an online Instagram web viewer

#jjcm medias

Photos

Kuih raya dah ready untuk di"collect". Tq kepada tuan2 empunya. Ada harga promo sempena merdeka juga. Bole tengok post sebelum ni ya.

#jjcm
#klfoodie
#promomerdeka
#kuihrayahaji
#katalogjzbakery
Come and watch football with us! We present to you Burger Rimau toasted sesame bun, homemade beef patty wrapped with omelette and cheese plus blackpepper sauce. For only RM19.90. Promotion till 16th sept 2017. 
#sukansea #seagamesmalaysia #malaysiaboleh #malaysia #teamMalaysia #teammalaysia #cafehipster #cafemalaysia #cafeshahalam #cafeseksyen13 #cafehopping #burger #burgerrimau #holysmokeburger #burgersedap #promo #sedap #yummy #lepak #tengokboladulu #jjcm
Come and watch football with us! We present to you Burger Rimau toasted sesame bun, homemade beef patty wrapped with omelette and cheese plus blackpepper sauce. For only RM19.90. Promotion till 16th sept 2017. #sukansea  #seagamesmalaysia  #malaysiaboleh  #malaysia  #teamMalaysia  #teammalaysia  #cafehipster  #cafemalaysia  #cafeshahalam  #cafeseksyen13  #cafehopping  #burger  #burgerrimau  #holysmokeburger  #burgersedap  #promo  #sedap  #yummy  #lepak  #tengokboladulu  #jjcm 
5-tier Bollywood meets Nippon wedding cake: lots of gold and diamond on burgundy-pink fondant, with white sakura a.k.a. cherry blossoms. These are moist chocolate cakes filled with dark chocolate ganache and sirap bandung cakes filled with vanilla cream. Congratulations Ain and husband for your wedding. May Allah bless you and your family. At Spiced Pumpkin Cafe & Bakery, we design and bake your dream cake to perfection and we are located at seksyen 3, Shah Alam. Click on our location for direction.

WhatsApp 0192728317 for inquiries and more. 
Follow us on :

FB - spiced pumpkin cafe 
IG - spiced_pumpkincafe
Cakes and more IG - spiced_pumpkin_cafe_bakery

#weddingcake #kekhantaran #gumpasteflowers #whitecherryblossom #sayajual #instajual #igersmalaysia #eatdrinkkl #timeoutkl #hungrygowhere #JJCM #jalanjalancarimakan #cafe #shahalam #Malaysia #Putrajaya #kualalumpur #petalingjaya #subang #kafe #cafehopkl #cafehopmalaysia #cafehopshahalam #selangorfoodchannel #foodie #makan #eat #sedap #delicious
5-tier Bollywood meets Nippon wedding cake: lots of gold and diamond on burgundy-pink fondant, with white sakura a.k.a. cherry blossoms. These are moist chocolate cakes filled with dark chocolate ganache and sirap bandung cakes filled with vanilla cream. Congratulations Ain and husband for your wedding. May Allah bless you and your family. At Spiced Pumpkin Cafe & Bakery, we design and bake your dream cake to perfection and we are located at seksyen 3, Shah Alam. Click on our location for direction. WhatsApp 0192728317 for inquiries and more. Follow us on : FB - spiced pumpkin cafe IG - spiced_pumpkincafe Cakes and more IG - spiced_pumpkin_cafe_bakery #weddingcake  #kekhantaran  #gumpasteflowers  #whitecherryblossom  #sayajual  #instajual  #igersmalaysia  #eatdrinkkl  #timeoutkl  #hungrygowhere  #JJCM  #jalanjalancarimakan  #cafe  #shahalam  #Malaysia  #Putrajaya  #kualalumpur  #petalingjaya  #subang  #kafe  #cafehopkl  #cafehopmalaysia  #cafehopshahalam  #selangorfoodchannel  #foodie  #makan  #eat  #sedap  #delicious 
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC.
.
20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS.
.
Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik.
.
.
Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
wasap.my/+60103664602

#Kambing 
#kambinggolek
#kambingbakar #kambinggolektarbus #kambingperap
 #sedapgiler 
#akusuka
#kitajuara
#bangkitbersama
#jjcmtv3
#jjcm 
#makan 
#selayangbaru 
#Selangor 
#selangorian 
#selangorku 
#aqiqah
#gombakprima 
#vitdaily 
#sungaibuloh 
#bazarpaknill #akikahcukurjambul #akikahhamper 
#aqiqahgift 
#kendurikawen 
#kendurikawin
#assalamualaikum
#cikgu 
#cikguseo
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC. . 20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS. . Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . 20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik. . . Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . wasap.my/+60103664602 #Kambing  #kambinggolek  #kambingbakar  #kambinggolektarbus  #kambingperap  #sedapgiler  #akusuka  #kitajuara  #bangkitbersama  #jjcmtv3  #jjcm  #makan  #selayangbaru  #Selangor  #selangorian  #selangorku  #aqiqah  #gombakprima  #vitdaily  #sungaibuloh  #bazarpaknill  #akikahcukurjambul  #akikahhamper  #aqiqahgift  #kendurikawen  #kendurikawin  #assalamualaikum  #cikgu  #cikguseo 
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC.
.
20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS.
.
Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik.
.
.
Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
wasap.my/+60103664602

#Kambing 
#kambinggolek
#kambingbakar #kambinggolektarbus #kambingperap
 #sedapgiler 
#akusuka
#kitajuara
#bangkitbersama
#jjcmtv3
#jjcm 
#makan 
#selayangbaru 
#Selangor 
#selangorian 
#selangorku 
#aqiqah
#gombakprima 
#vitdaily 
#sungaibuloh 
#bazarpaknill #akikahcukurjambul #akikahhamper 
#aqiqahgift 
#kendurikawen 
#kendurikawin
#assalamualaikum
#cikgu 
#cikguseo
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC. . 20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS. . Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . 20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik. . . Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . wasap.my/+60103664602 #Kambing  #kambinggolek  #kambingbakar  #kambinggolektarbus  #kambingperap  #sedapgiler  #akusuka  #kitajuara  #bangkitbersama  #jjcmtv3  #jjcm  #makan  #selayangbaru  #Selangor  #selangorian  #selangorku  #aqiqah  #gombakprima  #vitdaily  #sungaibuloh  #bazarpaknill  #akikahcukurjambul  #akikahhamper  #aqiqahgift  #kendurikawen  #kendurikawin  #assalamualaikum  #cikgu  #cikguseo 
Hello everyone!

Thai Cuisine - TAPAK Urban Street Dining (6.00pm - 12.00am)

Oriental Cuisine - Stadium MITEC (11.00am - 10.00pm)

Pak Cik Kluang - RHB (12.00pm - 3.00pm) & Dataran Food Truck Wangsa Melawati (6.00pm - 12.00am)

Tahniah Resepi - PPUM (12.00pm - 12.00am)

#mobilechef #foodtruck #food #delicious #lunch #dinner #hungry #jjcm #sukansea2017
Ehhhh ada SALE la......!!! Waaa SALE lagi laaaaa.....
SALE!! SALE!! SALE!!! Haaa tunggu apa lagi WhatsApp or call kite cepat..untuk dapat harga sale yang berbaloiiiii... 0139443703
0139443703
0139443703

#katering
#promosikatering
#rampaicaterer
#jjcm
#kateringmelayu
#kateringperkahwinan
#kateringmurah
#kateringsedap
#kerjakahwin
#allabautperkahwinan
Selamat pagi ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹ .
.
Menu ๐Ÿ“ท "Egg Benedict" and its available all day long ๐Ÿ‘Œ
โ€ข
โ˜Ž๏ธ 03 51039250
๐Ÿ“ฑ 017 2101206
โฐOPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe .
โ€ข
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood
Selamat pagi ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹ . . Menu ๐Ÿ“ท "Egg Benedict" and its available all day long ๐Ÿ‘Œ โ€ข โ˜Ž๏ธ 03 51039250 ๐Ÿ“ฑ 017 2101206 โฐOPEN DAILY WAZE: The Foodies Cafe . โ€ข #thefoodiescafe  #specialtycoffee  #cookiesandcake  #foodandcoffee  #halal  #cafehopkl  #malaysiancafes  #sedap  #akusuka  #sukamakan  #cadanganmakan  #catering  #eventorganizer  #eventplace  #santai  #eatdrinkkl  #timeoutkl  #jjcm  #jjcmtv3  #citylistkl  #mycafefood 
last episod today ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ #pinggantakretaknasitakdingin scenes  bersemut Nizamshila ehh ๐Ÿ˜ @Regrann from @azrelismail -  Morning !

Last episode today #pinggantakretaknasitakdingin #akasiatv3 #tv3malaysia #countryuniversalsdnbhd 
Last montaj for today 6:58pm ๐Ÿ˜ @azrelnizers thanks guys for the support โœŒ๐Ÿผ Sempena last episode today Sharul Nizam Bin Marzuki akan share dengan scene2 & behind the scene sepanjang drama ini dihasilkan. Enjoy guys .... adakah scene sweet bersemut from Nizam today????? - #regrannt

@theidriskhan @raysharizrose 
@thekhanempire @aprenamanroseย  @raysharizrose @azrelismail @zerahariz
#PingganTakRetakNasiTakDingin ๐Ÿฝ ๐Ÿ’‘
#pinggantakretaknasitakdingin #akasiatv3 #dramasangat #pinggantakretaknasitakdingin #Meletop #tv3malaysia #dramasangat #dramaadaptasinovel  #teamhanizam #azrelismail #azrelnizers #aprenamanrose #nizamย  #RayshaRizrose #teamsaifulmizan #Hanimizan #theidriskhan #idriskhan #thekhanempire #akasiatv3 #tv3malaysia #dramasangat #Malaysia #My ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #MelodiTv3 #mediahiburan #andainyatakdir #mrdarlinginspektordaniel #JomHeboh #hlive #TV9Malaysia #jjcm
last episod today ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ #pinggantakretaknasitakdingin  scenes bersemut Nizamshila ehh ๐Ÿ˜ @Regrann from @azrelismail - Morning ! Last episode today #pinggantakretaknasitakdingin  #akasiatv3  #tv3malaysia  #countryuniversalsdnbhd  Last montaj for today 6:58pm ๐Ÿ˜ @azrelnizers thanks guys for the support โœŒ๐Ÿผ Sempena last episode today Sharul Nizam Bin Marzuki akan share dengan scene2 & behind the scene sepanjang drama ini dihasilkan. Enjoy guys .... adakah scene sweet bersemut from Nizam today????? - #regrannt  @theidriskhan @raysharizrose @thekhanempire @aprenamanroseย  @raysharizrose @azrelismail @zerahariz #PingganTakRetakNasiTakDingin  ๐Ÿฝ ๐Ÿ’‘ #pinggantakretaknasitakdingin  #akasiatv3  #dramasangat  #pinggantakretaknasitakdingin  #Meletop  #tv3malaysia  #dramasangat  #dramaadaptasinovel  #teamhanizam  #azrelismail  #azrelnizers  #aprenamanrose  #nizam ย  #RayshaRizrose  #teamsaifulmizan  #Hanimizan  #theidriskhan  #idriskhan  #thekhanempire  #akasiatv3  #tv3malaysia  #dramasangat  #Malaysia  #My  ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #MelodiTv3  #mediahiburan  #andainyatakdir  #mrdarlinginspektordaniel  #JomHeboh  #hlive  #TV9Malaysia  #jjcm 
Eps akhir๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข hri ni...xleh tgk Nizam dh lpas ni๐Ÿ˜ญ #teamnizam #pinggantakretaknasitakdingin 
Support #teamazrelismail balik la๐Ÿ˜

@theidriskhan @raysharizrose 
@thekhanempire @aprenamanroseย  @raysharizrose @azrelismail @zerahariz
#PingganTakRetakNasiTakDingin ๐Ÿฝ ๐Ÿ’‘
#pinggantakretaknasitakdingin #akasiatv3 #dramasangat #pinggantakretaknasitakdingin #Meletop #tv3malaysia #dramasangat #dramaadaptasinovel #teamnizam  #teamhanizam #azrelismail #azrelnizers #aprenamanrose #nizamย  #RayshaRizrose #teamsaifulmizan #Hanimizan #theidriskhan #idriskhan #thekhanempire #akasiatv3 #tv3malaysia #dramasangat #Malaysia #My ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #MelodiTv3 #mediahiburan #andainyatakdir #mrdarlinginspektordaniel #JomHeboh #hlive #TV9Malaysia #jjcm
Eps akhir๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข hri ni...xleh tgk Nizam dh lpas ni๐Ÿ˜ญ #teamnizam  #pinggantakretaknasitakdingin  Support #teamazrelismail  balik la๐Ÿ˜ @theidriskhan @raysharizrose @thekhanempire @aprenamanroseย  @raysharizrose @azrelismail @zerahariz #PingganTakRetakNasiTakDingin  ๐Ÿฝ ๐Ÿ’‘ #pinggantakretaknasitakdingin  #akasiatv3  #dramasangat  #pinggantakretaknasitakdingin  #Meletop  #tv3malaysia  #dramasangat  #dramaadaptasinovel  #teamnizam  #teamhanizam  #azrelismail  #azrelnizers  #aprenamanrose  #nizam ย  #RayshaRizrose  #teamsaifulmizan  #Hanimizan  #theidriskhan  #idriskhan  #thekhanempire  #akasiatv3  #tv3malaysia  #dramasangat  #Malaysia  #My  ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #MelodiTv3  #mediahiburan  #andainyatakdir  #mrdarlinginspektordaniel  #JomHeboh  #hlive  #TV9Malaysia  #jjcm 
Nak lagi resepi? Follow je @resepisedap .
.
Hai korang, Sy dh cuba buat kek milo yg viral ni, ternyata semudah abc dan sgt sedap. Lg sedap bila makan dgn aiskrim vanilla hihihihihi apa lg tunggu cuba lah buat. ๐ŸŒธKEK MILO VIRAL๐ŸŒธ

Bahan2:
2biji telur mix kan dgn 6sudu milo, lps tu bakar  suhu 140-150 selama 10-15minit *susu dlm gelas tu bukan bahan,tu susu yg sy minum tersnap sekali pulak ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป P/s: yg video dlm loyang tu, admin RMK yg buat. Gambar tu puan Mia yg buat.

Selamat mencuba๐Ÿ‘จโ€๐Ÿณ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ๐Ÿ˜ป
credit to Mia Azelan
.
.
.
LIKE & FOLLOW Kuali Panas untuk resepi2 yg terbaik๐ŸŒน๐ŸŒน#jjcm #mahn
Nak lagi resepi? Follow je @resepisedap . . Hai korang, Sy dh cuba buat kek milo yg viral ni, ternyata semudah abc dan sgt sedap. Lg sedap bila makan dgn aiskrim vanilla hihihihihi apa lg tunggu cuba lah buat. ๐ŸŒธKEK MILO VIRAL๐ŸŒธ Bahan2: 2biji telur mix kan dgn 6sudu milo, lps tu bakar suhu 140-150 selama 10-15minit *susu dlm gelas tu bukan bahan,tu susu yg sy minum tersnap sekali pulak ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป P/s: yg video dlm loyang tu, admin RMK yg buat. Gambar tu puan Mia yg buat. Selamat mencuba๐Ÿ‘จโ€๐Ÿณ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ๐Ÿ˜ป credit to Mia Azelan . . . LIKE & FOLLOW Kuali Panas untuk resepi2 yg terbaik๐ŸŒน๐ŸŒน#jjcm  #mahn 
Kecil besar kecil besar je aku tengok Dato' Fuad ni, tp takpe atleast dapat juga kahwin ๐Ÿ˜๐Ÿค‘ yeke dapat? Ha tengok later! #pinggantakretaknasitakdingin

@theidriskhan @raysharizrose 
@thekhanempire @aprenamanroseย  @raysharizrose @azrelismail @zerahariz
#PingganTakRetakNasiTakDingin ๐Ÿฝ ๐Ÿ’‘
#pinggantakretaknasitakdingin #akasiatv3 #dramasangat #pinggantakretaknasitakdingin #Meletop #tv3malaysia #dramasangat #dramaadaptasinovel #teamnizam #teamsharulnizam #teamhanizam #azrelismail #azrelnizers #aprenamanrose #nizamย  #RayshaRizrose #teamsaifulmizan #Hanimizan #theidriskhan #idriskhan #thekhanempire #akasiatv3 #tv3malaysia #dramasangat #Malaysia #My ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #MelodiTv3 #mediahiburan #andainyatakdir #mrdarlinginspektordaniel #JomHeboh #hlive #TV9Malaysia #jjcm
Kecil besar kecil besar je aku tengok Dato' Fuad ni, tp takpe atleast dapat juga kahwin ๐Ÿ˜๐Ÿค‘ yeke dapat? Ha tengok later! #pinggantakretaknasitakdingin  @theidriskhan @raysharizrose @thekhanempire @aprenamanroseย  @raysharizrose @azrelismail @zerahariz #PingganTakRetakNasiTakDingin  ๐Ÿฝ ๐Ÿ’‘ #pinggantakretaknasitakdingin  #akasiatv3  #dramasangat  #pinggantakretaknasitakdingin  #Meletop  #tv3malaysia  #dramasangat  #dramaadaptasinovel  #teamnizam  #teamsharulnizam  #teamhanizam  #azrelismail  #azrelnizers  #aprenamanrose  #nizam ย  #RayshaRizrose  #teamsaifulmizan  #Hanimizan  #theidriskhan  #idriskhan  #thekhanempire  #akasiatv3  #tv3malaysia  #dramasangat  #Malaysia  #My  ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #MelodiTv3  #mediahiburan  #andainyatakdir  #mrdarlinginspektordaniel  #JomHeboh  #hlive  #TV9Malaysia  #jjcm 
Promo resoles masih tinggal beberapa hari lagi. Rezeki pagi ni ramai2 borong yang frozen dalam 50packs. Kami akan restock lagi minggu ni in sha allah

Resoles goreng (6pcs) RM13
Resoles frozen (6pcs) RM10

#resoles
#klfoodie 
#jjcm
#savourysnack 
#promomerdeka
#katalogjzbakery
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ‡๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
.
Jam.Suntoo
.
Gred AA

FREE BOX

Harga RM 60 (postage free)
.
๐ŸŒธpm sis 0192304487๐ŸŒธ
.
#kedaijamaaa
#sweetcouple
#terlajaklaris
#jjcm
#nakkurus
#diet
#jammurah
#sisjualjam
#siscuba
#brocuba
#kedaijamonline
#jamtanganmurah
#jamcouple
#masak
#pilihanhati
#kauyangsatu
#kakidrama
#jiwarxz
#jamgs
#jamgshockmurah 
#jamgshockmurahmalaysia 
#perodua
#pinggantakretaknasitakdingin 
#sayajual
#jualmurah
#hantaran
#negaraku60 
#merdeka60 
#kitajuara
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ‡๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ . Jam.Suntoo . Gred AA FREE BOX Harga RM 60 (postage free) . ๐ŸŒธpm sis 0192304487๐ŸŒธ . #kedaijamaaa  #sweetcouple  #terlajaklaris  #jjcm  #nakkurus  #diet  #jammurah  #sisjualjam  #siscuba  #brocuba  #kedaijamonline  #jamtanganmurah  #jamcouple  #masak  #pilihanhati  #kauyangsatu  #kakidrama  #jiwarxz  #jamgs  #jamgshockmurah  #jamgshockmurahmalaysia  #perodua  #pinggantakretaknasitakdingin  #sayajual  #jualmurah  #hantaran  #negaraku60  #merdeka60  #kitajuara 
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ‡๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
.
Jam.Suntoo
.
Gred AA

FREE BOX

Harga RM 60 (postage free)
.
๐ŸŒธpm sis 0192304487๐ŸŒธ
.
#kedaijamaaa
#sweetcouple
#terlajaklaris
#jjcm
#nakkurus
#diet
#jammurah
#sisjualjam
#siscuba
#brocuba
#kedaijamonline
#jamtanganmurah
#jamcouple
#masak
#pilihanhati
#kauyangsatu
#kakidrama
#jiwarxz
#jamgs
#jamgshockmurah 
#jamgshockmurahmalaysia 
#perodua
#pinggantakretaknasitakdingin 
#sayajual
#jualmurah
#hantaran
#negaraku60 
#merdeka60 
#kitajuara
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ‡๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ . Jam.Suntoo . Gred AA FREE BOX Harga RM 60 (postage free) . ๐ŸŒธpm sis 0192304487๐ŸŒธ . #kedaijamaaa  #sweetcouple  #terlajaklaris  #jjcm  #nakkurus  #diet  #jammurah  #sisjualjam  #siscuba  #brocuba  #kedaijamonline  #jamtanganmurah  #jamcouple  #masak  #pilihanhati  #kauyangsatu  #kakidrama  #jiwarxz  #jamgs  #jamgshockmurah  #jamgshockmurahmalaysia  #perodua  #pinggantakretaknasitakdingin  #sayajual  #jualmurah  #hantaran  #negaraku60  #merdeka60  #kitajuara 
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ‡๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
.
Jam.Suntoo
.
Gred AA

FREE BOX

Harga RM 60 (postage free)
.
๐ŸŒธpm sis 0192304487๐ŸŒธ
.
#kedaijamaaa
#sweetcouple
#terlajaklaris
#jjcm
#nakkurus
#diet
#jammurah
#sisjualjam
#siscuba
#brocuba
#kedaijamonline
#jamtanganmurah
#jamcouple
#masak
#pilihanhati
#kauyangsatu
#kakidrama
#jiwarxz
#jamgs
#jamgshockmurah 
#jamgshockmurahmalaysia 
#perodua
#pinggantakretaknasitakdingin 
#sayajual
#jualmurah
#hantaran
#negaraku60 
#merdeka60 
#kitajuara
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ‡๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ . Jam.Suntoo . Gred AA FREE BOX Harga RM 60 (postage free) . ๐ŸŒธpm sis 0192304487๐ŸŒธ . #kedaijamaaa  #sweetcouple  #terlajaklaris  #jjcm  #nakkurus  #diet  #jammurah  #sisjualjam  #siscuba  #brocuba  #kedaijamonline  #jamtanganmurah  #jamcouple  #masak  #pilihanhati  #kauyangsatu  #kakidrama  #jiwarxz  #jamgs  #jamgshockmurah  #jamgshockmurahmalaysia  #perodua  #pinggantakretaknasitakdingin  #sayajual  #jualmurah  #hantaran  #negaraku60  #merdeka60  #kitajuara 
Sedapnya kalau pagi2 macam ni kita makan nasilemak, tambah2 lagi kalau @nasilemakaroma ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† sure anda semua terpikat dengan rasa dan aromanya. So apa lagi..marilah tempah dengan kami..insyallah kami sedia memenuhi kehendak anda๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Kami di Aroma Delights sedia menerima tempahan:-
Sesuai untuk apa jua function, sarapan pagi, meeting breakfast, party, hi tea, derma surau dan apa jua majlis, kami sedia memenuhi permintaan pelanggan.
Untuk tempahan call/wa at 010 362 3500/ 012 637 9315
Min order ( exclude delivery)
Shah Alam -20 bungkus
Kl/ Klang Valley-50 bungkus

#nasilemakaroma#nasilemakdaunpisang#nasilemaksedap#nasilemakshahalam#nasilemakklang#nasilemakkl#fooddelivery#sedap#aroma#jjcm
Sedapnya kalau pagi2 macam ni kita makan nasilemak, tambah2 lagi kalau @nasilemakaroma ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† sure anda semua terpikat dengan rasa dan aromanya. So apa lagi..marilah tempah dengan kami..insyallah kami sedia memenuhi kehendak anda๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kami di Aroma Delights sedia menerima tempahan:- Sesuai untuk apa jua function, sarapan pagi, meeting breakfast, party, hi tea, derma surau dan apa jua majlis, kami sedia memenuhi permintaan pelanggan. Untuk tempahan call/wa at 010 362 3500/ 012 637 9315 Min order ( exclude delivery) Shah Alam -20 bungkus Kl/ Klang Valley-50 bungkus #nasilemakaroma #nasilemakdaunpisang #nasilemaksedap #nasilemakshahalam #nasilemakklang #nasilemakkl #fooddelivery #sedap #aroma #jjcm 
@Regrann from @resepisedap -  Nak lagi resepi? Follow je @resepisedap .
.
Siap dah ayam bako cicah ayaq asam likat memikat terpikat๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Ni cikpooja up sekali resepi yea๐Ÿ˜‰ 
AYAM BAKO...
*1labu bwg beso
*5ulas bwg putih
*seinci halia
(Semua tu๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†ditumbuk yea)
*1sudu besar rempah kari
*garam secukup rasa
*1sk serbuk kunyit
*1/2 ekor ayam

Caranya...
๐Ÿ‘‰gaul ayam dengan semua bahan2 tersebut...
๐Ÿ‘‰perap satttt...
๐Ÿ‘‰pas tu bako atas kuali@piuk nonstick je...api sedang2 slow yea๐Ÿ˜‰
(mudah keje...xhangit ayam bako kome๐Ÿ˜„)
๐Ÿ‘‰bila dah masak cantik...siap๐Ÿ˜‰

AYAQ ASAM
๐Ÿ‘‰*1labu bawang beso(bahagi 2)
๐Ÿ‘‰*1biji tomato(bahagi 2)
๐Ÿ‘‰*10biji cilipadi(bahagi 2...tahap pedas ikut citarasa...xpaksa pon kene letak 10bj๐Ÿ˜„)
๐Ÿ‘‰belacan(agak dalam besar 2ketui duit 50sen)
๐Ÿ‘‰air asam jawa(pekat...dalam suku cwn)
๐Ÿ‘‰1bj asam limau nipis(amik air je yea)
๐Ÿ‘‰sedikit air (utk senang blande)
๐Ÿ‘‰1sk gula
๐Ÿ‘‰1sk garam
๐Ÿ‘‰sedikit perasa(ikut citarasa...xmo letak pon xpe) ๐Ÿ˜‰Bahan bertanda * dibahagi 2...ketepikan yg separuh tu(dipotong2 yea macam lam pic๐Ÿ‘‡)...
๐Ÿ˜‰Yg separuh lagi campokan ngan semua bahan2 lain dan blande semuanya... ๐Ÿ‘‰dah siap blande...masukkan dalam mangkuk dan tabur bahan2 potong td...
๐Ÿ˜‰Siap๐Ÿ˜
Selamat mencuba๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’› Kredit resepi ini kepada Mahfuzah alwiza via masak apa hari ni #resepi #resepisedap #mahn #pinggantakretaknasitakdingin #jjcm - #regrann
@Regrann from @resepisedap - Nak lagi resepi? Follow je @resepisedap . . Siap dah ayam bako cicah ayaq asam likat memikat terpikat๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ni cikpooja up sekali resepi yea๐Ÿ˜‰ AYAM BAKO... *1labu bwg beso *5ulas bwg putih *seinci halia (Semua tu๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†ditumbuk yea) *1sudu besar rempah kari *garam secukup rasa *1sk serbuk kunyit *1/2 ekor ayam Caranya... ๐Ÿ‘‰gaul ayam dengan semua bahan2 tersebut... ๐Ÿ‘‰perap satttt... ๐Ÿ‘‰pas tu bako atas kuali@piuk nonstick je...api sedang2 slow yea๐Ÿ˜‰ (mudah keje...xhangit ayam bako kome๐Ÿ˜„) ๐Ÿ‘‰bila dah masak cantik...siap๐Ÿ˜‰ AYAQ ASAM ๐Ÿ‘‰*1labu bawang beso(bahagi 2) ๐Ÿ‘‰*1biji tomato(bahagi 2) ๐Ÿ‘‰*10biji cilipadi(bahagi 2...tahap pedas ikut citarasa...xpaksa pon kene letak 10bj๐Ÿ˜„) ๐Ÿ‘‰belacan(agak dalam besar 2ketui duit 50sen) ๐Ÿ‘‰air asam jawa(pekat...dalam suku cwn) ๐Ÿ‘‰1bj asam limau nipis(amik air je yea) ๐Ÿ‘‰sedikit air (utk senang blande) ๐Ÿ‘‰1sk gula ๐Ÿ‘‰1sk garam ๐Ÿ‘‰sedikit perasa(ikut citarasa...xmo letak pon xpe) ๐Ÿ˜‰Bahan bertanda * dibahagi 2...ketepikan yg separuh tu(dipotong2 yea macam lam pic๐Ÿ‘‡)... ๐Ÿ˜‰Yg separuh lagi campokan ngan semua bahan2 lain dan blande semuanya... ๐Ÿ‘‰dah siap blande...masukkan dalam mangkuk dan tabur bahan2 potong td... ๐Ÿ˜‰Siap๐Ÿ˜ Selamat mencuba๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’› Kredit resepi ini kepada Mahfuzah alwiza via masak apa hari ni #resepi  #resepisedap  #mahn  #pinggantakretaknasitakdingin  #jjcm  - #regrann 
@Regrann from @resepisedap -  Nak lagi resepi? Follow je @resepisedap .
.
RESEPI SAMBAL BELACAN LEMAK DARI SEBERANG

Kak rat tengok kawan mak dari thai buat sambal belacan ni. Kak rat pun coba-coba buat. 
Yeayy! Rasanya mereciks wakk. Mau tambah nasik kasi 3 pinggan ๐Ÿ˜‰. Bahan-bahannya,
* Cili padi hijau + merah segenggam
* Gula 7 sudu besar
* Garam 2 sudu besar
* Belacan - kak rat guna yang petak panjang tue ambil sepotong
* Cuka agak-agak * Sebiji bawang merah (ni yang rasa lemak)
* Buah tomato sebiji (takde takpe) ** Blend semua hingga hancusss. ** Dah siap blend, perap asam limau separuh. Siapppp!
Dah boleh makan ๐Ÿ˜
#SHARE lah!

Kredit resepi ini kepada ratna sari zain via masak apa hari ni#jjcm #mahn #resepisedap #resepi #pinggantakretaknasitakdingin - #regrann
@Regrann from @resepisedap - Nak lagi resepi? Follow je @resepisedap . . RESEPI SAMBAL BELACAN LEMAK DARI SEBERANG Kak rat tengok kawan mak dari thai buat sambal belacan ni. Kak rat pun coba-coba buat. Yeayy! Rasanya mereciks wakk. Mau tambah nasik kasi 3 pinggan ๐Ÿ˜‰. Bahan-bahannya, * Cili padi hijau + merah segenggam * Gula 7 sudu besar * Garam 2 sudu besar * Belacan - kak rat guna yang petak panjang tue ambil sepotong * Cuka agak-agak * Sebiji bawang merah (ni yang rasa lemak) * Buah tomato sebiji (takde takpe) ** Blend semua hingga hancusss. ** Dah siap blend, perap asam limau separuh. Siapppp! Dah boleh makan ๐Ÿ˜ #SHARE  lah! Kredit resepi ini kepada ratna sari zain via masak apa hari ni#jjcm  #mahn  #resepisedap  #resepi  #pinggantakretaknasitakdingin  - #regrann 
Lasagna tu baru bakar 1 tray, 1 tray lg dlm oven... Xde extra langsung hari ni... Dah lah lapar.. Bau sedap gile... Masha Allah... ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ 0162496752

#sayajual #lasagna #lasagnamelayu #lasagnasedap #themelternbakery #themelterncookies #themelternbakerylasagna #jjcm #makansedap #westernfood #vendor #malaysianstyle #malaysianfood #deliveryservice #deliveryfood #uitmpuncakalam #uitmshahalam #shahalamresident #makanshahalam #orangmelayu #igfood #instafood #foodporn #foodies #gilamakan #brownies #cheesetart #lasagnakakkas
Lasagna tu baru bakar 1 tray, 1 tray lg dlm oven... Xde extra langsung hari ni... Dah lah lapar.. Bau sedap gile... Masha Allah... ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ 0162496752 #sayajual  #lasagna  #lasagnamelayu  #lasagnasedap  #themelternbakery  #themelterncookies  #themelternbakerylasagna  #jjcm  #makansedap  #westernfood  #vendor  #malaysianstyle  #malaysianfood  #deliveryservice  #deliveryfood  #uitmpuncakalam  #uitmshahalam  #shahalamresident  #makanshahalam  #orangmelayu  #igfood  #instafood  #foodporn  #foodies  #gilamakan  #brownies  #cheesetart  #lasagnakakkas 
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Merdeka Promotion๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Rm55 for 3jars ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
(Save rm5) 
Discover  Sambalava  salted fish sambal๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ WA 0193434518  0192741673 to purchase

T&C apply

#like4like
 #sambalava #oleoledarimalaysia
#oleolefrommalaysia
#sambalhot #samballetop #sambaltravel #sambalijau #hajiumrah #jjcm #sambalava5years
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ‡๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
.
Jam.Suntoo
.
Gred AA

FREE BOX

Harga RM 60 (postage free)
.
๐ŸŒธpm sis 0192304487๐ŸŒธ
.
#kedaijamaaa
#sweetcouple
#terlajaklaris
#jjcm
#nakkurus
#diet
#jammurah
#sisjualjam
#siscuba
#brocuba
#kedaijamonline
#jamtanganmurah
#jamcouple
#masak
#pilihanhati
#kauyangsatu
#kakidrama
#jiwarxz
#jamgs
#jamgshockmurah 
#jamgshockmurahmalaysia 
#perodua
#pinggantakretaknasitakdingin 
#sayajual
#jualmurah
#hantaran
#negaraku60 
#merdeka60 
#kitajuara
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ‡๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ . Jam.Suntoo . Gred AA FREE BOX Harga RM 60 (postage free) . ๐ŸŒธpm sis 0192304487๐ŸŒธ . #kedaijamaaa  #sweetcouple  #terlajaklaris  #jjcm  #nakkurus  #diet  #jammurah  #sisjualjam  #siscuba  #brocuba  #kedaijamonline  #jamtanganmurah  #jamcouple  #masak  #pilihanhati  #kauyangsatu  #kakidrama  #jiwarxz  #jamgs  #jamgshockmurah  #jamgshockmurahmalaysia  #perodua  #pinggantakretaknasitakdingin  #sayajual  #jualmurah  #hantaran  #negaraku60  #merdeka60  #kitajuara 
@Regrann from @karyaseni -  JOM SANTAI BERSAMA PELAKON DRAMA PINGGAN TAK RETAK, NASI TAK DINGIN SAMBIL MENONTON EPISOD AKHIR DI CATSIGNATURE CAFE & STUDIO
.

TARIKH: 24 OGOS 2017
MASA: 6.00PM - 8.00PM
TEMPAT: CATSIGNATURE CAFE & STUDIO (BANDAR BARU BANGI)
.

LEPAK-LEPAK SAMBIL MAKAN MALAM, BOLEH TRY MAKAN TOM YAM KAWWW, THAI NOODLE, DAGING BAKAR DENGAN 2 PENCICAH ISTIMEWA.
TEMPAH MEJA ANDA SEKARANG! - 
@theidriskhan @raysharizrose 
@thekhanempire @aprenamanroseย  @raysharizrose @azrelismail @zerahariz
#PingganTakRetakNasiTakDingin ๐Ÿฝ ๐Ÿ’‘
#pinggantakretaknasitakdingin #akasiatv3 #dramasangat #pinggantakretaknasitakdingin #Meletop #tv3malaysia #dramasangat #dramaadaptasinovel #teamnizam #teamsharulnizam #teamhanizam #azrelismail #azrelnizers #aprenamanrose #nizamย  #RayshaRizrose #teamsaifulmizan #Hanimizan #theidriskhan #idriskhan #thekhanempire #akasiatv3 #tv3malaysia #dramasangat #Malaysia #My ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #MelodiTv3 #mediahiburan #andainyatakdir #mrdarlinginspektordaniel #JomHeboh #hlive #TV9Malaysia #jjcm
@Regrann from @karyaseni - JOM SANTAI BERSAMA PELAKON DRAMA PINGGAN TAK RETAK, NASI TAK DINGIN SAMBIL MENONTON EPISOD AKHIR DI CATSIGNATURE CAFE & STUDIO . TARIKH: 24 OGOS 2017 MASA: 6.00PM - 8.00PM TEMPAT: CATSIGNATURE CAFE & STUDIO (BANDAR BARU BANGI) . LEPAK-LEPAK SAMBIL MAKAN MALAM, BOLEH TRY MAKAN TOM YAM KAWWW, THAI NOODLE, DAGING BAKAR DENGAN 2 PENCICAH ISTIMEWA. TEMPAH MEJA ANDA SEKARANG! - @theidriskhan @raysharizrose @thekhanempire @aprenamanroseย  @raysharizrose @azrelismail @zerahariz #PingganTakRetakNasiTakDingin  ๐Ÿฝ ๐Ÿ’‘ #pinggantakretaknasitakdingin  #akasiatv3  #dramasangat  #pinggantakretaknasitakdingin  #Meletop  #tv3malaysia  #dramasangat  #dramaadaptasinovel  #teamnizam  #teamsharulnizam  #teamhanizam  #azrelismail  #azrelnizers  #aprenamanrose  #nizam ย  #RayshaRizrose  #teamsaifulmizan  #Hanimizan  #theidriskhan  #idriskhan  #thekhanempire  #akasiatv3  #tv3malaysia  #dramasangat  #Malaysia  #My  ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #MelodiTv3  #mediahiburan  #andainyatakdir  #mrdarlinginspektordaniel  #JomHeboh  #hlive  #TV9Malaysia  #jjcm 
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC.
.
20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS.
.
Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik.
.
.
Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
wasap.my/+60103664602

#Kambing 
#kambinggolek
#kambingbakar #kambinggolektarbus #kambingperap
 #sedapgiler 
#akusuka
#kitajuara
#bangkitbersama
#jjcmtv3
#jjcm 
#makan 
#selayangbaru 
#Selangor 
#selangorian 
#selangorku 
#aqiqah
#gombakprima 
#vitdaily 
#sungaibuloh 
#bazarpaknill #akikahcukurjambul #akikahhamper 
#aqiqahgift 
#kendurikawen 
#kendurikawin
#assalamualaikum
#cikgu 
#cikguseo
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC. . 20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS. . Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . 20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik. . . Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . wasap.my/+60103664602 #Kambing  #kambinggolek  #kambingbakar  #kambinggolektarbus  #kambingperap  #sedapgiler  #akusuka  #kitajuara  #bangkitbersama  #jjcmtv3  #jjcm  #makan  #selayangbaru  #Selangor  #selangorian  #selangorku  #aqiqah  #gombakprima  #vitdaily  #sungaibuloh  #bazarpaknill  #akikahcukurjambul  #akikahhamper  #aqiqahgift  #kendurikawen  #kendurikawin  #assalamualaikum  #cikgu  #cikguseo 
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC.
.
20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS.
.
Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik.
.
.
Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
wasap.my/+60103664602

#Kambing 
#kambinggolek
#kambingbakar #kambinggolektarbus #kambingperap
 #sedapgiler 
#akusuka
#kitajuara
#bangkitbersama
#jjcmtv3
#jjcm 
#makan 
#selayangbaru 
#Selangor 
#selangorian 
#selangorku 
#aqiqah
#gombakprima 
#vitdaily 
#sungaibuloh 
#bazarpaknill #akikahcukurjambul #akikahhamper 
#aqiqahgift 
#kendurikawen 
#kendurikawin
#assalamualaikum
#cikgu 
#cikguseo
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC. . 20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS. . Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . 20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik. . . Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . wasap.my/+60103664602 #Kambing  #kambinggolek  #kambingbakar  #kambinggolektarbus  #kambingperap  #sedapgiler  #akusuka  #kitajuara  #bangkitbersama  #jjcmtv3  #jjcm  #makan  #selayangbaru  #Selangor  #selangorian  #selangorku  #aqiqah  #gombakprima  #vitdaily  #sungaibuloh  #bazarpaknill  #akikahcukurjambul  #akikahhamper  #aqiqahgift  #kendurikawen  #kendurikawin  #assalamualaikum  #cikgu  #cikguseo 
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC.
.
20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS.
.
Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik.
.
.
Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
wasap.my/+60103664602

#Kambing 
#kambinggolek
#kambingbakar #kambinggolektarbus #kambingperap
 #sedapgiler 
#akusuka
#kitajuara
#bangkitbersama
#jjcmtv3
#jjcm 
#makan 
#selayangbaru 
#Selangor 
#selangorian 
#selangorku 
#aqiqah
#gombakprima 
#vitdaily 
#sungaibuloh 
#bazarpaknill #akikahcukurjambul #akikahhamper 
#aqiqahgift 
#kendurikawen 
#kendurikawin
#assalamualaikum
#cikgu 
#cikguseo
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC. . 20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS. . Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . 20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik. . . Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . wasap.my/+60103664602 #Kambing  #kambinggolek  #kambingbakar  #kambinggolektarbus  #kambingperap  #sedapgiler  #akusuka  #kitajuara  #bangkitbersama  #jjcmtv3  #jjcm  #makan  #selayangbaru  #Selangor  #selangorian  #selangorku  #aqiqah  #gombakprima  #vitdaily  #sungaibuloh  #bazarpaknill  #akikahcukurjambul  #akikahhamper  #aqiqahgift  #kendurikawen  #kendurikawin  #assalamualaikum  #cikgu  #cikguseo 
Hye.. Buat ape tu? Mesti la tengah kerja kan. Pastu kerja banyak penat stress kannnn.  Haaa tengah hari nanti pakat dengan kawan korang pi sedut coconutshake  okay! 
#tgkcoconutshake #coconutshake #padu #sedap #shahalam #ttdijayashahalam #vitdaily #jjcm #viral #makan
"AKHIRNYA,ABANG JANTAN INI MENGAKU  NAK DATANG LAGI SELEPAS MAKAN CHICKEN CHOP BOMKIES DIPERKENALKAN OLEH RAKAN BAIK SAYA."
.
Yerlah brader ni org tetap bomkies dah sampai lebih 4-5 kali walau kami org jauh ni.Ini semua penangan kwn2 duk ajak dtg.katanya memang best menu western nyer.
.
.
Jom try Chicken Chop...Berempah Yang meleleh๐Ÿ’ฆtgh meletop skrg, ditambah pula dengan sos black peper dan mushroom spesyel. ayam lembut diapit oleh fun fries harumannya penuh aroma. .
Betull uollsss..menu yg super unik ni cuma ada kat BOMKIES,SG.BESAR!!!Uolls boleh try sendiri..nama menu ni chicken chicken chop Grilled&Fried uolls.super creammyyy
.nymmmyyyy tunggu apa lagi!!!Jom uollssssss.
.
.
Seriusly kena cuba sebab jimat dan sedap menyelerakan ๐Ÿ˜‰
.
.
Like dan share bgtau rakan2 dtg ke Bomkies .
#BangkitBersama
#Bomkies
#BomkiesCafe
#KitaJuara
#western
#jalanjalancarimakan 
#jjcm
"AKHIRNYA,ABANG JANTAN INI MENGAKU NAK DATANG LAGI SELEPAS MAKAN CHICKEN CHOP BOMKIES DIPERKENALKAN OLEH RAKAN BAIK SAYA." . Yerlah brader ni org tetap bomkies dah sampai lebih 4-5 kali walau kami org jauh ni.Ini semua penangan kwn2 duk ajak dtg.katanya memang best menu western nyer. . . Jom try Chicken Chop...Berempah Yang meleleh๐Ÿ’ฆtgh meletop skrg, ditambah pula dengan sos black peper dan mushroom spesyel. ayam lembut diapit oleh fun fries harumannya penuh aroma. . Betull uollsss..menu yg super unik ni cuma ada kat BOMKIES,SG.BESAR!!!Uolls boleh try sendiri..nama menu ni chicken chicken chop Grilled&Fried uolls.super creammyyy .nymmmyyyy tunggu apa lagi!!!Jom uollssssss. . . Seriusly kena cuba sebab jimat dan sedap menyelerakan ๐Ÿ˜‰ . . Like dan share bgtau rakan2 dtg ke Bomkies . #BangkitBersama  #Bomkies  #BomkiesCafe  #KitaJuara  #western  #jalanjalancarimakan  #jjcm 
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC.
.
20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS.
.
Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik.
.
.
Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
wasap.my/+60103664602

#Kambing 
#kambinggolek
#kambingbakar #kambinggolektarbus #kambingperap
 #sedapgiler 
#akusuka
#kitajuara
#bangkitbersama
#jjcmtv3
#jjcm 
#makan 
#selayangbaru 
#Selangor 
#selangorian 
#selangorku 
#aqiqah
#gombakprima 
#vitdaily 
#sungaibuloh 
#bazarpaknill #akikahcukurjambul #akikahhamper 
#aqiqahgift 
#kendurikawen 
#kendurikawin
#assalamualaikum
#cikgu 
#cikguseo
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC. . 20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS. . Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . 20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik. . . Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . wasap.my/+60103664602 #Kambing  #kambinggolek  #kambingbakar  #kambinggolektarbus  #kambingperap  #sedapgiler  #akusuka  #kitajuara  #bangkitbersama  #jjcmtv3  #jjcm  #makan  #selayangbaru  #Selangor  #selangorian  #selangorku  #aqiqah  #gombakprima  #vitdaily  #sungaibuloh  #bazarpaknill  #akikahcukurjambul  #akikahhamper  #aqiqahgift  #kendurikawen  #kendurikawin  #assalamualaikum  #cikgu  #cikguseo 
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC.
.
20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS.
.
Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik.
.
.
Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
wasap.my/+60103664602

#Kambing 
#kambinggolek
#kambingbakar #kambinggolektarbus #kambingperap
 #sedapgiler 
#akusuka
#kitajuara
#bangkitbersama
#jjcmtv3
#jjcm 
#makan 
#selayangbaru 
#Selangor 
#selangorian 
#selangorku 
#aqiqah
#gombakprima 
#vitdaily 
#sungaibuloh 
#bazarpaknill #akikahcukurjambul #akikahhamper 
#aqiqahgift 
#kendurikawen 
#kendurikawin
#assalamualaikum
#cikgu 
#cikguseo
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC. . 20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS. . Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . 20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik. . . Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . wasap.my/+60103664602 #Kambing  #kambinggolek  #kambingbakar  #kambinggolektarbus  #kambingperap  #sedapgiler  #akusuka  #kitajuara  #bangkitbersama  #jjcmtv3  #jjcm  #makan  #selayangbaru  #Selangor  #selangorian  #selangorku  #aqiqah  #gombakprima  #vitdaily  #sungaibuloh  #bazarpaknill  #akikahcukurjambul  #akikahhamper  #aqiqahgift  #kendurikawen  #kendurikawin  #assalamualaikum  #cikgu  #cikguseo 
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC.
.
20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS.
.
Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik.
.
.
Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
wasap.my/+60103664602

#Kambing 
#kambinggolek
#kambingbakar #kambinggolektarbus #kambingperap
 #sedapgiler 
#akusuka
#kitajuara
#bangkitbersama
#jjcmtv3
#jjcm 
#makan 
#selayangbaru 
#Selangor 
#selangorian 
#selangorku 
#aqiqah
#gombakprima 
#vitdaily 
#sungaibuloh 
#bazarpaknill #akikahcukurjambul #akikahhamper 
#aqiqahgift 
#kendurikawen 
#kendurikawin
#assalamualaikum
#cikgu 
#cikguseo
Throwback, JAMUAN RAYA PTPTN, di dewan keramat, Dewan Merdeka, PWTC. . 20 ekor, KAMBING GOLEK TARBUS dan KAMBING PERAP TARBUS. . Kali ini, Team Tarbus Grill dibantu oleh "The Flying Cheff", Cheff Matt. Bukan senang, nak dapat bantuan Cheff ni, bukan selalu ada kat Malaysia. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . 20 ekor untuk satu Majlis, 2000 -3000 orang, dah terbukti. Tak perlu beratur panjang, tak perlu tunggu lama. Semua dapat merasa. Diuruskan dengan baik. . . Kami sedia, khidmat Kambing Golek, dan Kambing Perap yang marbeles wasap jer . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . wasap.my/+60103664602 #Kambing  #kambinggolek  #kambingbakar  #kambinggolektarbus  #kambingperap  #sedapgiler  #akusuka  #kitajuara  #bangkitbersama  #jjcmtv3  #jjcm  #makan  #selayangbaru  #Selangor  #selangorian  #selangorku  #aqiqah  #gombakprima  #vitdaily  #sungaibuloh  #bazarpaknill  #akikahcukurjambul  #akikahhamper  #aqiqahgift  #kendurikawen  #kendurikawin  #assalamualaikum  #cikgu  #cikguseo 
feedback for cust yg tk prasan selalu beli kt kedai abam time niaga๐Ÿ˜Š
Jangan lupa janji temu kita!! ISNIN -JUMAAT
7pagi-10pagi โคLRT Ampang Park (sebelah menara binjai)
โคLRT Masjid Jamek
โคKWSP (Di gerai mek nasi kerabu Jalan Bunus) โžก8pagi-6 petang pasar dato keramat
โžก10tghr-4petang ampang point (belakang ampang point, dpn habib jewels)
โžก1petang-7petang bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah)

SABTU AHAD &CUTI UMUM
๐Ÿšฉ7-10 pagi spca ampang jaya
๐Ÿšฉ8 Pagi-6petang pasar dato keramat
๐Ÿšฉ1petang-7petang bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah)
๐Ÿšฉ10Pagi - 5petang ampang point 
Nak order untuk delivery pun bole contact abam ihsan 0123363675. 
Lembut. Panas. Garing. Sedap. 
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #ampangpark #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsanย  #ampangjaya #spca #ampangpoint #bukitindah #masjidjamek #ampangpark #kwsp
feedback for cust yg tk prasan selalu beli kt kedai abam time niaga๐Ÿ˜Š Jangan lupa janji temu kita!! ISNIN -JUMAAT 7pagi-10pagi โคLRT Ampang Park (sebelah menara binjai) โคLRT Masjid Jamek โคKWSP (Di gerai mek nasi kerabu Jalan Bunus) โžก8pagi-6 petang pasar dato keramat โžก10tghr-4petang ampang point (belakang ampang point, dpn habib jewels) โžก1petang-7petang bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah) SABTU AHAD &CUTI UMUM ๐Ÿšฉ7-10 pagi spca ampang jaya ๐Ÿšฉ8 Pagi-6petang pasar dato keramat ๐Ÿšฉ1petang-7petang bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah) ๐Ÿšฉ10Pagi - 5petang ampang point Nak order untuk delivery pun bole contact abam ihsan 0123363675. Lembut. Panas. Garing. Sedap. #keriaviral  #keriagulamelaka  #keriagulamelakaviral  #keriagulamelakakl  #keriagulamelakaampang  #keriagulamelakaselangor  #tuanihsan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #ampangpark  #makansedapkl  #foodiemalaysia  #foodpornmalaysia  #keriasedap  #kuihmuih  #kuihkeria  #makanansedap  #kuihsedap  #keriaantarabangsa  #kakimakan  #foodiemalaysia  #kuihmuih  #kuihsedap  #keriatuanihsan ย  #ampangjaya  #spca  #ampangpoint  #bukitindah  #masjidjamek  #ampangpark  #kwsp 
Let's have a taste of some Malaysian breakfast, shall we? ๐Ÿ˜‹
.
Nasi lemak (Malay fragrant rice dish cooked in coconut milk and pandan leaf)
.
Ayam goreng berempah (Spice paste fried chicken)
.
Roti canai (Indian-influenced flatbread)
.
.
.
#sincerelybyaliaa #Malaysianbreakfast #teaser #workinprogress #breakfast #kualalumpur #igmalaysia #eat #foodie #instafood #igers #watercolour #artwork #watercolourpencil #aquarelle #sarapanpagi #restaurant #food #foodporn #jjcm #makanmakan
Let's have a taste of some Malaysian breakfast, shall we? ๐Ÿ˜‹ . Nasi lemak (Malay fragrant rice dish cooked in coconut milk and pandan leaf) . Ayam goreng berempah (Spice paste fried chicken) . Roti canai (Indian-influenced flatbread) . . . #sincerelybyaliaa  #Malaysianbreakfast  #teaser  #workinprogress  #breakfast  #kualalumpur  #igmalaysia  #eat  #foodie  #instafood  #igers  #watercolour  #artwork  #watercolourpencil  #aquarelle  #sarapanpagi  #restaurant  #food  #foodporn  #jjcm  #makanmakan 
Mee Tulang. Kalau kuah tak best x kena la weh. A good amount of fat to fill in your tummy.
#meetulang #meegearbox #meerebus #meekuah #makan #kedah #malaysia #sgpetani #shaqshafiq #lunch #snack #food #foodgram #jjcm
Nak lagi resepi? Follow je @resepisedap .
.
RESEPI SAMBAL BELACAN LEMAK DARI SEBERANG

Kak rat tengok kawan mak dari thai buat sambal belacan ni. Kak rat pun coba-coba buat. 
Yeayy! Rasanya mereciks wakk. Mau tambah nasik kasi 3 pinggan ๐Ÿ˜‰. Bahan-bahannya,
* Cili padi hijau + merah segenggam
* Gula 7 sudu besar
* Garam 2 sudu besar
* Belacan - kak rat guna yang petak panjang tue ambil sepotong
* Cuka agak-agak * Sebiji bawang merah (ni yang rasa lemak)
* Buah tomato sebiji (takde takpe) ** Blend semua hingga hancusss. ** Dah siap blend, perap asam limau separuh. Siapppp!
Dah boleh makan ๐Ÿ˜
#SHARE lah!

Kredit resepi ini kepada ratna sari zain via masak apa hari ni#jjcm #mahn #resepisedap #resepi #pinggantakretaknasitakdingin
Nak lagi resepi? Follow je @resepisedap . . RESEPI SAMBAL BELACAN LEMAK DARI SEBERANG Kak rat tengok kawan mak dari thai buat sambal belacan ni. Kak rat pun coba-coba buat. Yeayy! Rasanya mereciks wakk. Mau tambah nasik kasi 3 pinggan ๐Ÿ˜‰. Bahan-bahannya, * Cili padi hijau + merah segenggam * Gula 7 sudu besar * Garam 2 sudu besar * Belacan - kak rat guna yang petak panjang tue ambil sepotong * Cuka agak-agak * Sebiji bawang merah (ni yang rasa lemak) * Buah tomato sebiji (takde takpe) ** Blend semua hingga hancusss. ** Dah siap blend, perap asam limau separuh. Siapppp! Dah boleh makan ๐Ÿ˜ #SHARE  lah! Kredit resepi ini kepada ratna sari zain via masak apa hari ni#jjcm  #mahn  #resepisedap  #resepi  #pinggantakretaknasitakdingin 
let's ... pie-ing ๐Ÿฝ

homemade chicken by #thepies&browniesgeek ๐Ÿค“ ๐Ÿ“ฒ wa 019.922.8989
โŒโŒ dm โŒโŒ. #chickenpie 
#homemade
#homemadechickenpie
#homecooking
#homebaking
#fooddelivery
#fooddeliverykuantan 
#fooddeliveryshahalam
#fooddeliverykl
#jjcmkuantan
#jjcm
#makan 
#makanmakankuantan 
#kuantan
#inderamahkota
#thepies&browniesgeek
#thegeeksaytq
#tqโค 
#alhamdulillah
Morning u alls...hati ni pay day....gaji dah boleh la mai koppi station..jom jom

#payday #morning #makanan #minuman #coffeetime #mojito #bertam #kepalabatas #kulim #sungaipetani #alorsetar #seberangjaya #seberangperai #sedap #best #penang #penangcafe #penangfood #suka #jjcm #jjcmtv3
CONTOH SARAPAN RINGKAS.
.
Nie antara sarapan ringkas yang idea untuk korang amalkan. Yang paling penting adalah ia memberi tenaga segera untuk memulakan aktiviti pagi dan rendah kalori.
.
Untuk sarapan yang terbaik, cadangan kalori yang terbaik adalah antara 150-250 kalori shj. Jangan lebih daripada kalori intake ini.
.
Sarapan merupakan antara hidangan wajib di ambil untuk memberikan "energy booster" kepada badan di awal pagi.
.
COACH IRFAN 010-3666683
.
#teamkurussihat #cabaranturunberat #kuruskonline #turunlemak #coachirfan #kurus #tipskurus #jomkurus #gemuk #diet #shahalam #puchong #planpemakanan #fitmalaysia #nakkurus  #tipsdiet #makan #jjcm #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #sarapan #breakfast #kalori #dietatkins #mealplan #kurussihat #seagames2017 #seagameskl2017
CONTOH SARAPAN RINGKAS. . Nie antara sarapan ringkas yang idea untuk korang amalkan. Yang paling penting adalah ia memberi tenaga segera untuk memulakan aktiviti pagi dan rendah kalori. . Untuk sarapan yang terbaik, cadangan kalori yang terbaik adalah antara 150-250 kalori shj. Jangan lebih daripada kalori intake ini. . Sarapan merupakan antara hidangan wajib di ambil untuk memberikan "energy booster" kepada badan di awal pagi. . COACH IRFAN 010-3666683 . #teamkurussihat  #cabaranturunberat  #kuruskonline  #turunlemak  #coachirfan  #kurus  #tipskurus  #jomkurus  #gemuk  #diet  #shahalam  #puchong  #planpemakanan  #fitmalaysia  #nakkurus  #tipsdiet  #makan  #jjcm  #kualalumpur  #kotabharu  #tipskesihatan  #sarapan  #breakfast  #kalori  #dietatkins  #mealplan  #kurussihat  #seagames2017  #seagameskl2017 
let's ... pie-ing ๐Ÿฝ

homemade chicken by #thepies&browniesgeek ๐Ÿค“ ๐Ÿ“ฒ wa 019.922.8989
โŒโŒ dm โŒโŒ #chickenpie 
#homemade
#homemadechickenpie
#homecooking
#homebaking
#fooddelivery
#fooddeliverykuantan 
#fooddeliveryshahalam
#fooddeliverykl
#jjcmkuantan
#jjcm
#makan 
#makanmakankuantan 
#kuantan
#inderamahkota
#thepies&browniesgeek
#thegeeksaytq
#tqโค 
#alhamdulillah
Jangan lupa janji temu kita!! ISNIN -JUMAAT
7pagi-10pagi โคLRT Ampang Park (sebelah menara binjai)
โคLRT Masjid Jamek
โคKWSP (Di gerai mek nasi kerabu Jalan Bunus) โžก8pagi-6 petang pasar dato keramat
โžก12tghr-4petang ampang point (belakang ampang point, dpn habib jewels)
โžก1petang-7petang bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah)

SABTU AHAD &CUTI UMUM
๐Ÿšฉ7-10 pagi spca ampang jaya
๐Ÿšฉ8 Pagi-6petang pasar dato keramat
๐Ÿšฉ1petang-7petang bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah)
๐Ÿšฉ11Pagi - 5petang ampang point 
Nak order untuk delivery pun bole contact abam ihsan 0123363675. 
Lembut. Panas. Garing. Sedap. 
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #ampangpark #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsanย  #ampangjaya #spca #ampangpoint #bukitindah #masjidjamek #ampangpark #kwsp
Jangan lupa janji temu kita!! ISNIN -JUMAAT 7pagi-10pagi โคLRT Ampang Park (sebelah menara binjai) โคLRT Masjid Jamek โคKWSP (Di gerai mek nasi kerabu Jalan Bunus) โžก8pagi-6 petang pasar dato keramat โžก12tghr-4petang ampang point (belakang ampang point, dpn habib jewels) โžก1petang-7petang bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah) SABTU AHAD &CUTI UMUM ๐Ÿšฉ7-10 pagi spca ampang jaya ๐Ÿšฉ8 Pagi-6petang pasar dato keramat ๐Ÿšฉ1petang-7petang bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah) ๐Ÿšฉ11Pagi - 5petang ampang point Nak order untuk delivery pun bole contact abam ihsan 0123363675. Lembut. Panas. Garing. Sedap. #keriaviral  #keriagulamelaka  #keriagulamelakaviral  #keriagulamelakakl  #keriagulamelakaampang  #keriagulamelakaselangor  #tuanihsan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #ampangpark  #makansedapkl  #foodiemalaysia  #foodpornmalaysia  #keriasedap  #kuihmuih  #kuihkeria  #makanansedap  #kuihsedap  #keriaantarabangsa  #kakimakan  #foodiemalaysia  #kuihmuih  #kuihsedap  #keriatuanihsan ย  #ampangjaya  #spca  #ampangpoint  #bukitindah  #masjidjamek  #ampangpark  #kwsp 
7 TANDA USUS ANDA DIPENUHI KERAK NAJIS...
.
1.Perut Buncit
2.Sembelit
3.Mulut berbau
4.Badan berbau
5.Perut mengeras
6.pening kepala
7.lesu dan tidak bertenaga..
.
Jika usus kotor,villi akan mengeras dan penyerapan nutrien susah berlaku.kita bukan main duk jaga makan tapi usus tak dapat serap ape yang kita makan tu...
.
Jika kita terlibat dgn masalah ni,pembuangan air besar,kulit muka kusam dan berjerawat dan selalu letih,lesu dan tidak bermaya,badan pon  takde energy...
.
#teamnickhinhussien
#kurussecaraonline
.
Coach zainol +0105416001
Coach Mai+0123012783
.
#jomkurus#azamkurus2017#makansedap#jjcm#nasilemak#gym#slim#fitness#tlsbangi#turun5kgsebulan#perutbesar#abamsado#kakakcantik#makeupartis#mrt#motifviral#bangifitness
7 TANDA USUS ANDA DIPENUHI KERAK NAJIS... . 1.Perut Buncit 2.Sembelit 3.Mulut berbau 4.Badan berbau 5.Perut mengeras 6.pening kepala 7.lesu dan tidak bertenaga.. . Jika usus kotor,villi akan mengeras dan penyerapan nutrien susah berlaku.kita bukan main duk jaga makan tapi usus tak dapat serap ape yang kita makan tu... . Jika kita terlibat dgn masalah ni,pembuangan air besar,kulit muka kusam dan berjerawat dan selalu letih,lesu dan tidak bermaya,badan pon takde energy... . #teamnickhinhussien  #kurussecaraonline  . Coach zainol +0105416001 Coach Mai+0123012783 . #jomkurus #azamkurus2017 #makansedap #jjcm #nasilemak #gym #slim #fitness #tlsbangi #turun5kgsebulan #perutbesar #abamsado #kakakcantik #makeupartis #mrt #motifviral #bangifitness 
Rice Omellette with SPICY Salted Egg Chicken. It's not butter cup. Let's TRY out one today!

#Repost @nurulghazalii (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Lunch! 
#lunch 
#lapo
#bangi #seriiskandar #kotakinabalu #food #jjcm
Hey all. Morning. ๐Ÿ˜Š
.
Let's make Crunchy Seaweed and Snowflake Popia as your favourite foods .. ๐ŸคคCome n grab yours while stock last ! ๐Ÿ•บ๐Ÿ•บ๐Ÿ•บ At @kueh13 ๐Ÿ’ž
.
๐Ÿ“Restaurant Kueh, Section 13, Shah Alam.
.
#kueh13 #kueh13shahalam #shahalam #shahalamresident #seaweedpopia #jjcm #jjcmtv3 #tv3malaysia #foodhunter #foodhub #foodlover #foodporn #food #CrunchySeaweedPopia #crunchyseaweedpopiacheese #CrunchySnowflakePopia #delicious
Hey all. Morning. ๐Ÿ˜Š . Let's make Crunchy Seaweed and Snowflake Popia as your favourite foods .. ๐ŸคคCome n grab yours while stock last ! ๐Ÿ•บ๐Ÿ•บ๐Ÿ•บ At @kueh13 ๐Ÿ’ž . ๐Ÿ“Restaurant Kueh, Section 13, Shah Alam. . #kueh13  #kueh13shahalam  #shahalam  #shahalamresident  #seaweedpopia  #jjcm  #jjcmtv3  #tv3malaysia  #foodhunter  #foodhub  #foodlover  #foodporn  #food  #CrunchySeaweedPopia  #crunchyseaweedpopiacheese  #CrunchySnowflakePopia  #delicious 
.
ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู
.
Selamat pagi..
Salam dhuha..
Dah breakfast ke tu?
Kena breakfast ye..
Penting utk tenaga kite sepanjang arini.. ๐Ÿ˜Š
.
Kakak nak update menu yg available arini..
Laksa telur sarang is back! Hihi..
Lambat minggu ni update pasal laksa kan..
.
Dan.. Kakak ade extra cheesekut jugak arini..
Sedap ni.. Crunchy, manis, sejuk.. Heaven!!
Sape tgh craving? Sape tetibe terliur? Sape nak rase?
Meh text kakak lelaju ye..
Tak byk extra pun ni..
Sape yg cpt die yg punya ok..
.
Taknak la ckp panjang2..
Macam biase ye..
Text kakak terus..
Jgn DM/komen kat sini..
Nanti kakak lambat respon..
.
Cpt text okeh..
๐Ÿ“ฑ019.304.5074
.
#zfemomskitchenspaghetti
#zfeamonskitchenagliolio
#zfeamomskitchenbolognese
#zfeamomskitchenlaksa
#zfeamonskitchenbihunsup
#zfeamomskitchentrifle
#zfeamomskitchenoreo
#zfeamomskitchenlaici
#zfeamomdkitchenmacaronicheese
#lunchbox #dessertbox 
#lunchdelivery
.
#zfeamomskitchen #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #ruangrezekihanania #jjcm #jjcm2016 #malaysianfood #masakanmelayu #deliveryfoodshahalam #fooddeliveryshahalam #shahalamresident #uitm #klang
. ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู . Selamat pagi.. Salam dhuha.. Dah breakfast ke tu? Kena breakfast ye.. Penting utk tenaga kite sepanjang arini.. ๐Ÿ˜Š . Kakak nak update menu yg available arini.. Laksa telur sarang is back! Hihi.. Lambat minggu ni update pasal laksa kan.. . Dan.. Kakak ade extra cheesekut jugak arini.. Sedap ni.. Crunchy, manis, sejuk.. Heaven!! Sape tgh craving? Sape tetibe terliur? Sape nak rase? Meh text kakak lelaju ye.. Tak byk extra pun ni.. Sape yg cpt die yg punya ok.. . Taknak la ckp panjang2.. Macam biase ye.. Text kakak terus.. Jgn DM/komen kat sini.. Nanti kakak lambat respon.. . Cpt text okeh.. ๐Ÿ“ฑ019.304.5074 . #zfemomskitchenspaghetti  #zfeamonskitchenagliolio  #zfeamomskitchenbolognese  #zfeamomskitchenlaksa  #zfeamonskitchenbihunsup  #zfeamomskitchentrifle  #zfeamomskitchenoreo  #zfeamomskitchenlaici  #zfeamomdkitchenmacaronicheese  #lunchbox  #dessertbox  #lunchdelivery  . #zfeamomskitchen  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania  #jjcm  #jjcm2016  #malaysianfood  #masakanmelayu  #deliveryfoodshahalam  #fooddeliveryshahalam  #shahalamresident  #uitm  #klang 
[PROMOSI KAW-KAW]
.
ADAVE KINI SEDANG MENGADAKAN PROMOSI SEMPENA EIDUL ADHA YANG BAKAL MENJELANG TIBA.
.
.
=================
SET KURUS BERASAP
=================
โ—  2 CARBOFLEX
โ—  RM200
.
.
================
SET KURUS BERAPI
================
โ—  2 CARBOFLEX
โ—  1 DEFLEX
โ—  1 SLIMMEX (free)
โ—  RM300
.
.
Jgn terlambat jika nak rebut harga yang kaw-kaw jimat ini, SEBAB :
.
.
PROMOSI INI BERLANGSUNG SEHINGGA 10 SEPT SHJ TAU !
.
.
CEPAT!  CEPAT!  CEPAT! 
GRAB SEKARANG !
.
.
Mcmna nak DAPATKANNYA ?
.
HUBUNGI K.Noor untuk belian.
.

WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019.901.1469
WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019.901.1469
WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019.901.1469
.
Atau nak lagi SENANG? .
Klik jer Direct Whatsapp kat 'link bio' di profile
.
.
#vscomalaysia #ikutcarakita #carboflex #adavecarboflex #kotabharu #sayajual #igreview #cute #ootd  #igerskelantan #igersmalaya #igshopmalaysia #kotabharu #foodporn #jjcm #igersganu #likeforlike #igreview #paidreview  #igfeedsmenarik_  #igersmy #ootd #picofthedays #vscom #like4like #bazaarpaknil #bazarpaknil #fatburner #sayajualonline #plussize
[PROMOSI KAW-KAW] . ADAVE KINI SEDANG MENGADAKAN PROMOSI SEMPENA EIDUL ADHA YANG BAKAL MENJELANG TIBA. . . ================= SET KURUS BERASAP ================= โ— 2 CARBOFLEX โ— RM200 . . ================ SET KURUS BERAPI ================ โ— 2 CARBOFLEX โ— 1 DEFLEX โ— 1 SLIMMEX (free) โ— RM300 . . Jgn terlambat jika nak rebut harga yang kaw-kaw jimat ini, SEBAB : . . PROMOSI INI BERLANGSUNG SEHINGGA 10 SEPT SHJ TAU ! . . CEPAT! CEPAT! CEPAT! GRAB SEKARANG ! . . Mcmna nak DAPATKANNYA ? . HUBUNGI K.Noor untuk belian. . WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019.901.1469 WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019.901.1469 WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 019.901.1469 . Atau nak lagi SENANG? . Klik jer Direct Whatsapp kat 'link bio' di profile . . #vscomalaysia  #ikutcarakita  #carboflex  #adavecarboflex  #kotabharu  #sayajual  #igreview  #cute  #ootd  #igerskelantan  #igersmalaya  #igshopmalaysia  #kotabharu  #foodporn  #jjcm  #igersganu  #likeforlike  #igreview  #paidreview  #igfeedsmenarik_  #igersmy  #ootd  #picofthedays  #vscom  #like4like  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #fatburner  #sayajualonline  #plussize 
Assalamualaikum dan Selamat Pagi Kesayangan Kak P semua! Amacam sukan sea? Dah turun padang beri Sokongan ke? Abam Rimau perhati je dari jauh ni ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ . Hehe. Apa2 pun Alhamdulillah di atas dan kejayaan yang telah di capai oleh para atlet malah ada juga yang berjaya memecahkan record sedia ada. Dan moga kejayaan & tungkus lumus mereka menjadi sumber inspirasi kita pepagi ni untuk terus berusaha demi mencapai kejayaan dalam setiap apa jua yang kita lakukan. In Shaa Allah. .
sumber dari
.
Www.kualalumpur2017.com.my
.
Dan sesambil tu jangan lupa bawak bekal pepisang pergi stadium ya harini. Boleh serbu kami di lokasi2 berikut tauu... ๐Ÿ‘‡๐Ÿง€๐ŸŒ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ‘‰KELANA JAYA
Restoran Jamal Mohamed (Waze/Google Map: The Pisang Cheese)
No 24, Jalan SS 5a/9, 47301 Petaling Jaya, Selangor (dalam restoran)
Selasa-Jumaat: 10am - 5.30pm
Sabtu & Ahad: 9am-pisang habis
*TUTUP Isnin*
.
๐Ÿ‘‰SHAH ALAM SEC 13 
Kafe Kueh
Jalan Renang 13/26, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor
Selasa-Ahad: 10 AM - 7 PM
*TUTUP Isnin*
.
๐Ÿ‘‰SELAYANG
Ujang Corner Nasi Lemak Special,
BBS Jalan 2/16,
Dataran Templer
68100 Batu Caves, Selangor
*Selasa-Ahad: 10 AM - 6 PM*
TUTUP ISNIN
.
๐Ÿ‘‰WANGSA MAJU
The Patiniers,
Restoran Temerloh Catering,
36-G Kedai D'Wangsa,
Jalan Wangsa Delima 12,
Wangsa Maju,
KUALA LUMPUR.
Selasa - Ahad : 10 am - 6 pm
TUTUP ISNIN
.
๐Ÿ‘‰RNR AYER KEROH (Menghala ke Selatan)
Lot No. 15
Isnin - Ahad : 10 am - 10 pm
.
๐Ÿ‘‰BANGI
Restoran Barra Seksyen 6
Wisma KLIA Holdings Bandar Baru Bangi
Selasa - Ahad: 12pm - 12 am
*TUTUP Isnin*
.
๐Ÿ‘‰SUBANG JAYA
The Burger Shop, SS 15, Subang Jaya
Isnin - Sabtu: 5pm - 12 am .
.
.
๐Ÿ‘‰CHERAS
*TUTUP SEMENTARA WAKTU SEHINGGA DI BERITAHU*
.
.
#teamrayapepisang #thepisangcheese #pisangcheese #pisanggorengcheese #pisang #banana #cheese #dessert #foodlover #instafood #makan #jjcm #thebestyoueverhad #lokalah #womeninbusiness #womenpower #empowerwomen #stressfree #seagames2017 #kualalumpur2017 #KL2017 #risingtogether #bangkitbersama #tetibamengidamkuihbangkit #mananakcari
Assalamualaikum dan Selamat Pagi Kesayangan Kak P semua! Amacam sukan sea? Dah turun padang beri Sokongan ke? Abam Rimau perhati je dari jauh ni ๐Ÿฏ๐Ÿฏ๐Ÿฏ . Hehe. Apa2 pun Alhamdulillah di atas dan kejayaan yang telah di capai oleh para atlet malah ada juga yang berjaya memecahkan record sedia ada. Dan moga kejayaan & tungkus lumus mereka menjadi sumber inspirasi kita pepagi ni untuk terus berusaha demi mencapai kejayaan dalam setiap apa jua yang kita lakukan. In Shaa Allah. . sumber dari . Www.kualalumpur2017.com.my . Dan sesambil tu jangan lupa bawak bekal pepisang pergi stadium ya harini. Boleh serbu kami di lokasi2 berikut tauu... ๐Ÿ‘‡๐Ÿง€๐ŸŒ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ‘‰KELANA JAYA Restoran Jamal Mohamed (Waze/Google Map: The Pisang Cheese) No 24, Jalan SS 5a/9, 47301 Petaling Jaya, Selangor (dalam restoran) Selasa-Jumaat: 10am - 5.30pm Sabtu & Ahad: 9am-pisang habis *TUTUP Isnin* . ๐Ÿ‘‰SHAH ALAM SEC 13 Kafe Kueh Jalan Renang 13/26, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor Selasa-Ahad: 10 AM - 7 PM *TUTUP Isnin* . ๐Ÿ‘‰SELAYANG Ujang Corner Nasi Lemak Special, BBS Jalan 2/16, Dataran Templer 68100 Batu Caves, Selangor *Selasa-Ahad: 10 AM - 6 PM* TUTUP ISNIN . ๐Ÿ‘‰WANGSA MAJU The Patiniers, Restoran Temerloh Catering, 36-G Kedai D'Wangsa, Jalan Wangsa Delima 12, Wangsa Maju, KUALA LUMPUR. Selasa - Ahad : 10 am - 6 pm TUTUP ISNIN . ๐Ÿ‘‰RNR AYER KEROH (Menghala ke Selatan) Lot No. 15 Isnin - Ahad : 10 am - 10 pm . ๐Ÿ‘‰BANGI Restoran Barra Seksyen 6 Wisma KLIA Holdings Bandar Baru Bangi Selasa - Ahad: 12pm - 12 am *TUTUP Isnin* . ๐Ÿ‘‰SUBANG JAYA The Burger Shop, SS 15, Subang Jaya Isnin - Sabtu: 5pm - 12 am . . . ๐Ÿ‘‰CHERAS *TUTUP SEMENTARA WAKTU SEHINGGA DI BERITAHU* . . #teamrayapepisang  #thepisangcheese  #pisangcheese  #pisanggorengcheese  #pisang  #banana  #cheese  #dessert  #foodlover  #instafood  #makan  #jjcm  #thebestyoueverhad  #lokalah  #womeninbusiness  #womenpower  #empowerwomen  #stressfree  #seagames2017  #kualalumpur2017  #KL2017  #risingtogether  #bangkitbersama  #tetibamengidamkuihbangkit  #mananakcari 
Uruskan kerja
#outstation vs #jjcm
Brownies kedut dipagari Nutella... Yang kiri mak , kanan Anak,
10 inch vs 5 inch,
RM40 dan RM12.
Murah je, x mahal... Tp sedap kan... ๐Ÿ“ฒ 0162496752

#sayajual #lasagna #lasagnamelayu #lasagnasedap #themelternbakery #themelterncookies #themelternbakerylasagna #jjcm #makansedap #westernfood #vendor #malaysianstyle #malaysianfood #deliveryservice #deliveryfood #uitmpuncakalam #uitmshahalam #shahalamresident #makanshahalam #orangmelayu #igfood #instafood #foodporn #foodies #gilamakan #brownies #cheesetart #lasagnakakkas
Brownies kedut dipagari Nutella... Yang kiri mak , kanan Anak, 10 inch vs 5 inch, RM40 dan RM12. Murah je, x mahal... Tp sedap kan... ๐Ÿ“ฒ 0162496752 #sayajual  #lasagna  #lasagnamelayu  #lasagnasedap  #themelternbakery  #themelterncookies  #themelternbakerylasagna  #jjcm  #makansedap  #westernfood  #vendor  #malaysianstyle  #malaysianfood  #deliveryservice  #deliveryfood  #uitmpuncakalam  #uitmshahalam  #shahalamresident  #makanshahalam  #orangmelayu  #igfood  #instafood  #foodporn  #foodies  #gilamakan  #brownies  #cheesetart  #lasagnakakkas 
Cantik sgt testimoni kita ni.. dlu dia kata dia berisi & kulit kusam... sebulan je makan slimmewhite masalah dia setel. Alhamdulillah dia jumpa slimmewhite.. syukur sgt katanya.
.
.
#slimmewhite
Cantik sgt testimoni kita ni.. dlu dia kata dia berisi & kulit kusam... sebulan je makan slimmewhite masalah dia setel. Alhamdulillah dia jumpa slimmewhite.. syukur sgt katanya. . . #slimmewhite 
Demi mango float di penuhi buah mangga potong ni..habis meeting semalam terus shot ke sini. Mangga blended separuh gelas, mangga potong separuh gelas.RM5 satu ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ#manggasusutamannakhoda #jjcm #syukurselalu #mangofloat
Demi mango float di penuhi buah mangga potong ni..habis meeting semalam terus shot ke sini. Mangga blended separuh gelas, mangga potong separuh gelas.RM5 satu ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ#manggasusutamannakhoda  #jjcm  #syukurselalu  #mangofloat 
Org skrg berlumbaยฒ beli slimmewhite... bukan nak kurus & putih semataยฒ...
.
.
TAPI... Nak SIHAT !!
.
.
Buanglah toksin n lemak lamaยฒ tu cepat... jom jadi cam abam kita ni lost 15kg tuuuu !!!
.
.
#slimmewhite
Org skrg berlumbaยฒ beli slimmewhite... bukan nak kurus & putih semataยฒ... . . TAPI... Nak SIHAT !! . . Buanglah toksin n lemak lamaยฒ tu cepat... jom jadi cam abam kita ni lost 15kg tuuuu !!! . . #slimmewhite