an online Instagram web viewer

#jalanjalancarimakan medias

Photos

Kesayangan yg gigih mnunggu babah n mama.. πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜‚ (main air lecak wehh) #letsmakanatgedabucks #jalanjalancarimakan #jjcm #love #family #gedabucksfoodstation
HAPPY BIRTHDAY DR ISTERI TERCINTAAAAA. Husband terharuuuu dengan usaha wifey! Hehe
HAPPY BIRTHDAY DR ISTERI TERCINTAAAAA. Husband terharuuuu dengan usaha wifey! Hehe
Kerja aku asyik makan je mau x gemuk. Alhamdulillah syukur. Sedap makanan tadi.
#jalanjalancarimakan
#bbqtown
#empiresubang
#terbaikdariladang
Walaupun tak haram makan meggi, tapi nak kurus sihat sangat2 tak galakkan memakannya
.
Banyak kesan tak baik jelas dah depan mata kita bila makannya berlebih2an
.
Kalau dah suka sangat meggi dan tak nak kurus sekalipun, makanlah berpada2.. sebab bila dah jatuh sakit, banyak sangat nikmat dah ditarikNya nauzubillahi min zalik
.
Follow our 2nd IG. Untuk lihat contoh2 healthy meal dan bantu progress kurus sihat anda. @coachismailayu2
#teamkurussihat
coach ismail +60132505120
coach ayu +60122230485
#coachismailayu #tipskurus #jomkurus #kurus #slim2018 #kahwin2018 #coachkurus #kurus2018 #ootd #fattzura #seluarbesar #jalanjalancarimakan #igersmalaysia
Walaupun tak haram makan meggi, tapi nak kurus sihat sangat2 tak galakkan memakannya . Banyak kesan tak baik jelas dah depan mata kita bila makannya berlebih2an . Kalau dah suka sangat meggi dan tak nak kurus sekalipun, makanlah berpada2.. sebab bila dah jatuh sakit, banyak sangat nikmat dah ditarikNya nauzubillahi min zalik . Follow our 2nd IG. Untuk lihat contoh2 healthy meal dan bantu progress kurus sihat anda. @coachismailayu2 #teamkurussihat  coach ismail +60132505120 coach ayu +60122230485 #coachismailayu  #tipskurus  #jomkurus  #kurus  #slim2018  #kahwin2018  #coachkurus  #kurus2018  #ootd  #fattzura  #seluarbesar  #jalanjalancarimakan  #igersmalaysia 
Sejuk sangat...
#jalanjalancarimakan #berasap #icereamberasap
πŸ›΅πŸ’¨ .. #ponpon #foodhunter #jalanjalancarimakan #adahamekcuti
Buffet Durian Selayang.makan sampai puas.. memang puas!. alhamdullilah.

#durian #selayang #food #rajabuah #jalanjalancarimakan
Lama tak shopping dgn Bonda tercinta... #sementaratunggugajidanbonus #jalanjalancarimakan
Friday onπŸ™‹
#wefie 
#selfie 
#jalanjalancarimakan
.
Assalamualaikum
.
Petang tadi lepak2 sambil kunyah keropok lekor by GORENG PISANG CRISPY
.
Keropok lekor dia lain dari yg lain. Selalunya rebus atau goreng camtu je kan. Hat ni dia celup tepung
.
Kerangupan dia sampai jiran sebelah pon boleh dengar, kriuk kriuk kriuk
.
#keropoklekor #foodhunter #jjcm #jalanjalancarimakan #lepaklepak #lepaklepakproduction #lepaklepakworkshop
Come back panas-panas dari dapur 😍😘❀
.
πŸ“ Strawberry Bread Pudding with Special Kinnana Sauce .
 #kinnanaskitchen #foodlover #jalanjalancarimakan #makansedapbatupahat #makanmakan #hidupuntukmakan #ootdmakananje #mohonfollow #sambilmakansambilpromote #localproduct
.
Dinner tadi repeat Ayam Kyo Chon kat Pavi, orang sebelah nih haa teringin nak makan 😌.
.
#jalanjalancarimakan
. Dinner tadi repeat Ayam Kyo Chon kat Pavi, orang sebelah nih haa teringin nak makan 😌. . #jalanjalancarimakan 
Borak-borak dengan grab driver, di suggest untuk cuba bakso rusuk berhampiran pasar baru. Hadoiiii. Memang sedap sangat 😚 Idr45,000 sahaja a.k.a rm13 je. 
#hijabfortravellerscampaign #Hijabfortraveller #jomtravel #jalanjalancarimakan #jjcm #weekendbreakaway #travel #solotravel #traveller #traveltheworld #cuticutimalaysia #knittedcotton #knittedcotton #semiinstantshawl #jakarta #indonesia #klia #malaysiaairlines #zuriexpressmanggadua #pasarbaru #grabcar #baksorusuksamanhudi
Borak-borak dengan grab driver, di suggest untuk cuba bakso rusuk berhampiran pasar baru. Hadoiiii. Memang sedap sangat 😚 Idr45,000 sahaja a.k.a rm13 je. #hijabfortravellerscampaign  #Hijabfortraveller  #jomtravel  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #weekendbreakaway  #travel  #solotravel  #traveller  #traveltheworld  #cuticutimalaysia  #knittedcotton  #knittedcotton  #semiinstantshawl  #jakarta  #indonesia  #klia  #malaysiaairlines  #zuriexpressmanggadua  #pasarbaru  #grabcar  #baksorusuksamanhudi 
This is just for cheese lover. Cheesy.. yum yum. Yeah big portions for 2 and wish more people to join us so we can order more foods. Selera besar.. Hahaha πŸ˜‚ Β #jb #kfry #foodorgasm #foodporn #makantime #makanan #makanluar #foodlover #foodie #campakbalik #idabday2017 #idamrsisa #instafood #jalanjalancarimakan #throwback #tourist #travel #foodtravel #igsg
panas panas lit lit ni pekena AIS KACANG pun sedap kan...
jom... AIS KACANG & ABC kini disediakan untuk sajian pelanggan Lan's Corner Ikan Bakar Terbaik in Town ... AIS KACANG
AIS KACANG BUAH
AIS KACANG + AISCRIM
AIS KACANG ABANG PAYONG.... kami juga telah menyediakan masakan panas/goreng-goreng untuk sajian pelanggan kami.. jom pakat pakat mai ..... #ikanbakarpenang
#kakimakanpenang
#jalanjalancarimakan
#lanscornerikanbakar
#sambalmeletopbaqhang
#pulaupinang
#tanjungbungahpulaupinang
#kamibudakpekan
panas panas lit lit ni pekena AIS KACANG pun sedap kan... jom... AIS KACANG & ABC kini disediakan untuk sajian pelanggan Lan's Corner Ikan Bakar Terbaik in Town ... AIS KACANG AIS KACANG BUAH AIS KACANG + AISCRIM AIS KACANG ABANG PAYONG.... kami juga telah menyediakan masakan panas/goreng-goreng untuk sajian pelanggan kami.. jom pakat pakat mai ..... #ikanbakarpenang  #kakimakanpenang  #jalanjalancarimakan  #lanscornerikanbakar  #sambalmeletopbaqhang  #pulaupinang  #tanjungbungahpulaupinang  #kamibudakpekan 
Discovered this hidden gem of a cafe thanks to @abghoudini & his missus. Cheers for the dinner guys, I enjoyed it. #commonskuching #oldcourthouse #jalanjalancarimakan #cafespotting
Esok perasmian Acar buah bonda dekat Nasi Lemak tepi sungai !! .
Ikut hati nak potong πŸŽ€.. tapi cm over plak kannn.. hihi πŸ˜‰
.
Esok datang la ramai2 ya beli dan rasa la acar buah special and original dari penang ni☝️
.
RM 10
.

#merufoodchannel #jalanjalancarimakan #nasilemak #nasilemaktepisungai #breakfastlikeaking
Cendol durian terbaik..
Jangan tak percaya!! rm4.00 je..
ada 4 ulas durian!!
Mana nak dapat??
Sedap siot!!! #eat #dinner #cendol #durian #instapic #instafoodie #instafood 
#bestfood #jalanjalancarimakan #azroyshafee
Tengs for coming sayunk.
Please do come again again & again❀️
.
.
Lokasi kami :
The mylia boutique & Cafe,
Shoplot Taman Sg Petai Permai 2,
Alor Gajah
(Berhadapan KB Electric )
.
.
Operation hours : 12pm-11pm (isnin-sabtu)
πŸ“±0173807123
.
vendorwanted  #butikvendor #shelloutviral #chickenchopviral #kerabumaggie  #seafoodlover #alorgajah #uitmlendu  #melaka #uitmbandar #utem #utc #melakasentral #mitc #alorgajah #pengkalan #tampin #masjidtanah #melaka #jalanjalancarimakan #foodporn  #kuihkeriaantarabangsa  #cafemelaka #melakacafe #melakabutik #melakafood #melakabutikvendor #melakaboutique #melakavendor #melakabutikconcept #melakawantedvendor
Tengs for coming sayunk. Please do come again again & again❀️ . . Lokasi kami : The mylia boutique & Cafe, Shoplot Taman Sg Petai Permai 2, Alor Gajah (Berhadapan KB Electric ) . . Operation hours : 12pm-11pm (isnin-sabtu) πŸ“±0173807123 . vendorwanted #butikvendor  #shelloutviral  #chickenchopviral  #kerabumaggie  #seafoodlover  #alorgajah  #uitmlendu  #melaka  #uitmbandar  #utem  #utc  #melakasentral  #mitc  #alorgajah  #pengkalan  #tampin  #masjidtanah  #melaka  #jalanjalancarimakan  #foodporn  #kuihkeriaantarabangsa  #cafemelaka  #melakacafe  #melakabutik  #melakafood  #melakabutikvendor  #melakaboutique  #melakavendor  #melakabutikconcept  #melakawantedvendor 
Tengs for coming gais.
Please do come again again & again❀️
.
.
Lokasi kami :
The mylia boutique & Cafe,
Shoplot Taman Sg Petai Permai 2,
Alor Gajah
(Berhadapan KB Electric )
.
.
Operation hours : 12pm-11pm (isnin-sabtu)
πŸ“±0173807123
.
vendorwanted  #butikvendor #shelloutviral #chickenchopviral #kerabumaggie  #seafoodlover #alorgajah #uitmlendu  #melaka #uitmbandar #utem #utc #melakasentral #mitc #alorgajah #pengkalan #tampin #masjidtanah #melaka #jalanjalancarimakan #foodporn  #kuihkeriaantarabangsa  #cafemelaka #melakacafe #melakabutik #melakafood #melakabutikvendor #melakaboutique #melakavendor #melakabutikconcept #melakawantedvendor
Tengs for coming gais. Please do come again again & again❀️ . . Lokasi kami : The mylia boutique & Cafe, Shoplot Taman Sg Petai Permai 2, Alor Gajah (Berhadapan KB Electric ) . . Operation hours : 12pm-11pm (isnin-sabtu) πŸ“±0173807123 . vendorwanted #butikvendor  #shelloutviral  #chickenchopviral  #kerabumaggie  #seafoodlover  #alorgajah  #uitmlendu  #melaka  #uitmbandar  #utem  #utc  #melakasentral  #mitc  #alorgajah  #pengkalan  #tampin  #masjidtanah  #melaka  #jalanjalancarimakan  #foodporn  #kuihkeriaantarabangsa  #cafemelaka  #melakacafe  #melakabutik  #melakafood  #melakabutikvendor  #melakaboutique  #melakavendor  #melakabutikconcept  #melakawantedvendor 
Doing a food critique is not an easy task. Especially when one has a thin stomach and not adventurous as me...😒
#jalanjalancarimakan 
#halalfood
#streetfood 
#finedining 
#fastfood 
#discerningtaste
Kejayaan tidak datang bergolek,
Kejayaan tidak datang dengan mudah,
Tanpa usaha, tanpa mengerah keringat,
Kejayaan tidak akan datang menyinggah.
.
kata-kata @s.a_igshop untuk malam ini. Stay positive kay. 
Nak chocolate jar? Just pm je 011-12565509 .
Area Batu gajah.
#chocolate #chocolatejar #sedap #jalanjalancarimakan #negaraku #pomade #pomademalaysia #murah #onlineshopping #online #onlineseller #shoppee #cumicumi #tranding #SAawesome
Throwback to last weekend... Where we dine a delicious πŸ” πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… ...and came back the next day for rm6 fried chicken wings ....😘😘😘😘 #chickenwings #foodie #mansau #jalanjalancarimakan #sabahan #food 
#eat #foodpic #sweet #dessert #hungry #foods #chocolate #meal #eating #desserts #love #single #happy #healthychoices #lowcarb #fitness #fitfam #cleaneating #dinnerspicy #pasta #spicy #chicken #chickenpasta
Throwback to last weekend... Where we dine a delicious πŸ” πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… ...and came back the next day for rm6 fried chicken wings ....😘😘😘😘 #chickenwings  #foodie  #mansau  #jalanjalancarimakan  #sabahan  #food  #eat  #foodpic  #sweet  #dessert  #hungry  #foods  #chocolate  #meal  #eating  #desserts  #love  #single  #happy  #healthychoices  #lowcarb  #fitness  #fitfam  #cleaneating  #dinnerspicy  #pasta  #spicy  #chicken  #chickenpasta 
Assalammualaikum Ψ§Ω„Ψ³Ω„Ψ§Ω… ΨΉΩ„ΩŠΩƒΩ… 
Memperkenalkan hummus (kacang) ☎️ 06-2888793 / +60 11-6232 7317(Delivery 🚚) (ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„ΩˆΩ‡Ψ§Ψ¨ Ω…Ψ§Ω„ΩŠΨ²ΩŠΨ§) (abdulwahab)

https://chat.whatsapp.com/Cz18eblSC7X9tXSsEs80nl

INSTAGRAM :  barakat_hadramawtmelaka

#barakat 
#hadramawtmelaka 
#barakathadramawtmelaka
#hadramawt 
#melaka 
#makanan
#arab
#MAKANANARAB
#makanansedap
#jimat
#jimatenakdanlazat
#hargaberbaloibaloi
#suasanarestaurantbersih
#bookingsekarang #nasiarab #melaka #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox  #jommakannasiarabdenganyangtersayang πŸ’•

Alamat:

2 Jalan lagenda 5,taman lagenda 1 melaka
Postcode 75400 melaka

Open hour

11am until 11pm
Monday to sunday
Assalammualaikum Ψ§Ω„Ψ³Ω„Ψ§Ω… ΨΉΩ„ΩŠΩƒΩ… Memperkenalkan hummus (kacang) ☎️ 06-2888793 / +60 11-6232 7317(Delivery 🚚) (ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„ΩˆΩ‡Ψ§Ψ¨ Ω…Ψ§Ω„ΩŠΨ²ΩŠΨ§) (abdulwahab) https://chat.whatsapp.com/Cz18eblSC7X9tXSsEs80nl INSTAGRAM : barakat_hadramawtmelaka #barakat  #hadramawtmelaka  #barakathadramawtmelaka  #hadramawt  #melaka  #makanan  #arab  #MAKANANARAB  #makanansedap  #jimat  #jimatenakdanlazat  #hargaberbaloibaloi  #suasanarestaurantbersih  #bookingsekarang  #nasiarab  #melaka  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #jommakannasiarabdenganyangtersayang  πŸ’• Alamat: 2 Jalan lagenda 5,taman lagenda 1 melaka Postcode 75400 melaka Open hour 11am until 11pm Monday to sunday
Assalammualaikum Ψ§Ω„Ψ³Ω„Ψ§Ω… ΨΉΩ„ΩŠΩƒΩ… 
Memperkenalkan roti arab ☎️ 06-2888793 / +60 11-6232 7317(Delivery 🚚) (ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„ΩˆΩ‡Ψ§Ψ¨ Ω…Ψ§Ω„ΩŠΨ²ΩŠΨ§) (abdulwahab)

https://chat.whatsapp.com/Cz18eblSC7X9tXSsEs80nl

INSTAGRAM :  barakat_hadramawtmelaka

#barakat 
#hadramawtmelaka 
#barakathadramawtmelaka
#hadramawt 
#melaka 
#makanan
#arab
#MAKANANARAB
#makanansedap
#jimat
#jimatenakdanlazat
#hargaberbaloibaloi
#suasanarestaurantbersih
#bookingsekarang #nasiarab #melaka #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox  #jommakannasiarabdenganyangtersayang πŸ’•

Alamat:

2 Jalan lagenda 5,taman lagenda 1 melaka
Postcode 75400 melaka

Open hour

11am until 11pm
Monday to sunday
Assalammualaikum Ψ§Ω„Ψ³Ω„Ψ§Ω… ΨΉΩ„ΩŠΩƒΩ… Memperkenalkan roti arab ☎️ 06-2888793 / +60 11-6232 7317(Delivery 🚚) (ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„ΩˆΩ‡Ψ§Ψ¨ Ω…Ψ§Ω„ΩŠΨ²ΩŠΨ§) (abdulwahab) https://chat.whatsapp.com/Cz18eblSC7X9tXSsEs80nl INSTAGRAM : barakat_hadramawtmelaka #barakat  #hadramawtmelaka  #barakathadramawtmelaka  #hadramawt  #melaka  #makanan  #arab  #MAKANANARAB  #makanansedap  #jimat  #jimatenakdanlazat  #hargaberbaloibaloi  #suasanarestaurantbersih  #bookingsekarang  #nasiarab  #melaka  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #jommakannasiarabdenganyangtersayang  πŸ’• Alamat: 2 Jalan lagenda 5,taman lagenda 1 melaka Postcode 75400 melaka Open hour 11am until 11pm Monday to sunday
Assalammualaikum Ψ§Ω„Ψ³Ω„Ψ§Ω… ΨΉΩ„ΩŠΩƒΩ… 
Memperkenalkn nasi Mandy kambing ☎️ 06-2888793 / +60 11-6232 7317(Delivery 🚚) (ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„ΩˆΩ‡Ψ§Ψ¨ Ω…Ψ§Ω„ΩŠΨ²ΩŠΨ§) (abdulwahab)

https://chat.whatsapp.com/Cz18eblSC7X9tXSsEs80nl

INSTAGRAM :  barakat_hadramawtmelaka

#barakat 
#hadramawtmelaka 
#barakathadramawtmelaka
#hadramawt 
#melaka 
#makanan
#arab
#MAKANANARAB
#makanansedap
#jimat
#jimatenakdanlazat
#hargaberbaloibaloi
#suasanarestaurantbersih
#bookingsekarang #nasiarab #melaka #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox  #jommakannasiarabdenganyangtersayang πŸ’•

Alamat:

2 Jalan lagenda 5,taman lagenda 1 melaka
Postcode 75400 melaka

Open hour

11am until 11pm
Monday to
Assalammualaikum Ψ§Ω„Ψ³Ω„Ψ§Ω… ΨΉΩ„ΩŠΩƒΩ… Memperkenalkn nasi Mandy kambing ☎️ 06-2888793 / +60 11-6232 7317(Delivery 🚚) (ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„ΩˆΩ‡Ψ§Ψ¨ Ω…Ψ§Ω„ΩŠΨ²ΩŠΨ§) (abdulwahab) https://chat.whatsapp.com/Cz18eblSC7X9tXSsEs80nl INSTAGRAM : barakat_hadramawtmelaka #barakat  #hadramawtmelaka  #barakathadramawtmelaka  #hadramawt  #melaka  #makanan  #arab  #MAKANANARAB  #makanansedap  #jimat  #jimatenakdanlazat  #hargaberbaloibaloi  #suasanarestaurantbersih  #bookingsekarang  #nasiarab  #melaka  #melakafood  #jalanjalancarimakan  #deliverybox  #jommakannasiarabdenganyangtersayang  πŸ’• Alamat: 2 Jalan lagenda 5,taman lagenda 1 melaka Postcode 75400 melaka Open hour 11am until 11pm Monday to
Ku jejak jalan yang berliku
Membara jiwaku memburu impian ...
- sila sambung 😁
misi mencari #berianigam #dekatje #jalanjalancarimakan
korang korang korang πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ bosan kan ke asyik makan kentang goreng,, pop corn or cikedissss je bila tgk tv.. hahahaha.. mcm dah xde kudap kudapan lain ke😜😜 hahahaha.. ok ok.. gurau,,, korang jom cuba POPIA UDANG KEJU / POPIA SOSEJ KEJU homemade taw.. made by me a. k. a Nani comel gitewπŸ˜… hahah..di huat dengan penuh kasih sayang,, kuah cheese yang bnyk dan PASTI SEDAPπŸ˜„ eh selain popia MANISAN PON ADA TAW😜 meh laa cuba KEK VANILLA CHEESE LELEH /KEK VANILLA OREO CHEESE LELEH /KEK LAVA CHEESE MELIMPAH /KEK COKLAT OREO CHEESE LELEH πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ harga ikut size bekasπŸ˜‰ boleh refer pd gambar.. nak tahu best ke tak jom orderπŸ˜„
#kekvanillacheeseleleh #kekvanillaoreocheeseleleh #kekcoklatcheeseleleh #kekcoklatlavacheesemelimpah #popiacheese #popiaudangcheese #popiasosejcheese #popiasedap #popiaohpopia #makanansedap #makanpanaspanaslagisedap #foodhunting #foodlover #jalanjalancarimakan #gombak #selayang #batucaves #selangor #wangsamaju #ampang #kl #putrajaya #puchong #malaysia #singapore
korang korang korang πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ bosan kan ke asyik makan kentang goreng,, pop corn or cikedissss je bila tgk tv.. hahahaha.. mcm dah xde kudap kudapan lain ke😜😜 hahahaha.. ok ok.. gurau,,, korang jom cuba POPIA UDANG KEJU / POPIA SOSEJ KEJU homemade taw.. made by me a. k. a Nani comel gitewπŸ˜… hahah..di huat dengan penuh kasih sayang,, kuah cheese yang bnyk dan PASTI SEDAPπŸ˜„ eh selain popia MANISAN PON ADA TAW😜 meh laa cuba KEK VANILLA CHEESE LELEH /KEK VANILLA OREO CHEESE LELEH /KEK LAVA CHEESE MELIMPAH /KEK COKLAT OREO CHEESE LELEH πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ harga ikut size bekasπŸ˜‰ boleh refer pd gambar.. nak tahu best ke tak jom orderπŸ˜„ #kekvanillacheeseleleh  #kekvanillaoreocheeseleleh  #kekcoklatcheeseleleh  #kekcoklatlavacheesemelimpah  #popiacheese  #popiaudangcheese  #popiasosejcheese  #popiasedap  #popiaohpopia  #makanansedap  #makanpanaspanaslagisedap  #foodhunting  #foodlover  #jalanjalancarimakan  #gombak  #selayang  #batucaves  #selangor  #wangsamaju  #ampang  #kl  #putrajaya  #puchong  #malaysia  #singapore 
I miss eating here. The throat feel like eating the Honey Mustard Fried Chicken Bumbuk and the Truffle Fries again.. Yummy.. πŸ˜‹

Nasib tank perut nie kecik, kalau tk smua da order and try.. #jb #kfry #foodorgasm #foodporn #makantime #makanan #makanluar #foodlover #foodie #campakbalik #idabday2017 #idamrsisa #instafood #jalanjalancarimakan #throwback #tourist #travel #foodtravel #igsg
nak cuba try test? meh laaa whatsapp nani 0127592352 πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ kita ada POPIA UDANG CHEESE, POPIA SOSEJ CHEESE😊 eh kek pon adoo tawπŸ˜‰ kek vanilla cheese leleh,, vanilla oreo cheese,, kek coklat cheese & kek coklat lava cheese pon adaaa taw😍😍😍 nak order? meh whatsapp nani 0127592352 
#kekcoklatcheeseleleh #kekvanillacheeseleleh #kekvanillaoreocheeseleleh #kekcoklatlavacheese #popiacheese #popiaudangcheese #popiasosejcheese #popiasedap #popiaohpopia #makanansedap #makanpanaspanaslagisedap #foodhunting #foodlover #jalanjalancarimakan #gombak #selayang #batucaves #selangor #wangsamaju #ampang #kl #putrajaya #puchong #selangor #malaysia #singapore
nak cuba try test? meh laaa whatsapp nani 0127592352 πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ kita ada POPIA UDANG CHEESE, POPIA SOSEJ CHEESE😊 eh kek pon adoo tawπŸ˜‰ kek vanilla cheese leleh,, vanilla oreo cheese,, kek coklat cheese & kek coklat lava cheese pon adaaa taw😍😍😍 nak order? meh whatsapp nani 0127592352 #kekcoklatcheeseleleh  #kekvanillacheeseleleh  #kekvanillaoreocheeseleleh  #kekcoklatlavacheese  #popiacheese  #popiaudangcheese  #popiasosejcheese  #popiasedap  #popiaohpopia  #makanansedap  #makanpanaspanaslagisedap  #foodhunting  #foodlover  #jalanjalancarimakan  #gombak  #selayang  #batucaves  #selangor  #wangsamaju  #ampang  #kl  #putrajaya  #puchong  #selangor  #malaysia  #singapore 
alhamdulilah,, bila customer suka, kita pon happy πŸ˜„ minggu ni order dah berderet.. thank you pada yg selalu repeat orderπŸ˜‰
uols ada yg nk cuba try test boleh laa whatsapp nani 0127592352 
#popiaudangcheese #popiasosejcheese #popiasedap #popiaohpopia #makanansedap #makanpanaspanaslagisedap #foodhunting #foodlover #jalanjalancarimakan #gombak #selayang #batucaves #frozenfood #frozenfood
Gerai legend in JB. Must try - Cakuih goreng & ikan pari  #geraiayong #jalanjalancarimakan
Memenuhi selera anak bongsuku
#burgerbakaqtokuban 
#jalanjalancarimakan
Cerita tadi pagi, w/ kazan @hassanol129 nanti lagi... β˜ΊοΈπŸ‘Œ #brunei #brunei_ig #bruneifoods #rojak #kkkoya #best #jommakan #jalanjalancarimakan #food #foodporn #foodie #foodlover #fooddiary #foodinsta #foodphoto #foodagram #lovefood #lovefoodhatewaste
Yummy. At Food Stone bersebelahan Klinik Kesihatan Beserah. Sedap bak hangg..
.
Sate Zul, Sara Thai, Kelapa Joget ada di sini. Mohla korang try makan bawah lampu kecik2 gini.
.
Korang datang sini jangan tercengang duk tunggu waiters datang pula. Takdanya. Layan diri okayy.
.
Psstt : Jangan lupa try merasa Nasi Goreng Seafood from Sara Thai. Pastikan Akak Berpurdah yang masak ya.. Sedap hingga licin pinggan oii.. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
#sarathai
#satezul
#foodporn
#beserah
#kuantan
#kuantanpahang 
#makanmakan
#jalanjalancarimakan 
#sedaphinggamenjilatjari 
#sedap 
#malaysiaigers 
#igers
#misimakan
#kepalajoget
#kimstonefoodcourtandhall
#kimstonefood
Yummy. At Food Stone bersebelahan Klinik Kesihatan Beserah. Sedap bak hangg.. . Sate Zul, Sara Thai, Kelapa Joget ada di sini. Mohla korang try makan bawah lampu kecik2 gini. . Korang datang sini jangan tercengang duk tunggu waiters datang pula. Takdanya. Layan diri okayy. . Psstt : Jangan lupa try merasa Nasi Goreng Seafood from Sara Thai. Pastikan Akak Berpurdah yang masak ya.. Sedap hingga licin pinggan oii.. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . #sarathai  #satezul  #foodporn  #beserah  #kuantan  #kuantanpahang  #makanmakan  #jalanjalancarimakan  #sedaphinggamenjilatjari  #sedap  #malaysiaigers  #igers  #misimakan  #kepalajoget  #kimstonefoodcourtandhall  #kimstonefood 
Three promises: 
1. We only use FRESH FRUITS and NATURAL INGREDIENTS.
2. We DON’T cheat by using fruit extracts, artificial fruit flavours or colouring.
3. We only make what we would be PROUD and HAPPY to feed our families. .
#foodpornmy #igersmalaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #aiskrimmalaysia #popsmalaya #igersmy #instafood #cleaneatingkl #malaysianfood #halalfood #foodie #foodgasm #nomnomnom #malaysia #icepops #popsicle #icecream #eatclean #eatcleanmalaysia #eatdrinkkl #klfood  #klfoodies #petronasbrands #LuluHypermarkets
Three promises: 1. We only use FRESH FRUITS and NATURAL INGREDIENTS. 2. We DON’T cheat by using fruit extracts, artificial fruit flavours or colouring. 3. We only make what we would be PROUD and HAPPY to feed our families. . #foodpornmy  #igersmalaysia  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #aiskrimmalaysia  #popsmalaya  #igersmy  #instafood  #cleaneatingkl  #malaysianfood  #halalfood  #foodie  #foodgasm  #nomnomnom  #malaysia  #icepops  #popsicle  #icecream  #eatclean  #eatcleanmalaysia  #eatdrinkkl  #klfood  #klfoodies  #petronasbrands  #LuluHypermarkets 
Teringat kek unicorn super sedap ni 😍
@sukasucrebistro 
#sayasukamakan #jalanjalancarimakan
Syukur selalu... With sayang bondaπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #jalanjalancarimakan... WkwkwkwπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜΄πŸ˜΄
Syukur selalu... With sayang bondaπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #jalanjalancarimakan ... WkwkwkwπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜΄πŸ˜΄
Place: DUCC, Desaru Utama, Kota Tinggi, Johor, Malaysia
Dishes: Grill Lamb shoulder 
Rating: πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸΌ
.
Description: A simply tender and well prep lamb chop. Combination of coleslaw and crispy fries are well matched. Value for money πŸ’΅ MYR18.50 only. -

#foodporn #foodzone #instafood #lambchopjb #ducc #johor #jb #makanansedapjohor #makanansedapjb #makanjohor #malaysianfoods #westernfood #localfood #jommakan #malaygram #vsco #visitjohor #foodgram #jalanjalancarimakan #jjcm #theMENAPAK #jdt #joho #world #traveltour #foodtravel #makanandesaru #desaruutaman #desarucoast
Place: DUCC, Desaru Utama, Kota Tinggi, Johor, Malaysia Dishes: Grill Lamb shoulder Rating: πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸΌ . Description: A simply tender and well prep lamb chop. Combination of coleslaw and crispy fries are well matched. Value for money πŸ’΅ MYR18.50 only. - #foodporn  #foodzone  #instafood  #lambchopjb  #ducc  #johor  #jb  #makanansedapjohor  #makanansedapjb  #makanjohor  #malaysianfoods  #westernfood  #localfood  #jommakan  #malaygram  #vsco  #visitjohor  #foodgram  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #theMENAPAK  #jdt  #joho  #world  #traveltour  #foodtravel  #makanandesaru  #desaruutaman  #desarucoast 
Keep calm & eat chicken wings πŸ˜‹
.
HONEY MUSTARD, salah satu perasa kegemaran pelanggan kami.

Gabungan rasa manis asli daripada madu dan masam dr biji mustard mampu memenuhi selera utk semua peringkat umur ‼️ #FoodlexologyFoodKiosk #DelishWingsByFoodLexology #chickenwings #jalanjalancarimakan #subangjaya #usj #makansedap #makanmurah #instafood #instafoodmalaysia
.
Last year 😊
Hounon Bundu Tuhan, Kundasang
What ever it is.. family bonding was there.
. Last year 😊 Hounon Bundu Tuhan, Kundasang What ever it is.. family bonding was there.
x de plan lg nak makan apa malam ni?? haaa jom serbu western kt chillexcafe luuu 🀀
#chillexcafe #chillexcafeshahalam #jjcm #jjcmtv3 #jjcm2017 #jjcmmalaysia #jalanjalancarimakan
.
This year 😊
Dream World Resort Kundasang, Sabah
. This year 😊 Dream World Resort Kundasang, Sabah