an online Instagram web viewer

#juskunyit medias

Photos

💋JUS KUNYIT PILIHAN RAMAI
💋JUS KUNYIT MALIKA
💋JUS KUNYIT WARISAN TURUN TEMURUN

Jus Kunyit Malika mengandungi herba terpilih bertindak untuk membaik pulih dalaman wanita seperti KEPUTIHAN, HAID TAK TERATUR, LUKA LEPAS BERSALIN & BAIK UNTUK IBU YANG MENYUSU,MENYIHATKAN BADAN DAN BERTENAGA sepanjang hari
.
Salah satu produk  RAHSIA WANITA yang sedang MELETUP di pasaran kerana keberkesanan dan harga yang mampu milik.
.
Didalamnya terdapat pelbagai kebaikan yang dapat membantu pelbagai masalah dalaman wanita sekarang.

Rasanya yang sedap dan murah membuatkan JUS KUNYIT MALIKA menjadi pilihan utama wanita.
.
Antara Kebaikkan JUS KUNYIT MALIKA🔽🔽🔽 ▶ Merawat masalah keputihan melampau & berbau ▶ Menyelesaikan masalah PERIOD TAK TERATUR ▶ Mengurangkan masalah sakit senggugut ▶ Bertenaga sepanjang hari ▶ Membantu mengetatkan & menganjalkan vagina ▶ Membantu meningkatkan pengeluaran susu (bagi ibu yang menyusu badan) ▶ Mengurangkan segugut ▶ Merawat Kencing Manis ▶ Menurunkan Kolestrol & Darah Tinggi

SEBOTOL RM28
2 BOTOL RM50
POS RM8 SM/RM12 SS

Berminat whatsup 0194716384
#juskunyit 
#juskunyitmalika
#juskunyitpilihanramai
#1001khasiat
#codareaalorsetar
#kosmetikkedah
💋JUS KUNYIT PILIHAN RAMAI 💋JUS KUNYIT MALIKA 💋JUS KUNYIT WARISAN TURUN TEMURUN Jus Kunyit Malika mengandungi herba terpilih bertindak untuk membaik pulih dalaman wanita seperti KEPUTIHAN, HAID TAK TERATUR, LUKA LEPAS BERSALIN & BAIK UNTUK IBU YANG MENYUSU,MENYIHATKAN BADAN DAN BERTENAGA sepanjang hari . Salah satu produk RAHSIA WANITA yang sedang MELETUP di pasaran kerana keberkesanan dan harga yang mampu milik. . Didalamnya terdapat pelbagai kebaikan yang dapat membantu pelbagai masalah dalaman wanita sekarang. Rasanya yang sedap dan murah membuatkan JUS KUNYIT MALIKA menjadi pilihan utama wanita. . Antara Kebaikkan JUS KUNYIT MALIKA🔽🔽🔽 ▶ Merawat masalah keputihan melampau & berbau ▶ Menyelesaikan masalah PERIOD TAK TERATUR ▶ Mengurangkan masalah sakit senggugut ▶ Bertenaga sepanjang hari ▶ Membantu mengetatkan & menganjalkan vagina ▶ Membantu meningkatkan pengeluaran susu (bagi ibu yang menyusu badan) ▶ Mengurangkan segugut ▶ Merawat Kencing Manis ▶ Menurunkan Kolestrol & Darah Tinggi SEBOTOL RM28 2 BOTOL RM50 POS RM8 SM/RM12 SS Berminat whatsup 0194716384 #juskunyit  #juskunyitmalika  #juskunyitpilihanramai  #1001khasiat  #codareaalorsetar  #kosmetikkedah 
pink saya punya 😍
biru awak punya 😍

saling melengkapi antara satu sama lain barulah rumah tangga semakin bahagia...☺ LELAKI SP - utk lelaki sejati yg mementingkan kesihatan agar sentiasa sihat walau seharian bekerja

RAPAT PLUS - utk wanita yg mementingkan kesihatan dalaman agar tampil sihat dan cergas

#sayajualjamu #sayajual #jamu #jamukurus #jamunenek #juskunyit #jamunenekmurah #jamunenekmeletop
#jamunenek #jamunenekmurah #jamunenekoriginal #jamunenekmalaysia #jamumoden #jamutradisional #jamukemut #sayajual #sayjualonline #sayajualmurah #sale2017 #rayakorban2017 #candybuffet #jamumakdara #mekkemut #jamumahkotaperawan #jamuneneksangsuria #jamunenekrapatplus #jamunenekfiti #jamunenekhq #perawanwash #jamunenekperawanwash
#jamu #jamukurus #juskunyit #jamunenek #jamunenekmurah  #jamunenekmeletop
#CikrosJN
#EijaRichEmpireJN
pink saya punya 😍 biru awak punya 😍 saling melengkapi antara satu sama lain barulah rumah tangga semakin bahagia...☺ LELAKI SP - utk lelaki sejati yg mementingkan kesihatan agar sentiasa sihat walau seharian bekerja RAPAT PLUS - utk wanita yg mementingkan kesihatan dalaman agar tampil sihat dan cergas #sayajualjamu  #sayajual  #jamu  #jamukurus  #jamunenek  #juskunyit  #jamunenekmurah  #jamunenekmeletop  #jamunenek  #jamunenekmurah  #jamunenekoriginal  #jamunenekmalaysia  #jamumoden  #jamutradisional  #jamukemut  #sayajual  #sayjualonline  #sayajualmurah  #sale2017  #rayakorban2017  #candybuffet  #jamumakdara  #mekkemut  #jamumahkotaperawan  #jamuneneksangsuria  #jamunenekrapatplus  #jamunenekfiti  #jamunenekhq  #perawanwash  #jamunenekperawanwash  #jamu  #jamukurus  #juskunyit  #jamunenek  #jamunenekmurah  #jamunenekmeletop  #CikrosJN  #EijaRichEmpireJN 
#Repost @azsrbeauty2 (@get_repost)
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 💋
#jamukencurgold #jamusedapmalam #jamusurutayu #jamuyounggold #jamubidankampung #jelitapro5in1 #jushidayah #juskunyit #jerslinoil #jamusedapmalamoriginal #jamusedapmalamxtrarapat #jusnusantara #pamoga #pamogaquputeh #pamogaoriginal #jusnusantaraoriginal #mahabbahgammaplus #gammaplus #gammaplusoriginal
#Repost  @azsrbeauty2 (@get_repost) ・・・ All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage. Order and details WHATSAPP : 0182913320 💋 #jamukencurgold  #jamusedapmalam  #jamusurutayu  #jamuyounggold  #jamubidankampung  #jelitapro5in1  #jushidayah  #juskunyit  #jerslinoil  #jamusedapmalamoriginal  #jamusedapmalamxtrarapat  #jusnusantara  #pamoga  #pamogaquputeh  #pamogaoriginal  #jusnusantaraoriginal  #mahabbahgammaplus  #gammaplus  #gammaplusoriginal 
#Repost @azsrbeauty (@get_repost)
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 💋
#jamukencurgold #jamusedapmalam #jamusurutayu #jamuyounggold #jamubidankampung #jelitapro5in1 #jushidayah #juskunyit #jerslinoil #jamusedapmalamoriginal #jamusedapmalamxtrarapat #jusnusantara #pamoga #pamogaquputeh #pamogaoriginal #jusnusantaraoriginal #vasia #vasiaplatinumdrink #vasialadiescollagen #vasiaoriginal #vasiaplatinumdrinkoriginal
#Repost  @azsrbeauty (@get_repost) ・・・ All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage. Order and details WHATSAPP : 0182913320 💋 #jamukencurgold  #jamusedapmalam  #jamusurutayu  #jamuyounggold  #jamubidankampung  #jelitapro5in1  #jushidayah  #juskunyit  #jerslinoil  #jamusedapmalamoriginal  #jamusedapmalamxtrarapat  #jusnusantara  #pamoga  #pamogaquputeh  #pamogaoriginal  #jusnusantaraoriginal  #vasia  #vasiaplatinumdrink  #vasialadiescollagen  #vasiaoriginal  #vasiaplatinumdrinkoriginal 
*Jus kunyit fairiqa* 🌷🌷🌷 membantu merawat dalaman dan luaran anda.
⚘ Awet Muda
⚘Buang angin dalam badan
⚘melegakan sengal2 badan, lesu badan
⚘melancarkan kitaran haid
⚘melancarkan peredaran darah
⚘menstabilkan hormon
⚘meningkatkan kesuburan
⚘merapat/memulihkan MISS V
⚘merawat kentut vagina
⚘merawat rahim
⚘Melawaskan pembuangan air besar
⚘Detox

Rasa? 👍👍👍👍.. *masam2 manis dan sedikit bergas*

Jom sihat & cantik secara semula jadi 🌱💯 dari bahan organik.
🌱Produk homemade. 🌱Tiada pengawet dan tiada perisa tambahan
🌱InshaaAllah tiada kesan sampingan. 🐝Kami hanya membantu, Allah yang menyembuhkan tiap-tiap penyakit🐝 
www.wasap.my/60129243185

#juskunyitfairiqa #jamupremiumquality
#jusuntukwanita #jamupikatsuami
#jusuntuklelaki #jamu #jamuseripengantin #jamutradisional
#cantikluardalam #jamubidankampung
#jushomemade #juskunyit #ubatkuat #ubatkurussgtberkesan
*Jus kunyit fairiqa* 🌷🌷🌷 membantu merawat dalaman dan luaran anda. ⚘ Awet Muda ⚘Buang angin dalam badan ⚘melegakan sengal2 badan, lesu badan ⚘melancarkan kitaran haid ⚘melancarkan peredaran darah ⚘menstabilkan hormon ⚘meningkatkan kesuburan ⚘merapat/memulihkan MISS V ⚘merawat kentut vagina ⚘merawat rahim ⚘Melawaskan pembuangan air besar ⚘Detox Rasa? 👍👍👍👍.. *masam2 manis dan sedikit bergas* Jom sihat & cantik secara semula jadi 🌱💯 dari bahan organik. 🌱Produk homemade. 🌱Tiada pengawet dan tiada perisa tambahan 🌱InshaaAllah tiada kesan sampingan. 🐝Kami hanya membantu, Allah yang menyembuhkan tiap-tiap penyakit🐝 www.wasap.my/60129243185 #juskunyitfairiqa  #jamupremiumquality  #jusuntukwanita  #jamupikatsuami  #jusuntuklelaki  #jamu  #jamuseripengantin  #jamutradisional  #cantikluardalam  #jamubidankampung  #jushomemade  #juskunyit  #ubatkuat  #ubatkurussgtberkesan 
🌸🌿Jom Cantik dengan n'shazz Booster Whitening 🌿🌸 . ❤READY STOCK❤ 💋 Memutihkan kulit 5× ganda daripada kulit asal
💋 Menghilangkan parut lama . 💋 Tidak ada kesan sampingan .
💋 Mengecutkan jerawat .
💋 Menyingkirkan toksin dlm badan .
💋 Lebih gebu,lembab & tegang .
💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
💋 Sesuai juga untk ibu menyusu bayi .
🍀 Satu botol tahan satu bulan .
🎀 1 biji untk 4 hari .
🌺LULUS KKM

RM45

Dm/whatsapp 0175431027
.
#nshazzbeauty #nshazzboosterwhiteningmurah #nnshazbeautyboosterwhitening #whiteningbooster #whiteningboostermurah #whiteningboosterborong #whiteningboostershhaz #nshazzbeautybooster #pillputih  #nshhabeauty #nshhazbeauty #nshhazbeauty #nshhazbeautyboosterwhitening #nshhaz #nsshazwhitening
#viral #igshopmalaysiamurah #lotionkurus #lida #borongmurah #vcare #veviousserumajaib #dmsoriginalmurah #kopimonatox #kopiboomzmurah #igshopmalaysiamurah #showercream #mandianherba #juskunyit #wangianlelaki #nshhazwhitening
🌸🌿Jom Cantik dengan n'shazz Booster Whitening 🌿🌸 . ❤READY STOCK❤ 💋 Memutihkan kulit 5× ganda daripada kulit asal 💋 Menghilangkan parut lama . 💋 Tidak ada kesan sampingan . 💋 Mengecutkan jerawat . 💋 Menyingkirkan toksin dlm badan . 💋 Lebih gebu,lembab & tegang . 💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag . 💋 Sesuai juga untk ibu menyusu bayi . 🍀 Satu botol tahan satu bulan . 🎀 1 biji untk 4 hari . 🌺LULUS KKM RM45 Dm/whatsapp 0175431027 . #nshazzbeauty  #nshazzboosterwhiteningmurah  #nnshazbeautyboosterwhitening  #whiteningbooster  #whiteningboostermurah  #whiteningboosterborong  #whiteningboostershhaz  #nshazzbeautybooster  #pillputih  #nshhabeauty  #nshhazbeauty  #nshhazbeauty  #nshhazbeautyboosterwhitening  #nshhaz  #nsshazwhitening  #viral  #igshopmalaysiamurah  #lotionkurus  #lida  #borongmurah  #vcare  #veviousserumajaib  #dmsoriginalmurah  #kopimonatox  #kopiboomzmurah  #igshopmalaysiamurah  #showercream  #mandianherba  #juskunyit  #wangianlelaki  #nshhazwhitening 
Alhamdulillah..testimoni jamu detox pecah lemak by midy lagi🔥🔥💦💦 .

Baru 2 kali je makan jamu detox ni tau!! Period yg 6 bulan tak dtg tu alhamdulillah.. Dtg balik, syukur dgn izin allah
.jamu detox ni membantu melawaskan period dan keluarkan segala toksik dlm bdn.. Bdn ringan..body pun boleh selim taw! . 💥💥 .

Jgn risau ya,jamu detox pecah lemak  by midy ni tidak bhya pun ya.. Bahannya dari💯 herba organik ! Tiada simptom2 yg bhya pun! Nk tny lebih details tentang jamu detox ni? Nak mida guide x?? Meh whatsapp mida lelaju 0127569050. Inshaallah memg tak rugi.😍😘😘 .

#kosmetikjenamasendiri #juskunyit #cantik #viral#tablet #foundation #glitter #malaysia #wanita#meletop #whiteningbooster #serum#serbukvitaminc #serbukpemutih #neelofa#produkjenamasendiri #glowglowing#capsulmutiara #skincare #okaya #slimmingdetox#whiteninginjection #slimminginjection #lipmatte#redvelvetdrama #iflawles #detox #titiancinta#supplier #redvelvet
Alhamdulillah..testimoni jamu detox pecah lemak by midy lagi🔥🔥💦💦 . Baru 2 kali je makan jamu detox ni tau!! Period yg 6 bulan tak dtg tu alhamdulillah.. Dtg balik, syukur dgn izin allah .jamu detox ni membantu melawaskan period dan keluarkan segala toksik dlm bdn.. Bdn ringan..body pun boleh selim taw! . 💥💥 . Jgn risau ya,jamu detox pecah lemak by midy ni tidak bhya pun ya.. Bahannya dari💯 herba organik ! Tiada simptom2 yg bhya pun! Nk tny lebih details tentang jamu detox ni? Nak mida guide x?? Meh whatsapp mida lelaju 0127569050. Inshaallah memg tak rugi.😍😘😘 . #kosmetikjenamasendiri  #juskunyit  #cantik  #viral #tablet  #foundation  #glitter  #malaysia  #wanita #meletop  #whiteningbooster  #serum #serbukvitaminc  #serbukpemutih  #neelofa #produkjenamasendiri  #glowglowing #capsulmutiara  #skincare  #okaya  #slimmingdetox #whiteninginjection  #slimminginjection  #lipmatte #redvelvetdrama  #iflawles  #detox  #titiancinta #supplier  #redvelvet 
Lama tak selpie ngan cik malika,malam nie boh satu,ni ja supplement che fida duk amalkan untuk kesihatan & kecantikan dalaman & luaran setahun lebih dah duk setia ngan cik malika 
#juskunyit #juskunyitmalika #juskesihatan #juskecantikan #juskunyit
🍹 Minum Minum Cun 👸
🍹 Minum Minum Sihat 💪
.
.
Dengan amal Jamu Berherba 👇 💋 Jus Kunyit Whoda
💋 Jus Mascoolin
💋 Lulur Ploles
💋 Whodetox .
.
Berminat utk order 👇
Pm/wasap 0169836162

#juskunyit #juskunyitwhoda #juswhoda
🍹 Minum Minum Cun 👸 🍹 Minum Minum Sihat 💪 . . Dengan amal Jamu Berherba 👇 💋 Jus Kunyit Whoda 💋 Jus Mascoolin 💋 Lulur Ploles 💋 Whodetox . . Berminat utk order 👇 Pm/wasap 0169836162 #juskunyit  #juskunyitwhoda  #juswhoda 
KEBAIKAN JUS KUNYIT MALIKA UNTUK IBU LEPAS BERSALIN

#bagus untuk mempercepatkan rahim mengecut dan kembali ke bentuk asal

#antioksida yang tinggi melancarkan peredaran darah dalam badan

#mengembalikan seri wajah ibu lepas bersalin

#menghilangkan sakit2 badan lepas bersalin

#memperbanyakkan susu badan

#mengempiskan perut dengan cepat

#memberi tenaga kepada ibu lepas bersalin

#luka bersalin cepat sembuh

#berat badan cepat turun dan langsingkan bentuk badan

berminat boleh pm@whassap

http://www.wasap.my/60102611209

#JusKunyitMalika #juskunyit #bazaarpaknil #gerobok_melati
KEBAIKAN JUS KUNYIT MALIKA UNTUK IBU LEPAS BERSALIN #bagus  untuk mempercepatkan rahim mengecut dan kembali ke bentuk asal #antioksida  yang tinggi melancarkan peredaran darah dalam badan #mengembalikan  seri wajah ibu lepas bersalin #menghilangkan  sakit2 badan lepas bersalin #memperbanyakkan  susu badan #mengempiskan  perut dengan cepat #memberi  tenaga kepada ibu lepas bersalin #luka  bersalin cepat sembuh #berat  badan cepat turun dan langsingkan bentuk badan berminat boleh pm@whassap http://www.wasap.my/60102611209 #JusKunyitMalika  #juskunyit  #bazaarpaknil  #gerobok_melati 
Alhamdulillah.. Syukur kwn2 pun terkejut dgn perubahan cust ni.. Inshaallah.. Memg tak rugi cuba jamu detox,sbb ainya jamu yg berasaskan organik dan tidak bahaya,tiada simptom2 negatif pun.. .

Toksik bnyk.,setiap pagi akan membuang.. Keluarkan toksik,yang period tak teratur pun inshaallah membantu.. Bnyk sgt testimoni period yang tak dtg berbulan tu dtg balik dgn hnya consume jamu detox ni.. Jom nak order?? Boleh whatsapp mida ya..nt mida guide cara makan yg berkesan..inshaallah..😍😘😘 Jom whatsapp 0127569050 .

#kosmetikjenamasendiri #juskunyit #cantik #viral#tablet #foundation #glitter #malaysia #wanita#meletop #whiteningbooster #serum#serbukvitaminc #serbukpemutih #neelofa#produkjenamasendiri #glowglowing#capsulmutiara #skincare #okaya #slimmingdetox#whiteninginjection #slimminginjection #lipmatte#redvelvetdrama #iflawles #detox #titiancinta#supplier #redvelvet
Alhamdulillah.. Syukur kwn2 pun terkejut dgn perubahan cust ni.. Inshaallah.. Memg tak rugi cuba jamu detox,sbb ainya jamu yg berasaskan organik dan tidak bahaya,tiada simptom2 negatif pun.. . Toksik bnyk.,setiap pagi akan membuang.. Keluarkan toksik,yang period tak teratur pun inshaallah membantu.. Bnyk sgt testimoni period yang tak dtg berbulan tu dtg balik dgn hnya consume jamu detox ni.. Jom nak order?? Boleh whatsapp mida ya..nt mida guide cara makan yg berkesan..inshaallah..😍😘😘 Jom whatsapp 0127569050 . #kosmetikjenamasendiri  #juskunyit  #cantik  #viral #tablet  #foundation  #glitter  #malaysia  #wanita #meletop  #whiteningbooster  #serum #serbukvitaminc  #serbukpemutih  #neelofa #produkjenamasendiri  #glowglowing #capsulmutiara  #skincare  #okaya  #slimmingdetox #whiteninginjection  #slimminginjection  #lipmatte #redvelvetdrama  #iflawles  #detox  #titiancinta #supplier  #redvelvet 
7 SEBAB KENAPA BERAT ANDA TAK TURUN.

1. Sarapan anda tidak sihat. - Bijirin, biskut dan m**o bukan contoh sarapan sihat. Bijirin, m**o dan biskut, mengandungi lemak dan gula yang tinggi.
.
2. Tidak minum air secukupnya. - Anda kurang makan dan juga kurang minum air masak. Untuk tahu badan anda cukup air atau tidak, cukup sekadar berpandukan warna urin, urin warna jernih tanda badan anda cukup air.
.
3. Minum soda dan air manis. - Minuman-minuman ini masih mengandungi gula yang tinggi.
.
4. Bersenam dengan perut kosong. - Badan perlukan nutrisi dari makanan untuk membakar kalori. Jadi ambil lah healthy snack sebelum dan selepas bersenam.
.
5. Makan makanan tinggi kalori selepas bersenam. - Anda merasa terlalu lapar selepas bersenam dan menggunakan alasan sudah bersenam untukk makan apa saja. Sedangkan senaman hanya bakar 350kalori. Anda makan 700kalori. Jadi marilah kita Berhuhuhuhu.
.
6. Stress. - Bila stress badan kita tidak akan bakar lemak, dan kita lebih cenderung untuk makan lebih banyak.
.
7. Tidak makan Nasi. - Anda menggantikan nasi dengan kuew tiaw, mee, maggi, roti putih, kerepek, biskut yang jauh lebih tinggi kandungan kalori dan lemak, Tapi tidak mengenyangkan pun. Lepas tu akan cepat lapar balik.
.
Sedikit tips.. Semoga Bermanfaat untuk semua. 😘 ✌✌ JADI JOM AMALKAN JAMU NENEK SENANG MEMBUANG DAN AKAN LEBIH MEMBANTU KADAR PENURUNAN BERAT BADAN IDEAL ANDA INGIN KAN
.
#sayajualjamu #sayajual #jamu #jamukurus #jamunenek #juskunyit #jamunenekmurah #jamunenekmeletop
#jamunenek #jamunenekmurah #jamunenekoriginal #jamunenekmalaysia #jamumoden #jamutradisional #jamukemut #sayajual #sayjualonline #sayajualmurah #sale2017 #rayakorban2017 #candybuffet #jamumakdara #mekkemut #jamumahkotaperawan #jamuneneksangsuria #jamunenekrapatplus #jamunenekfiti #jamunenekhq #perawanwash #jamunenekperawanwash
#jamu #jamukurus #juskunyit #jamunenek #jamunenekmurah  #jamunenekmeletop
#CikrosJN
#EijaRichEmpireJN
7 SEBAB KENAPA BERAT ANDA TAK TURUN. 1. Sarapan anda tidak sihat. - Bijirin, biskut dan m**o bukan contoh sarapan sihat. Bijirin, m**o dan biskut, mengandungi lemak dan gula yang tinggi. . 2. Tidak minum air secukupnya. - Anda kurang makan dan juga kurang minum air masak. Untuk tahu badan anda cukup air atau tidak, cukup sekadar berpandukan warna urin, urin warna jernih tanda badan anda cukup air. . 3. Minum soda dan air manis. - Minuman-minuman ini masih mengandungi gula yang tinggi. . 4. Bersenam dengan perut kosong. - Badan perlukan nutrisi dari makanan untuk membakar kalori. Jadi ambil lah healthy snack sebelum dan selepas bersenam. . 5. Makan makanan tinggi kalori selepas bersenam. - Anda merasa terlalu lapar selepas bersenam dan menggunakan alasan sudah bersenam untukk makan apa saja. Sedangkan senaman hanya bakar 350kalori. Anda makan 700kalori. Jadi marilah kita Berhuhuhuhu. . 6. Stress. - Bila stress badan kita tidak akan bakar lemak, dan kita lebih cenderung untuk makan lebih banyak. . 7. Tidak makan Nasi. - Anda menggantikan nasi dengan kuew tiaw, mee, maggi, roti putih, kerepek, biskut yang jauh lebih tinggi kandungan kalori dan lemak, Tapi tidak mengenyangkan pun. Lepas tu akan cepat lapar balik. . Sedikit tips.. Semoga Bermanfaat untuk semua. 😘 ✌✌ JADI JOM AMALKAN JAMU NENEK SENANG MEMBUANG DAN AKAN LEBIH MEMBANTU KADAR PENURUNAN BERAT BADAN IDEAL ANDA INGIN KAN . #sayajualjamu  #sayajual  #jamu  #jamukurus  #jamunenek  #juskunyit  #jamunenekmurah  #jamunenekmeletop  #jamunenek  #jamunenekmurah  #jamunenekoriginal  #jamunenekmalaysia  #jamumoden  #jamutradisional  #jamukemut  #sayajual  #sayjualonline  #sayajualmurah  #sale2017  #rayakorban2017  #candybuffet  #jamumakdara  #mekkemut  #jamumahkotaperawan  #jamuneneksangsuria  #jamunenekrapatplus  #jamunenekfiti  #jamunenekhq  #perawanwash  #jamunenekperawanwash  #jamu  #jamukurus  #juskunyit  #jamunenek  #jamunenekmurah  #jamunenekmeletop  #CikrosJN  #EijaRichEmpireJN 
Kenapa gebu gebas cantik berseri pengguna #JusWhoda?

Tahu tak kebanyakkan wajah dalam gambar ini adalah isteri/ibu moden yang masih mengamalkan jus tradisi turun temurun yang terbaik dari #Whoda. 
Dah ramai ibu yang berjaya hamil, wanita yang bermasalah dengan penyakit dalaman, kakak2 yang kulit kusam kini semakin cantik, adik2 yang berjaya turunkan berat badan dan ibu berpantang yang menyusukan baby dengan stok susu yang meriah.

Tak terkira feedback positif yang #whoda terima setelah 2 tahun terlibat dalam bidang ini.

Anda berminat? Pm segera sementara stok masih ada. 😉

http://www.wasap.my/60172828784

#agentwanted
#dropshipwanted
#juskunyit
#jusviral
#codjus
Kenapa gebu gebas cantik berseri pengguna #JusWhoda ? Tahu tak kebanyakkan wajah dalam gambar ini adalah isteri/ibu moden yang masih mengamalkan jus tradisi turun temurun yang terbaik dari #Whoda . Dah ramai ibu yang berjaya hamil, wanita yang bermasalah dengan penyakit dalaman, kakak2 yang kulit kusam kini semakin cantik, adik2 yang berjaya turunkan berat badan dan ibu berpantang yang menyusukan baby dengan stok susu yang meriah. Tak terkira feedback positif yang #whoda  terima setelah 2 tahun terlibat dalam bidang ini. Anda berminat? Pm segera sementara stok masih ada. 😉 http://www.wasap.my/60172828784 #agentwanted  #dropshipwanted  #juskunyit  #jusviral  #codjus 
Kenapa gebu gebas cantik berseri pengguna #JusWhoda?

Tahu tak kebanyakkan wajah dalam gambar ini adalah isteri/ibu moden yang masih mengamalkan jus tradisi turun temurun yang terbaik dari #Whoda. 
Dah ramai ibu yang berjaya hamil, wanita yang bermasalah dengan penyakit dalaman, kakak2 yang kulit kusam kini semakin cantik, adik2 yang berjaya turunkan berat badan dan ibu berpantang yang menyusukan baby dengan stok susu yang meriah.

Tak terkira feedback positif yang #whoda terima setelah 2 tahun terlibat dalam bidang ini.

Anda berminat? Pm segera sementara stok masih ada. 😉

http://www.wasap.my/60123700274

#dropshipwanted
#juskunyit
#jusviral
#codjus
#whodacheras #whodaampang #whodabangi #whodaagent #dropshipwanted #whodateamkaklyn #airkunyit #jamusedap #jamukampung #jamuhomemade #whodabatu9cheras #jamumurah
Kenapa gebu gebas cantik berseri pengguna #JusWhoda ? Tahu tak kebanyakkan wajah dalam gambar ini adalah isteri/ibu moden yang masih mengamalkan jus tradisi turun temurun yang terbaik dari #Whoda . Dah ramai ibu yang berjaya hamil, wanita yang bermasalah dengan penyakit dalaman, kakak2 yang kulit kusam kini semakin cantik, adik2 yang berjaya turunkan berat badan dan ibu berpantang yang menyusukan baby dengan stok susu yang meriah. Tak terkira feedback positif yang #whoda  terima setelah 2 tahun terlibat dalam bidang ini. Anda berminat? Pm segera sementara stok masih ada. 😉 http://www.wasap.my/60123700274 #dropshipwanted  #juskunyit  #jusviral  #codjus  #whodacheras  #whodaampang  #whodabangi  #whodaagent  #dropshipwanted  #whodateamkaklyn  #airkunyit  #jamusedap  #jamukampung  #jamuhomemade  #whodabatu9cheras  #jamumurah 
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Sarapan apa kome qheni? Che'Yong goreng pasta jer... .
.
.
.
.
#CheYong 
#sukalawa 
#IndulgeBeauty 
#scrubkelapa 
#scrubwajah 
#juskesihatanseisikeluarga 
#juskunyit 
#serumrambut
Alhamdulillah, dengan usaha mengamalkan jamu dan izin allah akhirnya hamil setelah 2 tahun mencuba 😍
.
.
#jamukunci #jamukunciextra #juskunyit #jamukunyit  #jamupremiumquality #jamukunyitasam #jamukunyitasamsirih #kesihatandalaman #kecantikanluaran #penyeriwajah #ikhtiarhamil
.
CARA KETAHUI KEADAAN RAHIM ANDA..SIHAT ATAU TIDAK
. "Badan nak guna lama"
Biasa kita dengar dan baca, namun sejauh mana kita ambil peduli tentang RAHIM KEMBANG?
.

Kesan daripada rahim kembang ialah PELUANG UNTUK HAMIL JUGA RENDAH DAN JIKA HAMIL PUN RISIKO KEGUGURAN SANGAT TINGGI. .

Macam mana nak tgk rahim kita kembang atau jatuh tu. Korang boleh check sendiri👇
.

1️⃣ Posisikan kedudukan anda baring terlentang.
.
2️⃣ Cuba rasa kedudukan perut (rahim berada dibawah pusat). Jika tiada rasa sakit apabila ditekan, kedudukan rahim adalah "BAIK"
.
3️⃣ Tekan semua kawasan bawah perut.
.
4️⃣ Jika bawah perut terasa ada seperti span atau rasa seperti lemak, itu kemungkinan "RAHIM KEMBANG"
.
5️⃣ Jika ada rasa sakit di kawasan bawah perut dan berasa sesuatu yang keras, kemungkinan anda alami "RAHIM JATUH"
.
💥So, apa result korang bila dah buat step mcm ni??
.
😍 BAIK ?
😨 RAHIM JATUH ?
😓 RAHIM KEMBANG ?
.
Ikhtiar itu perlu
.
.
#agentamirakl
#tamirajamuairkunyit 
#luarbiasa #jamu #juskunyit #airkunyit #tamirakl
. CARA KETAHUI KEADAAN RAHIM ANDA..SIHAT ATAU TIDAK . "Badan nak guna lama" Biasa kita dengar dan baca, namun sejauh mana kita ambil peduli tentang RAHIM KEMBANG? . Kesan daripada rahim kembang ialah PELUANG UNTUK HAMIL JUGA RENDAH DAN JIKA HAMIL PUN RISIKO KEGUGURAN SANGAT TINGGI. . Macam mana nak tgk rahim kita kembang atau jatuh tu. Korang boleh check sendiri👇 . 1️⃣ Posisikan kedudukan anda baring terlentang. . 2️⃣ Cuba rasa kedudukan perut (rahim berada dibawah pusat). Jika tiada rasa sakit apabila ditekan, kedudukan rahim adalah "BAIK" . 3️⃣ Tekan semua kawasan bawah perut. . 4️⃣ Jika bawah perut terasa ada seperti span atau rasa seperti lemak, itu kemungkinan "RAHIM KEMBANG" . 5️⃣ Jika ada rasa sakit di kawasan bawah perut dan berasa sesuatu yang keras, kemungkinan anda alami "RAHIM JATUH" . 💥So, apa result korang bila dah buat step mcm ni?? . 😍 BAIK ? 😨 RAHIM JATUH ? 😓 RAHIM KEMBANG ? . Ikhtiar itu perlu . . #agentamirakl  #tamirajamuairkunyit  #luarbiasa  #jamu  #juskunyit  #airkunyit  #tamirakl 
🍹 Minum Minum Cun 👸
🍹 Minum Minum Sihat 💪
.
.
Dengan amal Jamu Berherba 👇 💋 Jus Kunyit Whoda
💋 Jus Mascoolin
💋 Lulur Ploles
💋 Whodetox .
.
Berminat utk order 👇
Www.wasap.my/601122221194/whoda

#juskunyit #juskunyitkb #juskunyitkotabharu #juskunyitwhoda #juswhoda #juswhodaagenkb #whodaagenkb #whodakb
Throwback @womenfest.my with @hajar_roslin here as part of #siyfoosquad thank you for your kind support😘
Throwback @womenfest.my with @hajar_roslin here as part of #siyfoosquad  thank you for your kind support😘
Ginger everyday errday. Friday calling for ginger tea. Anyone?
Ginger everyday errday. Friday calling for ginger tea. Anyone?
❝ MURUNG DENGAN SPARE TYRE DI PINGGANG U OLLS??? ❞ .
LEMAK DI PERUT ANDA SANGAT NAKAL?? .
Tajuk kat atas ni diantara lokasi paling popular lemak berkumpul di tubuh kita.
.
So, jom kita tengok mcm mana ❝ JAMU DETOX ❞ boleh membakar LEMAK LEMAK tepu tersebut.

1.Kandungan yang ada di dalam Daun Senna antara lain: Anthraquinon, Sennosida, Glikosida Dianthrone, Naftalene Glikosida, Hidroksian Thrasen.
Daun Senna dipakai sebagai Jamu Rakyat dalam Pengobatan untuk yang Mengalami Sembelit atau Kesulitan BAB😃, juga sebagai Diet Sihat Dalam Melangsingkan Tubuh.

2. Meningkatkan Metabolisma dalam tubuh dan menyebabkan kita sentiasa kenyang.
Dan berfungsi juga sebagai Starter Metabolisme untuk membantu proses Sekresi (proses Pembuangan Kotoran dan Lemak Dalam Tubuh) sehingga berefek Melangsingkan Tubuh, Mengurangi Kolestrol, Mengecilkan Perut dan Meluruhkan Lemak bagi yang Obesitas.

3. Menurunkan Kadar Kolesterol Jahat (LDL). Daun ini mengandungi Anthraquinon yang berfungsi untuk mengurangkan kadar resapan kolesterol jahat dalam liver yang menjadi penyebab obesiti, penyakit jantung dan stroke.
.

#kosmetikjenamasendiri #juskunyit #cantik #viral#tablet #foundation #glitter #malaysia #wanita#meletop #whiteningbooster #serum#serbukvitaminc #serbukpemutih #neelofa#produkjenamasendiri #glowglowing#capsulmutiara #skincare #okaya #slimmingdetox#whiteninginjection #slimminginjection #lipmatte#redvelvetdrama #iflawles #detox #titiancinta#supplier #redvelvet
❝ MURUNG DENGAN SPARE TYRE DI PINGGANG U OLLS??? ❞ . LEMAK DI PERUT ANDA SANGAT NAKAL?? . Tajuk kat atas ni diantara lokasi paling popular lemak berkumpul di tubuh kita. . So, jom kita tengok mcm mana ❝ JAMU DETOX ❞ boleh membakar LEMAK LEMAK tepu tersebut. 1.Kandungan yang ada di dalam Daun Senna antara lain: Anthraquinon, Sennosida, Glikosida Dianthrone, Naftalene Glikosida, Hidroksian Thrasen. Daun Senna dipakai sebagai Jamu Rakyat dalam Pengobatan untuk yang Mengalami Sembelit atau Kesulitan BAB😃, juga sebagai Diet Sihat Dalam Melangsingkan Tubuh. 2. Meningkatkan Metabolisma dalam tubuh dan menyebabkan kita sentiasa kenyang. Dan berfungsi juga sebagai Starter Metabolisme untuk membantu proses Sekresi (proses Pembuangan Kotoran dan Lemak Dalam Tubuh) sehingga berefek Melangsingkan Tubuh, Mengurangi Kolestrol, Mengecilkan Perut dan Meluruhkan Lemak bagi yang Obesitas. 3. Menurunkan Kadar Kolesterol Jahat (LDL). Daun ini mengandungi Anthraquinon yang berfungsi untuk mengurangkan kadar resapan kolesterol jahat dalam liver yang menjadi penyebab obesiti, penyakit jantung dan stroke. . #kosmetikjenamasendiri  #juskunyit  #cantik  #viral #tablet  #foundation  #glitter  #malaysia  #wanita #meletop  #whiteningbooster  #serum #serbukvitaminc  #serbukpemutih  #neelofa #produkjenamasendiri  #glowglowing #capsulmutiara  #skincare  #okaya  #slimmingdetox #whiteninginjection  #slimminginjection  #lipmatte #redvelvetdrama  #iflawles  #detox  #titiancinta #supplier  #redvelvet 
Alhamdulillah.. Client punya kkm dah lulus.. Sekejap ja.. Dalam masa 24jam je dah lulus,kos tak smpai rm2k pun ya.. Siapa yang nak apply kkm boleh terus whatsapp mida ya.. Procedure yg mudah.. Inshaallah..😊😊 .

#kosmetikjenamasendiri #juskunyit #cantik #viral#tablet #foundation #glitter #malaysia #wanita#meletop #whiteningbooster #serum#serbukvitaminc #serbukpemutih #neelofa#produkjenamasendiri #glowglowing#capsulmutiara #skincare #okaya #slimmingdetox#whiteninginjection #slimminginjection #lipmatte#redvelvetdrama #iflawles #detox #titiancinta#supplier #redvelvet
Alhamdulillah.. Client punya kkm dah lulus.. Sekejap ja.. Dalam masa 24jam je dah lulus,kos tak smpai rm2k pun ya.. Siapa yang nak apply kkm boleh terus whatsapp mida ya.. Procedure yg mudah.. Inshaallah..😊😊 . #kosmetikjenamasendiri  #juskunyit  #cantik  #viral #tablet  #foundation  #glitter  #malaysia  #wanita #meletop  #whiteningbooster  #serum #serbukvitaminc  #serbukpemutih  #neelofa #produkjenamasendiri  #glowglowing #capsulmutiara  #skincare  #okaya  #slimmingdetox #whiteninginjection  #slimminginjection  #lipmatte #redvelvetdrama  #iflawles  #detox  #titiancinta #supplier  #redvelvet 
Kasi up sikit review by mua hebat Serra😍😍...pengamal tegar jus malika uollss😉😉...
Nak cantik
Nak segak
Nak sihat
Nak nak nak...
cube try test Jus Kunyit Malika🙈🙉🙊
.
🍎Mek niz 017+4502527🍎

#JusKesihatandanKecantikkan
#Jus1001Khasiat
#juskunyit 
#JUSKUNYITMALIKA
Kasi up sikit review by mua hebat Serra😍😍...pengamal tegar jus malika uollss😉😉...
Nak cantik
Nak segak
Nak sihat
Nak nak nak...
cube try test Jus Kunyit Malika🙈🙉🙊 🍎017+4502527🍎

#JusKesihatandanKecantikkan
#Jus1001Khasiat
#juskunyit 
#JUSKUNYITMALIKA
Khasiat Bunga Saffron Dalam Jus Whoda : ♥Membantu menyembuhkan demam kuning bayi yang baru dilahirkan. ♥Mencerdaskan minda, penyakit radang paru-paru, sakit tekak dan tonsil ♥Sebarang masalah kulit, menghindarkan batuk dan selsema ♥ Sakit kepala atau migrane dan asma" Muntah-muntah, penyakit buah pinggang ♥ Gila babi atau sawan, sukar tidur malam (insomnia) ♥ Demam. Masalah limpa, pembuka selera makan, penyakit kanser, lumpuh ♥ Bengkak hati atau hipatitis A dan B ♥ Memudahkan penghadaman, menghilangkan bau mulut ♥ Membuang angin dan asid yang berkumpul dalam perut ♥ Menambahkan tenaga zahir dan batin ♥ Masalah mati pucuk, sembelit ♥ Pertumbuhan akal dan fizikal bayi serta kanak-kanak ♥  Awet muda dengan kulit cerah dan bersih ♥ Bahan penenang bagi masalah kemurungan & runsing ♥ Mengurangkan kesakitan pada kanak-kanak ketika tumbuh gigi ♥ Melancarkan perjalanan haid yang tidak menentu ♥ Menguatkan ingatan dan menghilangkan keletihan ♥ Menyembuhkan sakit perut, pening, sakit gigi, sakit mata dan pelbagai penyakit lain

0169836162

#juskunyit 
#juswhoda 
#KhasiatSaffron
Khasiat Bunga Saffron Dalam Jus Whoda : ♥Membantu menyembuhkan demam kuning bayi yang baru dilahirkan. ♥Mencerdaskan minda, penyakit radang paru-paru, sakit tekak dan tonsil ♥Sebarang masalah kulit, menghindarkan batuk dan selsema ♥ Sakit kepala atau migrane dan asma" Muntah-muntah, penyakit buah pinggang ♥ Gila babi atau sawan, sukar tidur malam (insomnia) ♥ Demam. Masalah limpa, pembuka selera makan, penyakit kanser, lumpuh ♥ Bengkak hati atau hipatitis A dan B ♥ Memudahkan penghadaman, menghilangkan bau mulut ♥ Membuang angin dan asid yang berkumpul dalam perut ♥ Menambahkan tenaga zahir dan batin ♥ Masalah mati pucuk, sembelit ♥ Pertumbuhan akal dan fizikal bayi serta kanak-kanak ♥ Awet muda dengan kulit cerah dan bersih ♥ Bahan penenang bagi masalah kemurungan & runsing ♥ Mengurangkan kesakitan pada kanak-kanak ketika tumbuh gigi ♥ Melancarkan perjalanan haid yang tidak menentu ♥ Menguatkan ingatan dan menghilangkan keletihan ♥ Menyembuhkan sakit perut, pening, sakit gigi, sakit mata dan pelbagai penyakit lain 0169836162 #juskunyit  #juswhoda  #KhasiatSaffron 
Assalamualaikum semua..😘 Korang dah makan vitamin dan supplement hari ni? Alhamdulillah sekarang setiap pagi saya wajib ambil supplement untuk kesihatan dalaman dan luaran. Antaranya saya ambil vitamin C subsidi kerajaan. Tiap bulan check up akan dapat free vitamin C.

Semalam ada yg tegur saya muka elok takde jerawat. Syukur alhamdulillah. Jerawat timbul gak sebab biasa la kitaran hormon dalam badan wanita dan cara pemakanan akan jadi punca jerawat naik. 
Kaitannya dengan amalan #jamukocokjawajelita saya amalkan selama setahun memang saya sendiri rasa perubahan pada diri sendiri. Jerawat tak naik besar2 macam sebelum saya amalkan. Naik pun segan2 je. Tak lama lepas tu surut balik. Sebab amalan minum jamu secara konsisten akan kawal masalah jerawat dan kulit jadi lebih sihat. Kunyit memang berfungsi sebagai agen pengawalan jerawat. Bukan pada muka je, pada badan pun tau.. Nak try boleh contact saya 😉

#juskunyit #juskunyitviral #jerawat #dikocokkocok #jamuairkunyit #kunyit #jamukocok #jawajelita #taukejamu #sayajual
Assalamualaikum semua..😘 Korang dah makan vitamin dan supplement hari ni? Alhamdulillah sekarang setiap pagi saya wajib ambil supplement untuk kesihatan dalaman dan luaran. Antaranya saya ambil vitamin C subsidi kerajaan. Tiap bulan check up akan dapat free vitamin C. Semalam ada yg tegur saya muka elok takde jerawat. Syukur alhamdulillah. Jerawat timbul gak sebab biasa la kitaran hormon dalam badan wanita dan cara pemakanan akan jadi punca jerawat naik. Kaitannya dengan amalan #jamukocokjawajelita  saya amalkan selama setahun memang saya sendiri rasa perubahan pada diri sendiri. Jerawat tak naik besar2 macam sebelum saya amalkan. Naik pun segan2 je. Tak lama lepas tu surut balik. Sebab amalan minum jamu secara konsisten akan kawal masalah jerawat dan kulit jadi lebih sihat. Kunyit memang berfungsi sebagai agen pengawalan jerawat. Bukan pada muka je, pada badan pun tau.. Nak try boleh contact saya 😉 #juskunyit  #juskunyitviral  #jerawat  #dikocokkocok  #jamuairkunyit  #kunyit  #jamukocok  #jawajelita  #taukejamu  #sayajual 
Jus awet muda by WHODA 🐞 Resepi turun temurun yang diamalkan dari zaman datuk nenek moyang kita 🐞 Homemade dimasak dengan air tangan bonda sendiri dengan selawat selawat 🐞 Kualiti jus #awetmuda dan kebersihan sangat dititik beratkan 🐞 Menggunakan bahan yang berkualiti seperti 🌻 SAFRON 🌻 HABATUSAUDA
🌻 KUNYIT
🌻 TEMULAWAK
🌻 HALIA
🌻 ASAM JAWA 🌻 GULA MERAH 🐞 Siap dalam 1 botol jimat masa jimat gas jimat tenaga.. tak perlu masak dan reneh sendiri sampai 3 4jam 🐞 Bangun pagi dengan sebelum tido buka peti ais je minum 1cup untuk sihat dalam cun luar 🐞 Hanya menggunakan bahan semulajadi.. tiada bahan pengawet dan ubat tahan.

#JUSAWETMUDA terbaik 1001 
http://www.wasap.my/60182456067

Cod : area Bangi,Putrajaya,Serdang,Kajang,Semenyih,Nilai,Salak 
#teamjusawetmuda
#jusawetmuda
#jusajaib
#juspower
#kulitcantik 
#badancergas
#juskunyit
#whodalover
#teamkaklyn
Jus awet muda by WHODA 🐞 Resepi turun temurun yang diamalkan dari zaman datuk nenek moyang kita 🐞 Homemade dimasak dengan air tangan bonda sendiri dengan selawat selawat 🐞 Kualiti jus #awetmuda  dan kebersihan sangat dititik beratkan 🐞 Menggunakan bahan yang berkualiti seperti 🌻 SAFRON 🌻 HABATUSAUDA 🌻 KUNYIT 🌻 TEMULAWAK 🌻 HALIA 🌻 ASAM JAWA 🌻 GULA MERAH 🐞 Siap dalam 1 botol jimat masa jimat gas jimat tenaga.. tak perlu masak dan reneh sendiri sampai 3 4jam 🐞 Bangun pagi dengan sebelum tido buka peti ais je minum 1cup untuk sihat dalam cun luar 🐞 Hanya menggunakan bahan semulajadi.. tiada bahan pengawet dan ubat tahan. #JUSAWETMUDA  terbaik 1001 http://www.wasap.my/60182456067 Cod : area Bangi,Putrajaya,Serdang,Kajang,Semenyih,Nilai,Salak #teamjusawetmuda  #jusawetmuda  #jusajaib  #juspower  #kulitcantik  #badancergas  #juskunyit  #whodalover  #teamkaklyn 
Salam jumaat 😍

Nak up lagi testimoni untuk malika. Nampak x banyak betul khasiat malika.
Kadang rasa cam x logik je kan.tapi ini lah feedback ikhlas dari customer kami.anda minum anda yg dapat kesannya. 
Mehh tryyyyy ✌🏽✌🏽 Whatsapp 017-3673517 #juskunyit#juskunyitmalika#viral#positivevibes#cod#ampang#kualalumpur#uitm#klang#selangor#sayajual#sayajualmurah#murah#bazaarpaknil#syukurselalu#alhamdulillah
🌹JUS ASAM TURMERIC🌹
>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<
Homemade 💯% Natural by Adamdhia Beauty " SIHAT DALAMAN CANTIK LUARAN "
.
✨ Rasanya sedap masam-masam manis ✨ Tidak tajam ✨ Tidak Panas 💟 JAT 1001 KHASIAT 💟 🌹 SESUAI UNTUK 🌹 ✔ Ibu menyusu boleh minum ✔ Ibu dalam pantang boleh minum ✔ Masa period boleh minum ✔ Lelaki & Wanita boleh minum ✔ TiadA pantang larang

Berminat boleh klik link dibawah👇
http://www.wasap.my/60139088226... #jusasamturmeric
#adamdhiabeauty
#juskunyit
🌹JUS ASAM TURMERIC🌹 >>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<< Homemade 💯% Natural by Adamdhia Beauty " SIHAT DALAMAN CANTIK LUARAN " . ✨ Rasanya sedap masam-masam manis ✨ Tidak tajam ✨ Tidak Panas 💟 JAT 1001 KHASIAT 💟 🌹 SESUAI UNTUK 🌹 ✔ Ibu menyusu boleh minum ✔ Ibu dalam pantang boleh minum ✔ Masa period boleh minum ✔ Lelaki & Wanita boleh minum ✔ TiadA pantang larang Berminat boleh klik link dibawah👇 http://www.wasap.my/60139088226... #jusasamturmeric  #adamdhiabeauty  #juskunyit 
NEW DESIGN! LEBIH 10,000pcs terjual! Botol 500ml bentuk square
.
PET500-MB2 Square
RM0.75/pc
Minimum 136pcs
.
Order? Please WHATSAPP 019-9867267
#botolplastik #botolplastikmurah #botolmalaysia #botolmurah #botoljus
#botolplastikmalaysia #plasticpackaging  #foodtruckmalaysia #foodtruck #juskunyit #botoljamu #jamukunyit #jamumalaysia #botoljamukunyit #botolminuman #botolair #airbotol #jualbotolmurah #botol #petbottle #botolpet #mybotolplastik
NEW DESIGN! LEBIH 10,000pcs terjual! Botol 500ml bentuk square
.
PET500-MB2 Square
RM0.75/pc
Minimum 136pcs
.
Order? Please WHATSAPP 019-9867267
#botolplastik #botolplastikmurah #botolmalaysia #botolmurah #botoljus
#botolplastikmalaysia #plasticpackaging  #foodtruckmalaysia #foodtruck #juskunyit #botoljamu #jamukunyit #jamumalaysia #botoljamukunyit #botolminuman #botolair #airbotol #jualbotolmurah #botol #petbottle #botolpet #mybotolplastik
Siy+foo swatches? Detox mask consistency. 1 TS of #siyfoocarbony / 1 TS #siyfoomuddy / 2 TBS of tap water. Happy masking peeps💆🏻
Siy+foo swatches? Detox mask consistency. 1 TS of #siyfoocarbony  / 1 TS #siyfoomuddy  / 2 TBS of tap water. Happy masking peeps💆🏻
Jus kunyit Malika boleh membantu masalah anda.. RM28.00 shj.. DM 011-32473595

#justerbaik 
#jusherba 
#juskunyit 
#juskunyitpuchong 
#juskunyitmalika 
#codpuchong 
#postageseluruhmalaysia 
#jomsihat 
#jomcantik
Le'NiMA® Jamu Molek.

Dipek dalam bentuk 'LIQUID SACHET' bagi memudahkan wanita terutamanya yang bekerjaya supaya mudah dibawa ke mana saja.
.
.

Produk "HOT" ini diformulasi khas WANITA yang mengimpikan 
BODY YANG MENGGIURKAN 👙

BREAST YANG BULAT & TEGANG 👙

MISS V YANG KETAT, PADAT & GRIP 👙

PUNGGUNG YANG CANTIK & LENTIK 👙.
.
.

Mengandungi 17 bahan semulajadi yang digemari wanita seperti 
MANJAKANI 🌸

AKAR SERAPAT 🌸

PUERARIA LOBATA 🌸

PUERARIA MIRIFICA 🌸

IBU KUNYIT 🌸

HALIA BARA 🌸.
.
.

Mengandungi 'SKINFOOD' yang bertindak MENCERAH, MELEMBAP, MELICIN, MERAWAT, MENGGEBU kan kulit seperti

NAC ( GLUTATHIONE BOOSTER ) 💎

JAPAN YEAST 💎

MARINE COLLAGEN 💎

VITAMIN C 💎

PRUNE 💎.
.
.

#lenima #testimonilenima 
#produkwanita #sayajual
#pembesarpayudara #putihgebu
#jamuketat #jamumolek
#viralmalaysia #glutathione
#ubatkurus #ubatbreast
#ubatkuat #manjakani
#dropshipmalaysia #boosterwhitening 
#tipscantik #jamubersalin
#jamuviral #produkviral
#dropshipdiperlukan #juskunyit 
#jamulenima #ketatmencengkam 
#bustup #terengganu 
#kelantan #lenimaprunejuice
Le'NiMA® Jamu Molek. Dipek dalam bentuk 'LIQUID SACHET' bagi memudahkan wanita terutamanya yang bekerjaya supaya mudah dibawa ke mana saja. . . Produk "HOT" ini diformulasi khas WANITA yang mengimpikan BODY YANG MENGGIURKAN 👙 BREAST YANG BULAT & TEGANG 👙 MISS V YANG KETAT, PADAT & GRIP 👙 PUNGGUNG YANG CANTIK & LENTIK 👙. . . Mengandungi 17 bahan semulajadi yang digemari wanita seperti MANJAKANI 🌸 AKAR SERAPAT 🌸 PUERARIA LOBATA 🌸 PUERARIA MIRIFICA 🌸 IBU KUNYIT 🌸 HALIA BARA 🌸. . . Mengandungi 'SKINFOOD' yang bertindak MENCERAH, MELEMBAP, MELICIN, MERAWAT, MENGGEBU kan kulit seperti NAC ( GLUTATHIONE BOOSTER ) 💎 JAPAN YEAST 💎 MARINE COLLAGEN 💎 VITAMIN C 💎 PRUNE 💎. . . #lenima  #testimonilenima  #produkwanita  #sayajual  #pembesarpayudara  #putihgebu  #jamuketat  #jamumolek  #viralmalaysia  #glutathione  #ubatkurus  #ubatbreast  #ubatkuat  #manjakani  #dropshipmalaysia  #boosterwhitening  #tipscantik  #jamubersalin  #jamuviral  #produkviral  #dropshipdiperlukan  #juskunyit  #jamulenima  #ketatmencengkam  #bustup  #terengganu  #kelantan  #lenimaprunejuice 
@Regranned from @hrona_topvendorsboutique -  JUS KUNYIT SERI KEJORA

khasiat:
:)melangsingkan dan menurunkan berat badan
:)menaikkan aura seri muka
:)utk kesihatan rahim dan badan
:)menghaluskan dan mencerahkan kulit
:)cuci darah kotor lancar peredaran darah
:)lawaskan haid
:)menghilangkan bau badan
:)buang angin dan melawaskan pembuangan air besar

walk in @hrona_topvendorsboutique kota fesyen mitc Ayer Keroh Melaka
landmark bank islam mitc

#juskunyitmelaka #juskunyit #jusmelaka #melakajuskunyit #awetmuda #butikvendormelaka #vendormelaka #melakapeople #vendorbutik #vendoreterbaikmelaka #butikmalaysia #butikmelaka - #regrann
@Regranned from @hrona_topvendorsboutique - JUS KUNYIT SERI KEJORA khasiat: :)melangsingkan dan menurunkan berat badan :)menaikkan aura seri muka :)utk kesihatan rahim dan badan :)menghaluskan dan mencerahkan kulit :)cuci darah kotor lancar peredaran darah :)lawaskan haid :)menghilangkan bau badan :)buang angin dan melawaskan pembuangan air besar walk in @hrona_topvendorsboutique kota fesyen mitc Ayer Keroh Melaka landmark bank islam mitc #juskunyitmelaka  #juskunyit  #jusmelaka  #melakajuskunyit  #awetmuda  #butikvendormelaka  #vendormelaka  #melakapeople  #vendorbutik  #vendoreterbaikmelaka  #butikmalaysia  #butikmelaka  - #regrann 
Le'NiMA Prune Juice, JAMU VIRAL !!!
.
Jom join #dropship kami untuk bantu wanita2 diluar sana.. #testimonicustomer yang REAL & AWESOME..
.
.
Antaranya 👇🏻👇🏻👇🏻.
. " 1 SACHET , BREAST DAH BERDENYUT - DENYUT ! "
.
" BUAH DADA MONTOK, SUAMI HARI-HARI MAU ! "
.
" CIK ABANG PUJI BARANG 'A' !"
.
" POWER OF GRIP ! "
.
" RASA MACAM ANAK DARA ! "
.
" KULIT BERBEZA DARI DULU, SANGAT CERAH ! "
.
" KULIT MAKIN PUTIH, KAWAN OFIS SEMUA TEGUR. "
.
" ALHAMDULILLAH, SAYA DAH MENGANDUNG. "
.
" WIFE2 KAT LUAR PATUT TRY LPJ. "
.
" AKAK DAH MENGANDUNG, DAH 2 TAHUN PLAN NAK BABY LAGI, TQ LENIMA. "
.
.

Jana pendapatan dengan #lenima , anda akan dapat UNTUNG KAW2, GROUP SUPPORT TEAM, BAHAN2 IKLAN BERKUALITI, COPYWRITING POWER, REWARD BULANAN & banyak lagi ..
.

Berminat ? Dm no telefon anda @ whatsapp 016 333 6755 Kak Gojes 💋
.
.

#tipscantik #ketatmencengkam 
#jomcantik #dropshipmalaysia
#dropshipdiperlukan #sayajual
#ubatkuat #juskunyit
#jamuketat #jamuviral
#jamubersalin #boosterwhitening 
#pembesarpayudara #putihgebu 
#kosmetikmalaysia #testimonilenima
#viralmalaysia #produkwanita 
#tipshamil #lenimaprunejuice
Le'NiMA Prune Juice, JAMU VIRAL !!! . Jom join #dropship  kami untuk bantu wanita2 diluar sana.. #testimonicustomer  yang REAL & AWESOME.. . . Antaranya 👇🏻👇🏻👇🏻. . " 1 SACHET , BREAST DAH BERDENYUT - DENYUT ! " . " BUAH DADA MONTOK, SUAMI HARI-HARI MAU ! " . " CIK ABANG PUJI BARANG 'A' !" . " POWER OF GRIP ! " . " RASA MACAM ANAK DARA ! " . " KULIT BERBEZA DARI DULU, SANGAT CERAH ! " . " KULIT MAKIN PUTIH, KAWAN OFIS SEMUA TEGUR. " . " ALHAMDULILLAH, SAYA DAH MENGANDUNG. " . " WIFE2 KAT LUAR PATUT TRY LPJ. " . " AKAK DAH MENGANDUNG, DAH 2 TAHUN PLAN NAK BABY LAGI, TQ LENIMA. " . . Jana pendapatan dengan #lenima  , anda akan dapat UNTUNG KAW2, GROUP SUPPORT TEAM, BAHAN2 IKLAN BERKUALITI, COPYWRITING POWER, REWARD BULANAN & banyak lagi .. . Berminat ? Dm no telefon anda @ whatsapp 016 333 6755 Kak Gojes 💋 . . #tipscantik  #ketatmencengkam  #jomcantik  #dropshipmalaysia  #dropshipdiperlukan  #sayajual  #ubatkuat  #juskunyit  #jamuketat  #jamuviral  #jamubersalin  #boosterwhitening  #pembesarpayudara  #putihgebu  #kosmetikmalaysia  #testimonilenima  #viralmalaysia  #produkwanita  #tipshamil  #lenimaprunejuice 
Kaki bengkak sebab ada diabetes. Semakin elok lepas amal malika dengan izin Allah.Alhamdulillah 😊 #juskunyit#juskunyitmalika#viral#positivevibes#cod#ampang#kualalumpur#uitm#shahalam#klang#selangor#bazaarpaknil#sayajual#sayajualmurah#murah#syukurselalu#alhamdulillah
Kenapa wanita perlu minum jus kunyit fairiqa👇👇👇👇 🌷merapat / memulihkan vagina
🌷mengatasi masalah senggugut
🌷membantu melambatkan proses monopause
🌷membantu meningkatkan hormon
🌷membantu mengembalikan keghairahan sex
🌷memulihkan faraj yang kering
🌷menguatkan otot-otot rahim & vagina
🌷mengecutkan rahim
🌷menghilangkan lenguh-lenguh badan
🌷mengurangkan senggugut
🌷menghilangkan bau faraj & keputihan
🌷menyelesaikan masalah sembelit
🌷mengeluarkan angin dalam badan
🌷meningkatkan kesuburan
🌷sangat sesuai selepas bersalin
🌷membantu proses penyembuhan luka luka dalaman selepas bersalin
🌷membantu membuang lemak dalam badan
🌷mencantikkan kulit
🌷memulihkan masalah haid
🌷melancarkan perjalanan darah
🌷menyembuhkan / menghindar ketumbuhan (fibroid & cyst)
🌷mengeluarkan sisa-sisa kotoran dari dalam rahim 💯 dari bahan semulajadi
💯 produk homemade
💯 tiada bahan pengawet & tiada perisa tambahan

http://www.wasap.my/60129243185

#jamupremiumquality #jamupikatsuami #jamu #jamuseripengantin #jamubidankampung #jamumajakanikanza #manjakani #juskunyit #juskunyitfairiqa #jus #ubatkuat #ubat
Kenapa wanita perlu minum jus kunyit fairiqa👇👇👇👇 🌷merapat / memulihkan vagina 🌷mengatasi masalah senggugut 🌷membantu melambatkan proses monopause 🌷membantu meningkatkan hormon 🌷membantu mengembalikan keghairahan sex 🌷memulihkan faraj yang kering 🌷menguatkan otot-otot rahim & vagina 🌷mengecutkan rahim 🌷menghilangkan lenguh-lenguh badan 🌷mengurangkan senggugut 🌷menghilangkan bau faraj & keputihan 🌷menyelesaikan masalah sembelit 🌷mengeluarkan angin dalam badan 🌷meningkatkan kesuburan 🌷sangat sesuai selepas bersalin 🌷membantu proses penyembuhan luka luka dalaman selepas bersalin 🌷membantu membuang lemak dalam badan 🌷mencantikkan kulit 🌷memulihkan masalah haid 🌷melancarkan perjalanan darah 🌷menyembuhkan / menghindar ketumbuhan (fibroid & cyst) 🌷mengeluarkan sisa-sisa kotoran dari dalam rahim 💯 dari bahan semulajadi 💯 produk homemade 💯 tiada bahan pengawet & tiada perisa tambahan http://www.wasap.my/60129243185 #jamupremiumquality  #jamupikatsuami  #jamu  #jamuseripengantin  #jamubidankampung  #jamumajakanikanza  #manjakani  #juskunyit  #juskunyitfairiqa  #jus  #ubatkuat  #ubat 
TAMIRA YANG TAKKAN ANDA MENYESAL❗ ] 👉dapat cegah dan kawal sel kanser.
👉kulit jadi cantik
👉sakit lutut sembuh
👉gastrik sembuh
👉aura seri merecik naik.
👉dengan mengamal tamira suami dan isteri puas.
👉tumit merekah jadi licin.
👉perut kempis dan badan slim.
👉 kebas2 kaki, sakit2 lutut, sakit pinggang semua sembuh.
👉sembelit dan buasir dapat diatasi.
👉dapat ikhtiar utk zuriat.
👉dapat lawaskan haid.
👉dapat bantu merawat batu karang .
👉dapat merawat penyakit CYST, FIBROID, ENDO dan sebagainya.
👉dapat atasi keletihan dan kelesuan.
👉dapat atasi keputihan dan kentut vargina.
👉dapat atasi masalah resdung.
TAMIRA JAMU AIR KUNYIT dapat membantu menjaga , memelihara dan merawat diri kita dari hujung rambut hingga hujung kaki .

TAMIRA IBU SEGALA JAMU.
Ikhtiar itu perlu .

Dgn harga sebotol rm28
Dan membeli secara borong pun digalakkan .

0196218587

#tamirajamuairkunyit 
#kualakangsar 
#jamumujarabinsyaallah 
#jamusedap 
#juskunyit 
#airkunyit 
#masalahdalamansuamiisteri 
#masalahdalamanwanita 
#teamTSA
TAMIRA YANG TAKKAN ANDA MENYESAL❗ ] 👉dapat cegah dan kawal sel kanser. 👉kulit jadi cantik 👉sakit lutut sembuh 👉gastrik sembuh 👉aura seri merecik naik. 👉dengan mengamal tamira suami dan isteri puas. 👉tumit merekah jadi licin. 👉perut kempis dan badan slim. 👉 kebas2 kaki, sakit2 lutut, sakit pinggang semua sembuh. 👉sembelit dan buasir dapat diatasi. 👉dapat ikhtiar utk zuriat. 👉dapat lawaskan haid. 👉dapat bantu merawat batu karang . 👉dapat merawat penyakit CYST, FIBROID, ENDO dan sebagainya. 👉dapat atasi keletihan dan kelesuan. 👉dapat atasi keputihan dan kentut vargina. 👉dapat atasi masalah resdung. TAMIRA JAMU AIR KUNYIT dapat membantu menjaga , memelihara dan merawat diri kita dari hujung rambut hingga hujung kaki . TAMIRA IBU SEGALA JAMU. Ikhtiar itu perlu . Dgn harga sebotol rm28 Dan membeli secara borong pun digalakkan . 0196218587 #tamirajamuairkunyit  #kualakangsar  #jamumujarabinsyaallah  #jamusedap  #juskunyit  #airkunyit  #masalahdalamansuamiisteri  #masalahdalamanwanita  #teamTSA 
sebab ape Tamira ni takde manjakani macam jamu jamu lain? .

agak agak kalau ade manjakani lelaki minum ape jadi? 😱😱 .

tula dah bgtau dah kan Tamira ni istimewa sebab semua peringkat umur boleh amal .

tak letak manjakani pun takpe 
kesan dia memang dah superbbb👍👍 .

#tamirajamuairkunyit 
#kualakangsar 
#jamumujarabinsyaallah 
#jamusedap 
#juskunyit 
#airkunyit 
#masalahdalamansuamiisteri 
#masalahdalamanwanita 
#teamTSA
Salah makan jaa badan berangin,Perut Kembung lagi

Lepas jumpa jus malika nak makan apa pon x risau😍 badan kurang berangin,Kentut xberhenti.silap makan cepat2 gok gok gok malika

Bagi stabil balik urat2 🙂 sangat mudah,yg penting 100% herba semulajadi 
Sebotoi rm28/2botol rm50

#agentsahmalika
#Amalmalikapastijelita
#juskunyitmalika
#juskunyit
#gerobok_melati
Bukan hakak2 jer minum malika,abam2 sado pon minum😁 depa kata sedap masam maneh bergas,minum jaa angin keluaq macam peluru

Perut 5 6 bulan pon dah makin kempis,syok aih nak bergambaq xyah dok cover perut❤

Tambah2 abam2 yg kerja badan uniform bmi kena maintain,amal ja malika,bagi herba2 ni bakaq segala lemak terpendam

#juskunyitmalika #juskunyit #gerobok_melati
Bukan hakak2 jer minum malika,abam2 sado pon minum😁 depa kata sedap masam maneh bergas,minum jaa angin keluaq macam peluru Perut 5 6 bulan pon dah makin kempis,syok aih nak bergambaq xyah dok cover perut❤ Tambah2 abam2 yg kerja badan uniform bmi kena maintain,amal ja malika,bagi herba2 ni bakaq segala lemak terpendam #juskunyitmalika  #juskunyit  #gerobok_melati 
KENAPA JUS WHODA MENGGUNAKAN KUNYIT SEBAGAI BAHAN UTAMA ?

Nutrien yang paling menarik dalam kunyit ialah Curcumin kerana ia dapat memerangi KANSER + penyakit Alzheimer. 
Nutrien curcumin di dalam kunyit ditugaskan sebagai agen anti-radang yang sangat baik.

Selain daripada curcumin, kunyit mengandungi paras yang tinggi zat besi + sederhana tahap vitamin B6 + kalium. 
Semua vitamin dan mineral adalah sebahagian daripada diet yang sihat + seimbang
Salah satu kuasa penawar alami kunyit ialah kandungan ANTIOKSIDAN, 
antaranya ialah vitamin C dan E, dan juga karoenoid (carotenoids ). Ia juga mengandungi antioksidan yang sangat berkesan seperti curcumin dan kompaun curcuminoids. 
Oleh sebab curcumin ialah antioksidan yang TERBAIK dan MUSTAJAB ! 
ia dapat membantu menghalang KOLESTROL dan melancarkan peredaran DARAH !!! Dapat menghalang kolestrol dari menyempitkan arteri, dinamakan atherosclerosis, antara penyebab utama serangan jantung ! 
So apa lagi cepat amalkan jus whoda ye…
Ditambah baik dengan berbagai lagi jenis herba. 
Memang rugi tak amal. 
Meh order segera kaih.. 0172546041

#teamjuswhoda
#jussejutakhasiat
#minumminumcun
#minumminumsihat
#juskunyit
#codjuskunyit
#agentwanted
KENAPA JUS WHODA MENGGUNAKAN KUNYIT SEBAGAI BAHAN UTAMA ? Nutrien yang paling menarik dalam kunyit ialah Curcumin kerana ia dapat memerangi KANSER + penyakit Alzheimer. Nutrien curcumin di dalam kunyit ditugaskan sebagai agen anti-radang yang sangat baik. Selain daripada curcumin, kunyit mengandungi paras yang tinggi zat besi + sederhana tahap vitamin B6 + kalium. Semua vitamin dan mineral adalah sebahagian daripada diet yang sihat + seimbang Salah satu kuasa penawar alami kunyit ialah kandungan ANTIOKSIDAN, antaranya ialah vitamin C dan E, dan juga karoenoid (carotenoids ). Ia juga mengandungi antioksidan yang sangat berkesan seperti curcumin dan kompaun curcuminoids. Oleh sebab curcumin ialah antioksidan yang TERBAIK dan MUSTAJAB ! ia dapat membantu menghalang KOLESTROL dan melancarkan peredaran DARAH !!! Dapat menghalang kolestrol dari menyempitkan arteri, dinamakan atherosclerosis, antara penyebab utama serangan jantung ! So apa lagi cepat amalkan jus whoda ye… Ditambah baik dengan berbagai lagi jenis herba. Memang rugi tak amal. Meh order segera kaih.. 0172546041 #teamjuswhoda  #jussejutakhasiat  #minumminumcun  #minumminumsihat  #juskunyit  #codjuskunyit  #agentwanted 
Nak sebotol ajer? 
Boleh.
Ke Melaka hari ini..semoga mendapat manfaat dr MAB .

CARA MAKAN MAB ================
Makan setiap hari 1 biji dan pada masa yg sama tiap hari. Contoh makan jam 9pm, jadi setiap hari mesti waktu yang sama.
KENAPA?
💥 1 biji MAB mampu memanaskan tempat pertemuan benih lelaki dan wanita .Ia nya selamat 24 jam. Bila panas , sperma tidak aktif maka nya tidak berlaku persenyewaan.
💥. Cara MAB bertindak.
Habiskan 1 btl dan kemudian rehat 6 hari. Biasa nya waktu rehat ni waktu period. Jika botol pertama habis makan pada hari rabu, sambung makan botol seterusnya juga pada hari rabu depan.

#stokismabperak #agendiperlukan seluruh Malaysia 
www.wasap.my/60125012708

#maajun #manjakani #serapat #jamuibubersalin #jamulangsing #jamuibuberpantang #bengkungibu #perakian #melaka #kedahan #terapinstagram #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #igshop #terlajaklaris #juskunyit #blouseibumenyusu #botolsusubaby #bajubaby #jubahbabyboy
Nak sebotol ajer? Boleh. Ke Melaka hari ini..semoga mendapat manfaat dr MAB . CARA MAKAN MAB ================ Makan setiap hari 1 biji dan pada masa yg sama tiap hari. Contoh makan jam 9pm, jadi setiap hari mesti waktu yang sama. KENAPA? 💥 1 biji MAB mampu memanaskan tempat pertemuan benih lelaki dan wanita .Ia nya selamat 24 jam. Bila panas , sperma tidak aktif maka nya tidak berlaku persenyewaan. 💥. Cara MAB bertindak. Habiskan 1 btl dan kemudian rehat 6 hari. Biasa nya waktu rehat ni waktu period. Jika botol pertama habis makan pada hari rabu, sambung makan botol seterusnya juga pada hari rabu depan. #stokismabperak  #agendiperlukan  seluruh Malaysia www.wasap.my/60125012708 #maajun  #manjakani  #serapat  #jamuibubersalin  #jamulangsing  #jamuibuberpantang  #bengkungibu  #perakian  #melaka  #kedahan  #terapinstagram  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikan  #igshop  #terlajaklaris  #juskunyit  #blouseibumenyusu  #botolsusubaby  #bajubaby  #jubahbabyboy 
Nak cite sikit pasal JKM

JUS HOMEMADE 👉100%BAHAN SEMULAJADI
👉TIADA BAHAN PENGAWET
👉TIADA PEWARNA TIRUAN
👉TIADA PANTANG LARANG

Dari ibu kunyit dah 7 bahan semulajadi
1.halia
2.serai
3.saffron
4.habbatussauda
5.temulawak
6.asam jawa
7.gula merah

Cara:
Minum 3 sudu pagi 3 sudu malam

1botol tahan 2 3 minggu

Simpan dalam peti sejuk
Untuk mengekalkan kesegaran.. #juskunyit #juskunyitmalika #manfaat  #teambella #gerobok_melati
Nak cite sikit pasal JKM JUS HOMEMADE 👉100%BAHAN SEMULAJADI 👉TIADA BAHAN PENGAWET 👉TIADA PEWARNA TIRUAN 👉TIADA PANTANG LARANG Dari ibu kunyit dah 7 bahan semulajadi 1.halia 2.serai 3.saffron 4.habbatussauda 5.temulawak 6.asam jawa 7.gula merah Cara: Minum 3 sudu pagi 3 sudu malam 1botol tahan 2 3 minggu Simpan dalam peti sejuk Untuk mengekalkan kesegaran.. #juskunyit  #juskunyitmalika  #manfaat  #teambella  #gerobok_melati 
Turun 6kg weyy!!woww

Kalau nak kesan yg maksimum,minum air msak yg byk,jaga pemakanan,& kurgkan pengambilan gula.

In shaa Allah pasti boleh 💪🏼💪🏼 Whatsapp 017-3673517  #juskunyit#juskunyitmalika#viral#positivevibes#cod#ampang#kualalumpur#klang#selangor#uitm#shahalam#sayajual#sayajualmurah#murah#bazaarpaknil#syukurselalu#alhamdulillah
KENAPA JUS WHODA MENGGUNAKAN KUNYIT SEBAGAI BAHAN UTAMA ?

Nutrien yang paling menarik dalam kunyit ialah Curcumin kerana ia dapat memerangi KANSER + penyakit Alzheimer. 
Nutrien curcumin di dalam kunyit ditugaskan sebagai agen anti-radang yang sangat baik.

Selain daripada curcumin, kunyit mengandungi paras yang tinggi zat besi + sederhana tahap vitamin B6 + kalium. 
Semua vitamin dan mineral adalah sebahagian daripada diet yang sihat + seimbang
Salah satu kuasa penawar alami kunyit ialah kandungan ANTIOKSIDAN, 
antaranya ialah vitamin C dan E, dan juga karoenoid (carotenoids ). Ia juga mengandungi antioksidan yang sangat berkesan seperti curcumin dan kompaun curcuminoids. 
Oleh sebab curcumin ialah antioksidan yang TERBAIK dan MUSTAJAB ! 
ia dapat membantu menghalang KOLESTROL dan melancarkan peredaran DARAH !!! Dapat menghalang kolestrol dari menyempitkan arteri, dinamakan atherosclerosis, antara penyebab utama serangan jantung ! 
So apa lagi cepat amalkan jus whoda ye…
Ditambah baik dengan berbagai lagi jenis herba. 
Memang rugi tak amal. 
Meh order segera kaih.. 017-2828784

#teamjuswhoda
#jussejutakhasiat
#minumminumcun
#minumminumsihat
#juskunyit
#codjuskunyit
#agentwanted
KENAPA JUS WHODA MENGGUNAKAN KUNYIT SEBAGAI BAHAN UTAMA ? Nutrien yang paling menarik dalam kunyit ialah Curcumin kerana ia dapat memerangi KANSER + penyakit Alzheimer. Nutrien curcumin di dalam kunyit ditugaskan sebagai agen anti-radang yang sangat baik. Selain daripada curcumin, kunyit mengandungi paras yang tinggi zat besi + sederhana tahap vitamin B6 + kalium. Semua vitamin dan mineral adalah sebahagian daripada diet yang sihat + seimbang Salah satu kuasa penawar alami kunyit ialah kandungan ANTIOKSIDAN, antaranya ialah vitamin C dan E, dan juga karoenoid (carotenoids ). Ia juga mengandungi antioksidan yang sangat berkesan seperti curcumin dan kompaun curcuminoids. Oleh sebab curcumin ialah antioksidan yang TERBAIK dan MUSTAJAB ! ia dapat membantu menghalang KOLESTROL dan melancarkan peredaran DARAH !!! Dapat menghalang kolestrol dari menyempitkan arteri, dinamakan atherosclerosis, antara penyebab utama serangan jantung ! So apa lagi cepat amalkan jus whoda ye… Ditambah baik dengan berbagai lagi jenis herba. Memang rugi tak amal. Meh order segera kaih.. 017-2828784 #teamjuswhoda  #jussejutakhasiat  #minumminumcun  #minumminumsihat  #juskunyit  #codjuskunyit  #agentwanted 
Syukur-syukur alhamdulillah. Tujuan minum jus malika untuk lancarkan period & lawaskan pencernaan, tanpa disangka-sangka,dengan izin Allah bacaan thyroid dah menurun.

Jangan takut untuk mencuba ya.mana tau rezeki anda juga masalah kesihatan dapat diselesaikan. In shaa Allah 🤗🤗 Whatsapp 013-4725987 .
#juskunyit #juskunyitmalika #viral #positivevibes #bazaarpaknil #sayajualmurah #murah #cod #ampang #kualalumpur #syukurselalu
@jamuberaskencurmalaysiahq•
@jamuberaskencurmalaysiahq•
@jamuberaskencurmalaysiahq•
.
Agent Seluruh Malaysia:-•
.
KL/ Selangor:-•
👉Shah Alam HQ: 011-13777464•
.
👉Klang- @laily25 ☎ 016-7046-388•
https://www.facebook.com/elly.ridzwan•
.
👉Putrajaya- @mrs.fifiana ☎017-384-6695•
https://www.facebook.com/risayana.yana•
.
👉Pandan Jaya- @loviey_fiey ☎018-2926985•
https://www.facebook.com/nur.afifah.98837•
.
👉Nilai Impian-@syamimi_samat ☎012-2659656•
https://www.facebook.com/AleesyaQaisara•
.
👉Setia Alam-@erokawaiilaila @jamuberaskencur_freshmade •☎016-301-5604•
https://www.facebook.com/erokawaiilaila.lee•
.
👉Kajang- @eizuree ☎017-8806666•
https://www.facebook.com/eizuree•
.
👉Ampang-@rienaarazak @jamu_beras_kencur •☎016-659-5270•
.
👉Bangsar- @blackieskaf ☎010-600-6262•
https://www.facebook.com/blackieskarf•
.
👉Sunway- @Ukashah_mom ☎017-258-2537•
https://www.facebook.com/sizuka.nobita.14?ref=br_rs•
.
👉Mutiara Damansara- @bodydream_intanmusliha ☎ 011-20999902•
https://www.facebook.com/normusliha.onexox.7•
.
👉Subang Jaya- @nyza_rahman •
.
👉Gombak- @namasaya_ayufa •
.
👉Alam Megah - @miavanity.nurie •
.
👉Sek 20 Shah Alam - @idaisa2704 •
.
👉Raub/ Sec 51 PJ - @rozinisabdrahman • .
.
👉Seremban - @aida_mickey •
.
.
Sabah:-•
👉Putatan KK- @qqzack88 ☎017-817-3912•
https://www.facebook.com/yulie.casstello•
.
👉Sg.Udin Kg Baru Tawau- @widirahayusatimin ☎011-5155-5714•
.https://www.facebook.com/widirahayu.satimin.5•
.
👉Bandar Tawau - @suri_wardrobe •
.

Perak:-•
👉Kampar -@shafrinas_peanut ☎012-9683-009•
https://www.facebook.com/nurul.shafrinas•
.
👉Ipoh - @jamuberaskencurmalaysia_ipoh •

@jamu_beras_kencur @jamuberaskencur_freshmade @jamuberaskencurmalaysia @jamuberaskencurmalaysia_ipoh @jamuberaskencurmalaysiahq 
#jamusirih #jamukunyitkencur #jamukunyitasammalaysia #jamukunyitasam #jamuasamkunyit #juskunyit #juskunyitmalika #JamuIbuKordiyana #JamuBerasKencur #JamuKunyitAsamMalaysia #JamuBerasKencurMalaysia #JamuBerasKencurShahAlam #JamuShahAlam #CLShahAlam #confinementladymalaysia #confinementcentre #confinementlady #berpantangmudah #JBKM #jamuberaskencurbanjar
@jamuberaskencurmalaysiahq• @jamuberaskencurmalaysiahq• @jamuberaskencurmalaysiahq• . Agent Seluruh Malaysia:-• . KL/ Selangor:-• 👉Shah Alam HQ: 011-13777464• . 👉Klang- @laily25 ☎ 016-7046-388• https://www.facebook.com/elly.ridzwan• . 👉Putrajaya- @mrs.fifiana ☎017-384-6695• https://www.facebook.com/risayana.yana• . 👉Pandan Jaya- @loviey_fiey ☎018-2926985• https://www.facebook.com/nur.afifah.98837• . 👉Nilai Impian-@syamimi_samat ☎012-2659656• https://www.facebook.com/AleesyaQaisara• . 👉Setia Alam-@erokawaiilaila @jamuberaskencur_freshmade •☎016-301-5604• https://www.facebook.com/erokawaiilaila.lee• . 👉Kajang- @eizuree ☎017-8806666• https://www.facebook.com/eizuree• . 👉Ampang-@rienaarazak @jamu_beras_kencur •☎016-659-5270• . 👉Bangsar- @blackieskaf ☎010-600-6262• https://www.facebook.com/blackieskarf• . 👉Sunway- @Ukashah_mom ☎017-258-2537• https://www.facebook.com/sizuka.nobita.14?ref=br_rs• . 👉Mutiara Damansara- @bodydream_intanmusliha ☎ 011-20999902• https://www.facebook.com/normusliha.onexox.7• . 👉Subang Jaya- @nyza_rahman • . 👉Gombak- @namasaya_ayufa • . 👉Alam Megah - @miavanity.nurie • . 👉Sek 20 Shah Alam - @idaisa2704 • . 👉Raub/ Sec 51 PJ - @rozinisabdrahman • . . 👉Seremban - @aida_mickey • . . Sabah:-• 👉Putatan KK- @qqzack88 ☎017-817-3912• https://www.facebook.com/yulie.casstello• . 👉Sg.Udin Kg Baru Tawau- @widirahayusatimin ☎011-5155-5714• .https://www.facebook.com/widirahayu.satimin.5• . 👉Bandar Tawau - @suri_wardrobe • . Perak:-• 👉Kampar -@shafrinas_peanut ☎012-9683-009• https://www.facebook.com/nurul.shafrinas• . 👉Ipoh - @jamuberaskencurmalaysia_ipoh • @jamu_beras_kencur @jamuberaskencur_freshmade @jamuberaskencurmalaysia @jamuberaskencurmalaysia_ipoh @jamuberaskencurmalaysiahq #jamusirih  #jamukunyitkencur  #jamukunyitasammalaysia  #jamukunyitasam  #jamuasamkunyit  #juskunyit  #juskunyitmalika  #JamuIbuKordiyana  #JamuBerasKencur  #JamuKunyitAsamMalaysia  #JamuBerasKencurMalaysia  #JamuBerasKencurShahAlam  #JamuShahAlam  #CLShahAlam  #confinementladymalaysia  #confinementcentre  #confinementlady  #berpantangmudah  #JBKM  #jamuberaskencurbanjar 
@jamuberaskencurmalaysiahq•
@jamuberaskencurmalaysiahq•
@jamuberaskencurmalaysiahq•
.
Agent Seluruh Malaysia:-•
.
KL/ Selangor:-•
👉Shah Alam HQ: 011-13777464•
.
👉Klang- @laily25 ☎ 016-7046-388•
https://www.facebook.com/elly.ridzwan•
.
👉Putrajaya- @mrs.fifiana ☎017-384-6695•
https://www.facebook.com/risayana.yana•
.
👉Pandan Jaya- @loviey_fiey ☎018-2926985•
https://www.facebook.com/nur.afifah.98837•
.
👉Nilai Impian-@syamimi_samat ☎012-2659656•
https://www.facebook.com/AleesyaQaisara•
.
👉Setia Alam-@erokawaiilaila @jamuberaskencur_freshmade •☎016-301-5604•
https://www.facebook.com/erokawaiilaila.lee•
.
👉Kajang- @eizuree ☎017-8806666•
https://www.facebook.com/eizuree•
.
👉Ampang-@rienaarazak @jamu_beras_kencur •☎016-659-5270•
.
👉Bangsar- @blackieskaf ☎010-600-6262•
https://www.facebook.com/blackieskarf•
.
👉Sunway- @Ukashah_mom ☎017-258-2537•
https://www.facebook.com/sizuka.nobita.14?ref=br_rs•
.
👉Mutiara Damansara- @bodydream_intanmusliha ☎ 011-20999902•
https://www.facebook.com/normusliha.onexox.7•
.
👉Subang Jaya- @nyza_rahman •
.
👉Gombak- @namasaya_ayufa •
.
👉Alam Megah - @miavanity.nurie •
.
👉Sek 20 Shah Alam - @idaisa2704 •
.
👉Raub/ Sec 51 PJ - @rozinisabdrahman • .
.
👉Seremban - @aida_mickey •
.
.
Sabah:-•
👉Putatan KK- @qqzack88 ☎017-817-3912•
https://www.facebook.com/yulie.casstello•
.
👉Sg.Udin Kg Baru Tawau- @widirahayusatimin ☎011-5155-5714•
.https://www.facebook.com/widirahayu.satimin.5•
.
👉Bandar Tawau - @suri_wardrobe •
.

Perak:-•
👉Kampar -@shafrinas_peanut ☎012-9683-009•
https://www.facebook.com/nurul.shafrinas•
.
👉Ipoh - @jamuberaskencurmalaysia_ipoh •

@jamu_beras_kencur @jamuberaskencur_freshmade @jamuberaskencurmalaysia @jamuberaskencurmalaysia_ipoh @jamuberaskencurmalaysiahq 
#jamusirih #jamukunyitkencur #jamukunyitasammalaysia #jamukunyitasam #jamuasamkunyit #juskunyit #juskunyitmalika #JamuIbuKordiyana #JamuBerasKencur #JamuKunyitAsamMalaysia #JamuBerasKencurMalaysia #JamuBerasKencurShahAlam #JamuShahAlam #CLShahAlam #confinementladymalaysia #confinementcentre #confinementlady #berpantangmudah #JBKM #jamuberaskencurbanjar
@jamuberaskencurmalaysiahq• @jamuberaskencurmalaysiahq• @jamuberaskencurmalaysiahq• . Agent Seluruh Malaysia:-• . KL/ Selangor:-• 👉Shah Alam HQ: 011-13777464• . 👉Klang- @laily25 ☎ 016-7046-388• https://www.facebook.com/elly.ridzwan• . 👉Putrajaya- @mrs.fifiana ☎017-384-6695• https://www.facebook.com/risayana.yana• . 👉Pandan Jaya- @loviey_fiey ☎018-2926985• https://www.facebook.com/nur.afifah.98837• . 👉Nilai Impian-@syamimi_samat ☎012-2659656• https://www.facebook.com/AleesyaQaisara• . 👉Setia Alam-@erokawaiilaila @jamuberaskencur_freshmade •☎016-301-5604• https://www.facebook.com/erokawaiilaila.lee• . 👉Kajang- @eizuree ☎017-8806666• https://www.facebook.com/eizuree• . 👉Ampang-@rienaarazak @jamu_beras_kencur •☎016-659-5270• . 👉Bangsar- @blackieskaf ☎010-600-6262• https://www.facebook.com/blackieskarf• . 👉Sunway- @Ukashah_mom ☎017-258-2537• https://www.facebook.com/sizuka.nobita.14?ref=br_rs• . 👉Mutiara Damansara- @bodydream_intanmusliha ☎ 011-20999902• https://www.facebook.com/normusliha.onexox.7• . 👉Subang Jaya- @nyza_rahman • . 👉Gombak- @namasaya_ayufa • . 👉Alam Megah - @miavanity.nurie • . 👉Sek 20 Shah Alam - @idaisa2704 • . 👉Raub/ Sec 51 PJ - @rozinisabdrahman • . . 👉Seremban - @aida_mickey • . . Sabah:-• 👉Putatan KK- @qqzack88 ☎017-817-3912• https://www.facebook.com/yulie.casstello• . 👉Sg.Udin Kg Baru Tawau- @widirahayusatimin ☎011-5155-5714• .https://www.facebook.com/widirahayu.satimin.5• . 👉Bandar Tawau - @suri_wardrobe • . Perak:-• 👉Kampar -@shafrinas_peanut ☎012-9683-009• https://www.facebook.com/nurul.shafrinas• . 👉Ipoh - @jamuberaskencurmalaysia_ipoh • @jamu_beras_kencur @jamuberaskencur_freshmade @jamuberaskencurmalaysia @jamuberaskencurmalaysia_ipoh @jamuberaskencurmalaysiahq #jamusirih  #jamukunyitkencur  #jamukunyitasammalaysia  #jamukunyitasam  #jamuasamkunyit  #juskunyit  #juskunyitmalika  #JamuIbuKordiyana  #JamuBerasKencur  #JamuKunyitAsamMalaysia  #JamuBerasKencurMalaysia  #JamuBerasKencurShahAlam  #JamuShahAlam  #CLShahAlam  #confinementladymalaysia  #confinementcentre  #confinementlady  #berpantangmudah  #JBKM  #jamuberaskencurbanjar 
Hrp kwan2 pham la no.. Bukn nk riak @ apa... Cara mcm ney la nk buktikan ciksha betoi2 joi mcm2 brg & xbohong org..klau ada yg xsuka tgk post ciksha ney bolh la unfriend @ unfollow ja... :) #moodcutidahhabis

#juskunyit #lemonex #fira #jamubonda
#gojesscaft
JUS KUNYIT MALIKA. .
.
Semestinya homemade dan bukan dibuat/ambil di kilang2 yaa 😉😉 #juskunyit #juskunyitmalika #gerobok_melati
JUS KUNYIT MALIKA ..
.
.
Kunyit2 yang digunakan bukan lah kunyit yang selalu dijual di pasar malam/pasaraya tau
.
Tetapi kunyit yg digunakan adalah Ibu Kunyit.

#jkm #juskunyit #juskunyitmalika #gerobok_melati