an online Instagram web viewer

#jomkurussihat medias

Photos

minum satu uncang teh jer dah boleh rasa perubahannya .lebih2 lagi dlm proses pembuangan .

apa itu ? nih dia D'KURUS DETOX TEA iaitu berasaskan TEH HIJAU yg membantu menyingkirkan lemak yg berlebihan dlm badan .

nak order? Boleh ws 01117823206

#produkkurus #detoxmurah #jomkurussihat
minum satu uncang teh jer dah boleh rasa perubahannya .lebih2 lagi dlm proses pembuangan . apa itu ? nih dia D'KURUS DETOX TEA iaitu berasaskan TEH HIJAU yg membantu menyingkirkan lemak yg berlebihan dlm badan . nak order? Boleh ws 01117823206 #produkkurus  #detoxmurah  #jomkurussihat 
Lakukan kebaikan walau di mana berada semata kerana Allah

#jomkurussihat #misi58kgkakta
Alhamdulillah 
Menu buka puasa tadi

Nasi parboiled
sayur stim
Cencaru bakar
Sambal belacan sikit

Syukur rezeki Allah

#jomkurussihat #misi58kgkakta
Alhamdulillah Menu buka puasa tadi Nasi parboiled sayur stim Cencaru bakar Sambal belacan sikit Syukur rezeki Allah #jomkurussihat  #misi58kgkakta 
Juadah iftar.... Alhamdulillah. Tomyam ayam no msg ok & sayuran 
#iftar#eatcleanfood #eatclean #healthyfood #healthyeating #vegetables #jomkurussihat #misi2018
DAY 22
22/1/2018
Durian ohh durian kenapa ko jahat ? Ko tunggu aku sampai nak bedal ko 😁
.
Nak bagi tahu, teh buah dah ada dalam botol besar. Botol gojes dalamnya ada 25 uncang, lebih jimat lebih berbaloi.
.
Rasa detox ni sedap tak kelat, hari hari boleh minum. Buang toxin dalam badan dengan teh buah hari hari, badan jadi sihat & bertambah slim.
.
CARA NAK HILANGKAN 90 KALORI DALAM 3 ULAS DURIAN MUSANG KING
.
LAKUKAN SALAH SATU AKTIVITI INI 👇
.
💪 Sapu sampah 23 minit
💪 Berjalan pantas 13 minit 💪 Vakum rumah 27 minit .
Info oleh IMAAN SUCI WORLD #imaan #imaansucifacialwipes #detoxtea #kurus #jomkurussihat
Durian ohh durian kenapa ko jahat ? Ko tunggu aku sampai nak bedal ko 😁 . Nak bagi tahu, teh buah dah ada dalam botol besar. Botol gojes dalamnya ada 25 uncang, lebih jimat lebih berbaloi. . Rasa detox ni sedap tak kelat, hari hari boleh minum. Buang toxin dalam badan dengan teh buah hari hari, badan jadi sihat & bertambah slim. . CARA NAK HILANGKAN 90 KALORI DALAM 3 ULAS DURIAN MUSANG KING . LAKUKAN SALAH SATU AKTIVITI INI 👇 . 💪 Sapu sampah 23 minit 💪 Berjalan pantas 13 minit 💪 Vakum rumah 27 minit . Info oleh IMAAN SUCI WORLD #imaan  #imaansucifacialwipes  #detoxtea  #kurus  #jomkurussihat 
Dah nak bulan February, macam mana diet tu? Kan mudah kalau guna Mamam The Diet Plate kat umah dan opis. Tenang fikiran, diet pun senang.
.
http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
.
MD0053
Dah nak bulan February, macam mana diet tu? Kan mudah kalau guna Mamam The Diet Plate kat umah dan opis. Tenang fikiran, diet pun senang. . http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 . MD0053
Menyesal kalau tak cuba ada la. 🙊🙊 Hanya RM40 berkilo-kilo boleh kurang.
Menyesal kalau tak cuba ada la. 🙊🙊 Hanya RM40 berkilo-kilo boleh kurang.
kan dh ckp , #daylysnova ni mmg akn buang lemak2 kita . sbb tu akn sllu kencing .
.
.
#daylysnova
#jomkurussihat
#detoxslim
.
.
#plussize

ANDA MAHU KELIHATAN CANTIK, LANGSING DAN KURUS???
.
.
MASALAH YANG SERING DIHADAPI OLEH ANDA:-
🍎LEMAK KAT PERUT TERJOJOL KELUAR 🍎BADAN TAKDE SHAPE 🍎SUSAH NAK CARI SELUAR & BAJU .
.
Apakata anda cuba KORSET PLUSSIZE - ianya muat untuk si chomel yang beratnya sehingga 150kg tau!!!
.
.
So, bagitau berat anda dan saya akan bagitau saiz yang sesuai😘
.
.
Dapatkan sekarang jugak tau!!!
.
.
Nak tahu lebih detail boleh whatsap😘
📲013.489.0518
📲013.489.0518
📲013.489.0518
.
.
#korsetultraslim
#korsetpembakarlemak
#korsetpelangsing
#korsetpembentukanbadan #korsetkesihatan #korsetcantik #korsetplussize #nakkurus #jomkurus #naksihat #jomsihat #tipskurus #jomkurussihat
#ramping #selulit
#lepaspantang
#codgombak
. . #plussize  ANDA MAHU KELIHATAN CANTIK, LANGSING DAN KURUS??? . . MASALAH YANG SERING DIHADAPI OLEH ANDA:- 🍎LEMAK KAT PERUT TERJOJOL KELUAR 🍎BADAN TAKDE SHAPE 🍎SUSAH NAK CARI SELUAR & BAJU . . Apakata anda cuba KORSET PLUSSIZE - ianya muat untuk si chomel yang beratnya sehingga 150kg tau!!! . . So, bagitau berat anda dan saya akan bagitau saiz yang sesuai😘 . . Dapatkan sekarang jugak tau!!! . . Nak tahu lebih detail boleh whatsap😘 📲013.489.0518 📲013.489.0518 📲013.489.0518 . . #korsetultraslim  #korsetpembakarlemak  #korsetpelangsing  #korsetpembentukanbadan  #korsetkesihatan  #korsetcantik  #korsetplussize  #nakkurus  #jomkurus  #naksihat  #jomsihat  #tipskurus  #jomkurussihat  #ramping  #selulit  #lepaspantang  #codgombak 
Dinner .... telur hancur bersama sayuran.Alhamdulillah
#dinner#eatcleanfood #eatclean #healtyfood #healthyeating #misi2018#roadto62kg #jomkurussihat #jomkurus 
DAY 21
21/1/2018
Salam asar , jom solat awal waktu

#jomkurussihat #misi58kgkakta
Saya kurus makan 6 kali sehari 😊😊😍😍😍
Siapa cakap SEKAT makan BOLEH KURUS ❓❓ 😯😯😯 Dengan plan pemakanan 6 kali sehari saya berjaya kurangkan berat badan daripada 87KG kepada 57KG 💪💪💪 SAYA BOLEH ❕🔥🔥
ANDA PASTI BOLEH ❕ 🔥🔥 SAYA PERCAYA ANDA DI LUAR SANA ADA YANG BERKEINGINAN UNTUK KURUS 🔥🔥 CARI SAYA UNTUK SAYA BANTU ANDA 😊😊😊 📲 http://www.wasap.my/+60177322032

#jomkurussihat
#kurusdengannutrisisihat
#kurusmakannasi
#teamkurusjoyah
Saya kurus makan 6 kali sehari 😊😊😍😍😍 Siapa cakap SEKAT makan BOLEH KURUS ❓❓ 😯😯😯 Dengan plan pemakanan 6 kali sehari saya berjaya kurangkan berat badan daripada 87KG kepada 57KG 💪💪💪 SAYA BOLEH ❕🔥🔥 ANDA PASTI BOLEH ❕ 🔥🔥 SAYA PERCAYA ANDA DI LUAR SANA ADA YANG BERKEINGINAN UNTUK KURUS 🔥🔥 CARI SAYA UNTUK SAYA BANTU ANDA 😊😊😊 📲 http://www.wasap.my/+60177322032 #jomkurussihat  #kurusdengannutrisisihat  #kurusmakannasi  #teamkurusjoyah 
Sunday late lunch.....seperti biasa la x de mood nk mkn nasi lg mkn roti jer.... ank demam mak die pon demam skali.Apa2 pon perjuangan harus diteruskan....
#sundaymood #bertabahlah #siscuba#eatlean #eatcleanfood #eatcleanmalaysia #nevergiveup #untukorangtersayang #justdoit #jomkurussihat #inspiration
DAY 21
21/1/2018
Sarapan pagi ini Alhamdulillah

Pizza telur dan kopi

#jomkurussihat #misi58kgkakta
Pelik ye turun berat badan tanpa bersenam? Bersenam memang penting & boleh boost result sangat pantas. .
.
Tapi penjagaan makanan tu contribute 80% pada berat badan kita. Ada bnyk perubahan lifestyle yg boleh bantu turunkan berat badan tanpa bersenam. Antaranya adalah ambil kalori yg mencukupi, kawal karbo, cukupkan protien & fiber.
.
.
Kami galakkan coachee bersenam, dan kami faham bagaimana keadaan ibu-ibu dan wanita yg rasa bersenam tu susah (sebab tak biasa). Sebab tula pendekatan kami ajak jaga makan dulu, pastu pelan2 adapt healthy lifestyle. .
.
Coach Athirah 0139728263

#kurus2018 #jomkurussihat #kurusonline #makanuntukkurus #dietseimbang #gayahidupsihat #azamkurus2018
Pelik ye turun berat badan tanpa bersenam? Bersenam memang penting & boleh boost result sangat pantas. . . Tapi penjagaan makanan tu contribute 80% pada berat badan kita. Ada bnyk perubahan lifestyle yg boleh bantu turunkan berat badan tanpa bersenam. Antaranya adalah ambil kalori yg mencukupi, kawal karbo, cukupkan protien & fiber. . . Kami galakkan coachee bersenam, dan kami faham bagaimana keadaan ibu-ibu dan wanita yg rasa bersenam tu susah (sebab tak biasa). Sebab tula pendekatan kami ajak jaga makan dulu, pastu pelan2 adapt healthy lifestyle. . . Coach Athirah 0139728263 #kurus2018  #jomkurussihat  #kurusonline  #makanuntukkurus  #dietseimbang  #gayahidupsihat  #azamkurus2018 
Cuba tgok dulu sblum kita kawin mak aiiii kuruih sungguh, lpas tu koi naik koi naik kannnn. Smpai bila kita nk biaq badan kita mkin naik??? . . 
Jom ubah diri kita utk sihat, utk kurus dan comey mcm baru kawin dulu. Nak dak?? Jom whatsapp Iza laju2. 
#kurusselamat #kuruscepat #kurus #buanglemak #buangangindalambadan #buangangin #buangairdalambadan #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatdibetise #gout #kencingmanis #darahtinggi #putih #cantik #langsing #ramping #tehdetoxmalaysia #tehdetox #tehkurus #teh #medinadesire #cikguseo #teammatahari #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #stress
Cuba tgok dulu sblum kita kawin mak aiiii kuruih sungguh, lpas tu koi naik koi naik kannnn. Smpai bila kita nk biaq badan kita mkin naik??? . . Jom ubah diri kita utk sihat, utk kurus dan comey mcm baru kawin dulu. Nak dak?? Jom whatsapp Iza laju2. #kurusselamat  #kuruscepat  #kurus  #buanglemak  #buangangindalambadan  #buangangin  #buangairdalambadan  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkurusberkesan  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatdibetise  #gout  #kencingmanis  #darahtinggi  #putih  #cantik  #langsing  #ramping  #tehdetoxmalaysia  #tehdetox  #tehkurus  #teh  #medinadesire  #cikguseo  #teammatahari  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #jomkurussihat  #stress 
Kalau guna pinggan biasa, kita mesti ingat kita dah letak suku nasi, walhal dah terlebih. Kalau guna pinggan biasa, sayur dan buah mesti kita amik 3 ketul je dan kita ingat kita dah makan cukup sayur dan buah. Kalau guna pinggan biasa mesti terlebih ambil lauk pauk.
.
Letak satu Pinggan Mamam The Diet Plate kat dapur, lama- lama praktis suku-suku separuh lepas tuh mesti dah terbiasa!
.
http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
.
MD0053
Kalau guna pinggan biasa, kita mesti ingat kita dah letak suku nasi, walhal dah terlebih. Kalau guna pinggan biasa, sayur dan buah mesti kita amik 3 ketul je dan kita ingat kita dah makan cukup sayur dan buah. Kalau guna pinggan biasa mesti terlebih ambil lauk pauk. . Letak satu Pinggan Mamam The Diet Plate kat dapur, lama- lama praktis suku-suku separuh lepas tuh mesti dah terbiasa! . http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 . MD0053
Ini sahaja makan malam ni dan sepotong ikan tenggiri. Alhamdulillah rezeki Allah.

#jomkurussihat #misi58kgkakta
Salam isyak buat semua, jom solat awal waktu

#jomkurussihat #misi58kgkakta
.
.
#testimonikorsetultraslim
.
"saya dah cuba ultraslim, rasa dah tak malu nak pakai dress . Tak nampak lelemak diperut dan belakang berlipat2 , selesa sangat" ❤ - Puteri,Shah alam
.
"saya dah cuba ultraslim, nak pergi toilet takde masalah even pakai korset , pembukaan dibawah selesa" -Wani, Gombak
.
"saya dah berjaya lost KG for a few months dengan korset ultraslim lepas dah cuba macam2 produk untuk kurus. lepasni nak share dengan kawan2" -Yati, seremban
.
Of course lah .. Siapa tak suka kan bila nampak ramping macam model gittuw 😀
.
Dengan teknologi "DOUBLE COMPRESSION" membentuk perut & pinggang ramping serta merta .... KAMI HANYA JUAL YANG ORIGINAL 💯%
.
Whatsapp saya sekarang 📲013.489.0518
.
.
#korsetultraslim
#korsetpembakarlemak
#korsetpelangsing
#korsetpembentukanbadan #korsetkesihatan #korsetcantik #korsetplussize #nakkurus #jomkurus #naksihat #jomsihat #tipskurus #jomkurussihat #codgombak
. . #testimonikorsetultraslim  . "saya dah cuba ultraslim, rasa dah tak malu nak pakai dress . Tak nampak lelemak diperut dan belakang berlipat2 , selesa sangat" ❤ - Puteri,Shah alam . "saya dah cuba ultraslim, nak pergi toilet takde masalah even pakai korset , pembukaan dibawah selesa" -Wani, Gombak . "saya dah berjaya lost KG for a few months dengan korset ultraslim lepas dah cuba macam2 produk untuk kurus. lepasni nak share dengan kawan2" -Yati, seremban . Of course lah .. Siapa tak suka kan bila nampak ramping macam model gittuw 😀 . Dengan teknologi "DOUBLE COMPRESSION" membentuk perut & pinggang ramping serta merta .... KAMI HANYA JUAL YANG ORIGINAL 💯% . Whatsapp saya sekarang 📲013.489.0518 . . #korsetultraslim  #korsetpembakarlemak  #korsetpelangsing  #korsetpembentukanbadan  #korsetkesihatan  #korsetcantik  #korsetplussize  #nakkurus  #jomkurus  #naksihat  #jomsihat  #tipskurus  #jomkurussihat  #codgombak 
Alhamdulillah harini dapat 2 orang customer nak try barang baikk ni. Anda bila lg?
.
wasap 0169805698
.
#hudabeauty #aijuicedossierdetox #aijuicedossier #aijuicedossierjohor #dietdetox #airdetox #airdetoxmalaysia #jomkurus #jomkurussihat
Done jogging pagi tadi.
Alhamdulillah

#jomkurussihat #misi58kgkakta
Breakfast pagi ni...... spaghetti sedap pedas menyengat.Ni resepi nya
Spaghetti rebus 100 gm
Skit air rebusan ayam
Sayuran campur anggaran 80 gm
Telur sebiji
Bawang putih & cili padi tumbuk
Cara:
Masukkn air rebusan ayam, sayuran bhn tumbuk.... smpai mendidih . Pastu masukkn telur , kacau skit jer last skali masukkn garam agak2 la.pastu masukkn black pepper garlic powder cili flakes, kacau2 ...siap.Biasa la kakak ni suka pedas2 so kakak tambah cili padi potong . Marvellous 
#breakfast #healtybreakfast #spaghetti #misi2018 #jomkurussihat #healthyfood #malaysianfood #thirdweek #siscuba 
DAY 20
20/1/2018
Breakfast pagi ni...... spaghetti sedap pedas menyengat.Ni resepi nya Spaghetti rebus 100 gm Skit air rebusan ayam Sayuran campur anggaran 80 gm Telur sebiji Bawang putih & cili padi tumbuk Cara: Masukkn air rebusan ayam, sayuran bhn tumbuk.... smpai mendidih . Pastu masukkn telur , kacau skit jer last skali masukkn garam agak2 la.pastu masukkn black pepper garlic powder cili flakes, kacau2 ...siap.Biasa la kakak ni suka pedas2 so kakak tambah cili padi potong . Marvellous #breakfast  #healtybreakfast  #spaghetti  #misi2018  #jomkurussihat  #healthyfood  #malaysianfood  #thirdweek  #siscuba  DAY 20 20/1/2018
Alhamdulillah sarapan pagi ini.

Kopi, salad, telur , sos kew pie

#jomkurussihat #misi58kgkakta
Selamat pagi semua ☺
Alhamdulillah customer ni berjaya turunkn 10 kg.. Kita tumpANG dengar pun dah hppy , bygkn tuan punya badan ? 😉😉😉
Ecxctd habis 
Yg lain bila nk kurus ni 
Xkn nk bior badan membulat jerrr
Jom kurus dri skrg dengan DTRIM 📞017-5279912 .
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim#dtrimmurah#dtrimcom#dtrimoriginal#dtrimmalaysia#dtrimmalaysiaoriginal#dtrimcom#dtrimcommurah#dtrimcombo#dtrimmurahoriginal#dtrimmurahmurah#kurus#kurusdalam2minggu#kurusdansihat#kurussebelumraya#kurusdalam7hari#kurusdalammasa3hari#kurustanpaberlapar#kurustanpasenaman#jomkurus#jomkurus1malaysia#jomkurussihat#gemuk#obesity#obesitysolutions#dtrimcodpenang#dtrimcodshahalam#dtrimcodkajang#dtrimcodori
Selamat pagi semua ☺ Alhamdulillah customer ni berjaya turunkn 10 kg.. Kita tumpANG dengar pun dah hppy , bygkn tuan punya badan ? 😉😉😉 Ecxctd habis Yg lain bila nk kurus ni Xkn nk bior badan membulat jerrr Jom kurus dri skrg dengan DTRIM 📞017-5279912 . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimcom #dtrimoriginal #dtrimmalaysia #dtrimmalaysiaoriginal #dtrimcom #dtrimcommurah #dtrimcombo #dtrimmurahoriginal #dtrimmurahmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurussebelumraya #kurusdalam7hari #kurusdalammasa3hari #kurustanpaberlapar #kurustanpasenaman #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #gemuk #obesity #obesitysolutions #dtrimcodpenang #dtrimcodshahalam #dtrimcodkajang #dtrimcodori 
Alhamdulillah pagi ini timbang turun sikit. Syukur dah ada angka 5 dah kat depan. Lama tunggu ni, alhamdulillah, moga dapat teruskan lagi momentum ini. Moga ada penurunan lagi next week. InshaAllah. Tak kisah asalkan turun sahaja. 100 gram pun turun juga. Yang penting ada penurunan. 💪 kipidap. Tak usah berlawan dengan sesiapa. Cabar dan tundukkan nafsu diri, inshaAllah berjaya. 
Jom jom #misi58kgkakta diteruskan lagi hihi

#jomkurussihat #lapaqgilapagini
Alhamdulillah pagi ini timbang turun sikit. Syukur dah ada angka 5 dah kat depan. Lama tunggu ni, alhamdulillah, moga dapat teruskan lagi momentum ini. Moga ada penurunan lagi next week. InshaAllah. Tak kisah asalkan turun sahaja. 100 gram pun turun juga. Yang penting ada penurunan. 💪 kipidap. Tak usah berlawan dengan sesiapa. Cabar dan tundukkan nafsu diri, inshaAllah berjaya. Jom jom #misi58kgkakta  diteruskan lagi hihi #jomkurussihat  #lapaqgilapagini 
Pelik ye turun berat badan tanpa bersenam? Bersenam memang penting & boleh boost result sangat pantas. .
.
Tapi penjagaan makanan tu contribute 80% pada berat badan kita. Ada bnyk perubahan lifestyle yg boleh bantu turunkan berat badan tanpa bersenam. Antaranya adalah ambil kalori yg mencukupi, kawal karbo, cukupkan protien & fiber.
.
.
Kami galakkan coachee bersenam, dan kami faham bagaimana keadaan ibu-ibu dan wanita yg rasa bersenam tu susah (sebab tak biasa). Sebab tula pendekatan kami ajak jaga makan dulu, pastu pelan2 adapt healthy lifestyle. .
.
Cabaran Kurus intake Februari telah dibuka, utk join klik link dibio 👆#coachsyuhada
.

#kurus2018 #jomkurussihat #kurusonline #makanuntukkurus #dietseimbang #gayahidupsihat #azamkurus2018
Pelik ye turun berat badan tanpa bersenam? Bersenam memang penting & boleh boost result sangat pantas. . . Tapi penjagaan makanan tu contribute 80% pada berat badan kita. Ada bnyk perubahan lifestyle yg boleh bantu turunkan berat badan tanpa bersenam. Antaranya adalah ambil kalori yg mencukupi, kawal karbo, cukupkan protien & fiber. . . Kami galakkan coachee bersenam, dan kami faham bagaimana keadaan ibu-ibu dan wanita yg rasa bersenam tu susah (sebab tak biasa). Sebab tula pendekatan kami ajak jaga makan dulu, pastu pelan2 adapt healthy lifestyle. . . Cabaran Kurus intake Februari telah dibuka, utk join klik link dibio 👆#coachsyuhada  . #kurus2018  #jomkurussihat  #kurusonline  #makanuntukkurus  #dietseimbang  #gayahidupsihat  #azamkurus2018 
" TERSENYUM LEBAR BILA ORANG TEGUR BADAN DAH MULA SUSUT "
.
.
🏆 Tu yang bestnya dengan Clean8 nie. Belum habis sebotol lagi, orang lain dah mula tegur badan dah susut.  Paling ketara tang PERUT tu laa. Tak seBUNCIT seperti dulu lagi. 😃
.
.
Mudahnya dengan Clean8. Hanya 2biji sahaja sehari, Lemak GHAIB 😱
.
.
______________________________________________________
#kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas
" TERSENYUM LEBAR BILA ORANG TEGUR BADAN DAH MULA SUSUT " . . 🏆 Tu yang bestnya dengan Clean8 nie. Belum habis sebotol lagi, orang lain dah mula tegur badan dah susut. Paling ketara tang PERUT tu laa. Tak seBUNCIT seperti dulu lagi. 😃 . . Mudahnya dengan Clean8. Hanya 2biji sahaja sehari, Lemak GHAIB 😱 . . ______________________________________________________ #kurus  #kuruscepat  #kurusputih  #kurussegera  #kurusselepasraya  #kurus7hari  #kurusselamat  #jomkurus  #jomsenaman  #jomkurus1malaysia  #jomkurussihat  #jomkurus2017  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #ubatkurushalal  #ubatkurusherbal  #ubatkurusselamat  #ubatkuruspower  #ubatkurusterbaik  #ubatkurusajaib  #ubatkuruspantas  #jk1m8  #jk1m6  #jk1m5  #kuruspantas 
OMEGA BUY 3 LESS 5%
.
.
OMEGA GUARD merupakan supplement yang berkesan menurunkan BERAT BADAN dan seterusnya dapat membantu kita mendapatkan kesihatan yang lebih baik dan cantik 😍
.
SIAPA YANG PERLU AMBIL OMEGA GUARD?
❤WANITA HAMIL
❤GOLONGAN KANAK-KANAK 1 TAHUN KE ATAS
❤WARGA EMAS
❤MEREKA YANG NAK KURUS
❤PESAKIT GOUT
❤KUAT DAYA INGATAN ( KHUSUS STUDENT & ORANG TUA YANG NYANYUK )
❤LELAKI & WANITA INGINKAN BEBAS KOLESTROL DALAM DARAH
❤PESAKIT KENCING MANIS
❤SAKIT SENDI
❤IBU MENYUSU KETIKA BERPANTANG
❤PESAKIT DARAH TINGGI
.
Apa keistimewaan OMEGA GUARD ?
💚mencegah salur darah tersumbat
💚memelihara fungsi sendi dan tulang
💚mencegah penyakit gout
💚membantu pankreas berfungsi dengan lebih baik
💚bertindak sebagai pemecah lemak & kolestrol
💚merendahkan paras kolestrol
💚omega 3 dapat mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
💚menentang kanser paru paru, kanser prostat & kanser kolon
💚mengatasi masalah kulit sensitif seperti excema, resdung, gatal & merah kemerahan
💚merawat masalah kulit berjerawat teruk dan bernanah
.
Untuk order dan pertanyaan boleh WHATSAPP tiqah for fast reply.
.
Your trusted SID 💞
Tiqah 0175906018.

#shakleekajang
#shakleebangi
#shakleeputrajaya
#jomkurussihat
#omegapromo
#promojanuari
OMEGA BUY 3 LESS 5% . . OMEGA GUARD merupakan supplement yang berkesan menurunkan BERAT BADAN dan seterusnya dapat membantu kita mendapatkan kesihatan yang lebih baik dan cantik 😍 . SIAPA YANG PERLU AMBIL OMEGA GUARD? ❤WANITA HAMIL ❤GOLONGAN KANAK-KANAK 1 TAHUN KE ATAS ❤WARGA EMAS ❤MEREKA YANG NAK KURUS ❤PESAKIT GOUT ❤KUAT DAYA INGATAN ( KHUSUS STUDENT & ORANG TUA YANG NYANYUK ) ❤LELAKI & WANITA INGINKAN BEBAS KOLESTROL DALAM DARAH ❤PESAKIT KENCING MANIS ❤SAKIT SENDI ❤IBU MENYUSU KETIKA BERPANTANG ❤PESAKIT DARAH TINGGI . Apa keistimewaan OMEGA GUARD ? 💚mencegah salur darah tersumbat 💚memelihara fungsi sendi dan tulang 💚mencegah penyakit gout 💚membantu pankreas berfungsi dengan lebih baik 💚bertindak sebagai pemecah lemak & kolestrol 💚merendahkan paras kolestrol 💚omega 3 dapat mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita 💚menentang kanser paru paru, kanser prostat & kanser kolon 💚mengatasi masalah kulit sensitif seperti excema, resdung, gatal & merah kemerahan 💚merawat masalah kulit berjerawat teruk dan bernanah . Untuk order dan pertanyaan boleh WHATSAPP tiqah for fast reply. . Your trusted SID 💞 Tiqah 0175906018. #shakleekajang  #shakleebangi  #shakleeputrajaya  #jomkurussihat  #omegapromo  #promojanuari 
Hari ini ada dua benda yang buat I rasa happy sangat2 sebab dua2 pon barang baik 😍
.
1. Amoura Lip matte sapu2 je dah cantik 💋💋
2. Aijuice Dossier (AD) tuang kat sudu and telan. Perut rasa selesa and boleh tahan kenyang lepas sarapan pagi tadi 😁
.
wassap 0169805698 kalau berminat 😘😘
.
#amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #shimmer #bronzer #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner  #eyeshadow #eyeshadowpalette #makeupaddict #nyx #cosmetics #lipstickmatte #hudabeauty #aijuicedossierdetox #aijuicedossier #aijuicedossierjohor #dietdetox #airdetox #airdetoxmalaysia #jomkurus #jomkurussihat
Hari ini ada dua benda yang buat I rasa happy sangat2 sebab dua2 pon barang baik 😍 . 1. Amoura Lip matte sapu2 je dah cantik 💋💋 2. Aijuice Dossier (AD) tuang kat sudu and telan. Perut rasa selesa and boleh tahan kenyang lepas sarapan pagi tadi 😁 . wassap 0169805698 kalau berminat 😘😘 . #amouralovers  #amouralipstick  #amouralipmatte  #amouracosmetics  #penjagaanbibir  #sheabutter  #arganoil  #malaysianhijjabi  #teambibirsexy  #teamkakjoy  #shimmer  #bronzer  #amouraombretto  #mascarafiber  #eyeliner  #eyeshadow  #eyeshadowpalette  #makeupaddict  #nyx  #cosmetics  #lipstickmatte  #hudabeauty  #aijuicedossierdetox  #aijuicedossier  #aijuicedossierjohor  #dietdetox  #airdetox  #airdetoxmalaysia  #jomkurus  #jomkurussihat 
Assalammualaikum dan salam jumaat buat semua 
#jomkurussihat #misi58kgkakta
Salam jumaat buat semua.Buat yg baik2 , fikir yg baik2 mkn pon kene yg baik2 jugak + sihat ..... betul x?😁overnight oat -oat, chia seeds, apple , raisin & almond 
#breakfast #thirdweek #kekalsihat #fitness #eatcleanfood #malaysianfood #jomkurussihat #jomkurus #oatmealbowl #misi2018
DAY 19
19/1/2018
Selamat pagi semuanya 😁
.
Dengan Mamam The Diet Plate, usaha nak control portion jadi mudah. Sangat membantu dalam penjagaan tubuh badan. .
Senam beria tapi makan tak kawal, tak jadi juga kann.
.
http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
.
MD0053
Selamat pagi semuanya 😁 . Dengan Mamam The Diet Plate, usaha nak control portion jadi mudah. Sangat membantu dalam penjagaan tubuh badan. . Senam beria tapi makan tak kawal, tak jadi juga kann. . http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 . MD0053
aku cuba dapatkan rutin aku yg sihat-sihat :'( contohnya tido 24 jam.okay tak.
.
- mandi sebelum waktu Subuh
- tido pukul 10/11 malam,bangun sebelum Subuh
- berpuasa
- berjalan pagi-pagi
- gym
- hindari kudap2 mcm hindari cinta.eh -.-
- NO SUCH LATE DINNER/supper PLEASE
- get enough water cuz kau orang air,tibaa
- ....get a healthy life , a healthy mind,eh? .
aku sangat dahagakan perubahan, 360' , its not about my weight loss journey alone , its about my intire life . bunyi serius kemain.
.
#prayformysuccess
#misimawar50kg
#duluberatsaya85kg
#akubudakgemok
#budakgym
#gemokisawesome
#myfitnessjourney
#jomkurus
#jomkurussihat
#jomkurus1malaysia
#weightlossmotivation
#weightloss
#nakkurussihat
#positivevibes
aku cuba dapatkan rutin aku yg sihat-sihat :'( contohnya tido 24 jam.okay tak. . - mandi sebelum waktu Subuh - tido pukul 10/11 malam,bangun sebelum Subuh - berpuasa - berjalan pagi-pagi - gym - hindari kudap2 mcm hindari cinta.eh -.- - NO SUCH LATE DINNER/supper PLEASE - get enough water cuz kau orang air,tibaa - ....get a healthy life , a healthy mind,eh? . aku sangat dahagakan perubahan, 360' , its not about my weight loss journey alone , its about my intire life . bunyi serius kemain. . #prayformysuccess  #misimawar50kg  #duluberatsaya85kg  #akubudakgemok  #budakgym  #gemokisawesome  #myfitnessjourney  #jomkurus  #jomkurussihat  #jomkurus1malaysia  #weightlossmotivation  #weightloss  #nakkurussihat  #positivevibes 
hi. first of all, ini adalah sejenis breaking news yg tak ada penonton -.- yeah aku kuat merapu. rgkp ke2 lg merapu.
.
lama menghilang di post sejak aku menyampah nak update bila berat aku bertambah , 10kg bukan cerita lawak kedai kopi weh..dah tahap Starbuck..
.
frankly speaking, aku masih try and errors process. yes , bila aku down, aku tak peduli , aku akan makan malam , gym lagi la umpama kekasih gelap (aku pun xsure apa mksd ayat ni) , berjalan kat taman ? buka-buka mata memang bajet waktu kerja . berjalan kebenda.
.
aku cuba cari balik semangat yg tiba-tiba aku dapat dulu..yg tak semena-mena aku berjaya hilang 20kg within 6 months I think.
.
its all about me and myself..tak ada pasal pihak lain..doakan aku sedar diri sebelum terlambat.
.
betullah kata one of my weight loss icon , orang gemok ni bila kurus sikit kena jaga betul-betul, sebab kita yg gemok ni semacam dah disumpah utk gemok sampai mati. #jagajaga
.
#misimawar50kg
#akubudakgemok 
#gemokisawesome 
#budakgym 
#weightloss
#jomkurussihat 
#jomkurus1malaysia 
#dulusaya85kg
#jomsihat 
#myfitnessjourney 
#howilostmyweight 
#weightlossmotivation
hi. first of all, ini adalah sejenis breaking news yg tak ada penonton -.- yeah aku kuat merapu. rgkp ke2 lg merapu. . lama menghilang di post sejak aku menyampah nak update bila berat aku bertambah , 10kg bukan cerita lawak kedai kopi weh..dah tahap Starbuck.. . frankly speaking, aku masih try and errors process. yes , bila aku down, aku tak peduli , aku akan makan malam , gym lagi la umpama kekasih gelap (aku pun xsure apa mksd ayat ni) , berjalan kat taman ? buka-buka mata memang bajet waktu kerja . berjalan kebenda. . aku cuba cari balik semangat yg tiba-tiba aku dapat dulu..yg tak semena-mena aku berjaya hilang 20kg within 6 months I think. . its all about me and myself..tak ada pasal pihak lain..doakan aku sedar diri sebelum terlambat. . betullah kata one of my weight loss icon , orang gemok ni bila kurus sikit kena jaga betul-betul, sebab kita yg gemok ni semacam dah disumpah utk gemok sampai mati. #jagajaga  . #misimawar50kg  #akubudakgemok  #gemokisawesome  #budakgym  #weightloss  #jomkurussihat  #jomkurus1malaysia  #dulusaya85kg  #jomsihat  #myfitnessjourney  #howilostmyweight  #weightlossmotivation 
Good nite! 
Sebelum beradu sahaja upload gambaq roti canai. Kalau ada hajat utk pekena roti canai esok fikir fikirkan lah. Memang tidak dibenarkan dalam proses penurunan berat badan 😊. #jomkurussihat #misi58kgkakta
Good nite! Sebelum beradu sahaja upload gambaq roti canai. Kalau ada hajat utk pekena roti canai esok fikir fikirkan lah. Memang tidak dibenarkan dalam proses penurunan berat badan 😊. #jomkurussihat  #misi58kgkakta 
Hi semua kesayangn..😘😘
#fatloss ni bukan semata² utk kurus jerk..bole selesaikan masalah period yg xteratur..
.
Hati manyak senang sbb masalah dh selesai😊😊
.
Caya ker caya??
Mehhh sape yg ada masalh period x betul,xteratur,kuar ciput²..wasap Suzy,sye bantu uolls ya...
.
www.wasap.my/60197080667/fatloss
www.wasap.my/60197080667/fatloss

#dmsviral
#fatloss #coffeemonatox
#jomkurussihat
#dmsoriginal 
#trustseller💯
Hi semua kesayangn..😘😘 #fatloss  ni bukan semata² utk kurus jerk..bole selesaikan masalah period yg xteratur.. . Hati manyak senang sbb masalah dh selesai😊😊 . Caya ker caya?? Mehhh sape yg ada masalh period x betul,xteratur,kuar ciput²..wasap Suzy,sye bantu uolls ya... . www.wasap.my/60197080667/fatloss www.wasap.my/60197080667/fatloss #dmsviral  #fatloss  #coffeemonatox  #jomkurussihat  #dmsoriginal  #trustseller 💯
" Alhamdulillah, dulu SELUAR size 29, TAPI sejak gunakan CLEAN8 ni size SEKARANG 29 je.. "
.
.
Masalah Sembelit..Perut B0roii..Berat Berlebihan..Jangan Risau..Kami Boleh Bantu Anda
.
.
Nak Cari Produk Yg Halal, Selamat & Lulus KKM .
.
JOM cuba CLEANTOX >> KINI DIKENALI sebagai "CLEAN 8"
.
.
👍CLEANTOX TERBUKTI BERKESAN!
.
.
Ramai sudah kata TERBUKTI!
______________________________________________________
#kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas
" Alhamdulillah, dulu SELUAR size 29, TAPI sejak gunakan CLEAN8 ni size SEKARANG 29 je.. " . . Masalah Sembelit..Perut B0roii..Berat Berlebihan..Jangan Risau..Kami Boleh Bantu Anda . . Nak Cari Produk Yg Halal, Selamat & Lulus KKM . . JOM cuba CLEANTOX >> KINI DIKENALI sebagai "CLEAN 8" . . 👍CLEANTOX TERBUKTI BERKESAN! . . Ramai sudah kata TERBUKTI! ______________________________________________________ #kurus  #kuruscepat  #kurusputih  #kurussegera  #kurusselepasraya  #kurus7hari  #kurusselamat  #jomkurus  #jomsenaman  #jomkurus1malaysia  #jomkurussihat  #jomkurus2017  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #ubatkurushalal  #ubatkurusherbal  #ubatkurusselamat  #ubatkuruspower  #ubatkurusterbaik  #ubatkurusajaib  #ubatkuruspantas  #jk1m8  #jk1m6  #jk1m5  #kuruspantas 
" ARGHH! PENING FIKIR MASALAH PERUT PERGI DULU DARI BADAN? "
.
.
"Alhamduliilah..Ada Penurunan dalam 4 kilo! InsyaAllah saya akan mengesyorkan kepada rakan-rakan" - Yusri, Johor
.
.
"Saya dah consume Clean8 sejak nama Cleantox lagi. Badan terasa ringan dan pembuangan najis amat lancar!" - Yazid, Kelantan
.
.
Nak jadi seperti MEREKA??
.
.
Whatsapp "C8" ke 014-2422 142
Whatsapp "C8" ke 014-2422 142
Whatsapp "C8" ke 014-2422 142
.
Atau
.
Komen " Saya Nak "
Komen " Saya Nak "
Komen " Saya Nak "
.
.
PERHATIAN! Harga PROMOSI akan tamat pada bila2 masa sahaja tau...
.
.
______________________________________________________
#kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas
" ARGHH! PENING FIKIR MASALAH PERUT PERGI DULU DARI BADAN? " . . "Alhamduliilah..Ada Penurunan dalam 4 kilo! InsyaAllah saya akan mengesyorkan kepada rakan-rakan" - Yusri, Johor . . "Saya dah consume Clean8 sejak nama Cleantox lagi. Badan terasa ringan dan pembuangan najis amat lancar!" - Yazid, Kelantan . . Nak jadi seperti MEREKA?? . . Whatsapp "C8" ke 014-2422 142 Whatsapp "C8" ke 014-2422 142 Whatsapp "C8" ke 014-2422 142 . Atau . Komen " Saya Nak " Komen " Saya Nak " Komen " Saya Nak " . . PERHATIAN! Harga PROMOSI akan tamat pada bila2 masa sahaja tau... . . ______________________________________________________ #kurus  #kuruscepat  #kurusputih  #kurussegera  #kurusselepasraya  #kurus7hari  #kurusselamat  #jomkurus  #jomsenaman  #jomkurus1malaysia  #jomkurussihat  #jomkurus2017  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #ubatkurushalal  #ubatkurusherbal  #ubatkurusselamat  #ubatkuruspower  #ubatkurusterbaik  #ubatkurusajaib  #ubatkuruspantas  #jk1m8  #jk1m6  #jk1m5  #kuruspantas 
KURANGKAN BERAT BADAN DALAM SEMINGGU!!!
.
.
☘Slimming Detox Tea (Rm15)
📌Menurunkan berat badan
📌Mengempiskan perut
📌Hapuskan Lemak degil
📌Atasi masalah sembelit
📌Tidak pahit, tidak kelat
.
.
🍷Kakicantiqtea (Rm25)
📌Mengecilkan lengan, peha, pinggul
📌Mengawal selera makan
📌Meningkatkan metabolisme
📌Membakar kalori dengan pantas
📌Rasa lite ribena, tidak pahit @kelat
.
👗👗👗TOTAL RM40 SAHAJA 1 SET👗
013-6402508(BIEY)
#setkurusbajet #setkurusselamat #setcomborm40 #kuruscepat #kurus #kurusmurah #kurustanpadiet #kurussebelumkahwin #tehkurus #tehdetox #tehpelunturlemakoriginal #ubatkurus #ubatkurusviral #ubatkurussgtberkesan #reviewig #slimming #kakicantiqtea #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat
KURANGKAN BERAT BADAN DALAM SEMINGGU!!! . . ☘Slimming Detox Tea (Rm15) 📌Menurunkan berat badan 📌Mengempiskan perut 📌Hapuskan Lemak degil 📌Atasi masalah sembelit 📌Tidak pahit, tidak kelat . . 🍷Kakicantiqtea (Rm25) 📌Mengecilkan lengan, peha, pinggul 📌Mengawal selera makan 📌Meningkatkan metabolisme 📌Membakar kalori dengan pantas 📌Rasa lite ribena, tidak pahit @kelat . 👗👗👗TOTAL RM40 SAHAJA 1 SET👗 013-6402508(BIEY) #setkurusbajet  #setkurusselamat  #setcomborm40  #kuruscepat  #kurus  #kurusmurah  #kurustanpadiet  #kurussebelumkahwin  #tehkurus  #tehdetox  #tehpelunturlemakoriginal  #ubatkurus  #ubatkurusviral  #ubatkurussgtberkesan  #reviewig  #slimming  #kakicantiqtea  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #jomkurussihat 
Wahhhh !!! Tahniah sis berjaya turun 20kg 😊😊😊
Dasyat ln DTRIM ni 
Senang2 jer dah kurus 
Mudah plak tu 
X perlu diet & x perlu bersenam
Nk kurus jom mula dari sekarang 😉
📞017-5279912 .
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim#dtrimmurah#dtrimcom#dtrimoriginal#dtrimmalaysia#dtrimmalaysiaoriginal#dtrimcom#dtrimcommurah#dtrimcombo#dtrimmurahoriginal#dtrimmurahmurah#kurus#kurusdalam2minggu#kurusdansihat#kurussebelumraya#kurusdalam7hari#kurusdalammasa3hari#kurustanpaberlapar#kurustanpasenaman#jomkurus#jomkurus1malaysia#jomkurussihat#gemuk#obesity#obesitysolutions#dtrimcodpenang#dtrimcodshahalam#dtrimcodkajang#dtrimcodori
Wahhhh !!! Tahniah sis berjaya turun 20kg 😊😊😊 Dasyat ln DTRIM ni Senang2 jer dah kurus Mudah plak tu X perlu diet & x perlu bersenam Nk kurus jom mula dari sekarang 😉 📞017-5279912 . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimcom #dtrimoriginal #dtrimmalaysia #dtrimmalaysiaoriginal #dtrimcom #dtrimcommurah #dtrimcombo #dtrimmurahoriginal #dtrimmurahmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurussebelumraya #kurusdalam7hari #kurusdalammasa3hari #kurustanpaberlapar #kurustanpasenaman #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #gemuk #obesity #obesitysolutions #dtrimcodpenang #dtrimcodshahalam #dtrimcodkajang #dtrimcodori 
☕ Secawan Alana Pelengkap Hari Anda ☕
.
.
- Mengenyangkan dan membantu DIET harian.
- Anti-Oksidan dan membantu  MELAWAN sel KANSER.
- Meneutralkan asid dalam badan.
- Melawaskan pembuangan.
- Menstabilkan  gula dalam darah.
- Menstabilkan Tekanan Darah.
- Mencegah GASTRIK.
- Mencegah MIGRAINE.
- Memberi KESEGARAN dan membantu membekalkan TENAGA sepanjang hari.
- Mengurangkan risiko sakit jantung.
- Membantu meningkatkan metabolisme badan.
- Anti Penuaan

#kopidietsihat
#gundahgulanatanpaalana
☕ Secawan Alana Pelengkap Hari Anda ☕ . . - Mengenyangkan dan membantu DIET harian. - Anti-Oksidan dan membantu MELAWAN sel KANSER. - Meneutralkan asid dalam badan. - Melawaskan pembuangan. - Menstabilkan gula dalam darah. - Menstabilkan Tekanan Darah. - Mencegah GASTRIK. - Mencegah MIGRAINE. - Memberi KESEGARAN dan membantu membekalkan TENAGA sepanjang hari. - Mengurangkan risiko sakit jantung. - Membantu meningkatkan metabolisme badan. - Anti Penuaan #kopidietsihat  #gundahgulanatanpaalana 
.
.
#testimonikorsetultraslim
.
"saya dah cuba ultraslim, rasa dah tak malu nak pakai dress . Tak nampak lelemak diperut dan belakang berlipat2 , selesa sangat" ❤ - Puteri,Shah alam
.
"saya dah cuba ultraslim, nak pergi toilet takde masalah even pakai korset , pembukaan dibawah selesa" -Wani, Gombak
.
"saya dah berjaya lost KG for a few months dengan korset ultraslim lepas dah cuba macam2 produk untuk kurus. lepasni nak share dengan kawan2" -Yati, seremban
.
Of course lah .. Siapa tak suka kan bila nampak ramping macam model gittuw 😀
.
Dengan teknologi "DOUBLE COMPRESSION" membentuk perut & pinggang ramping serta merta .... KAMI HANYA JUAL YANG ORIGINAL 💯%
.
Whatsapp akak sekarang jugak tau😊
📲013.489.0518
.
.
#korsetultraslim
#korsetpembakarlemak
#korsetpelangsing
#korsetpembentukanbadan #korsetkesihatan #korsetcantik #korsetplussize #nakkurus #jomkurus #naksihat #jomsihat #tipskurus #jomkurussihat #codgombak
. . #testimonikorsetultraslim  . "saya dah cuba ultraslim, rasa dah tak malu nak pakai dress . Tak nampak lelemak diperut dan belakang berlipat2 , selesa sangat" ❤ - Puteri,Shah alam . "saya dah cuba ultraslim, nak pergi toilet takde masalah even pakai korset , pembukaan dibawah selesa" -Wani, Gombak . "saya dah berjaya lost KG for a few months dengan korset ultraslim lepas dah cuba macam2 produk untuk kurus. lepasni nak share dengan kawan2" -Yati, seremban . Of course lah .. Siapa tak suka kan bila nampak ramping macam model gittuw 😀 . Dengan teknologi "DOUBLE COMPRESSION" membentuk perut & pinggang ramping serta merta .... KAMI HANYA JUAL YANG ORIGINAL 💯% . Whatsapp akak sekarang jugak tau😊 📲013.489.0518 . . #korsetultraslim  #korsetpembakarlemak  #korsetpelangsing  #korsetpembentukanbadan  #korsetkesihatan  #korsetcantik  #korsetplussize  #nakkurus  #jomkurus  #naksihat  #jomsihat  #tipskurus  #jomkurussihat  #codgombak 
#Repost @mieraleyana
・・・
Salah satu punca berat badan berlebihan sebab tak ada masa nak bersenam, bila dah penat confirm tak larat. Senang kata memang tak rajin sangat nak bersenam pon.. termasuk la Miera...Balik rumah terus nak cari katil dan bantal 😛😴.. coco S ni memang sesuai sangat untuk u all yang ada life busy dan hectic. Hanya 1 sachet coco S bodydream sehari , mampu membakar lemak dalam badan sama macam u all lari 5km. Best kan? Pesanan Miera.. bawa coco S ke ke mana2 u all berada. 😘
. 
JOM! Kekal slim dengan Bodydream Coco-S! .
.
Cepat2 whatsapp dan dm 
Www.wasap.my/60192599709
Www.wasap.my/60192599709
.
.
#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals 
#kuruscantik 
#jomkurussihat 
#nakkurus 
#turunberatbadan
#supplementkurus
#bakarlemak 
#produkkurus #produkterbaik #produklakukeras #produklaris #produkkecantikan #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurus #kurusdengancepat
#cocoslimming #kurustanpapantang
#Repost  @mieraleyana ・・・ Salah satu punca berat badan berlebihan sebab tak ada masa nak bersenam, bila dah penat confirm tak larat. Senang kata memang tak rajin sangat nak bersenam pon.. termasuk la Miera...Balik rumah terus nak cari katil dan bantal 😛😴.. coco S ni memang sesuai sangat untuk u all yang ada life busy dan hectic. Hanya 1 sachet coco S bodydream sehari , mampu membakar lemak dalam badan sama macam u all lari 5km. Best kan? Pesanan Miera.. bawa coco S ke ke mana2 u all berada. 😘 .  JOM! Kekal slim dengan Bodydream Coco-S! . . Cepat2 whatsapp dan dm Www.wasap.my/60192599709 Www.wasap.my/60192599709 . . #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamcocos  #bodygoals  #kuruscantik  #jomkurussihat  #nakkurus  #turunberatbadan  #supplementkurus  #bakarlemak  #produkkurus  #produkterbaik  #produklakukeras  #produklaris  #produkkecantikan  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurus  #kurusdengancepat  #cocoslimming  #kurustanpapantang 
MAMAM pinggan diet tengah VIRAL sekarang. Kumpulkan kawan-kawan diet untuk dapat diskaun.
.

Klik link ni ya: .

http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
.
MD0053
MAMAM pinggan diet tengah VIRAL sekarang. Kumpulkan kawan-kawan diet untuk dapat diskaun. . Klik link ni ya: . http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 . MD0053
"Assalamualaikum sis..nak order lagi Clean8..Alhamdulillah 3 minggu turunn 8kg...Happy sangat.."
.
.
Nak Cari Produk Yg Halal, Selamat & Lulus KKM .
.
CLEAN8 TERBUKTI BERKESAN!
.
.
Ramai sudah kata TERBUKTI!
______________________________________________________
#kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas
"Assalamualaikum sis..nak order lagi Clean8..Alhamdulillah 3 minggu turunn 8kg...Happy sangat.." . . Nak Cari Produk Yg Halal, Selamat & Lulus KKM . . CLEAN8 TERBUKTI BERKESAN! . . Ramai sudah kata TERBUKTI! ______________________________________________________ #kurus  #kuruscepat  #kurusputih  #kurussegera  #kurusselepasraya  #kurus7hari  #kurusselamat  #jomkurus  #jomsenaman  #jomkurus1malaysia  #jomkurussihat  #jomkurus2017  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #ubatkurushalal  #ubatkurusherbal  #ubatkurusselamat  #ubatkuruspower  #ubatkurusterbaik  #ubatkurusajaib  #ubatkuruspantas  #jk1m8  #jk1m6  #jk1m5  #kuruspantas 
17 hb Jan 2017

Sarapan pagi tadi

Telur, salad, kopi

Alhamdulillah syukur rezeki Allah

#jomkurussihat #misi58kgkakta
Alhamdulillah makan tengahari tadi. Mealprep. Nasi, ayam bakar , jelatah, ada cili potong dan kicap sikit.

#jomkurussihat #misi58kgkakta
Alhamdulillah makan tengahari tadi. Mealprep. Nasi, ayam bakar , jelatah, ada cili potong dan kicap sikit. #jomkurussihat  #misi58kgkakta 
Kenapa ramai yg memilih Body Dream coco-S ??
👇👇👇👇
.
☕Tak perlu Diet ❗❗
.
☕Tak perlu pantang Makan ❗❗
.
☕minuman coco yang sedap 👍❗❗
.
☕kekal bertenaga sepanjang hari💪 ❗❗
.
☕Berat badan tetap maintain berhenti minum ❗❗
.
JOM! Kekal slim dengan Bodydream Coco-S! .
.
Cepat2 whatsapp dan dm 
Www.wasap.my/60192599709
Www.wasap.my/60192599709
.
.
#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals 
#kuruscantik 
#jomkurussihat 
#nakkurus 
#turunberatbadan
#supplementkurus
#bakarlemak 
#produkkurus #produkterbaik #produklakukeras #produklaris #produkkecantikan #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurus #kurusdengancepat
Kenapa ramai yg memilih Body Dream coco-S ?? 👇👇👇👇 . ☕Tak perlu Diet ❗❗ . ☕Tak perlu pantang Makan ❗❗ . ☕minuman coco yang sedap 👍❗❗ . ☕kekal bertenaga sepanjang hari💪 ❗❗ . ☕Berat badan tetap maintain berhenti minum ❗❗ . JOM! Kekal slim dengan Bodydream Coco-S! . . Cepat2 whatsapp dan dm Www.wasap.my/60192599709 Www.wasap.my/60192599709 . . #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamcocos  #bodygoals  #kuruscantik  #jomkurussihat  #nakkurus  #turunberatbadan  #supplementkurus  #bakarlemak  #produkkurus  #produkterbaik  #produklakukeras  #produklaris  #produkkecantikan  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurus  #kurusdengancepat 
HANYA RM25❗❗ ☀ Kecilkan peha lengan pinggul
☀ Tingkatkan metabolism
☀ Kawal dan sekat selera makan
☀ Buang air berlebihan dalam badan
☀ Kawal craving dan kudap kudap

Wah banyaknya kelebihan nie. Amat sesuai untuk kita mulakan pagi kita dengan minum Dary Skinny Lengs Tea. Then proses kecutkan lemak dah boleh berlaku sepanjang hari. ❤

RENDAMMINUMKURUS
http://www.wasap.my/60163112643/detoxdarytea
HANYA RM25❗❗ ☀ Kecilkan peha lengan pinggul ☀ Tingkatkan metabolism ☀ Kawal dan sekat selera makan ☀ Buang air berlebihan dalam badan ☀ Kawal craving dan kudap kudap Wah banyaknya kelebihan nie. Amat sesuai untuk kita mulakan pagi kita dengan minum Dary Skinny Lengs Tea. Then proses kecutkan lemak dah boleh berlaku sepanjang hari. ❤ RENDAMMINUMKURUS http://www.wasap.my/60163112643/detoxdarytea
DULU MAKCIK KINI DI PANGGIL ADIK❗❗ Stress!! Bila di panggil makcik..hello aku muda lagi tau!
.
Cuma...cuma...cuma.....
.
Aku gemuk sikit jee..kan tanda  bahagia.
Eh??bahagia ke bila nak cari baju sampai saiz paling besar pon xmuat?? Suami stress pusing 1 Shopping mall pon takde saiz?? .
Jalan sikit dah penat,tambah pulak nak layan kerenah anak melasak..akhirnya mood ⬇⬇ anak jadi mangsa.
.
Dah fed up cuba pelbagai produk tapi tidak berkesan.Jgn putus asa Magicpink akan kembalikan anda semua persis bidadari!  Mp guide smp berjaya!! Mana nak dapat tips  percuma?? Jangan malu2 wasap 0173782945 💯natural No side effect!
#mpbukanbiashebiashe
#mpciptabidadari
#jomkurussihat
#teamhotsmama🔥🔥
DULU MAKCIK KINI DI PANGGIL ADIK❗❗ Stress!! Bila di panggil makcik..hello aku muda lagi tau! . Cuma...cuma...cuma..... . Aku gemuk sikit jee..kan tanda bahagia. Eh??bahagia ke bila nak cari baju sampai saiz paling besar pon xmuat?? Suami stress pusing 1 Shopping mall pon takde saiz?? . Jalan sikit dah penat,tambah pulak nak layan kerenah anak melasak..akhirnya mood ⬇⬇ anak jadi mangsa. . Dah fed up cuba pelbagai produk tapi tidak berkesan.Jgn putus asa Magicpink akan kembalikan anda semua persis bidadari! Mp guide smp berjaya!! Mana nak dapat tips percuma?? Jangan malu2 wasap 0173782945 💯natural No side effect! #mpbukanbiashebiashe  #mpciptabidadari  #jomkurussihat  #teamhotsmama 🔥🔥
Sebiji sehari dah power🔥
.
Bantu buang toksin dalaman & bersihkan usus kita 🥝
#seritoks#kurus#jomkurussihat#seritoksfeedback#serisuperstar
shaklee_mummyez_cantiksihat

SET SLIMMING SIHAT
.
✔Bakar
✔Buang
✔Bina

selain dari proses dia bonus yg akn dapat bila amik set ni ialah
➰kulit cantik halus gebu
➰kawal kolestrol
➰kawal darah tinggi dan strok
➰anjalkn breast
➰miss v makin sempit
.
ada yg berminat boleh wasap akk
www.wasap.my/60123717215/setslimsihat
. 
#shakleeseremban 
#setmudaremaja 
#shakleekeputihan 
#shaklees2 
#shakleevitae 
#shakleevitc
#shakleevivix
#shakleejb 
#shakleeesp 
#setcantikshaklee 
#shakleecarotomax
#shakleesymakansyjual
#gegarvaganza
#shakleecantiksihat
#shakleesynak
#shakleeperfomancedrink
#symakansyjual
#shakleelover
#shakleesynak
#shakleesetpantang
#shakleesetgout
#shakleesetcantik
#shakleesetputih
#shakleeterbaik
#shakleesetsubur
shaklee_mummyez_cantiksihat SET SLIMMING SIHAT . ✔Bakar ✔Buang ✔Bina selain dari proses dia bonus yg akn dapat bila amik set ni ialah ➰kulit cantik halus gebu ➰kawal kolestrol ➰kawal darah tinggi dan strok ➰anjalkn breast ➰miss v makin sempit . ada yg berminat boleh wasap akk www.wasap.my/60123717215/setslimsihat . #shakleeseremban  #setmudaremaja  #shakleekeputihan  #shaklees2  #shakleevitae  #shakleevitc  #shakleevivix  #shakleejb  #shakleeesp  #setcantikshaklee  #shakleecarotomax  #shakleesymakansyjual  #gegarvaganza  #shakleecantiksihat  #shakleesynak  #shakleeperfomancedrink  #symakansyjual  #shakleelover  #shakleesynak  #shakleesetpantang  #shakleesetgout  #shakleesetcantik  #shakleesetputih  #shakleeterbaik  #shakleesetsubur 
Tahukah anda?
Roti putih tergolong dalam kumpulan simple carb.
.
Sekarang, anda sudah jelas ya ... roti mana satukah yang patut dipilih, roti putih ataupun roti wholemeal?
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
📲Coach Ara +60128019050
.
#araabdulmajid #bethebestversionofyou
#WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomsihat #nakdiet #nakkurus #nakkuruskanbadan #instamalaysia 
#tipsdiet #azamkurus2017 #dontjudgeme 
#nutrition #jomkurussihat #onlinecoaching #nakkahwin 
#sihat #nakkuruscepat #jubahbesar #nakkuruscepat #cheatday #politekniknilai #convocationday
Tahukah anda? Roti putih tergolong dalam kumpulan simple carb. . Sekarang, anda sudah jelas ya ... roti mana satukah yang patut dipilih, roti putih ataupun roti wholemeal? . #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  . 📲Coach Ara +60128019050 . #araabdulmajid  #bethebestversionofyou  #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE  #tipskurus  #jomsihat  #nakdiet  #nakkurus  #nakkuruskanbadan  #instamalaysia  #tipsdiet  #azamkurus2017  #dontjudgeme  #nutrition  #jomkurussihat  #onlinecoaching  #nakkahwin  #sihat  #nakkuruscepat  #jubahbesar  #nakkuruscepat  #cheatday  #politekniknilai  #convocationday 
" TERSENYUM LEBAR BILA ORANG TEGUR BADAN DAH MULA SUSUT "
.
.
🏆 Tu yang bestnya dengan Clean8 nie. Belum habis sebotol lagi, orang lain dah mula tegur badan dah susut.  Paling ketara tang PERUT tu laa. Tak seBUNCIT seperti dulu lagi. 😃
.
.
Mudahnya dengan Clean8. Hanya 2biji sahaja sehari, Lemak GHAIB 😱
.
.
______________________________________________________
#kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas
" TERSENYUM LEBAR BILA ORANG TEGUR BADAN DAH MULA SUSUT " . . 🏆 Tu yang bestnya dengan Clean8 nie. Belum habis sebotol lagi, orang lain dah mula tegur badan dah susut. Paling ketara tang PERUT tu laa. Tak seBUNCIT seperti dulu lagi. 😃 . . Mudahnya dengan Clean8. Hanya 2biji sahaja sehari, Lemak GHAIB 😱 . . ______________________________________________________ #kurus  #kuruscepat  #kurusputih  #kurussegera  #kurusselepasraya  #kurus7hari  #kurusselamat  #jomkurus  #jomsenaman  #jomkurus1malaysia  #jomkurussihat  #jomkurus2017  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #ubatkurushalal  #ubatkurusherbal  #ubatkurusselamat  #ubatkuruspower  #ubatkurusterbaik  #ubatkurusajaib  #ubatkuruspantas  #jk1m8  #jk1m6  #jk1m5  #kuruspantas 
.
.
.
"DULU I TAK PERCAYA DENGAN KORSET MURAHAN NI"
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
.
.
Inilah antara kata2 pelanggan kami sebelum ini. Ramai sebenarnya yang was-was untuk mencuba kerana apa yang kami janjikan setelah memiliki korset ini umpama "indah khabar dari rupa" malah tidak padan dengan harganya yang sangat murah. Malah ada juga yang sanggup menghabiskan ribuan ringgit!!
.
KENAPA PERLU BAYAR LEBIH?
sedangkan anda mampu mendapatkan kesan dan hasil yang lebih daripada kami dengan harga yang sangat-sangat berbaloi!!
.
ANTARA MANFAAT YANG WAJIB ANDA RASAI DENGAN PEMAKAIAN KORSET PLUSSIZE INI:-
.
/Memperkemaskan Bentuk Badan Yang Terjojol/Menggeleber
.
/Mengempiskan Perut
.
/Merampingkan Pinggang
.
/Menyokong Bumper Atas & Mengangkat Bumper Belakang
.
/Memperbaiki Posture Tubuh
.
/Meningkatkan Keyakinan Diri
.
.
Ada banyak lagi manfaat yang akan membuatkan anda teruja dan tak sabar untuk mencuba.
.
Dapatkan penerangan dalam whatsapp oleh team kami dan ianya memang dah terbukti tau! .
p/s: pastikan yang original dari team kami baru beli, jika tidak pasti anda akan menyesal..
.
.
DM JE😉😉😉
.
#korsetultraslim
#korsetpembakarlemak
#korsetsoroklemak
#korsetpelangsing
#korsetkesihatan #korsetcantik #korsetplussize #nakkurus #jomkurus #naksihat #jomsihat #tipskurus
#jomkurussihat
#berkahwin#merisik
#bertunang#nikah
#bersanding#bersalin
#aqiqah #berpantang
#bengkung#tungku
#mengurut
#dalampantang
#jamu#ramping
#Kevinzahri#Herbalife
#codbatucavesgombak
. . . "DULU I TAK PERCAYA DENGAN KORSET MURAHAN NI" 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 . . Inilah antara kata2 pelanggan kami sebelum ini. Ramai sebenarnya yang was-was untuk mencuba kerana apa yang kami janjikan setelah memiliki korset ini umpama "indah khabar dari rupa" malah tidak padan dengan harganya yang sangat murah. Malah ada juga yang sanggup menghabiskan ribuan ringgit!! . KENAPA PERLU BAYAR LEBIH? sedangkan anda mampu mendapatkan kesan dan hasil yang lebih daripada kami dengan harga yang sangat-sangat berbaloi!! . ANTARA MANFAAT YANG WAJIB ANDA RASAI DENGAN PEMAKAIAN KORSET PLUSSIZE INI:- . /Memperkemaskan Bentuk Badan Yang Terjojol/Menggeleber . /Mengempiskan Perut . /Merampingkan Pinggang . /Menyokong Bumper Atas & Mengangkat Bumper Belakang . /Memperbaiki Posture Tubuh . /Meningkatkan Keyakinan Diri . . Ada banyak lagi manfaat yang akan membuatkan anda teruja dan tak sabar untuk mencuba. . Dapatkan penerangan dalam whatsapp oleh team kami dan ianya memang dah terbukti tau! . p/s: pastikan yang original dari team kami baru beli, jika tidak pasti anda akan menyesal.. . . DM JE😉😉😉 . #korsetultraslim  #korsetpembakarlemak  #korsetsoroklemak  #korsetpelangsing  #korsetkesihatan  #korsetcantik  #korsetplussize  #nakkurus  #jomkurus  #naksihat  #jomsihat  #tipskurus  #jomkurussihat  #berkahwin #merisik  #bertunang #nikah  #bersanding #bersalin  #aqiqah  #berpantang  #bengkung #tungku  #mengurut  #dalampantang  #jamu #ramping  #Kevinzahri #Herbalife  #codbatucavesgombak 
Akak ni baru muka 2 pil dah lose 5 kg 😲😲😲
Biar betol kak 😲😲😲
Memang betol uolss 
DTRIM memang terbaik 
Bantu uolss kurus tanpa penat & stress 
Watsapp saya 📞017-5279912
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim#dtrimmurah#dtrimcom#dtrimoriginal#dtrimmalaysia#dtrimmalaysiaoriginal#dtrimcom#dtrimcommurah#dtrimcombo#dtrimmurahoriginal#dtrimmurahmurah#kurus#kurusdalam2minggu#kurusdansihat#kurussebelumraya#kurusdalam7hari#kurusdalammasa3hari#kurustanpaberlapar#kurustanpasenaman#jomkurus#jomkurus1malaysia#jomkurussihat#gemuk#obesity#obesitysolutions#dtrimcodpenang#dtrimcodshahalam#dtrimcodkajang#dtrimcodori
Akak ni baru muka 2 pil dah lose 5 kg 😲😲😲 Biar betol kak 😲😲😲 Memang betol uolss DTRIM memang terbaik Bantu uolss kurus tanpa penat & stress Watsapp saya 📞017-5279912 . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimcom #dtrimoriginal #dtrimmalaysia #dtrimmalaysiaoriginal #dtrimcom #dtrimcommurah #dtrimcombo #dtrimmurahoriginal #dtrimmurahmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurussebelumraya #kurusdalam7hari #kurusdalammasa3hari #kurustanpaberlapar #kurustanpasenaman #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #gemuk #obesity #obesitysolutions #dtrimcodpenang #dtrimcodshahalam #dtrimcodkajang #dtrimcodori 
Alhamdulillah sarapan pagi ini. Syukur rezeki Allah.

Telur, Salad, Sos kewpie. dan kopi

#jomkurussihat #misi58kgkakta
Morning vibes!

Dont wait for the perfect moment. Take the moment and make it perfect.

#jomkurussihat #sayanakkurus #freelancedietitian #fitnesstrainer
Alhamdulillah. Bulan pertama, berat saya turun sebanyak 6.7kg. Tidak lagi seperti sebelumnya. Turun 2kg, naik 3kg. Turun 5kg, lepas tu naik, naik dan terus naik tak nak turun-turun dah. 🤦🏻‍♀️ Sehinggalah saya menyertai program #youcanloseweightfromhome, segalanya berubah. Dari bulan ke bulan berat turun dengan baik. 100% secara ONLINE.
.
Mei 2017, 16kg berjaya disingkirkan. 16kg adalah target yang saya sasarkan sejak bulan Januari lagi. Semasa menghadiri majlis graduasi (sekolah menengah) anak-anak perempuan saya, ada kawan anak-anak yang menyangkakan saya ini adalah kakak kepada anak-anak saya.😅
.
Anda ada impian nak turun berat badan? Dah puas diet dan usaha bermacam-macam cara tapi masih tak nampak hasil?
.
Anda nak turunkan berat badan tapi persekitaran tak membantu? Dalam program, anda akan dapat sokongan yang anda perlukan. Ada coach akan beritahu sama ada apa yang anda makan akan membantu anda turun berat atau tidak. Ada kawan-kawan lain yang punya misi yang sama seperti anda. Anda akan lebih kuat dan bersemangat dalam memulakan dan meneruskan journey anda. Semuanya secara STEP BY STEP.
.
Pastikan slot anda sekarang juga. Bertindak segera. Bagi yang tak sempat masuk slot Januari, dah boleh mendaftar untuk kemasukan Februari.
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
📲Coach Ara +60128019050
.
#araabdulmajid #bethebestversionofyou
#WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomsihat #nakdiet #nakkurus #nakkuruskanbadan #instamalaysia 
#tipsdiet #azamkurus2017 #dontjudgeme 
#nutrition #jomkurussihat #onlinecoaching #nakkahwin 
#sihat #nakkuruscepat #jubahbesar #nakkuruscepat #cheatday #politekniknilai #convocationday
Alhamdulillah. Bulan pertama, berat saya turun sebanyak 6.7kg. Tidak lagi seperti sebelumnya. Turun 2kg, naik 3kg. Turun 5kg, lepas tu naik, naik dan terus naik tak nak turun-turun dah. 🤦🏻‍♀️ Sehinggalah saya menyertai program #youcanloseweightfromhome , segalanya berubah. Dari bulan ke bulan berat turun dengan baik. 100% secara ONLINE. . Mei 2017, 16kg berjaya disingkirkan. 16kg adalah target yang saya sasarkan sejak bulan Januari lagi. Semasa menghadiri majlis graduasi (sekolah menengah) anak-anak perempuan saya, ada kawan anak-anak yang menyangkakan saya ini adalah kakak kepada anak-anak saya.😅 . Anda ada impian nak turun berat badan? Dah puas diet dan usaha bermacam-macam cara tapi masih tak nampak hasil? . Anda nak turunkan berat badan tapi persekitaran tak membantu? Dalam program, anda akan dapat sokongan yang anda perlukan. Ada coach akan beritahu sama ada apa yang anda makan akan membantu anda turun berat atau tidak. Ada kawan-kawan lain yang punya misi yang sama seperti anda. Anda akan lebih kuat dan bersemangat dalam memulakan dan meneruskan journey anda. Semuanya secara STEP BY STEP. . Pastikan slot anda sekarang juga. Bertindak segera. Bagi yang tak sempat masuk slot Januari, dah boleh mendaftar untuk kemasukan Februari. . #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  . 📲Coach Ara +60128019050 . #araabdulmajid  #bethebestversionofyou  #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE  #tipskurus  #jomsihat  #nakdiet  #nakkurus  #nakkuruskanbadan  #instamalaysia  #tipsdiet  #azamkurus2017  #dontjudgeme  #nutrition  #jomkurussihat  #onlinecoaching  #nakkahwin  #sihat  #nakkuruscepat  #jubahbesar  #nakkuruscepat  #cheatday  #politekniknilai  #convocationday 
Mati itu pasti

Salam maghrib

#jomkurussihat #misi58kgkakta
Alhamdulillah rezeki berbuka puasa hari ini.

Nasi, saukaraut, jelatah, cili potong, ayam bakar , kuah kari sikit, kopi arabica kacip fatimah dan manjakani

Alhamdulillah kenyang

#jomkurussihat #misi58kgkakta #bukapuasa
Alhamdulillah rezeki berbuka puasa hari ini. Nasi, saukaraut, jelatah, cili potong, ayam bakar , kuah kari sikit, kopi arabica kacip fatimah dan manjakani Alhamdulillah kenyang #jomkurussihat  #misi58kgkakta  #bukapuasa 
BODYDREAM COCO S

Baju size apa sekarang??
XS...sebelum ni M atau L. .
.
Kembalikan size XS jommmm
.
.
SO Slim Now OR Cry Later
Buy Now CoCo S or Fibermax 
019-2599709
019-2599709
019-2599709
#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax 
#slimming
#PerutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang
#jomkurussihat 
#nakkurus 
#bakarlemak
#ubatkurus
#cuciusus
#detox
#sayajualoriginal
#MisiKurusSihat2018
#kekasihpaksarela
BODYDREAM COCO S Baju size apa sekarang?? XS...sebelum ni M atau L. . . Kembalikan size XS jommmm . . SO Slim Now OR Cry Later Buy Now CoCo S or Fibermax  019-2599709 019-2599709 019-2599709 #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamcocos  #bodygoals  #cocos  #fibermax  #slimming  #PerutKempis  #kuruscantik  #kurusCepat  #supplementkurus  #turunberatbadan  #kurustanpapantang  #jomkurussihat  #nakkurus  #bakarlemak  #ubatkurus  #cuciusus  #detox  #sayajualoriginal  #MisiKurusSihat2018  #kekasihpaksarela 
🔥 TESTIMONI BERJAYA 🔥
.
.
Tak nak ke jadi macam diorang ni?
.
Mai sini kita ajar korang macam mana nak kurus dengan mudah.. 😁
.
.
Whatsapp je 014-2422 142... Insyaallah minggu depan dah kurus.. 😘
.
.
______________________________________________________
#kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas
🔥 TESTIMONI BERJAYA 🔥 . . Tak nak ke jadi macam diorang ni? . Mai sini kita ajar korang macam mana nak kurus dengan mudah.. 😁 . . Whatsapp je 014-2422 142... Insyaallah minggu depan dah kurus.. 😘 . . ______________________________________________________ #kurus  #kuruscepat  #kurusputih  #kurussegera  #kurusselepasraya  #kurus7hari  #kurusselamat  #jomkurus  #jomsenaman  #jomkurus1malaysia  #jomkurussihat  #jomkurus2017  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #ubatkurushalal  #ubatkurusherbal  #ubatkurusselamat  #ubatkuruspower  #ubatkurusterbaik  #ubatkurusajaib  #ubatkuruspantas  #jk1m8  #jk1m6  #jk1m5  #kuruspantas 
.
.
#testimonikorsetultraslim
.
"saya dah cuba ultraslim, rasa dah tak malu nak pakai dress . Tak nampak lelemak diperut dan belakang berlipat2 , selesa sangat" ❤ - Puteri,Shah alam
.
"saya dah cuba ultraslim, nak pergi toilet takde masalah even pakai korset , pembukaan dibawah selesa" -Wani, Gombak
.
"saya dah berjaya lost KG for a few months dengan korset ultraslim lepas dah cuba macam2 produk untuk kurus. lepasni nak share dengan kawan2" -Yati, seremban
.
Of course lah .. Siapa tak suka kan bila nampak ramping macam model gittuw 😀
.
Dengan teknologi "DOUBLE COMPRESSION" membentuk perut & pinggang ramping serta merta .... KAMI HANYA JUAL YANG ORIGINAL 💯%
.
Whatsapp akak sekarang jugak tau😊
📲013.489.0518
.
.
#korsetultraslim
#korsetpembakarlemak
#korsetpelangsing
#korsetpembentukanbadan #korsetkesihatan #korsetcantik #korsetplussize #nakkurus #jomkurus #naksihat #jomsihat #tipskurus #jomkurussihat #codgombak
. . #testimonikorsetultraslim  . "saya dah cuba ultraslim, rasa dah tak malu nak pakai dress . Tak nampak lelemak diperut dan belakang berlipat2 , selesa sangat" ❤ - Puteri,Shah alam . "saya dah cuba ultraslim, nak pergi toilet takde masalah even pakai korset , pembukaan dibawah selesa" -Wani, Gombak . "saya dah berjaya lost KG for a few months dengan korset ultraslim lepas dah cuba macam2 produk untuk kurus. lepasni nak share dengan kawan2" -Yati, seremban . Of course lah .. Siapa tak suka kan bila nampak ramping macam model gittuw 😀 . Dengan teknologi "DOUBLE COMPRESSION" membentuk perut & pinggang ramping serta merta .... KAMI HANYA JUAL YANG ORIGINAL 💯% . Whatsapp akak sekarang jugak tau😊 📲013.489.0518 . . #korsetultraslim  #korsetpembakarlemak  #korsetpelangsing  #korsetpembentukanbadan  #korsetkesihatan  #korsetcantik  #korsetplussize  #nakkurus  #jomkurus  #naksihat  #jomsihat  #tipskurus  #jomkurussihat  #codgombak 
" CAIRKAN L€MAK P€RUT hanya 2 biji sehari "
.
.
"TQ dek sebab kenalkan produk nie. Kini b€rat akak makin susut, Lmk dah kurang. Baru 7 hari amalkan produk nie - Aziah 35 Shah Alam"
.
.
Dijamin selamat kerana mendapat pengesahan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
.
✔ KKM No - MAL06061488T
.
✔ HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013)
.
✔ 100% Herba
.
✔ Tiada bahan kimia
.
✔ Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice)
.
✔ Tak perlu bancuh dan sebagainya! Hanya TELAN dan tunggu hasil
.
.
-----------------
KELEBIHAN
-----------------
.
✔ Mengurangkan berat badan
.
✔ Membantu menghilangkan toksi2 dlm badan
.
✔ Membersihkan usus
.
✔ Mengeluarkan l€mak berlebihan
.
✔ Mengeluarkan kotoran dalaman & makanan tidak hadam
.
✔ Mengelakkan sakit pd bahagian p€rut
.
✔ Mengatasi masalah P€mbuanggan & angin
.
✔ Melancarkan perjalanan darah
.
.
Dijamin SELAMAT
.
.
berminat?
.
Whatsapp "C8" ke 014-2422 142
Whatsapp "C8" ke 014-2422 142
Whatsapp "C8" ke 014-2422 142
.
______________________________________
#kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas
" CAIRKAN L€MAK P€RUT hanya 2 biji sehari " . . "TQ dek sebab kenalkan produk nie. Kini b€rat akak makin susut, Lmk dah kurang. Baru 7 hari amalkan produk nie - Aziah 35 Shah Alam" . . Dijamin selamat kerana mendapat pengesahan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) . ✔ KKM No - MAL06061488T . ✔ HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013) . ✔ 100% Herba . ✔ Tiada bahan kimia . ✔ Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice) . ✔ Tak perlu bancuh dan sebagainya! Hanya TELAN dan tunggu hasil . . ----------------- KELEBIHAN ----------------- . ✔ Mengurangkan berat badan . ✔ Membantu menghilangkan toksi2 dlm badan . ✔ Membersihkan usus . ✔ Mengeluarkan l€mak berlebihan . ✔ Mengeluarkan kotoran dalaman & makanan tidak hadam . ✔ Mengelakkan sakit pd bahagian p€rut . ✔ Mengatasi masalah P€mbuanggan & angin . ✔ Melancarkan perjalanan darah . . Dijamin SELAMAT . . berminat? . Whatsapp "C8" ke 014-2422 142 Whatsapp "C8" ke 014-2422 142 Whatsapp "C8" ke 014-2422 142 . ______________________________________ #kurus  #kuruscepat  #kurusputih  #kurussegera  #kurusselepasraya  #kurus7hari  #kurusselamat  #jomkurus  #jomsenaman  #jomkurus1malaysia  #jomkurussihat  #jomkurus2017  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #ubatkurushalal  #ubatkurusherbal  #ubatkurusselamat  #ubatkuruspower  #ubatkurusterbaik  #ubatkurusajaib  #ubatkuruspantas  #jk1m8  #jk1m6  #jk1m5  #kuruspantas 
💯 yes you can! No body can stop you if you willing to change. Change now or you will regret later.
Stay tuned for our next XTRAFIT new incoming season💪💪💪💪.
.
.
.
.
#xtrafit #xtrafitteamcoachsyafiq #xtraeffortxtraresult #morethanfitness #shahalamgroupworkout #fitmalaysia #fitmom #fitdad #fitissunnah #fittilljannah #nakkurus #jomkurus #jomkurussihat #brocuba #siscuba #workoutgroup #mohkita #jangantunggulama2 #onlineshopping #onlineig
Pada masa ini, di dunia barat telah berkembang suatu sistem dikenali ‘Sistem Diet 5-2’. ‘Sistem Diet 5-2’ bermaksud, puasa 2 hari dan tidak berpuasa selama 5 hari. Sistem diet ini terbukti merupakan sistem diet yang berkesan untuk menjaga kesihatan dan menurunkan pengambilan kalori.

Ketika kebaikan sistem diet ini baru diketahui, umat Islam telah mempunyai format diet 5-2 sejak 1400 tahun lalu melalui ibadah puasa sunat hari Isnin & Khamis yang merupakan kaedah puasa dua kali dalam seminggu.

#jomkurussihat #misi58kgkakta #jompuasasunat
Pada masa ini, di dunia barat telah berkembang suatu sistem dikenali ‘Sistem Diet 5-2’. ‘Sistem Diet 5-2’ bermaksud, puasa 2 hari dan tidak berpuasa selama 5 hari. Sistem diet ini terbukti merupakan sistem diet yang berkesan untuk menjaga kesihatan dan menurunkan pengambilan kalori. Ketika kebaikan sistem diet ini baru diketahui, umat Islam telah mempunyai format diet 5-2 sejak 1400 tahun lalu melalui ibadah puasa sunat hari Isnin & Khamis yang merupakan kaedah puasa dua kali dalam seminggu. #jomkurussihat  #misi58kgkakta  #jompuasasunat 
Konsisten 2biji 1/2 jam before breakfast..
Pastu tengok lepas 14hri..
Cnfrmmm bertukau size..😱😱
Xyah caya..cuba jer terusss...
😉😉😉 #fatloss 
#jomkurussihat 
#dmsviral 
#0197080667
Kita hanya merancang Allah jua yang menentukan

#jomkurussihat #misi58kgkakta
Breakfast arini..... Alhamdulillah kenyang.....
#breakfast #healthyeating #misi2018 #jomkurussihat #alhamdulillah #siscuba#nevergiveup #icandoit #justdoit
DAY 14
14/1/2018
.
.
"DULU I TAK PERCAYA DENGAN KORSET MURAHAN NI"
.
.
Inilah antara kata2 pelanggan kami sebelum ini. Ramai sebenarnya yang was-was untuk mencuba kerana apa yang kami janjikan setelah memiliki korset ini umpama "indah khabar dari rupa" malah tidak padan dengan harganya yang sangat murah. Malah ada juga yang sanggup menghabiskan ribuan ringgit!!
.
KENAPA PERLU BAYAR LEBIH?
sedangkan anda mampu mendapatkan kesan dan hasil yang lebih daripada kami dengan harga yang sangat-sangat berbaloi!!
.
ANTARA MANFAAT YANG WAJIB ANDA RASAI DENGAN PEMAKAIAN KORSET PLUSSIZE INI:-
.
/Memperkemaskan Bentuk Badan Yang Terjojol/Menggeleber
.
/Mengempiskan Perut
.
/Merampingkan Pinggang
.
/Menyokong Bumper Atas & Mengangkat Bumper Belakang
.
/Memperbaiki Posture Tubuh
.
/Meningkatkan Keyakinan Diri
.
.
Ada banyak lagi manfaat yang akan membuatkan anda teruja dan tak sabar untuk mencuba.
.
Dapatkan penerangan dalam whatsapp oleh team kami dan ianya memang dah terbukti tau! .
p/s: pastikan yang original dari team kami baru beli, jika tidak pasti anda akan menyesal..
.
.
DM JE!!😊😊😊
.
.
#korsetultraslim
#korsetpembakarlemak
#korsetsoroklemak
#korsetpelangsing
#korsetkesihatan #korsetcantik 
#korsetplussize #nakkurus 
#jomkurus #naksihat #jomsihat #tipskurus
#jomkurussihat
#berkahwin#merisik
#bertunang#nikah
#bersanding#bersalin
#aqiqah #berpantang
#bengkung#tungku
#mengurut
#dalampantang
#jamu#ramping
#Kevinzahri#Herbalife
#codbatucavesgombak
. . "DULU I TAK PERCAYA DENGAN KORSET MURAHAN NI" . . Inilah antara kata2 pelanggan kami sebelum ini. Ramai sebenarnya yang was-was untuk mencuba kerana apa yang kami janjikan setelah memiliki korset ini umpama "indah khabar dari rupa" malah tidak padan dengan harganya yang sangat murah. Malah ada juga yang sanggup menghabiskan ribuan ringgit!! . KENAPA PERLU BAYAR LEBIH? sedangkan anda mampu mendapatkan kesan dan hasil yang lebih daripada kami dengan harga yang sangat-sangat berbaloi!! . ANTARA MANFAAT YANG WAJIB ANDA RASAI DENGAN PEMAKAIAN KORSET PLUSSIZE INI:- . /Memperkemaskan Bentuk Badan Yang Terjojol/Menggeleber . /Mengempiskan Perut . /Merampingkan Pinggang . /Menyokong Bumper Atas & Mengangkat Bumper Belakang . /Memperbaiki Posture Tubuh . /Meningkatkan Keyakinan Diri . . Ada banyak lagi manfaat yang akan membuatkan anda teruja dan tak sabar untuk mencuba. . Dapatkan penerangan dalam whatsapp oleh team kami dan ianya memang dah terbukti tau! . p/s: pastikan yang original dari team kami baru beli, jika tidak pasti anda akan menyesal.. . . DM JE!!😊😊😊 . . #korsetultraslim  #korsetpembakarlemak  #korsetsoroklemak  #korsetpelangsing  #korsetkesihatan  #korsetcantik  #korsetplussize  #nakkurus  #jomkurus  #naksihat  #jomsihat  #tipskurus  #jomkurussihat  #berkahwin #merisik  #bertunang #nikah  #bersanding #bersalin  #aqiqah  #berpantang  #bengkung #tungku  #mengurut  #dalampantang  #jamu #ramping  #Kevinzahri #Herbalife  #codbatucavesgombak