an online Instagram web viewer

#kulitgatal medias

Photos

Tag yg suka mandi saat berkeringat 😊
.
▶️Pakar kesehatan menyebutkan jika meskipun bisa memberikan sensasi bersih dan segar, mandi saat tubuh masih mengeluarkan keringat ternyata bisa membuat tubuh kaget. Sebagai informasi, saat tubuh masih berpeluh keringat, pori-pori kulit sedang dalam kondisi terbuka. Jika hal ini langsung dibasuh dengan air, maka kulit pun akan mengalami kekeringan dan bahkan bisa memicu masalah bercak-bercak putih pada kulit.
.
▶️Pakar kesehatan kulit dan kelamin dr. Melyawati Hermawan, SP.KK menyebut munculnya bercak-bercak putih pada kulit karena kerap mandi saat tubuh masih berkeringat ini dipicu oleh jamur bernama pityriasis versicolor. Masalah ini kerap muncul pada mereka yang masih remaja atau di usia dewasa namun masih muda. Sebagai informasi, jamur ini bisa tumbuh pada minyak alami yang ada pada permukaan kulit, khususnya kulit manusia yang tinggal di area dengan iklim panas atau lembab di Indonesia.
.
▶️Untuk masalah apakah kita sebaiknya langsung mandi atau tidak saat tubuh masih berkeringat, dr. Melyawati menyarankan kita untuk memperhatikan kenyamanan tubuh hingga jenis kulit kita. Sebagian orang merasakan sensasi tidak nyaman setelah mandi saat tubuh masih berkeringat. Namun, ada juga yang tidak tahan dengan rasa gerah ini sehingga memilih untuk segera mandi. Hanya saja, jika anda tidak memiliki kulit yang cenderung berminyak, ada baiknya untuk menunggu hingga keringat mengering terlebih dahulu karena jika langsung mandi, dikhawatirkan akan menyebabkan masalah kulit kering.
.
Semoga bermanfaat!
.
Follow @infokesehatan_id untuk update seputar kesehatan lainnya.
.
Untuk Konsultasi masalah kesehatan bisa ke
👇👇
@dokter_pedia
Tag yg suka mandi saat berkeringat 😊 . ▶️Pakar kesehatan menyebutkan jika meskipun bisa memberikan sensasi bersih dan segar, mandi saat tubuh masih mengeluarkan keringat ternyata bisa membuat tubuh kaget. Sebagai informasi, saat tubuh masih berpeluh keringat, pori-pori kulit sedang dalam kondisi terbuka. Jika hal ini langsung dibasuh dengan air, maka kulit pun akan mengalami kekeringan dan bahkan bisa memicu masalah bercak-bercak putih pada kulit. . ▶️Pakar kesehatan kulit dan kelamin dr. Melyawati Hermawan, SP.KK menyebut munculnya bercak-bercak putih pada kulit karena kerap mandi saat tubuh masih berkeringat ini dipicu oleh jamur bernama pityriasis versicolor. Masalah ini kerap muncul pada mereka yang masih remaja atau di usia dewasa namun masih muda. Sebagai informasi, jamur ini bisa tumbuh pada minyak alami yang ada pada permukaan kulit, khususnya kulit manusia yang tinggal di area dengan iklim panas atau lembab di Indonesia. . ▶️Untuk masalah apakah kita sebaiknya langsung mandi atau tidak saat tubuh masih berkeringat, dr. Melyawati menyarankan kita untuk memperhatikan kenyamanan tubuh hingga jenis kulit kita. Sebagian orang merasakan sensasi tidak nyaman setelah mandi saat tubuh masih berkeringat. Namun, ada juga yang tidak tahan dengan rasa gerah ini sehingga memilih untuk segera mandi. Hanya saja, jika anda tidak memiliki kulit yang cenderung berminyak, ada baiknya untuk menunggu hingga keringat mengering terlebih dahulu karena jika langsung mandi, dikhawatirkan akan menyebabkan masalah kulit kering. . Semoga bermanfaat! . Follow @infokesehatan_id untuk update seputar kesehatan lainnya. . Untuk Konsultasi masalah kesehatan bisa ke 👇👇 @dokter_pedia
(@Magicmaidsindonesia) - Magic Maids Indonesia adalah sebuah jasa cleaning service yang menggunakan alat teknologi modern dengan kemampuan daya hisap yang sangat kuat untuk mengangkat kotoran pada kasur, karpet, sofa, dan tirai.
. . .
Bebas kimia sehingga aman untuk bayi dan anak-anak. . . . 
Tungau merupakan hewan kecil yang mirip dengan kutu. Bedanya, kalau kutu termasuk serangga, kalau tungau memiliki kaki delapan sehingga lebih pas untuk dimasukkan kelompok laba-laba.

Tungau biasa berada di tempat tidur, sofa, dan karpet disebut dengan tungau debu atau bahasa latinnya dermatophagoides pteronyssinus. Ukurannya hanya 0,5 mm sehingga tak kasat mata. Gejala-gejala yang sering dialami antara lain bintik-bintik merah pada kulit, gatal-gatal, bersin atau  sesak nafas/asma dan alergi.

Tungau debu ini merupakan pemicu utama berbagai macam alergi. Hal ini disebabkan karena tungau mengeluarkan enzim protease bersamaan dengan kotoran yang tentu mengganggu kesehatan manusia. #rumahsehatbebastungau

Untuk informasi lebih lengkap, hubungi:
IG: @magicmaidsindonesia
Call: 081910900070
.
#rumahsehatbebastungau #magicmaidsindonesia #magicmaids #tungau #tungaudebu #bebastungau #bebasdebu #bebaskimia #bebasalergi #alergi #kulitgatal #jasavakum #jasasedottungau #ayahbunda #ibudanbayi #ibuhamil #surabaya #jabodetabek #jakarta
(@Magicmaidsindonesia) - Magic Maids Indonesia adalah sebuah jasa cleaning service yang menggunakan alat teknologi modern dengan kemampuan daya hisap yang sangat kuat untuk mengangkat kotoran pada kasur, karpet, sofa, dan tirai. . . . Bebas kimia sehingga aman untuk bayi dan anak-anak. . . . Tungau merupakan hewan kecil yang mirip dengan kutu. Bedanya, kalau kutu termasuk serangga, kalau tungau memiliki kaki delapan sehingga lebih pas untuk dimasukkan kelompok laba-laba. Tungau biasa berada di tempat tidur, sofa, dan karpet disebut dengan tungau debu atau bahasa latinnya dermatophagoides pteronyssinus. Ukurannya hanya 0,5 mm sehingga tak kasat mata. Gejala-gejala yang sering dialami antara lain bintik-bintik merah pada kulit, gatal-gatal, bersin atau sesak nafas/asma dan alergi. Tungau debu ini merupakan pemicu utama berbagai macam alergi. Hal ini disebabkan karena tungau mengeluarkan enzim protease bersamaan dengan kotoran yang tentu mengganggu kesehatan manusia. #rumahsehatbebastungau  Untuk informasi lebih lengkap, hubungi: IG: @magicmaidsindonesia Call: 081910900070 . #rumahsehatbebastungau  #magicmaidsindonesia  #magicmaids  #tungau  #tungaudebu  #bebastungau  #bebasdebu  #bebaskimia  #bebasalergi  #alergi  #kulitgatal  #jasavakum  #jasasedottungau  #ayahbunda  #ibudanbayi  #ibuhamil  #surabaya  #jabodetabek  #jakarta 
Anniversary sales = 5% discount
#renoskin

RM65⤵
AFTER LESS RM61.75
1DIS - 10JAN 2018
☘☘☘☘☘
Bagaimana medic serum berfungsi ?? 1) REGENERATE - 
Meningkatkan daya perlindungan lapisan kulit & mengelakkan ia kering tanpa nutrisi

2) REVITALIZE - Memperbaharui struktur kulit yang rosak dengan menghasilkan sel² kulit yang baru 
3) RENOVATE - 
Memberi peluang untuk mendapatkan kulit asal semula ☘☘☘☘☘
BAGAIMANA SEMUA ITU DAPAT DILAKUKAN ?? - Tentunya dengan bahan² yg sesuai, dos yg sesuai maka terjadilah satu formula yg berkesan untuk memulihkan kulit bermasalah...#medicserum

Berminat untuk mencuba
⤵
Online purchase:
wasap.my/601126562904
or 
https://shopee.com.my/MEDIC-SERUM-(FOR-ECZEMA-SENSITIVE-SKIN)-i.22164264.351701263

#masalahkulit
#renoskin
#medicserum
#sakitkulit #renoskin #medicserum 
#ruam #ekzema #eczema #masalahkulit #kulitsensitif #kulitkering #naturalproduct #organic #gatalgatal #shopee #shopeemyclass
#shopeemy
#psoriasis #kulitkering #kulitgatal
#kulitmenggelupas 
#kegatalan #kudis
#renoskin #medicserumtestimoni
Anniversary sales = 5% discount #renoskin  RM65⤵ AFTER LESS RM61.75 1DIS - 10JAN 2018 ☘☘☘☘☘ Bagaimana medic serum berfungsi ?? 1) REGENERATE - Meningkatkan daya perlindungan lapisan kulit & mengelakkan ia kering tanpa nutrisi 2) REVITALIZE - Memperbaharui struktur kulit yang rosak dengan menghasilkan sel² kulit yang baru 3) RENOVATE - Memberi peluang untuk mendapatkan kulit asal semula ☘☘☘☘☘ BAGAIMANA SEMUA ITU DAPAT DILAKUKAN ?? - Tentunya dengan bahan² yg sesuai, dos yg sesuai maka terjadilah satu formula yg berkesan untuk memulihkan kulit bermasalah...#medicserum  Berminat untuk mencuba ⤵ Online purchase: wasap.my/601126562904 or https://shopee.com.my/MEDIC-SERUM-(FOR-ECZEMA-SENSITIVE-SKIN)-i.22164264.351701263 #masalahkulit  #renoskin  #medicserum  #sakitkulit  #renoskin  #medicserum  #ruam  #ekzema  #eczema  #masalahkulit  #kulitsensitif  #kulitkering  #naturalproduct  #organic  #gatalgatal  #shopee  #shopeemyclass  #shopeemy  #psoriasis  #kulitkering  #kulitgatal  #kulitmenggelupas  #kegatalan  #kudis  #renoskin  #medicserumtestimoni 
Alhamdulillah makin lama makin dipercayai😍 hanya tinggal 1 botol yg ada dkt Nadd. Cepat WHATSAPP OR DM🔥🔥🔥🔥 Serum 10ml out of stock ye dekat HQ pun tak ada stock lgy😅😱 #medinabeautyandcosmetics #medinaperfectuvsunblock #medinabeautykit #medinascarremovalserum #medinaacnehealingcream #kualalumpur #rawatsunburn #jojobaoil #eczema #kulitkering #kulitgatal #kulitjerawat
Ada beberapa obat herbal yang bisa menyembuhkan biduran dengan cepat dan tepat, yaitu berikut ini:
✅1. Kompresan Air Dingin
.
✅2. Ketika rasa gatal sudah tidak bisa tertahankan, cobalah untuk mandi menggunakan air hangat.
.
✅3. Bisa pilih dengan salah satu rebusan air herbal alami dibawah ini diantaranya rebusan air :
-Temulawak
-Daun Kelor
-Kunyit
-Daun Jombang
-Jahe
.
✅4. Untuk obat luar bisa oleskan minyak zaitun
.
(Pastikan follow kami @dokter_pedia untuk mendapatkan info kesehatan penting lainnya)
.
Kami @dokter_pedia open konsultasi seputar kesehatan setiap hari (sabtu & minggu!)
.
Semoga bermanfaat, Info kesehatan lainnya
lihat di
👇
@infokesehatan_id
.
Web Official : www.dokterpedia.net
Ada beberapa obat herbal yang bisa menyembuhkan biduran dengan cepat dan tepat, yaitu berikut ini: ✅1. Kompresan Air Dingin . ✅2. Ketika rasa gatal sudah tidak bisa tertahankan, cobalah untuk mandi menggunakan air hangat. . ✅3. Bisa pilih dengan salah satu rebusan air herbal alami dibawah ini diantaranya rebusan air : -Temulawak -Daun Kelor -Kunyit -Daun Jombang -Jahe . ✅4. Untuk obat luar bisa oleskan minyak zaitun . (Pastikan follow kami @dokter_pedia untuk mendapatkan info kesehatan penting lainnya) . Kami @dokter_pedia open konsultasi seputar kesehatan setiap hari (sabtu & minggu!) . Semoga bermanfaat, Info kesehatan lainnya lihat di 👇 @infokesehatan_id . Web Official : www.dokterpedia.net
SABUN HERBA PALING FEVERET DLM KALANGAN IBU PREGGY & BERPANTANG
.
Jap jap kenapa ni? Habis nafas i baca tajuk melampau benor. .
Sebenarnya, Brown soap tanamera dah jadi kegemaran utk ibu-ibu. Apa yang best sangat ni?
.
🌺  Menghilangkan kesan-kesan hitam semasa preggy
🌺  Mengurangkan gatal dan ruam kulit
🌺 Melicinkan kulit
🌺 Hilangkan daki degil
🌺  Lancarkan peredaran darah
🌺 Segarkan badan dengan bau herba asli 100% tulen
.
Seronok sental badan dengan sabun ni. Sampai ramai tau en.suami pun turut guna sabun. Bersih badan! Dorang memang repeat order berkali-kali
.
RM18 per piece
- Add postage & handling RM10 to sm / RM15 ss
🐣 Free gifts special
.
.
SABUN HERBA PALING FEVERET DLM KALANGAN IBU PREGGY & BERPANTANG . Jap jap kenapa ni? Habis nafas i baca tajuk melampau benor. . Sebenarnya, Brown soap tanamera dah jadi kegemaran utk ibu-ibu. Apa yang best sangat ni? . 🌺 Menghilangkan kesan-kesan hitam semasa preggy 🌺 Mengurangkan gatal dan ruam kulit 🌺 Melicinkan kulit 🌺 Hilangkan daki degil 🌺 Lancarkan peredaran darah 🌺 Segarkan badan dengan bau herba asli 100% tulen . Seronok sental badan dengan sabun ni. Sampai ramai tau en.suami pun turut guna sabun. Bersih badan! Dorang memang repeat order berkali-kali . RM18 per piece - Add postage & handling RM10 to sm / RM15 ss 🐣 Free gifts special . .
.
IDEALYST FIESTA 2017
________________________________
.
Assalammualaikum sahabat ig,,, selamat petang 😊😊 jom GRAB supplement kegemaran ramai ni.
.
.
.
🌸Apa tu royalglow?
✅ Merupakan supplement untuk menjadikan dan mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela.
✅ Diformulakan terbaik oleh Doc Aidilazry founder @idealystclinic khas untuk mereka yang pentingkan kecantikan kesihatan dalaman.
.
🌸Siapa yang boleh consume?
.
✅ pregnant mommy, breastfeeding mom, ibu berpantang, remaja yg ada masalah jerawat, lelaki, perempuan, golongan 50an pon boleh... Pendek kate yang nak jaga skin la
.
🌸Selamat ke produk ni?
.
✅insyaallah selamat. Ada KKM dan sijil halal
✅ ❌ no external collagen... Selamat bagi yg pernah ada cyst or bagi yg planning nak ada baby.. Tapi royalglow bole 'self built up' collagen dalam badan kita yang semakin berkurangan
.
🌸Bagaimana cara makan?
.
✅ kunyah2 je macam candy.
✅ sehari 2 biji untuk penggunaaan biasa. Makan masa perut kosong
✅ boleh ambil 4 biji untuk kesan cepat
✅pastikan minum air masak secukupnya
.
🌸Kalau stop xde masalah ke?
.
✅xde masalah pun... Cuma better konsisten untuk maintain skin..
.
🌸Berapa lama boleh nampak kesan?
.
✅bergantung pada berapa banyak toksin dalam badan individu... Sebab tu kena minum banyak air masak supaya badan kita nyahkan toksin2 tu..and royalglow lebih mudah bertindak balas dengan tubuh kita.
✅rajin excersize, supaya metabolisme kita tinggi, so supplement mudah bertindakbalas
✅walaubagaimanapun, kesan boleh dilihat seawal 2minggu
.
WA 0122766964 utk order 😊😊 0122766964
0122766964
@syida_royalglow .
PS: AGENT DIPERLUKAN !
.
.
. IDEALYST FIESTA 2017 ________________________________ . Assalammualaikum sahabat ig,,, selamat petang 😊😊 jom GRAB supplement kegemaran ramai ni. . . . 🌸Apa tu royalglow? ✅ Merupakan supplement untuk menjadikan dan mengembalikan wajah kekal muda dan berseri..bebas dari parut dan cela. ✅ Diformulakan terbaik oleh Doc Aidilazry founder @idealystclinic khas untuk mereka yang pentingkan kecantikan kesihatan dalaman. . 🌸Siapa yang boleh consume? . ✅ pregnant mommy, breastfeeding mom, ibu berpantang, remaja yg ada masalah jerawat, lelaki, perempuan, golongan 50an pon boleh... Pendek kate yang nak jaga skin la . 🌸Selamat ke produk ni? . ✅insyaallah selamat. Ada KKM dan sijil halal ✅ ❌ no external collagen... Selamat bagi yg pernah ada cyst or bagi yg planning nak ada baby.. Tapi royalglow bole 'self built up' collagen dalam badan kita yang semakin berkurangan . 🌸Bagaimana cara makan? . ✅ kunyah2 je macam candy. ✅ sehari 2 biji untuk penggunaaan biasa. Makan masa perut kosong ✅ boleh ambil 4 biji untuk kesan cepat ✅pastikan minum air masak secukupnya . 🌸Kalau stop xde masalah ke? . ✅xde masalah pun... Cuma better konsisten untuk maintain skin.. . 🌸Berapa lama boleh nampak kesan? . ✅bergantung pada berapa banyak toksin dalam badan individu... Sebab tu kena minum banyak air masak supaya badan kita nyahkan toksin2 tu..and royalglow lebih mudah bertindak balas dengan tubuh kita. ✅rajin excersize, supaya metabolisme kita tinggi, so supplement mudah bertindakbalas ✅walaubagaimanapun, kesan boleh dilihat seawal 2minggu . WA 0122766964 utk order 😊😊 0122766964 0122766964 @syida_royalglow . PS: AGENT DIPERLUKAN ! . .
Sapa kata balm kami hanya untuk baby sahaja? Semua org boleh guna tak kira tua atau muda ya. .
Dengan sapuan balm Lovely Skin, kesan parut kayap suami dah berkurang. Alhamdulillah, gembira tak terkataa. 😍😍
.
Usaha dan ikhtiar itu penting. Kerapkan penggunaan. Insyallah berjaya. 💪💪
.
Nak cuba? Jom whatsapp Cik Put. 📲017-3417371
.
#PuersKidsdom #EveryMomsWish #parut #kayap #kulitgatal #kulitsensitif #eczema #chickenpox #masalahkulit #kulitkering #babybalm #baby #natural #organic #malaysia #selangor #kelantan #terengganu #pahang #melaka  #kedah #sayajualbarangbaby
Sapa kata balm kami hanya untuk baby sahaja? Semua org boleh guna tak kira tua atau muda ya. . Dengan sapuan balm Lovely Skin, kesan parut kayap suami dah berkurang. Alhamdulillah, gembira tak terkataa. 😍😍 . Usaha dan ikhtiar itu penting. Kerapkan penggunaan. Insyallah berjaya. 💪💪 . Nak cuba? Jom whatsapp Cik Put. 📲017-3417371 . #PuersKidsdom  #EveryMomsWish  #parut  #kayap  #kulitgatal  #kulitsensitif  #eczema  #chickenpox  #masalahkulit  #kulitkering  #babybalm  #baby  #natural  #organic  #malaysia  #selangor  #kelantan  #terengganu  #pahang  #melaka  #kedah  #sayajualbarangbaby 
Repost FROM @akademi.insta
PENTING!!! Untuk makluman anda semua
Berlaku perubahan sementara atau kekal Didalam proses FOLLOW

Sebelum ini 
Boleh follow 200 orang sejam

Sekarang 
Follow 30-40 orang sahaja dalam masa 15 minit.

Maksudnya setiap 15 minit kita hanya boleh follow seramai 30-40 orang sahaja.

Kita tak Di block jika lebih follow 30-40 orang dalam masa 15 minit tu,cuma following kita tak bertambah .Dalam erti kata lain BUAT PENAT JER 😁😁😁
Semoga manfaat
@ajimaura
@akademi.insta
#terapiinstagram 
#ajimaura
Repost FROM @akademi.insta PENTING!!! Untuk makluman anda semua Berlaku perubahan sementara atau kekal Didalam proses FOLLOW Sebelum ini Boleh follow 200 orang sejam Sekarang Follow 30-40 orang sahaja dalam masa 15 minit. Maksudnya setiap 15 minit kita hanya boleh follow seramai 30-40 orang sahaja. Kita tak Di block jika lebih follow 30-40 orang dalam masa 15 minit tu,cuma following kita tak bertambah .Dalam erti kata lain BUAT PENAT JER 😁😁😁 Semoga manfaat @ajimaura @akademi.insta #terapiinstagram  #ajimaura 
Sabun pemutih persea
3 in 1 .
.
-mencerah
-merawat
-memutih
.
boleh dijadikan Skrub badan yang membantu menanggalkan sel-sel kulit mati(daki) yang menyebabkan kulit kusam, gelap, tidak sekata, kasar dan kering.
.
Bahan-bahan:
1. Petola
2. Argan Oil
3. Avocado Oil
.
Kelebihan:
- Melembapkan kulit kering
- Merawat masalah kulit kusam.
- Mencerahkan kulit yang gelap
- Sangat lembut bila digosok pada kulit
.
Berminat whatsapp "PERSEA" Ke 0174335361
Sabun pemutih persea 3 in 1 . . -mencerah -merawat -memutih . boleh dijadikan Skrub badan yang membantu menanggalkan sel-sel kulit mati(daki) yang menyebabkan kulit kusam, gelap, tidak sekata, kasar dan kering. . Bahan-bahan: 1. Petola 2. Argan Oil 3. Avocado Oil . Kelebihan: - Melembapkan kulit kering - Merawat masalah kulit kusam. - Mencerahkan kulit yang gelap - Sangat lembut bila digosok pada kulit . Berminat whatsapp "PERSEA" Ke 0174335361
Sabun pemutih persea
3 in 1 .
.
-mencerah
-merawat
-memutih
.
boleh dijadikan Skrub badan yang membantu menanggalkan sel-sel kulit mati(daki) yang menyebabkan kulit kusam, gelap, tidak sekata, kasar dan kering.
.
Bahan-bahan:
1. Petola
2. Argan Oil
3. Avocado Oil
.
Kelebihan:
- Melembapkan kulit kering
- Merawat masalah kulit kusam.
- Mencerahkan kulit yang gelap
- Sangat lembut bila digosok pada kulit
.
Berminat whatsapp "PERSEA" Ke 0174335361
Sabun pemutih persea 3 in 1 . . -mencerah -merawat -memutih . boleh dijadikan Skrub badan yang membantu menanggalkan sel-sel kulit mati(daki) yang menyebabkan kulit kusam, gelap, tidak sekata, kasar dan kering. . Bahan-bahan: 1. Petola 2. Argan Oil 3. Avocado Oil . Kelebihan: - Melembapkan kulit kering - Merawat masalah kulit kusam. - Mencerahkan kulit yang gelap - Sangat lembut bila digosok pada kulit . Berminat whatsapp "PERSEA" Ke 0174335361
Sabun pemutih persea
3 in 1 .
.
-mencerah
-merawat
-memutih
.
boleh dijadikan Skrub badan yang membantu menanggalkan sel-sel kulit mati(daki) yang menyebabkan kulit kusam, gelap, tidak sekata, kasar dan kering.
.
Bahan-bahan:
1. Petola
2. Argan Oil
3. Avocado Oil
.
Kelebihan:
- Melembapkan kulit kering
- Merawat masalah kulit kusam.
- Mencerahkan kulit yang gelap
- Sangat lembut bila digosok pada kulit
.
Berminat whatsapp "PERSEA" Ke 0174335361
Sabun pemutih persea 3 in 1 . . -mencerah -merawat -memutih . boleh dijadikan Skrub badan yang membantu menanggalkan sel-sel kulit mati(daki) yang menyebabkan kulit kusam, gelap, tidak sekata, kasar dan kering. . Bahan-bahan: 1. Petola 2. Argan Oil 3. Avocado Oil . Kelebihan: - Melembapkan kulit kering - Merawat masalah kulit kusam. - Mencerahkan kulit yang gelap - Sangat lembut bila digosok pada kulit . Berminat whatsapp "PERSEA" Ke 0174335361
Sabun pemutih persea
3 in 1 .
.
-mencerah
-merawat
-memutih
.
boleh dijadikan Skrub badan yang membantu menanggalkan sel-sel kulit mati(daki) yang menyebabkan kulit kusam, gelap, tidak sekata, kasar dan kering.
.
Bahan-bahan:
1. Petola
2. Argan Oil
3. Avocado Oil
.
Kelebihan:
- Melembapkan kulit kering
- Merawat masalah kulit kusam.
- Mencerahkan kulit yang gelap
- Sangat lembut bila digosok pada kulit
.
Berminat whatsapp "PERSEA" Ke 0174335361
Sabun pemutih persea 3 in 1 . . -mencerah -merawat -memutih . boleh dijadikan Skrub badan yang membantu menanggalkan sel-sel kulit mati(daki) yang menyebabkan kulit kusam, gelap, tidak sekata, kasar dan kering. . Bahan-bahan: 1. Petola 2. Argan Oil 3. Avocado Oil . Kelebihan: - Melembapkan kulit kering - Merawat masalah kulit kusam. - Mencerahkan kulit yang gelap - Sangat lembut bila digosok pada kulit . Berminat whatsapp "PERSEA" Ke 0174335361
Alhamdulillah makin lama makin dipercayai😍 hanya tinggal 1 botol yg ada dkt Nadd. Cepat WHATSAPP OR DM🔥🔥🔥🔥 Serum 10ml out of stock ye dekat HQ pun tak ada stock lgy😅😱 #medinabeautyandcosmetics #medinaperfectuvsunblock #medinabeautykit #medinascarremovalserum #medinaacnehealingcream #kualalumpur #rawatsunburn #jojobaoil #eczema #kulitkering #kulitgatal #kulitjerawat
Anniversary sales = 5% discount
#renoskin

RM65⤵
AFTER LESS RM61.75
1DIS - 10JAN 2018
☘☘☘☘☘
Bagaimana medic serum berfungsi ?? 1) REGENERATE - 
Meningkatkan daya perlindungan lapisan kulit & mengelakkan ia kering tanpa nutrisi

2) REVITALIZE - Memperbaharui struktur kulit yang rosak dengan menghasilkan sel² kulit yang baru 
3) RENOVATE - 
Memberi peluang untuk mendapatkan kulit asal semula ☘☘☘☘☘
BAGAIMANA SEMUA ITU DAPAT DILAKUKAN ?? - Tentunya dengan bahan² yg sesuai, dos yg sesuai maka terjadilah satu formula yg berkesan untuk memulihkan kulit bermasalah...#medicserum

Berminat untuk mencuba
⤵
Online purchase:
wasap.my/601126562904
or 
https://shopee.com.my/MEDIC-SERUM-(FOR-ECZEMA-SENSITIVE-SKIN)-i.22164264.351701263

#masalahkulit
#renoskin
#medicserum
#sakitkulit #renoskin #medicserum 
#ruam #ekzema #eczema #masalahkulit #kulitsensitif #kulitkering #naturalproduct #organic #gatalgatal #shopee #shopeemyclass
#shopeemy
#psoriasis #kulitkering #kulitgatal
#kulitmenggelupas 
#kegatalan #kudis
#renoskin #medicserumtestimoni
Anniversary sales = 5% discount #renoskin  RM65⤵ AFTER LESS RM61.75 1DIS - 10JAN 2018 ☘☘☘☘☘ Bagaimana medic serum berfungsi ?? 1) REGENERATE - Meningkatkan daya perlindungan lapisan kulit & mengelakkan ia kering tanpa nutrisi 2) REVITALIZE - Memperbaharui struktur kulit yang rosak dengan menghasilkan sel² kulit yang baru 3) RENOVATE - Memberi peluang untuk mendapatkan kulit asal semula ☘☘☘☘☘ BAGAIMANA SEMUA ITU DAPAT DILAKUKAN ?? - Tentunya dengan bahan² yg sesuai, dos yg sesuai maka terjadilah satu formula yg berkesan untuk memulihkan kulit bermasalah...#medicserum  Berminat untuk mencuba ⤵ Online purchase: wasap.my/601126562904 or https://shopee.com.my/MEDIC-SERUM-(FOR-ECZEMA-SENSITIVE-SKIN)-i.22164264.351701263 #masalahkulit  #renoskin  #medicserum  #sakitkulit  #renoskin  #medicserum  #ruam  #ekzema  #eczema  #masalahkulit  #kulitsensitif  #kulitkering  #naturalproduct  #organic  #gatalgatal  #shopee  #shopeemyclass  #shopeemy  #psoriasis  #kulitkering  #kulitgatal  #kulitmenggelupas  #kegatalan  #kudis  #renoskin  #medicserumtestimoni 
.
.
HILANGKAN SEL KULIT MATI .
KULIT PASTI SIHAT DAN LEMBAP
.
Dengan menggunakan PERSEA COOLING EXFOLIATING BAR .
Hanya menggunakan setiap hari 2 kali malah... akan lebih berkesan sekiranya konsisten menggunakannya.
.
BAHAN-BAHAN yang digunakan adalah:
Baha-bahan:
- Argan Oil
- Avocado Oil
- Sabut Petola
JOM CANTIKKAN KULIT !
.
RUGI TAK CUBA !!
.
Kenalah cuba baru tahu kesannya.. Jom dapatkan segera
.
.
Whatsapp <PERSEA> ke 0174335361
. . HILANGKAN SEL KULIT MATI . KULIT PASTI SIHAT DAN LEMBAP . Dengan menggunakan PERSEA COOLING EXFOLIATING BAR . Hanya menggunakan setiap hari 2 kali malah... akan lebih berkesan sekiranya konsisten menggunakannya. . BAHAN-BAHAN yang digunakan adalah: Baha-bahan: - Argan Oil - Avocado Oil - Sabut Petola JOM CANTIKKAN KULIT ! . RUGI TAK CUBA !! . Kenalah cuba baru tahu kesannya.. Jom dapatkan segera . . Whatsapp ke 0174335361
.
.
HILANGKAN SEL KULIT MATI .
KULIT PASTI SIHAT DAN LEMBAP
.
Dengan menggunakan PERSEA COOLING EXFOLIATING BAR .
Hanya menggunakan setiap hari 2 kali malah... akan lebih berkesan sekiranya konsisten menggunakannya.
.
BAHAN-BAHAN yang digunakan adalah:
Baha-bahan:
- Argan Oil
- Avocado Oil
- Sabut Petola
JOM CANTIKKAN KULIT !
.
RUGI TAK CUBA !!
.
Kenalah cuba baru tahu kesannya.. Jom dapatkan segera
.
.
Whatsapp <PERSEA> ke 0174335361
. . HILANGKAN SEL KULIT MATI . KULIT PASTI SIHAT DAN LEMBAP . Dengan menggunakan PERSEA COOLING EXFOLIATING BAR . Hanya menggunakan setiap hari 2 kali malah... akan lebih berkesan sekiranya konsisten menggunakannya. . BAHAN-BAHAN yang digunakan adalah: Baha-bahan: - Argan Oil - Avocado Oil - Sabut Petola JOM CANTIKKAN KULIT ! . RUGI TAK CUBA !! . Kenalah cuba baru tahu kesannya.. Jom dapatkan segera . . Whatsapp ke 0174335361
.
.
MASALAH JERAWAT BADAN 
Kebiasaannya jerawat terjadi apabila minyak dan sel-sel yang mati tersumbat di liang kulit. Keadaan akan menjadi teruk apabila kuman dan bakteria memasuki liang kulit yang tersumbat ini. Ia akan menyebabkan kemerah-merahan, bengkak dan nanah akan terhasil. Kebanyakan orang yang mengalami jerawat pada usia remaja. Antara sebab jerawat tumbuh kerana perubahan hormon.

Jerawat aktif apabila sebum di dalam kulit tersumbat dan menjadi pusat pembiakan kuman. Oleh itu aspek penjagaan dan pembersihan perlu dititikberatkan bagi mengelakkan jerawat.

Jadi terciptalah Sabun Persea a.k.a Scrub badan yang membantu menanggalkan sel-sel kulit mati(daki) yang menyebabkan kulit jerawat, kusam, gelap, tidak sekata, kasar dan kering.
.
Bahan-bahan:
1. Petola
2. Argan Oil
3. Avocado Oil
.
Kelebihan:
- Melembapkan kulit kering
- Merawat masalah kulit jerawat/ kusam.
- Mencerahkan kulit yang gelap
- Sangat lembut bila digosok pada kulit
.
Jadi, tunggu apa lagi? Jom dapatkan PERSEA anda sekarang 😘
.
.
Whatsapp <PERSEA> ke 017-4335361
. . MASALAH JERAWAT BADAN Kebiasaannya jerawat terjadi apabila minyak dan sel-sel yang mati tersumbat di liang kulit. Keadaan akan menjadi teruk apabila kuman dan bakteria memasuki liang kulit yang tersumbat ini. Ia akan menyebabkan kemerah-merahan, bengkak dan nanah akan terhasil. Kebanyakan orang yang mengalami jerawat pada usia remaja. Antara sebab jerawat tumbuh kerana perubahan hormon. Jerawat aktif apabila sebum di dalam kulit tersumbat dan menjadi pusat pembiakan kuman. Oleh itu aspek penjagaan dan pembersihan perlu dititikberatkan bagi mengelakkan jerawat. Jadi terciptalah Sabun Persea a.k.a Scrub badan yang membantu menanggalkan sel-sel kulit mati(daki) yang menyebabkan kulit jerawat, kusam, gelap, tidak sekata, kasar dan kering. . Bahan-bahan: 1. Petola 2. Argan Oil 3. Avocado Oil . Kelebihan: - Melembapkan kulit kering - Merawat masalah kulit jerawat/ kusam. - Mencerahkan kulit yang gelap - Sangat lembut bila digosok pada kulit . Jadi, tunggu apa lagi? Jom dapatkan PERSEA anda sekarang 😘 . . Whatsapp ke 017-4335361
Oceanlife BRC

Isi 50 Butir

Komposisi 
Lumpur Laut 650 Mg

Kasiat dan Kegunaan
Meringankan gangguan perencanaan, maag
Meringankan gangguan kulit gatal, jerawat &amp;amp;amp; eksim, mengencangkan pori-pori kulit, pengelupasan sel-sel kulit mati dan membantu mengurangi nyeri pada jerawat
Menjaga kesehatan tubuh dari serangan virus dan bakteri
Membantu meringkan rasa sakit pada luka

#oceanlifeBRC
#camajaya
#camajaya_fm__102,6
#maag
#jerawat
#kulitgatal
#asamlambung
#ambien
#vertigo
#jantung
#diabetes
#herbal
#herbalindonesia
#lifestyle
#health
#healtylife

SIMAK TALKSHOW BERSAMA OCEALIFE setiap HARI SELASA pukul 16.30 wib

www.camajayafm.com

thank you for listening camjaya FM
Oceanlife BRC Isi 50 Butir Komposisi Lumpur Laut 650 Mg Kasiat dan Kegunaan Meringankan gangguan perencanaan, maag Meringankan gangguan kulit gatal, jerawat &amp;amp; eksim, mengencangkan pori-pori kulit, pengelupasan sel-sel kulit mati dan membantu mengurangi nyeri pada jerawat Menjaga kesehatan tubuh dari serangan virus dan bakteri Membantu meringkan rasa sakit pada luka #oceanlifeBRC  #camajaya  #camajaya_fm__102 ,6 #maag  #jerawat  #kulitgatal  #asamlambung  #ambien  #vertigo  #jantung  #diabetes  #herbal  #herbalindonesia  #lifestyle  #health  #healtylife  SIMAK TALKSHOW BERSAMA OCEALIFE setiap HARI SELASA pukul 16.30 wib www.camajayafm.com thank you for listening camjaya FM
Alhamdulillah my ex boss repeat 1 more bottle #lentikdara 
Dia suka sbb dapat poo poo smoothly 
Detox benda2 kotor dgn mudah 💩💩 ======================
📲whatsapp: 0196668607
📲whatsapp: 0196668607
📲whatsapp: 0196868627
📲whatsapp: 0196868627

#lentikdararich927 #stokisoriginal #LentikDara #lentikdarakualalumpur #lentikdarashahalam #lentikdaraklang #jomputih #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #testimonilentikdaraSISYANA #kurus #kurusdengancepat #kuruscepat #keputihan #projektarikduit#lentikdara
#lentikdarahq #kaklinapompom #ekzema #kulitgatal
#LentikDaraRich927 
#DropshipDiperlukan
Alhamdulillah my ex boss repeat 1 more bottle #lentikdara  Dia suka sbb dapat poo poo smoothly Detox benda2 kotor dgn mudah 💩💩 ====================== 📲whatsapp: 0196668607 📲whatsapp: 0196668607 📲whatsapp: 0196868627 📲whatsapp: 0196868627 #lentikdararich927  #stokisoriginal  #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarashahalam  #lentikdaraklang  #jomputih  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #testimonilentikdaraSISYANA  #kurus  #kurusdengancepat  #kuruscepat  #keputihan  #projektarikduit #lentikdara  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #ekzema  #kulitgatal  #LentikDaraRich927  #DropshipDiperlukan 
Customer review lagi.

Awak ada rashes? Gatal2 dan eczema? Kulit kering? Meh cuba calendula soap ni. Jangan kata muka, satu badan pun boleh sental. Nak bagi baby mandi pun okay. Yang penting xpakai bahan kimia berbahaya dan bahan dari haiwan.

#calendulasoap #sabuncalendula #kulitgatal #ruambayi #sabunsemulajadi #naturalsoap #handmadesoap #sabuneczema
GAS C membantu legakan sakit perut,senak,sebu dan juga gastrik

Berbentuk roll on dah mudah dibawa ke mana mana

Bole terus sapu pada tempat sakit

Bole digunakan seawal umur 6 tahun hingga dewasa

Whatsapp
0174175189
0174175189
0174175189
GAS C membantu legakan sakit perut,senak,sebu dan juga gastrik Berbentuk roll on dah mudah dibawa ke mana mana Bole terus sapu pada tempat sakit Bole digunakan seawal umur 6 tahun hingga dewasa Whatsapp 0174175189 0174175189 0174175189
HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM
.
.
🌸Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary
.
🌸Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit .
🌸Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya. ✅Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah ✅Melegakan ruam pada bayi
✅Menyelesaikan masalah kulit gatal
✅Menghilangkan parut
✅Memberi kelegaan demam
✅Sebagai losyen harian
.
.
Sesiapa yang mengalami masalah kulit gatal, ruam, kulit kasar atau tumit pecah.. Dapatkan Herbal Blend Cream sekarang
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #shaklee #herbalblendcream #multipurpose #kulitgatal #ruambayi #tumitpecah #sihatbertenagabersamashaklee
HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM . . 🌸Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary . 🌸Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit . 🌸Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya. ✅Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah ✅Melegakan ruam pada bayi ✅Menyelesaikan masalah kulit gatal ✅Menghilangkan parut ✅Memberi kelegaan demam ✅Sebagai losyen harian . . Sesiapa yang mengalami masalah kulit gatal, ruam, kulit kasar atau tumit pecah.. Dapatkan Herbal Blend Cream sekarang . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #shaklee  #herbalblendcream  #multipurpose  #kulitgatal  #ruambayi  #tumitpecah  #sihatbertenagabersamashaklee 
Jom di tahun 2018 ini kita sama-sama cantik dan glowing macam neelofa. 😉😉😉 .
.
#EzRepost @neelofa with @ezrepostapp

Chew your way to a glowing 2018 and welcome the new year with better skin and healthier you! Turn over a new leaf with @chewnglow.hq
Jom di tahun 2018 ini kita sama-sama cantik dan glowing macam neelofa. 😉😉😉 . . #EzRepost  @neelofa with @ezrepostapp Chew your way to a glowing 2018 and welcome the new year with better skin and healthier you! Turn over a new leaf with @chewnglow.hq
Testimoni chew n glow adalah 100%.
.
.

Selepas hampir 3 botol berchew n glow secara consistent inilah hasilnya.. Kulit semakin cerah, tidak kusam,  berseri dan adik ini juga mempunyai masalah resdung, tapi selepas amalkan chew n glow Alhamdulillah resdungnya semakin berkurang!!
.
.

So siapa yg belum cuba lagi chew n glow, boleh cuba.. Jgn risau ianya selamat, bukan ubat ubatan tetapi ianya diformulakan khas untuk merawat masalah kulit anda
.

Whatsapp utk order #0126454788
Testimoni chew n glow adalah 100%. . . Selepas hampir 3 botol berchew n glow secara consistent inilah hasilnya.. Kulit semakin cerah, tidak kusam, berseri dan adik ini juga mempunyai masalah resdung, tapi selepas amalkan chew n glow Alhamdulillah resdungnya semakin berkurang!! . . So siapa yg belum cuba lagi chew n glow, boleh cuba.. Jgn risau ianya selamat, bukan ubat ubatan tetapi ianya diformulakan khas untuk merawat masalah kulit anda . Whatsapp utk order #0126454788 
Morning Semua. Jom Sihat dengan Chew N Glow ✨
.
.
Hanya 2 biji sehari 😉
Morning Semua. Jom Sihat dengan Chew N Glow ✨ . . Hanya 2 biji sehari 😉
FEEDBACK CUSTOMER
.
.✔ Menghilangkan masalah ruam susu dan juga panas pada bayi
.
.The best ever cream Herbal Blend ini tau..Sangat hebat. Sebab cream ini Multi-Purpose tau.
.
.✔ Masalah ruam kulit bayi
.✔ Parut bekas jerawat
.✔ Kulit melecur
.✔ Ekzema
.✔ Kulit mengelupas ( muka,bibir, alahan sabun dll)
.✔ Chicken Pox
.✔ Melembapkan kulit yang kering
.
.Boleh digunakan seisi keluarga anak ( bayi baru lahir), suami,mak ayah ,kakak abang , nenek, tok dan saudara mara boleh sama-sama guna cream ni.
.
.Lagi satu SUPER JIMAT dan harga pun berpatutan tau.Memandangkan sekarang ini PROMOSI DISEMBER masih lagi berlangsung so, harga cream mesti lah lagi SPECIAL kan..
.
.Jom grab satu tiub untuk anda dan juga mereka yang anda sayang. Bolehlah kongsikan manfaat cream ini bersama-sama mereka nanti.
.
. .
.Sebarang pertanyaan boleh dm/ whatsapp Liyana okeyy.✌✌✌
.
.Jangan lupa tau. PROMOSI NOVEMBER masih lagi berlangsung!..
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#herbalblend #herbalblendpromo #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #herbalblendmurah #herbalblendshaklee #losyenkulit #losyenmultipurpose #kulitgatal #ekzema #kulitlecur #ruambayi #ekzema #masalahgatal #kulitlecur #bengkak #parutmuka #shakleeshahalam #shakleegombak #shakleeipoh #shakleekuatan #shakleemiri #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleemelaka #shakleekuching
FEEDBACK CUSTOMER . .✔ Menghilangkan masalah ruam susu dan juga panas pada bayi . .The best ever cream Herbal Blend ini tau..Sangat hebat. Sebab cream ini Multi-Purpose tau. . .✔ Masalah ruam kulit bayi .✔ Parut bekas jerawat .✔ Kulit melecur .✔ Ekzema .✔ Kulit mengelupas ( muka,bibir, alahan sabun dll) .✔ Chicken Pox .✔ Melembapkan kulit yang kering . .Boleh digunakan seisi keluarga anak ( bayi baru lahir), suami,mak ayah ,kakak abang , nenek, tok dan saudara mara boleh sama-sama guna cream ni. . .Lagi satu SUPER JIMAT dan harga pun berpatutan tau.Memandangkan sekarang ini PROMOSI DISEMBER masih lagi berlangsung so, harga cream mesti lah lagi SPECIAL kan.. . .Jom grab satu tiub untuk anda dan juga mereka yang anda sayang. Bolehlah kongsikan manfaat cream ini bersama-sama mereka nanti. . . . .Sebarang pertanyaan boleh dm/ whatsapp Liyana okeyy.✌✌✌ . .Jangan lupa tau. PROMOSI NOVEMBER masih lagi berlangsung!.. . .Liyana / 0148181310 .Trusted SID SHAKLEE . . .#herbalblend  #herbalblendpromo  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #herbalblendmurah  #herbalblendshaklee  #losyenkulit  #losyenmultipurpose  #kulitgatal  #ekzema  #kulitlecur  #ruambayi  #ekzema  #masalahgatal  #kulitlecur  #bengkak  #parutmuka  #shakleeshahalam  #shakleegombak  #shakleeipoh  #shakleekuatan  #shakleemiri  #shakleealorsetar  #shakleesgpetani  #shakleemelaka  #shakleekuching 
FEEDBACK CUSTOMER
.
.✔ Menghilangkan masalah ruam susu dan juga panas pada bayi
.
.The best ever cream Herbal Blend ini tau..Sangat hebat. Sebab cream ini Multi-Purpose tau.
.
.✔ Masalah ruam kulit bayi
.✔ Parut bekas jerawat
.✔ Kulit melecur
.✔ Ekzema
.✔ Kulit mengelupas ( muka,bibir, alahan sabun dll)
.✔ Chicken Pox
.✔ Melembapkan kulit yang kering
.
.Boleh digunakan seisi keluarga anak ( bayi baru lahir), suami,mak ayah ,kakak abang , nenek, tok dan saudara mara boleh sama-sama guna cream ni.
.
.Lagi satu SUPER JIMAT dan harga pun berpatutan tau.Memandangkan sekarang ini PROMOSI DISEMBER masih lagi berlangsung so, harga cream mesti lah lagi SPECIAL kan..
.
.Jom grab satu tiub untuk anda dan juga mereka yang anda sayang. Bolehlah kongsikan manfaat cream ini bersama-sama mereka nanti.
.
. .
.Sebarang pertanyaan boleh dm/ whatsapp Liyana okeyy.✌✌✌
.
.Jangan lupa tau. PROMOSI NOVEMBER masih lagi berlangsung!..
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#herbalblend #herbalblendpromo #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #herbalblendmurah #herbalblendshaklee #losyenkulit #losyenmultipurpose #kulitgatal #ekzema #kulitlecur #ruambayi #ekzema #masalahgatal #kulitlecur #bengkak #parutmuka #shakleeshahalam #shakleegombak #shakleeipoh #shakleekuatan #shakleemiri #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleemelaka #shakleekuching
FEEDBACK CUSTOMER . .✔ Menghilangkan masalah ruam susu dan juga panas pada bayi . .The best ever cream Herbal Blend ini tau..Sangat hebat. Sebab cream ini Multi-Purpose tau. . .✔ Masalah ruam kulit bayi .✔ Parut bekas jerawat .✔ Kulit melecur .✔ Ekzema .✔ Kulit mengelupas ( muka,bibir, alahan sabun dll) .✔ Chicken Pox .✔ Melembapkan kulit yang kering . .Boleh digunakan seisi keluarga anak ( bayi baru lahir), suami,mak ayah ,kakak abang , nenek, tok dan saudara mara boleh sama-sama guna cream ni. . .Lagi satu SUPER JIMAT dan harga pun berpatutan tau.Memandangkan sekarang ini PROMOSI DISEMBER masih lagi berlangsung so, harga cream mesti lah lagi SPECIAL kan.. . .Jom grab satu tiub untuk anda dan juga mereka yang anda sayang. Bolehlah kongsikan manfaat cream ini bersama-sama mereka nanti. . . . .Sebarang pertanyaan boleh dm/ whatsapp Liyana okeyy.✌✌✌ . .Jangan lupa tau. PROMOSI NOVEMBER masih lagi berlangsung!.. . .Liyana / 0148181310 .Trusted SID SHAKLEE . . .#herbalblend  #herbalblendpromo  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #herbalblendmurah  #herbalblendshaklee  #losyenkulit  #losyenmultipurpose  #kulitgatal  #ekzema  #kulitlecur  #ruambayi  #ekzema  #masalahgatal  #kulitlecur  #bengkak  #parutmuka  #shakleeshahalam  #shakleegombak  #shakleeipoh  #shakleekuatan  #shakleemiri  #shakleealorsetar  #shakleesgpetani  #shakleemelaka  #shakleekuching 
Chew your way to a glowing 2018 and welcome the new year with better skin and healthier you! Turn over a new leaf with @chewnglow_rahsia.kulit.sihat

Let's order now!
.
Whatsapp "CHEW" ke +60173450483
.
.
#chewnglow #youchewyouglow
Chew your way to a glowing 2018 and welcome the new year with better skin and healthier you! Turn over a new leaf with @chewnglow_rahsia.kulit.sihat Let's order now! . Whatsapp "CHEW" ke +60173450483 . . #chewnglow  #youchewyouglow 
・・・
😱Woww!! dekat setengah juta viewers on this video..
.
Itulah kehebatan produk CHEW N GLOW ni Sehebat dutanya..
Berdesup2 whatsapp masuk utk order...
.

Chew n glow mmg sgt recommended pada yg ada masalah kulit seperti eczema, allergic seafood, jerawat,  parut parut,  kulit kusam juga utk masalah rambut gugur tauu!!
.
Cepat2 order dgn kami dan agent2 kami yg sah.. JOM CUBA!!!
.
.
.
💯% satisfaction guaranteed
.
DM / Whatsapp cepat 👇🏽👇🏽👇🏽
.

Http://www.wasap.my/60122350236

Http://www.wasap.my/60122350236

Http://www.wasap.my/60122350236
.
.
#chewnglow #youchewyouglow #chewnglowoldklangroad 
#kosmo #pancaindera #masalahkulit  #ilovelofa #allergikseafood #glowing #whitening #putihseluruhbadan #antistress #antiaging  #bintikputih #kulitgatal #kulitkering #kulitbersisik #kulitgelap #parutjerawat #parutjahitan #awetmuda #rambutgugur #kulitkusam  #eczema #jerawat
・・・ 😱Woww!! dekat setengah juta viewers on this video.. . Itulah kehebatan produk CHEW N GLOW ni Sehebat dutanya.. Berdesup2 whatsapp masuk utk order... . Chew n glow mmg sgt recommended pada yg ada masalah kulit seperti eczema, allergic seafood, jerawat, parut parut, kulit kusam juga utk masalah rambut gugur tauu!! . Cepat2 order dgn kami dan agent2 kami yg sah.. JOM CUBA!!! . . . 💯% satisfaction guaranteed . DM / Whatsapp cepat 👇🏽👇🏽👇🏽 . Http://www.wasap.my/60122350236 Http://www.wasap.my/60122350236 Http://www.wasap.my/60122350236 . . #chewnglow  #youchewyouglow  #chewnglowoldklangroad  #kosmo  #pancaindera  #masalahkulit  #ilovelofa  #allergikseafood  #glowing  #whitening  #putihseluruhbadan  #antistress  #antiaging  #bintikputih  #kulitgatal  #kulitkering  #kulitbersisik  #kulitgelap  #parutjerawat  #parutjahitan  #awetmuda  #rambutgugur  #kulitkusam  #eczema  #jerawat 
Chew N Glow bukan Sahaja Untuk Putih, Tapi Untuk Sihat ❤️
.
Walau berapa pun usia anda, anda sesuai untuk menikmati Chew N Glow.
.
Ini kerana dosage ingredient yang kami gunakan mengikut aturan spesifikasi makanan oleh Kementerian Kesihatan.
.
Insya Allah, masalah kulit dapat di atasi.
.
.
💯% satisfaction guaranteed
.
DM / Whatsapp cepat 👇🏽👇🏽👇🏽
.

Http://www.wasap.my/60122350236

Http://www.wasap.my/60122350236

Http://www.wasap.my/60122350236
.
.
#chewnglow #youchewyouglow #chewnglowoldklangroad 
#kosmo #pancaindera #masalahkulit  #ilovelofa #allergikseafood #glowing #whitening #putihseluruhbadan #antistress #antiaging  #bintikputih #kulitgatal #kulitkering #kulitbersisik #kulitgelap #parutjerawat #parutjahitan #awetmuda #rambutgugur #kulitkusam  #eczema #jerawat
Chew N Glow bukan Sahaja Untuk Putih, Tapi Untuk Sihat ❤️ . Walau berapa pun usia anda, anda sesuai untuk menikmati Chew N Glow. . Ini kerana dosage ingredient yang kami gunakan mengikut aturan spesifikasi makanan oleh Kementerian Kesihatan. . Insya Allah, masalah kulit dapat di atasi. . . 💯% satisfaction guaranteed . DM / Whatsapp cepat 👇🏽👇🏽👇🏽 . Http://www.wasap.my/60122350236 Http://www.wasap.my/60122350236 Http://www.wasap.my/60122350236 . . #chewnglow  #youchewyouglow  #chewnglowoldklangroad  #kosmo  #pancaindera  #masalahkulit  #ilovelofa  #allergikseafood  #glowing  #whitening  #putihseluruhbadan  #antistress  #antiaging  #bintikputih  #kulitgatal  #kulitkering  #kulitbersisik  #kulitgelap  #parutjerawat  #parutjahitan  #awetmuda  #rambutgugur  #kulitkusam  #eczema  #jerawat 
Calendula memiki efek penyembuhan yang sangat kuat secara internal dan eksternal. Warna-warna cerah bunga calendula berasal dari flavonoid tinggi yang dapat melindungi dan menyembuhkan tubuh kita secara alami
.
Source : draxe.com
.
#artisanskincare #natural #healthyskincare#marizabodycare
Calendula memiki efek penyembuhan yang sangat kuat secara internal dan eksternal. Warna-warna cerah bunga calendula berasal dari flavonoid tinggi yang dapat melindungi dan menyembuhkan tubuh kita secara alami . Source : draxe.com . #artisanskincare  #natural  #healthyskincare #marizabodycare 
Alamak baby kena gigit nyamuk.. habis bintik2 muka dan badan.  Dengan buzz bite balm dapat bantu anda RM24.30 je
Safe, natural & effective against annoying little friends a.k.a bugs and insects. BabyOrganix BuzzOff Soothing Balm works to repel and as an after bite treatment for already existing bites.

Size : 20gram, normal price at RM 24.30 each

#kathandbelle #inspiredbylove

#babyorganix 
#organik 
#ekzema 
#bayi
#penawarekzemaorganik
#rawatanekzemasecaratradisional
#krimtanpasteroid
#bahansemulajadi
#penawarekzema
#ekzema
#rawatanekzema
#masalahkulit
#kulitgatal
#kulitsensitif
#kulitkering
#ruam
#alergik
#bintikmerah
#menggelupas
#kudis
#ruamsusu
#psoriasis
#ekzemakronik
#ekzemautopik
#cararawatekzema
#ubatekzemauntukbayi
#ubatekzema
#bayiekzema
Alamak baby kena gigit nyamuk.. habis bintik2 muka dan badan. Dengan buzz bite balm dapat bantu anda RM24.30 je Safe, natural & effective against annoying little friends a.k.a bugs and insects. BabyOrganix BuzzOff Soothing Balm works to repel and as an after bite treatment for already existing bites. Size : 20gram, normal price at RM 24.30 each #kathandbelle  #inspiredbylove  #babyorganix  #organik  #ekzema  #bayi  #penawarekzemaorganik  #rawatanekzemasecaratradisional  #krimtanpasteroid  #bahansemulajadi  #penawarekzema  #ekzema  #rawatanekzema  #masalahkulit  #kulitgatal  #kulitsensitif  #kulitkering  #ruam  #alergik  #bintikmerah  #menggelupas  #kudis  #ruamsusu  #psoriasis  #ekzemakronik  #ekzemautopik  #cararawatekzema  #ubatekzemauntukbayi  #ubatekzema  #bayiekzema 
Hi semua! Selamat petang 😃
.

ini jawapan kepada soalan2 anda mengenai #Bbjelly ya!
.
Soalan :
Bbj ni medium coverage ke ?

Jawapan :
💬 Haah medium coverage. Sudah memadai :)#loveramalaysia #loverashahalam#LoveraMagicJelly #bbjellylovera #kulitkusam #kulitkering #kulitlembap #kulithitam #kulitgatal #kulitcerah #kulitjerawat #jerawat #jeragat #kulitjeragat #kulitsegar #kulitberseri #kulitcantikgebu #kulitcantik #kulitsensitif
Apa Keistimewaan Herbal Blend® Multi-Purpose Cream?
.
🌸Dingin pada kulit
🌸Ekstrak herba semulajadi
🌸Tidak berminyak
🌸Mudah meresap
🌸Aroma menyenangkan
🌸Mudah digunakan
🌸Mudah dibawa
🌸Sesuai untuk semua golongan
🌸Dijamin berkesan
🌸Halal
🌸Tanpa paraben dan steroid
.
.
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
+60134830895
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #shaklee #herbalblendcream #multipurpose #ruambayi #kulitgatal #tumitpecah #sihatbertenagabersamashaklee
Apa Keistimewaan Herbal Blend® Multi-Purpose Cream? . 🌸Dingin pada kulit 🌸Ekstrak herba semulajadi 🌸Tidak berminyak 🌸Mudah meresap 🌸Aroma menyenangkan 🌸Mudah digunakan 🌸Mudah dibawa 🌸Sesuai untuk semua golongan 🌸Dijamin berkesan 🌸Halal 🌸Tanpa paraben dan steroid . . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #shaklee  #herbalblendcream  #multipurpose  #ruambayi  #kulitgatal  #tumitpecah  #sihatbertenagabersamashaklee 
⚜️FSL, Anti Mercury Product⚜️
.
🔻 JERAWAT DAH HILANG !!
🔻 JERAGAT DAH PUDAR !!
🔻 KULIT KUSAM DAH TAKDE !!
🔻 PUTIH ? SEMESTINYAA
.
FABULOUS SKINCARE LUXURY menawarkan rangkaian produk penjagaan dan rawatan yang terbaik untuk kesihatan & kecantikan kulit anda . Produk kami dirumuskan dengan bahan-bahan natural dan anti-oksida yang kaya dengan tumbuhan alam semula jadi yang paling bermanfaat . Pelanggan kami memberitahu kami, kulit mereka bertindak balas luar biasa cantik seperti produk spa-kualiti .
.
Kami melamar anda untuk menerokai FABULOUS SKINCARE LUXURY, kerana apabila kulit anda kelihatan cantik dan sihat - begitu juga dengan anda
.
8/10 WANITA MALAYSIA MENGALAMI MASALAH WAJAH AKIBAT TERSALAH PAKAI PRODUK BERMERKURI !!
.
FSL
Anti Mercury Product,
🌷 RAHSIA KECANTIKKAN BIDADARI 🌷
#fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #whitehead #poriterbuka #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #gelap #flawless #kulitkusam #kusam #panau #ekzima #kulitgatal
⚜️FSL, Anti Mercury Product⚜️ . 🔻 JERAWAT DAH HILANG !! 🔻 JERAGAT DAH PUDAR !! 🔻 KULIT KUSAM DAH TAKDE !! 🔻 PUTIH ? SEMESTINYAA . FABULOUS SKINCARE LUXURY menawarkan rangkaian produk penjagaan dan rawatan yang terbaik untuk kesihatan & kecantikan kulit anda . Produk kami dirumuskan dengan bahan-bahan natural dan anti-oksida yang kaya dengan tumbuhan alam semula jadi yang paling bermanfaat . Pelanggan kami memberitahu kami, kulit mereka bertindak balas luar biasa cantik seperti produk spa-kualiti . . Kami melamar anda untuk menerokai FABULOUS SKINCARE LUXURY, kerana apabila kulit anda kelihatan cantik dan sihat - begitu juga dengan anda . 8/10 WANITA MALAYSIA MENGALAMI MASALAH WAJAH AKIBAT TERSALAH PAKAI PRODUK BERMERKURI !! . FSL Anti Mercury Product, 🌷 RAHSIA KECANTIKKAN BIDADARI 🌷 #fslmalaysia  #fsltestimoni  #jerawat  #jerawatkronik  #jerawatbatu  #jerawatnanah  #jerawatmerkuri  #jeragat  #blackhead  #whitehead  #poriterbuka  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #sunburn  #gelap  #flawless  #kulitkusam  #kusam  #panau  #ekzima  #kulitgatal 
Kulit kamu suka merah2 sdkt kena sinar matahari lgsg merah, gatel2, trs kulit kamu tipis bgt? Brti tandanya kulit kamu sensitif, cleansernya pake yg biru ini yaa jgn salah pilihh.. Tanya Jafra : WA 08987142837

#jafra #jafrabandung #jafraindonesia #jafra_id #jafraskincare #jafracleanser #jafracleansershooting #sabunmuka #kulitsensitif #kulitmerah #kulittipis #kulitgatal #kosmetikmurah #sabunmukaalami #halal #aman #nomercury #nohydroquinon #birurindu #bandung #bandungexplore #bandungjuara #bandunghits
Kulit kamu suka merah2 sdkt kena sinar matahari lgsg merah, gatel2, trs kulit kamu tipis bgt? Brti tandanya kulit kamu sensitif, cleansernya pake yg biru ini yaa jgn salah pilihh.. Tanya Jafra : WA 08987142837 #jafra  #jafrabandung  #jafraindonesia  #jafra_id  #jafraskincare  #jafracleanser  #jafracleansershooting  #sabunmuka  #kulitsensitif  #kulitmerah  #kulittipis  #kulitgatal  #kosmetikmurah  #sabunmukaalami  #halal  #aman  #nomercury  #nohydroquinon  #birurindu  #bandung  #bandungexplore  #bandungjuara  #bandunghits 
Masker SPIRULINA.

Masker Kecantikan Alami yang akan USB  Resepkan yaitu  masker berbahan dasar SPIRULINA HNI HPAI (tumbuhan air sejenis GANGGANG  yang berwarna hijau kebiruan) mengandung ß -carotene, vitamin E, asam linolenik, yang adalah zat aktif untuk MELAWAN  PENUAAN.  SPIRULINA secara empiris berkhasiat menghilangkan radikal bebas di dalam tubuh, menunda proses penuaan, mengatur metabolisme, meningkatkan fungsi kerja kelenjar tubuh, memperlambat penyusutan kelenjar, meningkatkan vitalitas, dan memberikan kecantikan dari dalam dan luar tubuh.

MASKER  SPIRULINA
Yang bisa Anda buat sendiri ini akan  sangat bagus untuk dijadikan sebagai masker untuk wajah. 
Jika digunakan secara BERKALA maka keriput akan menghilang serta kulit akan kelihatan lebih KENCANG . 
Selain dijadikan masker, SPIRULINA juga bisa untuk DIKONSUMSI  dengan dosis 3×3. *Manfaat dari MASKER  SPIRULINA HNI HPAI  adalah sebagai berikut :*
🌹Memutihkan kulit wajah
🌹Menghilangkan keriput
🌹 Mengencangkan wajah
🌹 Menghilangkan flek hitam
🌹 Mengilangkan jerawat, bekas jerawat, komedo, dll. *Cara pemakaian Masker SPIRULINA HNI HPAI :* ■1. Campurkan 1 sendok teh jeruk nipis, 1 sendok makan air putih, dan 1-2 kapsul  SPIRULINA HNI HPAI
■2. Aduk ketiganya sampai rata.
■3. Oleskan ke seluruh wajah kecuali lingkaran mata serta oleskan ke bagian tubuh yang bermasalah seperti komedo dan jerawat di punggung.
■4. Tunggu sampai kering sekitar 20-30 menit lalu basuh dengan air hangat terlebuh dulu ,baru kemudian dibilas air Es (Air Dingin).
■5. Ulangi secara teratur setiap seminggu sekali. ☘Menjaga KESEHATAN TUBUH  dan Merawatnya 
Adalah Salah Satu cara kita Mensyukuri Nikmat Allah Swt

SEMOGA BERMANFAAT

SPIRULINA 90K
MHS 45K
ZAITUN 24K

Order WA 082335382812

#hpai #hpaitegal #halalmart #halalanthoyiban #maskerspirulina #maskerjerawat #antiaging #kulitgatal #kulitcantik #hni #spirulina #minyakherbasinergi #MHS #minyakzaitun
Masker SPIRULINA. Masker Kecantikan Alami yang akan USB Resepkan yaitu masker berbahan dasar SPIRULINA HNI HPAI (tumbuhan air sejenis GANGGANG yang berwarna hijau kebiruan) mengandung ß -carotene, vitamin E, asam linolenik, yang adalah zat aktif untuk MELAWAN PENUAAN. SPIRULINA secara empiris berkhasiat menghilangkan radikal bebas di dalam tubuh, menunda proses penuaan, mengatur metabolisme, meningkatkan fungsi kerja kelenjar tubuh, memperlambat penyusutan kelenjar, meningkatkan vitalitas, dan memberikan kecantikan dari dalam dan luar tubuh. MASKER SPIRULINA Yang bisa Anda buat sendiri ini akan sangat bagus untuk dijadikan sebagai masker untuk wajah. Jika digunakan secara BERKALA maka keriput akan menghilang serta kulit akan kelihatan lebih KENCANG . Selain dijadikan masker, SPIRULINA juga bisa untuk DIKONSUMSI dengan dosis 3×3. *Manfaat dari MASKER SPIRULINA HNI HPAI adalah sebagai berikut :* 🌹Memutihkan kulit wajah 🌹Menghilangkan keriput 🌹 Mengencangkan wajah 🌹 Menghilangkan flek hitam 🌹 Mengilangkan jerawat, bekas jerawat, komedo, dll. *Cara pemakaian Masker SPIRULINA HNI HPAI :* ■1. Campurkan 1 sendok teh jeruk nipis, 1 sendok makan air putih, dan 1-2 kapsul SPIRULINA HNI HPAI ■2. Aduk ketiganya sampai rata. ■3. Oleskan ke seluruh wajah kecuali lingkaran mata serta oleskan ke bagian tubuh yang bermasalah seperti komedo dan jerawat di punggung. ■4. Tunggu sampai kering sekitar 20-30 menit lalu basuh dengan air hangat terlebuh dulu ,baru kemudian dibilas air Es (Air Dingin). ■5. Ulangi secara teratur setiap seminggu sekali. ☘Menjaga KESEHATAN TUBUH dan Merawatnya Adalah Salah Satu cara kita Mensyukuri Nikmat Allah Swt SEMOGA BERMANFAAT SPIRULINA 90K MHS 45K ZAITUN 24K Order WA 082335382812 #hpai  #hpaitegal  #halalmart  #halalanthoyiban  #maskerspirulina  #maskerjerawat  #antiaging  #kulitgatal  #kulitcantik  #hni  #spirulina  #minyakherbasinergi  #MHS  #minyakzaitun 
Kenapa perlu tutup muka anda dengan 3inci mekuap?? Kami di Fabulous Skincare Luxury bersedia utk membantu anda
.
Menggunakan 100% daripada sumber semulajadi🌱, FSL amat sesuai untuk semua kulit. Ramai pengguna FSL berpuas hati dengan hasilnya. Anda mahu sertai mereka?

https://www.wasap.my/60177792199

Nak pm share problem sahaja pun takde masalah😉

FSL,
Anti-Mercury product

#fslmalaysia #beautifulnaturalyou #FSLtestimoni #AntiMercuryProduct #ecah_fslmalaysia #fabulousskincareluxury #fabulousskincareluxuryHQ
#jerawatnasi #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #jeragatnipis #jeragattebal #blackhead #whitehead #poriterbuka #poribesar #porikecil #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn  #flawless #kulitkusam #kulitgatal #agentwanted #organikproduk #organikskincare #serum_fsl #sesuaiuntukibumengandung
Kenapa perlu tutup muka anda dengan 3inci mekuap?? Kami di Fabulous Skincare Luxury bersedia utk membantu anda . Menggunakan 100% daripada sumber semulajadi🌱, FSL amat sesuai untuk semua kulit. Ramai pengguna FSL berpuas hati dengan hasilnya. Anda mahu sertai mereka? https://www.wasap.my/60177792199 Nak pm share problem sahaja pun takde masalah😉 FSL, Anti-Mercury product #fslmalaysia  #beautifulnaturalyou  #FSLtestimoni  #AntiMercuryProduct  #ecah_fslmalaysia  #fabulousskincareluxury  #fabulousskincareluxuryHQ  #jerawatnasi  #jerawatnanah  #jerawatmerkuri  #jeragat  #jeragatnipis  #jeragattebal  #blackhead  #whitehead  #poriterbuka  #poribesar  #porikecil  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #sunburn  #flawless  #kulitkusam  #kulitgatal  #agentwanted  #organikproduk  #organikskincare  #serum_fsl  #sesuaiuntukibumengandung 
Pembersihan dirumah Ibu Tria di Bogor
_______________________________________
Tungau debu bukan hanya ratusan namun bisa jadi ribuan pada suatu tempat. Biasanya tungau debu hidup di matras, sofa, karpet, dan ranjang tidur rumah kalian.
_______________________________________
Hubungi Daddy Superclean untuk pembersihan ranjang kalian sekarang juga 
Konsultasi/ Order via Wattsap
0822-6000-5064 
______________________________________
Cashback 10% in Rewards Points. Order online in www.daddysuperclean.com/book .⠀⠀ #daddysuperclean #basmitungau #basmidebu #bebastungau #bebasdebu #bebasgatal #keluargasehat #jasavacuum#cucikasur #cucisofa #sedottungau #momandkid #vacuumspringbed #jasavacuumtungau #kamarbaby #hydrovacuum #sedottungaukasur #vacuumkasur #bebasalergi #persiapanmelahirkan #kehamilan #sedotkasur #tungaukasur #dustmite #tungaudebu #kulitgatal #asma #bersin #jasabersihtungau #jasabasmikutukasur
Pembersihan dirumah Ibu Tria di Bogor _______________________________________ Tungau debu bukan hanya ratusan namun bisa jadi ribuan pada suatu tempat. Biasanya tungau debu hidup di matras, sofa, karpet, dan ranjang tidur rumah kalian. _______________________________________ Hubungi Daddy Superclean untuk pembersihan ranjang kalian sekarang juga Konsultasi/ Order via Wattsap 0822-6000-5064 ______________________________________ Cashback 10% in Rewards Points. Order online in www.daddysuperclean.com/book .⠀⠀ #daddysuperclean  #basmitungau  #basmidebu  #bebastungau  #bebasdebu  #bebasgatal  #keluargasehat  #jasavacuum #cucikasur  #cucisofa  #sedottungau  #momandkid  #vacuumspringbed  #jasavacuumtungau  #kamarbaby  #hydrovacuum  #sedottungaukasur  #vacuumkasur  #bebasalergi  #persiapanmelahirkan  #kehamilan  #sedotkasur  #tungaukasur  #dustmite  #tungaudebu  #kulitgatal  #asma  #bersin  #jasabersihtungau  #jasabasmikutukasur 
Si manja merengek?😂
.
.
Oh no! kembung perut lagi? Patut la meragam je perut tak selesa! Dah 3 hari juga tak membuang ni😁
.
.
Jangan risau mommies! Kak Mumu ada Balm Baby sesuai buat si manja. Jom cuba CHEST & TUMMY CREAM❤️ Sesuai sapu kat dada & perut baby. Enriched with eucalyptus, rosemary & peppermint.
.
👉Melegakan batuk selsema
👉Melegakan pernafasan
👉Memudahkan buang kahak hingus
👉Melegakan kembung perut
👉Membantu sistem penghadaman
👉Memudahkan bayi membuang
.
.
Product Joielle Baby semestinya
✔ Lulus KKM
✔ 100% Halal
✔ Hypoallergenic
✔ Testimoni berjaya klik #supermommiesreview
.
❌ Tiada PARABEN
❌ Tiada SLS
❌ Tiada Steroid
.
.
Info lanjut & tempahan,
Whatsapp Kak Mumu +6013 754 9070😘
COD Seremban & Bangi available
#JoiellebyMumu
#JoielleSeremban
.
.
#joielle
#ajimaura
#codseremban
#seteczema
#bayikembung
#codbangi
#setbabygirl
#bandarbarubangi
#herbalblendshaklee
#yusufiskandar
#ruamlampin
#nursingwear
#aaisyahdhiarana
#krimekzema
#babyoil
#bajubabybranded
#ruamlampin
#kulitgatal
#maternityshoot
#setmenyusu
#babycream
#cspscs
#bayibatuk
#bayiselsema
#terapiinstagram
#babybalm
#balmbayi
Si manja merengek?😂 . . Oh no! kembung perut lagi? Patut la meragam je perut tak selesa! Dah 3 hari juga tak membuang ni😁 . . Jangan risau mommies! Kak Mumu ada Balm Baby sesuai buat si manja. Jom cuba CHEST & TUMMY CREAM❤️ Sesuai sapu kat dada & perut baby. Enriched with eucalyptus, rosemary & peppermint. . 👉Melegakan batuk selsema 👉Melegakan pernafasan 👉Memudahkan buang kahak hingus 👉Melegakan kembung perut 👉Membantu sistem penghadaman 👉Memudahkan bayi membuang . . Product Joielle Baby semestinya ✔ Lulus KKM ✔ 100% Halal ✔ Hypoallergenic ✔ Testimoni berjaya klik #supermommiesreview  . ❌ Tiada PARABEN ❌ Tiada SLS ❌ Tiada Steroid . . Info lanjut & tempahan, Whatsapp Kak Mumu +6013 754 9070😘 COD Seremban & Bangi available #JoiellebyMumu  #JoielleSeremban  . . #joielle  #ajimaura  #codseremban  #seteczema  #bayikembung  #codbangi  #setbabygirl  #bandarbarubangi  #herbalblendshaklee  #yusufiskandar  #ruamlampin  #nursingwear  #aaisyahdhiarana  #krimekzema  #babyoil  #bajubabybranded  #ruamlampin  #kulitgatal  #maternityshoot  #setmenyusu  #babycream  #cspscs  #bayibatuk  #bayiselsema  #terapiinstagram  #babybalm  #balmbayi 
Sapa kata balm kami hanya untuk baby sahaja? Semua org boleh guna tak kira tua atau muda ya. .
Dengan sapuan balm Lovely Skin, kesan parut kayap suami dah berkurang. Alhamdulillah, gembira tak terkataa. 😍😍
.
Usaha dan ikhtiar itu penting. Kerapkan penggunaan. Insyallah berjaya. 💪💪
.
Nak cuba? Jom whatsapp Cik Put. 📲017-3417371
.
#PuersKidsdom #EveryMomsWish #parut #kayap #kulitgatal #kulitsensitif #eczema #chickenpox #masalahkulit #kulitkering #babybalm #baby #natural #organic #malaysia #selangor #kelantan #terengganu #pahang #melaka  #kedah #sayajualbarangbaby
Sapa kata balm kami hanya untuk baby sahaja? Semua org boleh guna tak kira tua atau muda ya. . Dengan sapuan balm Lovely Skin, kesan parut kayap suami dah berkurang. Alhamdulillah, gembira tak terkataa. 😍😍 . Usaha dan ikhtiar itu penting. Kerapkan penggunaan. Insyallah berjaya. 💪💪 . Nak cuba? Jom whatsapp Cik Put. 📲017-3417371 . #PuersKidsdom  #EveryMomsWish  #parut  #kayap  #kulitgatal  #kulitsensitif  #eczema  #chickenpox  #masalahkulit  #kulitkering  #babybalm  #baby  #natural  #organic  #malaysia  #selangor  #kelantan  #terengganu  #pahang  #melaka  #kedah  #sayajualbarangbaby 
Anda ada masalah seperti berikut?
⏺Jerawat
⏺Jeragat
⏺Garis halus
⏺Pori terbuka
⏺Tersalah produk
.
Kami di Fabulous Skincare Luxury bersedia utk membantu anda
.
Menggunakan 100% daripada sumber semulajadi🌱, FSL amat sesuai untuk semua kulit. Ramai pengguna FSL berpuas hati dengan hasilnya. Anda mahu sertai mereka?

https://www.wasap.my/60177792199

Nak pm share problem sahaja pun takde masalah😉

FSL,
Anti-Mercury product

#fslmalaysia #beautifulnaturalyou #FSLtestimoni #AntiMercuryProduct #ecah_fslmalaysia #fabulousskincareluxury #fabulousskincareluxuryHQ
#jerawatnasi #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #jeragatnipis #jeragattebal #blackhead #whitehead #poriterbuka #poribesar #porikecil #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn  #flawless #kulitkusam #kulitgatal #agentwanted #organikproduk #organikskincare #serum_fsl #sesuaiuntukibumengandung
Anda ada masalah seperti berikut? ⏺Jerawat ⏺Jeragat ⏺Garis halus ⏺Pori terbuka ⏺Tersalah produk . Kami di Fabulous Skincare Luxury bersedia utk membantu anda . Menggunakan 100% daripada sumber semulajadi🌱, FSL amat sesuai untuk semua kulit. Ramai pengguna FSL berpuas hati dengan hasilnya. Anda mahu sertai mereka? https://www.wasap.my/60177792199 Nak pm share problem sahaja pun takde masalah😉 FSL, Anti-Mercury product #fslmalaysia  #beautifulnaturalyou  #FSLtestimoni  #AntiMercuryProduct  #ecah_fslmalaysia  #fabulousskincareluxury  #fabulousskincareluxuryHQ  #jerawatnasi  #jerawatnanah  #jerawatmerkuri  #jeragat  #jeragatnipis  #jeragattebal  #blackhead  #whitehead  #poriterbuka  #poribesar  #porikecil  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #sunburn  #flawless  #kulitkusam  #kulitgatal  #agentwanted  #organikproduk  #organikskincare  #serum_fsl  #sesuaiuntukibumengandung 
CHANNEL *#KHT_On_Line USB* : 📚KHT On Line 📚 🌹SEHAT & CANTIEQ ALAMI  ala  HNI HPAI 🌹 *☘ MASKER SPIRULINA HNI*

Masker SPIRULINA.

Masker Kecantikan Alami yang akan USB  Resepkan yaitu  masker berbahan dasar SPIRULINA HNI HPAI (tumbuhan air sejenis GANGGANG  yang berwarna hijau kebiruan) mengandung ß -carotene, vitamin E, asam linolenik, yang adalah zat aktif untuk MELAWAN  PENUAAN.  SPIRULINA secara empiris berkhasiat menghilangkan radikal bebas di dalam tubuh, menunda proses penuaan, mengatur metabolisme, meningkatkan fungsi kerja kelenjar tubuh, memperlambat penyusutan kelenjar, meningkatkan vitalitas, dan memberikan kecantikan dari dalam dan luar tubuh.

MASKER  SPIRULINA
Yang bisa Anda buat sendiri ini akan  sangat bagus untuk dijadikan sebagai masker untuk wajah. 
Jika digunakan secara BERKALA maka keriput akan menghilang serta kulit akan kelihatan lebih KENCANG . 
Selain dijadikan masker, SPIRULINA juga bisa untuk DIKONSUMSI  dengan dosis 3×3. *Manfaat dari MASKER  SPIRULINA HNI HPAI  adalah sebagai berikut :*
🌹Memutihkan kulit wajah
🌹Menghilangkan keriput
🌹 Mengencangkan wajah
🌹 Menghilangkan flek hitam
🌹 Mengilangkan jerawat, bekas jerawat, komedo, dll. *Cara pemakaian Masker SPIRULINA HNI HPAI :* ■1. Campurkan 1 sendok teh jeruk nipis, 1 sendok makan air putih, dan 1-2 kapsul  SPIRULINA HNI HPAI
■2. Aduk ketiganya sampai rata.
■3. Oleskan ke seluruh wajah kecuali lingkaran mata serta oleskan ke bagian tubuh yang bermasalah seperti komedo dan jerawat di punggung.
■4. Tunggu sampai kering sekitar 20-30 menit lalu basuh dengan air hangat terlebuh dulu ,baru kemudian dibilas air Es (Air Dingin).
■5. Ulangi secara teratur setiap seminggu sekali. ☘Menjaga KESEHATAN TUBUH  dan Merawatnya 
Adalah Salah Satu cara kita Mensyukuri Nikmat Allah Swt

SEMOGA BERMANFAAT

_HNI HPAI bagian dari SOLUSI_ *#USB_HC_HNI_HPAI* 📚🌹📚🌹📚🌹📚🌹 SPIRULINA 90K
MHS 45K
ZAITUN 24K

Order WA 085778403010
BBM 5A727802

#hpai #hpaitegal #halalmart #halalanthoyiban #maskerspirulina #maskerjerawat #antiaging #kulitgatal #kulitcantik #hni #spirulina #minyakherbasinergi #MHS #minyakzaitun
CHANNEL *#KHT_On_Line  USB* : 📚KHT On Line 📚 🌹SEHAT & CANTIEQ ALAMI ala HNI HPAI 🌹 *☘ MASKER SPIRULINA HNI* Masker SPIRULINA. Masker Kecantikan Alami yang akan USB Resepkan yaitu masker berbahan dasar SPIRULINA HNI HPAI (tumbuhan air sejenis GANGGANG yang berwarna hijau kebiruan) mengandung ß -carotene, vitamin E, asam linolenik, yang adalah zat aktif untuk MELAWAN PENUAAN. SPIRULINA secara empiris berkhasiat menghilangkan radikal bebas di dalam tubuh, menunda proses penuaan, mengatur metabolisme, meningkatkan fungsi kerja kelenjar tubuh, memperlambat penyusutan kelenjar, meningkatkan vitalitas, dan memberikan kecantikan dari dalam dan luar tubuh. MASKER SPIRULINA Yang bisa Anda buat sendiri ini akan sangat bagus untuk dijadikan sebagai masker untuk wajah. Jika digunakan secara BERKALA maka keriput akan menghilang serta kulit akan kelihatan lebih KENCANG . Selain dijadikan masker, SPIRULINA juga bisa untuk DIKONSUMSI dengan dosis 3×3. *Manfaat dari MASKER SPIRULINA HNI HPAI adalah sebagai berikut :* 🌹Memutihkan kulit wajah 🌹Menghilangkan keriput 🌹 Mengencangkan wajah 🌹 Menghilangkan flek hitam 🌹 Mengilangkan jerawat, bekas jerawat, komedo, dll. *Cara pemakaian Masker SPIRULINA HNI HPAI :* ■1. Campurkan 1 sendok teh jeruk nipis, 1 sendok makan air putih, dan 1-2 kapsul SPIRULINA HNI HPAI ■2. Aduk ketiganya sampai rata. ■3. Oleskan ke seluruh wajah kecuali lingkaran mata serta oleskan ke bagian tubuh yang bermasalah seperti komedo dan jerawat di punggung. ■4. Tunggu sampai kering sekitar 20-30 menit lalu basuh dengan air hangat terlebuh dulu ,baru kemudian dibilas air Es (Air Dingin). ■5. Ulangi secara teratur setiap seminggu sekali. ☘Menjaga KESEHATAN TUBUH dan Merawatnya Adalah Salah Satu cara kita Mensyukuri Nikmat Allah Swt SEMOGA BERMANFAAT _HNI HPAI bagian dari SOLUSI_ *#USB_HC_HNI_HPAI * 📚🌹📚🌹📚🌹📚🌹 SPIRULINA 90K MHS 45K ZAITUN 24K Order WA 085778403010 BBM 5A727802 #hpai  #hpaitegal  #halalmart  #halalanthoyiban  #maskerspirulina  #maskerjerawat  #antiaging  #kulitgatal  #kulitcantik  #hni  #spirulina  #minyakherbasinergi  #MHS  #minyakzaitun 
Bangun Pagi Dah Glow! Power kan Chew N Glow!
.
Bayangkan kalau anda makan 2 biji sebelum tidur, bangun bangun kulit rasa Moist dan Glowing je..
.
.
Jom beli #chewnglow sekarang!
.
Whatsapp "CHEW" ke +60173450483
Whatsapp "CHEW" ke +60173450483
Whatsapp "CHEW" ke +60173450483
.
#youchewyouglow
Bangun Pagi Dah Glow! Power kan Chew N Glow! . Bayangkan kalau anda makan 2 biji sebelum tidur, bangun bangun kulit rasa Moist dan Glowing je.. . . Jom beli #chewnglow  sekarang! . Whatsapp "CHEW" ke +60173450483 Whatsapp "CHEW" ke +60173450483 Whatsapp "CHEW" ke +60173450483 . #youchewyouglow 
Herbal blend merupakan cream MULTIFUNCTION yang membantu menyelesaikan masalah:
➡️ruam
➡️kulit gatal-gatal
➡️tumit pecah & etc
.
Fungsi Herbal Cream Shaklee
.
🌸Melembutkan kulit yang kasar
🌸Membaiki kulit-kulit pecah
🌸Menyelesaikan masalah gatal-gatal kulit
🌸Menghilangkan parut termasuk demam campak & chicken pox
🌸Menghilangkan ruam pada bayi
🌸sebagai losyen bagi kegunaan harian
🌸Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
🌸Membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan
. 
Herbal blend ni sesuai untuk:
.
✅Bayi
✅lelaki mahupun wanita
✅Pesakit Ekzema ( masalah kulit )
✅Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi
✅Mereka yang mahu kempiskan perut buncit dan berlemak
✅Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut
✅Mereka yang sering demam
✅Kanak-kanak yang sering berkudis dan gatal-gatal badan
.
🌸Your Trusted SID
NURUL 0113-7458808
#losyenharian#herbalblendshaklee#kulitgatal#hilangruam#tumitpecah#kulitkasa#shakleemalaysia#shakleetermurahterbaik
Herbal blend merupakan cream MULTIFUNCTION yang membantu menyelesaikan masalah: ➡️ruam ➡️kulit gatal-gatal ➡️tumit pecah & etc . Fungsi Herbal Cream Shaklee . 🌸Melembutkan kulit yang kasar 🌸Membaiki kulit-kulit pecah 🌸Menyelesaikan masalah gatal-gatal kulit 🌸Menghilangkan parut termasuk demam campak & chicken pox 🌸Menghilangkan ruam pada bayi 🌸sebagai losyen bagi kegunaan harian 🌸Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda 🌸Membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan . Herbal blend ni sesuai untuk: . ✅Bayi ✅lelaki mahupun wanita ✅Pesakit Ekzema ( masalah kulit ) ✅Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi ✅Mereka yang mahu kempiskan perut buncit dan berlemak ✅Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut ✅Mereka yang sering demam ✅Kanak-kanak yang sering berkudis dan gatal-gatal badan . 🌸Your Trusted SID NURUL 0113-7458808 #losyenharian #herbalblendshaklee #kulitgatal #hilangruam #tumitpecah #kulitkasa #shakleemalaysia #shakleetermurahterbaik 
Herbal blend merupakan cream MULTIFUNCTION yang membantu menyelesaikan masalah:
➡️ruam
➡️kulit gatal-gatal
➡️tumit pecah & etc
.
Fungsi Herbal Cream Shaklee
.
🌸Melembutkan kulit yang kasar
🌸Membaiki kulit-kulit pecah
🌸Menyelesaikan masalah gatal-gatal kulit
🌸Menghilangkan parut termasuk demam campak & chicken pox
🌸Menghilangkan ruam pada bayi
🌸sebagai losyen bagi kegunaan harian
🌸Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
🌸Membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan
. 
Herbal blend ni sesuai untuk:
.
✅Bayi
✅lelaki mahupun wanita
✅Pesakit Ekzema ( masalah kulit )
✅Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi
✅Mereka yang mahu kempiskan perut buncit dan berlemak
✅Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut
✅Mereka yang sering demam
✅Kanak-kanak yang sering berkudis dan gatal-gatal badan
.
🌸Your Trusted SID
NURUL 0113-7458808
#losyenharian#herbalblendshaklee#kulitgatal#hilangruam#tumitpecah#kulitkasa#shakleemalaysia#shakleetermurahterbaik
Herbal blend merupakan cream MULTIFUNCTION yang membantu menyelesaikan masalah: ➡️ruam ➡️kulit gatal-gatal ➡️tumit pecah & etc . Fungsi Herbal Cream Shaklee . 🌸Melembutkan kulit yang kasar 🌸Membaiki kulit-kulit pecah 🌸Menyelesaikan masalah gatal-gatal kulit 🌸Menghilangkan parut termasuk demam campak & chicken pox 🌸Menghilangkan ruam pada bayi 🌸sebagai losyen bagi kegunaan harian 🌸Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda 🌸Membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan . Herbal blend ni sesuai untuk: . ✅Bayi ✅lelaki mahupun wanita ✅Pesakit Ekzema ( masalah kulit ) ✅Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi ✅Mereka yang mahu kempiskan perut buncit dan berlemak ✅Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut ✅Mereka yang sering demam ✅Kanak-kanak yang sering berkudis dan gatal-gatal badan . 🌸Your Trusted SID NURUL 0113-7458808 #losyenharian #herbalblendshaklee #kulitgatal #hilangruam #tumitpecah #kulitkasa #shakleemalaysia #shakleetermurahterbaik 
Sebelum Mimpi Indah, Makan Chew N Glow tau! 😘
.
Sbb, sesiapa yang tidur ala ala insomnia, Chew N Glow insya Allah akan bantu anda lena ..
.
Ibarat tidur tiada masalah.
.
Jom order Chew N Glow sekarang!
.
Whatsapp "CHEW" ke +60173450483
Whatsapp "CHEW" ke +60173450483
Whatsapp "CHEW" ke +60173450483
.
#chewnglow #youchewyouglow
Sebelum Mimpi Indah, Makan Chew N Glow tau! 😘 . Sbb, sesiapa yang tidur ala ala insomnia, Chew N Glow insya Allah akan bantu anda lena .. . Ibarat tidur tiada masalah. . Jom order Chew N Glow sekarang! . Whatsapp "CHEW" ke +60173450483 Whatsapp "CHEW" ke +60173450483 Whatsapp "CHEW" ke +60173450483 . #chewnglow  #youchewyouglow 
Swipe ke kiri 🔙
.
Korang sayang HATI korang tak?
.
Ke sayang HATI orang lain je??
.
Sayang diri sendiri dulu sebelum sayang orang lain tau..😊
.
Semua orang wajib menjaga kesihatan HATI💚 especially .
Orang yang 👇
💛 makan mknan berlemak 💛 ada fungsi penghadaman yang teruk
💛 perlu menurunkan paras kolestrol
💛 menggunakan pil pencegah hamil, terapi penggantian hormon.
💛 terdedah kpd racun serangga
.
💔Tanda2 masalah HATI .
💔 pigmentasi kulit
💔 ekzema
💔 kulit gatal
💔 mual
💔 lingkaran hitam bawah mata
💔 sembelit
💔 fungsi pundi hempedu yg teruk
💔 hepatitis A, B dan C
💔 sirosis atau parut hati
💔 tidak toleran lemak
.
.
Haa..berapa tanda yang korang ada? Haa doktor pun dah sah kan...
.
Ishh..ishh..xpe belum terlambat..sangat MEMBANTU..
.
Herba utk hati yang sihat.

Solution untuk masalah korang 🔚 MILK TISTLE & DANDELION plus
.
#syahidashukur 
#amwayputrajaya
#KakSSamway
#kitchenkakss
#healthtips
#liverproblem
#nutrilite
#healthtipsbyKakSS
#alhamdulillah #syukurselalu #nutriliteputrajaya #hatisihat #awakmakanape
#ekzema #kulitgatal #cleanwater #hepatitis #yummy  #malaysianfood #foodvideo #easyrecipe #instacook #instavideo #happytummy #foodporn #foodie #espring #sayajual #sayajualespring
Swipe ke kiri 🔙 . Korang sayang HATI korang tak? . Ke sayang HATI orang lain je?? . Sayang diri sendiri dulu sebelum sayang orang lain tau..😊 . Semua orang wajib menjaga kesihatan HATI💚 especially . Orang yang 👇 💛 makan mknan berlemak 💛 ada fungsi penghadaman yang teruk 💛 perlu menurunkan paras kolestrol 💛 menggunakan pil pencegah hamil, terapi penggantian hormon. 💛 terdedah kpd racun serangga . 💔Tanda2 masalah HATI . 💔 pigmentasi kulit 💔 ekzema 💔 kulit gatal 💔 mual 💔 lingkaran hitam bawah mata 💔 sembelit 💔 fungsi pundi hempedu yg teruk 💔 hepatitis A, B dan C 💔 sirosis atau parut hati 💔 tidak toleran lemak . . Haa..berapa tanda yang korang ada? Haa doktor pun dah sah kan... . Ishh..ishh..xpe belum terlambat..sangat MEMBANTU.. . Herba utk hati yang sihat. Solution untuk masalah korang 🔚 MILK TISTLE & DANDELION plus . #syahidashukur  #amwayputrajaya  #KakSSamway  #kitchenkakss  #healthtips  #liverproblem  #nutrilite  #healthtipsbyKakSS  #alhamdulillah  #syukurselalu  #nutriliteputrajaya  #hatisihat  #awakmakanape  #ekzema  #kulitgatal  #cleanwater  #hepatitis  #yummy  #malaysianfood  #foodvideo  #easyrecipe  #instacook  #instavideo  #happytummy  #foodporn  #foodie  #espring  #sayajual  #sayajualespring 
Baby balm good night untuk elak dari gigitan nyamuk dan bantu anak tidur dengan lebih lena

Beli 1 RM40
Beli satu set jimat RM60

Tak termasuk postage

Exclusive December 2017 sahaja setiap pembelian satu set dapat free tumbler

Whatsapp untuk order
0174175189
0174175189
0174175189
Baby balm good night untuk elak dari gigitan nyamuk dan bantu anak tidur dengan lebih lena Beli 1 RM40 Beli satu set jimat RM60 Tak termasuk postage Exclusive December 2017 sahaja setiap pembelian satu set dapat free tumbler Whatsapp untuk order 0174175189 0174175189 0174175189
Baby balm day out bagus untuk aktiviti luar bersama sama anak anak. Elak kena gigit nyamuk dan serangga.Tolong kurangkan tantrum😀

Beli 1 RM40
Beli satu set jimat RM60

Tak termasuk postage

Exclusive December 2017 sahaja setiap pembelian satu set dapat free tumbler

Whatsapp untuk order
0174175189
0174175189
0174175189
Baby balm day out bagus untuk aktiviti luar bersama sama anak anak. Elak kena gigit nyamuk dan serangga.Tolong kurangkan tantrum😀 Beli 1 RM40 Beli satu set jimat RM60 Tak termasuk postage Exclusive December 2017 sahaja setiap pembelian satu set dapat free tumbler Whatsapp untuk order 0174175189 0174175189 0174175189
Baby balm burpy bagus untuk sakit perut,sebu dan kembung

Beli 1 RM40
Beli satu set jimat RM60

Tak termasuk postage

Exclusive December 2017 sahaja setiap pembelian satu set dapat free tumbler

Whatsapp untuk order
0174175189
0174175189
0174175189
Baby balm burpy bagus untuk sakit perut,sebu dan kembung Beli 1 RM40 Beli satu set jimat RM60 Tak termasuk postage Exclusive December 2017 sahaja setiap pembelian satu set dapat free tumbler Whatsapp untuk order 0174175189 0174175189 0174175189
Burger atau Chew N Glow? .
Biasa memang kita suka makan. .
Makan banyak banyak, lepas tu akan mula rasa effect ..
😵Berat badan naik
😵Jerawat naik
😵PMS tak tentu pasal
😵Rambut gugur
.
So, jika anda inginkan badan sihat, anda hanya perlu beli Chew N Glow..
😝Hanya RM90 utk 30 biji
😝Mengembalikan metabolism anda
😝Rambut kurang gugur
😝Jerawat batu menyusut
😝Kulit glowing
.
Jom dapatkan segera!
.
Whatsapp "CHEW" ke +60173450483
Whatsapp "CHEW" ke +60173450483
Whatsapp "CHEW" ke +60173450483
.
#chewnglow #youchewyouglow
Burger atau Chew N Glow? . Biasa memang kita suka makan. . Makan banyak banyak, lepas tu akan mula rasa effect .. 😵Berat badan naik 😵Jerawat naik 😵PMS tak tentu pasal 😵Rambut gugur . So, jika anda inginkan badan sihat, anda hanya perlu beli Chew N Glow.. 😝Hanya RM90 utk 30 biji 😝Mengembalikan metabolism anda 😝Rambut kurang gugur 😝Jerawat batu menyusut 😝Kulit glowing . Jom dapatkan segera! . Whatsapp "CHEW" ke +60173450483 Whatsapp "CHEW" ke +60173450483 Whatsapp "CHEW" ke +60173450483 . #chewnglow  #youchewyouglow 
Testimoni pelanggan Mizar

Gejala sakit di pinggang dan gatal-gatal di kulit selama 2 tahun, Alhamdulilah minum Minyak zaitun ruqyah Mizar sakit sudah hilang, kulit bekas gatal-gatal mulai menipis... Sedangkan ibu nya yang terkena stroke, rutin minum Mizar, Alhamdulilah ada perkembangan baik.... Jika terus istiqomah untuk menyembuhkan diri dengan cara yang benar dan tepat, Insya Allah semua penyakit medis dan non medis bisa sembuh.. Temukan manfaat dengan konsumsi Mizar, minyak zaitun yang berbeda dengan produk lainnya..karena Mizar di beri doa ruqyah khusus, sehingga bisa menyembuhkan penyakit non medis sekaligus.

Harga Mizar :
Cair 250 ml - 80 rb
Cair 125 ml - 45 rb
Cair 70 ml - 30 rb
Capsul isi 100 biji - 50 rb
Capsul isi 75 biji - 40 rb

Pengiriman dari bogor

Pemesanan 
Hubungi
Whats app : 081259668209

#minyakzaitun
#minyakzaitunbogor
#stroke
#kulitgatal
#sehat
#ruqyah
#ruqyahsyariah
#testimoni
#herbal
#herbalalami
#bogor
#malang
#bandung
#bekasi
#jakarta
Testimoni pelanggan Mizar Gejala sakit di pinggang dan gatal-gatal di kulit selama 2 tahun, Alhamdulilah minum Minyak zaitun ruqyah Mizar sakit sudah hilang, kulit bekas gatal-gatal mulai menipis... Sedangkan ibu nya yang terkena stroke, rutin minum Mizar, Alhamdulilah ada perkembangan baik.... Jika terus istiqomah untuk menyembuhkan diri dengan cara yang benar dan tepat, Insya Allah semua penyakit medis dan non medis bisa sembuh.. Temukan manfaat dengan konsumsi Mizar, minyak zaitun yang berbeda dengan produk lainnya..karena Mizar di beri doa ruqyah khusus, sehingga bisa menyembuhkan penyakit non medis sekaligus. Harga Mizar : Cair 250 ml - 80 rb Cair 125 ml - 45 rb Cair 70 ml - 30 rb Capsul isi 100 biji - 50 rb Capsul isi 75 biji - 40 rb Pengiriman dari bogor Pemesanan Hubungi Whats app : 081259668209 #minyakzaitun  #minyakzaitunbogor  #stroke  #kulitgatal  #sehat  #ruqyah  #ruqyahsyariah  #testimoni  #herbal  #herbalalami  #bogor  #malang  #bandung  #bekasi  #jakarta 
Assalamualaikum & morning semua 😉
.
.
TNL & @auroma_scents_hq buat set combo ni. .
.
Kpd yg berminat blh DM or wasap terus ye
www.wasap.my/60133551300
.
.
Dua2 produk bebas bahan kimia berbahaya. Bestnye lepas guna sabun ni blh apply Bliss Balm ni ganti lotion juga tau. Utk maintain kulit dlm keadaan lembap. .
.
Dah guna sabun Honey Oat yg tak keringkan kulit then sapu pula Bliss Balm ni 😍
.
.
Assalamualaikum & morning semua 😉 . . TNL & @auroma_scents_hq buat set combo ni. . . Kpd yg berminat blh DM or wasap terus ye www.wasap.my/60133551300 . . Dua2 produk bebas bahan kimia berbahaya. Bestnye lepas guna sabun ni blh apply Bliss Balm ni ganti lotion juga tau. Utk maintain kulit dlm keadaan lembap. . . Dah guna sabun Honey Oat yg tak keringkan kulit then sapu pula Bliss Balm ni 😍 . .