an online Instagram web viewer

#kuihraya medias

Photos

Warga Shah Alam yg berminat nak dptkan kuih raya Tart buah Teen
Su akan buat cod di area sana
Whatsapp 0123409270
Whatsapp 0123409270
.
.
COD SHAHALAM
COD SHAHALAM
.
.
#shakleeselangor #shakleeshahalam #kuihraya #kuihtart #tartbuahtin #buahtinkering #buahtinshahalam #kuihtartnenas #codshahalam #coduitmshahalam
#popianestum
.
Haii sesiapa yang nak order #popianestum boleh order cepat cepat yee. Untuk this week punya order collection on next monday 5/6/2017
.
.
Balang kecil RM10
Balang besar RM18
.
.
Jomm order di 010-2895740 to those yang nak delivery pun boleh ye ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ #dapurawekmanis #popianestum #kuih #kuihraya #kuihraya2017 #kuihrayasedap #kuihrayamurah
#popianestum
.
Haii sesiapa yang nak order #popianestum boleh order cepat cepat yee. Untuk this week punya order collection on next monday 5/6/2017
.
.
Balang kecil RM10
Balang besar RM18
.
.
Jomm order di 010-2895740 to those yang nak delivery pun boleh ye ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ #dapurawekmanis #popianestum #kuih #kuihraya #kuihraya2017 #kuihrayasedap #kuihrayamurah
Salam Ramadhan Kareem๐ŸŒ™๐ŸŒ™๐ŸŒ™ Buat peminat SEKUT EMJAYS๐Ÿช๐Ÿช yang di kasihi semua!! Menjelang 10 Jun yang berbaki lagi 11 hari, pihak HQ @sekut_emjays akan tutup order sekut tauu.. Cepat!!
Cepat!!
Cepat!! Order segera sekut emjays kegemaran anda daripada kami, ejen anda.๐Ÿ’ช๐Ÿฝ Ada 5 perisa semuanya, anda pilih yg manaa??๐Ÿ˜‰ Semoga Ramadhan & Syawal kalian lebih ceria, gembira, bermakna dengan Sekut Emjays ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐ŸชNisa (Ejen Semenyih/Kajang/Klcc/Ampang)๐Ÿช #sekutemjayssemenyih
#sekutemjayskl
#sekutemjaysampang
#sayajualsekut
#biskutrayasedap
#biskutraya2017
#paknil
#bazaarpaknil
# #biskutrayajohor
#cookiesjohor
#biskutrayashahalam
#cookiesshahalam
#takcukupsebalang
#biarlidahberbicara
#Cookiesputrajaya
#cookiessedap 
#cookiespremium 
#premiumcookies 
#biskutraya
#biskutraya2017
#kuihraya
#kuihraya2017
#agentdiperlukan
#cookiesbrownies
#browniessedap
#tartnenas
#cookiesbangi
Salam Ramadhan Kareem๐ŸŒ™๐ŸŒ™๐ŸŒ™ Buat peminat SEKUT EMJAYS๐Ÿช๐Ÿช yang di kasihi semua!! Menjelang 10 Jun yang berbaki lagi 11 hari, pihak HQ @sekut_emjays akan tutup order sekut tauu.. Cepat!! Cepat!! Cepat!! Order segera sekut emjays kegemaran anda daripada kami, ejen anda.๐Ÿ’ช๐Ÿฝ Ada 5 perisa semuanya, anda pilih yg manaa??๐Ÿ˜‰ Semoga Ramadhan & Syawal kalian lebih ceria, gembira, bermakna dengan Sekut Emjays ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐ŸชNisa (Ejen Semenyih/Kajang/Klcc/Ampang)๐Ÿช #sekutemjayssemenyih  #sekutemjayskl  #sekutemjaysampang  #sayajualsekut  #biskutrayasedap  #biskutraya2017  #paknil  #bazaarpaknil  # #biskutrayajohor  #cookiesjohor  #biskutrayashahalam  #cookiesshahalam  #takcukupsebalang  #biarlidahberbicara  #Cookiesputrajaya  #cookiessedap  #cookiespremium  #premiumcookies  #biskutraya  #biskutraya2017  #kuihraya  #kuihraya2017  #agentdiperlukan  #cookiesbrownies  #browniessedap  #tartnenas  #cookiesbangi 
Alhamdulillah. Cantik dan kemas rasenye packing kuih kalini. Tak sia2 bawak assistant ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š. Settle beratur nak tunggu hntr Kat tuannye... Esok sambung lagi. Balik rumah dulu masok2...๐Ÿ˜˜ Masak ape berbuke arini awaaa?

#biliksewaruangkerja #Alhamdulillah #kuihmurah #kuihraya #kuihraya2017 #ArmarCookies #homemadecookies #homemade #bazarpaknilprodukmakanan
RECOMMENDED FLAVOR!! CHOC & PEANUT ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ โœ… Rasa rangup crispy crunchy pasti nak lagi. Dijamin puas hati. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ โœ… Quantity: 55-60pcs โœ… ๐Ÿ’ฏ% HOMEMADE by BUMIPUTRA โœ… RETAIL PRICE: RM18/blg ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ PM/WA 0172095214
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ PM/WA 0172095214
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ PM/WA 0172095214
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ PM/WA 0172095214
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ PM/WA 0172095214

#kapitkosong #kapitoriginal #kapitflava #kapitperisa #kuihkapit #kuihkapitmurah #kuihraya 
#kuihraya2017 #kudapan  #borongkapit #borongkapitmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil
RECOMMENDED FLAVOR!! CHOC & PEANUT ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ โœ… Rasa rangup crispy crunchy pasti nak lagi. Dijamin puas hati. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ โœ… Quantity: 55-60pcs โœ… ๐Ÿ’ฏ% HOMEMADE by BUMIPUTRA โœ… RETAIL PRICE: RM18/blg ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ PM/WA 0172095214 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ PM/WA 0172095214 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ PM/WA 0172095214 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ PM/WA 0172095214 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ PM/WA 0172095214 #kapitkosong  #kapitoriginal  #kapitflava  #kapitperisa  #kuihkapit  #kuihkapitmurah  #kuihraya  #kuihraya2017  #kudapan  #borongkapit  #borongkapitmurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknil 
Popia Nestum in the making !
Siapa2 nak order jom pm laju2 .
1 bekas (~800gram) RM20 .
#ramadhan #puasa #biskutraya #kuihraya #popia #popianestum #popiamilo #semperit #cornflakesmadu #suji #biskutmakmur #biskutarab #sarangsemut
Rasa macam tak lengkap hari raya anda tanpa kuih raya dari @la_maneh ๐ŸŽ‡
.
๐Ÿญ Almond London
๐Ÿญ Tart Nenas (Home made jem nenas)
๐Ÿญ Choco Bae cookies
๐Ÿญ FlirtFlakes cookies (Fav sis nie, sekejap jer dah habis ๐Ÿ‘Œ)
.
Kalau nak order boleh Call/ Whatsapp 0183582599 (Maryam), 0183270325 (Fazilah)
.
#kuihraya #kuihraya2017 #kuihrayasedap #supportanakmelayu #halal #bersihdijamin
Rasa macam tak lengkap hari raya anda tanpa kuih raya dari @la_maneh ๐ŸŽ‡ . ๐Ÿญ Almond London ๐Ÿญ Tart Nenas (Home made jem nenas) ๐Ÿญ Choco Bae cookies ๐Ÿญ FlirtFlakes cookies (Fav sis nie, sekejap jer dah habis ๐Ÿ‘Œ) . Kalau nak order boleh Call/ Whatsapp 0183582599 (Maryam), 0183270325 (Fazilah) . #kuihraya  #kuihraya2017  #kuihrayasedap  #supportanakmelayu  #halal  #bersihdijamin 
Batch 1. 
Kapit kosong = Rm15
Kapit coklat & peanut butter = RM20

Postage tak digalakkan untuk menjaga kualiti. 
Area free delivery (Beli 10 balang free 1 balang kapit kosong!)
#setialam 
#bukitcherakah
#meru 
#bukitkapar 
#kapar 
Area lain rm10 delivery (Beli 10balang free delivery! )
#puchong 
#aradamansara 
#subangskypark

#kuihkapit #kuihkapitcoklat #kuihkapitpeanutbutter #kuihrayamurah #shawlmurah #bazarpaknil #kuihraya
Sudah ada iklan kuih, and my favourite of course the Kuih Lapeh! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜„ Shall order soon! *salivating* 
Those who are salivating after seeing these flyers and want to place your order, call the number written on image ๐Ÿ˜Š

#myfavourites #kuihraya #untukraya #hariraya
Sudah ada iklan kuih, and my favourite of course the Kuih Lapeh! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜„ Shall order soon! *salivating* Those who are salivating after seeing these flyers and want to place your order, call the number written on image ๐Ÿ˜Š #myfavourites  #kuihraya  #untukraya  #hariraya 
Alhamdulillah. Dah masuk puasa hari yang ke-3. Macam mana semua ๐Ÿ˜‰? Ada yang puasa 'yang yok' tak ๐Ÿ˜œ? Hehehehe...pose yang yok tu mestilah masa zaman kanak2 kan. Sekarang takkan ada lagi kot. Semoga kita semua mendapat keberkatan di bulan yang mulia ini. Jangan lupa pada mereka yg kurang bernasib baik dari kita, mereka yang memerlukan...bantu lah mana yang mampu. Tak semestinya nak bantu dgn wang ringgit kan? 
Biskut raya dah beli ke? Jangan lupa order #biskutraya #kuehraya #rayacookies dari #fellaskitchentravel tau. Pi check balik previous posting, macam2 ada. Sambil membeli sambil menderma. Setiap 10% dari belian anda akan disumbangkan pada mereka yang memerlukan.

Tahun ni kami ada biskut baru. Salted Egg Yolk. Harga RM30 for 70pcs. Rugi tak cuba. Melt in the mouth. Tunggu apa lagi? Cepat lah order....๐Ÿค—๐Ÿ˜„. Jangan lambat2 nanti terlepas ๐Ÿ˜œ. #biskutraya #cookiesraya #kuihraya #biskutraya2017 #cookiesraya2017 #kuihraya2017#saltedeggyolk #rugitakcuba #igcookies #igfood #foodporn #cookieslover #premiumquality #homemade #premiumingrediebts
#frenchbutter #certifiedhalal
Alhamdulillah. Dah masuk puasa hari yang ke-3. Macam mana semua ๐Ÿ˜‰? Ada yang puasa 'yang yok' tak ๐Ÿ˜œ? Hehehehe...pose yang yok tu mestilah masa zaman kanak2 kan. Sekarang takkan ada lagi kot. Semoga kita semua mendapat keberkatan di bulan yang mulia ini. Jangan lupa pada mereka yg kurang bernasib baik dari kita, mereka yang memerlukan...bantu lah mana yang mampu. Tak semestinya nak bantu dgn wang ringgit kan? Biskut raya dah beli ke? Jangan lupa order #biskutraya  #kuehraya  #rayacookies  dari #fellaskitchentravel  tau. Pi check balik previous posting, macam2 ada. Sambil membeli sambil menderma. Setiap 10% dari belian anda akan disumbangkan pada mereka yang memerlukan. Tahun ni kami ada biskut baru. Salted Egg Yolk. Harga RM30 for 70pcs. Rugi tak cuba. Melt in the mouth. Tunggu apa lagi? Cepat lah order....๐Ÿค—๐Ÿ˜„. Jangan lambat2 nanti terlepas ๐Ÿ˜œ. #biskutraya  #cookiesraya  #kuihraya  #biskutraya2017  #cookiesraya2017  #kuihraya2017 #saltedeggyolk  #rugitakcuba  #igcookies  #igfood  #foodporn  #cookieslover  #premiumquality  #homemade  #premiumingrediebts  #frenchbutter  #certifiedhalal 
Cookies Raya datang lagi!!!! Kuih Raya URBAN lagi HIPSTER from @thepurplecakebox2013 
Tempahan kuih raya dibuka skrg!!! Limited orders... sila grab cepat!
1. Mama Carey RM28 - 50 pcs
2. Caramel Almond Crunch RM32 (32 - 35 pcs)
3. Red Velvet Cookies RM30 (+-60 pcs)
4. Red Pearl Cookies RM26 (+-60 pcs)
5. Tart Nanas RM40 (50 pcs)

#kuihraya #sayajual #sayajualkuihraya #sayajualkuihrayasedap #visitmyig #redpearlcookies #redvelvetcookies #caramelalmondcrunch #tartnanas #mamacarey @halle73
Cookies Raya datang lagi!!!! Kuih Raya URBAN lagi HIPSTER from @thepurplecakebox2013 Tempahan kuih raya dibuka skrg!!! Limited orders... sila grab cepat! 1. Mama Carey RM28 - 50 pcs 2. Caramel Almond Crunch RM32 (32 - 35 pcs) 3. Red Velvet Cookies RM30 (+-60 pcs) 4. Red Pearl Cookies RM26 (+-60 pcs) 5. Tart Nanas RM40 (50 pcs) #kuihraya  #sayajual  #sayajualkuihraya  #sayajualkuihrayasedap  #visitmyig  #redpearlcookies  #redvelvetcookies  #caramelalmondcrunch  #tartnanas  #mamacarey  @halle73
Assalammualaikum Kamu semua yang disayangi. Alhamdulillah masuk hari ke3 Ramadhan .

Hari ini jangan lupa singgah di D.A.C Boutique Cafe , Kami ada agihkan Bubur Lambuk PERCUMA . 
Menรผ Hari ini :- LAKSA ๐Ÿœ KEK BATIK ๐Ÿฐ PUDING CARAMEL ๐Ÿฎ KUIH MUIH ๐Ÿฉ BIG CUP โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ Mai singgah ye !! #doodleartcloset #diodleartcafe #dacboutiquecafe #fashionshop #cafe #clothes #shoes #bag #accessories #koreanbrooch #shawl #bajuraya2017 #currymee #laksa #soto #nasilemakberlauk #kekbatik #bigcup #kuihmuih #pudingcaramel #buburlambukfree #kuihraya #kerepekraya
Assalammualaikum Kamu semua yang disayangi. Alhamdulillah masuk hari ke3 Ramadhan . Hari ini jangan lupa singgah di D.A.C Boutique Cafe , Kami ada agihkan Bubur Lambuk PERCUMA . Menรผ Hari ini :- LAKSA ๐Ÿœ KEK BATIK ๐Ÿฐ PUDING CARAMEL ๐Ÿฎ KUIH MUIH ๐Ÿฉ BIG CUP โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ Mai singgah ye !! #doodleartcloset  #diodleartcafe  #dacboutiquecafe  #fashionshop  #cafe  #clothes  #shoes  #bag  #accessories  #koreanbrooch  #shawl  #bajuraya2017  #currymee  #laksa  #soto  #nasilemakberlauk  #kekbatik  #bigcup  #kuihmuih  #pudingcaramel  #buburlambukfree  #kuihraya  #kerepekraya 
Raya ni ramai minat ringan2 yang sedap kunyah2 betol tak.. Sebab tu kami ada jual conflakes madu.. Sedap untuk kunyah2 sambil tengok tv nanti ๐Ÿ˜‰
#kamijual #kuihraya #ramadan2017 
Pm for order
Raya ni ramai minat ringan2 yang sedap kunyah2 betol tak.. Sebab tu kami ada jual conflakes madu.. Sedap untuk kunyah2 sambil tengok tv nanti ๐Ÿ˜‰ #kamijual  #kuihraya  #ramadan2017  Pm for order
SGT SEDAP!!!! Isi PENUH๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜..
Recommended sesangat..xrugi beli ok..come from Terengganu with lurve..rugi xbeli..sepacket bg mak, sepacket bg mak mentua, sepacket bg tiap2 siblings, nk bg makcik pakcik pn blh..kompom dorang bertambah2 syg dgn uolss.. Karipap mini sedap!!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #kacangparpusedap 
#kacang 
#karipapsedap
#kuihraya
SGT SEDAP!!!! Isi PENUH๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.. Recommended sesangat..xrugi beli ok..come from Terengganu with lurve..rugi xbeli..sepacket bg mak, sepacket bg mak mentua, sepacket bg tiap2 siblings, nk bg makcik pakcik pn blh..kompom dorang bertambah2 syg dgn uolss.. Karipap mini sedap!!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #kacangparpusedap  #kacang  #karipapsedap  #kuihraya 
Sticker.

Sesuai untuk pelbagai guna. 
Free postage semenanjung.

Minimum 50pcs.

Buat 500pcs lagi jimat tau!! :)) Whatsapp sekarang: 013 2661267.

#sticker #stickerlabel #label #stickermurah #stickerkahwin #stickertunang #wedding #weddinglabel #weddingsticker #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftsticker #stickeraqiqah #aqiqah #jomkahwin #stickerevent #kahwin #akikah #stickerakikahmurah #favor #packaging #thankyou #kuihraya #kuih #botol #ramadan #hsc #food
Sticker. Sesuai untuk pelbagai guna. Free postage semenanjung. Minimum 50pcs. Buat 500pcs lagi jimat tau!! :)) Whatsapp sekarang: 013 2661267. #sticker  #stickerlabel  #label  #stickermurah  #stickerkahwin  #stickertunang  #wedding  #weddinglabel  #weddingsticker  #doorgift  #doorgiftmurah  #doorgiftsticker  #stickeraqiqah  #aqiqah  #jomkahwin  #stickerevent  #kahwin  #akikah  #stickerakikahmurah  #favor  #packaging  #thankyou  #kuihraya  #kuih  #botol  #ramadan  #hsc  #food 
Tq nyett for orderan nya arini ya..
6kg terus...mmg anak mithali ni..alhamdulilah..sejuk perut mak kau fren..5kg terus terbang ke miri and 1kg ke kelantan plop..selamat berparpu ya org2 miri dan kelantan.. #kacangparpusedap
#kacang
#kuihraya
#agentwanted
#dropshipwanted
Sticker.

Sesuai untuk pelbagai guna. 
Free postage semenanjung.

Minimum 50pcs.

Buat 500pcs lagi jimat tau!! :)) Whatsapp sekarang: 013 2661267.

#sticker #stickerlabel #label #stickermurah #stickerkahwin #stickertunang #wedding #weddinglabel #weddingsticker #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftsticker #stickeraqiqah #aqiqah #jomkahwin #stickerevent #kahwin #akikah #stickerakikahmurah #favor #packaging #thankyou #food #kuih #kuihraya #hsc #lebaran
Sticker. Sesuai untuk pelbagai guna. Free postage semenanjung. Minimum 50pcs. Buat 500pcs lagi jimat tau!! :)) Whatsapp sekarang: 013 2661267. #sticker  #stickerlabel  #label  #stickermurah  #stickerkahwin  #stickertunang  #wedding  #weddinglabel  #weddingsticker  #doorgift  #doorgiftmurah  #doorgiftsticker  #stickeraqiqah  #aqiqah  #jomkahwin  #stickerevent  #kahwin  #akikah  #stickerakikahmurah  #favor  #packaging  #thankyou  #food  #kuih  #kuihraya  #hsc  #lebaran 
Resipi arwah bonda. Homemade tart nenas #tartnenas #hariraya2017  #kuihraya #ampang #hamperraya #resepiarwahmak #pineappletarts #tatnenas #klcc ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ RM20-30 biji. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒwassap 0173441480 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
finally kite punya sticker da siap..biasalah lambat,baru nak mula meniaga kan..๐Ÿ˜ simple jekan?? #athilahfoods #kuihraya2017 #kuihraya #apeqzstrong
Jalan sesak. 
Puasa, pakat nak balik awal. 
Apa-apa pun hati-hati memandu. 
#kuihraya  #kuihraya2017 
#putrajaya #Bangi #salaktinggi #Nilai
Cookies Raya datang lagi!!!! Kuih Raya URBAN lagi HIPSTER from @thepurplecakebox2013 
Tempahan kuih raya dibuka skrg!!! Limited orders... sila grab cepat!! 1. Mama Carey RM28 - 50 pcs
2. Caramel Almond Crunch RM32 (32 - 35 pcs)
3. Red Velvet Cookies RM30 (+-60 pcs)
4. Red Pearl Cookies RM26 (+-60 pcs)
5. Tart Nanas RM40 (50 pcs)

#kuihraya #sayajual #sayajualkuihraya #sayajualkuihrayasedap #visitmyig #redpearlcookies #redvelvetcookies #caramelalmondcrunch #tartnanas #mamacarey
Cookies Raya datang lagi!!!! Kuih Raya URBAN lagi HIPSTER from @thepurplecakebox2013 Tempahan kuih raya dibuka skrg!!! Limited orders... sila grab cepat!! 1. Mama Carey RM28 - 50 pcs 2. Caramel Almond Crunch RM32 (32 - 35 pcs) 3. Red Velvet Cookies RM30 (+-60 pcs) 4. Red Pearl Cookies RM26 (+-60 pcs) 5. Tart Nanas RM40 (50 pcs) #kuihraya  #sayajual  #sayajualkuihraya  #sayajualkuihrayasedap  #visitmyig  #redpearlcookies  #redvelvetcookies  #caramelalmondcrunch  #tartnanas  #mamacarey 
Yasss~ kalau laa boleh buat postage, dah buat dah.. Warga JB & SG kalau nak  order meemang nampaknya kene tunggu sat la lagi dua minggu untuk stok pasal stok minggu ni habih dah ๐Ÿ˜‚ aiyoo.. Tapi takpe, untuk yang di KL & Shah Alam, order open 24/7.. Bilabila je boleh order, yg pentingg kene bagi atleast sehari untuk bake ๐Ÿ˜ . .
.
Size: 7"x7"x3".
Weight: 1 1/2kg.
.
.

#fruitcakelemakmanis#fruitcake#fruitcakemalaysia#fruitcakemurah#kuihrayacheras#kuihrayasg#kuihrayajb#kuihrayakl#kuihraya#makanmakan#goodfood#fruitcakes#kekhantaran#kekbuah#kekbuahshahalam#kedaikekshahalam#doorgift#doorgiftkahwin#doorgiftkek#doorgiftaqiqah#doorgifttunang#partyplannermalaysia#jomkahwin#fruitcakeshahalam#fruitcakejb#kekbuahjb#kekbuahsedap#kuihrayabonda#kuihrayasedap #biskutraya
Yasss~ kalau laa boleh buat postage, dah buat dah.. Warga JB & SG kalau nak order meemang nampaknya kene tunggu sat la lagi dua minggu untuk stok pasal stok minggu ni habih dah ๐Ÿ˜‚ aiyoo.. Tapi takpe, untuk yang di KL & Shah Alam, order open 24/7.. Bilabila je boleh order, yg pentingg kene bagi atleast sehari untuk bake ๐Ÿ˜ . . . Size: 7"x7"x3". Weight: 1 1/2kg. . . #fruitcakelemakmanis #fruitcake #fruitcakemalaysia #fruitcakemurah #kuihrayacheras #kuihrayasg #kuihrayajb #kuihrayakl #kuihraya #makanmakan #goodfood #fruitcakes #kekhantaran #kekbuah #kekbuahshahalam #kedaikekshahalam #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftkek #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #partyplannermalaysia #jomkahwin #fruitcakeshahalam #fruitcakejb #kekbuahjb #kekbuahsedap #kuihrayabonda #kuihrayasedap  #biskutraya 
Tart nanas gebu homemade untuk tempahan Sila hubungi 01117660977 @ pm sy terus ... Cod Jb / Pasir Gudang / Kota Masai / Air Biru / Ulu Tiram / Skudai / Taman U dan sekitar Johor Bahru ..... #KuihRaya
#tartnanasgebu
Tart nanas gebu homemade untuk tempahan Sila hubungi 01117660977 @ pm sy terus ... Cod Jb / Pasir Gudang / Kota Masai / Air Biru / Ulu Tiram / Skudai / Taman U dan sekitar Johor Bahru ..... #KuihRaya  #tartnanasgebu 
finally kite punya sticker da siap..biasalah lambat,baru nak mula meniaga kan..๐Ÿ˜ simple jekan?? #athilahfoods #kuihraya2017 #kuihraya
Sis nak share tips minum 8 gelas sehari dibulan puasa. Kalau dapat minum lebih lagi bagus tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #tipssahi
.
.
Jaga kesihatan dan kecantikkan kulit wajah bersama produk rangkaian SAHI ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ramai dah bagi testimoni ikhlas, kenapa masih ragu-ragu? Rugi la siapa tak dapatkan...tengah promosi pulak tuh heheh
.
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 019.226.8033 atau klik je number diatasโค
.
.
#sahiraya #sahi #sahisarangburung #sahibirdnest #sarangburung #birdnest #jeragat #jerawat #cantik #sihatdancantik #raya2017 #kuihraya #ramadan #puasa2017  #bazaarpaknil #salamramadan #sahipuasa #sarangburungmalaysia #susukambingterbaik #19makananterbaik #tipsminumair  #petuacantik #petuasihat #tipscantik #tipssihat #tipskecantikkan #tipsjagakulit #petuakulitcantik #petuacantiktanpajerawat
Sis nak share tips minum 8 gelas sehari dibulan puasa. Kalau dapat minum lebih lagi bagus tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #tipssahi  . . Jaga kesihatan dan kecantikkan kulit wajah bersama produk rangkaian SAHI ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ramai dah bagi testimoni ikhlas, kenapa masih ragu-ragu? Rugi la siapa tak dapatkan...tengah promosi pulak tuh heheh . . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 019.226.8033 atau klik je number diatasโค . . #sahiraya  #sahi  #sahisarangburung  #sahibirdnest  #sarangburung  #birdnest  #jeragat  #jerawat  #cantik  #sihatdancantik  #raya2017  #kuihraya  #ramadan  #puasa2017  #bazaarpaknil  #salamramadan  #sahipuasa  #sarangburungmalaysia  #susukambingterbaik  #19makananterbaik  #tipsminumair  #petuacantik  #petuasihat  #tipscantik  #tipssihat  #tipskecantikkan  #tipsjagakulit  #petuakulitcantik  #petuacantiktanpajerawat 
Hi semua, buat apa tu? Dah beli kuih raya belum? Kalau belum meh la beli Bangkit Cheese kita jual ni.
.
Kenapa beli Bangkit Cheese kita sebab yang ni superb sedap,cair dalam mulut & paling penting rasa cheese dia memang kaw.
.
Kita open order seperti tarikh di atas ye. So postage start on 19 June dont worry sempat sampai sebelum raya. Yang cod pon sama area seremban sahaja ye. .
Harga tersangat la murah sebab apa murah sebab barang-barang nak buat Bangkit Cheese ni barang premium kualiti ni nya so memang berbaloi. Hanya RM 25/50pcs
.
Boleh PM 018 229 8175 untuk order Bangkit Cheese yang awesome ni ye. Ni handmade bukan machine made.
.
#bangkitcheese #kuihbangkit #kuihbangkitcheese #kuihraya #kuihrayahomemade #kuihrayamurah #kuihrayasedap #kuihraya2017 #sayajual #sayajualkuihraya #cheese #bangkit #kuihtradisional
Hi semua, buat apa tu? Dah beli kuih raya belum? Kalau belum meh la beli Bangkit Cheese kita jual ni. . Kenapa beli Bangkit Cheese kita sebab yang ni superb sedap,cair dalam mulut & paling penting rasa cheese dia memang kaw. . Kita open order seperti tarikh di atas ye. So postage start on 19 June dont worry sempat sampai sebelum raya. Yang cod pon sama area seremban sahaja ye. . Harga tersangat la murah sebab apa murah sebab barang-barang nak buat Bangkit Cheese ni barang premium kualiti ni nya so memang berbaloi. Hanya RM 25/50pcs . Boleh PM 018 229 8175 untuk order Bangkit Cheese yang awesome ni ye. Ni handmade bukan machine made. . #bangkitcheese  #kuihbangkit  #kuihbangkitcheese  #kuihraya  #kuihrayahomemade  #kuihrayamurah  #kuihrayasedap  #kuihraya2017  #sayajual  #sayajualkuihraya  #cheese  #bangkit  #kuihtradisional 
Who haven't order our kuih Raya? 
We only open order until 10th June!! Hurry and get yours..do come to #bazaardistrictkk to have free testers

#kuihraya
#kkcity 
#kkfoodblog 
#yatcookies
Fresh from the oven!

MasyaAllah.... Bau cookies semerbak satu rumah. Wanginyaaaa ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… #CheTasCookies #ChocChipOatsAlmond #kuihraya2017 #kuihraya #dapurmakiti
Aduhai๐Ÿ˜ญ
Ramai sgt suka dgn Kek Kukus mak saya ni @kamariah_sulaiman. BAU WANGI, RASA SEDAP NOU, TAK MANIS SGT, KEK TAHAN LAMA! Alhamdulillah, makin bertambah2 order ๐Ÿ˜ Rezeki mak abah 
terima kasih semua
Sesiapa yg nak order boleh terus whatsapp ke +60 16 517 2041
1 Kek Kukus = 600gm = RM30
COD : Intermark Mall, KLCC, Shah Alam
Utk WARGA SINGAPURA, berita baik utk anda, boleh order Kek Kukus ni dgn kak @fidah_sari ya. Harganya Rm35 sbb kita ada delivery charge ya syg2ku ๐Ÿ’‹
#kekkukus #homemade #airtanganmak #kekraya #kuihraya
Aduhai๐Ÿ˜ญ Ramai sgt suka dgn Kek Kukus mak saya ni @kamariah_sulaiman. BAU WANGI, RASA SEDAP NOU, TAK MANIS SGT, KEK TAHAN LAMA! Alhamdulillah, makin bertambah2 order ๐Ÿ˜ Rezeki mak abah terima kasih semua Sesiapa yg nak order boleh terus whatsapp ke +60 16 517 2041 1 Kek Kukus = 600gm = RM30 COD : Intermark Mall, KLCC, Shah Alam Utk WARGA SINGAPURA, berita baik utk anda, boleh order Kek Kukus ni dgn kak @fidah_sari ya. Harganya Rm35 sbb kita ada delivery charge ya syg2ku ๐Ÿ’‹ #kekkukus  #homemade  #airtanganmak  #kekraya  #kuihraya 
Admin nak share tips minum 8 gelas sehari dibulan puasa. Kalau dapat minum lebih lagi bagus tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #tipssahi
.
.
Jaga kesihatan dan kecantikkan kulit wajah bersama produk rangkaian SAHI ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ramai dah bagi testimoni ikhlas, kenapa masih ragu-ragu? Rugi la siapa tak dapatkan...tengah promosi pulak tuh heheh
.
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 01131738548 atau klik je number diatasโค
.
.
#sahiraya #sahi #sahisarangburung #sahibirdnest #sarangburung #birdnest #jeragat #jerawat #cantik #sihatdancantik #raya2017 #kuihraya #ramadan #puasa2017  #bazaarpaknil #salamramadan #sahipuasa #sarangburungmalaysia #susukambingterbaik #19makananterbaik #tipsminumair  #petuacantik #petuasihat #tipscantik #tipssihat #tipskecantikkan #tipsjagakulit #petuakulitcantik #petuacantiktanpajerawat
Admin nak share tips minum 8 gelas sehari dibulan puasa. Kalau dapat minum lebih lagi bagus tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #tipssahi  . . Jaga kesihatan dan kecantikkan kulit wajah bersama produk rangkaian SAHI ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ramai dah bagi testimoni ikhlas, kenapa masih ragu-ragu? Rugi la siapa tak dapatkan...tengah promosi pulak tuh heheh . . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 01131738548 atau klik je number diatasโค . . #sahiraya  #sahi  #sahisarangburung  #sahibirdnest  #sarangburung  #birdnest  #jeragat  #jerawat  #cantik  #sihatdancantik  #raya2017  #kuihraya  #ramadan  #puasa2017  #bazaarpaknil  #salamramadan  #sahipuasa  #sarangburungmalaysia  #susukambingterbaik  #19makananterbaik  #tipsminumair  #petuacantik  #petuasihat  #tipscantik  #tipssihat  #tipskecantikkan  #tipsjagakulit  #petuakulitcantik  #petuacantiktanpajerawat 
Tinggal lagi 2 jam lebih utk Maghrib. Selamat berbuka puasa kepada semua! ๐Ÿช

Sementara menunggu berbuka puasa, perbanyakkanlah berdoa. InsyaAllah, dimakbulkan Allah swt ๐Ÿ˜Š

#SaturdayBakery #ChocoChips #Original #Almond #Cookies #Rangupsempurna #cookiesraya #kuihraya #biskutraya #berbuka #selamatberbuka
๐Ÿšซ Order ditutup 4th Ramadhan ๐Ÿšซ
.
๐ŸšซOrder akan ditutup bila-bila masa apabila cukup kuota๐Ÿšซ
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃOPEN ORDER๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Wassap segera! 019-367.6830
.
Havana Cabana
.
RM36.00/tray
45-50pcs
.
COD AVAILABLE!!
Delivery with T&C
Postage based on weight.
.
ORDER ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-367.6830 ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
#raya2017 #cookiesraya2017 #ramadhan2017 #kuihraya2017 #kuihraya #kuihrayasedap2017 #bliciousagent007 #bliciousagent2017 #bliciousagent #bliciousagentkelantan #sayajualkuihraya
๐Ÿšซ Order ditutup 4th Ramadhan ๐Ÿšซ . ๐ŸšซOrder akan ditutup bila-bila masa apabila cukup kuota๐Ÿšซ . ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃOPEN ORDER๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Wassap segera! 019-367.6830 . Havana Cabana . RM36.00/tray 45-50pcs . COD AVAILABLE!! Delivery with T&C Postage based on weight. . ORDER ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-367.6830 ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . #raya2017  #cookiesraya2017  #ramadhan2017  #kuihraya2017  #kuihraya  #kuihrayasedap2017  #bliciousagent007  #bliciousagent2017  #bliciousagent  #bliciousagentkelantan  #sayajualkuihraya 
Thank you @hidayah.jalaludin (Kerinchi) ! Selamat berbuka dengan Choco Chips ๐Ÿ˜‹

Promosi Raya Choco Chips berakhir pada 16 Jun 2017. Apa lagi, cepat order sebelum terlambat! ๐Ÿ˜˜

Harga biasa RM23/balang (300g)
Harga promosi RM42 dapat 2 balang! ๐Ÿช

#SaturdayBakery #ChocoChips #Original #Almond #Cookies #Rangupsempurna #cookiesraya #kuihraya #biskutraya
Assalamualaikum!
3 jenis cookies untuk Raya Aidilfitri tahun ni
.
Chocolate Chip
Red Velvet Almond
Oatmeal Cranberry
.
Last order pada 2 minggu terakhir Ramadhan !
Area : KL,Ampang,Seremban,Senawang & Melaka
RM28 untuk sebalang !
WhatsApp 0193227747 untuk tempahan .
#seremban #seremban2 #seremban3 #serembanbaker #ampang #serembanmacammacamada #kuihraya #biskutraya #biskutrayaseremban #kuihraya2017 #biskutraya2017 #klbakers #bazaarpaknil #bazarpaknil #kuihrayamelaka #melaka #melakafood #biskutraya #raya2017 #aidilfitri2017
Assalamualaikum! 3 jenis cookies untuk Raya Aidilfitri tahun ni . Chocolate Chip Red Velvet Almond Oatmeal Cranberry . Last order pada 2 minggu terakhir Ramadhan ! Area : KL,Ampang,Seremban,Senawang & Melaka RM28 untuk sebalang ! WhatsApp 0193227747 untuk tempahan . #seremban  #seremban2  #seremban3  #serembanbaker  #ampang  #serembanmacammacamada  #kuihraya  #biskutraya  #biskutrayaseremban  #kuihraya2017  #biskutraya2017  #klbakers  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #kuihrayamelaka  #melaka  #melakafood  #biskutraya  #raya2017  #aidilfitri2017 
๐Ÿšซ Order ditutup 4th Ramadhan ๐Ÿšซ
.
๐ŸšซOrder akan ditutup bila-bila masa apabila cukup kuota๐Ÿšซ
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃOPEN ORDER๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Wassap segera! 019-367.6830
.
Lil' Button
.
RM36.00/tray
45-50pcs
.
COD AVAILABLE!!
Delivery with T&C
Postage based on weight.
.
ORDER ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-367.6830 ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
#raya2017 #cookiesraya2017 #ramadhan2017 #kuihraya2017 #kuihraya #kuihrayasedap2017 #bliciousagent007 #bliciousagent2017 #bliciousagent #bliciousagentkelantan #sayajualkuihraya
๐Ÿšซ Order ditutup 4th Ramadhan ๐Ÿšซ . ๐ŸšซOrder akan ditutup bila-bila masa apabila cukup kuota๐Ÿšซ . ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃOPEN ORDER๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Wassap segera! 019-367.6830 . Lil' Button . RM36.00/tray 45-50pcs . COD AVAILABLE!! Delivery with T&C Postage based on weight. . ORDER ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-367.6830 ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . #raya2017  #cookiesraya2017  #ramadhan2017  #kuihraya2017  #kuihraya  #kuihrayasedap2017  #bliciousagent007  #bliciousagent2017  #bliciousagent  #bliciousagentkelantan  #sayajualkuihraya 
Ramadhan tiba...
.
Syawal ondaway..
.
Antara dua mana lagi oke.. #klmenjerit #semperit #susu #kuihraya #sedap #takwimramadhan #selenagomez
+- 55 pcs in a box full of happiness ๐Ÿ˜Š

TART GULUNG NENAS kami menggunakan minyak sapi untuk lebih ummpphh... inti yg gemuk.. tak kedekut yaa ๐Ÿ˜. Cair di mulut, sedap dimakan bila2 masa 
Order masih dibuka sehingga diberitahu kelak.. so hurry up gais!!! ๐Ÿ˜Š  #sweetiehauz #tart #tartnenas #tartgulung #pineappletarts #kuihraya #kuihraya2017 #biskutraya #raya2017 #sayajual #sayajualtart #cookies #festivecookies #kukis #bazaarpaknil #sunway #subangjaya #cyberjaya #putrajaya #puchong #putraheights #bangsar #halal #secretrecipe #food #pastry #foodporn
+- 55 pcs in a box full of happiness ๐Ÿ˜Š TART GULUNG NENAS kami menggunakan minyak sapi untuk lebih ummpphh... inti yg gemuk.. tak kedekut yaa ๐Ÿ˜. Cair di mulut, sedap dimakan bila2 masa Order masih dibuka sehingga diberitahu kelak.. so hurry up gais!!! ๐Ÿ˜Š #sweetiehauz  #tart  #tartnenas  #tartgulung  #pineappletarts  #kuihraya  #kuihraya2017  #biskutraya  #raya2017  #sayajual  #sayajualtart  #cookies  #festivecookies  #kukis  #bazaarpaknil  #sunway  #subangjaya  #cyberjaya  #putrajaya  #puchong  #putraheights  #bangsar  #halal  #secretrecipe  #food  #pastry  #foodporn 
== PRODUK DI BOOTH HBV ==
.
KEREPEK BRONIS

#  BISKUT RAYA TERBAIK DARI HBV TEAM #
--------------------------------------
.
LOKASI BOOTH: HADAPAN PARKING OLE2 SEKSYEN 18
MASA: 10am - 12mlm
TARIKH: 27/5 - 23/6
.

COD/SELF COLLECT: SEKSYEN 27 ATAU PKNS SHJ
.
POS KE SELURUH MALAYSIA.
.
WhatsApp to order: 012-5970799
................
#hbventures  #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #cookiesmurah #bazarpaknil#lofattah#biskutraya #biskutrayamurah#kuihrayamurah #fattzura#oleoleshahalam #cookiesraya #cookiesmurah #kuihraya#agenkuihraya #kerepekbronis
== PRODUK DI BOOTH HBV == . KEREPEK BRONIS # BISKUT RAYA TERBAIK DARI HBV TEAM # -------------------------------------- . LOKASI BOOTH: HADAPAN PARKING OLE2 SEKSYEN 18 MASA: 10am - 12mlm TARIKH: 27/5 - 23/6 . COD/SELF COLLECT: SEKSYEN 27 ATAU PKNS SHJ . POS KE SELURUH MALAYSIA. . WhatsApp to order: 012-5970799 ................ #hbventures  #sayajualmurah  #sayajualkuihraya  #kuihraya  #shahalamresident #vendeurfestival #bazaarraya #lokalah #foodmegafestival  #karnivalmega  #vendeurfestival  #ruangrezekihanania  #kimcy  #megasale  #cookiesmurah  #bazarpaknil #lofattah #biskutraya  #biskutrayamurah #kuihrayamurah  #fattzura #oleoleshahalam  #cookiesraya  #cookiesmurah  #kuihraya #agenkuihraya  #kerepekbronis 
Assalamualaikum..nak bagitau nadia dah bukak order kerepek pisang Raya! Nak beli kilo boleh nak beli pack2 pon bolehhhhh.. Kalau nak dm la๐ŸŒ๐Ÿ˜‹ #kepekpisangbestintheworld #kuihraya #raya2017
== PRODUK DI BOOTH HBV ==
.
BUTTON COOKIES

#  BISKUT RAYA TERBAIK DARI HBV TEAM #
--------------------------------------
.
LOKASI BOOTH: HADAPAN PARKING OLE2 SEKSYEN 18
MASA: 10am - 12mlm
TARIKH: 27/5 - 23/6
.

COD/SELF COLLECT: SEKSYEN 27 ATAU PKNS SHJ
.
POS KE SELURUH MALAYSIA.
.
WhatsApp to order: 012-5970799
................
#hbventures  #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #cookiesmurah #bazarpaknil#lofattah#biskutraya #biskutrayamurah#kuihrayamurah #fattzura#oleoleshahalam #cookiesraya #cookiesmurah #kuihraya#agenkuihraya #buttoncookies
== PRODUK DI BOOTH HBV == . BUTTON COOKIES # BISKUT RAYA TERBAIK DARI HBV TEAM # -------------------------------------- . LOKASI BOOTH: HADAPAN PARKING OLE2 SEKSYEN 18 MASA: 10am - 12mlm TARIKH: 27/5 - 23/6 . COD/SELF COLLECT: SEKSYEN 27 ATAU PKNS SHJ . POS KE SELURUH MALAYSIA. . WhatsApp to order: 012-5970799 ................ #hbventures  #sayajualmurah  #sayajualkuihraya  #kuihraya  #shahalamresident #vendeurfestival #bazaarraya #lokalah #foodmegafestival  #karnivalmega  #vendeurfestival  #ruangrezekihanania  #kimcy  #megasale  #cookiesmurah  #bazarpaknil #lofattah #biskutraya  #biskutrayamurah #kuihrayamurah  #fattzura #oleoleshahalam  #cookiesraya  #cookiesmurah  #kuihraya #agenkuihraya  #buttoncookies 
== PRODUK DI BOOTH HBV ==
.
POPIA SIMPUL UDANG

#  BISKUT RAYA TERBAIK DARI HBV TEAM #
--------------------------------------
.
LOKASI BOOTH: HADAPAN PARKING OLE2 SEKSYEN 18
MASA: 10am - 12mlm
TARIKH: 27/5 - 23/6
.

COD/SELF COLLECT: SEKSYEN 27 ATAU PKNS SHJ
.
POS KE SELURUH MALAYSIA.
.
WhatsApp to order: 012-5970799
................
#hbventures  #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #cookiesmurah #bazarpaknil#lofattah#biskutraya #biskutrayamurah#kuihrayamurah #fattzura#oleoleshahalam #cookiesraya #cookiesmurah #kuihraya#agenkuihraya #popiasimpul#popiasimpulkasih #popiasimpuludang
== PRODUK DI BOOTH HBV == . POPIA SIMPUL UDANG # BISKUT RAYA TERBAIK DARI HBV TEAM # -------------------------------------- . LOKASI BOOTH: HADAPAN PARKING OLE2 SEKSYEN 18 MASA: 10am - 12mlm TARIKH: 27/5 - 23/6 . COD/SELF COLLECT: SEKSYEN 27 ATAU PKNS SHJ . POS KE SELURUH MALAYSIA. . WhatsApp to order: 012-5970799 ................ #hbventures  #sayajualmurah  #sayajualkuihraya  #kuihraya  #shahalamresident #vendeurfestival #bazaarraya #lokalah #foodmegafestival  #karnivalmega  #vendeurfestival  #ruangrezekihanania  #kimcy  #megasale  #cookiesmurah  #bazarpaknil #lofattah #biskutraya  #biskutrayamurah #kuihrayamurah  #fattzura #oleoleshahalam  #cookiesraya  #cookiesmurah  #kuihraya #agenkuihraya  #popiasimpul #popiasimpulkasih  #popiasimpuludang 
Uollsss.. Cer tgk nihh!

Sample kuih raya HIPSTER dah smpai la.. Nak rasa x??
Mai la rojer kitew.. Tak shedapp,kitew tak jual tau!! Rm 38(48-50pcs)

012-655 7432

#kuihraya #kuihrayahipster #nurfasihah
Uollsss.. Cer tgk nihh! Sample kuih raya HIPSTER dah smpai la.. Nak rasa x?? Mai la rojer kitew.. Tak shedapp,kitew tak jual tau!! Rm 38(48-50pcs) 012-655 7432 #kuihraya  #kuihrayahipster  #nurfasihah 
Uollsss.. Cer tgk nihh!

Sample kuih raya HIPSTER dah smpai la.. Nak rasa x??
Mai la rojer kitew.. Tak shedapp,kitew tak jual tau!! Rm 38(48-50pcs)

012-655 7432

#kuihraya #kuihrayahipster #nurfasihah
Uollsss.. Cer tgk nihh! Sample kuih raya HIPSTER dah smpai la.. Nak rasa x?? Mai la rojer kitew.. Tak shedapp,kitew tak jual tau!! Rm 38(48-50pcs) 012-655 7432 #kuihraya  #kuihrayahipster  #nurfasihah 
๐Ÿšซ Order ditutup 4th Ramadhan ๐Ÿšซ
.
๐ŸšซOrder akan ditutup bila-bila masa apabila cukup kuota๐Ÿšซ
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃOPEN ORDER๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Wassap segera! 019-367.6830
.
Meringue kisses
.
RM36.00/tray
100pcs
.
COD AVAILABLE!!
Delivery with T&C
Postage based on weight.
.
ORDER ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-367.6830 ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
#raya2017 #cookiesraya2017 #ramadhan2017 #kuihraya2017 #kuihraya #kuihrayasedap2017 #bliciousagent007 #bliciousagent2017 #bliciousagent #bliciousagentkelantan #sayajualkuihraya
๐Ÿšซ Order ditutup 4th Ramadhan ๐Ÿšซ . ๐ŸšซOrder akan ditutup bila-bila masa apabila cukup kuota๐Ÿšซ . ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃOPEN ORDER๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Wassap segera! 019-367.6830 . Meringue kisses . RM36.00/tray 100pcs . COD AVAILABLE!! Delivery with T&C Postage based on weight. . ORDER ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-367.6830 ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . #raya2017  #cookiesraya2017  #ramadhan2017  #kuihraya2017  #kuihraya  #kuihrayasedap2017  #bliciousagent007  #bliciousagent2017  #bliciousagent  #bliciousagentkelantan  #sayajualkuihraya 
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Biskut Tart Rosalinda
inti nenas
inti sedap dan banyak
.
๐Ÿ’ฏ Homemade
Produk Muslim
Produk Bumiputera
.
harga yang berpatutan
.
.โœ” ๐Ÿš— cod kuala terengganu .โœ” ๐Ÿ“ฌ postage ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
๐Ÿ“ฒ  wa : 011-10741441
๐Ÿ“ฒ  wa : 011-10741441
๐Ÿ“ฒ  wa : 011-10741441
.
#biskutrayaganu #biskutrayaterengganu #biskutrayakualaterengganu #biskutraya2017 #biskutrayasedapmurah #biskutrayasedapdanmurah #biskutraya #kuihraya #kuihraya2017 #kuihrayamurah #kuihrayasedap #biskutrayasedap #sayajualkuihraya #sayajualbiskutraya #sayajualbiskutrayasedapdanmurah #sayajualbiakutraya2017 #kualaterengganu #terengganu
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Biskut Tart Rosalinda inti nenas inti sedap dan banyak . ๐Ÿ’ฏ Homemade Produk Muslim Produk Bumiputera . harga yang berpatutan . .โœ” ๐Ÿš— cod kuala terengganu .โœ” ๐Ÿ“ฌ postage ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . ๐Ÿ“ฒ wa : 011-10741441 ๐Ÿ“ฒ wa : 011-10741441 ๐Ÿ“ฒ wa : 011-10741441 . #biskutrayaganu  #biskutrayaterengganu  #biskutrayakualaterengganu  #biskutraya2017  #biskutrayasedapmurah  #biskutrayasedapdanmurah  #biskutraya  #kuihraya  #kuihraya2017  #kuihrayamurah  #kuihrayasedap  #biskutrayasedap  #sayajualkuihraya  #sayajualbiskutraya  #sayajualbiskutrayasedapdanmurah  #sayajualbiakutraya2017  #kualaterengganu  #terengganu 
๐Ÿ•‹Marilah kita perbanyakkan amalan di bulan yang mulia ini..Salam Ramadhan.. #salam #ramadhan #puasa #biskutraya #kuihraya #popia #popianestum
#PopiaNestumDollsrack

Our homemade popia nestum. Made with heart and soul.
Digulung nipis, rangup, nestum menyaluti penuh popia, tidak terlalu manis, taburan nestum mix extra dia atas. Mmm...memang puas hati tau.

Perisa Original & Koko.
Klang Valley only. Free delivery Subang & Puchong. .
Order/pertanyaan, WhatsApp me +6010 2576 576 / Hana +6017 660 5703
.
________________________
#popianestum #popianestumkoko #popianestummilo #popianestumsubang #popianestumpuchong #popianestumkl #shahalam #puchong #kl #subangjaya #popianestumklangvalley #klfooddelivery #akusuka #jjcm #awakmakanape #biskutraya #kuihraya #kakimakan #puasa #igersmy #halalmalaysia #bazaarpaknil #raya2017 #vscomalaysia #bazarramadhan #l4l #lokalah #lokalbiz #sayajualkasut
#PopiaNestumDollsrack  Our homemade popia nestum. Made with heart and soul. Digulung nipis, rangup, nestum menyaluti penuh popia, tidak terlalu manis, taburan nestum mix extra dia atas. Mmm...memang puas hati tau. Perisa Original & Koko. Klang Valley only. Free delivery Subang & Puchong. . Order/pertanyaan, WhatsApp me +6010 2576 576 / Hana +6017 660 5703 . ________________________ #popianestum  #popianestumkoko  #popianestummilo  #popianestumsubang  #popianestumpuchong  #popianestumkl  #shahalam  #puchong  #kl  #subangjaya  #popianestumklangvalley  #klfooddelivery  #akusuka  #jjcm  #awakmakanape  #biskutraya  #kuihraya  #kakimakan  #puasa  #igersmy  #halalmalaysia  #bazaarpaknil  #raya2017  #vscomalaysia  #bazarramadhan  #l4l  #lokalah  #lokalbiz  #sayajualkasut 
Layan popiah goreng x de snow pun sedap ๐Ÿ˜….. kruppp krupp krupp...anak-anak selalu ambik semangkuk makan bila lepas mommy goreng... #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumsedapgila #popiahnestumhorlicks #puncakalam #setiaalam #meru #shahalam #kuihraya2017 #kuihraya #bazaarpaknil
Berminat kerepek dan kuih raya boleh whatsapp saya 0176695750.. *rempeyek kacang tanah
*rempeyek kacang tanah banyak
*rempeyek kacang kuda banyak
*kuih ross
*kuih cakar ayam
*popia simpul
*biskut almond slide
*kuih belanda @ kuih kapit
*kuih bijan
*kuih koya kacang
*biskut belinjau inspira 
Cod area melaka
#kuihraya
#kerepekraya
#posseluruhmalaysia
#dijaminsampaidepanrumah
Berminat kerepek dan kuih raya boleh whatsapp saya 0176695750.. *rempeyek kacang tanah *rempeyek kacang tanah banyak *rempeyek kacang kuda banyak *kuih ross *kuih cakar ayam *popia simpul *biskut almond slide *kuih belanda @ kuih kapit *kuih bijan *kuih koya kacang *biskut belinjau inspira Cod area melaka #kuihraya  #kerepekraya  #posseluruhmalaysia  #dijaminsampaidepanrumah 
Berminat kerepek dan kuih raya boleh whatsapp saya 0176695750.. *rempeyek kacang tanah
*rempeyek kacang tanah banyak
*rempeyek kacang kuda banyak
*kuih ross
*kuih cakar ayam
*popia simpul
*biskut almond slide
*kuih belanda @ kuih kapit
*kuih bijan
*kuih koya kacang
*biskut belinjau inspira 
Cod area melaka
#kuihraya
#kerepekraya
#posseluruhmalaysia
#dijaminsampaidepanrumah
Berminat kerepek dan kuih raya boleh whatsapp saya 0176695750.. *rempeyek kacang tanah *rempeyek kacang tanah banyak *rempeyek kacang kuda banyak *kuih ross *kuih cakar ayam *popia simpul *biskut almond slide *kuih belanda @ kuih kapit *kuih bijan *kuih koya kacang *biskut belinjau inspira Cod area melaka #kuihraya  #kerepekraya  #posseluruhmalaysia  #dijaminsampaidepanrumah 
๐Ÿšซ Order ditutup 4th Ramadhan ๐Ÿšซ
.
๐ŸšซOrder akan ditutup bila-bila masa apabila cukup kuota๐Ÿšซ
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃOPEN ORDER๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Wassap segera! 019-367.6830
.
Chocolate Kisses
.
RM36.00/tray
100pcs
.
COD AVAILABLE!!
Delivery with T&C
Postage based on weight.
.
ORDER ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-367.6830 ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
#raya2017 #cookiesraya2017 #ramadhan2017 #kuihraya2017 #kuihraya #kuihrayasedap2017 #bliciousagent007 #bliciousagent2017 #bliciousagent #bliciousagentkelantan #sayajualkuihraya
๐Ÿšซ Order ditutup 4th Ramadhan ๐Ÿšซ . ๐ŸšซOrder akan ditutup bila-bila masa apabila cukup kuota๐Ÿšซ . ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃOPEN ORDER๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Wassap segera! 019-367.6830 . Chocolate Kisses . RM36.00/tray 100pcs . COD AVAILABLE!! Delivery with T&C Postage based on weight. . ORDER ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-367.6830 ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . #raya2017  #cookiesraya2017  #ramadhan2017  #kuihraya2017  #kuihraya  #kuihrayasedap2017  #bliciousagent007  #bliciousagent2017  #bliciousagent  #bliciousagentkelantan  #sayajualkuihraya 
Hai. Terasa sangat sedap #sarangsemut nie. Terasa gebu bila dikunyah. Isi yg sangat memuaskn hati ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜‹ made by #homemadecookies HOMEMADE.SEDAP.BERKUALITI
#  BISKUT RAYA TERBAIK DARI HBV TEAM #
--------------------------------------
.
LOKASI BOOTH: HADAPAN PARKING OLE2 SEKSYEN 18
MASA: 10am - 12mlm
TARIKH: 27/5 - 23/6
.

COD/SELF COLLECT: SEKSYEN 27 ATAU PKNS SHJ
.
POS KE SELURUH MALAYSIA.
.
WhatsApp to order: 012-5970799
................
#hbventures  #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #bazarpaknil#lofattah#biskutraya #biskutrayamurah#kuihrayamurah #moodrepublik#fattzura#oleoleshahalam #cookiesraya #cookiesmurah #kuihraya#agenkuihraya
Hai. Terasa sangat sedap #sarangsemut  nie. Terasa gebu bila dikunyah. Isi yg sangat memuaskn hati ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜‹ made by #homemadecookies  HOMEMADE.SEDAP.BERKUALITI # BISKUT RAYA TERBAIK DARI HBV TEAM # -------------------------------------- . LOKASI BOOTH: HADAPAN PARKING OLE2 SEKSYEN 18 MASA: 10am - 12mlm TARIKH: 27/5 - 23/6 . COD/SELF COLLECT: SEKSYEN 27 ATAU PKNS SHJ . POS KE SELURUH MALAYSIA. . WhatsApp to order: 012-5970799 ................ #hbventures  #sayajualmurah  #sayajualkuihraya  #kuihraya  #shahalamresident #vendeurfestival #bazaarraya #lokalah #foodmegafestival  #karnivalmega  #vendeurfestival  #ruangrezekihanania  #kimcy  #megasale  #bazarpaknil #lofattah #biskutraya  #biskutrayamurah #kuihrayamurah  #moodrepublik #fattzura #oleoleshahalam  #cookiesraya  #cookiesmurah  #kuihraya #agenkuihraya 
๐Ÿšซ Order ditutup 4th Ramadhan ๐Ÿšซ
.
๐ŸšซOrder akan ditutup bila-bila masa apabila cukup kuota๐Ÿšซ
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃOPEN ORDER๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Wassap segera! 019-367.6830
.
Vampire Cadbury
.
RM38.00/tray
40pcs
.
COD AVAILABLE!!
Delivery with T&C
Postage based on weight.
.
ORDER ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-367.6830 ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
#raya2017 #cookiesraya2017 #ramadhan2017 #kuihraya2017 #kuihraya #kuihrayasedap2017 #bliciousagent007 #bliciousagent2017 #bliciousagent #bliciousagentkelantan #sayajualkuihraya
๐Ÿšซ Order ditutup 4th Ramadhan ๐Ÿšซ . ๐ŸšซOrder akan ditutup bila-bila masa apabila cukup kuota๐Ÿšซ . ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃOPEN ORDER๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Wassap segera! 019-367.6830 . Vampire Cadbury . RM38.00/tray 40pcs . COD AVAILABLE!! Delivery with T&C Postage based on weight. . ORDER ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-367.6830 ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . #raya2017  #cookiesraya2017  #ramadhan2017  #kuihraya2017  #kuihraya  #kuihrayasedap2017  #bliciousagent007  #bliciousagent2017  #bliciousagent  #bliciousagentkelantan  #sayajualkuihraya 
Hai. nak bgth nie,cookies #darkchoccranberry ada dibooth kami. Rasa yg enak dan ranggup. Terasa dark chocolatenya bila dimakan ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜‹HOMEMADE.SEDAP.BERKUALITI
#  BISKUT RAYA TERBAIK DARI HBV TEAM #
--------------------------------------
.
LOKASI BOOTH: HADAPAN PARKING OLE2 SEKSYEN 18
MASA: 10am - 12mlm
TARIKH: 27/5 - 23/6
.

COD/SELF COLLECT: SEKSYEN 27 ATAU PKNS SHJ
.
POS KE SELURUH MALAYSIA.
.
WhatsApp to order: 012-5970799
................
#hbventures  #sayajualmurah #sayajualkuihraya #kuihraya #shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #vendeurfestival #ruangrezekihanania #kimcy #megasale #bazarpaknil#lofattah#biskutraya #biskutrayamurah#kuihrayamurah #moodrepublik#fattzura#oleoleshahalam #cookiesraya #cookiesmurah #kuihraya#agenkuihraya
Hai. nak bgth nie,cookies #darkchoccranberry  ada dibooth kami. Rasa yg enak dan ranggup. Terasa dark chocolatenya bila dimakan ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜‹HOMEMADE.SEDAP.BERKUALITI # BISKUT RAYA TERBAIK DARI HBV TEAM # -------------------------------------- . LOKASI BOOTH: HADAPAN PARKING OLE2 SEKSYEN 18 MASA: 10am - 12mlm TARIKH: 27/5 - 23/6 . COD/SELF COLLECT: SEKSYEN 27 ATAU PKNS SHJ . POS KE SELURUH MALAYSIA. . WhatsApp to order: 012-5970799 ................ #hbventures  #sayajualmurah  #sayajualkuihraya  #kuihraya  #shahalamresident #vendeurfestival #bazaarraya #lokalah #foodmegafestival  #karnivalmega  #vendeurfestival  #ruangrezekihanania  #kimcy  #megasale  #bazarpaknil #lofattah #biskutraya  #biskutrayamurah #kuihrayamurah  #moodrepublik #fattzura #oleoleshahalam  #cookiesraya  #cookiesmurah  #kuihraya #agenkuihraya 
Cantik bergaya betul sampul raya ni. Kalau hulurkan duit raya baru la bergaya!! Memang cantik..
.
๐Ÿ”นopen order untuk BELIAN RUNCIT
๐Ÿ”นopen order untuk BELIAN BORONG
.
DIJAMIN CANTIK!! Dab PUAS HATI!!
.
โ˜Ž๏ธ014-3696986
โ˜Ž๏ธ014-3696986
.
#sampulduit #sampulraya #sampulraya2017 #sampulrayamurah #sampulrayaborong #sampulrayafrozen #sampulrayakartun #sampulrayamalaysia #sampulrayaeksklusif #sampulrayaboboiboy #sampulrayaexclusive #sampulduitraya #sampulduitraya2017 #sampulduitrayaborong #moneypacketraya #moneypacket2017 #moneypackets #moneypacketsale #moneypacketmurah #moneypacketborong #moneyenvelopes #redpacket #kuihraya #bazaronline #bajuraya #tudungfareeda #tudungaidijuma
Cantik bergaya betul sampul raya ni. Kalau hulurkan duit raya baru la bergaya!! Memang cantik.. . ๐Ÿ”นopen order untuk BELIAN RUNCIT ๐Ÿ”นopen order untuk BELIAN BORONG . DIJAMIN CANTIK!! Dab PUAS HATI!! . โ˜Ž๏ธ014-3696986 โ˜Ž๏ธ014-3696986 . #sampulduit  #sampulraya  #sampulraya2017  #sampulrayamurah  #sampulrayaborong  #sampulrayafrozen  #sampulrayakartun  #sampulrayamalaysia  #sampulrayaeksklusif  #sampulrayaboboiboy  #sampulrayaexclusive  #sampulduitraya  #sampulduitraya2017  #sampulduitrayaborong  #moneypacketraya  #moneypacket2017  #moneypackets  #moneypacketsale  #moneypacketmurah  #moneypacketborong  #moneyenvelopes  #redpacket  #kuihraya  #bazaronline  #bajuraya  #tudungfareeda  #tudungaidijuma 
Cantik bergaya betul sampul raya ni. Kalau hulurkan duit raya baru la bergaya!! Memang cantik..
.
๐Ÿ”นopen order untuk BELIAN RUNCIT
๐Ÿ”นopen order untuk BELIAN BORONG
.
DIJAMIN CANTIK!! Dab PUAS HATI!!
.
โ˜Ž๏ธ014-3696986
โ˜Ž๏ธ014-3696986
.
#sampulduit #sampulraya #sampulraya2017 #sampulrayamurah #sampulrayaborong #sampulrayafrozen #sampulrayakartun #sampulrayamalaysia #sampulrayaeksklusif #sampulrayaboboiboy #sampulrayaexclusive #sampulduitraya #sampulduitraya2017 #sampulduitrayaborong #moneypacketraya #moneypacket2017 #moneypackets #moneypacketsale #moneypacketmurah #moneypacketborong #moneyenvelopes #redpacket #kuihraya #bazaronline #bajuraya #tudungfareeda #tudungaidijuma
Cantik bergaya betul sampul raya ni. Kalau hulurkan duit raya baru la bergaya!! Memang cantik.. . ๐Ÿ”นopen order untuk BELIAN RUNCIT ๐Ÿ”นopen order untuk BELIAN BORONG . DIJAMIN CANTIK!! Dab PUAS HATI!! . โ˜Ž๏ธ014-3696986 โ˜Ž๏ธ014-3696986 . #sampulduit  #sampulraya  #sampulraya2017  #sampulrayamurah  #sampulrayaborong  #sampulrayafrozen  #sampulrayakartun  #sampulrayamalaysia  #sampulrayaeksklusif  #sampulrayaboboiboy  #sampulrayaexclusive  #sampulduitraya  #sampulduitraya2017  #sampulduitrayaborong  #moneypacketraya  #moneypacket2017  #moneypackets  #moneypacketsale  #moneypacketmurah  #moneypacketborong  #moneyenvelopes  #redpacket  #kuihraya  #bazaronline  #bajuraya  #tudungfareeda  #tudungaidijuma 
Chocolate Almond Flakes Square
RM35

#kuihraya
#gic_college 
#gicmalaysia
#gourmetinternationalcollege
Merecikkkkk.. Bukan saiz anak ayam tapi saiz lebih 1.5 kg seekor. Jugekkk BLACKPEPPER SOS !! Merecik ! ! PASAR RAMADHAN JALAN KUCHING ๐ŸŒ‡๐ŸŒ‡Buka posa dengan ayam golek?๐Ÿ—๐Ÿ—๐Ÿ— Klik aje link ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://warungselfie.wasap.my 
atau whatsapp 0193666572 ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ Datang aje ke pasar ramadhan jalan kuching, leh pilih yang gebu2. 
Sehari golek tak banyak 30 - 50 ekor saje sebab nak jaga kualiti.

#gfd #hospitalkualalumpur #hospitalselayang #gombakfooddelivery #fooddelivery #segambut #jalankuching #kepong #jalanipoh #gombak #wangsamaju #ampang #keramat #setapak #kualalumpur #cimbbank #meletop #warungselfie #ayamgolek #shellout #westernfood #kuihraya #bulanpuasa #ramadhan #berpuasa #hariraya #selamatberpuasa #selamatberbuka #iftar #selayang.
Hkl Selayang Hospital Hospital Pusrawi MiTI , PosLaju HQ Parlimen Malaysia Hospital Besar Kuala Lumpur Warga Taman Keramat Kompleks Pakar & Rawatan Harian (SACC),HKL Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur Perumahan Awam Loke Yew Persatuan PPR Beringin,Jinjang Utara PPR Seri Pangkor, Sentul PPR Sg Bonus Air Panas Setapak KL Ppr Gombak Setia AEON Credit Service (M) Bhd Kepong Sentral station LRT Setiawangsa Tenaga Nasional Berhad
Merecikkkkk.. Bukan saiz anak ayam tapi saiz lebih 1.5 kg seekor. Jugekkk BLACKPEPPER SOS !! Merecik ! ! PASAR RAMADHAN JALAN KUCHING ๐ŸŒ‡๐ŸŒ‡Buka posa dengan ayam golek?๐Ÿ—๐Ÿ—๐Ÿ— Klik aje link ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://warungselfie.wasap.my atau whatsapp 0193666572 ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ Datang aje ke pasar ramadhan jalan kuching, leh pilih yang gebu2. Sehari golek tak banyak 30 - 50 ekor saje sebab nak jaga kualiti. #gfd  #hospitalkualalumpur  #hospitalselayang  #gombakfooddelivery  #fooddelivery  #segambut  #jalankuching  #kepong  #jalanipoh  #gombak  #wangsamaju  #ampang  #keramat  #setapak  #kualalumpur  #cimbbank  #meletop  #warungselfie  #ayamgolek  #shellout  #westernfood  #kuihraya  #bulanpuasa  #ramadhan  #berpuasa  #hariraya  #selamatberpuasa  #selamatberbuka  #iftar  #selayang . Hkl Selayang Hospital Hospital Pusrawi MiTI , PosLaju HQ Parlimen Malaysia Hospital Besar Kuala Lumpur Warga Taman Keramat Kompleks Pakar & Rawatan Harian (SACC),HKL Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur Perumahan Awam Loke Yew Persatuan PPR Beringin,Jinjang Utara PPR Seri Pangkor, Sentul PPR Sg Bonus Air Panas Setapak KL Ppr Gombak Setia AEON Credit Service (M) Bhd Kepong Sentral station LRT Setiawangsa Tenaga Nasional Berhad
Selamat berpuasa dan berbuka utk semua...
๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜™๐Ÿ˜€๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•ด
Untuk tempahan kuih kapit boleh pm atau 
Wassap 0172095214/0179133214

#kuihraya2017 #kapitmurah #kuihkapit
#kapitflava #kapitperisa #kuihkapit #kapitmurah #kuihmelayu #kuihraya #kuihraya2017 #kuihkapitflava #kudapan #borongkapit #borongkuihkapit #borongkapitmurah #bazarpaknil #ramadhan #syawal
perrghh... am i dreaming? haha

@warunkharumcendana
Kedai Bawah 168B, Jalan delima, Taman kota jaya, kota tinggi, Johor. 
kini ada menyediakan tempahan kueh raya : 
#tartnenas
#kuehbangkit
#kuehbangkitkacanghijau
#kuehmakmur
******************
Dapatkan harga borong dengan datang terus ke kedai kami. Harga untuk setiap telap jatuh sehingga RM15 sahaja!! *****************
whatsap: +60137138213
IG: warunkharumcendana
*****************
#awakmakanapa #wowkuliner #makanan #kotatinggi #johor #kotatinggijohor #nusajaya #kuliner #warung #jjcm #makansehat #kuihraya #agenkuihraya #ramadhan #hariraya #jdt #kulai #felda #kluang #cookies #tartnenas #kuehbangkit
perrghh... am i dreaming? haha @warunkharumcendana Kedai Bawah 168B, Jalan delima, Taman kota jaya, kota tinggi, Johor. kini ada menyediakan tempahan kueh raya : #tartnenas  #kuehbangkit  #kuehbangkitkacanghijau  #kuehmakmur  ****************** Dapatkan harga borong dengan datang terus ke kedai kami. Harga untuk setiap telap jatuh sehingga RM15 sahaja!! ***************** whatsap: +60137138213 IG: warunkharumcendana ***************** #awakmakanapa  #wowkuliner  #makanan  #kotatinggi  #johor  #kotatinggijohor  #nusajaya  #kuliner  #warung  #jjcm  #makansehat  #kuihraya  #agenkuihraya  #ramadhan  #hariraya  #jdt  #kulai  #felda  #kluang  #cookies  #tartnenas  #kuehbangkit