an online Instagram web viewer

#izaraaishah medias

Photos

KUCING GEBU GEMOK dgn POWDER 😘😘
. . .
. "GROWTH BOOSTER" mampu membantu kucing anda yg bermasalah:~
😽kucing terlalu kurus disebabkan hilang selera makan
😽bulu kucing selalu gugur dan tidak lebat
😽bulu kucing yg tidak cantik
😽kucing lesu dan tidak aktif
😽selalu didatangi kurap/fungus
😽kutu pada badan
😽selsema berpanjangan
Dengan penggunaan minima hanya selama 1-2 minggu shj, akan ada perubahan pada kucing anda dari segi :
😻penambahan selera kucing
😻tumbesaran kucing semakin membesar
😻bulu semakin lebat dan cantik
😻keguguran bulu semakin berkurang
😻kucing semakin aktif dan sihat
😻Kulit sihat tanpa kurap/kutu
😻kucing sihat penyakit spt selsema
.
.
.
Boleh terus ke whatsapp😱📲
=============================
0172654703📲
0172654703📲
.
ATAU KLIK LINK di BIO KAMI
. . .
ATAU COMMENT 'PM' .
.

#bbb2018 #catlovers#sayajualmurah#sayajualsupplementkucing#jualmurah #jdt#ajl32 #kucinggebu#kucinggemuk#izaraaishah #makanankucingmurah#makanankucing#catgrowthbooster#bazaarpaknil#supplementkucing #kucingmurah
#bintangmencaribintang #malaysiaonlineshopping#catloversclub#kucinglucu #terlajaklaris  #kucing#kucingmalaysia#malaysiapetshop #malaysiapets#malaysiapet#petmalaysia #fluffycatsecrets #fattahamin #aydajebat
KUCING GEBU GEMOK dgn POWDER 😘😘 . . . . "GROWTH BOOSTER" mampu membantu kucing anda yg bermasalah:~ 😽kucing terlalu kurus disebabkan hilang selera makan 😽bulu kucing selalu gugur dan tidak lebat 😽bulu kucing yg tidak cantik 😽kucing lesu dan tidak aktif 😽selalu didatangi kurap/fungus 😽kutu pada badan 😽selsema berpanjangan Dengan penggunaan minima hanya selama 1-2 minggu shj, akan ada perubahan pada kucing anda dari segi : 😻penambahan selera kucing 😻tumbesaran kucing semakin membesar 😻bulu semakin lebat dan cantik 😻keguguran bulu semakin berkurang 😻kucing semakin aktif dan sihat 😻Kulit sihat tanpa kurap/kutu 😻kucing sihat penyakit spt selsema . . . Boleh terus ke whatsapp😱📲 ============================= 0172654703📲 0172654703📲 . ATAU KLIK LINK di BIO KAMI . . . ATAU COMMENT 'PM' . . #bbb2018  #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah  #jdt #ajl32  #kucinggebu #kucinggemuk #izaraaishah  #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing  #kucingmurah  #bintangmencaribintang  #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu  #terlajaklaris   #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop  #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia  #fluffycatsecrets  #fattahamin  #aydajebat 
Ramai dalam fb kdie ni mungkin mempunyai masalah yang sama macam dalam pic2 kdie ni. Tapi malu atau kurang keyakinan diri untuk bertanya betul tak. 
Ramai yang telah mendapat hasil yang sangat memuaskan dengan rawatan step by step produk Mary Kay. 
So uolls ade 2 pilihan 
1. Biarkan je iklan ni dan tengok je kulit orang menjadi semakin sihat

Atau

2. Uolls boleh pm atau wassup kdie secepat mungkin untuk kdie consult secara PERCUMA dan bagi sample PERCUMA. Dan kdie juga akan pantau sampai kulit uolls sihat 😍

#Mary_Kay_Beauty_Consultant
#Jerawat_Hilang
#Rawatan_Jerawatterlaris
#Botanical_Effects 🌻 FREE SKINCARE & MAKEUP CLASS
🌻 FREE POSTAGE
🌻 FREE SAMPLE
🌻 FREE TESTER 👉 For carreer and bisness opportunity www.wassap.my/60167212660 💞 Diana
Your Profesional Beauty Consultant
0167212660

#marykaynegerisembilan #marykay #marykaymakeup #bellaammara #remyishak #sepahtureunionlive #noradanish #aisyahdhiarana #majalahpengantin #hijabista #zianazain #izaraaishah
Ramai dalam fb kdie ni mungkin mempunyai masalah yang sama macam dalam pic2 kdie ni. Tapi malu atau kurang keyakinan diri untuk bertanya betul tak. Ramai yang telah mendapat hasil yang sangat memuaskan dengan rawatan step by step produk Mary Kay. So uolls ade 2 pilihan 1. Biarkan je iklan ni dan tengok je kulit orang menjadi semakin sihat Atau 2. Uolls boleh pm atau wassup kdie secepat mungkin untuk kdie consult secara PERCUMA dan bagi sample PERCUMA. Dan kdie juga akan pantau sampai kulit uolls sihat 😍 #Mary_Kay_Beauty_Consultant  #Jerawat_Hilang  #Rawatan_Jerawatterlaris  #Botanical_Effects  🌻 FREE SKINCARE & MAKEUP CLASS 🌻 FREE POSTAGE 🌻 FREE SAMPLE 🌻 FREE TESTER 👉 For carreer and bisness opportunity www.wassap.my/60167212660 💞 Diana Your Profesional Beauty Consultant 0167212660 #marykaynegerisembilan  #marykay  #marykaymakeup  #bellaammara  #remyishak  #sepahtureunionlive  #noradanish  #aisyahdhiarana  #majalahpengantin  #hijabista  #zianazain  #izaraaishah 
Alaska Glacier Water Aqua Skincare

4 January - 14 February 2018 Month Promo 
Alaska Cream +Toner +Mask Sheet RM178 only! 
Berminat wasap sera www.wasap.my/60173211291/promoalaska 
#cosmetics #skincare #korea #honeybeevenom #hopegirlcosmetics #nafuraagent #promoalaska #produknafura #alaska #animemakeup #bridalmakeup #inspirasiperkahwinan #izaraaishah #jual #rawang
Alhamdulillah satu lagi customer iols yang PUAS HATI dengan layanan iols hiks🙈 Siapa yg jadi customer iols, tau lah betapa special nya i jaga uols 👻 Alhamdulillah alhamdulillah 🙏🏽 uols happy iols lagikkkk happy ✨Iols jaga customer iols helok helokkkk tau, dari uols order sampailah #madameizara tu dok kt tangan uols i jagaaaa, sebab uols lah bagi i rezeki hehehe. 🙈Tak sangka i jaga uols semua sampai ramai dok repeat order dgn iols, alhamdulillah. 😌Thankyou my lovely hotsetaff kebaboom customers 💕
.
. 🔹LIPKIT
.💄1 matte lipcream
.🖍1 lip liner
.◾️FREE 1 sharpener
.💰RM88
or
🔹LOOSE ITEMS
.💄lip cream
.RM48 (promo)
.RM55 (normal)
and
.🖍lip liner
.RM43 (promo)
.RM48 (normal)
.
ALL COLOURS READY STOCK!
.
.
Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄
.
.
#madameizaramalaysia #madameizara #madameizaralipkit #izaraaishah #madameizaracod
#madameizarashahalam #makeupmurah #kylielipkitmurah #lipstickmattemurah
 #sayajual #madameizarashahalam #madameizaraklang #madameizarapuchong #madameizarasubangjaya #madameizarapetalingjaya #msushahalam 
#bazaarpaknil #uitmshahalam #uniselshahalam #shahalam  #hargaborong #promosimurah #makeupmalaysia #madameizarafeedback
Alhamdulillah satu lagi customer iols yang PUAS HATI dengan layanan iols hiks🙈 Siapa yg jadi customer iols, tau lah betapa special nya i jaga uols 👻 Alhamdulillah alhamdulillah 🙏🏽 uols happy iols lagikkkk happy ✨Iols jaga customer iols helok helokkkk tau, dari uols order sampailah #madameizara  tu dok kt tangan uols i jagaaaa, sebab uols lah bagi i rezeki hehehe. 🙈Tak sangka i jaga uols semua sampai ramai dok repeat order dgn iols, alhamdulillah. 😌Thankyou my lovely hotsetaff kebaboom customers 💕 . . 🔹LIPKIT .💄1 matte lipcream .🖍1 lip liner .◾️FREE 1 sharpener .💰RM88 or 🔹LOOSE ITEMS .💄lip cream .RM48 (promo) .RM55 (normal) and .🖍lip liner .RM43 (promo) .RM48 (normal) . ALL COLOURS READY STOCK! . . Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄 . . #madameizaramalaysia  #madameizara  #madameizaralipkit  #izaraaishah  #madameizaracod  #madameizarashahalam  #makeupmurah  #kylielipkitmurah  #lipstickmattemurah  #sayajual  #madameizarashahalam  #madameizaraklang  #madameizarapuchong  #madameizarasubangjaya  #madameizarapetalingjaya  #msushahalam  #bazaarpaknil  #uitmshahalam  #uniselshahalam  #shahalam  #hargaborong  #promosimurah  #makeupmalaysia  #madameizarafeedback 
DYXY BRUSH😍
** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL

For Order ws:+60193413701

#kualalumpur #kelantan #kedah #terengganu #cantikberseri #fatzura #dyxycosmeticsmalaysia #melaka #izaraaishah #perak #indonesia #malaysia
DYXY BRUSH😍 ** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas. SYNTETHIC BRISTLE ---------------- Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang... Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools ) 🎈Penampakkanye BERKILAT. 🎈Warnanya pelbagai. 🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air. 🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan. 🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL For Order ws:+60193413701 #kualalumpur  #kelantan  #kedah  #terengganu  #cantikberseri  #fatzura  #dyxycosmeticsmalaysia  #melaka  #izaraaishah  #perak  #indonesia  #malaysia 
RAMAI WANITA BERKERJAYA YANG HARGAI MASA SUKAKAN DYXY💄
.
.
Kenapa DYXY menjadi pilihan hati setiap WANITA berkerjaya sekarang ni?
.
.
" Saya dah tak boleh luangkan masa lama2 depan cermin utk make up.. saya ada anak dan suami utk di uruskan.. kadang2 saya lupa nak uruskan diri sendiri.. Tapi dengan DYXY, Semudah ABC jer.. Dap Dap dah siap !!" - Chacha kl
.
.
kehebatan DYXY ni dah tak boleh dinafikan lagi.. produk yang kian VIRAL ni dah buat ramai hati wanita2 di bumi Malaya ni tak tenteram sebab bila pakai DYXY, semua pakat tengookkkkk je kita 😁😁
.
.
OFFER OFFER OFFER
.
.
Kami ada nak bagi uollss FREE GIFTS yang sangatttt banyak tau.. OFFER sgt2 TERHAD.. WHILE STOCK LAST !!
.
.
Jangan Lepaskan Peluang..
.
Whatsapp : +60199341601
Whatsapp : +60199341601
Whatsapp : +60199341601
.
Murahhhnyaaaa. Jom grab sekarangg 😳😳
#dyxycosmetic #foundationviral2017 #bccreambydyana #facemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #murah #cantik #foundation #bangi #kajang #cheras #foundationviral #muacheras #muakajang #muakl #agentwanted #dropshipwanted #teamzai #bazarpaknil #moodrepublik #murah #foundation #sephora #mac #marykay #neelofa #izaraaishah #beautycosmetic #fullcoverage
RAMAI WANITA BERKERJAYA YANG HARGAI MASA SUKAKAN DYXY💄 . . Kenapa DYXY menjadi pilihan hati setiap WANITA berkerjaya sekarang ni? . . " Saya dah tak boleh luangkan masa lama2 depan cermin utk make up.. saya ada anak dan suami utk di uruskan.. kadang2 saya lupa nak uruskan diri sendiri.. Tapi dengan DYXY, Semudah ABC jer.. Dap Dap dah siap !!" - Chacha kl . . kehebatan DYXY ni dah tak boleh dinafikan lagi.. produk yang kian VIRAL ni dah buat ramai hati wanita2 di bumi Malaya ni tak tenteram sebab bila pakai DYXY, semua pakat tengookkkkk je kita 😁😁 . . OFFER OFFER OFFER . . Kami ada nak bagi uollss FREE GIFTS yang sangatttt banyak tau.. OFFER sgt2 TERHAD.. WHILE STOCK LAST !! . . Jangan Lepaskan Peluang.. . Whatsapp : +60199341601 Whatsapp : +60199341601 Whatsapp : +60199341601 . Murahhhnyaaaa. Jom grab sekarangg 😳😳 #dyxycosmetic  #foundationviral2017  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #murah  #cantik  #foundation  #bangi  #kajang  #cheras  #foundationviral  #muacheras  #muakajang  #muakl  #agentwanted  #dropshipwanted  #teamzai  #bazarpaknil  #moodrepublik  #murah  #foundation  #sephora  #mac  #marykay  #neelofa  #izaraaishah  #beautycosmetic  #fullcoverage 
Hi uols 🙋🏽 Dah terai shade #harith paling HOT di ALAM SEMESTA lommmm❓kalau tak terai lagi macam mana nak cecantiks and peloles depan crush uols niiiiiii 😝 Haaa tknk ke merasa lelawo, pahtu crush dok bagi hint depa suka kat uols semua ha tknk keeeeewwww😆 Orang kata dari mata jatuh ke hati so tkde yang mustahil lah kalau crush yang uols dok suka 5,6 tahun tu tetiba dok suka kat uols balik hiksss 🙈 dengan @madameizara.shahalam semua menjadik uolsssss‼️Bibir dah lawo kan kompem lah hati crush uols pun tertarik dengan uols 💕
.
. 🔹LIPKIT
.💄1 matte lipcream
.🖍1 lip liner
.◾️FREE 1 sharpener
.💰RM88
or
🔹LOOSE ITEMS
.💄lip cream
.RM48 (promo)
.RM55 (normal)
and
.🖍lip liner
.RM43 (promo)
.RM48 (normal)
.
ALL COLOURS READY STOCK!
.
.
Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄
.
.
#madameizaramalaysia #madameizara #madameizaralipkit #izaraaishah #madameizaracod
#madameizarashahalam #makeupmurah #kylielipkitmurah #lipstickmattemurah
 #sayajual #madameizarashahalam #madameizaraklang #madameizarapuchong #madameizarasubangjaya #madameizarapetalingjaya #msushahalam 
#bazaarpaknil #uitmshahalam #uniselshahalam #shahalam  #hargaborong #promosimurah #makeupmalaysia #madameizarafeedback
Hi uols 🙋🏽 Dah terai shade #harith  paling HOT di ALAM SEMESTA lommmm❓kalau tak terai lagi macam mana nak cecantiks and peloles depan crush uols niiiiiii 😝 Haaa tknk ke merasa lelawo, pahtu crush dok bagi hint depa suka kat uols semua ha tknk keeeeewwww😆 Orang kata dari mata jatuh ke hati so tkde yang mustahil lah kalau crush yang uols dok suka 5,6 tahun tu tetiba dok suka kat uols balik hiksss 🙈 dengan @madameizara.shahalam semua menjadik uolsssss‼️Bibir dah lawo kan kompem lah hati crush uols pun tertarik dengan uols 💕 . . 🔹LIPKIT .💄1 matte lipcream .🖍1 lip liner .◾️FREE 1 sharpener .💰RM88 or 🔹LOOSE ITEMS .💄lip cream .RM48 (promo) .RM55 (normal) and .🖍lip liner .RM43 (promo) .RM48 (normal) . ALL COLOURS READY STOCK! . . Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄 . . #madameizaramalaysia  #madameizara  #madameizaralipkit  #izaraaishah  #madameizaracod  #madameizarashahalam  #makeupmurah  #kylielipkitmurah  #lipstickmattemurah  #sayajual  #madameizarashahalam  #madameizaraklang  #madameizarapuchong  #madameizarasubangjaya  #madameizarapetalingjaya  #msushahalam  #bazaarpaknil  #uitmshahalam  #uniselshahalam  #shahalam  #hargaborong  #promosimurah  #makeupmalaysia  #madameizarafeedback 
Eyelash growth serum, 
tapi DALAM MASCARA ❗️😍
.
.
Tak pyh susah2 sapu vaselline,
Sekali calit je tiap pagi, siap!
.
.
✔️Bulu mata pendek makin panjang
(seawal 15hr)
✔️akar semakin kuat, sihat, hitam.
✔️makin kurang gugur.
✔️bertambah yakin -mata nmpk galak
✔️Nak cuci? Basahkan air 10saat, tarik keluar je
.
.
❌no need extension.
❌no need fake eyelash.
❌tak leceh sapu sblm tidur (yg biasanye ter-skip).
.
.
💖SEMUA DLM 1 BOTOL.
Le'NORRA SERUM MASCARA
.
Double protection utk korang semua..botol lenorra kite seal. And kite masuk ke trendy packet ni lgi..giccheewww... FREE GIFT (limited stok) -- .
#Lebatkanbulumata dgn mascara ajer😊
Nak bulu mata segak, klik je link wasap kat bio ok, girlss..muahhh😘
.
.
.
.
.

#lenorra 
#mascara #serumbulumata #bulumatapendek #lebatkanbulumata
#serummascara #serumbulumata #mascarafiber #MASCARA #makeuptutorial #gegarvaganza #elyana #izaraaishah #eyelash #muabellaz #alhaalfa #uqasha #fattzura #aliffsyukri #datovida #datoaliffsyukri #nursajat #lipmatte #mua
Eyelash growth serum, tapi DALAM MASCARA ❗️😍 . . Tak pyh susah2 sapu vaselline, Sekali calit je tiap pagi, siap! . . ✔️Bulu mata pendek makin panjang (seawal 15hr) ✔️akar semakin kuat, sihat, hitam. ✔️makin kurang gugur. ✔️bertambah yakin -mata nmpk galak ✔️Nak cuci? Basahkan air 10saat, tarik keluar je . . ❌no need extension. ❌no need fake eyelash. ❌tak leceh sapu sblm tidur (yg biasanye ter-skip). . . 💖SEMUA DLM 1 BOTOL. Le'NORRA SERUM MASCARA . Double protection utk korang semua..botol lenorra kite seal. And kite masuk ke trendy packet ni lgi..giccheewww... FREE GIFT (limited stok) -- . #Lebatkanbulumata  dgn mascara ajer😊 Nak bulu mata segak, klik je link wasap kat bio ok, girlss..muahhh😘 . . . . . #lenorra  #mascara  #serumbulumata  #bulumatapendek  #lebatkanbulumata  #serummascara  #serumbulumata  #mascarafiber  #MASCARA  #makeuptutorial  #gegarvaganza  #elyana  #izaraaishah  #eyelash  #muabellaz  #alhaalfa  #uqasha  #fattzura  #aliffsyukri  #datovida  #datoaliffsyukri  #nursajat  #lipmatte  #mua 
Sape ckp nk bulu mata cantik kena pakai #bulumatapalsu 😏
.
Eyelash growth serum, 
tapi DALAM MASCARA ❗️😍
.
.
Tak pyh susah2 sapu vaselline,
Sekali calit je tiap pagi, siap!
.
.
✔️Bulu mata pendek makin panjang
(seawal 15hr)
✔️akar semakin kuat, sihat, hitam.
✔️makin kurang gugur.
✔️bertambah yakin -mata nmpk galak
✔️Nak cuci? Basahkan air 10saat, tarik keluar je
.
.
❌no need extension.
❌no need fake eyelash.
❌tak leceh sapu sblm tidur (yg biasanye ter-skip).
.
.
💖SEMUA DLM 1 BOTOL.
Le'NORRA SERUM MASCARA
.
Double protection utk korang semua..botol lenorra kite seal. And kite masuk ke trendy packet ni lgi..giccheewww... FREE GIFT (limited stok) -- stalk ig page.
.
#Lebatkanbulumata dgn mascara ajer😊
Nak bulu mata segak, klik je link wasap kat bio ok, girlss..muahhh😘
.
.
.
.
.

#lenorra 
#mascara #serumbulumata #bulumatapendek #lebatkanbulumata
#serummascara #serumbulumata #mascarafiber #MASCARA #makeuptutorial #gegarvaganza #elyana #izaraaishah #eyelash #muabellaz #alhaalfa #uqasha #fattzura #aliffsyukri #datovida #datoaliffsyukri #nursajat #lipmatte #mua
Sape ckp nk bulu mata cantik kena pakai #bulumatapalsu  😏 . Eyelash growth serum, tapi DALAM MASCARA ❗️😍 . . Tak pyh susah2 sapu vaselline, Sekali calit je tiap pagi, siap! . . ✔️Bulu mata pendek makin panjang (seawal 15hr) ✔️akar semakin kuat, sihat, hitam. ✔️makin kurang gugur. ✔️bertambah yakin -mata nmpk galak ✔️Nak cuci? Basahkan air 10saat, tarik keluar je . . ❌no need extension. ❌no need fake eyelash. ❌tak leceh sapu sblm tidur (yg biasanye ter-skip). . . 💖SEMUA DLM 1 BOTOL. Le'NORRA SERUM MASCARA . Double protection utk korang semua..botol lenorra kite seal. And kite masuk ke trendy packet ni lgi..giccheewww... FREE GIFT (limited stok) -- stalk ig page. . #Lebatkanbulumata  dgn mascara ajer😊 Nak bulu mata segak, klik je link wasap kat bio ok, girlss..muahhh😘 . . . . . #lenorra  #mascara  #serumbulumata  #bulumatapendek  #lebatkanbulumata  #serummascara  #serumbulumata  #mascarafiber  #MASCARA  #makeuptutorial  #gegarvaganza  #elyana  #izaraaishah  #eyelash  #muabellaz  #alhaalfa  #uqasha  #fattzura  #aliffsyukri  #datovida  #datoaliffsyukri  #nursajat  #lipmatte  #mua 
🎀 SANGGUL ARAB ready stock
.
Nak sanggul terletak ala² artis tak? 😍
.
✅Size BESAR
✅High quality material.. GEBU!
.
📦 READY STOCK
‼️ LIMITED STOCK
.
.
Nak special offer / borong?
📲 Whatsapp 012 - 572 7669
.
Dropshipper are welcome! Whatsapp us now 💖
.
#myjuerneys #myjuerneyssanggularab #mahsa #ppum #unitar #hkl #hijabista #segicollege #fazura #fattzura #ukm #whitv3 #sanggularab #syafiqkyle #klia #airasia #subangjaya #zulariffin #tv3 #izaraaishah #neelofa #tudungmurah #bazaarpaknil #getaharab #shopee #11street #dropshipwanted #mycybersale
🎀 SANGGUL ARAB ready stock . Nak sanggul terletak ala² artis tak? 😍 . ✅Size BESAR ✅High quality material.. GEBU! . 📦 READY STOCK ‼️ LIMITED STOCK . . Nak special offer / borong? 📲 Whatsapp 012 - 572 7669 . Dropshipper are welcome! Whatsapp us now 💖 . #myjuerneys  #myjuerneyssanggularab  #mahsa  #ppum  #unitar  #hkl  #hijabista  #segicollege  #fazura  #fattzura  #ukm  #whitv3  #sanggularab  #syafiqkyle  #klia  #airasia  #subangjaya  #zulariffin  #tv3  #izaraaishah  #neelofa  #tudungmurah  #bazaarpaknil  #getaharab  #shopee  #11street  #dropshipwanted  #mycybersale 
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
DYXY mekap viral dah lebih 260k pengguna dyxy ni. Cikya pun fall in love gila gila dengan DYXY ni tau!!
.
.

Kita dah ada hampir 260K testimoni dari customer DYXY tau!! Ternyata DYXY adalah produk berkualiti 😘
.
.
DYXY bukan sekadar mekap, tapi ia merawat kulit dengan mineral dengan arbutin yang ada dalam DYXY cosmetics. .
Sangat recommended pada perempuan yang nak cepat siap SEPANTAS 3 MINIT, senang je dengan penggunaan DYXY ni dengan memggunakan BRUSH gebu dyxy. Confirm merecikkkkk !! .
.
#bccreambydyana #dyxyface #mistgreentea #neelofa #bazarpaknil #rozitachewan #dropshipneeded #agentmalaysianeeded #astro #kingcoco #mekapmurah #dressmurah #meletop #dyxycosmetics #neelofa #diydoorgift #codterengganu #dyxykualaterengganu #masterstokis #dyxyfattzura #izaraaishah #redvelvet
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . DYXY mekap viral dah lebih 260k pengguna dyxy ni. Cikya pun fall in love gila gila dengan DYXY ni tau!! . . Kita dah ada hampir 260K testimoni dari customer DYXY tau!! Ternyata DYXY adalah produk berkualiti 😘 . . DYXY bukan sekadar mekap, tapi ia merawat kulit dengan mineral dengan arbutin yang ada dalam DYXY cosmetics. . Sangat recommended pada perempuan yang nak cepat siap SEPANTAS 3 MINIT, senang je dengan penggunaan DYXY ni dengan memggunakan BRUSH gebu dyxy. Confirm merecikkkkk !! . . #bccreambydyana  #dyxyface  #mistgreentea  #neelofa  #bazarpaknil  #rozitachewan  #dropshipneeded  #agentmalaysianeeded  #astro  #kingcoco  #mekapmurah  #dressmurah  #meletop  #dyxycosmetics  #neelofa  #diydoorgift  #codterengganu  #dyxykualaterengganu  #masterstokis  #dyxyfattzura  #izaraaishah  #redvelvet 
Wienda ni ala² jubah Aryani versi blouse la...Boleh nampak lebih kurus ni sebab effect ruffle kat depan tu😍
.
Promo Price till 22/01/2018
RM75
.
Normal Price 
RM79
FREE POSTAGE
.
💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain!
💌WUDHU & BF FRIENDLY
💌POKET KIRI & KANAN
💌SPAN DI BAHU
Buatkan Wienda nampak  lebih kemas dipakai.
.
Siapa yang dah try koleksi akak jual, mesti puas hati punyalah...Jom jadi part of me 🙊
📲012 9694780
.
#blousemurahmalaysia #blousesopan #longtopmuslimah #blouselabuhcantikmurah #muslimahblousemalaysia #muslimahlongtop #wiendastylishblouse #blousewienda #jwagen #jwagent #kasualblouse #casualblousemurah #blousekasual #officewearmalaysia #bajupejabatmalaysia #cikgumalaysia #fattzura #missfazura #fattahaminz #fathialatif #izaraaishah #neelofa #bajutema #bridesmaidblouse #bajudinnermurah #wanyhasrita  #kekasihterpaksarela #blouseprincess #jannanick
Wienda ni ala² jubah Aryani versi blouse la...Boleh nampak lebih kurus ni sebab effect ruffle kat depan tu😍 . Promo Price till 22/01/2018 RM75 . Normal Price RM79 FREE POSTAGE . 💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain! 💌WUDHU & BF FRIENDLY 💌POKET KIRI & KANAN 💌SPAN DI BAHU Buatkan Wienda nampak lebih kemas dipakai. . Siapa yang dah try koleksi akak jual, mesti puas hati punyalah...Jom jadi part of me 🙊 📲012 9694780 . #blousemurahmalaysia  #blousesopan  #longtopmuslimah  #blouselabuhcantikmurah  #muslimahblousemalaysia  #muslimahlongtop  #wiendastylishblouse  #blousewienda  #jwagen  #jwagent  #kasualblouse  #casualblousemurah  #blousekasual  #officewearmalaysia  #bajupejabatmalaysia  #cikgumalaysia  #fattzura  #missfazura  #fattahaminz  #fathialatif  #izaraaishah  #neelofa  #bajutema  #bridesmaidblouse  #bajudinnermurah  #wanyhasrita  #kekasihterpaksarela  #blouseprincess  #jannanick 
Wienda ni ala² jubah Aryani versi blouse la...Boleh nampak lebih kurus ni sebab effect ruffle kat depan tu😍
.
Promo Price till 22/01/2018
RM75
.
Normal Price 
RM79
FREE POSTAGE
.
💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain!
💌WUDHU & BF FRIENDLY
💌POKET KIRI & KANAN
💌SPAN DI BAHU
Buatkan Wienda nampak  lebih kemas dipakai.
.
Siapa yang dah try koleksi akak jual, mesti puas hati punyalah...Jom jadi part of me 🙊
📲012 9694780
.
#blousemurahmalaysia #blousesopan #longtopmuslimah #blouselabuhcantikmurah #muslimahblousemalaysia #muslimahlongtop #wiendastylishblouse #blousewienda #jwagen #jwagent #kasualblouse #casualblousemurah #blousekasual #officewearmalaysia #bajupejabatmalaysia #cikgumalaysia #fattzura #missfazura #fattahaminz #fathialatif #izaraaishah #neelofa #bajutema #bridesmaidblouse #bajudinnermurah #wanyhasrita  #kekasihterpaksarela #blouseprincess #jannanick
Wienda ni ala² jubah Aryani versi blouse la...Boleh nampak lebih kurus ni sebab effect ruffle kat depan tu😍 . Promo Price till 22/01/2018 RM75 . Normal Price RM79 FREE POSTAGE . 💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain! 💌WUDHU & BF FRIENDLY 💌POKET KIRI & KANAN 💌SPAN DI BAHU Buatkan Wienda nampak lebih kemas dipakai. . Siapa yang dah try koleksi akak jual, mesti puas hati punyalah...Jom jadi part of me 🙊 📲012 9694780 . #blousemurahmalaysia  #blousesopan  #longtopmuslimah  #blouselabuhcantikmurah  #muslimahblousemalaysia  #muslimahlongtop  #wiendastylishblouse  #blousewienda  #jwagen  #jwagent  #kasualblouse  #casualblousemurah  #blousekasual  #officewearmalaysia  #bajupejabatmalaysia  #cikgumalaysia  #fattzura  #missfazura  #fattahaminz  #fathialatif  #izaraaishah  #neelofa  #bajutema  #bridesmaidblouse  #bajudinnermurah  #wanyhasrita  #kekasihterpaksarela  #blouseprincess  #jannanick 
Sape ckp nk bulu mata cantik kena pakai #bulumatapalsu 😏
.
Eyelash growth serum, 
tapi DALAM MASCARA ❗️😍
.
.
Tak pyh susah2 sapu vaselline,
Sekali calit je tiap pagi, siap!
.
.
✔️Bulu mata pendek makin panjang
(seawal 15hr)
✔️akar semakin kuat, sihat, hitam.
✔️makin kurang gugur.
✔️bertambah yakin -mata nmpk galak
✔️Nak cuci? Basahkan air 10saat, tarik keluar je
.
.
❌no need extension.
❌no need fake eyelash.
❌tak leceh sapu sblm tidur (yg biasanye ter-skip).
.
.
💖SEMUA DLM 1 BOTOL.
Le'NORRA SERUM MASCARA
.
FREE GIFT (limited stok) -- .
#Lebatkanbulumata dgn mascara ajer😊
Nak bulu mata segak, klik je link wasap kat bio ok, girlss..muahhh😘
.
.
.
.
.

#lenorra 
#mascara #serumbulumata #bulumatapendek #lebatkanbulumata
#serummascara #serumbulumata #mascarafiber #MASCARA #makeuptutorial #gegarvaganza #elyana #izaraaishah #eyelash #muabellaz #alhaalfa #uqasha #fattzura #aliffsyukri #datovida #datoaliffsyukri #nursajat #lipmatte #mua
Sape ckp nk bulu mata cantik kena pakai #bulumatapalsu  😏 . Eyelash growth serum, tapi DALAM MASCARA ❗️😍 . . Tak pyh susah2 sapu vaselline, Sekali calit je tiap pagi, siap! . . ✔️Bulu mata pendek makin panjang (seawal 15hr) ✔️akar semakin kuat, sihat, hitam. ✔️makin kurang gugur. ✔️bertambah yakin -mata nmpk galak ✔️Nak cuci? Basahkan air 10saat, tarik keluar je . . ❌no need extension. ❌no need fake eyelash. ❌tak leceh sapu sblm tidur (yg biasanye ter-skip). . . 💖SEMUA DLM 1 BOTOL. Le'NORRA SERUM MASCARA . FREE GIFT (limited stok) -- . #Lebatkanbulumata  dgn mascara ajer😊 Nak bulu mata segak, klik je link wasap kat bio ok, girlss..muahhh😘 . . . . . #lenorra  #mascara  #serumbulumata  #bulumatapendek  #lebatkanbulumata  #serummascara  #serumbulumata  #mascarafiber  #MASCARA  #makeuptutorial  #gegarvaganza  #elyana  #izaraaishah  #eyelash  #muabellaz  #alhaalfa  #uqasha  #fattzura  #aliffsyukri  #datovida  #datoaliffsyukri  #nursajat  #lipmatte  #mua 
Wienda ni ala² jubah Aryani versi blouse la...Boleh nampak lebih kurus ni sebab effect ruffle kat depan tu😍
.
Promo Price till 22/01/2018
RM75
.
Normal Price 
RM79
FREE POSTAGE
.
💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain!
💌WUDHU & BF FRIENDLY
💌POKET KIRI & KANAN
💌SPAN DI BAHU
Buatkan Wienda nampak  lebih kemas dipakai.
.
Siapa yang dah try koleksi akak jual, mesti puas hati punyalah...Jom jadi part of me 🙊
📲012 9694780
.
#blousemurahmalaysia #blousesopan #longtopmuslimah #blouselabuhcantikmurah #muslimahblousemalaysia #muslimahlongtop #wiendastylishblouse #blousewienda #jwagen #jwagent #kasualblouse #casualblousemurah #blousekasual #officewearmalaysia #bajupejabatmalaysia #cikgumalaysia #fattzura #missfazura #fattahaminz #fathialatif #izaraaishah #neelofa #bajutema #bridesmaidblouse #bajudinnermurah #wanyhasrita  #kekasihterpaksarela #blouseprincess #jannanick
Wienda ni ala² jubah Aryani versi blouse la...Boleh nampak lebih kurus ni sebab effect ruffle kat depan tu😍 . Promo Price till 22/01/2018 RM75 . Normal Price RM79 FREE POSTAGE . 💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain! 💌WUDHU & BF FRIENDLY 💌POKET KIRI & KANAN 💌SPAN DI BAHU Buatkan Wienda nampak lebih kemas dipakai. . Siapa yang dah try koleksi akak jual, mesti puas hati punyalah...Jom jadi part of me 🙊 📲012 9694780 . #blousemurahmalaysia  #blousesopan  #longtopmuslimah  #blouselabuhcantikmurah  #muslimahblousemalaysia  #muslimahlongtop  #wiendastylishblouse  #blousewienda  #jwagen  #jwagent  #kasualblouse  #casualblousemurah  #blousekasual  #officewearmalaysia  #bajupejabatmalaysia  #cikgumalaysia  #fattzura  #missfazura  #fattahaminz  #fathialatif  #izaraaishah  #neelofa  #bajutema  #bridesmaidblouse  #bajudinnermurah  #wanyhasrita  #kekasihterpaksarela  #blouseprincess  #jannanick 
Amboi meghahhh nyaaaa makngahhhh 👀 Macam rimauuu 🐯 Tapi rimau yang comel hewhewhewww 🙊 Sapa yang suka bibir yang striking haaaa iols rekomen ni ha #luth 👍🏽 Kalau uols stay KL, orang KEDAH dah boleh nampak bibir uols hikssss 👻 Memang terang and lawa sangat colour ni cik kak oiiiii 😆 Selalunya model p photoshoot and pengantin yg order ni untuk naik kan seri muka hihi 😬 Tapi ramai je nowdays pergi mall pun pakai sebab memang cantik kalau pakai nak melaram 😍 Uols kalau muka lesu meh terai #luth ni kompen muka uols pasni bercahaya mcm lampu stadium tau 🌸
.
. 🔹LIPKIT
.💄1 matte lipcream
.🖍1 lip liner
.◾️FREE 1 sharpener
.💰RM88
or
🔹LOOSE ITEMS
.💄lip cream
.RM48 (promo)
.RM55 (normal)
and
.🖍lip liner
.RM43 (promo)
.RM48 (normal)
.
ALL COLOURS READY STOCK!
.
.
Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄
.
.
#madameizaramalaysia #madameizara #madameizaralipkit #izaraaishah #madameizaracod
#madameizarashahalam #makeupmurah #kylielipkitmurah #lipstickmattemurah
 #sayajual #madameizarashahalam #madameizaraklang #madameizarapuchong #madameizarasubangjaya #madameizarapetalingjaya #msushahalam 
#bazaarpaknil #uitmshahalam #uniselshahalam #shahalam  #hargaborong #promosimurah #makeupmalaysia #madameizarafeedback
Amboi meghahhh nyaaaa makngahhhh 👀 Macam rimauuu 🐯 Tapi rimau yang comel hewhewhewww 🙊 Sapa yang suka bibir yang striking haaaa iols rekomen ni ha #luth  👍🏽 Kalau uols stay KL, orang KEDAH dah boleh nampak bibir uols hikssss 👻 Memang terang and lawa sangat colour ni cik kak oiiiii 😆 Selalunya model p photoshoot and pengantin yg order ni untuk naik kan seri muka hihi 😬 Tapi ramai je nowdays pergi mall pun pakai sebab memang cantik kalau pakai nak melaram 😍 Uols kalau muka lesu meh terai #luth  ni kompen muka uols pasni bercahaya mcm lampu stadium tau 🌸 . . 🔹LIPKIT .💄1 matte lipcream .🖍1 lip liner .◾️FREE 1 sharpener .💰RM88 or 🔹LOOSE ITEMS .💄lip cream .RM48 (promo) .RM55 (normal) and .🖍lip liner .RM43 (promo) .RM48 (normal) . ALL COLOURS READY STOCK! . . Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄 . . #madameizaramalaysia  #madameizara  #madameizaralipkit  #izaraaishah  #madameizaracod  #madameizarashahalam  #makeupmurah  #kylielipkitmurah  #lipstickmattemurah  #sayajual  #madameizarashahalam  #madameizaraklang  #madameizarapuchong  #madameizarasubangjaya  #madameizarapetalingjaya  #msushahalam  #bazaarpaknil  #uitmshahalam  #uniselshahalam  #shahalam  #hargaborong  #promosimurah  #makeupmalaysia  #madameizarafeedback 
Happy nya rasa bila tengok feedback cust yg pulih sepenuhnya, kulit dah licin, bersih dan sihat!
.
Sebelum ni kulit sis ni teruk jugak sbb byk jerawat n parut . Tapi alhamdulillah selepas pakai Full set skincare slow2 nampak perubahan pada kulit. Sekarang mmg jerawat dah takde n parut pun hilang sepenuhnya.
.
Yg ada masalah kulit jom kongsi dgn sy, sy akan bantu awk utk pulihkan masalah kulit awak.
.
Whatsapp sis okay 011-21858824
Happy nya rasa bila tengok feedback cust yg pulih sepenuhnya, kulit dah licin, bersih dan sihat! . Sebelum ni kulit sis ni teruk jugak sbb byk jerawat n parut . Tapi alhamdulillah selepas pakai Full set skincare slow2 nampak perubahan pada kulit. Sekarang mmg jerawat dah takde n parut pun hilang sepenuhnya. . Yg ada masalah kulit jom kongsi dgn sy, sy akan bantu awk utk pulihkan masalah kulit awak. . Whatsapp sis okay 011-21858824
🌸 KEBAYA LOFA🌸 🌸Saiz S M L XL XXL (XS Not Available) 🌸Design KEBAYA Moden (Zip Di depan)
🌸Material Royal Silk Di jamin sejuk, flowy n terletak di badan
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION. ⚠️NO RETURN STOK⚠️ 🌸  TAK jarang /  kecut /  berbulu lepas basuh /  renyuk 🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

READY STOCK❗️READY STOCK❗️ ❤️RM120SM /RM125SS free pos ❤️ 🌵Pic model kepit sedikit dbelakang size S
🌵BF friendly - Zip Di Depan baju
🌵Potongan KEBAYA Loose x ketat 📌SILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN📌

berminat? click link ini👇🏻
http://www.wasap.my/60134807386  #rashidahumairahrk# #rcollections# #muslimahfashion# #fesyenmuslimah# #sayajualmurah#  #kebayapeplum# #kebayaplain# #bajukurungmoden#  #bridesmaiddress# 
#kurungmodenmurah# #kebaya# #kebayapeplum# #kebayasatin#  #dropshipbaju# #kebayapendek#  #dropshipdiperlukan#  #dropship# #agentbaju# #kebayalabuh# #newarrivalmalaysia# #offermalaysia# #cikgumalaysia# #iqram# #fazura# #joyrefva# #izaraaishah# #klwedding# #Rahimsepatu#
🌸 KEBAYA LOFA🌸 🌸Saiz S M L XL XXL (XS Not Available) 🌸Design KEBAYA Moden (Zip Di depan) 🌸Material Royal Silk Di jamin sejuk, flowy n terletak di badan 🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION. ⚠️NO RETURN STOK⚠️ 🌸 TAK jarang / kecut / berbulu lepas basuh / renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple READY STOCK❗️READY STOCK❗️ ❤️RM120SM /RM125SS free pos ❤️ 🌵Pic model kepit sedikit dbelakang size S 🌵BF friendly - Zip Di Depan baju 🌵Potongan KEBAYA Loose x ketat 📌SILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN📌 berminat? click link ini👇🏻 http://www.wasap.my/60134807386 #rashidahumairahrk # #rcollections # #muslimahfashion # #fesyenmuslimah # #sayajualmurah # #kebayapeplum # #kebayaplain # #bajukurungmoden # #bridesmaiddress # #kurungmodenmurah # #kebaya # #kebayapeplum # #kebayasatin # #dropshipbaju # #kebayapendek # #dropshipdiperlukan # #dropship # #agentbaju # #kebayalabuh # #newarrivalmalaysia # #offermalaysia # #cikgumalaysia # #iqram # #fazura # #joyrefva # #izaraaishah # #klwedding # #Rahimsepatu #
🌸 KEBAYA LOFA🌸 🌸Saiz S M L XL XXL (XS Not Available) 🌸Design KEBAYA Moden (Zip Di depan)
🌸Material Royal Silk Di jamin sejuk, flowy n terletak di badan
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION. ⚠️NO RETURN STOK⚠️ 🌸  TAK jarang /  kecut /  berbulu lepas basuh /  renyuk 🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

READY STOCK❗️READY STOCK❗️ ❤️RM120SM /RM125SS free pos ❤️ 🌵Pic model kepit sedikit dbelakang size S
🌵BF friendly - Zip Di Depan baju
🌵Potongan KEBAYA Loose x ketat 📌SILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN📌

berminat? click link ini👇🏻
http://www.wasap.my/60134807386  #rashidahumairahrk# #rcollections# #muslimahfashion# #fesyenmuslimah# #sayajualmurah#  #kebayapeplum# #kebayaplain# #bajukurungmoden#  #bridesmaiddress# 
#kurungmodenmurah# #kebaya# #kebayapeplum# #kebayasatin#  #dropshipbaju# #kebayapendek#  #dropshipdiperlukan#  #dropship# #agentbaju# #kebayalabuh# #newarrivalmalaysia# #offermalaysia# #cikgumalaysia# #iqram# #fazura# #joyrefva# #izaraaishah# #klwedding# #Rahimsepatu#
🌸 KEBAYA LOFA🌸 🌸Saiz S M L XL XXL (XS Not Available) 🌸Design KEBAYA Moden (Zip Di depan) 🌸Material Royal Silk Di jamin sejuk, flowy n terletak di badan 🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION. ⚠️NO RETURN STOK⚠️ 🌸 TAK jarang / kecut / berbulu lepas basuh / renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple READY STOCK❗️READY STOCK❗️ ❤️RM120SM /RM125SS free pos ❤️ 🌵Pic model kepit sedikit dbelakang size S 🌵BF friendly - Zip Di Depan baju 🌵Potongan KEBAYA Loose x ketat 📌SILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN📌 berminat? click link ini👇🏻 http://www.wasap.my/60134807386 #rashidahumairahrk # #rcollections # #muslimahfashion # #fesyenmuslimah # #sayajualmurah # #kebayapeplum # #kebayaplain # #bajukurungmoden # #bridesmaiddress # #kurungmodenmurah # #kebaya # #kebayapeplum # #kebayasatin # #dropshipbaju # #kebayapendek # #dropshipdiperlukan # #dropship # #agentbaju # #kebayalabuh # #newarrivalmalaysia # #offermalaysia # #cikgumalaysia # #iqram # #fazura # #joyrefva # #izaraaishah # #klwedding # #Rahimsepatu #
Wienda ni ala² jubah Aryani versi blouse la...Boleh nampak lebih kurus ni sebab effect ruffle kat depan tu😍
.
Promo Price till 22/01/2018
RM75
.
Normal Price 
RM79
FREE POSTAGE
.
💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain!
💌WUDHU & BF FRIENDLY
💌POKET KIRI & KANAN
💌SPAN DI BAHU
Buatkan Wienda nampak  lebih kemas dipakai.
.
Siapa yang dah try koleksi akak jual, mesti puas hati punyalah...Jom jadi part of me 🙊
📲012 9694780
.
#blousemurahmalaysia #blousesopan #longtopmuslimah #blouselabuhcantikmurah #muslimahblousemalaysia #muslimahlongtop #wienda #wiendastylishblouse #blousewienda #jwagen #jwagent #kasualblouse #casualblousemurah #blousekasual #officewearmalaysia #bajupejabatmalaysia #cikgumalaysia #fattzura #missfazura #fattahaminz #fathialatif #izaraaishah #neelofa #bajutema #bridesmaidblouse #bajudinnermurah #wanyhasrita  #blouserufflesmurah #blouseprincess
Wienda ni ala² jubah Aryani versi blouse la...Boleh nampak lebih kurus ni sebab effect ruffle kat depan tu😍 . Promo Price till 22/01/2018 RM75 . Normal Price RM79 FREE POSTAGE . 💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain! 💌WUDHU & BF FRIENDLY 💌POKET KIRI & KANAN 💌SPAN DI BAHU Buatkan Wienda nampak lebih kemas dipakai. . Siapa yang dah try koleksi akak jual, mesti puas hati punyalah...Jom jadi part of me 🙊 📲012 9694780 . #blousemurahmalaysia  #blousesopan  #longtopmuslimah  #blouselabuhcantikmurah  #muslimahblousemalaysia  #muslimahlongtop  #wienda  #wiendastylishblouse  #blousewienda  #jwagen  #jwagent  #kasualblouse  #casualblousemurah  #blousekasual  #officewearmalaysia  #bajupejabatmalaysia  #cikgumalaysia  #fattzura  #missfazura  #fattahaminz  #fathialatif  #izaraaishah  #neelofa  #bajutema  #bridesmaidblouse  #bajudinnermurah  #wanyhasrita  #blouserufflesmurah  #blouseprincess 
Wienda ni ala² jubah Aryani versi blouse la...Boleh nampak lebih kurus ni sebab effect ruffle kat depan tu😍
.
Promo Price till 22/01/2018
RM75
.
Normal Price 
RM79
FREE POSTAGE
.
💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain!
💌WUDHU & BF FRIENDLY
💌POKET KIRI & KANAN
💌SPAN DI BAHU
Buatkan Wienda nampak  lebih kemas dipakai.
.
Siapa yang dah try koleksi akak jual, mesti puas hati punyalah...Jom jadi part of me 🙊
📲012 9694780
.
#blousemurahmalaysia #blousesopan #longtopmuslimah #blouselabuhcantikmurah #muslimahblousemalaysia #muslimahlongtop #wienda #wiendastylishblouse #blousewienda #jwagen #jwagent #kasualblouse #casualblousemurah #blousekasual #officewearmalaysia #bajupejabatmalaysia #cikgumalaysia #fattzura #missfazura #fattahaminz #fathialatif #izaraaishah #neelofa #bajutema #bridesmaidblouse #bajudinnermurah #wanyhasrita  #blouserufflesmurah #blouseprincess
Wienda ni ala² jubah Aryani versi blouse la...Boleh nampak lebih kurus ni sebab effect ruffle kat depan tu😍 . Promo Price till 22/01/2018 RM75 . Normal Price RM79 FREE POSTAGE . 💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain! 💌WUDHU & BF FRIENDLY 💌POKET KIRI & KANAN 💌SPAN DI BAHU Buatkan Wienda nampak lebih kemas dipakai. . Siapa yang dah try koleksi akak jual, mesti puas hati punyalah...Jom jadi part of me 🙊 📲012 9694780 . #blousemurahmalaysia  #blousesopan  #longtopmuslimah  #blouselabuhcantikmurah  #muslimahblousemalaysia  #muslimahlongtop  #wienda  #wiendastylishblouse  #blousewienda  #jwagen  #jwagent  #kasualblouse  #casualblousemurah  #blousekasual  #officewearmalaysia  #bajupejabatmalaysia  #cikgumalaysia  #fattzura  #missfazura  #fattahaminz  #fathialatif  #izaraaishah  #neelofa  #bajutema  #bridesmaidblouse  #bajudinnermurah  #wanyhasrita  #blouserufflesmurah  #blouseprincess 
Wienda ni ala² jubah Aryani versi blouse la...Boleh nampak lebih kurus ni sebab effect ruffle kat depan tu😍
.
Promo Price till 22/01/2018
RM75
.
Normal Price 
RM79
FREE POSTAGE
.
💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain!
💌WUDHU & BF FRIENDLY
💌POKET KIRI & KANAN
💌SPAN DI BAHU
Buatkan Wienda nampak  lebih kemas dipakai.
.
Siapa yang dah try koleksi akak jual, mesti puas hati punyalah...Jom jadi part of me 🙊
📲012 9694780
.
#blousemurahmalaysia #blousesopan #longtopmuslimah #blouselabuhcantikmurah #muslimahblousemalaysia #muslimahlongtop #wienda #wiendastylishblouse #blousewienda #jwagen #jwagent #kasualblouse #casualblousemurah #blousekasual #officewearmalaysia #bajupejabatmalaysia #cikgumalaysia #fattzura #missfazura #fattahaminz #fathialatif #izaraaishah #neelofa #bajutema #bridesmaidblouse #bajudinnermurah #wanyhasrita  #blouserufflesmurah #blouseprincess
Wienda ni ala² jubah Aryani versi blouse la...Boleh nampak lebih kurus ni sebab effect ruffle kat depan tu😍 . Promo Price till 22/01/2018 RM75 . Normal Price RM79 FREE POSTAGE . 💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain! 💌WUDHU & BF FRIENDLY 💌POKET KIRI & KANAN 💌SPAN DI BAHU Buatkan Wienda nampak lebih kemas dipakai. . Siapa yang dah try koleksi akak jual, mesti puas hati punyalah...Jom jadi part of me 🙊 📲012 9694780 . #blousemurahmalaysia  #blousesopan  #longtopmuslimah  #blouselabuhcantikmurah  #muslimahblousemalaysia  #muslimahlongtop  #wienda  #wiendastylishblouse  #blousewienda  #jwagen  #jwagent  #kasualblouse  #casualblousemurah  #blousekasual  #officewearmalaysia  #bajupejabatmalaysia  #cikgumalaysia  #fattzura  #missfazura  #fattahaminz  #fathialatif  #izaraaishah  #neelofa  #bajutema  #bridesmaidblouse  #bajudinnermurah  #wanyhasrita  #blouserufflesmurah  #blouseprincess 
Morning semua! Jom ber-“coffee scrub” hujung minggu ni. Banyak sangat benefits yg kita boleh dapat dari Serigroup Coffee scrub ni, jangan lupa dapatkan! 🤗
Morning semua! Jom ber-“coffee scrub” hujung minggu ni. Banyak sangat benefits yg kita boleh dapat dari Serigroup Coffee scrub ni, jangan lupa dapatkan! 🤗
WAH CANTIKNYA KURUNG BABYDOLL DEALOVA NI, DESIGN NAMPAK AYU JE DAN DAH JADI TREND TERKINI DI MALAYSIA. DENGAN 5 WARNA YANG SANGAT MEMUKAU DAN BOLEH DIGAYAKAN 2 IN 1 SEBAGAI BAJU KURUNG ATAUPUN SEBAGAI BLOUSE BILA DIGAYAKAN BERSAMA SELUAR 😍😍
.
Dalam hati teringin sangat nak pakai baju baru yang ala2 design terkini, tapi apakan daya, belum sempat nak beli mesti habes stok, benci benci benci tauuu 😭😭😭
.
Baju nak keluar berjalan pun dah banyak yang sama je, nak keluar ofis pun sama. Kadang2 nak jugak shopping baju banyak sikit takde lah nanti nampak style sama je. Tapi..dengan bajet tak banyak ni terpaksalah sis berkorban bila nak pilih baju kan? Tapi kali ni, dengan KURUNG BABYDOLL DEALOVA sis tak perlu risau lagi sebab sis boleh gayakan dengan 2 cara! Yeayy😍😍
.
Jeng jeng jeng, memperkenalkan KURUNG BABYDOLL DEALOVA yang tersangatlah cantik, buat hati kecil meraung nak dapatkan baju secantik ini. Dengan pelbagai ciri terbaik lagi la buat hati ni tak duduk diam😫😫
.
💘 Diperbuat daripada kain BROCADE (sedikit seperti songket), Tekstur material ada sulaman benang emas yg cantik dan bercorak seperti ekor merak
💘 Leher baju bentuk bulat dan ada butang dibelakang baju untuk mudah dipakai
💘 Tidak jarang dan tak perlu lining
💘 Mempunyai 5 warna yang super dupper wow !
💘 Design potongan ala-ala babydoll, kembang dan cantik terletak
💘 Zip di bahagian tangan untuk memudahkan sis mengambil wuduk
💘 Potongan moden masa kini yang buat nampak lebih up to date
💘 Pinggang skirt separuh getah dan ada zip di sisi untuk memudahkan pemakaian.
💘 Potongan kain Mermaid cut.
💘 SIZE: M, L DAN XL
.
Amacam, bila lagi ni hah nak beli baju baru?? Jimat satu baju dengan 2 gaya pada harga sangat berpatutan. Best ke best? 😘😘
.
Jom dapatkan KURUNG BABYDOLL DEALOVA sekarang. Stok adalah sangat LIMITED tau 😉 Siapa cepat dia dapat!
.
Whatsapp Anis di 0133239430
www.wasap.my/60133239430
.
PRICE : RM129
FREE POSTAGE SM/SS ADD RM3
.
P/S : Warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
#koleksiterkinibyanyss #babydolldealova
WAH CANTIKNYA KURUNG BABYDOLL DEALOVA NI, DESIGN NAMPAK AYU JE DAN DAH JADI TREND TERKINI DI MALAYSIA. DENGAN 5 WARNA YANG SANGAT MEMUKAU DAN BOLEH DIGAYAKAN 2 IN 1 SEBAGAI BAJU KURUNG ATAUPUN SEBAGAI BLOUSE BILA DIGAYAKAN BERSAMA SELUAR 😍😍 . Dalam hati teringin sangat nak pakai baju baru yang ala2 design terkini, tapi apakan daya, belum sempat nak beli mesti habes stok, benci benci benci tauuu 😭😭😭 . Baju nak keluar berjalan pun dah banyak yang sama je, nak keluar ofis pun sama. Kadang2 nak jugak shopping baju banyak sikit takde lah nanti nampak style sama je. Tapi..dengan bajet tak banyak ni terpaksalah sis berkorban bila nak pilih baju kan? Tapi kali ni, dengan KURUNG BABYDOLL DEALOVA sis tak perlu risau lagi sebab sis boleh gayakan dengan 2 cara! Yeayy😍😍 . Jeng jeng jeng, memperkenalkan KURUNG BABYDOLL DEALOVA yang tersangatlah cantik, buat hati kecil meraung nak dapatkan baju secantik ini. Dengan pelbagai ciri terbaik lagi la buat hati ni tak duduk diam😫😫 . 💘 Diperbuat daripada kain BROCADE (sedikit seperti songket), Tekstur material ada sulaman benang emas yg cantik dan bercorak seperti ekor merak 💘 Leher baju bentuk bulat dan ada butang dibelakang baju untuk mudah dipakai 💘 Tidak jarang dan tak perlu lining 💘 Mempunyai 5 warna yang super dupper wow ! 💘 Design potongan ala-ala babydoll, kembang dan cantik terletak 💘 Zip di bahagian tangan untuk memudahkan sis mengambil wuduk 💘 Potongan moden masa kini yang buat nampak lebih up to date 💘 Pinggang skirt separuh getah dan ada zip di sisi untuk memudahkan pemakaian. 💘 Potongan kain Mermaid cut. 💘 SIZE: M, L DAN XL . Amacam, bila lagi ni hah nak beli baju baru?? Jimat satu baju dengan 2 gaya pada harga sangat berpatutan. Best ke best? 😘😘 . Jom dapatkan KURUNG BABYDOLL DEALOVA sekarang. Stok adalah sangat LIMITED tau 😉 Siapa cepat dia dapat! . Whatsapp Anis di 0133239430 www.wasap.my/60133239430 . PRICE : RM129 FREE POSTAGE SM/SS ADD RM3 . P/S : Warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . #koleksiterkinibyanyss  #babydolldealova 
Adudududu uols mesti stress kan orang asyik kutuk uols tak lawa lah, biasa biasa je lah sebab 24/7 pakai liptint je ish ish ishhh 😔 haaa sebab tulah uols wajib terai #madameizara dari @madameizara.shahalam ni haaaa‼️ biar semua dok ternganga sampai spoloh lalat masuk pun tk sedaq lagikkkkk tengok uols 🙈 wewwwwiiitttttt 😉 Haaaa biar depa tengok bibir uols mungil, lawo, menawan aih semua lah aihhhhh 😍 #madameizara ni bukan mahal pun sampai beratus ratus macam kat sephora nuhhhhh 😌 @madameizara.shahalam bagi harga terlajak murah tauuuu RM48 je uols siap ada service postage and cod hari hari lagikkkkkkkkk 🎉 ha tk ke rasa gumbira gumbire ngat ngat spend RM48 untuk guna instead of RM55❓ haihhhhh jimat ngat ngat ni 😝 apa tunggu lagik❓ moh terai mohhhhh .
. 🔹LIPKIT
.💄1 matte lipcream
.🖍1 lip liner
.◾️FREE 1 sharpener
.💰RM88
.
or
.
🔹LOOSE ITEMS
.💄lip cream
.RM48 (promo)
.RM55 (normal)
.
and
.
.🖍lip liner
.RM43 (promo)
.RM48 (normal)
.
.
ALL COLOURS READY STOCK!
.
.
Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄
.
.
#madameizaramalaysia #madameizara #madameizaralipkit #izaraaishah #madameizaracod
#madameizarashahalam #makeupmurah #kylielipkitmurah #lipstickmattemurah
 #sayajual #madameizarashahalam #madameizaraklang #madameizarapuchong #madameizarasubangjaya #madameizarapetalingjaya #msushahalam 
#bazaarpaknil #uitmshahalam #uniselshahalam #shahalam  #hargaborong #promosimurah #makeupmalaysia #madameizarafeedback
Adudududu uols mesti stress kan orang asyik kutuk uols tak lawa lah, biasa biasa je lah sebab 24/7 pakai liptint je ish ish ishhh 😔 haaa sebab tulah uols wajib terai #madameizara  dari @madameizara.shahalam ni haaaa‼️ biar semua dok ternganga sampai spoloh lalat masuk pun tk sedaq lagikkkkk tengok uols 🙈 wewwwwiiitttttt 😉 Haaaa biar depa tengok bibir uols mungil, lawo, menawan aih semua lah aihhhhh 😍 #madameizara  ni bukan mahal pun sampai beratus ratus macam kat sephora nuhhhhh 😌 @madameizara.shahalam bagi harga terlajak murah tauuuu RM48 je uols siap ada service postage and cod hari hari lagikkkkkkkkk 🎉 ha tk ke rasa gumbira gumbire ngat ngat spend RM48 untuk guna instead of RM55❓ haihhhhh jimat ngat ngat ni 😝 apa tunggu lagik❓ moh terai mohhhhh . . 🔹LIPKIT .💄1 matte lipcream .🖍1 lip liner .◾️FREE 1 sharpener .💰RM88 . or . 🔹LOOSE ITEMS .💄lip cream .RM48 (promo) .RM55 (normal) . and . .🖍lip liner .RM43 (promo) .RM48 (normal) . . ALL COLOURS READY STOCK! . . Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄 . . #madameizaramalaysia  #madameizara  #madameizaralipkit  #izaraaishah  #madameizaracod  #madameizarashahalam  #makeupmurah  #kylielipkitmurah  #lipstickmattemurah  #sayajual  #madameizarashahalam  #madameizaraklang  #madameizarapuchong  #madameizarasubangjaya  #madameizarapetalingjaya  #msushahalam  #bazaarpaknil  #uitmshahalam  #uniselshahalam  #shahalam  #hargaborong  #promosimurah  #makeupmalaysia  #madameizarafeedback 
Izara 😍 Perfectt.. cantik sangat.. lope lope 😍😍 #izaraaishah
Izara 😍 Perfectt.. cantik sangat.. lope lope 😍😍 #izaraaishah 
💥💥 CHINESE NEW YEAR PROMO 💥💥 iphone 5 16gb rm450
iphone 5 32gb rm500
iphone 5 64gb rm550

5s 16gb rm590
5s 32gb rm690
5s 64gb rm790
.
.
iphone 6 16GB RM890
iphone 6 64GB RM1190
iphone 6 128GB RM1390
.
.
iphone 6 plus 16GB RM1199
iphone 6 plus 64GB RM1499
.
.
iphone 6s 16GB RM1250
iphone 6s 64GB RM1550
iphone 6s 128GB RM1650
.
.
iphone 6s plus 64GB RM1790
iphone 6s plus 128GB RM1890
.
.
iphone 7/7 plus available
iphone 8/8plus new/2nd set available
iphone X available

http://www.wasap.my/+60196203204 
#mahalabaikan #pastikanoriginal #originalmestimahal #sayajual #sayajualiphone #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #applemalaysia #iphone5malaysia #iphone5smalaysia #iphone6malaysia #iphone6smalaysia #iphone7malaysia #iphone7plusmurah #iphone7plusmalaysia #kuantan #seremban #sepang #klcc #melaka #johorbahru #johor #trustedsellermalaysia #noradanish #jannanick #izaraaishah #fashasandha #samsungmalaysia #samsungmy #iphone7plusredmurah
💥💥 CHINESE NEW YEAR PROMO 💥💥 iphone 5 16gb rm450 iphone 5 32gb rm500 iphone 5 64gb rm550 5s 16gb rm590 5s 32gb rm690 5s 64gb rm790 . . iphone 6 16GB RM890 iphone 6 64GB RM1190 iphone 6 128GB RM1390 . . iphone 6 plus 16GB RM1199 iphone 6 plus 64GB RM1499 . . iphone 6s 16GB RM1250 iphone 6s 64GB RM1550 iphone 6s 128GB RM1650 . . iphone 6s plus 64GB RM1790 iphone 6s plus 128GB RM1890 . . iphone 7/7 plus available iphone 8/8plus new/2nd set available iphone X available http://www.wasap.my/+60196203204 #mahalabaikan  #pastikanoriginal  #originalmestimahal  #sayajual  #sayajualiphone  #iphonemurahmalaysia  #iphonemalaysia  #applemalaysia  #iphone5malaysia  #iphone5smalaysia  #iphone6malaysia  #iphone6smalaysia  #iphone7malaysia  #iphone7plusmurah  #iphone7plusmalaysia  #kuantan  #seremban  #sepang  #klcc  #melaka  #johorbahru  #johor  #trustedsellermalaysia  #noradanish  #jannanick  #izaraaishah  #fashasandha  #samsungmalaysia  #samsungmy  #iphone7plusredmurah 
Muka merah-merah baru lepas gelek dermaroller. Jangan risau esok merah tue hilang😜
.
Kebaikan dermaroller:
🐝 membina kolegen baru
🐝memecahkan molekul yang menyebabkan jeragat
🐝membina tisu baru untuk masalah parut 🐝membantu 1000 kali penyerapan serum
.

Beauty its pain. Kalau nak cantik kenalah berkorban. So kenalah rajin lakukan step asas mengikut turutan :
🌸cleanser -> toner -> serum -> moisturiser
.
Harap dapat membantu. Ok cik misi dah boleh tidur lena esok nak kena masuk shift. Selamat malam uolls 😍

Cik misi kaki melawa 💋
#makeupaddict #shophudabeauty #muamalaysia #makeupartistmalaysia #makeupjunkie #pink #inspirasiperkahwinan #bridalmakeup #wakeupandmakeup #cutcrease #motd #animemakeup
#muamalaysia #makeupartist #makeup #motd #anime #instamakeup #makeupjunkie #makeuplover #muakl  #makeupaddict #makeupclass #hudabeauty #hypnaugthypower #makeupgeekcosmetic #wakeupandmakeup #smokeyeyes #bridalmakeup #hudabeauty #wakeupandmakeup #nikkietutorials #makeupforbarbies #hudabeauty #brianchampagne #hudabeautydesertdusk #hudabeauty #fakeupfix #undiscovered_muas #wakeupandmakeup #izaraaishah
Muka merah-merah baru lepas gelek dermaroller. Jangan risau esok merah tue hilang😜 . Kebaikan dermaroller: 🐝 membina kolegen baru 🐝memecahkan molekul yang menyebabkan jeragat 🐝membina tisu baru untuk masalah parut 🐝membantu 1000 kali penyerapan serum . Beauty its pain. Kalau nak cantik kenalah berkorban. So kenalah rajin lakukan step asas mengikut turutan : 🌸cleanser -> toner -> serum -> moisturiser . Harap dapat membantu. Ok cik misi dah boleh tidur lena esok nak kena masuk shift. Selamat malam uolls 😍 Cik misi kaki melawa 💋 #makeupaddict  #shophudabeauty  #muamalaysia  #makeupartistmalaysia  #makeupjunkie  #pink  #inspirasiperkahwinan  #bridalmakeup  #wakeupandmakeup  #cutcrease  #motd  #animemakeup  #muamalaysia  #makeupartist  #makeup  #motd  #anime  #instamakeup  #makeupjunkie  #makeuplover  #muakl  #makeupaddict  #makeupclass  #hudabeauty  #hypnaugthypower  #makeupgeekcosmetic  #wakeupandmakeup  #smokeyeyes  #bridalmakeup  #hudabeauty  #wakeupandmakeup  #nikkietutorials  #makeupforbarbies  #hudabeauty  #brianchampagne  #hudabeautydesertdusk  #hudabeauty  #fakeupfix  #undiscovered_muas  #wakeupandmakeup  #izaraaishah 
Qisyaa ni dah batch ke-10,  dengan saiz yang lebih comey😍
.
Promo Price till 22/01/2018
S - XL RM65
2XL - 5XL RM70
.
Normal Price 
S - XL RM69
2XL - 5XL RM74
FREE POSTAGE
.
💌 DESIGN LABUH SUPER SOPAN
Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tona kaler. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai dimatch dengan skirt atau seluar.
💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain!
💌WUDHU & BF FRIENDLY
.
Pakat² nak tambah ayu+sopan kan, mai order dgn akak
📲012 9694780
.
#blousemurahmalaysia #blousesopan #longtopmuslimah #blouselabuhcantikmurah #muslimahblousemalaysia #muslimahlongtop #qisyaa #qisyaalongtop #qisyalongtop #jwagen #jwagent #kasualblouse #casualblousemurah #blousekasual #officewearmalaysia #bajupejabatmalaysia #cikgumalaysia #fattzura #missfazura #fattahaminz #fathialatif #izaraaishah #neelofa #bajutema #plussizeblousemurah #plussizeqisyaa #plussizemuslimah #blouseplussizetrendy #bridesmaidblouse #bajudinnermurah
Qisyaa ni dah batch ke-10, dengan saiz yang lebih comey😍 . Promo Price till 22/01/2018 S - XL RM65 2XL - 5XL RM70 . Normal Price S - XL RM69 2XL - 5XL RM74 FREE POSTAGE . 💌 DESIGN LABUH SUPER SOPAN Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tona kaler. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai dimatch dengan skirt atau seluar. 💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain! 💌WUDHU & BF FRIENDLY . Pakat² nak tambah ayu+sopan kan, mai order dgn akak 📲012 9694780 . #blousemurahmalaysia  #blousesopan  #longtopmuslimah  #blouselabuhcantikmurah  #muslimahblousemalaysia  #muslimahlongtop  #qisyaa  #qisyaalongtop  #qisyalongtop  #jwagen  #jwagent  #kasualblouse  #casualblousemurah  #blousekasual  #officewearmalaysia  #bajupejabatmalaysia  #cikgumalaysia  #fattzura  #missfazura  #fattahaminz  #fathialatif  #izaraaishah  #neelofa  #bajutema  #plussizeblousemurah  #plussizeqisyaa  #plussizemuslimah  #blouseplussizetrendy  #bridesmaidblouse  #bajudinnermurah 
Qisyaa ni dah batch ke-10,  dengan saiz yang lebih comey😍
.
Promo Price till 22/01/2018
S - XL RM65
2XL - 5XL RM70
.
Normal Price 
S - XL RM69
2XL - 5XL RM74
FREE POSTAGE
.
💌 DESIGN LABUH SUPER SOPAN
Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tona kaler. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai dimatch dengan skirt atau seluar.
💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain!
💌WUDHU & BF FRIENDLY
.
Pakat² nak tambah ayu+sopan kan, mai order dgn akak
📲012 9694780
.
#blousemurahmalaysia #blousesopan #longtopmuslimah #blouselabuhcantikmurah #muslimahblousemalaysia #muslimahlongtop #qisyaa #qisyaalongtop #qisyalongtop #jwagen #jwagent #kasualblouse #casualblousemurah #blousekasual #officewearmalaysia #bajupejabatmalaysia #cikgumalaysia #fattzura #missfazura #fattahaminz #fathialatif #izaraaishah #neelofa #bajutema #plussizeblousemurah #plussizeqisyaa #plussizemuslimah #blouseplussizetrendy #bridesmaidblouse #bajudinnermurah
Qisyaa ni dah batch ke-10, dengan saiz yang lebih comey😍 . Promo Price till 22/01/2018 S - XL RM65 2XL - 5XL RM70 . Normal Price S - XL RM69 2XL - 5XL RM74 FREE POSTAGE . 💌 DESIGN LABUH SUPER SOPAN Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tona kaler. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai dimatch dengan skirt atau seluar. 💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain! 💌WUDHU & BF FRIENDLY . Pakat² nak tambah ayu+sopan kan, mai order dgn akak 📲012 9694780 . #blousemurahmalaysia  #blousesopan  #longtopmuslimah  #blouselabuhcantikmurah  #muslimahblousemalaysia  #muslimahlongtop  #qisyaa  #qisyaalongtop  #qisyalongtop  #jwagen  #jwagent  #kasualblouse  #casualblousemurah  #blousekasual  #officewearmalaysia  #bajupejabatmalaysia  #cikgumalaysia  #fattzura  #missfazura  #fattahaminz  #fathialatif  #izaraaishah  #neelofa  #bajutema  #plussizeblousemurah  #plussizeqisyaa  #plussizemuslimah  #blouseplussizetrendy  #bridesmaidblouse  #bajudinnermurah 
Qisyaa ni dah batch ke-10,  dengan saiz yang lebih comey😍
.
Promo Price till 22/01/2018
S - XL RM65
2XL - 5XL RM70
.
Normal Price 
S - XL RM69
2XL - 5XL RM74
FREE POSTAGE
.
💌 DESIGN LABUH SUPER SOPAN
Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tona kaler. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai dimatch dengan skirt atau seluar.
💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain!
💌WUDHU & BF FRIENDLY
.
Pakat² nak tambah ayu+sopan kan, mai order dgn akak
📲012 9694780
.
#blousemurahmalaysia #blousesopan #longtopmuslimah #blouselabuhcantikmurah #muslimahblousemalaysia #muslimahlongtop #qisyaa #qisyaalongtop #qisyalongtop #jwagen #jwagent #kasualblouse #casualblousemurah #blousekasual #officewearmalaysia #bajupejabatmalaysia #cikgumalaysia #fattzura #missfazura #fattahaminz #fathialatif #izaraaishah #neelofa #bajutema #plussizeblousemurah #plussizeqisyaa #plussizemuslimah #blouseplussizetrendy #bridesmaidblouse #bajudinnermurah
Qisyaa ni dah batch ke-10, dengan saiz yang lebih comey😍 . Promo Price till 22/01/2018 S - XL RM65 2XL - 5XL RM70 . Normal Price S - XL RM69 2XL - 5XL RM74 FREE POSTAGE . 💌 DESIGN LABUH SUPER SOPAN Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tona kaler. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai dimatch dengan skirt atau seluar. 💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain! 💌WUDHU & BF FRIENDLY . Pakat² nak tambah ayu+sopan kan, mai order dgn akak 📲012 9694780 . #blousemurahmalaysia  #blousesopan  #longtopmuslimah  #blouselabuhcantikmurah  #muslimahblousemalaysia  #muslimahlongtop  #qisyaa  #qisyaalongtop  #qisyalongtop  #jwagen  #jwagent  #kasualblouse  #casualblousemurah  #blousekasual  #officewearmalaysia  #bajupejabatmalaysia  #cikgumalaysia  #fattzura  #missfazura  #fattahaminz  #fathialatif  #izaraaishah  #neelofa  #bajutema  #plussizeblousemurah  #plussizeqisyaa  #plussizemuslimah  #blouseplussizetrendy  #bridesmaidblouse  #bajudinnermurah 
Qisyaa ni dah batch ke-10,  dengan saiz yang lebih comey😍
.
Promo Price till 22/01/2018
S - XL RM65
2XL - 5XL RM70
.
Normal Price 
S - XL RM69
2XL - 5XL RM74
FREE POSTAGE
.
💌 DESIGN LABUH SUPER SOPAN
Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tona kaler. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai dimatch dengan skirt atau seluar.
💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain!
💌WUDHU & BF FRIENDLY
.
Pakat² nak tambah ayu+sopan kan, mai order dgn akak
📲012 9694780
.
#blousemurahmalaysia #blousesopan #longtopmuslimah #blouselabuhcantikmurah #muslimahblousemalaysia #muslimahlongtop #qisyaa #qisyaalongtop #qisyalongtop #jwagen #jwagent #kasualblouse #casualblousemurah #blousekasual #officewearmalaysia #bajupejabatmalaysia #cikgumalaysia #fattzura #missfazura #fattahaminz #fathialatif #izaraaishah #neelofa #bajutema #plussizeblousemurah #plussizeqisyaa #plussizemuslimah #blouseplussizetrendy #bridesmaidblouse #bajudinnermurah
Qisyaa ni dah batch ke-10, dengan saiz yang lebih comey😍 . Promo Price till 22/01/2018 S - XL RM65 2XL - 5XL RM70 . Normal Price S - XL RM69 2XL - 5XL RM74 FREE POSTAGE . 💌 DESIGN LABUH SUPER SOPAN Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tona kaler. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai dimatch dengan skirt atau seluar. 💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain! 💌WUDHU & BF FRIENDLY . Pakat² nak tambah ayu+sopan kan, mai order dgn akak 📲012 9694780 . #blousemurahmalaysia  #blousesopan  #longtopmuslimah  #blouselabuhcantikmurah  #muslimahblousemalaysia  #muslimahlongtop  #qisyaa  #qisyaalongtop  #qisyalongtop  #jwagen  #jwagent  #kasualblouse  #casualblousemurah  #blousekasual  #officewearmalaysia  #bajupejabatmalaysia  #cikgumalaysia  #fattzura  #missfazura  #fattahaminz  #fathialatif  #izaraaishah  #neelofa  #bajutema  #plussizeblousemurah  #plussizeqisyaa  #plussizemuslimah  #blouseplussizetrendy  #bridesmaidblouse  #bajudinnermurah 
Qisyaa ni dah batch ke-10,  dengan saiz yang lebih comey😍
.
Promo Price till 22/01/2018
S - XL RM65
2XL - 5XL RM70
.
Normal Price 
S - XL RM69
2XL - 5XL RM74
FREE POSTAGE
.
💌 DESIGN LABUH SUPER SOPAN
Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tona kaler. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai dimatch dengan skirt atau seluar.
💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain!
💌WUDHU & BF FRIENDLY
.
Pakat² nak tambah ayu+sopan kan, mai order dgn akak
📲012 9694780
.
#blousemurahmalaysia #blousesopan #longtopmuslimah #blouselabuhcantikmurah #muslimahblousemalaysia #muslimahlongtop #qisyaa #qisyaalongtop #qisyalongtop #jwagen #jwagent #kasualblouse #casualblousemurah #blousekasual #officewearmalaysia #bajupejabatmalaysia #cikgumalaysia #fattzura #missfazura #fattahaminz #fathialatif #izaraaishah #neelofa #bajutema #plussizeblousemurah #plussizeqisyaa #plussizemuslimah #blouseplussizetrendy #bridesmaidblouse #bajudinnermurah
Qisyaa ni dah batch ke-10, dengan saiz yang lebih comey😍 . Promo Price till 22/01/2018 S - XL RM65 2XL - 5XL RM70 . Normal Price S - XL RM69 2XL - 5XL RM74 FREE POSTAGE . 💌 DESIGN LABUH SUPER SOPAN Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tona kaler. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai dimatch dengan skirt atau seluar. 💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain! 💌WUDHU & BF FRIENDLY . Pakat² nak tambah ayu+sopan kan, mai order dgn akak 📲012 9694780 . #blousemurahmalaysia  #blousesopan  #longtopmuslimah  #blouselabuhcantikmurah  #muslimahblousemalaysia  #muslimahlongtop  #qisyaa  #qisyaalongtop  #qisyalongtop  #jwagen  #jwagent  #kasualblouse  #casualblousemurah  #blousekasual  #officewearmalaysia  #bajupejabatmalaysia  #cikgumalaysia  #fattzura  #missfazura  #fattahaminz  #fathialatif  #izaraaishah  #neelofa  #bajutema  #plussizeblousemurah  #plussizeqisyaa  #plussizemuslimah  #blouseplussizetrendy  #bridesmaidblouse  #bajudinnermurah 
SOLD SOLD SOLD
terima kasih buyer.
bli iphone 6s 128gb fullset rm1650. direct cod. thank support me😇😇 now 💥CNY PROMO💥
6s 64gb RM1550
6s 128GB RM1650

fullsetbox
condition tiptop 9/10
warranty personal

http://www.wasap.my/+60196203204 #mahalabaikan #pastikanoriginal #originalmestimahal #sayajual #sayajualiphone #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #applemalaysia #iphone5malaysia #iphone5smalaysia #iphone6malaysia #iphone6smalaysia #iphone7malaysia #iphone7plusmurah #iphone7plusmalaysia #kuantan #seremban #sepang #klcc #melaka #johorbahru #johor #trustedsellermalaysia #noradanish #jannanick #izaraaishah #fashasandha #samsungmalaysia #samsungmy #iphone7plusredmurah
SOLD SOLD SOLD terima kasih buyer. bli iphone 6s 128gb fullset rm1650. direct cod. thank support me😇😇 now 💥CNY PROMO💥 6s 64gb RM1550 6s 128GB RM1650 fullsetbox condition tiptop 9/10 warranty personal http://www.wasap.my/+60196203204 #mahalabaikan  #pastikanoriginal  #originalmestimahal  #sayajual  #sayajualiphone  #iphonemurahmalaysia  #iphonemalaysia  #applemalaysia  #iphone5malaysia  #iphone5smalaysia  #iphone6malaysia  #iphone6smalaysia  #iphone7malaysia  #iphone7plusmurah  #iphone7plusmalaysia  #kuantan  #seremban  #sepang  #klcc  #melaka  #johorbahru  #johor  #trustedsellermalaysia  #noradanish  #jannanick  #izaraaishah  #fashasandha  #samsungmalaysia  #samsungmy  #iphone7plusredmurah 
Qisyaa ni dah batch ke-10,  dengan saiz yang lebih comey😍
.
Promo Price till 22/01/2018
S - XL RM65
2XL - 5XL RM70
.
Normal Price 
S - XL RM69
2XL - 5XL RM74
FREE POSTAGE
.
💌 DESIGN LABUH SUPER SOPAN
Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tona kaler. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai dimatch dengan skirt atau seluar.
💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain!
💌WUDHU & BF FRIENDLY
.
Pakat² nak tambah ayu+sopan kan, mai order dgn akak
📲012 9694780
.
#blousemurahmalaysia #blousesopan #longtopmuslimah #blouselabuhcantikmurah #muslimahblousemalaysia #muslimahlongtop #qisyaa #qisyaalongtop #qisyalongtop #jwagen #jwagent #kasualblouse #casualblousemurah #blousekasual #officewearmalaysia #bajupejabatmalaysia #cikgumalaysia #fattzura #missfazura #fattahaminz #fathialatif #izaraaishah #neelofa #bajutema #plussizeblousemurah #plussizeqisyaa #plussizemuslimah #blouseplussizetrendy #bridesmaidblouse #bajudinnermurah
Qisyaa ni dah batch ke-10, dengan saiz yang lebih comey😍 . Promo Price till 22/01/2018 S - XL RM65 2XL - 5XL RM70 . Normal Price S - XL RM69 2XL - 5XL RM74 FREE POSTAGE . 💌 DESIGN LABUH SUPER SOPAN Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tona kaler. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai dimatch dengan skirt atau seluar. 💌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju lain! 💌WUDHU & BF FRIENDLY . Pakat² nak tambah ayu+sopan kan, mai order dgn akak 📲012 9694780 . #blousemurahmalaysia  #blousesopan  #longtopmuslimah  #blouselabuhcantikmurah  #muslimahblousemalaysia  #muslimahlongtop  #qisyaa  #qisyaalongtop  #qisyalongtop  #jwagen  #jwagent  #kasualblouse  #casualblousemurah  #blousekasual  #officewearmalaysia  #bajupejabatmalaysia  #cikgumalaysia  #fattzura  #missfazura  #fattahaminz  #fathialatif  #izaraaishah  #neelofa  #bajutema  #plussizeblousemurah  #plussizeqisyaa  #plussizemuslimah  #blouseplussizetrendy  #bridesmaidblouse  #bajudinnermurah 
YA AMPUN! Promo nak habis dah deknonnnn! Cepat cepat beli sementara harga promo tengah onz ni!!! 🤣 Nanti dah habis promo price ni jangan dok gigit bucu katil dah ler 😅
.
.
Madame Izara Lipkit comes with 1 matte lipcream, 1 lip liner FREE 1 sharpener for
only RM88
or

LOOSE ITEMS which
lip cream RM48 (promo)
RM55 (normal)
and
lip liner RM43 (promo) ❤️
RM48 (normal)
.
ALL COLOURS READY STOCK!
.
.
Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄
.
.
#madameizaramalaysia #madameizara #madameizaralipkit #izaraaishah #madameizaracod
#madameizarashahalam #makeupmurah #kylielipkitmurah #lipstickmattemurah
 #sayajual #madameizarashahalam #madameizaraklang #madameizarapuchong #madameizarasubangjaya #madameizarapetalingjaya #msushahalam 
#bazaarpaknil #uitmshahalam #uniselshahalam #shahalam  #hargaborong #promosimurah #makeupmalaysia #madameizarafeedback
YA AMPUN! Promo nak habis dah deknonnnn! Cepat cepat beli sementara harga promo tengah onz ni!!! 🤣 Nanti dah habis promo price ni jangan dok gigit bucu katil dah ler 😅 . . Madame Izara Lipkit comes with 1 matte lipcream, 1 lip liner FREE 1 sharpener for only RM88 or LOOSE ITEMS which lip cream RM48 (promo) RM55 (normal) and lip liner RM43 (promo) ❤️ RM48 (normal) . ALL COLOURS READY STOCK! . . Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄 . . #madameizaramalaysia  #madameizara  #madameizaralipkit  #izaraaishah  #madameizaracod  #madameizarashahalam  #makeupmurah  #kylielipkitmurah  #lipstickmattemurah  #sayajual  #madameizarashahalam  #madameizaraklang  #madameizarapuchong  #madameizarasubangjaya  #madameizarapetalingjaya  #msushahalam  #bazaarpaknil  #uitmshahalam  #uniselshahalam  #shahalam  #hargaborong  #promosimurah  #makeupmalaysia  #madameizarafeedback 
RAMAI WANITA BERKERJAYA YANG HARGAI MASA SUKAKAN DYXY💄
.
.
Kenapa DYXY menjadi pilihan hati setiap WANITA berkerjaya sekarang ni?
.
.
" Saya dah tak boleh luangkan masa lama2 depan cermin utk make up.. saya ada anak dan suami utk di uruskan.. kadang2 saya lupa nak uruskan diri sendiri.. Tapi dengan DYXY, Semudah ABC jer.. Dap Dap dah siap !!" - Chacha kl
.
.
kehebatan DYXY ni dah tak boleh dinafikan lagi.. produk yang kian VIRAL ni dah buat ramai hati wanita2 di bumi Malaya ni tak tenteram sebab bila pakai DYXY, semua pakat tengookkkkk je kita 😁😁
.
.
OFFER OFFER OFFER
.
.
Kami ada nak bagi uollss FREE GIFTS yang sangatttt banyak tau.. OFFER sgt2 TERHAD.. WHILE STOCK LAST !!
.
.
Jangan Lepaskan Peluang..
.
Whatsapp : +60199341601
Whatsapp : +60199341601
Whatsapp : +60199341601
.
Murahhhnyaaaa. Jom grab sekarangg 😳😳
#dyxycosmetic #foundationviral2017 #bccreambydyana #facemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #murah #cantik #foundation #bangi #kajang #cheras #foundationviral #muacheras #muakajang #muakl #agentwanted #dropshipwanted #teamzai #bazarpaknil #moodrepublik #murah #foundation #sephora #mac #marykay #neelofa #izaraaishah #beautycosmetic #fullcoverage
RAMAI WANITA BERKERJAYA YANG HARGAI MASA SUKAKAN DYXY💄 . . Kenapa DYXY menjadi pilihan hati setiap WANITA berkerjaya sekarang ni? . . " Saya dah tak boleh luangkan masa lama2 depan cermin utk make up.. saya ada anak dan suami utk di uruskan.. kadang2 saya lupa nak uruskan diri sendiri.. Tapi dengan DYXY, Semudah ABC jer.. Dap Dap dah siap !!" - Chacha kl . . kehebatan DYXY ni dah tak boleh dinafikan lagi.. produk yang kian VIRAL ni dah buat ramai hati wanita2 di bumi Malaya ni tak tenteram sebab bila pakai DYXY, semua pakat tengookkkkk je kita 😁😁 . . OFFER OFFER OFFER . . Kami ada nak bagi uollss FREE GIFTS yang sangatttt banyak tau.. OFFER sgt2 TERHAD.. WHILE STOCK LAST !! . . Jangan Lepaskan Peluang.. . Whatsapp : +60199341601 Whatsapp : +60199341601 Whatsapp : +60199341601 . Murahhhnyaaaa. Jom grab sekarangg 😳😳 #dyxycosmetic  #foundationviral2017  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #murah  #cantik  #foundation  #bangi  #kajang  #cheras  #foundationviral  #muacheras  #muakajang  #muakl  #agentwanted  #dropshipwanted  #teamzai  #bazarpaknil  #moodrepublik  #murah  #foundation  #sephora  #mac  #marykay  #neelofa  #izaraaishah  #beautycosmetic  #fullcoverage 
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
DYXY mekap viral dah lebih 260k pengguna dyxy ni. Cikya pun fall in love gila gila dengan DYXY ni tau!!
.
.

Kita dah ada hampir 260K testimoni dari customer DYXY tau!! Ternyata DYXY adalah produk berkualiti 😘
.
.
DYXY bukan sekadar mekap, tapi ia merawat kulit dengan mineral dengan arbutin yang ada dalam DYXY cosmetics. .
Sangat recommended pada perempuan yang nak cepat siap SEPANTAS 3 MINIT, senang je dengan penggunaan DYXY ni dengan memggunakan BRUSH gebu dyxy. Confirm merecikkkkk !! .
.
#bccreambydyana #dyxyface #mistgreentea #neelofa #bazarpaknil #rozitachewan #dropshipneeded #agentmalaysianeeded #astro #kingcoco #mekapmurah #dressmurah #meletop #dyxycosmetics #neelofa #diydoorgift #codterengganu #dyxykualaterengganu #masterstokis #dyxyfattzura #izaraaishah #redvelvet
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . DYXY mekap viral dah lebih 260k pengguna dyxy ni. Cikya pun fall in love gila gila dengan DYXY ni tau!! . . Kita dah ada hampir 260K testimoni dari customer DYXY tau!! Ternyata DYXY adalah produk berkualiti 😘 . . DYXY bukan sekadar mekap, tapi ia merawat kulit dengan mineral dengan arbutin yang ada dalam DYXY cosmetics. . Sangat recommended pada perempuan yang nak cepat siap SEPANTAS 3 MINIT, senang je dengan penggunaan DYXY ni dengan memggunakan BRUSH gebu dyxy. Confirm merecikkkkk !! . . #bccreambydyana  #dyxyface  #mistgreentea  #neelofa  #bazarpaknil  #rozitachewan  #dropshipneeded  #agentmalaysianeeded  #astro  #kingcoco  #mekapmurah  #dressmurah  #meletop  #dyxycosmetics  #neelofa  #diydoorgift  #codterengganu  #dyxykualaterengganu  #masterstokis  #dyxyfattzura  #izaraaishah  #redvelvet 
Kalau guna produk Natural jangan risau bila healing keluar jerawat. .
.
Teruskan konsisten pakai sampai kulit betul2 bersih dari bahan-bahan tak best tersimpan bawah kulit tu.
.
.
Bila dah bersih, hasil pun puas hati. Produk natural bukan sehari dua dapat kulit ploles. Sabar dan konsisten tau awak. 😘
.
Ada tak yg breakout sbb tersalah guna produk? Jom whatsapp sis skrg, sis akan guide sampai awak dpt kulit licin peloles!
Kalau guna produk Natural jangan risau bila healing keluar jerawat. . . Teruskan konsisten pakai sampai kulit betul2 bersih dari bahan-bahan tak best tersimpan bawah kulit tu. . . Bila dah bersih, hasil pun puas hati. Produk natural bukan sehari dua dapat kulit ploles. Sabar dan konsisten tau awak. 😘 . Ada tak yg breakout sbb tersalah guna produk? Jom whatsapp sis skrg, sis akan guide sampai awak dpt kulit licin peloles!
DYXY BRUSH😍
** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL

For Order ws:+60193413701

#kualalumpur #kelantan #kedah #terengganu #cantikberseri #fatzura #dyxycosmeticsmalaysia #melaka #izaraaishah #perak #indonesia #malaysia
DYXY BRUSH😍 ** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas. SYNTETHIC BRISTLE ---------------- Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang... Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools ) 🎈Penampakkanye BERKILAT. 🎈Warnanya pelbagai. 🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air. 🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan. 🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL For Order ws:+60193413701 #kualalumpur  #kelantan  #kedah  #terengganu  #cantikberseri  #fatzura  #dyxycosmeticsmalaysia  #melaka  #izaraaishah  #perak  #indonesia  #malaysia 
#ajdastorereadystock

Y$l .
.
.
Gred : 5A
RM 270 sm , RM 280 ss (include box)
.
.
.
.
Whatsapp 013 6781676 to order @ tekan je link wassap di bio 😊
.
.
.
 #sayajual #adibizara #neelofa #fazura #izaraaishah #fattahamin #cikgusekolah #cikgucikgi #handbagmurah #begtanganmurahmalaysia #begtangan #hantaran #hantarankahwin #hantaranmurahmalaysia #kedaionline #kedaionlinemurah
#ajimaura
#ajdastorereadystock

Lv sling .
.

RM 100 sm , RM 105 ss (harga boleh diskaun lagi 😉)
.
.
📐 9x7.5 inch
.
.
Whatsapp 013 6781676 to order @ tekan je link wassap di bio 😊
.
.
.
 #sayajual #adibizara #neelofa #fazura #izaraaishah #fattahamin #cikgusekolah #cikgucikgi #handbagmurah #begtanganmurahmalaysia #begtangan #hantaran #hantarankahwin #hantaranmurahmalaysia #kedaionline #kedaionlinemurah
#ajimaura
#ajdastorereadystock

Lv backpack (medium)
.
.
.

RM 105sm , RM 110ss .
.
📐 13 x 11 inch
.
.
Whatsapp 013 6781676 to order @ tekan je link wassap di bio 😊
.
.
.
 #sayajual #adibizara #neelofa #fazura #izaraaishah #fattahamin #cikgusekolah #cikgucikgi #handbagmurah #begtanganmurahmalaysia #begtangan #hantaran #hantarankahwin #hantaranmurahmalaysia #kedaionline #kedaionlinemurah
#ajimaura
TERCARI CARI BEST FOUNDATION YANG BOLEH TAHAN LAMA BILA PAKAI?

NI DIAAA BEST EVER FOUNDATION YANG KORANG WAJIB PAKAI.

JOM TRY PAKAI DYXY BC CREAM SEBAB CONFIRM KORANG TAK AKAN CARI LAIN DAH ❌BEDAK
❌CONCEALER
❌POWDER. 
PAKAI BCC JERRRRR😍😍 Dah terbukti bc cream ni boleh tahan satu hari so senang la korang nak melaram satu hari tak payah kejap kejap nak touch up kan. Make up pun tak cair uollsss😉

Ada dua tone beige dan natural😍😍😍 Best pakai bc cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit korang nampak poleles gitewww😍😍 Jom order sekarang 
Meh pm atau whatsapp laju laju ( +60199341601 )

Sekarang ni ada promotion set combo meletopp FREE GIFT & FREE POSTAGE.

COD AREA SEMENYIH,  KAJANG,  BANGI DAN KAWASAN2 TERTENTU

#dyxycosmetic #foundationviral2017 #bccreambydyana #facemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #murah #cantik #foundation #bangi #kajang #cheras #foundationviral #muacheras #muakajang #muakl #agentwanted #dropshipwanted #teamzai #bazarpaknil #moodrepublik #murah #foundation #sephora #mac #marykay #neelofa #izaraaishah #beautycosmetic #fullcoverage
TERCARI CARI BEST FOUNDATION YANG BOLEH TAHAN LAMA BILA PAKAI? NI DIAAA BEST EVER FOUNDATION YANG KORANG WAJIB PAKAI. JOM TRY PAKAI DYXY BC CREAM SEBAB CONFIRM KORANG TAK AKAN CARI LAIN DAH ❌BEDAK ❌CONCEALER ❌POWDER. PAKAI BCC JERRRRR😍😍 Dah terbukti bc cream ni boleh tahan satu hari so senang la korang nak melaram satu hari tak payah kejap kejap nak touch up kan. Make up pun tak cair uollsss😉 Ada dua tone beige dan natural😍😍😍 Best pakai bc cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit korang nampak poleles gitewww😍😍 Jom order sekarang Meh pm atau whatsapp laju laju ( +60199341601 ) Sekarang ni ada promotion set combo meletopp FREE GIFT & FREE POSTAGE. COD AREA SEMENYIH, KAJANG, BANGI DAN KAWASAN2 TERTENTU #dyxycosmetic  #foundationviral2017  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #murah  #cantik  #foundation  #bangi  #kajang  #cheras  #foundationviral  #muacheras  #muakajang  #muakl  #agentwanted  #dropshipwanted  #teamzai  #bazarpaknil  #moodrepublik  #murah  #foundation  #sephora  #mac  #marykay  #neelofa  #izaraaishah  #beautycosmetic  #fullcoverage 
Mak aiii. Colour diaa gojes gojes lemah lembut gituuu😍😍
.
Grab banyak banyak tiap tiap hari boleh tukar inner yeayyy
.
RM10 je sehelai uollss. Tak menyesal beli eh eh eh😊😊
.
#dyxycosmetic #foundationviral2017 #bccreambydyana #facemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #murah #cantik #foundation #bangi #kajang #cheras #foundationviral #muacheras #muakajang #muakl #agentwanted #dropshipwanted #teamzai #bazarpaknil #moodrepublik #murah #foundation #sephora #mac #marykay #neelofa #izaraaishah #beautycosmetic #fullcoverage
Mak aiii. Colour diaa gojes gojes lemah lembut gituuu😍😍 . Grab banyak banyak tiap tiap hari boleh tukar inner yeayyy . RM10 je sehelai uollss. Tak menyesal beli eh eh eh😊😊 . #dyxycosmetic  #foundationviral2017  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #murah  #cantik  #foundation  #bangi  #kajang  #cheras  #foundationviral  #muacheras  #muakajang  #muakl  #agentwanted  #dropshipwanted  #teamzai  #bazarpaknil  #moodrepublik  #murah  #foundation  #sephora  #mac  #marykay  #neelofa  #izaraaishah  #beautycosmetic  #fullcoverage 
🔥PRELOVED FOR SALE🔥
"Vans AV pro skate
Red white suede"
💯 original
Condition used like new
Size 8UK / 9US
No box
RM 170 ❌SOLD❌
Fast deal 0137668685

#vans #vansoldskool #vanscheckerboard #vansvault #vansvintage #bundle #streetwear #streetstyle #fila #checkerboardvans #prisonissue #malaysiabundle #thriftstorefinds #klkixmarketplace #sneakerhead #sneakerlah #izaraaishah #kilafairy #boyiman
Stress adalah punca utama uolls punya kulit berminyak okeh! Bila dah berminyak tu mesti rimas betul dak? Lagi lagi bila duduk bawah matahari tu. Aish usah kata la, berkilat kilat muka tu yang uols ingat muka uols glowing sebenarnya tak 😛 Uolsss jangan stress stress okay? Makan makanan yang sihat, minum air masak 8 gelas sehari, relax & chill.
.

Nak kulit sihat dan cantik? Jom cuba Putih Korea! Hanya RM 83 SM / RM 89 SS termasuk pos!😄
.

Sebotol 100g tahan lebih sebulan tau! Berminat sila whatsapp 012-4364586 atau tekan link di bio
.

#malaysianigers #igersmy #bazarpaknil #ruangrezekihanania #fattahamin #fazura #fattzura #izaraaishah #jannanick #aliffsyukri #terlajaklaris #selangor #kualalumpur #bangi #kajang #ukm #kptm #unikl #gmi #usim #uia #melaka #najib #instafamous #like4likes #malaysia #teamputihmuluskorea #putihkoreareseller #thejunni #putihkorea
Stress adalah punca utama uolls punya kulit berminyak okeh! Bila dah berminyak tu mesti rimas betul dak? Lagi lagi bila duduk bawah matahari tu. Aish usah kata la, berkilat kilat muka tu yang uols ingat muka uols glowing sebenarnya tak 😛 Uolsss jangan stress stress okay? Makan makanan yang sihat, minum air masak 8 gelas sehari, relax & chill. . Nak kulit sihat dan cantik? Jom cuba Putih Korea! Hanya RM 83 SM / RM 89 SS termasuk pos!😄 . Sebotol 100g tahan lebih sebulan tau! Berminat sila whatsapp 012-4364586 atau tekan link di bio . #malaysianigers  #igersmy  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania  #fattahamin  #fazura  #fattzura  #izaraaishah  #jannanick  #aliffsyukri  #terlajaklaris  #selangor  #kualalumpur  #bangi  #kajang  #ukm  #kptm  #unikl  #gmi  #usim  #uia  #melaka  #najib  #instafamous  #like4likes  #malaysia  #teamputihmuluskorea  #putihkoreareseller  #thejunni  #putihkorea 
"Eh eh awak ni cantik kalau tak makeup, tak payah lah makeup biar natural je" Say what⁉️ Aduh aduh cik abang suka tengok kita tak makeup, tapi as gegirl mestilah rasa tak confident kalau tak makeup kan❓ Takpe, calit je #harith sebab kaler dia nude and VERY NATURAL 😍 Cik abang happy, kita pun happy ❤️
.
. 🔹LIPKIT
.💄1 matte lipcream
.🖍1 lip liner
.◾️FREE 1 sharpener
.💰RM88
.
or
.
🔹LOOSE ITEMS
.💄lip cream
.RM48 (promo)
.RM55 (normal)
.
and
.
.🖍lip liner
.RM43 (promo)
.RM48 (normal)
.
.
ALL COLOURS READY STOCK!
.
.
Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄
.
.
#madameizaramalaysia #madameizara #madameizaralipkit #izaraaishah #madameizaracod
#madameizarashahalam #makeupmurah #kylielipkitmurah #lipstickmattemurah
 #sayajual #madameizarashahalam #madameizaraklang #madameizarapuchong #madameizarasubangjaya #madameizarapetalingjaya #msushahalam 
#bazaarpaknil #uitmshahalam #uniselshahalam #shahalam  #hargaborong #promosimurah #makeupmalaysia #madameizarafeedback
"Eh eh awak ni cantik kalau tak makeup, tak payah lah makeup biar natural je" Say what⁉️ Aduh aduh cik abang suka tengok kita tak makeup, tapi as gegirl mestilah rasa tak confident kalau tak makeup kan❓ Takpe, calit je #harith  sebab kaler dia nude and VERY NATURAL 😍 Cik abang happy, kita pun happy ❤️ . . 🔹LIPKIT .💄1 matte lipcream .🖍1 lip liner .◾️FREE 1 sharpener .💰RM88 . or . 🔹LOOSE ITEMS .💄lip cream .RM48 (promo) .RM55 (normal) . and . .🖍lip liner .RM43 (promo) .RM48 (normal) . . ALL COLOURS READY STOCK! . . Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄 . . #madameizaramalaysia  #madameizara  #madameizaralipkit  #izaraaishah  #madameizaracod  #madameizarashahalam  #makeupmurah  #kylielipkitmurah  #lipstickmattemurah  #sayajual  #madameizarashahalam  #madameizaraklang  #madameizarapuchong  #madameizarasubangjaya  #madameizarapetalingjaya  #msushahalam  #bazaarpaknil  #uitmshahalam  #uniselshahalam  #shahalam  #hargaborong  #promosimurah  #makeupmalaysia  #madameizarafeedback 
BADAN KECIK TAPI LEMAK BERSEPAH... 🤷

Bila duduk nampak kuih lapis kat perut duhhh sadis gilaaa 😣 tapi sekarang dah tak lagi sbb ada #sexybengkung dgn #lentikkorset sapu pulak #gelkurus semua masalah lemak2 kat badan SETTLE!

#johorbahru #bengkungmoden #bengkungviral #bengkungbersalin #bengkungmurah #bengkungmampumilik #bengkungbolehlaras #bakarlemak #bakarlemakcepat #bakarlemakpantas #lemaktepu #kurus #misi2018 #azam2018 #berpantang #ibuberpantang #bersalin #bersalinnormal #bodycantik #bodyfit #positivevibes #kilafairy #izaraaishah #idola #semangatkurus
BADAN KECIK TAPI LEMAK BERSEPAH... 🤷 Bila duduk nampak kuih lapis kat perut duhhh sadis gilaaa 😣 tapi sekarang dah tak lagi sbb ada #sexybengkung  dgn #lentikkorset  sapu pulak #gelkurus  semua masalah lemak2 kat badan SETTLE! #johorbahru  #bengkungmoden  #bengkungviral  #bengkungbersalin  #bengkungmurah  #bengkungmampumilik  #bengkungbolehlaras  #bakarlemak  #bakarlemakcepat  #bakarlemakpantas  #lemaktepu  #kurus  #misi2018  #azam2018  #berpantang  #ibuberpantang  #bersalin  #bersalinnormal  #bodycantik  #bodyfit  #positivevibes  #kilafairy  #izaraaishah  #idola  #semangatkurus 
HAIR for IZARA AISHAH @izaraaishahofficial
INTREND MALAYSIA JAN 2018
•
@intrendmalaysia
Texts & Direction @afizakamarulzaman
Graphic @anniesoon83
PhotoG @chee__wei
MakeuP @khirkhalid #KHIRBeautè
HaiR @ckayliow
•
#igfashion #hairinspo #beauty #haireditorial #editorial #fashionspread #fashioneditorial #fashionstyling #fashionphotography #makeup #makeupaddict #hairdo #makeupeditorial #hairstylistkl #modellife #modelsdot #malemodel #trending #intrendmalaysia #viral #izaraaishah #pelakonwanita #popular #pelakonmalaysia #aktres
HAIR for IZARA AISHAH @izaraaishahofficial INTREND MALAYSIA JAN 2018 • @intrendmalaysia Texts & Direction @afizakamarulzaman Graphic @anniesoon83 PhotoG @chee__wei MakeuP @khirkhalid #KHIRBeautè  HaiR @ckayliow • #igfashion  #hairinspo  #beauty  #haireditorial  #editorial  #fashionspread  #fashioneditorial  #fashionstyling  #fashionphotography  #makeup  #makeupaddict  #hairdo  #makeupeditorial  #hairstylistkl  #modellife  #modelsdot  #malemodel  #trending  #intrendmalaysia  #viral  #izaraaishah  #pelakonwanita  #popular  #pelakonmalaysia  #aktres 
Mak aiii. Colour diaa gojes gojes lemah lembut gituuu😍😍
.
Grab banyak banyak tiap tiap hari boleh tukar inner yeayyy
.
RM10 je sehelai uollss. Tak menyesal beli eh eh eh😊😊
.
#dyxycosmetic #foundationviral2017 #bccreambydyana #facemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #murah #cantik #foundation #bangi #kajang #cheras #foundationviral #muacheras #muakajang #muakl #agentwanted #dropshipwanted #teamzai #bazarpaknil #moodrepublik #murah #foundation #sephora #mac #marykay #neelofa #izaraaishah #beautycosmetic #fullcoverage
Mak aiii. Colour diaa gojes gojes lemah lembut gituuu😍😍 . Grab banyak banyak tiap tiap hari boleh tukar inner yeayyy . RM10 je sehelai uollss. Tak menyesal beli eh eh eh😊😊 . #dyxycosmetic  #foundationviral2017  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #murah  #cantik  #foundation  #bangi  #kajang  #cheras  #foundationviral  #muacheras  #muakajang  #muakl  #agentwanted  #dropshipwanted  #teamzai  #bazarpaknil  #moodrepublik  #murah  #foundation  #sephora  #mac  #marykay  #neelofa  #izaraaishah  #beautycosmetic  #fullcoverage 
BILA MASA YANG SESUAI UTK BER #SEXYBENGKUNG?

1) SEMASA WORKOUT - Sangat sesuai dan membantu bagi sesiapa yang ingin mendapatkan perut yang flat kerana ianya sangat membantu
.
. 
2) SEMASA BUAT AKTIVITI HARIAN DI RUMAH - Bagi suri rumah boleh menggunakan #sexybengkung ketika memasak, mengemas rumah kerana ia akan memberi postur yang baik dan membantu mengempiskan perut dengan cepat
.
. 
3) SEMASA TIDUR - Boleh menggunakan semasa tidur juga untuk memberi kesan maksimum
.
. 
4) SEMASA MAKAN - Membantu mengawal makan supaya tidak makan secara berlebihan
.
. 
5) SEMASA DIPEJABAT - Boleh digunakan kerana ianya sangat mudah digunakan dan dibuka. So sambil kerja sambil dapatkan perut flat.
.
. 
Ps : Guna bersama #gelkurus untuk kesan super duper maksimum
.
.
#johorbahru #bengkungmoden #bengkungviral #bengkungbersalin #bengkungmurah #bengkungmampumilik #bengkungbolehlaras #bakarlemak #bakarlemakcepat #bakarlemakpantas #lemaktepu #kurus #misi2018 #azam2018 #berpantang #ibuberpantang #bersalin #bersalinnormal #bodycantik #bodyfit #positivevibes #kilafairy #izaraaishah #idola #semangatkurus
BILA MASA YANG SESUAI UTK BER #SEXYBENGKUNG ? 1) SEMASA WORKOUT - Sangat sesuai dan membantu bagi sesiapa yang ingin mendapatkan perut yang flat kerana ianya sangat membantu . . 2) SEMASA BUAT AKTIVITI HARIAN DI RUMAH - Bagi suri rumah boleh menggunakan #sexybengkung  ketika memasak, mengemas rumah kerana ia akan memberi postur yang baik dan membantu mengempiskan perut dengan cepat . . 3) SEMASA TIDUR - Boleh menggunakan semasa tidur juga untuk memberi kesan maksimum . . 4) SEMASA MAKAN - Membantu mengawal makan supaya tidak makan secara berlebihan . . 5) SEMASA DIPEJABAT - Boleh digunakan kerana ianya sangat mudah digunakan dan dibuka. So sambil kerja sambil dapatkan perut flat. . . Ps : Guna bersama #gelkurus  untuk kesan super duper maksimum . . #johorbahru  #bengkungmoden  #bengkungviral  #bengkungbersalin  #bengkungmurah  #bengkungmampumilik  #bengkungbolehlaras  #bakarlemak  #bakarlemakcepat  #bakarlemakpantas  #lemaktepu  #kurus  #misi2018  #azam2018  #berpantang  #ibuberpantang  #bersalin  #bersalinnormal  #bodycantik  #bodyfit  #positivevibes  #kilafairy  #izaraaishah  #idola  #semangatkurus 
#ajdastorereadystock

V!ctoria Secret flower tote bag
.
.

RM 65sm , RM 70ss (harga boleh diskaun lagi😉)
.
.
Material : Polyester .
📐 26.5x 40 x 12 cm
.
.
Whatsapp 013 6781676 to order @ tekan je link wassap di bio 😊
.
.
.
 #sayajual #adibizara #neelofa #fazura #izaraaishah #fattahamin #cikgusekolah #cikgucikgi #handbagmurah #begtanganmurahmalaysia #begtangan #hantaran #hantarankahwin #hantaranmurahmalaysia #kedaionline #kedaionlinemurah
#ajimaura
Tacap ala2 @izaraaishahofficial 😂😂❤ #makeup #mua #izaraaishah
#ajdastorereadystock

V!ctoria Secret transparent
.
.
.

RM 50sm , RM 55ss (harga boleh diskaun lagi😉)
.
📐 37 x 40 x 13 cm
.
.
Whatsapp 013 6781676 to order @ tekan je link wassap di bio 😊
.
.
.
 #sayajual #adibizara #neelofa #fazura #izaraaishah #fattahamin #cikgusekolah #cikgucikgi #handbagmurah #begtanganmurahmalaysia #begtangan #hantaran #hantarankahwin #hantaranmurahmalaysia #kedaionline #kedaionlinemurah
#ajimaura
#ajdastorereadystock

Ch@nel
.
.
.

RM 105sm , RM 110ss .
.
📐 Length 26 x height 30 cm
.
.
Whatsapp 013 6781676 to order @ tekan je link wassap di bio 😊
.
.
.
 #sayajual #adibizara #neelofa #fazura #izaraaishah #fattahamin #cikgusekolah #cikgucikgi #handbagmurah #begtanganmurahmalaysia #begtangan #hantaran #hantarankahwin #hantaranmurahmalaysia #kedaionline #kedaionlinemurah
#ajimaura
kepada semua customer jangan tertipu ya pembelian iphone harga rendah , tggu berbulan-2 . tapi tak dapat😞 😢 dari membazir masa menunggu, baik beli iphone STUDENT PRICE dengan sis , semua iphone READY STOCK🤗 harga pun TERLAJAK MURAH👍🏻 GOOD CONDITION 10/10. free gift gempak-2, tak rugi langsung 😍  #iphoneKl #iphoneoriginalmalaysia #IphoneKL #iphoneAmpang #IphoneCheras #maharajalawakmega2017 #ajscreamers #gadgetMalaysia #gadgetoriginalMalaysia #jepsari #sarijep #iphonemurahmalaysia #iphoneKL #promotioniphonemalaysia #iphonemalaysia #originaliphonemalaysia #appleiphonemalaysia #iphone6s #iphonetrustedseller #mariaozawa #applemalaysia #noravsfasha #fashanora #izaraaishah #iphoneraya #promotionraya #raya2k17
kepada semua customer jangan tertipu ya pembelian iphone harga rendah , tggu berbulan-2 . tapi tak dapat😞 😢 dari membazir masa menunggu, baik beli iphone STUDENT PRICE dengan sis , semua iphone READY STOCK🤗 harga pun TERLAJAK MURAH👍🏻 GOOD CONDITION 10/10. free gift gempak-2, tak rugi langsung 😍 #iphoneKl  #iphoneoriginalmalaysia  #IphoneKL  #iphoneAmpang  #IphoneCheras  #maharajalawakmega2017  #ajscreamers  #gadgetMalaysia  #gadgetoriginalMalaysia  #jepsari  #sarijep  #iphonemurahmalaysia  #iphoneKL  #promotioniphonemalaysia  #iphonemalaysia  #originaliphonemalaysia  #appleiphonemalaysia  #iphone6s  #iphonetrustedseller  #mariaozawa  #applemalaysia  #noravsfasha  #fashanora  #izaraaishah  #iphoneraya  #promotionraya  #raya2k17 
Mak aiii. Colour diaa gojes gojes lemah lembut gituuu😍😍
.
Grab banyak banyak tiap tiap hari boleh tukar inner yeayyy
.
RM10 je sehelai uollss. Tak menyesal beli eh eh eh😊😊
.
#dyxycosmetic #foundationviral2017 #bccreambydyana #facemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #murah #cantik #foundation #bangi #kajang #cheras #foundationviral #muacheras #muakajang #muakl #agentwanted #dropshipwanted #teamzai #bazarpaknil #moodrepublik #murah #foundation #sephora #mac #marykay #neelofa #izaraaishah #beautycosmetic #fullcoverage
Mak aiii. Colour diaa gojes gojes lemah lembut gituuu😍😍 . Grab banyak banyak tiap tiap hari boleh tukar inner yeayyy . RM10 je sehelai uollss. Tak menyesal beli eh eh eh😊😊 . #dyxycosmetic  #foundationviral2017  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #murah  #cantik  #foundation  #bangi  #kajang  #cheras  #foundationviral  #muacheras  #muakajang  #muakl  #agentwanted  #dropshipwanted  #teamzai  #bazarpaknil  #moodrepublik  #murah  #foundation  #sephora  #mac  #marykay  #neelofa  #izaraaishah  #beautycosmetic  #fullcoverage 
#madameizara ni panas melampau lampau tau🔥 Hangat di pasaran kate koooo‼️ Berduyun duyun orang dok tanya pasai #madameizara ni ha🎉Dah ler lawo muroh pulok tu memang WOW sangat😱uols yg fefeeling nk lawo mcm puteri gunung ledang ke puteri hang li po ke meh ler terai pakai #madameizara ni kompem lagi letups drpd semua jenis puteri kt muka bumi ni 👻
.
. 🔹LIPKIT
.💄1 matte lipcream
.🖍1 lip liner
.◾️FREE 1 sharpener
.💰RM88
.
or
.
🔹LOOSE ITEMS
.💄lip cream
.RM48 (promo)
.RM55 (normal)
.
and
.
.🖍lip liner
.RM43 (promo)
.RM48 (normal)
.
.
ALL COLOURS READY STOCK!
.
.
Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄
.
.
#madameizaramalaysia #madameizara #madameizaralipkit #izaraaishah #madameizaracod
#madameizarashahalam #makeupmurah #kylielipkitmurah #lipstickmattemurah
 #sayajual #madameizarashahalam #madameizaraklang #madameizarapuchong #madameizarasubangjaya #madameizarapetalingjaya #msushahalam 
#bazaarpaknil #uitmshahalam #uniselshahalam #shahalam  #hargaborong #promosimurah #makeupmalaysia #madameizarafeedback
#madameizara  ni panas melampau lampau tau🔥 Hangat di pasaran kate koooo‼️ Berduyun duyun orang dok tanya pasai #madameizara  ni ha🎉Dah ler lawo muroh pulok tu memang WOW sangat😱uols yg fefeeling nk lawo mcm puteri gunung ledang ke puteri hang li po ke meh ler terai pakai #madameizara  ni kompem lagi letups drpd semua jenis puteri kt muka bumi ni 👻 . . 🔹LIPKIT .💄1 matte lipcream .🖍1 lip liner .◾️FREE 1 sharpener .💰RM88 . or . 🔹LOOSE ITEMS .💄lip cream .RM48 (promo) .RM55 (normal) . and . .🖍lip liner .RM43 (promo) .RM48 (normal) . . ALL COLOURS READY STOCK! . . Postage everyday and COD on area Shah Alam, Klang, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya and nearby so do whatsapp me now to grab this beautiful lipkit💄 . . #madameizaramalaysia  #madameizara  #madameizaralipkit  #izaraaishah  #madameizaracod  #madameizarashahalam  #makeupmurah  #kylielipkitmurah  #lipstickmattemurah  #sayajual  #madameizarashahalam  #madameizaraklang  #madameizarapuchong  #madameizarasubangjaya  #madameizarapetalingjaya  #msushahalam  #bazaarpaknil  #uitmshahalam  #uniselshahalam  #shahalam  #hargaborong  #promosimurah  #makeupmalaysia  #madameizarafeedback 
Bubblerice Chocolate Banjir by Atiqsknlicious .

HARGA (exc pos):
1. Oreo - RM 13
2. CHOC CHIP - RM 13
3. NIPS - RM 13
4. KIT KAT - RM 14
5. CADBURY - RM 14
6. MILO - RM 14
7. KINDER BUENO - RM 16
.

Whatsapp 012-4364586 atau tekan link di bio
.

#malaysianigers #igersmy #bazarpaknil #ruangrezekihanania #fattahamin #fazura #fattzura #izaraaishah #jannanick #aliffsyukri #terlajaklaris #selangor #kualalumpur #bangi #kajang #ukm #kptm #unikl #gmi #usim #uia #melaka #najib #instafamous #like4likes #malaysia #atiqsknlicious #foodpornmalaysia #coklatmurahmalaysia
Bubblerice Chocolate Banjir by Atiqsknlicious . HARGA (exc pos): 1. Oreo - RM 13 2. CHOC CHIP - RM 13 3. NIPS - RM 13 4. KIT KAT - RM 14 5. CADBURY - RM 14 6. MILO - RM 14 7. KINDER BUENO - RM 16 . Whatsapp 012-4364586 atau tekan link di bio . #malaysianigers  #igersmy  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania  #fattahamin  #fazura  #fattzura  #izaraaishah  #jannanick  #aliffsyukri  #terlajaklaris  #selangor  #kualalumpur  #bangi  #kajang  #ukm  #kptm  #unikl  #gmi  #usim  #uia  #melaka  #najib  #instafamous  #like4likes  #malaysia  #atiqsknlicious  #foodpornmalaysia  #coklatmurahmalaysia 
Bubblerice Chocolate Banjir by Atiqsknlicious .

HARGA (exc pos):
1. Oreo - RM 13
2. CHOC CHIP - RM 13
3. NIPS - RM 13
4. KIT KAT - RM 14
5. CADBURY - RM 14
6. MILO - RM 14
7. KINDER BUENO - RM 16
.

Whatsapp 012-4364586 atau tekan link di bio
.

#malaysianigers #igersmy #bazarpaknil #ruangrezekihanania #fattahamin #fazura #fattzura #izaraaishah #jannanick #aliffsyukri #terlajaklaris #selangor #kualalumpur #bangi #kajang #ukm #kptm #unikl #gmi #usim #uia #melaka #najib #instafamous #like4likes #malaysia #atiqsknlicious #foodpornmalaysia #coklatmurahmalaysia
Bubblerice Chocolate Banjir by Atiqsknlicious . HARGA (exc pos): 1. Oreo - RM 13 2. CHOC CHIP - RM 13 3. NIPS - RM 13 4. KIT KAT - RM 14 5. CADBURY - RM 14 6. MILO - RM 14 7. KINDER BUENO - RM 16 . Whatsapp 012-4364586 atau tekan link di bio . #malaysianigers  #igersmy  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania  #fattahamin  #fazura  #fattzura  #izaraaishah  #jannanick  #aliffsyukri  #terlajaklaris  #selangor  #kualalumpur  #bangi  #kajang  #ukm  #kptm  #unikl  #gmi  #usim  #uia  #melaka  #najib  #instafamous  #like4likes  #malaysia  #atiqsknlicious  #foodpornmalaysia  #coklatmurahmalaysia 
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Me featuring  8 pieced Basics Kit with makeup bag from @brushnco . New make-up look tutorial coming soon. Stay tuned 😘😘😘
Gallery : @makeupbyintannyusof 
Facebook : Intann Yusof
_____________________________________________________________ . #muamurah #muatelukintan #muabagandatoh #muakl #muamurahkl #muamurahperak #muamurahselangor #muamurahdamansara #muamurahkeramat #muadinnermurah #transformation #makeuptutorial #makeupvideos #famecosmeticsmy #eyebrows #makeupmalaysia #anastasiabeverlyhills #hudabeauty #urbandecaymalaysia #haelhusaini #bollywoodmakeup #fakeuproom #harisaisy #zulariffin #izaraaishah #izaraaisyah
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Me featuring 8 pieced Basics Kit with makeup bag from @brushnco . New make-up look tutorial coming soon. Stay tuned 😘😘😘 Gallery : @makeupbyintannyusof Facebook : Intann Yusof _____________________________________________________________ . #muamurah  #muatelukintan  #muabagandatoh  #muakl  #muamurahkl  #muamurahperak  #muamurahselangor  #muamurahdamansara  #muamurahkeramat  #muadinnermurah  #transformation  #makeuptutorial  #makeupvideos  #famecosmeticsmy  #eyebrows  #makeupmalaysia  #anastasiabeverlyhills  #hudabeauty  #urbandecaymalaysia  #haelhusaini  #bollywoodmakeup  #fakeuproom  #harisaisy  #zulariffin  #izaraaishah  #izaraaisyah