an online Instagram web viewer

#kulitberminyakberjerawat medias

Photos

.
😘@wowskin.malaysia #whatsapp 📲0192438461 atau klik link pada bio untuk dapatkan wowskin serum vitamin no.1 di Malaysia. Semua belian akan mendapat #free_postage #free_gift #free_GST. Stok #Promosi #amat terhad.
.
💃🏼Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah anda. .
❌Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum 🌕siang dan 🌑malam anda pasti kelihatan flawless sepanjang usia.
.
. 😘@wowskin.malaysia #whatsapp  📲0192438461 atau klik link pada bio untuk dapatkan wowskin serum vitamin no.1 di Malaysia. Semua belian akan mendapat #free_postage  #free_gift  #free_GST . Stok #Promosi  #amat  terhad. . 💃🏼Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah anda. . ❌Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum 🌕siang dan 🌑malam anda pasti kelihatan flawless sepanjang usia. .
.
😘@wowskin.malaysia #whatsapp 📲0192438461 atau klik link pada bio untuk dapatkan wowskin serum vitamin no.1 di Malaysia. Semua belian akan mendapat #free_postage #free_gift #free_GST. Stok #Promosi #amat terhad.
.
💃🏼Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah anda. .
❌Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum 🌕siang dan 🌑malam anda pasti kelihatan flawless sepanjang usia.
.
. 😘@wowskin.malaysia #whatsapp  📲0192438461 atau klik link pada bio untuk dapatkan wowskin serum vitamin no.1 di Malaysia. Semua belian akan mendapat #free_postage  #free_gift  #free_GST . Stok #Promosi  #amat  terhad. . 💃🏼Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah anda. . ❌Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum 🌕siang dan 🌑malam anda pasti kelihatan flawless sepanjang usia. .
.
😘@wowskin.malaysia #whatsapp 📲0192438461 atau klik link pada bio untuk dapatkan wowskin serum vitamin no.1 di Malaysia. Semua belian akan mendapat #free_postage #free_gift #free_GST. Stok #Promosi #amat terhad.
.
💃🏼Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah anda. .
❌Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum 🌕siang dan 🌑malam anda pasti kelihatan flawless sepanjang usia.
.
. 😘@wowskin.malaysia #whatsapp  📲0192438461 atau klik link pada bio untuk dapatkan wowskin serum vitamin no.1 di Malaysia. Semua belian akan mendapat #free_postage  #free_gift  #free_GST . Stok #Promosi  #amat  terhad. . 💃🏼Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah anda. . ❌Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum 🌕siang dan 🌑malam anda pasti kelihatan flawless sepanjang usia. .
Nyesal kalau tak cuba dari sekarang💃🏼💃🏼
.
Hari-hari kami dapat feedback !
.
Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈
.
.
🍂Kulit putih 3x ganda
🍂Mehilangkan parut lama
🍂Mengecilkan liang roma terbuka
🍂Mengecutkan jerawat
🍂Menyingkir kan toksin dalam badan
🍂Kulit gebu, lembap & pink
.
.
Whatshapp sekarang !!
📲013 - 4991383
📲013 - 4991383
📲013 - 4991383
Nyesal kalau tak cuba dari sekarang💃🏼💃🏼 . Hari-hari kami dapat feedback ! . Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈 . . 🍂Kulit putih 3x ganda 🍂Mehilangkan parut lama 🍂Mengecilkan liang roma terbuka 🍂Mengecutkan jerawat 🍂Menyingkir kan toksin dalam badan 🍂Kulit gebu, lembap & pink . . Whatshapp sekarang !! 📲013 - 4991383 📲013 - 4991383 📲013 - 4991383
Nyesal kalau tak cuba dari sekarang💃🏼💃🏼
.
Hari-hari kami dapat feedback !
.
Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈
.
.
🍂Kulit putih 3x ganda
🍂Mehilangkan parut lama
🍂Mengecilkan liang roma terbuka
🍂Mengecutkan jerawat
🍂Menyingkir kan toksin dalam badan
🍂Kulit gebu, lembap & pink
.
.
Whatshapp sekarang !!
📲013 - 4991383
📲013 - 4991383
📲013 - 4991383
Nyesal kalau tak cuba dari sekarang💃🏼💃🏼 . Hari-hari kami dapat feedback ! . Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈 . . 🍂Kulit putih 3x ganda 🍂Mehilangkan parut lama 🍂Mengecilkan liang roma terbuka 🍂Mengecutkan jerawat 🍂Menyingkir kan toksin dalam badan 🍂Kulit gebu, lembap & pink . . Whatshapp sekarang !! 📲013 - 4991383 📲013 - 4991383 📲013 - 4991383
BERMINYAK  BERJERAWAT

Berminyak dan berjerawat adalah problem klasik buat yang jenis kulitnya oily. 
Bangun tidur aja minyak udah kerasa. Tengah hari make up udah luntur aja. Aaaarrrgghh. Mesti gimana? 
Belum jerawat yang hempas... datang lagi.. hempas.. datang lagi 😅😂 Tenang. Jangan sedih. Jafra punya SOLUSInya : Mattifyng Dynamics. 
Perawatan harian untuk jenis kulit berminyak. 
Controlsmart complexnya mampu mengurangi minyak berlebih, menyamarkan jerawat, menyegarkan dan mencerahkan. Bikin make up juga lebih nempel loh. 
So, bye-bye minyak dan jerawat 😉

Teman2 punya keluhan yg sama? 
Mangga, boleh tanya2 dan konsultasikan dlu yah sama putri. FREE KONSULTASI😊

Whatsapp 082133752209
Line alfa2704
Bbm d065d568

#jafra#jafraindonesia#jafraadvanceddynamicsseries#jafraadvanceddynamicsmattifying#jafraaman#jafrahalal#bumil#busui#remaja#lakilakiperempuan#perawatanharian#cleanser#daycream#toner#nightcream#kulitberminyakberjerawat#jafratasik#jafrabekasi#joinjafra#joinjafratasik#semangatjafra#bisnisjafra#konsultanjafra#yukpakaijafra#allaboutjafra#jafrajabar#hijaumattifying#bundabelajarbisnis
BERMINYAK BERJERAWAT Berminyak dan berjerawat adalah problem klasik buat yang jenis kulitnya oily. Bangun tidur aja minyak udah kerasa. Tengah hari make up udah luntur aja. Aaaarrrgghh. Mesti gimana? Belum jerawat yang hempas... datang lagi.. hempas.. datang lagi 😅😂 Tenang. Jangan sedih. Jafra punya SOLUSInya : Mattifyng Dynamics. Perawatan harian untuk jenis kulit berminyak. Controlsmart complexnya mampu mengurangi minyak berlebih, menyamarkan jerawat, menyegarkan dan mencerahkan. Bikin make up juga lebih nempel loh. So, bye-bye minyak dan jerawat 😉 Teman2 punya keluhan yg sama? Mangga, boleh tanya2 dan konsultasikan dlu yah sama putri. FREE KONSULTASI😊 Whatsapp 082133752209 Line alfa2704 Bbm d065d568 #jafra #jafraindonesia #jafraadvanceddynamicsseries #jafraadvanceddynamicsmattifying #jafraaman #jafrahalal #bumil #busui #remaja #lakilakiperempuan #perawatanharian #cleanser #daycream #toner #nightcream #kulitberminyakberjerawat #jafratasik #jafrabekasi #joinjafra #joinjafratasik #semangatjafra #bisnisjafra #konsultanjafra #yukpakaijafra #allaboutjafra #jafrajabar #hijaumattifying #bundabelajarbisnis 
Untuk teman2 Yg punya masalah kulit berminyak atau berjerawat, biasanya kadar minyak di wajahnya lebih banyak dari jenis kulit lainnya. . .

Kulit nya tampak mengkilap dan pori2 pun besar, sehingga rentan untuk timbulnya jerawat & komedo.

Langkah awal untuk mengatasinya adalah dengan menggunakan sabun wajah/ cleanser yg sesuai dengan jenis kulitnya. . .

Karena jika tidak sesuai, tidak akan mengurangi minyak diwajah kamu. 
Gunakan cleanser sehari 2 kali untuk mengangkat kotoran, mengurangi minyak berlebih dan membantu menyamarkan noda . .

Dan biar maksimal gunakan juga day moisture spf 15, toner dan night moisturenya. 
Teman2 punya keluhan yg sama? 
Mangga, boleh tanya2 dan konsultasikan dlu yah sama putri. FREE KONSULTASI😊

Whatsapp 082133752209
Line alfa2704
Bbm d065d568

#jafra#jafraindonesia#jafraadvanceddynamicsseries#jafraadvanceddynamicsmattifying#jafraaman#jafrahalal#bumil#busui#remaja#lakilakiperempuan#perawatanharian#cleanser#daycream#toner#nightcream#kulitberminyakberjerawat#jafratasik#jafrabekasi#joinjafra#joinjafratasik#semangatjafra#bisnisjafra#konsultanjafra#yukpakaijafra#allaboutjafra#jafrajabar#hijaumattifying#bundabelajarbisnis
Untuk teman2 Yg punya masalah kulit berminyak atau berjerawat, biasanya kadar minyak di wajahnya lebih banyak dari jenis kulit lainnya. . . Kulit nya tampak mengkilap dan pori2 pun besar, sehingga rentan untuk timbulnya jerawat & komedo. Langkah awal untuk mengatasinya adalah dengan menggunakan sabun wajah/ cleanser yg sesuai dengan jenis kulitnya. . . Karena jika tidak sesuai, tidak akan mengurangi minyak diwajah kamu. Gunakan cleanser sehari 2 kali untuk mengangkat kotoran, mengurangi minyak berlebih dan membantu menyamarkan noda . . Dan biar maksimal gunakan juga day moisture spf 15, toner dan night moisturenya. Teman2 punya keluhan yg sama? Mangga, boleh tanya2 dan konsultasikan dlu yah sama putri. FREE KONSULTASI😊 Whatsapp 082133752209 Line alfa2704 Bbm d065d568 #jafra #jafraindonesia #jafraadvanceddynamicsseries #jafraadvanceddynamicsmattifying #jafraaman #jafrahalal #bumil #busui #remaja #lakilakiperempuan #perawatanharian #cleanser #daycream #toner #nightcream #kulitberminyakberjerawat #jafratasik #jafrabekasi #joinjafra #joinjafratasik #semangatjafra #bisnisjafra #konsultanjafra #yukpakaijafra #allaboutjafra #jafrajabar #hijaumattifying #bundabelajarbisnis 
Testi anget nih dr mbak Yuliana Riski Aditiya.. Duet maut antara nu amoorea stemcel dengan exfoliant,
Hanya pemakaian 4 hari

Jangan pernah percaya kalo belum cobain dan buktiin sendiri 😍😍😍 #nuamooreastemcell 
#nuamooreaseries
#amooreaaja
#amooreaptdep
#testi  #moist #solarguard #exfoliantscrub #amoorea #stemcell #sabunajaib #sabunajaibmultifungsi  #perawatanwajah #pencerahwajah #sabunajaib #sabunjerawat #heilmoorclay #sabunkulitsensitif #sabunkulit #kulitkeringkusam #wajahkusam #sabunporipori #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #amooreaungu #beautybar #beautyplusbar  #detox #solusilepaskrimracikan #bisnisrumahan
Testi anget nih dr mbak Yuliana Riski Aditiya.. Duet maut antara nu amoorea stemcel dengan exfoliant, Hanya pemakaian 4 hari Jangan pernah percaya kalo belum cobain dan buktiin sendiri 😍😍😍 #nuamooreastemcell  #nuamooreaseries  #amooreaaja  #amooreaptdep  #testi  #moist  #solarguard  #exfoliantscrub  #amoorea  #stemcell  #sabunajaib  #sabunajaibmultifungsi  #perawatanwajah  #pencerahwajah  #sabunajaib  #sabunjerawat  #heilmoorclay  #sabunkulitsensitif  #sabunkulit  #kulitkeringkusam  #wajahkusam  #sabunporipori  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #amooreaungu  #beautybar  #beautyplusbar  #detox  #solusilepaskrimracikan  #bisnisrumahan 
Kulit Wajah Over Oily atau Berminyak berlebih ?

Baru sejam di luar ruangan kulit wajah sudah berminyak sekali, tentu sangat mengganggu ya sis.. Jadi kemana-mana perlu bawa bedak untuk Touch Up. Oh NO!

Tau kah kamu, Minyak pada wajah di sebabkan oleh produksi sebum pada kulit wajah di tambah penggunaan beberapa jenis make up yg meningkatkan produksi sebum. 
Nah ini solusinya, 
ADVANCE DYNAMIC MATTIFYING

Sangat direkomendasikan pada kulit wajah berminyak ya sis✌

yuk chat aku untuk detail

silahkan klik
⤵⤵⤵
bit.ly/ritachun

#kulitberminyakberjerawat #kulitberminyakdanberjerawat #kulitputih #bebaskomedo #bebasmerkuri #komedokabur #minyakwajahhilang #skincareoriginal #skincarebpomhalal #jafrajogja #jafrapadang #jafrabalikpapan #jafrabanjarmasin
Kulit Wajah Over Oily atau Berminyak berlebih ? Baru sejam di luar ruangan kulit wajah sudah berminyak sekali, tentu sangat mengganggu ya sis.. Jadi kemana-mana perlu bawa bedak untuk Touch Up. Oh NO! Tau kah kamu, Minyak pada wajah di sebabkan oleh produksi sebum pada kulit wajah di tambah penggunaan beberapa jenis make up yg meningkatkan produksi sebum. Nah ini solusinya, ADVANCE DYNAMIC MATTIFYING Sangat direkomendasikan pada kulit wajah berminyak ya sis✌ yuk chat aku untuk detail silahkan klik ⤵⤵⤵ bit.ly/ritachun #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyakdanberjerawat  #kulitputih  #bebaskomedo  #bebasmerkuri  #komedokabur  #minyakwajahhilang  #skincareoriginal  #skincarebpomhalal  #jafrajogja  #jafrapadang  #jafrabalikpapan  #jafrabanjarmasin 
Produk kita nggak menyamarkan, nggak menutupi flek,  tapii...
produk kita membasmi flek smpe ke akar2nya..
Flek yg di sbabkan Cream Racik...
Flek yg di sbabkan paparan UV...
Flek yg di sebabkan KB...
Atopun Flek karna Usia...
Semua bisa di atasi Amoorea...
Amoorea bakal mendetoks dan mengangkat flek sampai ke Akar2 nya... Josss kann??
. 
#testi #testimoni #amoorea #stemcell #sabunajaib #sabunajaibmultifungsi #cucimuka #amoo #perawatanwajah #pencerahwajah #sabunajaib #sabunjerawat #heilmoorclay #sabunkulitsensitif #sabunkulit #kulitkeringkusam #wajahkusam #sabunporipori #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #amooreaungu #beautybar #beautyplusbar  #dutaelokpersada #ptdep #penghilangflekhitam #penghilangkomedo #penghilangbekasluka
Produk kita nggak menyamarkan, nggak menutupi flek, tapii... produk kita membasmi flek smpe ke akar2nya.. Flek yg di sbabkan Cream Racik... Flek yg di sbabkan paparan UV... Flek yg di sebabkan KB... Atopun Flek karna Usia... Semua bisa di atasi Amoorea... Amoorea bakal mendetoks dan mengangkat flek sampai ke Akar2 nya... Josss kann?? . #testi  #testimoni  #amoorea  #stemcell  #sabunajaib  #sabunajaibmultifungsi  #cucimuka  #amoo  #perawatanwajah  #pencerahwajah  #sabunajaib  #sabunjerawat  #heilmoorclay  #sabunkulitsensitif  #sabunkulit  #kulitkeringkusam  #wajahkusam  #sabunporipori  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #amooreaungu  #beautybar  #beautyplusbar  #dutaelokpersada  #ptdep  #penghilangflekhitam  #penghilangkomedo  #penghilangbekasluka 
Trio Love Nature Tea Tree andalan mengatasi kulit berminyak sekaligus membersihkan 😊

1 set terdiri dari Cleansing Gel, Face Lotion dan Face Toner
PROMO Sept 2017 hanya 50rb per produk!

Order contact WA 08989386899

#barangasliopj #oriflamepromojakarta #skincareoriflame #perawatankulitwajah #kulitberminyakberjerawat #lovenatureoriflame
Kulit berminyak,  kulit kusam,  kulit berjerawat atasi dg perawatan harian Advance Dynamis Mattifyng dan perawatan mingguan nya dg MUDMASK . 
Mengontrol minyak berlebih,  mengangkat sel-sel kulit mati, mengempeskan jerawat meradang,  mengecilkan pori-pori,  mencerahkan kulit wajah dan membuat kulit sehat alami 😍😍😍 Konsul/order/join:
WA. 087722522547
BBM. D929F6B2
#jafraadvanceddynamics #jafraadvancedynamicsmattifying #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #masker #maskerlumpur #mudmaskjafra #jafrajerawat #jafratestimoni #jafrabandung #jafeabekasi #JAFRAIndonesia
Kulit berminyak, kulit kusam, kulit berjerawat atasi dg perawatan harian Advance Dynamis Mattifyng dan perawatan mingguan nya dg MUDMASK . Mengontrol minyak berlebih, mengangkat sel-sel kulit mati, mengempeskan jerawat meradang, mengecilkan pori-pori, mencerahkan kulit wajah dan membuat kulit sehat alami 😍😍😍 Konsul/order/join: WA. 087722522547 BBM. D929F6B2 #jafraadvanceddynamics  #jafraadvancedynamicsmattifying  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #masker  #maskerlumpur  #mudmaskjafra  #jafrajerawat  #jafratestimoni  #jafrabandung  #jafeabekasi  #JAFRAIndonesia 
Perkara wajib yang mesti ada is Acne gel (antibiotics Mylara). Customer yang dah berjaya ni semua i ajar kasi mati itu jerawat dulu baru iols ajar uols macam mana nak flawless ke step setewusnyew step-by-step😝
.

Mylara skincare punya Acne gel ni ada Clindamycin. Bahan yang paling power-i-tak-tipu. Apa tu? Clindamycin ni sejenis cecair tau, fungsi dia memang untuk mematikan jerawat tu.
.
Macam mana Clindamycin ni works? Ia bertindak dengan memperlahankan atau menghentikan pembiakan bakteria yang menyebabkan jerawat serta mengurangkan bengkak. Love tak love? 💝💝💝
.
 #mylarapahang #mylarakuantan #Mylaraskincare #Mylaraskincarepahang #mylaraskincarekuantan #kulithitam #kulitnipis #kulitputih #kulitanjal #kulitrosak #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #breakoutsolution #peelinggelmalaysia #nanogold24kserum #essensemalaysia #parut #produktanpakimia #produktanpamerkuri #produktanpabahankimia
Perkara wajib yang mesti ada is Acne gel (antibiotics Mylara). Customer yang dah berjaya ni semua i ajar kasi mati itu jerawat dulu baru iols ajar uols macam mana nak flawless ke step setewusnyew step-by-step😝 . Mylara skincare punya Acne gel ni ada Clindamycin. Bahan yang paling power-i-tak-tipu. Apa tu? Clindamycin ni sejenis cecair tau, fungsi dia memang untuk mematikan jerawat tu. . Macam mana Clindamycin ni works? Ia bertindak dengan memperlahankan atau menghentikan pembiakan bakteria yang menyebabkan jerawat serta mengurangkan bengkak. Love tak love? 💝💝💝 . #mylarapahang  #mylarakuantan  #Mylaraskincare  #Mylaraskincarepahang  #mylaraskincarekuantan  #kulithitam  #kulitnipis  #kulitputih  #kulitanjal  #kulitrosak  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #breakoutsolution  #peelinggelmalaysia  #nanogold24kserum  #essensemalaysia  #parut  #produktanpakimia  #produktanpamerkuri  #produktanpabahankimia 
Harga promosi RM70 ONLY..
Include postage..
.
Whatsapp Ila 0192428461 atau klik link pada bio☺
Harga promosi RM70 ONLY.. Include postage.. . Whatsapp Ila 0192428461 atau klik link pada bio☺
Harga promosi RM70 ONLY..
Include postage..
.
Whatsapp Ila 0192428461 atau klik link pada bio☺
Harga promosi RM70 ONLY.. Include postage.. . Whatsapp Ila 0192428461 atau klik link pada bio☺
#Repost @mylaraskincarekuantan (@get_repost)
・・・
"2 MINGGU jerawat clear!"😝
.
Dia amek masa dalam 3 bulan pakai untuk muka bersih, 2 minggu untuk jerawat clear. Kalau baru pakai 2 minggu nak putih flawless takde cela, takde parut. Susah lah dik😭
.
Lelaki takpayah pakai skincare ke? sapa kata? kalau muka berminyak banyak whitehead blackhead agak agak bersih ke tak? lelaki takperlu flawless, muka bersih je dah cukup kan. Setuju tak sis semua?!😜
.
Tekan link dekat bio kakak untuk whatssap, siapa beli set yang kakak suggest dapat Temyracle whitening bodyscrub 100g for FREE tau! .
 #mylarapahang #mylarakuantan #Mylaraskincare #Mylaraskincarepahang #mylaraskincarekuantan #kulithitam #kulitnipis #kulitputih #kulitanjal #kulitrosak #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #breakoutsolution #peelinggelmalaysia #nanogold24kserum #essensemalaysia #parut #produktanpakimia #produktanpamerkuri #produktanpabahankimia #Skincaremalaysia #skincareclass #TopMalaysiaskincare
#Repost  @mylaraskincarekuantan (@get_repost) ・・・ "2 MINGGU jerawat clear!"😝 . Dia amek masa dalam 3 bulan pakai untuk muka bersih, 2 minggu untuk jerawat clear. Kalau baru pakai 2 minggu nak putih flawless takde cela, takde parut. Susah lah dik😭 . Lelaki takpayah pakai skincare ke? sapa kata? kalau muka berminyak banyak whitehead blackhead agak agak bersih ke tak? lelaki takperlu flawless, muka bersih je dah cukup kan. Setuju tak sis semua?!😜 . Tekan link dekat bio kakak untuk whatssap, siapa beli set yang kakak suggest dapat Temyracle whitening bodyscrub 100g for FREE tau! . #mylarapahang  #mylarakuantan  #Mylaraskincare  #Mylaraskincarepahang  #mylaraskincarekuantan  #kulithitam  #kulitnipis  #kulitputih  #kulitanjal  #kulitrosak  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #breakoutsolution  #peelinggelmalaysia  #nanogold24kserum  #essensemalaysia  #parut  #produktanpakimia  #produktanpamerkuri  #produktanpabahankimia  #Skincaremalaysia  #skincareclass  #TopMalaysiaskincare 
"2 MINGGU jerawat clear!"😝
.
Dia amek masa dalam 3 bulan pakai skincare dengan cara yang betul untuk muka bersih, 2 minggu untuk jerawat clear. Kalau baru pakai 2 minggu nak putih flawless takde cela, takde parut. Susah lah dik😭
.
Lelaki takpayah pakai skincare ke? sapa kata? kalau muka berminyak banyak whitehead blackhead agak agak bersih ke tak? lelaki takperlu flawless, muka bersih je dah cukup kan. Setuju tak sis semua?!😜
.
Tekan link dekat bio kakak untuk whatssap, siapa beli set yang kakak suggest dapat Temyracle whitening bodyscrub 100g for FREE tau! .
 #mylarapahang #mylarakuantan #Mylaraskincare #Mylaraskincarepahang #mylaraskincarekuantan #kulithitam #kulitnipis #kulitputih #kulitanjal #kulitrosak #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #breakoutsolution #peelinggelmalaysia #nanogold24kserum #essensemalaysia #parut #produktanpakimia #produktanpamerkuri #produktanpabahankimia #Skincaremalaysia #skincareclass #TopMalaysiaskincare
"2 MINGGU jerawat clear!"😝 . Dia amek masa dalam 3 bulan pakai skincare dengan cara yang betul untuk muka bersih, 2 minggu untuk jerawat clear. Kalau baru pakai 2 minggu nak putih flawless takde cela, takde parut. Susah lah dik😭 . Lelaki takpayah pakai skincare ke? sapa kata? kalau muka berminyak banyak whitehead blackhead agak agak bersih ke tak? lelaki takperlu flawless, muka bersih je dah cukup kan. Setuju tak sis semua?!😜 . Tekan link dekat bio kakak untuk whatssap, siapa beli set yang kakak suggest dapat Temyracle whitening bodyscrub 100g for FREE tau! . #mylarapahang  #mylarakuantan  #Mylaraskincare  #Mylaraskincarepahang  #mylaraskincarekuantan  #kulithitam  #kulitnipis  #kulitputih  #kulitanjal  #kulitrosak  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #breakoutsolution  #peelinggelmalaysia  #nanogold24kserum  #essensemalaysia  #parut  #produktanpakimia  #produktanpamerkuri  #produktanpabahankimia  #Skincaremalaysia  #skincareclass  #TopMalaysiaskincare 
"Betul ke sis pernah breakout dulu lepas stop skincare tut?"😂
.
Betul, jawapan dia boleh slide ke gambar kanan ye. Apa yang i buat lepas breakout is, I cuba macam macam tapi tak menjadi sebab pori dah tersumbat teruk. Dah give up nak tepek tepek.
.
I start dari dalam, I detox dalaman hari hari. Sediakan air 1.5Liter, masukkan separuh lemon dalam tu. Setiap pagi, minum secawan/500ml. Ni zaman rajin, sekarang zaman dah tak rajin i amek je detox yang dah ready. Kan banyak detox juice detox tea, nak bersihkan toksin dalam kolon kita kan. Bila takda toksin dalam badan, baru luaran bersih.
Kalau usus kita kotor, memang jerawat naik tak benti. Start harini, siapa yang breakout tu rajinkan diri minum air detox tu setiap hari. Apa apa pun mula dari dalam.
.

Lagi nak share, Air untuk basuh muka kalau boleh jangan guna air paip. Guna air mineral, dekat rumah i air coway. Gunalah air coway tu cuci muka sekali bukan untuk minum je tau! Sumpah i cakap akan rasa beza bila guna air paip vs air mineral cuci muka.😂 (tak promote coway😂)tapi seriously!!!please please please guna Air mineral untuk cuci muka
.
Ok next, nanti i share lagi ya macam mana i guna Temyracle dengan Mylaraskincare😘
"Betul ke sis pernah breakout dulu lepas stop skincare tut?"😂 . Betul, jawapan dia boleh slide ke gambar kanan ye. Apa yang i buat lepas breakout is, I cuba macam macam tapi tak menjadi sebab pori dah tersumbat teruk. Dah give up nak tepek tepek. . I start dari dalam, I detox dalaman hari hari. Sediakan air 1.5Liter, masukkan separuh lemon dalam tu. Setiap pagi, minum secawan/500ml. Ni zaman rajin, sekarang zaman dah tak rajin i amek je detox yang dah ready. Kan banyak detox juice detox tea, nak bersihkan toksin dalam kolon kita kan. Bila takda toksin dalam badan, baru luaran bersih. Kalau usus kita kotor, memang jerawat naik tak benti. Start harini, siapa yang breakout tu rajinkan diri minum air detox tu setiap hari. Apa apa pun mula dari dalam. . Lagi nak share, Air untuk basuh muka kalau boleh jangan guna air paip. Guna air mineral, dekat rumah i air coway. Gunalah air coway tu cuci muka sekali bukan untuk minum je tau! Sumpah i cakap akan rasa beza bila guna air paip vs air mineral cuci muka.😂 (tak promote coway😂)tapi seriously!!!please please please guna Air mineral untuk cuci muka . Ok next, nanti i share lagi ya macam mana i guna Temyracle dengan Mylaraskincare😘
PROMOSI Diskaun 41.75% .
.
Dari Harga RM 120, sekarang hanya RM 70 sahaja untuk semenanjung Malaysia !
.
.
Tapi ni serum untuk apa ye?
.
.
Ni adalah serum untuk siapa yang ada MASALAH kulit rosak sebab tersalah guna produk . Serum ni membantu kulit untuk jadi lebih SIHAT dan cantik semula.
.
.
Masalah kulit apa lagi yang boleh guna?
.
⚡ Jerawat
.
⚡ Jeragat
.
⚡ Kulit Kusam
.
⚡ Kulit Kering
.
⚡ Kulit Berminyak
.
⚡ Tona Kulit Tak Sekata
.
⚡ Liang Pori Besar
.
⚡ Parut Gelap
.
⚡ Lingkaran Gelap Bawah Mata
.
⚡ Kedut Pada Wajah
.
⚡ Kulit Gelap
.
⚡ Sunburn
.
.
So macam mana Wowskin boleh bantu selesaikan masalah kulit ni?
.
Wowskin mempunyai 5 VITAMIN iaitu Vitamin A, B3, C, D & E . Ni adalah merupakan gabungan vitamin LENGKAP yang disarankan oleh pakar kulit di seluruh dunia. Jadi dengan gabungan VITAMIN ni, kulit akan menjadi lebih SIHAT & CANTIK .
.
Untuk Maklumat Lanjut Sila Whatsapp saya di 018 841 7393 . Atau Klik Link di Bio IG saya ni 😉
.
.
*Grab PROMOSI ni sementara STOK masih ada. Stok adalah terhad sebab ramai yang grab PROMOSI NI. 😘
PROMOSI Diskaun 41.75% . . Dari Harga RM 120, sekarang hanya RM 70 sahaja untuk semenanjung Malaysia ! . . Tapi ni serum untuk apa ye? . . Ni adalah serum untuk siapa yang ada MASALAH kulit rosak sebab tersalah guna produk . Serum ni membantu kulit untuk jadi lebih SIHAT dan cantik semula. . . Masalah kulit apa lagi yang boleh guna? . ⚡ Jerawat . ⚡ Jeragat . ⚡ Kulit Kusam . ⚡ Kulit Kering . ⚡ Kulit Berminyak . ⚡ Tona Kulit Tak Sekata . ⚡ Liang Pori Besar . ⚡ Parut Gelap . ⚡ Lingkaran Gelap Bawah Mata . ⚡ Kedut Pada Wajah . ⚡ Kulit Gelap . ⚡ Sunburn . . So macam mana Wowskin boleh bantu selesaikan masalah kulit ni? . Wowskin mempunyai 5 VITAMIN iaitu Vitamin A, B3, C, D & E . Ni adalah merupakan gabungan vitamin LENGKAP yang disarankan oleh pakar kulit di seluruh dunia. Jadi dengan gabungan VITAMIN ni, kulit akan menjadi lebih SIHAT & CANTIK . . Untuk Maklumat Lanjut Sila Whatsapp saya di 018 841 7393 . Atau Klik Link di Bio IG saya ni 😉 . . *Grab PROMOSI ni sementara STOK masih ada. Stok adalah terhad sebab ramai yang grab PROMOSI NI. 😘
PROMOSI Diskaun 41.75% .
.
Dari Harga RM 120, sekarang hanya RM 70 sahaja untuk semenanjung Malaysia !
.
.
Tapi ni serum untuk apa ye?
.
.
Ni adalah serum untuk siapa yang ada MASALAH kulit rosak sebab tersalah guna produk . Serum ni membantu kulit untuk jadi lebih SIHAT dan cantik semula.
.
.
Masalah kulit apa lagi yang boleh guna?
.
⚡ Jerawat
.
⚡ Jeragat
.
⚡ Kulit Kusam
.
⚡ Kulit Kering
.
⚡ Kulit Berminyak
.
⚡ Tona Kulit Tak Sekata
.
⚡ Liang Pori Besar
.
⚡ Parut Gelap
.
⚡ Lingkaran Gelap Bawah Mata
.
⚡ Kedut Pada Wajah
.
⚡ Kulit Gelap
.
⚡ Sunburn
.
.
So macam mana Wowskin boleh bantu selesaikan masalah kulit ni?
.
Wowskin mempunyai 5 VITAMIN iaitu Vitamin A, B3, C, D & E . Ni adalah merupakan gabungan vitamin LENGKAP yang disarankan oleh pakar kulit di seluruh dunia. Jadi dengan gabungan VITAMIN ni, kulit akan menjadi lebih SIHAT & CANTIK .
.
Untuk Maklumat Lanjut Sila Whatsapp saya di 018 841 7393 . Atau Klik Link di Bio IG saya ni 😉
.
.
*Grab PROMOSI ni sementara STOK masih ada. Stok adalah terhad sebab ramai yang grab PROMOSI NI. 😘
PROMOSI Diskaun 41.75% . . Dari Harga RM 120, sekarang hanya RM 70 sahaja untuk semenanjung Malaysia ! . . Tapi ni serum untuk apa ye? . . Ni adalah serum untuk siapa yang ada MASALAH kulit rosak sebab tersalah guna produk . Serum ni membantu kulit untuk jadi lebih SIHAT dan cantik semula. . . Masalah kulit apa lagi yang boleh guna? . ⚡ Jerawat . ⚡ Jeragat . ⚡ Kulit Kusam . ⚡ Kulit Kering . ⚡ Kulit Berminyak . ⚡ Tona Kulit Tak Sekata . ⚡ Liang Pori Besar . ⚡ Parut Gelap . ⚡ Lingkaran Gelap Bawah Mata . ⚡ Kedut Pada Wajah . ⚡ Kulit Gelap . ⚡ Sunburn . . So macam mana Wowskin boleh bantu selesaikan masalah kulit ni? . Wowskin mempunyai 5 VITAMIN iaitu Vitamin A, B3, C, D & E . Ni adalah merupakan gabungan vitamin LENGKAP yang disarankan oleh pakar kulit di seluruh dunia. Jadi dengan gabungan VITAMIN ni, kulit akan menjadi lebih SIHAT & CANTIK . . Untuk Maklumat Lanjut Sila Whatsapp saya di 018 841 7393 . Atau Klik Link di Bio IG saya ni 😉 . . *Grab PROMOSI ni sementara STOK masih ada. Stok adalah terhad sebab ramai yang grab PROMOSI NI. 😘
PROMOSI Diskaun 41.75% .
.
Dari Harga RM 120, sekarang hanya RM 70 sahaja untuk semenanjung Malaysia !
.
.
Tapi ni serum untuk apa ye?
.
.
Ni adalah serum untuk siapa yang ada MASALAH kulit rosak sebab tersalah guna produk . Serum ni membantu kulit untuk jadi lebih SIHAT dan cantik semula.
.
.
Masalah kulit apa lagi yang boleh guna?
.
⚡ Jerawat
.
⚡ Jeragat
.
⚡ Kulit Kusam
.
⚡ Kulit Kering
.
⚡ Kulit Berminyak
.
⚡ Tona Kulit Tak Sekata
.
⚡ Liang Pori Besar
.
⚡ Parut Gelap
.
⚡ Lingkaran Gelap Bawah Mata
.
⚡ Kedut Pada Wajah
.
⚡ Kulit Gelap
.
⚡ Sunburn
.
.
So macam mana Wowskin boleh bantu selesaikan masalah kulit ni?
.
Wowskin mempunyai 5 VITAMIN iaitu Vitamin A, B3, C, D & E . Ni adalah merupakan gabungan vitamin LENGKAP yang disarankan oleh pakar kulit di seluruh dunia. Jadi dengan gabungan VITAMIN ni, kulit akan menjadi lebih SIHAT & CANTIK .
.
Untuk Maklumat Lanjut Sila Whatsapp saya di 018 841 7393 . Atau Klik Link di Bio IG saya ni 😉
.
.
*Grab PROMOSI ni sementara STOK masih ada. Stok adalah terhad sebab ramai yang grab PROMOSI NI. 😘
PROMOSI Diskaun 41.75% . . Dari Harga RM 120, sekarang hanya RM 70 sahaja untuk semenanjung Malaysia ! . . Tapi ni serum untuk apa ye? . . Ni adalah serum untuk siapa yang ada MASALAH kulit rosak sebab tersalah guna produk . Serum ni membantu kulit untuk jadi lebih SIHAT dan cantik semula. . . Masalah kulit apa lagi yang boleh guna? . ⚡ Jerawat . ⚡ Jeragat . ⚡ Kulit Kusam . ⚡ Kulit Kering . ⚡ Kulit Berminyak . ⚡ Tona Kulit Tak Sekata . ⚡ Liang Pori Besar . ⚡ Parut Gelap . ⚡ Lingkaran Gelap Bawah Mata . ⚡ Kedut Pada Wajah . ⚡ Kulit Gelap . ⚡ Sunburn . . So macam mana Wowskin boleh bantu selesaikan masalah kulit ni? . Wowskin mempunyai 5 VITAMIN iaitu Vitamin A, B3, C, D & E . Ni adalah merupakan gabungan vitamin LENGKAP yang disarankan oleh pakar kulit di seluruh dunia. Jadi dengan gabungan VITAMIN ni, kulit akan menjadi lebih SIHAT & CANTIK . . Untuk Maklumat Lanjut Sila Whatsapp saya di 018 841 7393 . Atau Klik Link di Bio IG saya ni 😉 . . *Grab PROMOSI ni sementara STOK masih ada. Stok adalah terhad sebab ramai yang grab PROMOSI NI. 😘
Stok paling laju setiap bulan, almost semua customer order Vitamin C tau. Semua nak cantic cantic ye ⠀
⠀
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:⠀
.⠀
🍊Merangsang pembentukan kolagen⠀
🍊Menguatkan immune sistem⠀
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda⠀
🍊Mengatasi masalah insomnia⠀
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu⠀
🍊Memperbaiki sistem pendarahan⠀
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi⠀
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi⠀
🍊Memberikan tenaga⠀
🍊Membantu penyerapan iron⠀
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat⠀
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal⠀
🍊Mengelakkan katarak⠀
🍊Mengawal masalah kulit berminyak⠀
🍊Mengecilkan pori muka⠀
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas⠀
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout⠀
🍊Mengawal paras gula dalam darah⠀
.⠀
Dapatkan special consultation/guide cara makan supplement dengan betul.⠀
.⠀
Wanie Nazeri⠀
011- 33147296⠀
Your Shaklee Consultant⠀
#parutjerawat #parutjerawathilang #parutjerawatpudar #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat ⠀
#kulitberminyakberjerawat #jerawat ⠀
#jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir
Stok paling laju setiap bulan, almost semua customer order Vitamin C tau. Semua nak cantic cantic ye ⠀ ⠀ Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:⠀ .⠀ 🍊Merangsang pembentukan kolagen⠀ 🍊Menguatkan immune sistem⠀ 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda⠀ 🍊Mengatasi masalah insomnia⠀ 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu⠀ 🍊Memperbaiki sistem pendarahan⠀ 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi⠀ 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi⠀ 🍊Memberikan tenaga⠀ 🍊Membantu penyerapan iron⠀ 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat⠀ 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal⠀ 🍊Mengelakkan katarak⠀ 🍊Mengawal masalah kulit berminyak⠀ 🍊Mengecilkan pori muka⠀ 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas⠀ 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout⠀ 🍊Mengawal paras gula dalam darah⠀ .⠀ Dapatkan special consultation/guide cara makan supplement dengan betul.⠀ .⠀ Wanie Nazeri⠀ 011- 33147296⠀ Your Shaklee Consultant⠀ #parutjerawat  #parutjerawathilang  #parutjerawatpudar  #kulitberminyak  #kulitberminyakdanberjerawat  ⠀ #kulitberminyakberjerawat  #jerawat  ⠀ #jerawatbatu  #jerawathilang  #jerawatpasir 
.
🌹5 VITAMIN + 11 BOOSTERS DALAM SETIAP TITISAN SERUM VITAMIN WOWSKIN.🌹
.
🌹WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. .
🌹Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia.
.
🌹Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur.
.
🌹Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain bagi menambahkan lagi keberkesanannya.
.
KENAPA PERLU ASINGKAN SIANG & MALAM?
.
🌹Ini kerana vitamin B3, C & E lebih diperlukan pada waktu siang dimana ada sinaran cahaya matahari. Dan vitamin A & D lebih sesuai dijadikan rutin pada waktu malam ketika anda sedang berehat dan tidak berada di persekitaran panas terik.
.
#wowskin #setserumvitaminlengkap
. 🌹5 VITAMIN + 11 BOOSTERS DALAM SETIAP TITISAN SERUM VITAMIN WOWSKIN.🌹 . 🌹WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. . 🌹Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia. . 🌹Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur. . 🌹Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain bagi menambahkan lagi keberkesanannya. . KENAPA PERLU ASINGKAN SIANG & MALAM? . 🌹Ini kerana vitamin B3, C & E lebih diperlukan pada waktu siang dimana ada sinaran cahaya matahari. Dan vitamin A & D lebih sesuai dijadikan rutin pada waktu malam ketika anda sedang berehat dan tidak berada di persekitaran panas terik. . #wowskin  #setserumvitaminlengkap 
.
🌹5 VITAMIN + 11 BOOSTERS DALAM SETIAP TITISAN SERUM VITAMIN WOWSKIN.🌹
.
🌹WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. .
🌹Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia.
.
🌹Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur.
.
🌹Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain bagi menambahkan lagi keberkesanannya.
.
KENAPA PERLU ASINGKAN SIANG & MALAM?
.
🌹Ini kerana vitamin B3, C & E lebih diperlukan pada waktu siang dimana ada sinaran cahaya matahari. Dan vitamin A & D lebih sesuai dijadikan rutin pada waktu malam ketika anda sedang berehat dan tidak berada di persekitaran panas terik.
.
#wowskin #setserumvitaminlengkap
. 🌹5 VITAMIN + 11 BOOSTERS DALAM SETIAP TITISAN SERUM VITAMIN WOWSKIN.🌹 . 🌹WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. . 🌹Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia. . 🌹Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur. . 🌹Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain bagi menambahkan lagi keberkesanannya. . KENAPA PERLU ASINGKAN SIANG & MALAM? . 🌹Ini kerana vitamin B3, C & E lebih diperlukan pada waktu siang dimana ada sinaran cahaya matahari. Dan vitamin A & D lebih sesuai dijadikan rutin pada waktu malam ketika anda sedang berehat dan tidak berada di persekitaran panas terik. . #wowskin  #setserumvitaminlengkap 
Biospray Produk Multymanfaat Kwalitas Oke Punya..
1 btl 100rb
3 btl 300rb
6 btl 350rb
More Info Inbox
WA 085772856270
Fb Ida Novia MSI
Order Via Shopee dan Tokopedia
"Novia Larisshop"..Khusus Shopee Free ongkir dan Discont

#perawatanwajah#pencerahwajah#kulitkusamberminyak#kulitkeringkusam#kulitkusam#kulitsehat#kulit#kulitberminyakberjerawat#kulitberminyak#kulitberminyakdanberjerawat#komedo#komedomembandel#komedoterangkat#pori#poriporibesarsembuh#jerawatan#jerawat#obatjerawat#jerawathilang#jerawatbatu#p3k#p3kamanuntuksemuausia#p3kdirumah
Biospray Produk Multymanfaat Kwalitas Oke Punya.. 1 btl 100rb 3 btl 300rb 6 btl 350rb More Info Inbox WA 085772856270 Fb Ida Novia MSI Order Via Shopee dan Tokopedia "Novia Larisshop"..Khusus Shopee Free ongkir dan Discont #perawatanwajah #pencerahwajah #kulitkusamberminyak #kulitkeringkusam #kulitkusam #kulitsehat #kulit #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #komedo #komedomembandel #komedoterangkat #pori #poriporibesarsembuh #jerawatan #jerawat #obatjerawat #jerawathilang #jerawatbatu #p3k #p3kamanuntuksemuausia #p3kdirumah 
Jangan lupa pakaii night cream nya yaa sebelum bobo biar besok bangun tidur tetep cantik 😘

#jafraindonesia#nightcreamjafra#untukmalam#biarcantik#sehat#glowing#wanita#pria#bumil#busui#kulitberjerawat#kulitberminyakberjerawat
Ehem, belanja sikit testimoni kakak manis ni😝 masa awal awal pakai Mylara pun Shu risau sebab takut tak sesuai.
.
Hari hari whatssap Puteri tanya macam mana nak baik pulih, bila kasi tips & dia ikut alhamdulillah serasi. Lagi satu nak pesan, pemakaian yang konsisten je taw yang akan bagi best result.
.
Pakai Mylara skincare dengan Temyracle, sis tak menjanjikan harapan palsu untuk flawless selama seminggu je. It takes time sayangku😘💝 Consistentcy is the key!
Ehem, belanja sikit testimoni kakak manis ni😝 masa awal awal pakai Mylara pun Shu risau sebab takut tak sesuai. . Hari hari whatssap Puteri tanya macam mana nak baik pulih, bila kasi tips & dia ikut alhamdulillah serasi. Lagi satu nak pesan, pemakaian yang konsisten je taw yang akan bagi best result. . Pakai Mylara skincare dengan Temyracle, sis tak menjanjikan harapan palsu untuk flawless selama seminggu je. It takes time sayangku😘💝 Consistentcy is the key!
Ada lagi niih,, produk dari SR12 yang bisa bantu kalian* yang pengen punya wajaah bebas dari jerawat,, minyak,, komedo maupun bopeng., Produk SR12 ini aman dan tidak mengandung merkuri hlooo,, dan aman buat BUSUI maupun BUMIL,, Jadiiii,, tunggu apalagi borongg yuuk.😊😊. Harga murah dan pastinya bikin keinginan kalian terwujuuud,, Konsultasi & order : 
WA : 089647139482 
#sr12skincare #sr12herbal #ricesoapmilk #coffericesoap #afolshop #bopengbekasjerawat #kulitberminyakberjerawat #busuifriendly #bumil
Ada lagi niih,, produk dari SR12 yang bisa bantu kalian* yang pengen punya wajaah bebas dari jerawat,, minyak,, komedo maupun bopeng., Produk SR12 ini aman dan tidak mengandung merkuri hlooo,, dan aman buat BUSUI maupun BUMIL,, Jadiiii,, tunggu apalagi borongg yuuk.😊😊. Harga murah dan pastinya bikin keinginan kalian terwujuuud,, Konsultasi & order : WA : 089647139482 #sr12skincare  #sr12herbal  #ricesoapmilk  #coffericesoap  #afolshop  #bopengbekasjerawat  #kulitberminyakberjerawat  #busuifriendly  #bumil 
Ada lagi niih,, produk dari SR12 yang bisa bantu kalian* yang pengen punya wajaah bebas dari jerawat,, minyak,, komedo maupun bopeng., Produk SR12 ini aman dan tidak mengandung merkuri hlooo,, dan aman buat BUSUI maupun BUMIL,, Jadiiii,, tunggu apalagi borongg yuuk.😊😊. Harga murah dan pastinya bikin keinginan kalian terwujuuud,, Konsultasi & order : 
WA : 089647139482 
#sr12skincare #sr12herbal #ricesoapmilk #coffericesoap #afolshop #bopengbekasjerawat #kulitberminyakberjerawat #busuifriendly #bumil
Ada lagi niih,, produk dari SR12 yang bisa bantu kalian* yang pengen punya wajaah bebas dari jerawat,, minyak,, komedo maupun bopeng., Produk SR12 ini aman dan tidak mengandung merkuri hlooo,, dan aman buat BUSUI maupun BUMIL,, Jadiiii,, tunggu apalagi borongg yuuk.😊😊. Harga murah dan pastinya bikin keinginan kalian terwujuuud,, Konsultasi & order : WA : 089647139482 #sr12skincare  #sr12herbal  #ricesoapmilk  #coffericesoap  #afolshop  #bopengbekasjerawat  #kulitberminyakberjerawat  #busuifriendly  #bumil 
Postage harini!💝😘 siapa lagi nak join postage esok cepat whatssap kakak ok.
.
Lagi lambat pakai lagi lambat lah glowing kulit teww. Gabungan skincare & mask serta scrub yang organic, boleh kasi kulit tu terpancor gitu taw tak?
.

Sapa kata produk organik takboleh cantikkan kulit hampa?
.
Postage harini!💝😘 siapa lagi nak join postage esok cepat whatssap kakak ok. . Lagi lambat pakai lagi lambat lah glowing kulit teww. Gabungan skincare & mask serta scrub yang organic, boleh kasi kulit tu terpancor gitu taw tak? . Sapa kata produk organik takboleh cantikkan kulit hampa? .
Perawatan harian untuk kamu yang baru pake JAFRA. Cukup pake cleanser + krim siang aja.
Konsultasikan dulu masalah kulitmu biar nanti disaranin produk yg cocok sama kulit kamu ya... Detia J : 085720353393 / 085722271223

#perawatanharian #cleanser #krimsiang #kulitkering #kulitnormal #kulitberminyakberjerawat #sabunmuka #memutihkan #membersihkan #trustedseller
Xixixi,  Bunda Vivi emang top abis.  Usai JBP langsung memutuskan pakai JAFRA untuk perawatan harian dan mingguan.  Ga lupa gadis - gadis kecilnya ikutan foto juga. 
Makasih,  Bunda

#mudmask #kulitberminyakberjerawat #komedo #solusikulitsehat #bebasminyakdanjerawat #Skincareherbal #jafracosmetics #jafrareadystock #JAFRAskincare
💙Herbeauty Cream Gel Extrak kulit manggis💙 👉Min, kegunaannya apa aja sih? • menjaga kelembaban✔
• menghaluskan dan✔
• meremanjakan kulit✔
• menghilangkan kerutan halus dan menyamarkan noda hitam✔
• menghilangkan jerawat✔
• memperlambat penuaan dini✔ 👉Bikin kulit ngelupas(ngelotok) gk?😒 PEMUTIH ❎
BIKIN KULIT NGELUPAS ❎ 👉 Aman gk min, BPOM udah ada?😑 🔥BPOM sudah ada say, jd gk usah takut untuk coba🔥 •HER BEAUTY Aqua Refreshing Gel BPOM : NA18170101915💙✔ •HER BEAUTY Aqua Sleeping Gel	BPOM : NA18170101916💙✔ Yuk Chat mimin : 
WA : 081394528070
LINE : ruthsamariapardede #herbeautysemarang#jualmaskerherbeautysemarang#herbeauty #perawatanwajah #basmijerawat #kulitcantik #nodahitam #bruntusan #kulitberminyakberjerawat  #bodyscrub #perawatantubuh #lulur #facial #facialwash #sabunmuka #sabunjerawat #serumalis #wanita #maskerwajah #maskerorganik #testimoni #testimoniherbeauty #herbeautycream #herbeautycreamgel #endorse #like4like #alami#maskerherbeautyundip#maskerherbeautyunnes
💙Herbeauty Cream Gel Extrak kulit manggis💙 👉Min, kegunaannya apa aja sih? • menjaga kelembaban✔ • menghaluskan dan✔ • meremanjakan kulit✔ • menghilangkan kerutan halus dan menyamarkan noda hitam✔ • menghilangkan jerawat✔ • memperlambat penuaan dini✔ 👉Bikin kulit ngelupas(ngelotok) gk?😒 PEMUTIH ❎ BIKIN KULIT NGELUPAS ❎ 👉 Aman gk min, BPOM udah ada?😑 🔥BPOM sudah ada say, jd gk usah takut untuk coba🔥 •HER BEAUTY Aqua Refreshing Gel BPOM : NA18170101915💙✔ •HER BEAUTY Aqua Sleeping Gel BPOM : NA18170101916💙✔ Yuk Chat mimin : WA : 081394528070 LINE : ruthsamariapardede #herbeautysemarang #jualmaskerherbeautysemarang #herbeauty  #perawatanwajah  #basmijerawat  #kulitcantik  #nodahitam  #bruntusan  #kulitberminyakberjerawat   #bodyscrub  #perawatantubuh  #lulur  #facial  #facialwash  #sabunmuka  #sabunjerawat  #serumalis  #wanita  #maskerwajah  #maskerorganik  #testimoni  #testimoniherbeauty  #herbeautycream  #herbeautycreamgel  #endorse  #like4like  #alami #maskerherbeautyundip #maskerherbeautyunnes 
...
Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya
.
Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
... Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya . Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
...
Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya
.
Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
... Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya . Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
...
Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya
.
Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
... Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya . Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
...
Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya
.
Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
... Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya . Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
...
Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya
.
Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
... Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya . Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
...
Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya
.
Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
... Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya . Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
...
Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya
.
Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
... Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya . Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
...
Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya
.
Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
... Salam hai u alls . Seroja nk share produk yg seroja pakai sekarang ni 🙈 Nak cantik , flawless glowing dan cerah sepanjang usia tanpa ada bahan yang tidak sepatutnya . Korang wajib cuba WOWSKIN set serum vitamin yg lengkap untuk wajah anda 😍😍😋 Tak perlu skincare lain dah . Cukup hanya dua botol serum siang and malam yg wangi 🌸💕
#Repost @mylaraskincarekuantan (@get_repost)
・・・
"JERAWAT CLEAR 7 HARI JE!"
.
Slide ke kanan, tengok apa dia cakap!😎
.
Untuk pengetahuan, dalam Acne gel Mylara ada Clindamycin. Apa tu? Clindamycin ni sejenis cecair tau, fungsi dia memang untuk mematikan jerawat tu.
.
Macam mana Clindamycin ni works? Ia bertindak dengan memperlahankan atau menghentikan pembiakan bakteria yang menyebabkan jerawat serta mengurangkan bengkak. Love tak love? 💝💝💝
.
Tak caye gugel lah, ataupun pi tanya doktor😜
.
.
 #mylarapahang #mylarakuantan #Mylaraskincare #Mylaraskincarepahang #mylaraskincarekuantan #kulithitam #kulitnipis #kulitputih #kulitanjal #kulitrosak #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #breakoutsolution #peelinggelmalaysia #nanogold24kserum #essensemalaysia #parut #produktanpakimia #produktanpamerkuri #produktanpabahankimia #Skincaremalaysia #skincareclass #TopMalaysiaskincare
#Repost  @mylaraskincarekuantan (@get_repost) ・・・ "JERAWAT CLEAR 7 HARI JE!" . Slide ke kanan, tengok apa dia cakap!😎 . Untuk pengetahuan, dalam Acne gel Mylara ada Clindamycin. Apa tu? Clindamycin ni sejenis cecair tau, fungsi dia memang untuk mematikan jerawat tu. . Macam mana Clindamycin ni works? Ia bertindak dengan memperlahankan atau menghentikan pembiakan bakteria yang menyebabkan jerawat serta mengurangkan bengkak. Love tak love? 💝💝💝 . Tak caye gugel lah, ataupun pi tanya doktor😜 . . #mylarapahang  #mylarakuantan  #Mylaraskincare  #Mylaraskincarepahang  #mylaraskincarekuantan  #kulithitam  #kulitnipis  #kulitputih  #kulitanjal  #kulitrosak  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #breakoutsolution  #peelinggelmalaysia  #nanogold24kserum  #essensemalaysia  #parut  #produktanpakimia  #produktanpamerkuri  #produktanpabahankimia  #Skincaremalaysia  #skincareclass  #TopMalaysiaskincare 
"JERAWAT CLEAR 7 HARI JE!"
.
Slide ke kanan, tengok apa dia cakap!😎
.
Untuk pengetahuan, dalam Acne gel Mylara ada Clindamycin. Apa tu? Clindamycin ni sejenis cecair tau, fungsi dia memang untuk mematikan jerawat tu.
.
Macam mana Clindamycin ni works? Ia bertindak dengan memperlahankan atau menghentikan pembiakan bakteria yang menyebabkan jerawat serta mengurangkan bengkak. Love tak love? 💝💝💝
.
Tak caye gugel lah, ataupun pi tanya doktor😜
.
.
 #mylarapahang #mylarakuantan #Mylaraskincare #Mylaraskincarepahang #mylaraskincarekuantan #kulithitam #kulitnipis #kulitputih #kulitanjal #kulitrosak #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #breakoutsolution #peelinggelmalaysia #nanogold24kserum #essensemalaysia #parut #produktanpakimia #produktanpamerkuri #produktanpabahankimia #Skincaremalaysia #skincareclass #TopMalaysiaskincare
"JERAWAT CLEAR 7 HARI JE!" . Slide ke kanan, tengok apa dia cakap!😎 . Untuk pengetahuan, dalam Acne gel Mylara ada Clindamycin. Apa tu? Clindamycin ni sejenis cecair tau, fungsi dia memang untuk mematikan jerawat tu. . Macam mana Clindamycin ni works? Ia bertindak dengan memperlahankan atau menghentikan pembiakan bakteria yang menyebabkan jerawat serta mengurangkan bengkak. Love tak love? 💝💝💝 . Tak caye gugel lah, ataupun pi tanya doktor😜 . . #mylarapahang  #mylarakuantan  #Mylaraskincare  #Mylaraskincarepahang  #mylaraskincarekuantan  #kulithitam  #kulitnipis  #kulitputih  #kulitanjal  #kulitrosak  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #breakoutsolution  #peelinggelmalaysia  #nanogold24kserum  #essensemalaysia  #parut  #produktanpakimia  #produktanpamerkuri  #produktanpabahankimia  #Skincaremalaysia  #skincareclass  #TopMalaysiaskincare 
Paket kulit berminyak... Untuk mengurangi minyak berlebih di wajahmu dan mengurangi timbulnya jerawat. 
Kemasannya besar cukup untuk pemakaian 4-5 Bulan.. Yuk diorder
089661494480

#kulitberminyakdanberjerawat #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyakadalah #minyakberlebihan #paketkulitberminyak #jafrapaketkulitberminyak
Perawatan muka dg jenis kulit berminyak dan berjerawat lebih ekstra dibandingkan jenis kulit normal/kombinasi. 
Kok gitu? Iya mesti telaten dan sabar. Apalagi kita pake JAFRA yah. Kosmetik dg bahan dasar herbal, less chemical.
....
Nah tiga produk ini bisa kita pake sebagai perawatan awal. Pembersih dan krim siang. Rutin pake pembersih dua kali sehari. Dan juga pelembab saat keluar. Pemakaian rutin tanpa produk yg lain pun sudah bisa bikin mukamu cerah, minyak wajah terkontrol. Mud mask dipakai 2-3x seminggu.
....
Selain mengangkat minyak berlebih, masker lumpur ini bisa mengangkat sel-sel kulit mati, menyamarkan noda bekas jerawat dan flek hitam, membersihkan pori-pori dan mengeluarkan bahan berbahaya yg ada di dalam kulit.

Mau perawatan dg JAFRA untuk kulit berminyakmu? 
Tanya Jafra
Line zoerry05
Wa 081274037134
Bbm 5F184DE9

#jafra #kulitberminyakberjerawat #perawatankulit #perawatanwajah #kosmetikbpom #kosmetikherbal #kosmetikhalal #skincare #bumilbusuifriendly #jafrabandung #jaframalang #jafrajakarta #jafradepok #infobdg #uploadkompakan #jualjafra #jafrabengkulu #herbal #hijabers #konsultanjafra #jaframudmask #mudmaskjafra #jualmasker #perawatankulit
Perawatan muka dg jenis kulit berminyak dan berjerawat lebih ekstra dibandingkan jenis kulit normal/kombinasi. Kok gitu? Iya mesti telaten dan sabar. Apalagi kita pake JAFRA yah. Kosmetik dg bahan dasar herbal, less chemical. .... Nah tiga produk ini bisa kita pake sebagai perawatan awal. Pembersih dan krim siang. Rutin pake pembersih dua kali sehari. Dan juga pelembab saat keluar. Pemakaian rutin tanpa produk yg lain pun sudah bisa bikin mukamu cerah, minyak wajah terkontrol. Mud mask dipakai 2-3x seminggu. .... Selain mengangkat minyak berlebih, masker lumpur ini bisa mengangkat sel-sel kulit mati, menyamarkan noda bekas jerawat dan flek hitam, membersihkan pori-pori dan mengeluarkan bahan berbahaya yg ada di dalam kulit. Mau perawatan dg JAFRA untuk kulit berminyakmu? Tanya Jafra Line zoerry05 Wa 081274037134 Bbm 5F184DE9 #jafra  #kulitberminyakberjerawat  #perawatankulit  #perawatanwajah  #kosmetikbpom  #kosmetikherbal  #kosmetikhalal  #skincare  #bumilbusuifriendly  #jafrabandung  #jaframalang  #jafrajakarta  #jafradepok  #infobdg  #uploadkompakan  #jualjafra  #jafrabengkulu  #herbal  #hijabers  #konsultanjafra  #jaframudmask  #mudmaskjafra  #jualmasker  #perawatankulit 
Perawatan muka dg jenis kulit berminyak dan berjerawat lebih ekstra dibandingkan jenis kulit normal/kombinasi. 
Kok gitu? Iya mesti telaten dan sabar. Apalagi kita pake JAFRA yah. Kosmetik dg bahan dasar herbal, less chemical.
....
Nah tiga produk ini bisa kita pake sebagai perawatan awal. Pembersih dan krim siang. Rutin pake pembersih dua kali sehari. Dan juga pelembab saat keluar. Pemakaian rutin tanpa produk yg lain pun sudah bisa bikin mukamu cerah, minyak wajah terkontrol. Mud mask dipakai 2-3x seminggu.
....
Selain mengangkat minyak berlebih, masker lumpur ini bisa mengangkat sel-sel kulit mati, menyamarkan noda bekas jerawat dan flek hitam, membersihkan pori-pori dan mengeluarkan bahan berbahaya yg ada di dalam kulit.

Mau perawatan dg JAFRA untuk kulit berminyakmu? 
Tanya Jafra
Line zoerry05
Wa 081274037134
Bbm 5F184DE9

#jafra #kulitberminyakberjerawat #perawatankulit #perawatanwajah #kosmetikbpom #kosmetikherbal #kosmetikhalal #skincare #bumilbusuifriendly #jafrabandung #jaframalang #jafrajakarta #jafradepok #infobdg #uploadkompakan #jualjafra #jafrabengkulu #herbal #hijabers #konsultanjafra #jaframudmask #mudmaskjafra #jualmasker #perawatankulit
Perawatan muka dg jenis kulit berminyak dan berjerawat lebih ekstra dibandingkan jenis kulit normal/kombinasi. Kok gitu? Iya mesti telaten dan sabar. Apalagi kita pake JAFRA yah. Kosmetik dg bahan dasar herbal, less chemical. .... Nah tiga produk ini bisa kita pake sebagai perawatan awal. Pembersih dan krim siang. Rutin pake pembersih dua kali sehari. Dan juga pelembab saat keluar. Pemakaian rutin tanpa produk yg lain pun sudah bisa bikin mukamu cerah, minyak wajah terkontrol. Mud mask dipakai 2-3x seminggu. .... Selain mengangkat minyak berlebih, masker lumpur ini bisa mengangkat sel-sel kulit mati, menyamarkan noda bekas jerawat dan flek hitam, membersihkan pori-pori dan mengeluarkan bahan berbahaya yg ada di dalam kulit. Mau perawatan dg JAFRA untuk kulit berminyakmu? Tanya Jafra Line zoerry05 Wa 081274037134 Bbm 5F184DE9 #jafra  #kulitberminyakberjerawat  #perawatankulit  #perawatanwajah  #kosmetikbpom  #kosmetikherbal  #kosmetikhalal  #skincare  #bumilbusuifriendly  #jafrabandung  #jaframalang  #jafrajakarta  #jafradepok  #infobdg  #uploadkompakan  #jualjafra  #jafrabengkulu  #herbal  #hijabers  #konsultanjafra  #jaframudmask  #mudmaskjafra  #jualmasker  #perawatankulit 
Perawatan muka dg jenis kulit berminyak dan berjerawat lebih ekstra dibandingkan jenis kulit normal/kombinasi. 
Kok gitu? Iya mesti telaten dan sabar. Apalagi kita pake JAFRA yah. Kosmetik dg bahan dasar herbal, less chemical.
....
Nah tiga produk ini bisa kita pake sebagai perawatan awal. Pembersih dan krim siang. Rutin pake pembersih dua kali sehari. Dan juga pelembab saat keluar. Pemakaian rutin tanpa produk yg lain pun sudah bisa bikin mukamu cerah, minyak wajah terkontrol. Mud mask dipakai 2-3x seminggu.
....
Selain mengangkat minyak berlebih, masker lumpur ini bisa mengangkat sel-sel kulit mati, menyamarkan noda bekas jerawat dan flek hitam, membersihkan pori-pori dan mengeluarkan bahan berbahaya yg ada di dalam kulit.

Mau perawatan dg JAFRA untuk kulit berminyakmu? 
Tanya Jafra
Line zoerry05
Wa 081274037134
Bbm 5F184DE9

#jafra #kulitberminyakberjerawat #perawatankulit #perawatanwajah #kosmetikbpom #kosmetikherbal #kosmetikhalal #skincare #bumilbusuifriendly #jafrabandung #jaframalang #jafrajakarta #jafradepok #infobdg #uploadkompakan #jualjafra #jafrabengkulu #herbal #hijabers #konsultanjafra #jaframudmask #mudmaskjafra #jualmasker #perawatankulit
Perawatan muka dg jenis kulit berminyak dan berjerawat lebih ekstra dibandingkan jenis kulit normal/kombinasi. Kok gitu? Iya mesti telaten dan sabar. Apalagi kita pake JAFRA yah. Kosmetik dg bahan dasar herbal, less chemical. .... Nah tiga produk ini bisa kita pake sebagai perawatan awal. Pembersih dan krim siang. Rutin pake pembersih dua kali sehari. Dan juga pelembab saat keluar. Pemakaian rutin tanpa produk yg lain pun sudah bisa bikin mukamu cerah, minyak wajah terkontrol. Mud mask dipakai 2-3x seminggu. .... Selain mengangkat minyak berlebih, masker lumpur ini bisa mengangkat sel-sel kulit mati, menyamarkan noda bekas jerawat dan flek hitam, membersihkan pori-pori dan mengeluarkan bahan berbahaya yg ada di dalam kulit. Mau perawatan dg JAFRA untuk kulit berminyakmu? Tanya Jafra Line zoerry05 Wa 081274037134 Bbm 5F184DE9 #jafra  #kulitberminyakberjerawat  #perawatankulit  #perawatanwajah  #kosmetikbpom  #kosmetikherbal  #kosmetikhalal  #skincare  #bumilbusuifriendly  #jafrabandung  #jaframalang  #jafrajakarta  #jafradepok  #infobdg  #uploadkompakan  #jualjafra  #jafrabengkulu  #herbal  #hijabers  #konsultanjafra  #jaframudmask  #mudmaskjafra  #jualmasker  #perawatankulit 
Punya jenis kulit berminyak sering bikin bete ya guys... Apalagi ditambah sering muncul jerawat... 😣😣😣😣
Sungguh mengkhawatir kan... 😱😱😱😱😱
.
Tapi jangan khawatir lagi... 😀😀😀😀
.
Jafra punya solusi utk jenis kulit berminyak mu... .
Niii kenalin... Jafra advance dynamic mattifying... .
Perawatan khusus utk kulit berminyak 😉😉😉😉
.
Yuuukk pake Jafra... 😘😘😘😘😘
.
Free konsultasi
📲Wa 085252140253
📲Bbm dac52924
Punya jenis kulit berminyak sering bikin bete ya guys... Apalagi ditambah sering muncul jerawat... 😣😣😣😣 Sungguh mengkhawatir kan... 😱😱😱😱😱 . Tapi jangan khawatir lagi... 😀😀😀😀 . Jafra punya solusi utk jenis kulit berminyak mu... . Niii kenalin... Jafra advance dynamic mattifying... . Perawatan khusus utk kulit berminyak 😉😉😉😉 . Yuuukk pake Jafra... 😘😘😘😘😘 . Free konsultasi 📲Wa 085252140253 📲Bbm dac52924
Produk yg sehat alami tentunya aman bagi bumil dan busui pastinya setiap prodaknya terdaftar di BPOM RI juga di sertai expirydatenya juga jagi tak usah ragu tak usah cemas akan kualitasnya😘
#join #joinjafra #joinjafrabandung #order #orderjafra #konsul #konsutanjafra #konsultanjafrabandung #jafra #jafraindonesia #jafrabandung #jafrakosmetik #mudmask #mudmaskjafra #kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat #maskerwajah #masker #maskerjerawat #maskeran
Taknak tukar takpee jeee kita suka😜😜😍 belanja lagi feedback malam ni.
.

Dah dah. Jangan sakit mata, whatssap kakak sekarang. Sampai bila nak biarkan jerawat tu duduk tenggek tanpa diundang?
.

Tekan je link dekat bio kakak! Takyah save no, terus je whatssap sepantas kakak kejar cinta awak
.
 #mylarapahang #mylarakuantan #Mylaraskincare #Mylaraskincarepahang #mylaraskincarekuantan #kulithitam #kulitnipis #kulitputih #kulitanjal #kulitrosak #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #breakoutsolution #peelinggelmalaysia #nanogold24kserum #essensemalaysia #parut #produktanpakimia #produktanpamerkuri #produktanpabahankimia #Skincaremalaysia #skincareclass #TopMalaysiaskincare
Taknak tukar takpee jeee kita suka😜😜😍 belanja lagi feedback malam ni. . Dah dah. Jangan sakit mata, whatssap kakak sekarang. Sampai bila nak biarkan jerawat tu duduk tenggek tanpa diundang? . Tekan je link dekat bio kakak! Takyah save no, terus je whatssap sepantas kakak kejar cinta awak . #mylarapahang  #mylarakuantan  #Mylaraskincare  #Mylaraskincarepahang  #mylaraskincarekuantan  #kulithitam  #kulitnipis  #kulitputih  #kulitanjal  #kulitrosak  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #breakoutsolution  #peelinggelmalaysia  #nanogold24kserum  #essensemalaysia  #parut  #produktanpakimia  #produktanpamerkuri  #produktanpabahankimia  #Skincaremalaysia  #skincareclass  #TopMalaysiaskincare 
TAK SAMPAI 4 HARI!!!😝😘💝
.
Tidact? siapa pernah dengar ubat jerawat brand tidact ni? Mesti pernah nampak dekat pharmacy selalu kan, haa kalau awak dah ada ubat jerawat. Lagi bagus, tak semestinya pakai acne gel Mylara je kan?
.
Lepastu pakai pulak Mylara, kalau breakout kita akan suggest basic set sahaja. Sebab taknak pakai macam macam lagi dekat muka, nanti lambat jerawat nak kecut.
.

Ha ni satu peringatan, kalau breakout/berjerawat jangan gatal gatal duk pakai memacam. Pakai ubat jerawat dulu! Itu wajib. Lepastu, pakai set Mylara pun mesti step-by -step dengan betul tau.
.
 #mylarapahang #mylarakuantan #Mylaraskincare #Mylaraskincarepahang #mylaraskincarekuantan #kulithitam #kulitnipis #kulitputih #kulitanjal #kulitrosak #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #breakoutsolution #peelinggelmalaysia #nanogold24kserum #essensemalaysia #parut #produktanpakimia #produktanpamerkuri #produktanpabahankimia #Skincaremalaysia #skincareclass #TopMalaysiaskincare
TAK SAMPAI 4 HARI!!!😝😘💝 . Tidact? siapa pernah dengar ubat jerawat brand tidact ni? Mesti pernah nampak dekat pharmacy selalu kan, haa kalau awak dah ada ubat jerawat. Lagi bagus, tak semestinya pakai acne gel Mylara je kan? . Lepastu pakai pulak Mylara, kalau breakout kita akan suggest basic set sahaja. Sebab taknak pakai macam macam lagi dekat muka, nanti lambat jerawat nak kecut. . Ha ni satu peringatan, kalau breakout/berjerawat jangan gatal gatal duk pakai memacam. Pakai ubat jerawat dulu! Itu wajib. Lepastu, pakai set Mylara pun mesti step-by -step dengan betul tau. . #mylarapahang  #mylarakuantan  #Mylaraskincare  #Mylaraskincarepahang  #mylaraskincarekuantan  #kulithitam  #kulitnipis  #kulitputih  #kulitanjal  #kulitrosak  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #breakoutsolution  #peelinggelmalaysia  #nanogold24kserum  #essensemalaysia  #parut  #produktanpakimia  #produktanpamerkuri  #produktanpabahankimia  #Skincaremalaysia  #skincareclass  #TopMalaysiaskincare 
TAK SAMPAI 4 HARI!!!😝😘💝
.
Tidact? siapa pernah dengar ubat jerawat brand tidact ni? Mesti pernah nampak dekat pharmacy selalu kan, haa kalau awak dah ada ubat jerawat. Lagi bagus, tak semestinya pakai acne gel Mylara je kan?
.
Lepastu pakai pulak Mylara, kalau breakout kita akan suggest basic set sahaja. Sebab taknak pakai macam macam lagi dekat muka, nanti lambat jerawat nak kecut.
.

Ha ni satu peringatan, kalau breakout/berjerawat jangan gatal gatal duk pakai memacam. Pakai ubat jerawat dulu! Itu wajib. Lepastu, pakai set Mylara pun mesti step-by -step dengan betul tau.
.
 #mylarapahang #mylarakuantan #Mylaraskincare #Mylaraskincarepahang #mylaraskincarekuantan #kulithitam #kulitnipis #kulitputih #kulitanjal #kulitrosak #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #breakoutsolution #peelinggelmalaysia #nanogold24kserum #essensemalaysia #parut #produktanpakimia #produktanpamerkuri #produktanpabahankimia #Skincaremalaysia #skincareclass #TopMalaysiaskincare
TAK SAMPAI 4 HARI!!!😝😘💝 . Tidact? siapa pernah dengar ubat jerawat brand tidact ni? Mesti pernah nampak dekat pharmacy selalu kan, haa kalau awak dah ada ubat jerawat. Lagi bagus, tak semestinya pakai acne gel Mylara je kan? . Lepastu pakai pulak Mylara, kalau breakout kita akan suggest basic set sahaja. Sebab taknak pakai macam macam lagi dekat muka, nanti lambat jerawat nak kecut. . Ha ni satu peringatan, kalau breakout/berjerawat jangan gatal gatal duk pakai memacam. Pakai ubat jerawat dulu! Itu wajib. Lepastu, pakai set Mylara pun mesti step-by -step dengan betul tau. . #mylarapahang  #mylarakuantan  #Mylaraskincare  #Mylaraskincarepahang  #mylaraskincarekuantan  #kulithitam  #kulitnipis  #kulitputih  #kulitanjal  #kulitrosak  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #breakoutsolution  #peelinggelmalaysia  #nanogold24kserum  #essensemalaysia  #parut  #produktanpakimia  #produktanpamerkuri  #produktanpabahankimia  #Skincaremalaysia  #skincareclass  #TopMalaysiaskincare 
Teh, kulit akumah berminyak dan jerawatan jd belum bisa pake nutrisi apa2 hawatir nanti over nutrisi😥 eiittss, jgn sedih dulu teh cantik..skr ada nutrisi buat kulit berminyak dan jerawatan lho.. Intensive retinol capsule... Yg mau awet muda bisa bgt pake ini😘

Tapiiiii, harus konsultasi dulu yaaa... Wa 085281805582
Bbm 7c2d3882

#jafra #kosmetikherbal #retinol #retinoljafra #tipskulitsehat #tipsawetmuda #kulitberminyakberjerawat #jerawat #mudmask #royaljelly
Wajah Terlihat Kusam......????? Apa yg kamu lakukan.... Menutupinya dengan dempulan Bedak yg berlapis-lapis... ????
Kena keringat dikit langsung cemong-cemong.... Tau ga sista..... Kulit kusam itu karna tumpukan kulit mati... Kulit mati yg semakin lama menumpuk semakin terasa kasar di kulit.. Detox alami kulit dari sekarang.... Sel kulit mati akan terangkat... Kulit lebih bercahaya... Lembut seperti kulit Bayi... Semakin lama kamu menunda pakai Amoorea.. Semakin lama datangnya kulit sehat mu...
Yuuk merapat dengan amoorea😘 😘😘 Jgan lupa tempel bilasnya ya say , segerr
#Amooreasabunallinone
#amoorea #stemcell #sabunajaib #sabunajaibmultifungsi #cucimuka #amoo #perawatanwajah #pencerahwajah #sabunajaib #sabunjerawat #heilmoorclay #sabunkulitsensitif #sabunkulit #kulitkeringkusam #wajahkusam #sabunporipori #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #amooreaungu #beautybar #beautyplusbar #dutaelokpersada #ptdep #penghilangflekhitam #penghilangkomedo #penghilangbekasluka
Wajah Terlihat Kusam......????? Apa yg kamu lakukan.... Menutupinya dengan dempulan Bedak yg berlapis-lapis... ???? Kena keringat dikit langsung cemong-cemong.... Tau ga sista..... Kulit kusam itu karna tumpukan kulit mati... Kulit mati yg semakin lama menumpuk semakin terasa kasar di kulit.. Detox alami kulit dari sekarang.... Sel kulit mati akan terangkat... Kulit lebih bercahaya... Lembut seperti kulit Bayi... Semakin lama kamu menunda pakai Amoorea.. Semakin lama datangnya kulit sehat mu... Yuuk merapat dengan amoorea😘 😘😘 Jgan lupa tempel bilasnya ya say , segerr #Amooreasabunallinone  #amoorea  #stemcell  #sabunajaib  #sabunajaibmultifungsi  #cucimuka  #amoo  #perawatanwajah  #pencerahwajah  #sabunajaib  #sabunjerawat  #heilmoorclay  #sabunkulitsensitif  #sabunkulit  #kulitkeringkusam  #wajahkusam  #sabunporipori  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #amooreaungu  #beautybar  #beautyplusbar  #dutaelokpersada  #ptdep  #penghilangflekhitam  #penghilangkomedo  #penghilangbekasluka 
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .

Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli .
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸 . . Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut : . ✅ Jeragat ✅ Jerawat ✅ Salah guna produk ✅ Memudarkan parut ✅ Kulit menipis ✅ Pori terbuka ✅ Memutihkan kulit . ✅ WAJAH GLOWING 💋 . Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌 . Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli . 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .

Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli .
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸 . . Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut : . ✅ Jeragat ✅ Jerawat ✅ Salah guna produk ✅ Memudarkan parut ✅ Kulit menipis ✅ Pori terbuka ✅ Memutihkan kulit . ✅ WAJAH GLOWING 💋 . Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌 . Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli . 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .

Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli .
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸 . . Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut : . ✅ Jeragat ✅ Jerawat ✅ Salah guna produk ✅ Memudarkan parut ✅ Kulit menipis ✅ Pori terbuka ✅ Memutihkan kulit . ✅ WAJAH GLOWING 💋 . Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌 . Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli . 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .

Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli .
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸 . . Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut : . ✅ Jeragat ✅ Jerawat ✅ Salah guna produk ✅ Memudarkan parut ✅ Kulit menipis ✅ Pori terbuka ✅ Memutihkan kulit . ✅ WAJAH GLOWING 💋 . Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌 . Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli . 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .

Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli .
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸 . . Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut : . ✅ Jeragat ✅ Jerawat ✅ Salah guna produk ✅ Memudarkan parut ✅ Kulit menipis ✅ Pori terbuka ✅ Memutihkan kulit . ✅ WAJAH GLOWING 💋 . Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌 . Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli . 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .

Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli .
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸 . . Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut : . ✅ Jeragat ✅ Jerawat ✅ Salah guna produk ✅ Memudarkan parut ✅ Kulit menipis ✅ Pori terbuka ✅ Memutihkan kulit . ✅ WAJAH GLOWING 💋 . Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌 . Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli . 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .

Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli .
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸 . . Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut : . ✅ Jeragat ✅ Jerawat ✅ Salah guna produk ✅ Memudarkan parut ✅ Kulit menipis ✅ Pori terbuka ✅ Memutihkan kulit . ✅ WAJAH GLOWING 💋 . Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌 . Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli . 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .

Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli .
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸 . . Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut : . ✅ Jeragat ✅ Jerawat ✅ Salah guna produk ✅ Memudarkan parut ✅ Kulit menipis ✅ Pori terbuka ✅ Memutihkan kulit . ✅ WAJAH GLOWING 💋 . Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌 . Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli . 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .

Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli .
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸 . . Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut : . ✅ Jeragat ✅ Jerawat ✅ Salah guna produk ✅ Memudarkan parut ✅ Kulit menipis ✅ Pori terbuka ✅ Memutihkan kulit . ✅ WAJAH GLOWING 💋 . Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌 . Klik link www.wasap.my/60148417393 untuk sebarang info/membeli . 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .
Ada lagi yang takut takut nak cuba Mylara skincare? Ada yang nak tanya apa apa tak? Nak tanya solution apa sesuai untuk masalah kulit awak tak? Meh kakak jawab!
.

Mylara skincare ni is medical based, apa maksud medical based?
.

Medical based ni, bermaksud cream/booster daripada Mylara takda yang multifunction. Kita provide Satu masalah, satu solution. Contoh, jerawat? kena pakai acne gel (antibiotics untuk jerawat). Dan, Lulus KKM✅
.
 #mylarapahang #mylarakuantan #Mylaraskincare #Mylaraskincarepahang #mylaraskincarekuantan #kulithitam #kulitnipis #kulitputih #kulitanjal #kulitrosak #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #breakoutsolution #peelinggelmalaysia #nanogold24kserum #essensemalaysia #parut #produktanpakimia #produktanpamerkuri #produktanpabahankimia
Ada lagi yang takut takut nak cuba Mylara skincare? Ada yang nak tanya apa apa tak? Nak tanya solution apa sesuai untuk masalah kulit awak tak? Meh kakak jawab! . Mylara skincare ni is medical based, apa maksud medical based? . Medical based ni, bermaksud cream/booster daripada Mylara takda yang multifunction. Kita provide Satu masalah, satu solution. Contoh, jerawat? kena pakai acne gel (antibiotics untuk jerawat). Dan, Lulus KKM✅ . #mylarapahang  #mylarakuantan  #Mylaraskincare  #Mylaraskincarepahang  #mylaraskincarekuantan  #kulithitam  #kulitnipis  #kulitputih  #kulitanjal  #kulitrosak  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #breakoutsolution  #peelinggelmalaysia  #nanogold24kserum  #essensemalaysia  #parut  #produktanpakimia  #produktanpamerkuri  #produktanpabahankimia 
🌸 Natural Premium Product by Elysian Beauty 🌸
.
#naturalbeauty
#naturalproduct
#rubyskincareseries 
#jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyakberjerawat
🌸 Natural Premium Product by Elysian Beauty 🌸
.
#naturalbeauty
#naturalproduct
#rubyskincareseries 
#jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyakberjerawat
🌸 Natural Premium Product by Elysian Beauty 🌸
.
#naturalbeauty
#naturalproduct
#rubyskincareseries 
#jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyakberjerawat
Feedback dari pengguna yang berpuas hati dengan servis kami dan percaya dengan skincare kami
.
.
Whatsapp talian kami 012-9248251
Hebat Bukan?
#skincare #nakputihgebu #naktegang #nakcerahkulit #nakcantik #nakcantikcarisaya #kulitputih #kulitberjerawat #kulitberminyakberjerawat #mukabersih #mukabebasjerawat #mukakusam #kulitkusamhilang #kulitkusam #buatanmalaysia #selamatdigunakan #kelulusankkm
Manfaat Bunga EPO untuk kulit
.
🌼Menggalakkan kulit yang sihat, .
🌼Muda berseri -bermanafaat kepada kulit yang kering, tua atau berminyak
.
🌼Melegakan ekzema dan alergi kulit
.
Terdapat di dalam VITAMIN C GENTLE CLEANSER. Formula Skin Baby tanpa SLS/SLES digabungkan dengan  Vitamin C dan bunga terpilih umpama recaj aura dari seri bunga ✨ .
.
.
Paling WOW 1 BOTOL 60ml, jimat dan tahan 2 bulan. .
-----------
OFFER HARI PELANCARAN TILL 11 Sept 20177!
-----------
Harga sebotol RM39
Harga prelaunch RM30!!
PROMO KOMBO RM100 4VCGC
.
Postage City Link or Pos laju RM8 SM/SS
.
more info meet me 011-266 82362 VCS259 #Repost @annona_vcs with @insta.save.repost • • •
Manfaat Bunga EPO untuk kulit . 🌼Menggalakkan kulit yang sihat, . 🌼Muda berseri -bermanafaat kepada kulit yang kering, tua atau berminyak . 🌼Melegakan ekzema dan alergi kulit . Terdapat di dalam VITAMIN C GENTLE CLEANSER. Formula Skin Baby tanpa SLS/SLES digabungkan dengan Vitamin C dan bunga terpilih umpama recaj aura dari seri bunga ✨ . . . Paling WOW 1 BOTOL 60ml, jimat dan tahan 2 bulan. . ----------- OFFER HARI PELANCARAN TILL 11 Sept 20177! ----------- Harga sebotol RM39 Harga prelaunch RM30!! PROMO KOMBO RM100 4VCGC . Postage City Link or Pos laju RM8 SM/SS . more info meet me 011-266 82362 VCS259 #Repost  @annona_vcs with @insta.save.repost • • •
Nuamoorea series...
we are a market trader, not follower..
BPOM, SIUPL,  pabrik jelas, perusahaan jelas, mengantongi 3 penghargaan..
Masih ragu untuk bergabung dengan kami...??? 😘😘😘 Saya alhamdulillah bersyukur sekali kenal bisnis ini... Sore
#subhanallahwabihamdihi
#amoorea #stemcell #sabunajaib #sabunajaibmultifungsi #cucimuka #amoo #perawatanwajah #pencerahwajah #sabunajaib #sabunjerawat #heilmoorclay #sabunkulitsensitif #sabunkulit #kulitkeringkusam #wajahkusam #sabunporipori #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #amooreaungu #beautybar #beautyplusbar  #dutaelokpersada #ptdep #penghilangflekhitam #penghilangkomedo #penghilangbekasluka
Nuamoorea series... we are a market trader, not follower.. BPOM, SIUPL, pabrik jelas, perusahaan jelas, mengantongi 3 penghargaan.. Masih ragu untuk bergabung dengan kami...??? 😘😘😘 Saya alhamdulillah bersyukur sekali kenal bisnis ini... Sore #subhanallahwabihamdihi  #amoorea  #stemcell  #sabunajaib  #sabunajaibmultifungsi  #cucimuka  #amoo  #perawatanwajah  #pencerahwajah  #sabunajaib  #sabunjerawat  #heilmoorclay  #sabunkulitsensitif  #sabunkulit  #kulitkeringkusam  #wajahkusam  #sabunporipori  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #amooreaungu  #beautybar  #beautyplusbar  #dutaelokpersada  #ptdep  #penghilangflekhitam  #penghilangkomedo  #penghilangbekasluka