an online Instagram web viewer

#ketukketukramadhan medias

Photos

Allahamdullilah.. bila Cust happy
Kita yang menjual Ni 4 5 Kali lagi 
Happy Betul Tak? 😘.. terima kasih
Gojes 😃😘😘..
.
Siapa lagi nak order jubah lawa
Sangat Ni?
.
www.wasap.my/60129651512 .
Beli sepasang Kompem rasa nak
Beli lagi.. jubah lawa 😱.. citarasa
High class Tapi harga 😱😱 .
.
#jubahmurah #pakairaya #hariraya #esokraya #ramdhan #syawal #meriahraya #feedback #customerhappy #dijaminpuashati  #repeatorder #ketukketukramadhan #trustedseller  #fesyenterbaru # terkini #cantikmurah  #masakapaharini #ibuhamil
Allahamdullilah.. bila Cust happy Kita yang menjual Ni 4 5 Kali lagi Happy Betul Tak? 😘.. terima kasih Gojes 😃😘😘.. . Siapa lagi nak order jubah lawa Sangat Ni? . www.wasap.my/60129651512 . Beli sepasang Kompem rasa nak Beli lagi.. jubah lawa 😱.. citarasa High class Tapi harga 😱😱 . . #jubahmurah  #pakairaya  #hariraya  #esokraya  #ramdhan  #syawal  #meriahraya  #feedback  #customerhappy  #dijaminpuashati  #repeatorder  #ketukketukramadhan  #trustedseller  #fesyenterbaru  # terkini #cantikmurah  #masakapaharini  #ibuhamil 
Assalamualaikum😃

Salam barakah Jumaat

Selamat menyambut ramadhan😍
Mohon maaf salah silap zahir dan batin dari kami team #revedorbeauty

TQ

#usahawanmara #revedorcollagen #revedorskincare #ramadhan2017 #ketukketukramadhan #setskincare #collagen #collagenmurah #kulitkusam #cantik2
Tertipu betullah dengan bedak DD GLOWING MOIST CAKE ni..
Bila dikatakan bedak automatik fikir..
Bedak yang macam dekat pasar malam..
Dekat giant tesco tu..
Coklat berhabuk-habuk.. Rupa-rupanya..lembut je..waterbase..
Macam foundation..
Pakai muka jadi lembap..glowing..
Tak surnburn!!! Lagi-lagi musim panas ni.. Tak rugi beli..
Harga dah la berpatutan..
Best sangat..
Rugi tak cuba... Nak cuba..??
Wassup 011 27304269

#nurraysa #nurraysabeauty #beauty #glowingddmoistcake #moistcake #glowing #flawless #bedak #foundation #concealer #3in1 #halal #makeup #makeupnurraysa #ramadhan #ketukketukramadhan #puasa #hariraya #tarawikh #holiday #doorgift
Tertipu betullah dengan bedak DD GLOWING MOIST CAKE ni.. Bila dikatakan bedak automatik fikir.. Bedak yang macam dekat pasar malam.. Dekat giant tesco tu.. Coklat berhabuk-habuk.. Rupa-rupanya..lembut je..waterbase.. Macam foundation.. Pakai muka jadi lembap..glowing.. Tak surnburn!!! Lagi-lagi musim panas ni.. Tak rugi beli.. Harga dah la berpatutan.. Best sangat.. Rugi tak cuba... Nak cuba..?? Wassup 011 27304269 #nurraysa  #nurraysabeauty  #beauty  #glowingddmoistcake  #moistcake  #glowing  #flawless  #bedak  #foundation  #concealer  #3in1  #halal  #makeup  #makeupnurraysa  #ramadhan  #ketukketukramadhan  #puasa  #hariraya  #tarawikh  #holiday  #doorgift 
TEMAN BAIK WANITA MENGANDUNG

Bila kandungan semakin membesar ni,  masalah bagi ibu-ibu mengandung selalunya sakit tulang belakang dan tulang pinggul. Kalau berjalan tu rasa senget badan-badan menahan sakit.

Tu belum ambilkira terjaga tengah malam  cramp kaki. Member sebelah baikkkkk punya dengkur..Huhu.. Bertabahlah ye ibu-ibu sekalian. Anda wanita hebat.

Tapi mujurlah sejak berkawan baik dengan #ivmist ni bila;

lenguh betis, kaki cramp -  sapu ivmist
sakit perut -  sapu ivmist
sakit pinggang - urut dengan ivmist
loya - hidu ivmist
nak buang angin dalam badan -  urut dengan ivmist

memang best ivmist.  harum dan mendamaikan.

memang best friend mengandung kali ni. .

sahabat-sahabat yang bakal jadi ibu sekalian,  dah ada ke ivmist? .

memang kite recommend sangat. .
Jom dapatkan ivmist sekaran😉 
WA013 813 4641 (Aimie)

#ivmistsibu #specialstokisivmistsarawak #ivmistmujarab #marhabanyaramadhan #ramadhan2017 #ketukketukramadhan #sarawakonlineshop
TEMAN BAIK WANITA MENGANDUNG Bila kandungan semakin membesar ni, masalah bagi ibu-ibu mengandung selalunya sakit tulang belakang dan tulang pinggul. Kalau berjalan tu rasa senget badan-badan menahan sakit. Tu belum ambilkira terjaga tengah malam cramp kaki. Member sebelah baikkkkk punya dengkur..Huhu.. Bertabahlah ye ibu-ibu sekalian. Anda wanita hebat. Tapi mujurlah sejak berkawan baik dengan #ivmist  ni bila; lenguh betis, kaki cramp - sapu ivmist sakit perut - sapu ivmist sakit pinggang - urut dengan ivmist loya - hidu ivmist nak buang angin dalam badan - urut dengan ivmist memang best ivmist. harum dan mendamaikan. memang best friend mengandung kali ni. . sahabat-sahabat yang bakal jadi ibu sekalian, dah ada ke ivmist? . memang kite recommend sangat. . Jom dapatkan ivmist sekaran😉 WA013 813 4641 (Aimie) #ivmistsibu  #specialstokisivmistsarawak  #ivmistmujarab  #marhabanyaramadhan  #ramadhan2017  #ketukketukramadhan  #sarawakonlineshop 
#repost @jinggo_jspictures
.
Ketuk ketuk Ramadhan..Bersiaran lagi..setiap hari 12:30 tengahari..Sepanjang Ramadhan..di tv1..
Suka video ni..Ceria je.. ☺😅
.
#ketukketukramadhan
#khaibahar
@khaibahar94
.
#repost  @jinggo_jspictures . Ketuk ketuk Ramadhan..Bersiaran lagi..setiap hari 12:30 tengahari..Sepanjang Ramadhan..di tv1.. Suka video ni..Ceria je.. ☺😅 . #ketukketukramadhan  #khaibahar  @khaibahar94 .
Wow #QasehJunior bantu anak-anak bertenaga terutamanya untuk berpuasa di bulan mulia #ramadhan .
.
Wasap akak terus 0179778053 untuk sebarang pertanyaan.
.
Anak Sihat Anak Hebat
.
#QasehGold #immunebooster #energybooster #madinahramadhankelantan #tvalhijrah114 #tanyalahustaz #tanyalahustazah #jejakrasul #salammuslim #ketukketukramadhan
Yang ni koleksi bawal yg paling laris!! Bawal yang mempunyai 4 rekaan dalam 1 bawal. Harga promo RM59 (N/P RM69) sehingga 1st Ramadhan! Whatsapp +60192583090/+60127472677  #khoonhooi #theduckstore #duckscarves #lovevivy #mimpikitalebaran #ketukketukramadhan #fvraya2017
T-shirt kolar nike
Harga:rm40(1pcs)/rm70(2pcs)
Saiz XL add RM4 selai
Saiz : M L XL
- Material Cotton - Boy Girl Sama Cutting

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
T-shirt kolar under armour 
Harga:rm40(1pcs)/rm70(2pcs)
Saiz XL add RM4 selai
Saiz : M L XL
- Material Cotton - Boy Girl Sama Cutting

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
T-shirt lengan panjang adidas
Harga:rm40(1pcs) /rm70(2pcs)
Saiz XL add RM4
Saiz : M L XL - Material Cotton 100%
- Boy Girl Sama Cutting

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
T-shirt lengan panjang adidas
Harga:rm40(1pcs) /rm70(2pcs)
Saiz XL add RM4
Saiz : M L XL - Material Cotton 100%
- Boy Girl Sama Cutting

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
RESTOCK 
SWEATSHIRT HBA/NEW YORK
RM40(1PCS)/RM70(2PCS) 
Saiz : Freesize M
- Material Cotton 100%
- Boy Girl Sama Cutting

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
Restock!!! tshirt polo
Rm40(1pcs)/rm70(2pcs) 
Saiz :M L
- Material Cotton 100%
- Boy Girl Sama Cutting

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
T-shirt kolar 
Harga:rm40(1pcs)/rm70(2 pcs)
Saiz : M L
- Material Cotton - Boy Girl Sama Cutting

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
Hoodies no zip everlast
RM50(1PCS)/RM80(2PCS) 
Saiz:M/L
Boy/girl cutting sama

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
HODDIES HAVE ZIP
🔴RM55(1pcs)/RM95(2pcs) 🔴SAIZ :fresize muat till L
🔴MATERIAL COTTON
🔴UNISEX : BOY GIRL SAMA CUTTING
🔴GETAH TGN + PINGGANG

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
HODDIES HAVE ZIP
🔴RM55(1pcs)/RM95(2pcs) 🔴SAIZ :fresize muat till L
🔴MATERIAL COTTON
🔴UNISEX : BOY GIRL SAMA CUTTING
🔴GETAH TGN + PINGGANG

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
HODDIES HAVE ZIP
🔴RM55(1pcs)/RM95(2pcs) 🔴SAIZ :fresize muat till L
🔴MATERIAL COTTON
🔴UNISEX : BOY GIRL SAMA CUTTING
🔴GETAH TGN + PINGGANG

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
HODDIES HAVE ZIP
🔴RM55(1pcs)/RM95(2pcs) 🔴SAIZ :fresize muat till L
🔴MATERIAL COTTON
🔴UNISEX : BOY GIRL SAMA CUTTING
🔴GETAH TGN + PINGGANG

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
HODDIES HAVE ZIP
🔴RM55(1pcs)/RM95(2pcs) 🔴SAIZ :fresize muat till L
🔴MATERIAL COTTON
🔴UNISEX : BOY GIRL SAMA CUTTING
🔴GETAH TGN + PINGGANG

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
HODDIES HAVE ZIP
🔴RM55(1pcs)/RM95(2pcs) 🔴SAIZ :fresize muat till L
🔴MATERIAL COTTON
🔴UNISEX : BOY GIRL SAMA CUTTING
🔴GETAH TGN + PINGGANG

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
HODDIES ZIP
🔴HARGA:RM55(1PCS) /RM95(2PCS)
🔴SAIZ :M L SAHAJA
🔴MATERIAL COTTON
🔴UNISEX : BOY GIRL SAMA CUTTING
🔴GETAH TGN + PINGGANG

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
Sabda Rasulullah S.A.W bermaksud: “Cukuplah bagi anak keturunan Adam agar makan sekadar untuk menegakkan tulang sulbinya (tulang punggung). Melainkan jika ia tidak dapat mengelak, maka isilah 1/3 untuk makanannya, 1/3 untuk minumannya, dan 1/3 untuk nafasnya.” (Hadis Riwayat at-Tirmidzi, no. 2380. Dinilai sahih oleh at-Tirmidzi)
.

Ambil peluang sempena bulan mulia nih utk berdiet dengan makanan yg baik. rancang meal plan yg seimbang dan berkhasiat supaya dpt peluang repair balik sel badan...
bonuss...slim gitew pagi raya.

he he time nih lah bazaar ramadhan melambai..
.
ukuran makanan terbaik untuk diisi ke dalam perut adalah 1/3 bagi meringankan kerja-kerja penghadaman,  menguatkan badan utk  ibadah serta menjauhkan penyakit.😀😀😀 #CoachCahaya0126969314
#slimfitandgojes

#berkatramadhan #ketukketukramadhan #rayas #bajuraya #kurussebelumraya #mencintaimumrphotographer #syafiqkylex
Sabda Rasulullah S.A.W bermaksud: “Cukuplah bagi anak keturunan Adam agar makan sekadar untuk menegakkan tulang sulbinya (tulang punggung). Melainkan jika ia tidak dapat mengelak, maka isilah 1/3 untuk makanannya, 1/3 untuk minumannya, dan 1/3 untuk nafasnya.” (Hadis Riwayat at-Tirmidzi, no. 2380. Dinilai sahih oleh at-Tirmidzi) . Ambil peluang sempena bulan mulia nih utk berdiet dengan makanan yg baik. rancang meal plan yg seimbang dan berkhasiat supaya dpt peluang repair balik sel badan... bonuss...slim gitew pagi raya. he he time nih lah bazaar ramadhan melambai.. . ukuran makanan terbaik untuk diisi ke dalam perut adalah 1/3 bagi meringankan kerja-kerja penghadaman, menguatkan badan utk ibadah serta menjauhkan penyakit.😀😀😀 #CoachCahaya0126969314  #slimfitandgojes  #berkatramadhan  #ketukketukramadhan  #rayas  #bajuraya  #kurussebelumraya  #mencintaimumrphotographer  #syafiqkylex 
Terbaik Team Untuk Game Semalam , Ramdhan Rumble Futsal .. #ChampionVsChampion
#4/6/17
#Tarantula_Ft
#KetukKetukRamadhan
Tak lama lagi kita akan berpuasa. Saya nak kongsi makanan tambahan utk sepanjang bulan tersebut agar kita bersama dapat lebih tenaga sepanjang hari.

Aturcara permakanan set ramadhan 👇🏼 🕌 SAHUR

120ml AVG + Bee Honey + Air Kosong.
1 Scoop Ultralight + 300ml Susu Rendah Lemak
2 biji Bee Pollen & 2 Biji Artic-sea. 🕌 BERBUKA

120ml AVG + Bee Honey + Air Kosong
2 biji Bee Pollen + 2 biji Artic-sea 🕌 SEBELUM TIDUR

120ml AVG + Bee Honey + Air Kosong + 2 biji Artic-sea 💪🏼 10 hari pertama puasa - Sel diperbaharui sebyk 10%
💪🏼 10 hari yang berikutnya - Sel diperbaharuhi sebanyak 60%
💪🏼 10 hari terakhir puasa - Sel diperbaharui sebyk 100%
Kajian : Kyran wller

Selain dari waktu di atas, sel 100% diperbaharuhi dlm 3 bulan sedangkan Ramadhan hanya sebulan... subhanallah !

Untuk lebih info boleh contact 0194639049
.
#foreverlivingproducts #pasirputeh #organicproducts #uitm #SetDetoxAsas #setramadhan #ramadhan #ketukketukramadhan #tv3malaysia #tv #sihat #tenaga #kolestrol #codjelawat #cod #bazarpaknil #gegarvaganza #qari #supplements
Tak lama lagi kita akan berpuasa. Saya nak kongsi makanan tambahan utk sepanjang bulan tersebut agar kita bersama dapat lebih tenaga sepanjang hari. Aturcara permakanan set ramadhan 👇🏼 🕌 SAHUR 120ml AVG + Bee Honey + Air Kosong. 1 Scoop Ultralight + 300ml Susu Rendah Lemak 2 biji Bee Pollen & 2 Biji Artic-sea. 🕌 BERBUKA 120ml AVG + Bee Honey + Air Kosong 2 biji Bee Pollen + 2 biji Artic-sea 🕌 SEBELUM TIDUR 120ml AVG + Bee Honey + Air Kosong + 2 biji Artic-sea 💪🏼 10 hari pertama puasa - Sel diperbaharui sebyk 10% 💪🏼 10 hari yang berikutnya - Sel diperbaharuhi sebanyak 60% 💪🏼 10 hari terakhir puasa - Sel diperbaharui sebyk 100% Kajian : Kyran wller Selain dari waktu di atas, sel 100% diperbaharuhi dlm 3 bulan sedangkan Ramadhan hanya sebulan... subhanallah ! Untuk lebih info boleh contact 0194639049 . #foreverlivingproducts  #pasirputeh  #organicproducts  #uitm  #SetDetoxAsas  #setramadhan  #ramadhan  #ketukketukramadhan  #tv3malaysia  #tv  #sihat  #tenaga  #kolestrol  #codjelawat  #cod  #bazarpaknil  #gegarvaganza  #qari  #supplements 
📢📢PERHATIANN!!📢📢
.
#akakjual #kekgulahangus tall, dark and handsome! Ini hangus bukan sebarang hangus. Ini hangus yang #handsome! 😍😝
.
Sesuai untuk berbuka puasa, jamuan, moreh, sedekah ke masjid, jamuan raya, nak bagi pakwe/makwe/husband/wife pun boleh.
.
Berminat boleh
📱📱📱 Whatsapp akak mintak diskaun 😘
http://www.wasap.my/+60122905099/KekGulaHangus
http://www.wasap.my/+60122905099/KekGulaHangus
.
#banting #dengkil #klang #putrajaya #makanan #lelong #ramadan #ketukketukramadhan
📢📢PERHATIANN!!📢📢 . #akakjual  #kekgulahangus  tall, dark and handsome! Ini hangus bukan sebarang hangus. Ini hangus yang #handsome ! 😍😝 . Sesuai untuk berbuka puasa, jamuan, moreh, sedekah ke masjid, jamuan raya, nak bagi pakwe/makwe/husband/wife pun boleh. . Berminat boleh 📱📱📱 Whatsapp akak mintak diskaun 😘 http://www.wasap.my/+60122905099/KekGulaHangus http://www.wasap.my/+60122905099/KekGulaHangus . #banting  #dengkil  #klang  #putrajaya  #makanan  #lelong  #ramadan  #ketukketukramadhan 
Rm 67 tahan sehingga 2-3bulan utk satu botol mahal?

Beli iphone yg beribu boleh
Beli alat make up yg mahal2 boleh

Kenapa utk penjagaan peribadi sendiri nak pilih yg 'murah'? Ingat kita wanita dan itulah aset kita. Jadi anugerah dari Allah kita kena jaga dgn baik.

Meh wassap sis.. kita borak2 ttg masalah anda ya.. 0176874717♥♥♥ #pencuciwanita
#pembersihwanita
#produkviral2017
#fattzura
#testimonipembersihwanita
#cfswmelaka
#agentsahskinstories
#skinstories
#rawatalatsulit
#celebrityfemininewash
#rezekihalal
#produkterbaik
#pencuciwanitaberkesan
#agentmelaka
#ketukketukramadhan
Rm 67 tahan sehingga 2-3bulan utk satu botol mahal? Beli iphone yg beribu boleh Beli alat make up yg mahal2 boleh Kenapa utk penjagaan peribadi sendiri nak pilih yg 'murah'? Ingat kita wanita dan itulah aset kita. Jadi anugerah dari Allah kita kena jaga dgn baik. Meh wassap sis.. kita borak2 ttg masalah anda ya.. 0176874717♥♥♥ #pencuciwanita  #pembersihwanita  #produkviral2017  #fattzura  #testimonipembersihwanita  #cfswmelaka  #agentsahskinstories  #skinstories  #rawatalatsulit  #celebrityfemininewash  #rezekihalal  #produkterbaik  #pencuciwanitaberkesan  #agentmelaka  #ketukketukramadhan 
Hambooiiii... Nampak sendu je lauk kite ari ni... 😝😝😝😝.. Hambooiii... Xpe lah asal kenyang.. Hambboooiii... 😂😂😂Nahhh masak ayam kurma asmara terlarang.... kau hadooo.. Om om ckitt... Muahh.. 😘😘
#bilabujangmasukdapur #masakkurma #ayammasakkurma #ketukketukramadhan #bujang #bujangsenang #bujangterlajak #teruna #adeakukesah #kesahpulakaku #cooking #single #solo
Alhamdulillah syukur, Ramadhan menjelma lagi. So, dengan ini hakak open order peanut popia ni utk korang yg nak menyantap lpas moreh smpai sahur esoknya. Kalo korang tahan tengok je sebulan, sempat la smpai raya peanut tu. So, cpt wasap hakak laju2. Kalo lambat, mmg raya haji le smpai peanut korang nanti. Selamat berpuasa semua... #jjcmtv3 #jjcmtv3 #gopaknil #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #klonlineshop #klfood #kuihraya2017 #ketukketukramadhan #makcun #makcunmart #puasaramadhan2017 #akusukamakan #terbaik #popiarangup #puasa #neelofa #vivyyusof #batucaves #gombak #shahalam #wargaputrajaya #wargapuchong #kunyah #kunyahkunyah #moreh #juadahraya #mdec
Alhamdulillah syukur, Ramadhan menjelma lagi. So, dengan ini hakak open order peanut popia ni utk korang yg nak menyantap lpas moreh smpai sahur esoknya. Kalo korang tahan tengok je sebulan, sempat la smpai raya peanut tu. So, cpt wasap hakak laju2. Kalo lambat, mmg raya haji le smpai peanut korang nanti. Selamat berpuasa semua... #jjcmtv3  #jjcmtv3  #gopaknil  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #klonlineshop  #klfood  #kuihraya2017  #ketukketukramadhan  #makcun  #makcunmart  #puasaramadhan2017  #akusukamakan  #terbaik  #popiarangup  #puasa  #neelofa  #vivyyusof  #batucaves  #gombak  #shahalam  #wargaputrajaya  #wargapuchong  #kunyah  #kunyahkunyah  #moreh  #juadahraya  #mdec 
Alhamdullilahh. hari ni datang klinik cek pregnant.  sejak consume dengan Alkurma ni HB semakin meningkat dari 9.9 naik ke 12.2.. syukur sangat.. tak sia-sia saya amalkan alkurma. banyak kelebihan yang saya perolehii. Jadi saya sangat syorkan bakal ibu di luar sana amalkan alkurma ni. sebab kesannya kita boleh rasai sendiri.. 💞 💞whatsapp saya 013 2854303

#alkurmamakanansunnah #alkurmaajwa #alkurma #allkurmadungun #alkurmaterengganu #sayajualalkurma #ramadan2017 #ketukketukramadhan #selamatberpuasa #ootd #wanitahamil #mommytobe2017
Alhamdullilahh. hari ni datang klinik cek pregnant. sejak consume dengan Alkurma ni HB semakin meningkat dari 9.9 naik ke 12.2.. syukur sangat.. tak sia-sia saya amalkan alkurma. banyak kelebihan yang saya perolehii. Jadi saya sangat syorkan bakal ibu di luar sana amalkan alkurma ni. sebab kesannya kita boleh rasai sendiri.. 💞 💞whatsapp saya 013 2854303 #alkurmamakanansunnah  #alkurmaajwa  #alkurma  #allkurmadungun  #alkurmaterengganu  #sayajualalkurma  #ramadan2017  #ketukketukramadhan  #selamatberpuasa  #ootd  #wanitahamil  #mommytobe2017 
Victoria secret 💯 original ..
Clearance stock rm29/per botol
beli 2 botol rm58.00 FREE postage :) Dekat butik sebotol rm76 perbotol . tak caya ? boleh la pegi usha dekat butik . jom oder 
0173510247
#heroseorangcinderella #fattzura #lawakhambar #ketukketukramadhan #sinarfm #sinarharian #dakgalbi #dexandraperfume #dietatkins #cucutaukeberas #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #koolfm
Victoria secret 💯 original ..
Clearance stock rm29/per botol
beli 2 botol rm58.00 FREE postage :) Dekat butik sebotol rm76 perbotol . tak caya ? boleh la pegi usha dekat butik . jom oder 
0173510247
#heroseorangcinderella #fattzura #lawakhambar #ketukketukramadhan #sinarfm #sinarharian #dakgalbi #dexandraperfume #dietatkins #cucutaukeberas #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #cikserbatahu #jadikanakuyangkedua #suriamalaysia #koolfm
Victoria secret 💯 original ..
Clearance stock rm29/per botol
beli 2 botol rm58.00 FREE postage :) Dekat butik sebotol rm76 perbotol . tak caya ? boleh la pegi usha dekat butik . jom oder 
0173510247
#heroseorangcinderella #fattzura #lawakhambar #ketukketukramadhan #sinarfm #sinarharian #dakgalbi #dexandraperfume #dietatkins #cucutaukeberas #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia
SWAROVSKI + BRACELET
GRED AA

HARGA:RM 110.00

POSTAGE
SEMENANJUNG FREE 
SS TAMBAH RM 5.00

0175200807(whatsapp) 
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#kukirimcinta
#heroseorangcinderalla
#jamtanganbrandedmurah
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah 
#hargacantik2
#nurayssa 
#dexandra
#aydajebat 
#jihanmuse
#dia
#ramadhan 
#syukurselalu
#ketukketukramadhan
#projekraya2017
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥
‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼
❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
 Friendly😍
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍

Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun
❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan :

HARGA PENGENALAN:
🎀Ibu - RM119
🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017.

NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S
MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail :
🎀Ibu - Rm129
🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻
.

Berminat?
WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin .
.
.
#bajubaru #bajumurah #cantiksangat #dijaminpuashati #berbaloi #bajukurung #nursing #wudhu #pilihanwanita #bajuviral #bajurayabaru #stocklimited #trustedseller #syawal #ramadhan #meriahraya #ketukketukramadhan #masakapaharini #bazarramadhan #hotselling #tular #viral #muslimah
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥 ‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼 ❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas ❤Yang paling best, Nursing & Wudhu' Friendly😍 ❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍 Kod dan Warna : -ML08 Red Ruby -ML09 Emerald Green -ML10 Tiffany Green -ML11 Black Hot Pink -ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink -ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun ❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan : HARGA PENGENALAN: 🎀Ibu - RM119 🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017. NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail : 🎀Ibu - Rm129 🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻 . Berminat? WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin . . . #bajubaru  #bajumurah  #cantiksangat  #dijaminpuashati  #berbaloi  #bajukurung  #nursing  #wudhu  #pilihanwanita  #bajuviral  #bajurayabaru  #stocklimited  #trustedseller  #syawal  #ramadhan  #meriahraya  #ketukketukramadhan  #masakapaharini  #bazarramadhan  #hotselling  #tular  #viral  #muslimah 
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥
‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼
❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
 Friendly😍
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍

Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun
❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan :

HARGA PENGENALAN:
🎀Ibu - RM119
🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017.

NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S
MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail :
🎀Ibu - Rm129
🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻
.

Berminat?
WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin .
.
.
#bajubaru #bajumurah #cantiksangat #dijaminpuashati #berbaloi #bajukurung #nursing #wudhu #pilihanwanita #bajuviral #bajurayabaru #stocklimited #trustedseller #syawal #ramadhan #meriahraya #ketukketukramadhan #masakapaharini #bazarramadhan #hotselling #tular #viral #muslimah
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥 ‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼 ❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas ❤Yang paling best, Nursing & Wudhu' Friendly😍 ❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍 Kod dan Warna : -ML08 Red Ruby -ML09 Emerald Green -ML10 Tiffany Green -ML11 Black Hot Pink -ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink -ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun ❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan : HARGA PENGENALAN: 🎀Ibu - RM119 🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017. NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail : 🎀Ibu - Rm129 🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻 . Berminat? WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin . . . #bajubaru  #bajumurah  #cantiksangat  #dijaminpuashati  #berbaloi  #bajukurung  #nursing  #wudhu  #pilihanwanita  #bajuviral  #bajurayabaru  #stocklimited  #trustedseller  #syawal  #ramadhan  #meriahraya  #ketukketukramadhan  #masakapaharini  #bazarramadhan  #hotselling  #tular  #viral  #muslimah 
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥
‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼
❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
 Friendly😍
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍

Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun
❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan :

HARGA PENGENALAN:
🎀Ibu - RM119
🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017.

NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S
MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail :
🎀Ibu - Rm129
🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻
.

Berminat?
WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin .
.
.
#bajubaru #bajumurah #cantiksangat #dijaminpuashati #berbaloi #bajukurung #nursing #wudhu #pilihanwanita #bajuviral #bajurayabaru #stocklimited #trustedseller #syawal #ramadhan #meriahraya #ketukketukramadhan #masakapaharini #bazarramadhan #hotselling #tular #viral #muslimah
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥 ‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼 ❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas ❤Yang paling best, Nursing & Wudhu' Friendly😍 ❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍 Kod dan Warna : -ML08 Red Ruby -ML09 Emerald Green -ML10 Tiffany Green -ML11 Black Hot Pink -ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink -ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun ❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan : HARGA PENGENALAN: 🎀Ibu - RM119 🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017. NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail : 🎀Ibu - Rm129 🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻 . Berminat? WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin . . . #bajubaru  #bajumurah  #cantiksangat  #dijaminpuashati  #berbaloi  #bajukurung  #nursing  #wudhu  #pilihanwanita  #bajuviral  #bajurayabaru  #stocklimited  #trustedseller  #syawal  #ramadhan  #meriahraya  #ketukketukramadhan  #masakapaharini  #bazarramadhan  #hotselling  #tular  #viral  #muslimah 
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥
‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼
❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
 Friendly😍
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍

Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun
❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan :

HARGA PENGENALAN:
🎀Ibu - RM119
🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017.

NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S
MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail :
🎀Ibu - Rm129
🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻
.

Berminat?
WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin .
.
.
#bajubaru #bajumurah #cantiksangat #dijaminpuashati #berbaloi #bajukurung #nursing #wudhu #pilihanwanita #bajuviral #bajurayabaru #stocklimited #trustedseller #syawal #ramadhan #meriahraya #ketukketukramadhan #masakapaharini #bazarramadhan #hotselling #tular #viral #muslimah
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥 ‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼 ❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas ❤Yang paling best, Nursing & Wudhu' Friendly😍 ❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍 Kod dan Warna : -ML08 Red Ruby -ML09 Emerald Green -ML10 Tiffany Green -ML11 Black Hot Pink -ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink -ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun ❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan : HARGA PENGENALAN: 🎀Ibu - RM119 🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017. NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail : 🎀Ibu - Rm129 🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻 . Berminat? WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin . . . #bajubaru  #bajumurah  #cantiksangat  #dijaminpuashati  #berbaloi  #bajukurung  #nursing  #wudhu  #pilihanwanita  #bajuviral  #bajurayabaru  #stocklimited  #trustedseller  #syawal  #ramadhan  #meriahraya  #ketukketukramadhan  #masakapaharini  #bazarramadhan  #hotselling  #tular  #viral  #muslimah 
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥
‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼
❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
 Friendly😍
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍

Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun
❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan :

HARGA PENGENALAN:
🎀Ibu - RM119
🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017.

NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S
MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail :
🎀Ibu - Rm129
🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻
.

Berminat?
WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin .
.
.
#bajubaru #bajumurah #cantiksangat #dijaminpuashati #berbaloi #bajukurung #nursing #wudhu #pilihanwanita #bajuviral #bajurayabaru #stocklimited #trustedseller #syawal #ramadhan #meriahraya #ketukketukramadhan #masakapaharini #bazarramadhan #hotselling #tular #viral #muslimah
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥 ‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼 ❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas ❤Yang paling best, Nursing & Wudhu' Friendly😍 ❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍 Kod dan Warna : -ML08 Red Ruby -ML09 Emerald Green -ML10 Tiffany Green -ML11 Black Hot Pink -ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink -ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun ❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan : HARGA PENGENALAN: 🎀Ibu - RM119 🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017. NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail : 🎀Ibu - Rm129 🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻 . Berminat? WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin . . . #bajubaru  #bajumurah  #cantiksangat  #dijaminpuashati  #berbaloi  #bajukurung  #nursing  #wudhu  #pilihanwanita  #bajuviral  #bajurayabaru  #stocklimited  #trustedseller  #syawal  #ramadhan  #meriahraya  #ketukketukramadhan  #masakapaharini  #bazarramadhan  #hotselling  #tular  #viral  #muslimah 
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥
‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼
❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
 Friendly😍
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍

Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun
❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan :

HARGA PENGENALAN:
🎀Ibu - RM119
🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017.

NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S
MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail :
🎀Ibu - Rm129
🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻
.

Berminat?
WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin .
.
.
#bajubaru #bajumurah #cantiksangat #dijaminpuashati #berbaloi #bajukurung #nursing #wudhu #pilihanwanita #bajuviral #bajurayabaru #stocklimited #trustedseller #syawal #ramadhan #meriahraya #ketukketukramadhan #masakapaharini #bazarramadhan #hotselling #tular #viral #muslimah
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥 ‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼 ❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas ❤Yang paling best, Nursing & Wudhu' Friendly😍 ❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍 Kod dan Warna : -ML08 Red Ruby -ML09 Emerald Green -ML10 Tiffany Green -ML11 Black Hot Pink -ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink -ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun ❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan : HARGA PENGENALAN: 🎀Ibu - RM119 🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017. NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail : 🎀Ibu - Rm129 🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻 . Berminat? WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin . . . #bajubaru  #bajumurah  #cantiksangat  #dijaminpuashati  #berbaloi  #bajukurung  #nursing  #wudhu  #pilihanwanita  #bajuviral  #bajurayabaru  #stocklimited  #trustedseller  #syawal  #ramadhan  #meriahraya  #ketukketukramadhan  #masakapaharini  #bazarramadhan  #hotselling  #tular  #viral  #muslimah 
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥
‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼
❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
 Friendly😍
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍

Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun
❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan :

HARGA PENGENALAN:
🎀Ibu - RM119
🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017.

NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S
MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail :
🎀Ibu - Rm129
🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻
.

Berminat?
WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin .
.
.
#bajubaru #bajumurah #cantiksangat #dijaminpuashati #berbaloi #bajukurung #nursing #wudhu #pilihanwanita #bajuviral #bajurayabaru #stocklimited #trustedseller #syawal #ramadhan #meriahraya #ketukketukramadhan #masakapaharini #bazarramadhan #hotselling #tular #viral #muslimah
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥 ‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼 ❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas ❤Yang paling best, Nursing & Wudhu' Friendly😍 ❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍 Kod dan Warna : -ML08 Red Ruby -ML09 Emerald Green -ML10 Tiffany Green -ML11 Black Hot Pink -ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink -ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun ❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan : HARGA PENGENALAN: 🎀Ibu - RM119 🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017. NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail : 🎀Ibu - Rm129 🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻 . Berminat? WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin . . . #bajubaru  #bajumurah  #cantiksangat  #dijaminpuashati  #berbaloi  #bajukurung  #nursing  #wudhu  #pilihanwanita  #bajuviral  #bajurayabaru  #stocklimited  #trustedseller  #syawal  #ramadhan  #meriahraya  #ketukketukramadhan  #masakapaharini  #bazarramadhan  #hotselling  #tular  #viral  #muslimah 
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥
‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼
❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
 Friendly😍
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍

Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun
❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan :

HARGA PENGENALAN:
🎀Ibu - RM119
🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017.

NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S
MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail :
🎀Ibu - Rm129
🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻
.

Berminat?
WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin .
.
.
#bajubaru #bajumurah #cantiksangat #dijaminpuashati #berbaloi #bajukurung #nursing #wudhu #pilihanwanita #bajuviral #bajurayabaru #stocklimited #trustedseller #syawal #ramadhan #meriahraya #ketukketukramadhan #masakapaharini #bazarramadhan #hotselling #tular #viral #muslimah
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥 ‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼 ❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas ❤Yang paling best, Nursing & Wudhu' Friendly😍 ❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍 Kod dan Warna : -ML08 Red Ruby -ML09 Emerald Green -ML10 Tiffany Green -ML11 Black Hot Pink -ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink -ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun ❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan : HARGA PENGENALAN: 🎀Ibu - RM119 🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017. NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail : 🎀Ibu - Rm129 🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻 . Berminat? WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin . . . #bajubaru  #bajumurah  #cantiksangat  #dijaminpuashati  #berbaloi  #bajukurung  #nursing  #wudhu  #pilihanwanita  #bajuviral  #bajurayabaru  #stocklimited  #trustedseller  #syawal  #ramadhan  #meriahraya  #ketukketukramadhan  #masakapaharini  #bazarramadhan  #hotselling  #tular  #viral  #muslimah 
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥
‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼
❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
 Friendly😍
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍

Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun
❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan :

HARGA PENGENALAN:
🎀Ibu - RM119
🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017.

NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S
MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail :
🎀Ibu - Rm129
🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻
.

Berminat?
WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin .
.
.
#bajubaru #bajumurah #cantiksangat #dijaminpuashati #berbaloi #bajukurung #nursing #wudhu #pilihanwanita #bajuviral #bajurayabaru #stocklimited #trustedseller #syawal #ramadhan #meriahraya #ketukketukramadhan #masakapaharini #bazarramadhan #hotselling #tular #viral #muslimah
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥 ‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼 ❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas ❤Yang paling best, Nursing & Wudhu' Friendly😍 ❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍 Kod dan Warna : -ML08 Red Ruby -ML09 Emerald Green -ML10 Tiffany Green -ML11 Black Hot Pink -ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink -ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun ❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan : HARGA PENGENALAN: 🎀Ibu - RM119 🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017. NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail : 🎀Ibu - Rm129 🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻 . Berminat? WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin . . . #bajubaru  #bajumurah  #cantiksangat  #dijaminpuashati  #berbaloi  #bajukurung  #nursing  #wudhu  #pilihanwanita  #bajuviral  #bajurayabaru  #stocklimited  #trustedseller  #syawal  #ramadhan  #meriahraya  #ketukketukramadhan  #masakapaharini  #bazarramadhan  #hotselling  #tular  #viral  #muslimah 
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥
‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼
❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
 Friendly😍
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍

Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun
❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan :

HARGA PENGENALAN:
🎀Ibu - RM119
🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017.

NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S
MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail :
🎀Ibu - Rm129
🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻
.

Berminat?
WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin .
.
.
#bajubaru #bajumurah #cantiksangat #dijaminpuashati #berbaloi #bajukurung #nursing #wudhu #pilihanwanita #bajuviral #bajurayabaru #stocklimited #trustedseller #syawal #ramadhan #meriahraya #ketukketukramadhan #masakapaharini #bazarramadhan #hotselling #tular #viral #muslimah
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥 ‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼 ❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas ❤Yang paling best, Nursing & Wudhu' Friendly😍 ❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍 Kod dan Warna : -ML08 Red Ruby -ML09 Emerald Green -ML10 Tiffany Green -ML11 Black Hot Pink -ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink -ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun ❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan : HARGA PENGENALAN: 🎀Ibu - RM119 🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017. NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail : 🎀Ibu - Rm129 🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻 . Berminat? WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin . . . #bajubaru  #bajumurah  #cantiksangat  #dijaminpuashati  #berbaloi  #bajukurung  #nursing  #wudhu  #pilihanwanita  #bajuviral  #bajurayabaru  #stocklimited  #trustedseller  #syawal  #ramadhan  #meriahraya  #ketukketukramadhan  #masakapaharini  #bazarramadhan  #hotselling  #tular  #viral  #muslimah 
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥
‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼
❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
 Friendly😍
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍

Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun
❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan :

HARGA PENGENALAN:
🎀Ibu - RM119
🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017.

NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S
MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail :
🎀Ibu - Rm129
🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻
.

Berminat?
WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin .
.
.
#bajubaru #bajumurah #cantiksangat #dijaminpuashati #berbaloi #bajukurung #nursing #wudhu #pilihanwanita #bajuviral #bajurayabaru #stocklimited #trustedseller #syawal #ramadhan #meriahraya #ketukketukramadhan #masakapaharini #bazarramadhan #hotselling #tular #viral #muslimah
🔥KOLEKSI HOT RAYA 2017🔥 ‼HARGA PENGENALAN RM119 UNTUK IBU, RM79 UNTUK ANAK‼kos pos kami tanggung❤ ⚠Harga asal RM129 untuk ibu, RM89 untuk anak⚠ 🎀KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK ❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN 😍 👍🏼👍🏼👍🏼 ❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas ❤Yang paling best, Nursing & Wudhu' Friendly😍 ❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍 Kod dan Warna : -ML08 Red Ruby -ML09 Emerald Green -ML10 Tiffany Green -ML11 Black Hot Pink -ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink -ML14 Rosewood ❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun ❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan : HARGA PENGENALAN: 🎀Ibu - RM119 🎀Anak - Rm79 📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017. NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN) 📌harga selepas 10 JUN 2017 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Retail : 🎀Ibu - Rm129 🎀Anak- Rm89 ⛔FREE POSTAGE UNTUK RETAIL 💯% GERENTI PUASHATI👍🏻👍🏻👍🏻 . Berminat? WhatsApp 📲 012-9651512 _ Shikin . . . #bajubaru  #bajumurah  #cantiksangat  #dijaminpuashati  #berbaloi  #bajukurung  #nursing  #wudhu  #pilihanwanita  #bajuviral  #bajurayabaru  #stocklimited  #trustedseller  #syawal  #ramadhan  #meriahraya  #ketukketukramadhan  #masakapaharini  #bazarramadhan  #hotselling  #tular  #viral  #muslimah 
Hai semua 
Raya 2017 nie kita raya ngan Kakak Lina pompom 
save date ok tpi utk detail tayang kami akan update 😍😍 puasa dulu ok 👌👍😘 @iamellymazlein 
#ketukketukramadhan
#sepahturaya
#meletopraya
#ketupatbuatnenek
#gitugituraya 
#riuhrayakakmah 
#kaklinapompom
Hari  ni Nak g collect Sampul Raya... #alhamdulillah dah siap sepenuhnya!!! .
Yg dah Bayar,  Isnin K. Ija postkan yer... Yg belum order.. Jom order Skrg!!! .
✅3pek RM10
✅Setiap pek Ada 10kpg ✅Beli 9 pek,  dapat FREE 1pek
✅harga tdk termasuk postage 
WhatsApp 0123680805 Utk fast respon
.
#sayajualsampulraya #sayajualsampul #sampulrayamurah #sampulrayamurahkajang 
#sampulrayaborong #sampulrayaboboiboy #sampulrayafrozen #sampulrayaborongkilang
#sampulduitraya #sampulduitrayamurah #tv3 #alhamdulillah #ketukketukramadhan #arluna #terhentinyadoa
Hari ni Nak g collect Sampul Raya... #alhamdulillah  dah siap sepenuhnya!!! . Yg dah Bayar, Isnin K. Ija postkan yer... Yg belum order.. Jom order Skrg!!! . ✅3pek RM10 ✅Setiap pek Ada 10kpg ✅Beli 9 pek, dapat FREE 1pek ✅harga tdk termasuk postage WhatsApp 0123680805 Utk fast respon . #sayajualsampulraya  #sayajualsampul  #sampulrayamurah  #sampulrayamurahkajang  #sampulrayaborong  #sampulrayaboboiboy  #sampulrayafrozen  #sampulrayaborongkilang  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #tv3  #alhamdulillah  #ketukketukramadhan  #arluna  #terhentinyadoa 
송별회 😭such a best saddest night, to those who can't join yesterday come here i"ll cook for you during Ramadhan @hyen_in 🇰🇷🇲🇾💕 #ketukketukramadhan #farewell #internationalfamily
Nan's kitchen with their surprise season! Pakat mai singgah kaihhh rasa luu x sedap gtau kami...kalau sedap pakat heboh2 nah 😘😘😘 #penangwesternfood
#Repost @officialnanskitchen (@get_repost)
・・・
Assalamuailaikum kepada semua customer kami 
Salam ramadhan untuk semua. Kami di Nan's kitchen di kiosk bertam dan di taman bertam indah akan adakan Ramadhan Offer! Set Berbuka dan sahur! 
Special offer pun ada, dan discount 😉 . Apekah special offer semua itu?? Haaa kena la rajin tgk Instagram kami 😉. Stay tunedd #nanskitchen #officialnanskitchen #ramadhan #specialset #specialoffer #jjcm #ketukketukramadhan #jalanjalancarimakan #penangwestern #penangfood #foodhunter #foodlover #mairasa #maimakan
Nan's kitchen with their surprise season! Pakat mai singgah kaihhh rasa luu x sedap gtau kami...kalau sedap pakat heboh2 nah 😘😘😘 #penangwesternfood  #Repost  @officialnanskitchen (@get_repost) ・・・ Assalamuailaikum kepada semua customer kami Salam ramadhan untuk semua. Kami di Nan's kitchen di kiosk bertam dan di taman bertam indah akan adakan Ramadhan Offer! Set Berbuka dan sahur! Special offer pun ada, dan discount 😉 . Apekah special offer semua itu?? Haaa kena la rajin tgk Instagram kami 😉. Stay tunedd #nanskitchen  #officialnanskitchen  #ramadhan  #specialset  #specialoffer  #jjcm  #ketukketukramadhan  #jalanjalancarimakan  #penangwestern  #penangfood  #foodhunter  #foodlover  #mairasa  #maimakan 
Assalamuailaikum kepada semua customer kami 
Salam ramadhan untuk semua. Kami di Nan's kitchen di kiosk bertam dan di taman bertam indah akan adakan Ramadhan Offer! Set Berbuka dan sahur! 
Special offer pun ada, dan discount 😉 . Apekah special offer semua itu?? Haaa kena la rajin tgk Instagram kami 😉. Stay tunedd #nanskitchen #officialnanskitchen #ramadhan #specialset #specialoffer #jjcm #ketukketukramadhan #jalanjalancarimakan #penangwestern #penangfood #foodhunter #foodlover #mairasa #maimakan
Assalamuailaikum kepada semua customer kami Salam ramadhan untuk semua. Kami di Nan's kitchen di kiosk bertam dan di taman bertam indah akan adakan Ramadhan Offer! Set Berbuka dan sahur! Special offer pun ada, dan discount 😉 . Apekah special offer semua itu?? Haaa kena la rajin tgk Instagram kami 😉. Stay tunedd #nanskitchen  #officialnanskitchen  #ramadhan  #specialset  #specialoffer  #jjcm  #ketukketukramadhan  #jalanjalancarimakan  #penangwestern  #penangfood  #foodhunter  #foodlover  #mairasa  #maimakan 
Sepatah kata bila awak tengok koleksi #jubahlebaran2017 kak miey!? Mua @zaraafeeya_photog
Talent @ummuzahrahzahirah

#comingveryverysoon 
#jubah 
#ketukketukramadhan
Ayam Bakar Berempah Harum * 1 ekor ayam (dibersihkan)
* 1 helai daun kunyit (diracik/dihiris halus)
* 2 helai daun limau purut (diracik halus)

bahan-bahan dikisar bersama : * 3 biji bawang merah
* 2 ulas bawang putih
* 1 batang serai
* 1 helai daun limau purut
* 3 kelopak bunga kantan (dihiris terlebih dahulu)
* 1 sudu makan cili giling (boleh ganti dengan cili api jika suka)
* 1 sudu besar rempah kari ayam
* 3 sudu makan air asam jawa
* 1 sudu besar kicap pekat
* sedikit belacan bakar
* 1 inci halia
* 1/2 inci lengkuas
* gula dan garam secukupnya
* sedikit air

Cara-cara :

1. Panaskan minyak secukupnya di dalam kuali. Tumis bahan-bahan kisar hingga terbit bau. Tutupkan api.
2. Sementara itu, sediakan kertas foil dan dulang pembakar. Letakkan ayam di tengah-tengah kertas foil. Tuangkan kesemua perencah tadi di atasnya. Taburkan hirisan daun limau purut dan daun kunyit dan balut dengan kemas. Perapkan sebentar lebih kurang 15 minit.
3. Kemudian bakar ayam sehingga masak.

Selamat Mencuba!!
#ketukketukramadhan
Ayam Bakar Berempah Harum * 1 ekor ayam (dibersihkan) * 1 helai daun kunyit (diracik/dihiris halus) * 2 helai daun limau purut (diracik halus) bahan-bahan dikisar bersama : * 3 biji bawang merah * 2 ulas bawang putih * 1 batang serai * 1 helai daun limau purut * 3 kelopak bunga kantan (dihiris terlebih dahulu) * 1 sudu makan cili giling (boleh ganti dengan cili api jika suka) * 1 sudu besar rempah kari ayam * 3 sudu makan air asam jawa * 1 sudu besar kicap pekat * sedikit belacan bakar * 1 inci halia * 1/2 inci lengkuas * gula dan garam secukupnya * sedikit air Cara-cara : 1. Panaskan minyak secukupnya di dalam kuali. Tumis bahan-bahan kisar hingga terbit bau. Tutupkan api. 2. Sementara itu, sediakan kertas foil dan dulang pembakar. Letakkan ayam di tengah-tengah kertas foil. Tuangkan kesemua perencah tadi di atasnya. Taburkan hirisan daun limau purut dan daun kunyit dan balut dengan kemas. Perapkan sebentar lebih kurang 15 minit. 3. Kemudian bakar ayam sehingga masak. Selamat Mencuba!! #ketukketukramadhan 
Salam #ketukketukramadhan semua 🌸
.
Sis nak amik order #kuihkapit GERGASI DAN CRUNCHY .
Balang kecik
Plain (inti overload ) RM 20
Add on ( NESTUM OREO CORNFLAKES ALMOND ) RM25

Balang besar 
Plain ( inti overload ) RM25
Add on ( NESTUM OREO CORNFLAKES ALMOND ) RM30
Beli 3 balang besar dapat RM27 each 
Perisa gempak : DURIAN STRAWBERRY CHOC PANDAN MIX JAGUNG RM32
.

COD #cheras #puchong #sungaibuloh #shahalam #petalingjaya #klsentral .
Postage BOLEH tetapi kalau pecah kami tidak bertanggungjawab 🙏🏻😿
.
PM 0199179371 .
#kuihkapit #riangriarayabiskutraya #biskutkapit #biskutkapitoverload #biskutcrunchy . .
Salam #ketukketukramadhan  semua 🌸 . Sis nak amik order #kuihkapit  GERGASI DAN CRUNCHY . Balang kecik Plain (inti overload ) RM 20 Add on ( NESTUM OREO CORNFLAKES ALMOND ) RM25 Balang besar Plain ( inti overload ) RM25 Add on ( NESTUM OREO CORNFLAKES ALMOND ) RM30 Beli 3 balang besar dapat RM27 each Perisa gempak : DURIAN STRAWBERRY CHOC PANDAN MIX JAGUNG RM32 . COD #cheras  #puchong  #sungaibuloh  #shahalam  #petalingjaya  #klsentral  . Postage BOLEH tetapi kalau pecah kami tidak bertanggungjawab 🙏🏻😿 . PM 0199179371 . #kuihkapit  #riangriarayabiskutraya  #biskutkapit  #biskutkapitoverload  #biskutcrunchy  . .
Kolesterol tinggi dapat mengakibatkan penyempitan pembuluh darah •• TANDA-TANDA KOLESTEROL TINGGI

Jom periksa 🔍

1. Sering berasa kebas-kebas pada kaki.

2. Timbul bintik-bintik putih(biji lemak) pada bahagian bawah mata, kawasan muka atau leher yang disebabkan oleh kadar trigliserida yang tinggi.

3. Mudah letih, penat dan cepat mengantuk.

4. Sering berasa sakit kepala. Arteri yang semakin sempit akan membuatkan aliran darah ke otak berkurangan, sehingga menyebabkan rasa sakit pada kepala.

5. Kaki membengkak akibat pembuluh darah semakin sempit. Kaki merupakan bahagian yang paling sedikit mendapat darah. 
6. Senak dada sebelah kiri apabila pembuluh darah pada bahagian jantung mula tersumbat. Hal ini menunjukkan kadar kolesterol terlampau tinggi. •• Ada dua tempat di dalam tubuh kita yang tidak boleh tersumbat, iaitu saluran usus dan saluran darah.

Whatsapp 0194639049 .
#kolestrol #penawargastrik #penawarkolesterol #pembuluhdarah #kesihatan #kebaskaki #kebaskakitangan #produkorganik #JomSihat #neelofarhijab #majalah3 #tv3malaysia #tv #tv3 #codjelawat #codpasirputeh #mothersday #selfie #selamathariraya #ramadhan #puasa #ketukketukramadhan ramadam
Kolesterol tinggi dapat mengakibatkan penyempitan pembuluh darah •• TANDA-TANDA KOLESTEROL TINGGI Jom periksa 🔍 1. Sering berasa kebas-kebas pada kaki. 2. Timbul bintik-bintik putih(biji lemak) pada bahagian bawah mata, kawasan muka atau leher yang disebabkan oleh kadar trigliserida yang tinggi. 3. Mudah letih, penat dan cepat mengantuk. 4. Sering berasa sakit kepala. Arteri yang semakin sempit akan membuatkan aliran darah ke otak berkurangan, sehingga menyebabkan rasa sakit pada kepala. 5. Kaki membengkak akibat pembuluh darah semakin sempit. Kaki merupakan bahagian yang paling sedikit mendapat darah. 6. Senak dada sebelah kiri apabila pembuluh darah pada bahagian jantung mula tersumbat. Hal ini menunjukkan kadar kolesterol terlampau tinggi. •• Ada dua tempat di dalam tubuh kita yang tidak boleh tersumbat, iaitu saluran usus dan saluran darah. Whatsapp 0194639049 . #kolestrol  #penawargastrik  #penawarkolesterol  #pembuluhdarah  #kesihatan  #kebaskaki  #kebaskakitangan  #produkorganik  #JomSihat  #neelofarhijab  #majalah3  #tv3malaysia  #tv  #tv3  #codjelawat  #codpasirputeh  #mothersday  #selfie  #selamathariraya  #ramadhan  #puasa  #ketukketukramadhan  ramadam
siapa belum grab set ni mmg rugi . siap ada lotion lagi . Pakai lotion spray bodymist .. Bau semerbak smpai ke ptg .. Jom oder 
#nona #sinarfm #victoriasecretmalaysia #cucutaukeberas #dakgalbi #dietatkins #seleraselebriti #dexandraperfume #999 #ketukketukramadhan #lawakhambar
siapa belum grab set ni mmg rugi . siap ada lotion lagi . Pakai lotion spray bodymist .. Bau semerbak smpai ke ptg .. Jom oder 
#nona #sinarfm #victoriasecretmalaysia #cucutaukeberas #dakgalbi #dietatkins #seleraselebriti #dexandraperfume #999 #ketukketukramadhan #lawakhambar
Salam sayang uols semua...ni ade rempeyek jujur rangup...mewah kacang n ikan bilis...sape nk order boleh whatsapp or call terus 0177414086-zainal
#biskutrayarangup #biskutrayajujursedap #ketukketukramadhan #biskutraya2017💖 #ramadan2017🌙