an online Instagram web viewer

#kualalumpur medias

Photos

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅCHICKEN CHOP MERECIKSSS ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ
.
Khas utk org Klang Valley & sekitarnya. Teringin mkn western food yg jimat & super duper marbelesss ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ dengan aroma yang menyelerakan beserta ayam yang gebu dan padat dilimpahi dengan creamy blackpepper with mushroom sauce yg superb nyummyyhh ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜
.
Promo Price๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Breaded Chicken chop @ RM 9.90
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Breaded Chicken Chop + Nasi @ RM 10.90
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Grilled Chicken Chop @ RM 10.90
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Grilled Chicken Chop + Nasi @ RM 11.90
.
Meh cepattttt oderrr โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
Sekali hampa dah "ngaPP" pasti nak lagiiii ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Tekan Terus Whatsapp >> https://www.wasap.my/60177719276
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป COD Klang Valley ๐Ÿš—๐Ÿš™
Min 5 set
Rm 5 for Delivery
FREE Delivery at Ukay Perdana
Last order 9 P.M
.
#chickenchopkl #chickenchop #chickenchops #chickenchopuk #chickenchopmerecik #malaysianfood #notabisneskakja #foodporn #sayajual #wangsamaju #kualalumpur #gombak #setiawangsa #ukayperdana #chickengrill #westernfood #ayam #healthyfood #fooddeliverykl
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅCHICKEN CHOP MERECIKSSS ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ . Khas utk org Klang Valley & sekitarnya. Teringin mkn western food yg jimat & super duper marbelesss ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ dengan aroma yang menyelerakan beserta ayam yang gebu dan padat dilimpahi dengan creamy blackpepper with mushroom sauce yg superb nyummyyhh ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜ . Promo Price๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Breaded Chicken chop @ RM 9.90 ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Breaded Chicken Chop + Nasi @ RM 10.90 ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Grilled Chicken Chop @ RM 10.90 ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Grilled Chicken Chop + Nasi @ RM 11.90 . Meh cepattttt oderrr โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . Sekali hampa dah "ngaPP" pasti nak lagiiii ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Tekan Terus Whatsapp >> https://www.wasap.my/60177719276 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป COD Klang Valley ๐Ÿš—๐Ÿš™ Min 5 set Rm 5 for Delivery FREE Delivery at Ukay Perdana Last order 9 P.M . #chickenchopkl  #chickenchop  #chickenchops  #chickenchopuk  #chickenchopmerecik  #malaysianfood  #notabisneskakja  #foodporn  #sayajual  #wangsamaju  #kualalumpur  #gombak  #setiawangsa  #ukayperdana  #chickengrill  #westernfood  #ayam  #healthyfood  #fooddeliverykl 
SEMANGATKU MENGANDUNGMU
Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus,
Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, 
Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. 
Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana.
Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. 
Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan.
Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, 
Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. 
Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. 
Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, 
Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri.
Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. 
Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. 
Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah...
Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami.
" PROGRAM HAMIL "

Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
BBM: D66F5B21
WA: 081335880886
ID Line: solusihamil86
SEMANGATKU MENGANDUNGMU Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus, Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana. Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan. Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri. Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah... Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami. " PROGRAM HAMIL " Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ---------------------------------------- BBM: D66F5B21 WA: 081335880886 ID Line: solusihamil86
Ya allah lindungilah saudara kami disana
Ganti ketakutan mereka dengan kebahagiaan
Ganti rasa takut mereka dengan lindunganmu ya allah ๐Ÿ˜‡

Luangkan waktu 1 detik untuk komen AMIN ya 
Agar mereka semua terlindungi semua

Jangan lupa Like dan Tag teman 
Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ท@dunia_ibu.hamil
๐Ÿ“ท@dunia_ibu.hamil
๐Ÿ“ท@dunia_ibu.hamil 
#jakarta #surabaya #bali #medan #jogja #palembang #makassar #malaysia #pekanbaru #malang #bekasi #semarang #bogor #kalimantan #kualalumpur #aceh #padang #solo #papua #pontianak #yogyakarta #senggigi
Ya allah lindungilah saudara kami disana Ganti ketakutan mereka dengan kebahagiaan Ganti rasa takut mereka dengan lindunganmu ya allah ๐Ÿ˜‡ Luangkan waktu 1 detik untuk komen AMIN ya Agar mereka semua terlindungi semua Jangan lupa Like dan Tag teman Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ท@dunia_ibu.hamil ๐Ÿ“ท@dunia_ibu.hamil ๐Ÿ“ท@dunia_ibu.hamil #jakarta  #surabaya  #bali  #medan  #jogja  #palembang  #makassar  #malaysia  #pekanbaru  #malang  #bekasi  #semarang  #bogor  #kalimantan  #kualalumpur  #aceh  #padang  #solo  #papua  #pontianak  #yogyakarta  #senggigi 
The 'Asiamoon' is over! Sorry for everything!! #lastday #kualalumpur #kl #malaysia #asia #honeymoon #gomesalvesemviagem #day18
Dinner ๐Ÿฑ Makan Ringan2 jer โ˜บ๏ธ Selesai Restock Barang tadi ๐Ÿ“ฆ Esk kita nak anta stock kat kedai....
.
Alhamdulillah Rezeki Tuk Hari Ni ๐Ÿ˜ kami jual barangan Makeup #sayajualsayapakai #Makeupbrushes Dan Mencari Agent Dropship yang nak jana income secara Sambilan sebulan RM1000 - RM3000
.
.
Selain Berbisnes barangan Kosmetik kami juga bernetworking bisnes "PROJEK SEBULAN RM10,000" Nak tau bisnes Apa atau sebarang pertanyaan Boleh Terus ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 01139315261 ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
#Onlinebusiness #vendor #agentdropship #bigproject #settinggoals #kualalumpur
Dinner ๐Ÿฑ Makan Ringan2 jer โ˜บ๏ธ Selesai Restock Barang tadi ๐Ÿ“ฆ Esk kita nak anta stock kat kedai.... . Alhamdulillah Rezeki Tuk Hari Ni ๐Ÿ˜ kami jual barangan Makeup #sayajualsayapakai  #Makeupbrushes  Dan Mencari Agent Dropship yang nak jana income secara Sambilan sebulan RM1000 - RM3000 . . Selain Berbisnes barangan Kosmetik kami juga bernetworking bisnes "PROJEK SEBULAN RM10,000" Nak tau bisnes Apa atau sebarang pertanyaan Boleh Terus ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 01139315261 ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . #Onlinebusiness  #vendor  #agentdropship  #bigproject  #settinggoals  #kualalumpur 
Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL HOLISTIC" mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.
Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri.
"Hamil, melahirkan, punya anak adalah hak Allah. Allah memberi keturunan kepada orang yang dikehendaki. Allah memberi musibah (misalnya: keguguran) kepada orang yang dikehendaki. Allah memberi kemandulan kepada orang yang dikehendaki (Naudzubillah, semoga kita terhindar dari ini). Maka janganlah melontarkan pertanyaan-pertanyaan demikian, karena itu hak Allah. Mempertanyakan hal itu terus-menerus berarti mempertanyakan kekuasaan Allah".
Kapan ya bisa ada dirahimku?
Berapa lama lagi aku harus menunggu?
......... Lho kok ditunggu?
Dijemput dong Bunda dan Ayah dengan ikhtiar "PROGRAM HAMIL BEE" dan kekuatan DOA.
Silahkan "SHARE" (y) jika bermanfaat untuk lainnya
KONSULTASI DAN SOLUSI SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN
BBM: D66F5B21
WA: 081335880886
ID Line: solusihamil86
Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL HOLISTIC" mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR. Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri. "Hamil, melahirkan, punya anak adalah hak Allah. Allah memberi keturunan kepada orang yang dikehendaki. Allah memberi musibah (misalnya: keguguran) kepada orang yang dikehendaki. Allah memberi kemandulan kepada orang yang dikehendaki (Naudzubillah, semoga kita terhindar dari ini). Maka janganlah melontarkan pertanyaan-pertanyaan demikian, karena itu hak Allah. Mempertanyakan hal itu terus-menerus berarti mempertanyakan kekuasaan Allah". Kapan ya bisa ada dirahimku? Berapa lama lagi aku harus menunggu? ......... Lho kok ditunggu? Dijemput dong Bunda dan Ayah dengan ikhtiar "PROGRAM HAMIL BEE" dan kekuatan DOA. Silahkan "SHARE" (y) jika bermanfaat untuk lainnya KONSULTASI DAN SOLUSI SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN BBM: D66F5B21 WA: 081335880886 ID Line: solusihamil86
A true entrepreneur is a doer , not a dreamer ๐Ÿ’ฏ Remember that life is too short for working on someone else's dream ๐Ÿ’ต Having a great day tomorrow with my clients ๐Ÿ˜‡
Meet & Greet โœ…
22 July - Kuala Lumpur
24 July - Johor Bahru
27 July - Kuala Lumpur 
Clink the link on my bio to contact me through WhatsApp ๐Ÿ“ฑ
#SampaiBilaYouMauCakap #BilaYouMauKerja #AnotherBMWOnMyWay #success #youngentrepreneur #entrepreneur #roadtomillionaire  #hustle #moneymaking #business #marketing #love #KualaLumpur #Malaysia #college #SPM #money #team #onlinebusiness #onlinemarketing #businessopportunity #parttimejob #directincome #passiveincome #sideincomemalaysia
A true entrepreneur is a doer , not a dreamer ๐Ÿ’ฏ Remember that life is too short for working on someone else's dream ๐Ÿ’ต Having a great day tomorrow with my clients ๐Ÿ˜‡ Meet & Greet โœ… 22 July - Kuala Lumpur 24 July - Johor Bahru 27 July - Kuala Lumpur Clink the link on my bio to contact me through WhatsApp ๐Ÿ“ฑ #SampaiBilaYouMauCakap  #BilaYouMauKerja  #AnotherBMWOnMyWay  #success  #youngentrepreneur  #entrepreneur  #roadtomillionaire  #hustle  #moneymaking  #business  #marketing  #love  #KualaLumpur  #Malaysia  #college  #SPM  #money  #team  #onlinebusiness  #onlinemarketing  #businessopportunity  #parttimejob  #directincome  #passiveincome  #sideincomemalaysia 
Contact us now!
๐Ÿ“ฒ+0137199517  Fareezaxuan ๐Ÿ“ฒ +0173182485 idham

@twoo.official @twoo.official @twoo.official
#ShahAlam
#KualaLumpur
#JohorBahru
#Kedah
#DesignerLabel
#Bespoke 
#Tailoring
#Designing #DesignerLabel
#BabyWearCustom
#Fashiondesigning
#Instgrammers
#instaMalaysia
Hajarose shampoo and conditioner are back in stock๐Ÿ˜ We are also having a promo price of RM85 for 1 set this whole month of July! ๐Ÿ‘๐Ÿผ How to order? Just Whatsapp us at 012-7071725. Hurry while stocks last ๐Ÿ˜ฑ #produkmalaysia #produkrambut #madeinmalaysia #malaysianbeauty #hairwash #haircaremalaysia #hijab #hijabista #hijabmalaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #igshopmalaysia #kualalumpur #produkkecantikan #petalingjaya #shampu #kondisioner #shampoomalaysia
Hajarose shampoo and conditioner are back in stock๐Ÿ˜ We are also having a promo price of RM85 for 1 set this whole month of July! ๐Ÿ‘๐Ÿผ How to order? Just Whatsapp us at 012-7071725. Hurry while stocks last ๐Ÿ˜ฑ #produkmalaysia  #produkrambut  #madeinmalaysia  #malaysianbeauty  #hairwash  #haircaremalaysia  #hijab  #hijabista  #hijabmalaysia  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #igshopmalaysia  #kualalumpur  #produkkecantikan  #petalingjaya  #shampu  #kondisioner  #shampoomalaysia 
Glammed up by the amazing MUA @shaziaakhtarmua for @uvanesvary.label latest collection, Parsi Threads lookbook photoshoot.
Can't wait for the release of the whole lookbook to share it with ya'll. Truly gorgeous pieces. 
#uvanesvarylabel #parsithreads #designer #fabricqueen #lookbook #photoshoot #rawstudios #jvin #photographer #artdirector #malaysia #kualalumpur
Ini adalah Keris Azimat Naga Sari dan ia sudah kami isikan ย untuk di jadikan sebagai Pakaian diri :

Pemagar dari sihir

Gangguan Jin

Elak diri dari di ekori Jin dan makhluk halus sekiranya ke tempat angker

Boleh di gunakan di dalam perubatan alternatif dengan di rendamkan ke dalam air dan di beri minum pesakit

Penumbal sihir sekiranya ada yang menyihir

Keris ini bermotifkan NAGA SARI

Kod Produk : KERISZIMAT

Bentuk : Keris Azimat Naga Sari

Kuantiti : 10 set sahaja

MAHAR : RM 100

#saudagar#asli#kerisnagasari#penjagadiri#perubatan#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#koleksi#permata#asia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia #malaysiaonline #malaysiaig#barangmistik#pmadmin0164113408
Ini adalah Keris Azimat Naga Sari dan ia sudah kami isikan ย untuk di jadikan sebagai Pakaian diri : Pemagar dari sihir Gangguan Jin Elak diri dari di ekori Jin dan makhluk halus sekiranya ke tempat angker Boleh di gunakan di dalam perubatan alternatif dengan di rendamkan ke dalam air dan di beri minum pesakit Penumbal sihir sekiranya ada yang menyihir Keris ini bermotifkan NAGA SARI Kod Produk : KERISZIMAT Bentuk : Keris Azimat Naga Sari Kuantiti : 10 set sahaja MAHAR : RM 100 #saudagar #asli #kerisnagasari #penjagadiri #perubatan #Selangor #kualalumpur #perak #pahang #sabah #sarawak #melaka #penang #kedah #johor #koleksi #permata #asia #khazanahalam #sayajualmurah #barangunik #barangoriginal #malaysia  #malaysiaonline  #malaysiaig #barangmistik #pmadmin0164113408 
Royal blue design is ready to go... Jom order business card..
.
#businesscardmampumilik #kadbisnes #bisneskad #jomorderbisneskad
#businesscardmampumilik #kl #kualalumpur #selangor
"Ada Masalah, Ada Solusi"
Perjalanan hidup memang tidak selamanya mulus dan selalu sesuai dengan keinginan kita.

Ada saatnya kita menghadapi persoalan atau tantangan.
Tidak ada seorangpun yang bisa menghindar dari masalah, ia akan datang tanpa permisi dan bisa menyerang pada siapa saja..
Allah SWT memang tidak pernah menjanjikan hidup tanpa masalah, TETAPI satu hal yang pasti adalah...
Dia akan memberi kekuatan dan selalu menyediakan jalan keluarnya!

Jangan pernah menganggap persoalan sebagai penderitaan, jangan juga terlalu berfokus pada masalah sehingga bisa membuat kita menjadi stress dan depresi..
Milikilah pikiran yang positif. Dibalik suatu masalah PASTI ada suatu kebaikan, selain itu juga akan mendewasakan iman kita agar terus bertumbuh.. Jangan gentar dengan setiap masalah yang muncul.
Percayalah, disaat menghadapi jalan buntu, maka Allah sanggup memberikan jalan keluar yang terbaik..
Sebagaimana sebuah Gembok, sebesar apapun gembok itu pasti ada kunci untuk membukanya. Begitu juga dengan masalah... Sekelam apapun masalah itu PASTI ada jalan keluarnya..
Be Positive.. Be Happy! ===================================== Untuk konsultasi seputar hambatan kehamilan bisa hubungi :

BBM: D66F5B21
WA: 081335880886
ID Line: solusihamil86
"Ada Masalah, Ada Solusi" Perjalanan hidup memang tidak selamanya mulus dan selalu sesuai dengan keinginan kita. Ada saatnya kita menghadapi persoalan atau tantangan. Tidak ada seorangpun yang bisa menghindar dari masalah, ia akan datang tanpa permisi dan bisa menyerang pada siapa saja.. Allah SWT memang tidak pernah menjanjikan hidup tanpa masalah, TETAPI satu hal yang pasti adalah... Dia akan memberi kekuatan dan selalu menyediakan jalan keluarnya! Jangan pernah menganggap persoalan sebagai penderitaan, jangan juga terlalu berfokus pada masalah sehingga bisa membuat kita menjadi stress dan depresi.. Milikilah pikiran yang positif. Dibalik suatu masalah PASTI ada suatu kebaikan, selain itu juga akan mendewasakan iman kita agar terus bertumbuh.. Jangan gentar dengan setiap masalah yang muncul. Percayalah, disaat menghadapi jalan buntu, maka Allah sanggup memberikan jalan keluar yang terbaik.. Sebagaimana sebuah Gembok, sebesar apapun gembok itu pasti ada kunci untuk membukanya. Begitu juga dengan masalah... Sekelam apapun masalah itu PASTI ada jalan keluarnya.. Be Positive.. Be Happy! ===================================== Untuk konsultasi seputar hambatan kehamilan bisa hubungi : BBM: D66F5B21 WA: 081335880886 ID Line: solusihamil86
Hello guys! Since ramai yang tanya pasal dropship, Sekarang ni saya akan buka peluang untuk dropship agent! ๐Ÿ˜Š Yang bestnya tak perlu ambil dan pos barang, semuanya saya yang akan buat. Tujuan kami buat dropship adalah untuk attract awak semua generate extra income dengan cara yang paling mudah, especially untuk student2. So sesiapa yang berminat boleh whatsapp kami ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜
๐Ÿ“ฒ +6011 2627 2465
๐ŸšซTerhad kepada 5 orang sahaja ๐Ÿšซ
#dropshipagentwanted #dropshipwanted #fayramask #pilatenmy #blackmaskmalaysia #kualalumpur #ampang
Hello guys! Since ramai yang tanya pasal dropship, Sekarang ni saya akan buka peluang untuk dropship agent! ๐Ÿ˜Š Yang bestnya tak perlu ambil dan pos barang, semuanya saya yang akan buat. Tujuan kami buat dropship adalah untuk attract awak semua generate extra income dengan cara yang paling mudah, especially untuk student2. So sesiapa yang berminat boleh whatsapp kami ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ +6011 2627 2465 ๐ŸšซTerhad kepada 5 orang sahaja ๐Ÿšซ #dropshipagentwanted  #dropshipwanted  #fayramask  #pilatenmy  #blackmaskmalaysia  #kualalumpur  #ampang 
Nasib baiklah rumah kami ni dekat ikea je. Kat ikea ada mcm2 frame. Ok job minggu lepas done. Kami nak hntr cepat2 dkt client mlm ni. Esok kami ke A-Park Puchong. .jom jumpa kami esok.
.
.
+60133809961 (Whatsapp/text/call)
nusantaraphotocreative@gmail.com

www.nusantaraphoto.com
www.facebook.com/nusantaraphoto
.
.
#weddingphotography #weddingphotographer #klphotographer #selangorphotographer #putrajayaphotographer #solemnization #weddingguide #malaywedding #sanding #tunang #pelamin #hantaran #henna #handbouque #pengantin #makeup #bajunikah #bajusanding #jurugambar #kl #kualalumpur #selangor  #prewedding #postwedding #photography #travel #weddingart
Nasib baiklah rumah kami ni dekat ikea je. Kat ikea ada mcm2 frame. Ok job minggu lepas done. Kami nak hntr cepat2 dkt client mlm ni. Esok kami ke A-Park Puchong. .jom jumpa kami esok. . . +60133809961 (Whatsapp/text/call) nusantaraphotocreative@gmail.com www.nusantaraphoto.com www.facebook.com/nusantaraphoto . . #weddingphotography  #weddingphotographer  #klphotographer  #selangorphotographer  #putrajayaphotographer  #solemnization  #weddingguide  #malaywedding  #sanding  #tunang  #pelamin  #hantaran  #henna  #handbouque  #pengantin  #makeup  #bajunikah  #bajusanding  #jurugambar  #kl  #kualalumpur  #selangor  #prewedding  #postwedding  #photography  #travel  #weddingart 
ไปŠๅคฉ็š„่ชฒๅ ‚ๅˆๅญธๅˆฐๆ–ฐๆฑ่ฅฟ๏ผŒๆ”ถ็ฉซๆปฟๆปฟ๏ผ
่ฌ่ฌไบžๆดฒ่ฒ้Ÿณๅฐˆๅฎถๅ‘จ่€ๅธซ็š„ๆ•™ๅฐŽ๏ผ

#ไบžๆดฒ็ฌฌไธ€็”ท่ฒ #ๅ‘จ้œ‡ๅฎ‡่€ๅธซ #่ฒ้Ÿณๅฐˆๅฎถ #FLP #FLPRealty #weloveflp #4U #่่‹ฑๆผ”่ชชๅŠ› #Speaking #PowerSpeaking #4uinstitute  #ๆผ”่ฌ› #ๆผ”่ชช #ๅญธ็ฟ’ #Learning #Speaking #Earlybird #Kualalumpur #sheraton #Sheratonimperial #SheratonimprerialKL #SheratonimprerialKualalumpur
ไปŠๅคฉ็š„่ชฒๅ ‚ๅˆๅญธๅˆฐๆ–ฐๆฑ่ฅฟ๏ผŒๆ”ถ็ฉซๆปฟๆปฟ๏ผ ่ฌ่ฌไบžๆดฒ่ฒ้Ÿณๅฐˆๅฎถๅ‘จ่€ๅธซ็š„ๆ•™ๅฐŽ๏ผ #ไบžๆดฒ็ฌฌไธ€็”ท่ฒ  #ๅ‘จ้œ‡ๅฎ‡่€ๅธซ  #่ฒ้Ÿณๅฐˆๅฎถ  #FLP  #FLPRealty  #weloveflp  #4U  #่่‹ฑๆผ”่ชชๅŠ›  #Speaking  #PowerSpeaking  #4uinstitute  #ๆผ”่ฌ›  #ๆผ”่ชช  #ๅญธ็ฟ’  #Learning  #Speaking  #Earlybird  #Kualalumpur  #sheraton  #Sheratonimperial  #SheratonimprerialKL  #SheratonimprerialKualalumpur 
Assalamualaikum dan selamat malam..๐Ÿ“บ๐Ÿ›๐Ÿฒ๐ŸŒƒ
.
.
Seperti yg dijanjikan..wanieo ade wt ikhlas review ig @wanie.wanieo (free/percuma/tiada bayaran) dr ari jumaat-ahad..masih ade lg kekosongan..cpt2 kalau nk wanieo review ig korang..hanya 18 ig terawal je wanieo akn review..edit siap2 yea n dm kt wanieo..๐Ÿฑ
.
.
Jgn lupe fefollow ig @wanie.wanieo yea sbb wanieo pilih followers wanieo je utk ikhlas review ig ni..๐Ÿผ
.
.
Wanieo doakan semoga bisnes kekwn smua sentiasa maju jaya n sentiasa diperluaskan rezeki oleh ALLAH S.W.T..amin..๐ŸŒน
.
.
#aidijuma #ariani #kekaboo #pahang #johor #melaka #terengganu #perlis #perak #kedah #negerisembilan #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #pulaupinang #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualbaju #sayajualbajumurah #heroseorangcinderella #terapiinstagram #enciksuamimatsalihcelup #semusimrindu #pergilahairmata #dramasangat
Assalamualaikum dan selamat malam..๐Ÿ“บ๐Ÿ›๐Ÿฒ๐ŸŒƒ . . Seperti yg dijanjikan..wanieo ade wt ikhlas review ig @wanie.wanieo (free/percuma/tiada bayaran) dr ari jumaat-ahad..masih ade lg kekosongan..cpt2 kalau nk wanieo review ig korang..hanya 18 ig terawal je wanieo akn review..edit siap2 yea n dm kt wanieo..๐Ÿฑ . . Jgn lupe fefollow ig @wanie.wanieo yea sbb wanieo pilih followers wanieo je utk ikhlas review ig ni..๐Ÿผ . . Wanieo doakan semoga bisnes kekwn smua sentiasa maju jaya n sentiasa diperluaskan rezeki oleh ALLAH S.W.T..amin..๐ŸŒน . . #aidijuma  #ariani  #kekaboo  #pahang  #johor  #melaka  #terengganu  #perlis  #perak  #kedah  #negerisembilan  #selangor  #kualalumpur  #sabah  #sarawak  #pulaupinang  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #sayajualbaju  #sayajualbajumurah  #heroseorangcinderella  #terapiinstagram  #enciksuamimatsalihcelup  #semusimrindu  #pergilahairmata  #dramasangat 
KERIS AZIMAT SINGA BARONG

Alhamdulillah keris azimat di perolehi lagi dan khasiatnya sebagai pelindung diri, rumah dan kawasan dengan izin Allah, Yang NYATA ia mampu di jadikan medium perubatan. rendam dan bagi minum, org kena histeria tgk pun dah menjerit ketakutan.

Di halakan di hadapan org kena gangguan, org bela jin, org kena hantu dan saka... cuba lah tgk,sebab pernah di cubanya

Di simpan elok elok insyallah

Kalau nak diisikan Khodam Panglima Jin silakan request, fidyah tambahan rm 50 di kenakan

Kod Produk :ย K-SBARONG

Bentuk : Keris

MAHAR : RM 100

#saudagar#asli#kerisazimat#pendinding#perisai#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#koleksi#permata#asia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia #malaysiaonline #malaysiaig#barangmistik#pmadmin0164113408
KERIS AZIMAT SINGA BARONG Alhamdulillah keris azimat di perolehi lagi dan khasiatnya sebagai pelindung diri, rumah dan kawasan dengan izin Allah, Yang NYATA ia mampu di jadikan medium perubatan. rendam dan bagi minum, org kena histeria tgk pun dah menjerit ketakutan. Di halakan di hadapan org kena gangguan, org bela jin, org kena hantu dan saka... cuba lah tgk,sebab pernah di cubanya Di simpan elok elok insyallah Kalau nak diisikan Khodam Panglima Jin silakan request, fidyah tambahan rm 50 di kenakan Kod Produk :ย K-SBARONG Bentuk : Keris MAHAR : RM 100 #saudagar #asli #kerisazimat #pendinding #perisai #Selangor #kualalumpur #perak #pahang #sabah #sarawak #melaka #penang #kedah #johor #koleksi #permata #asia #khazanahalam #sayajualmurah #barangunik #barangoriginal #malaysia  #malaysiaonline  #malaysiaig #barangmistik #pmadmin0164113408 
Ikutkan nak bawak masa majlis hari raya tadi. Bila faktor usia makin muda ni kan i ter tinggg. 
_
Apa aihh tu?
_

Kak Lis Hat Makin Muda๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
_

Buka Minda anda Bukan Buka mulut anda  @ajimaura
.

@ajimaura
@akademi.insta
@sifucilik
#terapiinstagram
#ajimaura
.

_
#usahawanonline 
#KakLisWithLove
#belajarinstagram 
#freedom #gainpost 
#lifestyle #instadairy 
#youcanduit #instagood 
#eusahawan #wehavehaveyo
#instafamous #bisnesonline
#instafoods #instabeauty
#instablogger #instaglam 
#instacapture
#kualalumpur #uitm #uitmpuncakperdana #instaskincare #lips #aircushion #lipstick #eyeshadow #blusher
Ikutkan nak bawak masa majlis hari raya tadi. Bila faktor usia makin muda ni kan i ter tinggg. _ Apa aihh tu? _ Kak Lis Hat Makin Muda๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ _ Buka Minda anda Bukan Buka mulut anda @ajimaura . @ajimaura @akademi.insta @sifucilik #terapiinstagram  #ajimaura  . _ #usahawanonline  #KakLisWithLove  #belajarinstagram  #freedom  #gainpost  #lifestyle  #instadairy  #youcanduit  #instagood  #eusahawan  #wehavehaveyo  #instafamous  #bisnesonline  #instafoods  #instabeauty  #instablogger  #instaglam  #instacapture  #kualalumpur  #uitm  #uitmpuncakperdana  #instaskincare  #lips  #aircushion  #lipstick  #eyeshadow  #blusher 
Open house ๐Ÿ’• 6 Atas 5 ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ญin our class teacher's house โœŒ

#openhouse #form6 #form6gangs #smkputerijaya #kualalumpur #form6life #STPM #STPM2016/2017 #photooftheday #photoshare_everything #morelife #tgif
Science without religion is a disability, and religion without knowledge is blindness
#traveling#malaysia#kualalumpur#like#post#petronas#Tours#hitz#explore #toor
Mensive Moustache & Beard Oil
Kuantiti : 30mL

Bahan โ€“ Bahan : White Oil, Sweet Almond Oil,  Grapeseed Oil, Jojoba Oil, Fleece Flower, Begamot Essential Oil

Fungsi : โœ” Merapikan janggut, misai dan jambang
โœ” Melebatkan lagi janggut, misai dan jambang
โœ” Membantu pertumbuhan misai, janggut dan jambang
โœ” Melembutkan misai dan jambang yang tebal
โœ” Menghindar kelemumur pada jambang
โœ” Melembabkan kulit dibawah jambang
โœ” Memastikan misai, jambang dan janggut sentiasa tumbuh

Www.wasap.my/60174374234
Www.wasap.my/60174374234

#mensive #mensivemalaysia #mensivebeardoil #beardoil #jalanklanglama #bangsar #pantaidalam #petalingjaya #seputeh #kualalumpur #igermy #menshair #mensstyle #menstuff #menshealth #menbeard #menstrend #lokalah #lokalahmy #lokalahbrand #lokalahmalaysia #jambangidaman #lelakimaskulin #lelakisejati
Mensive Moustache & Beard Oil Kuantiti : 30mL Bahan โ€“ Bahan : White Oil, Sweet Almond Oil, Grapeseed Oil, Jojoba Oil, Fleece Flower, Begamot Essential Oil Fungsi : โœ” Merapikan janggut, misai dan jambang โœ” Melebatkan lagi janggut, misai dan jambang โœ” Membantu pertumbuhan misai, janggut dan jambang โœ” Melembutkan misai dan jambang yang tebal โœ” Menghindar kelemumur pada jambang โœ” Melembabkan kulit dibawah jambang โœ” Memastikan misai, jambang dan janggut sentiasa tumbuh Www.wasap.my/60174374234 Www.wasap.my/60174374234 #mensive  #mensivemalaysia  #mensivebeardoil  #beardoil  #jalanklanglama  #bangsar  #pantaidalam  #petalingjaya  #seputeh  #kualalumpur  #igermy  #menshair  #mensstyle  #menstuff  #menshealth  #menbeard  #menstrend  #lokalah  #lokalahmy  #lokalahbrand  #lokalahmalaysia  #jambangidaman  #lelakimaskulin  #lelakisejati 
Open house Raya, Ministry Of Tourism and Culture Malaysia | Sekitar kemeriahan Warna Warni Aidilfitri MOTAC @mymotac 2017 yang telah berlangsung pada Khamis, 20 Julai 2017 / 26 Syawal 1438h di Pusat Pelancongan Malaysia MATIC @maticmy, Kuala Lumpur.

Photo by Khairul from @mediaonline
( Blogger & Freelance Photographer )

#mymotac #motac #maticmy #matic #openhouse #rumahterbuka #kementerianpelancongan #salomabistro #warnawarniaidilfitri #photographer #jurufoto #warnawarniaidilfitrimotac2017 #mediaonline #mediacoverage #blogger #blogging #entertainment #lifestyle #raya2017 #klmalaysia #patriotik #negaraku #sehatisejiwa #negarakusehatisejiwa #aboutkl #dekatje #sayangmalaysia #malaysiatrulyasia #kualalumpur #malaysia
Open house Raya, Ministry Of Tourism and Culture Malaysia | Sekitar kemeriahan Warna Warni Aidilfitri MOTAC @mymotac 2017 yang telah berlangsung pada Khamis, 20 Julai 2017 / 26 Syawal 1438h di Pusat Pelancongan Malaysia MATIC @maticmy, Kuala Lumpur. Photo by Khairul from @mediaonline ( Blogger & Freelance Photographer ) #mymotac  #motac  #maticmy  #matic  #openhouse  #rumahterbuka  #kementerianpelancongan  #salomabistro  #warnawarniaidilfitri  #photographer  #jurufoto  #warnawarniaidilfitrimotac2017  #mediaonline  #mediacoverage  #blogger  #blogging  #entertainment  #lifestyle  #raya2017  #klmalaysia  #patriotik  #negaraku  #sehatisejiwa  #negarakusehatisejiwa  #aboutkl  #dekatje  #sayangmalaysia  #malaysiatrulyasia  #kualalumpur  #malaysia 
JILLIONAIRE of MAJOR LAZER comes to Kuala Lumpur at Prime Touch Luxury
THURSDAY this JULY 27.

Since hitting the charts & revolutionising dance music, MAJOR LAZER has toured the world as a group and as solo artists. Expect all the big hits from Jillionaire of MAJOR LAZER "Cold Water feat. Justin Beaber, "Lean On with DJ Snake", "Light It Up feat. Nyla & Fuse ODG, "Watch Out For This (Bumaye)", "Bubble Butt", to their Day One hit singles playing an exclusive Trap / Twerk sound

Pre-sale RM65 / Bottle Entry RM1200  8 Pax Entry Guarenteed Sofas Table ( Top Floor ) / Reservation or tickets dial +60196136428-fariss

#Jillionaire #majorlazer #justinbieber #djsnake #nyla #fuseodg #bumaye #trap #twerk #trapmusic #twerkers #primekl #primetouchluxury  #klnightlife #kualalumpur  @ Prime Touch Luxury
JILLIONAIRE of MAJOR LAZER comes to Kuala Lumpur at Prime Touch Luxury THURSDAY this JULY 27. Since hitting the charts & revolutionising dance music, MAJOR LAZER has toured the world as a group and as solo artists. Expect all the big hits from Jillionaire of MAJOR LAZER "Cold Water feat. Justin Beaber, "Lean On with DJ Snake", "Light It Up feat. Nyla & Fuse ODG, "Watch Out For This (Bumaye)", "Bubble Butt", to their Day One hit singles playing an exclusive Trap / Twerk sound Pre-sale RM65 / Bottle Entry RM1200 8 Pax Entry Guarenteed Sofas Table ( Top Floor ) / Reservation or tickets dial +60196136428-fariss #Jillionaire  #majorlazer  #justinbieber  #djsnake  #nyla  #fuseodg  #bumaye  #trap  #twerk  #trapmusic  #twerkers  #primekl  #primetouchluxury  #klnightlife  #kualalumpur  @ Prime Touch Luxury
Azimat Kebal 3 besi saiz kecil

Ini kelas super.. 3 jenis besi di dalamnya dan di wafaqkan untuk di aktifkan kebal.

Di pakai sebagai kalung, atau diikat di pinggang ketika memerlukan, insyallah Tok Siam jamin dengan izin Allah Kebal tidak lut peluru mahupun senjata tajam

Kod Produk : A.KEBAL X

Bentuk : Azimat Kebal 3 besi

MAHAR : RM 300

#saudagar#asli#azimatkebal#kebal#thailand#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#koleksi#permata#asia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia #malaysiaonline #malaysiaig#barangmistik#pmadmin0164113408
Azimat Kebal 3 besi saiz kecil Ini kelas super.. 3 jenis besi di dalamnya dan di wafaqkan untuk di aktifkan kebal. Di pakai sebagai kalung, atau diikat di pinggang ketika memerlukan, insyallah Tok Siam jamin dengan izin Allah Kebal tidak lut peluru mahupun senjata tajam Kod Produk : A.KEBAL X Bentuk : Azimat Kebal 3 besi MAHAR : RM 300 #saudagar #asli #azimatkebal #kebal #thailand #Selangor #kualalumpur #perak #pahang #sabah #sarawak #melaka #penang #kedah #johor #koleksi #permata #asia #khazanahalam #sayajualmurah #barangunik #barangoriginal #malaysia  #malaysiaonline  #malaysiaig #barangmistik #pmadmin0164113408 
Sebelum tidur jangan lupa pakai Pilaten Black Head Remover dari @fayramaskofficial yang boleh menanggalkan blackhead, whitehead & bekas jerawat di muka. Memang tanggal semua sel kulit yang mati! ๐Ÿ˜

Harga RM 40.00 60G (Raya Promo)
Postage RM 7.00
For Order please
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6011 2627 2465
#fayramask #pilatenmy #blackhead #blackmaskmy #blackmask #blackheadremover #kualalumpur #beauty #skincare #Malaysia #blackmaskmalaysia
Friday jam ๐ŸŒš
#vscocam #klcc #kualalumpur
Pernikahan & Perkahwinan 
@akirsalam & Kak Mimi๐Ÿ’•

Semoga berkekalan ke jannah . aamin ๐Ÿ’

#RaikanCintaSyakirSyamimi
#15072016
#16072017
#Putrajaya
#KualaLumpur
#flashbackfriday 2nd and 1st place in Spartan Race Super Malaysia competitive category 2017. One of the great things about racing aboard is that you get to meet new friends all over the world!!! Congratulations on your win and look forward to race you again in the near future!!!! #spartanracemy #spartanracehk #spartanrace #sportmanship #kualalumpur #malaysia #hkig #hk
Our Minoxidil now in Cyberjaya!!!๐Ÿ˜Ž Tq bro support us.๐Ÿ˜Š Teruskan mengguna Minoxidil @thejambangcommunity untuk penumbuhan jambang, mmg power berkesan!๐Ÿ‘๐ŸŒŸโœจ Ikuti kami untuk tahu cara termurah & berkesan padu untuk tumbuhkan rambut & jambang dengan Minoxidil.๐Ÿ‘ Follow rapat โ“˜โ“– kami ye. Pasti hebat!!!๐Ÿ’ฏ
...................................................
* COD free ( Kuala Lumpur & Selangor )
* POSTAGE free ( Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak )
* Minoxidil harga promosi RM 55 dari 1 July- 31 Ogos 2017.๐Ÿ’ฅโœ”
* Kami bantu hingga BERJAYA!โœ”๐Ÿ’ฏ
* Call/whatsapp @011-17584632 & DM kami untuk tempahan.๐Ÿ“žโ˜Ž๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฐ
...................................................
#thejambangcommunity #malaysia #kualalumpur #selangor #lelaki #jambang #macho #segak #tampan #lelakiidaman #hensem #bergaya #follow4follow #like4like #sado #jantan #jambangkemas #maskulin #cantik #kemas #ubatjambang #bululebat #masalahrambut #rambutgugur #sayajualmurah #promosi #instashopmalaysia #cyberjaya #igersmalaysia #palingberkesan
Our Minoxidil now in Cyberjaya!!!๐Ÿ˜Ž Tq bro support us.๐Ÿ˜Š Teruskan mengguna Minoxidil @thejambangcommunity untuk penumbuhan jambang, mmg power berkesan!๐Ÿ‘๐ŸŒŸโœจ Ikuti kami untuk tahu cara termurah & berkesan padu untuk tumbuhkan rambut & jambang dengan Minoxidil.๐Ÿ‘ Follow rapat โ“˜โ“– kami ye. Pasti hebat!!!๐Ÿ’ฏ ................................................... * COD free ( Kuala Lumpur & Selangor ) * POSTAGE free ( Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak ) * Minoxidil harga promosi RM 55 dari 1 July- 31 Ogos 2017.๐Ÿ’ฅโœ” * Kami bantu hingga BERJAYA!โœ”๐Ÿ’ฏ * Call/whatsapp @011-17584632 & DM kami untuk tempahan.๐Ÿ“žโ˜Ž๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฐ ................................................... #thejambangcommunity  #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #lelaki  #jambang  #macho  #segak  #tampan  #lelakiidaman  #hensem  #bergaya  #follow4follow  #like4like  #sado  #jantan  #jambangkemas  #maskulin  #cantik  #kemas  #ubatjambang  #bululebat  #masalahrambut  #rambutgugur  #sayajualmurah  #promosi  #instashopmalaysia  #cyberjaya  #igersmalaysia  #palingberkesan 
I'm #lucky cause the boss sends me out to get shots of views like this.

#illusionfecit
#videography #timelapse 
#kualalumpur #kl
view fr inside d MRT ๐Ÿš if drive kt jln bwh tu, mmg tak npk la view setinggi ni ๐Ÿ‘€ tata traffic jammed.
--
#jomnaikmrt #MRT #mrtmalaysia #sgbulohtokajang #SBK #publictransport #trainridehome #train #feederbus #transportation #sungaibuloh #damansara #kualalumpur #cheras #kajang #phileodamansara #sungaijerneh #city #malaysia #transportation
Tidak ada hal yang sia sia jika di lakukan dengan penuh kesabaran, ketekunan dan keyakinan ..
Apapun itu butuh proses dan waktu ... Dan Tidak ada istilah gagal atau tidak berhasil, yang ada itu menyerah lebih cepat ..
Akan tiba di satu titik dimana setiap kesabaran akan berbuah kebahagiaan dan disetiap ketekunan dan keyakinan akan membawa mu ke impian yg di idamkan ..
Maka pahamilah ini dengan kebersihan jiwa dan keihklasan hatimu ...
Ikut Promilnya insyaallah akan sesuai hasilnya .

KONSULTASI DAN SOLUSI SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN
BBM: D66F5B21
WA: 081335880886
ID Line: solusihamil86  #jakarta #surabaya #bali #medan #jogja #palembang #makassar #malaysia #pekanbaru #malang #bekasi #semarang #bogor #kalimantan #kualalumpur #aceh #padang #solo #papua #pontianak #yogyakarta #senggigi
Tidak ada hal yang sia sia jika di lakukan dengan penuh kesabaran, ketekunan dan keyakinan .. Apapun itu butuh proses dan waktu ... Dan Tidak ada istilah gagal atau tidak berhasil, yang ada itu menyerah lebih cepat .. Akan tiba di satu titik dimana setiap kesabaran akan berbuah kebahagiaan dan disetiap ketekunan dan keyakinan akan membawa mu ke impian yg di idamkan .. Maka pahamilah ini dengan kebersihan jiwa dan keihklasan hatimu ... Ikut Promilnya insyaallah akan sesuai hasilnya . KONSULTASI DAN SOLUSI SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN BBM: D66F5B21 WA: 081335880886 ID Line: solusihamil86 #jakarta  #surabaya  #bali  #medan  #jogja  #palembang  #makassar  #malaysia  #pekanbaru  #malang  #bekasi  #semarang  #bogor  #kalimantan  #kualalumpur  #aceh  #padang  #solo  #papua  #pontianak  #yogyakarta  #senggigi 
Do you know who's the champion of the hottest game Prawn Peeling Challenge?
ๅŸŽไธญๅ‰ฅ่™พๅฃณ้ซ˜ๆ‰‹็ปˆไบŽ่ฏž็”Ÿๅ’ฏ~! https://www.facebook.com/xiaoMY/videos/10154936061862569/

Thanks to @myfm @yannnleee @jeffparkmyfm @gourmethunterkl @amoiamoi_official

#yamaguchi #yamaguchifishmarket #food #gathering #event #party #beer #wine #kgpandan #sake #japanesefood #sashimi #sushi #liveseafood #crab #lobster #geoduck #kualalumpur #malaysianrestaurant #freshseafood #eatdrinkkl #foodandwine #weddingvenue #instafood 
#myfmtottgame
Do you know who's the champion of the hottest game Prawn Peeling Challenge? ๅŸŽไธญๅ‰ฅ่™พๅฃณ้ซ˜ๆ‰‹็ปˆไบŽ่ฏž็”Ÿๅ’ฏ~! https://www.facebook.com/xiaoMY/videos/10154936061862569/ Thanks to @myfm @yannnleee @jeffparkmyfm @gourmethunterkl @amoiamoi_official #yamaguchi  #yamaguchifishmarket  #food  #gathering  #event  #party  #beer  #wine  #kgpandan  #sake  #japanesefood  #sashimi  #sushi  #liveseafood  #crab  #lobster  #geoduck  #kualalumpur  #malaysianrestaurant  #freshseafood  #eatdrinkkl  #foodandwine  #weddingvenue  #instafood  #myfmtottgame 
Finally able to try the new MRT, all I can say it's super convenient and spacious :) #new #spacious #upgrade #modern #happy #exploring #explore #lrt #fun #convenient #kualalumpur #kl #bukitbintang #alor
"METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN"

Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia.
Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk tratur, kista, myom, knker, sumbtan pd tubafallopi, endomtriosis, dll. Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya. Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda 
Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil. Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic.

Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri.
Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat!
======================================================
GRATIS KONSULTASI
Hidup yang bermakna dan berarti saat kita memiliki penerus dari darah daging kita sendiri.
Konsultasikan semua problem bunda bersama kami dan raih kebahagiaan bunda melalui PROGRAM HAMIL dgn bimbingan secara intensif. 
PROGRAM HAMIL
Temukan Solusinya DISINI. ----------------------------------------
Bunda Zakiyah(Pregnant Solutions Advisor) 
BBM: D66F5B21
WA: 081335880886
ID Line: solusihamil86
"METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN" Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia. Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk tratur, kista, myom, knker, sumbtan pd tubafallopi, endomtriosis, dll. Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya. Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil. Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic. Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR. Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri. Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat! ====================================================== GRATIS KONSULTASI Hidup yang bermakna dan berarti saat kita memiliki penerus dari darah daging kita sendiri. Konsultasikan semua problem bunda bersama kami dan raih kebahagiaan bunda melalui PROGRAM HAMIL dgn bimbingan secara intensif. PROGRAM HAMIL Temukan Solusinya DISINI. ---------------------------------------- Bunda Zakiyah(Pregnant Solutions Advisor) BBM: D66F5B21 WA: 081335880886 ID Line: solusihamil86
RAHASIA 30 HARI POSITIF HAMIL
Banyak Bunda yang berharap segera bisa hamil
Tapi banyak juga yang tidak tau kalau hamil cepat bisa direncanakan
Dan ternyata cara cepat hamil ADA RAHASIANYA...
APA ITU RAHASIANYA... KONSULTASI DAN SOLUSI SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN
BBM: D66F5B21
WA: 081335880886
ID Line: solusihamil86 
#jakarta #surabaya #bali #medan #jogja #palembang #makassar #malaysia #pekanbaru #malang #bekasi #semarang #bogor #kalimantan #kualalumpur #aceh #padang #solo #papua #pontianak #yogyakarta #senggigi
RAHASIA 30 HARI POSITIF HAMIL Banyak Bunda yang berharap segera bisa hamil Tapi banyak juga yang tidak tau kalau hamil cepat bisa direncanakan Dan ternyata cara cepat hamil ADA RAHASIANYA... APA ITU RAHASIANYA... KONSULTASI DAN SOLUSI SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN BBM: D66F5B21 WA: 081335880886 ID Line: solusihamil86 #jakarta  #surabaya  #bali  #medan  #jogja  #palembang  #makassar  #malaysia  #pekanbaru  #malang  #bekasi  #semarang  #bogor  #kalimantan  #kualalumpur  #aceh  #padang  #solo  #papua  #pontianak  #yogyakarta  #senggigi 
๐ŸŒณ๐Ÿ˜โ›บ Weekend Enaknya Camping

#amazingtasikmalaya photo ๐Ÿ“ท @achmadsalatiga ๐Ÿ‘ฆ taken at Gunung Galunggung, Desa Linggajati, Kec. Sukaratu.

Thanks for participation โ˜บ

Let's visit Tasikmalaya & be a Responsible Traveller (Jaga Kebersihan & Jaga Kelestarian Lingkungan). Join Us ๐Ÿ’๐Ÿ“ฑ>>> Share your experience, tag/mention us with your photo/video with hastag #amazingtasikmalaya ๐Ÿ‘ˆ
Wilujeng Wengi ๐ŸŒณโ›บ๐ŸŒ ๐ŸŒ›๐ŸŒฒ
๐ŸŒณ๐Ÿ˜โ›บ Weekend Enaknya Camping #amazingtasikmalaya  photo ๐Ÿ“ท @achmadsalatiga ๐Ÿ‘ฆ taken at Gunung Galunggung, Desa Linggajati, Kec. Sukaratu. Thanks for participation โ˜บ Let's visit Tasikmalaya & be a Responsible Traveller (Jaga Kebersihan & Jaga Kelestarian Lingkungan). Join Us ๐Ÿ’๐Ÿ“ฑ>>> Share your experience, tag/mention us with your photo/video with hastag #amazingtasikmalaya  ๐Ÿ‘ˆ Wilujeng Wengi ๐ŸŒณโ›บ๐ŸŒ ๐ŸŒ›๐ŸŒฒ
This look is called "please don't steal my hotel keys" ๐Ÿ”‘
#KualaLumpur #KL #Malaysia #ootd
Are you ready for the Kuala Lumpur Sea Games guys ? Let's grab your own kit now !! .
"AYUH BANGKIT BERSAMA!"
.
Pre-Order ( Now until 4/8/2017 )
Any inquiry just contact this number
0169728449 - @ebaltinho
.
.
#SeaGames2017 #KLSeaGames2017 #KualaLumpurSeaGames2017 #KualaLumpur #KL2017 #SukanSea2017 #BangkitBersama #Kamijualbaju #Jerseysublimation #jerseycustommalaya #sukanmalaysia
#๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„ํ•ญ๊ณต ๊ธฐ๋‚ด์‹๋„ ๊ดœ์ฐฎ๊ณ  ๋‹ค ์ข‹์•˜์œผ๋‚˜ ํƒ‘์Šนํ•˜์ž๋งˆ์ž ์ทจ์นจ๋ชจ๋“œ. ๋„์ฐฉํ•ด์„œ ์—˜๋ ˆ๋ฒ ์ดํ„ฐ ํ•œ๋ฒˆ ์ž˜๋ชปํƒ”๋‹ค๊ฐ€ ํŠธ๋ ˆ์ธํ„ฐ๋ฏธ๋ฉ€ ์ฐพ๋Š”๋ฐ๋งŒ ํ•œ์„ธ์›”. ๊ทธ๋ž˜๋„ ๋ฌด์‚ฌ ๋„์ฐฉํ–ˆ์œผ๋‹ˆ~~
ํ•˜๋Š˜์ด ๋„ˆ๋ฌด ์ด์˜๊ตฌ๋‚˜~~~~~ #์—ฌ๋ฆ„ํœด๊ฐ€ #holiday #malaysia #kualalumpur 
#ํ˜ผํ–‰์กฑ #ํ˜ผ์ž๋†€๊ธฐ
#๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„ํ•ญ๊ณต  ๊ธฐ๋‚ด์‹๋„ ๊ดœ์ฐฎ๊ณ  ๋‹ค ์ข‹์•˜์œผ๋‚˜ ํƒ‘์Šนํ•˜์ž๋งˆ์ž ์ทจ์นจ๋ชจ๋“œ. ๋„์ฐฉํ•ด์„œ ์—˜๋ ˆ๋ฒ ์ดํ„ฐ ํ•œ๋ฒˆ ์ž˜๋ชปํƒ”๋‹ค๊ฐ€ ํŠธ๋ ˆ์ธํ„ฐ๋ฏธ๋ฉ€ ์ฐพ๋Š”๋ฐ๋งŒ ํ•œ์„ธ์›”. ๊ทธ๋ž˜๋„ ๋ฌด์‚ฌ ๋„์ฐฉํ–ˆ์œผ๋‹ˆ~~ ํ•˜๋Š˜์ด ๋„ˆ๋ฌด ์ด์˜๊ตฌ๋‚˜~~~~~ #์—ฌ๋ฆ„ํœด๊ฐ€  #holiday  #malaysia  #kualalumpur  #ํ˜ผํ–‰์กฑ  #ํ˜ผ์ž๋†€๊ธฐ 
๐Ÿ’•DYXY FACE MIST
.
๐Ÿ’Sembur sebelum /selepas makeup .
๐Ÿ’ธ RM60 โ—๏ธโ—๏ธ
.
Order now! Whatsapp๐Ÿ“ฒ: 011-12747573
.
#dyxycosmeticsmalaysia #dyxymurah #dyxycombo #dyxycombomurahmalaysia #dyxymurahmalaysia #uitm #ums #unimas #uthm #unimap #umk #upm #utm #sayajualkosmetik #sayajualmurahmurah #sayajualdyxy #facemist #bccreamfoundation #lipstickmurah #kualalumpur #johor #muamalaysia
PERHATIAN SEMUA๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃAUDERMARS PIGUET BARU MASUK๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
LIMITED STOCK!!
AUDEMARS PIGUET RUBENS BARRICHELLO ( Limited Edition )

KITA NAK BAGI MURAH JAA NII
HARGA RM 539 SAHAJA
FREE POSTAGE 1 MALAYSIA

1:1 Copy Ori
Automatic Watch
All Function
Swiss Body
Japan Auto Movement
Warranty 1 tahun
Complete set Box Ap biasa +rm40
Complete set Box Ap ori +rm50

FOR CONTACT/WHATAPPS/SMS
0134773073

#jam#lelaki#wanita#fashion#malaysia#2017#kedah#perlis#perak#selangor#kualalumpur#melaka#kelantan#terengganu#pahang#sabah#sarawak#1malaysia#revealauthentic
PERHATIAN SEMUA๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃAUDERMARS PIGUET BARU MASUK๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ LIMITED STOCK!! AUDEMARS PIGUET RUBENS BARRICHELLO ( Limited Edition ) KITA NAK BAGI MURAH JAA NII HARGA RM 539 SAHAJA FREE POSTAGE 1 MALAYSIA 1:1 Copy Ori Automatic Watch All Function Swiss Body Japan Auto Movement Warranty 1 tahun Complete set Box Ap biasa +rm40 Complete set Box Ap ori +rm50 FOR CONTACT/WHATAPPS/SMS 0134773073 #jam #lelaki #wanita #fashion #malaysia #2017 #kedah #perlis #perak #selangor #kualalumpur #melaka #kelantan #terengganu #pahang #sabah #sarawak #1malaysia #revealauthentic 
A monkey in Batu Caves is brewing a plan ๐Ÿ’
.
.
.
#batucaves #hindutemple #monkey #asia #kualalumpur #travelphotography #karma
Bestnye buat bisnes Mobile Spa nie, santai santai je dapat VVIP Tiket ke Korea.
.
.
Setahun 2x travel. Bulan 9 nie ke Hokkaido, Jepun. .
.
Belum sempat ke Jepun dah dapat lagi tix ke Korea. .
.
.
Jom whatapps irda untuk yang berminat. 017 327 4237. .
.
#irdabeauty_facial #beautycartel #irdabeauty #facial #mobilefacial #selangor #kualalumpur #elysyle #services #ramadhanmubarak #masak #ramadhan2017 #beautician #sungaibuloh #petalingjaya #fattahamin #hariraya2017 #shoping #masakmasak #berbuka #puasa
Bestnye buat bisnes Mobile Spa nie, santai santai je dapat VVIP Tiket ke Korea. . . Setahun 2x travel. Bulan 9 nie ke Hokkaido, Jepun. . . Belum sempat ke Jepun dah dapat lagi tix ke Korea. . . . Jom whatapps irda untuk yang berminat. 017 327 4237. . . #irdabeauty_facial  #beautycartel  #irdabeauty  #facial  #mobilefacial  #selangor  #kualalumpur  #elysyle  #services  #ramadhanmubarak  #masak  #ramadhan2017  #beautician  #sungaibuloh  #petalingjaya  #fattahamin  #hariraya2017  #shoping  #masakmasak  #berbuka  #puasa 
AMARA pants perfect for a casual or formal gatherings. Has two pocket at the side. These pants possess a super sliming power that makes you feel your best, day in day out.
.
#marinahyazid #readytoweaer #ootd #pants #skirt #duyungskirt #blouses #putraheights #hijab #fashion #shawls #wideshawl #top #squareshawls #raya #bajuraya #bajuwanitamurah #seluar #seluarmurah #subangjaya #kualalumpur #malaysia #brunei #indonesia