an online Instagram web viewer

#ketukketukaidilfitri medias

Photos

#myRochers, your rochers too 🙊🙊
.
Jangan lupa sediakan stok kunyah-kunyah awak dalam laci or bawah meja office tau ☺️
.
Atau stok kunyah-kunyah atas meja makan kat rumah 😉
.
Jom borong #myrochers !
.
#almondrocher #kuihraya2017 #kuihraya #biskutraya  #biskutrayasedap #cookiesraya2017 #kualalumpur #klangvalley #brownies #japanesecreampuff #victoriasandwichcake #snack #dessert #desserttable #myrochers #ketukketukaidilfitri #corporategift #corporategiftmalaysia #cakenistemasek
#myRochers , your rochers too 🙊🙊 . Jangan lupa sediakan stok kunyah-kunyah awak dalam laci or bawah meja office tau ☺️ . Atau stok kunyah-kunyah atas meja makan kat rumah 😉 . Jom borong #myrochers  ! . #almondrocher  #kuihraya2017  #kuihraya  #biskutraya  #biskutrayasedap  #cookiesraya2017  #kualalumpur  #klangvalley  #brownies  #japanesecreampuff  #victoriasandwichcake  #snack  #dessert  #desserttable  #myrochers  #ketukketukaidilfitri  #corporategift  #corporategiftmalaysia  #cakenistemasek 
.
Mini Popia
=========
.
Inti udang kering pedas pedas manja tau #minipopia ni.
.
Ramai yang cuba dan tergoda. .
.
Tiap2 tahun performance memang tak mengecewakan.
. 
Rasa crunchy dan bila rasa sekali.. Pasti susah nak berhenti!. .
.
Untuk tempahan, hubungi 012-4717414. Nak makan waktu raya boleh.. nak makan sekarang juga boleh!
.
#KKAF2017 #KetukKetukAidilfitri #PremiumCookies #StokisKKAF
#teamMS #CashewButterscotch #ButterCookies #klia #bandarenstek #kotaseriemas #sendayan #seremban #nilai
. Mini Popia ========= . Inti udang kering pedas pedas manja tau #minipopia  ni. . Ramai yang cuba dan tergoda. . . Tiap2 tahun performance memang tak mengecewakan. . Rasa crunchy dan bila rasa sekali.. Pasti susah nak berhenti!. . . Untuk tempahan, hubungi 012-4717414. Nak makan waktu raya boleh.. nak makan sekarang juga boleh! . #KKAF2017  #KetukKetukAidilfitri  #PremiumCookies  #StokisKKAF  #teamMS  #CashewButterscotch  #ButterCookies  #klia  #bandarenstek  #kotaseriemas  #sendayan  #seremban  #nilai 
.
Mini Popia
=========
.
Inti udang kering pedas pedas manja tau #minipopia ni.
.
Ramai yang cuba dan tergoda. .
.
Tiap2 tahun performance memang tak mengecewakan.
. 
Rasa crunchy dan bila rasa sekali.. Pasti susah nak berhenti!. .
.
Untuk tempahan, hubungi 012-4717414. Nak makan waktu raya boleh.. nak makan sekarang juga boleh!
.
#KKAF2017 #KetukKetukAidilfitri #PremiumCookies #StokisKKAF
#teamMS #CashewButterscotch #ButterCookies #klia #bandarenstek #kotaseriemas #sendayan #seremban #nilai
. Mini Popia ========= . Inti udang kering pedas pedas manja tau #minipopia  ni. . Ramai yang cuba dan tergoda. . . Tiap2 tahun performance memang tak mengecewakan. . Rasa crunchy dan bila rasa sekali.. Pasti susah nak berhenti!. . . Untuk tempahan, hubungi 012-4717414. Nak makan waktu raya boleh.. nak makan sekarang juga boleh! . #KKAF2017  #KetukKetukAidilfitri  #PremiumCookies  #StokisKKAF  #teamMS  #CashewButterscotch  #ButterCookies  #klia  #bandarenstek  #kotaseriemas  #sendayan  #seremban  #nilai 
.
Malatop Crispy
============
.
Melting sangat tau #malatopcrispy ni. 
Ramai yang cuba dan tergoda. .
.
Tiap2 tahun performance memang tak mengecewakan.
. 
Rasa mewah dan meriah. .
.
Untuk tempahan, hubungi 012-4717414. Nak makan waktu raya boleh.. nak makan sekarang juga boleh!
.
#KKAF2017 #KetukKetukAidilfitri #PremiumCookies #StokisKKAF
#teamMS #CashewButterscotch #ButterCookies #klia #bandarenstek #kotaseriemas #sendayan #seremban #nilai
.
Malatop Crispy
============
.
Melting sangat tau #malatopcrispy ni. 
Ramai yang cuba dan tergoda. .
.
Tiap2 tahun performance memang tak mengecewakan.
. 
Rasa mewah dan meriah. .
.
Untuk tempahan, hubungi 012-4717414. Nak makan waktu raya boleh.. nak makan sekarang juga boleh!
.
#KKAF2017 #KetukKetukAidilfitri #PremiumCookies #StokisKKAF
#teamMS #CashewButterscotch #ButterCookies #klia #bandarenstek #kotaseriemas #sendayan #seremban #nilai
[ Cashew Butterscotch ]

Pagi ni teringin nak sarapan dengan cookies Cashew Butterscotch.

Rasa coklat butterscotch dan kacang gajus dicampurkan dalam satu cookies, membuatkan kombinasi manis dan masin.. umppphh.. nearly impossible to resist.

Di tambah dengan teskturnya yang ringan, menjadikan cookies ini rangup dan rapuh. Bila masuk mulut je, rasa melekat coklat di tekak.

Anda pernah cuba cookies ni tak? Apa pengalaman anda.. Cer cite.. cer cite.. .
.
Untuk tempahan, hubungi 012-4717414. Nak makan waktu raya boleh.. nak makan sekarang juga boleh!
.
#KKAF2017 #KetukKetukAidilfitri #PremiumCookies #StokisKKAF
#teamMS #CashewButterscotch #ButterCookies #klia #bandarenstek #kotaseriemas #sendayan #seremban #nilai
[ Cashew Butterscotch ] Pagi ni teringin nak sarapan dengan cookies Cashew Butterscotch. Rasa coklat butterscotch dan kacang gajus dicampurkan dalam satu cookies, membuatkan kombinasi manis dan masin.. umppphh.. nearly impossible to resist. Di tambah dengan teskturnya yang ringan, menjadikan cookies ini rangup dan rapuh. Bila masuk mulut je, rasa melekat coklat di tekak. Anda pernah cuba cookies ni tak? Apa pengalaman anda.. Cer cite.. cer cite.. . . Untuk tempahan, hubungi 012-4717414. Nak makan waktu raya boleh.. nak makan sekarang juga boleh! . #KKAF2017  #KetukKetukAidilfitri  #PremiumCookies  #StokisKKAF  #teamMS  #CashewButterscotch  #ButterCookies  #klia  #bandarenstek  #kotaseriemas  #sendayan  #seremban  #nilai 
JSSL2017 | Boy's 11 | Singapore International Soccer 7's |  propose of sponsorship |  match jerseys | HOME #malaysiakids #soccer #adidas  #jssl #denenjoyfootball #top #sponsored #slumber #redvelvet #ketukketukaidilfitri #respect
[ Cashew Butterscotch ]

Pagi ni teringin nak sarapan dengan cookies Cashew Butterscotch.

Rasa coklat butterscotch dan kacang gajus dicampurkan dalam satu cookies, membuatkan kombinasi manis dan masin.. umppphh.. nearly impossible to resist.

Di tambah dengan teskturnya yang ringan, menjadikan cookies ini rangup dan rapuh. Bila masuk mulut je, rasa melekat coklat di tekak.

Anda pernah cuba cookies ni tak? Apa pengalaman anda.. Cer cite.. cer cite.. #KKAF2017 #KetukKetukAidilfitri #PremiumCookies
#teamMS #CashewButterscotch #ButterCookies
[ Cashew Butterscotch ] Pagi ni teringin nak sarapan dengan cookies Cashew Butterscotch. Rasa coklat butterscotch dan kacang gajus dicampurkan dalam satu cookies, membuatkan kombinasi manis dan masin.. umppphh.. nearly impossible to resist. Di tambah dengan teskturnya yang ringan, menjadikan cookies ini rangup dan rapuh. Bila masuk mulut je, rasa melekat coklat di tekak. Anda pernah cuba cookies ni tak? Apa pengalaman anda.. Cer cite.. cer cite.. #KKAF2017  #KetukKetukAidilfitri  #PremiumCookies  #teamMS  #CashewButterscotch  #ButterCookies 
Anda suka makan kacang? 
Anda suka makan coklat?
Jom try #myrochers kami 🤗 Rangup juga sedap rasanya!
📍Message kami untuk maklumat lanjut 😉
Harga istimewa untuk belian borong serendah 20balang sahaja 🤗🤗#almondrocher #kuihraya2017 #kuihraya #biskutraya  #biskutrayasedap #cookiesraya2017 #kualalumpur #klangvalley #brownies #japanesecreampuff #victoriasandwichcake #snack #dessert #desserttable #myrochers #doorgift #doorgiftwedding #doorgiftkawin #chocolatehantaran #chocolatedoorgift #ketukketukaidilfitri
Anda suka makan kacang? Anda suka makan coklat? Jom try #myrochers  kami 🤗 Rangup juga sedap rasanya! 📍Message kami untuk maklumat lanjut 😉 Harga istimewa untuk belian borong serendah 20balang sahaja 🤗🤗#almondrocher  #kuihraya2017  #kuihraya  #biskutraya  #biskutrayasedap  #cookiesraya2017  #kualalumpur  #klangvalley  #brownies  #japanesecreampuff  #victoriasandwichcake  #snack  #dessert  #desserttable  #myrochers  #doorgift  #doorgiftwedding  #doorgiftkawin  #chocolatehantaran  #chocolatedoorgift  #ketukketukaidilfitri 
Almond yang dipanggang rangup, disaluti coklat yang enak.. Almond Rocher, ready stock available 😃
📍📍📍📍📍📍📍📍📍
Borong serendah RM18/jar ❗️ Message kami untuk tempahan 😉#almondrocher #kuihraya2017 #kuihraya #biskutraya  #biskutrayasedap #cookiesraya2017 #kualalumpur #klangvalley #brownies #creampuff #victoriasandwichcake #snack #dessert #desserttable #myrochers #doorgiftkawin #doorgift #tunang #kahwin #birthday #doorgiftwedding #chocolatedoorgift #homemadechocolate #chocolategift #chocolatehantaran #ketukketukaidilfitri
Almond yang dipanggang rangup, disaluti coklat yang enak.. Almond Rocher, ready stock available 😃 📍📍📍📍📍📍📍📍📍 Borong serendah RM18/jar ❗️ Message kami untuk tempahan 😉#almondrocher  #kuihraya2017  #kuihraya  #biskutraya  #biskutrayasedap  #cookiesraya2017  #kualalumpur  #klangvalley  #brownies  #creampuff  #victoriasandwichcake  #snack  #dessert  #desserttable  #myrochers  #doorgiftkawin  #doorgift  #tunang  #kahwin  #birthday  #doorgiftwedding  #chocolatedoorgift  #homemadechocolate  #chocolategift  #chocolatehantaran  #ketukketukaidilfitri 
Nak jadi ejen atau nak borong dengan special price pun boleh 😃
/
Borong 20jars dengan harga serendah RM18/jar ❗️
DM kami untuk maklumat lanjut 😉

#almondrocher #kuihraya2017 #kuihraya #biskutraya  #biskutrayasedap #cookiesraya2017 #kualalumpur #klangvalley #brownies #creampuff #victoriasandwichcake #snack #dessert #desserttable #myrochers #ketukketukaidilfitri
Last order untuk raya ialah ~~
.
.
.
- 14 April 2017 -
.
.
So, please order cepat2 okay! Jgn lambat2 nanti menyesal ! 😘

#kkaf2017 #ketukketukaidilfitri #kuihraya #raya2017 #cookies #sedap #cod #negerisembilan #portdickson #lukut #telokkemang #seremban #senawang #malaysia
Yang enak² saja. 
Akak tengok pon dah kecurr liur dik oiii. Yang ni memang feberet kak roy.
🍪🍪🍪☕ Yang gelap tu ombak rindu nama dia.

Yang pink tu namanya Blackcurrant crunchy.

Yang cerah tu o'coffee cookies. 
Jom la minum petang uols 😊

#kkaf2017 #cookies #ketukketukaidilfitri #blackcurrantcrunchy #ombakrindu #ocofeecookies
20:30 : 😉.
.
.
Page abang tengah dalam proses isi content. 
Kau saba jap. 
Abang launching jek kau wajib tekan LIKE. 
Kau tak tekan, abang tekan punat kau. 
Tak kira la punat kau kat mana pun. 
Abang cari sampai jumpa.
.
.
Kau nampak logo-logo tu. 
Kalau logo-logo tu akan memberi manfaat dan kebaikan untuk kau, kau cari jek abang. 
Nombor pun abang da provide. .
.
Kalau malas lagi kau tekan jek ni
www.wasap.com/0182610687
.
.
#cimbwealthadvisor #cwa #ketukketukaidilfitri #kkaf #shaklee #coway
20:30 : 😉. . . Page abang tengah dalam proses isi content. Kau saba jap. Abang launching jek kau wajib tekan LIKE. Kau tak tekan, abang tekan punat kau. Tak kira la punat kau kat mana pun. Abang cari sampai jumpa. . . Kau nampak logo-logo tu. Kalau logo-logo tu akan memberi manfaat dan kebaikan untuk kau, kau cari jek abang. Nombor pun abang da provide. . . Kalau malas lagi kau tekan jek ni www.wasap.com/0182610687 . . #cimbwealthadvisor  #cwa  #ketukketukaidilfitri  #kkaf  #shaklee  #coway 
Jom beramai² serbu booth kami (NO 7) di KARNIVAL MESRA KELUARGA (IKS) di ruang legar Kuantan Parade pada 10-12 Mac 2017 (Jumaat-Ahad), dari 10pagi-10malam.

Anda boleh dapatkan produk #farmfreshmilk dan #ketukketukaidilfitri serta pilihan dekorasi dari #kuantangrandpartyhouse

See ya !!! 😉😍
Jom beramai² serbu booth kami (NO 7) di KARNIVAL MESRA KELUARGA (IKS) di ruang legar Kuantan Parade pada 10-12 Mac 2017 (Jumaat-Ahad), dari 10pagi-10malam. Anda boleh dapatkan produk #farmfreshmilk  dan #ketukketukaidilfitri  serta pilihan dekorasi dari #kuantangrandpartyhouse  See ya !!! 😉😍
Tak terucap bila dapat kunyah Ubi pedas basah ni😍
Sedap sangattt.. Korang belum rasa wajib try tau. Rugi banyak kalau tak beli👍
Ranggup. Tak lembik, tak lemau. Bila kunyah tu krup..Krap..krup..krap.. ✔Kualiti terbaik dan terjamin
✔High reccomend
✔Permintaan tinggi walaupun belum raya lagi.
✔Harga berbaloi.

Jom dapatkan sekarang untuk raya nanti.😊 #biskutrayasedapmalaysia #biskutrayasedap #kerepeksedap #kerepekrangup #kuihrayasedapmalaysia #kuihraya #kuihraya2016 #ketukketukramadhan #ketukketukaidilfitri #igermalaysia #igshopmalaysiamurah #bazarpaknilmurah #bazarraya #bazarramadhan #bazaaronline #igshopmalaysia #jualanmurah #makan #makanansedap  #kkaf_melaka #melaka #melakafood #jasin
Tak terucap bila dapat kunyah Ubi pedas basah ni😍 Sedap sangattt.. Korang belum rasa wajib try tau. Rugi banyak kalau tak beli👍 Ranggup. Tak lembik, tak lemau. Bila kunyah tu krup..Krap..krup..krap.. ✔Kualiti terbaik dan terjamin ✔High reccomend ✔Permintaan tinggi walaupun belum raya lagi. ✔Harga berbaloi. Jom dapatkan sekarang untuk raya nanti.😊 #biskutrayasedapmalaysia  #biskutrayasedap  #kerepeksedap  #kerepekrangup  #kuihrayasedapmalaysia  #kuihraya  #kuihraya2016  #ketukketukramadhan  #ketukketukaidilfitri  #igermalaysia  #igshopmalaysiamurah  #bazarpaknilmurah  #bazarraya  #bazarramadhan  #bazaaronline  #igshopmalaysia  #jualanmurah  #makan  #makanansedap  #kkaf_melaka  #melaka  #melakafood  #jasin 
Tak terucap bila dapat kunyah Ubi pedas basah ni😍
Sedap sangattt.. Korang belum rasa wajib try tau. Rugi banyak kalau tak beli👍
Ranggup. Tak lembik, tak lemau. Bila kunyah tu krup..Krap..krup..krap.. ✔Kualiti terbaik dan terjamin
✔High reccomend
✔Permintaan tinggi walaupun belum raya lagi.
✔Harga berbaloi.

Jom dapatkan sekarang untuk raya nanti.😊 #biskutrayasedapmalaysia #biskutrayasedap #kerepeksedap #kerepekrangup #kuihrayasedapmalaysia #kuihraya #kuihraya2016 #ketukketukramadhan #ketukketukaidilfitri #igshopmalaysiamurah #bazarpaknilmurah #bazarraya #bazarramadhan #bazaaronline #igshopmalaysia #jualanmurah #makan #makanansedap  #kkaf_melaka #melaka #melakafood #jasin
Tak terucap bila dapat kunyah Ubi pedas basah ni😍 Sedap sangattt.. Korang belum rasa wajib try tau. Rugi banyak kalau tak beli👍 Ranggup. Tak lembik, tak lemau. Bila kunyah tu krup..Krap..krup..krap.. ✔Kualiti terbaik dan terjamin ✔High reccomend ✔Permintaan tinggi walaupun belum raya lagi. ✔Harga berbaloi. Jom dapatkan sekarang untuk raya nanti.😊 #biskutrayasedapmalaysia  #biskutrayasedap  #kerepeksedap  #kerepekrangup  #kuihrayasedapmalaysia  #kuihraya  #kuihraya2016  #ketukketukramadhan  #ketukketukaidilfitri  #igshopmalaysiamurah  #bazarpaknilmurah  #bazarraya  #bazarramadhan  #bazaaronline  #igshopmalaysia  #jualanmurah  #makan  #makanansedap  #kkaf_melaka  #melaka  #melakafood  #jasin 
Kerepek ubi pedas basah paling HOT. Perghh.. Makan sehingga menjilat jari.👍
Cik shubend ngan mak mertua lalu kat belakang pun tak perasan😂 sebab sedap sangat. Krup..krap..krup habis sekerat balang.
.

#biskutrayasedapmalaysia #biskutrayasedap #kerepeksedap #kerepekrangup #kuihrayasedapmalaysia #kuihraya #kuihraya2016 #ketukketukramadhan #ketukketukaidilfitri #igshopmalaysiamurah #bazarpaknilmurah #bazarraya #bazarramadhan #bazaaronline #igshopmalaysia #jualanmurah #makan #makanansedap  #kkaf_melaka #melaka #melakafood #jasin
Kerepek ubi pedas basah paling HOT. Perghh.. Makan sehingga menjilat jari.👍 Cik shubend ngan mak mertua lalu kat belakang pun tak perasan😂 sebab sedap sangat. Krup..krap..krup habis sekerat balang. . #biskutrayasedapmalaysia  #biskutrayasedap  #kerepeksedap  #kerepekrangup  #kuihrayasedapmalaysia  #kuihraya  #kuihraya2016  #ketukketukramadhan  #ketukketukaidilfitri  #igshopmalaysiamurah  #bazarpaknilmurah  #bazarraya  #bazarramadhan  #bazaaronline  #igshopmalaysia  #jualanmurah  #makan  #makanansedap  #kkaf_melaka  #melaka  #melakafood  #jasin 
Jom beramai² serbu booth kami (NO 7) di KARNIVAL MESRA KELUARGA (IKS) di ruang legar Kuantan Parade pada 10-12 Mac 2017 (Jumaat-Ahad), dari 10pagi-10malam.

Anda boleh dapatkan produk #farmfreshmilk dan #ketukketukaidilfitri serta pilihan dekorasi dari #kuantangrandpartyhouse

See ya !!! 😉😍
Jom beramai² serbu booth kami (NO 7) di KARNIVAL MESRA KELUARGA (IKS) di ruang legar Kuantan Parade pada 10-12 Mac 2017 (Jumaat-Ahad), dari 10pagi-10malam. Anda boleh dapatkan produk #farmfreshmilk  dan #ketukketukaidilfitri  serta pilihan dekorasi dari #kuantangrandpartyhouse  See ya !!! 😉😍
Raya dh dekat. Akak ada wat byran ansuran utk kuih raya. RM 50 sebulan x 3 bulan = RM150. U ols akan dapat 5 bekas kuih. Kuih ni gerenti sedap. #ketukketukaidilfitri #teamcikmas #rayacookies #kuihraya #agenkkafcherating #kutukuihraya2017 #uaza
Kerepek ubi pedas basah dgn ubi pedas kering thorrrrbaik! Teringat kerepek ubi di banting bila makan kerepek ubi ni haritu. Biskut pulak baru tahu blackcurrant crunchy tu memang top biskut yg orang order. First time try dah jatuh hati. Dap ngat! #sayaambiltempahan #sayaambilorded #ketukketukaidilfitri #ketukketukkrackers #biskutraya #biskutrayasedap #biskut #sedap #kerepeksedap #kerepek
.
Chunky Oreo
===========.
🌷Chunky
🌷Full of oreo, cornflakes & almond crush

Suitable For
==========
🌷Favourite nieces and nephews
🌷Super active kids
🌷Beautiful best girlfriends
🌷School teachers
🌷Perfect for oreo addicts

Price : RM30, +/- 55 pcs

DM or WA 012-4717414 for your order now.
.
☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡ .
.
Apa yang 'hype' sangat tentang jual kuih raya ni?

3 FAKTA tentang kuih raya KKAF
----------------------------
- 100% menggunakan butter
- mempunyai sijil HALAL Jakim
- biskut fresh dari oven (made to order)

Price : RM30, +/- 55 pcs

DM or WA 012-4717414 for your order now.

#KKAF2017
#teamMS #teamMesraSelalu #SyoknyaBisnes #krakkrupkrap #premiumcookies #buttercookies #kerepekbanting #kerepekrangup #andabuatandadapat #bisnesberjemaah #lofattah #Surihatimrpilot #brunei #singapore #bruneionline #sayajual #ketukketukaidilfitri #ketukketukkrackers #AuraInsta #aurainstabatch6 #isterituanihsan #7harimencintaiku #brunei_ig #singaporeonline #malaysia #bazaaronline #bazarpaknil #agentwanted #modalrendah
. Chunky Oreo ===========. 🌷Chunky 🌷Full of oreo, cornflakes & almond crush Suitable For ========== 🌷Favourite nieces and nephews 🌷Super active kids 🌷Beautiful best girlfriends 🌷School teachers 🌷Perfect for oreo addicts Price : RM30, +/- 55 pcs DM or WA 012-4717414 for your order now. . ☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡ . . Apa yang 'hype' sangat tentang jual kuih raya ni? 3 FAKTA tentang kuih raya KKAF ---------------------------- - 100% menggunakan butter - mempunyai sijil HALAL Jakim - biskut fresh dari oven (made to order) Price : RM30, +/- 55 pcs DM or WA 012-4717414 for your order now. #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #SyoknyaBisnes  #krakkrupkrap  #premiumcookies  #buttercookies  #kerepekbanting  #kerepekrangup  #andabuatandadapat  #bisnesberjemaah  #lofattah  #Surihatimrpilot  #brunei  #singapore  #bruneionline  #sayajual  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukkrackers  #AuraInsta  #aurainstabatch6  #isterituanihsan  #7harimencintaiku  #brunei_ig  #singaporeonline  #malaysia  #bazaaronline  #bazarpaknil  #agentwanted  #modalrendah 
.
Chunky Oreo
===========.
🌷Chunky
🌷Full of oreo, cornflakes & almond crush

Suitable For
==========
🌷Favourite nieces and nephews
🌷Super active kids
🌷Beautiful best girlfriends
🌷School teachers
🌷Perfect for oreo addicts

Price : RM30, +/- 55 pcs

DM or WA 012-4717414 for your order now.
.
☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡ .
.
Apa yang 'hype' sangat tentang jual kuih raya ni?

3 FAKTA tentang kuih raya KKAF
----------------------------
- 100% menggunakan butter
- mempunyai sijil HALAL Jakim
- biskut fresh dari oven (made to order)

Price : RM30, +/- 55 pcs

DM or WA 012-4717414 for your order now.

#KKAF2017
#teamMS #teamMesraSelalu #SyoknyaBisnes #krakkrupkrap #premiumcookies #buttercookies #kerepekbanting #kerepekrangup #andabuatandadapat #bisnesberjemaah #lofattah #Surihatimrpilot #brunei #singapore #bruneionline #sayajual #ketukketukaidilfitri #ketukketukkrackers #AuraInsta #aurainstabatch6 #isterituanihsan #7harimencintaiku #brunei_ig #singaporeonline #malaysia #bazaaronline #bazarpaknil #agentwanted #modalrendah
. Chunky Oreo ===========. 🌷Chunky 🌷Full of oreo, cornflakes & almond crush Suitable For ========== 🌷Favourite nieces and nephews 🌷Super active kids 🌷Beautiful best girlfriends 🌷School teachers 🌷Perfect for oreo addicts Price : RM30, +/- 55 pcs DM or WA 012-4717414 for your order now. . ☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡ . . Apa yang 'hype' sangat tentang jual kuih raya ni? 3 FAKTA tentang kuih raya KKAF ---------------------------- - 100% menggunakan butter - mempunyai sijil HALAL Jakim - biskut fresh dari oven (made to order) Price : RM30, +/- 55 pcs DM or WA 012-4717414 for your order now. #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #SyoknyaBisnes  #krakkrupkrap  #premiumcookies  #buttercookies  #kerepekbanting  #kerepekrangup  #andabuatandadapat  #bisnesberjemaah  #lofattah  #Surihatimrpilot  #brunei  #singapore  #bruneionline  #sayajual  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukkrackers  #AuraInsta  #aurainstabatch6  #isterituanihsan  #7harimencintaiku  #brunei_ig  #singaporeonline  #malaysia  #bazaaronline  #bazarpaknil  #agentwanted  #modalrendah 
.
Chunky Oreo
===========.
🌷Chunky
🌷Full of oreo, cornflakes & almond crush

Suitable For
==========
🌷Favourite nieces and nephews
🌷Super active kids
🌷Beautiful best girlfriends
🌷School teachers
🌷Perfect for oreo addicts

Price : RM30, +/- 55 pcs

DM or WA 012-4717414 for your order now.
.
☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡ .
.
Apa yang 'hype' sangat tentang jual kuih raya ni?

3 FAKTA tentang kuih raya KKAF
----------------------------
- 100% menggunakan butter
- mempunyai sijil HALAL Jakim
- biskut fresh dari oven (made to order)

Price : RM30, +/- 55 pcs

DM or WA 012-4717414 for your order now.

#KKAF2017
#teamMS #teamMesraSelalu #SyoknyaBisnes #krakkrupkrap #premiumcookies #buttercookies #kerepekbanting #kerepekrangup #andabuatandadapat #bisnesberjemaah #lofattah #Surihatimrpilot #brunei #singapore #bruneionline #sayajual #ketukketukaidilfitri #ketukketukkrackers #AuraInsta #aurainstabatch6 #isterituanihsan #7harimencintaiku #brunei_ig #singaporeonline #malaysia #bazaaronline #bazarpaknil #agentwanted #modalrendah
. Chunky Oreo ===========. 🌷Chunky 🌷Full of oreo, cornflakes & almond crush Suitable For ========== 🌷Favourite nieces and nephews 🌷Super active kids 🌷Beautiful best girlfriends 🌷School teachers 🌷Perfect for oreo addicts Price : RM30, +/- 55 pcs DM or WA 012-4717414 for your order now. . ☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡ . . Apa yang 'hype' sangat tentang jual kuih raya ni? 3 FAKTA tentang kuih raya KKAF ---------------------------- - 100% menggunakan butter - mempunyai sijil HALAL Jakim - biskut fresh dari oven (made to order) Price : RM30, +/- 55 pcs DM or WA 012-4717414 for your order now. #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #SyoknyaBisnes  #krakkrupkrap  #premiumcookies  #buttercookies  #kerepekbanting  #kerepekrangup  #andabuatandadapat  #bisnesberjemaah  #lofattah  #Surihatimrpilot  #brunei  #singapore  #bruneionline  #sayajual  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukkrackers  #AuraInsta  #aurainstabatch6  #isterituanihsan  #7harimencintaiku  #brunei_ig  #singaporeonline  #malaysia  #bazaaronline  #bazarpaknil  #agentwanted  #modalrendah 
.
Cashew Butterscotch
==================
.
🌷Crunchy
🌷Bitter sweet
🌷Melt in your mouth

Suitable for:
🌷Dark chocolate lovers
🌷Kids .
.
Price : RM30, +/- 55 pcs

DM or WA 012-4717414 for your order now. .
☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡ .
.
Apa yang 'hype' sangat tentang jual kuih raya ni?

3 FAKTA tentang kuih raya KKAF
----------------------------
- 100% menggunakan butter
- mempunyai sijil HALAL Jakim
- biskut fresh dari oven (made to order)

Price : RM30, +/- 55 pcs

DM or WA 012-4717414 for your order now.

#KKAF2017
#teamMS #teamMesraSelalu #SyoknyaBisnes #krakkrupkrap #premiumcookies #buttercookies #kerepekbanting #kerepekrangup #andabuatandadapat #bisnesberjemaah #lofattah #Surihatimrpilot #brunei #singapore #bruneionline #sayajual #ketukketukaidilfitri #ketukketukkrackers #AuraInsta #aurainstabatch6 #isterituanihsan #7harimencintaiku #brunei_ig #singaporeonline #malaysia #bazaaronline #bazarpaknil #agentwanted #modalrendah
. Cashew Butterscotch ================== . 🌷Crunchy 🌷Bitter sweet 🌷Melt in your mouth Suitable for: 🌷Dark chocolate lovers 🌷Kids . . Price : RM30, +/- 55 pcs DM or WA 012-4717414 for your order now. . ☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡ . . Apa yang 'hype' sangat tentang jual kuih raya ni? 3 FAKTA tentang kuih raya KKAF ---------------------------- - 100% menggunakan butter - mempunyai sijil HALAL Jakim - biskut fresh dari oven (made to order) Price : RM30, +/- 55 pcs DM or WA 012-4717414 for your order now. #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #SyoknyaBisnes  #krakkrupkrap  #premiumcookies  #buttercookies  #kerepekbanting  #kerepekrangup  #andabuatandadapat  #bisnesberjemaah  #lofattah  #Surihatimrpilot  #brunei  #singapore  #bruneionline  #sayajual  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukkrackers  #AuraInsta  #aurainstabatch6  #isterituanihsan  #7harimencintaiku  #brunei_ig  #singaporeonline  #malaysia  #bazaaronline  #bazarpaknil  #agentwanted  #modalrendah 
.
Cashew Butterscotch
==================
.
🌷Crunchy
🌷Bitter sweet
🌷Melt in your mouth

Suitable for:
🌷Dark chocolate lovers
🌷Kids .
.
Price : RM30, +/- 55 pcs

DM or WA 012-4717414 for your order now. .
☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡ .
.
Apa yang 'hype' sangat tentang jual kuih raya ni?

3 FAKTA tentang kuih raya KKAF
----------------------------
- 100% menggunakan butter
- mempunyai sijil HALAL Jakim
- biskut fresh dari oven (made to order)

Price : RM30, +/- 55 pcs

DM or WA 012-4717414 for your order now.

#KKAF2017
#teamMS #teamMesraSelalu #SyoknyaBisnes #krakkrupkrap #premiumcookies #buttercookies #kerepekbanting #kerepekrangup #andabuatandadapat #bisnesberjemaah #lofattah #Surihatimrpilot #brunei #singapore #bruneionline #sayajual #ketukketukaidilfitri #ketukketukkrackers #AuraInsta #aurainstabatch6 #isterituanihsan #7harimencintaiku #brunei_ig #singaporeonline #malaysia #bazaaronline #bazarpaknil #agentwanted #modalrendah
. Cashew Butterscotch ================== . 🌷Crunchy 🌷Bitter sweet 🌷Melt in your mouth Suitable for: 🌷Dark chocolate lovers 🌷Kids . . Price : RM30, +/- 55 pcs DM or WA 012-4717414 for your order now. . ☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡☡ . . Apa yang 'hype' sangat tentang jual kuih raya ni? 3 FAKTA tentang kuih raya KKAF ---------------------------- - 100% menggunakan butter - mempunyai sijil HALAL Jakim - biskut fresh dari oven (made to order) Price : RM30, +/- 55 pcs DM or WA 012-4717414 for your order now. #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #SyoknyaBisnes  #krakkrupkrap  #premiumcookies  #buttercookies  #kerepekbanting  #kerepekrangup  #andabuatandadapat  #bisnesberjemaah  #lofattah  #Surihatimrpilot  #brunei  #singapore  #bruneionline  #sayajual  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukkrackers  #AuraInsta  #aurainstabatch6  #isterituanihsan  #7harimencintaiku  #brunei_ig  #singaporeonline  #malaysia  #bazaaronline  #bazarpaknil  #agentwanted  #modalrendah 
Yang enak² saja. 
Akak tengok pon dah kecurr liur dik oiii. Yang ni memang feberet kak roy.
🍪🍪🍪☕
Yang gelap tu ombak rindu nama dia. Yang pink tu namanya Blackcurrant crunchy. Yang cerah tu o'coffee cookies. #kkaf2017 #cookies #ketukketukaidilfitri #blackcurrantcrunchy #ombakrindu #ocofeecookies
[ TESTER ]
.
.
Ni semua sudah berpunya 😊.
.
Kekadang ada diantara pelanggan kami ragu2 samada kuih kami sedap ke tidak, berbaloi ke sebalang rm30 , kalau beli tapi tak sedap membazir pulak ~
Jadi, kami ada jalan penyelesaian 🎉 kami menjual  #tester . Dlm bekas tu, korang boleh pilih nak jenis apaa. Kami akan packkan, dan akan bagi harga yg berpatutan. 😉 lepas ni xyah risau dah, boleh beli 5 Balang teros tanpa ragu ! Hehe.

Pakej
→ 8 jenis kuih (setiapnya 2 biji) + flyers : rm10 .
Berminat, whatsapp :

ADZIE 📲 0192818292 .
.
#kkaf2017 #ketukketukaidilfitri
#raya2017 #tester #cookies #sedap #halal #produkmalaysia #cod #lukut #portdickson #seremban #telokkemang #senawang #kualapilah #negerisembilan #malaysia #rugitakcuba #kudapkudap
[ TESTER ] . . Ni semua sudah berpunya 😊. . Kekadang ada diantara pelanggan kami ragu2 samada kuih kami sedap ke tidak, berbaloi ke sebalang rm30 , kalau beli tapi tak sedap membazir pulak ~ Jadi, kami ada jalan penyelesaian 🎉 kami menjual #tester  . Dlm bekas tu, korang boleh pilih nak jenis apaa. Kami akan packkan, dan akan bagi harga yg berpatutan. 😉 lepas ni xyah risau dah, boleh beli 5 Balang teros tanpa ragu ! Hehe. Pakej → 8 jenis kuih (setiapnya 2 biji) + flyers : rm10 . Berminat, whatsapp : ADZIE 📲 0192818292 . . #kkaf2017  #ketukketukaidilfitri  #raya2017  #tester  #cookies  #sedap  #halal  #produkmalaysia  #cod  #lukut  #portdickson  #seremban  #telokkemang  #senawang  #kualapilah  #negerisembilan  #malaysia  #rugitakcuba  #kudapkudap 
Shira suka cookies KKAF! Nak tau kenapa? 
Sebab KKAF PEDULI dengan SELERA Shira!😘 🍪 KKAF tau shira nak
. ✔Cookies sedap yang semua tetamu makan sampai LICIN (puas hati beli!) .
✔Cookies yang guna bahan-bahan MEWAH (harus la kennss) .
✔Cookies "Handmade" yang bersih dan HALAL (is a Must!) .
✔Cookies BARU keluar oven (Say NO to cookies lama) .
✔Cookies yang mak-mak DATIN Suka (Iolss pon verangan nak jadik datin) .
✔Cookies yang dalam BEKAS CANTIK (glamerr la sikit)
.

Shira tahu #KKAF memenuhi SELERA Shira😘 
Meh SAVE ni, kot-kot nanti nak tahu kenapa orang dok sebut-sebut KKAF best.😉 sekurangnya kita dah tahu. Kanss..
. .
 #kkaf2017 #teamEvy
#biskutrayasedapmalaysia #biskutrayasedap #kerepeksedap #kerepekrangup #kuihrayasedapmalaysia #kuihraya #kuihraya2016 #ketukketukramadhan #ketukketukaidilfitri #igshopmalaysiamurah #bazarpaknilmurah #bazarraya #bazarramadhan #bazaaronline #igshopmalaysia #jualanmurah #makan #makanansedap  #kkaf_melaka #melaka #melakafood #jasin
Shira suka cookies KKAF! Nak tau kenapa? Sebab KKAF PEDULI dengan SELERA Shira!😘 🍪 KKAF tau shira nak . ✔Cookies sedap yang semua tetamu makan sampai LICIN (puas hati beli!) . ✔Cookies yang guna bahan-bahan MEWAH (harus la kennss) . ✔Cookies "Handmade" yang bersih dan HALAL (is a Must!) . ✔Cookies BARU keluar oven (Say NO to cookies lama) . ✔Cookies yang mak-mak DATIN Suka (Iolss pon verangan nak jadik datin) . ✔Cookies yang dalam BEKAS CANTIK (glamerr la sikit) . Shira tahu #KKAF  memenuhi SELERA Shira😘 Meh SAVE ni, kot-kot nanti nak tahu kenapa orang dok sebut-sebut KKAF best.😉 sekurangnya kita dah tahu. Kanss.. . . #kkaf2017  #teamEvy  #biskutrayasedapmalaysia  #biskutrayasedap  #kerepeksedap  #kerepekrangup  #kuihrayasedapmalaysia  #kuihraya  #kuihraya2016  #ketukketukramadhan  #ketukketukaidilfitri  #igshopmalaysiamurah  #bazarpaknilmurah  #bazarraya  #bazarramadhan  #bazaaronline  #igshopmalaysia  #jualanmurah  #makan  #makanansedap  #kkaf_melaka  #melaka  #melakafood  #jasin 
Shira suka cookies KKAF! Nak tau kenapa? 
Sebab KKAF PEDULI dengan SELERA Shira!😘
🍪 KKAF tau shira nak .
✔Cookies sedap yang semua tetamu makan sampai LICIN (puas hati beli!) .
✔Cookies yang guna bahan-bahan MEWAH (harus la kennss) .
✔Cookies "Handmade" yang bersih dan HALAL (is a Must!) .
✔Cookies BARU keluar oven (Say NO to cookies lama) .
✔Cookies yang mak-mak DATIN Suka (Iolss pon verangan nak jadik datin) .
✔Cookies yang dalam BEKAS CANTIK (glamerr la sikit)

Shira tahu #KKAF17 memenuhi SELERA Shira😘 
Meh SAVE ni, kot-kot nanti nak tahu kenapa orang dok sebut-sebut KKAF best.😉 sekurangnya kita dah tahu. Kanss.. .
.
#kkaf2017 #teamEvy
#biskutrayasedapmalaysia #biskutrayasedap #kerepeksedap #kerepekrangup #kuihrayasedapmalaysia #kuihraya #kuihraya2016 #ketukketukramadhan #ketukketukaidilfitri #igshopmalaysiamurah #bazarpaknilmurah #bazarraya #bazarramadhan #bazaaronline #igshopmalaysia #jualanmurah #makan #makanansedap  #kkaf_melaka #melaka #melakafood #jasin
Shira suka cookies KKAF! Nak tau kenapa? Sebab KKAF PEDULI dengan SELERA Shira!😘 🍪 KKAF tau shira nak . ✔Cookies sedap yang semua tetamu makan sampai LICIN (puas hati beli!) . ✔Cookies yang guna bahan-bahan MEWAH (harus la kennss) . ✔Cookies "Handmade" yang bersih dan HALAL (is a Must!) . ✔Cookies BARU keluar oven (Say NO to cookies lama) . ✔Cookies yang mak-mak DATIN Suka (Iolss pon verangan nak jadik datin) . ✔Cookies yang dalam BEKAS CANTIK (glamerr la sikit) Shira tahu #KKAF17  memenuhi SELERA Shira😘 Meh SAVE ni, kot-kot nanti nak tahu kenapa orang dok sebut-sebut KKAF best.😉 sekurangnya kita dah tahu. Kanss.. . . #kkaf2017  #teamEvy  #biskutrayasedapmalaysia  #biskutrayasedap  #kerepeksedap  #kerepekrangup  #kuihrayasedapmalaysia  #kuihraya  #kuihraya2016  #ketukketukramadhan  #ketukketukaidilfitri  #igshopmalaysiamurah  #bazarpaknilmurah  #bazarraya  #bazarramadhan  #bazaaronline  #igshopmalaysia  #jualanmurah  #makan  #makanansedap  #kkaf_melaka  #melaka  #melakafood  #jasin 
Ada ke penggemar atau Hantu tart Nenas macam Shira ni 😍

Fuh.. Tak puasa lagi pun customer pakat order. Katanya sedap, wangi, fresh sume.

Shira pun dah rasa. Memang terbaik.👍 nak bagi buqh tangan kat mak ayah atau mertua pun boleh.

Psstt.. Mama dan mak mertua shira pun hantu tart nenas. Korang macam mane pulak? 
Sedap tau😋

Jom order. Rm30 je 50-55pcs sebekas☺kualiti terbaik.. #biskutrayasedapmalaysia #biskutrayasedap #kerepeksedap #kerepekrangup #kuihrayasedapmalaysia #kuihraya #kuihraya2016 #ketukketukramadhan #ketukketukaidilfitri #igshopmalaysiamurah #bazarpaknilmurah #bazarraya #bazarramadhan #bazaaronline #igshopmalaysia #jualanmurah #makan #makanansedap  #kkaf_melaka #melaka #melakafood #jasin
Ada ke penggemar atau Hantu tart Nenas macam Shira ni 😍 Fuh.. Tak puasa lagi pun customer pakat order. Katanya sedap, wangi, fresh sume. Shira pun dah rasa. Memang terbaik.👍 nak bagi buqh tangan kat mak ayah atau mertua pun boleh. Psstt.. Mama dan mak mertua shira pun hantu tart nenas. Korang macam mane pulak? Sedap tau😋 Jom order. Rm30 je 50-55pcs sebekas☺kualiti terbaik.. #biskutrayasedapmalaysia  #biskutrayasedap  #kerepeksedap  #kerepekrangup  #kuihrayasedapmalaysia  #kuihraya  #kuihraya2016  #ketukketukramadhan  #ketukketukaidilfitri  #igshopmalaysiamurah  #bazarpaknilmurah  #bazarraya  #bazarramadhan  #bazaaronline  #igshopmalaysia  #jualanmurah  #makan  #makanansedap  #kkaf_melaka  #melaka  #melakafood  #jasin