an online Instagram web viewer

#jalanjalancarimakan medias

Photos

Hai korang lunch ape arini?🍲🍹😋
#JalanjalanCariMakan
😭SALE TUTUP KEDAI😭
❌LIMITED STOCK ONLY❌
---------------------------------
👉 SJ6 LEGEND RM530 ONLY
👉 SJM20 RM410 ONLY
👉 SJ4000 RM310 ONLY
---------------------------------
Harga complete set all accessories dan termasuk poslaju. Sabah sarawak tambahan RM10
-
🚶🏻COD area batu caves / ampang
📱 Whatsapp 018-9544014
-
FOLLOW US :
@sjcam_malaysia (sjcam/xiaomi/eken/goporo)
@arh.55 (cap)
@sjcam.arh55_feedback (customer feedback)
.
.
#sjcammurah #sjcammalaysiamurah #sjcammalaysia #gopromurah #gopromalaysia #ekenmalaysia #ekenmurahmalaysia #ekenmurah #jombercuti #cutimalaysia #vacation #jalanjalancarimakan #melancong #shortvacay #sjcamoriginal #sjcamwifi
😭SALE TUTUP KEDAI😭 ❌LIMITED STOCK ONLY❌ --------------------------------- 👉 SJ6 LEGEND RM530 ONLY 👉 SJM20 RM410 ONLY 👉 SJ4000 RM310 ONLY --------------------------------- Harga complete set all accessories dan termasuk poslaju. Sabah sarawak tambahan RM10 - 🚶🏻COD area batu caves / ampang 📱 Whatsapp 018-9544014 - FOLLOW US : @sjcam_malaysia (sjcam/xiaomi/eken/goporo) @arh.55 (cap) @sjcam.arh55_feedback (customer feedback) . . #sjcammurah  #sjcammalaysiamurah  #sjcammalaysia  #gopromurah  #gopromalaysia  #ekenmalaysia  #ekenmurahmalaysia  #ekenmurah  #jombercuti  #cutimalaysia  #vacation  #jalanjalancarimakan  #melancong  #shortvacay  #sjcamoriginal  #sjcamwifi 
Bismillah.. Assalamualaikum!

Slmt Pagi...😘😘😘 Jom bukak kedaiii yukk!! Honey Chicken 🍯🍗 RM4.50 per pax!! wassap utk tempahan 😘
www.wasap.my/60173477165

#ibuhajjahpackfood
#honeychicken #ayamadu #NoMSG #takpakaiajinomotoponsedap #bazarpaknil
#foodlover #food #makan #sarapanapa #sarapandimana #sarap #breakfast #insta #jalanjalancarimakan
Kecoq aihhh ayaq liyuq.. Tak payah cari asam pedas melaka.. Dkt wbm pun dah kaw piawww pekat kuahnyaa.. 😱
.
Manis ikan tu yang buatkan asam pedas ni lagi ternagkat... Ikan baru ambil dari bot nelayan.. Memang terbaik laaa kesegaran dia😊

#jjcm #jjcmperak #masakankampung
#makan #masakkanmelayu #jalanjalancarimakan #makananbest #asampedas #wbm
Banyakk pilihan untuk anda, PACK JIMAT gituu. RM5 je. 😍👏 ✔ Mudah KIRA
✔ Mudah BAJET PERBELANJAAN
✔ Mudah NAK PILIH JERUK KEGEMARAN 
Terbaikkk baq hang ! HANYA DI SINI 😍 di JERUK MADU PAK ALI NIBONG TEBAL Sal Enterprise. 
#jerukmadupakali #jerukmadupakalinibongtebal #jerukmadupakalijawi #jerukmadupenang #politeknik #jalanjalanpenang #penghantaranjeruk #jerukmaduterkenal #jerukmaduterbaik #jerukmadu #visitmyigmalaysia #penang #istimewapenang #ilkm #jerukpakali #jalanjalancarimakan #posjeruk #penangfamous  #jerukmangga
Banyakk pilihan untuk anda, PACK JIMAT gituu. RM5 je. 😍👏 ✔ Mudah KIRA ✔ Mudah BAJET PERBELANJAAN ✔ Mudah NAK PILIH JERUK KEGEMARAN Terbaikkk baq hang ! HANYA DI SINI 😍 di JERUK MADU PAK ALI NIBONG TEBAL Sal Enterprise. #jerukmadupakali  #jerukmadupakalinibongtebal  #jerukmadupakalijawi  #jerukmadupenang  #politeknik  #jalanjalanpenang  #penghantaranjeruk  #jerukmaduterkenal  #jerukmaduterbaik  #jerukmadu  #visitmyigmalaysia  #penang  #istimewapenang  #ilkm  #jerukpakali  #jalanjalancarimakan  #posjeruk  #penangfamous  #jerukmangga 
Alhamdulillah...
Menu kami hari ini:
⏩Nasi putih
⏩Ayam masak merah
⏩sayur campur
⏩Buah

Terima kasih kepada mereka telah membuat tempahan dengan kami.😉
#Dapur_kakcik #LunchBoxDelivery #FoodDelivery #ProdukMuslim #BandarBaruBangi #TerasJernang #JomMakan  #JalanJalanCariMakan #SinggahSini #HomeCookedً #MakananHalal #HalalFood
Dah besar mmg ' ber ramos' anak bujang i tok....🤔😘 #son
#schoolholiday
#jalanjalancarimakan
Burger de Poulet | New Menu
.
.

Crispy tenderthigh of chicken,caramelized onion,homemade chicken burger sauce, slice of tomato and jalapeno with french fries
.
.
.
#whatdrivesyou #youinspireus #inklibrarycafe #cafemalaysia #coffee #malaysianfood #foodporn #food #travel #world #recomended #malaysian #igers #puncakalam #ecoworld #ecograndeur #klangvalley #obikemy #malaysiafoodhunter #foodhunter #truecooks #cadanganmakan #chefstalk #food #cuisine #foodgasm #jalanjalancarimakan #malaysia #malaysiancafes #uitmpuncakalam
Burger de Poulet | New Menu . . Crispy tenderthigh of chicken,caramelized onion,homemade chicken burger sauce, slice of tomato and jalapeno with french fries . . . #whatdrivesyou  #youinspireus  #inklibrarycafe  #cafemalaysia  #coffee  #malaysianfood  #foodporn  #food  #travel  #world  #recomended  #malaysian  #igers  #puncakalam  #ecoworld  #ecograndeur  #klangvalley  #obikemy  #malaysiafoodhunter  #foodhunter  #truecooks  #cadanganmakan  #chefstalk  #food  #cuisine  #foodgasm  #jalanjalancarimakan  #malaysia  #malaysiancafes  #uitmpuncakalam 
Yuhuuu... Nk tau knapa customer ni mkn 1 pinggan??? Jom dinner kat Dataran Hidayah Food Corner mlm ni! Arini kami beroperasi spt biasa... Meh lerrr bawak ramai2😍

LOKASI:-
Dataran Masjid Nurul Hidayah Kg Pandan Dalam

Landmark: 🔅Tesco Ampang
🔅Perabot Cempaka
.
* Masuk ikut Perabot Cempaka Jalan F senang sikit ** Google Maps/Waze :- Dataran Hidayah Food Corner

Kami beroperasi mulai jam 7.00 malam - 12.00 t/malam. (Western - 7.30 malam - 12.00 t/malam)
*Ahad cuti.

Mai pakat 'LIKE' & FOLLOW kami
.
FB Page : https://www.facebook.com/dataranhidayahfoodcorner
.
Instagram : https://www.instagram.com/dataranhidayahfc

#BudgetWestern #LambChop #ChickenChop #GrillChicken #CharKueyTeow #Satay #KueyTeowKungFu #JalanJalanCariMakan #FoodHunt #DataranHidayahFoodCorner #KgPandan #Ampang #Selangor #Malaysia #FoodFest #WarungKita #Repost #FoodPorn #FoodLover
Yuhuuu... Nk tau knapa customer ni mkn 1 pinggan??? Jom dinner kat Dataran Hidayah Food Corner mlm ni! Arini kami beroperasi spt biasa... Meh lerrr bawak ramai2😍 LOKASI:- Dataran Masjid Nurul Hidayah Kg Pandan Dalam Landmark: 🔅Tesco Ampang 🔅Perabot Cempaka . * Masuk ikut Perabot Cempaka Jalan F senang sikit ** Google Maps/Waze :- Dataran Hidayah Food Corner Kami beroperasi mulai jam 7.00 malam - 12.00 t/malam. (Western - 7.30 malam - 12.00 t/malam) *Ahad cuti. Mai pakat 'LIKE' & FOLLOW kami . FB Page : https://www.facebook.com/dataranhidayahfoodcorner . Instagram : https://www.instagram.com/dataranhidayahfc #BudgetWestern  #LambChop  #ChickenChop  #GrillChicken  #CharKueyTeow  #Satay  #KueyTeowKungFu  #JalanJalanCariMakan  #FoodHunt  #DataranHidayahFoodCorner  #KgPandan  #Ampang  #Selangor  #Malaysia  #FoodFest  #WarungKita  #Repost  #FoodPorn  #FoodLover 
Pagi ni abam dh try creme puff and tart nenas dari @cnar750 .. mmg terbaik... terima kasih ya kak @cnar750.. Jangan lupa janji temu kita!! SETIAP HARI kecuali isnin)
➡12 tengahari-7PETANG
🚩setiawangsa(sebelah padang bola) berhampiran kedai mamak ar riyad)
🚩 bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah)
🚩ampang point 🚩pasar dato keramat (dari 8 pagi)
🚩jalan 13a. Short cut ampang jaya dengan kampung melayu ampang. Sebelah sekolah menengah dato ahmad razali
🚩aeon setiawangsa
🚩tesco ampang
🚩maybank bandar baru ampang
🚩desa pandan

Nak order untuk delivery pun bole contact abam ihsan 0123363675. 
Lembut. Panas. Garing. Sedap. 
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #ampangpark #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan  #ampangjaya #spca #ampangpoint #bukitindah #masjidjamek #ampangpark #kwsp #setiawangsa #bukitindah
Pagi ni abam dh try creme puff and tart nenas dari @cnar750 .. mmg terbaik... terima kasih ya kak @cnar750.. Jangan lupa janji temu kita!! SETIAP HARI kecuali isnin) ➡12 tengahari-7PETANG 🚩setiawangsa(sebelah padang bola) berhampiran kedai mamak ar riyad) 🚩 bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah) 🚩ampang point 🚩pasar dato keramat (dari 8 pagi) 🚩jalan 13a. Short cut ampang jaya dengan kampung melayu ampang. Sebelah sekolah menengah dato ahmad razali 🚩aeon setiawangsa 🚩tesco ampang 🚩maybank bandar baru ampang 🚩desa pandan Nak order untuk delivery pun bole contact abam ihsan 0123363675. Lembut. Panas. Garing. Sedap. #keriaviral  #keriagulamelaka  #keriagulamelakaviral  #keriagulamelakakl  #keriagulamelakaampang  #keriagulamelakaselangor  #tuanihsan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #ampangpark  #makansedapkl  #foodiemalaysia  #foodpornmalaysia  #keriasedap  #kuihmuih  #kuihkeria  #makanansedap  #kuihsedap  #keriaantarabangsa  #kakimakan  #foodiemalaysia  #kuihmuih  #kuihsedap  #keriatuanihsan   #ampangjaya  #spca  #ampangpoint  #bukitindah  #masjidjamek  #ampangpark  #kwsp  #setiawangsa  #bukitindah 
Pack 500 g, RM6.90 ! 😍👏
Terbaikk baq hang. 
Jom WAZE ke JERUK MADU PAK ALI NIBONG TEBAL Sal Enterprise. 📲
Lebih lancar perjalanan dan shopping dengan HARGA KILANG PAK ALI ! 😘😘😘 #jerukmadupakali #jerukmadupakalinibongtebal #jerukmadupakalijawi #jerukmadupenang #politeknik #jalanjalanpenang #penghantaranjeruk #jerukmaduterkenal #jerukmaduterbaik #jerukmadu #visitmyigmalaysia #penang #istimewapenang #ilkm #jerukpakali #jalanjalancarimakan #posjeruk #penangfamous  #jerukmangga
Pack 500 g, RM6.90 ! 😍👏 Terbaikk baq hang. Jom WAZE ke JERUK MADU PAK ALI NIBONG TEBAL Sal Enterprise. 📲 Lebih lancar perjalanan dan shopping dengan HARGA KILANG PAK ALI ! 😘😘😘 #jerukmadupakali  #jerukmadupakalinibongtebal  #jerukmadupakalijawi  #jerukmadupenang  #politeknik  #jalanjalanpenang  #penghantaranjeruk  #jerukmaduterkenal  #jerukmaduterbaik  #jerukmadu  #visitmyigmalaysia  #penang  #istimewapenang  #ilkm  #jerukpakali  #jalanjalancarimakan  #posjeruk  #penangfamous  #jerukmangga 
Masak lemak labu campoq bayam.. Ni pekena dengan ikan panas.. Cicah sambal belacan.. Memang puas hati ni.. 😋

#masakkanmelayu #masakankampung #sayurkampung #makanan #jalanjalancarimakan #jjcm #jjcmperak #makanansedap
NAV Jeff Blue
______________________________
MATERIAL
Upper : Suede leather
Sol : Rubber Outsole
Size : 39-44
Price (IDR) : Rp 230.000
Ship : Bandung
______________________________
Cara Pemesanan
Screenshoot Gambar + Size Berapa kirim ke : 
WA : +62 878-2537-6471
Pin : 5AFFBCF7
Line : goen49 (Tap di Bio)
Testimoni :
@testimoni_geraisepatuonline #geraisepatuonline
______________________________ 
#sepatu #tripwithfriends
#tripe
#tripodminimurah
#tripoto
#triparoundtheworld
#tripodhandphone
#tripl3t
#tripy
#tripday
#tripple
#jalanjalan
#jalanjalanmen
#jalanjalancarimakan
#jalanjalanterus
#jalanjalanman
#jalanjalanjawa
#jalanjalansore
#jalanjalanjogja
#jalanjalandijawa
#jalanjalanmalam
NAV Jeff Blue ______________________________ MATERIAL Upper : Suede leather Sol : Rubber Outsole Size : 39-44 Price (IDR) : Rp 230.000 Ship : Bandung ______________________________ Cara Pemesanan Screenshoot Gambar + Size Berapa kirim ke : WA : +62 878-2537-6471 Pin : 5AFFBCF7 Line : goen49 (Tap di Bio) Testimoni : @testimoni_geraisepatuonline #geraisepatuonline  ______________________________ #sepatu  #tripwithfriends  #tripe  #tripodminimurah  #tripoto  #triparoundtheworld  #tripodhandphone  #tripl3t  #tripy  #tripday  #tripple  #jalanjalan  #jalanjalanmen  #jalanjalancarimakan  #jalanjalanterus  #jalanjalanman  #jalanjalanjawa  #jalanjalansore  #jalanjalanjogja  #jalanjalandijawa  #jalanjalanmalam 
Kita bfast dulu sebelom meneruskan perjalanan ke destinasi seterusnya
#jalanjalancarimakan 
#cuticutimalaysia
Hangat lit lit takpa,
jangan hangat2 taik ayam 💩
Mentang2 dok ada di loqstaq,
sembang kemaih no.. 😆😆😆
.
Habaq mai kot sapa nak ajak minum kopi cap songkok ka, pi kopitiam ka, nasik royale ka.. jom, kita dok sini sampai ahad..
Halo mai 0134174564 na..
.
#jalanjalancarimakan #demisesuapnasi
#pulunkedahpulun🔰🔰🔰 #kashaccelerators #makeyourmoveinsilence
Bob onis nasi katok. I'm not sure if this is nasi katok but since the price is $1. So maybe it's nasi katok.

#jalanjalancarimakan 
#foodporn
#aiesfoodhunt
assalamualaikum semua..hari ni Nasi Inbox buka seperti biasa..lokasi kami di belakang Shell Batu Buruk..berhampiran dengan taman permainan..buka bermula pukul 12.30 tengahari hingga 2.30 petang..free delivery untuk order 3 bungkus ke atas..kawasan bandar Kuala Terengganu sahaja..untuk urusan COD boleh whatsapp 0148492426..terima kasih.. 😊😊😊 #nasiinbox #amazingterengganu #kualaterengganu #terengganu #jommakang #makangsedak #malaysiastreetfood #streetfood #jalanjalancarimakan #jjcm #jjcmtv3 #jjcmtv3malaysia
assalamualaikum semua..hari ni Nasi Inbox buka seperti biasa..lokasi kami di belakang Shell Batu Buruk..berhampiran dengan taman permainan..buka bermula pukul 12.30 tengahari hingga 2.30 petang..free delivery untuk order 3 bungkus ke atas..kawasan bandar Kuala Terengganu sahaja..untuk urusan COD boleh whatsapp 0148492426..terima kasih.. 😊😊😊 #nasiinbox  #amazingterengganu  #kualaterengganu  #terengganu  #jommakang  #makangsedak  #malaysiastreetfood  #streetfood  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #jjcmtv3  #jjcmtv3malaysia 
assalamualaikum semua..hari ni Nasi Inbox buka seperti biasa..lokasi kami di belakang Shell Batu Buruk..berhampiran dengan taman permainan..buka bermula pukul 12.30 tengahari hingga 2.30 petang..free delivery untuk order 3 bungkus ke atas..kawasan bandar Kuala Terengganu sahaja..untuk urusan COD boleh whatsapp 0148492426..terima kasih.. 😊😊😊 #nasiinbox #amazingterengganu #kualaterengganu #terengganu #jommakang #makangsedak #malaysiastreetfood #streetfood #jalanjalancarimakan #jjcm #jjcmtv3 #jjcmtv3malaysia
assalamualaikum semua..hari ni Nasi Inbox buka seperti biasa..lokasi kami di belakang Shell Batu Buruk..berhampiran dengan taman permainan..buka bermula pukul 12.30 tengahari hingga 2.30 petang..free delivery untuk order 3 bungkus ke atas..kawasan bandar Kuala Terengganu sahaja..untuk urusan COD boleh whatsapp 0148492426..terima kasih.. 😊😊😊 #nasiinbox  #amazingterengganu  #kualaterengganu  #terengganu  #jommakang  #makangsedak  #malaysiastreetfood  #streetfood  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #jjcmtv3  #jjcmtv3malaysia 
Cayok² Datin, Puan, Cik, Umie, Mama, Ibu, Mamy, Bonda, muslimah Solehah gojes 😍

Cantik baju...jom #Hiking hakak hakak gojes guna baju sama baru cun... Bermusafir + berzikir + berdoa menikmati alam. In Sha Allah, makbul dengan izinNya... #Hp0138989083 
#CutiCutiMalaysia 
#JalanJalanCariMakan
#BoheyDulang 
#TravelWithAllah 
#TravelTourHolidayD1BBM 
#PerkhidmatanSewaVanSeluruhSabah
Muke eksaited + takut nak brdiri sebelah kude 😂😂😂
#picofthedays #jalanjalancarimakan #withwifey #myprecious
Do you love Nasi Minyak?
.
.
If so, stop by at our cafe and try our Nasi Minyak Hajar! Only available 1st and 3rd week every month (today). So hurry up before its finish!
.
.
We also serve breakfast, fresh cooked thai food, special of the day menu, western, budget menu and evening set .
.
.
Operation Hour :
📅 Monday - Friday 🕛 9 am - 6 pm
.
.
Follow us on instagram & like us on facebook : House of Hajar 😀
.
.
#houseofhajar #househajar #hajargroup #catering #foodloft #cafe #spa #aradamansara #kelanajaya #nakmakanmana #jalanjalancarimakan #jjcm #foodlovers #foodporn #nasiminyak #specialoftheday #sotd #kelate #symphonyhouse #dana1 #sedap #eat #food #asianfoodchannel
Do you love Nasi Minyak? . . If so, stop by at our cafe and try our Nasi Minyak Hajar! Only available 1st and 3rd week every month (today). So hurry up before its finish! . . We also serve breakfast, fresh cooked thai food, special of the day menu, western, budget menu and evening set . . . Operation Hour : 📅 Monday - Friday 🕛 9 am - 6 pm . . Follow us on instagram & like us on facebook : House of Hajar 😀 . . #houseofhajar  #househajar  #hajargroup  #catering  #foodloft  #cafe  #spa  #aradamansara  #kelanajaya  #nakmakanmana  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #foodlovers  #foodporn  #nasiminyak  #specialoftheday  #sotd  #kelate  #symphonyhouse  #dana1  #sedap  #eat  #food  #asianfoodchannel 
🌸[FEEDBACK] Orang bukan pahang pun suka dengan puding raja kami
.
😍Alhamdulillah terima kasih
.
💁🏼Haa tunggu apa lagi,
Berminat? Whatsapp kami
👆🏼Tekan link di bio
👆🏼Tekan link di bio
👆🏼Tekan link di bio
.
.
#PudingRaja #PudingRajaPekan #PudingRajaSedap #PudingRajaPahang #PudingRajaKuantan #PudingRajaKL #PudingRajaShahAlam  #PudingRajaByCerase #ATasteOfRoyalty #MalaysianDessert #PahangDessert #Pahang #Dessert #Kuantan #Cerasian #JalanJalanCariMakan #PudingRajaDelivery #fattzura #mencintaimumrphotoghrapher #heroseorangcinderella #sayajualpuding #bazarpaknil
🌸[FEEDBACK] Orang bukan pahang pun suka dengan puding raja kami . 😍Alhamdulillah terima kasih . 💁🏼Haa tunggu apa lagi, Berminat? Whatsapp kami 👆🏼Tekan link di bio 👆🏼Tekan link di bio 👆🏼Tekan link di bio . . #PudingRaja  #PudingRajaPekan  #PudingRajaSedap  #PudingRajaPahang  #PudingRajaKuantan  #PudingRajaKL  #PudingRajaShahAlam  #PudingRajaByCerase  #ATasteOfRoyalty  #MalaysianDessert  #PahangDessert  #Pahang  #Dessert  #Kuantan  #Cerasian  #JalanJalanCariMakan  #PudingRajaDelivery  #fattzura  #mencintaimumrphotoghrapher  #heroseorangcinderella  #sayajualpuding  #bazarpaknil 
Bonjour!

Cuti dah nak habis, korang ada jalan pergi mana-mana? 
Berjalan tak semestinya kena keluarkan duit yang banyak. 😉

Kalau korang nak rasa macamana perasaan dekat Perancis (Colmar, Alsace), boleh pergi Bukit Tinggi dekat Pahang. Menarik jugak tempat ni. 
Et vous? Cuti ni pergi mana? Ada lagi tempat yang best? Cuba cadangkan dekat komen. *siapa buat lawak “pergi ke hatimu cia cia cia”, aku pukul dia naik cuti nanti! 🤣

#frenchie #travel #colmar #colmartropicaleberjayahills #malaysia #abangsado #otakkosado #lemak #jalanjalancarimakan
Bonjour! Cuti dah nak habis, korang ada jalan pergi mana-mana? Berjalan tak semestinya kena keluarkan duit yang banyak. 😉 Kalau korang nak rasa macamana perasaan dekat Perancis (Colmar, Alsace), boleh pergi Bukit Tinggi dekat Pahang. Menarik jugak tempat ni. Et vous? Cuti ni pergi mana? Ada lagi tempat yang best? Cuba cadangkan dekat komen. *siapa buat lawak “pergi ke hatimu cia cia cia”, aku pukul dia naik cuti nanti! 🤣 #frenchie  #travel  #colmar  #colmartropicaleberjayahills  #malaysia  #abangsado  #otakkosado  #lemak  #jalanjalancarimakan 
😘Alhamdulillah berbondong bondong ha akak ni order dengan kami
.
😍Terima kasih semua atas sokongan yang tak terhingga
.
💁🏼Haa tunggu apa lagi,
Berminat? Whatsapp kami
👆🏼Tekan link di bio
👆🏼Tekan link di bio
👆🏼Tekan link di bio
.
.
#PudingRaja #PudingRajaPekan #PudingRajaSedap #PudingRajaPahang #PudingRajaKuantan #PudingRajaKL #PudingRajaShahAlam  #PudingRajaByCerase #ATasteOfRoyalty #MalaysianDessert #PahangDessert #Pahang #Dessert #Kuantan #Cerasian #JalanJalanCariMakan #PudingRajaDelivery #fattzura #mencintaimumrphotoghrapher #heroseorangcinderella #sayajualpuding #bazarpaknil
😘Alhamdulillah berbondong bondong ha akak ni order dengan kami . 😍Terima kasih semua atas sokongan yang tak terhingga . 💁🏼Haa tunggu apa lagi, Berminat? Whatsapp kami 👆🏼Tekan link di bio 👆🏼Tekan link di bio 👆🏼Tekan link di bio . . #PudingRaja  #PudingRajaPekan  #PudingRajaSedap  #PudingRajaPahang  #PudingRajaKuantan  #PudingRajaKL  #PudingRajaShahAlam  #PudingRajaByCerase  #ATasteOfRoyalty  #MalaysianDessert  #PahangDessert  #Pahang  #Dessert  #Kuantan  #Cerasian  #JalanJalanCariMakan  #PudingRajaDelivery  #fattzura  #mencintaimumrphotoghrapher  #heroseorangcinderella  #sayajualpuding  #bazarpaknil 
🌸[PUDING RAJA SEBAGAI HANTARAN] Iyaaa anda pernah terpikir tak utk jadikan makanan tradisi pahang ni sebagai hantaran pertunangan/perkahwinan?
.
😍Nak2 kalau bakal tunang/suami korang tu bukan org pahang mestiii dia lagi eksaited utk rasa puding santapan diraja ni
.
💁🏼Haa tunggu apa lagi,
Berminat? Whatsapp kami
👆🏼Tekan link di bio
👆🏼Tekan link di bio
👆🏼Tekan link di bio
.
.
#PudingRaja #PudingRajaPekan #PudingRajaSedap #PudingRajaPahang #PudingRajaKuantan #PudingRajaKL #PudingRajaShahAlam  #PudingRajaByCerase #ATasteOfRoyalty #MalaysianDessert #PahangDessert #Pahang #Dessert #Kuantan #Cerasian #JalanJalanCariMakan #PudingRajaDelivery #fattzura #mencintaimumrphotoghrapher #heroseorangcinderella #sayajualpuding #bazarpaknil
🌸[PUDING RAJA SEBAGAI HANTARAN] Iyaaa anda pernah terpikir tak utk jadikan makanan tradisi pahang ni sebagai hantaran pertunangan/perkahwinan? . 😍Nak2 kalau bakal tunang/suami korang tu bukan org pahang mestiii dia lagi eksaited utk rasa puding santapan diraja ni . 💁🏼Haa tunggu apa lagi, Berminat? Whatsapp kami 👆🏼Tekan link di bio 👆🏼Tekan link di bio 👆🏼Tekan link di bio . . #PudingRaja  #PudingRajaPekan  #PudingRajaSedap  #PudingRajaPahang  #PudingRajaKuantan  #PudingRajaKL  #PudingRajaShahAlam  #PudingRajaByCerase  #ATasteOfRoyalty  #MalaysianDessert  #PahangDessert  #Pahang  #Dessert  #Kuantan  #Cerasian  #JalanJalanCariMakan  #PudingRajaDelivery  #fattzura  #mencintaimumrphotoghrapher  #heroseorangcinderella  #sayajualpuding  #bazarpaknil 
🌸[FEEDBACK] Amboii ramai betul dah start rindu dengan puding raja kami ni
.
😆Bukan taknak open, tapi kadang2 sampai tak cukup tangan ha
.
😘Tapi demi cerasian semua, insyaallah kami akan open order
.
😎Dah tak lama dah ni
.
☺️Stay tuned
.
.
Berminat? Whatsapp kami
👆🏼Tekan link di bio
👆🏼Tekan link di bio
👆🏼Tekan link di bio
.
.
#PudingRaja #PudingRajaPekan #PudingRajaSedap #PudingRajaPahang #PudingRajaKuantan #PudingRajaKL #PudingRajaShahAlam  #PudingRajaByCerase #ATasteOfRoyalty #MalaysianDessert #PahangDessert #Pahang #Dessert #Kuantan #Cerasian #JalanJalanCariMakan #PudingRajaDelivery #fattzura #mencintaimumrphotoghrapher #heroseorangcinderella #sayajualpuding #bazarpaknil
🌸[FEEDBACK] Amboii ramai betul dah start rindu dengan puding raja kami ni . 😆Bukan taknak open, tapi kadang2 sampai tak cukup tangan ha . 😘Tapi demi cerasian semua, insyaallah kami akan open order . 😎Dah tak lama dah ni . ☺️Stay tuned . . Berminat? Whatsapp kami 👆🏼Tekan link di bio 👆🏼Tekan link di bio 👆🏼Tekan link di bio . . #PudingRaja  #PudingRajaPekan  #PudingRajaSedap  #PudingRajaPahang  #PudingRajaKuantan  #PudingRajaKL  #PudingRajaShahAlam  #PudingRajaByCerase  #ATasteOfRoyalty  #MalaysianDessert  #PahangDessert  #Pahang  #Dessert  #Kuantan  #Cerasian  #JalanJalanCariMakan  #PudingRajaDelivery  #fattzura  #mencintaimumrphotoghrapher  #heroseorangcinderella  #sayajualpuding  #bazarpaknil 
😱Alamak, nak cepat cepat haritu berkejaran utk cod to next customer, dah bergegar camera sis
.
😆Ingatkan customer kmi ni anak dara, rupanya dah berkahwin n ade anak
.
😍Slim uolss! Haa sape cakap makan puding kami banyak2, nanti gemuk?
.
.
Berminat? Whatsapp kami
👆🏼Tekan link di bio
👆🏼Tekan link di bio
👆🏼Tekan link di bio
.
.
#PudingRaja #PudingRajaPekan #PudingRajaSedap #PudingRajaPahang #PudingRajaKuantan #PudingRajaKL #PudingRajaShahAlam  #PudingRajaByCerase #ATasteOfRoyalty #MalaysianDessert #PahangDessert #Pahang #Dessert #Kuantan #Cerasian #JalanJalanCariMakan #PudingRajaDelivery #fattzura #mencintaimumrphotoghrapher #heroseorangcinderella #sayajualpuding #bazarpaknil
😱Alamak, nak cepat cepat haritu berkejaran utk cod to next customer, dah bergegar camera sis . 😆Ingatkan customer kmi ni anak dara, rupanya dah berkahwin n ade anak . 😍Slim uolss! Haa sape cakap makan puding kami banyak2, nanti gemuk? . . Berminat? Whatsapp kami 👆🏼Tekan link di bio 👆🏼Tekan link di bio 👆🏼Tekan link di bio . . #PudingRaja  #PudingRajaPekan  #PudingRajaSedap  #PudingRajaPahang  #PudingRajaKuantan  #PudingRajaKL  #PudingRajaShahAlam  #PudingRajaByCerase  #ATasteOfRoyalty  #MalaysianDessert  #PahangDessert  #Pahang  #Dessert  #Kuantan  #Cerasian  #JalanJalanCariMakan  #PudingRajaDelivery  #fattzura  #mencintaimumrphotoghrapher  #heroseorangcinderella  #sayajualpuding  #bazarpaknil 
🌸[PUDING RAJA SEBAGAI HANTARAN] Iyaaa anda pernah terpikir tak utk jadikan makanan tradisi pahang ni sebagai hantaran pertunangan/perkahwinan?
.
😍Nak2 kalau bakal tunang/suami korang tu bukan org pahang mestiii dia lagi eksaited utk rasa puding santapan diraja ni
.
💁🏼Haa tunggu apa lagi,
Berminat? Whatsapp kami
👆🏼Tekan link di bio
👆🏼Tekan link di bio
👆🏼Tekan link di bio
.
.
#PudingRaja #PudingRajaPekan #PudingRajaSedap #PudingRajaPahang #PudingRajaKuantan #PudingRajaKL #PudingRajaShahAlam  #PudingRajaByCerase #ATasteOfRoyalty #MalaysianDessert #PahangDessert #Pahang #Dessert #Kuantan #Cerasian #JalanJalanCariMakan #PudingRajaDelivery #fattzura #mencintaimumrphotoghrapher #heroseorangcinderella #sayajualpuding #bazarpaknil
🌸[PUDING RAJA SEBAGAI HANTARAN] Iyaaa anda pernah terpikir tak utk jadikan makanan tradisi pahang ni sebagai hantaran pertunangan/perkahwinan? . 😍Nak2 kalau bakal tunang/suami korang tu bukan org pahang mestiii dia lagi eksaited utk rasa puding santapan diraja ni . 💁🏼Haa tunggu apa lagi, Berminat? Whatsapp kami 👆🏼Tekan link di bio 👆🏼Tekan link di bio 👆🏼Tekan link di bio . . #PudingRaja  #PudingRajaPekan  #PudingRajaSedap  #PudingRajaPahang  #PudingRajaKuantan  #PudingRajaKL  #PudingRajaShahAlam  #PudingRajaByCerase  #ATasteOfRoyalty  #MalaysianDessert  #PahangDessert  #Pahang  #Dessert  #Kuantan  #Cerasian  #JalanJalanCariMakan  #PudingRajaDelivery  #fattzura  #mencintaimumrphotoghrapher  #heroseorangcinderella  #sayajualpuding  #bazarpaknil 
Assalamualaikum semua. Selamat pagi 😘 
Kami dah OPEN ORDER hari ni sampai 30 OKTOBER 2017 ! 👏👏
Siapa2 nak join last pos untuk tahun ni, boleh cepat2 whatsapp. 😘

STAFF 📲 019 311 5925
STAFF 📲 019 311 5925
STAFF 📲 019 311 5925

#jerukmadupakali #jerukmadupakalinibongtebal #jerukmadupakalijawi #jerukmadupenang #politeknik #jalanjalanpenang #penghantaranjeruk #jerukmaduterkenal #jerukmaduterbaik #jerukmadu #visitmyigmalaysia #penang #istimewapenang #ilkm #jerukpakali #jalanjalancarimakan #posjeruk #penangfamous  #jerukmangga
Assalamualaikum semua. Selamat pagi 😘 Kami dah OPEN ORDER hari ni sampai 30 OKTOBER 2017 ! 👏👏 Siapa2 nak join last pos untuk tahun ni, boleh cepat2 whatsapp. 😘 STAFF 📲 019 311 5925 STAFF 📲 019 311 5925 STAFF 📲 019 311 5925 #jerukmadupakali  #jerukmadupakalinibongtebal  #jerukmadupakalijawi  #jerukmadupenang  #politeknik  #jalanjalanpenang  #penghantaranjeruk  #jerukmaduterkenal  #jerukmaduterbaik  #jerukmadu  #visitmyigmalaysia  #penang  #istimewapenang  #ilkm  #jerukpakali  #jalanjalancarimakan  #posjeruk  #penangfamous  #jerukmangga 
Another wedding cake... ingatkan dh upload.. rupanya belum.. hihi.. so jd throwback la.. 3 tier wedding cake + fresh flower + caramel.. untuk order/pertanyaan boleh wasep terus ke 📲 0195692381... cod available.. #throwback #weddingcake #weddingcakes #wedding #cakes #cake #kek #kekkawen #kekkedah #kekalorsetar #kekjitra #alorsetar #kedah #jitra #fooddelivery #fooddeliverykedah #kahwin #kerjakawin #buttercream #freshflower #roses #caramel #jalanjalancarimakan #kektunang #keksedap #keksayang
Another wedding cake... ingatkan dh upload.. rupanya belum.. hihi.. so jd throwback la.. 3 tier wedding cake + fresh flower + caramel.. untuk order/pertanyaan boleh wasep terus ke 📲 0195692381... cod available.. #throwback  #weddingcake  #weddingcakes  #wedding  #cakes  #cake  #kek  #kekkawen  #kekkedah  #kekalorsetar  #kekjitra  #alorsetar  #kedah  #jitra  #fooddelivery  #fooddeliverykedah  #kahwin  #kerjakawin  #buttercream  #freshflower  #roses  #caramel  #jalanjalancarimakan  #kektunang  #keksedap  #keksayang 
Bismillah.. Assalamualaikum!

Slmt Pagi...😘😘😘 Jom bukak kedaiii yukk!! Fresh Fruits 
RM3 per pax!!! wassap utk tempahan 😘
www.wasap.my/60173477165

#ibuhajjahpackfood #freshfruits  #takpakaiajinomotoponsedap #bazarpaknil
#foodlover #food #makan #sarapanapa #sarapandimana #sarap #breakfast #insta #jalanjalancarimakan
.
Rating ⭐⭐⭐⭐.
.
Koew Teow Goreng Kerang. Kenapa 4⭐, kerana kerang di kupas, bukan kerang siap dikupas.
.
Kiosk ini di Naim Nasi Ayam berhampiran Pasaraya Nasman, Tanah Merah, Jitra, Kedah..
.
Kuantiti yang banyak, sedap dan puas hati.
.
#assalamualaikum #koewteow #koewteowkerang #pemburumakanan #santai #tenang  #bersamakeluarga #jjcm #jjcmmalaysia #jjcmkedah #jjcmtv3 #vitdaily #jalanjalancarimakan #lazat #malaysiafood #jitra #kedah #kedahan #alorsetar
. Rating ⭐⭐⭐⭐. . Koew Teow Goreng Kerang. Kenapa 4⭐, kerana kerang di kupas, bukan kerang siap dikupas. . Kiosk ini di Naim Nasi Ayam berhampiran Pasaraya Nasman, Tanah Merah, Jitra, Kedah.. . Kuantiti yang banyak, sedap dan puas hati. . #assalamualaikum  #koewteow  #koewteowkerang  #pemburumakanan  #santai  #tenang  #bersamakeluarga  #jjcm  #jjcmmalaysia  #jjcmkedah  #jjcmtv3  #vitdaily  #jalanjalancarimakan  #lazat  #malaysiafood  #jitra  #kedah  #kedahan  #alorsetar 
Bismillah.. Assalamualaikum!

Slmt Pagi...😘😘😘 Jom bukak kedaiii yukk!! Nasi Putih 
Kari Ayam

RM4.50 per pax!! wassap utk tempahan 😘
www.wasap.my/60173477165

#ibuhajjahpackfood
#kariayam #nasiputih #ulam #sambalbelacan #NoMSG #takpakaiajinomotoponsedap #bazarpaknil
#foodlover #food #makan #sarapanapa #sarapandimana #sarap #breakfast #insta #jalanjalancarimakan
Bismillah.. Assalamualaikum!
Slmt Pagi...😘😘😘 Jom bukak kedaiii yukk!! Nasi Putih 
Asam Pedas Ayam
Telur Masin 
Ulam & Sambal Belacan

RM5 per pax!! wassap utk tempahan 😘
www.wasap.my/60173477165

#ibuhajjahpackfood
#asampedasayam #nasiputih #telurmasin #ulam #sambalbelacan #NoMSG #takpakaiajinomotoponsedap #bazarpaknil
#foodlover #food #makan #sarapanapa #sarapandimana #sarap #breakfast #insta #jalanjalancarimakan
You Char Kway, Black Coffee & Clear Soup Noodles (Ching Tong) @ Sitiawan Market.
.
#youcharkway #blackcoffee #coffee #clearsoupnoodle #sitiawan #sitiawanperak #sitiawanmarket #market #jalanjalancarimakan #breakfast #makan
Pengalas perut pagi2.... Ubi goreng

#jalanjalancarimakan 
#ubigoreng
#minumpagi
MOMOTARO CHICKEN with extra CHEESE! 💢 Big Galley's Cafe 💢
No. 7, Kompleks Perniagaan LITC, 
Long Island Trade Center, 
05150, Alor Setar, Kedah
(In front of SMK Tunku Abdul Rahman STAR)
(Same route as Maybank Jalan Putra)
. . . .
🏎JUST WAZE "BIG GALLEYS CAFE" much more easier
. . . . .
🕔Operation Hour: 🕔
5.00 pm - 12.30am (last call)
. . . . .
☎️WHATSAPP/CALL/SMS ☎️
016 619 9173
. . . .

#biggalleys #biggalleyscafe  #alorsetarfood #alorsetarcafe #makansedap #malaysiafoodchannel #kedahwesternfood #kedahfood #kedahcafe #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkedah #JalanJalanCariMakan #Foodie #Foodgasm #foodporn #FoodOfTheDay #FoodBlogger #FoodHunter #foodlover #malaysiafoodporn #malaysiafoodie #malaysiafood #kedahfoodporn #cheesytisfied #cheeselover #cheesekedah
MOMOTARO CHICKEN with extra CHEESE! 💢 Big Galley's Cafe 💢 No. 7, Kompleks Perniagaan LITC, Long Island Trade Center, 05150, Alor Setar, Kedah (In front of SMK Tunku Abdul Rahman STAR) (Same route as Maybank Jalan Putra) . . . . 🏎JUST WAZE "BIG GALLEYS CAFE" much more easier . . . . . 🕔Operation Hour: 🕔 5.00 pm - 12.30am (last call) . . . . . ☎️WHATSAPP/CALL/SMS ☎️ 016 619 9173 . . . . #biggalleys  #biggalleyscafe  #alorsetarfood  #alorsetarcafe  #makansedap  #malaysiafoodchannel  #kedahwesternfood  #kedahfood  #kedahcafe  #jjcm  #jjcmtv3  #jjcmkedah  #JalanJalanCariMakan  #Foodie  #Foodgasm  #foodporn  #FoodOfTheDay  #FoodBlogger  #FoodHunter  #foodlover  #malaysiafoodporn  #malaysiafoodie  #malaysiafood  #kedahfoodporn  #cheesytisfied  #cheeselover  #cheesekedah 
Deepavali getaway eats thus far! 😋
Deepavali getaway eats thus far! 😋
The Deepavali faces. Thank you for coming! #arcfoodnetwork #foodgasm #foodgram #thearccafe #alambudiman #cafe #dinner #makan #jalanjalancarimakan
KULIT KUSAM? 😣. .
SELERA MAKAN TAK TERKAWAL? 😥. .
KURANG BERTENAGA DAN MUDAH LESU?? 😫 . .
JOM!! AMALKAN ESP 😍🤗. .
PRODUK TERLAJAK LAKU!! 💋❤🖒. .
💄Cerahkan kulit. .
💄Hilangkan jeragat. .
💄Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. .
💄Bantu mempercepatkan penyembuhan luka. .
💄Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. .
💄Anjalkan payudara. .
💄Anjalkan punggung. .
💄Atasi gastrik dan pedih ulu hati. .
💄Mengatasi lesu. .
💄Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa. .
💄Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran. .
💄Mencantikkan kuku. .
💄Menghaluskan tumit pecah. .
💄Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa. .
💄Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu. .
💄Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu. .
💄Pengganti sarapan dan supper. .
💄Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan. .
💄Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan. .
💄Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan). .
💄Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. .
💄Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan). .
💄Rendah lemak, tanpa kolestrol. .
💄Membantu mengurangkan risiko kanser. .
💄Bertindak sebagai antioksidan. .
💄Menguatkan sistem imun tubuh. .
💄Mempertingkatkan tahap kolestol baik. .
💄Memelihara kesihatan jantung. .
💄Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan. .
💄Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. .
💄Membantu merendahkan paras kolestrol. .
💄Mencegah osteoporosis. .
💄Membantu pembentukan sel-sel baru. .

#jerawat#jeragat#kulitcerah#pinkish#maybelline#silkygirl#cetaphil#tv3#usm#jerawatnanah#jerawatpasir#jerawatbatu#tudungbawal#kulitlicin#shakleeeffect#cadarpatchwork#cadar3d#beautytips#petuanenek#shakleemalaysia#jalanjalancarimakan#akasia#lestary#jubahimpian#tudungekslusif#vitaminc#vitamine
KULIT KUSAM? 😣. . SELERA MAKAN TAK TERKAWAL? 😥. . KURANG BERTENAGA DAN MUDAH LESU?? 😫 . . JOM!! AMALKAN ESP 😍🤗. . PRODUK TERLAJAK LAKU!! 💋❤🖒. . 💄Cerahkan kulit. . 💄Hilangkan jeragat. . 💄Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. . 💄Bantu mempercepatkan penyembuhan luka. . 💄Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . 💄Anjalkan payudara. . 💄Anjalkan punggung. . 💄Atasi gastrik dan pedih ulu hati. . 💄Mengatasi lesu. . 💄Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa. . 💄Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran. . 💄Mencantikkan kuku. . 💄Menghaluskan tumit pecah. . 💄Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa. . 💄Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu. . 💄Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu. . 💄Pengganti sarapan dan supper. . 💄Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan. . 💄Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan. . 💄Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan). . 💄Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. . 💄Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan). . 💄Rendah lemak, tanpa kolestrol. . 💄Membantu mengurangkan risiko kanser. . 💄Bertindak sebagai antioksidan. . 💄Menguatkan sistem imun tubuh. . 💄Mempertingkatkan tahap kolestol baik. . 💄Memelihara kesihatan jantung. . 💄Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan. . 💄Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. . 💄Membantu merendahkan paras kolestrol. . 💄Mencegah osteoporosis. . 💄Membantu pembentukan sel-sel baru. . #jerawat #jeragat #kulitcerah #pinkish #maybelline #silkygirl #cetaphil #tv3 #usm #jerawatnanah #jerawatpasir #jerawatbatu #tudungbawal #kulitlicin #shakleeeffect #cadarpatchwork #cadar3d #beautytips #petuanenek #shakleemalaysia #jalanjalancarimakan #akasia #lestary #jubahimpian #tudungekslusif #vitaminc #vitamine 
Hari nie postage #sambalhitampahang.

Ada 2 pek lagi belum bertuan.. Siape cepat die dapat😎

www.watsap.my/01112272100

#nurfkitchen 
#jalanjalancarimakan 
#penang 
#authentic
#mesticuba 
#kelantan 
#johor 
#terimatempahan 
#homemaderecipe 
#malaysia
Assalamualaykum.. alhamdulillah.. semangat yang lagi berkerja.. jadikan pekerjaan bernilai ibadah..rezeki yang halal... oo ya hari ini kamis, seperti biasa 5 orang pertama makan gratis dan 10 es camu... mampir yuk malam ini... #ayambakar #ayambakartaliwang #ayambakartaliwangdumai #taliwangayambakardumai #pedas #enak #enakbanget #kulinerindonesia #makanmakan #kulinerriau #kulinerpekanbaru #kulinerduri #kulinerdumai #dumaikuliner #kotadumai #kulinernusantara #nusantara #makanenak #makangratis #jalanjalancarimakan #coklatarenmbahuti #coklatarenmbahutidumai #indonesia #malaysia
Assalamualaykum.. alhamdulillah.. semangat yang lagi berkerja.. jadikan pekerjaan bernilai ibadah..rezeki yang halal... oo ya hari ini kamis, seperti biasa 5 orang pertama makan gratis dan 10 es camu... mampir yuk malam ini... #ayambakar  #ayambakartaliwang  #ayambakartaliwangdumai  #taliwangayambakardumai  #pedas  #enak  #enakbanget  #kulinerindonesia  #makanmakan  #kulinerriau  #kulinerpekanbaru  #kulinerduri  #kulinerdumai  #dumaikuliner  #kotadumai  #kulinernusantara  #nusantara  #makanenak  #makangratis  #jalanjalancarimakan  #coklatarenmbahuti  #coklatarenmbahutidumai  #indonesia  #malaysia 
.
Try to focus !! ... keep your eyes at the yellow banana on the right hand side of the photo meanwhile keep your mind ONLY on the #dulchedeleche brownie... she say
.
Easy ? OR Mind over matter ?
.
.
Doa. Satu ayat yang mudah disebut namun adakalanya sukar dilafazkan.
.
.
May The AlMighty have mercy on u & me... she say
.
.
#shesay 
#doayangbaikbaik 
#doa 
#dalamdoakusebutnamamu 
#islamisawesome 
#muslims 
#jalanjalancarimakan 
#deliciousfood 
#cakes
#hungry 
#novelist 
#writer 
#sabar 
#mahabbah 
#puisi 
#syaircinta 
#barakallah 
#bakery 
#ngajad
. Try to focus !! ... keep your eyes at the yellow banana on the right hand side of the photo meanwhile keep your mind ONLY on the #dulchedeleche  brownie... she say . Easy ? OR Mind over matter ? . . Doa. Satu ayat yang mudah disebut namun adakalanya sukar dilafazkan. . . May The AlMighty have mercy on u & me... she say . . #shesay  #doayangbaikbaik  #doa  #dalamdoakusebutnamamu  #islamisawesome  #muslims  #jalanjalancarimakan  #deliciousfood  #cakes  #hungry  #novelist  #writer  #sabar  #mahabbah  #puisi  #syaircinta  #barakallah  #bakery  #ngajad 
tq my lovely customer for coming 💕thankyou for cominghappy everyday for u guys  from @hadramawt_palace for coming thankyou for coming my dear , nanty datang lagi ya , dan sesiapa yg tunjuk gmbar ni di @hadramawt_palace akan dapat 10% diskaun yayyyy kedai dibuka dari 11 pg sehingga 11 malam tau , walaupon kedai kami kelihatan sngt exclusive tp jangan risau harga makanan sngt murah serendah rm4 tau , apa tunggu lg jngn lupa ajak aunty mak ayah dan jiran untuk serbu ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕
tq my lovely customer for coming 💕thankyou for cominghappy everyday for u guys from @hadramawt_palace for coming thankyou for coming my dear , nanty datang lagi ya , dan sesiapa yg tunjuk gmbar ni di @hadramawt_palace akan dapat 10% diskaun yayyyy kedai dibuka dari 11 pg sehingga 11 malam tau , walaupon kedai kami kelihatan sngt exclusive tp jangan risau harga makanan sngt murah serendah rm4 tau , apa tunggu lg jngn lupa ajak aunty mak ayah dan jiran untuk serbu ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕
tq my lovely customer for coming 💕thankyou for cominghappy everyday for u guys  from @hadramawt_palace for coming thankyou for coming my dear , nanty datang lagi ya , dan sesiapa yg tunjuk gmbar ni di @hadramawt_palace akan dapat 10% diskaun yayyyy kedai dibuka dari 11 pg sehingga 11 malam tau , walaupon kedai kami kelihatan sngt exclusive tp jangan risau harga makanan sngt murah serendah rm4 tau , apa tunggu lg jngn lupa ajak aunty mak ayah dan jiran untuk serbu ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕
tq my lovely customer for coming 💕thankyou for cominghappy everyday for u guys from @hadramawt_palace for coming thankyou for coming my dear , nanty datang lagi ya , dan sesiapa yg tunjuk gmbar ni di @hadramawt_palace akan dapat 10% diskaun yayyyy kedai dibuka dari 11 pg sehingga 11 malam tau , walaupon kedai kami kelihatan sngt exclusive tp jangan risau harga makanan sngt murah serendah rm4 tau , apa tunggu lg jngn lupa ajak aunty mak ayah dan jiran untuk serbu ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕
tq my lovely customer for coming 💕thankyou for cominghappy everyday for u guys  from @hadramawt_palace for coming thankyou for coming my dear , nanty datang lagi ya , dan sesiapa yg tunjuk gmbar ni di @hadramawt_palace akan dapat 10% diskaun yayyyy kedai dibuka dari 11 pg sehingga 11 malam tau , walaupon kedai kami kelihatan sngt exclusive tp jangan risau harga makanan sngt murah serendah rm4 tau , apa tunggu lg jngn lupa ajak aunty mak ayah dan jiran untuk serbu ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕
tq my lovely customer for coming 💕thankyou for cominghappy everyday for u guys from @hadramawt_palace for coming thankyou for coming my dear , nanty datang lagi ya , dan sesiapa yg tunjuk gmbar ni di @hadramawt_palace akan dapat 10% diskaun yayyyy kedai dibuka dari 11 pg sehingga 11 malam tau , walaupon kedai kami kelihatan sngt exclusive tp jangan risau harga makanan sngt murah serendah rm4 tau , apa tunggu lg jngn lupa ajak aunty mak ayah dan jiran untuk serbu ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕
tq my lovely customer for coming 💕thankyou for cominghappy everyday for u guys  from @hadramawt_palace for coming thankyou for coming my dear , nanty datang lagi ya , dan sesiapa yg tunjuk gmbar ni di @hadramawt_palace akan dapat 10% diskaun yayyyy kedai dibuka dari 11 pg sehingga 11 malam tau , walaupon kedai kami kelihatan sngt exclusive tp jangan risau harga makanan sngt murah serendah rm4 tau , apa tunggu lg jngn lupa ajak aunty mak ayah dan jiran untuk serbu ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕
tq my lovely customer for coming 💕thankyou for cominghappy everyday for u guys from @hadramawt_palace for coming thankyou for coming my dear , nanty datang lagi ya , dan sesiapa yg tunjuk gmbar ni di @hadramawt_palace akan dapat 10% diskaun yayyyy kedai dibuka dari 11 pg sehingga 11 malam tau , walaupon kedai kami kelihatan sngt exclusive tp jangan risau harga makanan sngt murah serendah rm4 tau , apa tunggu lg jngn lupa ajak aunty mak ayah dan jiran untuk serbu ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕
tq my lovely customer for coming 💕thankyou for cominghappy everyday for u guys  from @hadramawt_palace for coming thankyou for coming my dear , nanty datang lagi ya , dan sesiapa yg tunjuk gmbar ni di @hadramawt_palace akan dapat 10% diskaun yayyyy kedai dibuka dari 11 pg sehingga 11 malam tau , walaupon kedai kami kelihatan sngt exclusive tp jangan risau harga makanan sngt murah serendah rm4 tau , apa tunggu lg jngn lupa ajak aunty mak ayah dan jiran untuk serbu ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕
tq my lovely customer for coming 💕thankyou for cominghappy everyday for u guys from @hadramawt_palace for coming thankyou for coming my dear , nanty datang lagi ya , dan sesiapa yg tunjuk gmbar ni di @hadramawt_palace akan dapat 10% diskaun yayyyy kedai dibuka dari 11 pg sehingga 11 malam tau , walaupon kedai kami kelihatan sngt exclusive tp jangan risau harga makanan sngt murah serendah rm4 tau , apa tunggu lg jngn lupa ajak aunty mak ayah dan jiran untuk serbu ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl  #hadrmawtpalacemelaka  #nasiarab  #melaka  #hadramawtpalace  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #promotion  #ramahdan  jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕
Buat kalian pencinta makanan! Wajid datang ke "warung taru" makanannya enak banget dan viewnya sangat bagus! Mahal? Jangan khawatir dimulai dari 12.000. Pokonya Recommend pisan lah. Jadi tunggu apalagi? Ajak pasangan kalian jangan pergi sendiri karena dibilang "jones" itu gak enak.
Loc: jalan ir juanda (setelah terminal dago)
Taken by : @thalasophille.id

Nih kenalin yang punya foto : @alifakbar_assiddiq

Mau foto kamu di repost juga?
Syarat :
* Tag @wisatakotabandung
* beri hashtag #wisatakotabandung
* foto kamu harus sudah di like minimal oleh 100 akun
#bandungtrip #bandungcity #bandungpisan #bandungan #bandungkuliner #bandungfoodsociety #bandunghits #bandungfashion #bandunghitz #bandungeatery #bandungbanget #wisatamalam #wisatakulinerbandung #wisatakuliner #wisataalam #lembangfloatingmarket #lembangbandung #wisataindonesia #jalanjalanmen #jalanjalan #jalan2man #jalanjalanbandung #wisatamurah #pesonaindonesia #lembangpisan #wisatabandung #jalanjalancarimakan #jalanjalanman #jalanjalanterus
Buat kalian pencinta makanan! Wajid datang ke "warung taru" makanannya enak banget dan viewnya sangat bagus! Mahal? Jangan khawatir dimulai dari 12.000. Pokonya Recommend pisan lah. Jadi tunggu apalagi? Ajak pasangan kalian jangan pergi sendiri karena dibilang "jones" itu gak enak. Loc: jalan ir juanda (setelah terminal dago) Taken by : @thalasophille.id Nih kenalin yang punya foto : @alifakbar_assiddiq Mau foto kamu di repost juga? Syarat : * Tag @wisatakotabandung * beri hashtag #wisatakotabandung  * foto kamu harus sudah di like minimal oleh 100 akun #bandungtrip  #bandungcity  #bandungpisan  #bandungan  #bandungkuliner  #bandungfoodsociety  #bandunghits  #bandungfashion  #bandunghitz  #bandungeatery  #bandungbanget  #wisatamalam  #wisatakulinerbandung  #wisatakuliner  #wisataalam  #lembangfloatingmarket  #lembangbandung  #wisataindonesia  #jalanjalanmen  #jalanjalan  #jalan2man  #jalanjalanbandung  #wisatamurah  #pesonaindonesia  #lembangpisan  #wisatabandung  #jalanjalancarimakan  #jalanjalanman  #jalanjalanterus