an online Instagram web viewer

#jemputrezeki medias

Photos

Rezeki kamu sudah lengkap 8 ?

#jemputrezeki #rezekihalal #diaryislami
Ber'glove' bagai kt opis,sejuk ya rabbi. Belum kira pakai selipar tapi berstokin bagai. Masalah betul aircond ni x bley kene usik langsung,kang rosak lagi...hampeh. .
.
Glove zaman rajin main ais skate kt Sunway Pyramid dlu,7-8 tahun lps kot. Kihkihkihkih 😜
#tabahlah 
#jemputrezeki 
#sejukgiler
Ber'glove' bagai kt opis,sejuk ya rabbi. Belum kira pakai selipar tapi berstokin bagai. Masalah betul aircond ni x bley kene usik langsung,kang rosak lagi...hampeh. . . Glove zaman rajin main ais skate kt Sunway Pyramid dlu,7-8 tahun lps kot. Kihkihkihkih 😜 #tabahlah  #jemputrezeki  #sejukgiler 
InsyaAllah hari ini melaju ke Cilacap :). Ada yang bisa dikunjungi rumahnya hehe

#ExploreJateng
#CariSodara
#JemputRezeki
#semogaberjodoh
Teu acan ka peser Triseda boskuh heheh,mugia cocok krjasamana #konsumenbaru #kieweh #jemputrezeki #NoerBordir
Morning... Assalamualaikum!
"Sungguh menjemput rezeki lebih mudah dari mencari rezeki"
Jangan sesekali merasakan miskin ketika kau bersedekah. Alangkah sedihnya jika Allah beri kau tulang 4 kerat tapi kau masih minta duit mak kau untuk bayar keperluan kau... gaji besar mana pun takkan cukup kerana rezeki keberkatan itu Allah tarik. Insaflah wahai anak...😷
.
#quotes #jemputmakan #jemputrezeki
Morning... Assalamualaikum! "Sungguh menjemput rezeki lebih mudah dari mencari rezeki" Jangan sesekali merasakan miskin ketika kau bersedekah. Alangkah sedihnya jika Allah beri kau tulang 4 kerat tapi kau masih minta duit mak kau untuk bayar keperluan kau... gaji besar mana pun takkan cukup kerana rezeki keberkatan itu Allah tarik. Insaflah wahai anak...😷 . #quotes  #jemputmakan  #jemputrezeki 
Beda generasi, tapi satu tujuan.
Walau tak dekat satu sama lain dengan baik, kita dekat pd moment yang tepat.

Walau cuma nongol kepalanya saja, itu sudah perjuangan loh.... Belom lagi pd satu moment di mana udah geser kanan kiri maju mundur, jinjit sampe lompat2 kecil ternyata kamera tidak berfungsi😂😂 Juga Selama pelatihan berlangsung gak jejeg nulis doang, ada banyak intermezzo. Jadi fix banget deh BAHAGIA😍😍😍 #latepost #explodetomanager #jafra #usahamasakini #jemputrezeki
Beda generasi, tapi satu tujuan. Walau tak dekat satu sama lain dengan baik, kita dekat pd moment yang tepat. Walau cuma nongol kepalanya saja, itu sudah perjuangan loh.... Belom lagi pd satu moment di mana udah geser kanan kiri maju mundur, jinjit sampe lompat2 kecil ternyata kamera tidak berfungsi😂😂 Juga Selama pelatihan berlangsung gak jejeg nulis doang, ada banyak intermezzo. Jadi fix banget deh BAHAGIA😍😍😍 #latepost  #explodetomanager  #jafra  #usahamasakini  #jemputrezeki 
Tukang becak menurut istilah yaitu seseorang yang berprofesi sebagai pengantar seseorang dimana orang itu meminta untuk mengantarkan ke suatu tempat yang dituju dengan menggunakan becak. 
Untuk menemukan tukang becak sekarang ini mungkin sedikit sulit karna mungkin sudah jarang di jumpai di kota hanya terdapat di daerah tertentu saja seperti dipasar tradisional di perdesaan, dan lain-lain yang bukan termaksud daerah perkotaan mereka selalu stand by di tempat seperti yang disebutin tadi. #Bandung #tukangbecak #jemputrezeki
Tukang becak menurut istilah yaitu seseorang yang berprofesi sebagai pengantar seseorang dimana orang itu meminta untuk mengantarkan ke suatu tempat yang dituju dengan menggunakan becak. Untuk menemukan tukang becak sekarang ini mungkin sedikit sulit karna mungkin sudah jarang di jumpai di kota hanya terdapat di daerah tertentu saja seperti dipasar tradisional di perdesaan, dan lain-lain yang bukan termaksud daerah perkotaan mereka selalu stand by di tempat seperti yang disebutin tadi. #Bandung  #tukangbecak  #jemputrezeki 
Asalamualaaikum..
Salam jumaat u ollz..
Ya fattah ya razak..ya ghani..ya Allah limpahkan seperti air mengalir tanpa henti..dan memberikam tenaga aura yg positif...
Jom singgah ke AG SALON @GALAXY AMPANG MALL..
HUBUNGI AG -0193564659
#creativedirectorforag 
##jemputrezeki
Asalamualaaikum.. Salam jumaat u ollz.. Ya fattah ya razak..ya ghani..ya Allah limpahkan seperti air mengalir tanpa henti..dan memberikam tenaga aura yg positif... Jom singgah ke AG SALON @GALAXY AMPANG MALL.. HUBUNGI AG -0193564659 #creativedirectorforag  ##jemputrezeki 
Ayo mulih mulih.... #jemputrezeki 
#matursuwungustiallah
Lelah Penat Hujan Badai Tak Menghalangi Kami Tuk Mencari Dan Jemput Rezeki .. Biar Body Gak Fit Insha Allah Lillahita'ala .. Aamin 🙏 
Me And Bang @daus_Separo

#bismillah #jemputrezeki #carirezekiyanghalal #biarlelahasallillah 🙏
#stay #inhere #lokasi #syuting #syutingfilm #jodohwasiatbapak #antv
Teu acan ka peser Triseda boskuh heheh,mugia cocok krjasamana #konsumenbaru #kieweh #jemputrezeki #NoerBordir
Beda generasi, tapi satu tujuan.
Walau tak dekat satu sama lain dengan baik, kita dekat pd moment yang tepat.

Walau cuma nongol kepalanya saja, itu sudah perjuangan loh.... Belom lagi pd satu moment di mana udah geser kanan kiri maju mundur, jinjit sampe lompat2 kecil ternyata kamera tidak berfungsi😂😂 Juga Selama pelatihan berlangsung gak jejeg nulis doang, ada banyak intermezzo. Jadi fix banget deh BAHAGIA😍😍😍 #latepost #explodetomanager #jafra #usahamasakini #jemputrezeki
Beda generasi, tapi satu tujuan. Walau tak dekat satu sama lain dengan baik, kita dekat pd moment yang tepat. Walau cuma nongol kepalanya saja, itu sudah perjuangan loh.... Belom lagi pd satu moment di mana udah geser kanan kiri maju mundur, jinjit sampe lompat2 kecil ternyata kamera tidak berfungsi😂😂 Juga Selama pelatihan berlangsung gak jejeg nulis doang, ada banyak intermezzo. Jadi fix banget deh BAHAGIA😍😍😍 #latepost  #explodetomanager  #jafra  #usahamasakini  #jemputrezeki 
Allah SWT berfirman:

وَلَا تَقْفُ مَا لَـيْسَ لَـكَ بِهٖ عِلْمٌ ۗ  اِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ اُولٰۤئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُوْلًا
wa laa taqfu maa laisa laka bihii 'ilm, innas-sam'a wal-bashoro wal-fu`aada kullu ulaaa`ika kaana 'an-hu mas`uulaa "Dan janganlah kamu mengikuti sesuatu yang tidak kamu ketahui. Karena pendengaran, penglihatan, dan hati nurani, semua itu akan diminta pertanggungjawabannya."
(QS. Al-Isra' 17: Ayat 36)

#dunia #769hikmahdiri_habibi #hikmahdiri #sedekah #jemputrezeki #tarikrezeki #sayyidulistighfar #kenaldiri #kenaltuhan #ebook #iman #ujian  #terhangatdipasaran #769hikmahdiri_habibi #hikmahdiri #mspislamik #metafizik #metafizikislamik #ebook #terhangatdipasaran #769hikmahdiri_habibi #hikmahdiri #lihatdiri #keakuan #mspislamik #metafizik #jalankembali
Allah SWT berfirman: وَلَا تَقْفُ مَا لَـيْسَ لَـكَ بِهٖ عِلْمٌ ۗ اِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ اُولٰۤئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُوْلًا wa laa taqfu maa laisa laka bihii 'ilm, innas-sam'a wal-bashoro wal-fu`aada kullu ulaaa`ika kaana 'an-hu mas`uulaa "Dan janganlah kamu mengikuti sesuatu yang tidak kamu ketahui. Karena pendengaran, penglihatan, dan hati nurani, semua itu akan diminta pertanggungjawabannya." (QS. Al-Isra' 17: Ayat 36) #dunia  #769hikmahdiri_habibi  #hikmahdiri  #sedekah  #jemputrezeki  #tarikrezeki  #sayyidulistighfar  #kenaldiri  #kenaltuhan  #ebook  #iman  #ujian  #terhangatdipasaran  #769hikmahdiri_habibi  #hikmahdiri  #mspislamik  #metafizik  #metafizikislamik  #ebook  #terhangatdipasaran  #769hikmahdiri_habibi  #hikmahdiri  #lihatdiri  #keakuan  #mspislamik  #metafizik  #jalankembali 
Hajat hati nak full record doa Solat Dhuha ni, tapi boleh nampakkan owner Ebookku ni dah datang nak amik buku dia😆

Antara banyak-banyak lagu yang ada, dia paling suka pasang doa ni. Button music bawah sekali tu. Clear kan sound ebook ni? Berbaloi lah dengan harga kan kan😉
.
.
Oh ya yang Sis belek tu nak tunjuk kat belakang tu tempat battery. #bukumagik ni pakai 3 pcs Battery jenis double A. Buku jenis Hard Cover. Ada pemegang sebelah kanan tu , 20 muka surat, kertas jenis Glossy Paper. Nanti ada masa free sikit, Sis record video isi kandungan Ebook ni pulak ya

#solatdhuha #doasolatdhuha #jemputrezeki #saturday #morning
Hajat hati nak full record doa Solat Dhuha ni, tapi boleh nampakkan owner Ebookku ni dah datang nak amik buku dia😆 Antara banyak-banyak lagu yang ada, dia paling suka pasang doa ni. Button music bawah sekali tu. Clear kan sound ebook ni? Berbaloi lah dengan harga kan kan😉 . . Oh ya yang Sis belek tu nak tunjuk kat belakang tu tempat battery. #bukumagik  ni pakai 3 pcs Battery jenis double A. Buku jenis Hard Cover. Ada pemegang sebelah kanan tu , 20 muka surat, kertas jenis Glossy Paper. Nanti ada masa free sikit, Sis record video isi kandungan Ebook ni pulak ya #solatdhuha  #doasolatdhuha  #jemputrezeki  #saturday  #morning 
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
Thniah En Asyraf & Cik Amalina 
Customer mahligai impian catering
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
DONE RECEIUED PAYMENT FOR 50 PCS LEXEE😊

Alhamdulillah rezeki tak pernah salah alamat. Pada yang nak joint cod area jb atau postage bole dm atau whassap ke talian 0177218566 sis dayah✌

#lexee #lexee1kontena #ordermasuk #rezekiberniaga #jomjanapendapatan #jemputrezeki #stokistredlife #pengedardiperlukan
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
MUDAHNYA MENJEMPOT REZEKI

Menjala rezeki di pagi hari😊
Alhamdulillah order masuk bertalu-talu. 
Iklan je kebaikan produk kompom ada yang sangkut✌

#lexee #lexee1kontena
#LEXEEpower
#ordermasuk #jemputrezeki #vco #virgincoconutoil #softgel #liquid #stokistredlife #stokistCatalyst #readystok #bisnerAkhirZaman #bisnesSantai #bisnestakbermusim #antikemelesetanekonomi #peluangjanaincome #daftarahliredlife
📑MUDAHNYA MENJEMPUT REZEKI 2
.
Saudaraku, sesungguhnya Allah Maha Kuasa atas segala sesuatu. Inilah sebabnya seorang hamba perlu meminta segala sesuatu kepada Allah.
.
Sesungguhnya urusan Allah apabila menghendaki sesuatu, Dia hanya berkata, "Jadilah Maka ditangan-Nya kekuasaan atas segala sesuatu dan kepada-Nya kamu dikembalikan. (Surah Yasin: Ayat 82-83)
.
Seorang hamba mengatakan ada hajat kecil dan hajat besar. Ada masalah kecil dan masalah besar. Bagi Allah semuanya mudah dan semuanya kecil. Hanya Allah Yang Maha Mulai hari ini seorang hamba boleh mengubah kehidupannya menjadi lebih baik, biarpun masih bekerja yang sama dan masih dengan bisnes yang sama. Yakinlah apabila iman dan amal dibaiki, hasilnya pun baik. "Sesiapa yang beramal soleh daripada lelaki atau perempuan sedangkan ia beriman maka Kami sesungguhnya akan menghidupkan dengan kehidupan yang baik dan sesungguhnya Kami akan mereka dengan memberi ganjaran daripada apa-apa yang mereka telah kerjakan." (Surah an-Nahl: ayat 97)
.
✈MUDAHNYA MENJEMPUT REZEKI 2✈
🐝 RM 20 sahaja
.
✅ NAK ORDER?
.
📲WhatsApp 013 4973205
📲 www.wasap.my/6013 4973205
.
👉DM/FOLLOW @talihati.bookstore
👉DM/FOLLOW @talihati.bookstore
.
📨 PM kami di fb page Tali Hati Book Store 👉 https://m.facebook.com/messages/thread/1821795718099743/
.
#MMR #JemputRezeki #MudahnyaMenjemputRezeki #MudahnyaMenjemputRezeki2 #FathutiSalehuddin #TaliHatiBookStore #TeamTaliHati #TaliHati
📑MUDAHNYA MENJEMPUT REZEKI 2 . Saudaraku, sesungguhnya Allah Maha Kuasa atas segala sesuatu. Inilah sebabnya seorang hamba perlu meminta segala sesuatu kepada Allah. . Sesungguhnya urusan Allah apabila menghendaki sesuatu, Dia hanya berkata, "Jadilah Maka ditangan-Nya kekuasaan atas segala sesuatu dan kepada-Nya kamu dikembalikan. (Surah Yasin: Ayat 82-83) . Seorang hamba mengatakan ada hajat kecil dan hajat besar. Ada masalah kecil dan masalah besar. Bagi Allah semuanya mudah dan semuanya kecil. Hanya Allah Yang Maha Mulai hari ini seorang hamba boleh mengubah kehidupannya menjadi lebih baik, biarpun masih bekerja yang sama dan masih dengan bisnes yang sama. Yakinlah apabila iman dan amal dibaiki, hasilnya pun baik. "Sesiapa yang beramal soleh daripada lelaki atau perempuan sedangkan ia beriman maka Kami sesungguhnya akan menghidupkan dengan kehidupan yang baik dan sesungguhnya Kami akan mereka dengan memberi ganjaran daripada apa-apa yang mereka telah kerjakan." (Surah an-Nahl: ayat 97) . ✈MUDAHNYA MENJEMPUT REZEKI 2✈ 🐝 RM 20 sahaja . ✅ NAK ORDER? . 📲WhatsApp 013 4973205 📲 www.wasap.my/6013 4973205 . 👉DM/FOLLOW @talihati.bookstore 👉DM/FOLLOW @talihati.bookstore . 📨 PM kami di fb page Tali Hati Book Store 👉 https://m.facebook.com/messages/thread/1821795718099743/ . #MMR  #JemputRezeki  #MudahnyaMenjemputRezeki  #MudahnyaMenjemputRezeki2  #FathutiSalehuddin  #TaliHatiBookStore  #TeamTaliHati  #TaliHati 
Mami GOJES Makin HAPPY ! Rezeki Masuk!
.
.
Calit2 setitis dua, bikin mami Jemput Rezeki.
.
.
Mami happy, anak2 Happy, Husband lagii happy. kan?? KAU RASA?? 😂😂😂😂
.
.
Eh, ada promosi tau! Berbaloi! TAPI... 3 HARI sahaja lagi! Jangan ketinggalan!
.
.
#MONEYMAGNETAURA
#ELIGREEN
#AURAPOSITIF
#JEMPUTREZEKI
#BRIGHTSOLUTIONS
#AURA
#AKUPUNYABAH
.
.
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
#yanakawen #yanamahligai #mahligaiimpian9 #assalamualaikum#successteam #jemputrezeki
#jomkawen
#kateringmurah
www.wasap.my/60199985304
www.mahligaiimpiann9.com
Bismillah... Dapur Akangkaya... Maranggi Bakar & Tumis...
Call / wa 085810098918 #maranggi #sate #makanan #makananenak #makansiang #makanmalam #makanapa #ikhtiar #jemputrezeki #jktfoodies #bintarofoodies #tangselfood #akangkaya
#testimoni15 "Barang yang jual dah seminggu tak jalan..terus ada orang order 3 botol"
. "MasyaAllah menangis..Hebatnya..kuasa Allah .Hebatnya aturan Allah kan kak..Buku ni memang best!" . .
#formulatarikrezeki ,#formularezeki,#terapiinstagram,#hukumtarikan,#magnetduit,#tarikrezeki,#jemputrezeki
Assalamualaikum sahabat2 Cik Sab..
Semoga apa yg kita lakukan hari ini dipermudahkan..💟❤💟❤ #youreventinventor #mnsevent #salamsayang #bersyukur #rahmat #jemputrezeki
Berseri2 my kesayangans 😍😍😍
Jom sama2 MENJEMPUT rezeki. .
.
#MONEYMAGNETAURA
#AURAPOSITIF
#BRIGHTSOLUTIONS
#JEMPUTREZEKI
#AKUPUNYABAH
Kuy, Kemana kita hari ini ?

Kemana aja kek udah gede ini.

#dinas 
#jemputrezeki
#semangatpagi 
#jomdhuhakawan2 
#muhasabahdiri 
#jemputrezeki 
#sharejikabermanfaat
#insyaallah
#JahitanGHa
.
.

pagi ni targetku nak siapkan satu pasang kurung moden lining😊
.
Wish me luck dear😉🌹😉
Alhamdulillah selesai sudah majlis kenduri akikah anak kami yang ke-3 Inas Ammara Binti Mohd Ezamshah. Syukur majlis berjalan lancar, makanan alhamdulillah lazat, jiran-jiran dan saudara bagi sumbangan, tetamu yang membawa rezeki & rahmat untuk kami. Subhanallah. Selesai mengemas, hujan lebat turun maghrib tadi. Syukur di atas segala nikmatMu Ya Allah.
.
Kami dengan rendah hati ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada adik-beradik, kaum keluarga, saudara mara, sahabat handai, jiran tetangga yang sama-sama hadir memeriahkan majlis kami tadi. Semoga anda semua sentiasa diberkati, dirahmati, dilapangkan rezeki & sentiasa memberi manfaat pada insan sekeliling.
.
Terima kasih dari kami, mohon maaf andai ada kekurangan dari pihak kami 😊
.
#akikah #InasAmmara #syukurselalu #kongsirezeki #jemputrezeki #norainezamshah #norainezamshahdotcom #family #melaka @mohdezamshah
Alhamdulillah selesai sudah majlis kenduri akikah anak kami yang ke-3 Inas Ammara Binti Mohd Ezamshah. Syukur majlis berjalan lancar, makanan alhamdulillah lazat, jiran-jiran dan saudara bagi sumbangan, tetamu yang membawa rezeki & rahmat untuk kami. Subhanallah. Selesai mengemas, hujan lebat turun maghrib tadi. Syukur di atas segala nikmatMu Ya Allah. . Kami dengan rendah hati ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada adik-beradik, kaum keluarga, saudara mara, sahabat handai, jiran tetangga yang sama-sama hadir memeriahkan majlis kami tadi. Semoga anda semua sentiasa diberkati, dirahmati, dilapangkan rezeki & sentiasa memberi manfaat pada insan sekeliling. . Terima kasih dari kami, mohon maaf andai ada kekurangan dari pihak kami 😊 . #akikah  #InasAmmara  #syukurselalu  #kongsirezeki  #jemputrezeki  #norainezamshah  #norainezamshahdotcom  #family  #melaka  @mohdezamshah
aamiin..aamiin..aamiin..😇😇
.
Buat semua Sayang2 yg mendengar dan follow saya, semoga dimakbulkan doa dan memperolehi rezeki yg melimpah ruah.
.
#jemputrezeki 
#rezeki 
#jagahati 
#jagasilaturahim 
#mudahkanurusanoranglainpastiallahmemudahkanurusankita 
#jahitangha
Morning... Assalamualaikum!
"Sungguh menjemput rezeki lebih mudah dari mencari rezeki"
Jangan sesekali merasakan miskin ketika kau bersedekah. Alangkah sedihnya jika Allah beri kau tulang 4 kerat tapi kau masih minta duit mak kau untuk bayar keperluan kau... gaji besar mana pun takkan cukup kerana rezeki keberkatan itu Allah tarik. Insaflah wahai anak...😷
.
#quotes #jemputmakan #jemputrezeki
Morning... Assalamualaikum! "Sungguh menjemput rezeki lebih mudah dari mencari rezeki" Jangan sesekali merasakan miskin ketika kau bersedekah. Alangkah sedihnya jika Allah beri kau tulang 4 kerat tapi kau masih minta duit mak kau untuk bayar keperluan kau... gaji besar mana pun takkan cukup kerana rezeki keberkatan itu Allah tarik. Insaflah wahai anak...😷 . #quotes  #jemputmakan  #jemputrezeki 
Bismillah 
Assalamualaikum semua (tak jawab dosa) hehehehe 😆

Selamat pagi semoga harinie kita dipermudahkan untuk menjemput rezeki halal 😍😍😍
#sayajualbag #begmurahmalaysia #hangbagmurahmalaysia #begtanganmurahmalaysia #walletmalaysia #sayajual #sayajualbarang #begwanitamalaysia #freepostagemalaysia #nocod #nocall 
#barangmalaysiamurah #instafamousmalaysia #begonlinemalaysiamurah #bagmurahmalaysia #slingbagmurahmalaysia #wallpaper #background #goodmorning #bismillah #jemputrezeki #rezekihalal
Will Not Lost My Love It 
Will I Keep Awake And I Remember In This Heart Forever .. Be Patience And Time ... What You Are Behind Me .. Still Waiting Somewhere We Make Promise Ever Meet Almost 3 Years Past ..
If You Miss This Is Still Yours? Should Be Long Again I Wait For You On Saturday .. Please Miss Me For Him Yet Robb .. 😔🙏
(Kulahuu Lillah) "The Light Of My Eyes"

#bismillah #doa #untukdia #lilahitaalla #sabtusibuk #jemput #jemputrezeki #carirezekihalal #biarawetmuda😁 #inshaallahberkah #lilahitaalla #semogaberkah #ami̇n
Will Not Lost My Love It Will I Keep Awake And I Remember In This Heart Forever .. Be Patience And Time ... What You Are Behind Me .. Still Waiting Somewhere We Make Promise Ever Meet Almost 3 Years Past .. If You Miss This Is Still Yours? Should Be Long Again I Wait For You On Saturday .. Please Miss Me For Him Yet Robb .. 😔🙏 (Kulahuu Lillah) "The Light Of My Eyes" #bismillah  #doa  #untukdia  #lilahitaalla  #sabtusibuk  #jemput  #jemputrezeki  #carirezekihalal  #biarawetmuda 😁 #inshaallahberkah  #lilahitaalla  #semogaberkah  #ami ̇n
Let Me In Back To Stret ................ Bismillah Insha Allah Lillah !! #panaskenceng #tengahhari #tengahharibolong #panassiang #sabtusiang #sabtusibuk #jemput #jemputrezeki #carirezekihalal #biarawetmuda😁 #inshaallahberkah #lilahitaallah #semogaberkah #amin
Hai Mak emak cantiik...
Apa kabar kalian siang ini...😉 Di sini mataharinya bersinar cetar membahana,,bawaan hauus... Buat yang segar2 dulu kita ya Mak 😘

#weekend
#udahsiang 
#barubukalapak
#jemputrezeki