an online Instagram web viewer

#j medias

Photos

"nothing is sweeter than the togetherness we share" j.co
#j.co #barko
"nothing is sweeter than the togetherness we share" j.co #j .co #barko 
How sweet! ====>> tag your friends.  Follow us @andri.ksg
How sweet! ====>> tag your friends. Follow us @andri.ksg
⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀✌️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀нιѕтσяу яєgιѕтєя тнιѕ ρнσтσ
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀
⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#ISMAILKuRdistani ⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#like4like #likeforlikealways #likedorlike #kurd #boy #lovetattos #tattoo #heart #i #likemyrecent  #a #i #j #n #s #idol #iraq #kurd #kurdgram #akre #zaxo #choman #dohuk #soran #diana #erbil #hawler #sulemani #restore #i
⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀✌️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀нιѕтσяу яєgιѕтєя тнιѕ ρнσтσ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#ISMAILKuRdistani  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #like4like  #likeforlikealways  #likedorlike  #kurd  #boy  #lovetattos  #tattoo  #heart  #i  #likemyrecent  #a  #i  #j  #n  #s  #idol  #iraq  #kurd  #kurdgram  #akre  #zaxo  #choman  #dohuk  #soran  #diana  #erbil  #hawler  #sulemani  #restore  #i 
Blom ada yg bisa gantikan posisimu say di hatti ini 👉💟 . Nama nya jugak cinta pertama . Tapi sadar kok aku udah terlalu bnyak buatmu kecewa 💔 sampek* akku mau blg apa pun kau udah gak percaya lagii . .
.
.
#J******
BahagiaTrusSamaYangSekarang
Blom ada yg bisa gantikan posisimu say di hatti ini 👉💟 . Nama nya jugak cinta pertama . Tapi sadar kok aku udah terlalu bnyak buatmu kecewa 💔 sampek* akku mau blg apa pun kau udah gak percaya lagii . . . . #J ****** BahagiaTrusSamaYangSekarang
murah.... Jadi reseler J&J Parfume import quality (Melayani Grosir & Eceran) yg telah berjalan selama 5 tahun dan telah memiliki ribuan customer yg tersebar di seluruh indonesia......
Produk yg kami tawarkan adalah parfum import paris asli (bukan refill) dengan kualitas terbaik.
Yang punya mental pebisnis boleh coba...!!! isi 35 ml harga =60.000/btl, 
Untuk men
-Harga Reseler 40.000/btl minimal pengambilan 1 lusin.
dengan komposisi bibit 80% dan absolute 20%(lebih bagus kwalitasnya dibanding alkohol) dengan banyak aroma dan tahan lama Dan bagi yang ingin menjadi reseller tanpa resiko berikut sedikit penjelasan dan kelebihannya : 
1. semua barang bisa tukar aroma
2. Garansi, bila barang yang anda jual tidak laku atau anda tidak dapat menjualnya bisa ditukar dengan uang kembali tanpa ada potongan apapun.
3. mempunyai 1600 lebih aroma parfum. 
4. Kualitas import dan tahan lama
5. Mem back up dan mengarahkan anda menjadi pebisnis bukan penjual parfum.
6. Penghasilan tiada batas, bergantung pada niat dan usaha anda.
So, tunggu apalagi ? Bisnis tanpa resiko hanya di J&J parfum.
Jangan menunda-nunda kesuksesan yg sudah ada di depan mata..
Untuk yg serius HP/WA : 081264626193.

Alamat kantor:
jl.sudirman no:84 lubuk pakam (depan polres)
bantu share ya sapa tau teman atau saudara anda ingin jadi reseller kami. 
#parfumemurah #wangi #murah #indonesia #kajiansunnah #pahala #surga #islam #medan #gratis #j&jparfume #murah #jilbab #parfume #anak #pagi #uang #tanjungmorawa #videolucu #ngakak #medan #jakarta #bandung
murah.... Jadi reseler J&J Parfume import quality (Melayani Grosir & Eceran) yg telah berjalan selama 5 tahun dan telah memiliki ribuan customer yg tersebar di seluruh indonesia...... Produk yg kami tawarkan adalah parfum import paris asli (bukan refill) dengan kualitas terbaik. Yang punya mental pebisnis boleh coba...!!! isi 35 ml harga =60.000/btl, Untuk men -Harga Reseler 40.000/btl minimal pengambilan 1 lusin. dengan komposisi bibit 80% dan absolute 20%(lebih bagus kwalitasnya dibanding alkohol) dengan banyak aroma dan tahan lama Dan bagi yang ingin menjadi reseller tanpa resiko berikut sedikit penjelasan dan kelebihannya : 1. semua barang bisa tukar aroma 2. Garansi, bila barang yang anda jual tidak laku atau anda tidak dapat menjualnya bisa ditukar dengan uang kembali tanpa ada potongan apapun. 3. mempunyai 1600 lebih aroma parfum. 4. Kualitas import dan tahan lama 5. Mem back up dan mengarahkan anda menjadi pebisnis bukan penjual parfum. 6. Penghasilan tiada batas, bergantung pada niat dan usaha anda. So, tunggu apalagi ? Bisnis tanpa resiko hanya di J&J parfum. Jangan menunda-nunda kesuksesan yg sudah ada di depan mata.. Untuk yg serius HP/WA : 081264626193. Alamat kantor: jl.sudirman no:84 lubuk pakam (depan polres) bantu share ya sapa tau teman atau saudara anda ingin jadi reseller kami. #parfumemurah  #wangi  #murah  #indonesia  #kajiansunnah  #pahala  #surga  #islam  #medan  #gratis  #j &jparfume #murah  #jilbab  #parfume  #anak  #pagi  #uang  #tanjungmorawa  #videolucu  #ngakak  #medan  #jakarta  #bandung 
💢❌baaaa♥
#instagra #instagramer #boy #fot #j #boyfriend #bla
We are now processing our own products. #peeled #J&D
We are now processing our own products. #peeled  #J &D
#sold#thank#you#maam#j#😘😘😘
#mifeestapuestaendios#
#Diosymifamilia#J.M.M😍😘♡♡☆☆
sis is cooking imaginary spaghetti
sis is cooking imaginary spaghetti
sorry I want active.....school🙄
sorry I want active.....school🙄
INFIRERS MAN, YEAH!!!! #btsmemes #btsloveyourself #infiresman 
#k-pop #J-HopeIsMine♡♡♡❤
Quería subir algo no más 😂😂
#instagram #música #pasión #inspiration #instalife #instalive #featureme #amor #love #peace #aburrida #like4like #like #life #hablendirect #siguemeytesigo #tmblr #y #u̶͛͗̽ #feliz #happy #girl #ánimo #k #j #natural #m̼̠͓͕̲̘̰̪̓ͧͬͪ͂̓ͧ̄̈̓̔ͮ̇̿ͭ̚
https://youtu.be/Juqm94sUV_E
Fa Life #follow the Prince
 https://youtu.be/WuHhdDNN_vE
Amo mi Negrita #black n #white #nwo #freedom #iluminati #mikeyariana hated and #loved n you know it #comingsoon #your #daddy #the #angel #the #prince of #combat #sports #pioneer #like4like #baby #j #saints #cardinals #cavalierkingcharlesspaniel #cavaliers #king of #arianagrande #prince of #nfl #cool
Merenung sejenak melepaskan beban ..
#kampungku #j
🌟รับออกแบบป้ายพร้อมติดตั้ง🌟
 ราคาเป็นกันเอง สนใจทัก Line:tubtimchill
🏁โครงเปล่า 200cm. ราคา 550 บาท 🏁งานพิมพ์2หน้า 50x120-180cm.ราคา 350 บาท
****ราคาทั้งชุด sale 800 บาท****
#ป้ายคำพูด #ป้ายพร๊อพ #ป้ายถือ #ป้ายบอกทางงานแต่ง #ป้ายงานแต่ง #พร๊อพ #พร๊อพถ่ายภาพ #พร๊อพถ่ายรูป #prop #ธงญี่ปุ่น #j-flag #ไวนิล #สติ๊กเกอร์ #สติ๊กเกอร์ไดคัท
🌟รับออกแบบป้ายพร้อมติดตั้ง🌟 ราคาเป็นกันเอง สนใจทัก Line:tubtimchill 🏁โครงเปล่า 200cm. ราคา 550 บาท 🏁งานพิมพ์2หน้า 50x120-180cm.ราคา 350 บาท ****ราคาทั้งชุด sale 800 บาท**** #ป ้ายคำพูด #ป ้ายพร๊อพ #ป ้ายถือ #ป ้ายบอกทางงานแต่ง #ป ้ายงานแต่ง #พร ๊อพ #พร ๊อพถ่ายภาพ #พร ๊อพถ่ายรูป #prop  #ธงญ ี่ปุ่น #j -flag #ไวน ิล #สต ิ๊กเกอร์ #สต ิ๊กเกอร์ไดคัท
One big happy family 
They bring happiness to me loving you guys for real 
#happ #happiness #j
One big happy family They bring happiness to me loving you guys for real #happ  #happiness  #j 
.
1018♡
.
〆ネタバレ注意
〆ネタバレ注意
〆ネタバレ注意
.
.
もう最高だったよほんと。
.
1曲目でやっぱり安定の大号泣。
もう、泣きすぎて1曲目の記憶無いね🤔
.
MPとは違った登場で、え!?そーくる!?ってところから来てかなりびっくり😳
.
一塁側の前から11列目だったんだけど、思ったよりも真ん中らへんで良かった🌱
.
トロッコで隆二が目の前に来た時、ほんと5mくらいしかなくて、またまた大号泣。
.
必死にアピールしたけど、なかなか気づいてくれなくて、最後もトロッコで終わったんだけど、ほんとに最後の最後の曲で身を乗り出す感じで手を振ったら、完全に目が合って、同じような感じで手振ってくれたの。
.
もう、叫びまくったわ。勝ち組だぁ。
.
まぁ安定のフリスビーは無理😇
金テもアリーナしか届いてなくて残念😢
.
.
ほんとにほんとに隆二に会えてよかったよ😢
.
えりたんの、ガチのハプニングもくっそ可愛かった。マイク忘れ😂❤️
.
ガチャも、全部隆二に変えてくれた!皆さんありがとうございます😢
.
.
.
でもね、やっぱりマナー悪い人いて、会場内撮影禁止ってアナウンス流れてるのにステージ撮ってたり、もーどにかならんのかね😔
.
.
しかも、叫びすぎたうちらも悪いかもしれないけど、前の人がLIVE中に両耳塞いで、嫌な顔してこっち見てくるの。いや、LIVEって叫ぶものだし?😐
.
しかも、その人自分の推しのソロ以外の所は全部座ってさ。ほんとに楽しんで来てるの?って感じだった。フラッグもてきとーに降ってる感じだったし。誰かの付き添いって感じはまったくしなかったけど…
もーマナー悪い人嫌だ!
.
.
愚痴はここまでにしとくわ笑
.
つーか、もっとMCほしかったなぁ〜。
.
もーね、余韻とかそーゆー問題じゃないよね。
.
ほんとに最高だった。
.
.
.
.
次のLIVEは、1106♡
.
.
三代目、Love Dream Happinessをありがとう!
.
.
これからも応援し続ける。
.
#三代目 #ump #東京ドーム #1018 #今市隆二 #登坂広臣 #岩田剛典 #山下健二郎#elly #naoto #naoki #j.s.b.#unknowmetropoliz #最高 #lll#l4l
. 1018♡ . 〆ネタバレ注意 〆ネタバレ注意 〆ネタバレ注意 . . もう最高だったよほんと。 . 1曲目でやっぱり安定の大号泣。 もう、泣きすぎて1曲目の記憶無いね🤔 . MPとは違った登場で、え!?そーくる!?ってところから来てかなりびっくり😳 . 一塁側の前から11列目だったんだけど、思ったよりも真ん中らへんで良かった🌱 . トロッコで隆二が目の前に来た時、ほんと5mくらいしかなくて、またまた大号泣。 . 必死にアピールしたけど、なかなか気づいてくれなくて、最後もトロッコで終わったんだけど、ほんとに最後の最後の曲で身を乗り出す感じで手を振ったら、完全に目が合って、同じような感じで手振ってくれたの。 . もう、叫びまくったわ。勝ち組だぁ。 . まぁ安定のフリスビーは無理😇 金テもアリーナしか届いてなくて残念😢 . . ほんとにほんとに隆二に会えてよかったよ😢 . えりたんの、ガチのハプニングもくっそ可愛かった。マイク忘れ😂❤️ . ガチャも、全部隆二に変えてくれた!皆さんありがとうございます😢 . . . でもね、やっぱりマナー悪い人いて、会場内撮影禁止ってアナウンス流れてるのにステージ撮ってたり、もーどにかならんのかね😔 . . しかも、叫びすぎたうちらも悪いかもしれないけど、前の人がLIVE中に両耳塞いで、嫌な顔してこっち見てくるの。いや、LIVEって叫ぶものだし?😐 . しかも、その人自分の推しのソロ以外の所は全部座ってさ。ほんとに楽しんで来てるの?って感じだった。フラッグもてきとーに降ってる感じだったし。誰かの付き添いって感じはまったくしなかったけど… もーマナー悪い人嫌だ! . . 愚痴はここまでにしとくわ笑 . つーか、もっとMCほしかったなぁ〜。 . もーね、余韻とかそーゆー問題じゃないよね。 . ほんとに最高だった。 . . . . 次のLIVEは、1106♡ . . 三代目、Love Dream Happinessをありがとう! . . これからも応援し続ける。 . #三代目  #ump  #東京ドーム  #1018  #今市隆二  #登坂広臣  #岩田剛典  #山下健二郎 #elly  #naoto  #naoki  #j .s.b.#unknowmetropoliz  #最高  #lll #l4l 
https://youtu.be/Juqm94sUV_E
Fa Life #follow the Prince
 https://youtu.be/WuHhdDNN_vE
Amo mi Negrita #black n #white #nwo #freedom #iluminati #mikeyariana hated and #loved n you know it #comingsoon #your #daddy #the #angel #the #prince of #combat #sports #pioneer #like4like #baby #j #saints #cardinals #cavalierkingcharlesspaniel #cavaliers #king of #arianagrande #prince of #nfl #cool
El no puedo si existe, pero es en nuestra mente, cada día libramos batallas principales, y es en contra de todos los pensamientos negativos. Libera tu mente de esos pensamientos. Con Dios lo podemos todo, no existen imposibles #liberatumente #nolimits #notelimites #nohaylimites #nodigas #sisepuede #quererespoder #sisequieresepuede #life #world #imagen #frases #motivacion #j #follows #venezuela #ConDiosesposible
Look at the likeness to Jared I had to take him out the box he's absolutely perfect if you love the #joker or #jaredleto I highly recommend you get him I just love him #thejoker #jokerjaredleto 💚
Look at the likeness to Jared I had to take him out the box he's absolutely perfect if you love the #joker  or #jaredleto  I highly recommend you get him I just love him #thejoker  #jokerjaredleto  💚
🔥🔥🔥TAYK COOLIN🔥🔥🔥🔥
😭😭😭😭😭😭GO BRAZY H ¥PEBROTHDAS 
#J&ZAN
#WILLIAMSBRO 
#LILBROTHERKILLIN 
#BIGBROTHER 
#SIBLINGBONDING 
#VIBEWITHUS 
#H ¥PEDBROTHDAS 
#FOLLOWBOTHOFUS
#COMMENTSOMETHINGNICE
#HATERSWILLHATECAUSETHEYAINTUS
#2P'SNAPOD
#ONUSCANGETYOUTHISTURNTTHISQUICK
#🔥🔥🔥TO THE FLOOR
#CRUMPINGGOBRAZY
#LOVINGWHATWEDO
#MORECOMINGONYOURINSTALINE
#LIKETHISVIDEOANDWELLFOLLOWYOU
#@sulution_1000 
#k¡NG_00J 
@tayk47shawty
❤넘 져아~ ❤
#BTS
#Rap Monster#なむさん
#V#てて#🐯
#JUNGKOOK #ぐく #🐰
#JIN#じんにむ
#J-HOPE#ほび
#JIMIN#じみな#🐥
#SUGA #しゅがちゃん
#DNA
Seja você o herói da sua história, lute pelos seus sonhos, vença todos os obstáculos 📚❤
#autoraspirante #autor #escritordefantasia #superboy #dccomics #heroi #geekboy #j.f.Aguiar #jfaguiar #livrosnovos #books
Want to give a big thanks to @racerconcepts for this design for our #canopy!! #bmxracing #bmxlife #LBO #LBOWSOUT #LBORACING #usabmx #SQUAD #GANGGANG #answerbicycles #ssquredbicycles #j&Rbicycles #kendatires #gate9design, #racerconcepts #flyracingbmx #JandRBicycles @answerbmxusa @racerconcepts @kendatire @ssquaredbicycles @gate9design @flyracingusa  @jandrbmx thanks to #precisionpi in Columbus Ohio for making this donation for 2018!! Www.Precision-pi.com
"... Vài chậu hoa ướt mềm
Dưới cơn mưa ngơ ngác... "

#j
"... Vài chậu hoa ướt mềm Dưới cơn mưa ngơ ngác... " #j 
J'me souvien dans s'temps la, quand j'me battais jour après jour pour avoir ma place. Pis j'la trouvais jamais. Jamais j'preferais partir.. loin loin pis revenir quand ça me tentais juste parce que c'étais illégale et différent, mal vue. L'étudiante modèle c'étais pas moi vivement le secondaire. Mais sachez tous de même que j'me suis rendu. Malgrés mon chemin tout croche comme ma vie. Ben ça l'air que c'est moi ça. Cloé pis à va réussir sans vous  #j'étaislà #tuvoulaispas #petitefierté #secondaire
J'me souvien dans s'temps la, quand j'me battais jour après jour pour avoir ma place. Pis j'la trouvais jamais. Jamais j'preferais partir.. loin loin pis revenir quand ça me tentais juste parce que c'étais illégale et différent, mal vue. L'étudiante modèle c'étais pas moi vivement le secondaire. Mais sachez tous de même que j'me suis rendu. Malgrés mon chemin tout croche comme ma vie. Ben ça l'air que c'est moi ça. Cloé pis à va réussir sans vous #j 'étaislà #tuvoulaispas  #petitefierté  #secondaire 
Shade on me🌚🖕🏾em
#j$ttp
Shade on me🌚🖕🏾em #j $ttp
Un brindis!! Por aquellos besos que murieron en los cachetes cuando estaban destinados a los labios!!
#J²
Un brindis!! Por aquellos besos que murieron en los cachetes cuando estaban destinados a los labios!! #J² 
His. Eyes. Are. JDKSKSKSKDKSKXKSJ. I.... oi... boi... THEYRE FLIPPJNG PERFECT AND BEAUTIFUL AND CMDKFKSKCKSKCK
-
@derekkildall -
-
#justinblakeisbae #jaegan #jaegansexual #justinblake #raeganbeast #razzlerzcrew #jaysquadaf #j #a #e #g #a #n #jaeganedits #jay #rae #transgender #gay #lgbt #lgbtsquad #justinblakeisdaddy #babyjustin #raeganbeastfanpage #justinblakefanpage #jaeganisbealways
Let's Get it !!!! #worldchangers #cultureShifters #j.C representatives stayTuned from this City I'm releasing the News!!
เตรียมพร้อมพรุ่งนี้ลุย..เทศกาลกินเจ#🍏🍌🍉🍒🍈🥝🥑#🙏#j#festivalseason#tomorrowland#strat#got7
Gracias mi linda amiga, maquilladora y niñera personal jajja @gp.styling.makeup  por su maquillaje y peinado de todas las noches en @yomellamo_ec #actress #lati #tvsh #tv #show #j
Gracias mi linda amiga, maquilladora y niñera personal jajja @gp.styling.makeup por su maquillaje y peinado de todas las noches en @yomellamo_ec #actress  #lati  #tvsh  #tv  #show  #j 
Life is an everyday struggle, if you don't fight hard you'll always be stuck in a bubble. You can overcome anything you put your mind to or else you'll be mentally in trouble. If you know you can't do it yourself, at least know there's always at least one person who is willing to help.
🇵🇷🇵🇷🇵🇷
#gizmo #boricua #puertorican #ironman #superman #nj #nyc #believe #life #aboutthatlife #love #loveyourself #prada #pradaglasses #alone #diy #fight #strong #youtube #picoftheday #like4like #heman #j #e #m #g #hashtag #believe #motivation #puertorico
Life is an everyday struggle, if you don't fight hard you'll always be stuck in a bubble. You can overcome anything you put your mind to or else you'll be mentally in trouble. If you know you can't do it yourself, at least know there's always at least one person who is willing to help. 🇵🇷🇵🇷🇵🇷 #gizmo  #boricua  #puertorican  #ironman  #superman  #nj  #nyc  #believe  #life  #aboutthatlife  #love  #loveyourself  #prada  #pradaglasses  #alone  #diy  #fight  #strong  #youtube  #picoftheday  #like4like  #heman  #j  #e  #m  #g  #hashtag  #believe  #motivation  #puertorico 
Tried something new this time around! #spiderman #comics #crafts #collage #j #letters #woodcrafts #marvelcomics #peterparker
Siapa yg boleh amalkan Fairy Kisses ni?
👉Lelaki & Wanita bermula remaja sehingga tua. Siapa rasa kulit gelap, kusam, penuh jerawat, jeragat dan parut wajib amalkan Fairy Kisses.
.
Kenapa kena pilih Fairy Kisses berbanding collagen lain? 👉Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia. Sekadar kunyah boleh dapat kesan putih + detox dalam sebotol Fairy Kisses.
.
Kenapa detox putih?
👉Punca amalkan banyak collagen tapi tidak berkesan adalah kerana toksin yg banyak di dalam badan. Fairy Kisses akan detox semua toksin sekaligus memberi kesan putih supaya kesan lebih cepat beganda-ganda.
.
Halal? Lulus KKM? Produk Muslim?
👉YA, Fairy Kisses adalah produk Muslim, 100% halal dan Lulus KKM taw. .
Berapa lama kesan utk cerah selepas amalkan Fairy Kisses?
👉Depends pada metabolisme tubuh badan masing-masing. Ada yang cepat ada yang lambat. Paling cepat 3 hari, paling lambat 3 bulan. So jangan baru makan sebulan dah give up kerana Fairy Kisses akan detox toksin supaya kesan putih lebih turbo.
.
Boleh campur supplement lain tak jika amalkan Fairy Kisses.
👉Boleh, cuma jarakkan masa pengambilan 2-3 jam. Tetapi, Fairy Kisses mengandungi Vitamin & Mineral Premix dimana semua jenis vitamin dan mineral digabungkan dalam Fairy Kisses dimana tidak perlu supplement tambahan lain. Semua? YA, semua jenis. .
Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil Fairy Kisses tak? 👉Tidak digalakkan kerana mengandungi Collagen yang sangat tinggi. .
Berpantang boleh amalkan?
👉Boleh, tapi digalakkan selepas pantang. .
Datang bulan boleh amalkan?
👉Berhenti seketika ketikan dtg bulan dan sambung selepas datang bulan habis.
.
Darah tinggi, kencing manis dan sakit jantung boleh amalkan tak?
👉Boleh, tapi maksimum 2 biji sehari sahaja. Utk lebih baik sila refer doktor anda.
.
.
.
.
.
.
.
Wassap 📱0193656710
.
.
.
.
.
#skinstories #sayagunasayajual #agenwanted #celebrityfemininscrubwash #fairykisses #Sayajual #sayajualmurah #instaiklan #VisitMyIG #Agenwanted #sayajualmurah #makeupmurah  #makeupmurahborong #instashop #Preloved #IGShop #SayajualOnline #Malaysia #jamukurus #Instareview #kakishopping #kosmetikmurah #IgShopMalaysia #lensmurah #lensmurahonline #OnlineShopingMalaysia #J
Siapa yg boleh amalkan Fairy Kisses ni? 👉Lelaki & Wanita bermula remaja sehingga tua. Siapa rasa kulit gelap, kusam, penuh jerawat, jeragat dan parut wajib amalkan Fairy Kisses. . Kenapa kena pilih Fairy Kisses berbanding collagen lain? 👉Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia. Sekadar kunyah boleh dapat kesan putih + detox dalam sebotol Fairy Kisses. . Kenapa detox putih? 👉Punca amalkan banyak collagen tapi tidak berkesan adalah kerana toksin yg banyak di dalam badan. Fairy Kisses akan detox semua toksin sekaligus memberi kesan putih supaya kesan lebih cepat beganda-ganda. . Halal? Lulus KKM? Produk Muslim? 👉YA, Fairy Kisses adalah produk Muslim, 100% halal dan Lulus KKM taw. . Berapa lama kesan utk cerah selepas amalkan Fairy Kisses? 👉Depends pada metabolisme tubuh badan masing-masing. Ada yang cepat ada yang lambat. Paling cepat 3 hari, paling lambat 3 bulan. So jangan baru makan sebulan dah give up kerana Fairy Kisses akan detox toksin supaya kesan putih lebih turbo. . Boleh campur supplement lain tak jika amalkan Fairy Kisses. 👉Boleh, cuma jarakkan masa pengambilan 2-3 jam. Tetapi, Fairy Kisses mengandungi Vitamin & Mineral Premix dimana semua jenis vitamin dan mineral digabungkan dalam Fairy Kisses dimana tidak perlu supplement tambahan lain. Semua? YA, semua jenis. . Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil Fairy Kisses tak? 👉Tidak digalakkan kerana mengandungi Collagen yang sangat tinggi. . Berpantang boleh amalkan? 👉Boleh, tapi digalakkan selepas pantang. . Datang bulan boleh amalkan? 👉Berhenti seketika ketikan dtg bulan dan sambung selepas datang bulan habis. . Darah tinggi, kencing manis dan sakit jantung boleh amalkan tak? 👉Boleh, tapi maksimum 2 biji sehari sahaja. Utk lebih baik sila refer doktor anda. . . . . . . . Wassap 📱0193656710 . . . . . #skinstories  #sayagunasayajual  #agenwanted  #celebrityfemininscrubwash  #fairykisses  #Sayajual  #sayajualmurah  #instaiklan  #VisitMyIG  #Agenwanted  #sayajualmurah  #makeupmurah  #makeupmurahborong  #instashop  #Preloved  #IGShop  #SayajualOnline  #Malaysia  #jamukurus  #Instareview  #kakishopping  #kosmetikmurah  #IgShopMalaysia  #lensmurah  #lensmurahonline  #OnlineShopingMalaysia  #J 
#sotd #j’adiorsandalsshoes #wedge #wedgesandals #happythursday