an online Instagram web viewer

#kenyang medias

Photos

🍫Choocoby : Bertih Beras Bersalut Coklat Melimpah. Ianya rangup lagi manis digaul dengan topping-topping yang terpilih

Terdapat 5 pilihan topping 🍫CAPTAIN MUNCH (mcm oreo) 🍫CORNFLAKES
🍫CLOUD 9
🍫NESTUM
🍫NIPS *KEISTIMEWAAN* ▪Coklat tahan lama
▪Tak perlu susah2 panaskan air untuk cairkan coklat
▪Choocoby boleh makan begitu sahaja
▪Topping yang banyak ▪In sya ALLAH cepat kenyang *TAK PERLU RISAU* ▪kerana produk ini HALAL 🎉 💵 RM10 sebalang (tak termasuk pos) 
Whatsapp 013-274 9397 atau direct link dekat bio

#choocoby #meltedchocolates #coklatmelimpah #topping #sedap #terbaik #aurainsta #coklat #coklatmurah #kenyang #biiznillah #makanan #bukitmertajam #choocobyfeedback #chocolateinajar #bazarpaknil #igshop #igshopmalaysia #instashop #sayajualmurah #shoppingonlinemalaysia #trustedsellermalaysia #trustedseller #choocobyfeedback #uitmpermatangpauh #politeknikpermatangpauh #choocobypenang #penang #bukitmertajam
🍫Choocoby : Bertih Beras Bersalut Coklat Melimpah. Ianya rangup lagi manis digaul dengan topping-topping yang terpilih Terdapat 5 pilihan topping 🍫CAPTAIN MUNCH (mcm oreo) 🍫CORNFLAKES 🍫CLOUD 9 🍫NESTUM 🍫NIPS *KEISTIMEWAAN* ▪Coklat tahan lama ▪Tak perlu susah2 panaskan air untuk cairkan coklat ▪Choocoby boleh makan begitu sahaja ▪Topping yang banyak ▪In sya ALLAH cepat kenyang *TAK PERLU RISAU* ▪kerana produk ini HALAL 🎉 💵 RM10 sebalang (tak termasuk pos) Whatsapp 013-274 9397 atau direct link dekat bio #choocoby  #meltedchocolates  #coklatmelimpah  #topping  #sedap  #terbaik  #aurainsta  #coklat  #coklatmurah  #kenyang  #biiznillah  #makanan  #bukitmertajam  #choocobyfeedback  #chocolateinajar  #bazarpaknil  #igshop  #igshopmalaysia  #instashop  #sayajualmurah  #shoppingonlinemalaysia  #trustedsellermalaysia  #trustedseller  #choocobyfeedback  #uitmpermatangpauh  #politeknikpermatangpauh  #choocobypenang  #penang  #bukitmertajam 
Upss makan2 , makasih ya digdo TRnya :):) .
.
.
#kenyang #enak #senang #teman #hits
Dah makan nasi, makan plak biskut cicah susu... Makan untuk hidup? Tau hidup tuk makan ni?

#nasi
#dengan
#budu
#biskutmarie
#tiger
#susu
#fernleaf
#makanpunnakupdate
#ntahape2ntah 
#selamatmalam 
#alhamdulillah 
#kenyang
Menangis lah untuk sesaat, dan Tertawalah untuk selamanya #dadakan #yangpentingdiajak #gakpelit #modal #20k #kenyang
Try la skali roti john takluk kami nih.. Serius x rugi..lps try wojib repeat order... #kk5 #syjualrotijohn #makanan #cod #lunch #dinner #breakfast #rotijohntakluk #krak2 #menaklukiseleraanda #murah #berkualiti #besar #panjang #kenyang #miti #kejuruteraanmenu #tahanlebihlama
Thank you @n97bangsar for the #delicious angus tomahawk :) .
To @noradanish, we @tateh.kotadamansara wish you smooth pregnancy journey 😘😘. .
#jalanjalancarimakan #n97bangsar #noradanishfans #sundayfunday #seeyouagain #kenyang #alhamdulillah #kotadamansara
Menu buat besok nih...yuk yg mau order...
.
.
.
.
#sayurasemjakarta #pepes #orektempe #bakwan #sedap #menuharian #kenyang #lezat #mantapjiwa
Seharian Cari barang utk functions wedding... tapi lebih banyak makan dari beli barang hahahahaha
#ajfaiz #makan #kenyang #pengsan
Makan sampai nyandor 😄
#aniqsteamboat 
#kenyang
Cemilan fav aku dan suami...
Mboan enek sg kepo.. nek lgka yo ben 😂😂
#huhhah #endes #kringetan #yummy #bahagia #kenyang hahaha
Donut kentang dengan topping keju (tampilan parutan keju skr lebih menarik)...
#donuts #donutkentang #donuttanpatelur #instafood #kueenak #kenyang #doughnuts #doughnuttime #keju #donutkeju #cemilanenak #snackenak #gadingserpong #bsdcity #alamsutera #karawaci
😋😋
Met dinner all..
Uda lapar..fto juga asal #jepret 😁😄
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#seafood#kepitingsauspadang#crab#ikanbakar#udangbakarmadu#spicyfood#spicy#pete#sambalterasi#maknyus#suka#makanterus#kuliner#makan#makanluar#19november2017#yummy#yum#nomnom
#kenyang..alhamdulillah
#akusuka😂😋😋
Lambat sangat lah ari Senin .. nk tnggu promosi sushi king .. kira😂😂😂😂😂😂 bedal dl la sushi mentai .. sama jugak .. lg cheapers !!😘 Amek kau ! Dah mcm KLCC tower

#kenyang
#sushiMentai
#manjalara
#mendapTerus
#familiKakiMakan
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Lambat sangat lah ari Senin .. nk tnggu promosi sushi king .. kira😂😂😂😂😂😂 bedal dl la sushi mentai .. sama jugak .. lg cheapers !!😘 Amek kau ! Dah mcm KLCC tower #kenyang  #sushiMentai  #manjalara  #mendapTerus  #familiKakiMakan  😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Thank U sudah jadi pelanggan setia jelamut cantik 😘😘 ES PUTER JELAMUT ( JELAS DI MULUT ) PTC LT UG BLOK EK3-05 DEPAN BUTIK NIKKOU 
Yang belum coba mari merapat guys mumpung masih harga promo loh..
.
.

aneka rasa yang menarik tanpa pemanis buatan, tanpa pewarna, tanpa pengawet ..
ayoooo guysss segera dicoba es puternya!!! #esputer #asli #manis #enak #lezat #dingin #kuliner #kulinersurabayamurah #kulinersurabaya #ptc #cemilan #cemilanenak #cemilansehat #surabaya #terjangkau #murah #kenyang #suka #gojek #gofood #explore #explorekuliner #exploresurabaya #surabayafoodies #surabayafood #surabayakuliner #klasik #seru #duniakulinersurabaya
Thank U sudah jadi pelanggan setia jelamut cantik 😘😘 ES PUTER JELAMUT ( JELAS DI MULUT ) PTC LT UG BLOK EK3-05 DEPAN BUTIK NIKKOU Yang belum coba mari merapat guys mumpung masih harga promo loh.. . . aneka rasa yang menarik tanpa pemanis buatan, tanpa pewarna, tanpa pengawet .. ayoooo guysss segera dicoba es puternya!!! #esputer  #asli  #manis  #enak  #lezat  #dingin  #kuliner  #kulinersurabayamurah  #kulinersurabaya  #ptc  #cemilan  #cemilanenak  #cemilansehat  #surabaya  #terjangkau  #murah  #kenyang  #suka  #gojek  #gofood  #explore  #explorekuliner  #exploresurabaya  #surabayafoodies  #surabayafood  #surabayakuliner  #klasik  #seru  #duniakulinersurabaya 
1 porsi sop konro + 2 porsi otak-otak bakar...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#alhamdulillah
#sopkonro
#otakotakbakar
#latepost
#instafood
#delicious
#kenyang
#bikinmager

Awas perutnya pak boss @raga.narawangsa9104
Makasih ya kak udah order banana nugget eat me,ditunggu next ordernya 😊🙏
.
.
#testimonicustomer #testimoni #banananugget #banananuggeteatme #cemilanenak #cemilanzamannow #cemilanhits #explorepurwokerto #purwokerto #kulinerpurwokerto #kekinian #enak #kenyang
at the end makanan tradisional tetep unggul🍢🍢🍖🍽😁😬😁
.
#skewer #satai #sataidaging #sataipadang #mantap #tradisionalfood #bintaro #nokrong #kenyang #friendshipgoals
Kerap beli terlebih bila shopping?!
:
:
Kalau kita rasa lapar masa shopping,  kita akan terlebih beli makanan yang lemak tinggi dan nutrisi yang rendah!  Makan dulu sebelum belanja shopping,  ok?! :
:
Tag kawan yang kerap terlebih beli bila shopping :)
:
:
#shopping 
#lapar 
#kenyang 
#turunlemak 
#tipsturunberatbadan 
#tipsmakansehat 
#tipskurus 
#saizbesar
#supermarket 
#seluarketat 
#bajudahketat 
#weightlosschallengeonline 
#weightlosstransformation 
#askcoach_racheltan
Lasagna by KRASTI Pizza 😘

Tersedia varian Beef Lasagna & Chicken Lasagna

Mau coba? Yuk dipesan
Jangan sampai ketinggalan yaa.. Order: 081806445958 (WA)

Ditunggu yaa pesananmu...
.
.
#pizza #bekasi #krastipizza #makanenak
#makanmurah #delicious #laper #baper #mager #kenyang #hemat #murah #enak
#gojek #gofood #gosend #indonesia #savedompet #savethedate #hemat
#gojekinaja #halal #berkah #mozarella #beef
#indonesianfood #lasagna
Wah ini dia menu hemat favorit.. Piccolo Bento & Nasi Goreng Mozarella

Rasakan kelezatan di setiap sajian 😋

Mau coba? Yuk dipesan
Jangan sampai ketinggalan yaa.. Order: 081806445958 (WA)

Ditunggu yaa pesananmu...
.
.
#pizza #bekasi #krastipizza #makanenak
#makanmurah #delicious #laper #baper #mager #kenyang #hemat #murah #enak
#gojek #gofood #gosend #indonesia #savedompet #savethedate #hemat
#gojekinaja #halal #berkah #mozarella
#nasi #nasgor #indonesianfood #nasigoreng
Wah ini dia menu hemat favorit.. Piccolo Bento & Nasi Goreng Mozarella Rasakan kelezatan di setiap sajian 😋 Mau coba? Yuk dipesan Jangan sampai ketinggalan yaa.. Order: 081806445958 (WA) Ditunggu yaa pesananmu... . . #pizza  #bekasi  #krastipizza  #makanenak  #makanmurah  #delicious  #laper  #baper  #mager  #kenyang  #hemat  #murah  #enak  #gojek  #gofood  #gosend  #indonesia  #savedompet  #savethedate  #hemat  #gojekinaja  #halal  #berkah  #mozarella  #nasi  #nasgor  #indonesianfood  #nasigoreng 
Feedback 19/11 /2017 
Beli byk kali doh beli tp gak sedap sokmo roti j.t nih.. Alhamdulillah roti john takluk sudah menakluki selera anda👏

#kk5 #syjualrotijohn #makanan #cod #lunch #dinner #breakfast #rotijohntakluk #krak2 #menaklukiseleraanda #murah #berkualiti #besar #panjang #kenyang #miti #kejuruteraanmenu #tahanlebihlama
🌭Terima kasih kerana komen positif anda ttg roti john takluk kami ni 👍 🌭X jadi diet bilo mkn roti john takluk nih 😅 🌭Kalu awk2 nok mkn roti john takluk nih wsp llaluh ko no 01111626810 
#kk5 #syjualrotijohn #makanan #cod #lunch #dinner #breakfast #rotijohntakluk #krak2 #menaklukiseleraanda #murah #berkualiti #besar #panjang #kenyang #miti #kejuruteraanmenu #tahanlebihlama
Alhamdulillah makan siang bareng keluarga ke-2 @northcoast_vapers 
#lunch
#northcoastfamily 
#vape 
#vapers
#kudus
#kopithongkudus 
#kenyang
#like4like
Ronde terakhir😂
@mangcook_id 
#food #mie #delicious #kenyang #thanks
🍫Choocoby : Bertih Beras Bersalut Coklat Melimpah. Ianya rangup lagi manis digaul dengan topping-topping yang terpilih

Terdapat 5 pilihan topping 🍫CAPTAIN MUNCH (mcm oreo) 🍫CORNFLAKES
🍫CLOUD 9
🍫NESTUM
🍫NIPS *KEISTIMEWAAN* ▪Coklat tahan lama
▪Tak perlu susah2 panaskan air untuk cairkan coklat
▪Choocoby boleh makan begitu sahaja
▪Topping yang banyak ▪In sya ALLAH cepat kenyang *TAK PERLU RISAU* ▪kerana produk ini HALAL 🎉 💵 RM10 sebalang (tak termasuk pos) 
Whatsapp 013-274 9397 atau direct link dekat bio

#choocoby #meltedchocolates #coklatmelimpah #topping #sedap #terbaik #aurainsta #coklat #coklatmurah #kenyang #biiznillah #makanan #bukitmertajam #choocobyfeedback #chocolateinajar #bazarpaknil #igshop #igshopmalaysia #instashop #sayajualmurah #shoppingonlinemalaysia #trustedsellermalaysia #trustedseller #choocobyfeedback #uitmpermatangpauh #politeknikpermatangpauh #choocobypenang #penang #bukitmertajam
🍫Choocoby : Bertih Beras Bersalut Coklat Melimpah. Ianya rangup lagi manis digaul dengan topping-topping yang terpilih Terdapat 5 pilihan topping 🍫CAPTAIN MUNCH (mcm oreo) 🍫CORNFLAKES 🍫CLOUD 9 🍫NESTUM 🍫NIPS *KEISTIMEWAAN* ▪Coklat tahan lama ▪Tak perlu susah2 panaskan air untuk cairkan coklat ▪Choocoby boleh makan begitu sahaja ▪Topping yang banyak ▪In sya ALLAH cepat kenyang *TAK PERLU RISAU* ▪kerana produk ini HALAL 🎉 💵 RM10 sebalang (tak termasuk pos) Whatsapp 013-274 9397 atau direct link dekat bio #choocoby  #meltedchocolates  #coklatmelimpah  #topping  #sedap  #terbaik  #aurainsta  #coklat  #coklatmurah  #kenyang  #biiznillah  #makanan  #bukitmertajam  #choocobyfeedback  #chocolateinajar  #bazarpaknil  #igshop  #igshopmalaysia  #instashop  #sayajualmurah  #shoppingonlinemalaysia  #trustedsellermalaysia  #trustedseller  #choocobyfeedback  #uitmpermatangpauh  #politeknikpermatangpauh  #choocobypenang  #penang  #bukitmertajam 
🍫Choocoby : Bertih Beras Bersalut Coklat Melimpah. Ianya rangup lagi manis digaul dengan topping-topping yang terpilih

Terdapat 5 pilihan topping 🍫CAPTAIN MUNCH (mcm oreo) 🍫CORNFLAKES
🍫CLOUD 9
🍫NESTUM
🍫NIPS *KEISTIMEWAAN* ▪Coklat tahan lama
▪Tak perlu susah2 panaskan air untuk cairkan coklat
▪Choocoby boleh makan begitu sahaja
▪Topping yang banyak ▪In sya ALLAH cepat kenyang *TAK PERLU RISAU* ▪kerana produk ini HALAL 🎉 💵 RM10 sebalang (tak termasuk pos) 
Whatsapp 013-274 9397 atau direct link dekat bio

#choocoby #meltedchocolates #coklatmelimpah #topping #sedap #terbaik #aurainsta #coklat #coklatmurah #kenyang #biiznillah #makanan #bukitmertajam #choocobyfeedback #chocolateinajar #bazarpaknil #igshop #igshopmalaysia #instashop #sayajualmurah #shoppingonlinemalaysia #trustedsellermalaysia #trustedseller #choocobyfeedback #uitmpermatangpauh #politeknikpermatangpauh #choocobypenang #penang #bukitmertajam
🍫Choocoby : Bertih Beras Bersalut Coklat Melimpah. Ianya rangup lagi manis digaul dengan topping-topping yang terpilih Terdapat 5 pilihan topping 🍫CAPTAIN MUNCH (mcm oreo) 🍫CORNFLAKES 🍫CLOUD 9 🍫NESTUM 🍫NIPS *KEISTIMEWAAN* ▪Coklat tahan lama ▪Tak perlu susah2 panaskan air untuk cairkan coklat ▪Choocoby boleh makan begitu sahaja ▪Topping yang banyak ▪In sya ALLAH cepat kenyang *TAK PERLU RISAU* ▪kerana produk ini HALAL 🎉 💵 RM10 sebalang (tak termasuk pos) Whatsapp 013-274 9397 atau direct link dekat bio #choocoby  #meltedchocolates  #coklatmelimpah  #topping  #sedap  #terbaik  #aurainsta  #coklat  #coklatmurah  #kenyang  #biiznillah  #makanan  #bukitmertajam  #choocobyfeedback  #chocolateinajar  #bazarpaknil  #igshop  #igshopmalaysia  #instashop  #sayajualmurah  #shoppingonlinemalaysia  #trustedsellermalaysia  #trustedseller  #choocobyfeedback  #uitmpermatangpauh  #politeknikpermatangpauh  #choocobypenang  #penang  #bukitmertajam 
jom follow....
sangat membantu..juga amalkan LEMONEX sebagai supliment harian anda. minum sebelum sarapan agar perut terasa kenyang dan menyekat selera makan anda!

#jusdetok#juskurus#cantik 
#kevinzahri#kurusselamat 
#kurus1malaysia#ajimaura 
#kurussecaraselamat#slim
#kurustanpasengaja#fit
#cairkanlemak#organik 
#kenyang#lawas#sifucilik 
#bazaarpaknilmurah
#bazaarpakil#bazaaronline
#bazaarmalaysia#jomkurus
Pizza Small berbaris rapi... Apapun pilihan Topping, pastikan KRasti Pizza favorit mu 😘

Pemesanan: WA 081806445958

Ditunggu yaa pesananmu... .
.
#pizza #bekasi #krastipizza #makanenak
#makanmurah #delicious #laper #baper #mager #kenyang #hemat #murah #enak
#gojek #gofood #gosend #indonesia #savedompet #savethedate #hemat
#gojekinaja #halal #berkah #pepperoni #sosis
#mayonaise #beef
Lunch kali ini dengan sate gule belakang rumah...perpaduan antara gule dan sate kambing yang sangat cetar apalg bumbu kacangnya yang yummy dan sambelnya yang bikin meledak...ditambah dengan es jeruk n krupuk yang lupa ga ke foto... Cukup 50.000 berdua...
.
.
.
.
.
.
#lunch 
#sategule 
#indonesiafood 
#instafood 
#latepost 
#makanan 
#like4like 
#like4likealways 
#kenyang
Mkan duluuu yach,,,
Ayuuu yak yuuuuk 
Keju#kejumozarella#nodiet#noreken#nopeduli#ygpentingmakan#kenyang#happy#mumerlagi#😀😀😀👍👍👍
Bumil @margarethamel senang diajak jalan jalan 💃💃💃 #puas #kenyang
Bumil @margarethamel senang diajak jalan jalan 💃💃💃 #puas  #kenyang