an online Instagram web viewer

#jk1m6 medias

Photos

Untuk rasa diet adalah sesuatu yang sgt seronok , anda boleh sediakan hidangan dalam bentuk yang favourite kita sendiri. .
.

Dengan cara ini, anda rasa seronok dan boleh pupuk rasa gembira nak berdiet. Sentiasa ingat yg makanan dan setiap badan bagi setiap orang adalah lain. .
.

Diet bagi orang yang mempunyai sistem metabolisma yang tinggi adalah berbeza dengan orang yang metabolisma rendah. Mcmtu gak juga dengan jantina. Jika perlu, dapatkan nasihat dari pakar makanan mengenai pelan pemakanan sihat yang sesuai untuk anda
. 📲 coach Moks +601133330538

#mokstofit#moksquad#cabarankurus30hari#cabaran30hari#cabaran21hari#turunberatbadan#cabaranturunberatbadan#turunlemak#turunberat#makansihat#makanunik#tipscoach#kurussebelumkahwin#kurussebelumnikah#kurussebelumtunang#kurusselepaskahwin#bajubigsize#tipsturunberatbadan #tipsdaricoach #jk1m6 #jomkurus1malaysia #kurusselamat #kurussihat #kurusselepaskahwin
Untuk rasa diet adalah sesuatu yang sgt seronok , anda boleh sediakan hidangan dalam bentuk yang favourite kita sendiri. . . Dengan cara ini, anda rasa seronok dan boleh pupuk rasa gembira nak berdiet. Sentiasa ingat yg makanan dan setiap badan bagi setiap orang adalah lain. . . Diet bagi orang yang mempunyai sistem metabolisma yang tinggi adalah berbeza dengan orang yang metabolisma rendah. Mcmtu gak juga dengan jantina. Jika perlu, dapatkan nasihat dari pakar makanan mengenai pelan pemakanan sihat yang sesuai untuk anda . 📲 coach Moks +601133330538 #mokstofit #moksquad #cabarankurus30hari #cabaran30hari #cabaran21hari #turunberatbadan #cabaranturunberatbadan #turunlemak #turunberat #makansihat #makanunik #tipscoach #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurussebelumtunang #kurusselepaskahwin #bajubigsize #tipsturunberatbadan  #tipsdaricoach  #jk1m6  #jomkurus1malaysia  #kurusselamat  #kurussihat  #kurusselepaskahwin 
KHASIAT LECITHIN :⠀
.⠀
🌟pemecahan lemak Dan kolestrol ⠀
🌟pelansingan - menghalang obesity⠀
🌟memcantikkn otot Dan kulit⠀
🌟meningkatkan days ingatan & meringankan stress⠀
🌟memperbaiki prostat lelaki⠀
🌟meringankan sembelit⠀
.⠀
Jom order 😘⠀
zaleeha :0108101932⠀
⠀
#jomkurus #jk1M #jk1m6 #diet #kurus #cantik #nakkurus #nonasi #shaklee #lecithin #codtaman medan #codtamandatoharun #codsubangjaya
Jom detox dgn lecithin 😍 dapat mencuci salur darah,membantu masalah sembelit.⠀
.⠀
Jom order sekarang : ⠀
Zaleeha :0108101932⠀
⠀
#jomkurus #jk1M #jk1m6 #diet #kurus #cantik #nakkurus #nonasi #shaklee #lecithin #codtaman medan #codtamandatoharun #codsubangjaya⠀
#
Yep, "why" sgt2 penting. Lg bagus kalau anda boleh senaraikan 5 "WHY" anda nak turunkan berat badan dan tampalkan di tempat yg anda akan selalu nampak. . .

Ada yang why nak turun berat sbb nak sihat . Ada yang kurus lepas pantang . Ada juga yang kurus sebelem raya . Yang pasti set kan why yang betul2 boleh buat anda teruja nak turun berat badan . . .
📲 Coach Moks 601133330538 .
.
#mokstofit#moksquad#cabarankurus30hari#cabaran30hari#cabaran21hari#turunberatbadan#cabaranturunberatbadan#turunlemak#turunberat#makansihat#makanunik#tipscoach#kurussebelumkahwin#kurussebelumnikah#kurussebelumtunang#kurusselepaskahwin#bajubigsize#tipsturunberatbadan #tipsdaricoach #jk1m6 #jomkurus1malaysia #kurusselamat #kurussihat #kurusselepaskahwin
Yep, "why" sgt2 penting. Lg bagus kalau anda boleh senaraikan 5 "WHY" anda nak turunkan berat badan dan tampalkan di tempat yg anda akan selalu nampak. . . Ada yang why nak turun berat sbb nak sihat . Ada yang kurus lepas pantang . Ada juga yang kurus sebelem raya . Yang pasti set kan why yang betul2 boleh buat anda teruja nak turun berat badan . . . 📲 Coach Moks 601133330538 . . #mokstofit #moksquad #cabarankurus30hari #cabaran30hari #cabaran21hari #turunberatbadan #cabaranturunberatbadan #turunlemak #turunberat #makansihat #makanunik #tipscoach #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurussebelumtunang #kurusselepaskahwin #bajubigsize #tipsturunberatbadan  #tipsdaricoach  #jk1m6  #jomkurus1malaysia  #kurusselamat  #kurussihat  #kurusselepaskahwin 
TB #JK1M6 2016 dalam kenangan.
Dikala Berputus Asa 
bukan satu PILIHAN ..
#jalanterus 
sebab kau memang 
dah tak de 
PILIHAN.. Go Strong or Go Home..
TB #JK1M6  2016 dalam kenangan. Dikala Berputus Asa bukan satu PILIHAN .. #jalanterus  sebab kau memang dah tak de PILIHAN.. Go Strong or Go Home..
Wohoo😄
Sneak peak on our Fitdance Fusion every morning here at Stadium Tun Fatimah, Melaka😉
.
Untuk merasai full version boleh roger coach yea😀
.
Coach Saiful:- 019-3183 946
Coach Ain:- 019-257 3095
.
#morningfitclub #melakajomlerkurus #fitdancefusion #melakafood #jk1m6
Dari progam Jom Kurus inilah saya telah berjaya menurunkan berat badan. Dari peserta #jk1m6 dan #jk1m7 dibawah bimbingan coach yang superb @hisyamuddinsiddiq.zarni saya telah dilantik oleh coach @kevinzahri utk menjadi team leader pekan. Alhamdulilah dengan cara saya tersendiri dan melalui pengalaman saya yg pernah mengalami masalah obesiti peserta2 saya sendiri juga dapat menurunkan berat badan mereka.Alhamdulilah tahniah kpd anda semua peserta #teamcikguis bak kata coach @kevinzahri  #ikutsukako# yg penting kita jg pemakanan kita dan tahu pengambilan kalori badan kita yg perlu kita ambil setiap hari. Saya bersyukur juga sebab sy juga diangkat sebagai idola peserta team pekan bg sy prinsip sy ialah menurunkan berat badan tanpa sengaja maksudnya kita makan 6 kali sehari tanpa rasa lapar dan tanpa meninggalkan makanan kegembiraan kita tetapi kita kena pandai mengira kalori dan cara kita makan jadi enjoy utk menguruskan berat badan jgn stress sgt dan obes utk kurus. Kita gemuk berpuluh tahun tak mungkin kita nak kurus dlm masa sebulan kan. jd berbahagialah dgn kehidupan kita walaupun turun sekilo atau 500 gram utk seminggu itu sudah cukup membanggakan. Sy lebih suka inci lost dr turun berat badan sbb tu sy x brp kisah bila berat naik tp pastikan lemak turun dan air naik serta otot meningkat. Jadi jom enjoy utk kurus tanpa perlu membayar suplemen atau ubat kurus yg mahal2 dgn buat sendiri dan tanpa mengeluarkan modal yg besar pun kita boleh kurus. Sy hanya mengenakan bayaran utk peserta saya Rm250 selama 6 minggu menggikuti kursus ini tp berbaloi dgn apa yg mrk dapat... so #jomkurus1malaysia
#teamcikguis
#akunakurusakunaksihat
Dari progam Jom Kurus inilah saya telah berjaya menurunkan berat badan. Dari peserta #jk1m6  dan #jk1m7  dibawah bimbingan coach yang superb @hisyamuddinsiddiq.zarni saya telah dilantik oleh coach @kevinzahri utk menjadi team leader pekan. Alhamdulilah dengan cara saya tersendiri dan melalui pengalaman saya yg pernah mengalami masalah obesiti peserta2 saya sendiri juga dapat menurunkan berat badan mereka.Alhamdulilah tahniah kpd anda semua peserta #teamcikguis  bak kata coach @kevinzahri #ikutsukako # yg penting kita jg pemakanan kita dan tahu pengambilan kalori badan kita yg perlu kita ambil setiap hari. Saya bersyukur juga sebab sy juga diangkat sebagai idola peserta team pekan bg sy prinsip sy ialah menurunkan berat badan tanpa sengaja maksudnya kita makan 6 kali sehari tanpa rasa lapar dan tanpa meninggalkan makanan kegembiraan kita tetapi kita kena pandai mengira kalori dan cara kita makan jadi enjoy utk menguruskan berat badan jgn stress sgt dan obes utk kurus. Kita gemuk berpuluh tahun tak mungkin kita nak kurus dlm masa sebulan kan. jd berbahagialah dgn kehidupan kita walaupun turun sekilo atau 500 gram utk seminggu itu sudah cukup membanggakan. Sy lebih suka inci lost dr turun berat badan sbb tu sy x brp kisah bila berat naik tp pastikan lemak turun dan air naik serta otot meningkat. Jadi jom enjoy utk kurus tanpa perlu membayar suplemen atau ubat kurus yg mahal2 dgn buat sendiri dan tanpa mengeluarkan modal yg besar pun kita boleh kurus. Sy hanya mengenakan bayaran utk peserta saya Rm250 selama 6 minggu menggikuti kursus ini tp berbaloi dgn apa yg mrk dapat... so #jomkurus1malaysia  #teamcikguis  #akunakurusakunaksihat 
ALAMAK!!! Tadi makan BANYAK masa lunch 😱. Jangan risau Shaklee boleh bantu 😉⠀
.⠀
Set merangkumi alfalfa & lecithin adalah kombinasi terbaik,kerana fungsi masing2 sebagai 'detox' untuk menyingkirkan lemak yg tidak diperlukan.⠀
.⠀
Jom order sekarang ok :⠀
zaleaah -0108101932⠀
⠀
#jomkurus #jk1M #jk1m6 #diet #kurus #cantik #nakkurus #nonasi #shaklee #lecithin #codtaman medan #codtamandatoharun #codsubangjaya
@Regrann from @kevinzahri - Check out tip yg BUKAN soal pemakanan atau senaman dari @nurazwan.mohamadnoor yang berjay kurangkan 100kg sejak #jk1m6. Tahniah Azwan, seluruh keluarga JK are proud of your achievement, positivity dan keberanian untuk berjuang. Nanti kita main badminton lagi 💪🏻💪🏻 #jk1mbeforeafter
@Regrann from @kevinzahri - Check out tip yg BUKAN soal pemakanan atau senaman dari @nurazwan.mohamadnoor yang berjay kurangkan 100kg sejak #jk1m6 . Tahniah Azwan, seluruh keluarga JK are proud of your achievement, positivity dan keberanian untuk berjuang. Nanti kita main badminton lagi 💪🏻💪🏻 #jk1mbeforeafter 
Check out tip yg BUKAN soal pemakanan atau senaman dari @nurazwan.mohamadnoor yang berjay kurangkan 100kg sejak #jk1m6. Tahniah Azwan, seluruh keluarga JK are proud of your achievement, positivity dan keberanian untuk berjuang. Nanti kita main badminton lagi 💪🏻💪🏻 #jk1mbeforeafter
Check out tip yg BUKAN soal pemakanan atau senaman dari @nurazwan.mohamadnoor yang berjay kurangkan 100kg sejak #jk1m6 . Tahniah Azwan, seluruh keluarga JK are proud of your achievement, positivity dan keberanian untuk berjuang. Nanti kita main badminton lagi 💪🏻💪🏻 #jk1mbeforeafter 
Done #workout di @fitnessfactorypj #chestworkout dan #tricepsworkout berpeluh2 hari sbb join #zumba skit untuk cardio.

Iklan pada 14/10/17 akan ada zumba dance event di hilton petaling jaya untuk pengetahuan lanjut boleh cek ig @fitnessfactorypj 
#jomkurus1malaysia datang lagi yg mana nak kurus cara sihat tingal di area petaling jaya boleh join abam sado dietitian Cip @khairuldietitian untung2 boleh jumpa @nanaalhaleq dan Aizat Razak. Dari ex #jk1m6 
#adanworkout #journeytofit #fitnessmotivation #workoutmotivation #fitnessmotivation #nike #gymshark #newbornlegends #chestday
Done #workout  di @fitnessfactorypj #chestworkout  dan #tricepsworkout  berpeluh2 hari sbb join #zumba  skit untuk cardio. Iklan pada 14/10/17 akan ada zumba dance event di hilton petaling jaya untuk pengetahuan lanjut boleh cek ig @fitnessfactorypj #jomkurus1malaysia  datang lagi yg mana nak kurus cara sihat tingal di area petaling jaya boleh join abam sado dietitian Cip @khairuldietitian untung2 boleh jumpa @nanaalhaleq dan Aizat Razak. Dari ex #jk1m6  #adanworkout  #journeytofit  #fitnessmotivation  #workoutmotivation  #fitnessmotivation  #nike  #gymshark  #newbornlegends  #chestday 
5/9/2015-5/9/2017
Dua tahun dah kami knal.
First day jk1m5 hadi knal dgn budak neh.dia dlu gemuk skrg dah comel.kami sama2 gemuk.kami snGt rapat. Alhamdulillah thank you @memeenathira  jadikan shabat perjuangan sampai skrg.. Dia pkar nasihat.stiap kali hadi down dia selalu di sisi. Thank you so much jdi sahabat yg baik sntiasa support hadi..
#jk1m #jk1m5 #jk1m6 #jk1m7 #jk1m8 #jk1msuccesstory #kamibuddy
5/9/2015-5/9/2017 Dua tahun dah kami knal. First day jk1m5 hadi knal dgn budak neh.dia dlu gemuk skrg dah comel.kami sama2 gemuk.kami snGt rapat. Alhamdulillah thank you @memeenathira jadikan shabat perjuangan sampai skrg.. Dia pkar nasihat.stiap kali hadi down dia selalu di sisi. Thank you so much jdi sahabat yg baik sntiasa support hadi.. #jk1m  #jk1m5  #jk1m6  #jk1m7  #jk1m8  #jk1msuccesstory  #kamibuddy 
.
.
MANUSIA PALING MALAS BERSENAM PUN BOLEH KURANGKAN BERAT BADAN SEHINGGA 22KG.
.
.
.
.
So kalau anda kuat makan dan malas nak bersenam, tiada lagi alasan utk tidak turun berat badan. .
.
Rahim boleh turun berat badan, anda pun boleh..
.
.
yang penting ade kesungguhan dan pengorbanan serta dorongan coach utk mencapai berat badan ideal.
.
.
#gemuk #pemalas #malas #nakkurus #katanakkurus #misixlrahim #nakkurusker #jomkurus #jomkurus1malaysia #jk1m6 #jk1m #joyrevfa #hafizhamidun #ilofayou #fattzura
. . MANUSIA PALING MALAS BERSENAM PUN BOLEH KURANGKAN BERAT BADAN SEHINGGA 22KG. . . . . So kalau anda kuat makan dan malas nak bersenam, tiada lagi alasan utk tidak turun berat badan. . . Rahim boleh turun berat badan, anda pun boleh.. . . yang penting ade kesungguhan dan pengorbanan serta dorongan coach utk mencapai berat badan ideal. . . #gemuk  #pemalas  #malas  #nakkurus  #katanakkurus  #misixlrahim  #nakkurusker  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #jk1m6  #jk1m  #joyrevfa  #hafizhamidun  #ilofayou  #fattzura 
Ni antara alasan PALING POPULAR, bila ramai tanya kenapa badan makin membesar, berat makin meningkat ➡ SEBAB SAYA TAK SEMPAT NAK BERSENAM
.
Sebenarnya jawapan ni MEMANG TAK BOLEH DITERIMA. ❌❌❌
.
Punca sebenarnya ➡ DIRI SENDIRI MEMANG MAKAN BANYAK.
.
Percayalah, pemakanan yg diamalkan selama berbulan-bulan, bertahun-tahun itulah sebenarnya yg membuatkan badan makin berat & menggemukkan.
.
Aktiviti makan-makan itu sahajalah yg kita amalkan selama kita hidup. Tak kan tiba2 kita salahkan 'Tak Bersenam' sebagai punca. Walhal selama ni memang tak pernah pun ada rasa nak pakai kasut sukan tu. Huhuu..
.
Semua faham apa yg saya sampaikan? So, mulai dr hari ni, betulkan balik tanggapan terpesong tu. Just betulkan gaya pemakanan seharian, inshaAllah akan nampak kesannya.
.
Dalam program Weight Loss Challenge Online kami, memang kami didik tentang kepentingan pemakanan yg sihat & seimbang sebagai asas kejayaan turun berat badan. 80% kejayaan bermula dr gaya pemakanan yg baik. 👍🏼👍🏼
.
-coach kimira-
 01111938422
Ni antara alasan PALING POPULAR, bila ramai tanya kenapa badan makin membesar, berat makin meningkat ➡ SEBAB SAYA TAK SEMPAT NAK BERSENAM . Sebenarnya jawapan ni MEMANG TAK BOLEH DITERIMA. ❌❌❌ . Punca sebenarnya ➡ DIRI SENDIRI MEMANG MAKAN BANYAK. . Percayalah, pemakanan yg diamalkan selama berbulan-bulan, bertahun-tahun itulah sebenarnya yg membuatkan badan makin berat & menggemukkan. . Aktiviti makan-makan itu sahajalah yg kita amalkan selama kita hidup. Tak kan tiba2 kita salahkan 'Tak Bersenam' sebagai punca. Walhal selama ni memang tak pernah pun ada rasa nak pakai kasut sukan tu. Huhuu.. . Semua faham apa yg saya sampaikan? So, mulai dr hari ni, betulkan balik tanggapan terpesong tu. Just betulkan gaya pemakanan seharian, inshaAllah akan nampak kesannya. . Dalam program Weight Loss Challenge Online kami, memang kami didik tentang kepentingan pemakanan yg sihat & seimbang sebagai asas kejayaan turun berat badan. 80% kejayaan bermula dr gaya pemakanan yg baik. 👍🏼👍🏼 . -coach kimira- 01111938422
Success is a journey....
Not a destination....
#Jk1m6 
#jk1msuccesstories 
#celebrity&mediadodgeballtournament
#TeamRidzman
#xfiteam
#XfitCommunity
@mamaareyou
587days ago i was 100kg🏋🏻‍♀️
Thanks to #jk1m program i learned to love myself and its a good enough motivation to keep me going. 
Thanks to all my coaches/trainers for being so inspirational and so generous with tips and advices😚😚
You guys are d best! 
#jomkurus #fitnessmotivation #runnergirl #teamesfah #jk1m6 #teamgillianbenjamin #jk1m7 #jk1m8
Jom detox dgn lecithin 😍 dapat mencuci salur darah,membantu masalah sembelit.⠀
.⠀
Jom order sekarang : ⠀
Zaleeha :0108101932⠀
⠀
#jomkurus #jk1M #jk1m6 #diet #kurus #cantik #nakkurus #nonasi #shaklee #lecithin #codtaman medan #codtamandatoharun #codsubangjaya⠀
#
KHASIAT LECITHIN :⠀
.⠀
🌟pemecahan lemak Dan kolestrol ⠀
🌟pelansingan - menghalang obesity⠀
🌟memcantikkn otot Dan kulit⠀
🌟meningkatkan days ingatan & meringankan stress⠀
🌟memperbaiki prostat lelaki⠀
🌟meringankan sembelit⠀
.⠀
Jom order 😘⠀
zaleeha :0108101932⠀
⠀
#jomkurus #jk1M #jk1m6 #diet #kurus #cantik #nakkurus #nonasi #shaklee #lecithin #codtaman medan #codtamandatoharun #codsubangjaya
KHASIAT LECITHIN & ALFALFA 😍⠀
.⠀
🌟pemecahan lemak Dan kolestrol ⠀
🌟pelansingan - menghalang obesity⠀
🌟memcantikkn otot Dan kulit⠀
🌟meningkatkan days ingatan & meringankan stress⠀
🌟memperbaiki prostat lelaki⠀
🌟meringankan sembelit⠀
.⠀
ALFALFA 📢⠀
💟Mencuci hati,darah dan usus.⠀
💟melawan alahan⠀
💟melegakan keletihan⠀
💟mencegah/merawat atritis⠀
💟menyingkirkan LEMAK & KOLESTROL⠀
.⠀
Jom order 😘⠀
zaleeha :0108101932⠀
⠀
#jomkurus #jk1M #jk1m6 #diet #kurus #cantik #nakkurus #nonasi #shaklee #lecithin #codtaman medan #codtamandatoharun #codsubangjaya
KHASIAT LECITHIN & ALFALFA 😍⠀ .⠀ 🌟pemecahan lemak Dan kolestrol ⠀ 🌟pelansingan - menghalang obesity⠀ 🌟memcantikkn otot Dan kulit⠀ 🌟meningkatkan days ingatan & meringankan stress⠀ 🌟memperbaiki prostat lelaki⠀ 🌟meringankan sembelit⠀ .⠀ ALFALFA 📢⠀ 💟Mencuci hati,darah dan usus.⠀ 💟melawan alahan⠀ 💟melegakan keletihan⠀ 💟mencegah/merawat atritis⠀ 💟menyingkirkan LEMAK & KOLESTROL⠀ .⠀ Jom order 😘⠀ zaleeha :0108101932⠀ ⠀ #jomkurus  #jk1M  #jk1m6  #diet  #kurus  #cantik  #nakkurus  #nonasi  #shaklee  #lecithin  #codtaman  medan #codtamandatoharun  #codsubangjaya 
ALAMAK!!! Tadi makan BANYAK masa lunch😱. Jangan risau Shaklee boleh bantu 😉⠀
.⠀
✅Set merangkumi alfalfa & lecithin adalah kombinasi terbaik,kerana fungsi masing2 sebagai 'detox' untuk menyingkirkan lemak yg tidak diperlukan.⠀
.⠀
☎Jom order sekarang ok :⠀
zaleaah -0108101932⠀
⠀
#jomkurus #jk1M #jk1m6 #diet #kurus #cantik #nakkurus #nonasi #shaklee #lecithin #codtaman medan #codtamandatoharun #codsubangjaya
Kisah perkenalan bermula dr JK1M6. Always try catch her pace. She fitter of course. Really determine with her goal. 
Anna bila nak lari pimpin tangan lg?
#jk1m9  #jk1mbeforeafter #xfitcommunity #xfitkepalabatas #teamidayu #teamridzman #teamaimi
#RepostSave @annaziana84 with @repostsaveapp ・・・ TERlanjur TERGOOGLE...
tajuk dasyat kan...
Thats my success story bukan pasal siapa2....sumanya bermula dgn "TER"...tp anna gemuk bukan sbb "TER"gemuk tp sbb x sedaq diri bila makan😁...hujung dec 2015 berat 72 br "TER" sedaq diri dah gemok sgt2...tido mlm kaki tangan kebas...kolestrol tinggi....niat nk kurus ada n tryla diet atkin dlm 2 weeks berat turun tp x de rs nikmat kehidupan...STRESS
One night sdg google2 cr ubat kurus...Tiba2 "TER"nampak about @kevinzahri n program #Jk1m ni....why not anna try alang2 new year...kira azam 2016 la...1 week bfre #Jk1m6 start anna reg under TL @mamaareyou (seb.jaya)
16 jan 2016 my journey with #Jk1m6 bermula dan merubah 200% hidup anna...anna winner kawasan n dpt top 50 seluruh malaysia tau😉#Jk1m tempat anna belajar suma about healthy lifestyle n everything from zero to heroin👩 n thats me @jk1mbeforeafter.... I still maintain my journey with #xfitteam under coach @ridzman_rizuwan (TL kinrara Puchong) n for #Jk1m9 i will continue n support my sahabat TL  @noraimi.liyana (kepala batas) for challenge myself BACK TO BASIC.
ZILLION TRILION thanks to @kevinzahri sbb #Jk1m program anna "TERKURUS"😉 #Jk1m9
#Jk1mbeforeafter
#xfitkepalabatas
#xfitcommunity
#teamidayu
#teamridzman
#teamaimi
Kisah perkenalan bermula dr JK1M6. Always try catch her pace. She fitter of course. Really determine with her goal. Anna bila nak lari pimpin tangan lg? #jk1m9  #jk1mbeforeafter  #xfitcommunity  #xfitkepalabatas  #teamidayu  #teamridzman  #teamaimi  #RepostSave  @annaziana84 with @repostsaveapp ・・・ TERlanjur TERGOOGLE... tajuk dasyat kan... Thats my success story bukan pasal siapa2....sumanya bermula dgn "TER"...tp anna gemuk bukan sbb "TER"gemuk tp sbb x sedaq diri bila makan😁...hujung dec 2015 berat 72 br "TER" sedaq diri dah gemok sgt2...tido mlm kaki tangan kebas...kolestrol tinggi....niat nk kurus ada n tryla diet atkin dlm 2 weeks berat turun tp x de rs nikmat kehidupan...STRESS One night sdg google2 cr ubat kurus...Tiba2 "TER"nampak about @kevinzahri n program #Jk1m  ni....why not anna try alang2 new year...kira azam 2016 la...1 week bfre #Jk1m6  start anna reg under TL @mamaareyou (seb.jaya) 16 jan 2016 my journey with #Jk1m6  bermula dan merubah 200% hidup anna...anna winner kawasan n dpt top 50 seluruh malaysia tau😉#Jk1m  tempat anna belajar suma about healthy lifestyle n everything from zero to heroin👩 n thats me @jk1mbeforeafter.... I still maintain my journey with #xfitteam  under coach @ridzman_rizuwan (TL kinrara Puchong) n for #Jk1m9  i will continue n support my sahabat TL @noraimi.liyana (kepala batas) for challenge myself BACK TO BASIC. ZILLION TRILION thanks to @kevinzahri sbb #Jk1m  program anna "TERKURUS"😉 #Jk1m9  #Jk1mbeforeafter  #xfitkepalabatas  #xfitcommunity  #teamidayu  #teamridzman  #teamaimi 
Thank you Mr @kevinzahri for the words that are very motivated..Yes i'm the biggest threat of myself..my own yang mesti tekad utk berubah and we choose our own path and i choose the path I'm going through now.."Be New Azwan"..
#JK1M6 - 25kg
#JK1M7 - 22kg
#JK1M8 - 17kg
#JK1M9 - ????
Thank you Mr @kevinzahri for the words that are very motivated..Yes i'm the biggest threat of myself..my own yang mesti tekad utk berubah and we choose our own path and i choose the path I'm going through now.."Be New Azwan".. #JK1M6  - 25kg #JK1M7  - 22kg #JK1M8  - 17kg #JK1M9  - ????
Tahniahhhhh buat my season 8 winner,  @nurazwan.mohamadnoor !! Now sir kevin pun dah SHOUTOUT his story... Proud sgt rasanya walaupun journey beliau bukanlah bermula dengan saya tapi beli join program saya dan berjaya mengurangkan 16kg dalam masa 6 minggu semasa program... kemudian ada lg beliau join program saya yang lain selepas JK dan berjaya menurunkan lg berat selepas tu... Seorg yg kuat semangat dan seorg yg kuat mentally dan physically... Tak sabar nak tgk Wan mcm model nanti! 😇😇😇😇😇 #Repost @kevinzahri (@get_repost)
・・・
Salam Jumaat shoutout kepada @nurazwan.mohamadnoor di atas perjuangan kurangkan 100kg sejak #jk1m6 bersama @zuharaza ... when i finally dapat checkout IG beliau, what I like the most adalah the fact HE IS HIS OWN BIGGEST SUPPORTER. Yang ini penting dalam apa jua perjuangan. Kalau anda sendiri tidak percaya dan berjuang untuk diri sendiri, siapa lagi?!?!?
・・・
From a "super" human to a better man..Alhamdulillah 101kg melted from that super human guy in 14 month..You Almost There Azwan.. #jk1mbeforeafter #jk1m9 #jk1m #jomkurus #sukahatikau
Tahniahhhhh buat my season 8 winner, @nurazwan.mohamadnoor !! Now sir kevin pun dah SHOUTOUT his story... Proud sgt rasanya walaupun journey beliau bukanlah bermula dengan saya tapi beli join program saya dan berjaya mengurangkan 16kg dalam masa 6 minggu semasa program... kemudian ada lg beliau join program saya yang lain selepas JK dan berjaya menurunkan lg berat selepas tu... Seorg yg kuat semangat dan seorg yg kuat mentally dan physically... Tak sabar nak tgk Wan mcm model nanti! 😇😇😇😇😇 #Repost  @kevinzahri (@get_repost) ・・・ Salam Jumaat shoutout kepada @nurazwan.mohamadnoor di atas perjuangan kurangkan 100kg sejak #jk1m6  bersama @zuharaza ... when i finally dapat checkout IG beliau, what I like the most adalah the fact HE IS HIS OWN BIGGEST SUPPORTER. Yang ini penting dalam apa jua perjuangan. Kalau anda sendiri tidak percaya dan berjuang untuk diri sendiri, siapa lagi?!?!? ・・・ From a "super" human to a better man..Alhamdulillah 101kg melted from that super human guy in 14 month..You Almost There Azwan.. #jk1mbeforeafter  #jk1m9  #jk1m  #jomkurus  #sukahatikau 
Salam Jumaat shoutout kepada @nurazwan.mohamadnoor di atas perjuangan kurangkan 100kg sejak #jk1m6 bersama kawasan JK1M seremban, putrajay dan baru2 ini bersama @zuharaza di Nilai. when i finally dapat checkout IG beliau, what I like the most adalah the fact HE IS HIS OWN BIGGEST SUPPORTER. Yang ini penting dalam apa jua perjuangan. Kalau anda sendiri tidak percaya dan berjuang untuk diri sendiri, siapa lagi?!?!?
・・・
From a "super" human to a better man..Alhamdulillah 101kg melted from that super human guy in 14 month..You Almost There Azwan.. #jk1mbeforeafter #jk1m9 #jk1m #jomkurus #sukahatikau
Salam Jumaat shoutout kepada @nurazwan.mohamadnoor di atas perjuangan kurangkan 100kg sejak #jk1m6  bersama kawasan JK1M seremban, putrajay dan baru2 ini bersama @zuharaza di Nilai. when i finally dapat checkout IG beliau, what I like the most adalah the fact HE IS HIS OWN BIGGEST SUPPORTER. Yang ini penting dalam apa jua perjuangan. Kalau anda sendiri tidak percaya dan berjuang untuk diri sendiri, siapa lagi?!?!? ・・・ From a "super" human to a better man..Alhamdulillah 101kg melted from that super human guy in 14 month..You Almost There Azwan.. #jk1mbeforeafter  #jk1m9  #jk1m  #jomkurus  #sukahatikau 
Stay KURUS ya . 
Jangan GEMOK balek dah lepas nieh please . 
Stay healthy. 
MORE to go. 
Lets aim for FM pulak 😃

#Repost @annaziana84 with @repostapp
・・・
TERlanjur TERGOOGLE...
tajuk dasyat kan...
Thats my success story bukan pasal siapa2....sumanya bermula dgn "TER"...tp anna gemuk bukan sbb "TER"gemuk tp sbb x sedaq diri bila makan😁...hujung dec 2015 berat 72 br "TER" sedaq diri dah gemok sgt2...tido mlm kaki tangan kebas...kolestrol tinggi....niat nk kurus ada n tryla diet atkin dlm 2 weeks berat turun tp x de rs nikmat kehidupan...STRESS
One night sdg google2 cr ubat kurus...Tiba2 "TER"nampak about @kevinzahri n program #Jk1m ni....why not anna try alang2 new year...kira azam 2016 la...1 week bfre #Jk1m6 start anna reg under TL @mamaareyou (seb.jaya)
16 jan 2016 my journey with #Jk1m6 bermula dan merubah 200% hidup anna...anna winner kawasan n dpt top 50 seluruh malaysia tau😉#Jk1m tempat anna belajar suma about healthy lifestyle n everything from zero to heroin👩 n thats me @jk1mbeforeafter.... I still maintain my journey with #xfitteam under coach @ridzman_rizuwan (TL kinrara Puchong) n for #Jk1m9 i will continue n support my sahabat TL  @noraimi.liyana (kepala batas) for challenge myself BACK TO BASIC.
ZILLION TRILION thanks to @kevinzahri sbb #Jk1m program anna "TERKURUS"😉 #Jk1m9
#Jk1mbeforeafter
#xfitkepalabatas
#xfitcommunity
#teamidayu
#teamridzman
#teamaimi
Stay KURUS ya . Jangan GEMOK balek dah lepas nieh please . Stay healthy. MORE to go. Lets aim for FM pulak 😃 #Repost  @annaziana84 with @repostapp ・・・ TERlanjur TERGOOGLE... tajuk dasyat kan... Thats my success story bukan pasal siapa2....sumanya bermula dgn "TER"...tp anna gemuk bukan sbb "TER"gemuk tp sbb x sedaq diri bila makan😁...hujung dec 2015 berat 72 br "TER" sedaq diri dah gemok sgt2...tido mlm kaki tangan kebas...kolestrol tinggi....niat nk kurus ada n tryla diet atkin dlm 2 weeks berat turun tp x de rs nikmat kehidupan...STRESS One night sdg google2 cr ubat kurus...Tiba2 "TER"nampak about @kevinzahri n program #Jk1m  ni....why not anna try alang2 new year...kira azam 2016 la...1 week bfre #Jk1m6  start anna reg under TL @mamaareyou (seb.jaya) 16 jan 2016 my journey with #Jk1m6  bermula dan merubah 200% hidup anna...anna winner kawasan n dpt top 50 seluruh malaysia tau😉#Jk1m  tempat anna belajar suma about healthy lifestyle n everything from zero to heroin👩 n thats me @jk1mbeforeafter.... I still maintain my journey with #xfitteam  under coach @ridzman_rizuwan (TL kinrara Puchong) n for #Jk1m9  i will continue n support my sahabat TL @noraimi.liyana (kepala batas) for challenge myself BACK TO BASIC. ZILLION TRILION thanks to @kevinzahri sbb #Jk1m  program anna "TERKURUS"😉 #Jk1m9  #Jk1mbeforeafter  #xfitkepalabatas  #xfitcommunity  #teamidayu  #teamridzman  #teamaimi 
#Repost @annaziana84 (@get_repost)
・・・
TERlanjur TERGOOGLE...
tajuk dasyat kan...
Thats my success story bukan pasal siapa2....sumanya bermula dgn "TER"...tp anna gemuk bukan sbb "TER"gemuk tp sbb x sedaq diri bila makan😁...hujung dec 2015 berat 72 br "TER" sedaq diri dah gemok sgt2...tido mlm kaki tangan kebas...kolestrol tinggi....niat nk kurus ada n tryla diet atkin dlm 2 weeks berat turun tp x de rs nikmat kehidupan...STRESS
One night sdg google2 cr ubat kurus...Tiba2 "TER"nampak about @kevinzahri n program #Jk1m ni....why not anna try alang2 new year...kira azam 2016 la...1 week bfre #Jk1m6 start anna reg under TL @mamaareyou (seb.jaya)
16 jan 2016 my journey with #Jk1m6 bermula dan merubah 200% hidup anna...anna winner kawasan n dpt top 50 seluruh malaysia tau😉#Jk1m tempat anna belajar suma about healthy lifestyle n everything from zero to heroin👩 n thats me @jk1mbeforeafter.... I still maintain my journey with #xfitteam under coach @ridzman_rizuwan (TL kinrara Puchong) n for #Jk1m9 i will continue n support my sahabat TL  @noraimi.liyana (kepala batas) for challenge myself BACK TO BASIC.
ZILLION TRILION thanks to @kevinzahri sbb #Jk1m program anna "TERKURUS"😉 #Jk1m9
#Jk1mbeforeafter
#xfitkepalabatas
#xfitcommunity
#teamidayu
#teamridzman
#teamaimi
#Repost  @annaziana84 (@get_repost) ・・・ TERlanjur TERGOOGLE... tajuk dasyat kan... Thats my success story bukan pasal siapa2....sumanya bermula dgn "TER"...tp anna gemuk bukan sbb "TER"gemuk tp sbb x sedaq diri bila makan😁...hujung dec 2015 berat 72 br "TER" sedaq diri dah gemok sgt2...tido mlm kaki tangan kebas...kolestrol tinggi....niat nk kurus ada n tryla diet atkin dlm 2 weeks berat turun tp x de rs nikmat kehidupan...STRESS One night sdg google2 cr ubat kurus...Tiba2 "TER"nampak about @kevinzahri n program #Jk1m  ni....why not anna try alang2 new year...kira azam 2016 la...1 week bfre #Jk1m6  start anna reg under TL @mamaareyou (seb.jaya) 16 jan 2016 my journey with #Jk1m6  bermula dan merubah 200% hidup anna...anna winner kawasan n dpt top 50 seluruh malaysia tau😉#Jk1m  tempat anna belajar suma about healthy lifestyle n everything from zero to heroin👩 n thats me @jk1mbeforeafter.... I still maintain my journey with #xfitteam  under coach @ridzman_rizuwan (TL kinrara Puchong) n for #Jk1m9  i will continue n support my sahabat TL @noraimi.liyana (kepala batas) for challenge myself BACK TO BASIC. ZILLION TRILION thanks to @kevinzahri sbb #Jk1m  program anna "TERKURUS"😉 #Jk1m9  #Jk1mbeforeafter  #xfitkepalabatas  #xfitcommunity  #teamidayu  #teamridzman  #teamaimi 
TERlanjur TERGOOGLE...
tajuk dasyat kan...
Thats my success story bukan pasal siapa2....sumanya bermula dgn "TER"...tp anna gemuk bukan sbb "TER"gemuk tp sbb x sedaq diri bila makan😁...hujung dec 2015 berat 72 br "TER" sedaq diri dah gemok sgt2...tido mlm kaki tangan kebas...kolestrol tinggi....niat nk kurus ada n tryla diet atkin dlm 2 weeks berat turun tp x de rs nikmat kehidupan...STRESS
One night sdg google2 cr ubat kurus...Tiba2 "TER"nampak about @kevinzahri n program #Jk1m ni....why not anna try alang2 new year...kira azam 2016 la...1 week bfre #Jk1m6 start anna reg under TL @mamaareyou (seb.jaya)
16 jan 2016 my journey with #Jk1m6 bermula dan merubah 200% hidup anna...anna winner kawasan n dpt top 50 seluruh malaysia tau😉#Jk1m tempat anna belajar suma about healthy lifestyle n everything from zero to heroin👩 n thats me @jk1mbeforeafter.... I still maintain my journey with #xfitteam under coach @ridzman_rizuwan (TL kinrara Puchong) n for #Jk1m9 i will continue n support my sahabat TL  @noraimi.liyana (kepala batas) for challenge myself BACK TO BASIC.
ZILLION TRILION thanks to @kevinzahri sbb #Jk1m program anna "TERKURUS"😉 #Jk1m9
#Jk1mbeforeafter
#xfitkepalabatas
#xfitcommunity
#teamidayu
#teamridzman
#teamaimi
TERlanjur TERGOOGLE... tajuk dasyat kan... Thats my success story bukan pasal siapa2....sumanya bermula dgn "TER"...tp anna gemuk bukan sbb "TER"gemuk tp sbb x sedaq diri bila makan😁...hujung dec 2015 berat 72 br "TER" sedaq diri dah gemok sgt2...tido mlm kaki tangan kebas...kolestrol tinggi....niat nk kurus ada n tryla diet atkin dlm 2 weeks berat turun tp x de rs nikmat kehidupan...STRESS One night sdg google2 cr ubat kurus...Tiba2 "TER"nampak about @kevinzahri n program #Jk1m  ni....why not anna try alang2 new year...kira azam 2016 la...1 week bfre #Jk1m6  start anna reg under TL @mamaareyou (seb.jaya) 16 jan 2016 my journey with #Jk1m6  bermula dan merubah 200% hidup anna...anna winner kawasan n dpt top 50 seluruh malaysia tau😉#Jk1m  tempat anna belajar suma about healthy lifestyle n everything from zero to heroin👩 n thats me @jk1mbeforeafter.... I still maintain my journey with #xfitteam  under coach @ridzman_rizuwan (TL kinrara Puchong) n for #Jk1m9  i will continue n support my sahabat TL @noraimi.liyana (kepala batas) for challenge myself BACK TO BASIC. ZILLION TRILION thanks to @kevinzahri sbb #Jk1m  program anna "TERKURUS"😉 #Jk1m9  #Jk1mbeforeafter  #xfitkepalabatas  #xfitcommunity  #teamidayu  #teamridzman  #teamaimi 
I used to have sedentary and monotonous life for years. It lead me to be an obese person. Happily enjoy every single meal and less physical activity add the spice to my obese state. 
Then it was new year 2016 approaching. I'm thinking of doing something new for myself. Changing some aspect in my life. Trying new activities, meeting new people and new socity. 
Get know to #JK1M6 program by one of my friend FB status, to be honest she does not invite me or tag me to join. I just randomly browsing on Cabaran Jom Kurus website. Then "Why not we try this program" Contact #JK1M6 TL Seberang Jaya  @mamaareyou  on that night. 
It is true, loose weight journey is not an overnight journey. The challenge actually start after the JK1M program. As the unique spell to this journey are.
*Determination
*Persistance *Consistancy
So, to have a continous activity and group support I join Xfit Kepala Batas @ridzman_rizuwan, while waiting for next #JK1M7 to resume the journey. Again I meet new people and extend new experience. 
This coming JK1M9 is my back to basic phase and revision time. I will join Kepala Batas group with @noraimi.liyana.
It is towards 600days of my fat to fit journey. It will be never ending journey, to be with or without this support system the journey will be remain. 
Blessed with these people. Special thanks to
@kevinzahri JK1M founder
@mamaareyou #jk1m9 Seberang Jaya
@ridzman_rizuwan #jk1m9 Bandar Kinrara
@noraimi.liyana  #jk1m9 Kepala Batas
#jk1mbeforeafter
#selagitakkurus #teamridzman #xfitcommunity #xfitkepalabatas
#teamaimi #teamidayu
I used to have sedentary and monotonous life for years. It lead me to be an obese person. Happily enjoy every single meal and less physical activity add the spice to my obese state. Then it was new year 2016 approaching. I'm thinking of doing something new for myself. Changing some aspect in my life. Trying new activities, meeting new people and new socity. Get know to #JK1M6  program by one of my friend FB status, to be honest she does not invite me or tag me to join. I just randomly browsing on Cabaran Jom Kurus website. Then "Why not we try this program" Contact #JK1M6  TL Seberang Jaya @mamaareyou on that night. It is true, loose weight journey is not an overnight journey. The challenge actually start after the JK1M program. As the unique spell to this journey are. *Determination *Persistance *Consistancy So, to have a continous activity and group support I join Xfit Kepala Batas @ridzman_rizuwan, while waiting for next #JK1M7  to resume the journey. Again I meet new people and extend new experience. This coming JK1M9 is my back to basic phase and revision time. I will join Kepala Batas group with @noraimi.liyana. It is towards 600days of my fat to fit journey. It will be never ending journey, to be with or without this support system the journey will be remain. Blessed with these people. Special thanks to @kevinzahri JK1M founder @mamaareyou #jk1m9  Seberang Jaya @ridzman_rizuwan #jk1m9  Bandar Kinrara @noraimi.liyana #jk1m9  Kepala Batas #jk1mbeforeafter  #selagitakkurus  #teamridzman  #xfitcommunity  #xfitkepalabatas  #teamaimi  #teamidayu 
It is a life journey..
Selalu terfikir.. sesudah ini apa? Makan seperti biasa? Tinggalkan workout?
It is not a fesyen trend. It is a lifestyle. 
#towards600daysfattofit #selagitakkurus #keepongripping 
#jk1m6 #jk1m7seberangjaya @mamaareyou
#xfitkepalabatas #xfitcommunity #jk1m9Bandarkinrara @ridzman_rizuwan
#jk1m9kepalabatas @noraimi.liyana #anisxaimi

#RepostSave @cartergood with @repostsaveapp ・・・ ❤️An Important Lesson on Losing Weight❤️
—
Today’s post is a bit sappy, I’ll admit 🙈. But it’s something that’s been on my mind lately…
–
A popular phrase you hear is, “weight loss is a marathon, not a sprint.” And on the surface, this seems like a positive mindset to adopt 😏👍...
– 
But the problem is it’s wrong… kinda. – 
You see, it’s true that weight loss isn’t a sprint, but it’s not a marathon either. Both of those approaches assume there’s an END date, which simply isn’t the case for losing weight 🙅‍♂️…
– 
Of course, you won’t always be trying to physically lose weight (hopefully), but if your goal is to maintain a healthy body for the rest of your life, then realize the changes you’re making now need to to be life-sustaining.
– 
No, you don't have to count calories or keep a food diary for the rest of your life, but you’ll always need to be mindful of your food choices 🥗, activity level🏃🏋️‍♀️, and body composition to some degree...
– 
The cool part is, when you focus on sustainable changes, they become your new normal. You don’t have to force yourself work out or eat healthily — it’s just what you do 😊👌
–
Moral of the Story ✅: Weight loss is not a sprint ❌, but it’s not a marathon either…
– 
It’s a lifelong commitment to living a healthier (and ultimately, happier) life ❤️
–
Know someone this could help?
Tag ‘em Below ⤵️
— .
.
It is a life journey.. Selalu terfikir.. sesudah ini apa? Makan seperti biasa? Tinggalkan workout? It is not a fesyen trend. It is a lifestyle. #towards600daysfattofit  #selagitakkurus  #keepongripping  #jk1m6  #jk1m7seberangjaya  @mamaareyou #xfitkepalabatas  #xfitcommunity  #jk1m9Bandarkinrara  @ridzman_rizuwan #jk1m9kepalabatas  @noraimi.liyana #anisxaimi  #RepostSave  @cartergood with @repostsaveapp ・・・ ❤️An Important Lesson on Losing Weight❤️ — Today’s post is a bit sappy, I’ll admit 🙈. But it’s something that’s been on my mind lately… – A popular phrase you hear is, “weight loss is a marathon, not a sprint.” And on the surface, this seems like a positive mindset to adopt 😏👍... – But the problem is it’s wrong… kinda. – You see, it’s true that weight loss isn’t a sprint, but it’s not a marathon either. Both of those approaches assume there’s an END date, which simply isn’t the case for losing weight 🙅‍♂️… – Of course, you won’t always be trying to physically lose weight (hopefully), but if your goal is to maintain a healthy body for the rest of your life, then realize the changes you’re making now need to to be life-sustaining. – No, you don't have to count calories or keep a food diary for the rest of your life, but you’ll always need to be mindful of your food choices 🥗, activity level🏃🏋️‍♀️, and body composition to some degree... – The cool part is, when you focus on sustainable changes, they become your new normal. You don’t have to force yourself work out or eat healthily — it’s just what you do 😊👌 – Moral of the Story ✅: Weight loss is not a sprint ❌, but it’s not a marathon either… – It’s a lifelong commitment to living a healthier (and ultimately, happier) life ❤️ – Know someone this could help? Tag ‘em Below ⤵️ — . .
Yes,, it is me...
Same person but in different look❤
#diet #dietitian #fitnesscoach #fitness #runner #running #marathoner #model #malemodel #topmodel #modelling #modellife #ootd #smile #igfit #igfitness #gymlife #mode #coachinglife
#jk1m
#jk1m6
#jk1mpekan 
@kevinzahri @aizat225 @hisyamuddinsiddiq.zarni
6 Ogos 2017 : 
Pagi ini pi Zumba Tembok naik basikal... ingat dah tak sempat.. sekali masa lalu kt tembok kak aida lambai2 suh dtg.. maknanya tak lewat  ler sgt.. dpt ler 45minit berzumba. So masa balik kita pusing jalan jauh.. tmbah masa cycling pi n balik dpt ler 38minit.

Lama dah tak pi Zumba tembok.. rezeki pergi hari ini dpt jumpa kawan masa SAAS ( jiran kelas~ Anitha Salleh😘) .. rindu kat ko anitha.. lama dh tak jumpa hampir 20thn dah.

#latiffahmasuri #journeyfitlatiffah #zumba #zumbatembok #aerofit #fitness #workout #jk1m6 #shealth #cycling
6 Ogos 2017 : Pagi ini pi Zumba Tembok naik basikal... ingat dah tak sempat.. sekali masa lalu kt tembok kak aida lambai2 suh dtg.. maknanya tak lewat ler sgt.. dpt ler 45minit berzumba. So masa balik kita pusing jalan jauh.. tmbah masa cycling pi n balik dpt ler 38minit. Lama dah tak pi Zumba tembok.. rezeki pergi hari ini dpt jumpa kawan masa SAAS ( jiran kelas~ Anitha Salleh😘) .. rindu kat ko anitha.. lama dh tak jumpa hampir 20thn dah. #latiffahmasuri  #journeyfitlatiffah  #zumba  #zumbatembok  #aerofit  #fitness  #workout  #jk1m6  #shealth  #cycling 
#jk1m Latiffah in the houzzzz.. Rindu kat kawan2 #jk1m6 ..
#jk1m  Latiffah in the houzzzz.. Rindu kat kawan2 #jk1m6  ..
Tahniah buat raihana embong , kalau beliau boleh knp tidak anda?. Repost :

My weight has always been something I've struggled with for as long as I can remember. Even when my mom was pregnant of me, the doctor told my mom that she's gonna have twins kot. Cis.
-
There are times bila aku pakai seluar size pinggang 60. As you know, you cannot get that size at normal stores. So what I did, I asked my tukang jahit to jahit for me. Haih. Sadis betul zaman remaja ku.
-
After few "memorable" pengalaman in my life such as, bila naik flight, I would need to ask for extensions for my seatbelt, or bila nak tengok movie, I'll make sure untuk tengok movies di TGV sahaja sebab seat besar. Tapi yang paling epic bila exam International Law's paper, aku dapat kerusi plastik. Dapat panic attack terus. Sebab? Risau kerusi tu patah. Berpeluh-peluh aku jawab. Siap berdoa dalam hati. Bukannya berdoa mintak mintak soalan senang, tapi berdoa jangan la kerusi patah. Jangan la kerusi patah. Bahahahahha. Nasib baik la tak kantoi paper tu. 😅😅😅
-
So I've decided utk joined gym. Hired a Personal Trainer. Selamba 30sessions. Harap-harap kurus la lepas tu. Tapi hampa. Mungkin tak cukup kental lagi time tu. Lol
-
Year 2014. Tahun yang berkobar kobar untuk turunkan berat badan. Aku mula ambil kisah what I'm eating, mula rajinkan diri untuk ke gym. Cuba untuk jadikan rutin. Tapi, kecundang juga di tepi jalan. Biasa la. Manusia. 😜😜😜
-
But, after I joined #jk1m6 team gombak bawah coach @safarudin_fit17 everything changes. Daripada dulu nak lari lebih dari satu minit pun dah mengucap panjang, sekarang boleh la nak slow jogg 40-50mins non stop. Coach aku ni pulak jenis yang suka menjeling. Asyik nampak je kalau aku nak mengelat. Selalu dengar "ha, Ana lagi 3 set, Ana lari laju sikit! " Hek eleh betul. But seriously coach, I would like to thank you for the effort & terima kasih sebab tak jemu ajak saya bersenam. Haha
-
I would like to take this opportunity to thank @kevinzahri for your awesome programme. Thank you for giving us the "wake up call". No words can describe my appreciation towards you. Salute! -
Terima kasih juga kepada yang mendorong dan membantu saya dan  kepada @amsyarnfit terima
Tahniah buat raihana embong , kalau beliau boleh knp tidak anda?. Repost : My weight has always been something I've struggled with for as long as I can remember. Even when my mom was pregnant of me, the doctor told my mom that she's gonna have twins kot. Cis. - There are times bila aku pakai seluar size pinggang 60. As you know, you cannot get that size at normal stores. So what I did, I asked my tukang jahit to jahit for me. Haih. Sadis betul zaman remaja ku. - After few "memorable" pengalaman in my life such as, bila naik flight, I would need to ask for extensions for my seatbelt, or bila nak tengok movie, I'll make sure untuk tengok movies di TGV sahaja sebab seat besar. Tapi yang paling epic bila exam International Law's paper, aku dapat kerusi plastik. Dapat panic attack terus. Sebab? Risau kerusi tu patah. Berpeluh-peluh aku jawab. Siap berdoa dalam hati. Bukannya berdoa mintak mintak soalan senang, tapi berdoa jangan la kerusi patah. Jangan la kerusi patah. Bahahahahha. Nasib baik la tak kantoi paper tu. 😅😅😅 - So I've decided utk joined gym. Hired a Personal Trainer. Selamba 30sessions. Harap-harap kurus la lepas tu. Tapi hampa. Mungkin tak cukup kental lagi time tu. Lol - Year 2014. Tahun yang berkobar kobar untuk turunkan berat badan. Aku mula ambil kisah what I'm eating, mula rajinkan diri untuk ke gym. Cuba untuk jadikan rutin. Tapi, kecundang juga di tepi jalan. Biasa la. Manusia. 😜😜😜 - But, after I joined #jk1m6  team gombak bawah coach @safarudin_fit17 everything changes. Daripada dulu nak lari lebih dari satu minit pun dah mengucap panjang, sekarang boleh la nak slow jogg 40-50mins non stop. Coach aku ni pulak jenis yang suka menjeling. Asyik nampak je kalau aku nak mengelat. Selalu dengar "ha, Ana lagi 3 set, Ana lari laju sikit! " Hek eleh betul. But seriously coach, I would like to thank you for the effort & terima kasih sebab tak jemu ajak saya bersenam. Haha - I would like to take this opportunity to thank @kevinzahri for your awesome programme. Thank you for giving us the "wake up call". No words can describe my appreciation towards you. Salute! - Terima kasih juga kepada yang mendorong dan membantu saya dan kepada @amsyarnfit terima
Coach nak share berkenaan lemak tepu . Lemak tepu mmg salah satunya lemak yg susah nak dihadam dan perlu sgt ambik masa utk dibuang dan  di bakar . Lemak ni puncaya dtg dari makanan yang amik sperti fastfood, kuihmuih , nugget , dan mostly makanan yg mudah nak dimakan . .
.

Hari ni punca obesiti di malaysia datangnya dari lemak2 tepu , lemak jahat , lemak yang dah lama di stor dlm badan . Sebab tu . Bile kita kerap makan2 bende cmni , boleh jadikan perut kita x bersih , kotor , dan sisa makanan tu dah tersangkut dalam perut kita ni . .
.

Ada cara yang boleh kita nak buangkan lemak tepu dalam perut kita .. CARANYA ADALAH .............
BERSAMBUNG UTK NEXT POST
.
.
📲Coach Moks +601133330538

#mokstofit #moksquad #lemakdegil #lemakjahat#cabarankurus30hari#cabaran30hari#cabaran21hari#turunberatbadan#cabaranturunberatbadan#turunlemak#turunberat#makansihat#makanunik#tipscoach#kurussebelumkahwin#kurussebelumnikah#kurussebelumtunang#kurusselepaskahwin#bajubigsize#tipsturunberatbadan #tipsdaricoach #jk1m6 #jomkurus1malaysia #kurusselamat #kurussihat #kurusselepaskahwin
Coach nak share berkenaan lemak tepu . Lemak tepu mmg salah satunya lemak yg susah nak dihadam dan perlu sgt ambik masa utk dibuang dan di bakar . Lemak ni puncaya dtg dari makanan yang amik sperti fastfood, kuihmuih , nugget , dan mostly makanan yg mudah nak dimakan . . . Hari ni punca obesiti di malaysia datangnya dari lemak2 tepu , lemak jahat , lemak yang dah lama di stor dlm badan . Sebab tu . Bile kita kerap makan2 bende cmni , boleh jadikan perut kita x bersih , kotor , dan sisa makanan tu dah tersangkut dalam perut kita ni . . . Ada cara yang boleh kita nak buangkan lemak tepu dalam perut kita .. CARANYA ADALAH ............. BERSAMBUNG UTK NEXT POST . . 📲Coach Moks +601133330538 #mokstofit  #moksquad  #lemakdegil  #lemakjahat #cabarankurus30hari #cabaran30hari #cabaran21hari #turunberatbadan #cabaranturunberatbadan #turunlemak #turunberat #makansihat #makanunik #tipscoach #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurussebelumtunang #kurusselepaskahwin #bajubigsize #tipsturunberatbadan  #tipsdaricoach  #jk1m6  #jomkurus1malaysia  #kurusselamat  #kurussihat  #kurusselepaskahwin 
Jom detox dgn lecithin 😍 dapat mencuci salur darah,membantu masalah sembelit.⠀
.⠀
Jom order sekarang : ⠀
Zaleeha :0108101932⠀
⠀
#jomkurus #jk1M #jk1m6 #diet #kurus #cantik #nakkurus #nonasi #shaklee #lecithin #codtaman medan #codtamandatoharun #codsubangjaya⠀
#
KHASIAT LECITHIN :⠀
.⠀
🌟pemecahan lemak Dan kolestrol ⠀
🌟pelansingan - menghalang obesity⠀
🌟memcantikkn otot Dan kulit⠀
🌟meningkatkan days ingatan & meringankan stress⠀
🌟memperbaiki prostat lelaki⠀
🌟meringankan sembelit⠀
.⠀
Jom order 😘⠀
zaleeha :0108101932⠀
⠀
#jomkurus #jk1M #jk1m6 #diet #kurus #cantik #nakkurus #nonasi #shaklee #lecithin #codtaman medan #codtamandatoharun #codsubangjaya
Ok Pendaftaran dah buka.. Alhamdulillahh.. utk siape yg berminat.
Program selama 6minggu
bermula  9 Sept 2017
sehingga 21 Oct 2017

10 pendaftaran terawal akan dapat diskaun 10% 
Program nih under @kevinzahri 
Guru fitness terkenal diMalaysia. 
Kami selaku coach yg akan membantu dalam memberikan tunjuk ajar
- cara pemakanan yg betul
- Diet santai tetapi berat turun
- Cara exercise mudah.. dari yg biasa sehingga luar biasa.
- Teknik penurunan berat konsisten tanpa berlapar
- Teknik x semput semasa exercise.
- Paling penting adalah penjagaan kesihatan yg efektif.

Jgn lepaskan peluang ini. kerana setahun hanya 2x dijalankan.

Maklumat lanjut
whatsapp/call 019 5059324

Comment:  kawasan anda
- share jika suka dgn program ini.

#jk1m9 
#jk1m8 
#jk1m7 
#jk1m6 
#jk1m5
#jk1m4
Ok Pendaftaran dah buka.. Alhamdulillahh.. utk siape yg berminat. Program selama 6minggu bermula 9 Sept 2017 sehingga 21 Oct 2017 10 pendaftaran terawal akan dapat diskaun 10% Program nih under @kevinzahri Guru fitness terkenal diMalaysia. Kami selaku coach yg akan membantu dalam memberikan tunjuk ajar - cara pemakanan yg betul - Diet santai tetapi berat turun - Cara exercise mudah.. dari yg biasa sehingga luar biasa. - Teknik penurunan berat konsisten tanpa berlapar - Teknik x semput semasa exercise. - Paling penting adalah penjagaan kesihatan yg efektif. Jgn lepaskan peluang ini. kerana setahun hanya 2x dijalankan. Maklumat lanjut whatsapp/call 019 5059324 Comment: kawasan anda - share jika suka dgn program ini. #jk1m9  #jk1m8  #jk1m7  #jk1m6  #jk1m5  #jk1m4 
SAYA PERNAH RASA NAK BUNUH DIRI 3 KALI
.
PENGALAMAN KHUZAIRI SAKARIYA
.
Mempunyai 6 orang adik beradik, selalu di tinggal keluarga jika keluar sebab tidak muat kereta menyebabkan rasa diri terpinggir.
.
Suka pergi cyber cafe tetapi kerusi di cybercafe pernah patah bila duduk. Jika di rumah juga di suruh duduk di bawah sahaja.
.
Masa mula program online coaching umur 19 tahun. Nekad nak mula program padahal tinggal baki dalam bank hanya beberapa ringgit sahaja lepas bayar yuran.
.
Dulu selalu cari alasan untuk larikan diri dari bersenam masa sekolah. Tampal koyoklah, buat buat batuk tidak sihat sebab nak tipu cikgu supaya tidak join bersenam.
.
Masa di PLKN tidak ada saiz seluar untuknya jadi dapat seluar saiz 60 terpaksa ikat seluar dengan tali.
.
Kini KHUZAIRI 23 tahun menjalani kehidupan lebih sihat dan gaya hidup aktif. Turun 75kg bayangkan.
.
Malahan ibunya juga telah turun 20kg selepas lihat perubahan luarbiasa anaknya. Masya Allah bila kita berubah, maka orang sekeliling kita turut terkesan.
.
Kadang kala Allah SWT hantar rasa "DISGUST" atau menyampah dengan keadaan diri kita supaya kita berubah.
.
You Are Not Fat, You Just Have Fat! . .
📲Coach Moks +601133330538
#mokstofit #moksquadcabarankurus30hari#cabaran30hari#cabaran21hari#turunberatbadan#cabaranturunberatbadan#turunlemak#turunberat#makansihat#makanunik#tipscoach#kurussebelumkahwin#kurussebelumnikah#kurussebelumtunang#kurusselepaskahwin#bajubigsize#tipsturunberatbadan #tipsdaricoach #jk1m6
SAYA PERNAH RASA NAK BUNUH DIRI 3 KALI . PENGALAMAN KHUZAIRI SAKARIYA . Mempunyai 6 orang adik beradik, selalu di tinggal keluarga jika keluar sebab tidak muat kereta menyebabkan rasa diri terpinggir. . Suka pergi cyber cafe tetapi kerusi di cybercafe pernah patah bila duduk. Jika di rumah juga di suruh duduk di bawah sahaja. . Masa mula program online coaching umur 19 tahun. Nekad nak mula program padahal tinggal baki dalam bank hanya beberapa ringgit sahaja lepas bayar yuran. . Dulu selalu cari alasan untuk larikan diri dari bersenam masa sekolah. Tampal koyoklah, buat buat batuk tidak sihat sebab nak tipu cikgu supaya tidak join bersenam. . Masa di PLKN tidak ada saiz seluar untuknya jadi dapat seluar saiz 60 terpaksa ikat seluar dengan tali. . Kini KHUZAIRI 23 tahun menjalani kehidupan lebih sihat dan gaya hidup aktif. Turun 75kg bayangkan. . Malahan ibunya juga telah turun 20kg selepas lihat perubahan luarbiasa anaknya. Masya Allah bila kita berubah, maka orang sekeliling kita turut terkesan. . Kadang kala Allah SWT hantar rasa "DISGUST" atau menyampah dengan keadaan diri kita supaya kita berubah. . You Are Not Fat, You Just Have Fat! . . 📲Coach Moks +601133330538 #mokstofit  #moksquadcabarankurus30hari #cabaran30hari #cabaran21hari #turunberatbadan #cabaranturunberatbadan #turunlemak #turunberat #makansihat #makanunik #tipscoach #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurussebelumtunang #kurusselepaskahwin #bajubigsize #tipsturunberatbadan  #tipsdaricoach  #jk1m6 
Beraya di rumah Zety dengan rakan2 JK1M6 Puchong..rindu dengan geng #mokcitfit nih 🤣....thank you for the delicious food ... cantik rumah @ztziana ..nanti Kak Leen mai lagi bawak mak jumpa kak ina tau ❤😗 #onedonetwomoretogo #rayakansebulan #ziarahraya  #jk1m6
Fatawaymalaysia #8

Ada org masih x percaya saya pernah sebesar ini dan telah pun menunjukkan bukti bergambar tp still x percaya, x per lah, yang penting saya dah membuktikan nothing impossible
#janganpercayaaqeeem #fataway #jk1m6 #jk1m #transformation #weightloss #weightlossjourney #diet #nosupplement #fat2fit #bodytransformation #jomkurus #jomkurus1malaysia #teamaqeeem #teamdengkil .
☝☝AFTER KOC @aqeeem ☝☝
#fataway #fa8 #teamaqeeem #weightlossprogram #putrajaya #weightlossjourney #transformation #wasonce191kg #healthyfood #cleandiet
 #weightlosscoach #weightlossbeforeafter #weightlossgoals
Fatawaymalaysia #8  Ada org masih x percaya saya pernah sebesar ini dan telah pun menunjukkan bukti bergambar tp still x percaya, x per lah, yang penting saya dah membuktikan nothing impossible #janganpercayaaqeeem  #fataway  #jk1m6  #jk1m  #transformation  #weightloss  #weightlossjourney  #diet  #nosupplement  #fat2fit  #bodytransformation  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #teamaqeeem  #teamdengkil  . ☝☝AFTER KOC @aqeeem ☝☝ #fataway  #fa8  #teamaqeeem  #weightlossprogram  #putrajaya  #weightlossjourney  #transformation  #wasonce191kg  #healthyfood  #cleandiet  #weightlosscoach  #weightlossbeforeafter  #weightlossgoals 
Lose that fat #donedakwah still x boleh move on dgn baju #jk1m6 seronok dpt kenal dunia sihat dan dapat #kawanbaru yg sama2 nak kurus dan sihat. Nak kurus sesorg susah kena ada #coach atau #trainer yg boleh pantau baru lebih menjadi.

#workoutmotivation #workout #groupworkout #jomkurus1malaysia #fitnessmotivation #fitnessfactory #jomfit #adanworkout #gymshark #titanwhey #pjrangers #fatfighters