an online Instagram web viewer

#jualanastasiabeverlyhillscontourkit medias

Photos

Ready Stock.
.
💋Anastasia Cream Contour - Medium ( NEW PACKAGING).
.
Very Hype Cosmetic Product and ALL TIME FAVE ❤️.
.
Cream contour ini mengubah tampilan wajah kamu, seperti :
✔Tirus.
✔Cheek Bone Tegas.
✔Rahang/kening kecil.
.
➕Correct,contour and Highlight in 1 palette, khusus shade medium ini ada Shade banana sebagai highlight dan shade warm coral buat corrector menutupi mata panda.
➕Cream Contour ini formula nya lebih nempel dibandingkan powder jadi lebih tahan lama.
➕Blended nicely with you sponge, nyatu nya dengan foundation cepet dan mudah.
➕Untuk harga affordable BANGET, untuk 1 buah contour stick saja bisa dihargain 300rb, tpi ini 700rb an udah sapet contour , highlight dan corrector.
. 
Penjelasan Warna:.
⭐️Banana : Highlight (digunakan untuk menegaskan bagian wajah agar terlihat lebih ramping).
⭐️Cream&Nude : Meratakan warna wajah.
⭐️Warm Coral : Menutupi uneven skin tone ( Mata panda/ flek/ Scar).
⭐️Cinnamon & Chocolate : Sebagai Shading dalam untuk mempertegas tampilan wajah yang lebih tirus.
.
⭐️For Fair to Medium Skin Tone.
.
💋705rb (Normal : 825).
#ABHmakeupbaru
____________________________________________________
#anastasiabeverlyhills #anastasiadiobrowpomade #anastasiabrows #jualanastasia #jualanastasiabeverlyhills #jualanastasialiquidlipstick #jualanastasiadipbrow #jualanastasiamurah #jualanastasiacreamcontourkit #jualanastasiacontourkit #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillscreamcontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsglowkit #jualanastasiabeverlyhillsstickfoundation  #jualanastasiabeverlyhillsfoundation  #jualanastasiabeverkyhillsstickfoundation #jualanastasiafoundation #jualanastasialiquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualbrush #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow
Ready Stock. . 💋Anastasia Cream Contour - Medium ( NEW PACKAGING). . Very Hype Cosmetic Product and ALL TIME FAVE ❤️. . Cream contour ini mengubah tampilan wajah kamu, seperti : ✔Tirus. ✔Cheek Bone Tegas. ✔Rahang/kening kecil. . ➕Correct,contour and Highlight in 1 palette, khusus shade medium ini ada Shade banana sebagai highlight dan shade warm coral buat corrector menutupi mata panda. ➕Cream Contour ini formula nya lebih nempel dibandingkan powder jadi lebih tahan lama. ➕Blended nicely with you sponge, nyatu nya dengan foundation cepet dan mudah. ➕Untuk harga affordable BANGET, untuk 1 buah contour stick saja bisa dihargain 300rb, tpi ini 700rb an udah sapet contour , highlight dan corrector. . Penjelasan Warna:. ⭐️Banana : Highlight (digunakan untuk menegaskan bagian wajah agar terlihat lebih ramping). ⭐️Cream&Nude : Meratakan warna wajah. ⭐️Warm Coral : Menutupi uneven skin tone ( Mata panda/ flek/ Scar). ⭐️Cinnamon & Chocolate : Sebagai Shading dalam untuk mempertegas tampilan wajah yang lebih tirus. . ⭐️For Fair to Medium Skin Tone. . 💋705rb (Normal : 825). #ABHmakeupbaru  ____________________________________________________ #anastasiabeverlyhills  #anastasiadiobrowpomade  #anastasiabrows  #jualanastasia  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasialiquidlipstick  #jualanastasiadipbrow  #jualanastasiamurah  #jualanastasiacreamcontourkit  #jualanastasiacontourkit  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillscreamcontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsglowkit  #jualanastasiabeverlyhillsstickfoundation  #jualanastasiabeverlyhillsfoundation  #jualanastasiabeverkyhillsstickfoundation  #jualanastasiafoundation  #jualanastasialiquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualbrush  #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow 
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
.
Pomade Rp. 315,000
Brush Rp. 310,000
.
Dipbrow Pomade Terlaris dan Terhits di dunia Makeup. Ini adalah pomade utk alis yaa, BEST SELLER!! Waterproof, tahan lama, dan awet tdk cepat habis
.
Cara pakai: Pakai dgn menggunakan kuas ke alis kalian di bagian yg ingin ditebalkan. Pakai cukup sedikit saja agar hasilnya tetap natural :)
.
Katalog : #adamakeups_ABH
.
#jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiadipbrow #jualanastasiadipbrowpomade #jualanastasia #jualabhdipbrow
#abhdipbrowpomade #anastasiabeverlyhillsdipbrowpomade #anastasiabeverlyhills
.
.  #eyebrow #anastasia #anastasiaeyebrow #anastasiabeverlyhillsori
.
.
#jualanastasiabeverlyhills
#anastasiabeverlyhills
#jualanastasiabeverlyhillsdipbrowpomade
#jualanastasiabeverlyhillscontourkit
#jualabhdipbrowpomade #jualabh
#jualeyebrowanastasia

#onlineshopjakarta #onlineshopbandung #onlineshoptasik #onlineshopyogya #makeuptasik #makeupjakarta #makeupbandung
#jualmakeupusa
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade . Pomade Rp. 315,000 Brush Rp. 310,000 . Dipbrow Pomade Terlaris dan Terhits di dunia Makeup. Ini adalah pomade utk alis yaa, BEST SELLER!! Waterproof, tahan lama, dan awet tdk cepat habis . Cara pakai: Pakai dgn menggunakan kuas ke alis kalian di bagian yg ingin ditebalkan. Pakai cukup sedikit saja agar hasilnya tetap natural :) . Katalog : #adamakeups_ABH  . #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiadipbrow  #jualanastasiadipbrowpomade  #jualanastasia  #jualabhdipbrow  #abhdipbrowpomade  #anastasiabeverlyhillsdipbrowpomade  #anastasiabeverlyhills  . . #eyebrow  #anastasia  #anastasiaeyebrow  #anastasiabeverlyhillsori  . . #jualanastasiabeverlyhills  #anastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsdipbrowpomade  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualabhdipbrowpomade  #jualabh  #jualeyebrowanastasia  #onlineshopjakarta  #onlineshopbandung  #onlineshoptasik  #onlineshopyogya  #makeuptasik  #makeupjakarta  #makeupbandung  #jualmakeupusa 
ANASTASIA BROW WIZ

idr 370.000/pc

Chocolate
Dark brown
Ebony
Medium brown
soft brown

Ini ada dupe nya dari NYX micro eyebrow. Harganya 190.000/pc lebih murah setengah harga dari pada ABH Brow Wiz ini.

Bagus yang mana ? Semua nya bagus. Tinggal kantong dompetnya aja lagi lebih cocok yg mana 😅
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
Be smart buyer ya say ♥
--------------
#anastasiabeverlyhillsliquidlipstick #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillsori #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal
#anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhillsph 
#anastasiabeverlyhillscontour #anastasiabeverlyhillscontourpalette #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick #jualanastasiabeverlyhillslipstick #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #hijabootdindo
ANASTASIA BROW WIZ idr 370.000/pc Chocolate Dark brown Ebony Medium brown soft brown Ini ada dupe nya dari NYX micro eyebrow. Harganya 190.000/pc lebih murah setengah harga dari pada ABH Brow Wiz ini. Bagus yang mana ? Semua nya bagus. Tinggal kantong dompetnya aja lagi lebih cocok yg mana 😅 -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id) Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- Be smart buyer ya say ♥ -------------- #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillsori  #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal  #anastasiabeverlyhills  #anastasiabeverlyhillsph  #anastasiabeverlyhillscontour  #anastasiabeverlyhillscontourpalette  #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillslipstick  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #hijabootdindo 
READY STOCK!

Anastasia Beverly Hills
Dipbrow Pomade

An award-winning waterproof, multitasking, and buildable matte pomade that stays put. Apply and blend a small amount of Anastasia Beverly Dipbrow Pomade with an angled brow brush to effortlessly outline, fill, and texturize brows.

Shade:
- Medium Brown
- Dark Brown
- Ash Brown
- Soft Brown
- Ebony
- Chocolate
- Granite

IDR 360

#rheaidabh #rheaideyebrowpomade #rheaidabhreadystock #rheaidreadystock
READY STOCK! Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade An award-winning waterproof, multitasking, and buildable matte pomade that stays put. Apply and blend a small amount of Anastasia Beverly Dipbrow Pomade with an angled brow brush to effortlessly outline, fill, and texturize brows. Shade: - Medium Brown - Dark Brown - Ash Brown - Soft Brown - Ebony - Chocolate - Granite IDR 360 #rheaidabh  #rheaideyebrowpomade  #rheaidabhreadystock  #rheaidreadystock 
ANASTASIA BEVERLY HILLS CONTOUR KIT - 695.000 
Free ongkir setiap pembelian diatas 250.000 
#jualanastasiabeverlyhillsjakarta #jualanastasiabeverlyhillsready #jualanastasiabeverlyhillsori #jualanastasiabeverlyhillscontourkit
#ponnyanastasiabeverlyhills
.
ANASTASIA BEVERLY HILLS SET 💰IDR95,000/set
-----------------------------
Set includes:
▪️KABUKI BRUSH
▪️POUCH BLACK BAG 6x3x5cm
------------------------------
Order to (either one):
▪️Web www.ponnybeaute.com
▪️Direct to LINE@ponnybeaute (use@) ▪️WhatsApp: +6281905229438
▪️Lazada@ponnystore / Mataharimall@ponnybeaute / Sociolla Beautylink@ponnybeaute/ Shopee@ponnybeaute/ Tokopedia@ponnybeaute1
----------------------- #jualanastasiabeverlyhills #jualkabukibrush #jualanastasiabeverlyhillskabukibrush #jualabhkabukibrush #jualanastasiabeverlyhillsglowkit #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick
#ponnyanastasiabeverlyhills  . ANASTASIA BEVERLY HILLS SET 💰IDR95,000/set ----------------------------- Set includes: ▪️KABUKI BRUSH ▪️POUCH BLACK BAG 6x3x5cm ------------------------------ Order to (either one): ▪️Web www.ponnybeaute.com ▪️Direct to LINE@ponnybeaute (use@) ▪️WhatsApp: +6281905229438 ▪️Lazada@ponnystore / Mataharimall@ponnybeaute / Sociolla Beautylink@ponnybeaute/ Shopee@ponnybeaute/ Tokopedia@ponnybeaute1 ----------------------- #jualanastasiabeverlyhills  #jualkabukibrush  #jualanastasiabeverlyhillskabukibrush  #jualabhkabukibrush  #jualanastasiabeverlyhillsglowkit  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick 
Anastasia Beverly Hillss Contour Kit Powder "Light"

Harga: @770rb

#jualabh #jualabhcontourkit #jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #jualabhsurabaya #iklan_onlineshopid
ANASTASIA BROW DEFINER 
idr 370.000/pc

Chocolate
Dark brown
Ebony (+20.000)
Medium brown
Soft brown (+20.000)
Taupe
Auburn

ini pensil alis ya, bentuknya pipih segitiga
buat yang biasa pakai kuas angled brow brush, mestinya lebih suka yang versi ini
ini yang keluaran terakhir dari ANASTASIA

bedanya dengan yang versi brow wiz :
brow wiz ujungnya tipis - seperti pensil
brow definer ujungnya bentuk segitiga
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
Be smart buyer ya say ♥
--------------
#anastasiabeverlyhillsliquidlipstick #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillsori #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal
#anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhillsph 
#anastasiabeverlyhillscontour #anastasiabeverlyhillscontourpalette #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick #jualanastasiabeverlyhillslipstick #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #hijabootdindo
ANASTASIA BROW DEFINER idr 370.000/pc Chocolate Dark brown Ebony (+20.000) Medium brown Soft brown (+20.000) Taupe Auburn ini pensil alis ya, bentuknya pipih segitiga buat yang biasa pakai kuas angled brow brush, mestinya lebih suka yang versi ini ini yang keluaran terakhir dari ANASTASIA bedanya dengan yang versi brow wiz : brow wiz ujungnya tipis - seperti pensil brow definer ujungnya bentuk segitiga -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id) Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- Be smart buyer ya say ♥ -------------- #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillsori  #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal  #anastasiabeverlyhills  #anastasiabeverlyhillsph  #anastasiabeverlyhillscontour  #anastasiabeverlyhillscontourpalette  #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillslipstick  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #hijabootdindo 
ANASTASIA BEVERLY HILLS
Buy 1 Get 1 Free

Price for 2 items:
• Glow Kit - 840,000
• Glow Kit (Ultimate Glow) - 870,000
• Liquid Glow - 530,000
• Liquid Lipstick - 450,000
• Eyeshadow Single - 290,000

DP 50% ALLOWED
ETA 4 - 5 WEEKS

contact us for more info:
- LINE: @hti8685z (with @)
- WA: 0895343842691
ANASTASIA BEVERLY HILLS Buy 1 Get 1 Free Price for 2 items: • Glow Kit - 840,000 • Glow Kit (Ultimate Glow) - 870,000 • Liquid Glow - 530,000 • Liquid Lipstick - 450,000 • Eyeshadow Single - 290,000 DP 50% ALLOWED ETA 4 - 5 WEEKS contact us for more info: - LINE: @hti8685z (with @) - WA: 0895343842691
DISC 12% / IDR 12.000 🎉
1. Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette IDR 700.000 (normal 795.000)
2. Anastasia Beverly Hills Glow Kit - Aurora IDR 692.000 (normal 704.000)
3. Lorac Pro Palette 3 IDR 687.000 (normal 699.000)
4. Nars Sarah Moon Look Closer Eyeshadow IDR 733.000 (normal IDR 747.000)
5. Anastasia Beverly Hills Glow Kit (Sugar) 733.000 (normal 747.000)
6. Lorac Pro Palette IDR 697.000 (normal 709.000)
7. Benefit Cheeky Stowaways IDR 733.000 (normal 747.000)
8. Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit Light IDR 697.000 (normal 709.000), Fair, Medium IDR 612.000 (normal 624.000)

#jualtoofaced #jualtoofacedsweetpeach #jualtoofacedmurah #jualtoofacedori #jualtoofacedoriginal #jualtoofacedpalette #jualabh #jualabhmurah #jualabhglowkit #jualanastasiabeverlyhill #jualabhglowkitsugar #jualanastasiabeverlyhills #juallorac #jualloracpropalette #jualloracmurah #jualloracpalette #jualabhcontourkit #jualabhcontourcreamkit #jualabhcontourcream #jualanastasiabeverlyhillscontourkit
DISC 12% / IDR 12.000 🎉 1. Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette IDR 700.000 (normal 795.000) 2. Anastasia Beverly Hills Glow Kit - Aurora IDR 692.000 (normal 704.000) 3. Lorac Pro Palette 3 IDR 687.000 (normal 699.000) 4. Nars Sarah Moon Look Closer Eyeshadow IDR 733.000 (normal IDR 747.000) 5. Anastasia Beverly Hills Glow Kit (Sugar) 733.000 (normal 747.000) 6. Lorac Pro Palette IDR 697.000 (normal 709.000) 7. Benefit Cheeky Stowaways IDR 733.000 (normal 747.000) 8. Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit Light IDR 697.000 (normal 709.000), Fair, Medium IDR 612.000 (normal 624.000) #jualtoofaced  #jualtoofacedsweetpeach  #jualtoofacedmurah  #jualtoofacedori  #jualtoofacedoriginal  #jualtoofacedpalette  #jualabh  #jualabhmurah  #jualabhglowkit  #jualanastasiabeverlyhill  #jualabhglowkitsugar  #jualanastasiabeverlyhills  #juallorac  #jualloracpropalette  #jualloracmurah  #jualloracpalette  #jualabhcontourkit  #jualabhcontourcreamkit  #jualabhcontourcream  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit 
🌟✨ULTA SALE🌟✨ Diskonnya per tanggal yaa.
Kalo ada yg gaada harga nya bisa tanya langsung.

Diskon (almost) 50%

Jadi ini setiap hari jadwalnya beda2 salenya. Dan waktu mengikuti waktu US yaa jd H+1 sekitar jam 10pagi dari jadwal akan close PO.

Thanks

#jualanastasiabeverlyhills #jualbh #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #jualabhcontourkit #jualanastasia #jualbenefitporefessional #jualtoofaced #juallancome. #jualpur #jualbareminerals #jualitcosmeticscccream #jualurbandecay #jastipsephora #jualud #jualurbandecaynakedilluminated #jualurbandecaynakedilluminizerpowder #jualbenefit #jualbenefitcosmetic #jualbenefittheyrereal
🌟✨ULTA SALE🌟✨ Diskonnya per tanggal yaa. Kalo ada yg gaada harga nya bisa tanya langsung. Diskon (almost) 50% Jadi ini setiap hari jadwalnya beda2 salenya. Dan waktu mengikuti waktu US yaa jd H+1 sekitar jam 10pagi dari jadwal akan close PO. Thanks #jualanastasiabeverlyhills  #jualbh  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualabhcontourkit  #jualanastasia  #jualbenefitporefessional  #jualtoofaced  #juallancome . #jualpur  #jualbareminerals  #jualitcosmeticscccream  #jualurbandecay  #jastipsephora  #jualud  #jualurbandecaynakedilluminated  #jualurbandecaynakedilluminizerpowder  #jualbenefit  #jualbenefitcosmetic  #jualbenefittheyrereal 
ANASTASIA GLOW KIT - idr 890.000/pc
.
THAT GLOW - Sunburst – Bright, luminous gold with a metallic finish
Golden Bronze – Sultry, warm bronze with a gold-flecked finish
Bubbly – Rose champagne with a pearlescent finish
Dripping in Gold – Lavish gold with a vivid, reflective finish

SWEET - Marshmallow – Intense pear with gold reflect
Sassy Grape – Lavender with blue reflect
Taffy – A fusion of peach, pink, and gold reflect
Butterscotch – Caramel gold with white reflect.
--------------
#anastasiabeverlyhillsliquidlipstick #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillsori #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal
#anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhillsph 
#anastasiabeverlyhillscontour #anastasiabeverlyhillscontourpalette #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick #jualanastasiabeverlyhillslipstick #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #hijabootdindo #anastasiabeverlyhillsglowkit #jualanastasiabeverlyhillsglowkit
ANASTASIA GLOW KIT - idr 890.000/pc . THAT GLOW - Sunburst – Bright, luminous gold with a metallic finish Golden Bronze – Sultry, warm bronze with a gold-flecked finish Bubbly – Rose champagne with a pearlescent finish Dripping in Gold – Lavish gold with a vivid, reflective finish SWEET - Marshmallow – Intense pear with gold reflect Sassy Grape – Lavender with blue reflect Taffy – A fusion of peach, pink, and gold reflect Butterscotch – Caramel gold with white reflect. -------------- #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillsori  #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal  #anastasiabeverlyhills  #anastasiabeverlyhillsph  #anastasiabeverlyhillscontour  #anastasiabeverlyhillscontourpalette  #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillslipstick  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #hijabootdindo  #anastasiabeverlyhillsglowkit  #jualanastasiabeverlyhillsglowkit 
SELAMA LU BELUM MASUK PENJARA FEBRIANA ATIKA CANDRA @ the.makeup.usa__
HIDUP LO BAKAL GUE HANTUIN 👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻☠☠☠💀💀💀💀💀 Stock!! ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE
IDR 650.000 HARGA PENIPU

An essential eye shadow collection featuring 14 shades, including neutral and berry tones. Use Anastasia Beverly Hills first permanent palette, Modern Renaissance to create endless looks for daytime and evening. 
Highly pigmented, easy-to-blend formula
11 matte shades; 3 metallic
Dual-sided soft bristle brush

Tempera 
Golden Ochre 
Vermeer 
Buon Fresco 
Antique Bronze 
Love Letter
Cyprus Umber
Realgar
Warm Taupe
Venetian Red
Red Ochre
Primavera
Burnt Orange
Raw Sienna

#jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillsmodernrenaissance #jualabh #jualabhmodernrenaissance #jualmodernrenaissance #jualabheyeshadowpalette #jualanastasiabeverlyhillseyeshadowpalette #jualanastasiabeverlyhillslipstick #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow #jualabhmurah #jualabheyeshadow #jualabhpomade #jualabhbrowwiz #anastasiabeverlyhillsindonesia #anastasiabeverlyhillsmakassar - #regrann
SELAMA LU BELUM MASUK PENJARA FEBRIANA ATIKA CANDRA @ the.makeup.usa__ HIDUP LO BAKAL GUE HANTUIN 👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻☠☠☠💀💀💀💀💀 Stock!! ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE IDR 650.000 HARGA PENIPU An essential eye shadow collection featuring 14 shades, including neutral and berry tones. Use Anastasia Beverly Hills first permanent palette, Modern Renaissance to create endless looks for daytime and evening. Highly pigmented, easy-to-blend formula 11 matte shades; 3 metallic Dual-sided soft bristle brush Tempera Golden Ochre Vermeer Buon Fresco Antique Bronze Love Letter Cyprus Umber Realgar Warm Taupe Venetian Red Red Ochre Primavera Burnt Orange Raw Sienna #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmodernrenaissance  #jualabh  #jualabhmodernrenaissance  #jualmodernrenaissance  #jualabheyeshadowpalette  #jualanastasiabeverlyhillseyeshadowpalette  #jualanastasiabeverlyhillslipstick  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow  #jualabhmurah  #jualabheyeshadow  #jualabhpomade  #jualabhbrowwiz  #anastasiabeverlyhillsindonesia  #anastasiabeverlyhillsmakassar  - #regrann 
Ready Stock!! ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE
IDR 650.000

An essential eye shadow collection featuring 14 shades, including neutral and berry tones. Use Anastasia Beverly Hills first permanent palette, Modern Renaissance to create endless looks for daytime and evening. 
Highly pigmented, easy-to-blend formula
11 matte shades; 3 metallic
Dual-sided soft bristle brush

Tempera - Velvety beige with an ultra-matte finish
Golden Ochre - Earthy yellow with an ultra-matte finish
Vermeer - Iridescent shell with a metallic finish
Buon Fresco - Antique lavender with an ultra-matte finish
Antique Bronze - Metallic sable with a satin finish
Love Letter- Raspberry with an ultra-matte finish
Cyprus Umber- Dark coffee with an ultra-matte finish
Realgar- Brick with an ultra-matte finish
Warm Taupe- Earthy gray with an ultra-matte finish
Venetian Red- Crimson with an ultra-matte finish
Red Ochre- Sienna with an ultra-matte finish
Primavera- shimmery gold dust with a metallic finish
Burnt Orange- deep orange with an ultra-matte finish
Raw Sienna- neutral amber with an ultra-matte finish

#jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillsmodernrenaissance #jualabh #jualabhmodernrenaissance #jualmodernrenaissance #jualabheyeshadowpalette #jualanastasiabeverlyhillseyeshadowpalette #jualanastasiabeverlyhillslipstick #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow #jualabhmurah #jualabheyeshadow #jualabhpomade #jualabhbrowwiz #anastasiabeverlyhillsindonesia #anastasiabeverlyhillsmakassar - #regrann
Ready Stock!! ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE IDR 650.000 An essential eye shadow collection featuring 14 shades, including neutral and berry tones. Use Anastasia Beverly Hills first permanent palette, Modern Renaissance to create endless looks for daytime and evening. Highly pigmented, easy-to-blend formula 11 matte shades; 3 metallic Dual-sided soft bristle brush Tempera - Velvety beige with an ultra-matte finish Golden Ochre - Earthy yellow with an ultra-matte finish Vermeer - Iridescent shell with a metallic finish Buon Fresco - Antique lavender with an ultra-matte finish Antique Bronze - Metallic sable with a satin finish Love Letter- Raspberry with an ultra-matte finish Cyprus Umber- Dark coffee with an ultra-matte finish Realgar- Brick with an ultra-matte finish Warm Taupe- Earthy gray with an ultra-matte finish Venetian Red- Crimson with an ultra-matte finish Red Ochre- Sienna with an ultra-matte finish Primavera- shimmery gold dust with a metallic finish Burnt Orange- deep orange with an ultra-matte finish Raw Sienna- neutral amber with an ultra-matte finish #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmodernrenaissance  #jualabh  #jualabhmodernrenaissance  #jualmodernrenaissance  #jualabheyeshadowpalette  #jualanastasiabeverlyhillseyeshadowpalette  #jualanastasiabeverlyhillslipstick  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow  #jualabhmurah  #jualabheyeshadow  #jualabhpomade  #jualabhbrowwiz  #anastasiabeverlyhillsindonesia  #anastasiabeverlyhillsmakassar  - #regrann 
Ready Stock!! ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE
IDR 650.000

An essential eye shadow collection featuring 14 shades, including neutral and berry tones. Use Anastasia Beverly Hills first permanent palette, Modern Renaissance to create endless looks for daytime and evening. 
Highly pigmented, easy-to-blend formula
11 matte shades; 3 metallic
Dual-sided soft bristle brush

Tempera - Velvety beige with an ultra-matte finish
Golden Ochre - Earthy yellow with an ultra-matte finish
Vermeer - Iridescent shell with a metallic finish
Buon Fresco - Antique lavender with an ultra-matte finish
Antique Bronze - Metallic sable with a satin finish
Love Letter- Raspberry with an ultra-matte finish
Cyprus Umber- Dark coffee with an ultra-matte finish
Realgar- Brick with an ultra-matte finish
Warm Taupe- Earthy gray with an ultra-matte finish
Venetian Red- Crimson with an ultra-matte finish
Red Ochre- Sienna with an ultra-matte finish
Primavera- shimmery gold dust with a metallic finish
Burnt Orange- deep orange with an ultra-matte finish
Raw Sienna- neutral amber with an ultra-matte finish

#jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillsmodernrenaissance #jualabh #jualabhmodernrenaissance #jualmodernrenaissance #jualabheyeshadowpalette #jualanastasiabeverlyhillseyeshadowpalette #jualanastasiabeverlyhillslipstick #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow #jualabhmurah #jualabheyeshadow #jualabhpomade #jualabhbrowwiz #anastasiabeverlyhillsindonesia #anastasiabeverlyhillsmakassar - #regrann
Ready Stock!! ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE IDR 650.000 An essential eye shadow collection featuring 14 shades, including neutral and berry tones. Use Anastasia Beverly Hills first permanent palette, Modern Renaissance to create endless looks for daytime and evening. Highly pigmented, easy-to-blend formula 11 matte shades; 3 metallic Dual-sided soft bristle brush Tempera - Velvety beige with an ultra-matte finish Golden Ochre - Earthy yellow with an ultra-matte finish Vermeer - Iridescent shell with a metallic finish Buon Fresco - Antique lavender with an ultra-matte finish Antique Bronze - Metallic sable with a satin finish Love Letter- Raspberry with an ultra-matte finish Cyprus Umber- Dark coffee with an ultra-matte finish Realgar- Brick with an ultra-matte finish Warm Taupe- Earthy gray with an ultra-matte finish Venetian Red- Crimson with an ultra-matte finish Red Ochre- Sienna with an ultra-matte finish Primavera- shimmery gold dust with a metallic finish Burnt Orange- deep orange with an ultra-matte finish Raw Sienna- neutral amber with an ultra-matte finish #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmodernrenaissance  #jualabh  #jualabhmodernrenaissance  #jualmodernrenaissance  #jualabheyeshadowpalette  #jualanastasiabeverlyhillseyeshadowpalette  #jualanastasiabeverlyhillslipstick  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow  #jualabhmurah  #jualabheyeshadow  #jualabhpomade  #jualabhbrowwiz  #anastasiabeverlyhillsindonesia  #anastasiabeverlyhillsmakassar  - #regrann 
Ready Stock!! ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE
IDR 650.000

An essential eye shadow collection featuring 14 shades, including neutral and berry tones. Use Anastasia Beverly Hills first permanent palette, Modern Renaissance to create endless looks for daytime and evening. 
Highly pigmented, easy-to-blend formula
11 matte shades; 3 metallic
Dual-sided soft bristle brush

Tempera - Velvety beige with an ultra-matte finish
Golden Ochre - Earthy yellow with an ultra-matte finish
Vermeer - Iridescent shell with a metallic finish
Buon Fresco - Antique lavender with an ultra-matte finish
Antique Bronze - Metallic sable with a satin finish
Love Letter- Raspberry with an ultra-matte finish
Cyprus Umber- Dark coffee with an ultra-matte finish
Realgar- Brick with an ultra-matte finish
Warm Taupe- Earthy gray with an ultra-matte finish
Venetian Red- Crimson with an ultra-matte finish
Red Ochre- Sienna with an ultra-matte finish
Primavera- shimmery gold dust with a metallic finish
Burnt Orange- deep orange with an ultra-matte finish
Raw Sienna- neutral amber with an ultra-matte finish

#jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillsmodernrenaissance #jualabh #jualabhmodernrenaissance #jualmodernrenaissance #jualabheyeshadowpalette #jualanastasiabeverlyhillseyeshadowpalette #jualanastasiabeverlyhillslipstick #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow #jualabhmurah #jualabheyeshadow #jualabhpomade #jualabhbrowwiz #anastasiabeverlyhillsindonesia #anastasiabeverlyhillsmakassar - #regrann
Ready Stock!! ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE IDR 650.000 An essential eye shadow collection featuring 14 shades, including neutral and berry tones. Use Anastasia Beverly Hills first permanent palette, Modern Renaissance to create endless looks for daytime and evening. Highly pigmented, easy-to-blend formula 11 matte shades; 3 metallic Dual-sided soft bristle brush Tempera - Velvety beige with an ultra-matte finish Golden Ochre - Earthy yellow with an ultra-matte finish Vermeer - Iridescent shell with a metallic finish Buon Fresco - Antique lavender with an ultra-matte finish Antique Bronze - Metallic sable with a satin finish Love Letter- Raspberry with an ultra-matte finish Cyprus Umber- Dark coffee with an ultra-matte finish Realgar- Brick with an ultra-matte finish Warm Taupe- Earthy gray with an ultra-matte finish Venetian Red- Crimson with an ultra-matte finish Red Ochre- Sienna with an ultra-matte finish Primavera- shimmery gold dust with a metallic finish Burnt Orange- deep orange with an ultra-matte finish Raw Sienna- neutral amber with an ultra-matte finish #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmodernrenaissance  #jualabh  #jualabhmodernrenaissance  #jualmodernrenaissance  #jualabheyeshadowpalette  #jualanastasiabeverlyhillseyeshadowpalette  #jualanastasiabeverlyhillslipstick  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow  #jualabhmurah  #jualabheyeshadow  #jualabhpomade  #jualabhbrowwiz  #anastasiabeverlyhillsindonesia  #anastasiabeverlyhillsmakassar  - #regrann 
ANASTASIA LIQUID LIPSTICK -idr 375.000

Full coverage, intense pigment, and a matte finish in an easy-to-apply liquid formula. 
One sweep delivers vibrant long-wearing color that sets all day.
Formula is ultra-pigmented. 
Swirl wand around tube to evenly mix color before application.

Ready :
Heathers
craft
lovely
sugar plum
trust issues
dusty rose
dolce
Naked
crush
ashton
kathryn
Stripped
madison
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
Be smart buyer ya say ♥
--------------
#anastasiabeverlyhillsliquidlipstick #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillsori #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal
#anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhillsph 
#anastasiabeverlyhillscontour #anastasiabeverlyhillscontourpalette #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick #jualanastasiabeverlyhillslipstick #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #hijabootdindo
ANASTASIA LIQUID LIPSTICK -idr 375.000 Full coverage, intense pigment, and a matte finish in an easy-to-apply liquid formula. One sweep delivers vibrant long-wearing color that sets all day. Formula is ultra-pigmented.  Swirl wand around tube to evenly mix color before application. Ready : Heathers craft lovely sugar plum trust issues dusty rose dolce Naked crush ashton kathryn Stripped madison -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id) Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- Be smart buyer ya say ♥ -------------- #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillsori  #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal  #anastasiabeverlyhills  #anastasiabeverlyhillsph  #anastasiabeverlyhillscontour  #anastasiabeverlyhillscontourpalette  #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillslipstick  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #hijabootdindo 
ANASTASIA GLOW KIT ULTIMATE GLOW - idr 770.000/pc
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#anastasiabeverlyhillsliquidlipstick #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillsori #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal
#anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhillsph 
#anastasiabeverlyhillscontour #anastasiabeverlyhillscontourpalette #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick #jualanastasiabeverlyhillslipstick #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #hijabootdindo #anastasiaglowkit #anastasiaglow #anastasiaglowkitmurah #jualanastasiaglowkit #jualanastasiaglowkitultimateglow
ANASTASIA GLOW KIT ULTIMATE GLOW - idr 770.000/pc -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id) Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillsori  #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal  #anastasiabeverlyhills  #anastasiabeverlyhillsph  #anastasiabeverlyhillscontour  #anastasiabeverlyhillscontourpalette  #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillslipstick  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #hijabootdindo  #anastasiaglowkit  #anastasiaglow  #anastasiaglowkitmurah  #jualanastasiaglowkit  #jualanastasiaglowkitultimateglow 
ANASTASIA GLOW KIT - MOONCHILD - idr 770.000/pc

Blue Ice – Diamond white with an icy blue reflect

Star – A moonstone fusion of mint, platinum and silver reflect

Purple Horseshoe – A glittering lavender with an arctic blue reflect

Pink Heart – Pearl white with a pink opal reflect

Lucky Clover – A shamrock-infused gold with canary yellow diamond reflect

Blue Moon – Frozen blue with a silver reflect
.
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
Be smart buyer ya say ♥
--------------
#anastasiabeverlyhillsliquidlipstick #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillsori #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal
#anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhillsph 
#anastasiabeverlyhillscontour #anastasiabeverlyhillscontourpalette #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick #jualanastasiabeverlyhillslipstick #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #hijabootdindo #anastasiabeverlyhillsglowkit #jualanastasiabeverlyhillsglowkit
ANASTASIA GLOW KIT - MOONCHILD - idr 770.000/pc Blue Ice – Diamond white with an icy blue reflect Star – A moonstone fusion of mint, platinum and silver reflect Purple Horseshoe – A glittering lavender with an arctic blue reflect Pink Heart – Pearl white with a pink opal reflect Lucky Clover – A shamrock-infused gold with canary yellow diamond reflect Blue Moon – Frozen blue with a silver reflect . -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id) Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- Be smart buyer ya say ♥ -------------- #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillsori  #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal  #anastasiabeverlyhills  #anastasiabeverlyhillsph  #anastasiabeverlyhillscontour  #anastasiabeverlyhillscontourpalette  #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillslipstick  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #hijabootdindo  #anastasiabeverlyhillsglowkit  #jualanastasiabeverlyhillsglowkit 
ANASTASIA CONTOUR CREAM KIT - idr 730.000

ada 2 shade :
LIGHT
MEDIUM

versi ANASTASIA POWDER juga ada ya

kalau cari versi cream yang versi drugstore ada pilihan ini ya :
NYX CONCEAL, CORRECT, CONTOUR PALETTE - idr 175.000
ELF Contour Cream Palette - idr 150.000
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
Be smart buyer ya say ♥
--------------
#anastasiabeverlyhillsliquidlipstick #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillsori #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal
#anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhillsph 
#anastasiabeverlyhillscontour #anastasiabeverlyhillscontourpalette #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick #jualanastasiabeverlyhillslipstick #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #hijabootdindo
ANASTASIA CONTOUR CREAM KIT - idr 730.000 ada 2 shade : LIGHT MEDIUM versi ANASTASIA POWDER juga ada ya kalau cari versi cream yang versi drugstore ada pilihan ini ya : NYX CONCEAL, CORRECT, CONTOUR PALETTE - idr 175.000 ELF Contour Cream Palette - idr 150.000 -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id) Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- Be smart buyer ya say ♥ -------------- #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillsori  #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal  #anastasiabeverlyhills  #anastasiabeverlyhillsph  #anastasiabeverlyhillscontour  #anastasiabeverlyhillscontourpalette  #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillslipstick  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #hijabootdindo 
ANASTASIA CONTOUR CREAM KIT SHADE LIGHT - idr 730.000

Contouring and highlighting creams to dramatically sculpt and enhance your features. Creams have a rich, blendable texture ideal for heavy highlight and contour.
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
Be smart buyer ya say ♥
--------------
#anastasiabeverlyhillsliquidlipstick #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillsori #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal
#anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhillsph 
#anastasiabeverlyhillscontour #anastasiabeverlyhillscontourpalette #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick #jualanastasiabeverlyhillslipstick #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #hijabootdindo
ANASTASIA CONTOUR CREAM KIT SHADE LIGHT - idr 730.000 Contouring and highlighting creams to dramatically sculpt and enhance your features. Creams have a rich, blendable texture ideal for heavy highlight and contour. -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id) Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- Be smart buyer ya say ♥ -------------- #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillsori  #anastasiabeverlyhillsmurah  #anastasiabeverlyhillsoriginal  #anastasiabeverlyhills  #anastasiabeverlyhillsph  #anastasiabeverlyhillscontour  #anastasiabeverlyhillscontourpalette  #anastasiabeverlyhillscontourcreamkit  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillslipstick  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #hijabootdindo 
ABH CONTOUR KIT 
DETAILS : 
A sleek, limited-edition palette with six shades: three for highlighting and three for contouring.

What it does?
This contouring collectible contains six blendable formulas to sculpt and define features.
Darker shades are ideal for shading and defining, while lighter shades sculpt and enhance features.
Removable and refillable, the set contains all the color needed to start expertly emphasizing eyes, cheekbones, nose, and jawline.

This set contains:
- 6 x 0.11 oz Powder in Java, Vanilla, Fawn, Havana, Banana, Sand
These formulas are dermatologist tested to be hypoallergenic.

SHADE : - Medium to Tan
- Light To Medium

IDR 665.000

#jualmakeup #jualeyeshadow #jualliptint #juallipmatte #jualmascara #jualbrowcara #jualfoundation #jualconcealer #jualskincare #jualprimer #olshop #olshoptrusted #onlineshop #instagram #onlineshoptrusted #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhills #olshoptermurah
ABH CONTOUR KIT DETAILS : A sleek, limited-edition palette with six shades: three for highlighting and three for contouring. What it does? This contouring collectible contains six blendable formulas to sculpt and define features. Darker shades are ideal for shading and defining, while lighter shades sculpt and enhance features. Removable and refillable, the set contains all the color needed to start expertly emphasizing eyes, cheekbones, nose, and jawline. This set contains: - 6 x 0.11 oz Powder in Java, Vanilla, Fawn, Havana, Banana, Sand These formulas are dermatologist tested to be hypoallergenic. SHADE : - Medium to Tan - Light To Medium IDR 665.000 #jualmakeup  #jualeyeshadow  #jualliptint  #juallipmatte  #jualmascara  #jualbrowcara  #jualfoundation  #jualconcealer  #jualskincare  #jualprimer  #olshop  #olshoptrusted  #onlineshop  #instagram  #onlineshoptrusted  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhills  #olshoptermurah 
Ready Stock!! ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE
IDR 650.000

An essential eye shadow collection featuring 14 shades, including neutral and berry tones. Use Anastasia Beverly Hills first permanent palette, Modern Renaissance to create endless looks for daytime and evening. 
Highly pigmented, easy-to-blend formula
11 matte shades; 3 metallic
Dual-sided soft bristle brush

Tempera 
Golden Ochre 
Vermeer 
Buon Fresco 
Antique Bronze 
Love Letter
Cyprus Umber
Realgar
Warm Taupe
Venetian Red
Red Ochre
Primavera
Burnt Orange
Raw Sienna

#jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillsmodernrenaissance #jualabh #jualabhmodernrenaissance #jualmodernrenaissance #jualabheyeshadowpalette #jualanastasiabeverlyhillseyeshadowpalette #jualanastasiabeverlyhillslipstick #jualanastasiabeverlyhillsmurah #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow #jualabhmurah #jualabheyeshadow #jualabhpomade #jualabhbrowwiz #anastasiabeverlyhillsindonesia #anastasiabeverlyhillsmakassar
Ready Stock!! ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE IDR 650.000 An essential eye shadow collection featuring 14 shades, including neutral and berry tones. Use Anastasia Beverly Hills first permanent palette, Modern Renaissance to create endless looks for daytime and evening. Highly pigmented, easy-to-blend formula 11 matte shades; 3 metallic Dual-sided soft bristle brush Tempera Golden Ochre Vermeer Buon Fresco Antique Bronze Love Letter Cyprus Umber Realgar Warm Taupe Venetian Red Red Ochre Primavera Burnt Orange Raw Sienna #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsmodernrenaissance  #jualabh  #jualabhmodernrenaissance  #jualmodernrenaissance  #jualabheyeshadowpalette  #jualanastasiabeverlyhillseyeshadowpalette  #jualanastasiabeverlyhillslipstick  #jualanastasiabeverlyhillsmurah  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow  #jualabhmurah  #jualabheyeshadow  #jualabhpomade  #jualabhbrowwiz  #anastasiabeverlyhillsindonesia  #anastasiabeverlyhillsmakassar 
Item name : Anastasia beverly hills contour powder kit

For complete shade choices please refer to web

PRE ORDER

CLOSE 24 NOV

READY IN +- 5-6 WEEKS

Price : 470K

For order / inquiry :

LINE@ : @Drawmyface

WA : 087888510920

#jualglossier #jualglossiercloudpaint #jualmakeup #makeupimport #jualmakeup #kosmetikimport #makeupusa #jualtheordinary #jualcolourpop #jualjouer #jualgirlactik #bukapomakeup #preordermakeup #makeupindonesia #jualtarte #jualkvd #jualtoofaced #jualgiorgioarmani #jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillsglowkit #poanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillscontourkit
Item name : Anastasia beverly hills contour powder kit For complete shade choices please refer to web PRE ORDER CLOSE 24 NOV READY IN +- 5-6 WEEKS Price : 470K For order / inquiry : LINE@ : @Drawmyface WA : 087888510920 #jualglossier  #jualglossiercloudpaint  #jualmakeup  #makeupimport  #jualmakeup  #kosmetikimport  #makeupusa  #jualtheordinary  #jualcolourpop  #jualjouer  #jualgirlactik  #bukapomakeup  #preordermakeup  #makeupindonesia  #jualtarte  #jualkvd  #jualtoofaced  #jualgiorgioarmani  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsglowkit  #poanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit 
PO Anastasia Beverly Hills Black Friday-Cyber Monday Sale

Contour Powder 415rb
Contour Creme 415rb
Blush Trios 320rb
Eyeshadow Singles 160rb
Sugar / Aurora / Moonchild / Sun Dipped 460rb
Glow Kit Ultimate Glow 510rb
Liquid Lips 260rb
Lip Gloss 220rb
Lipstick 270rb
detail:
www.anastasiabeverlyhills.com
.
✨Close 27 November jam 12 Siang WIB ✨
DP min. 50%
ETA 4-5 minggu
.
.
.
#pous #pousa #openpous #openpousa #jualanastasiabeverlyhills #jualmakeup #jualmakeupbranded #jualmakeupori #jualanastasiacontourcream #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #jualanastasiabeverlyhillsdipbrowpomade #jualabh #jualabhpomade #jualabhbrowwiz #jualabhdipbrow #jualabhglowkit
PO Anastasia Beverly Hills Black Friday-Cyber Monday Sale Contour Powder 415rb Contour Creme 415rb Blush Trios 320rb Eyeshadow Singles 160rb Sugar / Aurora / Moonchild / Sun Dipped 460rb Glow Kit Ultimate Glow 510rb Liquid Lips 260rb Lip Gloss 220rb Lipstick 270rb detail: www.anastasiabeverlyhills.com . ✨Close 27 November jam 12 Siang WIB ✨ DP min. 50% ETA 4-5 minggu . . . #pous  #pousa  #openpous  #openpousa  #jualanastasiabeverlyhills  #jualmakeup  #jualmakeupbranded  #jualmakeupori  #jualanastasiacontourcream  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsdipbrowpomade  #jualabh  #jualabhpomade  #jualabhbrowwiz  #jualabhdipbrow  #jualabhglowkit 
Anastasia Beverly Hills Contour Kit Palette - IDR 285.000
-
New Item 😍
Buat Kalian yg penggila contour  kit dengan formula cream yg creamy ini adalah jawabannya. Warna-warnanya yg natural warm.
-
Order/Questions:
Chat via DM Instagram 
LINE (@jum5765f) dengan @ didepan
-
#jualanastasiabeverlyhills 
#jualanastasiabeverlyhillscontourkit 
#anastasiabeverlyhills 
#anastasiabeverlyhillsxsellphora
Ready Stock.
.
💋Anastasia Cream Contour - Medium ( NEW PACKAGING).
.
Very Hype Cosmetic Product and ALL TIME FAVE ❤️.
.
Cream contour ini mengubah tampilan wajah kamu, seperti :
✔Tirus.
✔Cheek Bone Tegas.
✔Rahang/kening kecil.
.
➕Correct,contour and Highlight in 1 palette, khusus shade medium ini ada Shade banana sebagai highlight dan shade warm coral buat corrector menutupi mata panda.
➕Cream Contour ini formula nya lebih nempel dibandingkan powder jadi lebih tahan lama.
➕Blended nicely with you sponge, nyatu nya dengan foundation cepet dan mudah.
➕Untuk harga affordable BANGET, untuk 1 buah contour stick saja bisa dihargain 300rb, tpi ini 700rb an udah sapet contour , highlight dan corrector.
. 
Penjelasan Warna:.
⭐️Banana : Highlight (digunakan untuk menegaskan bagian wajah agar terlihat lebih ramping).
⭐️Cream&Nude : Meratakan warna wajah.
⭐️Warm Coral : Menutupi uneven skin tone ( Mata panda/ flek/ Scar).
⭐️Cinnamon & Chocolate : Sebagai Shading dalam untuk mempertegas tampilan wajah yang lebih tirus.
.
⭐️For Fair to Medium Skin Tone.
.
💋705rb (Normal : 825).
#ABHmakeupbaru
____________________________________________________
#anastasiabeverlyhills #anastasiadiobrowpomade #anastasiabrows #jualanastasia #jualanastasiabeverlyhills #jualanastasialiquidlipstick #jualanastasiadipbrow #jualanastasiamurah #jualanastasiacreamcontourkit #jualanastasiacontourkit #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillscreamcontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsglowkit #jualanastasiabeverlyhillsstickfoundation  #jualanastasiabeverlyhillsfoundation  #jualanastasiabeverkyhillsstickfoundation #jualanastasiafoundation #jualanastasialiquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualbrush #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow
Ready Stock. . 💋Anastasia Cream Contour - Medium ( NEW PACKAGING). . Very Hype Cosmetic Product and ALL TIME FAVE ❤️. . Cream contour ini mengubah tampilan wajah kamu, seperti : ✔Tirus. ✔Cheek Bone Tegas. ✔Rahang/kening kecil. . ➕Correct,contour and Highlight in 1 palette, khusus shade medium ini ada Shade banana sebagai highlight dan shade warm coral buat corrector menutupi mata panda. ➕Cream Contour ini formula nya lebih nempel dibandingkan powder jadi lebih tahan lama. ➕Blended nicely with you sponge, nyatu nya dengan foundation cepet dan mudah. ➕Untuk harga affordable BANGET, untuk 1 buah contour stick saja bisa dihargain 300rb, tpi ini 700rb an udah sapet contour , highlight dan corrector. . Penjelasan Warna:. ⭐️Banana : Highlight (digunakan untuk menegaskan bagian wajah agar terlihat lebih ramping). ⭐️Cream&Nude : Meratakan warna wajah. ⭐️Warm Coral : Menutupi uneven skin tone ( Mata panda/ flek/ Scar). ⭐️Cinnamon & Chocolate : Sebagai Shading dalam untuk mempertegas tampilan wajah yang lebih tirus. . ⭐️For Fair to Medium Skin Tone. . 💋705rb (Normal : 825). #ABHmakeupbaru  ____________________________________________________ #anastasiabeverlyhills  #anastasiadiobrowpomade  #anastasiabrows  #jualanastasia  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasialiquidlipstick  #jualanastasiadipbrow  #jualanastasiamurah  #jualanastasiacreamcontourkit  #jualanastasiacontourkit  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillscreamcontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsglowkit  #jualanastasiabeverlyhillsstickfoundation  #jualanastasiabeverlyhillsfoundation  #jualanastasiabeverkyhillsstickfoundation  #jualanastasiafoundation  #jualanastasialiquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualbrush  #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow 
FOLLOW!! 👉 @imashopaholics 
On SALE🔥 was 235rb, NOW 💰209rb✔

AUSTRALIS AC ON TOUR Contouring & Highlighting Kit Powder

Shade:
- Light
- Medium

Great dupe of ABH Contour kit persis banyak di fav beauty blogger good deal harga murah tapi kualitasnya baguss Australian's fav!💖 .
.
Sculpt and define like a pro with six powders designed to contour and highlight the face. Formulated to provide a natural and healthy glow for any skin tone.

This product includes a step by step instructions on the back of the palette to show you how to contour and highlight like a pro!

Please check
👉 @femaledailynetwork 
Fd reviews, blog, n forum

Pic credit to the owners
#jualaustralis #jualaustralisvelourlips #jualaustralismurah  #australiscosmetics #auatralismurah #australiscontourkit  #jualaustralisacontour #jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillscontour #femaledailynetwork #jualabhcontourkit #jualabh #jualabhmurah  #abhcontourkitmurah #jualpixi #jualhudabeauty #jualkylielipkit #jualpixiglowtonic #jualpondsbb powder #jualtheordinary
FOLLOW!! 👉 @imashopaholics On SALE🔥 was 235rb, NOW 💰209rb✔ AUSTRALIS AC ON TOUR Contouring & Highlighting Kit Powder Shade: - Light - Medium Great dupe of ABH Contour kit persis banyak di fav beauty blogger good deal harga murah tapi kualitasnya baguss Australian's fav!💖 . . Sculpt and define like a pro with six powders designed to contour and highlight the face. Formulated to provide a natural and healthy glow for any skin tone. This product includes a step by step instructions on the back of the palette to show you how to contour and highlight like a pro! Please check 👉 @femaledailynetwork Fd reviews, blog, n forum Pic credit to the owners #jualaustralis  #jualaustralisvelourlips  #jualaustralismurah  #australiscosmetics  #auatralismurah  #australiscontourkit  #jualaustralisacontour  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillscontour  #femaledailynetwork  #jualabhcontourkit  #jualabh  #jualabhmurah  #abhcontourkitmurah  #jualpixi  #jualhudabeauty  #jualkylielipkit  #jualpixiglowtonic  #jualpondsbb  powder #jualtheordinary 
FOLLOW!! 👉 @imashopaholics 
On SALE🔥 was 235rb, NOW 💰209rb✔

AUSTRALIS AC ON TOUR Contouring & Highlighting Kit Powder

Shade:
- Light
- Medium

Great dupe of ABH Contour kit persis banyak di fav beauty blogger good deal harga murah tapi kualitasnya baguss Australian's fav!💖 .
.
Sculpt and define like a pro with six powders designed to contour and highlight the face. Formulated to provide a natural and healthy glow for any skin tone.

This product includes a step by step instructions on the back of the palette to show you how to contour and highlight like a pro!

Please check
👉 @femaledailynetwork 
Fd reviews, blog, n forum

Pic credit to the owners
#jualaustralis #jualaustralisvelourlips #jualaustralismurah  #australiscosmetics #auatralismurah #australiscontourkit  #jualaustralisacontour #jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillscontour #femaledailynetwork #jualabhcontourkit #jualabh #jualabhmurah  #abhcontourkitmurah #jualpixi #jualhudabeauty #jualkylielipkit #jualpixiglowtonic #jualpondsbb powder #jualtheordinary
FOLLOW!! 👉 @imashopaholics On SALE🔥 was 235rb, NOW 💰209rb✔ AUSTRALIS AC ON TOUR Contouring & Highlighting Kit Powder Shade: - Light - Medium Great dupe of ABH Contour kit persis banyak di fav beauty blogger good deal harga murah tapi kualitasnya baguss Australian's fav!💖 . . Sculpt and define like a pro with six powders designed to contour and highlight the face. Formulated to provide a natural and healthy glow for any skin tone. This product includes a step by step instructions on the back of the palette to show you how to contour and highlight like a pro! Please check 👉 @femaledailynetwork Fd reviews, blog, n forum Pic credit to the owners #jualaustralis  #jualaustralisvelourlips  #jualaustralismurah  #australiscosmetics  #auatralismurah  #australiscontourkit  #jualaustralisacontour  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillscontour  #femaledailynetwork  #jualabhcontourkit  #jualabh  #jualabhmurah  #abhcontourkitmurah  #jualpixi  #jualhudabeauty  #jualkylielipkit  #jualpixiglowtonic  #jualpondsbb  powder #jualtheordinary 
FOLLOW!! 👉 @imashopaholics 
On SALE🔥 was 235rb, NOW 💰209rb✔

AUSTRALIS AC ON TOUR Contouring & Highlighting Kit Powder

Shade:
- Light
- Medium

Great dupe of ABH Contour kit persis banyak di fav beauty blogger good deal harga murah tapi kualitasnya baguss Australian's fav!💖 .
.
Sculpt and define like a pro with six powders designed to contour and highlight the face. Formulated to provide a natural and healthy glow for any skin tone.

This product includes a step by step instructions on the back of the palette to show you how to contour and highlight like a pro!

Please check
👉 @femaledailynetwork 
Fd reviews, blog, n forum

Pic credit to the owners
#jualaustralis #jualaustralisvelourlips #jualaustralismurah  #australiscosmetics #auatralismurah #australiscontourkit  #jualaustralisacontour #jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillscontour #femaledailynetwork #jualabhcontourkit #jualabh #jualabhmurah  #abhcontourkitmurah #jualpixi #jualhudabeauty #jualkylielipkit #jualpixiglowtonic #jualpondsbb powder #jualtheordinary
FOLLOW!! 👉 @imashopaholics On SALE🔥 was 235rb, NOW 💰209rb✔ AUSTRALIS AC ON TOUR Contouring & Highlighting Kit Powder Shade: - Light - Medium Great dupe of ABH Contour kit persis banyak di fav beauty blogger good deal harga murah tapi kualitasnya baguss Australian's fav!💖 . . Sculpt and define like a pro with six powders designed to contour and highlight the face. Formulated to provide a natural and healthy glow for any skin tone. This product includes a step by step instructions on the back of the palette to show you how to contour and highlight like a pro! Please check 👉 @femaledailynetwork Fd reviews, blog, n forum Pic credit to the owners #jualaustralis  #jualaustralisvelourlips  #jualaustralismurah  #australiscosmetics  #auatralismurah  #australiscontourkit  #jualaustralisacontour  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillscontour  #femaledailynetwork  #jualabhcontourkit  #jualabh  #jualabhmurah  #abhcontourkitmurah  #jualpixi  #jualhudabeauty  #jualkylielipkit  #jualpixiglowtonic  #jualpondsbb  powder #jualtheordinary 
[READYSTOCK] ANASTASIA CONTOUR POWDER KIT SHADE LIGHT MEDIUM
IDR 715.000
.
What it is:
A sleek, palette with six shades: three for highlighting and three for contouring.

Shade : 
Light to Medium
[READYSTOCK] ANASTASIA CONTOUR POWDER KIT SHADE LIGHT MEDIUM IDR 715.000 . What it is: A sleek, palette with six shades: three for highlighting and three for contouring. Shade :  Light to Medium
ANASTASIA BEVERLY HILLS CONTOUR KIT
.
Available shades:
- Light to Medium
.
Ready stock
PRICE: IDR 720k
.
Payment via bank transfer to BCA.
Shipment by JNE/Go-jek (Jakarta only).
.
Free sample for every purchase 😍 (min. purchase of IDR 450k, sample may varies, while stock lasts).
.
Chat us on LINE line://ti/p/@qbj4499o
.
.
.
.
.
.
#jualabh #jualanastasiabeverlyhills #jualabhcontourkit #jualabhcontourkitlighttomedium #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #jualabhcontour #tinted_abh #tinted_contour
ANASTASIA BEVERLY HILLS CONTOUR KIT . Available shades: - Light to Medium . Ready stock PRICE: IDR 720k . Payment via bank transfer to BCA. Shipment by JNE/Go-jek (Jakarta only). . Free sample for every purchase 😍 (min. purchase of IDR 450k, sample may varies, while stock lasts). . Chat us on LINE line://ti/p/@qbj4499o . . . . . . #jualabh  #jualanastasiabeverlyhills  #jualabhcontourkit  #jualabhcontourkitlighttomedium  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualabhcontour  #tinted_abh  #tinted_contour 
OPEN PRE-ORDER!

Anastasia Beverly Hills' new palette
'PRISM'

IDR 800

contact us for more info:
- LINE: @hti8685z (with @)
- WA: 0895343842691
- Direct Message
or click the link on our bio!
OPEN PRE-ORDER! Anastasia Beverly Hills' new palette 'PRISM' IDR 800 contact us for more info: - LINE: @hti8685z (with @) - WA: 0895343842691 - Direct Message or click the link on our bio!
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
.
Pomade Rp. 315,000
Brush Rp. 310,000
.
Dipbrow Pomade Terlaris dan Terhits di dunia Makeup. Ini adalah pomade utk alis yaa, BEST SELLER!! Waterproof, tahan lama, dan awet tdk cepat habis
.
Cara pakai: Pakai dgn menggunakan kuas ke alis kalian di bagian yg ingin ditebalkan. Pakai cukup sedikit saja agar hasilnya tetap natural :)
.
Katalog : #adamakeups_ABH
.
#jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiadipbrow #jualanastasiadipbrowpomade #jualanastasia #jualabhdipbrow
#abhdipbrowpomade #anastasiabeverlyhillsdipbrowpomade #anastasiabeverlyhills
.
.  #eyebrow #anastasia #anastasiaeyebrow #anastasiabeverlyhillsori
.
.
#jualanastasiabeverlyhills
#anastasiabeverlyhills
#jualanastasiabeverlyhillsdipbrowpomade
#jualanastasiabeverlyhillscontourkit
#jualabhdipbrowpomade #jualabh
#jualeyebrowanastasia

#onlineshopjakarta #onlineshopbandung #onlineshoptasik #onlineshopyogya #makeuptasik #makeupjakarta #makeupbandung
#jualmakeupusa
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade . Pomade Rp. 315,000 Brush Rp. 310,000 . Dipbrow Pomade Terlaris dan Terhits di dunia Makeup. Ini adalah pomade utk alis yaa, BEST SELLER!! Waterproof, tahan lama, dan awet tdk cepat habis . Cara pakai: Pakai dgn menggunakan kuas ke alis kalian di bagian yg ingin ditebalkan. Pakai cukup sedikit saja agar hasilnya tetap natural :) . Katalog : #adamakeups_ABH  . #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiadipbrow  #jualanastasiadipbrowpomade  #jualanastasia  #jualabhdipbrow  #abhdipbrowpomade  #anastasiabeverlyhillsdipbrowpomade  #anastasiabeverlyhills  . . #eyebrow  #anastasia  #anastasiaeyebrow  #anastasiabeverlyhillsori  . . #jualanastasiabeverlyhills  #anastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillsdipbrowpomade  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualabhdipbrowpomade  #jualabh  #jualeyebrowanastasia  #onlineshopjakarta  #onlineshopbandung  #onlineshoptasik  #onlineshopyogya  #makeuptasik  #makeupjakarta  #makeupbandung  #jualmakeupusa 
Ready Stock.
.
💋Anastasia Cream Contour - Medium ( NEW PACKAGING).
.
Very Hype Cosmetic Product and ALL TIME FAVE ❤️.
.
Cream contour ini mengubah tampilan wajah kamu, seperti :
✔Tirus.
✔Cheek Bone Tegas.
✔Rahang/kening kecil.
.
➕Correct,contour and Highlight in 1 palette, khusus shade medium ini ada Shade banana sebagai highlight dan shade warm coral buat corrector menutupi mata panda.
➕Cream Contour ini formula nya lebih nempel dibandingkan powder jadi lebih tahan lama.
➕Blended nicely with you sponge, nyatu nya dengan foundation cepet dan mudah.
➕Untuk harga affordable BANGET, untuk 1 buah contour stick saja bisa dihargain 300rb, tpi ini 700rb an udah sapet contour , highlight dan corrector.
. 
Penjelasan Warna:.
⭐️Banana : Highlight (digunakan untuk menegaskan bagian wajah agar terlihat lebih ramping).
⭐️Cream&Nude : Meratakan warna wajah.
⭐️Warm Coral : Menutupi uneven skin tone ( Mata panda/ flek/ Scar).
⭐️Cinnamon & Chocolate : Sebagai Shading dalam untuk mempertegas tampilan wajah yang lebih tirus.
.
⭐️For Fair to Medium Skin Tone.
.
💋705rb (Normal : 825).
#ABHmakeupbaru
____________________________________________________
#anastasiabeverlyhills #anastasiadiobrowpomade #anastasiabrows #jualanastasia #jualanastasiabeverlyhills #jualanastasialiquidlipstick #jualanastasiadipbrow #jualanastasiamurah #jualanastasiacreamcontourkit #jualanastasiacontourkit #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillscreamcontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsglowkit #jualanastasiabeverlyhillsstickfoundation  #jualanastasiabeverlyhillsfoundation  #jualanastasiabeverkyhillsstickfoundation #jualanastasiafoundation #jualanastasialiquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualbrush #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow
Ready Stock. . 💋Anastasia Cream Contour - Medium ( NEW PACKAGING). . Very Hype Cosmetic Product and ALL TIME FAVE ❤️. . Cream contour ini mengubah tampilan wajah kamu, seperti : ✔Tirus. ✔Cheek Bone Tegas. ✔Rahang/kening kecil. . ➕Correct,contour and Highlight in 1 palette, khusus shade medium ini ada Shade banana sebagai highlight dan shade warm coral buat corrector menutupi mata panda. ➕Cream Contour ini formula nya lebih nempel dibandingkan powder jadi lebih tahan lama. ➕Blended nicely with you sponge, nyatu nya dengan foundation cepet dan mudah. ➕Untuk harga affordable BANGET, untuk 1 buah contour stick saja bisa dihargain 300rb, tpi ini 700rb an udah sapet contour , highlight dan corrector. . Penjelasan Warna:. ⭐️Banana : Highlight (digunakan untuk menegaskan bagian wajah agar terlihat lebih ramping). ⭐️Cream&Nude : Meratakan warna wajah. ⭐️Warm Coral : Menutupi uneven skin tone ( Mata panda/ flek/ Scar). ⭐️Cinnamon & Chocolate : Sebagai Shading dalam untuk mempertegas tampilan wajah yang lebih tirus. . ⭐️For Fair to Medium Skin Tone. . 💋705rb (Normal : 825). #ABHmakeupbaru  ____________________________________________________ #anastasiabeverlyhills  #anastasiadiobrowpomade  #anastasiabrows  #jualanastasia  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasialiquidlipstick  #jualanastasiadipbrow  #jualanastasiamurah  #jualanastasiacreamcontourkit  #jualanastasiacontourkit  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualanastasiabeverlyhillscreamcontourkit  #jualanastasiabeverlyhillsglowkit  #jualanastasiabeverlyhillsstickfoundation  #jualanastasiabeverlyhillsfoundation  #jualanastasiabeverkyhillsstickfoundation  #jualanastasiafoundation  #jualanastasialiquidlipstick  #jualanastasiabeverlyhillsliquidlipstick  #jualbrush  #jualanastasiabeverlyhillsdipbrow 
READY STOCK!

Anastasia Beverly Hills
Dipbrow Pomade

An award-winning waterproof, multitasking, and buildable matte pomade that stays put. Apply and blend a small amount of Anastasia Beverly Dipbrow Pomade with an angled brow brush to effortlessly outline, fill, and texturize brows.

Shade:
- Medium Brown
- Dark Brown
- Ash Brown
- Soft Brown
- Ebony
- Chocolate
- Granite

IDR 360

#rheaidabh #rheaideyebrowpomade #rheaidabhreadystock #rheaidreadystock
READY STOCK! Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade An award-winning waterproof, multitasking, and buildable matte pomade that stays put. Apply and blend a small amount of Anastasia Beverly Dipbrow Pomade with an angled brow brush to effortlessly outline, fill, and texturize brows. Shade: - Medium Brown - Dark Brown - Ash Brown - Soft Brown - Ebony - Chocolate - Granite IDR 360 #rheaidabh  #rheaideyebrowpomade  #rheaidabhreadystock  #rheaidreadystock 
>>> Geser gambar untuk melihat detail barang dan swatchesnya.
•
Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit - Rp 775.000
Deksripsi barang:
Available in Variant ⤵⤵⤵
1. Fair 
2. Light
3. Medium
•
Original 100% bukan abal-abal atau Original Singapore.
Tidak menerima pengembalian barang yg rusak dalam perjalanan. Barang sudah kami cek sebelum pengiriman.
•
Order/Questions:
WA 0859 5447 5995
Line (@tni2458z) use @ didepan
•
#abh
#anastasiabeverlyhills 
#anastasiabeverlyhillscreamcontourkit 
#jualanastasiabeverlyhills 
#jualanastasiabeverlyhillscontourkit 
#anastasiabeverlyhillsmorsecosmetics
>>> Geser gambar untuk melihat detail barang dan swatchesnya. • Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit - Rp 775.000 Deksripsi barang: Available in Variant ⤵⤵⤵ 1. Fair 2. Light 3. Medium • Original 100% bukan abal-abal atau Original Singapore. Tidak menerima pengembalian barang yg rusak dalam perjalanan. Barang sudah kami cek sebelum pengiriman. • Order/Questions: WA 0859 5447 5995 Line (@tni2458z) use @ didepan • #abh  #anastasiabeverlyhills  #anastasiabeverlyhillscreamcontourkit  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillsmorsecosmetics 
#Repost @imashopaholics (@get_repost)
・・・
Ready Stock! Pict pertama shade Light kedua Medium

AUSTRALIS AC ON TOUR Contouring & Highlighting Kit Powder
.
💰239rb!  Cheapest in the market

Shade:
- Light
- Medium

Great dupe of ABH Contour kit persis banyak di fav beauty blogger good deal harga murah tapi kualitasnya baguss Australian's fav!💖 .
.
Sculpt and define like a pro with six powders designed to contour and highlight the face. Formulated to provide a natural and healthy glow for any skin tone.

This product includes a step by step instructions on the back of the palette to show you how to contour and highlight like a pro!

#jualaustralis #jualaustralisvelourlips #jualaustralismurah #jualaustralisvelourlipsmurah #australiscosmetics #auatralismurah #australiscontourkit #australisacontour #jualaustralisacontour #jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillscontour #femaledailynetwork #jualabhcontourkit #jualabh #jualabhmurah #abhcontourkit #abhcontourkitmurah
#Repost  @imashopaholics (@get_repost) ・・・ Ready Stock! Pict pertama shade Light kedua Medium AUSTRALIS AC ON TOUR Contouring & Highlighting Kit Powder . 💰239rb! Cheapest in the market Shade: - Light - Medium Great dupe of ABH Contour kit persis banyak di fav beauty blogger good deal harga murah tapi kualitasnya baguss Australian's fav!💖 . . Sculpt and define like a pro with six powders designed to contour and highlight the face. Formulated to provide a natural and healthy glow for any skin tone. This product includes a step by step instructions on the back of the palette to show you how to contour and highlight like a pro! #jualaustralis  #jualaustralisvelourlips  #jualaustralismurah  #jualaustralisvelourlipsmurah  #australiscosmetics  #auatralismurah  #australiscontourkit  #australisacontour  #jualaustralisacontour  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillscontour  #femaledailynetwork  #jualabhcontourkit  #jualabh  #jualabhmurah  #abhcontourkit  #abhcontourkitmurah 
#Repost @imashopaholics (@get_repost)
・・・
Ready Stock!

AUSTRALIS AC ON TOUR Contouring & Highlighting Kit Powder
.
💰239rb!  Cheapest in the market

Shade:
- Light
- Medium

Great dupe of ABH Contour kit persis banyak di fav beauty blogger good deal harga murah tapi kualitasnya baguss Australian's fav!💖 .
.
Sculpt and define like a pro with six powders designed to contour and highlight the face. Formulated to provide a natural and healthy glow for any skin tone.

This product includes a step by step instructions on the back of the palette to show you how to contour and highlight like a pro!

#jualaustralis #jualaustralisvelourlips #jualaustralismurah #jualaustralisvelourlipsmurah #australiscosmetics #auatralismurah #australiscontourkit #australisacontour #jualaustralisacontour #jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillscontour #femaledailynetwork #jualabhcontourkit #jualabh #jualabhmurah #abhcontourkit #abhcontourkitmurah
#Repost  @imashopaholics (@get_repost) ・・・ Ready Stock! AUSTRALIS AC ON TOUR Contouring & Highlighting Kit Powder . 💰239rb! Cheapest in the market Shade: - Light - Medium Great dupe of ABH Contour kit persis banyak di fav beauty blogger good deal harga murah tapi kualitasnya baguss Australian's fav!💖 . . Sculpt and define like a pro with six powders designed to contour and highlight the face. Formulated to provide a natural and healthy glow for any skin tone. This product includes a step by step instructions on the back of the palette to show you how to contour and highlight like a pro! #jualaustralis  #jualaustralisvelourlips  #jualaustralismurah  #jualaustralisvelourlipsmurah  #australiscosmetics  #auatralismurah  #australiscontourkit  #australisacontour  #jualaustralisacontour  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillscontour  #femaledailynetwork  #jualabhcontourkit  #jualabh  #jualabhmurah  #abhcontourkit  #abhcontourkitmurah 
#Repost @imashopaholics (@get_repost)
・・・
Australis Contouring and Highlighting Kit Reviews

Please check
👉 @femaledailynetwork 
Fd reviews, blog, n forum

Pic credit to the owners

AUSTRALIS AC ON TOUR Contouring & Highlighting Kit Powder
.
💰239rb!  Cheapest in the market

Shade:
- Light
- Medium

Great dupe of ABH Contour kit persis banyak di fav beauty blogger good deal harga murah tapi kualitasnya baguss Australian's fav!💖 .
.
Sculpt and define like a pro with six powders designed to contour and highlight the face. Formulated to provide a natural and healthy glow for any skin tone.

This product includes a step by step instructions on the back of the palette to show you how to contour and highlight like a pro!

#jualaustralis #jualaustralisvelourlips #jualaustralismurah #jualaustralisvelourlipsmurah #australiscosmetics #auatralismurah #australiscontourkit #australisacontour #jualaustralisacontour #jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillscontour #femaledailynetwork #jualabhcontourkit #jualabh #jualabhmurah #abhcontourkit #abhcontourkitmurah
#Repost  @imashopaholics (@get_repost) ・・・ Australis Contouring and Highlighting Kit Reviews Please check 👉 @femaledailynetwork Fd reviews, blog, n forum Pic credit to the owners AUSTRALIS AC ON TOUR Contouring & Highlighting Kit Powder . 💰239rb! Cheapest in the market Shade: - Light - Medium Great dupe of ABH Contour kit persis banyak di fav beauty blogger good deal harga murah tapi kualitasnya baguss Australian's fav!💖 . . Sculpt and define like a pro with six powders designed to contour and highlight the face. Formulated to provide a natural and healthy glow for any skin tone. This product includes a step by step instructions on the back of the palette to show you how to contour and highlight like a pro! #jualaustralis  #jualaustralisvelourlips  #jualaustralismurah  #jualaustralisvelourlipsmurah  #australiscosmetics  #auatralismurah  #australiscontourkit  #australisacontour  #jualaustralisacontour  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillscontour  #femaledailynetwork  #jualabhcontourkit  #jualabh  #jualabhmurah  #abhcontourkit  #abhcontourkitmurah 
swipe left for more info 👈🏻
ㅤㅤ
READY STOCK!
ANASTASIA BEVERLY HILLS - sun dipped glow kit
ㅤㅤ
price : IDR 650.000
ㅤㅤ
💯ORIGINAL AUTHENTIC!
money back guarantee
ㅤㅤ
swatches by : keeleybellabeauty & missbeautyadikt.co.uk
ㅤㅤ
#jualabh #jualabhskinnydip #jualabhori #jualabhasli #jualabhoriginal #jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #jualanastasiabeverlyhillsglowkit #jualmakeup #jualkosmetik #jualhighlighter #jualabhdipbrow
Celebrating Independence Day! 🇮🇩🇮🇩🇮🇩 Enjoy our 17% DISCOUNT + FREE SHIPPING for Anastasia Beverly Hills Contour Kit (Cream and Powder).
.
Check our products here 💁🏻 www.ponnybeaute.com
.
#ponnybeaute #ponnymakeup #ponnyskincare #ponnypromo #promo17an #17agustus2017 #agustusan #syantik #ponnyanastasiabeverlyhills #ponnyabh #jualabhcontourkit #jualabh #jualanastasiabeverlyhills #jualanastasiabeverlyhillscontourkit #jualmakeupusa #jualmakeupimport #jualmakeupusaori #beautybloggerindonesia #makeuptutorial #muajakarta #muabandung #muasemarang #muayogyakarta #muasurabaya #muamedan #muabali #muawedding
Celebrating Independence Day! 🇮🇩🇮🇩🇮🇩 Enjoy our 17% DISCOUNT + FREE SHIPPING for Anastasia Beverly Hills Contour Kit (Cream and Powder). . Check our products here 💁🏻 www.ponnybeaute.com . #ponnybeaute  #ponnymakeup  #ponnyskincare  #ponnypromo  #promo17an  #17agustus2017  #agustusan  #syantik  #ponnyanastasiabeverlyhills  #ponnyabh  #jualabhcontourkit  #jualabh  #jualanastasiabeverlyhills  #jualanastasiabeverlyhillscontourkit  #jualmakeupusa  #jualmakeupimport  #jualmakeupusaori  #beautybloggerindonesia  #makeuptutorial  #muajakarta  #muabandung  #muasemarang  #muayogyakarta  #muasurabaya  #muamedan  #muabali  #muawedding