an online Instagram web viewer

#ketofastfood medias

Photos

Taco Bell power menu bowl with no rice or beans and extra steak 💪🏻#keto #ketofastfood
Taco Bell power menu bowl with no rice or beans and extra steak 💪🏻#keto  #ketofastfood 
Lunch today was a quick McDonald's lunch since we spent forever at the store buying for meal prepping! #ketofastfood
Lunch today was a quick McDonald's lunch since we spent forever at the store buying for meal prepping! #ketofastfood 
I've been keto for a year now, having lost around 45 pounds on it and being quite happy to avoid junk and carbs. Since I'm pregnant, I have an aversion to meat. I just can't eat meat! I'm always sick, what a joke! I'm craving carbs like nobody's business, and in some cases, a candy bar is the only thing that settles my stomach! No such luck and on top of that I'm hungry all day long no matter what I do or don't eat. My body is changing but I'll be back on track💪💪💪#salmon #strawberries #peaches #ketogenic #lchf #atkins #lowcarbhighfat #notadiet #ketolife #ketofam #lowcarblife  #simpleketo #eatfatlosef #ketofastfood #lowcarbfastfood #ketosis #keto #ketogeniclifestyle #paleo #weightloss  #eatclean #ketodiet #paleodiet #highfat #lowcarbdiet #grainfree #motivation  #ketolife #lowcarblifestyle #hflc #fatloss
I've been keto for a year now, having lost around 45 pounds on it and being quite happy to avoid junk and carbs. Since I'm pregnant, I have an aversion to meat. I just can't eat meat! I'm always sick, what a joke! I'm craving carbs like nobody's business, and in some cases, a candy bar is the only thing that settles my stomach! No such luck and on top of that I'm hungry all day long no matter what I do or don't eat. My body is changing but I'll be back on track💪💪💪#salmon  #strawberries  #peaches  #ketogenic  #lchf  #atkins  #lowcarbhighfat  #notadiet  #ketolife  #ketofam  #lowcarblife  #simpleketo  #eatfatlosef  #ketofastfood  #lowcarbfastfood  #ketosis  #keto  #ketogeniclifestyle  #paleo  #weightloss   #eatclean  #ketodiet  #paleodiet  #highfat  #lowcarbdiet  #grainfree  #motivation   #ketolife  #lowcarblifestyle  #hflc  #fatloss 
BUSY morning ✔️work ✔️met with accountant to set up my s-corp ✔️bank 🏃🏽 YAY for #ketofastfood #thankstarget .
.
.
#keto #ketodiet #ketogenic #ketoweightloss #ketogenicdiet #lchf #hflc #lowcarb
Reuben lettuce wrap for lunch from @whichwich . SO yum!! I love learning new carb-related things! E.g. 1000 island dressing is relatively low carb! Theirs, specifically, for a serving is only 4 carbs. This was extra satisfying.
#keto #ketolunch #ketofastfood #lettucewrap #saturdayshenanigans #ketoonthego
Hubby packed my lunch last night per my request. Had no idea then that I would work a 12 and be home for lunch. But this is perfect. I drug myself in at 6am, so, I can eat fast then nap until work tonight! #realfastfood #ketofastfood #ketolunch #ketohacks #easypeasyketoinabag #ketonoms #ketolife #ketoaf #ketogenicdiet #ketoer #keto #lchf #buttermakesyouskinny #losingpoundsonestickofbutteratatime
#lowcarb breakfast on the road is possible but not always that great looking. #desperate #eats #keto #lowcarbbreakfast #ketofastfood
Kelas Aneka Snack Ketofy hari ini ada yg jauh2 dari Purwokerto, senangnya kedatangan sahabat baru dari jauh @vivimarizki #ketobanjarmasin #ketogenic #ketofastfood #keto #kueketo #makananketo #ketowarrior #resepketo #tepungketo #snackketo
@ruledme guide for #ketofastfood is very helpful #keto #ketodiet #ketodinner #ketogenicfood #ketosis
Opera Ketofy alhamdulillah.  Ini layernya.  Cake siram kopi, lapis cheese cream, lapis cake siram kopi, lapis butter cream moca, lanjut sama ke atas. Hmmm sukak... #snackketo #operacake #makananketo #lowcarb #ketofastfood #keto #ketogenicindonesia #ketofastosisfood #ketofastosisindonesia #ketowarrior
Kangen banget opera cake maka utak atik jadilah Opera Cheese Moca Ketofy, dicobain sendiri enyak, anak2 katanya enyak2 juga, temen2 pengajian katanya enyak juga masalahnya lupa nyatet ukuran nya.  Tp ini u fase konsol up krn pake tepung almond. Tp pokoknya seneng akhirnya bisa buat n makan ini sepuasnya, alhamdulillah #makananketo #makanandiet #lowcarb #ketofastfood #ketowarrior #ketobanjarmasin #ketogenic #resepketo #operacake #snackketo #funketon
@mazeketo
Hari ini masuk kf26
Alhamdulillah... timbangan sudah geser ke kiri 7 angka, yeaaayyyy.. semoga istiqomah.. .
.
#day26 #kf26 #kf #diet #keto #dietketo #ketodiet #dietkenyang #dietsehat #ketofast #ketogenicdiet #ketogenic #ketofastfood #ketofood #dietsehat #dietenak #health #healthyfood #ketofasting #ketofastosis #ketofastosisindonesia #lifestyle #ketofastosislifestyle
BAKSO KETO ala Undai for dinner... Masakan tadi pagi, tapi masih sisain taro kulkas buat makan malam, homemade bakso keto, plus mie shirataki sama kerupuk kulit sapi, trus ditabur teri kacang, alhamdulillaah enakk bangett, Mba Afa aja doyan banget, baru juga Undanya nyuap sekali, dah dirampass😩😁😘 Happy Dinner and Happy Weekeeend😊
#bawabekelbakso #baksoketo #homemadebakso #homemadebaksoketo #ketofriendly #ketolicious #ketolifestyle #dietketo #dietenak #dietsehat #ketofastfood #makananketo #lowcarb #meatballs #bakso #baksolover #baksomania #baksoenak #foodgasm #foodgram #like4like #instalike #cookingismypassion #homecooking
BAKSO KETO ala Undai for dinner... Masakan tadi pagi, tapi masih sisain taro kulkas buat makan malam, homemade bakso keto, plus mie shirataki sama kerupuk kulit sapi, trus ditabur teri kacang, alhamdulillaah enakk bangett, Mba Afa aja doyan banget, baru juga Undanya nyuap sekali, dah dirampass😩😁😘 Happy Dinner and Happy Weekeeend😊 #bawabekelbakso  #baksoketo  #homemadebakso  #homemadebaksoketo  #ketofriendly  #ketolicious  #ketolifestyle  #dietketo  #dietenak  #dietsehat  #ketofastfood  #makananketo  #lowcarb  #meatballs  #bakso  #baksolover  #baksomania  #baksoenak  #foodgasm  #foodgram  #like4like  #instalike  #cookingismypassion  #homecooking 
With the heatwave we've been having it still feels like summer... the perfect time to throw some burgers on the grill.  Our fam-jam is a little obsessed with a side of kale chips right now 🍔
With the heatwave we've been having it still feels like summer... the perfect time to throw some burgers on the grill. Our fam-jam is a little obsessed with a side of kale chips right now 🍔
AYAM KAMPUNG RICA-RICA ala KETO

Pekan ini kayanya lagi seneng banget bikin yg pedes2, dari mulai sambal matah, sambal penyet trus sekarang pengen rica2 ala2, buat #pecintapedas dan #samballovers pasti cucok bgt, karena ini pedess bangett, basic resepnya liat di @hobimasak.id tapi cabenya ak tambahin lagi dan ak modif ala keto😊

Bahan2 :
- 1/2 ekor ayam kampung (soalnya yg 1/2 lagi mau buat anak2 yg ga dipedesin 😁)
- 3 siung bawang putih cincang halus
- 1/2 siung bawang bombay cincang panjang
- 6 cabai rawit merah iris
- 2 cabai merah keriting iris
- 1 batang daun bawang iris
- jeruk nipis secukupnya
- 1 sc stevia TS
- HimaSalt secukupnya
- 2 sdm saus sambal
- 1 sdm saus tomat
- 1 sdm kecap TS
- penyedap jamur organik sedikiit aja
- 1cm jahe geprek biar ga amis

Cara membuat :
- setelah ayam dicuci bersih, lumuri dengan air jeruk nipis dan garam secukupnya, diamkan selama 15mnt
- goreng ayam dengan deep fry sampai matang kecoklatan, angkat dan tiriskan
- tumis bawang putih dan bawang bombay sampai harum, lalu masukkan ayam, aduk lalu masukkan air sampai setengah permukaan ayam terendam air, masak sampai air mendidih, lalu masukkan cabai, jahe, saus tomat, saus sambal, kecap, stevia, garam dan bubuk jamur, koreksi rasa, masak sampai air mengering, lalu terakhir masukkan irisan daun bawang, angkat sajikan

#ayamricarica #ketofastfood #ketofy #ketolicious #ketolifestyle #ketodiet #dietketo #dietenak #dietsehat #resepketo #ketorecipes #makananketo #resepundai #belajarmasak #homecooking #doyanmasak #amateurchef #foodie #foodgasm #foodgram #foodphotography #cookingismypassion #like4like #likeforfollow
AYAM KAMPUNG RICA-RICA ala KETO Pekan ini kayanya lagi seneng banget bikin yg pedes2, dari mulai sambal matah, sambal penyet trus sekarang pengen rica2 ala2, buat #pecintapedas  dan #samballovers  pasti cucok bgt, karena ini pedess bangett, basic resepnya liat di @hobimasak.id tapi cabenya ak tambahin lagi dan ak modif ala keto😊 Bahan2 : - 1/2 ekor ayam kampung (soalnya yg 1/2 lagi mau buat anak2 yg ga dipedesin 😁) - 3 siung bawang putih cincang halus - 1/2 siung bawang bombay cincang panjang - 6 cabai rawit merah iris - 2 cabai merah keriting iris - 1 batang daun bawang iris - jeruk nipis secukupnya - 1 sc stevia TS - HimaSalt secukupnya - 2 sdm saus sambal - 1 sdm saus tomat - 1 sdm kecap TS - penyedap jamur organik sedikiit aja - 1cm jahe geprek biar ga amis Cara membuat : - setelah ayam dicuci bersih, lumuri dengan air jeruk nipis dan garam secukupnya, diamkan selama 15mnt - goreng ayam dengan deep fry sampai matang kecoklatan, angkat dan tiriskan - tumis bawang putih dan bawang bombay sampai harum, lalu masukkan ayam, aduk lalu masukkan air sampai setengah permukaan ayam terendam air, masak sampai air mendidih, lalu masukkan cabai, jahe, saus tomat, saus sambal, kecap, stevia, garam dan bubuk jamur, koreksi rasa, masak sampai air mengering, lalu terakhir masukkan irisan daun bawang, angkat sajikan #ayamricarica  #ketofastfood  #ketofy  #ketolicious  #ketolifestyle  #ketodiet  #dietketo  #dietenak  #dietsehat  #resepketo  #ketorecipes  #makananketo  #resepundai  #belajarmasak  #homecooking  #doyanmasak  #amateurchef  #foodie  #foodgasm  #foodgram  #foodphotography  #cookingismypassion  #like4like  #likeforfollow 
Decided to finally make something of this account instead of just following others. I initially made this page to get food ideas for Keto but since I'm doing pretty well in my own journey I thought why not share my own food ideas and progress. Tonight for din din is Wendy's double stack w/ no bun. Some don't like the taste of their burgers but I think they taste much fresher and authentic than other fast food chains. Also having some pecans for fat (not pictured). #keto #ketofastfood #lowcarb #lchf #lowcarbhighfat #intermittentfasting #ketosis #ketofam #eatfatlosefat #ketolife #ketodiet #ketogenicdiet #lowcarbfastfood
Decided to finally make something of this account instead of just following others. I initially made this page to get food ideas for Keto but since I'm doing pretty well in my own journey I thought why not share my own food ideas and progress. Tonight for din din is Wendy's double stack w/ no bun. Some don't like the taste of their burgers but I think they taste much fresher and authentic than other fast food chains. Also having some pecans for fat (not pictured). #keto  #ketofastfood  #lowcarb  #lchf  #lowcarbhighfat  #intermittentfasting  #ketosis  #ketofam  #eatfatlosefat  #ketolife  #ketodiet  #ketogenicdiet  #lowcarbfastfood 
Lunch! Late posting.. but my siblings and I all had lunch with our Dad, on his day off today at Wendy's! Bunless burgers and salads! One of our favorites! 🍔🍔🍔
.
.
.
.
.
#keto #ketodiet #ketogenic #ketogenicdiet #ketokid #ketogenickid #lchf #lowcarbhighfat #lchfdiet #ketomeal #ketofam #ketofamily #ketodad #easyketo #easylowcarb #ketoonthego #ketoconvenience #ketolunch #ketofastfood #ketotakeout
The "protein plate" from @blueskyabilene here in Abilene, TX with my favorite keto option when I'm out and about. It comes just like this too with no bun 🤗 Heart eyes for all this bacon and cheese 🥓😍🧀 #keto #ketodiet #ketogenic #ketogenicdiet #ketofastfood #ketoonthego #highfatlowcarb #hflc #lowcarb
My random ass dinner tonight. Double quarter pounder with cheese, no ketchup (added my own low sugar ketchup) and some sweet peppers with onion/chive cream cheese.
My random ass dinner tonight. Double quarter pounder with cheese, no ketchup (added my own low sugar ketchup) and some sweet peppers with onion/chive cream cheese.
Cheeseburger salad 🔥🔥🔥 Garden side salad & son of baconator no bun from Wendy's, mixed them together with mayo and ketchup as my dressing ands wallah!! #keto #ketogenic #ketogenicliving #ketofastfood #lchf #lowcarb #fuckyoucarbs
Chocolate alert 🚨 if you are at home, leave everything and go to your kitchen make this chocolate muffin in a mug. So easy and so yum! Recipe from @ruledme  1 large egg
2 tablespoons salted butter
2 tablespoons almond flour
1 tablespoons unsweetened cocoa powder (2 in original recipe but 1 is enough)
1 ½ tablespoons erythritol
2 teaspoons coconut flour
¼ teaspoon vanilla extract
½ teaspoon baking powder
Microwave for 60 sec. Don't over bake! #eatfat2befit #ketomuffin #ketorecipes #ketofastfood #lowcarb #highfat #lchf #eatfatloseweight  #glutenfree #sugarfree #grainfree #muffininamug #regimeketo #ketofam #chocolatemuffin #ruledme
Chocolate alert 🚨 if you are at home, leave everything and go to your kitchen make this chocolate muffin in a mug. So easy and so yum! Recipe from @ruledme 1 large egg 2 tablespoons salted butter 2 tablespoons almond flour 1 tablespoons unsweetened cocoa powder (2 in original recipe but 1 is enough) 1 ½ tablespoons erythritol 2 teaspoons coconut flour ¼ teaspoon vanilla extract ½ teaspoon baking powder Microwave for 60 sec. Don't over bake! #eatfat2befit  #ketomuffin  #ketorecipes  #ketofastfood  #lowcarb  #highfat  #lchf  #eatfatloseweight  #glutenfree  #sugarfree  #grainfree  #muffininamug  #regimeketo  #ketofam  #chocolatemuffin  #ruledme 
Still chipping away at the gift card I won from the @pitapitcanada Facebook contest
-
I actually tried something NEWish today! I got a Club salad (ham, turkey, and bacon) with spinach, cucumber, tomatoes, green pepper, sprouts, red onion, cheddar cheese, and chipotle sauce. I just ran the nutrition calculator on their web site and it's 278 calories, 16 grams fat, 7.5 grams carbs, 1.5 grams fibre, and 24 grams of protein
-
This was really yummy and healthy as well! I also hit a new low weight today so 🎉
Still chipping away at the gift card I won from the @pitapitcanada Facebook contest - I actually tried something NEWish today! I got a Club salad (ham, turkey, and bacon) with spinach, cucumber, tomatoes, green pepper, sprouts, red onion, cheddar cheese, and chipotle sauce. I just ran the nutrition calculator on their web site and it's 278 calories, 16 grams fat, 7.5 grams carbs, 1.5 grams fibre, and 24 grams of protein - This was really yummy and healthy as well! I also hit a new low weight today so 🎉
GreenGodess Cobb 😍😍😍 ---------------------
#Keto #ketogenic #ketogenicdiet #ketoweightloss #ketofastfood
@leckerlizza 
Heute gabs mal wieder lizzaaaaa zum Mittag .. belegt mit Creme fraiche , Spinat , Bacon , roten Zwiebeln und etwas Käse oben drüber .. leckere Kombi 🤤 werd ich sicher wieder machen 👍
#keto #ketose #ketosis  #ketolife #ketoliving #ketolifestyle #ketolicious #ketomeal #ketofam #ketofastfood #ketoweightloss #eatfatloseweight #eatfattolosefat #ketodeutschland #ketogermany #lchf #lchfdeutschland #lchfgermany #lowcarbhighfat #leckerlizza
#snacking tiiiime! 
Sore2 saatnya #ngemil 😊dari dulu paling suka banget ngemil makanan2 sebangsa kerupuk2an walaupun abis makan trus nyesel😂tapi sekarang happy banget karena bisa ngemil #cemilan yg enak2 tanpa #feelingguilty 😁

Jadi selain bawa #bekelketo ke kantor, ak dah siapin juga #cemilanketo yg udah diplastik2in jadi tinggal cemplung ke #tasbekel 😊

Ada #cheesestick keto, #kerupukkulit sapi, #keripikceker #keripiktelur dan #kulitayamcrispy (ayam kampung)

Happy Ngemil tanpa #feelingguilty agaiiin yaaaw😁
#ketofriendly #ketofastfood #ketolicious #ketofy #dietketo #dietenak #dietsehat #lowcarb #cemalcemil #cemilanenak
#snacking  tiiiime! Sore2 saatnya #ngemil  😊dari dulu paling suka banget ngemil makanan2 sebangsa kerupuk2an walaupun abis makan trus nyesel😂tapi sekarang happy banget karena bisa ngemil #cemilan  yg enak2 tanpa #feelingguilty  😁 Jadi selain bawa #bekelketo  ke kantor, ak dah siapin juga #cemilanketo  yg udah diplastik2in jadi tinggal cemplung ke #tasbekel  😊 Ada #cheesestick  keto, #kerupukkulit  sapi, #keripikceker  #keripiktelur  dan #kulitayamcrispy  (ayam kampung) Happy Ngemil tanpa #feelingguilty  agaiiin yaaaw😁 #ketofriendly  #ketofastfood  #ketolicious  #ketofy  #dietketo  #dietenak  #dietsehat  #lowcarb  #cemalcemil  #cemilanenak 
Bakso Keto Penyet Sambel Teri Kacang Mede

Masih edisi #killingtime di #krl mau share resep menu makan siang tadi, buat #pecintapedas #samballover #dan #baksolover kaya ak, pasti sukaa banget ini, so #hotandspicy  banget, sekalian buat cocolannya si gurame goreng😊

Buatnya gampang banget, cuma bakso digoreng tapi jangan kering2 biar ga keras, trus diulekin cabe rawit merah, cabe keriting, bawang putih, bawang merah, tomat yg udah digoreng, trus tambahin garam himalaya, stevia (pengganti gula pasir atau gula merah) sama terasi, ulek lagi sambil baksonya diulek2 juga tapi ga sampe ancur, trus taburin teri sama kacang mede goreng dehh...siappp makaaaan😊😊
#bawabekelbakso #baksopenyet #ketogenic #ketofriendly #ketolicious #ketolifestyle #menuketo #resepketo #ketofastfood #dietketo #dietenak #dietsehat #lowcarb #fullfat #homecooking #cookingismypassion #foodie #foodgasm #foodgram #berbagiresep #like4like #likeforlike#meatballs
Bakso Keto Penyet Sambel Teri Kacang Mede Masih edisi #killingtime  di #krl  mau share resep menu makan siang tadi, buat #pecintapedas  #samballover  #dan  #baksolover  kaya ak, pasti sukaa banget ini, so #hotandspicy  banget, sekalian buat cocolannya si gurame goreng😊 Buatnya gampang banget, cuma bakso digoreng tapi jangan kering2 biar ga keras, trus diulekin cabe rawit merah, cabe keriting, bawang putih, bawang merah, tomat yg udah digoreng, trus tambahin garam himalaya, stevia (pengganti gula pasir atau gula merah) sama terasi, ulek lagi sambil baksonya diulek2 juga tapi ga sampe ancur, trus taburin teri sama kacang mede goreng dehh...siappp makaaaan😊😊 #bawabekelbakso  #baksopenyet  #ketogenic  #ketofriendly  #ketolicious  #ketolifestyle  #menuketo  #resepketo  #ketofastfood  #dietketo  #dietenak  #dietsehat  #lowcarb  #fullfat  #homecooking  #cookingismypassion  #foodie  #foodgasm  #foodgram  #berbagiresep  #like4like  #likeforlike #meatballs 
Ekado, shrimp roll, chicken katsu semua keto friendly alhamdulillah.  Ga ngiler lagi liat makanan orang, makanan sendiri udah enyaakkk. Tinggal cocol pake mayo homemade yummy #frozenfood #makananketo #ketofastfood #ekado #shrimp #shrimproll #ketowarrior #madebyme #madebyorder #openpo #cooking #cookingclass #ketobanjarmasin #keto #ketodiet  #udang #chickenkatsu #ketodiet
This is how I eat my low carb quesadilla!! With a little salsa, sour cream, and avocado!! Another hike today so I'm feeling good! #keto #ketofastfood #ketoweightloss #lowcarb #postpartumjourney #postpartumweightloss #gettingfit
Carl's junior sure knows how to wrap a burger. Mmm. So good! 
#keto #lchf #ketofastfood #eatoutketo #ketocarlsjunior
While I'm still investigating whether or not this Greek salad is disappearing from Canadian McDonald's locations, I decided I better go eat it one last time just in case
-
@mcdonaldscanada fill me in k!? .
-
I would also like to apologize for this horrendous photo... the lighting was so bleh the food looks disgusting 🤷🏼‍♀️
While I'm still investigating whether or not this Greek salad is disappearing from Canadian McDonald's locations, I decided I better go eat it one last time just in case - @mcdonaldscanada fill me in k!? . - I would also like to apologize for this horrendous photo... the lighting was so bleh the food looks disgusting 🤷🏼‍♀️
LUNCH
Chicken salad. After the pic, I added avocado to up the fat content 😋

Fasted 5pm-11am = 18 hours.

#intermittentfasting #chicken #salad #ketofastfood #lowcarbfastfood
Ketofy VS Non-ketofy meatballs

Minggu kemarin Unda dah sempet bikin bakso bakar, minggu ini berhub tema bekelnya #bawabekelbakso jadi coba buat lagi olahan bakso, kali ini coba pake saus keju dan mayonaise juga dibuat dua versi, yg ketofy buat Unda, kalo yg non keto buat anak2😊

Bedanya sih ga terlalu jauh, kalo yg non-keto dibuat bakso goreng krispi, bakso dibalur putih telur dan tepung roti, kalo yg keto karena ga boleh pake tepung roti, ya udah dibumbuin bakso bakar saus pedas barbeque lada hitam, dua2nya sama2 enakk, tadi denger mba Afa cerita katanya makanannya ludes des😘😘alhamdulilaah...😊
#bawabekelbakso #baksobakar #baksogoreng #baksogorengkrispi #yummyfood #ketofy #ketofriendly #ketolicious #ketofastfood #dietenak #dietsehat #dietketo #ketodiet #cookingismypassion #homecooking #resepundai #belajarmasak #doyanmasak #foodie #foodgasm #foodgram #chefmama #cookingmama #like4like #likeforlike #cookingwithlove#olahanbakso #meatballs #bakso #baksolover
Ketofy VS Non-ketofy meatballs Minggu kemarin Unda dah sempet bikin bakso bakar, minggu ini berhub tema bekelnya #bawabekelbakso  jadi coba buat lagi olahan bakso, kali ini coba pake saus keju dan mayonaise juga dibuat dua versi, yg ketofy buat Unda, kalo yg non keto buat anak2😊 Bedanya sih ga terlalu jauh, kalo yg non-keto dibuat bakso goreng krispi, bakso dibalur putih telur dan tepung roti, kalo yg keto karena ga boleh pake tepung roti, ya udah dibumbuin bakso bakar saus pedas barbeque lada hitam, dua2nya sama2 enakk, tadi denger mba Afa cerita katanya makanannya ludes des😘😘alhamdulilaah...😊 #bawabekelbakso  #baksobakar  #baksogoreng  #baksogorengkrispi  #yummyfood  #ketofy  #ketofriendly  #ketolicious  #ketofastfood  #dietenak  #dietsehat  #dietketo  #ketodiet  #cookingismypassion  #homecooking  #resepundai  #belajarmasak  #doyanmasak  #foodie  #foodgasm  #foodgram  #chefmama  #cookingmama  #like4like  #likeforlike  #cookingwithlove #olahanbakso  #meatballs  #bakso  #baksolover 
#bekelketo by Undai's kitchen Selasa 19 September 2017... Daritadi kayanya ko lama amat yaa jam 12, dah laperrr banget apalagi tadi pagi upacara,trus ditambah ngebayanyin menu ini, duhhh ga sabarrr nunggu jam 12 baru boleh makan😁 🐟ikan kembung goreng sambal matah, ini enyakk pake banget, favorit ak banget sambal matah, dan bikinnya gampang banget cuma cabe rawit merah, bawang merah, sereh, tomat, trus dikasih peresan limo dan disiram minyak panas...wuaahh pecahh bgt😋
🍢bakso ketonya @zahanfood, ak bumbuin bumbu bakar barbeque lada hitam saus keju mayo, 🍪kerupuk kulit sapi buat cemilan
🍘kerupuk ceker juga buat cemilan
🍹yoghurt plain (ga kefoto e, buru2, lupak dehh)

Selamat makaaan....sikat semua sampe ludees ahh...😁laperrr beraaattt
#ketofy #ketolicious #ketofastfood #ketofriendly #ketomenu #menuketo #ketolunch #bekal #bekalkantor #bekalkerja #bekelicious #bawabekelbakso #sambalmatah #ikansambalmatah #resepundai #idebekal #inspirasibekal #bekalhomemade #homemadeisbetter #masakanrumah #masakanibu #likeforlike #like4like #healthyfood #yummyfood #dietketo #ketodiet #ketogenicdiet#hotandspicy#menuketo
#bekelketo  by Undai's kitchen Selasa 19 September 2017... Daritadi kayanya ko lama amat yaa jam 12, dah laperrr banget apalagi tadi pagi upacara,trus ditambah ngebayanyin menu ini, duhhh ga sabarrr nunggu jam 12 baru boleh makan😁 🐟ikan kembung goreng sambal matah, ini enyakk pake banget, favorit ak banget sambal matah, dan bikinnya gampang banget cuma cabe rawit merah, bawang merah, sereh, tomat, trus dikasih peresan limo dan disiram minyak panas...wuaahh pecahh bgt😋 🍢bakso ketonya @zahanfood, ak bumbuin bumbu bakar barbeque lada hitam saus keju mayo, 🍪kerupuk kulit sapi buat cemilan 🍘kerupuk ceker juga buat cemilan 🍹yoghurt plain (ga kefoto e, buru2, lupak dehh) Selamat makaaan....sikat semua sampe ludees ahh...😁laperrr beraaattt #ketofy  #ketolicious  #ketofastfood  #ketofriendly  #ketomenu  #menuketo  #ketolunch  #bekal  #bekalkantor  #bekalkerja  #bekelicious  #bawabekelbakso  #sambalmatah  #ikansambalmatah  #resepundai  #idebekal  #inspirasibekal  #bekalhomemade  #homemadeisbetter  #masakanrumah  #masakanibu  #likeforlike  #like4like  #healthyfood  #yummyfood  #dietketo  #ketodiet  #ketogenicdiet #hotandspicy #menuketo 
Everyday is a gift, Alhamdulillah ya Allah. #morning #coffeetime #coffebutter #ketofastfood #keto #minumanenak #minumanketo #alhamdulillah
KETO FAIL. I went to subway when they were super busy, and they were going so fast they messed up the ingredients several times, and put so much sriracha sauce and jalapeños it was incredibly hot, even for my south Texas/ Cajun tastes. Oh well, live and learn. #keto #ketodiet #ketogenicdiet #ketogenicweightloss #sugarfree #ketofail #ketolunch #ketofastfood #ketofam #fastfoodsucks
Kangen makan ekado dan alhamdulillah bisaaa buat yg versi keto.  Ini penampakan saat baru diangkat dr steamer ya Moms #ekado #frozenfood #ketobanjarmasin #ketofastfood #makananketo #nocarbs #keto #ketogenic #resepketofastosis #dietketo #diabet
Alhamdulillah kelas Aneka Snack Keto perdana, membuat gaya hidup ketofast tidak ribet lagi, banyak cemilan yg hisa dibuat. #ketobanjarmasin #ketofastfood #ketofy #makananketo #kursusmakananketo #resepketo #keto #ketogenic
@runzarestaurants for lunch today--bunless burger with bacon & a side salad with ranch. It was hard to watch the kids eat fries and ice cream cones, but this took care of my burger craving!
.
#keto #ketolife #ketogenicdiet #ketodiet #lowcarb #lowcarbhighfat #lchf #weightlossjourney #ketofastfood
Eating keto fast food?! Is it possible?! YAS! I ordered a baconator (no bun, no ketchup) and a side salad (no croutons). I could only eat 1/2 and had the second portion for dinner! I'm slowly starting to get comfy with keto. Can't wait til my 2 week results when I weigh myself Thursday morning! •
•
•
#keto #ketofastfood #pcos #pcosnutrition #pcosweightloss #ketogenic #lchf #under20grams #ketorecipes #ketotogo
Today was weird. Took my sister and the dingo for a walk. Lost my phone. Called my phone and a nice lady had it! Gave us her address. She mentioned she didn't call anybody because I had no contacts, weird, but I thanked her and left because I'm awkward. Checked my phone on the way home and it was wiped! All my pictures and apps and contacts 😐 Luckily it was all backed up, but so weird. She said her kids found it so I'm assuming they fucked with it. So rude. But at least it wasn't worse 🤷🏼‍♀️ We decided to get Sonic for dinner after all that crazy 😆 So good! I was kinda jealous of my sisters pumpkin spice milkshake though 🎃🎃🎃 .
.
.
.
#keto #ketofam #ketocommunity #ketodiet #ketofood #ketosis #ketogenic #ketogenicweightloss #ketogenicdiet #ketolife #ketoliving #ketolifestyle #lchf #lowcarbhighfat #lowcarb #lowcarbfood #lowcarbdiet #lowcarbfam #lowcarbweightloss #lowcarblife #lowcarblifestyle #lowcarbliving #sonic #cheeseburger #bacon #fastfood #ketofastfood
Today was weird. Took my sister and the dingo for a walk. Lost my phone. Called my phone and a nice lady had it! Gave us her address. She mentioned she didn't call anybody because I had no contacts, weird, but I thanked her and left because I'm awkward. Checked my phone on the way home and it was wiped! All my pictures and apps and contacts 😐 Luckily it was all backed up, but so weird. She said her kids found it so I'm assuming they fucked with it. So rude. But at least it wasn't worse 🤷🏼‍♀️ We decided to get Sonic for dinner after all that crazy 😆 So good! I was kinda jealous of my sisters pumpkin spice milkshake though 🎃🎃🎃 . . . . #keto  #ketofam  #ketocommunity  #ketodiet  #ketofood  #ketosis  #ketogenic  #ketogenicweightloss  #ketogenicdiet  #ketolife  #ketoliving  #ketolifestyle  #lchf  #lowcarbhighfat  #lowcarb  #lowcarbfood  #lowcarbdiet  #lowcarbfam  #lowcarbweightloss  #lowcarblife  #lowcarblifestyle  #lowcarbliving  #sonic  #cheeseburger  #bacon  #fastfood  #ketofastfood 
We had to stop and get lunch today and this deal at #wendys was awesome! My little one and I split it so he got the nuggets and 🍟; I got the 🍔 and drink. I asked for no tomato and no bun so they put it in a container for me no questions asked. I was full, he was happy, and my wallet thanked me lol. #ketofastfood #onthego #100daysofketo #100daysofketochallenge
We had to stop and get lunch today and this deal at #wendys  was awesome! My little one and I split it so he got the nuggets and 🍟; I got the 🍔 and drink. I asked for no tomato and no bun so they put it in a container for me no questions asked. I was full, he was happy, and my wallet thanked me lol. #ketofastfood  #onthego  #100daysofketo  #100daysofketochallenge 
Breakfast was #ketocoffee since I was up early to lead worship. Lunch was this bunless burger with cheese, mashed avo, and bacon!  My husband had a tuna melt and clam chowder and I wasn't even tempted! I felt satisfied and full!! #keto #woe #ketoweightloss #ketofastfood #healthychoices #losingweight #postpartumjourney #fatisfying #fatforfuel #eatfatloosefat
Ketofy Fluffy Cheese Cake (no flour)...for snacking sore ini😘😘...menul menul banget yaa😍iseng dulu ah main sama si kue😂
#cheesecake #ketofastfood #ketofriendly #fluffy #fluffycake #ketocheesecake #japanesecheesecake #snack #homemade #baking #bakingtime #doyanbaking #cookingismypassion#freshfromtheoven
Oh shit, was I supposed to take a picture of the food before I ate it? Couldn't help myself. @madmexau is delicious on Keto. Thanks to @ketoeatssydney for pointing this out.
Oh shit, was I supposed to take a picture of the food before I ate it? Couldn't help myself. @madmexau is delicious on Keto. Thanks to @ketoeatssydney for pointing this out.
I'm sure some of you can understand how hard it is to not be tempted by the Chick-fil-a waffle fries. But stuck to my grilled nuggets and got the superfood side salad which is actually really good but has 18g of carbs 👎 but yay for good choices! #keto #ketodiet #ketolifestyle #ketofam #ketocommunity #ketocommitted #ketofastfood #ketojourney #weightlossjourney #weightloss
KETO TACO BELL??¿¿
Power menu bowl with chicken (No rice, no beans) 
#keto #ketodiet #ketofastfood
SeSh wit The BoizZz hashtag killme. #ihop with the #Irish 
#irishhumor
.
.
.
#americandream #ketofastfood
Pempek lenjer, adaan dan baso sapi ketofy.  Seneng karena mirip banget alhamdulillah sayangnya masih belum ditakar banget.  Belum ditulis resepnya. #makananketo #ketodiet #ketofastfood #keto #ketogenic #ketofastosis #ketofastosisindonesia #pempek #pempekadaan #pempeklenjer #pempekketo
One more fast food meal for lunch since I didn't pack mine. McD's grilled chicken pico guacamole sammy, no bun & no ranch. The pico has a little bit of sugar in it, but they barely put any on anyways. Overall the nutrition online with my modifications says 2g sugar, so I can live with that. I usually don't get chicken here due to soy, but I had a craving. Life, right? 😁 Mighty tasty & worth the 5 net carbs.
.
.
#ketofastfood #ketoonthego #ketogirl #lchf #ketofam #keepinitketo #ketocommited #ketolife #lowcarblife #chicken #cheese #pico #guacamole #getinmybelly #keto
One more fast food meal for lunch since I didn't pack mine. McD's grilled chicken pico guacamole sammy, no bun & no ranch. The pico has a little bit of sugar in it, but they barely put any on anyways. Overall the nutrition online with my modifications says 2g sugar, so I can live with that. I usually don't get chicken here due to soy, but I had a craving. Life, right? 😁 Mighty tasty & worth the 5 net carbs. . . #ketofastfood  #ketoonthego  #ketogirl  #lchf  #ketofam  #keepinitketo  #ketocommited  #ketolife  #lowcarblife  #chicken  #cheese  #pico  #guacamole  #getinmybelly  #keto 
Delicious. Tuna salad from @subway is hitting the spot today.

#keto #ketofastfood #ketogenic #ketolife #lchf #lowcarb #highfat #eatfatlosefat #subwaysalad
I was in Arkansas today working with a colleague and our work went over into the lunch hour, so we grabbed our food to go from Zaxby's. I got the Cobb salad without the fried onions, and with grilled chicken instead of fried. Topped it with some ranch dressing and gave my colleague the toast. A perfect keto friendly lunch. Some friends say that keto seems like it would be hard to do on the go, but it is truly easier than anything I've ever done before. #ketodiet #intermittentfasting #pcosweightloss #zaxbys #keto #ketogenic #ketofastfood
I was in Arkansas today working with a colleague and our work went over into the lunch hour, so we grabbed our food to go from Zaxby's. I got the Cobb salad without the fried onions, and with grilled chicken instead of fried. Topped it with some ranch dressing and gave my colleague the toast. A perfect keto friendly lunch. Some friends say that keto seems like it would be hard to do on the go, but it is truly easier than anything I've ever done before. #ketodiet  #intermittentfasting  #pcosweightloss  #zaxbys  #keto  #ketogenic  #ketofastfood 
The Hangover #bunlessburger from Fudruckers--- topped with cheese, bacon, and a fried egg. The lady looked at me like I was crazy when I pumped all that mayo on the side 😂#keto #ketodiet #ketofastfood #ketogenicweightloss #glutenfree #lowcarb #lowcarbdiet #lowcarblifestyle #eatfat #eatforabs #weightloss #if #intermittentfasting #ketoneal #ketolunch #foodporn
LUNCH
Leg & thigh + broccoli from @elpolloloco. I also had their unsweetened passion fruit mango iced tea...super refreshing!

Fasted 7pm-11am = 16 hours.

#intermittentfasting #polloloco #elpolloloco #chicken #broccoli #ketofastfood #lowcarbfastfood
Monster Biscuit from Carl's Jr with no biscuit of course. I've been running late this whole week, so leaning on fast food more than usual. .
.
.
#ketofastfood #ketoonthego #carlsjr #sausage #bacon #ham #egg #cheese #breakfast #ketolife #keepinitketo #ketosis #ketogirl #lchf #ketofam #lowcarbcommunity #bodybybacon
تقربیا بعد از این ایام طولانی جز در اوایلش دیگه روز فست نداشتم .و بعد از مدتها امروز اولین فستم خواهد بود.به واقع روزهای فست حال خوبی دارم بخصوص این حال خوب در روز بعد خودش را بیشتر نشان میدهد و من به شخصه بیشترین بهره ام را در ایام فست برده ام.توضحیش کمی غریب و سخت مینماید چراکه بیشتر یک حس درونی است اما قطعا هر کدام از ما به اشکال و عناوین مختلفی روزه را تست کردیم و تجارب خاص خود را داریم.در هر حال این هم روز دیگه ایی از روزهای دنیاست پس بریم ببینیم دنیا دست کیه!!
رورتون قشنگ
#lowcarbdiet 
#lchflifestyle 
#lchffood  #ketofood #ketolife 
#ketojenikdiyet  #ketodiyeti  #لوکرب #لوکارب  #کتوژنیک #کتوجنیک_دایت #کتو_فود 
#ketofastfood #ketofastosis #ketofasting
#fastingdiet 
#fastingday #فست #روزه
تقربیا بعد از این ایام طولانی جز در اوایلش دیگه روز فست نداشتم .و بعد از مدتها امروز اولین فستم خواهد بود.به واقع روزهای فست حال خوبی دارم بخصوص این حال خوب در روز بعد خودش را بیشتر نشان میدهد و من به شخصه بیشترین بهره ام را در ایام فست برده ام.توضحیش کمی غریب و سخت مینماید چراکه بیشتر یک حس درونی است اما قطعا هر کدام از ما به اشکال و عناوین مختلفی روزه را تست کردیم و تجارب خاص خود را داریم.در هر حال این هم روز دیگه ایی از روزهای دنیاست پس بریم ببینیم دنیا دست کیه!! رورتون قشنگ #lowcarbdiet  #lchflifestyle  #lchffood  #ketofood  #ketolife  #ketojenikdiyet  #ketodiyeti  #لوکرب  #لوکارب  #کتوژنیک  #کتوجنیک_دایت  #کتو_فود  #ketofastfood  #ketofastosis  #ketofasting  #fastingdiet  #fastingday  #فست  #روزه 
Keto club house!! A fast food dinner after a long week... #mmmmbacon #ketofastfood
Roti manis ketofy, banyak banget yg jalanin pola maka  keto yg sangat kangen sama roti.  Alhamdulillah kami hadir untuk memenuhinya insya Allah.  WA 0856 9168 8590 or pesen lewat tokped https://m.tokopedia.com/kueratu/roti-manis-keto kluar kota pake jne yes

#roti #rotiketo #rotimanisketo #rotimanis #makananketo #menuketo #keto #ketofastfood #ketogenic #ketofastosis #ketofastindonesia #ketocafe #ketodiet #nocarbs
Don't mind me, just noshing on grilled nuggets, buffalo sauce and mayo (I mix the mayo & sauce up). .
.
.
.
.
.
.
#keto #ketolife #ketolifestyle #ketosis #ketosisofig
#ketosisdiet #ketosislifestyle #ketodiet #ketogenicdiet  #ketogenic  #highfatlowcarb #lowcarb #chickfila #chicken #ketofastfood #eatingoutketo #buffalosauce #grillednuggets #mayonnaise #mayo #hflc #kcko #atkinslife #atkins #xxketo
Breakfast this morning was a muffinless McDonald's egg mcmuffin stacked on top of a sausage & egg mcmuffin. .
.
.
#ketofastfood #eggs #cheese #sausage #canadianbacon #keepinitketo #ketosis #ketogirl #lchf #ketofam #weightloss #lowcarbcommunity #ketoonthego