an online Instagram web viewer

#ketukketukaidilfitri medias

Photos

Alhamdulillah...
Syukur ya.

Hubungan dapat dipulihkan bersama ipar duai.

Nak saya letak dalam barang mekap anda?

ATAU... Anda ade PRODUK? Nak saya letak dalam Produk anda? ❌tiada penggunaan setan Iblis

Mahar seikhlas hati
JOM bisik di 017.9506861

#kuantan
#bazaar
#pembekalkosmetik
#sayajual
#servisperkhidmatan
#bulanramadhan 
#bazarramadhan 
#puasa 
#bazaarpaknil
#pekan
#kemaman
#ketukketukaidilfitri 
#kkaf
Ni nama dia Florentine almond tart. Sedap baq ang.. 😝 pada yang dah bosan almond london punye bentuk.. tapi sukkeee #almond + #chocolate ni memang untuk awak la. Kite pun suke sangat. Saiz die mecik-kecik, bite size, masuk mulut sekali ngap je hehe 
Sambil-sambil tgk #kukirimcinta #redzayda #terimakasih #ajscreamers  n #heroseorangcinderella #fatzura #photooftheday #ombakrinducookies #nourliecookies #malatopscrispy #travel  #wanderlust #foodporn #jjcm #love #dramasangat #schawalaraya #jakelbarulahraya #dexandra #marykay #kuihraya #premiumcookies #viral #ketukketukaidilfitri #kkaf2017 #rcw #ootd
Ni nama dia Florentine almond tart. Sedap baq ang.. 😝 pada yang dah bosan almond london punye bentuk.. tapi sukkeee #almond  + #chocolate  ni memang untuk awak la. Kite pun suke sangat. Saiz die mecik-kecik, bite size, masuk mulut sekali ngap je hehe Sambil-sambil tgk #kukirimcinta  #redzayda  #terimakasih  #ajscreamers  n #heroseorangcinderella  #fatzura  #photooftheday  #ombakrinducookies  #nourliecookies  #malatopscrispy  #travel  #wanderlust  #foodporn  #jjcm  #love  #dramasangat  #schawalaraya  #jakelbarulahraya  #dexandra  #marykay  #kuihraya  #premiumcookies  #viral  #ketukketukaidilfitri  #kkaf2017  #rcw  #ootd 
Jom rasa kuih KKAF! .
Dapatkan bekalan raya anda sekarang!

Jangan biar tangan kosong nak menziarah mak di kampung.

Hubungi kami di 012-4717414 untuk tempahan.

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei #biskutrayadidi
Jom rasa kuih KKAF! . Dapatkan bekalan raya anda sekarang! Jangan biar tangan kosong nak menziarah mak di kampung. Hubungi kami di 012-4717414 untuk tempahan. #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei  #biskutrayadidi 
Jom rasa kuih KKAF! .
Dapatkan bekalan raya anda sekarang!

Jangan biar tangan kosong nak menziarah mak di kampung.

Hubungi kami di 012-4717414 untuk tempahan.

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei #biskutrayadidi
Jom rasa kuih KKAF! . Dapatkan bekalan raya anda sekarang! Jangan biar tangan kosong nak menziarah mak di kampung. Hubungi kami di 012-4717414 untuk tempahan. #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei  #biskutrayadidi 
Jom rasa kuih KKAF! .
Dapatkan bekalan raya anda sekarang!

Jangan biar tangan kosong nak menziarah mak di kampung.

Hubungi kami di 012-4717414 untuk tempahan.

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei #biskutrayadidi
Jom rasa kuih KKAF! . Dapatkan bekalan raya anda sekarang! Jangan biar tangan kosong nak menziarah mak di kampung. Hubungi kami di 012-4717414 untuk tempahan. #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei  #biskutrayadidi 
Jom rasa kuih KKAF! .
Dapatkan bekalan raya anda sekarang!

Jangan biar tangan kosong nak menziarah mak di kampung.

Hubungi kami di 012-4717414 untuk tempahan.

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei #biskutrayadidi
Jom rasa kuih KKAF! . Dapatkan bekalan raya anda sekarang! Jangan biar tangan kosong nak menziarah mak di kampung. Hubungi kami di 012-4717414 untuk tempahan. #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei  #biskutrayadidi 
Jom rasa kuih KKAF! .
Dapatkan bekalan raya anda sekarang!

Jangan biar tangan kosong nak menziarah mak di kampung.

Hubungi kami di 012-4717414 untuk tempahan.

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei #biskutrayadidi
Jom rasa kuih KKAF! . Dapatkan bekalan raya anda sekarang! Jangan biar tangan kosong nak menziarah mak di kampung. Hubungi kami di 012-4717414 untuk tempahan. #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei  #biskutrayadidi 
Jom rasa kuih KKAF! .
Dapatkan bekalan raya anda sekarang!

Jangan biar tangan kosong nak menziarah mak di kampung.

Hubungi kami di 012-4717414 untuk tempahan.

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei #biskutrayadidi
Jom rasa kuih KKAF! . Dapatkan bekalan raya anda sekarang! Jangan biar tangan kosong nak menziarah mak di kampung. Hubungi kami di 012-4717414 untuk tempahan. #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei  #biskutrayadidi 
Siapa suka warna PASTEL lembut macam YELLOW BUTTER ni? 🤗 Merecik jugak beraya dengan warna macam ni kan!

Click link at bio or whatsapp for fast reply

#inraya17 #imaannaylaraya #raya2017 #koleksiraya #aidilfitri2017 #lebaran2017 #ketukketukaidilfitri
.
EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS
*************************
.
 Alhamdulilah berita baik!

Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia.

Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies.

3 unit Topsales Cookies: .
🍪Chunky Oreo
🍪Blackcurrant Crunchy
🍪Black Pistachio .
.
Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua.

Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh.

Tempahan dibuka sekarang!

Whatsapp segera 019 3337799
Whatsapp segera 019 3337799

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei #biskutrayadidi
. EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS ************************* . Alhamdulilah berita baik! Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia. Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies. 3 unit Topsales Cookies: . 🍪Chunky Oreo 🍪Blackcurrant Crunchy 🍪Black Pistachio . . Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua. Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh. Tempahan dibuka sekarang! Whatsapp segera 019 3337799 Whatsapp segera 019 3337799 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei  #biskutrayadidi 
.
EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS
*************************
.
 Alhamdulilah berita baik!

Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia.

Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies.

3 unit Topsales Cookies: .
🍪Chunky Oreo
🍪Blackcurrant Crunchy
🍪Black Pistachio .
.
Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua.

Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh.

Tempahan dibuka sekarang!

Whatsapp segera 019 3337799
Whatsapp segera 019 3337799

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei #biskutrayadidi
. EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS ************************* . Alhamdulilah berita baik! Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia. Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies. 3 unit Topsales Cookies: . 🍪Chunky Oreo 🍪Blackcurrant Crunchy 🍪Black Pistachio . . Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua. Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh. Tempahan dibuka sekarang! Whatsapp segera 019 3337799 Whatsapp segera 019 3337799 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei  #biskutrayadidi 
[MENGAPA BAYAR LEBIH?] Sedangkan anda boleh dapat Premium Biskut Raya Ketuk-Ketuk Aidilfitri yang enak ini dengan kuantiti maksimum! Sebalang ada 55biji +/- kuih dengan bekas kedap udara😍

Ternyata jauh lebih berbaloi-baloi. Kami hanya menggunakan "Anchor Butter" yang berkualiti dan packaging RAYA yang sangat ekslusif.

Gembirakan Bonda dan Family mertua di kampung & hadiahkan #premiumcookies kami..Buat pilihan bijak.

Apa tunggu lagi? Masih belum tempah biskut raya?
Wassap sekarang 019 9676975

#cookiesraya2017
#biskutraya2017
#kuihraya2017
#ketukketukAidilfitri
#kkaf2017
[MENGAPA BAYAR LEBIH?] Sedangkan anda boleh dapat Premium Biskut Raya Ketuk-Ketuk Aidilfitri yang enak ini dengan kuantiti maksimum! Sebalang ada 55biji +/- kuih dengan bekas kedap udara😍 Ternyata jauh lebih berbaloi-baloi. Kami hanya menggunakan "Anchor Butter" yang berkualiti dan packaging RAYA yang sangat ekslusif. Gembirakan Bonda dan Family mertua di kampung & hadiahkan #premiumcookies  kami..Buat pilihan bijak. Apa tunggu lagi? Masih belum tempah biskut raya? Wassap sekarang 019 9676975 #cookiesraya2017  #biskutraya2017  #kuihraya2017  #ketukketukAidilfitri  #kkaf2017 
Masing2 sibuk uruskan stok #kkaf2017..tp demi silaturrahim ini curik gak masa untuk berkumpul bersama.

Happy dengar cite pasal kisah pertemuan dengan suami dan pregnancy uolsss.. Iollsss pun teringin jugak tapi keadaan belum mengizinkan lagi...doakan yea untuk Cik Wanie pula akak2 #cookiesdatin2 semua.

Pas raya nanti kite berkumpul lagi di tempat lain pula yea..sayamm semua😘😘😘 #teamstokis
#kkaf2017
#cookieskkaf
#crackerskkaf
#kkafpahang
#ketukketukaidilfitri
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh.

rm30 -+ 55 pcs
rm18 -+ 30pcs
kerepek 1/2 kg

#ketukketukaidilfitri
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh. rm30 -+ 55 pcs rm18 -+ 30pcs kerepek 1/2 kg #ketukketukaidilfitri 
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh.

rm30 -+ 55 pcs
rm18 -+ 30pcs
kerepek 1/2 kg

#ketukketukaidilfitri
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh. rm30 -+ 55 pcs rm18 -+ 30pcs kerepek 1/2 kg #ketukketukaidilfitri 
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh.

rm30 -+ 55 pcs
rm18 -+ 30pcs
kerepek 1/2 kg

#ketukketukaidilfitri
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh. rm30 -+ 55 pcs rm18 -+ 30pcs kerepek 1/2 kg #ketukketukaidilfitri 
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh.

rm30 -+ 55 pcs
rm18 -+ 30pcs
kerepek 1/2 kg

#ketukketukaidilfitri
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh. rm30 -+ 55 pcs rm18 -+ 30pcs kerepek 1/2 kg #ketukketukaidilfitri 
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh.

rm30 -+ 55 pcs
rm18 -+ 30pcss kerepek 1/2 kg

#ketukketukaidilfitri
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh. rm30 -+ 55 pcs rm18 -+ 30pcss kerepek 1/2 kg #ketukketukaidilfitri 
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh.

rm30 -+ 55 pcs
rm18 -+ 30pcs
 kerepek 1/2 kg

#ketukketukaidilfitri
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh. rm30 -+ 55 pcs rm18 -+ 30pcs kerepek 1/2 kg #ketukketukaidilfitri 
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh.

rm30 -+ 55 pcs
rm18 -+ 30pcs
kerepek 1/2 kg

#ketukketukaidilfitri
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh. rm30 -+ 55 pcs rm18 -+ 30pcs kerepek 1/2 kg #ketukketukaidilfitri 
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh.

rm30 -+ 55 pcs
rm18 -+ 30pcs  kerepek 1/2 kg

#ketukketukaidilfitri
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh. rm30 -+ 55 pcs rm18 -+ 30pcs kerepek 1/2 kg #ketukketukaidilfitri 
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh.

rm30 -+ 55 pcs
rm18 -+ 30pcs
kerepek 1/2 kg

#ketukketukaidilfitri
Assalammualaikum...saya ada buat pre order biskut dan kerepet...biskut raya yang premium dan dijamin halal.. pm or wassapp Puan Ita 0122741522 atau Puan Yati 0142273251..comment kat sini pun boleh. rm30 -+ 55 pcs rm18 -+ 30pcs kerepek 1/2 kg #ketukketukaidilfitri 
PILIH..!PILIH cik jaja nk clear stock ni tau . hrga murah amat rm29.00 beli 2 dapat lagi murah , confirm la korang suka .. murah original pastu tahan lama bau dia .. fresh2 je .. Boleh pakai raya ni oiii .. #majalahnona #aydajebat #abph #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #bublericechoccrispy #jln2carimkn #ketukketukramadhan #ketukketukaidilfitri #letscantik #letsbengkong #jomheboh
PILIH..!PILIH cik jaja nk clear stock ni tau . hrga murah amat rm29.00 beli 2 dapat lagi murah , confirm la korang suka .. murah original pastu tahan lama bau dia .. fresh2 je .. Boleh pakai raya ni oiii .. #majalahnona #aydajebat #abph #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #bublericechoccrispy #jln2carimkn #ketukketukramadhan #ketukketukaidilfitri #letscantik #letsbengkong #jomheboh
PILIH..!PILIH cik jaja nk clear stock ni tau . hrga murah amat rm29.00 beli 2 dapat lagi murah , confirm la korang suka .. murah original pastu tahan lama bau dia .. fresh2 je .. Boleh pakai raya ni oiii .. #majalahnona #aydajebat #abph #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #bublericechoccrispy #jln2carimkn #ketukketukramadhan #ketukketukaidilfitri #letscantik #letsbengkong #jomheboh
Customer beli sampai 3 botol new packging victoria secret .. nmpk muraj x murah victoria secret eja jual .. ORI ye .. meh meh nk clear stock ni . Belian borong sgt dialukan 😁
#999 #sinarharian #sinarfm #erafm #dakgalbi #dexandraperfume #beritaharian #cikserbatahu #cucutaukeberas #jadikanakuyangkedua #letscantik #letsbengkong #jgnmengata #jln2carimkn #ketukketukramadhan #ketukketukaidilfitri #bajurayamurah #victoriasecrets #victoriasecretmurah #izaraaishah
Customer beli sampai 3 botol new packging victoria secret .. nmpk muraj x murah victoria secret eja jual .. ORI ye .. meh meh nk clear stock ni . Belian borong sgt dialukan 😁 #999  #sinarharian  #sinarfm  #erafm  #dakgalbi  #dexandraperfume  #beritaharian  #cikserbatahu  #cucutaukeberas  #jadikanakuyangkedua  #letscantik  #letsbengkong  #jgnmengata  #jln2carimkn  #ketukketukramadhan  #ketukketukaidilfitri  #bajurayamurah  #victoriasecrets  #victoriasecretmurah  #izaraaishah 
Customer beli sampai 3 botol new packging victoria secret .. nmpk muraj x murah victoria secret eja jual .. ORI ye .. meh meh nk clear stock ni . Belian borong sgt dialukan 😁
#999 #sinarharian #sinarfm #erafm #dakgalbi #dexandraperfume #beritaharian #cikserbatahu #cucutaukeberas #jadikanakuyangkedua #letscantik #letsbengkong #jgnmengata #jln2carimkn #ketukketukramadhan #ketukketukaidilfitri #bajurayamurah #victoriasecrets #victoriasecretmurah #izaraaishah
Customer beli sampai 3 botol new packging victoria secret .. nmpk muraj x murah victoria secret eja jual .. ORI ye .. meh meh nk clear stock ni . Belian borong sgt dialukan 😁 #999  #sinarharian  #sinarfm  #erafm  #dakgalbi  #dexandraperfume  #beritaharian  #cikserbatahu  #cucutaukeberas  #jadikanakuyangkedua  #letscantik  #letsbengkong  #jgnmengata  #jln2carimkn  #ketukketukramadhan  #ketukketukaidilfitri  #bajurayamurah  #victoriasecrets  #victoriasecretmurah  #izaraaishah 
Customer beli sampai 3 botol new packging victoria secret .. nmpk muraj x murah victoria secret eja jual .. ORI ye .. meh meh nk clear stock ni . Belian borong sgt dialukan 😁
#999 #sinarharian #sinarfm #erafm #dakgalbi #dexandraperfume #beritaharian #cikserbatahu #cucutaukeberas #jadikanakuyangkedua #letscantik #letsbengkong #jgnmengata #jln2carimkn #ketukketukramadhan #ketukketukaidilfitri #bajurayamurah #victoriasecrets #victoriasecretmurah #izaraaishah
Customer beli sampai 3 botol new packging victoria secret .. nmpk muraj x murah victoria secret eja jual .. ORI ye .. meh meh nk clear stock ni . Belian borong sgt dialukan 😁 #999  #sinarharian  #sinarfm  #erafm  #dakgalbi  #dexandraperfume  #beritaharian  #cikserbatahu  #cucutaukeberas  #jadikanakuyangkedua  #letscantik  #letsbengkong  #jgnmengata  #jln2carimkn  #ketukketukramadhan  #ketukketukaidilfitri  #bajurayamurah  #victoriasecrets  #victoriasecretmurah  #izaraaishah 
Coklat heaven. RM30/50pcs++ whatsapp 0129579109 utk order. #biskutraya #sayajual #whatsapptoorder #kkaf #ketukketukaidilfitri
Mari2 dapatkan produk terbaru kami... Hangat di pasaran.. Jangan risau tentang harga tetapi pasti puas hati dengan rasa... Mari dapatkan segera... #ketukketukkraker's
#ketukketukaidilfitri
Mari2 dapatkan produk terbaru kami... Hangat di pasaran.. Jangan risau tentang harga tetapi pasti puas hati dengan rasa... Mari dapatkan segera... #ketukketukkraker 's #ketukketukaidilfitri 
Raya Cookies by #KetukKetukAidilfitri

RM30
.
EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS
*************************
.
 Alhamdulilah berita baik!

Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia.

Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies.

3 unit Topsales Cookies: .
🍪Chunky Oreo
🍪Blackcurrant Crunchy
🍪Black Pistachio 
Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua.

Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh.

Tempahan dibuka sekarang!

Whatsapp segera 019 3337799
Whatsapp segera 019 3337799

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei #biskutrayadidi
. EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS ************************* . Alhamdulilah berita baik! Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia. Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies. 3 unit Topsales Cookies: . 🍪Chunky Oreo 🍪Blackcurrant Crunchy 🍪Black Pistachio Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua. Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh. Tempahan dibuka sekarang! Whatsapp segera 019 3337799 Whatsapp segera 019 3337799 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei  #biskutrayadidi 
.
EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS
*************************
.
 Alhamdulilah berita baik!

Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia.

Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies.

3 unit Topsales Cookies: .
🍪Chunky Oreo
🍪Blackcurrant Crunchy
🍪Black Pistachio 
Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua.

Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh.

Tempahan dibuka sekarang!

Whatsapp segera 019 3337799
Whatsapp segera 019 3337799

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei #biskutrayadidi
. EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS ************************* . Alhamdulilah berita baik! Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia. Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies. 3 unit Topsales Cookies: . 🍪Chunky Oreo 🍪Blackcurrant Crunchy 🍪Black Pistachio Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua. Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh. Tempahan dibuka sekarang! Whatsapp segera 019 3337799 Whatsapp segera 019 3337799 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei  #biskutrayadidi 
.
EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS
*************************
.
 Alhamdulilah berita baik!

Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia.

Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies.

3 unit Topsales Cookies: .
🍪Chunky Oreo
🍪Blackcurrant Crunchy
🍪Black Pistachio 
Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua.

Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh.

Tempahan dibuka sekarang!

Whatsapp segera 019 3337799
Whatsapp segera 019 3337799

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei #biskutrayadidi
. EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS ************************* . Alhamdulilah berita baik! Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia. Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies. 3 unit Topsales Cookies: . 🍪Chunky Oreo 🍪Blackcurrant Crunchy 🍪Black Pistachio Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua. Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh. Tempahan dibuka sekarang! Whatsapp segera 019 3337799 Whatsapp segera 019 3337799 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei  #biskutrayadidi 
.
EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS
*************************
.
 Alhamdulilah berita baik!

Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia.

Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies.

3 unit Topsales Cookies: .
🍪Chunky Oreo
🍪Blackcurrant Crunchy
🍪Black Pistachio 
Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua.

Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh.

Tempahan dibuka sekarang!

Whatsapp segera 019 3337799
Whatsapp segera 019 3337799

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei #biskutrayadidi
. EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS ************************* . Alhamdulilah berita baik! Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia. Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies. 3 unit Topsales Cookies: . 🍪Chunky Oreo 🍪Blackcurrant Crunchy 🍪Black Pistachio Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua. Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh. Tempahan dibuka sekarang! Whatsapp segera 019 3337799 Whatsapp segera 019 3337799 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei  #biskutrayadidi 
.
EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS
*************************
.
 Alhamdulilah berita baik!

Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia.

Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies.

3 unit Topsales Cookies: .
🍪Chunky Oreo
🍪Blackcurrant Crunchy
🍪Black Pistachio 
Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua.

Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh.

Tempahan dibuka sekarang!

Whatsapp segera 019 3337799
Whatsapp segera 019 3337799

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #gemagegarvaganza #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei
. EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS ************************* . Alhamdulilah berita baik! Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia. Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies. 3 unit Topsales Cookies: . 🍪Chunky Oreo 🍪Blackcurrant Crunchy 🍪Black Pistachio Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua. Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh. Tempahan dibuka sekarang! Whatsapp segera 019 3337799 Whatsapp segera 019 3337799 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #gemagegarvaganza  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei 
.
EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS
*************************
.
 Alhamdulilah berita baik!

Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia.

Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies.

3 unit Topsales Cookies: .
🍪Chunky Oreo
🍪Blackcurrant Crunchy
🍪Black Pistachio 
Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua.

Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh.

Tempahan dibuka sekarang!

Whatsapp segera 019 3337799
Whatsapp segera 019 3337799

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei #biskutrayadidi
. EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS ************************* . Alhamdulilah berita baik! Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia. Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies. 3 unit Topsales Cookies: . 🍪Chunky Oreo 🍪Blackcurrant Crunchy 🍪Black Pistachio Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua. Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh. Tempahan dibuka sekarang! Whatsapp segera 019 3337799 Whatsapp segera 019 3337799 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei  #biskutrayadidi 
.
EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS
*************************
.
 Alhamdulilah berita baik!

Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia.

Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies.

3 unit Topsales Cookies: .
🍪Chunky Oreo
🍪Blackcurrant Crunchy
🍪Black Pistachio 
Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua.

Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh.

Tempahan dibuka sekarang!

Whatsapp segera 019 3337799
Whatsapp segera 019 3337799

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #gemagegarvaganza #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei
. EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS ************************* . Alhamdulilah berita baik! Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia. Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies. 3 unit Topsales Cookies: . 🍪Chunky Oreo 🍪Blackcurrant Crunchy 🍪Black Pistachio Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua. Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh. Tempahan dibuka sekarang! Whatsapp segera 019 3337799 Whatsapp segera 019 3337799 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #gemagegarvaganza  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei 
.
EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS
*************************
.
 Alhamdulilah berita baik!

Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia.

Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies.

3 unit Topsales Cookies: .
🍪Chunky Oreo
🍪Blackcurrant Crunchy
🍪Black Pistachio 
Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua.

Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh.

Tempahan dibuka sekarang!

Whatsapp segera 019 3337799
Whatsapp segera 019 3337799

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #TanpaModal #ModalRendah #KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya #gemagegarvaganza #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6 #aurainsta #bruneiIG #SingaporeIG #instabrunei
. EDISI KHAS: DIDI & FRIENDS ************************* . Alhamdulilah berita baik! Limited Edition 3000 Unit Sahaja seluruh Malaysia. Didi & Friends bersama Ketuk-ketuk Aidilfitri The Best Premium Cookies. 3 unit Topsales Cookies: . 🍪Chunky Oreo 🍪Blackcurrant Crunchy 🍪Black Pistachio Sesuai disumbangkan kepada badan kebajikan, anak-anak yatim, rumah orang tua. Nak bagi anak-anak dan dijadikan buah tangan ketika balik kampung dan ziarah kawan-kawan juga boleh. Tempahan dibuka sekarang! Whatsapp segera 019 3337799 Whatsapp segera 019 3337799 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #gemagegarvaganza  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6  #aurainsta  #bruneiIG  #SingaporeIG  #instabrunei 
Pelanggan bertanya apa Beza kerepek di pasaran dengan Yang di Ketuk-ketuk Krackers?

Produk kerepek dari KKAF adalah sama seperti yang ada di pasaran.

Cuma... Kami telah menapis lebih dari 15 pembekal untuk memilih paling sedap dan rangup.

Kiranya anda tidak lagi membuat pilihan yang salah,

Menjimatkan duit dan masa untuk pilih yang terbaik.

Kami sudah bantu pilih untuk anda 😀

Live Update 
Stok Ubi pedas basah baru sampai,fresh baru buat.

Peluang buat duit raya sebagai sub agen masih dibuka ya.

www.wasap.my/60166684647 untuk sebarang tempahan & pembelian.

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #SubagenDiperlukan #TanpaModal #ModalRendah
#KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya
#gemagegarvaganza #mentormilenia2017 #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6
Pelanggan bertanya apa Beza kerepek di pasaran dengan Yang di Ketuk-ketuk Krackers? Produk kerepek dari KKAF adalah sama seperti yang ada di pasaran. Cuma... Kami telah menapis lebih dari 15 pembekal untuk memilih paling sedap dan rangup. Kiranya anda tidak lagi membuat pilihan yang salah, Menjimatkan duit dan masa untuk pilih yang terbaik. Kami sudah bantu pilih untuk anda 😀 Live Update Stok Ubi pedas basah baru sampai,fresh baru buat. Peluang buat duit raya sebagai sub agen masih dibuka ya. www.wasap.my/60166684647 untuk sebarang tempahan & pembelian. #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #SubagenDiperlukan  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #gemagegarvaganza  #mentormilenia2017  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6 
Looking for something sweet as a gift?
.
We have 3 different boxes for you to choose. Box of 2holes, 4holes & 6holes. .
Or if you need more holes, just request 😉
.
#almondrocher #kuihraya2017 #kuihraya #biskutraya  #biskutrayasedap #cookiesraya2017 #kualalumpur #klangvalley #brownies #japanesecreampuff #victoriasandwichcake #snack #dessert #desserttable #myrochers #ketukketukaidilfitri #corporategift #doorgift #corporategiftmalaysia #cakenistemasek #hantaran #kahwinkahwin  #jomkahwin #jombeli #thankyougift
Looking for something sweet as a gift? . We have 3 different boxes for you to choose. Box of 2holes, 4holes & 6holes. . Or if you need more holes, just request 😉 . #almondrocher  #kuihraya2017  #kuihraya  #biskutraya  #biskutrayasedap  #cookiesraya2017  #kualalumpur  #klangvalley  #brownies  #japanesecreampuff  #victoriasandwichcake  #snack  #dessert  #desserttable  #myrochers  #ketukketukaidilfitri  #corporategift  #doorgift  #corporategiftmalaysia  #cakenistemasek  #hantaran  #kahwinkahwin  #jomkahwin  #jombeli  #thankyougift 
Alhamdulilah 
Berita Baik!!! Kuih Raya Didi & Friends & Ketuk -ketuk Aidilfitri.

Kami akan mengeluarkan Limited Edition Gift Set Box ( 3 Jenis Cookies) sebanyak 3000 unit sahaja.

Tempahan Set Limited Edition ini dibuka harini sehingga habis 3000 Set.

Tempahan boleh dibuat disemua Agen kkaf seluruh Malaysia bermula hari ini.

Set Limited Ini sesuai diberikan sebagai Sumbangan Untuk meraikan kanak-kanak yang kurang bernasib baik agar mereka dapat meraikan Hari Raya dengan senyuman gembira.

#kkaf2017
#ketukketukaidilfitri
#didiandfriends
#KuihRayaDidiAndFriends
#kuihrayasepanjangtahun
#ingatdidiingatkkaf
#ingatdidiingatkuihraya
Alhamdulilah Berita Baik!!! Kuih Raya Didi & Friends & Ketuk -ketuk Aidilfitri. Kami akan mengeluarkan Limited Edition Gift Set Box ( 3 Jenis Cookies) sebanyak 3000 unit sahaja. Tempahan Set Limited Edition ini dibuka harini sehingga habis 3000 Set. Tempahan boleh dibuat disemua Agen kkaf seluruh Malaysia bermula hari ini. Set Limited Ini sesuai diberikan sebagai Sumbangan Untuk meraikan kanak-kanak yang kurang bernasib baik agar mereka dapat meraikan Hari Raya dengan senyuman gembira. #kkaf2017  #ketukketukaidilfitri  #didiandfriends  #KuihRayaDidiAndFriends  #kuihrayasepanjangtahun  #ingatdidiingatkkaf  #ingatdidiingatkuihraya 
Tempahan dibuka..... Premium Cookies by Nourlie 
#malatopcrispy #wikianne #ombakrindu #cashewbutterscotch #fruittymania #ketukketukaidilfitri2017 #ketukketukaidilfitri  #premiumcookies #agentlembahklang 
WhatsApp /call 0189045661 /0192545161
Hari tu mama order black pistachio sebab 1st time makan da terjatuh cinta. Terus order sebalang. 
Tapi kakak request plak.. Nanti kakak nk yg ni ( tunjuk gbr ombak rindu).. Adoi kakak baru 6 tahun da pandai tunjuk2 katalog.

Siapa yg berminat nk order utk makan2 skrg ke untuk raya ke?

meyh la wasap kita 0126463130

#ketukketukaidilfitri #blackpistachio #ombakrindu
#PremiumCookies #premiumingredients
Hari tu mama order black pistachio sebab 1st time makan da terjatuh cinta. Terus order sebalang. Tapi kakak request plak.. Nanti kakak nk yg ni ( tunjuk gbr ombak rindu).. Adoi kakak baru 6 tahun da pandai tunjuk2 katalog. Siapa yg berminat nk order utk makan2 skrg ke untuk raya ke? meyh la wasap kita 0126463130 #ketukketukaidilfitri  #blackpistachio  #ombakrindu  #PremiumCookies  #premiumingredients 
.
KETUK KETUK KRACKERS
===================== .
.
🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis?
🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan?
🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan?
🔸 Takde idea nak bagi buah tangan?

Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan.

Untuk pesanan: +6012-4717 414

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #SubagenDiperlukan #TanpaModal #ModalRendah
#KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya
#gemagegarvaganza #mentormilenia2017 #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc
. KETUK KETUK KRACKERS ===================== . . 🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis? 🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan? 🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan? 🔸 Takde idea nak bagi buah tangan? Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan. Untuk pesanan: +6012-4717 414 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #SubagenDiperlukan  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #gemagegarvaganza  #mentormilenia2017  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc 
.
KETUK KETUK KRACKERS
===================== .
.
🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis?
🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan?
🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan?
🔸 Takde idea nak bagi buah tangan?

Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan.

Untuk pesanan: +6012-4717 414

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #SubagenDiperlukan #TanpaModal #ModalRendah
#KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya
#gemagegarvaganza #mentormilenia2017 #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc
. KETUK KETUK KRACKERS ===================== . . 🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis? 🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan? 🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan? 🔸 Takde idea nak bagi buah tangan? Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan. Untuk pesanan: +6012-4717 414 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #SubagenDiperlukan  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #gemagegarvaganza  #mentormilenia2017  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc 
.
KETUK KETUK KRACKERS
===================== .
.
🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis?
🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan?
🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan?
🔸 Takde idea nak bagi buah tangan?

Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan.

Untuk pesanan: +6012-4717 414

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #SubagenDiperlukan #TanpaModal #ModalRendah
#KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya
#gemagegarvaganza #mentormilenia2017 #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc
. KETUK KETUK KRACKERS ===================== . . 🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis? 🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan? 🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan? 🔸 Takde idea nak bagi buah tangan? Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan. Untuk pesanan: +6012-4717 414 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #SubagenDiperlukan  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #gemagegarvaganza  #mentormilenia2017  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc 
.
KETUK KETUK KRACKERS
===================== .
.
🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis?
🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan?
🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan?
🔸 Takde idea nak bagi buah tangan?

Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan.

Untuk pesanan: +6012-4717 414

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #SubagenDiperlukan #TanpaModal #ModalRendah
#KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya
#mentormilenia2017 #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #biskutrayadidi
. KETUK KETUK KRACKERS ===================== . . 🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis? 🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan? 🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan? 🔸 Takde idea nak bagi buah tangan? Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan. Untuk pesanan: +6012-4717 414 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #SubagenDiperlukan  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #mentormilenia2017  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #biskutrayadidi 
.
KETUK KETUK KRACKERS
===================== .
.
🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis?
🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan?
🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan?
🔸 Takde idea nak bagi buah tangan?

Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan.

Untuk pesanan: +6012-4717 414

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #SubagenDiperlukan #TanpaModal #ModalRendah
#KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya
#gemagegarvaganza #mentormilenia2017 #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc
. KETUK KETUK KRACKERS ===================== . . 🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis? 🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan? 🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan? 🔸 Takde idea nak bagi buah tangan? Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan. Untuk pesanan: +6012-4717 414 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #SubagenDiperlukan  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #gemagegarvaganza  #mentormilenia2017  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc 
.
KETUK KETUK KRACKERS
===================== .
.
🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis?
🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan?
🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan?
🔸 Takde idea nak bagi buah tangan?

Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan.

Untuk pesanan: +6012-4717 414

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #SubagenDiperlukan #TanpaModal #ModalRendah
#KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya
#gemagegarvaganza #mentormilenia2017 #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #klcc #aurainstabatch6
. KETUK KETUK KRACKERS ===================== . . 🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis? 🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan? 🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan? 🔸 Takde idea nak bagi buah tangan? Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan. Untuk pesanan: +6012-4717 414 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #SubagenDiperlukan  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #gemagegarvaganza  #mentormilenia2017  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #klcc  #aurainstabatch6 
.
KETUK KETUK KRACKERS
===================== .
.
🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis?
🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan?
🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan?
🔸 Takde idea nak bagi buah tangan?

Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan.

Untuk pesanan: +6012-4717 414

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #SubagenDiperlukan #TanpaModal #ModalRendah
#KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya
#gemagegarvaganza #mentormilenia2017 #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #
. KETUK KETUK KRACKERS ===================== . . 🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis? 🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan? 🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan? 🔸 Takde idea nak bagi buah tangan? Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan. Untuk pesanan: +6012-4717 414 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #SubagenDiperlukan  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #gemagegarvaganza  #mentormilenia2017  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #
.
KETUK KETUK KRACKERS
===================== .
.
🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis?
🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan?
🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan?
🔸 Takde idea nak bagi buah tangan?

Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan.

Untuk pesanan: +6012-4717 414

#KKAF2017 #teamMS #teamMesraSelalu
#KetukKetukAidilfitri #KetukKetukKrackers
#PremiumCookies #ButterCookies #kerepekbanting #krapkrupkrap
#SubAgentsWanted #SubagenDiperlukan #TanpaModal #ModalRendah
#KuihrayaSedap #Kuihraya #BazarPaknil #KuihTradisional #kutukuihraya
#gemagegarvaganza #mentormilenia2017 #klia #bandarenstek #nilai #seremban #kotaseriemas #s2 #
. KETUK KETUK KRACKERS ===================== . . 🔸 Rasa nak mengunyah kat ofis? 🔸 Nak tengok tv sambil nak kunyah makanan ringan? 🔸 Bosan menunggu anak habis latihan sukan? 🔸 Takde idea nak bagi buah tangan? Semoga infografik ini membantu anda membuat pilihan. Untuk pesanan: +6012-4717 414 #KKAF2017  #teamMS  #teamMesraSelalu  #KetukKetukAidilfitri  #KetukKetukKrackers  #PremiumCookies  #ButterCookies  #kerepekbanting  #krapkrupkrap  #SubAgentsWanted  #SubagenDiperlukan  #TanpaModal  #ModalRendah  #KuihrayaSedap  #Kuihraya  #BazarPaknil  #KuihTradisional  #kutukuihraya  #gemagegarvaganza  #mentormilenia2017  #klia  #bandarenstek  #nilai  #seremban  #kotaseriemas  #s2  #
.
Program Senyuman Lebaran
------------------------------------------ .
.
Program ini terbuka kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menyertai.

Dana program khas ini akan disalurkan kepada Rumah Anak Yatim & Rumah Kebajikan Masyarakat. .
.
Objektif:
- Dapat berkongsi kegembiraan di pagi Syawal.
- Dapat menyumbang saham akhirat.

Semoga Allah melihat amalan kita dan diampunkan dosa dan dinaikkan darjat kita semua.

Hubungi kami di 019-3337799 sekiranya anda inginkan maklumat lanjut.

#KKAF2017
#SenyumanLebaran

#KKAF2017 #KetukKetukAidilfitri  #PremiumCookies #StokisKKAF #kerepekbanting
#teamMS #ButterCookies #klia #bandarenstek #klangvalley #melaka #jangkocik #klcc #kotaseriemas #sendayan #seremban #nilai #doorgiftkahwin #kuihraya #kuihrayasedap #anchorbutter #cookies #biskutraya #hamperaidilfitri #bazarpaknil #sayajual #aurainstabatch6 #aurainsta #diabidadariku
. Program Senyuman Lebaran ------------------------------------------ . . Program ini terbuka kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menyertai. Dana program khas ini akan disalurkan kepada Rumah Anak Yatim & Rumah Kebajikan Masyarakat. . . Objektif: - Dapat berkongsi kegembiraan di pagi Syawal. - Dapat menyumbang saham akhirat. Semoga Allah melihat amalan kita dan diampunkan dosa dan dinaikkan darjat kita semua. Hubungi kami di 019-3337799 sekiranya anda inginkan maklumat lanjut. #KKAF2017  #SenyumanLebaran  #KKAF2017  #KetukKetukAidilfitri  #PremiumCookies  #StokisKKAF  #kerepekbanting  #teamMS  #ButterCookies  #klia  #bandarenstek  #klangvalley  #melaka  #jangkocik  #klcc  #kotaseriemas  #sendayan  #seremban  #nilai  #doorgiftkahwin  #kuihraya  #kuihrayasedap  #anchorbutter  #cookies  #biskutraya  #hamperaidilfitri  #bazarpaknil  #sayajual  #aurainstabatch6  #aurainsta  #diabidadariku