an online Instagram web viewer

#jubahflowy medias

Photos

kenapa putih???? sebab putih nii neutral color... .
.
sooo apapun color theme wedding korang... korang boleh pakai wedding dress kaler putih.. .
.
nak white n bluee...??? cantikkk
nak white n light green..??? fresh
nak white n cream or grey...??? soft n calm
orrr nak nampak romantik??? white n dusty rose laahh.. .
.
ssooo jubah qaysara pearl white memang paling sesuai untuk wedding dress korang hehehe.. harga promo sampai 20hb je tauu.. .
.
ws zeezee for order +601127204501
.
.
#qaysarasyarie 
#jubahchiffon 
#jubahchiffonmurah
#jubahchiffonplain 
#jubahchiffonmalaysia 
#jubahchiffonfulllining 
#jubahpatuhsyariah
#jubahbffriendly 
#jubahwudhukfriendly 
#muslimahfasion 
#gamissyarie #jubahprincess
#muslimahoutfit 
#jubahmuslimahmalaysia 
#jubahtunang 
#jubahbridesmaid 
#jubahkahwin 
#jubahkonvo 
#dinnerdressmalaysia 
#ootdmalaysia
#swarovskidress 
#jubahswarovski 
#jubahootd
#jubahlabuhmurah 
#jubahdress
#jubahflowy 
#muslimahmalaysia 
#jubahcantik
#jubahcantikmurah
kenapa putih???? sebab putih nii neutral color... . . sooo apapun color theme wedding korang... korang boleh pakai wedding dress kaler putih.. . . nak white n bluee...??? cantikkk nak white n light green..??? fresh nak white n cream or grey...??? soft n calm orrr nak nampak romantik??? white n dusty rose laahh.. . . ssooo jubah qaysara pearl white memang paling sesuai untuk wedding dress korang hehehe.. harga promo sampai 20hb je tauu.. . . ws zeezee for order +601127204501 . . #qaysarasyarie  #jubahchiffon  #jubahchiffonmurah  #jubahchiffonplain  #jubahchiffonmalaysia  #jubahchiffonfulllining  #jubahpatuhsyariah  #jubahbffriendly  #jubahwudhukfriendly  #muslimahfasion  #gamissyarie  #jubahprincess  #muslimahoutfit  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahtunang  #jubahbridesmaid  #jubahkahwin  #jubahkonvo  #dinnerdressmalaysia  #ootdmalaysia  #swarovskidress  #jubahswarovski  #jubahootd  #jubahlabuhmurah  #jubahdress  #jubahflowy  #muslimahmalaysia  #jubahcantik  #jubahcantikmurah 
🎉🎊SURVEY RAYA 2018🎉🎊
.
🌸NURANI DRESS🌸
.
Price : rm130 sm / rm135 ss
.
Material : High Quality Pearl Skin
.
Size : XS , S , M , L , XL
.
👗Mudah digosok & lembut
👗Zip dihadapan memudahkan BFF
👗Berdutt dibelakang baju
👗Berzip dihujung lengan
👗Patch shiny diamond dipinggang
.
‼ OMG !!!!! Free postage okayyy📮📮📮
.
🔊Hangpa tunggu apa lagi tuu....mai ws sis lajulaju sebab stok limited & laku keras taww...
.
‼ Warna mungkin 10% berbeza daripada paparan gambar di skrin anda. Ini kerana resolusi monitor warna yang berbeza.
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #nuranidress #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🎉🎊SURVEY RAYA 2018🎉🎊 . 🌸NURANI DRESS🌸 . Price : rm130 sm / rm135 ss . Material : High Quality Pearl Skin . Size : XS , S , M , L , XL . 👗Mudah digosok & lembut 👗Zip dihadapan memudahkan BFF 👗Berdutt dibelakang baju 👗Berzip dihujung lengan 👗Patch shiny diamond dipinggang . ‼ OMG !!!!! Free postage okayyy📮📮📮 . 🔊Hangpa tunggu apa lagi tuu....mai ws sis lajulaju sebab stok limited & laku keras taww... . ‼ Warna mungkin 10% berbeza daripada paparan gambar di skrin anda. Ini kerana resolusi monitor warna yang berbeza. . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #nuranidress  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
GOOD MORNING... .
.
.
SEMOGA REZEKI KITA SEMUA MELIMPOAH RUAH HARI NIII AAAMMIIINNNNN
.
.
SIAPA NAK JUBAH QAYSARA ???? PROMO SAMPAI 20hb TAUUUU... .
.
HARGA ASAL RM 199 HARGA PROMO "" RM 169 SHJ ""!!!!! JIMAT RM 30 .
.
1 SET JUBAH+TUDUNG--FREE 20 BATU SWAROVSKI - FREE POS KE SELURUH MALAYSIA
.
.
WOWW !!!!!
.
.
MEH WS ZEEZEE SEKARANG +601127204501 .
.
.
#qaysarasyarie 
#jubahchiffon 
#jubahchiffonmurah
#jubahchiffonplain 
#jubahchiffonmalaysia 
#jubahchiffonfulllining 
#jubahpatuhsyariah
#jubahbffriendly 
#jubahwudhukfriendly 
#muslimahfasion 
#gamissyarie #jubahprincess
#muslimahoutfit 
#jubahmuslimahmalaysia 
#jubahtunang 
#jubahbridesmaid 
#jubahkahwin 
#jubahkonvo 
#dinnerdressmalaysia 
#ootdmalaysia
#swarovskidress 
#jubahswarovski 
#jubahootd
#jubahlabuhmurah 
#jubahdress
#jubahflowy 
#muslimahmalaysia 
#jubahcantik
#jubahcantikmurah
GOOD MORNING... . . . SEMOGA REZEKI KITA SEMUA MELIMPOAH RUAH HARI NIII AAAMMIIINNNNN . . SIAPA NAK JUBAH QAYSARA ???? PROMO SAMPAI 20hb TAUUUU... . . HARGA ASAL RM 199 HARGA PROMO "" RM 169 SHJ ""!!!!! JIMAT RM 30 . . 1 SET JUBAH+TUDUNG--FREE 20 BATU SWAROVSKI - FREE POS KE SELURUH MALAYSIA . . WOWW !!!!! . . MEH WS ZEEZEE SEKARANG +601127204501 . . . #qaysarasyarie  #jubahchiffon  #jubahchiffonmurah  #jubahchiffonplain  #jubahchiffonmalaysia  #jubahchiffonfulllining  #jubahpatuhsyariah  #jubahbffriendly  #jubahwudhukfriendly  #muslimahfasion  #gamissyarie  #jubahprincess  #muslimahoutfit  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahtunang  #jubahbridesmaid  #jubahkahwin  #jubahkonvo  #dinnerdressmalaysia  #ootdmalaysia  #swarovskidress  #jubahswarovski  #jubahootd  #jubahlabuhmurah  #jubahdress  #jubahflowy  #muslimahmalaysia  #jubahcantik  #jubahcantikmurah 
Engkau Wanita Syurga, bidadari dunia. Sedarilah berhijab itu bukan pilihan tapi suruhan TUHAN mu. 
Berapa bintang bidadari semua nak bagi untuk Qaysara syari'e ni?
.
.
.
.
#qaysarasyarie #ms8 #jubahqaysara #jubahsyarie #teamsuha #khimar #jubahflowy #muslimahdress #jubah #muslimah #bajulabuh #bajumuslimah #mardinasafiyyahijabbycikDa #msh #mshbycikDa #cikDajualbaju👗 #shawlmurah #sayajualjubah #sayajualblouse #sayajual #blousemurah #blouselabuhmurah #blouselabuh #hijabista #hijab
Engkau Wanita Syurga, bidadari dunia. Sedarilah berhijab itu bukan pilihan tapi suruhan TUHAN mu. Berapa bintang bidadari semua nak bagi untuk Qaysara syari'e ni? . . . . #qaysarasyarie  #ms8  #jubahqaysara  #jubahsyarie  #teamsuha  #khimar  #jubahflowy  #muslimahdress  #jubah  #muslimah  #bajulabuh  #bajumuslimah  #mardinasafiyyahijabbycikDa  #msh  #mshbycikDa  #cikDajualbaju 👗 #shawlmurah  #sayajualjubah  #sayajualblouse  #sayajual  #blousemurah  #blouselabuhmurah  #blouselabuh  #hijabista  #hijab 
Wahh, kreatif laa 
Jubah Qaysara nampak lagi eksklusif bila ditambah dengan hiasan labuci, manik & lace

Berseri-seri bila dipakai especially hari bahagia ♥♥ .
#qaysaradress #princessdress #qaysaralovers #jubahflowy #jubahprincess #dsmardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #msh6
Kenangan terindah dalamhidup
Pasti terpahat dalam ingatan sampi bila-bila

Thank you Qaysara lovers
Nampak cantik & sopan kan bila bridesmaids & puteri sehari menggayakan Jubah Qaysara putih ni

#qaysaradress #princessdress #qaysaralovers #jubahflowy #jubahprincess #dsmardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #msh6
ADELIA CAMILYA (180 ADC)
.
Sale : rm85 sm / rm90 ss
.
Material : Royal Silk
.
Wudhu friendly
Nursing friendly
.
Princess cut (potongan tengah)
.
Tidak mudah tercarik
Tidak luntur
Tidak mengecut
Ironless
.
Zip depan belakang
.
Mempunyai pleated di bahagian hadapan baju
.
Nota:
Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
Model memakai baju saiz XS
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
ADELIA CAMILYA (180 ADC) . Sale : rm85 sm / rm90 ss . Material : Royal Silk . Wudhu friendly Nursing friendly . Princess cut (potongan tengah) . Tidak mudah tercarik Tidak luntur Tidak mengecut Ironless . Zip depan belakang . Mempunyai pleated di bahagian hadapan baju . Nota: Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. Model memakai baju saiz XS . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
ADELIA SOPHIA (183 ADS)
.
Sale : rm85 sm / rm90 ss
.
Material : Royal Silk
.
Wudhu friendly
Nursing friendly
.
Princess cut (potongan tengah)
.
Tidak mudah tercarik
Tidak luntur
Tidak mengecut
Ironless
.
Zip depan belakang
.
Mempunyai pleated di bahagian hadapan baju
.
Nota:
Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
ADELIA SOPHIA (183 ADS) . Sale : rm85 sm / rm90 ss . Material : Royal Silk . Wudhu friendly Nursing friendly . Princess cut (potongan tengah) . Tidak mudah tercarik Tidak luntur Tidak mengecut Ironless . Zip depan belakang . Mempunyai pleated di bahagian hadapan baju . Nota: Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
Ku seru nama bakal-bakal ratu sehari,
This Qaysara is FOR YOU!
♥♥♥ .
.
SPECIAL PRICE QAYSARA WHITE
RM 169
• Free khimar
• Free extra 20 biji batu Swarovski
• Free postage.

ALERT!
• Special price valid from 14/1 - 20/1 sahaja
(Deposit RM30 sahaja utk lock order)
• Qaysara akan mula pos pada 22/1

Whatsapp Nana 
013-2956955

#qaysaradress #princessdress #qaysaralovers #jubahflowy #jubahprincess #dsmardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #msh6
Ku seru nama bakal-bakal ratu sehari,
This Qaysara is FOR YOU!
♥♥♥ .
.
SPECIAL PRICE QAYSARA WHITE
RM 169
• Free khimar
• Free extra 20 biji batu Swarovski
• Free postage.

ALERT!
• Special price valid from 14/1 - 20/1 sahaja
(Deposit RM30 sahaja utk lock order)
• Qaysara akan mula pos pada 22/1

Whatsapp Nana 
013-2956955

#qaysaradress #princessdress #qaysaralovers #jubahflowy #jubahprincess #dsmardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #msh6
alhamdulillah.. finally.... oficially release malam ni... 😍😍😍😍
.
.
HARGA PROMO RM 169 (np:rm 199) --> 1 set jubah+tudung, free batu swarovski, free pos ke seluruh malaysia !!!
--> harga combo 2 set baju rm 318 (lagi jimat hehe)
.
.
bila tempoh promosi nii???? --> 14-20 january 2018 --> tapiiii stok limited tauuuu sooo baik booking awal2.. .
.
tak gaji laghi niiii.... boleh keee buat deposit dulu??? --> yes !!! boleh.. --> bagi yg nak booking boleh depo rm 30 --> baki pembayaran kena bayar selambatnya 18hb --> nak buat full payment ???? boleh sangat sangat !!!! .
.
semua barang order inshaallah akan d pos pada isnin 22hb january. .
.
siapa nak booking lagiii.. nak tanya2 .. jom terus ws zeezee yee... .
.
.
+601127204501 .
.
+601127204501 .
.
+601127204501
.
.
#qaysarasyarie 
#jubahchiffon 
#jubahchiffonmurah
#jubahchiffonplain 
#jubahchiffonmalaysia 
#jubahchiffonfulllining 
#jubahpatuhsyariah
#jubahbffriendly 
#jubahwudhukfriendly 
#muslimahfasion 
#gamissyarie #jubahprincess
#muslimahoutfit 
#jubahmuslimahmalaysia 
#jubahtunang 
#jubahbridesmaid 
#jubahkahwin 
#jubahkonvo 
#dinnerdressmalaysia 
#ootdmalaysia
#swarovskidress 
#jubahswarovski 
#jubahootd
#jubahlabuhmurah 
#jubahdress
#jubahflowy 
#muslimahmalaysia 
#jubahcantik
#jubahcantikmurah
alhamdulillah.. finally.... oficially release malam ni... 😍😍😍😍 . . HARGA PROMO RM 169 (np:rm 199) --> 1 set jubah+tudung, free batu swarovski, free pos ke seluruh malaysia !!! --> harga combo 2 set baju rm 318 (lagi jimat hehe) . . bila tempoh promosi nii???? --> 14-20 january 2018 --> tapiiii stok limited tauuuu sooo baik booking awal2.. . . tak gaji laghi niiii.... boleh keee buat deposit dulu??? --> yes !!! boleh.. --> bagi yg nak booking boleh depo rm 30 --> baki pembayaran kena bayar selambatnya 18hb --> nak buat full payment ???? boleh sangat sangat !!!! . . semua barang order inshaallah akan d pos pada isnin 22hb january. . . siapa nak booking lagiii.. nak tanya2 .. jom terus ws zeezee yee... . . . +601127204501 . . +601127204501 . . +601127204501 . . #qaysarasyarie  #jubahchiffon  #jubahchiffonmurah  #jubahchiffonplain  #jubahchiffonmalaysia  #jubahchiffonfulllining  #jubahpatuhsyariah  #jubahbffriendly  #jubahwudhukfriendly  #muslimahfasion  #gamissyarie  #jubahprincess  #muslimahoutfit  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahtunang  #jubahbridesmaid  #jubahkahwin  #jubahkonvo  #dinnerdressmalaysia  #ootdmalaysia  #swarovskidress  #jubahswarovski  #jubahootd  #jubahlabuhmurah  #jubahdress  #jubahflowy  #muslimahmalaysia  #jubahcantik  #jubahcantikmurah 
Putih putih melati
Merah merah delima
Siapa yang baik hati 
Pasti ku terima ♥♥
.
.
TIK TOK TIK TOK

Nantikan full update Jubah Qaysara Syarie MALAM INI!

#qaysaradress #princessdress #qaysaralovers #jubahflowy #jubahprincess #dsmardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #msh6
QAYSARA SYARI'E paling hot warna putih nie akan di restock tau. Sesuai sangat untuk bakal pengantin yg nak nikah atau sanding.. nak buat tunang pon sesuai.. nak pakai saja pon boleh..
.
.
.
.
#qaysarasyarie #ms8 #jubahqaysara #jubahsyarie #teamsuha #khimar #jubahflowy #muslimahdress #jubah #muslimah #bajulabuh #bajumuslimah #mardinasafiyyahijabbycikDa #msh #mshbycikDa #cikDajualbaju👗 #shawlmurah #sayajualjubah #sayajualblouse #sayajual #blousemurah #blouselabuhmurah #blouselabuh #hijabista #hijab
QAYSARA SYARI'E paling hot warna putih nie akan di restock tau. Sesuai sangat untuk bakal pengantin yg nak nikah atau sanding.. nak buat tunang pon sesuai.. nak pakai saja pon boleh.. . . . . #qaysarasyarie  #ms8  #jubahqaysara  #jubahsyarie  #teamsuha  #khimar  #jubahflowy  #muslimahdress  #jubah  #muslimah  #bajulabuh  #bajumuslimah  #mardinasafiyyahijabbycikDa  #msh  #mshbycikDa  #cikDajualbaju 👗 #shawlmurah  #sayajualjubah  #sayajualblouse  #sayajual  #blousemurah  #blouselabuhmurah  #blouselabuh  #hijabista  #hijab 
TIK TOK TIK TOK

Nantikan full update Jubah Qaysara Syarie MALAM INI!

#qaysaradress #princessdress #qaysaralovers #jubahflowy #jubahprincess #dsmardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #msh6
"Engkau Wanita Surga bidadari dunia”, sedarilah Berhijab itu bukan pilihan tapi suruhan Tuhan mu

Ada yang teruja dengan Qaysara putih ni?

#qaysaradress #princessdress #qaysaralovers #jubahflowy #jubahprincess #dsmardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #msh6
QAYSARA SYARIE” PUTIH YANG PALING DI TUNGGU2 BAKAL DI DENGAN HARGA #PROMO LANCARKAN 9MALAM INI 😘

Nak tak jadi WaitingList untuk dapat harga special ni? Kalau nak wsap Sis segera.

Whatsapp: +601127204501
Whatsapp: +601127204501
Whatsapp: +601127204501 .
.
.
.
#qaysarasyarie 
#jubahchiffon 
#jubahchiffonmurah
#jubahchiffonplain 
#jubahchiffonmalaysia 
#jubahchiffonfulllining 
#jubahpatuhsyariah
#jubahbffriendly 
#jubahwudhukfriendly 
#muslimahfasion 
#gamissyarie #jubahprincess
#muslimahoutfit 
#jubahmuslimahmalaysia 
#jubahtunang 
#jubahbridesmaid 
#jubahkahwin 
#jubahkonvo 
#dinnerdressmalaysia 
#ootdmalaysia
#swarovskidress 
#jubahswarovski 
#jubahootd
#jubahlabuhmurah 
#jubahdress
#jubahflowy 
#muslimahmalaysia 
#jubahcantik
#jubahcantikmurah
QAYSARA SYARIE” PUTIH YANG PALING DI TUNGGU2 BAKAL DI DENGAN HARGA #PROMO  LANCARKAN 9MALAM INI 😘 Nak tak jadi WaitingList untuk dapat harga special ni? Kalau nak wsap Sis segera. Whatsapp: +601127204501 Whatsapp: +601127204501 Whatsapp: +601127204501 . . . . #qaysarasyarie  #jubahchiffon  #jubahchiffonmurah  #jubahchiffonplain  #jubahchiffonmalaysia  #jubahchiffonfulllining  #jubahpatuhsyariah  #jubahbffriendly  #jubahwudhukfriendly  #muslimahfasion  #gamissyarie  #jubahprincess  #muslimahoutfit  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahtunang  #jubahbridesmaid  #jubahkahwin  #jubahkonvo  #dinnerdressmalaysia  #ootdmalaysia  #swarovskidress  #jubahswarovski  #jubahootd  #jubahlabuhmurah  #jubahdress  #jubahflowy  #muslimahmalaysia  #jubahcantik  #jubahcantikmurah 
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ siapa yg tak fall in love dengan jubah ni kan... mashaallah.. macam bidadari.. yang dh kahwin ni pun jatuh chentaaaa... 😍

siapa kata nak kahwin kena keluar banyak duit.. ???
kalau korang kreatif boleh dengan jubah nii korang buat projek diy.. .
.
wallaaaaa dah macam baju kahwin yang harga beribu2 tu kan??? .
.
FYI.. banyak tauuu yg dh booking jubah ni awal2.. ada yang nak tunang bulan 2 dh booking.. ada yg nak kahwin bulan 3 dh booking... even yg nak kahwin bulan 5 pun dh booking tauuu.. .
.
ehhh awalnyaaaa.. .
.
ye laaaa.. hari spesial korang as queen of the day kott.. ciaaa ciaa ciaaaaa....
.
.

kena lah book awal2... haaaa siapa nk booking lagiii... ooooor nk zeezee pm kalau dh release nanti.. boleh ws zeezee yeee... sooo... tak lah korang terlepas kesempatan..
.
.
 nahhh ws zeezee +601127204501
.
.
#qaysarasyarie 
#jubahchiffon 
#jubahchiffonmurah
#jubahchiffonplain 
#jubahchiffonmalaysia 
#jubahchiffonfulllining 
#jubahpatuhsyariah
#jubahbffriendly 
#jubahwudhukfriendly 
#muslimahfasion 
#gamissyarie #jubahprincess
#muslimahoutfit 
#jubahmuslimahmalaysia 
#jubahtunang 
#jubahbridesmaid 
#jubahkahwin 
#jubahkonvo 
#dinnerdressmalaysia 
#ootdmalaysia
#swarovskidress 
#jubahswarovski 
#jubahootd
#jubahlabuhmurah 
#jubahdress
#jubahflowy 
#muslimahmalaysia 
#jubahcantik
#jubahcantikmurah
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ siapa yg tak fall in love dengan jubah ni kan... mashaallah.. macam bidadari.. yang dh kahwin ni pun jatuh chentaaaa... 😍 siapa kata nak kahwin kena keluar banyak duit.. ??? kalau korang kreatif boleh dengan jubah nii korang buat projek diy.. . . wallaaaaa dah macam baju kahwin yang harga beribu2 tu kan??? . . FYI.. banyak tauuu yg dh booking jubah ni awal2.. ada yang nak tunang bulan 2 dh booking.. ada yg nak kahwin bulan 3 dh booking... even yg nak kahwin bulan 5 pun dh booking tauuu.. . . ehhh awalnyaaaa.. . . ye laaaa.. hari spesial korang as queen of the day kott.. ciaaa ciaa ciaaaaa.... . . kena lah book awal2... haaaa siapa nk booking lagiii... ooooor nk zeezee pm kalau dh release nanti.. boleh ws zeezee yeee... sooo... tak lah korang terlepas kesempatan.. . . nahhh ws zeezee +601127204501 . . #qaysarasyarie  #jubahchiffon  #jubahchiffonmurah  #jubahchiffonplain  #jubahchiffonmalaysia  #jubahchiffonfulllining  #jubahpatuhsyariah  #jubahbffriendly  #jubahwudhukfriendly  #muslimahfasion  #gamissyarie  #jubahprincess  #muslimahoutfit  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahtunang  #jubahbridesmaid  #jubahkahwin  #jubahkonvo  #dinnerdressmalaysia  #ootdmalaysia  #swarovskidress  #jubahswarovski  #jubahootd  #jubahlabuhmurah  #jubahdress  #jubahflowy  #muslimahmalaysia  #jubahcantik  #jubahcantikmurah 
🔹Code: JM1002
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1002 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1007
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1007 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1009
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1009 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1010
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1010 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1012
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1012 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1016
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1016 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1018
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1018 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1019
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1019 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1020
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1020 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
fuuuhhh tak sabar nyaaa nak tunggu jubah bidadari ni release.. .
.
inshaallah coming so soon tau... .
.
siapa dh tak sabar jugak meh angkat tangan tinggi2.. 🙋🙋🙋🙋
.
.
macam biasa laaa... siapa nk zeezee pm klo dh release nanti boleh dm tinggalkan no.whatsapp yeee... .
.

#qaysarasyarie 
#jubahchiffon 
#jubahchiffonmurah
#jubahchiffonplain 
#jubahchiffonmalaysia 
#jubahchiffonfulllining 
#jubahpatuhsyariah
#jubahbffriendly 
#jubahwudhukfriendly 
#muslimahfasion 
#gamissyarie #jubahprincess
#muslimahoutfit 
#jubahmuslimahmalaysia 
#jubahtunang 
#jubahbridesmaid 
#jubahkahwin 
#jubahkonvo 
#dinnerdressmalaysia 
#ootdmalaysia
#swarovskidress 
#jubahswarovski 
#jubahootd
#jubahlabuhmurah 
#jubahdress
#jubahflowy 
#muslimahmalaysia 
#jubahcantik
#jubahcantikmurah
fuuuhhh tak sabar nyaaa nak tunggu jubah bidadari ni release.. . . inshaallah coming so soon tau... . . siapa dh tak sabar jugak meh angkat tangan tinggi2.. 🙋🙋🙋🙋 . . macam biasa laaa... siapa nk zeezee pm klo dh release nanti boleh dm tinggalkan no.whatsapp yeee... . . #qaysarasyarie  #jubahchiffon  #jubahchiffonmurah  #jubahchiffonplain  #jubahchiffonmalaysia  #jubahchiffonfulllining  #jubahpatuhsyariah  #jubahbffriendly  #jubahwudhukfriendly  #muslimahfasion  #gamissyarie  #jubahprincess  #muslimahoutfit  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahtunang  #jubahbridesmaid  #jubahkahwin  #jubahkonvo  #dinnerdressmalaysia  #ootdmalaysia  #swarovskidress  #jubahswarovski  #jubahootd  #jubahlabuhmurah  #jubahdress  #jubahflowy  #muslimahmalaysia  #jubahcantik  #jubahcantikmurah 
JUBAH MIDDLETON
.
Price : rm99 sm / rm105 ss
.
(✔) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak jarang, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. .
(✔) Jahitan yang kemas dan halus
.
(✔) Ada Poket Di Sebelah Kanan
(✔) Ada Pad Di Bahu
.
(✔) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok
.
(✔) Nursing Friendly(Gold Zip Di Dada)
(✔) Wudhu Friendly (Gold Zip Di Lengan)
.
(✔) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous
(✔) Saiz S hingga 2XL
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
JUBAH MIDDLETON . Price : rm99 sm / rm105 ss . (✔) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak jarang, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. . (✔) Jahitan yang kemas dan halus . (✔) Ada Poket Di Sebelah Kanan (✔) Ada Pad Di Bahu . (✔) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok . (✔) Nursing Friendly(Gold Zip Di Dada) (✔) Wudhu Friendly (Gold Zip Di Lengan) . (✔) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (✔) Saiz S hingga 2XL . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
JUBAH MADELINE
.
Price : rm99 sm / rm105 ss
.
(✔) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak jarang, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. .
(✔) Jahitan yang kemas dan halus
.
(✔) Ada Poket Di Sebelah Kanan
(✔) Ada Pad Di Bahu
.
(✔) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok
.
(✔) Nursing Friendly(Gold Zip Di Dada)
(✔) Wudhu Friendly (Gold Zip Di Lengan)
.
(✔) Ada 5 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous
(✔) Saiz S hingga 2XL
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
JUBAH MADELINE . Price : rm99 sm / rm105 ss . (✔) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak jarang, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. . (✔) Jahitan yang kemas dan halus . (✔) Ada Poket Di Sebelah Kanan (✔) Ada Pad Di Bahu . (✔) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok . (✔) Nursing Friendly(Gold Zip Di Dada) (✔) Wudhu Friendly (Gold Zip Di Lengan) . (✔) Ada 5 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (✔) Saiz S hingga 2XL . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
.
.
JUBAH SITI HAWA .
.
🌸 Material heavy pearl skin
🌸 BF friendly
🌸 Kain lembut dan mudah digosok
🌸 Dihiasi Diamonds 💎
🌸 A cutting
✅ Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
✅ Saiz XS S M L XL XXL
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian😊
.
Harga : RM115sm rm120ss
Free postage
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan
.
Proses pengeposan 2 hgga 3 hari
.
.
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
. . JUBAH SITI HAWA . . 🌸 Material heavy pearl skin 🌸 BF friendly 🌸 Kain lembut dan mudah digosok 🌸 Dihiasi Diamonds 💎 🌸 A cutting ✅ Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT. ✅ Saiz XS S M L XL XXL ✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian😊 . Harga : RM115sm rm120ss Free postage . Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan . Proses pengeposan 2 hgga 3 hari . . Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699
DRESS ARYNA
.
Price : rm279
.
Material : Chiffon
.
Saiz 34 36 38 40 42 44 46
.
Ukuran : .
Saiz 34-Bahu 13.5"Dada 34"L.Tgn 23"L.Baju 57"
.
Saiz 36-Bahu 14" Dada 36 L.Tgn 23"L.Baju 57"
.
Saiz 38-Bahu 14.5" Dada 38 L.Tgn 23"L.Baju 57"
.
Saiz 40-Bahu 15"Dada 40 L.Tgn 23"L.Baju 57"
.
Saiz 42-Bahu 15.5"Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 57"
.
Saiz 44-Bahu 16"Dada 44" L.tgn 23" L.baju 57"
.
Saiz 46-Bahu 16.5 Dada 46" L.tgn 23" L.baju 57"
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
DRESS ARYNA . Price : rm279 . Material : Chiffon . Saiz 34 36 38 40 42 44 46 . Ukuran : . Saiz 34-Bahu 13.5"Dada 34"L.Tgn 23"L.Baju 57" . Saiz 36-Bahu 14" Dada 36 L.Tgn 23"L.Baju 57" . Saiz 38-Bahu 14.5" Dada 38 L.Tgn 23"L.Baju 57" . Saiz 40-Bahu 15"Dada 40 L.Tgn 23"L.Baju 57" . Saiz 42-Bahu 15.5"Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 57" . Saiz 44-Bahu 16"Dada 44" L.tgn 23" L.baju 57" . Saiz 46-Bahu 16.5 Dada 46" L.tgn 23" L.baju 57" . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
Sape suka kumpul price/brand tag jadi BOOKMARK kita geng! 😂😂😂😂 Rasa sayang pulakkk nak buang kaannn? 😍😍😍
.
.
Sesape nak order pape jangan segan² PM Nur ya. 😊😊😊
.
.
.
#disneylover #disney #telekungberlubang  #pakuJahat  #dresstunang #dressnikah #muslimah #jubahhargastudent #charm  #followforfollow #diet #like4like #slimmingsuit #redhead #motivator #income #partime #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahflowy #jubahkosong #jubahfursan #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahlace
Sape suka kumpul price/brand tag jadi BOOKMARK kita geng! 😂😂😂😂 Rasa sayang pulakkk nak buang kaannn? 😍😍😍 . . Sesape nak order pape jangan segan² PM Nur ya. 😊😊😊 . . . #disneylover  #disney  #telekungberlubang  #pakuJahat  #dresstunang  #dressnikah  #muslimah  #jubahhargastudent  #charm  #followforfollow  #diet  #like4like  #slimmingsuit  #redhead  #motivator  #income  #partime  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahfursan  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahlace 
Tak berkelip mata tengok dress flowyyy ala-ala princess ni
.
.
Nak pakai hari tunang? Akad nikah? Konvo?
Hari-hari biasa pun boleh pakai, sebab memang selesa sangat
.
#qaysaradress #princessdress #qaysaralovers #jubahflowy #jubahprincess #dsmardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #msh6
Makcik ooo pakcik
Mana 1 pilihan makcik pakcik untuk calon menantu ni? .
.
.
Semuanya nampak ayu ni dengan Jubah Qaysara

Jubah labuh, flowy dan menutup aurat
Bertambah2 anggun bila matching dengan free khimar

Kalau makcik berkenan bolehlah masuk meminang cepat ;)
.
#qaysaradress #princessdress #qaysaralovers #jubahflowy #jubahprincess #dsmardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #msh6
👗Jubah Aisyah👗
.
🌼 Material Italian Moss Crepe
🌼Size S - 5XL
🌼Zip BF (12 inchi)
🌼Zip Tangan
🌼Cutting A-Cut
.
HARGA : RM99 SM / RM104 SS,  FREE POSTAGE!! 🤗🤗🤗
.
*Beli 12 helai ke atas  dapat harga borong 😘😘😘
.
.
.
.
.
#bajuhargaborong #jubahhargaborong #jubahborong #bajuborong #jubahmoden2018 #jubahmoden2018 #terapiinstagram#l4l #f4f #l4like #f4follow #instashop #jubahmodenmalaysia #jubahmodenviral #jubahflowy #jubahflowymowy #jubahbridesmaidmalaysia #jubahbridesmaidmurah #jubahbridesmaid2018 #jubahbridesmaid2018 #bajubridesmaid2018 #bajubridesmaid2018
👗Jubah Aisyah👗 . 🌼 Material Italian Moss Crepe 🌼Size S - 5XL 🌼Zip BF (12 inchi) 🌼Zip Tangan 🌼Cutting A-Cut . HARGA : RM99 SM / RM104 SS, FREE POSTAGE!! 🤗🤗🤗 . *Beli 12 helai ke atas dapat harga borong 😘😘😘 . . . . . #bajuhargaborong  #jubahhargaborong  #jubahborong  #bajuborong  #jubahmoden2018  #jubahmoden2018  #terapiinstagram #l4l  #f4f  #l4like  #f4follow  #instashop  #jubahmodenmalaysia  #jubahmodenviral  #jubahflowy  #jubahflowymowy  #jubahbridesmaidmalaysia  #jubahbridesmaidmurah  #jubahbridesmaid2018  #jubahbridesmaid2018  #bajubridesmaid2018  #bajubridesmaid2018 
👗Jubah Aisyah👗
.
🌼 Material Italian Moss Crepe
🌼Size S - 5XL
🌼Zip BF (12 inchi)
🌼Zip Tangan
🌼Cutting A-Cut
.
HARGA : RM99 SM / RM104 SS,  FREE POSTAGE!! 🤗🤗🤗
.
*Beli 12 helai ke atas  dapat harga borong 😘😘😘
.
.
.
.
.
#bajuhargaborong #jubahhargaborong #jubahborong #bajuborong #jubahmoden2018 #jubahmoden2018 #terapiinstagram#l4l #f4f #l4like #f4follow #instashop #jubahmodenmalaysia #jubahmodenviral #jubahflowy #jubahflowymowy #jubahbridesmaidmalaysia #jubahbridesmaidmurah #jubahbridesmaid2018 #jubahbridesmaid2018 #bajubridesmaid2018 #bajubridesmaid2018
👗Jubah Aisyah👗 . 🌼 Material Italian Moss Crepe 🌼Size S - 5XL 🌼Zip BF (12 inchi) 🌼Zip Tangan 🌼Cutting A-Cut . HARGA : RM99 SM / RM104 SS, FREE POSTAGE!! 🤗🤗🤗 . *Beli 12 helai ke atas dapat harga borong 😘😘😘 . . . . . #bajuhargaborong  #jubahhargaborong  #jubahborong  #bajuborong  #jubahmoden2018  #jubahmoden2018  #terapiinstagram #l4l  #f4f  #l4like  #f4follow  #instashop  #jubahmodenmalaysia  #jubahmodenviral  #jubahflowy  #jubahflowymowy  #jubahbridesmaidmalaysia  #jubahbridesmaidmurah  #jubahbridesmaid2018  #jubahbridesmaid2018  #bajubridesmaid2018  #bajubridesmaid2018 
👗Jubah Aisyah👗
#temamaroonbydawiyaclothing
.
🌼 Material Italian Moss Crepe
🌼Size S - 5XL
🌼Zip BF (12 inchi)
🌼Zip Tangan
🌼Cutting A-Cut
.
HARGA : RM99 SM / RM104 SS,  FREE POSTAGE!! 🤗🤗🤗
.
*Beli 12 helai ke atas  dapat harga borong 😘😘😘
.
.
.
.
.
#bajuhargaborong #jubahhargaborong #jubahborong #bajuborong #jubahmoden2018 #jubahmoden2018 #terapiinstagram#l4l #f4f #l4like #f4follow #instashop #jubahmodenmalaysia #jubahmodenviral #jubahflowy #jubahflowymowy #jubahbridesmaidmalaysia #jubahbridesmaidmurah #jubahbridesmaid2018 #jubahbridesmaid2018 #bajubridesmaid2018 #bajubridesmaid2018
👗Jubah Aisyah👗 #temamaroonbydawiyaclothing  . 🌼 Material Italian Moss Crepe 🌼Size S - 5XL 🌼Zip BF (12 inchi) 🌼Zip Tangan 🌼Cutting A-Cut . HARGA : RM99 SM / RM104 SS, FREE POSTAGE!! 🤗🤗🤗 . *Beli 12 helai ke atas dapat harga borong 😘😘😘 . . . . . #bajuhargaborong  #jubahhargaborong  #jubahborong  #bajuborong  #jubahmoden2018  #jubahmoden2018  #terapiinstagram #l4l  #f4f  #l4like  #f4follow  #instashop  #jubahmodenmalaysia  #jubahmodenviral  #jubahflowy  #jubahflowymowy  #jubahbridesmaidmalaysia  #jubahbridesmaidmurah  #jubahbridesmaid2018  #jubahbridesmaid2018  #bajubridesmaid2018  #bajubridesmaid2018 
👗Jubah Aisyah👗
#temaolivebydawiyaclothing
.
🌼 Material Italian Moss Crepe
🌼Size S - 5XL
🌼Zip BF (12 inchi)
🌼Zip Tangan
🌼Cutting A-Cut
.
HARGA : RM99 SM / RM104 SS,  FREE POSTAGE!! 🤗🤗🤗
.
*Beli 12 helai ke atas  dapat harga borong 😘😘😘
.
.
.
.
.
#bajuhargaborong #jubahhargaborong #jubahborong #bajuborong #jubahmoden2018 #jubahmoden2018 #terapiinstagram#l4l #f4f #l4like #f4follow #instashop #jubahmodenmalaysia #jubahmodenviral #jubahflowy #jubahflowymowy #jubahbridesmaidmalaysia #jubahbridesmaidmurah #jubahbridesmaid2018 #jubahbridesmaid2018 #bajubridesmaid2018 #bajubridesmaid2018
👗Jubah Aisyah👗 #temaolivebydawiyaclothing  . 🌼 Material Italian Moss Crepe 🌼Size S - 5XL 🌼Zip BF (12 inchi) 🌼Zip Tangan 🌼Cutting A-Cut . HARGA : RM99 SM / RM104 SS, FREE POSTAGE!! 🤗🤗🤗 . *Beli 12 helai ke atas dapat harga borong 😘😘😘 . . . . . #bajuhargaborong  #jubahhargaborong  #jubahborong  #bajuborong  #jubahmoden2018  #jubahmoden2018  #terapiinstagram #l4l  #f4f  #l4like  #f4follow  #instashop  #jubahmodenmalaysia  #jubahmodenviral  #jubahflowy  #jubahflowymowy  #jubahbridesmaidmalaysia  #jubahbridesmaidmurah  #jubahbridesmaid2018  #jubahbridesmaid2018  #bajubridesmaid2018  #bajubridesmaid2018 
👗Jubah Aisyah👗
.
🌼 Material Italian Moss Crepe
🌼Size S - 5XL
🌼Zip BF (12 inchi)
🌼Zip Tangan
🌼Cutting A-Cut
.
HARGA : RM99 SM / RM104 SS,  FREE POSTAGE!! 🤗🤗🤗
.
*Beli 12 helai ke atas  dapat harga borong 😘😘😘
.
.
.
.
.
#bajuhargaborong #jubahhargaborong #jubahborong #bajuborong #jubahmoden2018 #jubahmoden2018 #terapiinstagram#l4l #f4f #l4like #f4follow #instashop #jubahmodenmalaysia #jubahmodenviral #jubahflowy #jubahflowymowy #jubahbridesmaidmalaysia #jubahbridesmaidmurah #jubahbridesmaid2018 #jubahbridesmaid2018 #bajubridesmaid2018 #bajubridesmaid2018
👗Jubah Aisyah👗 . 🌼 Material Italian Moss Crepe 🌼Size S - 5XL 🌼Zip BF (12 inchi) 🌼Zip Tangan 🌼Cutting A-Cut . HARGA : RM99 SM / RM104 SS, FREE POSTAGE!! 🤗🤗🤗 . *Beli 12 helai ke atas dapat harga borong 😘😘😘 . . . . . #bajuhargaborong  #jubahhargaborong  #jubahborong  #bajuborong  #jubahmoden2018  #jubahmoden2018  #terapiinstagram #l4l  #f4f  #l4like  #f4follow  #instashop  #jubahmodenmalaysia  #jubahmodenviral  #jubahflowy  #jubahflowymowy  #jubahbridesmaidmalaysia  #jubahbridesmaidmurah  #jubahbridesmaid2018  #jubahbridesmaid2018  #bajubridesmaid2018  #bajubridesmaid2018 
Dah ada ke baju bridesmaid untuk wedding awak nanti ?🤗🤗🤗
.
.
.
👗Jubah Aisyah👗
.
🌼 Material Italian Moss Crepe
🌼Size S - 5XL
🌼Zip BF (12 inchi)
🌼Zip Tangan
🌼Cutting A-Cut
.
HARGA : RM99 SM / RM104 SS,  FREE POSTAGE!! 🤗🤗🤗
.
*Beli 12 helai ke atas  dapat harga borong 😘😘😘
.
.
.
.
.
#bajuhargaborong #jubahhargaborong #jubahborong #bajuborong #jubahmoden2017 #jubahmoden2017 #terapiinstagram#l4l #f4f #l4like #f4follow #instashop #jubahmodenmalaysia #jubahmodenviral #jubahflowy #jubahflowymowy #jubahbridesmaidmalaysia #jubahbridesmaidmurah #jubahbridesmaid2017 #jubahbridesmaid2018 #bajubridesmaid2017 #bajubridesmaid2018
Dah ada ke baju bridesmaid untuk wedding awak nanti ?🤗🤗🤗 . . . 👗Jubah Aisyah👗 . 🌼 Material Italian Moss Crepe 🌼Size S - 5XL 🌼Zip BF (12 inchi) 🌼Zip Tangan 🌼Cutting A-Cut . HARGA : RM99 SM / RM104 SS, FREE POSTAGE!! 🤗🤗🤗 . *Beli 12 helai ke atas dapat harga borong 😘😘😘 . . . . . #bajuhargaborong  #jubahhargaborong  #jubahborong  #bajuborong  #jubahmoden2017  #jubahmoden2017  #terapiinstagram #l4l  #f4f  #l4like  #f4follow  #instashop  #jubahmodenmalaysia  #jubahmodenviral  #jubahflowy  #jubahflowymowy  #jubahbridesmaidmalaysia  #jubahbridesmaidmurah  #jubahbridesmaid2017  #jubahbridesmaid2018  #bajubridesmaid2017  #bajubridesmaid2018 
JUBAH ZULAIKHA
.
Price : rm75 sm / rm80 ss
.
Material : Moss Crepe
.
*dihiasi bunga sulam dibahagian depan
*Pocket disisi kiri Dan kanan
*Tali dijahit kiri kanan (ikat ke belakang)
.
UKURAN:
DADA 40"
PANJANG LENGAN 21"
PUNGGUNG 46"
LABUH 54"
BAHU 17"
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
JUBAH ZULAIKHA . Price : rm75 sm / rm80 ss . Material : Moss Crepe . *dihiasi bunga sulam dibahagian depan *Pocket disisi kiri Dan kanan *Tali dijahit kiri kanan (ikat ke belakang) . UKURAN: DADA 40" PANJANG LENGAN 21" PUNGGUNG 46" LABUH 54" BAHU 17" . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1001
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1001 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1003
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1003 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1004
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1004 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1005
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1005 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1006
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1006 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1008
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1008 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1011
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1011 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1013
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1013 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
ZANIRA JUBAH
.
Price : 95 sm / rm100 ss
.
Material : Royal Silk
.
Size : XS , S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL , 5XL
.
TERMURAH DIPASARAN .
memberikan gaya elegant pada pemakai. Dan potongan A cut membuat si pemakai tampil persis puteri.
.
🎀Material Lembut. Ringan. Selesa. Menampakkan alunan mewah di setiap langkah anda.
.
🎀BF zip di dada. BF friendly.
.
🎀Cuff Tangan Getah. Wudhu friendly.
.
📌ada potongan pinggang
.
*WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS*
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
ZANIRA JUBAH . Price : 95 sm / rm100 ss . Material : Royal Silk . Size : XS , S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL , 5XL . TERMURAH DIPASARAN . memberikan gaya elegant pada pemakai. Dan potongan A cut membuat si pemakai tampil persis puteri. . 🎀Material Lembut. Ringan. Selesa. Menampakkan alunan mewah di setiap langkah anda. . 🎀BF zip di dada. BF friendly. . 🎀Cuff Tangan Getah. Wudhu friendly. . 📌ada potongan pinggang . *WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS* . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
ZANIRA JUBAH
.
Price : 95 sm / rm100 ss
.
Material : Royal Silk
.
Size : XS , S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL , 5XL
.
TERMURAH DIPASARAN .
memberikan gaya elegant pada pemakai. Dan potongan A cut membuat si pemakai tampil persis puteri.
.
🎀Material Lembut. Ringan. Selesa. Menampakkan alunan mewah di setiap langkah anda.
.
🎀BF zip di dada. BF friendly.
.
🎀Cuff Tangan Getah. Wudhu friendly.
.
📌ada potongan pinggang
.
*WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS*
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
ZANIRA JUBAH . Price : 95 sm / rm100 ss . Material : Royal Silk . Size : XS , S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL , 5XL . TERMURAH DIPASARAN . memberikan gaya elegant pada pemakai. Dan potongan A cut membuat si pemakai tampil persis puteri. . 🎀Material Lembut. Ringan. Selesa. Menampakkan alunan mewah di setiap langkah anda. . 🎀BF zip di dada. BF friendly. . 🎀Cuff Tangan Getah. Wudhu friendly. . 📌ada potongan pinggang . *WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS* . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
ZANIRA JUBAH
.
Price : 95 sm / rm100 ss
.
Material : Royal Silk
.
Size : XS , S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL , 5XL
.
TERMURAH DIPASARAN .
memberikan gaya elegant pada pemakai. Dan potongan A cut membuat si pemakai tampil persis puteri.
.
🎀Material Lembut. Ringan. Selesa. Menampakkan alunan mewah di setiap langkah anda.
.
🎀BF zip di dada. BF friendly.
.
🎀Cuff Tangan Getah. Wudhu friendly.
.
📌ada potongan pinggang
.
*WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS*
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
ZANIRA JUBAH . Price : 95 sm / rm100 ss . Material : Royal Silk . Size : XS , S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL , 5XL . TERMURAH DIPASARAN . memberikan gaya elegant pada pemakai. Dan potongan A cut membuat si pemakai tampil persis puteri. . 🎀Material Lembut. Ringan. Selesa. Menampakkan alunan mewah di setiap langkah anda. . 🎀BF zip di dada. BF friendly. . 🎀Cuff Tangan Getah. Wudhu friendly. . 📌ada potongan pinggang . *WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS* . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
ADELIA KAYLA (184 ADK)
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material : Royal Silk
.
Wudhu friendly
Nursing friendly
.
Princess cut (potongan tengah)
.
Tidak mudah tercarik
Tidak luntur
Tidak mengecut
Ironless
.
Zip depan belakang
.
Mempunyai pleated di bahagian hadapan baju
.
Nota:
Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
ADELIA KAYLA (184 ADK) . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material : Royal Silk . Wudhu friendly Nursing friendly . Princess cut (potongan tengah) . Tidak mudah tercarik Tidak luntur Tidak mengecut Ironless . Zip depan belakang . Mempunyai pleated di bahagian hadapan baju . Nota: Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
ADELIA SOPHIA (185 ADS)
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material : Royal Silk
.
Wudhu friendly
Nursing friendly
.
Princess cut (potongan tengah)
.
Tidak mudah tercarik
Tidak luntur
Tidak mengecut
Ironless
.
Zip depan belakang
.
Mempunyai pleated di bahagian hadapan baju
.
Nota:
Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
ADELIA SOPHIA (185 ADS) . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material : Royal Silk . Wudhu friendly Nursing friendly . Princess cut (potongan tengah) . Tidak mudah tercarik Tidak luntur Tidak mengecut Ironless . Zip depan belakang . Mempunyai pleated di bahagian hadapan baju . Nota: Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
🔹Code: JM1014
Joceline Jubah
.
Price : rm100 sm / rm105 ss
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2018 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
🔹Code: JM1014 Joceline Jubah . Price : rm100 sm / rm105 ss . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Getah 🌟Zip Sorok Depan 12" 🌟Poket di sebelah Kanan . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2018  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
FEFELING Queen dengan Jubah Nadeera Bella Ammara .
#BellaAmmaraLovers mesti banyak nak attend special event kan? Selalunya problem akan timbul masa nak pilih baju nak pakai.. tahu dahhh sebab Kak Shell pun mcm tu juga. Tak tahu nak pakai baju yang sesuai dengan majlis special kan.
.
Lepas ni sis dah tak perlu risau dah, sebab Bella Ammara dah keluarkan #NadeeraJubah yang pastinya boleh buat orang sebelah tak lalu makan. Hahaha.. nanti sis jangan lupa senyum ya kat diaorg.
.
Apa yang buat #NadeeraJubah ni sssoooooo special dari yang lain? Bella Ammara menggunakan custom made satin yang sangat high quality, material yang bagus sebab selesa dan sangan cooling. Yaaaaa sis, satin yang hitam tu adalah custom made, yang korang memang tak akan jumpa di mana-mana kedai kain lahhh!
.
Lepastu, material ini juga mudah untuk iron, dan susah kedut walaupun dah seharian pakai. Super loveee ya dengan material ni kan? Mesti lahh loveeee..much love babe!
.
Satu lagi Kak Shell nak bagi tahu, #NadeeraJubah sangat limited stock tau, jadi korang jangan ambil masa lama sangat untuk fikir, terus grab je kalau dah love tu yaaa!
.
Dm/Wassap K. Shell 0199398084
.
#bellaammaralovers #bellaammara #jubah #jubahsatin #jubahflowy #jubahplain #muslimah #muslimahattire #bazaarpaknil #onlinesale #jubahraya #OfficialDsBA
FEFELING Queen dengan Jubah Nadeera Bella Ammara . #BellaAmmaraLovers  mesti banyak nak attend special event kan? Selalunya problem akan timbul masa nak pilih baju nak pakai.. tahu dahhh sebab Kak Shell pun mcm tu juga. Tak tahu nak pakai baju yang sesuai dengan majlis special kan. . Lepas ni sis dah tak perlu risau dah, sebab Bella Ammara dah keluarkan #NadeeraJubah  yang pastinya boleh buat orang sebelah tak lalu makan. Hahaha.. nanti sis jangan lupa senyum ya kat diaorg. . Apa yang buat #NadeeraJubah  ni sssoooooo special dari yang lain? Bella Ammara menggunakan custom made satin yang sangat high quality, material yang bagus sebab selesa dan sangan cooling. Yaaaaa sis, satin yang hitam tu adalah custom made, yang korang memang tak akan jumpa di mana-mana kedai kain lahhh! . Lepastu, material ini juga mudah untuk iron, dan susah kedut walaupun dah seharian pakai. Super loveee ya dengan material ni kan? Mesti lahh loveeee..much love babe! . Satu lagi Kak Shell nak bagi tahu, #NadeeraJubah  sangat limited stock tau, jadi korang jangan ambil masa lama sangat untuk fikir, terus grab je kalau dah love tu yaaa! . Dm/Wassap K. Shell 0199398084 . #bellaammaralovers  #bellaammara  #jubah  #jubahsatin  #jubahflowy  #jubahplain  #muslimah  #muslimahattire  #bazaarpaknil  #onlinesale  #jubahraya  #OfficialDsBA 
#BlackRaudahDress
FLOWY , KEMBANG , CANTIK , ELEGANT .. agak2 mak hang baju apakah itu?
.
Haaaa betui sangat dah tu #BlackRaudahDress yang tidak jarang diperbuat dari material heavy chiffon
.
Permintaan sangat tinggi , cepat grab sebelum terlambat. Jom dapatkan daripada #teamkakakgigih atau boleh direct terus dengan Deenz😘
.
#BlackRaudahDress
💰Price : RM229
📲Whatsapp : 0136515706
.
#BlackRaudahDress #BlackSeries #Bellaammaralovers #bellaammara #jubahbellaammara #jubahraudah #jubahflowy #jubahdress #jubahhitam #BAlovers #bellablackseries #bellaammarablackseries #jubahhitam #blackjubah
#OfficialPSBellaAmmara
#OfficialDSBellaAmmara #teamkakakgigih #TKGBA06
#BlackRaudahDress  FLOWY , KEMBANG , CANTIK , ELEGANT .. agak2 mak hang baju apakah itu? . Haaaa betui sangat dah tu #BlackRaudahDress  yang tidak jarang diperbuat dari material heavy chiffon . Permintaan sangat tinggi , cepat grab sebelum terlambat. Jom dapatkan daripada #teamkakakgigih  atau boleh direct terus dengan Deenz😘 . #BlackRaudahDress  💰Price : RM229 📲Whatsapp : 0136515706 . #BlackRaudahDress  #BlackSeries  #Bellaammaralovers  #bellaammara  #jubahbellaammara  #jubahraudah  #jubahflowy  #jubahdress  #jubahhitam  #BAlovers  #bellablackseries  #bellaammarablackseries  #jubahhitam  #blackjubah  #OfficialPSBellaAmmara  #OfficialDSBellaAmmara  #teamkakakgigih  #TKGBA06 
#RaudahJubah
FLOWY , KEMBANG , CANTIK , ELEGANT .. agak2 mak hang baju apakah itu?
.
Haaaa betui sangat dah tu #BlackRaudahDress yang tidak jarang diperbuat dari material heavy chiffon
.
Permintaan sangat tinggi , cepat grab sebelum terlambat. Jom dapatkan daripada #teamkakakgigih atau boleh direct terus dengan Deenz😘
.
#BlackRaudahDress
💰Price : RM229
📲Whatsapp : 0136515706
.
#BlackRaudahDress #BlackSeries #Bellaammaralovers #bellaammara #jubahbellaammara #jubahraudah #jubahflowy #jubahdress #jubahhitam #BAlovers #bellablackseries #bellaammarablackseries #jubahhitam #blackjubah
#OfficialPSBellaAmmara
#OfficialDSBellaAmmara #teamkakakgigih #TKGBA06
#RaudahJubah  FLOWY , KEMBANG , CANTIK , ELEGANT .. agak2 mak hang baju apakah itu? . Haaaa betui sangat dah tu #BlackRaudahDress  yang tidak jarang diperbuat dari material heavy chiffon . Permintaan sangat tinggi , cepat grab sebelum terlambat. Jom dapatkan daripada #teamkakakgigih  atau boleh direct terus dengan Deenz😘 . #BlackRaudahDress  💰Price : RM229 📲Whatsapp : 0136515706 . #BlackRaudahDress  #BlackSeries  #Bellaammaralovers  #bellaammara  #jubahbellaammara  #jubahraudah  #jubahflowy  #jubahdress  #jubahhitam  #BAlovers  #bellablackseries  #bellaammarablackseries  #jubahhitam  #blackjubah  #OfficialPSBellaAmmara  #OfficialDSBellaAmmara  #teamkakakgigih  #TKGBA06 
#RaudahJubah
FLOWY , KEMBANG , CANTIK , ELEGANT .. agak2 mak hang baju apakah itu?
.
Haaaa betui sangat dah tu #BlackRaudahDress yang tidak jarang diperbuat dari material heavy chiffon
.
Permintaan sangat tinggi , cepat grab sebelum terlambat. Jom dapatkan daripada #teamkakakgigih atau boleh direct terus dengan Deenz😘
.
#BlackRaudahDress
💰Price : RM229
📲Whatsapp : 0136515706
.
#BlackRaudahDress #BlackSeries #Bellaammaralovers #bellaammara #jubahbellaammara #jubahraudah #jubahflowy #jubahdress #jubahhitam #BAlovers #bellablackseries #bellaammarablackseries #jubahhitam #blackjubah
#OfficialPSBellaAmmara
#OfficialDSBellaAmmara #teamkakakgigih #TKGBA06
#RaudahJubah  FLOWY , KEMBANG , CANTIK , ELEGANT .. agak2 mak hang baju apakah itu? . Haaaa betui sangat dah tu #BlackRaudahDress  yang tidak jarang diperbuat dari material heavy chiffon . Permintaan sangat tinggi , cepat grab sebelum terlambat. Jom dapatkan daripada #teamkakakgigih  atau boleh direct terus dengan Deenz😘 . #BlackRaudahDress  💰Price : RM229 📲Whatsapp : 0136515706 . #BlackRaudahDress  #BlackSeries  #Bellaammaralovers  #bellaammara  #jubahbellaammara  #jubahraudah  #jubahflowy  #jubahdress  #jubahhitam  #BAlovers  #bellablackseries  #bellaammarablackseries  #jubahhitam  #blackjubah  #OfficialPSBellaAmmara  #OfficialDSBellaAmmara  #teamkakakgigih  #TKGBA06 
NASIHAT 22: 
Sedekah Menolak Gundah:
🌹Dalam Surah Al-Lail, "Manakala orang yang memberikan apa yang ada padanya ke jalan kebaikan dan bertakwa. Serta ia mengakui dengan yakin akan perkara yang baik. Maka sesungguhnya Kami akan memberikannya kemudahan dalam mendapat kesenangan (Syurga)."
.
Sedekah menyucikan jiwa, membersihkan harta benda.
.
SALAM 
DHUHA #sahabatnur ♡♥
.
.
.
#kebaya #kebarung #bajunikah #bajutunang #dresstunang #dressnikah #muslimah #jubahhargastudent #charm  #followforfollow #diet #like4like #slimmingsuit #redhead #motivator #income #partime #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahflowy #jubahkosong #jubahfursan #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahlace
NASIHAT 22: Sedekah Menolak Gundah: 🌹Dalam Surah Al-Lail, "Manakala orang yang memberikan apa yang ada padanya ke jalan kebaikan dan bertakwa. Serta ia mengakui dengan yakin akan perkara yang baik. Maka sesungguhnya Kami akan memberikannya kemudahan dalam mendapat kesenangan (Syurga)." . Sedekah menyucikan jiwa, membersihkan harta benda. . SALAM DHUHA #sahabatnur  ♡♥ . . . #kebaya  #kebarung  #bajunikah  #bajutunang  #dresstunang  #dressnikah  #muslimah  #jubahhargastudent  #charm  #followforfollow  #diet  #like4like  #slimmingsuit  #redhead  #motivator  #income  #partime  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahfursan  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahlace 
MasyaAllah cantiknya sis niii
Tak berkelip mata tengok gambar ni.

Alhamdulillah happy sangat bila customer happy
Qaysara dress memang meletops! ♥♥
.

#qaysaradress #princessdress #qaysaralovers #jubahflowy #jubahprincess #dsmardinasafiyya #mardinasafiyyahijab
Ada satu lagi Jubah yang princess look sangat. Rugi tak grab tau.
.
Jubah apa lagi kan kalau bukan Nadeera Jubah. Sangat-sangat flowy bila berjalan, bak puteri gitu. .
Yang acah-acah gadis gangster terus nampak ayu dengan Nadeera Dress ni.. 😍
.
Nak pakai jadi bridesmaid pun memang sesuai sangat..boleh feeling-feeling fairy pakai ramai-ramai keliling pengantin tau ☺️
.
Jom dapatkan cepat kalau berminat ya..item BA ni cepat je menipis tau 😘😘😘
.
#bellaammarabyemmahasan #jubahbellaammara #jubahflowy #nadeerajubah #dressbellaammara
Ada satu lagi Jubah yang princess look sangat. Rugi tak grab tau. . Jubah apa lagi kan kalau bukan Nadeera Jubah. Sangat-sangat flowy bila berjalan, bak puteri gitu. . Yang acah-acah gadis gangster terus nampak ayu dengan Nadeera Dress ni.. 😍 . Nak pakai jadi bridesmaid pun memang sesuai sangat..boleh feeling-feeling fairy pakai ramai-ramai keliling pengantin tau ☺️ . Jom dapatkan cepat kalau berminat ya..item BA ni cepat je menipis tau 😘😘😘 . #bellaammarabyemmahasan  #jubahbellaammara  #jubahflowy  #nadeerajubah  #dressbellaammara 
JUBAH ALINA
.
Offer : rm129 sm / rm135 ss
NP : rm159+
.
Material : Super Soft Como Crepe + Heavy Chiffon
.
Size : S , M , L , XL , XXL
.
💕Tampil ceria dan comel dgn material atas SOFT COMO CREPE dan 2 layer ceria dibawah dengan material HEAVY CHIFFON.
.
💕BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
💕Potongan Empire cut, Tetap tampil sopan dan sejuk mata memandang
.
Stock sgt limited, 🙈
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2017 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
JUBAH ALINA . Offer : rm129 sm / rm135 ss NP : rm159+ . Material : Super Soft Como Crepe + Heavy Chiffon . Size : S , M , L , XL , XXL . 💕Tampil ceria dan comel dgn material atas SOFT COMO CREPE dan 2 layer ceria dibawah dengan material HEAVY CHIFFON. . 💕BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan . 💕Potongan Empire cut, Tetap tampil sopan dan sejuk mata memandang . Stock sgt limited, 🙈 . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2017  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
.
Nadeera Jubah 
Detailing Nadeera Jubah 💠3 COLOUR
ℹDEEP LATTE
ℹPLUM
ℹNAVY BLUE
.
💠DETAILING
ℹBA PLATE
ℹFRONT : BREAST FEEDING
ℹSLEEVE : WUDHUK FRIENDLY ZIP
ℹHIDDEN POCKET
.
💠DESIGN
ℹBASIC A CUT JUBAH WITH FLOWY CHIFFON
.
💠FABRIC & MATERIAL
ℹCHIFFON CREPE WITH BA SATIN
ℹLIGHYWEIGHT FLOWING
ℹCOMFORTABLE AND SOFT TEXTURE FABRIC
ℹVARIETY OF COLOUR
ℹPERFECT FIT
ℹAFFORDABILITY -RM179
.
#bellaammaralovers #teamkakakgigih #tkgba
#tkgba11 #jubahbellaammara #nadeerajubah
#jubahflowy
#jubahmurah
#jubahcantik
#officialdsba
#officialdropshipBA
. Nadeera Jubah Detailing Nadeera Jubah 💠3 COLOUR ℹDEEP LATTE ℹPLUM ℹNAVY BLUE . 💠DETAILING ℹBA PLATE ℹFRONT : BREAST FEEDING ℹSLEEVE : WUDHUK FRIENDLY ZIP ℹHIDDEN POCKET . 💠DESIGN ℹBASIC A CUT JUBAH WITH FLOWY CHIFFON . 💠FABRIC & MATERIAL ℹCHIFFON CREPE WITH BA SATIN ℹLIGHYWEIGHT FLOWING ℹCOMFORTABLE AND SOFT TEXTURE FABRIC ℹVARIETY OF COLOUR ℹPERFECT FIT ℹAFFORDABILITY -RM179 . #bellaammaralovers  #teamkakakgigih  #tkgba  #tkgba11  #jubahbellaammara  #nadeerajubah  #jubahflowy  #jubahmurah  #jubahcantik  #officialdsba  #officialdropshipBA 
SALES ❗️❗️
.
Dress Fatimah
.
Sale Price : rm75 sm / rm80 ss
NP : rm100+
.
♥️Material Como crepe .
♥️Kombinasi 2 kaler pada baju
.
♥️Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘
.
♥️Pilihan saiz dari S hingga 3XL
.
♥️5 pilihan color yang modern,  simple, dan menarik
.
♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
.
♥️Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )
.
Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
.
#jubahplain #jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmuslimahmalaysia #jubahbf #jubahdressmurah #jubahnursing #jubahfursan #jubahflowy #jubahkosong #jubahlace #jubahnikah #jubahonlinemurah #jubahombre #jubahdyana #jubahraya #jubahraya2017 #jubahsimple #jubahterkini #jubahtunang #jubahwudhufriendly #jubahxxxl  #jubahzip #dress #dressmurah #dressmoden #dressmuslimah
SALES ❗️❗️ . Dress Fatimah . Sale Price : rm75 sm / rm80 ss NP : rm100+ . ♥️Material Como crepe . ♥️Kombinasi 2 kaler pada baju . ♥️Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘 . ♥️Pilihan saiz dari S hingga 3XL . ♥️5 pilihan color yang modern, simple, dan menarik . ♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy) . ♥️Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan ) . Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu ! . #jubahplain  #jubah  #jubahmurah  #jubahdress  #jubahmoden  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmalaysia  #jubahbf  #jubahdressmurah  #jubahnursing  #jubahfursan  #jubahflowy  #jubahkosong  #jubahlace  #jubahnikah  #jubahonlinemurah  #jubahombre  #jubahdyana  #jubahraya  #jubahraya2017  #jubahsimple  #jubahterkini  #jubahtunang  #jubahwudhufriendly  #jubahxxxl  #jubahzip  #dress  #dressmurah  #dressmoden  #dressmuslimah 
ISTIMEWA UNTUK #JELITAWAN ANGGUN BERGAYA MUSLIMAH
JUBAH WARDINA
.
.
Kali ni Chanteq_Abaya keluarkan koleksi jubah syarie yang berbeza dari jubahnya yang sebelum ini.
.
.
Memang berbeza dari material kain, design & jahitannya juga. Jubah WARDINA ni direka khas supaya #jelitawan semua mampu tampil lebih ceria & exclusive gitu. .
.
.
Renung saja design rekaan bahagian depan jubah ni? Lain dari jubah yang lain sebelum ni kan. .
Design jubah CUTTING A CUT. Malah material yang lembut mampu memberi sedikit “EFFECT KURUS” barulaH kelihatan lebih berkeyakinan bak seorang PRINCESS YANG SOPAN & CANTIK BERGAYA ANGGUN.
.
 Suka kan? Sangat sesuai digayakan untuk sebarang majlis atau boleh di pakai sedondon oleh bridesmaid.
.
 MATERIAL  MOSS CREPE
.Material ini dijamin sangat selesa & sesuai sangat2 dengan cuaca di negara kita. Material yang cantik “BERALUN” , “MUDAH IRON” "TIDAK PANAS".
.
.
8 PILIHAN WARNA YANG TRENDING 2018 
Ada 8 pilihan warna yang sangat awesome
.
BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY .
Hidden Zip di dada dan  tangan.
.
. SIZE DARI S HINGGA PLUS SIZE 5XL •
.
Chanteq_Abaya tidak pernah lupa untuk semua #jubahlovers nya. Dan kerana itu Chanteq_Abaya keluarkan size yang pelbagai sehingga pluss size 5XL. Anda pilih sahaja ukuran size sesuai anda. .
.
HARGA SEHELAI RM99 (sm) / RM109 (ss)
Harga termasuk kos pos.
.
Harga mampu milik pasti membuat semua tak nak ketinggalan untuk mendapatkan koleksi Jubah Wardina ini .
.
Whatsapp 012 2603689
. .
.
#jubahwardina #jubahflowy #jubahbridesmaid #jubahlonggar #jubahprincess #jubahbaru #jubahmuslimah #muslimahattire #jubahtrendy 
#titiancinta
#mrhijab #redvelvet
#chanteqabaya 
#nursingfriendly #jubahnursing 
#mosscrepe
#songsongcouple
#gegarvaganza 
#uitm #ukm #usrah 
#kekasihpaksarela
#sejadahuntukdia
ISTIMEWA UNTUK #JELITAWAN  ANGGUN BERGAYA MUSLIMAH JUBAH WARDINA . . Kali ni Chanteq_Abaya keluarkan koleksi jubah syarie yang berbeza dari jubahnya yang sebelum ini. . . Memang berbeza dari material kain, design & jahitannya juga. Jubah WARDINA ni direka khas supaya #jelitawan  semua mampu tampil lebih ceria & exclusive gitu. . . . Renung saja design rekaan bahagian depan jubah ni? Lain dari jubah yang lain sebelum ni kan. . Design jubah CUTTING A CUT. Malah material yang lembut mampu memberi sedikit “EFFECT KURUS” barulaH kelihatan lebih berkeyakinan bak seorang PRINCESS YANG SOPAN & CANTIK BERGAYA ANGGUN. . Suka kan? Sangat sesuai digayakan untuk sebarang majlis atau boleh di pakai sedondon oleh bridesmaid. . MATERIAL MOSS CREPE .Material ini dijamin sangat selesa & sesuai sangat2 dengan cuaca di negara kita. Material yang cantik “BERALUN” , “MUDAH IRON” "TIDAK PANAS". . . 8 PILIHAN WARNA YANG TRENDING 2018 Ada 8 pilihan warna yang sangat awesome . BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY . Hidden Zip di dada dan tangan. . . SIZE DARI S HINGGA PLUS SIZE 5XL • . Chanteq_Abaya tidak pernah lupa untuk semua #jubahlovers  nya. Dan kerana itu Chanteq_Abaya keluarkan size yang pelbagai sehingga pluss size 5XL. Anda pilih sahaja ukuran size sesuai anda. . . HARGA SEHELAI RM99 (sm) / RM109 (ss) Harga termasuk kos pos. . Harga mampu milik pasti membuat semua tak nak ketinggalan untuk mendapatkan koleksi Jubah Wardina ini . . Whatsapp 012 2603689 . . . #jubahwardina  #jubahflowy  #jubahbridesmaid  #jubahlonggar  #jubahprincess  #jubahbaru  #jubahmuslimah  #muslimahattire  #jubahtrendy  #titiancinta  #mrhijab  #redvelvet  #chanteqabaya  #nursingfriendly  #jubahnursing  #mosscrepe  #songsongcouple  #gegarvaganza  #uitm  #ukm  #usrah  #kekasihpaksarela  #sejadahuntukdia 
[#TERBARU_DRESS_BELLA] POTONGAN PRINCESS SI BELLA NI BERI EFEK KURUS TAU..SEBAB SANGAT BERALUN DAN JATUH JE BILA PAKAI...
.
Uolss tak perlu risau lagi, Bella Dress hadir dengan pakej yang lengkap untuk muslimah...longgar, mengikut syari’at.
.
-Material lining como crepe, luar heavy chiffon.
-Wudhuk friendly zip tangan. -Hujung tangan ada reben yang super comel.
-Nursing friendly. -Princess cut.
-Saiz S hingga 5XL.
-3 warna shj. .
Retail (Dress shj) : 
RM 140 SM / RM 150 SS
free postage
.
*Tiada belian borong.
.
.
#jubahmurah #mualimah #jubahcantikmurah #jubahmodenmurah #jubahterlajakmurah #jubahplainmurah #jubahkembang #jubahwanitamurah #jubahmurah #sisjualjubah #jubahbunga #jubahplain #terapiinstagram #sarawak #jubahnursingmurah #ustazah #jubahbertingkat #bajukurungmurah #jubahmuslimah  #bisnesonlinemalaysia #jubahdressmurah #sabah #tudunglabuhmurah #tudungbawalbidang60
#jubahflowy #uitm #ukhwati #jubahmurahmalaysia #temadarkblue #khimarmurah
[#TERBARU_DRESS_BELLA ] POTONGAN PRINCESS SI BELLA NI BERI EFEK KURUS TAU..SEBAB SANGAT BERALUN DAN JATUH JE BILA PAKAI... . Uolss tak perlu risau lagi, Bella Dress hadir dengan pakej yang lengkap untuk muslimah...longgar, mengikut syari’at. . -Material lining como crepe, luar heavy chiffon. -Wudhuk friendly zip tangan. -Hujung tangan ada reben yang super comel. -Nursing friendly. -Princess cut. -Saiz S hingga 5XL. -3 warna shj. . Retail (Dress shj) : RM 140 SM / RM 150 SS free postage . *Tiada belian borong. . . #jubahmurah  #mualimah  #jubahcantikmurah  #jubahmodenmurah  #jubahterlajakmurah  #jubahplainmurah  #jubahkembang  #jubahwanitamurah  #jubahmurah  #sisjualjubah  #jubahbunga  #jubahplain  #terapiinstagram  #sarawak  #jubahnursingmurah  #ustazah  #jubahbertingkat  #bajukurungmurah  #jubahmuslimah  #bisnesonlinemalaysia  #jubahdressmurah  #sabah  #tudunglabuhmurah  #tudungbawalbidang60  #jubahflowy  #uitm  #ukhwati  #jubahmurahmalaysia  #temadarkblue  #khimarmurah 
Selamat tahun baru semua!
Apa azam tahun 2018 ni?
.
Rasanya azam 2017 sis ni dah tercapai semua
Sbb nampak happy je kan ♥♥
Lagi2 bila test pakai Qaysara dress
Berganda-ganda happy tu ♥♥ .

Nak transform jd princess?
Kena cuba Qaysara Dress, tido malam pun smpai termimpi-mimpi tau

#qaysaradress #princessdress #qaysaralovers #jubahflowy #jubahprincess #dsmardinasafiyya #mardinasafiyyahijab
Ada yang cari baju nikah/tunang tak?? Ke awak jadi bridesmaid?? Atau nak beli pakai ke kenduri pun boleh, sebab... ARYANI jubah patuh syarie ni memang cantik sangat awak!!!!😍😍😍 Menggunakan lebih drpd 8 meter kain, layer by layer yg kembang setaman tau!! Harga utk YES ni Lily bagi rm139 sahajaaaa!! Cepat awakk sebelum 2017 ni berakhir! Harga asal rm199, rugi nantii😅😅 #aryani #yes #jubahsyarie #kembang #jubahflowy #jubahdress #jubahnikah #bridesmaids #bffgoals #majlistaalim #bajukenduri
Ada yang cari baju nikah/tunang tak?? Ke awak jadi bridesmaid?? Atau nak beli pakai ke kenduri pun boleh, sebab... ARYANI jubah patuh syarie ni memang cantik sangat awak!!!!😍😍😍 Menggunakan lebih drpd 8 meter kain, layer by layer yg kembang setaman tau!! Harga utk YES ni Lily bagi rm139 sahajaaaa!! Cepat awakk sebelum 2017 ni berakhir! Harga asal rm199, rugi nantii😅😅 #aryani  #yes  #jubahsyarie  #kembang  #jubahflowy  #jubahdress  #jubahnikah  #bridesmaids  #bffgoals  #majlistaalim  #bajukenduri