiiraparfum  #zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit #viral #viralkan
Nah cepat grab sorang satu 1 Rumah 2 Zaiira Parfum ok๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ yela satu bauan laki gan satu bauan perempuan๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Tak rugi tau beli satu, mana tau time tu saya baik hati bagi EXTRA 1๐Ÿ˜œ Vendor ZAIIRA PARFUM ๐Ÿ“@precious_momkidswear ๐Ÿ“@byjuliaboutique ๐Ÿ“@thejilbabsvbc ๐Ÿ“@nadirashope ๐Ÿ“@maleqaboutique ๐Ÿ“@saralatip ๐Ÿ“@belawo_vendor ๐Ÿ“@mate.empireboutique Ejen ZAIIRA PARFUM ๐Ÿ’ @ukhti_hizaini ๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream HQ No tel : 011-11008112 Ig : @zaiiracollection_ Fb : Zaiira Perfume Weechat id : ZaiiraPerfume #zaiiraparfum  #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit  #viral  #viralkan 
Bismillahirrahmanirrahim.
QASEH PUTERI SONGKET - QPS .
[ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜
.
โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan.
.
โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah.
.
โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas.
.
โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality.
.
โœ” EDISI TERHAD dari saiz  S, M, L, XL dan XXL
.
๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss
*SAIZ XXL add RM20
.
submit order to Sis Zarida
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927
.
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #QasehPuteriSongket #QPS #teamcantikaniq #kurungpahang #songkettenun #lavenzicotton #readystock #kurungmerecik #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. QASEH PUTERI SONGKET - QPS . [ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜ . โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan. . โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah. . โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas. . โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality. . โœ” EDISI TERHAD dari saiz S, M, L, XL dan XXL . ๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss *SAIZ XXL add RM20 . submit order to Sis Zarida ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927 . . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #QasehPuteriSongket  #QPS  #teamcantikaniq  #kurungpahang  #songkettenun  #lavenzicotton  #readystock  #kurungmerecik  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
QASEH PUTERI SONGKET - QPS .
[ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜
.
โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan.
.
โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah.
.
โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas.
.
โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality.
.
โœ” EDISI TERHAD dari saiz  S, M, L, XL dan XXL
.
๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss
*SAIZ XXL add RM20
.
submit order to Sis Zarida
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927
.
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #QasehPuteriSongket #QPS #teamcantikaniq #kurungpahang #songkettenun #lavenzicotton #readystock #kurungmerecik #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. QASEH PUTERI SONGKET - QPS . [ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜ . โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan. . โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah. . โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas. . โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality. . โœ” EDISI TERHAD dari saiz S, M, L, XL dan XXL . ๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss *SAIZ XXL add RM20 . submit order to Sis Zarida ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927 . . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #QasehPuteriSongket  #QPS  #teamcantikaniq  #kurungpahang  #songkettenun  #lavenzicotton  #readystock  #kurungmerecik  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
QASEH PUTERI SONGKET - QPS .
[ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜
.
โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan.
.
โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah.
.
โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas.
.
โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality.
.
โœ” EDISI TERHAD dari saiz  S, M, L, XL dan XXL
.
๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss
*SAIZ XXL add RM20
.
submit order to Sis Zarida
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927
.
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #QasehPuteriSongket #QPS #teamcantikaniq #kurungpahang #songkettenun #lavenzicotton #readystock #kurungmerecik #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. QASEH PUTERI SONGKET - QPS . [ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜ . โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan. . โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah. . โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas. . โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality. . โœ” EDISI TERHAD dari saiz S, M, L, XL dan XXL . ๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss *SAIZ XXL add RM20 . submit order to Sis Zarida ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927 . . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #QasehPuteriSongket  #QPS  #teamcantikaniq  #kurungpahang  #songkettenun  #lavenzicotton  #readystock  #kurungmerecik  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
QASEH PUTERI SONGKET - QPS .
[ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜
.
โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan.
.
โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah.
.
โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas.
.
โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality.
.
โœ” EDISI TERHAD dari saiz  S, M, L, XL dan XXL
.
๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss
*SAIZ XXL add RM20
.
submit order to Sis Zarida
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927
.
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #QasehPuteriSongket #QPS #teamcantikaniq #kurungpahang #songkettenun #lavenzicotton #readystock #kurungmerecik #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. QASEH PUTERI SONGKET - QPS . [ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜ . โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan. . โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah. . โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas. . โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality. . โœ” EDISI TERHAD dari saiz S, M, L, XL dan XXL . ๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss *SAIZ XXL add RM20 . submit order to Sis Zarida ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927 . . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #QasehPuteriSongket  #QPS  #teamcantikaniq  #kurungpahang  #songkettenun  #lavenzicotton  #readystock  #kurungmerecik  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
QASEH PUTERI SONGKET - QPS .
[ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜
.
โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan.
.
โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah.
.
โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas.
.
โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality.
.
โœ” EDISI TERHAD dari saiz  S, M, L, XL dan XXL
.
๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss
*SAIZ XXL add RM20
.
submit order to Sis Zarida
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927
.
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #QasehPuteriSongket #QPS #teamcantikaniq #kurungpahang #songkettenun #lavenzicotton #readystock #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. QASEH PUTERI SONGKET - QPS . [ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜ . โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan. . โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah. . โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas. . โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality. . โœ” EDISI TERHAD dari saiz S, M, L, XL dan XXL . ๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss *SAIZ XXL add RM20 . submit order to Sis Zarida ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927 . . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #QasehPuteriSongket  #QPS  #teamcantikaniq  #kurungpahang  #songkettenun  #lavenzicotton  #readystock  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
QASEH PUTERI SONGKET - QPS .
[ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜
.
โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan.
.
โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah.
.
โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas.
.
โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality.
.
โœ” EDISI TERHAD dari saiz  S, M, L, XL dan XXL
.
๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss
*SAIZ XXL add RM20
.
submit order to Sis Zarida
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927
.
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #QasehPuteriSongket #QPS #teamcantikaniq #kurungpahang #songkettenun #lavenzicotton #readystock #kurungmerecik #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. QASEH PUTERI SONGKET - QPS . [ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜ . โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan. . โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah. . โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas. . โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality. . โœ” EDISI TERHAD dari saiz S, M, L, XL dan XXL . ๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss *SAIZ XXL add RM20 . submit order to Sis Zarida ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927 . . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #QasehPuteriSongket  #QPS  #teamcantikaniq  #kurungpahang  #songkettenun  #lavenzicotton  #readystock  #kurungmerecik  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke manaยฒ pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau !
.
.
Whatsapp 012-7845192 ๐Ÿ“ฒ
.
.
#pinkladybodyperfection #payudarabesar #bodymantap #asetmantap #idamansetiapwanita #testimonipinklady #letscantik #megastar #neelofa #laudyacynthiabella #titiancinta #perfectbody #kulitcantik #gebu #menawan #inibarangbaik #sepahtu #pinklady #pinkladyperfection #UKUGROUPterbaik
Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke manaยฒ pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk. . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต ๐Ÿ‘ MONTOK ๐Ÿ‘ RAMPING ๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu โŒ SAPU โŒ BANCUH โŒ DIET โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜ โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! . . Whatsapp 012-7845192 ๐Ÿ“ฒ . . #pinkladybodyperfection  #payudarabesar  #bodymantap  #asetmantap  #idamansetiapwanita  #testimonipinklady  #letscantik  #megastar  #neelofa  #laudyacynthiabella  #titiancinta  #perfectbody  #kulitcantik  #gebu  #menawan  #inibarangbaik  #sepahtu  #pinklady  #pinkladyperfection  #UKUGROUPterbaik 
Bismillahirrahmanirrahim.
QASEH PUTERI SONGKET - QPS .
[ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜
.
โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan.
.
โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah.
.
โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas.
.
โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality.
.
โœ” EDISI TERHAD dari saiz  S, M, L, XL dan XXL
.
๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss
*SAIZ XXL add RM20
.
submit order to Sis Zarida
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927
.
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #QasehPuteriSongket #QPS #teamcantikaniq #kurungpahang #songkettenun #lavenzicotton #readystock #kurungmerecik #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. QASEH PUTERI SONGKET - QPS . [ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜ . โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan. . โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah. . โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas. . โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality. . โœ” EDISI TERHAD dari saiz S, M, L, XL dan XXL . ๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss *SAIZ XXL add RM20 . submit order to Sis Zarida ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927 . . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #QasehPuteriSongket  #QPS  #teamcantikaniq  #kurungpahang  #songkettenun  #lavenzicotton  #readystock  #kurungmerecik  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
QASEH PUTERI SONGKET - QPS .
[ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜
.
โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan.
.
โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah.
.
โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas.
.
โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality.
.
โœ” EDISI TERHAD dari saiz  S, M, L, XL dan XXL
.
๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss
*SAIZ XXL add RM20
.
submit order to Sis Zarida
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927
.
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #QasehPuteriSongket #QPS #teamcantikaniq #kurungpahang #songkettenun #lavenzicotton #readystock #kurungmerecik #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. QASEH PUTERI SONGKET - QPS . [ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] ๐Ÿ˜ . โœ” Anggun dan bergaya sopan dengan kurung pahang yang longgar & menawan. . โœ” Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah. . โœ” Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas. . โœ” Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality. . โœ” EDISI TERHAD dari saiz S, M, L, XL dan XXL . ๐Ÿ’ต Harga โœ” RM199 sm / RM204 ss *SAIZ XXL add RM20 . submit order to Sis Zarida ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6019 4481927 . . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #QasehPuteriSongket  #QPS  #teamcantikaniq  #kurungpahang  #songkettenun  #lavenzicotton  #readystock  #kurungmerecik  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni ..
.
Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ?? Haa jom ws kita sembang tepi ... โ˜บ๐ŸŒธ
.
.
Whatsapp 012-7845192๐Ÿ“ฒ
.
.
#pinkladybodyperfection #payudarabesar #bodymantap #asetmantap #idamansetiapwanita #testimonipinklady #letscantik #megastar #neelofa #laudyacynthiabella #titiancinta #perfectbody #kulitcantik #gebu #menawan #inibarangbaik #sepahtu #fattzura #pinklady #pinkladyperfection #UKUGROUPterbaik
Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni .. . Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ?? Haa jom ws kita sembang tepi ... โ˜บ๐ŸŒธ . . Whatsapp 012-7845192๐Ÿ“ฒ . . #pinkladybodyperfection  #payudarabesar  #bodymantap  #asetmantap  #idamansetiapwanita  #testimonipinklady  #letscantik  #megastar  #neelofa  #laudyacynthiabella  #titiancinta  #perfectbody  #kulitcantik  #gebu  #menawan  #inibarangbaik  #sepahtu  #fattzura  #pinklady  #pinkladyperfection  #UKUGROUPterbaik 
Bismillahirrahmanirrahim
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†NEW OFFICE BAG๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
PRADA # 6031 : Office Bag
.
๐Ÿ“Size : 30 (L) X 28.5 (H) CM .
๐Ÿ”ด GRED : AAA
.
.
๐Ÿ’ต Price :  RM85.00 SM / RM90.00 SS
Free Postage ๐Ÿ“Œ
.
Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #handbag #slingbag #officebag #begkerja #readystock #beautiful #trending #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil  #gayakita #carakita #inspirasi #inibarangbaik #freepostage  #fesyenmalaysia #begviral #begbaru2018 #begraya #neelofa #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†NEW OFFICE BAG๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . PRADA # 6031 : Office Bag . ๐Ÿ“Size : 30 (L) X 28.5 (H) CM . ๐Ÿ”ด GRED : AAA . . ๐Ÿ’ต Price : RM85.00 SM / RM90.00 SS Free Postage ๐Ÿ“Œ . Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #handbag  #slingbag  #officebag  #begkerja  #readystock  #beautiful  #trending  #style  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gopaknil  #gayakita  #carakita  #inspirasi  #inibarangbaik  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begviral  #begbaru2018  #begraya  #neelofa  #ctdk 
@belawo__vendor merupakan vendor yang popular di #terengganu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Zaiira Parfum telah tunggu korang untuk grab perfume di sana,, JANGAN LUPA SINGGAH YEE orang #terengganu

Dapatkan Zaiira Parfum sekarangโ€ผ๏ธ 1 Rumah 1 Zaiira Parfum ok๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ "PERFUME MAKE YOU MORE BEAUTIFUL"
๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž HQ
No tel : 011-11008112
Ig : @zaiiracollection_
Fb : Zaiira Perfume
Weechat id : ZaiiraPerfume

#zaiiraparfum  #zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit #viral #viralkan
@belawo__vendor merupakan vendor yang popular di #terengganu  ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Zaiira Parfum telah tunggu korang untuk grab perfume di sana,, JANGAN LUPA SINGGAH YEE orang #terengganu  Dapatkan Zaiira Parfum sekarangโ€ผ๏ธ 1 Rumah 1 Zaiira Parfum ok๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ "PERFUME MAKE YOU MORE BEAUTIFUL" ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž HQ No tel : 011-11008112 Ig : @zaiiracollection_ Fb : Zaiira Perfume Weechat id : ZaiiraPerfume #zaiiraparfum  #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit  #viral  #viralkan 
Bismillahirrahmanirrahim
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†HOT RESTOCK๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
COACH # 8821 : SET 4 IN 1
.
๐Ÿ“Size : 30 (L) X 25 (H) CM .
๐Ÿ”ด GRED : AAA
.
๐Ÿ’ต Price :  RM105.00 SM / RM110.00 SS
Free Postage ๐Ÿ“Œ
.
Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #handbag #slingbag #readystock #4in1 #beautiful #trending #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil  #gayakita #carakita #inspirasi #inibarangbaik #freepostage  #fesyenmalaysia #begviral #begbaru2018 #begraya #neelofa #ctdkfans
Bismillahirrahmanirrahim ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†HOT RESTOCK๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . COACH # 8821 : SET 4 IN 1 . ๐Ÿ“Size : 30 (L) X 25 (H) CM . ๐Ÿ”ด GRED : AAA . ๐Ÿ’ต Price : RM105.00 SM / RM110.00 SS Free Postage ๐Ÿ“Œ . Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #handbag  #slingbag  #readystock  #4in1  #beautiful  #trending  #style  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gopaknil  #gayakita  #carakita  #inspirasi  #inibarangbaik  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begviral  #begbaru2018  #begraya  #neelofa  #ctdkfans 
Bismillahirrahmanirrahim.
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†EXCLUSIVE NEW๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
 BONIA # 6289 : Sling Bag .
๐Ÿ“Size : 27 (L) X 20.5 (H) CM .
๐Ÿ”ด GRED : AAA
.
๐Ÿ’ต Price :  RM45.00 SM / RM55.00 SS
Free Postage ๐Ÿ“Œ
.
Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #handbag #slingbag #readystock #beautiful #trending #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil  #gayakita #carakita #inspirasi #inibarangbaik #freepostage  #fesyenmalaysia #begviral #begbaru2018 #begraya #neelofa #ctdkfans
Bismillahirrahmanirrahim. ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†EXCLUSIVE NEW๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . BONIA # 6289 : Sling Bag . ๐Ÿ“Size : 27 (L) X 20.5 (H) CM . ๐Ÿ”ด GRED : AAA . ๐Ÿ’ต Price : RM45.00 SM / RM55.00 SS Free Postage ๐Ÿ“Œ . Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #handbag  #slingbag  #readystock  #beautiful  #trending  #style  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gopaknil  #gayakita  #carakita  #inspirasi  #inibarangbaik  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begviral  #begbaru2018  #begraya  #neelofa  #ctdkfans 
Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke manaยฒ pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.
๐Ÿ‘Rm320 je untuk body cantik dan sihat.
.
.
Whatsapp 012-7845192 ๐Ÿ“ฒ
.
.
#pinkladybodyperfection #payudarabesar #bodymantap #asetmantap #idamansetiapwanita #testimonipinklady #letscantik #megastar #neelofa #laudyacynthiabella #titiancinta #perfectbody #kulitcantik #gebu #menawan #inibarangbaik #sepahtu #fattzura #pinklady #pinkladybodyperfection  #UKUGROUPterbaik
Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke manaยฒ pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk. . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต ๐Ÿ‘ MONTOK ๐Ÿ‘ RAMPING ๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu โŒ SAPU โŒ BANCUH โŒ DIET โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜ โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut. ๐Ÿ‘Rm320 je untuk body cantik dan sihat. . . Whatsapp 012-7845192 ๐Ÿ“ฒ . . #pinkladybodyperfection  #payudarabesar  #bodymantap  #asetmantap  #idamansetiapwanita  #testimonipinklady  #letscantik  #megastar  #neelofa  #laudyacynthiabella  #titiancinta  #perfectbody  #kulitcantik  #gebu  #menawan  #inibarangbaik  #sepahtu  #fattzura  #pinklady  #pinkladybodyperfection  #UKUGROUPterbaik 
Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni ..
.
Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ?? Haa jom ws kita sembang tepi ... โ˜บ๐ŸŒธ
.
.
Whatsapp 012-7845192 ๐Ÿ“ฒ
.
.
#pinkladybodyperfection #payudarabesar #bodymantap #asetmantap #idamansetiapwanita #testimonipinklady #letscantik #megastar #neelofa #laudyacynthiabella #titiancinta #perfectbody #kulitcantik #gebu #menawan #inibarangbaik #sepahtu #fattzura #pinklady #pinkladyperfection  #UKUGROUPterbaik
Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni .. . Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ?? Haa jom ws kita sembang tepi ... โ˜บ๐ŸŒธ . . Whatsapp 012-7845192 ๐Ÿ“ฒ . . #pinkladybodyperfection  #payudarabesar  #bodymantap  #asetmantap  #idamansetiapwanita  #testimonipinklady  #letscantik  #megastar  #neelofa  #laudyacynthiabella  #titiancinta  #perfectbody  #kulitcantik  #gebu  #menawan  #inibarangbaik  #sepahtu  #fattzura  #pinklady  #pinkladyperfection  #UKUGROUPterbaik 
Aset mantap beb.. All in one... Girls kt luar sana patut amalkan #pinkladybodyperfection Utk kepuasan diri sendiri.. ini barang baikkk!!! Wajib cuba ๐Ÿ˜˜
.
.
Whatsapp 012-7845192 ๐Ÿ“ฒ
.
.
#pinkladybodyperfection #payudarabesar #bodymantap #asetmantap #idamansetiapwanita #testimonipinklady #letscantik #megastar #neelofa #laudyacynthiabella #titiancinta #perfectbody #kulitcantik #gebu #menawan #inibarangbaik #sepahtu #fattzura #pinklady #pinkladyperfection  #UKUGROUPterbaik
Aset mantap beb.. All in one... Girls kt luar sana patut amalkan #pinkladybodyperfection  Utk kepuasan diri sendiri.. ini barang baikkk!!! Wajib cuba ๐Ÿ˜˜ . . Whatsapp 012-7845192 ๐Ÿ“ฒ . . #pinkladybodyperfection  #payudarabesar  #bodymantap  #asetmantap  #idamansetiapwanita  #testimonipinklady  #letscantik  #megastar  #neelofa  #laudyacynthiabella  #titiancinta  #perfectbody  #kulitcantik  #gebu  #menawan  #inibarangbaik  #sepahtu  #fattzura  #pinklady  #pinkladyperfection  #UKUGROUPterbaik 
PAYUDARA BESAR ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ BONTOT LENTIK ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ BODY LANGSINGGGG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
PINK LADY BODY PERFECTION ๐Ÿ‘™Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
๐Ÿ‘™Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
๐Ÿ‘™Membantu memulihkan keputihan teruk.
๐Ÿ‘™Membantu proses hami1 dengan mudah.
๐Ÿ‘™Tidak alami hot flashes.
๐Ÿ‘™Membantu mengawal stress anda.
๐Ÿ‘™Tidak mudah marah.
๐Ÿ‘™Menjadikan rambut lebat dan berkilat.
๐Ÿ‘™Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
๐Ÿ‘™Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
๐Ÿ‘™Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
๐Ÿ‘™Membantu mencegah "osteoperosis".
๐Ÿ‘™Membantu mengurangkan period pain.
๐Ÿ‘™Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
๐Ÿ‘™Meremajakan kulit.
๐Ÿ‘™Membantu meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ‘™Memantapkan payudara dan punggung.
.
.
Whatsapp 012-7845192 ๐Ÿ“ฒ
.
.
#pinkladybodyperfection #payudarabesar #bodymantap #asetmantap #idamansetiapwanita #testimonipinklady #letscantik #megastar #neelofa #laudyacynthiabella #titiancinta #perfectbody #kulitcantik #gebu #menawan #inibarangbaik #sepahtu #pinklady #pinkladyperfection  #UKUGROUPterbaik
PAYUDARA BESAR ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ BONTOT LENTIK ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ BODY LANGSINGGGG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT PINK LADY BODY PERFECTION ๐Ÿ‘™Menjadikan bentuk badan lebih menarik. ๐Ÿ‘™Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu. ๐Ÿ‘™Membantu memulihkan keputihan teruk. ๐Ÿ‘™Membantu proses hami1 dengan mudah. ๐Ÿ‘™Tidak alami hot flashes. ๐Ÿ‘™Membantu mengawal stress anda. ๐Ÿ‘™Tidak mudah marah. ๐Ÿ‘™Menjadikan rambut lebat dan berkilat. ๐Ÿ‘™Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat. ๐Ÿ‘™Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal. ๐Ÿ‘™Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. ๐Ÿ‘™Membantu mencegah "osteoperosis". ๐Ÿ‘™Membantu mengurangkan period pain. ๐Ÿ‘™Membantu melancarkan sistem peredaran darah. ๐Ÿ‘™Meremajakan kulit. ๐Ÿ‘™Membantu meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ‘™Memantapkan payudara dan punggung. . . Whatsapp 012-7845192 ๐Ÿ“ฒ . . #pinkladybodyperfection  #payudarabesar  #bodymantap  #asetmantap  #idamansetiapwanita  #testimonipinklady  #letscantik  #megastar  #neelofa  #laudyacynthiabella  #titiancinta  #perfectbody  #kulitcantik  #gebu  #menawan  #inibarangbaik  #sepahtu  #pinklady  #pinkladyperfection  #UKUGROUPterbaik 
Bismillahirrahmanirrahim.
[NEW COLLECTION] ILHAM SERI ADINDA (ISA)
Meletop Tau uollz ...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA.
,
๐ŸMaterial : galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu โ˜บ.
๐Ÿ Size : S , M, L, XL, XXL
๐Ÿ READY STOCK
๐Ÿ Warna : 5 pilihan warna yang mewah
.
๐Ÿ‘‡SPECIAL PROMOSI๐Ÿ‘‡ 10 - 24 JAN 2018
๐Ÿ’ฐHarga sepasang : RM140.00
( size 'XXL' adds on RM20 )
harga dah inc pos ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER:  www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #teamcantikaniq #kurungmoden #readystock #IlhamSeriAdinda #designabstrack #kurungmerecik #bajukurung #kurungmini #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah  #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. [NEW COLLECTION] ILHAM SERI ADINDA (ISA) Meletop Tau uollz ...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA. , ๐ŸMaterial : galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu โ˜บ. ๐Ÿ Size : S , M, L, XL, XXL ๐Ÿ READY STOCK ๐Ÿ Warna : 5 pilihan warna yang mewah . ๐Ÿ‘‡SPECIAL PROMOSI๐Ÿ‘‡ 10 - 24 JAN 2018 ๐Ÿ’ฐHarga sepasang : RM140.00 ( size 'XXL' adds on RM20 ) harga dah inc pos ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . ๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER: www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #teamcantikaniq  #kurungmoden  #readystock  #IlhamSeriAdinda  #designabstrack  #kurungmerecik  #bajukurung  #kurungmini  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
[NEW COLLECTION] ILHAM SERI ADINDA (ISA)
Meletop Tau uollz ...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA.
,
๐ŸMaterial : galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu โ˜บ.
๐Ÿ Size : S , M, L, XL, XXL
๐Ÿ READY STOCK
๐Ÿ Warna : 5 pilihan warna yang mewah
.
๐Ÿ‘‡SPECIAL PROMOSI๐Ÿ‘‡ 10 - 24 JAN 2018
๐Ÿ’ฐHarga sepasang : RM140.00
( size 'XXL' adds on RM20 )
harga dah inc pos ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER:  www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #teamcantikaniq #kurungmoden #readystock #IlhamSeriAdinda #designabstrack #kurungmerecik #bajukurung #kurungmini #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah  #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. [NEW COLLECTION] ILHAM SERI ADINDA (ISA) Meletop Tau uollz ...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA. , ๐ŸMaterial : galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu โ˜บ. ๐Ÿ Size : S , M, L, XL, XXL ๐Ÿ READY STOCK ๐Ÿ Warna : 5 pilihan warna yang mewah . ๐Ÿ‘‡SPECIAL PROMOSI๐Ÿ‘‡ 10 - 24 JAN 2018 ๐Ÿ’ฐHarga sepasang : RM140.00 ( size 'XXL' adds on RM20 ) harga dah inc pos ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . ๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER: www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #teamcantikaniq  #kurungmoden  #readystock  #IlhamSeriAdinda  #designabstrack  #kurungmerecik  #bajukurung  #kurungmini  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
[NEW COLLECTION] ILHAM SERI ADINDA (ISA)
Meletop Tau uollz ...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA.
,
๐ŸMaterial : galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu โ˜บ.
๐Ÿ Size : S , M, L, XL, XXL
๐Ÿ READY STOCK
๐Ÿ Warna : 5 pilihan warna yang mewah
.
๐Ÿ‘‡SPECIAL PROMOSI๐Ÿ‘‡ 10 - 24 JAN 2018
๐Ÿ’ฐHarga sepasang : RM140.00
( size 'XXL' adds on RM20 )
harga dah inc pos ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER:  www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #teamcantikaniq #kurungmoden #readystock #IlhamSeriAdinda #designabstrack #kurungmerecik #bajukurung #kurungmini #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah  #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. [NEW COLLECTION] ILHAM SERI ADINDA (ISA) Meletop Tau uollz ...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA. , ๐ŸMaterial : galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu โ˜บ. ๐Ÿ Size : S , M, L, XL, XXL ๐Ÿ READY STOCK ๐Ÿ Warna : 5 pilihan warna yang mewah . ๐Ÿ‘‡SPECIAL PROMOSI๐Ÿ‘‡ 10 - 24 JAN 2018 ๐Ÿ’ฐHarga sepasang : RM140.00 ( size 'XXL' adds on RM20 ) harga dah inc pos ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . ๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER: www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #teamcantikaniq  #kurungmoden  #readystock  #IlhamSeriAdinda  #designabstrack  #kurungmerecik  #bajukurung  #kurungmini  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
[NEW COLLECTION] ILHAM SERI ADINDA (ISA)
Meletop Tau uollz ...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA.
,
๐ŸMaterial : galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu โ˜บ.
๐Ÿ Size : S , M, L, XL, XXL
๐Ÿ READY STOCK
๐Ÿ Warna : 5 pilihan warna yang mewah
.
๐Ÿ‘‡SPECIAL PROMOSI๐Ÿ‘‡ 10 - 24 JAN 2018
๐Ÿ’ฐHarga sepasang : RM140.00
( size 'XXL' adds on RM20 )
harga dah inc pos ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER:  www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #teamcantikaniq #kurungmoden #readystock #IlhamSeriAdinda #designabstrack #kurungmerecik #bajukurung #kurungmini #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah  #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. [NEW COLLECTION] ILHAM SERI ADINDA (ISA) Meletop Tau uollz ...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA. , ๐ŸMaterial : galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu โ˜บ. ๐Ÿ Size : S , M, L, XL, XXL ๐Ÿ READY STOCK ๐Ÿ Warna : 5 pilihan warna yang mewah . ๐Ÿ‘‡SPECIAL PROMOSI๐Ÿ‘‡ 10 - 24 JAN 2018 ๐Ÿ’ฐHarga sepasang : RM140.00 ( size 'XXL' adds on RM20 ) harga dah inc pos ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . ๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER: www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #teamcantikaniq  #kurungmoden  #readystock  #IlhamSeriAdinda  #designabstrack  #kurungmerecik  #bajukurung  #kurungmini  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
Pilihan beg tangan wanita anggun
JN B 9931 3in1
Ready Stockโœ”๏ธ
.
๐Ÿ’ต Price :  RM100.00 SM / RM120.00 SS
Free Postage ๐Ÿ“Œ
.
Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #handbag #3in1 #readystock #beautiful #trending #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil  #gayakita #carakita #inspirasi #inibarangbaik #freepostage  #fesyenmalaysia #begviral #begbaru2018 #begraya #neelofa #wanitaterindah #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim. Pilihan beg tangan wanita anggun JN B 9931 3in1 Ready Stockโœ”๏ธ . ๐Ÿ’ต Price : RM100.00 SM / RM120.00 SS Free Postage ๐Ÿ“Œ . Untuk order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #handbag  #3in1  #readystock  #beautiful  #trending  #style  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gopaknil  #gayakita  #carakita  #inspirasi  #inibarangbaik  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begviral  #begbaru2018  #begraya  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk 
Jom ramai ramai grab perfume ini!!!
Sumpah memang terbaik๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Khusus untuk orang yang sedang mencari ๐Ÿ”“perfume yang boleh buat solat
๐Ÿ”“perfume yang boleh tahan sampai 1 hari
๐Ÿ”“perfume yang tidak mengandangi alkohol
๐Ÿ”“khusus untuk umat islam
๐Ÿ”“inspired perfume dari jenama antarabangsa
๐Ÿ”“perfume yang boleh pilih saiz nya "PERFUME MAKE YOU BEAUTIFUL"
๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Vendor ZAIIRA PARFUM
๐Ÿ“@precious_momkidswear
๐Ÿ“@byjuliaboutique
๐Ÿ“@thejilbabsvbc
๐Ÿ“@nadirashope
๐Ÿ“@maleqaboutique
๐Ÿ“@saralatip
๐Ÿ“@belawo_vendor
๐Ÿ“@mate.empireboutique

Ejen ZAIIRA PARFUM
๐Ÿ’ @ukhti_hizaini
๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream

HQ
No tel : 011-11008112
Ig : @zaiiracollection_
Fb : Zaiira Perfume
Weechat id : ZaiiraPerfume

#zaiiraparfum  #zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit
Jom ramai ramai grab perfume ini!!! Sumpah memang terbaik๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Khusus untuk orang yang sedang mencari ๐Ÿ”“perfume yang boleh buat solat ๐Ÿ”“perfume yang boleh tahan sampai 1 hari ๐Ÿ”“perfume yang tidak mengandangi alkohol ๐Ÿ”“khusus untuk umat islam ๐Ÿ”“inspired perfume dari jenama antarabangsa ๐Ÿ”“perfume yang boleh pilih saiz nya "PERFUME MAKE YOU BEAUTIFUL" ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Vendor ZAIIRA PARFUM ๐Ÿ“@precious_momkidswear ๐Ÿ“@byjuliaboutique ๐Ÿ“@thejilbabsvbc ๐Ÿ“@nadirashope ๐Ÿ“@maleqaboutique ๐Ÿ“@saralatip ๐Ÿ“@belawo_vendor ๐Ÿ“@mate.empireboutique Ejen ZAIIRA PARFUM ๐Ÿ’ @ukhti_hizaini ๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream HQ No tel : 011-11008112 Ig : @zaiiracollection_ Fb : Zaiira Perfume Weechat id : ZaiiraPerfume #zaiiraparfum  #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit 
Bismillahirrahmanirrahim.
HB3681 SLING BAG
.
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
Size : 25CM x 13CM x 18CM
.
Price : RM85.00 SM / RM90.00 SS
.
Submit order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #slingbag #handbag #smartbag #readystock #beautiful #trending #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gayapaknil #inspirasi #inibarangbaik #begtanganmurah #begtanganwanita #freepostage  #fesyenmalaysia #begviral #begbaru2018 #begraya #neelofa #wanitaterindah #ctdkfans
Bismillahirrahmanirrahim. HB3681 SLING BAG . MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER Size : 25CM x 13CM x 18CM . Price : RM85.00 SM / RM90.00 SS . Submit order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #slingbag  #handbag  #smartbag  #readystock  #beautiful  #trending  #style  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gayapaknil  #inspirasi  #inibarangbaik  #begtanganmurah  #begtanganwanita  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begviral  #begbaru2018  #begraya  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdkfans 
Bismillahirrahmanirrahim.
HB3681 SLING BAG
.
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
Size : 25CM x 13CM x 18CM
.
Price : RM85.00 SM / RM90.00 SS
.
Submit order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #slingbag #handbag #smartbag #readystock #beautiful #trending #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gayapaknil #inspirasi #inibarangbaik #begtanganmurah #begtanganwanita #freepostage  #fesyenmalaysia #begviral #begbaru2018 #begraya #neelofa #wanitaterindah #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim. HB3681 SLING BAG . MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER Size : 25CM x 13CM x 18CM . Price : RM85.00 SM / RM90.00 SS . Submit order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #slingbag  #handbag  #smartbag  #readystock  #beautiful  #trending  #style  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gayapaknil  #inspirasi  #inibarangbaik  #begtanganmurah  #begtanganwanita  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begviral  #begbaru2018  #begraya  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk 
Bismillahirrahmanirrahim.
HB3681 SLING BAG
.
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
Size : 25CM x 13CM x 18CM
.
Price : RM85.00 SM / RM90.00 SS
.
Submit order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #slingbag #handbag #smartbag #readystock #beautiful #trending #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gayapaknil #inspirasi #inibarangbaik #begtanganmurah #begtanganwanita #freepostage  #fesyenmalaysia #begviral #begbaru2018 #begraya #neelofa #wanitaterindah #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim. HB3681 SLING BAG . MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER Size : 25CM x 13CM x 18CM . Price : RM85.00 SM / RM90.00 SS . Submit order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #slingbag  #handbag  #smartbag  #readystock  #beautiful  #trending  #style  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gayapaknil  #inspirasi  #inibarangbaik  #begtanganmurah  #begtanganwanita  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begviral  #begbaru2018  #begraya  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk 
Produk Zaiira Parfum tersusun rapi di setiap vendor๐Ÿ˜Š

Jangan lupa dapatkannya okโ˜บ๏ธ
Susunan ini berada di @thejilbabsvbc siapa yang berhampiran boleh beli sana ye.. Kena cepat sebelum stok abiss๐Ÿ๐Ÿ Ejen ZAIIRA PARFUM
๐Ÿ’ @ukhti_hizaini
๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream

HQ
No tel : 011-11008112
Ig : @zaiiracollection_
Fb : Zaiira Perfume
Weechat id : ZaiiraPerfume

#zaiiraparfum  #zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit
Produk Zaiira Parfum tersusun rapi di setiap vendor๐Ÿ˜Š Jangan lupa dapatkannya okโ˜บ๏ธ Susunan ini berada di @thejilbabsvbc siapa yang berhampiran boleh beli sana ye.. Kena cepat sebelum stok abiss๐Ÿ๐Ÿ Ejen ZAIIRA PARFUM ๐Ÿ’ @ukhti_hizaini ๐Ÿ’ @Aisyahalii_dyxybccream HQ No tel : 011-11008112 Ig : @zaiiracollection_ Fb : Zaiira Perfume Weechat id : ZaiiraPerfume #zaiiraparfum  #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit 
Promosi Zaiira Parfum 15ml 
Sehingga 12/01/2018 (11.59pm)

Sila buat pembayaran sebelum jam di atas ye๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Lagi banyak awak beli, lagi banyak awak dapat diskaun๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nahh ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
HQ
No tel : 011-11008112
Ig : @zaiiracollection_
Fb : Zaiira Perfume
Weechat id : ZaiiraPerfume

#zaiiraparfum  #zaiiracollection #sayajual #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #fragance #malaysia #halalproduk #halal #ootd #doorgift #wedding #hantaran #doorgiftmurah #inibarangbaik #johor #kualalumpur #melaka #supportus #followus #mustgrabit #mustgetit
Promosi Zaiira Parfum 15ml Sehingga 12/01/2018 (11.59pm) Sila buat pembayaran sebelum jam di atas ye๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Lagi banyak awak beli, lagi banyak awak dapat diskaun๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nahh ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน HQ No tel : 011-11008112 Ig : @zaiiracollection_ Fb : Zaiira Perfume Weechat id : ZaiiraPerfume #zaiiraparfum  #zaiiracollection  #sayajual  #sayajualperfume  #inspiredperfume  #perfume  #fragance  #malaysia  #halalproduk  #halal  #ootd  #doorgift  #wedding  #hantaran  #doorgiftmurah  #inibarangbaik  #johor  #kualalumpur  #melaka  #supportus  #followus  #mustgrabit  #mustgetit 
Coklat Love Habibi

5 bulan tak datang period.
Tak sakit, tak de tanda.
Turun laju sahaja.

Uolss tahu tak didalam ramuan majun coklat love habibi ini ada herba DAUN DERHAKA MENTUA

Apa special daun ni?

Daun ini digunakan pada zaman dahulu ditanak bersama nasi atau dalam rebusan air kopi utk memastikan menantu perempuan itu datang bulan setiap bulan dan tidak mengandung.

Bahaya tak datang bulan ni.
Kita takut darah beku yg tak keluar tu jadi cyst atau febroid.
Lagi2 orang yg obesiti, xdtg bulan mmg mudah terjadi cyst.

Herba ini kita masak sendiri tiada kkm.
Dimasak berdasarkan order sahaja.
Saya harap sesiapa yg bermasalah datang bulan boleh ikhtiar dgn cara ini. Jika Allah izinkan dan berkehendakkan kita sehat insyaallah berkesan. Yg penting ikhtiar dulu ya.

CLH akan berwajah baru tak lama lagi... #jsd 
#clhjsd 
#inibarangbaik 
#angin 
#manismantappenuhrahsia
Coklat Love Habibi 5 bulan tak datang period. Tak sakit, tak de tanda. Turun laju sahaja. Uolss tahu tak didalam ramuan majun coklat love habibi ini ada herba DAUN DERHAKA MENTUA Apa special daun ni? Daun ini digunakan pada zaman dahulu ditanak bersama nasi atau dalam rebusan air kopi utk memastikan menantu perempuan itu datang bulan setiap bulan dan tidak mengandung. Bahaya tak datang bulan ni. Kita takut darah beku yg tak keluar tu jadi cyst atau febroid. Lagi2 orang yg obesiti, xdtg bulan mmg mudah terjadi cyst. Herba ini kita masak sendiri tiada kkm. Dimasak berdasarkan order sahaja. Saya harap sesiapa yg bermasalah datang bulan boleh ikhtiar dgn cara ini. Jika Allah izinkan dan berkehendakkan kita sehat insyaallah berkesan. Yg penting ikhtiar dulu ya. CLH akan berwajah baru tak lama lagi... #jsd  #clhjsd  #inibarangbaik  #angin  #manismantappenuhrahsia 
PINK LADY BODY PERFECTION๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
โœ‹โœ‹โœ‹๐Ÿš”STOPP!!! #INIBARANGBAIK
.
APA ITU PINK LADY. ...? JOM STUDY SIKIT
.
Fungsi PinkLady :
.
โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan.
โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen.
โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit.
โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain'
โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis'
โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause'
โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi
.
.
๐Ÿ‘‰Antara Fungsi pinklady  yg utama adalah besarkan aset, hilangkan keputihan, lebatkan rambut, mengidealkan berat badan,mencantikkan kulit, merawat masalah dalaman seperti period tk menentu, senggugut, merawat luka
.
๐Ÿ‘‰ Beli 1 botol PINKLADY Body Perfection percuma pos seluruh Malaysia  FREE GIFT SHOPPING BAG PINK LADY LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‰Sebotol ade 60 biji Capsule consume 2 biji sehari kecuali waktu period tk perlu makan so sebotol boleh tahan sebulan lebih! .

Bahan-bahan utama:-
.
๐ŸŒฟ๐ŸŒฟFenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak . ๐ŸŒฟMengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol
.

60 kapsul๐Ÿ’Š makanan tambahan.
* Formula Advance ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .
MANFAAT PINK LADY:
- Fountain makanan tambahan belia.
- Peningkatan Payudara dan ketegasan.
- Payudara๐ŸŒฐ๐ŸŒฐ yang lebih besar dan punggung bulat.๐Ÿ‘
- Mengetatkan faraj dan peremajaan.
- Kesihatan faraj dan libido.
- Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
- Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
- Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
- Berkesan untuk penurunan berat badan.
- High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
- Meningkatkan aliran darah.
- Mencegah risiko osteoporosis.
- Menentang gejala menopause. โณpenggunaan yang disyorkan: Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional
.
๐Ÿ“ฒ : 0193790248 (jaa)
๐Ÿ“ฒ : 0193790248 (jaa)
.
PINK LADY BODY PERFECTION๐Ÿ’ƒ๐Ÿป โœ‹โœ‹โœ‹๐Ÿš”STOPP!!! #INIBARANGBAIK  . APA ITU PINK LADY. ...? JOM STUDY SIKIT . Fungsi PinkLady : . โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan. โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen. โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit. โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain' โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis' โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause' โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi . . ๐Ÿ‘‰Antara Fungsi pinklady yg utama adalah besarkan aset, hilangkan keputihan, lebatkan rambut, mengidealkan berat badan,mencantikkan kulit, merawat masalah dalaman seperti period tk menentu, senggugut, merawat luka . ๐Ÿ‘‰ Beli 1 botol PINKLADY Body Perfection percuma pos seluruh Malaysia FREE GIFT SHOPPING BAG PINK LADY LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‰Sebotol ade 60 biji Capsule consume 2 biji sehari kecuali waktu period tk perlu makan so sebotol boleh tahan sebulan lebih! . Bahan-bahan utama:- . ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟFenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak . ๐ŸŒฟMengandungi pelbagai fitoestrogen: Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol . 60 kapsul๐Ÿ’Š makanan tambahan. * Formula Advance ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . MANFAAT PINK LADY: - Fountain makanan tambahan belia. - Peningkatan Payudara dan ketegasan. - Payudara๐ŸŒฐ๐ŸŒฐ yang lebih besar dan punggung bulat.๐Ÿ‘ - Mengetatkan faraj dan peremajaan. - Kesihatan faraj dan libido. - Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. - Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. - Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. - Berkesan untuk penurunan berat badan. - High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. - Meningkatkan aliran darah. - Mencegah risiko osteoporosis. - Menentang gejala menopause. โณpenggunaan yang disyorkan: Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional . ๐Ÿ“ฒ : 0193790248 (jaa) ๐Ÿ“ฒ : 0193790248 (jaa) .
Bismillahirrahmanirrahim.
NEW ARRIVAL โ€ผ๏ธTERKINI & TERBARU โ€ผ๏ธ KOLEKSI TERBARU 2018
.
[KEBARUNG MODEN YANG MEMBUAT ANDA TAMPIL CANTIK BERKEYAKINAN, DAN SEMESTINYA CORAK "MAGIC" EFFECT SLIM YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT SI PEMAKAI TAMPIL SLIM ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ]
.
Kebarung Abstrack Melyna  by LTC
.
Design yang sangat EKSLUSIF & Corak yang Memukau
.
LIMITED EDITION ... While Stock Last
.
OFFER PRICE : ๐Ÿ”ด RM 115.00 FREE POSTAGE ๐Ÿ”ด
.
๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER:  www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #byrara #kebarung #kebayakurung #abstrack #kebayamerecik #bajukebaya #kebayamoden #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah  #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. NEW ARRIVAL โ€ผ๏ธTERKINI & TERBARU โ€ผ๏ธ KOLEKSI TERBARU 2018 . [KEBARUNG MODEN YANG MEMBUAT ANDA TAMPIL CANTIK BERKEYAKINAN, DAN SEMESTINYA CORAK "MAGIC" EFFECT SLIM YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT SI PEMAKAI TAMPIL SLIM ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ] . Kebarung Abstrack Melyna by LTC . Design yang sangat EKSLUSIF & Corak yang Memukau . LIMITED EDITION ... While Stock Last . OFFER PRICE : ๐Ÿ”ด RM 115.00 FREE POSTAGE ๐Ÿ”ด . ๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER: www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #byrara  #kebarung  #kebayakurung  #abstrack  #kebayamerecik  #bajukebaya  #kebayamoden  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
NEW ARRIVAL โ€ผ๏ธTERKINI & TERBARU โ€ผ๏ธ KOLEKSI TERBARU 2018
.
[KEBARUNG MODEN YANG MEMBUAT ANDA TAMPIL CANTIK BERKEYAKINAN, DAN SEMESTINYA CORAK "MAGIC" EFFECT SLIM YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT SI PEMAKAI TAMPIL SLIM ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ]
.
Kebarung Abstrack Melyna  by LTC
.
Design yang sangat EKSLUSIF & Corak yang Memukau
.
LIMITED EDITION ... While Stock Last
.
OFFER PRICE : ๐Ÿ”ด RM 115.00 FREE POSTAGE ๐Ÿ”ด
.
๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER:  www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #byrara #kebarung #kebayakurung #abstrack #kebayamerecik #bajukebaya #kebayamoden #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah  #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. NEW ARRIVAL โ€ผ๏ธTERKINI & TERBARU โ€ผ๏ธ KOLEKSI TERBARU 2018 . [KEBARUNG MODEN YANG MEMBUAT ANDA TAMPIL CANTIK BERKEYAKINAN, DAN SEMESTINYA CORAK "MAGIC" EFFECT SLIM YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT SI PEMAKAI TAMPIL SLIM ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ] . Kebarung Abstrack Melyna by LTC . Design yang sangat EKSLUSIF & Corak yang Memukau . LIMITED EDITION ... While Stock Last . OFFER PRICE : ๐Ÿ”ด RM 115.00 FREE POSTAGE ๐Ÿ”ด . ๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER: www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #byrara  #kebarung  #kebayakurung  #abstrack  #kebayamerecik  #bajukebaya  #kebayamoden  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
NEW ARRIVAL โ€ผ๏ธTERKINI & TERBARU โ€ผ๏ธ KOLEKSI TERBARU 2018
.
[KEBARUNG MODEN YANG MEMBUAT ANDA TAMPIL CANTIK BERKEYAKINAN, DAN SEMESTINYA CORAK "MAGIC" EFFECT SLIM YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT SI PEMAKAI TAMPIL SLIM ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ]
.
Kebarung Abstrack Melyna  by LTC
.
Design yang sangat EKSLUSIF & Corak yang Memukau
.
LIMITED EDITION ... While Stock Last
.
OFFER PRICE : ๐Ÿ”ด RM 115.00 FREE POSTAGE ๐Ÿ”ด
.
๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER:  www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #byrara #kebarung #kebayakurung #abstrack #kebayamerecik #bajukebaya #kebayamoden #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah  #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. NEW ARRIVAL โ€ผ๏ธTERKINI & TERBARU โ€ผ๏ธ KOLEKSI TERBARU 2018 . [KEBARUNG MODEN YANG MEMBUAT ANDA TAMPIL CANTIK BERKEYAKINAN, DAN SEMESTINYA CORAK "MAGIC" EFFECT SLIM YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT SI PEMAKAI TAMPIL SLIM ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ] . Kebarung Abstrack Melyna by LTC . Design yang sangat EKSLUSIF & Corak yang Memukau . LIMITED EDITION ... While Stock Last . OFFER PRICE : ๐Ÿ”ด RM 115.00 FREE POSTAGE ๐Ÿ”ด . ๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER: www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #byrara  #kebarung  #kebayakurung  #abstrack  #kebayamerecik  #bajukebaya  #kebayamoden  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
Percaya atau tidak .... beg sandang ini sekiranya dibawa oleh gegadis akan nampak cantik walaupun ia sebenarnya adalah beg untuk jejaka?
.
Jom cuci mata ... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ
.
Kod ID: C530480912033
Beg sandang
.
๐Ÿ’ต Price :  RM65.00 SM / RM75.00 SS
Free Postage ๐Ÿ“Œ
.
Submit order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #bagpack #begsandang #smartbag #readystock #beautiful #trending #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gayapaknil #inspirasi #inibarangbaik #jejaka #beglelaki #freepostage  #fesyenmalaysia #begviral #begbaru2018 #begraya #neelofa #wanitaterindah #ctdk #darkbrown
Bismillahirrahmanirrahim. Percaya atau tidak .... beg sandang ini sekiranya dibawa oleh gegadis akan nampak cantik walaupun ia sebenarnya adalah beg untuk jejaka? . Jom cuci mata ... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ . Kod ID: C530480912033 Beg sandang . ๐Ÿ’ต Price : RM65.00 SM / RM75.00 SS Free Postage ๐Ÿ“Œ . Submit order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #bagpack  #begsandang  #smartbag  #readystock  #beautiful  #trending  #style  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gayapaknil  #inspirasi  #inibarangbaik  #jejaka  #beglelaki  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begviral  #begbaru2018  #begraya  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #darkbrown 
Bismillahirrahmanirrahim.
Percaya atau tidak .... beg sandang ini sekiranya dibawa oleh gegadis akan nampak cantik walaupun ia sebenarnya adalah beg untuk jejaka?
.
Jom cuci mata ... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ
.
Kod ID: C530480912033
Beg sandang
.
๐Ÿ’ต Price :  RM65.00 SM / RM75.00 SS
Free Postage ๐Ÿ“Œ
.
Submit order dan pertanyaan, Whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
๐Ÿ“ฒ 019-4481927
.
Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu.
.
.
#trendbysz #bagpack #begsandang #smartbag #readystock #beautiful #trending #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instafamous #instagood  #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gayapaknil #inspirasi #inibarangbaik #jejaka #beglelaki #freepostage  #fesyenmalaysia #begviral #begbaru2018 #begraya #neelofa #wanitaterindah #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim. Percaya atau tidak .... beg sandang ini sekiranya dibawa oleh gegadis akan nampak cantik walaupun ia sebenarnya adalah beg untuk jejaka? . Jom cuci mata ... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ . Kod ID: C530480912033 Beg sandang . ๐Ÿ’ต Price : RM65.00 SM / RM75.00 SS Free Postage ๐Ÿ“Œ . Submit order dan pertanyaan, Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 ๐Ÿ“ฒ 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz  #bagpack  #begsandang  #smartbag  #readystock  #beautiful  #trending  #style  #ootdbag  #rtwbag  #instafame  #instafamous  #instagood  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #gayapaknil  #inspirasi  #inibarangbaik  #jejaka  #beglelaki  #freepostage  #fesyenmalaysia  #begviral  #begbaru2018  #begraya  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk 
Bismillahirrahmanirrahim.
NEW ARRIVAL โ€ผ๏ธTERKINI & TERBARU โ€ผ๏ธ KOLEKSI TERBARU 2018
.
[KEBARUNG MODEN YANG MEMBUAT ANDA TAMPIL CANTIK BERKEYAKINAN, DAN SEMESTINYA CORAK "MAGIC" EFFECT SLIM YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT SI PEMAKAI TAMPIL SLIM ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ]
.
Kebarung Abstrack Melyna  by LTC
.
Design yang sangat EKSLUSIF & Corak yang Memukau
.
LIMITED EDITION ... While Stock Last
.
OFFER PRICE : ๐Ÿ”ด RM 115.00 FREE POSTAGE ๐Ÿ”ด
.
๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER:  www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #byrara #kebarung
Bismillahirrahmanirrahim. NEW ARRIVAL โ€ผ๏ธTERKINI & TERBARU โ€ผ๏ธ KOLEKSI TERBARU 2018 . [KEBARUNG MODEN YANG MEMBUAT ANDA TAMPIL CANTIK BERKEYAKINAN, DAN SEMESTINYA CORAK "MAGIC" EFFECT SLIM YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT SI PEMAKAI TAMPIL SLIM ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ] . Kebarung Abstrack Melyna by LTC . Design yang sangat EKSLUSIF & Corak yang Memukau . LIMITED EDITION ... While Stock Last . OFFER PRICE : ๐Ÿ”ด RM 115.00 FREE POSTAGE ๐Ÿ”ด . ๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER: www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #byrara  #kebarung 
Bismillahirrahmanirrahim.
NEW ARRIVAL โ€ผ๏ธTERKINI & TERBARU โ€ผ๏ธ KOLEKSI TERBARU 2018
.
[KEBARUNG MODEN YANG MEMBUAT ANDA TAMPIL CANTIK BERKEYAKINAN, DAN SEMESTINYA CORAK "MAGIC" EFFECT SLIM YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT SI PEMAKAI TAMPIL SLIM ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ]
.
Kebarung Abstrack Melyna  by LTC
.
Design yang sangat EKSLUSIF & Corak yang Memukau
.
LIMITED EDITION ... While Stock Last
.
OFFER PRICE : ๐Ÿ”ด RM 115.00 FREE POSTAGE ๐Ÿ”ด
.
๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER:  www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #byrara #kebarung #kebayakurung #abstrack #kebayamerecik #bajukebaya #kebayamoden #freepostage #exclusive #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah  #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #neelofa #wanitaterindah #ctdk #bajubaru2018
Bismillahirrahmanirrahim. NEW ARRIVAL โ€ผ๏ธTERKINI & TERBARU โ€ผ๏ธ KOLEKSI TERBARU 2018 . [KEBARUNG MODEN YANG MEMBUAT ANDA TAMPIL CANTIK BERKEYAKINAN, DAN SEMESTINYA CORAK "MAGIC" EFFECT SLIM YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT SI PEMAKAI TAMPIL SLIM ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ] . Kebarung Abstrack Melyna by LTC . Design yang sangat EKSLUSIF & Corak yang Memukau . LIMITED EDITION ... While Stock Last . OFFER PRICE : ๐Ÿ”ด RM 115.00 FREE POSTAGE ๐Ÿ”ด . ๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER: www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #byrara  #kebarung  #kebayakurung  #abstrack  #kebayamerecik  #bajukebaya  #kebayamoden  #freepostage  #exclusive  #rtw  #ootd  #bazaarpaknil  #gopaknil  #instafame  #inicarakita  #lokalah  #gayakita  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #instashopmalaysia  #instagood  #igersmalaysia  #inibarangbaik  #beautiful  #neelofa  #wanitaterindah  #ctdk  #bajubaru2018 
Bismillahirrahmanirrahim.
NEW ARRIVAL โ€ผ๏ธTERKINI & TERBARU โ€ผ๏ธ KOLEKSI TERBARU 2018
.
[KEBARUNG MODEN YANG MEMBUAT ANDA TAMPIL CANTIK BERKEYAKINAN, DAN SEMESTINYA CORAK "MAGIC" EFFECT SLIM YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT SI PEMAKAI TAMPIL SLIM ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ]
.
Kebarung Abstrack Melyna  by LTC
.
Design yang sangat EKSLUSIF & Corak yang Memukau
.
LIMITED EDITION ... While Stock Last
.
OFFER PRICE : ๐Ÿ”ด RM 115.00 FREE POSTAGE ๐Ÿ”ด
.
๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER:  www.wasap.my/60194481927
.
๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰
.
.
#bajubysz #byrara #kebarung
Bismillahirrahmanirrahim. NEW ARRIVAL โ€ผ๏ธTERKINI & TERBARU โ€ผ๏ธ KOLEKSI TERBARU 2018 . [KEBARUNG MODEN YANG MEMBUAT ANDA TAMPIL CANTIK BERKEYAKINAN, DAN SEMESTINYA CORAK "MAGIC" EFFECT SLIM YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT SI PEMAKAI TAMPIL SLIM ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธ] . Kebarung Abstrack Melyna by LTC . Design yang sangat EKSLUSIF & Corak yang Memukau . LIMITED EDITION ... While Stock Last . OFFER PRICE : ๐Ÿ”ด RM 115.00 FREE POSTAGE ๐Ÿ”ด . ๐Ÿ“ฒ SUBMIT ORDER: www.wasap.my/60194481927 . ๐Ÿ‘๐ŸปFollow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini ๐Ÿ˜‰ . . #bajubysz  #byrara  #kebarung