an online Instagram web viewer

#jk1m5 medias

Photos

Saya tak pernah kurus! Dari zaman kanak-kanak saiz badan sy lain dari rakan sebaya. Percaya atau tidak, ketika berumur 13 thn berat saya mencecah 80kg dan apabila tamat alam persekolahan berat saya menjangkau 100kg. Jika berbicara tentang isu berat badan ini, pelbagai cara dan produk telah saya cuba. Ibu bapa sy juga pernah menghantar sy ke pusat rawatan pakar pemakanan dan menaja ke gymnasium tetapi hanya mampu bertahan separuh jalan. Turning point sy bermula apabila berat mencecah 107.8kg (Mei 2015) dan ianya adalah berat saya yang tertinggi. Saya cuba mencari "mood" utk mengubah diri dgn membaca dan mengikuti success story di web cikgu @kevinzahri seterusnya menjadi follower @aainnadra. Tidak lama itu sy mengikuti program @aainnadra dan @sayasyukri serta terussss mendaftar #jk1m5 #jomkurus1malaysia season 5 kawasan #shahalam2. Semasa jk5 saya berjaya menurunkan berat sebanyak 10.8kg . Dalam tempoh setahun, BMI saya menurun dr 40 kpd 32 dan masih berjuang untuk mencapai tahap normal. Terima kasih buat TL #teamshahalam2 #shahalamfighter @aainnadra @sayasyukri @kakibuddiesfitness atas dorongan, semangat, bebelan, kritikan dan sindiran yg positif. Buat rakan-rakan seperjuangan, saya amat memerlukan anda dan ayuh kita lakukan bersama. Anda semua idola saya. Selamat tinggal angka 3, kamu sudah berada bersama saya berbelas tahun lamanya #ulangtahunjk1m5 #thisismystory #goodbye100kg #misiturunkanperatusanlemak
Saya tak pernah kurus! Dari zaman kanak-kanak saiz badan sy lain dari rakan sebaya. Percaya atau tidak, ketika berumur 13 thn berat saya mencecah 80kg dan apabila tamat alam persekolahan berat saya menjangkau 100kg. Jika berbicara tentang isu berat badan ini, pelbagai cara dan produk telah saya cuba. Ibu bapa sy juga pernah menghantar sy ke pusat rawatan pakar pemakanan dan menaja ke gymnasium tetapi hanya mampu bertahan separuh jalan. Turning point sy bermula apabila berat mencecah 107.8kg (Mei 2015) dan ianya adalah berat saya yang tertinggi. Saya cuba mencari "mood" utk mengubah diri dgn membaca dan mengikuti success story di web cikgu @kevinzahri seterusnya menjadi follower @aainnadra. Tidak lama itu sy mengikuti program @aainnadra dan @sayasyukri serta terussss mendaftar #jk1m5  #jomkurus1malaysia  season 5 kawasan #shahalam2 . Semasa jk5 saya berjaya menurunkan berat sebanyak 10.8kg . Dalam tempoh setahun, BMI saya menurun dr 40 kpd 32 dan masih berjuang untuk mencapai tahap normal. Terima kasih buat TL #teamshahalam2  #shahalamfighter  @aainnadra @sayasyukri @kakibuddiesfitness atas dorongan, semangat, bebelan, kritikan dan sindiran yg positif. Buat rakan-rakan seperjuangan, saya amat memerlukan anda dan ayuh kita lakukan bersama. Anda semua idola saya. Selamat tinggal angka 3, kamu sudah berada bersama saya berbelas tahun lamanya #ulangtahunjk1m5  #thisismystory  #goodbye100kg  #misiturunkanperatusanlemak 
Diantara individu yg support since #JK1M5 #FatFobia1 #sebak ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ Thanks korang teman kak dib jogging malam2.. skrg kita support each other ok!
Diantara individu yg support since #JK1M5  #FatFobia1  #sebak  ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ Thanks korang teman kak dib jogging malam2.. skrg kita support each other ok!
Tahniah @aina.maddy @nabilnaimat, pasangan pertama #shahalamfighter #JK1M5. Program jom kurus tkr ke jom jodoh๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”Semoga kekal bahagia dunia dan akhirat #AiNabil
Tahniah @aina.maddy @nabilnaimat, pasangan pertama #shahalamfighter  #JK1M5 . Program jom kurus tkr ke jom jodoh๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”Semoga kekal bahagia dunia dan akhirat #AiNabil 
Wedding Reception #ainabil 26.11.2017.  Sebahagian family #JK1M5 #JK1M6 sikit lagi pelamin goyang ๐Ÿ˜‚ #cintajk1m
NEW PROMO! HIGH QUALITY!
.
Sports Bra X2 Series (Suitable for bigger cup)
.
Material : Spandex & Nylon
.
Price : RM69 exc postage
.
Aidilfitri Promo : Buy 2 RM100 inc postage (LIMITED TIME)
.
Size : M, L & XL
.
Color : Black, Purple, Pink, Blue & Orange
.
Suitable for high impact exercise
.
Whatsapp 012-6503571 to order
.
#sayajual #sayajualsportbra #sayajualsportsbra #sportbramalaysia #sportbramurah #sportsbramalaysia #sportsbramurah #jk1m5 #jomkurus #fitnessmalaysia #fitmalaysia #fitforlife #jk1m #jk1m6 #kevinzahri #nanaalhaleq #jomkurus1malaysia #astrobellajomkurus #hikingmalaysia #eatcleanmalaysia #circuittraining #joggingmalaysia #mysihat #fitness #fit #fitforlife #malaysiafit #jomkurus7 #jk1m7
NEW PROMO! HIGH QUALITY! . Sports Bra X2 Series (Suitable for bigger cup) . Material : Spandex & Nylon . Price : RM69 exc postage . Aidilfitri Promo : Buy 2 RM100 inc postage (LIMITED TIME) . Size : M, L & XL . Color : Black, Purple, Pink, Blue & Orange . Suitable for high impact exercise . Whatsapp 012-6503571 to order . #sayajual  #sayajualsportbra  #sayajualsportsbra  #sportbramalaysia  #sportbramurah  #sportsbramalaysia  #sportsbramurah  #jk1m5  #jomkurus  #fitnessmalaysia  #fitmalaysia  #fitforlife  #jk1m  #jk1m6  #kevinzahri  #nanaalhaleq  #jomkurus1malaysia  #astrobellajomkurus  #hikingmalaysia  #eatcleanmalaysia  #circuittraining  #joggingmalaysia  #mysihat  #fitness  #fit  #fitforlife  #malaysiafit  #jomkurus7  #jk1m7 
ITEM DI BAWAH ADALAH PRE ORDER
.
Nak membeli sports bra tak susah, kat shopping mall boleh beli, online pun banyak yang jual. Tapi nak cari Sports Bra bersaiz Plus Size? Itu yang susah.
.
Ada banyak pilihan dan warna. Dan yang paling penting sportsbra ni khas untuk HIGH IMPACT exercise. So korang dah tak perlu ragu-ragu nak exercise lagi.
.
HIGH IMPACT PLUS SIZE SPORTS BRA
.
RM119 Deposit : RM60
.
Eta : 2 minggu
.
Size : 40A-D 42A-D 44A-D
.
Jom whatsapp 0126503571 untuk details.
.
#sayajualsportbra #sayajualsportsbra #sayajualplussize #sayajualbraplussize #sportbraplussize #jomkurus7 #jk1m7 #jk1m #jk1m5 #sportsbraplussize #preorderplussize #sportsbramalaysia #sportbramalaysia #plussizemalaysia #braplusssizemalaysia #sportsbraplussizemalaysia #kevinzahri #nanaalhaleq #amirulagam #jomkurus #fitnessmalaysia #celebrityfitnessmalaysia #gegarvaganza
ITEM DI BAWAH ADALAH PRE ORDER . Nak membeli sports bra tak susah, kat shopping mall boleh beli, online pun banyak yang jual. Tapi nak cari Sports Bra bersaiz Plus Size? Itu yang susah. . Ada banyak pilihan dan warna. Dan yang paling penting sportsbra ni khas untuk HIGH IMPACT exercise. So korang dah tak perlu ragu-ragu nak exercise lagi. . HIGH IMPACT PLUS SIZE SPORTS BRA . RM119 Deposit : RM60 . Eta : 2 minggu . Size : 40A-D 42A-D 44A-D . Jom whatsapp 0126503571 untuk details. . #sayajualsportbra  #sayajualsportsbra  #sayajualplussize  #sayajualbraplussize  #sportbraplussize  #jomkurus7  #jk1m7  #jk1m  #jk1m5  #sportsbraplussize  #preorderplussize  #sportsbramalaysia  #sportbramalaysia  #plussizemalaysia  #braplusssizemalaysia  #sportsbraplussizemalaysia  #kevinzahri  #nanaalhaleq  #amirulagam  #jomkurus  #fitnessmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #gegarvaganza 
NEW!
.
Korang yang aktif bersukan, beriadah dan bersenam WAJIB pakai Sports Bra untuk best protection!
.
Sports Bra Multicolor
.
Sesuai untuk exercise jenis medium impact - light jog, training @ gym, hiking etc
.
Material : Spandex โ€ข Nylon
.
Price : RM55 exc postage
.
Disember Promo : Buy 2 RM80 inc postage
.
Size : M โ€ข L
.
Whatsapp 012-6503571 to order
.
#sayajual #sayajualsportbra #sayajualsportsbra #sportbramalaysia #sportbramurah #sportsbramalaysia #sportsbramurah #jk1m5 #jomkurus #fitnessmalaysia #fitmalaysia #fitforlife #jk1m #jk1m6 #kevinzahri #nanaalhaleq #jomkurus1malaysia #astrobellajomkurus #hikingmalaysia #eatcleanmalaysia #circuittraining #joggingmalaysia #mysihat #fitness #fit #fitforlife #malaysiafit #jomkurus7 #jk1m7
NEW! . Korang yang aktif bersukan, beriadah dan bersenam WAJIB pakai Sports Bra untuk best protection! . Sports Bra Multicolor . Sesuai untuk exercise jenis medium impact - light jog, training @ gym, hiking etc . Material : Spandex โ€ข Nylon . Price : RM55 exc postage . Disember Promo : Buy 2 RM80 inc postage . Size : M โ€ข L . Whatsapp 012-6503571 to order . #sayajual  #sayajualsportbra  #sayajualsportsbra  #sportbramalaysia  #sportbramurah  #sportsbramalaysia  #sportsbramurah  #jk1m5  #jomkurus  #fitnessmalaysia  #fitmalaysia  #fitforlife  #jk1m  #jk1m6  #kevinzahri  #nanaalhaleq  #jomkurus1malaysia  #astrobellajomkurus  #hikingmalaysia  #eatcleanmalaysia  #circuittraining  #joggingmalaysia  #mysihat  #fitness  #fit  #fitforlife  #malaysiafit  #jomkurus7  #jk1m7 
NEW!
.
Korang yang aktif bersukan, beriadah dan bersenam WAJIB pakai Sports Bra untuk best protection!
.
Sports Bra Multicolor
.
Sesuai untuk exercise jenis medium impact - light jog, training @ gym, hiking etc
.
Material : Spandex โ€ข Nylon
.
Price : RM55 exc postage
.
Disember Promo : Buy 2 RM80 inc postage
.
Size : M โ€ข L
.
Whatsapp 012-6503571 to order
.
#sayajual #sayajualsportbra #sayajualsportsbra #sportbramalaysia #sportbramurah #sportsbramalaysia #sportsbramurah #jk1m5 #jomkurus #fitnessmalaysia #fitmalaysia #fitforlife #jk1m #jk1m6 #kevinzahri #nanaalhaleq #jomkurus1malaysia #astrobellajomkurus #hikingmalaysia #eatcleanmalaysia #circuittraining #joggingmalaysia #mysihat #fitness #fit #fitforlife #malaysiafit #jomkurus7 #jk1m7
NEW! . Korang yang aktif bersukan, beriadah dan bersenam WAJIB pakai Sports Bra untuk best protection! . Sports Bra Multicolor . Sesuai untuk exercise jenis medium impact - light jog, training @ gym, hiking etc . Material : Spandex โ€ข Nylon . Price : RM55 exc postage . Disember Promo : Buy 2 RM80 inc postage . Size : M โ€ข L . Whatsapp 012-6503571 to order . #sayajual  #sayajualsportbra  #sayajualsportsbra  #sportbramalaysia  #sportbramurah  #sportsbramalaysia  #sportsbramurah  #jk1m5  #jomkurus  #fitnessmalaysia  #fitmalaysia  #fitforlife  #jk1m  #jk1m6  #kevinzahri  #nanaalhaleq  #jomkurus1malaysia  #astrobellajomkurus  #hikingmalaysia  #eatcleanmalaysia  #circuittraining  #joggingmalaysia  #mysihat  #fitness  #fit  #fitforlife  #malaysiafit  #jomkurus7  #jk1m7 
#desagatalltheway ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #jk1m8 
#jk1m
#jomsihat
#jk1mteamleader
#jk1m5
Wedding Reception #ainabil 26.11.2017.  Sebahagian family #JK1M5 #JK1M6 sikit lagi pelamin goyang ๐Ÿ˜‚ #cintajk1m
Tahniah @aina.maddy @nabilnaimat, pasangan pertama #shahalamfighter #JK1M5. Program jom kurus tkr ke jom jodoh๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”Semoga kekal bahagia dunia dan akhirat #AiNabil
Tahniah @aina.maddy @nabilnaimat, pasangan pertama #shahalamfighter  #JK1M5 . Program jom kurus tkr ke jom jodoh๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”Semoga kekal bahagia dunia dan akhirat #AiNabil 
bile oktober nak berakhir.....azam ko nak surutkan kilo ke 90kg x capai KPI.....tapi ko berjaya besarkan baju ko....tu pun dah alhamdulillah.....
start journey ko dr #jk1m5....melarat ke #jk1m9.....walau pun ko x segagah org lain....tapi ko tetap teruskan setiap journey ko ngan pace ๐Ÿข๐Ÿข.... kat situ ko dah provekan ko memang istiqomah la shangat.๐Ÿ˜.......
ko bukan x bole kgyah...
ko x push ur limit jee....sbb tu coachยฒ ko alwiz ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ค ngan ko....maafkan kgyah coachยฒ..sbb slalu engkar arahan....๐Ÿ˜ฐ .... apa pun tengs for everyting..halalkan segala ilmu...๐Ÿšถ๐Ÿšถ alkisah....ceriteraaaa budak jom kurus......aku bukan contoh terbaek...tapi aku nak jadik terbaek tuk diri aku ngan kesayangan ku...........๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ #jk1m5vsjk1m9 #TeamUK #teamAzmirZed #uKwarriors
#wasonce130kg #fattofit #fattofitjourney #neverturingback #nevergiveup #MakingProgress  #ImNotFinished #MyWeightLossJourney 
#misiSaizL๐Ÿ”› #loss35kgsude๐Ÿ’… #challengingaccepted #kgyah_fighter๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š
#surihatiabamirom883  jom tdo...๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด....patut ko lambat kurus kgyah ๐Ÿ˜…
bile oktober nak berakhir.....azam ko nak surutkan kilo ke 90kg x capai KPI.....tapi ko berjaya besarkan baju ko....tu pun dah alhamdulillah..... start journey ko dr #jk1m5 ....melarat ke #jk1m9 .....walau pun ko x segagah org lain....tapi ko tetap teruskan setiap journey ko ngan pace ๐Ÿข๐Ÿข.... kat situ ko dah provekan ko memang istiqomah la shangat.๐Ÿ˜....... ko bukan x bole kgyah... ko x push ur limit jee....sbb tu coachยฒ ko alwiz ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ค ngan ko....maafkan kgyah coachยฒ..sbb slalu engkar arahan....๐Ÿ˜ฐ .... apa pun tengs for everyting..halalkan segala ilmu...๐Ÿšถ๐Ÿšถ alkisah....ceriteraaaa budak jom kurus......aku bukan contoh terbaek...tapi aku nak jadik terbaek tuk diri aku ngan kesayangan ku...........๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ #jk1m5vsjk1m9  #TeamUK  #teamAzmirZed  #uKwarriors  #wasonce130kg  #fattofit  #fattofitjourney  #neverturingback  #nevergiveup  #MakingProgress  #ImNotFinished  #MyWeightLossJourney  #misiSaizL ๐Ÿ”› #loss35kgsude ๐Ÿ’… #challengingaccepted  #kgyah_fighter ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š #surihatiabamirom883  jom tdo...๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด....patut ko lambat kurus kgyah ๐Ÿ˜…
Progress
 118.9kg trun kepada 115.2 kg
Berat trun 3.7kg
Alhamdulillah dpt semngt kembali setelah jatuh agak lama dalam misi trunkan berat bdan.. Hampir 10 bulan brputus asa.
Harap istiqamah utk selamanya๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Nk jdi yg luar biasa perlu bnyk pengorbanan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#fitness #fitnessmotivation  #fitnessboy #fattofit #crossfit #losewieght #motivation #weightlifting 
#cardioworkout #hiitworkout #running #hiking 
#jk1m5 #jk1m6 #jk1m7 #jk1m8 #jk1m9
Progress 118.9kg trun kepada 115.2 kg Berat trun 3.7kg Alhamdulillah dpt semngt kembali setelah jatuh agak lama dalam misi trunkan berat bdan.. Hampir 10 bulan brputus asa. Harap istiqamah utk selamanya๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nk jdi yg luar biasa perlu bnyk pengorbanan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #fitness  #fitnessmotivation  #fitnessboy  #fattofit  #crossfit  #losewieght  #motivation  #weightlifting  #cardioworkout  #hiitworkout  #running  #hiking  #jk1m5  #jk1m6  #jk1m7  #jk1m8  #jk1m9 
Alhamdulillah rezeki hari minggu tq Kak G Ghaziyah Hashim @Vila Suria

Selamat berjamu selera Team JK1M batch 5

#sandwich
#eggmayo
#chickentempurasaltedeggsandwich 
#kekpisang
#seremban
#weekenddelivery
#jk1m5
.
.
้ซชใ‚ญใƒกใ‚ญใƒกใฟใ†ๅง‰ใ•ใ‚“๐Ÿ™†โค
.
ๅญฆ็ฅญpic้€ฃๆŠ•ใ—ใพใ™๐Ÿค‘๐Ÿ™
.
.
#ใฟใคใ„ใฟใ† #ๅ #๐Ÿ‘‘ #ag #ๅฎ‰ๅญฆ #ๅญฆๅœ’็ฅญ #jk #jk1m5
Sadonye masa dulu haha ๐Ÿ˜‚
#jk1m5
Sadonye masa dulu haha ๐Ÿ˜‚ #jk1m5 
So sad to hear about the loss of our Abang Rempah @ash_asyraff. My gang from #jk1m5 and #transformationgroup. The one person i know who knew every good food place in Malaysia. Rest in peace Ash. Semoga Allah tempatkan arwah bersama dgn orang orang beriman. U will be missed. #gymbuddy #friends #nanafitswoldiers #alfatihah
.
Yeahhh!
Road to 10kgs down! Kawan2 please support me yaww... Last 2 years join #jk1m5... Dh 2 taun naik dia pergh... So mari lah down kgs back.. #roadtofit #mirakurus
. Yeahhh! Road to 10kgs down! Kawan2 please support me yaww... Last 2 years join #jk1m5 ... Dh 2 taun naik dia pergh... So mari lah down kgs back.. #roadtofit  #mirakurus 
24 bulan lepas, nak push up pon ada yang tak tahu nak naik kan perut dulu ke bontot dulu ke badan dulu, 24 bulan lepas ada yang suruh keliling tasik pon nak menangis, 24 bulan lepas, suruh makan sayur pon ade yang memberontak! Sekarang ada yang dah beranak pinak pon body cantik, yang menangis kena jalan jauh pon dah back to back lari, yang tak suka bersenam dulu pon siap kalau boleh nak tido tepi dumbell, yang dulu bosan bosan pegi food hunting skrg bosan bosan tau tau je santai sampai ke peak kinabalu, tu belom lagi lepas kerja lari dekat klcc, lepas kerja keluar masuk gym, lepas keje gelek dumang tepi pantry, tapi lepas kerja carik aiskrim pon ada tapi tu normal lah kan hahaha second year and still standing! Power lah semua orang ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ thank you @elynnazaijan thank you cikgu @kevinzahri thank you team! Sayang korang! ๐Ÿ’‹#throwbackfirstdayjomkurus #secondanniversary #jk1m #jk1m5
24 bulan lepas, nak push up pon ada yang tak tahu nak naik kan perut dulu ke bontot dulu ke badan dulu, 24 bulan lepas ada yang suruh keliling tasik pon nak menangis, 24 bulan lepas, suruh makan sayur pon ade yang memberontak! Sekarang ada yang dah beranak pinak pon body cantik, yang menangis kena jalan jauh pon dah back to back lari, yang tak suka bersenam dulu pon siap kalau boleh nak tido tepi dumbell, yang dulu bosan bosan pegi food hunting skrg bosan bosan tau tau je santai sampai ke peak kinabalu, tu belom lagi lepas kerja lari dekat klcc, lepas kerja keluar masuk gym, lepas keje gelek dumang tepi pantry, tapi lepas kerja carik aiskrim pon ada tapi tu normal lah kan hahaha second year and still standing! Power lah semua orang ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ thank you @elynnazaijan thank you cikgu @kevinzahri thank you team! Sayang korang! ๐Ÿ’‹#throwbackfirstdayjomkurus  #secondanniversary  #jk1m  #jk1m5 
5/9/2015-5/9/2017
Dua tahun dah kami knal.
First day jk1m5 hadi knal dgn budak neh.dia dlu gemuk skrg dah comel.kami sama2 gemuk.kami snGt rapat. Alhamdulillah thank you @memeenathira  jadikan shabat perjuangan sampai skrg.. Dia pkar nasihat.stiap kali hadi down dia selalu di sisi. Thank you so much jdi sahabat yg baik sntiasa support hadi..
#jk1m #jk1m5 #jk1m6 #jk1m7 #jk1m8 #jk1msuccesstory #kamibuddy
5/9/2015-5/9/2017 Dua tahun dah kami knal. First day jk1m5 hadi knal dgn budak neh.dia dlu gemuk skrg dah comel.kami sama2 gemuk.kami snGt rapat. Alhamdulillah thank you @memeenathira jadikan shabat perjuangan sampai skrg.. Dia pkar nasihat.stiap kali hadi down dia selalu di sisi. Thank you so much jdi sahabat yg baik sntiasa support hadi.. #jk1m  #jk1m5  #jk1m6  #jk1m7  #jk1m8  #jk1msuccesstory  #kamibuddy 
Cuba teka sapa tetamu @501awani pagi nie? @aizat225 #jk1m9 #jk1m5
Cuba teka sapa tetamu @501awani pagi nie? @aizat225 #jk1m9  #jk1m5 
ไน…ใ—ใถใ‚ŠใซใพใฒใซไผšใฃใŸ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’•
้ƒจๆดปๅฟ™ใ—ใใฆๅ…จ็„ถ้Šในใฆใชใ‹ใฃใŸใ‹ใ‚‰ใ‚ˆใ‹ใฃใŸ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’“
๏ฝฅ
๏ฝฅ
ไปŠๅบฆใฏใ”้ฃฏ้ฃŸในใซ่กŒใ“๐Ÿฅ
๏ฝฅ
๏ฝฅ
๏ฝฅ
๏ฝฅ
 #0824 #ใทใ‚Š #ใทใ‚Šใใ‚‰ #ใทใ‚Šใ‚“ใจๅ€ถๆฅฝ้ƒจ #ใƒ—ใƒช #ใƒ—ใƒชใƒณใƒˆๅ€ถๆฅฝ้ƒจ #ใตใ‚Šใ‚…ใƒผ #cyunt2 #ใ‚ญใƒฅใƒณใƒˆ #ใ‚ญใƒฅใƒณใƒˆ2 #fjk #jk1m5 #bff
ไน…ใ—ใถใ‚ŠใซใพใฒใซไผšใฃใŸ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’• ้ƒจๆดปๅฟ™ใ—ใใฆๅ…จ็„ถ้Šในใฆใชใ‹ใฃใŸใ‹ใ‚‰ใ‚ˆใ‹ใฃใŸ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’“ ๏ฝฅ ๏ฝฅ ไปŠๅบฆใฏใ”้ฃฏ้ฃŸในใซ่กŒใ“๐Ÿฅ ๏ฝฅ ๏ฝฅ ๏ฝฅ ๏ฝฅ #0824  #ใทใ‚Š  #ใทใ‚Šใใ‚‰  #ใทใ‚Šใ‚“ใจๅ€ถๆฅฝ้ƒจ  #ใƒ—ใƒช  #ใƒ—ใƒชใƒณใƒˆๅ€ถๆฅฝ้ƒจ  #ใตใ‚Šใ‚…ใƒผ  #cyunt2  #ใ‚ญใƒฅใƒณใƒˆ  #ใ‚ญใƒฅใƒณใƒˆ2  #fjk  #jk1m5  #bff 
Hai....hai......nak taw cerita saya x?

Heheehe... jom saya share my fit journey #julianafitjourney .....segalanya bermula tanpa dirancang.... bermula daripada kemerosotan (betul ke words saya nie๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…) tahap kesihatan saya.... 2 kali saya pengsan tanpa sebab.... perginya orang yang paling saya sayang... abah saya..... yang disahkan meninggal kerana serangan jantung...abah saya meninggal dalam solat di bulan ramadhan 2014.....๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข....... dipaksa oleh suami dan beliau adalah orang yang 'paksa' saya untuk kembali ke alam nyata..... kemurungan saya hadapi buatkan dia risau......kehilangan abah saya.... saya mengalami depress kritikal..... saya xnak campur dengan orang..... suami saya yang paksa saya untuk 'happy' 
Saya bermula dengan #jk1m5 bersama team leader @fitnessmodel_gillianbenjamin .... beliau banyak membantu saya dari saya xboleh berlari... x boleh segala2nya! X yakin nak buat apa pun.... penakut!! Lol! Saya mula dari 0! Saya usaha...... setiap pesanan saya akan catatkan...... dan saya akan praktis bila off training..... sakit badan? Fuh!! Tuhan sahaja yang tahu...... tapi itu bukan penghalang.... hari demi hari... tahap kecergasan saya semakin positif! Begitu juga dengan tahap kesihatan saya! 
Kini, jumlah pengurangan berat badan saya adalah 30kg dengan body fat  25%....alhamdulilah.....yes! Saya ibu kepada 2 orang puteri.....masa bukan penghalang jika disusun sebaik mungkin.... walau apa pun kita usahakan... tetapkan sasaran.....kerja keras..... kejayaan x datang bergolek! Coach saya selalu cakap.... nak gemuk bukan sehari... jadi jangan sasarkan untuk kurus dalam satu jangka masa pendek!

Kalau saya berjaya! Kenapa tidak anda! Jommmmm berubah ke arah hidup sihat! Duit banyak x mampu beli kesihatan yang cemerlang!

Keep fit and be fit & work for it!

Special thanks to my hubby, my coach @fitnessmodel_gillianbenjamin @qh4l
@gillianqhalfitness ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ #teamgillianbenjamin  #jk1m5 #jk1mbeforeafter  #jk1m9  #jk1mwithgillianbenjamin  #gillianqhalfitness #kevinzahri  #keepfitwithgillianbenjamin  #julianafitjourney  #juefitproject2017
Hai....hai......nak taw cerita saya x? Heheehe... jom saya share my fit journey #julianafitjourney  .....segalanya bermula tanpa dirancang.... bermula daripada kemerosotan (betul ke words saya nie๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…) tahap kesihatan saya.... 2 kali saya pengsan tanpa sebab.... perginya orang yang paling saya sayang... abah saya..... yang disahkan meninggal kerana serangan jantung...abah saya meninggal dalam solat di bulan ramadhan 2014.....๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข....... dipaksa oleh suami dan beliau adalah orang yang 'paksa' saya untuk kembali ke alam nyata..... kemurungan saya hadapi buatkan dia risau......kehilangan abah saya.... saya mengalami depress kritikal..... saya xnak campur dengan orang..... suami saya yang paksa saya untuk 'happy' Saya bermula dengan #jk1m5  bersama team leader @fitnessmodel_gillianbenjamin .... beliau banyak membantu saya dari saya xboleh berlari... x boleh segala2nya! X yakin nak buat apa pun.... penakut!! Lol! Saya mula dari 0! Saya usaha...... setiap pesanan saya akan catatkan...... dan saya akan praktis bila off training..... sakit badan? Fuh!! Tuhan sahaja yang tahu...... tapi itu bukan penghalang.... hari demi hari... tahap kecergasan saya semakin positif! Begitu juga dengan tahap kesihatan saya! Kini, jumlah pengurangan berat badan saya adalah 30kg dengan body fat 25%....alhamdulilah.....yes! Saya ibu kepada 2 orang puteri.....masa bukan penghalang jika disusun sebaik mungkin.... walau apa pun kita usahakan... tetapkan sasaran.....kerja keras..... kejayaan x datang bergolek! Coach saya selalu cakap.... nak gemuk bukan sehari... jadi jangan sasarkan untuk kurus dalam satu jangka masa pendek! Kalau saya berjaya! Kenapa tidak anda! Jommmmm berubah ke arah hidup sihat! Duit banyak x mampu beli kesihatan yang cemerlang! Keep fit and be fit & work for it! Special thanks to my hubby, my coach @fitnessmodel_gillianbenjamin @qh4l @gillianqhalfitness ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ #teamgillianbenjamin  #jk1m5  #jk1mbeforeafter  #jk1m9  #jk1mwithgillianbenjamin  #gillianqhalfitness  #kevinzahri  #keepfitwithgillianbenjamin  #julianafitjourney  #juefitproject2017 
Ok Pendaftaran dah buka.. Alhamdulillahh.. utk siape yg berminat.
Program selama 6minggu
bermula  9 Sept 2017
sehingga 21 Oct 2017

10 pendaftaran terawal akan dapat diskaun 10% 
Program nih under @kevinzahri 
Guru fitness terkenal diMalaysia. 
Kami selaku coach yg akan membantu dalam memberikan tunjuk ajar
- cara pemakanan yg betul
- Diet santai tetapi berat turun
- Cara exercise mudah.. dari yg biasa sehingga luar biasa.
- Teknik penurunan berat konsisten tanpa berlapar
- Teknik x semput semasa exercise.
- Paling penting adalah penjagaan kesihatan yg efektif.

Jgn lepaskan peluang ini. kerana setahun hanya 2x dijalankan.

Maklumat lanjut
whatsapp/call 019 5059324

Comment:  kawasan anda
- share jika suka dgn program ini.

#jk1m9 
#jk1m8 
#jk1m7 
#jk1m6 
#jk1m5
#jk1m4
Ok Pendaftaran dah buka.. Alhamdulillahh.. utk siape yg berminat. Program selama 6minggu bermula 9 Sept 2017 sehingga 21 Oct 2017 10 pendaftaran terawal akan dapat diskaun 10% Program nih under @kevinzahri Guru fitness terkenal diMalaysia. Kami selaku coach yg akan membantu dalam memberikan tunjuk ajar - cara pemakanan yg betul - Diet santai tetapi berat turun - Cara exercise mudah.. dari yg biasa sehingga luar biasa. - Teknik penurunan berat konsisten tanpa berlapar - Teknik x semput semasa exercise. - Paling penting adalah penjagaan kesihatan yg efektif. Jgn lepaskan peluang ini. kerana setahun hanya 2x dijalankan. Maklumat lanjut whatsapp/call 019 5059324 Comment: kawasan anda - share jika suka dgn program ini. #jk1m9  #jk1m8  #jk1m7  #jk1m6  #jk1m5  #jk1m4 
Wedding Amira Mokhles @applemasam โค๏ธ .
.
#kisahsijelita #gengfighter #jk1m5 #shahalamfighter #shahalam2 #wedding #weddingamira #instapic #instalike #instalikes #instafollower #instafamous
saya mengucapkan selamat hari raya Aidil Fitri
Kepada seluruh umat Islam di dunia.
kepada warga2 #jk1m #kevinzahri
rakan2 dan coach saya dari  #jk1m3
#jk1m4  #jk1m5  #jk1m6 #jk1m7  #jk1m8 
kepada warga2 #smartslim dan  #SMARTSLIMRAMADHAN 
kepada semua yg pernah saya guide program weight loss. 
mintaa maaf banyak2 andai terkasar bahasa selama saya guide anda.

insyaAllahh jumpa lagi di Next program yg akan datang.. jangan mudah berputus asa ok.
saya mengucapkan selamat hari raya Aidil Fitri Kepada seluruh umat Islam di dunia. kepada warga2 #jk1m  #kevinzahri  rakan2 dan coach saya dari #jk1m3  #jk1m4  #jk1m5  #jk1m6  #jk1m7  #jk1m8  kepada warga2 #smartslim  dan #SMARTSLIMRAMADHAN  kepada semua yg pernah saya guide program weight loss. mintaa maaf banyak2 andai terkasar bahasa selama saya guide anda. insyaAllahh jumpa lagi di Next program yg akan datang.. jangan mudah berputus asa ok.
@malaysiajomfit -  @malaysiajomfit -  WOW! BESTNYE BERAT BADAN TURUN BERKILO-KILO LEPAS MINUM FATBURNER NI! 
Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa Peach yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke +6011-3546 1871
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke +6011-3546 1871

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
@malaysiajomfit - @malaysiajomfit - WOW! BESTNYE BERAT BADAN TURUN BERKILO-KILO LEPAS MINUM FATBURNER NI! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa Peach yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke +6011-3546 1871 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke +6011-3546 1871 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
2015-2017 my fit journey (chapt 2)

Ok sambung cerita balik ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..... ok for weight loss....she teach me to do cardio.....why i need cardio...what cardio it is.....what types of cardio..... my cardio  training.... i do HIIT on treadmill for 20 mins.... after that i do another type base on my ability... 1st time a bit hard for me..... to do jumping jack also soo difficult.... i feel hurt on my feet.....every sessions so much fun! I loveee sooo much! I do circuit....kickboxing.... body weight....i learn from modified to advance form..... everytime after finish my sessions, i will wrote down all the routine....anddddd do again as my homework.....everyday i spent 30-60 mins to do my homeworkout.....sometimes at gym...sometimes at home.....๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… i drag my 2 daughters everywhere.....๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… At the same times, i'm also join #jk1m5.....then finish i continued with #tc1m2... finished it,  i learn kickboxing class...non stop right? Hahahaha......my journey....... my 1st weight loss......i drop 20kg in 5 mths...... alhamdulilah....i manage to break it!!! Sooooo happy! Thank you alot to people behind the scenes....... after i'm finished my weight loss phase... i continued with toning sessions...... i learn weights training.... so fantastic!!! I drop soo much in sizes! My body tone...... i love weights training till today!!๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ i learn alot!! I love all the machines!!! Same! After finish the session...i will make sure, i do again all the routines as my homework..... Today, i still continue my gym sessions.....toning  class....the journey never end.....everyday u will learn new things.....strongest day by day...... but avoid injuries......u need a knowledge n professional guidance to teach u..... exercise to be healthy.... so, be carefull n listen to your body! Don't get injured n the most important things don't over do to show off!! Niat x betul confirm x dapat apa yang di hajat...usaha sia2 je.... everythings u do... safety first!

Don't rush......give time......ur dreams will come true!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #juefitproject2017  #julianafitjourney  #julianadietchallenge  #mysmallworld  #myfitnessjourney  #fitmummy  #fitmuslimah #fitmalaysia #jomsihat
2015-2017 my fit journey (chapt 2) Ok sambung cerita balik ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..... ok for weight loss....she teach me to do cardio.....why i need cardio...what cardio it is.....what types of cardio..... my cardio training.... i do HIIT on treadmill for 20 mins.... after that i do another type base on my ability... 1st time a bit hard for me..... to do jumping jack also soo difficult.... i feel hurt on my feet.....every sessions so much fun! I loveee sooo much! I do circuit....kickboxing.... body weight....i learn from modified to advance form..... everytime after finish my sessions, i will wrote down all the routine....anddddd do again as my homework.....everyday i spent 30-60 mins to do my homeworkout.....sometimes at gym...sometimes at home.....๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… i drag my 2 daughters everywhere.....๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… At the same times, i'm also join #jk1m5 .....then finish i continued with #tc1m2 ... finished it, i learn kickboxing class...non stop right? Hahahaha......my journey....... my 1st weight loss......i drop 20kg in 5 mths...... alhamdulilah....i manage to break it!!! Sooooo happy! Thank you alot to people behind the scenes....... after i'm finished my weight loss phase... i continued with toning sessions...... i learn weights training.... so fantastic!!! I drop soo much in sizes! My body tone...... i love weights training till today!!๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ i learn alot!! I love all the machines!!! Same! After finish the session...i will make sure, i do again all the routines as my homework..... Today, i still continue my gym sessions.....toning class....the journey never end.....everyday u will learn new things.....strongest day by day...... but avoid injuries......u need a knowledge n professional guidance to teach u..... exercise to be healthy.... so, be carefull n listen to your body! Don't get injured n the most important things don't over do to show off!! Niat x betul confirm x dapat apa yang di hajat...usaha sia2 je.... everythings u do... safety first! Don't rush......give time......ur dreams will come true!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #juefitproject2017  #julianafitjourney  #julianadietchallenge  #mysmallworld  #myfitnessjourney  #fitmummy  #fitmuslimah  #fitmalaysia  #jomsihat 
@malaysiajomfit -  WOW! BESTNYE BERAT BADAN TURUN BERKILO-KILO LEPAS MINUM FATBURNER NI! 
Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa Peach yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke +6011-3546 1871
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke +6011-3546 1871

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
@malaysiajomfit - WOW! BESTNYE BERAT BADAN TURUN BERKILO-KILO LEPAS MINUM FATBURNER NI! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa Peach yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke +6011-3546 1871 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke +6011-3546 1871 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. .
#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam
#fitmalaysia
#kawalmakan
#diet
#jk1m5
#astrobellajomkurus
#probee
#prowhite
#quputeh
#dherbs
#prokas
#tv3
#terlajaklaris
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. . #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  #fitmalaysia  #kawalmakan  #diet  #jk1m5  #astrobellajomkurus  #probee  #prowhite  #quputeh  #dherbs  #prokas  #tv3  #terlajaklaris 
Ade 4 jenis Gemuk:
.
1. Gemuk Lemak
2. Gemuk Air
3. Gemuk pipi
4. Gemuk tapi xnk mengaku.
.
Haha. Yang last tu sila meninggal.
.
1,2,3 tu sy boleh bantu.
.
Sy guide sampai jadi. Sampai dpt berat bdn ideal. .
Minum #fatburnermega
.
Baru banyak #lemak yg dpt dibakar.
.
Jom.
.
Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? .
โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel
.
JANGAN RISAU: .
โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃ
โœ‚ NAK DISKAUN? .
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <BURN> ke +6011-15307312
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <BURN> ke +6011-15307312
.
ADA LAGI.
.
Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. .
.
#codshahalam
#codfatburnermegashahalam
#fitmalaysia
#kawalmakan
#diet
#jk1m5
#astrobellajomkurus
#probee
#prowhite
#quputeh
#dherbs
#prokas
#tv3
#terlajaklaris
Ade 4 jenis Gemuk: . 1. Gemuk Lemak 2. Gemuk Air 3. Gemuk pipi 4. Gemuk tapi xnk mengaku. . Haha. Yang last tu sila meninggal. . 1,2,3 tu sy boleh bantu. . Sy guide sampai jadi. Sampai dpt berat bdn ideal. . Minum #fatburnermega  . Baru banyak #lemak  yg dpt dibakar. . Jom. . Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? . โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel . JANGAN RISAU: . โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃ โœ‚ NAK DISKAUN? . ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke +6011-15307312 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke +6011-15307312 . ADA LAGI. . Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. . . #codshahalam  #codfatburnermegashahalam  #fitmalaysia  #kawalmakan  #diet  #jk1m5  #astrobellajomkurus  #probee  #prowhite  #quputeh  #dherbs  #prokas  #tv3  #terlajaklaris 
Mini reunion #jk1m season 5! Sooo good to see you gais today! Roti pisang seshhh soon please! ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜˜ #workoutbuddies #jk1m5 #sarakawenamir
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. .
#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam
#fitmalaysia
#kawalmakan
#diet
#jk1m5
#astrobellajomkurus
#probee
#prowhite
#quputeh
#dherbs
#prokas
#tv3
#terlajaklaris
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. . #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  #fitmalaysia  #kawalmakan  #diet  #jk1m5  #astrobellajomkurus  #probee  #prowhite  #quputeh  #dherbs  #prokas  #tv3  #terlajaklaris 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke  0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0168706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0168706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke  0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0168706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0168706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
selamat mencuba...
.
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke  0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0168706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
selamat mencuba... . Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0168706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. .
#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam
#fitmalaysia
#kawalmakan
#diet
#jk1m5
#astrobellajomkurus
#probee
#prowhite
#quputeh
#dherbs
#prokas
#tv3
#terlajaklaris
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. . #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  #fitmalaysia  #kawalmakan  #diet  #jk1m5  #astrobellajomkurus  #probee  #prowhite  #quputeh  #dherbs  #prokas  #tv3  #terlajaklaris 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke  0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0168706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0168706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
Ade 4 jenis Gemuk:
.
1. Gemuk Lemak
2. Gemuk Air
3. Gemuk pipi
4. Gemuk tapi xnk mengaku.
.
Haha. Yang last tu sila meninggal.
.
1,2,3 tu sy boleh bantu.
.
Sy guide sampai jadi. Sampai dpt berat bdn ideal. .
Minum #fatburnermega
.
Baru banyak #lemak yg dpt dibakar.
.
Jom.
.
Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? .
โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel
.
JANGAN RISAU: .
โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃ
โœ‚ NAK DISKAUN? .
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <BURN> ke +6011-15307312
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <BURN> ke +6011-15307312
.
ADA LAGI.
.
Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. .
.
#codshahalam
#codfatburnermegashahalam
#fitmalaysia
#kawalmakan
#diet
#jk1m5
#astrobellajomkurus
#probee
#prowhite
#quputeh
#dherbs
#prokas
#tv3
#terlajaklaris
Ade 4 jenis Gemuk: . 1. Gemuk Lemak 2. Gemuk Air 3. Gemuk pipi 4. Gemuk tapi xnk mengaku. . Haha. Yang last tu sila meninggal. . 1,2,3 tu sy boleh bantu. . Sy guide sampai jadi. Sampai dpt berat bdn ideal. . Minum #fatburnermega  . Baru banyak #lemak  yg dpt dibakar. . Jom. . Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? . โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel . JANGAN RISAU: . โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃ โœ‚ NAK DISKAUN? . ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke +6011-15307312 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke +6011-15307312 . ADA LAGI. . Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. . . #codshahalam  #codfatburnermegashahalam  #fitmalaysia  #kawalmakan  #diet  #jk1m5  #astrobellajomkurus  #probee  #prowhite  #quputeh  #dherbs  #prokas  #tv3  #terlajaklaris 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke  0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0168706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0168706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. .
#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam
#fitmalaysia
#kawalmakan
#diet
#jk1m5
#astrobellajomkurus
#probee
#prowhite
#quputeh
#dherbs
#prokas
#tv3
#terlajaklaris
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. . #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  #fitmalaysia  #kawalmakan  #diet  #jk1m5  #astrobellajomkurus  #probee  #prowhite  #quputeh  #dherbs  #prokas  #tv3  #terlajaklaris 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke  0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0168706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0168706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. .
#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam
#fitmalaysia
#kawalmakan
#diet
#jk1m5
#astrobellajomkurus
#probee
#prowhite
#quputeh
#dherbs
#prokas
#tv3
#terlajaklaris
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. . #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  #fitmalaysia  #kawalmakan  #diet  #jk1m5  #astrobellajomkurus  #probee  #prowhite  #quputeh  #dherbs  #prokas  #tv3  #terlajaklaris 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke  0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0168706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0168706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke  0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0168706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0168706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
jangan skip sarapan...kalau tak ini lah jadinye ...
.
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. .
#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam
#fitmalaysia
#kawalmakan
#diet
#jk1m5
#astrobellajomkurus
#probee
#prowhite
#quputeh
#dherbs
#prokas
#tv3
#terlajaklaris
jangan skip sarapan...kalau tak ini lah jadinye ... . Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. . #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  #fitmalaysia  #kawalmakan  #diet  #jk1m5  #astrobellajomkurus  #probee  #prowhite  #quputeh  #dherbs  #prokas  #tv3  #terlajaklaris 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. .
#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam
#fitmalaysia
#kawalmakan
#diet
#jk1m5
#astrobellajomkurus
#probee
#prowhite
#quputeh
#dherbs
#prokas
#tv3
#terlajaklaris
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. . #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  #fitmalaysia  #kawalmakan  #diet  #jk1m5  #astrobellajomkurus  #probee  #prowhite  #quputeh  #dherbs  #prokas  #tv3  #terlajaklaris 
mindset selalu fikir...nak angka kat penimbang turunkan?...tak salah pun...tapi sangat penting...lemak yang kurang berbanding berat yang kurang...
.
jangan pelik bila rasa badan da kecik...da muat saiz kecik...tapi bile timbang turun ckit je...apa yang nak risau...kan..badan da kecik kan heheheh...
.
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. .
#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam
#fitmalaysia
#kawalmakan
#diet
#jk1m5
#astrobellajomkurus
#probee
#prowhite
#quputeh
#dherbs
#prokas
#tv3
#terlajaklaris
mindset selalu fikir...nak angka kat penimbang turunkan?...tak salah pun...tapi sangat penting...lemak yang kurang berbanding berat yang kurang... . jangan pelik bila rasa badan da kecik...da muat saiz kecik...tapi bile timbang turun ckit je...apa yang nak risau...kan..badan da kecik kan heheheh... . Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. . #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  #fitmalaysia  #kawalmakan  #diet  #jk1m5  #astrobellajomkurus  #probee  #prowhite  #quputeh  #dherbs  #prokas  #tv3  #terlajaklaris 
squat cara betul....
.
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. .
#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam
#fitmalaysia
#kawalmakan
#diet
#jk1m5
#astrobellajomkurus
#probee
#prowhite
#quputeh
#dherbs
#prokas
#tv3
#terlajaklaris
squat cara betul.... . Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. . #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  #fitmalaysia  #kawalmakan  #diet  #jk1m5  #astrobellajomkurus  #probee  #prowhite  #quputeh  #dherbs  #prokas  #tv3  #terlajaklaris 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke  0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0168706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0168706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke  0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0168706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0168706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0178706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. .
#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam
#fitmalaysia
#kawalmakan
#diet
#jk1m5
#astrobellajomkurus
#probee
#prowhite
#quputeh
#dherbs
#prokas
#tv3
#terlajaklaris
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa Mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. . #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  #fitmalaysia  #kawalmakan  #diet  #jk1m5  #astrobellajomkurus  #probee  #prowhite  #quputeh  #dherbs  #prokas  #tv3  #terlajaklaris 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke  0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0168706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0168706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
10 min je...untuk 1 set...sy da buat pagi ni..anda bagaimana..jom sihat bersama....
share picture dari org lain..sgt berguna...terima kasih heheh
.
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#codpuncakalam
#codfatburnermegashahalam

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel

JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa mixberry yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke  0178706491
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <MEGA> ke 0168706491

ADA LAGI.

Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. 
#sayajualfatburnermega
#fatburnermega
#tkonutrition
#testimonifatburnermega
#jk1m
#jk1m5
#jomgym
#fitnessfirst
#uitm
#jomkurus
#turunberatbadan
#shahalam
#shahalamresident
#jomkurus
#puncakalam
10 min je...untuk 1 set...sy da buat pagi ni..anda bagaimana..jom sihat bersama.... share picture dari org lain..sgt berguna...terima kasih heheh . Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT BADAN ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) #codshahalam  #codpuncakalam  #codfatburnermegashahalam  Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel JANGAN RISAU: โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa mixberry yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃโœ‚ NAK DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0178706491 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke 0168706491 ADA LAGI. Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. #sayajualfatburnermega  #fatburnermega  #tkonutrition  #testimonifatburnermega  #jk1m  #jk1m5  #jomgym  #fitnessfirst  #uitm  #jomkurus  #turunberatbadan  #shahalam  #shahalamresident  #jomkurus  #puncakalam 
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT !

Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. .
Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? .
โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw
โˆš HAPUS Bo.Roi
โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel
.
JANGAN RISAU: .
โˆš Produk HALAL
โˆš Lulus KKM
โˆš Tiada Kesan Sampingan
โˆš Perasa yg SEDAP

HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃ
โœ‚ NAK DISKAUN? .
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <BURN> ke +6011-15307312
๐Ÿ“ฑ sms/wassap <BURN> ke +6011-15307312
.
ADA LAGI.
.
Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. .
.
#codshahalam
#codfatburnermegashahalam
#fitmalaysia
#kawalmakan
#diet
#jk1m5
#astrobellajomkurus
#probee
#prowhite
#quputeh
#dherbs
#prokas
#tv3
#terlajaklaris
Khas untuk yang SERIUS GILE NAK TURUN BERAT ! Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. . Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega  ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan) Untuk Apa Minum Fat Burner Mega? . โˆš BAKAR Lemak kaw-kaw โˆš HAPUS Bo.Roi โˆš HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang โˆš TRIM Peha yang Bergesel . JANGAN RISAU: . โˆš Produk HALAL โˆš Lulus KKM โˆš Tiada Kesan Sampingan โˆš Perasa yg SEDAP HARGA ASAL: RM200 ๐Ÿ“ฃ โœ‚ NAK DISKAUN? . ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke +6011-15307312 ๐Ÿ“ฑ sms/wassap ke +6011-15307312 . ADA LAGI. . Order hari ni untuk dapatkan FREE SHAKER dan FREE CAJ POSLAJU. . . #codshahalam  #codfatburnermegashahalam  #fitmalaysia  #kawalmakan  #diet  #jk1m5  #astrobellajomkurus  #probee  #prowhite  #quputeh  #dherbs  #prokas  #tv3  #terlajaklaris