an online Instagram web viewer

#jamunenekviral medias

Photos

Nak Cantik gebu gebas gunalah Set putri Balqis. Tak payah susah cari produk mahal2 nak cocok sana cocok  sini. Produk JAMU NENEK ni pun dh ckp dah 1001 khasiat tersembunyi..
.
SET BALQIS ❤️ Kenapa ramai wanita pilih SET BALQIS ni??? Sebab set balqis adalah supplement tradisional yg lengkap utk penjagaan menyeluruh kesihatan & kecantikkan wanita dalaman serta luaran 😍😍😍 .
🌷Set Puteri Balqis🌷
.
💊RAPAT PLUS💊
👉Khas untuk wanita yang inginkan penjagaan dalaman dan luaran yang seimbang. Sangat berkhasiat utk setiap individu dan berupaya menyelesaikan secara menyeluruh masalah kesihatan dalaman. Mencegah dari sebarang penyakit. Mampu menghangatkan hubungan intim serta memantapkan aset.
.
💊FITI💊
👉Utk menurunkan kolestrol, lemak, racun, toksik, air, angin, lendir dalam badan. Mengumpal lemak yg tidak diingini dlm badan dgn selamat. Rasa cergas, ringan, kulit makin berseri dan kurus dgn sekata. Diformulasi dari extrak sena, halia, kunyit, serai, jintan, inai mekah dan pelbagai herb yg bertindak menguruskan badan, mengecilkan badan.
.
💊SANG SURIA💊
👉Dapat merawat masalah resdung, jerawat, kulit yg bermasalah kesan resdung, bengkak gatal mata, kerap demam, selsema, batuk, lelah asma. Mencantikkan & mencerahkan kulit. Dpt mengatasi masalah Keguguran rambut yg membotakkan kepala kesan hama resdung dan lain2.
.
Selawat 3x
Bismilah 3x
Niat, doa dan amalkan. ☏📞Haii dear 😉💃
Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp kakfida ye . 😉

http://www.wasap.my/60148190430

#KakFidaAgentSahJamuNenek
#jamunenekviral
#jamunenekoriginal
Nak Cantik gebu gebas gunalah Set putri Balqis. Tak payah susah cari produk mahal2 nak cocok sana cocok sini. Produk JAMU NENEK ni pun dh ckp dah 1001 khasiat tersembunyi.. . SET BALQIS ❤️ Kenapa ramai wanita pilih SET BALQIS ni??? Sebab set balqis adalah supplement tradisional yg lengkap utk penjagaan menyeluruh kesihatan & kecantikkan wanita dalaman serta luaran 😍😍😍 . 🌷Set Puteri Balqis🌷 . 💊RAPAT PLUS💊 👉Khas untuk wanita yang inginkan penjagaan dalaman dan luaran yang seimbang. Sangat berkhasiat utk setiap individu dan berupaya menyelesaikan secara menyeluruh masalah kesihatan dalaman. Mencegah dari sebarang penyakit. Mampu menghangatkan hubungan intim serta memantapkan aset. . 💊FITI💊 👉Utk menurunkan kolestrol, lemak, racun, toksik, air, angin, lendir dalam badan. Mengumpal lemak yg tidak diingini dlm badan dgn selamat. Rasa cergas, ringan, kulit makin berseri dan kurus dgn sekata. Diformulasi dari extrak sena, halia, kunyit, serai, jintan, inai mekah dan pelbagai herb yg bertindak menguruskan badan, mengecilkan badan. . 💊SANG SURIA💊 👉Dapat merawat masalah resdung, jerawat, kulit yg bermasalah kesan resdung, bengkak gatal mata, kerap demam, selsema, batuk, lelah asma. Mencantikkan & mencerahkan kulit. Dpt mengatasi masalah Keguguran rambut yg membotakkan kepala kesan hama resdung dan lain2. . Selawat 3x Bismilah 3x Niat, doa dan amalkan. ☏📞Haii dear 😉💃 Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp kakfida ye . 😉 http://www.wasap.my/60148190430 #KakFidaAgentSahJamuNenek  #jamunenekviral  #jamunenekoriginal 
Jamu Nenek Sang Suria

RM25 sebotol (40 biji)
.
*boleh dijadikan sebagai masker muka juga*
.
❤Khasiat jamu nenek Sang Suria❤
.
❄Merawat masalah resdung
❄Merawat masalah jerawat dan jeragat
❄Memperbaiki kulit yang bermasalah dan rosak akibat penggunaan bahan kimia pada kulit wajah/badan
❄Mengurangkan kemerahan pada wajah akibat penggunaan produk yang menghakis kulit
❄Mengawal pigmentasi dan bintik hitam di wajah
❄Melicinkan struktur kulit kasar dan berlubang
❄Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap
❄Menghilangkan garis halus dan kedutan
❄Kulit lebih anjal, cerah sekata, gebu dan berseri
❄Mengawal pengeluaran minyak di wajah
❄Mencerahkan lingkaran gelap bawah mata
❄Merawat parut dan cela yang degil
❄Mengecilkan pori-pori wajah ☏📞Haii dear 😉💃
Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp kakfida ye . 😉

http://www.wasap.my/60148190430

#KakFidaAgentSahJamuNenek
#jamunenekviral
#jamunenekoriginal
Jamu Nenek Sang Suria RM25 sebotol (40 biji) . *boleh dijadikan sebagai masker muka juga* . ❤Khasiat jamu nenek Sang Suria❤ . ❄Merawat masalah resdung ❄Merawat masalah jerawat dan jeragat ❄Memperbaiki kulit yang bermasalah dan rosak akibat penggunaan bahan kimia pada kulit wajah/badan ❄Mengurangkan kemerahan pada wajah akibat penggunaan produk yang menghakis kulit ❄Mengawal pigmentasi dan bintik hitam di wajah ❄Melicinkan struktur kulit kasar dan berlubang ❄Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap ❄Menghilangkan garis halus dan kedutan ❄Kulit lebih anjal, cerah sekata, gebu dan berseri ❄Mengawal pengeluaran minyak di wajah ❄Mencerahkan lingkaran gelap bawah mata ❄Merawat parut dan cela yang degil ❄Mengecilkan pori-pori wajah ☏📞Haii dear 😉💃 Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp kakfida ye . 😉 http://www.wasap.my/60148190430 #KakFidaAgentSahJamuNenek  #jamunenekviral  #jamunenekoriginal 
#fitikapsul .. nak kurus secara sihat kenalah cuba jamu nenek .. jamu kampung terbaik sayang , skali cuba tak pandang lain dah .. 👏🏻👍🏻 #JamuNenekKluang
#teamSakuraPink
Berminat? direct wassup tekan link bawah ni⬇

http://www.wasap.my/60177950417 (tasha)
✈POS SELURUH MALAYSIA 🚗COD SEKITAR BANDAR KLUANG BERDEKATAN
#Jamunenekviral 
#Kurussihatcantik 
#Luluskkm
#fitikapsul .. nak kurus secara sihat kenalah cuba jamu nenek .. jamu kampung terbaik sayang , skali cuba tak pandang lain dah .. 👏🏻👍🏻 #JamuNenekKluang
#teamSakuraPink
Berminat? direct wassup tekan link bawah ni⬇

http://www.wasap.my/60177950417 (tasha)
✈POS SELURUH MALAYSIA 🚗COD SEKITAR BANDAR KLUANG BERDEKATAN
#Jamunenekviral 
#Kurussihatcantik 
#Luluskkm
Alhamdulillah.benda mujarab mesti orang nak repeat.mudah-mudahan JAMU NENEK terus beri kebaikan kepada pengamalnye.

Sis ni amal #rapatplus untuk rawat masalah senggugut & #fitikapsul untuk masalah berat badan.

#jamunenekoriginal
#jamunenekviral
#rapatplus
#fitikapsul
Rawat keputihan dan masalah haid dgn rapat plus by JAMU NENEK

Nk order Boleh klik link👇👇
www.wasap.my/60173856184 📦✈✈ SELURUH MALAYSIA

#JamuNenekViral
#LulusKKm
#RapatPlusRM25
Rawat keputihan dan masalah haid dgn rapat plus by JAMU NENEK Nk order Boleh klik link👇👇 www.wasap.my/60173856184 📦✈✈ SELURUH MALAYSIA #JamuNenekViral  #LulusKKm  #RapatPlusRM25 
Fd best daripada Jamu Nenek. Foundation Putry Beauty. Hanya RM25.00 sahaja. 
Hari ni je da 2 org sambar fd ni tau. Syok eih... .
❤️Promosi‼️
.
✔️4botol + free gift 🎁+ free postage📬
✔️2botol + free gift 🎁
.
Selagi stok masih ada. ❤️
.
❤️Nak order? Klik je link dibawah 👇 utk respon yg cepat :

www.wasap.my/60193292455
.
❤️Kawasan COD
-Kuantan
-Pekan
-Gambang ❤️Postage Seluruh Malaysia
.
❤️Agent Sah #jamunenekkuantan
#jamunenekmalaysia
#jamunenek
#kuantan
#gambang
#pekan
#pahang
#freepostage
#freegift
.
#sayajual #sayajualmurah #fitness #detox #malaysia #festival #sayajualonline #localproduct #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #localbrands #sayajual #bazaarpaknil #malaysia #visitmyig #murah #cantik #igshop #kedaijamu #jamunenekviral #kedaijamunenek
Fd best daripada Jamu Nenek. Foundation Putry Beauty. Hanya RM25.00 sahaja. Hari ni je da 2 org sambar fd ni tau. Syok eih... . ❤️Promosi‼️ . ✔️4botol + free gift 🎁+ free postage📬 ✔️2botol + free gift 🎁 . Selagi stok masih ada. ❤️ . ❤️Nak order? Klik je link dibawah 👇 utk respon yg cepat : www.wasap.my/60193292455 . ❤️Kawasan COD -Kuantan -Pekan -Gambang ❤️Postage Seluruh Malaysia . ❤️Agent Sah #jamunenekkuantan  #jamunenekmalaysia  #jamunenek  #kuantan  #gambang  #pekan  #pahang  #freepostage  #freegift  . #sayajual  #sayajualmurah  #fitness  #detox  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #localproduct  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #bazaaronline  #localbrands  #sayajual  #bazaarpaknil  #malaysia  #visitmyig  #murah  #cantik  #igshop  #kedaijamu  #jamunenekviral  #kedaijamunenek 
Tak pernah tak best. Tak pernah tak osem.
Bukan sahaja merawat dalaman, paling mommies ibu2 mama2 suka sebab #RapatPlus ni bantu memeriahkan susu ibu. 😍😍😍 .
❤️Promosi‼️
.
✔️4botol + free gift 🎁+ free postage📬
✔️2botol + free gift 🎁
.
Selagi stok masih ada. ❤️
.
❤️Nak order? Klik je link dibawah 👇 utk respon yg cepat :

www.wasap.my/60193292455
.
❤️Kawasan COD
-Kuantan
-Pekan
-Gambang ❤️Postage Seluruh Malaysia
.
❤️Agent Sah #jamunenekkuantan
#jamunenekmalaysia
#jamunenek
#kuantan
#gambang
#pekan
#pahang
#freepostage
#freegift
.
#sayajual #sayajualmurah #fitness #detox #malaysia #festival #sayajualonline #localproduct #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #localbrands #sayajual #bazaarpaknil #malaysia #visitmyig #murah #cantik #igshop #kedaijamu #jamunenekviral #kedaijamunenek
Tak pernah tak best. Tak pernah tak osem. Bukan sahaja merawat dalaman, paling mommies ibu2 mama2 suka sebab #RapatPlus  ni bantu memeriahkan susu ibu. 😍😍😍 . ❤️Promosi‼️ . ✔️4botol + free gift 🎁+ free postage📬 ✔️2botol + free gift 🎁 . Selagi stok masih ada. ❤️ . ❤️Nak order? Klik je link dibawah 👇 utk respon yg cepat : www.wasap.my/60193292455 . ❤️Kawasan COD -Kuantan -Pekan -Gambang ❤️Postage Seluruh Malaysia . ❤️Agent Sah #jamunenekkuantan  #jamunenekmalaysia  #jamunenek  #kuantan  #gambang  #pekan  #pahang  #freepostage  #freegift  . #sayajual  #sayajualmurah  #fitness  #detox  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #localproduct  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #bazaaronline  #localbrands  #sayajual  #bazaarpaknil  #malaysia  #visitmyig  #murah  #cantik  #igshop  #kedaijamu  #jamunenekviral  #kedaijamunenek 
Ada nampakkkk auraaa kecantikannn gadis melayuu x... yerr gadiss melayu cantik manisss dg mengamalkann set jamu nenek jewww... syg2 bolehh amal utk dalamn n luarannnn... emuahh... produk jamu nenek bukan produk bermusimm syg rata rata suka amalll sbb puasss hati.... Nak kulit flawless,nak cantik luar dalam meh wasap yong.yong guide uolls sampai jadi molek 😘😘 YONG JAMU NENEK IPOH
www.wasap.my/0134721600
#agensahjamunenek
#jamunenekipoh
#jamunenekoriginal
#jamunenekviral
Ada nampakkkk auraaa kecantikannn gadis melayuu x... yerr gadiss melayu cantik manisss dg mengamalkann set jamu nenek jewww... syg2 bolehh amal utk dalamn n luarannnn... emuahh... produk jamu nenek bukan produk bermusimm syg rata rata suka amalll sbb puasss hati.... Nak kulit flawless,nak cantik luar dalam meh wasap yong.yong guide uolls sampai jadi molek 😘😘 YONG JAMU NENEK IPOH www.wasap.my/0134721600 #agensahjamunenek  #jamunenekipoh  #jamunenekoriginal  #jamunenekviral 
Keistimewaan Jamu Nenek
.
✔ Tiada pantang larang.
✔ Boleh diambil semasa haid.
✔ Boleh diambil bersama supplement lain
✔ Tanpa bahan kimia & bahan penahan, hanya dimasak untuk ketahanan dan keaslian
✔Dijamin 100% Tidak panas! (Boleh tgk feedback dari customer)
✔ Boleh diamalkan ketika hamil dengan peraturan tertentu
✔ Diekstrak daripada tumbuhan segar & 200 herba terpilih, ulaman, bungaan, bijian dan makanan sunnah.
✔ Tiada sumber haiwan.
✔ Merupakan 100% kepakaran turun temuran untuk menjaga mutu dan kualiti setiap capsul yg anda amalkan.
✔Telah di masak sebelum di capsulkan.

Selawat 3x bismilah 3x niat dan amalkan.

InsyaAllah kita berikhtiar & kemujaraban semuanya dengan izin Allah
.
✅Ready Stock
🚚Fast Delivery
🚫Exclude Postage
📲Whatsapp +60184003309
.
#jamunenek #jamunenekhq #jamunenekmurah #jamunenekviral #jamunenenkborong #jamunenekmeletop #jamunenekmalaysia #jamunenekkkm #jamunenekrapatplus #jamunenekfiti #jamuneneksangsuria #jamunenekjusdetok #lemonex #airlemon #airdetox #ubatkurus #jamukurus #jamutradisonal #jamumoden #sayajual #sayajualbag
#airlemon #juskunyit #teameijarichempire
#teamcikrosjn
Keistimewaan Jamu Nenek . ✔ Tiada pantang larang. ✔ Boleh diambil semasa haid. ✔ Boleh diambil bersama supplement lain ✔ Tanpa bahan kimia & bahan penahan, hanya dimasak untuk ketahanan dan keaslian ✔Dijamin 100% Tidak panas! (Boleh tgk feedback dari customer) ✔ Boleh diamalkan ketika hamil dengan peraturan tertentu ✔ Diekstrak daripada tumbuhan segar & 200 herba terpilih, ulaman, bungaan, bijian dan makanan sunnah. ✔ Tiada sumber haiwan. ✔ Merupakan 100% kepakaran turun temuran untuk menjaga mutu dan kualiti setiap capsul yg anda amalkan. ✔Telah di masak sebelum di capsulkan. Selawat 3x bismilah 3x niat dan amalkan. InsyaAllah kita berikhtiar & kemujaraban semuanya dengan izin Allah . ✅Ready Stock 🚚Fast Delivery 🚫Exclude Postage 📲Whatsapp +60184003309 . #jamunenek  #jamunenekhq  #jamunenekmurah  #jamunenekviral  #jamunenenkborong  #jamunenekmeletop  #jamunenekmalaysia  #jamunenekkkm  #jamunenekrapatplus  #jamunenekfiti  #jamuneneksangsuria  #jamunenekjusdetok  #lemonex  #airlemon  #airdetox  #ubatkurus  #jamukurus  #jamutradisonal  #jamumoden  #sayajual  #sayajualbag  #airlemon  #juskunyit  #teameijarichempire  #teamcikrosjn 
TQ sis beli #putryfoundation dengan Yong 😘😘 PUTRY FOUNDATION JAMU NENEK
❤️RM25 / 5gram

Trusted seller
YONG JAMU NENEK IPOH
#agensahjamunenek
#jamunenekipoh
#jamunenekoriginal
#jamunenekviral
Masalah gatal akibat keputihan memang sering dialami kaum wanita.. Dengan set dara jelita ni, balqis perawan wash & rapat plus.. sangat membantu kaum wanita.

Balqis perawan wash untuk kegunaan luaran iaitu di bahagian intim wanita.. Manakala rapat plus pula untuk merawat keputihan dari dalam.. rata-rata yang dah amalkan memang puashati.. 👍👍 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek
📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek
#agentsahJamuNenek
#jamunenekviral
Masalah gatal akibat keputihan memang sering dialami kaum wanita.. Dengan set dara jelita ni, balqis perawan wash & rapat plus.. sangat membantu kaum wanita. Balqis perawan wash untuk kegunaan luaran iaitu di bahagian intim wanita.. Manakala rapat plus pula untuk merawat keputihan dari dalam.. rata-rata yang dah amalkan memang puashati.. 👍👍 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek #agentsahJamuNenek  #jamunenekviral 
🔮Jamu Nenek🔮 'MANDIAN AURA PUTERI 7 BUNGA' berasaskan pati bunga, menghasilkan bau haruman semerbak dengan hanya 3 hingga 7 titis pada setiap mandian.
Khusus untuk wanita yang mengalami masalah wajah kusam tidak berseri, aura bocor, hilang semangat, sentiasa 'moody' dan hubungan suami isteri yang semakin hambar.

SIAPA YANG PERLU GUNAKAN MANDIAN AURA ? 👉 Suami isteri (mengeratkan hubungan)
👉 Anak dara
👉 Wanita yang sedang mencari jodoh
👉 Bakal pengantin (untuk menaikkan seri di hari bahagia)
👉 Wanita berkerjaya
👉 Usahawan/peniaga (meningkatkan daya keyakinan diri di hadapan pelanggan)
👉 Pelajar (untuk meningkatkan daya tumpuan)
👉 Penganggur (membuka peluang pekerjaan) 
SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA
KEBAIKAN MANDIAN AURA PUTERI 7 BUNGA.
🔮Mencantikkan & menaikkan seri wajah
🔮Menghalang bau tidak enak
🔮Menambah keharmonian suami isteri
🔮Membuat suami tergoda
🔮Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
🔮Mengurangkan tekanan dan tension
🔮Meningkatkan keyakinan diri
MENGAPA PERLU MEMILIH MANDIAN?
🔮100% Pati bunga-bungaan yang mengandungi aura yang tinggi
🔮Membersih energy aura yang kotor dan negatif
🔮Meningkatkan daya pemikiran yang positif
🔮Merapatkan hubungan dengan orang tersayang
🔮Jika disertai dengan niat yang baik Insya Allah niat yang baik tercapai .

CARA MANDI MANDIAN AURA
✔Titiskan 3-7 titis Mandian aura puteri 7 tempayan ke dalam baldi / tab mandi
✔ Mandi seperi biasa. Guna air mandian aura untuk mandian terakhir di ikuti dengan bismilah 3kali selawat 3kali dan niat yang positif .Tidak perlu di bilas.
✔Disyorkan mandian dua kali sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur.
✔Penggunaan yang berterusan amatlah digalakkan.
TERDAPAT BAUAN YANG SANGAT WANGI
✔7 AURA BUNGA : Gabungan 7 jenis bunga Bunga tempatan, air tempayan, gabungan limau purut ,garam aura

MANDIAN AURA PUTERI 7 BUNGA
RM25 SEBOTOL / 10ml > TIDAK TERMASUK POS **Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513

#jamunenekmuar #jamunenekviral #jamunenek #nakkuruscepat #naksihat #kurustanpaubat #jamululuskkm #jamudetox #agenjamunenek #teamieylajamunenek #jamurapat #mantap #cantikluardalam
🔮Jamu Nenek🔮 'MANDIAN AURA PUTERI 7 BUNGA' berasaskan pati bunga, menghasilkan bau haruman semerbak dengan hanya 3 hingga 7 titis pada setiap mandian. Khusus untuk wanita yang mengalami masalah wajah kusam tidak berseri, aura bocor, hilang semangat, sentiasa 'moody' dan hubungan suami isteri yang semakin hambar. SIAPA YANG PERLU GUNAKAN MANDIAN AURA ? 👉 Suami isteri (mengeratkan hubungan) 👉 Anak dara 👉 Wanita yang sedang mencari jodoh 👉 Bakal pengantin (untuk menaikkan seri di hari bahagia) 👉 Wanita berkerjaya 👉 Usahawan/peniaga (meningkatkan daya keyakinan diri di hadapan pelanggan) 👉 Pelajar (untuk meningkatkan daya tumpuan) 👉 Penganggur (membuka peluang pekerjaan) SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA KEBAIKAN MANDIAN AURA PUTERI 7 BUNGA. 🔮Mencantikkan & menaikkan seri wajah 🔮Menghalang bau tidak enak 🔮Menambah keharmonian suami isteri 🔮Membuat suami tergoda 🔮Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual 🔮Mengurangkan tekanan dan tension 🔮Meningkatkan keyakinan diri MENGAPA PERLU MEMILIH MANDIAN? 🔮100% Pati bunga-bungaan yang mengandungi aura yang tinggi 🔮Membersih energy aura yang kotor dan negatif 🔮Meningkatkan daya pemikiran yang positif 🔮Merapatkan hubungan dengan orang tersayang 🔮Jika disertai dengan niat yang baik Insya Allah niat yang baik tercapai . CARA MANDI MANDIAN AURA ✔Titiskan 3-7 titis Mandian aura puteri 7 tempayan ke dalam baldi / tab mandi ✔ Mandi seperi biasa. Guna air mandian aura untuk mandian terakhir di ikuti dengan bismilah 3kali selawat 3kali dan niat yang positif .Tidak perlu di bilas. ✔Disyorkan mandian dua kali sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur. ✔Penggunaan yang berterusan amatlah digalakkan. TERDAPAT BAUAN YANG SANGAT WANGI ✔7 AURA BUNGA : Gabungan 7 jenis bunga Bunga tempatan, air tempayan, gabungan limau purut ,garam aura MANDIAN AURA PUTERI 7 BUNGA RM25 SEBOTOL / 10ml > TIDAK TERMASUK POS **Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513 #jamunenekmuar  #jamunenekviral  #jamunenek  #nakkuruscepat  #naksihat  #kurustanpaubat  #jamululuskkm  #jamudetox  #agenjamunenek  #teamieylajamunenek  #jamurapat  #mantap  #cantikluardalam 
Lagi feedback #fitikapsul .. nak kurus secara sihat kenalah cuba jamu nenek .. jamu kampung terbaik.. Sekali cuba tak pandang lain dah .. 👏🏻👍🏻 COD SHAH ALAM KLANG 📲 Fast Respon Whatsapp 60122241830

#jamunenek #jamunenekshahalam #jamunenekklang #jamunenekcod #detox #kurus #jamuawetmuda #jamumurah #jamurm25  #cantikkurus #gebugebas #kurussihat #jamunenekviral
Feedback customer LELAKI SP JAMU NENEK ❤️❤️❤️ Sape cakap "jamu" untuk tenaga batin je? Jamu Nenek Lelaki Sp ni pakej tau! Untuk tenaga luar & dalam.sama macam wanita jugak nak tenaga untuk bekerja. #jamunenek #lelakisp Untuk merawat penyakit jugak . Merawat masalah kencing manis,darah tinggi,kolestrol,masalah jantung dsb.

Xkesian kekat ayah kite kat kampung yg kerja keras tu? Bila ayah sakit kite pun sedih. Kite sebagai anak apa salahnya tolong belikan LELAKI SP untuk ayah.harga mampu milik tau.RM25 je.xmahal macam yang lain.husben pun boleh amal.seronok kan bila ayah kite dah berumur pun mampu buat kerja lagi.alhamdulillah.

Kite ikhtiar , mudah-mudahan Allah izinkan. InsyaAllah 😊

YONG JAMU NENEK IPOH
Www.wasap.my/0134721600
#agensahjamunenekipoh
#jamunenekipoh
#jamunenekoriginal
#jamunenekviral
Feedback customer LELAKI SP JAMU NENEK ❤️❤️❤️ Sape cakap "jamu" untuk tenaga batin je? Jamu Nenek Lelaki Sp ni pakej tau! Untuk tenaga luar & dalam.sama macam wanita jugak nak tenaga untuk bekerja. #jamunenek  #lelakisp  Untuk merawat penyakit jugak . Merawat masalah kencing manis,darah tinggi,kolestrol,masalah jantung dsb. Xkesian kekat ayah kite kat kampung yg kerja keras tu? Bila ayah sakit kite pun sedih. Kite sebagai anak apa salahnya tolong belikan LELAKI SP untuk ayah.harga mampu milik tau.RM25 je.xmahal macam yang lain.husben pun boleh amal.seronok kan bila ayah kite dah berumur pun mampu buat kerja lagi.alhamdulillah. Kite ikhtiar , mudah-mudahan Allah izinkan. InsyaAllah 😊 YONG JAMU NENEK IPOH Www.wasap.my/0134721600 #agensahjamunenekipoh  #jamunenekipoh  #jamunenekoriginal  #jamunenekviral 
Korang terutama yg ada masalah skin wajib guna SANG SURIA #JAMUNENEK

1) resdung 
2) jerawat batu / jerawat pasir 
3) ruam 
4) pori2 besar 
Boleh amalkan jamu ni , makan boleh & buat masker boleh 😘 100%kunyit & herba ok sayangg RM25 sahaja !

#jamunenekoriginal
#jamunenekviral
Korang terutama yg ada masalah skin wajib guna SANG SURIA #JAMUNENEK  1) resdung 2) jerawat batu / jerawat pasir 3) ruam 4) pori2 besar Boleh amalkan jamu ni , makan boleh & buat masker boleh 😘 100%kunyit & herba ok sayangg RM25 sahaja ! #jamunenekoriginal  #jamunenekviral 
Ada nampak aura kecantikan gadis melayu tak ? Yerr gadis melayu cantik manis dengan mengamalkann set jamu nenek jew tau.

Syg2 boleh amal untuk dalaman dan luaran. Produk jamu nenek bukan produk bermusim. Rata2 orang suka amal sebab puas hati dengan keberkesanan nye haa. 😄💃 JamuNenekMujarab
#jamunenekviral
Ada nampak aura kecantikan gadis melayu tak ? Yerr gadis melayu cantik manis dengan mengamalkann set jamu nenek jew tau. Syg2 boleh amal untuk dalaman dan luaran. Produk jamu nenek bukan produk bermusim. Rata2 orang suka amal sebab puas hati dengan keberkesanan nye haa. 😄💃 JamuNenekMujarab #jamunenekviral 
Alhamdulillah.benda mujarab mesti orang nak repeat.mudah-mudahan JAMU NENEK terus beri kebaikan kepada pengamalnye.

Sis ni amal #rapatplus untuk rawat masalah senggugut & #fitikapsul untuk masalah berat badan.

TQ dear repeat order 😘😘 YONG JAMU NENEK IPOH
www.wasap.my/0134721600
#agensahjamunenekipoh
#jamunenekipoh
#jamunenekoriginal
#jamunenekviral
#rapatplus
#fitikapsul 📣📣PROMOSI BELI 4BOTOL FREE POSTAGE + FREE GIFT 🎁
Alhamdulillah... Jamu nenek ready stock yer.. #AgentJamuNenekBayanLepasPenang 
#teamJNJunaida 
#jamunenekviral 
#jamunenekpulaupinang
.
❤️Promosi‼️
.
✔️4botol + free gift 🎁+ free postage📬
✔️2botol + free gift 🎁
.
Selagi stok masih ada. ❤️
.
❤️Nak order? Klik je link dibawah 👇 utk respon yg cepat : 
www.wasap.my/60193292455
.
❤️Kawasan COD
-Kuantan
-Pekan
-Gambang ❤️Postage Seluruh Malaysia
.
❤️Agent Sah #jamunenekkuantan
#jamunenekmalaysia
#jamunenek
#kuantan
#gambang
#pekan
#pahang
#freepostage
#freegift
.
#sayajual #sayajualmurah #fitness #detox #malaysia #festival #sayajualonline #localproduct #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline  #localbrands #sayajual #bazaarpaknil #malaysia #visitmyig #murah #cantik #igshop #kedaijamu #jamunenekviral #kedaijamunenek
. ❤️Promosi‼️ . ✔️4botol + free gift 🎁+ free postage📬 ✔️2botol + free gift 🎁 . Selagi stok masih ada. ❤️ . ❤️Nak order? Klik je link dibawah 👇 utk respon yg cepat : www.wasap.my/60193292455 . ❤️Kawasan COD -Kuantan -Pekan -Gambang ❤️Postage Seluruh Malaysia . ❤️Agent Sah #jamunenekkuantan  #jamunenekmalaysia  #jamunenek  #kuantan  #gambang  #pekan  #pahang  #freepostage  #freegift  . #sayajual  #sayajualmurah  #fitness  #detox  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #localproduct  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #bazaaronline  #localbrands  #sayajual  #bazaarpaknil  #malaysia  #visitmyig  #murah  #cantik  #igshop  #kedaijamu  #jamunenekviral  #kedaijamunenek 
.
❤️Promosi‼️
.
✔️4botol + free gift 🎁+ free postage📬
✔️2botol + free gift 🎁
.
Selagi stok masih ada. ❤️
.
❤️Nak order? Klik je link dibawah 👇 utk respon yg cepat : 
www.wasap.my/60193292455
.
❤️Kawasan COD
-Kuantan
-Pekan
-Gambang ❤️Postage Seluruh Malaysia
.
❤️Agent Sah #jamunenekkuantan
#jamunenekmalaysia
#jamunenek
#kuantan
#gambang
#pekan
#pahang
#freepostage
#freegift
.
#sayajual #sayajualmurah #fitness #detox #malaysia #festival #sayajualonline #localproduct #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline  #localbrands #sayajual #bazaarpaknil #malaysia #visitmyig #murah #cantik #igshop #kedaijamu #jamunenekviral #kedaijamunenek
. ❤️Promosi‼️ . ✔️4botol + free gift 🎁+ free postage📬 ✔️2botol + free gift 🎁 . Selagi stok masih ada. ❤️ . ❤️Nak order? Klik je link dibawah 👇 utk respon yg cepat : www.wasap.my/60193292455 . ❤️Kawasan COD -Kuantan -Pekan -Gambang ❤️Postage Seluruh Malaysia . ❤️Agent Sah #jamunenekkuantan  #jamunenekmalaysia  #jamunenek  #kuantan  #gambang  #pekan  #pahang  #freepostage  #freegift  . #sayajual  #sayajualmurah  #fitness  #detox  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #localproduct  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #bazaaronline  #localbrands  #sayajual  #bazaarpaknil  #malaysia  #visitmyig  #murah  #cantik  #igshop  #kedaijamu  #jamunenekviral  #kedaijamunenek 
Alhamdulillah..
.
❤️Promosi‼️
.
✔️4botol + free gift 🎁+ free postage📬
✔️2botol + free gift 🎁
.
Selagi stok masih ada. ❤️
.
❤️Nak order? Klik je link dibawah 👇 utk respon yg cepat : 
www.wasap.my/60193292455
.
❤️Kawasan COD
-Kuantan
-Pekan
-Gambang ❤️Postage Seluruh Malaysia
.
❤️Agent Sah #jamunenekkuantan
#jamunenekmalaysia
#jamunenek
#kuantan
#gambang
#pekan
#pahang
#freepostage
#freegift
.
#sayajual #sayajualmurah #fitness #detox #malaysia #festival #sayajualonline #localproduct #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline  #localbrands #sayajual #bazaarpaknil #malaysia #visitmyig #murah #cantik #igshop #kedaijamu #jamunenekviral #kedaijamunenek
Alhamdulillah.. . ❤️Promosi‼️ . ✔️4botol + free gift 🎁+ free postage📬 ✔️2botol + free gift 🎁 . Selagi stok masih ada. ❤️ . ❤️Nak order? Klik je link dibawah 👇 utk respon yg cepat : www.wasap.my/60193292455 . ❤️Kawasan COD -Kuantan -Pekan -Gambang ❤️Postage Seluruh Malaysia . ❤️Agent Sah #jamunenekkuantan  #jamunenekmalaysia  #jamunenek  #kuantan  #gambang  #pekan  #pahang  #freepostage  #freegift  . #sayajual  #sayajualmurah  #fitness  #detox  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #localproduct  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #bazaaronline  #localbrands  #sayajual  #bazaarpaknil  #malaysia  #visitmyig  #murah  #cantik  #igshop  #kedaijamu  #jamunenekviral  #kedaijamunenek 
Putry Beauty Foundation Jamu Nenek

Best,ringan di kulit macam korang tak pakai foundation langsung.
Bukan foundation biasa. Juga boleh merawat kulit korang. ✔Kulit dah tak berminyak
✔Best pakai
✔Serasi ngn muka

Merawat jerawat, jeragat, kulit gelap, kusam, sunburn..dll💋👄😍 PUTRY BEAUTY FOUNDATION by Jamu Nenek . ➡KEBAIKAN FOUNDATION JAMU NENEK: 🌹melindungi kulit drpd kerosakkan akibat sinaran uv
🌹Membantu menutup kesan cela, parut, jerawat & pigmentasi. 🌹Mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit
🌹Menghasilkan tona kulit yg sekata
🌹Dan sesuai untuk semua jenis kulit **Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513

#jamunenekmuar #jamunenekviral #jamunenek #nakkuruscepat #naksihat #kurustanpaubat #jamululuskkm #jamudetox #agenjamunenek #teamieylajamunenek #jamurapat #mantap #cantikluardalam
Putry Beauty Foundation Jamu Nenek Best,ringan di kulit macam korang tak pakai foundation langsung. Bukan foundation biasa. Juga boleh merawat kulit korang. ✔Kulit dah tak berminyak ✔Best pakai ✔Serasi ngn muka Merawat jerawat, jeragat, kulit gelap, kusam, sunburn..dll💋👄😍 PUTRY BEAUTY FOUNDATION by Jamu Nenek . ➡KEBAIKAN FOUNDATION JAMU NENEK: 🌹melindungi kulit drpd kerosakkan akibat sinaran uv 🌹Membantu menutup kesan cela, parut, jerawat & pigmentasi. 🌹Mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit 🌹Menghasilkan tona kulit yg sekata 🌹Dan sesuai untuk semua jenis kulit **Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513 #jamunenekmuar  #jamunenekviral  #jamunenek  #nakkuruscepat  #naksihat  #kurustanpaubat  #jamululuskkm  #jamudetox  #agenjamunenek  #teamieylajamunenek  #jamurapat  #mantap  #cantikluardalam 
Sambill cantik sambil rawat ! Makin pakai kulit makin cerah sekata lembut je rasa . Eh pendek kata memang bestt lahh ❤ 
Foundation By Jamu Nenek 
RM25 **Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513

#jamunenekmuar #jamunenekviral #jamunenek #nakkuruscepat #naksihat #kurustanpaubat #jamululuskkm #jamudetox #agenjamunenek #teamieylajamunenek #jamurapat #mantap #cantikluardalam
SABUN SARANG BURUNG JAMU NENEK

Seketul tahan 2 3bulan
Hanya Rm25 sahaja.. Membantu
🌸masalah kulit kusam
🌸masalah tona tak sekata 🌸masalah kulit gelap
🌸mengecutkan jerawat
🌸memudarkan jeragat
🌸memudarkan parut
🌸meruncingkan muka 
#teamJNJunaida 
#AgentJamuNenekBayanLepasPenang 
#jamunenekpulaupinang 
#jamunenekviral
phewitt , hilang double chin lepas berjamu nenek .. muka pun makin runcing .. 👍🏻👍🏻 yg terbaik pastinya #jamunenek .. janji amal dengan konsisten memg luar biasa lah hasilnya .. 😍 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek

#Jamunenekviral 
#Kurussihatcantik 
#Luluskkm
phewitt , hilang double chin lepas berjamu nenek .. muka pun makin runcing .. 👍🏻👍🏻 yg terbaik pastinya #jamunenek  .. janji amal dengan konsisten memg luar biasa lah hasilnya .. 😍 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek #Jamunenekviral  #Kurussihatcantik  #Luluskkm 
MENGAPA MESTI MAKAN JAMU SETIAP HARI?? 1. Pemakanan
Tiap-tiap hari kita minum ais dan makan makanan sejuk.

2. Suami
Kerapkali kena “usik” oleh encik suami.

3. Haid
Setiap 28 hari selama 7 hari kita didatangi haid.

Amalan memakan jamu setiap hari adalah untuk : ✅ Mengelakkan rahim kembang
✅ Mengetatkan semula otot-otot faraj
✅ Membersihkan rahim dari sisa-sisa darah haid yang berkemungkinan masih melekat di dinding rahim
✅ Membuang angin dalam badan
✅ Mencuci darah
✅ Melawaskan pembuangan air besar
✅ Meningkatkan metabolisma
✅ Menambah tenaga 📌ONE MORE THING 
Jamu bukan kolot yer

Renung-renungkan laH 😙 **Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513

#jamunenekmuar #jamunenekviral #jamunenek #nakkuruscepat #naksihat #kurustanpaubat #jamululuskkm #jamudetox #agenjamunenek #teamieylajamunenek #jamurapat #mantap #cantikluardalam
MENGAPA MESTI MAKAN JAMU SETIAP HARI?? 1. Pemakanan Tiap-tiap hari kita minum ais dan makan makanan sejuk. 2. Suami Kerapkali kena “usik” oleh encik suami. 3. Haid Setiap 28 hari selama 7 hari kita didatangi haid. Amalan memakan jamu setiap hari adalah untuk : ✅ Mengelakkan rahim kembang ✅ Mengetatkan semula otot-otot faraj ✅ Membersihkan rahim dari sisa-sisa darah haid yang berkemungkinan masih melekat di dinding rahim ✅ Membuang angin dalam badan ✅ Mencuci darah ✅ Melawaskan pembuangan air besar ✅ Meningkatkan metabolisma ✅ Menambah tenaga 📌ONE MORE THING Jamu bukan kolot yer Renung-renungkan laH 😙 **Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513 #jamunenekmuar  #jamunenekviral  #jamunenek  #nakkuruscepat  #naksihat  #kurustanpaubat  #jamululuskkm  #jamudetox  #agenjamunenek  #teamieylajamunenek  #jamurapat  #mantap  #cantikluardalam 
SET BALQIS GOLD ✔Best Seller
✔Dalaman + berat badan (detox) + jaga kulit 
Pakej lengkap luaran + dlaman . Dari ats samlai bawah tip top ! Kecantikan yang semula jadi bermula dari dalam . 
Modal : RM75/set + FreeGift 😍 **Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513

#jamunenekmuar #jamunenekviral #jamunenek #nakkuruscepat #naksihat #kurustanpaubat #jamululuskkm #jamudetox #agenjamunenek #teamieylajamunenek #jamurapat #mantap #cantikluardalam
Semalam terbaca post awak yang FIT I kapsul tu boleh untuk sembelit ya? Dalam pantang boleh ambil ke? 
Jawapan : Boleh sayang takde masalah 😘 Jamu Nenek selamat untuk ibu menyusu pun boleh takde masalah . Korang2 yang ad masalh tak lawas nii jom lah berjemaah sekali order lawas bersama2 tauu 💩😷 **Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513

#jamunenekmuar #jamunenekviral #jamunenek #nakkuruscepat #naksihat #kurustanpaubat #jamululuskkm #jamudetox #agenjamunenek #teamieylajamunenek #jamurapat #mantap #cantikluardalam 
#CikdaJamuNenekMuar
Semalam terbaca post awak yang FIT I kapsul tu boleh untuk sembelit ya? Dalam pantang boleh ambil ke? Jawapan : Boleh sayang takde masalah 😘 Jamu Nenek selamat untuk ibu menyusu pun boleh takde masalah . Korang2 yang ad masalh tak lawas nii jom lah berjemaah sekali order lawas bersama2 tauu 💩😷 **Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513 #jamunenekmuar  #jamunenekviral  #jamunenek  #nakkuruscepat  #naksihat  #kurustanpaubat  #jamululuskkm  #jamudetox  #agenjamunenek  #teamieylajamunenek  #jamurapat  #mantap  #cantikluardalam  #CikdaJamuNenekMuar 
SABUN SARANG BURUNG JAMU NENEK

Seketul tahan 2 3bulan
Hanya Rm25 sahaja.. Membantu
🌸masalah kulit kusam
🌸masalah tona tak sekata 🌸masalah kulit gelap
🌸mengecutkan jerawat
🌸memudarkan jeragat
🌸memudarkan parut
🌸meruncingkan muka 
01128652330
01128652330

#jamunenekjohor
#jamunenekviral
#luluskkm
#kurussihatcantik
SABUN SARANG BURUNG JAMU NENEK Seketul tahan 2 3bulan Hanya Rm25 sahaja.. Membantu 🌸masalah kulit kusam 🌸masalah tona tak sekata 🌸masalah kulit gelap 🌸mengecutkan jerawat 🌸memudarkan jeragat 🌸memudarkan parut 🌸meruncingkan muka 01128652330 01128652330 #jamunenekjohor  #jamunenekviral  #luluskkm  #kurussihatcantik 
Set 3 Beradik .. SET HONEYMOON
Set lengkap untuk penjagaan dalaman & Miss V anda.. RM75 jerr 1 set.. Berbaloi kan.. Lagi pun ini barang berkualiti.. Mmg berkesan.. ❤❤❤ 📲 WHATSAPP 60122241830
COD SHAH ALAM KLANG

#jamunenek #jamunenekshahalam #jamunenekklang #jamunenekcod #detox #kurus #jamuawetmuda #jamumurah #jamurm25 #cantikkurus #gebugebas #kurussihat #jamunenekviral #femininwash
.
Alhamdulilah rezeki Allah nak bg. Jamu dah sold out ye syg2, tunggu next jamu sampai sis inform. 😘
.
.
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA
🚙COD AVAILABLE (SELECTED AREA)
💰HARGA TERSGTLAH MAMPU MILIK
📲NAK ORDER WHATSAPP LINK BIO
.
.
#jamu #jamunenek #jamunenekviral #jamunenekmurah #jamunenekmeletop #jamuseripengantin #jamubidankampung #jamupremiumquality  #jamunenekkl #jamunenekselangor #jamunenekpuchong #jamunenekkinrara #jamuneneksunway #jamunenekpetalingjaya #jamunenektamanmedan #jamunenekkgbaru #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #jamulelaki #keputihan #sengggugut #ikhtiarhamil #kurus #resdung #jerawat #jeragat #parut
. Alhamdulilah rezeki Allah nak bg. Jamu dah sold out ye syg2, tunggu next jamu sampai sis inform. 😘 . . 📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🚙COD AVAILABLE (SELECTED AREA) 💰HARGA TERSGTLAH MAMPU MILIK 📲NAK ORDER WHATSAPP LINK BIO . . #jamu  #jamunenek  #jamunenekviral  #jamunenekmurah  #jamunenekmeletop  #jamuseripengantin  #jamubidankampung  #jamupremiumquality  #jamunenekkl  #jamunenekselangor  #jamunenekpuchong  #jamunenekkinrara  #jamuneneksunway  #jamunenekpetalingjaya  #jamunenektamanmedan  #jamunenekkgbaru  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #jamulelaki  #keputihan  #sengggugut  #ikhtiarhamil  #kurus  #resdung  #jerawat  #jeragat  #parut 
Jamu Nenek

Sihat Luar & Sihat Dalam

Mudah jerr

#jamu 
#jamunenek 
#jamunenekviral 
#jamunenekmurah 
#jamunenekmeletop
JAMU NENEK BALQIS 
RM30 EXC POS

POSTAGE: RM8 SM/RM12 SS

COMBO SET JAMU NENEK BALQIS (FIT/SURIA/RAPAT)
WA: 0174372993

Keistimewaan Jamu Nenek: 🌸 Tiada pantang
🌸 Boleh diambil semasa haid
🌸 Boleh diambil bersama supplement lain
🌸 Tanpa bahan kimia yg merbahaya: bahan penahan hanya dimasak untuk ketahanan dan keaslian
🌸 Tidak panas
🌸 Boleh diamalkan ketika hamil dengan peraturan tertentu
🌸 Diekstrak daripada tumbuhan segar & 200 herba terpilih, ulaman, bungaan, bijian dan makanan sunnah.
🌸 Tiada sumber haiwan.
🌸 Merupakan 100% kepakaran turun temuran untuk menjaga mutu dan kualiti setiap capsul yg anda amalkan. 🌸 Telah di masak sebelum di capsulkan.
Selawat 3x bismilah 3x niat dan amalkan.
InsyaAllah kita berikhtiar & kemujaraban semuanya dengan izin Allah.

#jamunenekbalqis #jamunenekbalqismurah #jamunenekbalqisoriginal #jamunenekbalqismalaysia #jamunenekbalqisrm30 #jamunenek  #jamunenekmurah  #jamunenekrm30 #jamunenekoriginal  #jamunenekmalaysia #jamunenekviral #jamunenekviralmurah #jamunenekviralrm30 #jamunenekviralmalaysia 
#jamunenekviraloriginal
JAMU NENEK BALQIS RM30 EXC POS POSTAGE: RM8 SM/RM12 SS COMBO SET JAMU NENEK BALQIS (FIT/SURIA/RAPAT) WA: 0174372993 Keistimewaan Jamu Nenek: 🌸 Tiada pantang 🌸 Boleh diambil semasa haid 🌸 Boleh diambil bersama supplement lain 🌸 Tanpa bahan kimia yg merbahaya: bahan penahan hanya dimasak untuk ketahanan dan keaslian 🌸 Tidak panas 🌸 Boleh diamalkan ketika hamil dengan peraturan tertentu 🌸 Diekstrak daripada tumbuhan segar & 200 herba terpilih, ulaman, bungaan, bijian dan makanan sunnah. 🌸 Tiada sumber haiwan. 🌸 Merupakan 100% kepakaran turun temuran untuk menjaga mutu dan kualiti setiap capsul yg anda amalkan. 🌸 Telah di masak sebelum di capsulkan. Selawat 3x bismilah 3x niat dan amalkan. InsyaAllah kita berikhtiar & kemujaraban semuanya dengan izin Allah. #jamunenekbalqis  #jamunenekbalqismurah  #jamunenekbalqisoriginal  #jamunenekbalqismalaysia  #jamunenekbalqisrm30  #jamunenek  #jamunenekmurah  #jamunenekrm30  #jamunenekoriginal  #jamunenekmalaysia  #jamunenekviral  #jamunenekviralmurah  #jamunenekviralrm30  #jamunenekviralmalaysia  #jamunenekviraloriginal 
SIREH LOVELY CARE 📍Masalah keputihan,gatal-gatal dan berbau?
📍Dah guna macam2 produk tapi tak memuaskan??
🍃Cubalah Sireh Lovely Care
🍃Pembersih Mahkota Wanita Terunggul 🌱Menstabilkan pH wanita
🌱Mencegah keputihan
🌱Merawat kegatalan
🌱Mengetatkan faraj
🌱Mengembalikan Ketegangan
🌱Pemulihan luka selepas bersalin
🌱Menguatkan saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri.
.
Alhamdulillah ramai yang sudah cuba dan berpuashati dengan hasilnya... Whatsapp link diatas..
.
#sirehlovelycareoriginal #basahankencur 
#jamunenekviral #jamunenekmeletop #juskekaldaramurah #jamukacipmalam #jamukacip #jamukacipmalammurah #jamuyounggold #jamuyoung #juspulihdaramurah #juskekaldara #amirna #amirnaplus #amirnapills #jamuyounggoldmurah #jamuyoung #jamuyounggoldmurah #jamuyounggoldperfectlady #amirnabodytreatmenurah #jamutiptop #jamubidankampung
SIREH LOVELY CARE 📍Masalah keputihan,gatal-gatal dan berbau? 📍Dah guna macam2 produk tapi tak memuaskan?? 🍃Cubalah Sireh Lovely Care 🍃Pembersih Mahkota Wanita Terunggul 🌱Menstabilkan pH wanita 🌱Mencegah keputihan 🌱Merawat kegatalan 🌱Mengetatkan faraj 🌱Mengembalikan Ketegangan 🌱Pemulihan luka selepas bersalin 🌱Menguatkan saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri. . Alhamdulillah ramai yang sudah cuba dan berpuashati dengan hasilnya... Whatsapp link diatas.. . #sirehlovelycareoriginal  #basahankencur  #jamunenekviral  #jamunenekmeletop  #juskekaldaramurah  #jamukacipmalam  #jamukacip  #jamukacipmalammurah  #jamuyounggold  #jamuyoung  #juspulihdaramurah  #juskekaldara  #amirna  #amirnaplus  #amirnapills  #jamuyounggoldmurah  #jamuyoung  #jamuyounggoldmurah  #jamuyounggoldperfectlady  #amirnabodytreatmenurah  #jamutiptop  #jamubidankampung 
JAMU NENEK BALQIS PERAWAN WASH RM 30
+ POSTAGE RM 8 (SM) RM 12 (SS)
-
BALQIS PERAWAN WASH
❤KEBAIKAN
- Mengetatkan Faraj Dengan Segera
- Menghilangkan Kegatalan & Keputihan
- Mencerahkan Bahagian Tengah Vagina
- Memberi Haruman Yang Tahan Lama
- Membunuh Bakteria & Kulat
- Merawat Keputihan
- Memulihkan Luka Selepas Bersalin
- Boleh Digunakan Oleh Remaja
- 100% Organik & Selamat Digunakan
- Sesuai Untuk Wanita Aktif & Ketika Haid
- Meningkatkan Keinginan Bersama
-Miss V Lebih Segar, Lembut & Gebu
- Sesuai Untuk Kegunaan Harian
-
❤CARA GUNA

PICITKAN SEDIKIT PADA TAPAK TANGAN,
CAMPURKAN DENGAN SEDIKIT AIR.
KETIKA MANDI GOSOK PADA MISS V 
DAN CUCI DENGAN AIR SEPERTI BIASA
UNTUK KESAN LEBIH BAIK, GUNAKAN 
RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN DALAMAN
DARI JAMU NENEK
-
Selamat mencuba! 😊
-
Untuk order whatsapp +60174372993 (KIKIN) sekarang! 😍
-
#jamunenekperawanwash #jamunenek #jamunenekbalqisperawanwash #jamunenekbalqismurah #jamunenekviral #jamunenekmurah #jamunenekbalqisperawanwashmurah #sayajual #sayajualmurah
JAMU NENEK BALQIS PERAWAN WASH RM 30 + POSTAGE RM 8 (SM) RM 12 (SS) - BALQIS PERAWAN WASH ❤KEBAIKAN - Mengetatkan Faraj Dengan Segera - Menghilangkan Kegatalan & Keputihan - Mencerahkan Bahagian Tengah Vagina - Memberi Haruman Yang Tahan Lama - Membunuh Bakteria & Kulat - Merawat Keputihan - Memulihkan Luka Selepas Bersalin - Boleh Digunakan Oleh Remaja - 100% Organik & Selamat Digunakan - Sesuai Untuk Wanita Aktif & Ketika Haid - Meningkatkan Keinginan Bersama -Miss V Lebih Segar, Lembut & Gebu - Sesuai Untuk Kegunaan Harian - ❤CARA GUNA PICITKAN SEDIKIT PADA TAPAK TANGAN, CAMPURKAN DENGAN SEDIKIT AIR. KETIKA MANDI GOSOK PADA MISS V DAN CUCI DENGAN AIR SEPERTI BIASA UNTUK KESAN LEBIH BAIK, GUNAKAN RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN DALAMAN DARI JAMU NENEK - Selamat mencuba! 😊 - Untuk order whatsapp +60174372993 (KIKIN) sekarang! 😍 - #jamunenekperawanwash  #jamunenek  #jamunenekbalqisperawanwash  #jamunenekbalqismurah  #jamunenekviral  #jamunenekmurah  #jamunenekbalqisperawanwashmurah  #sayajual  #sayajualmurah 
😞 [5 SEBAB KEPUTIHAN BERBAU] 😞 ❌Cara anda cuci bahagian intim – pastikan anda membasuh vagina dari depan ke belakang. ❌Perhatikan warna cairan yang keluar dari vagina - biasanya putih pekat, kuning kehijauan, kecoklatan, sampai kemerahan disebabkan darah. ❌Rasa gatal dan juga bau menyengat adalah infeksi akibat protozoa, bakteria dan kulat. ❌Kanser rahim boleh juga menimbulkan keputihan. ❌Adanya benda asing yang masuk ke vagina juga merupakan salah satu penyebab.

contoh : 🔽 🚫 bedak yang menempel
🚫 antiseptik
🚫 sabun mandi
🚫 perfume

Sejauh mana tahap keputihan anda ❓ ❗ Jom cegah dan rawat ❗ 🌿JAMU NENEK D'AZAA HERBS🌿

Produk muslim yang diyakini bersih & halal. Produk berasaskan herba & makanan sunnah. 100% natural. Ramuan turun-temurun sejak 1982. LULUS KKM 👍👍👍 🌿TRUST NATURAL 🌿TRUST ORGANIC 🌿TRUST JAMU NENEK🌿

#JamuNenekMujarab
#JamuNenekviral
#Perawanwash
😞 [5 SEBAB KEPUTIHAN BERBAU] 😞 ❌Cara anda cuci bahagian intim – pastikan anda membasuh vagina dari depan ke belakang. ❌Perhatikan warna cairan yang keluar dari vagina - biasanya putih pekat, kuning kehijauan, kecoklatan, sampai kemerahan disebabkan darah. ❌Rasa gatal dan juga bau menyengat adalah infeksi akibat protozoa, bakteria dan kulat. ❌Kanser rahim boleh juga menimbulkan keputihan. ❌Adanya benda asing yang masuk ke vagina juga merupakan salah satu penyebab. contoh : 🔽 🚫 bedak yang menempel 🚫 antiseptik 🚫 sabun mandi 🚫 perfume Sejauh mana tahap keputihan anda ❓ ❗ Jom cegah dan rawat ❗ 🌿JAMU NENEK D'AZAA HERBS🌿 Produk muslim yang diyakini bersih & halal. Produk berasaskan herba & makanan sunnah. 100% natural. Ramuan turun-temurun sejak 1982. LULUS KKM 👍👍👍 🌿TRUST NATURAL 🌿TRUST ORGANIC 🌿TRUST JAMU NENEK🌿 #JamuNenekMujarab  #JamuNenekviral  #Perawanwash 
JAMU NENEK FIT I
=====================
Cantik luaran dan dalam secara semula jadi.. tak melibatkan bahan kimia langsung ??.. 100% mengunakan bahan organik, herba-herba, bunga-bungaan dan makanan sunnah.. .
.
Mencari supplement kesihatan bagi penjagaan dalaman dan luaran? .
Jamu Nenek™ Fit I kan ada ???? - Mendapatkan berat badan ideal
- Mengecilkan dan mengempiskan perut. .
- Membantu menyelesaikan masalah sembelit dan kencing tidak lawas
- Memecahkan lemak tepu .
- Menghindar dari kanser usus
- Membersihkan kulit bebas jerawat dan jeragat dll.
.
Harga : RM 25.00
WA 0143792850
.
#jamunenekmeletop #jamunenekmujarab #jamunenek #jamunenekfiti #jamunenekviral #jamuturuntemurun #produkcantik #produkviral #produkviralberkesan #meeshoppe #sabahtanahairku #sayajualonline #salehujungbulan #gajisale
JAMU NENEK FIT I ===================== Cantik luaran dan dalam secara semula jadi.. tak melibatkan bahan kimia langsung ??.. 100% mengunakan bahan organik, herba-herba, bunga-bungaan dan makanan sunnah.. . . Mencari supplement kesihatan bagi penjagaan dalaman dan luaran? . Jamu Nenek™ Fit I kan ada ???? - Mendapatkan berat badan ideal - Mengecilkan dan mengempiskan perut. . - Membantu menyelesaikan masalah sembelit dan kencing tidak lawas - Memecahkan lemak tepu . - Menghindar dari kanser usus - Membersihkan kulit bebas jerawat dan jeragat dll. . Harga : RM 25.00 WA 0143792850 . #jamunenekmeletop  #jamunenekmujarab  #jamunenek  #jamunenekfiti  #jamunenekviral  #jamuturuntemurun  #produkcantik  #produkviral  #produkviralberkesan  #meeshoppe  #sabahtanahairku  #sayajualonline  #salehujungbulan  #gajisale 
PENGAKUAN BERANI FROM LADYBOSS @syafiqahaina SENDIRI
.
[KUATKAN VOLUME ANDA]
.
Sometimes tak faham dengan orang yang dengki dengki ni, 😥 tak boleh tengok orang senang sikit. Takpe, takpe yang penting  AINAA SERUM sangat best & quota booking pre-order dah ALMOST FULL!
.
.
#nsabeautyserum#nsabeauty
#jamunenekkuantan#letscantik
#wargakuantan#kuantan
#agensahjamunenek#pahang
#kuantanparade#kuantanese#kuantanpahang
#sayajualjamu#jamunenekviral
#jamumurahdanberkesan#pekan
#codareakuantan#kuantancod
#teamwaniezz#jamunenek#temerloh
#susumaryam#perisacoklatnstrawberi
#susumaryamsedap#bazaarpaknil
#balqisperawanwash
#stoklakukeras#ajimaura#terapiinstagram
#jomcantiksesama#terengganu
PENGAKUAN BERANI FROM LADYBOSS @syafiqahaina SENDIRI . [KUATKAN VOLUME ANDA] . Sometimes tak faham dengan orang yang dengki dengki ni, 😥 tak boleh tengok orang senang sikit. Takpe, takpe yang penting AINAA SERUM sangat best & quota booking pre-order dah ALMOST FULL! . . #nsabeautyserum #nsabeauty  #jamunenekkuantan #letscantik  #wargakuantan #kuantan  #agensahjamunenek #pahang  #kuantanparade #kuantanese #kuantanpahang  #sayajualjamu #jamunenekviral  #jamumurahdanberkesan #pekan  #codareakuantan #kuantancod  #teamwaniezz #jamunenek #temerloh  #susumaryam #perisacoklatnstrawberi  #susumaryamsedap #bazaarpaknil  #balqisperawanwash  #stoklakukeras #ajimaura #terapiinstagram  #jomcantiksesama #terengganu 
AMAL 1/2-4 CUP 2KALI SEHARI BERGANTUNG KPD BERAT SESEORANG...
EXTRA CONFIDENT GABUNGAN DENGAN #JAMUDETOXFITI

KHASIATNYA:
🍋 mengawal keseimbangan paras gula dalam darah..
🍊 membantu sistem pencernaan dan penghadaman lebih baik.. 🍋 membantu mencairkan serta memecah lemak degil..
🍊 menyahtoksin dalam badan..
🍋 memperkukuhkan sistem imunisasi tubuh..
🍊 mengatasi masalah sembelit dan ragam perut...
🍋 mengawal serta menyekat selera makan..
🍊mengempis dan menjadikan langsing sekata..
🍋 pemulihan dan pembinaan semula sel dalam tubuh...
🍊 menjadikan kulit lebih sihat dan berseri²...
🍋 mengurangkan alahan kulit...
🍊membantu merawat pedih ulu hati...
🍋meningkatkan tenaga dan kadar metabolisme..
🍊menurunkan paras kolestrol...
🍋merawat stress dan sakit kepala...
🍊melancarkan period✌

Wasap 📲0139906648
📲0139906648

#jamunenekviral 
#jamunenekluluskkm
AMAL 1/2-4 CUP 2KALI SEHARI BERGANTUNG KPD BERAT SESEORANG... EXTRA CONFIDENT GABUNGAN DENGAN #JAMUDETOXFITI  KHASIATNYA: 🍋 mengawal keseimbangan paras gula dalam darah.. 🍊 membantu sistem pencernaan dan penghadaman lebih baik.. 🍋 membantu mencairkan serta memecah lemak degil.. 🍊 menyahtoksin dalam badan.. 🍋 memperkukuhkan sistem imunisasi tubuh.. 🍊 mengatasi masalah sembelit dan ragam perut... 🍋 mengawal serta menyekat selera makan.. 🍊mengempis dan menjadikan langsing sekata.. 🍋 pemulihan dan pembinaan semula sel dalam tubuh... 🍊 menjadikan kulit lebih sihat dan berseri²... 🍋 mengurangkan alahan kulit... 🍊membantu merawat pedih ulu hati... 🍋meningkatkan tenaga dan kadar metabolisme.. 🍊menurunkan paras kolestrol... 🍋merawat stress dan sakit kepala... 🍊melancarkan period✌ Wasap 📲0139906648 📲0139906648 #jamunenekviral  #jamunenekluluskkm 
Sabun sarang burung Jamu Nenek / Balqis Beauty Face n Body Soap -
Mencerahkan wajah dan juga tubuh bdan. -Ada vitamin c lagi.
-Blh disental d tempat2 gelap
-Rawat mslh jerawat, jeragat, parut
-Wajah lebih bersih, licin
-Banyak faedah amal jamu nenek sabun sarang burung ni.
Rm25sm/Rm30ss je.

0102264955

#jamunenekviral #sabunsarangburung #vitaminc #sarangburung #sabunmuka #sabunmandi #sabunmadu #madu
Ada masalah sembelit ?
Dua atau tiga hari baru membuang.
Masuk tandas lengoh betis2. Susah nyaaa buang air besar kan. Sampai SAKiT, LUKA PEDiH dan ada yang sampai BERDARAH. 😢

DENGAN FiTi KAPSUL DAPAT SELESAi KAN MASALAH SEMBELiT ANDA !! #JamuNenekViral 📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek
Ada masalah sembelit ? Dua atau tiga hari baru membuang. Masuk tandas lengoh betis2. Susah nyaaa buang air besar kan. Sampai SAKiT, LUKA PEDiH dan ada yang sampai BERDARAH. 😢 DENGAN FiTi KAPSUL DAPAT SELESAi KAN MASALAH SEMBELiT ANDA !! #JamuNenekViral  📲 www.wasap.my/+601129284645/JamuNenek
Kenapa #fitkapsul #jamunenek ni boleh buat korang kurus walaupun ia bukan lah ubat kurus?

Ini kerana salah satu ramuan dalam fit kapsul iaitu herba senna@inai.

Herba senna bertindak membersihkan kotoran dan sisa kotoran dalam tubuh melalui proses pembuangan air besar. Sebab tu korang akan kerap ke tandas ye. 
Juga ia mampu melunturkan lemak dalam tubuh terutamanya bagi mereka yg obesiti.

Proses larut lemak ni juga disingkirkan melaui buang air kecil,air besar dan juga berpeluh.

Mau tak kurus? Tapi wajib konsisten la.. Jelas kan?

YONG JAMU NENEK IPOH
www.wasap.my/0134721600
#agensahjamunenek
#jamunenekipoh
#jamunenekoriginal 
#jamunenekviral
Kenapa #fitkapsul  #jamunenek  ni boleh buat korang kurus walaupun ia bukan lah ubat kurus? Ini kerana salah satu ramuan dalam fit kapsul iaitu herba senna@inai. Herba senna bertindak membersihkan kotoran dan sisa kotoran dalam tubuh melalui proses pembuangan air besar. Sebab tu korang akan kerap ke tandas ye. Juga ia mampu melunturkan lemak dalam tubuh terutamanya bagi mereka yg obesiti. Proses larut lemak ni juga disingkirkan melaui buang air kecil,air besar dan juga berpeluh. Mau tak kurus? Tapi wajib konsisten la.. Jelas kan? YONG JAMU NENEK IPOH www.wasap.my/0134721600 #agensahjamunenek  #jamunenekipoh  #jamunenekoriginal  #jamunenekviral 
DENGAN IZIN ALLAH..CONSUME #JAMUNENEK keluarrr habiss laa darah penyakit yg ada dalam rahimm u all yg menyebbkan sengugut.. sbb tu customer suka amall JAMU NENEK nampak kesan dan rasaa segarrr badan... xperlu risauuu ni resipi nenek moyang kita.. dr dulu sampai skrg amal dgn izin Allah swt dapat memulihkannn dalaman... MOGA JAMU NENEK DAPAT BERI KEBAIKAN KEPADA PENGGUNA 😊
YONG JAMU NENEK IPOH
0134721600
#agensahjamunenek
#jamunenekipoh
#jamunenekoriginal
#jamunenekviral
DENGAN IZIN ALLAH..CONSUME #JAMUNENEK  keluarrr habiss laa darah penyakit yg ada dalam rahimm u all yg menyebbkan sengugut.. sbb tu customer suka amall JAMU NENEK nampak kesan dan rasaa segarrr badan... xperlu risauuu ni resipi nenek moyang kita.. dr dulu sampai skrg amal dgn izin Allah swt dapat memulihkannn dalaman... MOGA JAMU NENEK DAPAT BERI KEBAIKAN KEPADA PENGGUNA 😊 YONG JAMU NENEK IPOH 0134721600 #agensahjamunenek  #jamunenekipoh  #jamunenekoriginal  #jamunenekviral 
Kopi Fatimah, serius sedapp tauu.

Ada tu, sekali cuba 1 sachet kopi fatimah . Esok terus order sekotak. Serius tak menyesal minum kopi fatimah 💕

Ibu mengandung pon boleh minum, takde masalah. Sebab yang bestnya semua produk keluaran jamu nenek ni terdiri daripada makanan sunnah. Jadi tak perlu ragui lagi ye sayang semua😘

Yang nak cuba KOPI FATIMAH mai la roger2 . **Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513

#jamunenekmuar #jamunenekviral #jamunenek #nakkuruscepat #naksihat #kurustanpaubat #jamululuskkm #jamudetox #agenjamunenek #teamieylajamunenek #jamurapat #mantap #cantikluardalam
Kopi Fatimah, serius sedapp tauu. Ada tu, sekali cuba 1 sachet kopi fatimah . Esok terus order sekotak. Serius tak menyesal minum kopi fatimah 💕 Ibu mengandung pon boleh minum, takde masalah. Sebab yang bestnya semua produk keluaran jamu nenek ni terdiri daripada makanan sunnah. Jadi tak perlu ragui lagi ye sayang semua😘 Yang nak cuba KOPI FATIMAH mai la roger2 . **Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513 #jamunenekmuar  #jamunenekviral  #jamunenek  #nakkuruscepat  #naksihat  #kurustanpaubat  #jamululuskkm  #jamudetox  #agenjamunenek  #teamieylajamunenek  #jamurapat  #mantap  #cantikluardalam 
Ramai kan wanita yg alami masalah bau di bahagian intim.. Paling tak best keputihan.. Paling dasyat lg kegatalan sbb xjaga kebersihan kawasan miss v.. Jangan risau masalah kaum wanita ni sama je sbb tu kakak manis suka guna pembersih feminin Perawan Wash dari Jamu Nenek ni.... Disini kakak manis kongsi khasiat perawan wash dri ramuan herba istimewa yg berfungsi menjaga miss v kita supaya bersih..bebas bakteria..segar..lebih yakin bila berhadapan dgn pasangan kita.. Best sangat 100%herba intimate, bau yg segar dan paling best harga mampu milik ... Produk lulus KKM.. Jomm jaga miss v bersama balqis perawan washh... 📲 WHATSAPP 60122241830
COD SHAH ALAM KLANG

#jamunenek #jamunenekshahalam #jamunenekklang #jamunenekcod #detox #kurus #jamuawetmuda #jamumurah #jamurm25 #cantikkurus #gebugebas #kurussihat #jamunenekviral #femininwash
Ramai kan wanita yg alami masalah bau di bahagian intim.. Paling tak best keputihan.. Paling dasyat lg kegatalan sbb xjaga kebersihan kawasan miss v.. Jangan risau masalah kaum wanita ni sama je sbb tu kakak manis suka guna pembersih feminin Perawan Wash dari Jamu Nenek ni.... Disini kakak manis kongsi khasiat perawan wash dri ramuan herba istimewa yg berfungsi menjaga miss v kita supaya bersih..bebas bakteria..segar..lebih yakin bila berhadapan dgn pasangan kita.. Best sangat 100%herba intimate, bau yg segar dan paling best harga mampu milik ... Produk lulus KKM.. Jomm jaga miss v bersama balqis perawan washh... 📲 WHATSAPP 60122241830 COD SHAH ALAM KLANG #jamunenek  #jamunenekshahalam  #jamunenekklang  #jamunenekcod  #detox  #kurus  #jamuawetmuda  #jamumurah  #jamurm25  #cantikkurus  #gebugebas  #kurussihat  #jamunenekviral  #femininwash 
JAMU NENEK D'AZAA HERBS💖💖💖 Ready stock JAMU NENEK . sekitar Ipoh kite COD aje ye . 
Promosi untuk postage📪
💥 BELI 3ITEM POSTAGE RM5 + FREEGIFT 🎁 💥BELI 4ITEM FREE POSTAGE + FEEEGIFT 🎁

BOLEH CAMPUR PUTRY FOUNDATION & JAMU

#PUTRYFOUNDATION
#RAPATPLUS
#SANGSURIA
#FITIKAPSUL
#LELAKISP

YONG JAMU NENEK IPOH
0134721600
#AGENSAHJAMUNENEKIPOH
#jamunenekipoh
#jamunenekoriginal
#jamunenekviral
Jamu Nenek

Rapat Plus

Done 2biji pagi

Tunggu malam yer

#jamu 
#jamunenek 
#jamunenekviral 
#jamunenekmurah 
#jamunenekshahalam 
#jamunenekkl
Assalamualaikum semua .yong nak membebel sikit pagi2 ni 😁 dalam bulatan tu salah satu orang yang tak amanah.HQ dah cakap harga kurang / lebih HQ haramkan. 
Kite cari rezeki biar la jujur . HQ dah cakap banyak kali harga #jamunenek xlebih / xkurang . Harga tetap RM25! Yang murah ni xpasti fake / ori wallahualam. Sama jugak macam dekat shoppe ke lazada ke 11street ke . 
JAMU NENEK DIJUAL OLEH AGEN SAH SHJ! XDE DIJUAL DI KEDAI PEMBORONG YE . Nanti makan kalau ade kesan buruk jangan nak salahkan produk. Yang uolls beli ntah ori ke idok . Jadi pembeli haruslah bijak ! Jangan ingat nak untung & berjimat sampai rosak badan .

Sekian salam sayang daripada yong . Muahh 😘

YONG JAMU NENEK IPOH
0134721600
#agensahjamunenek
#jamunenekipoh
#jamunenekviral
#jamunenekoriginal
Assalamualaikum semua .yong nak membebel sikit pagi2 ni 😁 dalam bulatan tu salah satu orang yang tak amanah.HQ dah cakap harga kurang / lebih HQ haramkan. Kite cari rezeki biar la jujur . HQ dah cakap banyak kali harga #jamunenek  xlebih / xkurang . Harga tetap RM25! Yang murah ni xpasti fake / ori wallahualam. Sama jugak macam dekat shoppe ke lazada ke 11street ke . JAMU NENEK DIJUAL OLEH AGEN SAH SHJ! XDE DIJUAL DI KEDAI PEMBORONG YE . Nanti makan kalau ade kesan buruk jangan nak salahkan produk. Yang uolls beli ntah ori ke idok . Jadi pembeli haruslah bijak ! Jangan ingat nak untung & berjimat sampai rosak badan . Sekian salam sayang daripada yong . Muahh 😘 YONG JAMU NENEK IPOH 0134721600 #agensahjamunenek  #jamunenekipoh  #jamunenekviral  #jamunenekoriginal 
☕Susu maryam coklat -khas untuk minda (RM25 /ss rm28/15schet) ☕Susu maryam strawberry
- khas untuk kulit (RM25/ ss rm28/15schet) ☕Susu Maryam Asli
(RM25/SS RM28/15Sachet)
-khas untuk antibodi

KEBAIKAN SUSU KAMBING MARYAM
🌼Diekstrak dengan makanan sunnah seperti kurma
🌼khas untuk minda dan memberikan tenaga
🌼Meningkatkan sistem imunisasi
🌼membantu menambah air susu ibu
🌼meningkatkan paras HB ibu mengandung
🌼mengimbangi kandungan gula dalam darah 🌼untuk mencantikkan kulit
🌼mengekalkan kecantikan kulit - awet muda

Whatsapp 0193098523

#jamunenek #jamunenekviral #jamunenekcheras #jamunenekselangor #jamunenekkl #susumaryamjamunenek #codcheras  #codtescoampang #codsgbesi #codhospitalampang #codbukitpermai #codpermaisuri
☕Susu maryam coklat -khas untuk minda (RM25 /ss rm28/15schet) ☕Susu maryam strawberry - khas untuk kulit (RM25/ ss rm28/15schet) ☕Susu Maryam Asli (RM25/SS RM28/15Sachet) -khas untuk antibodi KEBAIKAN SUSU KAMBING MARYAM 🌼Diekstrak dengan makanan sunnah seperti kurma 🌼khas untuk minda dan memberikan tenaga 🌼Meningkatkan sistem imunisasi 🌼membantu menambah air susu ibu 🌼meningkatkan paras HB ibu mengandung 🌼mengimbangi kandungan gula dalam darah 🌼untuk mencantikkan kulit 🌼mengekalkan kecantikan kulit - awet muda Whatsapp 0193098523 #jamunenek  #jamunenekviral  #jamunenekcheras  #jamunenekselangor  #jamunenekkl  #susumaryamjamunenek  #codcheras  #codtescoampang  #codsgbesi  #codhospitalampang  #codbukitpermai  #codpermaisuri 
RAPATPLUS JAMUNENEK
Alahai adinda nk tggu suami bising dulu ke sayang😂😂kalu suami dah asyik perli2 manja tu ada makna la tu ..org laki ni dia x suka cakap lpas ..nantikan xberasap dapur plak heehhee..
Cpat2 la bertindak para isteri sekalian xsayang ke kat suami bkn susah pon kan..meh merapat,mewangi bersama jamunenek 
Senyum sampai telinga cik somi nanti😇😇
Meh pm yong 0134721600
#agensahjamunenekipoh 
#jamunenekipoh
#jamunenekoriginal
#jamunenekviral
RAPATPLUS JAMUNENEK Alahai adinda nk tggu suami bising dulu ke sayang😂😂kalu suami dah asyik perli2 manja tu ada makna la tu ..org laki ni dia x suka cakap lpas ..nantikan xberasap dapur plak heehhee.. Cpat2 la bertindak para isteri sekalian xsayang ke kat suami bkn susah pon kan..meh merapat,mewangi bersama jamunenek Senyum sampai telinga cik somi nanti😇😇 Meh pm yong 0134721600 #agensahjamunenekipoh  #jamunenekipoh  #jamunenekoriginal  #jamunenekviral 
Siapa kata dalam pantang tak boleh ambil set balqis gold?

Boleh sayang,, lagi cepat proses penyembuhan.. luka pun inshaallah cepat kering, jadi milk booster lagi.
Meriah susu. Kenyang baby sayang-sayang semua.
Bukan si ibu je dapat khasiat, baby pun dapat sekali tau.. Tak rugi try!

Jom org Gombak dapatkan jamu nenek dari saya
🎀 Free Cod area Gombak 🚗 Giant Batu Caves
🚗 Sri Gombak
🚗 Greendwoods
🚗 Uia Gombak
🚗 Selayang
🚗 Sentul
🚗 Petron Taman Melati(Mr2)
🚗 Setapak 💌📦Postage 1Malaysia 
Tekan link untuk  oder 
www.wasap.my/60132875590/jamunenek

#jamunenekgombak
#teamasmanis
#teamkakjamu
#jamunenekviral
#luluskkm
Siapa kata dalam pantang tak boleh ambil set balqis gold? Boleh sayang,, lagi cepat proses penyembuhan.. luka pun inshaallah cepat kering, jadi milk booster lagi. Meriah susu. Kenyang baby sayang-sayang semua. Bukan si ibu je dapat khasiat, baby pun dapat sekali tau.. Tak rugi try! Jom org Gombak dapatkan jamu nenek dari saya 🎀 Free Cod area Gombak 🚗 Giant Batu Caves 🚗 Sri Gombak 🚗 Greendwoods 🚗 Uia Gombak 🚗 Selayang 🚗 Sentul 🚗 Petron Taman Melati(Mr2) 🚗 Setapak 💌📦Postage 1Malaysia Tekan link untuk oder www.wasap.my/60132875590/jamunenek #jamunenekgombak  #teamasmanis  #teamkakjamu  #jamunenekviral  #luluskkm 
Lagi & lagi pengamal #jamunenek . Tengyou lalink 😘 bukan nak propa ye. Kalau xmujarab xde la viral kan. Alhamdulillah dengan izin Allah,JAMU NENEK dapat membantu apa pun masalah penggunanya . Sayang yong sorang ni pun dah. Uolls bile lagi? 😉

Sis ni amal #setkurusberseri jugak.dah kawen kena jaga badan tau.xboleh sambil lewa je.kena ikat cik abang kite baru la dia xlari. Aummm 😂

SET KURUS BERSERI - RM50 / SET (2BOTOL)

YONG JAMU NENEK IPOH
#agensahjamunenek 
#jamunenekipoh 
#jamunenekoriginal 
#jamunenekviral
Lagi & lagi pengamal #jamunenek  . Tengyou lalink 😘 bukan nak propa ye. Kalau xmujarab xde la viral kan. Alhamdulillah dengan izin Allah,JAMU NENEK dapat membantu apa pun masalah penggunanya . Sayang yong sorang ni pun dah. Uolls bile lagi? 😉 Sis ni amal #setkurusberseri  jugak.dah kawen kena jaga badan tau.xboleh sambil lewa je.kena ikat cik abang kite baru la dia xlari. Aummm 😂 SET KURUS BERSERI - RM50 / SET (2BOTOL) YONG JAMU NENEK IPOH #agensahjamunenek  #jamunenekipoh  #jamunenekoriginal  #jamunenekviral 
JAMU VIRAL ni pun ada nah.

dah sampai stok dgn rasa bahagianya

JAMU NENEK FIT *JAMU NENEK FIT I PLUS 👵🏻💃🏻* 1 RM 25

Kelebihan ia : ⤵
Melangsingkan tubuh. 
Membersihkan darah kotor.
Mengurangi kolesterol.
Membuang racun tubuh karena mengandungi antioksidan  tinggi.
Mengecilkan perut.
Peluntur lemak dalam tubuh bagi penderita Obesiti.
Menjaga kelangsingan tubuh 
Yang mana ada masalah obesiti dan kolestrol elok sangat la amalkan set JAMU NENEK ni kann.. herba yg di gunakan memang terbukti terbaik dan berkesan utk kesihatan tubuh badan kita. 
Bahan FIT I PLUS (detok diet): ekstrak sena, halia, kunyit, serai, jintan,inai mekkah dan herba2 terpilih. *1 botol mengandungi 50 biji*
JAMU VIRAL ni pun ada nah. dah sampai stok dgn rasa bahagianya JAMU NENEK FIT *JAMU NENEK FIT I PLUS 👵🏻💃🏻* 1 RM 25 Kelebihan ia : ⤵ Melangsingkan tubuh. Membersihkan darah kotor. Mengurangi kolesterol. Membuang racun tubuh karena mengandungi antioksidan tinggi. Mengecilkan perut. Peluntur lemak dalam tubuh bagi penderita Obesiti. Menjaga kelangsingan tubuh Yang mana ada masalah obesiti dan kolestrol elok sangat la amalkan set JAMU NENEK ni kann.. herba yg di gunakan memang terbukti terbaik dan berkesan utk kesihatan tubuh badan kita. Bahan FIT I PLUS (detok diet): ekstrak sena, halia, kunyit, serai, jintan,inai mekkah dan herba2 terpilih. *1 botol mengandungi 50 biji*
Jamu Viral Jamu NENEK ko nenek aku nenek kite semua 😂

ORI 100% HQ 📣

Dah RESTOK dgn tulus ikhlas *Kelebihan Jamu Nenek 👵🏻 Rapat Plus (50 biji)* 👸🏼 Merawat senggugut dan menstabilkan kitaran haid
👸🏼 Merawat keputihan, bau kurang enak dan kegatalan di bahagian intim wanita
👸🏼 Menaikkan seri muka dan awet muda
👸🏼 Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset kewanitaan serta membentuk tubuh
👸🏼 Mengetatkan otot faraj/power grip
👸🏼 Mengembalikan keinginan bersama pasangan
👸🏼 Membantu mendapatkan zuriat
👸🏼 Membantu memperbanyakkan susu ibu
👸🏼 Membantu mencantikkan kulit
👸🏼 Melancarkan peredaran darah
👸🏼 Tubuh lebih ringan dan bertenaga

HARGA RM25 
Jamu ni tengah VIRAL, laku keras 100% original HQ..ade KKM
Jamu Viral Jamu NENEK ko nenek aku nenek kite semua 😂 ORI 100% HQ 📣 Dah RESTOK dgn tulus ikhlas *Kelebihan Jamu Nenek 👵🏻 Rapat Plus (50 biji)* 👸🏼 Merawat senggugut dan menstabilkan kitaran haid 👸🏼 Merawat keputihan, bau kurang enak dan kegatalan di bahagian intim wanita 👸🏼 Menaikkan seri muka dan awet muda 👸🏼 Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset kewanitaan serta membentuk tubuh 👸🏼 Mengetatkan otot faraj/power grip 👸🏼 Mengembalikan keinginan bersama pasangan 👸🏼 Membantu mendapatkan zuriat 👸🏼 Membantu memperbanyakkan susu ibu 👸🏼 Membantu mencantikkan kulit 👸🏼 Melancarkan peredaran darah 👸🏼 Tubuh lebih ringan dan bertenaga HARGA RM25 Jamu ni tengah VIRAL, laku keras 100% original HQ..ade KKM
#Bismillah

Set 3 Beradik.

SET HONEYMOON

Set lengkap untuk penjagaan dalaman & Miss V anda..
RM75 je untuk 1set tu. Berbaloi kan.. Produk berkualiti.. Memang berkesan.. ❤❤❤ #jamunenekjohor
#jamunenekviral
#luluskkm💯
jamu nenek -jamu nenek detox diet @ jamu nenek Fit I kapsul
-jamu nenek dara awet muda @ jamu nenek rapat plus
-jamu nenek herb for skin @ jamu nenek sang suria -jamu nenek utk lelaki(kaler botol biru)

Rm32 sm/Rm36ss

Click link wasap..atas utk order.. #jamunenekmurah 
#jamunenekviral #jamunenekmeletop #juskekaldaramurah #jamukacipmalam #jamukacip #jamukacipmalammurah #jamuyounggold #jamuyoung #juspulihdaramurah #juskekaldara #amirna #amirnaplus #amirnapills #jamuyounggoldmurah #jamuyoung #jamuyounggoldmurah #jamuyounggoldperfectlady #amirnabodytreatmenurah #jamutiptop #jamubidankampung
jamu nenek -jamu nenek detox diet @ jamu nenek Fit I kapsul -jamu nenek dara awet muda @ jamu nenek rapat plus -jamu nenek herb for skin @ jamu nenek sang suria -jamu nenek utk lelaki(kaler botol biru) Rm32 sm/Rm36ss Click link wasap..atas utk order.. #jamunenekmurah  #jamunenekviral  #jamunenekmeletop  #juskekaldaramurah  #jamukacipmalam  #jamukacip  #jamukacipmalammurah  #jamuyounggold  #jamuyoung  #juspulihdaramurah  #juskekaldara  #amirna  #amirnaplus  #amirnapills  #jamuyounggoldmurah  #jamuyoung  #jamuyounggoldmurah  #jamuyounggoldperfectlady  #amirnabodytreatmenurah  #jamutiptop  #jamubidankampung 
JAMU NENEK RAPAT PLUS ni specially untuk membekalkan tenaga tambahan kepada⬇⬇ 🌹Super-Wanita supaya tak cepat letih,
🌹wajah tak nampak lesu,
🌹badan jadi super cergas,
🌹minda pantas berfikir,badan rasa ringan,
🌹penghadaman menjadi lawas. 🌹 Tidak memudaratkan pengeluaran susu badan bagi ibu2 yang menyusukan bayi.

Tindakbalas lain ?
✅Seawal 3 hari pengambilan RAPAT PLUS secara berturut, boleh terasa kelainan pada fizikal 'aset' seperti berdenyut2 di kawasan2 sensitif payudara, punggung, dan miss v. ✅Tindakbalas ni disebabkan peredaran darah dan oksigen di dalam urat2 menjadi sangat lancar dan menganjalkan kulit payudara, punggung, dan di kawasan bahagian intim, sekaligus mencantikkan 'aset' kewanitaan.haa best ke best sangat? Jom wasap yong kalau nak cuba 😉

COD AREA IPOH 📣📣📣PROMOSI BELI 3ITEM POSTAGE RM5 + FREEGIFT 🎁
📣📣📣PROMOSI BELI 4ITEM FREE POSTAGE FREE COD + FREEGIFT🎁 👉🏻BOLEH CAMPUR PUTRY FOUNDATION & JAMU

YONG JAMU NENEK IPOH
Www wasap.my/0134721600
#agensahjamunenek
#jamunenekipoh
#jamunenekoriginal
#jamunenekviral
JAMU NENEK RAPAT PLUS ni specially untuk membekalkan tenaga tambahan kepada⬇⬇ 🌹Super-Wanita supaya tak cepat letih, 🌹wajah tak nampak lesu, 🌹badan jadi super cergas, 🌹minda pantas berfikir,badan rasa ringan, 🌹penghadaman menjadi lawas. 🌹 Tidak memudaratkan pengeluaran susu badan bagi ibu2 yang menyusukan bayi. Tindakbalas lain ? ✅Seawal 3 hari pengambilan RAPAT PLUS secara berturut, boleh terasa kelainan pada fizikal 'aset' seperti berdenyut2 di kawasan2 sensitif payudara, punggung, dan miss v. ✅Tindakbalas ni disebabkan peredaran darah dan oksigen di dalam urat2 menjadi sangat lancar dan menganjalkan kulit payudara, punggung, dan di kawasan bahagian intim, sekaligus mencantikkan 'aset' kewanitaan.haa best ke best sangat? Jom wasap yong kalau nak cuba 😉 COD AREA IPOH 📣📣📣PROMOSI BELI 3ITEM POSTAGE RM5 + FREEGIFT 🎁 📣📣📣PROMOSI BELI 4ITEM FREE POSTAGE FREE COD + FREEGIFT🎁 👉🏻BOLEH CAMPUR PUTRY FOUNDATION & JAMU YONG JAMU NENEK IPOH Www wasap.my/0134721600 #agensahjamunenek  #jamunenekipoh  #jamunenekoriginal  #jamunenekviral 
Jamu Nenek 
Hanya 2 biji pagi 2 biji malam

Hebat nyer cenggini 👍👍👍 #jamu 
#jamunenek 
#jamunenekviral 
#jamunenekmurah 
#jamunenekshahalam 
#jamunenekkl 
#jamunenekmelaka
Testimoni lagi ni haa badan ringan, bertenaga, perut kempis.😄
☏📞Haii dear 😉💃
Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp kakfida ye . 😉

http://www.wasap.my/60148190430

#jamunenekviral
#jamunenekoriginal
Testimoni lagi ni haa badan ringan, bertenaga, perut kempis.😄 ☏📞Haii dear 😉💃 Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus je whatsapp kakfida ye . 😉 http://www.wasap.my/60148190430 #jamunenekviral  #jamunenekoriginal 
Ni CARA DAN KHASiAT RAWATAN MERUANG !! #jamunenekviral
#jamu
**Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513

#jamunenekmuar #jamunenekviral #jamunenek #nakkuruscepat #naksihat #kurustanpaubat #jamululuskkm #jamudetox #agenjamunenek #teamieylajamunenek
**Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513

#jamunenekmuar #jamunenekviral #jamunenek #nakkuruscepat #naksihat #kurustanpaubat #jamululuskkm #jamudetox #agenjamunenek #teamieylajamunenek
**Pastikan Beli dengn Agen Sah Jamu Nenek Sahaja** 📲01112885513

#jamunenekmuar #jamunenekviral #jamunenek #nakkuruscepat #naksihat #kurustanpaubat #jamululuskkm #jamudetox #agenjamunenek #teamieylajamunenek