an online Instagram web viewer

#jomcantiksamasama medias

Photos

Hello hello hello.  Ni kami nak habaq promosi masih berjalan yaa.  Sesiapa berminat meh pm saya.  Hampa nak beauty kan?  Jom cuba. Hampa takyah pening pikiaq pasal postage nah . Kami dah bgi set super yg paling jimat ni kt hampa . *price include postage*

Grab it now 014-6909656 ( ws) 
#sayanak #beautifulismine #jomcantiksamasama
Hello hello hello. Ni kami nak habaq promosi masih berjalan yaa. Sesiapa berminat meh pm saya. Hampa nak beauty kan? Jom cuba. Hampa takyah pening pikiaq pasal postage nah . Kami dah bgi set super yg paling jimat ni kt hampa . *price include postage* Grab it now 014-6909656 ( ws) #sayanak  #beautifulismine  #jomcantiksamasama 
KESAN SEAWAL SATU HARI!! Sumpah ni feedback customer. Tk tipu tauu. Bukan auta tp fakta. Eh betul ke? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ takpela yg penting berkesannnn! klik link kt Bio untuk order . @aensyahera @syaherabeauty 
#jomcantiksamasama 
#produkjadilawa 
#bilolaginkberwajahbaru
Hi uolls.. sblm tido tu jom sama2 baca apa dia KHASIAT SHEA BUTTER UNTUK KULIT yg terdapat dlm NIGHT SPA TREATMENT  CREAM ni.. .

Rmai tak tahu kenapa SHEA BUTTER ada dlam produk kecantikan . Jom kita selidik sikit ๐Ÿ˜„ .

1. Melembapkan kulit

Shea butter telah lama dikenal sebagai pelembap karena dapat menghasilkan minyak yang sama yang biasa diproduksi oleh kelenjar sebaceous yang melumasi kulit. Ini akan membuat kulit anda menjadi lebih lembut dan lentur.

2. Menyembuhkan masalah kulit

Shea butter juga memiliki kemampuan sebagai penyembuh untuk berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik-bintik gelap dan bekas luka di kulit. Ini juga membantu melembutkan kulit kering dan membuat kulit jadi lebih halus dan tetap terhidrasi.

3. Anti-bakteri

Ini adalah salah satu manfaat shea butter yang sangat baik untuk kulit. Maka dari itu, shea butter sering digunakan untuk menyembuhkan luka atau luka bakar pada kulit, serta menyembuhkan bekas gigitan serangga.
.
Wah patut la dengan Night Spa kita pkai jerwat dan luka jerwat pudar. wah terbaik la !!
siapa yang belum cuba lagi Night Spa Treatment lagi ?? korang kena cuba sekarang sebab sgt elok untuk treatment kulit pada waktu malam ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

INGAT CHARMS INGAT SOLEK & RAWAT ๐Ÿ˜˜ .

#tipcharms
#charmskincare
#teamnurjelita #beautyenthusiast #bebeautiful #letscantik #jomcantiksamasama #charms #charmsselayang #charmsmalaysia #starglowscrub #faharaskincare #lipcharms #lipmatte #fahara3in1 #faharahydrafreshcream #starglowlaserscrub #charmsrawang #charmsfoundationmalaysia #jomrawatkulit #nakcantikkenarajin #hapuskanjerawat #codrawang #codselayang #ikhtiar #teamnurjelita  #sunburnpulih #flawless #gebupinkish #ikhtiarnakkulitcantik #nakcantikkenarajin #semuabendakenausaha
Hi uolls.. sblm tido tu jom sama2 baca apa dia KHASIAT SHEA BUTTER UNTUK KULIT yg terdapat dlm NIGHT SPA TREATMENT CREAM ni.. . Rmai tak tahu kenapa SHEA BUTTER ada dlam produk kecantikan . Jom kita selidik sikit ๐Ÿ˜„ . 1. Melembapkan kulit Shea butter telah lama dikenal sebagai pelembap karena dapat menghasilkan minyak yang sama yang biasa diproduksi oleh kelenjar sebaceous yang melumasi kulit. Ini akan membuat kulit anda menjadi lebih lembut dan lentur. 2. Menyembuhkan masalah kulit Shea butter juga memiliki kemampuan sebagai penyembuh untuk berbagai jenis penyakit kulit seperti eksim, ruam, noda, bintik-bintik gelap dan bekas luka di kulit. Ini juga membantu melembutkan kulit kering dan membuat kulit jadi lebih halus dan tetap terhidrasi. 3. Anti-bakteri Ini adalah salah satu manfaat shea butter yang sangat baik untuk kulit. Maka dari itu, shea butter sering digunakan untuk menyembuhkan luka atau luka bakar pada kulit, serta menyembuhkan bekas gigitan serangga. . Wah patut la dengan Night Spa kita pkai jerwat dan luka jerwat pudar. wah terbaik la !! siapa yang belum cuba lagi Night Spa Treatment lagi ?? korang kena cuba sekarang sebab sgt elok untuk treatment kulit pada waktu malam ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . INGAT CHARMS INGAT SOLEK & RAWAT ๐Ÿ˜˜ . #tipcharms  #charmskincare  #teamnurjelita  #beautyenthusiast  #bebeautiful  #letscantik  #jomcantiksamasama  #charms  #charmsselayang  #charmsmalaysia  #starglowscrub  #faharaskincare  #lipcharms  #lipmatte  #fahara3in1  #faharahydrafreshcream  #starglowlaserscrub  #charmsrawang  #charmsfoundationmalaysia  #jomrawatkulit  #nakcantikkenarajin  #hapuskanjerawat  #codrawang  #codselayang  #ikhtiar  #teamnurjelita  #sunburnpulih  #flawless  #gebupinkish  #ikhtiarnakkulitcantik  #nakcantikkenarajin  #semuabendakenausaha 
Hai...gudnite sumandak2 ๐Ÿ˜˜...sebelum tdur..sy mau share ni....๐Ÿ˜‰... Cara mencuci wajah dengan betul uolss!

1- Cara terbaik untuk mengurut wajah ialah menggunakan 3 jari terakhir iaitu jarihantu,jarimanis dan jarikelingking.
.
NOTE ! :  JANGAN SESEKALI GUNA JARI TELUNJUK .KERANA JARI TELUNJUK TEKANANNYA LEBIH KUAT PENYEBAB KPD WAJAH BERKEDUT
.
2 - Bermula dari hujung dagu,buat urutan membulat ke atas menggunakan 3jari tadi. Tujuannya untuk kita buka roma roma halus dan supaya make up semua disingkirkan dengan baik. .
3 - Seterusnya dalam gerakan memutar kearah atas terus kebahagian pipi tengah wajah dan ke arah luar. Kemudian teruskan urutan membulat kedahi serta bawah hidung,Berikan tekanan lebih kuat dibahagian antara dua kening.Ia dpt mengurangkan tekanan akibat aktiviti seharian kita .
4 - Untuk bahagian hidung,lakukan urutan kebawah hingga hujung hidung dan berikan sikit tekanan .
Ini dpt membantu kita menyingkirkan black/white head pada hidung kita
.
5 - Lastly,Bilas muka dengan air bersih . 
Lap dengan towel khas untuk wajah(bersih) atau kapas lembut. Tekan dengan manja sahaja jangan terlalu menggosok sbb kulit wajah kita ni lembut tau
.
Sharing is caring ~
.
msih tgh guna skincare ada mercury, hydroquinone atau tak diiktiraf kkm? Kulit kemerahan? Peeling? Sensitif?
 STOP pakai skincare yg tak selamat.

#tips 
#EJENDYXYKOSMETIKKINABATANGANSABAH 
#beauty 
#tipscantikalami 
#gudnite 
#sabahan 
#jomcantiksamasama
Hai...gudnite sumandak2 ๐Ÿ˜˜...sebelum tdur..sy mau share ni....๐Ÿ˜‰... Cara mencuci wajah dengan betul uolss! 1- Cara terbaik untuk mengurut wajah ialah menggunakan 3 jari terakhir iaitu jarihantu,jarimanis dan jarikelingking. . NOTE ! : JANGAN SESEKALI GUNA JARI TELUNJUK .KERANA JARI TELUNJUK TEKANANNYA LEBIH KUAT PENYEBAB KPD WAJAH BERKEDUT . 2 - Bermula dari hujung dagu,buat urutan membulat ke atas menggunakan 3jari tadi. Tujuannya untuk kita buka roma roma halus dan supaya make up semua disingkirkan dengan baik. . 3 - Seterusnya dalam gerakan memutar kearah atas terus kebahagian pipi tengah wajah dan ke arah luar. Kemudian teruskan urutan membulat kedahi serta bawah hidung,Berikan tekanan lebih kuat dibahagian antara dua kening.Ia dpt mengurangkan tekanan akibat aktiviti seharian kita . 4 - Untuk bahagian hidung,lakukan urutan kebawah hingga hujung hidung dan berikan sikit tekanan . Ini dpt membantu kita menyingkirkan black/white head pada hidung kita . 5 - Lastly,Bilas muka dengan air bersih . Lap dengan towel khas untuk wajah(bersih) atau kapas lembut. Tekan dengan manja sahaja jangan terlalu menggosok sbb kulit wajah kita ni lembut tau . Sharing is caring ~ . msih tgh guna skincare ada mercury, hydroquinone atau tak diiktiraf kkm? Kulit kemerahan? Peeling? Sensitif? STOP pakai skincare yg tak selamat. #tips  #EJENDYXYKOSMETIKKINABATANGANSABAH  #beauty  #tipscantikalami  #gudnite  #sabahan  #jomcantiksamasama 
Dengan #dyxycosmetics tak perlu beli banyak produk untuk tampil lebih cantik lebih yakin , calit-calit je dah wow ๐Ÿ˜ฑ all in one gittew ๐Ÿ˜ siapa tak nak kan ? So uolls bila lagi ๐Ÿ˜‰
.
.
Meh pm akak . Jgn risauu..harga mampu milik tauu ๐Ÿ˜˜ .
ODER ? ๐Ÿ‘‡
.
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
Dengan #dyxycosmetics  tak perlu beli banyak produk untuk tampil lebih cantik lebih yakin , calit-calit je dah wow ๐Ÿ˜ฑ all in one gittew ๐Ÿ˜ siapa tak nak kan ? So uolls bila lagi ๐Ÿ˜‰ . . Meh pm akak . Jgn risauu..harga mampu milik tauu ๐Ÿ˜˜ . ODER ? ๐Ÿ‘‡ . . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmetic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
Dengan #dyxycosmetics tak perlu beli banyak produk untuk tampil lebih cantik lebih yakin , calit-calit je dah wow ๐Ÿ˜ฑ all in one gittew ๐Ÿ˜ siapa tak nak kan ? So uolls bila lagi ๐Ÿ˜‰
.
.
Meh pm akak . Jgn risauu..harga mampu milik tauu ๐Ÿ˜˜ .
ODER ? ๐Ÿ‘‡
.
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
Dengan #dyxycosmetics  tak perlu beli banyak produk untuk tampil lebih cantik lebih yakin , calit-calit je dah wow ๐Ÿ˜ฑ all in one gittew ๐Ÿ˜ siapa tak nak kan ? So uolls bila lagi ๐Ÿ˜‰ . . Meh pm akak . Jgn risauu..harga mampu milik tauu ๐Ÿ˜˜ . ODER ? ๐Ÿ‘‡ . . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmetic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
JOM TENGOK REVIEW #dyxycosmetics ๐Ÿ˜ .
.
JOM GRAB SEKARANG ๐Ÿ˜™JANGAN RAGU-RAGU , JANGAN SEGAN-SEGAN . .
ODER NOW ๐Ÿ‘‡

http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
#dyxycosmatic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
JOM TENGOK REVIEW #dyxycosmetics  ๐Ÿ˜ . . JOM GRAB SEKARANG ๐Ÿ˜™JANGAN RAGU-RAGU , JANGAN SEGAN-SEGAN . . ODER NOW ๐Ÿ‘‡ http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . #dyxycosmatic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
WARDA + SAFIA! Very nice and beautiful combinationโค Whatsapp 0134599192 now to order. Muah muah ๐Ÿ˜˜ #anasismlipcream #anaslipcream #anaslipcreampenang #anasismbysheha #lipcream #lipcreammalaysia #lipmatte #lipstickcantik #jomcantikdengananas #jomcantiksamasama #showyourtruecolour #foreverANAS
PROMOSI ๐Ÿ’ฅ  PROMOSI ๐Ÿ’ฅ  PROMOSI ๐Ÿ’ฅ

Promosi bermula 18/11 sehingga 30/11 . Sapa cepat dia dapat. Sangat jimat dan berbaloi.  Nak jenis yang mana satu hampa boleh pilih nahhh. Set ni boleh menghilangkan blackhead or whitehead di muka anda dan boleh melembapkan kulit serta mencerahkan kulit.  Haaa dh cukup kan semua?  Jom cantik. 
MY BEAUTY DIARY MASK ( Brocoli / Ginseng / Natto) 
SHISEIDO MASK ( Black / Naturgo / White / Bird Nest) 
ANIMAL MASK ( Panda / Dragon / Otter) 
Grab it now 014-6909656 ( ws)

#sayasuka #jomcantiksamasama
PROMOSI ๐Ÿ’ฅ PROMOSI ๐Ÿ’ฅ PROMOSI ๐Ÿ’ฅ Promosi bermula 18/11 sehingga 30/11 . Sapa cepat dia dapat. Sangat jimat dan berbaloi. Nak jenis yang mana satu hampa boleh pilih nahhh. Set ni boleh menghilangkan blackhead or whitehead di muka anda dan boleh melembapkan kulit serta mencerahkan kulit. Haaa dh cukup kan semua? Jom cantik. MY BEAUTY DIARY MASK ( Brocoli / Ginseng / Natto) SHISEIDO MASK ( Black / Naturgo / White / Bird Nest) ANIMAL MASK ( Panda / Dragon / Otter) Grab it now 014-6909656 ( ws) #sayasuka  #jomcantiksamasama 
Jom Facial Mobile Spa
Berminat nk cuba jgn ragu n jgn segan 
Call no y tertera 
#jomfacial 
#jomcantiksamasama
Ada satu produk ni boleh cantikkan dari atas sampai bawah , dari masalah rambut gugur sampai laa masalah tumit merekah ! ๐Ÿ˜ฑ 
Produk ni jugak boleh cantikkan luar dan dalam , dari masalah sembelit , haid tidak teratur sampai laa boleh kurus , putih gebu dan glowing ! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Produk ape ? Ofcoz laa GOJES MOJES  yg sis jual nehh . โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜memang sesuai untuk lelaki dan jugak perempuan . ๐Ÿ˜‹

Belum cuba belum tahu tahu , berminat mehh sini pm sis . Tekan link โฌ‡ ni je xyah susah2 nak save nombor ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.

www.wasap.my/60189121599

#gojesmojes #sabuncolagen#almondcleanser #injectionbooster #gojessmojess #jeragat #resdung #putihkulit #drk #drkkosmetik #psoriasis #laserfree #parutjerawat #drkno.5 #mineralwhiteplus #krimalmond #krimgojes #serumprotein #serumvitE #hanilips #sabunhalia #jomcantiksamasama
Ada satu produk ni boleh cantikkan dari atas sampai bawah , dari masalah rambut gugur sampai laa masalah tumit merekah ! ๐Ÿ˜ฑ Produk ni jugak boleh cantikkan luar dan dalam , dari masalah sembelit , haid tidak teratur sampai laa boleh kurus , putih gebu dan glowing ! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Produk ape ? Ofcoz laa GOJES MOJES yg sis jual nehh . โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜memang sesuai untuk lelaki dan jugak perempuan . ๐Ÿ˜‹ Belum cuba belum tahu tahu , berminat mehh sini pm sis . Tekan link โฌ‡ ni je xyah susah2 nak save nombor ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . www.wasap.my/60189121599 #gojesmojes  #sabuncolagen #almondcleanser  #injectionbooster  #gojessmojess  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #drk  #drkkosmetik  #psoriasis  #laserfree  #parutjerawat  #drkno .5 #mineralwhiteplus  #krimalmond  #krimgojes  #serumprotein  #serumvitE  #hanilips  #sabunhalia  #jomcantiksamasama 
hari ni eyda ade excited sgt nk crite kat korg . crita dia mcm ni , eyda slalu sgt tgk gmba akk ni kat testimoni marykay n slalu bnyk org up kan gmba akk ni sebb skin akk ni terlalu sensitif , eyda pon xthu akk ni duk 1 tmpt dgn eyda , tbe2 plak eyda bleh terjmpa akk ni tnpa sngja , mula2 tkt jgk nk tegur btl ke akk yg sy npak kat testimoni marykay yg rmai org up kan tu , last2 ringan je mulut ni nk tegur org sebb nk kepastian kan , yupp mmg btl la akk ni .. wahhh apa yg best eyda tgk skin akk ni mkin cntik n makin sihat .. akk ni sabar n konsisten dlm masa hampir 1tahun untk dpt skin yg btl2 baik ,mcm tu la marykay ni , bkn 2minggu bkn jgk 1bln nk terus cntik nk sihat , sebb marykay ni organic .. .

so korg kat luar sne ade lagi mslah2 skin yg mcm akk ni , bleh whatapp eyda , eyda bleh bntu korg untk skin cntik n sihat ..
.
eyda beauty consultant๐Ÿ˜˜
free consultantion your skin๐Ÿ˜˜
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaymuar #marykayash #marykaymelaka #marykaytangkak #marykayjohor #marykaymysg #syjualmarykay #jomcantiksamasama
hari ni eyda ade excited sgt nk crite kat korg . crita dia mcm ni , eyda slalu sgt tgk gmba akk ni kat testimoni marykay n slalu bnyk org up kan gmba akk ni sebb skin akk ni terlalu sensitif , eyda pon xthu akk ni duk 1 tmpt dgn eyda , tbe2 plak eyda bleh terjmpa akk ni tnpa sngja , mula2 tkt jgk nk tegur btl ke akk yg sy npak kat testimoni marykay yg rmai org up kan tu , last2 ringan je mulut ni nk tegur org sebb nk kepastian kan , yupp mmg btl la akk ni .. wahhh apa yg best eyda tgk skin akk ni mkin cntik n makin sihat .. akk ni sabar n konsisten dlm masa hampir 1tahun untk dpt skin yg btl2 baik ,mcm tu la marykay ni , bkn 2minggu bkn jgk 1bln nk terus cntik nk sihat , sebb marykay ni organic .. . so korg kat luar sne ade lagi mslah2 skin yg mcm akk ni , bleh whatapp eyda , eyda bleh bntu korg untk skin cntik n sihat .. . eyda beauty consultant๐Ÿ˜˜ free consultantion your skin๐Ÿ˜˜ . #marykaymalaysia  #marykay  #marykaymuar  #marykayash  #marykaymelaka  #marykaytangkak  #marykayjohor  #marykaymysg  #syjualmarykay  #jomcantiksamasama 
argan oil shampoo set bakal berada di #mekdolita..kita akan up satu2 kelebihan dan harga dia nanti..
.

yang robot belakang jangan tanya harga pulak...tak ada stok lagi๐Ÿ˜‚..#arganoil #mekdolita #mekdolitaboutiquecafe #vendorbutik #vendorswanted #vendorbatangkali #batangkali #jombeli #jomcantiksamasama #jomcantikberjemaah
Semalam iolss dah beraksi dekat office lama...๐Ÿ™๏ธ๐Ÿ™๏ธ๐Ÿ™๏ธ๐Ÿ™๏ธ๐Ÿ™๏ธ
Huhihuhi....
TQ cz support, happy sbb kawan-kawan bagi semangat walaupun model tu pun jual barangan cosmetic....๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
Kawan-kawan lain, kalau nak cuba-cuba barang Mary Kay, gtau la.....
Nanti time lunch iolss datang....๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Ni no hp iolss tau...
๐Ÿ—ณ๏ธwww.wasap.my/601110002505, iolss akan dtg kat uolss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ xoxo
BC NLN

#perundingkecantikkan #perundingkecantikkanmarykay #perundingkecantikkanmarykaymalaysia #kelaspercuma #kelaskecantikkanpercuma #kelaspenjagaanwajahpercuma #kelasmakeuppercuma #teamjagakulit #teammarykay #teammarykaymalaysia #bclailanajwa #marykaybangsar #marykaysubang #marykaypuchong #marykaykualalumpur #topsales #marykayselangor #marykaytamankinrara #marykaybandarkinrara #marykaysgbuloh #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #jomjoinsaya #jomcantiksamasama #jomcubamarykaysecarapercuma
Semalam iolss dah beraksi dekat office lama...๐Ÿ™๏ธ๐Ÿ™๏ธ๐Ÿ™๏ธ๐Ÿ™๏ธ๐Ÿ™๏ธ Huhihuhi.... TQ cz support, happy sbb kawan-kawan bagi semangat walaupun model tu pun jual barangan cosmetic....๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Kawan-kawan lain, kalau nak cuba-cuba barang Mary Kay, gtau la..... Nanti time lunch iolss datang....๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Ni no hp iolss tau... ๐Ÿ—ณ๏ธwww.wasap.my/601110002505, iolss akan dtg kat uolss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ xoxo BC NLN #perundingkecantikkan  #perundingkecantikkanmarykay  #perundingkecantikkanmarykaymalaysia  #kelaspercuma  #kelaskecantikkanpercuma  #kelaspenjagaanwajahpercuma  #kelasmakeuppercuma  #teamjagakulit  #teammarykay  #teammarykaymalaysia  #bclailanajwa  #marykaybangsar  #marykaysubang  #marykaypuchong  #marykaykualalumpur  #topsales  #marykayselangor  #marykaytamankinrara  #marykaybandarkinrara  #marykaysgbuloh  #marykayputrajaya  #marykaycyberjaya  #jomjoinsaya  #jomcantiksamasama  #jomcubamarykaysecarapercuma 
Open order . Sapa nak order mask untuk merawat kulit anda pm yeee jangan malu malu . Kalau nak tahu lebih details pasal mask pun boleh tnya jaaaa okay . 
#sayajualsayapakai #jomcantiksamasama
#beautifulIsYours #sayanakcubalah
Bedak sejuk ni berfungsi untuk detox kulit muka kita. Yelah seharian kita dok tepek segala jenis mak nenek makeup kat muka. Dapat pulak jenis cuci muka ala kadar, tu yang liang pori tersumbat la, kulit berminyak la. So bila uols pakai bedak sejuk ni semua kotoran tu boleh dinyah keluar. Maka terhasil lah kulit muka yang flawless. Nak selfie pun tak payah guna mode face beauty lagi sebab memang dah cantik.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
Bedak sejuk ni berfungsi untuk detox kulit muka kita. Yelah seharian kita dok tepek segala jenis mak nenek makeup kat muka. Dapat pulak jenis cuci muka ala kadar, tu yang liang pori tersumbat la, kulit berminyak la. So bila uols pakai bedak sejuk ni semua kotoran tu boleh dinyah keluar. Maka terhasil lah kulit muka yang flawless. Nak selfie pun tak payah guna mode face beauty lagi sebab memang dah cantik. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
Bedak sejuk ni berfungsi untuk detox kulit muka kita. Yelah seharian kita dok tepek segala jenis mak nenek makeup kat muka. Dapat pulak jenis cuci muka ala kadar, tu yang liang pori tersumbat la, kulit berminyak la. So bila uols pakai bedak sejuk ni semua kotoran tu boleh dinyah keluar. Maka terhasil lah kulit muka yang flawless. Nak selfie pun tak payah guna mode face beauty lagi sebab memang dah cantik.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
Bedak sejuk ni berfungsi untuk detox kulit muka kita. Yelah seharian kita dok tepek segala jenis mak nenek makeup kat muka. Dapat pulak jenis cuci muka ala kadar, tu yang liang pori tersumbat la, kulit berminyak la. So bila uols pakai bedak sejuk ni semua kotoran tu boleh dinyah keluar. Maka terhasil lah kulit muka yang flawless. Nak selfie pun tak payah guna mode face beauty lagi sebab memang dah cantik. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
Bedak sejuk ni berfungsi untuk detox kulit muka kita. Yelah seharian kita dok tepek segala jenis mak nenek makeup kat muka. Dapat pulak jenis cuci muka ala kadar, tu yang liang pori tersumbat la, kulit berminyak la. So bila uols pakai bedak sejuk ni semua kotoran tu boleh dinyah keluar. Maka terhasil lah kulit muka yang flawless. Nak selfie pun tak payah guna mode face beauty lagi sebab memang dah cantik.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
Bedak sejuk ni berfungsi untuk detox kulit muka kita. Yelah seharian kita dok tepek segala jenis mak nenek makeup kat muka. Dapat pulak jenis cuci muka ala kadar, tu yang liang pori tersumbat la, kulit berminyak la. So bila uols pakai bedak sejuk ni semua kotoran tu boleh dinyah keluar. Maka terhasil lah kulit muka yang flawless. Nak selfie pun tak payah guna mode face beauty lagi sebab memang dah cantik. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
One of our best seller product: bedak sejuk hipstur. Memang laju uols org order, berdesup-desup! Tengok la feedbacks pengguna kami. Semua suka tau! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
BEDAK SEJUK HIPSTURR

Bebas bahan kimia berbahaya, proses semulajadi dan menyihatkan lagi kulit. Paling best, ada gabungan essential oil, adik beradik butter. Bukan setakat wangi. Tapi memberi khasiat untuk kulit sekali. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Biar lambat asal selamat.

Kunci nya ialah konsisten dan rajin.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
BEDAK SEJUK HIPSTURR Bebas bahan kimia berbahaya, proses semulajadi dan menyihatkan lagi kulit. Paling best, ada gabungan essential oil, adik beradik butter. Bukan setakat wangi. Tapi memberi khasiat untuk kulit sekali. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Biar lambat asal selamat. Kunci nya ialah konsisten dan rajin. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
BEDAK SEJUK HIPSTURR

Bebas bahan kimia berbahaya, proses semulajadi dan menyihatkan lagi kulit. Paling best, ada gabungan essential oil, adik beradik butter. Bukan setakat wangi. Tapi memberi khasiat untuk kulit sekali. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Biar lambat asal selamat.

Kunci nya ialah konsisten dan rajin.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
BEDAK SEJUK HIPSTURR Bebas bahan kimia berbahaya, proses semulajadi dan menyihatkan lagi kulit. Paling best, ada gabungan essential oil, adik beradik butter. Bukan setakat wangi. Tapi memberi khasiat untuk kulit sekali. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Biar lambat asal selamat. Kunci nya ialah konsisten dan rajin. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
BEDAK SEJUK HIPSTURR

Bebas bahan kimia berbahaya, proses semulajadi dan menyihatkan lagi kulit. Paling best, ada gabungan essential oil, adik beradik butter. Bukan setakat wangi. Tapi memberi khasiat untuk kulit sekali. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Biar lambat asal selamat.

Kunci nya ialah konsisten dan rajin.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#organiclover #bedaksejukhomemade #bedaksejukkinadlusion #kinadlusion #organicskincare #homemade #selamat #berkesan #putihgebu #bebasjerawat #kulitberminyak #nakcantikcarisaya #niabeautystore #jomcantiksamasama #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #kedaionline #skincaremalaysia #vaporrub #minyakangin #sabunhomemade #bedaksejuk #bedaksejukhomemade
BEDAK SEJUK HIPSTURR Bebas bahan kimia berbahaya, proses semulajadi dan menyihatkan lagi kulit. Paling best, ada gabungan essential oil, adik beradik butter. Bukan setakat wangi. Tapi memberi khasiat untuk kulit sekali. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Biar lambat asal selamat. Kunci nya ialah konsisten dan rajin. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #organiclover  #bedaksejukhomemade  #bedaksejukkinadlusion  #kinadlusion  #organicskincare  #homemade  #selamat  #berkesan  #putihgebu  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #nakcantikcarisaya  #niabeautystore  #jomcantiksamasama  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #kedaionline  #skincaremalaysia  #vaporrub  #minyakangin  #sabunhomemade  #bedaksejuk  #bedaksejukhomemade 
Combo Lariss Dambaan Wanita!

Menjadi dambaan para wanita untuk tampil cantik di khalayak ramai. Terserlah keyakinan diri apabila kulit wajah berseri dan sihat sentiasa. 
Inilah foundation yg sangat ringan, tidak rasa seperti bertopeng apabila memakainya. Tak akan merekah, bermisai, bercapuk dan sebagainya.

Oleskan serum sebelum mengenakan Foundation. Lagi lama blend, lagi cantik.. tambahan pula, foundation tahan sehingga ke petang ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Alora Skinz

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#alora
#aloraskincare
#facemist
#foundationbest
#foundationmurah
#makeupmalaysia
#nakcantikcarisaya
#jomcantiksamasama
#kulitcerah
#lakukeras
#sayajualprodukkecantikan
#makeupmurah
#bazaarpaknil #aloraskinz
Combo Lariss Dambaan Wanita! Menjadi dambaan para wanita untuk tampil cantik di khalayak ramai. Terserlah keyakinan diri apabila kulit wajah berseri dan sihat sentiasa. Inilah foundation yg sangat ringan, tidak rasa seperti bertopeng apabila memakainya. Tak akan merekah, bermisai, bercapuk dan sebagainya. Oleskan serum sebelum mengenakan Foundation. Lagi lama blend, lagi cantik.. tambahan pula, foundation tahan sehingga ke petang ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Alora Skinz WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #alora  #aloraskincare  #facemist  #foundationbest  #foundationmurah  #makeupmalaysia  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kulitcerah  #lakukeras  #sayajualprodukkecantikan  #makeupmurah  #bazaarpaknil  #aloraskinz 
ORIBELLE FOUNDATION SPF 50/PA++ BY ALORA SKINZ
โ€ข
BAHAN-BAHAN UTAMA ORIBELLE FOUNDATION
- Berasaskan Air " Water Based"
- Kaya dengan vitamin E dari argan oil
- Mengandungi Vitamin C
โ€ข
KELEBIHAN ORIBELLE FOUNDATION BY ALORA SKINZ
- Berasaskan Air " Water Based"
- SPF 50/PA++
- Kaya dengan vitamin E dari argan oil
- Mengandungi Vitamin C
- Mencerahkan kulit ( Kesan segera tak sampai 5 minit )
- Natural Look ( tidak terlalu tebal dan tidak bercapuk )
- Bersifat Merawat ( melembabkan dan menghaluskan kulit )
- Bertindak secara semulajadi mengikut darah dan warna kulit
- Tekstur ringan dan sangat sesuai untuk cuaca panas ( kemarau )
- Bertindakan sebagai krim Spf /  SunBlock, Day Cream, Night Cream ( All in 1)
- Tidak menyumbatkan pori
- Menjadikan kulit wajah glowing dan cantik
- Sesuai untuk semua peringkat umur
- Tidak melekit dan berminyak
- Bau yang sangat Wangi
- Mesra wudhuk
- Suci dan HALAL
- Lulus KKM

Cara pakai Oribelle Foundation Set Combo ( Oribelle Foundation, Glowing Hydrating spray, brush)
- Untuk  kesan lebih lama dan lebih glowing..
- Spray muka dengan Alora Glowing Hydrating Water base - Biar sedikit kering
- kemudian sapukan sedikit Oribelle foundation di dahi, pipi kanan kiri, dan dagu
- Ratakan dengan brush ( Mixing Brush Alora )
- Apabila dah rata, spray lagi sekali dgn  Glowing Hydrating water Base Alora
โ€ข
Set Foundation Only
- Sapu sedikit Oribelle Foundation pada dahi, pipi dan dagu
- Ratakan dengan jari dan brush

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#alora
#aloraskincare
#facemist
#foundationbest
#foundationmurah
#makeupmalaysia
#nakcantikcarisaya
#jomcantiksamasama
#kulitcerah
#lakukeras
#sayajualprodukkecantikan
#makeupmurah
#bazaarpaknil #aloraskinz
ORIBELLE FOUNDATION SPF 50/PA++ BY ALORA SKINZ โ€ข BAHAN-BAHAN UTAMA ORIBELLE FOUNDATION - Berasaskan Air " Water Based" - Kaya dengan vitamin E dari argan oil - Mengandungi Vitamin C โ€ข KELEBIHAN ORIBELLE FOUNDATION BY ALORA SKINZ - Berasaskan Air " Water Based" - SPF 50/PA++ - Kaya dengan vitamin E dari argan oil - Mengandungi Vitamin C - Mencerahkan kulit ( Kesan segera tak sampai 5 minit ) - Natural Look ( tidak terlalu tebal dan tidak bercapuk ) - Bersifat Merawat ( melembabkan dan menghaluskan kulit ) - Bertindak secara semulajadi mengikut darah dan warna kulit - Tekstur ringan dan sangat sesuai untuk cuaca panas ( kemarau ) - Bertindakan sebagai krim Spf / SunBlock, Day Cream, Night Cream ( All in 1) - Tidak menyumbatkan pori - Menjadikan kulit wajah glowing dan cantik - Sesuai untuk semua peringkat umur - Tidak melekit dan berminyak - Bau yang sangat Wangi - Mesra wudhuk - Suci dan HALAL - Lulus KKM Cara pakai Oribelle Foundation Set Combo ( Oribelle Foundation, Glowing Hydrating spray, brush) - Untuk kesan lebih lama dan lebih glowing.. - Spray muka dengan Alora Glowing Hydrating Water base - Biar sedikit kering - kemudian sapukan sedikit Oribelle foundation di dahi, pipi kanan kiri, dan dagu - Ratakan dengan brush ( Mixing Brush Alora ) - Apabila dah rata, spray lagi sekali dgn Glowing Hydrating water Base Alora โ€ข Set Foundation Only - Sapu sedikit Oribelle Foundation pada dahi, pipi dan dagu - Ratakan dengan jari dan brush WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #alora  #aloraskincare  #facemist  #foundationbest  #foundationmurah  #makeupmalaysia  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kulitcerah  #lakukeras  #sayajualprodukkecantikan  #makeupmurah  #bazaarpaknil  #aloraskinz 
Dapatkan segera harga promosi!

Rebut peluang #FREEGIFT isitimewa untuk anda dengan setiap pembelian mana-mana set combo kami.

Grab Sekarang๐Ÿ˜Š
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#alora
#aloraskincare
#facemist
#foundationbest
#foundationmurah
#makeupmalaysia
#nakcantikcarisaya
#jomcantiksamasama
#kulitcerah
#lakukeras
#sayajualprodukkecantikan
#makeupmurah
#bazaarpaknil
Nak belanja testimoni lagi lah. Tgk ni hah. Makeup pengantin pon x de masalah dengan Alora Oribelle FD. โ€œRasa selesa dan tak rasa macam pakai topeng bila makeup menggunakan Oribelle FD ni. Kalau berpeluh pon x bercapuk. Best. Ringan sgt.โ€ - Pengantin

Apa lg, makeup heavy pon boleh kan, apatah lagi makeup santai atau gi kerja. 
ALORA SKINZ
INDAH DARI HATI

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#alora
#aloraskincare
#facemist
#foundationbest
#foundationmurah
#makeupmalaysia
#nakcantikcarisaya
#jomcantiksamasama
#kulitcerah
#lakukeras
#sayajualprodukkecantikan
#makeupmurah
#bazaarpaknil 
#testimonialora #aloraskinz
Nak belanja testimoni lagi lah. Tgk ni hah. Makeup pengantin pon x de masalah dengan Alora Oribelle FD. โ€œRasa selesa dan tak rasa macam pakai topeng bila makeup menggunakan Oribelle FD ni. Kalau berpeluh pon x bercapuk. Best. Ringan sgt.โ€ - Pengantin Apa lg, makeup heavy pon boleh kan, apatah lagi makeup santai atau gi kerja. ALORA SKINZ INDAH DARI HATI WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #alora  #aloraskincare  #facemist  #foundationbest  #foundationmurah  #makeupmalaysia  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kulitcerah  #lakukeras  #sayajualprodukkecantikan  #makeupmurah  #bazaarpaknil  #testimonialora  #aloraskinz 
Hai kakak2 comel. Tgk ni hah. Meletops ke tidak Alora Oribelle Foundation. Tutup segala parit jerawat, kulit tidak sekata. Malah mampu merawat kulit berjeragat.

Rugi ke rugi tak dapatkan Set Kombo Alora Skinz Foundation dari kami. Dapat free brush dan beauty blender.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#alora
#aloraskincare
#facemist
#foundationbest
#foundationmurah
#makeupmalaysia
#nakcantikcarisaya
#jomcantiksamasama
#kulitcerah
#lakukeras
#sayajualprodukkecantikan
#makeupmurah
#bazaarpaknil
Hai kakak2 comel. Tgk ni hah. Meletops ke tidak Alora Oribelle Foundation. Tutup segala parit jerawat, kulit tidak sekata. Malah mampu merawat kulit berjeragat. Rugi ke rugi tak dapatkan Set Kombo Alora Skinz Foundation dari kami. Dapat free brush dan beauty blender. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #alora  #aloraskincare  #facemist  #foundationbest  #foundationmurah  #makeupmalaysia  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kulitcerah  #lakukeras  #sayajualprodukkecantikan  #makeupmurah  #bazaarpaknil 
Parut jerawat dan jeragat penyebab hilang keyakinan diri!! Jangan berduka, jangan kecewa. Oribelle Foundation keluaran Alora Skinz bukan sahaja mampu menutup segala kekurangan di wajah. Malah mampu merawatnya sekali.

Rebut harga promosi kaw-kaw kami sekarang.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#alora
#aloraskincare
#facemist
#foundationbest
#foundationmurah
#makeupmalaysia
#nakcantikcarisaya
#jomcantiksamasama
#kulitcerah
#lakukeras
#sayajualprodukkecantikan
#makeupmurah
#bazaarpaknil
#aloraskinz #testimonialora
Parut jerawat dan jeragat penyebab hilang keyakinan diri!! Jangan berduka, jangan kecewa. Oribelle Foundation keluaran Alora Skinz bukan sahaja mampu menutup segala kekurangan di wajah. Malah mampu merawatnya sekali. Rebut harga promosi kaw-kaw kami sekarang. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #alora  #aloraskincare  #facemist  #foundationbest  #foundationmurah  #makeupmalaysia  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kulitcerah  #lakukeras  #sayajualprodukkecantikan  #makeupmurah  #bazaarpaknil  #aloraskinz  #testimonialora 
Testimoni Serum Alora
.
Puan Faizah...
Asal kulit muka penuh dengan parut chicken pox .. tapi kembali normal malah lebih gojezz hasil penggunaan serum Alora selama sebulan.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#alora
#aloraskincare
#facemist
#foundationbest
#foundationmurah
#makeupmalaysia
#nakcantikcarisaya
#jomcantiksamasama
#kulitcerah
#lakukeras
#sayajualprodukkecantikan
#makeupmurah
#bazaarpaknil #aloraserum
#aloraskinz
Jom refresh kembali.
๐Ÿ”น
๐Ÿ”น
โœ”๏ธSerum untuk kecantikan mengandungi bahan aktif yang pekat.
โœ”๏ธ Pastikan, bahan ini mampu meresap sempurna ke dalam kulit tanpa ada halangan agar manfaatnya dapat anda rasakan.
โœ”๏ธ Cara serum dipakai adalah dengan membersihkan wajah dengan pencuci standard kesukaan anda (sabun / facial wash, cleanser dan toner).
โœ”๏ธ Titiskan serum 3-4 titis pada telapak tangan dan ratakan, setelah itu usapkan secara merata pada kulit wajah anda hingga batas leher.
โœ”๏ธ Boleh juga terus titiskan terus pada wajah dan meratakannya. Biarkan sekejap agar serum meresap ke dalam kulit, setelah itu anda dapat menggunakan kosmetik lain seperti cream wajah dan bedak.
โœ”๏ธ Gunakan 2 kali sehari setiap pagi dan malam

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#alora
#aloraskincare
#facemist
#foundationbest
#foundationmurah
#makeupmalaysia
#nakcantikcarisaya
#jomcantiksamasama
#kulitcerah
#lakukeras
#sayajualprodukkecantikan
#makeupmurah
#bazaarpaknil
Jom refresh kembali. ๐Ÿ”น ๐Ÿ”น โœ”๏ธSerum untuk kecantikan mengandungi bahan aktif yang pekat. โœ”๏ธ Pastikan, bahan ini mampu meresap sempurna ke dalam kulit tanpa ada halangan agar manfaatnya dapat anda rasakan. โœ”๏ธ Cara serum dipakai adalah dengan membersihkan wajah dengan pencuci standard kesukaan anda (sabun / facial wash, cleanser dan toner). โœ”๏ธ Titiskan serum 3-4 titis pada telapak tangan dan ratakan, setelah itu usapkan secara merata pada kulit wajah anda hingga batas leher. โœ”๏ธ Boleh juga terus titiskan terus pada wajah dan meratakannya. Biarkan sekejap agar serum meresap ke dalam kulit, setelah itu anda dapat menggunakan kosmetik lain seperti cream wajah dan bedak. โœ”๏ธ Gunakan 2 kali sehari setiap pagi dan malam WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #alora  #aloraskincare  #facemist  #foundationbest  #foundationmurah  #makeupmalaysia  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kulitcerah  #lakukeras  #sayajualprodukkecantikan  #makeupmurah  #bazaarpaknil 
โ›”๏ธKenapa perlu pakai serum di wajah?โ‰๏ธ Banyak serum wajah dijual di pasaran kini.
๐Ÿ”น
Untuk apa sebenarnya serum ini?
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Serum wajah berupaya melembapkan dan membantu melambatkan proses penuaan.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Serum mempunyai kelembapan yang tinggi berbanding pelembap (moisturizer) yang biasa. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Struktur serum yang cair berupaya untuk meresap dengan cepat pada kulit dan meningkatkan kolagen wajah anda.
๐Ÿ”น
Alora Corrective Pigment Booster mendapat kelulusan KKM dan sangat berkesan di wajah wanita Asia.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#alora
#aloraskincare
#facemist
#foundationbest
#foundationmurah
#makeupmalaysia
#nakcantikcarisaya
#jomcantiksamasama
#kulitcerah
#lakukeras
#sayajualprodukkecantikan
#makeupmurah
#bazaarpaknil
#aloraskinz #aloraserum
โ›”๏ธKenapa perlu pakai serum di wajah?โ‰๏ธ Banyak serum wajah dijual di pasaran kini. ๐Ÿ”น Untuk apa sebenarnya serum ini? ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Serum wajah berupaya melembapkan dan membantu melambatkan proses penuaan. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Serum mempunyai kelembapan yang tinggi berbanding pelembap (moisturizer) yang biasa. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Struktur serum yang cair berupaya untuk meresap dengan cepat pada kulit dan meningkatkan kolagen wajah anda. ๐Ÿ”น Alora Corrective Pigment Booster mendapat kelulusan KKM dan sangat berkesan di wajah wanita Asia. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #alora  #aloraskincare  #facemist  #foundationbest  #foundationmurah  #makeupmalaysia  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kulitcerah  #lakukeras  #sayajualprodukkecantikan  #makeupmurah  #bazaarpaknil  #aloraskinz  #aloraserum 
TATI SKINCARE (NEW PACKAGING)
.
Segarkan kulit anda dengan formulasi baru dari tati skincare๐Ÿ‘Œ
.
Dapatkan kulit cerah berseri segar tanpa sebarang jerawat dgn TATI SKINCARE .
TATI SKINCARE 5in1 NEW PACKAGINGโ—โ—
โ˜‘KKM Approval
โ˜‘Tanpa penggelupasan
โ˜‘Merawat masalah KULIT KUSAM,KASAR,JERAWAT dan JERAGAT seawal 3-7 hari
โ˜‘Dengan formula berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C. kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#TatiSkincare
#tatiskincareoriginal
#daritatiturunkehati
#sayajual
#skincaremalaysia
#lokalah
#kulitcerah
#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#produktempatan
#bazaarpaknil
#kedaionline
#nakcantik
#kulitbebascela
#beautycare
#skincare
#produkmalaysia
#putihgebu
#terlajaklaris
#lakukeras
#sayangikulitanda
#jomcantiksamasama
#likeforlike
#terapiinstagram
#nakcantikcarisaya
#terlajakcantik
#sayajualmurah
#skinroutine
#cleanser
TATI SKINCARE (NEW PACKAGING) . Segarkan kulit anda dengan formulasi baru dari tati skincare๐Ÿ‘Œ . Dapatkan kulit cerah berseri segar tanpa sebarang jerawat dgn TATI SKINCARE . TATI SKINCARE 5in1 NEW PACKAGINGโ—โ— โ˜‘KKM Approval โ˜‘Tanpa penggelupasan โ˜‘Merawat masalah KULIT KUSAM,KASAR,JERAWAT dan JERAGAT seawal 3-7 hari โ˜‘Dengan formula berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C. kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi. . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #TatiSkincare  #tatiskincareoriginal  #daritatiturunkehati  #sayajual  #skincaremalaysia  #lokalah  #kulitcerah  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #produktempatan  #bazaarpaknil  #kedaionline  #nakcantik  #kulitbebascela  #beautycare  #skincare  #produkmalaysia  #putihgebu  #terlajaklaris  #lakukeras  #sayangikulitanda  #jomcantiksamasama  #likeforlike  #terapiinstagram  #nakcantikcarisaya  #terlajakcantik  #sayajualmurah  #skinroutine  #cleanser 
TATI SKINCARE (NEW PACKAGING)
.
Segarkan kulit anda dengan formulasi baru dari tati skincare๐Ÿ‘Œ
.
Dapatkan kulit cerah berseri segar tanpa sebarang jerawat dgn TATI SKINCARE .
TATI SKINCARE 5in1 NEW PACKAGINGโ—โ—
โ˜‘KKM Approval
โ˜‘Tanpa penggelupasan
โ˜‘Merawat masalah KULIT KUSAM,KASAR,JERAWAT dan JERAGAT seawal 3-7 hari
โ˜‘Dengan formula berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C. kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#TatiSkincare
#tatiskincareoriginal
#daritatiturunkehati
#sayajual
#skincaremalaysia
#lokalah
#kulitcerah
#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#produktempatan
#bazaarpaknil
#kedaionline
#nakcantik
#kulitbebascela
#beautycare
#skincare
#produkmalaysia
#putihgebu
#terlajaklaris
#lakukeras
#sayangikulitanda
#jomcantiksamasama
#likeforlike
#terapiinstagram
#nakcantikcarisaya
#terlajakcantik
#sayajualmurah
#skinroutine
#cleanser
TATI SKINCARE (NEW PACKAGING) . Segarkan kulit anda dengan formulasi baru dari tati skincare๐Ÿ‘Œ . Dapatkan kulit cerah berseri segar tanpa sebarang jerawat dgn TATI SKINCARE . TATI SKINCARE 5in1 NEW PACKAGINGโ—โ— โ˜‘KKM Approval โ˜‘Tanpa penggelupasan โ˜‘Merawat masalah KULIT KUSAM,KASAR,JERAWAT dan JERAGAT seawal 3-7 hari โ˜‘Dengan formula berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C. kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi. . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #TatiSkincare  #tatiskincareoriginal  #daritatiturunkehati  #sayajual  #skincaremalaysia  #lokalah  #kulitcerah  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #produktempatan  #bazaarpaknil  #kedaionline  #nakcantik  #kulitbebascela  #beautycare  #skincare  #produkmalaysia  #putihgebu  #terlajaklaris  #lakukeras  #sayangikulitanda  #jomcantiksamasama  #likeforlike  #terapiinstagram  #nakcantikcarisaya  #terlajakcantik  #sayajualmurah  #skinroutine  #cleanser 
Awak semua jangan risau tau, tati Skincare yang baru ni bukan packaging je baru, NOT KKM pun baru jugak. Boleh digunakan tanpa was-was.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#TatiSkincare
#tatiskincareoriginal
#daritatiturunkehati
#sayajual
#skincaremalaysia
#lokalah
#kulitcerah
#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#produktempatan
#bazaarpaknil
#kedaionline
#nakcantik
#kulitbebascela
#beautycare
#skincare
#produkmalaysia
#putihgebu
#terlajaklaris
#lakukeras
#sayangikulitanda
#jomcantiksamasama
#likeforlike
#terapiinstagram
#nakcantikcarisaya
#terlajakcantik
#sayajualmurah
#skinroutine
#cleanser
Awak semua jangan risau tau, tati Skincare yang baru ni bukan packaging je baru, NOT KKM pun baru jugak. Boleh digunakan tanpa was-was. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #TatiSkincare  #tatiskincareoriginal  #daritatiturunkehati  #sayajual  #skincaremalaysia  #lokalah  #kulitcerah  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #produktempatan  #bazaarpaknil  #kedaionline  #nakcantik  #kulitbebascela  #beautycare  #skincare  #produkmalaysia  #putihgebu  #terlajaklaris  #lakukeras  #sayangikulitanda  #jomcantiksamasama  #likeforlike  #terapiinstagram  #nakcantikcarisaya  #terlajakcantik  #sayajualmurah  #skinroutine  #cleanser 
TESTIMONI TERBAIK TATI SKIN CARE !!!! satu jer nak pesan kpd sesiapa yg nak cantik tapi tak nak cuba Tati Skin Care, memang rugi sebab dah ribuan Testimoni kami berjaya. ๐Ÿ˜˜
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#TatiSkincare
#tatiskincareoriginal
#daritatiturunkehati
#sayajual
#skincaremalaysia
#lokalah
#kulitcerah
#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#produktempatan
#bazaarpaknil
#kedaionline
#nakcantik
#kulitbebascela
#beautycare
#skincare
#produkmalaysia
#putihgebu
#terlajaklaris
#lakukeras
#sayangikulitanda
#jomcantiksamasama
#likeforlike
#terapiinstagram
#nakcantikcarisaya
#terlajakcantik
#sayajualmurah
#skinroutine
#cleanser
TESTIMONI TERBAIK TATI SKIN CARE !!!! satu jer nak pesan kpd sesiapa yg nak cantik tapi tak nak cuba Tati Skin Care, memang rugi sebab dah ribuan Testimoni kami berjaya. ๐Ÿ˜˜ . . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #TatiSkincare  #tatiskincareoriginal  #daritatiturunkehati  #sayajual  #skincaremalaysia  #lokalah  #kulitcerah  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #produktempatan  #bazaarpaknil  #kedaionline  #nakcantik  #kulitbebascela  #beautycare  #skincare  #produkmalaysia  #putihgebu  #terlajaklaris  #lakukeras  #sayangikulitanda  #jomcantiksamasama  #likeforlike  #terapiinstagram  #nakcantikcarisaya  #terlajakcantik  #sayajualmurah  #skinroutine  #cleanser 
TESTIMONI TERBAIK TATI SKIN CARE !!!! satu jer nak pesan kpd sesiapa yg nak cantik tapi tak nak cuba Tati Skin Care, memang rugi sebab dah ribuan Testimoni kami berjaya. ๐Ÿ˜˜
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#TatiSkincare
#tatiskincareoriginal
#daritatiturunkehati
#sayajual
#skincaremalaysia
#lokalah
#kulitcerah
#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#produktempatan
#bazaarpaknil
#kedaionline
#nakcantik
#kulitbebascela
#beautycare
#skincare
#produkmalaysia
#putihgebu
#terlajaklaris
#lakukeras
#sayangikulitanda
#jomcantiksamasama
#likeforlike
#terapiinstagram
#nakcantikcarisaya
#terlajakcantik
#sayajualmurah
#skinroutine
#cleanser
TESTIMONI TERBAIK TATI SKIN CARE !!!! satu jer nak pesan kpd sesiapa yg nak cantik tapi tak nak cuba Tati Skin Care, memang rugi sebab dah ribuan Testimoni kami berjaya. ๐Ÿ˜˜ . . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #TatiSkincare  #tatiskincareoriginal  #daritatiturunkehati  #sayajual  #skincaremalaysia  #lokalah  #kulitcerah  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #produktempatan  #bazaarpaknil  #kedaionline  #nakcantik  #kulitbebascela  #beautycare  #skincare  #produkmalaysia  #putihgebu  #terlajaklaris  #lakukeras  #sayangikulitanda  #jomcantiksamasama  #likeforlike  #terapiinstagram  #nakcantikcarisaya  #terlajakcantik  #sayajualmurah  #skinroutine  #cleanser 
TESTIMONI TERBAIK TATI SKIN CARE !!!! satu jer nak pesan kpd sesiapa yg nak cantik tapi tak nak cuba Tati Skin Care, memang rugi sebab dah ribuan Testimoni kami berjaya. ๐Ÿ˜˜
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#TatiSkincare
#tatiskincareoriginal
#daritatiturunkehati
#sayajual
#skincaremalaysia
#lokalah
#kulitcerah
#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#produktempatan
#bazaarpaknil
#kedaionline
#nakcantik
#kulitbebascela
#beautycare
#skincare
#produkmalaysia
#putihgebu
#terlajaklaris
#lakukeras
#sayangikulitanda
#jomcantiksamasama
#likeforlike
#terapiinstagram
#nakcantikcarisaya
#terlajakcantik
#sayajualmurah
#skinroutine
#cleanser
TESTIMONI TERBAIK TATI SKIN CARE !!!! satu jer nak pesan kpd sesiapa yg nak cantik tapi tak nak cuba Tati Skin Care, memang rugi sebab dah ribuan Testimoni kami berjaya. ๐Ÿ˜˜ . . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #TatiSkincare  #tatiskincareoriginal  #daritatiturunkehati  #sayajual  #skincaremalaysia  #lokalah  #kulitcerah  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #produktempatan  #bazaarpaknil  #kedaionline  #nakcantik  #kulitbebascela  #beautycare  #skincare  #produkmalaysia  #putihgebu  #terlajaklaris  #lakukeras  #sayangikulitanda  #jomcantiksamasama  #likeforlike  #terapiinstagram  #nakcantikcarisaya  #terlajakcantik  #sayajualmurah  #skinroutine  #cleanser 
TESTIMONI TERBAIK TATI SKIN CARE !!!! satu jer nak pesan kpd sesiapa yg nak cantik tapi tak nak cuba Tati Skin Care, memang rugi sebab dah ribuan Testimoni kami berjaya. ๐Ÿ˜˜
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#TatiSkincare
#tatiskincareoriginal
#daritatiturunkehati
#sayajual
#skincaremalaysia
#lokalah
#kulitcerah
#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#produktempatan
#bazaarpaknil
#kedaionline
#nakcantik
#kulitbebascela
#beautycare
#skincare
#produkmalaysia
#putihgebu
#terlajaklaris
#lakukeras
#sayangikulitanda
#jomcantiksamasama
#likeforlike
#terapiinstagram
#nakcantikcarisaya
#terlajakcantik
#sayajualmurah
#skinroutine
#cleanser
TESTIMONI TERBAIK TATI SKIN CARE !!!! satu jer nak pesan kpd sesiapa yg nak cantik tapi tak nak cuba Tati Skin Care, memang rugi sebab dah ribuan Testimoni kami berjaya. ๐Ÿ˜˜ . . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #TatiSkincare  #tatiskincareoriginal  #daritatiturunkehati  #sayajual  #skincaremalaysia  #lokalah  #kulitcerah  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #produktempatan  #bazaarpaknil  #kedaionline  #nakcantik  #kulitbebascela  #beautycare  #skincare  #produkmalaysia  #putihgebu  #terlajaklaris  #lakukeras  #sayangikulitanda  #jomcantiksamasama  #likeforlike  #terapiinstagram  #nakcantikcarisaya  #terlajakcantik  #sayajualmurah  #skinroutine  #cleanser 
TESTIMONI TERBAIK TATI SKIN CARE !!!! satu jer nak pesan kpd sesiapa yg nak cantik tapi tak nak cuba Tati Skin Care, memang rugi sebab dah ribuan Testimoni kami berjaya. ๐Ÿ˜˜
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#TatiSkincare
#tatiskincareoriginal
#daritatiturunkehati
#sayajual
#skincaremalaysia
#lokalah
#kulitcerah
#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#produktempatan
#bazaarpaknil
#kedaionline
#nakcantik
#kulitbebascela
#beautycare
#skincare
#produkmalaysia
#putihgebu
#terlajaklaris
#lakukeras
#sayangikulitanda
#jomcantiksamasama
#likeforlike
#terapiinstagram
#nakcantikcarisaya
#terlajakcantik
#sayajualmurah
#skinroutine
#cleanser
TESTIMONI TERBAIK TATI SKIN CARE !!!! satu jer nak pesan kpd sesiapa yg nak cantik tapi tak nak cuba Tati Skin Care, memang rugi sebab dah ribuan Testimoni kami berjaya. ๐Ÿ˜˜ . . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #TatiSkincare  #tatiskincareoriginal  #daritatiturunkehati  #sayajual  #skincaremalaysia  #lokalah  #kulitcerah  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #produktempatan  #bazaarpaknil  #kedaionline  #nakcantik  #kulitbebascela  #beautycare  #skincare  #produkmalaysia  #putihgebu  #terlajaklaris  #lakukeras  #sayangikulitanda  #jomcantiksamasama  #likeforlike  #terapiinstagram  #nakcantikcarisaya  #terlajakcantik  #sayajualmurah  #skinroutine  #cleanser 
TESTIMONI TERBAIK TATI SKIN CARE !!!! satu jer nak pesan kpd sesiapa yg nak cantik tapi tak nak cuba Tati Skin Care, memang rugi sebab dah ribuan Testimoni kami berjaya. ๐Ÿ˜˜
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#TatiSkincare
#tatiskincareoriginal
#daritatiturunkehati
#sayajual
#skincaremalaysia
#lokalah
#kulitcerah
#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#produktempatan
#bazaarpaknil
#kedaionline
#nakcantik
#kulitbebascela
#beautycare
#skincare
#produkmalaysia
#putihgebu
#terlajaklaris
#lakukeras
#sayangikulitanda
#jomcantiksamasama
#likeforlike
#terapiinstagram
#nakcantikcarisaya
#terlajakcantik
#sayajualmurah
#skinroutine
#cleanser
TESTIMONI TERBAIK TATI SKIN CARE !!!! satu jer nak pesan kpd sesiapa yg nak cantik tapi tak nak cuba Tati Skin Care, memang rugi sebab dah ribuan Testimoni kami berjaya. ๐Ÿ˜˜ . . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #TatiSkincare  #tatiskincareoriginal  #daritatiturunkehati  #sayajual  #skincaremalaysia  #lokalah  #kulitcerah  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #produktempatan  #bazaarpaknil  #kedaionline  #nakcantik  #kulitbebascela  #beautycare  #skincare  #produkmalaysia  #putihgebu  #terlajaklaris  #lakukeras  #sayangikulitanda  #jomcantiksamasama  #likeforlike  #terapiinstagram  #nakcantikcarisaya  #terlajakcantik  #sayajualmurah  #skinroutine  #cleanser 
Orang ramai dah mula perasan akan perubahan dirinya sekarang.

Jom bertukar ke Suzyskincare.
โœ”lulus kkm
โŒpenggelupasan
๐Ÿ’ฏhalal
#suzyskincare #suzybeauty #sayapakaisayajual #jomcantiksamasama
"DAY CREAM vs FOUNDATION"

Mesti pening kepala nak pilih kan. Nak pakai Day Cream atau Foundation.

Tapi kalau pakai GlowDayCream by Simply Lynn ni, opkosss uolsss takkan cari lain dah.

Muka uollss pulakk, bersinar-sinar macam permata. Aduhh, mesti tertusuk jantung tengok muka sendiri.

SEBAB KENAPA PILIH GLOW DAY CREAM ๐Ÿ’ Boleh dijadikan foundation
๐Ÿ’ Tak payah nak apply bedak
๐Ÿ’ Tidak melekit
๐Ÿ’ Ringan di muka
๐Ÿ’ Kalau berpeluh cream tidak cair
๐Ÿ’ Makin lama makin glowing
๐Ÿ’ Tahan lama lebih 3 atau 4 bulan
๐Ÿ’  Harga mampu milik ๐Ÿ’  Lulus KKM

Nak tak nak mesti cuba !

Pasti repeat lagi ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Nak order jom cepat2 whatsapp
01121759430 (cikseha)

#GlowDayCreamSimplyLynn  #Calit2dahflawless 
#Daycreamsimplylynn
#Produkterbaik
#Jomcantiksamasama
#Sayagunasayajual
#TeamNana
#leaderdiana
"DAY CREAM vs FOUNDATION" Mesti pening kepala nak pilih kan. Nak pakai Day Cream atau Foundation. Tapi kalau pakai GlowDayCream by Simply Lynn ni, opkosss uolsss takkan cari lain dah. Muka uollss pulakk, bersinar-sinar macam permata. Aduhh, mesti tertusuk jantung tengok muka sendiri. SEBAB KENAPA PILIH GLOW DAY CREAM ๐Ÿ’ Boleh dijadikan foundation ๐Ÿ’ Tak payah nak apply bedak ๐Ÿ’ Tidak melekit ๐Ÿ’ Ringan di muka ๐Ÿ’ Kalau berpeluh cream tidak cair ๐Ÿ’ Makin lama makin glowing ๐Ÿ’ Tahan lama lebih 3 atau 4 bulan ๐Ÿ’ Harga mampu milik ๐Ÿ’ Lulus KKM Nak tak nak mesti cuba ! Pasti repeat lagi ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Nak order jom cepat2 whatsapp 01121759430 (cikseha) #GlowDayCreamSimplyLynn  #Calit2dahflawless  #Daycreamsimplylynn  #Produkterbaik  #Jomcantiksamasama  #Sayagunasayajual  #TeamNana  #leaderdiana 
โ€œ kenapa perlu cuba #MackinzBeautySerum??? โ€œ

HAAA MBS ADA EXTRACT PAPAYA TAU !!! Apa saja manfaat papaya bagi kulit?
.
1. Papaya mengandungi Alpha Hydroxy Acid yg berguna untuk mengangkat sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga kulit lebih halus dan lebih cerah
.
2. Papaya mengandungi Papain, sejenis Enzyme yg banyak digunakan sebagai peeling di klinik kecantikan. Sehingga papaya memiliki manfaat yg sama dengan peeling jika digunakan secara rutin, seperti menghilangkan bekas jerawat dan mengurangi kerutan
.
3. Vitamin C yg tinggi pada papaya memicu produksi kolagen sehingga kulit lebih kencang dan kenyal. Selain itu vitamin C juga membuat kulit tampak lebih cerah
.
4. Papaya mengandung antioksidan yg dapat mencegah penuaan dini pada kulit.

#MackinzLover #JomCantikSamaSama
โ€œ kenapa perlu cuba #MackinzBeautySerum ??? โ€œ HAAA MBS ADA EXTRACT PAPAYA TAU !!! Apa saja manfaat papaya bagi kulit? . 1. Papaya mengandungi Alpha Hydroxy Acid yg berguna untuk mengangkat sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga kulit lebih halus dan lebih cerah . 2. Papaya mengandungi Papain, sejenis Enzyme yg banyak digunakan sebagai peeling di klinik kecantikan. Sehingga papaya memiliki manfaat yg sama dengan peeling jika digunakan secara rutin, seperti menghilangkan bekas jerawat dan mengurangi kerutan . 3. Vitamin C yg tinggi pada papaya memicu produksi kolagen sehingga kulit lebih kencang dan kenyal. Selain itu vitamin C juga membuat kulit tampak lebih cerah . 4. Papaya mengandung antioksidan yg dapat mencegah penuaan dini pada kulit. #MackinzLover  #JomCantikSamaSama 
โ€œ kenapa perlu cuba #MackinzBeautySerum??? โ€œ

HAAA MBS ADA EXTRACT PAPAYA TAU !!! Apa saja manfaat papaya bagi kulit?
.
1. Papaya mengandungi Alpha Hydroxy Acid yg berguna untuk mengangkat sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga kulit lebih halus dan lebih cerah
.
2. Papaya mengandungi Papain, sejenis Enzyme yg banyak digunakan sebagai peeling di klinik kecantikan. Sehingga papaya memiliki manfaat yg sama dengan peeling jika digunakan secara rutin, seperti menghilangkan bekas jerawat dan mengurangi kerutan
.
3. Vitamin C yg tinggi pada papaya memicu produksi kolagen sehingga kulit lebih kencang dan kenyal. Selain itu vitamin C juga membuat kulit tampak lebih cerah
.
4. Papaya mengandung antioksidan yg dapat mencegah penuaan dini pada kulit.

#MackinzLover #JomCantikSamaSama
โ€œ kenapa perlu cuba #MackinzBeautySerum ??? โ€œ HAAA MBS ADA EXTRACT PAPAYA TAU !!! Apa saja manfaat papaya bagi kulit? . 1. Papaya mengandungi Alpha Hydroxy Acid yg berguna untuk mengangkat sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga kulit lebih halus dan lebih cerah . 2. Papaya mengandungi Papain, sejenis Enzyme yg banyak digunakan sebagai peeling di klinik kecantikan. Sehingga papaya memiliki manfaat yg sama dengan peeling jika digunakan secara rutin, seperti menghilangkan bekas jerawat dan mengurangi kerutan . 3. Vitamin C yg tinggi pada papaya memicu produksi kolagen sehingga kulit lebih kencang dan kenyal. Selain itu vitamin C juga membuat kulit tampak lebih cerah . 4. Papaya mengandung antioksidan yg dapat mencegah penuaan dini pada kulit. #MackinzLover  #JomCantikSamaSama 
โ€œ kenapa perlu cuba #MackinzBeautySerum??? โ€œ

HAAA MBS ADA EXTRACT PAPAYA TAU !!! Apa saja manfaat papaya bagi kulit?
.
1. Papaya mengandungi Alpha Hydroxy Acid yg berguna untuk mengangkat sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga kulit lebih halus dan lebih cerah
.
2. Papaya mengandungi Papain, sejenis Enzyme yg banyak digunakan sebagai peeling di klinik kecantikan. Sehingga papaya memiliki manfaat yg sama dengan peeling jika digunakan secara rutin, seperti menghilangkan bekas jerawat dan mengurangi kerutan
.
3. Vitamin C yg tinggi pada papaya memicu produksi kolagen sehingga kulit lebih kencang dan kenyal. Selain itu vitamin C juga membuat kulit tampak lebih cerah
.
4. Papaya mengandung antioksidan yg dapat mencegah penuaan dini pada kulit.

#MackinzLover #JomCantikSamaSama
โ€œ kenapa perlu cuba #MackinzBeautySerum ??? โ€œ HAAA MBS ADA EXTRACT PAPAYA TAU !!! Apa saja manfaat papaya bagi kulit? . 1. Papaya mengandungi Alpha Hydroxy Acid yg berguna untuk mengangkat sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga kulit lebih halus dan lebih cerah . 2. Papaya mengandungi Papain, sejenis Enzyme yg banyak digunakan sebagai peeling di klinik kecantikan. Sehingga papaya memiliki manfaat yg sama dengan peeling jika digunakan secara rutin, seperti menghilangkan bekas jerawat dan mengurangi kerutan . 3. Vitamin C yg tinggi pada papaya memicu produksi kolagen sehingga kulit lebih kencang dan kenyal. Selain itu vitamin C juga membuat kulit tampak lebih cerah . 4. Papaya mengandung antioksidan yg dapat mencegah penuaan dini pada kulit. #MackinzLover  #JomCantikSamaSama 
โ€œ kenapa perlu cuba #MackinzBeautySerum??? โ€œ

HAAA MBS ADA EXTRACT PAPAYA TAU !!! Apa saja manfaat papaya bagi kulit?
.
1. Papaya mengandungi Alpha Hydroxy Acid yg berguna untuk mengangkat sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga kulit lebih halus dan lebih cerah
.
2. Papaya mengandungi Papain, sejenis Enzyme yg banyak digunakan sebagai peeling di klinik kecantikan. Sehingga papaya memiliki manfaat yg sama dengan peeling jika digunakan secara rutin, seperti menghilangkan bekas jerawat dan mengurangi kerutan
.
3. Vitamin C yg tinggi pada papaya memicu produksi kolagen sehingga kulit lebih kencang dan kenyal. Selain itu vitamin C juga membuat kulit tampak lebih cerah
.
4. Papaya mengandung antioksidan yg dapat mencegah penuaan dini pada kulit.

#MackinzLover #JomCantikSamaSama
โ€œ kenapa perlu cuba #MackinzBeautySerum ??? โ€œ HAAA MBS ADA EXTRACT PAPAYA TAU !!! Apa saja manfaat papaya bagi kulit? . 1. Papaya mengandungi Alpha Hydroxy Acid yg berguna untuk mengangkat sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga kulit lebih halus dan lebih cerah . 2. Papaya mengandungi Papain, sejenis Enzyme yg banyak digunakan sebagai peeling di klinik kecantikan. Sehingga papaya memiliki manfaat yg sama dengan peeling jika digunakan secara rutin, seperti menghilangkan bekas jerawat dan mengurangi kerutan . 3. Vitamin C yg tinggi pada papaya memicu produksi kolagen sehingga kulit lebih kencang dan kenyal. Selain itu vitamin C juga membuat kulit tampak lebih cerah . 4. Papaya mengandung antioksidan yg dapat mencegah penuaan dini pada kulit. #MackinzLover  #JomCantikSamaSama 
Dah Baca Keistimewaan #dyxycosmetics ? ๐Ÿ™† Apa Tunggu Lagi Jom Grab Sekarang ๐Ÿ˜˜ .
How To Oder ? Click ๐Ÿ‘‡
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmatic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
Dah Baca Keistimewaan #dyxycosmetics  ? ๐Ÿ™† Apa Tunggu Lagi Jom Grab Sekarang ๐Ÿ˜˜ . How To Oder ? Click ๐Ÿ‘‡ . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmatic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
โ€œ kenapa perlu cuba #MackinzBeautySerum??? โ€œ

HAAA MBS ADA EXTRACT PAPAYA TAU !!! Apa saja manfaat papaya bagi kulit?
.
1. Papaya mengandungi Alpha Hydroxy Acid yg berguna untuk mengangkat sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga kulit lebih halus dan lebih cerah
.
2. Papaya mengandungi Papain, sejenis Enzyme yg banyak digunakan sebagai peeling di klinik kecantikan. Sehingga papaya memiliki manfaat yg sama dengan peeling jika digunakan secara rutin, seperti menghilangkan bekas jerawat dan mengurangi kerutan
.
3. Vitamin C yg tinggi pada papaya memicu produksi kolagen sehingga kulit lebih kencang dan kenyal. Selain itu vitamin C juga membuat kulit tampak lebih cerah
.
4. Papaya mengandung antioksidan yg dapat mencegah penuaan dini pada kulit.

#MackinzLover #JomCantikSamaSama
โ€œ kenapa perlu cuba #MackinzBeautySerum ??? โ€œ HAAA MBS ADA EXTRACT PAPAYA TAU !!! Apa saja manfaat papaya bagi kulit? . 1. Papaya mengandungi Alpha Hydroxy Acid yg berguna untuk mengangkat sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga kulit lebih halus dan lebih cerah . 2. Papaya mengandungi Papain, sejenis Enzyme yg banyak digunakan sebagai peeling di klinik kecantikan. Sehingga papaya memiliki manfaat yg sama dengan peeling jika digunakan secara rutin, seperti menghilangkan bekas jerawat dan mengurangi kerutan . 3. Vitamin C yg tinggi pada papaya memicu produksi kolagen sehingga kulit lebih kencang dan kenyal. Selain itu vitamin C juga membuat kulit tampak lebih cerah . 4. Papaya mengandung antioksidan yg dapat mencegah penuaan dini pada kulit. #MackinzLover  #JomCantikSamaSama 
โ€œ kenapa perlu cuba #MackinzBeautySerum??? โ€œ

HAAA MBS ADA EXTRACT PAPAYA TAU !!! Apa saja manfaat papaya bagi kulit?
.
1. Papaya mengandungi Alpha Hydroxy Acid yg berguna untuk mengangkat sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga kulit lebih halus dan lebih cerah
.
2. Papaya mengandungi Papain, sejenis Enzyme yg banyak digunakan sebagai peeling di klinik kecantikan. Sehingga papaya memiliki manfaat yg sama dengan peeling jika digunakan secara rutin, seperti menghilangkan bekas jerawat dan mengurangi kerutan
.
3. Vitamin C yg tinggi pada papaya memicu produksi kolagen sehingga kulit lebih kencang dan kenyal. Selain itu vitamin C juga membuat kulit tampak lebih cerah
.
4. Papaya mengandung antioksidan yg dapat mencegah penuaan dini pada kulit.

#MackinzLover #JomCantikSamaSama
โ€œ kenapa perlu cuba #MackinzBeautySerum ??? โ€œ HAAA MBS ADA EXTRACT PAPAYA TAU !!! Apa saja manfaat papaya bagi kulit? . 1. Papaya mengandungi Alpha Hydroxy Acid yg berguna untuk mengangkat sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga kulit lebih halus dan lebih cerah . 2. Papaya mengandungi Papain, sejenis Enzyme yg banyak digunakan sebagai peeling di klinik kecantikan. Sehingga papaya memiliki manfaat yg sama dengan peeling jika digunakan secara rutin, seperti menghilangkan bekas jerawat dan mengurangi kerutan . 3. Vitamin C yg tinggi pada papaya memicu produksi kolagen sehingga kulit lebih kencang dan kenyal. Selain itu vitamin C juga membuat kulit tampak lebih cerah . 4. Papaya mengandung antioksidan yg dapat mencegah penuaan dini pada kulit. #MackinzLover  #JomCantikSamaSama 
tolong jangan buat laguni sis oii. rasa nak ketarq jantung bila tunggu sis typing. apa laaa taip lama sangat. dupp dapp dupp dapp.

Alhamdulillah, lega dapat bantu sis ni daripada masalah kulit. sampai mak sedara adik beradik pakat tegorq kulit dah makin cantik. 
baru ada keyakinan nak keluarq dengan kawan kawan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #MackinzLover #JomCantikSamaSama
tolong jangan buat laguni sis oii. rasa nak ketarq jantung bila tunggu sis typing. apa laaa taip lama sangat. dupp dapp dupp dapp. Alhamdulillah, lega dapat bantu sis ni daripada masalah kulit. sampai mak sedara adik beradik pakat tegorq kulit dah makin cantik. baru ada keyakinan nak keluarq dengan kawan kawan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #MackinzLover  #JomCantikSamaSama 
OMG SANGAT WOW ๐Ÿ˜ฑ 
THE BEST MASCARA ๐Ÿ‘€๐Ÿ™Œ
.
Sebab ๐Ÿ’
โœ” Waterproof
โœ” Senang cuci
โœ” Melentik dengan pantas
โœ” Tak tanggalkan bulu mata
โœ” Tahan 12 jam
โœ” Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan ๐Ÿ’
โœ”Kalis air
โœ”Berus tebal
โœ”Senang untuk dicuci
โœ”Melentikan bulu mata
โœ”Melebatkan bulu mata
โœ”Tahan melebihi 12 jam
โœ”Mudah di bawa ke mana sahaja
โœ”Boleh digunakan di bawah mata
.
.
โŽ Tidak mengatalkan mata
โŽ Tidak menanggalkan bulu mata
.
.
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct
.
apa tunggu lagi. jom pm akak sekarg ๐Ÿ˜‰ tekan ja link bwh ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
OMG SANGAT WOW ๐Ÿ˜ฑ THE BEST MASCARA ๐Ÿ‘€๐Ÿ™Œ . Sebab ๐Ÿ’ โœ” Waterproof โœ” Senang cuci โœ” Melentik dengan pantas โœ” Tak tanggalkan bulu mata โœ” Tahan 12 jam โœ” Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan ๐Ÿ’ โœ”Kalis air โœ”Berus tebal โœ”Senang untuk dicuci โœ”Melentikan bulu mata โœ”Melebatkan bulu mata โœ”Tahan melebihi 12 jam โœ”Mudah di bawa ke mana sahaja โœ”Boleh digunakan di bawah mata . . โŽ Tidak mengatalkan mata โŽ Tidak menanggalkan bulu mata . . #dyxymascara  #dyxyoriginalproduct  . apa tunggu lagi. jom pm akak sekarg ๐Ÿ˜‰ tekan ja link bwh ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmetic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
WHY #dyxyfacebrush IS THE BEST ??
.
๐Ÿ’• menjimatkan penggunaan foundation
๐Ÿ’• bulu sintetik yang padat & mampat
๐Ÿ’• bulu yang kukuh dan tidak mudah tercabut
๐Ÿ’• saiz kecil mudah untuk dibawa ke mana mana ๐Ÿ’• full coverage
๐Ÿ’• beauty blender versi brush
.
apa tunggu lagi. jom pm akak sekarg ๐Ÿ˜‰ tekan ja link bwh ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
WHY #dyxyfacebrush  IS THE BEST ?? . ๐Ÿ’• menjimatkan penggunaan foundation ๐Ÿ’• bulu sintetik yang padat & mampat ๐Ÿ’• bulu yang kukuh dan tidak mudah tercabut ๐Ÿ’• saiz kecil mudah untuk dibawa ke mana mana ๐Ÿ’• full coverage ๐Ÿ’• beauty blender versi brush . apa tunggu lagi. jom pm akak sekarg ๐Ÿ˜‰ tekan ja link bwh ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmetic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
WHY #dyxylipstick IS THE BEST ??
.
๐Ÿ’„moistkan bibir walaupun matte
๐Ÿ’„long lasting. than lebih dari 8 jam
๐Ÿ’„selesa pakai & kurg melekat pd cawan
๐Ÿ’„bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„kombinasi warna yang menarik & sesuai untuk semua jnis kulit ๐Ÿ˜˜
.
.
apa tngu lagi .. meh pm akak sekarg ๐Ÿ˜š xpayah susah save number bagai. 
tekan ja link ๐Ÿ‘‡
.
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
WHY #dyxylipstick  IS THE BEST ?? . ๐Ÿ’„moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„long lasting. than lebih dari 8 jam ๐Ÿ’„selesa pakai & kurg melekat pd cawan ๐Ÿ’„bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„kombinasi warna yang menarik & sesuai untuk semua jnis kulit ๐Ÿ˜˜ . . apa tngu lagi .. meh pm akak sekarg ๐Ÿ˜š xpayah susah save number bagai. tekan ja link ๐Ÿ‘‡ . . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmetic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โค๏ธโค๏ธโค๏ธ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim  nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni . .
jgn tunggu lama2 . pm akak sekarg ๐Ÿ˜‰
tekan ja link bwh ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ . BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โค๏ธโค๏ธโค๏ธ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja . . ๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . . ๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni . . jgn tunggu lama2 . pm akak sekarg ๐Ÿ˜‰ tekan ja link bwh ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmetic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
๐Ÿƒ DYXY Face Mist  160ml++
.
๐ŸŒ MINERAL GREEN TEA ๐Ÿƒ .
. ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
jgn tnggu lama2. pm akak sekarg ๐Ÿ˜‰
tekan ja link bawh ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
๐Ÿƒ DYXY Face Mist 160ml++ . ๐ŸŒ MINERAL GREEN TEA ๐Ÿƒ . . ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . jgn tnggu lama2. pm akak sekarg ๐Ÿ˜‰ tekan ja link bawh ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmetic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
Good night charms lover โคโคโค .

Sebelum tidur tu, meh rajin2 baca apa kelebihan NSTC ni..๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .

KELEBIHAN NIGHT SPA TREATMENT CREAMโ™ก .

1) Membantu mengurangkan iritasi akibat 'SUNBURN'
2) Krim Anti Oksida
3) Membantu mengurangkan pigmentasi
4) Anti-penuaan, pelembap, anti-radangan
5) Powerful antibakteria
6) Mempunyai toner yg bertindak sbgai penyegar dari ekstrak vit c
7) Menghilangkan penampilan kulit kering atau rosak dgn mengurangkan pengelupasan dan memulihkan kelembutan
8) MEMBANTU MEMPERBAIKI KULIT YG ROSAK/TERCEDERA
9) Membantu melindungi kulit anda drpd kerengsaan sperti rasa basah.
10) Ia amat berguna bg mereka yg ingin memperbaiki rupa kulit kering akibat cuaca musim sejuk
11) Ia juga berfungsi sebagai anti-radang, membantu utk melegakan kulit gatal, gatal2 atau sunburn. Ianya scara semulajadi menyerap sinaran UVB utk melindungi kulit dr matahari dan mempunyai bahan antioksidan yg kuat seperti teh hijau dan zaitun
12) pH adjuster
13) Anti- aging
14) Membantu mengekalkan rupa yg sihat.
15) Ia memainkan peranan penting dlm mematangkan sel kulit
16) Ia menyembuhkan masalah kulit berminyak seperti jerawat, jeragat dan bintik2 hitam/putih
17) Ia boleh digunakan utk mencerahkan kulit
18) Ia mengisi jurang kedutan dan itu membuatkan kulit kelihatan lebih muda. . .

Wowww...kemain banyak manfaat dia kat kulit kita tau. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Dlm diam2 je dia buat keja. Tau2 je bangun esok pagi, kulit lembut je. ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . .

Night spa treatment cream(NSTP): RM59 (10gm) โค . .

WHATSAPP  013-212.5650
WHATSAPP  013-212.5650
WHATSAPP  013-212.5650 .

#beautyenthusiast #bebeautiful #letscantik #jomcantiksamasama #charms #charmsselayang #charmsmalaysia #starglowscrub #faharaskincare #lipcharms #lipmatte #fahara3in1 #faharahydrafreshcream #starglowlaserscrub #charmsrawang #charmsfoundationmalaysia #jomrawatkulit #nakcantikkenarajin #hapuskanjerawat #codrawang #codselayang #ikhtiar #teamnurjelita  #sunburnpulih #flawless #gebupinkish #ikhtiarnakkulitcantik #nakcantikkenarajin #semuabendakenausaha
Good night charms lover โคโคโค . Sebelum tidur tu, meh rajin2 baca apa kelebihan NSTC ni..๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . KELEBIHAN NIGHT SPA TREATMENT CREAMโ™ก . 1) Membantu mengurangkan iritasi akibat 'SUNBURN' 2) Krim Anti Oksida 3) Membantu mengurangkan pigmentasi 4) Anti-penuaan, pelembap, anti-radangan 5) Powerful antibakteria 6) Mempunyai toner yg bertindak sbgai penyegar dari ekstrak vit c 7) Menghilangkan penampilan kulit kering atau rosak dgn mengurangkan pengelupasan dan memulihkan kelembutan 8) MEMBANTU MEMPERBAIKI KULIT YG ROSAK/TERCEDERA 9) Membantu melindungi kulit anda drpd kerengsaan sperti rasa basah. 10) Ia amat berguna bg mereka yg ingin memperbaiki rupa kulit kering akibat cuaca musim sejuk 11) Ia juga berfungsi sebagai anti-radang, membantu utk melegakan kulit gatal, gatal2 atau sunburn. Ianya scara semulajadi menyerap sinaran UVB utk melindungi kulit dr matahari dan mempunyai bahan antioksidan yg kuat seperti teh hijau dan zaitun 12) pH adjuster 13) Anti- aging 14) Membantu mengekalkan rupa yg sihat. 15) Ia memainkan peranan penting dlm mematangkan sel kulit 16) Ia menyembuhkan masalah kulit berminyak seperti jerawat, jeragat dan bintik2 hitam/putih 17) Ia boleh digunakan utk mencerahkan kulit 18) Ia mengisi jurang kedutan dan itu membuatkan kulit kelihatan lebih muda. . . Wowww...kemain banyak manfaat dia kat kulit kita tau. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Dlm diam2 je dia buat keja. Tau2 je bangun esok pagi, kulit lembut je. ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . . Night spa treatment cream(NSTP): RM59 (10gm) โค . . WHATSAPP 013-212.5650 WHATSAPP 013-212.5650 WHATSAPP 013-212.5650 . #beautyenthusiast  #bebeautiful  #letscantik  #jomcantiksamasama  #charms  #charmsselayang  #charmsmalaysia  #starglowscrub  #faharaskincare  #lipcharms  #lipmatte  #fahara3in1  #faharahydrafreshcream  #starglowlaserscrub  #charmsrawang  #charmsfoundationmalaysia  #jomrawatkulit  #nakcantikkenarajin  #hapuskanjerawat  #codrawang  #codselayang  #ikhtiar  #teamnurjelita  #sunburnpulih  #flawless  #gebupinkish  #ikhtiarnakkulitcantik  #nakcantikkenarajin  #semuabendakenausaha 
OMG SANGAT WOW ๐Ÿ˜ฑ 
THE BEST MASCARA ๐Ÿ‘€๐Ÿ™Œ
.

Sebab ๐Ÿ’
โœ” Waterproof
โœ” Senang cuci
โœ” Melentik dengan pantas
โœ” Tak tanggalkan bulu mata
โœ” Tahan 12 jam
โœ” Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan ๐Ÿ’
โœ”Kalis air
โœ”Berus tebal
โœ”Senang untuk dicuci
โœ”Melentikan bulu mata
โœ”Melebatkan bulu mata
โœ”Tahan melebihi 12 jam
โœ”Mudah di bawa ke mana sahaja
โœ”Boleh digunakan di bawah mata
.
.
โŽ Tidak mengatalkan mata
โŽ Tidak menanggalkan bulu mata
.
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct
.
.
jgn tngu lama2 โœ‹
mehh pm hakak laju2 ๐Ÿ˜˜ mlas save number ? tekan link bwh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmatic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
OMG SANGAT WOW ๐Ÿ˜ฑ THE BEST MASCARA ๐Ÿ‘€๐Ÿ™Œ . Sebab ๐Ÿ’ โœ” Waterproof โœ” Senang cuci โœ” Melentik dengan pantas โœ” Tak tanggalkan bulu mata โœ” Tahan 12 jam โœ” Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan ๐Ÿ’ โœ”Kalis air โœ”Berus tebal โœ”Senang untuk dicuci โœ”Melentikan bulu mata โœ”Melebatkan bulu mata โœ”Tahan melebihi 12 jam โœ”Mudah di bawa ke mana sahaja โœ”Boleh digunakan di bawah mata . . โŽ Tidak mengatalkan mata โŽ Tidak menanggalkan bulu mata . #dyxymascara  #dyxyoriginalproduct  . . jgn tngu lama2 โœ‹ mehh pm hakak laju2 ๐Ÿ˜˜ mlas save number ? tekan link bwh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmatic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
BCC ni sesuai untuk uolls yang : .
๐Ÿ’•nak cepat bersiap tapi nak cntik ๐Ÿ’•selalu berjemur bwh matahri
๐Ÿ’•nak bmake up tp nk yg bajet
๐Ÿ’•selalu stress bila make up cair
๐Ÿ’•spesis yg bsiap skli je, pastu xnk touch up dh
๐Ÿ’•nak make up nmpk natural
.
.
.
jgn tngu lama2 โœ‹
mehh pm hakak laju2 ๐Ÿ˜˜ mlas save number ? tekan link bwh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmatic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
BCC ni sesuai untuk uolls yang : . ๐Ÿ’•nak cepat bersiap tapi nak cntik ๐Ÿ’•selalu berjemur bwh matahri ๐Ÿ’•nak bmake up tp nk yg bajet ๐Ÿ’•selalu stress bila make up cair ๐Ÿ’•spesis yg bsiap skli je, pastu xnk touch up dh ๐Ÿ’•nak make up nmpk natural . . . jgn tngu lama2 โœ‹ mehh pm hakak laju2 ๐Ÿ˜˜ mlas save number ? tekan link bwh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmatic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
MUKA NAMPAK CANTIK ! ๐Ÿ˜ .

BCC ni sesuai untuk uolls yang : .
๐Ÿ’•nak cepat bersiap tapi nak cntik ๐Ÿ’•selalu berjemur bwh matahri
๐Ÿ’•nak bmake up tp nk yg bajet
๐Ÿ’•selalu stress bila make up cair
๐Ÿ’•spesis yg bsiap skli je, pastu xnk touch up dh
๐Ÿ’•nak make up nmpk natural
.
.
.
jgn tngu lama2 โœ‹
mehh pm hakak laju2 ๐Ÿ˜˜ mlas save number ? tekan link bwh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmatic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
MUKA NAMPAK CANTIK ! ๐Ÿ˜ . BCC ni sesuai untuk uolls yang : . ๐Ÿ’•nak cepat bersiap tapi nak cntik ๐Ÿ’•selalu berjemur bwh matahri ๐Ÿ’•nak bmake up tp nk yg bajet ๐Ÿ’•selalu stress bila make up cair ๐Ÿ’•spesis yg bsiap skli je, pastu xnk touch up dh ๐Ÿ’•nak make up nmpk natural . . . jgn tngu lama2 โœ‹ mehh pm hakak laju2 ๐Ÿ˜˜ mlas save number ? tekan link bwh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmatic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
Repost from @syaherabeauty @TopRankRepost #TopRankRepost Pengguna setia NAS , LG & WR.. tiap malam gonyohh kat kaki. Supplement tk pernah tinggal. Hasil dia putih satu badan ๐Ÿ˜. Nak cantik kena usaha tauuuuu @syaherabeauty @aensyahera 
#jomcantiksamasama 
#jangansygduittapisyglahwajahanda
๐ŸŒผ๐ŸŒผARGAN MOISTURIZER NURRAYSA๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
Cara pemakaian argan moisturizer NURRAYSA ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐ŸŒธ๐Ÿ Sapu Argan Whitening Moisturizer pada kulit wajah secara memutar. Boleh gunakan sebagai asas sebelum make up atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.
.
๐Ÿ‘‰ Panduan guna ikut jenis kulit:
๐Ÿƒ๐ŸƒKulit Berminyak
Sapu sedikit sahaja dimuka, jangan sapu ketika kulit sedang berminyak.
.
๐Ÿ๐ŸKulit Berjerawat
Sapu ketika perlu dan sapu ketika kulit benar terasa kering.
.
๐ŸŒด๐ŸŒดKulit Sensitif
Sapu ketika perlu sahaja dalam kuantiti yang sedikit.
.
๐ŸŒต๐ŸŒตKulit Normal
Boleh sapu bila-bila saja.
.
๐ŸŒฟ๐ŸŒฟKulit Kering
Sapu banyak sikit dengan kerap.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹

#nurraysabeauty #nurraysa #produkmesrawudhuk
#produkbumiputera
#merdekasale #jualanmurah #skincarenurraysa #barangmakeup #nakcantik #lipstickmurah #bazaarpaknil #bazaarOnline #sayajualprodukkecantikan #jomcantik #sayasukamakeup #JamuVherbnurraysa #ilovesale #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #produkmampumilik #terlajaklaris #lakukeras #jomcantiksamasama
๐ŸŒผ๐ŸŒผARGAN MOISTURIZER NURRAYSA๐ŸŒผ๐ŸŒผ . Cara pemakaian argan moisturizer NURRAYSA ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒธ๐Ÿ Sapu Argan Whitening Moisturizer pada kulit wajah secara memutar. Boleh gunakan sebagai asas sebelum make up atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam. . ๐Ÿ‘‰ Panduan guna ikut jenis kulit: ๐Ÿƒ๐ŸƒKulit Berminyak Sapu sedikit sahaja dimuka, jangan sapu ketika kulit sedang berminyak. . ๐Ÿ๐ŸKulit Berjerawat Sapu ketika perlu dan sapu ketika kulit benar terasa kering. . ๐ŸŒด๐ŸŒดKulit Sensitif Sapu ketika perlu sahaja dalam kuantiti yang sedikit. . ๐ŸŒต๐ŸŒตKulit Normal Boleh sapu bila-bila saja. . ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟKulit Kering Sapu banyak sikit dengan kerap. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹ #nurraysabeauty  #nurraysa  #produkmesrawudhuk  #produkbumiputera  #merdekasale  #jualanmurah  #skincarenurraysa  #barangmakeup  #nakcantik  #lipstickmurah  #bazaarpaknil  #bazaarOnline  #sayajualprodukkecantikan  #jomcantik  #sayasukamakeup  #JamuVherbnurraysa  #ilovesale  #kosmetikmalaysia  #kosmetikmurah  #produkmampumilik  #terlajaklaris  #lakukeras  #jomcantiksamasama 
๐ŸŒผ๐ŸŒผARGAN MOISTURIZER NURRAYSA๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
Cara pemakaian argan moisturizer NURRAYSA ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐ŸŒธ๐Ÿ Sapu Argan Whitening Moisturizer pada kulit wajah secara memutar. Boleh gunakan sebagai asas sebelum make up atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.
.
๐Ÿ‘‰ Panduan guna ikut jenis kulit:
๐Ÿƒ๐ŸƒKulit Berminyak
Sapu sedikit sahaja dimuka, jangan sapu ketika kulit sedang berminyak.
.
๐Ÿ๐ŸKulit Berjerawat
Sapu ketika perlu dan sapu ketika kulit benar terasa kering.
.
๐ŸŒด๐ŸŒดKulit Sensitif
Sapu ketika perlu sahaja dalam kuantiti yang sedikit.
.
๐ŸŒต๐ŸŒตKulit Normal
Boleh sapu bila-bila saja.
.
๐ŸŒฟ๐ŸŒฟKulit Kering
Sapu banyak sikit dengan kerap.

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹

#nurraysabeauty #nurraysa #produkmesrawudhuk
#produkbumiputera
#merdekasale #jualanmurah #skincarenurraysa #barangmakeup #nakcantik #lipstickmurah #bazaarpaknil #bazaarOnline #sayajualprodukkecantikan #jomcantik #sayasukamakeup #JamuVherbnurraysa #ilovesale #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #produkmampumilik #terlajaklaris #lakukeras #jomcantiksamasama
๐ŸŒผ๐ŸŒผARGAN MOISTURIZER NURRAYSA๐ŸŒผ๐ŸŒผ . Cara pemakaian argan moisturizer NURRAYSA ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒธ๐Ÿ Sapu Argan Whitening Moisturizer pada kulit wajah secara memutar. Boleh gunakan sebagai asas sebelum make up atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam. . ๐Ÿ‘‰ Panduan guna ikut jenis kulit: ๐Ÿƒ๐ŸƒKulit Berminyak Sapu sedikit sahaja dimuka, jangan sapu ketika kulit sedang berminyak. . ๐Ÿ๐ŸKulit Berjerawat Sapu ketika perlu dan sapu ketika kulit benar terasa kering. . ๐ŸŒด๐ŸŒดKulit Sensitif Sapu ketika perlu sahaja dalam kuantiti yang sedikit. . ๐ŸŒต๐ŸŒตKulit Normal Boleh sapu bila-bila saja. . ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟKulit Kering Sapu banyak sikit dengan kerap. WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹ #nurraysabeauty  #nurraysa  #produkmesrawudhuk  #produkbumiputera  #merdekasale  #jualanmurah  #skincarenurraysa  #barangmakeup  #nakcantik  #lipstickmurah  #bazaarpaknil  #bazaarOnline  #sayajualprodukkecantikan  #jomcantik  #sayasukamakeup  #JamuVherbnurraysa  #ilovesale  #kosmetikmalaysia  #kosmetikmurah  #produkmampumilik  #terlajaklaris  #lakukeras  #jomcantiksamasama 
KULIT MAKIN LEMBAB JE LEPAS GUNA ARGAN WHITENING MOISTURIZER.
.
Memang best sangat guna ARGAN WHITENING MOISTURIZER ni. Yela lepas guna kulit lembab je, tiada lagi masalah kulit kering.
.
Ia juga sesuai dengan kulit sensitif dan dapat mencerahkan kulit wajah anda.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹

#nurraysabeauty #nurraysa #produkmesrawudhuk
#produkbumiputera
#merdekasale #jualanmurah #skincarenurraysa #barangmakeup #nakcantik #lipstickmurah #bazaarpaknil #bazaarOnline #sayajualprodukkecantikan #jomcantik #sayasukamakeup #JamuVherbnurraysa #ilovesale #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #produkmampumilik #terlajaklaris #lakukeras #jomcantiksamasama
KULIT MAKIN LEMBAB JE LEPAS GUNA ARGAN WHITENING MOISTURIZER. . Memang best sangat guna ARGAN WHITENING MOISTURIZER ni. Yela lepas guna kulit lembab je, tiada lagi masalah kulit kering. . Ia juga sesuai dengan kulit sensitif dan dapat mencerahkan kulit wajah anda. . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹ #nurraysabeauty  #nurraysa  #produkmesrawudhuk  #produkbumiputera  #merdekasale  #jualanmurah  #skincarenurraysa  #barangmakeup  #nakcantik  #lipstickmurah  #bazaarpaknil  #bazaarOnline  #sayajualprodukkecantikan  #jomcantik  #sayasukamakeup  #JamuVherbnurraysa  #ilovesale  #kosmetikmalaysia  #kosmetikmurah  #produkmampumilik  #terlajaklaris  #lakukeras  #jomcantiksamasama 
APAKAH HASIL YANG AKAN ANDA PEROLEHI DENGAN BOTOL PERTAMA *PINKLADY BODY PERFECTION*? Anda akan mengalami perkara-perkara berikut :
.
โ˜› Ia merawat masalah rahim jatuh
โ˜› Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
โ˜› Ia mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
โ˜› Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil
โ˜› Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina
โ˜› Ia mengatasi masalah keputihan
โ˜› Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
.
Ada lagi..
.
โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu
โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam
โœ” Ia memudarkan jeragat
โœ” Ia merawat tumit yang merekah
โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat
โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut
โœ” Ia memberi kecergasan berganda
.
Hasilnya.. ia menyebabkan anda sentiasa awet muda dengan kulit yang anjal dan cantik jelita.
.
PinkLady tidak dihasilkan untuk wanita yang biasa-biasa. Siapa yang bertindak pantas sahaja akan melalui pengalaman luar biasa ini. 500% dijamin puashati.
.
#cantikmenarik #cantikmenawan #sayangisteri #sayangsuami #rahsiarumahtangga #keluargabahagia #cantikuntuksuami #sayajual #supplementkurus #bodymenawan #jomcantiksamasama #halalfood #bajet2018 #pinkladyoriginal #pinkladyno1 #bazarpaknil #cantikdalaman #cantikdalamcantikluar #ubatmontokpayudara #ubatmontok #untuksuami #testimoni #isterikesayangan #istericantik #suamipuas #tilljannah #isterikesayangan #testimoni
APAKAH HASIL YANG AKAN ANDA PEROLEHI DENGAN BOTOL PERTAMA *PINKLADY BODY PERFECTION*? Anda akan mengalami perkara-perkara berikut : . โ˜› Ia merawat masalah rahim jatuh โ˜› Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA โ˜› Ia mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks โ˜› Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil โ˜› Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina โ˜› Ia mengatasi masalah keputihan โ˜› Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar . Ada lagi.. . โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam โœ” Ia memudarkan jeragat โœ” Ia merawat tumit yang merekah โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut โœ” Ia memberi kecergasan berganda . Hasilnya.. ia menyebabkan anda sentiasa awet muda dengan kulit yang anjal dan cantik jelita. . PinkLady tidak dihasilkan untuk wanita yang biasa-biasa. Siapa yang bertindak pantas sahaja akan melalui pengalaman luar biasa ini. 500% dijamin puashati. . #cantikmenarik  #cantikmenawan  #sayangisteri  #sayangsuami  #rahsiarumahtangga  #keluargabahagia  #cantikuntuksuami  #sayajual  #supplementkurus  #bodymenawan  #jomcantiksamasama  #halalfood  #bajet2018  #pinkladyoriginal  #pinkladyno1  #bazarpaknil  #cantikdalaman  #cantikdalamcantikluar  #ubatmontokpayudara  #ubatmontok  #untuksuami  #testimoni  #isterikesayangan  #istericantik  #suamipuas  #tilljannah  #isterikesayangan  #testimoni 
Kulit kusam tiada lagi! Cubalah Starglow scrub & Charms foundation hari ini!
.
Ramai yg dah mencuba & berpuashati.
.
DM/WA K Lina sekarang.
.
#charms #solekdanrawat #starglow #cantik #jomcantiksamasama #rawatkulitwajah #sayajual #skincare #naturalskincare #mesrawudukdansolat #bazaar #bazaaronline #onlineshopping #online #trustedseller #nofakeitems #originalitemsonly #wanitahebat #prettygirls #kulitkusam #jeragat
Penat mata  tengok kertas Anak-anak๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿค“๐Ÿค“๐Ÿคข๐Ÿคข kena jaga lebih mata ni๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’๐Ÿป Jom #contactmenow , Cikgu Feeza ajar jaga mata ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bab-bab ni segar sikit mata ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’๐Ÿป#marykaywithfeeza #marykaybeautyconsultant #enrichingwomenslives #jagamata #kulitsihat #kulitsihatcantik #skincare #skincareroutine #skincareclass #kelaskecantikan #kajang #bangi #putrajaya #kualalumpur #cyberjaya #eyecream #jomcantik #jomcantiksamasama #jom
Penat mata tengok kertas Anak-anak๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿค“๐Ÿค“๐Ÿคข๐Ÿคข kena jaga lebih mata ni๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’๐Ÿป Jom #contactmenow  , Cikgu Feeza ajar jaga mata ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bab-bab ni segar sikit mata ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’๐Ÿป#marykaywithfeeza  #marykaybeautyconsultant  #enrichingwomenslives  #jagamata  #kulitsihat  #kulitsihatcantik  #skincare  #skincareroutine  #skincareclass  #kelaskecantikan  #kajang  #bangi  #putrajaya  #kualalumpur  #cyberjaya  #eyecream  #jomcantik  #jomcantiksamasama  #jom 
Jus Pemutih Elisse CALLISTA ๐Ÿ’ฏtrusted saller Sebarang pertanyaan sila hubungi / whatsapp 010-7033210 ๐Ÿ˜ iera.. #juspemutihelissecallista #teamcallista #comel #mutiarapink #buahhati #lakukeras #sayaminumsayajual #jomcantiksamasama #gojesss #jelita #puashati #pemikatramai #santai #satudalamseribu #putihmelepak #berseriseri๐Ÿ‘๐Ÿ‘
CIAAA CIAAA CIAA

Jus Pemutih Elisse CALLISTA ๐Ÿ’ฏtrusted saller Sebarang pertanyaan sila hubungi / whatsapp 010-7033210 ๐Ÿ˜ iera.. #juspemutihelissecallista #teamcallista #comel #mutiarapink #buahhati #lakukeras #sayaminumsayajual #jomcantiksamasama #gojesss #jelita #puashati #pemikatramai #santai #satudalamseribu #putihmelepak #berseriseri๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Jus Pemutih Elisse CALLISTA ๐Ÿ’ฏtrusted saller Sebarang pertanyaan sila hubungi / whatsapp 010-7033210 ๐Ÿ˜ iera.. #juspemutihelissecallista #teamcallista #comel #mutiarapink #buahhati #lakukeras #sayaminumsayajual #jomcantiksamasama #gojesss #jelita #puashati #pemikatramai #santai #satudalamseribu #putihmelepak #berseriseri๐Ÿ‘๐Ÿ‘
haii semua awk2,
sheer mineral powder best untk yg minat mmg biase plai powder compact mcm ni , jom tgk apa kelebihan dia . โค๏ธMemberi litupan menyeluruh . โค๏ธMembantu mengawal kilatan dan minyak berlebihan
.
โค๏ธFormula sehalus sutera . โค๏ธMemberi rona samar pada kulit nampak  semula jadi (tanpa kelihatan kering atau berhabuk) . โค๏ธMenyembunyikan kedutan dengan berkesan .
. โค๏ธMudah diadun dengan warna solekan lain
. โค๏ธMudah digunakan yang sempurna tanpa cela Kulit tidak berminyak atau melekit Menyegarkan kulit Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garis-garis halus pada wajah Tahan lebih lama . โค๏ธMenyempurnakan solekan sepanjang hari
.
 nk thu apa lagi yg best marykay ade , jom whatapp eyda borak2 produk marykay ni ๐Ÿ˜˜
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaymysg #marykaymuar #marykayash #marykayjohor #marykaylife #marykaymelaka #marykaymakeup #jomcantiksamasama
haii semua awk2, sheer mineral powder best untk yg minat mmg biase plai powder compact mcm ni , jom tgk apa kelebihan dia . โค๏ธMemberi litupan menyeluruh . โค๏ธMembantu mengawal kilatan dan minyak berlebihan . โค๏ธFormula sehalus sutera . โค๏ธMemberi rona samar pada kulit nampak semula jadi (tanpa kelihatan kering atau berhabuk) . โค๏ธMenyembunyikan kedutan dengan berkesan . . โค๏ธMudah diadun dengan warna solekan lain . โค๏ธMudah digunakan yang sempurna tanpa cela Kulit tidak berminyak atau melekit Menyegarkan kulit Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garis-garis halus pada wajah Tahan lebih lama . โค๏ธMenyempurnakan solekan sepanjang hari . nk thu apa lagi yg best marykay ade , jom whatapp eyda borak2 produk marykay ni ๐Ÿ˜˜ . #marykaymalaysia  #marykay  #marykaymysg  #marykaymuar  #marykayash  #marykayjohor  #marykaylife  #marykaymelaka  #marykaymakeup  #jomcantiksamasama 
Jus Pemutih Elisse CALLISTA ๐Ÿ’ฏtrusted saller Sebarang pertanyaan sila hubungi / whatsapp 010-7033210 ๐Ÿ˜ iera.. #juspemutihelissecallista #teamcallista #comel #mutiarapink #buahhati #lakukeras #sayaminumsayajual #jomcantiksamasama #gojesss #jelita #puashati #pemikatramai #santai #satudalamseribu #putihmelepak #berseriseri๐Ÿ‘๐Ÿ‘