an online Instagram web viewer

#jomkurus medias

Photos

“Cheritera Lagu Berhantu 🧟‍♀️”
Ptg ptg ni Seri Jadi naik hantu teros jadi seri seram.. kalau korang nk tahu ni la penari cilik yg ajar seri nyanyii.. Seram tak korang tgk bila seri kena rasukkk🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️ .. Kalau nk belajar tarian seram nii. boleh PM mak dia.. @adillaidris ... #JomKurus #menarisukasuka #kasiupberkalikali #bintangkembalimenyengat #gegarvaganza2017 #primadona #makbanang👵 #seriseram👻 #mademmuahmuah💋 #okbaii#nampakkk
“Cheritera Lagu Berhantu 🧟‍♀️” Ptg ptg ni Seri Jadi naik hantu teros jadi seri seram.. kalau korang nk tahu ni la penari cilik yg ajar seri nyanyii.. Seram tak korang tgk bila seri kena rasukkk🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️ .. Kalau nk belajar tarian seram nii. boleh PM mak dia.. @adillaidris ... #JomKurus  #menarisukasuka  #kasiupberkalikali  #bintangkembalimenyengat  #gegarvaganza2017  #primadona  #makbanang 👵 #seriseram 👻 #mademmuahmuah 💋 #okbaii #nampakkk 
Sacrifice pay out.
.
.
.
.
.
.
Friendship since 2007.
Dulu kita peluk dia , skrg @fazrenny  peluk kita 😜.
.
.
#coachaminah #was127kg #ifyoucandreamityoucandoit #ificandoitsocanyou #believeinyourself #loveyourself #jomkurus #friendship
#Repost @drkatalina (@get_repost)
・・・
Seperti biasa, every month saya kena la buat maintainance bentuk badan buang lemak degil dengan rawatan cryolipolysis Fat-freezing. Kali ni kat pinggul. Sbb area pinggul ni antara paling degil nak hilang melainkan you buat kick-boxing training 4 jam setiap hari non-stop then squating everyday. Hahaha, kalau malas, boleh cuba kaedah ni ya. Sejam je untuk sebulan sekali, kita zasss lelemak tu 20% everytime! Mahal?? Mmg la tempat lain mahal, tapi kat Katalina Medispa @katalinamedispa skrg promosi year end RM350 je!! (NP RM1600)
.
Call untuk booking atau pertanyaan 
03-41617559
Selasa-ahad
10am-7pm
Whatsapp admin 0182060420
.
#cryolipolysis #drkatalina #katalinamedispa #jomkurus #jomslim #slim #fattzura #aesthetic #medispamalaysia #aestheticmalaysia #aestheticdoctor #testimonial #slimming
#Repost  @drkatalina (@get_repost) ・・・ Seperti biasa, every month saya kena la buat maintainance bentuk badan buang lemak degil dengan rawatan cryolipolysis Fat-freezing. Kali ni kat pinggul. Sbb area pinggul ni antara paling degil nak hilang melainkan you buat kick-boxing training 4 jam setiap hari non-stop then squating everyday. Hahaha, kalau malas, boleh cuba kaedah ni ya. Sejam je untuk sebulan sekali, kita zasss lelemak tu 20% everytime! Mahal?? Mmg la tempat lain mahal, tapi kat Katalina Medispa @katalinamedispa skrg promosi year end RM350 je!! (NP RM1600) . Call untuk booking atau pertanyaan 03-41617559 Selasa-ahad 10am-7pm Whatsapp admin 0182060420 . #cryolipolysis  #drkatalina  #katalinamedispa  #jomkurus  #jomslim  #slim  #fattzura  #aesthetic  #medispamalaysia  #aestheticmalaysia  #aestheticdoctor  #testimonial  #slimming 
INI FAKTA YE!

MALAYSIA NEGARA ORANG GEMOK😱

Korang termasuk dalam kategori Gemok? Fikir-fikirkan dan bertindak sekarang! Jangan biarkan diri anda diselubungi Kegemukkan😑

Click link di bio untuk info program #youcanloseweigtfromhome.

Jom follow @rara_getfit untuk dapatkan tips2 sihat & diet percuma.

#raragetfit #keepfit #jomkurus #jomsihat #youcanloseweightfromhome #weightlossonline #weightloss #nakkurus #sihat #dramasangat #kurus #redvelvet #dherbs #plussize #diatv3
INI FAKTA YE! MALAYSIA NEGARA ORANG GEMOK😱 Korang termasuk dalam kategori Gemok? Fikir-fikirkan dan bertindak sekarang! Jangan biarkan diri anda diselubungi Kegemukkan😑 Click link di bio untuk info program #youcanloseweigtfromhome . Jom follow @rara_getfit untuk dapatkan tips2 sihat & diet percuma. #raragetfit  #keepfit  #jomkurus  #jomsihat  #youcanloseweightfromhome  #weightlossonline  #weightloss  #nakkurus  #sihat  #dramasangat  #kurus  #redvelvet  #dherbs  #plussize  #diatv3 
Selamat Pagi,SelamatbBerhujung minggu semua!
.
Selain menjaga kalori,portion & kualiti makanan,masa & jadual pemakanan pun salah 1 part yg perlu dalam pengurusan berat badan.
.
Metabolisma bekerja pada waktu tertentu.Thats why makan pada waktu yg tertentu membantu utk burn makanan utk dicernakan dengan betul &efficient.
.
Follow 2nd ig @befit_ahmad.mizah2 utk perkongsian menu sihat
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Ahmad +0124830348
Coach Mizah +0137975813
.
#seluarbesar #zalora #tipsdiet #tipskurus #plussize #shawl #kebayaraya #tipssihat #makansihat #jamu #makansihat #jomsihat #sayanakkurus #cabaranturunberatbadan #sizebesar #turun5kgsebulan #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #rapi #jomkurus #gemuk #bajubesar #nealofarhijab #fattzura #cuckoo
Selamat Pagi,SelamatbBerhujung minggu semua! . Selain menjaga kalori,portion & kualiti makanan,masa & jadual pemakanan pun salah 1 part yg perlu dalam pengurusan berat badan. . Metabolisma bekerja pada waktu tertentu.Thats why makan pada waktu yg tertentu membantu utk burn makanan utk dicernakan dengan betul &efficient. . Follow 2nd ig @befit_ahmad.mizah2 utk perkongsian menu sihat . #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  . Coach Ahmad +0124830348 Coach Mizah +0137975813 . #seluarbesar  #zalora  #tipsdiet  #tipskurus  #plussize  #shawl  #kebayaraya  #tipssihat  #makansihat  #jamu  #makansihat  #jomsihat  #sayanakkurus  #cabaranturunberatbadan  #sizebesar  #turun5kgsebulan  #dietseimbang  #eathealthy  #bawalexclusive  #kurussihat  #rapi  #jomkurus  #gemuk  #bajubesar  #nealofarhijab  #fattzura  #cuckoo 
Atikah berjaya lose 14kg selama semusim season 16 lepas. .
jom feel story dia ..semoga trigger  yg susah nak turun tu .. 🔥🔥🔥🔥.
. .
Sharing dari atikah .
Assalamualaikum. Sy nurul atikah. Peserta WLC musim ke 16. Syukur alhamdulillah dalam masa semusim sy dapat total loss 14kg. Sy nak share sikit story tentang sy. Sebelum sy masuk WLC, sy seorang yang sangat2 tak suka minum air masak. Dan tak suka exercise. 
Bab makan jangan cakap laa. Semua benda bergoreng fav sy, semua makanan fast food fav sy. Dan sy suka sangat makan tengah malam. Masa WLC musim yang ke 13 sy tak dapat nak follow semua rules yang coach bagi.

Contoh, kena makan sikit, kena makan ikut time, kena minum banyak, kena workout, elakkan bergoreng semua benda2 tu la. At last sy tak dapat result yang bagus. Bila sy rejoin semula, sy da sedia nak ubah tabiat sy, dan bersedia nak bagi komitmen sepenuhnya. Sepanjang WLC musim 16 nie, sy betul2 disiplin bab makan, water intake dan exercise. 
Hampir putus asa di pertengahan sebab sy rasa susah sangat nak ubah tabiat sy tu, hampir hilang fokus, hampir ke laut. Tapi nasib ade coach yang macam singa, hahahaha. Dan at last sy dapat result yang sangat sy tak expect. Dalam tak sedar sy berjaya ubah tabiat sy, dan dalam tak sedar berat sy lost 14kg.
Hwaaaaaaaaa rasa macam nak nangis. Alhamdulillah dan terima kasih tak terhingga pada orang yang berjaya ubah sikap sy, dan support dari group!
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236 
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus  #tipsdiet #kurus #slim #herbalifenutrition #herbalifediet  #fitness #weightlossfast #sayanakkurus #azam2016 #abs  #gemukisawesome #jomkurus1malaysia #coachherbalife #turun5kgsebulan
Atikah berjaya lose 14kg selama semusim season 16 lepas. . jom feel story dia ..semoga trigger yg susah nak turun tu .. 🔥🔥🔥🔥. . . Sharing dari atikah . Assalamualaikum. Sy nurul atikah. Peserta WLC musim ke 16. Syukur alhamdulillah dalam masa semusim sy dapat total loss 14kg. Sy nak share sikit story tentang sy. Sebelum sy masuk WLC, sy seorang yang sangat2 tak suka minum air masak. Dan tak suka exercise. Bab makan jangan cakap laa. Semua benda bergoreng fav sy, semua makanan fast food fav sy. Dan sy suka sangat makan tengah malam. Masa WLC musim yang ke 13 sy tak dapat nak follow semua rules yang coach bagi. Contoh, kena makan sikit, kena makan ikut time, kena minum banyak, kena workout, elakkan bergoreng semua benda2 tu la. At last sy tak dapat result yang bagus. Bila sy rejoin semula, sy da sedia nak ubah tabiat sy, dan bersedia nak bagi komitmen sepenuhnya. Sepanjang WLC musim 16 nie, sy betul2 disiplin bab makan, water intake dan exercise. Hampir putus asa di pertengahan sebab sy rasa susah sangat nak ubah tabiat sy tu, hampir hilang fokus, hampir ke laut. Tapi nasib ade coach yang macam singa, hahahaha. Dan at last sy dapat result yang sangat sy tak expect. Dalam tak sedar sy berjaya ubah tabiat sy, dan dalam tak sedar berat sy lost 14kg. Hwaaaaaaaaa rasa macam nak nangis. Alhamdulillah dan terima kasih tak terhingga pada orang yang berjaya ubah sikap sy, dan support dari group! #youcanloseweightfromhome  #teamnickhinhussien  Coach mila +60107926236 Coach nick +60172908763 #coachnickhin  #coachmila  #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE  #tipskurus  #jomkurus  #tipsdiet  #kurus  #slim  #herbalifenutrition  #herbalifediet  #fitness  #weightlossfast  #sayanakkurus  #azam2016  #abs  #gemukisawesome  #jomkurus1malaysia  #coachherbalife  #turun5kgsebulan 
Seperti biasa, every month saya kena la buat maintainance bentuk badan buang lemak degil dengan rawatan cryolipolysis Fat-freezing. Kali ni kat pinggul. Sbb area pinggul ni antara paling degil nak hilang melainkan you buat kick-boxing training 4 jam setiap hari non-stop then squating everyday. Hahaha, kalau malas, boleh cuba kaedah ni ya. Sejam je untuk sebulan sekali, kita zasss lelemak tu 20% everytime! Mahal?? Mmg la tempat lain mahal, tapi kat Katalina Medispa @katalinamedispa skrg promosi year end RM350 je!! (NP RM1600)
.
Call untuk booking atau pertanyaan 
03-41617559
Selasa-ahad
10am-7pm
Whatsapp admin 0182060420
.
#cryolipolysis #drkatalina #katalinamedispa #jomkurus #jomslim #slim #fattzura #aesthetic #medispamalaysia #aestheticmalaysia #aestheticdoctor #testimonial #slimming
Seperti biasa, every month saya kena la buat maintainance bentuk badan buang lemak degil dengan rawatan cryolipolysis Fat-freezing. Kali ni kat pinggul. Sbb area pinggul ni antara paling degil nak hilang melainkan you buat kick-boxing training 4 jam setiap hari non-stop then squating everyday. Hahaha, kalau malas, boleh cuba kaedah ni ya. Sejam je untuk sebulan sekali, kita zasss lelemak tu 20% everytime! Mahal?? Mmg la tempat lain mahal, tapi kat Katalina Medispa @katalinamedispa skrg promosi year end RM350 je!! (NP RM1600) . Call untuk booking atau pertanyaan 03-41617559 Selasa-ahad 10am-7pm Whatsapp admin 0182060420 . #cryolipolysis  #drkatalina  #katalinamedispa  #jomkurus  #jomslim  #slim  #fattzura  #aesthetic  #medispamalaysia  #aestheticmalaysia  #aestheticdoctor  #testimonial  #slimming 
(Ini kisah benar...bukan rekaan!)
SEDAP,BALANCE DAN RENDAH KALORI.....KURUS!!
.
Mudah kan menyediakan makanan yang balance.
Cuba selama 21 hari,sediakan meal plan yang berbeza beza.Variasikan di antara karbohidrat,protein,lemak baik dan juga fiber.Air pastikan cukup.
.
Seimbangkan sarapan pagi dan makan tengah hari.Tidak berlapar serta keseimbangan adalah kunci.Terus setiap hari lakukan keseimbangan nutrisi untuk buang toksin lama.
.
Lebih banyak toksin dibuang,lebih mudah turun berat badan.Termasuk pengawalan kalori,tetapi tidak berlapar.Amalkan konsep begini dalam meal plan anda.
.
Mula mula peserta WLC stress bila nak tukar menu,tetapi bila bervariasi jenis menu seperti ya g disediakan...makin hari makin enjoy serta suka dan segar.Sedar sedar result penurunan makin lebih baik.
.
#youcanloseweightfunway
.
 Coach Khalid 0172305309
.
#kurussebelumraya #fashionvalet #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #dietseimbang #kurussebelumraya #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #kuruskanbadan #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawlchiffon #plussize #tipskurus #tipsdiet #fattahaminz
(Ini kisah benar...bukan rekaan!) SEDAP,BALANCE DAN RENDAH KALORI.....KURUS!! . Mudah kan menyediakan makanan yang balance. Cuba selama 21 hari,sediakan meal plan yang berbeza beza.Variasikan di antara karbohidrat,protein,lemak baik dan juga fiber.Air pastikan cukup. . Seimbangkan sarapan pagi dan makan tengah hari.Tidak berlapar serta keseimbangan adalah kunci.Terus setiap hari lakukan keseimbangan nutrisi untuk buang toksin lama. . Lebih banyak toksin dibuang,lebih mudah turun berat badan.Termasuk pengawalan kalori,tetapi tidak berlapar.Amalkan konsep begini dalam meal plan anda. . Mula mula peserta WLC stress bila nak tukar menu,tetapi bila bervariasi jenis menu seperti ya g disediakan...makin hari makin enjoy serta suka dan segar.Sedar sedar result penurunan makin lebih baik. . #youcanloseweightfunway  . Coach Khalid 0172305309 . #kurussebelumraya  #fashionvalet  #tudung  #bajubesar  #rapi  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #dietseimbang  #kurussebelumraya  #sizebesar  #cabaranturunberatbadan  #sayanakkurus  #kuruskanbadan  #makansihat  #jamu  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawlchiffon  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #fattahaminz 
PEMAKANAN MENCEGAH KANSER
. 
MAKANAN YANG PERLU DI ELAKKAN

Terdapat beberapa jenis makanan perlu di elakkan atau di minimumkan pengambilannya untuk mencegah kanser seperti makanan dan minuman ber'GULA' tinggi, makanan proses, makanan berlemak tinggi asid lemak TRANS, makanan berjeruk (pengawet sintetik), makanan bergoreng dengan minyak goreng tinggi Omega 6 (minyak jagung/minyak soya/minyak bunga matahari), makanan yang di salai dan makanan yang di awet.
.
Pengambilan secara berlebihan makanan bersalai mempunyai poliaromatik hidrokarbon yang tinggi yang di ketahui sebagai bahan karsinogen yang boleh menyebabkan kanser. Garam pada ikan masin boleh mencederakan perut dan meningkatkan risiko mendapat kanser perut. Nitrit dalam daging proses seperti ‘hot-dog’ dan daging burger boleh bertukar menjadi nitrosamin yang di ketahui sebagai sejenis karsinogen yang boleh menyebabkan kanser.
.
Kajian mendapati, makanan yang tinggi dengan vitamin C dan vitamin E boleh menghalang pembentukan nitrosamin ini. Kajian juga mendapati makanan ringan seperti kerepek, keropok yang mengandungi bahan pengawet dan perwarna yan tinggi boleh meningkatkan risiko mendapat kanser jika di makan secara KERAP.
.
Minuman keras beralkohol juga meningkatkan risiko kanser esofagus, perut, mulut, tekak dan hati. Alkohol dalam arak juga menyebabkan tubuh manusia akan mengalami masalah kekurangan asid folik, selenium dan vitamin B kompleks. Di sinilah kita nampak hikmahnya dalam Islam di haramkan arak sesungguhnya arak itu terlalu banyak keburukannya.

Makanan yang halal dan ‘toyyiban’(baik) di dalam Islam adalah makanan yang di berkati. Ini adalah satu tuntutan Islam untuk menjaga kesihatan dengan pemakanan yang menyihatkan. Marilah kita bersama-sama menjaga jasad kita yang di amanahkan oleh Allah  dengan mengambil pemakanan yang sihat dan mampu mencegah kanser.
PEMAKANAN MENCEGAH KANSER . MAKANAN YANG PERLU DI ELAKKAN Terdapat beberapa jenis makanan perlu di elakkan atau di minimumkan pengambilannya untuk mencegah kanser seperti makanan dan minuman ber'GULA' tinggi, makanan proses, makanan berlemak tinggi asid lemak TRANS, makanan berjeruk (pengawet sintetik), makanan bergoreng dengan minyak goreng tinggi Omega 6 (minyak jagung/minyak soya/minyak bunga matahari), makanan yang di salai dan makanan yang di awet. . Pengambilan secara berlebihan makanan bersalai mempunyai poliaromatik hidrokarbon yang tinggi yang di ketahui sebagai bahan karsinogen yang boleh menyebabkan kanser. Garam pada ikan masin boleh mencederakan perut dan meningkatkan risiko mendapat kanser perut. Nitrit dalam daging proses seperti ‘hot-dog’ dan daging burger boleh bertukar menjadi nitrosamin yang di ketahui sebagai sejenis karsinogen yang boleh menyebabkan kanser. . Kajian mendapati, makanan yang tinggi dengan vitamin C dan vitamin E boleh menghalang pembentukan nitrosamin ini. Kajian juga mendapati makanan ringan seperti kerepek, keropok yang mengandungi bahan pengawet dan perwarna yan tinggi boleh meningkatkan risiko mendapat kanser jika di makan secara KERAP. . Minuman keras beralkohol juga meningkatkan risiko kanser esofagus, perut, mulut, tekak dan hati. Alkohol dalam arak juga menyebabkan tubuh manusia akan mengalami masalah kekurangan asid folik, selenium dan vitamin B kompleks. Di sinilah kita nampak hikmahnya dalam Islam di haramkan arak sesungguhnya arak itu terlalu banyak keburukannya. Makanan yang halal dan ‘toyyiban’(baik) di dalam Islam adalah makanan yang di berkati. Ini adalah satu tuntutan Islam untuk menjaga kesihatan dengan pemakanan yang menyihatkan. Marilah kita bersama-sama menjaga jasad kita yang di amanahkan oleh Allah dengan mengambil pemakanan yang sihat dan mampu mencegah kanser.
Pergi mana2 mesti bawak Qurose, baru laaa kurus macam Zulin tau❗️
.
Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya. Happynya sis dapat bantu korang yg ada masalah berat badan ni. Kalau ikut tips sis bagi inilah hasilnya. Tahniah dear. Teruskan konsisten ya. Goodluck
.
NAK KURUS?
Whatsapp 016-3026649
Whatsapp 016-3026649
Whatsapp 016-3026649
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #jomkurusmacamzulin #zulinaziz
Pergi mana2 mesti bawak Qurose, baru laaa kurus macam Zulin tau❗️ . Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya. Happynya sis dapat bantu korang yg ada masalah berat badan ni. Kalau ikut tips sis bagi inilah hasilnya. Tahniah dear. Teruskan konsisten ya. Goodluck . NAK KURUS? Whatsapp 016-3026649 Whatsapp 016-3026649 Whatsapp 016-3026649 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #jomkurusmacamzulin  #zulinaziz 
nape joging dan diet tapi xkurus ??
follow ig coach ni
.
dia ajar dlm video senang gila nak faham .
@coach_tko @coach_tko .
ada video lagi detail .
kenapa kita susah kurus .
tips2 kurus setiap hari
.
tak rugi follow sebab ilmu
.
#kevinzahri #tipkurus #jk1m #jomkurus #nakkurus #fatburnermega #fatburner #lemonex #gcxfactor #titanwhey #herbalifemalaysia #titanwhey #mesotropin #hydrowhey

#kapcaisado #kapcaisadoreview
nape joging dan diet tapi xkurus ??
follow ig coach ni
.
dia ajar dlm video senang gila nak faham .
@coach_tko @coach_tko .
ada video lagi detail .
kenapa kita susah kurus .
tips2 kurus setiap hari
.
tak rugi follow sebab ilmu
.
#kevinzahri #tipkurus #jk1m #jomkurus #nakkurus #fatburnermega #fatburner #lemonex #gcxfactor #titanwhey #herbalifemalaysia #titanwhey #mesotropin #hydrowhey
🍽 MAKANAN PESERTA PREMIUM COACHING TIME LUNCH TADI 🍽 
Jom menjenguk makanan peserta Premium Coaching dan WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE yang sedap dan sihat. Pelbagai jenis hidangan daripada  para peserta kita. Kesemua hidangan healthy completed solid meal!! .... 📌
📌
MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH 
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
Coach Wan 0173086001
.
Kami  akan membuka tempat untuk 30 orang pertama mendaftar POWERFIT SCHOOL class 4 days online

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

kelas 4 hari secara online pemakanan dan senaman  PERCUMA sebelum bersedia ke advance class 💪🏻 Terus Masuk Ke Link

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

Untuk Memudahkan Proses Pendaftaran
.
.

Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

UNTUK program Saya Nak Kurus dan Weight Loss Challenge Online SILA ISI DALAM FORM NI 👇👇👇
http://goo.gl/uZNLvH 
http://goo.gl/uZNLvH
http://goo.gl/uZNLvH ...
📌
📌
NAK LAGI CEPAT RESPON, TERUS WHATSAPP:-
Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001
Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001
Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001 ...
📌
📌
#ActiveWorldTeamAmin
#coachWANHASNI 📱 +60173086001 🔹Blog: one2befitowan.blogspot.com
#jomkurus  #tipskurus  #tipsihat 
#healthyactivelifestyle  #onlinecoaching #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan
#turunberatbadan  #herbalifecoachmalaysia  #produkkurusterbaik  #coachturunberatbadan #sayanakkurus #sayacoach  #mealreplacement
#coachturunberat
🍽 MAKANAN PESERTA PREMIUM COACHING TIME LUNCH TADI 🍽 Jom menjenguk makanan peserta Premium Coaching dan WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE yang sedap dan sihat. Pelbagai jenis hidangan daripada para peserta kita. Kesemua hidangan healthy completed solid meal!! .... 📌 📌 MUDAHNYA KURUS BILA ADA 1. ILMU 2. COACH 3. GROUP SUPPORT . . Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 . Coach Wan 0173086001 . Kami akan membuka tempat untuk 30 orang pertama mendaftar POWERFIT SCHOOL class 4 days online http://one4daysfreeclass.wasap.my/ http://one4daysfreeclass.wasap.my/ kelas 4 hari secara online pemakanan dan senaman PERCUMA sebelum bersedia ke advance class 💪🏻 Terus Masuk Ke Link http://one4daysfreeclass.wasap.my/ http://one4daysfreeclass.wasap.my/ http://one4daysfreeclass.wasap.my/ Untuk Memudahkan Proses Pendaftaran . . Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan UNTUK program Saya Nak Kurus dan Weight Loss Challenge Online SILA ISI DALAM FORM NI 👇👇👇 http://goo.gl/uZNLvH http://goo.gl/uZNLvH http://goo.gl/uZNLvH ... 📌 📌 NAK LAGI CEPAT RESPON, TERUS WHATSAPP:- Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001 Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001 Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001 ... 📌 📌 #ActiveWorldTeamAmin  #coachWANHASNI  📱 +60173086001 🔹Blog: one2befitowan.blogspot.com #jomkurus  #tipskurus  #tipsihat  #healthyactivelifestyle  #onlinecoaching  #weightlosschallengeonline  #cabaranturunberatbadan  #turunberatbadan  #herbalifecoachmalaysia  #produkkurusterbaik  #coachturunberatbadan  #sayanakkurus  #sayacoach  #mealreplacement  #coachturunberat 
BODY MACAM ANAK DARA lepas consume Qurose 😱

Ibu ibu yang berat badan naik mendadak lepas bersalin sangat sesuai consume Qurose, ibu menyusu pun boleh consume sebab Qurose takde bahan terlarang🙅🏻
.

Dapatkan #QuroseLimitedEdition now, STOK ADALAH TERHAD!

WHATSAPP: 📱016-3026649
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
BODY MACAM ANAK DARA lepas consume Qurose 😱 Ibu ibu yang berat badan naik mendadak lepas bersalin sangat sesuai consume Qurose, ibu menyusu pun boleh consume sebab Qurose takde bahan terlarang🙅🏻 . Dapatkan #QuroseLimitedEdition  now, STOK ADALAH TERHAD! WHATSAPP: 📱016-3026649 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #like4like  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Nak order whatsapp sis okay. 019 3143739 😊atau tekan link di bio.
.
Berat 100kg? 90kg? 80kg? 70kg? Takde hal lar. Jom kasi bakar lemak2 tu dengan Gorgeousleem Advanced. Cuba dulu, baru nampak hasilnye😊.
.
JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba.
.
😱Berat badan berlebihan?
😱Jalan peha asyik bergesel?
😱Dah penat dipanggil gemok?
😱Tak ada masa nak exercise?
😱Tak boleh kawal nafsu makan?
😱Nak dapatkan body sexy?
😱Nak pakai baju saiz S/M?

Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni.
🔥HALAL
🔥NO DIET
🔥NO EXERCISE
🔥💯SEMULAJADI
🔥NO SIDE EFFECT
🔥Bantu kawal nafsu makan!
🔥Seriously tak payah pantang!
🔥Membakar lemak berlebihan!
🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan!

#gorgeousleemadvanced #gorgeousleem #testimonigorgeousleem #jomkurus #slimmingsupplement #kurusdalam2minggu #blousemurah #blouseplusssize #bazaarpaknil #sayajual #lotionkurus #neelofa #nealofa #fazura  #tehkurus #detox #tipskurus #ctdk #medinadesire #bymyna #tehdetox #pilkurus #jamukurus #jamulangsing #jomkurus #qurose #tipscepatkurus  #kurus #iphonemurah #iphonemalaysia #kutuiphone
Nak order whatsapp sis okay. 019 3143739 😊atau tekan link di bio. . Berat 100kg? 90kg? 80kg? 70kg? Takde hal lar. Jom kasi bakar lemak2 tu dengan Gorgeousleem Advanced. Cuba dulu, baru nampak hasilnye😊. . JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba. . 😱Berat badan berlebihan? 😱Jalan peha asyik bergesel? 😱Dah penat dipanggil gemok? 😱Tak ada masa nak exercise? 😱Tak boleh kawal nafsu makan? 😱Nak dapatkan body sexy? 😱Nak pakai baju saiz S/M? Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni. 🔥HALAL 🔥NO DIET 🔥NO EXERCISE 🔥💯SEMULAJADI 🔥NO SIDE EFFECT 🔥Bantu kawal nafsu makan! 🔥Seriously tak payah pantang! 🔥Membakar lemak berlebihan! 🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan! #gorgeousleemadvanced  #gorgeousleem  #testimonigorgeousleem  #jomkurus  #slimmingsupplement  #kurusdalam2minggu  #blousemurah  #blouseplusssize  #bazaarpaknil  #sayajual  #lotionkurus  #neelofa  #nealofa  #fazura  #tehkurus  #detox  #tipskurus  #ctdk  #medinadesire  #bymyna  #tehdetox  #pilkurus  #jamukurus  #jamulangsing  #jomkurus  #qurose  #tipscepatkurus  #kurus  #iphonemurah  #iphonemalaysia  #kutuiphone 
Kakicantiq tea dirumus khas daripada 100% bahan semula jadi dan 4 herba terpilih (dry herbs) dan bebas dari bahan kimia untuk mengecilkan paha, lengan, pinggul, dan spare tyre di badan. Bukan setakat mengecilkan malahan membuang angin dan lebihan air serta melawaskan kencing. Mempunyai rasa campuran teh bersama lite ribena dan lemongrass sedap.

WA 0162199742

#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping
Kakicantiq tea dirumus khas daripada 100% bahan semula jadi dan 4 herba terpilih (dry herbs) dan bebas dari bahan kimia untuk mengecilkan paha, lengan, pinggul, dan spare tyre di badan. Bukan setakat mengecilkan malahan membuang angin dan lebihan air serta melawaskan kencing. Mempunyai rasa campuran teh bersama lite ribena dan lemongrass sedap. WA 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping 
Fat Loss Foods.
. 
Fiber (serat) boleh di dapati dalam buah-buahan, sayur-sayuran, dan bijirin (grains). .
Fiber adalah komponen penting dalam proses penurunan berat badan. Di samping mengurangkan ‘nafsu’ makan,.. ia memberi kita rasa ‘kenyang’ dengan melambatkan transit makanan dalam sistem pencernaan kita.
.
Mereka yang nak turun berat badan di ingatkan agar jangan sesekali untuk mengabaikan fiber dalam diet.. Cuba untuk menikmati sarapan yang tinggi fiber seperti Oatmeal (bijirin oat), roti gandum penuh dan buah-buahan campuran kerana makanan seperti ini akan membuatkan kenyang lebih lama dan pelawasan.
.
Pastikan anda minum lebih air ketika anda meningkatkan pengambilan fiber dalam diet.
.
Share dan tag kawan Anda.
.
🔊 CABARAN TURUN BERAT BADAN KINI DIBUKA.
.
COACH AIDA 0173073463
COACH FAHMI 01126270628
.
#Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus #naklangsing #pehabesar #viralpost #instagramers #sitizoners #simplysiti #likefirlike #tagsforlikers #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #moodrepublic #lazada #jubahcantikbesar #herbalife #shaklee #amway #dietatkins
Fat Loss Foods. . Fiber (serat) boleh di dapati dalam buah-buahan, sayur-sayuran, dan bijirin (grains). . Fiber adalah komponen penting dalam proses penurunan berat badan. Di samping mengurangkan ‘nafsu’ makan,.. ia memberi kita rasa ‘kenyang’ dengan melambatkan transit makanan dalam sistem pencernaan kita. . Mereka yang nak turun berat badan di ingatkan agar jangan sesekali untuk mengabaikan fiber dalam diet.. Cuba untuk menikmati sarapan yang tinggi fiber seperti Oatmeal (bijirin oat), roti gandum penuh dan buah-buahan campuran kerana makanan seperti ini akan membuatkan kenyang lebih lama dan pelawasan. . Pastikan anda minum lebih air ketika anda meningkatkan pengambilan fiber dalam diet. . Share dan tag kawan Anda. . 🔊 CABARAN TURUN BERAT BADAN KINI DIBUKA. . COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 . #Jomdiet  #jubahbesar  #saizbesar  #kurussebelumraya  #jomkurus  #wlconline  #nakkurus  #naklangsing  #pehabesar  #viralpost  #instagramers  #sitizoners  #simplysiti  #likefirlike  #tagsforlikers  #bazaarpaknil  #tudungbawal  #tudungchiffon  #malaysiaigshop  #schawalara  #moodrepublic  #lazada  #jubahcantikbesar  #herbalife  #shaklee  #amway  #dietatkins 
Murahnyaa....... 😲😲😲
.
ohsem flava to choose
-choclate
-strawberry
.
Tq for support..Yg belum dapatkan lg
Harga RM199 diturunkan kepada RM169 sahaja!!!...
Free postage seluruh semenanjung
..
terima kasih kepada yang menyokong
Apa!!!.. nak lagi promosi... jangan lupa follow IG ini
call/ws: 017 313 7798
#TitanWhey
#WheyProteinHalal
#WheyProteinMalaysia
.
:: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
. - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
#titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah  #massgainer #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan
Murahnyaa....... 😲😲😲 . ohsem flava to choose -choclate -strawberry . Tq for support..Yg belum dapatkan lg Harga RM199 diturunkan kepada RM169 sahaja!!!... Free postage seluruh semenanjung .. terima kasih kepada yang menyokong Apa!!!.. nak lagi promosi... jangan lupa follow IG ini call/ws: 017 313 7798 #TitanWhey  #WheyProteinHalal  #WheyProteinMalaysia  . :: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST :: . - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 - #titanwhey  #legasibadang  #malaysia  #halal  #bodybuilding  #binabadan  #sportsman  #fitness  #sado  #man  #merdeka  #agymnutrition  #freeshaker  #mesotropin  #jomkurus  #badancantik  #hydrowhey  #fatburner  #proteinmurah  #supplementmurah   #massgainer  #musclechef  #mamadil  #monstalab  #rayyan 
Murahnyaa....... 😲😲😲
.
ohsem flava to choose
-chocolate
-strawberry
.
Tq for support..Yg belum dapatkan lg
Harga RM199 diturunkan kepada RM169 sahaja!!!...
Free postage seluruh semenanjung
..
terima kasih kepada yang menyokong
Apa!!!.. nak lagi promosi... jangan lupa follow IG ini
call/ws: 017 313 7798
#TitanWhey
#WheyProteinHalal
#WheyProteinMalaysia
.
:: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
. - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
#titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah  #massgainer #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan
Murahnyaa....... 😲😲😲 . ohsem flava to choose -chocolate -strawberry . Tq for support..Yg belum dapatkan lg Harga RM199 diturunkan kepada RM169 sahaja!!!... Free postage seluruh semenanjung .. terima kasih kepada yang menyokong Apa!!!.. nak lagi promosi... jangan lupa follow IG ini call/ws: 017 313 7798 #TitanWhey  #WheyProteinHalal  #WheyProteinMalaysia  . :: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST :: . - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 - #titanwhey  #legasibadang  #malaysia  #halal  #bodybuilding  #binabadan  #sportsman  #fitness  #sado  #man  #merdeka  #agymnutrition  #freeshaker  #mesotropin  #jomkurus  #badancantik  #hydrowhey  #fatburner  #proteinmurah  #supplementmurah   #massgainer  #musclechef  #mamadil  #monstalab  #rayyan 
nape joging dan diet tapi xkurus ??
follow ig coach ni
.
dia ajar dlm video senang gila nak faham .
@coach_tko @coach_tko .
ada video lagi detail .
kenapa kita susah kurus .
tips2 kurus setiap hari
.
tak rugi follow sebab ilmu
.
#kevinzahri #tipkurus #jk1m #jomkurus #nakkurus #fatburnermega #fatburner #lemonex #gcxfactor #titanwhey #herbalifemalaysia #titanwhey #mesotropin #hydrowhey
.

#paidreviewmalaysia
50% Rakyat Malaysia Dikategorikan sebagai BOROI !! 😱😱😱
.
Perut boroi atau buncit bukan sahaja dimiliki oleh orang gemuk malah ada juga orang yang berbadan kurus mengalami masalah perut boroi.
.
Mungkin ramai yang tertanya-tanya kenapa saya kurus tetapi boroi? Jika gemuk memang tidak hairan memiliki perut boroi tetapi jika anda kurus mungkin anda merasakan sesuatu yang tidak kena. Badan kurus tetapi boroi. Itu sedikit sebanyak menjejaskan penampilan anda kerana memiliki bentuk badan yang tidak normal.
.
Anda RUNSING ?? Anda MALU ?? .
Nak tak MC bantu abam dapatkan body yang BEROTOT? SIX PACK?
.
Jadi, tunggu apa lagi. cepat-cepat la Whatsapp team MC. Kami boleh bantu anda !!
.
Macam mana nak dapatkan? Sila ikut step ini 👇👇👇
🌙 Save contact ''Muscle Chef'' nombor 018 970 4909
🌙 Hantar sms @ Whatsapp ''BOROI"
🌙 Tunggu sehingga Team MC reply mesej abam-abam.
.
Team MC akan cepat-cepat respon mesej abam-abam punya. Jangan risau !
.
#musclechef
#mcforce
#fatburner
#jomkurus
#jomslim
#jomfit
#percumakolagen
#guzelbeautebooster
#viral
#bazaarpaknil
50% Rakyat Malaysia Dikategorikan sebagai BOROI !! 😱😱😱 . Perut boroi atau buncit bukan sahaja dimiliki oleh orang gemuk malah ada juga orang yang berbadan kurus mengalami masalah perut boroi. . Mungkin ramai yang tertanya-tanya kenapa saya kurus tetapi boroi? Jika gemuk memang tidak hairan memiliki perut boroi tetapi jika anda kurus mungkin anda merasakan sesuatu yang tidak kena. Badan kurus tetapi boroi. Itu sedikit sebanyak menjejaskan penampilan anda kerana memiliki bentuk badan yang tidak normal. . Anda RUNSING ?? Anda MALU ?? . Nak tak MC bantu abam dapatkan body yang BEROTOT? SIX PACK? . Jadi, tunggu apa lagi. cepat-cepat la Whatsapp team MC. Kami boleh bantu anda !! . Macam mana nak dapatkan? Sila ikut step ini 👇👇👇 🌙 Save contact ''Muscle Chef'' nombor 018 970 4909 🌙 Hantar sms @ Whatsapp ''BOROI" 🌙 Tunggu sehingga Team MC reply mesej abam-abam. . Team MC akan cepat-cepat respon mesej abam-abam punya. Jangan risau ! . #musclechef  #mcforce  #fatburner  #jomkurus  #jomslim  #jomfit  #percumakolagen  #guzelbeautebooster  #viral  #bazaarpaknil 
📣Hi Sexy Ladies!!! Phewiiittttt.. Mmuahhciked!! 😘😍♥️🇲🇾 Zin @sayahanilah

Tonite! Tonite!! Tonite!!! December 11 (Monday) @ 8.30 pm join TGM for an hour of Kickboxing Fitness Class. Looking foward to see you ladies!

1st come, 1st serve! PM us & book ur slot now! *Non-member RM10 
Embrace THE GYM MADNESS in your soul 💗 THE GYM MADNESS 💗

Powered by Bobo @rahimraof 😎💪 #kickboxing #zumba #thegymmadness #gymmalaysia #fitness #fitjohor #fitmalaysia #luaskankuasamu #abangsado #menphysique #setiatropika #johorbahru #igersmalaysia #anakjohor #awekcun #jdt #johordt #zumba® #johorsoutherntigers #badancantik #zumbafitness #zumbaclass #joho #vscomalaysia #fitnessmalaysia #jomkurus #jomsihat #zumbagirl #awekjohor #mrmalaysia
📣Hi Sexy Ladies!!! Phewiiittttt.. Mmuahhciked!! 😘😍♥️🇲🇾 Zin @sayahanilah Tonite! Tonite!! Tonite!!! December 11 (Monday) @ 8.30 pm join TGM for an hour of Kickboxing Fitness Class. Looking foward to see you ladies! 1st come, 1st serve! PM us & book ur slot now! *Non-member RM10 Embrace THE GYM MADNESS in your soul 💗 THE GYM MADNESS 💗 Powered by Bobo @rahimraof 😎💪 #kickboxing  #zumba  #thegymmadness  #gymmalaysia  #fitness  #fitjohor  #fitmalaysia  #luaskankuasamu  #abangsado  #menphysique  #setiatropika  #johorbahru  #igersmalaysia  #anakjohor  #awekcun  #jdt  #johordt  #zumba ® #johorsoutherntigers  #badancantik  #zumbafitness  #zumbaclass  #joho  #vscomalaysia  #fitnessmalaysia  #jomkurus  #jomsihat  #zumbagirl  #awekjohor  #mrmalaysia 
.
Percaya ke Tak!! Percaya ke Tak!! Uolls kena percaya sebab ni dah berlaku. Ramai customers kami dah berjaya.
.
❓Uolls yang berat lebih 55kg, lemak tepu susah nak turun, air banyak dalam badan, susah nak membuang, perut buncit, sembelit dan kemaruk makan. .
✔Masalah Uolls ni boleh selesai dengan Slimming Tea Medina dan Losyen Maryam. Minum 1 set combo pagi dan malam. Sapu Losyen Maryam pagi dan malam. Kurangkan ais, manis dan kaffein. Makan malam di awal waktu. Banyak minum air suam 3-4 liter sehari. .
HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)
.
[STOCK ALWAYS AVAILABLE]
.
To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response
0162189742
.

#teamilafazila#detoxmurah#detoxteamalaysia#tehdetoxmalaysia#kakicantiqtea#kurusselamat#sayajualmurah#buanglemak#trustedseller#kilangkosmetik#kuruscepat#kuruscantik#dietatkins#dietsihat#jomkurus#jomsihat#kurus#kurussihat#slimfittea#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea
. Percaya ke Tak!! Percaya ke Tak!! Uolls kena percaya sebab ni dah berlaku. Ramai customers kami dah berjaya. . ❓Uolls yang berat lebih 55kg, lemak tepu susah nak turun, air banyak dalam badan, susah nak membuang, perut buncit, sembelit dan kemaruk makan. . ✔Masalah Uolls ni boleh selesai dengan Slimming Tea Medina dan Losyen Maryam. Minum 1 set combo pagi dan malam. Sapu Losyen Maryam pagi dan malam. Kurangkan ais, manis dan kaffein. Makan malam di awal waktu. Banyak minum air suam 3-4 liter sehari. . HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . [STOCK ALWAYS AVAILABLE] . To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response 0162189742 . #teamilafazila #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #kuruscepat #kuruscantik #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #slimfittea #medinadesirehq #hqkakicantiq #hqslimmingdetoxtea 
Lemonex Original vs Fake !
.
ANTARA HINT LEMONEX ORI...
.
.
BARCODE TU ADA GAMBAR ORANG PEGANG LEMONEX...nampak tak? Cuba tengok betul betu.
.
Siapa orang tu? PIC TU OWNER COMPANY LEMONEX sendiri.
.
JOM KURUS DGN LEMONEX ORIGINAL !
.
.
Klik link whatsapp kat bio utk COD area Kuala Terengganu atau luar kawasan Terengganu kita pos je. Tak perlu byr pos ok? Kita belanja awak. 😘
.
.
Harga sebenar rm179 tau. Sekarang harga PROMOSI SEBENAR DR HQ !!!
.
✅1 botol rm139
✅2 botol rm260
.
.
#lemonexoriginalhq #lemonexoriginal #enotkurus #codkualaterengganu #lemonexkualaterengganu #kurusdalam2minggu #nakkuruscepat #lemonexmalaysia #slim #nakkurus #fatburner #detox #turunberatbadan #tipskuruscepat #buanglemak #tipskurus #looseweight #infokurus #jomkurus #jomkuruskevinzahri
Lemonex Original vs Fake ! . ANTARA HINT LEMONEX ORI... . . BARCODE TU ADA GAMBAR ORANG PEGANG LEMONEX...nampak tak? Cuba tengok betul betu. . Siapa orang tu? PIC TU OWNER COMPANY LEMONEX sendiri. . JOM KURUS DGN LEMONEX ORIGINAL ! . . Klik link whatsapp kat bio utk COD area Kuala Terengganu atau luar kawasan Terengganu kita pos je. Tak perlu byr pos ok? Kita belanja awak. 😘 . . Harga sebenar rm179 tau. Sekarang harga PROMOSI SEBENAR DR HQ !!! . ✅1 botol rm139 ✅2 botol rm260 . . #lemonexoriginalhq  #lemonexoriginal  #enotkurus  #codkualaterengganu  #lemonexkualaterengganu  #kurusdalam2minggu  #nakkuruscepat  #lemonexmalaysia  #slim  #nakkurus  #fatburner  #detox  #turunberatbadan  #tipskuruscepat  #buanglemak  #tipskurus  #looseweight  #infokurus  #jomkurus  #jomkuruskevinzahri 
.
Percaya ke Tak!! Percaya ke Tak!! Uolls kena percaya sebab ni dah berlaku. Ramai customers kami dah berjaya.
.
❓Uolls yang berat lebih 55kg, lemak tepu susah nak turun, air banyak dalam badan, susah nak membuang, perut buncit, sembelit dan kemaruk makan. .
✔Masalah Uolls ni boleh selesai dengan Slimming Tea Medina dan Losyen Maryam. Minum 1 set combo pagi dan malam. Sapu Losyen Maryam pagi dan malam. Kurangkan ais, manis dan kaffein. Makan malam di awal waktu. Banyak minum air suam 3-4 liter sehari. .
HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)
.
[STOCK ALWAYS AVAILABLE]
.
To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response
0162189742
.

#teamilafazila#sayajual#produkkurus#quroseubatkurus#ubatkurus#supplementkurus#kurus#kurusdalam2minggu#kuruscepat#kurusdenganselamat#kurusdengancepat#jomkurus#carakurusbadan#kurussihat#atasimasalahgemuk#nakcantik#nakkurus#nakkuruscepat#nakkuruskanbadan#sayanakkurus#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea
. Percaya ke Tak!! Percaya ke Tak!! Uolls kena percaya sebab ni dah berlaku. Ramai customers kami dah berjaya. . ❓Uolls yang berat lebih 55kg, lemak tepu susah nak turun, air banyak dalam badan, susah nak membuang, perut buncit, sembelit dan kemaruk makan. . ✔Masalah Uolls ni boleh selesai dengan Slimming Tea Medina dan Losyen Maryam. Minum 1 set combo pagi dan malam. Sapu Losyen Maryam pagi dan malam. Kurangkan ais, manis dan kaffein. Makan malam di awal waktu. Banyak minum air suam 3-4 liter sehari. . HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . [STOCK ALWAYS AVAILABLE] . To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response 0162189742 . #teamilafazila #sayajual #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #medinadesirehq #hqkakicantiq #hqslimmingdetoxtea 
.
Nampak berbeza betul sis ni bila kurang 11 kg. 😊
.
😣 Anda ada masalah sembelit?
😭 Perut buncit?
😢 Double chin?
😟 Kain/seluar mulai ketat?
.
#SecretCorrea boleh membantu!! 😁 Jangan risau, sapu dgn cara yang betul & konsisten serta minum air secukupnya..InShaaAllah akan berhasil..😊
.
Jangan pulak nnt terkejut sebab dah kurus..😂😂
.
Berminat?
WhatsApp 📲 017.299.3655 😊
.
*Bergantung pada cara penggunaan, metabolisma, konsisten, penerimaan tubuh bdn & pengambilan air kosong yg cukup.
.
#SecretCorrea #CollagenLotion #FatBurning #Slimming #PencairLemak #JomKurus #LosyenKurusSejuk #TipsKurus #DealerSCKL #Multifungsi #AjimAura #SayaJual #GoodQuality
. Nampak berbeza betul sis ni bila kurang 11 kg. 😊 . 😣 Anda ada masalah sembelit? 😭 Perut buncit? 😢 Double chin? 😟 Kain/seluar mulai ketat? . #SecretCorrea  boleh membantu!! 😁 Jangan risau, sapu dgn cara yang betul & konsisten serta minum air secukupnya..InShaaAllah akan berhasil..😊 . Jangan pulak nnt terkejut sebab dah kurus..😂😂 . Berminat? WhatsApp 📲 017.299.3655 😊 . *Bergantung pada cara penggunaan, metabolisma, konsisten, penerimaan tubuh bdn & pengambilan air kosong yg cukup. . #SecretCorrea  #CollagenLotion  #FatBurning  #Slimming  #PencairLemak  #JomKurus  #LosyenKurusSejuk  #TipsKurus  #DealerSCKL  #Multifungsi  #AjimAura  #SayaJual  #GoodQuality 
Nak order whatsapp sis okay. 019 3143739 😊atau tekan link di bio.
.
Berat 100kg? 90kg? 80kg? 70kg? Takde hal lar. Jom kasi bakar lemak2 tu dengan Gorgeousleem Advanced. Cuba dulu, baru nampak hasilnye😊.
.
JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba.
.
😱Berat badan berlebihan?
😱Jalan peha asyik bergesel?
😱Dah penat dipanggil gemok?
😱Tak ada masa nak exercise?
😱Tak boleh kawal nafsu makan?
😱Nak dapatkan body sexy?
😱Nak pakai baju saiz S/M?

Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni.
🔥HALAL
🔥NO DIET
🔥NO EXERCISE
🔥💯SEMULAJADI
🔥NO SIDE EFFECT
🔥Bantu kawal nafsu makan!
🔥Seriously tak payah pantang!
🔥Membakar lemak berlebihan!
🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan!

#gorgeousleemadvanced #gorgeousleem #testimonigorgeousleem #jomkurus #slimmingsupplement #kurusdalam2minggu #blousemurah #blouseplusssize #bazaarpaknil #sayajual #lotionkurus #neelofa #nealofa #fazura  #tehkurus #detox #tipskurus #ctdk #medinadesire #bymyna #tehdetox #pilkurus #jamukurus #jamulangsing #jomkurus #qurose #tipscepatkurus  #kurus #iphonemurah #iphonemalaysia #kutuiphone
Nak order whatsapp sis okay. 019 3143739 😊atau tekan link di bio. . Berat 100kg? 90kg? 80kg? 70kg? Takde hal lar. Jom kasi bakar lemak2 tu dengan Gorgeousleem Advanced. Cuba dulu, baru nampak hasilnye😊. . JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba. . 😱Berat badan berlebihan? 😱Jalan peha asyik bergesel? 😱Dah penat dipanggil gemok? 😱Tak ada masa nak exercise? 😱Tak boleh kawal nafsu makan? 😱Nak dapatkan body sexy? 😱Nak pakai baju saiz S/M? Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni. 🔥HALAL 🔥NO DIET 🔥NO EXERCISE 🔥💯SEMULAJADI 🔥NO SIDE EFFECT 🔥Bantu kawal nafsu makan! 🔥Seriously tak payah pantang! 🔥Membakar lemak berlebihan! 🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan! #gorgeousleemadvanced  #gorgeousleem  #testimonigorgeousleem  #jomkurus  #slimmingsupplement  #kurusdalam2minggu  #blousemurah  #blouseplusssize  #bazaarpaknil  #sayajual  #lotionkurus  #neelofa  #nealofa  #fazura  #tehkurus  #detox  #tipskurus  #ctdk  #medinadesire  #bymyna  #tehdetox  #pilkurus  #jamukurus  #jamulangsing  #jomkurus  #qurose  #tipscepatkurus  #kurus  #iphonemurah  #iphonemalaysia  #kutuiphone 
3 TIPS KEJAYAAN UNTUK KURUS.
.
.
Tahukah anda 70% Rakyat Malaysia GAGAL mencapai Azam tahun baru mengikut survey kami.
.
.
Dan 30% dari mereka berjaya.
Apa rahsia mereka yang berjaya?
.
Mari kita selongkar apa yang perlu dilakukan
untuk melengkapkan AZAM TAHUN BARU !
.
.
1. LETAK TARGET BERAPA KG NAK TURUN

Dengan adanya target macam ni,ia akan membantu kita untuk susun perjalanan kita. Contoh nak turun 30kg untuk 2017. Letak pula target nak berapa lama,contoh 6 bulan jadi perlukan 5kg sebulan. Biar lambat asalkan konsisten. INGAT ! Ia azam setahun bukan azam sebulan. Jadi tak perlu turunkan 30kg sebulan!

2. BUAT SUSUNAN PEMAKANAN HARIAN

Hah ! Ini antara benda penting . Walaupun nampak simple jer tp membantu sangat! Korang dah susun apa yang perlu dimakanan untuk perjalanan ini. 
Tulis je kt note phone tu,pagi nak makan apa benda sampai dinner. Jadi nanti takde la pemakanan tu berselerak.

3. TETAPKAN HARI SENAMAN

Ramai orang tak buat benda ni,sebab tu result dia tak konsisten. Senang je. Tetapkan ikut jadual kerja, contoh korang mampu bersenam 3x seminggu, jadi susun hari apa dan pukul berapa korang kena bersenam. Dengan adanya jadual senang la nak capai target dengan jaya.
.
.
ATAU PUN....
.
KORANG BOLEH JOIN FITNESS CLASS KAMI... TAHUKAH ANDA ?
The Strength Movement,Bangi ✔ Menawarkan 18 sesi sebulan
✔ Setiap kelas ada coach
✔ Small group training
✔ Masa yang flexible
✔ Harga serendah RM 8 untuk satu kelas
✔ Mempunyai lebih 10 jenis kelas yang berbeza
.
.
Nak join kami?

Hubungi hotline kami

01139227288 (admin mawar)
01139227288 (admin mawar)
01139227288 (admin mawar)

#jomkurus #jomkurusbangi #atkinsdietmalaysia
3 TIPS KEJAYAAN UNTUK KURUS. . . Tahukah anda 70% Rakyat Malaysia GAGAL mencapai Azam tahun baru mengikut survey kami. . . Dan 30% dari mereka berjaya. Apa rahsia mereka yang berjaya? . Mari kita selongkar apa yang perlu dilakukan untuk melengkapkan AZAM TAHUN BARU ! . . 1. LETAK TARGET BERAPA KG NAK TURUN Dengan adanya target macam ni,ia akan membantu kita untuk susun perjalanan kita. Contoh nak turun 30kg untuk 2017. Letak pula target nak berapa lama,contoh 6 bulan jadi perlukan 5kg sebulan. Biar lambat asalkan konsisten. INGAT ! Ia azam setahun bukan azam sebulan. Jadi tak perlu turunkan 30kg sebulan! 2. BUAT SUSUNAN PEMAKANAN HARIAN Hah ! Ini antara benda penting . Walaupun nampak simple jer tp membantu sangat! Korang dah susun apa yang perlu dimakanan untuk perjalanan ini. Tulis je kt note phone tu,pagi nak makan apa benda sampai dinner. Jadi nanti takde la pemakanan tu berselerak. 3. TETAPKAN HARI SENAMAN Ramai orang tak buat benda ni,sebab tu result dia tak konsisten. Senang je. Tetapkan ikut jadual kerja, contoh korang mampu bersenam 3x seminggu, jadi susun hari apa dan pukul berapa korang kena bersenam. Dengan adanya jadual senang la nak capai target dengan jaya. . . ATAU PUN.... . KORANG BOLEH JOIN FITNESS CLASS KAMI... TAHUKAH ANDA ? The Strength Movement,Bangi ✔ Menawarkan 18 sesi sebulan ✔ Setiap kelas ada coach ✔ Small group training ✔ Masa yang flexible ✔ Harga serendah RM 8 untuk satu kelas ✔ Mempunyai lebih 10 jenis kelas yang berbeza . . Nak join kami? Hubungi hotline kami 01139227288 (admin mawar) 01139227288 (admin mawar) 01139227288 (admin mawar) #jomkurus  #jomkurusbangi  #atkinsdietmalaysia 
KENAPA PERLU BERHABIS DUIT KALAU BOLEH BERJIMAT❗️❗️
.
Wanita selalu beli macam² produk untuk kelihatan sentiasa cantik memikat. Ada yang berbelanja lebih daripada 4 ke 6 jenis produk sebulan. Belanja sekitar empat, lima, nam ratus sebulan.
.
Ada yang beli 4 jenis berlainan fungsi setiap bulan. Untuk boobies, perapat, kurus, pemutih & lain². Ada setengah tu sampai 7,8 jenis. Nak wat camane kan, sebelum ni 1 jenis untuk 1 fungsi. Bila dicampur ke semuanya, habis jugak la RM400 & ke atas.
.
Itu dulu. Time belum lagi ada PinkLady BodyPerfection (PLBP). Memang kena beli macam² untuk cantik. Sekarang tak perlu lagi berhabis duit untuk cantik. CUKUP HANYA dengan PLBP. All in One fungsi dengan consume sebotol shj.
.
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.

Semua masalah di atas dapat diatasi dengan pelaburan hanya RM320 shj. Sangat berbaloi & menjimatkan. .
Saya percaya, anda pasti hepi sangat² lepas mencuba sebotol PLBP. Sungguh berbaloi dan menjimatkan.
.
Berminat❓
.
whatsApp +601114775942
whatsApp +601114775942
whatsApp +601114775942
.
.
#nakkurus #nakkuruscepat #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu #turunberat #turunberatbadan #plussize #diet #dietatkins #dietatkin #dietatkinsmalaysia #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusseawalseminggu #kurussebelumnikah #payudara #payudarasehat #payudarabesar #missvketat #awetmuda #kembalidara #missv #payudaramontok #putih #kulitputih #wanita
KENAPA PERLU BERHABIS DUIT KALAU BOLEH BERJIMAT❗️❗️ . Wanita selalu beli macam² produk untuk kelihatan sentiasa cantik memikat. Ada yang berbelanja lebih daripada 4 ke 6 jenis produk sebulan. Belanja sekitar empat, lima, nam ratus sebulan. . Ada yang beli 4 jenis berlainan fungsi setiap bulan. Untuk boobies, perapat, kurus, pemutih & lain². Ada setengah tu sampai 7,8 jenis. Nak wat camane kan, sebelum ni 1 jenis untuk 1 fungsi. Bila dicampur ke semuanya, habis jugak la RM400 & ke atas. . Itu dulu. Time belum lagi ada PinkLady BodyPerfection (PLBP). Memang kena beli macam² untuk cantik. Sekarang tak perlu lagi berhabis duit untuk cantik. CUKUP HANYA dengan PLBP. All in One fungsi dengan consume sebotol shj. . 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. Semua masalah di atas dapat diatasi dengan pelaburan hanya RM320 shj. Sangat berbaloi & menjimatkan. . Saya percaya, anda pasti hepi sangat² lepas mencuba sebotol PLBP. Sungguh berbaloi dan menjimatkan. . Berminat❓ . whatsApp +601114775942 whatsApp +601114775942 whatsApp +601114775942 . . #nakkurus  #nakkuruscepat  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #kurus  #kuruscepat  #kurusdalam2minggu  #turunberat  #turunberatbadan  #plussize  #diet  #dietatkins  #dietatkin  #dietatkinsmalaysia  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #kurusseawalseminggu  #kurussebelumnikah  #payudara  #payudarasehat  #payudarabesar  #missvketat  #awetmuda  #kembalidara  #missv  #payudaramontok  #putih  #kulitputih  #wanita 
Menu diet: sandwich ayam
#menudiet #jomkurus #jomkurusdancantik
Woowww,
Nikmat kan sebulan dapat lenyap lemak 15 KILO.😱
.
Yang lagi best SC ni boleh kontrol selera makan Iqa lah Kak Ina,
Makan sikit saja dah kenyang.😊
.
Jika macam ni misi nak kikis lemak lagi 25kg mesti boleh kan😄
.
Sila lah jeles dengan senyuman😁
.
Wasap 📲 0126154196 untuk yang nak tumpang sekaki slim bersama.
.
#Agentwanted
#SecretCorrea
#losyenkurusSejuk 
#sayajual 
#kuruskanbadan 
#kurusselepasbersalin 
#losyenkuruscepat 
#carakurusbadan 
#jomsihat 
#nakfit 
#nakkurus 
#naksihat 
#tipskurus 
#jomkurus 
#tipscantik 
#nutrition 
#fitmom 
#turunberatbadan 
#produkkurus 
#turunberat 
#petuakurus 
#kuruscepat 
#kuruscantik
Woowww, Nikmat kan sebulan dapat lenyap lemak 15 KILO.😱 . Yang lagi best SC ni boleh kontrol selera makan Iqa lah Kak Ina, Makan sikit saja dah kenyang.😊 . Jika macam ni misi nak kikis lemak lagi 25kg mesti boleh kan😄 . Sila lah jeles dengan senyuman😁 . Wasap 📲 0126154196 untuk yang nak tumpang sekaki slim bersama. . #Agentwanted  #SecretCorrea  #losyenkurusSejuk  #sayajual  #kuruskanbadan  #kurusselepasbersalin  #losyenkuruscepat  #carakurusbadan  #jomsihat  #nakfit  #nakkurus  #naksihat  #tipskurus  #jomkurus  #tipscantik  #nutrition  #fitmom  #turunberatbadan  #produkkurus  #turunberat  #petuakurus  #kuruscepat  #kuruscantik 
APA ITU QUROSE ?🌹
.
🎀 QUROSE ADALAH SEJENIS SERBUK YANG BOLEH DIKEMAM DAN DIBANCUH
🎀 SESUAI UTK LELAKI DAN WANITA
🎀 SESUAI UTK IBU MENYUSU
🎀 FUNGSI QUROSE MEMBUANG LEMAK DENGAN CEPAT TANPA SENAMAN DAN DIET
🎀 BUKAN FAT BURNER DAN BUKAN PELAWAS
🎀 SELAMAT DAN HALAL
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi????
.
SIS JANJI AKAN BANTU KORANG SAMPAI KURUS.
.
BUKAN FAT BURNER 
BUKAN PELAWAS
.
FREE TIPS
SIS AKAN GUIDE SAMPAI KORANG KURUS !
.
UTK PERTANYAAN LANJUT SILA WHATSAPP KE 01112843848
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
APA ITU QUROSE ?🌹 . 🎀 QUROSE ADALAH SEJENIS SERBUK YANG BOLEH DIKEMAM DAN DIBANCUH 🎀 SESUAI UTK LELAKI DAN WANITA 🎀 SESUAI UTK IBU MENYUSU 🎀 FUNGSI QUROSE MEMBUANG LEMAK DENGAN CEPAT TANPA SENAMAN DAN DIET 🎀 BUKAN FAT BURNER DAN BUKAN PELAWAS 🎀 SELAMAT DAN HALAL . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . SIS JANJI AKAN BANTU KORANG SAMPAI KURUS. . BUKAN FAT BURNER BUKAN PELAWAS . FREE TIPS SIS AKAN GUIDE SAMPAI KORANG KURUS ! . UTK PERTANYAAN LANJUT SILA WHATSAPP KE 01112843848 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Penat tau diet. X sentuh minyak langsung..
Bukan shj nafsu makan, segala2 safsu kena block 🔐🔐🔐
Tak tun tuang !!!! 🐯🐯🐯
.
.
#fitness #healthy #gym #FTICS #fit #maskulin #swimming #kurus #healthy #gym #bodybuilding #bodybuilder #swim #arena #pool #fit #hot #setiaskyresidence #active #jomkurus #zumba #tegapTV #tegapTvMalaysia #fit #fitnessmotivation #malaysia #usahawan #usahawanmuda #abs #fikirMajuKeHadapan #asia #asian #viperchallenge #spratan
Penat tau diet. X sentuh minyak langsung.. Bukan shj nafsu makan, segala2 safsu kena block 🔐🔐🔐 Tak tun tuang !!!! 🐯🐯🐯 . . #fitness  #healthy  #gym  #FTICS  #fit  #maskulin  #swimming  #kurus  #healthy  #gym  #bodybuilding  #bodybuilder  #swim  #arena  #pool  #fit  #hot  #setiaskyresidence  #active  #jomkurus  #zumba  #tegapTV  #tegapTvMalaysia  #fit  #fitnessmotivation  #malaysia  #usahawan  #usahawanmuda  #abs  #fikirMajuKeHadapan  #asia  #asian  #viperchallenge  #spratan 
SIZE PINGGANG MAKIN KECIL
.
Wowww bestnyaa #Qurose boleh buat pinggang uols ramping! Sebab apa? Sebab salah satu fungsi Qurose adalah membakar lemak yg terkumpul di pinggang, perut, paha & pinggul. Tahniah dik! Bestnyaaa badan dah ada shape👍🏻❤️.
.
Uols yg nak dapatkan pinggang ramping jom cepat2 whatsapp sis ke 01112843848
.
Yang nak join #Dropship under Syahmimi Beauty boleh Whatsapp 0199711321 okay 👌🏻
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
SIZE PINGGANG MAKIN KECIL . Wowww bestnyaa #Qurose  boleh buat pinggang uols ramping! Sebab apa? Sebab salah satu fungsi Qurose adalah membakar lemak yg terkumpul di pinggang, perut, paha & pinggul. Tahniah dik! Bestnyaaa badan dah ada shape👍🏻❤️. . Uols yg nak dapatkan pinggang ramping jom cepat2 whatsapp sis ke 01112843848 . Yang nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty boleh Whatsapp 0199711321 okay 👌🏻 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Woowww,
Nikmat kan sebulan dapat lenyap lemak 15 KILO.😱
.
Yang lagi best SC ni boleh kontrol selera makan Iqa lah Kak Ina,
Makan sikit saja dah kenyang.😊
.
Jika macam ni misi nak kikis lemak lagi 25kg mesti boleh kan😄
.
Sila lah jeles dengan senyuman😁
.
Wasap 📲 0126154196 untuk yang nak tumpang sekaki slim bersama.
.
#Agentwanted
#SecretCorrea
#losyenkurusSejuk 
#sayajual 
#kuruskanbadan 
#kurusselepasbersalin 
#losyenkuruscepat 
#carakurusbadan 
#jomsihat 
#nakfit 
#nakkurus 
#naksihat 
#tipskurus 
#jomkurus 
#tipscantik 
#nutrition 
#fitmom 
#turunberatbadan 
#produkkurus 
#turunberat 
#petuakurus 
#kuruscepat 
#kuruscantik
Woowww, Nikmat kan sebulan dapat lenyap lemak 15 KILO.😱 . Yang lagi best SC ni boleh kontrol selera makan Iqa lah Kak Ina, Makan sikit saja dah kenyang.😊 . Jika macam ni misi nak kikis lemak lagi 25kg mesti boleh kan😄 . Sila lah jeles dengan senyuman😁 . Wasap 📲 0126154196 untuk yang nak tumpang sekaki slim bersama. . #Agentwanted  #SecretCorrea  #losyenkurusSejuk  #sayajual  #kuruskanbadan  #kurusselepasbersalin  #losyenkuruscepat  #carakurusbadan  #jomsihat  #nakfit  #nakkurus  #naksihat  #tipskurus  #jomkurus  #tipscantik  #nutrition  #fitmom  #turunberatbadan  #produkkurus  #turunberat  #petuakurus  #kuruscepat  #kuruscantik 
Anda ada masalah dengan berat badan??
.
Benci dengan lemak pada dagu, bawah lengan, perut, paha & pinggul?? Kami ada penyelesaiannya. Nak sis bantu dapatkan berat badan idaman??
.
Jom Whatsapp 01112843848 NOW!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Anda ada masalah dengan berat badan?? . Benci dengan lemak pada dagu, bawah lengan, perut, paha & pinggul?? Kami ada penyelesaiannya. Nak sis bantu dapatkan berat badan idaman?? . Jom Whatsapp 01112843848 NOW! . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Nak order whatsapp sis okay. 019 3143739 😊atau tekan link di bio.
.
Berat 100kg? 90kg? 80kg? 70kg? Takde hal lar. Jom kasi bakar lemak2 tu dengan Gorgeousleem Advanced. Cuba dulu, baru nampak hasilnye😊.
.
JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba.
.
😱Berat badan berlebihan?
😱Jalan peha asyik bergesel?
😱Dah penat dipanggil gemok?
😱Tak ada masa nak exercise?
😱Tak boleh kawal nafsu makan?
😱Nak dapatkan body sexy?
😱Nak pakai baju saiz S/M?

Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni.
🔥HALAL
🔥NO DIET
🔥NO EXERCISE
🔥💯SEMULAJADI
🔥NO SIDE EFFECT
🔥Bantu kawal nafsu makan!
🔥Seriously tak payah pantang!
🔥Membakar lemak berlebihan!
🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan!

#gorgeousleemadvanced #gorgeousleem #testimonigorgeousleem #jomkurus #slimmingsupplement #kurusdalam2minggu #blousemurah #blouseplusssize #bazaarpaknil #sayajual #lotionkurus #neelofa #nealofa #fazura  #tehkurus #detox #tipskurus #ctdk #medinadesire #bymyna #tehdetox #pilkurus #jamukurus #jamulangsing #jomkurus #qurose #tipscepatkurus  #kurus #iphonemurah #iphonemalaysia #kutuiphone
Nak order whatsapp sis okay. 019 3143739 😊atau tekan link di bio. . Berat 100kg? 90kg? 80kg? 70kg? Takde hal lar. Jom kasi bakar lemak2 tu dengan Gorgeousleem Advanced. Cuba dulu, baru nampak hasilnye😊. . JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba. . 😱Berat badan berlebihan? 😱Jalan peha asyik bergesel? 😱Dah penat dipanggil gemok? 😱Tak ada masa nak exercise? 😱Tak boleh kawal nafsu makan? 😱Nak dapatkan body sexy? 😱Nak pakai baju saiz S/M? Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni. 🔥HALAL 🔥NO DIET 🔥NO EXERCISE 🔥💯SEMULAJADI 🔥NO SIDE EFFECT 🔥Bantu kawal nafsu makan! 🔥Seriously tak payah pantang! 🔥Membakar lemak berlebihan! 🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan! #gorgeousleemadvanced  #gorgeousleem  #testimonigorgeousleem  #jomkurus  #slimmingsupplement  #kurusdalam2minggu  #blousemurah  #blouseplusssize  #bazaarpaknil  #sayajual  #lotionkurus  #neelofa  #nealofa  #fazura  #tehkurus  #detox  #tipskurus  #ctdk  #medinadesire  #bymyna  #tehdetox  #pilkurus  #jamukurus  #jamulangsing  #jomkurus  #qurose  #tipscepatkurus  #kurus  #iphonemurah  #iphonemalaysia  #kutuiphone 
"JOM TRY PRODUK Q’ROSSE! Ada dalam 3 jenis ;

1.TRIAL PACK (10 TABLET)
2.REGULAR PACK (20 TABLET)
3.LIMITED EDITION(30 TABLET)
. 
Price per pack RM50 / each pack contains 10 tablets for 10 days. .

Kunyah 1 tablet before breakfast .

2kg - 3kg trial  pack RM50
3kg - 5 kg regular pack RM100
5kg - 8kg limited pack RM150

APA LAGI?!🙌🏻
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.

KLIK LINK DI BAWAH UTK DIRECT WASAP:
.
https://wasap.my/60198881831/QRosse
.
.
#burnfat #fatburn #loosingweight #fitfoods #fitnessbody #nakkurusjomqrosse #nakkurus
#jomkurus #qrosse #beauteaslim #magicslims #kurusselamat #produkadakkm #kkm #kurusselamat #nakkurus #kunyahkurus #qrossekualalumpur #qrossestockist #qrosseagen #qrossetestimoni #qrosseubatkurus #qrossemalaysia #qrosseampang #neelofa #herbalife #magicslims #jrm #titiancinta
"JOM TRY PRODUK Q’ROSSE! Ada dalam 3 jenis ; 1.TRIAL PACK (10 TABLET) 2.REGULAR PACK (20 TABLET) 3.LIMITED EDITION(30 TABLET) . Price per pack RM50 / each pack contains 10 tablets for 10 days. . Kunyah 1 tablet before breakfast . 2kg - 3kg trial pack RM50 3kg - 5 kg regular pack RM100 5kg - 8kg limited pack RM150 APA LAGI?!🙌🏻 JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . KLIK LINK DI BAWAH UTK DIRECT WASAP: . https://wasap.my/60198881831/QRosse . . #burnfat  #fatburn  #loosingweight  #fitfoods  #fitnessbody  #nakkurusjomqrosse  #nakkurus  #jomkurus  #qrosse  #beauteaslim  #magicslims  #kurusselamat  #produkadakkm  #kkm  #kurusselamat  #nakkurus  #kunyahkurus  #qrossekualalumpur  #qrossestockist  #qrosseagen  #qrossetestimoni  #qrosseubatkurus  #qrossemalaysia  #qrosseampang  #neelofa  #herbalife  #magicslims  #jrm  #titiancinta 
Walaupun tak haram makan meggi, tapi nak kurus sihat sangat2 tak galakkan memakannya
.
Banyak kesan tak baik jelas dah depan mata kita bila makannya berlebih2an
.
Kalau dah suka sangat meggi dan tak nak kurus sekalipun, makanlah berpada2.. sebab bila dah jatuh sakit, banyak sangat nikmat dah ditarikNya nauzubillahi min zalik
.
Follow our 2nd IG. Untuk lihat contoh2 healthy meal dan bantu progress kurus sihat anda. @coachismailayu2
#teamkurussihat
coach ismail +60132505120
coach ayu +60122230485
#coachismailayu #tipskurus #jomkurus #kurus #slim2018 #kahwin2018 #coachkurus #kurus2018 #ootd #fattzura #seluarbesar #jalanjalancarimakan #igersmalaysia
Walaupun tak haram makan meggi, tapi nak kurus sihat sangat2 tak galakkan memakannya . Banyak kesan tak baik jelas dah depan mata kita bila makannya berlebih2an . Kalau dah suka sangat meggi dan tak nak kurus sekalipun, makanlah berpada2.. sebab bila dah jatuh sakit, banyak sangat nikmat dah ditarikNya nauzubillahi min zalik . Follow our 2nd IG. Untuk lihat contoh2 healthy meal dan bantu progress kurus sihat anda. @coachismailayu2 #teamkurussihat  coach ismail +60132505120 coach ayu +60122230485 #coachismailayu  #tipskurus  #jomkurus  #kurus  #slim2018  #kahwin2018  #coachkurus  #kurus2018  #ootd  #fattzura  #seluarbesar  #jalanjalancarimakan  #igersmalaysia 
Hi hi btw ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.😨
.
Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Jom cuba kurus dengan Produk #Qurose.
.
Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻💃🏻
.
Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!😍
Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr.
.
Whatsapp 01125690093 utk info lanjut.
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hi hi btw ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.😨 . Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Jom cuba kurus dengan Produk #Qurose . . Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻💃🏻 . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!😍 Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr. . Whatsapp 01125690093 utk info lanjut. . . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
😱RAHSIA TERBONGKAR 😱
.
Perghhhhh serius la❗Pengacara Suria Zulin Aziz DAH KURUSSSSSSSS‼️
.
Korang semua takyah nak pening nak turunkan berat badan sebab majlis convo / tunang / nikah & tarikh tarikh penting dah nak dekat
.
Kami nak share dgn korang produk kurus yang Zulin Aziz minum niiiii
.
Liat NAK KURUIH ? LEMAK BAGAI DIPAM PAM ? Makin lama makin KEMBANG ? Nak tahu rahsia kurus Zulin ?
.
Sape2 yg nak kurus cepat2 Whatsapp ke 016-7634967. .
P/s: STOK TERHAD. JOM WHATSAPP SEKARANG !💃🏻
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
😱RAHSIA TERBONGKAR 😱 . Perghhhhh serius la❗Pengacara Suria Zulin Aziz DAH KURUSSSSSSSS‼️ . Korang semua takyah nak pening nak turunkan berat badan sebab majlis convo / tunang / nikah & tarikh tarikh penting dah nak dekat . Kami nak share dgn korang produk kurus yang Zulin Aziz minum niiiii . Liat NAK KURUIH ? LEMAK BAGAI DIPAM PAM ? Makin lama makin KEMBANG ? Nak tahu rahsia kurus Zulin ? . Sape2 yg nak kurus cepat2 Whatsapp ke 016-7634967. . P/s: STOK TERHAD. JOM WHATSAPP SEKARANG !💃🏻 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #like4like  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
APA ITU QUROSE ?🌹
.
🎀 QUROSE ADALAH SEJENIS SERBUK YANG BOLEH DIKEMAM DAN DIBANCUH
🎀 SESUAI UTK LELAKI DAN WANITA
🎀 SESUAI UTK IBU MENYUSU
🎀 FUNGSI QUROSE MEMBUANG LEMAK DENGAN CEPAT TANPA SENAMAN DAN DIET
🎀 BUKAN FAT BURNER DAN BUKAN PELAWAS
🎀 SELAMAT DAN HALAL
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi????
.
SIS JANJI AKAN BANTU KORANG SAMPAI KURUS.
.
BUKAN FAT BURNER 
BUKAN PELAWAS
.
FREE TIPS
SIS AKAN GUIDE SAMPAI KORANG KURUS !
.
UTK PERTANYAAN LANJUT SILA WHATSAPP KE 016-7634967 .
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
APA ITU QUROSE ?🌹 . 🎀 QUROSE ADALAH SEJENIS SERBUK YANG BOLEH DIKEMAM DAN DIBANCUH 🎀 SESUAI UTK LELAKI DAN WANITA 🎀 SESUAI UTK IBU MENYUSU 🎀 FUNGSI QUROSE MEMBUANG LEMAK DENGAN CEPAT TANPA SENAMAN DAN DIET 🎀 BUKAN FAT BURNER DAN BUKAN PELAWAS 🎀 SELAMAT DAN HALAL . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . SIS JANJI AKAN BANTU KORANG SAMPAI KURUS. . BUKAN FAT BURNER BUKAN PELAWAS . FREE TIPS SIS AKAN GUIDE SAMPAI KORANG KURUS ! . UTK PERTANYAAN LANJUT SILA WHATSAPP KE 016-7634967 . . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #like4likes  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
THE LARGEST ONLINE WELLNESS CLUB

SET SUPLEMEN DALAMAN
SET MANDIAN
SET KEBERSIHAN
SET KANAK2
SET LOTION KULIT
SET MAKE UP
SET LANSING BADAN
dan banyak lagi.... REGISTER >>>
Whatsapp Hanis - 01160764785

T&C Applied =) #jomsihat #sihatcerdas #sihat #jagapemakanan #jagakeluarga #jagapenampilan #jomkurus #produkorganik #produksemulajadi #jagajantung #buangkolestrol #buangparut #positivequote #positivemind #healthy #bodycare #familycare #facecare #darahtinggi #kurusbadan #kencingmanis
THE LARGEST ONLINE WELLNESS CLUB SET SUPLEMEN DALAMAN SET MANDIAN SET KEBERSIHAN SET KANAK2 SET LOTION KULIT SET MAKE UP SET LANSING BADAN dan banyak lagi.... REGISTER >>> Whatsapp Hanis - 01160764785 T&C Applied =) #jomsihat  #sihatcerdas  #sihat  #jagapemakanan  #jagakeluarga  #jagapenampilan  #jomkurus  #produkorganik  #produksemulajadi  #jagajantung  #buangkolestrol  #buangparut  #positivequote  #positivemind  #healthy  #bodycare  #familycare  #facecare  #darahtinggi  #kurusbadan  #kencingmanis 
.
Ehem ehem bride to be ke tunang orang to be ke mesti ramai yang desperate nak rampingkan 😁
/
Samalah macam awek sweet yang ni dia nak tunang next month, untung dia sempat bakar lemak manja dekat pipi, peha semua tu.
/
Tengok yang kanan tu alahai jari macam alahai jelesnya mummy tengok 😩
/
Teringin nak fitkan body jugak? Meh order dengan kita. Klik je link dekat profile tak payah nak save lagi no.
/
Promo still on tau. Rugi tak grab.
/
.
#feedbackbabyburnSH #babyburnSH #halalfatburner #truedetox #trutoxglow #feedbackbabyburnsh #jomkurus #befit #supplement #diet #boosterslimming #rampingchallenge #supplementkesihatan #jomsihat #fitmalaysia #jomramping #abamkahwin #terlajaklaris #fattzura #detoks #buangtoksin #buanglemak #abamkahwinharini #abamnakkahwin #feedbacktrutoxglowSH
#babyburn #feedbackbabyburn #SaudarihanishTips #zulariffin #yearendsale
. Ehem ehem bride to be ke tunang orang to be ke mesti ramai yang desperate nak rampingkan 😁 / Samalah macam awek sweet yang ni dia nak tunang next month, untung dia sempat bakar lemak manja dekat pipi, peha semua tu. / Tengok yang kanan tu alahai jari macam alahai jelesnya mummy tengok 😩 / Teringin nak fitkan body jugak? Meh order dengan kita. Klik je link dekat profile tak payah nak save lagi no. / Promo still on tau. Rugi tak grab. / . #feedbackbabyburnSH  #babyburnSH  #halalfatburner  #truedetox  #trutoxglow  #feedbackbabyburnsh  #jomkurus  #befit  #supplement  #diet  #boosterslimming  #rampingchallenge  #supplementkesihatan  #jomsihat  #fitmalaysia  #jomramping  #abamkahwin  #terlajaklaris  #fattzura  #detoks  #buangtoksin  #buanglemak  #abamkahwinharini  #abamnakkahwin  #feedbacktrutoxglowSH  #babyburn  #feedbackbabyburn  #SaudarihanishTips  #zulariffin  #yearendsale 
nape joging dan diet tapi xkurus ??
follow ig bro ni .
@coach_mega @coach_mega .
ada video lagi detail .
kenapa kita susah kurus .
tips2 kurus setiap hari
.
tak rugi follow sebab ilmu
.
#kevinzahri #tipkurus #jk1m #jomkurus #nakkurus #fatburnermega #fatburner #lemonex #gcxfactor #titanwhey #herbalifemalaysia #titanwhey #mesotropin #hydrowhey #reviewjin
[SC VIRAL ] STRECHMARK TOLONG "PERGI" !!!! 😳😯 Strechmark dan wanita berpisah tiada !!!😱😱
Strechmark sngt terkesan pada paha dan lengan.🤷🏼‍♀🤷🏼‍♀🤷🏼‍♀. Pasti  keyakinan KURANG bila terdapat kesan pada anggota badan.
.
👇🏻👇🏻👇🏻..😱😱 Kali ini pasti TERUJA HABIS bila sis menggunakan Losyen Sc untuk hilangkan Strechmark ‼‼
.
Klik Link.⬇⬇
www.wasap.my/60126154196/Sc
.
.
#Agentwanted
#SecretCorrea
#losyenkurusSejuk 
#sayajual 
#kuruskanbadan 
#kurusselepasbersalin 
#losyenkuruscepat 
#carakurusbadan 
#jomsihat 
#nakfit 
#nakkurus 
#naksihat 
#tipskurus 
#jomkurus 
#tipscantik 
#nutrition 
#fitmom 
#turunberatbadan 
#produkkurus 
#turunberat 
#petuakurus 
#kuruscepat 
#kuruscantik
[SC VIRAL ] STRECHMARK TOLONG "PERGI" !!!! 😳😯 Strechmark dan wanita berpisah tiada !!!😱😱 Strechmark sngt terkesan pada paha dan lengan.🤷🏼‍♀🤷🏼‍♀🤷🏼‍♀. Pasti keyakinan KURANG bila terdapat kesan pada anggota badan. . 👇🏻👇🏻👇🏻..😱😱 Kali ini pasti TERUJA HABIS bila sis menggunakan Losyen Sc untuk hilangkan Strechmark ‼‼ . Klik Link.⬇⬇ www.wasap.my/60126154196/Sc . . #Agentwanted  #SecretCorrea  #losyenkurusSejuk  #sayajual  #kuruskanbadan  #kurusselepasbersalin  #losyenkuruscepat  #carakurusbadan  #jomsihat  #nakfit  #nakkurus  #naksihat  #tipskurus  #jomkurus  #tipscantik  #nutrition  #fitmom  #turunberatbadan  #produkkurus  #turunberat  #petuakurus  #kuruscepat  #kuruscantik 
Alahai mak oranggg nii
Makinn cantik dia
Rampingg mesti suami suka
Kadang tu suami beli untuk isteri
Yelah bukan mahal pun
Dan bukan pil pil bagai
Set Combo je dia amik
Senang je minum rendam kurus
.
Untuk oder
.
📌SET COMBO RM40
📌SUPER COMBO RM75
📌LOSYEN MARYAM RM35
.
Whatsapp 012 9303448
#DetoxTea #MedinaDesire #teamZiela  #mosaorganics #Mosateam #Jomkurus #slimtea #Skinnytea #Skinnyteatox #sayanakkurus #sayanakcantik #Detoxmalaysia #instagram #sayaminumsayajual #teaviral #teamurah #kakicantiqtea  #Organicproduk #produkorganik  #slimmingtea #bodyshaper #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#inshot #follow4follow  #like4like #like4likers #instalife
Alahai mak oranggg nii Makinn cantik dia Rampingg mesti suami suka Kadang tu suami beli untuk isteri Yelah bukan mahal pun Dan bukan pil pil bagai Set Combo je dia amik Senang je minum rendam kurus . Untuk oder . 📌SET COMBO RM40 📌SUPER COMBO RM75 📌LOSYEN MARYAM RM35 . Whatsapp 012 9303448 #DetoxTea  #MedinaDesire  #teamZiela  #mosaorganics  #Mosateam  #Jomkurus  #slimtea  #Skinnytea  #Skinnyteatox  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #Detoxmalaysia  #instagram  #sayaminumsayajual  #teaviral  #teamurah  #kakicantiqtea  #Organicproduk  #produkorganik  #slimmingtea  #bodyshaper  #kosmetik  #kosmetikmurah  #kosmetikmurahmalaysia #inshot  #follow4follow  #like4like  #like4likers  #instalife 
Fadz mmg selalu amik stock direct dari HQ. Jadi jangan risau pasal expiry date dan pastinya fadz guide Cara makan yg betul ye 😊

Dapatkan Produk shaklee
Hanya di @tfadzlinabeauty
Harga Istimewa untuk pembelian set dan sebotol
Servis terbaik untuk semua rangkaian produk shaklee
Set Kurus
Set Jerawat
Set Jeragat
Set Gastrik
Set Pantang
Set Hamil
Vivix dan macam2 lagi
Berminat wassap fadz di 0129066408 atau klik je link di bio.
Fadz akan guide cara makan mengikut masalah anda
Harga dan konsultansi terbaik

#shaklee #shakleebandarsaujanaputra #vitaminc #kulitcantik #shakleevitaminc #gastrik #esp #setcantikshaklee #Jeragat #jerawat #jerawatbatu #glacomplex #tipskurus #kuruskanbadan #kurus #setkurus #setkurusshaklee #jomkurus #shakleeesp #detox #weightloss #masalahberatbadan #lechitin #herblax #sembelit #vivix #ostematrix #kalsium #sethamil #setpantangshaklee
Fadz mmg selalu amik stock direct dari HQ. Jadi jangan risau pasal expiry date dan pastinya fadz guide Cara makan yg betul ye 😊 Dapatkan Produk shaklee Hanya di @tfadzlinabeauty Harga Istimewa untuk pembelian set dan sebotol Servis terbaik untuk semua rangkaian produk shaklee Set Kurus Set Jerawat Set Jeragat Set Gastrik Set Pantang Set Hamil Vivix dan macam2 lagi Berminat wassap fadz di 0129066408 atau klik je link di bio. Fadz akan guide cara makan mengikut masalah anda Harga dan konsultansi terbaik #shaklee  #shakleebandarsaujanaputra  #vitaminc  #kulitcantik  #shakleevitaminc  #gastrik  #esp  #setcantikshaklee  #Jeragat  #jerawat  #jerawatbatu  #glacomplex  #tipskurus  #kuruskanbadan  #kurus  #setkurus  #setkurusshaklee  #jomkurus  #shakleeesp  #detox  #weightloss  #masalahberatbadan  #lechitin  #herblax  #sembelit  #vivix  #ostematrix  #kalsium  #sethamil  #setpantangshaklee 
apa niat kita bila nak berdiet...
.
first..tak kisah apa jenis diet..atau program yg kita follow.. jk1m,atkins atau senior program kami..masing2 program ada CORE dan cara tersendiri.. bila kita follow 100% apa yg diberi dan dapat result maknanya program itu bagus,berkesan..
.
tapi kita perlu ingat.. bila mula kurus dan slim.. jisim lemak hanya mengecut tapi IA ADA DALAM BADAN KITA... ini yg terjadi bila kita tak jelas dgn kenapa kita berdiet..sebab apa kita mula ubah pemakanan kita..
.
sebab itu bila kita perasan.. ramai yg turun dah cantik..lalui proses yg betul tapi NAIK BALIK..mula stop diet..stop exercise dan makan macam dulu..bila terkumpulnya 7700 kalori yg tak terbakar akan naik 1kg lemak.
.
inshaallah mula fokus dgn WHY kita diet..cuba muhasabah diri dan dapatkan petunjuk yg betul dari-Nya.
.
#sihatdanbonusnyakurus
#teamnickhinhussien 
#youcanloseweightonline .

Coach 0139335801
.
.
#seluarbesar #zalora #tipsdiet #tipskurus #plussize #shawl #kebayaraya #tipssihat #makansihat #jamu #makansihat #jomsihat #sayanakkurus #cabaranturunberatbadan #sizebesar #turun5kgsebulan #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #rapi #jomkurus #gemuk #bajubesar #nealofarhijab #bangkitbersama
apa niat kita bila nak berdiet... . first..tak kisah apa jenis diet..atau program yg kita follow.. jk1m,atkins atau senior program kami..masing2 program ada CORE dan cara tersendiri.. bila kita follow 100% apa yg diberi dan dapat result maknanya program itu bagus,berkesan.. . tapi kita perlu ingat.. bila mula kurus dan slim.. jisim lemak hanya mengecut tapi IA ADA DALAM BADAN KITA... ini yg terjadi bila kita tak jelas dgn kenapa kita berdiet..sebab apa kita mula ubah pemakanan kita.. . sebab itu bila kita perasan.. ramai yg turun dah cantik..lalui proses yg betul tapi NAIK BALIK..mula stop diet..stop exercise dan makan macam dulu..bila terkumpulnya 7700 kalori yg tak terbakar akan naik 1kg lemak. . inshaallah mula fokus dgn WHY kita diet..cuba muhasabah diri dan dapatkan petunjuk yg betul dari-Nya. . #sihatdanbonusnyakurus  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightonline  . Coach 0139335801 . . #seluarbesar  #zalora  #tipsdiet  #tipskurus  #plussize  #shawl  #kebayaraya  #tipssihat  #makansihat  #jamu  #makansihat  #jomsihat  #sayanakkurus  #cabaranturunberatbadan  #sizebesar  #turun5kgsebulan  #dietseimbang  #eathealthy  #bawalexclusive  #kurussihat  #rapi  #jomkurus  #gemuk  #bajubesar  #nealofarhijab  #bangkitbersama 
Sapa rasa kat sini perlu saya bantu?? Angkat tangan✋??? tak mahal pon nk kurus🙊 jgn isau murah2 je hakak jual..yg penting uolls dh boleh kurus dh..jom grab..whatsapp hakak skang !

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
Sapa rasa kat sini perlu saya bantu?? Angkat tangan✋??? tak mahal pon nk kurus🙊 jgn isau murah2 je hakak jual..yg penting uolls dh boleh kurus dh..jom grab..whatsapp hakak skang ! Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual  #kurussihat  #kurusselamat  #skinnyteamalaysia  #detoxmurah  #plussizemalaysia  #kuruscepat  #sayajualdetoxtea  #slimmingherbal  #detoxtea  #slimingtea  #detoxmurah  #nakkuruscepat  #produkkurus  #produkkurus  #jomkurus  #slimmingproducts  #sayanakkurus  #detoxslim  #sayajualdetoxtea  #skinnytea  #fatburner  #detoxteamalaysia  #kempisperut  #jomdetox  #jomkurus  #tehhijau  #langsingcepat  #losyenkurus  #sayanakkurus  #ubatkurus  #kurustanpadiet 
Banyak suplemen time period tak boleh consume
Haa teh kami takde masalah
Time period consume je
Bahan organik mmg macam ni
Silap hari period awak dah cantik dan teratur 👱🏻‍♀️
.
Untuk oder
.
📌SET COMBO RM40
📌SUPER COMBO RM75
📌LOSYEN MARYAM RM35
.
Whatsapp 012 9303448
#DetoxTea #MedinaDesire #teamZiela  #mosaorganics #Mosateam #Jomkurus #slimtea #Skinnytea #Skinnyteatox #sayanakkurus #sayanakcantik #Detoxmalaysia #instagram #sayaminumsayajual #teaviral #teamurah #kakicantiqtea  #Organicproduk #produkorganik  #slimmingtea #bodyshaper #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#inshot #follow4follow  #like4like #like4likers #instalife
Banyak suplemen time period tak boleh consume Haa teh kami takde masalah Time period consume je Bahan organik mmg macam ni Silap hari period awak dah cantik dan teratur 👱🏻‍♀️ . Untuk oder . 📌SET COMBO RM40 📌SUPER COMBO RM75 📌LOSYEN MARYAM RM35 . Whatsapp 012 9303448 #DetoxTea  #MedinaDesire  #teamZiela  #mosaorganics  #Mosateam  #Jomkurus  #slimtea  #Skinnytea  #Skinnyteatox  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #Detoxmalaysia  #instagram  #sayaminumsayajual  #teaviral  #teamurah  #kakicantiqtea  #Organicproduk  #produkorganik  #slimmingtea  #bodyshaper  #kosmetik  #kosmetikmurah  #kosmetikmurahmalaysia #inshot  #follow4follow  #like4like  #like4likers  #instalife 
Kunci Utama Untuk Kurus ialah Protein.

Nak Naik Otot, Maintain Berat atau Nak Turun Berat Kunci ialah protein yg cukup dan Kombinasi yg Betul untuk result yg kita nak. Kalau nak turun berat Mesti Cukup Protein dan Carbo dari Sayur2an.
Untuk meal plan for coachee boleh follow 2nd acc @shee_haw 
Coach Sheehaw +60126468025
Coach Poly +60164905026

#nakkurus #jomkurus #senangkurus #fit #turunberatdirumah #turun5kg
#tipsdiet #kurus #turunlemak
#herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet
Kunci Utama Untuk Kurus ialah Protein. Nak Naik Otot, Maintain Berat atau Nak Turun Berat Kunci ialah protein yg cukup dan Kombinasi yg Betul untuk result yg kita nak. Kalau nak turun berat Mesti Cukup Protein dan Carbo dari Sayur2an. Untuk meal plan for coachee boleh follow 2nd acc @shee_haw Coach Sheehaw +60126468025 Coach Poly +60164905026 #nakkurus  #jomkurus  #senangkurus  #fit  #turunberatdirumah  #turun5kg  #tipsdiet  #kurus  #turunlemak  #herbalifenutrition  #herbalifediet  #weightlossfast  #sayanakkurus  #azamkurus2017  #caradiet  #jomkurus1malaysia  #coachherbalife  #coachkurus  #dietatkins  #malaysiadiet  #hcgdiet  #makrodiet 
Hello3..jom baca testimoni adik ni. Baju lama size XS dah boleh pakai macam zaman selim melim dulu! Untungnyaaa..
.
Tak susah pn nak dapatkan size S atau XS. Hanya perlu minum segelas #Qurose & ikut tips yg sis bg dekat uols.
.
Sape nak sis bantu sampai kurus??
Whatsapp 018-9875742!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hello3..jom baca testimoni adik ni. Baju lama size XS dah boleh pakai macam zaman selim melim dulu! Untungnyaaa.. . Tak susah pn nak dapatkan size S atau XS. Hanya perlu minum segelas #Qurose  & ikut tips yg sis bg dekat uols. . Sape nak sis bantu sampai kurus?? Whatsapp 018-9875742! . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus