an online Instagram web viewer

#kulitkeringkusam medias

Photos

Nu amoorea berproses jd harus sabar
Alhamdulillah Nu amoorea membawa ke arah yg Lebih Baek..
testi keponakan nya bunda Khena Amoor di sidrap SuLSEL๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. 
#testi #testimoni #amoorea #stemcell #sabunajaib #sabunajaibmultifungsi #cucimuka #amoo #perawatanwajah #pencerahwajah #sabunajaib #sabunjerawat #heilmoorclay #sabunkulitsensitif #sabunkulit #kulitkeringkusam #wajahkusam #sabunporipori #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #amooreaungu #beautybar #beautyplusbar  #dutaelokpersada #ptdep #penghilangflekhitam #penghilangkomedo #penghilangbekasluka
Nu amoorea berproses jd harus sabar Alhamdulillah Nu amoorea membawa ke arah yg Lebih Baek.. testi keponakan nya bunda Khena Amoor di sidrap SuLSEL๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #testi  #testimoni  #amoorea  #stemcell  #sabunajaib  #sabunajaibmultifungsi  #cucimuka  #amoo  #perawatanwajah  #pencerahwajah  #sabunajaib  #sabunjerawat  #heilmoorclay  #sabunkulitsensitif  #sabunkulit  #kulitkeringkusam  #wajahkusam  #sabunporipori  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #amooreaungu  #beautybar  #beautyplusbar  #dutaelokpersada  #ptdep  #penghilangflekhitam  #penghilangkomedo  #penghilangbekasluka 
Yang hobby Make up ,atau mengharuskan bekerja dengan Make up jangan lupa bersihkan  dgn Cleanser Dermalabs yaa... Mengangkat sisa riasan dan kotoran yg menempel di kulit,memberikan kelembaban dan kesegaran kulit... Jgn lupa setelah itu Lanjutkan dengan pemakaian Amoorea beauty bar atau stemcel nya ;)
More info chat me
087725944922 . 
#amoorea #stemcell #sabunajaib #sabunajaibmultifungsi #cucimuka #amoo #perawatanwajah #pencerahwajah #sabunajaib #sabunjerawat #heilmoorclay #sabunkulitsensitif #sabunkulit #kulitkeringkusam #wajahkusam #sabunporipori #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #amooreaungu #beautybar #beautyplusbar  #dutaelokpersada #ptdep #penghilangflekhitam #penghilangkomedo #penghilangbekasluka
Yang hobby Make up ,atau mengharuskan bekerja dengan Make up jangan lupa bersihkan dgn Cleanser Dermalabs yaa... Mengangkat sisa riasan dan kotoran yg menempel di kulit,memberikan kelembaban dan kesegaran kulit... Jgn lupa setelah itu Lanjutkan dengan pemakaian Amoorea beauty bar atau stemcel nya ;) More info chat me 087725944922 . #amoorea  #stemcell  #sabunajaib  #sabunajaibmultifungsi  #cucimuka  #amoo  #perawatanwajah  #pencerahwajah  #sabunajaib  #sabunjerawat  #heilmoorclay  #sabunkulitsensitif  #sabunkulit  #kulitkeringkusam  #wajahkusam  #sabunporipori  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #amooreaungu  #beautybar  #beautyplusbar  #dutaelokpersada  #ptdep  #penghilangflekhitam  #penghilangkomedo  #penghilangbekasluka 
Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready?

Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan membulat pada seluruh muka dan leher. 
Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi.

Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. 
Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita

Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks?

Melembapkan kulit. 
Membersihkan kulit dan liang pori. 
Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak. 
Menghapuskan kekusaman wajah. 
Menghilangkan parut jerawat. 
Mengecutkan jerawat.
Mencegah pigmentasi. 
Memperbaiki tona kulit. 
Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, leher, siku dan lain-lain.

Berat: 65 gram
Harga: RM12 exc postage

#ulfaabeautycare #achagebuboutique #telagawalk #thebeautyhacks #theyasmeenzulkeflee #jerawat #jeragat  #kulitkeringkusam #kulitgatal #ekzemababy #nyiorchabang #telagawalk #kuah #langkawi #alorstaq #bazarpaknil #sabunkunyit
Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready? Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan membulat pada seluruh muka dan leher. Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi. Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks? Melembapkan kulit. Membersihkan kulit dan liang pori. Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak. Menghapuskan kekusaman wajah. Menghilangkan parut jerawat. Mengecutkan jerawat. Mencegah pigmentasi. Memperbaiki tona kulit. Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, leher, siku dan lain-lain. Berat: 65 gram Harga: RM12 exc postage #ulfaabeautycare  #achagebuboutique  #telagawalk  #thebeautyhacks  #theyasmeenzulkeflee  #jerawat  #jeragat  #kulitkeringkusam  #kulitgatal  #ekzemababy  #nyiorchabang  #telagawalk  #kuah  #langkawi  #alorstaq  #bazarpaknil  #sabunkunyit 
*Whitening Lotion Gluta* *Fungsi gluta dalam lotion:*
โ„๏ธ Agen pemutihan kulit.
โ„๏ธ Agen anti-penuaan.
โ„๏ธ Agen penyahtoksin. *Kebaikan penggunaan Whitening Lotion Gluta:*
๐ŸŒŸ Melembapkan kulit secara menyeluruh.
๐ŸŒŸ Membantu menghaluskan kulit sehingga kulit tampak sihat, cantik & cerah.
๐ŸŒŸ Diperkaya dengan Vitamin E yang berguna untuk membantu mencerahkan kulit.
๐ŸŒŸ Vitamin C yang berguna untuk mengurangi bintik atau bekas luka di kulit.
๐ŸŒŸ Membantu meratakan warna kulit.
๐ŸŒŸ Lotion ini meresap secara menyeluruh & tidak melekit.
๐ŸŒŸ Baunya sangat wangi.
๐ŸŒŸ Terdapat kandungan SPF 50 yang dapat melindungi pada kulit dari bahaya sinar matahari. *Ringkasan Fungsi Whitening Lotion Gluta:*
๐ŸŽˆ Mencerah.
๐ŸŽˆ Melembapkan kulit.
๐ŸŽˆ Menghilangkan ruam.
๐ŸŽˆ Menghilang gatal-gatal.
๐ŸŽˆ Menghilangkan kesan lecur.
๐ŸŽˆ Menghilangkan sunburn.
๐ŸŽˆ Sunblock.
๐ŸŽˆ Menghaluskan tumit merekah. 
#ulfaabeautycare #achagebuboutique #telagawalk #thebeautyhacks #theyasmeenzulkeflee #langkawi #nyiorchabang #kuah #kulitkeringkusam #kulitkering #kulitgelap #kulitgebu
*Whitening Lotion Gluta* *Fungsi gluta dalam lotion:* โ„๏ธ Agen pemutihan kulit. โ„๏ธ Agen anti-penuaan. โ„๏ธ Agen penyahtoksin. *Kebaikan penggunaan Whitening Lotion Gluta:* ๐ŸŒŸ Melembapkan kulit secara menyeluruh. ๐ŸŒŸ Membantu menghaluskan kulit sehingga kulit tampak sihat, cantik & cerah. ๐ŸŒŸ Diperkaya dengan Vitamin E yang berguna untuk membantu mencerahkan kulit. ๐ŸŒŸ Vitamin C yang berguna untuk mengurangi bintik atau bekas luka di kulit. ๐ŸŒŸ Membantu meratakan warna kulit. ๐ŸŒŸ Lotion ini meresap secara menyeluruh & tidak melekit. ๐ŸŒŸ Baunya sangat wangi. ๐ŸŒŸ Terdapat kandungan SPF 50 yang dapat melindungi pada kulit dari bahaya sinar matahari. *Ringkasan Fungsi Whitening Lotion Gluta:* ๐ŸŽˆ Mencerah. ๐ŸŽˆ Melembapkan kulit. ๐ŸŽˆ Menghilangkan ruam. ๐ŸŽˆ Menghilang gatal-gatal. ๐ŸŽˆ Menghilangkan kesan lecur. ๐ŸŽˆ Menghilangkan sunburn. ๐ŸŽˆ Sunblock. ๐ŸŽˆ Menghaluskan tumit merekah. #ulfaabeautycare  #achagebuboutique  #telagawalk  #thebeautyhacks  #theyasmeenzulkeflee  #langkawi  #nyiorchabang  #kuah  #kulitkeringkusam  #kulitkering  #kulitgelap  #kulitgebu 
Kulit kering mengelupas, kusam or berminyak selepas mencuci muka? 
Formula Skin Baby tanpa SLS/SLES digabungkan dengan  Vitamin C dan bunga terpilih umpama recaj aura dari seri bunga โœจ โœ”๏ธCucian jauh ke dalam liang pori โœ”๏ธ Mengekalkan keseimbangan minyak-air kulit โœ”๏ธ Mencerahkan tona kulit yang kusam. โœ”๏ธ pH kulit sihat terpelihara iaitu 5.5 โœ”๏ธKulit semakin hari semakin lembut seperti 'baby skin'. Kompom anda suka yang ini. โœ”๏ธ Mengurangkan tahap sensitiviti kulit pada alergen (bahan yang menyebabkan kulit sensitif) โœ”๏ธ Membantu mencegah kedut dan penuaan pra-matang. โœ”๏ธTiada pewangi, alkohol &
PARABENS. Sangat sesuai untuk kulit sensitif. โœ”๏ธKualiti premium, dengan harga patut. โœ”๏ธIa akan buatkan anda rasa tak sabar nak cuci muka selalu dan dah tak sayang mekap dah sebab setiap kali cuci, anda umpama recaj aura dari seri bunga โœจ .
Paling WOW 1 BOTOL 60ml, jimat dan tahan 2 bulan. .
Harga sebotol RM39 postage Rm8๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
DM or wsapp 011-266 82362 Nieq VCS259
.
PRODUK AHLI FARMASI
Kulit kering mengelupas, kusam or berminyak selepas mencuci muka? Formula Skin Baby tanpa SLS/SLES digabungkan dengan Vitamin C dan bunga terpilih umpama recaj aura dari seri bunga โœจ โœ”๏ธCucian jauh ke dalam liang pori โœ”๏ธ Mengekalkan keseimbangan minyak-air kulit โœ”๏ธ Mencerahkan tona kulit yang kusam. โœ”๏ธ pH kulit sihat terpelihara iaitu 5.5 โœ”๏ธKulit semakin hari semakin lembut seperti 'baby skin'. Kompom anda suka yang ini. โœ”๏ธ Mengurangkan tahap sensitiviti kulit pada alergen (bahan yang menyebabkan kulit sensitif) โœ”๏ธ Membantu mencegah kedut dan penuaan pra-matang. โœ”๏ธTiada pewangi, alkohol & PARABENS. Sangat sesuai untuk kulit sensitif. โœ”๏ธKualiti premium, dengan harga patut. โœ”๏ธIa akan buatkan anda rasa tak sabar nak cuci muka selalu dan dah tak sayang mekap dah sebab setiap kali cuci, anda umpama recaj aura dari seri bunga โœจ . Paling WOW 1 BOTOL 60ml, jimat dan tahan 2 bulan. . Harga sebotol RM39 postage Rm8๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . DM or wsapp 011-266 82362 Nieq VCS259 . PRODUK AHLI FARMASI
Saya dah..awak bila lagi??
.
Mudah je nak cantik.
Telan sebiji sehari sebelum sarapan.๐Ÿ˜Š
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagi lah melepak2.
.
#perlashine #kapsulmutiara #perlashinejb #perlashinekotatinggi #perlashinemersing #jerawat #kulitkeringkusam #kulitgelap #kulitcerah #kulitkusam #kulitcantik #lawa #flawless #satubadancantik #jeragat #kesanparut #parut
Saya dah..awak bila lagi??
.
Mudah je nak cantik.
Telan sebiji sehari sebelum sarapan.๐Ÿ˜Š
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagi lah melepak2.
.
#perlashine #kapsulmutiara #perlashinejb #perlashinekotatinggi #perlashinemersing #jerawat #kulitkeringkusam #kulitgelap #kulitcerah #kulitkusam #kulitcantik #lawa #flawless #satubadancantik #jeragat #kesanparut #parut
Saya dah..awak bila lagi??
.
Mudah je nak cantik.
Telan sebiji sehari sebelum sarapan.๐Ÿ˜Š
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagi lah melepak2.
.
#perlashine #kapsulmutiara #perlashinejb #perlashinekotatinggi #perlashinemersing #jerawat #kulitkeringkusam #kulitgelap #kulitcerah #kulitkusam #kulitcantik #lawa #flawless #satubadancantik #jeragat #kesanparut #parut
Saya dah..awak bila lagi??
.
Mudah je nak cantik.
Telan sebiji sehari sebelum sarapan.๐Ÿ˜Š
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagi lah melepak2.
.
#perlashine #kapsulmutiara #perlashinejb #perlashinekotatinggi #perlashinemersing #jerawat #kulitkeringkusam #kulitgelap #kulitcerah #kulitkusam #kulitcantik #lawa #flawless #satubadancantik #jeragat #kesanparut #parut
Saya dah..awak bila lagi??
.
Mudah je nak cantik.
Telan sebiji sehari sebelum sarapan.๐Ÿ˜Š
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagi lah melepak2.
.
#perlashine #kapsulmutiara #perlashinejb #perlashinekotatinggi #perlashinemersing #jerawat #kulitkeringkusam #kulitgelap #kulitcerah #kulitkusam #kulitcantik #lawa #flawless #satubadancantik #jeragat #kesanparut #parut
Saya dah..awak bila lagi??
.
Mudah je nak cantik.
Telan sebiji sehari sebelum sarapan.๐Ÿ˜Š
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagi lah melepak2.
.
#perlashine #kapsulmutiara #perlashinejb #perlashinekotatinggi #perlashinemersing #jerawat #kulitkeringkusam #kulitgelap #kulitcerah #kulitkusam #kulitcantik #lawa #flawless #satubadancantik #jeragat #kesanparut #parut
Saya dah..awak bila lagi??
.
Mudah je nak cantik.
Telan sebiji sehari sebelum sarapan.๐Ÿ˜Š
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagi lah melepak2.
.
#perlashine #kapsulmutiara #perlashinejb #perlashinekotatinggi #perlashinemersing #jerawat #kulitkeringkusam #kulitgelap #kulitcerah #kulitkusam #kulitcantik #lawa #flawless #satubadancantik #jeragat #kesanparut #parut
Saya dah..awak bila lagi??
.
Mudah je nak cantik.
Telan sebiji sehari sebelum sarapan.๐Ÿ˜Š
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagi lah melepak2.
.
#perlashine #kapsulmutiara #perlashinejb #perlashinekotatinggi #perlashinemersing #jerawat #kulitkeringkusam #kulitgelap #kulitcerah #kulitkusam #kulitcantik #lawa #flawless #satubadancantik #jeragat #kesanparut #parut
Saya dah..awak bila lagi??
.
Mudah je nak cantik.
Telan sebiji sehari sebelum sarapan.๐Ÿ˜Š
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagi lah melepak2.
.
#perlashine #kapsulmutiara #perlashinejb #perlashinekotatinggi #perlashinemersing #jerawat #kulitkeringkusam #kulitgelap #kulitcerah #kulitkusam #kulitcantik #lawa #flawless #satubadancantik #jeragat #kesanparut #parut
Saya dah..awak bila lagi??
.
Mudah je nak cantik.
Telan sebiji sehari sebelum sarapan.๐Ÿ˜Š
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagi lah melepak2.
.
#perlashine #kapsulmutiara #perlashinejb #perlashinekotatinggi #perlashinemersing #jerawat #kulitkeringkusam #kulitgelap #kulitcerah #kulitkusam #kulitcantik #lawa #flawless #satubadancantik #jeragat #kesanparut #parut
Saya dah..awak bila lagi??
.
Mudah je nak cantik.
Telan sebiji sehari sebelum sarapan.๐Ÿ˜Š
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagi lah melepak2.
.
#perlashine #kapsulmutiara #perlashinejb #perlashinekotatinggi #perlashinemersing #jerawat #kulitkeringkusam #kulitgelap #kulitcerah #kulitkusam #kulitcantik #lawa #flawless #satubadancantik #jeragat #kesanparut #parut
Saya dah..awak bila lagi??
.
Mudah je nak cantik.
Telan sebiji sehari sebelum sarapan.๐Ÿ˜Š
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagi lah melepak2.
.
#perlashine #kapsulmutiara #perlashinejb #perlashinekotatinggi #perlashinemersing #jerawat #kulitkeringkusam #kulitgelap #kulitcerah #kulitkusam #kulitcantik #lawa #flawless #satubadancantik #jeragat #kesanparut #parut
Dah terima parcel๐Ÿ˜
.
Vitamin c serum dan vitamin c gentle cleanser in the ๐Ÿก .
Belum dapatkan set vitamin c serum. Hanya RM108 untuk set trial VCS, VCMC, VCGC ๐Ÿ˜
.
More info wsapp๐Ÿ“ฒ 011-26682362 Nieq VCS259
Dah terima parcel๐Ÿ˜ . Vitamin c serum dan vitamin c gentle cleanser in the ๐Ÿก . Belum dapatkan set vitamin c serum. Hanya RM108 untuk set trial VCS, VCMC, VCGC ๐Ÿ˜ . More info wsapp๐Ÿ“ฒ 011-26682362 Nieq VCS259
4. Urut muka dengan lembut
Ketika mencuci muka, urut wajah secara lembut dengan gerakan memutar. Lakukan gerakan memutar ini lebih kurang 30 saat. Ia dapat membantu membuang kotoran dan sisa makeup dengan lebih berkesan.
.
Kita Ada 6 Jenis Produk :
๐Ÿ‘‰Vitamin C Serum 15ml (RM90) ๐Ÿ‘‰Vitamin C Serum TRIAL PACK 5ml (RM 39)
๐Ÿ‘‰Moisturizing Cream SPF30 10g (RM30) ๐Ÿ‘‰Vitamin C Gentle Cleanser 60ml (RM39)
๐Ÿ‘‰Derma Roller (RM55)
๐Ÿ‘‰Vitamin C Serum TRIAL PACK 5ml (RM 39)
๐Ÿ‘‰Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg 60's (RM69)
.
.๐Ÿ“ฆ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พRm8 (Terima 1-3 hari bekerja) .
.
011-266 82362 Nieq vcs259๐Ÿ’š
4. Urut muka dengan lembut Ketika mencuci muka, urut wajah secara lembut dengan gerakan memutar. Lakukan gerakan memutar ini lebih kurang 30 saat. Ia dapat membantu membuang kotoran dan sisa makeup dengan lebih berkesan. . Kita Ada 6 Jenis Produk : ๐Ÿ‘‰Vitamin C Serum 15ml (RM90) ๐Ÿ‘‰Vitamin C Serum TRIAL PACK 5ml (RM 39) ๐Ÿ‘‰Moisturizing Cream SPF30 10g (RM30) ๐Ÿ‘‰Vitamin C Gentle Cleanser 60ml (RM39) ๐Ÿ‘‰Derma Roller (RM55) ๐Ÿ‘‰Vitamin C Serum TRIAL PACK 5ml (RM 39) ๐Ÿ‘‰Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg 60's (RM69) . .๐Ÿ“ฆ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พRm8 (Terima 1-3 hari bekerja) . . 011-266 82362 Nieq vcs259๐Ÿ’š
Biospray Produk Multymanfaat Kwalitas Oke Punya..
1 btl 100rb
3 btl 300rb
6 btl 350rb
More Info Inbox
WA 085772856270
Fb Ida Novia MSI
Order Via Shopee dan Tokopedia
"Novia Larisshop"..Khusus Shopee Free ongkir dan Discont

#perawatanwajah#pencerahwajah#kulitkusamberminyak#kulitkeringkusam#kulitkusam#kulitsehat#kulit#kulitberminyakberjerawat#kulitberminyak#kulitberminyakdanberjerawat#komedo#komedomembandel#komedoterangkat#pori#poriporibesarsembuh#jerawatan#jerawat#obatjerawat#jerawathilang#jerawatbatu#p3k#p3kamanuntuksemuausia#p3kdirumah
Biospray Produk Multymanfaat Kwalitas Oke Punya.. 1 btl 100rb 3 btl 300rb 6 btl 350rb More Info Inbox WA 085772856270 Fb Ida Novia MSI Order Via Shopee dan Tokopedia "Novia Larisshop"..Khusus Shopee Free ongkir dan Discont #perawatanwajah #pencerahwajah #kulitkusamberminyak #kulitkeringkusam #kulitkusam #kulitsehat #kulit #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #komedo #komedomembandel #komedoterangkat #pori #poriporibesarsembuh #jerawatan #jerawat #obatjerawat #jerawathilang #jerawatbatu #p3k #p3kamanuntuksemuausia #p3kdirumah 
^^Busiiiik ?๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” What is the meaning of busiiik ????? Hahaha busik itu ketika kulit digaruk pakai kuku bakalan ada gariss bekas karna kulitnya keringg ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Nih aq kasih solusi biar kulit sehat cerah alami ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Collagen bodylotion nasa ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Bye bye busiiiik,๐Ÿ˜› kusam ๐Ÿ˜, kering dan hitam๐Ÿคฃ ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Info pemesanan
================================
untuk konsultasi dan pemesanan hub๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Wa. 081347694480

MENERIMA PENDAFTARAN DISTRIBUTOR BARU DAN PENGIRIMAN BARANG DALAM DAN LUAR NEGERI
#wanitaindonesia #kulitputih #kulitglowing #kulitkering #kulitkusam #kulitkeringkusam #naturalnusantara #emakemakjagojualan #olshopmakassar #samarindaonlineshop #bisnisrumahanmerakyat
^^Busiiiik ?๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” What is the meaning of busiiik ????? Hahaha busik itu ketika kulit digaruk pakai kuku bakalan ada gariss bekas karna kulitnya keringg ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Nih aq kasih solusi biar kulit sehat cerah alami ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Collagen bodylotion nasa ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Bye bye busiiiik,๐Ÿ˜› kusam ๐Ÿ˜, kering dan hitam๐Ÿคฃ ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Info pemesanan ================================ untuk konsultasi dan pemesanan hub๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Wa. 081347694480 MENERIMA PENDAFTARAN DISTRIBUTOR BARU DAN PENGIRIMAN BARANG DALAM DAN LUAR NEGERI #wanitaindonesia  #kulitputih  #kulitglowing  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitkeringkusam  #naturalnusantara  #emakemakjagojualan  #olshopmakassar  #samarindaonlineshop  #bisnisrumahanmerakyat 
Set Terbaik.
Rugi x try.. Hai k.noor agent elysian ipoh cni..meh knl2 dgn elysian ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ COD & POSTAGE ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60185733858
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60185733858
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60185733858 +freegift๐ŸŽ
+free consultation ๐ŸŽŠ๐Ÿ’–
Set Terbaik. Rugi x try.. Hai k.noor agent elysian ipoh cni..meh knl2 dgn elysian ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ COD & POSTAGE ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60185733858 ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60185733858 ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60185733858 +freegift๐ŸŽ +free consultation ๐ŸŽŠ๐Ÿ’–
Woowwii..muka sisturr ni banyak perubahan..jeragat pun dah berkurang..
.
Customer happy, saya pun happy tengok.
.
Sebijidahmelepak, 2biji lagilah melepak2
.
#customerhappy #customerfeedback #kulitkeringkusam #kulitberminyak #kulitcerah #kulitcantik #jeragat #jerawat #kulitgebu
Morning chuols..belanja sarapan testimoni customer lagi..jom cantiks.
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagilah melepak2
.
#kapsulmutiara #perlashine #blackhead #glowing #kulitkeringkusam #kulitcerah #kulitkusam #rawatmuka #customerhappy #customerfeedback
Morning chuols..belanja sarapan testimoni customer lagi..jom cantiks.
.
Sebiji dah melepak, dua biji lagilah melepak2
.
#kapsulmutiara #perlashine #blackhead #glowing #kulitkeringkusam #kulitcerah #kulitkusam #rawatmuka #customerhappy #customerfeedback
2. Bersihkan muka dari sisa makeup
.
Tanggalkan makeup sebelum mencuci muka. Gunakan makeup remover agar wajah bebas dari sisa makeup yang boleh menyebabkan liang pori tersumbat. Guna makeup remover bebas alcohol.
.
Vitamin C Gentle Cleanser RM39๐ŸŒน
.
PROMO HARGA VITAMIN C SERUM ANNONA๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
๐Ÿ˜ 3 Trial Pack VCS 5ml RM100
.
๐Ÿ˜ 2 VCS 15ml FREE Dermaroller RM170
.
๐Ÿ˜ 2 VCS 15ml FREE Moisturizer RM150
.
๐Ÿ˜ 2 VCS 15ml + 1 Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg 60's +1 Gift Box Ekslusif VCS RM190
.
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พRM8 (TERIMA 1-3HARI BERKERJA) 
Do DM or ๐Ÿ“ฒ011-266 82362 VCS259

Testimoni & tips cantik โฉโฉโฉ@annonavcs_sabah
2. Bersihkan muka dari sisa makeup . Tanggalkan makeup sebelum mencuci muka. Gunakan makeup remover agar wajah bebas dari sisa makeup yang boleh menyebabkan liang pori tersumbat. Guna makeup remover bebas alcohol. . Vitamin C Gentle Cleanser RM39๐ŸŒน . PROMO HARGA VITAMIN C SERUM ANNONA๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . ๐Ÿ˜ 3 Trial Pack VCS 5ml RM100 . ๐Ÿ˜ 2 VCS 15ml FREE Dermaroller RM170 . ๐Ÿ˜ 2 VCS 15ml FREE Moisturizer RM150 . ๐Ÿ˜ 2 VCS 15ml + 1 Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg 60's +1 Gift Box Ekslusif VCS RM190 . ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พRM8 (TERIMA 1-3HARI BERKERJA) Do DM or ๐Ÿ“ฒ011-266 82362 VCS259 Testimoni & tips cantik โฉโฉโฉ@annonavcs_sabah
๐ŸŽ‰ TREND BARU WAJAH GLOWING & MAKE UP 3X LEBIH CANTIK ๐ŸŽ‰
.
.
Beratus Social Influencer & MUA (Make Up Artist) sedang amalkan TREND penjagaan kulit wajah yang memang terbukti BERKESAN ni.
.
Sapukan 3 Vitamin Siang & 2 Vitamin Malam untuk wajah lebih GLOWING, FLAWLESS & MAKE UP 3X LEBIH CANTIK.
.
.
๐ŸŽ‰ TREND BARU WAJAH GLOWING & MAKE UP 3X LEBIH CANTIK ๐ŸŽ‰ . . Beratus Social Influencer & MUA (Make Up Artist) sedang amalkan TREND penjagaan kulit wajah yang memang terbukti BERKESAN ni. . Sapukan 3 Vitamin Siang & 2 Vitamin Malam untuk wajah lebih GLOWING, FLAWLESS & MAKE UP 3X LEBIH CANTIK. . .
๐ŸŽ‰ TREND BARU WAJAH GLOWING & MAKE UP 3X LEBIH CANTIK ๐ŸŽ‰
.
.
Beratus Social Influencer & MUA (Make Up Artist) sedang amalkan TREND penjagaan kulit wajah yang memang terbukti BERKESAN ni.
.
Sapukan 3 Vitamin Siang & 2 Vitamin Malam untuk wajah lebih GLOWING, FLAWLESS & MAKE UP 3X LEBIH CANTIK.
.
.
๐ŸŽ‰ TREND BARU WAJAH GLOWING & MAKE UP 3X LEBIH CANTIK ๐ŸŽ‰ . . Beratus Social Influencer & MUA (Make Up Artist) sedang amalkan TREND penjagaan kulit wajah yang memang terbukti BERKESAN ni. . Sapukan 3 Vitamin Siang & 2 Vitamin Malam untuk wajah lebih GLOWING, FLAWLESS & MAKE UP 3X LEBIH CANTIK. . .
๐ŸŽ‰ TREND BARU WAJAH GLOWING & MAKE UP 3X LEBIH CANTIK ๐ŸŽ‰
.
.
Beratus Social Influencer & MUA (Make Up Artist) sedang amalkan TREND penjagaan kulit wajah yang memang terbukti BERKESAN ni.
.
Sapukan 3 Vitamin Siang & 2 Vitamin Malam untuk wajah lebih GLOWING, FLAWLESS & MAKE UP 3X LEBIH CANTIK.
.
.
Nak tahu bagaimana?
.
๐ŸŽ‰ Komen "DM" dan dgn pantasnya i akan reply uolls ๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰ TREND BARU WAJAH GLOWING & MAKE UP 3X LEBIH CANTIK ๐ŸŽ‰ . . Beratus Social Influencer & MUA (Make Up Artist) sedang amalkan TREND penjagaan kulit wajah yang memang terbukti BERKESAN ni. . Sapukan 3 Vitamin Siang & 2 Vitamin Malam untuk wajah lebih GLOWING, FLAWLESS & MAKE UP 3X LEBIH CANTIK. . . Nak tahu bagaimana? . ๐ŸŽ‰ Komen "DM" dan dgn pantasnya i akan reply uolls ๐ŸŽ‰
Last offer! Dermalene Skincare + Heliocare sunblock.
.
.
What will you get :-
โ˜€๏ธ1 SET OF DERMALENE SKINCARE ANTI-AGEING & DRY SKIN
โ˜€๏ธHELIOCARE CREAM FLUID FOR DRY SKIN
โ˜€๏ธOFF PRICE UP TO RM30
โ˜€๏ธFREE POSTAGE FOR SURE
.
Order close TODAY 17th Sept.2017 by 23:59.
.
Booking reservation available from as low as RM50.
.
You are most welcome to contact me at +60177445763. I am more then happy to serve your enquiries.#dermaleneWithMe .
Sincerely yours,
M
.
.
#dermalene #dermalenebuddy #dermaleneskincare #dryskin #dryskinspecialist #drAlinaHasni #dryskinproblems #kulitkering #kulitkeringkusam #kulitkeringmenggelupas
Last offer! Dermalene Skincare + Heliocare sunblock. . . What will you get :- โ˜€๏ธ1 SET OF DERMALENE SKINCARE ANTI-AGEING & DRY SKIN โ˜€๏ธHELIOCARE CREAM FLUID FOR DRY SKIN โ˜€๏ธOFF PRICE UP TO RM30 โ˜€๏ธFREE POSTAGE FOR SURE . Order close TODAY 17th Sept.2017 by 23:59. . Booking reservation available from as low as RM50. . You are most welcome to contact me at +60177445763. I am more then happy to serve your enquiries.#dermaleneWithMe  . Sincerely yours, M . . #dermalene  #dermalenebuddy  #dermaleneskincare  #dryskin  #dryskinspecialist  #drAlinaHasni  #dryskinproblems  #kulitkering  #kulitkeringkusam  #kulitkeringmenggelupas 
Have a good โ˜€ day
.
#SharingIsCaring #vcgc #washyourface
ADVANCED DYNAMICS HYDRATING DAY MOISTURE 
Berfungsi sebagai pelembab alami kulit yang mampu mengembalikan protein keratin agar kulit tetap lembab, halus dan sehat, menutrisi kulit wajah. Diformulasikan dengan complex unik dari ekstrak tumbuhan Ayurveda alami seperti Licorice, Winter Cherry dan Hemidesmus. Manfaat lainnya adalah memberikan efek cerah pada wajah, SPF 15 yang terkandung didalamnya melindungi wajah 93% dari sengatan UVB Sinar ini dapat membuat kulit terbakar serta memicu kanker kulit.
.
Isi : 50 ml
( Bisa dipakai 3-5bulan, HEMATโค๏ธ)
.
Cara Pemakaian:
Gunakan pagi hari setelah memakai toner. Aplikasikan ke seluruh wajah dan leher.
.
Mau pakai? bisa konsultasi dulu via contact :

WA  085723181071
.
#krimsiang #krimsiangspf15 #krimsiangkulitkering #kulitkering #kulitkusam #kulitkeringkusam #perawatankulitkering #perawatanwajahkulitkering #daymoisture #daymoisturejafra #moisturizer #moisturizercream #daycream #daycreamjafra #krimpagi #krimsiangpria #pelembabpria #krimsiangbumil #krimsiangbusui #pelembabbumil #pelembabbusui #hydrate #hydrateskin #hydrateskincare #jafraadvanceddynamicshydratingdaymoisture #advanceddynamics #advanceddynamicshydratingdaymoisture #pelembabalami #pelembabherbal
ADVANCED DYNAMICS HYDRATING DAY MOISTURE Berfungsi sebagai pelembab alami kulit yang mampu mengembalikan protein keratin agar kulit tetap lembab, halus dan sehat, menutrisi kulit wajah. Diformulasikan dengan complex unik dari ekstrak tumbuhan Ayurveda alami seperti Licorice, Winter Cherry dan Hemidesmus. Manfaat lainnya adalah memberikan efek cerah pada wajah, SPF 15 yang terkandung didalamnya melindungi wajah 93% dari sengatan UVB Sinar ini dapat membuat kulit terbakar serta memicu kanker kulit. . Isi : 50 ml ( Bisa dipakai 3-5bulan, HEMATโค๏ธ) . Cara Pemakaian: Gunakan pagi hari setelah memakai toner. Aplikasikan ke seluruh wajah dan leher. . Mau pakai? bisa konsultasi dulu via contact : WA 085723181071 . #krimsiang  #krimsiangspf15  #krimsiangkulitkering  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitkeringkusam  #perawatankulitkering  #perawatanwajahkulitkering  #daymoisture  #daymoisturejafra  #moisturizer  #moisturizercream  #daycream  #daycreamjafra  #krimpagi  #krimsiangpria  #pelembabpria  #krimsiangbumil  #krimsiangbusui  #pelembabbumil  #pelembabbusui  #hydrate  #hydrateskin  #hydrateskincare  #jafraadvanceddynamicshydratingdaymoisture  #advanceddynamics  #advanceddynamicshydratingdaymoisture  #pelembabalami  #pelembabherbal 
Testimoni kulit terbakar panas/ sunburned

Boleh didapati di 
#achagebuboutique Berhadapan klinik desa ulu melaka, Langkawi

#allinone 
Lot 17, #telagawalk 
#ulfaabeautycare 
Waze laksa teluk kechai, jln kuala kedah

#thebeautyhacks #theyasmeenzulkeflee #nyiorchabang #thebeautyhackslangkawi #kulitkeringkusam #kulitsunburn #kulitputih #bazarpaknil #alorstar #alorstarvendorbutik #kulitkeringkusam
Set Tumeric from *ATENN INSPIRE WORKS*
=================================
Banyak sebenarnya kelebihan kunyit yang kita tak tahu.  Luangkan sedikit masa untuk membaca ๐Ÿ˜Š

Kebaikan kunyit dapat membuatkan kulit kita โœ”๏ธNampak lebih bersinar & mencerahkan kulit โœ”๏ธMenghaluskan kulit bak kulit bayi โœ”๏ธDapat menghilangkan jerawat
โœ”๏ธMengatasi masalah jeragat & bintik hitam

Bahan yang terkandung pada kunyit mengandungi:
โœ”๏ธCurcumin (mencerahkan kulit)
โœ”๏ธMinyak volatile (mencegah jerawat & melembapkan kulit) โœ”๏ธMineral (menyihat & menyegarkan kulit) โœ”๏ธAmilum (membantu menyerap minyak berlebihan untuk kulit berminyak)

Readystock and walking terus ke: ๐ŸŒฑ #achagebuboutique
Berhadapan klinik desa ulu melaka
10am-10pm
Rabu tutup ๐ŸŒฑ #allinone
Llt 17, Telaga Walk Cenang ๐ŸŒฑ#ulfaabeautycare
Waze Laksa Teluk Kechai, jln kuala kedah. Loqstaq

#theyasmeenzulkeflee
#thebeautyhackslangkawi
#thebeautyhacksalorstar
#achagebuboutique #ulfaabeautycare #kulitkeringkusam #nyiorchabang #telagawalk #alorsetar #ulfaabeautycare #jerawat #bazarpaknil #scruborganik
Set Tumeric from *ATENN INSPIRE WORKS* ================================= Banyak sebenarnya kelebihan kunyit yang kita tak tahu. Luangkan sedikit masa untuk membaca ๐Ÿ˜Š Kebaikan kunyit dapat membuatkan kulit kita โœ”๏ธNampak lebih bersinar & mencerahkan kulit โœ”๏ธMenghaluskan kulit bak kulit bayi โœ”๏ธDapat menghilangkan jerawat โœ”๏ธMengatasi masalah jeragat & bintik hitam Bahan yang terkandung pada kunyit mengandungi: โœ”๏ธCurcumin (mencerahkan kulit) โœ”๏ธMinyak volatile (mencegah jerawat & melembapkan kulit) โœ”๏ธMineral (menyihat & menyegarkan kulit) โœ”๏ธAmilum (membantu menyerap minyak berlebihan untuk kulit berminyak) Readystock and walking terus ke: ๐ŸŒฑ #achagebuboutique  Berhadapan klinik desa ulu melaka 10am-10pm Rabu tutup ๐ŸŒฑ #allinone  Llt 17, Telaga Walk Cenang ๐ŸŒฑ#ulfaabeautycare  Waze Laksa Teluk Kechai, jln kuala kedah. Loqstaq #theyasmeenzulkeflee  #thebeautyhackslangkawi  #thebeautyhacksalorstar  #achagebuboutique  #ulfaabeautycare  #kulitkeringkusam  #nyiorchabang  #telagawalk  #alorsetar  #ulfaabeautycare  #jerawat  #bazarpaknil  #scruborganik 
Kulit kering mengelupas, kusam or berminyak selepas mencuci muka? .
Formula Skin Baby tanpa SLS/SLES digabungkan dengan  Vitamin C dan bunga terpilih umpama recaj aura dari seri bunga โœจ .
โœ”๏ธCucian jauh ke dalam liang pori
.
โœ”๏ธ Mengekalkan keseimbangan minyak-air kulit .
โœ”๏ธ Mencerahkan tona kulit yang kusam. .
โœ”๏ธ pH kulit sihat terpelihara iaitu 5.5 .
โœ”๏ธKulit semakin hari semakin lembut seperti 'baby skin'. Kompom anda suka yang ini. .
โœ”๏ธ Mengurangkan tahap sensitiviti kulit pada alergen (bahan yang menyebabkan kulit sensitif)
.
โœ”๏ธ Membantu mencegah kedut dan penuaan pra-matang. .
โœ”๏ธTiada pewangi, alkohol &
PARABENS. Sangat sesuai untuk kulit sensitif. .
โœ”๏ธKualiti premium, dengan harga patut. .
โœ”๏ธIa akan buatkan anda rasa tak sabar nak cuci muka selalu dan dah tak sayang mekap dah sebab setiap kali cuci, anda umpama recaj aura dari seri bunga โœจ .
Paling WOW 1 BOTOL 60ml, jimat dan tahan 2 bulan Hanya RM39.
.
011-266 2362 Nieq
#vcsannona #dropshipneeded #selamatharimalaysia
Kulit kering mengelupas, kusam or berminyak selepas mencuci muka? . Formula Skin Baby tanpa SLS/SLES digabungkan dengan Vitamin C dan bunga terpilih umpama recaj aura dari seri bunga โœจ . โœ”๏ธCucian jauh ke dalam liang pori . โœ”๏ธ Mengekalkan keseimbangan minyak-air kulit . โœ”๏ธ Mencerahkan tona kulit yang kusam. . โœ”๏ธ pH kulit sihat terpelihara iaitu 5.5 . โœ”๏ธKulit semakin hari semakin lembut seperti 'baby skin'. Kompom anda suka yang ini. . โœ”๏ธ Mengurangkan tahap sensitiviti kulit pada alergen (bahan yang menyebabkan kulit sensitif) . โœ”๏ธ Membantu mencegah kedut dan penuaan pra-matang. . โœ”๏ธTiada pewangi, alkohol & PARABENS. Sangat sesuai untuk kulit sensitif. . โœ”๏ธKualiti premium, dengan harga patut. . โœ”๏ธIa akan buatkan anda rasa tak sabar nak cuci muka selalu dan dah tak sayang mekap dah sebab setiap kali cuci, anda umpama recaj aura dari seri bunga โœจ . Paling WOW 1 BOTOL 60ml, jimat dan tahan 2 bulan Hanya RM39. . 011-266 2362 Nieq #vcsannona  #dropshipneeded  #selamatharimalaysia 
Selamat mendarat. Angkat tangan yg masih belum order โœ‹ .
Dapatkan pencuci muka dengan kadar segera๐Ÿ˜ฑ
.
Baby skin๐Ÿ‘
.
RM39 + RM8 SS/SM ๐Ÿค—๐ŸŒผ
Selamat mendarat. Angkat tangan yg masih belum order โœ‹ . Dapatkan pencuci muka dengan kadar segera๐Ÿ˜ฑ . Baby skin๐Ÿ‘ . RM39 + RM8 SS/SM ๐Ÿค—๐ŸŒผ
Kalo liat ribuan testi kaya gini apa mau nonton aja?  yakin bun gamau rasain manfaat sama hematnya? 
Sehat + Hemat mau apa mauuuu??? Beli sekali pakenya 8-12 bulan ๐Ÿ˜
Ekonomis banget uang bulanan aman sentosa Bunda cantik sehat suami makin cinta ๐Ÿ’ƒ

GRATIS konsultasi ๐Ÿ˜Š + Ramah ๐Ÿ™ FAST RESPON ๐Ÿ“ฑ
Info: 
Gesti Konsultan Resmi Jafra ๐Ÿ‘‹
BBM ๐Ÿ‘DA7AF5AC
WA ๐ŸŽ085244235931
FB ๐ŸŠGesty Seot
#jafrakonsultan #jafraspa #jaframurah #perawatankulit #jafragarut #jafrabandung #jafrajakarta #jafrasulawesi #jafrapurwokerto #perawatanalami #jafrakonsultan #jafrakonsultan #jualjafra #jafra #hijabers #hijaberbandung #wanitanuslim  #freeongkir #jerawat #kulitwajahberjerawat #perawatankulitberminyakjafra #perawatanwajah #jafraadvanceddynamics #testimonijafra #jafrahydrating #kulitsehat #jaframurahbanget #kulitkering
#kulitkeringkusam #flekhitam #flekhitamhilang #kulitkeriput
Kalo liat ribuan testi kaya gini apa mau nonton aja? yakin bun gamau rasain manfaat sama hematnya? Sehat + Hemat mau apa mauuuu??? Beli sekali pakenya 8-12 bulan ๐Ÿ˜ Ekonomis banget uang bulanan aman sentosa Bunda cantik sehat suami makin cinta ๐Ÿ’ƒ GRATIS konsultasi ๐Ÿ˜Š + Ramah ๐Ÿ™ FAST RESPON ๐Ÿ“ฑ Info: Gesti Konsultan Resmi Jafra ๐Ÿ‘‹ BBM ๐Ÿ‘DA7AF5AC WA ๐ŸŽ085244235931 FB ๐ŸŠGesty Seot #jafrakonsultan  #jafraspa  #jaframurah  #perawatankulit  #jafragarut  #jafrabandung  #jafrajakarta  #jafrasulawesi  #jafrapurwokerto  #perawatanalami  #jafrakonsultan  #jafrakonsultan  #jualjafra  #jafra  #hijabers  #hijaberbandung  #wanitanuslim  #freeongkir  #jerawat  #kulitwajahberjerawat  #perawatankulitberminyakjafra  #perawatanwajah  #jafraadvanceddynamics  #testimonijafra  #jafrahydrating  #kulitsehat  #jaframurahbanget  #kulitkering  #kulitkeringkusam  #flekhitam  #flekhitamhilang  #kulitkeriput 
Good combination-all about Vitamin C ๐Ÿ˜
.
Try vitamin c serum annona (treat), vitamin c moisturising cream (protect) and vitamin c gentle cleanser (deep cleansing)
.
Love your skin๐Ÿ’ž
.
#VCSannona #produkAhliFarmasi
Good combination-all about Vitamin C ๐Ÿ˜ . Try vitamin c serum annona (treat), vitamin c moisturising cream (protect) and vitamin c gentle cleanser (deep cleansing) . Love your skin๐Ÿ’ž . #VCSannona  #produkAhliFarmasi 
ใƒปใƒปใƒป
Punya keinginan mau pindah perawatan kulit wajah... ke NuSkin??Wajah...Sensitive? Beruntusan? Merah? Atau sebelumnya pake krim racikan warna-warni?

Bisa kok. Kita mulai dengan perawatan dasar NUTRICENTIALS ini yaaaa....
Kok rekomendasinya produk yang ini? Mengapa ???? Karena dengan perawatan nutricential ini kulit jadi lebih sehat, kenyal dan lembab..Yang terpenting dari produk nuskin itu bahan yg dipergunakan AMAN & TIDAK KETERGANTUNGAN !!!! ๐Ÿ˜˜

Info :
WA 081388947515

#nutricential #perawatankulitwajah
#nuskinmedan #nuskinmurah #nuskin #ageloc #transformationset #180system #promonuskin #distributornuskinresmi
#kulitputih#kulitputihalami#kulitnormal#kulithitam#kulitkeringkusam#creamracikandokter#salon#gymnastic#beutiful#beuticians#remaja#dokterkulitmurah#gymgirl#
ใƒปใƒปใƒป Punya keinginan mau pindah perawatan kulit wajah... ke NuSkin??Wajah...Sensitive? Beruntusan? Merah? Atau sebelumnya pake krim racikan warna-warni? Bisa kok. Kita mulai dengan perawatan dasar NUTRICENTIALS ini yaaaa.... Kok rekomendasinya produk yang ini? Mengapa ???? Karena dengan perawatan nutricential ini kulit jadi lebih sehat, kenyal dan lembab..Yang terpenting dari produk nuskin itu bahan yg dipergunakan AMAN & TIDAK KETERGANTUNGAN !!!! ๐Ÿ˜˜ Info : WA 081388947515 #nutricential  #perawatankulitwajah  #nuskinmedan  #nuskinmurah  #nuskin  #ageloc  #transformationset  #180system  #promonuskin  #distributornuskinresmi  #kulitputih #kulitputihalami #kulitnormal #kulithitam #kulitkeringkusam #creamracikandokter #salon #gymnastic #beutiful #beuticians #remaja #dokterkulitmurah #gymgirl #
Ada yang pernah baca tentang artikel ini?

Trik make up jamsu, caranya dengan "menenggelamkan" wajah yang sudah bermakeup ke air selama 30 detik, biar riasan tetep flawless seharian, itupun ngga semua berhasil katanya yaaa... Ribeet... ๐Ÿ˜

Ini kan metode yang sama, setelah kita sudah make up lalu disemprot pake #nanospray๐Ÿ’ฆ
Nano spray bisa di bawa kemana aja, semprot di mana aja๐Ÿ˜

Ngga pake rempong, ngga usah bawa2 baskom... ๐Ÿ˜„โœŒ๏ธ๏ธโœŒ๏ธ๏ธ
Kalo ada yg lebih gampang, kenapa harus cari yg susah... ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Nano spray so simple

#nanospray #nanospray3 #makeuptutorial #salonpribadi #bisnisonlineshop #jagojualan #alergi #perawatankulit #lukaterbuka #komedo #poribesar #kulitkeringkusam #bisnisiburumahtangga #mcirunteam
Ada yang pernah baca tentang artikel ini? Trik make up jamsu, caranya dengan "menenggelamkan" wajah yang sudah bermakeup ke air selama 30 detik, biar riasan tetep flawless seharian, itupun ngga semua berhasil katanya yaaa... Ribeet... ๐Ÿ˜ Ini kan metode yang sama, setelah kita sudah make up lalu disemprot pake #nanospray ๐Ÿ’ฆ Nano spray bisa di bawa kemana aja, semprot di mana aja๐Ÿ˜ Ngga pake rempong, ngga usah bawa2 baskom... ๐Ÿ˜„โœŒ๏ธ๏ธโœŒ๏ธ๏ธ Kalo ada yg lebih gampang, kenapa harus cari yg susah... ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Nano spray so simple #nanospray  #nanospray3  #makeuptutorial  #salonpribadi  #bisnisonlineshop  #jagojualan  #alergi  #perawatankulit  #lukaterbuka  #komedo  #poribesar  #kulitkeringkusam  #bisnisiburumahtangga  #mcirunteam 
Memilih pencuci muka yang betul memang perkara yang merunsingkan lagi lagi si kulit SENSITIF. Takut tidak sesuai dengan muka nanti lain jadinya. .
.
Tunggu dulu, Vitamin C Gentle Cleanser by ANNONA sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif kerana
.
.
โŒPARABEN
โŒPEWANGI โŒPEWARNA TIRUAN
โŒALKOHOL โŒSLES/SLS .
.
Diyakini halal, selamat, berkualiti dan berkesan InsyaAllah
.
.
Kulit selembut bayi
.
.
๐Ÿ“ฆRM8 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พPos Laju/ City Link
Memilih pencuci muka yang betul memang perkara yang merunsingkan lagi lagi si kulit SENSITIF. Takut tidak sesuai dengan muka nanti lain jadinya. . . Tunggu dulu, Vitamin C Gentle Cleanser by ANNONA sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif kerana . . โŒPARABEN โŒPEWANGI โŒPEWARNA TIRUAN โŒALKOHOL โŒSLES/SLS . . Diyakini halal, selamat, berkualiti dan berkesan InsyaAllah . . Kulit selembut bayi . . ๐Ÿ“ฆRM8 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พPos Laju/ City Link
Kulit kemerahan
.
Kulit bengkak
.
Kulit terasa pedih
.
Lets check it out
.
.
๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ
Kulit kemerahan . Kulit bengkak . Kulit terasa pedih . Lets check it out . . ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ
Kulit kering mengelupas, kusam or berminyak selepas mencuci muka? .
Formula Skin Baby tanpa SLS/SLES digabungkan dengan  Vitamin C dan bunga terpilih umpama recaj aura dari seri bunga โœจ .
โœ”๏ธCucian jauh ke dalam liang pori
.
โœ”๏ธ Mengekalkan keseimbangan minyak-air kulit .
โœ”๏ธ Mencerahkan tona kulit yang kusam. .
โœ”๏ธ pH kulit sihat terpelihara iaitu 5.5 .
โœ”๏ธKulit semakin hari semakin lembut seperti 'baby skin'. Kompom anda suka yang ini. .
โœ”๏ธ Mengurangkan tahap sensitiviti kulit pada alergen (bahan yang menyebabkan kulit sensitif)
.
โœ”๏ธ Membantu mencegah kedut dan penuaan pra-matang. .
โœ”๏ธTiada pewangi, alkohol &
PARABENS. Sangat sesuai untuk kulit sensitif. .
โœ”๏ธKualiti premium, dengan harga patut. .
โœ”๏ธIa akan buatkan anda rasa tak sabar nak cuci muka selalu dan dah tak sayang mekap dah sebab setiap kali cuci, anda umpama recaj aura dari seri bunga โœจ .
Paling WOW 1 BOTOL 60ml, jimat dan tahan 2 bulan hanya RM39๐Ÿ˜ฑ .
.
Rm8 pos laju/city link seluruh ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
DM or wsapp 011-266 82362 vcs259
.#VCSannona
Kulit kering mengelupas, kusam or berminyak selepas mencuci muka? . Formula Skin Baby tanpa SLS/SLES digabungkan dengan Vitamin C dan bunga terpilih umpama recaj aura dari seri bunga โœจ . โœ”๏ธCucian jauh ke dalam liang pori . โœ”๏ธ Mengekalkan keseimbangan minyak-air kulit . โœ”๏ธ Mencerahkan tona kulit yang kusam. . โœ”๏ธ pH kulit sihat terpelihara iaitu 5.5 . โœ”๏ธKulit semakin hari semakin lembut seperti 'baby skin'. Kompom anda suka yang ini. . โœ”๏ธ Mengurangkan tahap sensitiviti kulit pada alergen (bahan yang menyebabkan kulit sensitif) . โœ”๏ธ Membantu mencegah kedut dan penuaan pra-matang. . โœ”๏ธTiada pewangi, alkohol & PARABENS. Sangat sesuai untuk kulit sensitif. . โœ”๏ธKualiti premium, dengan harga patut. . โœ”๏ธIa akan buatkan anda rasa tak sabar nak cuci muka selalu dan dah tak sayang mekap dah sebab setiap kali cuci, anda umpama recaj aura dari seri bunga โœจ . Paling WOW 1 BOTOL 60ml, jimat dan tahan 2 bulan hanya RM39๐Ÿ˜ฑ . . Rm8 pos laju/city link seluruh ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . DM or wsapp 011-266 82362 vcs259 .#VCSannona 
3 Jenis Body Scrub
๐ŸŒผ Body scrub beras
๐ŸŒผ Body scrub kunyit
๐ŸŒผ Body scrub asam jawa
๐ŸŒผ Body scrub arang *Body scrub yang mana?* Body Scrub Kunyit?
๐ŸŒŸ Bahan utama garam laut, ekstrak kunyit, halia & collagen.
๐ŸŒŸ Ada ekstrak kunyit hidup, garam laut, dll.
๐ŸŒŸ Menghilangkan jerawat, jerawat badan, parut hitam, gatal gatal kulit, mencerahkan celah celah pelipat, siku, ketiak, kesan hitam di perut selepas bersalin.
๐ŸŒŸ Hilangkan kesan hitam di perut selepas bersalin.

Body Scrub Beras?
๐ŸŒŸ Bahan utama garam laut, ekstrak susu beras, madu & collagen.
๐ŸŒŸ Masalah kulit kusam, mencerahkan, menghaluskan kulit.
๐ŸŒŸ Tumit kaki merekah.

Body Scrub Asam Jawa?
๐ŸŒŸ Bahan utama garam laut, ekstrak asam jawa, mafu & collagen.
๐ŸŒŸ Sama macam kunyit, cuma lebih mild. ๐ŸŒŸ Untuk menghilangkan strechmark.
๐ŸŒŸ Hilangkan kesan hitam selepas bersalin.
๐ŸŒŸ Menghilangkan selulit.
๐ŸŒŸ Tumit kaki merekah.
๐ŸŒŸ Kulit kering dan bersisik.
๐ŸŒŸ Jerawat badan dan gatal gatal kulit.
๐ŸŒŸ Sesuai untuk parut.

Rm33, 400gm

#Theyasmeenzulkeflee
#thebeautyhackslangkawi
#thebeautyhacksalorstar

Ready stoack dan walking terus ke: ๐ŸŒฑ#achagebuboutique 
Berhadapan klinik desa ulu melaka, Langkawi
10am-10pm
๐ŸŒฑ#allinone
Lot 17, Telaga Walk Chenang
6pm-11pm ๐ŸŒฑ#UlfaaBeautyCare
Waze Laksa Teluk Kechai
Jalan kuala kedah nak ke jeti feri
10am-6pm
#thebeautyhackslangkawi #theyasmeenzulkeflee #thebeautyhacks #kulitkeringkusam #nyiorchabang #langkawi #selulit #panau #jerawatbadan #sunburn
3 Jenis Body Scrub ๐ŸŒผ Body scrub beras ๐ŸŒผ Body scrub kunyit ๐ŸŒผ Body scrub asam jawa ๐ŸŒผ Body scrub arang *Body scrub yang mana?* Body Scrub Kunyit? ๐ŸŒŸ Bahan utama garam laut, ekstrak kunyit, halia & collagen. ๐ŸŒŸ Ada ekstrak kunyit hidup, garam laut, dll. ๐ŸŒŸ Menghilangkan jerawat, jerawat badan, parut hitam, gatal gatal kulit, mencerahkan celah celah pelipat, siku, ketiak, kesan hitam di perut selepas bersalin. ๐ŸŒŸ Hilangkan kesan hitam di perut selepas bersalin. Body Scrub Beras? ๐ŸŒŸ Bahan utama garam laut, ekstrak susu beras, madu & collagen. ๐ŸŒŸ Masalah kulit kusam, mencerahkan, menghaluskan kulit. ๐ŸŒŸ Tumit kaki merekah. Body Scrub Asam Jawa? ๐ŸŒŸ Bahan utama garam laut, ekstrak asam jawa, mafu & collagen. ๐ŸŒŸ Sama macam kunyit, cuma lebih mild. ๐ŸŒŸ Untuk menghilangkan strechmark. ๐ŸŒŸ Hilangkan kesan hitam selepas bersalin. ๐ŸŒŸ Menghilangkan selulit. ๐ŸŒŸ Tumit kaki merekah. ๐ŸŒŸ Kulit kering dan bersisik. ๐ŸŒŸ Jerawat badan dan gatal gatal kulit. ๐ŸŒŸ Sesuai untuk parut. Rm33, 400gm #Theyasmeenzulkeflee  #thebeautyhackslangkawi  #thebeautyhacksalorstar  Ready stoack dan walking terus ke: ๐ŸŒฑ#achagebuboutique  Berhadapan klinik desa ulu melaka, Langkawi 10am-10pm ๐ŸŒฑ#allinone  Lot 17, Telaga Walk Chenang 6pm-11pm ๐ŸŒฑ#UlfaaBeautyCare  Waze Laksa Teluk Kechai Jalan kuala kedah nak ke jeti feri 10am-6pm #thebeautyhackslangkawi  #theyasmeenzulkeflee  #thebeautyhacks  #kulitkeringkusam  #nyiorchabang  #langkawi  #selulit  #panau  #jerawatbadan  #sunburn 
Dapat kesan positif dalam masa seminggu? Wah!! Hebat tu.. pori pun boleh mengecil?? Hebat jugak penangan Vitamin C Serum ni ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
Dapat kesan positif dalam masa seminggu? Wah!! Hebat tu.. pori pun boleh mengecil?? Hebat jugak penangan Vitamin C Serum ni ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
Oil Free Hydrating Gel (OFHG) ๐ŸŽ€ ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Ia adalah sejenis Moisturizer tapi termasuk juga dalam kategori Supplement ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Sesuai untuk orang yang kulit Combination / ๐ŸŒธ Kegunaan & Manfaat : - Tekstur gel yang sangat Ringan & cepat meresap
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
- Kawal minyak
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya Foundation dan Bedak lebih tahan lama
- Sebagai Cooling Gel selepas berjemur di bawah matahari
- Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk 
yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan) โœจ Certain customer lepas saya consult saya akan suggest OFHG ni tapi ramai curious, 
kenapa suggest OFHG instead of moisturizer biasa? ๐ŸŒธ Sebabnya : - Anda pernah menggunakan produk pengelupasan
- Anda mempunyai jerawat / bekas jerawat yang kemerahan  Jom alaminya sendiri ! ๐Ÿ’‹

Sebarang pertanyaan sila whatsapp/pm saya ye โ™ฅ
โ˜Ž Mar 0126206651

#kulitlembab #ofhgmarykay #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberminyak #marykaypuncakjalil #codbandarkinrara #kulitkeringkusam
Oil Free Hydrating Gel (OFHG) ๐ŸŽ€ ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Ia adalah sejenis Moisturizer tapi termasuk juga dalam kategori Supplement ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Sesuai untuk orang yang kulit Combination / ๐ŸŒธ Kegunaan & Manfaat : - Tekstur gel yang sangat Ringan & cepat meresap - Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak - Kawal minyak - Dijadikan sebagai Make-up Base supaya Foundation dan Bedak lebih tahan lama - Sebagai Cooling Gel selepas berjemur di bawah matahari - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah - Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat - Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan) โœจ Certain customer lepas saya consult saya akan suggest OFHG ni tapi ramai curious, kenapa suggest OFHG instead of moisturizer biasa? ๐ŸŒธ Sebabnya : - Anda pernah menggunakan produk pengelupasan - Anda mempunyai jerawat / bekas jerawat yang kemerahan Jom alaminya sendiri ! ๐Ÿ’‹ Sebarang pertanyaan sila whatsapp/pm saya ye โ™ฅ โ˜Ž Mar 0126206651 #kulitlembab  #ofhgmarykay  #kulitkombinasi  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #marykaypuncakjalil  #codbandarkinrara  #kulitkeringkusam 
Wajah Terlihat Kusam......????? Apa yg kamu lakukan.... Menutupinya dengan dempulan Bedak yg berlapis-lapis... ????
Kena keringat dikit langsung cemong-cemong.... Tau ga sista..... Kulit kusam itu karna tumpukan kulit mati... Kulit mati yg semakin lama menumpuk semakin terasa kasar di kulit.. Detox alami kulit dari sekarang.... Sel kulit mati akan terangkat... Kulit lebih bercahaya... Lembut seperti kulit Bayi... Semakin lama kamu menunda pakai Amoorea.. Semakin lama datangnya kulit sehat mu...
Yuuk merapat dengan amoorea๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Jgan lupa tempel bilasnya ya say , segerr
#Amooreasabunallinone
#amoorea #stemcell #sabunajaib #sabunajaibmultifungsi #cucimuka #amoo #perawatanwajah #pencerahwajah #sabunajaib #sabunjerawat #heilmoorclay #sabunkulitsensitif #sabunkulit #kulitkeringkusam #wajahkusam #sabunporipori #kulitberminyakberjerawat #kulitberminyak #amooreaungu #beautybar #beautyplusbar #dutaelokpersada #ptdep #penghilangflekhitam #penghilangkomedo #penghilangbekasluka
Wajah Terlihat Kusam......????? Apa yg kamu lakukan.... Menutupinya dengan dempulan Bedak yg berlapis-lapis... ???? Kena keringat dikit langsung cemong-cemong.... Tau ga sista..... Kulit kusam itu karna tumpukan kulit mati... Kulit mati yg semakin lama menumpuk semakin terasa kasar di kulit.. Detox alami kulit dari sekarang.... Sel kulit mati akan terangkat... Kulit lebih bercahaya... Lembut seperti kulit Bayi... Semakin lama kamu menunda pakai Amoorea.. Semakin lama datangnya kulit sehat mu... Yuuk merapat dengan amoorea๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Jgan lupa tempel bilasnya ya say , segerr #Amooreasabunallinone  #amoorea  #stemcell  #sabunajaib  #sabunajaibmultifungsi  #cucimuka  #amoo  #perawatanwajah  #pencerahwajah  #sabunajaib  #sabunjerawat  #heilmoorclay  #sabunkulitsensitif  #sabunkulit  #kulitkeringkusam  #wajahkusam  #sabunporipori  #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyak  #amooreaungu  #beautybar  #beautyplusbar  #dutaelokpersada  #ptdep  #penghilangflekhitam  #penghilangkomedo  #penghilangbekasluka 
Face scrub milk:
- untuk jerawat (jerawat yang tak bernanah)
- liang pori terbuka
- sunburn
- parut jerawat hitam
- parut jerawat yang berlekuk
- blackhead/whitehead
- mencerahkan *Kebaikan sabun beras dapat:*
1) Melembapkan kulit dengan baik
2) Memperbaiki kulit kering 
3) Membersihkan dan membuang kulit mati 
4) Mengimbangkan PH kulit 
Bahan yang terkandung dalam sabun beras :
1) Beras
2) Serbuk mutiara
3) Ekstrak snowlotus (teratai putih)
4) Vitamin E 
5) Coconut Palm Oil  Sabun Beras
๐Ÿ’ Ekstrak beras
๐Ÿ’ Serbuk mutiara
๐Ÿ’ Ekstrak lily putih
๐Ÿ’ Minyak kelapa
๐Ÿ’ Vitamin E

Sabun beras rm12, 60gm
Scrub muka susu rm33, 45g

Ready stok di 
#achagebuboutique berhadapan klinik desa ulu melaka
10am-10pm
Rabu tutup

#allinone lot 17, telaga walk chenang
5:30-11 malam

#ulfaaBeautyCare, wat Laksa Teluk Kechai, jalan kuala kedah, Alor star 
#theyasmeenzulkeflee #thebeautyhacks #nyiorchabang #thebeautyhackslangkawi #kulitkeringkusam #thebeautyhacksalorstar #ulfaabeautycare #telagawalk
Face scrub milk: - untuk jerawat (jerawat yang tak bernanah) - liang pori terbuka - sunburn - parut jerawat hitam - parut jerawat yang berlekuk - blackhead/whitehead - mencerahkan *Kebaikan sabun beras dapat:* 1) Melembapkan kulit dengan baik 2) Memperbaiki kulit kering 3) Membersihkan dan membuang kulit mati 4) Mengimbangkan PH kulit Bahan yang terkandung dalam sabun beras : 1) Beras 2) Serbuk mutiara 3) Ekstrak snowlotus (teratai putih) 4) Vitamin E 5) Coconut Palm Oil Sabun Beras ๐Ÿ’ Ekstrak beras ๐Ÿ’ Serbuk mutiara ๐Ÿ’ Ekstrak lily putih ๐Ÿ’ Minyak kelapa ๐Ÿ’ Vitamin E Sabun beras rm12, 60gm Scrub muka susu rm33, 45g Ready stok di #achagebuboutique  berhadapan klinik desa ulu melaka 10am-10pm Rabu tutup #allinone  lot 17, telaga walk chenang 5:30-11 malam #ulfaaBeautyCare , wat Laksa Teluk Kechai, jalan kuala kedah, Alor star #theyasmeenzulkeflee  #thebeautyhacks  #nyiorchabang  #thebeautyhackslangkawi  #kulitkeringkusam  #thebeautyhacksalorstar  #ulfaabeautycare  #telagawalk 
Advanced Dynamics Balancing๐Ÿ’•
.
โžกPerawatan untuk kulit normal/kombinasi.
.
.
Fungsi:
-  Menjaga keseimbangan kulit agar tampak sehat berkilau
- Melembabkan dan meremajakan sel-sel kulit bagian luar

konsultasi, tanya
Fast Respon silahkan chat WA aku 089687441072 #jafrabogor #jafradramaga #jafrakampusIPB
#jafrapajajaran #jafraciomas #jafraciherang #jafraciherang #jafracibinong #jafracisarua #jafraciaei #jafrajakarta #jafrabandung #jafraskincare #jartajabodetabek #advanceddynamic #untukkulitnormalkombinasi #kulitkeringkusam #kulitnormal #amanibumenyusui  #amanibuhamilmenyusui #kosmetikaman
#berBPOm #kosmetikhalal #bisnisku
#jafraku
Advanced Dynamics Balancing๐Ÿ’• . โžกPerawatan untuk kulit normal/kombinasi. . . Fungsi: - Menjaga keseimbangan kulit agar tampak sehat berkilau - Melembabkan dan meremajakan sel-sel kulit bagian luar konsultasi, tanya Fast Respon silahkan chat WA aku 089687441072 #jafrabogor  #jafradramaga  #jafrakampusIPB  #jafrapajajaran  #jafraciomas  #jafraciherang  #jafraciherang  #jafracibinong  #jafracisarua  #jafraciaei  #jafrajakarta  #jafrabandung  #jafraskincare  #jartajabodetabek  #advanceddynamic  #untukkulitnormalkombinasi  #kulitkeringkusam  #kulitnormal  #amanibumenyusui  #amanibuhamilmenyusui  #kosmetikaman  #berBPOm  #kosmetikhalal  #bisnisku  #jafraku 
Masalah kulit terdapat pelbagai jenis masalah.

Dengan Elysian, inshaAllah mampu merawat dgn "loose item" dr produk Ruby Skincare Series yg d sediakn beserta jgk Elysian Booster Serum.

InshaAllah kesan dpt rasai perubahan seawal 3 hari. Cpt @ lmbt bergantung pd mslh wajah & kesan produk yg telah d pakai sblm ni.

Nak kulit sht & cantik dgn selamat, gunala Elysian ๐Ÿ˜˜
Masalah kulit terdapat pelbagai jenis masalah. Dengan Elysian, inshaAllah mampu merawat dgn "loose item" dr produk Ruby Skincare Series yg d sediakn beserta jgk Elysian Booster Serum. InshaAllah kesan dpt rasai perubahan seawal 3 hari. Cpt @ lmbt bergantung pd mslh wajah & kesan produk yg telah d pakai sblm ni. Nak kulit sht & cantik dgn selamat, gunala Elysian ๐Ÿ˜˜
Nak ke spa xsempat...mandian korang boleh cerahkan badan secara selamat ke? tanya jeee.. heheee.. mandian mimy beauty tergolong antara yg paling selamat, sebab? ๐Ÿ’•100% susu kambing๐Ÿ’•

dah tu je. 
oh ye. lupa nak bgtau. wangi. ๐Ÿ˜„

Bayi boleh pakai
merawat kulit bermasalah, sensitif dengan sabun, melembabkan kulit, mencerahkan? of coz. 
boleh tahan sampai 3 bulan..atau lebih. bergantung kepada kekerapan penggunaan... besar botol ni. 1000ml.
rugi xcuba. ๐Ÿ’•Baby pon selamat guna ๐Ÿ’•

whatsapp je. ๐Ÿ˜˜ link ada kat Bio tu.

#susukambing #mandianbayi #mandianseisikeluarga #mandianuntukkulitsensitif #mandiansihat #mandian #mandianorganik #mandianherbalepasbersalin #kulitkeringkusam #melembabkan #melembabkankulit #kulitcerahberseri #KulitCerahSekata #segalanyapasalkulit #sparumah #spasendiri
Nak ke spa xsempat...mandian korang boleh cerahkan badan secara selamat ke? tanya jeee.. heheee.. mandian mimy beauty tergolong antara yg paling selamat, sebab? ๐Ÿ’•100% susu kambing๐Ÿ’• dah tu je. oh ye. lupa nak bgtau. wangi. ๐Ÿ˜„ Bayi boleh pakai merawat kulit bermasalah, sensitif dengan sabun, melembabkan kulit, mencerahkan? of coz. boleh tahan sampai 3 bulan..atau lebih. bergantung kepada kekerapan penggunaan... besar botol ni. 1000ml. rugi xcuba. ๐Ÿ’•Baby pon selamat guna ๐Ÿ’• whatsapp je. ๐Ÿ˜˜ link ada kat Bio tu. #susukambing  #mandianbayi  #mandianseisikeluarga  #mandianuntukkulitsensitif  #mandiansihat  #mandian  #mandianorganik  #mandianherbalepasbersalin  #kulitkeringkusam  #melembabkan  #melembabkankulit  #kulitcerahberseri  #KulitCerahSekata  #segalanyapasalkulit  #sparumah  #spasendiri 
Last call utk cleanser #vcgc
.
Formula Skin Baby tanpa SLS/SLES digabungkan dengan  Vitamin C dan bunga terpilih umpama recaj aura dari seri bunga โœจ .
Paling WOW 1 BOTOL 60ml, jimat dan tahan 2 bulan. .
-----------
OFFER HARI PELANCARAN sehingga 11 Sept 2017!
-----------
.
Harga sebotol RM39
Harga prelaunch RM30!!
Promo korban RM100 4 vcgc (RM25/btl)
Last call utk cleanser #vcgc  . Formula Skin Baby tanpa SLS/SLES digabungkan dengan Vitamin C dan bunga terpilih umpama recaj aura dari seri bunga โœจ . Paling WOW 1 BOTOL 60ml, jimat dan tahan 2 bulan. . ----------- OFFER HARI PELANCARAN sehingga 11 Sept 2017! ----------- . Harga sebotol RM39 Harga prelaunch RM30!! Promo korban RM100 4 vcgc (RM25/btl)