an online Instagram web viewer

#kolej medias

Photos

☎whatsApp /Sms 0541 873 91 11
🚚Ürün kargo dahil 35.00 ₺
🏧Havale🏦EFT🚪Kapıda ödeme 💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎
@sapka_tutkusu👒 👒👒@sapka_tutkusu👒 👒👒@sapka_tutkusu👒👒 👒@sapka_tutkusu👒👒👒
💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎
@sapka_tutkusu 👒👒👒@sapka_tutkusu👒 👒👒@sapka_tutkusu👒👒👒@sapka_tutkusu👒👒👒
💚👍💚👍💚👍💚👍💚👍💚 👍💚👍 #yeni #sapka #trendy #tarz #gencler #lise #kolej #antalya #izmir #bodrum #marka #marmaris #güneş #yaz #yenisezon #superman #bodrum #batman #kedi #köpek #ny #hiphop #yazmodası #tatil #tatilaskina #marina #starbucks #moda #alanya #kuşadası #kep
☎whatsApp /Sms 0541 873 91 11 🚚Ürün kargo dahil 35.00 ₺ 🏧Havale🏦EFT🚪Kapıda ödeme 💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎 @sapka_tutkusu👒 👒👒@sapka_tutkusu👒 👒👒@sapka_tutkusu👒👒 👒@sapka_tutkusu👒👒👒 💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎💚👎 @sapka_tutkusu 👒👒👒@sapka_tutkusu👒 👒👒@sapka_tutkusu👒👒👒@sapka_tutkusu👒👒👒 💚👍💚👍💚👍💚👍💚👍💚 👍💚👍 #yeni  #sapka  #trendy  #tarz  #gencler  #lise  #kolej  #antalya  #izmir  #bodrum  #marka  #marmaris  #güneş  #yaz  #yenisezon  #superman  #bodrum  #batman  #kedi  #köpek  #ny  #hiphop  #yazmodası  #tatil  #tatilaskina  #marina  #starbucks  #moda  #alanya  #kuşadası  #kep 
EP07-397 jako pociąg TLK 18109 „Pobrzeże” rel. Łódź Fabryczna - Kołobrzeg (PKP Intercity) #lokomotywa #ep07 #ep07397 #kolej #pkp #pociąg #pkpintercity #tlk #dworzec #warszawawschodnia 18.01.2018
Tatil mi o gelen👀 Karneler alındı ama tatil kısa yani siz zamanınızı yine okula dönüş hazırlıkları yaparak geçirmek için kanalımdaki "okula dönüş" listesinde bi gezinin bence, zaten hazırlıklar anca biter🤓Bu arada geçen seneki videoları çekerkenki 90'lar kolej stilimin tek sebebi Hollywood🙈öyle lise gençliği mi olur, biz formanın içine kazak giyince okula alınmıyorduk😒yani özendim işte😎
Tatil mi o gelen👀 Karneler alındı ama tatil kısa yani siz zamanınızı yine okula dönüş hazırlıkları yaparak geçirmek için kanalımdaki "okula dönüş" listesinde bi gezinin bence, zaten hazırlıklar anca biter🤓Bu arada geçen seneki videoları çekerkenki 90'lar kolej stilimin tek sebebi Hollywood🙈öyle lise gençliği mi olur, biz formanın içine kazak giyince okula alınmıyorduk😒yani özendim işte😎
😗😗😗😗ANKARA'da yeniyim kendine güvenen elit ve ciddi beyler kendi lüks dairemde  görüşme sağlıyorum detaylar için wtsap 0544 527 1792 😗😗😗😗 #kızılay 
#ulus 
#mamak 
#keçiören 
#ankaraescort 
#escortankara 
#ankaraescortbayan 
#bahçelievler 
#cebeci 
#çankaya 
#esat 
#aşağıeğlence 
#kurtuluş 
#kolej 
#ankara 
#batıkent
Tüm öğrencilerimize mutlu tatiller diliyoruz.
#AvrupaSınavKoleji #kolej #tatil #karne #mutlu #sınıf #learn #lesson #eğlence #student #öğrenmek #okul #school #konu #bilgi #deneyim #Information #Learn #student #teacher
avrupasinavkoleji.com
Diabetes ..
.
Punca2 diabetes ada yg dari
▶️keturunan..
▶️stress..
▶️pemakanan..
▶️gaya hidup..
.
Betul adanya diabetes dari keturunan..tapi ramai juga sekarang datangnya dari gaya hidup yg stress dan juga pemakanan yg tidak sihat..
.
Jom ini lah masanya utk kita buat perubahan..😍💪😍
.
Pemakanan yg sihat dan gaya hidup yang lebih ceria dan aktif😄
.
#kurussihatmenawan 
#teamnickhinhussien 
#lostweightfromhome 
Jr coach Zainab-0173334681
.
#zainab_abdulrashid #sihatbonusnyakurus #tipskurus #coachdiet #coachee #fitmama #fitness #ootd #jomkurus1malaysia #jomturun5kgsebulan #kolej #viral #meletop #tv3 #artist #uia #msu #meletop #uitmshahalam #butikbangisentral #bajucouplemurah #jomhidupsihat
Diabetes .. . Punca2 diabetes ada yg dari ▶️keturunan.. ▶️stress.. ▶️pemakanan.. ▶️gaya hidup.. . Betul adanya diabetes dari keturunan..tapi ramai juga sekarang datangnya dari gaya hidup yg stress dan juga pemakanan yg tidak sihat.. . Jom ini lah masanya utk kita buat perubahan..😍💪😍 . Pemakanan yg sihat dan gaya hidup yang lebih ceria dan aktif😄 . #kurussihatmenawan  #teamnickhinhussien  #lostweightfromhome  Jr coach Zainab-0173334681 . #zainab_abdulrashid  #sihatbonusnyakurus  #tipskurus  #coachdiet  #coachee  #fitmama  #fitness  #ootd  #jomkurus1malaysia  #jomturun5kgsebulan  #kolej  #viral  #meletop  #tv3  #artist  #uia  #msu  #meletop  #uitmshahalam  #butikbangisentral  #bajucouplemurah  #jomhidupsihat 
Mini pounch bag tiedye Rm8 sahaja!
READYSTOCK!

NEW DESIGN!!!!!!!! Depan lain belakang lain omg!

Boleh cod area penang! Setiap design ada 2pcs sahaja yaa!

Senang nak boh duit or duit syilingggg senang jugak nak sumbat dkt mana mana dan senang jugak nak mngusung pi mana pon! Hahaha bag tlebih murah ni woi!

Whatsapp ayuni 017-4607745!
#hsnsecret #baggalastiedyebyhsn #baggalas #tiedye #hsnsecret #tiedye 
#clutchbag #bagtiedye #lokal #lokalah #lokalbrand #sapotlokal #tiedyemalaysia #malaysiatiedye #hsnsecret #secretofhsn #hsnbrand #hsn #supporthsn #student #politeknik #universiti #kolej #clutchbagbyHsn #minipounchbagtiedyebyhsn
Mini pounch bag tiedye Rm8 sahaja! READYSTOCK! NEW DESIGN!!!!!!!! Depan lain belakang lain omg! Boleh cod area penang! Setiap design ada 2pcs sahaja yaa! Senang nak boh duit or duit syilingggg senang jugak nak sumbat dkt mana mana dan senang jugak nak mngusung pi mana pon! Hahaha bag tlebih murah ni woi! Whatsapp ayuni 017-4607745! #hsnsecret  #baggalastiedyebyhsn  #baggalas  #tiedye  #hsnsecret  #tiedye  #clutchbag  #bagtiedye  #lokal  #lokalah  #lokalbrand  #sapotlokal  #tiedyemalaysia  #malaysiatiedye  #hsnsecret  #secretofhsn  #hsnbrand  #hsn  #supporthsn  #student  #politeknik  #universiti  #kolej  #clutchbagbyHsn  #minipounchbagtiedyebyhsn 
"Susah la nak dapat inai yang betul2 MERAH, selalunya warna merah sekejap je" 😧😧😧 "Leceh pakai cutex, setiap kali nak solat kena tanggalkan.." 😣😣😣 "Biasanya pakai inai mesti seminggu ja dah pudar.."🙁 PERNAH MENGALAMI PERKARA2 DI ATAS??
Rugi kalau korang tak cuba 'ENAI RED CHILLIE' kami ni.. SEBABNYA :
👉 Diperbuat daripada 100% daun inai asli dan bahan semulajadi. 0% kimia
👉 Warna merah macam cili, bukan oren, bukan maroon bukan coklat
👉 Warna takkan pudar walaupun korang basuh pinggan mangkuk kat dapur seharian
👉 Tak perlu cuci / tanggalkan kalau nak solat
👉 Sebotol kecik boleh pakai 3 4 kali
👉 Warna shining dan cantik seakan akan pakai cutex
🎈🎈🎈RM12 shj🎉🎉🎉🎉
www.wasap.my/0176075556
#enairedchili
#enaimerahcili
#enaimerahmenyla
#enaikukurm12
#enaikukuviral
#enaimurah
#inaikukuviral
#inaimerah
#inaimerahcantik 
#inaimaroon
#inaikoko
#inaimaroon
#inaikukuhitam
#inaikukupink
#inaikukumerah
#damiabeautycentre 
#kosmetikmurah
#kosmetikmurahkuantan
#kosmetikcodkuantan
#uitm
#uum
#upm
#kolej
"Susah la nak dapat inai yang betul2 MERAH, selalunya warna merah sekejap je" 😧😧😧 "Leceh pakai cutex, setiap kali nak solat kena tanggalkan.." 😣😣😣 "Biasanya pakai inai mesti seminggu ja dah pudar.."🙁 PERNAH MENGALAMI PERKARA2 DI ATAS?? Rugi kalau korang tak cuba 'ENAI RED CHILLIE' kami ni.. SEBABNYA : 👉 Diperbuat daripada 100% daun inai asli dan bahan semulajadi. 0% kimia 👉 Warna merah macam cili, bukan oren, bukan maroon bukan coklat 👉 Warna takkan pudar walaupun korang basuh pinggan mangkuk kat dapur seharian 👉 Tak perlu cuci / tanggalkan kalau nak solat 👉 Sebotol kecik boleh pakai 3 4 kali 👉 Warna shining dan cantik seakan akan pakai cutex 🎈🎈🎈RM12 shj🎉🎉🎉🎉 www.wasap.my/0176075556 #enairedchili  #enaimerahcili  #enaimerahmenyla  #enaikukurm12  #enaikukuviral  #enaimurah  #inaikukuviral  #inaimerah  #inaimerahcantik  #inaimaroon  #inaikoko  #inaimaroon  #inaikukuhitam  #inaikukupink  #inaikukumerah  #damiabeautycentre  #kosmetikmurah  #kosmetikmurahkuantan  #kosmetikcodkuantan  #uitm  #uum  #upm  #kolej 
Öğrenme hiç bitmez ama eğitime kısa bir ara! 😊

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz. 🙋

#ÇevreKoleji #Karne #KarneGünü #Tatil #İyitatiller #Çevre #Kolej
@Regranned from @mevkolejibasinkoy -  Okul Öncesi öğrencilerimizin karne heyecanı.
@yakuper60 @belfuefe #karne #okulöncesi #kolej #özelokul - #regrann
☘ Clearance Sales ☘
_
🌸 Zetty 🌸
_
No 2,3,4 shj masih ada
_
RM30 / pcs - exc postage
RM85 / 3 pcs - exc postage
_
*6 helai ke atas ada less & FREE POS*
_
*SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*
_
Material moss crepe
_
Ukuran inci
Bahu 15
Dada 38
Labuh depan 23.5
Labuh belakang 25
_
#bzetty #bajucantik #bajumurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #2k18 #ootd #swag #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
☘ Clearance Sales ☘ _ 🌸 Zetty 🌸 _ No 2,3,4 shj masih ada _ RM30 / pcs - exc postage RM85 / 3 pcs - exc postage _ *6 helai ke atas ada less & FREE POS* _ *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* _ Material moss crepe _ Ukuran inci Bahu 15 Dada 38 Labuh depan 23.5 Labuh belakang 25 _ #bzetty  #bajucantik  #bajumurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #2k18  #ootd  #swag  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
❝ SEMUA WANITA / LELAKI IMPIKAN KULIT CANTIK & BERSIH? ❞ 🌚🌝 .
Dah penat cari produk yg dpt rawat kulit, hilangkan parut & cerahkan kulit.. kebanyakkan janJi pelsu je.. kdg2 tu main jual je, pakai pun tak... sedih sgt tak dapat bantu kulit macam saya ni.. baik yg murah dan yg mahal sama je 😣..
Kami ada jalan terbaik 💡dan khas untuk bantu masalah anda.. kami serius nk bantu anda, tak percaya lihat DI BAWAH INI 👇👇👇
.
.
CerahSeawal6Hari
JomDapatkan 👇
📩 wasap.my/601116307572
.

#Glittzglow #putihgebu #onlineshop 
#dianzvitanin #glowing #bazarkecantikan #uitmshahalam #detox #gebugebassatubadan #kcolly #fattzura #vitaminc #shaklee #aurainsta #parutpudar #jerawathilang #sariyanti #bestseller #kolej #perlashine #muabella #aurawhite #ctdk #putihpink #luvitz #kolegen #jeragat #malaysia #kekasihpaksarela #dmsglutax
❝ SEMUA WANITA / LELAKI IMPIKAN KULIT CANTIK & BERSIH? ❞ 🌚🌝 . Dah penat cari produk yg dpt rawat kulit, hilangkan parut & cerahkan kulit.. kebanyakkan janJi pelsu je.. kdg2 tu main jual je, pakai pun tak... sedih sgt tak dapat bantu kulit macam saya ni.. baik yg murah dan yg mahal sama je 😣.. Kami ada jalan terbaik 💡dan khas untuk bantu masalah anda.. kami serius nk bantu anda, tak percaya lihat DI BAWAH INI 👇👇👇 . . CerahSeawal6Hari JomDapatkan 👇 📩 wasap.my/601116307572 . #Glittzglow  #putihgebu  #onlineshop  #dianzvitanin  #glowing  #bazarkecantikan  #uitmshahalam  #detox  #gebugebassatubadan  #kcolly  #fattzura  #vitaminc  #shaklee  #aurainsta  #parutpudar  #jerawathilang  #sariyanti  #bestseller  #kolej  #perlashine  #muabella  #aurawhite  #ctdk  #putihpink  #luvitz  #kolegen  #jeragat  #malaysia  #kekasihpaksarela  #dmsglutax 
Kulit putih gebu memukau mata semua !!! Nak tahu rahsia cubalah "Bvrc Advanced" dalam masa singkat dapat membangkitkan segala aura.. 🙋🏼🙋🏼🙋🏼
Sebarang pertanyaan blh wassap
👇🏻👇🏻👇🏻
http://www.wasap.my/+60123538847

#bvrcadvanced #codmaluri #codpandanjaya #coddesapandan #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #nakkulitlicin #nakputihcantik #nakhilangjeragat #uitm #uitmshahalam #upmserdang #uiagombak #unikl #ukm #uia #kolej #bazar #politeknik #ikbn #follow #putihcantik
Kulit putih gebu memukau mata semua !!! Nak tahu rahsia cubalah "Bvrc Advanced" dalam masa singkat dapat membangkitkan segala aura.. 🙋🏼🙋🏼🙋🏼 Sebarang pertanyaan blh wassap 👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/+60123538847 #bvrcadvanced  #codmaluri  #codpandanjaya  #coddesapandan  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualonline  #nakkulitlicin  #nakputihcantik  #nakhilangjeragat  #uitm  #uitmshahalam  #upmserdang  #uiagombak  #unikl  #ukm  #uia  #kolej  #bazar  #politeknik  #ikbn  #follow  #putihcantik 
Kulit putih gebu memukau mata semua !!! Nak tahu rahsia cubalah "Bvrc Advanced" dalam masa singkat dapat membangkitkan segala aura.. 🙋🏼🙋🏼🙋🏼
Sebarang pertanyaan blh wassap
👇🏻👇🏻👇🏻
http://www.wasap.my/+60123538847

#bvrcadvanced #codmaluri #codpandanjaya #coddesapandan #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #nakkulitlicin #nakputihcantik #nakhilangjeragat #uitm #uitmshahalam #upmserdang #uiagombak #unikl #ukm #uia #kolej #bazar #politeknik #ikbn #follow #putihcantik
Kulit putih gebu memukau mata semua !!! Nak tahu rahsia cubalah "Bvrc Advanced" dalam masa singkat dapat membangkitkan segala aura.. 🙋🏼🙋🏼🙋🏼 Sebarang pertanyaan blh wassap 👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/+60123538847 #bvrcadvanced  #codmaluri  #codpandanjaya  #coddesapandan  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualonline  #nakkulitlicin  #nakputihcantik  #nakhilangjeragat  #uitm  #uitmshahalam  #upmserdang  #uiagombak  #unikl  #ukm  #uia  #kolej  #bazar  #politeknik  #ikbn  #follow  #putihcantik 
Kulit putih gebu memukau mata semua !!! Nak tahu rahsia cubalah "Bvrc Advanced" dalam masa singkat dapat membangkitkan segala aura.. 🙋🏼🙋🏼🙋🏼
Sebarang pertanyaan blh wassap
👇🏻👇🏻👇🏻
http://www.wasap.my/+60123538847

#bvrcadvanced #codmaluri #codpandanjaya #coddesapandan #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #nakkulitlicin #nakputihcantik #nakhilangjeragat #uitm #uitmshahalam #upmserdang #uiagombak #unikl #ukm #uia #kolej #bazar #politeknik #ikbn #follow #putihcantik
Kulit putih gebu memukau mata semua !!! Nak tahu rahsia cubalah "Bvrc Advanced" dalam masa singkat dapat membangkitkan segala aura.. 🙋🏼🙋🏼🙋🏼 Sebarang pertanyaan blh wassap 👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/+60123538847 #bvrcadvanced  #codmaluri  #codpandanjaya  #coddesapandan  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualonline  #nakkulitlicin  #nakputihcantik  #nakhilangjeragat  #uitm  #uitmshahalam  #upmserdang  #uiagombak  #unikl  #ukm  #uia  #kolej  #bazar  #politeknik  #ikbn  #follow  #putihcantik 
🌸 Zara 🌸
_
RM33 / pcs - exc postage
RM99 / 3 pcs - exc postage
_
*6 helai ke atas ada less & FREE POS*
_
*SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*
_
Material cotton 
_
Fit XS to M
_
Ukuran baju (inci)
Bahu 14.5
Dada 32
Labuh 24
_
#bzara #bajucantik #bajumurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #2k18 #ootd #swag #2k18 #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Zara 🌸 _ RM33 / pcs - exc postage RM99 / 3 pcs - exc postage _ *6 helai ke atas ada less & FREE POS* _ *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* _ Material cotton _ Fit XS to M _ Ukuran baju (inci) Bahu 14.5 Dada 32 Labuh 24 _ #bzara  #bajucantik  #bajumurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #2k18  #ootd  #swag  #2k18  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
🌸 Zara 🌸
_
RM33 / pcs - exc postage
RM99 / 3 pcs - exc postage
_
*6 helai ke atas ada less & FREE POS*
_
*SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*
_
Material cotton 
_
Fit XS to M
_
Ukuran baju (inci)
Bahu 14.5
Dada 32
Labuh 24
_
#bzara #bajucantik #bajumurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #2k18 #ootd #swag #2k18 #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Zara 🌸 _ RM33 / pcs - exc postage RM99 / 3 pcs - exc postage _ *6 helai ke atas ada less & FREE POS* _ *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* _ Material cotton _ Fit XS to M _ Ukuran baju (inci) Bahu 14.5 Dada 32 Labuh 24 _ #bzara  #bajucantik  #bajumurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #2k18  #ootd  #swag  #2k18  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
🎉 new design 🎉
ukuran -pada gambar
Harga
1 RM35🎈
2 FREE 1 RM100🎉
FREE POSTAGE !
#freepostage #blousemurah #3free1 #jubahmurah #3rm100 #murah #sale #bajumurah #bajusale #sayajual #bajukolej #kolej #blouse #Kurung #Peplum #jubahmurah #kemejamurah #tshirtmurah #bfshirt #palazomurah #palazolaici #palazobootcut #palazoborong
Duygu ablamın kuzeni Esillll 😍😍😍😍😍😍😍 #duyguderin #ikiasikikidusman #ikiaşıkikidüşman #like4like #instalike #beğen #karnegünü #kolej
🌸 Dalilah - New Arrival!!🌸
_
RM33 / pcs - exc postage
RM99 / 3 pcs - exc postage
_
*6 helai ke atas ada less & FREE POS*
_
*SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*
_
Material moss crepe
_
Fit S to L
_
Ukuran baju (inci)
Bahu 15
Dada 37
Labuh 28.5
Ada tali kat belakang untuk ikat bagi nampak fit
_
#bdalilah #bajucantik #bajumurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #2k18 #ootd #swag #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Dalilah - New Arrival!!🌸 _ RM33 / pcs - exc postage RM99 / 3 pcs - exc postage _ *6 helai ke atas ada less & FREE POS* _ *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* _ Material moss crepe _ Fit S to L _ Ukuran baju (inci) Bahu 15 Dada 37 Labuh 28.5 Ada tali kat belakang untuk ikat bagi nampak fit _ #bdalilah  #bajucantik  #bajumurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #2k18  #ootd  #swag  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
🌸 Dalilah - New Arrival!!🌸
_
RM33 / pcs - exc postage
RM99 / 3 pcs - exc postage
_
*6 helai ke atas ada less & FREE POS*
_
*SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*
_
Material moss crepe
_
Fit S to L
_
Ukuran baju (inci)
Bahu 15
Dada 37
Labuh 28.5
Ada tali kat belakang untuk ikat bagi nampak fit
_
#bdalilah #bajucantik #bajumurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #2k18 #ootd #swag #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Dalilah - New Arrival!!🌸 _ RM33 / pcs - exc postage RM99 / 3 pcs - exc postage _ *6 helai ke atas ada less & FREE POS* _ *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* _ Material moss crepe _ Fit S to L _ Ukuran baju (inci) Bahu 15 Dada 37 Labuh 28.5 Ada tali kat belakang untuk ikat bagi nampak fit _ #bdalilah  #bajucantik  #bajumurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #2k18  #ootd  #swag  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
🌸 Dalilah - New Arrival!!🌸
_
RM33 / pcs - exc postage
RM99 / 3 pcs - exc postage
_
*6 helai ke atas ada less & FREE POS*
_
*SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*
_
Material moss crepe
_
Fit S to L
_
Ukuran baju (inci)
Bahu 15
Dada 37
Labuh 28.5
Ada tali kat belakang untuk ikat bagi nampak fit
_
#bdalilah #bajucantik #bajumurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #2k18 #ootd #swag #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Dalilah - New Arrival!!🌸 _ RM33 / pcs - exc postage RM99 / 3 pcs - exc postage _ *6 helai ke atas ada less & FREE POS* _ *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* _ Material moss crepe _ Fit S to L _ Ukuran baju (inci) Bahu 15 Dada 37 Labuh 28.5 Ada tali kat belakang untuk ikat bagi nampak fit _ #bdalilah  #bajucantik  #bajumurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #2k18  #ootd  #swag  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
Her çocuk karanlıktan, gök gürültüsünden ya da başka bir şeyden korkar. Önemli olan ailelerin bu duyguyu yaşayan çocuklarına nasıl davranmaları gerektiğini bilmeleridir. Yoksa korku, gelecekte çocuğunuzun kabusu olabilir. Bu nedenle anne ve babaların söyledikleri sözlere, çocuklarına karşı olan tutum ve davranışlarına son derece dikkat etmesi gerekiyor. Örneğin şu cümleleri kullanmak çocukların korkularının derinleşmesine neden oluyor:
"Ben senin annen değilim, senin artık annen yok". "Böyle davranırsan seni başkalarına veririm" gibi yaklaşımlar çocukta reddedilme ve aileden ayrılma korkularını artıracaktır.
Peki korkularla mücadele etmenin yolları;
💎zorla üzerine gitmeyin
💎çocuğunuz anlaşıldığını hissetsin
💎güven duygusu aşılayın
💎korkuları beslemeyin
💎çocuğunuzu ciddiye alın
#anaokulu #anaokuluetkinlik #anaokuluogretmeni #montessori #kinder #kindergarten #yaratıcı #yaratıcılık #happy #teacher #mutluçocuk #sanatetkinligi #etkinlikpaylasimi #etkinlik  #etkinliklerimiz #çocukgelişimi #preschool #preschoolart #okulöncesiöğretmeni #okulöncesi #okulöncesietkinlik #etkinlik #aktivite #yaratıcılıktasınıryok #yaratıcı #çocuk #çocukoyunu #çocukeğitimvegelişim #çocukeğitimi #okul #kolej #anaokulu #türkeğitimderneği
Her çocuk karanlıktan, gök gürültüsünden ya da başka bir şeyden korkar. Önemli olan ailelerin bu duyguyu yaşayan çocuklarına nasıl davranmaları gerektiğini bilmeleridir. Yoksa korku, gelecekte çocuğunuzun kabusu olabilir. Bu nedenle anne ve babaların söyledikleri sözlere, çocuklarına karşı olan tutum ve davranışlarına son derece dikkat etmesi gerekiyor. Örneğin şu cümleleri kullanmak çocukların korkularının derinleşmesine neden oluyor: "Ben senin annen değilim, senin artık annen yok". "Böyle davranırsan seni başkalarına veririm" gibi yaklaşımlar çocukta reddedilme ve aileden ayrılma korkularını artıracaktır. Peki korkularla mücadele etmenin yolları; 💎zorla üzerine gitmeyin 💎çocuğunuz anlaşıldığını hissetsin 💎güven duygusu aşılayın 💎korkuları beslemeyin 💎çocuğunuzu ciddiye alın #anaokulu  #anaokuluetkinlik  #anaokuluogretmeni  #montessori  #kinder  #kindergarten  #yaratıcı  #yaratıcılık  #happy  #teacher  #mutluçocuk  #sanatetkinligi  #etkinlikpaylasimi  #etkinlik  #etkinliklerimiz  #çocukgelişimi  #preschool  #preschoolart  #okulöncesiöğretmeni  #okulöncesi  #okulöncesietkinlik  #etkinlik  #aktivite  #yaratıcılıktasınıryok  #yaratıcı  #çocuk  #çocukoyunu  #çocukeğitimvegelişim  #çocukeğitimi  #okul  #kolej  #anaokulu  #türkeğitimderneği 
Karnesini alan, valizini toplayan bizimle Yurt Dışı Eğitim Yolculuğuna çıkıyor✈️🛩✈️🗺Bu yarıyıl tatilinde siz neredesiniz? CANADEMY Yurt Dışı Eğitim ve Akademik Danışmanlık ile Dünya’nın Eğitim fırsatlarını keşfedin www.canademy.com @canademyy #yurtdışıeğitimdanışmanlığı #yurtdışıeğitim #dilokulları #üniversite #yazokulu #kolej #sertifikaprogramı #vizeişlemleri #accomodation #uçakbileti #havaalanikarsilama #oryantasyon #sağlıksigortası #seyahatsigortasi #konaklama #igers #igersturkey #igerscanada #followers #followus
Karnesini alan, valizini toplayan bizimle Yurt Dışı Eğitim Yolculuğuna çıkıyor✈️🛩✈️🗺Bu yarıyıl tatilinde siz neredesiniz? CANADEMY Yurt Dışı Eğitim ve Akademik Danışmanlık ile Dünya’nın Eğitim fırsatlarını keşfedin www.canademy.com @canademyy #yurtdışıeğitimdanışmanlığı  #yurtdışıeğitim  #dilokulları  #üniversite  #yazokulu  #kolej  #sertifikaprogramı  #vizeişlemleri  #accomodation  #uçakbileti  #havaalanikarsilama  #oryantasyon  #sağlıksigortası  #seyahatsigortasi  #konaklama  #igers  #igersturkey  #igerscanada  #followers  #followus 
🌸 Dress Ruby 🌸
_
No 1,3,4,6,8,9,10,11,12,13 & dark grey sahaja ada
_
RM40 / pcs - exc postage
_
*6 helai ke atas ada less & FREE POS*
_
*SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*
_
Material moss crepe
_
Ukuran Baju (inci)
Bahu 14-15
Dada 38-40
Labuh 56
_
#druby #bajucantik #bajumurah #dresscantik #dressmurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #2k18 #ootd #swag #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Dress Ruby 🌸 _ No 1,3,4,6,8,9,10,11,12,13 & dark grey sahaja ada _ RM40 / pcs - exc postage _ *6 helai ke atas ada less & FREE POS* _ *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* _ Material moss crepe _ Ukuran Baju (inci) Bahu 14-15 Dada 38-40 Labuh 56 _ #druby  #bajucantik  #bajumurah  #dresscantik  #dressmurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #2k18  #ootd  #swag  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
🌸 Dress Ruby 🌸
_
No 1,3,4,6,8,9,10,11,12,13 & dark grey sahaja ada
_
RM40 / pcs - exc postage
_
*6 helai ke atas ada less & FREE POS*
_
*SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*
_
Material moss crepe
_
Ukuran Baju (inci)
Bahu 14-15
Dada 38-40
Labuh 56
_
#druby #bajucantik #bajumurah #dresscantik #dressmurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #2k18 #ootd #swag #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Dress Ruby 🌸 _ No 1,3,4,6,8,9,10,11,12,13 & dark grey sahaja ada _ RM40 / pcs - exc postage _ *6 helai ke atas ada less & FREE POS* _ *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* _ Material moss crepe _ Ukuran Baju (inci) Bahu 14-15 Dada 38-40 Labuh 56 _ #druby  #bajucantik  #bajumurah  #dresscantik  #dressmurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #2k18  #ootd  #swag  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
🌸 Dress Ruby 🌸
_
No 1,3,4,6,8,9,10,11,12,13 & dark grey sahaja ada
_
RM40 / pcs - exc postage
_
*6 helai ke atas ada less & FREE POS*
_
*SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*
_
Material moss crepe
_
Ukuran Baju (inci)
Bahu 14-15
Dada 38-40
Labuh 56
_
#druby #bajucantik #bajumurah #dresscantik #dressmurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #2k18 #ootd #swag #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Dress Ruby 🌸 _ No 1,3,4,6,8,9,10,11,12,13 & dark grey sahaja ada _ RM40 / pcs - exc postage _ *6 helai ke atas ada less & FREE POS* _ *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* _ Material moss crepe _ Ukuran Baju (inci) Bahu 14-15 Dada 38-40 Labuh 56 _ #druby  #bajucantik  #bajumurah  #dresscantik  #dressmurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #2k18  #ootd  #swag  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
Okulumuzun sanat atölyesi öğrencileri yarı dönemin ilk sergisini açtılar! Sergide kara kalem, yağlı boya, akrilik ve kil çalışmaları yer aldı. 
__
#medeniyetokulları #sanat #sanatatölyesi #sanatsal #art #okul #eğitim #kolej #özelokul #beylikdüzü #artwork #resimsergisi #resimaşkı #kil #fineart #artist #artistic #pictureart #pictureday #sanatsal #sanatetkinligi #sanatsokağı #artpicture #herçocuközeldir
🌸 Melly jumpsuit 2in1 🌸
_
No 1,4,6,7,8,9,10,11,12,13,14 sahaja ada
_
RM43 / pcs - exc postage
_
*6 helai ke atas ada less & FREE POS* *SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*
_
Material cotton jalur lembut
_
Ukuran baju
Bahu 14-15
Dada 38-40
Punggung 34-44
Labuh 54
_
#mellyjumpsuit #bajucantik #bajumurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #2k18 #ootd #swag #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Melly jumpsuit 2in1 🌸 _ No 1,4,6,7,8,9,10,11,12,13,14 sahaja ada _ RM43 / pcs - exc postage _ *6 helai ke atas ada less & FREE POS* *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* _ Material cotton jalur lembut _ Ukuran baju Bahu 14-15 Dada 38-40 Punggung 34-44 Labuh 54 _ #mellyjumpsuit  #bajucantik  #bajumurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #2k18  #ootd  #swag  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
www.kolejmarketim.com için hazırladığımız kurumsal tanıtım videosu (part2)
•
•
•
•
#video #animasyon #animation #web #design #webdesign #advertising #okul #kolej #karne #eğitim #market
Bostanlı Anaokulu öğrencileri Mad Science ile bilimin eğlenceli yönünü keşfetti. Keyifli anlar yaşayan çocuklar bilimi çok sevdi. 🔭🔬 👍
Bostanlı Anaokulu öğrencileri Mad Science ile bilimin eğlenceli yönünü keşfetti. Keyifli anlar yaşayan çocuklar bilimi çok sevdi. 🔭🔬 👍
🌸 Melly jumpsuit 2in1 🌸
_
No 1,4,6,7,8,9,10,11,12,13,14 sahaja ada
_
RM43 / pcs - exc postage
_
*6 helai ke atas ada less & FREE POS* *SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*
_
Material cotton jalur lembut
_
Ukuran baju
Bahu 14-15
Dada 38-40
Punggung 34-44
Labuh 54
_
#mellyjumpsuit #bajucantik #bajumurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #2k18 #ootd #swag #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Melly jumpsuit 2in1 🌸 _ No 1,4,6,7,8,9,10,11,12,13,14 sahaja ada _ RM43 / pcs - exc postage _ *6 helai ke atas ada less & FREE POS* *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* _ Material cotton jalur lembut _ Ukuran baju Bahu 14-15 Dada 38-40 Punggung 34-44 Labuh 54 _ #mellyjumpsuit  #bajucantik  #bajumurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #2k18  #ootd  #swag  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
www.kolejmarketim.com için hazırladığımız kurumsal tanıtım videosu (part1) •
•
•
•
#video #animasyon #animation #web #design #webdesign #advertising #okul #kolej #karne #eğitim #market
2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi karne heyecanıyla sona erdi .
#erdemkoleji #erdemligelecek #kolej #gaziantep #karnegünü #heyecan #tatil #anaokul #ilkokul #ortaokul #lise
🌸 Andrea - New Arrival 🌸
_
RM33 / pcs - exc postage
RM99 / 3 pcs - exc postage
_
*6 helai ke atas ada less & FREE POS* *SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*
_
Material cotton jalur
_
Ukuran Baju (inci)
Bahu 16
Dada 40
Labuh depan 27
Labuh belakang 35
_
#andrea #bajucantik #bajumurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #3rm99 #2k18 #ootd #swag #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Andrea - New Arrival 🌸 _ RM33 / pcs - exc postage RM99 / 3 pcs - exc postage _ *6 helai ke atas ada less & FREE POS* *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* _ Material cotton jalur _ Ukuran Baju (inci) Bahu 16 Dada 40 Labuh depan 27 Labuh belakang 35 _ #andrea  #bajucantik  #bajumurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #3rm99  #2k18  #ootd  #swag  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
🌸 Andrea - New Arrival 🌸
_
RM33 / pcs - exc postage
RM99 / 3 pcs - exc postage
_
*6 helai ke atas ada less & FREE POS* *SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*
_
Material cotton jalur
_
Ukuran Baju (inci)
Bahu 16
Dada 40
Labuh depan 27
Labuh belakang 35
_
#andrea #bajucantik #bajumurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #3rm99 #2k18 #ootd #swag #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Andrea - New Arrival 🌸 _ RM33 / pcs - exc postage RM99 / 3 pcs - exc postage _ *6 helai ke atas ada less & FREE POS* *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* _ Material cotton jalur _ Ukuran Baju (inci) Bahu 16 Dada 40 Labuh depan 27 Labuh belakang 35 _ #andrea  #bajucantik  #bajumurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #3rm99  #2k18  #ootd  #swag  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
Tüm öğrencilerimize eğlenceli ve verimli geçirecekleri bir tatil dileriz.
#kayseribilkızkoleji #kayseri #iyitatiller #sömestr #kolej
[ SALE LAGI ] Sale ! Sale ! Sale ! English & Japanese Cotton 😍😍😍 .
Sapa kat sini dah start cari kain pasang English Cotton & Japanese Cotton utk buat baju raya? Mai dekat mai rapat. Kami nak buat SALE LAGi utk cotton2 yg cantik2 ni.
.
.
2psg = RM110 sahaja (Jimat RM6)
6psg = RM300 sahaja (Jimat RM48)
1psg = RM58 sahaja
FREE Postage ke Seluruh Malaysia
Murah tak???
.
Promosi ni dari 17hb - 31hb Jan 2018
Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat.
.
.
Untuk order melalui wasap, klik link di bio terus 😘
********************************
Ciri- ciri Japanese Cotton
********************************
100% Cotton
Kualiti DIJAMIN KAPAS TERBAIK!!!!
Bidang 60" x 3.5 meter
Kain lembut & sejuk.
Sesuai untuk Baju Kurung, Jubah, Blouse dan Dress
.
.
*****************************
Ciri- ciri English Cotton
*****************************
100% Cotton
Kualiti DIJAMIN KAPAS TERBAIK!!!!
Bidang 60" x 3.5 meter
Kain lembut & sejuk.
Sesuai untuk Baju Kurung, Jubah, Blouse dan Dress
.

MATERIAL KAIN YANG SELESA
Material untuk baju ini diperbuat daripada 100% Cotton yang berkualiti. Kain sejuk serta lembut. Sangat selesa dan sesuai dipakai oleh sesiapa sahaja. Yang berkulit sensitif pun sesuai untuk kain ini. 😍
.

TAHAN LASAK & WARNA TIDAK LUNTUR
Kain ni juga tahan lasak. Boleh di pakai untuk pelbagai jenis aktiviti. Warna kain ni juga tak luntur. Warna tetap cantik walaupun telah di basuh berkali-kali.😍
.

PELBAGAI CORAK
Pelbagai pilihan warna yang ada mengikut citarasa anda. Pilih jangan tak pilih.😍
.

HARGA MURAH & MAMPU MILIK
Hanya RM 58 sahaja untuk sepasang TERMASUK POSTAGE. Sesiapa pun mampu beli. Dengan keadaan ekonomi yang gawat sekarang ni, kena berjimat sikit kan. Kalau beli banyak harga lagi murah. Sangat jimat dan berbaloi.😍
[ SALE LAGI ] Sale ! Sale ! Sale ! English & Japanese Cotton 😍😍😍 . Sapa kat sini dah start cari kain pasang English Cotton & Japanese Cotton utk buat baju raya? Mai dekat mai rapat. Kami nak buat SALE LAGi utk cotton2 yg cantik2 ni. . . 2psg = RM110 sahaja (Jimat RM6) 6psg = RM300 sahaja (Jimat RM48) 1psg = RM58 sahaja FREE Postage ke Seluruh Malaysia Murah tak??? . Promosi ni dari 17hb - 31hb Jan 2018 Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat. . . Untuk order melalui wasap, klik link di bio terus 😘 ******************************** Ciri- ciri Japanese Cotton ******************************** 100% Cotton Kualiti DIJAMIN KAPAS TERBAIK!!!! Bidang 60" x 3.5 meter Kain lembut & sejuk. Sesuai untuk Baju Kurung, Jubah, Blouse dan Dress . . ***************************** Ciri- ciri English Cotton ***************************** 100% Cotton Kualiti DIJAMIN KAPAS TERBAIK!!!! Bidang 60" x 3.5 meter Kain lembut & sejuk. Sesuai untuk Baju Kurung, Jubah, Blouse dan Dress . MATERIAL KAIN YANG SELESA Material untuk baju ini diperbuat daripada 100% Cotton yang berkualiti. Kain sejuk serta lembut. Sangat selesa dan sesuai dipakai oleh sesiapa sahaja. Yang berkulit sensitif pun sesuai untuk kain ini. 😍 . TAHAN LASAK & WARNA TIDAK LUNTUR Kain ni juga tahan lasak. Boleh di pakai untuk pelbagai jenis aktiviti. Warna kain ni juga tak luntur. Warna tetap cantik walaupun telah di basuh berkali-kali.😍 . PELBAGAI CORAK Pelbagai pilihan warna yang ada mengikut citarasa anda. Pilih jangan tak pilih.😍 . HARGA MURAH & MAMPU MILIK Hanya RM 58 sahaja untuk sepasang TERMASUK POSTAGE. Sesiapa pun mampu beli. Dengan keadaan ekonomi yang gawat sekarang ni, kena berjimat sikit kan. Kalau beli banyak harga lagi murah. Sangat jimat dan berbaloi.😍
🌸 Kemeja Eliza - New Arrival🌸

RM33 / pcs - exc postage
RM99 / 3 pcs - exc postage *6 helai ke atas ada less & FREE POS* *SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*

Material cotton 
Free saiz fit L to XL

Ukuran Baju (inci)
Bahu baggy 
Dada 44
Labuh 26

#keliza #bajucantik #bajumurah #kemejacantik #kemejamurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #3rm99 #2k18 #ootd #swag #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Kemeja Eliza - New Arrival🌸 RM33 / pcs - exc postage RM99 / 3 pcs - exc postage *6 helai ke atas ada less & FREE POS* *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* Material cotton Free saiz fit L to XL Ukuran Baju (inci) Bahu baggy Dada 44 Labuh 26 #keliza  #bajucantik  #bajumurah  #kemejacantik  #kemejamurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #3rm99  #2k18  #ootd  #swag  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
🌸 Kemeja Eliza - New Arrival🌸

RM33 / pcs - exc postage
RM99 / 3 pcs - exc postage *6 helai ke atas ada less & FREE POS* *SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT*

Material cotton 
Free saiz fit L to XL

Ukuran Baju (inci)
Bahu baggy 
Dada 44
Labuh 26

#keliza #bajucantik #bajumurah #kemejacantik #kemejamurah #sayatrustedseller #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #instaniaga #3rm99 #2k18 #ootd #swag #utem #uitm #uum #kolej #bazaarmalaysia #bazaaronline #nrasboutique #nrasadq #followme #fashionstyle #fashionmalaysia #seluruhnegeri
🌸 Kemeja Eliza - New Arrival🌸 RM33 / pcs - exc postage RM99 / 3 pcs - exc postage *6 helai ke atas ada less & FREE POS* *SM FREE POS* *SS IKUT BERAT* Material cotton Free saiz fit L to XL Ukuran Baju (inci) Bahu baggy Dada 44 Labuh 26 #keliza  #bajucantik  #bajumurah  #kemejacantik  #kemejamurah  #sayatrustedseller  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #instaniaga  #3rm99  #2k18  #ootd  #swag  #utem  #uitm  #uum  #kolej  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #nrasboutique  #nrasadq  #followme  #fashionstyle  #fashionmalaysia  #seluruhnegeri 
Good news pada uols yang berminat nak try tapi x cukup bajet nak beli yg dalam botol gold tu (20g) dengan harga RM89, so uols blh try yg ni !
.
.
8 kelebihan dalam 1 unit Shalicious Beauty sebagai foundation
.
💆Melembapkan kulit
💆Melindungi kulit dari Sinar UV
💆Sebagai alas make up
💆Mencerahkan kulit
💆Memutihkan kulit
💆Sebagai agent anti-penuaan
💆Sebagai agent anti-kedutan
💆Merawat kulit .
.
.
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
#sayajual #bazaarpaknil  #produkkecantikan  #trustedseller #aydajebat #student #uitm #kolej #syurgayangkedua #fashasanda #jannanick #diatv3 #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcinta 
#shalicious  #beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretmurah #beautysecretborong 
#beautysecretfoundation #foundationshalicious #foundationshaliciousmurah #foundationshaliciousborong #shaliciousbeautyfoundation #makeuplover #makeuptutorial #foundation #alasmakeup #alasbedak #shaliciousfoundation
Good news pada uols yang berminat nak try tapi x cukup bajet nak beli yg dalam botol gold tu (20g) dengan harga RM89, so uols blh try yg ni ! . . 8 kelebihan dalam 1 unit Shalicious Beauty sebagai foundation . 💆Melembapkan kulit 💆Melindungi kulit dari Sinar UV 💆Sebagai alas make up 💆Mencerahkan kulit 💆Memutihkan kulit 💆Sebagai agent anti-penuaan 💆Sebagai agent anti-kedutan 💆Merawat kulit . . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . #sayajual  #bazaarpaknil  #produkkecantikan  #trustedseller  #aydajebat  #student  #uitm  #kolej  #syurgayangkedua  #fashasanda  #jannanick  #diatv3  #kekasihpaksarela  #lafazkankalimahcinta  #shalicious  #beautysecret  #beautysecretshalicious  #beautysecretmurah  #beautysecretborong  #beautysecretfoundation  #foundationshalicious  #foundationshaliciousmurah  #foundationshaliciousborong  #shaliciousbeautyfoundation  #makeuplover  #makeuptutorial  #foundation  #alasmakeup  #alasbedak  #shaliciousfoundation 
💛BEAUTY SECRET 💛
.
Bangun pagi tadi rasa kulit lembut jeeee😍
.
BEAUTY SECRET ni serbuk tau. Just ambil satu sudu, letak atas lidah. Kemam2 ja tau. Bangun  pagi confirm kulit rasa lembut glowing gituu😍

Kenapa ye mesti nak pilih beauty secret sbgai supplement harian? Sbb beauty secret ni simple sgt. Tak payah bancuh tak payah apa. Just letak lidah. Kadang2 dduk saja2 pun sis mkn sbb SEDAP sangat.. Sapa yg pernah rasa tu tau lah sedap mcm mana. Rasa Berry gittew.. 1sudu memang tak cukup😂 Bila bangun pagi rasa kulit lembut smcm. Sbb sebelum tidur tak pernah lupa makan beauty secret😍. Tak caya?.cube try test sendiri😉
.
Dan yg lebih penting ada kelulusan KKM, GMP dan terbaru pengiktirafan dari SIRIM.
.
7 masalah ni akan selesai
✔whitehead
✔blackhead
✔jerawat
✔bekas jerawat
✔jeragat
✔PARUT BERLUBANG
✔kulit kusam
.
Kulit lembap je cerahhh berseri tanpa sebarang cela❤
.
Jom dapatkan segera .
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
#sayajual #bazaarpaknil  #produkkecantikan  #trustedseller #aydajebat #student #uitm #kolej #syurgayangkedua #kekasihpaksarela #beautysecretmurah #jannanick #fattzura 
#produkwanita #lafazkankalimahcintamu #shaliciousbeautysecret #beautysecret200g #cshinesoap #alifsatar #sitinordiana #beautysecretoriginal #beautysecrets #diatv3 #beautysecretshaliciousmurah #supplementkecantikan
#beautysecretshalicious
#shaliciousbeautyfoundation 
#beautysecret 
#cshineskincare 
#jomcantik
💛BEAUTY SECRET 💛 . Bangun pagi tadi rasa kulit lembut jeeee😍 . BEAUTY SECRET ni serbuk tau. Just ambil satu sudu, letak atas lidah. Kemam2 ja tau. Bangun pagi confirm kulit rasa lembut glowing gituu😍 Kenapa ye mesti nak pilih beauty secret sbgai supplement harian? Sbb beauty secret ni simple sgt. Tak payah bancuh tak payah apa. Just letak lidah. Kadang2 dduk saja2 pun sis mkn sbb SEDAP sangat.. Sapa yg pernah rasa tu tau lah sedap mcm mana. Rasa Berry gittew.. 1sudu memang tak cukup😂 Bila bangun pagi rasa kulit lembut smcm. Sbb sebelum tidur tak pernah lupa makan beauty secret😍. Tak caya?.cube try test sendiri😉 . Dan yg lebih penting ada kelulusan KKM, GMP dan terbaru pengiktirafan dari SIRIM. . 7 masalah ni akan selesai ✔whitehead ✔blackhead ✔jerawat ✔bekas jerawat ✔jeragat ✔PARUT BERLUBANG ✔kulit kusam . Kulit lembap je cerahhh berseri tanpa sebarang cela❤ . Jom dapatkan segera . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . #sayajual  #bazaarpaknil  #produkkecantikan  #trustedseller  #aydajebat  #student  #uitm  #kolej  #syurgayangkedua  #kekasihpaksarela  #beautysecretmurah  #jannanick  #fattzura  #produkwanita  #lafazkankalimahcintamu  #shaliciousbeautysecret  #beautysecret200g  #cshinesoap  #alifsatar  #sitinordiana  #beautysecretoriginal  #beautysecrets  #diatv3  #beautysecretshaliciousmurah  #supplementkecantikan  #beautysecretshalicious  #shaliciousbeautyfoundation  #beautysecret  #cshineskincare  #jomcantik 
Yoğun geçen bir dönemin sonuna geldik. Öğrencilerimiz karnelerini aldı. Önümüzdeki döneme hızlı bir başlangıç yapmak için şimdi dinlenme zamanı. İyi Tatiller!  #balkaya #balkayaokullari #balkayaogrencileri #balkayaogretmenleri #sefakoy #kolej #kucukcekmeceokul #sogutlucesme #kucukcekmece #ozelokul #kolej #ilkokul #ortaokul #lise #anasinifi #anaokulu #okuloncesi #anadolulisesi #sagliklisesi #balkayakoleji #dönemsonu #karne #karnegünü
Yoğun geçen bir dönemin sonuna geldik. Öğrencilerimiz karnelerini aldı. Önümüzdeki döneme hızlı bir başlangıç yapmak için şimdi dinlenme zamanı. İyi Tatiller! #balkaya  #balkayaokullari  #balkayaogrencileri  #balkayaogretmenleri  #sefakoy  #kolej  #kucukcekmeceokul  #sogutlucesme  #kucukcekmece  #ozelokul  #kolej  #ilkokul  #ortaokul  #lise  #anasinifi  #anaokulu  #okuloncesi  #anadolulisesi  #sagliklisesi  #balkayakoleji  #dönemsonu  #karne  #karnegünü 
NAK KEKAL CANTIK SEMPURNA PUTIH, GLOWING, PINKISH?
.
✔KEKAL 24JAM TANPA MAKEUP TEBAL2?
✔TAK PERLU BEDAK DAH
✔SAPUAN YG MENYELURUH DAN SEKATA?
✔PEMAKAIAN YG MUDAH DAN JIMAT MASA?
✔1 SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN TAHAN LAMA
►JERAWAT, JERAGAT, PARUT & BINTIK HITAM HILANG?
.
KULIT LEBIH PUTIH, LICIN DAN SEKATA
.
KELEBIHAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 4IN1:-
✔Mencerah & melembutkan kulit
✔Melambatkan penuaan (kulit tegang)
✔Mengecilkan liang pori terbuka
✔ Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
✔Meghilagkan bintik hitam& parut jerawat
✔Menjadikan tona kulit sekata

GLOW GLOWING 4IN1 TERDIRI DARIPADA :-
1-COLLAGEN GLUTA Q10 SOAP 
2 - PINKY BEAUTY (5gm)
3 - NIGHT GLOW (5gm)
4 - NIGHT GLOWING (5gm)
.
Ramai yang keliru apa perbezaan SET GLOWING BEAUTY SKIN 4 IN 1 dan SET GLOWING EXCLUSIVE 5 IN 1??
1. Set 4 in 1 tiada treatment toner dan set glowing exclusive 5 in 1 ada treatment toner!!! 2. Kalau kulit normal tu bolehla pakai glowing 4 in 1, kalau kulit bermasalah jerawat, jeragat, ada parut dan bintik hitam, pakai je set glowing exclusive 5 in 1.
.
.
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
#sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan  #trustedseller #aydajebat #student #uitm #kolej #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela #swapreview #viral #syurgayangkedua #fashasandha #jannanick #neelofa #fattzura #produkisteri
#produkwanita 
#glowglowingoriginal #glowglowing4in1 #daraanggun #glowglowing5in1exclusive #skincare #produkpenjagaanwajah #produkmuka
#Glowglowing5in1 #Glowglowing5in1murah
#glowglowingbeautyskin5in1 #glowglowingbeautyskin5in1murah
NAK KEKAL CANTIK SEMPURNA PUTIH, GLOWING, PINKISH? . ✔KEKAL 24JAM TANPA MAKEUP TEBAL2? ✔TAK PERLU BEDAK DAH ✔SAPUAN YG MENYELURUH DAN SEKATA? ✔PEMAKAIAN YG MUDAH DAN JIMAT MASA? ✔1 SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN TAHAN LAMA ►JERAWAT, JERAGAT, PARUT & BINTIK HITAM HILANG? . KULIT LEBIH PUTIH, LICIN DAN SEKATA . KELEBIHAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 4IN1:- ✔Mencerah & melembutkan kulit ✔Melambatkan penuaan (kulit tegang) ✔Mengecilkan liang pori terbuka ✔ Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat ✔Meghilagkan bintik hitam& parut jerawat ✔Menjadikan tona kulit sekata GLOW GLOWING 4IN1 TERDIRI DARIPADA :- 1-COLLAGEN GLUTA Q10 SOAP 2 - PINKY BEAUTY (5gm) 3 - NIGHT GLOW (5gm) 4 - NIGHT GLOWING (5gm) . Ramai yang keliru apa perbezaan SET GLOWING BEAUTY SKIN 4 IN 1 dan SET GLOWING EXCLUSIVE 5 IN 1?? 1. Set 4 in 1 tiada treatment toner dan set glowing exclusive 5 in 1 ada treatment toner!!! 2. Kalau kulit normal tu bolehla pakai glowing 4 in 1, kalau kulit bermasalah jerawat, jeragat, ada parut dan bintik hitam, pakai je set glowing exclusive 5 in 1. . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . #sayajual  #bazaarpaknil  #produkkecantikan  #trustedseller  #aydajebat  #student  #uitm  #kolej  #lafazkankalimahcintamu  #kekasihpaksarela  #swapreview  #viral  #syurgayangkedua  #fashasandha  #jannanick  #neelofa  #fattzura  #produkisteri  #produkwanita  #glowglowingoriginal  #glowglowing4in1  #daraanggun  #glowglowing5in1exclusive  #skincare  #produkpenjagaanwajah  #produkmuka  #Glowglowing5in1  #Glowglowing5in1murah  #glowglowingbeautyskin5in1  #glowglowingbeautyskin5in1murah 
Bismillahirrahmanirrahim
Alhandulillah dress Aisy Tsarwah kembali lagi untuk kali ke 3.
.
Dress Princess Aisy Tsarwah 3.0
.
Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON
.
♥️Material Como crepe + Chiffon ( layer dress )
♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif ♥️Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥️ Dress Empire Cutting ( ala2 princess cutting)
♥️10 pilihan color yang modern,  simple, dan menarik
♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
.
Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu ! .
Harga Sebenar RM129
Harga Promosi RM99 sahaja!
.
*postage kami belanja 😘, sempena first produk kami. Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁
.
.
Wasap sis Lynn direct utk order yer👇👇
📲 0139694921
📲 0139694921
📲 0139694921
.
.
#dressaisytsarwah3 #dressprincess #dresscombine #jubahabaya #abayastyle #jubahdress #jubahmurahmalaysia #dresstunang #dresstrendingmalaysia #dressdewasa #dressdinner #muslimahdress 
#alhaurakrimherba #alhauraprodukherba #alhaurabeauty 
#cikgucikgi #syariestyle #maahadmuhammadiperempuan #uitm #unikl #kolej #kolejislam
Bismillahirrahmanirrahim Alhandulillah dress Aisy Tsarwah kembali lagi untuk kali ke 3. . Dress Princess Aisy Tsarwah 3.0 . Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON . ♥️Material Como crepe + Chiffon ( layer dress ) ♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif ♥️Pilihan saiz dari S hingga 2XL ♥️ Dress Empire Cutting ( ala2 princess cutting) ♥️10 pilihan color yang modern, simple, dan menarik ♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy) . Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu ! . Harga Sebenar RM129 Harga Promosi RM99 sahaja! . *postage kami belanja 😘, sempena first produk kami. Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . Wasap sis Lynn direct utk order yer👇👇 📲 0139694921 📲 0139694921 📲 0139694921 . . #dressaisytsarwah3  #dressprincess  #dresscombine  #jubahabaya  #abayastyle  #jubahdress  #jubahmurahmalaysia  #dresstunang  #dresstrendingmalaysia  #dressdewasa  #dressdinner  #muslimahdress  #alhaurakrimherba  #alhauraprodukherba  #alhaurabeauty  #cikgucikgi  #syariestyle  #maahadmuhammadiperempuan  #uitm  #unikl  #kolej  #kolejislam 
Bismillahirrahmanirrahim
Alhandulillah dress Aisy Tsarwah kembali lagi untuk kali ke 3.
.
Dress Princess Aisy Tsarwah 3.0
.
Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON
.
♥️Material Como crepe + Chiffon ( layer dress )
♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif ♥️Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥️ Dress Empire Cutting ( ala2 princess cutting)
♥️10 pilihan color yang modern,  simple, dan menarik
♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
.
Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu ! .
Harga Sebenar RM129
Harga Promosi RM99 sahaja!
.
*postage kami belanja 😘, sempena first produk kami. Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁
.
.
Wasap sis Lynn direct utk order yer👇👇
📲 0139694921
📲 0139694921
📲 0139694921
.
.
#dressaisytsarwah3 #dressprincess #dresscombine #jubahabaya #abayastyle #jubahdress #jubahmurahmalaysia #dresstunang #dresstrendingmalaysia #dressdewasa #dressdinner #muslimahdress 
#alhaurakrimherba #alhauraprodukherba #alhaurabeauty 
#cikgucikgi #syariestyle #maahadmuhammadiperempuan #uitm #unikl #kolej #kolejislam
Bismillahirrahmanirrahim Alhandulillah dress Aisy Tsarwah kembali lagi untuk kali ke 3. . Dress Princess Aisy Tsarwah 3.0 . Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON . ♥️Material Como crepe + Chiffon ( layer dress ) ♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif ♥️Pilihan saiz dari S hingga 2XL ♥️ Dress Empire Cutting ( ala2 princess cutting) ♥️10 pilihan color yang modern, simple, dan menarik ♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy) . Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu ! . Harga Sebenar RM129 Harga Promosi RM99 sahaja! . *postage kami belanja 😘, sempena first produk kami. Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . Wasap sis Lynn direct utk order yer👇👇 📲 0139694921 📲 0139694921 📲 0139694921 . . #dressaisytsarwah3  #dressprincess  #dresscombine  #jubahabaya  #abayastyle  #jubahdress  #jubahmurahmalaysia  #dresstunang  #dresstrendingmalaysia  #dressdewasa  #dressdinner  #muslimahdress  #alhaurakrimherba  #alhauraprodukherba  #alhaurabeauty  #cikgucikgi  #syariestyle  #maahadmuhammadiperempuan  #uitm  #unikl  #kolej  #kolejislam 
❝ SEMUA WANITA / LELAKI IMPIKAN KULIT CANTIK & BERSIH? ❞ 🌚🌝 Dah penat cari produk yg dpt rawat kulit, hilangkan parut & cerahkan kulit.. kebanyakkan janJi pelsu je.. kdg2 tu main jual je, pakai pun tak... sedih sgt tak dapat bantu kulit macam saya ni.. baik yg murah dan yg mahal sama je 😣.. Kami ada jalan terbaik 💡dan khas untuk bantu masalah anda.. kami serius nk bantu anda, tak percaya lihat DI BAWAH INI 👇👇👇
.
.
CerahSeawal6Hari
JomDapatkan 👇
📩 wasap.my/601116307572
.

#Glittzglow #putihgebu #onlineshop 
#dianzvitanin #glowing #bazarkecantikan #uitmshahalam #detox #gebugebassatubadan #kcolly #fattzura #vitaminc #shaklee #aurainsta #parutpudar #jerawathilang #sariyanti #bestseller #kolej #perlashine #muabella #aurawhite #ctdk #putihpink #luvitz #kolegen #jeragat #malaysia #kekasihpaksarela #dmsglutax
❝ SEMUA WANITA / LELAKI IMPIKAN KULIT CANTIK & BERSIH? ❞ 🌚🌝 Dah penat cari produk yg dpt rawat kulit, hilangkan parut & cerahkan kulit.. kebanyakkan janJi pelsu je.. kdg2 tu main jual je, pakai pun tak... sedih sgt tak dapat bantu kulit macam saya ni.. baik yg murah dan yg mahal sama je 😣.. Kami ada jalan terbaik 💡dan khas untuk bantu masalah anda.. kami serius nk bantu anda, tak percaya lihat DI BAWAH INI 👇👇👇 . . CerahSeawal6Hari JomDapatkan 👇 📩 wasap.my/601116307572 . #Glittzglow  #putihgebu  #onlineshop  #dianzvitanin  #glowing  #bazarkecantikan  #uitmshahalam  #detox  #gebugebassatubadan  #kcolly  #fattzura  #vitaminc  #shaklee  #aurainsta  #parutpudar  #jerawathilang  #sariyanti  #bestseller  #kolej  #perlashine  #muabella  #aurawhite  #ctdk  #putihpink  #luvitz  #kolegen  #jeragat  #malaysia  #kekasihpaksarela  #dmsglutax 
Bismillahirrahmanirrahim
Alhandulillah dress Aisy Tsarwah kembali lagi untuk kali ke 3.
.
Dress Princess Aisy Tsarwah 3.0
.
Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON
.
♥️Material Como crepe + Chiffon ( layer dress )
♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif ♥️Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥️ Dress Empire Cutting ( ala2 princess cutting)
♥️10 pilihan color yang modern,  simple, dan menarik
♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
.
Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu ! .
Harga Sebenar RM129
Harga Promosi RM99 sahaja!
.
*postage kami belanja 😘, sempena first produk kami. Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁
.
.
Wasap sis Lynn direct utk order yer👇👇
📲 0139694921
📲 0139694921
📲 0139694921
.
.
#dressaisytsarwah3 #dressprincess #dresscombine #jubahabaya #abayastyle #jubahdress #jubahmurahmalaysia #dresstunang #dresstrendingmalaysia #dressdewasa #dressdinner #muslimahdress 
#alhaurakrimherba #alhauraprodukherba #alhaurabeauty 
#cikgucikgi #syariestyle #maahadmuhammadiperempuan #uitm #unikl #kolej #kolejislam
Bismillahirrahmanirrahim Alhandulillah dress Aisy Tsarwah kembali lagi untuk kali ke 3. . Dress Princess Aisy Tsarwah 3.0 . Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON . ♥️Material Como crepe + Chiffon ( layer dress ) ♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif ♥️Pilihan saiz dari S hingga 2XL ♥️ Dress Empire Cutting ( ala2 princess cutting) ♥️10 pilihan color yang modern, simple, dan menarik ♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy) . Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu ! . Harga Sebenar RM129 Harga Promosi RM99 sahaja! . *postage kami belanja 😘, sempena first produk kami. Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . Wasap sis Lynn direct utk order yer👇👇 📲 0139694921 📲 0139694921 📲 0139694921 . . #dressaisytsarwah3  #dressprincess  #dresscombine  #jubahabaya  #abayastyle  #jubahdress  #jubahmurahmalaysia  #dresstunang  #dresstrendingmalaysia  #dressdewasa  #dressdinner  #muslimahdress  #alhaurakrimherba  #alhauraprodukherba  #alhaurabeauty  #cikgucikgi  #syariestyle  #maahadmuhammadiperempuan  #uitm  #unikl  #kolej  #kolejislam 
"Genç bi şenlik" organizasyonumuz için geri sayım başladı
@modulersanat  @kosanadamorg @gencbisenlik @teoman_official @mangamusic @ezhel06 @peraband  @@oguzhanugur_ @dolukadehiterstut #sömestr #liseli #kolej #eglence #konser #concerts #fun
"Genç bi şenlik" organizasyonumuz için geri sayım başladı @modulersanat @kosanadamorg @gencbisenlik @teoman_official @mangamusic @ezhel06 @peraband @@oguzhanugur_ @dolukadehiterstut #sömestr  #liseli  #kolej  #eglence  #konser  #concerts  #fun 
TATI SKINCARE NEW
.
🌹 Tanpa penggelupasan
🌹 Merawat masalah KULIT KUSAM, KASAR, JERAWAT dan JERAGAT
🌹 Kesan seawal 7 hari
🌹 Berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C
🌹 Wajah kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi
.
.
KANDUNGAN SET TATI SKINCARE:
5 items in 1 set
1. Beauty soap (cleanser)
2. Day cream
3. Night cream
4. Treatment cream
5. Sunblock
.
KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE 🎉Pencerahan BERGANDA
🎉Menjadikan kulit lebih cerah, mulus & gebu
🎉Membantutkan pertumbuhan jerawat
🎉Menghilangkan jeragat
🎉Menjadikan muka yang kusam lebih glowing
🎉Mengelak pertumbuhan jerawat
🎉Melicinkan kulit dan meratakan tona kulit
🎉Melembabkan dan menganjalkan kulit
🎉Mengurangkan blemish dari muka berminyak
🎉Mengecilkan pori muka agar kelihatan flawless dan gebu
.
.
Yakinlah dengan produk semulajadi dan tempatan
Yg pasti halal dan lulus KKM
.
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil  #produkkecantikan  #trustedseller #aydajebat #student #uitm #kolej #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #diatv3 #syurgayangkedua #jannanick #neelofa #fattzura 
#produkwanita 
#tatiskincaremurah #tatiskincareoriginal #tatiskincarecantik #tatiskincarebest #tatiskincaremalaysia 
#tatiskincarenewpack #tatiskincarebaru #produkmuka #produkpenjagaanwajah #skincare #tatiskincare #tatiproduct #tatilooseitem
TATI SKINCARE NEW . 🌹 Tanpa penggelupasan 🌹 Merawat masalah KULIT KUSAM, KASAR, JERAWAT dan JERAGAT 🌹 Kesan seawal 7 hari 🌹 Berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C 🌹 Wajah kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi . . KANDUNGAN SET TATI SKINCARE: 5 items in 1 set 1. Beauty soap (cleanser) 2. Day cream 3. Night cream 4. Treatment cream 5. Sunblock . KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE 🎉Pencerahan BERGANDA 🎉Menjadikan kulit lebih cerah, mulus & gebu 🎉Membantutkan pertumbuhan jerawat 🎉Menghilangkan jeragat 🎉Menjadikan muka yang kusam lebih glowing 🎉Mengelak pertumbuhan jerawat 🎉Melicinkan kulit dan meratakan tona kulit 🎉Melembabkan dan menganjalkan kulit 🎉Mengurangkan blemish dari muka berminyak 🎉Mengecilkan pori muka agar kelihatan flawless dan gebu . . Yakinlah dengan produk semulajadi dan tempatan Yg pasti halal dan lulus KKM . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . #sayajual  #visitmyig  #bazaarpaknil  #produkkecantikan  #trustedseller  #aydajebat  #student  #uitm  #kolej  #kekasihpaksarela  #lafazkankalimahcintamu  #diatv3  #syurgayangkedua  #jannanick  #neelofa  #fattzura  #produkwanita  #tatiskincaremurah  #tatiskincareoriginal  #tatiskincarecantik  #tatiskincarebest  #tatiskincaremalaysia  #tatiskincarenewpack  #tatiskincarebaru  #produkmuka  #produkpenjagaanwajah  #skincare  #tatiskincare  #tatiproduct  #tatilooseitem 
Bismillahirrahmanirrahim
Alhandulillah dress Aisy Tsarwah kembali lagi untuk kali ke 3.
.
Dress Princess Aisy Tsarwah 3.0
.
Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON
.
♥️Material Como crepe + Chiffon ( layer dress )
♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif ♥️Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥️ Dress Empire Cutting ( ala2 princess cutting)
♥️10 pilihan color yang modern,  simple, dan menarik
♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
.
Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu ! .
Harga Sebenar RM129
Harga Promosi RM99 sahaja!
.
*postage kami belanja 😘, sempena first produk kami. Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁
.
.
Wasap sis Lynn direct utk order yer👇👇
📲 0139694921
📲 0139694921
📲 0139694921
.
.
#dressaisytsarwah3 #dressprincess #dresscombine #jubahabaya #abayastyle #jubahdress #jubahmurahmalaysia #dresstunang #dresstrendingmalaysia #dressdewasa #dressdinner #muslimahdress 
#alhaurakrimherba #alhauraprodukherba #alhaurabeauty 
#cikgucikgi #syariestyle #maahadmuhammadiperempuan #uitm #unikl #kolej #kolejislam
Bismillahirrahmanirrahim Alhandulillah dress Aisy Tsarwah kembali lagi untuk kali ke 3. . Dress Princess Aisy Tsarwah 3.0 . Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON . ♥️Material Como crepe + Chiffon ( layer dress ) ♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif ♥️Pilihan saiz dari S hingga 2XL ♥️ Dress Empire Cutting ( ala2 princess cutting) ♥️10 pilihan color yang modern, simple, dan menarik ♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy) . Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu ! . Harga Sebenar RM129 Harga Promosi RM99 sahaja! . *postage kami belanja 😘, sempena first produk kami. Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . Wasap sis Lynn direct utk order yer👇👇 📲 0139694921 📲 0139694921 📲 0139694921 . . #dressaisytsarwah3  #dressprincess  #dresscombine  #jubahabaya  #abayastyle  #jubahdress  #jubahmurahmalaysia  #dresstunang  #dresstrendingmalaysia  #dressdewasa  #dressdinner  #muslimahdress  #alhaurakrimherba  #alhauraprodukherba  #alhaurabeauty  #cikgucikgi  #syariestyle  #maahadmuhammadiperempuan  #uitm  #unikl  #kolej  #kolejislam 
JOM JOIN AGEN / STOKIS GSTAR / R-RAYYAN " Kami tak sembang kosong, Anda buat anda dapat. Dah terbukti agen  G-STAR sudah berjaya buktikan jana pendapatan sampingan bersih 4 angka sebulan hanya dengan jual produk G-Star.
Malah ada agen kami yg buat 6 angka sebulan secara konsisten. 🌟💟💟Apa Kelebihan lain yg Kami Tawarkan💟💟🌟 ♥Sistem Reward dari masa ke semasa dari HQ. Termasuk barang kemas , barang elektrik spt periuk Noxxa, Iron Philip etc. ♥Reward berbentuk cash yg konsisten setiap bulan. ♥Reward Umrah, percutian luar negara ♥ Non stop training sampai muntah😂😂😂 bagi agen2 yg memerlukan training. ♥ Group Support - group wassap, Fb group ♥ Testimoni berjaya yang dikongsi bersama di dalam grup. ♥ Kami ajar anda menjual dengan teknik Naga 0 Cost Marketing ♥HQ sentiasa sanggup bakar duit utk  Marketing bagi memudahkan jualan agen2 kami. TV3, Slot TV9, Majalah Pa & MA dan online Mktg .

Kebanyakan Leader ADALAH SURI RUMAH SEPENUH MASA dan mereka menjana 5-6 angka setiap bulan dengan konsisten💡🌟🔴 #PERUBAHAN_YG_HEBAT_BERMULA_DARI_1_LANGKAH_YG_BIJAK_PADA_HARI_INI.

klik link wasap
http://www.wasap.my/+60139030106

#gstarvteen #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarvteen #gstarkidsgenius #remaja #kolej #university #tadika  #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal  #igsokongan  #nasilemakkopio
#agendiperlukan
JOM JOIN AGEN / STOKIS GSTAR / R-RAYYAN " Kami tak sembang kosong, Anda buat anda dapat. Dah terbukti agen G-STAR sudah berjaya buktikan jana pendapatan sampingan bersih 4 angka sebulan hanya dengan jual produk G-Star. Malah ada agen kami yg buat 6 angka sebulan secara konsisten. 🌟💟💟Apa Kelebihan lain yg Kami Tawarkan💟💟🌟 ♥Sistem Reward dari masa ke semasa dari HQ. Termasuk barang kemas , barang elektrik spt periuk Noxxa, Iron Philip etc. ♥Reward berbentuk cash yg konsisten setiap bulan. ♥Reward Umrah, percutian luar negara ♥ Non stop training sampai muntah😂😂😂 bagi agen2 yg memerlukan training. ♥ Group Support - group wassap, Fb group ♥ Testimoni berjaya yang dikongsi bersama di dalam grup. ♥ Kami ajar anda menjual dengan teknik Naga 0 Cost Marketing ♥HQ sentiasa sanggup bakar duit utk Marketing bagi memudahkan jualan agen2 kami. TV3, Slot TV9, Majalah Pa & MA dan online Mktg . Kebanyakan Leader ADALAH SURI RUMAH SEPENUH MASA dan mereka menjana 5-6 angka setiap bulan dengan konsisten💡🌟🔴 #PERUBAHAN_YG_HEBAT_BERMULA_DARI_1_LANGKAH_YG_BIJAK_PADA_HARI_INI . klik link wasap http://www.wasap.my/+60139030106 #gstarvteen  #gstarkids  #vteen  #anakbijak  #genius  #terapiinstagram  #iqbooster  #gstarvteen  #gstarkidsgenius  #remaja  #kolej  #university  #tadika  #susukambingrrayyan  #produkminda  #makanansunnah  #halaljakim  #upsr  #pt3  #spm  #stpm  #student  #biokare  #mudahhafal  #igsokongan  #nasilemakkopio  #agendiperlukan