an online Instagram web viewer

#jomselawat medias

Photos

Tercari cari beg Na'al / capal..?
.
.
Sesuai untuk dibawa ke majlis agama, maulid, kuliah, usrah, dan dimana mana ๐Ÿ˜‚
.
.
.
BEG NIQABIS / BEG CAPAL .
.
Nak tahu kelebihan beg #mahudnacollection? โฃ
.
.
.
Beg Berzip ๐Ÿ˜
Senang dibawa ๐Ÿ˜
Kanvas ๐Ÿ˜
Boleh isi banyak barang ๐Ÿ˜
Tahan lasak ๐Ÿ˜
Berpatutan ๐Ÿ˜
Boleh dibawa kemana mana majlis ๐Ÿ˜
.
.
BEG NA'AL / CAPAL BEREXCLUSIVE DENGAN SULAMAN YANG TAHAN LASAK!!
.
.

HARGA SEMUA TERMASUK POS โฃ
ANDA MEMBELI, ANDA JUGA MENDERMA di Negara Miskin di Hudaidah, Yaman. .
.
.
HARGA bermula dari rm38 - rm100 TERMASUK POSTAGE TAU๐Ÿ˜
.
.
#mahudnacollection #BegNiqabie #beghitam #beglawa #begmurah #begmalaysia #Malaysia #sayajualsayapakai #membelisambilmenderma #begcapal #begnaal #capalnabi #jomselawat
Tercari cari beg Na'al / capal..? . . Sesuai untuk dibawa ke majlis agama, maulid, kuliah, usrah, dan dimana mana ๐Ÿ˜‚ . . . BEG NIQABIS / BEG CAPAL . . Nak tahu kelebihan beg #mahudnacollection ? โฃ . . . Beg Berzip ๐Ÿ˜ Senang dibawa ๐Ÿ˜ Kanvas ๐Ÿ˜ Boleh isi banyak barang ๐Ÿ˜ Tahan lasak ๐Ÿ˜ Berpatutan ๐Ÿ˜ Boleh dibawa kemana mana majlis ๐Ÿ˜ . . BEG NA'AL / CAPAL BEREXCLUSIVE DENGAN SULAMAN YANG TAHAN LASAK!! . . HARGA SEMUA TERMASUK POS โฃ ANDA MEMBELI, ANDA JUGA MENDERMA di Negara Miskin di Hudaidah, Yaman. . . . HARGA bermula dari rm38 - rm100 TERMASUK POSTAGE TAU๐Ÿ˜ . . #mahudnacollection  #BegNiqabie  #beghitam  #beglawa  #begmurah  #begmalaysia  #Malaysia  #sayajualsayapakai  #membelisambilmenderma  #begcapal  #begnaal  #capalnabi  #jomselawat 
As salam. Alhamdulillah pin capal dah habis stok. Kita buka pre order untuk next batch. ๐Ÿ˜Ž
-
๐Ÿ“ฒ klik nombor di ruang bio untuk tempahan.
-
#almiskperfumeXthecapal #kasturi #minyakwangi #almisk #perfume #kasturiwangi #Fragrance #almiskperfume #style #love #lovesunnah #arabicperfume #global #patiminyakkasturi #pincapal #pincapalcantik #pincapalselangor #pincapalbangi #pincapalKL #pincapalgombak #love #lovesunnah #jomselawat
Selawat itu tanda cinta Dan ingatan kita buat Rasulullah s.a.w.

#jomselawat
Selawat itu tanda cinta Dan ingatan kita buat Rasulullah s.a.w. #jomselawat 
.
ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู
ุตูŽุจูŽุงุญู ุงู„ู’ุฎูŽูŠู’ุฑ
.
SUBHANALLAH
ALHAMDULILLAH
LAILAHAILLALLAH
ALLAHUAKBAR
.
.
#salam28rabiulakhir #Alhamdulillah #syukurselalu #bepositivie #keepsmile #staystrong #islamicblogger #bloggerlife #tentangyaya #kbba9
#jomselawat
.
ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ูฐ ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ูฐ ุงูฐู„ู ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏ๐Ÿ’œ
. ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู ุตูŽุจูŽุงุญู ุงู„ู’ุฎูŽูŠู’ุฑ . SUBHANALLAH ALHAMDULILLAH LAILAHAILLALLAH ALLAHUAKBAR . . #salam28rabiulakhir  #Alhamdulillah  #syukurselalu  #bepositivie  #keepsmile  #staystrong  #islamicblogger  #bloggerlife  #tentangyaya  #kbba9  #jomselawat  . ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ูฐ ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ูฐ ุงูฐู„ู ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏ๐Ÿ’œ
Jom selawat!
.
Backdrop montage persembahan @nurhelizahelmi dan @hazwanihelmi pada anugerah nasyid 2017.
.
Video : @lumierefilms_ .

#an17 #jomselawat #lumierepictures #lumierefilms
.
ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู
ุตูŽุจูŽุงุญู ุงู„ู’ุฎูŽูŠู’ุฑ
.
Alhamdulillahilladzi bi ni'matihi tatimmush sholihaat.
Segala puji bagi Allah yang dengan nikmat-Nya segala kebaikan menjadi sempurna.
.
Semoga juga hari ini lebih baik dr hari2 yang lalu. Dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan kita semua. InshaAllah amin ya rabb.๐Ÿƒ
.
Kredit pic : @abbasy_islamicdesign
.
.
#salam27rabiulakhir #Alhamdulillah #syukurselalu #itsmonday #bepositivie #keepsmile #staystrong #islamicblogger #bloggerlife #tentangyaya #kbba9
#jomselawat
.
ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ูฐ ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ูฐ ุงูฐู„ู ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏ๐Ÿ’œ
. ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู ุตูŽุจูŽุงุญู ุงู„ู’ุฎูŽูŠู’ุฑ . Alhamdulillahilladzi bi ni'matihi tatimmush sholihaat. Segala puji bagi Allah yang dengan nikmat-Nya segala kebaikan menjadi sempurna. . Semoga juga hari ini lebih baik dr hari2 yang lalu. Dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan kita semua. InshaAllah amin ya rabb.๐Ÿƒ . Kredit pic : @abbasy_islamicdesign . . #salam27rabiulakhir  #Alhamdulillah  #syukurselalu  #itsmonday  #bepositivie  #keepsmile  #staystrong  #islamicblogger  #bloggerlife  #tentangyaya  #kbba9  #jomselawat  . ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ูฐ ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ูฐ ุงูฐู„ู ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏ๐Ÿ’œ
#supportadik

Great opening by @fadzlifareast featuring @marhaen_official (@saif.anwarmalek) that makes him deserved to win #AN17. Great song, great input! Yang lain pon tak kurang hebatnya ๐Ÿ˜Š Keep spreading the dakwah gais! 
#an17 #syahadah #fadzlifareast
#salam #jomselawat #kakja @nurhelizahelmi @altimet @lah_ahmad
#supportadik  Great opening by @fadzlifareast featuring @marhaen_official (@saif.anwarmalek) that makes him deserved to win #AN17 . Great song, great input! Yang lain pon tak kurang hebatnya ๐Ÿ˜Š Keep spreading the dakwah gais! #an17  #syahadah  #fadzlifareast  #salam  #jomselawat  #kakja  @nurhelizahelmi @altimet @lah_ahmad
#sambalsedap.. #sambalhitam " Sekali Merasa Hati Terpikat " .. #selera akan jadi huru hara kalau lama tak.. #makan ๐Ÿ˜… #terimakasih  #peminat #setia .. Insya Allah, esok Mummy, pos yea ๐Ÿ˜„

Utk tempahan Sila W.App : 019 7007338

#syukurselalu 
#therunningmom 
#islamisfirstclass 
#jomselawat 
#jomjadiorangbaikbaik 
#instantfood 
#halalfood 
#travelfood 
#foodhalal
#halal
#travel
#percutian
#haji
#umrah
#percutianbajet
#bazar
#bazarpaknil
Orang yang banyak selawat kepada rasulullah saw adalah orang yang dekat dengan baginda..Selawat juga mempunyai banyak kelebihannya..Jom kita sama sama berselawat kepada rasulullah saw.. #renungkan #jomselawat #islam #muhasabahdiri #allahsayangkita #allahuakbar #dakwah #ahmadcreate #kerjadakwah #sebarkandakwah
Kami berselawat satu stadium ... #jomselawat by #helizahelmi #an17
Alhamdulillah My Idol sis
@hazwanihelmi @nurhelizahelmi 
#jomselawat
Alhamdulillah My Idol sis @hazwanihelmi @nurhelizahelmi #jomselawat 
#jomselawat @hazwanihelmi #beatbox @nurhelizahelmi terbaik
NEW ARRIVAL
๐Ÿ’žSARIMA 3 LAYER ๐Ÿ’ž โœ”material chiffon โœ”wrna menarik sekodi
โœ”saiz L & XL
โœ”min borong 10 helai
SAIZ M
10 HELAI/ RM200
20 HELAI/ RM340
SAIZ L
10 HELAI/ RM210
20HELAI / RM360
FREE POSTAGE S/M
RM15 S/S
Www.wasap.my/60143645593
#sarima2layer #sarimadenimborong #sarima #freesize #bruneishop #singapuratudung #sabah #sarawakian #likeforlike #follow4like #jomborongtudungtelekungjubah #jomborong #sayajualtudung #warnawarni #tudungmurah #jomselawat #pemborong #semenanjungmalaysia #belibanyaklebihmurah
NEW ARRIVAL ๐Ÿ’žSARIMA 3 LAYER ๐Ÿ’ž โœ”material chiffon โœ”wrna menarik sekodi โœ”saiz L & XL โœ”min borong 10 helai SAIZ M 10 HELAI/ RM200 20 HELAI/ RM340 SAIZ L 10 HELAI/ RM210 20HELAI / RM360 FREE POSTAGE S/M RM15 S/S Www.wasap.my/60143645593 #sarima2layer  #sarimadenimborong  #sarima  #freesize  #bruneishop  #singapuratudung  #sabah  #sarawakian  #likeforlike  #follow4like  #jomborongtudungtelekungjubah  #jomborong  #sayajualtudung  #warnawarni  #tudungmurah  #jomselawat  #pemborong  #semenanjungmalaysia  #belibanyaklebihmurah 
My familyโค๏ธ๐Ÿ˜„
.
Baju: @altelia_amani 
#an17
#jomselawat
My familyโค๏ธ๐Ÿ˜„ . Baju: @altelia_amani #an17  #jomselawat 
Jom Selawat .
๐Ÿ‘š: @altelia_amani ๐Ÿ’„ : @atiharun 
#AN17
#JomSelawat
Jom Selawat . ๐Ÿ‘š: @altelia_amani ๐Ÿ’„ : @atiharun #AN17  #JomSelawat 
ุงู„ู„ู‡ู… ุตู„ ุนู„ู‰ ู…ุญู…ุฏ ูˆุนู„ู‰ ุขู„ู‡ ูˆุตุญุจู‡ ุฃุฌู…ุนูŠู† 
#AN17 @helizahelmioriginal dan @hazwanihelmi #jomselawat
ุงู„ู„ู‡ู… ุตู„ ุนู„ู‰ ู…ุญู…ุฏ ูˆุนู„ู‰ ุขู„ู‡ ูˆุตุญุจู‡ ุฃุฌู…ุนูŠู† #AN17  @helizahelmioriginal dan @hazwanihelmi #jomselawat 
Bila bakal jenazah posing dengan tok adi pengali kuburnya.. Mati itu pasti !

#CahayaTerangBenderang
#KyrelAlGayauwi #Cinta #LaskarCintaูฃูกูฃ #RasulullahDiHati #JomSelawat
#tag_share
#bismillah LAYAN ANUGERAH NASYID 2017? Sep sikit! Kita geng! .
.
. Siapa kata tak boleh berhibur? .
.
. Boleh, tapi kalau nak bernilai ibadah berhasilkan pahala berkekalan sehingga ke alam sana, pilihlah hiburan yang mendidik .
.
. Lirik lagu atas tu sis petik dari lagu #dalamaku nyanyian #rabbani featuring #blackhanifah .
.
. Sambil layan #helizahelmi #hazwanihelmi #jomselawat , jemput usha BEKAS BESAR GEDABAK ni .
.
. Budak umur 2 - 3 tahun pun boleh muat tau! .
.
. NORMAL PRICE: RM113.60 .
. . HARGA BOLEH DISKAUN OK! SPECIAL! .
.
. NAK atau NAK? .
.
. WHATSAPP 019 2451737 untuk pemesanan dan pertanyaan! Atau DM instagram @thebesttupperwareforyou
.
#tupperwaremurah 
#tupperwarelelong
#tupperwareclearancesale
#tupperwarepromo
#thebesttupperware
#sayajualonline
#sayajualmurah 
#trustedseller 
#genginstalike
#tupperwarebowl
#jumbothatsabowl
#tupperwareholic
#tupperwarebrandsmalaysia
#tupperwareclearancesale
#tupperwaremalaysia
#tupperwarehargalelong
#bismillah  LAYAN ANUGERAH NASYID 2017? Sep sikit! Kita geng! . . . Siapa kata tak boleh berhibur? . . . Boleh, tapi kalau nak bernilai ibadah berhasilkan pahala berkekalan sehingga ke alam sana, pilihlah hiburan yang mendidik . . . Lirik lagu atas tu sis petik dari lagu #dalamaku  nyanyian #rabbani  featuring #blackhanifah  . . . Sambil layan #helizahelmi  #hazwanihelmi  #jomselawat  , jemput usha BEKAS BESAR GEDABAK ni . . . Budak umur 2 - 3 tahun pun boleh muat tau! . . . NORMAL PRICE: RM113.60 . . . HARGA BOLEH DISKAUN OK! SPECIAL! . . . NAK atau NAK? . . . WHATSAPP 019 2451737 untuk pemesanan dan pertanyaan! Atau DM instagram @thebesttupperwareforyou . #tupperwaremurah  #tupperwarelelong  #tupperwareclearancesale  #tupperwarepromo  #thebesttupperware  #sayajualonline  #sayajualmurah  #trustedseller  #genginstalike  #tupperwarebowl  #jumbothatsabowl  #tupperwareholic  #tupperwarebrandsmalaysia  #tupperwareclearancesale  #tupperwaremalaysia  #tupperwarehargalelong 
Malam ni jgn lupa tngk #an17 good luck kak @hazwanihelmi n @nurhelizahelmi 
#jomselawat
#an17
#helizahazwani
10 Finalis yang berjaya ke peringkat akhir Anugerah Nasyid 2017 #AN17 #JomSelawat @nurhelizahelmi @hazwanihelmi
10 Finalis yang berjaya ke peringkat akhir Anugerah Nasyid 2017 #AN17  #JomSelawat  @nurhelizahelmi @hazwanihelmi
130118 
Dari hati untuk hati... @nurhelizahelmi
@hazwanihelmi 
#jomselawat 
#anugerahnasyid2017
#ikimfm
130118

Special for @nurhelizahelmi dan @hazwanihelmi ๐ŸŒธ do your best for #AN17
๐ŸŒธ Allah yuftah a'laikum

Terima la lukisan yg tak seberapa ni... .. #jomselawat
#sayasukamelukis 
#kakiconteng
Bittaufiq wannajah ๐Ÿ˜
 @nurhelizahelmi
@hazwanihelmi .
.

#JomSelawat amat bermanfaat secara tak langsung dh buat satu pahala .. Bayangkan bila beribu orang ikut .. Pahala buatmu jua MasyaAllah ๐Ÿ‘ #AN17
(Lepas ni #JomNikah #JomPelik) ๐Ÿ˜‚
#Havana #JomAngkutTimba #JomMicTerbalik 
Pelik2 sungguh la @nurhelizahelmi
Good luck @nurhelizahelmi & @hazwanihelmi untuk Anugerah Nasyid malam ni. 
Jom support lagu #JomSelawat.

Both Heliza & Hazwani pakai Stella Collection. DM/Whatsapp 014-9470388 to order (๐Ÿ›COD: Cyberjaya)

#hgstokis #helizahelmi #helizahelmishawl #helizahelmiguzelhive #guzelhivestars #wideshawl #muslimahfashion #an17
โ€˜Alya doakan kaka @hazwanihelmi and @nurhelizahelmi for tonight! Mudahan dipermudahkan #jomselawat #alyayassin #alyaandfriends #izinkan love from Brunei ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ
Jom Hadir !!! Jom Selawat !!!
Maulidur Rasul Peringkat Kampung Felda Tebrau

#jomselawat #maulidurrasul #feldaulutebrau #johoreans #johor #Yaimama #kamiberqasidahkamiberdakwah #alhamdulillah #syukurselalu #terimakasihallah
Update dari icc Pameran Cinta Rasulullah SAW pada hari Jumaat yang penuh baraqah ini

Solving the puzzle of Masjid Ash-Shaliheen? Adakah awda mampu? 
Boleh saja menjadi aktiviti keluarga untuk menyelesaikan puzzle sama-sama apabila berkunjung ke booth kami.

#jomselawat #bukanbeliabiasa #alkahfday #pamerancintarasulullah
Update dari icc Pameran Cinta Rasulullah SAW pada hari Jumaat yang penuh baraqah ini Solving the puzzle of Masjid Ash-Shaliheen? Adakah awda mampu? Boleh saja menjadi aktiviti keluarga untuk menyelesaikan puzzle sama-sama apabila berkunjung ke booth kami. #jomselawat  #bukanbeliabiasa  #alkahfday  #pamerancintarasulullah 
Mari kita sama-sama berselawat. #jomselawat #selawat
Mid jan 2018
Let us be happy this year!
Be better us :)
But..
The real goal of life is this Dunya (world) is all about obeying and pleasing Allah to achieve a place in Jannah
#salamjumaat
#jomselawat
#hidupadalahpilihan
#pilihanuntukbetterornothing
Salam Jumaat Semua๐Ÿ’–

Alhamdulillah masih diberi nafas dan kekuatan untuk terus mencari rezeki...
.
.
#assalammualaikum #salamjumaat #jumaatbarakah #haveagoodday #jomselawat #jomzikir #jomsedekah #behappy #senyumselalu #syukurselalu #doayangbaikbaik
ุงูŽู„ู„ู‡ูู…ู‘ูŽ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏู 
Assalamualaikum. Salam Jumaat penuh baraqah ๐Ÿ’•

#dexandra #dexandraperfume #assalamualaikum #salamjumaat #salamceria #alhamdulillah #syukurselalu #ajimaura #terapiinstagram #hawaxandra #jomselawat #sunnahjumaat #selamatpagi #newdexandra #dexandrahq #dexandralovers #jutawandexandra #dexandrarawang #dexandrabukitsentosa #dexandrabukitberuntung #bazarpaknil #niqabis #muslimah #neelofa #erezeki #eusahawan #jutawanonline #perfumeviral #chettakiomey #produkmuslim
ุงูŽู„ู„ู‡ูู…ู‘ูŽ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ู‘ูŽุฏู Assalamualaikum. Salam Jumaat penuh baraqah ๐Ÿ’• #dexandra  #dexandraperfume  #assalamualaikum  #salamjumaat  #salamceria  #alhamdulillah  #syukurselalu  #ajimaura  #terapiinstagram  #hawaxandra  #jomselawat  #sunnahjumaat  #selamatpagi  #newdexandra  #dexandrahq  #dexandralovers  #jutawandexandra  #dexandrarawang  #dexandrabukitsentosa  #dexandrabukitberuntung  #bazarpaknil  #niqabis  #muslimah  #neelofa  #erezeki  #eusahawan  #jutawanonline  #perfumeviral  #chettakiomey  #produkmuslim 
HARGAI...
.
Rasa bahagia dan tenang mudah di rasai bila kita selalu bersyukur dan menghargai sekecil-kecil bende yang kita miliki!
.
Hidup ini ada susah dan senangnya.. Kehidupan ini akan menjadi indah bilamana kite redha.. Tetapi ianya akan menjadi pahit dan lebih susah bila kite tidak redha...
.
Al Imam Abdullah ibn Alawi Al Haddad dlm syairnya..
.
"Jika engkau redha dgn takdir, nescaya engkau akan hidup bahagia... Jika engkau tidak redha dengan nya.. nescaya engkau hidup dalam kesedihan.." - page @jom_dakwah -
.
#SalamJumaat #BlessedFriday #jomselawat #throwback 
#neenaanuarlovenewzealand #newzealand #southisland #laketekapo #NeenaAnuar9thWeddingAnniversaryTrip #springinnewzealand #travelBlogger
HARGAI... . Rasa bahagia dan tenang mudah di rasai bila kita selalu bersyukur dan menghargai sekecil-kecil bende yang kita miliki! . Hidup ini ada susah dan senangnya.. Kehidupan ini akan menjadi indah bilamana kite redha.. Tetapi ianya akan menjadi pahit dan lebih susah bila kite tidak redha... . Al Imam Abdullah ibn Alawi Al Haddad dlm syairnya.. . "Jika engkau redha dgn takdir, nescaya engkau akan hidup bahagia... Jika engkau tidak redha dengan nya.. nescaya engkau hidup dalam kesedihan.." - page @jom_dakwah - . #SalamJumaat  #BlessedFriday  #jomselawat  #throwback  #neenaanuarlovenewzealand  #newzealand  #southisland  #laketekapo  #NeenaAnuar9thWeddingAnniversaryTrip  #springinnewzealand  #travelBlogger 
Salam Jumaat semua ๐Ÿ˜Š
#peringatanbersama 
#jomselawat
#salamjumaat
#jomselawat
#allahummasollialamuhammad
#selamatpagi
#assalamualaikum

#Repost @wirakeyboard(@repost_via_instant)Comelnyerrr Bila Abang Ajar Adik Selawat...๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— Terbaekkk... Adik Alwi Assegaf dan Adiknya Aminah Yoshida Assegaf
Assalamualaikum wbt
Salam Jumaat barokah.. ๐Ÿ˜Š
Semoga setiap hari di saat usia bertambah, kita akan bertambah baik...dan Allah kurnia pengakhiran yang baik.. #syukurselalu #sentiasabersangkabaik #hijrahhatihijrahdiri #senyumselalu #jomselawat
Assalamualaikum dan selamat pagi ๐Ÿ˜Š

Hari ini adalah PELUANG BARU Dan KEJAYAAN BARU buat kita semua. So, jangan sia-siakan! 
Semoga rezeki mencurah2 datang pada kita seperti air bah.

#nurull_haida #Clagroup #clavangers #BisnessOnlineCLA #RM50je #jomselawat #jomalkahfi
๐Ÿ’–
#syukur
#alhamdulillah
#jomselawat
#sahabatig
.
.
Ig1 @seluar_track_murah 
@akademi.insta
#ajimaura
#dukunsaka
#sifucilik
#terapiinstagram
Penghulu Segala Hari
Hari Jumaat adalah hari yang teramat istimewa kerana islam meletakkan hari Jumaat sebagai ketua dan ganjarannya lebih berbanding dengan hari-hari yang lain. Dalam suatu hadis Rasulullah SAW yang diriwayatkan oleh Abu Hurairah: โ€œJumaat dinamakan sebagai โ€˜Saidul Ayyamโ€™ iaitu penghulu segala hari (sebaik-baik hari).โ€
.
Dari Abu Lubabah bin Ibnu Mundzir R.Aย berkata, Rasululullah SAW berkata,ย โ€œHari Jumaat adalah penghulu segala hari dan hari yang paling mulia di sisi Allah. Hari Jumaat ini lebih mulia dari hari raya Aidilfitri dan Aidiladha di sisi Allah. Pada hari Jumaat terdapat lima peristiwa; Diciptakannya Adam dan diturunkannya ke bumi, pada hari Jumaat Adam dimatikan, di hari Jumaat juga terdapat waktu yang mana jika seseorang meminta kepada Allah maka akan dikabulkan selagi tidak memohon yang haram, dan di hari Jumaat juga akan berlakunya kiamat. Tidaklah seseorang Malaikat yang dekat di sisi Allah SWT, di bumi dan di langit kecuali dia dikasihi pada hari Jumaat.โ€ย (HR. Ahmad)
.
.
.
.
.
#salamjumaat
#jomselawat
#jomsedekah
#jomistighfar
#gstar
#Rrayyan
#super100k
#malaysia
#baby
Penghulu Segala Hari Hari Jumaat adalah hari yang teramat istimewa kerana islam meletakkan hari Jumaat sebagai ketua dan ganjarannya lebih berbanding dengan hari-hari yang lain. Dalam suatu hadis Rasulullah SAW yang diriwayatkan oleh Abu Hurairah: โ€œJumaat dinamakan sebagai โ€˜Saidul Ayyamโ€™ iaitu penghulu segala hari (sebaik-baik hari).โ€ . Dari Abu Lubabah bin Ibnu Mundzir R.Aย berkata, Rasululullah SAW berkata,ย โ€œHari Jumaat adalah penghulu segala hari dan hari yang paling mulia di sisi Allah. Hari Jumaat ini lebih mulia dari hari raya Aidilfitri dan Aidiladha di sisi Allah. Pada hari Jumaat terdapat lima peristiwa; Diciptakannya Adam dan diturunkannya ke bumi, pada hari Jumaat Adam dimatikan, di hari Jumaat juga terdapat waktu yang mana jika seseorang meminta kepada Allah maka akan dikabulkan selagi tidak memohon yang haram, dan di hari Jumaat juga akan berlakunya kiamat. Tidaklah seseorang Malaikat yang dekat di sisi Allah SWT, di bumi dan di langit kecuali dia dikasihi pada hari Jumaat.โ€ย (HR. Ahmad) . . . . . #salamjumaat  #jomselawat  #jomsedekah  #jomistighfar  #gstar  #Rrayyan  #super100k  #malaysia  #baby 
#ASSALAMUALAIKUM
#SELAMAT PAGI

Rasulullah shallallahu 'alaihi wa sallam bersabda : "Perbanyaklah shalawat kepadaku pada pada hari Jum'at dan malam Jum'at. Barangsiapa yang bershalawat kepadaku satu kali niscaya Allah bershalawat kepadanya sepuluh kali." (HR. Al Baihaqi, shahih). Rasulullah shallallahu 'alaihi wa sallam bersabda : โ€œBarangsiapa yang membaca surat Al-Kahfi pada hari Jumโ€™at, dia akan disinari cahaya di antara dua Jumโ€™at.โ€ (HR. An Nasaโ€™i dan Baihaqi, shahih). Di antara bentuk shalawat yang diajarkan oleh Rasulullah Shallallahu โ€˜alaihi wa sallam kepada para sahabatnya, disebutkan dalam hadits shahih, adalah:

Allahumma shalli 'alaa Muhammad wa 'alaa aali Muhammad, kamaa shallaita 'alaa Ibrahim wa 'alaa aali Ibrahim, innaka Hamiidum Majiid. Allahumma barik 'aala Muhammad wa 'alaa aali Muhammad, kama baarakta 'alaa Ibrahim wa 'alaa aali Ibrahim, innaka Hamiidum Majiid.

#JOMSELAWAT
#SHAREBANYAK
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#ASSALAMUALAIKUM  #SELAMAT  PAGI Rasulullah shallallahu 'alaihi wa sallam bersabda : "Perbanyaklah shalawat kepadaku pada pada hari Jum'at dan malam Jum'at. Barangsiapa yang bershalawat kepadaku satu kali niscaya Allah bershalawat kepadanya sepuluh kali." (HR. Al Baihaqi, shahih). Rasulullah shallallahu 'alaihi wa sallam bersabda : โ€œBarangsiapa yang membaca surat Al-Kahfi pada hari Jumโ€™at, dia akan disinari cahaya di antara dua Jumโ€™at.โ€ (HR. An Nasaโ€™i dan Baihaqi, shahih). Di antara bentuk shalawat yang diajarkan oleh Rasulullah Shallallahu โ€˜alaihi wa sallam kepada para sahabatnya, disebutkan dalam hadits shahih, adalah: Allahumma shalli 'alaa Muhammad wa 'alaa aali Muhammad, kamaa shallaita 'alaa Ibrahim wa 'alaa aali Ibrahim, innaka Hamiidum Majiid. Allahumma barik 'aala Muhammad wa 'alaa aali Muhammad, kama baarakta 'alaa Ibrahim wa 'alaa aali Ibrahim, innaka Hamiidum Majiid. #JOMSELAWAT  #SHAREBANYAK  ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
๐Ÿ’–
#jomselawat
#syukur
#alhamdulillah
#sahabatig
.
.
.
Ig 2@seluar_track_murah
#ajimaura
#dukunsaka
#sifucilik
#terapiinstagram
@akademi.insta