an online Instagram web viewer

#jerawatpasir medias

Photos

VSL BEAUTY CARE AGENT CHERAS
0183872724 EMA

NOTICE THE DIFFERENT 
V-VIBRANT
S-SKIN
L-LOOK
#JERAWAT
#JERAWATBATU
#JERAWATPASIR

#Repost @vslbeautycarekl (@get_repost)
・・・
Hai sis.. saya berminat dengan vsl.. muka saya takde masalah.. just tinggal parut jerawat je.. agent : okay sis boleh amik set jerawat

tapi skin saya tinggal bekas jerawat je.. agent: cuba sis pegang skin sis.. ada rasa biji2 tak? 
ya.. ada rasa biji2 tapi tak keluar apa2 sis.. 👆🏻Fahami skin anda
👆🏻Kalau bekas menjadi hitam dan terasa ada bonggol2 sila pakai set jerawat ya
👆🏻kerana set lain takut mengaktifkan jerawat yang ada
👆🏻percaya la sikit der kat agent anda.. yang menjual tu dah pakai and dah guide macam2 skin
👆🏻jangan risau sangat dengar set jerawat.. fahami konsep merawat skin.. ini jerawat keluar dalam proses membersihkan jerawat anda dok bising ( anda nak merawat atau anda nak simpan kotoran dalam skin) 👆🏻jangan down kalau skin anda hasil nya lambat.. fahami masalah skin anda.. banyak kan membuat research.. vsl tak merosak kan. tapi ( kekal jelita sepanjang usia)
👆🏻 sabun acne ( sesuai untuk skin oily, jerawat)
👆🏻sabun normal ( sesuai untuk skin kering/ jeragat / kusam)
👆🏻kalau awal2 anda sendiri tetap kan apa yang anda pakai.. jangan salah kan agent kalau skin anda ada masalah.. atas diri sendiri kan? kan? 
Nak skin cantik trust ur agent
Dengar pada satu suara.. #VslTeamsKL
#VslTeamsWeen
VSL BEAUTY CARE AGENT CHERAS 0183872724 EMA NOTICE THE DIFFERENT V-VIBRANT S-SKIN L-LOOK #JERAWAT  #JERAWATBATU  #JERAWATPASIR  #Repost  @vslbeautycarekl (@get_repost) ・・・ Hai sis.. saya berminat dengan vsl.. muka saya takde masalah.. just tinggal parut jerawat je.. agent : okay sis boleh amik set jerawat tapi skin saya tinggal bekas jerawat je.. agent: cuba sis pegang skin sis.. ada rasa biji2 tak? ya.. ada rasa biji2 tapi tak keluar apa2 sis.. 👆🏻Fahami skin anda 👆🏻Kalau bekas menjadi hitam dan terasa ada bonggol2 sila pakai set jerawat ya 👆🏻kerana set lain takut mengaktifkan jerawat yang ada 👆🏻percaya la sikit der kat agent anda.. yang menjual tu dah pakai and dah guide macam2 skin 👆🏻jangan risau sangat dengar set jerawat.. fahami konsep merawat skin.. ini jerawat keluar dalam proses membersihkan jerawat anda dok bising ( anda nak merawat atau anda nak simpan kotoran dalam skin) 👆🏻jangan down kalau skin anda hasil nya lambat.. fahami masalah skin anda.. banyak kan membuat research.. vsl tak merosak kan. tapi ( kekal jelita sepanjang usia) 👆🏻 sabun acne ( sesuai untuk skin oily, jerawat) 👆🏻sabun normal ( sesuai untuk skin kering/ jeragat / kusam) 👆🏻kalau awal2 anda sendiri tetap kan apa yang anda pakai.. jangan salah kan agent kalau skin anda ada masalah.. atas diri sendiri kan? kan? Nak skin cantik trust ur agent Dengar pada satu suara.. #VslTeamsKL  #VslTeamsWeen 
Setiap jenis kulit punya kebutuhan dan keluhan masing" ya 🤗 makanya pake cleanser sesuai jenis kulit juga 😉
.
🌼 Orange : untuk kulit normal / kombinasi
🍀 Hijau : untuk kulit berminyak
🍇 Ungu : untuk kulit kering
🌸 Biru : untuk kulit sensitif .
Jadi cari cleanser yg sesuai jenis kukit mu yu😉 masih bingung nentuin jenis kulit??? Konsultasi dulu deh 😘
.
Tanya jafra :
D6BF93BF / wa : 089685136686
.
#jafra #mudmask #maskeran #mudmaskjafra #mencerahkan #komedo #minyakberlebih #jerawatpasir #jerawatradang #jerawatbandel #bekasjerawat #kusam #kucel #pemutihcepat #pemutihwajah #pemutihalami #bekasjerawat #poripori #poriporibesar #makeup #pencerahwajah
Setiap jenis kulit punya kebutuhan dan keluhan masing" ya 🤗 makanya pake cleanser sesuai jenis kulit juga 😉 . 🌼 Orange : untuk kulit normal / kombinasi 🍀 Hijau : untuk kulit berminyak 🍇 Ungu : untuk kulit kering 🌸 Biru : untuk kulit sensitif . Jadi cari cleanser yg sesuai jenis kukit mu yu😉 masih bingung nentuin jenis kulit??? Konsultasi dulu deh 😘 . Tanya jafra : D6BF93BF / wa : 089685136686 . #jafra  #mudmask  #maskeran  #mudmaskjafra  #mencerahkan  #komedo  #minyakberlebih  #jerawatpasir  #jerawatradang  #jerawatbandel  #bekasjerawat  #kusam  #kucel  #pemutihcepat  #pemutihwajah  #pemutihalami  #bekasjerawat  #poripori  #poriporibesar  #makeup  #pencerahwajah 
Jeragat? Kulit kusam? Mgcs la jawapannya. Konsisten, rajin, sabar kompem hasil letup pap pap glowing mowing.
.
Harga? Murah je!
50g RM18
110g RM30
220g RM55
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik
Jeragat? Kulit kusam? Mgcs la jawapannya. Konsisten, rajin, sabar kompem hasil letup pap pap glowing mowing. . Harga? Murah je! 50g RM18 110g RM30 220g RM55 . Agen sah #MamiGojesBrand  Cod sekitar Kulim Pos seluruh malaysia Whatsapp 0143750558 (enquiry/order) . #PureToCure  #mgcs  #mamigojes  #mamigojescoffeescrub  #coffeescrubmurah  #scrubmurah  #produkorganik  #produkorganikmurah  #sayapakaisayajual  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #jerawatpasir  #blackhead  #whitehead  #skincare  #organicskincare  #scrubflawless  #hijabi  #produk  #produkkesihatan  #jojobaoil  #arganoil  #vanillaessence  #rawsugar  #sabunstrawberry  #sabunsusukambing  #oliveoil  #magicserum  #serumorganik 
Untuk Kesan Yang Lebih Wow💢, Sapu Serum @ toner @ moisturizer sebelum Dab-dab #bbfoundation. 
Confirm Muka Ploles In 1 Minutes ❗

Wow wow wow💢💢 Harga Promo masih ON,  Jom grab sekarang sebelum Habis dikebas orang😭

Whatsapp wani www.wasap.my/60145182011 
www.wasap.my/60145182011 
www.wasap.my/60145182011 
Lorich Instant Glow & Flawless in 1 Minutes!! 😘
 #foundationmurah #foundationviral  #lorichbbfoundation #mekapmurahmalaysia #mekapmurah #mirafilzah #neelofa #aydajebatlovers #sayangketatsendatpadat #jannanick #muabellaz #retis #mukaberminyak #mukacantik #jerawatpasir  #glowingskin #flawlessskin #instantglow #instantflawless #oasistmj #tvalhijrah #dudapujaandara #titiancinta #dendamaurora #terapiinstagram #ajimaura #fattahamin
Untuk Kesan Yang Lebih Wow💢, Sapu Serum @ toner @ moisturizer sebelum Dab-dab #bbfoundation . Confirm Muka Ploles In 1 Minutes ❗ Wow wow wow💢💢 Harga Promo masih ON, Jom grab sekarang sebelum Habis dikebas orang😭 Whatsapp wani www.wasap.my/60145182011 www.wasap.my/60145182011 www.wasap.my/60145182011 Lorich Instant Glow & Flawless in 1 Minutes!! 😘 #foundationmurah  #foundationviral  #lorichbbfoundation  #mekapmurahmalaysia  #mekapmurah  #mirafilzah  #neelofa  #aydajebatlovers  #sayangketatsendatpadat  #jannanick  #muabellaz  #retis  #mukaberminyak  #mukacantik  #jerawatpasir  #glowingskin  #flawlessskin  #instantglow  #instantflawless  #oasistmj  #tvalhijrah  #dudapujaandara  #titiancinta  #dendamaurora  #terapiinstagram  #ajimaura  #fattahamin 
Kebaikan minyak yang ada dalam MAMI GOJES COFFEE SCRUB. Usah ragu2 akan keberkesanannya. Dah beribu pengguna taw.
.
Mgcs salah satu scrub kopi organik. Tanpa pengawet, pewangi, pewarna, paraben. Selamat digunakan untuk kanak2 hingga dewasa.
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik
Kebaikan minyak yang ada dalam MAMI GOJES COFFEE SCRUB. Usah ragu2 akan keberkesanannya. Dah beribu pengguna taw. . Mgcs salah satu scrub kopi organik. Tanpa pengawet, pewangi, pewarna, paraben. Selamat digunakan untuk kanak2 hingga dewasa. . Agen sah #MamiGojesBrand  Cod sekitar Kulim Pos seluruh malaysia Whatsapp 0143750558 (enquiry/order) . #PureToCure  #mgcs  #mamigojes  #mamigojescoffeescrub  #coffeescrubmurah  #scrubmurah  #produkorganik  #produkorganikmurah  #sayapakaisayajual  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #jerawatpasir  #blackhead  #whitehead  #skincare  #organicskincare  #scrubflawless  #hijabi  #produk  #produkkesihatan  #jojobaoil  #arganoil  #vanillaessence  #rawsugar  #sabunstrawberry  #sabunsusukambing  #oliveoil  #magicserum  #serumorganik 
Kulit yang berminyak dan mudah berjerawat harus hati-hati saat memilih skin care. Kalau asal pilih, bisa-bisa produksi minyak dan jerawat semakin banyak.
.
 Bersihkan kulit wajah Anda dengan cleanser khusus untuk kulit berminyak. JAFRA Mattifying Advanced Dynamics Cleanser adalah gel pembersih muka yang akan berubah menjadi foam lembut menyegarkan begitu terkena air.
.
 Selain mengurangi minyak berlebih, cleanser ini membantu mencerahkan kulit Anda. Worth to try kan, JAFRA Lovers? 😁
.
Tanya jafra :
D6BF93BF / wa : 089685136686
.
#jafra #mudmask #maskeran #mudmaskjafra #mencerahkan #komedo #minyakberlebih #jerawatpasir #jerawatradang #jerawatbandel #bekasjerawat #kusam #kucel #pemutihcepat #pemutihwajah #pemutihalami #bekasjerawat #poripori #poriporibesar #makeup #pencerahwajah
Kulit yang berminyak dan mudah berjerawat harus hati-hati saat memilih skin care. Kalau asal pilih, bisa-bisa produksi minyak dan jerawat semakin banyak. . Bersihkan kulit wajah Anda dengan cleanser khusus untuk kulit berminyak. JAFRA Mattifying Advanced Dynamics Cleanser adalah gel pembersih muka yang akan berubah menjadi foam lembut menyegarkan begitu terkena air. . Selain mengurangi minyak berlebih, cleanser ini membantu mencerahkan kulit Anda. Worth to try kan, JAFRA Lovers? 😁 . Tanya jafra : D6BF93BF / wa : 089685136686 . #jafra  #mudmask  #maskeran  #mudmaskjafra  #mencerahkan  #komedo  #minyakberlebih  #jerawatpasir  #jerawatradang  #jerawatbandel  #bekasjerawat  #kusam  #kucel  #pemutihcepat  #pemutihwajah  #pemutihalami  #bekasjerawat  #poripori  #poriporibesar  #makeup  #pencerahwajah 
HOT SELLING!!! SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS 500MG

El merupakan pengguna Vitamin C Shaklee yang teramat konsisten dan Alhamdullillah walaupun pada asalnya mula consume VITAMIN C sebab nak cepat sembuhkan luka bersalin czer, kini asbab konsisten mula teserlah ke kulit. .
Kalau dulu pakai tudung gelap2 , dark colour je tau, baju pun sama. Kini tidak lagi 😍😍 El sekarang dah konfinden sedikit nak keluar with soft colour tudung and baju. Tak caya PM la El nnt el tunjuk before after ahahhaha. .
Oh one thing for sure, El dah tak alah sangat dengan semut, masih ada tapi tak sesentif dlu ahahaha bahagiaaa. .
Hanya untuk RMxx , 180biji tahan 3-6 bulan.. Seriously berbaloi and mampu milik la. Kalau customer yang xsuka ESP , and under bajet but still nak kulit and kesihatan cantekkkk, i would highly recommend you all take this VITAMIN C and make it your daily routine 😘 
SUSTAINED RELEASE PULAK TU, so xdela membazir telan dose tinggi 1000mg pagi then semua keluar balik sbb kene ingat sifat Vitamin C ni larut air, so die cepat keluar dari badan. Amek Shaklee ni sistem tablet die tu membuatkan anda dapat maximumkan vitamin C yang dapat diserap walau dgn hanya 500mg 😍 .

Rasanya benefits Vitamin C ni semua tahu but will list it down anyway.. Antara benefits yang boleh dapat dengan mengamalkan Vitamin C ni: 🌷 Menguatkan IMUN SISTEM
🌷 MENCEGAH jangkita penyakit ie: Demam, Flu, Selsema
🌷 Membantu PENYERAPAN IRON khusus pregnant lady
🌷 MENCERAHKAN KULIT secara sekata dan semula jadi
🌷 MERANSANG  pembentukan KOLAGEN untuk kulit awet muda
🌷 MENGAWAL masalah KULIT BERMINYAK
🌷 MENGECILKAN PORI muka
🌷 MENGELAKKAN katarak
🌷 MELINDUNGI badan dari radikal bebas

Boleh  hubungi El untuk order dan konsultasi.

InshaaAllah El akan SHARE apa ILMU yang ada on supplements and berikan servis yang terbaik. .
Vitamin C satisfied user,
Elyana Yazmin
0193378706

#shakleesegamat
#shakleecollagenpowder #collagen #collagenpowder #beauty #beautytips #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #parut #parutjerawat #parutberlubang #jeragat #jerawat #jerawatpasir #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia
#shakleesingapura
HOT SELLING!!! SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS 500MG El merupakan pengguna Vitamin C Shaklee yang teramat konsisten dan Alhamdullillah walaupun pada asalnya mula consume VITAMIN C sebab nak cepat sembuhkan luka bersalin czer, kini asbab konsisten mula teserlah ke kulit. . Kalau dulu pakai tudung gelap2 , dark colour je tau, baju pun sama. Kini tidak lagi 😍😍 El sekarang dah konfinden sedikit nak keluar with soft colour tudung and baju. Tak caya PM la El nnt el tunjuk before after ahahhaha. . Oh one thing for sure, El dah tak alah sangat dengan semut, masih ada tapi tak sesentif dlu ahahaha bahagiaaa. . Hanya untuk RMxx , 180biji tahan 3-6 bulan.. Seriously berbaloi and mampu milik la. Kalau customer yang xsuka ESP , and under bajet but still nak kulit and kesihatan cantekkkk, i would highly recommend you all take this VITAMIN C and make it your daily routine 😘 SUSTAINED RELEASE PULAK TU, so xdela membazir telan dose tinggi 1000mg pagi then semua keluar balik sbb kene ingat sifat Vitamin C ni larut air, so die cepat keluar dari badan. Amek Shaklee ni sistem tablet die tu membuatkan anda dapat maximumkan vitamin C yang dapat diserap walau dgn hanya 500mg 😍 . Rasanya benefits Vitamin C ni semua tahu but will list it down anyway.. Antara benefits yang boleh dapat dengan mengamalkan Vitamin C ni: 🌷 Menguatkan IMUN SISTEM 🌷 MENCEGAH jangkita penyakit ie: Demam, Flu, Selsema 🌷 Membantu PENYERAPAN IRON khusus pregnant lady 🌷 MENCERAHKAN KULIT secara sekata dan semula jadi 🌷 MERANSANG pembentukan KOLAGEN untuk kulit awet muda 🌷 MENGAWAL masalah KULIT BERMINYAK 🌷 MENGECILKAN PORI muka 🌷 MENGELAKKAN katarak 🌷 MELINDUNGI badan dari radikal bebas Boleh hubungi El untuk order dan konsultasi. InshaaAllah El akan SHARE apa ILMU yang ada on supplements and berikan servis yang terbaik. . Vitamin C satisfied user, Elyana Yazmin 0193378706 #shakleesegamat  #shakleecollagenpowder  #collagen  #collagenpowder  #beauty  #beautytips  #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik  #parut  #parutjerawat  #parutberlubang  #jeragat  #jerawat  #jerawatpasir  #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #shakleesingapura 
Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona 🍊 :.
.
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam).
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
Jom cantik cara sihat & selamat dgn VCS Annona. Wasap
⏩ VCS 011-1038 7980
Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona 🍊 :. . ✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk). . ✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam). . ✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa). . Jom cantik cara sihat & selamat dgn VCS Annona. Wasap ⏩ VCS 011-1038 7980
Jom cantik cara sihat & selamat dgn VCS Annona. Wasap
⏩ VCS 011-1038 7980
Jom cantik cara sihat & selamat dgn VCS Annona. Wasap ⏩ VCS 011-1038 7980
Jom cantik cara sihat & selamat dgn VCS Annona. Wasap
⏩ VCS 011-1038 7980
Jom cantik cara sihat & selamat dgn VCS Annona. Wasap ⏩ VCS 011-1038 7980
Elysian ni ada set lengkap ke?

Jawapannya, ada!

Set lengkap penjagaan kulit Elysian Skincare dah cukup dengan pencuci, serum, krim malam dan krim siang. Siap ada Serum foundation😍

Untuk waktu siang dan malam.. Guna set lengkap Elysian skincare je dah cukup.

Apa ada dalam Elysian Skincare?

1. Deep Gel Cleanser
2. Booster Serum
3. Brightening night cream
4. Protect & support cream spf35

Nak lagi cantik sepanjang hari? 
Wajib guna Serum Foundation Elysian Cosmetic yang akan buat kulit cerah dan glowing sepanjang hari.

Sambil tu dapat kesan serum yang membantu kulit jadi lebih cerah, kecutkan jerawat, pudar kan parut dan jeragat.

Cukup guna ni.. Dah lengkap la tu!

Wajib guna secara konsisten tau. Baru lah dapat hasil yang terbaik👍

Direct whatsapp⤵
017-2040189

ITEM READY STOCK
COD/SELF PICK UP BANTING SELANGOR

#jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatbernanah #jeragat #kulitkusam #kulitkering #poriporiterbuka #poriporibesar #kecilkanpori #sunburn #kulitberminyak #parut #eczema #parutberlubang
Elysian ni ada set lengkap ke? Jawapannya, ada! Set lengkap penjagaan kulit Elysian Skincare dah cukup dengan pencuci, serum, krim malam dan krim siang. Siap ada Serum foundation😍 Untuk waktu siang dan malam.. Guna set lengkap Elysian skincare je dah cukup. Apa ada dalam Elysian Skincare? 1. Deep Gel Cleanser 2. Booster Serum 3. Brightening night cream 4. Protect & support cream spf35 Nak lagi cantik sepanjang hari? Wajib guna Serum Foundation Elysian Cosmetic yang akan buat kulit cerah dan glowing sepanjang hari. Sambil tu dapat kesan serum yang membantu kulit jadi lebih cerah, kecutkan jerawat, pudar kan parut dan jeragat. Cukup guna ni.. Dah lengkap la tu! Wajib guna secara konsisten tau. Baru lah dapat hasil yang terbaik👍 Direct whatsapp⤵ 017-2040189 ITEM READY STOCK COD/SELF PICK UP BANTING SELANGOR #jerawatpasir  #jerawatbatu  #jerawatbernanah  #jeragat  #kulitkusam  #kulitkering  #poriporiterbuka  #poriporibesar  #kecilkanpori  #sunburn  #kulitberminyak  #parut  #eczema  #parutberlubang 
Ini bukan testimoni selepas 4 hari penggunaan ye. Ini testimoni SELEPAS 4 BULAN KONSISTEN menggunakan AUOLIYA EMULSION
.
Tiada jalan pintas untuk capai kulit sihat yg cantik berseri. Pastikan produk yg dipilih
.
✅ Mendapat kelulusan KKM
✅ Bebas bahan kimia merbahaya
✅ Tiada kesan sampingan & pengelupasan
✅ Dari bahan semulajadi yg terpilih
.
Produk natural mengambil masa namun insyaAllah dengan kebaikannya dapat menjadi asbab kulit menjadi semakin baik
.
Segalanya dengan izin Allah. Pilihlah yg terbaik. Pilihlah Auoliya ♥️♥️
.
Whatsapp kami utk konsultasi PERCUMA 😉 Kami Perunding Kulit SIHAT 💕 .
💙HARGA AUOLIYA .
👍 Auoliya Emulsion(AE) : RM59 (JIMAT RM15)
👍 Aquatic Soap(AS) : RM29 (JIMAT RM10)
👍 Colagen Foundation(CF) : RM49, BUY 2 @ RM90
.
(POSTAGE RM9SM, RM13SS)
.
Testimoni : #auotestimoni
Whatsapp : 013-6210112
.
#auoliyaemulsion #aquaticsoap #colagenfoundation #flawless #jerawat #jeragat #cantik #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkusam #kulitkering #parut #jerawatpasir
Ini bukan testimoni selepas 4 hari penggunaan ye. Ini testimoni SELEPAS 4 BULAN KONSISTEN menggunakan AUOLIYA EMULSION . Tiada jalan pintas untuk capai kulit sihat yg cantik berseri. Pastikan produk yg dipilih . ✅ Mendapat kelulusan KKM ✅ Bebas bahan kimia merbahaya ✅ Tiada kesan sampingan & pengelupasan ✅ Dari bahan semulajadi yg terpilih . Produk natural mengambil masa namun insyaAllah dengan kebaikannya dapat menjadi asbab kulit menjadi semakin baik . Segalanya dengan izin Allah. Pilihlah yg terbaik. Pilihlah Auoliya ♥️♥️ . Whatsapp kami utk konsultasi PERCUMA 😉 Kami Perunding Kulit SIHAT 💕 . 💙HARGA AUOLIYA . 👍 Auoliya Emulsion(AE) : RM59 (JIMAT RM15) 👍 Aquatic Soap(AS) : RM29 (JIMAT RM10) 👍 Colagen Foundation(CF) : RM49, BUY 2 @ RM90 . (POSTAGE RM9SM, RM13SS) . Testimoni : #auotestimoni  Whatsapp : 013-6210112 . #auoliyaemulsion  #aquaticsoap  #colagenfoundation  #flawless  #jerawat  #jeragat  #cantik  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #kulitkusam  #kulitkering  #parut  #jerawatpasir 
Kulit lembut dan halus wow... Ini bukan testimoni selepas 4 hari penggunaan ye. Ini testimoni SELEPAS 4 BULAN KONSISTEN menggunakan AUOLIYA EMULSION
.
Tiada jalan pintas untuk capai kulit sihat yg cantik berseri. Pastikan produk yg dipilih
.
✅ Mendapat kelulusan KKM
✅ Bebas bahan kimia merbahaya
✅ Tiada kesan sampingan & pengelupasan
✅ Dari bahan semulajadi yg terpilih
.
Produk natural mengambil masa namun insyaAllah dengan kebaikannya dapat menjadi asbab kulit menjadi semakin baik
.
Segalanya dengan izin Allah. Pilihlah yg terbaik. Pilihlah Auoliya ♥️♥️
.
Whatsapp kami utk konsultasi PERCUMA 😉 Kami Perunding Kulit SIHAT 💕 💙HARGA AUOLIYA .
👍 Auoliya Emulsion(AE) : RM59 (JIMAT RM15)
👍 Aquatic Soap(AS) : RM29 (JIMAT RM10)
👍 Colagen Foundation(CF) : RM49, BUY 2 @ RM90
.
(POSTAGE RM9SM, RM13SS)
.
Testimoni : #auotestimoni
Whatsapp : 013-6210112
.
#auoliyaemulsion #aquaticsoap #colagenfoundation #flawless #jerawat #jeragat #cantik #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkusam #kulitkering #parut #jerawatpasir
Kulit lembut dan halus wow... Ini bukan testimoni selepas 4 hari penggunaan ye. Ini testimoni SELEPAS 4 BULAN KONSISTEN menggunakan AUOLIYA EMULSION . Tiada jalan pintas untuk capai kulit sihat yg cantik berseri. Pastikan produk yg dipilih . ✅ Mendapat kelulusan KKM ✅ Bebas bahan kimia merbahaya ✅ Tiada kesan sampingan & pengelupasan ✅ Dari bahan semulajadi yg terpilih . Produk natural mengambil masa namun insyaAllah dengan kebaikannya dapat menjadi asbab kulit menjadi semakin baik . Segalanya dengan izin Allah. Pilihlah yg terbaik. Pilihlah Auoliya ♥️♥️ . Whatsapp kami utk konsultasi PERCUMA 😉 Kami Perunding Kulit SIHAT 💕 💙HARGA AUOLIYA . 👍 Auoliya Emulsion(AE) : RM59 (JIMAT RM15) 👍 Aquatic Soap(AS) : RM29 (JIMAT RM10) 👍 Colagen Foundation(CF) : RM49, BUY 2 @ RM90 . (POSTAGE RM9SM, RM13SS) . Testimoni : #auotestimoni  Whatsapp : 013-6210112 . #auoliyaemulsion  #aquaticsoap  #colagenfoundation  #flawless  #jerawat  #jeragat  #cantik  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #kulitkusam  #kulitkering  #parut  #jerawatpasir 
JERAWAT BARU NAK TUMBUH DAH KECUT !!
.
Macam tak percaya dan susah nak cakap. Ye la, jerawat yang baru nak tumbuh dengan jerawat lama kecut lepas pakai Auoliya.
Lepas tu, kulit rasa sejuk je. Memang best la pakai Auoliya ni.
.
Mengapa Mesti Guna AUOLIYA EMULSION?
🌸 Emulsion membantu mengecutkan Jerawat/Radang Merah pd kulit wajah
🌸 Emulsion bertindak meneutralkan kembali kulit wajah yg rosak akibat kesan kosmetik terdahulu
🌸 Emulsion membantu memudarkan jeragat
🌸 Emulsion membantu memberikan kesan yang maksimum dalam proses merawat kulit wajah
🌸 Emulsion membantu memberikan kesan yg maksimum dlm proses merawat kulit wajah
Ada banyak lagu fungsi lain yg boleh uolls perolehi dgn penggunaan AUOLIYA EMULSION.
Yang pasti lebih SELAMAT dengan PRODUK SEMULAJADI
.
💙HARGA AUOLIYA .
👍 Auoliya Emulsion(AE) : RM59 (JIMAT RM15)
👍 Aquatic Soap(AS) : RM29 (JIMAT RM10)
👍 Colagen Foundation(CF) : RM49, BUY 2 @ RM90
.
(POSTAGE RM9SM, RM13SS)
.
Testimoni : #auotestimoni
Whatsapp : 013-6210112
.
#auoliyaemulsion #aquaticsoap #colagenfoundation #flawless #jerawat #jeragat #cantik #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkusam #kulitkering #parut #jerawatpasir
JERAWAT BARU NAK TUMBUH DAH KECUT !! . Macam tak percaya dan susah nak cakap. Ye la, jerawat yang baru nak tumbuh dengan jerawat lama kecut lepas pakai Auoliya. Lepas tu, kulit rasa sejuk je. Memang best la pakai Auoliya ni. . Mengapa Mesti Guna AUOLIYA EMULSION? 🌸 Emulsion membantu mengecutkan Jerawat/Radang Merah pd kulit wajah 🌸 Emulsion bertindak meneutralkan kembali kulit wajah yg rosak akibat kesan kosmetik terdahulu 🌸 Emulsion membantu memudarkan jeragat 🌸 Emulsion membantu memberikan kesan yang maksimum dalam proses merawat kulit wajah 🌸 Emulsion membantu memberikan kesan yg maksimum dlm proses merawat kulit wajah Ada banyak lagu fungsi lain yg boleh uolls perolehi dgn penggunaan AUOLIYA EMULSION. Yang pasti lebih SELAMAT dengan PRODUK SEMULAJADI . 💙HARGA AUOLIYA . 👍 Auoliya Emulsion(AE) : RM59 (JIMAT RM15) 👍 Aquatic Soap(AS) : RM29 (JIMAT RM10) 👍 Colagen Foundation(CF) : RM49, BUY 2 @ RM90 . (POSTAGE RM9SM, RM13SS) . Testimoni : #auotestimoni  Whatsapp : 013-6210112 . #auoliyaemulsion  #aquaticsoap  #colagenfoundation  #flawless  #jerawat  #jeragat  #cantik  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #kulitkusam  #kulitkering  #parut  #jerawatpasir 
Hai uolss, harini sis nak belanja video sis makeupkan @beby_toratora yg viral makan ramen banyak gilaaaa tuu😂😂😂 hahaha
.
.
Antara kelebihan vitamin C ni
.
🔻bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri ( sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk)
.
🔻bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya ( sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam)
.
🔻bantu haluskan tekstur kulit ( sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa)
.
.
.
#makeupbynadianordin  #serumvitaminc
Hai uolss, harini sis nak belanja video sis makeupkan @beby_toratora yg viral makan ramen banyak gilaaaa tuu😂😂😂 hahaha . . Antara kelebihan vitamin C ni . 🔻bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri ( sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk) . 🔻bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya ( sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam) . 🔻bantu haluskan tekstur kulit ( sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa) . . . #makeupbynadianordin  #serumvitaminc 
Tips mengatasi Kaki Pecah-Pecah 
1.Dengan Mentimun
Haluskan mentimun lalu gunakanlah mentimun yang sudah dihaluskan untuk memijat tumit. Mentimun kaya dengan air yang dapat membantu memulihkan tumit pecah – pecah dan melembabkannya.

2. Cara Menghaluskan Kaki Pecah Pecah Dengan Jeruk nipis
Selain mentimun, jeruk nipis juga dapat melembabkan tumit dan memulihkan tumit yang pecah – pecah. Caranya adalah membelah jeruk nipis yang sudah tua lalu gunakanlah untuk mengolesi tumit Anda yang pecah – pecah. Untuk mendapatkan hasil yang maksimal, lakukanlah terapi ini secara teratur.

3. Cara Mengobati Kaki Kering Dengan Ramuan Pisang
Buah lain yang dapat digunakan untuk memulihkan tumit yang pecah – pecah yaitu pisang. Pisang adalah buah yang mengandung banyak viatmain C. Untuk menggunakan pisang sebagai krim untuk memulihkan tumit pecah – pecah adalah menghaluskannya kemudian gunakan untuk memijat tumit. Setalh beberapa saat, bilas dengan air dingin.

4. Madre Argan Oil, minyak yang terbuat dari sari biji buah argan yang mampu mengatasi permasalahan kaki kering dan pecah-pecah

Info & Pemesanan
ORDER CS NUR
WA 081617570680
BBM D79563FF

#solusijerawat #kulitberminyak #faceoil #madrearganoil #arganoil #testimoni #natural #wanitasehat #jualkosmetikalami #kulitsehat #wanita #wanitaindonesia #jerawatbatu #jerawatpasir #naturaltreatment #vitamin #obatstretchmark #menghaluskankulit #pencegahkerutan #obatherbal #shopvitamin #vitaminkulit #roseshipoil #minyakmawar #glowing #kulitbersinar #natural #maroko #kecantikantradisional
Tips mengatasi Kaki Pecah-Pecah 1.Dengan Mentimun Haluskan mentimun lalu gunakanlah mentimun yang sudah dihaluskan untuk memijat tumit. Mentimun kaya dengan air yang dapat membantu memulihkan tumit pecah – pecah dan melembabkannya. 2. Cara Menghaluskan Kaki Pecah Pecah Dengan Jeruk nipis Selain mentimun, jeruk nipis juga dapat melembabkan tumit dan memulihkan tumit yang pecah – pecah. Caranya adalah membelah jeruk nipis yang sudah tua lalu gunakanlah untuk mengolesi tumit Anda yang pecah – pecah. Untuk mendapatkan hasil yang maksimal, lakukanlah terapi ini secara teratur. 3. Cara Mengobati Kaki Kering Dengan Ramuan Pisang Buah lain yang dapat digunakan untuk memulihkan tumit yang pecah – pecah yaitu pisang. Pisang adalah buah yang mengandung banyak viatmain C. Untuk menggunakan pisang sebagai krim untuk memulihkan tumit pecah – pecah adalah menghaluskannya kemudian gunakan untuk memijat tumit. Setalh beberapa saat, bilas dengan air dingin. 4. Madre Argan Oil, minyak yang terbuat dari sari biji buah argan yang mampu mengatasi permasalahan kaki kering dan pecah-pecah Info & Pemesanan ORDER CS NUR WA 081617570680 BBM D79563FF #solusijerawat  #kulitberminyak  #faceoil  #madrearganoil  #arganoil  #testimoni  #natural  #wanitasehat  #jualkosmetikalami  #kulitsehat  #wanita  #wanitaindonesia  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #naturaltreatment  #vitamin  #obatstretchmark  #menghaluskankulit  #pencegahkerutan  #obatherbal  #shopvitamin  #vitaminkulit  #roseshipoil  #minyakmawar  #glowing  #kulitbersinar  #natural  #maroko  #kecantikantradisional 
Kulit makin cerah dengan #PERLASHINE!
Sebenarnya nak cantik tak susah tau, tapi tak mudah. Sebab kena konsisten!
Sebiji dah melepak, dua biji lagilah melepak lepak 🤗
RM 120 TIDAK TERMASUK POSTAGE
30 biji, FREE SABUN MUTIARA RM 40 😍
RM 8 semenanjung
RM 12 sabah sarawak
.
Ce share dgn ciklah masalah kulit yang paling seteghess awak tengah hadap skrg ni. Ciklah cuba bantu ♥️
HOTLINE +60173413769
@perlashineputrajaya
@perlashinekualalumpur
Kulit makin cerah dengan #PERLASHINE ! Sebenarnya nak cantik tak susah tau, tapi tak mudah. Sebab kena konsisten! Sebiji dah melepak, dua biji lagilah melepak lepak 🤗 RM 120 TIDAK TERMASUK POSTAGE 30 biji, FREE SABUN MUTIARA RM 40 😍 RM 8 semenanjung RM 12 sabah sarawak . Ce share dgn ciklah masalah kulit yang paling seteghess awak tengah hadap skrg ni. Ciklah cuba bantu ♥️ HOTLINE +60173413769 @perlashineputrajaya @perlashinekualalumpur
Madre Face Oil adalah produk dari madre skin care yang diperuntukkan bagi mereka yang memiliki kulit wajah yang lebih sensitif, yang mana isi / kandungan madre face oil ini terdiri dari :

Argan Oil,Rosehip Oil,Jojoba Oil,Sweet Almond Oil, danApricot Kernel Oil

Formulasi ke 5 oil ini cocok digunakan untuk perawatan dan pengobatan wajah sensitif yang memiliki masalah jerawat, flek hitam, kulit kusam dan kering serta kerut penuaan dini. Bisa digunakan untuk malam dan pagi hari.

Info & pemesanan 
ORDER CS NUR
WA 081617570680
BBM D79563FF

#solusijerawat #kulitberminyak #faceoil #madrearganoil #arganoil #testimoni #natural #wanitasehat #jualkosmetikalami #kulitsehat #wanita #wanitaindonesia #jerawatbatu #jerawatpasir #naturaltreatment #vitamin #obatstretchmark #menghaluskankulit #pencegahkerutan #obatherbal #shopvitamin #vitaminkulit #roseshipoil #minyakmawar #glowing #kulitbersinar #natural #maroko #kecantikantradisional
Madre Face Oil adalah produk dari madre skin care yang diperuntukkan bagi mereka yang memiliki kulit wajah yang lebih sensitif, yang mana isi / kandungan madre face oil ini terdiri dari : Argan Oil,Rosehip Oil,Jojoba Oil,Sweet Almond Oil, danApricot Kernel Oil Formulasi ke 5 oil ini cocok digunakan untuk perawatan dan pengobatan wajah sensitif yang memiliki masalah jerawat, flek hitam, kulit kusam dan kering serta kerut penuaan dini. Bisa digunakan untuk malam dan pagi hari. Info & pemesanan ORDER CS NUR WA 081617570680 BBM D79563FF #solusijerawat  #kulitberminyak  #faceoil  #madrearganoil  #arganoil  #testimoni  #natural  #wanitasehat  #jualkosmetikalami  #kulitsehat  #wanita  #wanitaindonesia  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #naturaltreatment  #vitamin  #obatstretchmark  #menghaluskankulit  #pencegahkerutan  #obatherbal  #shopvitamin  #vitaminkulit  #roseshipoil  #minyakmawar  #glowing  #kulitbersinar  #natural  #maroko  #kecantikantradisional 
SIAPA ADA ada masalah PARUT BERLUBANG & PORI TERBUKA? cer SAY iiii 🙋🏼 mesti rasa MALU kan??Bengang betul bile dah mekap tebal pun nampak gak lubang tu😤
.
Tak mo pening2💆🏼buat jer RAWATAN LASER. Pasti SELESAI masalah..Nak rawatan laser yg JIMAT tapi BERKESAN,guna la STARGLOW LASER SCRUB⚡seyes🍊🍊
.
Hanya perlu SENTAL2 🙌🏼 manja di wajah, seminggu 2x dan walla💃🏼
PARUT PUN LARI🏃🏻‍♀🏃🏻‍♀
.

NAK PARUT KATUP dan nak PROMO FREE GIFT Bez GILE?? ce click bawah ni cepat⬇
.
☎ www.wasap.my/60172945960
☎ www.wasap.my/60172945960
☎ www.wasap.my/60172945960
.

nak MENANG RM10,000??
layari website :
www.charms.my
.
#solekdanrawat
#starglowmalaysia 
#halalkosmetik
#halalskincare
#naturalmakeup 
#dramasangat #teamcharmsglowanis #starglowscrub #scruboren #parut #parutkawah #parutberlubang #jerawatpasir #mukalicin #mukaflawless #charmstamanmelati #charmsgombak #charmssetapak #charmskeramat #charmswangsamaju #charmssetiawangsa #charmsampang #charmsmurah #charmsoriginal
SIAPA ADA ada masalah PARUT BERLUBANG & PORI TERBUKA? cer SAY iiii 🙋🏼 mesti rasa MALU kan??Bengang betul bile dah mekap tebal pun nampak gak lubang tu😤 . Tak mo pening2💆🏼buat jer RAWATAN LASER. Pasti SELESAI masalah..Nak rawatan laser yg JIMAT tapi BERKESAN,guna la STARGLOW LASER SCRUB⚡seyes🍊🍊 . Hanya perlu SENTAL2 🙌🏼 manja di wajah, seminggu 2x dan walla💃🏼 PARUT PUN LARI🏃🏻‍♀🏃🏻‍♀ . NAK PARUT KATUP dan nak PROMO FREE GIFT Bez GILE?? ce click bawah ni cepat⬇ . ☎ www.wasap.my/60172945960 ☎ www.wasap.my/60172945960 ☎ www.wasap.my/60172945960 . nak MENANG RM10,000?? layari website : www.charms.my . #solekdanrawat  #starglowmalaysia  #halalkosmetik  #halalskincare  #naturalmakeup  #dramasangat  #teamcharmsglowanis  #starglowscrub  #scruboren  #parut  #parutkawah  #parutberlubang  #jerawatpasir  #mukalicin  #mukaflawless  #charmstamanmelati  #charmsgombak  #charmssetapak  #charmskeramat  #charmswangsamaju  #charmssetiawangsa  #charmsampang  #charmsmurah  #charmsoriginal 
ANDA WAS-WAS DENGAN ASPIRE SKINCARE??? 🤔🤔🤔
.
👆🏽👆🏽👆🏽
INI JAWAPAN KEPADA PERTANYAAN ANDA!!!
.
Dengan Aspire Skincare, semua terjamin 💯
.
BERMINAT UNTUK MEMILIK PRODUK HEBAT NI???
.
Whatsapp SEKARANG sebelum terlambat!!!
📲 013 4409375
.
AGENT WANTED!!! 👤👤👤
.
🌐 www.drnizaahary.com
.
#aspireskincare
#aspirenaturalskincare
#teamdrnizaahary
#aspirasipencetusrealiti
#pilihanutamawanitajelita
SIAPA ADA ada masalah PARUT BERLUBANG & PORI TERBUKA? cer SAY iiii 🙋🏼 mesti rasa MALU kan??Bengang betul bile dah mekap tebal pun nampak gak lubang tu😤
.
Tak mo pening2💆🏼buat jer RAWATAN LASER. Pasti SELESAI masalah..Nak rawatan laser yg JIMAT tapi BERKESAN,guna la STARGLOW LASER SCRUB⚡seyes🍊🍊
.
Hanya perlu SENTAL2 🙌🏼 manja di wajah, seminggu 2x dan walla💃🏼
PARUT PUN LARI🏃🏻‍♀🏃🏻‍♀
.

NAK PARUT KATUP dan nak PROMO FREE GIFT Bez GILE?? ce click bawah ni cepat⬇
.
☎ www.wasap.my/60172945960
☎ www.wasap.my/60172945960
☎ www.wasap.my/60172945960
.

nak MENANG RM10,000??
layari website :
www.charms.my
.
#solekdanrawat
#starglowmalaysia 
#halalkosmetik
#halalskincare
#naturalmakeup 
#dramasangat #teamcharmsglowanis #starglowscrub #scruboren #parut #parutkawah #parutberlubang #jerawatpasir #mukalicin #mukaflawless #charmstamanmelati #charmsgombak #charmssetapak #charmskeramat #charmswangsamaju #charmssetiawangsa #charmsampang #charmsmurah #charmsoriginal
SIAPA ADA ada masalah PARUT BERLUBANG & PORI TERBUKA? cer SAY iiii 🙋🏼 mesti rasa MALU kan??Bengang betul bile dah mekap tebal pun nampak gak lubang tu😤 . Tak mo pening2💆🏼buat jer RAWATAN LASER. Pasti SELESAI masalah..Nak rawatan laser yg JIMAT tapi BERKESAN,guna la STARGLOW LASER SCRUB⚡seyes🍊🍊 . Hanya perlu SENTAL2 🙌🏼 manja di wajah, seminggu 2x dan walla💃🏼 PARUT PUN LARI🏃🏻‍♀🏃🏻‍♀ . NAK PARUT KATUP dan nak PROMO FREE GIFT Bez GILE?? ce click bawah ni cepat⬇ . ☎ www.wasap.my/60172945960 ☎ www.wasap.my/60172945960 ☎ www.wasap.my/60172945960 . nak MENANG RM10,000?? layari website : www.charms.my . #solekdanrawat  #starglowmalaysia  #halalkosmetik  #halalskincare  #naturalmakeup  #dramasangat  #teamcharmsglowanis  #starglowscrub  #scruboren  #parut  #parutkawah  #parutberlubang  #jerawatpasir  #mukalicin  #mukaflawless  #charmstamanmelati  #charmsgombak  #charmssetapak  #charmskeramat  #charmswangsamaju  #charmssetiawangsa  #charmsampang  #charmsmurah  #charmsoriginal 
Cepat - cepat..jgn lepaskan peluang
Sah sehingga 30 Sept 2017.
RM 💯 SAH utk SEMUA.
Facial Berteknologi tinggi
✔Microdermabrasion ✔Enzyme Peeling Mas
✔LED Mask
☏03 41418226
Whatapps 013 5868226
#kulitbermasalah#kulitberminyak#kulitberminyakdanberjerawat#jerawatpasir#jerawathilang#beauty#kulit#kulitkusam#kulitputih#deadskin#silkpeel#dermabrasion#skinpolish#acne#parutpudar#parutjerawathilang#komedo#hilangjerawat#facialmurah#cantik2#terapiinstagram#insta#oxygenfacial #estetik#klinikkulit#silkpeel
Cepat - cepat..jgn lepaskan peluang Sah sehingga 30 Sept 2017. RM 💯 SAH utk SEMUA. Facial Berteknologi tinggi ✔Microdermabrasion ✔Enzyme Peeling Mas ✔LED Mask ☏03 41418226 Whatapps 013 5868226 #kulitbermasalah #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #jerawatpasir #jerawathilang #beauty #kulit #kulitkusam #kulitputih #deadskin #silkpeel #dermabrasion #skinpolish #acne #parutpudar #parutjerawathilang #komedo #hilangjerawat #facialmurah #cantik2 #terapiinstagram #insta #oxygenfacial  #estetik #klinikkulit #silkpeel 
SIAPA ADA ada masalah PARUT BERLUBANG & PORI TERBUKA? cer SAY iiii 🙋🏼 mesti rasa MALU kan??Bengang betul bile dah mekap tebal pun nampak gak lubang tu😤
.
Tak mo pening2💆🏼buat jer RAWATAN LASER. Pasti SELESAI masalah..Nak rawatan laser yg JIMAT tapi BERKESAN,guna la STARGLOW LASER SCRUB⚡seyes🍊🍊
.
Hanya perlu SENTAL2 🙌🏼 manja di wajah, seminggu 2x dan walla💃🏼
PARUT PUN LARI🏃🏻‍♀🏃🏻‍♀
.

NAK PARUT KATUP dan nak PROMO FREE GIFT Bez GILE?? ce click bawah ni cepat⬇
.
☎ www.wasap.my/60172945960
☎ www.wasap.my/60172945960
☎ www.wasap.my/60172945960
.

nak MENANG RM10,000??
layari website :
www.charms.my
.
#solekdanrawat
#starglowmalaysia 
#halalkosmetik
#halalskincare
#naturalmakeup 
#dramasangat #teamcharmsglowanis #starglowscrub #scruboren #parut #parutkawah #parutberlubang #jerawatpasir #mukalicin #mukaflawless #charmstamanmelati #charmsgombak #charmssetapak #charmskeramat #charmswangsamaju #charmssetiawangsa #charmsampang #charmsmurah #charmsoriginal
SIAPA ADA ada masalah PARUT BERLUBANG & PORI TERBUKA? cer SAY iiii 🙋🏼 mesti rasa MALU kan??Bengang betul bile dah mekap tebal pun nampak gak lubang tu😤 . Tak mo pening2💆🏼buat jer RAWATAN LASER. Pasti SELESAI masalah..Nak rawatan laser yg JIMAT tapi BERKESAN,guna la STARGLOW LASER SCRUB⚡seyes🍊🍊 . Hanya perlu SENTAL2 🙌🏼 manja di wajah, seminggu 2x dan walla💃🏼 PARUT PUN LARI🏃🏻‍♀🏃🏻‍♀ . NAK PARUT KATUP dan nak PROMO FREE GIFT Bez GILE?? ce click bawah ni cepat⬇ . ☎ www.wasap.my/60172945960 ☎ www.wasap.my/60172945960 ☎ www.wasap.my/60172945960 . nak MENANG RM10,000?? layari website : www.charms.my . #solekdanrawat  #starglowmalaysia  #halalkosmetik  #halalskincare  #naturalmakeup  #dramasangat  #teamcharmsglowanis  #starglowscrub  #scruboren  #parut  #parutkawah  #parutberlubang  #jerawatpasir  #mukalicin  #mukaflawless  #charmstamanmelati  #charmsgombak  #charmssetapak  #charmskeramat  #charmswangsamaju  #charmssetiawangsa  #charmsampang  #charmsmurah  #charmsoriginal 
KALAU DAH RAMAI KATA PRODUK NI BAGUS MAKNANYA MMG BAGUS LA KAN😍😍😍
#FeedbackLagi
#KCMeletops
#Alhamdulillahsyukur
#Jerawat
#Jeragat
#Jerawatbatu
#Jerawatnanah
#Jerawatpasir
#Kulitlicinmulus
#Kulitlicinbersih
#Kulitlicinberseri
#Parutjerawathilang
#Parutjeragathilang

Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!!! Wasapp hana
#0145172279
#0145172279
#0145172279
REVIEW TERBARU!!!
baru 2 minggu after first treatment

results so far:
1) xbrapa ada pengelupasan since dia baru buat facial seminggu sblm treatment(maybe kulit mati xbyk)

2)kulit lifted...tegang

3)suami tegur cerah

4)parut pudar

si wife excited...si suami puji..siap nak buat gak..so diorang decide nak beli..amacam?xnak try ke?hehhe

p/s: cust ni kawan study..dia buat treatment...xbeli dermapen...lepas pakai puas ati...nak beli lepas ni katanya

#xoxo #fromTGDI #MUA #kdollbeauty #dexandra #sugarbelle #sugarbellecosmetic #nurraysabeauty #dianzvitamin #dms360 #kdollbeauty #makeupartis #boosterwhitening #sugarbelle #mervecosmetic #parutlekuk #jerawatpasir #secretcorrea #marykaymalaysia #muamalaysia #ajimaura #mervecosmetics #nurraysa #organicskincare #marykay #dermapenmalaysia #dermapenjohor #dermapenkualalumpur
REVIEW TERBARU!!! baru 2 minggu after first treatment results so far: 1) xbrapa ada pengelupasan since dia baru buat facial seminggu sblm treatment(maybe kulit mati xbyk) 2)kulit lifted...tegang 3)suami tegur cerah 4)parut pudar si wife excited...si suami puji..siap nak buat gak..so diorang decide nak beli..amacam?xnak try ke?hehhe p/s: cust ni kawan study..dia buat treatment...xbeli dermapen...lepas pakai puas ati...nak beli lepas ni katanya #xoxo  #fromTGDI  #MUA  #kdollbeauty  #dexandra  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #nurraysabeauty  #dianzvitamin  #dms360  #kdollbeauty  #makeupartis  #boosterwhitening  #sugarbelle  #mervecosmetic  #parutlekuk  #jerawatpasir  #secretcorrea  #marykaymalaysia  #muamalaysia  #ajimaura  #mervecosmetics  #nurraysa  #organicskincare  #marykay  #dermapenmalaysia  #dermapenjohor  #dermapenkualalumpur 
🌺Khasiat Kunyit untuk Kecantikan Kulit dan Wajah🌺

1.) Mengobati Jerawat
Kunyit juga bisa digunakan untuk mengatasi jerawat. Caranya mudah yaitu dengan menggunakan night cream yg berbahankan kunyit.

2.) Mengatasi kulit berminyak
Selain khasiat kunyit untuk mengobati jerawat ternyata kunyit juga bisa digunakan untuk mengontrol produksi minyak berlebih dan juga sebum pada pori-pori kulit.

3.) Menyamarkan kerutan jan juga mencegah penuaan
Proses penuaan dan juga kerutan ternyata bisa diperlambat dengan menggunakan kandungan nutrisi yang berada dalam kunyit.

4.) Mengatasi Pigmentasi
Kandungan efek anti-inflamasi dan juga antiseptik yang ada dalam kunyit bisa dimanfaatkan khasiatnya untuk mengatasi pigmentasi pada kulit dan juga dapat menjadikan dingin pada kulit yang terbakar akibat terkena paparan sinaran matahari.

5.)melicinkan kulit.

6.) Mengatasi jerawat.

7.) Menghaluskan kulit 
Kunyit bisa digunakan menghaluskan n melembutkan kulit.

8.) Mengangkat Sel Kulit Mati
Khasiat kunyit untuk kecantikan selanjutnya ianya dapat dimanfaat untuk mengangkat sel kulit mati. Ini karena kandungan yang ada didalam kunyit dapat melepaskan sel kulit mati dengan lembut tanpa membuat kulit mengalami iritasi@rasa pedih. Night cream yang telah dibuat ini dapat membuat kulit menjadi lebih cerah dan bercahaya.

#Jerawat
#Jeragat
#Jerawatbatu
#Jerawatnanah
#Jerawatpasir
#Kulitlicinmulus
#Kulitlicinbersih
#Kulitlicinberseri
#Parutjerawathilang
#Parutjeragathilang

Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!!! Wasapp hana
#0145172279
#0145172279
#0145172279
🌺Khasiat Kunyit untuk Kecantikan Kulit dan Wajah🌺 1.) Mengobati Jerawat Kunyit juga bisa digunakan untuk mengatasi jerawat. Caranya mudah yaitu dengan menggunakan night cream yg berbahankan kunyit. 2.) Mengatasi kulit berminyak Selain khasiat kunyit untuk mengobati jerawat ternyata kunyit juga bisa digunakan untuk mengontrol produksi minyak berlebih dan juga sebum pada pori-pori kulit. 3.) Menyamarkan kerutan jan juga mencegah penuaan Proses penuaan dan juga kerutan ternyata bisa diperlambat dengan menggunakan kandungan nutrisi yang berada dalam kunyit. 4.) Mengatasi Pigmentasi Kandungan efek anti-inflamasi dan juga antiseptik yang ada dalam kunyit bisa dimanfaatkan khasiatnya untuk mengatasi pigmentasi pada kulit dan juga dapat menjadikan dingin pada kulit yang terbakar akibat terkena paparan sinaran matahari. 5.)melicinkan kulit. 6.) Mengatasi jerawat. 7.) Menghaluskan kulit Kunyit bisa digunakan menghaluskan n melembutkan kulit. 8.) Mengangkat Sel Kulit Mati Khasiat kunyit untuk kecantikan selanjutnya ianya dapat dimanfaat untuk mengangkat sel kulit mati. Ini karena kandungan yang ada didalam kunyit dapat melepaskan sel kulit mati dengan lembut tanpa membuat kulit mengalami iritasi@rasa pedih. Night cream yang telah dibuat ini dapat membuat kulit menjadi lebih cerah dan bercahaya. #Jerawat  #Jeragat  #Jerawatbatu  #Jerawatnanah  #Jerawatpasir  #Kulitlicinmulus  #Kulitlicinbersih  #Kulitlicinberseri  #Parutjerawathilang  #Parutjeragathilang  Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!!! Wasapp hana #0145172279  #0145172279  #0145172279 
Masalah kulit yang kronik, berjerawat, berminyak, pori besar, kulit kering, parut, Dayah memang suggestkan FULLSET KECANTIKAN untuk kesan cepat & EFEKTIF.
.
Tapi, if ada yang UNDER BUDGET, set Basic Kecantikan which is ESP + VIT C 👍
.
Kesan bukan dekat muka je tau uolss, tapi seluruh badan. .
Tak percaya? Kena lah try, baru tahu 😉
.
Antara kelebihan Set Basic Kecantikan ni ialah:
.
1. ESP (Tahan 2-3bulan penggunaan)
.
.
🌟 Memudarkan parut, jerawat, jeragat.⠀
🌟Effect kulit cerah dan glowing satu badan!⠀
🌟 Protein lengkap untuk membangun sel sel badan, organ & kulit.
🌟 Also acts as energy booster!⠀
🌟 Boleh membantu untuk siapa siapa nak kurus!⠀
🌟 Bagus untuk siapa yang ada gastric.
.
2. VIT C (Tahan 6 bulan penggunaan)
.
.
🌟 Sangat berkesan untuk mencerahkan kulit dengan efektif!
🌟 Mengelakkan kulit terbakar & sunburn!
🌟Membantu penghasilan kolagen secara semulajadi.
🌟 Membantu mengawal minyak berlebihan, menstabilkan minyak.
🌟 Membantu memudarkan jerawat & juga parut.⠀
🌟 Acts as antibody builder, kuatkan immune system.⠀
🌟 Acts as panadol bila demam sebab bantu boost sistem imun badan.
.
ODER DAN PERTANYAAN, WHATSAPP 👇
.
.
🌸Hidayah 0173319085
🌸Hidayah 0173319085
🌸Hidayah 0173319085
.
📲 Whatsapp for fast respon
.
📦 Postage world wide!
.
Your Trusted SID,
Hidayah Ahamad | 017-3319085
Masalah kulit yang kronik, berjerawat, berminyak, pori besar, kulit kering, parut, Dayah memang suggestkan FULLSET KECANTIKAN untuk kesan cepat & EFEKTIF. . Tapi, if ada yang UNDER BUDGET, set Basic Kecantikan which is ESP + VIT C 👍 . Kesan bukan dekat muka je tau uolss, tapi seluruh badan. . Tak percaya? Kena lah try, baru tahu 😉 . Antara kelebihan Set Basic Kecantikan ni ialah: . 1. ESP (Tahan 2-3bulan penggunaan) . . 🌟 Memudarkan parut, jerawat, jeragat.⠀ 🌟Effect kulit cerah dan glowing satu badan!⠀ 🌟 Protein lengkap untuk membangun sel sel badan, organ & kulit. 🌟 Also acts as energy booster!⠀ 🌟 Boleh membantu untuk siapa siapa nak kurus!⠀ 🌟 Bagus untuk siapa yang ada gastric. . 2. VIT C (Tahan 6 bulan penggunaan) . . 🌟 Sangat berkesan untuk mencerahkan kulit dengan efektif! 🌟 Mengelakkan kulit terbakar & sunburn! 🌟Membantu penghasilan kolagen secara semulajadi. 🌟 Membantu mengawal minyak berlebihan, menstabilkan minyak. 🌟 Membantu memudarkan jerawat & juga parut.⠀ 🌟 Acts as antibody builder, kuatkan immune system.⠀ 🌟 Acts as panadol bila demam sebab bantu boost sistem imun badan. . ODER DAN PERTANYAAN, WHATSAPP 👇 . . 🌸Hidayah 0173319085 🌸Hidayah 0173319085 🌸Hidayah 0173319085 . 📲 Whatsapp for fast respon . 📦 Postage world wide! . Your Trusted SID, Hidayah Ahamad | 017-3319085
Masalah kulit yang kronik, berjerawat, berminyak, pori besar, kulit kering, parut, Dayah memang suggestkan FULLSET KECANTIKAN untuk kesan cepat & EFEKTIF.
.
Tapi, if ada yang UNDER BUDGET, set Basic Kecantikan which is ESP + VIT C 👍
.
Kesan bukan dekat muka je tau uolss, tapi seluruh badan. .
Tak percaya? Kena lah try, baru tahu 😉
.
Antara kelebihan Set Basic Kecantikan ni ialah:
.
1. ESP (Tahan 2-3bulan penggunaan)
.
.
🌟 Memudarkan parut, jerawat, jeragat.⠀
🌟Effect kulit cerah dan glowing satu badan!⠀
🌟 Protein lengkap untuk membangun sel sel badan, organ & kulit.
🌟 Also acts as energy booster!⠀
🌟 Boleh membantu untuk siapa siapa nak kurus!⠀
🌟 Bagus untuk siapa yang ada gastric.
.
2. VIT C (Tahan 6 bulan penggunaan)
.
.
🌟 Sangat berkesan untuk mencerahkan kulit dengan efektif!
🌟 Mengelakkan kulit terbakar & sunburn!
🌟Membantu penghasilan kolagen secara semulajadi.
🌟 Membantu mengawal minyak berlebihan, menstabilkan minyak.
🌟 Membantu memudarkan jerawat & juga parut.⠀
🌟 Acts as antibody builder, kuatkan immune system.⠀
🌟 Acts as panadol bila demam sebab bantu boost sistem imun badan.
.
ODER DAN PERTANYAAN, WHATSAPP 👇
.
.
🌸Hidayah 0173319085
🌸Hidayah 0173319085
🌸Hidayah 0173319085
.
📲 Whatsapp for fast respon
.
📦 Postage world wide!
.
Your Trusted SID,
Hidayah Ahamad | 017-3319085
Masalah kulit yang kronik, berjerawat, berminyak, pori besar, kulit kering, parut, Dayah memang suggestkan FULLSET KECANTIKAN untuk kesan cepat & EFEKTIF. . Tapi, if ada yang UNDER BUDGET, set Basic Kecantikan which is ESP + VIT C 👍 . Kesan bukan dekat muka je tau uolss, tapi seluruh badan. . Tak percaya? Kena lah try, baru tahu 😉 . Antara kelebihan Set Basic Kecantikan ni ialah: . 1. ESP (Tahan 2-3bulan penggunaan) . . 🌟 Memudarkan parut, jerawat, jeragat.⠀ 🌟Effect kulit cerah dan glowing satu badan!⠀ 🌟 Protein lengkap untuk membangun sel sel badan, organ & kulit. 🌟 Also acts as energy booster!⠀ 🌟 Boleh membantu untuk siapa siapa nak kurus!⠀ 🌟 Bagus untuk siapa yang ada gastric. . 2. VIT C (Tahan 6 bulan penggunaan) . . 🌟 Sangat berkesan untuk mencerahkan kulit dengan efektif! 🌟 Mengelakkan kulit terbakar & sunburn! 🌟Membantu penghasilan kolagen secara semulajadi. 🌟 Membantu mengawal minyak berlebihan, menstabilkan minyak. 🌟 Membantu memudarkan jerawat & juga parut.⠀ 🌟 Acts as antibody builder, kuatkan immune system.⠀ 🌟 Acts as panadol bila demam sebab bantu boost sistem imun badan. . ODER DAN PERTANYAAN, WHATSAPP 👇 . . 🌸Hidayah 0173319085 🌸Hidayah 0173319085 🌸Hidayah 0173319085 . 📲 Whatsapp for fast respon . 📦 Postage world wide! . Your Trusted SID, Hidayah Ahamad | 017-3319085
Famous and beautiful Elfira Loy guna Serum Foundation Elysian Cosmetic dan dia sangat suka!
.
Tengok bila dia sapu coverage cantik sangat kan?

Dan paling penting dapat menutup segala parut parut di wajah.
.
Bukan tu je tau. Mampu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut dan kulit sensitif. Sapa kata pakai foundation naik jerawat? Dengan Serum Foundation jerawat bole kecut. 😘

Whatsapp 
019-4662001
Farhana
Famous and beautiful Elfira Loy guna Serum Foundation Elysian Cosmetic dan dia sangat suka! . Tengok bila dia sapu coverage cantik sangat kan? Dan paling penting dapat menutup segala parut parut di wajah. . Bukan tu je tau. Mampu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut dan kulit sensitif. Sapa kata pakai foundation naik jerawat? Dengan Serum Foundation jerawat bole kecut. 😘 Whatsapp 019-4662001 Farhana
Nah.. Kutip Pengalaman okeyy😍
Jom Follow Wani kat Fb Nurul Hazwani Mohd Yusoff. Selamat Berkenalan 👏
Whatsapp wani www.wasap.my/60145182011 
www.wasap.my/60145182011 
www.wasap.my/60145182011 
Lorich Instant Glow & Flawless in 1 Minutes!! 😘
 #foundationmurah #foundationviral  #lorichbbfoundation #mekapmurahmalaysia #mekapmurah #mirafilzah #neelofa #aydajebatlovers #sayangketatsendatpadat #jannanick #muabellaz #retis #mukaberminyak #mukacantik #jerawatpasir  #glowingskin #flawlessskin #instantglow #instantflawless #oasistmj #tvalhijrah #dudapujaandara #titiancinta #dendamaurora #terapiinstagram #ajimaura #fattahamin
Nah.. Kutip Pengalaman okeyy😍 Jom Follow Wani kat Fb Nurul Hazwani Mohd Yusoff. Selamat Berkenalan 👏 Whatsapp wani www.wasap.my/60145182011 www.wasap.my/60145182011 www.wasap.my/60145182011 Lorich Instant Glow & Flawless in 1 Minutes!! 😘 #foundationmurah  #foundationviral  #lorichbbfoundation  #mekapmurahmalaysia  #mekapmurah  #mirafilzah  #neelofa  #aydajebatlovers  #sayangketatsendatpadat  #jannanick  #muabellaz  #retis  #mukaberminyak  #mukacantik  #jerawatpasir  #glowingskin  #flawlessskin  #instantglow  #instantflawless  #oasistmj  #tvalhijrah  #dudapujaandara  #titiancinta  #dendamaurora  #terapiinstagram  #ajimaura  #fattahamin 
Elysian ni ada set lengkap ke?

Jawapannya, ada!

Set lengkap penjagaan kulit Elysian Skincare dah cukup dengan pencuci, serum, krim malam dan krim siang. Siap ada Serum foundation😍

Untuk waktu siang dan malam.. Guna set lengkap Elysian skincare je dah cukup.

Apa ada dalam Elysian Skincare?

1. Deep Gel Cleanser
2. Booster Serum
3. Brightening night cream
4. Protect & support cream spf35

Nak lagi cantik sepanjang hari? 
Wajib guna Serum Foundation Elysian Cosmetic yang akan buat kulit cerah dan glowing sepanjang hari.

Sambil tu dapat kesan serum yang membantu kulit jadi lebih cerah, kecutkan jerawat, pudar kan parut dan jeragat.

Cukup guna ni.. Dah lengkap la tu!

Wajib guna secara konsisten tau. Baru lah dapat hasil yang terbaik👍

Direct whatsapp⤵
017-2040189

ITEM READY STOCK
COD/SELF PICK UP BANTING SELANGOR

#jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatbernanah #jeragat #kulitkusam #kulitkering #poriporiterbuka #poriporibesar #kecilkanpori #sunburn #kulitberminyak #parut #eczema #parutberlubang
Elysian ni ada set lengkap ke? Jawapannya, ada! Set lengkap penjagaan kulit Elysian Skincare dah cukup dengan pencuci, serum, krim malam dan krim siang. Siap ada Serum foundation😍 Untuk waktu siang dan malam.. Guna set lengkap Elysian skincare je dah cukup. Apa ada dalam Elysian Skincare? 1. Deep Gel Cleanser 2. Booster Serum 3. Brightening night cream 4. Protect & support cream spf35 Nak lagi cantik sepanjang hari? Wajib guna Serum Foundation Elysian Cosmetic yang akan buat kulit cerah dan glowing sepanjang hari. Sambil tu dapat kesan serum yang membantu kulit jadi lebih cerah, kecutkan jerawat, pudar kan parut dan jeragat. Cukup guna ni.. Dah lengkap la tu! Wajib guna secara konsisten tau. Baru lah dapat hasil yang terbaik👍 Direct whatsapp⤵ 017-2040189 ITEM READY STOCK COD/SELF PICK UP BANTING SELANGOR #jerawatpasir  #jerawatbatu  #jerawatbernanah  #jeragat  #kulitkusam  #kulitkering  #poriporiterbuka  #poriporibesar  #kecilkanpori  #sunburn  #kulitberminyak  #parut  #eczema  #parutberlubang 
Manfaat Bengkuang
1. Untuk menghilangkan bintik hitam pada wajah

Apabila diwajah ada bintik-bintik hitamnya maka gunakan buah bengkuang yang sudah diblender untuk dijadikan masker wajah, tunggu sampai 20 menitan dan tunggu sampai kering, setelah kelihatan kering maka bilas dengan air hangat kemudian bilas kembali dengan air dingin. Lakukanlah dalam seminggu 3 kali.

untuk menghilangkan bintik hitam di wajah. (via: istimewa)

2. Untuk mencerahkan kulit

Agar kulit tampak cerah, maka gunakanlah dengan buah bengkuang. Caranya adalah dengan parutan buah bengkuang tersebut, parutan tersebut dijemur sampai mengering setelah mengering dicampur dengan air mawar kemudiah jadikanlah sebagai masker wajah.

3. Untuk menyegarkan kulit wajah

Agar mendapatkan kulit wajah yang segar, maka gunakanlah buah bengkuang dengan cara bengkuang diblender sampai halus. Setelah menjadi adonan maka dicampur dengan beras basah (beras yang direndam selama 1 minggu, kemudian beras tersebut ditumbuk) setelah tercampur menjadi satu ditambah lagi dengan air perasan jeruk nipis. Dicampur menjadi satu, kemudian setelah tercampur maka bentuklah sebesar kelereng kemudian keringkan selama 2 jam, apabila ingin digunakan, ambilah 2 gelinding dan larutkan dalam air dingin, setelah itu oleskan pada kulit atau sekujur tubuh.

#solusijerawat #kulitberminyak #faceoil #madrearganoil #arganoil #testimoni #natural #wanitasehat #jualkosmetikalami #kulitsehat #wanita #wanitaindonesia #jerawatbatu #jerawatpasir #naturaltreatment #vitamin #obatstretchmark #menghaluskankulit #pencegahkerutan #obatherbal #shopvitamin #vitaminkulit #roseshipoil #minyakmawar #glowing #kulitbersinar #natural #maroko #kecantikantradisional
Manfaat Bengkuang 1. Untuk menghilangkan bintik hitam pada wajah Apabila diwajah ada bintik-bintik hitamnya maka gunakan buah bengkuang yang sudah diblender untuk dijadikan masker wajah, tunggu sampai 20 menitan dan tunggu sampai kering, setelah kelihatan kering maka bilas dengan air hangat kemudian bilas kembali dengan air dingin. Lakukanlah dalam seminggu 3 kali. untuk menghilangkan bintik hitam di wajah. (via: istimewa) 2. Untuk mencerahkan kulit Agar kulit tampak cerah, maka gunakanlah dengan buah bengkuang. Caranya adalah dengan parutan buah bengkuang tersebut, parutan tersebut dijemur sampai mengering setelah mengering dicampur dengan air mawar kemudiah jadikanlah sebagai masker wajah. 3. Untuk menyegarkan kulit wajah Agar mendapatkan kulit wajah yang segar, maka gunakanlah buah bengkuang dengan cara bengkuang diblender sampai halus. Setelah menjadi adonan maka dicampur dengan beras basah (beras yang direndam selama 1 minggu, kemudian beras tersebut ditumbuk) setelah tercampur menjadi satu ditambah lagi dengan air perasan jeruk nipis. Dicampur menjadi satu, kemudian setelah tercampur maka bentuklah sebesar kelereng kemudian keringkan selama 2 jam, apabila ingin digunakan, ambilah 2 gelinding dan larutkan dalam air dingin, setelah itu oleskan pada kulit atau sekujur tubuh. #solusijerawat  #kulitberminyak  #faceoil  #madrearganoil  #arganoil  #testimoni  #natural  #wanitasehat  #jualkosmetikalami  #kulitsehat  #wanita  #wanitaindonesia  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #naturaltreatment  #vitamin  #obatstretchmark  #menghaluskankulit  #pencegahkerutan  #obatherbal  #shopvitamin  #vitaminkulit  #roseshipoil  #minyakmawar  #glowing  #kulitbersinar  #natural  #maroko  #kecantikantradisional 
Always look Natural Beauty!!!
Always look Natural Beauty!!!
🌸SnowWhite Secret Beauty Tablet 🌸
VOLUSI KECANTIKAN MASA KINI
. 
Whitening🌷 Slimming 🌷Detox .
.
🎗Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :
🎯kurma 🎯lemon 🎯Delima 🎯astaxanthine🎯L-cysteine 🎯 vitamin C 🎯lutein .
. 🎗Khasiat yang terbukti terbaik untuk :
🎯 Mencerahkan & melembabkan kulit seawal  7 ari!!!
🎯 Mengecilkan liang pori
🎯 Anti penuaan
🎯 Mengurangkan jerawat dan jeragat
🎯 Menghasilkan sel-sel kulit baru
🎯 Mengawal dan mengurangkan berat badan
🎯Melancarkan haid
🎯Merawat tumit kaki pecah
🎯Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata .
🎗Sesuai untuk ibu mengandung, ibu menyusu .
.
.

HARGA : RM59 📮POSTAGE RM8
🎁FREE GIFT
.
***OPEN AGENT***
🌸SnowWhite Secret Beauty Tablet 🌸 VOLUSI KECANTIKAN MASA KINI . Whitening🌷 Slimming 🌷Detox . . 🎗Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu : 🎯kurma 🎯lemon 🎯Delima 🎯astaxanthine🎯L-cysteine 🎯 vitamin C 🎯lutein . . 🎗Khasiat yang terbukti terbaik untuk : 🎯 Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 ari!!! 🎯 Mengecilkan liang pori 🎯 Anti penuaan 🎯 Mengurangkan jerawat dan jeragat 🎯 Menghasilkan sel-sel kulit baru 🎯 Mengawal dan mengurangkan berat badan 🎯Melancarkan haid 🎯Merawat tumit kaki pecah 🎯Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata . 🎗Sesuai untuk ibu mengandung, ibu menyusu . . . HARGA : RM59 📮POSTAGE RM8 🎁FREE GIFT . ***OPEN AGENT***
KALAU DAH RAMAI KATA PRODUK NI BAGUS MAKNANYA MMG BAGUS LA KAN😍😍😍
#FeedbackLagi
#KCMeletops
#Alhamdulillahsyukur
#Jerawat
#Jeragat
#Jerawatbatu
#Jerawatnanah
#Jerawatpasir
#Kulitlicinmulus
#Kulitlicinbersih
#Kulitlicinberseri
#Parutjerawathilang
#Parutjeragathilang

Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!!! Wasapp hana
📲014-5172279
📲014-5172279
📲014-5172279
Mau kulit putih bersih ala artis?
Tenang ajah, gag perlu ikut2an perawatan kulit habisin ratusan juta say.. Cukup konsumsi Glucella aja...
.
Penasaran seperti apa khasiatnya?
cobain langsung yuk! biar tambah cantik & glowing seperti mereka! 😊😘
.
FREE KONSULTASI.

Info bisnis/order produk
👇👇👇
💖 Melinda DIST RESMI HWI 💖
📱PIN BBM : D72645A7
📨WA : 0882-11331293
Facebook : melinda hirawan
IG :melinda_stokies_HWI .
Salam
The number One online Bussiness 
Hwiherbalcare Network.

Frutablendhwi#frutablend#jualfrutablend#glucellahwi#glucella#jualglucella#jerawatkeriput#matapanda#flekhitam#selurutubuh#salondokter#yoga#jerawatbatu#jerawatpasir#mencerakanwajah#hwiherbalcare.id#followme#primeskinserum#selfie - #regrann
Mau kulit putih bersih ala artis? Tenang ajah, gag perlu ikut2an perawatan kulit habisin ratusan juta say.. Cukup konsumsi Glucella aja... . Penasaran seperti apa khasiatnya? cobain langsung yuk! biar tambah cantik & glowing seperti mereka! 😊😘 . FREE KONSULTASI. Info bisnis/order produk 👇👇👇 💖 Melinda DIST RESMI HWI 💖 📱PIN BBM : D72645A7 📨WA : 0882-11331293 Facebook : melinda hirawan IG :melinda_stokies_HWI . Salam The number One online Bussiness Hwiherbalcare Network. Frutablendhwi#frutablend #jualfrutablend #glucellahwi #glucella #jualglucella #jerawatkeriput #matapanda #flekhitam #selurutubuh #salondokter #yoga #jerawatbatu #jerawatpasir #mencerakanwajah #hwiherbalcare .id#followme #primeskinserum #selfie  - #regrann 
😍 BERITA BAIK UNTUK SEMUA RAKYAT MALAYSIA!!! 😍

Aspire Skincare kini sedang hangat diperkatakan dipasarkan!!! 👍👍👍
.
Jom!! Jadi sebahagian daripada keluarga kami dan rebut peluang emas ini! 🏃‍🏃💨
.
Tambahan Ganjaran Tunai Dari HQ 💰💰
.
Untuk Pengetahuan Anda, Sistem Ejen Kami Adalah Terbaik dan Pertama dicipta di Malaysia 👤👤
.
💁 Jom Cantik dan Sihat bersama Aspire
.
Berminat???
📲 Whatsapp sekarang ke 013 4409375
.
🌐 www.drnizaahary.com
.
AGENT WANTED!!!
.
#aspireskincare
#aspirenaturalskincare
#teamdrnizaahary
#pilihanutamawanitajelita
#aspirasipencetusrealiti
#contestaspire
😍 BERITA BAIK UNTUK SEMUA RAKYAT MALAYSIA!!! 😍 Aspire Skincare kini sedang hangat diperkatakan dipasarkan!!! 👍👍👍 . Jom!! Jadi sebahagian daripada keluarga kami dan rebut peluang emas ini! 🏃‍🏃💨 . Tambahan Ganjaran Tunai Dari HQ 💰💰 . Untuk Pengetahuan Anda, Sistem Ejen Kami Adalah Terbaik dan Pertama dicipta di Malaysia 👤👤 . 💁 Jom Cantik dan Sihat bersama Aspire . Berminat??? 📲 Whatsapp sekarang ke 013 4409375 . 🌐 www.drnizaahary.com . AGENT WANTED!!! . #aspireskincare  #aspirenaturalskincare  #teamdrnizaahary  #pilihanutamawanitajelita  #aspirasipencetusrealiti  #contestaspire 
Kenapa karisma skincare dapat membantu masalah kulit anda?
Kerana karisma mengandungi
⬇⬇ 1. KUNYIT
-mengatasi masalah kulit berjerawat -mengatasi bekas luka
-mencegah penuaan

2.SERBUK MUTIARA
-meremajakan kulit
-membersihkan kulit
-menghilangkan kesan bintik hitam akibat usia

3.LEMON
-mengurangkan kedutan
-dapt membuatkan kulit menjadi cantik dan licin

4.ALOE VERA
-melicinkan wajah
-menghilangkan parut
-mengurangkan masalah keradangan kulit

5.DELIMA
-melindungi dan mengembalikan sel2 kulit
-melindungi dari sunburn
-mengekalkan awet muda
-melambatkan proses penuaan

Tengok banyak manfaatnyakan?
Hanya dengan harga 120 sahaja 
Anda boleh mendapatkan wajah yang anda idam-idamkan
Saya dah cuba dan memang sangat berkesan
Bagaimana dengan anda??
Try la sekarang

#Alhamdulillahsyukur
#Jerawat
#Jeragat
#Jerawatbatu
#Jerawatnanah
#Jerawatpasir
#Kulitlicinmulus
#Kulitlicinbersih
#Kulitlicinberseri
#Parutjerawathilang
#Parutjeragathilang

Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!!! Wasapp hana
📲014-5172279
📲014-5172279
📲014-5172279
Kenapa karisma skincare dapat membantu masalah kulit anda? Kerana karisma mengandungi ⬇⬇ 1. KUNYIT -mengatasi masalah kulit berjerawat -mengatasi bekas luka -mencegah penuaan 2.SERBUK MUTIARA -meremajakan kulit -membersihkan kulit -menghilangkan kesan bintik hitam akibat usia 3.LEMON -mengurangkan kedutan -dapt membuatkan kulit menjadi cantik dan licin 4.ALOE VERA -melicinkan wajah -menghilangkan parut -mengurangkan masalah keradangan kulit 5.DELIMA -melindungi dan mengembalikan sel2 kulit -melindungi dari sunburn -mengekalkan awet muda -melambatkan proses penuaan Tengok banyak manfaatnyakan? Hanya dengan harga 120 sahaja Anda boleh mendapatkan wajah yang anda idam-idamkan Saya dah cuba dan memang sangat berkesan Bagaimana dengan anda?? Try la sekarang #Alhamdulillahsyukur  #Jerawat  #Jeragat  #Jerawatbatu  #Jerawatnanah  #Jerawatpasir  #Kulitlicinmulus  #Kulitlicinbersih  #Kulitlicinberseri  #Parutjerawathilang  #Parutjeragathilang  Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!!! Wasapp hana 📲014-5172279 📲014-5172279 📲014-5172279
BERMINYAK dan BERJERAWAT pake perwatan kusus berminyak malah bikin jerawatan pake produk berjerawat malah berminyak over 🙄
.
Guys ni perawatan harian Jafra untuk kulit berminyak dan berjerawat gaperlu takut efek samping karna jafra itu disesuaikan kebutuhan dan keluhans setiap jenis kulit dna sudah terpercaya selama 60 tahun di berbagai dunia 😍
.
More info 
WA 082116212733
.
#jafra #mudmask #maskeran #mudmaskjafra#mencerahkan #komedo #minyakberlebih#jerawatpasir #jerawatradang #jerawatbandel#bekasjerawat #kusam #kucel #pemutihcepat#pemutihwajah #pemutihalami #bekasjerawat#poripori #poriporibesar #makeup #pencerahwajah
BERMINYAK dan BERJERAWAT pake perwatan kusus berminyak malah bikin jerawatan pake produk berjerawat malah berminyak over 🙄 . Guys ni perawatan harian Jafra untuk kulit berminyak dan berjerawat gaperlu takut efek samping karna jafra itu disesuaikan kebutuhan dan keluhans setiap jenis kulit dna sudah terpercaya selama 60 tahun di berbagai dunia 😍 . More info WA 082116212733 . #jafra  #mudmask  #maskeran  #mudmaskjafra #mencerahkan  #komedo  #minyakberlebih #jerawatpasir  #jerawatradang  #jerawatbandel #bekasjerawat  #kusam  #kucel  #pemutihcepat #pemutihwajah  #pemutihalami  #bekasjerawat #poripori  #poriporibesar  #makeup  #pencerahwajah 
Microfiber Towel | Tuala Mikro serat.
.
Apa istimewanya Microfiber towel?
Apa yang Microfibre Towel ni boleh bantu anda untuk menjaga kulit muka?.
.
First of all Microfibre ni halus sangat tau. Saiz dia adalah 1 / 100 diameter rambut manusia dan 1/20 diameter sehelai sutera~Wiki.
.
Tuala dengan fabrik yang berserat kecil ni mempunyai kemampuan luar biasa untuk menyerap minyak dan kotoran sambil mengurangkan bakteria sehingga 99% .
.
Kain ni jugak bercas positif ,so ruang yang terbuka pada permukaannya mampu membuatkan kotoran bercaj negatif tertarik seperti magnet.
.
Paling best Ianya tidak kasar dan lembut pada semua permukaan.sebab tu sesuai pakai untuk muka :).
.
~keistimewaan lain Microfibre towel ni untuk skincare :.
.
+ Bagus untuk cuci muka secara efektif dari segala kotoran
+ Bantu menanggalkan Make Up dengan cepat
+ Bantu proses pengelupasan yang lembut untuk membuang sel kulit mati
+ Mengurangkan garis halus dan kedutan
+ Mengurangkan jerawat,Blackhead dan whitehead
+ Meminimumkan parut
+ Membersihkan pori yang tersumbat dengan kotoran dan bakteria.
.
Semuanya tanpa mengganggu tahap PH kulit !.
.
Patut lah ramai yang beli Microfiber Towel ni.
Microfiber Towel | Tuala Mikro serat. . Apa istimewanya Microfiber towel? Apa yang Microfibre Towel ni boleh bantu anda untuk menjaga kulit muka?. . First of all Microfibre ni halus sangat tau. Saiz dia adalah 1 / 100 diameter rambut manusia dan 1/20 diameter sehelai sutera~Wiki. . Tuala dengan fabrik yang berserat kecil ni mempunyai kemampuan luar biasa untuk menyerap minyak dan kotoran sambil mengurangkan bakteria sehingga 99% . . Kain ni jugak bercas positif ,so ruang yang terbuka pada permukaannya mampu membuatkan kotoran bercaj negatif tertarik seperti magnet. . Paling best Ianya tidak kasar dan lembut pada semua permukaan.sebab tu sesuai pakai untuk muka :). . ~keistimewaan lain Microfibre towel ni untuk skincare :. . + Bagus untuk cuci muka secara efektif dari segala kotoran + Bantu menanggalkan Make Up dengan cepat + Bantu proses pengelupasan yang lembut untuk membuang sel kulit mati + Mengurangkan garis halus dan kedutan + Mengurangkan jerawat,Blackhead dan whitehead + Meminimumkan parut + Membersihkan pori yang tersumbat dengan kotoran dan bakteria. . Semuanya tanpa mengganggu tahap PH kulit !. . Patut lah ramai yang beli Microfiber Towel ni.
BERMINYAK dan BERJERAWAT pake perwatan kusus berminyak malah bikin jerawatan pake produk berjerawat malah berminyak over 🙄
.
Guys ni perawatan harian Jafra untuk kulit berminyak dan berjerawat gaperlu takut efek samping karna jafra itu disesuaikan kebutuhan dan keluhans setiap jenis kulit dna sudah terpercaya selama 60 tahun di berbagai dunia 😍
.
More info 
WA 082116212733
.
#jafra #mudmask #maskeran #mudmaskjafra#mencerahkan #komedo #minyakberlebih#jerawatpasir #jerawatradang #jerawatbandel#bekasjerawat #kusam #kucel #pemutihcepat#pemutihwajah #pemutihalami #bekasjerawat#poripori #poriporibesar #makeup #pencerahwajah
BERMINYAK dan BERJERAWAT pake perwatan kusus berminyak malah bikin jerawatan pake produk berjerawat malah berminyak over 🙄 . Guys ni perawatan harian Jafra untuk kulit berminyak dan berjerawat gaperlu takut efek samping karna jafra itu disesuaikan kebutuhan dan keluhans setiap jenis kulit dna sudah terpercaya selama 60 tahun di berbagai dunia 😍 . More info WA 082116212733 . #jafra  #mudmask  #maskeran  #mudmaskjafra #mencerahkan  #komedo  #minyakberlebih #jerawatpasir  #jerawatradang  #jerawatbandel #bekasjerawat  #kusam  #kucel  #pemutihcepat #pemutihwajah  #pemutihalami  #bekasjerawat #poripori  #poriporibesar  #makeup  #pencerahwajah 
New Version,New Formula, Upgrade Packaging. .
bukan sekadar foundation tapi bertindak sebagai concealer dan merawat kulit sekali. Kini dengan Argan,Vitamin E,C,E Yg bagus untuk masalah parut berlekuk.. siap dengan sponge sekali tau.. .
jangan risau dqueen foundation sesuai untuk semua tona kulit
.
📲0139659331
New Version,New Formula, Upgrade Packaging. . bukan sekadar foundation tapi bertindak sebagai concealer dan merawat kulit sekali. Kini dengan Argan,Vitamin E,C,E Yg bagus untuk masalah parut berlekuk.. siap dengan sponge sekali tau.. . jangan risau dqueen foundation sesuai untuk semua tona kulit . 📲0139659331
Kulit Semakin fresh, bersih dan Glowing!!! .
.
Kemam-kemam jer gegula ajaib SnowWhite secret 🍬
.
.
DETOX. WHITENING. SLIMMING
Kulit Semakin fresh, bersih dan Glowing!!! . . Kemam-kemam jer gegula ajaib SnowWhite secret 🍬 . . DETOX. WHITENING. SLIMMING
Kurang PEDE karna kurang TINGGI ??
Sulit mendapatkan kerja karna kurang TINGGI ?? Berikut ini cara mudah untuk menjadikan tubuh anda menjadi lebih TINGGI, SEHAT dan IDEAL hanya dalam 2 minggu
.
- HASIL PERMANEN
- TANPA EFEK SAMPING
- BEST PRODUK
- GRATIS PENGIRIMAN SELURUH INDONESIA
- BERSERTIFIKAT MUI, BPOM, HALAL and GMP
- Sedia juga produk PELANGSING, PENGGEMUK, JERAWAT, MATA MINUS dan SILINDER .
Potensi keberhasilan konsumen @??? :
❤Potensi Tinggi : 3 - 6 cm dalam 2 minggu
❤Potensi Gemuk : 2 - 5 kg dalam 2 minggu
❤Potensi Kurus : 3 - 6 kg dalam 2 minggu
❤Potensi Putih. : 4 - 8 hari pemakaian
❤Potensi hilang Jerawat + Mata Minus : 
Berkurang dalam 2 minggu •
.
Jangan Ragu untuk konsultasikan masalah anda dengan ahlinya GRATIS...! Contact now ( Free konsultasi + Fast repond) :
Line Official : @lpt4740l ( pake @ di depan) 
BBM : DD12C6B8

#terbukti #termurah #terpercaya #mata #matasehat #mataminus #silinder #kacamata #softlens #solusimataminus #tiens #herbal #jerawat #tipsmata #softlens #softlenskorea #peninggi #pelangsing #penggemuk #suplemenmata #vitaminmata #sehat #sahabat_herbals #optikmelawai #bikinrame #dagelanvideo #diet #kurus #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang
Kurang PEDE karna kurang TINGGI ?? Sulit mendapatkan kerja karna kurang TINGGI ?? Berikut ini cara mudah untuk menjadikan tubuh anda menjadi lebih TINGGI, SEHAT dan IDEAL hanya dalam 2 minggu . - HASIL PERMANEN - TANPA EFEK SAMPING - BEST PRODUK - GRATIS PENGIRIMAN SELURUH INDONESIA - BERSERTIFIKAT MUI, BPOM, HALAL and GMP - Sedia juga produk PELANGSING, PENGGEMUK, JERAWAT, MATA MINUS dan SILINDER . Potensi keberhasilan konsumen @??? : ❤Potensi Tinggi : 3 - 6 cm dalam 2 minggu ❤Potensi Gemuk : 2 - 5 kg dalam 2 minggu ❤Potensi Kurus : 3 - 6 kg dalam 2 minggu ❤Potensi Putih. : 4 - 8 hari pemakaian ❤Potensi hilang Jerawat + Mata Minus :  Berkurang dalam 2 minggu • . Jangan Ragu untuk konsultasikan masalah anda dengan ahlinya GRATIS...! Contact now ( Free konsultasi + Fast repond) : Line Official : @lpt4740l ( pake @ di depan) BBM : DD12C6B8 #terbukti  #termurah  #terpercaya  #mata  #matasehat  #mataminus  #silinder  #kacamata  #softlens  #solusimataminus  #tiens  #herbal  #jerawat  #tipsmata  #softlens  #softlenskorea  #peninggi  #pelangsing  #penggemuk  #suplemenmata  #vitaminmata  #sehat  #sahabat_herbals  #optikmelawai  #bikinrame  #dagelanvideo  #diet  #kurus  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang 
Kurang PEDE karna kurang TINGGI ??
Sulit mendapatkan kerja karna kurang TINGGI ?? Berikut ini cara mudah untuk menjadikan tubuh anda menjadi lebih TINGGI, SEHAT dan IDEAL hanya dalam 2 minggu
.
- HASIL PERMANEN
- TANPA EFEK SAMPING
- BEST PRODUK
- GRATIS PENGIRIMAN SELURUH INDONESIA
- BERSERTIFIKAT MUI, BPOM, HALAL and GMP
- Sedia juga produk PELANGSING, PENGGEMUK, JERAWAT, MATA MINUS dan SILINDER .
Potensi keberhasilan konsumen @??? :
❤Potensi Tinggi : 3 - 6 cm dalam 2 minggu
❤Potensi Gemuk : 2 - 5 kg dalam 2 minggu
❤Potensi Kurus : 3 - 6 kg dalam 2 minggu
❤Potensi Putih. : 4 - 8 hari pemakaian
❤Potensi hilang Jerawat + Mata Minus : 
Berkurang dalam 2 minggu •
.
Jangan Ragu untuk konsultasikan masalah anda dengan ahlinya GRATIS...! Contact now ( Free konsultasi + Fast repond) :
Line Official : @lpt4740l ( pake @ di depan) 
BBM : DD12C6B8

#terbukti #termurah #terpercaya #mata #matasehat #mataminus #silinder #kacamata #softlens #solusimataminus #tiens #herbal #jerawat #tipsmata #softlens #softlenskorea #peninggi #pelangsing #penggemuk #suplemenmata #vitaminmata #sehat #sahabat_herbals #optikmelawai #bikinrame #dagelanvideo #diet #kurus #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang
Kurang PEDE karna kurang TINGGI ?? Sulit mendapatkan kerja karna kurang TINGGI ?? Berikut ini cara mudah untuk menjadikan tubuh anda menjadi lebih TINGGI, SEHAT dan IDEAL hanya dalam 2 minggu . - HASIL PERMANEN - TANPA EFEK SAMPING - BEST PRODUK - GRATIS PENGIRIMAN SELURUH INDONESIA - BERSERTIFIKAT MUI, BPOM, HALAL and GMP - Sedia juga produk PELANGSING, PENGGEMUK, JERAWAT, MATA MINUS dan SILINDER . Potensi keberhasilan konsumen @??? : ❤Potensi Tinggi : 3 - 6 cm dalam 2 minggu ❤Potensi Gemuk : 2 - 5 kg dalam 2 minggu ❤Potensi Kurus : 3 - 6 kg dalam 2 minggu ❤Potensi Putih. : 4 - 8 hari pemakaian ❤Potensi hilang Jerawat + Mata Minus :  Berkurang dalam 2 minggu • . Jangan Ragu untuk konsultasikan masalah anda dengan ahlinya GRATIS...! Contact now ( Free konsultasi + Fast repond) : Line Official : @lpt4740l ( pake @ di depan) BBM : DD12C6B8 #terbukti  #termurah  #terpercaya  #mata  #matasehat  #mataminus  #silinder  #kacamata  #softlens  #solusimataminus  #tiens  #herbal  #jerawat  #tipsmata  #softlens  #softlenskorea  #peninggi  #pelangsing  #penggemuk  #suplemenmata  #vitaminmata  #sehat  #sahabat_herbals  #optikmelawai  #bikinrame  #dagelanvideo  #diet  #kurus  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang 
Kurang PEDE karna kurang TINGGI ??
Sulit mendapatkan kerja karna kurang TINGGI ?? Berikut ini cara mudah untuk menjadikan tubuh anda menjadi lebih TINGGI, SEHAT dan IDEAL hanya dalam 2 minggu
.
- HASIL PERMANEN
- TANPA EFEK SAMPING
- BEST PRODUK
- GRATIS PENGIRIMAN SELURUH INDONESIA
- BERSERTIFIKAT MUI, BPOM, HALAL and GMP
- Sedia juga produk PELANGSING, PENGGEMUK, JERAWAT, MATA MINUS dan SILINDER .
Potensi keberhasilan konsumen @??? :
❤Potensi Tinggi : 3 - 6 cm dalam 2 minggu
❤Potensi Gemuk : 2 - 5 kg dalam 2 minggu
❤Potensi Kurus : 3 - 6 kg dalam 2 minggu
❤Potensi Putih. : 4 - 8 hari pemakaian
❤Potensi hilang Jerawat + Mata Minus : 
Berkurang dalam 2 minggu •
.
Jangan Ragu untuk konsultasikan masalah anda dengan ahlinya GRATIS...! Contact now ( Free konsultasi + Fast repond) :
Line Official : @lpt4740l ( pake @ di depan) 
BBM : DD12C6B8

#terbukti #termurah #terpercaya #mata #matasehat #mataminus #silinder #kacamata #softlens #solusimataminus #tiens #herbal #jerawat #tipsmata #softlens #softlenskorea #peninggi #pelangsing #penggemuk #suplemenmata #vitaminmata #sehat #sahabat_herbals #optikmelawai #bikinrame #dagelanvideo #diet #kurus #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang
Kurang PEDE karna kurang TINGGI ?? Sulit mendapatkan kerja karna kurang TINGGI ?? Berikut ini cara mudah untuk menjadikan tubuh anda menjadi lebih TINGGI, SEHAT dan IDEAL hanya dalam 2 minggu . - HASIL PERMANEN - TANPA EFEK SAMPING - BEST PRODUK - GRATIS PENGIRIMAN SELURUH INDONESIA - BERSERTIFIKAT MUI, BPOM, HALAL and GMP - Sedia juga produk PELANGSING, PENGGEMUK, JERAWAT, MATA MINUS dan SILINDER . Potensi keberhasilan konsumen @??? : ❤Potensi Tinggi : 3 - 6 cm dalam 2 minggu ❤Potensi Gemuk : 2 - 5 kg dalam 2 minggu ❤Potensi Kurus : 3 - 6 kg dalam 2 minggu ❤Potensi Putih. : 4 - 8 hari pemakaian ❤Potensi hilang Jerawat + Mata Minus :  Berkurang dalam 2 minggu • . Jangan Ragu untuk konsultasikan masalah anda dengan ahlinya GRATIS...! Contact now ( Free konsultasi + Fast repond) : Line Official : @lpt4740l ( pake @ di depan) BBM : DD12C6B8 #terbukti  #termurah  #terpercaya  #mata  #matasehat  #mataminus  #silinder  #kacamata  #softlens  #solusimataminus  #tiens  #herbal  #jerawat  #tipsmata  #softlens  #softlenskorea  #peninggi  #pelangsing  #penggemuk  #suplemenmata  #vitaminmata  #sehat  #sahabat_herbals  #optikmelawai  #bikinrame  #dagelanvideo  #diet  #kurus  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang 
Jangan biarkan jerawat terus dimainin berbekas nanti makin bandel buat di bersihin dan di hilangin 😭
.
Mulai deh pake perawatan kusus buat berminyak dan berjerawat ❤ selain menetralisir minyak berlebih mampu meredakan peradangan jerawat dan bikin plus kulit lebih cerah dan pori pori kecil 😍
.
Tanya JAFRA
WA : 082116212733
.
#jafra #mudmask #maskeran #mudmaskjafra#mencerahkan #komedo #minyakberlebih#jerawatpasir #jerawatradang #jerawatbandel#bekasjerawat #kusam #kucel #pemutihcepat#pemutihwajah #pemutihalami #bekasjerawat#poripori #poriporibesar #makeup #pencerahwajah #jafracirebon #jafraindonesia #jafrausa #jafraherbal #kosmetikaman #amanbumil #amanbusui
Jangan biarkan jerawat terus dimainin berbekas nanti makin bandel buat di bersihin dan di hilangin 😭 . Mulai deh pake perawatan kusus buat berminyak dan berjerawat ❤ selain menetralisir minyak berlebih mampu meredakan peradangan jerawat dan bikin plus kulit lebih cerah dan pori pori kecil 😍 . Tanya JAFRA WA : 082116212733 . #jafra  #mudmask  #maskeran  #mudmaskjafra #mencerahkan  #komedo  #minyakberlebih #jerawatpasir  #jerawatradang  #jerawatbandel #bekasjerawat  #kusam  #kucel  #pemutihcepat #pemutihwajah  #pemutihalami  #bekasjerawat #poripori  #poriporibesar  #makeup  #pencerahwajah  #jafracirebon  #jafraindonesia  #jafrausa  #jafraherbal  #kosmetikaman  #amanbumil  #amanbusui 
Feedback Customer Dqueen Foundation❤️
.
💚 BERBALOI BELI .
💚 ANAK DARA BODEK NAK JUGAK .
.
To Order 👉🏻📲 0111 321 7206
Feedback Customer Dqueen Foundation❤️ . 💚 BERBALOI BELI . 💚 ANAK DARA BODEK NAK JUGAK . . To Order 👉🏻📲 0111 321 7206
Alamak Jerawat Tumbuh Dekat Muka!!! Noo!!
.
Hey bertenang tak payah risau.. tepek je Dqueen Foundation ni.. disebabkan ada Vitamin E ni laa jerawat cepat kecut😉
.
Kalau pakai foundation ni memang jerawat susah nak tumbuh😆
.
Rm 65 exclude postage
.
To Order 👉🏻📲 01113217206
Alamak Jerawat Tumbuh Dekat Muka!!! Noo!! . Hey bertenang tak payah risau.. tepek je Dqueen Foundation ni.. disebabkan ada Vitamin E ni laa jerawat cepat kecut😉 . Kalau pakai foundation ni memang jerawat susah nak tumbuh😆 . Rm 65 exclude postage . To Order 👉🏻📲 01113217206
Jadi KENAPA MESTI MEMILIH D'QUEEN SILKY SMOOTH FOUNDATION ??? 😉 .
.
1) tahan 24 jam ✅ D'QUEEN SILKY SMOOTH FOUNDATION ni tidak membuatkan muka jadi berkecapuk bila anda berpeluh ! Sbb tu tahan lama ! 😁
.
2) mengandungi SPF50++ haaa , D'Queen Silky Smooth Foundation ni jgk bersifat sebagai sunblock jgk tau 😆 jd tak payah susah2 lepas pakai foundation nak kene pakai sun blok pulak 😩 muka pon jd kelabu bile pakai sun blok tebal2 nanti . Ish2x
.
3) tutup pori2 ✅ D'Queen Silky Smooth mampu menutup bukan setakat pori2 je ,  jerawat , jeragat , tona tak sekata  dan byk lagi masalah muka . Dan menjadikan muka nampak FLAWLESS gitu 😘
.
4) glowing ✅ yang paling penting skali D'Queen Silky Smooth ni memberikan effect glowing kat muka bila anda memakainya 😚 glowing a.k.a berkilat / bersinar .
5) tidak berminyak ✅ sbb D'Queen Silky Smooth ni bukan jenis liquid . Dan Rose Oil di dalam foundation ni mampu melembabkan kulit muka anda dan tidak akan memberikan kesan minyak 😍
.
6) halal ✅ dan MESRA SOLAT .... Tak yah nak makeup remover bagai....... Pakai wet tisu atau cleanser biasa dah bersih sebab BEBAS SILIKON.....
.
Rm 65 exclude postage
.
To Order 👉🏻📲 01113217206
Jadi KENAPA MESTI MEMILIH D'QUEEN SILKY SMOOTH FOUNDATION ??? 😉 . . 1) tahan 24 jam ✅ D'QUEEN SILKY SMOOTH FOUNDATION ni tidak membuatkan muka jadi berkecapuk bila anda berpeluh ! Sbb tu tahan lama ! 😁 . 2) mengandungi SPF50++ haaa , D'Queen Silky Smooth Foundation ni jgk bersifat sebagai sunblock jgk tau 😆 jd tak payah susah2 lepas pakai foundation nak kene pakai sun blok pulak 😩 muka pon jd kelabu bile pakai sun blok tebal2 nanti . Ish2x . 3) tutup pori2 ✅ D'Queen Silky Smooth mampu menutup bukan setakat pori2 je , jerawat , jeragat , tona tak sekata dan byk lagi masalah muka . Dan menjadikan muka nampak FLAWLESS gitu 😘 . 4) glowing ✅ yang paling penting skali D'Queen Silky Smooth ni memberikan effect glowing kat muka bila anda memakainya 😚 glowing a.k.a berkilat / bersinar . 5) tidak berminyak ✅ sbb D'Queen Silky Smooth ni bukan jenis liquid . Dan Rose Oil di dalam foundation ni mampu melembabkan kulit muka anda dan tidak akan memberikan kesan minyak 😍 . 6) halal ✅ dan MESRA SOLAT .... Tak yah nak makeup remover bagai....... Pakai wet tisu atau cleanser biasa dah bersih sebab BEBAS SILIKON..... . Rm 65 exclude postage . To Order 👉🏻📲 01113217206
😍 BERITA BAIK UNTUK SEMUA RAKYAT MALAYSIA!!! 😍

Aspire Skincare kini sedang hangat diperkatakan dipasarkan!!! 👍👍👍
.
Jom!! Jadi sebahagian daripada keluarga kami dan rebut peluang emas ini! 🏃‍🏃💨
.
Tambahan Ganjaran Tunai Dari HQ 💰💰
.
Untuk Pengetahuan Anda, Sistem Ejen Kami Adalah Terbaik dan Pertama dicipta di Malaysia 👤👤
.
💁 Jom Cantik dan Sihat bersama Aspire
.
Berminat???
📲 Whatsapp sekarang ke 013 4409375
.
🌐 www.drnizaahary.com
.
AGENT WANTED!!!
.
#aspireskincare
#aspirenaturalskincare
#teamdrnizaahary
#pilihanutamawanitajelita
#aspirasipencetusrealiti
#contestaspire
😍 BERITA BAIK UNTUK SEMUA RAKYAT MALAYSIA!!! 😍 Aspire Skincare kini sedang hangat diperkatakan dipasarkan!!! 👍👍👍 . Jom!! Jadi sebahagian daripada keluarga kami dan rebut peluang emas ini! 🏃‍🏃💨 . Tambahan Ganjaran Tunai Dari HQ 💰💰 . Untuk Pengetahuan Anda, Sistem Ejen Kami Adalah Terbaik dan Pertama dicipta di Malaysia 👤👤 . 💁 Jom Cantik dan Sihat bersama Aspire . Berminat??? 📲 Whatsapp sekarang ke 013 4409375 . 🌐 www.drnizaahary.com . AGENT WANTED!!! . #aspireskincare  #aspirenaturalskincare  #teamdrnizaahary  #pilihanutamawanitajelita  #aspirasipencetusrealiti  #contestaspire 
Selamat pagi😊. Pagi2 ni semangat nak share feedback dari pengguna MJ.
.
Nak share testimoni full set customer. Sblm ni ada masalah kulit muka merah2 nipis n sensitif. Jerawat sikit2. Dah pakai almost 2 bulan. Start pakai awal ogos. 2 mggu lepas pakai naik jerawat. Bila consult balik adjust cara pakai face oil. Dia konsisten + komited.
.
Sentiasa update perkembangan dan terus tny kalau ada masalah. Dan sabar + positif. Syukur, smlm dia bg gambar kt bawah ni. I'm the happiest i guess. Sbb bole tlg selesaikan masalah kulit cust.😁.
.
Rutin pemakaian as usual. 
Sabun 2x sehari
Face Oil 2x sehari (cara gosok di tapak tangan & dap ke muka)
Serum 1x sehari
Clay mask seminggu 1x.
.
Nak try MJ? PROMO tinggal 4 Hari saja lagi. Kalau grab LOOSE ITEM BASIC set + COLLAGEN SERUM hanya RM249.
.
Normal price RM320 utk fullset ni. JIMAT RM71. Boleh whatsapp sy untuk pemesanan 011-14517019.
Selamat pagi😊. Pagi2 ni semangat nak share feedback dari pengguna MJ. . Nak share testimoni full set customer. Sblm ni ada masalah kulit muka merah2 nipis n sensitif. Jerawat sikit2. Dah pakai almost 2 bulan. Start pakai awal ogos. 2 mggu lepas pakai naik jerawat. Bila consult balik adjust cara pakai face oil. Dia konsisten + komited. . Sentiasa update perkembangan dan terus tny kalau ada masalah. Dan sabar + positif. Syukur, smlm dia bg gambar kt bawah ni. I'm the happiest i guess. Sbb bole tlg selesaikan masalah kulit cust.😁. . Rutin pemakaian as usual. Sabun 2x sehari Face Oil 2x sehari (cara gosok di tapak tangan & dap ke muka) Serum 1x sehari Clay mask seminggu 1x. . Nak try MJ? PROMO tinggal 4 Hari saja lagi. Kalau grab LOOSE ITEM BASIC set + COLLAGEN SERUM hanya RM249. . Normal price RM320 utk fullset ni. JIMAT RM71. Boleh whatsapp sy untuk pemesanan 011-14517019.
KALAU DAH RAMAI KATA PRODUK NI BAGUS MAKNANYA MMG BAGUS LA KAN😍😍😍
#FeedbackLagi
#KCMeletops
#Alhamdulillahsyukur
#Jerawat
#Jeragat
#Jerawatbatu
#Jerawatnanah
#Jerawatpasir
#Kulitlicinmulus
#Kulitlicinbersih
#Kulitlicinberseri
#Parutjerawathilang
#Parutjeragathilang

Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!!! Wasapp hana
📲014-5172279
📲014-5172279
📲014-5172279
Aikkk..baru bape minit masuk opis da nguappp...meh spray...bukan takat ngantuk hilang..kulit tu hah..halus...gebu...yg penting makin cerah..hah..xnak kew...rugi la sgt kalu gituw...SEBOTOL TAHAN SMPAI 2 BULAN TAU...😍😍
#jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragatpudar #jeragattiada #jeragattebal #jeragatdegil #whiteheads #blackheadserum #bintikhitam #bintikputih #tompok2
7 FAKTA TENTANG KOPI YANG WAJIB KORANG TAHU. Terdapat pelbagai kebaikan kopi untuk kekal cantik.
.
Mami Gojes Brand keluarkan Mami Gojes Coffee Scrub untuk kegunaan from head to toe. Biji kopi MGB adalah diimport dan berkualiti premium. TAPI pada harga serendah RM18 SAHAJA.
.
Jom cuba sekarang. Confirm tak nyesal.
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik
7 FAKTA TENTANG KOPI YANG WAJIB KORANG TAHU. Terdapat pelbagai kebaikan kopi untuk kekal cantik. . Mami Gojes Brand keluarkan Mami Gojes Coffee Scrub untuk kegunaan from head to toe. Biji kopi MGB adalah diimport dan berkualiti premium. TAPI pada harga serendah RM18 SAHAJA. . Jom cuba sekarang. Confirm tak nyesal. . Agen sah #MamiGojesBrand  Cod sekitar Kulim Pos seluruh malaysia Whatsapp 0143750558 (enquiry/order) . #PureToCure  #mgcs  #mamigojes  #mamigojescoffeescrub  #coffeescrubmurah  #scrubmurah  #produkorganik  #produkorganikmurah  #sayapakaisayajual  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #jerawatpasir  #blackhead  #whitehead  #skincare  #organicskincare  #scrubflawless  #hijabi  #produk  #produkkesihatan  #jojobaoil  #arganoil  #vanillaessence  #rawsugar  #sabunstrawberry  #sabunsusukambing  #oliveoil  #magicserum  #serumorganik 
Beberapa Testi diatas ngebuktiin kalau SPARKLING WHITEBOOSTER SILKY FACE GEL ini super ampuh mengatasi masalah diwajah kalian .
✔Meratakan kulit wajah yang tidak merata
✔Menghilangkan flek hitam/bekas jerawat yang membandel
✔Memberikan efek glowing pada wajah jadi lebih terlihat segar
✔Mengecilkan pori pori dihidung dan pipi
✔Menjadikan wajah lebih beraura sepajang hari
. .
Kandungan di SILKY FACE GEL semua ALAMI jadi ngga perlu takut ada efek ketergantungan, jika sudah puas dengan hasil nya bisa DSTOP PEMAKAIAN dan wajah kusam tidak akan kembali lagi 😍

#pembasmijerawat #acnekiller #obatjerawatherbal #maskerjerawat #cream #obatjerawat #jerawatbatu #jerawatmeradang #jerawatbesar #jerawathilang #jerawat #antijerawat #jerawatparah #jerawatpasir #jerawatbadan #jerawatnanah #jerawatbandel #jerawatsembuh #jerawatan #jerawatmembandel #msglow #msglowori #creamklinik #klinikrh #kliniknatasha #klinikkecantikan
Beberapa Testi diatas ngebuktiin kalau SPARKLING WHITEBOOSTER SILKY FACE GEL ini super ampuh mengatasi masalah diwajah kalian . ✔Meratakan kulit wajah yang tidak merata ✔Menghilangkan flek hitam/bekas jerawat yang membandel ✔Memberikan efek glowing pada wajah jadi lebih terlihat segar ✔Mengecilkan pori pori dihidung dan pipi ✔Menjadikan wajah lebih beraura sepajang hari . . Kandungan di SILKY FACE GEL semua ALAMI jadi ngga perlu takut ada efek ketergantungan, jika sudah puas dengan hasil nya bisa DSTOP PEMAKAIAN dan wajah kusam tidak akan kembali lagi 😍 #pembasmijerawat  #acnekiller  #obatjerawatherbal  #maskerjerawat  #cream  #obatjerawat  #jerawatbatu  #jerawatmeradang  #jerawatbesar  #jerawathilang  #jerawat  #antijerawat  #jerawatparah  #jerawatpasir  #jerawatbadan  #jerawatnanah  #jerawatbandel  #jerawatsembuh  #jerawatan  #jerawatmembandel  #msglow  #msglowori  #creamklinik  #klinikrh  #kliniknatasha  #klinikkecantikan 
Sebotol GORGEOUSLEEM ADVANCED ™ (30biji) boleh hilangkan 3kg-8KG within a weeks or month 👍🏻
.
😕 nak kurus tapi malas bersenam?
😣 nak kurus tapi malas DIET?
😰 kena tahan lapar untuk SLEEM
😢 asyik kena bahan sebab badan BIG?
😩 TERTEKAN BADAN berlipat dengan LEMAK?
😣 Double Triple chin?
🤔 nak sleem tapi risau dengan kesan sampingan dan bahaya?
😭 takde mood nak shooping sebab semua size S/M .
. 💥Amazing Results!💥
1⃣100% SEMULAJADI
2⃣MENGURANGKAN NAFSU MAKAN
3⃣MEMPERCEPATKAN METABOLISMA 
4⃣MEMBAKAR LEMAK DEGIL
5⃣MENAIKKAN KADAR METABOLISMA
6⃣ORIGINAL TESTIMONIES 
How to order?
.
RM150.00 sebotol
RM255.00 2 botol

Whatsapp me +60122357107
.

Free COD 
KL AREA
SUBANG
DAMANSARA
CHERAS
AMPANG
.

#feedbackreedyashop 
#feedbackreedyashop #feedbackreedyashop #sayajual #jerawatpasir #GorgeousleemAdvance #Limitoxless #GorgeouSlim #gemuk #kurus #Gorgeousleem #gorgeousleemadvanced #stayfitstaygorgeous #diet #beratbadan
Sebotol GORGEOUSLEEM ADVANCED ™ (30biji) boleh hilangkan 3kg-8KG within a weeks or month 👍🏻 . 😕 nak kurus tapi malas bersenam? 😣 nak kurus tapi malas DIET? 😰 kena tahan lapar untuk SLEEM 😢 asyik kena bahan sebab badan BIG? 😩 TERTEKAN BADAN berlipat dengan LEMAK? 😣 Double Triple chin? 🤔 nak sleem tapi risau dengan kesan sampingan dan bahaya? 😭 takde mood nak shooping sebab semua size S/M . . 💥Amazing Results!💥 1⃣100% SEMULAJADI 2⃣MENGURANGKAN NAFSU MAKAN 3⃣MEMPERCEPATKAN METABOLISMA 4⃣MEMBAKAR LEMAK DEGIL 5⃣MENAIKKAN KADAR METABOLISMA 6⃣ORIGINAL TESTIMONIES How to order? . RM150.00 sebotol RM255.00 2 botol Whatsapp me +60122357107 . Free COD KL AREA SUBANG DAMANSARA CHERAS AMPANG . #feedbackreedyashop  #feedbackreedyashop  #feedbackreedyashop  #sayajual  #jerawatpasir  #GorgeousleemAdvance  #Limitoxless  #GorgeouSlim  #gemuk  #kurus  #Gorgeousleem  #gorgeousleemadvanced  #stayfitstaygorgeous  #diet  #beratbadan 
Sebotol GORGEOUSLEEM ADVANCED ™ (30biji) boleh hilangkan 3kg-8KG within a weeks or month 👍🏻
.
😕 nak kurus tapi malas bersenam?
😣 nak kurus tapi malas DIET?
😰 kena tahan lapar untuk SLEEM
😢 asyik kena bahan sebab badan BIG?
😩 TERTEKAN BADAN berlipat dengan LEMAK?
😣 Double Triple chin?
🤔 nak sleem tapi risau dengan kesan sampingan dan bahaya?
😭 takde mood nak shooping sebab semua size S/M .
. 💥Amazing Results!💥
1⃣100% SEMULAJADI
2⃣MENGURANGKAN NAFSU MAKAN
3⃣MEMPERCEPATKAN METABOLISMA 
4⃣MEMBAKAR LEMAK DEGIL
5⃣MENAIKKAN KADAR METABOLISMA
6⃣ORIGINAL TESTIMONIES 
How to order?
.
RM150.00 sebotol
RM255.00 2 botol

Whatsapp me +60122357107
.

Free COD 
KL AREA
SUBANG
DAMANSARA
CHERAS
AMPANG
.

#feedbackreedyashop 
#feedbackreedyashop #feedbackreedyashop #sayajual #jerawatpasir #GorgeousleemAdvance #Limitoxless #GorgeouSlim #gemuk #kurus #Gorgeousleem #gorgeousleemadvanced #stayfitstaygorgeous #diet #beratbadan
Sebotol GORGEOUSLEEM ADVANCED ™ (30biji) boleh hilangkan 3kg-8KG within a weeks or month 👍🏻 . 😕 nak kurus tapi malas bersenam? 😣 nak kurus tapi malas DIET? 😰 kena tahan lapar untuk SLEEM 😢 asyik kena bahan sebab badan BIG? 😩 TERTEKAN BADAN berlipat dengan LEMAK? 😣 Double Triple chin? 🤔 nak sleem tapi risau dengan kesan sampingan dan bahaya? 😭 takde mood nak shooping sebab semua size S/M . . 💥Amazing Results!💥 1⃣100% SEMULAJADI 2⃣MENGURANGKAN NAFSU MAKAN 3⃣MEMPERCEPATKAN METABOLISMA 4⃣MEMBAKAR LEMAK DEGIL 5⃣MENAIKKAN KADAR METABOLISMA 6⃣ORIGINAL TESTIMONIES How to order? . RM150.00 sebotol RM255.00 2 botol Whatsapp me +60122357107 . Free COD KL AREA SUBANG DAMANSARA CHERAS AMPANG . #feedbackreedyashop  #feedbackreedyashop  #feedbackreedyashop  #sayajual  #jerawatpasir  #GorgeousleemAdvance  #Limitoxless  #GorgeouSlim  #gemuk  #kurus  #Gorgeousleem  #gorgeousleemadvanced  #stayfitstaygorgeous  #diet  #beratbadan 
Sebotol GORGEOUSLEEM ADVANCED ™ (30biji) boleh hilangkan 3kg-8KG within a weeks or month 👍🏻
.
😕 nak kurus tapi malas bersenam?
😣 nak kurus tapi malas DIET?
😰 kena tahan lapar untuk SLEEM
😢 asyik kena bahan sebab badan BIG?
😩 TERTEKAN BADAN berlipat dengan LEMAK?
😣 Double Triple chin?
🤔 nak sleem tapi risau dengan kesan sampingan dan bahaya?
😭 takde mood nak shooping sebab semua size S/M .
. 💥Amazing Results!💥
1⃣100% SEMULAJADI
2⃣MENGURANGKAN NAFSU MAKAN
3⃣MEMPERCEPATKAN METABOLISMA 
4⃣MEMBAKAR LEMAK DEGIL
5⃣MENAIKKAN KADAR METABOLISMA
6⃣ORIGINAL TESTIMONIES 
How to order?
.
RM150.00 sebotol
RM255.00 2 botol

Whatsapp me +60122357107
.

Free COD 
KL AREA
SUBANG
DAMANSARA
CHERAS
AMPANG
.

#feedbackreedyashop 
#feedbackreedyashop #feedbackreedyashop #sayajual #jerawatpasir #GorgeousleemAdvance #Limitoxless #GorgeouSlim #gemuk #kurus #Gorgeousleem #gorgeousleemadvanced #stayfitstaygorgeous #diet #beratbadan
Sebotol GORGEOUSLEEM ADVANCED ™ (30biji) boleh hilangkan 3kg-8KG within a weeks or month 👍🏻 . 😕 nak kurus tapi malas bersenam? 😣 nak kurus tapi malas DIET? 😰 kena tahan lapar untuk SLEEM 😢 asyik kena bahan sebab badan BIG? 😩 TERTEKAN BADAN berlipat dengan LEMAK? 😣 Double Triple chin? 🤔 nak sleem tapi risau dengan kesan sampingan dan bahaya? 😭 takde mood nak shooping sebab semua size S/M . . 💥Amazing Results!💥 1⃣100% SEMULAJADI 2⃣MENGURANGKAN NAFSU MAKAN 3⃣MEMPERCEPATKAN METABOLISMA 4⃣MEMBAKAR LEMAK DEGIL 5⃣MENAIKKAN KADAR METABOLISMA 6⃣ORIGINAL TESTIMONIES How to order? . RM150.00 sebotol RM255.00 2 botol Whatsapp me +60122357107 . Free COD KL AREA SUBANG DAMANSARA CHERAS AMPANG . #feedbackreedyashop  #feedbackreedyashop  #feedbackreedyashop  #sayajual  #jerawatpasir  #GorgeousleemAdvance  #Limitoxless  #GorgeouSlim  #gemuk  #kurus  #Gorgeousleem  #gorgeousleemadvanced  #stayfitstaygorgeous  #diet  #beratbadan 
Segar sgt rasa bila sembur facemist DYXY ni. Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita. Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TAK PERLU BEDAK LAGI. Facemist pula dijadikan sebagai makeup based dan finishing spray memberi Effect Glowing serta merta.
.
Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#dyxyfacemist #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistmalaysia #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #penyegarmuka #pelembapmuka #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #makeupbased #finishingspray #kulitkusam #brushmakeup #jeragat #mukaglowing #mukaflawless #foundationmalaysia #bccreammalaysia #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #produkmesrawuduk #kulittaksekata #penjagaanmuka #concealermalaysia #parutjerawat #kulitmenggelupas
Segar sgt rasa bila sembur facemist DYXY ni. Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta. . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita. Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TAK PERLU BEDAK LAGI. Facemist pula dijadikan sebagai makeup based dan finishing spray memberi Effect Glowing serta merta. . Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #facemistmalaysia  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #penyegarmuka  #pelembapmuka  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitberminyak  #makeupbased  #finishingspray  #kulitkusam  #brushmakeup  #jeragat  #mukaglowing  #mukaflawless  #foundationmalaysia  #bccreammalaysia  #skincaremalaysia  #kosmetikmalaysia  #cosmeticmalaysia  #produkmesrawuduk  #kulittaksekata  #penjagaanmuka  #concealermalaysia  #parutjerawat  #kulitmenggelupas 
Apa Yg Membezakan Vitamin C Serum By Annona Ini Dengan Serum² Wajah Diluar Sana??
VCS Tidak🙅 Mengandungi👇
🙅NO-PARABEN
🙅NO-ALCOHOL
🙅NO-ARTIFICIAL FRAGRANT AND COLOURANT
👍TRUSTED AND HALAL SKINCARE👍
.
Bagi yang nak mendapatkan #vcsannona ni boleh terus whatsapp hakak ai ye #0105182928
.
📲Terus Klik Link Di Bio Untuk Direct Whatsapp Dengan Saya👆👆
.
Testimoni=#VCSAnnnonaTestimoni
#jeragathilang #jerawatpasir #sunburnt #vitaminc #vitamincserum #rosehip #kulitkusamhilang #oilyskin #instacelebrity #beautybloggers #beautyblog #skincare #kulitwajah #VCSAnnonaSabah #vcsannonasarawak #vcsannonabrunei #vcsannonapenang #serumwajah
Apa Yg Membezakan Vitamin C Serum By Annona Ini Dengan Serum² Wajah Diluar Sana?? VCS Tidak🙅 Mengandungi👇 🙅NO-PARABEN 🙅NO-ALCOHOL 🙅NO-ARTIFICIAL FRAGRANT AND COLOURANT 👍TRUSTED AND HALAL SKINCARE👍 . Bagi yang nak mendapatkan #vcsannona  ni boleh terus whatsapp hakak ai ye #0105182928  . 📲Terus Klik Link Di Bio Untuk Direct Whatsapp Dengan Saya👆👆 . Testimoni=#VCSAnnnonaTestimoni  #jeragathilang  #jerawatpasir  #sunburnt  #vitaminc  #vitamincserum  #rosehip  #kulitkusamhilang  #oilyskin  #instacelebrity  #beautybloggers  #beautyblog  #skincare  #kulitwajah  #VCSAnnonaSabah  #vcsannonasarawak  #vcsannonabrunei  #vcsannonapenang  #serumwajah 
Maaiigawddd dah macam retis Fatiya Latif 😱

Hebatnya penangan WD ni kan! Calit calit kat 3 point nadi je boleh berubah camni. 
Kulit muka semakin cerah, berseri, VShape lagi. AWETMUDA terus jadinya. 
Hebatnya WD kerana bahan dalamnya semua TERBAIK antaranya

1. Peuraria Mirifica yang menstabilkan hormon estrogen, menganjalkan dan menegangkan kulit. 
2. Ekstrak Akar Tree Peony yang mana membantu melancarkan peredaran darah dan buang toksin dalam badan secepat mungkin tu tetiba terslim dan muka jadi berseri memancor

3. Gluthathione dan Arbutin yang terkenal digunakan untuk mencerahkan kulit serta awetmuda.

Jadi jangan tunggu lelama u olls. 
Rebut harga promo Rm75sm/80ss jimat Rm20.
Maaiigawddd dah macam retis Fatiya Latif 😱 Hebatnya penangan WD ni kan! Calit calit kat 3 point nadi je boleh berubah camni. Kulit muka semakin cerah, berseri, VShape lagi. AWETMUDA terus jadinya. Hebatnya WD kerana bahan dalamnya semua TERBAIK antaranya 1. Peuraria Mirifica yang menstabilkan hormon estrogen, menganjalkan dan menegangkan kulit. 2. Ekstrak Akar Tree Peony yang mana membantu melancarkan peredaran darah dan buang toksin dalam badan secepat mungkin tu tetiba terslim dan muka jadi berseri memancor 3. Gluthathione dan Arbutin yang terkenal digunakan untuk mencerahkan kulit serta awetmuda. Jadi jangan tunggu lelama u olls. Rebut harga promo Rm75sm/80ss jimat Rm20.
4 HARI LAGI!
.
Birthday PROMO berakhir 30/9/2017!
.
Jika anda rasa anda bijak, grab this promo sblm terlambat! 😘
.
.
💁Hajar (Mary Jardin trusted agent)
📩DM maryjardinbeauty.my
📲WA +6017 742 8580
.
👰Siapa cepat dia flawless! 😘
.
#codjb #mjbeautytipsdanrahsiakulitcantik #johor #johorbahru #maryjardinjohor #malaysia #ajimaura #ukhwati #igshop #igers
4 HARI LAGI!
.
Birthday PROMO berakhir 30/9/2017!
.
Jika anda rasa anda bijak, grab this promo sblm terlambat! 😘
.
.
💁Hajar (Mary Jardin trusted agent)
📩DM maryjardinbeauty.my
📲WA +6017 742 8580
.
👰Siapa cepat dia flawless! 😘
.
#codjb #mjbeautytipsdanrahsiakulitcantik #johor #johorbahru #maryjardinjohor #malaysia #ajimaura #ukhwati #igshop #igers
4 HARI LAGI!
.
Birthday PROMO berakhir 30/9/2017!
.
Jika anda rasa anda bijak, grab this promo sblm terlambat! 😘
.
.
💁Hajar (Mary Jardin trusted agent)
📩DM maryjardinbeauty.my
📲WA +6017 742 8580
.
👰Siapa cepat dia flawless! 😘
.
#codjb #mjbeautytipsdanrahsiakulitcantik #johor #johorbahru #maryjardinjohor #malaysia #ajimaura #ukhwati #igshop #igers
wow blackhead and whitehead pon dah kurang tau selepas menggunakan Vitamin C Serum By Annona ni😉👍
.
Bagi yang nak mendapatkan #vcsannona ni boleh terus whatsapp hakak ai ye #0105182928
.
📲Terus Klik Link Di Bio Untuk Direct Whatsapp Dengan Saya👆👆
.
Testimoni=#VCSAnnnonaTestimoni
#jeragathilang #jerawatpasir #sunburnt #vitaminc #vitamincserum #rosehip #kulitkusamhilang #oilyskin #instacelebrity #beautybloggers #beautyblog #skincare #kulitwajah #VCSAnnonaSabah #blackheads #vcsannonasarawak #vcsannonabrunei #vcsannonapenang #serumwajah
wow blackhead and whitehead pon dah kurang tau selepas menggunakan Vitamin C Serum By Annona ni😉👍 . Bagi yang nak mendapatkan #vcsannona  ni boleh terus whatsapp hakak ai ye #0105182928  . 📲Terus Klik Link Di Bio Untuk Direct Whatsapp Dengan Saya👆👆 . Testimoni=#VCSAnnnonaTestimoni  #jeragathilang  #jerawatpasir  #sunburnt  #vitaminc  #vitamincserum  #rosehip  #kulitkusamhilang  #oilyskin  #instacelebrity  #beautybloggers  #beautyblog  #skincare  #kulitwajah  #VCSAnnonaSabah  #blackheads  #vcsannonasarawak  #vcsannonabrunei  #vcsannonapenang  #serumwajah 
"Assalamualaikum dan selamat pagi🌷
.
Dah beri makanan yang secukupnya untuk kulit awak semua pagi ni??
.
Jangan fikir kulit ni akan kekal cantik tanpa penjagaan yang rapi dan sempurna. Nak kekal cantik kena laa jaga baik baik.😘
.
Nak kulit cantik kena sentiasa bekalkan kulit dengan nutrient yang secukupnya. Nak cara paling mudah dan berkesan? .
.
Sapu jerr Elysian Booster Serum ni setiap pagi dan malam. 2 kali sehari dah cukup. .
.
Sekali sapu terus dapat fefeling kulit lembap dan tegang tau.
.
Lepas beberapa minggu jangan pelik kulit  makin cerah, tegang, garis garis halus pun lesap entah kemana..
.
Kulit makin cerah dan halus. Memang tak kelip mata duk memerhati je...
"Assalamualaikum dan selamat pagi🌷 . Dah beri makanan yang secukupnya untuk kulit awak semua pagi ni?? . Jangan fikir kulit ni akan kekal cantik tanpa penjagaan yang rapi dan sempurna. Nak kekal cantik kena laa jaga baik baik.😘 . Nak kulit cantik kena sentiasa bekalkan kulit dengan nutrient yang secukupnya. Nak cara paling mudah dan berkesan? . . Sapu jerr Elysian Booster Serum ni setiap pagi dan malam. 2 kali sehari dah cukup. . . Sekali sapu terus dapat fefeling kulit lembap dan tegang tau. . Lepas beberapa minggu jangan pelik kulit makin cerah, tegang, garis garis halus pun lesap entah kemana.. . Kulit makin cerah dan halus. Memang tak kelip mata duk memerhati je...
amboi sis sejak guna VCS ni bukan muka jer kembali segar malah kuku pon cepat panjang dan sihat😀👍
.
Bagi yang nak mendapatkan #vcsannona ni boleh terus whatsapp hakak ai ye #0105182928
.
📲Terus Klik Link Di Bio Untuk Direct Whatsapp Dengan Saya👆👆
.
Testimoni=#VCSAnnnonaTestimoni
#jeragathilang #jerawatpasir #sunburnt #vitaminc #vitamincserum #rosehip #kulitkusamhilang #oilyskin #instacelebrity #beautybloggers #beautyblog #skincare #kulitwajah #VCSAnnonaSabah #vcsannonasarawak #vcsannonabrunei #vcsannonapenang #serumwajah
amboi sis sejak guna VCS ni bukan muka jer kembali segar malah kuku pon cepat panjang dan sihat😀👍 . Bagi yang nak mendapatkan #vcsannona  ni boleh terus whatsapp hakak ai ye #0105182928  . 📲Terus Klik Link Di Bio Untuk Direct Whatsapp Dengan Saya👆👆 . Testimoni=#VCSAnnnonaTestimoni  #jeragathilang  #jerawatpasir  #sunburnt  #vitaminc  #vitamincserum  #rosehip  #kulitkusamhilang  #oilyskin  #instacelebrity  #beautybloggers  #beautyblog  #skincare  #kulitwajah  #VCSAnnonaSabah  #vcsannonasarawak  #vcsannonabrunei  #vcsannonapenang  #serumwajah 
Morning uolls. Dah breakfast belum?? Dah apply MAE belum? Jangan lupa tau apply MAE sebelum kenakan make up so make up uolls boleh lah tahan lama.
.
Have a nice day uolls 😊😊
Morning uolls. Dah breakfast belum?? Dah apply MAE belum? Jangan lupa tau apply MAE sebelum kenakan make up so make up uolls boleh lah tahan lama. . Have a nice day uolls 😊😊
Assalamualaikum, morning gais..🌅🌅
.
Cari satu alasan tuk buat hati bahagia..
.
Cari sisi positive dlm setiap masalah..
.
Senyum je, tak yah moody..moody..
.
Harap mood hakak hokey..😝😝
.
#perlashineori #perlashinekapsulmutiara #jerawatpasir #jeragatpudarkulitsihat #cantik #ebusiness #likeforlike #terapiinstagram #perlashinepetaling #sgbuloh #kelanajaya #safieyilias #kapsulmutiara #lelakicantik #bismillah #ajimaura #positivevibes #happy #instafollowers #instagood #instadaily #erezeki #irfankhairi #youcanduit #businesswomen #skincareoriginal #skincaremalaysia #followforfollowback
Assalamualaikum, morning gais..🌅🌅 . Cari satu alasan tuk buat hati bahagia.. . Cari sisi positive dlm setiap masalah.. . Senyum je, tak yah moody..moody.. . Harap mood hakak hokey..😝😝 . #perlashineori  #perlashinekapsulmutiara  #jerawatpasir  #jeragatpudarkulitsihat  #cantik  #ebusiness  #likeforlike  #terapiinstagram  #perlashinepetaling  #sgbuloh  #kelanajaya  #safieyilias  #kapsulmutiara  #lelakicantik  #bismillah  #ajimaura  #positivevibes  #happy  #instafollowers  #instagood  #instadaily  #erezeki  #irfankhairi  #youcanduit  #businesswomen  #skincareoriginal  #skincaremalaysia  #followforfollowback 
Good morning jelitawan gojes semua. Have a blessing day ahead. Hari ni last day promo hari gaji taw. Payment sebelum 12 malam nanti. Yang payment selepas 2 petang pos esoknya tapi jangan risau harga kira harga promo.
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik
Good morning jelitawan gojes semua. Have a blessing day ahead. Hari ni last day promo hari gaji taw. Payment sebelum 12 malam nanti. Yang payment selepas 2 petang pos esoknya tapi jangan risau harga kira harga promo. . Agen sah #MamiGojesBrand  Cod sekitar Kulim Pos seluruh malaysia Whatsapp 0143750558 (enquiry/order) . #PureToCure  #mgcs  #mamigojes  #mamigojescoffeescrub  #coffeescrubmurah  #scrubmurah  #produkorganik  #produkorganikmurah  #sayapakaisayajual  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #jerawatpasir  #blackhead  #whitehead  #skincare  #organicskincare  #scrubflawless  #hijabi  #produk  #produkkesihatan  #jojobaoil  #arganoil  #vanillaessence  #rawsugar  #sabunstrawberry  #sabunsusukambing  #oliveoil  #magicserum  #serumorganik 
my daily skincare dari adeevaskincare, aku Selalu mempercayakan perawatan wajahku dengan skincare ini, apalagi teksturnya lembut dan ringan banget, selain bersih juga bikin kulit kenyal dan glowing, yang pasti nya aman karena produk ber Bpom 😍

#kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitputih #kulitkering #kulitcerah #kulitlembut #kulitlicin #kulitasli #kulitcantik #kulitsehat #jerawat #jerawatan #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawatmeradang
my daily skincare dari adeevaskincare, aku Selalu mempercayakan perawatan wajahku dengan skincare ini, apalagi teksturnya lembut dan ringan banget, selain bersih juga bikin kulit kenyal dan glowing, yang pasti nya aman karena produk ber Bpom 😍 #kulitglowing  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitputih  #kulitkering  #kulitcerah  #kulitlembut  #kulitlicin  #kulitasli  #kulitcantik  #kulitsehat  #jerawat  #jerawatan  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #jerawatmeradang 
Morning you’olls,  sebelum jumpe crush jap lagi kt office.. Make sure make up you’olls tak bercapok eh.. Make it good and natural. .
.
Qis bagi tips, siapa yg ada crush kt office.. Hehe.. 💕
.
.
Tag kawan crush korg dkt komen & jgn lupa like kayh 😘
.
.

#morganvera
#exclusivelybeautiful
#minyaktercantik
#feedyourskin
#skincare
#skincaremalaysia
#jerawat
#jerawatmuka
#jerawatan
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#jerawatnanah
#jerawatbernanah
#jerawatmeradang
#jerawathalus
#jerawatteruk
#jerawatradang
#jerawatkronik
#jerawatlubang
#jerawatt
#jerawatresdung
#jerawatkecil
#jerawatparah
#jerawatbadan
#jerawathilang
#jerawatpudar
#jerawatkering
#jerawatkecut
Morning you’olls, sebelum jumpe crush jap lagi kt office.. Make sure make up you’olls tak bercapok eh.. Make it good and natural. . . Qis bagi tips, siapa yg ada crush kt office.. Hehe.. 💕 . . Tag kawan crush korg dkt komen & jgn lupa like kayh 😘 . . #morganvera  #exclusivelybeautiful  #minyaktercantik  #feedyourskin  #skincare  #skincaremalaysia  #jerawat  #jerawatmuka  #jerawatan  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawatnanah  #jerawatbernanah  #jerawatmeradang  #jerawathalus  #jerawatteruk  #jerawatradang  #jerawatkronik  #jerawatlubang  #jerawatt  #jerawatresdung  #jerawatkecil  #jerawatparah  #jerawatbadan  #jerawathilang  #jerawatpudar  #jerawatkering  #jerawatkecut