an online Instagram web viewer

#jerawatpasirhilang medias

Photos

Mesti korang tertanya tanya apa skincare furaiha dalam ni kan? Ini dia yang ada. Jimat. Tak merugikan. Boleh pakai on time. Tak payah pening pening nak fikir mana satuu nak pakai.
.
First, korang kena cuci muka dengan #sabuncantik semestinya #SabunAquaHabbatussauda !
.
Second, korang kena pakai #DDCream untuk krim siang and boleh jugak pakai as #foundation ! Wahhh dah jimat ! Make sure muka korang betul betul bersih sebelum apply krim ni. Takut nanti muka bertindan dengan makeup.
.
Third, kena apply #GBC ni. Anddd lebih kepada krim malam. Sebelum tidur apply dekat muka. Tak melekit and nyaman je korang tidur nanti.
.

Yang penting korang kena ingat #Furaiha memang produk tak hakis kulit. Ohhh nooo ! Tapi Furaiha apply bahan bahan semulajadi yang konfem korang puas hati 🌻🤗
.
#beautyconsultant #fathiahEMPIRE
#beautyadvisorfuraiha #Furaiha #squadfj #fathiahmj #sabunhabbatussauda #sabunjerawat #jerawatpasirhilang #furaihaworldwide #serum #flawless #antiaging #kulitmukaberminyak #premiumcosmeticbrand #merawatjeragatdegil #takpayahpakaimask #kulitkusam #afterglowaquacleanserfuraiha #kulitputihgebu #gegarvaganza #followforfollow #loveforlove #likeforlike
Mesti korang tertanya tanya apa skincare furaiha dalam ni kan? Ini dia yang ada. Jimat. Tak merugikan. Boleh pakai on time. Tak payah pening pening nak fikir mana satuu nak pakai. . First, korang kena cuci muka dengan #sabuncantik  semestinya #SabunAquaHabbatussauda  ! . Second, korang kena pakai #DDCream  untuk krim siang and boleh jugak pakai as #foundation  ! Wahhh dah jimat ! Make sure muka korang betul betul bersih sebelum apply krim ni. Takut nanti muka bertindan dengan makeup. . Third, kena apply #GBC  ni. Anddd lebih kepada krim malam. Sebelum tidur apply dekat muka. Tak melekit and nyaman je korang tidur nanti. . Yang penting korang kena ingat #Furaiha  memang produk tak hakis kulit. Ohhh nooo ! Tapi Furaiha apply bahan bahan semulajadi yang konfem korang puas hati 🌻🤗 . #beautyconsultant  #fathiahEMPIRE  #beautyadvisorfuraiha  #Furaiha  #squadfj  #fathiahmj  #sabunhabbatussauda  #sabunjerawat  #jerawatpasirhilang  #furaihaworldwide  #serum  #flawless  #antiaging  #kulitmukaberminyak  #premiumcosmeticbrand  #merawatjeragatdegil  #takpayahpakaimask  #kulitkusam  #afterglowaquacleanserfuraiha  #kulitputihgebu  #gegarvaganza  #followforfollow  #loveforlove  #likeforlike 
Jom ketahui Rahsia Akak ecah utk mekaup xbrcapuk n skin nampak soft.. *Day Protection kini dengan FormulaTerbaru!* 🔴 base utk makeup supaya makeup kekal lebih lama
🔴 Texture formulasi terbaru yang sangat selesa & penyerapan yang pantas .
🔴 merawat & melindungi kulit dari cahaya matahari spf35
🔴 boleh sapu foundation / powder utk tambahan 🔴 effect glowing dan whitening untuk kelihatan lebih flawless dan putih berseri walaupun tidak memakai foundation .

Www.wasap.my/0177792199

#ecah_fslmalaysia #fslmalaysia #fabulousskincareluxury #FabulousSkincareLuxuryHQ #fabulous #skincaremurah #bebasmerkuri #masalahkulitmuka #jerawat #jeragat #poriterbuka #kulitsensitif #kulitberminyak #organikskincare #skincareviral #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarmurah #jerawatkronikkering #jeragat #masalahkulitmukakusam #jerawatpasirhilang #blackhead #whiteheads #jerawatan #teammakpaus
Jom ketahui Rahsia Akak ecah utk mekaup xbrcapuk n skin nampak soft.. *Day Protection kini dengan FormulaTerbaru!* 🔴 base utk makeup supaya makeup kekal lebih lama 🔴 Texture formulasi terbaru yang sangat selesa & penyerapan yang pantas . 🔴 merawat & melindungi kulit dari cahaya matahari spf35 🔴 boleh sapu foundation / powder utk tambahan 🔴 effect glowing dan whitening untuk kelihatan lebih flawless dan putih berseri walaupun tidak memakai foundation . Www.wasap.my/0177792199 #ecah_fslmalaysia  #fslmalaysia  #fabulousskincareluxury  #FabulousSkincareLuxuryHQ  #fabulous  #skincaremurah  #bebasmerkuri  #masalahkulitmuka  #jerawat  #jeragat  #poriterbuka  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #organikskincare  #skincareviral  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarmurah  #jerawatkronikkering  #jeragat  #masalahkulitmukakusam  #jerawatpasirhilang  #blackhead  #whiteheads  #jerawatan  #teammakpaus 
LET'S TRY ME!!! ❤MISI MEMBANTU MANGSA PRODUK BERMERKURI❤

VIRAL dengan formula yang sangat MUJARAB merawat jerawat, jeragat & kulit wajah rosak akibat produk merkuri !! Set 3in1 hanya RM35 sahaja 🔥🔥
✅ LULUS KKM !!
✅ sgt ssuai utk preggy woman !! tiada alahan
✅ mesra solat
✅ seawal umur 12tahun boleh gunakannya

Jom www.wasap.my/60177792199
Untuk rasai kehebatan Produk organic FSL.. COD AREA JOHOR BAHRU

Grab yours! 
FSL,
Anti-Mercury Product

#fabulousskincareluxuryhq
#fslmalaysia #beautifulnaturalyou #FSLtestimoni #fsljohor #jerawat #jeragat #kusam #kulitsensetif #kulitbermasalah #kulitrosakakibatmerkuri #pori #poriterbuka #organikskincare #bazarpakanil #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarmurah
#johorbahru #johor #joho #jerawatkronikkering #jeragat #masalahkulitmukakusam #jerawatpasirhilang #blackhead #whiteheads #jerawatan #teammakpaus
LET'S TRY ME!!! ❤MISI MEMBANTU MANGSA PRODUK BERMERKURI❤ VIRAL dengan formula yang sangat MUJARAB merawat jerawat, jeragat & kulit wajah rosak akibat produk merkuri !! Set 3in1 hanya RM35 sahaja 🔥🔥 ✅ LULUS KKM !! ✅ sgt ssuai utk preggy woman !! tiada alahan ✅ mesra solat ✅ seawal umur 12tahun boleh gunakannya Jom www.wasap.my/60177792199 Untuk rasai kehebatan Produk organic FSL.. COD AREA JOHOR BAHRU Grab yours! FSL, Anti-Mercury Product #fabulousskincareluxuryhq  #fslmalaysia  #beautifulnaturalyou  #FSLtestimoni  #fsljohor  #jerawat  #jeragat  #kusam  #kulitsensetif  #kulitbermasalah  #kulitrosakakibatmerkuri  #pori  #poriterbuka  #organikskincare  #bazarpakanil  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarmurah  #johorbahru  #johor  #joho  #jerawatkronikkering  #jeragat  #masalahkulitmukakusam  #jerawatpasirhilang  #blackhead  #whiteheads  #jerawatan  #teammakpaus 
Mengalami hal yang sama ? :) Jom atasi dengan Serum Mary Jardin.
.

Dapatkan segera sementara promosi.
.
SEHINGGA 23 NOVEMBER SAHAJA !! 0133073603
0133073603
0133073603

#maryjardinterengganu #maryjardin #jerawatkecut #masalahjerawat #jerawatpasirhilang #kulitlicin
#faceoil
#claymask #sunblock #jeragathilang #jerawatbadan #rawateczema #sunburnhilang
Solusi terbaik untuk parut jerawat👍👍👍
.
FULLSET MARY JARDIN:
Facial soap
Face oil
Clay mask
Serum with spf30

Dapatkan segera sementara promosi.
.
SEHINGGA 23 NOVEMBER SAHAJA !! 0133073603
0133073603
0133073603

#maryjardinterengganu #maryjardin #jerawatkecut #masalahjerawat #jerawatpasirhilang #kulitlicin
#faceoil
#claymask #sunblock #jeragathilang #jerawatbadan #rawateczema #sunburnhilang
Jerawat halus yang sentiasa menghantui?Sangat tak selesa kan.?
.

Jom atasi dengan Serum Mary Jardin.
.

Dapatkan segera sementara promosi.
.
SEHINGGA 23 NOVEMBER SAHAJA !! 0133073603
0133073603
0133073603

#maryjardinterengganu #maryjardin #jerawatkecut #masalahjerawat #jerawatpasirhilang #kulitlicin
#faceoil
#claymask #sunblock #jeragathilang #jerawatbadan #rawateczema #sunburnhilang
Biha nak open dropship untuk yang nak jadi usahawan susu miruku. Bole masuk link wasap. Pastu tanya pasal dropship k. Untung rm30/parcel
Biha nak open dropship untuk yang nak jadi usahawan susu miruku. Bole masuk link wasap. Pastu tanya pasal dropship k. Untung rm30/parcel
Memperkenalkan susu miruku white

Kebaikan susu nie
- mencerahkan kulit seluruh badan
- merawat masalah jerawat & jeragat
- membantu menjadikan tona kulit lebih sekata
- mengurangkan masalah kulit berminyak
- parut jerawat makin pudar

Klik link ws dekat bio ye utk ws admin

p/s: 97 org terawal admin offer jaminan wang dikembalikan
Memperkenalkan susu miruku white Kebaikan susu nie - mencerahkan kulit seluruh badan - merawat masalah jerawat & jeragat - membantu menjadikan tona kulit lebih sekata - mengurangkan masalah kulit berminyak - parut jerawat makin pudar Klik link ws dekat bio ye utk ws admin p/s: 97 org terawal admin offer jaminan wang dikembalikan
Memperkenalkan susu miruku white

Kebaikan susu nie
- mencerahkan kulit seluruh badan
- merawat masalah jerawat & jeragat
- membantu menjadikan tona kulit lebih sekata
- mengurangkan masalah kulit berminyak
- parut jerawat makin pudar

Klik link ws dekat bio ye utk ws admin

p/s: 97 org terawal admin offer jaminan wang dikembalikan
Memperkenalkan susu miruku white Kebaikan susu nie - mencerahkan kulit seluruh badan - merawat masalah jerawat & jeragat - membantu menjadikan tona kulit lebih sekata - mengurangkan masalah kulit berminyak - parut jerawat makin pudar Klik link ws dekat bio ye utk ws admin p/s: 97 org terawal admin offer jaminan wang dikembalikan
Sape nak kulit cantik jangan la segan2 wasap saya. Call pon bole. Kita sembang ye😊
Sape nak kulit cantik jangan la segan2 wasap saya. Call pon bole. Kita sembang ye😊
Hai sayangkuu 🌼 tengah buat apa tuu? Tengah cuci muka ke? Ehh kena betul dengan timing kita ! Harini kak mira nak share pasal #kulitkucantik

Setiap jenis kulit, ada cara rawatan yang berbeza.

Macam mana nak tahu?

Ok, cara paling mudah. Awak ambil cermin dan jarakkan sejengkal dari muka. Kemudian, tengok kat kawasan muka tu. Awak akan nampak 3 possibility macam ni.

1) Nampak jelas liang pori muka besar bahagian pipi dahi dan dagu, ni tandanya kulit wajah kita jenis kulit berminyak.

2) Kalau nampak tak jelas pori kat pipi tapi nampak berminyak bahagian T-zone (dahi, hidung), ni combination skin.

3) Kalau tak nampak jelas pori muka, tapi nampak a bit menggelupas dan kalau pakai mana mana produk, tiba tiba rasa pedih pedih. Yang ni jenis kulit kering. 
Dapat?

Cubalah check jenis kulit awak ya, lepas tu baru mudah nak rawat jerawat tu macam mana. Kemudian, consultla dengan awak punya beauty consultant produk yang awak pakai. 😚

Soo, #furaiha ada dengan awak, lets grap ! 📲📲📲📲📲📲 01111666741

Be Exclusive with FURAIHA

#beautyconsultantFURAIHA
#beautyconsultant #FURAIHA2017 #fathiahEMPIRE
#beautyadvisorfuraiha #furaihahq #Furaiha #FURAIHAlovers #sabunhabbatussauda #sabunjintanhitam #sabuncantik #gemukponbolehcantik #gemukgemukcomel #debabdebabsweet #buangdakitangan #buangdakikakiyooowwww #buangdakibadan #buangsemuanya #sabunjerawat #jerawatpasirhilang
Hai sayangkuu 🌼 tengah buat apa tuu? Tengah cuci muka ke? Ehh kena betul dengan timing kita ! Harini kak mira nak share pasal #kulitkucantik  Setiap jenis kulit, ada cara rawatan yang berbeza. Macam mana nak tahu? Ok, cara paling mudah. Awak ambil cermin dan jarakkan sejengkal dari muka. Kemudian, tengok kat kawasan muka tu. Awak akan nampak 3 possibility macam ni. 1) Nampak jelas liang pori muka besar bahagian pipi dahi dan dagu, ni tandanya kulit wajah kita jenis kulit berminyak. 2) Kalau nampak tak jelas pori kat pipi tapi nampak berminyak bahagian T-zone (dahi, hidung), ni combination skin. 3) Kalau tak nampak jelas pori muka, tapi nampak a bit menggelupas dan kalau pakai mana mana produk, tiba tiba rasa pedih pedih. Yang ni jenis kulit kering. Dapat? Cubalah check jenis kulit awak ya, lepas tu baru mudah nak rawat jerawat tu macam mana. Kemudian, consultla dengan awak punya beauty consultant produk yang awak pakai. 😚 Soo, #furaiha  ada dengan awak, lets grap ! 📲📲📲📲📲📲 01111666741 Be Exclusive with FURAIHA #beautyconsultantFURAIHA  #beautyconsultant  #FURAIHA2017  #fathiahEMPIRE  #beautyadvisorfuraiha  #furaihahq  #Furaiha  #FURAIHAlovers  #sabunhabbatussauda  #sabunjintanhitam  #sabuncantik  #gemukponbolehcantik  #gemukgemukcomel  #debabdebabsweet  #buangdakitangan  #buangdakikakiyooowwww  #buangdakibadan  #buangsemuanya  #sabunjerawat  #jerawatpasirhilang 
Assalamualaikum mesti ramai yang bising bising manalah amira pergi ni kata nak promote #furaiha. Ehh kejap kak mira tak ke mana mana. Woows semestinya #furaiha dekat #dihati.

Nahh, mira belanja info info boleh baca baca pasal #skincare #furaiha. Jangan risau product kami #selamat. Semestinya selamat untuk #cantik !

Apa lagi ws mira jommm ! 
#beautyconsultant #FURAIHA2017 #fathiahEMPIRE
#beautyadvisorfuraiha #furaihahq #Furaiha #FURAIHAlovers #sabunhabbatussauda #sabunjintanhitam #sabuncantik #gemukponbolehcantik #gemukgemukcomel #debabdebabsweet #buangdakitangan #buangdakikakiyooowwww #buangdakibadan #buangsemuanya #sabunjerawat #jerawatpasirhilang
Assalamualaikum mesti ramai yang bising bising manalah amira pergi ni kata nak promote #furaiha . Ehh kejap kak mira tak ke mana mana. Woows semestinya #furaiha  dekat #dihati . Nahh, mira belanja info info boleh baca baca pasal #skincare  #furaiha . Jangan risau product kami #selamat . Semestinya selamat untuk #cantik  ! Apa lagi ws mira jommm ! #beautyconsultant  #FURAIHA2017  #fathiahEMPIRE  #beautyadvisorfuraiha  #furaihahq  #Furaiha  #FURAIHAlovers  #sabunhabbatussauda  #sabunjintanhitam  #sabuncantik  #gemukponbolehcantik  #gemukgemukcomel  #debabdebabsweet  #buangdakitangan  #buangdakikakiyooowwww  #buangdakibadan  #buangsemuanya  #sabunjerawat  #jerawatpasirhilang 
📲 WS - 01111666741 . Ya Auloohh apa lagi yang amira nak cakap ni? 😉

Okay okayy tak nak cakap tapi nak post jee. Bacalah 👇

Sabun Aqua Habatussauda tanpa kolagen. Kesan dia padu sangat.

#testimoniwuhuuu

Tapi ada betul. Sekali cuba Sabun ni memang berhantu sebab awak akan rasa nak try yang lain pulak😜

#PONDER yang cakap

#beautyconsultant #FURAIHA2017 #fathiahEMPIRE
#beautyadvisorfuraiha #furaihahq #Furaiha #FURAIHAlovers #sabunhabbatussauda #sabunjintanhitam #sabuncantik #gemukponbolehcantik #gemukgemukcomel #debabdebabsweet #buangdakitangan #buangdakikakiyooowwww #buangdakibadan #buangsemuanya #sabunjerawat #jerawatpasirhilang #titiancinta
📲 WS - 01111666741 . Ya Auloohh apa lagi yang amira nak cakap ni? 😉 Okay okayy tak nak cakap tapi nak post jee. Bacalah 👇 Sabun Aqua Habatussauda tanpa kolagen. Kesan dia padu sangat. #testimoniwuhuuu  Tapi ada betul. Sekali cuba Sabun ni memang berhantu sebab awak akan rasa nak try yang lain pulak😜 #PONDER  yang cakap #beautyconsultant  #FURAIHA2017  #fathiahEMPIRE  #beautyadvisorfuraiha  #furaihahq  #Furaiha  #FURAIHAlovers  #sabunhabbatussauda  #sabunjintanhitam  #sabuncantik  #gemukponbolehcantik  #gemukgemukcomel  #debabdebabsweet  #buangdakitangan  #buangdakikakiyooowwww  #buangdakibadan  #buangsemuanya  #sabunjerawat  #jerawatpasirhilang  #titiancinta 
Wahhhh #SabunAquaHabbatussauda masuk paper KOSMO ! 😱 •
.
✔Aqua Habbatussauda’ Soap berfungsi sebagai pencuci wajah dan menghilangkan sebarang kotoran selain mencuci solekan dan minyak berlebihan pada wajah. •
.
✔ Tidak mengandungi sebarang material berbahaya kepada kulit wajah pengguna. Malah, bahan yang digunakan untuk menghasilkan sabun itu dirumus daripada minyak argan dan habbatus sauda, selain bebas kolagen.

Apa yang nak dirisaukan lagi sayangku pengguna #furaiha, sabun ni memang THE BEST !

Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.aspy=2017&dt=0311&pub=Kosmo&sec=Aura_Juita&pg=ar_04.htm#ixzz4wWA60Xa3 Hakcipta terpelihara

#beautyconsultant #FURAIHA2017 #fathiahEMPIRE
#beautyadvisorfuraiha #furaihahq #Furaiha #FURAIHAlovers #sabunhabbatussauda #sabunjintanhitam #sabuncantik #gemukponbolehcantik #gemukgemukcomel #debabdebabsweet #buangdakitangan #buangdakikakiyooowwww #buangdakibadan #buangsemuanya #sabunjerawat #jerawatpasirhilang #instaSeleb
Wahhhh #SabunAquaHabbatussauda  masuk paper KOSMO ! 😱 • . ✔Aqua Habbatussauda’ Soap berfungsi sebagai pencuci wajah dan menghilangkan sebarang kotoran selain mencuci solekan dan minyak berlebihan pada wajah. • . ✔ Tidak mengandungi sebarang material berbahaya kepada kulit wajah pengguna. Malah, bahan yang digunakan untuk menghasilkan sabun itu dirumus daripada minyak argan dan habbatus sauda, selain bebas kolagen. Apa yang nak dirisaukan lagi sayangku pengguna #furaiha , sabun ni memang THE BEST ! Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.aspy=2017&dt=0311&pub=Kosmo&sec=Aura_Juita&pg=ar_04.htm#ixzz4wWA60Xa3  Hakcipta terpelihara #beautyconsultant  #FURAIHA2017  #fathiahEMPIRE  #beautyadvisorfuraiha  #furaihahq  #Furaiha  #FURAIHAlovers  #sabunhabbatussauda  #sabunjintanhitam  #sabuncantik  #gemukponbolehcantik  #gemukgemukcomel  #debabdebabsweet  #buangdakitangan  #buangdakikakiyooowwww  #buangdakibadan  #buangsemuanya  #sabunjerawat  #jerawatpasirhilang  #instaSeleb 
Jomm kita buat pembacaan sikit dengan khasiat kayu manis. And semestinya ada dalam #sabuncantik iaitu #sabunAquaHabbatussaudaFuraiha .
.
✔ Mengurangkan kedutan
✔ Pengelupasan Sel Kulit Mati
✔ Merawat Jerawat
✔ Mengubati gatal pada kulit
✔ Memperbaiki kulit

#beautyconsultant #FURAIHA2017 #fathiahEMPIRE
#beautyadvisorfuraiha #furaihahq #Furaiha #FURAIHAlovers #sabunhabbatussauda #sabunjintanhitam #sabuncantik #gemukponbolehcantik #gemukgemukcomel #debabdebabsweet #buangdakitangan #buangdakikakiyooowwww #buangdakibadan #buangsemuanya #sabunjerawat #jerawatpasirhilang #Gegarvaganza
Jomm kita buat pembacaan sikit dengan khasiat kayu manis. And semestinya ada dalam #sabuncantik  iaitu #sabunAquaHabbatussaudaFuraiha  . . ✔ Mengurangkan kedutan ✔ Pengelupasan Sel Kulit Mati ✔ Merawat Jerawat ✔ Mengubati gatal pada kulit ✔ Memperbaiki kulit #beautyconsultant  #FURAIHA2017  #fathiahEMPIRE  #beautyadvisorfuraiha  #furaihahq  #Furaiha  #FURAIHAlovers  #sabunhabbatussauda  #sabunjintanhitam  #sabuncantik  #gemukponbolehcantik  #gemukgemukcomel  #debabdebabsweet  #buangdakitangan  #buangdakikakiyooowwww  #buangdakibadan  #buangsemuanya  #sabunjerawat  #jerawatpasirhilang  #Gegarvaganza 
Kita borak borak pasal "TIPS KEKALKAN KECANTIKKAN" jommm 🎉

Sebelum cari jalan penyelesaian masalah, kena tahu punca masalah. Betul tak?

Haaa. Korang kena ambil berat pasal ni tau. Penting! Kalau tak, ibarat mencurah air ke daun keladi. Harini nak share sikit macam mana TIPS nak kekalkan kecantikan korang. Nak tahu? ✏ Firstly, punca muka jerawat adalah muka berminyak! So, bila dah pakai #sabunaquafuraiha, ia dapat mengurangkan minyak berlebihan kat muka sebab sabun ni ada agent pengering. Tapiiiii, still perlu kurangkan makanan berminyak untuk reduce minyak berlebihan. ✏ Secondly, punca muka jeragat adalah muka kering! Apa yang kita perlu buat adalah apply #sabunfuraiha Tapiii jangan lupa minum air dalam kuantiti yang banyak sebab cuaca sekarang panas dan ia penting untuk kekalkan kelembapan kulit korang. ✏ Thirdly, punca muka lesu adalah tidur tak berkualiti! Kata pakar dermatologi Sonia Badreshia, kurang tidur menyebabkan saluran darah membesar, menyebabkan lingkaran hitam pada bawah mata dan muka nampak letih.

Dapat? Semoga bermanfaat! 😉

#beautyconsultant #FURAIHA2017 #fathiahEMPIRE
#beautyadvisorfuraiha #furaihahq #Furaiha #FURAIHAlovers #sabunhabbatussauda #sabunjintanhitam #sabuncantik #gemukponbolehcantik #gemukgemukcomel #debabdebabsweet #buangdakitangan #buangdakikakiyooowwww #buangdakibadan #buangsemuanya #sabunjerawat #jerawatpasirhilang
Kita borak borak pasal "TIPS KEKALKAN KECANTIKKAN" jommm 🎉 Sebelum cari jalan penyelesaian masalah, kena tahu punca masalah. Betul tak? Haaa. Korang kena ambil berat pasal ni tau. Penting! Kalau tak, ibarat mencurah air ke daun keladi. Harini nak share sikit macam mana TIPS nak kekalkan kecantikan korang. Nak tahu? ✏ Firstly, punca muka jerawat adalah muka berminyak! So, bila dah pakai #sabunaquafuraiha , ia dapat mengurangkan minyak berlebihan kat muka sebab sabun ni ada agent pengering. Tapiiiii, still perlu kurangkan makanan berminyak untuk reduce minyak berlebihan. ✏ Secondly, punca muka jeragat adalah muka kering! Apa yang kita perlu buat adalah apply #sabunfuraiha  Tapiii jangan lupa minum air dalam kuantiti yang banyak sebab cuaca sekarang panas dan ia penting untuk kekalkan kelembapan kulit korang. ✏ Thirdly, punca muka lesu adalah tidur tak berkualiti! Kata pakar dermatologi Sonia Badreshia, kurang tidur menyebabkan saluran darah membesar, menyebabkan lingkaran hitam pada bawah mata dan muka nampak letih. Dapat? Semoga bermanfaat! 😉 #beautyconsultant  #FURAIHA2017  #fathiahEMPIRE  #beautyadvisorfuraiha  #furaihahq  #Furaiha  #FURAIHAlovers  #sabunhabbatussauda  #sabunjintanhitam  #sabuncantik  #gemukponbolehcantik  #gemukgemukcomel  #debabdebabsweet  #buangdakitangan  #buangdakikakiyooowwww  #buangdakibadan  #buangsemuanya  #sabunjerawat  #jerawatpasirhilang 
Dah azan maghrib ni kan? Opss jangan lupa cuci muka dulu dengan #SabunAquaHabbatussauda.

Kak mira nak belanja pantun satu !

Suara teriak amat lantang,
semua benda ikut bergoyang. 
Gelap malam telah datang,
salam maghrib wahai pengguna #Furaihaku sayang.

#beautyconsultant #FURAIHA2017 #fathiahEMPIRE
#beautyadvisorfuraiha #furaihahq #Furaiha #FURAIHAlovers #sabunhabbatussauda #sabunjintanhitam #sabuncantik #gemukponbolehcantik #gemukgemukcomel #debabdebabsweet #buangdakitangan #buangdakikakiyooowwww #buangdakibadan #buangsemuanya #sabunjerawat #jerawatpasirhilang #titiancinta
Dah azan maghrib ni kan? Opss jangan lupa cuci muka dulu dengan #SabunAquaHabbatussauda . Kak mira nak belanja pantun satu ! Suara teriak amat lantang, semua benda ikut bergoyang.  Gelap malam telah datang, salam maghrib wahai pengguna #Furaihaku  sayang. #beautyconsultant  #FURAIHA2017  #fathiahEMPIRE  #beautyadvisorfuraiha  #furaihahq  #Furaiha  #FURAIHAlovers  #sabunhabbatussauda  #sabunjintanhitam  #sabuncantik  #gemukponbolehcantik  #gemukgemukcomel  #debabdebabsweet  #buangdakitangan  #buangdakikakiyooowwww  #buangdakibadan  #buangsemuanya  #sabunjerawat  #jerawatpasirhilang  #titiancinta 
Kadang kadang orang pertikaikan cantiknya kau, ehh cantiknyaa kau !

Cantik tu kan subjektif.

Cantik/kacak itu kan subjektif pada pandangan mata manusia. Mungkin pada mata kita, orang tu nampak cantik/kacak tapi pada mata individu lain orang itu biasa biasa saje. Kita tak boleh sewenang-wenang nak menghina rupa yang dimiliki seseorang hanya kerana tak kena pada pandangan mata kita.

Apa sahaja yang dijadikan Allah dah cukup sempurna dan cantik. Sekalipun mungkin ada sedikit kecacatan, itu adalah ujian yang Allah berikan pada individu tersebut. Jadi, tak perlu la sampai nak menghina kekurangan tersebut. Berdosa tahu!

Tapi itulah kelemahan manusia. Di mata hanya nampak kecantikan luaran saja dan pada pandangan mereka kecantikan rupa paras itu sangat PENTING.Jangan lah jadikan perkara ini isu besar. Kan kita dah cakap tadi, CANTIK ITU SUBJEKTIF.

#beautyconsultant #fathiahEMPIRE
#beautyadvisorfuraiha #furaihahq #Furaiha #FURAIHAlovers #sabunhabbatussauda #sabunjintanhitam #sabuncantik #gemukponbolehcantik #gemukgemukcomel #debabdebabsweet #buangdakitangan #buangdakikakiyooowwww #buangdakibadan #buangsemuanya #sabunjerawat #jerawatpasirhilang #furaihaworldwide #serum #flawless #antiaging
Kadang kadang orang pertikaikan cantiknya kau, ehh cantiknyaa kau ! Cantik tu kan subjektif. Cantik/kacak itu kan subjektif pada pandangan mata manusia. Mungkin pada mata kita, orang tu nampak cantik/kacak tapi pada mata individu lain orang itu biasa biasa saje. Kita tak boleh sewenang-wenang nak menghina rupa yang dimiliki seseorang hanya kerana tak kena pada pandangan mata kita. Apa sahaja yang dijadikan Allah dah cukup sempurna dan cantik. Sekalipun mungkin ada sedikit kecacatan, itu adalah ujian yang Allah berikan pada individu tersebut. Jadi, tak perlu la sampai nak menghina kekurangan tersebut. Berdosa tahu! Tapi itulah kelemahan manusia. Di mata hanya nampak kecantikan luaran saja dan pada pandangan mereka kecantikan rupa paras itu sangat PENTING.Jangan lah jadikan perkara ini isu besar. Kan kita dah cakap tadi, CANTIK ITU SUBJEKTIF. #beautyconsultant  #fathiahEMPIRE  #beautyadvisorfuraiha  #furaihahq  #Furaiha  #FURAIHAlovers  #sabunhabbatussauda  #sabunjintanhitam  #sabuncantik  #gemukponbolehcantik  #gemukgemukcomel  #debabdebabsweet  #buangdakitangan  #buangdakikakiyooowwww  #buangdakibadan  #buangsemuanya  #sabunjerawat  #jerawatpasirhilang  #furaihaworldwide  #serum  #flawless  #antiaging 
Kadang kadang kita kena argue kenapa kita tak boleh untuk cover balik kulit muka kita? Argue tu senang sahaja try and try #SabunAquaHabbatussauda ni. Memang berasaskan bahan #semulajadi.

Kunci dia kena rajin dan konsisten. 
Rajin #cucimuka dengan Sabun #Habatussauda. Jomm try perlahan lahan. 🤗

Konsisten, in sha allah kulit makin baik dan sihat.

Jom try Furaiha ✔✔✔ #FuraihaOrganik
#FuraihaSkincareeautyconsultant #FURAIHA2017 #fathiahEMPIRE
#beautyadvisorfuraiha #furaihahq #Furaiha #FURAIHAlovers #sabunhabbatussauda #sabunjintanhitam #sabuncantik #gemukponbolehcantik #gemukgemukcomel #debabdebabsweet #buangdakitangan #buangdakikakiyooowwww #buangdakibadan #buangsemuanya #sabunjerawat #jerawatpasirhilang
Kadang kadang kita kena argue kenapa kita tak boleh untuk cover balik kulit muka kita? Argue tu senang sahaja try and try #SabunAquaHabbatussauda  ni. Memang berasaskan bahan #semulajadi . Kunci dia kena rajin dan konsisten. Rajin #cucimuka  dengan Sabun #Habatussauda . Jomm try perlahan lahan. 🤗 Konsisten, in sha allah kulit makin baik dan sihat. Jom try Furaiha ✔✔✔ #FuraihaOrganik  #FuraihaSkincareeautyconsultant  #FURAIHA2017  #fathiahEMPIRE  #beautyadvisorfuraiha  #furaihahq  #Furaiha  #FURAIHAlovers  #sabunhabbatussauda  #sabunjintanhitam  #sabuncantik  #gemukponbolehcantik  #gemukgemukcomel  #debabdebabsweet  #buangdakitangan  #buangdakikakiyooowwww  #buangdakibadan  #buangsemuanya  #sabunjerawat  #jerawatpasirhilang 
Seronoknyaa bila customer percaya dengan produk kita. Siap minta suggestkan lagi 🦋

Bacalah #testimoniwuhuuu ni. Dan jangan lupa kalau nak jadi macam customer ini contact mira okayy 😉❤. WS - 01111666741

#beautyconsultant #FURAIHA2017 #fathiahEMPIRE
#beautyadvisorfuraiha #furaihahq #Furaiha #FURAIHAlovers #sabunhabbatussauda #sabunjintanhitam #sabuncantik #gemukponbolehcantik #gemukgemukcomel #debabdebabsweet #buangdakitangan #buangdakikakiyooowwww #buangdakibadan #buangsemuanya #sabunjerawat #jerawatpasirhilang
Seronoknyaa bila customer percaya dengan produk kita. Siap minta suggestkan lagi 🦋 Bacalah #testimoniwuhuuu  ni. Dan jangan lupa kalau nak jadi macam customer ini contact mira okayy 😉❤. WS - 01111666741 #beautyconsultant  #FURAIHA2017  #fathiahEMPIRE  #beautyadvisorfuraiha  #furaihahq  #Furaiha  #FURAIHAlovers  #sabunhabbatussauda  #sabunjintanhitam  #sabuncantik  #gemukponbolehcantik  #gemukgemukcomel  #debabdebabsweet  #buangdakitangan  #buangdakikakiyooowwww  #buangdakibadan  #buangsemuanya  #sabunjerawat  #jerawatpasirhilang 
MERKURI BAHAN YANG SGT MERBAHYA!!
.
.
Kesian akak ni.. disebabkan tersalah pakai prodak..muka akak ni bertambah teruk..jerawat menuai dgn banyak kat mukaa..parut pula meninggalkan kesan...kesian sangat2..so, sebelum memilih prodak kena berhati2 dulu ..tengok review testimoni prodak macam mane??tengok kandungan bahan yg digunakan apa?? dapat kelulusan kkm dan jabatan racun negara ke takk?? Semua ni kita kena ambil tahu...jgn tangkap muat jee..
.
.
Nak prodak yg berkualiti tinggi ws kak siti cepat2 ke 01156880133
.
.
#mukabreakout #jerawat #jerawatpasirhilang #jerawatbatuhilang #parutjerawathilangdalammasaseminggu #parutberlubang #parutpudar #paruthilangcepat #foundationkoreamurah #foundationserum #CharmsMalaysia #StarglowLaserScrub #SolekDanRawat #serum #rozitachewan #neelofa
MERKURI BAHAN YANG SGT MERBAHYA!! . . Kesian akak ni.. disebabkan tersalah pakai prodak..muka akak ni bertambah teruk..jerawat menuai dgn banyak kat mukaa..parut pula meninggalkan kesan...kesian sangat2..so, sebelum memilih prodak kena berhati2 dulu ..tengok review testimoni prodak macam mane??tengok kandungan bahan yg digunakan apa?? dapat kelulusan kkm dan jabatan racun negara ke takk?? Semua ni kita kena ambil tahu...jgn tangkap muat jee.. . . Nak prodak yg berkualiti tinggi ws kak siti cepat2 ke 01156880133 . . #mukabreakout  #jerawat  #jerawatpasirhilang  #jerawatbatuhilang  #parutjerawathilangdalammasaseminggu  #parutberlubang  #parutpudar  #paruthilangcepat  #foundationkoreamurah  #foundationserum  #CharmsMalaysia  #StarglowLaserScrub  #SolekDanRawat  #serum  #rozitachewan  #neelofa 
Serlahkan kecantikan anda tanpa kolagen
Serlahkan kecantikan anda tanpa kolagen
Selamat pagi semua JAFRA LOVERS
.
.
Bersihkan wajah dengan perawatan mingguannya yuk!!
yang pastinya dengan produk aman n sehat yaa ,,,, GENTLE EXFOLIATING SCRUB yang dapat mengangkat sempurna sel2 kulit mati, komedo, mencerahkan dan membuat make up meresap sempurna.
.
.
.
MUD MASK dengan aroma mint yang menyegarkan dan membuat wajah rilex..... .
.
Finally, wajah bersih, segar, dan cerah :-) So, JAFRA is PERFECT !!! Penasaran???
Chat me 
085822397068

#jafra #jafrapontianak #jafrakalimantan #exfoliating #exfoliatingscrubjafra #mudmaskjafra #jerawatsembuh #jerawatpunggung #jerawatpasirhilang #bekasjerawathilang #dyajafrapontianak #jafraprodukherbal #jafraindonesia
Selamat pagi semua JAFRA LOVERS . . Bersihkan wajah dengan perawatan mingguannya yuk!! yang pastinya dengan produk aman n sehat yaa ,,,, GENTLE EXFOLIATING SCRUB yang dapat mengangkat sempurna sel2 kulit mati, komedo, mencerahkan dan membuat make up meresap sempurna. . . . MUD MASK dengan aroma mint yang menyegarkan dan membuat wajah rilex..... . . Finally, wajah bersih, segar, dan cerah :-) So, JAFRA is PERFECT !!! Penasaran??? Chat me 085822397068 #jafra  #jafrapontianak  #jafrakalimantan  #exfoliating  #exfoliatingscrubjafra  #mudmaskjafra  #jerawatsembuh  #jerawatpunggung  #jerawatpasirhilang  #bekasjerawathilang  #dyajafrapontianak  #jafraprodukherbal  #jafraindonesia 
Miruku white sesuai utk semua samaada lelaki atau perempaun...start umur 12 tahun dah boleh consume 😱.
.
.
Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA)
Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA)
Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA)
Miruku white sesuai utk semua samaada lelaki atau perempaun...start umur 12 tahun dah boleh consume 😱. . . Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA) Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA) Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA)
Miruku white sesuai utk semua samaada lelaki atau perempaun...start umur 12 tahun dah boleh consume 😱.
.
.
Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA)
Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA)
Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA)
Miruku white sesuai utk semua samaada lelaki atau perempaun...start umur 12 tahun dah boleh consume 😱. . . Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA) Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA) Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA)
Miruku white sesuai utk semua samaada lelaki atau perempaun...start umur 12 tahun dah boleh consume 😱.
.
.
Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA)
Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA)
Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA)
Miruku white sesuai utk semua samaada lelaki atau perempaun...start umur 12 tahun dah boleh consume 😱. . . Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA) Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA) Pm 'MR' ke 012-4898945 (MILA)
Miruku White untuk kecantikan dan kesihatan 😊
Miruku White untuk kecantikan dan kesihatan 😊
Salam kak nak bagi feedback untuk La'Rich Foundation😊 💗Kemarin saya keluar dengan tunang 😍
Tunang cakap 😱😍kenapa nampak mekaup mecam lain??? tunang cakap memang Lawa😍
Pakain FD apa?
Pakai Foundation baru beli 😍
🌸LA'RICH treatment glow foundation🌸

Wahh hebat tak penangan larich🌸💗 Ehh awak yg tengah baca ni tak nak repeat 1😄

#foundationviral2017 #LTGF #foundationcantikglowing #jimat #merawat #Muabellaz #selenagomez #mukacantik #Aydajebat #laudyacynthiabella #Jeragat #jerawatkecut #jerawatpasirhilang #flawlesmekaup #flawless #titiancinta #FattahAmin #DudapujaanDara #dendamaroura #Noradanish #Nurfazura #neelofa #LaRichTreatmentGlowFoundation #sitinurhaliza #sispakaisisjual🌸
Salam kak nak bagi feedback untuk La'Rich Foundation😊 💗Kemarin saya keluar dengan tunang 😍 Tunang cakap 😱😍kenapa nampak mekaup mecam lain??? tunang cakap memang Lawa😍 Pakain FD apa? Pakai Foundation baru beli 😍 🌸LA'RICH treatment glow foundation🌸 Wahh hebat tak penangan larich🌸💗 Ehh awak yg tengah baca ni tak nak repeat 1😄 #foundationviral2017  #LTGF  #foundationcantikglowing  #jimat  #merawat  #Muabellaz  #selenagomez  #mukacantik  #Aydajebat  #laudyacynthiabella  #Jeragat  #jerawatkecut  #jerawatpasirhilang  #flawlesmekaup  #flawless  #titiancinta  #FattahAmin  #DudapujaanDara  #dendamaroura  #Noradanish  #Nurfazura  #neelofa  #LaRichTreatmentGlowFoundation  #sitinurhaliza  #sispakaisisjual 🌸
🐄TBH FACE SCRUB MILK🐄
.
🐄KANDUNGAN UTAMA FACE SCRUB MILK :
.
🥛Ekstrak Susu Beras (FS Milk)
💊Vitamin C
💊Vitamin E
💉Collagen
🥜Kacang Almond
.
🐄KELEBIHAN DAN MANFAAT FACE SCRUB MILK 👇 :
.
🥛Mencerahkan kulit
🥛Mengecilkan liang pori
🥛Menghaluskan kulit
🥛Menyembuhkan jerawat dan gatal muka
🥛Menyahkan blackhead & whitehead
🥛Memulihkan sunburn muka
.
🐄CARA GUNA FACE SCRUB MILK ❓👇
.
📌Cuci muka maksimum 3x seminggu
❌Jangan scrub hari - hari takut nanti kulit kering
.
🐄SIAPA YANG SESUAI GUNA FACE SCRUB MILK 👇 :
.
🙋Kulit Sensitif
🙋Kulit Kusam
🙋Kulit Kering
🙋Liang Pori Besar
🙋Parut Ketara
.
📌Boleh digunakan untuk muka dan badan.
.
💰 HARGA : RM33 SAHAJA
.
⚖️BERAT : 45 Gram, 3 Bulan Penggunaan
.
🚚 CAS POSTAGE: SM RM 8 l SS RM 12
.
☎️WHATSAPP ONLY:
📲 AZI 014-6855992
📲 AZI 014-6855992
📲 AZI 014-6855992
.
🍄Official Account : @thebeautyhacksonline
🐄TBH FACE SCRUB MILK🐄 . 🐄KANDUNGAN UTAMA FACE SCRUB MILK : . 🥛Ekstrak Susu Beras (FS Milk) 💊Vitamin C 💊Vitamin E 💉Collagen 🥜Kacang Almond . 🐄KELEBIHAN DAN MANFAAT FACE SCRUB MILK 👇 : . 🥛Mencerahkan kulit 🥛Mengecilkan liang pori 🥛Menghaluskan kulit 🥛Menyembuhkan jerawat dan gatal muka 🥛Menyahkan blackhead & whitehead 🥛Memulihkan sunburn muka . 🐄CARA GUNA FACE SCRUB MILK ❓👇 . 📌Cuci muka maksimum 3x seminggu ❌Jangan scrub hari - hari takut nanti kulit kering . 🐄SIAPA YANG SESUAI GUNA FACE SCRUB MILK 👇 : . 🙋Kulit Sensitif 🙋Kulit Kusam 🙋Kulit Kering 🙋Liang Pori Besar 🙋Parut Ketara . 📌Boleh digunakan untuk muka dan badan. . 💰 HARGA : RM33 SAHAJA . ⚖️BERAT : 45 Gram, 3 Bulan Penggunaan . 🚚 CAS POSTAGE: SM RM 8 l SS RM 12 . ☎️WHATSAPP ONLY: 📲 AZI 014-6855992 📲 AZI 014-6855992 📲 AZI 014-6855992 . 🍄Official Account : @thebeautyhacksonline
Jom putih pinkish dengan susu Miruku White
Jom putih pinkish dengan susu Miruku White
Tampil cantik & gojes dengan susu Miruku White
Tampil cantik & gojes dengan susu Miruku White
Memperkenalkan susu miruku white

Kebaikan susu nie
- mencerahkan kulit seluruh badan
- merawat masalah jerawat & jeragat
- membantu menjadikan tona kulit lebih sekata
- mengurangkan masalah kulit berminyak
- parut jerawat makin pudar

Klik link ws dekat bio ye utk ws admin

p/s: 97 org terawal admin offer jaminan wang dikembalikan
Memperkenalkan susu miruku white Kebaikan susu nie - mencerahkan kulit seluruh badan - merawat masalah jerawat & jeragat - membantu menjadikan tona kulit lebih sekata - mengurangkan masalah kulit berminyak - parut jerawat makin pudar Klik link ws dekat bio ye utk ws admin p/s: 97 org terawal admin offer jaminan wang dikembalikan
Memperkenalkan susu miruku white

Kebaikan susu nie
- mencerahkan kulit seluruh badan
- merawat masalah jerawat & jeragat
- membantu menjadikan tona kulit lebih sekata
- mengurangkan masalah kulit berminyak
- parut jerawat makin pudar

Klik link ws dekat bio ye utk ws admin

p/s: 97 org terawal admin offer jaminan wang dikembalikan
Memperkenalkan susu miruku white Kebaikan susu nie - mencerahkan kulit seluruh badan - merawat masalah jerawat & jeragat - membantu menjadikan tona kulit lebih sekata - mengurangkan masalah kulit berminyak - parut jerawat makin pudar Klik link ws dekat bio ye utk ws admin p/s: 97 org terawal admin offer jaminan wang dikembalikan
Jangan risau, kita gemuk pon boleh cantik bila kita betul betul konsisten. Kadang kadang benda ni ambil masa, yeelahh siapa taknak cantikkan?

Kadang - kadang bukak tudung Ya Auuloooh berdaki leher ! Malunyaa orang tegur. So awak awak boleh dah slow slow cuci dengan sabun ni. Komfemm hilang daki. Biar ton warna kulit muka dengan leher sama ! 🌷

So apa lagi, Jangan segan segan untuk cuba #sabunAquaHabbatussaudaFuraiha . And this sabun dah panggil panggil awak awak untuk try ia. 'Tryy laa saya, try laa saya! 🎀' Mira tunggu anda whatsapps mira 🤗

#beautyconsultant #FURAIHA2017 #fathiahEMPIRE
#beautyadvisorfuraiha #furaihahq #Furaiha #FURAIHAlovers #sabunhabbatussauda #sabunjintanhitam #sabuncantik #gemukponbolehcantik #gemukgemukcomel #debabdebabsweet #buangdakitangan #buangdakikakiyooowwww #buangdakibadan #buangsemuanya #sabunjerawat #jerawatpasirhilang
Jangan risau, kita gemuk pon boleh cantik bila kita betul betul konsisten. Kadang kadang benda ni ambil masa, yeelahh siapa taknak cantikkan? Kadang - kadang bukak tudung Ya Auuloooh berdaki leher ! Malunyaa orang tegur. So awak awak boleh dah slow slow cuci dengan sabun ni. Komfemm hilang daki. Biar ton warna kulit muka dengan leher sama ! 🌷 So apa lagi, Jangan segan segan untuk cuba #sabunAquaHabbatussaudaFuraiha  . And this sabun dah panggil panggil awak awak untuk try ia. 'Tryy laa saya, try laa saya! 🎀' Mira tunggu anda whatsapps mira 🤗 #beautyconsultant  #FURAIHA2017  #fathiahEMPIRE  #beautyadvisorfuraiha  #furaihahq  #Furaiha  #FURAIHAlovers  #sabunhabbatussauda  #sabunjintanhitam  #sabuncantik  #gemukponbolehcantik  #gemukgemukcomel  #debabdebabsweet  #buangdakitangan  #buangdakikakiyooowwww  #buangdakibadan  #buangsemuanya  #sabunjerawat  #jerawatpasirhilang 
Beli secara DM dapat free gift tau!! 😄
.
Scrub 3 in 1. Boleh pakai dibibir, muka dan seluruh badan. Terbukti berkesan untuk:
.
Mencerahkan seluruh badan
Menghilangkan kesan sunburn
Menghilangkan jerawat badan
Menghilangkan bau badan
Merawat selulit pada tubuh
Menganjalkan kulit 
Perbaiki tumit kaki merekah 
Mencerahkan buku lali yang gelap
Merawat bibir kusam dan gelap
Menjadikan wajah lebih pinkish dan glowing
Menghilangkan jerawat pasir, blackhead dan whitehead
Mengatasi masalah ekzema dan panau 
Mencerahkan celah kangkang, leher dan ketiak
.
Dijamin 100% berkesan dan lebih efektif dari krim pemutih taw 🌸
.
RM 36
+RM4 SS
****FREE POSTAGE****
.
Tak puas?? Meh klik >>> #feedbackbyzira
.
Beli secara DM dapat free gift tau!! 😄 . Scrub 3 in 1. Boleh pakai dibibir, muka dan seluruh badan. Terbukti berkesan untuk: . Mencerahkan seluruh badan Menghilangkan kesan sunburn Menghilangkan jerawat badan Menghilangkan bau badan Merawat selulit pada tubuh Menganjalkan kulit Perbaiki tumit kaki merekah Mencerahkan buku lali yang gelap Merawat bibir kusam dan gelap Menjadikan wajah lebih pinkish dan glowing Menghilangkan jerawat pasir, blackhead dan whitehead Mengatasi masalah ekzema dan panau Mencerahkan celah kangkang, leher dan ketiak . Dijamin 100% berkesan dan lebih efektif dari krim pemutih taw 🌸 . RM 36 +RM4 SS ****FREE POSTAGE**** . Tak puas?? Meh klik >>>#feedbackbyzira  .
Woowww apa yang FURAIHA SKINCARE nak promote ni ?

Jom baca apa yang bestnya Furaiha Skincare ni: •
💁 Produk FURAIHA SKINCARE ini bebas bahan kimia berbahaya seperti merkuri, paraben dan hidrokuinon.•
💁 FURAIHA SKINCARE ini mengandungi bahan semulajadi dan diformulasikan dengan bahan yang tergolong dalam pemakanan sunnah, halal, suci dan mesra wudhu'. •
💁 FURAIHA SKINCARE turut menyalurkan sumbangan untuk Syria pada setiap pembelian. Jadi sambil anda membeli, anda turut menderma! Untung bukan? •
💁 Hari ini, FURAIHA sudah melangkah jauh, sudah masuk pasaran Brunei, Indonesia, Singapore, Russia, UK, Sudan dan beberapa buah negara lagi.

Jom cuba Furaiha.
😉

#beautyconsultant #FURAIHA2017 #fathiahEMPIRE
#beautyadvisorfuraiha #furaihahq #Furaiha #FURAIHAlovers #sabunhabbatussauda #sabunjintanhitam #sabuncantik #gemukponbolehcantik #gemukgemukcomel #debabdebabsweet #buangdakitangan #buangdakikakiyooowwww #buangdakibadan #buangsemuanya #sabunjerawat #jerawatpasirhilang #titiancinta
Woowww apa yang FURAIHA SKINCARE nak promote ni ? Jom baca apa yang bestnya Furaiha Skincare ni: • 💁 Produk FURAIHA SKINCARE ini bebas bahan kimia berbahaya seperti merkuri, paraben dan hidrokuinon.• 💁 FURAIHA SKINCARE ini mengandungi bahan semulajadi dan diformulasikan dengan bahan yang tergolong dalam pemakanan sunnah, halal, suci dan mesra wudhu'. • 💁 FURAIHA SKINCARE turut menyalurkan sumbangan untuk Syria pada setiap pembelian. Jadi sambil anda membeli, anda turut menderma! Untung bukan? • 💁 Hari ini, FURAIHA sudah melangkah jauh, sudah masuk pasaran Brunei, Indonesia, Singapore, Russia, UK, Sudan dan beberapa buah negara lagi. Jom cuba Furaiha. 😉 #beautyconsultant  #FURAIHA2017  #fathiahEMPIRE  #beautyadvisorfuraiha  #furaihahq  #Furaiha  #FURAIHAlovers  #sabunhabbatussauda  #sabunjintanhitam  #sabuncantik  #gemukponbolehcantik  #gemukgemukcomel  #debabdebabsweet  #buangdakitangan  #buangdakikakiyooowwww  #buangdakibadan  #buangsemuanya  #sabunjerawat  #jerawatpasirhilang  #titiancinta 
Ni salah seorang customer kami yang tak berpuas hati dengan LTGF...😁 Setiap minggu ade je feedback baru yang dia hantar... Niat asal nak tetap cela kat wajah,tapi tak sangka kesan burning kat wajah akibat tersilap pakai skincare pun boleh pudar.

Terbaik la LTGF,siap bg extra pd pengguna.... Cantik&rawat gitu😍

Untuk sebarang pertanyaan&pembelian 
klik sini ⬇

http://www.wasap.my/60143536035
http://www.wasap.my/60143536035
http://www.wasap.my/60143536035
#foundationviral2017 #LTGF #foundation #MERAWAT #TAHANLAMA #JIMAT #flawlessmakeup #muabellaz #laudyacynthiabella #fashasandha #FATTAHAMIN #titiancintatv3 #Jeragat #jerawatbersih #jerawatpasirhilang #noradanishfans #aydajebat #jannahnick #Sayangketatsendatpadat #skin #mirafilzahfans #LaRichTreatmentGlowFoundation #nurfazura #neelofarhijab #titiancintatv3 #dendamaroura #DudapujaanDara #tvalhijrah #beritahariansg #flawlessskin
Ni salah seorang customer kami yang tak berpuas hati dengan LTGF...😁 Setiap minggu ade je feedback baru yang dia hantar... Niat asal nak tetap cela kat wajah,tapi tak sangka kesan burning kat wajah akibat tersilap pakai skincare pun boleh pudar. Terbaik la LTGF,siap bg extra pd pengguna.... Cantik&rawat gitu😍 Untuk sebarang pertanyaan&pembelian klik sini ⬇ http://www.wasap.my/60143536035 http://www.wasap.my/60143536035 http://www.wasap.my/60143536035 #foundationviral2017  #LTGF  #foundation  #MERAWAT  #TAHANLAMA  #JIMAT  #flawlessmakeup  #muabellaz  #laudyacynthiabella  #fashasandha  #FATTAHAMIN  #titiancintatv3  #Jeragat  #jerawatbersih  #jerawatpasirhilang  #noradanishfans  #aydajebat  #jannahnick  #Sayangketatsendatpadat  #skin  #mirafilzahfans  #LaRichTreatmentGlowFoundation  #nurfazura  #neelofarhijab  #titiancintatv3  #dendamaroura  #DudapujaanDara  #tvalhijrah  #beritahariansg  #flawlessskin 
"La'Rich foundation mmg the best ever....tidak berminyak or sticky..selamat digunakan.Glowing sangat,byk kelebihan...skrg ni nak live hari-hari pakai La'Rich😍😍😍Pergi mana2 pun dgn La'Rich😍😍😍" MUA..Nurfarhana fafa
Thanks dear
#foundationviral2017
#muamalaysiamakeupartist #MUABELLAZ #flawlesmekaup #TAHANLAMA #JIMAT #fattahamin #LaRichTreatmentGlowFoundation tion #laudyacynthiabella #jerawatkecut #Jeragat #jerawatpasirhilang #MUKABERMINYAK #Nurfazura #noradanishfans #titiancintatv3 #DudapujaanDara #dendamaroura #jannanick #SAYANGKETATSENDATPADAT #skin #MIRAFILZAH
"La'Rich foundation mmg the best ever....tidak berminyak or sticky..selamat digunakan.Glowing sangat,byk kelebihan...skrg ni nak live hari-hari pakai La'Rich😍😍😍Pergi mana2 pun dgn La'Rich😍😍😍" MUA..Nurfarhana fafa Thanks dear #foundationviral2017  #muamalaysiamakeupartist  #MUABELLAZ  #flawlesmekaup  #TAHANLAMA  #JIMAT  #fattahamin  #LaRichTreatmentGlowFoundation  tion #laudyacynthiabella  #jerawatkecut  #Jeragat  #jerawatpasirhilang  #MUKABERMINYAK  #Nurfazura  #noradanishfans  #titiancintatv3  #DudapujaanDara  #dendamaroura  #jannanick  #SAYANGKETATSENDATPADAT  #skin  #MIRAFILZAH 
Anti Foundation???
Tapi sejak guna LTGF,tersuka tnpa sengaja... Hebat sguh sicomel ni...
tgk apa kata mereka tntg LTGF ni...Seorang minta repeat&seorang lagi dah jadi agent sah kami 
Jangan berani mencuba kalau takot utk setia😁
📲0143536035😘
#foundationviral2017 #LTGF #MERAWAT #Muabellaz #tahanlama #LarichtreatmentglowFoundution #fashion #FattahAmin #TITIANCINTA #Noradanish #AYDAJEBAT #LAUDYACYNTHIABELLA #flawlesmekaup #jannah #Sayangketatsendatpadat #skin #Mirafilzah #neelofa #Nurfazura #Jeragat #jerawatkecut #jerawatpasirhilang #mukacantik
Anti Foundation??? Tapi sejak guna LTGF,tersuka tnpa sengaja... Hebat sguh sicomel ni... tgk apa kata mereka tntg LTGF ni...Seorang minta repeat&seorang lagi dah jadi agent sah kami Jangan berani mencuba kalau takot utk setia😁 📲0143536035😘 #foundationviral2017  #LTGF  #MERAWAT  #Muabellaz  #tahanlama  #LarichtreatmentglowFoundution  #fashion  #FattahAmin  #TITIANCINTA  #Noradanish  #AYDAJEBAT  #LAUDYACYNTHIABELLA  #flawlesmekaup  #jannah  #Sayangketatsendatpadat  #skin  #Mirafilzah  #neelofa  #Nurfazura  #Jeragat  #jerawatkecut  #jerawatpasirhilang  #mukacantik 
Done MOBILE FACIAL AINA SKIN CARE.

Alhamdulillah 4 REZEKI Today.

Nak cantik tak perlu ALASAN lagi.

Kat rumah pun boleh kalau nak berfacial.

Tak perlu nak keluar.

Tambah - tambah bagi wanita yang BERKERJAYA.

Waktu cuti macam - macam tugas kat rumah nak dibuatnya.

So tak perlu bimbang lagi.

Sis menyediakan rawatan facial dari rumah ke rumah atau ke pejabat anda.

Hanya perlu slot booking anda saja.

Bagi yang berminat boleh whatsapp sis 0190454414.

Area #kajang #bandartunrazak #tasikpermaisuri #cheras #ampang

Anda pasti berpuas hati dengan hasilnya.

#ainskincare #mobilefacialspa #homefacialspa #spabergerak 
#jerawat #jeragat #kusam #poriporiterbuka ##hilangparut #kulitsensitif #kulitjerawat #kulitkusam #kulitputih #neutralbeauty #kecantikan #sayajualsayaguna #nakcantik #
#consultantbeauty #since2006👫 #jomcantik #jomcantikbersama #jomcantiksamasama #jerawatpasirhilang #jeragathilang
Done MOBILE FACIAL AINA SKIN CARE. Alhamdulillah 4 REZEKI Today. Nak cantik tak perlu ALASAN lagi. Kat rumah pun boleh kalau nak berfacial. Tak perlu nak keluar. Tambah - tambah bagi wanita yang BERKERJAYA. Waktu cuti macam - macam tugas kat rumah nak dibuatnya. So tak perlu bimbang lagi. Sis menyediakan rawatan facial dari rumah ke rumah atau ke pejabat anda. Hanya perlu slot booking anda saja. Bagi yang berminat boleh whatsapp sis 0190454414. Area #kajang  #bandartunrazak  #tasikpermaisuri  #cheras  #ampang  Anda pasti berpuas hati dengan hasilnya. #ainskincare  #mobilefacialspa  #homefacialspa  #spabergerak  #jerawat  #jeragat  #kusam  #poriporiterbuka  ##hilangparut  #kulitsensitif  #kulitjerawat  #kulitkusam  #kulitputih  #neutralbeauty  #kecantikan  #sayajualsayaguna  #nakcantik  # #consultantbeauty  #since2006 👫 #jomcantik  #jomcantikbersama  #jomcantiksamasama  #jerawatpasirhilang  #jeragathilang 
Done MOBILE FACIAL AINA SKIN CARE.

Alhamdulillah 4 REZEKI Today.

Nak cantik tak perlu ALASAN lagi.

Kat rumah pun boleh kalau nak berfacial.

Tak perlu nak keluar.

Tambah - tambah bagi wanita yang BERKERJAYA.

Waktu cuti macam - macam tugas kat rumah nak dibuatnya.

So tak perlu bimbang lagi.

Sis menyediakan rawatan facial dari rumah ke rumah atau ke pejabat anda.

Hanya perlu slot booking anda saja.

Bagi yang berminat boleh whatsapp sis 0190454414.

Area #kajang #bandartunrazak #tasikpermaisuri #cheras #ampang

Anda pasti berpuas hati dengan hasilnya.

#ainskincare #mobilefacialspa #homefacialspa #spabergerak 
#jerawat #jeragat #kusam #poriporiterbuka ##hilangparut #kulitsensitif #kulitjerawat #kulitkusam #kulitputih #neutralbeauty #kecantikan #sayajualsayaguna #nakcantik #jomsihat
#consultantbeauty #since2006 #jomcantiksama2 #jomcantek #hilangjeragat #hilangjeragatdegil #jerawatpasirhilang
Done MOBILE FACIAL AINA SKIN CARE. Alhamdulillah 4 REZEKI Today. Nak cantik tak perlu ALASAN lagi. Kat rumah pun boleh kalau nak berfacial. Tak perlu nak keluar. Tambah - tambah bagi wanita yang BERKERJAYA. Waktu cuti macam - macam tugas kat rumah nak dibuatnya. So tak perlu bimbang lagi. Sis menyediakan rawatan facial dari rumah ke rumah atau ke pejabat anda. Hanya perlu slot booking anda saja. Bagi yang berminat boleh whatsapp sis 0190454414. Area #kajang  #bandartunrazak  #tasikpermaisuri  #cheras  #ampang  Anda pasti berpuas hati dengan hasilnya. #ainskincare  #mobilefacialspa  #homefacialspa  #spabergerak  #jerawat  #jeragat  #kusam  #poriporiterbuka  ##hilangparut  #kulitsensitif  #kulitjerawat  #kulitkusam  #kulitputih  #neutralbeauty  #kecantikan  #sayajualsayaguna  #nakcantik  #jomsihat  #consultantbeauty  #since2006  #jomcantiksama2  #jomcantek  #hilangjeragat  #hilangjeragatdegil  #jerawatpasirhilang 
APA YANG ISTIMEWA  VITAMIN C SERUM NI?
==================
.
👱 kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran
👱 mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit
👱 mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan
👱 boleh bawa solat 👱 tiada campuran alkohol - guna tanpa was was
👱 tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif 👱 diluluskan KKM(NOT161004544K)
👱 dikilangkan di kilang berstatus GMP
.
.
VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH :
===================
.
✔ Liang pori terbuka
✔ Parut pada kulit
✔ Jeragat
✔ Kulit rosak akibat salah guna kosmetik
✔ Tona kulit tak sekata
✔ Kulit kusam
✔ Penuaan kulit pramatang ==========================
.
*PROMOSI OKTOBER *
.
 KOMBO BASIC BEAUTY
🔻RM99 (NP : RM117) SAVE RM18
✔Vitamin C Serum 5ml
✔Vitamin C Gentle Cleanser 60ml ✔Vitamin C Moisturising Cream 15g .
.
KOMBO SUPER SAVER
🔻RM160 (NP : RM219) SAVE RM59
✔Vitamin C Serum 15ml x 2
✔Vitamin C Moisturising Cream 15g x 1
.
.
KOMBO BEAUTY HERO
🔻RM170 (NP : RM235) SAVE RM65
✔Vitamin C Serum 15ml x 2
✔Dermaroller x 1
.
.
KOMBO INNERSHINE
🔻RM190 (NP : 249) SAVE RM59
✔Vitamin C Serum 15ml x 2
✔Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg with Bioflavonoids 60's x 1
.
.
KOMBO MINI BUNDLE
🔻RM100 (NP : RM117) SAVE RM17
✔Vitamin C Serum mini 5ml x 3
.
.
*GST INCLUSIVE
**POSTAGE EXCLUDED
.
📲 WhatsApp 011-2547 7224
📲 WhatsApp 011-2547 7224
APA YANG ISTIMEWA VITAMIN C SERUM NI? ================== . 👱 kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran 👱 mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit 👱 mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan 👱 boleh bawa solat 👱 tiada campuran alkohol - guna tanpa was was 👱 tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif 👱 diluluskan KKM(NOT161004544K) 👱 dikilangkan di kilang berstatus GMP . . VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH : =================== . ✔ Liang pori terbuka ✔ Parut pada kulit ✔ Jeragat ✔ Kulit rosak akibat salah guna kosmetik ✔ Tona kulit tak sekata ✔ Kulit kusam ✔ Penuaan kulit pramatang ========================== . *PROMOSI OKTOBER * . KOMBO BASIC BEAUTY 🔻RM99 (NP : RM117) SAVE RM18 ✔Vitamin C Serum 5ml ✔Vitamin C Gentle Cleanser 60ml ✔Vitamin C Moisturising Cream 15g . . KOMBO SUPER SAVER 🔻RM160 (NP : RM219) SAVE RM59 ✔Vitamin C Serum 15ml x 2 ✔Vitamin C Moisturising Cream 15g x 1 . . KOMBO BEAUTY HERO 🔻RM170 (NP : RM235) SAVE RM65 ✔Vitamin C Serum 15ml x 2 ✔Dermaroller x 1 . . KOMBO INNERSHINE 🔻RM190 (NP : 249) SAVE RM59 ✔Vitamin C Serum 15ml x 2 ✔Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg with Bioflavonoids 60's x 1 . . KOMBO MINI BUNDLE 🔻RM100 (NP : RM117) SAVE RM17 ✔Vitamin C Serum mini 5ml x 3 . . *GST INCLUSIVE **POSTAGE EXCLUDED . 📲 WhatsApp 011-2547 7224 📲 WhatsApp 011-2547 7224
Rutin pagi macam biasa,lepas cuci muka,wajib apply One Pore Serum.Usap usap pipi gebu nie sambil berselawat gittew.

Nak ketatkan liang pori pori,Nak tegang,nak kulit licin,nak pololes haruslarr pakai susuk emas moden nie.Nampak kan ada emas 24k kat tapak tangan akak tu.Sila zoom kalau tak nampak.

Dengan 1/2picitan setiap hari,uolls akan dapat extra bonus bila blackhead & whitehead hilang dalam masa 7 hari.

Takda masalah diatas⬆.Sila abaikan posting ini.Jom sambung kerja rumah.Daaaaaa

#sobellapenangagent #oneporeserumpenang 
#sobellaagent #codgelugorpenang #sobellapenangisland #cantekk 
#kulittegang #serumwajahmurah 
#jerawat #jerawatpasirhilang 
#titiancintatv3 #dendamauroraost 
#codbayanbaru #codjelutong 
#susukmoden #susukemas 
#antiaging #akusukabis 
#pololes #flawlesskin #blackhead
Rutin pagi macam biasa,lepas cuci muka,wajib apply One Pore Serum.Usap usap pipi gebu nie sambil berselawat gittew. Nak ketatkan liang pori pori,Nak tegang,nak kulit licin,nak pololes haruslarr pakai susuk emas moden nie.Nampak kan ada emas 24k kat tapak tangan akak tu.Sila zoom kalau tak nampak. Dengan 1/2picitan setiap hari,uolls akan dapat extra bonus bila blackhead & whitehead hilang dalam masa 7 hari. Takda masalah diatas⬆.Sila abaikan posting ini.Jom sambung kerja rumah.Daaaaaa #sobellapenangagent  #oneporeserumpenang  #sobellaagent  #codgelugorpenang  #sobellapenangisland  #cantekk  #kulittegang  #serumwajahmurah  #jerawat  #jerawatpasirhilang  #titiancintatv3  #dendamauroraost  #codbayanbaru  #codjelutong  #susukmoden  #susukemas  #antiaging  #akusukabis  #pololes  #flawlesskin  #blackhead 
Nak cantik bukan susah pun! Kos pn tak perlu mahal2.. dengan #sabunmukajareffa jer inshallah segala masalah anda wajah anda akan selesai😘😘 Codktganu dan sekitarnye

Postage seluruh malaysia

WWW.WSAP.MY/60192486198

#sabun #sabunmuka #facialsoap #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatpasirhilang #kulitgelap #kulitkusam #jareffa #jareffafacialsoap #jareffabeautycare #parut #parutkekal #paruthitam #paruthilang #
Nak cantik?????????? bukan susah pun korang❗❗❗❗❗❗❗❗❗Kos pn tak perlu mahal2.. dengan #sabunjareffa_byharizaa😎😎 jer insyaallah segala masalah anda wajah anda akan selesai❗❗😘😘😘
.
.
#sabunjareffa_byharizaa#sabun #sabunmuka #facialsoap #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatpasirhilang #kulitgelap #kulitkusam #jareffa #jareffafacialsoap#jareffabeautycare #parut #parutkekal #paruthitam #paruthilang #kulitcerah
.
.
Wajah Kamu Kusam Banyak Flek Hitam, Jerawat Pasir, Batu, Bopeng, Kerut, Keriput, Kantong Mata?
.
Gunakan Pencerah Wajah Alami Trulum All In One Serum, sangat simple dan praktis digunakan tidak perlu day cream, night cream, eye cream, face toner, bright serum, masker wajah dan dapat dibawa kemana-mana.
Kenapa Harus Trulum?
SkinCare Terbaik Saat Ini, Cocok untuk Pria dan Wanita, Aman untuk segala jenis kulit dan segala umur.
.
Sekali Coba, Langsung Jatuh Cinta!!
.
Mengatasi semua permasalahan wajah saat ini antara lain :
* Flek Dan Melasma Bandel
* Jerawat radang, pasir atau batu, nanah
* Kulit kusam dan kering
* Kulit kombinasi berminyak
* Pori-pori besar
* Wajah Bopeng
* Kulit Kendor
* Keriput Di Mata
* Komedo
.
Trulum merupakan Masker Wajah Penghilang Jerawat, Flex Hitam, Keriput, Bopeng, Kerut, Kerutan Terbaik di Dunia, Saat ini Booming di Jepang dan Korea. Cukup gunakan Trulum maka Anda bebas dari: Flek Dan Melasma Bandel, Jerawat radang, pasir atau batu, nanah, Kulit kusam dan kering, Kulit kombinasi berminyak, Pori-pori besar, Wajah Bopeng, Kulit Kendor, Keriput Di Mata, Komedo secara instant
.
Menjadikan wajah Anda sehat, cerah, putih bersih, kenyal, kencang dan awet mudah 5-10th. * Tanpa merah
* Tanpa kelupas
* Tanpa Mercury
* Tanpa Hidroquinon
* Tanpa Steroid
* Tanpa ketergantungan
* Cantik Permanen
* Aman promil, busui dan bumil
* Aman kulit sensitif
* Tidak Berbau Amis/Asam Dan Tidak Lengket
.
Dengan Trulum Yang Simple Dan Praktis Anda Bisa Dapatkan kulit lebih cantik, lebih mulus, lebih kenyal, lebih halus pori-porinya, Instant Results.
.
Siap-siap untuk tampak lebih muda bila pakai Trulum.
.
Ori Made In USA, Aman 
Order Trulum ke 08112338376
Mau jalani Bisnisnya Juga Boleh
.
#jerawat
#jerawatpulih
#jerawatwajah
#jerawathitam
#jerawatmanja
#jerawatraya
#jerawatpuber
#jerawatdibadan
#jerawatshaklee
#jerawatatasdahi
#jerawatpasirhilang
#jerawattt
#jerawatstress
#jerawathabis
#jerawatbye
#jerawatcream
#jerawatpulak
#jerawattakda
#jerawatjahat
#jerawatbebas
#flekjerawat
#flekkabur
#flekkulit
#fleku
#flekparah
#flekhitammenahun
#flekputih
#flekfoto
#flekbandelpudar
#flekbebasjerawat
Wajah Kamu Kusam Banyak Flek Hitam, Jerawat Pasir, Batu, Bopeng, Kerut, Keriput, Kantong Mata? . Gunakan Pencerah Wajah Alami Trulum All In One Serum, sangat simple dan praktis digunakan tidak perlu day cream, night cream, eye cream, face toner, bright serum, masker wajah dan dapat dibawa kemana-mana. Kenapa Harus Trulum? SkinCare Terbaik Saat Ini, Cocok untuk Pria dan Wanita, Aman untuk segala jenis kulit dan segala umur. . Sekali Coba, Langsung Jatuh Cinta!! . Mengatasi semua permasalahan wajah saat ini antara lain : * Flek Dan Melasma Bandel * Jerawat radang, pasir atau batu, nanah * Kulit kusam dan kering * Kulit kombinasi berminyak * Pori-pori besar * Wajah Bopeng * Kulit Kendor * Keriput Di Mata * Komedo . Trulum merupakan Masker Wajah Penghilang Jerawat, Flex Hitam, Keriput, Bopeng, Kerut, Kerutan Terbaik di Dunia, Saat ini Booming di Jepang dan Korea. Cukup gunakan Trulum maka Anda bebas dari: Flek Dan Melasma Bandel, Jerawat radang, pasir atau batu, nanah, Kulit kusam dan kering, Kulit kombinasi berminyak, Pori-pori besar, Wajah Bopeng, Kulit Kendor, Keriput Di Mata, Komedo secara instant . Menjadikan wajah Anda sehat, cerah, putih bersih, kenyal, kencang dan awet mudah 5-10th. * Tanpa merah * Tanpa kelupas * Tanpa Mercury * Tanpa Hidroquinon * Tanpa Steroid * Tanpa ketergantungan * Cantik Permanen * Aman promil, busui dan bumil * Aman kulit sensitif * Tidak Berbau Amis/Asam Dan Tidak Lengket . Dengan Trulum Yang Simple Dan Praktis Anda Bisa Dapatkan kulit lebih cantik, lebih mulus, lebih kenyal, lebih halus pori-porinya, Instant Results. . Siap-siap untuk tampak lebih muda bila pakai Trulum. . Ori Made In USA, Aman Order Trulum ke 08112338376 Mau jalani Bisnisnya Juga Boleh . #jerawat  #jerawatpulih  #jerawatwajah  #jerawathitam  #jerawatmanja  #jerawatraya  #jerawatpuber  #jerawatdibadan  #jerawatshaklee  #jerawatatasdahi  #jerawatpasirhilang  #jerawattt  #jerawatstress  #jerawathabis  #jerawatbye  #jerawatcream  #jerawatpulak  #jerawattakda  #jerawatjahat  #jerawatbebas  #flekjerawat  #flekkabur  #flekkulit  #fleku  #flekparah  #flekhitammenahun  #flekputih  #flekfoto  #flekbandelpudar  #flekbebasjerawat 
Masalah jerawat ni dah common sgt kan.. Kejap ade kejap xdk. Lagi2 jerawat batu besar2 tu kan😅😅😅😅 .. .
Jom, akma bantu selesaikan. Hanya dap2 kn je ance spot solution ni dekt jerawat, nt lama2 kecut lah dia.. Ance spot solution ni adelah non-comedogenic iaitu TIDAK MENYUMBAT PORI. Jadi, selamat lah digunakan , dan wajah kita mampu bernafas dgn baikk. Dan lg best, dia cept je meresap ke dlm skin kita .
Jom akma bantu selesaikan. Jom dptkn free skin consutation darivakma. ..
Peluang kerjaya dlm mary kay
Free skin consultation
Free postage
Free gift
..ask me now😘😘💪
.
Akma
Beauty conaultant mary kay
0137057242
.
.
#kerjayayghebat #marykaybotanicaleffect #marykayskincare #terbaiksincare #eyebrows  #matanajal #beautiful #girls #awetmuda #skincaremarykay #marykaykajang # #healthyskin #flawlessskin #jerawat#jeragat #marykayupmserdang  #marykaytitiwangsa #marykaykl #marykaysungaibesi #marykaykajang #marykaymakeupartist #marykaymascara #nojerawat #jerawatlagi
#jerawathilang
#jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatpasirhilang
Masalah jerawat ni dah common sgt kan.. Kejap ade kejap xdk. Lagi2 jerawat batu besar2 tu kan😅😅😅😅 .. . Jom, akma bantu selesaikan. Hanya dap2 kn je ance spot solution ni dekt jerawat, nt lama2 kecut lah dia.. Ance spot solution ni adelah non-comedogenic iaitu TIDAK MENYUMBAT PORI. Jadi, selamat lah digunakan , dan wajah kita mampu bernafas dgn baikk. Dan lg best, dia cept je meresap ke dlm skin kita . Jom akma bantu selesaikan. Jom dptkn free skin consutation darivakma. .. Peluang kerjaya dlm mary kay Free skin consultation Free postage Free gift ..ask me now😘😘💪 . Akma Beauty conaultant mary kay 0137057242 . . #kerjayayghebat  #marykaybotanicaleffect  #marykayskincare  #terbaiksincare  #eyebrows  #matanajal  #beautiful  #girls  #awetmuda  #skincaremarykay  #marykaykajang  # #healthyskin  #flawlessskin  #jerawat #jeragat  #marykayupmserdang  #marykaytitiwangsa  #marykaykl  #marykaysungaibesi  #marykaykajang  #marykaymakeupartist  #marykaymascara  #nojerawat  #jerawatlagi  #jerawathilang  #jerawatkecut  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawatpasirhilang 
Nak cantik bukan susah pun! Kos pn tak perlu mahal2.. dengan #sabunmukajareffa jer inshallah segala masalah anda wajah anda akan selesai😘😘😘 #sabun #sabunmuka #facialsoap #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatpasirhilang #kulitgelap #kulitkusam #jareffa #jareffafacialsoap #jareffabeautycare #parut #parutkekal #paruthitam #paruthilang #kulitcerah
Makin hari makin bekedut muka.
.
Muka bekedut kalah mak nenek pulak dah skrg ni, mana taknya muka xpenah nak jaga.
.
Kenapa nak pening-pening? Jom pergi ke @reveusemedispa_kotabharu untuk dapatkan rawatan yg betul, Dan nasihat dari doctor, boleh jugak tahu tentang penjagaan muka dengan betul.
.
PM : 0102048080
PM : 0102048080
PM : 0102048080
.#cantik#cantik2#gadiscantik#kulitputih#kulitkusamtiadalagi#antiaging#antipenuaan#jerawatbatu#jerawatpasirhilang#kedut#garishalus
Kombo Super Saver
.
.
RM160 sahaja (NP : RM219)
SAVE RM59
.
.
✔Vitamin C Serum 15ml x 2
✔Vitamin C Moisturising Cream 15g x 1
.
.
Berminat? Whatsapp admin www.wasap.my/601125477224
Kombo Super Saver . . RM160 sahaja (NP : RM219) SAVE RM59 . . ✔Vitamin C Serum 15ml x 2 ✔Vitamin C Moisturising Cream 15g x 1 . . Berminat? Whatsapp admin www.wasap.my/601125477224
Lips Scrub by The Beauty Hacks
.
Bahan utama Lips Scrub ialah petroleum jelly yang berfungsi untuk melembapkan bibir dan membuat bibir lebih lembut dan lebih halus.
.
Cara penggunaannya hanya mengoleskan Lips Scrub pada bibir dan gosokan bibir secara lembut.Ianya bertujuan untuk membuang sel2 kulit mati yang ada pada bibir.
.
Rm22 only
.
wassap 013 6420346
.
#thebeautyhackskelantan #scrubbibir 
#bibirlembut #bibirseksi #bibirmenawan #bibirhitam #bibirmerah #bibirkering #bibirmengelupas #bibirpecah #bibirpecahpecah #jerawat #jerawathalus #jerawatan #jerawatbatu #jerawatpasirhilang #jerawatpasir #jerawatbadandanmuka #jerawatparah #jerawatpunggung #jerawatparahsembuh
Lips Scrub by The Beauty Hacks . Bahan utama Lips Scrub ialah petroleum jelly yang berfungsi untuk melembapkan bibir dan membuat bibir lebih lembut dan lebih halus. . Cara penggunaannya hanya mengoleskan Lips Scrub pada bibir dan gosokan bibir secara lembut.Ianya bertujuan untuk membuang sel2 kulit mati yang ada pada bibir. . Rm22 only . wassap 013 6420346 . #thebeautyhackskelantan  #scrubbibir  #bibirlembut  #bibirseksi  #bibirmenawan  #bibirhitam  #bibirmerah  #bibirkering  #bibirmengelupas  #bibirpecah  #bibirpecahpecah  #jerawat  #jerawathalus  #jerawatan  #jerawatbatu  #jerawatpasirhilang  #jerawatpasir  #jerawatbadandanmuka  #jerawatparah  #jerawatpunggung  #jerawatparahsembuh 
Tq sis sebab menggunakan produk kami 🌹.
.
Siapa yang mengalami masalah yang sama dengan sis ni wajib cuba Aldabella Oscar Lavendar. Harga serendah RM 50 sahaja.
.
Whatsapp 0179518594 untuk order 😊.
.
#jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatpasirhilang #jerawat #jerawatpasirhilangdgnvitc #jafra #komedo #pemutihwajah #jerawatpasirtengahmenyerang #jerawatradang #poriporibesar #mudmaskjafra #jerawathilang #kulitberminyak #bekasjerawat #pencerahwajah #pemutihalami #bazarpaknil #jerawatbandel #mencerahkan #bazarpaknilprodukkecantikkan #makeup #poripori #maskeran #kusam #minyakberlebih #mudmask #jeragat #pemutihcepat #jerawatbatuhilang
Tq sis sebab menggunakan produk kami 🌹. . Siapa yang mengalami masalah yang sama dengan sis ni wajib cuba Aldabella Oscar Lavendar. Harga serendah RM 50 sahaja. . Whatsapp 0179518594 untuk order 😊. . #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawatpasirhilang  #jerawat  #jerawatpasirhilangdgnvitc  #jafra  #komedo  #pemutihwajah  #jerawatpasirtengahmenyerang  #jerawatradang  #poriporibesar  #mudmaskjafra  #jerawathilang  #kulitberminyak  #bekasjerawat  #pencerahwajah  #pemutihalami  #bazarpaknil  #jerawatbandel  #mencerahkan  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #makeup  #poripori  #maskeran  #kusam  #minyakberlebih  #mudmask  #jeragat  #pemutihcepat  #jerawatbatuhilang 
Tq sis sebab menggunakan produk kami 🌹.
.
Siapa yang mengalami masalah yang sama dengan sis ni wajib cuba Aldabella Oscar Lavendar. Harga serendah RM 50 sahaja.
.
Whatsapp 0179518594 untuk order 😊.
.
#jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatpasirhilang #jerawat #jerawatpasirhilangdgnvitc #jafra #komedo #pemutihwajah #jerawatpasirtengahmenyerang #jerawatradang #poriporibesar #mudmaskjafra #jerawathilang #kulitberminyak #bekasjerawat #pencerahwajah #pemutihalami #bazarpaknil #jerawatbandel #mencerahkan #bazarpaknilprodukkecantikkan #makeup #poripori #maskeran #kusam #minyakberlebih #mudmask #jeragat #pemutihcepat #jerawatbatuhilang
Tq sis sebab menggunakan produk kami 🌹. . Siapa yang mengalami masalah yang sama dengan sis ni wajib cuba Aldabella Oscar Lavendar. Harga serendah RM 50 sahaja. . Whatsapp 0179518594 untuk order 😊. . #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawatpasirhilang  #jerawat  #jerawatpasirhilangdgnvitc  #jafra  #komedo  #pemutihwajah  #jerawatpasirtengahmenyerang  #jerawatradang  #poriporibesar  #mudmaskjafra  #jerawathilang  #kulitberminyak  #bekasjerawat  #pencerahwajah  #pemutihalami  #bazarpaknil  #jerawatbandel  #mencerahkan  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #makeup  #poripori  #maskeran  #kusam  #minyakberlebih  #mudmask  #jeragat  #pemutihcepat  #jerawatbatuhilang 
.
☕ADA APA DALAM COFFEE SCRUB NI☕??
.
Kandungan Coffee Scrub (100% dari bahan semulajadi) :
☕ organic coffee
☕ organic sugar
☕ almond oil
☕coconut oil
.
Haa dah tau kann kandungan coffee scrub #temyracle. Yess betull tu! Memang semua bahan organik je.
.
Jadi xperlu risau kulit rosak sebab sensitif dengan chemical substances😚
.
Teringin nak cuba sendiri? Contact Murni ye..nak borak2 dulu pasal #temyracle pun boleh dear no problem😉👇
.
📱017 2047264
📱0172047264
📱017 2047264
.
#temyracle #temyraclelover 
#temyraclecoffeescrub
#jerawatkecut
#parutjerawathilang
#jerawatpasirhilang 
#teamnabilaa
. ☕ADA APA DALAM COFFEE SCRUB NI☕?? . Kandungan Coffee Scrub (100% dari bahan semulajadi) : ☕ organic coffee ☕ organic sugar ☕ almond oil ☕coconut oil . Haa dah tau kann kandungan coffee scrub #temyracle . Yess betull tu! Memang semua bahan organik je. . Jadi xperlu risau kulit rosak sebab sensitif dengan chemical substances😚 . Teringin nak cuba sendiri? Contact Murni ye..nak borak2 dulu pasal #temyracle  pun boleh dear no problem😉👇 . 📱017 2047264 📱0172047264 📱017 2047264 . #temyracle  #temyraclelover  #temyraclecoffeescrub  #jerawatkecut  #parutjerawathilang  #jerawatpasirhilang  #teamnabilaa 
.
☕ADA APA DALAM COFFEE SCRUB NI☕??
.
Kandungan Coffee Scrub (100% dari bahan semulajadi) :
☕ organic coffee
☕ organic sugar
☕ almond oil
☕coconut oil
.
Haa dah tau kann kandungan coffee scrub #temyracle. Yess betull tu! Memang semua bahan organik je.
.
Jadi xperlu risau kulit rosak sebab sensitif dengan chemical substances😚
.
Teringin nak cuba sendiri? Contact Murni ye..nak borak2 dulu pasal #temyracle pun boleh dear no problem😉👇
.
📱017 2047264
📱0172047264
📱017 2047264
.
#temyracle #temyraclelover 
#temyraclecoffeescrub
#jerawatkecut
#parutjerawathilang
#jerawatpasirhilang 
#teamnabilaa
. ☕ADA APA DALAM COFFEE SCRUB NI☕?? . Kandungan Coffee Scrub (100% dari bahan semulajadi) : ☕ organic coffee ☕ organic sugar ☕ almond oil ☕coconut oil . Haa dah tau kann kandungan coffee scrub #temyracle . Yess betull tu! Memang semua bahan organik je. . Jadi xperlu risau kulit rosak sebab sensitif dengan chemical substances😚 . Teringin nak cuba sendiri? Contact Murni ye..nak borak2 dulu pasal #temyracle  pun boleh dear no problem😉👇 . 📱017 2047264 📱0172047264 📱017 2047264 . #temyracle  #temyraclelover  #temyraclecoffeescrub  #jerawatkecut  #parutjerawathilang  #jerawatpasirhilang  #teamnabilaa 
.
☕ADA APA DALAM COFFEE SCRUB NI☕??
.
Kandungan Coffee Scrub (100% dari bahan semulajadi) :
☕ organic coffee
☕ organic sugar
☕ almond oil
☕coconut oil
.
Haa dah tau kann kandungan coffee scrub #temyracle. Yess betull tu! Memang semua bahan organik je.
.
Jadi xperlu risau kulit rosak sebab sensitif dengan chemical substances😚
.
Teringin nak cuba sendiri? Contact Murni ye..nak borak2 dulu pasal #temyracle pun boleh dear no problem😉👇
.
📱017 2047264
📱0172047264
📱017 2047264
.
#temyracle #temyraclelover 
#temyraclecoffeescrub
#jerawatkecut
#parutjerawathilang
#jerawatpasirhilang 
#teamnabilaa
. ☕ADA APA DALAM COFFEE SCRUB NI☕?? . Kandungan Coffee Scrub (100% dari bahan semulajadi) : ☕ organic coffee ☕ organic sugar ☕ almond oil ☕coconut oil . Haa dah tau kann kandungan coffee scrub #temyracle . Yess betull tu! Memang semua bahan organik je. . Jadi xperlu risau kulit rosak sebab sensitif dengan chemical substances😚 . Teringin nak cuba sendiri? Contact Murni ye..nak borak2 dulu pasal #temyracle  pun boleh dear no problem😉👇 . 📱017 2047264 📱0172047264 📱017 2047264 . #temyracle  #temyraclelover  #temyraclecoffeescrub  #jerawatkecut  #parutjerawathilang  #jerawatpasirhilang  #teamnabilaa 
😱😱TESTIMONI KARISMA SKINCARE

WOWW..TAK SAMPAI 2BULAN PENGGUNAAN SET TRIAL 1 KULIT MUKA DAH TAK KUSAM..JERAWAT PSIR DAH TAK ADA PARUT JERAWAT PON DAH TIADA.. Pasti...Chantikkk Sangattt!!! Wasapp hana
📲📲📲 014-5172279
#settrial1karisama
#kulitlicinbersih 
#kulitkusamhilang 
#jerawatpasirhilang
#paruthilang 
#parutjerawattiada
Jom hapus segala jerawat jeragat dari dalam... Ambik dianz vitamin secara tetap insyaallah membuahkan hasil yang sangat mabeles!!!! #dianzvitamincmurah 
#kulitkusam 
#jerawatbatu 
#jerawatpasirhilang
Punya jerawat yg meradang ?? Stop jgan diganggu cukup oles Clear Blemish Treatmen, si ijo kecil ukuranya besar khasiatnya. .
.
.
#jafratreatment #usirjerawat #acnetreatments #clearblemish #jerawatbatu #jerawatan #jerawatpasir #jerawatpasirhilang #jafraskincareherbal #konsultanjafra #onlineshop #trustedseller #jafraindonesi
Punya jerawat yg meradang ?? Stop jgan diganggu cukup oles Clear Blemish Treatmen, si ijo kecil ukuranya besar khasiatnya. .
.
.
#jafratreatment #usirjerawat #acnetreatments #clearblemish #jerawatbatu #jerawatan #jerawatpasir #jerawatpasirhilang #jafraskincareherbal #konsultanjafra #onlineshop #trustedseller #jafraindonesi
Punya jerawat yg meradang ?? Stop jgan diganggu cukup oles Clear Blemish Treatmen, si ijo kecil ukuranya besar khasiatnya. .
.
.
#jafratreatment #usirjerawat #acnetreatments #clearblemish #jerawatbatu #jerawatan #jerawatpasir #jerawatpasirhilang #jafraskincareherbal #konsultanjafra #onlineshop #trustedseller #jafraindonesi
Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona :
🍊
.
✔️ bantu galakkan proses pembaharuan nsel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam.
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona : 🍊 . ✔️ bantu galakkan proses pembaharuan nsel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk). . ✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam. . ✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).