an online Instagram web viewer

#jalanjalancarimakan medias

Photos

Boleh order dari saya 0192210318. Di luar Kuantan, pembelian secara pukal... #sambalhitampahang
Boleh order dari saya 0192210318. Di luar Kuantan, pembelian secara pukal... #sambalhitampahang 
Apa? Sahur nanti takde lauk? Jangan bimbang, acar Ikan masin kurau kan Ada. Makan dengan nasi sahaja pun dah sedap. Jom order. Whatsapp je kitorang k. Dm Kat insta pun boleh. Muah muah!
Apa? Sahur nanti takde lauk? Jangan bimbang, acar Ikan masin kurau kan Ada. Makan dengan nasi sahaja pun dah sedap. Jom order. Whatsapp je kitorang k. Dm Kat insta pun boleh. Muah muah!
Salam Berbuka semua!
Meh jengok2 menu apa harini di @qasreenacafe.
Booking tempat anda sekarang! Tempat terhad!
Call/wassap no tertera untuk tempahan.

Rosnani: 0126457101
Rose Annissa: 0133477404
Qazzven: 01127753447

#iftar #iftarmelaka #buffetmelaka #bukakatmana #qasreenacafemelaka #qasreenacafe #jalanjalancarimakan #melaka #melakafood #melakau #jjcmtv3 #jjcm #jjcmmelaka #bukitkatil #makansampaikenyang #makan #makankatmana #makanapaplg
terima kasih kepada brother ni dari semalam menanti jus durian belanda dan pati asli durian belanda.....akhirnye terima juga....jika berminat boleh hubungi kami di nombor 0186636055 www.wasap.my/60186636055
#saribuahdurianbelanda #ejensaribuahdurianbelanda #durianbelanda #sedap #jus #jalanjalancarimakan #makan #isidurianbelanda #patidurianbelanda #cegahkanser #kajang #ampang #cheras #kualalumpur #halalfood #homemade #murahmurah #apaapaaja #semenyih #bangi #jjcm #makan-makan
terima kasih kepada brother ni dari semalam menanti jus durian belanda dan pati asli durian belanda.....akhirnye terima juga....jika berminat boleh hubungi kami di nombor 0186636055 www.wasap.my/60186636055 #saribuahdurianbelanda  #ejensaribuahdurianbelanda  #durianbelanda  #sedap  #jus  #jalanjalancarimakan  #makan  #isidurianbelanda  #patidurianbelanda  #cegahkanser  #kajang  #ampang  #cheras  #kualalumpur  #halalfood  #homemade  #murahmurah  #apaapaaja  #semenyih  #bangi  #jjcm  #makan -makan
Package tambahan kiya ada package Nasi Ambeng dan package Nasi Gorenh Cina. Yok! Kita berbuka puasa di MANGAN

Kedai kami di Jalan Tanjung Laboh berhadapan dengan volkswagen batu pahat dan sederet dengan 7eleven & kedai rm12

#batupahat #kedaimangan #mangan #makantengahari #lunch #nasi #lauk #kuih #teatime #minumteh #jalantanjunglaboh #asampedas #keriaantarabangsa #jdt #jalanjalancarimakan #packagebukapuasamangan #packagebukapuasa2017 #ramadhanpackage2017 #manganramadhanpackage #ramadhan #ramadhan2017 #ramadhandimangan
Package tambahan kiya ada package Nasi Ambeng dan package Nasi Gorenh Cina. Yok! Kita berbuka puasa di MANGAN Kedai kami di Jalan Tanjung Laboh berhadapan dengan volkswagen batu pahat dan sederet dengan 7eleven & kedai rm12 #batupahat  #kedaimangan  #mangan  #makantengahari  #lunch  #nasi  #lauk  #kuih  #teatime  #minumteh  #jalantanjunglaboh  #asampedas  #keriaantarabangsa  #jdt  #jalanjalancarimakan  #packagebukapuasamangan  #packagebukapuasa2017  #ramadhanpackage2017  #manganramadhanpackage  #ramadhan  #ramadhan2017  #ramadhandimangan 
De'Bamboo Station Ramadhan Promotion. Sekarang hanya RM4.00 dengan MANGAN Ramadhan Package. Yok! Berbhka puasa di MANGAN.

Kedai kami di Jalan Tanjung Laboh berhadapan dengan volkswagen batu pahat dan sederet dengan 7eleven & kedai rm12

#batupahat #kedaimangan #mangan #makantengahari #lunch #nasi #lauk #kuih #teatime #minumteh #jalantanjunglaboh #asampedas #keriaantarabangsa #jdt #jalanjalancarimakan #ramadhan #ramadhandimangan #ramadhanpackage2017 #manganramadhanpackage
De'Bamboo Station Ramadhan Promotion. Sekarang hanya RM4.00 dengan MANGAN Ramadhan Package. Yok! Berbhka puasa di MANGAN. Kedai kami di Jalan Tanjung Laboh berhadapan dengan volkswagen batu pahat dan sederet dengan 7eleven & kedai rm12 #batupahat  #kedaimangan  #mangan  #makantengahari  #lunch  #nasi  #lauk  #kuih  #teatime  #minumteh  #jalantanjunglaboh  #asampedas  #keriaantarabangsa  #jdt  #jalanjalancarimakan  #ramadhan  #ramadhandimangan  #ramadhanpackage2017  #manganramadhanpackage 
Selamat Berpuasa..Selamat Bersahur..hihihi..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜€๐ŸŒŸโœ”
#zackfood 
#tubestars
#sedapgiler 
#rforrecipe 
#jalanjalancarimakan
#beliniefood 
#bellinieshop
#tubestars
Fried Rice mix with Sambal Hijau.. emm Simple Delicious๐Ÿ˜š๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘
#zackfood 
#sedapgiler 
#jalanjalancarimakan 
#beliniefood 
#bellinieshop
#food
#simplefood 
#jommakan
Package berbuka luasa dia MANGAN.

Package 5. Yok! Kita berbuka dia MANGAN

Kedai kami di Jalan Tanjung Laboh berhadapan dengan volkswagen batu pahat dan sederet dengan 7eleven & kedai rm12

#batupahat #kedaimangan #mangan #makantengahari #lunch #nasi #lauk #kuih #teatime #minumteh #jalantanjunglaboh #asampedas #keriaantarabangsa #jdt #jalanjalancarimakan #ramadhandimangan #ramadhan #packagebukapuasa2017 #packagebukapuasamangan
Admin belum pernah post gambar makanan.. tapi hari ni teringin pulak.. khas utk big bos kita @hazratfaiz๐Ÿ˜Š
ใƒปใƒปใƒป
Assalamualaikum sume.. Ramadan Kareem. Jgn lupe k dtg berbuke di @gratoplus_bangi.. islammm.. paduuu.. sedappp.. @hadiabas kalo nk free pun bole gi surau dpn gratoplus tu.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜ท #Repost @gratoplus_bangi (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Jemputlah datang ke Bazar Ramadan Grato Plus Bangi di Section 3 Bandar Baru Bangi (sebelah Proton), atau boleh datang berbuka puasa di restoran kami, berhadapan Surau Bangi Perdana. Lebih daripada 20 menu Italian ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น dan Western food ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ‘ชโ˜บ๏ธ
Untuk tempahan berbuka puasa atau take-away bolehlah call 012-2470131 
#gratoplus_bangi #italian #western #jalanjalancarimakan #jjcm #bandarbarubangi #lapar #bangi #burger #pasta #makansedap #iftar #bukapuasa
Admin belum pernah post gambar makanan.. tapi hari ni teringin pulak.. khas utk big bos kita @hazratfaiz๐Ÿ˜Š ใƒปใƒปใƒป Assalamualaikum sume.. Ramadan Kareem. Jgn lupe k dtg berbuke di @gratoplus_bangi.. islammm.. paduuu.. sedappp.. @hadiabas kalo nk free pun bole gi surau dpn gratoplus tu.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜ท #Repost  @gratoplus_bangi (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Jemputlah datang ke Bazar Ramadan Grato Plus Bangi di Section 3 Bandar Baru Bangi (sebelah Proton), atau boleh datang berbuka puasa di restoran kami, berhadapan Surau Bangi Perdana. Lebih daripada 20 menu Italian ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น dan Western food ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ‘ชโ˜บ๏ธ Untuk tempahan berbuka puasa atau take-away bolehlah call 012-2470131 #gratoplus_bangi  #italian  #western  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #bandarbarubangi  #lapar  #bangi  #burger  #pasta  #makansedap  #iftar  #bukapuasa 
Package berbuka puasa di MANGAN.

Package 3 dan 4. Yok! Kita berbuka puasa di MANGAN

Kedai kami di Jalan Tanjung Laboh berhadapan dengan volkswagen batu pahat dan sederet dengan 7eleven & kedai rm12

#batupahat #kedaimangan #mangan #makantengahari #lunch #nasi #lauk #kuih #teatime #minumteh #jalantanjunglaboh #asampedas #keriaantarabangsa #jdt #jalanjalancarimakan #ramadhandimangan #ramadhan #packagebukapuasa2017 #packagebukapuasamangan
Mini Bazaar dan Delivery kami dah mula pukul 4 petang tadi. Nak order makanan western pun boleh. Waktu operasi untuk Mini Bazaar dan Delivery bermula 4 petang hingga 7 malam. Call kami untuk lebih lanjut (012-2874135)

#suduandknife #ramadhan2017 #jalanjalancarimakan #gombak
Mini Bazaar dan Delivery kami dah mula pukul 4 petang tadi. Nak order makanan western pun boleh. Waktu operasi untuk Mini Bazaar dan Delivery bermula 4 petang hingga 7 malam. Call kami untuk lebih lanjut (012-2874135) #suduandknife  #ramadhan2017  #jalanjalancarimakan  #gombak 
Who says healthy food can't be tasty. "Grilled Chicken Ciabatta" from our Scholar's Deli. #hotels #utm #utmkl #holiday #cuticuti #makanan #makan #makanmana #jalanjalancarimakan #tripadvisor #lonelyplanet #lokalah #supportlokal #cuticutimalaysia #lapar
Pakage bebuka puasa dari MANGAN.

Package 1 dan 2. Yok kita bebuka puasa di MANGAN.

Kedai kami di Jalan Tanjung Laboh berhadapan dengan volkswagen batu pahat dan sederet dengan 7eleven & kedai rm12

#batupahat #kedaimangan #mangan #makantengahari #lunch #nasi #lauk #kuih #teatime #minumteh #jalantanjunglaboh #asampedas #keriaantarabangsa #jdt #jalanjalancarimakan #ramadhandimangan #ramdhan #packagebukapuasa2017 #packagebukapuasamangan
้€›้€›Bazaar Ramadhanๆ‰พ้ปžๅƒ็š„~๐Ÿ–๐Ÿ—๐Ÿ”๐ŸŒฏ๐ŸŒญ๐Ÿ๐Ÿข๐Ÿš
#bazaarramadhan #bazaarramadhan2017 #tanjongmalim #jalanjalancarimakan #jommakan
Do you think that we're able to gain this much crowd this Ramadhan season? Well, anything is possible #foodlover #cafehopping #jalanjalancarimakan #msu #msurians #menarau #woodpackercafe #shahalam
JOM MAKAN SOQ BERSAMA BOB BURGER 97!

Dibuka Selasa hingga Jumaat,
10.30 malam hingga 3.30 pagi. ๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ” #ramadhan #burger #pulaupinang #sahur #soq #penangkini #jalanjalancarimakan #iftar
Assalammualaikum warga warga melaka, 
yang masih tercari cari nak berbuka di mana, 
yg terpinga pinga nak makan apa,
apa kata kita kasi try satu kali berbuka di qasreena cafe,
masakan kampung ada western ada kuih muih ada segala jenis masakan , dan Mee Racun Melaka!
yang penting dijamin halal dan sedapppp!
takyah pening pening nak booking mahal mahal ,
rm25 utk dewasa dan rm10 utk kanak kanak,
sekali bayar lepas tu makan lah sampai kenyang ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜‹ for any reservation boleh lah dial nombor yg tertera.. Rose Annissa :  0133477404
Rosnani. :  0126457101
Qazzven. :  01127753447

selamat berpuasa semuaaaa!

#buffetmelaka #iftarmelaka #meeracunmelaka #qasreenacafemelaka #jomberbuka #bukakatmana #buffetberbuka #makansampaikenyang #mehlersinggah #jalanjalancarimakan #jjcm
Assalammualaikum warga warga melaka, yang masih tercari cari nak berbuka di mana, yg terpinga pinga nak makan apa, apa kata kita kasi try satu kali berbuka di qasreena cafe, masakan kampung ada western ada kuih muih ada segala jenis masakan , dan Mee Racun Melaka! yang penting dijamin halal dan sedapppp! takyah pening pening nak booking mahal mahal , rm25 utk dewasa dan rm10 utk kanak kanak, sekali bayar lepas tu makan lah sampai kenyang ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜‹ for any reservation boleh lah dial nombor yg tertera.. Rose Annissa : 0133477404 Rosnani. : 0126457101 Qazzven. : 01127753447 selamat berpuasa semuaaaa! #buffetmelaka  #iftarmelaka  #meeracunmelaka  #qasreenacafemelaka  #jomberbuka  #bukakatmana  #buffetberbuka  #makansampaikenyang  #mehlersinggah  #jalanjalancarimakan  #jjcm 
Tak perlu gosok mata... ya memang betul ini la sambal sotong power tu... Kami bersiaran seperti biasa pada bulan Ramadhan bermula dari jam 4pm hingga 11pm (dine in & takeaway) ๐Ÿ˜Š #nasikandar #nasiahmad #ayammasakmerah #ayamgoreng #ayam #sotong #bawal #kari #curry #sambal #jalanjalancarimakan #jjcmtv3 #foodporn #mycafefood #mytravelguide #makannetwork #makan #makanan #puasa #ramadhan #raya
hehe..anak sis ni dah tak sabar nk makan ye ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ..hmm bau je pun dah sedap, thanks ye syg @ai_rieyna for support @the_resoles๐Ÿ’•๐Ÿ’•.
.
skrg dah ade 2 perisa tau๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ.
๐Ÿ‘‰Original Premium
๐Ÿ‘‰Creamy Chicken Mushroom.
.
rasa premium my mom secret recipe๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ.haa bulan puasa mcm ni, senang sngt klw ada simpan stok frozen kan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.ape tggu lagi..
.
Whatsapp now 0172129508.
.
#reviewtheresoles 
#resoles 
#theresoles 
#nyonyaiqohresoles 
#jalanjalancarimakan #klfood #klfoodie #berbukapuasa #kuihfrozen #kuihsedap #kuihmelayu
hehe..anak sis ni dah tak sabar nk makan ye ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ..hmm bau je pun dah sedap, thanks ye syg @ai_rieyna for support @the_resoles๐Ÿ’•๐Ÿ’•. . skrg dah ade 2 perisa tau๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ. ๐Ÿ‘‰Original Premium ๐Ÿ‘‰Creamy Chicken Mushroom. . rasa premium my mom secret recipe๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ.haa bulan puasa mcm ni, senang sngt klw ada simpan stok frozen kan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.ape tggu lagi.. . Whatsapp now 0172129508. . #reviewtheresoles  #resoles  #theresoles  #nyonyaiqohresoles  #jalanjalancarimakan  #klfood  #klfoodie  #berbukapuasa  #kuihfrozen  #kuihsedap  #kuihmelayu 
Lokasi Best Raya Festival adalah berhadapan dengan BSN dan Satay Haji Samuri Kompleks PKNS Shah Alam, berdekatan dengan traffic light simpat empat besar jalan ke SIRIM.

Jalan lupa singgah ke booth kami..di V15 &V16 
WAJIB CUBA menu istimewa ramadhan kami.. ๐Ÿ‘‰MURTABAK SINGAPORE ๐Ÿ‘‰NASI BERINGIN ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Kita buka sama-sama kat sini ya..๐Ÿ˜ƒ #kakibakar #murtabaksingapore #nasiberingin #kambingperap #ramadhan #ramadhanspecial #usahawanjalanan #bestrayafestival #BRF2017 #iftar #bukapuasa #jalanjalancarimakan #foodfest #foodgasm #instafood #instafoodie #shahalam #selangor
Lokasi Best Raya Festival adalah berhadapan dengan BSN dan Satay Haji Samuri Kompleks PKNS Shah Alam, berdekatan dengan traffic light simpat empat besar jalan ke SIRIM. Jalan lupa singgah ke booth kami..di V15 &V16 WAJIB CUBA menu istimewa ramadhan kami.. ๐Ÿ‘‰MURTABAK SINGAPORE ๐Ÿ‘‰NASI BERINGIN ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Kita buka sama-sama kat sini ya..๐Ÿ˜ƒ #kakibakar  #murtabaksingapore  #nasiberingin  #kambingperap  #ramadhan  #ramadhanspecial  #usahawanjalanan  #bestrayafestival  #BRF2017  #iftar  #bukapuasa  #jalanjalancarimakan  #foodfest  #foodgasm  #instafood  #instafoodie  #shahalam  #selangor 
FITGEN CAN KILL CRAVINGS AND UR APETITE.. TRUST ME... HIGHLY RECOMMENDED.. NATURAL INGREDIENTS
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐Ÿƒ๐Ÿ€๐Ÿ“ #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #gemok #slimpill #fat #jalanjalancarimakan #plussizes
#nakkurus #nakkuruscepatselamat #slimpill #gemuk #plussizefashion #plussizes #jalanjalancarimakan #kebaya
#jomkurus #kurusselamat #kfc #plussizes  #kuruscepat #mcdonalds #slim #nakkurus#bodysuit
#jomkurus #kurusselamat #kfc #plussizes  #kuruscepat #mcdonalds #slim #nakkurus#bodysuit
FITGEN CAN KILL CRAVINGS AND UR APETITE.. TRUST ME... HIGHLY RECOMMENDED.. NATURAL INGREDIENTS ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐Ÿƒ๐Ÿ€๐Ÿ“ #jomkurus  #kurusselamat  #kuruscepat  #gemok  #slimpill  #fat  #jalanjalancarimakan  #plussizes  #nakkurus  #nakkuruscepatselamat  #slimpill  #gemuk  #plussizefashion  #plussizes  #jalanjalancarimakan  #kebaya  #jomkurus  #kurusselamat  #kfc  #plussizes  #kuruscepat  #mcdonalds  #slim  #nakkurus #bodysuit  #jomkurus  #kurusselamat  #kfc  #plussizes  #kuruscepat  #mcdonalds  #slim  #nakkurus #bodysuit 
jus durian belanda boleh di dapati dia bazar BHTO gerai KUNYIT STATION....nikmati nasi ayam kunyit dengan jus durian belanda.....pehhh....nikmatnya.....jika berminat boleh hubungi kami di nombor 0186636055 www.wasap.my/60186636055
#saribuahdurianbelanda #ejensaribuahdurianbelanda #durianbelanda #sedap #jus #jalanjalancarimakan #makan #isidurianbelanda #patidurianbelanda #cegahkanser #kajang #ampang #cheras #kualalumpur #halalfood #homemade #murahmurah #apaapaaja #semenyih #bangi #jjcm #makan-makan
jus durian belanda boleh di dapati dia bazar BHTO gerai KUNYIT STATION....nikmati nasi ayam kunyit dengan jus durian belanda.....pehhh....nikmatnya.....jika berminat boleh hubungi kami di nombor 0186636055 www.wasap.my/60186636055 #saribuahdurianbelanda  #ejensaribuahdurianbelanda  #durianbelanda  #sedap  #jus  #jalanjalancarimakan  #makan  #isidurianbelanda  #patidurianbelanda  #cegahkanser  #kajang  #ampang  #cheras  #kualalumpur  #halalfood  #homemade  #murahmurah  #apaapaaja  #semenyih  #bangi  #jjcm  #makan -makan
Assalamualaikum sume.. Ramadan Kareem. Jgn lupe k dtg berbuke di @gratoplus_bangi.. islammm.. paduuu.. sedappp..
ใƒปใƒปใƒป
Jemputlah datang ke Bazar Ramadan Grato Plus Bangi di Section 3 Bandar Baru Bangi (sebelah Proton), atau boleh datang berbuka puasa di restoran kami, berhadapan Surau Bangi Perdana. Lebih daripada 20 menu Italian ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น dan Western food ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ‘ชโ˜บ๏ธ
Untuk tempahan berbuka puasa atau take-away bolehlah call +6012-2470131 
#gratoplus_bangi #italian #western #jalanjalancarimakan #jjcm #bandarbarubangi #lapar #bangi #burger #pasta #makansedap #iftar #bukapuasa - #regrann
Assalamualaikum sume.. Ramadan Kareem. Jgn lupe k dtg berbuke di @gratoplus_bangi.. islammm.. paduuu.. sedappp.. ใƒปใƒปใƒป Jemputlah datang ke Bazar Ramadan Grato Plus Bangi di Section 3 Bandar Baru Bangi (sebelah Proton), atau boleh datang berbuka puasa di restoran kami, berhadapan Surau Bangi Perdana. Lebih daripada 20 menu Italian ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น dan Western food ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ‘ชโ˜บ๏ธ Untuk tempahan berbuka puasa atau take-away bolehlah call +6012-2470131 #gratoplus_bangi  #italian  #western  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #bandarbarubangi  #lapar  #bangi  #burger  #pasta  #makansedap  #iftar  #bukapuasa  - #regrann 
Kami bersiaran seperti biasa pada bulan Ramadhan bermula dari jam 4pm hingga 11pm (dine in & takeaway) ๐Ÿ˜Š #nasikandar #nasiahmad #ayammasakmerah #ayamgoreng #ayam #sotong #bawal #kari #curry #sambal #jalanjalancarimakan #jjcmtv3 #foodporn #mycafefood #mytravelguide #makannetwork #makan #makanan #puasa #ramadhan #raya
repost via @instarepost20 from @gratoplus_bangi
Jemputlah datang ke Bazar Ramadan Grato Plus Bangi di Section 3 Bandar Baru Bangi (sebelah Proton), atau boleh datang berbuka puasa di restoran kami, berhadapan Surau Bangi Perdana. Lebih daripada 20 menu Italian ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น dan Western food ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ‘ชโ˜บ๏ธ
Untuk tempahan berbuka puasa atau take-away bolehlah call 012-2470131 
#gratoplus_bangi #italian #western #jalanjalancarimakan #jjcm #bandarbarubangi #lapar #bangi #burger #pasta #makansedap #iftar #bukapuasaย #instarepost20
repost via @instarepost20 from @gratoplus_bangi Jemputlah datang ke Bazar Ramadan Grato Plus Bangi di Section 3 Bandar Baru Bangi (sebelah Proton), atau boleh datang berbuka puasa di restoran kami, berhadapan Surau Bangi Perdana. Lebih daripada 20 menu Italian ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น dan Western food ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ‘ชโ˜บ๏ธ Untuk tempahan berbuka puasa atau take-away bolehlah call 012-2470131 #gratoplus_bangi  #italian  #western  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #bandarbarubangi  #lapar  #bangi  #burger  #pasta  #makansedap  #iftar  #bukapuasa ย #instarepost20 
Pening memikirkan idea nak makan apa untuk berbuka puasa hari ini? Singgah aja ke Hornbill Restaurant & Cafe di KL Bird Park! Sambil berbuka puasa, anda akan mendapat ketenangan dari suasana alam semulajadi. Menu pilihan sedap-sedap! Iftar aja di Hornbill Restaurant & Cafe , @klbirdparkmalaysia @klbirdparkmalaysia @klbirdparkmalaysia !

#thisisreef #REEFISM #REEFISMTERRITORY #blog #blogger #bloggerkakimakan #bloggermalaysia #food #foodie #foodporn #foodblogger #HornbillRestaurant #KLBirdPark #Iftar #BukaPuasa #Ramadhan2017 #RamadanKareem #ramadhan #ramadanmubarak #ZomatoMY #JJCM #JalanJalanCariMakan
Pening memikirkan idea nak makan apa untuk berbuka puasa hari ini? Singgah aja ke Hornbill Restaurant & Cafe di KL Bird Park! Sambil berbuka puasa, anda akan mendapat ketenangan dari suasana alam semulajadi. Menu pilihan sedap-sedap! Iftar aja di Hornbill Restaurant & Cafe , @klbirdparkmalaysia @klbirdparkmalaysia @klbirdparkmalaysia ! #thisisreef  #REEFISM  #REEFISMTERRITORY  #blog  #blogger  #bloggerkakimakan  #bloggermalaysia  #food  #foodie  #foodporn  #foodblogger  #HornbillRestaurant  #KLBirdPark  #Iftar  #BukaPuasa  #Ramadhan2017  #RamadanKareem  #ramadhan  #ramadanmubarak  #ZomatoMY  #JJCM  #JalanJalanCariMakan 
Behind the scene in the making of bubur lambuk that will be distribute at level Mezzanine PICC today. #iftar #drivethru #ramadan #bubur #buburlambuk #picc #picoftheday #piccmalaysia #malaysia #sedap #bukapuasa #kongsirezeki #berbukapuasa #jalan2 #jalanjalancarimakan
Assalamualaikum selamat berpuasa ๐Ÿ’๐Ÿผ hari nie @hadramawt_palace sibuk membuat persiapan 400 set delivery box untuk RUMAH ANAK YATIM DAN MADRASAH AL-HARAMAIM & TAHFIZ AL-QURAN ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ boleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
Terima Kasih kepada yang telah membuat tempahan IFTAR di D'KAYANGAN STEAMBOAT BBQ BUFFET dan yang masih lagi ragu2 atau belom ada rancangan berbuka mana dengan HARGA MELETOP & BERBALOI MURAH, meyhh datang bersama Keluarga, Rakan2, CLUB Members, Peminat, Persatuan, @ nak merancang Reunion, ALumni, Haa JOM NIKMATI SELERA KAMPUNG BUFFET RAMADHAN Bersama DKayangan Steamboat BBQ Buffet.

LEBIH 200 JENIS BBQ & STEAMBOAT BUFFET, ANEKA GERAI, MASAKAN PANAS ISTIMEWA, KUIH MUIH TRADITIONAL, BUAH-BUAHAN & PELBAGAI JENIS MINUMAN UNTUK DINIKMATI BERSAMA. 
PELBAGAI KEMUDAHAN TERSEDIA UNTUK PENGUNJUNG YANG HADIR.

RM44.90Nett termasuk GST (Dewasa) & RM22.90Nett termasuk GST (Kanak Kanak)

HARGA ISTIMEWA BAGI TEMPAHAN KUMPULAN MELEBIHI 50Pax KEATAS ๐Ÿ“JOM booking sekarang!!!!!
๐Ÿ“JOM booking sekarang!!!!!
๐Ÿ“JOM booking sekarang!!!!! HUBUNGI KAMI Call/WhatsApp/SMS SEGERA DI TALIAN :
โ˜Ž๏ธ+6012.297.1091
โ˜Ž๏ธ+6017.627.4015
โ˜Ž๏ธ+603.5523.4979

#Ramadhan2017 #Bukapuasa2017 #Ramadhan #BuffetRamadhan #BuffetRamadhan2017 #Berbukapuasa #iftar #majlisberbukapuasa #dkayangansteamboatbbqbuffet #dkayangansteamboat #Seksyen13 #shahalam #Reunion #corporate #event  #promotion #offer #jalanjalancarimakan #jjcmtv3 #selangortv #selangoteatandtravel
Terima Kasih kepada yang telah membuat tempahan IFTAR di D'KAYANGAN STEAMBOAT BBQ BUFFET dan yang masih lagi ragu2 atau belom ada rancangan berbuka mana dengan HARGA MELETOP & BERBALOI MURAH, meyhh datang bersama Keluarga, Rakan2, CLUB Members, Peminat, Persatuan, @ nak merancang Reunion, ALumni, Haa JOM NIKMATI SELERA KAMPUNG BUFFET RAMADHAN Bersama DKayangan Steamboat BBQ Buffet. LEBIH 200 JENIS BBQ & STEAMBOAT BUFFET, ANEKA GERAI, MASAKAN PANAS ISTIMEWA, KUIH MUIH TRADITIONAL, BUAH-BUAHAN & PELBAGAI JENIS MINUMAN UNTUK DINIKMATI BERSAMA. PELBAGAI KEMUDAHAN TERSEDIA UNTUK PENGUNJUNG YANG HADIR. RM44.90Nett termasuk GST (Dewasa) & RM22.90Nett termasuk GST (Kanak Kanak) HARGA ISTIMEWA BAGI TEMPAHAN KUMPULAN MELEBIHI 50Pax KEATAS ๐Ÿ“JOM booking sekarang!!!!! ๐Ÿ“JOM booking sekarang!!!!! ๐Ÿ“JOM booking sekarang!!!!! HUBUNGI KAMI Call/WhatsApp/SMS SEGERA DI TALIAN : โ˜Ž๏ธ+6012.297.1091 โ˜Ž๏ธ+6017.627.4015 โ˜Ž๏ธ+603.5523.4979 #Ramadhan2017  #Bukapuasa2017  #Ramadhan  #BuffetRamadhan  #BuffetRamadhan2017  #Berbukapuasa  #iftar  #majlisberbukapuasa  #dkayangansteamboatbbqbuffet  #dkayangansteamboat  #Seksyen13  #shahalam  #Reunion  #corporate  #event  #promotion  #offer  #jalanjalancarimakan  #jjcmtv3  #selangortv  #selangoteatandtravel 
Haii to all my lovely costumer โ˜บ๏ธโœ‹๐Ÿป admin nak bagi tahu nie yang set delivery box untuk bulan puasa nie still open oder tapi 5 box keatas untuk melaka n KL 10 box keatas ๐Ÿ˜Š booking sebelom pukul 5 petang ye u olls โ˜Ž๏ธboleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
Haii to all my lovely costumer โ˜บ๏ธโœ‹๐Ÿป admin nak bagi tahu nie yang set delivery box untuk bulan puasa nie still open oder tapi 5 box keatas untuk melaka n KL 10 box keatas ๐Ÿ˜Š booking sebelom pukul 5 petang ye u olls โ˜Ž๏ธboleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
Haii to all my lovely costumer โ˜บ๏ธโœ‹๐Ÿป admin nak bagi tahu nie yang set delivery box untuk bulan puasa nie still open oder tapi 5 box keatas untuk melaka n KL 10 box keatas ๐Ÿ˜Š booking sebelom pukul 5 petang ye u olls โ˜Ž๏ธboleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
Haii to all my lovely costumer โ˜บ๏ธโœ‹๐Ÿป admin nak bagi tahu nie yang set delivery box untuk bulan puasa nie still open oder tapi 5 box keatas untuk melaka n KL 10 box keatas ๐Ÿ˜Š booking sebelom pukul 5 petang ye u olls โ˜Ž๏ธboleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
Assalamualaikum selamat berpuasa ๐Ÿ’๐Ÿผ hari nie @hadramawt_palace sibuk membuat persiapan 400 set delivery box untuk RUMAH ANAK YATIM DAN MADRASAH AL-HARAMAIM & TAHFIZ AL-QURAN ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ boleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak dari kami di #jombali  #jalanjalancarimakan #promosiraya #boucher
Pakej berbuka puasa Masakan cina muslim di teratak kami. Siap sekali dgn menu ade tu, senang nk pilih nnt hor๐Ÿ˜„

Nak booking meja wassap/call ke nombor ambe tu, paling lewat booking sebelum pukul 5 ptg yep๐Ÿ˜‰

InsyaAllah esok start beroperasi๐Ÿ˜

#kualaterengganu #terengganu #sekmung #jalanjalancarimakan #masakancinamuslim #makangmakangganu #malaysia #pakejberbukapuasa #hadapanhoteltanjungvista #hoteltanjungvista #delicious #foodstagram
HARI INI temui kami GERAI ABG CIK dengan menu NASI BARYANI sempena bulan RAMADHAN .
.
*NASI BARYANI BERLAUK*
๐Ÿ“ _RM6_ // Lauk๐Ÿ“shj _RM4_
.
๐Ÿ„(200g) _RM10_ // Lauk๐Ÿ„shj _RM8_
.
๐Ÿ(200g) _RM12_ // Lauk๐Ÿshj _RM10_
.
rusa(200g) _RM16_ // Lauk๐ŸฆŒshj _RM14_
.
+๐ŸšNasi Baryani shj _RM2_
.
.
Apa yg special???
.
.
*Nasi briyani original yg panjanggg* tuuu. Bukan nasi biasaยฒ taw. Phewww inshaa Allah terus kenyangg .
.
*"RM2 sekali DELIVERY, NO LIMIT" weiii* ๐Ÿ™…
Tak berbaloi order 1 nii . Jom pakat order banyakยฒ sekali satu dorm atauu bole buat sahur nanti ๐Ÿ‘
.
.
whatsapp/call kami
๐Ÿ“ž 012 549 8410
๐Ÿ“ž 011-3211 5657
๐Ÿ“ž 013-968 9412
๐Ÿ•’: 3-6 ptg setiap hari
๐Ÿ“ขDi Belakang Hentian Bas FAB, Bersebelahan UTM CC (UTM SKUDAI JOHOR)
.
.
.
#nasijimat #nasibajet #nasibaryani #nasiberiani #bazarramadhan #makansedap #nasiberlauk #juadahberbuka #puasa #jalanjalancarimakan #studentutmskudai #jimat #berjimat #tamanimpianemas #skudai #tamansriskudai #tamanuniversiti #tamanpulaiutama#tamanteratai #johorbharu #tamansripulai #utm #utmskudai #studentutm #masjidutm #utmskudaialumni #terapiinstagram #kitagunani #viralmalaysia #hanyadijohor
HARI INI temui kami GERAI ABG CIK dengan menu NASI BARYANI sempena bulan RAMADHAN . . *NASI BARYANI BERLAUK* ๐Ÿ“ _RM6_ // Lauk๐Ÿ“shj _RM4_ . ๐Ÿ„(200g) _RM10_ // Lauk๐Ÿ„shj _RM8_ . ๐Ÿ(200g) _RM12_ // Lauk๐Ÿshj _RM10_ . rusa(200g) _RM16_ // Lauk๐ŸฆŒshj _RM14_ . +๐ŸšNasi Baryani shj _RM2_ . . Apa yg special??? . . *Nasi briyani original yg panjanggg* tuuu. Bukan nasi biasaยฒ taw. Phewww inshaa Allah terus kenyangg . . *"RM2 sekali DELIVERY, NO LIMIT" weiii* ๐Ÿ™… Tak berbaloi order 1 nii . Jom pakat order banyakยฒ sekali satu dorm atauu bole buat sahur nanti ๐Ÿ‘ . . whatsapp/call kami ๐Ÿ“ž 012 549 8410 ๐Ÿ“ž 011-3211 5657 ๐Ÿ“ž 013-968 9412 ๐Ÿ•’: 3-6 ptg setiap hari ๐Ÿ“ขDi Belakang Hentian Bas FAB, Bersebelahan UTM CC (UTM SKUDAI JOHOR) . . . #nasijimat  #nasibajet  #nasibaryani  #nasiberiani  #bazarramadhan  #makansedap  #nasiberlauk  #juadahberbuka  #puasa  #jalanjalancarimakan  #studentutmskudai  #jimat  #berjimat  #tamanimpianemas  #skudai  #tamansriskudai  #tamanuniversiti  #tamanpulaiutama #tamanteratai  #johorbharu  #tamansripulai  #utm  #utmskudai  #studentutm  #masjidutm  #utmskudaialumni  #terapiinstagram  #kitagunani  #viralmalaysia  #hanyadijohor 
Alhamdulillah. thanks ye support @the_resoles ๐Ÿ’•๐Ÿ’•..haa abg kita ni borong yg frozen. boleh masak kat rumah time sahur & bebuka nt ๐Ÿ˜Ž.
.
syg2 nak kuih resoles yg frozen jg? haa whatsapp je hotline kami sekarang 0172129508..rezeki bulan puasa, order kali ni lain macam sikit, bertubi2 masuk ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ.
.
#reviewtheresoles 
#resoles 
#theresoles 
#nyonyaiqohresoles 
#klfood #klfoodie #bangi #serdang #shahalam #serikembangan #kuihmuih #kuihsedap #kuihmelayu #kuihfrozen #jalanjalancarimakan
Alhamdulillah. thanks ye support @the_resoles ๐Ÿ’•๐Ÿ’•..haa abg kita ni borong yg frozen. boleh masak kat rumah time sahur & bebuka nt ๐Ÿ˜Ž. . syg2 nak kuih resoles yg frozen jg? haa whatsapp je hotline kami sekarang 0172129508..rezeki bulan puasa, order kali ni lain macam sikit, bertubi2 masuk ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ. . #reviewtheresoles  #resoles  #theresoles  #nyonyaiqohresoles  #klfood  #klfoodie  #bangi  #serdang  #shahalam  #serikembangan  #kuihmuih  #kuihsedap  #kuihmelayu  #kuihfrozen  #jalanjalancarimakan 
Kini !! #popiaseaweedbambam  boleh didapati diseluruh Malaysia. Postage available now!!
.
.
KINI dengan 2 perisa! Saya ulangi! Dua perisa! ๐Ÿ‘‰๐ŸปORIGINAL
๐Ÿ‘‰๐ŸปCHEESE
.
.
Harga?
.
.
๐Ÿ—ฃHarga dlm balang berbeza dgn yg paket plastik. Kami tambah berat! 150 gram! .
Kenapa?
.
.
.
.
Hurmmmm...Yelah..Semua komplen!!! Makan kejap je dah habis! Tak cukupppppp ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š
.
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปRM15/150gram ORI
๐Ÿ‘‰๐ŸปRM17/150gram CHEESE
.
.
Postage? RM8 SM /RM12 SS.
.
.
Berminat? Whatsapp no di bio ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜˜
#popiaseaweed #popiaseaweedmalaysia #popiaseaweedmurah #popiaseaweedsedap #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakanan #cheesycrunchy #serbukcheesemurah #bazaaronline #bazaarpaknil #popiaseaweedmurah #moodrepublik #makanan #seaweedmurah #seaweedsedap #kerepekmurah #kerepekmalaysia #borongkerepek #borongseaweed #plastik #balang #malaysia #jalanjalancarimakan #jjcm
Kini !! #popiaseaweedbambam  boleh didapati diseluruh Malaysia. Postage available now!! . . KINI dengan 2 perisa! Saya ulangi! Dua perisa! ๐Ÿ‘‰๐ŸปORIGINAL ๐Ÿ‘‰๐ŸปCHEESE . . Harga? . . ๐Ÿ—ฃHarga dlm balang berbeza dgn yg paket plastik. Kami tambah berat! 150 gram! . Kenapa? . . . . Hurmmmm...Yelah..Semua komplen!!! Makan kejap je dah habis! Tak cukupppppp ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š . . ๐Ÿ‘‰๐ŸปRM15/150gram ORI ๐Ÿ‘‰๐ŸปRM17/150gram CHEESE . . Postage? RM8 SM /RM12 SS. . . Berminat? Whatsapp no di bio ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜˜ #popiaseaweed  #popiaseaweedmalaysia  #popiaseaweedmurah  #popiaseaweedsedap  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualmakanan  #cheesycrunchy  #serbukcheesemurah  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #popiaseaweedmurah  #moodrepublik  #makanan  #seaweedmurah  #seaweedsedap  #kerepekmurah  #kerepekmalaysia  #borongkerepek  #borongseaweed  #plastik  #balang  #malaysia  #jalanjalancarimakan  #jjcm 
Wah wah Syazwan dgn Tasha shooting di pantai cherating di @eryabysuriacherating 
Jom lah datang ke sini rasai feel berdrama tepi pantai ๐Ÿ˜น๐Ÿ’•
Repost @syazwanzulkifly #sedingincintaantasya for @hypptv #hyppsensasi with @tashashilla ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Follow insta kami di 
@eryabysuriacherating
@eryabysuriamerang
@eryabysuriahotspringbentong
@eryabysuriajandabaik
@suriacollegeanderyabysuria
@royalcambridge_london
. . .
#cuticutimalaysia #dekatje #malaysiatrulyasia #travel #travelgram #wanderlust #vacation#adventure #roadtrip #cherating #terengganu #johorbharu #jandabaik #hotspring #bentong #london #holidayfun #familytime#positivevibes #value #jalanjalancarimakan #festive #holiday #celebrate #special #offer #malaysia #holidays
Wah wah Syazwan dgn Tasha shooting di pantai cherating di @eryabysuriacherating Jom lah datang ke sini rasai feel berdrama tepi pantai ๐Ÿ˜น๐Ÿ’• Repost @syazwanzulkifly #sedingincintaantasya  for @hypptv #hyppsensasi  with @tashashilla ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Follow insta kami di @eryabysuriacherating @eryabysuriamerang @eryabysuriahotspringbentong @eryabysuriajandabaik @suriacollegeanderyabysuria @royalcambridge_london . . . #cuticutimalaysia  #dekatje  #malaysiatrulyasia  #travel  #travelgram  #wanderlust  #vacation #adventure  #roadtrip  #cherating  #terengganu  #johorbharu  #jandabaik  #hotspring  #bentong  #london  #holidayfun  #familytime #positivevibes  #value  #jalanjalancarimakan  #festive  #holiday  #celebrate  #special  #offer  #malaysia  #holidays 
Fried Nasik Sambal Hijau..
Wow Hot & Spicy; eat With Ikan Bilis๐Ÿ‘๐Ÿ˜š
#zackfood 
#sedapgiler 
#rforrecipe 
#jommakan 
#food #delicious 
#jalanjalancarimakan 
#beliniefood 
#bellinieshop
๏ทฝ Salam ramadhan al mubarak y'all .We will be open today until 6.30pm. Just to be inform, our burgers are limited, 1st come 1st serve. Any advance booking kindly text/whatsapp us at 8723666 or 7208023 and pick up at Jalan Roberts, inside Wisma Baru Restaurant. Happy fasting everyone ๐Ÿ˜Š

#brunei #bruneifood #brunei_ig #iloveburger  #burger #burgerlicious #burgerlife #fatsoburgerbrunei #fatsoburger #food #foodie #foodstagram #foodlover #foodphotography #lovefood #lovefoodhatewaste #lovefoodtoomuch #makan #makanterusss #makanmakan #eatburger #jommakan #jalanjalancarimakan #igers #ramadhan
๏ทฝ Salam ramadhan al mubarak y'all .We will be open today until 6.30pm. Just to be inform, our burgers are limited, 1st come 1st serve. Any advance booking kindly text/whatsapp us at 8723666 or 7208023 and pick up at Jalan Roberts, inside Wisma Baru Restaurant. Happy fasting everyone ๐Ÿ˜Š #brunei  #bruneifood  #brunei_ig  #iloveburger  #burger  #burgerlicious  #burgerlife  #fatsoburgerbrunei  #fatsoburger  #food  #foodie  #foodstagram  #foodlover  #foodphotography  #lovefood  #lovefoodhatewaste  #lovefoodtoomuch  #makan  #makanterusss  #makanmakan  #eatburger  #jommakan  #jalanjalancarimakan  #igers  #ramadhan 
Jemputlah datang ke Bazar Ramadan Grato Plus di Section 3 Bandar Baru Bangi (sebelah Proton). Atau boleh juga berbuka puasa di restoran kami โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘ช๐Ÿ”๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น
Untuk tempahan berbuka puasa atau take-away bolehlah call 012-2470131 
#gratoplus_bangi #italian #western #jalanjalancarimakan #jjcm #bandarbarubangi #lapar #bangi #burger #pasta #makansedap #iftar #bukapuasa
LAST DAY ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Haii u olls โœ‹๐Ÿป di sebab kan ramai sangat wassp tanye nak beli voucher ramahdan admin nak bagi tahu yang promotion @hadramawt_palace sampai 29hb okey.. yang nak booking tu still sempat lagi ๐Ÿ˜Š jangan risau kami bagi extra day untuk korang2 nak ajak family, kawan-kawan dengan harga RM29 sahaja !! Nanti lambat jadi normal price RM49++ okey โ˜Ž๏ธ boleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
LAST DAY ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Haii u olls โœ‹๐Ÿป di sebab kan ramai sangat wassp tanye nak beli voucher ramahdan admin nak bagi tahu yang promotion @hadramawt_palace sampai 29hb okey.. yang nak booking tu still sempat lagi ๐Ÿ˜Š jangan risau kami bagi extra day untuk korang2 nak ajak family, kawan-kawan dengan harga RM29 sahaja !! Nanti lambat jadi normal price RM49++ okey โ˜Ž๏ธ boleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
LAST DAY ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Haii u olls โœ‹๐Ÿป di sebab kan ramai sangat wassp tanye nak beli voucher ramahdan admin nak bagi tahu yang promotion @hadramawt_palace sampai 29hb okey.. yang nak booking tu still sempat lagi ๐Ÿ˜Š jangan risau kami bagi extra day untuk korang2 nak ajak family, kawan-kawan dengan harga RM29 sahaja !! Nanti lambat jadi normal price RM49++ okey โ˜Ž๏ธ boleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
LAST DAY ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Haii u olls โœ‹๐Ÿป di sebab kan ramai sangat wassp tanye nak beli voucher ramahdan admin nak bagi tahu yang promotion @hadramawt_palace sampai 29hb okey.. yang nak booking tu still sempat lagi ๐Ÿ˜Š jangan risau kami bagi extra day untuk korang2 nak ajak family, kawan-kawan dengan harga RM29 sahaja !! Nanti lambat jadi normal price RM49++ okey โ˜Ž๏ธ boleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
LAST DAY ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Haii u olls โœ‹๐Ÿป di sebab kan ramai sangat wassp tanye nak beli voucher ramahdan admin nak bagi tahu yang promotion @hadramawt_palace sampai 29hb okey.. yang nak booking tu still sempat lagi ๐Ÿ˜Š jangan risau kami bagi extra day untuk korang2 nak ajak family, kawan-kawan dengan harga RM29 sahaja !! Nanti lambat jadi normal price RM49++ okey โ˜Ž๏ธ boleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
LAST DAY ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Haii u olls โœ‹๐Ÿป di sebab kan ramai sangat wassp tanye nak beli voucher ramahdan admin nak bagi tahu yang promotion @hadramawt_palace sampai 29hb okey.. yang nak booking tu still sempat lagi ๐Ÿ˜Š jangan risau kami bagi extra day untuk korang2 nak ajak family, kawan-kawan dengan harga RM29 sahaja !! Nanti lambat jadi normal price RM49++ okey โ˜Ž๏ธ boleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
LAST DAY ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Haii u olls โœ‹๐Ÿป di sebab kan ramai sangat wassp tanye nak beli voucher ramahdan admin nak bagi tahu yang promotion @hadramawt_palace sampai 29hb okey.. yang nak booking tu still sempat lagi ๐Ÿ˜Š jangan risau kami bagi extra day untuk korang2 nak ajak family, kawan-kawan dengan harga RM29 sahaja !! Nanti lambat jadi normal price RM49++ okey โ˜Ž๏ธ boleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
LAST DAY ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Haii u olls โœ‹๐Ÿป di sebab kan ramai sangat wassp tanye nak beli voucher ramahdan admin nak bagi tahu yang promotion @hadramawt_palace sampai 29hb okey.. yang nak booking tu still sempat lagi ๐Ÿ˜Š jangan risau kami bagi extra day untuk korang2 nak ajak family, kawan-kawan dengan harga RM29 sahaja !! Nanti lambat jadi normal price RM49++ okey โ˜Ž๏ธ boleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
LAST DAY ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Haii u olls โœ‹๐Ÿป di sebab kan ramai sangat wassp tanye nak beli voucher ramahdan admin nak bagi tahu yang promotion @hadramawt_palace sampai 29hb okey.. yang nak booking tu still sempat lagi ๐Ÿ˜Š jangan risau kami bagi extra day untuk korang2 nak ajak family, kawan-kawan dengan harga RM29 sahaja !! Nanti lambat jadi normal price RM49++ okey โ˜Ž๏ธ boleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
LAST DAY ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Haii u olls โœ‹๐Ÿป di sebab kan ramai sangat wassp tanye nak beli voucher ramahdan admin nak bagi tahu yang promotion @hadramawt_palace sampai 29hb okey.. yang nak booking tu still sempat lagi ๐Ÿ˜Š jangan risau kami bagi extra day untuk korang2 nak ajak family, kawan-kawan dengan harga RM29 sahaja !! Nanti lambat jadi normal price RM49++ okey โ˜Ž๏ธ boleh wassp 0127469885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum berbuka puasa bersama yang tersayang ๐Ÿ’•
Kami bersiaran seperti biasa pada bulan Ramadhan bermula dari jam 4pm hingga 11pm (dine in & takeaway) ๐Ÿ˜Š #nasikandar #nasiahmad #ayammasakmerah #ayamgoreng #ayam #sotong #bawal #kari #curry #sambal #jalanjalancarimakan #jjcmtv3 #foodporn #mycafefood #mytravelguide #makannetwork #makan #makanan #puasa #ramadhan #raya
Assalamualaikum WBT

bermula hari ini kami akan adakan menu kami SUPER JUMBO STICK KEBAB

Dimana nak dapatkan?

Di BAZAR Kompleks PKNS Shah Alam

Petak no berapa?

Petak No 20

Jgn lupa ramai2 dtg ke BAZAR KOMPLEKS PKNS SHAH ALAM

KITE JUMPA DISANA!!!! #kebabs #kebabturbocrew #kebabturbo #foodhunter #malaysianfood #bazarramadhan #bazar #jalanjalancarimakan #viral #sedap
Fried Nasik Sambal Ikan Bilis; Spicy&Delicious๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘
#sedapgiler #zackfood 
#bellinieshop 
#beliniespfood 
#rforrecipe 
#jommakan 
#jalanjalancarimakan
#yumyum
Dress (Preorder)
Kod: HDM/PFY/AO/FHM

Price: Rm57

Size:
3-4y
4-5y
5-6y
6-7y
7-8y
..
Colour:......
โœ”White
โœ”Blue.
..
(Receive in 6-33days)
..
๐ŸŒธWhtsapp/telegram๐Ÿ‘‰018-2609546

#bajubaby #boyset  #bajubudakmurah
#bajuraya2017 #dressbudakmalaysia #bazaarpaknil #bajubudakmalaysia  #sayajualawakbeli #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #dressbaby #pyjamas #tudung #tudungbawal #prewalkershoes #kasutbudak #barangbaby #headband #romper #jalanjalancarimakan #babypants #sayajualbarangbaby #bajubudak #visitmyig #shawl #bazaronline #jualmurah #bajuraya #girlsets
Dress (Preorder) Kod: HDM/PFY/AO/FHM Price: Rm57 Size: 3-4y 4-5y 5-6y 6-7y 7-8y .. Colour:...... โœ”White โœ”Blue. .. (Receive in 6-33days) .. ๐ŸŒธWhtsapp/telegram๐Ÿ‘‰018-2609546 #bajubaby  #boyset  #bajubudakmurah  #bajuraya2017  #dressbudakmalaysia  #bazaarpaknil  #bajubudakmalaysia  #sayajualawakbeli  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #dressbaby  #pyjamas  #tudung  #tudungbawal  #prewalkershoes  #kasutbudak  #barangbaby  #headband  #romper  #jalanjalancarimakan  #babypants  #sayajualbarangbaby  #bajubudak  #visitmyig  #shawl  #bazaronline  #jualmurah  #bajuraya  #girlsets 
Hye guys.. So selepas selesai perbincangan, maka terhasillah baju crew untuk restoran kami Ayam Percik Johor di Ipoh, Perak.. In shaa Allah akan officially printed and crew akan pakai lepas raya nanti.. Amacam? Okay tak?
.
Kalau Okay kasi Thumbs Up la sikit.. Hehe..
.
#AyamPercikJohor 
#KetagihWeyh 
#ipoh #ipohmali 
#jjcmipoh 
#jalanjalancarimakan
Hye guys.. So selepas selesai perbincangan, maka terhasillah baju crew untuk restoran kami Ayam Percik Johor di Ipoh, Perak.. In shaa Allah akan officially printed and crew akan pakai lepas raya nanti.. Amacam? Okay tak? . Kalau Okay kasi Thumbs Up la sikit.. Hehe.. . #AyamPercikJohor  #KetagihWeyh  #ipoh  #ipohmali  #jjcmipoh  #jalanjalancarimakan 
Vietnamese tasting plate. Top, traditional vietnamese cupcake. Bottom, steamed flat rice rolls with minced pork. Its like the vietnamese version of our chinese yam cake (oor kuih) and cantonese chee cheong fun. Tried this at Pho Viet 1Utama. 
Besides Ice, rIce is also nIce

#1utama #pancake #springroll #vietnamesefood #cupcake #instafood #foodstagram #foodie #foodiepics #foodpics #foodphotography #nomnomnom #foodpunography #punography #foodpuns #forthepun #puns #sirpunsalot #puntastic #jalanjalancarimakan #igmalaysia #igersmalaysia #phovietz
Vietnamese tasting plate. Top, traditional vietnamese cupcake. Bottom, steamed flat rice rolls with minced pork. Its like the vietnamese version of our chinese yam cake (oor kuih) and cantonese chee cheong fun. Tried this at Pho Viet 1Utama. Besides Ice, rIce is also nIce #1utama  #pancake  #springroll  #vietnamesefood  #cupcake  #instafood  #foodstagram  #foodie  #foodiepics  #foodpics  #foodphotography  #nomnomnom  #foodpunography  #punography  #foodpuns  #forthepun  #puns  #sirpunsalot  #puntastic  #jalanjalancarimakan  #igmalaysia  #igersmalaysia  #phovietz 
HAAA SIAPA NAK TAHU RAHSIA KULIT GELAP YANG CANTIK b #Repost @syazwanzulkifly (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Rahsia saya terus hitam begini.. By cameraman bertauliah heehehehe : @abang_alii
. . . .
Boleh lah korang datang juga kalau nak kulit gelap macam @syazwanzulkifly hehe
Insta kami
@eryabysuriacherating
@eryabysuriamerang
@eryabysuriahotspringbentong
@eryabysuriajandabaik
@suriacollegeanderyabysuria 
@royalcambridge_london
. . .
#cuticutimalaysia #dekatje #malaysiatrulyasia #travel #travelgram #wanderlust #vacation#adventure #roadtrip #cherating #terengganu #johorbharu #jandabaik #hotspring #bentong #london #holidayfun #familytime#positivevibes #value #jalanjalancarimakan #festive #holiday #celebrate #special #offer #malaysia #holidays
HAAA SIAPA NAK TAHU RAHSIA KULIT GELAP YANG CANTIK b #Repost  @syazwanzulkifly (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Rahsia saya terus hitam begini.. By cameraman bertauliah heehehehe : @abang_alii . . . . Boleh lah korang datang juga kalau nak kulit gelap macam @syazwanzulkifly hehe Insta kami @eryabysuriacherating @eryabysuriamerang @eryabysuriahotspringbentong @eryabysuriajandabaik @suriacollegeanderyabysuria @royalcambridge_london . . . #cuticutimalaysia  #dekatje  #malaysiatrulyasia  #travel  #travelgram  #wanderlust  #vacation #adventure  #roadtrip  #cherating  #terengganu  #johorbharu  #jandabaik  #hotspring  #bentong  #london  #holidayfun  #familytime #positivevibes  #value  #jalanjalancarimakan  #festive  #holiday  #celebrate  #special  #offer  #malaysia  #holidays