an online Instagram web viewer

#jubah medias

Photos

Admiring the beautiful details @riad_farnatchi 💫 this riad is like a palace and I could help but play Moroccan princess for moment 😆 despite being right in the centre of old town Marrakech, the atmosphere within the walls of this riad is peaceful and completely free of any disturbance. Actually, there was one disturbance: me tripping over my dress every two minutes 😅 #riadfanatchi #morocco #marrakech #sponsored Anzeige
Admiring the beautiful details @riad_farnatchi 💫 this riad is like a palace and I could help but play Moroccan princess for moment 😆 despite being right in the centre of old town Marrakech, the atmosphere within the walls of this riad is peaceful and completely free of any disturbance. Actually, there was one disturbance: me tripping over my dress every two minutes 😅 #riadfanatchi  #morocco  #marrakech  #sponsored  Anzeige
📌MUSIK DAN NYANYIAN📌

Firman Allah ‘Azza wa jalla,
.
.

وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّخِذَهَا هُزُوًا أُولَئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ
.
.
“Dan di antara manusia ada orang yang mempergunakan perkataan yang tidak berguna untuk menyesatkan manusia dari jalan Allah tanpa pengetahuan dan menjadikan jalan Allah itu olok-olokan. Mereka itu akan memperoleh azab yang menghinakan.” (QS. Lukman: 6)

Beberapa karakter khas yang ada dalam nyanyian dan musik ✔Dapat melalaikan hati. ✔Menghalangi hati untuk memahami Al-Qur’an dan merenungkannnya serta mengamalkan kandungannya. ✔Al-Qur’an dan nyanyian tidak akan bertemu secara bersamaan dalam hati selamanya. Karena Al Qur’an melarang mengikuti hawa nafsu dan memerintahkan untuk menjaga kesucian hati. Sedangkan nyanyian memerintahkan sebaliknya, bahkan menghiasinya dan merangsang jiwa manusia untuk mengikuti hawa nafsu. ✔Nyanyian dan minuman keras ibarat saudara kembar dalam merangsang jiwa untuk melakukan keburukan. Saling mendukung dan menopang satu sama lain. ✔Nyanyian itu pencabut kewibawaan seseorang. ✔Nyanyian dapat menyerap masuk ke dalam pusat khayalan, lalu membangkitkan nafsu dan syahwat yang terpendam di dalamnya.
.
.
#islam #hijrah #salafy #sunnah #alquran #hadits #ikhwan #akhwat #tanpaselfie #dakwah #salaf #kajiansalaf #manhajsalaf #motivasi #renungan #nasehat #gamis #jubah #syari #ilmu #adab #tauhid #sholat #sholawat
#jambi #indonesia #nikah #muda #akidah #selfreminder
📌MUSIK DAN NYANYIAN📌 Firman Allah ‘Azza wa jalla, . . وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّخِذَهَا هُزُوًا أُولَئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ . . “Dan di antara manusia ada orang yang mempergunakan perkataan yang tidak berguna untuk menyesatkan manusia dari jalan Allah tanpa pengetahuan dan menjadikan jalan Allah itu olok-olokan. Mereka itu akan memperoleh azab yang menghinakan.” (QS. Lukman: 6) Beberapa karakter khas yang ada dalam nyanyian dan musik ✔Dapat melalaikan hati. ✔Menghalangi hati untuk memahami Al-Qur’an dan merenungkannnya serta mengamalkan kandungannya. ✔Al-Qur’an dan nyanyian tidak akan bertemu secara bersamaan dalam hati selamanya. Karena Al Qur’an melarang mengikuti hawa nafsu dan memerintahkan untuk menjaga kesucian hati. Sedangkan nyanyian memerintahkan sebaliknya, bahkan menghiasinya dan merangsang jiwa manusia untuk mengikuti hawa nafsu. ✔Nyanyian dan minuman keras ibarat saudara kembar dalam merangsang jiwa untuk melakukan keburukan. Saling mendukung dan menopang satu sama lain. ✔Nyanyian itu pencabut kewibawaan seseorang. ✔Nyanyian dapat menyerap masuk ke dalam pusat khayalan, lalu membangkitkan nafsu dan syahwat yang terpendam di dalamnya. . . #islam  #hijrah  #salafy  #sunnah  #alquran  #hadits  #ikhwan  #akhwat  #tanpaselfie  #dakwah  #salaf  #kajiansalaf  #manhajsalaf  #motivasi  #renungan  #nasehat  #gamis  #jubah  #syari  #ilmu  #adab  #tauhid  #sholat  #sholawat  #jambi  #indonesia  #nikah  #muda  #akidah  #selfreminder 
📌Merayakan Tahun Baru Berarti Tasyabbuh (Meniru-niru) Orang Kafir📌
.
.
Merayakan tahun baru termasuk meniru-niru orang kafir. Dan sejak dulu Nabi kita shallallahu ‘alaihi wa sallam sudah mewanti-wanti bahwa umat ini memang akan mengikuti jejak orang Persia, Romawi, Yahudi dan Nashrani. Kaum muslimin mengikuti mereka baik dalam berpakaian atau pun berhari raya.
.
.
Dari Abu Hurairah, Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda,
.
.
“Kiamat tidak akan terjadi hingga umatku mengikuti jalan generasi sebelumnya sejengkal demi sejengkal, sehasta demi sehasta.” Lalu ada yang menanyakan pada Rasulullah –shallallahu ‘alaihi wa sallam-, “Apakah mereka itu mengikuti seperti Persia dan Romawi?” Beliau menjawab, “Selain mereka, lantas siapa lagi?“ HR. Bukhari no. 7319, dari Abu Hurairah.
.
.
Dari Abu Sa’id Al Khudri, ia berkata bahwa Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda,
.
.
“Sungguh kalian akan mengikuti jalan orang-orang sebelum kalian sejengkal demi sejengkal dan sehasta demi sehasta sampai jika orang-orang yang kalian ikuti itu masuk ke lubang dhob (yang penuh lika-liku, pen), pasti kalian pun akan mengikutinya.” Kami (para sahabat) berkata, “Wahai Rasulullah, Apakah yang diikuti itu adalah Yahudi dan Nashrani?” Beliau menjawab, “Lantas siapa lagi?” HR. Muslim no. 2669, dari Abu Sa’id Al Khudri.
.
.
Sumber : https://rumaysho.com/740-10-kerusakan-dalam-perayaan-tahun-ba
.
.
#islam #hijrah #salafy #sunnah #alquran #hadits #ikhwan #akhwat #tanpaselfie #dakwah #salaf #kajiansalaf #manhajsalaf #motivasi #renungan #love #gamis #jubah #syari #ilmu #adab #tauhid #sholat #sholawat
#jambi #indonesia #nikah #muda #akidah #selfreminder
📌Merayakan Tahun Baru Berarti Tasyabbuh (Meniru-niru) Orang Kafir📌 . . Merayakan tahun baru termasuk meniru-niru orang kafir. Dan sejak dulu Nabi kita shallallahu ‘alaihi wa sallam sudah mewanti-wanti bahwa umat ini memang akan mengikuti jejak orang Persia, Romawi, Yahudi dan Nashrani. Kaum muslimin mengikuti mereka baik dalam berpakaian atau pun berhari raya. . . Dari Abu Hurairah, Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, . . “Kiamat tidak akan terjadi hingga umatku mengikuti jalan generasi sebelumnya sejengkal demi sejengkal, sehasta demi sehasta.” Lalu ada yang menanyakan pada Rasulullah –shallallahu ‘alaihi wa sallam-, “Apakah mereka itu mengikuti seperti Persia dan Romawi?” Beliau menjawab, “Selain mereka, lantas siapa lagi?“ HR. Bukhari no. 7319, dari Abu Hurairah. . . Dari Abu Sa’id Al Khudri, ia berkata bahwa Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, . . “Sungguh kalian akan mengikuti jalan orang-orang sebelum kalian sejengkal demi sejengkal dan sehasta demi sehasta sampai jika orang-orang yang kalian ikuti itu masuk ke lubang dhob (yang penuh lika-liku, pen), pasti kalian pun akan mengikutinya.” Kami (para sahabat) berkata, “Wahai Rasulullah, Apakah yang diikuti itu adalah Yahudi dan Nashrani?” Beliau menjawab, “Lantas siapa lagi?” HR. Muslim no. 2669, dari Abu Sa’id Al Khudri. . . Sumber : https://rumaysho.com/740-10-kerusakan-dalam-perayaan-tahun-ba . . #islam  #hijrah  #salafy  #sunnah  #alquran  #hadits  #ikhwan  #akhwat  #tanpaselfie  #dakwah  #salaf  #kajiansalaf  #manhajsalaf  #motivasi  #renungan  #love  #gamis  #jubah  #syari  #ilmu  #adab  #tauhid  #sholat  #sholawat  #jambi  #indonesia  #nikah  #muda  #akidah  #selfreminder 
Alhamdulillah, our founder VHijrah, @vieshantiekhan with the beautiful ladies ❤️
.
"Dunia ini penuh perhiasan dan perhiasan yang paling indah ialah wanita solehah." (Riwayat Muslim)
.
Kitalah wanita itu, do tag us and mention your outfit of the day with our Jubah Basic Collection 4 in 1 to spread the love 🌹
.
#ootd #vhijrah #vhijrah4in1 #VHB #jubah #fashionmuslimah #jubahfesyen #fesyen #ootd #fashionista #fesyenoutfit #fashion #ibadah #wanitasolehahbidadarisyurga
Alhamdulillah, our founder VHijrah, @vieshantiekhan with the beautiful ladies ❤️ . "Dunia ini penuh perhiasan dan perhiasan yang paling indah ialah wanita solehah." (Riwayat Muslim) . Kitalah wanita itu, do tag us and mention your outfit of the day with our Jubah Basic Collection 4 in 1 to spread the love 🌹 . #ootd  #vhijrah  #vhijrah4in1  #VHB  #jubah  #fashionmuslimah  #jubahfesyen  #fesyen  #ootd  #fashionista  #fesyenoutfit  #fashion  #ibadah  #wanitasolehahbidadarisyurga 
VHijrah Basic Collection 4 in 1 di datangkan dengan satu set lengkap bersama jubah, niqab, khimar & seluar.
.
Set VHB 4 in 1 ini menjanjikan pemakaian muslimah yang sangat selesa dan mudah untuk menunaikan ibadah.
.
VHB juga menampilkan menampilan fesyen muslimah yang cantik dan sesuai untuk dipakai tidak kira peringkat usia.
.
#vhijrah #vhijrah4in1 #VHB #jubah #fashionmuslimah #jubahfesyen #fesyen #ootd #fashionista #fesyenoutfit #fashion #ibadah #wanitasolehah
Clearance stok. Abaya cardigan saudi. Original imported drp arab saudi. Sesuai utk di pakai ke semua majlis. Meterial cantik xpanas.
.
Hanya ada 1 helai saiz M
.

Harga Sale RM150 FREE POS sm.

Laju2 wasap 0199598416

#sale #yes #cardigan #jubah #jualanmurah #meletop #gegarvaganza #ootd #abaya #diskaun
Clearance stok. Abaya cardigan saudi. Original imported drp arab saudi. Sesuai utk di pakai ke semua majlis. Meterial cantik xpanas.
.
Hanya ada 1 helai saiz M
.

Harga Sale RM150 FREE POS sm.

Laju2 wasap 0199598416

#sale #yes #cardigan #jubah #jualanmurah #meletop #gegarvaganza #ootd #abaya #diskaun
Amboiii segak & berseri2 lah Abam @sakirinaca90 diapit pengantin baru kita . Match2 color gitu and thank you dah dapatkan koleksi jubah dari Haqqi 😉 dan Selamat Pengantin baru @fattahaminz @missfazura , till jannah insyallah 💋 .
#haqqi #jubah #haji #umrah #massive #sale #coffeeprince #wanitaterindah #hsc #cinderella #fattzura #teamaca
✔️ Malaysia 🇲🇾
✔️ RM10
✔️ Price excluding postage (Buy 2 get free postage)
✔️ Condition 10/10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
✔️ Material : Cotton
✔️ FREE Size (Fit to L)
✔️ Color : Dusty Brown

Reason to sell:
Because I want to clear my room!
Those who lives in AMPANG, i'm open for COD 🚗💨 #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualprelovedmurah #jualmurah #bazarpaknil #preloved #prelovedbag #dress #bag #preloveditem #prelovedmalaysiamurah #freegiveaways #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualprelovedmurah #jualmurah #bazarpaknil #preloved #prelovedbag #dress #bag #preloveditem #prelovedmalaysiamurah #freegiveaways #Pandora #PandoraOriginal #PandoraRing #PrelovedPandora #Zara #prelovedzara #prelovedzaramurah #jubah #prelovedjubah #jubahpreloved #dress #dressmurah #dressdinner
✔️ Malaysia 🇲🇾 ✔️ RM10 ✔️ Price excluding postage (Buy 2 get free postage) ✔️ Condition 10/10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ✔️ Material : Cotton ✔️ FREE Size (Fit to L) ✔️ Color : Dusty Brown Reason to sell: Because I want to clear my room! Those who lives in AMPANG, i'm open for COD 🚗💨 #prelovedmurah  #prelovedmalaysia  #sayajualprelovedmurah  #jualmurah  #bazarpaknil  #preloved  #prelovedbag  #dress  #bag  #preloveditem  #prelovedmalaysiamurah  #freegiveaways  #prelovedmurah  #prelovedmalaysia  #sayajualprelovedmurah  #jualmurah  #bazarpaknil  #preloved  #prelovedbag  #dress  #bag  #preloveditem  #prelovedmalaysiamurah  #freegiveaways  #Pandora  #PandoraOriginal  #PandoraRing  #PrelovedPandora  #Zara  #prelovedzara  #prelovedzaramurah  #jubah  #prelovedjubah  #jubahpreloved  #dress  #dressmurah  #dressdinner 
Caliana Elegant Blouse Batch December 2017
================== SIZE PILIHAN : S M L XL XXL (+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. (+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang (+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! (+) 7 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya. (+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.
.

Harga : rm 85
Sm/ss free pos
. *Warna ade sedikit berbeza disebabkan lighting effect
*Proses order 1-5 hari bekerja

READY STOCK‼️ Booking 24 jam❗️ 📮postage isnin, rabu, jumaat
.
.
Watsapp 0135578077/0138708089

#bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah  #kurungmoden #minikurung #kebarung #kebarungmurah #jubah #jubahmurah #peplum  #peplummurah #blousemurah #blousemuslimah #bridesmaids #bajubridesmaid #bajukerja #bajucantik #bajucikgu #sayajualblousemurah #sayajualbaju #sayajualbajumurah #kebayamurah #sayajualonline #bazaarpaknil #promosi #igshopmalaysia
Caliana Elegant Blouse Batch December 2017 ================== SIZE PILIHAN : S M L XL XXL (+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. (+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang (+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! (+) 7 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya. (+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa. . Harga : rm 85 Sm/ss free pos . *Warna ade sedikit berbeza disebabkan lighting effect *Proses order 1-5 hari bekerja READY STOCK‼️ Booking 24 jam❗️ 📮postage isnin, rabu, jumaat . . Watsapp 0135578077/0138708089 #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #kurungmoden  #minikurung  #kebarung  #kebarungmurah  #jubah  #jubahmurah  #peplum  #peplummurah  #blousemurah  #blousemuslimah  #bridesmaids  #bajubridesmaid  #bajukerja  #bajucantik  #bajucikgu  #sayajualblousemurah  #sayajualbaju  #sayajualbajumurah  #kebayamurah  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #promosi  #igshopmalaysia 
HBM Zahra here 😍

Lengan pendek? Takda masalah. HBM Zahra kan ada. .
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
.
🐞 lebih besar
🐞 material lycra exclusive
🐞 mempunyai curf getah yg cntik dan selesa . 🐞mempunyai Jahitan baby seam di hujung lengan
🐞 tidak melekat di tgn @ ketat apabila memakai 🐞 *sesuai* untuk org bersaiz m-xxxl
🐞mempunyai pnjang dr ketiak ke lengan tgn 🐞mempunyai lebar selebarnya
🐞terdapat 10 warna yg menarik 🐞19inci panjang,14inci lebar . .

Hanya RM20 pasang sister. 😍

#handsockbesar #handsockbesarmurah
#handsockbesarrm20
#handsockcomel
#fattzura #niqab #jubah
#gift #hadiah #indoor #outdoor
HBM Zahra here 😍 Lengan pendek? Takda masalah. HBM Zahra kan ada. . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . 🐞 lebih besar 🐞 material lycra exclusive 🐞 mempunyai curf getah yg cntik dan selesa . 🐞mempunyai Jahitan baby seam di hujung lengan 🐞 tidak melekat di tgn @ ketat apabila memakai 🐞 *sesuai* untuk org bersaiz m-xxxl 🐞mempunyai pnjang dr ketiak ke lengan tgn 🐞mempunyai lebar selebarnya 🐞terdapat 10 warna yg menarik 🐞19inci panjang,14inci lebar . . Hanya RM20 pasang sister. 😍 #handsockbesar  #handsockbesarmurah  #handsockbesarrm20  #handsockcomel  #fattzura  #niqab  #jubah  #gift  #hadiah  #indoor  #outdoor 
Syaza Exclusive blouse (+) MATERIAL LUXURY COMO CPREPE

Syaza Exclusive Blouse menggunakan material "LUXURY COMO CREPE" tau yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni. (+) SPECIAL ELEGANT CUTTING

Rekaan Syaza Exclucive Blouse ini  direka khas dengan SPECIAL ELEGANT CUTTING. Cutting bawah nya yg kemas disertakan dgn lining hitam menaikkan ciri2 elegan blouse ni. Jahitan lining yg straigth dan kemas add on pulak dgn 3 button tu menimbulkan sensasi 'exclusive' tu... (+) MESRA WUDHU DAN BF 
Yg ini mcm biasa la. Blouse Kak Qeen semuanya ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn Syaza Exclusive Blouse ni, uols boleh jugak sambil2  jalankan tanggungjwb "ibu" gitu. (+) PILIHAN WARNA TERBAIK

Ada 7 variasi warna pilihan yg SPECIAL SELECTED by Kak Qeen. Dan kali ni ada byk kaler baru yg “hot” kak qeen tak pernah gunakan lg utk koleksi sebelum ni. Boleh la uols tambah koleksi warna “baru” dlm almari uols. (+) REKAAN SIMPLE, ELEGANT N TRENDY

Design Syaza Exclusive Blouse yg Exclusive ni memang sesuai untuk uolls pakai ke mana saja. Tak kira lah nak ke ofis ke, majlis dinner, keluar dating ke, memang sesuai sgt. (+) MAGIC POCKET DISEBELAH KANAN

Ini memang special dan lain dari yg lain. Kak Qeen letakkan satu je poket disebelah kanan utk kelainan. Bukan tu je. Poket tu siap ada lids dgn button lagi tu. Cun habis. Boleh la uolls nak selit coin, purse, iphone 7plus, tiket parking, lap top dan mcm2 lah. Waaaaaa... Best kan. (+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN SYAZA EXCLUSIVE BLOUSE

Wah.. ini gud news utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design Syaza Exclusive Blouse yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. "Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm

RM 85 FREE POSTAGE .
.
Order pm / wasap :
📲 http://www.wasap.my/60174989720
📲 http://www.wasap.my/60174989720
📲 http://www.wasap.my/60174989720

#tunic #tunik #jubah #blouses #blouselabuh #blouseootd #ootd #jubahmampumilik  #jubahmurahmalaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia
Syaza Exclusive blouse (+) MATERIAL LUXURY COMO CPREPE Syaza Exclusive Blouse menggunakan material "LUXURY COMO CREPE" tau yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni. (+) SPECIAL ELEGANT CUTTING Rekaan Syaza Exclucive Blouse ini direka khas dengan SPECIAL ELEGANT CUTTING. Cutting bawah nya yg kemas disertakan dgn lining hitam menaikkan ciri2 elegan blouse ni. Jahitan lining yg straigth dan kemas add on pulak dgn 3 button tu menimbulkan sensasi 'exclusive' tu... (+) MESRA WUDHU DAN BF Yg ini mcm biasa la. Blouse Kak Qeen semuanya ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn Syaza Exclusive Blouse ni, uols boleh jugak sambil2 jalankan tanggungjwb "ibu" gitu. (+) PILIHAN WARNA TERBAIK Ada 7 variasi warna pilihan yg SPECIAL SELECTED by Kak Qeen. Dan kali ni ada byk kaler baru yg “hot” kak qeen tak pernah gunakan lg utk koleksi sebelum ni. Boleh la uols tambah koleksi warna “baru” dlm almari uols. (+) REKAAN SIMPLE, ELEGANT N TRENDY Design Syaza Exclusive Blouse yg Exclusive ni memang sesuai untuk uolls pakai ke mana saja. Tak kira lah nak ke ofis ke, majlis dinner, keluar dating ke, memang sesuai sgt. (+) MAGIC POCKET DISEBELAH KANAN Ini memang special dan lain dari yg lain. Kak Qeen letakkan satu je poket disebelah kanan utk kelainan. Bukan tu je. Poket tu siap ada lids dgn button lagi tu. Cun habis. Boleh la uolls nak selit coin, purse, iphone 7plus, tiket parking, lap top dan mcm2 lah. Waaaaaa... Best kan. (+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN SYAZA EXCLUSIVE BLOUSE Wah.. ini gud news utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design Syaza Exclusive Blouse yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. "Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm RM 85 FREE POSTAGE . . Order pm / wasap : 📲 http://www.wasap.my/60174989720 📲 http://www.wasap.my/60174989720 📲 http://www.wasap.my/60174989720 #tunic  #tunik  #jubah  #blouses  #blouselabuh  #blouseootd  #ootd  #jubahmampumilik  #jubahmurahmalaysia  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia 
💥💥LOSRAVELDA YEAR END SALE💥💥
12/12-31/12/2017
❤️Jameela Abaya❤️
Cepat order sementara stok masih ada 😁😁 Whatsapp 0148359771 / 0148325157 to order
#alidrusstore #alidrusstorekurung #alidrusstoreblouse #alidrusstorejubah #Losravelda #mylosravelda #kurungmoden #kurungcantik #jubahmoden #jubah #bajukurung #blouse #dress #nursing #mommy
👗NEW ARRIVAL 👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE Princess Cutting in Simple Design with Diamond 💎💎💎Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️
.
Measurement L|
Bahu -16 inch
Dada - 42/44 inch
Luas ketiak - 18 inch
Punggung - loose up to 44/46
Labuh Tangan - 22 inch
.
.
RM 260 FREE POSTAGE SM add RM 10 sabah/sarawak
(NP Rm320)
.
. 👗 ADD NURSING ZIP RM10
.
.
To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY)
.
.
 #sayajual #sayajualbatik #sayajualmurah #batik #batiklukis #batikkelantan #maxidress #maxidress #batikcrepe #jubahmaxi #jubah #jubahmoden #crepesilk #suteracrepe #handpainted
👗NEW ARRIVAL 👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE Princess Cutting in Simple Design with Diamond 💎💎💎Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️ . Measurement L| Bahu -16 inch Dada - 42/44 inch Luas ketiak - 18 inch Punggung - loose up to 44/46 Labuh Tangan - 22 inch . . RM 260 FREE POSTAGE SM add RM 10 sabah/sarawak (NP Rm320) . . 👗 ADD NURSING ZIP RM10 . . To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY) . . #sayajual  #sayajualbatik  #sayajualmurah  #batik  #batiklukis  #batikkelantan  #maxidress  #maxidress  #batikcrepe  #jubahmaxi  #jubah  #jubahmoden  #crepesilk  #suteracrepe  #handpainted 
👗NEW ARRIVAL 👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE Princess Cutting in Simple Design with Diamond 💎💎💎Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️
.
Measurement L|
Bahu -16 inch
Dada - 42/44 inch
Luas ketiak - 18 inch
Punggung - loose up to 44/46
Labuh Tangan - 22 inch
.
.
RM 260 FREE POSTAGE SM add RM 10 sabah/sarawak
(NP Rm320)
.
. 👗 ADD NURSING ZIP RM10
.
.
To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY)
.
.
 #sayajual #sayajualbatik #sayajualmurah #batik #batiklukis #batikkelantan #maxidress #maxidress #batikcrepe #jubahmaxi #jubah #jubahmoden #crepesilk #suteracrepe #handpainted
👗NEW ARRIVAL 👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE Princess Cutting in Simple Design with Diamond 💎💎💎Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️ . Measurement L| Bahu -16 inch Dada - 42/44 inch Luas ketiak - 18 inch Punggung - loose up to 44/46 Labuh Tangan - 22 inch . . RM 260 FREE POSTAGE SM add RM 10 sabah/sarawak (NP Rm320) . . 👗 ADD NURSING ZIP RM10 . . To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY) . . #sayajual  #sayajualbatik  #sayajualmurah  #batik  #batiklukis  #batikkelantan  #maxidress  #maxidress  #batikcrepe  #jubahmaxi  #jubah  #jubahmoden  #crepesilk  #suteracrepe  #handpainted 
👗NEW ARRIVAL 👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE Princess Cutting in Simple Design with Diamond 💎💎💎Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️
.
Measurement L|
Bahu -16 inch
Dada - 42/44 inch
Luas ketiak - 18 inch
Punggung - loose up to 44/46
Labuh Tangan - 22 inch
.
.
RM 260 FREE POSTAGE SM add RM 10 sabah/sarawak
(NP Rm320)
.
. 👗 ADD NURSING ZIP RM10
.
.
To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY)
.
.
 #sayajual #sayajualbatik #sayajualmurah #batik #batiklukis #batikkelantan #maxidress #maxidress #batikcrepe #jubahmaxi #jubah #jubahmoden #crepesilk #suteracrepe #handpainted
👗NEW ARRIVAL 👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE Princess Cutting in Simple Design with Diamond 💎💎💎Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️ . Measurement L| Bahu -16 inch Dada - 42/44 inch Luas ketiak - 18 inch Punggung - loose up to 44/46 Labuh Tangan - 22 inch . . RM 260 FREE POSTAGE SM add RM 10 sabah/sarawak (NP Rm320) . . 👗 ADD NURSING ZIP RM10 . . To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY) . . #sayajual  #sayajualbatik  #sayajualmurah  #batik  #batiklukis  #batikkelantan  #maxidress  #maxidress  #batikcrepe  #jubahmaxi  #jubah  #jubahmoden  #crepesilk  #suteracrepe  #handpainted 
👗NEW ARRIVAL WITH SALE PRICE👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE WITH 💎💎Princess Cutting in Simple Design🍭 Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️
.
Measurement XL|
Bahu -16.5
Dada - 46 inch
Luas ketiak - 11 inch
Punggung - loose up to 48/50
Labuh Tangan - 23inch .
.
.
Rm 260 add Rm 10 postage sm/sabah/sarawak
(NP Rm320)
.
.
To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY)
.
.
 #sayajual #sayajualbatik #sayajualmurah #batik #batiklukis #batikkelantan #maxidress #maxidress #batikcrepe #jubahmaxi #jubah #jubahmoden #crepesilk #suteracrepe #handpainted
👗NEW ARRIVAL WITH SALE PRICE👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE WITH 💎💎Princess Cutting in Simple Design🍭 Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️ . Measurement XL| Bahu -16.5 Dada - 46 inch Luas ketiak - 11 inch Punggung - loose up to 48/50 Labuh Tangan - 23inch . . . Rm 260 add Rm 10 postage sm/sabah/sarawak (NP Rm320) . . To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY) . . #sayajual  #sayajualbatik  #sayajualmurah  #batik  #batiklukis  #batikkelantan  #maxidress  #maxidress  #batikcrepe  #jubahmaxi  #jubah  #jubahmoden  #crepesilk  #suteracrepe  #handpainted 
👗NEW ARRIVAL WITH SALE PRICE👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE WITH 💎💎Princess Cutting in Simple Design🍭 Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️
.
Measurement XL|
Bahu -16.5
Dada - 46 inch
Luas ketiak - 11 inch
Punggung - loose up to 48/50
Labuh Tangan - 23inch .
.
.
Rm 260 add Rm 10 postage sm/sabah/sarawak
(NP Rm320)
.
.
To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY)
.
.
 #sayajual #sayajualbatik #sayajualmurah #batik #batiklukis #batikkelantan #maxidress #maxidress #batikcrepe #jubahmaxi #jubah #jubahmoden #crepesilk #suteracrepe #handpainted
👗NEW ARRIVAL WITH SALE PRICE👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE WITH 💎💎Princess Cutting in Simple Design🍭 Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️ . Measurement XL| Bahu -16.5 Dada - 46 inch Luas ketiak - 11 inch Punggung - loose up to 48/50 Labuh Tangan - 23inch . . . Rm 260 add Rm 10 postage sm/sabah/sarawak (NP Rm320) . . To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY) . . #sayajual  #sayajualbatik  #sayajualmurah  #batik  #batiklukis  #batikkelantan  #maxidress  #maxidress  #batikcrepe  #jubahmaxi  #jubah  #jubahmoden  #crepesilk  #suteracrepe  #handpainted 
👗NEW ARRIVAL WITH SALE PRICE👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE WITH 💎💎Princess Cutting in Simple Design🍭 Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️
.
Measurement XL|
Bahu -16.5
Dada - 46 inch
Luas ketiak - 11 inch
Punggung - loose up to 48/50
Labuh Tangan - 23inch .
.
.
Rm 260 add Rm 10 postage sm/sabah/sarawak
(NP Rm320)
.
.
To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY)
.
.
 #sayajual #sayajualbatik #sayajualmurah #batik #batiklukis #batikkelantan #maxidress #maxidress #batikcrepe #jubahmaxi #jubah #jubahmoden #crepesilk #suteracrepe #handpainted
👗NEW ARRIVAL WITH SALE PRICE👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE WITH 💎💎Princess Cutting in Simple Design🍭 Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️ . Measurement XL| Bahu -16.5 Dada - 46 inch Luas ketiak - 11 inch Punggung - loose up to 48/50 Labuh Tangan - 23inch . . . Rm 260 add Rm 10 postage sm/sabah/sarawak (NP Rm320) . . To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY) . . #sayajual  #sayajualbatik  #sayajualmurah  #batik  #batiklukis  #batikkelantan  #maxidress  #maxidress  #batikcrepe  #jubahmaxi  #jubah  #jubahmoden  #crepesilk  #suteracrepe  #handpainted 
👗NEW ARRIVAL WITH SALE PRICE👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE Princess Cutting in Simple Design With 💎💎💎Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️
.
Measurement XXL|
Bahu -17 inch
Dada - 48 inch
Luas ketiak - 12 inch
Punggung - loose up to 48/50
Labuh Tangan - 23inch .
.
.
Rm 260 add RM10 postage sm/ss ❤️
(NP Rm350)
.
Tambah Zip add Rm10
.
To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY)
.
.
 #sayajual #sayajualbatik #sayajualmurah #batik #batiklukis #batikkelantan #maxidress #maxidress #batikcrepe #jubahmaxi #jubah #jubahmoden #crepesilk #suteracrepe #handpainted
👗NEW ARRIVAL WITH SALE PRICE👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE Princess Cutting in Simple Design With 💎💎💎Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️ . Measurement XXL| Bahu -17 inch Dada - 48 inch Luas ketiak - 12 inch Punggung - loose up to 48/50 Labuh Tangan - 23inch . . . Rm 260 add RM10 postage sm/ss ❤️ (NP Rm350) . Tambah Zip add Rm10 . To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY) . . #sayajual  #sayajualbatik  #sayajualmurah  #batik  #batiklukis  #batikkelantan  #maxidress  #maxidress  #batikcrepe  #jubahmaxi  #jubah  #jubahmoden  #crepesilk  #suteracrepe  #handpainted 
👗NEW ARRIVAL WITH SALE PRICE👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE Princess Cutting in Simple Design With 💎💎💎Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️
.
Measurement XXL|
Bahu -17 inch
Dada - 48 inch
Luas ketiak - 12 inch
Punggung - loose up to 48/50
Labuh Tangan - 23inch .
.
.
Rm 260 add RM10 postage sm/ss ❤️
(NP Rm350)
.
Tambah Zip add Rm10
.
To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY)
.
.
 #sayajual #sayajualbatik #sayajualmurah #batik #batiklukis #batikkelantan #maxidress #maxidress #batikcrepe #jubahmaxi #jubah #jubahmoden #crepesilk #suteracrepe #handpainted
👗NEW ARRIVAL WITH SALE PRICE👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE Princess Cutting in Simple Design With 💎💎💎Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️ . Measurement XXL| Bahu -17 inch Dada - 48 inch Luas ketiak - 12 inch Punggung - loose up to 48/50 Labuh Tangan - 23inch . . . Rm 260 add RM10 postage sm/ss ❤️ (NP Rm350) . Tambah Zip add Rm10 . To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY) . . #sayajual  #sayajualbatik  #sayajualmurah  #batik  #batiklukis  #batikkelantan  #maxidress  #maxidress  #batikcrepe  #jubahmaxi  #jubah  #jubahmoden  #crepesilk  #suteracrepe  #handpainted 
👗NEW ARRIVAL WITH SALE PRICE👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE Princess Cutting in Simple Design With 💎💎💎Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️
.
Measurement XXL|
Bahu -17 inch
Dada - 48 inch
Luas ketiak - 12 inch
Punggung - loose up to 48/50
Labuh Tangan - 23inch .
.
.
Rm 260 add RM10 postage sm/ss ❤️
(NP Rm350)
.
Tambah Zip add Rm10
.
To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY)
.
.
 #sayajual #sayajualbatik #sayajualmurah #batik #batiklukis #batikkelantan #maxidress #maxidress #batikcrepe #jubahmaxi #jubah #jubahmoden #crepesilk #suteracrepe #handpainted
👗NEW ARRIVAL WITH SALE PRICE👗MAXI DRESS BATIK SUTERA CREPE Princess Cutting in Simple Design With 💎💎💎Cantik dan Gojes 😱 😍 . Supercun Color In da House ❤️ . Measurement XXL| Bahu -17 inch Dada - 48 inch Luas ketiak - 12 inch Punggung - loose up to 48/50 Labuh Tangan - 23inch . . . Rm 260 add RM10 postage sm/ss ❤️ (NP Rm350) . Tambah Zip add Rm10 . To purchase : text/whtsap 019-9215000📲 (📛 No CALL & SERIOUS BUYER ONLY) . . #sayajual  #sayajualbatik  #sayajualmurah  #batik  #batiklukis  #batikkelantan  #maxidress  #maxidress  #batikcrepe  #jubahmaxi  #jubah  #jubahmoden  #crepesilk  #suteracrepe  #handpainted 
[#NEWARRIVALS] Calista Abaya turki” Cardingan 2n1 yang paling Stylo dengan designnya yang paling Ekslusif kini di lancarkan dengan harga PROMO #mampumilik!
.
Alhamdulillah” akhirnya Calista yang paling di tunggu2 kini dah release, Mmg tengok sekali je dah jatuh cinta dgn Abaya Ekslusif ni, mana taknya dgn designnya yg feminin, Up-to date Model pulak mengayakan cara 2n1 yang mmg mengoda cair betul hati tengok. Tak sabarnya nak grab dgn harga promo! 😍
.
HARGA PROMOSI 🔥
17 Dis - 26 Dis (ahad-selasa)
.
"deposit rm30 untuk yang belum gaji, full payment bila gaji. Book akan dapat harga promo jugak, .
Harga Jualan : RM 79
.
HARGA PROMO COMBO 3pcs
Harga jualan : RM225
.
📪FREE DELIVERY SELURUH MALAYSIA🇲🇾 .
HARGA SELEPAS PROMOSI
Jualan : RM 99
.
TIADA HARGA COMBO
.
P/s: Wajib tag Family & Ofismate korang sebab “Promo sah 17hb-26hb sahaja selepas tarikh di atas harga back to normal grab NOW or NEVER?
.
Whatsapp "CALISTA" di 0196945553
Whatsapp "CALISTA" di 0196945553
Whatsapp "CALISTA" di 0196945553
.
#muslimahfashion #blouselabuh #khimar #jubah #jubahmuslimah #jubahdress #muslimah #muslimahfashion #nikah #weddingdress #aurainsta #aurainstabatch10 #wudhufriendly #hijabista #bridesmaids #bridesmaidsdresses #jubahlonggar #jubahcantik #bajutunang #jubahtunang #jubahplain #jubahnikah #bajunikah #cardigancantik #abaya #abayadress
[#NEWARRIVALS ] Calista Abaya turki” Cardingan 2n1 yang paling Stylo dengan designnya yang paling Ekslusif kini di lancarkan dengan harga PROMO #mampumilik ! . Alhamdulillah” akhirnya Calista yang paling di tunggu2 kini dah release, Mmg tengok sekali je dah jatuh cinta dgn Abaya Ekslusif ni, mana taknya dgn designnya yg feminin, Up-to date Model pulak mengayakan cara 2n1 yang mmg mengoda cair betul hati tengok. Tak sabarnya nak grab dgn harga promo! 😍 . HARGA PROMOSI 🔥 17 Dis - 26 Dis (ahad-selasa) . "deposit rm30 untuk yang belum gaji, full payment bila gaji. Book akan dapat harga promo jugak, . Harga Jualan : RM 79 . HARGA PROMO COMBO 3pcs Harga jualan : RM225 . 📪FREE DELIVERY SELURUH MALAYSIA🇲🇾 . HARGA SELEPAS PROMOSI Jualan : RM 99 . TIADA HARGA COMBO . P/s: Wajib tag Family & Ofismate korang sebab “Promo sah 17hb-26hb sahaja selepas tarikh di atas harga back to normal grab NOW or NEVER? . Whatsapp "CALISTA" di 0196945553 Whatsapp "CALISTA" di 0196945553 Whatsapp "CALISTA" di 0196945553 . #muslimahfashion  #blouselabuh  #khimar  #jubah  #jubahmuslimah  #jubahdress  #muslimah  #muslimahfashion  #nikah  #weddingdress  #aurainsta  #aurainstabatch10  #wudhufriendly  #hijabista  #bridesmaids  #bridesmaidsdresses  #jubahlonggar  #jubahcantik  #bajutunang  #jubahtunang  #jubahplain  #jubahnikah  #bajunikah  #cardigancantik  #abaya  #abayadress 
[#NEWARRIVALS] Calista Abaya turki” Cardingan 2n1 yang paling Stylo dengan designnya yang paling Ekslusif kini di lancarkan dengan harga PROMO #mampumilik!
.
Alhamdulillah” akhirnya Calista yang paling di tunggu2 kini dah release, Mmg tengok sekali je dah jatuh cinta dgn Abaya Ekslusif ni, mana taknya dgn designnya yg feminin, Up-to date Model pulak mengayakan cara 2n1 yang mmg mengoda cair betul hati tengok. Tak sabarnya nak grab dgn harga promo! 😍
.
HARGA PROMOSI 🔥
17 Dis - 26 Dis (ahad-selasa)
.
"deposit rm30 untuk yang belum gaji, full payment bila gaji. Book akan dapat harga promo jugak, .
Harga Jualan : RM 79
.
HARGA PROMO COMBO 3pcs
Harga jualan : RM225
.
📪FREE DELIVERY SELURUH MALAYSIA🇲🇾 .
HARGA SELEPAS PROMOSI
Jualan : RM 99
.
TIADA HARGA COMBO
.
P/s: Wajib tag Family & Ofismate korang sebab “Promo sah 17hb-26hb sahaja selepas tarikh di atas harga back to normal grab NOW or NEVER?
.
Whatsapp "CALISTA" di 0196945553
Whatsapp "CALISTA" di 0196945553
Whatsapp "CALISTA" di 0196945553
.
#muslimahfashion #blouselabuh #khimar #jubah #jubahmuslimah #jubahdress #muslimah #muslimahfashion #nikah #weddingdress #aurainsta #aurainstabatch10 #wudhufriendly #hijabista #bridesmaids #bridesmaidsdresses #jubahlonggar #jubahcantik #bajutunang #jubahtunang #jubahplain #jubahnikah #bajunikah #cardigancantik #abaya #abayadress
[#NEWARRIVALS ] Calista Abaya turki” Cardingan 2n1 yang paling Stylo dengan designnya yang paling Ekslusif kini di lancarkan dengan harga PROMO #mampumilik ! . Alhamdulillah” akhirnya Calista yang paling di tunggu2 kini dah release, Mmg tengok sekali je dah jatuh cinta dgn Abaya Ekslusif ni, mana taknya dgn designnya yg feminin, Up-to date Model pulak mengayakan cara 2n1 yang mmg mengoda cair betul hati tengok. Tak sabarnya nak grab dgn harga promo! 😍 . HARGA PROMOSI 🔥 17 Dis - 26 Dis (ahad-selasa) . "deposit rm30 untuk yang belum gaji, full payment bila gaji. Book akan dapat harga promo jugak, . Harga Jualan : RM 79 . HARGA PROMO COMBO 3pcs Harga jualan : RM225 . 📪FREE DELIVERY SELURUH MALAYSIA🇲🇾 . HARGA SELEPAS PROMOSI Jualan : RM 99 . TIADA HARGA COMBO . P/s: Wajib tag Family & Ofismate korang sebab “Promo sah 17hb-26hb sahaja selepas tarikh di atas harga back to normal grab NOW or NEVER? . Whatsapp "CALISTA" di 0196945553 Whatsapp "CALISTA" di 0196945553 Whatsapp "CALISTA" di 0196945553 . #muslimahfashion  #blouselabuh  #khimar  #jubah  #jubahmuslimah  #jubahdress  #muslimah  #muslimahfashion  #nikah  #weddingdress  #aurainsta  #aurainstabatch10  #wudhufriendly  #hijabista  #bridesmaids  #bridesmaidsdresses  #jubahlonggar  #jubahcantik  #bajutunang  #jubahtunang  #jubahplain  #jubahnikah  #bajunikah  #cardigancantik  #abaya  #abayadress 
CEPAT2 ORDER !! NANTI HABIS JANGAN MARA 😂😂 HEHE 😘 .
.
PROMOSI RM79 🔥🔥🔥 NORMAL PRICE RM99 GIRLSSS 😱😱😱 ....
. 📦 Free postage Seluruh Malaysia
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
[#NEWARRIVALS] Calista Abaya turki” Cardingan 2n1 yang paling Stylo dengan designnya yang paling Ekslusif kini di lancarkan dengan harga PROMO #mampumilik!
.
Alhamdulillah” akhirnya Calista yang paling di tunggu2 kini dah release, Mmg tengok sekali je dah jatuh cinta dgn Abaya Ekslusif ni, mana taknya dgn designnya yg feminin, Up-to date Model pulak mengayakan cara 2n1 yang mmg mengoda cair betul hati tengok. Tak sabarnya nak grab dgn harga promo! 😍
.
HARGA PROMOSI 🔥
17 Dis - 26 Dis (ahad-selasa)
.
"deposit rm30 untuk yang belum gaji, full payment bila gaji. Book akan dapat harga promo jugak, .
Harga Jualan : RM 79
.
HARGA PROMO COMBO 3pcs
Harga jualan : RM225
.
📪FREE DELIVERY SELURUH MALAYSIA🇲🇾 .
HARGA SELEPAS PROMOSI
Jualan : RM 99
.
TIADA HARGA COMBO
.
P/s: Wajib tag Family & Ofismate korang sebab “Promo sah 17hb-26hb sahaja selepas tarikh di atas harga back to normal grab NOW or NEVER?
.
Whatsapp "CALISTA" di 0196945553
Whatsapp "CALISTA" di 0196945553
Whatsapp "CALISTA" di 0196945553
.
#muslimahfashion #blouselabuh #khimar #jubah #jubahmuslimah #jubahdress #muslimah #muslimahfashion #nikah #weddingdress #aurainsta #aurainstabatch10 #wudhufriendly #hijabista #bridesmaids #bridesmaidsdresses #jubahlonggar #jubahcantik #bajutunang #jubahtunang #jubahplain #jubahnikah #bajunikah #cardigancantik #abaya #abayadress
[#NEWARRIVALS ] Calista Abaya turki” Cardingan 2n1 yang paling Stylo dengan designnya yang paling Ekslusif kini di lancarkan dengan harga PROMO #mampumilik ! . Alhamdulillah” akhirnya Calista yang paling di tunggu2 kini dah release, Mmg tengok sekali je dah jatuh cinta dgn Abaya Ekslusif ni, mana taknya dgn designnya yg feminin, Up-to date Model pulak mengayakan cara 2n1 yang mmg mengoda cair betul hati tengok. Tak sabarnya nak grab dgn harga promo! 😍 . HARGA PROMOSI 🔥 17 Dis - 26 Dis (ahad-selasa) . "deposit rm30 untuk yang belum gaji, full payment bila gaji. Book akan dapat harga promo jugak, . Harga Jualan : RM 79 . HARGA PROMO COMBO 3pcs Harga jualan : RM225 . 📪FREE DELIVERY SELURUH MALAYSIA🇲🇾 . HARGA SELEPAS PROMOSI Jualan : RM 99 . TIADA HARGA COMBO . P/s: Wajib tag Family & Ofismate korang sebab “Promo sah 17hb-26hb sahaja selepas tarikh di atas harga back to normal grab NOW or NEVER? . Whatsapp "CALISTA" di 0196945553 Whatsapp "CALISTA" di 0196945553 Whatsapp "CALISTA" di 0196945553 . #muslimahfashion  #blouselabuh  #khimar  #jubah  #jubahmuslimah  #jubahdress  #muslimah  #muslimahfashion  #nikah  #weddingdress  #aurainsta  #aurainstabatch10  #wudhufriendly  #hijabista  #bridesmaids  #bridesmaidsdresses  #jubahlonggar  #jubahcantik  #bajutunang  #jubahtunang  #jubahplain  #jubahnikah  #bajunikah  #cardigancantik  #abaya  #abayadress 
Maya Exclusive ♥️Price :Rm 110 free postage sem

Material : moss crepe (tak jarang )
✅hidden zip depan baju ✅hidden zip tgn (wudhu frindly)
✅flower embroidery kt tgn dan baju
✅baju +skirt asing
✅skirt bertingkat 
Ukuran Xs to M💋

Bahu :14.5 -15
Dada :34-36/38
Labuh tgn :23
Ketiak : 19
Labuh baju :25.5
Pinggul :36-38 
Labuh skirt :41 (Semua dalam inci )

Tekan www.wasap.my/60196779773 .
Utk sebarang pertanyaan dan pembelian.💙 #auliapparels #blouse #peplum #dress #jubah #bajukurung #minikurung #babydoll #peplummurah #sayajualpeplum #peplumblouse #blousecantikmurahbergaya #sayajualbajukurung #bajusongket #kebarungsongket #minikurung #bajuraya #kurungmoden #dropshipwanted #freepostage #nocod
Maya Exclusive ♥️Price :Rm 110 free postage sem Material : moss crepe (tak jarang ) ✅hidden zip depan baju ✅hidden zip tgn (wudhu frindly) ✅flower embroidery kt tgn dan baju ✅baju +skirt asing ✅skirt bertingkat Ukuran Xs to M💋 Bahu :14.5 -15 Dada :34-36/38 Labuh tgn :23 Ketiak : 19 Labuh baju :25.5 Pinggul :36-38 Labuh skirt :41 (Semua dalam inci ) Tekan www.wasap.my/60196779773 . Utk sebarang pertanyaan dan pembelian.💙 #auliapparels  #blouse  #peplum  #dress  #jubah  #bajukurung  #minikurung  #babydoll  #peplummurah  #sayajualpeplum  #peplumblouse  #blousecantikmurahbergaya  #sayajualbajukurung  #bajusongket  #kebarungsongket  #minikurung  #bajuraya  #kurungmoden  #dropshipwanted  #freepostage  #nocod 
Satu lagi jubah mampu milik dan cantik. .
JUBAH AGOGO JUBAH AGOGO. JUBAH AGOGO . .
🔶Hanya RM 120 exc pos. .
🔶30 pilihan warna. .
🔶Material : mix silk ; lembut lagi dari dull satin, tak melekap dan tak jarang. .

Apa lagi. Ws cepat cepat untuk order.
0145126232 👗 0145126232 👗

#titiancinta #umayrharris #aisy #bitcoin #zunaidahkhimar #khimar #hannahdress #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #fattzura #jubahcustommade #jubahcustomemade #custom #titiancinta #aisy #umayrharris #zuzasdotes #bitcoin #titiancinta #umayrharris #aisy #bitcoin #zunaidahkhimar #khimar #hannahdress #muslimah #muslimahwear #muslimah fashion #fatzura #fattzura #abaya #adeleabaya #armelabaya #abayas #jubahcustomemade #custom #jubah #weddingdress #wedding #jubahnikah #bajunikahcustom #dressnikah #dresskahwin
Satu lagi jubah mampu milik dan cantik. . JUBAH AGOGO JUBAH AGOGO. JUBAH AGOGO . . 🔶Hanya RM 120 exc pos. . 🔶30 pilihan warna. . 🔶Material : mix silk ; lembut lagi dari dull satin, tak melekap dan tak jarang. . Apa lagi. Ws cepat cepat untuk order. 0145126232 👗 0145126232 👗 #titiancinta  #umayrharris  #aisy  #bitcoin  #zunaidahkhimar  #khimar  #hannahdress  #muslimah  #muslimahwear  #muslimahfashion  #fattzura  #jubahcustommade  #jubahcustomemade  #custom  #titiancinta  #aisy  #umayrharris  #zuzasdotes  #bitcoin  #titiancinta  #umayrharris  #aisy  #bitcoin  #zunaidahkhimar  #khimar  #hannahdress  #muslimah  #muslimahwear  #muslimah  fashion #fatzura  #fattzura  #abaya  #adeleabaya  #armelabaya  #abayas  #jubahcustomemade  #custom  #jubah  #weddingdress  #wedding  #jubahnikah  #bajunikahcustom  #dressnikah  #dresskahwin 
Satu lagi jubah mampu milik dan cantik. .
JUBAH AGOGO JUBAH AGOGO. JUBAH AGOGO . .
🔶Hanya RM 120 exc pos. .
🔶30 pilihan warna. .
🔶Material : mix silk ; lembut lagi dari dull satin, tak melekap dan tak jarang. .

Apa lagi. Ws cepat cepat untuk order.
0145126232 👗 0145126232 👗

#titiancinta #umayrharris #aisy #bitcoin #zunaidahkhimar #khimar #hannahdress #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #fattzura #jubahcustommade #jubahcustomemade #custom #titiancinta #aisy #umayrharris #zuzasdotes #bitcoin #titiancinta #umayrharris #aisy #bitcoin #zunaidahkhimar #khimar #hannahdress #muslimah #muslimahwear #muslimah fashion #fatzura #fattzura #abaya #adeleabaya #armelabaya #abayas #jubahcustomemade #custom #jubah #weddingdress #wedding #jubahnikah #bajunikahcustom #dressnikah #dresskahwin
Satu lagi jubah mampu milik dan cantik. . JUBAH AGOGO JUBAH AGOGO. JUBAH AGOGO . . 🔶Hanya RM 120 exc pos. . 🔶30 pilihan warna. . 🔶Material : mix silk ; lembut lagi dari dull satin, tak melekap dan tak jarang. . Apa lagi. Ws cepat cepat untuk order. 0145126232 👗 0145126232 👗 #titiancinta  #umayrharris  #aisy  #bitcoin  #zunaidahkhimar  #khimar  #hannahdress  #muslimah  #muslimahwear  #muslimahfashion  #fattzura  #jubahcustommade  #jubahcustomemade  #custom  #titiancinta  #aisy  #umayrharris  #zuzasdotes  #bitcoin  #titiancinta  #umayrharris  #aisy  #bitcoin  #zunaidahkhimar  #khimar  #hannahdress  #muslimah  #muslimahwear  #muslimah  fashion #fatzura  #fattzura  #abaya  #adeleabaya  #armelabaya  #abayas  #jubahcustomemade  #custom  #jubah  #weddingdress  #wedding  #jubahnikah  #bajunikahcustom  #dressnikah  #dresskahwin 
Satu lagi jubah mampu milik dan cantik. .
JUBAH AGOGO JUBAH AGOGO. JUBAH AGOGO . .
🔶Hanya RM 120 exc pos. .
🔶30 pilihan warna. .
🔶Material : mix silk ; lembut lagi dari dull satin, tak melekap dan tak jarang. .

Apa lagi. Ws cepat cepat untuk order.
0145126232 👗 0145126232 👗

#titiancinta #umayrharris #aisy #bitcoin #zunaidahkhimar #khimar #hannahdress #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #fattzura #jubahcustommade #jubahcustomemade #custom #titiancinta #aisy #umayrharris #zuzasdotes #bitcoin #titiancinta #umayrharris #aisy #bitcoin #zunaidahkhimar #khimar #hannahdress #muslimah #muslimahwear #muslimah fashion #fatzura #fattzura #abaya #adeleabaya #armelabaya #abayas #jubahcustomemade #custom #jubah #weddingdress #wedding #jubahnikah #bajunikahcustom #dressnikah #dresskahwin
Satu lagi jubah mampu milik dan cantik. . JUBAH AGOGO JUBAH AGOGO. JUBAH AGOGO . . 🔶Hanya RM 120 exc pos. . 🔶30 pilihan warna. . 🔶Material : mix silk ; lembut lagi dari dull satin, tak melekap dan tak jarang. . Apa lagi. Ws cepat cepat untuk order. 0145126232 👗 0145126232 👗 #titiancinta  #umayrharris  #aisy  #bitcoin  #zunaidahkhimar  #khimar  #hannahdress  #muslimah  #muslimahwear  #muslimahfashion  #fattzura  #jubahcustommade  #jubahcustomemade  #custom  #titiancinta  #aisy  #umayrharris  #zuzasdotes  #bitcoin  #titiancinta  #umayrharris  #aisy  #bitcoin  #zunaidahkhimar  #khimar  #hannahdress  #muslimah  #muslimahwear  #muslimah  fashion #fatzura  #fattzura  #abaya  #adeleabaya  #armelabaya  #abayas  #jubahcustomemade  #custom  #jubah  #weddingdress  #wedding  #jubahnikah  #bajunikahcustom  #dressnikah  #dresskahwin 
PROMOSI RM79 🔥🔥🔥 NORMAL PRICE RM99 GIRLSSS 😱😱😱 ... GRAB CECEPATT !!! .
. 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
PROMOSI RM79 🔥🔥🔥 NORMAL PRICE RM99 GIRLSSS 😱😱😱 ... GRAB CECEPATT !!! .
. 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
PROMOSI RM79 🔥🔥🔥 NORMAL PRICE RM99 GIRLSSS 😱😱😱 ... GRAB CECEPATT !!! .
. 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
PROMOSI RM79 🔥🔥🔥 NORMAL PRICE RM99 FREE POSTAGE ❤❤❤ .
.
🌷 CALISTA ABAYA 🌷
.
. 🌷 REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. .
.
🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat,  Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. .
.
🌷SIDE POKET 
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, .
.
. 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj .
.
.
🌷BF/FRIENDLY 
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. .
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! 
Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
PROMOSI RM79 🔥🔥🔥 NORMAL PRICE RM99 FREE POSTAGE ❤❤❤ . . 🌷 CALISTA ABAYA 🌷 . . 🌷 REKAAN CALISTA” Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. . . 🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. . . 🌷SIDE POKET Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, . . . 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj . . . 🌷BF/FRIENDLY Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. . . PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍 . . #jubahgallerybymiamustaffa  #jubah  #blouse  #hijab  #jubahgallery  #dress  #bajuraya  #bajunikah  #baju  #nikah  #tunang  #kahwin  #fattahfazura  #office  #busanamuslimah  #fesyen  #ootd  #ctdk  #abaya  #tudung  #shawl  #style  #pastel  #bidadari  #instafamous  #moda  #gegarvaganza 
PROMOSI RM79 🔥🔥🔥 NORMAL PRICE RM99 GRAB FAST !! 😘😘 . 🌷 CALISTA ABAYA 🌷
.
. 🌷 REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. .
.
🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat,  Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. .
.
🌷SIDE POKET 
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, .
.
. 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj .
.
.
🌷BF/FRIENDLY 
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. .
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! 
Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
PROMOSI RM79 🔥🔥🔥 NORMAL PRICE RM99 GRAB FAST !! 😘😘 . 🌷 CALISTA ABAYA 🌷 . . 🌷 REKAAN CALISTA” Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. . . 🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. . . 🌷SIDE POKET Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, . . . 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj . . . 🌷BF/FRIENDLY Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. . . PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍 . . #jubahgallerybymiamustaffa  #jubah  #blouse  #hijab  #jubahgallery  #dress  #bajuraya  #bajunikah  #baju  #nikah  #tunang  #kahwin  #fattahfazura  #office  #busanamuslimah  #fesyen  #ootd  #ctdk  #abaya  #tudung  #shawl  #style  #pastel  #bidadari  #instafamous  #moda  #gegarvaganza 
🌷 CALISTA ABAYA 🌷
.
. 🌷 REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. .
.
🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat,  Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. .
.
🌷SIDE POKET 
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, .
.
. 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj .
.
.
🌷BF/FRIENDLY 
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. .
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! 
Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
🌷 CALISTA ABAYA 🌷 . . 🌷 REKAAN CALISTA” Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. . . 🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. . . 🌷SIDE POKET Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, . . . 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj . . . 🌷BF/FRIENDLY Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. . . PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍 . . #jubahgallerybymiamustaffa  #jubah  #blouse  #hijab  #jubahgallery  #dress  #bajuraya  #bajunikah  #baju  #nikah  #tunang  #kahwin  #fattahfazura  #office  #busanamuslimah  #fesyen  #ootd  #ctdk  #abaya  #tudung  #shawl  #style  #pastel  #bidadari  #instafamous  #moda  #gegarvaganza 
QISYAA LONG TOP BATCH DECEMBER 2017
===================== HARGA 👇👇
.
.

Size S - XL : RM 75
Size 2XL - 5XL : RM 80
. ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALYSIA

PILIHAN SIZE : S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL > DESIGN LABUH SUPER SOPAN
- Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. > MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
-Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! > WUDHU N BF FRIENDLY
- Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu * Model Plussize gayakan Size 5XL
*Warna ade sedikit berbeza disebabkan lighting effect

READY STOCK‼️ Process order 1-5 hari bekerja

Booking 24 jam❗️ 📮pos isnin, rabu, jumaat
.
.
.
Watsapp 0135578077/0138708089

#bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah  #kurungmoden #minikurung #kebarung #kebarungmurah #jubah #jubahmurah #peplum  #peplummurah #blousemurah #blousemuslimah #bridesmaids #bajubridesmaid #bajukerja #bajucantik #bajucikgu #sayajualblousemurah #sayajualbaju #sayajualbajumurah #kebayamurah #sayajualonline #bazaarpaknil #promosi #igshopmalaysia
QISYAA LONG TOP BATCH DECEMBER 2017 ===================== HARGA 👇👇 . . Size S - XL : RM 75 Size 2XL - 5XL : RM 80 . ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALYSIA PILIHAN SIZE : S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL > DESIGN LABUH SUPER SOPAN - Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. > MATERIAL DUBAI MOSS CREPE -Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! > WUDHU N BF FRIENDLY - Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu * Model Plussize gayakan Size 5XL *Warna ade sedikit berbeza disebabkan lighting effect READY STOCK‼️ Process order 1-5 hari bekerja Booking 24 jam❗️ 📮pos isnin, rabu, jumaat . . . Watsapp 0135578077/0138708089 #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #kurungmoden  #minikurung  #kebarung  #kebarungmurah  #jubah  #jubahmurah  #peplum  #peplummurah  #blousemurah  #blousemuslimah  #bridesmaids  #bajubridesmaid  #bajukerja  #bajucantik  #bajucikgu  #sayajualblousemurah  #sayajualbaju  #sayajualbajumurah  #kebayamurah  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #promosi  #igshopmalaysia 
🌷 CALISTA ABAYA 🌷
.
. 🌷 REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. .
.
🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat,  Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. .
.
🌷SIDE POKET 
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, .
.
. 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj .
.
.
🌷BF/FRIENDLY 
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. .
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! 
Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
🌷 CALISTA ABAYA 🌷 . . 🌷 REKAAN CALISTA” Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. . . 🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. . . 🌷SIDE POKET Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, . . . 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj . . . 🌷BF/FRIENDLY Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. . . PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍 . . #jubahgallerybymiamustaffa  #jubah  #blouse  #hijab  #jubahgallery  #dress  #bajuraya  #bajunikah  #baju  #nikah  #tunang  #kahwin  #fattahfazura  #office  #busanamuslimah  #fesyen  #ootd  #ctdk  #abaya  #tudung  #shawl  #style  #pastel  #bidadari  #instafamous  #moda  #gegarvaganza 
🌷 CALISTA ABAYA 🌷
.
. 🌷 REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. .
.
🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat,  Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. .
.
🌷SIDE POKET 
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, .
.
. 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj .
.
.
🌷BF/FRIENDLY 
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. .
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! 
Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
🌷 CALISTA ABAYA 🌷 . . 🌷 REKAAN CALISTA” Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. . . 🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. . . 🌷SIDE POKET Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, . . . 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj . . . 🌷BF/FRIENDLY Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. . . PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍 . . #jubahgallerybymiamustaffa  #jubah  #blouse  #hijab  #jubahgallery  #dress  #bajuraya  #bajunikah  #baju  #nikah  #tunang  #kahwin  #fattahfazura  #office  #busanamuslimah  #fesyen  #ootd  #ctdk  #abaya  #tudung  #shawl  #style  #pastel  #bidadari  #instafamous  #moda  #gegarvaganza 
🌷 CALISTA ABAYA 🌷
.
. 🌷 REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. .
.
🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat,  Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. .
.
🌷SIDE POKET 
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, .
.
. 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj .
.
.
🌷BF/FRIENDLY 
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. .
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! 
Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
🌷 CALISTA ABAYA 🌷 . . 🌷 REKAAN CALISTA” Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. . . 🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. . . 🌷SIDE POKET Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, . . . 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj . . . 🌷BF/FRIENDLY Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. . . PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍 . . #jubahgallerybymiamustaffa  #jubah  #blouse  #hijab  #jubahgallery  #dress  #bajuraya  #bajunikah  #baju  #nikah  #tunang  #kahwin  #fattahfazura  #office  #busanamuslimah  #fesyen  #ootd  #ctdk  #abaya  #tudung  #shawl  #style  #pastel  #bidadari  #instafamous  #moda  #gegarvaganza 
Kenapa handsock bercincin ni menjadi pilihan no 1 pada niqabis? -kemas
-material sejuk selesa
-tidak melorot
-sesuai dipakaii bila2 masa sahaja
-beli 1 pcs dapat nikmati 2 wrna -padanan yang terbaik

#tudunglabuh #handsockdwitone #handsockmurah #handsockcincin #handsocktshirt #handsockborong #stokishandsock #jubah #tudungbulat #niqabis #niqabmurah #ustazahsitinorbahyahmahmood #ustazahpilihan #ustaz #profmuhaya #aurat #mujahidah #wanita #muslimah
🌷 CALISTA ABAYA 🌷
.
. 🌷 REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. .
.
🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat,  Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. .
.
🌷SIDE POKET 
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, .
.
. 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj .
.
.
🌷BF/FRIENDLY 
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. .
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! 
Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
🌷 CALISTA ABAYA 🌷 . . 🌷 REKAAN CALISTA” Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. . . 🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. . . 🌷SIDE POKET Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, . . . 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj . . . 🌷BF/FRIENDLY Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. . . PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍 . . #jubahgallerybymiamustaffa  #jubah  #blouse  #hijab  #jubahgallery  #dress  #bajuraya  #bajunikah  #baju  #nikah  #tunang  #kahwin  #fattahfazura  #office  #busanamuslimah  #fesyen  #ootd  #ctdk  #abaya  #tudung  #shawl  #style  #pastel  #bidadari  #instafamous  #moda  #gegarvaganza 
🌷 CALISTA ABAYA 🌷
.
. 🌷 REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. .
.
🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat,  Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. .
.
🌷SIDE POKET 
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, .
.
. 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj .
.
.
🌷BF/FRIENDLY 
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. .
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! 
Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
🌷 CALISTA ABAYA 🌷 . . 🌷 REKAAN CALISTA” Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. . . 🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. . . 🌷SIDE POKET Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, . . . 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj . . . 🌷BF/FRIENDLY Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. . . PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍 . . #jubahgallerybymiamustaffa  #jubah  #blouse  #hijab  #jubahgallery  #dress  #bajuraya  #bajunikah  #baju  #nikah  #tunang  #kahwin  #fattahfazura  #office  #busanamuslimah  #fesyen  #ootd  #ctdk  #abaya  #tudung  #shawl  #style  #pastel  #bidadari  #instafamous  #moda  #gegarvaganza 
🌷 CALISTA ABAYA 🌷
.
. 🌷 REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. .
.
🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat,  Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. .
.
🌷SIDE POKET 
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, .
.
. 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj .
.
.
🌷BF/FRIENDLY 
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. .
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! 
Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
🌷 CALISTA ABAYA 🌷 . . 🌷 REKAAN CALISTA” Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. . . 🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. . . 🌷SIDE POKET Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, . . . 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj . . . 🌷BF/FRIENDLY Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. . . PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍 . . #jubahgallerybymiamustaffa  #jubah  #blouse  #hijab  #jubahgallery  #dress  #bajuraya  #bajunikah  #baju  #nikah  #tunang  #kahwin  #fattahfazura  #office  #busanamuslimah  #fesyen  #ootd  #ctdk  #abaya  #tudung  #shawl  #style  #pastel  #bidadari  #instafamous  #moda  #gegarvaganza 
🌷 CALISTA ABAYA 🌷
.
. 🌷 REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. .
.
🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat,  Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. .
.
🌷SIDE POKET 
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, .
.
. 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj .
.
.
🌷BF/FRIENDLY 
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. .
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! 
Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
🌷 CALISTA ABAYA 🌷 . . 🌷 REKAAN CALISTA” Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. . . 🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. . . 🌷SIDE POKET Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, . . . 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj . . . 🌷BF/FRIENDLY Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. . . PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍 . . #jubahgallerybymiamustaffa  #jubah  #blouse  #hijab  #jubahgallery  #dress  #bajuraya  #bajunikah  #baju  #nikah  #tunang  #kahwin  #fattahfazura  #office  #busanamuslimah  #fesyen  #ootd  #ctdk  #abaya  #tudung  #shawl  #style  #pastel  #bidadari  #instafamous  #moda  #gegarvaganza 
🌷 CALISTA ABAYA 🌷
.
. 🌷 REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. .
.
🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat,  Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. .
.
🌷SIDE POKET 
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, .
.
. 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj .
.
.
🌷BF/FRIENDLY 
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. .
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! 
Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
🌷 CALISTA ABAYA 🌷 . . 🌷 REKAAN CALISTA” Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. . . 🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. . . 🌷SIDE POKET Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, . . . 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj . . . 🌷BF/FRIENDLY Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. . . PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍 . . #jubahgallerybymiamustaffa  #jubah  #blouse  #hijab  #jubahgallery  #dress  #bajuraya  #bajunikah  #baju  #nikah  #tunang  #kahwin  #fattahfazura  #office  #busanamuslimah  #fesyen  #ootd  #ctdk  #abaya  #tudung  #shawl  #style  #pastel  #bidadari  #instafamous  #moda  #gegarvaganza 
🌷 CALISTA ABAYA 🌷
.
. 🌷 REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. .
.
🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat,  Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. .
.
🌷SIDE POKET 
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, .
.
. 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj .
.
.
🌷BF/FRIENDLY 
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. .
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! 
Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda #gegarvaganza
🌷 CALISTA ABAYA 🌷 . . 🌷 REKAAN CALISTA” Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. . . 🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. . . 🌷SIDE POKET Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, . . . 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj . . . 🌷BF/FRIENDLY Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. . . PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍 . . #jubahgallerybymiamustaffa  #jubah  #blouse  #hijab  #jubahgallery  #dress  #bajuraya  #bajunikah  #baju  #nikah  #tunang  #kahwin  #fattahfazura  #office  #busanamuslimah  #fesyen  #ootd  #ctdk  #abaya  #tudung  #shawl  #style  #pastel  #bidadari  #instafamous  #moda  #gegarvaganza 
🌷 CALISTA ABAYA 🌷
.
. 🌷 REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. .
.
🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat,  Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. .
.
🌷SIDE POKET 
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, .
.
. 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj .
.
.
🌷BF/FRIENDLY 
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. .
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! 
Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia

Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍
.
.
#jubahgallerybymiamustaffa #jubah #blouse #hijab #jubahgallery #dress #bajuraya #bajunikah #baju #nikah #tunang #kahwin #fattahfazura #office #busanamuslimah #fesyen #ootd #ctdk #abaya #tudung #shawl #style #pastel #bidadari #instafamous #moda
🌷 CALISTA ABAYA 🌷 . . 🌷 REKAAN CALISTA” Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj. . . 🌷 ADJUST TALI MAGIC RIBBON Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok. . . 🌷SIDE POKET Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple, . . . 🌷 MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj . . . 🌷BF/FRIENDLY Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja. . . PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL! Harga sehelai NP RM99✖️ + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 Sahaja 📦 Free postage Seluruh Malaysia Whatsapp Sis CEPAT PANTAS LAJU LAJU 😍😍😍 . . #jubahgallerybymiamustaffa  #jubah  #blouse  #hijab  #jubahgallery  #dress  #bajuraya  #bajunikah  #baju  #nikah  #tunang  #kahwin  #fattahfazura  #office  #busanamuslimah  #fesyen  #ootd  #ctdk  #abaya  #tudung  #shawl  #style  #pastel  #bidadari  #instafamous  #moda 
🎉🎉 BASIC JUBAH SATIN IS BACK!! 😍 😍 READY STOCK NOW!! 🌟🌟🌟🌟🌟
Wahhhhhhh 😍 siapa sangka  sambutan #BellaBasicJubah Satin ini sangat mengila-gila sehingga banyak color and size kami dah SOLD OUT sebelum ni!! 😱😱
.
.
WHATSAPP 013 408 3943
.
.
PS Rina open for order NOW!! LIMITED colors and Stock!! First come first serve basis 😘😘😘RM100 shj exclude postage 😊😊 Berminat bole DM or contact Rinna Utk order atau pertanyaan. nak senang click je direct whatsapp LINK DI BIO IG sis 😊😊
.
.
.
#bellaammara #jubahsimple #jubah #Jubahraya #personalshopperbellaammara #bellabasicjubahsatin #jubahsatin #jubahbasic #menyesalkalautakbeli #igshop #jombeli #bajuraya #bazaaronline #jubahsimple #trustedps #bazaaronline #sayajual #sayajualonline #sayajualjubah #bazaarpaknil
🎉🎉 BASIC JUBAH SATIN IS BACK!! 😍 😍 READY STOCK NOW!! 🌟🌟🌟🌟🌟 Wahhhhhhh 😍 siapa sangka sambutan #BellaBasicJubah  Satin ini sangat mengila-gila sehingga banyak color and size kami dah SOLD OUT sebelum ni!! 😱😱 . . WHATSAPP 013 408 3943 . . PS Rina open for order NOW!! LIMITED colors and Stock!! First come first serve basis 😘😘😘RM100 shj exclude postage 😊😊 Berminat bole DM or contact Rinna Utk order atau pertanyaan. nak senang click je direct whatsapp LINK DI BIO IG sis 😊😊 . . . #bellaammara  #jubahsimple  #jubah  #Jubahraya  #personalshopperbellaammara  #bellabasicjubahsatin  #jubahsatin  #jubahbasic  #menyesalkalautakbeli  #igshop  #jombeli  #bajuraya  #bazaaronline  #jubahsimple  #trustedps  #bazaaronline  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualjubah  #bazaarpaknil 
🎉🎉 BASIC JUBAH SATIN IS BACK!! 😍 😍 READY STOCK NOW!! 🌟🌟🌟🌟🌟
Wahhhhhhh 😍 siapa sangka  sambutan #BellaBasicJubah Satin ini sangat mengila-gila sehingga banyak color and size kami dah SOLD OUT sebelum ni!! 😱😱
.
.
WHATSAPP 013 408 3943
.
.
PS Rina open for order NOW!! LIMITED colors and Stock!! First come first serve basis 😘😘😘RM100 shj exclude postage 😊😊 Berminat bole DM or contact Rinna Utk order atau pertanyaan. nak senang click je direct whatsapp LINK DI BIO IG sis 😊😊
.
.
.
#bellaammara #jubahsimple #jubah #Jubahraya #personalshopperbellaammara #bellabasicjubahsatin #jubahsatin #jubahbasic #menyesalkalautakbeli #igshop #jombeli #bajuraya #bazaaronline #jubahsimple #trustedps #bazaaronline #sayajual #sayajualonline #sayajualjubah #bazaarpaknil
🎉🎉 BASIC JUBAH SATIN IS BACK!! 😍 😍 READY STOCK NOW!! 🌟🌟🌟🌟🌟 Wahhhhhhh 😍 siapa sangka sambutan #BellaBasicJubah  Satin ini sangat mengila-gila sehingga banyak color and size kami dah SOLD OUT sebelum ni!! 😱😱 . . WHATSAPP 013 408 3943 . . PS Rina open for order NOW!! LIMITED colors and Stock!! First come first serve basis 😘😘😘RM100 shj exclude postage 😊😊 Berminat bole DM or contact Rinna Utk order atau pertanyaan. nak senang click je direct whatsapp LINK DI BIO IG sis 😊😊 . . . #bellaammara  #jubahsimple  #jubah  #Jubahraya  #personalshopperbellaammara  #bellabasicjubahsatin  #jubahsatin  #jubahbasic  #menyesalkalautakbeli  #igshop  #jombeli  #bajuraya  #bazaaronline  #jubahsimple  #trustedps  #bazaaronline  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualjubah  #bazaarpaknil 
🎉🎉 BASIC JUBAH SATIN IS BACK!! 😍 😍 READY STOCK NOW!! 🌟🌟🌟🌟🌟
Wahhhhhhh 😍 siapa sangka  sambutan #BellaBasicJubah Satin ini sangat mengila-gila sehingga banyak color and size kami dah SOLD OUT sebelum ni!! 😱😱
.
.
WHATSAPP 013 408 3943
.
.
PS Rina open for order NOW!! LIMITED colors and Stock!! First come first serve basis 😘😘😘RM100 shj exclude postage 😊😊 Berminat bole DM or contact Rinna Utk order atau pertanyaan. nak senang click je direct whatsapp LINK DI BIO IG sis 😊😊
.
.
.
#bellaammara #jubahsimple #jubah #Jubahraya #personalshopperbellaammara #bellabasicjubahsatin #jubahsatin #jubahbasic #menyesalkalautakbeli #igshop #jombeli #bajuraya #bazaaronline #jubahsimple #trustedps #bazaaronline #sayajual #sayajualonline #sayajualjubah #bazaarpaknil
🎉🎉 BASIC JUBAH SATIN IS BACK!! 😍 😍 READY STOCK NOW!! 🌟🌟🌟🌟🌟 Wahhhhhhh 😍 siapa sangka sambutan #BellaBasicJubah  Satin ini sangat mengila-gila sehingga banyak color and size kami dah SOLD OUT sebelum ni!! 😱😱 . . WHATSAPP 013 408 3943 . . PS Rina open for order NOW!! LIMITED colors and Stock!! First come first serve basis 😘😘😘RM100 shj exclude postage 😊😊 Berminat bole DM or contact Rinna Utk order atau pertanyaan. nak senang click je direct whatsapp LINK DI BIO IG sis 😊😊 . . . #bellaammara  #jubahsimple  #jubah  #Jubahraya  #personalshopperbellaammara  #bellabasicjubahsatin  #jubahsatin  #jubahbasic  #menyesalkalautakbeli  #igshop  #jombeli  #bajuraya  #bazaaronline  #jubahsimple  #trustedps  #bazaaronline  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualjubah  #bazaarpaknil 
🐝Melly Tunic #3rm100byenasy 🐝
.
Measurement detail:
Shoulder : 15inci
Bust : 40inci
Length : 32inci
Arm length : 22inci
Arm hole : 19inci
Material : high quality linen cotton
.
1 for RM 35
3 for RM 100
.
Freepostage to SM 
Add pos RM 3 SS
.
Bole campur design #3rm100byenasy
.
Whatsapp Ena 0198440078 sekarang
Link kat bio 👆
.
#dress #jubah #jubahmurah #dressmurah #cardigan #cardiganmurah #blouse #blousemurah #blousemuslimah #jubahmuslimah
🍁Catarina Tunic #3rm100byenasy 🍁
.
Measurement detail:
Shoulder : 15inci
Bust : 38inci 
Length : 26inci . Back 28inci.
Arm length : 22inci
Arm hole : 18inci
Material : high quality soft linen
.
1 for RM 35
3 for RM 100
.
Freepostage to SM 
Add pos RM 3 SS
.
Bole campur design #3rm100byenasy
.
Whatsapp Ena 0198440078 sekarang
Link kat bio 👆
.
#dress #jubah #jubahmurah #dressmurah #cardigan #cardiganmurah #blouse #blousemurah #blousemuslimah #jubahmuslimah
.
.
TAWARAN HARGA RUNTUH AKHIR TAHUN... JANGAN TUNGGU LAGI!!!..LAMBAT GIGIT JARI!!
.
🌺Telekung Inspired Classic🌺
.
✔Type =  Lace
✔Material = Cotton Silk
.
✔Pre Order
✔Close Date Order 22th Dis
✔E.T.A & Postage 1Weeks after close date (122Th Dis)
.
🌸Price🌸
.
✔Rm 95.00 sm
✔Rm 98.00 ss
(Promotion free postage)
.
☎Derect Whatsapss For Booking Order
📞0184614865
📞0184614865
.
#telekungmurahmalaysia #telekungsolat #telekungmurahmurah #jubah #abaya #hijab #telekunghantaran #telekungbudak #hantaran #telekunglycra #telekungsk #telekungsitikhadijah #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarannikah
. . TAWARAN HARGA RUNTUH AKHIR TAHUN... JANGAN TUNGGU LAGI!!!..LAMBAT GIGIT JARI!! . 🌺Telekung Inspired Classic🌺 . ✔Type = Lace ✔Material = Cotton Silk . ✔Pre Order ✔Close Date Order 22th Dis ✔E.T.A & Postage 1Weeks after close date (122Th Dis) . 🌸Price🌸 . ✔Rm 95.00 sm ✔Rm 98.00 ss (Promotion free postage) . ☎Derect Whatsapss For Booking Order 📞0184614865 📞0184614865 . #telekungmurahmalaysia  #telekungsolat  #telekungmurahmurah  #jubah  #abaya  #hijab  #telekunghantaran  #telekungbudak  #hantaran  #telekunglycra  #telekungsk  #telekungsitikhadijah  #hantarankahwin  #hantaranmurah  #hantarannikah 
.
.
TAWARAN HARGA RUNTUH AKHIR TAHUN... JANGAN TUNGGU LAGI!!!..LAMBAT GIGIT JARI!!
.
🌺Telekung Inspired Classic🌺
.
✔Type =  Lace
✔Material = Cotton Silk
.
✔Pre Order
✔Close Date Order 22th Dis
✔E.T.A & Postage 1Weeks after close date (122Th Dis)
.
🌸Price🌸
.
✔Rm 95.00 sm
✔Rm 98.00 ss
(Promotion free postage)
.
☎Derect Whatsapss For Booking Order
📞0184614865
📞0184614865
.
#telekungmurahmalaysia #telekungsolat #telekungmurahmurah #jubah #abaya #hijab #telekunghantaran #telekungbudak #hantaran #telekunglycra #telekungsk #telekungsitikhadijah #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarannikah
. . TAWARAN HARGA RUNTUH AKHIR TAHUN... JANGAN TUNGGU LAGI!!!..LAMBAT GIGIT JARI!! . 🌺Telekung Inspired Classic🌺 . ✔Type = Lace ✔Material = Cotton Silk . ✔Pre Order ✔Close Date Order 22th Dis ✔E.T.A & Postage 1Weeks after close date (122Th Dis) . 🌸Price🌸 . ✔Rm 95.00 sm ✔Rm 98.00 ss (Promotion free postage) . ☎Derect Whatsapss For Booking Order 📞0184614865 📞0184614865 . #telekungmurahmalaysia  #telekungsolat  #telekungmurahmurah  #jubah  #abaya  #hijab  #telekunghantaran  #telekungbudak  #hantaran  #telekunglycra  #telekungsk  #telekungsitikhadijah  #hantarankahwin  #hantaranmurah  #hantarannikah 
.
.
TAWARAN HARGA RUNTUH AKHIR TAHUN... JANGAN TUNGGU LAGI!!!..LAMBAT GIGIT JARI!!
.
🌺Telekung Inspired Classic🌺
.
✔Type =  Lace
✔Material = Cotton Silk
.
✔Pre Order
✔Close Date Order 22th Dis
✔E.T.A & Postage 1Weeks after close date (122Th Dis)
.
🌸Price🌸
.
✔Rm 95.00 sm
✔Rm 98.00 ss
(Promotion free postage)
.
☎Derect Whatsapss For Booking Order
📞0184614865
📞0184614865
.
#telekungmurahmalaysia #telekungsolat #telekungmurahmurah #jubah #abaya #hijab #telekunghantaran #telekungbudak #hantaran #telekunglycra #telekungsk #telekungsitikhadijah #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarannikah
. . TAWARAN HARGA RUNTUH AKHIR TAHUN... JANGAN TUNGGU LAGI!!!..LAMBAT GIGIT JARI!! . 🌺Telekung Inspired Classic🌺 . ✔Type = Lace ✔Material = Cotton Silk . ✔Pre Order ✔Close Date Order 22th Dis ✔E.T.A & Postage 1Weeks after close date (122Th Dis) . 🌸Price🌸 . ✔Rm 95.00 sm ✔Rm 98.00 ss (Promotion free postage) . ☎Derect Whatsapss For Booking Order 📞0184614865 📞0184614865 . #telekungmurahmalaysia  #telekungsolat  #telekungmurahmurah  #jubah  #abaya  #hijab  #telekunghantaran  #telekungbudak  #hantaran  #telekunglycra  #telekungsk  #telekungsitikhadijah  #hantarankahwin  #hantaranmurah  #hantarannikah 
.
.
TAWARAN HARGA RUNTUH AKHIR TAHUN... JANGAN TUNGGU LAGI!!!..LAMBAT GIGIT JARI!!
.
🌺Telekung Inspired Classic🌺
.
✔Type =  Lace
✔Material = Cotton Silk
.
✔Pre Order
✔Close Date Order 22th Dis
✔E.T.A & Postage 1Weeks after close date (122Th Dis)
.
🌸Price🌸
.
✔Rm 95.00 sm
✔Rm 98.00 ss
(Promotion free postage)
.
☎Derect Whatsapss For Booking Order
📞0184614865
📞0184614865
.
#telekungmurahmalaysia #telekungsolat #telekungmurahmurah #jubah #abaya #hijab #telekunghantaran #telekungbudak #hantaran #telekunglycra #telekungsk #telekungsitikhadijah #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarannikah
. . TAWARAN HARGA RUNTUH AKHIR TAHUN... JANGAN TUNGGU LAGI!!!..LAMBAT GIGIT JARI!! . 🌺Telekung Inspired Classic🌺 . ✔Type = Lace ✔Material = Cotton Silk . ✔Pre Order ✔Close Date Order 22th Dis ✔E.T.A & Postage 1Weeks after close date (122Th Dis) . 🌸Price🌸 . ✔Rm 95.00 sm ✔Rm 98.00 ss (Promotion free postage) . ☎Derect Whatsapss For Booking Order 📞0184614865 📞0184614865 . #telekungmurahmalaysia  #telekungsolat  #telekungmurahmurah  #jubah  #abaya  #hijab  #telekunghantaran  #telekungbudak  #hantaran  #telekunglycra  #telekungsk  #telekungsitikhadijah  #hantarankahwin  #hantaranmurah  #hantarannikah 
.
.
TAWARAN HARGA RUNTUH AKHIR TAHUN... JANGAN TUNGGU LAGI!!!..LAMBAT GIGIT JARI!!
.
🌺Telekung Inspired Classic🌺
.
✔Type =  Lace
✔Material = Cotton Silk
.
✔Pre Order
✔Close Date Order 22th Dis
✔E.T.A & Postage 1Weeks after close date (122Th Dis)
.
🌸Price🌸
.
✔Rm 95.00 sm
✔Rm 98.00 ss
(Promotion free postage)
.
☎Derect Whatsapss For Booking Order
📞0184614865
📞0184614865
.
#telekungmurahmalaysia #telekungsolat #telekungmurahmurah #jubah #abaya #hijab #telekunghantaran #telekungbudak #hantaran #telekunglycra #telekungsk #telekungsitikhadijah #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarannikah
. . TAWARAN HARGA RUNTUH AKHIR TAHUN... JANGAN TUNGGU LAGI!!!..LAMBAT GIGIT JARI!! . 🌺Telekung Inspired Classic🌺 . ✔Type = Lace ✔Material = Cotton Silk . ✔Pre Order ✔Close Date Order 22th Dis ✔E.T.A & Postage 1Weeks after close date (122Th Dis) . 🌸Price🌸 . ✔Rm 95.00 sm ✔Rm 98.00 ss (Promotion free postage) . ☎Derect Whatsapss For Booking Order 📞0184614865 📞0184614865 . #telekungmurahmalaysia  #telekungsolat  #telekungmurahmurah  #jubah  #abaya  #hijab  #telekunghantaran  #telekungbudak  #hantaran  #telekunglycra  #telekungsk  #telekungsitikhadijah  #hantarankahwin  #hantaranmurah  #hantarannikah 
.
.
TAWARAN HARGA RUNTUH AKHIR TAHUN... JANGAN TUNGGU LAGI!!!..LAMBAT GIGIT JARI!!
.
🌺Telekung Inspired Classic🌺
.
✔Type =  Lace
✔Material = Cotton Silk
.
✔Pre Order
✔Close Date Order 22th Dis
✔E.T.A & Postage 1Weeks after close date (122Th Dis)
.
🌸Price🌸
.
✔Rm 95.00 sm
✔Rm 98.00 ss
(Promotion free postage)
.
☎Derect Whatsapss For Booking Order
📞0184614865
📞0184614865
.
#telekungmurahmalaysia #telekungsolat #telekungmurahmurah #jubah #abaya #hijab #telekunghantaran #telekungbudak #hantaran #telekunglycra #telekungsk #telekungsitikhadijah #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarannikah
. . TAWARAN HARGA RUNTUH AKHIR TAHUN... JANGAN TUNGGU LAGI!!!..LAMBAT GIGIT JARI!! . 🌺Telekung Inspired Classic🌺 . ✔Type = Lace ✔Material = Cotton Silk . ✔Pre Order ✔Close Date Order 22th Dis ✔E.T.A & Postage 1Weeks after close date (122Th Dis) . 🌸Price🌸 . ✔Rm 95.00 sm ✔Rm 98.00 ss (Promotion free postage) . ☎Derect Whatsapss For Booking Order 📞0184614865 📞0184614865 . #telekungmurahmalaysia  #telekungsolat  #telekungmurahmurah  #jubah  #abaya  #hijab  #telekunghantaran  #telekungbudak  #hantaran  #telekunglycra  #telekungsk  #telekungsitikhadijah  #hantarankahwin  #hantaranmurah  #hantarannikah