an online Instagram web viewer

#ketukketukramadhan medias

Photos

Hai orang Sungai Besar, Sekinchan & Sabak Bernam 🙋

Menu santai hari minggu dah landing chuolsss makesure sediakan tempahan disisi plishhh 😉 
OPEN ORDER SABTU 18/11/17

1. BIHUN SOTO BEBOLA AYAM 🍜
2. BREAD ROLLS CHEESE🍕
3. CHEEZY CHICKEN MUSHROOM POPIA🍣
4. CENDAWAN GORENG BEREMPAH CHEESE 🍝
5. CHEEZY TUNA MINI QUICHE🍡
6. TEH AIS DURHAKA 🍷

Delivery Cover area Pekan Sungai Besar dan sekitarnya (Lain cas bergantung pada kawasan anda) 😘 
Nak order nak rasa meh lekaih wasap cikpeyja nahh sebelum kuota penuh 😃

Whatsapp ⤵⤵⤵⤵⤵⤵ >>www.wasap.my/601116473002
>>www.wasap.my/601116473002
>>www.wasap.my/601116473002

#danishakitchendelivery
Hai orang Sungai Besar, Sekinchan & Sabak Bernam 🙋 Menu santai hari minggu dah landing chuolsss makesure sediakan tempahan disisi plishhh 😉 OPEN ORDER SABTU 18/11/17 1. BIHUN SOTO BEBOLA AYAM 🍜 2. BREAD ROLLS CHEESE🍕 3. CHEEZY CHICKEN MUSHROOM POPIA🍣 4. CENDAWAN GORENG BEREMPAH CHEESE 🍝 5. CHEEZY TUNA MINI QUICHE🍡 6. TEH AIS DURHAKA 🍷 Delivery Cover area Pekan Sungai Besar dan sekitarnya (Lain cas bergantung pada kawasan anda) 😘 Nak order nak rasa meh lekaih wasap cikpeyja nahh sebelum kuota penuh 😃 Whatsapp ⤵⤵⤵⤵⤵⤵ >>www.wasap.my/601116473002 >>www.wasap.my/601116473002 >>www.wasap.my/601116473002 #danishakitchendelivery 
Hai Orang Sungai Besar, Sekinchan dan Tanjung Karang 🙋 
Berita baik untuk orang Tanjung Karang disebabkan ada permintaan dari orang Tanjung Karang maka kami open order special untuk uolsss. Jom tengok menu hot item dibawah 👇👇😀 OPEN ORDER AHAD 12/11/17

1. MEE HAILAM SPECIAL 🍜
2. CHEEZY CHICKEN MUSHROOM POPIA 🍣
3. CHEEZY TUNA MINI QUICHE 🍢
4. BEEF BOLOGNESE SAMOSA 🍕
5. TEH AIS DERHAKA 🍹

P/s: Delivery cover area Pekan Sungai Besar & sekitarnya (Lain cas bergantung pada kawasan anda) 😘 
Nak order nak rasa meh lekaihhh whatsapp no dibawah selajusss yang mungkin sebelum kuota penuh chuolss😀 ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002

#danishakitchendelivery
Hai Orang Sungai Besar, Sekinchan dan Tanjung Karang 🙋 Berita baik untuk orang Tanjung Karang disebabkan ada permintaan dari orang Tanjung Karang maka kami open order special untuk uolsss. Jom tengok menu hot item dibawah 👇👇😀 OPEN ORDER AHAD 12/11/17 1. MEE HAILAM SPECIAL 🍜 2. CHEEZY CHICKEN MUSHROOM POPIA 🍣 3. CHEEZY TUNA MINI QUICHE 🍢 4. BEEF BOLOGNESE SAMOSA 🍕 5. TEH AIS DERHAKA 🍹 P/s: Delivery cover area Pekan Sungai Besar & sekitarnya (Lain cas bergantung pada kawasan anda) 😘 Nak order nak rasa meh lekaihhh whatsapp no dibawah selajusss yang mungkin sebelum kuota penuh chuolss😀 ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 #danishakitchendelivery 
Patutnya, aku tukar paper TT jadi makanan..haha
Teknologi transfer makanan apa macam?

#datoserivida #videoviral #ketukketukramadhan #tv9 #nasilemakkopio #nakhashtagsemua
Tak tahu nak makan apa? Takde masa nak keluar waktu lunch? Tak sempat nak masak sebab terkejar-kejar nak ambik anak sekolah? Kesuntukan masa akibat tuntutan kerja? Mari kami sediakan dan kami hantar kepada anda 🚗🚗 OPEN ORDER RABU 8/11/17

1. BIHUN TOMYAM KAW 🍜
2. ROTI JOHN CHEESE 🍕 🚗 Delivery Sungai Besar dan sekitarnya.

Whatsapp link dibawah untuk order 👇👇👇 Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002

#danishakitchendelivery
Tak tahu nak makan apa? Takde masa nak keluar waktu lunch? Tak sempat nak masak sebab terkejar-kejar nak ambik anak sekolah? Kesuntukan masa akibat tuntutan kerja? Mari kami sediakan dan kami hantar kepada anda 🚗🚗 OPEN ORDER RABU 8/11/17 1. BIHUN TOMYAM KAW 🍜 2. ROTI JOHN CHEESE 🍕 🚗 Delivery Sungai Besar dan sekitarnya. Whatsapp link dibawah untuk order 👇👇👇 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 #danishakitchendelivery 
Hai selamat Petang korangg...
Okey cuti2 ni maka jadilah....
Chiken scrambled 😅😉😘....
@faridnayan_official Bukan setakat nyanyi ja tau....masak pun okey-okey lah hehehe ...😅 kot sis @sheilarusly_jspictures Nak jemput ke ketuk2 Ramadhan...
Ha buat korang yang
Nk resepi DM mai okey...
#ketukketukramadhan 😅
#faridnayan #deraiancinta 
#cheqmasakmacammakcheq
#malaysia #hotfm #erafm #sinarfm #rtm #suriafm #manisfm #thrgegar #bestfm
Hai Orang Sungai Besar & Sekinchan🙋

Alhamdulillah untuk harini kebanyakan yg order adalah regular cust kami. Terima kasih semua. Kepada yg nak rasa jangan lepaskan peluang esok kita open order lagi menu yg hot item inshaallah rasa sekali nak lagi 😘

OPEN ORDER AHAD 5/11/17 
1. BIHUN SUP SIAM🍜
2. CHEEZY CHICKEN MUSHROOM POPIA🍡
3. ROTI JOHN CHEESE 🍕
4. CHEEZY TUNA MINI QUICHE 🍣
5. TEH AIS DERHAKA 🍷 🚗 Delivery Sungai Besar- Sekinchan (Cas delivery bergantung pada kawasan anda)

Cepattt Cepattt!!! Whatsapp nombor dibawah 👇👇👇 Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002

#danishakitchen
Hai Orang Sungai Besar & Sekinchan🙋 Alhamdulillah untuk harini kebanyakan yg order adalah regular cust kami. Terima kasih semua. Kepada yg nak rasa jangan lepaskan peluang esok kita open order lagi menu yg hot item inshaallah rasa sekali nak lagi 😘 OPEN ORDER AHAD 5/11/17 1. BIHUN SUP SIAM🍜 2. CHEEZY CHICKEN MUSHROOM POPIA🍡 3. ROTI JOHN CHEESE 🍕 4. CHEEZY TUNA MINI QUICHE 🍣 5. TEH AIS DERHAKA 🍷 🚗 Delivery Sungai Besar- Sekinchan (Cas delivery bergantung pada kawasan anda) Cepattt Cepattt!!! Whatsapp nombor dibawah 👇👇👇 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 #danishakitchen 
Hai orang Sungai Besar-Sekinchan & Sabak Bernam 🙋

Malas nak keluar? Tak tahu nak makan apa dihujung minggu bersama keluarga? Menu santai hari minggu menerjah anda lagi. 😃

Beri kami masa 20minit untuk hidangkan diatas meja anda tanpa perlu anda bersusah payah keluar dan dapat meluangkan masa bersama yg tersayang dirumah. 😍

OPEN ORDER SABTU (4/11/17)

1. MEE KARI MABELESS 🍝
2. CHEEZY TUNA MINI QUICHE 🍡
3. ROTI JOHN CHEESE 🍕
4. CHEEZY CHICKEN MUSHROOM POPIA 🍣
5. BEEF BOLOGNESE SAMOSA 🍥
6. TEH AIS DERHAKA 🍷

Inshaallah dengan kualiti terbaik harga mampu milik. Penghantaran kami sediakan cuma anda perlu whatsapp number ni selajussss mungkin 👇

Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002 🚗Delivery Sungai Besar-Sabak Bernam -Sekinchan. (Free delivery Pekan Sungai Besar &Sekitarnya. Cas lain bergantung pada kawasan anda 😘) #danishakitchen
Hai orang Sungai Besar-Sekinchan & Sabak Bernam 🙋 Malas nak keluar? Tak tahu nak makan apa dihujung minggu bersama keluarga? Menu santai hari minggu menerjah anda lagi. 😃 Beri kami masa 20minit untuk hidangkan diatas meja anda tanpa perlu anda bersusah payah keluar dan dapat meluangkan masa bersama yg tersayang dirumah. 😍 OPEN ORDER SABTU (4/11/17) 1. MEE KARI MABELESS 🍝 2. CHEEZY TUNA MINI QUICHE 🍡 3. ROTI JOHN CHEESE 🍕 4. CHEEZY CHICKEN MUSHROOM POPIA 🍣 5. BEEF BOLOGNESE SAMOSA 🍥 6. TEH AIS DERHAKA 🍷 Inshaallah dengan kualiti terbaik harga mampu milik. Penghantaran kami sediakan cuma anda perlu whatsapp number ni selajussss mungkin 👇 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 🚗Delivery Sungai Besar-Sabak Bernam -Sekinchan. (Free delivery Pekan Sungai Besar &Sekitarnya. Cas lain bergantung pada kawasan anda 😘) #danishakitchen 
We bet almost everyone like to eat Nasi Ayam Penyet. Ayam penyet is an Indonesian food which more precisely East Javanese cuisine. .
/
This menu is served with fried chicken dish consisting of fried chicken that is smashed with the pestle against mortar to make it softer, served with sambal, slices of cucumbers, fried tofu and tempeh. .
/
If you are Nasi Ayam Penyet's fan, please come to our booth tomorrow and enjoy our special Nasi Ayam Penyet with sambal terasi confirm berpeluh. You won't regret! 🙌🏻
/
Op hour : 8AM-11PM (CLOSED ON FRIDAY)
WAZE for location: Experiment Kitchen
For booking : Whatsapp/call 0196066692
FB/IG : @experimentkitchen
/
🍃Have a break have eat everyday🍃
#experimentkitchen #iftar #iftarramadhan #buffetramadhan #tempatberbukapuasa #cengkerangout #westernfood #nasiayampenyet #nasiayam #chickenchop #chickengrill #jalanjalancarimakan #makansedap #menubajet #ketukketukramadhan #selerabajet #balakong #cheras #kajang #bandartunrazak #bandartunhusseinonn #kualalumpur #selangor #menusedap #cafemurah
We bet almost everyone like to eat Nasi Ayam Penyet. Ayam penyet is an Indonesian food which more precisely East Javanese cuisine. . / This menu is served with fried chicken dish consisting of fried chicken that is smashed with the pestle against mortar to make it softer, served with sambal, slices of cucumbers, fried tofu and tempeh. . / If you are Nasi Ayam Penyet's fan, please come to our booth tomorrow and enjoy our special Nasi Ayam Penyet with sambal terasi confirm berpeluh. You won't regret! 🙌🏻 / Op hour : 8AM-11PM (CLOSED ON FRIDAY) WAZE for location: Experiment Kitchen For booking : Whatsapp/call 0196066692 FB/IG : @experimentkitchen / 🍃Have a break have eat everyday🍃 #experimentkitchen  #iftar  #iftarramadhan  #buffetramadhan  #tempatberbukapuasa  #cengkerangout  #westernfood  #nasiayampenyet  #nasiayam  #chickenchop  #chickengrill  #jalanjalancarimakan  #makansedap  #menubajet  #ketukketukramadhan  #selerabajet  #balakong  #cheras  #kajang  #bandartunrazak  #bandartunhusseinonn  #kualalumpur  #selangor  #menusedap  #cafemurah 
Hai chuolsss esok kita ade menu petai lagi 😍

OPEN ORDER JUMAAT 3/11/17

1. NASI PUTIH+DAGING MASAK LEMAK PETAI+KANGKUNG TUMIS BELACAN 🍝 🚗 Delivery Sungai Besar dan sekitarnya 
Whatsapp👇👇👇
Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002

#danishakitchen
Hai chuolsss esok kita ade menu petai lagi 😍 OPEN ORDER JUMAAT 3/11/17 1. NASI PUTIH+DAGING MASAK LEMAK PETAI+KANGKUNG TUMIS BELACAN 🍝 🚗 Delivery Sungai Besar dan sekitarnya Whatsapp👇👇👇 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 #danishakitchen 
Hai uols esok 2/11/17 KHAMIS kita ada menu BIHUN SUP UTARA TERLAJAK LARIS. Takde masa nak keluar waktu lunch? Nak tukar selera dari makan nasi? Nak cuba nak rasa meh whatsapp no dibawah tekan link 👇👇👇 Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002 🚗Delivery Sungai Besar & Sekitarnya

#danishakitchen
Hai uols esok 2/11/17 KHAMIS kita ada menu BIHUN SUP UTARA TERLAJAK LARIS. Takde masa nak keluar waktu lunch? Nak tukar selera dari makan nasi? Nak cuba nak rasa meh whatsapp no dibawah tekan link 👇👇👇 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 🚗Delivery Sungai Besar & Sekitarnya #danishakitchen 
boleh dibawa ketengah.. #voila
boleh dibawa ketengah.. #voila 
Terus beli..Xlarat nk salin resepi..tulisan mcm cakar ayam..hahaha.. Resepi Ketuk2 Ramadhan...alhamdulilah! 
#sheilarusly #ketukketukramadhan #resepimudah #rujukan
Dinner bihun tomyam kegemaran epul katanya. Serius tak tau nak masak apa dowhh malam ni.. main campak ja jadi jugak bihun tomyam ala-ala mak enon. #NothingCaption #brokenEnglish #RinduAbgKami #NtahSedapKeIdok #NakCubaLaNiii #KetukKetukRamadhan #NakKenaKetukKe #EsokSekolah #NakTidoDah #OrgBujangMasak #DapurBujang #MasterChef #muahciked😘 #ResepiSendiri #AirTanganSendiri #NukilanKu #LamaTakMakanSayur #TitianCinta #KarokDulu
Hai kami bersiaran kembali setelah bercuti 🙋

Tak tahu nak makan apa? Takde masa nak keluar waktu lunch? Tak sempat nak masak sebab terkejar-kejar nak ambik anak sekolah? Kesuntukan masa akibat tuntutan kerja? Mari kami sediakan dan kami hantar kepada anda 🚗🚗 OPEN ORDER SELASA 31/10/17

1. NASI AYAM CHICKEN CHOP +BLACKPAPER SOS 🚗 Delivery Sungai Besar dan sekitarnya.

Whatsapp link dibawah untuk order 👇👇👇 Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002

#danishakitchen
#nasiayam
Hai kami bersiaran kembali setelah bercuti 🙋 Tak tahu nak makan apa? Takde masa nak keluar waktu lunch? Tak sempat nak masak sebab terkejar-kejar nak ambik anak sekolah? Kesuntukan masa akibat tuntutan kerja? Mari kami sediakan dan kami hantar kepada anda 🚗🚗 OPEN ORDER SELASA 31/10/17 1. NASI AYAM CHICKEN CHOP +BLACKPAPER SOS 🚗 Delivery Sungai Besar dan sekitarnya. Whatsapp link dibawah untuk order 👇👇👇 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 #danishakitchen  #nasiayam 
Hai orang Sungai Besar, Sekinchan & Sabak Bernam 🙋

Malas nak keluar? Tak tahu nak makan apa dihujung minggu bersama keluarga? Menu santai hari minggu menerjah anda lagi. 😃

Beri kami masa 20minit untuk hidangkan diatas meja anda tanpa perlu anda bersusah payah keluar dan dapat meluangkan masa bersama yg tersayang dirumah. 😍

Inshaallah dengan kualiti terbaik harga mampu milik. Penghantaran kami sediakan cuma anda perlu whatsapp number ni selajussss mungkin 👇

Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002
Www.wasap.my/601116473002 🚗Delivery Sungai Besar-Sabak Bernam -Sekinchan. 
#danishakitchen
Hai orang Sungai Besar, Sekinchan & Sabak Bernam 🙋 Malas nak keluar? Tak tahu nak makan apa dihujung minggu bersama keluarga? Menu santai hari minggu menerjah anda lagi. 😃 Beri kami masa 20minit untuk hidangkan diatas meja anda tanpa perlu anda bersusah payah keluar dan dapat meluangkan masa bersama yg tersayang dirumah. 😍 Inshaallah dengan kualiti terbaik harga mampu milik. Penghantaran kami sediakan cuma anda perlu whatsapp number ni selajussss mungkin 👇 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 Www.wasap.my/601116473002 🚗Delivery Sungai Besar-Sabak Bernam -Sekinchan. #danishakitchen 
Hai orang Sungai Besar, Sabak Bernam & Sekinchan 🙋

Meriah tak menu minggu ni? Tak tahu nak makan ape dihari minggu sesantai dengan keluarga  kat rumah pun boleh makan sesedap dengan harga yg murah lagi jimat masa jimat belanja ❤😃 🚗Delivery Sungai Besar-Sekinchan -Sabak Bernam

#danishakitchen 
#sungaibesar
#sekinchan
#sabakbernam
#fooddelivery
Hai orang Sungai Besar, Sabak Bernam & Sekinchan 🙋 Meriah tak menu minggu ni? Tak tahu nak makan ape dihari minggu sesantai dengan keluarga kat rumah pun boleh makan sesedap dengan harga yg murah lagi jimat masa jimat belanja ❤😃 🚗Delivery Sungai Besar-Sekinchan -Sabak Bernam #danishakitchen  #sungaibesar  #sekinchan  #sabakbernam  #fooddelivery 
3 golongan utama yang menyertai bisnes topup✔

1. Agent topup biasa, hanya guna sendiri dan jual topup (jana 1 pendapatan

2. Agent yang suka join cari agent lain(rakan niaga)..topup sndiri pun belum dah dftr org dh (jana 2 pendapatan)

3. Agent yg jual topup + cari rakan niaga (Jana 3 pendapatan)

Semuanya terpulang pada anda.. (T&S)! PROMOSI masih berjalan yaa. Cepat sebelum tawaran ditutup🔊
whatpp terus 0178257565 untuk pencerahan lanjut =]
.
#benzmobileagenttopup #instalikes #instadailyy #benzmobile #agenttopupneeded #wantedagenttopup #like4like #promosionlineshop #murahmurah #studentnurse #students #pelajarcemerlang #komisyentinggi #untungberganda #nourainbeautycare #ketukketukramadhan #rayahajisale #topupjimatgst #topupmurah #diskaunhebat #salesalesale #borongmurah #instalife_shot #NEzmyzaii8257565
3 golongan utama yang menyertai bisnes topup✔ 1. Agent topup biasa, hanya guna sendiri dan jual topup (jana 1 pendapatan 2. Agent yang suka join cari agent lain(rakan niaga)..topup sndiri pun belum dah dftr org dh (jana 2 pendapatan) 3. Agent yg jual topup + cari rakan niaga (Jana 3 pendapatan) Semuanya terpulang pada anda.. (T&S)! PROMOSI masih berjalan yaa. Cepat sebelum tawaran ditutup🔊 whatpp terus 0178257565 untuk pencerahan lanjut =] . #benzmobileagenttopup  #instalikes  #instadailyy  #benzmobile  #agenttopupneeded  #wantedagenttopup  #like4like  #promosionlineshop  #murahmurah  #studentnurse  #students  #pelajarcemerlang  #komisyentinggi  #untungberganda  #nourainbeautycare  #ketukketukramadhan  #rayahajisale  #topupjimatgst  #topupmurah  #diskaunhebat  #salesalesale  #borongmurah  #instalife_shot  #NEzmyzaii8257565 
Nak lagi resepi? Follow je @resepisedap .

NASI LEMAK JAGUNG NOXXA

Bahan-bahan
4 cawan beras basmati (Direndam 20 minit dan tus)
2 tongkol jagung (Dihiris kasar)
1 cawan santan pekat
5 cawan air
2 sudu besar minyak masak
3 helai daun pandan (Disimpul)
1 inci halia (Dihiris halus)
1 sudu besar garam

Cara Membuat
1. Masukkan semua bahan ke dalam periuk dan kacau rata.
2. Tutup periuk dan laraskan tombol ke arah Pressure. Tekan Low Pressure 8 minit dan ON.
3. Apabila periuk berbunyi tit-tit, tekan OFF. Biarkan anggaran 5 minit.
4. Buka tutup periuk dan gemburkan perlahan-lahan.
5. Hidangkan dengan sambal ikan bilis , hirisan timun, telur rebus, dan kacang goreng.

#JemputMakan

Kredit resepi ini kepada hanieliza kamarudin via masak apa hari ni MAHN

#resepinoxxa
#periuknoxxa
#nasilemakjagung
#nasilemak
#koleksiresepionline
#resepiringkas
#masakanmelayu
#nasilemak 
#jjcm
#akuyangmasakkauyangpanas 
#ketukketukramadhan
#jommakan
Nak lagi resepi? Follow je @resepisedap . NASI LEMAK JAGUNG NOXXA Bahan-bahan 4 cawan beras basmati (Direndam 20 minit dan tus) 2 tongkol jagung (Dihiris kasar) 1 cawan santan pekat 5 cawan air 2 sudu besar minyak masak 3 helai daun pandan (Disimpul) 1 inci halia (Dihiris halus) 1 sudu besar garam Cara Membuat 1. Masukkan semua bahan ke dalam periuk dan kacau rata. 2. Tutup periuk dan laraskan tombol ke arah Pressure. Tekan Low Pressure 8 minit dan ON. 3. Apabila periuk berbunyi tit-tit, tekan OFF. Biarkan anggaran 5 minit. 4. Buka tutup periuk dan gemburkan perlahan-lahan. 5. Hidangkan dengan sambal ikan bilis , hirisan timun, telur rebus, dan kacang goreng. #JemputMakan  Kredit resepi ini kepada hanieliza kamarudin via masak apa hari ni MAHN #resepinoxxa  #periuknoxxa  #nasilemakjagung  #nasilemak  #koleksiresepionline  #resepiringkas  #masakanmelayu  #nasilemak  #jjcm  #akuyangmasakkauyangpanas  #ketukketukramadhan  #jommakan 
Hai Orang Sungai Besar dan sekitarnya 🙋❤ Diatas permintaan ramai kita open lagi cheezy chicken mushroom cheese untuk RABU 25/10/17. Meh lekaih sape nak selit order sebelum sold out 😃

CEPATTT!
CEPATTT!
CEPATTT!

MENU SANTAI HARI RABU (25/10/17)

1. TRIFFEL PUDDING 🍭
2. CHEEZY CHICKEN MUSHROOM POPIA HOT ITEM 🎉 🚗Delivery Sungai Besar dan sekitarnya

Whatsapp www.wasap.my/601116473002

#danishakitchen
#ChezzyChickenMushroomPopia
#puddingtriffle
Hai Orang Sungai Besar dan sekitarnya 🙋❤ Diatas permintaan ramai kita open lagi cheezy chicken mushroom cheese untuk RABU 25/10/17. Meh lekaih sape nak selit order sebelum sold out 😃 CEPATTT! CEPATTT! CEPATTT! MENU SANTAI HARI RABU (25/10/17) 1. TRIFFEL PUDDING 🍭 2. CHEEZY CHICKEN MUSHROOM POPIA HOT ITEM 🎉 🚗Delivery Sungai Besar dan sekitarnya Whatsapp www.wasap.my/601116473002 #danishakitchen  #ChezzyChickenMushroomPopia  #puddingtriffle 
Cantik sangat @asyalliee nie !! Kulit yang flawless tanpa cela from @kdoll_beaute . Cerah seawal 7 hari tau ! Pejam celik pejam celik dah flawless giteww. Whatsapp 01136807271 untuk order

#kdoll #kdollmurah #kdollori #kdolloriginal #kdollbeauty #kdollbeautymurah #kdollbeautyhq #kdollbeautyori #kdollbeautyoriginal #kdollbeautyskincare #kdollbeauty_ #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #ketukketukramadhan #asya #skincare #skincaremurah #trustedseller #asyallie
Cantik sangat @asyalliee nie !! Kulit yang flawless tanpa cela from @kdoll_beaute . Cerah seawal 7 hari tau ! Pejam celik pejam celik dah flawless giteww. Whatsapp 01136807271 untuk order #kdoll  #kdollmurah  #kdollori  #kdolloriginal  #kdollbeauty  #kdollbeautymurah  #kdollbeautyhq  #kdollbeautyori  #kdollbeautyoriginal  #kdollbeautyskincare  #kdollbeauty_  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknilmurah  #ketukketukramadhan  #asya  #skincare  #skincaremurah  #trustedseller  #asyallie 
Hai orang Sungai Besar ,Sekinchan & Sabak Bernam🙋

Dah plan kemana ke esok? Nak keluar tapi bajet kurang? Nak lepak2 je kat rumah spend time dengan family? Mari kami sediakan dan kami hantar kepada anda ❤😃 Best ke best angadddd? 😄

Dapatkan dengan kualiti premium dan harga mampu milik 💸

OPEN ORDER ESOK 22/10/17(AHAD)

1. LAKSA MELEKAT 🍜
2. BEEF BOLOGNESE SAMOSA🍥
3. CHEEZY CHICKEN MUSHROOM POPIA🍣
4. TEH AIR DERHAKA a.k.a DHAKA 🍸 🚗 Delivery Sungai Besar-Sekinchan- Sabak Bernam

Untuk order boleh roger2 nombor kat bawah ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ Www.wasap.my/601116473002/nakmenusantai
Www.wasap.my/601116473002/nakmenusantai
Www.wasap.my/601116473002/nakmenusantai

#danishakitchen
Hai orang Sungai Besar ,Sekinchan & Sabak Bernam🙋 Dah plan kemana ke esok? Nak keluar tapi bajet kurang? Nak lepak2 je kat rumah spend time dengan family? Mari kami sediakan dan kami hantar kepada anda ❤😃 Best ke best angadddd? 😄 Dapatkan dengan kualiti premium dan harga mampu milik 💸 OPEN ORDER ESOK 22/10/17(AHAD) 1. LAKSA MELEKAT 🍜 2. BEEF BOLOGNESE SAMOSA🍥 3. CHEEZY CHICKEN MUSHROOM POPIA🍣 4. TEH AIR DERHAKA a.k.a DHAKA 🍸 🚗 Delivery Sungai Besar-Sekinchan- Sabak Bernam Untuk order boleh roger2 nombor kat bawah ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ Www.wasap.my/601116473002/nakmenusantai Www.wasap.my/601116473002/nakmenusantai Www.wasap.my/601116473002/nakmenusantai #danishakitchen 
Hai orang Sungai Besar ,Sekinchan dan Sabak Bernam 🙋

Nak makan? Tapi malas keluar berpanas-panaskan? Dikala petang tak tahu nak makan menu apa? 
Dapatkan menu kami dengan kualiti premium dan harga mampu milik. Penghantaran kami sediakan sehingga kedepan pintu umah anda 😀

Untuk order boleh whatsapp nombor dibawah ⬇⬇⬇⬇⬇⬇ Www.wasap.my/601116473002/nakmenusantai
Hai orang Sungai Besar ,Sekinchan dan Sabak Bernam 🙋 Nak makan? Tapi malas keluar berpanas-panaskan? Dikala petang tak tahu nak makan menu apa? Dapatkan menu kami dengan kualiti premium dan harga mampu milik. Penghantaran kami sediakan sehingga kedepan pintu umah anda 😀 Untuk order boleh whatsapp nombor dibawah ⬇⬇⬇⬇⬇⬇ Www.wasap.my/601116473002/nakmenusantai
❤️ALL UNDER ONE ROOF❤️
We are open as usual till 11pm! Gather your fam and friends and lets have dinner together today. Book your space by call/whatsapp 0196066692 and we are ready to serve you guys 🥗
/
Op hour : 7.30AM-11PM (MON-SAT)
CLOSED ON SUNDAY
WAZE for location: Experiment Kitchen
For booking : Whatsapp/call 0196066692
FB/IG : @experimentkitchen
/
🍃Have a break have eat everyday🍃
#experimentkitchen #iftar #iftarramadhan #buffetramadhan #tempatberbukapuasa #cengkerangout #westernfood #nasiayampenyet #nasiayam #chickenchop #chickengrill #jalanjalancarimakan #makansedap #menubajet #ketukketukramadhan #selerabajet #balakong #cheras #kajang #bandartunrazak #bandartunhusseinonn #kualalumpur #selangor #menusedap #cafemurah
❤️ALL UNDER ONE ROOF❤️ We are open as usual till 11pm! Gather your fam and friends and lets have dinner together today. Book your space by call/whatsapp 0196066692 and we are ready to serve you guys 🥗 / Op hour : 7.30AM-11PM (MON-SAT) CLOSED ON SUNDAY WAZE for location: Experiment Kitchen For booking : Whatsapp/call 0196066692 FB/IG : @experimentkitchen / 🍃Have a break have eat everyday🍃 #experimentkitchen  #iftar  #iftarramadhan  #buffetramadhan  #tempatberbukapuasa  #cengkerangout  #westernfood  #nasiayampenyet  #nasiayam  #chickenchop  #chickengrill  #jalanjalancarimakan  #makansedap  #menubajet  #ketukketukramadhan  #selerabajet  #balakong  #cheras  #kajang  #bandartunrazak  #bandartunhusseinonn  #kualalumpur  #selangor  #menusedap  #cafemurah 
❤️ALL UNDER ONE ROOF❤️
We are open as usual till 11pm! Gather your fam and friends and lets have dinner together today. Book your space by call/whatsapp 0196066692 and we are ready to serve you guys 🥗
/
Op hour : 7.30AM-11PM (MON-SAT)
CLOSED ON SUNDAY
WAZE for location: Experiment Kitchen
For booking : Whatsapp/call 0196066692
FB/IG : @experimentkitchen
/
🍃Have a break have eat everyday🍃
#experimentkitchen #iftar #iftarramadhan #buffetramadhan #tempatberbukapuasa #cengkerangout #westernfood #nasiayampenyet #nasiayam #chickenchop #chickengrill #jalanjalancarimakan #makansedap #menubajet #ketukketukramadhan #selerabajet #balakong #cheras #kajang #bandartunrazak #bandartunhusseinonn #kualalumpur #selangor #menusedap #cafemurah
❤️ALL UNDER ONE ROOF❤️ We are open as usual till 11pm! Gather your fam and friends and lets have dinner together today. Book your space by call/whatsapp 0196066692 and we are ready to serve you guys 🥗 / Op hour : 7.30AM-11PM (MON-SAT) CLOSED ON SUNDAY WAZE for location: Experiment Kitchen For booking : Whatsapp/call 0196066692 FB/IG : @experimentkitchen / 🍃Have a break have eat everyday🍃 #experimentkitchen  #iftar  #iftarramadhan  #buffetramadhan  #tempatberbukapuasa  #cengkerangout  #westernfood  #nasiayampenyet  #nasiayam  #chickenchop  #chickengrill  #jalanjalancarimakan  #makansedap  #menubajet  #ketukketukramadhan  #selerabajet  #balakong  #cheras  #kajang  #bandartunrazak  #bandartunhusseinonn  #kualalumpur  #selangor  #menusedap  #cafemurah 
Periuk Casserol Set 3 pcs

Mini Cookware 
Kuantiti 3pcs
Material enamel + kaca
Saiz 12-16cm

HARGA: Rm85sm Rm95ss

#kitchenware #setperiuk #periukcasserol #jjcm #dapur #periuk #ketukketukramadhan #resepi
Cuti-cuti deepavalli kita msk special skit dr hari biasa...😂😂😂
#bolehlahmakananakberanak
#masakcampakcampak
#ketukketukramadhan
Malam ni dinner yg bertemakan, Apa itu kalori?🍴This is Mac & Cheese melayu, recipe by my ibu 😘 Sharing is caring khennn 🤗
.
.
Mula2 letak butter 
Masukkan sebiji bawang holland cincang dadu
Bila dah layu, masukkan ayam yg dah digaul dgn garam & black pepper
Masukkan sayur kegemaran anda & sebijik chicken stock maggi
Then satu cawan kecik susu full cream, sekotak kecik cooking cream, then season with salt & pepper
Sprinkle some oregano & italian herbs
Masukkan bancuhan tepung gandum+air sikit2 sambil kacau, sampai pekat
Masukkan macaroni yg dah dimasak terlebih dahulu, then masuk hirisan daun bawang
The best part, masukkan cheeseeeee, whatever kind you want, how awful lot you want!
Serve with cili padi 🌶, just because. 💁🏻 Om nom nom! #akuyangmasakkauyanglapar #ketukketukramadhan
Malam ni dinner yg bertemakan, Apa itu kalori?🍴This is Mac & Cheese melayu, recipe by my ibu 😘 Sharing is caring khennn 🤗 . . Mula2 letak butter Masukkan sebiji bawang holland cincang dadu Bila dah layu, masukkan ayam yg dah digaul dgn garam & black pepper Masukkan sayur kegemaran anda & sebijik chicken stock maggi Then satu cawan kecik susu full cream, sekotak kecik cooking cream, then season with salt & pepper Sprinkle some oregano & italian herbs Masukkan bancuhan tepung gandum+air sikit2 sambil kacau, sampai pekat Masukkan macaroni yg dah dimasak terlebih dahulu, then masuk hirisan daun bawang The best part, masukkan cheeseeeee, whatever kind you want, how awful lot you want! Serve with cili padi 🌶, just because. 💁🏻 Om nom nom! #akuyangmasakkauyanglapar  #ketukketukramadhan 
Hai orang Sungai Besar dan Sekinchan 🎊

Esok kita kembali bersiaran seperti biasa. Bosan setiap hari makan nasi? Nak tukar selera sekali sekala? Takde masa nak keluar waktu rehat? Tak tahu nak makan apa? Masa suntuk akibat tuntutan kerja? Mari kami sajikan dan kami hantar kepada anda. ❤

OPEN ORDER SELASA(17/10/17)

1. CHEZZY CHICKEN MUSHROOM POPIA 🎉
2. BIHUN SUP UTARA KAWWW 🎉 🚗 DELIVERY TIME 12.30PM -1.30PM 
SUNGAI BESAR DAN SEKITARNYA. 
#danishakitchen
Hai orang Sungai Besar dan Sekinchan 🎊 Esok kita kembali bersiaran seperti biasa. Bosan setiap hari makan nasi? Nak tukar selera sekali sekala? Takde masa nak keluar waktu rehat? Tak tahu nak makan apa? Masa suntuk akibat tuntutan kerja? Mari kami sajikan dan kami hantar kepada anda. ❤ OPEN ORDER SELASA(17/10/17) 1. CHEZZY CHICKEN MUSHROOM POPIA 🎉 2. BIHUN SUP UTARA KAWWW 🎉 🚗 DELIVERY TIME 12.30PM -1.30PM SUNGAI BESAR DAN SEKITARNYA. #danishakitchen 
Maggi noodles being elevated. Tq @nomeyme sebab bawak jauh dari negara Thai. Sarapan yang ohsem!
#maggi #maggisiam #foodporn #yummy #delicious #ketukketukramadhan
MAXXSLIM SLIM BOOSTER 
NEW PACKING & NEW FORMULA !! KEISTIMEWAAN MAXXSLIM 7 BOOSTER
✔1 botol mengandungi 30 biji kapsul
✔Dalam bentuk kapsul yg mudah ditelan dan tiada bau
✔Formula herba semulajadi yang berkualiti tinggi dan selamat
✔Boleh ambil seawal umur 15 tahun dan keatas
✔Tiada side effect sebab 100% bahan semulajadi dari buah dan herba terpilih
✔Boleh berhenti bila dah dapat berat badan yang ideal
✔Tiada pantang larang pemakanan
✔Tak perlu bersenam tetapi kalau bersenam adalah bonus untuk anda
✔Kerap membuang air kecil pada permulaan untuk detox
✔Jarakkan 1-2 jam jika mahu mengambil supliment yang lain
✔Ibu mengandung dilarang ambil
✔Ibu menyusu boleh ambil maxxslim sebaiknya selepas 60 hari
✔Pesakit darah tinggi, jantung, diabetis, tyriod, boleh ambil Maxxslim

BAHAN KANDUNGAN MAXXSLIM 7  BOOSTER : 💙Extract Green Apple 💙Extract Lemon 💙Extract Ginger 💙Extract Garcinia Cambogia

CARA PENGAMBILAN MAXXSLIM
✔ 1 Biji Sahaja Sehari
✔ Ambil semasa perut kosong, 30 minit sebelum makan berat waktu pagi atau sebelum tidur atau 2 jam selepas makan malam
✔ Jika Gastrik sila ambil 2 jam selepas sarapan. Minum 1/2 cawan air suam kosong + sarapan terlebih dahulu, baru makan maxxslim booster
✔ Jarakkan masa pengambilan jika ambil ubat doktor atau jamu
✔ Kerapkan minum air suam kosong untuk proses penyingkiran toksin dan penghadaman yg baik
✔ Boleh amalkan air detox lemon 1 @ 1.5 liter
✔ Elakkan minuman/makanan yg manis, berkafein

Pil kurus paling pantas untuk membakar semua lemak degil di perut , paha, lengan & pinggul korang

#maxslim #slimbooster #maxslimbooster #slimmingproduct #malaysianproduct #maxslimmurah #maxslimboostermurah #slimerecipe #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #weightlosssupliment #dms360 #satinskinz #candyboriginal #narslipstick #makeupmurah #heroseorangcinderella #naelofarhijab #sitinurhaliza #khaibahar #ketukketukramadhan
MAXXSLIM SLIM BOOSTER NEW PACKING & NEW FORMULA !! KEISTIMEWAAN MAXXSLIM 7 BOOSTER ✔1 botol mengandungi 30 biji kapsul ✔Dalam bentuk kapsul yg mudah ditelan dan tiada bau ✔Formula herba semulajadi yang berkualiti tinggi dan selamat ✔Boleh ambil seawal umur 15 tahun dan keatas ✔Tiada side effect sebab 100% bahan semulajadi dari buah dan herba terpilih ✔Boleh berhenti bila dah dapat berat badan yang ideal ✔Tiada pantang larang pemakanan ✔Tak perlu bersenam tetapi kalau bersenam adalah bonus untuk anda ✔Kerap membuang air kecil pada permulaan untuk detox ✔Jarakkan 1-2 jam jika mahu mengambil supliment yang lain ✔Ibu mengandung dilarang ambil ✔Ibu menyusu boleh ambil maxxslim sebaiknya selepas 60 hari ✔Pesakit darah tinggi, jantung, diabetis, tyriod, boleh ambil Maxxslim BAHAN KANDUNGAN MAXXSLIM 7 BOOSTER : 💙Extract Green Apple 💙Extract Lemon 💙Extract Ginger 💙Extract Garcinia Cambogia CARA PENGAMBILAN MAXXSLIM ✔ 1 Biji Sahaja Sehari ✔ Ambil semasa perut kosong, 30 minit sebelum makan berat waktu pagi atau sebelum tidur atau 2 jam selepas makan malam ✔ Jika Gastrik sila ambil 2 jam selepas sarapan. Minum 1/2 cawan air suam kosong + sarapan terlebih dahulu, baru makan maxxslim booster ✔ Jarakkan masa pengambilan jika ambil ubat doktor atau jamu ✔ Kerapkan minum air suam kosong untuk proses penyingkiran toksin dan penghadaman yg baik ✔ Boleh amalkan air detox lemon 1 @ 1.5 liter ✔ Elakkan minuman/makanan yg manis, berkafein Pil kurus paling pantas untuk membakar semua lemak degil di perut , paha, lengan & pinggul korang #maxslim  #slimbooster  #maxslimbooster  #slimmingproduct  #malaysianproduct  #maxslimmurah  #maxslimboostermurah  #slimerecipe  #ubatkurus  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #weightlosssupliment  #dms360  #satinskinz  #candyboriginal  #narslipstick  #makeupmurah  #heroseorangcinderella  #naelofarhijab  #sitinurhaliza  #khaibahar  #ketukketukramadhan 
Soddaappnyaaaa 😍😍😍😍
.
Korang dah lunch ke
.
.
Jom lerr kita sama2 telan ayaq liur dengan tengok gambo tuu hihii
.
.
#sedap  #makan2 
#makanan #ketam #cicah  #sos 
#sayasukamakan 
#saya #suka #makan 
#ketammasaklemakciliapi 
#crab #mrcrabs 
#thaifood  #malayfood 
#streetfood #favourite 
#kegemaran #alhamdulillah
#alhamdulillahsyukur
#syukurselalu
#trending #viral 
#teringat  #ketukketukramadhan 
#jommakan #lunch #lunchtime
DAPUR GAS 2 TUNGKU + Panggang 1 milux

RM230 SM sahaja

Ukuran dalam gambar ☝️☝️☝️☝️ DM / Whatsapp ⤵⤵⤵
wasap.my/60129031483

#dapurgas2tungku
#dapurgasmurah
#dapurgaspanggang
#sayajualbarangdapur
#sayajualmurah
#trustedseller
#bazarpaknil
#jommasak
#ketukketukramadhan
#kedaionlinemalaysia
#igreviewshop
#igreviewmalaysia
#adawaranti
#masterchef
#pm
#dm
#whatsappje
#murmurje
We are open as usual till 11pm! Gather your fam and friends and lets have dinner together today. Book your space by call/whatsapp 0196066692 and we are ready to serve you guys 🥗
/
Op hour : 7.30AM-11PM (MON-SAT)
CLOSED ON SUNDAY
WAZE for location: Experiment Kitchen
For booking : Whatsapp/call 0196066692
FB/IG : @experimentkitchen
/
🍃Have a break have eat everyday🍃
#experimentkitchen #iftar #iftarramadhan #buffetramadhan #tempatberbukapuasa #cengkerangout #westernfood #nasiayampenyet #nasiayam #chickenchop #chickengrill #jalanjalancarimakan #makansedap #menubajet #ketukketukramadhan #selerabajet #balakong #cheras #kajang #bandartunrazak #bandartunhusseinonn #kualalumpur #selangor #menusedap #cafemurah
We are open as usual till 11pm! Gather your fam and friends and lets have dinner together today. Book your space by call/whatsapp 0196066692 and we are ready to serve you guys 🥗 / Op hour : 7.30AM-11PM (MON-SAT) CLOSED ON SUNDAY WAZE for location: Experiment Kitchen For booking : Whatsapp/call 0196066692 FB/IG : @experimentkitchen / 🍃Have a break have eat everyday🍃 #experimentkitchen  #iftar  #iftarramadhan  #buffetramadhan  #tempatberbukapuasa  #cengkerangout  #westernfood  #nasiayampenyet  #nasiayam  #chickenchop  #chickengrill  #jalanjalancarimakan  #makansedap  #menubajet  #ketukketukramadhan  #selerabajet  #balakong  #cheras  #kajang  #bandartunrazak  #bandartunhusseinonn  #kualalumpur  #selangor  #menusedap  #cafemurah 
DAPUR GAS 3 TUNGKU

RM177 sm
ss add rm35

BRAND : Butterfly

Size : 39 L x 71 W x 9 H (cm) ✅Waranti 6 Bulan
🔴Wayar x disertakan

DM / Whatsapp ⤵⤵⤵
wasap.my/60129031483

#dapurgas3tungku
#dapurgasmurah
#dapurgasbutterfly
#sayajualbarangdapur
#sayajualmurah
#trustedseller
#bazarpaknil
#jommasak
#ketukketukramadhan
#kedaionlinemalaysia
#igreviewshop
#igreviewmalaysia
#adawaranti
#masterchef
#pm
#dm
#whatsappje
#murmurje
Bon bonnnaahhhh🦉 #ketukketukramadhan
Alviero martini bag
Condt 9/10
Original authentic
Strap pun ori am
Berminat dm sy 
@ ws +819028657852
#primaclasse #alvieromartini #original #authentic #petadunia #preloved #bazarkarat #bundles #murah #cantik #ctdk #ppim #lisasurihani #ketukketukramadhan #artismalaysia
Hay chuollssss...
Hari ni open mcm biasa hokeyyyy..
Admin sampai leleh leleh air liur tngok cheese tu meleleh seperti gunung berapi yg sedang meletops...
Hyperbola sangat ayatkan...
😅😅
Tkpe...korang pon mesti ngences kan.? Kan kan kan...!
Hihihi..
Meh datang kedai pm location meh.. Whatsapp 011-11434669 
Kalau tk jumpa jalan ke nk location ke nak dwlivery ke pon boleh... Ouhh ye sebelom tu.. Delivery minimum 3box ye... #jjcm
#tamanperling
#burgerbakar
#matbulat
#akusuka
#jjma
#dapurpanas
#ketukketukramadhan
#titiancinta
Hay chuollssss... Hari ni open mcm biasa hokeyyyy.. Admin sampai leleh leleh air liur tngok cheese tu meleleh seperti gunung berapi yg sedang meletops... Hyperbola sangat ayatkan... 😅😅 Tkpe...korang pon mesti ngences kan.? Kan kan kan...! Hihihi.. Meh datang kedai pm location meh.. Whatsapp 011-11434669 Kalau tk jumpa jalan ke nk location ke nak dwlivery ke pon boleh... Ouhh ye sebelom tu.. Delivery minimum 3box ye... #jjcm  #tamanperling  #burgerbakar  #matbulat  #akusuka  #jjma  #dapurpanas  #ketukketukramadhan  #titiancinta 
Ketuk ketuk by @farhanfaizal 
Alhamdulillah dpt short trip camping . 2d1n terasa begitu lama sbb line telefon takde line 😂 Its should sg chilling but kt sana dah tak boleh buat camping . Pergi balik je boleh so that kami decide ke sg pertak KKB . So chill and tenang 🏕
#vitdaily #ketukketukramadhan #krabisembang
Ketuk ketuk by @farhanfaizal Alhamdulillah dpt short trip camping . 2d1n terasa begitu lama sbb line telefon takde line 😂 Its should sg chilling but kt sana dah tak boleh buat camping . Pergi balik je boleh so that kami decide ke sg pertak KKB . So chill and tenang 🏕 #vitdaily  #ketukketukramadhan  #krabisembang 
KEK OREN 15 Minit 🍊
.
Bahan A: Campur dan blend sekali
.
1 biji- Oren Sunkist
110 gm- Gula Castor (Kalau tak mau manis letak 100 gm saja)
3 biji- Telur (Gred B)
160 gm- Minyak Masak
1 sk- Perisa Oren
1 sk- Pewarna Oren
.
Bahan B: Campur dan ayak sekali
.
200 gm-Tepung Gandum
1 sb- Double Action Baking Powder
1 sk- Soda Bikarbonat
.
Cara:
.
1) Campur semua bahan A dan blend sekali. 
2) Campur semua bahan B dan ayak sekali.
3) Bila siap blend bahan A. Campurkan bahan B ke dalam bahan A sedikit demi sedikit. Kacau dengan whisk. 
4) Masukkan ke dalam loyang 8". Spray atau sapu shortening terlebih dulu. Lapik dengan kertas. 
5) Panaskan oven terlebih dahulu. Suhu 170'c selama 15 minit. 
Baru masukkan loyang yang berisi adunan tadi. Set suhu 170'c juga selama 15 minit. Masak api bawah dulu. 
Kemudian barulah sambung bakar selama 30 minit lagi. Suhu yang sama. *Oven ni hampa kena kenalpasti suhu masing-masing.
6) Siap saja masak. Hampa test dulu. Cucuk tengah kek tu dengan lidi. Kalau tak melekat, baru keluarkan dari oven.
7) Keluarkan dari loyang kek. Sejukkan. Bila dah sejuk baru boleh potong. 
Kek oren ni cukup moist sangat. Masa potong pun dah boleh rasa kelembutannya.
skit..
.
.
Like & Repost 🙌🏻 selamat mencuba *CREDIT TO OWNER RECIPE 🌟
.
.
#resepikuih #resepiminumpetang
#kuihmelayu #sarapandimana
#resepikek #kelabmasakan
#masakanmelayu #masakmasak
#resepionline #ketukketukramadhan
#jombelajarmasak 
#kekdanbiskut
#hariraya
#malaysianfood
#foodporn
#instafood
#ohresepi
KEK OREN 15 Minit 🍊 . Bahan A: Campur dan blend sekali . 1 biji- Oren Sunkist 110 gm- Gula Castor (Kalau tak mau manis letak 100 gm saja) 3 biji- Telur (Gred B) 160 gm- Minyak Masak 1 sk- Perisa Oren 1 sk- Pewarna Oren . Bahan B: Campur dan ayak sekali . 200 gm-Tepung Gandum 1 sb- Double Action Baking Powder 1 sk- Soda Bikarbonat . Cara: . 1) Campur semua bahan A dan blend sekali. 2) Campur semua bahan B dan ayak sekali. 3) Bila siap blend bahan A. Campurkan bahan B ke dalam bahan A sedikit demi sedikit. Kacau dengan whisk. 4) Masukkan ke dalam loyang 8". Spray atau sapu shortening terlebih dulu. Lapik dengan kertas. 5) Panaskan oven terlebih dahulu. Suhu 170'c selama 15 minit. Baru masukkan loyang yang berisi adunan tadi. Set suhu 170'c juga selama 15 minit. Masak api bawah dulu. Kemudian barulah sambung bakar selama 30 minit lagi. Suhu yang sama. *Oven ni hampa kena kenalpasti suhu masing-masing. 6) Siap saja masak. Hampa test dulu. Cucuk tengah kek tu dengan lidi. Kalau tak melekat, baru keluarkan dari oven. 7) Keluarkan dari loyang kek. Sejukkan. Bila dah sejuk baru boleh potong. Kek oren ni cukup moist sangat. Masa potong pun dah boleh rasa kelembutannya. skit.. . . Like & Repost 🙌🏻 selamat mencuba *CREDIT TO OWNER RECIPE 🌟 . . #resepikuih  #resepiminumpetang  #kuihmelayu  #sarapandimana  #resepikek  #kelabmasakan  #masakanmelayu  #masakmasak  #resepionline  #ketukketukramadhan  #jombelajarmasak  #kekdanbiskut  #hariraya  #malaysianfood  #foodporn  #instafood  #ohresepi 
Rhinestones Bouquet - Blue 
#aaralynsg
Kita up semula resepi OREO CELOP TEPONG!! Lama dah share dulu. Kasi up balik je.

Ada banyak variasi ya. Kang kata merepek pulak. Kau celop dengan tepong apa sekalipon tetap jadi oreo celop tepong. Melainkan kau guna rempah kari. 
Ni resepi dia.

1 1/2 cawan susu..
2 biji telur.
2 cawan tepung serbaguna.
1/2 sk garam.
3/4 cawan gula.
1 sk serbuk kulit kayu manis (optional). Campur semua. Gaul sebati. Celup oreo. Goreng sampai garing. Dah siap.

Nak lagi cepat pakai je premix tepung goreng. Nak gebu pakai premix pancake. Nak rangup kena cari resepi goreng rangup.

Resepi ni boleh buat 30 biji oreo. Jadi kalau rasa nak buat sikit pandai-pandailah kira.

Macam biasa.. terpulanglah nak celop dengan apa pon. CreamO, snicker, epal, nenas, ok je. Kan orang sekarang kreatif semuanya. Apedehal.

#resepyummy #resepimudah #resepimemikatsuami
#resepi #snackhack #resepikuih #goreng #gorengan #vsco #vscofood #vscomalaysia #foodie #foodpicsforfoodies #foodpics #foodporn #foodgasm #foodblogger #dessert #desserts #homemade #resepibujang #akuyangmasakkauyangpanas #dapurbujang #kualipanas #ketukketukramadhan #ketuk #kualalumpur
Kita up semula resepi OREO CELOP TEPONG!! Lama dah share dulu. Kasi up balik je. Ada banyak variasi ya. Kang kata merepek pulak. Kau celop dengan tepong apa sekalipon tetap jadi oreo celop tepong. Melainkan kau guna rempah kari. Ni resepi dia. 1 1/2 cawan susu.. 2 biji telur. 2 cawan tepung serbaguna. 1/2 sk garam. 3/4 cawan gula. 1 sk serbuk kulit kayu manis (optional). Campur semua. Gaul sebati. Celup oreo. Goreng sampai garing. Dah siap. Nak lagi cepat pakai je premix tepung goreng. Nak gebu pakai premix pancake. Nak rangup kena cari resepi goreng rangup. Resepi ni boleh buat 30 biji oreo. Jadi kalau rasa nak buat sikit pandai-pandailah kira. Macam biasa.. terpulanglah nak celop dengan apa pon. CreamO, snicker, epal, nenas, ok je. Kan orang sekarang kreatif semuanya. Apedehal. #resepyummy  #resepimudah  #resepimemikatsuami  #resepi  #snackhack  #resepikuih  #goreng  #gorengan  #vsco  #vscofood  #vscomalaysia  #foodie  #foodpicsforfoodies  #foodpics  #foodporn  #foodgasm  #foodblogger  #dessert  #desserts  #homemade  #resepibujang  #akuyangmasakkauyangpanas  #dapurbujang  #kualipanas  #ketukketukramadhan  #ketuk  #kualalumpur 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan 
Cantik kan warna- warna #blouseanna ning.
#cantikdanmampumilik 
Banyak warna lagi. Rugi tak miliki

BLOUSE ANNA 
Saiz : S - 5xl
Material : Peach Koshibo ✅Ade poket
✅Ade bf
✅Ade belah kiri kanan
✅Tangan getah

Blouse termurah di pasaran..
HANYA RM45 SM / RM50 SS..
FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277

#tunic 
#blousemuslimah
#blouse
#bajulabuh
#menutupaurat
#bajutravel
#blouseplain
#plain
#blousecantik#blousemurah #blouse #blousemuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouseplain #sayajual #sayajualblouse #bazaarpaknil #mesrabreastfeeding #bajulabuh #blousebasic #nursing #bffriendly #blousecantik #blouseplain #bazaaronline #blouseraya #syukurselalu #ketukketukramadhan
Cantik kan warna- warna #blouseanna  ning. #cantikdanmampumilik  Banyak warna lagi. Rugi tak miliki BLOUSE ANNA Saiz : S - 5xl Material : Peach Koshibo ✅Ade poket ✅Ade bf ✅Ade belah kiri kanan ✅Tangan getah Blouse termurah di pasaran.. HANYA RM45 SM / RM50 SS.. FREE POSTAGE.. 😍😍 Boleh whatsapp +60139465277 #tunic  #blousemuslimah  #blouse  #bajulabuh  #menutupaurat  #bajutravel  #blouseplain  #plain  #blousecantik #blousemurah  #blouse  #blousemuslimah  #bajumuslimah  #tshirtmuslimah  #blousemurah  #tunicmurah  #blouseplain  #sayajual  #sayajualblouse  #bazaarpaknil  #mesrabreastfeeding  #bajulabuh  #blousebasic  #nursing  #bffriendly  #blousecantik  #blouseplain  #bazaaronline  #blouseraya  #syukurselalu  #ketukketukramadhan