an online Instagram web viewer

#jjcm medias

Photos

Salam Jumaat everyone... Pada warga Shah Alam...lunch date hari ni..menjelang.menyambut Ramadan esok.. Singgah..jumpa kami di Kedai Kopi Naluri ..bersebelahan Hospital Shah Alam...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ƒ Nasi Kak Wok Khetah...panas2..siap untuk uolls..๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ @khetah

@khetah

#jjcm.#jjcmshahalam #selangor
#jombeli #shahalam #sek7 #seksyen7
#selangorians #uitmshahalam #unisel
#jakelshahalam #hospitalshahalam
#ramadhan2017 #kamijual #jombeli
#makansedap #alamavenue #bukitraja #cahayaalam
Salam Jumaat everyone... Pada warga Shah Alam...lunch date hari ni..menjelang.menyambut Ramadan esok.. Singgah..jumpa kami di Kedai Kopi Naluri ..bersebelahan Hospital Shah Alam...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ƒ Nasi Kak Wok Khetah...panas2..siap untuk uolls..๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ @khetah @khetah #jjcm .#jjcmshahalam  #selangor  #jombeli  #shahalam  #sek7  #seksyen7  #selangorians  #uitmshahalam  #unisel  #jakelshahalam  #hospitalshahalam  #ramadhan2017  #kamijual  #jombeli  #makansedap  #alamavenue  #bukitraja  #cahayaalam 
Jom jln2! food hunting!! #melaka #karikepalaikan #jjcm #sleepy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚
Wow๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Biskut raya cik Natra sedap tau..rugi uolls xrase..
Meh pakat beli dgn kak Ma..
Tekan je ni utk oder
www.wasap.my/60177600526

#biskutraya2017 #kuihraya2017 #coklat #rangup #sedap #tv3malaysia #majalah #jjcm #neelofarhijab #tudungraya #bajuraya2017 #fesyen #malaysia #viral
Stall putu piring kami dibuka seperti biasa..selepas bercuti 3 hari kerana persiapan set up stall ikan bakar.. Kepada smua member2 yg asik call tanya.. Hari ni,  kami buka yea.. Waktu operasi 12-6 ptg

Utk booking.. Wasap 01114383944
#putupiring
#jjcm #foodpic #foodporn #foodjb #jb #makan  #johorbahru makan2jb #johor #sedap
Plaats.co ingin mengucapkan selamat berpuasa dan moga kita semua mendapat 1001 barakah dan manfaat. Ramadhan Kareem! Kami sudah buka di meru. Esok dah puasa so moh kita try air plaats yg sememangnya PIOR chor! Kami akan buka di tapak yg sama pada bulan puasa dengan air-air balang special! Follow kami di insta n facebook @plaats.co utk apa2 update dan promosi ๐Ÿ˜˜ please spread the love #maps #meru #meruipoh #ipoh #ipohcityawesome #coffee #plaats #jelapang #mydinmeru #amanjaya #ipohcalling #feedbacks! #foodtruck #ipohfoodtruck #ipohcity #ipohjjcm #ipohcalling #ipohmali #ipohperak #jjcm #tahunmelawatperak2017 #caravanipoh #1stinipoh #firstinipoh #ipohpicnicday #silverstatefoodtrucks #foodtrailer #foodcarts #rezekikamidisini
Plaats.co ingin mengucapkan selamat berpuasa dan moga kita semua mendapat 1001 barakah dan manfaat. Ramadhan Kareem! Kami sudah buka di meru. Esok dah puasa so moh kita try air plaats yg sememangnya PIOR chor! Kami akan buka di tapak yg sama pada bulan puasa dengan air-air balang special! Follow kami di insta n facebook @plaats.co utk apa2 update dan promosi ๐Ÿ˜˜ please spread the love #maps  #meru  #meruipoh  #ipoh  #ipohcityawesome  #coffee  #plaats  #jelapang  #mydinmeru  #amanjaya  #ipohcalling  #feedbacks ! #foodtruck  #ipohfoodtruck  #ipohcity  #ipohjjcm  #ipohcalling  #ipohmali  #ipohperak  #jjcm  #tahunmelawatperak2017  #caravanipoh  #1stinipoh  #firstinipoh  #ipohpicnicday  #silverstatefoodtrucks  #foodtrailer  #foodcarts  #rezekikamidisini 
The day before Ramadhan!
Selera memikat jiwa...
#aku suka #jjcm #delicious
#ThrowbackYesterday

Happy Anniversary yang ke 4 tahun my love.. May Allah bless our journey amin.. we all love you papa.. Alhamdulillah syukur dapat surprise excited mama lagi lagi benda alah tu hehe... tq papa belanja mama makan dah terlepas mengidam.. hope papa suka mama kasi hadiah yg tak seberapa tu.. hehe

mama doakan semoga papa selalu dimurahkan rezeki amin.. n minta maaf ampun ada banyak buat salah silap sepanjang 4 yrs. love you mybff.

25/05/2013 - 25/05/2017

#happyanniversary #4years #happyfamily #happylife #loveyou #papa #son #skudai #viral #malaysia #jjcm #preggymom
#ThrowbackYesterday  Happy Anniversary yang ke 4 tahun my love.. May Allah bless our journey amin.. we all love you papa.. Alhamdulillah syukur dapat surprise excited mama lagi lagi benda alah tu hehe... tq papa belanja mama makan dah terlepas mengidam.. hope papa suka mama kasi hadiah yg tak seberapa tu.. hehe mama doakan semoga papa selalu dimurahkan rezeki amin.. n minta maaf ampun ada banyak buat salah silap sepanjang 4 yrs. love you mybff. 25/05/2013 - 25/05/2017 #happyanniversary  #4years  #happyfamily  #happylife  #loveyou  #papa  #son  #skudai  #viral  #malaysia  #jjcm  #preggymom 
Siapa sini suka make up?

Dengan HMP ni korang boleh dapat muka glowing tau. Makin lama akan nampak makin cantik. Berseri-seri je orang tengok. 
Ada SPF35โ€‹ dan sesuai juga untuk kulit berminyak serta kering. Foundation ni ada KKM tau, jadi memang selamat untuk kulit kita. 
Ada juga argan oil dalam foundation ni. Maknanya sambil kita guna sambil merawat kulit kita.

Nak berseri masa raya? Jom lah cuba satu. Ada FREE GIFT tau menanti anda. Siapa cepat dia dapat.

#HMP #Foundation #Cantik #Gojes #Hariraya #Raya2017 #Sayajual #Bazarpaknil #shawlkeknis
#kuihraya #bajuraya #jjcm #rcw #laraalana #naelofar #littleprincessaisyah #aisyahdhiarana #Raya #Menawan #Jerawat #eyebag
Siapa sini suka make up? Dengan HMP ni korang boleh dapat muka glowing tau. Makin lama akan nampak makin cantik. Berseri-seri je orang tengok. Ada SPF35โ€‹ dan sesuai juga untuk kulit berminyak serta kering. Foundation ni ada KKM tau, jadi memang selamat untuk kulit kita. Ada juga argan oil dalam foundation ni. Maknanya sambil kita guna sambil merawat kulit kita. Nak berseri masa raya? Jom lah cuba satu. Ada FREE GIFT tau menanti anda. Siapa cepat dia dapat. #HMP  #Foundation  #Cantik  #Gojes  #Hariraya  #Raya2017  #Sayajual  #Bazarpaknil  #shawlkeknis  #kuihraya  #bajuraya  #jjcm  #rcw  #laraalana  #naelofar  #littleprincessaisyah  #aisyahdhiarana  #Raya  #Menawan  #Jerawat  #eyebag 
Farewell Mr Farouk! Semoga success selalu! Kaya jgn lupa kawan. Hahaha #jjcm #upm #serdang
Farewell Mr Farouk! Semoga success selalu! Kaya jgn lupa kawan. Hahaha #jjcm  #upm  #serdang 
๐Ÿ“๐ŸŒ Victoria Park, Western Australia, Australia. 
#turkeybenedict @the_sarapan #shery_food_travel
Bismillah..
Stall "bakar membakar" kami sudah pun beroperasi.Kami terletak di hadapan restoran. K. k. Loh, Taman Bukit Mewah.  Ada menu Ikan Bakar,  sotong bakar,  udang bakar,  kerang bakar,  kupang bakar... Dengan dihidang bersama sambal tumbok,  air asam special, hirisan limau dan taburan bawang putih goreng.. Jemputlah semua.. #foodpic 
#foodie #foodporn  #malaysianfood #fish #dinner #jjcm #makan #sktbm #sedap #ikanbakar #sotong bakar #kerangbakar #udangbakar #kupangbakar #johorbaharu  #makanmakan #jbmakan #chef
Bismillah.. Stall "bakar membakar" kami sudah pun beroperasi.Kami terletak di hadapan restoran. K. k. Loh, Taman Bukit Mewah. Ada menu Ikan Bakar, sotong bakar, udang bakar, kerang bakar, kupang bakar... Dengan dihidang bersama sambal tumbok, air asam special, hirisan limau dan taburan bawang putih goreng.. Jemputlah semua.. #foodpic  #foodie  #foodporn  #malaysianfood  #fish  #dinner  #jjcm  #makan  #sktbm  #sedap  #ikanbakar  #sotong  bakar #kerangbakar  #udangbakar  #kupangbakar  #johorbaharu  #makanmakan  #jbmakan  #chef 
Kecil besar, tua muda semuanya boleh dapatkan baju renang di @haleemamuslimahswimwear. Saiz tersedia hingga 6XL utk muslimah dewasa. Utk kanak2 saiz tersedia dari seumur 3thn hingga 12thn.

Nak lihat koleksi dan stok yang ada? Layari www.haleemaswimwear.com atau kunjungi terus butik kami, #ButikHaleema . Buka SETIAP HARI. Boleh cuba dan rasai keselesaannya. Lebih puas hati. โค.
.
#sayajual #bajurenangmuslimah #bajumandi #burkini #muslimahswimwear #modestswimwear #plussizemuslimahswimwear #student #swimmingclass #diving #snorkeling #cuticutimalaysia #jjcm #familyday
Kecil besar, tua muda semuanya boleh dapatkan baju renang di @haleemamuslimahswimwear. Saiz tersedia hingga 6XL utk muslimah dewasa. Utk kanak2 saiz tersedia dari seumur 3thn hingga 12thn. Nak lihat koleksi dan stok yang ada? Layari www.haleemaswimwear.com atau kunjungi terus butik kami, #ButikHaleema  . Buka SETIAP HARI. Boleh cuba dan rasai keselesaannya. Lebih puas hati. โค. . #sayajual  #bajurenangmuslimah  #bajumandi  #burkini  #muslimahswimwear  #modestswimwear  #plussizemuslimahswimwear  #student  #swimmingclass  #diving  #snorkeling  #cuticutimalaysia  #jjcm  #familyday 
#PERHATIAN - NEKA CAFE AKAN TUTUP DARI 26/05/2017 hingga 29/05/2017
.
KAMI AKAN BEROPERASI SEPERTI BIASA PADA 30/05/2017 (SELASA)
.
WAKTU OPERASI RAMADHAN : 5:00ptg-1:00pagi
.
UTK RESERVATION: 03-5613 4484
.
SEMPENA DGN BULAN RAMADHAN AKAN TIBA. KITA JUMPA SELASA MINGGU DEPAN YA. KORANG PLAN2 BERBUKA DI NEKA CAFE NANTI โœŒ๏ธโœŒ๏ธ
.
.
#ss15 #subang #subangjaya #47500 #igersmalaysia #makan #makanan #petalingjaya #shahalam #bangi #putrajaya #kl #klfoodie #eatdrinkkl #cafe #foodinkmalaysia #foodphotography #jjcm #jjcmtv3 #jjcm2017 #igersmalaysia #awakmakanape #cafehopkl #cafehopmy #coffeeshop #coffeetime #nutella #cheesecake #chocolate
#PERHATIAN  - NEKA CAFE AKAN TUTUP DARI 26/05/2017 hingga 29/05/2017 . KAMI AKAN BEROPERASI SEPERTI BIASA PADA 30/05/2017 (SELASA) . WAKTU OPERASI RAMADHAN : 5:00ptg-1:00pagi . UTK RESERVATION: 03-5613 4484 . SEMPENA DGN BULAN RAMADHAN AKAN TIBA. KITA JUMPA SELASA MINGGU DEPAN YA. KORANG PLAN2 BERBUKA DI NEKA CAFE NANTI โœŒ๏ธโœŒ๏ธ . . #ss15  #subang  #subangjaya  #47500  #igersmalaysia  #makan  #makanan  #petalingjaya  #shahalam  #bangi  #putrajaya  #kl  #klfoodie  #eatdrinkkl  #cafe  #foodinkmalaysia  #foodphotography  #jjcm  #jjcmtv3  #jjcm2017  #igersmalaysia  #awakmakanape  #cafehopkl  #cafehopmy  #coffeeshop  #coffeetime  #nutella  #cheesecake  #chocolate 
Sempena bulan Ramadan Kareem, kami krew Grato Plus Bangi memohon maaf jika ada salah dan silap, semoga kita semua dapat beribadat dengan sempurna pada bulan yang mulia ini. 
Waktu Operasi Bulan Ramadan :
4.30pm - Azan Isya'

Kami juga akan bersiaran di Pasar Ramadan Section 3 Bandar Baru Bangi (sebelah Proton). Untuk tempahan berbuka puasa atau take-away bolehlah call 012-2470131 ๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿ”โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘ช๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท
#gratoplus_bangi #italian #western #jalanjalancarimakan #jjcm #bandarbarubangi #lapar #bangi #burger #pasta #makansedap na
Sempena bulan Ramadan Kareem, kami krew Grato Plus Bangi memohon maaf jika ada salah dan silap, semoga kita semua dapat beribadat dengan sempurna pada bulan yang mulia ini. Waktu Operasi Bulan Ramadan : 4.30pm - Azan Isya' Kami juga akan bersiaran di Pasar Ramadan Section 3 Bandar Baru Bangi (sebelah Proton). Untuk tempahan berbuka puasa atau take-away bolehlah call 012-2470131 ๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿ”โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘ช๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท #gratoplus_bangi  #italian  #western  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #bandarbarubangi  #lapar  #bangi  #burger  #pasta  #makansedap  na
Throwback malam tadi. Sempat masak ni je untuk tetamu yg tibaยฒ cakap nak dtg berbuka puasa dengan kami. Maaf la, ni je yg sempat disediakan. Last minute punya hidangan.. #marinaskitchen #lontongjawa #nasiimpit #lodeh #sambalkacang #serundingkelapa #bergedildaging #nasilemak #sambaltelurrebus #kangkunggorengbelacan #rendangtok #daginghitamberempah #sirapaischiaseed #buahpear #pisang #jk1m  #johor #jjcm #makan #jawa #butterkicap #lontong #kampung
Booking and pay your Set Dinner / Set Berbuka Puasa before 1st June 2017 to entitle for our complimentary dessert either Thai Pulut Durian or Thai Red Ruby. *WE ARE OPEN EVERYDAY*

Come to Bangkok House Restaurant : 
PJ 03-7954.9872
Mont Kiara 03-6211.9872
TTDI 03-7733.4333

SMS/ WhatsApp booking at 012-2069872 / 012-3693949

#bangkokhouse #thaifood #malaysia #promotion #promo #ramadhan #iftar #lunch #dinner #restaurant #authentic #jjcm #makan #foodpics #foodporn #foodie #foodgasm #restoran #makanan #malaysiancafes #family #love #event #group #vscocam #seafood #dessert #vscofood #combo
Booking and pay your Set Dinner / Set Berbuka Puasa before 1st June 2017 to entitle for our complimentary dessert either Thai Pulut Durian or Thai Red Ruby. *WE ARE OPEN EVERYDAY* Come to Bangkok House Restaurant : PJ 03-7954.9872 Mont Kiara 03-6211.9872 TTDI 03-7733.4333 SMS/ WhatsApp booking at 012-2069872 / 012-3693949 #bangkokhouse  #thaifood  #malaysia  #promotion  #promo  #ramadhan  #iftar  #lunch  #dinner  #restaurant  #authentic  #jjcm  #makan  #foodpics  #foodporn  #foodie  #foodgasm  #restoran  #makanan  #malaysiancafes  #family  #love  #event  #group  #vscocam  #seafood  #dessert  #vscofood  #combo 
MEE MAGGI GORENG MAMAK

Bahan-bahan:

360 gm Maggi (rendam maggi dengan air panas. kejap je.. then toskan jangan bagi kembang sangat tau..kalau terlalu kembang nanti masa goreng hancur lembik2.
*1 biji bawang besar
*6 ulas bawang putih
*segenggam udang kering (kisar semua bahan2 bertanda *)
10 tangkai cili kering(rendam dgn air panas dan kisar)
tauhu 
sedikit taugeh dan sawi
udang,kerang,sotong,dada ayam dan daging yang dipotong nipis
kicap manis,sos cili dan sos tiram secukupnya
daun sup dan daun bawang

Untuk hiasan: 
bawang goreng 
cili merah 
daun sup dan daun bawang
telur mata
tomato 
timun
limau kasturi/nipis

Cara:

1. Tumis bawang dan bahan kisar tadi sehingga naik bau
2. Bila dah naik bau, masukkan cili kering yang dikisar.
3. Bila dah terbit minyak masukkan sos tiram dan kicap..letak agak2..kalau leh jangan letak garam dulu k.. sebab sos tiram dan kicap nanti dah masin...
4. Masukkan pula daun sup dan daun bawang
5. Kacau rata
6. Masukkan sotong,udang,kerang,isi ayam dan daging
7. Kacau sehingga ayam dan daging nampak kecut..
8. Masukkan tauhu
9. Masukkan Maggi
10. Jangan lupa masukkan taugeh dan sawi..
11. kacau semua sehingga mesra rakyat.hahaha.
12. Kalau colour tak cukup cantik... masukkan sos cili dan kicap lagi..then gaul2... rasa garam...
nak sedap masukkan sket ajinomoto.. tapi kalau nak jaga kesihatan.. xyah letak k.
ok..siap dah untuk dihidangkan... #KuKirimCinta #mahn #resepisedap #resepi #jjcm
MEE MAGGI GORENG MAMAK Bahan-bahan: 360 gm Maggi (rendam maggi dengan air panas. kejap je.. then toskan jangan bagi kembang sangat tau..kalau terlalu kembang nanti masa goreng hancur lembik2. *1 biji bawang besar *6 ulas bawang putih *segenggam udang kering (kisar semua bahan2 bertanda *) 10 tangkai cili kering(rendam dgn air panas dan kisar) tauhu sedikit taugeh dan sawi udang,kerang,sotong,dada ayam dan daging yang dipotong nipis kicap manis,sos cili dan sos tiram secukupnya daun sup dan daun bawang Untuk hiasan: bawang goreng cili merah daun sup dan daun bawang telur mata tomato timun limau kasturi/nipis Cara: 1. Tumis bawang dan bahan kisar tadi sehingga naik bau 2. Bila dah naik bau, masukkan cili kering yang dikisar. 3. Bila dah terbit minyak masukkan sos tiram dan kicap..letak agak2..kalau leh jangan letak garam dulu k.. sebab sos tiram dan kicap nanti dah masin... 4. Masukkan pula daun sup dan daun bawang 5. Kacau rata 6. Masukkan sotong,udang,kerang,isi ayam dan daging 7. Kacau sehingga ayam dan daging nampak kecut.. 8. Masukkan tauhu 9. Masukkan Maggi 10. Jangan lupa masukkan taugeh dan sawi.. 11. kacau semua sehingga mesra rakyat.hahaha. 12. Kalau colour tak cukup cantik... masukkan sos cili dan kicap lagi..then gaul2... rasa garam... nak sedap masukkan sket ajinomoto.. tapi kalau nak jaga kesihatan.. xyah letak k. ok..siap dah untuk dihidangkan... #KuKirimCinta  #mahn  #resepisedap  #resepi  #jjcm 
Throwback malam tadi. Sempat masak ni je untuk tetamu yg tibaยฒ cakap nak dtg berbuka puasa dengan kami. Maaf la, ni je yg sempat disediakan. Last minute punya hidangan.. #marinaskitchen #lontongjawa #nasiimpit #lodeh #sambalkacang #serundingkelapa #bergedildaging #nasilemak #sambaltelurrebus #kangkunggorengbelacan #rendangtok #daginghitamberempah #sirapaischiaseed #buahpear #pisang #jk1m  #johor #jjcm #makan #jawa #butterkicap #lontong #kampung
Throwback malam tadi. Sempat masak ni je untuk tetamu yg tibaยฒ cakap nak dtg berbuka puasa dengan kami. Maaf la, ni je yg sempat disediakan. Last minute punya hidangan.. #marinaskitchen #lontongjawa #nasiimpit #lodeh #sambalkacang #serundingkelapa #bergedildaging #nasilemak #sambaltelurrebus #kangkunggorengbelacan #rendangtok #daginghitamberempah #sirapaischiaseed #buahpear #pisang #jk1m  #johor #jjcm #makan #jawa #butterkicap #lontong #kampung
Throwback malam tadi. Sempat masak ni je untuk tetamu yg tibaยฒ cakap nak dtg berbuka puasa dengan kami. Maaf la, ni je yg sempat disediakan. Last minute punya hidangan.. #marinaskitchen #lontongjawa #nasiimpit #lodeh #sambalkacang #serundingkelapa #bergedildaging #nasilemak #sambaltelurrebus #kangkunggorengbelacan #rendangtok #daginghitamberempah #sirapaischiaseed #buahpear #pisang #jk1m  #johor #jjcm #makan #jawa #butterkicap #lontong #kampung
Tak Nak Merokok hoi hoi! .

Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong #klinikkesihatan #wondercheese
Tak Nak Merokok hoi hoi! . Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong  #klinikkesihatan  #wondercheese 
Tak Nak Merokok hoi hoi! .

Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong #klinikkesihatan #wondercheese
Tak Nak Merokok hoi hoi! . Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong  #klinikkesihatan  #wondercheese 
#breakfastbeforefastingmonth #bff #kfclickingood #jjcm #makanmakan #alhamdullilah @villyjuis ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜—
Salam Jumaat. 
Pagi ni Sara dan keluarga sarapan di Kedai Hasanah, keluarga kami panggil "Kedai Kuning" sebab kedainya berwarna kuning. 
Kedai ni terletak di Kubang Kerian. Sesiapa yang bertandang ke Kelantan jemputlah datang ke sini. Pelbagai makanan kelantan ada di sini.

Highly recommended!

#JJCM #SaraMakey
#wearingZSBawalShawl #ZSBawalShawl #BawalShawl
Salam Jumaat. Pagi ni Sara dan keluarga sarapan di Kedai Hasanah, keluarga kami panggil "Kedai Kuning" sebab kedainya berwarna kuning. Kedai ni terletak di Kubang Kerian. Sesiapa yang bertandang ke Kelantan jemputlah datang ke sini. Pelbagai makanan kelantan ada di sini. Highly recommended! #JJCM  #SaraMakey  #wearingZSBawalShawl  #ZSBawalShawl  #BawalShawl 
Wahh dapatkan @wondercheese88 di Booth D Ohsem pagi ni di Klinik Puchong Bt 14 
#Repost @d.ohsembites (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong #klinikkesihatan
Wahh dapatkan @wondercheese88 di Booth D Ohsem pagi ni di Klinik Puchong Bt 14 #Repost  @d.ohsembites (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong  #klinikkesihatan 
Berkumandang 'Negaraku' di Klinik Kesihatan Puchong harini!
.

Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong #klinikkesihatan #wondercheese
Berkumandang 'Negaraku' di Klinik Kesihatan Puchong harini! . Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong  #klinikkesihatan  #wondercheese 
Berkumandangan 'Negaraku' harini!
.

Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong #klinikkesihatan #wondercheese
Berkumandangan 'Negaraku' harini! . Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong  #klinikkesihatan  #wondercheese 
.
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ฃ "LAST DAY PROMOTION" ๐ŸŒ™๐ŸŒ™
.
GET Amber Ramadan Voucher only for RM49++, from Now until 9:29PM TODAY!
.
HURRY!
.
DON'T MISS OUT!
.
Normal price: rm59++ .
Call Us NOW for Inquiry!
๐Ÿ“ž Tel: 1-800-22-6060
๐Ÿ“ฑ W/A: 014-2300300
.
AMBER CHINESE MUSLIM RESTAURANT
No 14, Level 1, Nexus Bangsar South, 
No 7, Jalan Kerinchi, 59200 Kuala Lumpur
.
#Ramadan #Iftar
#HalalFood #MuslimFood #ChineseMuslim
#JJCM #Lunch #Dinner #Gathering #Birthday 
#Catering #Bangsar #KualaLumpur #Malaysia
. ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ฃ "LAST DAY PROMOTION" ๐ŸŒ™๐ŸŒ™ . GET Amber Ramadan Voucher only for RM49++, from Now until 9:29PM TODAY! . HURRY! . DON'T MISS OUT! . Normal price: rm59++ . Call Us NOW for Inquiry! ๐Ÿ“ž Tel: 1-800-22-6060 ๐Ÿ“ฑ W/A: 014-2300300 . AMBER CHINESE MUSLIM RESTAURANT No 14, Level 1, Nexus Bangsar South, No 7, Jalan Kerinchi, 59200 Kuala Lumpur . #Ramadan  #Iftar  #HalalFood  #MuslimFood  #ChineseMuslim  #JJCM  #Lunch  #Dinner  #Gathering  #Birthday  #Catering  #Bangsar  #KualaLumpur  #Malaysia 
.
ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู
.
Salam Jumaat.. Salam Dhuha..
Salam menyambut Ramadhan..
.
Kakak masih open order utk kek gulung delicious ni okeh..
Meh lekaih text kakak place order..
.
Nmpk tak brand chocolate2 kat label kek tu??
Tu maksudnye.. Dlm kek ni 100% gune chocolate2 tu..
Bkn ltk flavour je okeh..
.
So, ade yg dh ngences air liur ke tu?? Hihi..
Meh text kakak cecepat meh..
Blh buat juadah buke nanti n mayb as a tester utk repeat order utk juadah raya nanti..
.
Nak details pjg lebar mcm ketapi ets..
Text kakak okeh.. ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฑ019.304.5074
.
#dfemomskitchenspaghetti
#dfeamonskitchenagliolio
#dfeamomskitchenbolognese
#dfeamomskitchenlaksa
#dfeamonskitchenbihunsup
#dfeamomskitchentrifle
#dfeamomskitchenoreo
#dfeamomskitchenlaici
#lunchbox #dessertbox 
#lunchdelivery
.
#dfeamomskitchen #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #ruangrezekihanania #jjcm #jjcm2016 #malaysianfood #masakanmelayu #deliveryfoodshahalam #fooddeliveryshahalam #shahalamresident #uitm #klang
. ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู . Salam Jumaat.. Salam Dhuha.. Salam menyambut Ramadhan.. . Kakak masih open order utk kek gulung delicious ni okeh.. Meh lekaih text kakak place order.. . Nmpk tak brand chocolate2 kat label kek tu?? Tu maksudnye.. Dlm kek ni 100% gune chocolate2 tu.. Bkn ltk flavour je okeh.. . So, ade yg dh ngences air liur ke tu?? Hihi.. Meh text kakak cecepat meh.. Blh buat juadah buke nanti n mayb as a tester utk repeat order utk juadah raya nanti.. . Nak details pjg lebar mcm ketapi ets.. Text kakak okeh.. ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฑ019.304.5074 . #dfemomskitchenspaghetti  #dfeamonskitchenagliolio  #dfeamomskitchenbolognese  #dfeamomskitchenlaksa  #dfeamonskitchenbihunsup  #dfeamomskitchentrifle  #dfeamomskitchenoreo  #dfeamomskitchenlaici  #lunchbox  #dessertbox  #lunchdelivery  . #dfeamomskitchen  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania  #jjcm  #jjcm2016  #malaysianfood  #masakanmelayu  #deliveryfoodshahalam  #fooddeliveryshahalam  #shahalamresident  #uitm  #klang 
Port luck sempena sambut puasa esok hari.. โค๏ธโค๏ธ #portluck #follow4follow #instalike #instagood #instagram #jjcm #foodporn
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong #klinikkesihatan #wondercheese
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong  #klinikkesihatan  #wondercheese 
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong #klinikkesihatan #wondercheese
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong  #klinikkesihatan  #wondercheese 
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong #klinikkesihatan #wondercheese
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong  #klinikkesihatan  #wondercheese 
@d.ohsembites 
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong #klinikkesihatan
@d.ohsembites Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong  #klinikkesihatan 
JOM SEMUA!!
.
Meriahkan lagi suasana pengakhiran Bulan Syaaban.
.

RESTORAN KAMBING BAKAR KONTENA
.

#kotabharu 
#bachok 
#kbk 
#kambingbakarkontena 
#makansedap 
#jjcm
#kelantanese 
#husm
#ikbn
#umk
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong #klinikkesihatan
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong  #klinikkesihatan 
Morning view! #fudgybrownies for Ina. Have a blessed Friday everyone and salam Ramadhan Mubarak ๐Ÿ’ž
#fallaskitchen #cake #baking #homebaker
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong #klinikkesihatan
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Klinik Kesihatan Puchong CanBazaar anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong  #klinikkesihatan 
#repost @d.ohsembites .
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Bukit Ekspo UPM sempena CanFun Walk anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong #klinikkesihatan
#repost  @d.ohsembites . Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Bukit Ekspo UPM sempena CanFun Walk anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong  #klinikkesihatan 
#repost @d.ohsembites .
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Bukit Ekspo UPM sempena CanFun Walk anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong #klinikkesihatan
#repost  @d.ohsembites . Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Bukit Ekspo UPM sempena CanFun Walk anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong  #klinikkesihatan 
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14.
.
Jom meriahkan!
.
Berpagian kami berbazaar di Bukit Ekspo UPM sempena CanFun Walk anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer
.
#dOhsemBites #teamDOB #theohsemfoodilicious #CancerFly #UPMCare #ekspokesihatanputrajaya #jomsihat #zumbaputrajaya #vendorMalaysia #vendorPutrajaya #bazaarMalaysia #bazaarVendor #makanan #jommakan #JJCM #nasilemak #CheesekutZ #sandwich #whatsForBreakfast #Puchong
Alhamdulillah Team D'Ohsem Bites sekali lagi menerima jemputan dari CancerFly CanBazaar kali ini sempena Hari Tanpa Tembakau Sedunia di Klinik Kesihatan Puchong bt 14. . Jom meriahkan! . Berpagian kami berbazaar di Bukit Ekspo UPM sempena CanFun Walk anjuran UPMCare dan CancerFly. #LifeFreefromCancer  . #dOhsemBites  #teamDOB  #theohsemfoodilicious  #CancerFly  #UPMCare  #ekspokesihatanputrajaya  #jomsihat  #zumbaputrajaya  #vendorMalaysia  #vendorPutrajaya  #bazaarMalaysia  #bazaarVendor  #makanan  #jommakan  #JJCM  #nasilemak  #CheesekutZ  #sandwich  #whatsForBreakfast  #Puchong 
RAMADHAN KAREEM. 
NASI LEMAK ROYALE TEAM KEDAH
Kami beroperasi pada pukul 
3.30ptg - 8.30ptg ( rehat 8.30 - 9.30 ) 
9.30 malam - 3.30 pagi. 
Diantara Menu Utama Berbuka Puasa kami ialah ;- ๐Ÿ‘‰๐Ÿป NASI LEMAK ROYALE TEAM KEDAH 
Menu Baru Juadah Pada Malam pula ialah ;- ๐Ÿ‘‰๐Ÿป ANEKA SUP POWER : KAMBING, AYAM, TULANG ๐Ÿ‘‰๐Ÿป ANEKA MEE / BIHUN / KUEY TEOW GORENG ๐Ÿ‘‰๐Ÿป ANEKA MEE / BIHUN / KUEY TEOW SUP ๐Ÿ‘‰๐Ÿป KAMBING / AYAM BAKAR ๐Ÿ‘‰๐Ÿป ROTI JOHN CHEESE 
PAKAT MAI PEKENA KAT KEDAI NASI LEMAK ROYALE TEAM KEDAH BANDAR BARU BANGI. 
KAMI MENDOAKAN SEMUA MENDAPAT RAMADHAN YANG BAROKAH. SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK.

#nasilemakroyalekedah 
#teamkedah 
#jjcm 
#jalanjalancarimakan 
#foodhunter 
#foodlover 
#bangi 
#bandarbarubangi 
#menubukapuasa
RAMADHAN KAREEM. NASI LEMAK ROYALE TEAM KEDAH Kami beroperasi pada pukul 3.30ptg - 8.30ptg ( rehat 8.30 - 9.30 ) 9.30 malam - 3.30 pagi. Diantara Menu Utama Berbuka Puasa kami ialah ;- ๐Ÿ‘‰๐Ÿป NASI LEMAK ROYALE TEAM KEDAH Menu Baru Juadah Pada Malam pula ialah ;- ๐Ÿ‘‰๐Ÿป ANEKA SUP POWER : KAMBING, AYAM, TULANG ๐Ÿ‘‰๐Ÿป ANEKA MEE / BIHUN / KUEY TEOW GORENG ๐Ÿ‘‰๐Ÿป ANEKA MEE / BIHUN / KUEY TEOW SUP ๐Ÿ‘‰๐Ÿป KAMBING / AYAM BAKAR ๐Ÿ‘‰๐Ÿป ROTI JOHN CHEESE PAKAT MAI PEKENA KAT KEDAI NASI LEMAK ROYALE TEAM KEDAH BANDAR BARU BANGI. KAMI MENDOAKAN SEMUA MENDAPAT RAMADHAN YANG BAROKAH. SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK. #nasilemakroyalekedah  #teamkedah  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #foodhunter  #foodlover  #bangi  #bandarbarubangi  #menubukapuasa 
Temui Barbossa Beef Slider di Tesco Mutiara Damansara, bersebelahan The Curve pada Ahad ni 28 Mei 2017 #corsairchef  #kotadamansara #sliders #sandwich #klfoodtruck #jjcm #jalan2carimakan #makan  #bazar #thecurve
Last night makan sandwiches sedap ๐Ÿคค ๐ŸŒฏ๐Ÿฅ™๐Ÿฅ–at @delikoffie.kl @goboxconcept You can create your favourite sandwiches just the way you want! I chose wholemeal bread ๐ŸžJom makan sini boleh buka puasa makanan sihat or lepas tarawih boleh dtg makan minum relax2 over here! Nindia tokey besaq punya, sis @hazrenebegum ๐Ÿ˜ Hijab by @eroseshijab plain glitter 'sage green' ๐ŸŒน #eroseshijab #ootdhijab #sofeamakan #nofilter #delikoffee #goboxconcept #latepost #jjcm #sandwiches #jalanyapkwanseng #foodinkl #semalampunyacerita #notmylastkopek
Last night makan sandwiches sedap ๐Ÿคค ๐ŸŒฏ๐Ÿฅ™๐Ÿฅ–at @delikoffie.kl @goboxconcept You can create your favourite sandwiches just the way you want! I chose wholemeal bread ๐ŸžJom makan sini boleh buka puasa makanan sihat or lepas tarawih boleh dtg makan minum relax2 over here! Nindia tokey besaq punya, sis @hazrenebegum ๐Ÿ˜ Hijab by @eroseshijab plain glitter 'sage green' ๐ŸŒน #eroseshijab  #ootdhijab  #sofeamakan  #nofilter  #delikoffee  #goboxconcept  #latepost  #jjcm  #sandwiches  #jalanyapkwanseng  #foodinkl  #semalampunyacerita  #notmylastkopek 
Fish and chips @spoonsteakhouse ... harini @spoonsteakhouse buka dari jam 6ptg hingga 11mlm... boleh call atau whatsapp utk pertanyaan 0133050603โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹#spoonsteakhouse #lovespoon #alhamdulillah #jjcm #jjcmtv3 #jjcm2017 #jalanjalancarimakan #wangsamaju #westernfood #grill #dinner #dinnertime #dinnerwithfamily #foodporn #kualalumpur #malaysia
Sarapan pagi sebelum puasa dulu di Norra Rich Jalan gong pak jin....
#jjcm 
#norrarich
Sarapan pagi sebelum puasa dulu di Norra Rich Jalan gong pak jin.... #jjcm  #norrarich 
You've HEARD it. You've SEEN it. Now it's time to TASTE it!! Head up to BIG GALLEY'S CAFE today to try our legendary ๐Ÿฆ๐Ÿฆ€SEAFOOD GRILL๐Ÿฆ€๐Ÿฆ. "Sedap bagitau KAWAN, tak sedap bgtau KAMI".
. . . 
Operation hours:
4.30 petang - 12.30 malam
. . .
No telefon:
- +60 11 3627 4157
- +60 17 405 3358
You've HEARD it. You've SEEN it. Now it's time to TASTE it!! Head up to BIG GALLEY'S CAFE today to try our legendary ๐Ÿฆ๐Ÿฆ€SEAFOOD GRILL๐Ÿฆ€๐Ÿฆ. "Sedap bagitau KAWAN, tak sedap bgtau KAMI". . . . Operation hours: 4.30 petang - 12.30 malam . . . No telefon: - +60 11 3627 4157 - +60 17 405 3358
Alhamdulillah... Repeat cust tuk bulan puasa ni... Ramai yg nk cantik... Bertuah betul lar... Dpt suami yg suka manjakan isteri....๐Ÿ˜โค๐Ÿ˜โค๐Ÿ˜โค๐Ÿ˜โค
.
.
For bubble facial service... 60min to 75min will reduce wrinkle, removes Whitehead, uplifting face...
.
.
Click here for booking...
www.wasap.my/60195424584/facialbooking
.
.
#nonachantiquefacial 
#nonachantique 
#homefacial
#facialkl
#facespa #facelifting #whitening #whitehead #mobilespabiz #custtocustl #malaysiano1 #neelofa #dfkl #emmartw #raya2017 #instafollowers #regrann #ohsem #mediaset #jjcm #mbf #mbfteam #dream #antiaging
Alhamdulillah... Repeat cust tuk bulan puasa ni... Ramai yg nk cantik... Bertuah betul lar... Dpt suami yg suka manjakan isteri....๐Ÿ˜โค๐Ÿ˜โค๐Ÿ˜โค๐Ÿ˜โค . . For bubble facial service... 60min to 75min will reduce wrinkle, removes Whitehead, uplifting face... . . Click here for booking... www.wasap.my/60195424584/facialbooking . . #nonachantiquefacial  #nonachantique  #homefacial  #facialkl  #facespa  #facelifting  #whitening  #whitehead  #mobilespabiz  #custtocustl  #malaysiano1  #neelofa  #dfkl  #emmartw  #raya2017  #instafollowers  #regrann  #ohsem  #mediaset  #jjcm  #mbf  #mbfteam  #dream  #antiaging 
Esok 26 MEI 2017, kami buka untuk hari terakhir sebelum RAMADHAN. Jom "Make sedap, perut kenye" dengan MENU BOLEH TAMBAH PERCUMA kami, CENDOL RM2, LAKSA PENANG RM3, PASEMBUR RM4, NASI GORENG RM5 dan TEH O RM1. Menu lain IKAN CELUP TEPUNG RM2/ekor, SOTONG CELUP TEPUNG RM6, BUBUR NASI RM3, ROJAK BUAH RM4 dan AISKRIM RM1. #cendol #cendolzam #pasembur #laksapenang #rojakbuah #teh #nasigoreng #awakmakanape #ikanceluptepung #sotongceluptepung #buburnasi #aiskrim #akusuka #jommakan #jjcmtv3 #jjcm #jalanjalancarimakan #besutpeople #igbesut #igpantaitimur #sohoweh #besut #terengganu #malaysia #food #foodporn
Esok 26 MEI 2017, kami buka untuk hari terakhir sebelum RAMADHAN. Jom "Make sedap, perut kenye" dengan MENU BOLEH TAMBAH PERCUMA kami, CENDOL RM2, LAKSA PENANG RM3, PASEMBUR RM4, NASI GORENG RM5 dan TEH O RM1. Menu lain IKAN CELUP TEPUNG RM2/ekor, SOTONG CELUP TEPUNG RM6, BUBUR NASI RM3, ROJAK BUAH RM4 dan AISKRIM RM1. #cendol  #cendolzam  #pasembur  #laksapenang  #rojakbuah  #teh  #nasigoreng  #awakmakanape  #ikanceluptepung  #sotongceluptepung  #buburnasi  #aiskrim  #akusuka  #jommakan  #jjcmtv3  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #besutpeople  #igbesut  #igpantaitimur  #sohoweh  #besut  #terengganu  #malaysia  #food  #foodporn 
Salam Ramadhan! Nah sikit gmbr menu ramadhan kami! Spaghetti tomyam ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ available di Kiosk bertam dan di taman bertam indah. Kalau cuba sekali mesti terangkat! 
Salam ramadhan dari Nan's kitchen
Delivering satisfaction and joy to your food. Nan's kitchen beroperasi untuk bulan ramadhan dr time 5.00pm hingga 2am (sahur). Untuk yang ingin membuat booking berbuka boleh hubungi 
Noor Afiq - 013-4919038
Noor Afyra - 013-4739038
Intan Nur syafiqah - 013-2697112
Sebarang whatsapp/ message akn dibls dalam masa 24 jam. Kami sarankan untk yg ingin berbuka di kedai kami ..membuat booking table dan makanan.
Kami juga operasi untk delivery hnya dari pukul 6pm (untuk berbuka sahaja) . Kawasan bertam sahaja. #bertamkiosk #bertamindah #kepalabatas #officialnanskitchen #foodgasm #menubaru #mairasa #foodhunter #penangfood #penangwestern #bestpenangwestern #jjcm #jalanjalancarimakan #jalanjalancarimakanpenang #penanghalalfood
Salam Ramadhan! Nah sikit gmbr menu ramadhan kami! Spaghetti tomyam ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ available di Kiosk bertam dan di taman bertam indah. Kalau cuba sekali mesti terangkat! Salam ramadhan dari Nan's kitchen Delivering satisfaction and joy to your food. Nan's kitchen beroperasi untuk bulan ramadhan dr time 5.00pm hingga 2am (sahur). Untuk yang ingin membuat booking berbuka boleh hubungi Noor Afiq - 013-4919038 Noor Afyra - 013-4739038 Intan Nur syafiqah - 013-2697112 Sebarang whatsapp/ message akn dibls dalam masa 24 jam. Kami sarankan untk yg ingin berbuka di kedai kami ..membuat booking table dan makanan. Kami juga operasi untk delivery hnya dari pukul 6pm (untuk berbuka sahaja) . Kawasan bertam sahaja. #bertamkiosk  #bertamindah  #kepalabatas  #officialnanskitchen  #foodgasm  #menubaru  #mairasa  #foodhunter  #penangfood  #penangwestern  #bestpenangwestern  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #jalanjalancarimakanpenang  #penanghalalfood 
3 Layer Water Dispenser

Material: Polyethylene

Features separate tiers to serve up to 3 different beverages 
3 individual dispensing taps for each layer 
Ice storage in base to keep drinks cold 
Easy to re-fill design, each layer can be filled separately 
Volume: 7.5litres
Height: 510mm
Width: 240mm
Depth: 300mmย 
Volume per Tier: 2.5litres

Whatsapp:ย 011-1639 1697

HARGA: RM120 +
POSTAGE RM25 SM, RM23/RM48 SS

#circollection #raya2017 #bazaarpaknil #jjcm #openhouseraya #bekasair3tingkat #asseenontvmalaysia #igshopmalaysia
3 Layer Water Dispenser Material: Polyethylene Features separate tiers to serve up to 3 different beverages 3 individual dispensing taps for each layer Ice storage in base to keep drinks cold Easy to re-fill design, each layer can be filled separately Volume: 7.5litres Height: 510mm Width: 240mm Depth: 300mmย  Volume per Tier: 2.5litres Whatsapp:ย 011-1639 1697 HARGA: RM120 + POSTAGE RM25 SM, RM23/RM48 SS #circollection  #raya2017  #bazaarpaknil  #jjcm  #openhouseraya  #bekasair3tingkat  #asseenontvmalaysia  #igshopmalaysia 
Seronok orang pakai iphone kan.. dia main tekan je.. Ha4 punya melayan makan mak mertua lalu pun tak pandang.. #BeforeRamadan
#KoreanBBQ
#SeoulGarden
#GirlHours
#Eating
#Dinner
#Candid
#JJCM
Sebelum naik bukit makan dan terus makan ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #gempak #layanmovie #jjcm #kehidupan #rawang #terbaik #jalanjalan
POWER BANK POKEMON 
10000Mah
Aluminium 
LED Flash Light 
Siap dalam kotak
2-4 kali charge ikut phone
Nampak rare + cantik 
Harga muah jaa + free postage
RM75.00
Pm mai jaa
010-3446998
#barangmurah #baranghot #perlis #kedah #perak #pulaupinang #akusuka #melodi #jjcm
DhatieyFoods 
Black Forest Cake
10" (1.5kg++)
RM 35 jerr...
014-9722303 ๐ŸŒน๐ŸŒนterima kasih kak zubaidah, kerana sudi menempah Kek dengan DhatieyFoods sempena menyambut hari jadi Kak Chik yang ke 12... Semoga umur Kak Chik diberkati,insyaAllah... Nnt,sila dtg lg ke tempat kami ye..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Kepada yg ingin menempah kek budget/kek premium bolehlah wasap kak jar 014-9722303 cnfirm harga yg Kami tawarkan berbaloi2.. cod area pasir tmboh,kubang kerian dan peringat sahaja..โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
#keksedapmurah #kekmurah #keklapisistana #dhatieyfoods #kekbajet #usahawanbakeri #kelantanbakers #kelantanbakersdailyupdate #kelantan #pasirtumbuh #jjcmkelantan #jjcm #raya2017 #agentneeded #kuihraya2017
DhatieyFoods Black Forest Cake 10" (1.5kg++) RM 35 jerr... 014-9722303 ๐ŸŒน๐ŸŒนterima kasih kak zubaidah, kerana sudi menempah Kek dengan DhatieyFoods sempena menyambut hari jadi Kak Chik yang ke 12... Semoga umur Kak Chik diberkati,insyaAllah... Nnt,sila dtg lg ke tempat kami ye..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Kepada yg ingin menempah kek budget/kek premium bolehlah wasap kak jar 014-9722303 cnfirm harga yg Kami tawarkan berbaloi2.. cod area pasir tmboh,kubang kerian dan peringat sahaja..โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ #keksedapmurah  #kekmurah  #keklapisistana  #dhatieyfoods  #kekbajet  #usahawanbakeri  #kelantanbakers  #kelantanbakersdailyupdate  #kelantan  #pasirtumbuh  #jjcmkelantan  #jjcm  #raya2017  #agentneeded  #kuihraya2017 
Havoc...ceria kami tapi #jjcm tak cukup korem nih..
Havoc...ceria kami tapi #jjcm  tak cukup korem nih..