an online Instagram web viewer

#kualalumpur medias

Photos

💠ReadyStock💠
💠Special Edition Wayuu💠
✔️Handmade by Knitting Expert
✔️From Colombia ✔️Unique one and only
✔Hand-Washable .
⬇️⬇️⬇️For Order:
Send the photo of design u like to me.
Wechat FelyssiaWYM or DM
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #johor #jakarta #indonesia #indonesiashop #hkonlineshop #hkshopping #sgshopping #sgonlineshop #igsellermalaysia #igshopmalaysia #sayajualbag #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #台灣 #香港 #手工 #編織 #針織 #編織袋 #yogamalaysia #fitnessmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia
💠ReadyStock💠 💠Special Edition Wayuu💠 ✔️Handmade by Knitting Expert ✔️From Colombia ✔️Unique one and only ✔Hand-Washable . ⬇️⬇️⬇️For Order: Send the photo of design u like to me. Wechat FelyssiaWYM or DM . #wayuumii  #wayuumiimsia  #malaysia  #kualalumpur  #kl  #selangor  #johor  #jakarta  #indonesia  #indonesiashop  #hkonlineshop  #hkshopping  #sgshopping  #sgonlineshop  #igsellermalaysia  #igshopmalaysia  #sayajualbag  #malaysiaonlineshop  #malaysiaonline  #onlineshopmalaysia  #台灣  #香港  #手工  #編織  #針織  #編織袋  #yogamalaysia  #fitnessmalaysia  #bohomalaysia  #bohemianmalaysia 
Beautiful sunrise 🌅 🙏💕#malaysia #kualalumpur #sunset
"5 KALI 1 MALAM"
.
.
🔰Mesti best kan kalau performance malam korang tetibe meningkat tahap gaban! Dah tentu bini merentan kann..mcm customer kite ni..hehehe
.
.
✔Ada lagi tak? Yang saya beli ari tu dah habis
.
✔Lupa nak bagi feedback
.
✔Lps guna xtra inch tu, performance meningkat. 5 KALI main dalam 1 MALAM.
.
.
🔰Perghhh gila laaa..mane x merentan jiwa bini ko!! Skali 5 round daaahhhh terbaik!!! Meh meh pm..puas habis niii...
.
.
☑KELEBIHAN DARI SEGI KESIHATAN SEKSUAL :
>Membesar, menebal dan memanjangkan saiz alat sulit
>Merawat masalah mati pucuk
>Meningkatkan prestasi seksual secara maksima
>Mengatasi masalah pancutan pra-matang
>Meningkatkan Kuantiti dan kepekatan air mani
>Mampu bertahan lebih lama di ranjang
>Meningkatkan nafsu seksual
>Membantu mencapai Hormon Testosteron sehingga 400%
.
.
#xtrainch #xtrainchhq #xtrainchmalaysia #xtrainchofficial #xtrasize #sayajualubatkuat #ubatkuat #tahanlama #tegaptv #tegaptvmalaysia #gymmalaysia #celebrityfitnessmalaysia #malampertama #zakarbesar #pengantin #pengantinbaru #kualalumpur #johor #terengganu #kelantan #pahang
"5 KALI 1 MALAM" . . 🔰Mesti best kan kalau performance malam korang tetibe meningkat tahap gaban! Dah tentu bini merentan kann..mcm customer kite ni..hehehe . . ✔Ada lagi tak? Yang saya beli ari tu dah habis . ✔Lupa nak bagi feedback . ✔Lps guna xtra inch tu, performance meningkat. 5 KALI main dalam 1 MALAM. . . 🔰Perghhh gila laaa..mane x merentan jiwa bini ko!! Skali 5 round daaahhhh terbaik!!! Meh meh pm..puas habis niii... . . ☑KELEBIHAN DARI SEGI KESIHATAN SEKSUAL : >Membesar, menebal dan memanjangkan saiz alat sulit >Merawat masalah mati pucuk >Meningkatkan prestasi seksual secara maksima >Mengatasi masalah pancutan pra-matang >Meningkatkan Kuantiti dan kepekatan air mani >Mampu bertahan lebih lama di ranjang >Meningkatkan nafsu seksual >Membantu mencapai Hormon Testosteron sehingga 400% . . #xtrainch  #xtrainchhq  #xtrainchmalaysia  #xtrainchofficial  #xtrasize  #sayajualubatkuat  #ubatkuat  #tahanlama  #tegaptv  #tegaptvmalaysia  #gymmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #malampertama  #zakarbesar  #pengantin  #pengantinbaru  #kualalumpur  #johor  #terengganu  #kelantan  #pahang 
Good Morning Monday! May your week be bright and colourful and blessed 😎
.
.
.
.
.
----------------------------------------
#livecolorfully #monday #mondayvibes #kualalumpur #instaflower #instaview
Order in process... all clients will received theirs PPT by turn "first come first served basis". We will closed the order once we hit our maximum order marked of 150 boxes. Thank you for order. Selamat Berpuasa. 
From generation to generation this recipe has been share with love from mother to daughter, The love and the bonds of mother and daughter playing the part as the pineapple jam and the tart does. You can order our "Pah Pineapple Tart" (PPT)
.
RM20.00/Box (30pcs)
.
Zact 017-3441480
.
COD Bukit Bintang/Ampang Only .
.
 #ramadhan #Raya2017 #syawal2017
________________________________________________________
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #kuih #kuihraya #kuihraya2017 #KLCC #kualalumpur #Malaysia #love #happy #picoftheday #photooftheday #bestoftheday #instamoment #instagramers #insta #instagood #instadaily #instalike #instamood #cookies #cookie #igers #igersoftheday #igdaily #igaddict
Order in process... all clients will received theirs PPT by turn "first come first served basis". We will closed the order once we hit our maximum order marked of 150 boxes. Thank you for order. Selamat Berpuasa. From generation to generation this recipe has been share with love from mother to daughter, The love and the bonds of mother and daughter playing the part as the pineapple jam and the tart does. You can order our "Pah Pineapple Tart" (PPT) . RM20.00/Box (30pcs) . Zact 017-3441480 . COD Bukit Bintang/Ampang Only . . #ramadhan  #Raya2017  #syawal2017  ________________________________________________________ #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #kuih  #kuihraya  #kuihraya2017  #KLCC  #kualalumpur  #Malaysia  #love  #happy  #picoftheday  #photooftheday  #bestoftheday  #instamoment  #instagramers  #insta  #instagood  #instadaily  #instalike  #instamood  #cookies  #cookie  #igers  #igersoftheday  #igdaily  #igaddict 
💠ReadyStock💠
💠Special Edition Wayuu💠
✔️Handmade by Knitting Expert
✔️From Colombia ✔️Unique one and only
✔Hand-Washable .
⬇️⬇️⬇️For Order:
Send the photo of design u like to me.
Wechat FelyssiaWYM or DM
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #johor #jakarta #indonesia #indonesiashop #hkonlineshop #hkshopping #sgshopping #sgonlineshop #igsellermalaysia #igshopmalaysia #sayajualbag #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #台灣 #香港 #手工 #編織 #針織 #編織袋 #yogamalaysia #fitnessmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia
💠ReadyStock💠 💠Special Edition Wayuu💠 ✔️Handmade by Knitting Expert ✔️From Colombia ✔️Unique one and only ✔Hand-Washable . ⬇️⬇️⬇️For Order: Send the photo of design u like to me. Wechat FelyssiaWYM or DM . #wayuumii  #wayuumiimsia  #malaysia  #kualalumpur  #kl  #selangor  #johor  #jakarta  #indonesia  #indonesiashop  #hkonlineshop  #hkshopping  #sgshopping  #sgonlineshop  #igsellermalaysia  #igshopmalaysia  #sayajualbag  #malaysiaonlineshop  #malaysiaonline  #onlineshopmalaysia  #台灣  #香港  #手工  #編織  #針織  #編織袋  #yogamalaysia  #fitnessmalaysia  #bohomalaysia  #bohemianmalaysia 
MORESKIN Cosmetic Skin Care – Day & Night Cream, Serum, Toner dan Sabun More Skin,produk perawatan tubuhterbaru dari PT NASA Natural Nusantara siap menjadi teman setia dalam merawat kulit dan wajah Anda di sepanjang hari.Moreskindiformulasikan secara khusus agar efektif membantu mencerahkan, meningkatkan kekencangan dan peremajaan kulit sekaligus menghaluskan tampilan garis halus dan kerutan pada kulit Anda.Paket Perawatan Kulit Wajah MoreskinMoreskin merupakan rangkaian produk perawatan kulit wajah agar kulit wajah tampak lebih bersih, cerah, kenyal, kencang dan segar. Anda tidak perlu lagi menyediakan berbagai produk, cukup satu produkMoreskin Cosmetic Skin Caredari NASA.Dalam 1 Paket Moreskin berisi :1.Whitening Serum 30 ml2.Transparent Whitening Shoap3.Night Cream 20 gr4.Day Cream 30 gr5.Cleansing Whitening / Toner6.Tas Moreskin cantikKulit Cantik Alami Idaman Wanita IndonesiaSegera miliki paket produk perawatan kulit wajahMORESKINCosmetic Skin Care.
info pemesanan chek bio
tlpn/sms/wa:082375093334
pengiriman dari solo jawa tengah,pengiriman via:tiki,jne,pos,jnt
melayani pengiriman luar negri
melayani konsultasi prodak dan pendaftaran distributor,ayo jadilah distributor di kota anda
layanan konsultasi pkl08:00_22:00
#herbal#skincare#collagen#pemutih,kosmetik,perawatan#leadis#kualalumpur#indonesia#mlm#pure#sabun#lotion
MORESKIN Cosmetic Skin Care – Day & Night Cream, Serum, Toner dan Sabun More Skin,produk perawatan tubuhterbaru dari PT NASA Natural Nusantara siap menjadi teman setia dalam merawat kulit dan wajah Anda di sepanjang hari.Moreskindiformulasikan secara khusus agar efektif membantu mencerahkan, meningkatkan kekencangan dan peremajaan kulit sekaligus menghaluskan tampilan garis halus dan kerutan pada kulit Anda.Paket Perawatan Kulit Wajah MoreskinMoreskin merupakan rangkaian produk perawatan kulit wajah agar kulit wajah tampak lebih bersih, cerah, kenyal, kencang dan segar. Anda tidak perlu lagi menyediakan berbagai produk, cukup satu produkMoreskin Cosmetic Skin Caredari NASA.Dalam 1 Paket Moreskin berisi :1.Whitening Serum 30 ml2.Transparent Whitening Shoap3.Night Cream 20 gr4.Day Cream 30 gr5.Cleansing Whitening / Toner6.Tas Moreskin cantikKulit Cantik Alami Idaman Wanita IndonesiaSegera miliki paket produk perawatan kulit wajahMORESKINCosmetic Skin Care. info pemesanan chek bio tlpn/sms/wa:082375093334 pengiriman dari solo jawa tengah,pengiriman via:tiki,jne,pos,jnt melayani pengiriman luar negri melayani konsultasi prodak dan pendaftaran distributor,ayo jadilah distributor di kota anda layanan konsultasi pkl08:00_22:00 #herbal #skincare #collagen #pemutih ,kosmetik,perawatan#leadis #kualalumpur #indonesia #mlm #pure #sabun #lotion 
Vitc 500mg Rosehip 40mg
 Brand NOW
Fungsi untuk penjagaan kesihatan , kekuatan imun dan kecantikan kulit .
.
250biji tahan 4-5bulan .
Soooo Berbaloi 😍
Harga RM85 POS ke semenanjung termasuk postage/ POS ke SS RM90 .
.
Buat masa ini available readystok ,grab now sebelum habis dikebas orang lain .
(Stock limited qty)
.
.
.
.
 #sayajual #vitcrosehip500mg #vitcrosehipnowfoods #vitcrosehip #vitcrosehipmurah #vitaminc #vitamincrosehips #vitamincrosehip #rosehip #nowfoods #nowfoodsmalaysia #vitcrosehipusa #vitcrosehipuk #kualalumpur #melaka #johorbahru #sarawak #negerisembilan #terengganu #kelantan #penang #pulaupinang #johor #shahalam
Vitc 500mg Rosehip 40mg Brand NOW Fungsi untuk penjagaan kesihatan , kekuatan imun dan kecantikan kulit . . 250biji tahan 4-5bulan . Soooo Berbaloi 😍 Harga RM85 POS ke semenanjung termasuk postage/ POS ke SS RM90 . . Buat masa ini available readystok ,grab now sebelum habis dikebas orang lain . (Stock limited qty) . . . . #sayajual  #vitcrosehip500mg  #vitcrosehipnowfoods  #vitcrosehip  #vitcrosehipmurah  #vitaminc  #vitamincrosehips  #vitamincrosehip  #rosehip  #nowfoods  #nowfoodsmalaysia  #vitcrosehipusa  #vitcrosehipuk  #kualalumpur  #melaka  #johorbahru  #sarawak  #negerisembilan  #terengganu  #kelantan  #penang  #pulaupinang  #johor  #shahalam 
Good morning Kazza Lovers. Dah third day of puasa, we hope our Muslim friends are doing great!! Don't forget that we have a new design in the shop, so do come and visit us. We are open until 5pm!! Good day guys #jerseys #open #sublimation #custom #printingshop #stickers #malaysia #kazzanetwork #tamanmelawati #kazzajerseys #kualalumpur
MORESKIN Cosmetic Skin Care – Day & Night Cream, Serum, Toner dan Sabun More Skin,produk perawatan tubuhterbaru dari PT NASA Natural Nusantara siap menjadi teman setia dalam merawat kulit dan wajah Anda di sepanjang hari.Moreskindiformulasikan secara khusus agar efektif membantu mencerahkan, meningkatkan kekencangan dan peremajaan kulit sekaligus menghaluskan tampilan garis halus dan kerutan pada kulit Anda.Paket Perawatan Kulit Wajah MoreskinMoreskin merupakan rangkaian produk perawatan kulit wajah agar kulit wajah tampak lebih bersih, cerah, kenyal, kencang dan segar. Anda tidak perlu lagi menyediakan berbagai produk, cukup satu produkMoreskin Cosmetic Skin Caredari NASA.Dalam 1 Paket Moreskin berisi :1.Whitening Serum 30 ml2.Transparent Whitening Shoap3.Night Cream 20 gr4.Day Cream 30 gr5.Cleansing Whitening / Toner6.Tas Moreskin cantikKulit Cantik Alami Idaman Wanita IndonesiaSegera miliki paket produk perawatan kulit wajahMORESKINCosmetic Skin Care.
info pemesanan chek bio
tlpn/sms/wa:082375093334
pengiriman dari solo jawa tengah,pengiriman via:tiki,jne,pos,jnt
melayani pengiriman luar negri
melayani konsultasi prodak dan pendaftaran distributor,ayo jadilah distributor di kota anda
layanan konsultasi pkl08:00_22:00
#herbal#skincare#collagen#pemutih,kosmetik,perawatan#leadis#kualalumpur#indonesia#mlm#pure#rumahsehat
MORESKIN Cosmetic Skin Care – Day & Night Cream, Serum, Toner dan Sabun More Skin,produk perawatan tubuhterbaru dari PT NASA Natural Nusantara siap menjadi teman setia dalam merawat kulit dan wajah Anda di sepanjang hari.Moreskindiformulasikan secara khusus agar efektif membantu mencerahkan, meningkatkan kekencangan dan peremajaan kulit sekaligus menghaluskan tampilan garis halus dan kerutan pada kulit Anda.Paket Perawatan Kulit Wajah MoreskinMoreskin merupakan rangkaian produk perawatan kulit wajah agar kulit wajah tampak lebih bersih, cerah, kenyal, kencang dan segar. Anda tidak perlu lagi menyediakan berbagai produk, cukup satu produkMoreskin Cosmetic Skin Caredari NASA.Dalam 1 Paket Moreskin berisi :1.Whitening Serum 30 ml2.Transparent Whitening Shoap3.Night Cream 20 gr4.Day Cream 30 gr5.Cleansing Whitening / Toner6.Tas Moreskin cantikKulit Cantik Alami Idaman Wanita IndonesiaSegera miliki paket produk perawatan kulit wajahMORESKINCosmetic Skin Care. info pemesanan chek bio tlpn/sms/wa:082375093334 pengiriman dari solo jawa tengah,pengiriman via:tiki,jne,pos,jnt melayani pengiriman luar negri melayani konsultasi prodak dan pendaftaran distributor,ayo jadilah distributor di kota anda layanan konsultasi pkl08:00_22:00 #herbal #skincare #collagen #pemutih ,kosmetik,perawatan#leadis #kualalumpur #indonesia #mlm #pure #rumahsehat 
A Smart Home concept for contemporary living rooms. It gives you control over TV, AC, Wall Switch, Lights, CCTV and a security system. All in one slick tile. Oh! And it is voice activated 
#smarthome
#interiordesignkl #mondaymorning #tech #dcrib #igersmalaysia #smarthomes #vscodaily #vscomalaysia #monday #malaysia #iot #smartcity #kualalumpur #internetofthings #tech #work
Mondays makes you wish that you could fly away, doesn't it? #mondayblues
Mondays makes you wish that you could fly away, doesn't it? #mondayblues 
.
As salam dan Salam Sejahtera
.
Saya ingin bawa satu perkongsian bagaimana rahsia menjana pendapatan sambilan RM1k ke RM10k sebulan secara online.
.
Jika anda ingin tahu bagaimana, saya akan invite anda ke group live talk Elitecrew di group whatsapp hari selasa 10:00mlm
.
ITS A FREE SEMINAR!!!
.
Sila pm saya di whatsapp utk info lanjut.
.
Datin siti +601137518023.
.
CEPAT!!!
TEMPAT TERHAD!!!
.
#ProjekOnline2017
#NewSkills #CashFlowOnlineNonStop
#TeknikOnlineSmartphone #BerniagaDariRumah #BusinessOnline #parttimebusiness #Elitecrew
#sideincomemalaysia #uitm #upm #um #unikop #kolejvokasional #unikl #uia #alumniuitm #selangor #kepong #gombak #selayang #batucaves #sentul #kualalumpur #indonesia #brunei #singapore
. As salam dan Salam Sejahtera . Saya ingin bawa satu perkongsian bagaimana rahsia menjana pendapatan sambilan RM1k ke RM10k sebulan secara online. . Jika anda ingin tahu bagaimana, saya akan invite anda ke group live talk Elitecrew di group whatsapp hari selasa 10:00mlm . ITS A FREE SEMINAR!!! . Sila pm saya di whatsapp utk info lanjut. . Datin siti +601137518023. . CEPAT!!! TEMPAT TERHAD!!! . #ProjekOnline2017  #NewSkills  #CashFlowOnlineNonStop  #TeknikOnlineSmartphone  #BerniagaDariRumah  #BusinessOnline  #parttimebusiness  #Elitecrew  #sideincomemalaysia  #uitm  #upm  #um  #unikop  #kolejvokasional  #unikl  #uia  #alumniuitm  #selangor  #kepong  #gombak  #selayang  #batucaves  #sentul  #kualalumpur  #indonesia  #brunei  #singapore 
New Design Stock Limited !!Hurry Up Place Your Order Now !.
.
Putéh Everywhere.
.
• All Size Available •
• please contact us to purchase •
• 017-6277285 •
• DM BOX •.
.
#putehmy#patchesmalaysia #brunei #singapore#jakarta#kualalumpur#soldier#sniper#supportlocal#lokalbrand#ootdmalaysia#clothing#tshirtmalaysia#streetwearkl#ootdlokalah#tempatanfest#localbrandmalaysia#sapotlokal#klstreetwear#swkl#lokalstore#lokalah#shirtpatches#2017
🗣🗣🗣🗣 Assalamualaikum semua
.
.
Jom tempah KookiesLicious By Fifie Mohd Raffie 
Semua KookiesLicious menggunakan Premium butter, dah tentunya sedapkan. Musim perayaan Kita mesti nak Biskut Raya yang sedap 😊 untuk tetamu kita
.
So Gais why not korang cepat-cepat tempah KookiesLicious nanti lambat saya tak sempat nak siapkan tempahan tau ☺️ .
Whatsapp 📲 +60176182078 
Whatsapp 📲 +60176182078
Whatsapp 📲 +60176182078 .
Tempat cepat cepat‼️👉 Harga Murah Wey 
Tempat cepat cepat‼️👉 Harga Murah Wey 
Tempat cepat cepat‼️👉 Harga Murah Wey .
📍Lokasi Ampang
.
#biskutraya2017 #biskutrayamurah #murahwey #murahsedap #halal #usahawanmuda #chefdiva #muslimproduk #ampang #kualalumpur #premiumcookies
🗣🗣🗣🗣 Assalamualaikum semua . . Jom tempah KookiesLicious By Fifie Mohd Raffie Semua KookiesLicious menggunakan Premium butter, dah tentunya sedapkan. Musim perayaan Kita mesti nak Biskut Raya yang sedap 😊 untuk tetamu kita . So Gais why not korang cepat-cepat tempah KookiesLicious nanti lambat saya tak sempat nak siapkan tempahan tau ☺️ . Whatsapp 📲 +60176182078 Whatsapp 📲 +60176182078 Whatsapp 📲 +60176182078 . Tempat cepat cepat‼️👉 Harga Murah Wey Tempat cepat cepat‼️👉 Harga Murah Wey Tempat cepat cepat‼️👉 Harga Murah Wey . 📍Lokasi Ampang . #biskutraya2017  #biskutrayamurah  #murahwey  #murahsedap  #halal  #usahawanmuda  #chefdiva  #muslimproduk  #ampang  #kualalumpur  #premiumcookies 
우리의 #첫해외여행 #쿠알라룸푸르

2년전 
선호가 싱가폴로 떠나고 우리는 짝꿍 하나가 멀리 떨어진거 같아 항상 허전하고.. 그래서 시작된 #동남아여행 (선호를완전히우리만만나게하겠다는의지)

서른이 넘으면 우린 다 시집장가가서 잘 못만날꺼라고 지금 많이 만나둬야한다던 20대에 어느덧 훌쩍지나고..
다들 집에서 왜 시집장가안가냐고 걱정을 엄청 먹는 나이가 되었지만 아직도 붙어다니고 이제는 그냥 같이 살자고 넷이살자는 지경 하아🙀

세번째 우리의 여행을 D-4 앞두고 #추억팔이 👭👬 #말레이시아여행 #벌써2년전 #우리넷이 #추억이너무많다 #여행스타그램 #kualalumpur #우리한테너무짧은 #3박4일 #언능떠나자
우리의 #첫해외여행  #쿠알라룸푸르  2년전 선호가 싱가폴로 떠나고 우리는 짝꿍 하나가 멀리 떨어진거 같아 항상 허전하고.. 그래서 시작된 #동남아여행  (선호를완전히우리만만나게하겠다는의지) 서른이 넘으면 우린 다 시집장가가서 잘 못만날꺼라고 지금 많이 만나둬야한다던 20대에 어느덧 훌쩍지나고.. 다들 집에서 왜 시집장가안가냐고 걱정을 엄청 먹는 나이가 되었지만 아직도 붙어다니고 이제는 그냥 같이 살자고 넷이살자는 지경 하아🙀 세번째 우리의 여행을 D-4 앞두고 #추억팔이  👭👬 #말레이시아여행  #벌써2년전  #우리넷이  #추억이너무많다  #여행스타그램  #kualalumpur  #우리한테너무짧은  #3박4일  #언능떠나자 
可能当我们得到了 就会开始不珍惜
如果你有这种想法或是举动
不要觉得是错惊讶 这是正常的
因为人往往在得到以后 就会不珍惜了
当失去了 才会后悔或是最求
起起伏伏 才叫人生吧 (图)当夜晚的时候 会希望看到明天的太阳 但白天的时候 却希望可以快点夜晚回家睡觉 
#webstagram #TFLers #TagsForLikes #ig_malaysia #instadaily #insta #instagood #igers #instafollow #igbest #photooftheday #picoftheday #asian #followme #followforfollow #follow4follow #f4f #jj #kualalumpur #likeforlike #l4l #like4like #bestoftheday #boystagram #Malaysia #Malaysian #J4m3Sb0ng #alone #yolo #appreciate
可能当我们得到了 就会开始不珍惜 如果你有这种想法或是举动 不要觉得是错惊讶 这是正常的 因为人往往在得到以后 就会不珍惜了 当失去了 才会后悔或是最求 起起伏伏 才叫人生吧 (图)当夜晚的时候 会希望看到明天的太阳 但白天的时候 却希望可以快点夜晚回家睡觉 #webstagram  #TFLers  #TagsForLikes  #ig_malaysia  #instadaily  #insta  #instagood  #igers  #instafollow  #igbest  #photooftheday  #picoftheday  #asian  #followme  #followforfollow  #follow4follow  #f4f  #jj  #kualalumpur  #likeforlike  #l4l  #like4like  #bestoftheday  #boystagram  #Malaysia  #Malaysian  #J4m3Sb0ng  #alone  #yolo  #appreciate 
People are becoming more careful with their spending, for the starting capital and permit payment as prices of food stocks are getting higher.

Read more "Sharp Drop In Permit Applications, Are Ramadhan Bazaars Losing Their Appeal?". Click link on our bio to read further
@sacitycouncil #ramadhan2017 #ramadanbazaar #bazarramadhan #ramadhan #fasting #business #bazaar #foods #holymonth #ramadankareem #blessing #muslims #drinks #tasty #vendors #shahalam #fastingmonth #foodtrucks #foodprices #cleanliness #hygiene #meals #profits #investment #businesspermit #kualalumpur #selangor #happyfasting #malaysiandigest 
http://ow.ly/wl7u30c77qG
People are becoming more careful with their spending, for the starting capital and permit payment as prices of food stocks are getting higher. Read more "Sharp Drop In Permit Applications, Are Ramadhan Bazaars Losing Their Appeal?". Click link on our bio to read further @sacitycouncil #ramadhan2017  #ramadanbazaar  #bazarramadhan  #ramadhan  #fasting  #business  #bazaar  #foods  #holymonth  #ramadankareem  #blessing  #muslims  #drinks  #tasty  #vendors  #shahalam  #fastingmonth  #foodtrucks  #foodprices  #cleanliness  #hygiene  #meals  #profits  #investment  #businesspermit  #kualalumpur  #selangor  #happyfasting  #malaysiandigest  http://ow.ly/wl7u30c77qG
MORESKIN Cosmetic Skin Care – Day & Night Cream, Serum, Toner dan Sabun More Skin,produk perawatan tubuhterbaru dari PT NASA Natural Nusantara siap menjadi teman setia dalam merawat kulit dan wajah Anda di sepanjang hari.Moreskindiformulasikan secara khusus agar efektif membantu mencerahkan, meningkatkan kekencangan dan peremajaan kulit sekaligus menghaluskan tampilan garis halus dan kerutan pada kulit Anda.Paket Perawatan Kulit Wajah MoreskinMoreskin merupakan rangkaian produk perawatan kulit wajah agar kulit wajah tampak lebih bersih, cerah, kenyal, kencang dan segar. Anda tidak perlu lagi menyediakan berbagai produk, cukup satu produkMoreskin Cosmetic Skin Caredari NASA.Dalam 1 Paket Moreskin berisi :1.Whitening Serum 30 ml2.Transparent Whitening Shoap3.Night Cream 20 gr4.Day Cream 30 gr5.Cleansing Whitening / Toner6.Tas Moreskin cantikKulit Cantik Alami Idaman Wanita IndonesiaSegera miliki paket produk perawatan kulit wajahMORESKINCosmetic Skin Care.
info pemesanan chek bio
tlpn/sms/wa:082375093334
pengiriman dari solo jawa tengah,pengiriman via:tiki,jne,pos,jnt
melayani pengiriman luar negri
melayani konsultasi prodak dan pendaftaran distributor,ayo jadilah distributor di kota anda
layanan konsultasi pkl08:00_22:00
#herbal#skincare#collagen#pemutih,kosmetik,perawatan#leadis#kualalumpur
MORESKIN Cosmetic Skin Care – Day & Night Cream, Serum, Toner dan Sabun More Skin,produk perawatan tubuhterbaru dari PT NASA Natural Nusantara siap menjadi teman setia dalam merawat kulit dan wajah Anda di sepanjang hari.Moreskindiformulasikan secara khusus agar efektif membantu mencerahkan, meningkatkan kekencangan dan peremajaan kulit sekaligus menghaluskan tampilan garis halus dan kerutan pada kulit Anda.Paket Perawatan Kulit Wajah MoreskinMoreskin merupakan rangkaian produk perawatan kulit wajah agar kulit wajah tampak lebih bersih, cerah, kenyal, kencang dan segar. Anda tidak perlu lagi menyediakan berbagai produk, cukup satu produkMoreskin Cosmetic Skin Caredari NASA.Dalam 1 Paket Moreskin berisi :1.Whitening Serum 30 ml2.Transparent Whitening Shoap3.Night Cream 20 gr4.Day Cream 30 gr5.Cleansing Whitening / Toner6.Tas Moreskin cantikKulit Cantik Alami Idaman Wanita IndonesiaSegera miliki paket produk perawatan kulit wajahMORESKINCosmetic Skin Care. info pemesanan chek bio tlpn/sms/wa:082375093334 pengiriman dari solo jawa tengah,pengiriman via:tiki,jne,pos,jnt melayani pengiriman luar negri melayani konsultasi prodak dan pendaftaran distributor,ayo jadilah distributor di kota anda layanan konsultasi pkl08:00_22:00 #herbal #skincare #collagen #pemutih ,kosmetik,perawatan#leadis #kualalumpur 
Turn your blues into fashion! 
Visit us at Bliss beauty salon Bangsar and we'll show you how! 😉
call 017-8820582 or 016-2070739 for appointments .
.
.
#beauty #beautysalon #nail #makeup #hairstyles #hair #wax #waxing #nailart #bangsar #monday #mondayblues #luckygarden #kualalumpur #malaysia #facial #wellness #haircut #brazilian #pedicure #manicure #wednesday #special #love #bliss #fashion #trending
Monocle, kinfolk photoshoots? Haha
Monocle, kinfolk photoshoots? Haha
.
🚨Sambung bayar🚨
.
Iriz 1.3 auto 
tahun 2015
Bulanan rm520(bank islam)
Baki 7 tahun lebih
Due date 10hb
No due
Roadtax hidup
.
.
Info lanjut
Whatsapp - 0169475831
.
.
#sambungbayarkereta 
#keretasambungbayar 
#continueloancar 
#terapiinstagram 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#bazarmalaysia 
#bazarmurah 
#syukurselalu 
#terlajaklaris
#sayajualonline 
#sayajual
#kulim
#bukitmertajam
#putrajaya
#kualapilah
#seremban
#sungaisiput
#terengganu 
#seberangjaya
#jerantut
#kualalumpur 
#melaka
#arau
#pulaupinang
#selangor
. 🚨Sambung bayar🚨 . Iriz 1.3 auto tahun 2015 Bulanan rm520(bank islam) Baki 7 tahun lebih Due date 10hb No due Roadtax hidup . . Info lanjut Whatsapp - 0169475831 . . #sambungbayarkereta  #keretasambungbayar  #continueloancar  #terapiinstagram  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazarmalaysia  #bazarmurah  #syukurselalu  #terlajaklaris  #sayajualonline  #sayajual  #kulim  #bukitmertajam  #putrajaya  #kualapilah  #seremban  #sungaisiput  #terengganu  #seberangjaya  #jerantut  #kualalumpur  #melaka  #arau  #pulaupinang  #selangor 
TERIMA KASIH❗ TERIMA KASIH ❗
.
.
Ahmad ucapkan kepada mereka semua yang telah menggunakan perkhidmatan Ahmad_Resume yang kini hampir menjual 100++ resume sejak 2016 😊❗️
.
.
Ahmad mendoakan korang  berjaya dan sukses pada temuduga nanti dan mendapatkan pekerjaan yang DIIMPIKAN nanti, AMIN AMIN AMIN AMIN 😉❗
.
.
⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕
.
🆓 Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
🆓 Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
🆓 Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
🆓 Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
🆓 Website Terbaik Pencarian Kerja Online
.
🆓 Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Im4u  #BrogaHill #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Tudungonline #Tudungmurah #Ikutcarakita #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #KotaBharu #Kemaman #Kangar #Kuching #Muar #Jitra #Langkawi #NegeriSembilan
TERIMA KASIH❗ TERIMA KASIH ❗ . . Ahmad ucapkan kepada mereka semua yang telah menggunakan perkhidmatan Ahmad_Resume yang kini hampir menjual 100++ resume sejak 2016 😊❗️ . . Ahmad mendoakan korang berjaya dan sukses pada temuduga nanti dan mendapatkan pekerjaan yang DIIMPIKAN nanti, AMIN AMIN AMIN AMIN 😉❗ . . ⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume  . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . 🆓 Cover Letter (Bahasa Melayu) . 🆓 Cover Letter (Bahasa Inggeris) . 🆓 Surat Internship (Bahasa Melayu) . 🆓 Surat Internship (Bahasa Inggeris) . 🆓 Website Terbaik Pencarian Kerja Online . 🆓 Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Sayajualservis  #Sayajualmurah  #Sayajualonline  #Vscomy  #Igersmalaya  #Igersmy  #Igmy  #Im4u  #BrogaHill  #Lokalbrand  #Lokalbiz  #BazarPaknil  #Bazaronline  #Tudungonline  #Tudungmurah  #Ikutcarakita  #KualaLumpur  #Bangi  #Ipoh  #ShahAlam  #Kuantan  #KotaBharu  #Kemaman  #Kangar  #Kuching  #Muar  #Jitra  #Langkawi  #NegeriSembilan 
❤ Songket Radiah ❤

Free Size Fit S To L

Material Premium Crepe. Very Soft and Highly Good Material ☺

Ada Zip Belakang Dan Tangan

Kain Full Getah Design Duyung

Ukuran : 
Bahu 15"
Dada 40"
Tangan 22"
Armwhole 12"
Labuh 34"
Pinggang 27- 32"
Labuh 40"
Punggung 40" 🌸 Harga RM 130 SM , RM 140 SS

WA 011 25714936

#dress
#love
#peplum
#eid2017
#kukirimcinta
#ootd
#followforfollow
#ramadhan
#picoftheday
#penang
#bridesmaids
#wedding
#kualalumpur
#beautiful
#instafashion
#photoshoot
#instafamous 
#inspiration
❤ Songket Radiah ❤ Free Size Fit S To L Material Premium Crepe. Very Soft and Highly Good Material ☺ Ada Zip Belakang Dan Tangan Kain Full Getah Design Duyung Ukuran : Bahu 15" Dada 40" Tangan 22" Armwhole 12" Labuh 34" Pinggang 27- 32" Labuh 40" Punggung 40" 🌸 Harga RM 130 SM , RM 140 SS WA 011 25714936 #dress  #love  #peplum  #eid2017  #kukirimcinta  #ootd  #followforfollow  #ramadhan  #picoftheday  #penang  #bridesmaids  #wedding  #kualalumpur  #beautiful  #instafashion  #photoshoot  #instafamous  #inspiration 
Monday feels 😴#Monday #sleep #cat #vcr #cafe #kualalumpur #malaysia #tb
Stock update

BASIC JUBAH
🐝Price: RM100
🌷Smokey Grey (XS, S, L, XL)..
🌷Sea Green (S, L)..
🌷Guava Pink (S, L, XL)..
🌷Ruby Red (S, L)..
🌷Emerald Green (S, L)..
🌷Dusty Blue (S)..
🌷Blossom Pink (S, L, XL)..
🌷Nude (XL)..
.
MELISANDRE' DRESS..
🐝Price: RM279..
🐝Size: XS - XXL..
🐝Color: Maroon & Royal Blue
..
MIRCE'ILA JUBAH..
🐝Price: RM239..
🐝Size: XS - XXL..
🐝Color: Baby Blue & Baby Pink..
..
JOAE'NNA KURUNG..
🐝Price: RM299..
🐝Size: XS - XXL..
🐝Color: Dusty Peach & Dusty Yellow.. .
.
📲Whatsapp PIA 013 5924959 to order..
.
.
.
.
#BellaAmmara #bellaraya2017 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #visitmyig  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia #malaysia #selangor #shahalam #kualalumpur #bellaammaralovers #instantshawl #terapiinstagram #neelofa #mirafilzah #sayajualshawl #shawlmurah #sayajualjubah #bajuraya #promosiraya #tipscantik #tipssihat #bellarayapremier2017 #mirceilajubah #joaennakurung #melisandredress
Stock update BASIC JUBAH 🐝Price: RM100 🌷Smokey Grey (XS, S, L, XL).. 🌷Sea Green (S, L).. 🌷Guava Pink (S, L, XL).. 🌷Ruby Red (S, L).. 🌷Emerald Green (S, L).. 🌷Dusty Blue (S).. 🌷Blossom Pink (S, L, XL).. 🌷Nude (XL).. . MELISANDRE' DRESS.. 🐝Price: RM279.. 🐝Size: XS - XXL.. 🐝Color: Maroon & Royal Blue .. MIRCE'ILA JUBAH.. 🐝Price: RM239.. 🐝Size: XS - XXL.. 🐝Color: Baby Blue & Baby Pink.. .. JOAE'NNA KURUNG.. 🐝Price: RM299.. 🐝Size: XS - XXL.. 🐝Color: Dusty Peach & Dusty Yellow.. . . 📲Whatsapp PIA 013 5924959 to order.. . . . . #BellaAmmara  #bellaraya2017  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #visitmyig   #igshopmalaysia   #instashopmalaysia  #malaysia  #selangor  #shahalam  #kualalumpur  #bellaammaralovers  #instantshawl  #terapiinstagram  #neelofa  #mirafilzah  #sayajualshawl  #shawlmurah  #sayajualjubah  #bajuraya  #promosiraya  #tipscantik  #tipssihat  #bellarayapremier2017  #mirceilajubah  #joaennakurung  #melisandredress 
BERMINAT SILA,
Whatsapp +60199696774
Line id : rozila59
Tel : +60199696774 🇲🇾
Tel : +66844078811 🇹🇭
🎀🎀🎀🎀
#borong #borongmurah #online #kualalumpur #selangor #pahang #melaka #johor #sabah #sarawak #malaysia #onlineshop #fashion #fashionmuslimah #kedairozila59 #orangmuar #readystock #uitm #utm #utmskudai #jubahmurahmalaysia #jubahdress #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahraya #jubahraya2017
LAURA KURUNG👧 .
📍Kurung kedah with bell sleeve
📍No zip added
📍Come with pleated skirt
📍Exclusive Cotton Linen
📍sequin 🌸 & Chunkybeads embellishment 📍Ready to wear 😁
📞+60199662337
. 
Measurement  size S : bahu 14.5 ,dada 36, pinggang 26 , punggung 38, labuh baju 25 , labuh kain 42, labuh tgn 21.5 . . .
size M : bahu 15.5 ,dada 38, pinggang 28 , punggung 40, labuh baju 26 , labuh kain 42, labuh tgn 22
size L : bahu 15.5 ,dada 40, pinggang 30 , punggung 42, labuh baju 26 , labuh kain 42, labuh tgn 22.5
.
#gladiseidseries #bajuraya #bajukurung #kurungmoden #kurungkedah 
#gladisscarf #satinprinted #tudungviral #chunkybeads #sayajualshawl #sayajualtudungsatin #usm #uitm #umk #ipgkb #kotabharu #kelantan #kualalumpur
LAURA KURUNG👧 . 📍Kurung kedah with bell sleeve 📍No zip added 📍Come with pleated skirt 📍Exclusive Cotton Linen 📍sequin 🌸 & Chunkybeads embellishment 📍Ready to wear 😁 📞+60199662337 . Measurement size S : bahu 14.5 ,dada 36, pinggang 26 , punggung 38, labuh baju 25 , labuh kain 42, labuh tgn 21.5 . . . size M : bahu 15.5 ,dada 38, pinggang 28 , punggung 40, labuh baju 26 , labuh kain 42, labuh tgn 22 size L : bahu 15.5 ,dada 40, pinggang 30 , punggung 42, labuh baju 26 , labuh kain 42, labuh tgn 22.5 . #gladiseidseries  #bajuraya  #bajukurung  #kurungmoden  #kurungkedah  #gladisscarf  #satinprinted  #tudungviral  #chunkybeads  #sayajualshawl  #sayajualtudungsatin  #usm  #uitm  #umk  #ipgkb  #kotabharu  #kelantan  #kualalumpur 
Sultan Abdul Samad building, the place I liked the most in KL #malaysia #kualalumpur #aroundtheworld #architecture #travelgram
OPEN ORDER!! PROMO BESAR-BESARAN JUAL DENGAN HARGA DASAR. KHUSUS ITEM BEST SELLER!!!
1.PAKET PENINGGI BADAN
2.PAKET PELANGSING
3.PAKET PENGGEMUK
4.PAKET PEMUTIH WAJAH & BADAN
5. ALAT PEMBESAR PAYUDARA 
Promo mulai 11 mei s/d 30 mei 2017 
Untuk info & pemesanan cek disini 👇 
contact us now !! 📞 
IG: @healthyfarm_
BBM: D9FBE5EF
WhatsApp: 0821-7439-3033
SMS : 0821-7439-3033

Lihat juga yang lainnya:
➡ Herbal Penurun Diabetes
➡ Herbal Penurun Kolesterol
➡ Herbal Penurun Mata Minus
➡ Masker Penghilang jerawat
➡ Tooth Paste Merawat & memutihkan Gigi
➡ Shampoo & Conditioner (melebatkan, melembutkan, mengurangi ketombe & rambut rontok )
➡ Pembalut & Pentiliner, dll

Alasan memilih produk kita
✔️-BPOM
✔️-Penghargaan internasional
✔️-Aman karna herbal
✔️-Tidak ketergantungan
✔️-HALAL MUI
Yuk order mumpung lagi diskon  konsultasi gratis!
#Penggemuk #pelangsing #pembesarpayudara #peninggibadan #pemutihwajah #pemutihbadan #india #singapore #brunei #malaysia #penang #kualalumpur #USA #thailand #korea #jepang #sakura #bollywood #hollywood #bigsize #happy #polri #tni #polwan #pm #polisimiliter #pramugari #pilot #giveawayindonesia
OPEN ORDER!! PROMO BESAR-BESARAN JUAL DENGAN HARGA DASAR. KHUSUS ITEM BEST SELLER!!! 1.PAKET PENINGGI BADAN 2.PAKET PELANGSING 3.PAKET PENGGEMUK 4.PAKET PEMUTIH WAJAH & BADAN 5. ALAT PEMBESAR PAYUDARA Promo mulai 11 mei s/d 30 mei 2017 Untuk info & pemesanan cek disini 👇 contact us now !! 📞 IG: @healthyfarm_ BBM: D9FBE5EF WhatsApp: 0821-7439-3033 SMS : 0821-7439-3033 Lihat juga yang lainnya: ➡ Herbal Penurun Diabetes ➡ Herbal Penurun Kolesterol ➡ Herbal Penurun Mata Minus ➡ Masker Penghilang jerawat ➡ Tooth Paste Merawat & memutihkan Gigi ➡ Shampoo & Conditioner (melebatkan, melembutkan, mengurangi ketombe & rambut rontok ) ➡ Pembalut & Pentiliner, dll Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon konsultasi gratis! #Penggemuk  #pelangsing  #pembesarpayudara  #peninggibadan  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #india  #singapore  #brunei  #malaysia  #penang  #kualalumpur  #USA  #thailand  #korea  #jepang  #sakura  #bollywood  #hollywood  #bigsize  #happy  #polri  #tni  #polwan  #pm  #polisimiliter  #pramugari  #pilot  #giveawayindonesia 
"ADIK KERAS TAK LETIH"
.
.
🔰Nak kuat nak power, harus la amik supplement..nak supplement terbaik? XTRA INCH la jawab nye..heehe meh jengah testimoni ni..
.
.
✔Pagi2 adik keras okey
.
✔Badan tak letih
.
✔Xngantok time keja
.
✔Meme btl testimoni ore ramai tu
.
.
🔰Itulah kehebatan Xtra Inch! Kesan serupa testimoni yang sedia ada..sape kata tipu..meh meh pm meh...
.
.
☑Semua dari ramuan istimewa dan bermutu tinggi! Apakah ramuan itu?
💠Eurycoma Longifolia
💠Tribulus
💠Ginko Biloba
💠Panax Ginseng
💠Muira Puama
.
.
#xtrainch #xtrainchhq #xtrainchmalaysia #xtrainchofficial #xtrasize #sayajualubatkuat #ubatkuat #tahanlama #tegaptv #tegaptvmalaysia #gymmalaysia #celebrityfitnessmalaysia #malampertama #zakarbesar #pengantin #pengantinbaru #kualalumpur #johor #terengganu #kelantan #pahang
"ADIK KERAS TAK LETIH" . . 🔰Nak kuat nak power, harus la amik supplement..nak supplement terbaik? XTRA INCH la jawab nye..heehe meh jengah testimoni ni.. . . ✔Pagi2 adik keras okey . ✔Badan tak letih . ✔Xngantok time keja . ✔Meme btl testimoni ore ramai tu . . 🔰Itulah kehebatan Xtra Inch! Kesan serupa testimoni yang sedia ada..sape kata tipu..meh meh pm meh... . . ☑Semua dari ramuan istimewa dan bermutu tinggi! Apakah ramuan itu? 💠Eurycoma Longifolia 💠Tribulus 💠Ginko Biloba 💠Panax Ginseng 💠Muira Puama . . #xtrainch  #xtrainchhq  #xtrainchmalaysia  #xtrainchofficial  #xtrasize  #sayajualubatkuat  #ubatkuat  #tahanlama  #tegaptv  #tegaptvmalaysia  #gymmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #malampertama  #zakarbesar  #pengantin  #pengantinbaru  #kualalumpur  #johor  #terengganu  #kelantan  #pahang 
PROMOTION RAYA !!
.
.
ALL IN FACIAL TREATMENT
.
.
SERVICE SAYA TERUS KE RUMAH SIS !!
TAK PERLU SUSAH DAN TAK PERLU RISAU..
LELAKI ATAU PEREMPUAN PUN BOLEH !! .
.
TUNGGU APA LAGI.. BOOKING SLOT SIS SEKARANG JUGA.. GRAB NOW !!!
.
.
BOOK SLOT
" FACIAL RAYA " KE 0132226540
" FACIAL RAYA " KE 0132226540
" FACIAL RAYA " KE 0132226540
.
.
Marisse Beauty 🇲🇾
.
.
#marissebeauty #sayajualservis #beautiful #facial #facialspa #collagen #skincare #facelift #muslimah #kahwin #jerawat #kecantikan #flawless #makeup #tudung #murah #spa #homefacial #muslimahspa #kulitkusam #usahawanonline #ejendiperlukan #mmbc #antiaging #onlinemarketing #blackhead #jeragat #vshapeface #kualalumpur
PROMOTION RAYA !! . . ALL IN FACIAL TREATMENT . . SERVICE SAYA TERUS KE RUMAH SIS !! TAK PERLU SUSAH DAN TAK PERLU RISAU.. LELAKI ATAU PEREMPUAN PUN BOLEH !! . . TUNGGU APA LAGI.. BOOKING SLOT SIS SEKARANG JUGA.. GRAB NOW !!! . . BOOK SLOT " FACIAL RAYA " KE 0132226540 " FACIAL RAYA " KE 0132226540 " FACIAL RAYA " KE 0132226540 . . Marisse Beauty 🇲🇾 . . #marissebeauty  #sayajualservis  #beautiful  #facial  #facialspa  #collagen  #skincare  #facelift  #muslimah  #kahwin  #jerawat  #kecantikan  #flawless  #makeup  #tudung  #murah  #spa  #homefacial  #muslimahspa  #kulitkusam  #usahawanonline  #ejendiperlukan  #mmbc  #antiaging  #onlinemarketing  #blackhead  #jeragat  #vshapeface  #kualalumpur 
Pengumpulan  pakaian raya & wang untuk diagihkan kepada rumah rumah anak yatim & pelajar tahfiz sekitar Shah Alam kini bermula sehingga 7 Jun. 
Serahan bantuan boleh dilakukan di Lobi, Menara TM, Kuala Lumpur dan TM Point Shah Alam, Seksyen 11, Selangor. 
Jom #tambahlagi keajaiban Ramadan ini dengan HyppTV

#Ramadan #kualalumpur #bangsar #shahalam #selangor #HyppTV
Pengumpulan pakaian raya & wang untuk diagihkan kepada rumah rumah anak yatim & pelajar tahfiz sekitar Shah Alam kini bermula sehingga 7 Jun. Serahan bantuan boleh dilakukan di Lobi, Menara TM, Kuala Lumpur dan TM Point Shah Alam, Seksyen 11, Selangor. Jom #tambahlagi  keajaiban Ramadan ini dengan HyppTV #Ramadan  #kualalumpur  #bangsar  #shahalam  #selangor  #HyppTV 
Dior 383 (008)
**Grade  AAA
-----*------*-------*------*-------*------
Rm60

Postage
Rm12 sm / rm18 ss
---------_--------_--------_---------_---------
Whatsapp : 0175842646

#begmurahjew #um #jualbagmurah
#shawlmurah #bazarpaknil #chiaseedsmurah #handbags #bags👛👜#kualalumpur #uitm #hargamurah #handbagcomel #handbagmurah #selangor #ukm #kakishoppingmalaysia #windowshopping #onlineshopping #barangmurah #bag
Kami nak bantu mereka yang pantas nak slim dan menawan sebelum raya !

Sampai bila nak biarkan diri disindir sinis dengan panggilan menusuk jiwa seperti Gemok, Gempal, Besar, Buncit, Buntal dan pelbagai lagi.

Beri peluang untuk kami bantu Anda! 
Anda layak untuk Slim dan Menawan walaupun bukan retis !

Ada Masalah Berikut:

DAGU BERLAPIS,
PERUT BUNCIT, 
LENGAN MENGGELEBEH, 
PEHA BERLAGA, 
PINGGUL BESAR.

Ada yg dah turun 10kg++. WhatsApp 0122595540 atau tinggalkan No.WhatsApp diruangan.

Kalau nak cepat Klik je link ni, terus  Direct Wassap --> www.wasap.my/60122595540 ======================
DROPSHIP DIPERLUKAN
====================== #DeinaSlimaxJuice #TeamDeina #Deina#DeinakanAda #PetuaKurus #SayaJualProdukSkincare #TipsKurus #BazaarPakNil #SayaJual #Poslaju #Detox #kevinzahri #TipsHaid #TipsBakarLemak #swapreviewmalaysia #buangtoksindalambadan #PuncaHaidTidakTeratur #SitiNurhaliza #NoraDanish #bajuplussize #masalahberatbadan #kurus #ramping #Jubah #Shawl #TudungBawal #Tudung #sayaJualProdukKecantikan #Malaysia #kualalumpur
Kami nak bantu mereka yang pantas nak slim dan menawan sebelum raya ! Sampai bila nak biarkan diri disindir sinis dengan panggilan menusuk jiwa seperti Gemok, Gempal, Besar, Buncit, Buntal dan pelbagai lagi. Beri peluang untuk kami bantu Anda! Anda layak untuk Slim dan Menawan walaupun bukan retis ! Ada Masalah Berikut: DAGU BERLAPIS, PERUT BUNCIT, LENGAN MENGGELEBEH, PEHA BERLAGA, PINGGUL BESAR. Ada yg dah turun 10kg++. WhatsApp 0122595540 atau tinggalkan No.WhatsApp diruangan. Kalau nak cepat Klik je link ni, terus Direct Wassap --> www.wasap.my/60122595540 ====================== DROPSHIP DIPERLUKAN ====================== #DeinaSlimaxJuice  #TeamDeina  #Deina #DeinakanAda  #PetuaKurus  #SayaJualProdukSkincare  #TipsKurus  #BazaarPakNil  #SayaJual  #Poslaju  #Detox  #kevinzahri  #TipsHaid  #TipsBakarLemak  #swapreviewmalaysia  #buangtoksindalambadan  #PuncaHaidTidakTeratur  #SitiNurhaliza  #NoraDanish  #bajuplussize  #masalahberatbadan  #kurus  #ramping  #Jubah  #Shawl  #TudungBawal  #Tudung  #sayaJualProdukKecantikan  #Malaysia  #kualalumpur 
Milky Oat.
.
Biskut ni 85% adalah grind oat (Quaker Oat). Kandungan lain  ialah butter, susu, cocoa, brown sugar, tepung gandum dan icing sugar.
.
Jadinya kalau sahur tu tak lalu makan  nasi atau wet oat atau dah makan  nasi tapi mahukan lama sikit boleh lebih tahan lapar boleh la ambil biskut ni sebagai kudapan semasa sahur. .
Katanya  makan oat boleh 2 kali lebih lama tahan lapar berbanding nasi.
.
Nak order boleh PM.
Untuk kebaikan bersama.
Terima Kasih.

#quackeroat @quackeroat #cookies #sahur #instagood #cocoa #milky #milkoat #milkystar #johor #raya2017 #malaysia #kualalumpur
Milky Oat. . Biskut ni 85% adalah grind oat (Quaker Oat). Kandungan lain ialah butter, susu, cocoa, brown sugar, tepung gandum dan icing sugar. . Jadinya kalau sahur tu tak lalu makan nasi atau wet oat atau dah makan nasi tapi mahukan lama sikit boleh lebih tahan lapar boleh la ambil biskut ni sebagai kudapan semasa sahur. . Katanya makan oat boleh 2 kali lebih lama tahan lapar berbanding nasi. . Nak order boleh PM. Untuk kebaikan bersama. Terima Kasih. #quackeroat  @quackeroat #cookies  #sahur  #instagood  #cocoa  #milky  #milkoat  #milkystar  #johor  #raya2017  #malaysia  #kualalumpur 
Today's my #breakfast #eggben @thecoffeebean #malaysia #kualalumpur
Penat la tuti nak main ngn ko...puasa ni 😥 #tutithecat #kualalumpur #malaysia
Yeayy!! Kita #berjaya juga habiskan jambatan #gantung ni walaupun masa bulan #puasa ..kak yaa bolehh!! 😂😆🤣 #kualalumpur #kltower #bukitnanas #eko #hutansimpan #tower #jambatan #titi
G'd morning world!! I'm in #malaysia #kualalumpur
#Repost by @keysbow.s

We bring you the best of Britten!  Order now!

#desserts #icecreamtopping #saltedcaramel #cateringkl #msgfreefood #kualalumpur #malaysia #blueteko
Monday mantra: Get shit done. 💪 #Monday #work #agencylife
Assalamualaikum.semua...memandangkan ramadhan hampir tiba aidilfitri bakal menyusul...
Saya nak buka oder untuk kuih HOT 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 sepanjang tahun !!! KAPIT COKLAT
KAPIT PEANUT
KAPIT...KAPIT...KAPIT... NAK MURAH???? MEH PM SAYA
0192506178
0192506178
0192506178 🚗🚗🚗🚗🚗🚗 COD COD COD
SEMENYIH,BANGI,PUTRAJAYA,KUALA LUMPUR (HKL)

#kuihsedap
#kuihraya
#murahmurah
#localah
#kualalumpur
#makanmakan
#kuihkapit
#kuihcoklat
#kuih peanut
#kuihborong
#raya
#raya2017
Assalamualaikum.semua...memandangkan ramadhan hampir tiba aidilfitri bakal menyusul... Saya nak buka oder untuk kuih HOT 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 sepanjang tahun !!! KAPIT COKLAT KAPIT PEANUT KAPIT...KAPIT...KAPIT... NAK MURAH???? MEH PM SAYA 0192506178 0192506178 0192506178 🚗🚗🚗🚗🚗🚗 COD COD COD SEMENYIH,BANGI,PUTRAJAYA,KUALA LUMPUR (HKL) #kuihsedap  #kuihraya  #murahmurah  #localah  #kualalumpur  #makanmakan  #kuihkapit  #kuihcoklat  #kuih  peanut #kuihborong  #raya  #raya2017 
Hai semua , assalamualaikum salam ramadhan semua ❤️ ada sesiapa kat sini sedang mencari sabun pencuci berus makeup ? Meh sini tgk sini meh ape yang sis jual ! Murah je tau RM10 utk 30g .
.
.
Jangan lupa follow ig @lefleur_dn for more info about brush bath .
.
#codklang #codbanting #pencuciberusmekapcod #agentbrushbathklang #agentbrushbath #pencuciberus #pencuciberusmakeup #pencuciberusmurah #brushbath #berusmakeup #brushborong #brushcleaner #agentklang #agentbrushbathklang #agentbrushbath #agentbrushbathselangor #kualalumpur #selangor #klang #sayajual #sayajualberus #sayajualmurah #sayajualpencuciberus #murah #mua #murahgila
Hai semua , assalamualaikum salam ramadhan semua ❤️ ada sesiapa kat sini sedang mencari sabun pencuci berus makeup ? Meh sini tgk sini meh ape yang sis jual ! Murah je tau RM10 utk 30g . . . Jangan lupa follow ig @lefleur_dn for more info about brush bath . . #codklang  #codbanting  #pencuciberusmekapcod  #agentbrushbathklang  #agentbrushbath  #pencuciberus  #pencuciberusmakeup  #pencuciberusmurah  #brushbath  #berusmakeup  #brushborong  #brushcleaner  #agentklang  #agentbrushbathklang  #agentbrushbath  #agentbrushbathselangor  #kualalumpur  #selangor  #klang  #sayajual  #sayajualberus  #sayajualmurah  #sayajualpencuciberus  #murah  #mua  #murahgila 
PROMOSI RAMADHAN JAMU RATU MALAYA

DARI 27 MEI - 2 JUN

Harga tidak termasuk postage

#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasistokisampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayatamanmelati #jamuratumalayasgbuaya #ampang #kualalumpur #iceteapeachmengkudu #mengkudu #badantoksin #royalv #putiktelagadara #fiberlife #chocofiberlife #magnesiumflakes #kopiratu

Whatsapp +60182558780 atau klik link WA dekat profile IG @jamuratumalaya.amira
Assalamualaikum Ladies🌸.. Jom grab MELISANDRE' DRESS, JOAE'NNA KURUNG & MIRCE'ILA DRESS sekarang🌷🌷..
.
MELISANDRE' DRESS..
🐝Price: RM279..
🐝Size: XS - XXL..
🐝Color: Maroon & Royal Blue
..
MIRCE'ILA JUBAH..
🐝Price: RM239..
🐝Size: XS - XXL..
🐝Color: Baby Blue & Baby Pink..
..
JOAE'NNA KURUNG..
🐝Price: RM299..
🐝Size: XS - XXL..
🐝Color: Dusty Peach & Dusty Yellow.. .
.
📲Whatsapp PIA 013 5924959 to order..
.
.
.
.
#BellaAmmara #bellaraya2017 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #visitmyig  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia #malaysia #selangor #shahalam #kualalumpur #bellaammaralovers #instantshawl #terapiinstagram #neelofa #mirafilzah #sayajualshawl #shawlmurah #sayajualjubah #bajuraya #promosiraya #tipscantik #tipssihat #bellarayapremier2017 #mirceilajubah #joaennakurung #melisandredress
Assalamualaikum Ladies🌸.. Jom grab MELISANDRE' DRESS, JOAE'NNA KURUNG & MIRCE'ILA DRESS sekarang🌷🌷.. . MELISANDRE' DRESS.. 🐝Price: RM279.. 🐝Size: XS - XXL.. 🐝Color: Maroon & Royal Blue .. MIRCE'ILA JUBAH.. 🐝Price: RM239.. 🐝Size: XS - XXL.. 🐝Color: Baby Blue & Baby Pink.. .. JOAE'NNA KURUNG.. 🐝Price: RM299.. 🐝Size: XS - XXL.. 🐝Color: Dusty Peach & Dusty Yellow.. . . 📲Whatsapp PIA 013 5924959 to order.. . . . . #BellaAmmara  #bellaraya2017  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #visitmyig   #igshopmalaysia   #instashopmalaysia  #malaysia  #selangor  #shahalam  #kualalumpur  #bellaammaralovers  #instantshawl  #terapiinstagram  #neelofa  #mirafilzah  #sayajualshawl  #shawlmurah  #sayajualjubah  #bajuraya  #promosiraya  #tipscantik  #tipssihat  #bellarayapremier2017  #mirceilajubah  #joaennakurung  #melisandredress 
Hai semua , assalamualaikum salam ramadhan semua ❤️ ada sesiapa kat sini sedang mencari sabun pencuci berus makeup ? Meh sini tgk sini meh ape yang sis jual ! Murah je tau RM10 utk 30g .
.
.
Jangan lupa follow ig @lefleur_dn for more info about brush bath .
.
#codklang #codbanting #pencuciberusmekapcod #agentbrushbathklang #agentbrushbath #pencuciberus #pencuciberusmakeup #pencuciberusmurah #brushbath #berusmakeup #brushborong #brushcleaner #agentklang #agentbrushbathklang #agentbrushbath #agentbrushbathselangor #kualalumpur #selangor #klang #sayajual #sayajualberus #sayajualmurah #sayajualpencuciberus #murah #mua #murahgila
Hai semua , assalamualaikum salam ramadhan semua ❤️ ada sesiapa kat sini sedang mencari sabun pencuci berus makeup ? Meh sini tgk sini meh ape yang sis jual ! Murah je tau RM10 utk 30g . . . Jangan lupa follow ig @lefleur_dn for more info about brush bath . . #codklang  #codbanting  #pencuciberusmekapcod  #agentbrushbathklang  #agentbrushbath  #pencuciberus  #pencuciberusmakeup  #pencuciberusmurah  #brushbath  #berusmakeup  #brushborong  #brushcleaner  #agentklang  #agentbrushbathklang  #agentbrushbath  #agentbrushbathselangor  #kualalumpur  #selangor  #klang  #sayajual  #sayajualberus  #sayajualmurah  #sayajualpencuciberus  #murah  #mua  #murahgila 
You say you want a revolution
Well, you know
We all want to change the world
You tell me that it's evolution
Well, you know
We all want to change the world

But when you talk about destruction
Don't you know that you can count me out

Don't you know it's gonna be alright
Alright, alright *head bopping*

#goodmorning #latergram #revolution #thebeatles #songlyrics #lyrics #stephyworksout #FLYCYCLE #RIDEASONE #verveshops #montkiara #kualalumpur #nike #justdoit #huarache
Only a couple more days to stand a chance to win a flower box giveaway! Hurry up and do the following (: 1. To be following us. 
2. Share and repost this on your own Instagram. 
3. Tag 3 friends who would like to win this giveaway! 
Giveaway contest ends on 30th and winner will be announced on 31st May (Wednesday).
*only applicable for participants within Klang Valley.
*flowers may vary
Only a couple more days to stand a chance to win a flower box giveaway! Hurry up and do the following (: 1. To be following us. 2. Share and repost this on your own Instagram. 3. Tag 3 friends who would like to win this giveaway! Giveaway contest ends on 30th and winner will be announced on 31st May (Wednesday). *only applicable for participants within Klang Valley. *flowers may vary
So how do you keep your practice going? How? I just do it. Just like that. Like you brush your teeth every morning. Like you have breakfast. Landed just after midnight at KL and had a few hours of sleep, then practice at the airport. Yes, first times it felt like what a heck am I doing. But you know what, if I had given in and told myself, ok, it’s a travel day, I’ll practice the day after, then I’d have lost like half of my practice days. It has to become your second skin, your morning coffee. And once it’s like that, there are no questions if it’s right or wrong or if someone is watching you. Anything can be a stepping stone, or if you choose, an obstacle. I choose it to be a stepping stone. Why not to experience a new spot for my practice, maybe even encourage someone (yes, sometimes people join!) to do the same!

So this morning my stepping stone is this wall, an awesome one to get better and better at #handstands. One day there will be no wall. Practice and all is coming. 
#travel #yoga #yogaeverywhere #asia #kualalumpur #klia #yogaeverydamnday #meditation #travelgram #traveler #travelblog #traveldiaries #travellife #istatravel 
#inspire #lifedesigner
#practicemakesperfect #habits #happiness #yogachallenge #handstand #inversions #humble #hanoi #travellingyogi #travelasia #vietnam #innerengineering #Discipline
So how do you keep your practice going? How? I just do it. Just like that. Like you brush your teeth every morning. Like you have breakfast. Landed just after midnight at KL and had a few hours of sleep, then practice at the airport. Yes, first times it felt like what a heck am I doing. But you know what, if I had given in and told myself, ok, it’s a travel day, I’ll practice the day after, then I’d have lost like half of my practice days. It has to become your second skin, your morning coffee. And once it’s like that, there are no questions if it’s right or wrong or if someone is watching you. Anything can be a stepping stone, or if you choose, an obstacle. I choose it to be a stepping stone. Why not to experience a new spot for my practice, maybe even encourage someone (yes, sometimes people join!) to do the same! So this morning my stepping stone is this wall, an awesome one to get better and better at #handstands . One day there will be no wall. Practice and all is coming. #travel  #yoga  #yogaeverywhere  #asia  #kualalumpur  #klia  #yogaeverydamnday  #meditation  #travelgram  #traveler  #travelblog  #traveldiaries  #travellife  #istatravel   #inspire  #lifedesigner  #practicemakesperfect  #habits  #happiness  #yogachallenge  #handstand  #inversions  #humble  #hanoi  #travellingyogi  #travelasia  #vietnam  #innerengineering  #Discipline 
在藍天白雲下的雙峰塔。#klcc #tower #malaysia #kualalumpur #sky #day #morning #sunnyday
__

KMM 010 Meja Trembesi Model Kotak 80x150 + 2 Bangku

Meja ukuran 80x150 tbl 6 cm (1 sambungan)
Bahan Kayu Trembesi, Unfurnish ( kondisi mentah )
Harga : Rp. 1.850.000,- belum ongkir / diambil

Katalog : #darakamebel
Sub Katalog : #darakakmm
Titel : #darakakmm010

https://facebook.com/DarakaMebel
https://facebook.com/Jepara.Furniture
http://www.darakamebel.com/

Jakarta :
Workshop Jati Oetomo 081326369896 Jl. Raya Bekasi Timur KM. 17 no 174 (Blkg Toko Depo Abadi), Klender, Jakarta Timur, Indonesia

Bandung :
Daraka Mebel Bandung 022-6001613 / 081326033379 
Jl. Kebon Kopi, Gg. Nurulhuda 319, Cibeureum, Bandung, Jawa Barat, Indonesia

Nganjuk ( Jawa Timur ) :
Daraka Mebel Jatim 085290925097 / 085641664749
Jl. Loceret - Warujayeng No.10 (sblh Masjid Baitul Muttaqin), Plosoharjo, Pace, Nganjuk, Jawa Timur,  Indonesia

Serang ( Jawa Barat ) :
Daraka Mebel Serang 08111233200 / 081911159813
Lingkungan Dalung Rt 02/01, Cipocokjaya, Serang, Jawa Barat, Indonesia
#serang

#ikea #furniture #indonesia #jakarta #bandung #surabaya #medan  #interiordesign #architecture #jawabarat #jawatimur #bali #kualalumpur #malaysia #singapore #palembang #dubai #istanbul #hongkong #losangeles #milan #newyork #paris #amsterdam

#furnitureindonesia #furniturejakarta
__
__ KMM 010 Meja Trembesi Model Kotak 80x150 + 2 Bangku Meja ukuran 80x150 tbl 6 cm (1 sambungan) Bahan Kayu Trembesi, Unfurnish ( kondisi mentah ) Harga : Rp. 1.850.000,- belum ongkir / diambil Katalog : #darakamebel  Sub Katalog : #darakakmm  Titel : #darakakmm010  https://facebook.com/DarakaMebel https://facebook.com/Jepara.Furniture http://www.darakamebel.com/ Jakarta : Workshop Jati Oetomo 081326369896 Jl. Raya Bekasi Timur KM. 17 no 174 (Blkg Toko Depo Abadi), Klender, Jakarta Timur, Indonesia Bandung : Daraka Mebel Bandung 022-6001613 / 081326033379 Jl. Kebon Kopi, Gg. Nurulhuda 319, Cibeureum, Bandung, Jawa Barat, Indonesia Nganjuk ( Jawa Timur ) : Daraka Mebel Jatim 085290925097 / 085641664749 Jl. Loceret - Warujayeng No.10 (sblh Masjid Baitul Muttaqin), Plosoharjo, Pace, Nganjuk, Jawa Timur, Indonesia Serang ( Jawa Barat ) : Daraka Mebel Serang 08111233200 / 081911159813 Lingkungan Dalung Rt 02/01, Cipocokjaya, Serang, Jawa Barat, Indonesia #serang  #ikea  #furniture  #indonesia  #jakarta  #bandung  #surabaya  #medan  #interiordesign  #architecture  #jawabarat  #jawatimur  #bali  #kualalumpur  #malaysia  #singapore  #palembang  #dubai  #istanbul  #hongkong  #losangeles  #milan  #newyork  #paris  #amsterdam  #furnitureindonesia  #furniturejakarta  __
Nasi Padprik Ayam. One of the many affordable set meals available for Buka Puasa at Dua in TTDI. #ramadhan #makan #bukapuasa #tamantundrismail #kualalumpur #ttdi #food #foodie #foodpics
Red velvet cookies..merah menyala gitew..jauh lagi dah nampak antara deretan kuih raya😊😊😊😊 RM38 - 50 to 55 pcs ( termasuk delivery charge)

WHATSAPP 0134804719 JULIANA

KAWASAN JAJAHAN :
💗MENARA TM
💗UNIVERSITI MALAYA
💗BANGSAR SOUTH
💗PPUM
💗KERINCHI
💗PANTAI DALAM
💗KL SENTRAL
💗PASAR SENI
💗MASJID JAMEK
💗MIDVALLEY

#sabrinabakery #agentjuliana #kualalumpur #kuihraya2017 #biskutraya #biskuthomemade #kuihrayasedap #klcc #klsentral #masjidjamek #kerinchi #ppum #menaratm #um
Red velvet cookies..merah menyala gitew..jauh lagi dah nampak antara deretan kuih raya😊😊😊😊 RM38 - 50 to 55 pcs ( termasuk delivery charge) WHATSAPP 0134804719 JULIANA KAWASAN JAJAHAN : 💗MENARA TM 💗UNIVERSITI MALAYA 💗BANGSAR SOUTH 💗PPUM 💗KERINCHI 💗PANTAI DALAM 💗KL SENTRAL 💗PASAR SENI 💗MASJID JAMEK 💗MIDVALLEY #sabrinabakery  #agentjuliana  #kualalumpur  #kuihraya2017  #biskutraya  #biskuthomemade  #kuihrayasedap  #klcc  #klsentral  #masjidjamek  #kerinchi  #ppum  #menaratm  #um 
|| Transmission Australia 2017 || .
||30 September 2017 ||
WORLD'S BIGGEST Transmission happend in Australia soon !
.
Stay tuned for more info !
REGISTER HERE 👉 http://transmission.events/au/
Event Page 👉 http://bit.ly/TMAUS2017
#trancefamily #wearetrancefamily #tm17mel #trancemalaysia #transmission #melbourne #etihadstadium #australia #trance #psy #symboticevents #evoltionevents #transmissionfestival #transmissionfestivalasia #techno #malaysia #kualalumpur #zuzuraveology #zuzufamily #trancefamily #trancenation #ravegirls #ambassador
|| Transmission Australia 2017 || . ||30 September 2017 || WORLD'S BIGGEST Transmission happend in Australia soon ! . Stay tuned for more info ! REGISTER HERE 👉 http://transmission.events/au/ Event Page 👉 http://bit.ly/TMAUS2017 #trancefamily  #wearetrancefamily  #tm17mel  #trancemalaysia  #transmission  #melbourne  #etihadstadium  #australia  #trance  #psy  #symboticevents  #evoltionevents  #transmissionfestival  #transmissionfestivalasia  #techno  #malaysia  #kualalumpur  #zuzuraveology  #zuzufamily  #trancefamily  #trancenation  #ravegirls  #ambassador