an online Instagram web viewer

#kauada medias

Photos

Thank you sayang for the birthday flowerssss. Love youu! @qyllls #kauada #abangterkejut
[ TIGA HARI LAGI]

Wah..nampak gaya CINTA dah mendarat.. Dah boleh dijual? Eh..belum lagi.Bagi team QC dulu na

600 helai nak di qc. 
Berpinar bijik mata.
Apapun kami harap yang terbaik sampai ke tangan awak-awak.

Cinta 4.0, restock with 5 colours.
Jom pilih-pilih yang mana satu cinta hati awak.

Saya minat yang sky blue plak lah sebab maroon dengan salmon pink dah ada..😍😍 #haerinaboutique

#hashtag
#pregnant
#preggy
#mummy
#mommyandme
#ibumengandung
#bajumengandung
#dresscantik
#sedondon
#muslimah
#nakkuruscepat
#igonlineshop 
#instashopmy 
#wecarewelove
#ajimaura 
#selamatpagi
#girlswear
#shawlcantik
#bajumurahonline
#carapakaishawl
#khimar
#ebookku
#khimarmurah
#comelote
#cute
#kauada
#terapiinstagram
[ TIGA HARI LAGI] Wah..nampak gaya CINTA dah mendarat.. Dah boleh dijual? Eh..belum lagi.Bagi team QC dulu na 600 helai nak di qc. Berpinar bijik mata. Apapun kami harap yang terbaik sampai ke tangan awak-awak. Cinta 4.0, restock with 5 colours. Jom pilih-pilih yang mana satu cinta hati awak. Saya minat yang sky blue plak lah sebab maroon dengan salmon pink dah ada..😍😍 #haerinaboutique  #hashtag  #pregnant  #preggy  #mummy  #mommyandme  #ibumengandung  #bajumengandung  #dresscantik  #sedondon  #muslimah  #nakkuruscepat  #igonlineshop  #instashopmy  #wecarewelove  #ajimaura  #selamatpagi  #girlswear  #shawlcantik  #bajumurahonline  #carapakaishawl  #khimar  #ebookku  #khimarmurah  #comelote  #cute  #kauada  #terapiinstagram 
Nasi Lemak Crave Singapore dan Cendol Coffee Jakarta
#kauada
#nasilemakcrave 
#nasilemaksedap
the good ol' times - pretty upsetting for yr life eh girl. u deserve what u deserves. gdluck! #kauada? #ilovemylife .
.
alhamdulillah for mine and for the things that are coming up next ☝🏻i told ya. πŸ˜‰
the good ol' times - pretty upsetting for yr life eh girl. u deserve what u deserves. gdluck! #kauada ? #ilovemylife  . . alhamdulillah for mine and for the things that are coming up next ☝🏻i told ya. πŸ˜‰
NAY! Ice Cream Tint adalah liptint yang berbeza dari segi tekstur, bau, rasa, packaging. Uniknya liptint ini adalah pada rasanya yang berbeza mengikut setiap perisa dan warna. Ini adalah yang pertama menghasilkan liptint sebegini di Malaysia....
Ice Cream Liptint kini sudah terjual di pasaran... Dan bersempena itu kami membuat promosi dan diskaun, jadi u guys semua dah boleh dapatkannya dengan harga RM20.00 saja. Ada tiga variasi yang istimewa dan menarik seperti strawberry/vanilla/watermalon

Jadi dapatkannya cepat ...
Cumicumi 01140520098
#wangi #menarik #terrrhangatdipasaran #rugikalautakbeli #bestitem #NAY #cumicumiuntukdapatkan #malaysiaproduk #termasyur #murah #mampumilik #bestgila #gempak #kauada? #wow #trending #liptint #icecreamtint #memangwala
NAY! Ice Cream Tint adalah liptint yang berbeza dari segi tekstur, bau, rasa, packaging. Uniknya liptint ini adalah pada rasanya yang berbeza mengikut setiap perisa dan warna. Ini adalah yang pertama menghasilkan liptint sebegini di Malaysia.... Ice Cream Liptint kini sudah terjual di pasaran... Dan bersempena itu kami membuat promosi dan diskaun, jadi u guys semua dah boleh dapatkannya dengan harga RM20.00 saja. Ada tiga variasi yang istimewa dan menarik seperti strawberry/vanilla/watermalon Jadi dapatkannya cepat ... Cumicumi 01140520098 #wangi  #menarik  #terrrhangatdipasaran  #rugikalautakbeli  #bestitem  #NAY  #cumicumiuntukdapatkan  #malaysiaproduk  #termasyur  #murah  #mampumilik  #bestgila  #gempak  #kauada ? #wow  #trending  #liptint  #icecreamtint  #memangwala 
From Thomson somethinn through Macritchie out to Bukit Timah and ended at Railmall #GUCCIGANGHUNTERS #gotbeef #noveggie #putegg #kauada
Pelik tapi benar. Durian berbunga 2 kali. Bunga durian d dlm buah durian. Durian sekilok. Sgt dap yum yum, seulas besar tapi biji nya keciiiiii jak. #localfruits #localfruit #durians #pelik #bunga #flowers #ilikedurian #myfavoritedurian #duriansekilok #kingfruit #kauada
Gamble everything for love, if you are a true human being. Halfheartedness does not reach into majesty.
- Rumi
.
πŸ“· by @andrewkhoo .
#gamble #toto #winahrv #riskingit #haram #sisharamsis #ivegotaphotographer #kauada #sundays #funsies #touristinmycity #pulauketam #latergram #throwback #tb #nofilter #sony
Sunday funday πŸ’• . 
With the new day,  new strength,  new thought. 
#positivequotes 
#weekend 
#ootd 
#125z 
#kanjo
#macbethfootwear 
#macbethmalaysia 
#wilson 
#yamaha 
#125zrmalaysia 
#46
#valentinorossi 
#sistoidola 
#peminatduaroda 
#pencintaduaroda 
#akuyangpakaikauyangpanas 
#kauada

P/s: photo & motor by encik tunang @jem.yy πŸ’• πŸ”›βŒπŸ”›
Sik boh mauk sebok hal orang bah ✌
#akucantik
#akucute
#kauada
Abg2 @major9official standby nak perform malam ni... tgk tv @tvalhijrah114 tau! .
.
#AN17 #major9 #kauada #supportmajor9
Korang dah dengar ke single @major9official bertajuk β€œKau Ada”? Dengar kat Youtube Beegood Music Channel, subscribe sekali πŸ˜‰ .
.
#major9 #kauada #supportmajor9
Korang dah dengar ke single @major9official bertajuk β€œKau Ada”? Dengar kat Youtube Beegood Music Channel, subscribe sekali πŸ˜‰ . . #major9  #kauada  #supportmajor9 
Of the dont-know how many makan sessions, but this one more 'atas' 😬 #kauada πŸ˜‚
Of the dont-know how many makan sessions, but this one more 'atas' 😬 #kauada  πŸ˜‚
Pehhh sedap dapat durian kampung. Bapak ah. Mewarnai kehidupan. 
#durian #makanan #kauada #sedap #best #now #explore #styles #3danimation #fruit #delicious
Kawan lama sekolah, umur 15 tahun dengan umur 20 tahun... nama pun yusry dan lisa... alaaahai πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚nampak tak! Beza dy d sna kontra joooo hahahaah jam always ada di tangan...kami yang dulu bukan lah yang sekarang hahahahahahπŸ˜‚ 
#kawanlama #sahabatku #jangantekan2 #kontra #lalai #jangankecam #perbezaanketara #kauada #pacahaqketawa #kenangansekolah #kenangankami #kawanduniaakhirat
PAYUNG PELINDUNG MOTOR di kala HUJAN MANJA2.. Sesuai GEGIRL/BOBOI pakai.. hujan/panas TAK ADA MASALAH.. x perlu BAJU HUJAN.. nak STOP tepi jalan SARUNG2 baju seluar LECEH x perlu dah. jika BERMINAT boleh PM tepi.. HARGA terbaik dari DGV.. anda PUAS HATI.. BERBALOI-BALOI.. xkan MENYESAL!!! #hujanyangturunbagaikanmutiara #panas #makeupmaintain #rambutterpacak #payung #motor #vroomm #takbasah #takbasahpun #akusuka #akuada #kauada #beli #jangantakbeli #rugitakbelimmgmurahsangattau
PAYUNG PELINDUNG MOTOR di kala HUJAN MANJA2.. Sesuai GEGIRL/BOBOI pakai.. hujan/panas TAK ADA MASALAH.. x perlu BAJU HUJAN.. nak STOP tepi jalan SARUNG2 baju seluar LECEH x perlu dah. jika BERMINAT boleh PM tepi.. HARGA terbaik dari DGV.. anda PUAS HATI.. BERBALOI-BALOI.. xkan MENYESAL!!! #hujanyangturunbagaikanmutiara  #panas  #makeupmaintain  #rambutterpacak  #payung  #motor  #vroomm  #takbasah  #takbasahpun  #akusuka  #akuada  #kauada  #beli  #jangantakbeli  #rugitakbelimmgmurahsangattau 
Hahahaha.. First time buat benda nii.. Haruk betoiiπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
. . . 
Tag kawan korang kalau ada yang macam ni.. πŸ˜‚πŸ˜‚
. . 
#assalamualaikum #life #madlips #parody #gila #pisang #akuyangpostkauyangpanas #kaurasa #kaumampu #kauada #jangancakapabangtakpayung
Nenek kita vouge taww πŸ˜…
#kauada
#family
Layan And justice for all... antara my favourite album... by Metallica #metallicafamily #justice #pugfm #kauada #layan #rockstar
Kehidupan seorang perantau.. ad pasang ada surut nye.. #malaysia 
#gengkuaci 
#janjihappy 
#kauada