an online Instagram web viewer

#jerawatpasir medias

Photos

✨ Mempunyai TIGA TAHAP KUASA SEDUTAN ( low,normal,high)
✨ Sedutan tidak sakit dan boleh menyedut HINGGA KE AKAR
✨Muka anda akan tercemar dengan kuman jika mngunakan jari untuk picit jerawat. Kini alat ini boleh menyedut blckhead/ jerawat anda!
✨Yang pasti, tidak meninggalkan KESAN PARUT
✨Dijamin lebih BERKESAN
✨Sangat MUDAH digunakan
✨Menggunakan rechargeable battery
✨Cost effektif, boleh digunakan berulang kali tidak perlu lagi beli banyak kali seperti face mask
✨Boleh dibawa ke mana-mana
. ✅Setiap pembelian akan disertakan dengan Freegift FACE STEAMER 😍
. 👇
PROMOSI NI HANYA DALAM BULAN JANUARI ! (tekan link di bio)
👆
#blackheadremoval #blackheads #blackhead #blackheadremover #murah #murah2 #murahmurah #jerawat #jerawatan #jerawatbatu #jerawatpasir #lawa #lawak
✨ Mempunyai TIGA TAHAP KUASA SEDUTAN ( low,normal,high) ✨ Sedutan tidak sakit dan boleh menyedut HINGGA KE AKAR ✨Muka anda akan tercemar dengan kuman jika mngunakan jari untuk picit jerawat. Kini alat ini boleh menyedut blckhead/ jerawat anda! ✨Yang pasti, tidak meninggalkan KESAN PARUT ✨Dijamin lebih BERKESAN ✨Sangat MUDAH digunakan ✨Menggunakan rechargeable battery ✨Cost effektif, boleh digunakan berulang kali tidak perlu lagi beli banyak kali seperti face mask ✨Boleh dibawa ke mana-mana . ✅Setiap pembelian akan disertakan dengan Freegift FACE STEAMER 😍 . 👇 PROMOSI NI HANYA DALAM BULAN JANUARI ! (tekan link di bio) 👆 #blackheadremoval  #blackheads  #blackhead  #blackheadremover  #murah  #murah2  #murahmurah  #jerawat  #jerawatan  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #lawa  #lawak 
Lelaki pun boleh pakai. Semua layak untuk dapatkan kulit yang bersih secara mendalam! 🌝🌝
.
Jom order sekarang! Stock banyak lagi! Fast selling ⚡️⚡️
.
🍃50g: RM 14 (10-15 kali pakai)
🍃100g: RM 27
🍃150g: RM 40
.
Instructions included! 📃
.
Postage📮
SM: RM 7
SS: RM 11
.
Whatsapp/SMS📱: 0123898144
012-3898 144
012-3898 144
012-3898 144
.
#aztecsecret #murah #claymask #natural #aztecclay #malaysia #myaztecsecret #aztecmalaysia #sayajual #mask #acne #jerawat #kualalumpur #melaka #johor #pahang #perak #terengganu #kelantan #kedah #perlis #sabah #sarawak #penang #subang #jerawatpasir #beauty #makeup #detox #mukaberlubang
Lelaki pun boleh pakai. Semua layak untuk dapatkan kulit yang bersih secara mendalam! 🌝🌝 . Jom order sekarang! Stock banyak lagi! Fast selling ⚡️⚡️ . 🍃50g: RM 14 (10-15 kali pakai) 🍃100g: RM 27 🍃150g: RM 40 . Instructions included! 📃 . Postage📮 SM: RM 7 SS: RM 11 . Whatsapp/SMS📱: 0123898144 012-3898 144 012-3898 144 012-3898 144 . #aztecsecret  #murah  #claymask  #natural  #aztecclay  #malaysia  #myaztecsecret  #aztecmalaysia  #sayajual  #mask  #acne  #jerawat  #kualalumpur  #melaka  #johor  #pahang  #perak  #terengganu  #kelantan  #kedah  #perlis  #sabah  #sarawak  #penang  #subang  #jerawatpasir  #beauty  #makeup  #detox  #mukaberlubang 
Jerawat pon tak nak menumpang dah. Power betul la TMC ni!
.
.

WhatsApp kakmira 📲whatsApp 019-769 2369
Jerawat pon tak nak menumpang dah. Power betul la TMC ni! . . WhatsApp kakmira 📲whatsApp 019-769 2369
REPEAT ORDER! : Feedback customer selepas Pack pertama 😌☺️ alhamdulillah..
.
Jom order sekarang! Stock banyak lagi! Fast selling ⚡️⚡️
.
🍃50g: RM 14 (10-15 kali pakai)
🍃100g: RM 27
🍃150g: RM 40
.
Instructions included! 📃
.
Postage📮
SM: RM 7
SS: RM 11
.
Whatsapp/SMS📱: 0123898144
012-3898 144
012-3898 144
012-3898 144
.
#aztecsecret #murah #claymask #natural #aztecclay #malaysia #myaztecsecret #aztecmalaysia #sayajual #mask #acne #jerawat #kualalumpur #melaka #johor #pahang #perak #terengganu #kelantan #kedah #perlis #sabah #sarawak #penang #subang #jerawatpasir #beauty #makeup #detox #mukaberlubang
REPEAT ORDER! : Feedback customer selepas Pack pertama 😌☺️ alhamdulillah.. . Jom order sekarang! Stock banyak lagi! Fast selling ⚡️⚡️ . 🍃50g: RM 14 (10-15 kali pakai) 🍃100g: RM 27 🍃150g: RM 40 . Instructions included! 📃 . Postage📮 SM: RM 7 SS: RM 11 . Whatsapp/SMS📱: 0123898144 012-3898 144 012-3898 144 012-3898 144 . #aztecsecret  #murah  #claymask  #natural  #aztecclay  #malaysia  #myaztecsecret  #aztecmalaysia  #sayajual  #mask  #acne  #jerawat  #kualalumpur  #melaka  #johor  #pahang  #perak  #terengganu  #kelantan  #kedah  #perlis  #sabah  #sarawak  #penang  #subang  #jerawatpasir  #beauty  #makeup  #detox  #mukaberlubang 
VITAMIN GLOWING ✨
.
Salah satu hot selling atau Top 10 vitamin yang mendapat sambutan, of course lah Vitamin E Complex.
.
Vitamin E Shaklee nih sangat special sebab ada kandungan Selenium yang membantu penyerapan vitamin E tu sendiri secara effektif.
.
Antara kebaikan VITAMIN E
🍒 Mengurangkan masalah parut
🍒 Membantu mengurangkan masalah sunburn
🍒 Kulit lebih glowing & licin
🍒 Membantu mengurangkan eyebag
🍒 Membantu melembapkan kulit 🍒 Mengurangkan masalah jeragat
🍒 Anti penuaan.
🍒 Baik untuk kesihatan lelaki.
.
Sejujurnya Wani sendiri pun suka sangat sangat dengan vitamin E nih. Lagi lagi untuk kulit. Serious best sangattt. Kulit rasa lembap & glowing sepanjang hari. ✨
.
Nak tau lebih lanjut, jangan segan silu klik link dekat bio. .
Best price menanti anda! 😊
.
Nota: Supplement Shaklee ialah makanan tambahan dimana ianya tidak merawat, diagnos, memulihkan penyakit.
.
Your trusted SID
@shakleehazwani
013-4251815
.
#shakleemalaysia #shakleekedah #shakleejitra #shakleetunjang #shakleeipda #shakleekepalabatas #shakleemurah #shakleepolimas  #terapiinstagram #like4like #aurainsta #bazarpaknil #onlineshopping #shaklee2u #vivixkedah #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee
#jerawatpasir #parutjerawat #tipskecantikan #tipskurus
VITAMIN GLOWING ✨ . Salah satu hot selling atau Top 10 vitamin yang mendapat sambutan, of course lah Vitamin E Complex. . Vitamin E Shaklee nih sangat special sebab ada kandungan Selenium yang membantu penyerapan vitamin E tu sendiri secara effektif. . Antara kebaikan VITAMIN E 🍒 Mengurangkan masalah parut 🍒 Membantu mengurangkan masalah sunburn 🍒 Kulit lebih glowing & licin 🍒 Membantu mengurangkan eyebag 🍒 Membantu melembapkan kulit 🍒 Mengurangkan masalah jeragat 🍒 Anti penuaan. 🍒 Baik untuk kesihatan lelaki. . Sejujurnya Wani sendiri pun suka sangat sangat dengan vitamin E nih. Lagi lagi untuk kulit. Serious best sangattt. Kulit rasa lembap & glowing sepanjang hari. ✨ . Nak tau lebih lanjut, jangan segan silu klik link dekat bio. . Best price menanti anda! 😊 . Nota: Supplement Shaklee ialah makanan tambahan dimana ianya tidak merawat, diagnos, memulihkan penyakit. . Your trusted SID @shakleehazwani 013-4251815 . #shakleemalaysia  #shakleekedah  #shakleejitra  #shakleetunjang  #shakleeipda  #shakleekepalabatas  #shakleemurah  #shakleepolimas  #terapiinstagram  #like4like  #aurainsta  #bazarpaknil  #onlineshopping  #shaklee2u  #vivixkedah  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #setkurusshaklee  #jerawatpasir  #parutjerawat  #tipskecantikan  #tipskurus 
Apa yang WOW sangat HelloCANTIK sampai satu hari je stok kt HQ dah Fully book?? .
• Super Blendable & Super Weighless Fondation
• Bukan sekadar cantik tapi ada tambahan booster serum & gred A+ fish collagen untuk nutrisi kulit.
• 50 SPF (kulit tidak burn dan tidak perlu add on sunblock)
• Full Coverage
• Dijamin kulit tidak berminyak dan bercapuk.
• Kulit sentiasa lembab dan fresh pink-pink sepanjang hari.
• Mengunakan teknologi terbaru dengan hanya ada 1 color yang akan mengikut warna kulit dan suhu darah anda.
• Hilangakan cela, jerawat, jeragat dan bintik2 hitam.
• Awet muda, eyebag, dan kulit tegang.
• Bau yang sangat wangi.
• Sesuai untuk kulit sensetif.

Cepattt korang grab  Travel Pack Limited Edition RM 29 only untuk cuba kehebatan HelloCANTIK.

Wajibbb cuba walau korang dah ada fondesyen lain tau. Seriuss mesti tak menyesal heheeee 😍😍😍 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas .
Do visit @nurbeautyforever 
@belvya.malaysia
@dqueencorset.malaysia
@lover.femininewash
@hellocantik.belvya
Apa yang WOW sangat HelloCANTIK sampai satu hari je stok kt HQ dah Fully book?? . • Super Blendable & Super Weighless Fondation • Bukan sekadar cantik tapi ada tambahan booster serum & gred A+ fish collagen untuk nutrisi kulit. • 50 SPF (kulit tidak burn dan tidak perlu add on sunblock) • Full Coverage • Dijamin kulit tidak berminyak dan bercapuk. • Kulit sentiasa lembab dan fresh pink-pink sepanjang hari. • Mengunakan teknologi terbaru dengan hanya ada 1 color yang akan mengikut warna kulit dan suhu darah anda. • Hilangakan cela, jerawat, jeragat dan bintik2 hitam. • Awet muda, eyebag, dan kulit tegang. • Bau yang sangat wangi. • Sesuai untuk kulit sensetif. Cepattt korang grab Travel Pack Limited Edition RM 29 only untuk cuba kehebatan HelloCANTIK. Wajibbb cuba walau korang dah ada fondesyen lain tau. Seriuss mesti tak menyesal heheeee 😍😍😍 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas . Do visit @nurbeautyforever @belvya.malaysia @dqueencorset.malaysia @lover.femininewash @hellocantik.belvya
Apa yang WOW sangat HelloCANTIK sampai satu hari je stok kt HQ dah Fully book?? .
• Super Blendable & Super Weighless Fondation
• Bukan sekadar cantik tapi ada tambahan booster serum & gred A+ fish collagen untuk nutrisi kulit.
• 50 SPF (kulit tidak burn dan tidak perlu add on sunblock)
• Full Coverage
• Dijamin kulit tidak berminyak dan bercapuk.
• Kulit sentiasa lembab dan fresh pink-pink sepanjang hari.
• Mengunakan teknologi terbaru dengan hanya ada 1 color yang akan mengikut warna kulit dan suhu darah anda.
• Hilangakan cela, jerawat, jeragat dan bintik2 hitam.
• Awet muda, eyebag, dan kulit tegang.
• Bau yang sangat wangi.
• Sesuai untuk kulit sensetif.

Cepattt korang grab  Travel Pack Limited Edition RM 29 only untuk cuba kehebatan HelloCANTIK.

Wajibbb cuba walau korang dah ada fondesyen lain tau. Seriuss mesti tak menyesal heheeee 😍😍😍
.

Do visit @nurbeautyforever 
@belvya.malaysia
@dqueencorset.malaysia
@lover.femininewash
@hellocantik.belvya
Apa yang WOW sangat HelloCANTIK sampai satu hari je stok kt HQ dah Fully book?? . • Super Blendable & Super Weighless Fondation • Bukan sekadar cantik tapi ada tambahan booster serum & gred A+ fish collagen untuk nutrisi kulit. • 50 SPF (kulit tidak burn dan tidak perlu add on sunblock) • Full Coverage • Dijamin kulit tidak berminyak dan bercapuk. • Kulit sentiasa lembab dan fresh pink-pink sepanjang hari. • Mengunakan teknologi terbaru dengan hanya ada 1 color yang akan mengikut warna kulit dan suhu darah anda. • Hilangakan cela, jerawat, jeragat dan bintik2 hitam. • Awet muda, eyebag, dan kulit tegang. • Bau yang sangat wangi. • Sesuai untuk kulit sensetif. Cepattt korang grab Travel Pack Limited Edition RM 29 only untuk cuba kehebatan HelloCANTIK. Wajibbb cuba walau korang dah ada fondesyen lain tau. Seriuss mesti tak menyesal heheeee 😍😍😍 . Do visit @nurbeautyforever @belvya.malaysia @dqueencorset.malaysia @lover.femininewash @hellocantik.belvya
Apa yang WOW sangat HelloCANTIK sampai satu hari je stok kt HQ dah Fully book?? .
• Super Blendable & Super Weighless Fondation
• Bukan sekadar cantik tapi ada tambahan booster serum & gred A+ fish collagen untuk nutrisi kulit.
• 50 SPF (kulit tidak burn dan tidak perlu add on sunblock)
• Full Coverage
• Dijamin kulit tidak berminyak dan bercapuk.
• Kulit sentiasa lembab dan fresh pink-pink sepanjang hari.
• Mengunakan teknologi terbaru dengan hanya ada 1 color yang akan mengikut warna kulit dan suhu darah anda.
• Hilangakan cela, jerawat, jeragat dan bintik2 hitam.
• Awet muda, eyebag, dan kulit tegang.
• Bau yang sangat wangi.
• Sesuai untuk kulit sensetif.

Cepattt korang grab  Travel Pack Limited Edition RM 29 only untuk cuba kehebatan HelloCANTIK.

Wajibbb cuba walau korang dah ada fondesyen lain tau. Seriuss mesti tak menyesal heheeee 😍😍😍
.

Do visit @nurbeautyforever 
@belvya.malaysia
@dqueencorset.malaysia
@lover.femininewash
@hellocantik.belvya
Apa yang WOW sangat HelloCANTIK sampai satu hari je stok kt HQ dah Fully book?? . • Super Blendable & Super Weighless Fondation • Bukan sekadar cantik tapi ada tambahan booster serum & gred A+ fish collagen untuk nutrisi kulit. • 50 SPF (kulit tidak burn dan tidak perlu add on sunblock) • Full Coverage • Dijamin kulit tidak berminyak dan bercapuk. • Kulit sentiasa lembab dan fresh pink-pink sepanjang hari. • Mengunakan teknologi terbaru dengan hanya ada 1 color yang akan mengikut warna kulit dan suhu darah anda. • Hilangakan cela, jerawat, jeragat dan bintik2 hitam. • Awet muda, eyebag, dan kulit tegang. • Bau yang sangat wangi. • Sesuai untuk kulit sensetif. Cepattt korang grab Travel Pack Limited Edition RM 29 only untuk cuba kehebatan HelloCANTIK. Wajibbb cuba walau korang dah ada fondesyen lain tau. Seriuss mesti tak menyesal heheeee 😍😍😍 . Do visit @nurbeautyforever @belvya.malaysia @dqueencorset.malaysia @lover.femininewash @hellocantik.belvya
Fuhhh selamat aku!

Tula, orang tua cakap sebelum majlis duduk rumah jela, tak payah gatal nak keluar berjimba-jimba. Banyak lagi keje nak dibuat sebelum majlis akad. Tapi aku degil. Konon nak ikut sangat trend buat party tamat zaman bujang tepi pantai. Hambik, mendapat aku kulit terbakar jadi merah macam udang kena salai. Nak ngadu kat mak? Kirim salam bye bye jela.
.
Nasiblah kak syad sebelah umah ni datang malam tu. Asalnya dia nak hantar gubahan hantaran untuk majlis aku, tapi bila tengok muka aku dah serupa hantu, terkejut dia. Terus, dia balik umah dia, dan datang balik umah aku bawa sebiji kotak kaler hijau. Katenye ada skrub yang dibuat dari greentea. .
Greentea ni katenye lagi ada tannis yang memang bagus untuk kurangkan bengkak pada kulit atau rawat rasa pedih akibat sunburn. Aku pun, malas pikir panjang sebab memang stress tengok muka sendiri. Lalu aku pun guna. .
Dann guest what. Dalam masa seminggu kulit muka aku semakin pulih dan kembali macam dulu. Jangan kata merah-merah, kulit menggelupas yang berkuping-kuping tu pun dah licin. 
Laagi best dengan parut jerawat, bintik hitam, bintik puteh pon habes dia sapu. Memang hebat. Ai is teruja you! 😍
.
Sampaikan mak andam yang mekapkan aku sebelum majlis akad tu pon puji. Katenya kulit aku cantik, senang segala bagai foundation nak resap. Mekap pon jadi smooth jer.
.
Alhamdulillah nasib jumpa kak syad malam tu. Kalau tak, menanges la aku tak berlagu sambil gigit bunga telur belakang dulang hantaran ittew.
.
Awak yang bakal pengantin tu, kalau nak tampil cantik berseri sebelum majlis akad, marilah try greentea mint face scrub ni. Boleh wasap +6586997769
Recommended. Terbaikk. 👍
Fuhhh selamat aku! Tula, orang tua cakap sebelum majlis duduk rumah jela, tak payah gatal nak keluar berjimba-jimba. Banyak lagi keje nak dibuat sebelum majlis akad. Tapi aku degil. Konon nak ikut sangat trend buat party tamat zaman bujang tepi pantai. Hambik, mendapat aku kulit terbakar jadi merah macam udang kena salai. Nak ngadu kat mak? Kirim salam bye bye jela. . Nasiblah kak syad sebelah umah ni datang malam tu. Asalnya dia nak hantar gubahan hantaran untuk majlis aku, tapi bila tengok muka aku dah serupa hantu, terkejut dia. Terus, dia balik umah dia, dan datang balik umah aku bawa sebiji kotak kaler hijau. Katenye ada skrub yang dibuat dari greentea. . Greentea ni katenye lagi ada tannis yang memang bagus untuk kurangkan bengkak pada kulit atau rawat rasa pedih akibat sunburn. Aku pun, malas pikir panjang sebab memang stress tengok muka sendiri. Lalu aku pun guna. . Dann guest what. Dalam masa seminggu kulit muka aku semakin pulih dan kembali macam dulu. Jangan kata merah-merah, kulit menggelupas yang berkuping-kuping tu pun dah licin. Laagi best dengan parut jerawat, bintik hitam, bintik puteh pon habes dia sapu. Memang hebat. Ai is teruja you! 😍 . Sampaikan mak andam yang mekapkan aku sebelum majlis akad tu pon puji. Katenya kulit aku cantik, senang segala bagai foundation nak resap. Mekap pon jadi smooth jer. . Alhamdulillah nasib jumpa kak syad malam tu. Kalau tak, menanges la aku tak berlagu sambil gigit bunga telur belakang dulang hantaran ittew. . Awak yang bakal pengantin tu, kalau nak tampil cantik berseri sebelum majlis akad, marilah try greentea mint face scrub ni. Boleh wasap +6586997769 Recommended. Terbaikk. 👍
Acnotin 20mg
MENGHAPUSKAN MASALAH JERAWAT DENGAN BERKESAN 💊💊
.
.
KANDUNGAN ISOTRETINOIN 2O MG
http://en.wikipedia.org/wiki/Isotretinoin
.
KEGUNAAN
.
✅ Digunakan secara saintifik untuk merawat masalah jerawat dari dalam
✅ PALING BERKESAN Menghilangkan jerawat dari akar umbi puncanya
✅ Menghilangkan TERUS masalah kulit berminyak dari dalam
✅ Membersihkan dan melicinkan kulit muka ✅ Sebagai kaedah RAWATAN TERAKHIR selepas penggunaan ubat ubatan antibiotik atau produk penjagaan kulit tidak berjaya
✅ penggunaannya disyorkan oleh doktor doktor pakar kulit antarabangsa
✅ keberkesanannya terbukti melicinkan kulit muka sehingga sehingga kulit kelihatan seperti kulit bayi
✅ 10 KALI BERKESAN dari mana mana produk penjagaan kulit BERJENAMA
✅ tidak perlu ke pusat2 rawatan kulit kerana ubat ini sememangnya berkesan tanpa menggunakan sebarang produk produk kecantikan kulit
.
.
KESAN SAMPINGAN .
.
⚠ Bibir kering (penggunaan lip balm seperti vaseline pada bibir pada waktu malam sebelum tidur adalah sangat digalakkan)
.
.
CARA PENGAMBILAN .
Ambil 1 biji sehari sekalic selepas makan . .
#acnotin #acnotin20 #jerawat #jerawatbatu #jerawatparah #jerawatpasir #jerawatbadan #jeragat #trustedseller
Acnotin 20mg MENGHAPUSKAN MASALAH JERAWAT DENGAN BERKESAN 💊💊 . . KANDUNGAN ISOTRETINOIN 2O MG http://en.wikipedia.org/wiki/Isotretinoin . KEGUNAAN . ✅ Digunakan secara saintifik untuk merawat masalah jerawat dari dalam ✅ PALING BERKESAN Menghilangkan jerawat dari akar umbi puncanya ✅ Menghilangkan TERUS masalah kulit berminyak dari dalam ✅ Membersihkan dan melicinkan kulit muka ✅ Sebagai kaedah RAWATAN TERAKHIR selepas penggunaan ubat ubatan antibiotik atau produk penjagaan kulit tidak berjaya ✅ penggunaannya disyorkan oleh doktor doktor pakar kulit antarabangsa ✅ keberkesanannya terbukti melicinkan kulit muka sehingga sehingga kulit kelihatan seperti kulit bayi ✅ 10 KALI BERKESAN dari mana mana produk penjagaan kulit BERJENAMA ✅ tidak perlu ke pusat2 rawatan kulit kerana ubat ini sememangnya berkesan tanpa menggunakan sebarang produk produk kecantikan kulit . . KESAN SAMPINGAN . . ⚠ Bibir kering (penggunaan lip balm seperti vaseline pada bibir pada waktu malam sebelum tidur adalah sangat digalakkan) . . CARA PENGAMBILAN . Ambil 1 biji sehari sekalic selepas makan . . #acnotin  #acnotin20  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatparah  #jerawatpasir  #jerawatbadan  #jeragat  #trustedseller 
MAHU MINUM VITC DGN CARA MUDAH??
.
Jom sayang2 semua cda belanja video cara minum #vitc #allurebeauty semudah 1,2,3 Hehe

KOYAK, BANCUH & MINUM!!
.
kulit yang cantik.. Badan pun sihat

Senang je nak amalkan #vitaminc ni

Untuk pertanyaan / order boleh whatsapp cda 0199405752😘😘
.
#allurebeautystar  #sayajualproduk #vitclovers #vitaminc #vitamincallurebeauty #perfectskin #periodtakteratur #jerawatnasi #jerawatpasir #jerawatnanah #kulitkusam #kuliteczema #jeragat  #skudai #tamanuniversiti #tampoi #utmskudai #utmlife #utmstudent #utmbazaar #pulaispring #pulaiindah #pulaijaya  #pulaiutama #pulaiperdana #sripulai
MAHU MINUM VITC DGN CARA MUDAH?? . Jom sayang2 semua cda belanja video cara minum #vitc  #allurebeauty  semudah 1,2,3 Hehe KOYAK, BANCUH & MINUM!! . kulit yang cantik.. Badan pun sihat Senang je nak amalkan #vitaminc  ni Untuk pertanyaan / order boleh whatsapp cda 0199405752😘😘 . #allurebeautystar  #sayajualproduk  #vitclovers  #vitaminc  #vitamincallurebeauty  #perfectskin  #periodtakteratur  #jerawatnasi  #jerawatpasir  #jerawatnanah  #kulitkusam  #kuliteczema  #jeragat  #skudai  #tamanuniversiti  #tampoi  #utmskudai  #utmlife  #utmstudent  #utmbazaar  #pulaispring  #pulaiindah  #pulaijaya  #pulaiutama  #pulaiperdana  #sripulai 
Selamat petang, selamat menjalankan tugas hingga ke petang😊
.
Kulit beruam bila memakai deoderant..😢
.
*NAK PRODUK PENGHAPUS BAU BADAN? JANGAN RISAU SAYA ADA JUAL PENYELESAIANNYA..* 😊😊 Sekarang tidak lagi. Bila saya memakai CL, saya merasa lebih selesa. Cubalah CL.. Celebrity Lass (CL) produk penghilang bau badan yang:
🌹  Berasaskan air
🌹  100% organik
🌹 Berkesan serta-merta
🌹  Hanya semudah sembur di anggota badan, sapu rata dan bilas. Bau badan pun hilang. Bila dah wangi orang sekeliling pun suka.
🌹Selepas makan sambal belacan, kadang2  tangan berbau belacan/selapas potong bawang/selepas bersihkan ikan. Ha..semburkan je kat tapak tgn tu..
🌹Sesuai untuk anggota beruniform, kakitangan yang bekerja di pejabat atau promoter dan budak sekolah yang memakai kasut bertutup melebihi 5 jam sehari

Bila pakai semula kasut seharian tiada lagi bau busuk seperti  sebelumnya😊
Nyahkan bau kepam kaki anda sekarang. 
Jom jom Whatsapp kak sekarang
👉011 23188340
👉011 23188340
#celebritylass #clelf #tiadabau
Selamat petang, selamat menjalankan tugas hingga ke petang😊 . Kulit beruam bila memakai deoderant..😢 . *NAK PRODUK PENGHAPUS BAU BADAN? JANGAN RISAU SAYA ADA JUAL PENYELESAIANNYA..* 😊😊 Sekarang tidak lagi. Bila saya memakai CL, saya merasa lebih selesa. Cubalah CL.. Celebrity Lass (CL) produk penghilang bau badan yang: 🌹 Berasaskan air 🌹 100% organik 🌹 Berkesan serta-merta 🌹 Hanya semudah sembur di anggota badan, sapu rata dan bilas. Bau badan pun hilang. Bila dah wangi orang sekeliling pun suka. 🌹Selepas makan sambal belacan, kadang2 tangan berbau belacan/selapas potong bawang/selepas bersihkan ikan. Ha..semburkan je kat tapak tgn tu.. 🌹Sesuai untuk anggota beruniform, kakitangan yang bekerja di pejabat atau promoter dan budak sekolah yang memakai kasut bertutup melebihi 5 jam sehari Bila pakai semula kasut seharian tiada lagi bau busuk seperti sebelumnya😊 Nyahkan bau kepam kaki anda sekarang. Jom jom Whatsapp kak sekarang 👉011 23188340 👉011 23188340 #celebritylass  #clelf  #tiadabau 
Woww jerawat halus dimuka dah pulih cantikk sangat kulit tue

Customer nie konsisten guna WD selama 3 bulan dan 3 botol WD beliau telah guna, tak sangka masalah jerawat dapat diatasi terujaa nyee😍

Wahhh makin lama guna sesilap makin cantikk peloles kulit customer nie kan, yelahh bukan nak berlagak baru guna 3 bulan dah ade perubahan ketara sekali. Betambah yakin dan saiyang dengan WD

Kebanyakan yang ada masalah Jerawat, parut jerawat dan sekali ngan kulit kusam cukup buat kita nie down betul tak?

Jerawat ni banyak faktor jugak antaranya hormon tak stabil pemakanan tak seimbang, resdung, alahan, pendedahan pada pencemaran udara dan lain-lain

Kalau buntu dah tak jumpa jalan,apa kata ikhtiar dari dalam dengan WD macam adik manis ni

WD krim kecantikan BIOTEKNOLOGI NANO dengan kandungan hebat yang bantu setelkan masalah jerawat

Antara bahan dalam WD

1✅Pueraria mirifica rawat jerawat dari dalam

2✅Niacinamide(vitamin B3) Melembapkan kulit.

3✅Arbutin Mencerahkan kulit

4✅Glutathione menegang,menganjal kulit keseluruhan bukan hanya pada muka

5✅Ekstrak akar tree peony buang toksin dan lancarkan aliran darah

WD meresap 12 kali ganda pantas kedalam kulit dan setelkan masalah kulit dari dalam secara beperingkat.Sesedar dahh glowing mowing kulit anda nanti

Lebih 5000 testi yang berjaya selesaikan masalah kulit dengan WD

WD bukan produk timbang kilo tauu WD SELAMAT,LULUS KKM dengan FORMULA PROF

Jangan biar masalah kulit makin parah.Jom cecepat setel dengan WD

Berminat klik ajer link di bio @ wasap 01128511631

#Teamizah
#TeamPermataIzah
#jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #activefollowers #instafamous #instashop #bioeverplus #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec
Woww jerawat halus dimuka dah pulih cantikk sangat kulit tue Customer nie konsisten guna WD selama 3 bulan dan 3 botol WD beliau telah guna, tak sangka masalah jerawat dapat diatasi terujaa nyee😍 Wahhh makin lama guna sesilap makin cantikk peloles kulit customer nie kan, yelahh bukan nak berlagak baru guna 3 bulan dah ade perubahan ketara sekali. Betambah yakin dan saiyang dengan WD Kebanyakan yang ada masalah Jerawat, parut jerawat dan sekali ngan kulit kusam cukup buat kita nie down betul tak? Jerawat ni banyak faktor jugak antaranya hormon tak stabil pemakanan tak seimbang, resdung, alahan, pendedahan pada pencemaran udara dan lain-lain Kalau buntu dah tak jumpa jalan,apa kata ikhtiar dari dalam dengan WD macam adik manis ni WD krim kecantikan BIOTEKNOLOGI NANO dengan kandungan hebat yang bantu setelkan masalah jerawat Antara bahan dalam WD 1✅Pueraria mirifica rawat jerawat dari dalam 2✅Niacinamide(vitamin B3) Melembapkan kulit. 3✅Arbutin Mencerahkan kulit 4✅Glutathione menegang,menganjal kulit keseluruhan bukan hanya pada muka 5✅Ekstrak akar tree peony buang toksin dan lancarkan aliran darah WD meresap 12 kali ganda pantas kedalam kulit dan setelkan masalah kulit dari dalam secara beperingkat.Sesedar dahh glowing mowing kulit anda nanti Lebih 5000 testi yang berjaya selesaikan masalah kulit dengan WD WD bukan produk timbang kilo tauu WD SELAMAT,LULUS KKM dengan FORMULA PROF Jangan biar masalah kulit makin parah.Jom cecepat setel dengan WD Berminat klik ajer link di bio @ wasap 01128511631 #Teamizah  #TeamPermataIzah  #jeragat  #womendesiree  #ubatjerawat  #jerawathilang  #jeragat  #womendesiree  #activefollowers  #instafamous  #instashop  #bioeverplus  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #bioeverplus  #viral  #kdollbeauty  #dms360  #krimjerawat  #jerawatkecut  #jeragatdegil  #jerawatkronik  #sabunjerawat  #sabunkopi  #aurawhite  #kcolly  #terapiinstagram  #womendesire  #womendesirecream  #wdec 
Sejenis penyakit yang dikenali sebagai kelenjar tiroid. Sistem pertahanan kulit yang lemah mampu  membiakkan banyak bintik hitam di permukaan kulit. Seterusnya boleh menyebabkan jeragat terhasil.
.
.
Jeragat adalah masalah kulit paling susah nak hilang dan pudar. Tetapi  Formula TMC mampu memudarkan dan mengurangkan masalah jeragat 😊
Sejenis penyakit yang dikenali sebagai kelenjar tiroid. Sistem pertahanan kulit yang lemah mampu membiakkan banyak bintik hitam di permukaan kulit. Seterusnya boleh menyebabkan jeragat terhasil. . . Jeragat adalah masalah kulit paling susah nak hilang dan pudar. Tetapi Formula TMC mampu memudarkan dan mengurangkan masalah jeragat 😊
Alhamdulillah customer siap bagi 4 bintang haa untuk skrub sejuk viral nie. Tak rugi tau korang cuba! . 
Jejoms wasap 0128443099 kalau nak cuba keh❤️
Alhamdulillah customer siap bagi 4 bintang haa untuk skrub sejuk viral nie. Tak rugi tau korang cuba! . Jejoms wasap 0128443099 kalau nak cuba keh❤️
Aztec Secret Indian Healing Clay
REFILL/TRIAL PACKS
.
🍃50g: RM 14 (10-15 kali pakai)
🍃100g: RM 27
🍃150g: RM 40
.
Instructions included! 📃
.
Postage📮
SM: RM 7
SS: RM 11
.
Whatsapp/text📱: 0123898144
.
#aztecsecret #murah #claymask #natural #aztecclay #malaysia #myaztecsecret #aztecmalaysia #sayajual #mask #acne #jerawat #kualalumpur #melaka #johor #pahang #perak #terengganu #kelantan #kedah #perlis #sabah #sarawak #penang #subang #jerawatpasir #beauty #makeup #detox #mukaberlubang
Aztec Secret Indian Healing Clay REFILL/TRIAL PACKS . 🍃50g: RM 14 (10-15 kali pakai) 🍃100g: RM 27 🍃150g: RM 40 . Instructions included! 📃 . Postage📮 SM: RM 7 SS: RM 11 . Whatsapp/text📱: 0123898144 . #aztecsecret  #murah  #claymask  #natural  #aztecclay  #malaysia  #myaztecsecret  #aztecmalaysia  #sayajual  #mask  #acne  #jerawat  #kualalumpur  #melaka  #johor  #pahang  #perak  #terengganu  #kelantan  #kedah  #perlis  #sabah  #sarawak  #penang  #subang  #jerawatpasir  #beauty  #makeup  #detox  #mukaberlubang 
Sometimes its hard to believe ,its already 10 years 💜
Sometimes its hard to believe ,its already 10 years 💜
JERAWAT DAN PARUT DI BADAN HILANG "
" HANYA SEMINGGU PENGAMBILAN "

Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . .
#acnecare. . ACNE CARE MAMPU HAPUSKAN
=================================
✔ Jerawat Degil
✔ Parut Jerawat
✔ Jerawat Bernanah
✔ Jerawat Badan
✔ Jerawat Kecil-Kecil
✔ Jerawat Halus
✔ Jerawat Batu
✔ Jerawat Bertahun Lamanya Manfaat dari acne care :
- Memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca JERAWAT
- Mengatasi kulit kering & kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas

SERBUK JUS EPAL
Mempunyai antioksidan yang tinggi
Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan
Memperlambatkan penuaan sel
Menghalang pertumbuhan sel kanser

PUREWAY C
-Mengandungi vitamin C
-Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah
-Mencerahkan kulit
-Menghilangkan bintik bintik hitam
-Menghilangkan kekusaman

LACTOFERRIN
merangsang system imun dalam badan

membantu menghilangkan jerawat dan parut

mencegah kulit rosak

mengurangkan aktiviti jerawat 🎀 FREE POSTAGE 💕 FREE GIFT 🎉 EXTRA GIFT .
.
📲 WHATSAPP +60172590358
#igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #jerawat #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller
JERAWAT DAN PARUT DI BADAN HILANG " " HANYA SEMINGGU PENGAMBILAN " Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . . #acnecare . . ACNE CARE MAMPU HAPUSKAN ================================= ✔ Jerawat Degil ✔ Parut Jerawat ✔ Jerawat Bernanah ✔ Jerawat Badan ✔ Jerawat Kecil-Kecil ✔ Jerawat Halus ✔ Jerawat Batu ✔ Jerawat Bertahun Lamanya Manfaat dari acne care : - Memperbaiki sel kulit dari dalam - Agent penghancur akar punca JERAWAT - Mengatasi kulit kering & kulit berminyak - Melambatkan proses penuaan - Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas SERBUK JUS EPAL Mempunyai antioksidan yang tinggi Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan Memperlambatkan penuaan sel Menghalang pertumbuhan sel kanser PUREWAY C -Mengandungi vitamin C -Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah -Mencerahkan kulit -Menghilangkan bintik bintik hitam -Menghilangkan kekusaman LACTOFERRIN merangsang system imun dalam badan membantu menghilangkan jerawat dan parut mencegah kulit rosak mengurangkan aktiviti jerawat 🎀 FREE POSTAGE 💕 FREE GIFT 🎉 EXTRA GIFT . . 📲 WHATSAPP +60172590358 #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #jerawat  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikan  #trustedsaller 
JERAWAT DAN PARUT DI BADAN HILANG "
" HANYA SEMINGGU PENGAMBILAN "

Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . .
#acnecare. . ACNE CARE MAMPU HAPUSKAN
=================================
✔ Jerawat Degil
✔ Parut Jerawat
✔ Jerawat Bernanah
✔ Jerawat Badan
✔ Jerawat Kecil-Kecil
✔ Jerawat Halus
✔ Jerawat Batu
✔ Jerawat Bertahun Lamanya Manfaat dari acne care :
- Memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca JERAWAT
- Mengatasi kulit kering & kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas

SERBUK JUS EPAL
Mempunyai antioksidan yang tinggi
Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan
Memperlambatkan penuaan sel
Menghalang pertumbuhan sel kanser

PUREWAY C
-Mengandungi vitamin C
-Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah
-Mencerahkan kulit
-Menghilangkan bintik bintik hitam
-Menghilangkan kekusaman

LACTOFERRIN
merangsang system imun dalam badan

membantu menghilangkan jerawat dan parut

mencegah kulit rosak

mengurangkan aktiviti jerawat 🎀 FREE POSTAGE 💕 FREE GIFT 🎉 EXTRA GIFT .
.
📲 WHATSAPP +60172590358
#igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #jerawat #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller
JERAWAT DAN PARUT DI BADAN HILANG " " HANYA SEMINGGU PENGAMBILAN " Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . . #acnecare . . ACNE CARE MAMPU HAPUSKAN ================================= ✔ Jerawat Degil ✔ Parut Jerawat ✔ Jerawat Bernanah ✔ Jerawat Badan ✔ Jerawat Kecil-Kecil ✔ Jerawat Halus ✔ Jerawat Batu ✔ Jerawat Bertahun Lamanya Manfaat dari acne care : - Memperbaiki sel kulit dari dalam - Agent penghancur akar punca JERAWAT - Mengatasi kulit kering & kulit berminyak - Melambatkan proses penuaan - Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas SERBUK JUS EPAL Mempunyai antioksidan yang tinggi Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan Memperlambatkan penuaan sel Menghalang pertumbuhan sel kanser PUREWAY C -Mengandungi vitamin C -Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah -Mencerahkan kulit -Menghilangkan bintik bintik hitam -Menghilangkan kekusaman LACTOFERRIN merangsang system imun dalam badan membantu menghilangkan jerawat dan parut mencegah kulit rosak mengurangkan aktiviti jerawat 🎀 FREE POSTAGE 💕 FREE GIFT 🎉 EXTRA GIFT . . 📲 WHATSAPP +60172590358 #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #jerawat  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikan  #trustedsaller 
ANDA ALAMI KEDUTAN BAWAH MATA? 
Garis halus dibawah mata pastinya menjadi igauan ngeri para wanita mahupun lelaki. Garis dan kedutan ini makin ketara tatkala usia makin meningkat kerana pada usia muda, kulit kita masih mempunyai elastin dan kolagen. 
Kulit makin berkedut,  Mesti la kita akan cari bermacam2 cara/ petua/tips/rawatan untuk hilangkan atau mengurangkan kedutan bawah mata tu. Sebabnya bila nampak mata yang terlalu kedut,  Secara tak langsung muka kita akan nampak kusam dan lesu.  Ini menyebabkan kita hilang keyakinan diri untuk bertemu dengan orang.  Tambah- tambah yang berkerjaya. 
Cikmas kongsikan 5 tips mudah untuk hilangkan kedutan bawah mata. 
1. Jauhi sinaran matahari

Korang tahu tak, sinaran cahaya matahari adalah penyebab nombor satu yang menyumbang kepada kedutan. Berdasarkan kajian di New York terhadap kembar seiras, salah satu kembar yang exposure terhad kepada matahari nampak lebih muda, kurang kedutan dan lebih "youthful" berbanding kakak kembarnya yang suka terdedah pada matahari. 
Jadi, lepas ni sebelum keluar rumah pastikan pakai sunscreen/ sunblock atau kalau malas sangat nak pakai macam2, korang sapu je moisturizer vitamin c spf30 ni.. Selain melembapkan kulit korang, ia juga melindungi kulit korang sebab ada spf 30. Hehe.. 2. Amalkan Grape Seed Oil

Minyak grape seed mempunyai kualiti untuk melembapkan kulit, terutamanya untuk kulit di sekeliling mata dan ia juga dapat memudarkan parut. Minyak grape seed ni kaya dengan antioksidan yang mana dapat membantu melambatkan proses penuaan, salah satunya yang disebabkan oleh kedutan di sekeliling mata ni. 
3. Tidur yang mencukupi

Menurut pakar kulit dari Yale, Dr Perricone, hormon kortisol yang memusnahkan sel kulit akan lebih banyak dihasilkan oleh badan jika badan tidak dapat tidur yang mencukupi.  Sel kulit akan musnah dan akan lebih mudah berkedut. Jadi pastikan korang tidur yang mencukupi untuk dapatkan kulit yang sihat tanpa kedut dan lesu. 
4. Pastikan kawasan bawah mata sentiasa lembap

Korang boleh gunakan terapi timun. Timun ni memberikan kesan penyejukan kepada mata dan akan menyebabkan kedutan akan berkurangan dan mata akan nampak lebih segar.
ANDA ALAMI KEDUTAN BAWAH MATA? Garis halus dibawah mata pastinya menjadi igauan ngeri para wanita mahupun lelaki. Garis dan kedutan ini makin ketara tatkala usia makin meningkat kerana pada usia muda, kulit kita masih mempunyai elastin dan kolagen. Kulit makin berkedut, Mesti la kita akan cari bermacam2 cara/ petua/tips/rawatan untuk hilangkan atau mengurangkan kedutan bawah mata tu. Sebabnya bila nampak mata yang terlalu kedut, Secara tak langsung muka kita akan nampak kusam dan lesu. Ini menyebabkan kita hilang keyakinan diri untuk bertemu dengan orang. Tambah- tambah yang berkerjaya. Cikmas kongsikan 5 tips mudah untuk hilangkan kedutan bawah mata. 1. Jauhi sinaran matahari Korang tahu tak, sinaran cahaya matahari adalah penyebab nombor satu yang menyumbang kepada kedutan. Berdasarkan kajian di New York terhadap kembar seiras, salah satu kembar yang exposure terhad kepada matahari nampak lebih muda, kurang kedutan dan lebih "youthful" berbanding kakak kembarnya yang suka terdedah pada matahari. Jadi, lepas ni sebelum keluar rumah pastikan pakai sunscreen/ sunblock atau kalau malas sangat nak pakai macam2, korang sapu je moisturizer vitamin c spf30 ni.. Selain melembapkan kulit korang, ia juga melindungi kulit korang sebab ada spf 30. Hehe.. 2. Amalkan Grape Seed Oil Minyak grape seed mempunyai kualiti untuk melembapkan kulit, terutamanya untuk kulit di sekeliling mata dan ia juga dapat memudarkan parut. Minyak grape seed ni kaya dengan antioksidan yang mana dapat membantu melambatkan proses penuaan, salah satunya yang disebabkan oleh kedutan di sekeliling mata ni. 3. Tidur yang mencukupi Menurut pakar kulit dari Yale, Dr Perricone, hormon kortisol yang memusnahkan sel kulit akan lebih banyak dihasilkan oleh badan jika badan tidak dapat tidur yang mencukupi. Sel kulit akan musnah dan akan lebih mudah berkedut. Jadi pastikan korang tidur yang mencukupi untuk dapatkan kulit yang sihat tanpa kedut dan lesu. 4. Pastikan kawasan bawah mata sentiasa lembap Korang boleh gunakan terapi timun. Timun ni memberikan kesan penyejukan kepada mata dan akan menyebabkan kedutan akan berkurangan dan mata akan nampak lebih segar.
Kini Hadir Trulum All In One Serum Yang dapat membantu keluhan wajah Anda di atas, jadi makin Pede karena keriput berkurang, jerawat, komedo, flek hitam, bopeng berkurang setelah pakai Trulum, wajah jadi makin glowing, dan kenyal plus tampak lebih muda dari usia Anda sebenarnya.

Keunggulan Produk ini:
⚽ All In One Serum termasuk - Face Toner sekaligus pelembab, Eye Cream, Day Cream, Night Cream, Bright Serum
⚽ Sangat praktis dan mudah digunakan, karena Anda tidak perlu gonta-ganti cream untuk merawat wajah Anda yang cukup merepotkan untuk melakukan ritual perawatan wajah, sehingga anda tetap bisa tampil mempesona Cantik Alami Bukan Pucat Pasi meskipun aktifitas tinggi.
⚽ Bebas Merkuri dan Hidroquinone juga Bebas Paraben, sehingga tidak membuat Anda jadi ketergantungan.
⚽ Bahan Alami sehingga Aman bagi bumil dan busui
⚽ Tidak Berbau Amis/Asem dan Tidak Lengket sehingga tetap nyaman ketika digunakan
⚽ Cocok untuk berbagai macam jenis kulit.
⚽ Tidak Mengandung Steroid

Ready Stok:
Trulum 5ml
Trulum 120 ml
Minat Beli Atau Mau Jadi
ResellerAgenDistributor
We Are Welcome :) 👇👇👇👇👇
Hubungi WA: 0811-233-8376
Atau klik Link di Bio
.
Maaf komment or DM ga di reply (notif tenggelem ga keliatan)
#trulum
 #maskerjerawat #flekhitamhilang #pencabutkomedo #nuskinaceh #galvanicserum #trulummagic #jerawatmuka #krimflek #komedoan #nuskinpalu #galvanicmedan #trulumkalimantan #jerawatpasir #flekhitamhilang #penghilangkomedoampuh #nuskinindonesia #galvanicmedan #trulumjakarta #jerawatan #obatflek #pencabutkomedo #nuskinjkt #galvanicbodyspa #trulumtangerang
Kini Hadir Trulum All In One Serum Yang dapat membantu keluhan wajah Anda di atas, jadi makin Pede karena keriput berkurang, jerawat, komedo, flek hitam, bopeng berkurang setelah pakai Trulum, wajah jadi makin glowing, dan kenyal plus tampak lebih muda dari usia Anda sebenarnya. Keunggulan Produk ini: ⚽ All In One Serum termasuk - Face Toner sekaligus pelembab, Eye Cream, Day Cream, Night Cream, Bright Serum ⚽ Sangat praktis dan mudah digunakan, karena Anda tidak perlu gonta-ganti cream untuk merawat wajah Anda yang cukup merepotkan untuk melakukan ritual perawatan wajah, sehingga anda tetap bisa tampil mempesona Cantik Alami Bukan Pucat Pasi meskipun aktifitas tinggi. ⚽ Bebas Merkuri dan Hidroquinone juga Bebas Paraben, sehingga tidak membuat Anda jadi ketergantungan. ⚽ Bahan Alami sehingga Aman bagi bumil dan busui ⚽ Tidak Berbau Amis/Asem dan Tidak Lengket sehingga tetap nyaman ketika digunakan ⚽ Cocok untuk berbagai macam jenis kulit. ⚽ Tidak Mengandung Steroid Ready Stok: Trulum 5ml Trulum 120 ml Minat Beli Atau Mau Jadi ResellerAgenDistributor We Are Welcome :) 👇👇👇👇👇 Hubungi WA: 0811-233-8376 Atau klik Link di Bio . Maaf komment or DM ga di reply (notif tenggelem ga keliatan) #trulum  #maskerjerawat  #flekhitamhilang  #pencabutkomedo  #nuskinaceh  #galvanicserum  #trulummagic  #jerawatmuka  #krimflek  #komedoan  #nuskinpalu  #galvanicmedan  #trulumkalimantan  #jerawatpasir  #flekhitamhilang  #penghilangkomedoampuh  #nuskinindonesia  #galvanicmedan  #trulumjakarta  #jerawatan  #obatflek  #pencabutkomedo  #nuskinjkt  #galvanicbodyspa  #trulumtangerang 
KULIT CANTIK BERSERI BAK PUTERI DENGAN SET CANTIK SHAKLEE! ❤
.
.
Masalah jerawat?
Parut bersepah?
Muka sunburn?
Muka breakout sebab salah pakai product?
.
.
Dah ikhtiar tp tak jalan jugak. Selalu bila dah mcm ni, seeloknye kita rawat dari dalaman dgn pengambilan supplements.
.
.
Bila dalaman kita dah sihat, barulah luaran pun akan turut sama cantik. Sama la jugak dgn hati kita. Bila hati kita bersih je, mesti perangai kita pun akan baik je. Eh? 😜
.
Antara supplement yg paling laku keras ialah COMBO THE PERFECT TWO ni lah :
.
.
VITAMIN C
🍊 bagus utk imunisasi / daya tahan badan
🍊 bagus utk mengurangkan simptom demam biasa
🍊anti oksida
🍊bagus utk tekanan darah tinggi
🍊 mengurangkan keracunan plumbum
🍊 mengurangkan katarak
🍊 perlindungan dari matahari
🍊 merangsang penghasilan kolagen
🍊 bagus utk penyembuhan luka
🍊 memperbaiki tekstur kulit
🍊mengurangkan masalah gusi berdarah,resdung,ekzema
🍊mmbntu memulihkan luka dalaman
.
.
VITAMIN E
🍄bagus untuk mengecilkan pori
🍄mengawal minyak
🍄menghilangkan jeragat
🍄menegangkan kulit
🍄sangat sangat bagus untuk memudarkan parut
🍄mengawal kolestrol
🍄mencerahkan wajah
.
.
Meh ws, kita bagi harga kasih sayang 🤗
.
.
Whatsapp 0178228939
Whatsapp 0178228939
Whatsapp 0178228939
.
.
KHAS UNTUK 10 CUSTOMER PERTAMA, Anda akan dapat something special from fatin tau!! Yayy ❤❤❤
.
.
#shakleemurah #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleetebrau #ikeatebrau
#fattzura #setkecantikanshaklee #sunburn #kulitkusam #kulitberminyak #vitaminc #vitamine #klairs #setjerawatshaklee #spamurah #salonmurah #jerawatberlubang #jerawatpasir #cantik #jomkahwin #kadkahwin #putihsatubadan #glutathione #hantarankahwin #hadiahuntukisteri #neelofa #dexandra
KULIT CANTIK BERSERI BAK PUTERI DENGAN SET CANTIK SHAKLEE! ❤ . . Masalah jerawat? Parut bersepah? Muka sunburn? Muka breakout sebab salah pakai product? . . Dah ikhtiar tp tak jalan jugak. Selalu bila dah mcm ni, seeloknye kita rawat dari dalaman dgn pengambilan supplements. . . Bila dalaman kita dah sihat, barulah luaran pun akan turut sama cantik. Sama la jugak dgn hati kita. Bila hati kita bersih je, mesti perangai kita pun akan baik je. Eh? 😜 . Antara supplement yg paling laku keras ialah COMBO THE PERFECT TWO ni lah : . . VITAMIN C 🍊 bagus utk imunisasi / daya tahan badan 🍊 bagus utk mengurangkan simptom demam biasa 🍊anti oksida 🍊bagus utk tekanan darah tinggi 🍊 mengurangkan keracunan plumbum 🍊 mengurangkan katarak 🍊 perlindungan dari matahari 🍊 merangsang penghasilan kolagen 🍊 bagus utk penyembuhan luka 🍊 memperbaiki tekstur kulit 🍊mengurangkan masalah gusi berdarah,resdung,ekzema 🍊mmbntu memulihkan luka dalaman . . VITAMIN E 🍄bagus untuk mengecilkan pori 🍄mengawal minyak 🍄menghilangkan jeragat 🍄menegangkan kulit 🍄sangat sangat bagus untuk memudarkan parut 🍄mengawal kolestrol 🍄mencerahkan wajah . . Meh ws, kita bagi harga kasih sayang 🤗 . . Whatsapp 0178228939 Whatsapp 0178228939 Whatsapp 0178228939 . . KHAS UNTUK 10 CUSTOMER PERTAMA, Anda akan dapat something special from fatin tau!! Yayy ❤❤❤ . . #shakleemurah  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleetebrau  #ikeatebrau  #fattzura  #setkecantikanshaklee  #sunburn  #kulitkusam  #kulitberminyak  #vitaminc  #vitamine  #klairs  #setjerawatshaklee  #spamurah  #salonmurah  #jerawatberlubang  #jerawatpasir  #cantik  #jomkahwin  #kadkahwin  #putihsatubadan  #glutathione  #hantarankahwin  #hadiahuntukisteri  #neelofa  #dexandra 
Nak selfie pun lebih confident bila kulit tiada masalah.
.
Kesan ketara akan nampak selepas 3 bulan konsisten mengamalkan SET RADIANT 4.
.
Nak kulit cantik berseri kena la sabar tau. Ambik produk yang natural barulah kulit sihat luar dalam. .
Berminat nak cuba SET RADIANT 4? Jom wassap saya 📲 013-9279846 👈👈
.
#vitaminkulitkering #vitaminkulitjeragat #vitaminkulitjerawat #vitaminkulitkusam #vitaminkulitberminyak #vitaminshaklee
#jeragat #jeragathilang #jeragatpudar #jeragatdegil #ubatjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #rengit #ubatjerawat #pengedarshakleerengit
#pengedarshaklee #ejenshakleerengit #stokisshakleerengit #kulitkering #kulitcantik #sarakirana #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela #diaanakjeneral #cintahatibatu #kulitputih #parutjerawat
#bilanogorijupokelate
Nak selfie pun lebih confident bila kulit tiada masalah. . Kesan ketara akan nampak selepas 3 bulan konsisten mengamalkan SET RADIANT 4. . Nak kulit cantik berseri kena la sabar tau. Ambik produk yang natural barulah kulit sihat luar dalam. . Berminat nak cuba SET RADIANT 4? Jom wassap saya 📲 013-9279846 👈👈 . #vitaminkulitkering  #vitaminkulitjeragat  #vitaminkulitjerawat  #vitaminkulitkusam  #vitaminkulitberminyak  #vitaminshaklee  #jeragat  #jeragathilang  #jeragatpudar  #jeragatdegil  #ubatjeragat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #rengit  #ubatjerawat  #pengedarshakleerengit  #pengedarshaklee  #ejenshakleerengit  #stokisshakleerengit  #kulitkering  #kulitcantik  #sarakirana  #lafazkankalimahcintamu  #kekasihpaksarela  #diaanakjeneral  #cintahatibatu  #kulitputih  #parutjerawat  #bilanogorijupokelate 
Jangan Lupa, Kunjungi Kami di semua sosmed kami:
.
* https://fb.me/HNAsli
* https://fb.me/NuePolie
* https://fb.me/PMCMDS
* https://fb.me/DSCKlinik
* https://fb.me/HijabIrene
* https://fb.me/FroziGarage
* https://fb.me/KojicAcidLime
* https://fb.me/BedakArabAsli
* https://fb.me/EdukasiMainan
* https://fb.me/HerbaliSlimming
* https://fb.me/WarungWonkito
* https://fb.me/WarungWonkito2
* https://fb.me/WarungWongkito
* https://fb.me/DistributorIreneHijab
.
* https://Instagram.com/Herbalii
* https://Instagram.com/PMCMDS
* https://Instagram.com/HijabIrene
* https://Instagram.com/DSCJakarta
* https://Instagram.com/WW.Kiriman
* https://Instagram.com/WW.Testimoni
* https://Instagram.com/WW.Transferan
* https://Instagram.com/HettyNugrahati
* https://Instagram.com/WarungWonkito
* https://Instagram.com/WarungWongkito
.
* https://Twitter.com/IreneHijab
* https://Twitter.com/WarungWonkito
* https://Twitter.com/WarungWongkito
.
.
Semua MarketPlace Kami:
* https://TokoPedia.com/Frozi
* https://Shopee.co.id/FroziGarage
* https://BukaLapak.com/FroziGarage
* https://Shopee.co.id/WarungWongkito
* https://TokoPedia.com/WarungWonkito
* https://TokoPedia.com/WarungWongkito
* https://BukaLapak.com/WarungWonkito
* https://BukaLapak.com/WarungWongkito
.
.
@Wonkito @WarungWonkito @WarungWongkito @HettyNugrahati @Herbalii @PMCMDS @HijabIrene @DSCJakarta @FroziGarage @WW.Kiriman @WW.Transferan @WW.Testimoni @Dee.WW
.
.
#jerawat #obatjerawat #jerawatbatu #jerawatan #jerawatpasir #jerawatmeradang #bekasjerawat #krimjerawat #obatjerawatampuh #penghilangjerawat #creamjerawat #bebasjerawat #jerawathilang #obatjerawatbatu #antijerawat #solusijerawat #pembersihjerawat #sabunjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #wajahberjerawat #jerawatbernanah #warungwonkito #warungwongkito #krimhn #creamhn #krimhnasli #creamhnasli #krimhnoriginal #creamhnoriginal
Jangan Lupa, Kunjungi Kami di semua sosmed kami: . * https://fb.me/HNAsli * https://fb.me/NuePolie * https://fb.me/PMCMDS * https://fb.me/DSCKlinik * https://fb.me/HijabIrene * https://fb.me/FroziGarage * https://fb.me/KojicAcidLime * https://fb.me/BedakArabAsli * https://fb.me/EdukasiMainan * https://fb.me/HerbaliSlimming * https://fb.me/WarungWonkito * https://fb.me/WarungWonkito2 * https://fb.me/WarungWongkito * https://fb.me/DistributorIreneHijab . * https://Instagram.com/Herbalii * https://Instagram.com/PMCMDS * https://Instagram.com/HijabIrene * https://Instagram.com/DSCJakarta * https://Instagram.com/WW.Kiriman * https://Instagram.com/WW.Testimoni * https://Instagram.com/WW.Transferan * https://Instagram.com/HettyNugrahati * https://Instagram.com/WarungWonkito * https://Instagram.com/WarungWongkito . * https://Twitter.com/IreneHijab * https://Twitter.com/WarungWonkito * https://Twitter.com/WarungWongkito . . Semua MarketPlace Kami: * https://TokoPedia.com/Frozi * https://Shopee.co.id/FroziGarage * https://BukaLapak.com/FroziGarage * https://Shopee.co.id/WarungWongkito * https://TokoPedia.com/WarungWonkito * https://TokoPedia.com/WarungWongkito * https://BukaLapak.com/WarungWonkito * https://BukaLapak.com/WarungWongkito . . @Wonkito @WarungWonkito @WarungWongkito @HettyNugrahati @Herbalii @PMCMDS @HijabIrene @DSCJakarta @FroziGarage @WW.Kiriman @WW.Transferan @WW.Testimoni @Dee.WW . . #jerawat  #obatjerawat  #jerawatbatu  #jerawatan  #jerawatpasir  #jerawatmeradang  #bekasjerawat  #krimjerawat  #obatjerawatampuh  #penghilangjerawat  #creamjerawat  #bebasjerawat  #jerawathilang  #obatjerawatbatu  #antijerawat  #solusijerawat  #pembersihjerawat  #sabunjerawat  #masalahjerawat  #kulitberjerawat  #wajahberjerawat  #jerawatbernanah  #warungwonkito  #warungwongkito  #krimhn  #creamhn  #krimhnasli  #creamhnasli  #krimhnoriginal  #creamhnoriginal 
Ha. tu dia Banana scrub😊😊.
Nampak tak plastik kat belakang tu ada 3 pcs banana scrub kan🤔🤔?
Tu harga pakage combo 3 pcs RM50 including postage untuk semenanjung malaysia😍😍 discount RM18 dah tu kak😲😲.
Untuk sabah srawak 3 pcs RM58 including postage😘😘, discount RM 14 dah tu bang😲😲.
.
.
HOT CHOICE FROM CUSTOMER TU.
.
.
SEBAB????
.
.
1 pcs RM20 EXCLUDING postage k.
.
.
That is why ramai yang amik combo yunk.
.
.
Ha yang plastik besar tu pulak repeat order dari agent.
15pcs untuk setiap agent.
.
.
😘😘😘😘😘😘
.
.
Siapa-siapa yang nak grab scrub ni dengan harga combo sila whatsap no dibawah yer.😗😗
.
.
013 623 7595
.
.
#elnia #elniahq #elniacollection #elnialifegitu #bananascrubnyelnia #banana #bananas #pisang #bananascrub #scrubpisang #scrubpisangoriginal #naturalbeauty #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikansemulajadi #murahmurah #elniafounder #FounderElnia #jerawat #jeragat #pimple #jerawatpasir #jerawatbatu
Ha. tu dia Banana scrub😊😊. Nampak tak plastik kat belakang tu ada 3 pcs banana scrub kan🤔🤔? Tu harga pakage combo 3 pcs RM50 including postage untuk semenanjung malaysia😍😍 discount RM18 dah tu kak😲😲. Untuk sabah srawak 3 pcs RM58 including postage😘😘, discount RM 14 dah tu bang😲😲. . . HOT CHOICE FROM CUSTOMER TU. . . SEBAB???? . . 1 pcs RM20 EXCLUDING postage k. . . That is why ramai yang amik combo yunk. . . Ha yang plastik besar tu pulak repeat order dari agent. 15pcs untuk setiap agent. . . 😘😘😘😘😘😘 . . Siapa-siapa yang nak grab scrub ni dengan harga combo sila whatsap no dibawah yer.😗😗 . . 013 623 7595 . . #elnia  #elniahq  #elniacollection  #elnialifegitu  #bananascrubnyelnia  #banana  #bananas  #pisang  #bananascrub  #scrubpisang  #scrubpisangoriginal  #naturalbeauty  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikansemulajadi  #murahmurah  #elniafounder  #FounderElnia  #jerawat  #jeragat  #pimple  #jerawatpasir  #jerawatbatu 
Parut ni kalau dia dah menempel di muka, boleh murung anak gadis tepi tangga.  Tu yang jadi kurang konfiden nak jumpa orang. Kalau boleh nak sumbat muka dalam tanah, macam si burung unta.😂 Mujurlah ada SERUM sebagai penawar yang kaya dengan kuasa padu Vitamin C. 10X ganda pulak tew.  Formula PROVEN  rawat parut jerawat, parut luka, parut jeragat, parut zaman berzaman gitchew.

Cikra nak bilang, nak cepat rawat mesti pakai cara konsisten tau. Rembat set besar 15ml terus, harganya baru RM90. Berbaloi kan tahan 2 bulan ?

Picit link di profile untuk order tau.
Parut ni kalau dia dah menempel di muka, boleh murung anak gadis tepi tangga. Tu yang jadi kurang konfiden nak jumpa orang. Kalau boleh nak sumbat muka dalam tanah, macam si burung unta.😂 Mujurlah ada SERUM sebagai penawar yang kaya dengan kuasa padu Vitamin C. 10X ganda pulak tew. Formula PROVEN rawat parut jerawat, parut luka, parut jeragat, parut zaman berzaman gitchew. Cikra nak bilang, nak cepat rawat mesti pakai cara konsisten tau. Rembat set besar 15ml terus, harganya baru RM90. Berbaloi kan tahan 2 bulan ? Picit link di profile untuk order tau.
"DAH PAKAI DALAM 5 6 BOTOL, YAKIN PRODUK ELYSIAN TAKDE CHEMICAL YANG BAHAYA"
.
Kalau dan pakai lebih daripada 5-6 botol Booster Serum,  itu apa maknanya?
.
Bila dah terjebak dengan produk yang dijamin selamat dan berkesan,  memang tak cari lain dah!
.
Orang kata "tak kenal maka tak cinta"😀
.
Dah guna baru tahu kesemua produk Elysian setanding kualiti dan standard antrabangsa.
.
Mulala dah jatuh cinta dengan serum,  nak cuba Ruby Skincare pulak. Pastu guna Serum Foundation seterusnya Lipmatte Treatment dan Compact Powder.  Sekali tengok semua produk rangkaian Elysian dah guna dan jadi pengguna setia hehe 😘
.
Alhamdulillah, anda bila lagi? .
.
.
013-7017814
KHAIYUM AZMAN
Leader Elysian Beauty
"DAH PAKAI DALAM 5 6 BOTOL, YAKIN PRODUK ELYSIAN TAKDE CHEMICAL YANG BAHAYA" . Kalau dan pakai lebih daripada 5-6 botol Booster Serum, itu apa maknanya? . Bila dah terjebak dengan produk yang dijamin selamat dan berkesan, memang tak cari lain dah! . Orang kata "tak kenal maka tak cinta"😀 . Dah guna baru tahu kesemua produk Elysian setanding kualiti dan standard antrabangsa. . Mulala dah jatuh cinta dengan serum, nak cuba Ruby Skincare pulak. Pastu guna Serum Foundation seterusnya Lipmatte Treatment dan Compact Powder. Sekali tengok semua produk rangkaian Elysian dah guna dan jadi pengguna setia hehe 😘 . Alhamdulillah, anda bila lagi? . . . 013-7017814 KHAIYUM AZMAN Leader Elysian Beauty
‼ WAJAH BERMINYAK PUNCA JERAWAT KRONIK ‼ 
Ramai yang tak tahu minyak berlebihan pada wajah boleh menyebabkan kulit kurang bermaya ,kusam dan ia juga salah satu punca JERAWAT MENJADI KRONIK.
Kebiasaannya, jerawat yang muncul di muka akan pergi dan hilang dengan sendirinya. Namun bagi jerawat kronik, ia dikatakan sebagai jerawat yang degil, sentiasa muncul berterusan pada tempoh yang lama atau tidak surut langsung dan meninggalkan parut kasar yang sangat menjejaskan penampilan wajah.

Anda dah cuba pelbagai kaedah namun jerawat masih terlihat jelas? Pernah dengar ACNE CARE tak? Ini merupakan 'senjata akhir'

ACNE CARE adalah penyelesaian terbaik bagi masalah jerawat yang tumbuh di mana-mana bahagian tubuh
badan anda. Dengan gabungan bahan aktif dan asas semulajadi yang terbaik, ia membantu seluruh tubuh badan anda
bebas dari jerawat disamping menjadikan kulit anda lembab, tegang dan sihat. =================================
ACNE CARE MAMPU HAPUSKAN
=================================
✔ Jerawat Degil
✔ Parut Jerawat
✔ Jerawat Bernanah
✔ Jerawat Badan
✔ Jerawat Kecil-Kecil
✔ Jerawat Halus
✔ Jerawat Batu
✔ Jerawat Bertahun Lamanya

Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu merawat jerawat !
Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Acne care membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan.
Dah jangan risau,Acne carekan ada untuk kembalikan seri muka tu, cerahkan & pudarkanparut, kecutkan jerawat 😍 📲 whatsapp 0126552846
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #bazarmalaysia #candy #sayajualmurah2 #cantikluardalam #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #jual #trustedsaller #viral  #lactoferrin #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedseller
‼ WAJAH BERMINYAK PUNCA JERAWAT KRONIK ‼ Ramai yang tak tahu minyak berlebihan pada wajah boleh menyebabkan kulit kurang bermaya ,kusam dan ia juga salah satu punca JERAWAT MENJADI KRONIK. Kebiasaannya, jerawat yang muncul di muka akan pergi dan hilang dengan sendirinya. Namun bagi jerawat kronik, ia dikatakan sebagai jerawat yang degil, sentiasa muncul berterusan pada tempoh yang lama atau tidak surut langsung dan meninggalkan parut kasar yang sangat menjejaskan penampilan wajah. Anda dah cuba pelbagai kaedah namun jerawat masih terlihat jelas? Pernah dengar ACNE CARE tak? Ini merupakan 'senjata akhir' ACNE CARE adalah penyelesaian terbaik bagi masalah jerawat yang tumbuh di mana-mana bahagian tubuh badan anda. Dengan gabungan bahan aktif dan asas semulajadi yang terbaik, ia membantu seluruh tubuh badan anda bebas dari jerawat disamping menjadikan kulit anda lembab, tegang dan sihat. ================================= ACNE CARE MAMPU HAPUSKAN ================================= ✔ Jerawat Degil ✔ Parut Jerawat ✔ Jerawat Bernanah ✔ Jerawat Badan ✔ Jerawat Kecil-Kecil ✔ Jerawat Halus ✔ Jerawat Batu ✔ Jerawat Bertahun Lamanya Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu merawat jerawat ! Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Acne care membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan. Dah jangan risau,Acne carekan ada untuk kembalikan seri muka tu, cerahkan & pudarkanparut, kecutkan jerawat 😍 📲 whatsapp 0126552846 #acnecare  #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #bazarmalaysia  #candy  #sayajualmurah2  #cantikluardalam  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknilmurah  #jual  #trustedsaller  #viral  #lactoferrin  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikan  #trustedseller 
Thank you for shopping & trust with us @theshalicious !
.
.
Customer ni dah dapatkan produk #beautysecretshalicious #cshineskincare dari kami, setiap purchase kami akan bagi free gift lagi tauu! Uolls bila lagi?
.
.
Jom lah shopping dengan kami. Harga dijamin murah dan semestinya produk yg kami jual 100% Original dari HQ ye.😘 JANGAN RISAU, KAMI TRUSTED SELLER.👍👍⠀
.⠀
.⠀
.
📪POSTAGE MON-FRI WITH PAYMENT BEFORE 2.30PM
💯ORIGINAL
🏧CIMB & MAYBANK ONLY
🚀FAST SERVICE
.
.
Pertanyaan/order:
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757
Thank you for shopping & trust with us @theshalicious ! . . Customer ni dah dapatkan produk #beautysecretshalicious  #cshineskincare  dari kami, setiap purchase kami akan bagi free gift lagi tauu! Uolls bila lagi? . . Jom lah shopping dengan kami. Harga dijamin murah dan semestinya produk yg kami jual 100% Original dari HQ ye.😘 JANGAN RISAU, KAMI TRUSTED SELLER.👍👍⠀ .⠀ .⠀ . 📪POSTAGE MON-FRI WITH PAYMENT BEFORE 2.30PM 💯ORIGINAL 🏧CIMB & MAYBANK ONLY 🚀FAST SERVICE . . Pertanyaan/order: 📲WHATSAPP 0173980757 📲WHATSAPP 0173980757 📲WHATSAPP 0173980757
Makin cantik @xolovelyayana dengan foundation booster serum Hello Cantik ni. Makin hari kulit makin sihat, cerah dah berseri-seri. Travel Pack ni limited Edition RM 29 sahaja tau. Pasni dah keluar yang pack besar.
.
Korang kena cube yang kecik comel ni dulu k. Pasti tak sabar tunggu yang besar. Trust me!

WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @lover.femininewash
@hellocantik.belvya
Makin cantik @xolovelyayana dengan foundation booster serum Hello Cantik ni. Makin hari kulit makin sihat, cerah dah berseri-seri. Travel Pack ni limited Edition RM 29 sahaja tau. Pasni dah keluar yang pack besar. . Korang kena cube yang kecik comel ni dulu k. Pasti tak sabar tunggu yang besar. Trust me! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @lover.femininewash @hellocantik.belvya
Beli 10 botol. Try spray kat makcik sakit tengkuk.

Alih2 makcik tu seronok , dia pun nak beli.
.
.
Nak order 10 botol dan terus jadi agen?

Whtsapp cikda
011 3558 5678
Beli 10 botol. Try spray kat makcik sakit tengkuk. Alih2 makcik tu seronok , dia pun nak beli. . . Nak order 10 botol dan terus jadi agen? Whtsapp cikda 011 3558 5678
JANGAN TAK PERCAYA INI BETUL2 CANTIK ORIGINAL TANPA SKINCARE MAHAL .

HANYA DAP DAP JE SETIAP HARI !

Ramai pengguna nak cepat bersiap nak kejar masa, ada yang malas nak tacap makeup, jadi tak perlu buang masa, hanya dap dap mackinz beauty serum dan lihat sendiri hasilnya 😘

MBS SANGAT2 SESUAI UNTUK MEREKA YG BERMASALAH :
👉 Kulit Berminyak / Kering
👉 Kulit Berjerawat
👉 Kulit Berjeragat
👉 Parut jerawat / Parut hitam / Parut berlubang
👉 Kulit Kusam / Kulit Terbakar (Sunburn)
👉 Eyebag
👉 Liang pori terbuka
👉 Whitehead / Blackhead
👉 Makeup Tidak Sekata
👉 Rambut kasar
👉 Ekzema / Gatal2 / Luka

Jom cuba MACKINZ BEAUTY SERUM sekarang ! Serum terbaik merawat 1001 masalah uols hanya dalam satu botol. Memang berbaloi baloi. Rugi sangat kalau tak try 😍

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#WhiteningSerum
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySoap
#InstaBeauty
#EkynRosny
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#VitaminC
#Rejuvenation
#SkinRejuvenation
#VitaminC
#VitaminE
#MackinzBeautySerumPenang
#TestimoniMackinzBeautySerum
JANGAN TAK PERCAYA INI BETUL2 CANTIK ORIGINAL TANPA SKINCARE MAHAL . HANYA DAP DAP JE SETIAP HARI ! Ramai pengguna nak cepat bersiap nak kejar masa, ada yang malas nak tacap makeup, jadi tak perlu buang masa, hanya dap dap mackinz beauty serum dan lihat sendiri hasilnya 😘 MBS SANGAT2 SESUAI UNTUK MEREKA YG BERMASALAH : 👉 Kulit Berminyak / Kering 👉 Kulit Berjerawat 👉 Kulit Berjeragat 👉 Parut jerawat / Parut hitam / Parut berlubang 👉 Kulit Kusam / Kulit Terbakar (Sunburn) 👉 Eyebag 👉 Liang pori terbuka 👉 Whitehead / Blackhead 👉 Makeup Tidak Sekata 👉 Rambut kasar 👉 Ekzema / Gatal2 / Luka Jom cuba MACKINZ BEAUTY SERUM sekarang ! Serum terbaik merawat 1001 masalah uols hanya dalam satu botol. Memang berbaloi baloi. Rugi sangat kalau tak try 😍 BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #MackinzBotoxSerum  #MackinzBeautySerum  #Mackinz  #BeautySerum  #FaceSerum  #WhiteningSerum  #Jerawat  #JerawatBatu  #JerawatBernanah  #JerawatPasir  #ParutJerawat  #Jeragat  #SayaJual  #ShopWithUsMy  #SayaJualSerum  #MackinzBeautySoap  #InstaBeauty  #EkynRosny  #MackinzSerum  #Serum  #Young  #Fresh  #FlawlessSkin  #VitaminC  #Rejuvenation  #SkinRejuvenation  #VitaminC  #VitaminE  #MackinzBeautySerumPenang  #TestimoniMackinzBeautySerum 
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍
.
. 
Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan  tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. .
.
🔴Coffee scrub : merawat parut
🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit
🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly
🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama
🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori
🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍
.
.
📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍 . . Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. . . 🔴Coffee scrub : merawat parut 🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit 🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly 🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama 🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori 🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat . . Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍 . . 📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍
.
. 
Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan  tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. .
.
🔴Coffee scrub : merawat parut
🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit
🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly
🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama
🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori
🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍
.
.
📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍 . . Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. . . 🔴Coffee scrub : merawat parut 🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit 🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly 🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama 🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori 🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat . . Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍 . . 📲 +6019-6877220
Spray ivmist. Selsema hilang.. Lega sangat. .
To order whatsapp cikda
011 3558 5678
Spray ivmist. Selsema hilang.. Lega sangat. . To order whatsapp cikda 011 3558 5678
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍
.
. 
Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan  tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. .
.
🔴Coffee scrub : merawat parut
🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit
🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly
🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama
🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori
🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍
.
.
📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍 . . Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. . . 🔴Coffee scrub : merawat parut 🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit 🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly 🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama 🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori 🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat . . Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍 . . 📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍
.
. 
Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan  tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. .
.
🔴Coffee scrub : merawat parut
🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit
🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly
🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama
🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori
🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍
.
.
📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍 . . Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. . . 🔴Coffee scrub : merawat parut 🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit 🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly 🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama 🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori 🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat . . Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍 . . 📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍
.
. 
Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan  tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. .
.
🔴Coffee scrub : merawat parut
🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit
🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly
🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama
🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori
🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍
.
.
📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍 . . Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. . . 🔴Coffee scrub : merawat parut 🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit 🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly 🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama 🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori 🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat . . Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍 . . 📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍
.
. 
Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan  tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. .
.
🔴Coffee scrub : merawat parut
🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit
🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly
🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama
🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori
🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍
.
.
📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍 . . Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. . . 🔴Coffee scrub : merawat parut 🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit 🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly 🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama 🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori 🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat . . Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍 . . 📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍
.
. 
Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan  tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. .
.
🔴Coffee scrub : merawat parut
🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit
🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly
🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama
🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori
🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍
.
.
📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍 . . Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. . . 🔴Coffee scrub : merawat parut 🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit 🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly 🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama 🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori 🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat . . Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍 . . 📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍
.
. 
Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan  tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. .
.
🔴Coffee scrub : merawat parut
🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit
🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly
🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama
🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori
🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍
.
.
📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍 . . Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. . . 🔴Coffee scrub : merawat parut 🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit 🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly 🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama 🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori 🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat . . Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍 . . 📲 +6019-6877220
Testimoni kaki dah ok .
.
To order
Whatsapp cikda
011 3558 5678
Testimoni kaki dah ok . . To order Whatsapp cikda 011 3558 5678
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍
.
. 
Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan  tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. .
.
🔴Coffee scrub : merawat parut
🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit
🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly
🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama
🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori
🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍
.
.
📲 +6019-6877220
Memperkenalkan HOT item dari TEMYRACLE. 😍 . . Shu dah pakai dan kesan dia memang best sangatttt. Superbb! Terutama detox mask dan coffee scrub tu. Paling penting produk temyracle ni produk HOMEMADE, Natural dan tiada bahan kimia terlarang. Harga mampu milik dan boleh combine pakai dengan mana-mana skincare korang tengah guna sekarang. . . 🔴Coffee scrub : merawat parut 🔴Peach face scrub : menghaluskan kulit 🔴Whitening body scrub : mencerahkan kulit instantly 🔴Lipscrub : menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama 🔴Detox mask : mencuci kekotoran dalam liang pori 🔴Rice milk soap : mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat . . Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju atau klik link di BIO. Shu nak bagi special freegift. 😍 . . 📲 +6019-6877220
JERAWAT KECUT, PARUT JERAWAT HILANG !
.
Muka makin bersih kan tanpa jerawat ? Sapa nak muka bersih cantik macam ni ? Jangan lupa calit Moisturizer Gel tau 😚
.
Whatsapp #0103303394
.
.
#moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #jerawatmeradang #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragatdegil #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #merawatwajah #merawatkulit #merawatbibir #merawatmasalahkulit #merawatjerawat #merawatkulitkusam
JERAWAT KECUT, PARUT JERAWAT HILANG ! . Muka makin bersih kan tanpa jerawat ? Sapa nak muka bersih cantik macam ni ? Jangan lupa calit Moisturizer Gel tau 😚 . Whatsapp #0103303394  . . #moisturizergelulfaabeauty  #moisturizergelbyulfaabeauty  #moisturizergel  #jerawatmeradang  #jerawatbatu  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawathilang  #jeragatdegil  #jeragathilang  #jeragat  #jeragatpudar  #merawatwajah  #merawatkulit  #merawatbibir  #merawatmasalahkulit  #merawatjerawat  #merawatkulitkusam 
JANGAN TAK PERCAYA INI BETUL2 CANTIK ORIGINAL TANPA SKINCARE MAHAL .

HANYA DAP DAP JE SETIAP HARI !

Ramai pengguna nak cepat bersiap nak kejar masa, ada yang malas nak tacap makeup, jadi tak perlu buang masa, hanya dap dap mackinz beauty serum dan lihat sendiri hasilnya 😘

MBS SANGAT2 SESUAI UNTUK MEREKA YG BERMASALAH :
👉 Kulit Berminyak / Kering
👉 Kulit Berjerawat
👉 Kulit Berjeragat
👉 Parut jerawat / Parut hitam / Parut berlubang
👉 Kulit Kusam / Kulit Terbakar (Sunburn)
👉 Eyebag
👉 Liang pori terbuka
👉 Whitehead / Blackhead
👉 Makeup Tidak Sekata
👉 Rambut kasar
👉 Ekzema / Gatal2 / Luka

Jom cuba MACKINZ BEAUTY SERUM sekarang ! Serum terbaik merawat 1001 masalah uols hanya dalam satu botol. Memang berbaloi baloi. Rugi sangat kalau tak try 😍

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#WhiteningSerum
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySoap
#InstaBeauty
#EkynRosny
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#VitaminC
#Rejuvenation
#SkinRejuvenation
#VitaminC
#VitaminE
#MackinzBeautySerumPenang
#TestimoniMackinzBeautySerum
JANGAN TAK PERCAYA INI BETUL2 CANTIK ORIGINAL TANPA SKINCARE MAHAL . HANYA DAP DAP JE SETIAP HARI ! Ramai pengguna nak cepat bersiap nak kejar masa, ada yang malas nak tacap makeup, jadi tak perlu buang masa, hanya dap dap mackinz beauty serum dan lihat sendiri hasilnya 😘 MBS SANGAT2 SESUAI UNTUK MEREKA YG BERMASALAH : 👉 Kulit Berminyak / Kering 👉 Kulit Berjerawat 👉 Kulit Berjeragat 👉 Parut jerawat / Parut hitam / Parut berlubang 👉 Kulit Kusam / Kulit Terbakar (Sunburn) 👉 Eyebag 👉 Liang pori terbuka 👉 Whitehead / Blackhead 👉 Makeup Tidak Sekata 👉 Rambut kasar 👉 Ekzema / Gatal2 / Luka Jom cuba MACKINZ BEAUTY SERUM sekarang ! Serum terbaik merawat 1001 masalah uols hanya dalam satu botol. Memang berbaloi baloi. Rugi sangat kalau tak try 😍 BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #MackinzBotoxSerum  #MackinzBeautySerum  #Mackinz  #BeautySerum  #FaceSerum  #WhiteningSerum  #Jerawat  #JerawatBatu  #JerawatBernanah  #JerawatPasir  #ParutJerawat  #Jeragat  #SayaJual  #ShopWithUsMy  #SayaJualSerum  #MackinzBeautySoap  #InstaBeauty  #EkynRosny  #MackinzSerum  #Serum  #Young  #Fresh  #FlawlessSkin  #VitaminC  #Rejuvenation  #SkinRejuvenation  #VitaminC  #VitaminE  #MackinzBeautySerumPenang  #TestimoniMackinzBeautySerum 
Alhmdulillah Dengan Calit calit Wd sahaja 
dah Setanding Jamu kesannyaa Malah lebih Cepat

Cust share kan . Walaupun Wd krim kecantikan cust dpt benefit lain Woww. Hebatt !😍 Rahim cept kecutt & Susu badan pun meriah tauu

Anakk kuning tak boleh mkn jamu kan Ajom kita pki Teknik Moden calit calit ajer 😍

wasap 013-5925405
Alhmdulillah Dengan Calit calit Wd sahaja dah Setanding Jamu kesannyaa Malah lebih Cepat Cust share kan . Walaupun Wd krim kecantikan cust dpt benefit lain Woww. Hebatt !😍 Rahim cept kecutt & Susu badan pun meriah tauu Anakk kuning tak boleh mkn jamu kan Ajom kita pki Teknik Moden calit calit ajer 😍 wasap 013-5925405
Akhirnya yang di tunggu dari hadir di indonesia. hasil  survey di dunia 77 % wanita yang menggunakan  royal jelly pore MINIMAZER SERUM VIT A merasa pori-pori nya semakin tersamar. good news banget buat yang sikulit berminyak yang cenderung  punya pori-pori  besar. pori-pori itu penting yaa buat  penyerapan vitamin dan udara, tidak mungkin dihilangkan tapi bisa bantu disamarkan ladies. 
untuk hasil yang maximal bisa di tambahkan  si kecil royal jelly lift concentrate  lhoo.. so welcome kulit KENYAL, KENCANG , CERAH DAN PORI-PORI KECIL 😍😍😍🤗🤗
.
konsultasi lanjut chat langsung aja yaa...
.
#jafra #jafraindonesi #jafraspa #jafrabandung 
#skincare #skincaremurah #jerawat #jerawatbatu 
#jerawatan #jerawatpasir #makeup #makeupaddict 
#makeuplover #maskerwajah #poreminimazer
Akhirnya yang di tunggu dari hadir di indonesia. hasil survey di dunia 77 % wanita yang menggunakan royal jelly pore MINIMAZER SERUM VIT A merasa pori-pori nya semakin tersamar. good news banget buat yang sikulit berminyak yang cenderung punya pori-pori besar. pori-pori itu penting yaa buat penyerapan vitamin dan udara, tidak mungkin dihilangkan tapi bisa bantu disamarkan ladies. untuk hasil yang maximal bisa di tambahkan si kecil royal jelly lift concentrate lhoo.. so welcome kulit KENYAL, KENCANG , CERAH DAN PORI-PORI KECIL 😍😍😍🤗🤗 . konsultasi lanjut chat langsung aja yaa... . #jafra  #jafraindonesi  #jafraspa  #jafrabandung  #skincare  #skincaremurah  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatan  #jerawatpasir  #makeup  #makeupaddict  #makeuplover  #maskerwajah  #poreminimazer 
Pengalaman dan Pengakuan dari pn.Liza sendiri 😍 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Ni liza nak share sikit pasal diri liza...asyik up testimoni orang jer...😜😜 .
.
.
Dulu wajah liza memang kusam dan bermasalah.. nampak letih tak bermaya...cepat penat..buat keje sikit lepas tu mesti nak baring..jangan kata wajah, badan pun macam tu juga..macam2 ubat,macam2 supplement dan macam2 skincare liza dah cuba tapi semua tak berkesan pada liza..😢😢.
.
.
 Tapi sekarang tak lagi. 😀
.
.
.
 Kalau liza cakap tanpa bukti nanti orang tak percaya pulak ... sayang sayang liza bagi bukti ni ha, gambar terbaru liza 🙈

Jangan tak percaya ada jugak yang tak kenal liza dah sekarang sebab muka dah nampak lain...ramai nau yang memuji berseri-seri wajah sekarang..Alhamdulilah..☺☺☺.
.
.
.
 Sayang-sayang tak nak ke kelihatan berseri-seri macam pn liza??☺☺ .
.
.
.
Jom Rembatt sementara Stockk masih ada. Ambil 3 botol terus dapat jimat RM60. 😁

Nak berseri macam pn liza?

Jom ber WD..pelbagai macam dapat manfaat

Whatsapp 013-5925405
Pengalaman dan Pengakuan dari pn.Liza sendiri 😍 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Ni liza nak share sikit pasal diri liza...asyik up testimoni orang jer...😜😜 . . . Dulu wajah liza memang kusam dan bermasalah.. nampak letih tak bermaya...cepat penat..buat keje sikit lepas tu mesti nak baring..jangan kata wajah, badan pun macam tu juga..macam2 ubat,macam2 supplement dan macam2 skincare liza dah cuba tapi semua tak berkesan pada liza..😢😢. . . Tapi sekarang tak lagi. 😀 . . . Kalau liza cakap tanpa bukti nanti orang tak percaya pulak ... sayang sayang liza bagi bukti ni ha, gambar terbaru liza 🙈 Jangan tak percaya ada jugak yang tak kenal liza dah sekarang sebab muka dah nampak lain...ramai nau yang memuji berseri-seri wajah sekarang..Alhamdulilah..☺☺☺. . . . Sayang-sayang tak nak ke kelihatan berseri-seri macam pn liza??☺☺ . . . . Jom Rembatt sementara Stockk masih ada. Ambil 3 botol terus dapat jimat RM60. 😁 Nak berseri macam pn liza? Jom ber WD..pelbagai macam dapat manfaat Whatsapp 013-5925405
ANTA TANYA ANA JAWAB 😇

Haaa dah macam rancangan dalam tv petang2 tu dah 😂😂 Meh sini iols jawab persoalan yg selalu customer dok tanya. Termasuk hampa yg dok baca ni. Iols dok perati ja tau 🙄😏 Perati apa lama2... risik lama dah tapi tak mai mai minang pun 😒 Jangan tunggu lama lama nanti di kebas orang 😋
.
1. Mackinz Beauty Serum nie ambil masa berapa lama baru nampak kesan ?
- Insyallah seawal 7 hari mengikut jenis kesesuaian kulit.

2. Mackinz Beauty Serum boleh mix dengan skincare lain tak ?
- Ehh sure boleh, pakai MBS sebelum apply krim siang / malam skincare lain.

3. Mackinz Beauty Serum boleh pakai dengan foundation tak ?
- Sangat sangat di suggestkan untuk buat based makeup, boleh blend dengan fd.

4. Mackin Beauty Serum nie sesuai untuk semua jenis kulit ke ?
- Aah, sesuai untuk semua jenis kulit . Lelaki, perempuan dan ibu mengandung jugak boleh pakai.

5. Mackinz Beauty Serum ada kesan sampingan tak ?
- Tak ada, sebab semua bahan terdiri dari bahan yang bebas merkuri dan hanya bahan bahan natural tanpa sebarang bahan terlarang. Kesan yg uols akan dapat hanya kulit yg makin sihat dan glowing semulajadi. Bukan 3 hari terus cantik naa 😅

HARGA JUALAN :
RM 45 SEM | RM 50 SS
TIDAK TERMASUK POSTAGE

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#WhiteningSerum
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySerumMurah
#InstaBeauty
#EkynRosny
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#Rejuvenation
#SkinRejuvenation
#VitaminC
#VitaminE
#MackinzBeautySerumPenang
#TestimoniMackinzBeautySerum
ANTA TANYA ANA JAWAB 😇 Haaa dah macam rancangan dalam tv petang2 tu dah 😂😂 Meh sini iols jawab persoalan yg selalu customer dok tanya. Termasuk hampa yg dok baca ni. Iols dok perati ja tau 🙄😏 Perati apa lama2... risik lama dah tapi tak mai mai minang pun 😒 Jangan tunggu lama lama nanti di kebas orang 😋 . 1. Mackinz Beauty Serum nie ambil masa berapa lama baru nampak kesan ? - Insyallah seawal 7 hari mengikut jenis kesesuaian kulit. 2. Mackinz Beauty Serum boleh mix dengan skincare lain tak ? - Ehh sure boleh, pakai MBS sebelum apply krim siang / malam skincare lain. 3. Mackinz Beauty Serum boleh pakai dengan foundation tak ? - Sangat sangat di suggestkan untuk buat based makeup, boleh blend dengan fd. 4. Mackin Beauty Serum nie sesuai untuk semua jenis kulit ke ? - Aah, sesuai untuk semua jenis kulit . Lelaki, perempuan dan ibu mengandung jugak boleh pakai. 5. Mackinz Beauty Serum ada kesan sampingan tak ? - Tak ada, sebab semua bahan terdiri dari bahan yang bebas merkuri dan hanya bahan bahan natural tanpa sebarang bahan terlarang. Kesan yg uols akan dapat hanya kulit yg makin sihat dan glowing semulajadi. Bukan 3 hari terus cantik naa 😅 HARGA JUALAN : RM 45 SEM | RM 50 SS TIDAK TERMASUK POSTAGE BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #MackinzBotoxSerum  #MackinzBeautySerum  #Mackinz  #BeautySerum  #FaceSerum  #WhiteningSerum  #Jerawat  #JerawatBatu  #JerawatBernanah  #JerawatPasir  #ParutJerawat  #Jeragat  #SayaJual  #ShopWithUsMy  #SayaJualSerum  #MackinzBeautySerumMurah  #InstaBeauty  #EkynRosny  #MackinzSerum  #Serum  #Young  #Fresh  #FlawlessSkin  #VitaminC  #HoneyBee  #Rejuvenation  #SkinRejuvenation  #VitaminC  #VitaminE  #MackinzBeautySerumPenang  #TestimoniMackinzBeautySerum 
WD mampu mencerahkan kulit😍⠀
⠀
Ye saiyangg, WD mampu mencerahkan kulit seluruh tubuh tau sebabnye kalau uolss nak tau didalam kandungan WD terdapat ejen pemutih iaitu . .⠀
🔸 Glutathione - ejen pemutih.⠀
🔸 Arbutin - Bantu cerahkan kulit dan pigmen⠀
🔸 ScutellariaBaicalensis - tinggi dalam antioksidan. Galakkan pemutihan kulit.⠀
⠀
Calit calit jerr pon boleh cerah kann, mane nak dapat. Bila WD dah meresap masuk ke dalam pembuluh darah, dari situ kulit akan semakin cerah dan gebu dari hari ke hari 😍⠀
⠀
Kulit tak sekata?⠀
Kulit berjerawat?⠀
Pon boleh jugak cuba, nak tau kesan die macam mane mehh cuba dulu tak rugi pun silap2 jatuh cinta terus.⠀
⠀
Nak join atau nak cuba dapat kan WD? .⠀
.⠀
WHATSAPP  0135925405
WD mampu mencerahkan kulit😍⠀ ⠀ Ye saiyangg, WD mampu mencerahkan kulit seluruh tubuh tau sebabnye kalau uolss nak tau didalam kandungan WD terdapat ejen pemutih iaitu . .⠀ 🔸 Glutathione - ejen pemutih.⠀ 🔸 Arbutin - Bantu cerahkan kulit dan pigmen⠀ 🔸 ScutellariaBaicalensis - tinggi dalam antioksidan. Galakkan pemutihan kulit.⠀ ⠀ Calit calit jerr pon boleh cerah kann, mane nak dapat. Bila WD dah meresap masuk ke dalam pembuluh darah, dari situ kulit akan semakin cerah dan gebu dari hari ke hari 😍⠀ ⠀ Kulit tak sekata?⠀ Kulit berjerawat?⠀ Pon boleh jugak cuba, nak tau kesan die macam mane mehh cuba dulu tak rugi pun silap2 jatuh cinta terus.⠀ ⠀ Nak join atau nak cuba dapat kan WD? .⠀ .⠀ WHATSAPP 0135925405
Argan oil dari sari biji buah argan yang hanya ada di Maroko terbukti secara ilmiah dari zaman dulu sbagai tradisi kecantikan tradisional wanita Maroko yang dijadikan rahasia kulit cantik alami dan awet muda, serta mampu mengatasi berbagai masalah kulit sprt:

Jerawat,
Flek hitam,
Bekas jerawat,
Stretchmark,
Selulit,
Mencegah kerutan & penuaan dini,
Mencerahkan kulit,
Menghaluskan,
Memperkuat kuku rapuh, dll
Madre Face Oil terbuat dari 100% pure organic minyak argan murni, minyak legendaris yang sangat kaya akan vitamin E. Memiliki banyak manfaat untuk mengatasi dan mencegah jerawat, menghilangkan flex hitam, mencegah penuaan/kerutan dini, melembabkan dan melembutkan kulit secara alami. Madre Face Oil sangat mudah menyerap di dalam kulit membuat kulit tampak lebih mudah cerah dan berseri secara alami.

#solusijerawat #kulitberminyak #faceoil #madrearganoil #arganoil #testimoni #natural #wanitasehat #jualkosmetikalami #kulitsehat #wanita #wanitaindonesia #jerawatbatu #jerawatpasir #naturaltreatment #vitamin #obatstretchmark #menghaluskankulit #pencegahkerutan #obatherbal #shopvitamin #vitaminkulit #roseshipoil #minyakmawar #glowing #kulitbersinar #natural #maroko #kecantikantradisional
Argan oil dari sari biji buah argan yang hanya ada di Maroko terbukti secara ilmiah dari zaman dulu sbagai tradisi kecantikan tradisional wanita Maroko yang dijadikan rahasia kulit cantik alami dan awet muda, serta mampu mengatasi berbagai masalah kulit sprt: Jerawat, Flek hitam, Bekas jerawat, Stretchmark, Selulit, Mencegah kerutan & penuaan dini, Mencerahkan kulit, Menghaluskan, Memperkuat kuku rapuh, dll Madre Face Oil terbuat dari 100% pure organic minyak argan murni, minyak legendaris yang sangat kaya akan vitamin E. Memiliki banyak manfaat untuk mengatasi dan mencegah jerawat, menghilangkan flex hitam, mencegah penuaan/kerutan dini, melembabkan dan melembutkan kulit secara alami. Madre Face Oil sangat mudah menyerap di dalam kulit membuat kulit tampak lebih mudah cerah dan berseri secara alami. #solusijerawat  #kulitberminyak  #faceoil  #madrearganoil  #arganoil  #testimoni  #natural  #wanitasehat  #jualkosmetikalami  #kulitsehat  #wanita  #wanitaindonesia  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #naturaltreatment  #vitamin  #obatstretchmark  #menghaluskankulit  #pencegahkerutan  #obatherbal  #shopvitamin  #vitaminkulit  #roseshipoil  #minyakmawar  #glowing  #kulitbersinar  #natural  #maroko  #kecantikantradisional 
Rahsia make up cantik, tahan lama dan fresh sepanjang hari? Hanya guna Elysian Booster Serum je.
.
Serum booster ni memang sentiasa mendapat permintaan paling tinggi setiap bulan.
.
Nak lagi kesan yang lebih wow, guna dengan Deep Gel Cleanser.
.
Set basic lah yuols😉
Rahsia make up cantik, tahan lama dan fresh sepanjang hari? Hanya guna Elysian Booster Serum je. . Serum booster ni memang sentiasa mendapat permintaan paling tinggi setiap bulan. . Nak lagi kesan yang lebih wow, guna dengan Deep Gel Cleanser. . Set basic lah yuols😉
Madre Face Oil diproses dari campuran Argan, Rosehip, Jojoba, Sweet Almonddan Apricot Kernel. Madre Face Oil ini cocok dipakai pada siang hari.

Kandungan vitamin A dan vitamin C yang super kaya dari Rosehip dan Jojoba memulihkan bekas jerawat/luka dan mencerahkan kulit. Kandungan vitamin E minyak Argan 3x lipat lebih banyak daripada minyak Zaitun, cepat meresap dan diserap oleh kulit untuk menutrisi jaringan sel kulit dengan cepat. 
Manfaat yang lain yaitu mengatasi jerawat, bekas jerawat, komedo, flek hitam, mengurangi kerutan, anti inflamasi, melembabkan kulit kering, mencerahkan kulit, mengencangkan, mengurangi produksi sebum (penyebab minyak berlebih di wajah ), dll.

Info & Pemesanan
Cs: Dita
Wa : 087877100638
BBM : 5D312D7D / 57A0F77C

#solusijerawat #perawatankulit #kulitberminyak #jerawatbatu
#jualkosmetikalami #kosmetikalami #wanita #wanitaindonesia #wanitasehat #jerawatpasir #kulitsehat #naturaltreatment
#vitamin #obatstretchmark #mengahaluskankulit #pancegahkerutan #pencegahpenuaandini #obatherbal #shopvitamin #vitaminkulit #roseshipoil
#minyakmawar #glowing #kulitbersinar #natural #maroko #kecantikantradisional #wanitacantik
#wanitacantikindonesia
Madre Face Oil diproses dari campuran Argan, Rosehip, Jojoba, Sweet Almonddan Apricot Kernel. Madre Face Oil ini cocok dipakai pada siang hari. Kandungan vitamin A dan vitamin C yang super kaya dari Rosehip dan Jojoba memulihkan bekas jerawat/luka dan mencerahkan kulit. Kandungan vitamin E minyak Argan 3x lipat lebih banyak daripada minyak Zaitun, cepat meresap dan diserap oleh kulit untuk menutrisi jaringan sel kulit dengan cepat. Manfaat yang lain yaitu mengatasi jerawat, bekas jerawat, komedo, flek hitam, mengurangi kerutan, anti inflamasi, melembabkan kulit kering, mencerahkan kulit, mengencangkan, mengurangi produksi sebum (penyebab minyak berlebih di wajah ), dll. Info & Pemesanan Cs: Dita Wa : 087877100638 BBM : 5D312D7D / 57A0F77C #solusijerawat  #perawatankulit  #kulitberminyak  #jerawatbatu  #jualkosmetikalami  #kosmetikalami  #wanita  #wanitaindonesia  #wanitasehat  #jerawatpasir  #kulitsehat  #naturaltreatment  #vitamin  #obatstretchmark  #mengahaluskankulit  #pancegahkerutan  #pencegahpenuaandini  #obatherbal  #shopvitamin  #vitaminkulit  #roseshipoil  #minyakmawar  #glowing  #kulitbersinar  #natural  #maroko  #kecantikantradisional  #wanitacantik  #wanitacantikindonesia 
VITAMIN GLOWING ✨
.
Salah satu hot selling atau Top 10 vitamin yang mendapat sambutan, of course lah Vitamin E Complex.
.
Vitamin E Shaklee nih sangat special sebab ada kandungan Selenium yang membantu penyerapan vitamin E tu sendiri secara effektif.
.
Antara kebaikan VITAMIN E
🍒 Mengurangkan masalah parut
🍒 Membantu mengurangkan masalah sunburn
🍒 Kulit lebih glowing & licin
🍒 Membantu mengurangkan eyebag
🍒 Membantu melembapkan kulit 🍒 Mengurangkan masalah jeragat
🍒 Anti penuaan.
🍒 Baik untuk kesihatan lelaki.
.
Sejujurnya Wani sendiri pun suka sangat sangat dengan vitamin E nih. Lagi lagi untuk kulit. Serious best sangattt. Kulit rasa lembap & glowing sepanjang hari. ✨
.
Nak tau lebih lanjut, jangan segan silu klik link dekat bio. .
Best price menanti anda! 😊
.
Nota: Supplement Shaklee ialah makanan tambahan dimana ianya tidak merawat, diagnos, memulihkan penyakit.
.
Your trusted SID
@shakleehazwani
013-4251815
.
#shakleemalaysia #shakleekedah #shakleejitra #shakleetunjang #shakleeipda #shakleekepalabatas #shakleemurah #shakleepolimas  #terapiinstagram #like4like #aurainsta #bazarpaknil #onlineshopping #shaklee2u #vivixkedah #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee
#jerawatpasir #parutjerawat #tipskecantikan #tipskurus
VITAMIN GLOWING ✨ . Salah satu hot selling atau Top 10 vitamin yang mendapat sambutan, of course lah Vitamin E Complex. . Vitamin E Shaklee nih sangat special sebab ada kandungan Selenium yang membantu penyerapan vitamin E tu sendiri secara effektif. . Antara kebaikan VITAMIN E 🍒 Mengurangkan masalah parut 🍒 Membantu mengurangkan masalah sunburn 🍒 Kulit lebih glowing & licin 🍒 Membantu mengurangkan eyebag 🍒 Membantu melembapkan kulit 🍒 Mengurangkan masalah jeragat 🍒 Anti penuaan. 🍒 Baik untuk kesihatan lelaki. . Sejujurnya Wani sendiri pun suka sangat sangat dengan vitamin E nih. Lagi lagi untuk kulit. Serious best sangattt. Kulit rasa lembap & glowing sepanjang hari. ✨ . Nak tau lebih lanjut, jangan segan silu klik link dekat bio. . Best price menanti anda! 😊 . Nota: Supplement Shaklee ialah makanan tambahan dimana ianya tidak merawat, diagnos, memulihkan penyakit. . Your trusted SID @shakleehazwani 013-4251815 . #shakleemalaysia  #shakleekedah  #shakleejitra  #shakleetunjang  #shakleeipda  #shakleekepalabatas  #shakleemurah  #shakleepolimas  #terapiinstagram  #like4like  #aurainsta  #bazarpaknil  #onlineshopping  #shaklee2u  #vivixkedah  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #setkurusshaklee  #jerawatpasir  #parutjerawat  #tipskecantikan  #tipskurus 
Harini kecor testimoni "JERAGAT PUDAR". Bila umur makin meningkat macam2 segala mak nenek timbul. Lebih2 lagi yang kurang penjagaan rountin harian. Memang cepat si jeragat muncul. Yang dah menapak lama kompom liat nak hapuskan dia.

Dengan adanya SET HERRAZ SKINCARE tak perlu risau lagi dah tentang munculnya si jeragat. Ramai test SET HERRAZ SKINCARE masalah jeragat semakain pudar. Malah suami pulak memuji. Kombang setaman ler si isterikan 😍
.
.
1 SET HERRAZ SKINCARE
RM79sm|ss
POSTAGE RM8sm|RM12ss
.
.
✔FAST RESPON
📱Wasap - +6011 2887 3632
📱Wasap - +6011 2887 3632
📱Wasap - +6011 2887 3632
.
.
COD : MUAR - BATU PAHAT
POSTAGE : SELURUH MALAYSIA
.
.
📌Pencarian AGENT DROPSHIPER📌
.
.
#feeltaJohor #FeeltaBeauty #feelta #FeeltaHerrazSkincare #skincaremalaysia #skincareselamat #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #jerawat #jerawatpasir #jerawatkronik #jeragat #pori #blackhead #whitehead #kusam #jerawatbatu #parut #kulitmasalah #kulitsensitif #kulitkusam #jomcantik #jomsihat #nakcantik #nakputih #putihbersih #artist #skincaremurah
Harini kecor testimoni "JERAGAT PUDAR". Bila umur makin meningkat macam2 segala mak nenek timbul. Lebih2 lagi yang kurang penjagaan rountin harian. Memang cepat si jeragat muncul. Yang dah menapak lama kompom liat nak hapuskan dia. Dengan adanya SET HERRAZ SKINCARE tak perlu risau lagi dah tentang munculnya si jeragat. Ramai test SET HERRAZ SKINCARE masalah jeragat semakain pudar. Malah suami pulak memuji. Kombang setaman ler si isterikan 😍 . . 1 SET HERRAZ SKINCARE RM79sm|ss POSTAGE RM8sm|RM12ss . . ✔FAST RESPON 📱Wasap - +6011 2887 3632 📱Wasap - +6011 2887 3632 📱Wasap - +6011 2887 3632 . . COD : MUAR - BATU PAHAT POSTAGE : SELURUH MALAYSIA . . 📌Pencarian AGENT DROPSHIPER📌 . . #feeltaJohor  #FeeltaBeauty  #feelta  #FeeltaHerrazSkincare  #skincaremalaysia  #skincareselamat  #serumwajah  #serumjerawat  #serumglowing  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawatkronik  #jeragat  #pori  #blackhead  #whitehead  #kusam  #jerawatbatu  #parut  #kulitmasalah  #kulitsensitif  #kulitkusam  #jomcantik  #jomsihat  #nakcantik  #nakputih  #putihbersih  #artist  #skincaremurah 
Ni ha iolls nak bgtau set combo terlajak laris ni HQ tak menang tangan tauuuu nak restock 🔥 Magic Scrub ni klau sekali guna, memang akan jatuh cinta tauuuu sbb best sangat texture dia yg tak kasar & wangi. Kulit pun jd licin & lembut ei suka tauu ! ❤️ #promonewyear
#magicscrubbne
#scrublovers
#scrubviral
#scrubmalaysia
#scrubwhitening
#jerawathilang
#jerawatkecut
#jerawatpasir
#jerawathalus
#jerawatbatu
#parutjerawat
#paruthitam
#parutwajah
#whiteheadblackhead
#scrubmuka
#scrubbadan
#scrubwajah
#bneagent
#bnecodklia
#bnecodkotawarisan
#bnecodsalaktinggi
#teamMagicKekma
#legacyteamzaty
Ni ha iolls nak bgtau set combo terlajak laris ni HQ tak menang tangan tauuuu nak restock 🔥 Magic Scrub ni klau sekali guna, memang akan jatuh cinta tauuuu sbb best sangat texture dia yg tak kasar & wangi. Kulit pun jd licin & lembut ei suka tauu ! ❤️ #promonewyear  #magicscrubbne  #scrublovers  #scrubviral  #scrubmalaysia  #scrubwhitening  #jerawathilang  #jerawatkecut  #jerawatpasir  #jerawathalus  #jerawatbatu  #parutjerawat  #paruthitam  #parutwajah  #whiteheadblackhead  #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubwajah  #bneagent  #bnecodklia  #bnecodkotawarisan  #bnecodsalaktinggi  #teamMagicKekma  #legacyteamzaty 
Ofcouse peee! Setiap hari asik nak makeup tebal sebab tak nak orang nampak. Balik rumah remove aiyooo makin hari makin tebal wey! Nak hempok je cermin tukan? Macam ejek kita pulak, tiap hari pulak tu. Mulalah keyakinan turun 0%. Muka sepanjang tu lah kelat, senyuman pun palsu sangat!

Dah cukup, jangan drama sinetron sangat eh, makin drama makin stress karang. Jom try SET HERRAZ SKINCARE ni. Ramai pengguna lovers feelta try jeragat dorang pudar. Makin hari makin pudar. Cuba bayangkan kalau tiap hari pakai? Apa jadi? Korang ada jawapannya 😉

1 SET HERRAZ SKINCARE
RM79sm|ss
POSTAGE RM8sm|RM12ss
.
.
✔FAST RESPON
📱Wasap - +6011 2887 3632
📱Wasap - +6011 2887 3632
📱Wasap - +6011 2887 3632
.
.
COD : MUAR - BATU PAHAT
POSTAGE : SELURUH MALAYSIA
.
.
📌Pencarian AGENT DROPSHIPER📌
.
.
#feeltaJohor #FeeltaBeauty #feelta #FeeltaHerrazSkincare #skincaremalaysia #skincareselamat #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #jerawat #jerawatpasir #jerawatkronik #jeragat #pori #blackhead #whitehead #kusam #jerawatbatu #parut #kulitmasalah #kulitsensitif #kulitkusam #jomcantik #jomsihat #nakcantik #nakputih #putihbersih #artist #skincaremurah
Ofcouse peee! Setiap hari asik nak makeup tebal sebab tak nak orang nampak. Balik rumah remove aiyooo makin hari makin tebal wey! Nak hempok je cermin tukan? Macam ejek kita pulak, tiap hari pulak tu. Mulalah keyakinan turun 0%. Muka sepanjang tu lah kelat, senyuman pun palsu sangat! Dah cukup, jangan drama sinetron sangat eh, makin drama makin stress karang. Jom try SET HERRAZ SKINCARE ni. Ramai pengguna lovers feelta try jeragat dorang pudar. Makin hari makin pudar. Cuba bayangkan kalau tiap hari pakai? Apa jadi? Korang ada jawapannya 😉 1 SET HERRAZ SKINCARE RM79sm|ss POSTAGE RM8sm|RM12ss . . ✔FAST RESPON 📱Wasap - +6011 2887 3632 📱Wasap - +6011 2887 3632 📱Wasap - +6011 2887 3632 . . COD : MUAR - BATU PAHAT POSTAGE : SELURUH MALAYSIA . . 📌Pencarian AGENT DROPSHIPER📌 . . #feeltaJohor  #FeeltaBeauty  #feelta  #FeeltaHerrazSkincare  #skincaremalaysia  #skincareselamat  #serumwajah  #serumjerawat  #serumglowing  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawatkronik  #jeragat  #pori  #blackhead  #whitehead  #kusam  #jerawatbatu  #parut  #kulitmasalah  #kulitsensitif  #kulitkusam  #jomcantik  #jomsihat  #nakcantik  #nakputih  #putihbersih  #artist  #skincaremurah 
Uolls pernah tak mengalami jerawat yang jenis bernanah tu? Peritnya rasa kalau dapat masalah cmni bila dah banyak labur duit untuk rawat masalah kritikal ni.
.
Tapi hati ni taknak mengalah, dah cuba beli produk mahal mahupun murah. Tetap tiada kesan. Nak naness air mata darrah rase. KakAdaw faham perasaan tu. Rasa nak putus ase pun ye kan.
.
Pernah tak terpikir kenapa tak berkesan? Kenapa masalah ni tak selesai? Ai no uolls banyak duit, srap supp srrap jer klua duit TAPI tak menggunakan kepintaran awaa² untuk check kandungan sesuatu produk.
.
Awaa nak cepat dan pantas berkesan tapi akan datang diri sendiri merana dek kerana muke tibe² teruk berjerawat.
.
Why not kite berubah untuk kearah lebih banyak MENGUNTUNGKAN dan PENJIMATAN berganda manjakan diri dengan NATURAK PRODUK AINAA SERUM ni?🤗
.
Nak cantik flawless berjemaah macam Aina? Jom grab 1 Ainaa Serum dengan Sis. 😘
.
To Order:-
📲 Whatsapp: 01131203290 or klik link on my bio for fast respon
.
#nsabeautyserum#syafiqahaina #hafizmahamad#hargamampumilik #serumkecantikkan#serumwaterbased #serummodern#serumhilangparut #cantikonthego#cantiktanpamakeup #cantiktanpaparut#serummuka #serummurah #serumterlaris#jerawatpasir #whitehead #blackhead#hilangparut #flawless #jerawathilang#jerawatbatu #mukaberminyak#opendropship
Uolls pernah tak mengalami jerawat yang jenis bernanah tu? Peritnya rasa kalau dapat masalah cmni bila dah banyak labur duit untuk rawat masalah kritikal ni. . Tapi hati ni taknak mengalah, dah cuba beli produk mahal mahupun murah. Tetap tiada kesan. Nak naness air mata darrah rase. KakAdaw faham perasaan tu. Rasa nak putus ase pun ye kan. . Pernah tak terpikir kenapa tak berkesan? Kenapa masalah ni tak selesai? Ai no uolls banyak duit, srap supp srrap jer klua duit TAPI tak menggunakan kepintaran awaa² untuk check kandungan sesuatu produk. . Awaa nak cepat dan pantas berkesan tapi akan datang diri sendiri merana dek kerana muke tibe² teruk berjerawat. . Why not kite berubah untuk kearah lebih banyak MENGUNTUNGKAN dan PENJIMATAN berganda manjakan diri dengan NATURAK PRODUK AINAA SERUM ni?🤗 . Nak cantik flawless berjemaah macam Aina? Jom grab 1 Ainaa Serum dengan Sis. 😘 . To Order:- 📲 Whatsapp: 01131203290 or klik link on my bio for fast respon . #nsabeautyserum #syafiqahaina  #hafizmahamad #hargamampumilik  #serumkecantikkan #serumwaterbased  #serummodern #serumhilangparut  #cantikonthego #cantiktanpamakeup  #cantiktanpaparut #serummuka  #serummurah  #serumterlaris #jerawatpasir  #whitehead  #blackhead #hilangparut  #flawless  #jerawathilang #jerawatbatu  #mukaberminyak #opendropship 
CERAH SEKATA BUKAN PUTIH SERTA MERTA😊
.
Ingin kelihatan cerah semula jadi? Cerah sempurna bak kaca berkilau? Tanak produk merkuri?
.
Jangan bimbang! Set Melacep khas utk korang yg ingin cerah tanpa bahan kimia
.
MELACEP PLUS+ SET !
.
Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih sekata
.
Satu set terdiri drpd :
.
🌹FOAMING CLEANSER
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin
.
🌹MASK
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah
.
🌹FRESHNER
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar
.
🌹ULTIMATE SERUM
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam.
.
🌹ULTIMATE CREAM
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera.
.
Jangan tunggu lagi, jom whatsapp Eza  utk miliki kulit cantik bebas cela dan cerah berseri!
.
📱Eza | 018 460 5052
👧Beauty Consultant Marykay Malaysia
.
#marykaykajang#marykaysemenyih#marykayberanang
#marykaymalaysia
#marykaybangi
#marykaylangkawi
 #jerawat#jerawatbatu
#jeragat#kulitkering#kulitberminyak #parutjerawat#jerawatpasir
#produkorganik#testimonimarykay#langkawi
#kajang #bangi #timewise#kulitgebu
#skincaremalaysia
CERAH SEKATA BUKAN PUTIH SERTA MERTA😊 . Ingin kelihatan cerah semula jadi? Cerah sempurna bak kaca berkilau? Tanak produk merkuri? . Jangan bimbang! Set Melacep khas utk korang yg ingin cerah tanpa bahan kimia . MELACEP PLUS+ SET ! . Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih sekata . Satu set terdiri drpd : . 🌹FOAMING CLEANSER - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . 🌹MASK -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . 🌹FRESHNER -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . 🌹ULTIMATE SERUM -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam. . 🌹ULTIMATE CREAM -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera. . Jangan tunggu lagi, jom whatsapp Eza utk miliki kulit cantik bebas cela dan cerah berseri! . 📱Eza | 018 460 5052 👧Beauty Consultant Marykay Malaysia . #marykaykajang #marykaysemenyih #marykayberanang  #marykaymalaysia  #marykaybangi  #marykaylangkawi  #jerawat #jerawatbatu  #jeragat #kulitkering #kulitberminyak  #parutjerawat #jerawatpasir  #produkorganik #testimonimarykay #langkawi  #kajang  #bangi  #timewise #kulitgebu  #skincaremalaysia 
Hi uolls 😘 Hari ni dah scrub muka ke ? Haa kena scrub muka tau uolls. Pori-pori tersumbat tu ha yang buat muka ada whitehead la blackhead la yg paling annoying bila jerawat pun muncul kan ? So , meh grab dgn iolss magic scrub ni cepattt 🔥
.
#promonewyear
#magicscrubbne
#scrublovers
#scrubviral
#scrubmalaysia
#scrubwhitening
#jerawathilang
#jerawatkecut
#jerawatpasir
#jerawathalus
#jerawatbatu
#parutjerawat
#paruthitam
#parutwajah
#whiteheadblackhead
#scrubmuka
#scrubbadan
#scrubwajah
#bneagent
#bnecodklia
#bnecodkotawarisan
#bnecodsalaktinggi
#teamMagicKekma
#Legacyteamzaty
Hi uolls 😘 Hari ni dah scrub muka ke ? Haa kena scrub muka tau uolls. Pori-pori tersumbat tu ha yang buat muka ada whitehead la blackhead la yg paling annoying bila jerawat pun muncul kan ? So , meh grab dgn iolss magic scrub ni cepattt 🔥 . #promonewyear  #magicscrubbne  #scrublovers  #scrubviral  #scrubmalaysia  #scrubwhitening  #jerawathilang  #jerawatkecut  #jerawatpasir  #jerawathalus  #jerawatbatu  #parutjerawat  #paruthitam  #parutwajah  #whiteheadblackhead  #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubwajah  #bneagent  #bnecodklia  #bnecodkotawarisan  #bnecodsalaktinggi  #teamMagicKekma  #Legacyteamzaty 
Biasa yang cantik2 ni kompom rajin jaga kulit. Tak caya lihat n tanyalah pada yang cantik2 tu, rountin harian dia buat apa je. Kadang sampai sepuluh atau berbelas step satu harikan?

Kita ni bukan tak cantik, tapi malaslah nak guna banyak step tu leceh lambat. Tu yang hanney suggests kat korang guna SET HERRAZ SKINCARE ni. 2 item je CLEANSER AND SERUM. kesan pun apa kurang dengan step yang banyak2 tu. Malah jimat masa korang ♡

1 SET HERRAZ SKINCARE
RM79sm|ss
POSTAGE RM8sm|RM12ss
.
.
✔FAST RESPON
📱Wasap - +6011 2887 3632
📱Wasap - +6011 2887 3632
📱Wasap - +6011 2887 3632
.
.
COD : MUAR - BATU PAHAT
POSTAGE : SELURUH MALAYSIA
.
.
📌Pencarian AGENT DROPSHIPER📌
.
.
#feeltaJohor #FeeltaBeauty #feelta #FeeltaHerrazSkincare #skincaremalaysia #skincareselamat #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #jerawat #jerawatpasir #jerawatkronik #jeragat #pori #blackhead #whitehead #kusam #jerawatbatu #parut #kulitmasalah #kulitsensitif #kulitkusam #jomcantik #jomsihat #nakcantik #nakputih #putihbersih #artist #skincaremurah
Biasa yang cantik2 ni kompom rajin jaga kulit. Tak caya lihat n tanyalah pada yang cantik2 tu, rountin harian dia buat apa je. Kadang sampai sepuluh atau berbelas step satu harikan? Kita ni bukan tak cantik, tapi malaslah nak guna banyak step tu leceh lambat. Tu yang hanney suggests kat korang guna SET HERRAZ SKINCARE ni. 2 item je CLEANSER AND SERUM. kesan pun apa kurang dengan step yang banyak2 tu. Malah jimat masa korang ♡ 1 SET HERRAZ SKINCARE RM79sm|ss POSTAGE RM8sm|RM12ss . . ✔FAST RESPON 📱Wasap - +6011 2887 3632 📱Wasap - +6011 2887 3632 📱Wasap - +6011 2887 3632 . . COD : MUAR - BATU PAHAT POSTAGE : SELURUH MALAYSIA . . 📌Pencarian AGENT DROPSHIPER📌 . . #feeltaJohor  #FeeltaBeauty  #feelta  #FeeltaHerrazSkincare  #skincaremalaysia  #skincareselamat  #serumwajah  #serumjerawat  #serumglowing  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawatkronik  #jeragat  #pori  #blackhead  #whitehead  #kusam  #jerawatbatu  #parut  #kulitmasalah  #kulitsensitif  #kulitkusam  #jomcantik  #jomsihat  #nakcantik  #nakputih  #putihbersih  #artist  #skincaremurah 
Punca pori besar disebabkan oleh :⤵️⤵️
.
+ penggunaan skincare yang salah yang mengeluarkan lebih banyak sebum
.
+ penggunaan mekap yang tebal boleh memburukkan lagi pori terbuka luas
.
+ pencuci muka yang salah yang mengeringkan kulit atau mendatangkan iritasi akan menyebabkan pengeluaran sebum yang banyak
.
+ penggunaan soap bar - bahan-bahan yang membolehkan sabun bar memegang bentuk boleh menyumbat liang pori
.
Bagaimana #VitaminCSerum membantu ye?🤔
.
Selain mengandungi vitamin c dari buah-buahan citrus,Vitamin C Serum juga mengandungi ekstrak pokok saxifraga yang bersifat astringent , iaitu mengetatkan liang-liang pori yang besar
.
#VcsAnnona
.
📲0168437852
Punca pori besar disebabkan oleh :⤵️⤵️ . + penggunaan skincare yang salah yang mengeluarkan lebih banyak sebum . + penggunaan mekap yang tebal boleh memburukkan lagi pori terbuka luas . + pencuci muka yang salah yang mengeringkan kulit atau mendatangkan iritasi akan menyebabkan pengeluaran sebum yang banyak . + penggunaan soap bar - bahan-bahan yang membolehkan sabun bar memegang bentuk boleh menyumbat liang pori . Bagaimana #VitaminCSerum  membantu ye?🤔 . Selain mengandungi vitamin c dari buah-buahan citrus,Vitamin C Serum juga mengandungi ekstrak pokok saxifraga yang bersifat astringent , iaitu mengetatkan liang-liang pori yang besar . #VcsAnnona  . 📲0168437852
Harini kecor testimoni "JERAGAT PUDAR". Bila umur makin meningkat macam2 segala mak nenek timbul. Lebih2 lagi yang kurang penjagaan rountin harian. Memang cepat si jeragat muncul. Yang dah menapak lama kompom liat nak hapuskan dia.

Dengan adanya SET HERRAZ SKINCARE tak perlu risau lagi dah tentang munculnya si jeragat. Ramai test SET HERRAZ SKINCARE masalah jeragat semakain pudar. Malah suami pulak memuji. Kombang setaman ler si isterikan 😍
.
.
1 SET HERRAZ SKINCARE
RM79sm|ss
POSTAGE RM8sm|RM12ss
.
.
✔FAST RESPON
📱Wasap - +6011 2887 3632
📱Wasap - +6011 2887 3632
📱Wasap - +6011 2887 3632
.
.
COD : MUAR - BATU PAHAT
POSTAGE : SELURUH MALAYSIA
.
.
📌Pencarian AGENT DROPSHIPER📌
.
.
#feeltaJohor #FeeltaBeauty #feelta #FeeltaHerrazSkincare #skincaremalaysia #skincareselamat #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #jerawat #jerawatpasir #jerawatkronik #jeragat #pori #blackhead #whitehead #kusam #jerawatbatu #parut #kulitmasalah #kulitsensitif #kulitkusam #jomcantik #jomsihat #nakcantik #nakputih #putihbersih #artist #skincaremurah
Harini kecor testimoni "JERAGAT PUDAR". Bila umur makin meningkat macam2 segala mak nenek timbul. Lebih2 lagi yang kurang penjagaan rountin harian. Memang cepat si jeragat muncul. Yang dah menapak lama kompom liat nak hapuskan dia. Dengan adanya SET HERRAZ SKINCARE tak perlu risau lagi dah tentang munculnya si jeragat. Ramai test SET HERRAZ SKINCARE masalah jeragat semakain pudar. Malah suami pulak memuji. Kombang setaman ler si isterikan 😍 . . 1 SET HERRAZ SKINCARE RM79sm|ss POSTAGE RM8sm|RM12ss . . ✔FAST RESPON 📱Wasap - +6011 2887 3632 📱Wasap - +6011 2887 3632 📱Wasap - +6011 2887 3632 . . COD : MUAR - BATU PAHAT POSTAGE : SELURUH MALAYSIA . . 📌Pencarian AGENT DROPSHIPER📌 . . #feeltaJohor  #FeeltaBeauty  #feelta  #FeeltaHerrazSkincare  #skincaremalaysia  #skincareselamat  #serumwajah  #serumjerawat  #serumglowing  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawatkronik  #jeragat  #pori  #blackhead  #whitehead  #kusam  #jerawatbatu  #parut  #kulitmasalah  #kulitsensitif  #kulitkusam  #jomcantik  #jomsihat  #nakcantik  #nakputih  #putihbersih  #artist  #skincaremurah 
Harini kecor testimoni "JERAGAT PUDAR". Bila umur makin meningkat macam2 segala mak nenek timbul. Lebih2 lagi yang kurang penjagaan rountin harian. Memang cepat si jeragat muncul. Yang dah menapak lama kompom liat nak hapuskan dia.

Dengan adanya SET HERRAZ SKINCARE tak perlu risau lagi dah tentang munculnya si jeragat. Ramai test SET HERRAZ SKINCARE masalah jeragat semakain pudar. Malah suami pulak memuji. Kombang setaman ler si isterikan 😍
.
.
1 SET HERRAZ SKINCARE
RM79sm|ss
POSTAGE RM8sm|RM12ss
.
.
✔FAST RESPON
📱Wasap - +6011 2887 3632
📱Wasap - +6011 2887 3632
📱Wasap - +6011 2887 3632
.
.
COD : MUAR - BATU PAHAT
POSTAGE : SELURUH MALAYSIA
.
.
📌Pencarian AGENT DROPSHIPER📌
.
.
#feeltaJohor #FeeltaBeauty #feelta #FeeltaHerrazSkincare #skincaremalaysia #skincareselamat #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #jerawat #jerawatpasir #jerawatkronik #jeragat #pori #blackhead #whitehead #kusam #jerawatbatu #parut #kulitmasalah #kulitsensitif #kulitkusam #jomcantik #jomsihat #nakcantik #nakputih #putihbersih #artist #skincaremurah
Harini kecor testimoni "JERAGAT PUDAR". Bila umur makin meningkat macam2 segala mak nenek timbul. Lebih2 lagi yang kurang penjagaan rountin harian. Memang cepat si jeragat muncul. Yang dah menapak lama kompom liat nak hapuskan dia. Dengan adanya SET HERRAZ SKINCARE tak perlu risau lagi dah tentang munculnya si jeragat. Ramai test SET HERRAZ SKINCARE masalah jeragat semakain pudar. Malah suami pulak memuji. Kombang setaman ler si isterikan 😍 . . 1 SET HERRAZ SKINCARE RM79sm|ss POSTAGE RM8sm|RM12ss . . ✔FAST RESPON 📱Wasap - +6011 2887 3632 📱Wasap - +6011 2887 3632 📱Wasap - +6011 2887 3632 . . COD : MUAR - BATU PAHAT POSTAGE : SELURUH MALAYSIA . . 📌Pencarian AGENT DROPSHIPER📌 . . #feeltaJohor  #FeeltaBeauty  #feelta  #FeeltaHerrazSkincare  #skincaremalaysia  #skincareselamat  #serumwajah  #serumjerawat  #serumglowing  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawatkronik  #jeragat  #pori  #blackhead  #whitehead  #kusam  #jerawatbatu  #parut  #kulitmasalah  #kulitsensitif  #kulitkusam  #jomcantik  #jomsihat  #nakcantik  #nakputih  #putihbersih  #artist  #skincaremurah 
Masker ganggang hijau (spirulina) adalah masker herbal untuk perawatan wajah yang terbuat dari bahan dasar ganggang hijau, sebuah spesies ganggang yang telah hidup lebih dari 3,6 juta tahun yang lalu. Ganggang ini sangat kaya akan kandungan gizi sehingga memperoleh gelar “Super Food” (makanan super) karena banyak mengandung berbagai nutrisi esensial yang dibutuhkan tubuh.Spirulina banyak mengandung zat anti oksidan C, B1, B5 and B6, mineral zinc, mangan, tembaga, asam amino esensial, betakaroten, vitamin .

Fungsi dan khasiat:
-Memberi nutrisi pada kulit
-Mengencangkan kulit wajah
-Memperhalus tekstur kulit wajah
-Mempertahankan kekenyalan kulit
-Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit
-Menghilangkan jerawat
-Menghambat penuaan dini
-Menghilangkan kerutan di wajah
-Menghilangkan flek hitam 
NO BPOM: TI054317221 (spirulina)
Isi perbox 100 capsul. .
.
Selengkapnya info hubungi :
WA/SMS : (0852-9566-3291)
.
.
#jerawat
#jerawatan
#jerawatbatu
#jerawathilang
#jerawatpasir
#jerawatmeradang
#jerawatbandel
#jerawatbernanah
#jerawatbadan
#jerawatnanah
#haidar_dr_kece
#haidar_garansi_uang_kembali
#HAIDARJAGOTINGGI
Masker ganggang hijau (spirulina) adalah masker herbal untuk perawatan wajah yang terbuat dari bahan dasar ganggang hijau, sebuah spesies ganggang yang telah hidup lebih dari 3,6 juta tahun yang lalu. Ganggang ini sangat kaya akan kandungan gizi sehingga memperoleh gelar “Super Food” (makanan super) karena banyak mengandung berbagai nutrisi esensial yang dibutuhkan tubuh.Spirulina banyak mengandung zat anti oksidan C, B1, B5 and B6, mineral zinc, mangan, tembaga, asam amino esensial, betakaroten, vitamin . Fungsi dan khasiat: -Memberi nutrisi pada kulit -Mengencangkan kulit wajah -Memperhalus tekstur kulit wajah -Mempertahankan kekenyalan kulit -Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit -Menghilangkan jerawat -Menghambat penuaan dini -Menghilangkan kerutan di wajah -Menghilangkan flek hitam NO BPOM: TI054317221 (spirulina) Isi perbox 100 capsul. . . Selengkapnya info hubungi : WA/SMS : (0852-9566-3291) . . #jerawat  #jerawatan  #jerawatbatu  #jerawathilang  #jerawatpasir  #jerawatmeradang  #jerawatbandel  #jerawatbernanah  #jerawatbadan  #jerawatnanah  #haidar_dr_kece  #haidar_garansi_uang_kembali  #HAIDARJAGOTINGGI 
ANAK PUJI MUKA MACAM KOREA!
.
.
Apa hasilnya bila pakai Ruby Skincare  Series ni?
.
.
✅ Sabun tak berbuih tapi puas hati ✅ Night cream mmg bestt 👍👍
✅ Muka makin glowingg
.
.
Ruby Skincare hanya RM135 sahaja. For free consultation whatsapp cikyaa 0166755400 😘
ANAK PUJI MUKA MACAM KOREA! . . Apa hasilnya bila pakai Ruby Skincare Series ni? . . ✅ Sabun tak berbuih tapi puas hati ✅ Night cream mmg bestt 👍👍 ✅ Muka makin glowingg . . Ruby Skincare hanya RM135 sahaja. For free consultation whatsapp cikyaa 0166755400 😘
No morr kulit berminyak macam minyak nak gireng ikan ❤️
.
.
.
60 gram
RM 50 sm & RM 55 ss
No morr kulit berminyak macam minyak nak gireng ikan ❤️ . . . 60 gram RM 50 sm & RM 55 ss
Selain dari shopping bag kita juga ada Make Up bag yang cantik dari Elysian Beauty. .
Jangan lupa dapatkan beg make up yang superb cantik 😍
.
📲012-2883274
Selain dari shopping bag kita juga ada Make Up bag yang cantik dari Elysian Beauty. . Jangan lupa dapatkan beg make up yang superb cantik 😍 . 📲012-2883274
Kini Hadir Trulum All In One Serum Yang dapat membantu keluhan wajah Anda di atas, jadi makin Pede karena keriput berkurang, jerawat, komedo, flek hitam, bopeng berkurang setelah pakai Trulum, wajah jadi makin glowing, dan kenyal plus tampak lebih muda dari usia Anda sebenarnya.

Kandungan Utama Trulum:
📂 Probiotik dalam Trulum mampu menjaga dari bakteri jahat dan menjadi benteng pertahanan saat terjadi kasus jerawatmeradang atau peradangan pada kulit
📂 Niacinamid dapat berfungsi sebagai Pelembab wajah tanpa memancing produksi lemak berlebih pada wajah apalagi yg memiliki keluhan kulitberminyak
📂 Adenosida berfungsi sebagai antikeriput juga merangsang kulit agar mampu memproduksi kolagen secara alami sehingga dapat menjadi kolagenalami tanpa perlu  konsumsi kolagen tambahan.
📂 Ekstract daun jojoba dapat membantu kesehatan kulit yang kaya akan antioksidan
📂 Vitamin C bermanfaat sebagai pencerahwajah yg mudah diserap kulit tanpa harus suntikvitc
📂 Ganggang Merah berfungsi sebagai antiaging tanpa harus pakai serumantiaging

Ready Stok:
Trulum 5ml
Trulum 120 ml
Minat Beli Atau Mau Jadi
ResellerAgenDistributor
We Are Welcome :) 👇👇👇👇👇
Hubungi WA: 0811-233-8376
Atau klik Link di Bio
.
Maaf komment or DM ga di reply (notif tenggelem ga keliatan)
#trulum
 #jerawatpasir #serumflek #maskerkomedo #nuskinpoch #galvanicbody #trulumsumatra #penghilangjerawat #penghilangflekhitam #penghilangkomedoampuh #nuskinpekanbaru #galvanicbodyspamurah #trulummurah #jerawathilang #flekwajah #komedomembandel #nuskinmakassar #galvanicspafacial #trulumskincare #jerawatbernanah #flek #komedoan #nuskinproduk #galvanicmurah #trulumbatam
Kini Hadir Trulum All In One Serum Yang dapat membantu keluhan wajah Anda di atas, jadi makin Pede karena keriput berkurang, jerawat, komedo, flek hitam, bopeng berkurang setelah pakai Trulum, wajah jadi makin glowing, dan kenyal plus tampak lebih muda dari usia Anda sebenarnya. Kandungan Utama Trulum: 📂 Probiotik dalam Trulum mampu menjaga dari bakteri jahat dan menjadi benteng pertahanan saat terjadi kasus jerawatmeradang atau peradangan pada kulit 📂 Niacinamid dapat berfungsi sebagai Pelembab wajah tanpa memancing produksi lemak berlebih pada wajah apalagi yg memiliki keluhan kulitberminyak 📂 Adenosida berfungsi sebagai antikeriput juga merangsang kulit agar mampu memproduksi kolagen secara alami sehingga dapat menjadi kolagenalami tanpa perlu konsumsi kolagen tambahan. 📂 Ekstract daun jojoba dapat membantu kesehatan kulit yang kaya akan antioksidan 📂 Vitamin C bermanfaat sebagai pencerahwajah yg mudah diserap kulit tanpa harus suntikvitc 📂 Ganggang Merah berfungsi sebagai antiaging tanpa harus pakai serumantiaging Ready Stok: Trulum 5ml Trulum 120 ml Minat Beli Atau Mau Jadi ResellerAgenDistributor We Are Welcome :) 👇👇👇👇👇 Hubungi WA: 0811-233-8376 Atau klik Link di Bio . Maaf komment or DM ga di reply (notif tenggelem ga keliatan) #trulum  #jerawatpasir  #serumflek  #maskerkomedo  #nuskinpoch  #galvanicbody  #trulumsumatra  #penghilangjerawat  #penghilangflekhitam  #penghilangkomedoampuh  #nuskinpekanbaru  #galvanicbodyspamurah  #trulummurah  #jerawathilang  #flekwajah  #komedomembandel  #nuskinmakassar  #galvanicspafacial  #trulumskincare  #jerawatbernanah  #flek  #komedoan  #nuskinproduk  #galvanicmurah  #trulumbatam 
Jerawat belakang badan boleh guna ⤵

DETOX SOAP

Kandungan utama:
🌱Minyak Zaitun
🌱Minyak Kelapa
🌱Minyak Castor
🌱Goat milk
🌱Aloe vera
🌱Oatmeal
🌱French green Clay

Fungsi:
💋Detoks segala kotoran punca masalah jerawat/blackhead atau whitehead.
💋merawat radang/kemerahan akibat jerawat.
💋melembutkan/menghaluskan kulit.
💋mengandungi minyak2 terbaik untuk mengekalkan kesihatan semulajadi kulit.
💋mencerahkan kulit secara semulajadi
.
Sabun detox kaedah cold process. Xguna haba.sebab minyak premium sensetif haba. Sesuai utk kulit normal dan jerawat.
.
Harga  RM39
PROMO RM30
Jerawat belakang badan boleh guna ⤵ DETOX SOAP Kandungan utama: 🌱Minyak Zaitun 🌱Minyak Kelapa 🌱Minyak Castor 🌱Goat milk 🌱Aloe vera 🌱Oatmeal 🌱French green Clay Fungsi: 💋Detoks segala kotoran punca masalah jerawat/blackhead atau whitehead. 💋merawat radang/kemerahan akibat jerawat. 💋melembutkan/menghaluskan kulit. 💋mengandungi minyak2 terbaik untuk mengekalkan kesihatan semulajadi kulit. 💋mencerahkan kulit secara semulajadi . Sabun detox kaedah cold process. Xguna haba.sebab minyak premium sensetif haba. Sesuai utk kulit normal dan jerawat. . Harga RM39 PROMO RM30
Jangan Lupa dapatkan juga Organizer 2018 dari Elysian Beauty Malaysia.
.
Tahun 2018 moga kita terus bersinar. Catit dan tuliskan apa impian anda. Apa yang anda rancangkan untuk 2018. Semoga allah permudahkan segalanya. Ameen 😇
Jangan Lupa dapatkan juga Organizer 2018 dari Elysian Beauty Malaysia. . Tahun 2018 moga kita terus bersinar. Catit dan tuliskan apa impian anda. Apa yang anda rancangkan untuk 2018. Semoga allah permudahkan segalanya. Ameen 😇
Sebab-Sebab Munculnya Jerawat

1. Produksi Minyak Berlebih

Jerawat tidak selamanya muncul karena kita kurang menjaga kebersihan wajah, namun juga dapat dipengaruhi faktor internal atau dari dalam tubuh. Jerawat terjadi karena kondisi kulit abnormal yang diakibatkan gangguan dari kelebihan produksi kelenjar minyak (Sebaceus Gland) sehingga menyebabkan terjadinya penyumbatan pada saluran folikel pori-pori dan rambut di kulit. Sebab terjadinya jerawat yang paling umum adalah tumpukan minyak, hormon, atau bisa juga sabun yang berkolaborasi dengan bakteri pada kulit wajah.

2. Bakteri

Bakteri merupakan salah satu penyebab jerawat yang paling serius. Bakteri yang disebut p. acne biasanya ada pada kulit dan cenderung untuk terus berkembang biak dalam kelenjar sebaceos yang mengalami penyumbatan sehingga menimbulkan iritasi didaerah sekitarnya. Kelenjar tersebut dapat pecah ketika proses pembengkakan membesar yang mengakibatkan peradangan pada kulit disekitarnya dan menimbukan rasa sakit pada wajah. Inilah salah satu sebab timbulnya jerawat batu yaitu jenis jerawat yang membesar dan terasa sakit dan ketika sembuh bisa mengakibatkan lubang-lubang seperti bekas luka cacar.

Jangan kuatir untuk solusinya. Kini ada Roseship oil yang bagus untuk mengatasi masalah di wajahmu :) Info & Pemesanan
Cs: Dita
Wa : 087877100638
BBM : 5D312D7D / 57A0F77C

#solusijerawat #kulitberminyak #faceoil #madrearganoil #arganoil #testimoni #natural #wanitasehat #jualkosmetikalami #kulitsehat #wanita #wanitaindonesia #jerawatbatu #jerawatpasir #naturaltreatment #vitamin #obatstretchmark #menghaluskankulit #pencegahkerutan #obatherbal #shopvitamin #vitaminkulit #roseshipoil #minyakmawar #glowing #kulitbersinar #natural #maroko #kecantikantradisional
Sebab-Sebab Munculnya Jerawat 1. Produksi Minyak Berlebih Jerawat tidak selamanya muncul karena kita kurang menjaga kebersihan wajah, namun juga dapat dipengaruhi faktor internal atau dari dalam tubuh. Jerawat terjadi karena kondisi kulit abnormal yang diakibatkan gangguan dari kelebihan produksi kelenjar minyak (Sebaceus Gland) sehingga menyebabkan terjadinya penyumbatan pada saluran folikel pori-pori dan rambut di kulit. Sebab terjadinya jerawat yang paling umum adalah tumpukan minyak, hormon, atau bisa juga sabun yang berkolaborasi dengan bakteri pada kulit wajah. 2. Bakteri Bakteri merupakan salah satu penyebab jerawat yang paling serius. Bakteri yang disebut p. acne biasanya ada pada kulit dan cenderung untuk terus berkembang biak dalam kelenjar sebaceos yang mengalami penyumbatan sehingga menimbulkan iritasi didaerah sekitarnya. Kelenjar tersebut dapat pecah ketika proses pembengkakan membesar yang mengakibatkan peradangan pada kulit disekitarnya dan menimbukan rasa sakit pada wajah. Inilah salah satu sebab timbulnya jerawat batu yaitu jenis jerawat yang membesar dan terasa sakit dan ketika sembuh bisa mengakibatkan lubang-lubang seperti bekas luka cacar. Jangan kuatir untuk solusinya. Kini ada Roseship oil yang bagus untuk mengatasi masalah di wajahmu :) Info & Pemesanan Cs: Dita Wa : 087877100638 BBM : 5D312D7D / 57A0F77C #solusijerawat  #kulitberminyak  #faceoil  #madrearganoil  #arganoil  #testimoni  #natural  #wanitasehat  #jualkosmetikalami  #kulitsehat  #wanita  #wanitaindonesia  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #naturaltreatment  #vitamin  #obatstretchmark  #menghaluskankulit  #pencegahkerutan  #obatherbal  #shopvitamin  #vitaminkulit  #roseshipoil  #minyakmawar  #glowing  #kulitbersinar  #natural  #maroko  #kecantikantradisional 
Sambil Shoping Sambil Melaram dengan Beg Cantik dari Elysian Beauty 😍😍
.
Super jimat RM38 sahaja!!
.
Good Quality and Good Meterial. 
Dari bayar rm0.20 hari hari. Anda dah boleh jimat untuk pakai Beg ni life time😍😂
.
📲 012-2883274
Sambil Shoping Sambil Melaram dengan Beg Cantik dari Elysian Beauty 😍😍 . Super jimat RM38 sahaja!! . Good Quality and Good Meterial. Dari bayar rm0.20 hari hari. Anda dah boleh jimat untuk pakai Beg ni life time😍😂 . 📲 012-2883274
KETAHUI PUNCA-PUNCA JERAWAT BADAN 👇 ✔️ Genetik. ✔️ Penggunaan pil perancang, ubat steroid, dan Vitamin B12. ✔️ Produk yang tidak sesuai. ✔️ Pakaian terlalu ketat dan material pakaian tidak menyerap peluh.
✔️ Stress dan gangguan emosi.
✔️ Pencemaran.
✔️ Tidak menjaga kebersihan tubuh.

Solusinya?

ACNE CARE 💕 📲 Whatsapp 0126552846

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #sayajual #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller
KETAHUI PUNCA-PUNCA JERAWAT BADAN 👇 ✔️ Genetik. ✔️ Penggunaan pil perancang, ubat steroid, dan Vitamin B12. ✔️ Produk yang tidak sesuai. ✔️ Pakaian terlalu ketat dan material pakaian tidak menyerap peluh. ✔️ Stress dan gangguan emosi. ✔️ Pencemaran. ✔️ Tidak menjaga kebersihan tubuh. Solusinya? ACNE CARE 💕 📲 Whatsapp 0126552846 #acnecare  #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #sayajual  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikan  #trustedsaller 
Masker ganggang hijau (spirulina) adalah masker herbal untuk perawatan wajah yang terbuat dari bahan dasar ganggang hijau, sebuah spesies ganggang yang telah hidup lebih dari 3,6 juta tahun yang lalu. Ganggang ini sangat kaya akan kandungan gizi sehingga memperoleh gelar “Super Food” (makanan super) karena banyak mengandung berbagai nutrisi esensial yang dibutuhkan tubuh.Spirulina banyak mengandung zat anti oksidan C, B1, B5 and B6, mineral zinc, mangan, tembaga, asam amino esensial, betakaroten, vitamin .

Fungsi dan khasiat:
-Memberi nutrisi pada kulit
-Mengencangkan kulit wajah
-Memperhalus tekstur kulit wajah
-Mempertahankan kekenyalan kulit
-Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit
-Menghilangkan jerawat
-Menghambat penuaan dini
-Menghilangkan kerutan di wajah
-Menghilangkan flek hitam 
NO BPOM: TI054317221 (spirulina)
Isi perbox 100 capsul. .
.
Selengkapnya info hubungi :
WA/SMS : 085320508344
.
.
#jerawat
#jerawatan
#jerawatbatu
#jerawathilang
#jerawatpasir
#jerawatmeradang
#jerawatbandel
#jerawatbernanah
#jerawatbadan
#jerawatnanah
#jerawatmembandel
#jerawatgatal
#jerawatradang
#jerawatkulitsensitif
#jerawatkecut
#jerawatparah
#jerawatsaathamil
#jerawatpunggung
#jerawatmuka
#jerawathilangcepat
#jerawatlubang
#jerawattiens
#jerawatrindu
#jerawatsembuh
#jerawatkronik
#jerawatketurunan
#jerawatkabur
#jerawatansaatmebyusui
#jerawatcepathilang
#jerawatkulitkering
Masker ganggang hijau (spirulina) adalah masker herbal untuk perawatan wajah yang terbuat dari bahan dasar ganggang hijau, sebuah spesies ganggang yang telah hidup lebih dari 3,6 juta tahun yang lalu. Ganggang ini sangat kaya akan kandungan gizi sehingga memperoleh gelar “Super Food” (makanan super) karena banyak mengandung berbagai nutrisi esensial yang dibutuhkan tubuh.Spirulina banyak mengandung zat anti oksidan C, B1, B5 and B6, mineral zinc, mangan, tembaga, asam amino esensial, betakaroten, vitamin . Fungsi dan khasiat: -Memberi nutrisi pada kulit -Mengencangkan kulit wajah -Memperhalus tekstur kulit wajah -Mempertahankan kekenyalan kulit -Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit -Menghilangkan jerawat -Menghambat penuaan dini -Menghilangkan kerutan di wajah -Menghilangkan flek hitam NO BPOM: TI054317221 (spirulina) Isi perbox 100 capsul. . . Selengkapnya info hubungi : WA/SMS : 085320508344 . . #jerawat  #jerawatan  #jerawatbatu  #jerawathilang  #jerawatpasir  #jerawatmeradang  #jerawatbandel  #jerawatbernanah  #jerawatbadan  #jerawatnanah  #jerawatmembandel  #jerawatgatal  #jerawatradang  #jerawatkulitsensitif  #jerawatkecut  #jerawatparah  #jerawatsaathamil  #jerawatpunggung  #jerawatmuka  #jerawathilangcepat  #jerawatlubang  #jerawattiens  #jerawatrindu  #jerawatsembuh  #jerawatkronik  #jerawatketurunan  #jerawatkabur  #jerawatansaatmebyusui  #jerawatcepathilang  #jerawatkulitkering 
MEDIL HYDRO-BASED SOFT CLEANSER. 
Cleanser yang ringan tetapi mempunyai kesan deep cleansing serta make up removal effect.
Ia menekankan moisturizing.Soothing & Brigtening effect selepas penggunaan.
Pembersih berasaskan air dengan kandungan buih yang lembut dan tidak merengsakan kulit.
(sesetengah cleanser menjadikan kulit kering selepas penggunaan akibat drpd surfactant yg harsh) 
Selain drpd kesan pembersihan ia juga menggabungkan : 
AcquaBio a highly  active substance with long lasting moisturizing effect -Kesan kelembapan berpanjangan dan kulit tidak kering selepas pencucian.  Grape Seed Oil yang dirumus dlm sebatian larut air membantu mengekalkan kelembapan dan keanjalan kulit. 
Mild anti acne effect
-Membantu mengawal pengeluaran sebum berlebihan yang boleh mengakibatkan jerawat.

CARA GUNA:
Bila2 masa saja yg diperlukan. Letakkan sedikit pd tangan & muka yg basah. Gosok dengan lembut di muka & cuci dgn air bersih.

_________________

MEDIL PERFECT SLEEPING SERUM.

Waktu malam adalah waktu di mana sel2 kulit berehat dan bebas daripada kesan pencemaran, pendedahan sinar UV . Oleh itu waktu malam adalah masa terbaik untuk memberikan vitamin mencukupi  untuk kulit menjalankan prosesnya.

MEDIL Sleeping Serum  menekankan konsep :
·  Skin Brightening
·  Maintain Skin Moisturizing
·  Help skin cell renewal
·  Anti-aging with uniform skin tone -Gabungan Arbutin dari  Bearberry Leaves extr, Vitamin C palmitate dan Glutathione yang bertindak mengurangkan penghasilan melanin . 
Gabungan ini memberikan kesan pencerahan semulajadi serta mempunyai kesan antioksida yang baik. -Vitamin C Palmitate membantu mencerahkan dark spot dan antara yang berkesan dalam membantu masalah pigmentasi -Juga Mengandungi GM Glucan, Phytoestrol dan Vitamin E yang bertindak mengekalkan kelembapan kulit berpanjangan dengan membentuk satu lapisan yang berperanan meningkatkan perlindungan serta keanjalan kulit . Ini sangat membantu dalam mengelakkan masalah kulit kering.

Gabungan ini juga membantu mengelakkan pengecutan dan pengurangan kolagen dan elastin pada kulit. Ini penting untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
MEDIL HYDRO-BASED SOFT CLEANSER. Cleanser yang ringan tetapi mempunyai kesan deep cleansing serta make up removal effect. Ia menekankan moisturizing.Soothing & Brigtening effect selepas penggunaan. Pembersih berasaskan air dengan kandungan buih yang lembut dan tidak merengsakan kulit. (sesetengah cleanser menjadikan kulit kering selepas penggunaan akibat drpd surfactant yg harsh) Selain drpd kesan pembersihan ia juga menggabungkan : AcquaBio a highly active substance with long lasting moisturizing effect -Kesan kelembapan berpanjangan dan kulit tidak kering selepas pencucian. Grape Seed Oil yang dirumus dlm sebatian larut air membantu mengekalkan kelembapan dan keanjalan kulit. Mild anti acne effect -Membantu mengawal pengeluaran sebum berlebihan yang boleh mengakibatkan jerawat. CARA GUNA: Bila2 masa saja yg diperlukan. Letakkan sedikit pd tangan & muka yg basah. Gosok dengan lembut di muka & cuci dgn air bersih. _________________ MEDIL PERFECT SLEEPING SERUM. Waktu malam adalah waktu di mana sel2 kulit berehat dan bebas daripada kesan pencemaran, pendedahan sinar UV . Oleh itu waktu malam adalah masa terbaik untuk memberikan vitamin mencukupi untuk kulit menjalankan prosesnya. MEDIL Sleeping Serum menekankan konsep : · Skin Brightening · Maintain Skin Moisturizing · Help skin cell renewal · Anti-aging with uniform skin tone -Gabungan Arbutin dari Bearberry Leaves extr, Vitamin C palmitate dan Glutathione yang bertindak mengurangkan penghasilan melanin . Gabungan ini memberikan kesan pencerahan semulajadi serta mempunyai kesan antioksida yang baik. -Vitamin C Palmitate membantu mencerahkan dark spot dan antara yang berkesan dalam membantu masalah pigmentasi -Juga Mengandungi GM Glucan, Phytoestrol dan Vitamin E yang bertindak mengekalkan kelembapan kulit berpanjangan dengan membentuk satu lapisan yang berperanan meningkatkan perlindungan serta keanjalan kulit . Ini sangat membantu dalam mengelakkan masalah kulit kering. Gabungan ini juga membantu mengelakkan pengecutan dan pengurangan kolagen dan elastin pada kulit. Ini penting untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
Kesibukan bekerja bukan penghalang untuk kekal cantik, yang pasti mudah dan cepat

Tak kira panas, hujan, kemarau pun kita masih boleh kekal cantik dan berkeyakinan. Kita ompempuan boleh mengekalkannya yang penting kena rajinn

Nak cantik sentiasa, jangan lupa CALIT CALIT WD, sangat pantas meresap ke dalam pembuluh darah kita, Calit sedikit sapu di 3 point nadi wajib setiap hari

Mudah kan? Yess sangat mudah dan pantas bertindakk

Berminat boleh klik link di bio dan kita sembang lebih detail lagi

wasap
01128511631

#Teamizah
#TeamPermataIzah
#jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #activefollowers #instafamous #instashop #bioeverplus #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec
Kesibukan bekerja bukan penghalang untuk kekal cantik, yang pasti mudah dan cepat Tak kira panas, hujan, kemarau pun kita masih boleh kekal cantik dan berkeyakinan. Kita ompempuan boleh mengekalkannya yang penting kena rajinn Nak cantik sentiasa, jangan lupa CALIT CALIT WD, sangat pantas meresap ke dalam pembuluh darah kita, Calit sedikit sapu di 3 point nadi wajib setiap hari Mudah kan? Yess sangat mudah dan pantas bertindakk Berminat boleh klik link di bio dan kita sembang lebih detail lagi wasap 01128511631 #Teamizah  #TeamPermataIzah  #jeragat  #womendesiree  #ubatjerawat  #jerawathilang  #jeragat  #womendesiree  #activefollowers  #instafamous  #instashop  #bioeverplus  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #bioeverplus  #viral  #kdollbeauty  #dms360  #krimjerawat  #jerawatkecut  #jeragatdegil  #jerawatkronik  #sabunjerawat  #sabunkopi  #aurawhite  #kcolly  #terapiinstagram  #womendesire  #womendesirecream  #wdec 
Wowww. Comel comel kaler botol ni. Sis nak bagi free je uolss. Nak tau macam mana nak dapatkan. Klik link kat bio k 😉
Wowww. Comel comel kaler botol ni. Sis nak bagi free je uolss. Nak tau macam mana nak dapatkan. Klik link kat bio k 😉
Salam jumaat semua 😇
Cuba check bahagian mana #jerawat rajin naik di atas muka kita 😉
.
No 1 tu kawasan biasa #jerawatpasir suka kan?
.
Siapa suka poster #banillabubblemousse yang @organicnona_banillabubble kongsikan ni, simpan ok? Boleh jadikan panduan bila-bila masa di mana sahaja 😘
.
#organicnona_info #pencucimuka #pencucimukaorganik #sayajual #sayapakaisayajual #damansara #gombak #sgbuloh #batucaves #kualalumpur #selangor #kulitsihat #kulitsensitif #kulitberminyak #witchhazel #aloevera #sheabutter #rosehip #vanilla
Salam jumaat semua 😇 Cuba check bahagian mana #jerawat  rajin naik di atas muka kita 😉 . No 1 tu kawasan biasa #jerawatpasir  suka kan? . Siapa suka poster #banillabubblemousse  yang @organicnona_banillabubble kongsikan ni, simpan ok? Boleh jadikan panduan bila-bila masa di mana sahaja 😘 . #organicnona_info  #pencucimuka  #pencucimukaorganik  #sayajual  #sayapakaisayajual  #damansara  #gombak  #sgbuloh  #batucaves  #kualalumpur  #selangor  #kulitsihat  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #witchhazel  #aloevera  #sheabutter  #rosehip  #vanilla 
Masker ganggang hijau (spirulina) adalah masker herbal untuk perawatan wajah yang terbuat dari bahan dasar ganggang hijau, sebuah spesies ganggang yang telah hidup lebih dari 3,6 juta tahun yang lalu. Ganggang ini sangat kaya akan kandungan gizi sehingga memperoleh gelar “Super Food” (makanan super) karena banyak mengandung berbagai nutrisi esensial yang dibutuhkan tubuh.Spirulina banyak mengandung zat anti oksidan C, B1, B5 and B6, mineral zinc, mangan, tembaga, asam amino esensial, betakaroten, vitamin .

Fungsi dan khasiat:
-Memberi nutrisi pada kulit
-Mengencangkan kulit wajah
-Memperhalus tekstur kulit wajah
-Mempertahankan kekenyalan kulit
-Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit
-Menghilangkan jerawat
-Menghambat penuaan dini
-Menghilangkan kerutan di wajah
-Menghilangkan flek hitam 
NO BPOM: TI054317221 (spirulina)
Isi perbox 100 capsul. .
.
Selengkapnya info hubungi :
WA/SMS : 085320508344
.
.
#jerawat
#jerawatan
#jerawatbatu
#jerawathilang
#jerawatpasir
#jerawatmeradang
#jerawatbandel
#jerawatbernanah
#jerawatbadan
#jerawatnanah
#jerawatmembandel
#jerawatgatal
#jerawatradang
#jerawatkulitsensitif
#jerawatkecut
#jerawatparah
#jerawatsaathamil
#jerawatpunggung
#jerawatmuka
#jerawathilangcepat
#jerawatlubang
#jerawattiens
#jerawatrindu
#jerawatsembuh
#jerawatkronik
#jerawatketurunan
#jerawatkabur
#jerawatansaatmebyusui
#jerawatcepathilang
#jerawatkulitkering
Masker ganggang hijau (spirulina) adalah masker herbal untuk perawatan wajah yang terbuat dari bahan dasar ganggang hijau, sebuah spesies ganggang yang telah hidup lebih dari 3,6 juta tahun yang lalu. Ganggang ini sangat kaya akan kandungan gizi sehingga memperoleh gelar “Super Food” (makanan super) karena banyak mengandung berbagai nutrisi esensial yang dibutuhkan tubuh.Spirulina banyak mengandung zat anti oksidan C, B1, B5 and B6, mineral zinc, mangan, tembaga, asam amino esensial, betakaroten, vitamin . Fungsi dan khasiat: -Memberi nutrisi pada kulit -Mengencangkan kulit wajah -Memperhalus tekstur kulit wajah -Mempertahankan kekenyalan kulit -Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit -Menghilangkan jerawat -Menghambat penuaan dini -Menghilangkan kerutan di wajah -Menghilangkan flek hitam NO BPOM: TI054317221 (spirulina) Isi perbox 100 capsul. . . Selengkapnya info hubungi : WA/SMS : 085320508344 . . #jerawat  #jerawatan  #jerawatbatu  #jerawathilang  #jerawatpasir  #jerawatmeradang  #jerawatbandel  #jerawatbernanah  #jerawatbadan  #jerawatnanah  #jerawatmembandel  #jerawatgatal  #jerawatradang  #jerawatkulitsensitif  #jerawatkecut  #jerawatparah  #jerawatsaathamil  #jerawatpunggung  #jerawatmuka  #jerawathilangcepat  #jerawatlubang  #jerawattiens  #jerawatrindu  #jerawatsembuh  #jerawatkronik  #jerawatketurunan  #jerawatkabur  #jerawatansaatmebyusui  #jerawatcepathilang  #jerawatkulitkering 
Stress dengan masalah wajah yang tak pernah surut-surut❗️
.
Jerawat ni kecut, jerawat lain timbul. Arghhhh😩
.
Don’t worry dolls! Jom cuba Trudolly!
.
Badan tu banyak toxin sebab tu jerawat takmau surut
.
First sebelum ambil Beauty Booster you kene makan Detox Pro dulu. Dah Buang Toxin, badan dah clean baru lah boleh ambil supplement kecantikan
.
InshaAllah jerawat pun takmo dekat dah!
.
Banyak testimoni dari trudolly tau. Klik je link ni kalau nak baca banyak sangat ➡️ #trudollyfeedback
.
Nak cuba Trudolly whatsapp je 0139659331
Stress dengan masalah wajah yang tak pernah surut-surut❗️ . Jerawat ni kecut, jerawat lain timbul. Arghhhh😩 . Don’t worry dolls! Jom cuba Trudolly! . Badan tu banyak toxin sebab tu jerawat takmau surut . First sebelum ambil Beauty Booster you kene makan Detox Pro dulu. Dah Buang Toxin, badan dah clean baru lah boleh ambil supplement kecantikan . InshaAllah jerawat pun takmo dekat dah! . Banyak testimoni dari trudolly tau. Klik je link ni kalau nak baca banyak sangat ➡️ #trudollyfeedback  . Nak cuba Trudolly whatsapp je 0139659331
Adakah Anda Sedang Cuba Menghilangkan Jerawat?
Apa usaha Anda dalam Mengatasinya?
Tahukah Anda bagai mana Jerawat Terhasil?

Jerawat merupakan gangguan kondisi kulit yang biasanya muncul pada wajah, leher, dada, punggung dan bahu. Jerawat paling umum terjadi di kalangan remaja, dengan prevalensi yang dilaporkan dari 70-87%. Jerawat dapat menyebabkan gangguan emosi dan bekas luka di kulit.

Kenali Punca-punca Jerawat

1- Bakteria dan Jerawat

Bakteria yg dikenali dgn nama Propionibacterium acnes pula adlh salah satu bakteria yg biasa ditemui dlm sel kulit. Sumber makanannya ialah sebum & sel2 mati pada permukaan kulit. Kulit berjerawat mempunyai Propionibacterium acnes yg lebih banyak berbanding dgn kulit yg x berjerawat.

2- Pemakanan & Jerawat

Walaupun punca jerawat yg disebabkan oleh diet atau pemakanan x dpt dibuktikan dgn jelas serta secara terperinci, tetapi diet mempunyai kesan langsung terhadap tahap insulin dlm badan kita. Untuk pengetahuan anda, insulin adalah hormon terpenting manusia & boleh mempengaruhi hormon-hormon lain di dalam tubuh termasuk hormon androgen yg turut menjadi penyebab pertumbuhan jerawat

3- Stress & Jerawat

Stress boleh memburukkan lagi simptom jerawat . Tahap stress yg tinggi mmg mampu memberi kesan ke atas jerawat & boleh menyebabkan radang jerawat yg teruk. stress juga akan mbuat, adrenalin serta hormon androgen yg ada di dlm badan akan dikeluarkan dengan berlebihan & menjadi punca tumbuhnya jerawat.

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #sayajual #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller
Adakah Anda Sedang Cuba Menghilangkan Jerawat? Apa usaha Anda dalam Mengatasinya? Tahukah Anda bagai mana Jerawat Terhasil? Jerawat merupakan gangguan kondisi kulit yang biasanya muncul pada wajah, leher, dada, punggung dan bahu. Jerawat paling umum terjadi di kalangan remaja, dengan prevalensi yang dilaporkan dari 70-87%. Jerawat dapat menyebabkan gangguan emosi dan bekas luka di kulit. Kenali Punca-punca Jerawat 1- Bakteria dan Jerawat Bakteria yg dikenali dgn nama Propionibacterium acnes pula adlh salah satu bakteria yg biasa ditemui dlm sel kulit. Sumber makanannya ialah sebum & sel2 mati pada permukaan kulit. Kulit berjerawat mempunyai Propionibacterium acnes yg lebih banyak berbanding dgn kulit yg x berjerawat. 2- Pemakanan & Jerawat Walaupun punca jerawat yg disebabkan oleh diet atau pemakanan x dpt dibuktikan dgn jelas serta secara terperinci, tetapi diet mempunyai kesan langsung terhadap tahap insulin dlm badan kita. Untuk pengetahuan anda, insulin adalah hormon terpenting manusia & boleh mempengaruhi hormon-hormon lain di dalam tubuh termasuk hormon androgen yg turut menjadi penyebab pertumbuhan jerawat 3- Stress & Jerawat Stress boleh memburukkan lagi simptom jerawat . Tahap stress yg tinggi mmg mampu memberi kesan ke atas jerawat & boleh menyebabkan radang jerawat yg teruk. stress juga akan mbuat, adrenalin serta hormon androgen yg ada di dlm badan akan dikeluarkan dengan berlebihan & menjadi punca tumbuhnya jerawat. #acnecare  #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #sayajual  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikan  #trustedsaller