an online Instagram web viewer

#kedah medias

Photos

SALE! SALE! SALE!
.
Buy 1 free 1 vintage pants mai lagi!
.
2 HELAI VINTAGE PANTS HANYA RM 20! .
.
Promosi utk hari ini dan esok saja. Peminat vintage pants jgn lepaskan peluang ni ok 😉
.
#lunalunavendors #butiklunaluna #vendoralorsetar #vendorkedah #vendorbutikalorsetar #vendorbutikkedah #alorsetar #jitra #kedah #kptmalorsetar #kptmas #insaniah #polimas #uum #unimap #aor #visitmyig #sayajualvintagepants
Chromax (Driving Series) Outdoorsman, Black Frame dan Gold Frame, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. Chromax ni lens BL USA ye, mmg tahan lasak!!
.
🔰HARGA :RM155 SAHAJA🔰
.
Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lg2 musim Panas Melampau sekarang😎 Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400
.
WhatsApp ke 013-9700450 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! . Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2
.
PRODUCT PACKAGE : 
Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, , Paper Beg
#pulaupinang#kedah #sarawak#sabah#pahang#perlis #perak #kualalumpur #selangor #putrajaya #johor #negerisembilan#melaka#terengganu#kelantan
Chromax (Driving Series) Outdoorsman, Black Frame dan Gold Frame, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. Chromax ni lens BL USA ye, mmg tahan lasak!! . 🔰HARGA :RM155 SAHAJA🔰 . Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lg2 musim Panas Melampau sekarang😎 Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400 . WhatsApp ke 013-9700450 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! . Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2 . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, , Paper Beg #pulaupinang #kedah  #sarawak #sabah #pahang #perlis  #perak  #kualalumpur  #selangor  #putrajaya  #johor  #negerisembilan #melaka #terengganu #kelantan 
Chromax (Driving Series) Outdoorsman, Black Frame dan Gold Frame, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. Chromax ni lens BL USA ye, mmg tahan lasak!!
.
🔰HARGA :RM155 SAHAJA🔰
.
Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lg2 musim Panas Melampau sekarang😎 Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400
.
WhatsApp ke 013-9700450 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! . Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2
.
PRODUCT PACKAGE : 
Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, , Paper Beg
#pulaupinang#kedah #sarawak#sabah#pahang#perlis #perak #kualalumpur #selangor #putrajaya #johor #negerisembilan#melaka#terengganu#kelantan
Chromax (Driving Series) Outdoorsman, Black Frame dan Gold Frame, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. Chromax ni lens BL USA ye, mmg tahan lasak!! . 🔰HARGA :RM155 SAHAJA🔰 . Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lg2 musim Panas Melampau sekarang😎 Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400 . WhatsApp ke 013-9700450 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! . Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2 . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, , Paper Beg #pulaupinang #kedah  #sarawak #sabah #pahang #perlis  #perak  #kualalumpur  #selangor  #putrajaya  #johor  #negerisembilan #melaka #terengganu #kelantan 
Assalamualaikum korang semua ☺️☺️.. Salam jumaat ☺️
.
Selamat menyambut bulan ramadhan . Esok kita berpuasaa dahhh ☺️
.
Semoga amalan amalan kita di bulan puasa diberkati.. Aminnnn ☺️
.
Ohh jangan lupa start esok kita mula beroperasi pukul 9am - 5pm tauuuu . Take noted yerrr semuaaa 😉
.
#jeragathilang #jeragatpudar #acne #jerawatpasir #jerawatmeradang #dermapen #parutjerawat #parut #facial 
#medispa #spa #muslimahspa #jrevolusi #fastandfurious #wanitahariini #suamikupalingsweet #mehsandarpadaaku 
#rinduawak200peratus #jannanick #lofatah #zulariffin #aydajebat #matover #noradanish #fashasandha #mbhmedispa #mbhmedispakotadamansara #kedah #utaraphotographer" )
Assalamualaikum korang semua ☺️☺️.. Salam jumaat ☺️ . Selamat menyambut bulan ramadhan . Esok kita berpuasaa dahhh ☺️ . Semoga amalan amalan kita di bulan puasa diberkati.. Aminnnn ☺️ . Ohh jangan lupa start esok kita mula beroperasi pukul 9am - 5pm tauuuu . Take noted yerrr semuaaa 😉 . #jeragathilang  #jeragatpudar  #acne  #jerawatpasir  #jerawatmeradang  #dermapen  #parutjerawat  #parut  #facial  #medispa  #spa  #muslimahspa  #jrevolusi  #fastandfurious  #wanitahariini  #suamikupalingsweet  #mehsandarpadaaku  #rinduawak200peratus  #jannanick  #lofatah  #zulariffin  #aydajebat  #matover  #noradanish  #fashasandha  #mbhmedispa  #mbhmedispakotadamansara  #kedah  #utaraphotographer " )
Menbujang lagi
Menbujang lagi
Alhamdulilah syukur. Mai lekaih hat dok tanya RJK bila nak BUKA di SP :-)
.
.
Petang ni in sha Allah kita bagi makan pakat RASA noo. 50 orang terawal.
.
.
Jemputan kepada penduduk di sekitar Taman Keladi, Bandar Perdana, Kg. Huma, Tmn. Sri Wang, Kg. Penghulu Him, Tmn. Sejati, Tmn. Bakar Arang, Tmn. Kempas, Tmn. Sri Gedong, Bandar Puteri Jaya dan lain-lain kawasan untuk mendapatkan RJK secara PERCUMA bersempena dengan PEMBUKAAN kami mulai jam 5.00 petang.
.
.
Didoakan semuanya berjalan dengan lancar. .
.
Sebarang makluman TERKINI lawati Facebook kami ROTI JOHN KUANG.
.
.
Bagi yang ingin mendapatkan Inti boleh terus mendapatkannya dengan Tuan Haji Ismail bin Yaacob.
.
.
Kepakaran kami dalam penghasilan Inti ROTI JOHN sejak Tahun 1998 lagi. .
.
Kini kami juga merekrut anda di luar sana yang ingin menceburi bidang ini. Roti John bukan sahaja sinonim di Bulan Ramadan malah sepanjang tahun dan sesuai dimakan oleh semua golongan. .
.
Hanya yang Terbaik untu anda. Kawan-kawan yang teringin nak makan RJK mai na nanti.
.
.
Tag dan share pada kenalan anda :-* :-* Wsap untuk pertanyaan
http://www.wasap.my/60192648431
http://www.wasap.my/60192648431
http://www.wasap.my/60192648431

Assalammualaikum <3

#agentwanted
#franchise 
#rotijohn 
#no1dimalaysia #viral #selera #ramadan #bazarRamadan #sungaipetani #sp #kedah #YouCanDuit #mdec #jjcmtv3 #tv1 #feedbackcustomer #bazaronline #bazarpaknil #foodtruck #foodlover #Malaysianfood #meletop #menu
Alhamdulilah syukur. Mai lekaih hat dok tanya RJK bila nak BUKA di SP :-) . . Petang ni in sha Allah kita bagi makan pakat RASA noo. 50 orang terawal. . . Jemputan kepada penduduk di sekitar Taman Keladi, Bandar Perdana, Kg. Huma, Tmn. Sri Wang, Kg. Penghulu Him, Tmn. Sejati, Tmn. Bakar Arang, Tmn. Kempas, Tmn. Sri Gedong, Bandar Puteri Jaya dan lain-lain kawasan untuk mendapatkan RJK secara PERCUMA bersempena dengan PEMBUKAAN kami mulai jam 5.00 petang. . . Didoakan semuanya berjalan dengan lancar. . . Sebarang makluman TERKINI lawati Facebook kami ROTI JOHN KUANG. . . Bagi yang ingin mendapatkan Inti boleh terus mendapatkannya dengan Tuan Haji Ismail bin Yaacob. . . Kepakaran kami dalam penghasilan Inti ROTI JOHN sejak Tahun 1998 lagi. . . Kini kami juga merekrut anda di luar sana yang ingin menceburi bidang ini. Roti John bukan sahaja sinonim di Bulan Ramadan malah sepanjang tahun dan sesuai dimakan oleh semua golongan. . . Hanya yang Terbaik untu anda. Kawan-kawan yang teringin nak makan RJK mai na nanti. . . Tag dan share pada kenalan anda :-* :-* Wsap untuk pertanyaan http://www.wasap.my/60192648431 http://www.wasap.my/60192648431 http://www.wasap.my/60192648431 Assalammualaikum <3 #agentwanted  #franchise  #rotijohn  #no1dimalaysia  #viral  #selera  #ramadan  #bazarRamadan  #sungaipetani  #sp  #kedah  #YouCanDuit  #mdec  #jjcmtv3  #tv1  #feedbackcustomer  #bazaronline  #bazarpaknil  #foodtruck  #foodlover  #Malaysianfood  #meletop  #menu 
KG0538 DIANA DANIELLE PEPLUM
.
Price : RM130 SM / RM135 SS
. 
Material Quality Cotton Denim 
Strecthable
2 Peice Kurung
Boating neckline with Cape
Hidden Back Zip Closure
Hidden Zip at Sleeve
Garthered Waist Mermaid Skirt 
Chunky Beads & Pearl at waist back and front
Execlusive organza netting at edge of peplum .
Free size fit S to M (Label L)
Shoulder 15-18in
Bust 34-40in
Arm hole 18in
Sleeve 23in
Waist 28-34in
Hips 46in * based on how organize organza
Length (F)24in
Length (B) 26in
.
SKIRT
Waist 28-38in
Hips 38-42in
Length 41in
.
❤Note :
Colour may different due to lighting and PC variance
.
WHATSAPP ‼️
+60 19 393 5637
.
#sayajual #sayajualmurah #politeknik #uitm #unimap #ptss #uum #polimas #perlis #kedah #blouse #bajuraya #bajurayamurah #bajurayamalaysia #blousemurah #blousemalaysia #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #kimonowrap #minikurungairee #minikurungaireemurah #minikurungaireemalaysia #bajurayamalaysia  #bajuraya2017 #bajurayamurah
KG0538 DIANA DANIELLE PEPLUM . Price : RM130 SM / RM135 SS . Material Quality Cotton Denim Strecthable 2 Peice Kurung Boating neckline with Cape Hidden Back Zip Closure Hidden Zip at Sleeve Garthered Waist Mermaid Skirt Chunky Beads & Pearl at waist back and front Execlusive organza netting at edge of peplum . Free size fit S to M (Label L) Shoulder 15-18in Bust 34-40in Arm hole 18in Sleeve 23in Waist 28-34in Hips 46in * based on how organize organza Length (F)24in Length (B) 26in . SKIRT Waist 28-38in Hips 38-42in Length 41in . ❤Note : Colour may different due to lighting and PC variance . WHATSAPP ‼️ +60 19 393 5637 . #sayajual  #sayajualmurah  #politeknik  #uitm  #unimap  #ptss  #uum  #polimas  #perlis  #kedah  #blouse  #bajuraya  #bajurayamurah  #bajurayamalaysia  #blousemurah  #blousemalaysia  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #jubah  #jubahmurah  #jubahmalaysia  #kimonowrap  #minikurungairee  #minikurungaireemurah  #minikurungaireemalaysia  #bajurayamalaysia  #bajuraya2017  #bajurayamurah 
Chromax (Driving Series) Outdoorsman, Black Frame dan Gold Frame, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. Chromax ni lens BL USA ye, mmg tahan lasak!!
.
🔰HARGA :RM155 SAHAJA🔰
.
Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lg2 musim Panas Melampau sekarang😎 Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400
.
WhatsApp ke 013-9700450 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! . Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2
.
PRODUCT PACKAGE : 
Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, , Paper Beg
#pulaupinang#kedah #sarawak#sabah#pahang#perlis #perak #kualalumpur #selangor #putrajaya #johor #negerisembilan#melaka#terengganu#kelantan
Chromax (Driving Series) Outdoorsman, Black Frame dan Gold Frame, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. Chromax ni lens BL USA ye, mmg tahan lasak!! . 🔰HARGA :RM155 SAHAJA🔰 . Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lg2 musim Panas Melampau sekarang😎 Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400 . WhatsApp ke 013-9700450 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! . Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2 . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, , Paper Beg #pulaupinang #kedah  #sarawak #sabah #pahang #perlis  #perak  #kualalumpur  #selangor  #putrajaya  #johor  #negerisembilan #melaka #terengganu #kelantan 
Ada BELLABOOTH, pasti majlis anda MERIAH!🎉Bergembira dengan photo booth layandiri yg sngt mudah digunakan. .
.
.
Choo Soon 💙 Sarah
20 May 2017
Ayer Tawar, Perak

#choosoon520sarah
.
.
utk anda yg:
🌸nak buat kenduri kahwin, tunang
🌸birthday party
🌸dinner,reunion n gathering
🌸event2 apa saja.
🌸sekitar Penang Kedah Perlis.
.
.
.
📷 mai pilih #BellaBooth : INSTANT PRINT PHOTOBOOTH sebagai penyeri majlis anda.
🎉tetamu2 anda mesti suka, lepas makan terus ambil2 gambar kat booth, 3 saat je dah dapat gambar, on the spot!
📷boleh ambil gambar banyak kali,print banyak kali tau.
🎉ada pelbagai Free Gift item nak bagi ni.
📷majlis kahwin,birthday, open house, dinner, reunion etc. 💋💋 .
.
.
.
BellaBooth: Instant Print Photobooth Services
BEST in PERLIS KEDAH PENANG 👍
**Langkawi, Perak Utara pun kami p 💖

Hubungi kami untuk pakej:
Whatsapp 0164656066
Whatsapp 0164656066

#BellaBooth #Instantprintphotobooth #utaraphotobooth #photoboothutara
#perlisphotobooth #photoboothperlis #kedah #kedahphotobooth #photoboothkedah #langkawiphotobooth #photoboothlangkawi #penangphotobooth #photoboothpenang #photoboothmurah #malaysiaphotobooth #photoboothmalaysia #instantprint #wedding #photoboxmalaysia
Ada BELLABOOTH, pasti majlis anda MERIAH!🎉Bergembira dengan photo booth layandiri yg sngt mudah digunakan. . . . Choo Soon 💙 Sarah 20 May 2017 Ayer Tawar, Perak #choosoon520sarah  . . utk anda yg: 🌸nak buat kenduri kahwin, tunang 🌸birthday party 🌸dinner,reunion n gathering 🌸event2 apa saja. 🌸sekitar Penang Kedah Perlis. . . . 📷 mai pilih #BellaBooth  : INSTANT PRINT PHOTOBOOTH sebagai penyeri majlis anda. 🎉tetamu2 anda mesti suka, lepas makan terus ambil2 gambar kat booth, 3 saat je dah dapat gambar, on the spot! 📷boleh ambil gambar banyak kali,print banyak kali tau. 🎉ada pelbagai Free Gift item nak bagi ni. 📷majlis kahwin,birthday, open house, dinner, reunion etc. 💋💋 . . . . BellaBooth: Instant Print Photobooth Services BEST in PERLIS KEDAH PENANG 👍 **Langkawi, Perak Utara pun kami p 💖 Hubungi kami untuk pakej: Whatsapp 0164656066 Whatsapp 0164656066 #BellaBooth  #Instantprintphotobooth  #utaraphotobooth  #photoboothutara  #perlisphotobooth  #photoboothperlis  #kedah  #kedahphotobooth  #photoboothkedah  #langkawiphotobooth  #photoboothlangkawi  #penangphotobooth  #photoboothpenang  #photoboothmurah  #malaysiaphotobooth  #photoboothmalaysia  #instantprint  #wedding  #photoboxmalaysia 
•SLIDE FOR MORE PICTURE•
Lawa takk? Lawaa takk? Lawa kan dress baby girl ni 😍 sis pun terkenan 😘 Hihi. Oh yass! Dress ni materialnya cotton tau. Tak panas. So kalau nak bawak bby girl jalan jalan pakai baju ni, confirm baby girl akan feeling feeling pwincess gitchuuu! 👰
.
Baju ni dipakai masa raya, confirm jadi perhatian uolls! Ehh ehh lawanyaa. Anak siapa ni? Tengok baju dia, pun lawa jugak. Double woww gituu! 😜 Hihik!
.

Kalau mommies nak dapatkan detail and nak sangattt purchase this dress for baby girl mommies, mommies can whatsApp sis kat 010-2156219 ok? 😘
.
#dressbabygirl #dressgirl #bajudressbaby #babygirlclothes #babygirl #cotton #prettybabygirl #raya2017 #2017 #babygirlpretty #malaysia #selangor #johor #negeri9 #kualalumpur #perak #pahang #perlis #kedah #kelantan #terengganu #melaka #sabah #sarawak
•SLIDE FOR MORE PICTURE• Lawa takk? Lawaa takk? Lawa kan dress baby girl ni 😍 sis pun terkenan 😘 Hihi. Oh yass! Dress ni materialnya cotton tau. Tak panas. So kalau nak bawak bby girl jalan jalan pakai baju ni, confirm baby girl akan feeling feeling pwincess gitchuuu! 👰 . Baju ni dipakai masa raya, confirm jadi perhatian uolls! Ehh ehh lawanyaa. Anak siapa ni? Tengok baju dia, pun lawa jugak. Double woww gituu! 😜 Hihik! . Kalau mommies nak dapatkan detail and nak sangattt purchase this dress for baby girl mommies, mommies can whatsApp sis kat 010-2156219 ok? 😘 . #dressbabygirl  #dressgirl  #bajudressbaby  #babygirlclothes  #babygirl  #cotton  #prettybabygirl  #raya2017  #2017  #babygirlpretty  #malaysia  #selangor  #johor  #negeri9  #kualalumpur  #perak  #pahang  #perlis  #kedah  #kelantan  #terengganu  #melaka  #sabah  #sarawak 
Kau bidadari. But who? Terbaekk @official_aimantino 
#Kedah
Kau bidadari. But who? Terbaekk @official_aimantino #Kedah 
The best cleanser. Mmg xkering kulit taw. Boleh guna untuk muka dah badan untuk cerah seluruh badan 🙆🏻 kotoran kat muka senang tanggal 👍🏻 RM20 SAHAJA
POSTAGE RM6SM RM10ss

Sape nk restock boleh text sis 0142648966

#usmpenang #amyerabeautysoap #pinkhijuprebiu #soap #cleanseramyerabeauty
#skincare #makeupartist #mua #makeup #penang #kedah #perak #kepalabatas
Ramai org tak sedar,  kehidupan kini bukan mcm zaman Dulu dulu lagi, Kerja bukan lagi PERKARA WAJIB
.
Kais Tengahari, makan Mamak
Kais Malam, makan Maggie. 
Anak bini tinggalkan demi Mencari Wang, 
Keluar Pagi, balik Petang

Ini berlaku kerana Manusia perlukan *DUIT* .
.
Adakah kita bekerja utk DUIT? atau DUIT bekerja utk anda? 
Bekerja sekadar utk bayar *HUTANG*. Dimanakah? *KEBEBASAN MASA DAN WANG* .
Hidup hanya sekali. 
Cara HIDUP adalah *PILIHAN*  bukan TAKDIR 
Sedarkah kita? 
ANDA TENTUKANNYA 👋
Bak kata nabil "lu pikir la sendiri"
.
Hazim
010-5356177 .
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #usm #malaysia #terengganu #pahang #kelantan #johor #selangor #negerisembilan #melaka #kedah #perlis #penang #sarawak #sabah #rbsfans #viefans #gbecsapok
Ramai org tak sedar, kehidupan kini bukan mcm zaman Dulu dulu lagi, Kerja bukan lagi PERKARA WAJIB . Kais Tengahari, makan Mamak Kais Malam, makan Maggie. Anak bini tinggalkan demi Mencari Wang, Keluar Pagi, balik Petang Ini berlaku kerana Manusia perlukan *DUIT* . . Adakah kita bekerja utk DUIT? atau DUIT bekerja utk anda? Bekerja sekadar utk bayar *HUTANG*. Dimanakah? *KEBEBASAN MASA DAN WANG* . Hidup hanya sekali. Cara HIDUP adalah *PILIHAN* bukan TAKDIR Sedarkah kita? ANDA TENTUKANNYA 👋 Bak kata nabil "lu pikir la sendiri" . Hazim 010-5356177 . #ukm  #uitm  #utm  #unikl  #usim  #ump  #upm  #usm  #malaysia  #terengganu  #pahang  #kelantan  #johor  #selangor  #negerisembilan  #melaka  #kedah  #perlis  #penang  #sarawak  #sabah  #rbsfans  #viefans  #gbecsapok 
Salam Jumaat & Salam Meeracle 💕💕💕
.
For any inquiries WhatsApp Wawa ↙️↙️
.
WhatsApp Wawa 📲012-2444221
.
WhatsApp Wawa 📲012-2444221
.
WhatsApp Wawa 📲012-2444221
.
Let's Be Meeracle Ladies💋💋
.
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#pearlagentmeeracle🔶🔶🔶
#teamhappymeeraclev❤❤❤
#teammeeraclecwzira💃💃💃
#teammeeracledmarina💙💙💙
#luaskankuasameeracle💰💰💰 #meeraclejb #meeraclegemstoneserum #meeracleserum #meeraclecleanser #serummuka #sayajual #sayajualmurah #terengganu #kelantan #kedah #johorbahru #melaka #seremban #penang #langkawi #kl #pagang #kelantan #johor #negerisembilan #n9
#testimonimeeracleserum
#feedbackmeeracleserum
Salam Jumaat & Salam Meeracle 💕💕💕 . For any inquiries WhatsApp Wawa ↙️↙️ . WhatsApp Wawa 📲012-2444221 . WhatsApp Wawa 📲012-2444221 . WhatsApp Wawa 📲012-2444221 . Let's Be Meeracle Ladies💋💋 . #meeraclegemstonebeauty  #meeracleneverletyoudown  #pearlagentmeeracle 🔶🔶🔶 #teamhappymeeraclev ❤❤❤ #teammeeraclecwzira 💃💃💃 #teammeeracledmarina 💙💙💙 #luaskankuasameeracle 💰💰💰 #meeraclejb  #meeraclegemstoneserum  #meeracleserum  #meeraclecleanser  #serummuka  #sayajual  #sayajualmurah  #terengganu  #kelantan  #kedah  #johorbahru  #melaka  #seremban  #penang  #langkawi  #kl  #pagang  #kelantan  #johor  #negerisembilan  #n9  #testimonimeeracleserum  #feedbackmeeracleserum 
Ramai yg tanya kami mcm mana nk cari FOLLOWERS.. admin akan ajar TEKNIK dptkan followers secara mudah.. Ok admin akan ajar secara PERCUMA !!! .
1 ) FOLLOW IG KAMI ..
@tambahfollowers.free.my ✔️
.
2 ) pergi ke following ➡️ FOLLOW ke semua artis dlm following selama 5 minit & UNFOLLOW semua artis SAHAJA... ✔️
.
3 ) keluar semula ke profil IG anda ✔️
.
4 ) tunggu beberapa jam,LIHAT berapa FOLLOWERS masuk.. dan ulang dari langkah 1 -3 ✔️
.
#sayajual #sayajualmurah #perhentianisland  #perhentiankecil #perhentianislands #pulautioman #malaysia #cuticutimalaysia #bazarpaknil #jualmurah #jualmurahmurah #jualonline #jualonlinemalaysia #tambahfollower #tambahfollowerspercuma #bazarniaga #bajumurah #bajuraya #bajurayamurah #kualalumpur #malaysia #johor #kedah #pahang #kelantan #melaka #perak
Ramai yg tanya kami mcm mana nk cari FOLLOWERS.. admin akan ajar TEKNIK dptkan followers secara mudah.. Ok admin akan ajar secara PERCUMA !!! . 1 ) FOLLOW IG KAMI .. @tambahfollowers.free.my ✔️ . 2 ) pergi ke following ➡️ FOLLOW ke semua artis dlm following selama 5 minit & UNFOLLOW semua artis SAHAJA... ✔️ . 3 ) keluar semula ke profil IG anda ✔️ . 4 ) tunggu beberapa jam,LIHAT berapa FOLLOWERS masuk.. dan ulang dari langkah 1 -3 ✔️ . #sayajual  #sayajualmurah  #perhentianisland  #perhentiankecil  #perhentianislands  #pulautioman  #malaysia  #cuticutimalaysia  #bazarpaknil  #jualmurah  #jualmurahmurah  #jualonline  #jualonlinemalaysia  #tambahfollower  #tambahfollowerspercuma  #bazarniaga  #bajumurah  #bajuraya  #bajurayamurah  #kualalumpur  #malaysia  #johor  #kedah  #pahang  #kelantan  #melaka  #perak 
SUMPAH PUAS HATI SUNGGUH GUNA T9 SKINCARE😊
✅ JERAWAT PASIR HILANG .
✅ CERAH BERSERI .
"Memang nampak beza sungguh2.. sebelum ni guna produk macam2 dah tapi semua tak berhasil hilangkan jerawat di muka ni 😊"
.
STRESS DENGAN MUKA BERJERAWAT❓❓
Usah bazirkan wang dan masa korang dengan produk yg belum tentu lg berkesan ‼
.
RAYA DAH NAK DEKAT NI😭😭😭
TAKKAN NAK RAYA DENGAN JERAWAT DAN PARUT PENUH MUKA 😰😰😰
--------------------------------
T9 Skincare membantu anda .
✔ bunuh jerawat (nanah & pasir)
✔ jerawat belakang badan .
✔ parut hitam .
✔ parut berlubang .
✔ kulit berminyak .
✔ pori-pori terbuka .
✔ jeragat tebal .
✔ kusam .
✔ kulit sensitif .
✔ alergik seafood/belacan/budu/cencaluk .
✔ alahan resdung Kronik seperti kerap bersin, hidung berair, muka merenyam, gatal mata, hidung
✔ kulit nipis dan kemerahan .
✔ kulit rosak akibat tersalah guna produk .
✔ kulit kering
.
Pasti CUN dengan T9 Skincare .
#t9skincare_agentperak #T9skincarelovers #syukuralhamdulillah #stokisdiperlukan #jerawat #parut #parutberlubang #visitmyig #malaysia #masalahjerawat #jeragat #flawless #bazarpaknil #acnesolution #testimoni #feedback #resdung #resdungt9lovers #resdungt9official #testimonit9 #sabunherba #sabun #soap #sabunresdung #uum #sabah #perlis #kedah #kelantan #malaysia #terengganu
SUMPAH PUAS HATI SUNGGUH GUNA T9 SKINCARE😊 ✅ JERAWAT PASIR HILANG . ✅ CERAH BERSERI . "Memang nampak beza sungguh2.. sebelum ni guna produk macam2 dah tapi semua tak berhasil hilangkan jerawat di muka ni 😊" . STRESS DENGAN MUKA BERJERAWAT❓❓ Usah bazirkan wang dan masa korang dengan produk yg belum tentu lg berkesan ‼ . RAYA DAH NAK DEKAT NI😭😭😭 TAKKAN NAK RAYA DENGAN JERAWAT DAN PARUT PENUH MUKA 😰😰😰 -------------------------------- T9 Skincare membantu anda . ✔ bunuh jerawat (nanah & pasir) ✔ jerawat belakang badan . ✔ parut hitam . ✔ parut berlubang . ✔ kulit berminyak . ✔ pori-pori terbuka . ✔ jeragat tebal . ✔ kusam . ✔ kulit sensitif . ✔ alergik seafood/belacan/budu/cencaluk . ✔ alahan resdung Kronik seperti kerap bersin, hidung berair, muka merenyam, gatal mata, hidung ✔ kulit nipis dan kemerahan . ✔ kulit rosak akibat tersalah guna produk . ✔ kulit kering . Pasti CUN dengan T9 Skincare . #t9skincare_agentperak  #T9skincarelovers  #syukuralhamdulillah  #stokisdiperlukan  #jerawat  #parut  #parutberlubang  #visitmyig  #malaysia  #masalahjerawat  #jeragat  #flawless  #bazarpaknil  #acnesolution  #testimoni  #feedback  #resdung  #resdungt9lovers  #resdungt9official  #testimonit9  #sabunherba  #sabun  #soap  #sabunresdung  #uum  #sabah  #perlis  #kedah  #kelantan  #malaysia  #terengganu 
DUIT RAYA FREE !!!!!! .
.
.
Sesiapa yg nak tahu sis buat #ProjekIncomeRaya2017 ni macam mana.😍 Boleh pm sekarang, sebab ada offer menarik. Bagi yg usha lama lama tu, amek hp cepat ya, jgn tunggu lagi.😄😄
.
Berniaga melalui ONLINE | Menggunakan INSTAGRAM, FACEBOOK, WECHAT dan WHATSAPP anda | Rm60,000 dlm masa 6 bulan.🤗🤗🤗 .
Whatsapp
Muhd Fitri
📞+6012-7292503

#Projeksaving2017 #ProjekIncomeRaya2017 #SkillsOnlineStage3 #Dynamic88 #bangi #umk #ukm #upsi #uum #usm #unimas #uthm #ikbn #jdt #johor #kelantan #selangor #perak #perlis #kedah #melaka #sabah
DUIT RAYA FREE !!!!!! . . . Sesiapa yg nak tahu sis buat #ProjekIncomeRaya2017  ni macam mana.😍 Boleh pm sekarang, sebab ada offer menarik. Bagi yg usha lama lama tu, amek hp cepat ya, jgn tunggu lagi.😄😄 . Berniaga melalui ONLINE | Menggunakan INSTAGRAM, FACEBOOK, WECHAT dan WHATSAPP anda | Rm60,000 dlm masa 6 bulan.🤗🤗🤗 . Whatsapp Muhd Fitri 📞+6012-7292503 #Projeksaving2017  #ProjekIncomeRaya2017  #SkillsOnlineStage3  #Dynamic88  #bangi  #umk  #ukm  #upsi  #uum  #usm  #unimas  #uthm  #ikbn  #jdt  #johor  #kelantan  #selangor  #perak  #perlis  #kedah  #melaka  #sabah 
綠色就是我的家~回到啦,我的家鄉#稻香#KEDAH#❤
綠色就是我的家~回到啦,我的家鄉#稻香 #KEDAH #❤
🌹 lnner Snowcap Fully Covered
🌹 Rm7/pcs .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap
Alpinestar 5 button classic helmet 🔔

Shimmering Black🔔

Size L 60 cm (standard size) | Size XL 62 cm 🔔 
Rm99 🔔

Postage  Semenanjung Malaysia rm10/ Sabah sarawak rm15 🔔

Whatsapp 010 261 2343 utk order 🔔

Wechat myhelmetmy 🔔

Fb helmetmy 🔔

Shopee myhelmet 🔔 
#classic #5button #alpinestar #5buttonhelmet #vintagehelmet #mvstar #mvstarhelmet #peminatduaroda #helmetmurah #helmetmalaysia #helmetmy #matmoto #matrempit #penang #melaka #johor #terengganu #perak #kedah #pahang #sabah #sarawak #kelantan #negerisembilan #ex5 #yamaha #rxz #shoei #arai #shopeeMY
Alpinestar 5 button classic helmet 🔔 Shimmering Black🔔 Size L 60 cm (standard size) | Size XL 62 cm 🔔 Rm99 🔔 Postage Semenanjung Malaysia rm10/ Sabah sarawak rm15 🔔 Whatsapp 010 261 2343 utk order 🔔 Wechat myhelmetmy 🔔 Fb helmetmy 🔔 Shopee myhelmet 🔔 #classic  #5button  #alpinestar  #5buttonhelmet  #vintagehelmet  #mvstar  #mvstarhelmet  #peminatduaroda  #helmetmurah  #helmetmalaysia  #helmetmy  #matmoto  #matrempit  #penang  #melaka  #johor  #terengganu  #perak  #kedah  #pahang  #sabah  #sarawak  #kelantan  #negerisembilan  #ex5  #yamaha  #rxz  #shoei  #arai  #shopeeMY 
🌹 lnner Snowcap Fully Covered
🌹 Rm7/pcs .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap
M A L A Y S I A
hitam putih, kaya miskin, orang kita, orang asing, semuanya mengarut sahaja. sebenarnya dunia ini ada dua jenis manusia sahaja. yang menang dan yang gagal dalam hidup.
kami berasal dari negara antara yang terkecil dalam peta dunia. setiap hari ada saja berita tentang negara kami. sehingga kini, masih ramai yang merempat di jalanan. dalam keadaan ini, dalam zaman ini, di hati semua orang, bendera empat warna dan empat belas jalur kami terus berkibar. ya nasib. nasib sesuatu yang amat baik. kadang baik, kadang malang. di mana ada kemahuan, nasib pasti akan berubah. berjuanglah dengan semangat. berjuanglah demi agama. berjuanglah demi maruah. berjuanglah demi lambang. berjuanglah demi MALAYSIA. 
S A T U  N E G A R A  S A T U  S U A R A
#negaraku #tanahtumpahdarahku #kuberisepenuhnya #bangkitbersama #malaysia #kelantan #terengganu #pahang #kedah #melaka #perlis #johor #sarawak #sabah #negerisembilan #selangor #kualalumpur #pulaupinang #gatehboy #boyofstraight #satunegarasatusuara #nadisukannegara #bebasrasuah #islamjalankesyurga #puasabersamakeluarga #salamramadan
M A L A Y S I A hitam putih, kaya miskin, orang kita, orang asing, semuanya mengarut sahaja. sebenarnya dunia ini ada dua jenis manusia sahaja. yang menang dan yang gagal dalam hidup. kami berasal dari negara antara yang terkecil dalam peta dunia. setiap hari ada saja berita tentang negara kami. sehingga kini, masih ramai yang merempat di jalanan. dalam keadaan ini, dalam zaman ini, di hati semua orang, bendera empat warna dan empat belas jalur kami terus berkibar. ya nasib. nasib sesuatu yang amat baik. kadang baik, kadang malang. di mana ada kemahuan, nasib pasti akan berubah. berjuanglah dengan semangat. berjuanglah demi agama. berjuanglah demi maruah. berjuanglah demi lambang. berjuanglah demi MALAYSIA. S A T U N E G A R A S A T U S U A R A #negaraku  #tanahtumpahdarahku  #kuberisepenuhnya  #bangkitbersama  #malaysia  #kelantan  #terengganu  #pahang  #kedah  #melaka  #perlis  #johor  #sarawak  #sabah  #negerisembilan  #selangor  #kualalumpur  #pulaupinang  #gatehboy  #boyofstraight  #satunegarasatusuara  #nadisukannegara  #bebasrasuah  #islamjalankesyurga  #puasabersamakeluarga  #salamramadan 
🌹 lnner Snowcap Fully Covered
🌹 Rm7/pcs .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap
🌹 lnner Snowcap Fully Covered
🌹 Rm7/pcs .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap
🌹 lnner Snowcap Fully Covered
🌹 Rm7/pcs .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap
Kesian brader ni. Ni la orang panggey lost control, total lost. Hang ni baru nak rakam benda ni tak lepaih. Buat movie confirm bankrupt, nak kena brapa kali take? 😂 .⠀
_____________________________________________________
⠀

By @raybanterkini_2017
⠀
Kredit-
⠀
No. 1 InstaVideoTainment Anda!
Terhangat • Terlawak • Terkini
⠀
Spread the love!
⠀
IKLAN dan KEYBOARD WARRIOR akan diblock
⠀
DM for VIP Business Review⠀
⠀
#ohemgis #malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakgram #lawaklucu #terbaik #kedah #kedahfc #ultraskedah #darulaman
Kesian brader ni. Ni la orang panggey lost control, total lost. Hang ni baru nak rakam benda ni tak lepaih. Buat movie confirm bankrupt, nak kena brapa kali take? 😂 .⠀ _____________________________________________________ ⠀ By @raybanterkini_2017 ⠀ Kredit- ⠀ No. 1 InstaVideoTainment Anda! Terhangat • Terlawak • Terkini ⠀ Spread the love! ⠀ IKLAN dan KEYBOARD WARRIOR akan diblock ⠀ DM for VIP Business Review⠀ ⠀ #ohemgis  #malaysia  #ohmalaysiaku  #malayvines  #malaysiaviners  #malayvine  #vinemalaysia  #dubsmashmalaysia  #dubsmashmalaysian  #dubsmashmalaysianterbaik  #visitmyig  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #igmalaysia  #instamalaysia  #kualalumpur  #lawak  #lawakhambar  #lawakgram  #lawaklucu  #terbaik  #kedah  #kedahfc  #ultraskedah  #darulaman 
ALHAMDULILLAH, TURUN BACAAN JAUNDIS SETIAP HARI

Dengan menggunakan service home phototherapy, jaudis semakin menurun setiap hari. Terima kasih kerana mempercayai khidmat Bluelite Malaysia.
.
✔ anak tak perlu berjauhan dan tinggal di wad hospital
✔ tak perlu banyak berjalan dek luka belum sembuh
✔ boleh bergilir menjaga anak di rumah bersama suami
✔ menyusukan anak dengan lebih selesa
✔jimat tak perlu bayar mahal bil hospital swasta
✔tak perlu stress di hospital kerajaan
✔mudah,selamat dan merupakan satu-satunya syarikat yang mempunyai lesen dari Medical Device Authorities Malaysia.

PAKEJ BERSAMA BLUELITE:
💥 RM395 untuk 3H2M
💥 RM485 untuk 4H3M

Harga pakej termasuk kos penghantaran, pemasangan, penerangan dan pengambilan untuk kawasan lingkungan 30KM dari Bandar Perda.

Surcharge dikenakan bagi luar kawasan dan luar waktu pejabat.

Pertanyaan dan tempahan boleh call/whatsapp : 012-2711894

#BlueliteMY
#homephototherapy
#fototerapirumah
#phototherapy
#jaundice
#demamkuning
#jaundis
#bayijaundis
#service
#baby
#newborn
#Penang
#Kedah
#Perak
#TestimoniBluelite
ALHAMDULILLAH, TURUN BACAAN JAUNDIS SETIAP HARI Dengan menggunakan service home phototherapy, jaudis semakin menurun setiap hari. Terima kasih kerana mempercayai khidmat Bluelite Malaysia. . ✔ anak tak perlu berjauhan dan tinggal di wad hospital ✔ tak perlu banyak berjalan dek luka belum sembuh ✔ boleh bergilir menjaga anak di rumah bersama suami ✔ menyusukan anak dengan lebih selesa ✔jimat tak perlu bayar mahal bil hospital swasta ✔tak perlu stress di hospital kerajaan ✔mudah,selamat dan merupakan satu-satunya syarikat yang mempunyai lesen dari Medical Device Authorities Malaysia. PAKEJ BERSAMA BLUELITE: 💥 RM395 untuk 3H2M 💥 RM485 untuk 4H3M Harga pakej termasuk kos penghantaran, pemasangan, penerangan dan pengambilan untuk kawasan lingkungan 30KM dari Bandar Perda. Surcharge dikenakan bagi luar kawasan dan luar waktu pejabat. Pertanyaan dan tempahan boleh call/whatsapp : 012-2711894 #BlueliteMY  #homephototherapy  #fototerapirumah  #phototherapy  #jaundice  #demamkuning  #jaundis  #bayijaundis  #service  #baby  #newborn  #Penang  #Kedah  #Perak  #TestimoniBluelite 
Rasa macam nak lompat ke bintang 🌟 kalau customer sudi share feedback. Feedback positif disyukuri. Feedback negatif diperbaiki. .
.
Kadang seller hargai je feedback negatif sebab boleh improve mana mana yang perlu. Nobody's perfect right? But we try to give the best. 
#krunchycookies #crunchy
#cookiessedapmalaysia #cookiesranggup #cookiesraya2016 #pkstoglobal #cookieshomemade  #food #sedapsangat #kugerak #bestseller  #doorgiftmurah  #doorgifts  #biskutrayasedap  #biskutraya #famous  #canistercantik  #kedah #penang #food #jepsari  #keda  #mykpdnkk #sokonglike #usahawanonline #groombigkedahbhd
Rasa macam nak lompat ke bintang 🌟 kalau customer sudi share feedback. Feedback positif disyukuri. Feedback negatif diperbaiki. . . Kadang seller hargai je feedback negatif sebab boleh improve mana mana yang perlu. Nobody's perfect right? But we try to give the best. #krunchycookies  #crunchy  #cookiessedapmalaysia  #cookiesranggup  #cookiesraya2016  #pkstoglobal  #cookieshomemade  #food  #sedapsangat  #kugerak  #bestseller  #doorgiftmurah  #doorgifts  #biskutrayasedap  #biskutraya  #famous  #canistercantik  #kedah  #penang  #food  #jepsari  #keda  #mykpdnkk  #sokonglike  #usahawanonline  #groombigkedahbhd 
🌹 lnner Snowcap Fully Covered
🌹 Rm7/pcs .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap
🌹 lnner Snowcap Fully Covered
🌹 Rm7/pcs .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap
🌹 lnner Snowcap Fully Covered
🌹 Rm7/pcs .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap
🌹 lnner Snowcap Fully Covered
🌹 Rm7/pcs .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap
🌹 lnner Snowcap Fully Covered
🌹 Rm7/pcs .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap
Pelaburan saham OTC Market Nami Corp. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad.
.
.
Harga 1unit share - 2.13usd, boleh ke website otc market dan nama stock type 'NINK'. Boleh tgk transparent profile company, market value dalam 1.5billion usd. .
Menunjukkan company mmg boleh gi jauh. Dan beli direct company sekarang ada promotion 1 plus 2shares sekarang.
.
Gandaan investment selepas lock modal selama 18 bulan;- .
🌐Invest 300usd (300 + 600) 👉🏻 1419usd ( 3usd/unit) / 2365usd (5usd/unit) / 4730 (10usd/unit) . 🌐Invest 1000usd (1000+2000) 👉🏻 4734usd (3usd/unit) / 7890usd(5usd/unit) / 15,780usd (10usd/unit) . 🌐Invest 3000usd (3000+6000) 👉🏻 14,208usd (3usd/unit) / 23,680 (5usd/unit) / 47360 (10usd/unit) . 🌐Invest 10,000usd (10,000 + 20,000) 👉🏻 47,367usd (3usd/unit) / 78,495usd (5usd/unit) / 157,890usd (10usd/unit)
.
Rate mengikut currency usd semasa.
.
KENAPA PERLU INVEST SAHAM NAMI CORP. ⁉ 😘
.
Semestinya ini bukan MLM dan invest sahaja, tunggu selama 18 bulan dan terima pulangan yg lumayan. . 😘Company fresh keluar dari oven tak sampai setahun. . 😘 Berpotensi sebab projek dah run. Bukan projek 'otw nak' run.
.
😘Tgh ada promotion gila vavi dari company (1+2), tak invest sekarang terlepas promotion, rugi encik/puan/dato/datin !
.
.
Najihah Jaffar
013.2966952 Whatsapp/Call
013.2966952  Whatsapp/Call
.
.
.
#ProjekTurboRaya2017 
#Furious360#EntEntClub
#Jihamillionaires
#uitm #business #selangor #perak #kuantan #johor #sabah #sarawak #kedah #perlis #kelantan #ampang #cheras #kotabharu #ramadhan #otcmarkets #investment #Realprofit #realshare #SharingInvestProfit#jomgandakanwangsimpanan#jombuatduitraya
Pelaburan saham OTC Market Nami Corp. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad. . . Harga 1unit share - 2.13usd, boleh ke website otc market dan nama stock type 'NINK'. Boleh tgk transparent profile company, market value dalam 1.5billion usd. . Menunjukkan company mmg boleh gi jauh. Dan beli direct company sekarang ada promotion 1 plus 2shares sekarang. . Gandaan investment selepas lock modal selama 18 bulan;- . 🌐Invest 300usd (300 + 600) 👉🏻 1419usd ( 3usd/unit) / 2365usd (5usd/unit) / 4730 (10usd/unit) . 🌐Invest 1000usd (1000+2000) 👉🏻 4734usd (3usd/unit) / 7890usd(5usd/unit) / 15,780usd (10usd/unit) . 🌐Invest 3000usd (3000+6000) 👉🏻 14,208usd (3usd/unit) / 23,680 (5usd/unit) / 47360 (10usd/unit) . 🌐Invest 10,000usd (10,000 + 20,000) 👉🏻 47,367usd (3usd/unit) / 78,495usd (5usd/unit) / 157,890usd (10usd/unit) . Rate mengikut currency usd semasa. . KENAPA PERLU INVEST SAHAM NAMI CORP. ⁉ 😘 . Semestinya ini bukan MLM dan invest sahaja, tunggu selama 18 bulan dan terima pulangan yg lumayan. . 😘Company fresh keluar dari oven tak sampai setahun. . 😘 Berpotensi sebab projek dah run. Bukan projek 'otw nak' run. . 😘Tgh ada promotion gila vavi dari company (1+2), tak invest sekarang terlepas promotion, rugi encik/puan/dato/datin ! . . Najihah Jaffar 013.2966952 Whatsapp/Call 013.2966952 Whatsapp/Call . . . #ProjekTurboRaya2017  #Furious360 #EntEntClub  #Jihamillionaires  #uitm  #business  #selangor  #perak  #kuantan  #johor  #sabah  #sarawak  #kedah  #perlis  #kelantan  #ampang  #cheras  #kotabharu  #ramadhan  #otcmarkets  #investment  #Realprofit  #realshare  #SharingInvestProfit #jomgandakanwangsimpanan #jombuatduitraya 
🌹 lnner Snowcap Fully Covered
🌹 Rm7/pcs .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap
Bawal Chiffon Viole
.
Bidang 45
.
Rm15/pcs
. .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap #bawalchiffon #chiffonviole #tudungmurah
LIPMATTE by @eve_cosmeticshq 
nak bibir cun 💋 dan menawan Kak Cun suggest untuk cuba @eve_cosmeticshq memang cun habis. Beli 2 ada dapat free hadiah taw 😘 
Berminat dgn @eve_cosmeticshq 
boleh walk in butik @elfinie 
atau 
Whatsapp 016-3140095 Kak Cun
#lipmatte #lipmattecantik #lipmattemalaysia 
#lipmatteraya2017 #elfinielovers #blousemuslimah #blouselawa #blousemurah
#blouseclarabyelfinie #bawalprinted #bawalcrepe #scaftbymera #tudungraya2017 #elfinie #elfiniefashionterritory #elfiniefashion #elfinielovers #elfinieboutique #lagendaheights #sungaipetani #kedah #SayaJualProdukKecantikan #SayaJualOnline #SayaJualMurah #BelanjaOnline #IGerMalaysia #Jual #Bazaar #BazaarPakNil
#ShareJikaAndaRasaTipsIniBermanfaat
LIPMATTE by @eve_cosmeticshq nak bibir cun 💋 dan menawan Kak Cun suggest untuk cuba @eve_cosmeticshq memang cun habis. Beli 2 ada dapat free hadiah taw 😘 Berminat dgn @eve_cosmeticshq boleh walk in butik @elfinie atau Whatsapp 016-3140095 Kak Cun #lipmatte  #lipmattecantik  #lipmattemalaysia  #lipmatteraya2017  #elfinielovers  #blousemuslimah  #blouselawa  #blousemurah  #blouseclarabyelfinie  #bawalprinted  #bawalcrepe  #scaftbymera  #tudungraya2017  #elfinie  #elfiniefashionterritory  #elfiniefashion  #elfinielovers  #elfinieboutique  #lagendaheights  #sungaipetani  #kedah  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaJualOnline  #SayaJualMurah  #BelanjaOnline  #IGerMalaysia  #Jual  #Bazaar  #BazaarPakNil  #ShareJikaAndaRasaTipsIniBermanfaat 
Bawal Chiffon Viole
.
Bidang 45
.
Rm15/pcs
. .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap #bawalchiffon #chiffonviole #tudungmurah
Bawal Chiffon Viole
.
Bidang 45
.
Rm15/pcs
. .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap #bawalchiffon #chiffonviole #tudungmurah
Bawal Chiffon Viole
.
Bidang 45
.
Rm15/pcs
. .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap #bawalchiffon #chiffonviole #tudungmurah
Bawal Chiffon Viole
.
Bidang 45
.
Rm15/pcs
. .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap #bawalchiffon #chiffonviole #tudungmurah
Bawal Chiffon Viole
.
Bidang 45
.
Rm15/pcs
. .
How to order👉🏻
👉🏻Screen shot & Kindly do whatsapp .
📱0125186257 .
📬 Postage
💰 Rm8 SM
💰 Rm10 SS
.
#sayajual #produkkosmetikmaysia #fykaabeautique #kokocollection #lipstick #penang #kedah #uitm #localproduk #localtprodulmalaysia #murahcantik #murahmurahje #innersnowcap #innerfullycovered #innermurah #innercap #bawalchiffon #chiffonviole #tudungmurah
Repost from @malaysia.truly.asia using @RepostRegramApp - A beautiful sunset taken in Kodiang, Kedah - Northern Region of Malaysia! #malaysiatrulyasia #tourismmalaysia #kodiang #kedah #travels #travelling #travellife #travelingram #instatravel #travelgram #dekatje
<Kuih Kapit>
Perisa:
*vanila
*coklat
*oren
*pandan
*strawberry .
Perisa + inti:
*vanila coklat
*vanila kacang
*coklat coklat
*coklat kacang
*strawberry  coklat
*pandan kacang
.
»» 1 - 20 (balang) = RM22.00/per balang
»» 21 - 49 (balang) = RM20.00/per balang
»» 50 & keatas (balang) = RM18.00/per balang
.
Shipping Fee:
» 0.5 kg - 1 kg = RM9.00
» 1.1 kg - 2 kg = RM14.00
.
🕵 Ms. Fazliani
💬 What's App: 011-2413 3967
💬 IG: @fazliani_shop
💬 Tweet: @fazliani_shop
👍 FB: Fazliani's Shop
📧 pcscmdsr@gmail.com
.
*Any further questions, please do not hesitated to contact our person in charge
.
#kuihkapit #kuih #kapit #perlis #kedah #kelantan #terengganu #pineng #pahang #langkawi #perak #selangor #melaka #johor
Perisa: *vanila *coklat *oren *pandan *strawberry . Perisa + inti: *vanila coklat *vanila kacang *coklat coklat *coklat kacang *strawberry coklat *pandan kacang . »» 1 - 20 (balang) = RM22.00/per balang »» 21 - 49 (balang) = RM20.00/per balang »» 50 & keatas (balang) = RM18.00/per balang . Shipping Fee: » 0.5 kg - 1 kg = RM9.00 » 1.1 kg - 2 kg = RM14.00 . 🕵 Ms. Fazliani 💬 What's App: 011-2413 3967 💬 IG: @fazliani_shop 💬 Tweet: @fazliani_shop 👍 FB: Fazliani's Shop 📧 pcscmdsr@gmail.com . *Any further questions, please do not hesitated to contact our person in charge . #kuihkapit  #kuih  #kapit  #perlis  #kedah  #kelantan  #terengganu  #pineng  #pahang  #langkawi  #perak  #selangor  #melaka  #johor 
Kuaq sekejap..
#kedah 
#t9skincarelovers
Siapa yang rajin scrub badan dengan body polish dari #kinadlusion ni tak perlu pakai dah deodorant.

Cer try 1 hari tu tak guna deodorant.

Insyallah mesti tak ada bau ashem-ashem hashumm 😍

Siapa yg rajin polish badan, kulit badan akan mewangi dari bantuan aromaterapi. 
Sebenarnya, banyak sangat bahan dalam body polish roseclay ni membantu sistem dalam badan supaya bau tak best tu nyah syoh jejauh dari hidup kita.

Nak eksyen tayang-tayang tiak kat incik shuben pun takdelah segankan. 😂

Lagi pun, cuba tengok bahan dalam deodarant korang tu apa?
Kadang-kadang tiak boleh jadi makin ashem dan buat tiak kita makin hitam. Kan? 😅

#ipoh #perak #kuantan #johor #kedah #sgpetani #penang #seksyen17 #shahalam #kualalumpur #damansara #klcc #bangisentral  #klang #ampang #pavillion #pahang #putrajaya #cyberjaya #puchong #melaka #seremban  #moodrepublik  #skincareorganik #raya2017 #rayafest2017 #kinadlusion #bodypolishroseclay #heroseorangcinderella
Siapa yang rajin scrub badan dengan body polish dari #kinadlusion  ni tak perlu pakai dah deodorant. Cer try 1 hari tu tak guna deodorant. Insyallah mesti tak ada bau ashem-ashem hashumm 😍 Siapa yg rajin polish badan, kulit badan akan mewangi dari bantuan aromaterapi. Sebenarnya, banyak sangat bahan dalam body polish roseclay ni membantu sistem dalam badan supaya bau tak best tu nyah syoh jejauh dari hidup kita. Nak eksyen tayang-tayang tiak kat incik shuben pun takdelah segankan. 😂 Lagi pun, cuba tengok bahan dalam deodarant korang tu apa? Kadang-kadang tiak boleh jadi makin ashem dan buat tiak kita makin hitam. Kan? 😅 #ipoh  #perak  #kuantan  #johor  #kedah  #sgpetani  #penang  #seksyen17  #shahalam  #kualalumpur  #damansara  #klcc  #bangisentral  #klang  #ampang  #pavillion  #pahang  #putrajaya  #cyberjaya  #puchong  #melaka  #seremban  #moodrepublik  #skincareorganik  #raya2017  #rayafest2017  #kinadlusion  #bodypolishroseclay  #heroseorangcinderella 
Kami sedang mencari pembantu tailor, mahir jahit kelim. -Pantas membuat kerja
- perempuan/lelaki
- Daerah Kulim
- berdaya maju
- praktikal dialu -alukan(student bahagian jahitan)

sila DM/sms sahaja ke 0195411981.

#kedah #vendorkedah #vendorutara #perlis #tukangjahit #tailorkedah #tailorwanted #tailormalaysia
SENGIH SENGIH......
.
.
.
.
me : maa, asl happy sgt ni? 
imaa : haa,  sebab esok raya!! 😝 eh salah, esok puasaaa 💃💃💃💃
.
.
yess betul tu gaisss.  esok dah start puasaaaaa 😍😙. haa,  so bulan puasa ni en,  korang nak tak create income dlm keadaan korang takyah keluar rumah, takyah kerja 8 jam, takperlukan tenaga kerja pun. Ddk² je duit masuk😻. haa,  nak tak mcm tu? 😏 mana tahuu boleh tambah duit raya banyak sikit ke tahun ni 🙈
.
.
so kalau awk nak macam ni, cepat2 ws saya 😙. Saya ade project terbaru utk raya ni. sape cepat, dia dpt.  utk 5 org terawal, ade duit raya menanti anda 😎
.
.
📞0173011905 FatimahYahaya
📞0173011905 FatimahYahaya
📞0173011905 FatimahYahaya
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #newplan #newproject #fatimahhyahayalifestyle #spiritandstyle #kayatanpamerompak #bisnesduniamoden #buatdapat #takbuattakdapat #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #fatimahhyahayayoungmillionaire #buangduitbuatduit #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok #studentslife #iiumgombak #uitm #upm  #uniklbmi #uniten #selangor #gombak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #dubai
SENGIH SENGIH...... . . . . me : maa, asl happy sgt ni? imaa : haa, sebab esok raya!! 😝 eh salah, esok puasaaa 💃💃💃💃 . . yess betul tu gaisss. esok dah start puasaaaaa 😍😙. haa, so bulan puasa ni en, korang nak tak create income dlm keadaan korang takyah keluar rumah, takyah kerja 8 jam, takperlukan tenaga kerja pun. Ddk² je duit masuk😻. haa, nak tak mcm tu? 😏 mana tahuu boleh tambah duit raya banyak sikit ke tahun ni 🙈 . . so kalau awk nak macam ni, cepat2 ws saya 😙. Saya ade project terbaru utk raya ni. sape cepat, dia dpt. utk 5 org terawal, ade duit raya menanti anda 😎 . . 📞0173011905 FatimahYahaya 📞0173011905 FatimahYahaya 📞0173011905 FatimahYahaya . . #verveinstituteofentrepreneurship  #newplan  #newproject  #fatimahhyahayalifestyle  #spiritandstyle  #kayatanpamerompak  #bisnesduniamoden  #buatdapat  #takbuattakdapat  #bisnesanakmuda  #modalkeciluntungbesar  #fatimahhyahayayoungmillionaire  #buangduitbuatduit  #ilovevie  #viefans  #rbsfans  #gbecsapok  #studentslife  #iiumgombak  #uitm  #upm  #uniklbmi  #uniten  #selangor  #gombak  #kedah  #kelantan  #sabah  #sarawak  #dubai 
Borong #turtleneck from @thevintage_attire .
#borongturtleneck murah serendah RM5/pcs (min 30pcs)
Terdapat 2 design #turtleneckplain & #turtleneckstripe 
Size S,M & L
Randomly pick
.
Area penang/kedah boleh COD
Area semenanjung free postage
Area sabah sarawak postage RM20.
.
Berminat untuk borong wassap 014-9406840
Cepat wassap sebelom kehabisan size
.
#boyfriendshirt #boyfriendshirtmurah #boyfriendshirtmalaysia #boyfriendshirtborong #sayajualbfshirt #bazaarpaknil #penang #kedah #flannelshirt #flannelmalaysia #baggyshirt #lokalah #sayajualmurah #vendorutara #blouselabuhflannel #blouselabuhmurah #blouselabuh #turtlenecktop #turtleneckmurah #turtleneckRm5
Borong #turtleneck  from @thevintage_attire . #borongturtleneck  murah serendah RM5/pcs (min 30pcs) Terdapat 2 design #turtleneckplain  & #turtleneckstripe  Size S,M & L Randomly pick . Area penang/kedah boleh COD Area semenanjung free postage Area sabah sarawak postage RM20. . Berminat untuk borong wassap 014-9406840 Cepat wassap sebelom kehabisan size . #boyfriendshirt  #boyfriendshirtmurah  #boyfriendshirtmalaysia  #boyfriendshirtborong  #sayajualbfshirt  #bazaarpaknil  #penang  #kedah  #flannelshirt  #flannelmalaysia  #baggyshirt  #lokalah  #sayajualmurah  #vendorutara  #blouselabuhflannel  #blouselabuhmurah  #blouselabuh  #turtlenecktop  #turtleneckmurah  #turtleneckRm5 
Borong #turtleneck from @thevintage_attire .
#borongturtleneck murah serendah RM5/pcs (min 30pcs)
Terdapat 2 design #turtleneckplain & #turtleneckstripe 
Size S,M & L
Randomly pick
.
Area penang/kedah boleh COD
Area semenanjung free postage
Area sabah sarawak postage RM20.
.
Berminat untuk borong wassap 014-9406840
Cepat wassap sebelom kehabisan size
.
#boyfriendshirt #boyfriendshirtmurah #boyfriendshirtmalaysia #boyfriendshirtborong #sayajualbfshirt #bazaarpaknil #penang #kedah #flannelshirt #flannelmalaysia #baggyshirt #lokalah #sayajualmurah #vendorutara #blouselabuhflannel #blouselabuhmurah #blouselabuh #turtlenecktop #turtleneckmurah #turtleneckRm5
Borong #turtleneck  from @thevintage_attire . #borongturtleneck  murah serendah RM5/pcs (min 30pcs) Terdapat 2 design #turtleneckplain  & #turtleneckstripe  Size S,M & L Randomly pick . Area penang/kedah boleh COD Area semenanjung free postage Area sabah sarawak postage RM20. . Berminat untuk borong wassap 014-9406840 Cepat wassap sebelom kehabisan size . #boyfriendshirt  #boyfriendshirtmurah  #boyfriendshirtmalaysia  #boyfriendshirtborong  #sayajualbfshirt  #bazaarpaknil  #penang  #kedah  #flannelshirt  #flannelmalaysia  #baggyshirt  #lokalah  #sayajualmurah  #vendorutara  #blouselabuhflannel  #blouselabuhmurah  #blouselabuh  #turtlenecktop  #turtleneckmurah  #turtleneckRm5 
Kami sedang mencari pembantu tailor, mahir jahit kelim. -Pantas membuat kerja
- perempuan/lelaki
- Daerah Kulim
- berdaya maju
- praktikal dialu -alukan(student bahagian jahitan)

sila DM/sms sahaja ke 0195411981.

#kedah #vendorkedah #vendorutara #perlis #tukangjahit #tailorkedah #tailorwanted #tailormalaysia
Borong #turtleneck from @thevintage_attire .
#borongturtleneck murah serendah RM5/pcs (min 30pcs)
Terdapat 2 design #turtleneckplain & #turtleneckstripe 
Size S,M & L
Randomly pick
.
Area penang/kedah boleh COD
Area semenanjung free postage
Area sabah sarawak postage RM20.
.
Berminat untuk borong wassap 014-9406840
Cepat wassap sebelom kehabisan size
.
#boyfriendshirt #boyfriendshirtmurah #boyfriendshirtmalaysia #boyfriendshirtborong #sayajualbfshirt #bazaarpaknil #penang #kedah #flannelshirt #flannelmalaysia #baggyshirt #lokalah #sayajualmurah #vendorutara #blouselabuhflannel #blouselabuhmurah #blouselabuh #turtlenecktop #turtleneckmurah #turtleneckRm5
Borong #turtleneck  from @thevintage_attire . #borongturtleneck  murah serendah RM5/pcs (min 30pcs) Terdapat 2 design #turtleneckplain  & #turtleneckstripe  Size S,M & L Randomly pick . Area penang/kedah boleh COD Area semenanjung free postage Area sabah sarawak postage RM20. . Berminat untuk borong wassap 014-9406840 Cepat wassap sebelom kehabisan size . #boyfriendshirt  #boyfriendshirtmurah  #boyfriendshirtmalaysia  #boyfriendshirtborong  #sayajualbfshirt  #bazaarpaknil  #penang  #kedah  #flannelshirt  #flannelmalaysia  #baggyshirt  #lokalah  #sayajualmurah  #vendorutara  #blouselabuhflannel  #blouselabuhmurah  #blouselabuh  #turtlenecktop  #turtleneckmurah  #turtleneckRm5 
Pelaburan saham OTC Market Nami Corp. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad.
. .

Harga 1unit share - 2.13usd, boleh ke website otc market dan nama stock type 'NINK'. Boleh tgk transparent profile company, market value dalam 1.5billion usd. .

Menunjukkan company mmg boleh gi jauh. Dan beli direct company sekarang ada promotion 1 plus 2shares sekarang.
.

Gandaan investment selepas lock modal selama 18 bulan;-
. .
🌐Invest 300usd (300 + 600) 👉🏻 1419usd ( 3usd/unit) / 2365usd (5usd/unit) / 4730 (10usd/unit)
. 🌐Invest 1000usd (1000+2000)
👉🏻 4734usd (3usd/unit) / 7890usd(5usd/unit) / 15,780usd (10usd/unit)
. 🌐Invest 3000usd (3000+6000)
👉🏻 14,208usd (3usd/unit) / 23,680 (5usd/unit) / 47360 (10usd/unit)
. 🌐Invest 10,000usd (10,000 + 20,000)
👉🏻 47,367usd (3usd/unit) / 78,495usd (5usd/unit) / 157,890usd (10usd/unit)
.
*Rate mengikut currency usd semasa .
.
KENAPA PERLU INVEST SAHAM NAMI CORP. ⁉
. 😘Semestinya ini bukan MLM dan invest sahaja, tunggu selama 18 bulan dan terima pulangan yg lumayan.
.
😘Company fresh keluar dari oven tak sampai setahun.
.
😘 Berpotensi sebab projek dah run. Bukan projek 'otw nak' run.
.
😘Tgh ada promotion gila vavi dari company (1+2), tak invest sekarang terlepas promotion, rugi encik/puan/dato/datin !
.
.
Aizan Zabri
014. 5302041  Whatsapp/Call
014. 5302041  Whatsapp/Call
014. 5302041  Whatsapp/Call
.
.
.
#ProjekTurboRaya2017 
#Furious360#EntEntClub
#Aizanmillionaires
#uitm #business #selangor #perak #kuantan #johor #sabah #sarawak #gengvscocam #kedah #perlis #kelantan #ampang #cheras #kotabharu #ramadhan #otcmarkets #investment #Realprofit #realshare #SharingInvestProfit#jomgandakanwangsimpanan#jombuatduitraya
Pelaburan saham OTC Market Nami Corp. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad. . .

Harga 1unit share - 2.13usd, boleh ke website otc market dan nama stock type 'NINK'. Boleh tgk transparent profile company, market value dalam 1.5billion usd. .

Menunjukkan company mmg boleh gi jauh. Dan beli direct company sekarang ada promotion 1 plus 2shares sekarang.
.

Gandaan investment selepas lock modal selama 18 bulan;-
. . 🌐Invest 300usd (300 + 600) 👉🏻 1419usd ( 3usd/unit) / 2365usd (5usd/unit) / 4730 (10usd/unit)
. 🌐Invest 1000usd (1000+2000)
👉🏻 4734usd (3usd/unit) / 7890usd(5usd/unit) / 15,780usd (10usd/unit)
. 🌐Invest 3000usd (3000+6000)
👉🏻 14,208usd (3usd/unit) / 23,680 (5usd/unit) / 47360 (10usd/unit)
. 🌐Invest 10,000usd (10,000 + 20,000)
👉🏻 47,367usd (3usd/unit) / 78,495usd (5usd/unit) / 157,890usd (10usd/unit)
.
*Rate mengikut currency usd semasa . .
KENAPA PERLU INVEST SAHAM NAMI CORP. ⁉
. 😘Semestinya ini bukan MLM dan invest sahaja, tunggu selama 18 bulan dan terima pulangan yg lumayan.
.
😘Company fresh keluar dari oven tak sampai setahun.
.
😘 Berpotensi sebab projek dah run. Bukan projek 'otw nak' run.
.
😘Tgh ada promotion gila vavi dari company (1+2), tak invest sekarang terlepas promotion, rugi encik/puan/dato/datin ! . . Aizan Zabri 014. 5302041 Whatsapp/Call 014. 5302041 Whatsapp/Call 014. 5302041 Whatsapp/Call . . . #ProjekTurboRaya2017  #Furious360 #EntEntClub  #Aizanmillionaires  #uitm  #business  #selangor  #perak  #kuantan  #johor  #sabah  #sarawak  #gengvscocam  #kedah  #perlis  #kelantan  #ampang  #cheras  #kotabharu  #ramadhan  #otcmarkets  #investment  #Realprofit  #realshare  #SharingInvestProfit #jomgandakanwangsimpanan #jombuatduitraya 
Food Charity: Vesak Day 2017 Giveback 
We were so glad to cook some delicious and colourful vegetarian meal to the old folks home! Yummy in their tummy and love ❤️ #charity #sharing #caring #love #happiness #mmnyonyadelights
Ada BELLABOOTH, pasti majlis anda MERIAH!🎉
.
.
Choo Soon 💙 Sarah
20 May 2017
Ayer Tawar, Perak

#choosoon520sarah
.
.
utk anda yg:
🌸nak buat kenduri kahwin, tunang
🌸birthday party
🌸dinner,reunion n gathering
🌸event2 apa saja.
.
.
Semua enjoy dapat berposing depan photobooth. Lagi satu photobooth jarang2 kita nk jumpa , so rugi laa klaw lepaskan peluang ni. Enjoy puas2 laa yeer .
.
.
Uolss tak teringin ke macam nih ? .
.
.
.
Kami sediakan lighting equipment yg the best, dah macam setup studio dah kat majlis uols. Just to make sure gambar2 anda semua tiptop. Hasil pic glamorouse gitew..macam magazine tau.

Macam2 FREE GIFTS BellaBooth sediakan utk anda 😍
.
.
.
BellaBooth: Instant Print Photobooth Services
BEST in PERLIS KEDAH PENANG 👍
**Langkawi, Perak Utara pun kami p 💖

Hubungi kami untuk pakej:
Whatsapp 0164656066
Whatsapp 0164656066
.
.
#BellaBooth #Instantprintphotobooth #utaraphotobooth #photoboothutara
#perlisphotobooth #photoboothperlis #kedah #kedahphotobooth #photoboothkedah #langkawiphotobooth #photoboothlangkawi #penangphotobooth #photoboothpenang #photoboothmurah #malaysiaphotobooth #photoboothmalaysia #instantprint #wedding #majliskahwin #kahwin #event #kerjakahwin
#chinesewedding #indianwedding #igers #picoftheday #photoboxmalaysia
Ada BELLABOOTH, pasti majlis anda MERIAH!🎉 . . Choo Soon 💙 Sarah 20 May 2017 Ayer Tawar, Perak #choosoon520sarah  . . utk anda yg: 🌸nak buat kenduri kahwin, tunang 🌸birthday party 🌸dinner,reunion n gathering 🌸event2 apa saja. . . Semua enjoy dapat berposing depan photobooth. Lagi satu photobooth jarang2 kita nk jumpa , so rugi laa klaw lepaskan peluang ni. Enjoy puas2 laa yeer . . . Uolss tak teringin ke macam nih ? . . . . Kami sediakan lighting equipment yg the best, dah macam setup studio dah kat majlis uols. Just to make sure gambar2 anda semua tiptop. Hasil pic glamorouse gitew..macam magazine tau. Macam2 FREE GIFTS BellaBooth sediakan utk anda 😍 . . . BellaBooth: Instant Print Photobooth Services BEST in PERLIS KEDAH PENANG 👍 **Langkawi, Perak Utara pun kami p 💖 Hubungi kami untuk pakej: Whatsapp 0164656066 Whatsapp 0164656066 . . #BellaBooth  #Instantprintphotobooth  #utaraphotobooth  #photoboothutara  #perlisphotobooth  #photoboothperlis  #kedah  #kedahphotobooth  #photoboothkedah  #langkawiphotobooth  #photoboothlangkawi  #penangphotobooth  #photoboothpenang  #photoboothmurah  #malaysiaphotobooth  #photoboothmalaysia  #instantprint  #wedding  #majliskahwin  #kahwin  #event  #kerjakahwin  #chinesewedding  #indianwedding  #igers  #picoftheday  #photoboxmalaysia 
Assalamualaikum 💕 🌷Karpet Patchwork 100% Cotton
🌷L Size 200cm x 230cm (RM105)Harga biasa RM125
🌷M Size 160cm x 210cm (RM95)
🌷S Size 90cm x 150cm (RM55)
🌷Harga termasuk pos Semenanjung. Sabah Sarawak add RM10
🌷Anti Slip, mudah di cuci
🌷Bebas habuk, lembut dan selesa

Whatsapp 0172219542 for available design💕
Klik link di bio untuk whatsapp 😊

#karpet #karpetpatchwork #johorbahru #karpetcotton #raya2017 #aidilfitri2017 #nasuhacreative
#sayajual #bazarpaknil #syukurselalu #puasa #kedah #pahang #melaka #seremban #seremban2 #johor #selangor #putrajaya #kelantan #perak #terengganu #ramadhan2017 #assalamualaikum #ramadhan #putrajaya #surirumah #sabah #sarawak #perlis #patchworkmurah
Assalamualaikum 💕 🌷Karpet Patchwork 100% Cotton 🌷L Size 200cm x 230cm (RM105)Harga biasa RM125 🌷M Size 160cm x 210cm (RM95) 🌷S Size 90cm x 150cm (RM55) 🌷Harga termasuk pos Semenanjung. Sabah Sarawak add RM10 🌷Anti Slip, mudah di cuci 🌷Bebas habuk, lembut dan selesa Whatsapp 0172219542 for available design💕 Klik link di bio untuk whatsapp 😊 #karpet  #karpetpatchwork  #johorbahru  #karpetcotton  #raya2017  #aidilfitri2017  #nasuhacreative  #sayajual  #bazarpaknil  #syukurselalu  #puasa  #kedah  #pahang  #melaka  #seremban  #seremban2  #johor  #selangor  #putrajaya  #kelantan  #perak  #terengganu  #ramadhan2017  #assalamualaikum  #ramadhan  #putrajaya  #surirumah  #sabah  #sarawak  #perlis  #patchworkmurah 
SELAMAT PAGI ❤
.
.
Korang Buat Apa Tu ? ? ? Dah Breakfast ? ? ? Ke Ada Yang Baru Rehat ? ? ? Sambil Scroll Meh IRSA Nak Share Dekat Korang 😉😉😉
.
.
Sempena Bulan Puasa Akan Tiba Dan Bulan Syawal Menjelang Tiba, IRSA Tengah Mencari Sesiapa Yang Berminat Nak Cari Duit Poket Lebih... So IRSA Tengah Bukak Peluang Sesiapa Yang Nak Jadi Dropship/Agent Boleh Pm IRSA.... Komisen Anda Boleh Cecah RM 100 - RM 500 Sehari... Jangan Risau Kami Akan Sediakan

MODUL  FREE ✔
PERSONAL COACHING ✔
GROUP COACHING ✔
TRAINING ✔

Semua Ini Akan Diberikan Dan Diajar Oleh Orang Yang Berpengalaman Dan Dah Pun Berjaya Dalam Perniagaan... So IRSA Ada Bukak OFFER ❗❗❗OFFER ❗❗❗ OFFER ❗❗❗ Kepada 10 Orang Yang Terawal Yang Pm IRSA Dan Sign Up Sebagai Dropship/Agent IRSA... Nak Ke Nak ? ? ? Pm Aja SIS 😎😎😎 ❤️IRSA 019-407-0035(whatsapp)
❤️IRSA 019-407-0035(whatsapp)
❤️IRSA 010-407-0035(whatsapp)
#kmpp #kmppians #exkmppians #penang #kedah
SELAMAT PAGI ❤ . . Korang Buat Apa Tu ? ? ? Dah Breakfast ? ? ? Ke Ada Yang Baru Rehat ? ? ? Sambil Scroll Meh IRSA Nak Share Dekat Korang 😉😉😉 . . Sempena Bulan Puasa Akan Tiba Dan Bulan Syawal Menjelang Tiba, IRSA Tengah Mencari Sesiapa Yang Berminat Nak Cari Duit Poket Lebih... So IRSA Tengah Bukak Peluang Sesiapa Yang Nak Jadi Dropship/Agent Boleh Pm IRSA.... Komisen Anda Boleh Cecah RM 100 - RM 500 Sehari... Jangan Risau Kami Akan Sediakan MODUL FREE ✔ PERSONAL COACHING ✔ GROUP COACHING ✔ TRAINING ✔ Semua Ini Akan Diberikan Dan Diajar Oleh Orang Yang Berpengalaman Dan Dah Pun Berjaya Dalam Perniagaan... So IRSA Ada Bukak OFFER ❗❗❗OFFER ❗❗❗ OFFER ❗❗❗ Kepada 10 Orang Yang Terawal Yang Pm IRSA Dan Sign Up Sebagai Dropship/Agent IRSA... Nak Ke Nak ? ? ? Pm Aja SIS 😎😎😎 ❤️IRSA 019-407-0035(whatsapp) ❤️IRSA 019-407-0035(whatsapp) ❤️IRSA 010-407-0035(whatsapp) #kmpp  #kmppians  #exkmppians  #penang  #kedah 
Peluang berniaga dengan Ican Solution Berhad dengan Minima Modal RM2,450... anda berpotensi mendapat keuntungan sebanyak USD 16,000 dalam masa 1 tahun
.
USD16,000 dalam masa setahun tanpa buat apa-apa..tanpa menjual barang dan promote bisnes ini..hanya menjadi invester kepada syarikat ini. Modal anda dijamin oleh RSI Bank Plc yg menjadi penjamin kepada syarikat Ican Solution
.
Jom tunggu apa lagi, sementara harga unit masih rendah, potensi keuntungan masih besar
.
WhatsApp saya segera jika ingin tahu lebih lanjut tentang potensi bisnes ini.
Mempunyai legal document yang sah dan portfolio syarikat yang berdaftar.
.
WhatsApp : 013-3399723
.
#uitm #usm #uitmpuncakalam #uitmshahalam #rakanniaga #peluangniaga #cabangbisnes #pendapatansampingan #sideincome #buatbisnes #buatduit #duitraya #projekduitraya #pelaburansah #pelaburan #investment #bazarpaknil #sayajual #sayaniaga #rahsiajutawan #rahsiajutawanmuda #jutawaninternet #jutawaninternetmalaysia #bisness #shahalam #kelantan #terengganu #selangor #kedah #penang
Peluang berniaga dengan Ican Solution Berhad dengan Minima Modal RM2,450... anda berpotensi mendapat keuntungan sebanyak USD 16,000 dalam masa 1 tahun . USD16,000 dalam masa setahun tanpa buat apa-apa..tanpa menjual barang dan promote bisnes ini..hanya menjadi invester kepada syarikat ini. Modal anda dijamin oleh RSI Bank Plc yg menjadi penjamin kepada syarikat Ican Solution . Jom tunggu apa lagi, sementara harga unit masih rendah, potensi keuntungan masih besar . WhatsApp saya segera jika ingin tahu lebih lanjut tentang potensi bisnes ini. Mempunyai legal document yang sah dan portfolio syarikat yang berdaftar. . WhatsApp : 013-3399723 . #uitm  #usm  #uitmpuncakalam  #uitmshahalam  #rakanniaga  #peluangniaga  #cabangbisnes  #pendapatansampingan  #sideincome  #buatbisnes  #buatduit  #duitraya  #projekduitraya  #pelaburansah  #pelaburan  #investment  #bazarpaknil  #sayajual  #sayaniaga  #rahsiajutawan  #rahsiajutawanmuda  #jutawaninternet  #jutawaninternetmalaysia  #bisness  #shahalam  #kelantan  #terengganu  #selangor  #kedah  #penang 
Peluang berniaga dengan Ican Solution Berhad dengan Minima Modal RM2,450... anda berpotensi mendapat keuntungan sebanyak USD 16,000 dalam masa 1 tahun
.
USD16,000 dalam masa setahun tanpa buat apa-apa..tanpa menjual barang dan promote bisnes ini..hanya menjadi invester kepada syarikat ini. Modal anda dijamin oleh RSI Bank Plc yg menjadi penjamin kepada syarikat Ican Solution
.
Jom tunggu apa lagi, sementara harga unit masih rendah, potensi keuntungan masih besar
.
WhatsApp saya segera jika ingin tahu lebih lanjut tentang potensi bisnes ini.
Mempunyai legal document yang sah dan portfolio syarikat yang berdaftar.
.
WhatsApp : 013-3399723
.
#uitm #usm #uitmpuncakalam #uitmshahalam #rakanniaga #peluangniaga #cabangbisnes #pendapatansampingan #sideincome #buatbisnes #buatduit #duitraya #projekduitraya #pelaburansah #pelaburan #investment #bazarpaknil #sayajual #sayaniaga #rahsiajutawan #rahsiajutawanmuda #jutawaninternet #jutawaninternetmalaysia #bisness #shahalam #kelantan #terengganu #selangor #kedah #penang
Peluang berniaga dengan Ican Solution Berhad dengan Minima Modal RM2,450... anda berpotensi mendapat keuntungan sebanyak USD 16,000 dalam masa 1 tahun . USD16,000 dalam masa setahun tanpa buat apa-apa..tanpa menjual barang dan promote bisnes ini..hanya menjadi invester kepada syarikat ini. Modal anda dijamin oleh RSI Bank Plc yg menjadi penjamin kepada syarikat Ican Solution . Jom tunggu apa lagi, sementara harga unit masih rendah, potensi keuntungan masih besar . WhatsApp saya segera jika ingin tahu lebih lanjut tentang potensi bisnes ini. Mempunyai legal document yang sah dan portfolio syarikat yang berdaftar. . WhatsApp : 013-3399723 . #uitm  #usm  #uitmpuncakalam  #uitmshahalam  #rakanniaga  #peluangniaga  #cabangbisnes  #pendapatansampingan  #sideincome  #buatbisnes  #buatduit  #duitraya  #projekduitraya  #pelaburansah  #pelaburan  #investment  #bazarpaknil  #sayajual  #sayaniaga  #rahsiajutawan  #rahsiajutawanmuda  #jutawaninternet  #jutawaninternetmalaysia  #bisness  #shahalam  #kelantan  #terengganu  #selangor  #kedah  #penang 
Solemnization of Iqbal & Mimi
Pulau Pinang
Solemnization of Iqbal & Mimi Pulau Pinang
Peluang berniaga dengan Ican Solution Berhad dengan Minima Modal RM2,450... anda berpotensi mendapat keuntungan sebanyak USD 16,000 dalam masa 1 tahun
.
USD16,000 dalam masa setahun tanpa buat apa-apa..tanpa menjual barang dan promote bisnes ini..hanya menjadi invester kepada syarikat ini. Modal anda dijamin oleh RSI Bank Plc yg menjadi penjamin kepada syarikat Ican Solution
.
Jom tunggu apa lagi, sementara harga unit masih rendah, potensi keuntungan masih besar
.
WhatsApp saya segera jika ingin tahu lebih lanjut tentang potensi bisnes ini.
Mempunyai legal document yang sah dan portfolio syarikat yang berdaftar.
.
WhatsApp : 013-3399723
.
#uitm #usm #uitmpuncakalam #uitmshahalam #rakanniaga #peluangniaga #cabangbisnes #pendapatansampingan #sideincome #buatbisnes #buatduit #duitraya #projekduitraya #pelaburansah #pelaburan #investment #bazarpaknil #sayajual #sayaniaga #rahsiajutawan #rahsiajutawanmuda #jutawaninternet #jutawaninternetmalaysia #bisness #shahalam #kelantan #terengganu #selangor #kedah #penang
Peluang berniaga dengan Ican Solution Berhad dengan Minima Modal RM2,450... anda berpotensi mendapat keuntungan sebanyak USD 16,000 dalam masa 1 tahun . USD16,000 dalam masa setahun tanpa buat apa-apa..tanpa menjual barang dan promote bisnes ini..hanya menjadi invester kepada syarikat ini. Modal anda dijamin oleh RSI Bank Plc yg menjadi penjamin kepada syarikat Ican Solution . Jom tunggu apa lagi, sementara harga unit masih rendah, potensi keuntungan masih besar . WhatsApp saya segera jika ingin tahu lebih lanjut tentang potensi bisnes ini. Mempunyai legal document yang sah dan portfolio syarikat yang berdaftar. . WhatsApp : 013-3399723 . #uitm  #usm  #uitmpuncakalam  #uitmshahalam  #rakanniaga  #peluangniaga  #cabangbisnes  #pendapatansampingan  #sideincome  #buatbisnes  #buatduit  #duitraya  #projekduitraya  #pelaburansah  #pelaburan  #investment  #bazarpaknil  #sayajual  #sayaniaga  #rahsiajutawan  #rahsiajutawanmuda  #jutawaninternet  #jutawaninternetmalaysia  #bisness  #shahalam  #kelantan  #terengganu  #selangor  #kedah  #penang 
Pre order
RM64
🚚postage (RM8 sm) /;RM12(ss) ✅To order or any enquiry :-WhatsApp 0174494342

Measurement(cm)
-------------------
Size:shoulder.bust.sleeve.length
•
S:34cm.90cm.44cm.82cm
•
M:35cm.94cm.45cm.84cm
•
L:36cm.98cm.46cm.86cm
•

#sayajualbaju #bajulawa #zaralovers #zara #malaysia #fashion #klcc #ttdi #damansara #ikeasale #zarasale #zalora #kedah #ame2017 #penang #anugerahmeletopera2017 #era #lofattah #fattahamin #neelofa #ikeasale #meletop
Pre order RM64 🚚postage (RM8 sm) /;RM12(ss) ✅To order or any enquiry :-WhatsApp 0174494342 Measurement(cm) ------------------- Size:shoulder.bust.sleeve.length • S:34cm.90cm.44cm.82cm • M:35cm.94cm.45cm.84cm • L:36cm.98cm.46cm.86cm • #sayajualbaju  #bajulawa  #zaralovers  #zara  #malaysia  #fashion  #klcc  #ttdi  #damansara  #ikeasale  #zarasale  #zalora  #kedah  #ame2017  #penang  #anugerahmeletopera2017  #era  #lofattah  #fattahamin  #neelofa  #ikeasale  #meletop 
・・・
.
Cantik sangat Telekung Lycra Korea macam orang yang memakainya juga,Thanks dear😘.Rugi sangat siapa yang belum dapatkan telekung lycra daripada kami😍😍
.
HARGA BORONG TELEKUNG LYCRA !!!
.
SEPASANG RM24
BORONG 10 PASANG RM23
BORONG 20 PASANG RM22
BORONG 30 PASANG RM21
BORONG 80 PASANG RM20
BORONG 100 PASANG RM19

HARGA TAK TERMASUK POS

YG MANA YG NAK WAKAFKAN TELEKUNG , NAK BAGI HADIAH , NAK MULA BERNIAGA ,  NAK SHARE2 DGN KAWAN2, SEDARA MARA PUN BOLEH 😊

SERIOUS BUYER DM/WHATSAPP 017-7075126 😘
.
.
#sedekah#wakaf#islam#malaysia#solat#masjid#pahala#borongtelekung#telekungbudak#telekungdewasa#telekunglycraplain#sayajual#sayajualtelekung#borongmurah#dropshipdiperlukan#borongtelekunglycra#telekungwarna#telekunghantaran#hadiahharijadi#selangor#malaysia#kedah#kainsembahyang#kualalumpur#perak#perlis#johor #sabah #sarawak
・・・ . Cantik sangat Telekung Lycra Korea macam orang yang memakainya juga,Thanks dear😘.Rugi sangat siapa yang belum dapatkan telekung lycra daripada kami😍😍 . HARGA BORONG TELEKUNG LYCRA !!! . SEPASANG RM24 BORONG 10 PASANG RM23 BORONG 20 PASANG RM22 BORONG 30 PASANG RM21 BORONG 80 PASANG RM20 BORONG 100 PASANG RM19 HARGA TAK TERMASUK POS YG MANA YG NAK WAKAFKAN TELEKUNG , NAK BAGI HADIAH , NAK MULA BERNIAGA , NAK SHARE2 DGN KAWAN2, SEDARA MARA PUN BOLEH 😊 SERIOUS BUYER DM/WHATSAPP 017-7075126 😘 . . #sedekah #wakaf #islam #malaysia #solat #masjid #pahala #borongtelekung #telekungbudak #telekungdewasa #telekunglycraplain #sayajual #sayajualtelekung #borongmurah #dropshipdiperlukan #borongtelekunglycra #telekungwarna #telekunghantaran #hadiahharijadi #selangor #malaysia #kedah #kainsembahyang #kualalumpur #perak #perlis #johor  #sabah  #sarawak 
Peluang berniaga dengan Ican Solution Berhad dengan Minima Modal RM2,450... anda berpotensi mendapat keuntungan sebanyak USD 16,000 dalam masa 1 tahun
.
USD16,000 dalam masa setahun tanpa buat apa-apa..tanpa menjual barang dan promote bisnes ini..hanya menjadi invester kepada syarikat ini. Modal anda dijamin oleh RSI Bank Plc yg menjadi penjamin kepada syarikat Ican Solution
.
Jom tunggu apa lagi, sementara harga unit masih rendah, potensi keuntungan masih besar
.
WhatsApp saya segera jika ingin tahu lebih lanjut tentang potensi bisnes ini.
Mempunyai legal document yang sah dan portfolio syarikat yang berdaftar.
.
WhatsApp : 013-3399723
.
#uitm #usm #uitmpuncakalam #uitmshahalam #rakanniaga #peluangniaga #cabangbisnes #pendapatansampingan #sideincome #buatbisnes #buatduit #duitraya #projekduitraya #pelaburansah #pelaburan #investment #bazarpaknil #sayajual #sayaniaga #rahsiajutawan #rahsiajutawanmuda #jutawaninternet #jutawaninternetmalaysia #bisness #shahalam #kelantan #terengganu #selangor #kedah #penang
Peluang berniaga dengan Ican Solution Berhad dengan Minima Modal RM2,450... anda berpotensi mendapat keuntungan sebanyak USD 16,000 dalam masa 1 tahun . USD16,000 dalam masa setahun tanpa buat apa-apa..tanpa menjual barang dan promote bisnes ini..hanya menjadi invester kepada syarikat ini. Modal anda dijamin oleh RSI Bank Plc yg menjadi penjamin kepada syarikat Ican Solution . Jom tunggu apa lagi, sementara harga unit masih rendah, potensi keuntungan masih besar . WhatsApp saya segera jika ingin tahu lebih lanjut tentang potensi bisnes ini. Mempunyai legal document yang sah dan portfolio syarikat yang berdaftar. . WhatsApp : 013-3399723 . #uitm  #usm  #uitmpuncakalam  #uitmshahalam  #rakanniaga  #peluangniaga  #cabangbisnes  #pendapatansampingan  #sideincome  #buatbisnes  #buatduit  #duitraya  #projekduitraya  #pelaburansah  #pelaburan  #investment  #bazarpaknil  #sayajual  #sayaniaga  #rahsiajutawan  #rahsiajutawanmuda  #jutawaninternet  #jutawaninternetmalaysia  #bisness  #shahalam  #kelantan  #terengganu  #selangor  #kedah  #penang