an online Instagram web viewer

#kpmsi medias

Photos

๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚ Yuhuuu
๐Ÿ™‹๐Ÿผ Uiiiiiiiiiiii
โ€ข
๐Ÿ›‹ Nk hias bilik? Nak gambar gantung2?
โ€ข
๐Ÿ˜‰Ayuh order dengan #polaroidsuperb,  polaroid murah Malaysia
โ€ข
๐Ÿ˜Konfem puas hati beb
๐Ÿ˜Tapi ingat, bukan instax yee
โ€ข
๐Ÿ˜ŽLebih MURAH
๐Ÿ˜‹lebih BESAR
๐Ÿ˜ฑLebih SUPERB
โ€ข
Mana nak dapat mcm ni?? Herherher
โ€ข
Basic Polaroid Price
9pcs - RM7.00
18pcs - RM12.00
27pcs - RM17.00
36pcs - RM22.00
45pcs - RM27.00
54pcs - RM32.00
63pcs hingga 100pcs - RM0.60/pcs
101pcs hingga 250pcs - RM0.50/pcs
251pcs hingga 500pcs - RM0.40/pcs
501pcs hingga 1000++ - RM0.30/pcs
โ€ข
๐Ÿ”›Add on
RM1.00per pcs
โ€ข
๐Ÿ“ฎPostage Charge
Semenanjung Malaysia - RM8.00
Sabah dan Sarawak - RM12.00
โ€ข
Facebook:
๐Ÿ”ฐPolaroidSuperb
โ€ข
Email:
๐Ÿ”ฐpolaroidsuperb@gmail.com
โ€ข
#polaroid #polaroidmurah #polaroidsuperb #polaroidmalaysia #instax #gambarinstax #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidphoto #kpmbm #kpmam #kpmsi #kpmbp #kpmim #kpmb #1malaysia #sehatisejiwa #kitajuara #eentrepreneurship #Mdec #eusahawan
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚ Yuhuuu ๐Ÿ™‹๐Ÿผ Uiiiiiiiiiiii โ€ข ๐Ÿ›‹ Nk hias bilik? Nak gambar gantung2? โ€ข ๐Ÿ˜‰Ayuh order dengan #polaroidsuperb , polaroid murah Malaysia โ€ข ๐Ÿ˜Konfem puas hati beb ๐Ÿ˜Tapi ingat, bukan instax yee โ€ข ๐Ÿ˜ŽLebih MURAH ๐Ÿ˜‹lebih BESAR ๐Ÿ˜ฑLebih SUPERB โ€ข Mana nak dapat mcm ni?? Herherher โ€ข Basic Polaroid Price 9pcs - RM7.00 18pcs - RM12.00 27pcs - RM17.00 36pcs - RM22.00 45pcs - RM27.00 54pcs - RM32.00 63pcs hingga 100pcs - RM0.60/pcs 101pcs hingga 250pcs - RM0.50/pcs 251pcs hingga 500pcs - RM0.40/pcs 501pcs hingga 1000++ - RM0.30/pcs โ€ข ๐Ÿ”›Add on RM1.00per pcs โ€ข ๐Ÿ“ฎPostage Charge Semenanjung Malaysia - RM8.00 Sabah dan Sarawak - RM12.00 โ€ข Facebook: ๐Ÿ”ฐPolaroidSuperb โ€ข Email: ๐Ÿ”ฐpolaroidsuperb@gmail.com โ€ข #polaroid  #polaroidmurah  #polaroidsuperb  #polaroidmalaysia  #instax  #gambarinstax  #polaroidprinting  #polaroidprintingservice  #polaroidphoto  #kpmbm  #kpmam  #kpmsi  #kpmbp  #kpmim  #kpmb  #1malaysia  #sehatisejiwa  #kitajuara  #eentrepreneurship  #Mdec  #eusahawan 
๐Ÿ˜‹ Batch 29 Open For Order
๐ŸŒต Apa tunggu lagi tu kome oi
โ˜Ž PM kami laju2 untuk dapatkan harga
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Harga diyakini termurah di seluruh Malaysia
โ€ข
#polaroid #polaroidmurah #polaroidsuperb #polaroidmalaysia #instax #gambarinstax #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidphoto #kpmbm #kpmam #kpmsi #kpmbp #kpmim #kpmb #1malaysia #sehatisejiwa #kitajuara #eentrepreneurship #Mdec #eusahawan
READY STOCK
Adidas Feather Blade Black

Rm75 ss
Rm80 ss

Saiz
36-45 (unisex)

#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17 #barangbaik
New Arrival ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—
Raffles Skirt ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
Material: moss crepe 
Size :

S
Pinggang 13 tepi zip
Punggung 18.5
Pjg skirt 39

M 
Pinggang 14
Punggung 19
Pjg skirt 39

L
Pinggang 15
Punggung 20
Pjg skirt 39.5

#seriiskandar  #uitmseriiskandar #utpseriiskandar #kpmsi #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #rafflesskirt #uitmtelukintan #kolejkomunititelukintan #whiteblouse #shopperzcollection #onlineshopping #onlineshopmalaysia #ipohmali #taipingmall #bazarpaknil #blouseputihmurah #sweatshirtmurah
#sweatshirtmalaysia #tshirt #dmallseriiskandar #melaka #uitmmelaka #Kelantan #kualalumpurmalaysia #uitmlendu #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakalamstudent
New Arrival ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Raffles Skirt ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Material: moss crepe Size : S Pinggang 13 tepi zip Punggung 18.5 Pjg skirt 39 M Pinggang 14 Punggung 19 Pjg skirt 39 L Pinggang 15 Punggung 20 Pjg skirt 39.5 #seriiskandar  #uitmseriiskandar  #utpseriiskandar  #kpmsi  #igshopmalaysia  #igshopmalaysiamurah  #rafflesskirt  #uitmtelukintan  #kolejkomunititelukintan  #whiteblouse  #shopperzcollection  #onlineshopping  #onlineshopmalaysia  #ipohmali  #taipingmall  #bazarpaknil  #blouseputihmurah  #sweatshirtmurah  #sweatshirtmalaysia  #tshirt  #dmallseriiskandar  #melaka  #uitmmelaka  #Kelantan  #kualalumpurmalaysia  #uitmlendu  #uitmpuncakalam  #uitmdihatiku  #uitmpuncakalamstudent 
YES YES YES!๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽˆ
.
Fame Year End Sale is finally here!๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Hampir kesemua produk #famecosmetics ada offer gila2 sampai u all semua rasa nak pitam tak tau nak grab yg mana satu..๐Ÿ˜ฒ
.
Mari2 pilih mana yg u all berkenan dan ajak kawan2, adik kakak utk beli sama.
.
Grab your phone dan cepat2 whatsapp kami sebab stok sangatttt laku keras!
.
Promosi Tambahan:
.
Beli mana2 kombinasi 5 produk FAME(kecuali small mirror, cushion blusher dan makeup bag), dapatkan FREE POSTAGE utk SM dan RM 5 postage utk SS (Bermula 22/11 sehingga 7/12)
.

Seriously mmg semua item FAME #LakuKeras ! Bila restock je #SoldOut!!!
.
WA ๐Ÿ“ฑ016 5218424
.
ATAU follow
.
@dreamrichgallery 
@dreamrichgallery 
@dreamrichgallery
.

COD : #ipoh #batugajah #SeriIskandar
.

#famemascara #fameyeliner #famecosmetics #famecosmeticsipoh #famecosmeticsperak #famecosmeticsseriiskandar #butikpengantinperak#muabellaz #lokalah #imanraza_exclusive_boutique #perakweddingplanner #makeupjunkie #muaipoh #muawangsamaju #kptmipoh #politeknikungkuomar #kpmsi #naelofarhijab#malaypretty#fattzura#nuexrosli #ferrarossabeauty
YES YES YES!๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽˆ . Fame Year End Sale is finally here!๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Hampir kesemua produk #famecosmetics  ada offer gila2 sampai u all semua rasa nak pitam tak tau nak grab yg mana satu..๐Ÿ˜ฒ . Mari2 pilih mana yg u all berkenan dan ajak kawan2, adik kakak utk beli sama. . Grab your phone dan cepat2 whatsapp kami sebab stok sangatttt laku keras! . Promosi Tambahan: . Beli mana2 kombinasi 5 produk FAME(kecuali small mirror, cushion blusher dan makeup bag), dapatkan FREE POSTAGE utk SM dan RM 5 postage utk SS (Bermula 22/11 sehingga 7/12) . Seriously mmg semua item FAME #LakuKeras  ! Bila restock je #SoldOut !!! . WA ๐Ÿ“ฑ016 5218424 . ATAU follow . @dreamrichgallery @dreamrichgallery @dreamrichgallery . COD : #ipoh  #batugajah  #SeriIskandar  . #famemascara  #fameyeliner  #famecosmetics  #famecosmeticsipoh  #famecosmeticsperak  #famecosmeticsseriiskandar  #butikpengantinperak #muabellaz  #lokalah  #imanraza_exclusive_boutique  #perakweddingplanner  #makeupjunkie  #muaipoh  #muawangsamaju  #kptmipoh  #politeknikungkuomar  #kpmsi  #naelofarhijab #malaypretty #fattzura #nuexrosli  #ferrarossabeauty 
Kami menyediakan servis cetak  baju dan cederahati korporat yang berkualiti dengan harga yang murah dan kompetatif yang pasti cepat siap !!!!!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ > tshirt family day
> tshirt konvoi > tshirt rewang
> tshirt persatuan /kelab > tshirt sukan > tshirt program
> tshirt design sendiri
> tshirt event
>cenderahati korporat
.
Waktu Beroperasi: 9am - 6pm

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan :
.
Whatsapp
๐Ÿ“ฑ 011- 39595541๐Ÿ“ž โ˜Ž 05-3712246
๐Ÿ“ฑ 011-39595541๐Ÿ“ž โ˜Ž 05-3712246 
nak lagi pantas klik  sini๐Ÿ‘‡ wasap.my/601139595541

anda akan terus masuk ke link  wasup saya
sebarang pertanyaan akan di layan secepat yang mungkin๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ
.
Jom Like Page Kami Dezerra Printing
.
#printingbaju #printingbajumurah #silkscreen #embroidery #heatpress #printing #bajubatch #bajuevent #copmurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetaktermurah #uitmsi #utp #kpmsi #um #unikl #polimas #ikm #student #ikbnsi #kvsi #lap #jkr
Kami menyediakan servis cetak baju dan cederahati korporat yang berkualiti dengan harga yang murah dan kompetatif yang pasti cepat siap !!!!!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ > tshirt family day > tshirt konvoi > tshirt rewang > tshirt persatuan /kelab > tshirt sukan > tshirt program > tshirt design sendiri > tshirt event >cenderahati korporat . Waktu Beroperasi: 9am - 6pm Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan : . Whatsapp ๐Ÿ“ฑ 011- 39595541๐Ÿ“ž โ˜Ž 05-3712246 ๐Ÿ“ฑ 011-39595541๐Ÿ“ž โ˜Ž 05-3712246 nak lagi pantas klik sini๐Ÿ‘‡ wasap.my/601139595541 anda akan terus masuk ke link wasup saya sebarang pertanyaan akan di layan secepat yang mungkin๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ . Jom Like Page Kami Dezerra Printing . #printingbaju  #printingbajumurah  #silkscreen  #embroidery  #heatpress  #printing  #bajubatch  #bajuevent  #copmurah  #cetakbaju  #cetakbajumurah  #cetaktermurah  #uitmsi  #utp  #kpmsi  #um  #unikl  #polimas  #ikm  #student  #ikbnsi  #kvsi  #lap  #jkr 
Penggemar chocolate Chip Famous Amos , kini anda boleh dapatkan pada harga RM6.50 untuk 57gram
.
Terhad untuk KPMIM sahaja
.
Siapa nak boleh whatsapp
0174430044
.
FB page: Choco Cowhite
.
 #kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmbp #kpmb #kpmam #ETR2583 #DCD4A #MadamNasha #famousamos #chocolate #chocolatechipcookies #cookies
COPY ORIGINAL (PREORDER):
Adidas EQT 
1:1 copy original

Warna refer gambar

Rm160 pos sm
Rm165 pos ss
Saiz
36-44

#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
COPY ORIGINAL (PREORDER):
Adidas EQT 
1:1 copy original

Warna refer gambar

Rm160 pos sm
Rm165 pos ss
Saiz
36-44

#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
COPY ORIGINAL (PREORDER):
Adidas EQT 
1:1 copy original

Warna refer gambar

Rm160 pos sm
Rm165 pos ss
Saiz
36-44

#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
COPY ORIGINAL (PREORDER):
Adidas EQT 
1:1 copy original

Warna refer gambar

Rm160 pos sm
Rm165 pos ss
Saiz
36-44

#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
COPY ORIGINAL (PREORDER):
Adidas EQT 
1:1 copy original

Warna refer gambar

Rm160 pos sm
Rm165 pos ss
Saiz
36-44

#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
COPY ORIGINAL (PREORDER):
Adidas EQT 
1:1 copy original

Warna refer gambar

Rm160 pos sm
Rm165 pos ss
Saiz
36-44

#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
Sepa2 yg mau cari baju patches semboy2 tue bole la usha2 ig @legacy.clo & @legacy.clo2.Mcm2 design disediakan.Jgn lupa follow dorang k.
-
-
-
๐Ÿ”ฅ GIVEAWAY LEGACY.CLO 1.0 dan MENANGI BAJU PATCHES ๐Ÿ”ฅ
__
Ikut rules dibawah yaa ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
__
1. Follow @legacy.clo dan @legacy.clo2 *akan kami check*
2. LIKE & REPOST gambar ini berserta caption
3. TAG sebanyak mungkin rakan korang di ruangan komen di bawah ini ( artis tidak dibenarkan dan mestilah akaun yang sahih)
4. DONEE โ—๏ธโ—๏ธ
5. AMARAN.. Jangan privatekan acc
__
PEMENANG akan dipilih secara CABUTAN BERTUAH dan AKTIF dan ikut ARAHAN kami ( Pemenang akan dipilih pada bila bila masa oleh admin admin) P/S sila baca dan fahamkan ya 
__
#legacyclofeedback #legacyclo #patchestee #patches #bajulokal #janjilokal #bajumurah #jualbajumurah #printingmurah #tempatanfest #tagandwin #tagandwincontest #contest #dropshipwanted #giveaway #giveawaymalaysia #instafamous #baranghipster #lokalah #streewear #hispterstyle #utp #politeknikungkuomar #kpmsi #supreme #army #kingafiq #kualalumpur #ipoh #swag
Sepa2 yg mau cari baju patches semboy2 tue bole la usha2 ig @legacy.clo & @legacy.clo2.Mcm2 design disediakan.Jgn lupa follow dorang k. - - - ๐Ÿ”ฅ GIVEAWAY LEGACY.CLO 1.0 dan MENANGI BAJU PATCHES ๐Ÿ”ฅ __ Ikut rules dibawah yaa ๐Ÿ‘‡๐Ÿป __ 1. Follow @legacy.clo dan @legacy.clo2 *akan kami check* 2. LIKE & REPOST gambar ini berserta caption 3. TAG sebanyak mungkin rakan korang di ruangan komen di bawah ini ( artis tidak dibenarkan dan mestilah akaun yang sahih) 4. DONEE โ—๏ธโ—๏ธ 5. AMARAN.. Jangan privatekan acc __ PEMENANG akan dipilih secara CABUTAN BERTUAH dan AKTIF dan ikut ARAHAN kami ( Pemenang akan dipilih pada bila bila masa oleh admin admin) P/S sila baca dan fahamkan ya __ #legacyclofeedback  #legacyclo  #patchestee  #patches  #bajulokal  #janjilokal  #bajumurah  #jualbajumurah  #printingmurah  #tempatanfest  #tagandwin  #tagandwincontest  #contest  #dropshipwanted  #giveaway  #giveawaymalaysia  #instafamous  #baranghipster  #lokalah  #streewear  #hispterstyle  #utp  #politeknikungkuomar  #kpmsi  #supreme  #army  #kingafiq  #kualalumpur  #ipoh  #swag 
COLUMBIA SWEATER
RM 43 exc pos
Free Size
 #kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
COLUMBIA SWEATER
RM 43 exc pos
Free Size
#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
Camouflage Hoodie
Rm48 exc pos
Saiz S-4XL
#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
Gshock
Promosi !! sampai 30 November 
Material :rubber
Condition : NEW
Gender : unisex 
Free box gshock
Spec Ringkas : 
2 Month Warranty mesin
Batery watch
Gred AA
Digital Function 
RM50 
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5

#jammurah #kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
OREO Covered Chocolate
Rm 5/1 Pack

Postage
Rm 8 sm
Rm 12 ss

#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
MEGA SALE! MAGE SALE! MEGA SALE AKHIR TAHUN sedang diakan sekarang!๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
๐ŸŒธBaju Kurung Moden๐ŸŒธ
.
โžกMaterial English cotton
โžกSenang digosok/iron
โžกTidak mudah kecut apabila dibasuh
โžกKain tidak jarang
โžกKain selisih depan (kain pakai)
โžกKain lembut dan sejuk

Size:
โžกXS, S, M, L, XL (bergantung kepada stok yang masih available)

Harga asal
RM65 sepasang + postage
.
โ—Harga PROMO
โ—RM59 sepasang

Postage 
RM 7 sm
RM 10 ss

MEGA SALE berlangsung sehingga hujung tahun ini! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!

Untuk pembelian
โžก NO DM. Whatapps terus pada link di profile. Tq๐Ÿค—

#bajukurungcotton #bajukurung #bajukurungmoden  #bajukurungdhiacotton #bajuraya2017 #bajukurungmurah  #kpmbp #kpmsi #kpmbm #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #jubahmurah #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
MEGA SALE! MAGE SALE! MEGA SALE AKHIR TAHUN sedang diakan sekarang!๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ๐ŸŒธBaju Kurung Moden๐ŸŒธ . โžกMaterial English cotton โžกSenang digosok/iron โžกTidak mudah kecut apabila dibasuh โžกKain tidak jarang โžกKain selisih depan (kain pakai) โžกKain lembut dan sejuk Size: โžกXS, S, M, L, XL (bergantung kepada stok yang masih available) Harga asal RM65 sepasang + postage . โ—Harga PROMO โ—RM59 sepasang Postage RM 7 sm RM 10 ss MEGA SALE berlangsung sehingga hujung tahun ini! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada! Untuk pembelian โžก NO DM. Whatapps terus pada link di profile. Tq๐Ÿค— #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungdhiacotton  #bajuraya2017  #bajukurungmurah  #kpmbp  #kpmsi  #kpmbm  #uitm  #uiam  #usim  #upsi  #uthm  #unisza  #upm  #kpm  #upnm  #polikteknik  #polisas  #utm  #kurungmoden  #kaincotton  #kurungpahang  #jubahcotton  #jubahenglishcotton  #jubahmurah  #kurungcotton  #bajukurungmuslimah  #bajukurungenglishcotton 
Flyknit Racer
COPY ORIGINAL (Preoder)
1:1 copy original
Rm150 pos sm
Rm155 pos ss
Saiz 36-44
#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
Flyknit Racer
COPY ORIGINAL (Preoder)
1:1 copy original
Rm150 pos sm
Rm155 pos ss
Saiz 36-44
#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
Flyknit Racer
COPY ORIGINAL (Preoder)
1:1 copy original
Rm150 pos sm
Rm155 pos ss
Saiz 36-44
#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
Flyknit Racer
COPY ORIGINAL (Preoder)
1:1 copy original
Rm150 pos sm
Rm155 pos ss
Saiz 36-44
#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
Flyknit Racer
COPY ORIGINAL (Preoder)
1:1 copy original
Rm150 pos sm
Rm155 pos ss
Saiz 36-44
#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
Flyknit Racer
COPY ORIGINAL (Preoder)
1:1 copy original
Rm150 pos sm
Rm155 pos ss
Saiz 36-44
#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
Flyknit Racer
COPY ORIGINAL (Preoder)
1:1 copy original
Rm150 pos sm
Rm155 pos ss
Saiz 36-44
#kasutmurah #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17
Ladies... Please take note on this okayy..
.
Boleh segera follow my official business Instagram
.
@dreamrichgallery 
@dreamrichgallery 
@dreamrichgallery
.

Ada YEAR END SALE dari FAME COSMETICS tau!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Harga runtuh murah berbaloi-baloi!๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.

COD Available : #ipoh #batugajah #seriiskandar #simpangpulai #station18ipoh
.

#fameagentipoh #fameagentperak #fameagentseriiskandar  #butikpengantinperak #makeupartist #makeuplover #lokalah  #naelofarhijab #makeuppengantin ##butikvendoripoh #muaipoh #butikpengantinipoh #dreambeautybydr #dreamrichgallery #malaypretty #anaqeenbawal #naelofarhijablovers #imanraza_exclusive_boutique #gegarvaganza #kpmsi#famecosmetics #sephoramalaysia#fattzura#lofattah#MUAIpoh
Ladies... Please take note on this okayy.. . Boleh segera follow my official business Instagram . @dreamrichgallery @dreamrichgallery @dreamrichgallery . Ada YEAR END SALE dari FAME COSMETICS tau!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Harga runtuh murah berbaloi-baloi!๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . COD Available : #ipoh  #batugajah  #seriiskandar  #simpangpulai  #station18ipoh  . #fameagentipoh  #fameagentperak  #fameagentseriiskandar  #butikpengantinperak  #makeupartist  #makeuplover  #lokalah  #naelofarhijab  #makeuppengantin  ##butikvendoripoh  #muaipoh  #butikpengantinipoh  #dreambeautybydr  #dreamrichgallery  #malaypretty  #anaqeenbawal  #naelofarhijablovers  #imanraza_exclusive_boutique  #gegarvaganza  #kpmsi #famecosmetics  #sephoramalaysia #fattzura #lofattah #MUAIpoh 
Assalamualaikum ๐Ÿค—Siapa nak order masih boleh order segera ya ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Stock tinggal sikit je ni. Karang melepas pulak korang nak merasa baju baru kan? Mesti teringin baju baru kan kan? Hehehehe jom cpt membeli dgn @legacy.clo . KUALITI DIJAMIN KERANA PATCHES KAMI JAHIT ๐Ÿค— Jom whatsapp kami segera untuk order P/S GIVEAWAY STILL ONGOING. Anda boleh lihat di previous post kami dan harap anda ikut syaratnya ya 
__
Whatsapp: 0175250093
__
#legacyclofeedback #legacyclo #patchestee #patches #bajulokal #janjilokal #bajumurah #jualbajumurah #printingmurah #tempatanfest #tagandwin #tagandwincontest #contest #dropshipwanted #giveaway #giveawaymalaysia #instafamous #baranghipster #lokalah #politeknikungkuomar #kpmsi #utp #uitmsi #ranglanshirt #printingtshirt #neelofa
Assalamualaikum ๐Ÿค—Siapa nak order masih boleh order segera ya ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Stock tinggal sikit je ni. Karang melepas pulak korang nak merasa baju baru kan? Mesti teringin baju baru kan kan? Hehehehe jom cpt membeli dgn @legacy.clo . KUALITI DIJAMIN KERANA PATCHES KAMI JAHIT ๐Ÿค— Jom whatsapp kami segera untuk order P/S GIVEAWAY STILL ONGOING. Anda boleh lihat di previous post kami dan harap anda ikut syaratnya ya __ Whatsapp: 0175250093 __ #legacyclofeedback  #legacyclo  #patchestee  #patches  #bajulokal  #janjilokal  #bajumurah  #jualbajumurah  #printingmurah  #tempatanfest  #tagandwin  #tagandwincontest  #contest  #dropshipwanted  #giveaway  #giveawaymalaysia  #instafamous  #baranghipster  #lokalah  #politeknikungkuomar  #kpmsi  #utp  #uitmsi  #ranglanshirt  #printingtshirt  #neelofa 
Haa sis bukan je jual coklat je tau.. Sis jugak jual aksesori & pakaian jugak. Stay tuned for update!! #comingsoon #coklatmurah #newentrepreneurs #kpmim #kpmsi #uitmdihatiku #senyum #coklatmurah #onxon #etr2583 #dcd4b #octdec17 #justiceleague
Assalamualaikum dan selamat malam ๐Ÿค—Siapa nak order masih boleh order segera ya ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Stock tinggal sikit je ni. Karang melepas pulak korang nak merasa baju baru kan? Mesti teringin baju baru kan kan? Hehehehe jom cpt membeli dgn @legacy.clo . KUALITI DIJAMIN KERANA PATCHES KAMI JAHIT ๐Ÿค— Jom whatsapp kami segera untuk order P/S GIVEAWAY STILL ONGOING. Anda boleh lihat di previous post kami dan harap anda ikut syaratnya ya 
__
Whatsapp: 0175250093
__
#legacyclofeedback #legacyclo #patchestee #patches #bajulokal #janjilokal #bajumurah #jualbajumurah #printingmurah #tempatanfest #tagandwin #tagandwincontest #contest #dropshipwanted #giveaway #giveawaymalaysia #instafamous #baranghipster #lokalah #politeknikungkuomar #kpmsi #utp #uitmsi #ranglanshirt #printingtshirt #neelofa
Assalamualaikum dan selamat malam ๐Ÿค—Siapa nak order masih boleh order segera ya ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Stock tinggal sikit je ni. Karang melepas pulak korang nak merasa baju baru kan? Mesti teringin baju baru kan kan? Hehehehe jom cpt membeli dgn @legacy.clo . KUALITI DIJAMIN KERANA PATCHES KAMI JAHIT ๐Ÿค— Jom whatsapp kami segera untuk order P/S GIVEAWAY STILL ONGOING. Anda boleh lihat di previous post kami dan harap anda ikut syaratnya ya __ Whatsapp: 0175250093 __ #legacyclofeedback  #legacyclo  #patchestee  #patches  #bajulokal  #janjilokal  #bajumurah  #jualbajumurah  #printingmurah  #tempatanfest  #tagandwin  #tagandwincontest  #contest  #dropshipwanted  #giveaway  #giveawaymalaysia  #instafamous  #baranghipster  #lokalah  #politeknikungkuomar  #kpmsi  #utp  #uitmsi  #ranglanshirt  #printingtshirt  #neelofa 
Penggemar chocolate Chip Famous Amos , kini anda boleh dapatkan pada harga RM6.50 untuk 57gram
.
Siapa cepat dia dapat
Sementara stock masih ada
.
Terhad untuk KPMIM sahaja
.
Siapa nak boleh whatsapp
0174430044
.
 #kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmbp #kpmb #kpmam #ETR2583 #DCD4A #MadamNasha #famousamos #chocolate #chocolatechipcookies #cookies
Penggemar chocolate Chip Famous Amos , kini anda boleh dapatkan pada harga RM6.50 untuk 57gram
.
Siapa cepat dia dapat
Sementara stock masih ada
.
Terhad untuk KPMIM sahaja
.
Siapa nak boleh whatsapp
0174430044
.
 #kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmbp #kpmb #kpmam #ETR2583 #DCD4A #MadamNasha #famousamos #chocolate #chocolatechipcookies #cookies
Feedback dari pengguna Collagen 
Co-white collagen [Hasil seawal 15-30 hari]
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Formulasi kita memang direct daripada korea.
10x lagi berkesan daripada collagen biasa.
Kegunaan collagen ini, adalah untuk:
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
- membersihkan toksik dalaman
- mengelakkan jerawat daripada tumbuh
- menghilangkan jeragat
- membaiki sel sel kulit
- mencerahkan kulit all part badan kita
- melebatkan rambut โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Harga Normal: RM 89 sahaja
Harga Offer: RM 69 sahaja
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
400 gram!
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Postage kita pakai Pos Laju

Siapa nak boleh whatsapp
0174430044

Maaf, Choco Cowhite tidak menyediakan COD , semuanya melalui postage sahaja ๐Ÿ˜…
#cowhite #cowhitemalaysia #cowhiteskincare #health #beauty #kpmim #kpmbm #kpmam #kpmsi #kpmbp #kpmb #ETR2583 #DCD4A #MadamNasha
Feedback dari pengguna Collagen Co-white collagen [Hasil seawal 15-30 hari] โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Formulasi kita memang direct daripada korea. 10x lagi berkesan daripada collagen biasa. Kegunaan collagen ini, adalah untuk: โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € - membersihkan toksik dalaman - mengelakkan jerawat daripada tumbuh - menghilangkan jeragat - membaiki sel sel kulit - mencerahkan kulit all part badan kita - melebatkan rambut โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Harga Normal: RM 89 sahaja Harga Offer: RM 69 sahaja โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 400 gram! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Postage kita pakai Pos Laju Siapa nak boleh whatsapp 0174430044 Maaf, Choco Cowhite tidak menyediakan COD , semuanya melalui postage sahaja ๐Ÿ˜… #cowhite  #cowhitemalaysia  #cowhiteskincare  #health  #beauty  #kpmim  #kpmbm  #kpmam  #kpmsi  #kpmbp  #kpmb  #ETR2583  #DCD4A  #MadamNasha 
Feedback dari pengguna Collagen , lelaki pun boleh guna Produk cowhite ini 
Co-white collagen [Hasil seawal 15-30 hari]
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Formulasi kita memang direct daripada korea.
10x lagi berkesan daripada collagen biasa.
Kegunaan collagen ini, adalah untuk:
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
- membersihkan toksik dalaman
- mengelakkan jerawat daripada tumbuh
- menghilangkan jeragat
- membaiki sel sel kulit
- mencerahkan kulit all part badan kita
- melebatkan rambut โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Harga Normal: RM 89 sahaja
Harga Offer: RM 69 sahaja
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
400 gram!
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Postage kita pakai Pos Laju

Siapa nak boleh whatsapp
0174430044

Instagram: *cowhite.beauty*

#cowhite #cowhitemalaysia #cowhiteskincare #health #beauty #kpmim #kpmbm #kpmam #kpmsi #kpmbp #kpmb #ETR2583 #DCD4A #MadamNasha
Feedback dari pengguna Collagen , lelaki pun boleh guna Produk cowhite ini Co-white collagen [Hasil seawal 15-30 hari] โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Formulasi kita memang direct daripada korea. 10x lagi berkesan daripada collagen biasa. Kegunaan collagen ini, adalah untuk: โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € - membersihkan toksik dalaman - mengelakkan jerawat daripada tumbuh - menghilangkan jeragat - membaiki sel sel kulit - mencerahkan kulit all part badan kita - melebatkan rambut โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Harga Normal: RM 89 sahaja Harga Offer: RM 69 sahaja โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 400 gram! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Postage kita pakai Pos Laju Siapa nak boleh whatsapp 0174430044 Instagram: *cowhite.beauty* #cowhite  #cowhitemalaysia  #cowhiteskincare  #health  #beauty  #kpmim  #kpmbm  #kpmam  #kpmsi  #kpmbp  #kpmb  #ETR2583  #DCD4A  #MadamNasha 
Feedback dari pengguna Collagen 
Co-white collagen [Hasil seawal 15-30 hari]
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Formulasi kita memang direct daripada korea.
10x lagi berkesan daripada collagen biasa.
Kegunaan collagen ini, adalah untuk:
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
- membersihkan toksik dalaman
- mengelakkan jerawat daripada tumbuh
- menghilangkan jeragat
- membaiki sel sel kulit
- mencerahkan kulit all part badan kita
- melebatkan rambut โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Harga Normal: RM 89 sahaja
Harga Offer: RM 69 sahaja
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
400 gram!
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Postage kita pakai Pos Laju

Siapa nak boleh whatsapp
0174430044

Instagram: *cowhite.beauty*

#cowhite #cowhitemalaysia #cowhiteskincare #health #beauty #kpmim #kpmbm #kpmam #kpmsi #kpmbp #kpmb #ETR2583 #DCD4A #MadamNasha
Feedback dari pengguna Collagen Co-white collagen [Hasil seawal 15-30 hari] โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Formulasi kita memang direct daripada korea. 10x lagi berkesan daripada collagen biasa. Kegunaan collagen ini, adalah untuk: โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € - membersihkan toksik dalaman - mengelakkan jerawat daripada tumbuh - menghilangkan jeragat - membaiki sel sel kulit - mencerahkan kulit all part badan kita - melebatkan rambut โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Harga Normal: RM 89 sahaja Harga Offer: RM 69 sahaja โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 400 gram! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Postage kita pakai Pos Laju Siapa nak boleh whatsapp 0174430044 Instagram: *cowhite.beauty* #cowhite  #cowhitemalaysia  #cowhiteskincare  #health  #beauty  #kpmim  #kpmbm  #kpmam  #kpmsi  #kpmbp  #kpmb  #ETR2583  #DCD4A  #MadamNasha 
Kepada mereka yang berasa was2 untuk berurusan dengan Choco Cowhite, anda tidak perlu risau kerana perniagaan saya telah berdaftar dengan SSM โœŒ๐Ÿป
#cowhite #cowhitemalaysia #cowhiteskincare #health #beauty #kpmim #kpmbm #kpmam #kpmsi #kpmbp #kpmb #ETR2583 #DCD4A #MadamNasha #famousamos #chocolate #chocolatechipcookies #cookies
Assalamualaikum dan selamat malam ๐Ÿค—Siapa nak order masih boleh order segera ya ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Stock tinggal sikit je ni. Karang melepas pulak korang nak merasa baju baru kan? Mesti teringin baju baru kan kan? Hehehehe jom cpt membeli dgn @legacy.clo . KUALITI DIJAMIN KERANA PATCHES KAMI JAHIT ๐Ÿค— Jom whatsapp kami segera untuk order P/S GIVEAWAY STILL ONGOING. Anda boleh lihat di previous post kami dan harap anda ikut syaratnya ya 
__
Whatsapp: 0175250093
__
#legacyclofeedback #legacyclo #patchestee #patches #bajulokal #janjilokal #bajumurah #jualbajumurah #printingmurah #tempatanfest #tagandwin #tagandwincontest #contest #dropshipwanted #giveaway #giveawaymalaysia #instafamous #baranghipster #lokalah #politeknikungkuomar #kpmsi #utp #uitmsi #ranglanshirt #printingtshirt #neelofa
Assalamualaikum dan selamat malam ๐Ÿค—Siapa nak order masih boleh order segera ya ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Stock tinggal sikit je ni. Karang melepas pulak korang nak merasa baju baru kan? Mesti teringin baju baru kan kan? Hehehehe jom cpt membeli dgn @legacy.clo . KUALITI DIJAMIN KERANA PATCHES KAMI JAHIT ๐Ÿค— Jom whatsapp kami segera untuk order P/S GIVEAWAY STILL ONGOING. Anda boleh lihat di previous post kami dan harap anda ikut syaratnya ya __ Whatsapp: 0175250093 __ #legacyclofeedback  #legacyclo  #patchestee  #patches  #bajulokal  #janjilokal  #bajumurah  #jualbajumurah  #printingmurah  #tempatanfest  #tagandwin  #tagandwincontest  #contest  #dropshipwanted  #giveaway  #giveawaymalaysia  #instafamous  #baranghipster  #lokalah  #politeknikungkuomar  #kpmsi  #utp  #uitmsi  #ranglanshirt  #printingtshirt  #neelofa 
[UPDATE] Sinar Harian: 19/11/2017

Jangan lepaskan peluang !!!! Ayuh datang beramai-ramai bagi memeriahkan lagi karnival usahawan seri iskandar siri 7 yang bakal menemui anda semua pada 30 Mac hingga 1 April pada tahun hadapan

Pelbagai slot dan aktiviti menarik menanti anda ๐Ÿ˜

Di sini juga kami ingin memaklumkan bahawa tapak perniagaan untuk disewa masih lagi dibuka untuk kesemua peniaga

Untuk maklumat lanjut berkaitan sewaan tapak sila hubungi : 
013-4424627 (Syafiqah)
011-36697001 ( Fadzilah)

#roadtokusisiri7 #kusisiri7 #kusi2018 #kusivii #kusisirivii #karnivalusahawanseriiskandar #mohkekusi #mohlerkekusi #karnivalusahawanmeriah #salesmanegement #kpmsi
[UPDATE] Sinar Harian: 19/11/2017 Jangan lepaskan peluang !!!! Ayuh datang beramai-ramai bagi memeriahkan lagi karnival usahawan seri iskandar siri 7 yang bakal menemui anda semua pada 30 Mac hingga 1 April pada tahun hadapan Pelbagai slot dan aktiviti menarik menanti anda ๐Ÿ˜ Di sini juga kami ingin memaklumkan bahawa tapak perniagaan untuk disewa masih lagi dibuka untuk kesemua peniaga Untuk maklumat lanjut berkaitan sewaan tapak sila hubungi : 013-4424627 (Syafiqah) 011-36697001 ( Fadzilah) #roadtokusisiri7  #kusisiri7  #kusi2018  #kusivii  #kusisirivii  #karnivalusahawanseriiskandar  #mohkekusi  #mohlerkekusi  #karnivalusahawanmeriah  #salesmanegement  #kpmsi 
Feedback dari @cahayaaa___ kerana membeli Famous Amos Chocolate Chip
.
Penggemar chocolate Chip Famous Amos , kini anda boleh dapatkan pada harga RM6.50 untuk 57gram
.
Terhad untuk KPMIM sahaja
.
Siapa nak boleh whatsapp
0174430044
.
 #kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmbp #kpmb #kpmam #ETR2583 #DCD4A #MadamNasha #famousamos #chocolate #chocolatechipcookies #cookies
SEGERA dapatkan patches BATMAN ni daripada @legacy.clo  sekarang. STOCK TINGGAL 5 Sahaja lagi ๐Ÿ˜ฑ Tatau bila admin nk restock guys. Jom segera dapatkannya daripada kami sementara stock masih available. COD AREA IPOH PERAK . SATU BAJU 3 patchesssss. Recikssโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
___
Ws: 0175250093
___
#legacyclofeedback #legacyclo #patchestee #patches #bajulokal #janjilokal #bajumurah #jualbajumurah #printingmurah #tempatanfest #tagandwin #tagandwincontest #contest #dropshipwanted #giveaway #giveawaymalaysia #instafamous #baranghipster #lokalah #streewear #hispterstyle #utp #politeknikungkuomar #kpmsi #supreme #army #kingafiq #kualalumpur #ipoh #swag
SEGERA dapatkan patches BATMAN ni daripada @legacy.clo sekarang. STOCK TINGGAL 5 Sahaja lagi ๐Ÿ˜ฑ Tatau bila admin nk restock guys. Jom segera dapatkannya daripada kami sementara stock masih available. COD AREA IPOH PERAK . SATU BAJU 3 patchesssss. Recikssโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ ___ Ws: 0175250093 ___ #legacyclofeedback  #legacyclo  #patchestee  #patches  #bajulokal  #janjilokal  #bajumurah  #jualbajumurah  #printingmurah  #tempatanfest  #tagandwin  #tagandwincontest  #contest  #dropshipwanted  #giveaway  #giveawaymalaysia  #instafamous  #baranghipster  #lokalah  #streewear  #hispterstyle  #utp  #politeknikungkuomar  #kpmsi  #supreme  #army  #kingafiq  #kualalumpur  #ipoh  #swag 
Hi u'olls!!!!
Masih tercari2 " KOREAN MAKE UP "??
.
HAaaa.. Meh sini nak share something ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
BC Cream DYXY & Green Tea Face Mist DYXY.
Gabungan yang RARE u'olls ... Bila pakai terus flawless glowing mowing uolss...
.
Betol ke?? YES !! Betol sangat. Dah ramai yg berpuas hati dgn BC Cream ni..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Antaranya
โœ”tak bercapuk
โœ”tak berminyak
โœ”full coverage
โœ”tahan lama
Dan mcm2 lagi lahh
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Best kan Best kan๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Whatsapp syira laju laju ๐Ÿ’จ ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ 01140038158
๐Ÿ“ฒ 01140038158
๐Ÿ“ฒ 01140038158

#teamsyira
#dyxyfacemistgreentea
#bccreambydyanafacemist
#naklawaketak
#bccream
#kpmb
#kpmam
#kpmsi
#uitmlendu
#muacheras
#muabangi
#muamelaka
#viral
#foundationglowing
#agentdyxymelaka
#parut
#dyxyviral
#dyxysemenyih
#dyxymelaka
#foundationglowing
#jerawat
#jeragat
#unisexproduct
#bccream
#cantik
#makeup
#makeupviral
#sayajual
#makeuptutorial
#testimonimakeup
Hi u'olls!!!! Masih tercari2 " KOREAN MAKE UP "?? . HAaaa.. Meh sini nak share something ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . BC Cream DYXY & Green Tea Face Mist DYXY. Gabungan yang RARE u'olls ... Bila pakai terus flawless glowing mowing uolss... . Betol ke?? YES !! Betol sangat. Dah ramai yg berpuas hati dgn BC Cream ni..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Antaranya โœ”tak bercapuk โœ”tak berminyak โœ”full coverage โœ”tahan lama Dan mcm2 lagi lahh . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Best kan Best kan๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Whatsapp syira laju laju ๐Ÿ’จ ๐Ÿ’จ ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 ๐Ÿ“ฒ 01140038158 #teamsyira  #dyxyfacemistgreentea  #bccreambydyanafacemist  #naklawaketak  #bccream  #kpmb  #kpmam  #kpmsi  #uitmlendu  #muacheras  #muabangi  #muamelaka  #viral  #foundationglowing  #agentdyxymelaka  #parut  #dyxyviral  #dyxysemenyih  #dyxymelaka  #foundationglowing  #jerawat  #jeragat  #unisexproduct  #bccream  #cantik  #makeup  #makeupviral  #sayajual  #makeuptutorial  #testimonimakeup