an online Instagram web viewer

#kisha medias

Photos

🍁TURE TE ORGANIZUAR PER FESTAT E NENTORIT🍁
🌻PER CDO INFORMACION MUND TE NA KONTAKTONI 0697595079🌻
🎁ROME – MILANO – VENECIA ❤️5 DITE 265 EURO❤️
VIZITOHEN:🌻 #ROME –🍁 #MILANO –🍁 #VENECIA – #RIJEKA 🌴- #SPLIT–🌹 #BUDVA
🎁25-29 Nentor
NE CMIM PERFSHIHET
*🎀TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
*🎀AKOMODIMI NE HOTEL
*🎀MENGJESET NE HOTEL
*🎀BILETA E TRAGETIT DURRES – BARI ME POLTRON(NESE DESHIRONI AKOMODIM NE KABINE 4-SHE KUSHTON EXTRA 15 EURO/PERSON)
*🎀GUIDE SHQIPETARE GJATE GJITHE UDHETIMIT
📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎
VJENE – BUDAPEST ❤️5 DITE 199 EURO
VIZITOHEN: 🌴#ZADAR - 🌹#VJENE - 🍁#GRAZ -🌻 #BUDAPEST - 🌹#BEOGRAD
NE CMIM PERFSHIHET
*🎁UDHETIM ME AUTOBUS KOMOD
*🎁AKOMODIMI NË HOTEL
*🎁MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT
*🎁SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË UDHETIMIT
📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎
SELANIK – STAMBOLL 🌴4 DITE 119 EURO
25 – 28 , 26 – 29 NENTOR
VIZITOHEN:🌻 #KASTORIA -🌹 #SELANIK -🍁 #STAMBOLL
NE CMIM PERFSHIHET
*🎁UDHËTIMI ME AUTOBUS
*🎁AKOMODIM NË HOTELE 3* – 4*
*🎁MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT
*🎁SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË QËNDRIMIT JASHTË SHQIPËRISË
📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎
SELANIK 🎁3 DITE 79 EURO
VIZITOHEN:🌻 #SHESHI ARISTOTELUS,🌻 #KISHA E SH. DHIMITRIT,🌻 #FORUMI ROMAK, 🌻#HARKU I GALERIOS, ZONA TSIMISKI,🌻 #KULLA E BARDHË
25 – 27 ,NENTOR
🌴NE CMIM PERFSHIHET
*❤️UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOBUS KOMOD
*❤️AKOMODIM NË HOTEL VERGINA NE QENDER TE SELANIKUT
*❤️MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E QENDRIMIT
*❤️GUIDE PROFESIONALE
📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎
🌻BEOGRAD
3 DITE 89 EURO
25 – 27 NENTOR
NE CMIM PERFSHIHET
*🌴UDHËTIMI ME AUTOBUS KOMOD VAJTJE – ARRDHJE DHE SHËTITJET
*🌴AKOMODIMI NE HOTEL 4 * NE QENDER TE BEOGRADIT
*🌴MENGJESET
*🌴SHOQËRIMI ME GUIDË NË GJUHËN SHQIPE
📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎
🍁SOFJE 3 DITE 79 EURO
27-29 NENTOR
NE CMIM PERFSHIHET
*🌹UDHËTIMI VAJTJE – ARDHJE, TRANSFERTAT DHE SHËTITJET ME AUTOBUS
*🌹AKOMODIM NË HOTEL ME 4 * NE QENDER TE SOFJES
*🌹MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT
*🌹SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË QËNDRIMIT JASHTË SHQIPËRISË ☎ 0697595079
E-mail: ✉ koninitravel@gmail.com
🍁TURE TE ORGANIZUAR PER FESTAT E NENTORIT🍁 🌻PER CDO INFORMACION MUND TE NA KONTAKTONI 0697595079🌻 🎁ROME – MILANO – VENECIA ❤️5 DITE 265 EURO❤️ VIZITOHEN:🌻 #ROME  –🍁 #MILANO  –🍁 #VENECIA  – #RIJEKA  🌴- #SPLIT –🌹 #BUDVA  🎁25-29 Nentor NE CMIM PERFSHIHET *🎀TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD *🎀AKOMODIMI NE HOTEL *🎀MENGJESET NE HOTEL *🎀BILETA E TRAGETIT DURRES – BARI ME POLTRON(NESE DESHIRONI AKOMODIM NE KABINE 4-SHE KUSHTON EXTRA 15 EURO/PERSON) *🎀GUIDE SHQIPETARE GJATE GJITHE UDHETIMIT 📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎 VJENE – BUDAPEST ❤️5 DITE 199 EURO VIZITOHEN: 🌴#ZADAR  - 🌹#VJENE  - 🍁#GRAZ  -🌻 #BUDAPEST  - 🌹#BEOGRAD  NE CMIM PERFSHIHET *🎁UDHETIM ME AUTOBUS KOMOD *🎁AKOMODIMI NË HOTEL *🎁MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT *🎁SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË UDHETIMIT 📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎 SELANIK – STAMBOLL 🌴4 DITE 119 EURO 25 – 28 , 26 – 29 NENTOR VIZITOHEN:🌻 #KASTORIA  -🌹 #SELANIK  -🍁 #STAMBOLL  NE CMIM PERFSHIHET *🎁UDHËTIMI ME AUTOBUS *🎁AKOMODIM NË HOTELE 3* – 4* *🎁MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT *🎁SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË QËNDRIMIT JASHTË SHQIPËRISË 📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎 SELANIK 🎁3 DITE 79 EURO VIZITOHEN:🌻 #SHESHI  ARISTOTELUS,🌻 #KISHA  E SH. DHIMITRIT,🌻 #FORUMI  ROMAK, 🌻#HARKU  I GALERIOS, ZONA TSIMISKI,🌻 #KULLA  E BARDHË 25 – 27 ,NENTOR 🌴NE CMIM PERFSHIHET *❤️UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOBUS KOMOD *❤️AKOMODIM NË HOTEL VERGINA NE QENDER TE SELANIKUT *❤️MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E QENDRIMIT *❤️GUIDE PROFESIONALE 📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎 🌻BEOGRAD 3 DITE 89 EURO 25 – 27 NENTOR NE CMIM PERFSHIHET *🌴UDHËTIMI ME AUTOBUS KOMOD VAJTJE – ARRDHJE DHE SHËTITJET *🌴AKOMODIMI NE HOTEL 4 * NE QENDER TE BEOGRADIT *🌴MENGJESET *🌴SHOQËRIMI ME GUIDË NË GJUHËN SHQIPE 📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎 🍁SOFJE 3 DITE 79 EURO 27-29 NENTOR NE CMIM PERFSHIHET *🌹UDHËTIMI VAJTJE – ARDHJE, TRANSFERTAT DHE SHËTITJET ME AUTOBUS *🌹AKOMODIM NË HOTEL ME 4 * NE QENDER TE SOFJES *🌹MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT *🌹SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË QËNDRIMIT JASHTË SHQIPËRISË ☎ 0697595079 E-mail: ✉ koninitravel@gmail.com
HATUPOI KAMA MAJI UTAYANYWA #KISHA UTAOGA TU #HATUPOI @ TUKUTANE PALE VIWANJA VYA MWEMBE YANGA TEMEKE IJMAA HII UHONDO KAMA KAWA BURUDANI KAMA ZOTE#efmtanzania@@
HATUPOI KAMA MAJI UTAYANYWA #KISHA  UTAOGA TU #HATUPOI  @ TUKUTANE PALE VIWANJA VYA MWEMBE YANGA TEMEKE IJMAA HII UHONDO KAMA KAWA BURUDANI KAMA ZOTE#efmtanzania @@
Kupiga simu za kimataifa piga*149*00#kisha chagua vifurushi vya kimataifa
Kupiga simu za kimataifa piga*149*00#kisha  chagua vifurushi vya kimataifa
Solo podía ser ella la que estrenará la cámara #Kisha #Nikon
Solo podía ser ella la que estrenará la cámara #Kisha  #Nikon 
Live life like there's no tomorrow,
Seize the day,
Enjoy every bit of it ,
Live , laugh, love #ArHad #kdbhai #kiya #KiSha #thebuddyproject @fahadalli @bharati_k #edit #effervescentcreations
🍁TURE TE ORGANIZUAR PER FESTAT E NENTORIT🍁
🌻PER CDO INFORMACION MUND TE NA KONTAKTONI 0697595079🌻
🎁ROME – MILANO – VENECIA ❤️5 DITE 265 EURO❤️
VIZITOHEN:🌻 #ROME –🍁 #MILANO –🍁 #VENECIA – #RIJEKA 🌴- #SPLIT–🌹 #BUDVA
🎁25-29 Nentor
NE CMIM PERFSHIHET
*🎀TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
*🎀AKOMODIMI NE HOTEL
*🎀MENGJESET NE HOTEL
*🎀BILETA E TRAGETIT DURRES – BARI ME POLTRON(NESE DESHIRONI AKOMODIM NE KABINE 4-SHE KUSHTON EXTRA 15 EURO/PERSON)
*🎀GUIDE SHQIPETARE GJATE GJITHE UDHETIMIT
📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎
VJENE – BUDAPEST ❤️5 DITE 199 EURO
VIZITOHEN: 🌴#ZADAR - 🌹#VJENE - 🍁#GRAZ -🌻 #BUDAPEST - 🌹#BEOGRAD
NE CMIM PERFSHIHET
*🎁UDHETIM ME AUTOBUS KOMOD
*🎁AKOMODIMI NË HOTEL
*🎁MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT
*🎁SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË UDHETIMIT
📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎
SELANIK – STAMBOLL 🌴4 DITE 119 EURO
25 – 28 , 26 – 29 NENTOR
VIZITOHEN:🌻 #KASTORIA -🌹 #SELANIK -🍁 #STAMBOLL
NE CMIM PERFSHIHET
*🎁UDHËTIMI ME AUTOBUS
*🎁AKOMODIM NË HOTELE 3* – 4*
*🎁MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT
*🎁SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË QËNDRIMIT JASHTË SHQIPËRISË
📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎
SELANIK 🎁3 DITE 79 EURO
VIZITOHEN:🌻 #SHESHI ARISTOTELUS,🌻 #KISHA E SH. DHIMITRIT,🌻 #FORUMI ROMAK, 🌻#HARKU I GALERIOS, ZONA TSIMISKI,🌻 #KULLA E BARDHË
25 – 27 ,NENTOR
🌴NE CMIM PERFSHIHET
*❤️UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOBUS KOMOD
*❤️AKOMODIM NË HOTEL VERGINA NE QENDER TE SELANIKUT
*❤️MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E QENDRIMIT
*❤️GUIDE PROFESIONALE
📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎
🌻BEOGRAD
3 DITE 89 EURO
25 – 27 NENTOR
NE CMIM PERFSHIHET
*🌴UDHËTIMI ME AUTOBUS KOMOD VAJTJE – ARRDHJE DHE SHËTITJET
*🌴AKOMODIMI NE HOTEL 4 * NE QENDER TE BEOGRADIT
*🌴MENGJESET
*🌴SHOQËRIMI ME GUIDË NË GJUHËN SHQIPE
📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎
🍁SOFJE 3 DITE 79 EURO
27-29 NENTOR
NE CMIM PERFSHIHET
*🌹UDHËTIMI VAJTJE – ARDHJE, TRANSFERTAT DHE SHËTITJET ME AUTOBUS
*🌹AKOMODIM NË HOTEL ME 4 * NE QENDER TE SOFJES
*🌹MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT
*🌹SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË QËNDRIMIT JASHTË SHQIPËRISË ☎ 0697595079
E-mail: ✉ koninitravel@gmail.com
🍁TURE TE ORGANIZUAR PER FESTAT E NENTORIT🍁 🌻PER CDO INFORMACION MUND TE NA KONTAKTONI 0697595079🌻 🎁ROME – MILANO – VENECIA ❤️5 DITE 265 EURO❤️ VIZITOHEN:🌻 #ROME  –🍁 #MILANO  –🍁 #VENECIA  – #RIJEKA  🌴- #SPLIT –🌹 #BUDVA  🎁25-29 Nentor NE CMIM PERFSHIHET *🎀TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD *🎀AKOMODIMI NE HOTEL *🎀MENGJESET NE HOTEL *🎀BILETA E TRAGETIT DURRES – BARI ME POLTRON(NESE DESHIRONI AKOMODIM NE KABINE 4-SHE KUSHTON EXTRA 15 EURO/PERSON) *🎀GUIDE SHQIPETARE GJATE GJITHE UDHETIMIT 📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎 VJENE – BUDAPEST ❤️5 DITE 199 EURO VIZITOHEN: 🌴#ZADAR  - 🌹#VJENE  - 🍁#GRAZ  -🌻 #BUDAPEST  - 🌹#BEOGRAD  NE CMIM PERFSHIHET *🎁UDHETIM ME AUTOBUS KOMOD *🎁AKOMODIMI NË HOTEL *🎁MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT *🎁SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË UDHETIMIT 📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎 SELANIK – STAMBOLL 🌴4 DITE 119 EURO 25 – 28 , 26 – 29 NENTOR VIZITOHEN:🌻 #KASTORIA  -🌹 #SELANIK  -🍁 #STAMBOLL  NE CMIM PERFSHIHET *🎁UDHËTIMI ME AUTOBUS *🎁AKOMODIM NË HOTELE 3* – 4* *🎁MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT *🎁SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË QËNDRIMIT JASHTË SHQIPËRISË 📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎 SELANIK 🎁3 DITE 79 EURO VIZITOHEN:🌻 #SHESHI  ARISTOTELUS,🌻 #KISHA  E SH. DHIMITRIT,🌻 #FORUMI  ROMAK, 🌻#HARKU  I GALERIOS, ZONA TSIMISKI,🌻 #KULLA  E BARDHË 25 – 27 ,NENTOR 🌴NE CMIM PERFSHIHET *❤️UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOBUS KOMOD *❤️AKOMODIM NË HOTEL VERGINA NE QENDER TE SELANIKUT *❤️MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E QENDRIMIT *❤️GUIDE PROFESIONALE 📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎 🌻BEOGRAD 3 DITE 89 EURO 25 – 27 NENTOR NE CMIM PERFSHIHET *🌴UDHËTIMI ME AUTOBUS KOMOD VAJTJE – ARRDHJE DHE SHËTITJET *🌴AKOMODIMI NE HOTEL 4 * NE QENDER TE BEOGRADIT *🌴MENGJESET *🌴SHOQËRIMI ME GUIDË NË GJUHËN SHQIPE 📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎📎 🍁SOFJE 3 DITE 79 EURO 27-29 NENTOR NE CMIM PERFSHIHET *🌹UDHËTIMI VAJTJE – ARDHJE, TRANSFERTAT DHE SHËTITJET ME AUTOBUS *🌹AKOMODIM NË HOTEL ME 4 * NE QENDER TE SOFJES *🌹MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT *🌹SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË QËNDRIMIT JASHTË SHQIPËRISË ☎ 0697595079 E-mail: ✉ koninitravel@gmail.com
Marta vino desde España para el casamiento de su amiga! 💇🏻Florencia 💄@ekpromua @kisha.palermo 
Gran equipo con @beluamakeup .
.
.
#makeup #maquillaje #maquillajesocial #invitadaboda #boda #casamiento #maquillajeprofesional #maquillajenatural #makeupartist #maquilladora #maquilladoraprofesional #kisha #makeuptime #makeupbyme #makeuplook #invitada #amigas #españa #argentina
Tumia teknolojia mpya kutunza records zako za kibiashara,matumizi binafsi n.k jipatie application yako inapatikana playstore andika #SKYWALLET#kisha install......#####skywallet Team#
Tumia teknolojia mpya kutunza records zako za kibiashara,matumizi binafsi n.k jipatie application yako inapatikana playstore andika #SKYWALLET #kisha  install......#####skywallet  Team#
Happy Birthday to my Kisha!! Enjoy your fabulous day and May your Life continue to be blessed and be a blessing to others. It feels so good when you both can just book a trip a day before you leave. We out!! #Kisha&KiraTakeoverStLucia🇹🇿 #BdayBehavior #Nov20th #Chapter37
Happy Birthday to my Kisha!! Enjoy your fabulous day and May your Life continue to be blessed and be a blessing to others. It feels so good when you both can just book a trip a day before you leave. We out!! #Kisha &KiraTakeoverStLucia🇹🇿 #BdayBehavior  #Nov20th  #Chapter37 
الي #يقف معاك في #فرحتك مـبـيـقـفـش معاك في #شدتك 😔👌
والي #يـقف معاك في #شـدتك بيقف معاك لحد #دفنتك
😇✔
#jokar🃏
#kisha🕵
#MARIAJOSE en #Mazatlán por primera vez; sábado 16 de diciembre, Plaza de Toros. 
General : $390
Barrera : $790
VIP RUEDO : $1,290
Venta de boletos en Fajas colombianas #KISHA Gran Plaza, local #G-2 y en www.ticketstar.com.mx
#MARIAJOSE  en #Mazatlán  por primera vez; sábado 16 de diciembre, Plaza de Toros. General : $390 Barrera : $790 VIP RUEDO : $1,290 Venta de boletos en Fajas colombianas #KISHA  Gran Plaza, local #G -2 y en www.ticketstar.com.mx
#tableathome, #Kisha@tableathome, #Modern AmericanFood
#tableathome, #Kisha@tableathome, #Modern AmericanFood
Bold work juvias look for women 30-45!💞🌷
@juviasplace #juviasplace #juviaspalette #juviasplacepalette
Y de un dia para el otro me hizo abuela jajaja esta tan grande mi mañosa ya tiene 3 hijitos !! #kisha
Y de un dia para el otro me hizo abuela jajaja esta tan grande mi mañosa ya tiene 3 hijitos !! #kisha 
Ok, jetzt dürfte man sie EVENTUELL erkennen. Also, Leute, die mich auf sozialen Netzwerken mehr oder weniger freiwillig verfolgen, dürften wissen, wer das ist.
-
#manga #draw #drawing #kreativ #art #artwork #skizze #sketch #kisha #tojo #einheit702 #oc #ocs #owncarcters #bleistiftzeichnung #pencildrawing #steampunk #cyborg
My daugther #Kisha#
Jamás me sentiré sola porque su tierna mirada y el movimiento de su cola me dicen: TE AMO 💕
#comocrecen #kisha
😢😍😄
Jamás me sentiré sola porque su tierna mirada y el movimiento de su cola me dicen: TE AMO 💕 #comocrecen  #kisha  😢😍😄
I never had a client complain about there track slipping or coming out!
#kishasgrowinghandsbeautysalon #mygrowinghandsrevitalizingoil #mygrowinghands.com #kisha
I never had a client complain about there track slipping or coming out!
#kishasgrowinghandsbeautysalon #mygrowinghandsrevitalizingoil #mygrowinghands.com #kisha
#Fale #qin #lek #o #teta #t'rujt #kisha #e #lacit 😞😂 #FOLLOW @gameofthrones_al
Body colombiano #Kisha. Pide el tuyo #nosenota ✔
Whatsapp 📲6623593836
Envíos a todo México 🚀
Body colombiano #Kisha . Pide el tuyo #nosenota  ✔ Whatsapp 📲6623593836 Envíos a todo México 🚀
When I saw this recipe by @overtimecook over him tov I knew I had to try them! With @bestselectkosher savory tart shells it was just all too easy! Anything hot dog goes in this house so I used it instead of sausages and it was deeeeelish! #kisha #hotdog #mini #tarts #shabbos #foodprep
When I saw this recipe by @overtimecook over him tov I knew I had to try them! With @bestselectkosher savory tart shells it was just all too easy! Anything hot dog goes in this house so I used it instead of sausages and it was deeeeelish! #kisha  #hotdog  #mini  #tarts  #shabbos  #foodprep 
Yanghampirultah#Kisha@syantik#
Yanghampirultah#Kisha @syantik#
ME VJEN KEQ VETEM PER TE VDEKURIT QE U NDANE PREJ MEJE,PA DESHIREN E TYRE DUKE ME LENE VETEM 😢
NUK ME VJEN KEQ PER TE GJALLET QE U LARGUAN PREJ MEJE,SEPSE ATA NUK ME ZGJODHEN MUA 😏
#nuk #me #intereson #se #cfare #thone #te #tjeret #pas #shpines #sime 😐 #nese #do #me #interesonte #kjo #gje #atehere #nuk #do #ta #kisha #kthyer #ate 🤗
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ 💎
SELANIK 🎁3 DITE 79 EURO
VIZITOHEN:🌻 #SHESHI ARISTOTELUS,🌻 #KISHA E SH. DHIMITRIT,🌻 #FORUMI ROMAK, 🌻#HARKU I GALERIOS, ZONA TSIMISKI,🌻 #KULLA E BARDHË
25 – 27 ,NENTOR
🌴NE CMIM PERFSHIHET
*❤️UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOBUS KOMOD
*❤️AKOMODIM NË HOTEL VERGINA NE QENDER TE SELANIKUT
*❤️MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E QENDRIMIT
*❤️GUIDE PROFESIONALE
SELANIK 🎁3 DITE 79 EURO VIZITOHEN:🌻 #SHESHI  ARISTOTELUS,🌻 #KISHA  E SH. DHIMITRIT,🌻 #FORUMI  ROMAK, 🌻#HARKU  I GALERIOS, ZONA TSIMISKI,🌻 #KULLA  E BARDHË 25 – 27 ,NENTOR 🌴NE CMIM PERFSHIHET *❤️UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOBUS KOMOD *❤️AKOMODIM NË HOTEL VERGINA NE QENDER TE SELANIKUT *❤️MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E QENDRIMIT *❤️GUIDE PROFESIONALE