an online Instagram web viewer

#kedaionline medias

Photos

💖 INTENSE

Kulit terlalu KERING?

Kadang-kadang ada jenis kulit wajah yang terlalu kering. Walaupun dah menggunakan pelembab, tp masih kering. Bagaimana cara untuk mengatasi masalah ini?

Agen pelembab dalam rangkaian penjagaan kulit Marykay adalah sangat penting untuk membekalkan lembapan yang cukup ke dalam kulit. Ada sesetengah wanita yang memerlukan hidrasi tambahan pada waktu yg berlainan. Faktor seperti suhu, kelembapan, usia dan hormon boleh menjejaskan keseimbangan kulit.

Jika anda mempunyai masalah ini. Anda sangat perlukan Products INTENSE MARYKAY.. # kulit akan kelihatan berseri, halus dan lembut
# dapat melembabkan kulit sehingga 10jam
# Membantu memberi keseimbangan tahap kelembabapan kulit
# Boleh digunakan pada kulit yang sensitive
# Bebas pewangi

Jika anda perlukan FREE CONSULTATION.. pm Rose untuk FREE CONSULTATION, FREE DEMO CLASS DAN FREE ANALISA KULIT😘😘 #skincare #kulitsihat #kulitcantik #flawless #fashionblogger #kedaionline #serum
💖 INTENSE Kulit terlalu KERING? Kadang-kadang ada jenis kulit wajah yang terlalu kering. Walaupun dah menggunakan pelembab, tp masih kering. Bagaimana cara untuk mengatasi masalah ini? Agen pelembab dalam rangkaian penjagaan kulit Marykay adalah sangat penting untuk membekalkan lembapan yang cukup ke dalam kulit. Ada sesetengah wanita yang memerlukan hidrasi tambahan pada waktu yg berlainan. Faktor seperti suhu, kelembapan, usia dan hormon boleh menjejaskan keseimbangan kulit. Jika anda mempunyai masalah ini. Anda sangat perlukan Products INTENSE MARYKAY.. # kulit akan kelihatan berseri, halus dan lembut # dapat melembabkan kulit sehingga 10jam # Membantu memberi keseimbangan tahap kelembabapan kulit # Boleh digunakan pada kulit yang sensitive # Bebas pewangi Jika anda perlukan FREE CONSULTATION.. pm Rose untuk FREE CONSULTATION, FREE DEMO CLASS DAN FREE ANALISA KULIT😘😘 #skincare  #kulitsihat  #kulitcantik  #flawless  #fashionblogger  #kedaionline  #serum 
READY STOCK!¡¿!¡! Set women 
3 in 1 - 1 PURSE
- 2 WATCH
- 1 PERFUME

Rm 85 sm 
Rm 90 ss

FOR MORE DETAILS OR ORDER: 
Screenshots & type "PURSE" sent to "017 2471198"
"PURSE" sent to "017 2471198"
"PURSE" sent to "017 2471198"
"PURSE" sent to "017 2471198"

Follow my instagram
@anak_bapak.ig

#onlineshoppingmalaysia #anak_bapak_shop #visitmyig #visitmypages #murah #baru #ladies #sayajualbegtangan #sayajualbegcantik #bergaya  #sayajualbegmurah #cool #raya #readystock#begduit#minyakwangi #kedaionline#wallet #malaysianstyle
READY STOCK!¡¿!¡! Set women 3 in 1 - 1 PURSE - 2 WATCH - 1 PERFUME Rm 85 sm Rm 90 ss FOR MORE DETAILS OR ORDER: Screenshots & type "PURSE" sent to "017 2471198" "PURSE" sent to "017 2471198" "PURSE" sent to "017 2471198" "PURSE" sent to "017 2471198" Follow my instagram @anak_bapak.ig #onlineshoppingmalaysia  #anak_bapak_shop  #visitmyig  #visitmypages  #murah  #baru  #ladies  #sayajualbegtangan  #sayajualbegcantik  #bergaya  #sayajualbegmurah  #cool  #raya  #readystock #begduit #minyakwangi  #kedaionline #wallet  #malaysianstyle 
READY STOCK!¡¿!¡! Set women 
3 in 1
- 1 PURSE
- 2 WATCH
- 1 PERFUME

Rm 85 sm /Rm 90 ss

FOR MORE DETAILS OR ORDER: 
Screenshots & type "PURSE" sent to "017 2471198"
"PURSE" sent to "017 2471198"
"PURSE" sent to "017 2471198"
"PURSE" sent to "017 2471198"

Follow my instagram
@anak_bapak.ig

#onlineshoppingmalaysia #anak_bapak_shop #visitmyig #visitmypages #murah #baru #ladies#sayajualperfume#watch#sayajualbegcantik#wallet#purse#sayajualmurah#raya#perfume #readystock#kedaionline#setmurah
READY STOCK!¡¿!¡! Set women 3 in 1 - 1 PURSE - 2 WATCH - 1 PERFUME Rm 85 sm /Rm 90 ss FOR MORE DETAILS OR ORDER: Screenshots & type "PURSE" sent to "017 2471198" "PURSE" sent to "017 2471198" "PURSE" sent to "017 2471198" "PURSE" sent to "017 2471198" Follow my instagram @anak_bapak.ig #onlineshoppingmalaysia  #anak_bapak_shop  #visitmyig  #visitmypages  #murah  #baru  #ladies #sayajualperfume #watch #sayajualbegcantik #wallet #purse #sayajualmurah #raya #perfume  #readystock #kedaionline #setmurah 
READY STOCK!¡¿!¡! Set women 
3 in 1
- 1 PURSE
- 2 WATCH
- 1 PERFUME

Rm 85 sm / Rm 90 ss

FOR MORE DETAILS OR ORDER: 
Screenshots & type "PURSE" sent to "017 2471198"
"PURSE" sent to "017 2471198"
"PURSE" sent to "017 2471198"
"PURSE" sent to "017 2471198"

Follow my instagram
@anak_bapak.ig

#onlineshoppingmalaysia#brown #anak_bapak_shop #visitmyig #visitmypages #murah #baru #ladies #sayajualbegtangan #sayajualbegcantik #bergaya  #sayajualbegmurah #cool #raya #readystock #kedaionline#purse #perfume#jamtangan#wallet #watch#setcouple
READY STOCK!¡¿!¡! Set women 3 in 1 - 1 PURSE - 2 WATCH - 1 PERFUME Rm 85 sm / Rm 90 ss FOR MORE DETAILS OR ORDER: Screenshots & type "PURSE" sent to "017 2471198" "PURSE" sent to "017 2471198" "PURSE" sent to "017 2471198" "PURSE" sent to "017 2471198" Follow my instagram @anak_bapak.ig #onlineshoppingmalaysia #brown  #anak_bapak_shop  #visitmyig  #visitmypages  #murah  #baru  #ladies  #sayajualbegtangan  #sayajualbegcantik  #bergaya  #sayajualbegmurah  #cool  #raya  #readystock  #kedaionline #purse  #perfume #jamtangan #wallet  #watch #setcouple 
nak beli contact lens untuk pakai di hari raya, rasanya dah boleh start order sekarang kot. 
Maklumlah start bulan puasa ni poslaju mesti double bz, takut barang lambat sampai.😊
Direct wsp 013 3877663😘

#hydrocorlens #borong #contactlens #softlens  #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #bigeyes #cute #follow #followme #visitmyig #swag #kedaionline #like4like #selfie #handbag #gojeslens #fashion #lokalah #igshop #instashop #igshopmalaysia #onlineshop #onlineshopmurah #makeupartistmalaysia #makeuptutorial #hijabista #hipster #lenscantik
nak beli contact lens untuk pakai di hari raya, rasanya dah boleh start order sekarang kot. Maklumlah start bulan puasa ni poslaju mesti double bz, takut barang lambat sampai.😊 Direct wsp 013 3877663😘 #hydrocorlens  #borong  #contactlens  #softlens  #bazaarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #bigeyes  #cute  #follow  #followme  #visitmyig  #swag  #kedaionline  #like4like  #selfie  #handbag  #gojeslens  #fashion  #lokalah  #igshop  #instashop  #igshopmalaysia  #onlineshop  #onlineshopmurah  #makeupartistmalaysia  #makeuptutorial  #hijabista  #hipster  #lenscantik 
Alhamdulillah..mula2 cuba sebotol lepas tu terus repeat 3 botol 💪🏿💪🏿 Sebabnya ?? 👇🏻👇🏻 Parut jerawat dah makin pudar. Tumit kaki yg mcm jalan tar dah LEMBUT 😱😱 Bg anda yg ingin merasai kebaikan serta menjana pendapatan dgn clora beauty

Cpt2 WA/DM kami 📱012 3637388
👭EJEN /MINI STOKIS DIPERLUKAN 
#clorabeautyglowbooster #clorabeautyagent #clorabeauty #clorabeautyvitaminc #clorabeautytestimoni #clorabeautymalaysia #bff #brightfreshfamous #keciltapiawesome #mamaliasignature #ctdk #cimb #bazarpaknil #malaysia #midvalley #artistsoninstagram #instagram #kedaionline #produkkesihatan #produkkecantikan #nakcantik #naksihat #kosmetikkoreaoriginal #midvalley #bangsar
Alhamdulillah..mula2 cuba sebotol lepas tu terus repeat 3 botol 💪🏿💪🏿 Sebabnya ?? 👇🏻👇🏻 Parut jerawat dah makin pudar. Tumit kaki yg mcm jalan tar dah LEMBUT 😱😱 Bg anda yg ingin merasai kebaikan serta menjana pendapatan dgn clora beauty Cpt2 WA/DM kami 📱012 3637388 👭EJEN /MINI STOKIS DIPERLUKAN #clorabeautyglowbooster  #clorabeautyagent  #clorabeauty  #clorabeautyvitaminc  #clorabeautytestimoni  #clorabeautymalaysia  #bff  #brightfreshfamous  #keciltapiawesome  #mamaliasignature  #ctdk  #cimb  #bazarpaknil  #malaysia  #midvalley  #artistsoninstagram  #instagram  #kedaionline  #produkkesihatan  #produkkecantikan  #nakcantik  #naksihat  #kosmetikkoreaoriginal  #midvalley  #bangsar 
Stok terbaru dari Izz Gadget World PINENG PN-958 Powerbank.. Harga RM59.00 Sahaja termasuk Pos..
👏👏👏
...
Key Features :
1. 10,000 mAh
2. Ringan (224g) & Nipis (11.8mm)
3. LED Indicator
4. Warranty setahun
...
WHATSAPP SEKARANG : 
012-6607668
012-6607668
012-6607668
...
Stock available : Pink & White

#pinengpowerbank
#sayajual
#sayajualpowerbank
#powerbankpineng
#kedaionline
#igshopmalaysia
#bazaaronline
#powerbankmalaysia
#pn958
#powerbankmurah
#gadgetmurah 
#jualanramadhan 
#jualanraya
Stok terbaru dari Izz Gadget World PINENG PN-958 Powerbank.. Harga RM59.00 Sahaja termasuk Pos.. 👏👏👏 ... Key Features : 1. 10,000 mAh 2. Ringan (224g) & Nipis (11.8mm) 3. LED Indicator 4. Warranty setahun ... WHATSAPP SEKARANG : 012-6607668 012-6607668 012-6607668 ... Stock available : Pink & White #pinengpowerbank  #sayajual  #sayajualpowerbank  #powerbankpineng  #kedaionline  #igshopmalaysia  #bazaaronline  #powerbankmalaysia  #pn958  #powerbankmurah  #gadgetmurah  #jualanramadhan  #jualanraya 
100% original #pinengpowerbank untuk dijual.. #PN969 20000 mAh adalah produk powerbank terlaris & terbaik di pasaran ketika ini.. whatsapp : 012-6607668 sekarang!!
...
Powerbank amat perlu untuk anda yang:
→sering kehabisan bateri handphone
dengan cepat
→sering berada di luar dan x sempat cas handphone di rumah atau di pejabat
→menjalankan urusan kerja yang  kerap memerlukan penggunaan handphone
...
Setiap pembelian anda akan dapat :
🎁FREE POSTAGE utk Semenanjung Malaysia (tambah RM7 utk Sabah & Sarawak)
🎁FREE Micro USB cable
🎁FREE pouch bag
🎁1 YEAR WARRANTY
...
WHATSAPP : 012-6607668
Untuk tempahan & pertanyaan
...
Keterangan Produk :
→ PN 969
→20K mAh
→ berat (420 g)
→ ketebalan (21mm)
→ dual usb output
→LED display
→ Jenis bateri : Lithium Polymer
→ Pilihan warna : hitam/putih
...
HARGA : RM80.00 Sahaja (termasuk pos untuk Semenanjung Malaysia)
...
#sayajual #powerbank #powerbankpineng
#pinengmalaysia #powerbankmurah
#gadgetmurah #gadgetmalaysia #powerbankoriginal #igshopmalaysia
#powerbankmalaysia #kedaionline
#sayajualpinengpowerbank #sayajualpowerbank
#PN969murah #powerbankterbaru 
#powerbankterbaik #bazaaronline
100% original #pinengpowerbank  untuk dijual.. #PN969  20000 mAh adalah produk powerbank terlaris & terbaik di pasaran ketika ini.. whatsapp : 012-6607668 sekarang!! ... Powerbank amat perlu untuk anda yang: →sering kehabisan bateri handphone dengan cepat →sering berada di luar dan x sempat cas handphone di rumah atau di pejabat →menjalankan urusan kerja yang kerap memerlukan penggunaan handphone ... Setiap pembelian anda akan dapat : 🎁FREE POSTAGE utk Semenanjung Malaysia (tambah RM7 utk Sabah & Sarawak) 🎁FREE Micro USB cable 🎁FREE pouch bag 🎁1 YEAR WARRANTY ... WHATSAPP : 012-6607668 Untuk tempahan & pertanyaan ... Keterangan Produk : → PN 969 →20K mAh → berat (420 g) → ketebalan (21mm) → dual usb output →LED display → Jenis bateri : Lithium Polymer → Pilihan warna : hitam/putih ... HARGA : RM80.00 Sahaja (termasuk pos untuk Semenanjung Malaysia) ... #sayajual  #powerbank  #powerbankpineng  #pinengmalaysia  #powerbankmurah  #gadgetmurah  #gadgetmalaysia  #powerbankoriginal  #igshopmalaysia  #powerbankmalaysia  #kedaionline  #sayajualpinengpowerbank  #sayajualpowerbank  #PN969murah  #powerbankterbaru  #powerbankterbaik  #bazaaronline 
Pengumuman 📣📣 Harga baru untuk PINENG PN-951 Powerbank.. Harga RM60.00 Sahaja termasuk Pos..
👏👏👏
...
Key Features :
1. 10,000 mAh
2. Ringan (228g) & Nipis (12mm)
3. Built-in cable (micro usb) + free lightning connector (for iphone)
4. Dual output (5v 2.1A)
5. Overchange protection, overpower protection & banyak lagi ciri-ciri keselamatan
6. Warranty setahun
...
WHATSAPP SEKARANG : 
012-6607668
012-6607668
012-6607668

#pinengpowerbank
#sayajual
#sayajualpowerbank
#powerbankpineng
#kedaionline
#igshopmalaysia
#bazaaronline
#powerbankmalaysia
#pn951
#powerbankmurah
Pengumuman 📣📣 Harga baru untuk PINENG PN-951 Powerbank.. Harga RM60.00 Sahaja termasuk Pos.. 👏👏👏 ... Key Features : 1. 10,000 mAh 2. Ringan (228g) & Nipis (12mm) 3. Built-in cable (micro usb) + free lightning connector (for iphone) 4. Dual output (5v 2.1A) 5. Overchange protection, overpower protection & banyak lagi ciri-ciri keselamatan 6. Warranty setahun ... WHATSAPP SEKARANG : 012-6607668 012-6607668 012-6607668 #pinengpowerbank  #sayajual  #sayajualpowerbank  #powerbankpineng  #kedaionline  #igshopmalaysia  #bazaaronline  #powerbankmalaysia  #pn951  #powerbankmurah 
.
.PROMOSI RAMADHAN... !!!
JOM BERGAYA DENGAN JAM TANGAN BARU. CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOCK !!
.
.SWAROVSKI WATCH
👉condition new
👉gred copy original gred AA
👉material strap steel
👉waranty 3 month .
.👉battery watch
👉analoq function
👉date function
👉day function
👉for ladies
.👉free box
👉free postage in malaysia
👉RM 97
.
********************************************
Interested want to buy or any inquiry can :-
1) Screenshort the picture your interested
2) Send to me the picture via SMS or  whatsapp at 018-2667043 (Nora)
.
. ******************************************
.
. Berminat atau sebarang pertanyaan boleh 
1) Tangkap gamba jam yang anda minati
2) Hantar gambar tesebut kepada saya melalui sms atau whatsapp di 018-2667043 (Nora)
. *****************************************
.
.#Sayajualjam #jamtangan #sayajual #jombeli #jomshopping #jualanmurah #sales #jombelijam #jambabyg #igshop #malaysianonlineshop #kedaionline #sayajualonline #jamtanganmurah #jamtangankualiti #kualititerbaik #jambranded #hadiahuntuksuami #hadiahuntukkekasih #hadiahuntukboyfriend #presentformen #presentforhusband #jamtanganwanita #jamtanganlelaki #jamtangankanak2 #jantanganterbaik #pumawatch #gshockmurah #handwatch #watchdualtime
**
. .PROMOSI RAMADHAN... !!! JOM BERGAYA DENGAN JAM TANGAN BARU. CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOCK !! . .SWAROVSKI WATCH 👉condition new 👉gred copy original gred AA 👉material strap steel 👉waranty 3 month . .👉battery watch 👉analoq function 👉date function 👉day function 👉for ladies .👉free box 👉free postage in malaysia 👉RM 97 . ******************************************** Interested want to buy or any inquiry can :- 1) Screenshort the picture your interested 2) Send to me the picture via SMS or whatsapp at 018-2667043 (Nora) . . ****************************************** . . Berminat atau sebarang pertanyaan boleh 1) Tangkap gamba jam yang anda minati 2) Hantar gambar tesebut kepada saya melalui sms atau whatsapp di 018-2667043 (Nora) . ***************************************** . .#Sayajualjam  #jamtangan  #sayajual  #jombeli  #jomshopping  #jualanmurah  #sales  #jombelijam  #jambabyg  #igshop  #malaysianonlineshop  #kedaionline  #sayajualonline  #jamtanganmurah  #jamtangankualiti  #kualititerbaik  #jambranded  #hadiahuntuksuami  #hadiahuntukkekasih  #hadiahuntukboyfriend  #presentformen  #presentforhusband  #jamtanganwanita  #jamtanganlelaki  #jamtangankanak2  #jantanganterbaik  #pumawatch  #gshockmurah  #handwatch  #watchdualtime  **
Yeahhhh !!! ArsSkin Care ada PROMOSI RAMADHAN , guys ArsSkin toner ni pati 💯 dari lemon tau , pior lemon yang jhas untuk merawat kulit jerawat , kulit yang bermasalah , berminyak , berjeragat , serta luka tau , arsskin toner ni adalah pembersih dan toner yang akan mematikan bacteria jerawat yg duk bersarang dekat muka , yang akan mengakibatkan kulit berjerawat serta benanah . 👍🏻👍🏻 . 
Harga asal set arsSkin RM100 ❗❗❗ Kita runtuhkan separug Harga RM50‼

Bayankan la kalau korang beli lemon sekat pasar sebiji lemon dah brapa ringgit dah , dan boleh guna berapa lama ?? Haaaa ni kalau guna arsSkin just spray just pakai kapas jerawat terus mati tau 😂😂😂 So jom dapatkan arsSkin toner 🍋🍋 #qurose#belleza #perlaking #arstoner #arsskin #magandaglow#secretofbeautyskincare #malaysia#produkkecantikkan#secretofbeautyskincare  #malaysia #tssecretfoundation #tssecretfoundationmurah #foundationtidakmelekit #magandaglowmurah #bellezacollagen #kamijualmurah #glutapanaceamurah #glutalapunzel #lapunzelslim #glutawhite500000g #perlaking #perlakingmurah #tsyabeauty #vasia #bazarpaknil #kedaikosmetik #sayanakcantik #sayajual  #kedaionline #arsskintoner #arsskintonermurah
Yeahhhh !!! ArsSkin Care ada PROMOSI RAMADHAN , guys ArsSkin toner ni pati 💯 dari lemon tau , pior lemon yang jhas untuk merawat kulit jerawat , kulit yang bermasalah , berminyak , berjeragat , serta luka tau , arsskin toner ni adalah pembersih dan toner yang akan mematikan bacteria jerawat yg duk bersarang dekat muka , yang akan mengakibatkan kulit berjerawat serta benanah . 👍🏻👍🏻 . Harga asal set arsSkin RM100 ❗❗❗ Kita runtuhkan separug Harga RM50‼ Bayankan la kalau korang beli lemon sekat pasar sebiji lemon dah brapa ringgit dah , dan boleh guna berapa lama ?? Haaaa ni kalau guna arsSkin just spray just pakai kapas jerawat terus mati tau 😂😂😂 So jom dapatkan arsSkin toner 🍋🍋 #qurose #belleza  #perlaking  #arstoner  #arsskin  #magandaglow #secretofbeautyskincare  #malaysia #produkkecantikkan #secretofbeautyskincare  #malaysia  #tssecretfoundation  #tssecretfoundationmurah  #foundationtidakmelekit  #magandaglowmurah  #bellezacollagen  #kamijualmurah  #glutapanaceamurah  #glutalapunzel  #lapunzelslim  #glutawhite500000g  #perlaking  #perlakingmurah  #tsyabeauty  #vasia  #bazarpaknil  #kedaikosmetik  #sayanakcantik  #sayajual  #kedaionline  #arsskintoner  #arsskintonermurah 
KASUT RAYA READY STOCK !!
_____________
.
| Tresscore Tie Up Mid Heels | . .
Price:  RM59 | FREE SHIPPING !!
.
Cutting one size smaller,kindly take one size bigger than usual
(Eg : Normal size wear 36 , kindly take size 37)
.
.
Size:  36/37/38/39/40
.
.
Colour : Black / Brown / Pink / Grey
.
.
Heel height : 7cm
.
.
Length of Tie Up shoelace : 58cm
.
.
FREE SHIPPING
________________

#kasutmurah
#kasut 
#kasutonlinemurah 
#heels 
#sayajualkasut 
#sayajualkasutmurah 
#kasutperempuan 
#uitmpp 
#ukm 
#raya 
#kasutraya 
#ootd 
#prettygirls 
#cantik 
#kedaionline 
#bazaar
KASUT RAYA READY STOCK !! _____________ . | Tresscore Tie Up Mid Heels | . . Price: RM59 | FREE SHIPPING !! . Cutting one size smaller,kindly take one size bigger than usual (Eg : Normal size wear 36 , kindly take size 37) . . Size: 36/37/38/39/40 . . Colour : Black / Brown / Pink / Grey . . Heel height : 7cm . . Length of Tie Up shoelace : 58cm . . FREE SHIPPING ________________ #kasutmurah  #kasut  #kasutonlinemurah  #heels  #sayajualkasut  #sayajualkasutmurah  #kasutperempuan  #uitmpp  #ukm  #raya  #kasutraya  #ootd  #prettygirls  #cantik  #kedaionline  #bazaar 
Salam 3 Ramadhan.
Bertemu lagi dengan isnin. Jangan malas malas tau! Raya tak lama lagi 🙈
.
.
#sokaplain #stokinjejari #sokabercorak #stokinumrah #stokinsilvy #stokincomel #stokincantik #stokinselesa #pemborongstokin #borongstokin #baazarpaknil #kedaionline #kelengkapanumrah #kedaistokin #kedaiumrah #stokinmuslimah
🌷 4 IN 1 LION Walker 🌷 ::::: 4 In 1 Multi Functional Baby Musical Play / Feed Station & Push Walker ::::: AGE: 4 Months + ✔ Function 1 :Play Station:  Sit on the floor and play ( Front Wheels Folded ) ✔ Function 2: Baby Sit inside as feeding station ( Front Wheels Folded ) ✔ Function 3: Push Walker ( Front Wheels Released ) ✔ Function 4: Baby Sit inside as play station ( Front Wheels Folded ) 
With textured wheels, an easy grip handle, and a durable design, the sturdy walker gives all the support they need to take their first steps. The fun-filled activity panel can also be removed from the walker for extra sit-down play. With lots of exciting activities, cheerful music, and friendly phrases, little ones will be introduced to numbers, shapes, animals, and colours.

RM175
Free pos Semenanjung

www.wasap.my/60125673104/FadzAvent
.
#bazaarpaknil #kedaionline #babystuff #autumnzmurah #aventmalaysia
#sayajual #sayajualbotolsusu #groomingset #tommeetippeemalaysia #groomingkit #AventPromosi #toys  #drbrownsmurah #JualMurah #aventbreastpump  #NUK #kidsrocker  #teatsmurah #AventMurah #jualonline#babystuffs #botolsusuoriginal #fisherpricerocker #botolsusumalaysia  #botolsusunuk #botolMAM 
#aventuk #JualBarangBaby #babyrocker
🌷 4 IN 1 LION Walker 🌷 ::::: 4 In 1 Multi Functional Baby Musical Play / Feed Station & Push Walker ::::: AGE: 4 Months + ✔ Function 1 :Play Station: Sit on the floor and play ( Front Wheels Folded ) ✔ Function 2: Baby Sit inside as feeding station ( Front Wheels Folded ) ✔ Function 3: Push Walker ( Front Wheels Released ) ✔ Function 4: Baby Sit inside as play station ( Front Wheels Folded ) With textured wheels, an easy grip handle, and a durable design, the sturdy walker gives all the support they need to take their first steps. The fun-filled activity panel can also be removed from the walker for extra sit-down play. With lots of exciting activities, cheerful music, and friendly phrases, little ones will be introduced to numbers, shapes, animals, and colours. RM175 Free pos Semenanjung www.wasap.my/60125673104/FadzAvent . #bazaarpaknil  #kedaionline  #babystuff  #autumnzmurah  #aventmalaysia  #sayajual  #sayajualbotolsusu  #groomingset  #tommeetippeemalaysia  #groomingkit  #AventPromosi  #toys  #drbrownsmurah  #JualMurah  #aventbreastpump  #NUK  #kidsrocker  #teatsmurah  #AventMurah  #jualonline #babystuffs  #botolsusuoriginal  #fisherpricerocker  #botolsusumalaysia  #botolsusunuk  #botolMAM  #aventuk  #JualBarangBaby  #babyrocker 
Hai hai hai.... jom jom order... Minggu ni kita pos.
READY STOCK

Body Odourless kami pun nampaknya mendapat sambutan hangat. Asyik kena restock aja ni 😇
.
.
WhatsApp 0197496236
#AgentDeXandraA119

#AgentDropship DIPERLUKAN

#DeXandraInspiredPerfume #DeXandraEauDeParfum
#dexandra #dexandraperfume #perfumedexandra #perfumehalal #perfumemurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarmalaysia #bazaronline #kedaionline #shoppingonline #jomshoppingonline #ruangrezekihanania #kakishoppingonline #jualanmurah #hadiah #aydajebat #lofattah #fattahamin #neelofar #emmavenger #saleraya
Hai hai hai.... jom jom order... Minggu ni kita pos. READY STOCK Body Odourless kami pun nampaknya mendapat sambutan hangat. Asyik kena restock aja ni 😇 . . WhatsApp 0197496236 #AgentDeXandraA119  #AgentDropship  DIPERLUKAN #DeXandraInspiredPerfume  #DeXandraEauDeParfum  #dexandra  #dexandraperfume  #perfumedexandra  #perfumehalal  #perfumemurah  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #bazaronline  #kedaionline  #shoppingonline  #jomshoppingonline  #ruangrezekihanania  #kakishoppingonline  #jualanmurah  #hadiah  #aydajebat  #lofattah  #fattahamin  #neelofar  #emmavenger  #saleraya 
Hai hai hai.... jom jom order... Minggu ni kita pos.
READY STOCK

Body Odourless kami pun nampaknya mendapat sambutan hangat. Asyik kena restock aja ni 😇
.
.
WhatsApp 0197496236
#AgentDeXandraA119

#AgentDropship DIPERLUKAN

#DeXandraInspiredPerfume #DeXandraEauDeParfum
#dexandra #dexandraperfume #perfumedexandra #perfumehalal #perfumemurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarmalaysia #bazaronline #kedaionline #shoppingonline #jomshoppingonline #ruangrezekihanania #kakishoppingonline #jualanmurah #hadiah #aydajebat #lofattah #fattahamin #neelofar #emmavenger #saleraya
Hai hai hai.... jom jom order... Minggu ni kita pos. READY STOCK Body Odourless kami pun nampaknya mendapat sambutan hangat. Asyik kena restock aja ni 😇 . . WhatsApp 0197496236 #AgentDeXandraA119  #AgentDropship  DIPERLUKAN #DeXandraInspiredPerfume  #DeXandraEauDeParfum  #dexandra  #dexandraperfume  #perfumedexandra  #perfumehalal  #perfumemurah  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #bazaronline  #kedaionline  #shoppingonline  #jomshoppingonline  #ruangrezekihanania  #kakishoppingonline  #jualanmurah  #hadiah  #aydajebat  #lofattah  #fattahamin  #neelofar  #emmavenger  #saleraya 
Anda yg suka barang kecik2 sebab suka masuk poket tu, apa kata anda letak perfume pulak dalam poket.. sape ckp tak boleh? #royalteaseperfume ni boleh bawa masuk poket.. sebab size yg kecik & ala2 comel gitu.. hanya twist & spray..😘 bukan tu je, anda boleh tukar2 wangian ikot keadaan anda.. nak cube? meh le whatsapp no ni👉🏻012-3377034
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor
Anda yg suka barang kecik2 sebab suka masuk poket tu, apa kata anda letak perfume pulak dalam poket.. sape ckp tak boleh? #royalteaseperfume  ni boleh bawa masuk poket.. sebab size yg kecik & ala2 comel gitu.. hanya twist & spray..😘 bukan tu je, anda boleh tukar2 wangian ikot keadaan anda.. nak cube? meh le whatsapp no ni👉🏻012-3377034 . . . . . #perfumetahanlama  #perfumemurah  #perfumes  #shopping  #malaysia  #wangi  #colorpop  #instashop  #sayajual  #igshop  #murah  #fragrance  #inspiredperfume  #perfumehalal  #perfumemalaysia  #perfumemalaysia  #perfumewanita  #perfumelelaki  #perfumetravel  #perfumewangi  #jualonline  #sayajualonline  #kedaionline  #jualmurah  #royalteasedistributor 
CASIO G-SHOCK

Model : DW 6900 Ducati
Gred : AA
Strap : Rubber
Engine : Battery
Spec :
✔️Time digital ✔️Date & Day
✔️Alarm
✔️Stopwatch
✔️Backlight
Warranty : 3 Month

Price: RM70(sm) RM75(ss)
🚚free postage

Whatsapp📱013-2904064
.
.
.
.
.
#jamtangan #jamtanganmurah #shopping #malaysia #jamtangancouple #instashop #sayajual #igshop #murah #jamtanganmalaysia #jamtanganwanita #jamtanganlelaki  #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah
Teringin nk berjambang tpi jambangnya segan² nak tumbuh?? Mcm2 try tpi tak mahu jg tumbuh? Smpai meluat nak belek kt cermin dah?? Nah try DREAMHAIR! Lepas ni confirm cepat naik bulu² yg malu sgt nk kluar tu. Apa², whtsapp sj sy anytime..jgn malu. 017-5174953

Produk penumbuh jambang plg mujarab & yg tgh meletop💣💥 skrg!
Kesan seawal 10hari. Mana yg nak bertambah hensem, sempat lagi sebelum raya ni. #dreamhair #rambut #jambang #serum #penumbuhjanggut #raya #sayajual #kedaionline
Teringin nk berjambang tpi jambangnya segan² nak tumbuh?? Mcm2 try tpi tak mahu jg tumbuh? Smpai meluat nak belek kt cermin dah?? Nah try DREAMHAIR! Lepas ni confirm cepat naik bulu² yg malu sgt nk kluar tu. Apa², whtsapp sj sy anytime..jgn malu. 017-5174953 Produk penumbuh jambang plg mujarab & yg tgh meletop💣💥 skrg! Kesan seawal 10hari. Mana yg nak bertambah hensem, sempat lagi sebelum raya ni. #dreamhair  #rambut  #jambang  #serum  #penumbuhjanggut  #raya  #sayajual  #kedaionline 
Teringin nk berjambang tpi jambangnya segan² nak tumbuh?? Mcm2 try tpi tak mahu jg tumbuh? Smpai meluat nak belek kt cermin dah?? Nah try DREAMHAIR! Lepas ni confirm cepat naik bulu² yg malu sgt nk kluar tu. Apa², whtsapp sj sy anytime..jgn malu. 017-5174953

Produk penumbuh jambang plg mujarab & yg tgh meletop💣💥 skrg!
Kesan seawal 10hari. Mana yg nak bertambah hensem, sempat lagi sebelum raya ni. #dreamhair #rambut #jambang #serum #penumbuhjanggut #raya #sayajual #kedaionline
Teringin nk berjambang tpi jambangnya segan² nak tumbuh?? Mcm2 try tpi tak mahu jg tumbuh? Smpai meluat nak belek kt cermin dah?? Nah try DREAMHAIR! Lepas ni confirm cepat naik bulu² yg malu sgt nk kluar tu. Apa², whtsapp sj sy anytime..jgn malu. 017-5174953 Produk penumbuh jambang plg mujarab & yg tgh meletop💣💥 skrg! Kesan seawal 10hari. Mana yg nak bertambah hensem, sempat lagi sebelum raya ni. #dreamhair  #rambut  #jambang  #serum  #penumbuhjanggut  #raya  #sayajual  #kedaionline 
.
.PROMOSI RAMADHAN... !!!
JOM BERGAYA DENGAN JAM TANGAN BARU. CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOCK !!
.
.SWAROVSKI WATCH
👉condition new
👉gred copy original gred AA
👉material strap steel
👉waranty 3 month .
.👉battery watch
👉analoq function
👉date function
👉day function
👉for ladies
.👉free box
👉free postage in malaysia
👉RM 97
.
********************************************
Interested want to buy or any inquiry can :-
1) Screenshort the picture your interested
2) Send to me the picture via SMS or  whatsapp at 018-2667043 (Nora)
.
. ******************************************
.
. Berminat atau sebarang pertanyaan boleh 
1) Tangkap gamba jam yang anda minati
2) Hantar gambar tesebut kepada saya melalui sms atau whatsapp di 018-2667043 (Nora)
. *****************************************
.
.#Sayajualjam #jamtangan #sayajual #jombeli #jomshopping #jualanmurah #sales #jombelijam #jambabyg #igshop #malaysianonlineshop #kedaionline #sayajualonline #jamtanganmurah #jamtangankualiti #kualititerbaik #jambranded #hadiahuntuksuami #hadiahuntukkekasih #hadiahuntukboyfriend #presentformen #presentforhusband #jamtanganwanita #jamtanganlelaki #jamtangankanak2 #jantanganterbaik #pumawatch #gshockmurah #handwatch #watchdualtime
**
. .PROMOSI RAMADHAN... !!! JOM BERGAYA DENGAN JAM TANGAN BARU. CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOCK !! . .SWAROVSKI WATCH 👉condition new 👉gred copy original gred AA 👉material strap steel 👉waranty 3 month . .👉battery watch 👉analoq function 👉date function 👉day function 👉for ladies .👉free box 👉free postage in malaysia 👉RM 97 . ******************************************** Interested want to buy or any inquiry can :- 1) Screenshort the picture your interested 2) Send to me the picture via SMS or whatsapp at 018-2667043 (Nora) . . ****************************************** . . Berminat atau sebarang pertanyaan boleh 1) Tangkap gamba jam yang anda minati 2) Hantar gambar tesebut kepada saya melalui sms atau whatsapp di 018-2667043 (Nora) . ***************************************** . .#Sayajualjam  #jamtangan  #sayajual  #jombeli  #jomshopping  #jualanmurah  #sales  #jombelijam  #jambabyg  #igshop  #malaysianonlineshop  #kedaionline  #sayajualonline  #jamtanganmurah  #jamtangankualiti  #kualititerbaik  #jambranded  #hadiahuntuksuami  #hadiahuntukkekasih  #hadiahuntukboyfriend  #presentformen  #presentforhusband  #jamtanganwanita  #jamtanganlelaki  #jamtangankanak2  #jantanganterbaik  #pumawatch  #gshockmurah  #handwatch  #watchdualtime  **
Teringin nk berjambang tpi jambangnya segan² nak tumbuh?? Mcm2 try tpi tak mahu jg tumbuh? Smpai meluat nak belek kt cermin dah?? Nah try DREAMHAIR! Lepas ni confirm cepat naik bulu² yg malu sgt nk kluar tu. Apa², whtsapp sj sy anytime..jgn malu. 017-5174953

Produk penumbuh jambang plg mujarab & yg tgh meletop💣💥 skrg!
Kesan seawal 10hari. Mana yg nak bertambah hensem, sempat lagi sebelum raya ni. #dreamhair #rambut #jambang #serum #penumbuhjanggut #raya #sayajual #kedaionline
Teringin nk berjambang tpi jambangnya segan² nak tumbuh?? Mcm2 try tpi tak mahu jg tumbuh? Smpai meluat nak belek kt cermin dah?? Nah try DREAMHAIR! Lepas ni confirm cepat naik bulu² yg malu sgt nk kluar tu. Apa², whtsapp sj sy anytime..jgn malu. 017-5174953 Produk penumbuh jambang plg mujarab & yg tgh meletop💣💥 skrg! Kesan seawal 10hari. Mana yg nak bertambah hensem, sempat lagi sebelum raya ni. #dreamhair  #rambut  #jambang  #serum  #penumbuhjanggut  #raya  #sayajual  #kedaionline 
.
Adidas Feather blade.
.
Colour: seperti dalam gambar
.
Size: 36-38.
.
Harga: RM100sm/RM105ss
.
Whatsapp: +6018 972 3556
.
WhatsApp Klik wasap.my/60189723556
.
V75
#adidasfeatherblade #kasutadidasfeatherblade #kasutmurah #kasutberjenama #sneakersberjenama #sneakersmurah #sayajual #kasutonline #kedaikasutonline #kakishoppinginsta #kakishoppingonline #kasutlelaki #kasutwanita #unisex #kasutberjenamamurah #kedaionline #instashop
PROMOSI RAMADHAN&RAYA!!! 🎉🎈🎁Dapatkan Chandeliar berukuran diameter 800mm ini dgn harga Serendah Rm998 selagi stock masih ada dibulan Ramadhan yg Mulia ini. 016-6264606
#chandelier 
#melayukita 
#ampang #kedaionline #malaysia #kedailampu #kedailampuislam #kedaibumiputera #kedailampumurah #ramadhan2017 #bulanmulia #hariraya #lampudecor #lampuraya2017 #mentol #bulb #led #ledlights #moderndesign #moderndecor
Promosi 28May-10Jun
=====
💖BLOUSE QIRDINA💖 .
------
🌲Size XS - 5XL
🌲Material Peach Koshibo
🌲Cutting A-Cut
🌲Terdapat dua kocek kanan dan kiri
🌲Tiada belah
🌲Bf friendly (zip 12 inchi)
🌲Terdapat 10 pilihan warna
======
Harga: RM50SM/ RM55SS FREE POS (Harga Asal: Rm55sm/Rm60ss 
Free postage)
======
Berminat Whatsapp 017-9637836

#jubahmurah #jubahmenyusu #jubah #freepostage  #igshopmalaysia #kakishopping #kedaionline #jubahcantik #jubahplain #muslimah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil
Promosi 28May-10Jun ===== 💖BLOUSE QIRDINA💖 . ------ 🌲Size XS - 5XL 🌲Material Peach Koshibo 🌲Cutting A-Cut 🌲Terdapat dua kocek kanan dan kiri 🌲Tiada belah 🌲Bf friendly (zip 12 inchi) 🌲Terdapat 10 pilihan warna ====== Harga: RM50SM/ RM55SS FREE POS (Harga Asal: Rm55sm/Rm60ss Free postage) ====== Berminat Whatsapp 017-9637836 #jubahmurah  #jubahmenyusu  #jubah  #freepostage  #igshopmalaysia  #kakishopping  #kedaionline  #jubahcantik  #jubahplain  #muslimah  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil 
NEW SNAPBACK!
----------
Memang style kalau korang pakai😎🤙
----------
Only RM40!
----------
Stok Limitedd.
Free Size.
----------
So ape tunggu lagi, cpt cpt whatsapp kami👇👇
Whatsapp 0139999769
Whatsapp 0139999769
Whatsapp 0189091076
Whatsapp 0189091076
.

#bajumurah #tshirt #murah #tshirts #tshirtdress #tshirtmurahmalaysia #tshirtmurah #tshirtonline #bajuonline #tshirtlawa #stoned #tshirthipster #hipster #tshirtbaru #tshirtdesign #igers #malaysia #malaysiaigers #snapback #like4follow #kedaibaju #kedaionline #bajuonline #bajuunisex #unisex #bajucantik #bajumurahmalaysia #fashions #bajutshirt #adidas
NEW SNAPBACK! ---------- Memang style kalau korang pakai😎🤙 ---------- Only RM40! ---------- Stok Limitedd. Free Size. ---------- So ape tunggu lagi, cpt cpt whatsapp kami👇👇 Whatsapp 0139999769 Whatsapp 0139999769 Whatsapp 0189091076 Whatsapp 0189091076 . #bajumurah  #tshirt  #murah  #tshirts  #tshirtdress  #tshirtmurahmalaysia  #tshirtmurah  #tshirtonline  #bajuonline  #tshirtlawa  #stoned  #tshirthipster  #hipster  #tshirtbaru  #tshirtdesign  #igers  #malaysia  #malaysiaigers  #snapback  #like4follow  #kedaibaju  #kedaionline  #bajuonline  #bajuunisex  #unisex  #bajucantik  #bajumurahmalaysia  #fashions  #bajutshirt  #adidas 
Mardihah Cape Style On Shoulder Jubah Dress
Pink S only

Measurement: 
S: Shoulder:35cm Sleeve:57cm Waist:80cm Length:137cm Bust:88cm

Material: Koshibo
Weight: 540g
Model: OWJ840-107

RM39 POS RM8SEM/RM12SS (Np. : RM79)

How To Order:
1)Screenshot pictures/Code item
2)Whatsapp: +60199563045
More design, Click #jubahbyffonlineshop

#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #kedaionline #jubahbreastfeeding #sayajualjubah #dressmurah #jubahprinted #sayajualdress  #sayajualdressmurah #jubah #muslimah #jubahlabuh #jubahmuslimah #jubahnursing #jubahmenyusu #jubahmurah #jubahraya #dressmuslimah #jubahcantik #jubahmoden #jubahdress
Mardihah Cape Style On Shoulder Jubah Dress Pink S only Measurement: S: Shoulder:35cm Sleeve:57cm Waist:80cm Length:137cm Bust:88cm Material: Koshibo Weight: 540g Model: OWJ840-107 RM39 POS RM8SEM/RM12SS (Np. : RM79) How To Order: 1)Screenshot pictures/Code item 2)Whatsapp: +60199563045 More design, Click #jubahbyffonlineshop  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #kedaionline  #jubahbreastfeeding  #sayajualjubah  #dressmurah  #jubahprinted  #sayajualdress  #sayajualdressmurah  #jubah  #muslimah  #jubahlabuh  #jubahmuslimah  #jubahnursing  #jubahmenyusu  #jubahmurah  #jubahraya  #dressmuslimah  #jubahcantik  #jubahmoden  #jubahdress 
CERAH 5KALI GANDA dalam masa 2MINGGU!! .
Jom cantik-cantik untuk kekalkan awet muda.
.
Yang penting kena terus WHATSAPP ke 0189167445
.
#boosterwhitening #booster #whitening #pinkish #putih #putihgebu #cantikjelita #cantik #parut #paruthilang #jerawat #jerawathilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias #serbukmutiara #tudung #kedaionline #baju #shoppingmurah #slimming #igmalaysia #tabita #wonderglow
🌹 AJMAL ABAYA QALILAH ROPOL
BY RAMADANIA COLLECTION 🌹
💣 PRE ORDER - DEPOSIT RM 30
💣 POST OUT 15 RAMADHAN
🌸 HARGA SEHELAI :
💰 RM 85sm RM 90ss
🚚 FREE POSTAGE
💖 MATERIAL PEARL SKIN
💖 BF FRIENDLY - ZIP
💖 WUDHUK FRIENDLY - ZIP
💖 JAHITAN CANTUM ROPOL YG CUTE
💖 SAIZ S HINGGA 5XL
💖 TERDAPAT 12 WARNA PILIHAN
📌 warna com gambar sedikit verbena dgn warna sebenar atas faktor pencahayaan dn editing.
💁 BERMINAT ??
📲 www.wasap.my/60125421385
🙋 SY IRMA

#jubah #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahdress #jubahraya #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubahbudak #bajuraya2017 #jubahmuslimahmurah #jubahdressmurah #visitmyig #blousemurah #blousecantik #blouselabuh #sayajualmurah #blousemuslimah #bazaarpaknil #bazaronline #bazaarmalaysia #abaya #dressmuslimah #bajuraya #kedaionline #nursingdressmurah
#kurtamurah
🌹 AJMAL ABAYA QALILAH ROPOL BY RAMADANIA COLLECTION 🌹 💣 PRE ORDER - DEPOSIT RM 30 💣 POST OUT 15 RAMADHAN 🌸 HARGA SEHELAI : 💰 RM 85sm RM 90ss 🚚 FREE POSTAGE 💖 MATERIAL PEARL SKIN 💖 BF FRIENDLY - ZIP 💖 WUDHUK FRIENDLY - ZIP 💖 JAHITAN CANTUM ROPOL YG CUTE 💖 SAIZ S HINGGA 5XL 💖 TERDAPAT 12 WARNA PILIHAN 📌 warna com gambar sedikit verbena dgn warna sebenar atas faktor pencahayaan dn editing. 💁 BERMINAT ?? 📲 www.wasap.my/60125421385 🙋 SY IRMA #jubah  #jubahmurah  #jubahmuslimah  #jubahdress  #jubahraya  #jubahmalaysia  #jubahmurahmalaysia  #sayajualjubah  #sayajualjubahmurah  #jubahbudak  #bajuraya2017  #jubahmuslimahmurah  #jubahdressmurah  #visitmyig  #blousemurah  #blousecantik  #blouselabuh  #sayajualmurah  #blousemuslimah  #bazaarpaknil  #bazaronline  #bazaarmalaysia  #abaya  #dressmuslimah  #bajuraya  #kedaionline  #nursingdressmurah  #kurtamurah 
🌹 AJMAL ABAYA QALILAH ROPOL
BY RAMADANIA COLLECTION 🌹
💣 PRE ORDER - DEPOSIT RM 30
💣 POST OUT 15 RAMADHAN
🌸 HARGA SEHELAI :
💰 RM 85sm RM 90ss
🚚 FREE POSTAGE
💖 MATERIAL PEARL SKIN
💖 BF FRIENDLY - ZIP
💖 WUDHUK FRIENDLY - ZIP
💖 JAHITAN CANTUM ROPOL YG CUTE
💖 SAIZ S HINGGA 5XL
💖 TERDAPAT 12 WARNA PILIHAN
📌 warna com gambar sedikit verbena dgn warna sebenar atas faktor pencahayaan dn editing.
💁 BERMINAT ??
📲 www.wasap.my/60125421385
🙋 SY IRMA

#jubah #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahdress #jubahraya #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubahbudak #bajuraya2017 #jubahmuslimahmurah #jubahdressmurah #visitmyig #blousemurah #blousecantik #blouselabuh #sayajualmurah #blousemuslimah #bazaarpaknil #bazaronline #bazaarmalaysia #abaya #dressmuslimah #bajuraya #kedaionline #nursingdressmurah
#kurtamurah
🌹 AJMAL ABAYA QALILAH ROPOL BY RAMADANIA COLLECTION 🌹 💣 PRE ORDER - DEPOSIT RM 30 💣 POST OUT 15 RAMADHAN 🌸 HARGA SEHELAI : 💰 RM 85sm RM 90ss 🚚 FREE POSTAGE 💖 MATERIAL PEARL SKIN 💖 BF FRIENDLY - ZIP 💖 WUDHUK FRIENDLY - ZIP 💖 JAHITAN CANTUM ROPOL YG CUTE 💖 SAIZ S HINGGA 5XL 💖 TERDAPAT 12 WARNA PILIHAN 📌 warna com gambar sedikit verbena dgn warna sebenar atas faktor pencahayaan dn editing. 💁 BERMINAT ?? 📲 www.wasap.my/60125421385 🙋 SY IRMA #jubah  #jubahmurah  #jubahmuslimah  #jubahdress  #jubahraya  #jubahmalaysia  #jubahmurahmalaysia  #sayajualjubah  #sayajualjubahmurah  #jubahbudak  #bajuraya2017  #jubahmuslimahmurah  #jubahdressmurah  #visitmyig  #blousemurah  #blousecantik  #blouselabuh  #sayajualmurah  #blousemuslimah  #bazaarpaknil  #bazaronline  #bazaarmalaysia  #abaya  #dressmuslimah  #bajuraya  #kedaionline  #nursingdressmurah  #kurtamurah 
🌹 AJMAL ABAYA QALILAH ROPOL
BY RAMADANIA COLLECTION 🌹
💣 PRE ORDER - DEPOSIT RM 30
💣 POST OUT 15 RAMADHAN
🌸 HARGA SEHELAI :
💰 RM 85sm RM 90ss
🚚 FREE POSTAGE
💖 MATERIAL PEARL SKIN
💖 BF FRIENDLY - ZIP
💖 WUDHUK FRIENDLY - ZIP
💖 JAHITAN CANTUM ROPOL YG CUTE
💖 SAIZ S HINGGA 5XL
💖 TERDAPAT 12 WARNA PILIHAN
📌 warna com gambar sedikit verbena dgn warna sebenar atas faktor pencahayaan dn editing.
💁 BERMINAT ??
📲 www.wasap.my/60125421385
🙋 SY IRMA

#jubah #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahdress #jubahraya #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubahbudak #bajuraya2017 #jubahmuslimahmurah #jubahdressmurah #visitmyig #blousemurah #blousecantik #blouselabuh #sayajualmurah #blousemuslimah #bazaarpaknil #bazaronline #bazaarmalaysia #abaya #dressmuslimah #bajuraya #kedaionline #nursingdressmurah
#kurtamurah
🌹 AJMAL ABAYA QALILAH ROPOL BY RAMADANIA COLLECTION 🌹 💣 PRE ORDER - DEPOSIT RM 30 💣 POST OUT 15 RAMADHAN 🌸 HARGA SEHELAI : 💰 RM 85sm RM 90ss 🚚 FREE POSTAGE 💖 MATERIAL PEARL SKIN 💖 BF FRIENDLY - ZIP 💖 WUDHUK FRIENDLY - ZIP 💖 JAHITAN CANTUM ROPOL YG CUTE 💖 SAIZ S HINGGA 5XL 💖 TERDAPAT 12 WARNA PILIHAN 📌 warna com gambar sedikit verbena dgn warna sebenar atas faktor pencahayaan dn editing. 💁 BERMINAT ?? 📲 www.wasap.my/60125421385 🙋 SY IRMA #jubah  #jubahmurah  #jubahmuslimah  #jubahdress  #jubahraya  #jubahmalaysia  #jubahmurahmalaysia  #sayajualjubah  #sayajualjubahmurah  #jubahbudak  #bajuraya2017  #jubahmuslimahmurah  #jubahdressmurah  #visitmyig  #blousemurah  #blousecantik  #blouselabuh  #sayajualmurah  #blousemuslimah  #bazaarpaknil  #bazaronline  #bazaarmalaysia  #abaya  #dressmuslimah  #bajuraya  #kedaionline  #nursingdressmurah  #kurtamurah 
PROMOSI 28MAY-10JUN
=======
Jubah Elida 😍

Material : Heavy Peach Koshibo
5 warna pilihan 😘😘😘😘
=======
💟 Saiz dari S sampai 5XL
💟 Tidak mengikut bentuk badan
💟 Tidak mudak renyuk
💟 Tidak jarang
💟 Tidak panas
💟 Mudah digosok
💟 Kain lembut dan sangat selesa
💟 Breastfeeding Friendly
------
Harga: RM60SM / RM65SS FREE POS
(Harga Asal : RM65SM / RM70SS Free Postage)

Berminat? Whatsapp 017-9637836

#jubahmurah #jubahmenyusu #jubah #freepostage  #igshopmalaysia #kakishopping #kedaionline #jubahcantik #jubahplain #muslimah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jubahbreastfeeding #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahplainkoshibo #jubahplussize #jubahnursing #borongjubah #kaincantik #cikgu #jubahabaya #abayaplain #bajuraya#kenduri #bajukurung #borongmurahmalaysia #bajumengandung #jubahmengandung
PROMOSI 28MAY-10JUN ======= Jubah Elida 😍 Material : Heavy Peach Koshibo 5 warna pilihan 😘😘😘😘 ======= 💟 Saiz dari S sampai 5XL 💟 Tidak mengikut bentuk badan 💟 Tidak mudak renyuk 💟 Tidak jarang 💟 Tidak panas 💟 Mudah digosok 💟 Kain lembut dan sangat selesa 💟 Breastfeeding Friendly ------ Harga: RM60SM / RM65SS FREE POS (Harga Asal : RM65SM / RM70SS Free Postage) Berminat? Whatsapp 017-9637836 #jubahmurah  #jubahmenyusu  #jubah  #freepostage  #igshopmalaysia  #kakishopping  #kedaionline  #jubahcantik  #jubahplain  #muslimah  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #jubahbreastfeeding  #jubahcantik  #jubahmuslimah  #jubahplainkoshibo  #jubahplussize  #jubahnursing  #borongjubah  #kaincantik  #cikgu  #jubahabaya  #abayaplain  #bajuraya #kenduri  #bajukurung  #borongmurahmalaysia  #bajumengandung  #jubahmengandung 
OFFER OFFER OFFER

SEMBONIA
GRED AAA
PU LEATHER

SM RM 95
SS  RM 100

WHATSAPP

019-4209068

#handbagviral #handbagraya #semboniahandbag #sembonia #sembonialovers #gredaaahandbag #slingbag #shoulderbag #kedaionline #lebaran2017 #bazarpaknil #begraya
OFFER OFFER OFFER

BONIA 3 IN 1
GRED AAA
PU LEATHER

SM RM 105
SS  RM 110 *FREE WATCH

WHATSAPP

019-4209068

#handbagviral #handbagraya #bonia #bonialovers #bonia3in1 #gredaaahandbag #slingbag #shoulderbag #kedaionline #lebaran2017 #bazarpaknil #begraya ****
READY STOCK

BONIA SET
GRED AAA
PU LEATHER

SM RM 120
SS  RM 125

WHATSAPP

019-4209068

#handbagviral #handbagraya #bonia #bonialovers #boniagredaaa #gredaaahandbag #slingbag #shoulderbag #kedaionline #lebaran2017 #bazarpaknil #begraya ****
"BAGI YG KULIT BERJERAWAT....." .
.
Mula2..... follow step ni dulu ye 👌
.
Lepas jerawat dh kecut.... boleh pm kak nie... ajar next step pulak hehehehe
WhatsApp​ 0123551407

#wargapuchong #codpuchong #coduptownnightbazaar #kedaionline #kedaizahinirich #Luffiyaskincare #luffiyaskincareluarbiasa #codhululangat
SET Avent Natural ELEPHANT 9oz (PURPLE / GREEN)

SET Price :
RM80 only
RM80 only
Free pos Semenanjung
(NP: RM108.90)

SET  include: ✔ 1 Natural  bottle ✔  Soother: 2 pcs ✔ Soother clip: 1 pc

Fadz Avent : whatsapp/instagram 012.567.3104
.
#bazaarpaknil #kedaionline #babystuff #autumnzmurah #aventmalaysia
#sayajual #sayajualbotolsusu #groomingset #tommeetippeemalaysia #groomingkit #AventPromosi #toys  #drbrownsmurah #JualMurah #aventbreastpump  #NUK #kidsrocker  #teatsmurah #AventMurah #jualonline#babystuffs #botolsusuoriginal #fisherpricerocker #botolsusumalaysia  #botolsusunuk #botolMAM 
#aventuk #JualBarangBaby #babyrocker
SET Avent Natural ELEPHANT 9oz (PURPLE / GREEN) SET Price : RM80 only RM80 only Free pos Semenanjung (NP: RM108.90) SET include: ✔ 1 Natural bottle ✔ Soother: 2 pcs ✔ Soother clip: 1 pc Fadz Avent : whatsapp/instagram 012.567.3104 . #bazaarpaknil  #kedaionline  #babystuff  #autumnzmurah  #aventmalaysia  #sayajual  #sayajualbotolsusu  #groomingset  #tommeetippeemalaysia  #groomingkit  #AventPromosi  #toys  #drbrownsmurah  #JualMurah  #aventbreastpump  #NUK  #kidsrocker  #teatsmurah  #AventMurah  #jualonline #babystuffs  #botolsusuoriginal  #fisherpricerocker  #botolsusumalaysia  #botolsusunuk  #botolMAM  #aventuk  #JualBarangBaby  #babyrocker 
SET Avent Natural ELEPHANT 9oz (PURPLE / GREEN)

SET Price :
RM80 only
RM80 only
Free pos Semenanjung
(NP: RM108.90)

SET  include: ✔ 1 Natural  bottle ✔  Soother: 2 pcs ✔ Soother clip: 1 pc

Fadz Avent : whatsapp/instagram 012.567.3104
.
.#bazaarpaknil #kedaionline #babystuff #autumnzmurah #aventmalaysia
#sayajual #sayajualbotolsusu #groomingset #tommeetippeemalaysia #groomingkit #AventPromosi #toys  #drbrownsmurah #JualMurah #aventbreastpump  #NUK #kidsrocker  #teatsmurah #AventMurah #jualonline#babystuffs #botolsusuoriginal #fisherpricerocker #botolsusumalaysia  #botolsusunuk #botolMAM 
#aventuk #JualBarangBaby #babyrocker
SET Avent Natural ELEPHANT 9oz (PURPLE / GREEN) SET Price : RM80 only RM80 only Free pos Semenanjung (NP: RM108.90) SET include: ✔ 1 Natural bottle ✔ Soother: 2 pcs ✔ Soother clip: 1 pc Fadz Avent : whatsapp/instagram 012.567.3104 . .#bazaarpaknil  #kedaionline  #babystuff  #autumnzmurah  #aventmalaysia  #sayajual  #sayajualbotolsusu  #groomingset  #tommeetippeemalaysia  #groomingkit  #AventPromosi  #toys  #drbrownsmurah  #JualMurah  #aventbreastpump  #NUK  #kidsrocker  #teatsmurah  #AventMurah  #jualonline #babystuffs  #botolsusuoriginal  #fisherpricerocker  #botolsusumalaysia  #botolsusunuk  #botolMAM  #aventuk  #JualBarangBaby  #babyrocker 
Assalaamualaikum 🌸
.
Anda peminat JUBAH ? .
Bagaimana kami tunjukkan JUBAH yang elegen , sopan , cantik di pandang , malah sesuai di pakai untuk majlis keramaian dan santai-santai? 
JUBAH *EKSKLUSIF* TERBARU DARI GEROBOK AKHWAT SEMPENA AIDILFITRI
( Stok Adalah Terhad )
.
________________________
.
JUBAH AISYA' .
🍄 Material : Peach Koshibo
🍄 Saiz : XS - 5XL 🍄 Harga : RM95SM RM99SS
🍄 Warna : 12 pilihan warna
.
💟 Ciri² Jubah Aisya
Menggunakan fabrik PEACH KOSHIBO :-
🔹 Tidak panas
🔹 Lembut beralun
🔹Tidak melekap dan tidak jarang
🔹 Less ironing
🔹 Tahan lasak
.
Mempunyai zip dibahagian leher dan hujung lengan
🔹 Mesra wudhu
🔹 Memudahkan ibu² yg menyusu
.
🎁 Free Postage❗
.
Whatsapp 📲 019-5971331 .
.
#jubahmurah #jubahmenyusu #freepostage  #igshopmalaysia #kakishopping #kedaionline #jubahcantik #jubahplain #muslimah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jubahbreastfeeding #jubahmuslimah #jubahplainkoshibo #jubahplussize #jubahnursing #borongjubah #kaincantik #cikgu #jubahroszcollection #testimoni #feedbackcustomer #measurement
Assalaamualaikum 🌸 . Anda peminat JUBAH ? . Bagaimana kami tunjukkan JUBAH yang elegen , sopan , cantik di pandang , malah sesuai di pakai untuk majlis keramaian dan santai-santai? JUBAH *EKSKLUSIF* TERBARU DARI GEROBOK AKHWAT SEMPENA AIDILFITRI ( Stok Adalah Terhad ) . ________________________ . JUBAH AISYA' . 🍄 Material : Peach Koshibo 🍄 Saiz : XS - 5XL 🍄 Harga : RM95SM RM99SS 🍄 Warna : 12 pilihan warna . 💟 Ciri² Jubah Aisya Menggunakan fabrik PEACH KOSHIBO :- 🔹 Tidak panas 🔹 Lembut beralun 🔹Tidak melekap dan tidak jarang 🔹 Less ironing 🔹 Tahan lasak . Mempunyai zip dibahagian leher dan hujung lengan 🔹 Mesra wudhu 🔹 Memudahkan ibu² yg menyusu . 🎁 Free Postage❗ . Whatsapp 📲 019-5971331 . . #jubahmurah  #jubahmenyusu  #freepostage  #igshopmalaysia  #kakishopping  #kedaionline  #jubahcantik  #jubahplain  #muslimah  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #jubahbreastfeeding  #jubahmuslimah  #jubahplainkoshibo  #jubahplussize  #jubahnursing  #borongjubah  #kaincantik  #cikgu  #jubahroszcollection  #testimoni  #feedbackcustomer  #measurement 
READY STOCK

VICTORIA SECRET
GRED AAA
PU LEATHER

SM RM 115
SS  RM 120

WHATSAPP

019-4209068

#handbagviral #handbagraya #victoriasecret #victoriasecretlover #victoriasecretgredaaa #gredaaahandbag #slingbag #shoulderbag #kedaionline #lebaran2017 #bazarpaknil #begraya ****
(PRE ORDER) .
CODE: 22429
.
PRICE: RM65 (SM) /RM70 (SS)
👉PRICE INCLUDES POSTAGE
.
COLOUR: refer picture
.
SIZE: 35 - 39
.
💢Items description:-
.
🔖Upper Material: Synthetic 🔖Sole Material:  Rubber
🔖Lining Material: Synthetic 🔖Heel Height: 5.5 CM
🔖Insole Height Increased: 6.5 CM
.
More shoes click>>#shoesksc_fb

#kedaionline #kedaimalaysia #kshop #sayajualbag #sayajualonline #sayajualbarangpreorder #ksc_fashionbeauty #makeup #bag👜 #kasut #bagmurahmalaysia #bazarpaknil #instamagik #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #kshopmalaysia #sayajualmurah #womenbags #preorder #sayajualbag #kasutsukanmurah #sayajualkasut #sayajualmurah #sayajualbarangpreorder #sayajualonline #onlineseller #onlinestore #kasutmurah #shoes #sandals #sandalsmurah #preorder
(PRE ORDER) . CODE: 22429 . PRICE: RM65 (SM) /RM70 (SS) 👉PRICE INCLUDES POSTAGE . COLOUR: refer picture . SIZE: 35 - 39 . 💢Items description:- . 🔖Upper Material: Synthetic 🔖Sole Material:  Rubber 🔖Lining Material: Synthetic 🔖Heel Height: 5.5 CM 🔖Insole Height Increased: 6.5 CM . More shoes click>>#shoesksc_fb  #kedaionline  #kedaimalaysia  #kshop  #sayajualbag  #sayajualonline  #sayajualbarangpreorder  #ksc_fashionbeauty  #makeup  #bag 👜 #kasut  #bagmurahmalaysia  #bazarpaknil  #instamagik  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilmalaysia  #kshopmalaysia  #sayajualmurah  #womenbags  #preorder  #sayajualbag  #kasutsukanmurah  #sayajualkasut  #sayajualmurah  #sayajualbarangpreorder  #sayajualonline  #onlineseller  #onlinestore  #kasutmurah  #shoes  #sandals  #sandalsmurah  #preorder 
(PRE ORDER) .
CODE: 22429
.
PRICE: RM65 (SM) /RM70 (SS)
👉PRICE INCLUDES POSTAGE
.
COLOUR: refer picture
.
SIZE: 35 - 39
.
💢Items description:-
.
🔖Upper Material: Synthetic 🔖Sole Material:  Rubber
🔖Lining Material: Synthetic 🔖Heel Height: 5.5 CM
🔖Insole Height Increased: 6.5 CM
.
More shoes click>>#shoesksc_fb

#kedaionline #kedaimalaysia #kshop #sayajualbag #sayajualonline #sayajualbarangpreorder #ksc_fashionbeauty #makeup #bag👜 #kasut #bagmurahmalaysia #bazarpaknil #instamagik #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #kshopmalaysia #sayajualmurah #womenbags #preorder #sayajualbag #kasutsukanmurah #sayajualkasut #sayajualmurah #sayajualbarangpreorder #sayajualonline #onlineseller #onlinestore #kasutmurah #shoes #sandals #sandalsmurah #preorder
(PRE ORDER) . CODE: 22429 . PRICE: RM65 (SM) /RM70 (SS) 👉PRICE INCLUDES POSTAGE . COLOUR: refer picture . SIZE: 35 - 39 . 💢Items description:- . 🔖Upper Material: Synthetic 🔖Sole Material:  Rubber 🔖Lining Material: Synthetic 🔖Heel Height: 5.5 CM 🔖Insole Height Increased: 6.5 CM . More shoes click>>#shoesksc_fb  #kedaionline  #kedaimalaysia  #kshop  #sayajualbag  #sayajualonline  #sayajualbarangpreorder  #ksc_fashionbeauty  #makeup  #bag 👜 #kasut  #bagmurahmalaysia  #bazarpaknil  #instamagik  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilmalaysia  #kshopmalaysia  #sayajualmurah  #womenbags  #preorder  #sayajualbag  #kasutsukanmurah  #sayajualkasut  #sayajualmurah  #sayajualbarangpreorder  #sayajualonline  #onlineseller  #onlinestore  #kasutmurah  #shoes  #sandals  #sandalsmurah  #preorder 
(PRE ORDER) .
CODE: 22429
.
PRICE: RM65 (SM) /RM70 (SS)
👉PRICE INCLUDES POSTAGE
.
COLOUR: refer picture
.
SIZE: 35 - 39
.
💢Items description:-
.
🔖Upper Material: Synthetic 🔖Sole Material:  Rubber
🔖Lining Material: Synthetic 🔖Heel Height: 5.5 CM
🔖Insole Height Increased: 6.5 CM
.
More shoes click>>#shoesksc_fb

#kedaionline #kedaimalaysia #kshop #sayajualbag #sayajualonline #sayajualbarangpreorder #ksc_fashionbeauty #makeup #bag👜 #kasut #bagmurahmalaysia #bazarpaknil #instamagik #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #kshopmalaysia #sayajualmurah #womenbags #preorder #sayajualbag #kasutsukanmurah #sayajualkasut #sayajualmurah #sayajualbarangpreorder #sayajualonline #onlineseller #onlinestore #kasutmurah #shoes #sandals #sandalsmurah #preorder
(PRE ORDER) . CODE: 22429 . PRICE: RM65 (SM) /RM70 (SS) 👉PRICE INCLUDES POSTAGE . COLOUR: refer picture . SIZE: 35 - 39 . 💢Items description:- . 🔖Upper Material: Synthetic 🔖Sole Material:  Rubber 🔖Lining Material: Synthetic 🔖Heel Height: 5.5 CM 🔖Insole Height Increased: 6.5 CM . More shoes click>>#shoesksc_fb  #kedaionline  #kedaimalaysia  #kshop  #sayajualbag  #sayajualonline  #sayajualbarangpreorder  #ksc_fashionbeauty  #makeup  #bag 👜 #kasut  #bagmurahmalaysia  #bazarpaknil  #instamagik  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilmalaysia  #kshopmalaysia  #sayajualmurah  #womenbags  #preorder  #sayajualbag  #kasutsukanmurah  #sayajualkasut  #sayajualmurah  #sayajualbarangpreorder  #sayajualonline  #onlineseller  #onlinestore  #kasutmurah  #shoes  #sandals  #sandalsmurah  #preorder 
READY STOCK

COACH SLINGBAG
GRED AAA
PU LEATHER

SM RM 80
SS  RM 85

WHATSAPP

019-4209068

#handbagviral #handbagraya #coachgredaaa #coachlovers #coach #gredaaahandbag #slingbag #shoulderbag #kedaionline #lebaran2017 #bazarpaknil #begraya ****
READY STOCK

COACH SET 2 IN 1
GRED AAA
PU LEATHER

SM RM 120
SS  RM 125

WHATSAPP

019-4209068

#handbagviral #handbagraya #coachlovers #coachgredaaa #coach #gredaaahandbag #slingbag #shoulderbag #kedaionline#totebag #lebaran2017 #bazarpaknil #begraya ****
OFFER OFFER OFFER

LV
GRED AAA
PU LEATHER

SM RM 90
SS  RM 95

WHATSAPP

019-4209068

#handbagviral #handbagraya #lvgredaaamurah #lvlovers #louisvuitton #gredaaahandbag #slingbag #shoulderbag #kedaionline #lebaran2017 #bazarpaknil #begraya ****
COLLECTION Velvet Kiss (moisturizing) Lip cream

Color(s) available (left to right)
1. Mulbery
2. Cotton
3. Mango
4. Rosie
5. Blackberry 💯Original
✅ Ready Stock
✅ Hydrating

Harga: RM38/ per lipstick 
DM atau Whatsapp 0128276442 untuk order! 
@ukbynow 
@feedbacksforukbynow 
#kedaionline #kkcity #sayajual #sayajualeyeshadowpalette #sayajualbrushes #sayajualbrushmakeup #sayajualmurah #sayasukamakeup #sayajualmakeup #makeupmurah #iheartmakeupmalaysia #makeuprevolutionmurah #makeuprevolutionmalaysia #makeuprevolutionoriginalmalaysia #malaysiainstashop #kkcityonlineshop #kkcity #kedaionline #makeupdariuk #makeupunderRM100 #makeupunderRM50
COLLECTION Velvet Kiss (moisturizing) Lip cream Color(s) available (left to right) 1. Mulbery 2. Cotton 3. Mango 4. Rosie 5. Blackberry 💯Original ✅ Ready Stock ✅ Hydrating Harga: RM38/ per lipstick DM atau Whatsapp 0128276442 untuk order! @ukbynow @feedbacksforukbynow #kedaionline  #kkcity  #sayajual  #sayajualeyeshadowpalette  #sayajualbrushes  #sayajualbrushmakeup  #sayajualmurah  #sayasukamakeup  #sayajualmakeup  #makeupmurah  #iheartmakeupmalaysia  #makeuprevolutionmurah  #makeuprevolutionmalaysia  #makeuprevolutionoriginalmalaysia  #malaysiainstashop  #kkcityonlineshop  #kkcity  #kedaionline  #makeupdariuk  #makeupunderRM100  #makeupunderRM50 
📣📣READYSTOCK📣📣
.
🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available :
🌸Yelllow
🌸Blue terqoise
🌸Pastel Peach
🌸Apple Green
🌸Pastel Purple
🌸Pastel Pink
Material : Come crepe
.
so cute..so nice..so beutiful...
.
Saiz available Nayra mini kurung :
NB-6m
6-12m
1-2y
2-3y
3-4y

Price RM 69
.
Saiz available shoe & flower headband :
NB-6m
6-12m

Price : RM35
.
Price 1set : RM100
Postage RM8SM/RM10SS
.
How to order?
PM or Whatsapp 
www.wasap.my/60177612373/NAYRASET

#romperbajumelayu #romperraya2017 #romperraya #romperbaby #romperboy #romperbajumelayumurah #bajumelayubabyboy #bajumelayubabymurah #bajumelayubaby #bazaarpaknil #bazarpaknil #barangbabymurah #bajubabymurah #shoebaby #bajuraya2017 #raya2017 #aqiqah #babygift #kedaionline #rompermurah #romperbajumelayu #bajumelayuraya #bajurayamurah #kebayabudak #rapheelakebaya #bajukurungbaby #kebayababy #peplumbaby #setibuanak
📣📣READYSTOCK📣📣 . 🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available : 🌸Yelllow 🌸Blue terqoise 🌸Pastel Peach 🌸Apple Green 🌸Pastel Purple 🌸Pastel Pink Material : Come crepe . so cute..so nice..so beutiful... . Saiz available Nayra mini kurung : NB-6m 6-12m 1-2y 2-3y 3-4y Price RM 69 . Saiz available shoe & flower headband : NB-6m 6-12m Price : RM35 . Price 1set : RM100 Postage RM8SM/RM10SS . How to order? PM or Whatsapp www.wasap.my/60177612373/NAYRASET #romperbajumelayu  #romperraya2017  #romperraya  #romperbaby  #romperboy  #romperbajumelayumurah  #bajumelayubabyboy  #bajumelayubabymurah  #bajumelayubaby  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #barangbabymurah  #bajubabymurah  #shoebaby  #bajuraya2017  #raya2017  #aqiqah  #babygift  #kedaionline  #rompermurah  #romperbajumelayu  #bajumelayuraya  #bajurayamurah  #kebayabudak  #rapheelakebaya  #bajukurungbaby  #kebayababy  #peplumbaby  #setibuanak 
📣📣READYSTOCK📣📣
.
🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available :
🌸Yelllow
🌸Blue terqoise
🌸Pastel Peach
🌸Apple Green
🌸Pastel Purple
🌸Pastel Pink
Material : Come crepe
.
so cute..so nice..so beutiful...
.
Saiz available Nayra mini kurung :
NB-6m
6-12m
1-2y
2-3y
3-4y

Price RM 69
.
Saiz available shoe & flower headband :
NB-6m
6-12m

Price : RM35
.
Price 1set : RM100
Postage RM8SM/RM10SS
.
How to order?
PM or Whatsapp 
www.wasap.my/60177612373/NAYRASET

#romperbajumelayu #romperraya2017 #romperraya #romperbaby #romperboy #romperbajumelayumurah #bajumelayubabyboy #bajumelayubabymurah #bajumelayubaby #bazaarpaknil #bazarpaknil #barangbabymurah #bajubabymurah #shoebaby #bajuraya2017 #raya2017 #aqiqah #babygift #kedaionline #rompermurah #romperbajumelayu #bajumelayuraya #bajurayamurah #kebayabudak #rapheelakebaya #bajukurungbaby #kebayababy #peplumbaby #setibuanak
📣📣READYSTOCK📣📣 . 🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available : 🌸Yelllow 🌸Blue terqoise 🌸Pastel Peach 🌸Apple Green 🌸Pastel Purple 🌸Pastel Pink Material : Come crepe . so cute..so nice..so beutiful... . Saiz available Nayra mini kurung : NB-6m 6-12m 1-2y 2-3y 3-4y Price RM 69 . Saiz available shoe & flower headband : NB-6m 6-12m Price : RM35 . Price 1set : RM100 Postage RM8SM/RM10SS . How to order? PM or Whatsapp www.wasap.my/60177612373/NAYRASET #romperbajumelayu  #romperraya2017  #romperraya  #romperbaby  #romperboy  #romperbajumelayumurah  #bajumelayubabyboy  #bajumelayubabymurah  #bajumelayubaby  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #barangbabymurah  #bajubabymurah  #shoebaby  #bajuraya2017  #raya2017  #aqiqah  #babygift  #kedaionline  #rompermurah  #romperbajumelayu  #bajumelayuraya  #bajurayamurah  #kebayabudak  #rapheelakebaya  #bajukurungbaby  #kebayababy  #peplumbaby  #setibuanak 
📣📣READYSTOCK📣📣
.
🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available :
🌸Yelllow
🌸Blue terqoise
🌸Pastel Peach
🌸Apple Green
🌸Pastel Purple
🌸Pastel Pink
Material : Come crepe
.
so cute..so nice..so beutiful...
.
Saiz available Nayra mini kurung :
NB-6m
6-12m
1-2y
2-3y
3-4y

Price RM 69
.
Saiz available shoe & flower headband :
NB-6m
6-12m

Price : RM35
.
Price 1set : RM100
Postage RM8SM/RM10SS
.
How to order?
PM or Whatsapp 
www.wasap.my/60177612373/NAYRASET

#romperbajumelayu #romperraya2017 #romperraya #romperbaby #romperboy #romperbajumelayumurah #bajumelayubabyboy #bajumelayubabymurah #bajumelayubaby #bazaarpaknil #bazarpaknil #barangbabymurah #bajubabymurah #shoebaby #bajuraya2017 #raya2017 #aqiqah #babygift #kedaionline #rompermurah #romperbajumelayu #bajumelayuraya #bajurayamurah #kebayabudak #rapheelakebaya #bajukurungbaby #kebayababy #peplumbaby #setibuanak
📣📣READYSTOCK📣📣 . 🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available : 🌸Yelllow 🌸Blue terqoise 🌸Pastel Peach 🌸Apple Green 🌸Pastel Purple 🌸Pastel Pink Material : Come crepe . so cute..so nice..so beutiful... . Saiz available Nayra mini kurung : NB-6m 6-12m 1-2y 2-3y 3-4y Price RM 69 . Saiz available shoe & flower headband : NB-6m 6-12m Price : RM35 . Price 1set : RM100 Postage RM8SM/RM10SS . How to order? PM or Whatsapp www.wasap.my/60177612373/NAYRASET #romperbajumelayu  #romperraya2017  #romperraya  #romperbaby  #romperboy  #romperbajumelayumurah  #bajumelayubabyboy  #bajumelayubabymurah  #bajumelayubaby  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #barangbabymurah  #bajubabymurah  #shoebaby  #bajuraya2017  #raya2017  #aqiqah  #babygift  #kedaionline  #rompermurah  #romperbajumelayu  #bajumelayuraya  #bajurayamurah  #kebayabudak  #rapheelakebaya  #bajukurungbaby  #kebayababy  #peplumbaby  #setibuanak 
📣📣READYSTOCK📣📣
.
🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available :
🌸Yelllow
🌸Blue terqoise
🌸Pastel Peach
🌸Apple Green
🌸Pastel Purple
🌸Pastel Pink
Material : Come crepe
.
so cute..so nice..so beutiful...
.
Saiz available Nayra mini kurung :
NB-6m
6-12m
1-2y
2-3y
3-4y

Price RM 69
.
Saiz available shoe & flower headband :
NB-6m
6-12m

Price : RM35
.
Price 1set : RM100
Postage RM8SM/RM10SS
.
How to order?
PM or Whatsapp 
www.wasap.my/60177612373/NAYRASET

#romperbajumelayu #romperraya2017 #romperraya #romperbaby #romperboy #romperbajumelayumurah #bajumelayubabyboy #bajumelayubabymurah #bajumelayubaby #bazaarpaknil #bazarpaknil #barangbabymurah #bajubabymurah #shoebaby #bajuraya2017 #raya2017 #aqiqah #babygift #kedaionline #rompermurah #romperbajumelayu #bajumelayuraya #bajurayamurah #kebayabudak #rapheelakebaya #bajukurungbaby #kebayababy #peplumbaby #setibuanak
📣📣READYSTOCK📣📣 . 🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available : 🌸Yelllow 🌸Blue terqoise 🌸Pastel Peach 🌸Apple Green 🌸Pastel Purple 🌸Pastel Pink Material : Come crepe . so cute..so nice..so beutiful... . Saiz available Nayra mini kurung : NB-6m 6-12m 1-2y 2-3y 3-4y Price RM 69 . Saiz available shoe & flower headband : NB-6m 6-12m Price : RM35 . Price 1set : RM100 Postage RM8SM/RM10SS . How to order? PM or Whatsapp www.wasap.my/60177612373/NAYRASET #romperbajumelayu  #romperraya2017  #romperraya  #romperbaby  #romperboy  #romperbajumelayumurah  #bajumelayubabyboy  #bajumelayubabymurah  #bajumelayubaby  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #barangbabymurah  #bajubabymurah  #shoebaby  #bajuraya2017  #raya2017  #aqiqah  #babygift  #kedaionline  #rompermurah  #romperbajumelayu  #bajumelayuraya  #bajurayamurah  #kebayabudak  #rapheelakebaya  #bajukurungbaby  #kebayababy  #peplumbaby  #setibuanak 
📣📣READYSTOCK📣📣
.
🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available :
🌸Yelllow
🌸Blue terqoise
🌸Pastel Peach
🌸Apple Green
🌸Pastel Purple
🌸Pastel Pink
Material : Come crepe
.
so cute..so nice..so beutiful...
.
Saiz available Nayra mini kurung :
NB-6m
6-12m
1-2y
2-3y
3-4y

Price RM 69
.
Saiz available shoe & flower headband :
NB-6m
6-12m

Price : RM35
.
Price 1set : RM100
Postage RM8SM/RM10SS
.
How to order?
PM or Whatsapp 
www.wasap.my/60177612373/NAYRASET

#romperbajumelayu #romperraya2017 #romperraya #romperbaby #romperboy #romperbajumelayumurah #bajumelayubabyboy #bajumelayubabymurah #bajumelayubaby #bazaarpaknil #bazarpaknil #barangbabymurah #bajubabymurah #shoebaby #bajuraya2017 #raya2017 #aqiqah #babygift #kedaionline #rompermurah #romperbajumelayu #bajumelayuraya #bajurayamurah #kebayabudak #rapheelakebaya #bajukurungbaby #kebayababy #peplumbaby #setibuanak
📣📣READYSTOCK📣📣 . 🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available : 🌸Yelllow 🌸Blue terqoise 🌸Pastel Peach 🌸Apple Green 🌸Pastel Purple 🌸Pastel Pink Material : Come crepe . so cute..so nice..so beutiful... . Saiz available Nayra mini kurung : NB-6m 6-12m 1-2y 2-3y 3-4y Price RM 69 . Saiz available shoe & flower headband : NB-6m 6-12m Price : RM35 . Price 1set : RM100 Postage RM8SM/RM10SS . How to order? PM or Whatsapp www.wasap.my/60177612373/NAYRASET #romperbajumelayu  #romperraya2017  #romperraya  #romperbaby  #romperboy  #romperbajumelayumurah  #bajumelayubabyboy  #bajumelayubabymurah  #bajumelayubaby  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #barangbabymurah  #bajubabymurah  #shoebaby  #bajuraya2017  #raya2017  #aqiqah  #babygift  #kedaionline  #rompermurah  #romperbajumelayu  #bajumelayuraya  #bajurayamurah  #kebayabudak  #rapheelakebaya  #bajukurungbaby  #kebayababy  #peplumbaby  #setibuanak 
📣📣READYSTOCK📣📣
.
🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available :
🌸Yelllow
🌸Blue terqoise
🌸Pastel Peach
🌸Apple Green
🌸Pastel Purple
🌸Pastel Pink
Material : Come crepe
.
so cute..so nice..so beutiful...
.
Saiz available Nayra mini kurung :
NB-6m
6-12m
1-2y
2-3y
3-4y

Price RM 69
.
Saiz available shoe & flower headband :
NB-6m
6-12m

Price : RM35
.
Price 1set : RM100
Postage RM8SM/RM10SS
.
How to order?
PM or Whatsapp 
www.wasap.my/60177612373/NAYRASET

#romperbajumelayu #romperraya2017 #romperraya #romperbaby #romperboy #romperbajumelayumurah #bajumelayubabyboy #bajumelayubabymurah #bajumelayubaby #bazaarpaknil #bazarpaknil #barangbabymurah #bajubabymurah #shoebaby #bajuraya2017 #raya2017 #aqiqah #babygift #kedaionline #rompermurah #romperbajumelayu #bajumelayuraya #bajurayamurah #kebayabudak #rapheelakebaya #bajukurungbaby #kebayababy #peplumbaby #setibuanak
📣📣READYSTOCK📣📣 . 🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available : 🌸Yelllow 🌸Blue terqoise 🌸Pastel Peach 🌸Apple Green 🌸Pastel Purple 🌸Pastel Pink Material : Come crepe . so cute..so nice..so beutiful... . Saiz available Nayra mini kurung : NB-6m 6-12m 1-2y 2-3y 3-4y Price RM 69 . Saiz available shoe & flower headband : NB-6m 6-12m Price : RM35 . Price 1set : RM100 Postage RM8SM/RM10SS . How to order? PM or Whatsapp www.wasap.my/60177612373/NAYRASET #romperbajumelayu  #romperraya2017  #romperraya  #romperbaby  #romperboy  #romperbajumelayumurah  #bajumelayubabyboy  #bajumelayubabymurah  #bajumelayubaby  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #barangbabymurah  #bajubabymurah  #shoebaby  #bajuraya2017  #raya2017  #aqiqah  #babygift  #kedaionline  #rompermurah  #romperbajumelayu  #bajumelayuraya  #bajurayamurah  #kebayabudak  #rapheelakebaya  #bajukurungbaby  #kebayababy  #peplumbaby  #setibuanak 
📣📣READYSTOCK📣📣
.
🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available :
🌸Yelllow
🌸Blue terqoise
🌸Pastel Peach
🌸Apple Green
🌸Pastel Purple
🌸Pastel Pink
Material : Come crepe
.
so cute..so nice..so beutiful...
.
Saiz available Nayra mini kurung :
NB-6m
6-12m
1-2y
2-3y
3-4y

Price RM 69
.
Saiz available shoe & flower headband :
NB-6m
6-12m

Price : RM35
.
Price 1set : RM100
Postage RM8SM/RM10SS
.
How to order?
PM or Whatsapp 
www.wasap.my/60177612373/NAYRASET

#romperbajumelayu #romperraya2017 #romperraya #romperbaby #romperboy #romperbajumelayumurah #bajumelayubabyboy #bajumelayubabymurah #bajumelayubaby #bazaarpaknil #bazarpaknil #barangbabymurah #bajubabymurah #shoebaby #bajuraya2017 #raya2017 #aqiqah #babygift #kedaionline #rompermurah #romperbajumelayu #bajumelayuraya #bajurayamurah #kebayabudak #rapheelakebaya #bajukurungbaby #kebayababy #peplumbaby #setibuanak
📣📣READYSTOCK📣📣 . 🍃NAYRA MINI KURUNG(SET)🍃 Colour available : 🌸Yelllow 🌸Blue terqoise 🌸Pastel Peach 🌸Apple Green 🌸Pastel Purple 🌸Pastel Pink Material : Come crepe . so cute..so nice..so beutiful... . Saiz available Nayra mini kurung : NB-6m 6-12m 1-2y 2-3y 3-4y Price RM 69 . Saiz available shoe & flower headband : NB-6m 6-12m Price : RM35 . Price 1set : RM100 Postage RM8SM/RM10SS . How to order? PM or Whatsapp www.wasap.my/60177612373/NAYRASET #romperbajumelayu  #romperraya2017  #romperraya  #romperbaby  #romperboy  #romperbajumelayumurah  #bajumelayubabyboy  #bajumelayubabymurah  #bajumelayubaby  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #barangbabymurah  #bajubabymurah  #shoebaby  #bajuraya2017  #raya2017  #aqiqah  #babygift  #kedaionline  #rompermurah  #romperbajumelayu  #bajumelayuraya  #bajurayamurah  #kebayabudak  #rapheelakebaya  #bajukurungbaby  #kebayababy  #peplumbaby  #setibuanak 
#raya2017 nih pakai sedondon nak? Asyik pakai jubah, baju kurung je. Jum kita tukar pakai kurta yusoff kurti zulaikha pulak 😉. Nk pakai dgn palazzo boleh. Dengan skirt kembang bunga2 boleh. Dengan skirt duyung boleh. Dengan skirt ropol2 pun boleh. Haa br meriah ye dak?? 😍
.
.
Apa lg yg boleh? Haa nk beli sepasang boleh. Nk beli asing boleh. Nk beli kurti zulaikhaa je. Nk beli semua warna pun bolehhh. 😘 .
.
Harga? Ni sbnrnya couple set so if beli sepasang lg murah rm179 tp if beli asing 😅
Kurta yusof rm110 kurti zulaikha rm120. A bit pricey sbb material cotton thai silk which is material yg sgt2 lembut, xpns, serap peluh, trletak, xjarang n InsyaAllah xmudah kedut.
.
.
#bazaaronline #bazarpaknil #bawalturki #sayajualonline #tudunglabuh #tudung #hijab #tudunglabuhbidang60 #tudungbidang60 #tudunglawa #tudungbawallabuh #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalbidang60 #sayajualonline #sayajualbawal #sayajualbawallabuh #malaysia #malaysiaonlineshop #bawalmalaysia #kedaionlinemalaysia #kedaionline #muslimahclothing #bawalplain #bawalturki
#raya2017  nih pakai sedondon nak? Asyik pakai jubah, baju kurung je. Jum kita tukar pakai kurta yusoff kurti zulaikha pulak 😉. Nk pakai dgn palazzo boleh. Dengan skirt kembang bunga2 boleh. Dengan skirt duyung boleh. Dengan skirt ropol2 pun boleh. Haa br meriah ye dak?? 😍 . . Apa lg yg boleh? Haa nk beli sepasang boleh. Nk beli asing boleh. Nk beli kurti zulaikhaa je. Nk beli semua warna pun bolehhh. 😘 . . Harga? Ni sbnrnya couple set so if beli sepasang lg murah rm179 tp if beli asing 😅 Kurta yusof rm110 kurti zulaikha rm120. A bit pricey sbb material cotton thai silk which is material yg sgt2 lembut, xpns, serap peluh, trletak, xjarang n InsyaAllah xmudah kedut. . . #bazaaronline  #bazarpaknil  #bawalturki  #sayajualonline  #tudunglabuh  #tudung  #hijab  #tudunglabuhbidang60  #tudungbidang60  #tudunglawa  #tudungbawallabuh  #bawallabuh  #bawalbidangbesar  #bawalbidang60  #sayajualonline  #sayajualbawal  #sayajualbawallabuh  #malaysia  #malaysiaonlineshop  #bawalmalaysia  #kedaionlinemalaysia  #kedaionline  #muslimahclothing  #bawalplain  #bawalturki 
#raya2017 nih pakai sedondon nak? Asyik pakai jubah, baju kurung je. Jum kita tukar pakai kurta yusoff kurti zulaikha pulak 😉. Nk pakai dgn palazzo boleh. Dengan skirt kembang bunga2 boleh. Dengan skirt duyung boleh. Dengan skirt ropol2 pun boleh. Haa br meriah ye dak?? 😍
.
.
Apa lg yg boleh? Haa nk beli sepasang boleh. Nk beli asing boleh. Nk beli kurti zulaikhaa je. Nk beli semua warna pun bolehhh. 😘 .
.
Harga? Ni sbnrnya couple set so if beli sepasang lg murah rm179 tp if beli asing 😅
Kurta yusof rm110 kurti zulaikha rm120. A bit pricey sbb material cotton thai silk which is material yg sgt2 lembut, xpns, serap peluh, trletak, xjarang n InsyaAllah xmudah kedut.
.
.
#bazaaronline #bazarpaknil #bawalturki #sayajualonline #tudunglabuh #tudung #hijab #tudunglabuhbidang60 #tudungbidang60 #tudunglawa #tudungbawallabuh #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalbidang60 #sayajualonline #sayajualbawal #sayajualbawallabuh #malaysia #malaysiaonlineshop #bawalmalaysia #kedaionlinemalaysia #kedaionline #muslimahclothing #bawalplain #bawalturki
#raya2017  nih pakai sedondon nak? Asyik pakai jubah, baju kurung je. Jum kita tukar pakai kurta yusoff kurti zulaikha pulak 😉. Nk pakai dgn palazzo boleh. Dengan skirt kembang bunga2 boleh. Dengan skirt duyung boleh. Dengan skirt ropol2 pun boleh. Haa br meriah ye dak?? 😍 . . Apa lg yg boleh? Haa nk beli sepasang boleh. Nk beli asing boleh. Nk beli kurti zulaikhaa je. Nk beli semua warna pun bolehhh. 😘 . . Harga? Ni sbnrnya couple set so if beli sepasang lg murah rm179 tp if beli asing 😅 Kurta yusof rm110 kurti zulaikha rm120. A bit pricey sbb material cotton thai silk which is material yg sgt2 lembut, xpns, serap peluh, trletak, xjarang n InsyaAllah xmudah kedut. . . #bazaaronline  #bazarpaknil  #bawalturki  #sayajualonline  #tudunglabuh  #tudung  #hijab  #tudunglabuhbidang60  #tudungbidang60  #tudunglawa  #tudungbawallabuh  #bawallabuh  #bawalbidangbesar  #bawalbidang60  #sayajualonline  #sayajualbawal  #sayajualbawallabuh  #malaysia  #malaysiaonlineshop  #bawalmalaysia  #kedaionlinemalaysia  #kedaionline  #muslimahclothing  #bawalplain  #bawalturki 
OFFER OFFER OFFER

LV
GRED AAA
PU LEATHER

SM RM 90
SS  RM 95

WHATSAPP

019-4209068

#handbagviral #handbagraya #lvgredaaamurah #lvlovers #louisvuitton #gredaaahandbag #slingbag #shoulderbag #kedaionline #lebaran2017 #bazarpaknil #begraya ****
#raya2017 nih pakai sedondon nak? Asyik pakai jubah, baju kurung je. Jum kita tukar pakai kurta yusoff kurti zulaikha pulak 😉. Nk pakai dgn palazzo boleh. Dengan skirt kembang bunga2 boleh. Dengan skirt duyung boleh. Dengan skirt ropol2 pun boleh. Haa br meriah ye dak?? 😍
.
.
Apa lg yg boleh? Haa nk beli sepasang boleh. Nk beli asing boleh. Nk beli kurti zulaikhaa je. Nk beli semua warna pun bolehhh. 😘 .
.
Harga? Ni sbnrnya couple set so if beli sepasang lg murah rm179 tp if beli asing 😅
Kurta yusof rm110 kurti zulaikha rm120. A bit pricey sbb material cotton thai silk which is material yg sgt2 lembut, xpns, serap peluh, trletak, xjarang n InsyaAllah xmudah kedut.
.
.
#bazaaronline #bazarpaknil #bawalturki #sayajualonline #tudunglabuh #tudung #hijab #tudunglabuhbidang60 #tudungbidang60 #tudunglawa #tudungbawallabuh #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalbidang60 #sayajualonline #sayajualbawal #sayajualbawallabuh #malaysia #malaysiaonlineshop #bawalmalaysia #kedaionlinemalaysia #kedaionline #muslimahclothing #bawalplain #bawalturki
#raya2017  nih pakai sedondon nak? Asyik pakai jubah, baju kurung je. Jum kita tukar pakai kurta yusoff kurti zulaikha pulak 😉. Nk pakai dgn palazzo boleh. Dengan skirt kembang bunga2 boleh. Dengan skirt duyung boleh. Dengan skirt ropol2 pun boleh. Haa br meriah ye dak?? 😍 . . Apa lg yg boleh? Haa nk beli sepasang boleh. Nk beli asing boleh. Nk beli kurti zulaikhaa je. Nk beli semua warna pun bolehhh. 😘 . . Harga? Ni sbnrnya couple set so if beli sepasang lg murah rm179 tp if beli asing 😅 Kurta yusof rm110 kurti zulaikha rm120. A bit pricey sbb material cotton thai silk which is material yg sgt2 lembut, xpns, serap peluh, trletak, xjarang n InsyaAllah xmudah kedut. . . #bazaaronline  #bazarpaknil  #bawalturki  #sayajualonline  #tudunglabuh  #tudung  #hijab  #tudunglabuhbidang60  #tudungbidang60  #tudunglawa  #tudungbawallabuh  #bawallabuh  #bawalbidangbesar  #bawalbidang60  #sayajualonline  #sayajualbawal  #sayajualbawallabuh  #malaysia  #malaysiaonlineshop  #bawalmalaysia  #kedaionlinemalaysia  #kedaionline  #muslimahclothing  #bawalplain  #bawalturki 
Assalamualaikum & morning loves.. Salam Ramadhan.. Semoga ibadah puasa kita harini dipermudahkan.. InshaAllah.
-
Promo Buy 6 free postage +hijabpin +cushion pin.. Boleh mix dgn handsock lain..Black Ring Handsock antara fav EUM.. Senang nak mix&match.. sgt selesa, panjang atas siku plus hujung ada grip so x melorot ke bawah sbb ada getah..(InshaAllah) 😊😊😊
-
Black Ring Handsock 
By EUM
Material:Cotton Lycra
Length: 15inch (Panjang atas siku) 
Price:RM8.49 (sepasang) 
Postage:RM7(SM) RM10(SS)

#sayajualmurah #sayajualhandsock #sayajual #muslimah #hijabpin #hijabpins #shawlpin #kedaionline #jualonline #igshopmalaysia #jualborong #hijab #handsock #handsocks #sarunglengan #sarungtangan #pintudung #murah #handsockjejari #tutupaurat #haji #umrah #handsockring #aurat #love #instashop #sale #jual #lokalah #paknil
Assalamualaikum & morning loves.. Salam Ramadhan.. Semoga ibadah puasa kita harini dipermudahkan.. InshaAllah. - Promo Buy 6 free postage +hijabpin +cushion pin.. Boleh mix dgn handsock lain..Black Ring Handsock antara fav EUM.. Senang nak mix&match.. sgt selesa, panjang atas siku plus hujung ada grip so x melorot ke bawah sbb ada getah..(InshaAllah) 😊😊😊 - Black Ring Handsock By EUM Material:Cotton Lycra Length: 15inch (Panjang atas siku) Price:RM8.49 (sepasang) Postage:RM7(SM) RM10(SS) #sayajualmurah  #sayajualhandsock  #sayajual  #muslimah  #hijabpin  #hijabpins  #shawlpin  #kedaionline  #jualonline  #igshopmalaysia  #jualborong  #hijab  #handsock  #handsocks  #sarunglengan  #sarungtangan  #pintudung  #murah  #handsockjejari  #tutupaurat  #haji  #umrah  #handsockring  #aurat  #love  #instashop  #sale  #jual  #lokalah  #paknil 
#raya2017 nih pakai sedondon nak? Asyik pakai jubah, baju kurung je. Jum kita tukar pakai kurta yusoff kurti zulaikha pulak 😉. Nk pakai dgn palazzo boleh. Dengan skirt kembang bunga2 boleh. Dengan skirt duyung boleh. Dengan skirt ropol2 pun boleh. Haa br meriah ye dak?? 😍
.
.
Apa lg yg boleh? Haa nk beli sepasang boleh. Nk beli asing boleh. Nk beli kurti zulaikhaa je. Nk beli semua warna pun bolehhh. 😘 .
.
Harga? Ni sbnrnya couple set so if beli sepasang lg murah rm179 tp if beli asing 😅
Kurta yusof rm110 kurti zulaikha rm120. A bit pricey sbb material cotton thai silk which is material yg sgt2 lembut, xpns, serap peluh, trletak, xjarang n InsyaAllah xmudah kedut.
.
.
#bazaaronline #bazarpaknil #bawalturki #sayajualonline #tudunglabuh #tudung #hijab #tudunglabuhbidang60 #tudungbidang60 #tudunglawa #tudungbawallabuh #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalbidang60 #sayajualonline #sayajualbawal #sayajualbawallabuh #malaysia #malaysiaonlineshop #bawalmalaysia #kedaionlinemalaysia #kedaionline #muslimahclothing #bawalplain #bawalturki
#raya2017  nih pakai sedondon nak? Asyik pakai jubah, baju kurung je. Jum kita tukar pakai kurta yusoff kurti zulaikha pulak 😉. Nk pakai dgn palazzo boleh. Dengan skirt kembang bunga2 boleh. Dengan skirt duyung boleh. Dengan skirt ropol2 pun boleh. Haa br meriah ye dak?? 😍 . . Apa lg yg boleh? Haa nk beli sepasang boleh. Nk beli asing boleh. Nk beli kurti zulaikhaa je. Nk beli semua warna pun bolehhh. 😘 . . Harga? Ni sbnrnya couple set so if beli sepasang lg murah rm179 tp if beli asing 😅 Kurta yusof rm110 kurti zulaikha rm120. A bit pricey sbb material cotton thai silk which is material yg sgt2 lembut, xpns, serap peluh, trletak, xjarang n InsyaAllah xmudah kedut. . . #bazaaronline  #bazarpaknil  #bawalturki  #sayajualonline  #tudunglabuh  #tudung  #hijab  #tudunglabuhbidang60  #tudungbidang60  #tudunglawa  #tudungbawallabuh  #bawallabuh  #bawalbidangbesar  #bawalbidang60  #sayajualonline  #sayajualbawal  #sayajualbawallabuh  #malaysia  #malaysiaonlineshop  #bawalmalaysia  #kedaionlinemalaysia  #kedaionline  #muslimahclothing  #bawalplain  #bawalturki 
.
. .
. ➡️PASLEY COLLECTION .
➡️100% IMPORTED COTTON
.
➡️High Quality - Gred AAA, tak jarang, tak kecut and tak berbulu lepas dibasuh, kurang renyukan, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai..
.
➡️Di jual dengan harga berpatutan
.
➡️4 METER (Bidang 45")
.
➡️boleh booking if berminat hanya perlu bayar RM30  untuk deposit
.
📌Mai mai singgah Dees Cottonliscious , cuci mata sat untuk tgk corak baru dari kami .... Berminat PM sy k
.
Ready Stock & Ready To Post!
.
#jombeli #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #onlineshopjakarta #indonesia #brunei #singapore #malaysia #onlineshopsingapore #kaincotton #malaysia #indonesia #brunei #onlineshopjakarta #onlineshopmalaysia #onlineshopmurah #onlineshopbrunei  #kedaionline #kaincotton #kainpasang #kedaionline #kaincottoncomel #kaincottonborong #weekenbazar #promosi #bajuraya2017  #raya2017#promosi  #uitm #uum  #upm #sayajual #sayajualkain #sayajualborong #sayajualkaincotton  #kaincottonborong #jombeli #jual #bestsellerinstagram #ilikecotton
. . . . ➡️PASLEY COLLECTION . ➡️100% IMPORTED COTTON . ➡️High Quality - Gred AAA, tak jarang, tak kecut and tak berbulu lepas dibasuh, kurang renyukan, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. . ➡️Di jual dengan harga berpatutan . ➡️4 METER (Bidang 45") . ➡️boleh booking if berminat hanya perlu bayar RM30 untuk deposit . 📌Mai mai singgah Dees Cottonliscious , cuci mata sat untuk tgk corak baru dari kami .... Berminat PM sy k . Ready Stock & Ready To Post! . #jombeli  #onlineshopmurah  #onlineshopmalaysia  #onlineshopjakarta  #indonesia  #brunei  #singapore  #malaysia  #onlineshopsingapore  #kaincotton  #malaysia  #indonesia  #brunei  #onlineshopjakarta  #onlineshopmalaysia  #onlineshopmurah  #onlineshopbrunei  #kedaionline  #kaincotton  #kainpasang  #kedaionline  #kaincottoncomel  #kaincottonborong  #weekenbazar  #promosi  #bajuraya2017  #raya2017 #promosi  #uitm  #uum  #upm  #sayajual  #sayajualkain  #sayajualborong  #sayajualkaincotton  #kaincottonborong  #jombeli  #jual  #bestsellerinstagram  #ilikecotton