an online Instagram web viewer

#juskunyit medias

Photos

Serum gold rm10 sebotol 🔥🔥 Sgt bgus untuk kulit uolss
-meremajakan kulit.
-melembapkan kulit.
-mengecilkan pori
-mencerah dan menyerikan wajah
-makeup base.
. .

Jom nak branding serum gold ni? Meh whatsapp mida #0127569050 😘
. . .

#kosmetikjenamasendiri #juskunyit #cantik #tablet #foundation #malaysia #meletop #whiteningbooster #serum#serbukvitaminc #serbukpemutih #neelofa#produkjenamasendiri #glowglowing#capsulmutiara #skincare #dyxycosmetic #slimmingdetox#whiteninginjection #slimminginjection #lipmatte#jamukurus #iflawles #detox #krimkilokilang #krimkilo #coffeeprince #jannanick #fattzura
Serum gold rm10 sebotol 🔥🔥 Sgt bgus untuk kulit uolss -meremajakan kulit. -melembapkan kulit. -mengecilkan pori -mencerah dan menyerikan wajah -makeup base. . . Jom nak branding serum gold ni? Meh whatsapp mida #0127569050  😘 . . . #kosmetikjenamasendiri  #juskunyit  #cantik  #tablet  #foundation  #malaysia  #meletop  #whiteningbooster  #serum #serbukvitaminc  #serbukpemutih  #neelofa #produkjenamasendiri  #glowglowing #capsulmutiara  #skincare  #dyxycosmetic  #slimmingdetox #whiteninginjection  #slimminginjection  #lipmatte #jamukurus  #iflawles  #detox  #krimkilokilang  #krimkilo  #coffeeprince  #jannanick  #fattzura 
Kisah pagi td, Adik comel ni whatsapp sis sebelom Subuh. Walaupon sebotol sis yakin InshaAllah Myra akan order lagi kan? Mesti Boleh minum sbb jus ni sedap sgt😀

Mmg ramai yang takut sangat X boleh telan air jamu ni, tapi percayalah JRA pasti tidak menghampakan 😆😆 #jusrahsiaalami #jamukl #juskunyit #jamutradisi #jamuhomemade #lempoyang #fibroid #cyst #sayajual #bazaarpaknil #jamubersalin #jamuberpantang #jamusihat #jamukurus #jamuketat #manjakani #sireh #produkmuslim #backtonature #jusrahsiaalami #gurihdanmarem #jamujawa
Kisah pagi td, Adik comel ni whatsapp sis sebelom Subuh. Walaupon sebotol sis yakin InshaAllah Myra akan order lagi kan? Mesti Boleh minum sbb jus ni sedap sgt😀 Mmg ramai yang takut sangat X boleh telan air jamu ni, tapi percayalah JRA pasti tidak menghampakan 😆😆 #jusrahsiaalami  #jamukl  #juskunyit  #jamutradisi  #jamuhomemade  #lempoyang  #fibroid  #cyst  #sayajual  #bazaarpaknil  #jamubersalin  #jamuberpantang  #jamusihat  #jamukurus  #jamuketat  #manjakani  #sireh  #produkmuslim  #backtonature  #jusrahsiaalami  #gurihdanmarem  #jamujawa 
Ini bukanya jus jeruk ya sis..😂😂😂
Ini namanya jus kunyiiitt😍
.
.
.
Biasanya jus kunyit berkhasiat untuk meredakan panas dalam atau pas badan panas/ga enak badan...
.
.
Tp jangan sering2 minum yakk...
Soalnya kan itu minuman mengandung patinya kunyittt...kalo keseringan ga bagus buat ginjal...
.
.
.
Kalo ada yg mau coba bikin...
Ta tulis resepnya yak...
*Kira2 segenggam kunyit...(bagusnya empu kunyit)
*air kurang lebih 1 1/2gelas, kalo masih kental bisa ditambahkan lagi
*sejumput garam
*gula secukupnya
*2 buah jeruk peras/jeruk wedang.
.
.
.
.
Kupas kunyit,,,cuci bersih,kalo perlu cuci ulang pakai air mateng/air mineral.
Potong tipis masukan ke blender tambahkan air....blender sampai halus.
Saring ampasnya, tambahkan garam, gula n perasan jeruk.
Aduk2 dan siap diminum
#juskunyit #healtyfood #healtydrink
Ini bukanya jus jeruk ya sis..😂😂😂 Ini namanya jus kunyiiitt😍 . . . Biasanya jus kunyit berkhasiat untuk meredakan panas dalam atau pas badan panas/ga enak badan... . . Tp jangan sering2 minum yakk... Soalnya kan itu minuman mengandung patinya kunyittt...kalo keseringan ga bagus buat ginjal... . . . Kalo ada yg mau coba bikin... Ta tulis resepnya yak... *Kira2 segenggam kunyit...(bagusnya empu kunyit) *air kurang lebih 1 1/2gelas, kalo masih kental bisa ditambahkan lagi *sejumput garam *gula secukupnya *2 buah jeruk peras/jeruk wedang. . . . . Kupas kunyit,,,cuci bersih,kalo perlu cuci ulang pakai air mateng/air mineral. Potong tipis masukan ke blender tambahkan air....blender sampai halus. Saring ampasnya, tambahkan garam, gula n perasan jeruk. Aduk2 dan siap diminum #juskunyit  #healtyfood  #healtydrink 
Berminat nak cuba khasiat jus kunyit pesona?
Wasap www.wasap.my/60196166614

#juskunyitpesona
#juskunyit
Apa pun yang kita minum. Kita amal, kena konsisten, sabar, yakin, baru dapat hasil.
Lebih lagi kalau sesuatu produk itu adalah 100% semulajadi 😊 .

Tamira??? Sama lah. Bukan minum hari ni, esok dah cantik. Sungguh pun begitu, luarbiasanya dan istimewanya tamira air kunyit ini, selepas 3 minit minum, akan keluar segala angin dalam badan, dan reaksi spontan pada tubuh akan dpt dirasai dgn serta merta, in sha allah 😘 .

Itu lah dia, si TAMIRA IBU SEGALA JAMU.

0196218587

#tamirajamuairkunyit 
#kualakangsar 
#jamumujarabinsyaallah 
#jamusedap 
#juskunyit 
#airkunyit 
#masalahdalamansuamiisteri 
#masalahdalamanwanita 
#teamTSA
Apa pun yang kita minum. Kita amal, kena konsisten, sabar, yakin, baru dapat hasil. Lebih lagi kalau sesuatu produk itu adalah 100% semulajadi 😊 . Tamira??? Sama lah. Bukan minum hari ni, esok dah cantik. Sungguh pun begitu, luarbiasanya dan istimewanya tamira air kunyit ini, selepas 3 minit minum, akan keluar segala angin dalam badan, dan reaksi spontan pada tubuh akan dpt dirasai dgn serta merta, in sha allah 😘 . Itu lah dia, si TAMIRA IBU SEGALA JAMU. 0196218587 #tamirajamuairkunyit  #kualakangsar  #jamumujarabinsyaallah  #jamusedap  #juskunyit  #airkunyit  #masalahdalamansuamiisteri  #masalahdalamanwanita  #teamTSA 
Muning.. #juskunyit
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.🤗
#kolestrol 
#lawas
#detox
#kecutrahim
Selamat pagi semua! Jus Surihati boleh diminum sejak dari remaja lagi. Masalah haid tak stabil, senggugut, selalu angin dalam badan -- boleh cuba amalkan Jus Surihati. Dimasak secara homemade dengan bahan-bahan yang tiptop kualiti. Jom cantik&sihat! 😊#sayajualjamu #jamumalaysia
#juskunyit
Selamat pagi semua! Jus Surihati boleh diminum sejak dari remaja lagi. Masalah haid tak stabil, senggugut, selalu angin dalam badan -- boleh cuba amalkan Jus Surihati. Dimasak secara homemade dengan bahan-bahan yang tiptop kualiti. Jom cantik&sihat! 😊#sayajualjamu  #jamumalaysia  #juskunyit 
mulakan pagi dengan awe juice.
minuman 100%herba
minuman energy utk semua.
selamat pagi!
#awejuice 
#minumansedapberkhasiat 
#minumbotanic 
#jamuutksemua 
#juskunyit 
#homemade 
#awewellnesscentre
.
CYST???????
.
Anda ada cyst? Or kenalan ada? .
Alhamdulillah..ada yg setia dgn jamu gendong ni..sampai cyst pon segan nk membesar.. 😍 👍🏽
.
.
Kita ikhtiar je..de rezeki sembuh..tak kemana..
.
#Joji_JusKunyit_JamuGendong #jamugendong #juskunyit #serembanrembau #seremban #rembau #ampangan #cyst
Daun BINAHONG Instant .
Daun BINAHONG Instant

Binahong merupakan salah satu tanaman obat yang memiliki banyak khasiat dalam mencegah serta mengobati berbagai macam penyakit. Bagian tanaman binahong yang biasa digunakan sebagai pengobatan adalah daunnya. Oleh karena itu, pada artikel ini akan membahas tentang berbagai manfaat daun binahong untuk kesehatan.

Manfaat Daun Binahong

Berikut 27 manfaat daun binahong bagi kesehatan :

1. Mencegah Kanker
2. Mempercepat Penyembuhan Luka
3. Memulihkan Stamina Tubuh
4. Mencegah Diabetes
5. Membantu Mencegah dan Mengobati Asma
6. Mencegah Tekanan Darah Rendah
7. Meredakan Sakit Batuk
8. Sebagai Pengobatan Sakit Maag

Selain delapan manfaat daun binahong untuk kesehatan yang telah disebutkan sebelumnya, masih terdapat banyak manfaat daun binahong lainnya yang perlu Anda ketahui. Berikut berbagai manfaat daun binahong lainnya:

9. Mengobati asam urat
10. Menghangatkan badan
11. Meningkatkan nafsu makan
12. Mengatasi jerawat
13. Mengobati gusi berdarah
14. Pengobatan hidung mimisan
15. Mengobati disentri
16. Digunakan sebagai pengobatan luka bakar
17. Pengobatan ambeyen berdarah
18. Mengatasi radang
19. Menyembuhkan memar
20. Mencegah stroke
21. Mengobati sakit kepala
22. Obat gatal pada kulit
23. Mencegah radang usus
24. Menyehatkan tubuh setelah melahirkan
25. Sebagai obat rematik
26. Menghaluskan kulit
27. Mencegah penuaan dini

Harga Pembelian : 
01 - 12 pcs harga Rp. 17.500/pcs
13 - 24 pcs harga Rp. 15.000/pcs
25 - ke atas harga Rp.  12.500/pcs
Harga di atas tidak termasuk Ongkos Kirim.

Syarat Pembelian harus melakukan transfer uang ke :
Rek. 4491149854 BCA a/n Sugino TB.

Setelah dilakukan transfer uang,  Produk akan segera kami kirim ke alamat Anda..!! Pengiriman melalui : Gojek,  POS Ind., JNE,  Si Cepat, Pahala Kencana,  dll. 
Info lebih lanjut harap hub. :

HP/WA. 081320522978

#kunyit #kunyitasem #kunyitkayumanis #juskunyit #scrubkunyit #temulawak #temulawakasli #temulawakoriginal #temulawakcreamori #temulawakwidyabpom #temulawakcream #temulawakmurah #temulawakwakori #temulawakwudya #kelor #kelorislan #kelormolek
Daun BINAHONG Instant . Daun BINAHONG Instant Binahong merupakan salah satu tanaman obat yang memiliki banyak khasiat dalam mencegah serta mengobati berbagai macam penyakit. Bagian tanaman binahong yang biasa digunakan sebagai pengobatan adalah daunnya. Oleh karena itu, pada artikel ini akan membahas tentang berbagai manfaat daun binahong untuk kesehatan. Manfaat Daun Binahong Berikut 27 manfaat daun binahong bagi kesehatan : 1. Mencegah Kanker 2. Mempercepat Penyembuhan Luka 3. Memulihkan Stamina Tubuh 4. Mencegah Diabetes 5. Membantu Mencegah dan Mengobati Asma 6. Mencegah Tekanan Darah Rendah 7. Meredakan Sakit Batuk 8. Sebagai Pengobatan Sakit Maag Selain delapan manfaat daun binahong untuk kesehatan yang telah disebutkan sebelumnya, masih terdapat banyak manfaat daun binahong lainnya yang perlu Anda ketahui. Berikut berbagai manfaat daun binahong lainnya: 9. Mengobati asam urat 10. Menghangatkan badan 11. Meningkatkan nafsu makan 12. Mengatasi jerawat 13. Mengobati gusi berdarah 14. Pengobatan hidung mimisan 15. Mengobati disentri 16. Digunakan sebagai pengobatan luka bakar 17. Pengobatan ambeyen berdarah 18. Mengatasi radang 19. Menyembuhkan memar 20. Mencegah stroke 21. Mengobati sakit kepala 22. Obat gatal pada kulit 23. Mencegah radang usus 24. Menyehatkan tubuh setelah melahirkan 25. Sebagai obat rematik 26. Menghaluskan kulit 27. Mencegah penuaan dini Harga Pembelian : 01 - 12 pcs harga Rp. 17.500/pcs 13 - 24 pcs harga Rp. 15.000/pcs 25 - ke atas harga Rp. 12.500/pcs Harga di atas tidak termasuk Ongkos Kirim. Syarat Pembelian harus melakukan transfer uang ke : Rek. 4491149854 BCA a/n Sugino TB. Setelah dilakukan transfer uang, Produk akan segera kami kirim ke alamat Anda..!! Pengiriman melalui : Gojek, POS Ind., JNE, Si Cepat, Pahala Kencana, dll. Info lebih lanjut harap hub. : HP/WA. 081320522978 #kunyit  #kunyitasem  #kunyitkayumanis  #juskunyit  #scrubkunyit  #temulawak  #temulawakasli  #temulawakoriginal  #temulawakcreamori  #temulawakwidyabpom  #temulawakcream  #temulawakmurah  #temulawakwakori  #temulawakwudya  #kelor  #kelorislan  #kelormolek 
Serum gold rm10 sebotol 🔥🔥 Sgt bgus untuk kulit uolss
-meremajakan kulit.
-melembapkan kulit.
-mengecilkan pori
-mencerah dan menyerikan wajah
-makeup base.
. .

Jom nak branding serum gold ni? Meh whatsapp mida #0127569050 😘
. . .

#kosmetikjenamasendiri #juskunyit #cantik #tablet #foundation #malaysia #meletop #whiteningbooster #serum#serbukvitaminc #serbukpemutih #neelofa#produkjenamasendiri #glowglowing#capsulmutiara #skincare #dyxycosmetic #slimmingdetox#whiteninginjection #slimminginjection #lipmatte#jamukurus #iflawles #detox #krimkilokilang #krimkilo #coffeeprince #jannanick #fattzura
Serum gold rm10 sebotol 🔥🔥 Sgt bgus untuk kulit uolss -meremajakan kulit. -melembapkan kulit. -mengecilkan pori -mencerah dan menyerikan wajah -makeup base. . . Jom nak branding serum gold ni? Meh whatsapp mida #0127569050  😘 . . . #kosmetikjenamasendiri  #juskunyit  #cantik  #tablet  #foundation  #malaysia  #meletop  #whiteningbooster  #serum #serbukvitaminc  #serbukpemutih  #neelofa #produkjenamasendiri  #glowglowing #capsulmutiara  #skincare  #dyxycosmetic  #slimmingdetox #whiteninginjection  #slimminginjection  #lipmatte #jamukurus  #iflawles  #detox  #krimkilokilang  #krimkilo  #coffeeprince  #jannanick  #fattzura 
Kunyit Putih Instant

Kunyit putih (curcuma mangga) merupakan tanaman rempah dan obat tradisional yang sudah banyak dikenal oleh orang Indonesia berkat berbagai macam khasiat yang dikandungnya. Kegunaan kunyit putih ini sangatlah beragam, mulai dari kecantikan, kesehatan, bahkan hingga untuk mengobati penyakit kronis.

Kandungan apakah yang terdapat pada kunyit putih? 
Mengandung RIP (Ribozom Inacting Protein) di mana zat ini berguna dalam mencegah, merontokkan, memblokir dan juga menonaktifkan sel kanker tanpa merusak sel di sekitarnya.Zat Curcumin (Anti Inflamasi) di mana zat ini merupakan zat yang dapat mengatasi inflamasi atau peradangan.Zat Anti Lipid Peroksida, yakni dapat membantu pengobatan darah tinggi, asam urat, diabetes juga jantung koroner.Flavonoid Saponin, yang bermanfaat untuk meningkatkan daya tahan tubuh (immunomodulator).Selain itu kunyit putih juga mengandung anti oksidanyang dapat melindungi penyusun gen.

Khasiat Kunyit Putih

14 Khasiat dan Kegunaan Kunyit Putih Bagi kesehatan

1. Melembabkan Kulit yang Kering
2. Zat Anti Radang
3. Penyembuh Luka Bakar dan Eksim
4. Obat Awet Muda
5. Penyegar Kulit
6. Mengobati Maag
7. Menambah Nafsu Makan
8. Mencegah Kanker Payudara
9. Mengobati Keputihan
10. Mengobati Masuk Angin
11. Untuk Obat Luar
12. Mengobati Diare
13. Menghambat Pertumbuhan Sel Kanker
14. Mengobati Kista

Harga Pembelian : 
01 - 12 pcs harga Rp. 17.500/pcs
13 - 24 pcs harga Rp. 15.000/pcs
25 - ke atas harga Rp.  12.500/pcs
Harga di atas tidak termasuk Ongkos Kirim.

Syarat Pembelian harus melakukan transfer uang ke :
Rek. 4491149854 BCA a/n Sugino TB.

Setelah dilakukan transfer uang,  Produk akan segera kami kirim ke alamat Anda..!! Pengiriman melalui : Gojek,  POS Ind., JNE,  Si Cepat, Pahala Kencana,  dll. 
Info lebih lanjut harap hub. :

HP/WA. 081320522978

#kunyit #kunyitasem #kunyitkayumanis #juskunyit #scrubkunyit #temulawak #temulawakasli #temulawakoriginal #temulawakcreamori #temulawakwidyabpom #temulawakcream #temulawakmurah #temulawakwakori #temulawakwudya #kelor #kelorislan #kelormolek
Kunyit Putih Instant Kunyit putih (curcuma mangga) merupakan tanaman rempah dan obat tradisional yang sudah banyak dikenal oleh orang Indonesia berkat berbagai macam khasiat yang dikandungnya. Kegunaan kunyit putih ini sangatlah beragam, mulai dari kecantikan, kesehatan, bahkan hingga untuk mengobati penyakit kronis. Kandungan apakah yang terdapat pada kunyit putih? Mengandung RIP (Ribozom Inacting Protein) di mana zat ini berguna dalam mencegah, merontokkan, memblokir dan juga menonaktifkan sel kanker tanpa merusak sel di sekitarnya.Zat Curcumin (Anti Inflamasi) di mana zat ini merupakan zat yang dapat mengatasi inflamasi atau peradangan.Zat Anti Lipid Peroksida, yakni dapat membantu pengobatan darah tinggi, asam urat, diabetes juga jantung koroner.Flavonoid Saponin, yang bermanfaat untuk meningkatkan daya tahan tubuh (immunomodulator).Selain itu kunyit putih juga mengandung anti oksidanyang dapat melindungi penyusun gen. Khasiat Kunyit Putih 14 Khasiat dan Kegunaan Kunyit Putih Bagi kesehatan 1. Melembabkan Kulit yang Kering 2. Zat Anti Radang 3. Penyembuh Luka Bakar dan Eksim 4. Obat Awet Muda 5. Penyegar Kulit 6. Mengobati Maag 7. Menambah Nafsu Makan 8. Mencegah Kanker Payudara 9. Mengobati Keputihan 10. Mengobati Masuk Angin 11. Untuk Obat Luar 12. Mengobati Diare 13. Menghambat Pertumbuhan Sel Kanker 14. Mengobati Kista Harga Pembelian : 01 - 12 pcs harga Rp. 17.500/pcs 13 - 24 pcs harga Rp. 15.000/pcs 25 - ke atas harga Rp. 12.500/pcs Harga di atas tidak termasuk Ongkos Kirim. Syarat Pembelian harus melakukan transfer uang ke : Rek. 4491149854 BCA a/n Sugino TB. Setelah dilakukan transfer uang, Produk akan segera kami kirim ke alamat Anda..!! Pengiriman melalui : Gojek, POS Ind., JNE, Si Cepat, Pahala Kencana, dll. Info lebih lanjut harap hub. : HP/WA. 081320522978 #kunyit  #kunyitasem  #kunyitkayumanis  #juskunyit  #scrubkunyit  #temulawak  #temulawakasli  #temulawakoriginal  #temulawakcreamori  #temulawakwidyabpom  #temulawakcream  #temulawakmurah  #temulawakwakori  #temulawakwudya  #kelor  #kelorislan  #kelormolek 
Serum gold rm10 sebotol 🔥🔥 Sgt bgus untuk kulit uolss
-meremajakan kulit.
-melembapkan kulit.
-mengecilkan pori
-mencerah dan menyerikan wajah
-makeup base.
. .

Jom nak branding serum gold ni? Meh whatsapp mida #0127569050 😘
. . .

#kosmetikjenamasendiri #juskunyit #cantik #tablet #foundation #malaysia #meletop #whiteningbooster #serum#serbukvitaminc #serbukpemutih #neelofa#produkjenamasendiri #glowglowing#capsulmutiara #skincare #dyxycosmetic #slimmingdetox#whiteninginjection #slimminginjection #lipmatte#jamukurus #iflawles #detox #krimkilokilang #krimkilo #coffeeprince #jannanick #fattzura
Serum gold rm10 sebotol 🔥🔥 Sgt bgus untuk kulit uolss -meremajakan kulit. -melembapkan kulit. -mengecilkan pori -mencerah dan menyerikan wajah -makeup base. . . Jom nak branding serum gold ni? Meh whatsapp mida #0127569050  😘 . . . #kosmetikjenamasendiri  #juskunyit  #cantik  #tablet  #foundation  #malaysia  #meletop  #whiteningbooster  #serum #serbukvitaminc  #serbukpemutih  #neelofa #produkjenamasendiri  #glowglowing #capsulmutiara  #skincare  #dyxycosmetic  #slimmingdetox #whiteninginjection  #slimminginjection  #lipmatte #jamukurus  #iflawles  #detox  #krimkilokilang  #krimkilo  #coffeeprince  #jannanick  #fattzura 
TAHUKAH ANDA...⁉ AL-MANNA ATAU ARABIC GUM MAMPU... ↪ Membantu menurunkan paras kreatinin dan gula dalam darah untuk pesakit buah pinggang dan diabetes. ↪ Melambatkan & mengurangkan risiko kerosakan buah pinggang akibat diabetes. ↪ Sumber Prebiotik Asli, meningkatkan bakteria baik (probiotik) dalam usus. ↪ Mengurangkan risiko penyakit berpunca dari usus, kolesterol, lemak dan gula. ↪ Menyelesaikan masalah sembelit dan buasir. ↪ Meningkatkan sistem imunisasi badan. 80% imunisasi badan bergantung dari sistem usus, perkumuhan dan perut yang baik. ↪ Kandungan fibre yang tinggi merendahkan kolesterol dan kurangkan risiko menghidap penyakit jantung. ↪ Melambatkan pertumbuhan sel kanser.

Arabic Gum adalah salah satu bahan yang digunakan oleh Jus Kunyit Tok Wan Power dari
👑BondaChanteq Produk👑

PM/WHATSAPP AMY 9654 5531 untuk keterangan lanjut.... #juskunyit #juskesihatan #arabicgum #tongkatali #bondachanteqproduk #almanna #juskunyitmurah
TAHUKAH ANDA...⁉ AL-MANNA ATAU ARABIC GUM MAMPU... ↪ Membantu menurunkan paras kreatinin dan gula dalam darah untuk pesakit buah pinggang dan diabetes. ↪ Melambatkan & mengurangkan risiko kerosakan buah pinggang akibat diabetes. ↪ Sumber Prebiotik Asli, meningkatkan bakteria baik (probiotik) dalam usus. ↪ Mengurangkan risiko penyakit berpunca dari usus, kolesterol, lemak dan gula. ↪ Menyelesaikan masalah sembelit dan buasir. ↪ Meningkatkan sistem imunisasi badan. 80% imunisasi badan bergantung dari sistem usus, perkumuhan dan perut yang baik. ↪ Kandungan fibre yang tinggi merendahkan kolesterol dan kurangkan risiko menghidap penyakit jantung. ↪ Melambatkan pertumbuhan sel kanser. Arabic Gum adalah salah satu bahan yang digunakan oleh Jus Kunyit Tok Wan Power dari 👑BondaChanteq Produk👑 PM/WHATSAPP AMY 9654 5531 untuk keterangan lanjut.... #juskunyit  #juskesihatan  #arabicgum  #tongkatali  #bondachanteqproduk  #almanna  #juskunyitmurah 
Haaa....
Taraaa..
Serius sedap kan JUS ASAM KUNYIT by forreen secret ni..
Sampai rasa nk teguk sebotol terus tau.. Kalau rasa2 jenis x boleh telan jamu tu..
Ni la ubatnya...
Rasa sedap..
Badan sihat..
#juskunyit 
#jusasamkunyitmadu 
#jakmforreensecret
Haaa.... Taraaa.. Serius sedap kan JUS ASAM KUNYIT by forreen secret ni.. Sampai rasa nk teguk sebotol terus tau.. Kalau rasa2 jenis x boleh telan jamu tu.. Ni la ubatnya... Rasa sedap.. Badan sihat.. #juskunyit  #jusasamkunyitmadu  #jakmforreensecret 
🍂JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG (30 biji)🍂
.
LULUS KKM
.
KELEBIHAN
✔ Merawat keputihan
✔ Menyempitkan rahim dan ketat
✔ Menambat hati suami di ranjang
✔ Menghilangkan gata-gatal di miss v
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Menegangkan bibir miss v
✔ Mengurangkan sengugut
✔ Menambahkan tenaga batin
✔ Payudara kembali tegang
✔ Mengeluarkan angin dalam badan
✔ Melancarkan peredaran darah
.
KANDUNGAN
🍁Radix Hippocratea Indica, semen Quercus Infectoria, Folium Labisia Pumilia Linn, Folium Tacca integgrifolia & Folium Ficus Deltoidea
.
CARA PENGAMBILAN
✔ Sehari sebiji waktu malam
✔ 2 bji utk kesan pantas
✔ Banyakkan minum air
✔ Wanita mengandung/haid/kanak-kanak dilarang makan
✔ Jauhkan dari matahari
.
✅Ready Stock
🚚Fast Delivery
🚫Exclude Postage
📲Whatsapp +60184003309

#jamubidankampung #jamumalaysia #jamubidankampungoriginal #jamumoden #sayajual #jamurahsiabidankampung #sayajualjamu #juskunyit #jamutradisional #jamumakdara #jamuyounggold #jamukencurgold #bazarpaknil #kedaionlinemurah #kedaionlinemalaysia #kosmetikmurah #jamurahsiabidankampung #jamurahsiabidankampungmurah #jamurahsiabidankampungoriginal #sayajualmurah
🍂JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG (30 biji)🍂 . LULUS KKM . KELEBIHAN ✔ Merawat keputihan ✔ Menyempitkan rahim dan ketat ✔ Menambat hati suami di ranjang ✔ Menghilangkan gata-gatal di miss v ✔ Melancarkan peredaran haid ✔ Menegangkan bibir miss v ✔ Mengurangkan sengugut ✔ Menambahkan tenaga batin ✔ Payudara kembali tegang ✔ Mengeluarkan angin dalam badan ✔ Melancarkan peredaran darah . KANDUNGAN 🍁Radix Hippocratea Indica, semen Quercus Infectoria, Folium Labisia Pumilia Linn, Folium Tacca integgrifolia & Folium Ficus Deltoidea . CARA PENGAMBILAN ✔ Sehari sebiji waktu malam ✔ 2 bji utk kesan pantas ✔ Banyakkan minum air ✔ Wanita mengandung/haid/kanak-kanak dilarang makan ✔ Jauhkan dari matahari . ✅Ready Stock 🚚Fast Delivery 🚫Exclude Postage 📲Whatsapp +60184003309 #jamubidankampung  #jamumalaysia  #jamubidankampungoriginal  #jamumoden  #sayajual  #jamurahsiabidankampung  #sayajualjamu  #juskunyit  #jamutradisional  #jamumakdara  #jamuyounggold  #jamukencurgold  #bazarpaknil  #kedaionlinemurah  #kedaionlinemalaysia  #kosmetikmurah  #jamurahsiabidankampung  #jamurahsiabidankampungmurah  #jamurahsiabidankampungoriginal  #sayajualmurah 
Kena sembelit?Ada gastrik?
Nak kulit gebu?Nak perut kempis? .

Ikhtiar dengan tamira jamu air kunyit
Insyaallah semua nya dapat diatasi .

Awalnya, customer ini cuba minum tamira sebab ada masalah sembelit .

Lepas minum 2 botol tamira . . . . ✔kerap buang angin, gastrik hilang✔badan segar dan ringan, kulit gebu ✔perut kempis✔lawas air kecil dan besar✔sembelit dah ok .

Wah !!!
Hanya permulaannya dengan 2 botol  tamira sahaja.
Macam macam customer kami ini dapat manfaatnya .

Alhamdulillah, 
Asbab Tamira dengan izin-Nya

Ikhtiar itu perlu.

#testimonitamira#feedbacktamira

0196218587

#tamirajamuairkunyit 
#kualakangsar 
#jamumujarabinsyaallah 
#jamusedap 
#juskunyit 
#airkunyit 
#masalahdalamansuamiisteri 
#masalahdalamanwanita 
#teamTSA
Kena sembelit?Ada gastrik? Nak kulit gebu?Nak perut kempis? . Ikhtiar dengan tamira jamu air kunyit Insyaallah semua nya dapat diatasi . Awalnya, customer ini cuba minum tamira sebab ada masalah sembelit . Lepas minum 2 botol tamira . . . . ✔kerap buang angin, gastrik hilang✔badan segar dan ringan, kulit gebu ✔perut kempis✔lawas air kecil dan besar✔sembelit dah ok . Wah !!! Hanya permulaannya dengan 2 botol tamira sahaja. Macam macam customer kami ini dapat manfaatnya . Alhamdulillah, Asbab Tamira dengan izin-Nya Ikhtiar itu perlu. #testimonitamira #feedbacktamira  0196218587 #tamirajamuairkunyit  #kualakangsar  #jamumujarabinsyaallah  #jamusedap  #juskunyit  #airkunyit  #masalahdalamansuamiisteri  #masalahdalamanwanita  #teamTSA 
kalau spesis byk angin ni kan
jangan bg biar.
Angin kalau byk sgt dlm badan,mcm2 yg xelok boleh jadi .

antara nya . *gastrik
*sakit kapla
*sakit urat
*sakit ulu hati
*sakit berangin satu badan(mood swing)
*perut buncit .

Memang TAMIRA AIR KUNYIT kami ni bagi buang segala2 angin yg ada dlm badan kita tau .

Jgn amik mudah kalau badan berangin yea
Cepat2 ambil TAMIRA dan amal
Setengah cawan pagi dan setengah cawan malam
Setiap hari .

Insyaallah,badan ringan je
Insyaallah,perut kempis comey je
Insyaallah,muka banyak senyum je,😊
Insyaallah,sihat selepas berTAMIRA !!!
suami pun senyum slalu2 tau😉 .

#testimonitamira#feedbacktamira .

0196218587

#tamirajamuairkunyit 
#kualakangsar 
#jamumujarabinsyaallah 
#jamusedap 
#juskunyit 
#airkunyit 
#masalahdalamansuamiisteri 
#masalahdalamanwanita 
#teamTSA
kalau spesis byk angin ni kan jangan bg biar. Angin kalau byk sgt dlm badan,mcm2 yg xelok boleh jadi . antara nya . *gastrik *sakit kapla *sakit urat *sakit ulu hati *sakit berangin satu badan(mood swing) *perut buncit . Memang TAMIRA AIR KUNYIT kami ni bagi buang segala2 angin yg ada dlm badan kita tau . Jgn amik mudah kalau badan berangin yea Cepat2 ambil TAMIRA dan amal Setengah cawan pagi dan setengah cawan malam Setiap hari . Insyaallah,badan ringan je Insyaallah,perut kempis comey je Insyaallah,muka banyak senyum je,😊 Insyaallah,sihat selepas berTAMIRA !!! suami pun senyum slalu2 tau😉 . #testimonitamira #feedbacktamira  . 0196218587 #tamirajamuairkunyit  #kualakangsar  #jamumujarabinsyaallah  #jamusedap  #juskunyit  #airkunyit  #masalahdalamansuamiisteri  #masalahdalamanwanita  #teamTSA 
Uii.. Bestnya tgk jus asam kunyit ni... Hari2 order masuk, yang pertama kali membeli ramai, yang Repeat order lagi ramai... Dah minum semua cakap sedap dan badan jadi ringan.. Angin terus keluar lepas minum, alhamdulillah ramai customer happy.. Agent diperlukan diseleruh negeri, siapa2 nak jana pendapatan, nak tambah Income, nak bantu suami, jom lah kita try jadi Agent untuk produk homemade dari D'syada Jelita, Insya Allah tak mengecewakan

Berminat boleh terus klik link www.wasap.my/601128921838

#kakishoping 
#jamuhomemade 
#juskunyit 
#bazarmalaysia 
#bazarpaknil
Uii.. Bestnya tgk jus asam kunyit ni... Hari2 order masuk, yang pertama kali membeli ramai, yang Repeat order lagi ramai... Dah minum semua cakap sedap dan badan jadi ringan.. Angin terus keluar lepas minum, alhamdulillah ramai customer happy.. Agent diperlukan diseleruh negeri, siapa2 nak jana pendapatan, nak tambah Income, nak bantu suami, jom lah kita try jadi Agent untuk produk homemade dari D'syada Jelita, Insya Allah tak mengecewakan Berminat boleh terus klik link www.wasap.my/601128921838 #kakishoping  #jamuhomemade  #juskunyit  #bazarmalaysia  #bazarpaknil 
TAMIRA UNTUK ANAK DARA. 
RAWAT SENGUGUT .

alhamdulillah .

Tamira jamu air kunyit kita sangat mujarab dalam bantu mengatasi serta merawat masalah sengugut .

Senggugut jgn dibiarkan yea. Senggugut salah satu punca seseorg wanita itu susah HAMIL! .

Ikhtiar itu perlu

#testimonitamira#feedbacktamira

0196218587

#tamirajamuairkunyit 
#kualakangsar 
#jamumujarabinsyaallah 
#jamusedap 
#juskunyit 
#airkunyit 
#masalahdalamansuamiisteri 
#masalahdalamanwanita 
#teamTSA
Tak sampai 3 botol minum tamira jamu air kunyit kami, CYST customer dari 4cm kecut kepada 2.5cm .

Masyaallah. Syukur sangat kan. 
Kepada wanita yang ada penyakit CYST , cuba ikhtiar dengan mengamalkan minum konsisten tamira air kunyit kami ini. 
In sha allah, CYST akan mengecil dan terhapus .

5 botol tamira kami rm90 saja. Berbaloi sangat lah kan kalau dapat kecutkan CYST 😊
Tq agen tamira/mamamia sis Hazimah Hamzah atas perkongsian feedback customer ini .

Ikhtiar utk kehidupan yang lebih sihat itu perlu kan??? .

#testimonitamira#feedbacktamira

0196218587

#tamirajamuairkunyit 
#kualakangsar 
#jamumujarabinsyaallah 
#jamusedap 
#juskunyit 
#airkunyit 
#masalahdalamansuamiisteri 
#masalahdalamanwanita 
#teamTSA
Tak sampai 3 botol minum tamira jamu air kunyit kami, CYST customer dari 4cm kecut kepada 2.5cm . Masyaallah. Syukur sangat kan. Kepada wanita yang ada penyakit CYST , cuba ikhtiar dengan mengamalkan minum konsisten tamira air kunyit kami ini. In sha allah, CYST akan mengecil dan terhapus . 5 botol tamira kami rm90 saja. Berbaloi sangat lah kan kalau dapat kecutkan CYST 😊 Tq agen tamira/mamamia sis Hazimah Hamzah atas perkongsian feedback customer ini . Ikhtiar utk kehidupan yang lebih sihat itu perlu kan??? . #testimonitamira #feedbacktamira  0196218587 #tamirajamuairkunyit  #kualakangsar  #jamumujarabinsyaallah  #jamusedap  #juskunyit  #airkunyit  #masalahdalamansuamiisteri  #masalahdalamanwanita  #teamTSA 
TESTIMONI JUS MALIKA
Mmg best ,
Pasal sengugut pon boleh hilang...
Jom la amalkan jus kunyit malika
#juskunyitmalika 
#juskunyit 
#juswanita
#juslelaki
#juskesihatandalaman
Kalau kita tengok kan KUNYIT mesti ada salah satu bahan herba untuk wanita dalam pantang. 
Sekarang tak perlu lagi bidan nak kena tumbuk bahan2 banyak macam tu dah. Hehe. Kami permudahkan urusan bidan dan anda wanita berpantang dengan adanya TAMIRA .

TAMIRA berfungsi untuk . ✔ Penambah tenaga semasa dalam tempoh berpantang ✔Memudahkan pembuangan najis dan mengelakkan sembelit ✔ Sebagai 'Milk Booster' yang sangat berkesan dan selamat ✔Mempercepatkan proses penyembuhan luka2 bersalin (jahitan & luka ceaser) ✔Melancarkan peredaran darah ✔ Menstabilkan metabolisme badan sepanjang tempoh berpantang ✔Mengurangkan kadar allergi terhadap makanan ✔Membantu mengurangkan risiko jangkitan kuman ✔Membantu elak bentan .

Pilihan jamu terbaik untuk berpantang adalah sangat perlu tau.
Dan semestinya TAMIRA JAMU AIR KUNYIT kami adalah pilihan yang terbaik .

TAMIRA IBU SEGALA JAMU .

#tamirajamuairkunyit 
#kualakangsar 
#jamumujarabinsyaallah 
#jamusedap 
#juskunyit 
#airkunyit 
#masalahdalamansuamiisteri 
#masalahdalamanwanita 
#teamTSA
Kalau kita tengok kan KUNYIT mesti ada salah satu bahan herba untuk wanita dalam pantang. Sekarang tak perlu lagi bidan nak kena tumbuk bahan2 banyak macam tu dah. Hehe. Kami permudahkan urusan bidan dan anda wanita berpantang dengan adanya TAMIRA . TAMIRA berfungsi untuk . ✔ Penambah tenaga semasa dalam tempoh berpantang ✔Memudahkan pembuangan najis dan mengelakkan sembelit ✔ Sebagai 'Milk Booster' yang sangat berkesan dan selamat ✔Mempercepatkan proses penyembuhan luka2 bersalin (jahitan & luka ceaser) ✔Melancarkan peredaran darah ✔ Menstabilkan metabolisme badan sepanjang tempoh berpantang ✔Mengurangkan kadar allergi terhadap makanan ✔Membantu mengurangkan risiko jangkitan kuman ✔Membantu elak bentan . Pilihan jamu terbaik untuk berpantang adalah sangat perlu tau. Dan semestinya TAMIRA JAMU AIR KUNYIT kami adalah pilihan yang terbaik . TAMIRA IBU SEGALA JAMU . #tamirajamuairkunyit  #kualakangsar  #jamumujarabinsyaallah  #jamusedap  #juskunyit  #airkunyit  #masalahdalamansuamiisteri  #masalahdalamanwanita  #teamTSA 
Minum tamira cantik.
Minum tamira sihat.
Minum tamira aura.
Minum tamira kentut.
Minum tamira kurus.
Minum tamira sendawa.
Minum tamira lawas buang air besar dan kecik.
Minum tamira kenyang.
Minum tamira cergas.
Minum tamira sedap. Hilang haus.
Minum tamira baik demam.
Minum tamira lega batuk dan selesema.
Minum tamira jadi kuat.
Minum tamira suami sayang.
Minum tamira cegah kanser . .

Ehhhhhh. Banyaknyaaaaaa manfaat lepas amal minum tamira niiiii .

Tamira sedap yang luarbiasa.
Tamira sedap yang mujarab.
Tak sungguh, tak kata .

#tamirajamuairkunyit 
#kualakangsar 
#jamumujarabinsyaallah 
#jamusedap 
#juskunyit 
#airkunyit 
#masalahdalamansuamiisteri 
#masalahdalamanwanita 
#teamTSA
Minum tamira cantik. Minum tamira sihat. Minum tamira aura. Minum tamira kentut. Minum tamira kurus. Minum tamira sendawa. Minum tamira lawas buang air besar dan kecik. Minum tamira kenyang. Minum tamira cergas. Minum tamira sedap. Hilang haus. Minum tamira baik demam. Minum tamira lega batuk dan selesema. Minum tamira jadi kuat. Minum tamira suami sayang. Minum tamira cegah kanser . . Ehhhhhh. Banyaknyaaaaaa manfaat lepas amal minum tamira niiiii . Tamira sedap yang luarbiasa. Tamira sedap yang mujarab. Tak sungguh, tak kata . #tamirajamuairkunyit  #kualakangsar  #jamumujarabinsyaallah  #jamusedap  #juskunyit  #airkunyit  #masalahdalamansuamiisteri  #masalahdalamanwanita  #teamTSA 
JRA in stock! Payment hari ni, esok sis akan pos kan, inshaAllah akan terima the next day👍🏻👍🏻👍🏻 Cepat2 whatsapp or DM to order ya😊😊 0126104047
0126104047
0126104047

RM10
RM10
RM10

#jusrahsiaalami #jamukl #juskunyit #jamutradisi #jamuhomemade #lempoyang #fibroid #cyst #sayajual #bazaarpaknil #jamubersalin #jamuberpantang #jamusihat #jamukurus #jamuketat #manjakani #sireh #produkmuslim #backtonature #jusrahsiaalami #gurihdanmarem #jamujawa
JRA in stock! Payment hari ni, esok sis akan pos kan, inshaAllah akan terima the next day👍🏻👍🏻👍🏻 Cepat2 whatsapp or DM to order ya😊😊 0126104047 0126104047 0126104047 RM10 RM10 RM10 #jusrahsiaalami  #jamukl  #juskunyit  #jamutradisi  #jamuhomemade  #lempoyang  #fibroid  #cyst  #sayajual  #bazaarpaknil  #jamubersalin  #jamuberpantang  #jamusihat  #jamukurus  #jamuketat  #manjakani  #sireh  #produkmuslim  #backtonature  #jusrahsiaalami  #gurihdanmarem  #jamujawa 
Ada 3 perkara yang akan buat awak senyum sepanjang hari :- .

Pertama:orang tegur awak makin cantik
Kedua: orang tegur awak makin kurus
Ketiga: orang tegur awak makin muda
Betul kan? 😘😘😘 .

3 perkara itu akan awak alami bila awak dah mula minum TAMIRA JAMU AIR KUNYIT bermula hari ini .

Apa Tamira tu ???? Teruskan baca ni :~
*****************************************
TAMIRA JAMU AIR KUNYIT UNTUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN DARI HUJUNG RAMBUT KE HUJUNG KAKI
Telah semakin ramai wanita diluar sana merasai sendiri perubahan dan terus kagum dengan khasiat yang terkandung dalam sumber alam ini... <<<<<LIHAT BERIBU TESTIMONI DI PAGE KAMI>>>>> .

Bahan-bahan asli ramuan tradisi 3 dekad yang direneh selama 4 jam ini mengandungi . *IBU KUNYIT *TEMULAWAK PUTIH *MADU *GULA BATU
*POKOK SARANG SEMUT
*DAUN BELUNTAS *ASAM JAWA
******************************************** 1001 khasiat Tamira antaranya : - ✅Membantu tingkat metabolisma ✅ Membantu diet seimbang ✅ Mengawal berat badan ✅ Melancarkan proses pencernaan ✅ Awet muda ✅ Mengembalikan shawat yg hilang ✅ Menghilangkan bau badan ✅ Mencerahkan kulit ✅ Menegangkan kulit ✅ Memontokkan apa yang kendur ✅ Mengembalikan aura seri wajah
✅ Membantu masalah sukar hamil
dan banyak lagi khasiat dalam 1 botol .

AWAK PERLU RASAI SENDIRI ! 
YA AWAK YANG SEDANG TENUNG IKLAN INI !!!❤❤❤ ******************************************
Mahal tak Tamira ni kak??
Mana ada mahal,1 botol 500ml cuma RM28.00 sahaja!!! .

Eh, SEKEJAP ✋✋
jika ambil borong 10 botol cuma rm180 sahaja !!! masyaallah ! satu keluarga boleh amal minum tau !!! .

PERHATIAN ❗❗❗ TAMIRA JAMU AIR KUNYIT SANGAT SEDAP ! JADI SILA KAWAL NAFSU TEKAK, KERANA DIKHUATIRI ANDA AKAN MEROYAN UNTUK HABISKAN SATU BOTOL SEHARI !!!! hehehe... #tamirajamuairkunyit 
#kualakangsar 
#jamumujarabinsyaallah 
#jamusedap 
#juskunyit 
#airkunyit 
#masalahdalamansuamiisteri 
#masalahdalamanwanita 
#teamTSA
Ada 3 perkara yang akan buat awak senyum sepanjang hari :- . Pertama:orang tegur awak makin cantik Kedua: orang tegur awak makin kurus Ketiga: orang tegur awak makin muda Betul kan? 😘😘😘 . 3 perkara itu akan awak alami bila awak dah mula minum TAMIRA JAMU AIR KUNYIT bermula hari ini . Apa Tamira tu ???? Teruskan baca ni :~ ***************************************** TAMIRA JAMU AIR KUNYIT UNTUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN DARI HUJUNG RAMBUT KE HUJUNG KAKI Telah semakin ramai wanita diluar sana merasai sendiri perubahan dan terus kagum dengan khasiat yang terkandung dalam sumber alam ini... <<<<>>>> . Bahan-bahan asli ramuan tradisi 3 dekad yang direneh selama 4 jam ini mengandungi . *IBU KUNYIT *TEMULAWAK PUTIH *MADU *GULA BATU *POKOK SARANG SEMUT *DAUN BELUNTAS *ASAM JAWA ******************************************** 1001 khasiat Tamira antaranya : - ✅Membantu tingkat metabolisma ✅ Membantu diet seimbang ✅ Mengawal berat badan ✅ Melancarkan proses pencernaan ✅ Awet muda ✅ Mengembalikan shawat yg hilang ✅ Menghilangkan bau badan ✅ Mencerahkan kulit ✅ Menegangkan kulit ✅ Memontokkan apa yang kendur ✅ Mengembalikan aura seri wajah ✅ Membantu masalah sukar hamil dan banyak lagi khasiat dalam 1 botol . AWAK PERLU RASAI SENDIRI ! YA AWAK YANG SEDANG TENUNG IKLAN INI !!!❤❤❤ ****************************************** Mahal tak Tamira ni kak?? Mana ada mahal,1 botol 500ml cuma RM28.00 sahaja!!! . Eh, SEKEJAP ✋✋ jika ambil borong 10 botol cuma rm180 sahaja !!! masyaallah ! satu keluarga boleh amal minum tau !!! . PERHATIAN ❗❗❗ TAMIRA JAMU AIR KUNYIT SANGAT SEDAP ! JADI SILA KAWAL NAFSU TEKAK, KERANA DIKHUATIRI ANDA AKAN MEROYAN UNTUK HABISKAN SATU BOTOL SEHARI !!!! hehehe... #tamirajamuairkunyit  #kualakangsar  #jamumujarabinsyaallah  #jamusedap  #juskunyit  #airkunyit  #masalahdalamansuamiisteri  #masalahdalamanwanita  #teamTSA 
Serbuk whitening kemam. 
Kemam2 gebu gittew. Skrg mida nak buka harga menggila!! Rm10 sebotol!! 😱😱 min order 30 botol. Jom serius deal meh whatsapp mida #0127569050
.
#kosmetikjenamasendiri #juskunyit #cantik #tablet #foundation #malaysia #meletop #whiteningbooster #serum#serbukvitaminc #serbukpemutih #neelofa#produkjenamasendiri #glowglowing#capsulmutiara #skincare #dyxycosmetic #slimmingdetox#whiteninginjection #slimminginjection #lipmatte#jamukurus #iflawles #detox #krimkilokilang #krimkilo #coffeeprince #jannanick #fattzura
Serbuk whitening kemam. Kemam2 gebu gittew. Skrg mida nak buka harga menggila!! Rm10 sebotol!! 😱😱 min order 30 botol. Jom serius deal meh whatsapp mida #0127569050  . #kosmetikjenamasendiri  #juskunyit  #cantik  #tablet  #foundation  #malaysia  #meletop  #whiteningbooster  #serum #serbukvitaminc  #serbukpemutih  #neelofa #produkjenamasendiri  #glowglowing #capsulmutiara  #skincare  #dyxycosmetic  #slimmingdetox #whiteninginjection  #slimminginjection  #lipmatte #jamukurus  #iflawles  #detox  #krimkilokilang  #krimkilo  #coffeeprince  #jannanick  #fattzura 
Musim ni ramai yang kesejukan
Sejuk sampai tahap ke tulang
Sampai rasa nak demam
Alhamdulillah kami #malikalover tak rasa sgt kesejukan tu
Sebab kami minum herba Malika,rasa hangat ja badan,sedap ja badan tanpa stokin tanpa baju sejukk😍😍 #TeamNazmie#juskunyit#juskunyitmalika#viral#positivevibes#bazaarpaknil#cod#ampang#kualalumpur#cheras#klang#selangor#sayajual#sayajualmurah#murah#syukurselalu#alhamdulillah
Serbuk whitening kemam. 
Kemam2 gebu gittew. Skrg mida nak buka harga menggila!! Rm10 sebotol!! 😱😱 min order 30 botol. Jom serius deal meh whatsapp mida #0127569050
.
#kosmetikjenamasendiri #juskunyit #cantik #tablet #foundation #malaysia #meletop #whiteningbooster #serum#serbukvitaminc #serbukpemutih #neelofa#produkjenamasendiri #glowglowing#capsulmutiara #skincare #dyxycosmetic #slimmingdetox#whiteninginjection #slimminginjection #lipmatte#jamukurus #iflawles #detox #krimkilokilang #krimkilo #coffeeprince #jannanick #fattzura
Serbuk whitening kemam. Kemam2 gebu gittew. Skrg mida nak buka harga menggila!! Rm10 sebotol!! 😱😱 min order 30 botol. Jom serius deal meh whatsapp mida #0127569050  . #kosmetikjenamasendiri  #juskunyit  #cantik  #tablet  #foundation  #malaysia  #meletop  #whiteningbooster  #serum #serbukvitaminc  #serbukpemutih  #neelofa #produkjenamasendiri  #glowglowing #capsulmutiara  #skincare  #dyxycosmetic  #slimmingdetox #whiteninginjection  #slimminginjection  #lipmatte #jamukurus  #iflawles  #detox  #krimkilokilang  #krimkilo  #coffeeprince  #jannanick  #fattzura 
JUS KUNYIT MALIKA  ni jus apa sebenarnya???
Sekejap up testimoni cantik,kurus, putih.

Sekejap up testimoni sakit kencing manis sembuh,gout sembuh,gastrik sembuh, hilangkan sakit lutut,period teratur dan banyak lagi.... Sebenarnya jus kunyit malika ni
JUS KECANTIKAN DAN KESIHATAN sayang2 #juskunyit#juskunyitmalika#viral#positivevibes#cod#ampang#kualalumpur#klang#selangor#cheras#bazaarpaknil#sayajual#sayajualmurah#murah#syukurselalu#alhamdulillah 
Nampak tak dlm 1 botol jus malika ada bnyk khasiat.... Jadi x pelik la...sambil merawat masalah dalaman pengamalnya akan tercantik tanpa diduga 😁

Whatsapp 017-3673517
JUS KUNYIT MALIKA ni jus apa sebenarnya??? Sekejap up testimoni cantik,kurus, putih. Sekejap up testimoni sakit kencing manis sembuh,gout sembuh,gastrik sembuh, hilangkan sakit lutut,period teratur dan banyak lagi.... Sebenarnya jus kunyit malika ni JUS KECANTIKAN DAN KESIHATAN sayang2 #juskunyit #juskunyitmalika #viral #positivevibes #cod #ampang #kualalumpur #klang #selangor #cheras #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #murah #syukurselalu #alhamdulillah  Nampak tak dlm 1 botol jus malika ada bnyk khasiat.... Jadi x pelik la...sambil merawat masalah dalaman pengamalnya akan tercantik tanpa diduga 😁 Whatsapp 017-3673517
🌸JUS KUNYIT 💕 1 pcs RM 30
💕Harga borong 10pcs and above . 🌸How to order ?
Sreenshot & direct whatsapp 019-472 6929

#juskunyit #juskunyitmurah #juskunyitoriginal #borongjuskunyit #borongjuskunyitmurah #borongjuskunyitoriginal
Jom!👌💁 amalkan .... penggemar tegar jus kunyit rajin amalkan .... Nak kan bdn yg kemas! Jus kunyit dpt mengurangkan kadar kolestrol dlm badan anda!👍👌💁 apa lg ... cuba lah👌😍
#juskunyit 
#HomeMade
#Asli 
#MamalinJusJamuAsamKunyitMadu
💋JUS KUNYIT PILIHAN RAMAI
💋JUS KUNYIT MALIKA
💋JUS KUNYIT WARISAN TURUN TEMURUN

Jus Kunyit Malika mengandungi herba terpilih bertindak untuk membaik pulih dalaman wanita seperti KEPUTIHAN, HAID TAK TERATUR, LUKA LEPAS BERSALIN & BAIK UNTUK IBU YANG MENYUSU,MENYIHATKAN BADAN DAN BERTENAGA sepanjang hari
.
Salah satu produk  RAHSIA WANITA yang sedang MELETUP di pasaran kerana keberkesanan dan harga yang mampu milik.
.
Didalamnya terdapat pelbagai kebaikan yang dapat membantu pelbagai masalah dalaman wanita sekarang.

Rasanya yang sedap dan murah membuatkan JUS KUNYIT MALIKA menjadi pilihan utama wanita.
.
Antara Kebaikkan JUS KUNYIT MALIKA🔽🔽🔽 ▶ Merawat masalah keputihan melampau & berbau ▶ Menyelesaikan masalah PERIOD TAK TERATUR ▶ Mengurangkan masalah sakit senggugut ▶ Bertenaga sepanjang hari ▶ Membantu mengetatkan & menganjalkan vagina ▶ Membantu meningkatkan pengeluaran susu (bagi ibu yang menyusu badan) ▶ Mengurangkan segugut ▶ Merawat Kencing Manis ▶ Menurunkan Kolestrol & Darah Tinggi

SEBOTOL RM28
2 BOTOL RM50
POS RM8 SM/RM12 SS

Berminat klik ja link nie⤵
http://www.wasap.my/60194716384/juskunyitmalika

#juskunyit 
#juskunyitmalika
#juskunyitpilihanramai
#1001khasiat
#kosmetikkedah
💋JUS KUNYIT PILIHAN RAMAI 💋JUS KUNYIT MALIKA 💋JUS KUNYIT WARISAN TURUN TEMURUN Jus Kunyit Malika mengandungi herba terpilih bertindak untuk membaik pulih dalaman wanita seperti KEPUTIHAN, HAID TAK TERATUR, LUKA LEPAS BERSALIN & BAIK UNTUK IBU YANG MENYUSU,MENYIHATKAN BADAN DAN BERTENAGA sepanjang hari . Salah satu produk RAHSIA WANITA yang sedang MELETUP di pasaran kerana keberkesanan dan harga yang mampu milik. . Didalamnya terdapat pelbagai kebaikan yang dapat membantu pelbagai masalah dalaman wanita sekarang. Rasanya yang sedap dan murah membuatkan JUS KUNYIT MALIKA menjadi pilihan utama wanita. . Antara Kebaikkan JUS KUNYIT MALIKA🔽🔽🔽 ▶ Merawat masalah keputihan melampau & berbau ▶ Menyelesaikan masalah PERIOD TAK TERATUR ▶ Mengurangkan masalah sakit senggugut ▶ Bertenaga sepanjang hari ▶ Membantu mengetatkan & menganjalkan vagina ▶ Membantu meningkatkan pengeluaran susu (bagi ibu yang menyusu badan) ▶ Mengurangkan segugut ▶ Merawat Kencing Manis ▶ Menurunkan Kolestrol & Darah Tinggi SEBOTOL RM28 2 BOTOL RM50 POS RM8 SM/RM12 SS Berminat klik ja link nie⤵ http://www.wasap.my/60194716384/juskunyitmalika #juskunyit  #juskunyitmalika  #juskunyitpilihanramai  #1001khasiat  #kosmetikkedah 
Selamat pagi semua! Mulakan hari anda dgn Jus Surihati ya. Banyak manfaatnyaaa💓#sayajualjamu #jamukunyit #juskunyit
Hanya consume jus kunyit malika secara konsisten.

Tengok la hasilnya kebabom kan. Luar dan dalam dia cover.

#juskunyitmalika #juskunyit #subangjaya #subangperdana #kampungmelayusubang #dropship #aurainsta #igmashup
JUS KUNYIT MALIKA  ni jus apa sebenarnya???
Sekejap up testimoni cantik,kurus, putih.

Sekejap up testimoni sakit kencing manis sembuh,gout sembuh,gastrik sembuh, hilangkan sakit lutut,period teratur dan banyak lagi.... Sebenarnya jus kunyit malika ni
JUS KECANTIKAN DAN KESIHATAN sayang2 
Nampak tak dlm 1 botol jus malika ada bnyk khasiat.... Jadi x pelik la...sambil merawat masalah dalaman pengamalnya akan tercantik tanpa diduga 😁

Whatsapp 017-3673517#juskunyit#juskunyitmalika#cod#ampang#kualalumpur#uitm#ampang#klang#murah#sayajualmurah#syukurselalu#alhamdulillah#viral#positivevibes
JUS KUNYIT MALIKA ni jus apa sebenarnya??? Sekejap up testimoni cantik,kurus, putih. Sekejap up testimoni sakit kencing manis sembuh,gout sembuh,gastrik sembuh, hilangkan sakit lutut,period teratur dan banyak lagi.... Sebenarnya jus kunyit malika ni JUS KECANTIKAN DAN KESIHATAN sayang2 Nampak tak dlm 1 botol jus malika ada bnyk khasiat.... Jadi x pelik la...sambil merawat masalah dalaman pengamalnya akan tercantik tanpa diduga 😁 Whatsapp 017-3673517#juskunyit #juskunyitmalika #cod #ampang #kualalumpur #uitm #ampang #klang #murah #sayajualmurah #syukurselalu #alhamdulillah #viral #positivevibes 
Turmeric is one of the food that have the ability to kill cancer.. Jus malika bukan ubat ye.. Tapi tak salah usaha dan ikhtiar.. Dalam makanan yang Allah cipta dimuka bumi ini, semuanya ada khasiat dan manfaat tertentu. 
#juskunyitmalika #kunyit #juskunyit #naturalherbs
Turmeric is one of the food that have the ability to kill cancer.. Jus malika bukan ubat ye.. Tapi tak salah usaha dan ikhtiar.. Dalam makanan yang Allah cipta dimuka bumi ini, semuanya ada khasiat dan manfaat tertentu. #juskunyitmalika  #kunyit  #juskunyit  #naturalherbs 
❝SEDIH..SUAMI & KAWAN2 TANYA KENAPA MUKA KUSAM, MAKIN GELAP & BERJERAWAT.. 😣❞
.
.
.
.
Tapi.. selepas di perkenalkan dengan Cik Putih 😉
Dup dap dup dap hati ni berdebar debar sejak sejak berubah wajah ni aummm 😍 Ramai pulak yg puji 🤗
.
.
Kesan seawal 6 hari ❤
Produk NO 1 Cerah tanpa pengelupasan!!!! --------------------------------------------------------------
🌟 KELEBIHAN GLITTZGLOW 🌟
.
+ Memutihkan kulit dalam 6 hari.
Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan.
+ Mencegah penuaan.
+ Meningkatkan metabolisma badan.
+ Mencantikkan kulit.
+ Kulit lebih glowing dan berseri.
+ Merawat 'sunburn'.
+ Mencerahkan kulit kusam.
+ Menghilangkan jerawat.
+ Memudarkan jeragat.
+ Mengurangkan parut & cela jerawat.
+ Menganjalkan tekstur kulit.
+ Melembapkan kulit.
+ Mengecilkan liang roma.
+ Menjadikan warna kulit lebih sekata.
+ Menambahkan susu bagi ibu yang menyusu bayi.
+ Menguatkan kuku.
+ Menguatkan akar rambut.
+ Melambatkan proses penuaan (awet muda).
+ Menghilangkan rekahan tumit kaki.
+ Menambahkan keserian wajah.
+ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit.
+ Membuang toxin dalam badan.
+ Membekalkan antioksida dalam tubuh dengan baik. --------------------------------------------------------------
PM SEGERA UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSi 💕
↪ 011.16307572
.
#Glittzglow #putihgebu #onlineshop 
#dianzvitanin #glowing #bazarkecantikan #juskunyit #detox #gebugebassatubadan #kcolly #fattzura #vitaminc #shaklee #aurainsta #parutpudar #jerawathilang #sariyanti #bestseller #uitm #perlashine #muabella #aurawhite #ctdk #putihpink #ufora #kolegen #jeragat #malaysia #kekasihpaksarela #cocoglow
❝SEDIH..SUAMI & KAWAN2 TANYA KENAPA MUKA KUSAM, MAKIN GELAP & BERJERAWAT.. 😣❞ . . . . Tapi.. selepas di perkenalkan dengan Cik Putih 😉 Dup dap dup dap hati ni berdebar debar sejak sejak berubah wajah ni aummm 😍 Ramai pulak yg puji 🤗 . . Kesan seawal 6 hari ❤ Produk NO 1 Cerah tanpa pengelupasan!!!! -------------------------------------------------------------- 🌟 KELEBIHAN GLITTZGLOW 🌟 . + Memutihkan kulit dalam 6 hari. Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan. + Mencegah penuaan. + Meningkatkan metabolisma badan. + Mencantikkan kulit. + Kulit lebih glowing dan berseri. + Merawat 'sunburn'. + Mencerahkan kulit kusam. + Menghilangkan jerawat. + Memudarkan jeragat. + Mengurangkan parut & cela jerawat. + Menganjalkan tekstur kulit. + Melembapkan kulit. + Mengecilkan liang roma. + Menjadikan warna kulit lebih sekata. + Menambahkan susu bagi ibu yang menyusu bayi. + Menguatkan kuku. + Menguatkan akar rambut. + Melambatkan proses penuaan (awet muda). + Menghilangkan rekahan tumit kaki. + Menambahkan keserian wajah. + Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit. + Membuang toxin dalam badan. + Membekalkan antioksida dalam tubuh dengan baik. -------------------------------------------------------------- PM SEGERA UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSi 💕 ↪ 011.16307572 . #Glittzglow  #putihgebu  #onlineshop  #dianzvitanin  #glowing  #bazarkecantikan  #juskunyit  #detox  #gebugebassatubadan  #kcolly  #fattzura  #vitaminc  #shaklee  #aurainsta  #parutpudar  #jerawathilang  #sariyanti  #bestseller  #uitm  #perlashine  #muabella  #aurawhite  #ctdk  #putihpink  #ufora  #kolegen  #jeragat  #malaysia  #kekasihpaksarela  #cocoglow 
Diam bukan bererti tak laku.
Tapi diam bererti tidak cukup tangan..
Ramai ketagih JKK ni..
InshaAllah coming soon..
Botol baru..packing baru..
JKK kedepan lagi.. #jamukunyitviral 
#juskunyit 
#JKK_atasi_Keputihan
Daun Cecendet ( Ciplukan)

Manfaat Akar, Buah, dan Daun Cecendet (Ciplukan )

1000 macam manfaat - Ciplukan atau yang dalam bahasa latin dikenal dengan nama Physialis Angulataadalah jenis tanaman liar yang akan umum kita jumpai terutama di daerah persawahan. Ciplukan nama asingnya adalah Morel berry (Inggris), tanaman tersebut biasanya akan tumbuh sangat subur setelah para petani memanen tanamannya. 
Manfaat akar ciplukan
Untuk bagian akarnya, tanaman ciplukan ini memiliki beberapa khasiat untuk menyembuhkan berbagai jenis penyakit seperti :
- Mengobati diabetes melitus

Manfaat buah ciplukan
- Mengobati penyakit ayan atau epilepsi
- Mengobati penyakit paru-paru
- Mengobati sakit tenggorokan
- Mengobati sariawan dan gusi berdarah. Ini akibat adanya kandungan vitamin C yang begitu banyak yang terdapat pada buah ciplukan.

Manfaat daun ciplukan
- Untuk melawan kanker. Menurut beberapa penelitian kesehatan steroid yang terdapat pada daun dan buah ciplukan telah terbukti mampu melawan dan membunuh sel-sel ganas kanker yang tumbuh secara ganas dalam tubuh. Dan dalam studi tersebut telah membuktikan bahwa ramuan buah ciplukan ternyata mampu mengecilkan ukuran tumor atau kanker tersebut.
- Mengobati bisul
- Mengobati borok

Seluruh bagian tumbuhan Ciplukan
- Mengatasi tekanan darah tinggi
- Untuk mengatasi penyakit reumatik
- Mengobati masalah batuk rejan
- Mengobati bronchitis
- Mengobati penyakit gondongan
- Mengobati pembengkakan pada buah pelir untuk kaum laki-laki
- Mengobati influenza

Harga Pembelian : 
01 - 12 pcs harga Rp. 17.500/pcs
13 - 24 pcs harga Rp. 15.000/pcs
25 - ke atas harga Rp.  12.500/pcs
Harga di atas tidak termasuk Ongkos Kirim.

Syarat Pembelian harus melakukan transfer uang ke :
Rek. 4491149854 BCA a/n Sugino TB.

Setelah dilakukan transfer uang,  Produk akan segera kami kirim ke alamat Anda..!! Pengiriman melalui : Gojek,  POS Ind., JNE,  Si Cepat, Pahala Kencana,  dll. 
Info lebih lanjut harap hub. :

HP/WA. 081320522978

#kunyit #kunyitasem #kunyitkayumanis #juskunyit #scrubkunyit #temulawak #temulawakasli #temulawakoriginal #temulawakcreamori #temulawakwidyabpom #temulawakcream #temulawakmurah #temulawakwakori #temulawakwudya #kelor
Daun Cecendet ( Ciplukan) Manfaat Akar, Buah, dan Daun Cecendet (Ciplukan ) 1000 macam manfaat - Ciplukan atau yang dalam bahasa latin dikenal dengan nama Physialis Angulataadalah jenis tanaman liar yang akan umum kita jumpai terutama di daerah persawahan. Ciplukan nama asingnya adalah Morel berry (Inggris), tanaman tersebut biasanya akan tumbuh sangat subur setelah para petani memanen tanamannya. Manfaat akar ciplukan Untuk bagian akarnya, tanaman ciplukan ini memiliki beberapa khasiat untuk menyembuhkan berbagai jenis penyakit seperti : - Mengobati diabetes melitus Manfaat buah ciplukan - Mengobati penyakit ayan atau epilepsi - Mengobati penyakit paru-paru - Mengobati sakit tenggorokan - Mengobati sariawan dan gusi berdarah. Ini akibat adanya kandungan vitamin C yang begitu banyak yang terdapat pada buah ciplukan. Manfaat daun ciplukan - Untuk melawan kanker. Menurut beberapa penelitian kesehatan steroid yang terdapat pada daun dan buah ciplukan telah terbukti mampu melawan dan membunuh sel-sel ganas kanker yang tumbuh secara ganas dalam tubuh. Dan dalam studi tersebut telah membuktikan bahwa ramuan buah ciplukan ternyata mampu mengecilkan ukuran tumor atau kanker tersebut. - Mengobati bisul - Mengobati borok Seluruh bagian tumbuhan Ciplukan - Mengatasi tekanan darah tinggi - Untuk mengatasi penyakit reumatik - Mengobati masalah batuk rejan - Mengobati bronchitis - Mengobati penyakit gondongan - Mengobati pembengkakan pada buah pelir untuk kaum laki-laki - Mengobati influenza Harga Pembelian : 01 - 12 pcs harga Rp. 17.500/pcs 13 - 24 pcs harga Rp. 15.000/pcs 25 - ke atas harga Rp. 12.500/pcs Harga di atas tidak termasuk Ongkos Kirim. Syarat Pembelian harus melakukan transfer uang ke : Rek. 4491149854 BCA a/n Sugino TB. Setelah dilakukan transfer uang, Produk akan segera kami kirim ke alamat Anda..!! Pengiriman melalui : Gojek, POS Ind., JNE, Si Cepat, Pahala Kencana, dll. Info lebih lanjut harap hub. : HP/WA. 081320522978 #kunyit  #kunyitasem  #kunyitkayumanis  #juskunyit  #scrubkunyit  #temulawak  #temulawakasli  #temulawakoriginal  #temulawakcreamori  #temulawakwidyabpom  #temulawakcream  #temulawakmurah  #temulawakwakori  #temulawakwudya  #kelor 
❝SEDIH..SUAMI & KAWAN2 TANYA KENAPA MUKA KUSAM, MAKIN GELAP & BERJERAWAT.. 😣❞
.
.
.
.
Tapi.. selepas di perkenalkan dengan Cik Putih 😉
Dup dap dup dap hati ni berdebar debar sejak sejak berubah wajah ni aummm 😍 Ramai pulak yg puji 🤗
.
.
Kesan seawal 6 hari ❤
Produk NO 1 Cerah tanpa pengelupasan!!!! --------------------------------------------------------------
🌟 KELEBIHAN GLITTZGLOW 🌟
.
+ Memutihkan kulit dalam 6 hari.
Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan.
+ Mencegah penuaan.
+ Meningkatkan metabolisma badan.
+ Mencantikkan kulit.
+ Kulit lebih glowing dan berseri.
+ Merawat 'sunburn'.
+ Mencerahkan kulit kusam.
+ Menghilangkan jerawat.
+ Memudarkan jeragat.
+ Mengurangkan parut & cela jerawat.
+ Menganjalkan tekstur kulit.
+ Melembapkan kulit.
+ Mengecilkan liang roma.
+ Menjadikan warna kulit lebih sekata.
+ Menambahkan susu bagi ibu yang menyusu bayi.
+ Menguatkan kuku.
+ Menguatkan akar rambut.
+ Melambatkan proses penuaan (awet muda).
+ Menghilangkan rekahan tumit kaki.
+ Menambahkan keserian wajah.
+ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit.
+ Membuang toxin dalam badan.
+ Membekalkan antioksida dalam tubuh dengan baik. --------------------------------------------------------------
PM SEGERA UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSi 💕
↪ 011.16307572
.
 #Glittzglow #putihgebu #onlineshop 
#dianzvitanin #glowing #bazarkecantikan #juskunyit #detox #gebugebassatubadan #kcolly #fattzura #vitaminc #shaklee #aurainsta #parutpudar #jerawathilang #sariyanti #bestseller #dermatic #perlashine #muabella #aurawhite #ctdk #putihpink #ufora #kolegen #jeragat #malaysia #kekasihpaksarela #cocoglow
❝SEDIH..SUAMI & KAWAN2 TANYA KENAPA MUKA KUSAM, MAKIN GELAP & BERJERAWAT.. 😣❞ . . . . Tapi.. selepas di perkenalkan dengan Cik Putih 😉 Dup dap dup dap hati ni berdebar debar sejak sejak berubah wajah ni aummm 😍 Ramai pulak yg puji 🤗 . . Kesan seawal 6 hari ❤ Produk NO 1 Cerah tanpa pengelupasan!!!! -------------------------------------------------------------- 🌟 KELEBIHAN GLITTZGLOW 🌟 . + Memutihkan kulit dalam 6 hari. Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan. + Mencegah penuaan. + Meningkatkan metabolisma badan. + Mencantikkan kulit. + Kulit lebih glowing dan berseri. + Merawat 'sunburn'. + Mencerahkan kulit kusam. + Menghilangkan jerawat. + Memudarkan jeragat. + Mengurangkan parut & cela jerawat. + Menganjalkan tekstur kulit. + Melembapkan kulit. + Mengecilkan liang roma. + Menjadikan warna kulit lebih sekata. + Menambahkan susu bagi ibu yang menyusu bayi. + Menguatkan kuku. + Menguatkan akar rambut. + Melambatkan proses penuaan (awet muda). + Menghilangkan rekahan tumit kaki. + Menambahkan keserian wajah. + Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit. + Membuang toxin dalam badan. + Membekalkan antioksida dalam tubuh dengan baik. -------------------------------------------------------------- PM SEGERA UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSi 💕 ↪ 011.16307572 . #Glittzglow  #putihgebu  #onlineshop  #dianzvitanin  #glowing  #bazarkecantikan  #juskunyit  #detox  #gebugebassatubadan  #kcolly  #fattzura  #vitaminc  #shaklee  #aurainsta  #parutpudar  #jerawathilang  #sariyanti  #bestseller  #dermatic  #perlashine  #muabella  #aurawhite  #ctdk  #putihpink  #ufora  #kolegen  #jeragat  #malaysia  #kekasihpaksarela  #cocoglow 
Sebotol ni tahan 2-3 bulan. Memang berbaloi2. Pakai sikit dah cukup. 
Berfungsi :
✔Merawat keputihan
✔Hilangkan gatal2
✔Mencerahkan bahagian yg gelap
✔Menganjalkan bahagian intim
✔ merapat
✔Menyegar

#jamu #jamuseribonda #jamubidankampung  #jamusedapmalam #setberpantang #setbersalin #setberpantangmurah #learosse #learossefemininehygiene #learossefemininewash #codkualalumpur #klcc #jusichantique #juskunyit #juskunyitmalika #herba #jamuseripengantin #jamumalaysia #jamutradisional #cantiksihat #masalahmissv #masalahkeputihan #lenguhbadan #kentutvagina #masalahdalamanwanita #awetmuda
Sebotol ni tahan 2-3 bulan. Memang berbaloi2. Pakai sikit dah cukup. Berfungsi : ✔Merawat keputihan ✔Hilangkan gatal2 ✔Mencerahkan bahagian yg gelap ✔Menganjalkan bahagian intim ✔ merapat ✔Menyegar #jamu  #jamuseribonda  #jamubidankampung  #jamusedapmalam  #setberpantang  #setbersalin  #setberpantangmurah  #learosse  #learossefemininehygiene  #learossefemininewash  #codkualalumpur  #klcc  #jusichantique  #juskunyit  #juskunyitmalika  #herba  #jamuseripengantin  #jamumalaysia  #jamutradisional  #cantiksihat  #masalahmissv  #masalahkeputihan  #lenguhbadan  #kentutvagina  #masalahdalamanwanita  #awetmuda 
Sebotol ni tahan 2-3 bulan. Memang berbaloi2. Pakai sikit dah cukup. 
Berfungsi :
✔Merawat keputihan
✔Hilangkan gatal2
✔Mencerahkan bahagian yg gelap
✔Menganjalkan bahagian intim
✔ merapat
✔Menyegar

#jamu #jamuseribonda #jamubidankampung  #jamusedapmalam #setberpantang #setbersalin #setberpantangmurah #learosse #learossefemininehygiene #learossefemininewash #codkualalumpur #klcc #jusichantique #juskunyit #juskunyitmalika #herba #jamuseripengantin #jamumalaysia #jamutradisional #cantiksihat #masalahmissv #masalahkeputihan #lenguhbadan #kentutvagina #masalahdalamanwanita #awetmuda
Sebotol ni tahan 2-3 bulan. Memang berbaloi2. Pakai sikit dah cukup. Berfungsi : ✔Merawat keputihan ✔Hilangkan gatal2 ✔Mencerahkan bahagian yg gelap ✔Menganjalkan bahagian intim ✔ merapat ✔Menyegar #jamu  #jamuseribonda  #jamubidankampung  #jamusedapmalam  #setberpantang  #setbersalin  #setberpantangmurah  #learosse  #learossefemininehygiene  #learossefemininewash  #codkualalumpur  #klcc  #jusichantique  #juskunyit  #juskunyitmalika  #herba  #jamuseripengantin  #jamumalaysia  #jamutradisional  #cantiksihat  #masalahmissv  #masalahkeputihan  #lenguhbadan  #kentutvagina  #masalahdalamanwanita  #awetmuda 
Sebotol ni tahan 2-3 bulan. Memang berbaloi2. Pakai sikit dah cukup. 
Berfungsi :
✔Merawat keputihan
✔Hilangkan gatal2
✔Mencerahkan bahagian yg gelap
✔Menganjalkan bahagian intim
✔ merapat
✔Menyegar

#jamu #jamuseribonda #jamubidankampung  #jamusedapmalam #setberpantang #setbersalin #setberpantangmurah #learosse #learossefemininehygiene #learossefemininewash #codkualalumpur #klcc #jusichantique #juskunyit #juskunyitmalika #herba #jamuseripengantin #jamumalaysia #jamutradisional #cantiksihat #masalahmissv #masalahkeputihan #lenguhbadan #kentutvagina #masalahdalamanwanita #awetmuda
Sebotol ni tahan 2-3 bulan. Memang berbaloi2. Pakai sikit dah cukup. Berfungsi : ✔Merawat keputihan ✔Hilangkan gatal2 ✔Mencerahkan bahagian yg gelap ✔Menganjalkan bahagian intim ✔ merapat ✔Menyegar #jamu  #jamuseribonda  #jamubidankampung  #jamusedapmalam  #setberpantang  #setbersalin  #setberpantangmurah  #learosse  #learossefemininehygiene  #learossefemininewash  #codkualalumpur  #klcc  #jusichantique  #juskunyit  #juskunyitmalika  #herba  #jamuseripengantin  #jamumalaysia  #jamutradisional  #cantiksihat  #masalahmissv  #masalahkeputihan  #lenguhbadan  #kentutvagina  #masalahdalamanwanita  #awetmuda 
Ramai dah guna Glittzglow , Boleh Lihat sendiri kat testimoni dari Warna Kulit Kelabu Asap, Sekarang Dah Tukar ke Putih Gebu, Uolls Rase?? Tak Nak Ke Cantik? Tak Nak Ke Cerah? Tak Nak ke FLAWLESS? 
Jom Cantik Putih Gebu 😘

Camne Nak Dapatkan GG nie?? Boleh Dapatkan Dengan Saya AGENT SAH Glittzglow 🙋‍♀️ Sebarang Pertanyaan boleh PM Direct / WHATSAPP : 011.16307572
.
#Glittzglow #putihgebu #onlineshop 
#dianzvitanin #glowing #bazarkecantikan #juskunyit #detox #gebugebassatubadan #kcolly #fattzura #vitaminc #shaklee #aurainsta #parutpudar #jerawathilang #sariyanti #bestseller #dermatic #perlashine #muabella #aurawhite #ctdk #putihpink #ufora #kolegen #jeragat #malaysia #kekasihpaksarela #cocoglow
Ramai dah guna Glittzglow , Boleh Lihat sendiri kat testimoni dari Warna Kulit Kelabu Asap, Sekarang Dah Tukar ke Putih Gebu, Uolls Rase?? Tak Nak Ke Cantik? Tak Nak Ke Cerah? Tak Nak ke FLAWLESS? Jom Cantik Putih Gebu 😘 Camne Nak Dapatkan GG nie?? Boleh Dapatkan Dengan Saya AGENT SAH Glittzglow 🙋‍♀️ Sebarang Pertanyaan boleh PM Direct / WHATSAPP : 011.16307572 . #Glittzglow  #putihgebu  #onlineshop  #dianzvitanin  #glowing  #bazarkecantikan  #juskunyit  #detox  #gebugebassatubadan  #kcolly  #fattzura  #vitaminc  #shaklee  #aurainsta  #parutpudar  #jerawathilang  #sariyanti  #bestseller  #dermatic  #perlashine  #muabella  #aurawhite  #ctdk  #putihpink  #ufora  #kolegen  #jeragat  #malaysia  #kekasihpaksarela  #cocoglow 
Feeling under the weather? Cheers this Turmeric Shot to your good health! Small but mighty 💪 If you haven’t heard about the benefits of Turmeric by now, you must be living under a rock 😉 Here are some benefits of Turmeric Shot: anti bacterial, anti inflammatory, anti tumor, antiseptic, cancer preventative, and many more! 
Merasa tidak enak badan? Minum Turmeric (kunyit) Shot utk kesehatan anda! Kecil tapi perkasa 💪 Jika anda belum pernah mendengar tentang manfaat kesehatan kunyit, anda mungkin hidup di dalam tempurung 😉 Berikut adalah beberapa manfaat Kunyit: anti bakteri, anti radang, anti tumor, antiseptik, pencegah kanker, dan masih banyak lagi!  #feedmehealthyco #feed #wethinkyoudrink #fromgardentobottle #coldpressed #turmericshot #healthbenefits #healthiswealth #healthylivingisalifestyle #healthconscious #juskunyit #apotikhidup #sadarsehat #bandungpunya
Feeling under the weather? Cheers this Turmeric Shot to your good health! Small but mighty 💪 If you haven’t heard about the benefits of Turmeric by now, you must be living under a rock 😉 Here are some benefits of Turmeric Shot: anti bacterial, anti inflammatory, anti tumor, antiseptic, cancer preventative, and many more! Merasa tidak enak badan? Minum Turmeric (kunyit) Shot utk kesehatan anda! Kecil tapi perkasa 💪 Jika anda belum pernah mendengar tentang manfaat kesehatan kunyit, anda mungkin hidup di dalam tempurung 😉 Berikut adalah beberapa manfaat Kunyit: anti bakteri, anti radang, anti tumor, antiseptik, pencegah kanker, dan masih banyak lagi! #feedmehealthyco  #feed  #wethinkyoudrink  #fromgardentobottle  #coldpressed  #turmericshot  #healthbenefits  #healthiswealth  #healthylivingisalifestyle  #healthconscious  #juskunyit  #apotikhidup  #sadarsehat  #bandungpunya 
Ni antara feedback cust desi.
Alhamdulillah dah nampak kesan walaupon baru amik 1 botol. Cust nak repeat order dan kawan die pon nak try jugak. Yeala kan benda baik mesti la kongsi ngan kawan-kawan. 
Esok pagi teacher ilhan nak 2 botol. Nak taw kali ke berapa teacher repeat order?. Kali ke 3 uolsss untuk yang ke 8 botol. 
Best ke best jamu gendong ni??
Yang dah try je taw macam mana penangan jamu gendong
Ni antara feedback cust desi. Alhamdulillah dah nampak kesan walaupon baru amik 1 botol. Cust nak repeat order dan kawan die pon nak try jugak. Yeala kan benda baik mesti la kongsi ngan kawan-kawan. Esok pagi teacher ilhan nak 2 botol. Nak taw kali ke berapa teacher repeat order?. Kali ke 3 uolsss untuk yang ke 8 botol. Best ke best jamu gendong ni?? Yang dah try je taw macam mana penangan jamu gendong
Alhamdulillah 😍😍😍 #testimonijamukocok bertulis di status #whatsapp. Isnin saya pos #jamukocokjawajelita (JKJJ) ke #simpangrenggam #johor untuk customer kesayangan. Selasa dah sampai. Thank you #citylink 👏🏼. Successful sangat service korang.

Takde masalah pun ibu menyusu nak amalkan JKJJ. Inshaa Allah tak ganggu kuantiti dan kualiti susu ibu. Malah akan melancarkan lagi produktiviti susu badan utk ibu yg menyusukan anak.

Nak cuba? Boleh terus WhatsApp wasap.my/+60193094809

#milkbooster #susuibumeriah #jamuairkunyit #juskunyit #jamusedap #jamutenaga #ibumenyusu
Alhamdulillah 😍😍😍 #testimonijamukocok  bertulis di status #whatsapp . Isnin saya pos #jamukocokjawajelita  (JKJJ) ke #simpangrenggam  #johor  untuk customer kesayangan. Selasa dah sampai. Thank you #citylink  👏🏼. Successful sangat service korang. Takde masalah pun ibu menyusu nak amalkan JKJJ. Inshaa Allah tak ganggu kuantiti dan kualiti susu ibu. Malah akan melancarkan lagi produktiviti susu badan utk ibu yg menyusukan anak. Nak cuba? Boleh terus WhatsApp wasap.my/+60193094809 #milkbooster  #susuibumeriah  #jamuairkunyit  #juskunyit  #jamusedap  #jamutenaga  #ibumenyusu 
JERAWAT Hilang, PARUT Hilang... BIAR BETULL??? kata bagi Putih jerrr.. PENIPUUUUU 😡😡 2 minggu Hilangggg! 200% BERKESAN.
.
.
.
Camne Nak Dapatkan GG nie?? Boleh  Dapatkan Dengan SAYA AGENT SAH Glittzglow 😍

Sebarang Pertanyaan boleh Direct PM / Direct WHATSAPP :011.16307572
.
#Glittzglow #putihgebu #onlineshop 
#dianzvitanin #glowing #bazarkecantikan #juskunyit #detox #gebugebassatubadan #kcolly #fattzura #vitaminc #shaklee #aurainsta #parutpudar #jerawathilang #sariyanti #bestseller #dermatic #perlashine #muabella #aurawhite #ctdk #putihpink #ufora #kolegen #jeragat #malaysia #kekasihpaksarela #cocoglow
JERAWAT Hilang, PARUT Hilang... BIAR BETULL??? kata bagi Putih jerrr.. PENIPUUUUU 😡😡 2 minggu Hilangggg! 200% BERKESAN. . . . Camne Nak Dapatkan GG nie?? Boleh Dapatkan Dengan SAYA AGENT SAH Glittzglow 😍 Sebarang Pertanyaan boleh Direct PM / Direct WHATSAPP :011.16307572 . #Glittzglow  #putihgebu  #onlineshop  #dianzvitanin  #glowing  #bazarkecantikan  #juskunyit  #detox  #gebugebassatubadan  #kcolly  #fattzura  #vitaminc  #shaklee  #aurainsta  #parutpudar  #jerawathilang  #sariyanti  #bestseller  #dermatic  #perlashine  #muabella  #aurawhite  #ctdk  #putihpink  #ufora  #kolegen  #jeragat  #malaysia  #kekasihpaksarela  #cocoglow 
#infokesihatan
#infokecantikan
#jamugendong
#juskunyit

Datin Shahida (Akak terlajak laris) pun bercakap tentang khasiat jamu kunyit Uolls. Jom cantik sama2... Selain fungsinya untuk kecantikan wajah wanita seperti:-
- penjagaan kulit wajah
- merawat dan mencerahkan kulit
- nampak lebih berseri

kunyit juga berkhasiat untuk kecantikan dalaman wanita.

Fungsi dalaman seperti:-
- Membuang kekotoran dalaman
- kecutkan rahim (bagus untuk kurangkan buncit)
- menyuburkan peranakan
- memulihkan luka2 dalaman
- naikkan seri muka
- buang angin.
#infokesihatan  #infokecantikan  #jamugendong  #juskunyit  Datin Shahida (Akak terlajak laris) pun bercakap tentang khasiat jamu kunyit Uolls. Jom cantik sama2... Selain fungsinya untuk kecantikan wajah wanita seperti:- - penjagaan kulit wajah - merawat dan mencerahkan kulit - nampak lebih berseri kunyit juga berkhasiat untuk kecantikan dalaman wanita. Fungsi dalaman seperti:- - Membuang kekotoran dalaman - kecutkan rahim (bagus untuk kurangkan buncit) - menyuburkan peranakan - memulihkan luka2 dalaman - naikkan seri muka - buang angin.
JUS KUNYIT PESONA 
Rm15 sebotol 🤤 Pasti Sihat💪🏻 Pasti Cantik👸🏻😍 *khasiat*: 🔅memulihkan keputihan 🔅mengecutkan rahim 🔅 Anti-oksidan 🔅membuang angin 🔅 meransang urat saraf 🔅melawaskan 🔅melancarkan haid 🔅melangsingkan secara semulajadi 🔅melegakan salutan pernafasan 🔅 menguatkan paru-paru *cara guna*: 🔖goncang sebelum minum 🔖 1/2 gelas sehari 🔖 sesuai untuk ibu berpantang dan pelbagai lapisan umur 🔖 sesuai untuk lelaki dan wanita 
Hubungi: Hana 0196166614

#juskunyit
JUS KUNYIT PESONA Rm15 sebotol 🤤 Pasti Sihat💪🏻 Pasti Cantik👸🏻😍 *khasiat*: 🔅memulihkan keputihan 🔅mengecutkan rahim 🔅 Anti-oksidan 🔅membuang angin 🔅 meransang urat saraf 🔅melawaskan 🔅melancarkan haid 🔅melangsingkan secara semulajadi 🔅melegakan salutan pernafasan 🔅 menguatkan paru-paru *cara guna*: 🔖goncang sebelum minum 🔖 1/2 gelas sehari 🔖 sesuai untuk ibu berpantang dan pelbagai lapisan umur 🔖 sesuai untuk lelaki dan wanita  Hubungi: Hana 0196166614 #juskunyit 
JERAWAT DAH HILANG, MUKA JADI LICIN, KULIT TANGAN DAH LEMBUT & TAK KERING 😱😱😱
.
.
.
.
WOW❗selepas ambil 10 biji 'GlittzGlow' je 🌟 .
#Glittzglow #putihgebu #onlineshop 
#dianzvitanin #glowing #bazarkecantikan #juskunyit #detox #gebugebassatubadan #kcolly #fattzura #vitaminc #shaklee #aurainsta #parutpudar #jerawathilang #sariyanti #bestseller #dermatic #perlashine #muabella #aurawhite #ctdk #putihpink #ufora #kolegen #jeragat #malaysia #kekasihpaksarela #cocoglow
JERAWAT DAH HILANG, MUKA JADI LICIN, KULIT TANGAN DAH LEMBUT & TAK KERING 😱😱😱 . . . . WOW❗selepas ambil 10 biji 'GlittzGlow' je 🌟 . #Glittzglow  #putihgebu  #onlineshop  #dianzvitanin  #glowing  #bazarkecantikan  #juskunyit  #detox  #gebugebassatubadan  #kcolly  #fattzura  #vitaminc  #shaklee  #aurainsta  #parutpudar  #jerawathilang  #sariyanti  #bestseller  #dermatic  #perlashine  #muabella  #aurawhite  #ctdk  #putihpink  #ufora  #kolegen  #jeragat  #malaysia  #kekasihpaksarela  #cocoglow 
Alhamdulillah.. Terima kasih sis sudi beli jamu detox dengan saya..jom sesape nak join order? Jamu detox pecah lemak,memg the best detox capsule tau!. .  Memg bgus sgt jamu detox ni sebab mampu :- .
.
. 🔥🔥🔥
.
.
.
✔ singkir toksik
✔lawas pembuangan dan period
✔lelaki dan wanita boleh makan
✔buang angin dalam badan
✔bahan organik herba senna 🍃

Untuk pertanyaan dan order boleh terus whatsapp ya,klik je link ni www.wasap.my/60127569050/jamudetox .

#kosmetikjenamasendiri #juskunyit #cantik #tablet #foundation #malaysia #meletop #whiteningbooster #serum#serbukvitaminc #serbukpemutih #neelofa#produkjenamasendiri #glowglowing#capsulmutiara #skincare #dyxycosmetic #slimmingdetox#whiteninginjection #slimminginjection #lipmatte#jamukurus #iflawles #detox #krimkilokilang #krimkilo #coffeeprince #jannanick #fattzura
Alhamdulillah.. Terima kasih sis sudi beli jamu detox dengan saya..jom sesape nak join order? Jamu detox pecah lemak,memg the best detox capsule tau!. . Memg bgus sgt jamu detox ni sebab mampu :- . . . 🔥🔥🔥 . . . ✔ singkir toksik ✔lawas pembuangan dan period ✔lelaki dan wanita boleh makan ✔buang angin dalam badan ✔bahan organik herba senna 🍃 Untuk pertanyaan dan order boleh terus whatsapp ya,klik je link ni www.wasap.my/60127569050/jamudetox . #kosmetikjenamasendiri  #juskunyit  #cantik  #tablet  #foundation  #malaysia  #meletop  #whiteningbooster  #serum #serbukvitaminc  #serbukpemutih  #neelofa #produkjenamasendiri  #glowglowing #capsulmutiara  #skincare  #dyxycosmetic  #slimmingdetox #whiteninginjection  #slimminginjection  #lipmatte #jamukurus  #iflawles  #detox  #krimkilokilang  #krimkilo  #coffeeprince  #jannanick  #fattzura 
ramai yang tanya berapa lama ye #jamuhomemade #warisantumericjuice boleh tahan..... homemade jamu ni boleh tahan sebulan dari tarikh dimasak ye.. sebulan dlm peti sejuk..but once dah bukak digalakkan habis dlm masa seminggu...ehh kenapa seminggu?? sebabnya kekdg bila baru minum  sehari..second day lupa..3rd day lupa lagi..bila teringat nk minum ehh period pulak..dh kena stop...by the time nk minum balik dah due date...😥 ermm kan sayang tu... so untuk mendapatkan hasil yg baik kenalah minum secara konsisten ok😍 
sesuai utk lelaki dan wanita * kt  belakang tag biru tu ada tulis expiry date ye.. wa 012 6898487 📱

#sayajualjamu #sayajual #homemadejamu  #kedaionline #Kencur #temukunci #juskunyit #jamu #jomsihat #jamutradisional #produkbumiputera #masalahperiod #kulitlembut #keputihan #jamuforlife #jamufresh #ikutcarakita #kulitglowing #senggugut #keputihan #jamuairkunyit #jusjamukunyit #bertenaga #energybooster
ramai yang tanya berapa lama ye #jamuhomemade  #warisantumericjuice  boleh tahan..... homemade jamu ni boleh tahan sebulan dari tarikh dimasak ye.. sebulan dlm peti sejuk..but once dah bukak digalakkan habis dlm masa seminggu...ehh kenapa seminggu?? sebabnya kekdg bila baru minum sehari..second day lupa..3rd day lupa lagi..bila teringat nk minum ehh period pulak..dh kena stop...by the time nk minum balik dah due date...😥 ermm kan sayang tu... so untuk mendapatkan hasil yg baik kenalah minum secara konsisten ok😍 sesuai utk lelaki dan wanita * kt belakang tag biru tu ada tulis expiry date ye.. wa 012 6898487 📱 #sayajualjamu  #sayajual  #homemadejamu  #kedaionline  #Kencur  #temukunci  #juskunyit  #jamu  #jomsihat  #jamutradisional  #produkbumiputera  #masalahperiod  #kulitlembut  #keputihan  #jamuforlife  #jamufresh  #ikutcarakita  #kulitglowing  #senggugut  #keputihan  #jamuairkunyit  #jusjamukunyit  #bertenaga  #energybooster 
Sajalah nak share benda bagus... hakak mmg akan bagun pukul 12tgh mlm..3pg and 5pg utk pam susu...tu blom campur time si abg or si adik terjaga nak susu ..bayangkan mmg xckup tdo kan?penat tu jgn ckp la...tp demi 2 ketul H ku gagahi jua...so stiap kali otw pegi keja hakak mesti membuta dlm kereta... TAPI.......since minum air nie..hakak rasa fresh je...kurang rasa penat tu.. paling best smlm hakak timbang turun la 1kg...tu baru 2 botol hakak balun...hahaha.. Tu jela nk story...nak details lagi PM hakak... 😎

http://www.wasap.my/+60133996107

Btw....hakak xkan recommend klu hakak sendiri x try...so dh try bru berani nk share kat hangpa.. 😚

#juskunyitmalika #jusmalika #juskunyit #dahcubasendiribarurecommend
Sajalah nak share benda bagus... hakak mmg akan bagun pukul 12tgh mlm..3pg and 5pg utk pam susu...tu blom campur time si abg or si adik terjaga nak susu ..bayangkan mmg xckup tdo kan?penat tu jgn ckp la...tp demi 2 ketul H ku gagahi jua...so stiap kali otw pegi keja hakak mesti membuta dlm kereta... TAPI.......since minum air nie..hakak rasa fresh je...kurang rasa penat tu.. paling best smlm hakak timbang turun la 1kg...tu baru 2 botol hakak balun...hahaha.. Tu jela nk story...nak details lagi PM hakak... 😎 http://www.wasap.my/+60133996107 Btw....hakak xkan recommend klu hakak sendiri x try...so dh try bru berani nk share kat hangpa.. 😚 #juskunyitmalika  #jusmalika  #juskunyit  #dahcubasendiribarurecommend 
Sajalah nak share benda bagus... hakak mmg akan bagun pukul 12tgh mlm..3pg and 5pg utk pam susu...tu blom campur time si abg or si adik terjaga nak susu ..bayangkan mmg xckup tdo kan?penat tu jgn ckp la...tp demi 2 ketul H ku gagahi jua...so stiap kali otw pegi keja hakak mesti membuta dlm kereta... TAPI.......since minum air nie..hakak rasa fresh je...kurang rasa penat tu.. paling best smlm hakak timbang turun la 1kg...tu baru 2 botol hakak balun...hahaha.. Tu jela nk story...nak details lagi PM hakak... 😎

http://www.wasap.my/+60133996107

Btw....hakak xkan recommend klu hakak sendiri x try...so dh try bru berani nk share kat hangpa.. 😚

#juskunyitmalika #jusmalika #juskunyit #dahcubasendiribarurecommend
Sajalah nak share benda bagus... hakak mmg akan bagun pukul 12tgh mlm..3pg and 5pg utk pam susu...tu blom campur time si abg or si adik terjaga nak susu ..bayangkan mmg xckup tdo kan?penat tu jgn ckp la...tp demi 2 ketul H ku gagahi jua...so stiap kali otw pegi keja hakak mesti membuta dlm kereta... TAPI.......since minum air nie..hakak rasa fresh je...kurang rasa penat tu.. paling best smlm hakak timbang turun la 1kg...tu baru 2 botol hakak balun...hahaha.. Tu jela nk story...nak details lagi PM hakak... 😎 http://www.wasap.my/+60133996107 Btw....hakak xkan recommend klu hakak sendiri x try...so dh try bru berani nk share kat hangpa.. 😚 #juskunyitmalika  #jusmalika  #juskunyit  #dahcubasendiribarurecommend 
Alahai kak saya beli cik pentyliner bertaun2 dah,tapi tak jugak sembuh2 keputihan saya 😔

Ofcourse la dek,sbb pantyliner tu hny menampung ja keputihan dek tu,bukannya merawat kurangkan keputihan kita dari dalam

Klu rasa rimas dan nak rawat keputihan adek tu,try ikhtiar minum air herba Malika kami sbb alhamdulillah cust cust kami lepas amal minum ja dpt rsa keputihan berkurang kurang gatal gatal dan kurang bau bauan akibat keputihan yg busuk tu

Dan mereka juga dah bebas dari mbeli panty piner dan juga bebas dari penyakit keputihan
Jimat duit bdn pun lebih sehat n selesa 👍

Whatsapp👉👉0175664858

#juskunyit #jusmalika
#Seremban
Alahai kak saya beli cik pentyliner bertaun2 dah,tapi tak jugak sembuh2 keputihan saya 😔 Ofcourse la dek,sbb pantyliner tu hny menampung ja keputihan dek tu,bukannya merawat kurangkan keputihan kita dari dalam Klu rasa rimas dan nak rawat keputihan adek tu,try ikhtiar minum air herba Malika kami sbb alhamdulillah cust cust kami lepas amal minum ja dpt rsa keputihan berkurang kurang gatal gatal dan kurang bau bauan akibat keputihan yg busuk tu Dan mereka juga dah bebas dari mbeli panty piner dan juga bebas dari penyakit keputihan Jimat duit bdn pun lebih sehat n selesa 👍 Whatsapp👉👉0175664858 #juskunyit  #jusmalika  #Seremban 
KULIT LEBIH CERAH & NAMPAK URAT HIJAU 😍😱.....
.
.
.
.
WOW❗SELEPAS consume 4 biji 'GlittzGlow'... lepas ni janji tak cari yg lain 😘
.
#Glittzglow #putihgebu #onlineshop 
#dianzvitanin #glowing #bazarkecantikan #juskunyit #detox #gebugebassatubadan #kcolly #fattzura #vitaminc #shaklee #aurainsta #parutpudar #jerawathilang #sariyanti #bestseller #dermatic #perlashine #muabella #aurawhite #ctdk #putihpink #ufora #kolegen #jeragat #malaysia #kekasihpaksarela #cocoglow
KULIT LEBIH CERAH & NAMPAK URAT HIJAU 😍😱..... . . . . WOW❗SELEPAS consume 4 biji 'GlittzGlow'... lepas ni janji tak cari yg lain 😘 . #Glittzglow  #putihgebu  #onlineshop  #dianzvitanin  #glowing  #bazarkecantikan  #juskunyit  #detox  #gebugebassatubadan  #kcolly  #fattzura  #vitaminc  #shaklee  #aurainsta  #parutpudar  #jerawathilang  #sariyanti  #bestseller  #dermatic  #perlashine  #muabella  #aurawhite  #ctdk  #putihpink  #ufora  #kolegen  #jeragat  #malaysia  #kekasihpaksarela  #cocoglow 
🍂SUSU MARYAM (15 sachet)🍂
.
MEMPUNYAI 3 PERISA dan 3 FUNGSI
1.COKLAT - khas untuk MINDA
2.STRAWBERRY - khas untuk KULIT
3.ORIGINAL - khas untuk ANTIBODI
.
KEBAIKAN
🍀Diekstrak dengan makanan sunnah seperti kurma
🍀khas untuk minda dan memberikan tenaga
🍀Meningkatkan sistem imunisasi
🍀Membantu menambah air susu ibu
🍀Meningkatkan paras HB ibu mengandung
🍀Mengimbangi kandungan gula dalam darah
🍀Untuk mencantikkan kulit
🍀Mengekalkan kecantikan kulit - awet muda
🍀Minuman SESUAI untuk seisi keluarga dari baby sehingga ke atok moyang
🍀Ibu mengandung, ibu menyusu, ibu dalam pantang semua boleh nikmati keenakan SUSU MARYAM
.
✅Ready Stock
🚚Fast Delivery
🚫Exclude Postage
📲Whatsapp +60184003309
.

#jamunenek #jamunenekhq #jamunenekmurah #jamunenekviral #jamunenenkborong #jamunenekmeletop #jamunenekmalaysia #jamunenekkkm #jamunenekrapatplus #jamunenekfiti #jamuneneksangsuria #jamunenekjusdetok #lemonex #airlemon #airdetox #ubatkurus #jamukurus #jamutradisonal #jamumoden #sayajual #sayajualbag #dtrim #beautea #pureslim7d
#airlemon #juskunyit #teameijarichempire
#teamcikrosjn
🍂SUSU MARYAM (15 sachet)🍂 . MEMPUNYAI 3 PERISA dan 3 FUNGSI 1.COKLAT - khas untuk MINDA 2.STRAWBERRY - khas untuk KULIT 3.ORIGINAL - khas untuk ANTIBODI . KEBAIKAN 🍀Diekstrak dengan makanan sunnah seperti kurma 🍀khas untuk minda dan memberikan tenaga 🍀Meningkatkan sistem imunisasi 🍀Membantu menambah air susu ibu 🍀Meningkatkan paras HB ibu mengandung 🍀Mengimbangi kandungan gula dalam darah 🍀Untuk mencantikkan kulit 🍀Mengekalkan kecantikan kulit - awet muda 🍀Minuman SESUAI untuk seisi keluarga dari baby sehingga ke atok moyang 🍀Ibu mengandung, ibu menyusu, ibu dalam pantang semua boleh nikmati keenakan SUSU MARYAM . ✅Ready Stock 🚚Fast Delivery 🚫Exclude Postage 📲Whatsapp +60184003309 . #jamunenek  #jamunenekhq  #jamunenekmurah  #jamunenekviral  #jamunenenkborong  #jamunenekmeletop  #jamunenekmalaysia  #jamunenekkkm  #jamunenekrapatplus  #jamunenekfiti  #jamuneneksangsuria  #jamunenekjusdetok  #lemonex  #airlemon  #airdetox  #ubatkurus  #jamukurus  #jamutradisonal  #jamumoden  #sayajual  #sayajualbag  #dtrim  #beautea  #pureslim7d  #airlemon  #juskunyit  #teameijarichempire  #teamcikrosjn 
🍂JAMU NENEK FIT I (50 kapsul)🍂
.
LULUS KKM
.
KELEBIHAN JAMU NENEK FIT I PLUS
🌸 Untuk menurunkan kolestrol, lemak, racun, toksik, air, angin, lendir dalam badan.
🌸 Membuang lemak yg tidak diingini dlm badan dan meninggalkn lemak y optimum bagi tubuh bdn
🌸 Membuatkan badan rasa cergas, ringan, kulit makin berseri dan kurus dgn sekata
🌸 Diformulasi dr extrak sena, halia, kunyit, serai, jintan, inai mekah dan pelbagai herb yg bertindak menguruskan badan, mengecilkan badan.
🌸 Membuang toksin-toksin secara berkala & mengandungi antioksida y tinggi bagi mengekalkn keremajaan kulit & badan
.

Cara Penggunaan
1. Dimulakan dengan Bismillah (3x) serta selawat (3x) ke atas Nabi
2. Makan 4-5 biji kapsul sehari selepas makan
3. Boleh diambil semasa haid
4. Boleh diambil bersama supplement lain
.
✅Ready Stock
🚚Fast Delivery
🚫Exclude Postage
📲Whatsapp +60184003309
.

#jamunenek #jamunenekhq #jamunenekmurah #jamunenekviral #jamunenenkborong #jamukacipmalam #jamungosek #jamuratumalaya #jamutunteja #jamunenekmeletop #jamunenekmalaysia #jamunenekkkm #jamunenekrapatplus #jamunenekfiti #jamuneneksangsuria #jamunenekjusdetok #lemonex #airlemon #airdetox #ubatkurus #jamutradisonal #jamumoden #sayajual #sayajualbag #dtrim #pureslim7d
#airlemon #juskunyit #teameijarichempire
#teamcikrosjn
🍂JAMU NENEK FIT I (50 kapsul)🍂 . LULUS KKM . KELEBIHAN JAMU NENEK FIT I PLUS 🌸 Untuk menurunkan kolestrol, lemak, racun, toksik, air, angin, lendir dalam badan. 🌸 Membuang lemak yg tidak diingini dlm badan dan meninggalkn lemak y optimum bagi tubuh bdn 🌸 Membuatkan badan rasa cergas, ringan, kulit makin berseri dan kurus dgn sekata 🌸 Diformulasi dr extrak sena, halia, kunyit, serai, jintan, inai mekah dan pelbagai herb yg bertindak menguruskan badan, mengecilkan badan. 🌸 Membuang toksin-toksin secara berkala & mengandungi antioksida y tinggi bagi mengekalkn keremajaan kulit & badan . Cara Penggunaan 1. Dimulakan dengan Bismillah (3x) serta selawat (3x) ke atas Nabi 2. Makan 4-5 biji kapsul sehari selepas makan 3. Boleh diambil semasa haid 4. Boleh diambil bersama supplement lain . ✅Ready Stock 🚚Fast Delivery 🚫Exclude Postage 📲Whatsapp +60184003309 . #jamunenek  #jamunenekhq  #jamunenekmurah  #jamunenekviral  #jamunenenkborong  #jamukacipmalam  #jamungosek  #jamuratumalaya  #jamutunteja  #jamunenekmeletop  #jamunenekmalaysia  #jamunenekkkm  #jamunenekrapatplus  #jamunenekfiti  #jamuneneksangsuria  #jamunenekjusdetok  #lemonex  #airlemon  #airdetox  #ubatkurus  #jamutradisonal  #jamumoden  #sayajual  #sayajualbag  #dtrim  #pureslim7d  #airlemon  #juskunyit  #teameijarichempire  #teamcikrosjn 
TAHUKAH ANDA SEBENARNYA UNTUK CANTIK ITU ADALAH MURAH?
.
.
.
.
.
Ada antara mereka sanggup berhabisan ribuan ringgit semata-mata untuk cantik, tetapi kalau untuk CANTIK, PUTIH BERSERI dgn harga RM69 berbaloi-baloi2 tak?
.
#Glittzglow #putihgebu #onlineshop 
#dianzvitanin #glowing #bazarkecantikan #juskunyit #detox #gebugebassatubadan #kcolly #fattzura #vitaminc #shaklee #aurainsta #parutpudar #jerawathilang #sayajual #bestseller #dermatic #perlashine #muabella #aurawhite #ctdk #putihpink #ufora #kolegen #jeragat #malaysia #kekasihpaksarela #cocoglow
TAHUKAH ANDA SEBENARNYA UNTUK CANTIK ITU ADALAH MURAH? . . . . . Ada antara mereka sanggup berhabisan ribuan ringgit semata-mata untuk cantik, tetapi kalau untuk CANTIK, PUTIH BERSERI dgn harga RM69 berbaloi-baloi2 tak? . #Glittzglow  #putihgebu  #onlineshop  #dianzvitanin  #glowing  #bazarkecantikan  #juskunyit  #detox  #gebugebassatubadan  #kcolly  #fattzura  #vitaminc  #shaklee  #aurainsta  #parutpudar  #jerawathilang  #sayajual  #bestseller  #dermatic  #perlashine  #muabella  #aurawhite  #ctdk  #putihpink  #ufora  #kolegen  #jeragat  #malaysia  #kekasihpaksarela  #cocoglow 
Jus Dara Kencang

Anda sedang berikhtiar utk hamil?
Insha Allah dgn pengambilan konsistan JDK dpt bantu menstabilkan hormon, sekaligus memberi lebih peluang utk anda hamil 💖

RM25 exc postage

DM/Whatsapp 0192783038 utk order

#jusdarakencang #jdk #jusawetmuda #ubatkurus #juskunyit #jusketat #jusmantap #bazaarpaknil #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitcerah #ubatbuasir #ubatsembelit #breastfirming #payudarategang #sakitlutut #sakitbadan #mudahhamil #ikhtiarhamil #supplementhamil
Jus Dara Kencang Anda sedang berikhtiar utk hamil? Insha Allah dgn pengambilan konsistan JDK dpt bantu menstabilkan hormon, sekaligus memberi lebih peluang utk anda hamil 💖 RM25 exc postage DM/Whatsapp 0192783038 utk order #jusdarakencang  #jdk  #jusawetmuda  #ubatkurus  #juskunyit  #jusketat  #jusmantap  #bazaarpaknil  #ubatjerawat  #ubatjeragat  #kulitcerah  #ubatbuasir  #ubatsembelit  #breastfirming  #payudarategang  #sakitlutut  #sakitbadan  #mudahhamil  #ikhtiarhamil  #supplementhamil 
MULA-MULA SAYA INGAT TIPU JE SEMUA NI😏, TAPIIIII.. bila try sendiri, EH❗BERKESAN❗😄😎 weee GEMBIRA SUNGGUH WEYYY 😍
.
.
.
.
Nak tengok? ni lah  testimoni dari pengguna yang dah guna ⤵️
.
#Glittzglow #putihgebu #onlineshop 
#dianzvitanin #glowing #bazarkecantikan #juskunyit #detox #gebugebassatubadan #kcolly #fattzura #vitaminc #shaklee #aurainsta #parutpudar #jerawathilang #sayajual #bestseller #dermatic #perlashine #muabella #aurawhite #ctdk #putihpink #ufora #kolegen #jeragat #malaysia #kekasihpaksarela #cocoglow
MULA-MULA SAYA INGAT TIPU JE SEMUA NI😏, TAPIIIII.. bila try sendiri, EH❗BERKESAN❗😄😎 weee GEMBIRA SUNGGUH WEYYY 😍 . . . . Nak tengok? ni lah testimoni dari pengguna yang dah guna ⤵️ . #Glittzglow  #putihgebu  #onlineshop  #dianzvitanin  #glowing  #bazarkecantikan  #juskunyit  #detox  #gebugebassatubadan  #kcolly  #fattzura  #vitaminc  #shaklee  #aurainsta  #parutpudar  #jerawathilang  #sayajual  #bestseller  #dermatic  #perlashine  #muabella  #aurawhite  #ctdk  #putihpink  #ufora  #kolegen  #jeragat  #malaysia  #kekasihpaksarela  #cocoglow 
Ramai yg ingin mencuba #juskunyit #Asli