an online Instagram web viewer

#jalanjalancarimakan medias

Photos

Last customer kita pada malam ni datang dari Shah Alam...tq sedara πŸ˜™

Kami dah tutup ye...kita jumpa lagi esok πŸ€—

RESTORAN HOT STATION &
The SAPORI
NO 14, Jalan 3/7, Bangi Perdana,
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi,
43650 Selangor Darul Ehsan

WAKTU OPERASI/BUSINESS HOURS:
Isnin-Ahad / Monday-Sunday: 1.00pm-11.30pm
πŸ”½πŸ”½Jumaat / Friday: 3.00pm-11.30pm
.
To order/take away/delivery/reservation
☎ 0382103586
πŸ“±0126433169 / 0193760055
.
❎Pesanan dibuat melalui SMS ataupun WHATSAPP TIDAK DIGALAKKAN bagi mengelakkan dari sebarang masalah komunikasi❎
.
🏍🏍Delivery (seksyen 3 & 4 sahaja)❗❗
.
πŸš— πŸš—Waze/Google Map: Hot Station Bangi
.
.
#hotstationbangi #thesaporiΒ #localfood #westernfood #pasta #burger #oblong #halal #delicious #instafoodΒ  #foodhunting #jjcmtv3 #deliverybangi #jalanjalancarimakan #bangiperdana #bandarbarubangi #bangi #ukm #upm #mfi #gmi #uniten #kptm #kajang #serdang #sepang #semenyih #putrajaya #homestaybangi
Last customer kita pada malam ni datang dari Shah Alam...tq sedara πŸ˜™ Kami dah tutup ye...kita jumpa lagi esok πŸ€— RESTORAN HOT STATION & The SAPORI NO 14, Jalan 3/7, Bangi Perdana, Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor Darul Ehsan WAKTU OPERASI/BUSINESS HOURS: Isnin-Ahad / Monday-Sunday: 1.00pm-11.30pm πŸ”½πŸ”½Jumaat / Friday: 3.00pm-11.30pm . To order/take away/delivery/reservation ☎ 0382103586 πŸ“±0126433169 / 0193760055 . ❎Pesanan dibuat melalui SMS ataupun WHATSAPP TIDAK DIGALAKKAN bagi mengelakkan dari sebarang masalah komunikasi❎ . 🏍🏍Delivery (seksyen 3 & 4 sahaja)❗❗ . πŸš— πŸš—Waze/Google Map: Hot Station Bangi . . #hotstationbangi  #thesapori Β #localfood  #westernfood  #pasta  #burger  #oblong  #halal  #delicious  #instafood Β  #foodhunting  #jjcmtv3  #deliverybangi  #jalanjalancarimakan  #bangiperdana  #bandarbarubangi  #bangi  #ukm  #upm  #mfi  #gmi  #uniten  #kptm  #kajang  #serdang  #sepang  #semenyih  #putrajaya  #homestaybangi 
πŸŽ‰πŸŽ‰BABY CRAB CRISPYπŸŽŠπŸŽ‰
.
 SIAPA PEMINAT KETAM KAT SINI..PASTI MAU CUBA INI PRODUK:-πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ .
ProdukΒ ygΒ sangat rare utk tahun ni! Tiada di pasaran terbuka, hanya jualan melalui online sahaja! Keropok KetamΒ RangupΒ ... πŸ’™πŸ’šπŸ’›Rangup dan enak dimakan begitu sahajaπŸ’›πŸ’›πŸ’“πŸ’œkrupkrapkrupkrap

PROMOSI😱😱
*****RM25 SAHAJA**** πŸ“± TEXT me πŸ“±
*****RM25 SAHAJA**** πŸ“± TEXT me πŸ“±
*****RM25 SAHAJA**** πŸ“± TEXT me πŸ“±

#tampinfood
#melakafood
#jalanjalancarimakan
#sukasukamakan
#malaysiacrackers
#halalfood
#babycrabcrispy
#keropok
#streetfood
πŸŽ‰πŸŽ‰BABY CRAB CRISPYπŸŽŠπŸŽ‰ . SIAPA PEMINAT KETAM KAT SINI..PASTI MAU CUBA INI PRODUK:-πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . ProdukΒ ygΒ sangat rare utk tahun ni! Tiada di pasaran terbuka, hanya jualan melalui online sahaja! Keropok KetamΒ RangupΒ ... πŸ’™πŸ’šπŸ’›Rangup dan enak dimakan begitu sahajaπŸ’›πŸ’›πŸ’“πŸ’œkrupkrapkrupkrap PROMOSI😱😱 *****RM25 SAHAJA**** πŸ“± TEXT me πŸ“± *****RM25 SAHAJA**** πŸ“± TEXT me πŸ“± *****RM25 SAHAJA**** πŸ“± TEXT me πŸ“± #tampinfood  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #sukasukamakan  #malaysiacrackers  #halalfood  #babycrabcrispy  #keropok  #streetfood 
Adik tak suka KACANG ye..
Apa Kate Cuba yang ini
Apam balik JAGUNG + NESTUM

SEDAP..MESTI ADIK SUKA.. GERAI ABANG DI
#sridamansara  1pm+7pm
#kotadamansara 9pm+2am

#apambalik #foodporn #destinasibudget #jalanjalancarimakan #viral
Selamat malam semua kawan2...mimpi indah2 belaka....kalau mimpi FLEURcarperfume jgn lupa cari hikmah.....πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ #Fleurawesome #AgentJbFleur #cariduitextra #jalanjalancarimakan #sideincome #AgentWanted😍 #berbaloi2 ....
Tq guys πŸ€— #Repost @kongsimakanla (@get_repost)
・・・
@grindstreetcoffee 
Korang tolong laa cuba dorang punya LAMB CHOPPER memang power !πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Spaghetti Bolognese tak silap sebelah tu.Tak ingat dah
Tapi yang penting LAMB CHOPPER PALING BEST! Haha
#grindstreetcoffee #nongchik #nongchikriverside #johorbahru #jdt #jalanjalancarimakan #jjcm #lambchop #lambchopper
Tq guys πŸ€— #Repost  @kongsimakanla (@get_repost) ・・・ @grindstreetcoffee Korang tolong laa cuba dorang punya LAMB CHOPPER memang power !πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Spaghetti Bolognese tak silap sebelah tu.Tak ingat dah Tapi yang penting LAMB CHOPPER PALING BEST! Haha #grindstreetcoffee  #nongchik  #nongchikriverside  #johorbahru  #jdt  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #lambchop  #lambchopper 
Keadaan sekarang umpama perigi cari timba.Kita tak boleh mengharap pelanggan datang pada kita..Kita yang kena pergi cari dan dapatkan mereka.

Gali dan terus gali..
Cari dan terus mencari..
Pujuk dan terus memujuk.. 🌟Kambing Golek The Shepherd🌟

Pertanyaan dan info lanjut sila
KLIK LINK DIBAWAH

www.wasap.my/60122633995

www.wasap.my/60123401020

#theshepherd88 #lamb #fresh #farm #meatlovers #meat #bbq #grill #foodporn #foodgasm #food #delicious #family #famous #masterpiece #malaysia #puchong #putrajaya #cheras #kajang #bangi #jjcm #jalanjalancarimakan
Keadaan sekarang umpama perigi cari timba.Kita tak boleh mengharap pelanggan datang pada kita..Kita yang kena pergi cari dan dapatkan mereka. Gali dan terus gali.. Cari dan terus mencari.. Pujuk dan terus memujuk.. 🌟Kambing Golek The Shepherd🌟 Pertanyaan dan info lanjut sila KLIK LINK DIBAWAH www.wasap.my/60122633995 www.wasap.my/60123401020 #theshepherd88  #lamb  #fresh  #farm  #meatlovers  #meat  #bbq  #grill  #foodporn  #foodgasm  #food  #delicious  #family  #famous  #masterpiece  #malaysia  #puchong  #putrajaya  #cheras  #kajang  #bangi  #jjcm  #jalanjalancarimakan 
Admin nak habaq ni !!
Sign up vendor Sabtu. Isnin HABIS dah 😲 memang #kekbateksedapberhantu

Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs dengan RM50 84pcs..jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 @RepostIt_app
Admin nak habaq ni !! Sign up vendor Sabtu. Isnin HABIS dah 😲 memang #kekbateksedapberhantu  Restock 20 pieces lagi 😍 KEK BATEK LAKU KERAS! Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs dengan RM50 84pcs..jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU! #kekbatik  #kekbatiksedap  #kekbirthday  #kekbangi  #kekbuahkukus  #kekbajet  #kekbuah  #kek  #keklapissarawak  #kekcoklatmoist  #kekhantaran  #kekkahwin  #kekbuahasli  #keksedap  #kekharijadi  #kekmurah  #kekcoklat  #kektunang  #keklapis  #kekputrajaya  #kekviral  #kekbateksedapberhantu  #kekbatekwarisan  #twinstalkvendorboutique  #butikshahalam  #shahalam  #jalanjalancarimakan  #seksyen9  @RepostIt_app
Admin nak habaq ni !!
Sign up vendor Sabtu. Isnin HABIS dah 😲 memang #kekbateksedapberhantu

Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs dengan RM50 84pcs..jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 @RepostIt_app
Admin nak habaq ni !! Sign up vendor Sabtu. Isnin HABIS dah 😲 memang #kekbateksedapberhantu  Restock 20 pieces lagi 😍 KEK BATEK LAKU KERAS! Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs dengan RM50 84pcs..jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU! #kekbatik  #kekbatiksedap  #kekbirthday  #kekbangi  #kekbuahkukus  #kekbajet  #kekbuah  #kek  #keklapissarawak  #kekcoklatmoist  #kekhantaran  #kekkahwin  #kekbuahasli  #keksedap  #kekharijadi  #kekmurah  #kekcoklat  #kektunang  #keklapis  #kekputrajaya  #kekviral  #kekbateksedapberhantu  #kekbatekwarisan  #twinstalkvendorboutique  #butikshahalam  #shahalam  #jalanjalancarimakan  #seksyen9  @RepostIt_app
What we have for the table - Red Valvet Cheesecake & Caremal Coffee makes a day worth it 🌎
πŸš— Waze : Coffea Coffee Sri Hartamas (Opposite of KFC on your right)
Halal Food ⭐⭐⭐⭐ ___________________________________
Suitable for place to hang out with friends, small meeting , small gathering, and of course the coffee lover. 
#halalfood #malaysiafood #kualalumpurfood 
#foodporn #foodie #japanesefoodlover #japanesefoodhalal  #jalanjalancarimakan #malaysiafood #instafood #wheretoeatmalaysia
#foodhunt #kualalumpur #kotabharu #makanankelantan #cedolsedap #kelantanfood
#cendol #makanangin #malaysiafoodporn #keropoklekor #makanmakan #foodsgram #pantaicahayabulan #coffeacoffee #melakafood #cake #coffeeaddict #coffeetime
What we have for the table - Red Valvet Cheesecake & Caremal Coffee makes a day worth it 🌎 πŸš— Waze : Coffea Coffee Sri Hartamas (Opposite of KFC on your right) Halal Food ⭐⭐⭐⭐ ___________________________________ Suitable for place to hang out with friends, small meeting , small gathering, and of course the coffee lover. #halalfood  #malaysiafood  #kualalumpurfood  #foodporn  #foodie  #japanesefoodlover  #japanesefoodhalal  #jalanjalancarimakan  #malaysiafood  #instafood  #wheretoeatmalaysia  #foodhunt  #kualalumpur  #kotabharu  #makanankelantan  #cedolsedap  #kelantanfood  #cendol  #makanangin  #malaysiafoodporn  #keropoklekor  #makanmakan  #foodsgram  #pantaicahayabulan  #coffeacoffee  #melakafood  #cake  #coffeeaddict  #coffeetime 
‡
🌽🌽 KINGCORN! 🌽🌽
. 🌽🌽 Jagung Kukus Manis!! 🌽🌽
.
. 🌽 Tempat niaga : 
Dihadapan Maybank Station 18
(Pasar Malam Station 18) .
.
🌽Waktu perniagaan :
Selepas Asar - 11.00pm .
.
🌽 Senarai harga :
🌽🌽Jagung Tongkol (rebus) : RM 2.00
🌽🌽Jagung Tongkol (kukus) : RM 2.50
🌽🌽Jagung Cawan : RM 2.50
🌽🌽Jagung Cawan + Susu : RM 3.00
🌽🌽Jagung Cawan + Coklat(Hersey's) : RM 3.50

Jagung gred terbaik! Majerin jenama PLANTA beb, bukan jenama bukan-bukan. Dijamin jagung manis dan sedap! InshaaAllah!!! 🌽🌽🌽🌽
#Ipoh #station18 #pengkalan #perak #jagungmanis #jagungcawan #jagungcup #kingcorn #jagungkukus #jagungkukusmanis #ipoheateris #jalanjalancarimakan #jalanjalancarimakanipoh #makanbest #makanbestipoh #ipohbandarhipster #ipohraya #ipohbandarayaku #ipohmalitalaksombong #makan #eat #streetfood #streetfoodipoh #ipohstreetfood
‡ 🌽🌽 KINGCORN! 🌽🌽 . 🌽🌽 Jagung Kukus Manis!! 🌽🌽 . . 🌽 Tempat niaga : Dihadapan Maybank Station 18 (Pasar Malam Station 18) . . 🌽Waktu perniagaan : Selepas Asar - 11.00pm . . 🌽 Senarai harga : 🌽🌽Jagung Tongkol (rebus) : RM 2.00 🌽🌽Jagung Tongkol (kukus) : RM 2.50 🌽🌽Jagung Cawan : RM 2.50 🌽🌽Jagung Cawan + Susu : RM 3.00 🌽🌽Jagung Cawan + Coklat(Hersey's) : RM 3.50 Jagung gred terbaik! Majerin jenama PLANTA beb, bukan jenama bukan-bukan. Dijamin jagung manis dan sedap! InshaaAllah!!! 🌽🌽🌽🌽 #Ipoh  #station18  #pengkalan  #perak  #jagungmanis  #jagungcawan  #jagungcup  #kingcorn  #jagungkukus  #jagungkukusmanis  #ipoheateris  #jalanjalancarimakan  #jalanjalancarimakanipoh  #makanbest  #makanbestipoh  #ipohbandarhipster  #ipohraya  #ipohbandarayaku  #ipohmalitalaksombong  #makan  #eat  #streetfood  #streetfoodipoh  #ipohstreetfood 
‼️READY STOCK‼️Guys!! Masih mencari SJCAM/GOPRO/EKEN/XIAOMI murah2 dan original?? Jom follow @mr_arash punye instashop @sjcam_malaysia // @arh.55
.
πŸ“ΈSJCAM/EKEN/XIAOMI/GOPRO ORIGINALπŸ“Έ
.
πŸͺCOD : BATU CAVES
🚚 POSTAGE EVERYDAY
πŸ’―TRUSTED SELLER SINCE 2014
πŸ“±Whatsapp (018-9544 014)
πŸ“²Screenshot dan send gambar untuk order
.
.
FOLLOW US :
@sjcam_malaysia (sjcam/xiaomi/eken/goporo)
@arh.55 (cap)
@sjcam.arh55_feedback (customer feedback)
.
.
#sjcammurah #sjcammalaysiamurah #sjcammalaysia #gopromurah #gopromalaysia #ekenmalaysia #ekenmurahmalaysia #ekenmurah #jombercuti #cutimalaysia #vacation #jalanjalancarimakan #melancong #shortvacay
‼️READY STOCK‼️Guys!! Masih mencari SJCAM/GOPRO/EKEN/XIAOMI murah2 dan original?? Jom follow @mr_arash punye instashop @sjcam_malaysia // @arh.55 . πŸ“ΈSJCAM/EKEN/XIAOMI/GOPRO ORIGINALπŸ“Έ . πŸͺCOD : BATU CAVES 🚚 POSTAGE EVERYDAY πŸ’―TRUSTED SELLER SINCE 2014 πŸ“±Whatsapp (018-9544 014) πŸ“²Screenshot dan send gambar untuk order . . FOLLOW US : @sjcam_malaysia (sjcam/xiaomi/eken/goporo) @arh.55 (cap) @sjcam.arh55_feedback (customer feedback) . . #sjcammurah  #sjcammalaysiamurah  #sjcammalaysia  #gopromurah  #gopromalaysia  #ekenmalaysia  #ekenmurahmalaysia  #ekenmurah  #jombercuti  #cutimalaysia  #vacation  #jalanjalancarimakan  #melancong  #shortvacay 
@grindstreetcoffee 
Korang tolong laa cuba dorang punya LAMB CHOPPER memang power !πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Spaghetti Bolognese tak silap sebelah tu.Tak ingat dah
Tapi yang penting LAMB CHOPPER PALING BEST! Haha
#grindstreetcoffee #nongchik #nongchikriverside #johorbahru #jdt #jalanjalancarimakan #jjcm #lambchop #lambchopper
Ini enak bangetttt...sayangnya ngga bisa bikin sendiri ☹️. Karena memasak bukanlah keahlianku 😬.
Sebenernya sedih sii, tapi kalo ada yg bayarin sedihnya jd ilang...wkwkwkwkwkk 😝.
Monggo dilarisi...
.
.
.
#pasta #spaghetti #spaghetticarbonara #pizza #cheesypizza #milkshake #kawaeatcoffeeandspace #instafood #instafoodie #foodie #foodporn #kulineran #jogjaculinary #westernfood #jalanjalancarimakan #sokbule 😁
Bila orang tengah bosan temankan dia shopping baju then kau pon buat la something ntah pape
#deletesoon#practicalsoon#jomshopping#jalanjalancarimakan
Ada ikan tapi sik ada bahan untuk memasak ? Or sik tauk nak masak apa? Sikdahal,ktkorg boleh jak ke #paksohtomyam dan request masakan apa ktkorg maok. Bereh boh!!πŸ‘πŸ»tok contoh contoh ikan di request dak customers. Thank you!πŸ™ŒπŸ»
#sibu #thaicusine #thairestaurant #jalanjalancarimakan
Ada ikan tapi sik ada bahan untuk memasak ? Or sik tauk nak masak apa? Sikdahal,ktkorg boleh jak ke #paksohtomyam  dan request masakan apa ktkorg maok. Bereh boh!!πŸ‘πŸ»tok contoh contoh ikan di request dak customers. Thank you!πŸ™ŒπŸ» #sibu  #thaicusine  #thairestaurant  #jalanjalancarimakan 
Tuhan sengaja menduga kita. Di mana kesabaran manusia. Sorry...tak ajak makan durian sama-sama.
#outdoors #beautifulday #lifewithoutlimits #fruits #durian #delicious #jalanjalancarimakan #sedap #dekataje #layankanaje
Assalamualaikum.. ⚠️Sedikit info mengenai servis delivery kami
πŸ™Kami memohon maaf kerana terpaksa menghadkan waktu penghantaran kami hanya kepada malam sahaja kerana masalah kekurangan pekerja
☎️Anda juga boleh menelefon kami utk membuat pesanan awal sebelum dtg utk pick up bagi mengurangkan masa menunggu anda
πŸ“²Jika anda menghubungi kami melalui whatsapp atau sms, pastikan anda mendapat confirmation reply dari kami bagi mengelakkan masalah komunikasi

WE ARE OPEN TODAYπŸ€—

RESTORAN HOT STATION &
The SAPORI
NO 14, Jalan 3/7, Bangi Perdana,
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi,
43650 Selangor Darul Ehsan

WAKTU OPERASI/BUSINESS HOURS:
Isnin-Ahad / Monday-Sunday: 1.00pm-11.30pm
πŸ”½πŸ”½Jumaat / Friday: 3.00pm-11.30pm
.
To order/take away/delivery/reservation
☎ 0382103586
πŸ“±0126433169 / 0193760055
.
❎Pesanan dibuat melalui SMS ataupun WHATSAPP TIDAK DIGALAKKAN bagi mengelakkan dari sebarang masalah komunikasi❎
.
🏍🏍Delivery (seksyen 3 & 4 sahaja)❗❗
.
πŸš— πŸš—Waze/Google Map: Hot Station Bangi
.
.
#hotstationbangi #thesaporiΒ #localfood #westernfood #pasta #burger #oblong #halal #delicious #instafoodΒ  #foodhunting #jjcmtv3 #deliverybangi #jalanjalancarimakan #bangiperdana #bandarbarubangi #bangi #ukm #upm #mfi #gmi #uniten #kptm #kajang #serdang #sepang #semenyih #putrajaya #homestaybangi
Assalamualaikum.. ⚠️Sedikit info mengenai servis delivery kami πŸ™Kami memohon maaf kerana terpaksa menghadkan waktu penghantaran kami hanya kepada malam sahaja kerana masalah kekurangan pekerja ☎️Anda juga boleh menelefon kami utk membuat pesanan awal sebelum dtg utk pick up bagi mengurangkan masa menunggu anda πŸ“²Jika anda menghubungi kami melalui whatsapp atau sms, pastikan anda mendapat confirmation reply dari kami bagi mengelakkan masalah komunikasi WE ARE OPEN TODAYπŸ€— RESTORAN HOT STATION & The SAPORI NO 14, Jalan 3/7, Bangi Perdana, Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor Darul Ehsan WAKTU OPERASI/BUSINESS HOURS: Isnin-Ahad / Monday-Sunday: 1.00pm-11.30pm πŸ”½πŸ”½Jumaat / Friday: 3.00pm-11.30pm . To order/take away/delivery/reservation ☎ 0382103586 πŸ“±0126433169 / 0193760055 . ❎Pesanan dibuat melalui SMS ataupun WHATSAPP TIDAK DIGALAKKAN bagi mengelakkan dari sebarang masalah komunikasi❎ . 🏍🏍Delivery (seksyen 3 & 4 sahaja)❗❗ . πŸš— πŸš—Waze/Google Map: Hot Station Bangi . . #hotstationbangi  #thesapori Β #localfood  #westernfood  #pasta  #burger  #oblong  #halal  #delicious  #instafood Β  #foodhunting  #jjcmtv3  #deliverybangi  #jalanjalancarimakan  #bangiperdana  #bandarbarubangi  #bangi  #ukm  #upm  #mfi  #gmi  #uniten  #kptm  #kajang  #serdang  #sepang  #semenyih  #putrajaya  #homestaybangi 
JANGAN NANGESS TGK MILEAGE KERETA SEWA MURAH ABANG! πŸ˜πŸ‘» Yang penting kereta BERSIH, BARU dan SELESA! Pasti terasa bahagia bila memandu! πŸ˜‚πŸ˜‚ RM 100 sahaja 24jam/sehari suntuk!
.
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 018-279 1644 ( ADAN )
.
P/S: PENGHANTARAN PERCUMA SEKITAR KLANG DAN 
SHAH ALAM
.
#keretasewaauto 
#keretasewashahalam 
#keretasewamurah 
#keretasewaklang 
#keretasewaselangor
#keretasewaputrajaya
#keretasewakl
#keretasewa
#jalanjalancarimakan
#tripadikberadik
JANGAN NANGESS TGK MILEAGE KERETA SEWA MURAH ABANG! πŸ˜πŸ‘» Yang penting kereta BERSIH, BARU dan SELESA! Pasti terasa bahagia bila memandu! πŸ˜‚πŸ˜‚ RM 100 sahaja 24jam/sehari suntuk! . πŸ“²πŸ“²πŸ“² 018-279 1644 ( ADAN ) . P/S: PENGHANTARAN PERCUMA SEKITAR KLANG DAN SHAH ALAM . #keretasewaauto  #keretasewashahalam  #keretasewamurah  #keretasewaklang  #keretasewaselangor  #keretasewaputrajaya  #keretasewakl  #keretasewa  #jalanjalancarimakan  #tripadikberadik 
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“  harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“ harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“  harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“ harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“  harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“ harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“  harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“ harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“  harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“ harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“  harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“ harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“  harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“ harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“  harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“ harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“  harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“ harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“  harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“ harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“  harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“ harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“  harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic πŸ˜πŸ’“ bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama πŸ’“ harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang πŸ’•
Jom booking now... termasuk flight tiket.. depo rm310 sahaja.. min 2 org dh boleh pergi tau !
.
Lekas wassap : 0175294687 Fieza
.
#pakejsabah #pakejkotakinabalu #pakejkundasang #malaysiatrulyasia #sabahtrip #kundasangmurah #jalanjalancarimakan #pakejmelancongbajet #pakejmelancongmurah #pakejpercutian #pakejpercutianbajet
Cukup leleh x cheese uncle?? Serbu lokasi uncle dibawah k.. 1. Restoran Barra Seksyen6 bandar baru bangi. 6pm-12am

2. Teras Jernang. Sebelah hostel kptm bangi. 10am-5pm 
#lelekor #lekorcheese #keropoklekor #keropoklekorterengganu #keropoklekorcheese #keropoklekorsedap #keropoklekorbangi #lekor #jalanjalancarimakan #makan #makanbangi #makanan #foodporn #foodpornbangi #foodpornmalaysia #terbaik #sedap #sayajual #cheese
Jom Dinner Di Kafe Harmony Zone.... πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯Now OpenπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯Now OpenπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯Now OpenπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ πŸ‘‰KAFE HARMONY ZONE
12a, Jalan Tun Teja 1, 
Taman Tun Teja,
48000 Rawang,
Selangor... *Vape Section πŸ’¨πŸ’¨πŸ”ž
*Barber Section πŸ’ˆβœ‚πŸ’ˆ
*Kafe Section 🍴🍝🍦 Tues-Sunday (2pm-12am)
Friday (3pm-1am)
Saturday (2pm-1am)
CLOSED : Every Monday

More Info :
Harmony Zone HQ - 0360900553
Jidinz - 0125242484 
www.wasap.my/60125242484 *We Also Accept Reservation

Waze : Harmony Zone
Mohon like : TQ For Ur Support>>>
https://www.facebook.com/HarmonyZoneHQ

#HarmonyZone 🍴🍝🍦
#HarmonyZonePuncakAlam🍴🍝🍦
#HarmonyBarberπŸ’ˆβœ‚πŸ’ˆ
#HarmonyVaperz πŸ’¨πŸ’¨πŸ”ž
#HarmonyBurger πŸ”πŸŸπŸ΄
#HarmonyBigCup β˜•πŸΉπŸ’¦
#HarmonyStyle πŸ‘βœŠπŸ€—
#Food #Foods #Foodstagram #Jalanjalancarimakan #Foodie #Jjcm #Cafe #Eat
VAPE | BARBER | CAFE
~ β€’HarmonyStyleβ€’ ~
Jom Dinner Di Kafe Harmony Zone.... πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯Now OpenπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯Now OpenπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯Now OpenπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ πŸ‘‰KAFE HARMONY ZONE 12a, Jalan Tun Teja 1, Taman Tun Teja, 48000 Rawang, Selangor... *Vape Section πŸ’¨πŸ’¨πŸ”ž *Barber Section πŸ’ˆβœ‚πŸ’ˆ *Kafe Section 🍴🍝🍦 Tues-Sunday (2pm-12am) Friday (3pm-1am) Saturday (2pm-1am) CLOSED : Every Monday More Info : Harmony Zone HQ - 0360900553 Jidinz - 0125242484 www.wasap.my/60125242484 *We Also Accept Reservation Waze : Harmony Zone Mohon like : TQ For Ur Support>>> https://www.facebook.com/HarmonyZoneHQ #HarmonyZone  🍴🍝🍦 #HarmonyZonePuncakAlam πŸ΄πŸπŸ¦ #HarmonyBarber πŸ’ˆβœ‚πŸ’ˆ #HarmonyVaperz  πŸ’¨πŸ’¨πŸ”ž #HarmonyBurger  πŸ”πŸŸπŸ΄ #HarmonyBigCup  β˜•πŸΉπŸ’¦ #HarmonyStyle  πŸ‘βœŠπŸ€— #Food  #Foods  #Foodstagram  #Jalanjalancarimakan  #Foodie  #Jjcm  #Cafe  #Eat  VAPE | BARBER | CAFE ~ β€’HarmonyStyleβ€’ ~
ADA COD KE KILANG JAM 10.15 MALAM

Kami ada buat ke kilang2 tapi kami hantar jam 10.15 malam atau jam 10.30 malam sbb waktu ni dah tak ramai orang.

Kami tahu mereka yang masuk kul 7 mlm akan rehat kul 11 mlm. Jd jam 11 kami dah tutup. 
Untuk dapatkan burger di jelan burger anda boleh call atau wasap kami. Kami akan hantar ke kilang. Dlm masa sama kne share lokasi ye sbb kat takut tersalah kilang plak.hihihi.. 😊😊😊
.
.
Untuk tempahan call 010-866 1431
Untuk tempahan call 010-866 1431

Atau whatsapp

http://www.wasap.my/60108661431
http://www.wasap.my/60108661431
.
.
Waktu Operasi
============
Isnin - Rabu : 6.00ptg - 10.30mlm
KHAMIS : CUTI
Jumaat - Sabtu : 6.00ptg - 11.30mlm
AHAD : CUTI
.
.
'SHARE di FACEBOOK dan INSTAGRAM jika sedap, PM dan DM kami jika tak sedap.'
.
.
#JelanBurger #TelokPanglimaGarang #Sijangkang #Jenjarom
#Banting #Batu10KebunBaharu #BurgerJalanan #Burger #JJCM #JalanJalanCariMakan #BurgerViral
ADA COD KE KILANG JAM 10.15 MALAM Kami ada buat ke kilang2 tapi kami hantar jam 10.15 malam atau jam 10.30 malam sbb waktu ni dah tak ramai orang. Kami tahu mereka yang masuk kul 7 mlm akan rehat kul 11 mlm. Jd jam 11 kami dah tutup. Untuk dapatkan burger di jelan burger anda boleh call atau wasap kami. Kami akan hantar ke kilang. Dlm masa sama kne share lokasi ye sbb kat takut tersalah kilang plak.hihihi.. 😊😊😊 . . Untuk tempahan call 010-866 1431 Untuk tempahan call 010-866 1431 Atau whatsapp http://www.wasap.my/60108661431 http://www.wasap.my/60108661431 . . Waktu Operasi ============ Isnin - Rabu : 6.00ptg - 10.30mlm KHAMIS : CUTI Jumaat - Sabtu : 6.00ptg - 11.30mlm AHAD : CUTI . . 'SHARE di FACEBOOK dan INSTAGRAM jika sedap, PM dan DM kami jika tak sedap.' . . #JelanBurger  #TelokPanglimaGarang  #Sijangkang  #Jenjarom  #Banting  #Batu10KebunBaharu  #BurgerJalanan  #Burger  #JJCM  #JalanJalanCariMakan  #BurgerViral 
Dinner like a king πŸ‘‘πŸΉπŸ›πŸ#dome #bangsarshoppingcentre #jalanjalancarimakan
" BURGER CHESEE LELEHHHSSS "

JUM LAH DATANG SINGGAH GERAI KAMI. PERKHIDMATAN COD DISEDIAKAN. APA APA BOLEH HUBUNGI KAMI SAMA ADA DI WHATSAPP , FACEBOOK , INSTAGRAM ATAU PUN CALL JER TERUS. SEKIAN TERIMA KASIH

#BURGERCHEESELELEHHHSSS #burger #western #HIDEOUTKITCHEN #viralpicture #viral #view #searchfood #viralfood #search #mohonviral #sukansea #2017 #jalanjalancarimakan #batupahat #tamankapallayar #tongkangpechah #johor #makananbatupahat #malaysia #find
" BURGER CHESEE LELEHHHSSS " JUM LAH DATANG SINGGAH GERAI KAMI. PERKHIDMATAN COD DISEDIAKAN. APA APA BOLEH HUBUNGI KAMI SAMA ADA DI WHATSAPP , FACEBOOK , INSTAGRAM ATAU PUN CALL JER TERUS. SEKIAN TERIMA KASIH #BURGERCHEESELELEHHHSSS  #burger  #western  #HIDEOUTKITCHEN  #viralpicture  #viral  #view  #searchfood  #viralfood  #search  #mohonviral  #sukansea  #2017  #jalanjalancarimakan  #batupahat  #tamankapallayar  #tongkangpechah  #johor  #makananbatupahat  #malaysia  #find 
Cake Pandan Gula Apong is back in the chiller! Sorry for the delay pumpkins!

Jom dessert with us!

We're in seksyen 3, Shah Alam. Click on our location for direction.

WhatsApp 0192728317 for inquiries and more. 
Follow us on :

FB - spiced pumpkin cafe 
IG - spiced_pumpkincafe
Cakes and more IG - spiced_pumpkin_cafe_bakery

#sayajual #instajual #igersmalaysia #eatdrinkkl #timeoutkl #hungrygowhere #JJCM #jalanjalancarimakan #cafe #shahalam #Malaysia #Putrajaya #kualalumpur #petalingjaya #subang #kafe #cafehopkl #cafehopmalaysia #cafehopshahalam #selangorfoodchannel #foodie #makan #eat #afc #cakepandan #gulaapong #cakes #delicious
Cake Pandan Gula Apong is back in the chiller! Sorry for the delay pumpkins! Jom dessert with us! We're in seksyen 3, Shah Alam. Click on our location for direction. WhatsApp 0192728317 for inquiries and more. Follow us on : FB - spiced pumpkin cafe IG - spiced_pumpkincafe Cakes and more IG - spiced_pumpkin_cafe_bakery #sayajual  #instajual  #igersmalaysia  #eatdrinkkl  #timeoutkl  #hungrygowhere  #JJCM  #jalanjalancarimakan  #cafe  #shahalam  #Malaysia  #Putrajaya  #kualalumpur  #petalingjaya  #subang  #kafe  #cafehopkl  #cafehopmalaysia  #cafehopshahalam  #selangorfoodchannel  #foodie  #makan  #eat  #afc  #cakepandan  #gulaapong  #cakes  #delicious 
Semoga menjadi titik tolak untuk terus maju. Terima kasih di atas pengitirafan kepada kami yang baru sahaja 6 bulan bertapak dalam industri ini. Semoga makanan sihat akan terus menjadi pilihan! #makanansihat #cafe #kafe #perotlapar #perotlaparcafe #jjcm #jjcmtv3 #jalanjalancarimakan #achievement #milestone
We are OPEN as usual today! 7.30pm - 10.30pm. See you later!

CRAVING OUR SEAFOOOOOD and WESTERN ?? For enquiries or for booking kindly whatsapp us at 0137043678 πŸ˜‹πŸ˜‹ #shellaut #shellout #madout #madoutcafe #selayang #selayangbaru #cafe #kafe #kafedepankubur #kuburselayang #jalanjalancarimakan #jjcm #makan #makanfood #food #foodparadise
Haaaa sis update masakan telor sotong resepi bonda sis
Telor sotong goreng kunyit nyitπŸ˜™
Letak cili padi πŸ”₯πŸ”₯
Selamat menjamu selera... #fizasaytq #syukurselalu😊 #alhamdulillah #rezekianak #pinggantakretaknasitakdingin #makanbertambah #jangancakapakaktakpayung #jjcm #akusukamakan #akusuka #jalanjalancarimakan
alhamdulillah feedback dr cust abam😊
Jangan lupa janji temu kita!! Isnin-jumaat
7pagi-10pagi LRT ampang park (sebelah menara binjai)
8pagi-6 petang pasar dato keramat
12tghr-3petang ampang point (belakang ampang point, dpn habib jewels)
1petang-7petang bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah)

Sabtu,ahad, cuti umum
7-10 pagi spca ampang jaya
10pagi-3 petang hadapan jakel mall kl
8pagi-6petang pasar dato keramat
1petang-7petang bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah)

Nak order untuk delivery pun bole contact abam ihsan 0123363675. 
Lembut. Panas. Garing. Sedap. 
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #ampangpark #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsanΒ  #ampangjaya #spca #ampangpoint #bukitindah
alhamdulillah feedback dr cust abam😊 Jangan lupa janji temu kita!! Isnin-jumaat 7pagi-10pagi LRT ampang park (sebelah menara binjai) 8pagi-6 petang pasar dato keramat 12tghr-3petang ampang point (belakang ampang point, dpn habib jewels) 1petang-7petang bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah) Sabtu,ahad, cuti umum 7-10 pagi spca ampang jaya 10pagi-3 petang hadapan jakel mall kl 8pagi-6petang pasar dato keramat 1petang-7petang bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah) Nak order untuk delivery pun bole contact abam ihsan 0123363675. Lembut. Panas. Garing. Sedap. #keriaviral  #keriagulamelaka  #keriagulamelakaviral  #keriagulamelakakl  #keriagulamelakaampang  #keriagulamelakaselangor  #tuanihsan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #ampangpark  #makansedapkl  #foodiemalaysia  #foodpornmalaysia  #keriasedap  #kuihmuih  #kuihkeria  #makanansedap  #kuihsedap  #keriaantarabangsa  #kakimakan  #foodiemalaysia  #kuihmuih  #kuihsedap  #keriatuanihsan Β  #ampangjaya  #spca  #ampangpoint  #bukitindah 
Hampa Peminat ais krim, JoM dapatkan di @theeskremtruck
Foodtruck yg terbaik kami bawakan khas untuk anda, hampa kena try, pastikan bawa family semua.. Jom kita ke gheyuhghendahfestival2017 di The Carnivall Waterpark, Sg. Petani , 03september2017  ini. 
#ggfest2017 #gheyuhghendahfest2017 #theeskremtruck #foodtruck #foodtruckmalaysiaofficial #nftc #jalanjalancarimakan #kedah