an online Instagram web viewer

#jalanjalancarimakan medias

Photos

Hujan lebat bertambah Sejuk. Malam ni bersteamboat lak. 
Minggu ni memang cap "humban" makan. Balik ni kena #diet setahun. πŸ˜πŸ˜—πŸ˜˜πŸ˜
Hujan lebat bertambah Sejuk. Malam ni bersteamboat lak. Minggu ni memang cap "humban" makan. Balik ni kena #diet  setahun. πŸ˜πŸ˜—πŸ˜˜πŸ˜
Belanja gambar late lunch over the business meeting πŸ˜….
.
Nasib baik sebelum keluar keje dah heavy breakfast nasik..so petang tadi yana order tuna sandwich & asparagus creamy soup...owh ya..definitely ado Min Kaffe disitu sebab da ala2 minum petang pon ye 🀣🀣🀣.
.
My review: a good place, great environment, friendly staff & good food.
.
#yanamokhtarreview #jalanjalancarimakan #qnarepublic #comfortfood
Belanja gambar late lunch over the business meeting πŸ˜…. . Nasib baik sebelum keluar keje dah heavy breakfast nasik..so petang tadi yana order tuna sandwich & asparagus creamy soup...owh ya..definitely ado Min Kaffe disitu sebab da ala2 minum petang pon ye 🀣🀣🀣. . My review: a good place, great environment, friendly staff & good food. . #yanamokhtarreview  #jalanjalancarimakan  #qnarepublic  #comfortfood 
Thank u all for coming!!! U guys r awesomeπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ#jalanjalancarimakan #mmmmm #makanmelaka #melakafood #cafemelaka #makan2u #magnifico2016 #deliverymelaka #lambshank #lambchops #chickenchop #lemontea #applejuice #orangejuice
Last order abam malam ni. Esok pagi sume order da full sangat sangat. Abam mintak maaf sbb abam tak berani amik order kang tak sempat anta merajuk pulak kastemer abam. Tapi petang insyaallah ada.  Wasap ye. Esok ada 200 piece lagi untuk petang. 
Nak order contact abam ihsan 0123363675. 
Lembut. Panas. Garing. Sedap. 
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #makansedap #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan
Last order abam malam ni. Esok pagi sume order da full sangat sangat. Abam mintak maaf sbb abam tak berani amik order kang tak sempat anta merajuk pulak kastemer abam. Tapi petang insyaallah ada. Wasap ye. Esok ada 200 piece lagi untuk petang. Nak order contact abam ihsan 0123363675. Lembut. Panas. Garing. Sedap. #keriaviral  #keriagulamelaka  #keriagulamelakaviral  #keriagulamelakakl  #keriagulamelakaampang  #keriagulamelakaselangor  #tuanihsan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makansedap  #makansedapkl  #foodiemalaysia  #foodpornmalaysia  #keriasedap  #kuihmuih  #kuihkeria  #makanansedap  #kuihsedap  #keriaantarabangsa  #kakimakan  #foodiemalaysia  #kuihmuih  #kuihsedap  #keriatuanihsan 
Abg @faris_ammar0812 suapkan mama sbgai uph tp ckit je~
#ankmama #myson #saturday #orangeblacktheme #jalanjalancarimakan #march
Esok gi kenduri kahwin si Bidin. Alang2 dah sampai Temerloh ni, wajib ler makan ikan patin tempoyak (Gedik, Gobang Maju ni ada je cawangan kat Sri Rampai KL). #gobangmaju #temerloh #ikanpatintempoyak #jalanjalancarimakan #malayfood #malaysianfood
Teh Ranggi VS Bandung Ranggi
#jalanjalancarimakan
Samsung Note 3 Neo
.
.
πŸ‘…Promosi Harga BorongπŸ‘…
.
πŸ”₯1 Casing = RM30
.
πŸ”₯2 Casing = RM50
.
πŸ”₯5 Casing = RM110
.
πŸ‘‰Phone Lain Pun Boleh
.
πŸ‘‰Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
πŸ‘‰(WhatsApp +6017-7110957) 😘
.
#icity #dalat #sungkai #jalanjalancarimakan  #bawalpucci #miri #zulariffin #georgetown #kurtamurah #bawalsatin #ootdmy #terlajaklaris #ptptn #sogo #fattahamin #klia2 #loffatah #gelangpatah #mantin #banting #tudungruffle #penang #brogahill #bukitmertajam #komander
Samsung Note 3 Neo . . πŸ‘…Promosi Harga BorongπŸ‘… . πŸ”₯1 Casing = RM30 . πŸ”₯2 Casing = RM50 . πŸ”₯5 Casing = RM110 . πŸ‘‰Phone Lain Pun Boleh . πŸ‘‰Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘 . πŸ‘‰(WhatsApp +6017-7110957) 😘 . #icity  #dalat  #sungkai  #jalanjalancarimakan  #bawalpucci  #miri  #zulariffin  #georgetown  #kurtamurah  #bawalsatin  #ootdmy  #terlajaklaris  #ptptn  #sogo  #fattahamin  #klia2  #loffatah  #gelangpatah  #mantin  #banting  #tudungruffle  #penang  #brogahill  #bukitmertajam  #komander 
didi & friends.. saya berjalan2 nih.. tapi ada jer si cibuk2 nih.. hehehe.. #jpl #mardiserdang #proharimauremaja #captain #defender #putracontractor #sibande #cukecibuk2 #ioicitymall #jalanjalancarimakan #schoolholiday
didi & friends.. saya berjalan2 nih.. tapi ada jer si cibuk2 nih.. hehehe.. #jpl #mardiserdang #proharimauremaja #captain #defender #putracontractor #sibande #cukecibuk2 #ioicitymall #jalanjalancarimakan #schoolholiday
Apa di polah kitak urang?. Kamek di Kuching kinek tok. Mengidam Laksa Sarawak Kak Ne'na. Nyaman gilak. 
I'm in Kuching Sarawak.  Having the famous local delight, Laksa Sarawak. Oh my yummy 
#nomnom #makan #jalanjalancarimakan #sedap #foodtrail #foodielly #recipe #delicious #foodgasm #foodparadise #foodpics  #recipe #eat #myfavouritedish #kitchen #delicious #food #jommakab #sedap #kakimakan #sarawak #makanansarawak #laksasarawak #kuching #yummy #yums
Apa di polah kitak urang?. Kamek di Kuching kinek tok. Mengidam Laksa Sarawak Kak Ne'na. Nyaman gilak. I'm in Kuching Sarawak. Having the famous local delight, Laksa Sarawak. Oh my yummy #nomnom  #makan  #jalanjalancarimakan  #sedap  #foodtrail  #foodielly  #recipe  #delicious  #foodgasm  #foodparadise  #foodpics  #recipe  #eat  #myfavouritedish  #kitchen  #delicious  #food  #jommakab  #sedap  #kakimakan  #sarawak  #makanansarawak  #laksasarawak  #kuching  #yummy  #yums 
Pekena pulut mangga semalam.. Sedappp,  kalo pulut durian lagi sedapppp.. Hehe
#moodcutisekolah
#jalanjalancarimakan
.....Waahh!! So many beautiful light... Can't decide... 😧 Our team is currently buying lighting for our NEW MAD AYAM KAMPUNG Restaurant.... Interior Design has a lot of tideous and detail works.... Fuh! πŸ˜…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #madayamkampung #jalanjalancarimakan
 #restaurant #restoran #lampumurah #makan  #traditional #enak #makanmana #jalan2carimakan #makanmakancarimakan  #cheaplighting #cyberjaya #malaysianfood #malaysian #malayfood #masakanmelayu #makananmelayu #foodporn #foodlover #lampumurah #villagepeople #delicious #ayamkampung #ayamgoreng #RESTORANMADAYAMKAMPUNG #le_barisha #light #lampu #lampuhias .
.
.
.
.
.
.....Waahh!! So many beautiful light... Can't decide... 😧 Our team is currently buying lighting for our NEW MAD AYAM KAMPUNG Restaurant.... Interior Design has a lot of tideous and detail works.... Fuh! πŸ˜… . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #madayamkampung  #jalanjalancarimakan  #restaurant  #restoran  #lampumurah  #makan  #traditional  #enak  #makanmana  #jalan2carimakan  #makanmakancarimakan  #cheaplighting  #cyberjaya  #malaysianfood  #malaysian  #malayfood  #masakanmelayu  #makananmelayu  #foodporn  #foodlover  #lampumurah  #villagepeople  #delicious  #ayamkampung  #ayamgoreng  #RESTORANMADAYAMKAMPUNG  #le_barisha  #light  #lampu  #lampuhias  . . . . . .
Chicken nyonya curry vs prawn sambal petai. Klu x sedap jgn gatal2 nak datang sini haha. πŸ‘
#jalanjalancarimakan 
#dinners 
#nyonyafood
Kami budak kampung ja. Tak reti #ootd atau acah pijak tayik kucing. em kesian sis #vscoπŸ“· #vscocam #vscofilter #jalanjalancarimakan πŸ™ˆ
.....ATTENTION everyone... Our Mad Ayam Kampung Restaurant will be close until next week... Currently, we are in the process of moving into our new building just next to the current restaurant...
.
The new building was built & design by our own team... πŸ˜‰ Modern Design... Beautiful new building... More comfortable space.... We aim to give the best for our customers...
.
Please be patience and wait for our new restaurant opening next week... We surely are excited... How bout you? πŸ˜„
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #madayamkampung #jalanjalancarimakan
 #restaurant #restoran #sedap #makan #makanan #traditional #enak #makanmana #jalan2carimakan #makanmakancarimakan #masaktempoyak #nasi #cyberjaya #malaysianfood #malaysian #malayfood #masakanmelayu #makananmelayu #foodporn #foodlover #kampung #villagepeople #delicious #ayamkampung #ayamgoreng #RESTORANMADAYAMKAMPUNG #le_rimbun #ayam
.
.
.
.
.
.
.....ATTENTION everyone... Our Mad Ayam Kampung Restaurant will be close until next week... Currently, we are in the process of moving into our new building just next to the current restaurant... . The new building was built & design by our own team... πŸ˜‰ Modern Design... Beautiful new building... More comfortable space.... We aim to give the best for our customers... . Please be patience and wait for our new restaurant opening next week... We surely are excited... How bout you? πŸ˜„ . . . . . . . . . . . . . . . . . #madayamkampung  #jalanjalancarimakan  #restaurant  #restoran  #sedap  #makan  #makanan  #traditional  #enak  #makanmana  #jalan2carimakan  #makanmakancarimakan  #masaktempoyak  #nasi  #cyberjaya  #malaysianfood  #malaysian  #malayfood  #masakanmelayu  #makananmelayu  #foodporn  #foodlover  #kampung  #villagepeople  #delicious  #ayamkampung  #ayamgoreng  #RESTORANMADAYAMKAMPUNG  #le_rimbun  #ayam  . . . . . .
Sedapnya bau ikan bakar, masih tergiang-giang baunya semalam.
Seafood fresh dari #Semporna, ketam bakau tidak ada di semporna, beli ketam laut dan ikan jawabnya. Nikmat tinggal dekat mak bapak boleh rasa air tangan mak selalu.

Diner apa tu geng? 
#Hp0138989083 
#JalanJalanCariMakan 
#MakanSeafood 
#NikmatMakan 
#TravelTourHolidayD1BBM
.....ATTENTION everyone... Our Mad Ayam Kampung Restaurant will be close until next week... Currently, we are in the process of moving into our new building just next to the current restaurant...
.
The new building was built & design by our own team... πŸ˜‰ Modern Design... Beautiful new building... More comfortable space.... We aim to give the best for our customers...
.
Please be patience and wait for our new restaurant opening next week... We surely are excited... How bout you? πŸ˜„
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #madayamkampung #jalanjalancarimakan
 #restaurant #restoran #sedap #makan #makanan #traditional #enak #makanmana #jalan2carimakan #makanmakancarimakan #masaktempoyak #nasi #cyberjaya #malaysianfood #malaysian #malayfood #masakanmelayu #makananmelayu #foodporn #foodlover #kampung #villagepeople #delicious #ayamkampung #ayamgoreng #RESTORANMADAYAMKAMPUNG #le_rimbun #ayam
.
.
.
.
.
.
.....ATTENTION everyone... Our Mad Ayam Kampung Restaurant will be close until next week... Currently, we are in the process of moving into our new building just next to the current restaurant... . The new building was built & design by our own team... πŸ˜‰ Modern Design... Beautiful new building... More comfortable space.... We aim to give the best for our customers... . Please be patience and wait for our new restaurant opening next week... We surely are excited... How bout you? πŸ˜„ . . . . . . . . . . . . . . . . . #madayamkampung  #jalanjalancarimakan  #restaurant  #restoran  #sedap  #makan  #makanan  #traditional  #enak  #makanmana  #jalan2carimakan  #makanmakancarimakan  #masaktempoyak  #nasi  #cyberjaya  #malaysianfood  #malaysian  #malayfood  #masakanmelayu  #makananmelayu  #foodporn  #foodlover  #kampung  #villagepeople  #delicious  #ayamkampung  #ayamgoreng  #RESTORANMADAYAMKAMPUNG  #le_rimbun  #ayam  . . . . . .
Freshly made lasagna...droolicious!!!yummmmsss!!! Imagine the taste of that creamy white sauce combined with tomato sauce and to make the taste more complex and complete...choice of beef or chicken....oh wow!!! Get yours right now!!!πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹#lasagna #lasagnaenak #lasagnalover #italianfood #droolicious #yummyinthetummy #makan2u #magnifico2016 #cafemelaka #melakafood #makanmelaka #mmmmm #jalanjalancarimakan
.....PENGUMUMAN PENTING.... Restoran MAD AYAM KAMPUNG (M.A.K) sekarang dalam proses berpindah ke bangunan baru kami yang telah siap.... Jadi kami akan menutup restoran kami selama seminggu...
.
Bangunan baru ini terletak bersebelahan sahaja dengan Restoran Mad Ayam Kampung yang lama.... .
Restoran yang baru ini telah dibina dan di reka bentuk oleh kami sendiri.... πŸ˜„ Rekaan bangunan baru lebih moden dan cantik.... Memberi lebih keselesaan dan kepuasan kepada pelanggan2 kami nanti....
.
Diharapkan anda semua dapat bersabar menanti pembukaan restoran baru kami pada minggu hadapan... In Sya Allah....
.
Bismillah... .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #madayamkampung #jalanjalancarimakan
 #restaurant #restoran #sedap #makan #makanan #traditional #enak #makanmana #jalan2carimakan #makanmakancarimakan #masaktempoyak #nasi #cyberjaya #malaysianfood #malaysian #malayfood #masakanmelayu #makananmelayu #foodporn #foodlover #kampung #villagepeople #delicious #ayamkampung #ayamgoreng #RESTORANMADAYAMKAMPUNG #le_rimbun #ayam
.
.
.
.
.
.
.....PENGUMUMAN PENTING.... Restoran MAD AYAM KAMPUNG (M.A.K) sekarang dalam proses berpindah ke bangunan baru kami yang telah siap.... Jadi kami akan menutup restoran kami selama seminggu... . Bangunan baru ini terletak bersebelahan sahaja dengan Restoran Mad Ayam Kampung yang lama.... . Restoran yang baru ini telah dibina dan di reka bentuk oleh kami sendiri.... πŸ˜„ Rekaan bangunan baru lebih moden dan cantik.... Memberi lebih keselesaan dan kepuasan kepada pelanggan2 kami nanti.... . Diharapkan anda semua dapat bersabar menanti pembukaan restoran baru kami pada minggu hadapan... In Sya Allah.... . Bismillah... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #madayamkampung  #jalanjalancarimakan  #restaurant  #restoran  #sedap  #makan  #makanan  #traditional  #enak  #makanmana  #jalan2carimakan  #makanmakancarimakan  #masaktempoyak  #nasi  #cyberjaya  #malaysianfood  #malaysian  #malayfood  #masakanmelayu  #makananmelayu  #foodporn  #foodlover  #kampung  #villagepeople  #delicious  #ayamkampung  #ayamgoreng  #RESTORANMADAYAMKAMPUNG  #le_rimbun  #ayam  . . . . . .
.....PENGUMUMAN PENTING.... Restoran MAD AYAM KAMPUNG (M.A.K) sekarang dalam proses berpindah ke bangunan baru kami yang telah siap.... Jadi kami akan menutup restoran kami selama seminggu...
.
Bangunan baru ini terletak bersebelahan sahaja dengan Restoran Mad Ayam Kampung yang lama.... .
Restoran yang baru ini telah dibina dan di reka bentuk oleh kami sendiri.... πŸ˜„ Rekaan bangunan baru lebih moden dan cantik.... Memberi lebih keselesaan dan kepuasan kepada pelanggan2 kami nanti....
.
Diharapkan anda semua dapat bersabar menanti pembukaan restoran baru kami pada minggu hadapan... In Sya Allah....
.
Bismillah... .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #madayamkampung #jalanjalancarimakan
 #restaurant #restoran #sedap #makan #makanan #traditional #enak #makanmana #jalan2carimakan #makanmakancarimakan #masaktempoyak #nasi #cyberjaya #malaysianfood #malaysian #malayfood #masakanmelayu #makananmelayu #foodporn #foodlover #kampung #villagepeople #delicious #ayamkampung #ayamgoreng #RESTORANMADAYAMKAMPUNG #le_rimbun #ayam
.
.
.
.
.
.
.....PENGUMUMAN PENTING.... Restoran MAD AYAM KAMPUNG (M.A.K) sekarang dalam proses berpindah ke bangunan baru kami yang telah siap.... Jadi kami akan menutup restoran kami selama seminggu... . Bangunan baru ini terletak bersebelahan sahaja dengan Restoran Mad Ayam Kampung yang lama.... . Restoran yang baru ini telah dibina dan di reka bentuk oleh kami sendiri.... πŸ˜„ Rekaan bangunan baru lebih moden dan cantik.... Memberi lebih keselesaan dan kepuasan kepada pelanggan2 kami nanti.... . Diharapkan anda semua dapat bersabar menanti pembukaan restoran baru kami pada minggu hadapan... In Sya Allah.... . Bismillah... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #madayamkampung  #jalanjalancarimakan  #restaurant  #restoran  #sedap  #makan  #makanan  #traditional  #enak  #makanmana  #jalan2carimakan  #makanmakancarimakan  #masaktempoyak  #nasi  #cyberjaya  #malaysianfood  #malaysian  #malayfood  #masakanmelayu  #makananmelayu  #foodporn  #foodlover  #kampung  #villagepeople  #delicious  #ayamkampung  #ayamgoreng  #RESTORANMADAYAMKAMPUNG  #le_rimbun  #ayam  . . . . . .
Tu dia tokeh roti jala pn ckp sedap keria abam ihsan ni tau..lpas ni abam nk rasa plak roti jala dia..sama2 peniaga on9 kena la rasa antara satu sama lain kan..hehehee..apa tggu lgi,selit order tuk esok taw..abam tggu di wasap abam ni😊
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #makansedap #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan
Tu dia tokeh roti jala pn ckp sedap keria abam ihsan ni tau..lpas ni abam nk rasa plak roti jala dia..sama2 peniaga on9 kena la rasa antara satu sama lain kan..hehehee..apa tggu lgi,selit order tuk esok taw..abam tggu di wasap abam ni😊 #keriaviral  #keriagulamelaka  #keriagulamelakaviral  #keriagulamelakakl  #keriagulamelakaampang  #keriagulamelakaselangor  #tuanihsan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makansedap  #makansedapkl  #foodiemalaysia  #foodpornmalaysia  #keriasedap  #kuihmuih  #kuihkeria  #makanansedap  #kuihsedap  #keriaantarabangsa  #kakimakan  #foodiemalaysia  #kuihmuih  #kuihsedap  #keriatuanihsan 
Lets learn about Alaska King Crab with Chef Adel πŸ‘―πŸ‘―πŸ‘Ό πŸ¦€πŸ¦€πŸ¦€ #foodnetwork #instafood #juniorchef #mΓ‘sterchefjunior #chef #seafood #lunch #jalanjalancarimakan #foodporn #kidsmeal #kidstravel #kidstrip #travellingwithkids #kidsfood #kidsadventure #kidsootd #toddlerslife #funtime #playtime
Honey Chicken @destinasitv @lan_02 @atehnoli @inara_ismail @zimisofazr @akimahmad @ammiyiyi @mie_ain1117 @fredwiwiefred @alongcham #foodshare #foodlover #foodstagram #jalanjalancarimakan #chefchoice #honeychicken
We Open as usual.
 Marila kita lepak sini.
Macam macam ada.

Only at dpolo cafe! @dpolocafe.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
DIbuka Setiap Hari Kecuali KHAMIS. 
5:00ptg -12:00pagi
.
D'Polo Cafe Lan's Catering
Jalan Brash (Berhadapan Padang polo)
31350 Ipoh Perak.
.
Kalau Tak jumpe call terus
0192649490 | 0103363924
Bratha Sumo.
.
Maklumat lanjut 
follow #insta kami
@sumokitchen
#sumokitchen #dpolocafe #ipoh #dpolo #manis #burgerbakarterbaik #supremeburger #crazycheszynessburger #basicburger #burgerbakarkawin #champion #nakedkitchen #pasta #sayajual #familia #havoc #rugitaklayan #burgerbakar #jalanjalancarimakan #ipohcitycafe #ipohrestaurant #foodporn #jommakan #burgerbakar #onestopipoh #malaysiafood #ipohfood #malaysiacafes #ipohcafe #cafehipster
We Open as usual. Marila kita lepak sini. Macam macam ada. Only at dpolo cafe! @dpolocafe. β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ . DIbuka Setiap Hari Kecuali KHAMIS. 5:00ptg -12:00pagi . D'Polo Cafe Lan's Catering Jalan Brash (Berhadapan Padang polo) 31350 Ipoh Perak. . Kalau Tak jumpe call terus 0192649490 | 0103363924 Bratha Sumo. . Maklumat lanjut follow #insta  kami @sumokitchen #sumokitchen  #dpolocafe  #ipoh  #dpolo  #manis  #burgerbakarterbaik  #supremeburger  #crazycheszynessburger  #basicburger  #burgerbakarkawin  #champion  #nakedkitchen  #pasta  #sayajual  #familia  #havoc  #rugitaklayan  #burgerbakar  #jalanjalancarimakan  #ipohcitycafe  #ipohrestaurant  #foodporn  #jommakan  #burgerbakar  #onestopipoh  #malaysiafood  #ipohfood  #malaysiacafes  #ipohcafe  #cafehipster 
Belgian Waffle πŸ₯ž
.
For the ultra decadent dessert, the deliciously sweet and thick belgian waffle served with a scoop of icecream and chocolate drizzle. Yumm! πŸ’¦
.
#zawaracoffee #coffeetime #coffeemalaysia #bestcafe #chillcafe #zawara #coffeehouse #coffeebeans #cafehopkl #klcafe #halalfood #malaysiancafe #foodporn #igersmalaysia #kopi #jalanjalancarimakan #jjcm