an online Instagram web viewer

#keznsap medias

Photos

Assalamualaikum hai selamat pagi syg2 semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah yee..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah😍cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa😗.
•
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
•
Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi 😙okey lh.. kaknon chaw dlu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. •
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
AHAD 28/05/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.30/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% je dari harga semasa kita tau heheh 😘😘
• •
~ALAMAT kami~📮📮~
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum hai selamat pagi syg2 semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah yee..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah😍cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa😗. • Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. • Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi 😙okey lh.. kaknon chaw dlu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. • Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • AHAD 28/05/2017 • HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.30/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊. • HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% je dari harga semasa kita tau heheh 😘😘 • • ~ALAMAT kami~📮📮~ AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • ~Waze / Google Maps~🗺🗺~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • ~Hotline kami~☎☎~. 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum hai selamat pagi syg2 semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah yee..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah😍cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa😗.
•
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
•
Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi 😙okey lh.. kaknon chaw dlu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. •
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
AHAD 28/05/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.30/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% je dari harga semasa kita tau heheh 😘😘
• •
~ALAMAT kami~📮📮~
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum hai selamat pagi syg2 semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah yee..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah😍cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa😗. • Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. • Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi 😙okey lh.. kaknon chaw dlu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. • Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • AHAD 28/05/2017 • HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.30/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊. • HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% je dari harga semasa kita tau heheh 😘😘 • • ~ALAMAT kami~📮📮~ AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • ~Waze / Google Maps~🗺🗺~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • ~Hotline kami~☎☎~. 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
#Repost @emas_zakariasons2 with @repostapp
・・・
Assalamualaikum uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye...dan boleh singgah kedai weols ni ha.. chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nihhh.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗.
•
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount..hehehe.
•
Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
JUMAAT 14/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM182.00/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘.
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM196.70/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuf
#Repost  @emas_zakariasons2 with @repostapp ・・・ Assalamualaikum uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye...dan boleh singgah kedai weols ni ha.. chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nihhh.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗. • Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount..hehehe. • Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. • Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • JUMAAT 14/04/2017 • HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM182.00/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊. • HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘. • HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM196.70/gram.😙😙. • ~ALAMAT kami~📮📮~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • ~Waze / Google Maps~🗺🗺~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • ~Hotline kami~☎☎~. 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuf