an online Instagram web viewer

#jomcantiksamasama medias

Photos

NURRAYSA VIT C,VIT E & GLUTA PLUS.

Tips untuk nampak lebih berkesan dengan pengambilan Vitamin C Nurraysa adalah:
๐Ÿ‘‰ Elakkan atau kurangkan sebarang minuman yang mengandungi kafein seperti kopi atau teh
๐Ÿ‘‰ Jarakkan waktu pengambilan ubat-ubatan atau jamu selama 4 jam sebelum atau selepas mengambil vitamin c
๐Ÿ‘‰ Pastikan minum air kosong yang secukupnya. Contoh : 25kg berat badan bersamaan dengan 1 liter air.

Semoga bermanfaat untuk semua ๐Ÿ˜‰

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹

#nurraysabeauty #nurraysa #produkmesrawudhuk
#produkbumiputera
#merdekasale #jualanmurah #skincarenurraysa #barangmakeup #nakcantik #lipstickmurah #bazaarpaknil #bazaarOnline #sayajualprodukkecantikan #jomcantik #sayasukamakeup #JamuVherbnurraysa #ilovesale #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #produkmampumilik #terlajaklaris #lakukeras #jomcantiksamasama #pearlmagiclipstick
NURRAYSA VIT C,VIT E & GLUTA PLUS. Tips untuk nampak lebih berkesan dengan pengambilan Vitamin C Nurraysa adalah: ๐Ÿ‘‰ Elakkan atau kurangkan sebarang minuman yang mengandungi kafein seperti kopi atau teh ๐Ÿ‘‰ Jarakkan waktu pengambilan ubat-ubatan atau jamu selama 4 jam sebelum atau selepas mengambil vitamin c ๐Ÿ‘‰ Pastikan minum air kosong yang secukupnya. Contoh : 25kg berat badan bersamaan dengan 1 liter air. Semoga bermanfaat untuk semua ๐Ÿ˜‰ WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹ #nurraysabeauty  #nurraysa  #produkmesrawudhuk  #produkbumiputera  #merdekasale  #jualanmurah  #skincarenurraysa  #barangmakeup  #nakcantik  #lipstickmurah  #bazaarpaknil  #bazaarOnline  #sayajualprodukkecantikan  #jomcantik  #sayasukamakeup  #JamuVherbnurraysa  #ilovesale  #kosmetikmalaysia  #kosmetikmurah  #produkmampumilik  #terlajaklaris  #lakukeras  #jomcantiksamasama  #pearlmagiclipstick 
NURRAYSA VIT C,VIT E & GLUTA PLUS.

Tips untuk nampak lebih berkesan dengan pengambilan Vitamin C Nurraysa adalah:
๐Ÿ‘‰ Elakkan atau kurangkan sebarang minuman yang mengandungi kafein seperti kopi atau teh
๐Ÿ‘‰ Jarakkan waktu pengambilan ubat-ubatan atau jamu selama 4 jam sebelum atau selepas mengambil vitamin c
๐Ÿ‘‰ Pastikan minum air kosong yang secukupnya. Contoh : 25kg berat badan bersamaan dengan 1 liter air.

Semoga bermanfaat untuk semua ๐Ÿ˜‰

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹

#nurraysabeauty #nurraysa #produkmesrawudhuk
#produkbumiputera
#merdekasale #jualanmurah #skincarenurraysa #barangmakeup #nakcantik #lipstickmurah #bazaarpaknil #bazaarOnline #sayajualprodukkecantikan #jomcantik #sayasukamakeup #JamuVherbnurraysa #ilovesale #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #produkmampumilik #terlajaklaris #lakukeras #jomcantiksamasama #pearlmagiclipstick
NURRAYSA VIT C,VIT E & GLUTA PLUS. Tips untuk nampak lebih berkesan dengan pengambilan Vitamin C Nurraysa adalah: ๐Ÿ‘‰ Elakkan atau kurangkan sebarang minuman yang mengandungi kafein seperti kopi atau teh ๐Ÿ‘‰ Jarakkan waktu pengambilan ubat-ubatan atau jamu selama 4 jam sebelum atau selepas mengambil vitamin c ๐Ÿ‘‰ Pastikan minum air kosong yang secukupnya. Contoh : 25kg berat badan bersamaan dengan 1 liter air. Semoga bermanfaat untuk semua ๐Ÿ˜‰ WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹ #nurraysabeauty  #nurraysa  #produkmesrawudhuk  #produkbumiputera  #merdekasale  #jualanmurah  #skincarenurraysa  #barangmakeup  #nakcantik  #lipstickmurah  #bazaarpaknil  #bazaarOnline  #sayajualprodukkecantikan  #jomcantik  #sayasukamakeup  #JamuVherbnurraysa  #ilovesale  #kosmetikmalaysia  #kosmetikmurah  #produkmampumilik  #terlajaklaris  #lakukeras  #jomcantiksamasama  #pearlmagiclipstick 
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah  jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah ๐Ÿ’‹
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah ๐Ÿ’‹ . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah  jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah ๐Ÿ’‹
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah ๐Ÿ’‹ . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah  jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah ๐Ÿ’‹
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah ๐Ÿ’‹ . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Hujung minggu ni nak g dating kan. Segala jerawat,parut jerawat dah hilang ke belum?

Tak kan setiap kali dating boifren asyik tegur pasal kawah bulan tu pulak.

Spoil mood kan.
#DianzVitaminLover
#JomCantikSamaSama 
#ReadyStok
Hujung minggu ni nak g dating kan. Segala jerawat,parut jerawat dah hilang ke belum? Tak kan setiap kali dating boifren asyik tegur pasal kawah bulan tu pulak. Spoil mood kan. #DianzVitaminLover  #JomCantikSamaSama  #ReadyStok 
PORE CLEANSING FACIAL MASK & SCRUB

Aromateraphy Goodness. Formulated with a blend of natural ingrediants & 100% pure essential oil of geranium, tea tree, lemon, lavendar & pappermint to deeply nourish & rejunevate skin types with poor circulation, bleemish & congested pores. This nourishing formula immediately hydrates, leaving your skin with ad dewy & glow
=================
PRICE RM35 exc pos
=================
with Bentonite Clay + Active Charcoal + Essential oil.

NO MERCURY , NO SLE , NO PARABEN ,  NO ARTIFICIAL FRAGRANCES

100% NATURAL ORGANIC HOMEMADE

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade #claymask
PORE CLEANSING FACIAL MASK & SCRUB Aromateraphy Goodness. Formulated with a blend of natural ingrediants & 100% pure essential oil of geranium, tea tree, lemon, lavendar & pappermint to deeply nourish & rejunevate skin types with poor circulation, bleemish & congested pores. This nourishing formula immediately hydrates, leaving your skin with ad dewy & glow ================= PRICE RM35 exc pos ================= with Bentonite Clay + Active Charcoal + Essential oil. NO MERCURY , NO SLE , NO PARABEN , NO ARTIFICIAL FRAGRANCES 100% NATURAL ORGANIC HOMEMADE WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade  #claymask 
PORE CLEANSING FACIAL MASK & SCRUB

Aromateraphy Goodness. Formulated with a blend of natural ingrediants & 100% pure essential oil of geranium, tea tree, lemon, lavendar & pappermint to deeply nourish & rejunevate skin types with poor circulation, bleemish & congested pores. This nourishing formula immediately hydrates, leaving your skin with ad dewy & glow
=================
PRICE RM35 exc pos
=================
with Bentonite Clay + Active Charcoal + Essential oil.

NO MERCURY , NO SLE , NO PARABEN ,  NO ARTIFICIAL FRAGRANCES

100% NATURAL ORGANIC HOMEMADE

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade #claymask
PORE CLEANSING FACIAL MASK & SCRUB Aromateraphy Goodness. Formulated with a blend of natural ingrediants & 100% pure essential oil of geranium, tea tree, lemon, lavendar & pappermint to deeply nourish & rejunevate skin types with poor circulation, bleemish & congested pores. This nourishing formula immediately hydrates, leaving your skin with ad dewy & glow ================= PRICE RM35 exc pos ================= with Bentonite Clay + Active Charcoal + Essential oil. NO MERCURY , NO SLE , NO PARABEN , NO ARTIFICIAL FRAGRANCES 100% NATURAL ORGANIC HOMEMADE WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade  #claymask 
NEWโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
Oribelle Foundation by Alora Skinz
โœ”๏ธ Foundation atau juga dikenali sebagai alas bedak berfungsi untuk meratakan bedak pada wajah
โœ”๏ธ Berfungsi menutup kekurangan kecil yang mungkin terdapat pada wajah anda seperti parut jerawat, flek atau bintik hitam.
โœ”๏ธ Menjadikan tekstur wajah lebih halus meratakan warna kulit anda.
โœ”๏ธ Meratakan warna kulit, warna foundation yang tepat untuk jenis dan warna kulit anda.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#alorafoundation #aloraskinz #aloraskincare #treatmentfoundation #foundationmurah #jomcantiksamasama #nakcantikcarisaya #makeupaddict #skincaremalaysia #lokalah #bazaarpaknil #sayajual #kulitbebascela #jerawat #jeragat #kulitgebu #lakukeras
NEWโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . Oribelle Foundation by Alora Skinz โœ”๏ธ Foundation atau juga dikenali sebagai alas bedak berfungsi untuk meratakan bedak pada wajah โœ”๏ธ Berfungsi menutup kekurangan kecil yang mungkin terdapat pada wajah anda seperti parut jerawat, flek atau bintik hitam. โœ”๏ธ Menjadikan tekstur wajah lebih halus meratakan warna kulit anda. โœ”๏ธ Meratakan warna kulit, warna foundation yang tepat untuk jenis dan warna kulit anda. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #alorafoundation  #aloraskinz  #aloraskincare  #treatmentfoundation  #foundationmurah  #jomcantiksamasama  #nakcantikcarisaya  #makeupaddict  #skincaremalaysia  #lokalah  #bazaarpaknil  #sayajual  #kulitbebascela  #jerawat  #jeragat  #kulitgebu  #lakukeras 
NEWโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
Oribelle Foundation by Alora Skinz
โœ”๏ธ Foundation atau juga dikenali sebagai alas bedak berfungsi untuk meratakan bedak pada wajah
โœ”๏ธ Berfungsi menutup kekurangan kecil yang mungkin terdapat pada wajah anda seperti parut jerawat, flek atau bintik hitam.
โœ”๏ธ Menjadikan tekstur wajah lebih halus meratakan warna kulit anda.
โœ”๏ธ Meratakan warna kulit, warna foundation yang tepat untuk jenis dan warna kulit anda.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#alorafoundation #aloraskinz #aloraskincare #treatmentfoundation #foundationmurah #jomcantiksamasama #nakcantikcarisaya #makeupaddict #skincaremalaysia #lokalah #bazaarpaknil #sayajual #kulitbebascela #jerawat #jeragat #kulitgebu #lakukeras
NEWโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . Oribelle Foundation by Alora Skinz โœ”๏ธ Foundation atau juga dikenali sebagai alas bedak berfungsi untuk meratakan bedak pada wajah โœ”๏ธ Berfungsi menutup kekurangan kecil yang mungkin terdapat pada wajah anda seperti parut jerawat, flek atau bintik hitam. โœ”๏ธ Menjadikan tekstur wajah lebih halus meratakan warna kulit anda. โœ”๏ธ Meratakan warna kulit, warna foundation yang tepat untuk jenis dan warna kulit anda. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #alorafoundation  #aloraskinz  #aloraskincare  #treatmentfoundation  #foundationmurah  #jomcantiksamasama  #nakcantikcarisaya  #makeupaddict  #skincaremalaysia  #lokalah  #bazaarpaknil  #sayajual  #kulitbebascela  #jerawat  #jeragat  #kulitgebu  #lakukeras 
NEWโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
Oribelle Foundation by Alora Skinz
โœ”๏ธ Foundation atau juga dikenali sebagai alas bedak berfungsi untuk meratakan bedak pada wajah
โœ”๏ธ Berfungsi menutup kekurangan kecil yang mungkin terdapat pada wajah anda seperti parut jerawat, flek atau bintik hitam.
โœ”๏ธ Menjadikan tekstur wajah lebih halus meratakan warna kulit anda.
โœ”๏ธ Meratakan warna kulit, warna foundation yang tepat untuk jenis dan warna kulit anda.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#alorafoundation #aloraskinz #aloraskincare #treatmentfoundation #foundationmurah #jomcantiksamasama #nakcantikcarisaya #makeupaddict #skincaremalaysia #lokalah #bazaarpaknil #sayajual #kulitbebascela #jerawat #jeragat #kulitgebu #lakukeras
NEWโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . Oribelle Foundation by Alora Skinz โœ”๏ธ Foundation atau juga dikenali sebagai alas bedak berfungsi untuk meratakan bedak pada wajah โœ”๏ธ Berfungsi menutup kekurangan kecil yang mungkin terdapat pada wajah anda seperti parut jerawat, flek atau bintik hitam. โœ”๏ธ Menjadikan tekstur wajah lebih halus meratakan warna kulit anda. โœ”๏ธ Meratakan warna kulit, warna foundation yang tepat untuk jenis dan warna kulit anda. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #alorafoundation  #aloraskinz  #aloraskincare  #treatmentfoundation  #foundationmurah  #jomcantiksamasama  #nakcantikcarisaya  #makeupaddict  #skincaremalaysia  #lokalah  #bazaarpaknil  #sayajual  #kulitbebascela  #jerawat  #jeragat  #kulitgebu  #lakukeras 
NEWโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
Oribelle Foundation by Alora Skinz
โœ”๏ธ Foundation atau juga dikenali sebagai alas bedak berfungsi untuk meratakan bedak pada wajah
โœ”๏ธ Berfungsi menutup kekurangan kecil yang mungkin terdapat pada wajah anda seperti parut jerawat, flek atau bintik hitam.
โœ”๏ธ Menjadikan tekstur wajah lebih halus meratakan warna kulit anda.
โœ”๏ธ Meratakan warna kulit, warna foundation yang tepat untuk jenis dan warna kulit anda.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#alorafoundation #aloraskinz #aloraskincare #treatmentfoundation #foundationmurah #jomcantiksamasama #nakcantikcarisaya #makeupaddict #skincaremalaysia #lokalah #bazaarpaknil #sayajual #kulitbebascela #jerawat #jeragat #kulitgebu #lakukeras
NEWโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . Oribelle Foundation by Alora Skinz โœ”๏ธ Foundation atau juga dikenali sebagai alas bedak berfungsi untuk meratakan bedak pada wajah โœ”๏ธ Berfungsi menutup kekurangan kecil yang mungkin terdapat pada wajah anda seperti parut jerawat, flek atau bintik hitam. โœ”๏ธ Menjadikan tekstur wajah lebih halus meratakan warna kulit anda. โœ”๏ธ Meratakan warna kulit, warna foundation yang tepat untuk jenis dan warna kulit anda. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #alorafoundation  #aloraskinz  #aloraskincare  #treatmentfoundation  #foundationmurah  #jomcantiksamasama  #nakcantikcarisaya  #makeupaddict  #skincaremalaysia  #lokalah  #bazaarpaknil  #sayajual  #kulitbebascela  #jerawat  #jeragat  #kulitgebu  #lakukeras 
Alora Glowing Hydrating Water Base by Alora Skinz
==========================
Diformulasikan dari gabungan:
โค Hazelnut
โค Aloe Vera
โค Witch Hazel
.
๐Ÿ’ฏ selamat dan bebas bahan terlarang.
Kelebihan dan Manfaat:
๐ŸŒŸMake up tahan lama sehingga 12 jam.
๐ŸŒŸMake up lebih nampak glowing dan  flawless
๐ŸŒŸBoleh diguna sebagai base make up
๐ŸŒŸBoleh merawat jeragat, jerawat dan  resdung
๐ŸŒŸMelembab dan menegangkan kulit  wajah.
๐ŸŒŸMenjadikan awet muda dan melambat  penuaan kulit.
๐ŸŒŸMengelakkan kulit kusam dan kering
๐ŸŒŸMengecilkan liang pori
๐ŸŒŸMenghilangkan rasa mengantuk
๐ŸŒŸMudah dicuci
๐ŸŒŸMesra wudhuk
๐ŸŒŸTiada silicon
.
Cara Menggunakan Glowing Hydrating 
Waterbase
๐Ÿ–Š Spray ke seluruh muka sebelum memakai make up. Bila dah kering sedikit boleh terus memakai foundation
๐Ÿ–Š Boleh juga diguna semasa memakai make up dan selepas selesai memakai make up.

#aloraskinz #aloraglowinghydrating #alorafoundation #aloraskincare #aloraspray #facemist
#foundationbest
#foundationmurah
#makeupmalaysia
#nakcantikcarisaya
#jomcantiksamasama
#kulitcerah
#lakukeras
#sayajualprodukkecantikan
#makeupmurah
#bazaarpaknil
Alora Glowing Hydrating Water Base by Alora Skinz ========================== Diformulasikan dari gabungan: โค Hazelnut โค Aloe Vera โค Witch Hazel . ๐Ÿ’ฏ selamat dan bebas bahan terlarang. Kelebihan dan Manfaat: ๐ŸŒŸMake up tahan lama sehingga 12 jam. ๐ŸŒŸMake up lebih nampak glowing dan flawless ๐ŸŒŸBoleh diguna sebagai base make up ๐ŸŒŸBoleh merawat jeragat, jerawat dan resdung ๐ŸŒŸMelembab dan menegangkan kulit wajah. ๐ŸŒŸMenjadikan awet muda dan melambat penuaan kulit. ๐ŸŒŸMengelakkan kulit kusam dan kering ๐ŸŒŸMengecilkan liang pori ๐ŸŒŸMenghilangkan rasa mengantuk ๐ŸŒŸMudah dicuci ๐ŸŒŸMesra wudhuk ๐ŸŒŸTiada silicon . Cara Menggunakan Glowing Hydrating Waterbase ๐Ÿ–Š Spray ke seluruh muka sebelum memakai make up. Bila dah kering sedikit boleh terus memakai foundation ๐Ÿ–Š Boleh juga diguna semasa memakai make up dan selepas selesai memakai make up. #aloraskinz  #aloraglowinghydrating  #alorafoundation  #aloraskincare  #aloraspray  #facemist  #foundationbest  #foundationmurah  #makeupmalaysia  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kulitcerah  #lakukeras  #sayajualprodukkecantikan  #makeupmurah  #bazaarpaknil 
Alora Glowing Hydrating Water Base by Alora Skinz
==========================
Diformulasikan dari gabungan:
โค Hazelnut
โค Aloe Vera
โค Witch Hazel
.
๐Ÿ’ฏ selamat dan bebas bahan terlarang.
Kelebihan dan Manfaat:
๐ŸŒŸMake up tahan lama sehingga 12 jam.
๐ŸŒŸMake up lebih nampak glowing dan  flawless
๐ŸŒŸBoleh diguna sebagai base make up
๐ŸŒŸBoleh merawat jeragat, jerawat dan  resdung
๐ŸŒŸMelembab dan menegangkan kulit  wajah.
๐ŸŒŸMenjadikan awet muda dan melambat  penuaan kulit.
๐ŸŒŸMengelakkan kulit kusam dan kering
๐ŸŒŸMengecilkan liang pori
๐ŸŒŸMenghilangkan rasa mengantuk
๐ŸŒŸMudah dicuci
๐ŸŒŸMesra wudhuk
๐ŸŒŸTiada silicon
.
Cara Menggunakan Glowing Hydrating 
Waterbase
๐Ÿ–Š Spray ke seluruh muka sebelum memakai make up. Bila dah kering sedikit boleh terus memakai foundation
๐Ÿ–Š Boleh juga diguna semasa memakai make up dan selepas selesai memakai make up.

#aloraskinz #aloraglowinghydrating #alorafoundation #aloraskincare #aloraspray #facemist
#foundationbest
#foundationmurah
#makeupmalaysia
#nakcantikcarisaya
#jomcantiksamasama
#kulitcerah
#lakukeras
#sayajualprodukkecantikan
#makeupmurah
#bazaarpaknil
Alora Glowing Hydrating Water Base by Alora Skinz ========================== Diformulasikan dari gabungan: โค Hazelnut โค Aloe Vera โค Witch Hazel . ๐Ÿ’ฏ selamat dan bebas bahan terlarang. Kelebihan dan Manfaat: ๐ŸŒŸMake up tahan lama sehingga 12 jam. ๐ŸŒŸMake up lebih nampak glowing dan flawless ๐ŸŒŸBoleh diguna sebagai base make up ๐ŸŒŸBoleh merawat jeragat, jerawat dan resdung ๐ŸŒŸMelembab dan menegangkan kulit wajah. ๐ŸŒŸMenjadikan awet muda dan melambat penuaan kulit. ๐ŸŒŸMengelakkan kulit kusam dan kering ๐ŸŒŸMengecilkan liang pori ๐ŸŒŸMenghilangkan rasa mengantuk ๐ŸŒŸMudah dicuci ๐ŸŒŸMesra wudhuk ๐ŸŒŸTiada silicon . Cara Menggunakan Glowing Hydrating Waterbase ๐Ÿ–Š Spray ke seluruh muka sebelum memakai make up. Bila dah kering sedikit boleh terus memakai foundation ๐Ÿ–Š Boleh juga diguna semasa memakai make up dan selepas selesai memakai make up. #aloraskinz  #aloraglowinghydrating  #alorafoundation  #aloraskincare  #aloraspray  #facemist  #foundationbest  #foundationmurah  #makeupmalaysia  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kulitcerah  #lakukeras  #sayajualprodukkecantikan  #makeupmurah  #bazaarpaknil 
Ya...beli 2 botol Dianz dapat FREE Tote Bag tu, bukan model yang comey tu ya๐Ÿ˜œ

Sebotol RM50. 
Add pos RM8sm/RM12ss.

Bole klik ja link ni untuk order ok sayang;
www.wasap.my/601110269498/Dianz

#dianzoriginal
#TolongCantikUntukDiriSendiri
#JomCantikSamaSama
Morning Dear !
.
We're open from 10am to 8pm
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– #naarabellefacespa 
#jomcantiksamasama
MINYAK PANAS KENA MUKA ? CONSUME DIANZ VITAMIN, 2 MINGGU JE DAH BOLEH PULIH TAU.

Bru2 ni sis ni terkena minyk panas.
btpa teruk nye mka kne mnyk pns.
Nk p wedding org pon mlu.
Prasaan rsa down sbb kulit mka dh rosak

Tp lepas 2 mggu sis ni mkn dianz vitamin 
Alhmdulillah, parut2 yg terkna minyk pns smua dah hilang.
.
.
.
.
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan.

WhatsApp 011 3233 8345
Atau klik sahaja link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰

#dianzvitamin #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal #vitaminc #vitamine #vitaminuntukcantik #vitaminuntukkulit #jerawat #kulitkusam #ekzema #jeragat #sunburn #parut #jomcantiksamasama #hisaphisapteruscantik #nakcantikcarisaya #lokalahmy #bazaarpaknil #sayagunasayajual #kedaionline #sayajualmurah #sayajual #nakcantik
MINYAK PANAS KENA MUKA ? CONSUME DIANZ VITAMIN, 2 MINGGU JE DAH BOLEH PULIH TAU. Bru2 ni sis ni terkena minyk panas. btpa teruk nye mka kne mnyk pns. Nk p wedding org pon mlu. Prasaan rsa down sbb kulit mka dh rosak Tp lepas 2 mggu sis ni mkn dianz vitamin Alhmdulillah, parut2 yg terkna minyk pns smua dah hilang. . . . . RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan. WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰ #dianzvitamin  #dianzvitaminc  #dianzvitaminoriginal  #vitaminc  #vitamine  #vitaminuntukcantik  #vitaminuntukkulit  #jerawat  #kulitkusam  #ekzema  #jeragat  #sunburn  #parut  #jomcantiksamasama  #hisaphisapteruscantik  #nakcantikcarisaya  #lokalahmy  #bazaarpaknil  #sayagunasayajual  #kedaionline  #sayajualmurah  #sayajual  #nakcantik 
KULIT DAH LEMBUT. DAH TAK BERMINYAK LAGI. "Baru consume DV 1 botol, kulit dah makin cerah. Parut ciken pox pun dah hilang. Paling best, kulit muka dah tak berminyak lagi. Kalau makeup pun makup tahan lama tak luntur sbb kulit dah tak berminyak lagi. Kulit rasa lembut je lepas2 konsisten dgn DV ni".
.
.
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan.

WhatsApp 011 3233 8345
Atau klik sahaja link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰

#dianzvitamin #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal #vitaminc #vitamine #vitaminuntukcantik #vitaminuntukkulit #jerawat #kulitkusam #ekzema #jeragat #sunburn #parut #jomcantiksamasama #hisaphisapteruscantik #nakcantikcarisaya #lokalahmy #bazaarpaknil #sayagunasayajual #kedaionline #sayajualmurah #sayajual #nakcantik
KULIT DAH LEMBUT. DAH TAK BERMINYAK LAGI. "Baru consume DV 1 botol, kulit dah makin cerah. Parut ciken pox pun dah hilang. Paling best, kulit muka dah tak berminyak lagi. Kalau makeup pun makup tahan lama tak luntur sbb kulit dah tak berminyak lagi. Kulit rasa lembut je lepas2 konsisten dgn DV ni". . . RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan. WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰ #dianzvitamin  #dianzvitaminc  #dianzvitaminoriginal  #vitaminc  #vitamine  #vitaminuntukcantik  #vitaminuntukkulit  #jerawat  #kulitkusam  #ekzema  #jeragat  #sunburn  #parut  #jomcantiksamasama  #hisaphisapteruscantik  #nakcantikcarisaya  #lokalahmy  #bazaarpaknil  #sayagunasayajual  #kedaionline  #sayajualmurah  #sayajual  #nakcantik 
SALAH PAKAI PRODUK X, KULIT TERUK BREAKOUT? 1 BOTOL JE, SETTLE MASALAH... Dulu, kulit akak ni takde la teruk sgt. Tapi lepas tersalah pakai produk X, kulit akak ni breakout teruk. Naik segala jerawat2. Paling tak best, parut2 jerawat susah nak pudar. Sampai tinggalkan bekas teruk.

Tapi, selamat la ada mmbr akak ni rekemen DIANZ VITAMIN kat akak ni. Alhamdulillah, kulit akak ni dah makin pulih, kulit dah clean lepas 1 botol je akak ni amalkan DV ni. Bekas parut2 jerawat semua dah hilang. Kulit dah cantik berseri. Bertambah cerak lak tu..
.
.
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan.

WhatsApp 011 3233 8345
Atau klik sahaja link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰

#dianzvitamin #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal #vitaminc #vitamine #vitaminuntukcantik #vitaminuntukkulit #jerawat #kulitkusam #ekzema #jeragat #sunburn #parut #jomcantiksamasama #hisaphisapteruscantik #nakcantikcarisaya #lokalahmy #bazaarpaknil #sayagunasayajual #kedaionline #sayajualmurah #sayajual #nakcantik
SALAH PAKAI PRODUK X, KULIT TERUK BREAKOUT? 1 BOTOL JE, SETTLE MASALAH... Dulu, kulit akak ni takde la teruk sgt. Tapi lepas tersalah pakai produk X, kulit akak ni breakout teruk. Naik segala jerawat2. Paling tak best, parut2 jerawat susah nak pudar. Sampai tinggalkan bekas teruk. Tapi, selamat la ada mmbr akak ni rekemen DIANZ VITAMIN kat akak ni. Alhamdulillah, kulit akak ni dah makin pulih, kulit dah clean lepas 1 botol je akak ni amalkan DV ni. Bekas parut2 jerawat semua dah hilang. Kulit dah cantik berseri. Bertambah cerak lak tu.. . . RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan. WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰ #dianzvitamin  #dianzvitaminc  #dianzvitaminoriginal  #vitaminc  #vitamine  #vitaminuntukcantik  #vitaminuntukkulit  #jerawat  #kulitkusam  #ekzema  #jeragat  #sunburn  #parut  #jomcantiksamasama  #hisaphisapteruscantik  #nakcantikcarisaya  #lokalahmy  #bazaarpaknil  #sayagunasayajual  #kedaionline  #sayajualmurah  #sayajual  #nakcantik 
RAMAI TEGUR MAKAN APA KULIT BOLEH JADI CERAH MCMNI ? SIS AYU NI NAK SHARE RAHSIA... " Dh sebulan ayu consume dianz. Mak ayu pun dah tegur. Mkn apa kulit licin & putih. Ayu pun cakap la makan DIANZ VITAMIN la. Ayu sndiri pun terkejut dgn kesan DV ni. Kwn2 pun tegur jugak, kalau kulit burn tu cepat je hilang. Mmg kesan DV ni bagus la.
1 lagi ayu nk share, ayu lepas subuh je terus minum air masak. Lepas sarapan terus ambk DV sbijik. Ayu elakkan coffee & milo. Lepas tidur malam, ayu akan ambik sbijik lagi. Yg penting, ayu minum air scukupnya ".
- Ayu
.
.
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan.

WhatsApp 011 3233 8345
Atau klik sahaja link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰

#dianzvitamin #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal #vitaminc #vitamine #vitaminuntukcantik #vitaminuntukkulit #jerawat #kulitkusam #ekzema #jeragat #sunburn #parut #jomcantiksamasama #hisaphisapteruscantik #nakcantikcarisaya #lokalahmy #bazaarpaknil #sayagunasayajual #kedaionline #sayajualmurah #sayajual #nakcantik
RAMAI TEGUR MAKAN APA KULIT BOLEH JADI CERAH MCMNI ? SIS AYU NI NAK SHARE RAHSIA... " Dh sebulan ayu consume dianz. Mak ayu pun dah tegur. Mkn apa kulit licin & putih. Ayu pun cakap la makan DIANZ VITAMIN la. Ayu sndiri pun terkejut dgn kesan DV ni. Kwn2 pun tegur jugak, kalau kulit burn tu cepat je hilang. Mmg kesan DV ni bagus la. 1 lagi ayu nk share, ayu lepas subuh je terus minum air masak. Lepas sarapan terus ambk DV sbijik. Ayu elakkan coffee & milo. Lepas tidur malam, ayu akan ambik sbijik lagi. Yg penting, ayu minum air scukupnya ". - Ayu . . RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan. WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰ #dianzvitamin  #dianzvitaminc  #dianzvitaminoriginal  #vitaminc  #vitamine  #vitaminuntukcantik  #vitaminuntukkulit  #jerawat  #kulitkusam  #ekzema  #jeragat  #sunburn  #parut  #jomcantiksamasama  #hisaphisapteruscantik  #nakcantikcarisaya  #lokalahmy  #bazaarpaknil  #sayagunasayajual  #kedaionline  #sayajualmurah  #sayajual  #nakcantik 
TAK HABIS LAGI 1 BOTOL, KULIT DAH PLOLES. MAKIN CERAH.

Kulit sis ni takde la bermasalah sgt. Cuma dulu kulit sis ni gelap & berjeragat. Niat dihati tu, nak hilangkan jeragat2 kat muka je. Tapi bila dah terjebak dengan pukulan DIANZ VITAMIN, tak habis 1 botol sis ni consume, kulit dah nmpk WOW ! Kulit dh nmpk berubah dah. Dah makin cerah kulit sis ni. Licin lak tu. Jeragat semua dah makin hilang. Dah ploles tau uolls. Bukan stakat jeragat je hilang, kulit pun dah makin cantik..
.
.
Sape2 nak perubahan kulit mcm sis ni, meh la PM kami. Jgn tunggu2 lagi. Skrg ni DIANZ ada buat promosi freegift tau ๐Ÿ˜˜
.
.
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan.

WhatsApp 011 3233 8345
Atau klik sahaja link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰

#dianzvitamin #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal #vitaminc #vitamine #vitaminuntukcantik #vitaminuntukkulit #jerawat #kulitkusam #ekzema #jeragat #sunburn #parut #jomcantiksamasama #hisaphisapteruscantik #nakcantikcarisaya #lokalahmy #bazaarpaknil #sayagunasayajual #kedaionline #sayajualmurah #sayajual #nakcantik
TAK HABIS LAGI 1 BOTOL, KULIT DAH PLOLES. MAKIN CERAH. Kulit sis ni takde la bermasalah sgt. Cuma dulu kulit sis ni gelap & berjeragat. Niat dihati tu, nak hilangkan jeragat2 kat muka je. Tapi bila dah terjebak dengan pukulan DIANZ VITAMIN, tak habis 1 botol sis ni consume, kulit dah nmpk WOW ! Kulit dh nmpk berubah dah. Dah makin cerah kulit sis ni. Licin lak tu. Jeragat semua dah makin hilang. Dah ploles tau uolls. Bukan stakat jeragat je hilang, kulit pun dah makin cantik.. . . Sape2 nak perubahan kulit mcm sis ni, meh la PM kami. Jgn tunggu2 lagi. Skrg ni DIANZ ada buat promosi freegift tau ๐Ÿ˜˜ . . RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan. WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰ #dianzvitamin  #dianzvitaminc  #dianzvitaminoriginal  #vitaminc  #vitamine  #vitaminuntukcantik  #vitaminuntukkulit  #jerawat  #kulitkusam  #ekzema  #jeragat  #sunburn  #parut  #jomcantiksamasama  #hisaphisapteruscantik  #nakcantikcarisaya  #lokalahmy  #bazaarpaknil  #sayagunasayajual  #kedaionline  #sayajualmurah  #sayajual  #nakcantik 
15 HARI JER CONSUME DV HILANG 3 MASALAH KULIT " Dah seminggu dah balik bercuti kt pantai, tapi sunburn kat kulit ni still tak nmpk perubahan. Masih gelap jer. Lepas je dpt rekemen dr mmbr pasal DIANZ VITAMIN ni, sis terus try. Alhamdulillah, lepas 15 hari consume DV ni, sunburn pun cepat jer hilang, kulit dah tak gelap lagi. Paling best tu, niat di hati ni nak hilangkan sunburn je, tapi jerawat2 halus kt kulit muka ni pun makin hilang gak. And best gak, kulit berminyak pun dah takde lagi. Terasa ploles lak kulit yg skrg ni ".
.
.
Wah cepat naww dh nmpk perubahan. Masalah kulit semua dah settle. Kulit sis ni dah makin clean dah skrg.
.
.
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan.

WhatsApp 011 3233 8345
Atau klik sahaja link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰

#dianzvitamin #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal #vitaminc #vitamine #vitaminuntukcantik #vitaminuntukkulit #jerawat #kulitkusam #ekzema #jeragat #sunburn #parut #jomcantiksamasama #hisaphisapteruscantik #nakcantikcarisaya #lokalahmy #bazaarpaknil #sayagunasayajual #kedaionline #sayajualmurah #sayajual #nakcantik
15 HARI JER CONSUME DV HILANG 3 MASALAH KULIT " Dah seminggu dah balik bercuti kt pantai, tapi sunburn kat kulit ni still tak nmpk perubahan. Masih gelap jer. Lepas je dpt rekemen dr mmbr pasal DIANZ VITAMIN ni, sis terus try. Alhamdulillah, lepas 15 hari consume DV ni, sunburn pun cepat jer hilang, kulit dah tak gelap lagi. Paling best tu, niat di hati ni nak hilangkan sunburn je, tapi jerawat2 halus kt kulit muka ni pun makin hilang gak. And best gak, kulit berminyak pun dah takde lagi. Terasa ploles lak kulit yg skrg ni ". . . Wah cepat naww dh nmpk perubahan. Masalah kulit semua dah settle. Kulit sis ni dah makin clean dah skrg. . . RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan. WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰ #dianzvitamin  #dianzvitaminc  #dianzvitaminoriginal  #vitaminc  #vitamine  #vitaminuntukcantik  #vitaminuntukkulit  #jerawat  #kulitkusam  #ekzema  #jeragat  #sunburn  #parut  #jomcantiksamasama  #hisaphisapteruscantik  #nakcantikcarisaya  #lokalahmy  #bazaarpaknil  #sayagunasayajual  #kedaionline  #sayajualmurah  #sayajual  #nakcantik 
Lena tidur lepas apply night cream mix dgn whiterich. Whiterich ni mmg cream ajaib sgt sebab boleh apply seluruh badan. Tempat yg korang rasa gelap2, parut lama atau kat muka pun boleh. Paling best sbb jimat sgt pakai 3x seminggu dh cukup. 
#syaherabeauty 
#jomcantiksamasama 
#flawless 
#flawlessskin
Lena tidur lepas apply night cream mix dgn whiterich. Whiterich ni mmg cream ajaib sgt sebab boleh apply seluruh badan. Tempat yg korang rasa gelap2, parut lama atau kat muka pun boleh. Paling best sbb jimat sgt pakai 3x seminggu dh cukup. #syaherabeauty  #jomcantiksamasama  #flawless  #flawlessskin 
Morning monday.
Untuk dianz lover,jangan lepaskan peluang untuk memiliki tote beg yg limited ini.
Jom wasap kak min 0172370809
#AgenDianzVitamin 
#JomCantikSamaSama 
#TakCubaTakTahu
Assalamualaikum & selamat pagi semua ! .
.
.
Dah sarapan pagi ke belum tuuu ? Harini sis mot sarapan nasi lemak . Almaklum la, pregnant kan ๐Ÿ™Š Xbole tinggal sarapan pagi. Eh siapa cakap pregnant je , xbole tinggal sarapan. Yg x pregnant pun, wajib ambik sarapan utk bekalkan tenaga tauu ๐Ÿ˜‹
.
.
.
Mcm tu jugakk tatesnow ni . Dah polish ke pagi ni ? Kalau dah, msti rasa segar je. Pergi kerja pun semangat tambah pulak calit dgn facebalm. Semangat dipagi hari tu penting utk dibawa sampai ke malam ๐Ÿ˜˜
.
.
.
So awak smua kena lah ada set tatesnow ni sorang satu . X rugi tauu. Mot pon guna time pregnant ni, selamat & jimat ! Cantik pun cantik โค Apa lagi, jom grab #tatesnowkit dgn Mot dengan harga rm65 sahaja ๐Ÿ’•

#tatesnow #tatesnowkit #organicskincare #flawless #glowing #kulitsihat #kulitcantik #tatesnowtaiping #tatesnowsimpang #tatesnowkamunting #tatesnowperak #tatesnowseremban #tatesnowrembau #tatesnowsenawang #calitcalitpundahcantik #madeinJapan #jomcantik #100%organic #bazarpaknil #faridkamilz #dianadianelle #jomcantiksamasama #teamsisyanie #agentatesnow
Assalamualaikum & selamat pagi semua ! . . . Dah sarapan pagi ke belum tuuu ? Harini sis mot sarapan nasi lemak . Almaklum la, pregnant kan ๐Ÿ™Š Xbole tinggal sarapan pagi. Eh siapa cakap pregnant je , xbole tinggal sarapan. Yg x pregnant pun, wajib ambik sarapan utk bekalkan tenaga tauu ๐Ÿ˜‹ . . . Mcm tu jugakk tatesnow ni . Dah polish ke pagi ni ? Kalau dah, msti rasa segar je. Pergi kerja pun semangat tambah pulak calit dgn facebalm. Semangat dipagi hari tu penting utk dibawa sampai ke malam ๐Ÿ˜˜ . . . So awak smua kena lah ada set tatesnow ni sorang satu . X rugi tauu. Mot pon guna time pregnant ni, selamat & jimat ! Cantik pun cantik โค Apa lagi, jom grab #tatesnowkit  dgn Mot dengan harga rm65 sahaja ๐Ÿ’• #tatesnow  #tatesnowkit  #organicskincare  #flawless  #glowing  #kulitsihat  #kulitcantik  #tatesnowtaiping  #tatesnowsimpang  #tatesnowkamunting  #tatesnowperak  #tatesnowseremban  #tatesnowrembau  #tatesnowsenawang  #calitcalitpundahcantik  #madeinJapan  #jomcantik  #100 %organic #bazarpaknil  #faridkamilz  #dianadianelle  #jomcantiksamasama  #teamsisyanie  #agentatesnow 
Easy to bring it everywhere you go ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜˜ **My favourite supplement everyday** #KitaGunaKitaShare #maharani #thediamondcircle #cantikdaridalambukansekadarluaran  #jomberseri #jomcantiksamasama #lakukeras
Harini kita share lagi kawan kawan kita yang dah cuba and berpuas hati dengan serum magic from bougas beauty ๐Ÿ˜ 
#jomcantiksamasama #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover
[ INFO CHARMS ]  Hai uolls , uolls tau tk apa itu starglow laser scrub ๐Ÿค” ? 
Starglow laser scrub ni kan , ia sejenis ' treatment scrub ' โšก. Alaa yg mcm kitaa pegi spaa tuu . Tapi , skrg kita buat rawatan kat rumahh je haa  kan sng ๐Ÿ˜ ! .
.
Fungsi ? Untuk menyingkirkan set kulit mati / kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbat pori2 di kulit wajah ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป . Penggunaan Star Glow ni membantu untukk mempercepatkan proses penghasilan sel2 kulit baru dengan merangsang kolagen semulajadi dari bawah permukaan kulit ๐Ÿ˜ฑ menarik kn ? .
Nk info lebih lanjut? Klik je link d bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169249003
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169249003

#solekdanrawat
#starglowlaserscrub
#charmskualalumpur 
#raiseyourlife
#postageseluruhmalaysia
#postage1malaysia
#halaljakim
#letscantik
#jomcantiksamasama
[ INFO CHARMS ] Hai uolls , uolls tau tk apa itu starglow laser scrub ๐Ÿค” ? Starglow laser scrub ni kan , ia sejenis ' treatment scrub ' โšก. Alaa yg mcm kitaa pegi spaa tuu . Tapi , skrg kita buat rawatan kat rumahh je haa kan sng ๐Ÿ˜ ! . . Fungsi ? Untuk menyingkirkan set kulit mati / kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbat pori2 di kulit wajah ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป . Penggunaan Star Glow ni membantu untukk mempercepatkan proses penghasilan sel2 kulit baru dengan merangsang kolagen semulajadi dari bawah permukaan kulit ๐Ÿ˜ฑ menarik kn ? . Nk info lebih lanjut? Klik je link d bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169249003 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169249003 #solekdanrawat  #starglowlaserscrub  #charmskualalumpur  #raiseyourlife  #postageseluruhmalaysia  #postage1malaysia  #halaljakim  #letscantik  #jomcantiksamasama 
Testimoni pengguna Putih Korea!

Macam mana nak cantik macam sis nie?

Haa dengan Putih Korea lah. Korang tak perlu nak injection sakit2 tu. Dengan Putih Korea nie korang just perlu kemam bawah lidah 2 sudu sehari pagi dan malam.

Tak susah kan?

Dapatkan sekarang okey sis.. Rm75 sebotol
100g tahan sebulan

Nak order boleh dm!

#thejunni #thejunniputihkorea #putihgebugebas #sayajualthejunni #codampang #jomcantiksamasama
Hai uolls , uolls tau tk apa itu starglow laser scrub ? 
Starglow laser scrub ni kan , ia sejenis ' treatment scrub ' โšก. Alaa yg mcm kitaa pegi spaa tuu . Tapi , skrg kita buat rawatan kat rumahh je haa  kan sng... Fungsi ? Untuk menyingkirkan set kulit mati / kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbat pori2 di kulit wajah ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป . Penggunaan Star Glow ni membantu untukk mempercepatkan proses penghasilan sel2 kulit baru dengan merangsang kolagen semulajadi dari bawah permukaan kulit ๐Ÿ˜ฑ menarik kn ? 
Nk info lebih lanjut? Klik je link d bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60123220950
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60123220950

#solekdanrawat
#starglowlaserscrub
#charmsputrajaya
#raiseyourlife
#postageseluruhmalaysia
#postage1malaysia
#halaljakim
#letscantik
#jomcantiksamasama
#charmsbyrosjamil
Hai uolls , uolls tau tk apa itu starglow laser scrub ? Starglow laser scrub ni kan , ia sejenis ' treatment scrub ' โšก. Alaa yg mcm kitaa pegi spaa tuu . Tapi , skrg kita buat rawatan kat rumahh je haa kan sng... Fungsi ? Untuk menyingkirkan set kulit mati / kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbat pori2 di kulit wajah ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป . Penggunaan Star Glow ni membantu untukk mempercepatkan proses penghasilan sel2 kulit baru dengan merangsang kolagen semulajadi dari bawah permukaan kulit ๐Ÿ˜ฑ menarik kn ? Nk info lebih lanjut? Klik je link d bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60123220950 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60123220950 #solekdanrawat  #starglowlaserscrub  #charmsputrajaya  #raiseyourlife  #postageseluruhmalaysia  #postage1malaysia  #halaljakim  #letscantik  #jomcantiksamasama  #charmsbyrosjamil 
Best nyaaa bila tengok orange kulit perfect Macam barbie ๐Ÿ˜ญ boleh ke kita pun nak jugak ? 
Of course la boleh. Semua orang boleh. Kita dah diberi wajah asli yang cantik. Apa kata kita hargai kurniaan dariNya dengan menjaga seperti bayi ๐Ÿ˜

Say YES to organic, kerana organic adalah jawapan yang paling tepat . 
Jom dapatkan sekarang๐Ÿ“ฒ017-8852227

#JomCantikSamaSama
#OpenAgent
#OpenMiniAgent
Best nyaaa bila tengok orange kulit perfect Macam barbie ๐Ÿ˜ญ boleh ke kita pun nak jugak ? Of course la boleh. Semua orang boleh. Kita dah diberi wajah asli yang cantik. Apa kata kita hargai kurniaan dariNya dengan menjaga seperti bayi ๐Ÿ˜ Say YES to organic, kerana organic adalah jawapan yang paling tepat . Jom dapatkan sekarang๐Ÿ“ฒ017-8852227 #JomCantikSamaSama  #OpenAgent  #OpenMiniAgent 
Hi semua.

Today i nak buat promotion on sunday. Beli 2 botol SPO dapat free postage ๐ŸŒˆ. Tapi ada T&C .
COD area melaka only.
Postage Mon-Fri at 2pm.
So lets grab SPO now. Boleh direct dm or whatsApp 01110857539.

#jomcantiksamasama 
#SPOlover
#kumpulduitkawen
Hi semua. Today i nak buat promotion on sunday. Beli 2 botol SPO dapat free postage ๐ŸŒˆ. Tapi ada T&C . COD area melaka only. Postage Mon-Fri at 2pm. So lets grab SPO now. Boleh direct dm or whatsApp 01110857539. #jomcantiksamasama  #SPOlover  #kumpulduitkawen 
๐ŸŽผTekun, berusaha berjaya, cogankata murni, sekolah puteri pandan satu, kami bangga kan ...๐ŸŽผ Terima kasih @azizahmu @kidspartyrentalmalaysia, kawan sekolah rendah ni, betul tak lirik lagu sekolah tu ๐Ÿค”๐Ÿ˜†๐Ÿ˜œ. Selesai dah personal class kita, lepas ni Insyallah kulit kita bertambah sihat dan cantik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ P/s: thanks jugak nasi lemak( macam mana nak kurus ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚)
#marykaywithfeeza #personalclass #onetoone #putrajaya #kawansekolahrendah #enrichingwomenslives #kelaskecantikan #skincareclass #kulitsihat #kulitsihatcantik #skincareroutine #contactmenow #kajang #bangi #kualalumpur #cyberjaya #jomcantik #jomcantiksamasama
๐ŸŽผTekun, berusaha berjaya, cogankata murni, sekolah puteri pandan satu, kami bangga kan ...๐ŸŽผ Terima kasih @azizahmu @kidspartyrentalmalaysia, kawan sekolah rendah ni, betul tak lirik lagu sekolah tu ๐Ÿค”๐Ÿ˜†๐Ÿ˜œ. Selesai dah personal class kita, lepas ni Insyallah kulit kita bertambah sihat dan cantik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ P/s: thanks jugak nasi lemak( macam mana nak kurus ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚) #marykaywithfeeza  #personalclass  #onetoone  #putrajaya  #kawansekolahrendah  #enrichingwomenslives  #kelaskecantikan  #skincareclass  #kulitsihat  #kulitsihatcantik  #skincareroutine  #contactmenow  #kajang  #bangi  #kualalumpur  #cyberjaya  #jomcantik  #jomcantiksamasama 
Assalamualaikum , good morning Sunday Dayy Dayyy . .
Alhamdulillah berkesempatang untuk observe ESRS class yang pertama dan akan MENGAJAR modul 3 untuk hari ni .. .
Bersama Power Partner SD @lanakimki dan SSD @mia_shuhaimi .. .
. 
Misi memperkayakan setiap wanita Malaysia .. .
Moga semua urusan menjadi Mentor harini dipermudahkan .. .
Excitednya nak mengajar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#jomcantiksamasama #belajaruntukmengajar #belajar #belajarlagi #misimemperkayakanwanita #marykaymalaysia #marykaycareer #beautyconsultant #salesdirectormarykay #alhamdulillah #positivevibes #love #goodmorning #cantiksebelumraya #jomcantikdenganmarykay #jomcantiksama2 #berbaloi #megasale #sayajualsayapakai #sayapakaisayajual #sayasukafreshcare #learning #learningbydoing
Assalamualaikum , good morning Sunday Dayy Dayyy . . Alhamdulillah berkesempatang untuk observe ESRS class yang pertama dan akan MENGAJAR modul 3 untuk hari ni .. . Bersama Power Partner SD @lanakimki dan SSD @mia_shuhaimi .. . . Misi memperkayakan setiap wanita Malaysia .. . Moga semua urusan menjadi Mentor harini dipermudahkan .. . Excitednya nak mengajar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #jomcantiksamasama  #belajaruntukmengajar  #belajar  #belajarlagi  #misimemperkayakanwanita  #marykaymalaysia  #marykaycareer  #beautyconsultant  #salesdirectormarykay  #alhamdulillah  #positivevibes  #love  #goodmorning  #cantiksebelumraya  #jomcantikdenganmarykay  #jomcantiksama2  #berbaloi  #megasale  #sayajualsayapakai  #sayapakaisayajual  #sayasukafreshcare  #learning  #learningbydoing 
Hi girls , ini salah satu testimoni yg berjaya , dlm masa 4 hari jerawat dah kecut kering tau ๐Ÿ˜ฑ 
sesiapa yg berminat boleh DM or Ws or ada apa apa pertanyaan pun boleh DM ๐Ÿค—

preorder ! 
stok dah tk byk , nak cantik kena melabur ๐Ÿ˜˜
#jomcantiksamasama
Hi girls , ini salah satu testimoni yg berjaya , dlm masa 4 hari jerawat dah kecut kering tau ๐Ÿ˜ฑ sesiapa yg berminat boleh DM or Ws or ada apa apa pertanyaan pun boleh DM ๐Ÿค— preorder ! stok dah tk byk , nak cantik kena melabur ๐Ÿ˜˜ #jomcantiksamasama 
[ TERGEMPAR! KULIT BREAKOUT DA PULIH ] - KULIT MAKIN FLAWLESS LEPAS HEALING ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Siapa sangka dulu kulit breakout smpai da giveup nak pkai prduk skincare tapi ALHAMDULILLAH terjumpa PRODUK CHARMS,niat dlam hati nak kulit kembali seperti zaman sekolah dulu. .
Doa termakbul dan hasilnya KULIT BERTAMBAH FLAWLESS ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Bukan mudah nak buang bhan2 kimia dlam kulit muka kita yg tersimpan terlalu lama. Berkat sabar dan hasilnya ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป TIPTOP ๐Ÿ˜Lagi2 menggunakan produk natural ,KULIT BERTAMBAH SIHAT ๐ŸŽ‰๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
Siapa yang nak hati happy bila dpat kulit macam ni ?? Korang kena cuba sendiri . Rasa sendiri perubahan ๐Ÿ˜˜
.
So cepat2 klik link okay ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60143710750/neutral
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60143710750/neutral
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60143710750/neutral

#teambidadaricharms
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#setneutralcharms
#babyfigsoap
#charmshalal
#charmssarawak
#letscantik
#jomcantiksamasama
#umiebeautyshop
[ TERGEMPAR! KULIT BREAKOUT DA PULIH ] - KULIT MAKIN FLAWLESS LEPAS HEALING ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Siapa sangka dulu kulit breakout smpai da giveup nak pkai prduk skincare tapi ALHAMDULILLAH terjumpa PRODUK CHARMS,niat dlam hati nak kulit kembali seperti zaman sekolah dulu. . Doa termakbul dan hasilnya KULIT BERTAMBAH FLAWLESS ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Bukan mudah nak buang bhan2 kimia dlam kulit muka kita yg tersimpan terlalu lama. Berkat sabar dan hasilnya ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป TIPTOP ๐Ÿ˜Lagi2 menggunakan produk natural ,KULIT BERTAMBAH SIHAT ๐ŸŽ‰๐Ÿ’ช๐Ÿผ . Siapa yang nak hati happy bila dpat kulit macam ni ?? Korang kena cuba sendiri . Rasa sendiri perubahan ๐Ÿ˜˜ . So cepat2 klik link okay ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60143710750/neutral ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60143710750/neutral ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60143710750/neutral #teambidadaricharms  #solekdanrawat  #raiseyourlife  #setneutralcharms  #babyfigsoap  #charmshalal  #charmssarawak  #letscantik  #jomcantiksamasama  #umiebeautyshop 
Putih Korea suplemen yg boleh memutihkan kulit,menghilangkan jerawat/parut dan menganjalkan kulit muka. Bukan putih muka je tau satu badan boleh putih!

Tak susah pon nak consume Putih Korea nie hanya perlu kemam2 bawah lidah.

Senang kan!? Rm75 sebotol
100g tahan sebulan

DM me for order!

#thejunni #thejunniputihkorea #putihgebugebas #sayajualthejunni #codampang #jomcantiksamasama
Good morning ๐ŸŒˆ Kenapa kita perlu scrub muka kita everyday? Sbb kulit kita selalu produce minyak , pori terbuka, kulit kusam, dark circle under your eyes,blackheads, whiteheads dah cell kulit mati. Untuk dapat kan kulit FAIR AND FLAWLESS perlu lah rajin scrub muka anda guna scrub district ๐Ÿ’— bangun pagi jgn lupa scrub muka dulu sbb whole night korang kumpul minyak kat muka ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ sesiapa yg tak cuba lagi scrub district wajib cuba korang sendiri akan tahu magic ke tak scrub ni โœจ .
Bagi yg mempunyai masalah seperti berikut wajib cuba jgn menyesal kemudian hari โ˜๏ธ
๐Ÿ‘‰๐Ÿปnak tahu apa kelebihan jom pm sis okay ๐Ÿ“ฒ ( untuk penghantaran boleh pos dah cod untuk cod boleh bertanya dulu) 
______________
#jomcantiksamasama #jombeli #jualmurah #scrubmagic #berkesansepertimagik #flawlessskin #naturalingredients #putih #gebusatubadan #jomcuba #dmsekarang
Good morning ๐ŸŒˆ Kenapa kita perlu scrub muka kita everyday? Sbb kulit kita selalu produce minyak , pori terbuka, kulit kusam, dark circle under your eyes,blackheads, whiteheads dah cell kulit mati. Untuk dapat kan kulit FAIR AND FLAWLESS perlu lah rajin scrub muka anda guna scrub district ๐Ÿ’— bangun pagi jgn lupa scrub muka dulu sbb whole night korang kumpul minyak kat muka ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ sesiapa yg tak cuba lagi scrub district wajib cuba korang sendiri akan tahu magic ke tak scrub ni โœจ . Bagi yg mempunyai masalah seperti berikut wajib cuba jgn menyesal kemudian hari โ˜๏ธ ๐Ÿ‘‰๐Ÿปnak tahu apa kelebihan jom pm sis okay ๐Ÿ“ฒ ( untuk penghantaran boleh pos dah cod untuk cod boleh bertanya dulu) ______________ #jomcantiksamasama  #jombeli  #jualmurah  #scrubmagic  #berkesansepertimagik  #flawlessskin  #naturalingredients  #putih  #gebusatubadan  #jomcuba  #dmsekarang 
Adik2 yg selalu bising2 tengok muka sunburn tu mai lah cuba Putih Korea. Mesti lepas nie dah tak bising da sebab muka dah takde sunburn tapi lagi flawless!
Tru dulu baru tahu.

Nak order boleh DM!

#thejunni #thejunniputihkorea #putihgebugebas #sayajualthejunni #codampang #jomcantiksamasama
Assalamualaikum, alhamdulillah ramai yang telah mencuba bougas beauty serum ni. Dan hasilnya sungguh ketara. Saya sendiri salah seorang pengguna bougas beauty serum ni ๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
.
Jom join try sekali. Pasti puas hati โ˜บ๏ธ #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasshahalam #bougasjohor #jomcantiksamasama #serumterbaik
Happy Saturday guys๐Ÿ˜˜, sis nak share scrub yang paling meletop๐Ÿ”ฅ, paling best dah kesan serta merta nak tahu kena lah cuba. The important part is NATURAL INGREDIENTS tak perlu risau dengan bahan chemicals so on. Sampai bila nk guna product yg mengandungi bahan chemical? .
KELEBIHAN SCRUB DISTRICT:
โ€ข mencerahkan kulit muka dan badan, scrub ini juga:
โ€ข menghilangkan jerawat
โ€ข memutihkan kulit
โ€ข memudarkan parut โ€ข meremajakan kulit muka
โ€ข mengeluarkan kotoran tersumbat di ruang pori muka
โ€ข kulit kurang berminyak/kering
โ€ข kulit gebu dan lembut
โ€ข meredakan radang kulit sensitive
โ€ข menghapuskan blackheads dan whiteheads
โ€ข mengecilkan pori dan memudarkan kulit  berlubang
โ€ข tiada lg kulit kusam atau tidak sekata
โ€ข menanggalkan daki degil dari celahan badan
โ€ข kulit jadi glowing dan senang nak makeup
โ€ข pudarkan pigmentation dan menghalang penghasilan jeragat
โ€ข merawat penyakit kulit seperti eczema, kudis buta, allergic dan ruam gatal
โ€ข detoxkan kulit dari penggunaaan bahan kosmetik yg mengandungi mercuri
โ€ข sesuai utk wanita mengandung dan menyusu
โ€ข sesuai utk lelaki dan wanita
โ€ข boleh dipakai di muka dan badan
โ€ข tekstur yg lembut tidak kasar mcm scrub lain
โ€ข tahan selama 2 bulan .
Jom laju laju dm sis atau tekan link di bio untuk ws ๐Ÿ“ฒ, jangan risau yg ingin tahu lebih lanjut kelebihan scrub district boleh tanya sis akan layan secepat yg mungkin๐Ÿ’ซ
__________________
#scrubs #scrubdistrict #whitening #flawlessskin #looklikeadoll #letsbuy #letbepretty #jomcantiksamasama #jomcantik #onlineshopping #scrubmurah #berkesansepertimagik #magic
Happy Saturday guys๐Ÿ˜˜, sis nak share scrub yang paling meletop๐Ÿ”ฅ, paling best dah kesan serta merta nak tahu kena lah cuba. The important part is NATURAL INGREDIENTS tak perlu risau dengan bahan chemicals so on. Sampai bila nk guna product yg mengandungi bahan chemical? . KELEBIHAN SCRUB DISTRICT: โ€ข mencerahkan kulit muka dan badan, scrub ini juga: โ€ข menghilangkan jerawat โ€ข memutihkan kulit โ€ข memudarkan parut โ€ข meremajakan kulit muka โ€ข mengeluarkan kotoran tersumbat di ruang pori muka โ€ข kulit kurang berminyak/kering โ€ข kulit gebu dan lembut โ€ข meredakan radang kulit sensitive โ€ข menghapuskan blackheads dan whiteheads โ€ข mengecilkan pori dan memudarkan kulit berlubang โ€ข tiada lg kulit kusam atau tidak sekata โ€ข menanggalkan daki degil dari celahan badan โ€ข kulit jadi glowing dan senang nak makeup โ€ข pudarkan pigmentation dan menghalang penghasilan jeragat โ€ข merawat penyakit kulit seperti eczema, kudis buta, allergic dan ruam gatal โ€ข detoxkan kulit dari penggunaaan bahan kosmetik yg mengandungi mercuri โ€ข sesuai utk wanita mengandung dan menyusu โ€ข sesuai utk lelaki dan wanita โ€ข boleh dipakai di muka dan badan โ€ข tekstur yg lembut tidak kasar mcm scrub lain โ€ข tahan selama 2 bulan . Jom laju laju dm sis atau tekan link di bio untuk ws ๐Ÿ“ฒ, jangan risau yg ingin tahu lebih lanjut kelebihan scrub district boleh tanya sis akan layan secepat yg mungkin๐Ÿ’ซ __________________ #scrubs  #scrubdistrict  #whitening  #flawlessskin  #looklikeadoll  #letsbuy  #letbepretty  #jomcantiksamasama  #jomcantik  #onlineshopping  #scrubmurah  #berkesansepertimagik  #magic 
Putih Korea suplemen senang makan untok kulit cantik putih gebu! Dapatkan sekarang sebelum ketinggalan!! Nak order boleh dm,okey!? #thejunni #thejunniputihkorea #sayajualthejunni #putihgebugebas #codampang #jomcantiksamasama
KULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM MASA 3 SAAT .
.
โ—INI BUKAN TIPU OK .
โ—INI BUKAN TIPU OK .
โ—INI BUKAN TIPU OK .
.
. ๐Ÿค— Dalam masa 3 saat je da dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan dyxybccream . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc ni
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam โœจ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni โŒ tak berminyak dan โŒ tak melekit langsung

FREE GIFT 
FREE PAPER BEG DYXY

RUGI ANDA TAK GRAB
UNTUK SEBARANG PERTAYAAN BOLEH
WASSAP SAYA ๐Ÿ“ฒdyxyifa.wasap.my/60134120642
#dyxyoriginalproduct 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyseriiskandar 
#dyxybest 
#sayapakaisayajualdyxy 
#freecod 
#bazarpaknil 
#villagepeople 
#jomcantiksamasama
#agentdyxyseriiskandar
KULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM MASA 3 SAAT . . โ—INI BUKAN TIPU OK . โ—INI BUKAN TIPU OK . โ—INI BUKAN TIPU OK . . . ๐Ÿค— Dalam masa 3 saat je da dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan dyxybccream . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc ni . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam โœจ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni โŒ tak berminyak dan โŒ tak melekit langsung FREE GIFT FREE PAPER BEG DYXY RUGI ANDA TAK GRAB UNTUK SEBARANG PERTAYAAN BOLEH WASSAP SAYA ๐Ÿ“ฒdyxyifa.wasap.my/60134120642 #dyxyoriginalproduct  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyseriiskandar  #dyxybest  #sayapakaisayajualdyxy  #freecod  #bazarpaknil  #villagepeople  #jomcantiksamasama  #agentdyxyseriiskandar 
Hi darlingss...have a gud weekend.Facial cleancer dah habis...jom tengok Mary Kay facial cleancer , ada byk jenis ikut type kulit.PM sis klu berminat ye.
Beauty Consultant - Faezah 013 7880818
#marykaybeautyconsultant #marykayjb #facialcleancermarykay #jomcantiksamasama #kulitsehat
Hari ni kita buat personal class ya, thanks Kak Min for having me as your beauty consultant, mmuaahhh kita cantik sama-sama ya , lepas cantikkan diri dapat makan pulak tu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚!! Thanks million thanks, kenyang๐Ÿ˜‹

P/s: kak Min kata malu nak bergambar, Ok takpe asalkan Kita semua happy๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #marykaywithfeeza #personalclass #kotawarisan #onetoone #kelaskecantikan #skincareclass #kulitsihatcantik #kulitsihat #jomcantik #jomcantiksamasama #contactmenow #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #kualalumpur
Hari ni kita buat personal class ya, thanks Kak Min for having me as your beauty consultant, mmuaahhh kita cantik sama-sama ya , lepas cantikkan diri dapat makan pulak tu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚!! Thanks million thanks, kenyang๐Ÿ˜‹ P/s: kak Min kata malu nak bergambar, Ok takpe asalkan Kita semua happy๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #marykaywithfeeza  #personalclass  #kotawarisan  #onetoone  #kelaskecantikan  #skincareclass  #kulitsihatcantik  #kulitsihat  #jomcantik  #jomcantiksamasama  #contactmenow  #bangi  #kajang  #putrajaya  #cyberjaya  #kualalumpur 
Morning guys ๐Ÿ˜˜
Testimoni diri sendiri. Jangan cakap hakak jual, hakak tak pakai okay. Mar sendiri pakai serum ni tauu. Ini lah one and only mar, tak kan tukar lain dah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #orangorangkuatsaya #spolover #organicproducts #jomcantiksamasama #hakakjualhakakpakai #belumcubabelumtahu
FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK โ•
.
MBS tak pernah lekang dari
feedback feedback positif dari customer. 
Setiap hari berpusu pusu masuk feedback 
yang baru sehingga dah penat team MBS 
nak edit all feedback
.
.
MBS berfungsi merawat kulit wajah hingga ke dalam
Boleh menyelesaikan pelbagai masalah kulit
Tidak mengandungi bahan terlarang
Mesra solat bagi yang islam. Sangat sesuai lelaki & perempuan termasuk ibu mengandung. 
Lulus KKM & diperbuat dari kilang islam
.
.
Bukan produk menghakis / melupas.
hanya mengandungi bahan bahan natural
mengambil masa seawal 7 hari untuk kesan yang superb ๐Ÿ‘๐Ÿฟ #nomercury #mackinzbeautyserum #serummerawatwajah #serumpenghapusjeragat #mackinzbeautyserummurah #mackinzbeautyserumoriginal #fresh #young #flawlesskin #trustedseller #visitmyig #malaysia #bazaronline #jomcantiksamasama #pantaitimur #kuantan #kelantan #terengganu #ganukite #cod #kerteh #paka #dungun #postage #seluruhmalaysia #bykakten #stokissahterengganu #gayahidupsihat #60149021729
FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK โ• . MBS tak pernah lekang dari feedback feedback positif dari customer. Setiap hari berpusu pusu masuk feedback yang baru sehingga dah penat team MBS nak edit all feedback . . MBS berfungsi merawat kulit wajah hingga ke dalam Boleh menyelesaikan pelbagai masalah kulit Tidak mengandungi bahan terlarang Mesra solat bagi yang islam. Sangat sesuai lelaki & perempuan termasuk ibu mengandung. Lulus KKM & diperbuat dari kilang islam . . Bukan produk menghakis / melupas. hanya mengandungi bahan bahan natural mengambil masa seawal 7 hari untuk kesan yang superb ๐Ÿ‘๐Ÿฟ #nomercury  #mackinzbeautyserum  #serummerawatwajah  #serumpenghapusjeragat  #mackinzbeautyserummurah  #mackinzbeautyserumoriginal  #fresh  #young  #flawlesskin  #trustedseller  #visitmyig  #malaysia  #bazaronline  #jomcantiksamasama  #pantaitimur  #kuantan  #kelantan  #terengganu  #ganukite  #cod  #kerteh  #paka  #dungun  #postage  #seluruhmalaysia  #bykakten  #stokissahterengganu  #gayahidupsihat  #60149021729 
FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK โ•
.
MBS tak pernah lekang dari
feedback feedback positif dari customer. 
Setiap hari berpusu pusu masuk feedback 
yang baru sehingga dah penat team MBS 
nak edit all feedback
.
.
MBS berfungsi merawat kulit wajah hingga ke dalam
Boleh menyelesaikan pelbagai masalah kulit
Tidak mengandungi bahan terlarang
Mesra solat bagi yang islam. Sangat sesuai lelaki & perempuan termasuk ibu mengandung. 
Lulus KKM & diperbuat dari kilang islam
.
.
Bukan produk menghakis / melupas.
hanya mengandungi bahan bahan natural
mengambil masa seawal 7 hari untuk kesan yang superb ๐Ÿ‘๐Ÿฟ #nomercury #mackinzbeautyserum #serummerawatwajah #serumpenghapusjeragat #mackinzbeautyserummurah #mackinzbeautyserumoriginal #fresh #young #flawlesskin #trustedseller #visitmyig #malaysia #bazaronline #jomcantiksamasama #pantaitimur #kuantan #kelantan #terengganu #ganukite #cod #kerteh #paka #dungun #postage #seluruhmalaysia #bykakten #stokissahterengganu #gayahidupsihat #60149021729
FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK โ• . MBS tak pernah lekang dari feedback feedback positif dari customer. Setiap hari berpusu pusu masuk feedback yang baru sehingga dah penat team MBS nak edit all feedback . . MBS berfungsi merawat kulit wajah hingga ke dalam Boleh menyelesaikan pelbagai masalah kulit Tidak mengandungi bahan terlarang Mesra solat bagi yang islam. Sangat sesuai lelaki & perempuan termasuk ibu mengandung. Lulus KKM & diperbuat dari kilang islam . . Bukan produk menghakis / melupas. hanya mengandungi bahan bahan natural mengambil masa seawal 7 hari untuk kesan yang superb ๐Ÿ‘๐Ÿฟ #nomercury  #mackinzbeautyserum  #serummerawatwajah  #serumpenghapusjeragat  #mackinzbeautyserummurah  #mackinzbeautyserumoriginal  #fresh  #young  #flawlesskin  #trustedseller  #visitmyig  #malaysia  #bazaronline  #jomcantiksamasama  #pantaitimur  #kuantan  #kelantan  #terengganu  #ganukite  #cod  #kerteh  #paka  #dungun  #postage  #seluruhmalaysia  #bykakten  #stokissahterengganu  #gayahidupsihat  #60149021729 
Seminggu je guys dah boleh putih. Kalau sebulan macam mana? Mesti lagi flawless muka tu! Tak nak ke?? Nak order boleh dm me!

#thejunni #thejunniputihkorea #putihgebugebas #sayajualthejunni #codampang #jomcantiksamasama
Im selling skincare yang memang tiada tandingan dan yang memang dipercayai ๐Ÿ˜ฑ . The most important is 220% without mecury . Memang wajib cuba ! ๐Ÿ‘Œ Siapa yang ada masalah JERAWAT / JERAGAT / KULIT KUSAM / KULIT KERING / KULIT BERMINYAK / PORI TERBUKA . Lelaki & Perempuan semua boleh guna . Jangan ingat perempuan je kena jaga muka okay ? ๐Ÿ˜˜ Yang memang jenis malas nak pakai produk banyak banyak ? Wajib cuba produk yang sis jual . ๐ŸŒธ Paling penting untuk yang dah cuba beratus produk tapi masih tak jalan . Muka macam jalan tar juga . Kena tepek foundation tebal tebal before keluar . Korang WAJIB cuba , sebab sis ada penyelesaian ๐Ÿค“Follow Ig - @zefyy.co untuk testimoni atau boleh  terus whatsapp http://www.wasap.my/60104414028 . ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#cucicucicantikglowing#sayajualsayapakai#jomcantiksamasama#bihangirlymakeupofficial #bihanskincare #bihanskincarealorsetar
Im selling skincare yang memang tiada tandingan dan yang memang dipercayai ๐Ÿ˜ฑ . The most important is 220% without mecury . Memang wajib cuba ! ๐Ÿ‘Œ Siapa yang ada masalah JERAWAT / JERAGAT / KULIT KUSAM / KULIT KERING / KULIT BERMINYAK / PORI TERBUKA . Lelaki & Perempuan semua boleh guna . Jangan ingat perempuan je kena jaga muka okay ? ๐Ÿ˜˜ Yang memang jenis malas nak pakai produk banyak banyak ? Wajib cuba produk yang sis jual . ๐ŸŒธ Paling penting untuk yang dah cuba beratus produk tapi masih tak jalan . Muka macam jalan tar juga . Kena tepek foundation tebal tebal before keluar . Korang WAJIB cuba , sebab sis ada penyelesaian ๐Ÿค“Follow Ig - @zefyy.co untuk testimoni atau boleh terus whatsapp http://www.wasap.my/60104414028 . ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #cucicucicantikglowing #sayajualsayapakai #jomcantiksamasama #bihangirlymakeupofficial  #bihanskincare  #bihanskincarealorsetar 
Im selling skincare yang memang tiada tandingan dan yang memang dipercayai ๐Ÿ˜ฑ . The most important is 220% without mecury . Memang wajib cuba ! ๐Ÿ‘Œ Siapa yang ada masalah JERAWAT / JERAGAT / KULIT KUSAM / KULIT KERING / KULIT BERMINYAK / PORI TERBUKA . Lelaki & Perempuan semua boleh guna . Jangan ingat perempuan je kena jaga muka okay ? ๐Ÿ˜˜ Yang memang jenis malas nak pakai produk banyak banyak ? Wajib cuba produk yang sis jual . ๐ŸŒธ Paling penting untuk yang dah cuba beratus produk tapi masih tak jalan . Muka macam jalan tar juga . Kena tepek foundation tebal tebal before keluar . Korang WAJIB cuba , sebab sis ada penyelesaian ๐Ÿค“Follow Ig - @zefyy.co untuk testimoni atau boleh  terus whatsapp http://www.wasap.my/60104414028 . ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#cucicucicantikglowing#sayajualsayapakai#jomcantiksamasama#bihangirlymakeupofficial #bihanskincare #bihanskincarealorsetar
Im selling skincare yang memang tiada tandingan dan yang memang dipercayai ๐Ÿ˜ฑ . The most important is 220% without mecury . Memang wajib cuba ! ๐Ÿ‘Œ Siapa yang ada masalah JERAWAT / JERAGAT / KULIT KUSAM / KULIT KERING / KULIT BERMINYAK / PORI TERBUKA . Lelaki & Perempuan semua boleh guna . Jangan ingat perempuan je kena jaga muka okay ? ๐Ÿ˜˜ Yang memang jenis malas nak pakai produk banyak banyak ? Wajib cuba produk yang sis jual . ๐ŸŒธ Paling penting untuk yang dah cuba beratus produk tapi masih tak jalan . Muka macam jalan tar juga . Kena tepek foundation tebal tebal before keluar . Korang WAJIB cuba , sebab sis ada penyelesaian ๐Ÿค“Follow Ig - @zefyy.co untuk testimoni atau boleh terus whatsapp http://www.wasap.my/60104414028 . ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #cucicucicantikglowing #sayajualsayapakai #jomcantiksamasama #bihangirlymakeupofficial  #bihanskincare  #bihanskincarealorsetar 
Yeayy tote beg dah sampai.Isnin nanti kak min pos out kepada customer yg dh lama pending tu.

Tq semua.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
#AgenDianzVitamin
#JomCantikSamaSama 
#CepatGrab
#NakCantikTak
Dalam masa 7 hari je dah boleh nampak perubahan. Tak payah tunggu lama2 nak cantik nie.

Rm75 sebotol
100g tahan sebulan

Nak order boleh dm!

#thejunni #thejunniputihkorea #putihgebugebas #sayajualthejunni #codampang #jomcantiksamasama
Kulit perlukan air, air, air!!! Inilah air untuk kulit kami๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜, P/s: tengah tunggu customer keluar jap๐Ÿ’๐Ÿป #marykaywithfeeza #kulitsihat #kulitsihatcantik #lovelycustomer #bangi #jomcantik #jomcantiksamasama #contactmenow
#paidreview
.
Hello Guys ๐Ÿ’• Korang wajib follow this instagram NOW !!! Why ? Why ? Shes selling skincare yang memang tiada tandingan dan yang memang dipercayai ๐Ÿ˜ฑ . The most important is 220% without mecury . Memang wajib cuba ! ๐Ÿ‘Œ Siapa yang ada masalah JERAWAT / JERAGAT / KULIT KUSAM / KULIT KERING / KULIT BERMINYAK / PORI TERBUKA . Lelaki & Perempuan semua boleh guna . Jangan ingat perempuan je kena jaga muka okay ? ๐Ÿ˜˜
Yang memang jenis malas nak pakai produk banyak banyak ? Wajib cuba produk yang sis ni jual . ๐ŸŒธ Paling penting untuk yang dah cuba beratus produk tapi masih tak jalan . Muka macam jalan tar juga . Kena tepek foundation tebal tebal before keluar . Korang WAJIB cuba , sebab sis ni ada penyelesaian ๐Ÿค“Follow Ig - @zefyy.co untuk testimoni atau boleh  terus whatsapp http://www.wasap.my/60104414028 . ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#cucicucicantikglowing#sayajualsayapakai#jomcantiksamasama
#paidreview  . Hello Guys ๐Ÿ’• Korang wajib follow this instagram NOW !!! Why ? Why ? Shes selling skincare yang memang tiada tandingan dan yang memang dipercayai ๐Ÿ˜ฑ . The most important is 220% without mecury . Memang wajib cuba ! ๐Ÿ‘Œ Siapa yang ada masalah JERAWAT / JERAGAT / KULIT KUSAM / KULIT KERING / KULIT BERMINYAK / PORI TERBUKA . Lelaki & Perempuan semua boleh guna . Jangan ingat perempuan je kena jaga muka okay ? ๐Ÿ˜˜ Yang memang jenis malas nak pakai produk banyak banyak ? Wajib cuba produk yang sis ni jual . ๐ŸŒธ Paling penting untuk yang dah cuba beratus produk tapi masih tak jalan . Muka macam jalan tar juga . Kena tepek foundation tebal tebal before keluar . Korang WAJIB cuba , sebab sis ni ada penyelesaian ๐Ÿค“Follow Ig - @zefyy.co untuk testimoni atau boleh terus whatsapp http://www.wasap.my/60104414028 . ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #cucicucicantikglowing #sayajualsayapakai #jomcantiksamasama 
Yellow day for me! Salam Jumaat everyone! Besok saya ada di Ampang. Siapa nak self collect please contact 0176116432
Letโ€™s be nice to one another and be happy๐Ÿ˜Žโ˜€๏ธโค๏ธ
Quote from @nadrebeauty_hq 
#salamjumaat #jomcantiksamasama #nadrebeauty #hermosalipcreme #carbonescocoputrajaya #gigiputih #gigikuning #gigiputihbersih #kulitberminyak #kulitjerawat
[ INFO CHARMS ]  Hai uolls , uolls tau tk apa itu starglow laser scrub ๐Ÿค” ? 
Starglow laser scrub ni kan , ia sejenis ' treatment scrub ' โšก. Alaa yg mcm kitaa pegi spaa tuu . Tapi , skrg kita buat rawatan kat rumahh je haa  kan sng ๐Ÿ˜ ! .
.
Fungsi ? Untuk menyingkirkan set kulit mati / kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbat pori2 di kulit wajah ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป . Penggunaan Star Glow ni membantu untukk mempercepatkan proses penghasilan sel2 kulit baru dengan merangsang kolagen semulajadi dari bawah permukaan kulit ๐Ÿ˜ฑ menarik kn ? .
Nk info lebih lanjut? Klik je link d bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60126878078
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60136878078

#teamAafiyah
#solekdanrawat
#starglowlaserscrub
#charmsnewyearnewme
#raiseyourlife
#postageseluruhmalaysia
#postage1malaysia
#halaljakim
#letscantik
#jomcantiksamasama
#scrubnatural 
#malindo 
#malindoaward
[ INFO CHARMS ] Hai uolls , uolls tau tk apa itu starglow laser scrub ๐Ÿค” ? Starglow laser scrub ni kan , ia sejenis ' treatment scrub ' โšก. Alaa yg mcm kitaa pegi spaa tuu . Tapi , skrg kita buat rawatan kat rumahh je haa kan sng ๐Ÿ˜ ! . . Fungsi ? Untuk menyingkirkan set kulit mati / kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbat pori2 di kulit wajah ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป . Penggunaan Star Glow ni membantu untukk mempercepatkan proses penghasilan sel2 kulit baru dengan merangsang kolagen semulajadi dari bawah permukaan kulit ๐Ÿ˜ฑ menarik kn ? . Nk info lebih lanjut? Klik je link d bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60126878078 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60136878078 #teamAafiyah  #solekdanrawat  #starglowlaserscrub  #charmsnewyearnewme  #raiseyourlife  #postageseluruhmalaysia  #postage1malaysia  #halaljakim  #letscantik  #jomcantiksamasama  #scrubnatural  #malindo  #malindoaward 
[ INFO CHARMS ]  Hai uolls , uolls tau tk apa itu starglow laser scrub ๐Ÿค” ? 
Starglow laser scrub ni kan , ia sejenis ' treatment scrub ' โšก. Alaa yg mcm kitaa pegi spaa tuu . Tapi , skrg kita buat rawatan kat rumahh je haa  kan sng ๐Ÿ˜ ! .
.
Fungsi ? Untuk menyingkirkan set kulit mati / kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbat pori2 di kulit wajah ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป . Penggunaan Star Glow ni membantu untukk mempercepatkan proses penghasilan sel2 kulit baru dengan merangsang kolagen semulajadi dari bawah permukaan kulit ๐Ÿ˜ฑ menarik kn ? .
Nk info lebih lanjut? Klik je link d bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60126878078
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60126878078

#teamAafiyah
#solekdanrawat
#starglowlaserscrub
#charmsnewyearnewme
#raiseyourlife
#postageseluruhmalaysia
#postage1malaysia
#halaljakim
#letscantik
#jomcantiksamasama
#stokischarmsnegerisembilan
[ INFO CHARMS ] Hai uolls , uolls tau tk apa itu starglow laser scrub ๐Ÿค” ? Starglow laser scrub ni kan , ia sejenis ' treatment scrub ' โšก. Alaa yg mcm kitaa pegi spaa tuu . Tapi , skrg kita buat rawatan kat rumahh je haa kan sng ๐Ÿ˜ ! . . Fungsi ? Untuk menyingkirkan set kulit mati / kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbat pori2 di kulit wajah ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป . Penggunaan Star Glow ni membantu untukk mempercepatkan proses penghasilan sel2 kulit baru dengan merangsang kolagen semulajadi dari bawah permukaan kulit ๐Ÿ˜ฑ menarik kn ? . Nk info lebih lanjut? Klik je link d bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60126878078 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60126878078 #teamAafiyah  #solekdanrawat  #starglowlaserscrub  #charmsnewyearnewme  #raiseyourlife  #postageseluruhmalaysia  #postage1malaysia  #halaljakim  #letscantik  #jomcantiksamasama  #stokischarmsnegerisembilan 
[ INFO CHARMS ]  Hai uolls , uolls tau tk apa itu starglow laser scrub ๐Ÿค” ? 
Starglow laser scrub ni kan , ia sejenis ' treatment scrub ' โšก. Alaa yg mcm kitaa pegi spaa tuu . Tapi , skrg kita buat rawatan kat rumahh je haa  kan sng ๐Ÿ˜ ! .
.
Fungsi ? Untuk menyingkirkan set kulit mati / kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbat pori2 di kulit wajah ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป . Penggunaan Star Glow ni membantu untukk mempercepatkan proses penghasilan sel2 kulit baru dengan merangsang kolagen semulajadi dari bawah permukaan kulit ๐Ÿ˜ฑ menarik kn ? .
Nk info lebih lanjut? Klik je link d bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60126878078
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60126878078

#teamAafiyah
#solekdanrawat
#starglowlaserscrub
#charmsnewyearnewme
#raiseyourlife
#postageseluruhmalaysia
#postage1malaysia
#halaljakim
#letscantik
#jomcantiksamasama
#stokischarmsnegerisembilan 
#CharmsNegeriSembilan
[ INFO CHARMS ] Hai uolls , uolls tau tk apa itu starglow laser scrub ๐Ÿค” ? Starglow laser scrub ni kan , ia sejenis ' treatment scrub ' โšก. Alaa yg mcm kitaa pegi spaa tuu . Tapi , skrg kita buat rawatan kat rumahh je haa kan sng ๐Ÿ˜ ! . . Fungsi ? Untuk menyingkirkan set kulit mati / kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbat pori2 di kulit wajah ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป . Penggunaan Star Glow ni membantu untukk mempercepatkan proses penghasilan sel2 kulit baru dengan merangsang kolagen semulajadi dari bawah permukaan kulit ๐Ÿ˜ฑ menarik kn ? . Nk info lebih lanjut? Klik je link d bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60126878078 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60126878078 #teamAafiyah  #solekdanrawat  #starglowlaserscrub  #charmsnewyearnewme  #raiseyourlife  #postageseluruhmalaysia  #postage1malaysia  #halaljakim  #letscantik  #jomcantiksamasama  #stokischarmsnegerisembilan  #CharmsNegeriSembilan 
Yes! Now kita dah reveal sikit demi sikit tentang NSA SERUM ni. Ini benefit dia, it will make your skin smoother, brighter & cleaner. Dan ia WATERBASED SERUM so, muka berminyak pon boleh guna serum Ainaa ni Tak sabar nyaaaa!!! #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyserumkl #nsabeautyselangor #nsabeautybysyafiqahainaa #nsaserummurah
#nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautykualalumpur #codkualalumpur #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautybysyafiqahaina #nsa #syafiqahaina #malaysia #jomcantiksamasama #jomcantik #letscantik
Yes! Now kita dah reveal sikit demi sikit tentang NSA SERUM ni. Ini benefit dia, it will make your skin smoother, brighter & cleaner. Dan ia WATERBASED SERUM so, muka berminyak pon boleh guna serum Ainaa ni Tak sabar nyaaaa!!! #nsabeauty  #nsabeautyserum  #nsabeautyserumkl  #nsabeautyselangor  #nsabeautybysyafiqahainaa  #nsaserummurah  #nsabeauty  #nsabeautyserum  #nsabeautykualalumpur  #codkualalumpur  #nsabeautyserumbysyafiqahaina  #nsabeautybysyafiqahaina  #nsa  #syafiqahaina  #malaysia  #jomcantiksamasama  #jomcantik  #letscantik 
Nak join gerabak postage untuk minggu depan?
Boleh wasap kak min 0172370809.
#AgenDianzVitamin
#JomCantikSamaSama 
#JanganTungguLamaLama 
#KulitSihatDenganDianzVitamin
๐ŸŒธMASCARA NURRAYSA- PERFECT LONG LASH๐ŸŒธ
๐ŸŒฟPERFECT LONG LASH MASCARA ! CEPAT DIPAKAI, MUDAH KERING, X COMOT & MUDAH DICUCI !
๐ŸŽ€ Mascara Nurraysa membantu anda memanjangkan bulu mata sepantas 3 saat
.
๐ŸƒBahan2 untuk mascara:
โœ Collagen
โœ Aqua
โœ Beeswax
โœ Glyceryl stearate
โœ Propylene glycol
โœ Tocopheryl acetate
.
๐ŸƒKenapa anda mesti pilih Mascara Nurraysa?
.
โœจBukan water proof
โœจMesra wuduk
โœจMesra solat

Jom tukar kepada Mascara Nurraysa dan rasai sendiri betapa mudahnya untuk dipakai.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹

#nurraysabeauty #nurraysa #produkmesrawudhuk
#produkbumiputera
#merdekasale #jualanmurah #skincarenurraysa #barangmakeup #nakcantik #lipstickmurah #bazaarpaknil #bazaarOnline #sayajualprodukkecantikan #jomcantik #sayasukamakeup #JamuVherbnurraysa #ilovesale #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #produkmampumilik #terlajaklaris #lakukeras #jomcantiksamasama #pearlmagiclipstick
๐ŸŒธMASCARA NURRAYSA- PERFECT LONG LASH๐ŸŒธ ๐ŸŒฟPERFECT LONG LASH MASCARA ! CEPAT DIPAKAI, MUDAH KERING, X COMOT & MUDAH DICUCI ! ๐ŸŽ€ Mascara Nurraysa membantu anda memanjangkan bulu mata sepantas 3 saat . ๐ŸƒBahan2 untuk mascara: โœ Collagen โœ Aqua โœ Beeswax โœ Glyceryl stearate โœ Propylene glycol โœ Tocopheryl acetate . ๐ŸƒKenapa anda mesti pilih Mascara Nurraysa? . โœจBukan water proof โœจMesra wuduk โœจMesra solat Jom tukar kepada Mascara Nurraysa dan rasai sendiri betapa mudahnya untuk dipakai. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹ #nurraysabeauty  #nurraysa  #produkmesrawudhuk  #produkbumiputera  #merdekasale  #jualanmurah  #skincarenurraysa  #barangmakeup  #nakcantik  #lipstickmurah  #bazaarpaknil  #bazaarOnline  #sayajualprodukkecantikan  #jomcantik  #sayasukamakeup  #JamuVherbnurraysa  #ilovesale  #kosmetikmalaysia  #kosmetikmurah  #produkmampumilik  #terlajaklaris  #lakukeras  #jomcantiksamasama  #pearlmagiclipstick 
๐ŸŒธMASCARA NURRAYSA- PERFECT LONG LASH๐ŸŒธ
๐ŸŒฟPERFECT LONG LASH MASCARA ! CEPAT DIPAKAI, MUDAH KERING, X COMOT & MUDAH DICUCI !
๐ŸŽ€ Mascara Nurraysa membantu anda memanjangkan bulu mata sepantas 3 saat
.
๐ŸƒBahan2 untuk mascara:
โœ Collagen
โœ Aqua
โœ Beeswax
โœ Glyceryl stearate
โœ Propylene glycol
โœ Tocopheryl acetate
.
๐ŸƒKenapa anda mesti pilih Mascara Nurraysa?
.
โœจBukan water proof
โœจMesra wuduk
โœจMesra solat

Jom tukar kepada Mascara Nurraysa dan rasai sendiri betapa mudahnya untuk dipakai.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹

#nurraysabeauty #nurraysa #produkmesrawudhuk
#produkbumiputera
#merdekasale #jualanmurah #skincarenurraysa #barangmakeup #nakcantik #lipstickmurah #bazaarpaknil #bazaarOnline #sayajualprodukkecantikan #jomcantik #sayasukamakeup #JamuVherbnurraysa #ilovesale #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #produkmampumilik #terlajaklaris #lakukeras #jomcantiksamasama #pearlmagiclipstick
๐ŸŒธMASCARA NURRAYSA- PERFECT LONG LASH๐ŸŒธ ๐ŸŒฟPERFECT LONG LASH MASCARA ! CEPAT DIPAKAI, MUDAH KERING, X COMOT & MUDAH DICUCI ! ๐ŸŽ€ Mascara Nurraysa membantu anda memanjangkan bulu mata sepantas 3 saat . ๐ŸƒBahan2 untuk mascara: โœ Collagen โœ Aqua โœ Beeswax โœ Glyceryl stearate โœ Propylene glycol โœ Tocopheryl acetate . ๐ŸƒKenapa anda mesti pilih Mascara Nurraysa? . โœจBukan water proof โœจMesra wuduk โœจMesra solat Jom tukar kepada Mascara Nurraysa dan rasai sendiri betapa mudahnya untuk dipakai. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹ #nurraysabeauty  #nurraysa  #produkmesrawudhuk  #produkbumiputera  #merdekasale  #jualanmurah  #skincarenurraysa  #barangmakeup  #nakcantik  #lipstickmurah  #bazaarpaknil  #bazaarOnline  #sayajualprodukkecantikan  #jomcantik  #sayasukamakeup  #JamuVherbnurraysa  #ilovesale  #kosmetikmalaysia  #kosmetikmurah  #produkmampumilik  #terlajaklaris  #lakukeras  #jomcantiksamasama  #pearlmagiclipstick 
๐ŸŒธMASCARA NURRAYSA- PERFECT LONG LASH๐ŸŒธ
๐ŸŒฟPERFECT LONG LASH MASCARA ! CEPAT DIPAKAI, MUDAH KERING, X COMOT & MUDAH DICUCI !
๐ŸŽ€ Mascara Nurraysa membantu anda memanjangkan bulu mata sepantas 3 saat
.
๐ŸƒBahan2 untuk mascara:
โœ Collagen
โœ Aqua
โœ Beeswax
โœ Glyceryl stearate
โœ Propylene glycol
โœ Tocopheryl acetate
.
๐ŸƒKenapa anda mesti pilih Mascara Nurraysa?
.
โœจBukan water proof
โœจMesra wuduk
โœจMesra solat

Jom tukar kepada Mascara Nurraysa dan rasai sendiri betapa mudahnya untuk dipakai.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹

#nurraysabeauty #nurraysa #produkmesrawudhuk
#produkbumiputera
#merdekasale #jualanmurah #skincarenurraysa #barangmakeup #nakcantik #lipstickmurah #bazaarpaknil #bazaarOnline #sayajualprodukkecantikan #jomcantik #sayasukamakeup #JamuVherbnurraysa #ilovesale #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #produkmampumilik #terlajaklaris #lakukeras #jomcantiksamasama #pearlmagiclipstick
๐ŸŒธMASCARA NURRAYSA- PERFECT LONG LASH๐ŸŒธ ๐ŸŒฟPERFECT LONG LASH MASCARA ! CEPAT DIPAKAI, MUDAH KERING, X COMOT & MUDAH DICUCI ! ๐ŸŽ€ Mascara Nurraysa membantu anda memanjangkan bulu mata sepantas 3 saat . ๐ŸƒBahan2 untuk mascara: โœ Collagen โœ Aqua โœ Beeswax โœ Glyceryl stearate โœ Propylene glycol โœ Tocopheryl acetate . ๐ŸƒKenapa anda mesti pilih Mascara Nurraysa? . โœจBukan water proof โœจMesra wuduk โœจMesra solat Jom tukar kepada Mascara Nurraysa dan rasai sendiri betapa mudahnya untuk dipakai. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹ #nurraysabeauty  #nurraysa  #produkmesrawudhuk  #produkbumiputera  #merdekasale  #jualanmurah  #skincarenurraysa  #barangmakeup  #nakcantik  #lipstickmurah  #bazaarpaknil  #bazaarOnline  #sayajualprodukkecantikan  #jomcantik  #sayasukamakeup  #JamuVherbnurraysa  #ilovesale  #kosmetikmalaysia  #kosmetikmurah  #produkmampumilik  #terlajaklaris  #lakukeras  #jomcantiksamasama  #pearlmagiclipstick