an online Instagram web viewer

#kulitberminyakberjerawat medias

Photos

Jerawat....?? pake amoorea ajjahhh ya.... Lagi2 korban cream pemutih, yg cantiknya d awal sja lama makenya kehabisan atau sdh lelah makenya ya muka jadi ......... isi sendiri 😜
. 
#testi #testimoni #amoorea #stemcell #sabunajaib #sabunajaibmultifungsi #cucimuka #amoo #perawatanwajah #pencerahwajah #sabunajaib #sabunjerawat #heilmoorclay #sabunkulitsensitif #sabunkulit #kulitkeringkusam #wajahkusam #sabunporipori #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #amooreaungu #beautybar #beautyplusbar #dutaelokpersada #ptdep #penghilangflekhitam #penghilangkomedo #penghilangbekasluka
Jerawat....?? pake amoorea ajjahhh ya.... Lagi2 korban cream pemutih, yg cantiknya d awal sja lama makenya kehabisan atau sdh lelah makenya ya muka jadi ......... isi sendiri 😜 . #testi  #testimoni  #amoorea  #stemcell  #sabunajaib  #sabunajaibmultifungsi  #cucimuka  #amoo  #perawatanwajah  #pencerahwajah  #sabunajaib  #sabunjerawat  #heilmoorclay  #sabunkulitsensitif  #sabunkulit  #kulitkeringkusam  #wajahkusam  #sabunporipori  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #amooreaungu  #beautybar  #beautyplusbar  #dutaelokpersada  #ptdep  #penghilangflekhitam  #penghilangkomedo  #penghilangbekasluka 
Kabar gembira buat kalian yg pengen nyobain Cream siang dulu atau cream malam dulu, sekarang kita udah jual terpisah ya say.. (sistem PO) 
Harga cream eceran
*Cream Siang 
satuan 110.000 *Cream Malam
satuan 120.000

Apa aja sih manfaatnya? 
NEW PRODUCT!! Herbeauty Cream Gel Extrak kulit manggis merupakan produk kosmetik berupa cream berbahan baku 100% alami berkualitas tinggi. Seperti Extrak Kulit  Manggis, Extrak Mentimun & Extrak Pepaya Memberikan manfaat dan khasiat yang besar untuk kecantikan wajah Anda. β€’ Kulit wajah menjadi lebih lembut, cantik
β€’ menjaga kelembaban
β€’ menghaluskan dan
β€’ meremanjakan kulit
β€’ menghilangkan kerutan halus dan menyamarkan noda hitam
β€’ menghilangkan jerawat
β€’ memperlambat penuaan dini

BPOM sudah ada say, jd gk usah takut untuk coba 😊

HER BEAUTY Aqua Refreshing Gel	BPOM : NA18170101915

HER BEAUTY Aqua Sleeping Gel	BPOM : NA18170101916

Yuk Chat mimin : 
BBM : D19EF30C
WA : 085371297864
LINE : @fmm6600d (pakai @) #herbeautyjakarta #herbeautydepok #herbeauty #perawatanwajah #basmijerawat #kulitcantik #nodahitam #bruntusan #kulitberminyakberjerawatΒ  #bodyscrub #perawatantubuh #lulur #facial #facialwash #sabunmuka #sabunjerawat #serumalis #wanita #maskerwajah #maskerorganik #testimoni #testimoniherbeauty
Kabar gembira buat kalian yg pengen nyobain Cream siang dulu atau cream malam dulu, sekarang kita udah jual terpisah ya say.. (sistem PO) Harga cream eceran *Cream Siang satuan 110.000 *Cream Malam satuan 120.000 Apa aja sih manfaatnya? NEW PRODUCT!! Herbeauty Cream Gel Extrak kulit manggis merupakan produk kosmetik berupa cream berbahan baku 100% alami berkualitas tinggi. Seperti Extrak Kulit Manggis, Extrak Mentimun & Extrak Pepaya Memberikan manfaat dan khasiat yang besar untuk kecantikan wajah Anda. β€’ Kulit wajah menjadi lebih lembut, cantik β€’ menjaga kelembaban β€’ menghaluskan dan β€’ meremanjakan kulit β€’ menghilangkan kerutan halus dan menyamarkan noda hitam β€’ menghilangkan jerawat β€’ memperlambat penuaan dini BPOM sudah ada say, jd gk usah takut untuk coba 😊 HER BEAUTY Aqua Refreshing Gel BPOM : NA18170101915 HER BEAUTY Aqua Sleeping Gel BPOM : NA18170101916 Yuk Chat mimin : BBM : D19EF30C WA : 085371297864 LINE : @fmm6600d (pakai @) #herbeautyjakarta  #herbeautydepok  #herbeauty  #perawatanwajah  #basmijerawat  #kulitcantik  #nodahitam  #bruntusan  #kulitberminyakberjerawat Β  #bodyscrub  #perawatantubuh  #lulur  #facial  #facialwash  #sabunmuka  #sabunjerawat  #serumalis  #wanita  #maskerwajah  #maskerorganik  #testimoni  #testimoniherbeauty 
PURE SKIN FACE WASH & PURE SKIN FACE TONER

cocok banget buat kulit berminyak dan berjerawat

Sebelumnya harus tau dulu ya penyebab jerawat yaitu : Stres, Keturunan, Hormon, diet tidak seimbang,  Makanan dan CARA PEMBERSIHAN MUKA YG TIDAK MAKSIMAL. 
Pure skin merupakan produk dengan detect Technology perpaduan salicylic acid dan ekstrak Pomegranate alami  salicylic acid 
Ini sangat baik untuk mengatasi jerawat dan iritasi kulit mendeteksi dan menargetkan bakteri sekaligus menjaga produksi sebum untuk tampilan kulit tampak jernih bebas kilap ** Ekstrak Pamogranate alami / ekstrak buah delima

Manfaat buah delima
~~ anti oksidan / mencegah penuaan dini pada kulit
~~ mampu mengurangi hiperpigmentasi atau noda- noda hitam di wajah sehingga kulit tampak jernih segar alami dengan pori2 tampak samar

Gunakan Pure Skin face wash 2 X sehari di pagi dan malam hari 
Kemudian gunakan Toner untuk memaksimalkan pembersihan wajah,  toner penting banget seperti kita yg sudah menyapu rumah tentu perlu ngepel lantai juga kan.. Nah gitu juga muka.. Toner bisa digunakan untuk mengompres jerawat kurang lebih 5 menit.. Akan mempercepat jerawat kering krn ada nya perpaduan salicylic acid ( anti bacteri)  dan ekstrak buah delima ( anti Oksidan) 
Info harga WA

Selamat mencoba
#jerawat #skincarebasics #kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat #katalogNovember #Oriflamejakartaselatan #Oriflamejakartaselatan
PURE SKIN FACE WASH & PURE SKIN FACE TONER cocok banget buat kulit berminyak dan berjerawat Sebelumnya harus tau dulu ya penyebab jerawat yaitu : Stres, Keturunan, Hormon, diet tidak seimbang, Makanan dan CARA PEMBERSIHAN MUKA YG TIDAK MAKSIMAL. Pure skin merupakan produk dengan detect Technology perpaduan salicylic acid dan ekstrak Pomegranate alami salicylic acid Ini sangat baik untuk mengatasi jerawat dan iritasi kulit mendeteksi dan menargetkan bakteri sekaligus menjaga produksi sebum untuk tampilan kulit tampak jernih bebas kilap ** Ekstrak Pamogranate alami / ekstrak buah delima Manfaat buah delima ~~ anti oksidan / mencegah penuaan dini pada kulit ~~ mampu mengurangi hiperpigmentasi atau noda- noda hitam di wajah sehingga kulit tampak jernih segar alami dengan pori2 tampak samar Gunakan Pure Skin face wash 2 X sehari di pagi dan malam hari Kemudian gunakan Toner untuk memaksimalkan pembersihan wajah, toner penting banget seperti kita yg sudah menyapu rumah tentu perlu ngepel lantai juga kan.. Nah gitu juga muka.. Toner bisa digunakan untuk mengompres jerawat kurang lebih 5 menit.. Akan mempercepat jerawat kering krn ada nya perpaduan salicylic acid ( anti bacteri) dan ekstrak buah delima ( anti Oksidan) Info harga WA Selamat mencoba #jerawat  #skincarebasics  #kulitberminyak  #kulitberminyakberjerawat  #katalogNovember  #Oriflamejakartaselatan  #Oriflamejakartaselatan 
Promo Niqrees datang lagi β€Ό
Promo Niqrees datang lagi β€Ό
.
.
Kali ni dengan harga Tergolek kita bagi....😱😱
.
Promo Sah Sehingga 31/12/2017
.
Beli..
1 Botol Niqrees Rm75
2 Botol Niqrees Rm140
Free Pos Semenanjung

Lagi best ..setiap pembelian korang dapat free Coffee Scrub by Niqrees yang super ohsem πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
Niqrees Hydrogel 1 produk pelbagai fungsi..Wajib Cuba taw πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ 😍😍
.
.
Whatsapp
Picit link on bio πŸ‘†πŸΌ
Promo Niqrees datang lagi β€Ό Promo Niqrees datang lagi β€Ό . . Kali ni dengan harga Tergolek kita bagi....😱😱 . Promo Sah Sehingga 31/12/2017 . Beli.. 1 Botol Niqrees Rm75 2 Botol Niqrees Rm140 Free Pos Semenanjung Lagi best ..setiap pembelian korang dapat free Coffee Scrub by Niqrees yang super ohsem πŸ˜ƒπŸ˜ƒ . Niqrees Hydrogel 1 produk pelbagai fungsi..Wajib Cuba taw πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ 😍😍 . . Whatsapp Picit link on bio πŸ‘†πŸΌ
Sesuai untuk kulit berjerawat dan berminyak. Pakai 2 kali sehari sebab takut kalau guna lebih, kulit wajah semakin kering. #thebeautyhackslangkawi #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #jerawatan #jerawatnanah #langkawi #nyiorchabang #padangmatsirat #cenangbeach #cenangmall #achagebuboutique
Basic Duo ✨
.
Yesss, dua item ni sangat-sangat basic dlm penjagaan kulit tau. Sebab lepas cuci muka dgn LCC, terus apply MJ pulak 😊
.
Hasilnya, healthy fresh skin 😘
Keep your skin moisturize 😘
.
Nak COD pun boleh, area Kemaman okay ? 😘
Contact kaktii cepat by Dm or whatsapp ✨
.
#teamMizaLovera
#magicjelly
#loveracompletecleanser
#pencucimukaterbaik
#aloevera
#aloeveragel
#ubatparut
#ubatbreakout
#GelKulitLicinFlawless
#kulitberminyakberjerawat
#kulitsihat
Basic Duo ✨ . Yesss, dua item ni sangat-sangat basic dlm penjagaan kulit tau. Sebab lepas cuci muka dgn LCC, terus apply MJ pulak 😊 . Hasilnya, healthy fresh skin 😘 Keep your skin moisturize 😘 . Nak COD pun boleh, area Kemaman okay ? 😘 Contact kaktii cepat by Dm or whatsapp ✨ . #teamMizaLovera  #magicjelly  #loveracompletecleanser  #pencucimukaterbaik  #aloevera  #aloeveragel  #ubatparut  #ubatbreakout  #GelKulitLicinFlawless  #kulitberminyakberjerawat  #kulitsihat 
Terima kasih Kak Dalila sanggup datang ke @reveusemedispa_kotabharu Untuk buat facial Dan Terima kasih jugak kerana percaya dgn service kami😍...
.
.
Anda bila lagi nak datang 😊 , jgn rusing jgn bimbang, kami nak bui harga kasih syg..
.
.
Ada masalah kulit muka yg teruk?
Malas nak cuci muka?
Muka berminyak?
Banyak masalah muka?
.
.
Tak tahu nak rujuk kat mana?
Tak tahu nak PM sape?
.
.
Meh rujuk dengan Reveuse Medispa Kota Bharu.
Meh WhatsApp Reveuse Medispa Kota Bharu.
.
.
PM : 0102048080
PM : 0102048080
PM : 0102048080
.
.
#jeragat#jerawat#jerawatkecutcepat#jerawatbatu#jerawatnanah#jerawatbesar#jeragatpudar#jeragatdegil#jeragatlama#jeragat#blackheads#whitehead#vitaminc#kulitberminyak#kulitberminyakberjerawat#kulitberminyakdanberjerawat#kulitberminyakjeragat#kulitkering#kulitkusam#kulittidaksihat#kulitbermasalah#kulitmati#parutjerawat#parutlekuk#parutmuka#paruthitamjerawat#paruthitampudar
Terima kasih Kak Dalila sanggup datang ke @reveusemedispa_kotabharu Untuk buat facial Dan Terima kasih jugak kerana percaya dgn service kami😍... . . Anda bila lagi nak datang 😊 , jgn rusing jgn bimbang, kami nak bui harga kasih syg.. . . Ada masalah kulit muka yg teruk? Malas nak cuci muka? Muka berminyak? Banyak masalah muka? . . Tak tahu nak rujuk kat mana? Tak tahu nak PM sape? . . Meh rujuk dengan Reveuse Medispa Kota Bharu. Meh WhatsApp Reveuse Medispa Kota Bharu. . . PM : 0102048080 PM : 0102048080 PM : 0102048080 . . #jeragat #jerawat #jerawatkecutcepat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatbesar #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragatlama #jeragat #blackheads #whitehead #vitaminc #kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyakdanberjerawat #kulitberminyakjeragat #kulitkering #kulitkusam #kulittidaksihat #kulitbermasalah #kulitmati #parutjerawat #parutlekuk #parutmuka #paruthitamjerawat #paruthitampudar 
Alhamdulillah...kalau Custamer Cocok itu, dan beli lagi bukan berarti ketergantungan yaa sis..
tapi  Ketagihann... Beda lohh ketergantungan sama ketagihan 😍😍😍 Masih Ga percaya kalau SR12 bikin ketagihan??? yuk dikepoin Di Wa 085221982436

#sr12herbal #facialwashgreentea  #kulitberminyakberjerawat  #herbal #mukacerah #mukaglowing
#herbalalami
Solusi untuk kulit berminyak
Ayo segera di order mumpung ada diskon

#skincareoriflame#pembersihwajah#kulitberminyakberjerawat#
PROMOSI NOVEMBER!
.
.
Dengan pembelian 3 botol ORAS, uolls JIMAT sebanyak RM150. N uolls berpeluang menang:.
.
πŸ’ GOLD BAR.
πŸ’°CASH MONEY.
πŸ“± HENPON VIVO V5S.
.
Macam mana nak beli 3 botol sekaligus?.
.
.
3 botol boleh share ngan member, adek, kakak, abang, pak cik mak cik.
.
.
JIMAT!.
.
.
DISKAUN RM150
TSHIRT ORIBELLE 
3FREE GIFT 
FREE POSTAGE
BERPELUANG MEMENANGI SEMUA HADIAH
DIATASπŸ‘†.
.
.
Dm/whatsapp Fina 0124862907.
Dm/whatsapp Fina 0124862907.
Dm/whatsapp Fina 0124862907.
.
#serum #serummuka #lofattah #kulitberminyakberjerawat #siti #ajs #fattzura 
#flawless #cantik #comel #noradanish 
#laraalana
PROMOSI NOVEMBER! . . Dengan pembelian 3 botol ORAS, uolls JIMAT sebanyak RM150. N uolls berpeluang menang:. . πŸ’ GOLD BAR. πŸ’°CASH MONEY. πŸ“± HENPON VIVO V5S. . Macam mana nak beli 3 botol sekaligus?. . . 3 botol boleh share ngan member, adek, kakak, abang, pak cik mak cik. . . JIMAT!. . . DISKAUN RM150 TSHIRT ORIBELLE 3FREE GIFT FREE POSTAGE BERPELUANG MEMENANGI SEMUA HADIAH DIATASπŸ‘†. . . Dm/whatsapp Fina 0124862907. Dm/whatsapp Fina 0124862907. Dm/whatsapp Fina 0124862907. . #serum  #serummuka  #lofattah  #kulitberminyakberjerawat  #siti  #ajs  #fattzura  #flawless  #cantik  #comel  #noradanish  #laraalana 
Wajahmu berminyak??? Jerawatan??? Atau Banyak Komedo??? Yuhuuu πŸ’Mabello Siap mengatasinyaa Ciiin. Mabello Aman digunakan oleh semua kalangan ya, cowok2 jangan mau ketinggalan... Kamu bisa pakai juga looh, yuhuuu πŸ’ Mabello Terbuat dari Rempah2 Pilihan..100% Herballll πŸ‚πŸƒπŸŒΏπŸ€πŸ‹ ______________________________________________
.
.
Harga Masker 35rb / pcs, 3pcs Hanya 100rb
.
.
For Order silahkan hub kontak dibawah ini .
.
πŸ“±Wa 085299773235
πŸ“² Pin BB 7d4c813f

Saatnya Beralih ke Herbal πŸ’ƒ
#PakekiMaBello# πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #mabello#mabellomks#mabellosulsel#nomercurry#halal#produkhalalmui#produkhalalmuslim#tampilcantik#produkkekinian#komedohilang#kulitberminyakberjerawat#perawatanalami#produkindonesia#makassardagang#mabello_masker_bugis#like4like#like4likealways#instagoods#instagram#
Wajahmu berminyak??? Jerawatan??? Atau Banyak Komedo??? Yuhuuu πŸ’Mabello Siap mengatasinyaa Ciiin. Mabello Aman digunakan oleh semua kalangan ya, cowok2 jangan mau ketinggalan... Kamu bisa pakai juga looh, yuhuuu πŸ’ Mabello Terbuat dari Rempah2 Pilihan..100% Herballll πŸ‚πŸƒπŸŒΏπŸ€πŸ‹ ______________________________________________ . . Harga Masker 35rb / pcs, 3pcs Hanya 100rb . . For Order silahkan hub kontak dibawah ini . . πŸ“±Wa 085299773235 πŸ“² Pin BB 7d4c813f Saatnya Beralih ke Herbal πŸ’ƒ #PakekiMaBello # πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #mabello #mabellomks #mabellosulsel #nomercurry #halal #produkhalalmui #produkhalalmuslim #tampilcantik #produkkekinian #komedohilang #kulitberminyakberjerawat #perawatanalami #produkindonesia #makassardagang #mabello_masker_bugis #like4like #like4likealways #instagoods #instagram #
😘
.
Kulit minyak ????
Rimas la rimas.
Takpe, cuci muka dgn Lovera Complete Cleanser πŸ’•
.
Nak kawal minyak ???
Rimas laaaa, hari panas mesti kulit minyak lagiii 😭
Takpe, BB Jelly boleh kawal lebihan minyak tauu πŸ’•
.
Lovera Complete Cleanser = RM 40
BB Jelly = RM 45
.
Fresh skin x Fresh soul
.
#teamMizaLovera
#LoveraCompleteCleanser
#bbjellylovera
#ubatparut
#kulitberminyakberjerawat
#pencucimukaterbaik
#loveramalaysia
#ubatjerawat
#ubatbreakout
TERPEGUN?? TERKAKU?? TERGODA?? SEMUA ADA BILA LIHAT WAJAH SI CANTIK MANIS NIE!!! SIAPA DIA YE??? Inila dia pengasas kita yg hasilnya setelah 1tahun lebih mengambil vit c glow n shine nie. Tanpa sebarang mekap pun kulit mukanya sentiasa nampak flawless n glowing gitu...😘😘😘😘 Auuwwww jelesnya rasa tengok kulit muka orang cantik nie. Nak try tapi takut. Macam2 duk fikir dalam kepala, berhasil ke? Xde effect ke? Boleh jadi gemuk ke? Erm.. belum cuba belum tau. Dah cuba pasti nak beli lagi..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Jom pm/ whatsApp sy sekarang utk order. πŸ“² 017-4605003

#hydraglowserum 
#serum 
#serumwajah 
#serumwajahmurah 
#hydrafacial 
#vitamincserum 
#kulitkusam 
#kulitgebu 
#kulitgebugebass 
#kulitberminyakberjerawat 
#kulitcantik 
#kulitalami
TERPEGUN?? TERKAKU?? TERGODA?? SEMUA ADA BILA LIHAT WAJAH SI CANTIK MANIS NIE!!! SIAPA DIA YE??? Inila dia pengasas kita yg hasilnya setelah 1tahun lebih mengambil vit c glow n shine nie. Tanpa sebarang mekap pun kulit mukanya sentiasa nampak flawless n glowing gitu...😘😘😘😘 Auuwwww jelesnya rasa tengok kulit muka orang cantik nie. Nak try tapi takut. Macam2 duk fikir dalam kepala, berhasil ke? Xde effect ke? Boleh jadi gemuk ke? Erm.. belum cuba belum tau. Dah cuba pasti nak beli lagi..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Jom pm/ whatsApp sy sekarang utk order. πŸ“² 017-4605003 #hydraglowserum  #serum  #serumwajah  #serumwajahmurah  #hydrafacial  #vitamincserum  #kulitkusam  #kulitgebu  #kulitgebugebass  #kulitberminyakberjerawat  #kulitcantik  #kulitalami 
MANA SATU PILIHAN
BLOSSOM C ?
VIT C GLOW & SHINE ? πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ DUAΒ² MEMPUNYAI KELEBIHAN MASING-MASING TAU...
# vitaminc
#vitamincserum
#vitcglowandshinebyakmaabdullah 
#blossomcbyakmaabdullah 
#kulitmakingebu 
#kulitcantikgebuberseri 
#kulitkusamhilang 
#kulitberminyakberjerawat 
#kulitgebus 
#kulitgebugebas 
#kulitmakinputih 
#kulitmakinlicin
Malam Gess... Ada yg nanya..
πŸ™ŽMbak Amoorea bisa ngilangin lubang2 diwajah (bopeng) gak? πŸ‘§Bisa say...Berproses yah tidak instan..
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
wA+966503145956

#amoorea#tstimoni#bopeng#sabunajaib#stemcell#cucimuka#bekasjerawat#perawatan wajah#pencerah wajah #heilmoorclay#sabunkulitsensitif#sabunkulit #kulitkeringkusam#wajahkusam#sabunporipori#kulitberminyakberjerawat#kulitberminyak .
Malam Gess... Ada yg nanya.. πŸ™ŽMbak Amoorea bisa ngilangin lubang2 diwajah (bopeng) gak? πŸ‘§Bisa say...Berproses yah tidak instan.. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ wA+966503145956 #amoorea #tstimoni #bopeng #sabunajaib #stemcell #cucimuka #bekasjerawat #perawatan  wajah#pencerah  wajah #heilmoorclay #sabunkulitsensitif #sabunkulit  #kulitkeringkusam #wajahkusam #sabunporipori #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak  .
Cari produk yang baik itu kalau yang jual ikut memakai jugaa yaa...
Harus smart buyer...
Mau beli produk tapi yang jual ndak pakai... terus buktinyaa dari KATANYA πŸ˜‚πŸ˜‚ Kitaa member2 AMOOREA berani jual karena kita semua itu adalah PEMAKAI yaa... Barulah kita bisnis sabun ajaib ini😊

Makanyaa banyak yang pake Amoorea dan puas sama hasilnya kerja Busa AMOOREA... dan ikut terjun Bisnis dech... Bonus ??
Ngaliirrrrr teruuussss...😍😍
Cantik sehat itu #amooreadep 
#nuamooreastemcell #amoorea #stemcell #sabunajaib #sabunajaibmultifungsi #cucimuka #amoo #perawatanwajah #pencerahwajah #sabunajaib #sabunjerawat #heilmoorclay #sabunkulitsensitif #sabunkulit #kulitkeringkusam #wajahkusam #sabunporipori #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #amooreaungu
Cari produk yang baik itu kalau yang jual ikut memakai jugaa yaa... Harus smart buyer... Mau beli produk tapi yang jual ndak pakai... terus buktinyaa dari KATANYA πŸ˜‚πŸ˜‚ Kitaa member2 AMOOREA berani jual karena kita semua itu adalah PEMAKAI yaa... Barulah kita bisnis sabun ajaib ini😊 Makanyaa banyak yang pake Amoorea dan puas sama hasilnya kerja Busa AMOOREA... dan ikut terjun Bisnis dech... Bonus ?? Ngaliirrrrr teruuussss...😍😍 Cantik sehat itu #amooreadep  #nuamooreastemcell  #amoorea  #stemcell  #sabunajaib  #sabunajaibmultifungsi  #cucimuka  #amoo  #perawatanwajah  #pencerahwajah  #sabunajaib  #sabunjerawat  #heilmoorclay  #sabunkulitsensitif  #sabunkulit  #kulitkeringkusam  #wajahkusam  #sabunporipori  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #amooreaungu 
Ada lagi yang nak meminang #KomboBasicBeauty ni? Stock panas panas di Hq masih ada. .
.
Hanya RM99 anda akan dapat 3item hot beserta kotak yang sangat exclusive yang comel 😍. + 1 Vitamin C Serum 5 ml. + 1 Vitamin C Moisturizer Cream 15g.
+ 1 Vitamin C Gentle Cleanser 60ml.

Cuci dengan vcgc, pulihkan dengan vcs dan lindungi dengan vcmc. Lengkap!!!
.
.
Untuk order boleh terus whatsapp  di www.wasap.my/60175631130
Ada lagi yang nak meminang #KomboBasicBeauty  ni? Stock panas panas di Hq masih ada. . . Hanya RM99 anda akan dapat 3item hot beserta kotak yang sangat exclusive yang comel 😍. + 1 Vitamin C Serum 5 ml. + 1 Vitamin C Moisturizer Cream 15g. + 1 Vitamin C Gentle Cleanser 60ml. Cuci dengan vcgc, pulihkan dengan vcs dan lindungi dengan vcmc. Lengkap!!! . . Untuk order boleh terus whatsapp di www.wasap.my/60175631130
JERAWAT TAK AKAN SEMBUH
.
set pencerahan kulit sangat sangat sangat tak sesuai untuk kulit berjerawat.
bahan dan kandungan whitening cream takkan sembuhkan jerawat. Sebabtu saya selalu pesan, nak putih hilangkan dulu jerawat! Sebab apa? sebab muka semakin berminyak lepastu possibility untuk dapat pigmentasi. Sebab tu, kalau berjerawat awak perlukan acne gel. Bukan Nightcream sayang, nightcream untuk putihkan kulit. Faham tak sayang sis semua?😘😘
.
By the way, ini hasil 8 bulan konsisten Mylara skincare, coffeescrub & detox mask temyracleπŸ˜˜πŸ’
JERAWAT TAK AKAN SEMBUH . set pencerahan kulit sangat sangat sangat tak sesuai untuk kulit berjerawat. bahan dan kandungan whitening cream takkan sembuhkan jerawat. Sebabtu saya selalu pesan, nak putih hilangkan dulu jerawat! Sebab apa? sebab muka semakin berminyak lepastu possibility untuk dapat pigmentasi. Sebab tu, kalau berjerawat awak perlukan acne gel. Bukan Nightcream sayang, nightcream untuk putihkan kulit. Faham tak sayang sis semua?😘😘 . By the way, ini hasil 8 bulan konsisten Mylara skincare, coffeescrub & detox mask temyracleπŸ˜˜πŸ’
Cetaphil Gentle Skin Cleanser
< share in bottle 60ml >
EXP 2020
Price: 30.000

Cetaphil Gentle Skin Cleanser, sabun cuci muka yang lembut, soap free wash, tanpa pewangi cocok untuk kulit sensitif dan kering. Dengan tekstur yang ringan untuk kulit wajah Anda. Mampu mengangkat kotoran di kulit Anda dengan sempurna. Cocok untuk digunakan semua jenis kulit, bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Kaya pelembab sehingga tidak menyebabkan kulit kering dan kasat, Dermatologist Recommended, Non-greasy / Fragrance Free / Non-comedogenic. 
Cara Pakai: Dengan Air: Usapkan pada wajah dan kulit, seperti memakai sabun biasanya, lalu bilas lagi dengan air. Tanpa air: Usapkan pada wajah dan kulit yang telah dibasahi, seperti memakai sabun biasanya, lalu angkat sisa Cetaphil dengan kapas. 
MADE IN CANADA 
DIIMPOR OLEH PT GALDERMA INDONESIA

#cetaphil #skincleanser #facialwash #cetaphil #cetaphilmurah #cetaphiloriginal  #cetaphilskincleanser #cetaphilindonesia #cetaphilindo #cetaphilgentlecleanser #pembersihkulitwajah #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #shareinjarcetaphil #shareinjar #shareinbottle #shareinbottlecetaphil
Cetaphil Gentle Skin Cleanser < share in bottle 60ml > EXP 2020 Price: 30.000 Cetaphil Gentle Skin Cleanser, sabun cuci muka yang lembut, soap free wash, tanpa pewangi cocok untuk kulit sensitif dan kering. Dengan tekstur yang ringan untuk kulit wajah Anda. Mampu mengangkat kotoran di kulit Anda dengan sempurna. Cocok untuk digunakan semua jenis kulit, bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Kaya pelembab sehingga tidak menyebabkan kulit kering dan kasat, Dermatologist Recommended, Non-greasy / Fragrance Free / Non-comedogenic. Cara Pakai: Dengan Air: Usapkan pada wajah dan kulit, seperti memakai sabun biasanya, lalu bilas lagi dengan air. Tanpa air: Usapkan pada wajah dan kulit yang telah dibasahi, seperti memakai sabun biasanya, lalu angkat sisa Cetaphil dengan kapas. MADE IN CANADA DIIMPOR OLEH PT GALDERMA INDONESIA #cetaphil  #skincleanser  #facialwash  #cetaphil  #cetaphilmurah  #cetaphiloriginal  #cetaphilskincleanser  #cetaphilindonesia  #cetaphilindo  #cetaphilgentlecleanser  #pembersihkulitwajah  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #shareinjarcetaphil  #shareinjar  #shareinbottle  #shareinbottlecetaphil 
Saya pernah alami seperti si neng ini. 
Begitu kerudung dibuka,  jeng jeng..... Kulitku belang makk... Setiap bangun tidur muka hinyay tiada tara. 
Tapi itu dulu. 
Sekarang kan udah pakai JAFRA. 
Meski beraktifitas di luar ruangan  ga khawatir kulit dengan kulit belang. 
Karena apa? 
Karena JAFRA merawat dari bagian kulit terluar hingga kedalam lapisan kulit. 
Ga usah pakai racikan begituan. 
Efek instan menyesal kemudian. 
Temukan solusi masalah kulitmu :

WA 08122108209 
Yani Hendrayani

#jafracosmetics #kulitberminyakberjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitnormalkombinasi #flek #financialfreedom #bisnisrumahan #jafrareadystock #mudmask #scrubjafra #jafrabandung #freeongkir
Saya pernah alami seperti si neng ini. Begitu kerudung dibuka, jeng jeng..... Kulitku belang makk... Setiap bangun tidur muka hinyay tiada tara. Tapi itu dulu. Sekarang kan udah pakai JAFRA. Meski beraktifitas di luar ruangan ga khawatir kulit dengan kulit belang. Karena apa? Karena JAFRA merawat dari bagian kulit terluar hingga kedalam lapisan kulit. Ga usah pakai racikan begituan. Efek instan menyesal kemudian. Temukan solusi masalah kulitmu : WA 08122108209 Yani Hendrayani #jafracosmetics  #kulitberminyakberjerawat  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitnormalkombinasi  #flek  #financialfreedom  #bisnisrumahan  #jafrareadystock  #mudmask  #scrubjafra  #jafrabandung  #freeongkir 
Jafra bukan mahal, tapi kemasannya yg gede 😊
Ini kalo di hitung 5 bulan, kebanyakan sih awet sampe 5 bulan lebih...
Lebih hemat kan? Ayo d pikir2 lagi tapi jangan kelamaan biar gk nyesel πŸ˜‰

#kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #kulitbersih
Jafra bukan mahal, tapi kemasannya yg gede 😊 Ini kalo di hitung 5 bulan, kebanyakan sih awet sampe 5 bulan lebih... Lebih hemat kan? Ayo d pikir2 lagi tapi jangan kelamaan biar gk nyesel πŸ˜‰ #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #kulitbersih 
Wajah kamu kusam..?
Berminyak..?
Banyak komedonya..?
wajah berlubang (bopeng)..?
wajah jerawatan..?
flek & kerutan..?
Ketombe?
Rambut rontok?
Biang keringat? Atau sejenis mslah kulit lainnya??
Pakai busa sabun AMOOREA saja yuk...
cobain dlu dan...
Buktikan hasilnya..
Kepoin yuk
. 
#amoorea #stemcell #sabunajaib #sabunajaibmultifungsi #cucimuka #amoo #perawatanwajah #pencerahwajah #sabunajaib #sabunjerawat #heilmoorclay #sabunkulitsensitif #sabunkulit #kulitkeringkusam #wajahkusam #sabunporipori #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #amooreaungu #beautybar #beautyplusbar #dutaelokpersada #ptdep #penghilangflekhitam #penghilangkomedo #penghilangbekasluka
Wajah kamu kusam..? Berminyak..? Banyak komedonya..? wajah berlubang (bopeng)..? wajah jerawatan..? flek & kerutan..? Ketombe? Rambut rontok? Biang keringat? Atau sejenis mslah kulit lainnya?? Pakai busa sabun AMOOREA saja yuk... cobain dlu dan... Buktikan hasilnya.. Kepoin yuk . #amoorea  #stemcell  #sabunajaib  #sabunajaibmultifungsi  #cucimuka  #amoo  #perawatanwajah  #pencerahwajah  #sabunajaib  #sabunjerawat  #heilmoorclay  #sabunkulitsensitif  #sabunkulit  #kulitkeringkusam  #wajahkusam  #sabunporipori  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #amooreaungu  #beautybar  #beautyplusbar  #dutaelokpersada  #ptdep  #penghilangflekhitam  #penghilangkomedo  #penghilangbekasluka 
Dear, just go back to basics. Pakar kulit pun sarankan vitamins A, B3, C, D & E untuk fix kulit rosak.
.
Bila vitamins cukup, kulit akan dirawat ikut proses semulajadi dia. .
Mana nak cari set serum vitamin yang lengkap tapi berbaloi?
.
Set Serum Vitamin WOWSKIN lah ^_^
.
Harga asal RM120, kini ada diskaun 50%, RM59 je!
Dear, just go back to basics. Pakar kulit pun sarankan vitamins A, B3, C, D & E untuk fix kulit rosak. . Bila vitamins cukup, kulit akan dirawat ikut proses semulajadi dia. . Mana nak cari set serum vitamin yang lengkap tapi berbaloi? . Set Serum Vitamin WOWSKIN lah ^_^ . Harga asal RM120, kini ada diskaun 50%, RM59 je!
EXP 2019
100% ORIGINAL

Cetaphil Gentle Skin Cleanser, sabun cuci muka yang lembut, soap free wash, tanpa pewangi cocok untuk kulit sensitif dan kering. Dengan tekstur yang ringan untuk kulit wajah Anda. Mampu mengangkat kotoran di kulit Anda dengan sempurna. Cocok untuk digunakan semua jenis kulit, bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Kaya pelembab sehingga tidak menyebabkan kulit kering dan kasat, Dermatologist Recommended, Non-greasy / Fragrance Free / Non-comedogenic.

Cara Pakai:
Dengan Air: Usapkan pada wajah dan kulit, seperti memakai sabun biasanya, lalu bilas lagi dengan air.
Tanpa air: Usapkan pada wajah dan kulit yang telah dibasahi, seperti memakai sabun biasanya, lalu angkat sisa Cetaphil dengan kapas.

Ingredients:
Water, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Stearyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben

GALDERMA AUSTRALIA PTY LTD
MADE IN CANADA
DIIMPORT OLEH GALDERMA INDONESIA

#cetaphil #skincleanser #facialwash #cetaphil #cetaphilmurah #cetaphiloriginal  #cetaphilskincleanser #cetaphilindonesia #cetaphilindo #cetaphilgentlecleanser #pembersihkulitwajah #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #cetaphil125ml #cetaphil500ml #noncomedogenic #fragrancefree
EXP 2019 100% ORIGINAL Cetaphil Gentle Skin Cleanser, sabun cuci muka yang lembut, soap free wash, tanpa pewangi cocok untuk kulit sensitif dan kering. Dengan tekstur yang ringan untuk kulit wajah Anda. Mampu mengangkat kotoran di kulit Anda dengan sempurna. Cocok untuk digunakan semua jenis kulit, bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Kaya pelembab sehingga tidak menyebabkan kulit kering dan kasat, Dermatologist Recommended, Non-greasy / Fragrance Free / Non-comedogenic. Cara Pakai: Dengan Air: Usapkan pada wajah dan kulit, seperti memakai sabun biasanya, lalu bilas lagi dengan air. Tanpa air: Usapkan pada wajah dan kulit yang telah dibasahi, seperti memakai sabun biasanya, lalu angkat sisa Cetaphil dengan kapas. Ingredients: Water, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Stearyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben GALDERMA AUSTRALIA PTY LTD MADE IN CANADA DIIMPORT OLEH GALDERMA INDONESIA #cetaphil  #skincleanser  #facialwash  #cetaphil  #cetaphilmurah  #cetaphiloriginal  #cetaphilskincleanser  #cetaphilindonesia  #cetaphilindo  #cetaphilgentlecleanser  #pembersihkulitwajah  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #cetaphil125ml  #cetaphil500ml  #noncomedogenic  #fragrancefree 
STOK TERBARU KEMASAN BARU 
EXP 2020

Cetaphil Gentle Skin Cleanser, sabun cuci muka yang lembut, soap free wash, tanpa pewangi cocok untuk kulit sensitif dan kering. Dengan tekstur yang ringan untuk kulit wajah Anda. Mampu mengangkat kotoran di kulit Anda dengan sempurna. Cocok untuk digunakan semua jenis kulit, bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Kaya pelembab sehingga tidak menyebabkan kulit kering dan kasat, Dermatologist Recommended, Non-greasy / Fragrance Free / Non-comedogenic. 
Cara Pakai: Dengan Air: Usapkan pada wajah dan kulit, seperti memakai sabun biasanya, lalu bilas lagi dengan air. Tanpa air: Usapkan pada wajah dan kulit yang telah dibasahi, seperti memakai sabun biasanya, lalu angkat sisa Cetaphil dengan kapas. 
MADE IN CANADA 
DIIMPOR OLEH PT GALDERMA INDONESIA

#cetaphil #skincleanser #facialwash #cetaphil #cetaphilmurah #cetaphiloriginal  #cetaphilskincleanser #cetaphilindonesia #cetaphilindo #cetaphilgentlecleanser #pembersihkulitwajah #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #cetaphil125ml #cetaphil500ml #noncomedogenic #fragrancefree
STOK TERBARU KEMASAN BARU EXP 2020 Cetaphil Gentle Skin Cleanser, sabun cuci muka yang lembut, soap free wash, tanpa pewangi cocok untuk kulit sensitif dan kering. Dengan tekstur yang ringan untuk kulit wajah Anda. Mampu mengangkat kotoran di kulit Anda dengan sempurna. Cocok untuk digunakan semua jenis kulit, bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Kaya pelembab sehingga tidak menyebabkan kulit kering dan kasat, Dermatologist Recommended, Non-greasy / Fragrance Free / Non-comedogenic. Cara Pakai: Dengan Air: Usapkan pada wajah dan kulit, seperti memakai sabun biasanya, lalu bilas lagi dengan air. Tanpa air: Usapkan pada wajah dan kulit yang telah dibasahi, seperti memakai sabun biasanya, lalu angkat sisa Cetaphil dengan kapas. MADE IN CANADA DIIMPOR OLEH PT GALDERMA INDONESIA #cetaphil  #skincleanser  #facialwash  #cetaphil  #cetaphilmurah  #cetaphiloriginal  #cetaphilskincleanser  #cetaphilindonesia  #cetaphilindo  #cetaphilgentlecleanser  #pembersihkulitwajah  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #cetaphil125ml  #cetaphil500ml  #noncomedogenic  #fragrancefree 
EXP 2019 / 2020
STOK TERBARU KEMASAN BARU

100% ORIGINAL
READY STOCK

Pembersih kulit yang disarankan ahli dermatologist. CETAPHIL Oily Skin Cleanser Produk ini di klaim bisa membersihkan kulit tanpa mengganggu kelembaban alami kulit dan sudah terbukti secara klinis mengurangi sebum dalam waktu dua minggu. Selain itu, produk ini Non-alkaline (bebas sabun), non comedogenic, fragrance free dan lanolin free. Dan produk ini sangat aman untuk semua umur dan semua jenis kelamin. - Untuk kulit berminyak, kombinasi dan berjerawat.
- Ideal untuk wajah
- Efektif membersihkan kulit tanpa menggangu kelembaban alami kulit
- Tidak menyumbat pori
- Non-alcaline, non-comedogenic, fragrance free and lanolin free
- Terbukti secara klinis mengurangi sebum dalam waktu 2 minggu

MADE IN CANADA
DIIMPOR OLEH GALDERMA INDONESIA

#skincleanser #cetaphil #cetaphilmurah #cetaphiloriginal  #cetaphilskincleanser #cetaphilindonesia #cetaphilindo #pembersihkulitwajah #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #cetaphil125ml#cetaphiloilyskincleanser
#cetaphiloily #noncomedogenic #fragrancefree #cetaphiloilyskin #cetaphilreadystock
EXP 2019 / 2020 STOK TERBARU KEMASAN BARU 100% ORIGINAL READY STOCK Pembersih kulit yang disarankan ahli dermatologist. CETAPHIL Oily Skin Cleanser Produk ini di klaim bisa membersihkan kulit tanpa mengganggu kelembaban alami kulit dan sudah terbukti secara klinis mengurangi sebum dalam waktu dua minggu. Selain itu, produk ini Non-alkaline (bebas sabun), non comedogenic, fragrance free dan lanolin free. Dan produk ini sangat aman untuk semua umur dan semua jenis kelamin. - Untuk kulit berminyak, kombinasi dan berjerawat. - Ideal untuk wajah - Efektif membersihkan kulit tanpa menggangu kelembaban alami kulit - Tidak menyumbat pori - Non-alcaline, non-comedogenic, fragrance free and lanolin free - Terbukti secara klinis mengurangi sebum dalam waktu 2 minggu MADE IN CANADA DIIMPOR OLEH GALDERMA INDONESIA #skincleanser  #cetaphil  #cetaphilmurah  #cetaphiloriginal  #cetaphilskincleanser  #cetaphilindonesia  #cetaphilindo  #pembersihkulitwajah  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #cetaphil125ml #cetaphiloilyskincleanser  #cetaphiloily  #noncomedogenic  #fragrancefree  #cetaphiloilyskin  #cetaphilreadystock 
Cetaphil Gentle Skin Cleanser
100% ORIGINAL

EXP 2019 *KHUSUS 500 ML EXP 2020 * 
Cetaphil Gentle Skin Cleanser adalah pembersih wajah dan badan dengan formula bebas sabun (non-alkaline). Selain berfungsi sebagai pembersih, Cetaphil Gentle Skin Cleanser juga memiliki kandungan yang melembabkan. Produk ini dapat digunakan dengan atau tanpa air, formulanya ringan. hypoallergenic, dan tidak mengandung parfum (fragrance free). Cocok untuk yang sedang perawatan kulit tubuh/wajah, laser, mikrodermabrasi, dan lain lain

MADE IN CANADA
GALDERMA AUSTRALIA PTY.LTD
DIIMPOR OLEH PT GALDERMA INDONESIA 
#cetaphil #cetaphilmurah #cetaphiloriginal  #cetaphilskincleanser #cetaphilindonesia #cetaphilindo #cetaphilgentlecleanser #pembersihkulitwajah #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #cetaphil125ml #cetaphil500ml #noncomedogenic #fragrancefree #sabuncucimuka
Cetaphil Gentle Skin Cleanser 100% ORIGINAL EXP 2019 *KHUSUS 500 ML EXP 2020 * Cetaphil Gentle Skin Cleanser adalah pembersih wajah dan badan dengan formula bebas sabun (non-alkaline). Selain berfungsi sebagai pembersih, Cetaphil Gentle Skin Cleanser juga memiliki kandungan yang melembabkan. Produk ini dapat digunakan dengan atau tanpa air, formulanya ringan. hypoallergenic, dan tidak mengandung parfum (fragrance free). Cocok untuk yang sedang perawatan kulit tubuh/wajah, laser, mikrodermabrasi, dan lain lain MADE IN CANADA GALDERMA AUSTRALIA PTY.LTD DIIMPOR OLEH PT GALDERMA INDONESIA #cetaphil  #cetaphilmurah  #cetaphiloriginal  #cetaphilskincleanser  #cetaphilindonesia  #cetaphilindo  #cetaphilgentlecleanser  #pembersihkulitwajah  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #cetaphil125ml  #cetaphil500ml  #noncomedogenic  #fragrancefree  #sabuncucimuka 
Sapu argan oil sebelum memakai foundation. πŸ‘‰Lebih well blend πŸ‘‰lebih smooth lebih πŸ‘‰tahan lama.
.
.
.
.
πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­
.
Argan oil (15ml), 100% Asli tanpa campuran bahan lain di dalam nya. Didatangkan jauh dari Moroco.
.
Argan oil bersifat non-comedogenic (tidak menyumbat liang pori) dan cepat menyerap tanpa tinggalkan kesan minyak pada kulit. .
Kelebihan Argan Oil.
πŸ’‹Merawat KULIT KUSAM
πŸ’‹Merawat JERAWAT
πŸ’‹MemudarkN PARUT
πŸ’‹ANTI PENUAAN
πŸ’‹Menghilangkan GARISAN HALUS
πŸ’‹Mengawal Kulit Muka yang Berminyak
πŸ’‹Sebagai Pelembab Muka Semulajadi
πŸ’‹Tumit Kering dan Pecah
πŸ’‹Rambut Kering dan Bercabang
πŸ’‹Sesuai untuk semua jenis kulit
.
CARA GUNA
Cuma 2,3 titis . Titiskan atas tapak tangan dan gosok dengan kedua belah tapak tangan hingga terasa hangat/suam. Kemudian baru sapu muka sambil urut ke atas.
.
Gunakan 2 kali sehari setiap kali selepas cuci muka.
Sapu argan oil sebelum memakai foundation. πŸ‘‰Lebih well blend πŸ‘‰lebih smooth lebih πŸ‘‰tahan lama. . . . . πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­ . Argan oil (15ml), 100% Asli tanpa campuran bahan lain di dalam nya. Didatangkan jauh dari Moroco. . Argan oil bersifat non-comedogenic (tidak menyumbat liang pori) dan cepat menyerap tanpa tinggalkan kesan minyak pada kulit. . Kelebihan Argan Oil. πŸ’‹Merawat KULIT KUSAM πŸ’‹Merawat JERAWAT πŸ’‹MemudarkN PARUT πŸ’‹ANTI PENUAAN πŸ’‹Menghilangkan GARISAN HALUS πŸ’‹Mengawal Kulit Muka yang Berminyak πŸ’‹Sebagai Pelembab Muka Semulajadi πŸ’‹Tumit Kering dan Pecah πŸ’‹Rambut Kering dan Bercabang πŸ’‹Sesuai untuk semua jenis kulit . CARA GUNA Cuma 2,3 titis . Titiskan atas tapak tangan dan gosok dengan kedua belah tapak tangan hingga terasa hangat/suam. Kemudian baru sapu muka sambil urut ke atas. . Gunakan 2 kali sehari setiap kali selepas cuci muka.
Manjakan wajah mu di weekend ini dengan salah satu produk Spa dari Jafra ini menjadi Favorit pisan. MUD MASK yaitu Masker Lumpur Jafra dengan kandungan bahan alami. 
Jerawat nongol tinggal ditotol saja tiap malam langsung kempis, wajah hinyai karena penuh dengan minyak berlebih tinggal rutin 2x seminggu maskeran minyaknya terangkat 😍 Komedo menumpuk pun nanti terangkat, masalah Wajah solusinya 1 yayaa Mud mask ini.

#Mudmaskbestseller #mudmaskjafra #maskerwajah #maskerkulit #maskerlumpur #masker #perawatankulitberjerawat #kulitberminyakberjerawat
Manjakan wajah mu di weekend ini dengan salah satu produk Spa dari Jafra ini menjadi Favorit pisan. MUD MASK yaitu Masker Lumpur Jafra dengan kandungan bahan alami. Jerawat nongol tinggal ditotol saja tiap malam langsung kempis, wajah hinyai karena penuh dengan minyak berlebih tinggal rutin 2x seminggu maskeran minyaknya terangkat 😍 Komedo menumpuk pun nanti terangkat, masalah Wajah solusinya 1 yayaa Mud mask ini. #Mudmaskbestseller  #mudmaskjafra  #maskerwajah  #maskerkulit  #maskerlumpur  #masker  #perawatankulitberjerawat  #kulitberminyakberjerawat 
Bila kulit berminyak, comfirm kita rasa rimas dan tak selesa kan?β €
.β €
Sebab tu setiap pagi wajib cuci muka dengan #loveracompletecleanser. Segala kotoran minyak akan hilang dan kulit akan moist je. Pastu guna #bbjellylovera untuk control oil dekat muka. Baru kulit korang nampak cantik, flawless tanpa berminyak.πŸ˜Šβ €
.β €
To order whatsapp 0176560742β €
.
#jerawatbatu #kulitcantik #agentbatucaves #kulitsihat #kulitberminyakberjerawat
Advanced Dinamic Mattifying dikhususkan untuk kamu yang memiliki kulit berminyak .
Ciri-cirinya πŸ‘‰ kulit berminyak akan tampak mengkilap dan memiliki pori-pori besar yang cenderung menyebabkan noda dan jerawat.
Mattifying ini berfungsi membantu mengurangi minyak berlebih, menyamarkan noda jerawat dan membantu mencerahkan kulit..
Anda termasuk ciri-ciri kulit seperti ini? Yuk atasi dengan 1 set perawatan harian ini πŸ˜‰

#jafra #advancedmattifyingdynamics #advancedmattifyingdaycream #advancedmattifyingsetjafra #advancedmattifyingcleanser #advancedmattifyingnightcream #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #kulitkusam
Advanced Dinamic Mattifying dikhususkan untuk kamu yang memiliki kulit berminyak . Ciri-cirinya πŸ‘‰ kulit berminyak akan tampak mengkilap dan memiliki pori-pori besar yang cenderung menyebabkan noda dan jerawat. Mattifying ini berfungsi membantu mengurangi minyak berlebih, menyamarkan noda jerawat dan membantu mencerahkan kulit.. Anda termasuk ciri-ciri kulit seperti ini? Yuk atasi dengan 1 set perawatan harian ini πŸ˜‰ #jafra  #advancedmattifyingdynamics  #advancedmattifyingdaycream  #advancedmattifyingsetjafra  #advancedmattifyingcleanser  #advancedmattifyingnightcream  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #kulitkusam 
Perawatan wajah untuk jenis kulit berminyak dan berjerawat meradang (jerawat batu), Love Nature Tea Tree .
.
Rangkaian Love Nature Tea Tree terdiri dari cleansing gel, toner dan juga face lotion yang di bulan November ini harganya HANYA Rp 69.900,- per produknya .
.
Jadi kalau mau langsung mau beli 1 set totalnya Rp 209.700,- .
.
#OriflameLoveNature #LoveNature #LoveNatureTeaTree #PerawatanKulitWajah #PerawatanWajah #KulitBerminyakBerjerawat #KulitBerminyakDanBerjerawat #PerawatanKulitBerminyak #PerawatanKulitBerminyakBerjerawat #PerawatanKulitBerminyakDan Berjerawat #SkinCare #SkinCareRoutine #PerawatanWajah #JualOriflame #JualProdukOriflame #eCampusKBDS
#TipsPerawatanWajah #Oriflame #OriflameTangerang #OriflameJakarta
 #JerawatBatu #JerawatMeradang #TipsJerawat #MengatasiJerawat
#eCampusKBDS
Perawatan wajah untuk jenis kulit berminyak dan berjerawat meradang (jerawat batu), Love Nature Tea Tree . . Rangkaian Love Nature Tea Tree terdiri dari cleansing gel, toner dan juga face lotion yang di bulan November ini harganya HANYA Rp 69.900,- per produknya . . Jadi kalau mau langsung mau beli 1 set totalnya Rp 209.700,- . . #OriflameLoveNature  #LoveNature  #LoveNatureTeaTree  #PerawatanKulitWajah  #PerawatanWajah  #KulitBerminyakBerjerawat  #KulitBerminyakDanBerjerawat  #PerawatanKulitBerminyak  #PerawatanKulitBerminyakBerjerawat  #PerawatanKulitBerminyakDan  Berjerawat #SkinCare  #SkinCareRoutine  #PerawatanWajah  #JualOriflame  #JualProdukOriflame  #eCampusKBDS  #TipsPerawatanWajah  #Oriflame  #OriflameTangerang  #OriflameJakarta  #JerawatBatu  #JerawatMeradang  #TipsJerawat  #MengatasiJerawat  #eCampusKBDS 
Perawatan wajah untuk jenis kulit berminyak dan berjerawat meradang (jerawat batu), Love Nature Tea Tree .
.
Rangkaian Love Nature Tea Tree terdiri dari cleansing gel, toner dan juga face lotion yang di bulan November ini harganya HANYA Rp 69.900,- per produknya .
.
Jadi kalau mau langsung mau beli 1 set totalnya Rp 209.700,- .
.
#OriflameLoveNature #LoveNature #LoveNatureTeaTree #PerawatanKulitWajah #PerawatanWajah #KulitBerminyakBerjerawat #KulitBerminyakDanBerjerawat #PerawatanKulitBerminyak #PerawatanKulitBerminyakBerjerawat #PerawatanKulitBerminyakDan Berjerawat #SkinCare #SkinCareRoutine #PerawatanWajah #JualOriflame #JualProdukOriflame #eCampusKBDS
#TipsPerawatanWajah #Oriflame #OriflameTangerang #OriflameJakarta
 #JerawatBatu #JerawatMeradang #TipsJerawat #MengatasiJerawat
#eCampusKBDS
Perawatan wajah untuk jenis kulit berminyak dan berjerawat meradang (jerawat batu), Love Nature Tea Tree . . Rangkaian Love Nature Tea Tree terdiri dari cleansing gel, toner dan juga face lotion yang di bulan November ini harganya HANYA Rp 69.900,- per produknya . . Jadi kalau mau langsung mau beli 1 set totalnya Rp 209.700,- . . #OriflameLoveNature  #LoveNature  #LoveNatureTeaTree  #PerawatanKulitWajah  #PerawatanWajah  #KulitBerminyakBerjerawat  #KulitBerminyakDanBerjerawat  #PerawatanKulitBerminyak  #PerawatanKulitBerminyakBerjerawat  #PerawatanKulitBerminyakDan  Berjerawat #SkinCare  #SkinCareRoutine  #PerawatanWajah  #JualOriflame  #JualProdukOriflame  #eCampusKBDS  #TipsPerawatanWajah  #Oriflame  #OriflameTangerang  #OriflameJakarta  #JerawatBatu  #JerawatMeradang  #TipsJerawat  #MengatasiJerawat  #eCampusKBDS 
Perawatan wajah untuk jenis kulit berminyak dan berjerawat meradang (jerawat batu), Love Nature Tea Tree .
.
Rangkaian Love Nature Tea Tree terdiri dari cleansing gel, toner dan juga face lotion yang di bulan November ini harganya HANYA Rp 69.900,- per produknya .
.
Jadi kalau mau langsung mau beli 1 set totalnya Rp 209.700,- .
.
#OriflameLoveNature #LoveNature #LoveNatureTeaTree #PerawatanKulitWajah #PerawatanWajah #KulitBerminyakBerjerawat #KulitBerminyakDanBerjerawat #PerawatanKulitBerminyak #PerawatanKulitBerminyakBerjerawat #PerawatanKulitBerminyakDan Berjerawat #SkinCare #SkinCareRoutine #PerawatanWajah #JualOriflame #JualProdukOriflame #eCampusKBDS
#TipsPerawatanWajah #Oriflame #OriflameTangerang #OriflameJakarta
 #JerawatBatu #JerawatMeradang #TipsJerawat #MengatasiJerawat
#eCampusKBDS
Perawatan wajah untuk jenis kulit berminyak dan berjerawat meradang (jerawat batu), Love Nature Tea Tree . . Rangkaian Love Nature Tea Tree terdiri dari cleansing gel, toner dan juga face lotion yang di bulan November ini harganya HANYA Rp 69.900,- per produknya . . Jadi kalau mau langsung mau beli 1 set totalnya Rp 209.700,- . . #OriflameLoveNature  #LoveNature  #LoveNatureTeaTree  #PerawatanKulitWajah  #PerawatanWajah  #KulitBerminyakBerjerawat  #KulitBerminyakDanBerjerawat  #PerawatanKulitBerminyak  #PerawatanKulitBerminyakBerjerawat  #PerawatanKulitBerminyakDan  Berjerawat #SkinCare  #SkinCareRoutine  #PerawatanWajah  #JualOriflame  #JualProdukOriflame  #eCampusKBDS  #TipsPerawatanWajah  #Oriflame  #OriflameTangerang  #OriflameJakarta  #JerawatBatu  #JerawatMeradang  #TipsJerawat  #MengatasiJerawat  #eCampusKBDS 
#skincare untuk jenis #kulitberminyak dan #kulitberjerawat

Dari testimoni pemakaian aku pribadi love nature tea tree ini recomended banget. 
Apalagi Bulan ini lagi diskon, wajib banget dicoba. 
Ga usah takut akan keamanan produknya.  Jamin aman. 
#kulitsehat #kulitberminyakberjerawat 
#skincareteatree #skincaresale #skincarediskon #infoskincare #infoskincareplk #infoskincarepky #jualskincareswedia #skincareimport #skincareimportmurah #skincareimport #jualskincaremurah #jualskincare #olshopskincare #olshopskincareori #olshopplk #palangkaraya #kalimantantengah
#skincare  untuk jenis #kulitberminyak  dan #kulitberjerawat  Dari testimoni pemakaian aku pribadi love nature tea tree ini recomended banget. Apalagi Bulan ini lagi diskon, wajib banget dicoba. Ga usah takut akan keamanan produknya. Jamin aman. #kulitsehat  #kulitberminyakberjerawat  #skincareteatree  #skincaresale  #skincarediskon  #infoskincare  #infoskincareplk  #infoskincarepky  #jualskincareswedia  #skincareimport  #skincareimportmurah  #skincareimport  #jualskincaremurah  #jualskincare  #olshopskincare  #olshopskincareori  #olshopplk  #palangkaraya  #kalimantantengah 
Buat kalian yang jauh disana, atau kalian yg pgn bgt order tapi gk punya ATM... Belanja dishopee tersedia Metode pembayaran via Indomaret & FREE ONGKIR loh... Cuss belanja via shopee... Tgl search nama tokonya : chitypard_herbeautyjakarta

Yuk Chat mimin : 
BBM : D19EF30C
WA : 085371297864
LINE : @fmm6600d (pakai @) #herbeautyjakarta #herbeautydepok #herbeauty #perawatanwajah #basmijerawat #kulitcantik #nodahitam #bruntusan #kulitberminyakberjerawatΒ  #bodyscrub #perawatantubuh #lulur #facial #facialwash #sabunmuka #sabunjerawat #serumalis #wanita #maskerwajah #maskerorganik #testimoni #testimoniherbeauty #shopee #freeongkir
Buat kalian yang jauh disana, atau kalian yg pgn bgt order tapi gk punya ATM... Belanja dishopee tersedia Metode pembayaran via Indomaret & FREE ONGKIR loh... Cuss belanja via shopee... Tgl search nama tokonya : chitypard_herbeautyjakarta Yuk Chat mimin : BBM : D19EF30C WA : 085371297864 LINE : @fmm6600d (pakai @) #herbeautyjakarta  #herbeautydepok  #herbeauty  #perawatanwajah  #basmijerawat  #kulitcantik  #nodahitam  #bruntusan  #kulitberminyakberjerawat Β  #bodyscrub  #perawatantubuh  #lulur  #facial  #facialwash  #sabunmuka  #sabunjerawat  #serumalis  #wanita  #maskerwajah  #maskerorganik  #testimoni  #testimoniherbeauty  #shopee  #freeongkir 
Anda tahu tidak, JAFRA Lovers, salah satu kebiasaan yang membuat kulit tetap cantik adalah dengan rutin memakai krim malam. Memakai krim malam juga memiliki manfaat memperbaiki tekstur kulit serta mampu menghindarkan dari proses penuaan kulit. JAFRA Advanced Dynamic Mattifying Night Moisture dengan tea tree leaf oil membantu mengontrol minyak berlebih dan menyamarkan pori-pori kulit. Sangat cocok digunakan untuk Anda yang memiliki masalah dengan jerawat. Gimana, JAFRA Lovers, siap beralih keperawatan natural yang menyehatkan kulit Anda kan? .
#JAFRAIndonesia #JAFRACosmetics
#krimmalam #skincareharian #perawatan #kulitberminyakberjerawat
Anda tahu tidak, JAFRA Lovers, salah satu kebiasaan yang membuat kulit tetap cantik adalah dengan rutin memakai krim malam. Memakai krim malam juga memiliki manfaat memperbaiki tekstur kulit serta mampu menghindarkan dari proses penuaan kulit. JAFRA Advanced Dynamic Mattifying Night Moisture dengan tea tree leaf oil membantu mengontrol minyak berlebih dan menyamarkan pori-pori kulit. Sangat cocok digunakan untuk Anda yang memiliki masalah dengan jerawat. Gimana, JAFRA Lovers, siap beralih keperawatan natural yang menyehatkan kulit Anda kan? . #JAFRAIndonesia  #JAFRACosmetics  #krimmalam  #skincareharian  #perawatan  #kulitberminyakberjerawat 
Anda tahu tidak, JAFRA Lovers, salah satu kebiasaan yang membuat kulit tetap cantik adalah dengan rutin memakai krim malam. Memakai krim malam juga memiliki manfaat memperbaiki tekstur kulit serta mampu menghindarkan dari proses penuaan kulit. JAFRA Advanced Dynamic Mattifying Night Moisture dengan tea tree leaf oil membantu mengontrol minyak berlebih dan menyamarkan pori-pori kulit. Sangat cocok digunakan untuk Anda yang memiliki masalah dengan jerawat. Gimana, JAFRA Lovers, siap beralih keperawatan natural yang menyehatkan kulit Anda kan? .
#JAFRAIndonesia #JAFRACosmetics
#krimmalam #skincareharian #perawatan #kulitberminyakberjerawat
Anda tahu tidak, JAFRA Lovers, salah satu kebiasaan yang membuat kulit tetap cantik adalah dengan rutin memakai krim malam. Memakai krim malam juga memiliki manfaat memperbaiki tekstur kulit serta mampu menghindarkan dari proses penuaan kulit. JAFRA Advanced Dynamic Mattifying Night Moisture dengan tea tree leaf oil membantu mengontrol minyak berlebih dan menyamarkan pori-pori kulit. Sangat cocok digunakan untuk Anda yang memiliki masalah dengan jerawat. Gimana, JAFRA Lovers, siap beralih keperawatan natural yang menyehatkan kulit Anda kan? . #JAFRAIndonesia  #JAFRACosmetics  #krimmalam  #skincareharian  #perawatan  #kulitberminyakberjerawat 
Anda tahu tidak, JAFRA Lovers, salah satu kebiasaan yang membuat kulit tetap cantik adalah dengan rutin memakai krim malam. Memakai krim malam juga memiliki manfaat memperbaiki tekstur kulit serta mampu menghindarkan dari proses penuaan kulit. JAFRA Advanced Dynamic Mattifying Night Moisture dengan tea tree leaf oil membantu mengontrol minyak berlebih dan menyamarkan pori-pori kulit. Sangat cocok digunakan untuk Anda yang memiliki masalah dengan jerawat. Gimana, JAFRA Lovers, siap beralih keperawatan natural yang menyehatkan kulit Anda kan? .
#JAFRAIndonesia #JAFRACosmetics
#krimmalam #skincareharian #perawatan #kulitberminyakberjerawat
Anda tahu tidak, JAFRA Lovers, salah satu kebiasaan yang membuat kulit tetap cantik adalah dengan rutin memakai krim malam. Memakai krim malam juga memiliki manfaat memperbaiki tekstur kulit serta mampu menghindarkan dari proses penuaan kulit. JAFRA Advanced Dynamic Mattifying Night Moisture dengan tea tree leaf oil membantu mengontrol minyak berlebih dan menyamarkan pori-pori kulit. Sangat cocok digunakan untuk Anda yang memiliki masalah dengan jerawat. Gimana, JAFRA Lovers, siap beralih keperawatan natural yang menyehatkan kulit Anda kan? . #JAFRAIndonesia  #JAFRACosmetics  #krimmalam  #skincareharian  #perawatan  #kulitberminyakberjerawat 
Kulit tak putih takpe, tapi kalau ada jerawat sakit betul hati kan ? Kalau kita nak skin putih.. kena rawat jerawatnya dulu. Then baru pikir nak cerahkan.
.
Ikut step ni
1️⃣ Acne Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15) _ cuci muka bersih2. Sebaiknya guna makeup remover dulu sblm sabun muka utk lbh bersih. Sbb kotoran selalu tersumbat pada liang pori. Kalau cuci semata tak cukup mendalam pembersihan tu
.
2️⃣ Scar Toner RM35 (ahli RM33.25) _ Pakai cotton pad ya. Masa ratakan kat muka mana2 area yg ada parut degil tu tenyeh lama sikit. Sbb dlm ni ada Salicylic Acid, Kernel Extract & Glycol utk buang sel mati. Sekaligus parut pun cepat pudar
.
3️⃣ X-Ne Facial Spray RM30.75 ( ahli RM27.65 ) _ yg ni sembur je terus kat muka. Bg kering lepas tu baru move in pd next step. Fungsi utama utk kontrol bakteria jerawat, kecilkan pori, bg mekap uols stay lama spy tak berminyak. Indirectly kuranglah jerawat baru menapak
.
4️⃣ Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20)_ sapu kat jerawat je. Yg best pasal ubat jerawat ni warnanya seakan Concealer.. so blh la cover jerawat dlm masa sama merawat. Then baru pakai mekap ya
.
5️⃣ Acne Cream+Whitening RM37.10 ( ahli RM33.40 ) _ ni pakai malam aje. pakai area pori sbb mmg nampak ketara perbezaannya. Dah xde mcm kulit limau kalau mekap. Yg ada jerawat congested tu sapu tipis ya. Insyallah jerawat tu dah blh picit keluar. Kalau tak, jerawat tu mcm ada 1 layer on top yg menghalang dari jerawat tu keluar. Bila kita raba je, mcm jalan tar.. kasar je.. selain tu krim ni ada whitening ya bg parut cepat hilang
.
.
.
Dealer Sendayu Tinggi KL
Meqla
www.wasap.my/+60122959081
cod sri rampai, melati, setiawangsa, bkt bntg, klcc, sek16 pj dan sekitar KL.
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #shoppingonline #rawatankulit #produkkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkecantikkan #skinscare #kulitberjerawat #kulitberminyakberjerawat #kulitjerawat #produkjerawatmalaysia #muamalaysia #awetmuda #kulitkusam #kulitputih #bestseller #dealersendayutinggikl #setjerawat #sayajual #jerawat #jerawathilang #bekasjerawat
Kulit tak putih takpe, tapi kalau ada jerawat sakit betul hati kan ? Kalau kita nak skin putih.. kena rawat jerawatnya dulu. Then baru pikir nak cerahkan. . Ikut step ni 1️⃣ Acne Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15) _ cuci muka bersih2. Sebaiknya guna makeup remover dulu sblm sabun muka utk lbh bersih. Sbb kotoran selalu tersumbat pada liang pori. Kalau cuci semata tak cukup mendalam pembersihan tu . 2️⃣ Scar Toner RM35 (ahli RM33.25) _ Pakai cotton pad ya. Masa ratakan kat muka mana2 area yg ada parut degil tu tenyeh lama sikit. Sbb dlm ni ada Salicylic Acid, Kernel Extract & Glycol utk buang sel mati. Sekaligus parut pun cepat pudar . 3️⃣ X-Ne Facial Spray RM30.75 ( ahli RM27.65 ) _ yg ni sembur je terus kat muka. Bg kering lepas tu baru move in pd next step. Fungsi utama utk kontrol bakteria jerawat, kecilkan pori, bg mekap uols stay lama spy tak berminyak. Indirectly kuranglah jerawat baru menapak . 4️⃣ Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20)_ sapu kat jerawat je. Yg best pasal ubat jerawat ni warnanya seakan Concealer.. so blh la cover jerawat dlm masa sama merawat. Then baru pakai mekap ya . 5️⃣ Acne Cream+Whitening RM37.10 ( ahli RM33.40 ) _ ni pakai malam aje. pakai area pori sbb mmg nampak ketara perbezaannya. Dah xde mcm kulit limau kalau mekap. Yg ada jerawat congested tu sapu tipis ya. Insyallah jerawat tu dah blh picit keluar. Kalau tak, jerawat tu mcm ada 1 layer on top yg menghalang dari jerawat tu keluar. Bila kita raba je, mcm jalan tar.. kasar je.. selain tu krim ni ada whitening ya bg parut cepat hilang . . . Dealer Sendayu Tinggi KL Meqla www.wasap.my/+60122959081 cod sri rampai, melati, setiawangsa, bkt bntg, klcc, sek16 pj dan sekitar KL. . #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #shoppingonline  #rawatankulit  #produkkecantikkan  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilkecantikkan  #skinscare  #kulitberjerawat  #kulitberminyakberjerawat  #kulitjerawat  #produkjerawatmalaysia  #muamalaysia  #awetmuda  #kulitkusam  #kulitputih  #bestseller  #dealersendayutinggikl  #setjerawat  #sayajual  #jerawat  #jerawathilang  #bekasjerawat 
Terima kasih adik,kak,abe, ma sanggup datang ke @reveusemedispa_kotabharu Untuk buat facial Dan Terima kasih jugak kerana percaya dgn service kami😍...
.
.
Anda bila lagi nak datang 😊 , jgn rusing jgn bimbang, kami nak bui harga kasih syg..
.
.
Ada masalah kulit muka yg teruk?
Malas nak cuci muka?
Muka berminyak?
Banyak masalah muka?
.
.
Tak tahu nak rujuk kat mana?
Tak tahu nak PM sape?
.
.
Meh rujuk dengan Reveuse Medispa Kota Bharu.
Meh WhatsApp Reveuse Medispa Kota Bharu.
.
.
PM : 0102048080
PM : 0102048080
PM : 0102048080
.
.
#jeragat#jerawat#jerawatkecutcepat#jerawatbatu#jerawatnanah#jerawatbesar#jeragatpudar#jeragatdegil#jeragatlama#jeragat#blackheads#whitehead#vitaminc#kulitberminyak#kulitberminyakberjerawat#kulitberminyakdanberjerawat#kulitberminyakjeragat#kulitkering#kulitkusam#kulittidaksihat#kulitbermasalah#kulitmati#parutjerawat#parutlekuk#parutmuka#paruthitamjerawat#paruthitampudar
Terima kasih adik,kak,abe, ma sanggup datang ke @reveusemedispa_kotabharu Untuk buat facial Dan Terima kasih jugak kerana percaya dgn service kami😍... . . Anda bila lagi nak datang 😊 , jgn rusing jgn bimbang, kami nak bui harga kasih syg.. . . Ada masalah kulit muka yg teruk? Malas nak cuci muka? Muka berminyak? Banyak masalah muka? . . Tak tahu nak rujuk kat mana? Tak tahu nak PM sape? . . Meh rujuk dengan Reveuse Medispa Kota Bharu. Meh WhatsApp Reveuse Medispa Kota Bharu. . . PM : 0102048080 PM : 0102048080 PM : 0102048080 . . #jeragat #jerawat #jerawatkecutcepat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatbesar #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragatlama #jeragat #blackheads #whitehead #vitaminc #kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyakdanberjerawat #kulitberminyakjeragat #kulitkering #kulitkusam #kulittidaksihat #kulitbermasalah #kulitmati #parutjerawat #parutlekuk #parutmuka #paruthitamjerawat #paruthitampudar 
Reveling gel dapat digunakan untuk semua jenis kulit, bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. 
Manfaat :

Memperbaiki & meratakan warna/rona wajah & tekstur kulit.
Memperkecil pori-pori.
Mencerahkan wajah.
Memberikan perlindungan antioksidan. 
Cara Pakai :

Bersihkan wajah dengan cleanser & toner terlebih dahulu.

Ambil sedikit Tru Face Revealing Gel, lalu usapkan tipis & merata pada wajah & leher tanpa perlu digosok/dipijat.

Akhiri dengan menggunakan pelembab sesuai jenis kulit Anda. 
Berdasarkan hasil uji klinis yg menunjukkan penggunaan PHA sehari-hari, didapatkan hasil sebagai berikut :

Terjadi peningkatan 45% pada kehalusan kulit.

Terjadi peningkatan 30% pada kekencangan kulit.

Terjadi peningkatan 30% pada warna kulit.

Terjadi peningkatan 15% pada ukuran pori

Yuk yg butuh... Bisa WhatsApp lagi ada promo... 0838-7067-6443
#poriporibesar #mukabopeng  #mukabopeng #jerawat #solusibekasjerawat #mukaparut #serumnuskin #bekasjerawat
#kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat #kulitkusam #wajahkusam #warnakulittidakrata #mikrodermabrasi #pori2kecil #pori2besar #kulitkenyal #perawatanwajah #perawatankulit #kesehatan #suplemen
Reveling gel dapat digunakan untuk semua jenis kulit, bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Manfaat : Memperbaiki & meratakan warna/rona wajah & tekstur kulit. Memperkecil pori-pori. Mencerahkan wajah. Memberikan perlindungan antioksidan. Cara Pakai : Bersihkan wajah dengan cleanser & toner terlebih dahulu. Ambil sedikit Tru Face Revealing Gel, lalu usapkan tipis & merata pada wajah & leher tanpa perlu digosok/dipijat. Akhiri dengan menggunakan pelembab sesuai jenis kulit Anda. Berdasarkan hasil uji klinis yg menunjukkan penggunaan PHA sehari-hari, didapatkan hasil sebagai berikut : Terjadi peningkatan 45% pada kehalusan kulit. Terjadi peningkatan 30% pada kekencangan kulit. Terjadi peningkatan 30% pada warna kulit. Terjadi peningkatan 15% pada ukuran pori Yuk yg butuh... Bisa WhatsApp lagi ada promo... 0838-7067-6443 #poriporibesar  #mukabopeng  #mukabopeng  #jerawat  #solusibekasjerawat  #mukaparut  #serumnuskin  #bekasjerawat  #kulitberminyak  #kulitberminyakberjerawat  #kulitkusam  #wajahkusam  #warnakulittidakrata  #mikrodermabrasi  #pori2kecil  #pori2besar  #kulitkenyal  #perawatanwajah  #perawatankulit  #kesehatan  #suplemen 
Kalian harus tahu!!!!
1. Tumpukan sel kulit mati akan memperlihatkan tanda penuaan pertama!
2. Memoles atau menggosok kulit terlalu keras akan membuat kulit iritasi.
3. PHAs lembut untuk digunakan utk kulit lembut
4. Sering berubah suhu ruang membuat kulit dehidrasi.
5. Jika wajah merasa kering dan tertarik utk cuci muka ini menunjukan kulit kamu dehidrasi.
6. Pelembab mengembalikan kelembaban yg anda butuhkan.
Solusi untuk menghilangkan sel.kulit mati dari Nuskin... # Polishing peel
Mengandung ekstrak labu yang dengan cepat melembutkan dan menggosok kulit dan lempung bentonitenya membuang sel kulit mati ...kulit jadi halus, lembut dan berkilau dalam hitungan menit.

# True face revealing gel
Generasi terdepan dalam teknologi anti penuaan ...polyhydroxy acids mencerahkan rona kulit kusam, melembabkan dan mengecilkan pori2.
Yukkk yg mo kulit cerah, lembut dan halus ni recomended banget

Info konsultasi/pemesanan
Wa 0838-7067-6443

#poriporibesar #mukabopeng  #mukabopeng #jerawat #solusibekasjerawat #mukaparut #serumnuskin #bekasjerawat
#kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat #kulitkusam #wajahkusam #warnakulittidakrata #mikrodermabrasi #pori2kecil #pori2besar #kulitkenyal #perawatanwajah #perawatankulit #kesehatan #suplemen
Kalian harus tahu!!!! 1. Tumpukan sel kulit mati akan memperlihatkan tanda penuaan pertama! 2. Memoles atau menggosok kulit terlalu keras akan membuat kulit iritasi. 3. PHAs lembut untuk digunakan utk kulit lembut 4. Sering berubah suhu ruang membuat kulit dehidrasi. 5. Jika wajah merasa kering dan tertarik utk cuci muka ini menunjukan kulit kamu dehidrasi. 6. Pelembab mengembalikan kelembaban yg anda butuhkan. Solusi untuk menghilangkan sel.kulit mati dari Nuskin... # Polishing peel Mengandung ekstrak labu yang dengan cepat melembutkan dan menggosok kulit dan lempung bentonitenya membuang sel kulit mati ...kulit jadi halus, lembut dan berkilau dalam hitungan menit. # True face revealing gel Generasi terdepan dalam teknologi anti penuaan ...polyhydroxy acids mencerahkan rona kulit kusam, melembabkan dan mengecilkan pori2. Yukkk yg mo kulit cerah, lembut dan halus ni recomended banget Info konsultasi/pemesanan Wa 0838-7067-6443 #poriporibesar  #mukabopeng  #mukabopeng  #jerawat  #solusibekasjerawat  #mukaparut  #serumnuskin  #bekasjerawat  #kulitberminyak  #kulitberminyakberjerawat  #kulitkusam  #wajahkusam  #warnakulittidakrata  #mikrodermabrasi  #pori2kecil  #pori2besar  #kulitkenyal  #perawatanwajah  #perawatankulit  #kesehatan  #suplemen 
Selamat pagi. sejenis manusia yang ada kulit telur😭 menangis teruk tengok kulit dia. Takpayah pakai foundation dah smooth gitchew.
.

Kalau kulit macamni, confirm confirm dia jaga bagai taburkan saja duit itu setiap bulan demi gebu ku. Hah kau.
.

Tapi kalau malas jaga, taknak spend duit sikit untuk diri sendiri. Nak cantik perlukan duit ok. Ini serious tak main main. Kalau base dah licin, tak perlukan makeup yang tebal pun. Sebab bila pakai banyak dia jadi macam glowing melampau melampau😝 taknak lah kan, nak sikit je hehe
.

Jangan kedekut kalau nak jadi telur. ok?πŸ˜‚
Selamat pagi. sejenis manusia yang ada kulit telur😭 menangis teruk tengok kulit dia. Takpayah pakai foundation dah smooth gitchew. . Kalau kulit macamni, confirm confirm dia jaga bagai taburkan saja duit itu setiap bulan demi gebu ku. Hah kau. . Tapi kalau malas jaga, taknak spend duit sikit untuk diri sendiri. Nak cantik perlukan duit ok. Ini serious tak main main. Kalau base dah licin, tak perlukan makeup yang tebal pun. Sebab bila pakai banyak dia jadi macam glowing melampau melampau😝 taknak lah kan, nak sikit je hehe . Jangan kedekut kalau nak jadi telur. ok?πŸ˜‚
Ada yg punya masalah kulit berminyak, jerawatan, kusam,komedoan??? Lengkappp yaa keluhannya πŸ˜‚ makanya pastikan perawatan wajah yg kmu pake bener2 bagus untuk kulit mu.. Nah disini jafra ada perawatan harian + perawatan mingguan + obat totol jerawat nya lhoo.... 😍😍😍 waktu aku jerawatan ini semua yg aku pake.. Hasilnya? Aduhai banget pokoknya ..kamu harus pake juga 
More info:
Nova
WA 089609119219
Line @fds0677g
BBM DBD9D975

#jafra #jafratangerang #jafrajakarta #jafraskincare #jafrabelinyu #jafrakosmetik #jafraindonesia #clearporejafra #clearpore #bekasjerawat #noda #jerawat #jafratangsel #jafrajaksel #jafrasurabaya #jafrasidoarjo #jafrabalikpapan #jafratasikmalaya #jafrabandung #kulitberminyakberjerawat
Ada yg punya masalah kulit berminyak, jerawatan, kusam,komedoan??? Lengkappp yaa keluhannya πŸ˜‚ makanya pastikan perawatan wajah yg kmu pake bener2 bagus untuk kulit mu.. Nah disini jafra ada perawatan harian + perawatan mingguan + obat totol jerawat nya lhoo.... 😍😍😍 waktu aku jerawatan ini semua yg aku pake.. Hasilnya? Aduhai banget pokoknya ..kamu harus pake juga More info: Nova WA 089609119219 Line @fds0677g BBM DBD9D975 #jafra  #jafratangerang  #jafrajakarta  #jafraskincare  #jafrabelinyu  #jafrakosmetik  #jafraindonesia  #clearporejafra  #clearpore  #bekasjerawat  #noda  #jerawat  #jafratangsel  #jafrajaksel  #jafrasurabaya  #jafrasidoarjo  #jafrabalikpapan  #jafratasikmalaya  #jafrabandung  #kulitberminyakberjerawat 
Ada yg punya masalah kulit berminyak, jerawatan, kusam,komedoan??? Lengkappp yaa keluhannya πŸ˜‚ makanya pastikan perawatan wajah yg kmu pake bener2 bagus untuk kulit mu.. Nah disini jafra ada perawatan harian + perawatan mingguan + obat totol jerawat nya lhoo.... 😍😍😍 waktu aku jerawatan ini semua yg aku pake.. Hasilnya? Aduhai banget pokoknya ..kamu harus pake juga 
More info:
Nova
WA 089609119219
Line @fds0677g
BBM DBD9D975

#jafra #jafratangerang #jafrajakarta #jafraskincare #jafrabelinyu #jafrakosmetik #jafraindonesia #clearporejafra #clearpore #bekasjerawat #noda #jerawat #jafratangsel #jafrajaksel #jafrasurabaya #jafrasidoarjo #jafrabalikpapan #jafratasikmalaya #jafrabandung #kulitberminyakberjerawat
Ada yg punya masalah kulit berminyak, jerawatan, kusam,komedoan??? Lengkappp yaa keluhannya πŸ˜‚ makanya pastikan perawatan wajah yg kmu pake bener2 bagus untuk kulit mu.. Nah disini jafra ada perawatan harian + perawatan mingguan + obat totol jerawat nya lhoo.... 😍😍😍 waktu aku jerawatan ini semua yg aku pake.. Hasilnya? Aduhai banget pokoknya ..kamu harus pake juga More info: Nova WA 089609119219 Line @fds0677g BBM DBD9D975 #jafra  #jafratangerang  #jafrajakarta  #jafraskincare  #jafrabelinyu  #jafrakosmetik  #jafraindonesia  #clearporejafra  #clearpore  #bekasjerawat  #noda  #jerawat  #jafratangsel  #jafrajaksel  #jafrasurabaya  #jafrasidoarjo  #jafrabalikpapan  #jafratasikmalaya  #jafrabandung  #kulitberminyakberjerawat 
Ada yg punya masalah kulit berminyak, jerawatan, kusam,komedoan??? Lengkappp yaa keluhannya πŸ˜‚ makanya pastikan perawatan wajah yg kmu pake bener2 bagus untuk kulit mu.. Nah disini jafra ada perawatan harian + perawatan mingguan + obat totol jerawat nya lhoo.... 😍😍😍 waktu aku jerawatan ini semua yg aku pake.. Hasilnya? Aduhai banget pokoknya ..kamu harus pake juga 
More info:
Nova
WA 089609119219
Line @fds0677g
BBM DBD9D975

#jafra #jafratangerang #jafrajakarta #jafraskincare #jafrabelinyu #jafrakosmetik #jafraindonesia #clearporejafra #clearpore #bekasjerawat #noda #jerawat #jafratangsel #jafrajaksel #jafrasurabaya #jafrasidoarjo #jafrabalikpapan #jafratasikmalaya #jafrabandung #kulitberminyakberjerawat
Ada yg punya masalah kulit berminyak, jerawatan, kusam,komedoan??? Lengkappp yaa keluhannya πŸ˜‚ makanya pastikan perawatan wajah yg kmu pake bener2 bagus untuk kulit mu.. Nah disini jafra ada perawatan harian + perawatan mingguan + obat totol jerawat nya lhoo.... 😍😍😍 waktu aku jerawatan ini semua yg aku pake.. Hasilnya? Aduhai banget pokoknya ..kamu harus pake juga More info: Nova WA 089609119219 Line @fds0677g BBM DBD9D975 #jafra  #jafratangerang  #jafrajakarta  #jafraskincare  #jafrabelinyu  #jafrakosmetik  #jafraindonesia  #clearporejafra  #clearpore  #bekasjerawat  #noda  #jerawat  #jafratangsel  #jafrajaksel  #jafrasurabaya  #jafrasidoarjo  #jafrabalikpapan  #jafratasikmalaya  #jafrabandung  #kulitberminyakberjerawat 
Wajah kamu kusam..?
Berminyak..?
Banyak komedonya..?
wajah berlubang (bopeng)..?
wajah jerawatan..?
flek & kerutan..?
Ketombe?
Rambut rontok?
Biang keringat? Atau sejenis mslah kulit lainnya??
Pakai busa sabun AMOOREA saja yuk...
cobain dlu dan...
Buktikan hasilnya..
Kepoin yuk
. 
#amoorea #stemcell #sabunajaib #sabunajaibmultifungsi #cucimuka #amoo #perawatanwajah #pencerahwajah #sabunajaib #sabunjerawat #heilmoorclay #sabunkulitsensitif #sabunkulit #kulitkeringkusam #wajahkusam #sabunporipori #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #amooreaungu #beautybar #beautyplusbar #dutaelokpersada #ptdep #penghilangflekhitam #penghilangkomedo #penghilangbekasluka
Wajah kamu kusam..? Berminyak..? Banyak komedonya..? wajah berlubang (bopeng)..? wajah jerawatan..? flek & kerutan..? Ketombe? Rambut rontok? Biang keringat? Atau sejenis mslah kulit lainnya?? Pakai busa sabun AMOOREA saja yuk... cobain dlu dan... Buktikan hasilnya.. Kepoin yuk . #amoorea  #stemcell  #sabunajaib  #sabunajaibmultifungsi  #cucimuka  #amoo  #perawatanwajah  #pencerahwajah  #sabunajaib  #sabunjerawat  #heilmoorclay  #sabunkulitsensitif  #sabunkulit  #kulitkeringkusam  #wajahkusam  #sabunporipori  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #amooreaungu  #beautybar  #beautyplusbar  #dutaelokpersada  #ptdep  #penghilangflekhitam  #penghilangkomedo  #penghilangbekasluka 
KALAU YAKIN, CANTIK LA .
Ni testimoni khas buat mylara kuantan, she has been our loyal client since August, and her skin is getting better and better everyday.
.
Ini baru betul, keyakinan yang Mylara skincare boleh tolong awak, baru boleh cantik. Tapi semua benda ambil masa, jangan pakai seminggu, naik jerawat 1-2, kulit tak flawless, terus cakap β€˜tak jadi pun, takde perubahan pun’. Jangan begitu sayang, nak kulit cantik, kene sabar dan teknik yang betul.
.
Siapa beli dari kami, insyaAllah kami bantu beri tips dan teknik yang betul utk kulit va va voom‼️
.
Awak nak kulit cantik macam dia? πŸ‘†πŸ»meh contact we olls 😘 Eh dia pakai detox mask dengan coffeescrub temyracle jugak! heheh kan dah cakap, combo temyracle + mylara ni meletup tup tup?
KALAU YAKIN, CANTIK LA . Ni testimoni khas buat mylara kuantan, she has been our loyal client since August, and her skin is getting better and better everyday. . Ini baru betul, keyakinan yang Mylara skincare boleh tolong awak, baru boleh cantik. Tapi semua benda ambil masa, jangan pakai seminggu, naik jerawat 1-2, kulit tak flawless, terus cakap β€˜tak jadi pun, takde perubahan pun’. Jangan begitu sayang, nak kulit cantik, kene sabar dan teknik yang betul. . Siapa beli dari kami, insyaAllah kami bantu beri tips dan teknik yang betul utk kulit va va voom‼️ . Awak nak kulit cantik macam dia? πŸ‘†πŸ»meh contact we olls 😘 Eh dia pakai detox mask dengan coffeescrub temyracle jugak! heheh kan dah cakap, combo temyracle + mylara ni meletup tup tup?
Dear, just go back to basics. Pakar kulit pun sarankan vitamins A, B3, C, D & E untuk fix kulit rosak.
.
Bila vitamins cukup, kulit akan dirawat ikut proses semulajadi dia. .
Mana nak cari set serum vitamin yang lengkap tapi berbaloi?
.
Set Serum Vitamin WOWSKIN lah ^_^
.
Harga asal RM120, kini ada diskaun 50%, RM59 je!
Dear, just go back to basics. Pakar kulit pun sarankan vitamins A, B3, C, D & E untuk fix kulit rosak. . Bila vitamins cukup, kulit akan dirawat ikut proses semulajadi dia. . Mana nak cari set serum vitamin yang lengkap tapi berbaloi? . Set Serum Vitamin WOWSKIN lah ^_^ . Harga asal RM120, kini ada diskaun 50%, RM59 je!
Rata-rata yg mw coba Nuamoorea pasti mikir-mikir berkali-kali...
🍏 Kecil tp mahal..
🍏 Udh mahal prosesnya lama lagi..
🍏 Kapan putihnya kalo nunggu detox?
🍏 Ga pede banget keluar rumah pas masa detox...
Coba berfikir sejenak.....
Dimana mana yang alami pasti cara kerjanya gak instan😌... butuh waktu yang gak sebentar yaa dears οΏΌπŸ˜‰
Lihat cermin... gmn ya wajahku beberapa tahun lagi kalo dirawat dengan yang alami ??? Atau dirawat dengan yang aku sendiri masih ragu2 keamanannya??
Soo...?! Pilihan ditangan anda... pilih kulit putih cantik sesaat namun berangsur ke unit gawat darurat atau kulit cantik sehat terawat.....???
*Yuk Rawat dengan yg ALAMI
*Yang ALAMI Yaa NuAMOOREA οΏΌπŸ˜‰οΏΌπŸ‘ #amooreabeautyplus 
#amoorea 
#nuamooreasteamcell 
#nuamoorealampung 
#nuamoorea 
#nuamooreastemcellbeautyplusbar 
#sabunpanu 
#sabunkulit 
#jafra 
#jafraindonesia 
#jafraroyaljelly 
#wardahlipcream 
#wardah 
#ertos 
#oriflame 
#teraskin 
#bbcushion 
#bopeng 
#jerawatbatu 
#kulitberminyakberjerawat 
#kulitkering 
#kulitkusam
Rata-rata yg mw coba Nuamoorea pasti mikir-mikir berkali-kali... 🍏 Kecil tp mahal.. 🍏 Udh mahal prosesnya lama lagi.. 🍏 Kapan putihnya kalo nunggu detox? 🍏 Ga pede banget keluar rumah pas masa detox... Coba berfikir sejenak..... Dimana mana yang alami pasti cara kerjanya gak instan😌... butuh waktu yang gak sebentar yaa dears οΏΌπŸ˜‰ Lihat cermin... gmn ya wajahku beberapa tahun lagi kalo dirawat dengan yang alami ??? Atau dirawat dengan yang aku sendiri masih ragu2 keamanannya?? Soo...?! Pilihan ditangan anda... pilih kulit putih cantik sesaat namun berangsur ke unit gawat darurat atau kulit cantik sehat terawat.....??? *Yuk Rawat dengan yg ALAMI *Yang ALAMI Yaa NuAMOOREA οΏΌπŸ˜‰οΏΌπŸ‘ #amooreabeautyplus  #amoorea  #nuamooreasteamcell  #nuamoorealampung  #nuamoorea  #nuamooreastemcellbeautyplusbar  #sabunpanu  #sabunkulit  #jafra  #jafraindonesia  #jafraroyaljelly  #wardahlipcream  #wardah  #ertos  #oriflame  #teraskin  #bbcushion  #bopeng  #jerawatbatu  #kulitberminyakberjerawat  #kulitkering  #kulitkusam 
Nak cantik ke idok ???
Bukan muka saja boleh putih, tangan kaki badan semua putihπŸ’—
.
BOOSTER WHITENING juga mampu merawat masalah2 anda yang lain 😘
.
🐚Masalah tona kulit tidak sekata
🐚Masalah jerawat & jeragat
🐚Membetulkan sistem saraf
🐚Memberi tenaga seharian
🐚Sesuai untuk ibu menyusu
🐚Putih gebu flawless
.
100% produk buatan Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
********************************************
Anda tak perlu lagi habiskan beratus-ratus ringgit setiap bulan untuk masalah kulit muka yang teruk. Jom lebih jimat dengan BOOSTER WHITENING πŸ’•
.
Sebotol tahan sampai sebulan. 
____________

Jangan lupa follow INSTAGRAM πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡
@boosterwhitening.kedah @stokis_boosterwhitening_kedah @fazi_beautycare_hq
Nak cantik ke idok ??? Bukan muka saja boleh putih, tangan kaki badan semua putihπŸ’— . BOOSTER WHITENING juga mampu merawat masalah2 anda yang lain 😘 . 🐚Masalah tona kulit tidak sekata 🐚Masalah jerawat & jeragat 🐚Membetulkan sistem saraf 🐚Memberi tenaga seharian 🐚Sesuai untuk ibu menyusu 🐚Putih gebu flawless . 100% produk buatan Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ ******************************************** Anda tak perlu lagi habiskan beratus-ratus ringgit setiap bulan untuk masalah kulit muka yang teruk. Jom lebih jimat dengan BOOSTER WHITENING πŸ’• . Sebotol tahan sampai sebulan. ____________ Jangan lupa follow INSTAGRAM πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡ @boosterwhitening.kedah @stokis_boosterwhitening_kedah @fazi_beautycare_hq
Nak cantik ke idok ???
Bukan muka saja boleh putih, tangan kaki badan semua putihπŸ’—
.
BOOSTER WHITENING juga mampu merawat masalah2 anda yang lain 😘
.
🐚Masalah tona kulit tidak sekata
🐚Masalah jerawat & jeragat
🐚Membetulkan sistem saraf
🐚Memberi tenaga seharian
🐚Sesuai untuk ibu menyusu
🐚Putih gebu flawless
.
100% produk buatan Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
********************************************
Anda tak perlu lagi habiskan beratus-ratus ringgit setiap bulan untuk masalah kulit muka yang teruk. Jom lebih jimat dengan BOOSTER WHITENING πŸ’•
.
Sebotol tahan sampai sebulan. 
____________

Jangan lupa follow INSTAGRAM πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡
@boosterwhitening.kedah @stokis_boosterwhitening_kedah @fazi_beautycare_hq
Nak cantik ke idok ??? Bukan muka saja boleh putih, tangan kaki badan semua putihπŸ’— . BOOSTER WHITENING juga mampu merawat masalah2 anda yang lain 😘 . 🐚Masalah tona kulit tidak sekata 🐚Masalah jerawat & jeragat 🐚Membetulkan sistem saraf 🐚Memberi tenaga seharian 🐚Sesuai untuk ibu menyusu 🐚Putih gebu flawless . 100% produk buatan Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ ******************************************** Anda tak perlu lagi habiskan beratus-ratus ringgit setiap bulan untuk masalah kulit muka yang teruk. Jom lebih jimat dengan BOOSTER WHITENING πŸ’• . Sebotol tahan sampai sebulan. ____________ Jangan lupa follow INSTAGRAM πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡ @boosterwhitening.kedah @stokis_boosterwhitening_kedah @fazi_beautycare_hq
Nak cantik ke idok ???
Bukan muka saja boleh putih, tangan kaki badan semua putihπŸ’—
.
BOOSTER WHITENING juga mampu merawat masalah2 anda yang lain 😘
.
🐚Masalah tona kulit tidak sekata
🐚Masalah jerawat & jeragat
🐚Membetulkan sistem saraf
🐚Memberi tenaga seharian
🐚Sesuai untuk ibu menyusu
🐚Putih gebu flawless
.
100% produk buatan Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
********************************************
Anda tak perlu lagi habiskan beratus-ratus ringgit setiap bulan untuk masalah kulit muka yang teruk. Jom lebih jimat dengan BOOSTER WHITENING πŸ’•
.
Sebotol tahan sampai sebulan. 
____________

Jangan lupa follow INSTAGRAM πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡
@boosterwhitening.kedah @stokis_boosterwhitening_kedah @fazi_beautycare_hq
Nak cantik ke idok ??? Bukan muka saja boleh putih, tangan kaki badan semua putihπŸ’— . BOOSTER WHITENING juga mampu merawat masalah2 anda yang lain 😘 . 🐚Masalah tona kulit tidak sekata 🐚Masalah jerawat & jeragat 🐚Membetulkan sistem saraf 🐚Memberi tenaga seharian 🐚Sesuai untuk ibu menyusu 🐚Putih gebu flawless . 100% produk buatan Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ ******************************************** Anda tak perlu lagi habiskan beratus-ratus ringgit setiap bulan untuk masalah kulit muka yang teruk. Jom lebih jimat dengan BOOSTER WHITENING πŸ’• . Sebotol tahan sampai sebulan. ____________ Jangan lupa follow INSTAGRAM πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡ @boosterwhitening.kedah @stokis_boosterwhitening_kedah @fazi_beautycare_hq
" PRODUK NI MEMANG MENIPU !!! "
.
Makan belum habis sebotol pun dah nampak PUTIH !
.
Hah ! Sape nak putih gebu tapi malas ?? Jerawat pun hilang dalam masa singkat !
Meh sini .. nih ada produk untuk orang malas !
.
BOOSTER WHITENING mampu memutih kan kulit seawal 3 hari.
Cuma makan satu capsule untuk satu minggu atau 4 hari paling cepat..
Tak perlu makan hari2.
.
.
πŸ“ŒRM60πŸ“Œ
πŸ“ŒRM60πŸ“Œ
πŸ“ŒRM60πŸ“Œ
.
βœ…(SM add Rm8)
βœ…(SS add Rm11)
.
.
β™₯ whatsapp www.wasap.my/+60134991383 FAST RESPONSE
β™₯ whatsapp www.wasap.my/+60134991383 FAST RESPONSE
β™₯ whatsapp www.wasap.my/+60134991383 FAST RESPONSE

____________

Jangan lupa follow INSTAGRAM πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡
@boosterwhitening.kedah @stokis_boosterwhitening_kedah
" PRODUK NI MEMANG MENIPU !!! " . Makan belum habis sebotol pun dah nampak PUTIH ! . Hah ! Sape nak putih gebu tapi malas ?? Jerawat pun hilang dalam masa singkat ! Meh sini .. nih ada produk untuk orang malas ! . BOOSTER WHITENING mampu memutih kan kulit seawal 3 hari. Cuma makan satu capsule untuk satu minggu atau 4 hari paling cepat.. Tak perlu makan hari2. . . πŸ“ŒRM60πŸ“Œ πŸ“ŒRM60πŸ“Œ πŸ“ŒRM60πŸ“Œ . βœ…(SM add Rm8) βœ…(SS add Rm11) . . β™₯ whatsapp www.wasap.my/+60134991383 FAST RESPONSE β™₯ whatsapp www.wasap.my/+60134991383 FAST RESPONSE β™₯ whatsapp www.wasap.my/+60134991383 FAST RESPONSE ____________ Jangan lupa follow INSTAGRAM πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡ @boosterwhitening.kedah @stokis_boosterwhitening_kedah
I’M SORRY BABY ‼️
.
Tidak ku sangka, stock habis laju, bagai puting beliung tumpang lalu, padu kencang meniup laju segala isi bumi..haih sajak pulak πŸ˜‹
.
Tapi, on the serious side, advance dan basic set kami habis licin berkilat macam kepala pakcik Mat sebelah rumah. πŸ˜‚
.
Harini last day sale, boleh je nak beli dari kami, tapi kami akan pos/cod barang bila stock sampai nanti. .
Jangan risau kesayangan semua, kami dah restock, hanya menanti abang pos laju dengan penuh setia setiap hari πŸ˜‰ dan dannn dannn, loose item masih ada, night cream habis? Serum dah tinggal habuk emas je? Jangan risau, kami ada ❀️
.
Contact us
http://www.wasap.my/60102287670 atau DM kami 😘😘😘
I’M SORRY BABY ‼️ . Tidak ku sangka, stock habis laju, bagai puting beliung tumpang lalu, padu kencang meniup laju segala isi bumi..haih sajak pulak πŸ˜‹ . Tapi, on the serious side, advance dan basic set kami habis licin berkilat macam kepala pakcik Mat sebelah rumah. πŸ˜‚ . Harini last day sale, boleh je nak beli dari kami, tapi kami akan pos/cod barang bila stock sampai nanti. . Jangan risau kesayangan semua, kami dah restock, hanya menanti abang pos laju dengan penuh setia setiap hari πŸ˜‰ dan dannn dannn, loose item masih ada, night cream habis? Serum dah tinggal habuk emas je? Jangan risau, kami ada ❀️ . Contact us http://www.wasap.my/60102287670 atau DM kami 😘😘😘
Testi anget..
Kutil terhempaskan dengan #NuAmoorea 
Niat awal pake Nu Amoorea buat kulit sehat 
Nggak nyangka si kutil bandel yg udah bertahun2 juga kabur hihiiii
Mantap kan NuAmoorea ku 😍😍
. 
#testi #testimoni #amoorea #stemcell #sabunajaib #sabunajaibmultifungsi #cucimuka #amoo #perawatanwajah #pencerahwajah #sabunajaib #sabunjerawat #heilmoorclay #sabunkulitsensitif #sabunkulit #kulitkeringkusam #wajahkusam #sabunporipori #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #amooreaungu #beautybar #beautyplusbar  #dutaelokpersada #ptdep #penghilangflekhitam #penghilangkomedo #penghilangbekasluka
#nuamoorea_88
Testi anget.. Kutil terhempaskan dengan #NuAmoorea  Niat awal pake Nu Amoorea buat kulit sehat Nggak nyangka si kutil bandel yg udah bertahun2 juga kabur hihiiii Mantap kan NuAmoorea ku 😍😍 . #testi  #testimoni  #amoorea  #stemcell  #sabunajaib  #sabunajaibmultifungsi  #cucimuka  #amoo  #perawatanwajah  #pencerahwajah  #sabunajaib  #sabunjerawat  #heilmoorclay  #sabunkulitsensitif  #sabunkulit  #kulitkeringkusam  #wajahkusam  #sabunporipori  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #amooreaungu  #beautybar  #beautyplusbar  #dutaelokpersada  #ptdep  #penghilangflekhitam  #penghilangkomedo  #penghilangbekasluka  #nuamoorea_88 
Anda pecinta Mud Mask JAFRA? Pasti kulit Anda saat ini lembut dan cerah :D Kulit Anda terutama wajah membutuhkan asupan bahan alami salah satunya lumpur. Masker lumpur berkhasiat karena bermanfaat untuk melembutkan kulit, menghilangkan minyak berlebih, juga mengangkat sel kulit mati. JAFRA Mud Mask mengandung ekstrak lumpur mineral, tanaman Ayuverdic dan vitamin E yang membantu mencerahkan kulit, mengembalikan kekenyalan kulit terutama wajah. 
Belum pernah pakai JAFRA ? Adududududu kamu kebangetan shay! . mau tau manfaat apalagi dr si mudmask ini ?
Tanya
Order JAFRA ? 0878-248-516-81

#JAFRACosmetics #JAFRAIndonesia

#mudmaskjafra #mudmask #gentleexfoliatingscrub #scrubjafra #jafrabandung #JAFRACosmetics #jafracimahi #jualjafra #consultantjafra #like4like #likeforfollow #jafra #maskerjafra #maskerajaib #kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat #skincarejafra #maskerlumpur #com4com
Anda pecinta Mud Mask JAFRA? Pasti kulit Anda saat ini lembut dan cerah :D Kulit Anda terutama wajah membutuhkan asupan bahan alami salah satunya lumpur. Masker lumpur berkhasiat karena bermanfaat untuk melembutkan kulit, menghilangkan minyak berlebih, juga mengangkat sel kulit mati. JAFRA Mud Mask mengandung ekstrak lumpur mineral, tanaman Ayuverdic dan vitamin E yang membantu mencerahkan kulit, mengembalikan kekenyalan kulit terutama wajah. Belum pernah pakai JAFRA ? Adududududu kamu kebangetan shay! . mau tau manfaat apalagi dr si mudmask ini ? Tanya Order JAFRA ? 0878-248-516-81 #JAFRACosmetics  #JAFRAIndonesia  #mudmaskjafra  #mudmask  #gentleexfoliatingscrub  #scrubjafra  #jafrabandung  #JAFRACosmetics  #jafracimahi  #jualjafra  #consultantjafra  #like4like  #likeforfollow  #jafra  #maskerjafra  #maskerajaib  #kulitberminyak  #kulitberminyakberjerawat  #skincarejafra  #maskerlumpur  #com4com 
Anda pecinta Mud Mask JAFRA? Pasti kulit Anda saat ini lembut dan cerah :D Kulit Anda terutama wajah membutuhkan asupan bahan alami salah satunya lumpur. Masker lumpur berkhasiat karena bermanfaat untuk melembutkan kulit, menghilangkan minyak berlebih, juga mengangkat sel kulit mati. JAFRA Mud Mask mengandung ekstrak lumpur mineral, tanaman Ayuverdic dan vitamin E yang membantu mencerahkan kulit, mengembalikan kekenyalan kulit terutama wajah. 
Belum pernah pakai JAFRA ? Adududududu kamu kebangetan shay! . mau tau manfaat apalagi dr si mudmask ini ?
Tanya
Order JAFRA ? 0878-248-516-81

#JAFRACosmetics #JAFRAIndonesia

#mudmaskjafra #mudmask #gentleexfoliatingscrub #scrubjafra #jafrabandung #JAFRACosmetics #jafracimahi #jualjafra #consultantjafra #like4like #likeforfollow #jafra #maskerjafra #maskerajaib #kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat #skincarejafra #maskerlumpur #com4com
Anda pecinta Mud Mask JAFRA? Pasti kulit Anda saat ini lembut dan cerah :D Kulit Anda terutama wajah membutuhkan asupan bahan alami salah satunya lumpur. Masker lumpur berkhasiat karena bermanfaat untuk melembutkan kulit, menghilangkan minyak berlebih, juga mengangkat sel kulit mati. JAFRA Mud Mask mengandung ekstrak lumpur mineral, tanaman Ayuverdic dan vitamin E yang membantu mencerahkan kulit, mengembalikan kekenyalan kulit terutama wajah. Belum pernah pakai JAFRA ? Adududududu kamu kebangetan shay! . mau tau manfaat apalagi dr si mudmask ini ? Tanya Order JAFRA ? 0878-248-516-81 #JAFRACosmetics  #JAFRAIndonesia  #mudmaskjafra  #mudmask  #gentleexfoliatingscrub  #scrubjafra  #jafrabandung  #JAFRACosmetics  #jafracimahi  #jualjafra  #consultantjafra  #like4like  #likeforfollow  #jafra  #maskerjafra  #maskerajaib  #kulitberminyak  #kulitberminyakberjerawat  #skincarejafra  #maskerlumpur  #com4com 
Punya masalah kulit seperti #berminyak #kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat BERMINYAK BERJERAWAT #berjerawat .
ga usah bimbang dan gusar gengs #jafra punya solusi nya
.
.
ini adalah PAKET UTK KULIT BERMINYAK BERJERAWAT terdiri dari
1. Cleanser atau sabun muka yg ga bikin kering
2. Day Moisture spf 15 khusus utk jenis kulit berminyak
3. Clear Blemish sebagai obat jerawatnya
.
.
.
#paketkulitberminyak #paketkulitberminyakberjerawat #jafrabandung #JAFRAIndonesia #JAFRACosmetics #bandungbeautyskin #obatjerawat #obatjerawatbatu #obatjerawatampuh #obatjerawatalami 
#solusikulit #solusikulitberminyak 
#solusikulitberjerawat #jerawatan 
#skincare #skincarejafra #jafraskincare #obatjerawatjafra #blemish
Punya masalah kulit seperti #berminyak  #kulitberminyak  #kulitberminyakberjerawat  BERMINYAK BERJERAWAT #berjerawat  . ga usah bimbang dan gusar gengs #jafra  punya solusi nya . . ini adalah PAKET UTK KULIT BERMINYAK BERJERAWAT terdiri dari 1. Cleanser atau sabun muka yg ga bikin kering 2. Day Moisture spf 15 khusus utk jenis kulit berminyak 3. Clear Blemish sebagai obat jerawatnya . . . #paketkulitberminyak  #paketkulitberminyakberjerawat  #jafrabandung  #JAFRAIndonesia  #JAFRACosmetics  #bandungbeautyskin  #obatjerawat  #obatjerawatbatu  #obatjerawatampuh  #obatjerawatalami  #solusikulit  #solusikulitberminyak  #solusikulitberjerawat  #jerawatan  #skincare  #skincarejafra  #jafraskincare  #obatjerawatjafra  #blemish 
Punya masalah kulit seperti #berminyak #kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat BERMINYAK BERJERAWAT #berjerawat .
ga usah bimbang dan gusar gengs #jafra punya solusi nya
.
.
ini adalah PAKET UTK KULIT BERMINYAK BERJERAWAT terdiri dari
1. Cleanser atau sabun muka yg ga bikin kering
2. Day Moisture spf 15 khusus utk jenis kulit berminyak
3. Clear Blemish sebagai obat jerawatnya
.
.
.
#paketkulitberminyak #paketkulitberminyakberjerawat #jafrabandung #JAFRAIndonesia #JAFRACosmetics #bandungbeautyskin #obatjerawat #obatjerawatbatu #obatjerawatampuh #obatjerawatalami 
#solusikulit #solusikulitberminyak 
#solusikulitberjerawat #jerawatan 
#skincare #skincarejafra #jafraskincare #obatjerawatjafra #blemish
Punya masalah kulit seperti #berminyak  #kulitberminyak  #kulitberminyakberjerawat  BERMINYAK BERJERAWAT #berjerawat  . ga usah bimbang dan gusar gengs #jafra  punya solusi nya . . ini adalah PAKET UTK KULIT BERMINYAK BERJERAWAT terdiri dari 1. Cleanser atau sabun muka yg ga bikin kering 2. Day Moisture spf 15 khusus utk jenis kulit berminyak 3. Clear Blemish sebagai obat jerawatnya . . . #paketkulitberminyak  #paketkulitberminyakberjerawat  #jafrabandung  #JAFRAIndonesia  #JAFRACosmetics  #bandungbeautyskin  #obatjerawat  #obatjerawatbatu  #obatjerawatampuh  #obatjerawatalami  #solusikulit  #solusikulitberminyak  #solusikulitberjerawat  #jerawatan  #skincare  #skincarejafra  #jafraskincare  #obatjerawatjafra  #blemish 
Punya masalah kulit seperti #berminyak #kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat BERMINYAK BERJERAWAT #berjerawat .
ga usah bimbang dan gusar gengs #jafra punya solusi nya
.
.
ini adalah PAKET UTK KULIT BERMINYAK BERJERAWAT terdiri dari
1. Cleanser atau sabun muka yg ga bikin kering
2. Day Moisture spf 15 khusus utk jenis kulit berminyak
3. Clear Blemish sebagai obat jerawatnya
.
.
.
#paketkulitberminyak #paketkulitberminyakberjerawat #jafrabandung #JAFRAIndonesia #JAFRACosmetics #bandungbeautyskin #obatjerawat #obatjerawatbatu #obatjerawatampuh #obatjerawatalami 
#solusikulit #solusikulitberminyak 
#solusikulitberjerawat #jerawatan 
#skincare #skincarejafra #jafraskincare #obatjerawatjafra #blemish
Punya masalah kulit seperti #berminyak  #kulitberminyak  #kulitberminyakberjerawat  BERMINYAK BERJERAWAT #berjerawat  . ga usah bimbang dan gusar gengs #jafra  punya solusi nya . . ini adalah PAKET UTK KULIT BERMINYAK BERJERAWAT terdiri dari 1. Cleanser atau sabun muka yg ga bikin kering 2. Day Moisture spf 15 khusus utk jenis kulit berminyak 3. Clear Blemish sebagai obat jerawatnya . . . #paketkulitberminyak  #paketkulitberminyakberjerawat  #jafrabandung  #JAFRAIndonesia  #JAFRACosmetics  #bandungbeautyskin  #obatjerawat  #obatjerawatbatu  #obatjerawatampuh  #obatjerawatalami  #solusikulit  #solusikulitberminyak  #solusikulitberjerawat  #jerawatan  #skincare  #skincarejafra  #jafraskincare  #obatjerawatjafra  #blemish 
Terima kasih kak, sanggup datang dari jauh semata-mata nak buat facial di @reveusemedispa_kotabharu Dan Terima kasih jugak kerana percaya dgn service kami😍...
.
.
Anda bila lagi nak datang 😊 , jgn rusing jgn bimbang, kami nak bui harga kasih syg..
.
.
Ada masalah kulit muka yg teruk?
Malas nak cuci muka?
Muka berminyak?
Banyak masalah muka?
.
.
Tak tahu nak rujuk kat mana?
Tak tahu nak PM sape?
.
.
Meh rujuk dengan Reveuse Medispa Kota Bharu.
Meh WhatsApp Reveuse Medispa Kota Bharu.
.
.
PM : 0102048080
PM : 0102048080
PM : 0102048080
.
.
#jeragat#jerawat#jerawatkecutcepat#jerawatbatu#jerawatnanah#jerawatbesar#jeragatpudar#jeragatdegil#jeragatlama#jeragat#blackheads#whitehead#vitaminc#kulitberminyak#kulitberminyakberjerawat#kulitberminyakdanberjerawat#kulitberminyakjeragat#kulitkering#kulitkusam#kulittidaksihat#kulitbermasalah#kulitmati#parutjerawat#parutlekuk#parutmuka#paruthitamjerawat#paruthitampudar
Terima kasih kak, sanggup datang dari jauh semata-mata nak buat facial di @reveusemedispa_kotabharu Dan Terima kasih jugak kerana percaya dgn service kami😍... . . Anda bila lagi nak datang 😊 , jgn rusing jgn bimbang, kami nak bui harga kasih syg.. . . Ada masalah kulit muka yg teruk? Malas nak cuci muka? Muka berminyak? Banyak masalah muka? . . Tak tahu nak rujuk kat mana? Tak tahu nak PM sape? . . Meh rujuk dengan Reveuse Medispa Kota Bharu. Meh WhatsApp Reveuse Medispa Kota Bharu. . . PM : 0102048080 PM : 0102048080 PM : 0102048080 . . #jeragat #jerawat #jerawatkecutcepat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatbesar #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragatlama #jeragat #blackheads #whitehead #vitaminc #kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyakdanberjerawat #kulitberminyakjeragat #kulitkering #kulitkusam #kulittidaksihat #kulitbermasalah #kulitmati #parutjerawat #parutlekuk #parutmuka #paruthitamjerawat #paruthitampudar 
1 TITISAN SERUM ADA 1001 KEBAIKAN
.
.
Orang kata All in One. Semua vitamin yang diperlukan untuk kulit lengkap dalam 1 titis.😍
.
VITAMIN SERUM SET WOWSKIN
Set lengkap serum vitamin Siang dan Malam. 2 in 1
.
.
Paling best, serum ni membantu selesaikan masalah-masalah utama kulit:
.
Gelap πŸ”œ Cerah
Jerawat πŸ”œ Flawless
Kedutan πŸ”œ Tegang
Kulit Kusam πŸ”œ Glowing
Tona kulit tak sekata πŸ”œ Kulit Licin Bersinar
Kulit Berminyak πŸ”œ Kulit Lembab & Licin
.
.
****************************************
Kenapa WOWSKIN serum terbaik?
****************************************
.
βœ… Lengkap dengan 5 Vitamin dalam 1 set.
βœ… Vitamin yang dibekalkan mengikut rekomendasi pakar kulit.
βœ… Pemakaian yang optimum iaitu siang dan malam.
βœ… Tidak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit.
βœ… Sesuai dengan semua jenis kulit (kulit sensitif).
βœ… Sangat sesuai disapu sebelum make up.
.
.
Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan Set Lengkap Serum Vitamin WOWSKIN ni.
.
.
Yang lagi meyakinkan
πŸ‘100% tanpa bahan bahaya
πŸ‘100% halal
πŸ‘ Kelulusan dari KKM. Day Serum - NOT170500805K dan Night serum - NOT170501806K.
.
.
============================
BERMINAT NAK HARGA PROMOSI?
============================
.
HARGA ASAL: RM 120
HARGA PROMOSI: RM59
.
Fast respon whatsapp to 0135970017
Fast respon whatsapp to 0135970017
Fast respon whatsapp to 0135970017
1 TITISAN SERUM ADA 1001 KEBAIKAN . . Orang kata All in One. Semua vitamin yang diperlukan untuk kulit lengkap dalam 1 titis.😍 . VITAMIN SERUM SET WOWSKIN Set lengkap serum vitamin Siang dan Malam. 2 in 1 . . Paling best, serum ni membantu selesaikan masalah-masalah utama kulit: . Gelap πŸ”œ Cerah Jerawat πŸ”œ Flawless Kedutan πŸ”œ Tegang Kulit Kusam πŸ”œ Glowing Tona kulit tak sekata πŸ”œ Kulit Licin Bersinar Kulit Berminyak πŸ”œ Kulit Lembab & Licin . . **************************************** Kenapa WOWSKIN serum terbaik? **************************************** . βœ… Lengkap dengan 5 Vitamin dalam 1 set. βœ… Vitamin yang dibekalkan mengikut rekomendasi pakar kulit. βœ… Pemakaian yang optimum iaitu siang dan malam. βœ… Tidak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit. βœ… Sesuai dengan semua jenis kulit (kulit sensitif). βœ… Sangat sesuai disapu sebelum make up. . . Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan Set Lengkap Serum Vitamin WOWSKIN ni. . . Yang lagi meyakinkan πŸ‘100% tanpa bahan bahaya πŸ‘100% halal πŸ‘ Kelulusan dari KKM. Day Serum - NOT170500805K dan Night serum - NOT170501806K. . . ============================ BERMINAT NAK HARGA PROMOSI? ============================ . HARGA ASAL: RM 120 HARGA PROMOSI: RM59 . Fast respon whatsapp to 0135970017 Fast respon whatsapp to 0135970017 Fast respon whatsapp to 0135970017
1 TITISAN SERUM ADA 1001 KEBAIKAN
.
.
Orang kata All in One. Semua vitamin yang diperlukan untuk kulit lengkap dalam 1 titis.😍
.
VITAMIN SERUM SET WOWSKIN
Set lengkap serum vitamin Siang dan Malam. 2 in 1
.
.
Paling best, serum ni membantu selesaikan masalah-masalah utama kulit:
.
Gelap πŸ”œ Cerah
Jerawat πŸ”œ Flawless
Kedutan πŸ”œ Tegang
Kulit Kusam πŸ”œ Glowing
Tona kulit tak sekata πŸ”œ Kulit Licin Bersinar
Kulit Berminyak πŸ”œ Kulit Lembab & Licin
.
.
****************************************
Kenapa WOWSKIN serum terbaik?
****************************************
.
βœ… Lengkap dengan 5 Vitamin dalam 1 set.
βœ… Vitamin yang dibekalkan mengikut rekomendasi pakar kulit.
βœ… Pemakaian yang optimum iaitu siang dan malam.
βœ… Tidak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit.
βœ… Sesuai dengan semua jenis kulit (kulit sensitif).
βœ… Sangat sesuai disapu sebelum make up.
.
.
Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan Set Lengkap Serum Vitamin WOWSKIN ni.
.
.
Yang lagi meyakinkan
πŸ‘100% tanpa bahan bahaya
πŸ‘100% halal
πŸ‘ Kelulusan dari KKM. Day Serum - NOT170500805K dan Night serum - NOT170501806K.
.
.
============================
BERMINAT NAK HARGA PROMOSI?
============================
.
HARGA ASAL: RM 120
HARGA PROMOSI: RM59
.
Fast respon whatsapp to 0135970017
Fast respon whatsapp to 0135970017
Fast respon whatsapp to 0135970017
1 TITISAN SERUM ADA 1001 KEBAIKAN . . Orang kata All in One. Semua vitamin yang diperlukan untuk kulit lengkap dalam 1 titis.😍 . VITAMIN SERUM SET WOWSKIN Set lengkap serum vitamin Siang dan Malam. 2 in 1 . . Paling best, serum ni membantu selesaikan masalah-masalah utama kulit: . Gelap πŸ”œ Cerah Jerawat πŸ”œ Flawless Kedutan πŸ”œ Tegang Kulit Kusam πŸ”œ Glowing Tona kulit tak sekata πŸ”œ Kulit Licin Bersinar Kulit Berminyak πŸ”œ Kulit Lembab & Licin . . **************************************** Kenapa WOWSKIN serum terbaik? **************************************** . βœ… Lengkap dengan 5 Vitamin dalam 1 set. βœ… Vitamin yang dibekalkan mengikut rekomendasi pakar kulit. βœ… Pemakaian yang optimum iaitu siang dan malam. βœ… Tidak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit. βœ… Sesuai dengan semua jenis kulit (kulit sensitif). βœ… Sangat sesuai disapu sebelum make up. . . Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan Set Lengkap Serum Vitamin WOWSKIN ni. . . Yang lagi meyakinkan πŸ‘100% tanpa bahan bahaya πŸ‘100% halal πŸ‘ Kelulusan dari KKM. Day Serum - NOT170500805K dan Night serum - NOT170501806K. . . ============================ BERMINAT NAK HARGA PROMOSI? ============================ . HARGA ASAL: RM 120 HARGA PROMOSI: RM59 . Fast respon whatsapp to 0135970017 Fast respon whatsapp to 0135970017 Fast respon whatsapp to 0135970017
1 TITISAN SERUM ADA 1001 KEBAIKAN
.
.
Orang kata All in One. Semua vitamin yang diperlukan untuk kulit lengkap dalam 1 titis.😍
.
VITAMIN SERUM SET WOWSKIN
Set lengkap serum vitamin Siang dan Malam. 2 in 1
.
.
Paling best, serum ni membantu selesaikan masalah-masalah utama kulit:
.
Gelap πŸ”œ Cerah
Jerawat πŸ”œ Flawless
Kedutan πŸ”œ Tegang
Kulit Kusam πŸ”œ Glowing
Tona kulit tak sekata πŸ”œ Kulit Licin Bersinar
Kulit Berminyak πŸ”œ Kulit Lembab & Licin
.
.
****************************************
Kenapa WOWSKIN serum terbaik?
****************************************
.
βœ… Lengkap dengan 5 Vitamin dalam 1 set.
βœ… Vitamin yang dibekalkan mengikut rekomendasi pakar kulit.
βœ… Pemakaian yang optimum iaitu siang dan malam.
βœ… Tidak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit.
βœ… Sesuai dengan semua jenis kulit (kulit sensitif).
βœ… Sangat sesuai disapu sebelum make up.
.
.
Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan Set Lengkap Serum Vitamin WOWSKIN ni.
.
.
Yang lagi meyakinkan
πŸ‘100% tanpa bahan bahaya
πŸ‘100% halal
πŸ‘ Kelulusan dari KKM. Day Serum - NOT170500805K dan Night serum - NOT170501806K.
.
.
============================
BERMINAT NAK HARGA PROMOSI?
============================
.
HARGA ASAL: RM 120
HARGA PROMOSI: RM59
.
Fast respon whatsapp to 0135970017
Fast respon whatsapp to 0135970017
Fast respon whatsapp to 0135970017
1 TITISAN SERUM ADA 1001 KEBAIKAN . . Orang kata All in One. Semua vitamin yang diperlukan untuk kulit lengkap dalam 1 titis.😍 . VITAMIN SERUM SET WOWSKIN Set lengkap serum vitamin Siang dan Malam. 2 in 1 . . Paling best, serum ni membantu selesaikan masalah-masalah utama kulit: . Gelap πŸ”œ Cerah Jerawat πŸ”œ Flawless Kedutan πŸ”œ Tegang Kulit Kusam πŸ”œ Glowing Tona kulit tak sekata πŸ”œ Kulit Licin Bersinar Kulit Berminyak πŸ”œ Kulit Lembab & Licin . . **************************************** Kenapa WOWSKIN serum terbaik? **************************************** . βœ… Lengkap dengan 5 Vitamin dalam 1 set. βœ… Vitamin yang dibekalkan mengikut rekomendasi pakar kulit. βœ… Pemakaian yang optimum iaitu siang dan malam. βœ… Tidak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit. βœ… Sesuai dengan semua jenis kulit (kulit sensitif). βœ… Sangat sesuai disapu sebelum make up. . . Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan Set Lengkap Serum Vitamin WOWSKIN ni. . . Yang lagi meyakinkan πŸ‘100% tanpa bahan bahaya πŸ‘100% halal πŸ‘ Kelulusan dari KKM. Day Serum - NOT170500805K dan Night serum - NOT170501806K. . . ============================ BERMINAT NAK HARGA PROMOSI? ============================ . HARGA ASAL: RM 120 HARGA PROMOSI: RM59 . Fast respon whatsapp to 0135970017 Fast respon whatsapp to 0135970017 Fast respon whatsapp to 0135970017
Perawatan harian Jafra 😍
Beda kulit, beda kebutuhan nutrisinya 😍
Cleanser, Toner, Day cream dan Night crem nih πŸ‘‡
πŸ‘‰ Orange untuk jenis kulit normal dan kombinasi
πŸ‘‰ Ungu untuk jenis kulit Kering
πŸ‘‰ hijau untuk jenis kulit Berminyak dan berjerawat
πŸ‘‰ Biru untuk jenis kulit sensitif

#atasimasalahkulitnormal #atasimasalahkulitkering #atasimasalahkulitberminyak #atasimasalahkulitkombinasi #atasimasalahkulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat #kulitcantik #wajahglowing #wajah
Perawatan harian Jafra 😍 Beda kulit, beda kebutuhan nutrisinya 😍 Cleanser, Toner, Day cream dan Night crem nih πŸ‘‡ πŸ‘‰ Orange untuk jenis kulit normal dan kombinasi πŸ‘‰ Ungu untuk jenis kulit Kering πŸ‘‰ hijau untuk jenis kulit Berminyak dan berjerawat πŸ‘‰ Biru untuk jenis kulit sensitif #atasimasalahkulitnormal  #atasimasalahkulitkering  #atasimasalahkulitberminyak  #atasimasalahkulitkombinasi  #atasimasalahkulitsensitif  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitberminyakberjerawat  #kulitcantik  #wajahglowing  #wajah 
Sebotol serum yang penuh dengan pelbagai makanan kulit.
.
Kulit sihat cantik berseri tanpa cela❀️ Serum paling magic untuk kulit kusam.

wasap kakrien πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
019-7773967
.
019-7773967

#serummagic
#lolitababyskin
#serumkuning
#serumkusam
#kulitkusam
#kulitputih
#berseri
#antipenuaan
#jerawat
#jeragat
#bintikhitam
#halal
#kulitcerah
#kulitglowing
#kulitrosak 
#kulitbersih 
#kulitberminyakberjerawat 
#kulitkasar 
#kulitlembab 
#jeragathilang
#jerawatkecutcepat
Sebotol serum yang penuh dengan pelbagai makanan kulit. . Kulit sihat cantik berseri tanpa cela❀️ Serum paling magic untuk kulit kusam. wasap kakrien πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . 019-7773967 . 019-7773967 #serummagic  #lolitababyskin  #serumkuning  #serumkusam  #kulitkusam  #kulitputih  #berseri  #antipenuaan  #jerawat  #jeragat  #bintikhitam  #halal  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitrosak  #kulitbersih  #kulitberminyakberjerawat  #kulitkasar  #kulitlembab  #jeragathilang  #jerawatkecutcepat 
Sebotol serum yang penuh dengan pelbagai makanan kulit.
.
Kulit sihat cantik berseri tanpa cela❀️ Serum paling magic untuk kulit kusam.

wasap kakrien πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
019-7773967
.
019-7773967

#serummagic
#lolitababyskin
#serumkuning
#serumkusam
#kulitkusam
#kulitputih
#berseri
#antipenuaan
#jerawat
#jeragat
#bintikhitam
#halal
#kulitcerah
#kulitglowing
#kulitrosak 
#kulitbersih 
#kulitberminyakberjerawat 
#kulitkasar 
#kulitlembab 
#jeragathilang
#jerawatkecut
Sebotol serum yang penuh dengan pelbagai makanan kulit. . Kulit sihat cantik berseri tanpa cela❀️ Serum paling magic untuk kulit kusam. wasap kakrien πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . 019-7773967 . 019-7773967 #serummagic  #lolitababyskin  #serumkuning  #serumkusam  #kulitkusam  #kulitputih  #berseri  #antipenuaan  #jerawat  #jeragat  #bintikhitam  #halal  #kulitcerah  #kulitglowing  #kulitrosak  #kulitbersih  #kulitberminyakberjerawat  #kulitkasar  #kulitlembab  #jeragathilang  #jerawatkecut 
Royal Jelly Foundation SPF 15,  memberikan tampilan kulit sempurna.  Menutup warna kulit tidak rata dan memberikan tampilan glowing dan natural. 
Dilengkapi dengan SPF 15.
Ringan dan lembut di kulit. . . 
WA 08122108209 
#royaljelly Foundation #jafracosmetics #kulitberminyakberjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitnormalkombinasi #flek #financialfreedom #bisnisrumahan #jafrareadystock #mudmask #scrubjafra
Kulit berminyak seluruh wajah kalo bangun tidur? Berarti wajahmu memang jenis wajah berminyak.. Kusem? Kucel? Dan pastinya sering banget jerawat nemplok? 
Nggak betah kan yaa.. .
Set ADVANCED DYNAMICS MATTIFYING nya JAFRA bisa bantu kamu atasi kulit berminyakmuu.. Dari CLEANSER, TONER, DAYMOISTURE, NIGHTMOISTURE. .
Kulitmu jenis kulit yg mana sih sebenernya? 
Konsultasi gratis chat langsung firdha yaa http://bit.ly/2x6bJXp
.
#kulitberminyakdanberjerawat #kulitberminyak #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyakdanjerawat #berminyak #berminyakmuka #berminyakberjerawat #berminyakk #berminyakkk #berjerawat #jerawatbatu #jerawatmeradang #jerawat #jerawatan #jafrajogja #jafra #jafraindonesia #jafrabantul #jafrasleman #jafragunungkidul #jafrakulonprogo #indonesia #indonesian #ootd #ootdkondangan #ootdhijab #instame #instagram #instapic #minierazone
Kulit berminyak seluruh wajah kalo bangun tidur? Berarti wajahmu memang jenis wajah berminyak.. Kusem? Kucel? Dan pastinya sering banget jerawat nemplok? Nggak betah kan yaa.. . Set ADVANCED DYNAMICS MATTIFYING nya JAFRA bisa bantu kamu atasi kulit berminyakmuu.. Dari CLEANSER, TONER, DAYMOISTURE, NIGHTMOISTURE. . Kulitmu jenis kulit yg mana sih sebenernya? Konsultasi gratis chat langsung firdha yaa http://bit.ly/2x6bJXp . #kulitberminyakdanberjerawat  #kulitberminyak  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyakdanjerawat  #berminyak  #berminyakmuka  #berminyakberjerawat  #berminyakk  #berminyakkk  #berjerawat  #jerawatbatu  #jerawatmeradang  #jerawat  #jerawatan  #jafrajogja  #jafra  #jafraindonesia  #jafrabantul  #jafrasleman  #jafragunungkidul  #jafrakulonprogo  #indonesia  #indonesian  #ootd  #ootdkondangan  #ootdhijab  #instame  #instagram  #instapic  #minierazone